x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

kookplaat

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in kookplaat categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

kookplaat kopen

Heb je net een nieuw huis gekocht of ben je uitgekeken op je oude keuken? Dan mag een nieuwe kookplaat natuurlijk niet ont...
 • Algemene informatie

  Heb je net een nieuw huis gekocht of ben je uitgekeken op je oude keuken? Dan mag een nieuwe kookplaat natuurlijk niet ontbreken! Jij bent op zoek naar een kookplaat en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips.

  Kooktips kookplaat
  Bij het kopen van een kookplaat kun je letten op de volgende dingen:
  1. Capaciteit: uit hoeveel mensen bestaat je huishouden? Hoeveel kookzones heeft de kookplaat?
  2. Ruimte: hoever staan de verschillende kookzones uit elkaar? Kun je je pannen naast elkaar kwijt? Hoeveel ruimte heb je over?
  3. Kookzones: zijn er kookzones in verschillende afmetingen?
  4. Schoonmaken: is de kookplaat makkelijk schoon te maken?
  Soorten kookplaten
  Er bestaan verschillende soorten kookplaten. De belangrijkste zijn:
  • Elektrische kookplaten: een elektrische kookplaat bestaat uit een metalen kookplaat die voor de verhitting van de pan zorgt. Een nadeel van deze kookplaat is dat er veel energie verloren gaat omdat de kookplaat na gebruik nog lang warm blijft.
  • Inductiekookplaat of quicktherm kookplaat: een inductiekookplaat wekt een elektromagnetisch veld op in de bodem van de pan. Hierdoor wordt alleen het metaal van de pan verwarmd. Voordelen van deze kookplaat zijn energiezuinigheid, de snellere verhitting dan de andere kookplaten die werken op elektriciteit, en veiligheid. Een nadeel is dat bij de aanschaf van een inductiekookplaat er ook een nieuwe pannenset aangeschaft moet worden. Niet alle pannen zijn namelijk geschikt voor koken op een inductiekookplaat.
  • Keramische kookplaat: zowel een keramische kookplaat als een inductiekookplaat is gemaakt van glas. Nadat de kookplaat is afgekoeld kan deze gemakkelijk met een doekje worden schoongemaakt.
  • Gaskookplaat: De gaskookplaat werkt uiteraard op gas. De kookplaat kan aangestoken worden met behulp van de handige elektrische vonkontsteking, die tegenwoordig op vrijwel elke gaskookplaat zit. De vonkontsteking treedt in werking zodra je een knopje ingedrukt houdt. Over het algemeen verbruik je met koken op gas de minste energie.
  Technische specificaties
  Naast verschillen in de kookmethode kan er bij kookplaten onderscheid gemaakt worden tussen het aantal kookzones en inbouwkookplaten, hoekmodellen inbouwkookplaten of vrijstaande opzetkookplaten. Over het algemeen zijn de inductiekookplaat en keramische kookplaat inbouwkookplaten en elektrische kookplaten zijn vrijstaande kookplaten. Kookmodules zijn vaak kookelementen met een of twee kookzones, de zogenaamde 1-pits kookplaten of 2-pits kookplaten. De meeste kookplaten zijn 4-pits kookplaten, maar er bestaan ook 3-pits kookplaten en voor de echte kookliefhebbers zijn er 5-pits kookplaten, 6-pits kookplaten en zelfs 7-pits kookplaten.

  Tot slot kun je nog kiezen uit kookplaten met verschillende typen kookzones. De meest simpele kookplaat is een variobrander. Deze kookplaat heeft kookzones van verschillende afmetingen en vermogens. Maar als je meer van koken houdt, zijn er ook kookplaten met een wokbrander, visbrander of braadzone. De wokbrander is een kookzone op de kookplaat met extra vermogen. Er zijn gaskookplaten met een ingebouwde wokbrander, maar bij sommige moet je de wokring apart aanschaffen. Ook inductiekookplaten en keramische kookplaten hebben soms een wokbrander. Vaak wordt deze kookzone aangegeven met meerdere ringen op de kookplaat. De visbrander is een ovale kookzone en de braadzone heeft wel extra vermogen, maar dit is minder dan bij de wokbrander. Braadzones hebben vaak een ring extra op de kookplaat bij inductie- en keramische kookplaten.

  Nieuwste ontwikkelingen
  Tegenwoordig zijn inductiekookplaten en keramische kokplaten de trend, omdat ze je veel ruimte geven, eenvoudig te bedienen zijn en makkelijk schoon te maken. Design kookplaten worden vooral gemaakt van rvs, maar ook zwart is erg populair.

  Accessoires kookplaat
  Accessoires die geleverd kunnen worden bij een kookplaat zijn een braadslede, grillpan, kookboek en vleesthermometer. Al deze extra's kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een kookplaat.
 • Veelgestelde vragen


  Kan ik mijn kookplaat zelf veilig op het gas aansluiten?

  Als je dit nog nooit gedaan hebt, is het verstandig om hier meer informatie over in te winnen bij een expert. Het is overigens ook verstandig om bij de aanschaf te kijken naar het GIVEG-keurmerk. Het GIVEG-keurmerk is een keurmerk voor betrouwbare gastoestellen.

  Hoe kan ik zien dat de kookzone van de inductiekookplaat is afgekoeld?
  Aan de kookzone zelf kun je dit niet zien. Meestal zit er echter wel een indicatielampje op de kookplaat. Als dat lampje uit is, kun je er zeker van zijn dat de kookplaats afgekoeld is en kun je hem met een gerust hart schoonmaken.

  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen voor een kookplaat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een friteuse, koelkast of vaatwasser betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs. Voor een losse kookplaat hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen. Voor gasgrillen met kookplaat, fornuizen, etc. betaal je wel een verwijderingsbijdrage van € 5,00.

  Kan ik de elektrische kookplaat gewoon met een stekker in stopcontact aansluiten?
  Nee, meestal niet. Vaak is er een aanpassing nodig in de elektriciteitsfaciliteiten in de keuken. Een elektrische kookplaat sluit je over het algemeen aan met een speciale 380 Volt-stekker. Als je daar geen ervaring mee hebt, dan is het verstandig een expert om advies te vragen.

  Wat is de goedkoopste manier van koken?
  Het koken op gas is het voordeligst. Wil je toch elektrisch koken, dan kun je het beste kiezen voor een inductie- of quick term-kookplaat. De aanschaf van een gaskookplaat is meestal ook voordeliger dan een elektrische kookplaat.

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een lijst met een uitleg van de gebruikte begrippen.

  Braadzone

  Met een braadzone wordt aangegeven of de kookzone kan worden uitgebreid met een extra kookring.

  Kookmodule
  Met een kookmodule worden losse elementen bedoeld die eventueel naast de kookplaat in het werkblad kunnen worden ingebouwd. Dit zijn bijvoorbeeld de domino-kookelementen (kookplaten met een of twee kookzones), de wokbrander, grill, werkblad enzovoort.

  Kooktimer
  Met de kooktimer wordt aangegeven of de kooktijd per kookzone instelbaar is, waarna de kookzone automatisch wordt uitgeschakeld.

  Model
  Met model wordt bedoeld op welke manier de energieoverdracht van de kookplaat naar de pan plaatsvindt.

  • Bij gaskookplaten is gas de verwarmingsbron.
  • Een elektrische kookplaat is gemaakt van metaal. De pan wordt verwarmd door de warmte van de metalen plaat.
  • De inductiekookplaat zorgt voor een elektromagnetisch veld in de bodem van de pan. Hierdoor kan alleen metaal  verwarmd worden, wat een aantal voordelen oplevert. De voordelen van inductiekoken zijn de snellere verhitting dan bij de traditionele modellen, de veiligheid en het energieverbruik. Er gaat minder energie verloren door de directe verhitting van de pan.
  • Een keramische kookplaat is ook een elektrische kookplaat, maar dan gemaakt van glas.
  Pandrager
  Met een pandrager wordt aangegeven van welk materiaal het frame is gemaakt waar de pan op wordt gezet.

  Type
  Kookplaten kunnen worden ingedeeld in vrijstaande typen en inbouwtypen. Vrijstaande kookplaten kunnen los op het aanrecht worden geplaatst. Inbouwkookplaten worden verwerkt in het keukenwerkblad.

  Type bediening
  Met type bediening worden de verschillende mogelijkheden om de kookplaat te bedienen, aangegeven. Voorbeelden zijn de draaiknop, tiptoets en sensortoets.

  Variobrander
  Met variobrander wordt aangegeven of er in de kookplaat kookzones met verschillende afmetingen en vermogens aanwezig zijn.

  Visbrander
  Met een visbrander wordt een ovale kookzone bedoeld.

  Warmhoudzone
  Met een warmhoudzone wordt een kookzone met een laag vermogen bedoeld.

  Wokbrander
  Een wokbrander is een kookzone met extra vermogen, zodat op hoge temperatuur eten bereid kan worden.
  • Tafelblad Kookplaten die op het tafelblad geplaatst kunnen worden.
  • Ingebouwd Deze kookplaten worden ingebouwd in het aanrecht, let hierbij op de afmetingen.
  • Budget Kookplaten voor minder dan 300 euro.
  • Bosch De kookplaten van Bosch maken het koken leuker en makkelijker.
  • Inductie Het grote voordeel van koken op een inductie kookplaat is dat er geen energie verloren gaat.
  • Siemens Siemens is een van de grootste bedrijven met jaren lange ervaring op het gebiedt van kookplaten.
  • Vier kookzones Deze kookplaten hebben vier kookzones.
  • Smeg De Smeg kookplaten zijn van hoge kwaliteit en zijn een stijlvolle toevoeging aan de keuken.
  • Keramisch Keramische kookplaten zijn eenvoudig schoon te maken en er is geen open vuur.
 • Etna T1124ZTA kookplaat
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/4/etna-t1124zta-22445194.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/5/etna-t1124zta-hob-23960005.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/6/etna-t1124zta-hob-23960006.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/4/etna-t1124zta-22445194.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS85LzQvZXRuYS10MTEyNHp0YS0yMjQ0NTE5NC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/5/etna-t1124zta-hob-23960005.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8wLzUvZXRuYS10MTEyNHp0YS1ob2ItMjM5NjAwMDUuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/6/etna-t1124zta-hob-23960006.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8wLzYvZXRuYS10MTEyNHp0YS1ob2ItMjM5NjAwMDYuanBn
  Etna T1124ZTA kookplaat (24)
  7.75 (1)
  Etna T1124ZTA kookplaat
  Mooi design, eenvoudig en gemakkelijk schoon te houden
  Mooi design, eenvoudig en gemakkelijk schoon te houden
  9.0
  0 10
 • Bosch PKE645F17E kookplaat
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/9/5/bosch-pke645f17e-21726595.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/0/bosch-pke645f17e-21785460.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/7/bosch-pke645f17e-hob-23962567.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/8/bosch-pke645f17e-hob-23962568.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/9/bosch-pke645f17e-hob-23962569.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/7/0/bosch-pke645f17e-hob-23962570.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/9/5/bosch-pke645f17e-21726595.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS85LzUvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS0yMTcyNjU5NS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/0/bosch-pke645f17e-21785460.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzAvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS0yMTc4NTQ2MC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/7/bosch-pke645f17e-hob-23962567.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzcvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS1ob2ItMjM5NjI1NjcuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/8/bosch-pke645f17e-hob-23962568.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzgvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS1ob2ItMjM5NjI1NjguanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/9/bosch-pke645f17e-hob-23962569.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzkvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS1ob2ItMjM5NjI1NjkuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/7/0/bosch-pke645f17e-hob-23962570.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS83LzAvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS1ob2ItMjM5NjI1NzAuanBn
  Bosch PKE645F17E kookplaat (39)
  7.75 (1)
  Bosch PKE645F17E kookplaat
  Kookplaat voldoet volledig aan onze verwachting.
  De kookplaat voldoet aan onze verwachting, hij is eenvoudig te bedienen goed schoon te houden en de vormgeving is exact zoals we via de site konden beoordelen.
  9.0
  0 10
 • Etna A124VRVSA kookplaat
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/2/etna-a-124-v-16114042.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/3/etna-a-124-v-22312953.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/9/etna-a124vrvsa-hob-23817939.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/2/etna-a-124-v-16114042.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC80LzIvZXRuYS1hLTEyNC12LTE2MTE0MDQyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/3/etna-a-124-v-22312953.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS81LzMvZXRuYS1hLTEyNC12LTIyMzEyOTUzLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/9/etna-a124vrvsa-hob-23817939.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8zLzkvZXRuYS1hMTI0dnJ2c2EtaG9iLTIzODE3OTM5LmpwZw==
  Etna A124VRVSA kookplaat (9)
  5.75 (1)
  Etna A124VRVSA kookplaat
  ik verbrand mijn duim als ik hem hoger of lager zet
  ik verbrand mijn duim als ik hem hoger of lager zet
  5.0
  0 10
 • Tafelblad DEFAULT
  • tafelblad
 • Ingebouwd DEFAULT
  • ingebouwd
 • Budget DEFAULT
  • budget
 • Bosch DEFAULT
  • bosch
 • Inductie DEFAULT
  • induction
  • electric_induction
  • electrische_inductie
  • inductie
 • Siemens DEFAULT
  • siemens
 • Vier kookzones DEFAULT
  • aantal_burners_cooking_zones_4.0
 • Smeg DEFAULT
  • smeg
 • Keramisch DEFAULT
  • keramisch
Kookplaten 6.2 (21)
0 - 24
 • Etna T106HRVSA kookplaat
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/2/etna-t-106-h-rvs-a-19806612.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/0/etna-t106hrvsa-hob-23783450.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/2/etna-t-106-h-rvs-a-19806612.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8xLzIvZXRuYS10LTEwNi1oLXJ2cy1hLTE5ODA2NjEyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/0/etna-t106hrvsa-hob-23783450.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC81LzAvZXRuYS10MTA2aHJ2c2EtaG9iLTIzNzgzNDUwLmpwZw==
  Etna T106HRVSA kookplaat (42)
  Etna T106HRVSA kookplaat
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  102, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  102, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  102, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  368
  good_buy
 • Siemens EH875MP17E kookplaat
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/1/siemens-eh875mp17e-19976651.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/9/siemens-eh875mp17e-hob-23816379.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/0/siemens-eh875mp17e-hob-23816380.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/1/siemens-eh875mp17e-hob-23816381.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/2/siemens-eh875mp17e-hob-23816382.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/3/siemens-eh875mp17e-hob-23816383.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/4/siemens-eh875mp17e-hob-23816384.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/5/siemens-eh875mp17e-hob-23816385.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/6/siemens-eh875mp17e-hob-23816386.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/1/siemens-eh875mp17e-19976651.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzEvc2llbWVucy1laDg3NW1wMTdlLTE5OTc2NjUxLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/9/siemens-eh875mp17e-hob-23816379.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy83Lzkvc2llbWVucy1laDg3NW1wMTdlLWhvYi0yMzgxNjM3OS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/0/siemens-eh875mp17e-hob-23816380.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzAvc2llbWVucy1laDg3NW1wMTdlLWhvYi0yMzgxNjM4MC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/1/siemens-eh875mp17e-hob-23816381.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzEvc2llbWVucy1laDg3NW1wMTdlLWhvYi0yMzgxNjM4MS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/2/siemens-eh875mp17e-hob-23816382.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzIvc2llbWVucy1laDg3NW1wMTdlLWhvYi0yMzgxNjM4Mi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/3/siemens-eh875mp17e-hob-23816383.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzMvc2llbWVucy1laDg3NW1wMTdlLWhvYi0yMzgxNjM4My5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/4/siemens-eh875mp17e-hob-23816384.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzQvc2llbWVucy1laDg3NW1wMTdlLWhvYi0yMzgxNjM4NC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/5/siemens-eh875mp17e-hob-23816385.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzUvc2llbWVucy1laDg3NW1wMTdlLWhvYi0yMzgxNjM4NS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/6/siemens-eh875mp17e-hob-23816386.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzYvc2llbWVucy1laDg3NW1wMTdlLWhvYi0yMzgxNjM4Ni5qcGc=
  Siemens EH875MP17E kookplaat (34)
  Siemens EH875MP17E kookplaat
  Loeters.be Loeters.be
  759, 2d (offer_sdt_2_days)
  Loeters.be Loeters.be
  759, 2d (offer_sdt_2_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  769, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  114
  good_buy
 • Bosch PKE645F17E kookplaat
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/9/5/bosch-pke645f17e-21726595.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/0/bosch-pke645f17e-21785460.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/7/bosch-pke645f17e-hob-23962567.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/8/bosch-pke645f17e-hob-23962568.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/9/bosch-pke645f17e-hob-23962569.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/7/0/bosch-pke645f17e-hob-23962570.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/9/5/bosch-pke645f17e-21726595.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS85LzUvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS0yMTcyNjU5NS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/0/bosch-pke645f17e-21785460.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzAvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS0yMTc4NTQ2MC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/7/bosch-pke645f17e-hob-23962567.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzcvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS1ob2ItMjM5NjI1NjcuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/8/bosch-pke645f17e-hob-23962568.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzgvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS1ob2ItMjM5NjI1NjguanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/9/bosch-pke645f17e-hob-23962569.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzkvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS1ob2ItMjM5NjI1NjkuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/7/0/bosch-pke645f17e-hob-23962570.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS83LzAvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZjE3ZS1ob2ItMjM5NjI1NzAuanBn
  Bosch PKE645F17E kookplaat (39)
  7.75 (1)
  Bosch PKE645F17E kookplaat
  Loeters.be Loeters.be
  255, 2d (offer_sdt_2_days)
  Loeters.be Loeters.be
  255, 2d (offer_sdt_2_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  369, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
  good_buy
 • Siemens EH875FM27E kookplaat
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/2/siemens-eh875fm27e-22200642.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/1/4/siemens-eh875fm27e-22201714.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/0/siemens-eh875fm27e-hob-23815800.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/1/siemens-eh875fm27e-hob-23815801.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/2/siemens-eh875fm27e-hob-23815802.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/3/siemens-eh875fm27e-hob-23815803.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/4/siemens-eh875fm27e-hob-23815804.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/5/siemens-eh875fm27e-hob-23815805.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/6/siemens-eh875fm27e-hob-23815806.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/7/siemens-eh875fm27e-hob-23815807.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/2/siemens-eh875fm27e-22200642.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi80LzIvc2llbWVucy1laDg3NWZtMjdlLTIyMjAwNjQyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/1/4/siemens-eh875fm27e-22201714.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy8xLzQvc2llbWVucy1laDg3NWZtMjdlLTIyMjAxNzE0LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/0/siemens-eh875fm27e-hob-23815800.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzAvc2llbWVucy1laDg3NWZtMjdlLWhvYi0yMzgxNTgwMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/1/siemens-eh875fm27e-hob-23815801.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzEvc2llbWVucy1laDg3NWZtMjdlLWhvYi0yMzgxNTgwMS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/2/siemens-eh875fm27e-hob-23815802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzIvc2llbWVucy1laDg3NWZtMjdlLWhvYi0yMzgxNTgwMi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/3/siemens-eh875fm27e-hob-23815803.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzMvc2llbWVucy1laDg3NWZtMjdlLWhvYi0yMzgxNTgwMy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/4/siemens-eh875fm27e-hob-23815804.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzQvc2llbWVucy1laDg3NWZtMjdlLWhvYi0yMzgxNTgwNC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/5/siemens-eh875fm27e-hob-23815805.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzUvc2llbWVucy1laDg3NWZtMjdlLWhvYi0yMzgxNTgwNS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/6/siemens-eh875fm27e-hob-23815806.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzYvc2llbWVucy1laDg3NWZtMjdlLWhvYi0yMzgxNTgwNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/7/siemens-eh875fm27e-hob-23815807.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzcvc2llbWVucy1laDg3NWZtMjdlLWhvYi0yMzgxNTgwNy5qcGc=
  Siemens EH875FM27E kookplaat (45)
  Siemens EH875FM27E kookplaat
  123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
  8.296683781281184 (106)
  760, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
  8.296683781281184 (106)
  760, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  8.25 (4)
  760, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  13
  good_buy
 • Bosch PKF645B17E kookplaat
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/8/3/bosch-pkf-645-b17e-19976083.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/2/3/bosch-pkf645b17e-hob-23792723.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/8/3/bosch-pkf-645-b17e-19976083.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC84LzMvYm9zY2gtcGtmLTY0NS1iMTdlLTE5OTc2MDgzLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/2/3/bosch-pkf645b17e-hob-23792723.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8yLzMvYm9zY2gtcGtmNjQ1YjE3ZS1ob2ItMjM3OTI3MjMuanBn
  Bosch PKF645B17E kookplaat (20)
  Bosch PKF645B17E kookplaat
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  8.25 (4)
  299, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  239
  good_buy
 • Etna T106VRVSA kookplaat
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/0/etna-t-106-v-rvs-a-19749920.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/5/0/etna-t-106-v-rvs-a-22313550.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/1/1/etna-t106vrvsa-hob-23900511.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/0/etna-t-106-v-rvs-a-19749920.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8yLzAvZXRuYS10LTEwNi12LXJ2cy1hLTE5NzQ5OTIwLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/5/0/etna-t-106-v-rvs-a-22313550.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS81LzAvZXRuYS10LTEwNi12LXJ2cy1hLTIyMzEzNTUwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/1/1/etna-t106vrvsa-hob-23900511.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8xLzEvZXRuYS10MTA2dnJ2c2EtaG9iLTIzOTAwNTExLmpwZw==
  Etna T106VRVSA kookplaat (17)
  Etna T106VRVSA kookplaat
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  115.91, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  115.91, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  115.91, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  548
  good_buy
 • Bosch PKE645B17E kookplaat
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/3/bosch-pke645b17e-23527763.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/6/bosch-pke645b17e-hob-30266266.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/7/bosch-pke645b17e-hob-30266267.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/8/bosch-pke645b17e-hob-30266268.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/9/bosch-pke645b17e-hob-30266269.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/3/bosch-pke645b17e-23527763.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy82LzMvYm9zY2gtcGtlNjQ1YjE3ZS0yMzUyNzc2My5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/6/bosch-pke645b17e-hob-30266266.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi82LzYvYm9zY2gtcGtlNjQ1YjE3ZS1ob2ItMzAyNjYyNjYuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/7/bosch-pke645b17e-hob-30266267.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi82LzcvYm9zY2gtcGtlNjQ1YjE3ZS1ob2ItMzAyNjYyNjcuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/8/bosch-pke645b17e-hob-30266268.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi82LzgvYm9zY2gtcGtlNjQ1YjE3ZS1ob2ItMzAyNjYyNjguanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/9/bosch-pke645b17e-hob-30266269.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi82LzkvYm9zY2gtcGtlNjQ1YjE3ZS1ob2ItMzAyNjYyNjkuanBn
  Bosch PKE645B17E kookplaat (81)
  Bosch PKE645B17E kookplaat
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  203, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  203, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  8.25 (4)
  249, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  6
  good_buy
  most_sold
 • Siemens EH631BE18E kookplaat
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/1/9/siemens-eh631be18e-20886919.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/7/siemens-eh631be18e-hob-23815647.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/1/9/siemens-eh631be18e-20886919.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8xLzkvc2llbWVucy1laDYzMWJlMThlLTIwODg2OTE5LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/7/siemens-eh631be18e-hob-23815647.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi80Lzcvc2llbWVucy1laDYzMWJlMThlLWhvYi0yMzgxNTY0Ny5qcGc=
  Siemens EH631BE18E kookplaat (78)
  Siemens EH631BE18E kookplaat
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  459, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  459, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  459, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  good_buy
 • Bestron AHP112 kookplaat
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/9/7/bestron-ahp-112-19270297.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/6/3/bestron-ahp112-hob-23773363.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/6/4/bestron-ahp112-hob-23773364.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/0/bestron-ahp-112-18625140.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/9/7/bestron-ahp-112-19270297.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzcvYmVzdHJvbi1haHAtMTEyLTE5MjcwMjk3LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/6/3/bestron-ahp112-hob-23773363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy82LzMvYmVzdHJvbi1haHAxMTItaG9iLTIzNzczMzYzLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/6/4/bestron-ahp112-hob-23773364.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy82LzQvYmVzdHJvbi1haHAxMTItaG9iLTIzNzczMzY0LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/0/bestron-ahp-112-18625140.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS80LzAvYmVzdHJvbi1haHAtMTEyLTE4NjI1MTQwLmpwZw==
  Bestron AHP112 kookplaat (28)
  Bestron AHP112 kookplaat
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  17.99, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  20.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  17.99, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  206
  good_buy
 • Zanussi ZGG62414XA Ingebouwd Gas Roestvrijstaal
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/7/6/zanussi-zgg-62414-xa-18856576.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/0/0/zanussi-zgg-62414-xa-18857100.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/9/zanussi-zgg62414xa-hob-23773669.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/7/zanussi-zgg62414xa-hob-53649877.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/0/zanussi-zgg62414xa-54425780.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/1/zanussi-zgg62414xa-54425781.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/2/zanussi-zgg62414xa-54425782.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/0/0/zanussi-zgg62414xa-59225700.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/7/6/zanussi-zgg-62414-xa-18856576.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS83LzYvemFudXNzaS16Z2ctNjI0MTQteGEtMTg4NTY1NzYuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/0/0/zanussi-zgg-62414-xa-18857100.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8wLzAvemFudXNzaS16Z2ctNjI0MTQteGEtMTg4NTcxMDAuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/9/zanussi-zgg62414xa-hob-23773669.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi82LzkvemFudXNzaS16Z2c2MjQxNHhhLWhvYi0yMzc3MzY2OS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/7/zanussi-zgg62414xa-hob-53649877.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC83LzcvemFudXNzaS16Z2c2MjQxNHhhLWhvYi01MzY0OTg3Ny5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/0/zanussi-zgg62414xa-54425780.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzAvemFudXNzaS16Z2c2MjQxNHhhLTU0NDI1NzgwLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/1/zanussi-zgg62414xa-54425781.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzEvemFudXNzaS16Z2c2MjQxNHhhLTU0NDI1NzgxLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/2/zanussi-zgg62414xa-54425782.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzIvemFudXNzaS16Z2c2MjQxNHhhLTU0NDI1NzgyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/0/0/zanussi-zgg62414xa-59225700.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8wLzAvemFudXNzaS16Z2c2MjQxNHhhLTU5MjI1NzAwLmpwZw==
  Zanussi ZGG62414XA Ingebouwd Gas Roestvrijstaal (12)
  Zanussi ZGG62414XA Ingebouwd Gas Roestvrijstaal
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  55
  good_buy
 • Indesit VIB 644 C E
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/0/indesit-vib-644-c-e-21363340.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/6/indesit-vib-644-c-e-22194186.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/7/3/indesit-vib-644-c-e-23815373.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/0/indesit-vib-644-c-e-21363340.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy80LzAvaW5kZXNpdC12aWItNjQ0LWMtZS0yMTM2MzM0MC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/6/indesit-vib-644-c-e-22194186.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS84LzYvaW5kZXNpdC12aWItNjQ0LWMtZS0yMjE5NDE4Ni5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/7/3/indesit-vib-644-c-e-23815373.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy83LzMvaW5kZXNpdC12aWItNjQ0LWMtZS0yMzgxNTM3My5qcGc=
  Indesit VIB 644 C E (13)
  Indesit VIB 644 C E
  Witgoedhuis.nl Witgoedhuis.nl
  9.303959492161889 (33)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Witgoedhuis.nl Witgoedhuis.nl
  9.303959492161889 (33)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  321, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  179
  good_buy
 • Etna T1124ZTA kookplaat
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/4/etna-t1124zta-22445194.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/5/etna-t1124zta-hob-23960005.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/6/etna-t1124zta-hob-23960006.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/4/etna-t1124zta-22445194.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS85LzQvZXRuYS10MTEyNHp0YS0yMjQ0NTE5NC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/5/etna-t1124zta-hob-23960005.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8wLzUvZXRuYS10MTEyNHp0YS1ob2ItMjM5NjAwMDUuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/6/etna-t1124zta-hob-23960006.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8wLzYvZXRuYS10MTEyNHp0YS1ob2ItMjM5NjAwMDYuanBn
  Etna T1124ZTA kookplaat (24)
  7.75 (1)
  Etna T1124ZTA kookplaat
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  227, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  227, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  227, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  318
  good_buy
 • Siemens EH975LVC1E kookplaat
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/8/0/siemens-eh-975-lvc-1-e-51404080.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jcm93bmJhc2UuYmUvcGljcy9FSDk3NUxWQzFFLkpQRw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/7/siemens-eh-975-lvc-1-e-51734877.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/2/siemens-eh-975-lvc-1-e-51783062.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/6/siemens-eh975lvc1e-hob-52115726.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/7/siemens-eh975lvc1e-hob-52115727.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/8/siemens-eh975lvc1e-hob-52115728.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/9/siemens-eh975lvc1e-hob-52115729.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/8/0/siemens-eh-975-lvc-1-e-51404080.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jcm93bmJhc2UuYmUvcGljcy9FSDk3NUxWQzFFLkpQRw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/7/siemens-eh-975-lvc-1-e-51734877.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC83Lzcvc2llbWVucy1laC05NzUtbHZjLTEtZS01MTczNDg3Ny5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/2/siemens-eh-975-lvc-1-e-51783062.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC82LzIvc2llbWVucy1laC05NzUtbHZjLTEtZS01MTc4MzA2Mi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/6/siemens-eh975lvc1e-hob-52115726.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzYvc2llbWVucy1laDk3NWx2YzFlLWhvYi01MjExNTcyNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/7/siemens-eh975lvc1e-hob-52115727.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzcvc2llbWVucy1laDk3NWx2YzFlLWhvYi01MjExNTcyNy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/8/siemens-eh975lvc1e-hob-52115728.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzgvc2llbWVucy1laDk3NWx2YzFlLWhvYi01MjExNTcyOC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/9/siemens-eh975lvc1e-hob-52115729.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzkvc2llbWVucy1laDk3NWx2YzFlLWhvYi01MjExNTcyOS5qcGc=
  Siemens EH975LVC1E kookplaat (19)
  Siemens EH975LVC1E kookplaat
  Loeters.be Loeters.be
  1029, 2d (offer_sdt_2_days)
  Loeters.be Loeters.be
  1029, 2d (offer_sdt_2_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1049, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  93
  good_buy
 • Atag HI6271T kookplaat
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/4/atag-hi-6271-t-16051494.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/7/atag-hi-6271-t-23871127.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/4/atag-hi-6271-t-16051494.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC85LzQvYXRhZy1oaS02MjcxLXQtMTYwNTE0OTQuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/7/atag-hi-6271-t-23871127.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS8yLzcvYXRhZy1oaS02MjcxLXQtMjM4NzExMjcuanBn
  Atag HI6271T kookplaat (19)
  Atag HI6271T kookplaat
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  662, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  662, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  662, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  135
  good_buy
 • AEG HK634200XB kookplaat
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/aeg-electrolux-hk-634200-x-b-18123496.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/8/aeg-hk-634200-x-b-23873178.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/0/5/aeg-hk-634200-x-b-23878005.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/3/7/aeg-hk-634200-x-b-50098837.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/3/8/aeg-hk-634200-x-b-50098838.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/3/9/aeg-hk-634200-x-b-50098839.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/4/0/aeg-hk-634200-x-b-50098840.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/1/aeg-hk-634200-x-b-51729621.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/2/aeg-hk-634200-x-b-51729622.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/3/aeg-hk-634200-x-b-51729623.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/7/aeg-hk-634200-x-b-59226027.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/8/aeg-hk-634200-x-b-59226028.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/9/aeg-hk-634200-x-b-59226029.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/0/aeg-hk-634200-x-b-59226030.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/1/aeg-hk-634200-x-b-59226031.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/2/aeg-hk-634200-x-b-59226032.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/5/aeg-hk-634200-x-b-59226035.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/6/aeg-hk-634200-x-b-59226036.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/6/4/aeg-hk-634200-x-b-18077164.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/aeg-electrolux-hk-634200-x-b-18123496.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC85LzYvYWVnLWVsZWN0cm9sdXgtaGstNjM0MjAwLXgtYi0xODEyMzQ5Ni5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/8/aeg-hk-634200-x-b-23873178.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS83LzgvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItMjM4NzMxNzguanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/0/5/aeg-hk-634200-x-b-23878005.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8wLzUvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItMjM4NzgwMDUuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/3/7/aeg-hk-634200-x-b-50098837.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8zLzcvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTAwOTg4MzcuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/3/8/aeg-hk-634200-x-b-50098838.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8zLzgvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTAwOTg4MzguanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/3/9/aeg-hk-634200-x-b-50098839.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8zLzkvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTAwOTg4MzkuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/4/0/aeg-hk-634200-x-b-50098840.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzAvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTAwOTg4NDAuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/1/aeg-hk-634200-x-b-51729621.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8yLzEvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTE3Mjk2MjEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/2/aeg-hk-634200-x-b-51729622.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8yLzIvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTE3Mjk2MjIuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/3/aeg-hk-634200-x-b-51729623.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8yLzMvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTE3Mjk2MjMuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/7/aeg-hk-634200-x-b-59226027.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8yLzcvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTkyMjYwMjcuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/8/aeg-hk-634200-x-b-59226028.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8yLzgvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTkyMjYwMjguanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/9/aeg-hk-634200-x-b-59226029.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8yLzkvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTkyMjYwMjkuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/0/aeg-hk-634200-x-b-59226030.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8zLzAvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTkyMjYwMzAuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/1/aeg-hk-634200-x-b-59226031.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8zLzEvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTkyMjYwMzEuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/2/aeg-hk-634200-x-b-59226032.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8zLzIvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTkyMjYwMzIuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/5/aeg-hk-634200-x-b-59226035.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8zLzUvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTkyMjYwMzUuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/6/aeg-hk-634200-x-b-59226036.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8zLzYvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItNTkyMjYwMzYuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/6/4/aeg-hk-634200-x-b-18077164.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS82LzQvYWVnLWhrLTYzNDIwMC14LWItMTgwNzcxNjQuanBn
  AEG HK634200XB kookplaat (12)
  AEG HK634200XB kookplaat
  keukenpakhuys.nl keukenpakhuys.nl
  8.674124146219842 (7)
  348.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  keukenpakhuys.nl keukenpakhuys.nl
  8.674124146219842 (7)
  348.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Keukenpakhuys Keukenpakhuys
  7.2 (1)
  348.99, 5.927552599999999, 52.9613746 LOW
  68
  good_buy
 • Etna T202ZT kookplaat
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/3/6/etna-t202zt-hob-23760436.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/8/3/etna-t202zt-hob-23899783.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/8/4/etna-t202zt-hob-23899784.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/3/6/etna-t202zt-hob-23760436.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC8zLzYvZXRuYS10MjAyenQtaG9iLTIzNzYwNDM2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/8/3/etna-t202zt-hob-23899783.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy84LzMvZXRuYS10MjAyenQtaG9iLTIzODk5NzgzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/8/4/etna-t202zt-hob-23899784.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy84LzQvZXRuYS10MjAyenQtaG9iLTIzODk5Nzg0LmpwZw==
  Etna T202ZT kookplaat (10)
  Etna T202ZT kookplaat
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  439
  good_buy
 • Bosch PBP0C2B80N kookplaat
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/2/9/bosch-pbp0c5y80n-hob-34035129.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/0/bosch-pbp0c5y80n-hob-34035130.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/1/bosch-pbp0c5y80n-hob-34035131.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/2/bosch-pbp0c5y80n-hob-34035132.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/9/0/bosch-pbp0c2b80n-hob-44610390.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/9/1/bosch-pbp0c2b80n-hob-44610391.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/9/2/bosch-pbp0c2b80n-hob-44610392.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/9/3/bosch-pbp0c2b80n-hob-44610393.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/9/4/bosch-pbp0c2b80n-hob-44610394.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/2/9/bosch-pbp0c5y80n-hob-34035129.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8yLzkvYm9zY2gtcGJwMGM1eTgwbi1ob2ItMzQwMzUxMjkuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/0/bosch-pbp0c5y80n-hob-34035130.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8zLzAvYm9zY2gtcGJwMGM1eTgwbi1ob2ItMzQwMzUxMzAuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/1/bosch-pbp0c5y80n-hob-34035131.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8zLzEvYm9zY2gtcGJwMGM1eTgwbi1ob2ItMzQwMzUxMzEuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/2/bosch-pbp0c5y80n-hob-34035132.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8zLzIvYm9zY2gtcGJwMGM1eTgwbi1ob2ItMzQwMzUxMzIuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/9/0/bosch-pbp0c2b80n-hob-44610390.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy85LzAvYm9zY2gtcGJwMGMyYjgwbi1ob2ItNDQ2MTAzOTAuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/9/1/bosch-pbp0c2b80n-hob-44610391.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy85LzEvYm9zY2gtcGJwMGMyYjgwbi1ob2ItNDQ2MTAzOTEuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/9/2/bosch-pbp0c2b80n-hob-44610392.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy85LzIvYm9zY2gtcGJwMGMyYjgwbi1ob2ItNDQ2MTAzOTIuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/9/3/bosch-pbp0c2b80n-hob-44610393.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy85LzMvYm9zY2gtcGJwMGMyYjgwbi1ob2ItNDQ2MTAzOTMuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/9/4/bosch-pbp0c2b80n-hob-44610394.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy85LzQvYm9zY2gtcGJwMGMyYjgwbi1ob2ItNDQ2MTAzOTQuanBn
  Bosch PBP0C2B80N kookplaat (22)
  Bosch PBP0C2B80N kookplaat
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  182
  good_buy
 • Pelgrim PK 454 wit
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/3/pelgrim-pk-454-white--19691583.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/2/9/pelgrim-pk-454-white--23750129.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/6/5/pelgrim-pk-454-white--23954565.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/3/pelgrim-pk-454-white--19691583.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS84LzMvcGVsZ3JpbS1way00NTQtd2hpdGUtLTE5NjkxNTgzLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/2/9/pelgrim-pk-454-white--23750129.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8yLzkvcGVsZ3JpbS1way00NTQtd2hpdGUtLTIzNzUwMTI5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/6/5/pelgrim-pk-454-white--23954565.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzUvcGVsZ3JpbS1way00NTQtd2hpdGUtLTIzOTU0NTY1LmpwZw==
  Pelgrim PK 454 wit (9)
  Pelgrim PK 454 wit
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  235.28, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  235.28, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  235.28, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  240
  good_buy
 • Siemens EH675FEC1E kookplaat
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/8/siemens-eh-675-fec-1-e-45366248.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXRlcndpdGdvZWQubmwvcGl4L3Byb2R1Y3QvMzlkZGUwZjY0NTk2ZjM5MTJhMDA0Yjg0ZjgzMWIzMDYuTUNTQTAxMDE4NTI3XzY0MTQwNV9FSDY3NUZFQzFFX2RlZi5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/9/siemens-eh-675-fec-1-e-45366249.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy53aXRnb2VkZGlzY291bnRlci5ubC9waXgvcHJvZHVjdC8zOWRkZTBmNjQ1OTZmMzkxMmEwMDRiODRmODMxYjMwNi5NQ1NBMDEwMTg1MjdfNjQxNDA1X0VINjc1RkVDMUVfZGVmLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/3/siemens-eh675fec1e-hob-45825553.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/4/siemens-eh675fec1e-hob-45825554.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/8/siemens-eh-675-fec-1-e-45366248.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXRlcndpdGdvZWQubmwvcGl4L3Byb2R1Y3QvMzlkZGUwZjY0NTk2ZjM5MTJhMDA0Yjg0ZjgzMWIzMDYuTUNTQTAxMDE4NTI3XzY0MTQwNV9FSDY3NUZFQzFFX2RlZi5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/9/siemens-eh-675-fec-1-e-45366249.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy53aXRnb2VkZGlzY291bnRlci5ubC9waXgvcHJvZHVjdC8zOWRkZTBmNjQ1OTZmMzkxMmEwMDRiODRmODMxYjMwNi5NQ1NBMDEwMTg1MjdfNjQxNDA1X0VINjc1RkVDMUVfZGVmLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/3/siemens-eh675fec1e-hob-45825553.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS81LzMvc2llbWVucy1laDY3NWZlYzFlLWhvYi00NTgyNTU1My5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/4/siemens-eh675fec1e-hob-45825554.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS81LzQvc2llbWVucy1laDY3NWZlYzFlLWhvYi00NTgyNTU1NC5qcGc=
  Siemens EH675FEC1E kookplaat (16)
  Siemens EH675FEC1E kookplaat
  Loeters.be Loeters.be
  576, 5d (offer_sdt_5_days)
  Loeters.be Loeters.be
  576, 5d (offer_sdt_5_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  8.25 (4)
  659.39, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  15
  good_buy
 • Bosch PVP775FC1E kookplaat
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/1/9/bosch-pvp-775-fc-1-e-45366219.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXRlcndpdGdvZWQubmwvcGl4L3Byb2R1Y3QvNzc4MzA5MzJlNDg0NGJjYjhmYzFmMTAzOTllMTFiOTkuMS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/2/0/bosch-pvp-775-fc-1-e-45366220.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy53aXRnb2VkZGlzY291bnRlci5ubC9waXgvcHJvZHVjdC83NzgzMDkzMmU0ODQ0YmNiOGZjMWYxMDM5OWUxMWI5OS4xLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/8/bosch-pvp775fc1e-hob-47029868.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/9/bosch-pvp775fc1e-hob-47029869.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/0/bosch-pvp775fc1e-hob-47029870.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/1/9/bosch-pvp-775-fc-1-e-45366219.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXRlcndpdGdvZWQubmwvcGl4L3Byb2R1Y3QvNzc4MzA5MzJlNDg0NGJjYjhmYzFmMTAzOTllMTFiOTkuMS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/2/0/bosch-pvp-775-fc-1-e-45366220.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy53aXRnb2VkZGlzY291bnRlci5ubC9waXgvcHJvZHVjdC83NzgzMDkzMmU0ODQ0YmNiOGZjMWYxMDM5OWUxMWI5OS4xLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/8/bosch-pvp775fc1e-hob-47029868.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC82LzgvYm9zY2gtcHZwNzc1ZmMxZS1ob2ItNDcwMjk4NjguanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/9/bosch-pvp775fc1e-hob-47029869.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC82LzkvYm9zY2gtcHZwNzc1ZmMxZS1ob2ItNDcwMjk4NjkuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/0/bosch-pvp775fc1e-hob-47029870.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC83LzAvYm9zY2gtcHZwNzc1ZmMxZS1ob2ItNDcwMjk4NzAuanBn
  Bosch PVP775FC1E kookplaat (15)
  Bosch PVP775FC1E kookplaat
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  697, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  697, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  697, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  316
  good_buy
 • Bestron AHP212D kookplaat
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/9/6/bestron-ahp-212-d-19270296.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/7/bestron-ahp212d-hob-27178117.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/1/bestron-ahp-212-d-18628231.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/9/6/bestron-ahp-212-d-19270296.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzYvYmVzdHJvbi1haHAtMjEyLWQtMTkyNzAyOTYuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/7/bestron-ahp212d-hob-27178117.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8xLzcvYmVzdHJvbi1haHAyMTJkLWhvYi0yNzE3ODExNy5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/1/bestron-ahp-212-d-18628231.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi8zLzEvYmVzdHJvbi1haHAtMjEyLWQtMTg2MjgyMzEuanBn
  Bestron AHP212D kookplaat (18)
  Bestron AHP212D kookplaat
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  27.99, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  27.99, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  212
 • Etna A124VRVSA kookplaat
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/2/etna-a-124-v-16114042.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/3/etna-a-124-v-22312953.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/9/etna-a124vrvsa-hob-23817939.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/2/etna-a-124-v-16114042.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC80LzIvZXRuYS1hLTEyNC12LTE2MTE0MDQyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/3/etna-a-124-v-22312953.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS81LzMvZXRuYS1hLTEyNC12LTIyMzEyOTUzLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/9/etna-a124vrvsa-hob-23817939.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8zLzkvZXRuYS1hMTI0dnJ2c2EtaG9iLTIzODE3OTM5LmpwZw==
  Etna A124VRVSA kookplaat (9)
  5.75 (1)
  Etna A124VRVSA kookplaat
  Gamma.nl Gamma.nl
  195, ? (offer_sdt_unknown)
  Gamma.nl Gamma.nl
  195, ? (offer_sdt_unknown)
  GAMMA Aalsmeer GAMMA Aalsmeer
  195, 4.7784226, 52.25701890000001 HIGH
  486
 • Pelgrim IDK464ONY kookplaat
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/7/2/pelgrim-idk-464-ony-19928072.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/8/pelgrim-idk464ony-hob-24049448.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/7/2/pelgrim-idk-464-ony-19928072.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC83LzIvcGVsZ3JpbS1pZGstNDY0LW9ueS0xOTkyODA3Mi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/8/pelgrim-idk464ony-hob-24049448.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC80LzgvcGVsZ3JpbS1pZGs0NjRvbnktaG9iLTI0MDQ5NDQ4LmpwZw==
  Pelgrim IDK464ONY kookplaat (8)
  Pelgrim IDK464ONY kookplaat
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  342.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  342.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  342.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  185
 • Etna T267ZT kookplaat
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/4/etna-t-267-zt-17738314.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/0/etna-t267zt-hob-23818050.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/4/etna-t-267-zt-17738314.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8xLzQvZXRuYS10LTI2Ny16dC0xNzczODMxNC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/0/etna-t267zt-hob-23818050.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC81LzAvZXRuYS10MjY3enQtaG9iLTIzODE4MDUwLmpwZw==
  Etna T267ZT kookplaat (6)
  Etna T267ZT kookplaat
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  231, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  231, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  231, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  365
2 46
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €300 Goedkope kookplaat (budget)
  • Lage prijs: €300 - €550 (low)
  • Gemiddelde prijs: €550 - €900 (medium)
  • High end: Meer dan €900 (high)
 • Model (kastontwerp):
 • Diepte (diepte_product):
  • < 510 mm (diepte_product_510)
  • 510 mm - 513 mm (diepte_product_510_510)
  • 513 mm - 520 mm (diepte_product_510_520)
  • ≥ 520 mm (diepte_product_520)
 • Hoogte (hoogte):
  • < 45 mm (hoogte_45)
  • 45 mm - 52 mm (hoogte_45_52)
  • 52 mm - 58 mm (hoogte_52_58)
  • ≥ 58 mm (hoogte_58)
 • Breedte (breedte):
  • < 580 mm (breedte_580)
  • 580 mm - 600 mm (breedte_580_600)
  • 600 mm - 770 mm (breedte_600_770)
  • ≥ 770 mm (breedte_770)
 • Soort kookplaat (type_kookplaat):
  • Inductie inductie kookplaat (inductie)
  • Keramisch keramische kookplaat (keramisch)
  • Electrisch elektrisch kookplaat (electrisch)
  • Gas Gas kookplaat (gas)
  • Halogeen (halogeen)
  • Combi (combi)
  • Electric induction (electric_induction)
  • Electrische inductie (electrische_inductie)
  • Gas/Electric (gas_electric)
  • Induction (induction)
  • Verzegelde plaat (verzegelde_plaat)
 • Aantal kookzones (aantal_burners_cooking_zones):
  • 1 (aantal_burners_cooking_zones_1.0)
  • 2 (aantal_burners_cooking_zones_2.0)
  • 3 (aantal_burners_cooking_zones_3.0)
  • 4 (aantal_burners_cooking_zones_4.0)
  • 5 (aantal_burners_cooking_zones_5.0)
  • 6 (aantal_burners_cooking_zones_6.0)
  • 8 (aantal_burners_cooking_zones_8.0)
 • Kleur (kleur):
  • Antraciet (antraciet)
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Crème (cre_me)
  • Geborsteld staal (geborsteld_staal)
  • Grijs (grijs)
  • Metallic (metallic)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Titanium (titanium)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Wattage kookplaat (normale_burner_cooking_zone):
  • < 1700 W (normale_burner_cooking_zone_1700)
  • 1700 W - 1800 W (normale_burner_cooking_zone_1700_1800)
  • 1800 W - 2200 W (normale_burner_cooking_zone_1800_2200)
  • ≥ 2200 W (normale_burner_cooking_zone_2200)
 • Materiaal (soort_materiaal_bovenkant_):
  • Aluminium (aluminium)
  • Cast-iron (cast_iron)
  • Geglazuurd (geglazuurd)
  • Glas (glas)
  • Glaskeramiek (glaskeramiek)
  • Keramisch (keramisch)
  • Metaltek (metaltek)
  • Raster (raster)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
 • Geïntegreerd display? (gei_ntegreerde_display):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Varianten (group):
  • Pelgrim PK 454 (pelgrim_pk_454)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Gravenzande (_s_gravenzande)
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Aalsmeer (aalsmeer)
  • Aalten (aalten)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Appingedam (appingedam)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beesd (beesd)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen (bergen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Bovenkarspel (bovenkarspel)
  • Boxmeer (boxmeer)
  • Boxtel (boxtel)
  • Brandwijk (brandwijk)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Broek op Langedijk (broek_op_langedijk)
  • Brunssum (brunssum)
  • Budel (budel)
  • Bunschoten-Spakenburg (bunschoten_spakenburg)
  • Burgum (burgum)
  • Bussum (bussum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • De Lier (de_lier)
  • Delfgauw (delfgauw)
  • Delft (delft)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Dungen (den_dungen)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Denekamp (denekamp)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Druten (druten)
  • Duiven (duiven)
  • Echt (echt)
  • Ede (ede)
  • Eersel (eersel)
  • Eethen (eethen)
  • Eibergen (eibergen)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elburg (elburg)
  • Elsloo (elsloo)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enkhuizen (enkhuizen)
  • Enschede (enschede)
  • Enter (enter)
  • Epe (epe)
  • Ermelo (ermelo)
  • Etten (etten)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Farmsum (farmsum)
  • Franeker (franeker)
  • Geldrop (geldrop)
  • Geleen (geleen)
  • Gemert (gemert)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Gieten (gieten)
  • Goes (goes)
  • Goirle (goirle)
  • Goor (goor)
  • Gorinchem (gorinchem)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groenlo (groenlo)
  • Groesbeek (groesbeek)
  • Groningen (groningen)
  • Gronsveld (gronsveld)
  • Grootebroek (grootebroek)
  • Grou (grou)
  • Gulpen (gulpen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerle (heerle)
  • Heerlen (heerlen)
  • Heesch (heesch)
  • Heiloo (heiloo)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hendrik-Ido-Ambacht (hendrik_ido_ambacht)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hengevelde (hengevelde)
  • Heythuysen (heythuysen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hollandscheveld (hollandscheveld)
  • Holten (holten)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogerheide (hoogerheide)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoogvliet Rotterdam (hoogvliet_rotterdam)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • IJsselstein (ijsselstein)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Kampen (kampen)
  • Katwijk (katwijk)
  • Kerkrade (kerkrade)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Kollum (kollum)
  • Koog aan de Zaan (koog_aan_de_zaan)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leek (leek)
  • Leerdam (leerdam)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leiderdorp (leiderdorp)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Leusden (leusden)
  • Lies (lies)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maarssen (maarssen)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meerssen (meerssen)
  • Meijel (meijel)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Middelharnis (middelharnis)
  • Mierlo (mierlo)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Muiden (muiden)
  • Musselkanaal (musselkanaal)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Noordwijkerhout (noordwijkerhout)
  • Nuenen (nuenen)
  • Numansdorp (numansdorp)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Obdam (obdam)
  • Oisterwijk (oisterwijk)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Ooltgensplaat (ooltgensplaat)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Oud-Beijerland (oud_beijerland)
  • Oudenbosch (oudenbosch)
  • Oudeschild (oudeschild)
  • Panningen (panningen)
  • Papendrecht (papendrecht)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rhenen (rhenen)
  • Ridderkerk (ridderkerk)
  • Rijssen (rijssen)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roelofarendsveen (roelofarendsveen)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Schiedam (schiedam)
  • Schijndel (schijndel)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Smilde (smilde)
  • SNEEK (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Steenbergen (steenbergen)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Tegelen (tegelen)
  • Ter Aar (ter_aar)
  • Ter Apel (ter_apel)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uden (uden)
  • Udenhout (udenhout)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Vaassen (vaassen)
  • Valkenburg (valkenburg)
  • Valkenswaard (valkenswaard)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Velserbroek (velserbroek)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vlissingen (vlissingen)
  • Volendam (volendam)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Vught (vught)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wageningen (wageningen)
  • Wanneperveen (wanneperveen)
  • Weert (weert)
  • Weesp (weesp)
  • Wervershoof (wervershoof)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Wijdewormer (wijdewormer)
  • Wijk bij Duurstede (wijk_bij_duurstede)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Woudsend (woudsend)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeeland (zeeland)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zetten (zetten)
  • Zevenaar (zevenaar)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwaag (zwaag)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl