x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

kookplaat

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in kookplaat categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

kookplaat kopen

 • Algemene informatie

  Heb je net een nieuw huis gekocht of ben je uitgekeken op je oude keuken? Dan mag een nieuwe kookplaat natuurlijk niet ontbreken! Jij bent op zoek naar een kookplaat en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips.

  Kooktips kookplaat
  Bij het kopen van een kookplaat kun je letten op de volgende dingen:
  1. Capaciteit: uit hoeveel mensen bestaat je huishouden? Hoeveel kookzones heeft de kookplaat?
  2. Ruimte: hoever staan de verschillende kookzones uit elkaar? Kun je je pannen naast elkaar kwijt? Hoeveel ruimte heb je over?
  3. Kookzones: zijn er kookzones in verschillende afmetingen?
  4. Schoonmaken: is de kookplaat makkelijk schoon te maken?
  Soorten kookplaten
  Er bestaan verschillende soorten kookplaten. De belangrijkste zijn:
  • Elektrische kookplaten: een elektrische kookplaat bestaat uit een metalen kookplaat die voor de verhitting van de pan zorgt. Een nadeel van deze kookplaat is dat er veel energie verloren gaat omdat de kookplaat na gebruik nog lang warm blijft.
  • Inductiekookplaat of quicktherm kookplaat: een inductiekookplaat wekt een elektromagnetisch veld op in de bodem van de pan. Hierdoor wordt alleen het metaal van de pan verwarmd. Voordelen van deze kookplaat zijn energiezuinigheid, de snellere verhitting dan de andere kookplaten die werken op elektriciteit, en veiligheid. Een nadeel is dat bij de aanschaf van een inductiekookplaat er ook een nieuwe pannenset aangeschaft moet worden. Niet alle pannen zijn namelijk geschikt voor koken op een inductiekookplaat.
  • Keramische kookplaat: zowel een keramische kookplaat als een inductiekookplaat is gemaakt van glas. Nadat de kookplaat is afgekoeld kan deze gemakkelijk met een doekje worden schoongemaakt.
  • Gaskookplaat: De gaskookplaat werkt uiteraard op gas. De kookplaat kan aangestoken worden met behulp van de handige elektrische vonkontsteking, die tegenwoordig op vrijwel elke gaskookplaat zit. De vonkontsteking treedt in werking zodra je een knopje ingedrukt houdt. Over het algemeen verbruik je met koken op gas de minste energie.
  Technische specificaties
  Naast verschillen in de kookmethode kan er bij kookplaten onderscheid gemaakt worden tussen het aantal kookzones en inbouwkookplaten, hoekmodellen inbouwkookplaten of vrijstaande opzetkookplaten. Over het algemeen zijn de inductiekookplaat en keramische kookplaat inbouwkookplaten en elektrische kookplaten zijn vrijstaande kookplaten. Kookmodules zijn vaak kookelementen met een of twee kookzones, de zogenaamde 1-pits kookplaten of 2-pits kookplaten. De meeste kookplaten zijn 4-pits kookplaten, maar er bestaan ook 3-pits kookplaten en voor de echte kookliefhebbers zijn er 5-pits kookplaten, 6-pits kookplaten en zelfs 7-pits kookplaten.

  Tot slot kun je nog kiezen uit kookplaten met verschillende typen kookzones. De meest simpele kookplaat is een variobrander. Deze kookplaat heeft kookzones van verschillende afmetingen en vermogens. Maar als je meer van koken houdt, zijn er ook kookplaten met een wokbrander, visbrander of braadzone. De wokbrander is een kookzone op de kookplaat met extra vermogen. Er zijn gaskookplaten met een ingebouwde wokbrander, maar bij sommige moet je de wokring apart aanschaffen. Ook inductiekookplaten en keramische kookplaten hebben soms een wokbrander. Vaak wordt deze kookzone aangegeven met meerdere ringen op de kookplaat. De visbrander is een ovale kookzone en de braadzone heeft wel extra vermogen, maar dit is minder dan bij de wokbrander. Braadzones hebben vaak een ring extra op de kookplaat bij inductie- en keramische kookplaten.

  Nieuwste ontwikkelingen
  Tegenwoordig zijn inductiekookplaten en keramische kokplaten de trend, omdat ze je veel ruimte geven, eenvoudig te bedienen zijn en makkelijk schoon te maken. Design kookplaten worden vooral gemaakt van rvs, maar ook zwart is erg populair.

  Accessoires kookplaat
  Accessoires die geleverd kunnen worden bij een kookplaat zijn een braadslede, grillpan, kookboek en vleesthermometer. Al deze extra's kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een kookplaat.
 • Veelgestelde vragen


  Kan ik mijn kookplaat zelf veilig op het gas aansluiten?

  Als je dit nog nooit gedaan hebt, is het verstandig om hier meer informatie over in te winnen bij een expert. Het is overigens ook verstandig om bij de aanschaf te kijken naar het GIVEG-keurmerk. Het GIVEG-keurmerk is een keurmerk voor betrouwbare gastoestellen.

  Hoe kan ik zien dat de kookzone van de inductiekookplaat is afgekoeld?
  Aan de kookzone zelf kun je dit niet zien. Meestal zit er echter wel een indicatielampje op de kookplaat. Als dat lampje uit is, kun je er zeker van zijn dat de kookplaats afgekoeld is en kun je hem met een gerust hart schoonmaken.

  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen voor een kookplaat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een friteuse, koelkast of vaatwasser betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs. Voor een losse kookplaat hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen. Voor gasgrillen met kookplaat, fornuizen, etc. betaal je wel een verwijderingsbijdrage van € 5,00.

  Kan ik de elektrische kookplaat gewoon met een stekker in stopcontact aansluiten?
  Nee, meestal niet. Vaak is er een aanpassing nodig in de elektriciteitsfaciliteiten in de keuken. Een elektrische kookplaat sluit je over het algemeen aan met een speciale 380 Volt-stekker. Als je daar geen ervaring mee hebt, dan is het verstandig een expert om advies te vragen.

  Wat is de goedkoopste manier van koken?
  Het koken op gas is het voordeligst. Wil je toch elektrisch koken, dan kun je het beste kiezen voor een inductie- of quick term-kookplaat. De aanschaf van een gaskookplaat is meestal ook voordeliger dan een elektrische kookplaat.

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een lijst met een uitleg van de gebruikte begrippen.

  Braadzone

  Met een braadzone wordt aangegeven of de kookzone kan worden uitgebreid met een extra kookring.

  Kookmodule
  Met een kookmodule worden losse elementen bedoeld die eventueel naast de kookplaat in het werkblad kunnen worden ingebouwd. Dit zijn bijvoorbeeld de domino-kookelementen (kookplaten met een of twee kookzones), de wokbrander, grill, werkblad enzovoort.

  Kooktimer
  Met de kooktimer wordt aangegeven of de kooktijd per kookzone instelbaar is, waarna de kookzone automatisch wordt uitgeschakeld.

  Model
  Met model wordt bedoeld op welke manier de energieoverdracht van de kookplaat naar de pan plaatsvindt.

  • Bij gaskookplaten is gas de verwarmingsbron.
  • Een elektrische kookplaat is gemaakt van metaal. De pan wordt verwarmd door de warmte van de metalen plaat.
  • De inductiekookplaat zorgt voor een elektromagnetisch veld in de bodem van de pan. Hierdoor kan alleen metaal  verwarmd worden, wat een aantal voordelen oplevert. De voordelen van inductiekoken zijn de snellere verhitting dan bij de traditionele modellen, de veiligheid en het energieverbruik. Er gaat minder energie verloren door de directe verhitting van de pan.
  • Een keramische kookplaat is ook een elektrische kookplaat, maar dan gemaakt van glas.
  Pandrager
  Met een pandrager wordt aangegeven van welk materiaal het frame is gemaakt waar de pan op wordt gezet.

  Type
  Kookplaten kunnen worden ingedeeld in vrijstaande typen en inbouwtypen. Vrijstaande kookplaten kunnen los op het aanrecht worden geplaatst. Inbouwkookplaten worden verwerkt in het keukenwerkblad.

  Type bediening
  Met type bediening worden de verschillende mogelijkheden om de kookplaat te bedienen, aangegeven. Voorbeelden zijn de draaiknop, tiptoets en sensortoets.

  Variobrander
  Met variobrander wordt aangegeven of er in de kookplaat kookzones met verschillende afmetingen en vermogens aanwezig zijn.

  Visbrander
  Met een visbrander wordt een ovale kookzone bedoeld.

  Warmhoudzone
  Met een warmhoudzone wordt een kookzone met een laag vermogen bedoeld.

  Wokbrander
  Een wokbrander is een kookzone met extra vermogen, zodat op hoge temperatuur eten bereid kan worden.
  • Tafelblad Kookplaten die op het tafelblad geplaatst kunnen worden.
  • Ingebouwd Deze kookplaten worden ingebouwd in het aanrecht, let hierbij op de afmetingen.
  • Budget Kookplaten voor minder dan 300 euro.
  • Bosch De kookplaten van Bosch maken het koken leuker en makkelijker.
  • Inductie Het grote voordeel van koken op een inductie kookplaat is dat er geen energie verloren gaat.
  • Siemens Siemens is een van de grootste bedrijven met jaren lange ervaring op het gebiedt van kookplaten.
  • Vier kookzones Deze kookplaten hebben vier kookzones.
  • Smeg De Smeg kookplaten zijn van hoge kwaliteit en zijn een stijlvolle toevoeging aan de keuken.
  • Keramisch Keramische kookplaten zijn eenvoudig schoon te maken en er is geen open vuur.
 • Bosch PKE645F17E kookplaat
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/9/5/bosch-pke645f17e-21726595.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/0/bosch-pke645f17e-21785460.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/7/bosch-pke645f17e-hob-23962567.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/8/bosch-pke645f17e-hob-23962568.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/9/bosch-pke645f17e-hob-23962569.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/7/0/bosch-pke645f17e-hob-23962570.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/9/5/bosch-pke645f17e-21726595.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS85LzUvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS0yMTcyNjU5NS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/0/bosch-pke645f17e-21785460.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzAvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS0yMTc4NTQ2MC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/7/bosch-pke645f17e-hob-23962567.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzcvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS1ob2ItMjM5NjI1NjcuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/8/bosch-pke645f17e-hob-23962568.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzgvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS1ob2ItMjM5NjI1NjguanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/9/bosch-pke645f17e-hob-23962569.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzkvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS1ob2ItMjM5NjI1NjkuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/7/0/bosch-pke645f17e-hob-23962570.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS83LzAvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS1ob2ItMjM5NjI1NzAuanBn
  Bosch PKE645F17E kookplaat (128)
  7.75 (1)
  Bosch PKE645F17E kookplaat
  Kookplaat voldoet volledig aan onze verwachting.
  De kookplaat voldoet aan onze verwachting, hij is eenvoudig te bedienen goed schoon te houden en de vormgeving is exact zoals we via de site konden beoordelen.
  9.0
  0 10
 • Atag HG9611SBA kookplaat
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/4/atag-hg-9611-sba-16051484.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/1/6/atag-hg9611sba-hob-23818016.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/4/atag-hg-9611-sba-16051484.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC84LzQvYXRhZy1oZy05NjExLXNiYS0xNjA1MTQ4NC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/1/6/atag-hg9611sba-hob-23818016.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8xLzYvYXRhZy1oZzk2MTFzYmEtaG9iLTIzODE4MDE2LmpwZw==
  Atag HG9611SBA kookplaat (29)
  5.6 (1)
  Atag HG9611SBA kookplaat
  kooklplaat is qua gebruikersgemak prima maar dramatisch qua electronica
  kooklplaat is qua gebruikersgemak prima maar dramatisch qua electronica. Ik heb na 3 jaar al problemen gekregen met de electronica en deze zijn niet meer verdwenen. Elk jaar kan ik een monteur laten komen en ben nu in 'gesprek'met Atag hoe verder.
  4.7
  0 10
 • Etna A124VRVSA kookplaat
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/2/etna-a-124-v-16114042.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/3/etna-a-124-v-22312953.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/9/etna-a124vrvsa-hob-23817939.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/2/etna-a-124-v-16114042.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC80LzIvZXRuYS1hLTEyNC12LTE2MTE0MDQyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/3/etna-a-124-v-22312953.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS81LzMvZXRuYS1hLTEyNC12LTIyMzEyOTUzLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/9/etna-a124vrvsa-hob-23817939.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8zLzkvZXRuYS1hMTI0dnJ2c2EtaG9iLTIzODE3OTM5LmpwZw==
  Etna A124VRVSA kookplaat (37)
  5.75 (1)
  Etna A124VRVSA kookplaat
  ik verbrand mijn duim als ik hem hoger of lager zet
  ik verbrand mijn duim als ik hem hoger of lager zet
  5.0
  0 10
Kookplaten 6.2 (21)
0 - 24
 • Bosch PKE645F17E kookplaat
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/9/5/bosch-pke645f17e-21726595.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/0/bosch-pke645f17e-21785460.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/7/bosch-pke645f17e-hob-23962567.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/8/bosch-pke645f17e-hob-23962568.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/9/bosch-pke645f17e-hob-23962569.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/7/0/bosch-pke645f17e-hob-23962570.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/9/5/bosch-pke645f17e-21726595.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS85LzUvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS0yMTcyNjU5NS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/0/bosch-pke645f17e-21785460.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzAvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS0yMTc4NTQ2MC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/7/bosch-pke645f17e-hob-23962567.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzcvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS1ob2ItMjM5NjI1NjcuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/8/bosch-pke645f17e-hob-23962568.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzgvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS1ob2ItMjM5NjI1NjguanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/9/bosch-pke645f17e-hob-23962569.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzkvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS1ob2ItMjM5NjI1NjkuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/7/0/bosch-pke645f17e-hob-23962570.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS83LzAvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS1ob2ItMjM5NjI1NzAuanBn
  Bosch PKE645F17E kookplaat (128)
  7.75 (1)
  Bosch PKE645F17E kookplaat
  Loeters.be Loeters.be
  255, 2d (offer_sdt_2_days)
  Loeters.be Loeters.be
  255, 2d (offer_sdt_2_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  369, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  12
  good_buy
  most_sold
 • AEG HK634200XB kookplaat
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/aeg-electrolux-hk-634200-x-b-18123496.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/8/aeg-hk-634200-x-b-23873178.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/0/5/aeg-hk-634200-x-b-23878005.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/3/7/aeg-hk-634200-x-b-50098837.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/3/8/aeg-hk-634200-x-b-50098838.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/3/9/aeg-hk-634200-x-b-50098839.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/4/0/aeg-hk-634200-x-b-50098840.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/1/aeg-hk-634200-x-b-51729621.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/2/aeg-hk-634200-x-b-51729622.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/3/aeg-hk-634200-x-b-51729623.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/7/aeg-hk-634200-x-b-59226027.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/8/aeg-hk-634200-x-b-59226028.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/9/aeg-hk-634200-x-b-59226029.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/0/aeg-hk-634200-x-b-59226030.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/1/aeg-hk-634200-x-b-59226031.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/2/aeg-hk-634200-x-b-59226032.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/5/aeg-hk-634200-x-b-59226035.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/6/aeg-hk-634200-x-b-59226036.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/6/4/aeg-hk-634200-x-b-18077164.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/aeg-electrolux-hk-634200-x-b-18123496.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC85LzYvYWVnLWVsZWN0cm9sdXgtaGstNjM0MjAwLXgtYi0xODEyMzQ5Ni5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/8/aeg-hk-634200-x-b-23873178.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS83LzgvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItMjM4NzMxNzguanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/0/5/aeg-hk-634200-x-b-23878005.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8wLzUvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItMjM4NzgwMDUuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/3/7/aeg-hk-634200-x-b-50098837.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8zLzcvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTAwOTg4MzcuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/3/8/aeg-hk-634200-x-b-50098838.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8zLzgvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTAwOTg4MzguanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/3/9/aeg-hk-634200-x-b-50098839.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8zLzkvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTAwOTg4MzkuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/4/0/aeg-hk-634200-x-b-50098840.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzAvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTAwOTg4NDAuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/1/aeg-hk-634200-x-b-51729621.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8yLzEvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTE3Mjk2MjEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/2/aeg-hk-634200-x-b-51729622.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8yLzIvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTE3Mjk2MjIuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/3/aeg-hk-634200-x-b-51729623.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8yLzMvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTE3Mjk2MjMuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/7/aeg-hk-634200-x-b-59226027.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8yLzcvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTkyMjYwMjcuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/8/aeg-hk-634200-x-b-59226028.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8yLzgvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTkyMjYwMjguanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/9/aeg-hk-634200-x-b-59226029.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8yLzkvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTkyMjYwMjkuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/0/aeg-hk-634200-x-b-59226030.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8zLzAvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTkyMjYwMzAuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/1/aeg-hk-634200-x-b-59226031.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8zLzEvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTkyMjYwMzEuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/2/aeg-hk-634200-x-b-59226032.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8zLzIvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTkyMjYwMzIuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/5/aeg-hk-634200-x-b-59226035.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8zLzUvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTkyMjYwMzUuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/6/aeg-hk-634200-x-b-59226036.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8zLzYvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTkyMjYwMzYuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/6/4/aeg-hk-634200-x-b-18077164.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS82LzQvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItMTgwNzcxNjQuanBn
  AEG HK634200XB kookplaat (93)
  AEG HK634200XB kookplaat
  keukenpakhuys.nl keukenpakhuys.nl
  8.674124146219842 (7)
  375, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  keukenpakhuys.nl keukenpakhuys.nl
  8.674124146219842 (7)
  375, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Keukenpakhuys Keukenpakhuys
  7.2 (1)
  375, 5.927552599999999, 52.9613746 LOW
  117
  good_buy
 • Siemens ET645HF17E kookplaat
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/5/siemens-et645hf17e-22200645.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/7/siemens-et645hf17e-hob-30736657.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/8/siemens-et645hf17e-hob-30736658.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/5/siemens-et645hf17e-22200645.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi80LzUvc2llbWVucy1ldDY0NWhmMTdlLTIyMjAwNjQ1LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/7/siemens-et645hf17e-hob-30736657.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81Lzcvc2llbWVucy1ldDY0NWhmMTdlLWhvYi0zMDczNjY1Ny5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/8/siemens-et645hf17e-hob-30736658.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81Lzgvc2llbWVucy1ldDY0NWhmMTdlLWhvYi0zMDczNjY1OC5qcGc=
  Siemens ET645HF17E kookplaat (64)
  Siemens ET645HF17E kookplaat
  Wehkamp Wehkamp
  8.648416239688435 (444)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  275.05, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.648416239688435 (444)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  275.05, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Keukenpakhuys Keukenpakhuys
  7.2 (1)
  329, 5.927552599999999, 52.9613746 LOW
  235
  good_buy
 • Etna T106HRVSA kookplaat
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/2/etna-t-106-h-rvs-a-19806612.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/0/etna-t106hrvsa-hob-23783450.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/2/etna-t-106-h-rvs-a-19806612.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8xLzIvZXRuYS10LTEwNi1oLXJ2cy1hLTE5ODA2NjEyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/0/etna-t106hrvsa-hob-23783450.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC81LzAvZXRuYS10MTA2aHJ2c2EtaG9iLTIzNzgzNDUwLmpwZw==
  Etna T106HRVSA kookplaat (82)
  Etna T106HRVSA kookplaat
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  102, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  102, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  102, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  318
  good_buy
 • Siemens EH675FEC1E kookplaat
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/8/siemens-eh-675-fec-1-e-45366248.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXRlcndpdGdvZWQubmwvcGl4L3Byb2R1Y3QvMzlkZGUwZjY0NTk2ZjM5MTJhMDA0Yjg0ZjgzMWIzMDYuTUNTQTAxMDE4NTI3XzY0MTQwNV9FSDY3NUZFQzFFX2RlZi5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/9/siemens-eh-675-fec-1-e-45366249.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy53aXRnb2VkZGlzY291bnRlci5ubC9waXgvcHJvZHVjdC8zOWRkZTBmNjQ1OTZmMzkxMmEwMDRiODRmODMxYjMwNi5NQ1NBMDEwMTg1MjdfNjQxNDA1X0VINjc1RkVDMUVfZGVmLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/3/siemens-eh675fec1e-hob-45825553.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/4/siemens-eh675fec1e-hob-45825554.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/8/siemens-eh-675-fec-1-e-45366248.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXRlcndpdGdvZWQubmwvcGl4L3Byb2R1Y3QvMzlkZGUwZjY0NTk2ZjM5MTJhMDA0Yjg0ZjgzMWIzMDYuTUNTQTAxMDE4NTI3XzY0MTQwNV9FSDY3NUZFQzFFX2RlZi5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/9/siemens-eh-675-fec-1-e-45366249.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy53aXRnb2VkZGlzY291bnRlci5ubC9waXgvcHJvZHVjdC8zOWRkZTBmNjQ1OTZmMzkxMmEwMDRiODRmODMxYjMwNi5NQ1NBMDEwMTg1MjdfNjQxNDA1X0VINjc1RkVDMUVfZGVmLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/3/siemens-eh675fec1e-hob-45825553.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS81LzMvc2llbWVucy1laDY3NWZlYzFlLWhvYi00NTgyNTU1My5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/4/siemens-eh675fec1e-hob-45825554.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS81LzQvc2llbWVucy1laDY3NWZlYzFlLWhvYi00NTgyNTU1NC5qcGc=
  Siemens EH675FEC1E kookplaat (59)
  Siemens EH675FEC1E kookplaat
  Loeters.be Loeters.be
  584, 5d (offer_sdt_5_days)
  Loeters.be Loeters.be
  584, 5d (offer_sdt_5_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  8.25 (4)
  659.39, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  15
  good_buy
 • Bosch PIE611BB1E kookplaat
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/1/3/bosch-pie-611-bb-1-e-47914513.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NjA4NzI/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/7/4/bosch-pie611bb1e-hob-47926474.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/7/5/bosch-pie611bb1e-hob-47926475.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/7/6/bosch-pie611bb1e-hob-47926476.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/1/3/bosch-pie-611-bb-1-e-47914513.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NjA4NzI/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/7/4/bosch-pie611bb1e-hob-47926474.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC83LzQvYm9zY2gtcGllNjExYmIxZS1ob2ItNDc5MjY0NzQuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/7/5/bosch-pie611bb1e-hob-47926475.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC83LzUvYm9zY2gtcGllNjExYmIxZS1ob2ItNDc5MjY0NzUuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/7/6/bosch-pie611bb1e-hob-47926476.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC83LzYvYm9zY2gtcGllNjExYmIxZS1ob2ItNDc5MjY0NzYuanBn
  Bosch PIE611BB1E kookplaat (38)
  Bosch PIE611BB1E kookplaat
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  237
  good_buy
 • AEG HK604200IB kookplaat
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/5/aeg-hk604200ib-hob-30246675.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/2/7/aeg-hk604200ib-51334627.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/2/8/aeg-hk604200ib-51334628.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/2/9/aeg-hk604200ib-51334629.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/3/0/aeg-hk604200ib-51334630.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/3/1/aeg-hk604200ib-51334631.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/3/2/aeg-hk604200ib-51334632.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/3/aeg-hk604200ib-59229763.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/6/aeg-hk604200ib-59229766.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/7/aeg-hk604200ib-59229767.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/8/aeg-hk604200ib-59229768.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/5/aeg-hk604200ib-hob-30246675.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi83LzUvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItaG9iLTMwMjQ2Njc1LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/2/7/aeg-hk604200ib-51334627.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8yLzcvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItNTEzMzQ2MjcuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/2/8/aeg-hk604200ib-51334628.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8yLzgvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItNTEzMzQ2MjguanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/2/9/aeg-hk604200ib-51334629.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8yLzkvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItNTEzMzQ2MjkuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/3/0/aeg-hk604200ib-51334630.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8zLzAvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItNTEzMzQ2MzAuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/3/1/aeg-hk604200ib-51334631.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8zLzEvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItNTEzMzQ2MzEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/3/2/aeg-hk604200ib-51334632.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8zLzIvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItNTEzMzQ2MzIuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/3/aeg-hk604200ib-59229763.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy82LzMvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItNTkyMjk3NjMuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/6/aeg-hk604200ib-59229766.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy82LzYvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItNTkyMjk3NjYuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/7/aeg-hk604200ib-59229767.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy82LzcvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItNTkyMjk3NjcuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/8/aeg-hk604200ib-59229768.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy82LzgvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItNTkyMjk3NjguanBn
  AEG HK604200IB kookplaat (52)
  AEG HK604200IB kookplaat
  Witgoedhuis.nl Witgoedhuis.nl
  9.303959492161889 (33)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  394, 4d (offer_sdt_4_days)
  Witgoedhuis.nl Witgoedhuis.nl
  9.303959492161889 (33)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  394, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  294
  good_buy
 • Atag HI6271T kookplaat
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/4/atag-hi-6271-t-16051494.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/7/atag-hi-6271-t-23871127.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/4/atag-hi-6271-t-16051494.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC85LzQvYXRhZy1oaS02MjcxLXQtMTYwNTE0OTQuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/7/atag-hi-6271-t-23871127.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS8yLzcvYXRhZy1oaS02MjcxLXQtMjM4NzExMjcuanBn
  Atag HI6271T kookplaat (33)
  Atag HI6271T kookplaat
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  661.87, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  661.87, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  661.87, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  136
  good_buy
 • Siemens EH975LVC1E kookplaat
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/8/0/siemens-eh-975-lvc-1-e-51404080.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jcm93bmJhc2UuYmUvcGljcy9FSDk3NUxWQzFFLkpQRw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/7/siemens-eh-975-lvc-1-e-51734877.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/2/siemens-eh-975-lvc-1-e-51783062.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/6/siemens-eh975lvc1e-hob-52115726.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/7/siemens-eh975lvc1e-hob-52115727.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/8/siemens-eh975lvc1e-hob-52115728.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/9/siemens-eh975lvc1e-hob-52115729.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/8/0/siemens-eh-975-lvc-1-e-51404080.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jcm93bmJhc2UuYmUvcGljcy9FSDk3NUxWQzFFLkpQRw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/7/siemens-eh-975-lvc-1-e-51734877.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC83Lzcvc2llbWVucy1laC05NzUtbHZjLTEtZS01MTczNDg3Ny5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/2/siemens-eh-975-lvc-1-e-51783062.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC82LzIvc2llbWVucy1laC05NzUtbHZjLTEtZS01MTc4MzA2Mi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/6/siemens-eh975lvc1e-hob-52115726.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzYvc2llbWVucy1laDk3NWx2YzFlLWhvYi01MjExNTcyNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/7/siemens-eh975lvc1e-hob-52115727.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzcvc2llbWVucy1laDk3NWx2YzFlLWhvYi01MjExNTcyNy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/8/siemens-eh975lvc1e-hob-52115728.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzgvc2llbWVucy1laDk3NWx2YzFlLWhvYi01MjExNTcyOC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/9/siemens-eh975lvc1e-hob-52115729.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzkvc2llbWVucy1laDk3NWx2YzFlLWhvYi01MjExNTcyOS5qcGc=
  Siemens EH975LVC1E kookplaat (61)
  Siemens EH975LVC1E kookplaat
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1013.43, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1013.43, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1013.43, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  14
  good_buy
 • Bosch PKF645B17E kookplaat
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/8/3/bosch-pkf-645-b17e-19976083.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/2/3/bosch-pkf645b17e-hob-23792723.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/8/3/bosch-pkf-645-b17e-19976083.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC84LzMvYm9zY2gtcGtmLTY0NS1iMTdlLTE5OTc2MDgzLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/2/3/bosch-pkf645b17e-hob-23792723.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8yLzMvYm9zY2gtcGtmNjQ1YjE3ZS1ob2ItMjM3OTI3MjMuanBn
  Bosch PKF645B17E kookplaat (31)
  Bosch PKF645B17E kookplaat
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  8.25 (4)
  299, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  239
  good_buy
 • Bosch PIE645BB1E kookplaat
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/5/8/bosch-pie-645-bb-1-e-45366158.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXRlcndpdGdvZWQubmwvcGl4L3Byb2R1Y3QvOTk4MjM0MGI2NzQ1YmJjMDlhNjJmZGY3Y2U5OGUwNjIuMS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/5/9/bosch-pie-645-bb-1-e-45366159.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy53aXRnb2VkZGlzY291bnRlci5ubC9waXgvcHJvZHVjdC85OTgyMzQwYjY3NDViYmMwOWE2MmZkZjdjZTk4ZTA2Mi4xLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/2/bosch-pie645bb1e-hob-47029872.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/3/bosch-pie645bb1e-hob-47029873.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/4/bosch-pie645bb1e-hob-47029874.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/5/8/bosch-pie-645-bb-1-e-45366158.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXRlcndpdGdvZWQubmwvcGl4L3Byb2R1Y3QvOTk4MjM0MGI2NzQ1YmJjMDlhNjJmZGY3Y2U5OGUwNjIuMS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/5/9/bosch-pie-645-bb-1-e-45366159.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy53aXRnb2VkZGlzY291bnRlci5ubC9waXgvcHJvZHVjdC85OTgyMzQwYjY3NDViYmMwOWE2MmZkZjdjZTk4ZTA2Mi4xLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/2/bosch-pie645bb1e-hob-47029872.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC83LzIvYm9zY2gtcGllNjQ1YmIxZS1ob2ItNDcwMjk4NzIuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/3/bosch-pie645bb1e-hob-47029873.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC83LzMvYm9zY2gtcGllNjQ1YmIxZS1ob2ItNDcwMjk4NzMuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/4/bosch-pie645bb1e-hob-47029874.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC83LzQvYm9zY2gtcGllNjQ1YmIxZS1ob2ItNDcwMjk4NzQuanBn
  Bosch PIE645BB1E kookplaat (30)
  Bosch PIE645BB1E kookplaat
  keukenpakhuys.nl keukenpakhuys.nl
  8.674124146219842 (7)
  596.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  keukenpakhuys.nl keukenpakhuys.nl
  8.674124146219842 (7)
  596.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Keukenpakhuys Keukenpakhuys
  7.2 (1)
  596.99, 5.927552599999999, 52.9613746 LOW
  235
  good_buy
 • Pelgrim GK465RVSA kookplaat
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/4/pelgrim-gk-465-rvsa-16114114.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/1/pelgrim-gk-465-rvsa-22312961.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/8/pelgrim-gk465rvsa-hob-23817978.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/7/pelgrim-gk465rvsa-hob-23955257.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/4/pelgrim-gk-465-rvsa-16114114.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8xLzQvcGVsZ3JpbS1nay00NjUtcnZzYS0xNjExNDExNC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/1/pelgrim-gk-465-rvsa-22312961.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzEvcGVsZ3JpbS1nay00NjUtcnZzYS0yMjMxMjk2MS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/8/pelgrim-gk465rvsa-hob-23817978.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS83LzgvcGVsZ3JpbS1nazQ2NXJ2c2EtaG9iLTIzODE3OTc4LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/7/pelgrim-gk465rvsa-hob-23955257.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi81LzcvcGVsZ3JpbS1nazQ2NXJ2c2EtaG9iLTIzOTU1MjU3LmpwZw==
  Pelgrim GK465RVSA kookplaat (28)
  Pelgrim GK465RVSA kookplaat
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  322, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  322, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  322, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  110
  good_buy
 • Siemens ED645FSB1E kookplaat
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/4/1/siemens-ed-645-fsb-1-e-45364341.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/4/2/siemens-ed-645-fsb-1-e-45364342.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/4/3/siemens-ed-645-fsb-1-e-45364343.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/4/1/siemens-ed-645-fsb-1-e-45364341.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy80LzEvc2llbWVucy1lZC02NDUtZnNiLTEtZS00NTM2NDM0MS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/4/2/siemens-ed-645-fsb-1-e-45364342.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy80LzIvc2llbWVucy1lZC02NDUtZnNiLTEtZS00NTM2NDM0Mi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/4/3/siemens-ed-645-fsb-1-e-45364343.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy80LzMvc2llbWVucy1lZC02NDUtZnNiLTEtZS00NTM2NDM0My5qcGc=
  Siemens ED645FSB1E kookplaat (37)
  Siemens ED645FSB1E kookplaat
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  552.17, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  552.17, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  552.17, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  109
  good_buy
 • Zanussi ZGG62414XA Ingebouwd Gas Roestvrijstaal
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/7/6/zanussi-zgg-62414-xa-18856576.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/0/0/zanussi-zgg-62414-xa-18857100.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/9/zanussi-zgg62414xa-hob-23773669.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/7/zanussi-zgg62414xa-hob-53649877.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/0/zanussi-zgg62414xa-54425780.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/1/zanussi-zgg62414xa-54425781.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/2/zanussi-zgg62414xa-54425782.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/0/0/zanussi-zgg62414xa-59225700.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/7/6/zanussi-zgg-62414-xa-18856576.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS83LzYvemFudXNzaS16Z2ctNjI0MTQteGEtMTg4NTY1NzYuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/0/0/zanussi-zgg-62414-xa-18857100.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8wLzAvemFudXNzaS16Z2ctNjI0MTQteGEtMTg4NTcxMDAuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/9/zanussi-zgg62414xa-hob-23773669.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi82LzkvemFudXNzaS16Z2c2MjQxNHhhLWhvYi0yMzc3MzY2OS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/7/zanussi-zgg62414xa-hob-53649877.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC83LzcvemFudXNzaS16Z2c2MjQxNHhhLWhvYi01MzY0OTg3Ny5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/0/zanussi-zgg62414xa-54425780.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzAvemFudXNzaS16Z2c2MjQxNHhhLTU0NDI1NzgwLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/1/zanussi-zgg62414xa-54425781.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzEvemFudXNzaS16Z2c2MjQxNHhhLTU0NDI1NzgxLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/2/zanussi-zgg62414xa-54425782.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzIvemFudXNzaS16Z2c2MjQxNHhhLTU0NDI1NzgyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/0/0/zanussi-zgg62414xa-59225700.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8wLzAvemFudXNzaS16Z2c2MjQxNHhhLTU5MjI1NzAwLmpwZw==
  Zanussi ZGG62414XA Ingebouwd Gas Roestvrijstaal (20)
  Zanussi ZGG62414XA Ingebouwd Gas Roestvrijstaal
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  154
  good_buy
 • Siemens EH875FM27E kookplaat
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/2/siemens-eh875fm27e-22200642.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/1/4/siemens-eh875fm27e-22201714.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/0/siemens-eh875fm27e-hob-23815800.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/1/siemens-eh875fm27e-hob-23815801.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/2/siemens-eh875fm27e-hob-23815802.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/3/siemens-eh875fm27e-hob-23815803.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/4/siemens-eh875fm27e-hob-23815804.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/5/siemens-eh875fm27e-hob-23815805.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/6/siemens-eh875fm27e-hob-23815806.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/7/siemens-eh875fm27e-hob-23815807.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/2/siemens-eh875fm27e-22200642.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi80LzIvc2llbWVucy1laDg3NWZtMjdlLTIyMjAwNjQyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/1/4/siemens-eh875fm27e-22201714.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy8xLzQvc2llbWVucy1laDg3NWZtMjdlLTIyMjAxNzE0LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/0/siemens-eh875fm27e-hob-23815800.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzAvc2llbWVucy1laDg3NWZtMjdlLWhvYi0yMzgxNTgwMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/1/siemens-eh875fm27e-hob-23815801.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzEvc2llbWVucy1laDg3NWZtMjdlLWhvYi0yMzgxNTgwMS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/2/siemens-eh875fm27e-hob-23815802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzIvc2llbWVucy1laDg3NWZtMjdlLWhvYi0yMzgxNTgwMi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/3/siemens-eh875fm27e-hob-23815803.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzMvc2llbWVucy1laDg3NWZtMjdlLWhvYi0yMzgxNTgwMy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/4/siemens-eh875fm27e-hob-23815804.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzQvc2llbWVucy1laDg3NWZtMjdlLWhvYi0yMzgxNTgwNC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/5/siemens-eh875fm27e-hob-23815805.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzUvc2llbWVucy1laDg3NWZtMjdlLWhvYi0yMzgxNTgwNS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/6/siemens-eh875fm27e-hob-23815806.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzYvc2llbWVucy1laDg3NWZtMjdlLWhvYi0yMzgxNTgwNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/7/siemens-eh875fm27e-hob-23815807.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzcvc2llbWVucy1laDg3NWZtMjdlLWhvYi0yMzgxNTgwNy5qcGc=
  Siemens EH875FM27E kookplaat (69)
  Siemens EH875FM27E kookplaat
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  779, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  779, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  779, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  good_buy
 • Indesit IPG 640 S (BK) kookplaat
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/2/indesit-ipg-640-s-bk--18127642.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/9/indesit-ipg-640-s-bk--18492839.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/4/indesit-ipg-640-s-bk-hob-24040664.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/5/indesit-ipg-640-s-bk-hob-24040665.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/2/indesit-ipg-640-s-bk--18127642.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi80LzIvaW5kZXNpdC1pcGctNjQwLXMtYmstLTE4MTI3NjQyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/9/indesit-ipg-640-s-bk--18492839.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8zLzkvaW5kZXNpdC1pcGctNjQwLXMtYmstLTE4NDkyODM5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/4/indesit-ipg-640-s-bk-hob-24040664.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi82LzQvaW5kZXNpdC1pcGctNjQwLXMtYmstaG9iLTI0MDQwNjY0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/5/indesit-ipg-640-s-bk-hob-24040665.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi82LzUvaW5kZXNpdC1pcGctNjQwLXMtYmstaG9iLTI0MDQwNjY1LmpwZw==
  Indesit IPG 640 S (BK) kookplaat (30)
  Indesit IPG 640 S (BK) kookplaat
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  214, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  214, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Amsterdam West BCC Amsterdam West
  214, 4.871182300000001, 52.36816719999999 LOW
  13
  good_buy
 • Etna A124VRVSA kookplaat
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/2/etna-a-124-v-16114042.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/3/etna-a-124-v-22312953.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/9/etna-a124vrvsa-hob-23817939.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/2/etna-a-124-v-16114042.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC80LzIvZXRuYS1hLTEyNC12LTE2MTE0MDQyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/3/etna-a-124-v-22312953.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS81LzMvZXRuYS1hLTEyNC12LTIyMzEyOTUzLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/9/etna-a124vrvsa-hob-23817939.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8zLzkvZXRuYS1hMTI0dnJ2c2EtaG9iLTIzODE3OTM5LmpwZw==
  Etna A124VRVSA kookplaat (37)
  5.75 (1)
  Etna A124VRVSA kookplaat
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  185.13, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  185.13, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  GAMMA Aalsmeer GAMMA Aalsmeer
  195, 4.7784226, 52.25701890000001 HIGH
  431
  good_buy
 • Atag HG9611SBA kookplaat
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/4/atag-hg-9611-sba-16051484.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/1/6/atag-hg9611sba-hob-23818016.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/4/atag-hg-9611-sba-16051484.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC84LzQvYXRhZy1oZy05NjExLXNiYS0xNjA1MTQ4NC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/1/6/atag-hg9611sba-hob-23818016.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8xLzYvYXRhZy1oZzk2MTFzYmEtaG9iLTIzODE4MDE2LmpwZw==
  Atag HG9611SBA kookplaat (29)
  5.6 (1)
  Atag HG9611SBA kookplaat
  Wehkamp Wehkamp
  8.648416239688435 (444)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  799, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Wehkamp Wehkamp
  8.648416239688435 (444)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  799, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  8.25 (4)
  999, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  139
  good_buy
 • Tefal Inductiekookplaat Everyday IH2018
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/2/8/tefal-ih2018-hob-24817628.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/2/3/tefal-ih2018-hob-24834323.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/7/tefal-ih2018-hob-24834607.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/8/3/tefal-ih2018-tabletop-black-hob-59815283.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/8/4/tefal-ih2018-tabletop-black-hob-59815284.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/8/5/tefal-ih2018-tabletop-black-hob-59815285.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/2/8/tefal-ih2018-hob-24817628.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8yLzgvdGVmYWwtaWgyMDE4LWhvYi0yNDgxNzYyOC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/2/3/tefal-ih2018-hob-24834323.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzMvdGVmYWwtaWgyMDE4LWhvYi0yNDgzNDMyMy5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/7/tefal-ih2018-hob-24834607.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8wLzcvdGVmYWwtaWgyMDE4LWhvYi0yNDgzNDYwNy5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/8/3/tefal-ih2018-tabletop-black-hob-59815283.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi84LzMvdGVmYWwtaWgyMDE4LXRhYmxldG9wLWJsYWNrLWhvYi01OTgxNTI4My5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/8/4/tefal-ih2018-tabletop-black-hob-59815284.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi84LzQvdGVmYWwtaWgyMDE4LXRhYmxldG9wLWJsYWNrLWhvYi01OTgxNTI4NC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/8/5/tefal-ih2018-tabletop-black-hob-59815285.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi84LzUvdGVmYWwtaWgyMDE4LXRhYmxldG9wLWJsYWNrLWhvYi01OTgxNTI4NS5qcGc=
  Tefal Inductiekookplaat Everyday IH2018 (28)
  Tefal Inductiekookplaat Everyday IH2018
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
  good_buy
 • Zanussi ZGO96524BA Ingebouwd Gas Zwart
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/0/4/zanussi-zgo-96524-ba-18874104.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/6/zanussi-zgo96524ba-hob-23773676.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/0/zanussi-zgo96524ba-hob-54328930.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/0/zanussi-zgo96524ba-54425770.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/1/zanussi-zgo96524ba-54425771.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/2/zanussi-zgo96524ba-54425772.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/8/7/zanussi-zgo96524ba-59227087.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/0/4/zanussi-zgo-96524-ba-18874104.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8wLzQvemFudXNzaS16Z28tOTY1MjQtYmEtMTg4NzQxMDQuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/6/zanussi-zgo96524ba-hob-23773676.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi83LzYvemFudXNzaS16Z285NjUyNGJhLWhvYi0yMzc3MzY3Ni5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/0/zanussi-zgo96524ba-hob-54328930.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8zLzAvemFudXNzaS16Z285NjUyNGJhLWhvYi01NDMyODkzMC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/0/zanussi-zgo96524ba-54425770.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy83LzAvemFudXNzaS16Z285NjUyNGJhLTU0NDI1NzcwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/1/zanussi-zgo96524ba-54425771.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy83LzEvemFudXNzaS16Z285NjUyNGJhLTU0NDI1NzcxLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/2/zanussi-zgo96524ba-54425772.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy83LzIvemFudXNzaS16Z285NjUyNGJhLTU0NDI1NzcyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/8/7/zanussi-zgo96524ba-59227087.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC84LzcvemFudXNzaS16Z285NjUyNGJhLTU5MjI3MDg3LmpwZw==
  Zanussi ZGO96524BA Ingebouwd Gas Zwart (34)
  Zanussi ZGO96524BA Ingebouwd Gas Zwart
  Loeters.be Loeters.be
  442, 4d (offer_sdt_4_days)
  Loeters.be Loeters.be
  442, 4d (offer_sdt_4_days)
  Keukenpakhuys Keukenpakhuys
  7.2 (1)
  469, 5.927552599999999, 52.9613746 LOW
  5
  good_buy
 • Etna T106VRVSA kookplaat
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/0/etna-t-106-v-rvs-a-19749920.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/5/0/etna-t-106-v-rvs-a-22313550.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/1/1/etna-t106vrvsa-hob-23900511.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/0/etna-t-106-v-rvs-a-19749920.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8yLzAvZXRuYS10LTEwNi12LXJ2cy1hLTE5NzQ5OTIwLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/5/0/etna-t-106-v-rvs-a-22313550.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS81LzAvZXRuYS10LTEwNi12LXJ2cy1hLTIyMzEzNTUwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/1/1/etna-t106vrvsa-hob-23900511.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8xLzEvZXRuYS10MTA2dnJ2c2EtaG9iLTIzOTAwNTExLmpwZw==
  Etna T106VRVSA kookplaat (27)
  Etna T106VRVSA kookplaat
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  115.91, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  115.91, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Almere BCC Almere
  115.91, 5.2733791, 52.392978 LOW
  493
 • Zanussi ZEV 6646 XBA
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/7/4/zanussi-zev-6646-xba-18856574.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/6/1/zanussi-zev-6646-xba-24045661.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/3/zanussi-zev-6646-xba-53649893.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/5/zanussi-zev-6646-xba-53649895.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/0/1/zanussi-zev-6646-xba-54400601.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/0/zanussi-zev-6646-xba-59225720.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/3/zanussi-zev-6646-xba-59225723.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/4/zanussi-zev-6646-xba-59225724.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/7/4/zanussi-zev-6646-xba-18856574.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS83LzQvemFudXNzaS16ZXYtNjY0Ni14YmEtMTg4NTY1NzQuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/6/1/zanussi-zev-6646-xba-24045661.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi82LzEvemFudXNzaS16ZXYtNjY0Ni14YmEtMjQwNDU2NjEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/3/zanussi-zev-6646-xba-53649893.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC85LzMvemFudXNzaS16ZXYtNjY0Ni14YmEtNTM2NDk4OTMuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/5/zanussi-zev-6646-xba-53649895.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC85LzUvemFudXNzaS16ZXYtNjY0Ni14YmEtNTM2NDk4OTUuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/0/1/zanussi-zev-6646-xba-54400601.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8wLzEvemFudXNzaS16ZXYtNjY0Ni14YmEtNTQ0MDA2MDEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/0/zanussi-zev-6646-xba-59225720.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzAvemFudXNzaS16ZXYtNjY0Ni14YmEtNTkyMjU3MjAuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/3/zanussi-zev-6646-xba-59225723.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzMvemFudXNzaS16ZXYtNjY0Ni14YmEtNTkyMjU3MjMuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/4/zanussi-zev-6646-xba-59225724.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzQvemFudXNzaS16ZXYtNjY0Ni14YmEtNTkyMjU3MjQuanBn
  Zanussi ZEV 6646 XBA (27)
  Zanussi ZEV 6646 XBA
  Loeters.be Loeters.be
  215, 2d (offer_sdt_2_days)
  Loeters.be Loeters.be
  215, 2d (offer_sdt_2_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  379, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  108
 • Pelgrim IDK464ONY kookplaat
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/7/2/pelgrim-idk-464-ony-19928072.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/8/pelgrim-idk464ony-hob-24049448.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/7/2/pelgrim-idk-464-ony-19928072.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC83LzIvcGVsZ3JpbS1pZGstNDY0LW9ueS0xOTkyODA3Mi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/8/pelgrim-idk464ony-hob-24049448.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC80LzgvcGVsZ3JpbS1pZGs0NjRvbnktaG9iLTI0MDQ5NDQ4LmpwZw==
  Pelgrim IDK464ONY kookplaat (17)
  Pelgrim IDK464ONY kookplaat
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  333, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  333, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  333, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  235
 • Inventum KP521S kookplaat
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/9/1/inventum-kp521s-hob-23819491.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/9/2/inventum-kp521s-hob-23819492.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/9/9/inventum-kp521s-hob-58757599.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/0/0/inventum-kp521s-hob-58757600.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/9/1/inventum-kp521s-hob-23819491.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC85LzEvaW52ZW50dW0ta3A1MjFzLWhvYi0yMzgxOTQ5MS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/9/2/inventum-kp521s-hob-23819492.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC85LzIvaW52ZW50dW0ta3A1MjFzLWhvYi0yMzgxOTQ5Mi5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/9/9/inventum-kp521s-hob-58757599.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS85LzkvaW52ZW50dW0ta3A1MjFzLWhvYi01ODc1NzU5OS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/0/0/inventum-kp521s-hob-58757600.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8wLzAvaW52ZW50dW0ta3A1MjFzLWhvYi01ODc1NzYwMC5qcGc=
  Inventum KP521S kookplaat (17)
  Inventum KP521S kookplaat
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.14, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.14, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.14, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  274
2 44
 • Winkelen in plaats (location):
 • Quick filters (quick_questions):
  • Tafelblad DEFAULT
   • tafelblad
  • Ingebouwd DEFAULT
   • ingebouwd
  • Budget DEFAULT
   • budget
  • Bosch DEFAULT
   • bosch
  • Inductie DEFAULT
   • induction
   • electric_induction
   • electrische_inductie
   • inductie
  • Siemens DEFAULT
   • siemens
  • Vier kookzones DEFAULT
   • aantal_burners_cooking_zones_4.0
  • Smeg DEFAULT
   • smeg
  • Keramisch DEFAULT
   • keramisch
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €300 Goedkope kookplaat (budget)
  • Lage prijs: €300 - €550 (low)
  • Gemiddelde prijs: €550 - €900 (medium)
  • High end: Meer dan €900 (high)
 • Model (kastontwerp):
 • Diepte (diepte_product):
  • < 510 mm (diepte_product_510)
  • 510 mm - 512 mm (diepte_product_510_510)
  • 512 mm - 520 mm (diepte_product_510_520)
  • ≥ 520 mm (diepte_product_520)
 • Hoogte (hoogte):
  • < 45 mm (hoogte_45)
  • 45 mm - 52 mm (hoogte_45_52)
  • 52 mm - 57 mm (hoogte_52_57)
  • ≥ 57 mm (hoogte_57)
 • Breedte (breedte):
  • < 580 mm (breedte_580)
  • 580 mm - 600 mm (breedte_580_600)
  • 600 mm - 770 mm (breedte_600_770)
  • ≥ 770 mm (breedte_770)
 • Soort kookplaat (type_kookplaat):
 • Aantal kookzones (aantal_burners_cooking_zones):
  • 1 (aantal_burners_cooking_zones_1.0)
  • 2 (aantal_burners_cooking_zones_2.0)
  • 3 (aantal_burners_cooking_zones_3.0)
  • 4 (aantal_burners_cooking_zones_4.0)
  • 5 (aantal_burners_cooking_zones_5.0)
  • 6 (aantal_burners_cooking_zones_6.0)
  • 8 (aantal_burners_cooking_zones_8.0)
 • Kleur (kleur):
  • Antraciet (antraciet)
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Crème (cre_me)
  • Geborsteld staal (geborsteld_staal)
  • Grijs (grijs)
  • Metallic (metallic)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Titanium (titanium)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Wattage kookplaat (normale_burner_cooking_zone):
  • < 1700 W (normale_burner_cooking_zone_1700)
  • 1700 W - 1800 W (normale_burner_cooking_zone_1700_1800)
  • 1800 W - 2200 W (normale_burner_cooking_zone_1800_2200)
  • ≥ 2200 W (normale_burner_cooking_zone_2200)
 • Materiaal (soort_materiaal_bovenkant_):
  • Aluminium (aluminium)
  • Cast-iron (cast_iron)
  • Geglazuurd (geglazuurd)
  • Glas (glas)
  • Glaskeramiek (glaskeramiek)
  • Keramisch (keramisch)
  • Metaltek (metaltek)
  • Raster (raster)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
 • Geïntegreerd display? (gei_ntegreerde_display):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Varianten (group):
  • Pelgrim PK 454 (pelgrim_pk_454)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Gravenzande (_s_gravenzande)
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Aalsmeer (aalsmeer)
  • Aalten (aalten)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Appingedam (appingedam)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beesd (beesd)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen (bergen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Bovenkarspel (bovenkarspel)
  • Boxmeer (boxmeer)
  • Boxtel (boxtel)
  • Brandwijk (brandwijk)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Broek op Langedijk (broek_op_langedijk)
  • Brunssum (brunssum)
  • Budel (budel)
  • Bunschoten-Spakenburg (bunschoten_spakenburg)
  • Burgum (burgum)
  • Bussum (bussum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • De Lier (de_lier)
  • Delfgauw (delfgauw)
  • Delft (delft)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Dungen (den_dungen)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Denekamp (denekamp)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Druten (druten)
  • Duiven (duiven)
  • Echt (echt)
  • Ede (ede)
  • Eersel (eersel)
  • Eethen (eethen)
  • Eibergen (eibergen)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elburg (elburg)
  • Elsloo (elsloo)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enkhuizen (enkhuizen)
  • Enschede (enschede)
  • Enter (enter)
  • Epe (epe)
  • Ermelo (ermelo)
  • Etten (etten)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Farmsum (farmsum)
  • Franeker (franeker)
  • Geldrop (geldrop)
  • Geleen (geleen)
  • Gemert (gemert)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Gieten (gieten)
  • Goes (goes)
  • Goirle (goirle)
  • Goor (goor)
  • Gorinchem (gorinchem)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groenlo (groenlo)
  • Groesbeek (groesbeek)
  • Groningen (groningen)
  • Gronsveld (gronsveld)
  • Grootebroek (grootebroek)
  • Grou (grou)
  • Gulpen (gulpen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerle (heerle)
  • Heerlen (heerlen)
  • Heesch (heesch)
  • Heiloo (heiloo)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hendrik-Ido-Ambacht (hendrik_ido_ambacht)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hengevelde (hengevelde)
  • Heythuysen (heythuysen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hollandscheveld (hollandscheveld)
  • Holten (holten)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogerheide (hoogerheide)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoogvliet Rotterdam (hoogvliet_rotterdam)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • IJsselstein (ijsselstein)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Kampen (kampen)
  • Katwijk (katwijk)
  • Kerkrade (kerkrade)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Kollum (kollum)
  • Koog aan de Zaan (koog_aan_de_zaan)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leek (leek)
  • Leerdam (leerdam)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leiderdorp (leiderdorp)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Leusden (leusden)
  • Lies (lies)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maarssen (maarssen)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meerssen (meerssen)
  • Meijel (meijel)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Middelharnis (middelharnis)
  • Mierlo (mierlo)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Muiden (muiden)
  • Musselkanaal (musselkanaal)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Noordwijkerhout (noordwijkerhout)
  • Nuenen (nuenen)
  • Numansdorp (numansdorp)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Obdam (obdam)
  • Oisterwijk (oisterwijk)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Ooltgensplaat (ooltgensplaat)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Oud-Beijerland (oud_beijerland)
  • Oudenbosch (oudenbosch)
  • Oudeschild (oudeschild)
  • Panningen (panningen)
  • Papendrecht (papendrecht)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rhenen (rhenen)
  • Ridderkerk (ridderkerk)
  • Rijssen (rijssen)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roelofarendsveen (roelofarendsveen)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Schiedam (schiedam)
  • Schijndel (schijndel)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Smilde (smilde)
  • SNEEK (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Steenbergen (steenbergen)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Tegelen (tegelen)
  • Ter Aar (ter_aar)
  • Ter Apel (ter_apel)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uden (uden)
  • Udenhout (udenhout)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Vaassen (vaassen)
  • Valkenburg (valkenburg)
  • Valkenswaard (valkenswaard)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Velserbroek (velserbroek)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vlissingen (vlissingen)
  • Volendam (volendam)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Vught (vught)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wageningen (wageningen)
  • Wanneperveen (wanneperveen)
  • Weert (weert)
  • Weesp (weesp)
  • Wervershoof (wervershoof)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Wijdewormer (wijdewormer)
  • Wijk bij Duurstede (wijk_bij_duurstede)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Woudsend (woudsend)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeeland (zeeland)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zetten (zetten)
  • Zevenaar (zevenaar)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwaag (zwaag)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl