x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
x Categorieën
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • vergelijk.nl
  Word lid
  %
  Bespaar geld met onze speciale deals
  Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt
  Gratis inschrijven
  Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er afzuigkappen verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  afzuigkap

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in afzuigkap categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  afzuigkap kopen

  • Algemene informatie

   Een afzuigkap, ook wel wasemkap genoemd, zorgt ervoor dat kookluchtjes en vocht worden afgevoerd tijdens het koken, zodat je een schonere keuken overhoudt. In veel keukens zijn afzuigkappen niet meer weg te denken. Jij bent op zoek naar een afzuigkap en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken.

   Kooptips afzuigkap
   Bij het kopen van een afzuigkap kun je letten op de volgende dingen:

   1. Design: welk design past in jouw keuken? Wil je een inbouwmodel of een opvallende afzuigkap? 
   2. Ventilatie: een misverstand over afzuigkappen is dat ze de lucht in je keuken verversen. Dat is niet waar: de lucht wordt alleen weggezogen. Zorg daarom voor voldoende ventilatie om verse lucht aangevoerd te krijgen en om vacuümtrekking te voorkomen.
   3. Vermogen en afvoer: nog een misvatting over de afzuigkap is dat hoe hoger de capaciteit is, hoe beter de afzuigkap. Dit is slechts gedeeltelijk waar. Bij een hoge capaciteit voert de afzuigkap veel lucht tegelijk af. Als je afvoerkanaal deze capaciteit niet aankan, dan werkt de afzuigkap ook niet beter en maakt hij ook nog veel lawaai, een bijkomend nadeel.
   4. Indicatiefilter: sommige afzuigkappen beschikken over een indicatie voor de filtervervanging. Zo hoef je er zelf nooit meer om te denken. De meeste afzuigkappen hebben tegenwoordig permanente filters die je gewoon in de vaatwasser kunt stoppen.
   5. Geluidsniveau: let op het geluidsniveau van de afzuigkap. Sommige afzuigkappen maken veel lawaai. Een afzuigkap met minder dan 50 decibel is een stille afzuigkap.
   Soorten afzuigkappen
   Er zijn verschillende modellen afzuigkappen. De belangrijkste afzuigkappen zijn het eilandmodel, het schouwmodel en de vlakschermkap. Hieronder geven we je over elk type afzuigkap een korte uitleg.
   • Eilandmodel: een afzuigkap die gemaakt is voor montage aan het plafond, midden in de keuken.
   • Schouwmodel: de naam zegt het al, deze afzuigkap is een schouw. Ook het schouwmodel wordt aan het plafond gemonteerd, maar in tegenstelling tot het eilandmodel ook tegen de wand.
   • Vlakschermkap: bij een vlakschermkap trek je de afzuigkap uit wanneer je gaat koken.
   Vergelijk afzuigkappen!Er bestaan twee hoofdtypen afzuigkappen: afzuigkappen met motor (een of twee motoren) en afzuigkappen zonder motor. Afzuigkappen zonder motor hebben een eigen externe motor of ze kunnen worden aangesloten op het centrale ventilatiesysteem. Hierbij worden de kookluchtjes afgezogen door de motor van de mechanische ventilatie. De motor van de afzuigkap is ingebouwd in de keukenkast boven het scherm. Wil je de afzuigkap helemaal niet zien, kies dan voor een inbouwmodel: de afzuigkap is hierbij volledig weggewerkt in een keukenkast. Een onderbouwmodel afzuigkap wordt helemaal gemonteerd onder een keukenkast. Een geïntegreerde afzuigkap is ook weggewerkt in een keukenkast: voor de kast is dan een omhoog draaiend front gemonteerd. Wanneer je gaat koken trek je het front van de afzuigkap een stukje uit.

   Functies afzuigkap
   De belangrijkste functie van een afzuigkap is het afvoeren van vieze luchtjes en overtollig vocht. Je zet de afzuigkap aan met een knopje of door hem uit te schuiven. Verder is de afzuigkap voorzien van licht en kun je de afzuigkap instellen op verschillende snelheden. Een extra functie van de afzuigkap is een filterindicatie. Deze functie geeft aan wanneer je de filters van de afzuigkap moet schoonmaken of vervangen.

   Technische specificaties
   Bij de aankoop van een afzuigkap komen er een aantal technische specificaties aan de orde: het vermogen, het geluidsniveau en de filters van de afzuigkap. Hieronder geven we voor elk van deze specificaties een korte toelichting.

   Vermogen
   Het maximale vermogen van afzuigkappen is aangegeven in m³ per uur. Dit is de capaciteit die hoort bij vrij afzuigen. In de praktijk is de capaciteit lager. Hoeveel lager, dat is afhankelijk van de weerstand van het afvoerkanaal. Het vermogen van een afzuigkap ligt tussen de 200 en 800 m³ per uur. Je kunt zelf het benodigde vermogen voor jouw keuken berekenen: als de afzuigkap in de laagste snelheid de lucht in de keuken 8 tot 10 keer per uur kan verversen, dan heb je een goede afzuigkap.

   Geluidsniveau
   Naarmate je de afzuigkap harder laat afzuigen, hoe meer geluid de afzuigkap produceert. Dit kan erg vervelend en zelfs storend zijn, vooral in een open keuken. Het maximale geluidsniveau van de afzuigkap wordt weergegeven in decibel. Een afzuigkap met een geluidsniveau van minder dan 50 decibel is een stille afzuigkap.

   Vergelijk hier afzuigkappen!Filters
   De afgezogen lucht wordt gefilterd in de afzuigkap. Er zijn twee groepen filters: metaalfilters en wegwerpfilters. Metaalfilters kun je zelf schoonmaken en wegwerpfilters moet je vervangen wanneer het filter vol zit. Deze wegwerpfilters zijn van kunststof of papier. Wanneer je de lucht van de afzuigkap niet kunt afvoeren, kies dan voor een afzuigkap die ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht. Voor een set die de afzuigkap geschikt maakt voor recirculatie moet meestal worden bijbetaald.

   Accessoires afzuigkap
   Als accessoires kunnen verschillende filtertypes worden meegeleverd met afzuigkappen.

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier afzuigkappen! Mag ik een afzuigkap aansluiten op de mechanische ventilatiekanalen?
   Ja, dat mag, maar dan alleen een motorloze afzuigkap. Bij een motorloze afzuigkap worden de kookluchtjes door de motor van de mechanische ventilatie afgezogen.

   Moet ik het filter van mijn afzuigkap vervangen of reinigen?
   Metalen filters kun je zelf schoonmaken; wegwerpfilters moeten vervangen worden door nieuwe.

   Wanneer moet ik het filter van mijn afzuigkap vervangen of reinigen?
   Een filter moet regelmatig vervangen of gereinigd worden. Hiermee waarborg je de afzuigcapaciteit van de kap. Daarnaast is het veiliger omdat vet in het filter vlam kan vatten. Sommige modellen hebben een indicatiefilter reinigen dat aangeeft wanneer het filter schoon gegemaakt of verwisseld moet worden. Heeft jouw afzuigkap deze indicatie niet, dan moet je zelf inschatten wanneer je het filter moet schoonmaken of vervangen. Het zal afhankelijk zijn van jouw kookstijl hoevaak dit dient te gebeuren.

  • Verklarende woordenlijst

   Aansluitwaarde
   Voor het aansluiten van de afzuigkap is het belangrijk te letten op de aansluitwaarde (aangegeven in Watt).
   Vergelijk hier afzuigkappen!
   Aantal snelheden
   Op de kap staat aangegeven hoeveel verschillende snelheden er kunnen worden ingesteld.

   Accessoires
   Als accessoires kunnen verschillende filtertypes worden meegeleverd.

   Afvoerdiameter
   Voor het aansluiten van de afzuigkap is het belangrijk te letten op de afvoerdiameter (aangegeven in cm).

   Geschikt voor recirculatie
   Wanneer je de lucht van de afzuigkap niet kunt afvoeren, dan kies je voor een model dat ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht.

   Indicatiefilter reinigen
   Sommige afzuigkappen hebben een indicatiefilter reinigen dat aangeeft wanneer het filter schoongemaakt of vervangen moet worden. Heeft jouw afzuigkap deze indicatie niet, dan moet je zelf inschatten wanneer je het filter moet schoonmaken of vervangen. Het zal afhankelijk zijn van jouw kookstijl hoevaak dit dient te gebeuren.

   Maximale capaciteit
   De maximale capaciteit van een afzuigkap is aangegeven in m³ per uur. Dit is de capaciteit behorend bij vrij afzuigen. Deze capaciteit zal in de praktijk lager zijn. Hoeveel lager, dat is afhankelijk van de weerstand van het afvoerkanaal.

   Maximaal geluidsniveau
   Naarmate je de afzuigkap harder laat afzuigen, wordt er meer geluid geproduceerd. En dat kan hinderlijk zijn. Het maximaal geluidsniveau van de kap is weergegeven in decibel.

   Model
   Er zijn verschillende modellen afzuigkappen. Een eilandmodel is gemaakt voor montage aan het plafond, midden in de keuken. Een schouwmodel, de naam zegt het al, is een schouw. Dit type afzuigkap springt samen met een eilandmodel het meest in het oog. Bij een vlakschermkap trek je het scherm uit wanneer je gaat koken. De motor van de afzuigkap is ingebouwd in de keukenkast boven het scherm. Wil je de afzuigkap helemaal niet zien, kies dan voor een inbouwmodel. De afzuigkap is hierbij volledig weggewerkt in een keukenkast. Een onderbouwmodel wordt in zijn geheel onder een keukenkast gemonteerd. Een geïntegreerd model is ook weggewerkt in een keukenkast, voor de kast is dan een omhoog draaiend front gemonteerd. Wanneer je gaat koken trek je het front een stukje uit.

   Motor
   Er bestaan twee hoofdtypen afzuigkappen: die met motor (1 of 2 motoren) en die zonder motor. Modellen zonder motor hebben of een eigen externe motor (dit staat aangegeven bij opmerkingen) of kunnen worden aangesloten op het centrale ventilatiesysteem. Hierbij worden de kookluchtjes afgezogen door de motor van de mechanische ventilatie.

   Vergelijk hier afzuigkappen!Type filter
   De afgezogen lucht wordt gefilterd in de kap. Er zijn twee groepen filters: metaalfilters, welke je zelf kunt reinigen, en wegwerpfilters van kunststof of papier die je moet vervangen wanneer het filter vol zit. Wanneer je de lucht van de afzuigkap niet kunt afvoeren, dan kies je voor een model dat ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht. Voor een set die de afzuigkap geschikt maakt voor recirculatie moet meestal worden bijbetaald.

   Type verlichting
   De meeste afzuigkappen hebben ingebouwde verlichting zodat je het kookproces goed in de gaten kunt houden. Er zijn verschillende types verlichting: gloeilamp, halogeen, pl, tl of neon.

   Afzuigkap zonder afvoer
   Tegenwoordig hebben niet alle afzuigkappen meer een afvoer. Deze zijn dan vervangen door een filter. Bij het plaatsen van dit soort afzuigkappen moet er alsnog met een grote ruimte rekening worden gehouden, want de filters zijn ook zeker niet klein! Het scheelt natuurlijk wel.

   • Siemens Degelijke afzuigkappen van Siemens. Door de grote variatie in prijs is een Siemens afzuigkap voor iedereen betaalbaar.
   • Bosch 'Opvallende prestaties, ingetogen design', dat is waar de krachtige afzuigkappen van Bosch voor staan.
   • Whirlpool Whirlpool afzuigkappen worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en hoge prestaties.
   • Smal Afzuigkappen van minder dan 60 centimeter breed, handig voor kleine keukens.
   • Breed Afzuigkappen van meer dan 90 centimeter breed voor een extra snelle afvoer van kookluchtjes.
   • Budget Afzuigkappen van minder dan 335 euro.
   • Zeer stil Deze stille afzuigkappen produceren maximaal 50 decibel wanneer ze aan staan.
   • RVS Roestvrijstalen afzuigkappen zijn erg populair, ze zijn onderhoudsvriendelijk en passen bij bijna elk interieur.
   • Wandmontage Afzuigkappen die aan de wand worden gemonteerd.
   • Recirculerend Afzuigkappen voor keukens zonder afvoer naar buiten. De kooklucht wordt gefilterd en weer de keuken in geblazen.
  • Bosch DHL555B Inbouw 650m³/uur Zilver afzuigkap
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/0/0/bosch-dhl-555-b-20540800.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/4/9/bosch-dhl-555-b-17958249.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/9/6/bosch-dhl-555-b-18115596.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/6/6/bosch-dhl-555-b-23853266.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/0/0/bosch-dhl-555-b-20540800.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzgvMC8wL2Jvc2NoLWRobC01NTUtYi0yMDU0MDgwMC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/4/9/bosch-dhl-555-b-17958249.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzIvNC85L2Jvc2NoLWRobC01NTUtYi0xNzk1ODI0OS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/9/6/bosch-dhl-555-b-18115596.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzUvOS82L2Jvc2NoLWRobC01NTUtYi0xODExNTU5Ni5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/6/6/bosch-dhl-555-b-23853266.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzIvNi82L2Jvc2NoLWRobC01NTUtYi0yMzg1MzI2Ni5qcGc=
   Bosch DHL555B Inbouw 650m³/uur Zilver afzuigkap (20)
   7.25 (1)
   Bosch DHL555B Inbouw 650m³/uur Zilver afzuigkap
   uitstekend
   Ik ben meer dan tevreden, rustig geluid, niet irriterend, makkelijk te bedienen en schoon te maken. Groetjes Mevr.van Kraanen
   8.0
   0 10
  • Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzAvNC82L2Jla28tY2ZiLTY0MzIteC14Zy0yMDUxMzA0Ni5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzAvOC83L2Jla28tY2ZiLTY0MzIteC14Zy0yMDUxMzA4Ny5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzIvNC85L2Jla28tY2ZiLTY0MzIteC14Zy0yMDUxMzI0OS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzIvOC8xL2Jla28tY2ZiLTY0MzIteC14Zy0yMDUxMzI4MS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzEvMS8zL2Jla28tY2ZiLTY0MzIteC14Zy0yMzg2NTExMy5qcGc=
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap (80)
   7.93312686985789 (3)
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   Een leuke afzuig kap makkelijk te plaatsen en goed afzuiging .
   Voor de prijs kwalieteit valt mij het product zeker mee .
   8.3
   0 10
  • Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzAvNC82L2Jla28tY2ZiLTY0MzIteC14Zy0yMDUxMzA0Ni5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzAvOC83L2Jla28tY2ZiLTY0MzIteC14Zy0yMDUxMzA4Ny5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzIvNC85L2Jla28tY2ZiLTY0MzIteC14Zy0yMDUxMzI0OS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzIvOC8xL2Jla28tY2ZiLTY0MzIteC14Zy0yMDUxMzI4MS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzEvMS8zL2Jla28tY2ZiLTY0MzIteC14Zy0yMzg2NTExMy5qcGc=
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap (80)
   7.93312686985789 (3)
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   Van A tot Z goed beschreven, maar kon geen betere waardering geven
   Van A tot Z goed beschreven, maar kon geen betere waardering geven. Feedback, logistiek en afhandeling heel goed, zo het bij andere ook wezen moet. Jan van Mook
   8.7
   0 10
  • Siemens LB55564 Inbouw Wit 650m³/uur afzuigkap
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/4/8/siemens-lb-55564-20513048.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/8/6/siemens-lb-55564-20513086.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/4/8/siemens-lb-55564-20513248.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/6/5/siemens-lb-55564-20513265.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/1/1/siemens-lb55564-cooker-hood-24643211.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/5/4/siemens-lb55564-cooker-hood-24902254.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/4/8/siemens-lb-55564-20513048.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzAvNC84L3NpZW1lbnMtbGItNTU1NjQtMjA1MTMwNDguanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/8/6/siemens-lb-55564-20513086.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzAvOC82L3NpZW1lbnMtbGItNTU1NjQtMjA1MTMwODYuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/4/8/siemens-lb-55564-20513248.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzIvNC84L3NpZW1lbnMtbGItNTU1NjQtMjA1MTMyNDguanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/6/5/siemens-lb-55564-20513265.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzIvNi81L3NpZW1lbnMtbGItNTU1NjQtMjA1MTMyNjUuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/1/1/siemens-lb55564-cooker-hood-24643211.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzIvMS8xL3NpZW1lbnMtbGI1NTU2NC1jb29rZXItaG9vZC0yNDY0MzIxMS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/5/4/siemens-lb55564-cooker-hood-24902254.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzIvNS80L3NpZW1lbnMtbGI1NTU2NC1jb29rZXItaG9vZC0yNDkwMjI1NC5qcGc=
   Siemens LB55564 Inbouw Wit 650m³/uur afzuigkap (46)
   7.75 (1)
   Siemens LB55564 Inbouw Wit 650m³/uur afzuigkap
   De kwaliteit/prijs verhouding is goed en de filters zijn gemakkelijk om schoon te mak...
   De kwaliteit/prijs verhouding is goed en de filters zijn gemakkelijk om schoon te maken.
   9.0
   0 10
  • Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzAvNC82L2Jla28tY2ZiLTY0MzIteC14Zy0yMDUxMzA0Ni5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzAvOC83L2Jla28tY2ZiLTY0MzIteC14Zy0yMDUxMzA4Ny5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzIvNC85L2Jla28tY2ZiLTY0MzIteC14Zy0yMDUxMzI0OS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzIvOC8xL2Jla28tY2ZiLTY0MzIteC14Zy0yMDUxMzI4MS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzEvMS8zL2Jla28tY2ZiLTY0MzIteC14Zy0yMzg2NTExMy5qcGc=
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap (80)
   7.93312686985789 (3)
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   bevalt prima jammer dat je van te voren niet kunt vergelijken met je oude product dat...
   bevalt prima jammer dat je van te voren niet kunt vergelijken met je oude product dat de geest gegeven heeft
   9.0
   0 10
  • Bosch DHL 755B Inbouw Metallic 650m³/uur
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/9/4/bosch-dhl-755-b-18115594.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/1/2/bosch-dhl-755b-24642212.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/9/4/bosch-dhl-755-b-18115594.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzUvOS80L2Jvc2NoLWRobC03NTUtYi0xODExNTU5NC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/1/2/bosch-dhl-755b-24642212.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzIvMS8yL2Jvc2NoLWRobC03NTViLTI0NjQyMjEyLmpwZw==
   Bosch DHL 755B Inbouw Metallic 650m³/uur (17)
   7.9 (1)
   Bosch DHL 755B Inbouw Metallic 650m³/uur
   Prima afzuigkap.
   Mooie afzuigkap, weinig geluid bij 1e en 2e stand. Handig dat hiij helemaal uit elkaar gehaald kan worden om schoon te maken.
   9.3
   0 10
  Afzuigkappen 6.7 (18)
  0 - 24
  • Siemens LC98BE542 Muurmontage Roestvrijstaal 860m³/uur afzuigkap
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/8/3/siemens-lc98be542-21785483.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/7/3/siemens-lc98be542-cooker-hood-23822573.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/8/3/siemens-lc98be542-21785483.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzQvOC8zL3NpZW1lbnMtbGM5OGJlNTQyLTIxNzg1NDgzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/7/3/siemens-lc98be542-cooker-hood-23822573.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzUvNy8zL3NpZW1lbnMtbGM5OGJlNTQyLWNvb2tlci1ob29kLTIzODIyNTczLmpwZw==
   Siemens LC98BE542 Muurmontage Roestvrijstaal 860m³/uur afzuigkap (78)
   Siemens LC98BE542 Muurmontage Roestvrijstaal 860m³/uur afzuigkap
   123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
   8.296683781281184 (106)
   549, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
   8.296683781281184 (106)
   549, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Etna AV360RVS Inbouw Roestvrijstaal 260m³/uur D afzuigkap
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/0/3/etna-av360rvs-built-under-260m-h-d-cooker-hood-78702803.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/0/3/etna-av360rvs-built-under-260m-h-d-cooker-hood-78702803.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzgvMC8zL2V0bmEtYXYzNjBydnMtYnVpbHQtdW5kZXItMjYwbS1oLWQtY29va2VyLWhvb2QtNzg3MDI4MDMuanBn
   Etna AV360RVS Inbouw Roestvrijstaal 260m³/uur D afzuigkap (94)
   Etna AV360RVS Inbouw Roestvrijstaal 260m³/uur D afzuigkap
   AO.nl AO.nl
   9.282692027969723 (255)
   126, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   AO.nl AO.nl
   9.282692027969723 (255)
   126, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Zanussi ZHT 630 W Semi-inbouw (uittrekbaar) Wit 170m³/uur
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/2/5/zanussi-zht-630-w-17269225.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/5/6/zanussi-zht-630-w-23871256.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/8/1/6/zanussi-zht-630-w-24475816.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/0/3/zanussi-zht-630-w-24995203.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/2/1/zanussi-zht-630-w-cooker-hood-54399121.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/2/2/zanussi-zht-630-w-cooker-hood-54399122.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/2/3/zanussi-zht-630-w-cooker-hood-54399123.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/2/4/zanussi-zht-630-w-cooker-hood-54399124.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/2/5/zanussi-zht-630-w-cooker-hood-54399125.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/3/8/zanussi-zht-630-w-semi-built-in-pull-out-170m-h-white-59225638.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/2/5/zanussi-zht-630-w-17269225.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzIvMi81L3phbnVzc2ktemh0LTYzMC13LTE3MjY5MjI1LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/5/6/zanussi-zht-630-w-23871256.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzIvNS82L3phbnVzc2ktemh0LTYzMC13LTIzODcxMjU2LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/8/1/6/zanussi-zht-630-w-24475816.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzgvMS82L3phbnVzc2ktemh0LTYzMC13LTI0NDc1ODE2LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/0/3/zanussi-zht-630-w-24995203.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzIvMC8zL3phbnVzc2ktemh0LTYzMC13LTI0OTk1MjAzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/2/1/zanussi-zht-630-w-cooker-hood-54399121.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzEvMi8xL3phbnVzc2ktemh0LTYzMC13LWNvb2tlci1ob29kLTU0Mzk5MTIxLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/2/2/zanussi-zht-630-w-cooker-hood-54399122.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzEvMi8yL3phbnVzc2ktemh0LTYzMC13LWNvb2tlci1ob29kLTU0Mzk5MTIyLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/2/3/zanussi-zht-630-w-cooker-hood-54399123.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzEvMi8zL3phbnVzc2ktemh0LTYzMC13LWNvb2tlci1ob29kLTU0Mzk5MTIzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/2/4/zanussi-zht-630-w-cooker-hood-54399124.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzEvMi80L3phbnVzc2ktemh0LTYzMC13LWNvb2tlci1ob29kLTU0Mzk5MTI0LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/2/5/zanussi-zht-630-w-cooker-hood-54399125.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzEvMi81L3phbnVzc2ktemh0LTYzMC13LWNvb2tlci1ob29kLTU0Mzk5MTI1LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/3/8/zanussi-zht-630-w-semi-built-in-pull-out-170m-h-white-59225638.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzYvMy84L3phbnVzc2ktemh0LTYzMC13LXNlbWktYnVpbHQtaW4tcHVsbC1vdXQtMTcwbS1oLXdoaXRlLTU5MjI1NjM4LmpwZw==
   Zanussi ZHT 630 W Semi-inbouw (uittrekbaar) Wit 170m³/uur (146)
   Zanussi ZHT 630 W Semi-inbouw (uittrekbaar) Wit 170m³/uur
   AO.nl AO.nl
   9.282692027969723 (255)
   69, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   AO.nl AO.nl
   9.282692027969723 (255)
   69, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
   most_sold
  • Siemens LB55564 Inbouw Wit 650m³/uur afzuigkap
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/4/8/siemens-lb-55564-20513048.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/8/6/siemens-lb-55564-20513086.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/4/8/siemens-lb-55564-20513248.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/6/5/siemens-lb-55564-20513265.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/1/1/siemens-lb55564-cooker-hood-24643211.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/5/4/siemens-lb55564-cooker-hood-24902254.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/4/8/siemens-lb-55564-20513048.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzAvNC84L3NpZW1lbnMtbGItNTU1NjQtMjA1MTMwNDguanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/8/6/siemens-lb-55564-20513086.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzAvOC82L3NpZW1lbnMtbGItNTU1NjQtMjA1MTMwODYuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/4/8/siemens-lb-55564-20513248.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzIvNC84L3NpZW1lbnMtbGItNTU1NjQtMjA1MTMyNDguanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/6/5/siemens-lb-55564-20513265.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzIvNi81L3NpZW1lbnMtbGItNTU1NjQtMjA1MTMyNjUuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/1/1/siemens-lb55564-cooker-hood-24643211.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzIvMS8xL3NpZW1lbnMtbGI1NTU2NC1jb29rZXItaG9vZC0yNDY0MzIxMS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/5/4/siemens-lb55564-cooker-hood-24902254.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzIvNS80L3NpZW1lbnMtbGI1NTU2NC1jb29rZXItaG9vZC0yNDkwMjI1NC5qcGc=
   Siemens LB55564 Inbouw Wit 650m³/uur afzuigkap (46)
   7.75 (1)
   Siemens LB55564 Inbouw Wit 650m³/uur afzuigkap
   123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
   8.296683781281184 (106)
   219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
   8.296683781281184 (106)
   219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
  • Bosch DFO060W50 Semi-inbouw (uittrekbaar) Roestvrijstaal afzuigkap
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/3/2/bosch-dfo060w50-semi-built-in-pull-out-stainless-steel-cooker-hood-46220632.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/9/6/bosch-dfo060w50-cooker-hood-48110696.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/1/2/bosch-dfo060w50-cooker-hood-71496612.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/1/3/bosch-dfo060w50-cooker-hood-71496613.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/3/2/bosch-dfo060w50-semi-built-in-pull-out-stainless-steel-cooker-hood-46220632.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzYvMy8yL2Jvc2NoLWRmbzA2MHc1MC1zZW1pLWJ1aWx0LWluLXB1bGwtb3V0LXN0YWlubGVzcy1zdGVlbC1jb29rZXItaG9vZC00NjIyMDYzMi5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/9/6/bosch-dfo060w50-cooker-hood-48110696.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzYvOS82L2Jvc2NoLWRmbzA2MHc1MC1jb29rZXItaG9vZC00ODExMDY5Ni5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/1/2/bosch-dfo060w50-cooker-hood-71496612.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC82LzYvMS8yL2Jvc2NoLWRmbzA2MHc1MC1jb29rZXItaG9vZC03MTQ5NjYxMi5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/1/3/bosch-dfo060w50-cooker-hood-71496613.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC82LzYvMS8zL2Jvc2NoLWRmbzA2MHc1MC1jb29rZXItaG9vZC03MTQ5NjYxMy5qcGc=
   Bosch DFO060W50 Semi-inbouw (uittrekbaar) Roestvrijstaal afzuigkap (66)
   Bosch DFO060W50 Semi-inbouw (uittrekbaar) Roestvrijstaal afzuigkap
   AO.nl AO.nl
   9.282692027969723 (255)
   137, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   AO.nl AO.nl
   9.282692027969723 (255)
   137, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Siemens LB75564 Inbouw Zilver 650m³/uur afzuigkap
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/8/2/siemens-lb-75564-19921082.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/9/2/siemens-lb-75564-19922292.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/6/1/siemens-lb75564-cooker-hood-24645461.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/8/2/siemens-lb-75564-19921082.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzAvOC8yL3NpZW1lbnMtbGItNzU1NjQtMTk5MjEwODIuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/9/2/siemens-lb-75564-19922292.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzIvOS8yL3NpZW1lbnMtbGItNzU1NjQtMTk5MjIyOTIuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/6/1/siemens-lb75564-cooker-hood-24645461.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzQvNi8xL3NpZW1lbnMtbGI3NTU2NC1jb29rZXItaG9vZC0yNDY0NTQ2MS5qcGc=
   Siemens LB75564 Inbouw Zilver 650m³/uur afzuigkap (48)
   Siemens LB75564 Inbouw Zilver 650m³/uur afzuigkap
   123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
   8.296683781281184 (106)
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
   8.296683781281184 (106)
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Etna AO760RVS
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/0/0/etna-ao760rvs-78504000.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/2/2/4/etna-ao760rvs-81600224.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/3/8/7/etna-ao760rvs-82305387.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/0/0/etna-ao760rvs-78504000.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzAvMC8wL2V0bmEtYW83NjBydnMtNzg1MDQwMDAuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/2/2/4/etna-ao760rvs-81600224.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzIvMi80L2V0bmEtYW83NjBydnMtODE2MDAyMjQuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/3/8/7/etna-ao760rvs-82305387.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzMvOC83L2V0bmEtYW83NjBydnMtODIzMDUzODcuanBn
   Etna AO760RVS (48)
   Etna AO760RVS
   123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
   8.296683781281184 (106)
   123, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
   8.296683781281184 (106)
   123, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Etna T4404TRVS Muurmontage Roestvrijstaal 330m³/uur afzuigkap
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/5/0/etna-t4404trvs-24624050.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/5/0/etna-t4404trvs-24624050.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzAvNS8wL2V0bmEtdDQ0MDR0cnZzLTI0NjI0MDUwLmpwZw==
   Etna T4404TRVS Muurmontage Roestvrijstaal 330m³/uur afzuigkap (93)
   Etna T4404TRVS Muurmontage Roestvrijstaal 330m³/uur afzuigkap
   AO.nl AO.nl
   9.282692027969723 (255)
   119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   AO.nl AO.nl
   9.282692027969723 (255)
   119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Bosch DHL555B Inbouw 650m³/uur Zilver afzuigkap
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/0/0/bosch-dhl-555-b-20540800.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/4/9/bosch-dhl-555-b-17958249.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/9/6/bosch-dhl-555-b-18115596.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/6/6/bosch-dhl-555-b-23853266.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/0/0/bosch-dhl-555-b-20540800.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzgvMC8wL2Jvc2NoLWRobC01NTUtYi0yMDU0MDgwMC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/4/9/bosch-dhl-555-b-17958249.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzIvNC85L2Jvc2NoLWRobC01NTUtYi0xNzk1ODI0OS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/9/6/bosch-dhl-555-b-18115596.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzUvOS82L2Jvc2NoLWRobC01NTUtYi0xODExNTU5Ni5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/6/6/bosch-dhl-555-b-23853266.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzIvNi82L2Jvc2NoLWRobC01NTUtYi0yMzg1MzI2Ni5qcGc=
   Bosch DHL555B Inbouw 650m³/uur Zilver afzuigkap (20)
   7.25 (1)
   Bosch DHL555B Inbouw 650m³/uur Zilver afzuigkap
   123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
   8.296683781281184 (106)
   206.51, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
   8.296683781281184 (106)
   206.51, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
  • Bosch DIB097A50 Eiland Roestvrijstaal 740m³/uur A+ afzuigkap
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/8/9/bosch-dib097a50-21780589.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/0/7/6/bosch-dib097a50-cooker-hood-23822076.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/8/9/bosch-dib097a50-21780589.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzUvOC85L2Jvc2NoLWRpYjA5N2E1MC0yMTc4MDU4OS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/0/7/6/bosch-dib097a50-cooker-hood-23822076.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzAvNy82L2Jvc2NoLWRpYjA5N2E1MC1jb29rZXItaG9vZC0yMzgyMjA3Ni5qcGc=
   Bosch DIB097A50 Eiland Roestvrijstaal 740m³/uur A+ afzuigkap (24)
   Bosch DIB097A50 Eiland Roestvrijstaal 740m³/uur A+ afzuigkap
   Otto Otto
   6.624687481872885 (110)
   • //h2s.vergelijk.nl/s/4.65.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   649, 1w (offer_sdt_1_week)
   Otto Otto
   6.624687481872885 (110)
   • //h2s.vergelijk.nl/s/4.65.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   649, 1w (offer_sdt_1_week)
   5
   good_buy
  • Bosch DWB098E50 Muurmontage Roestvrijstaal 890m³/uur A+ afzuigkap
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/7/4/bosch-dwb098e50-22165674.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/1/0/6/bosch-dwb098e50-cooker-hood-23822106.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/7/4/bosch-dwb098e50-22165674.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzYvNy80L2Jvc2NoLWR3YjA5OGU1MC0yMjE2NTY3NC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/1/0/6/bosch-dwb098e50-cooker-hood-23822106.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzEvMC82L2Jvc2NoLWR3YjA5OGU1MC1jb29rZXItaG9vZC0yMzgyMjEwNi5qcGc=
   Bosch DWB098E50 Muurmontage Roestvrijstaal 890m³/uur A+ afzuigkap (24)
   Bosch DWB098E50 Muurmontage Roestvrijstaal 890m³/uur A+ afzuigkap
   Keukenpakhuys.nl Keukenpakhuys.nl
   8.674124146219842 (7)
   484, 2d (offer_sdt_2_days)
   Keukenpakhuys.nl Keukenpakhuys.nl
   8.674124146219842 (7)
   484, 2d (offer_sdt_2_days)
   5
   good_buy
  • Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzAvNC82L2Jla28tY2ZiLTY0MzIteC14Zy0yMDUxMzA0Ni5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzAvOC83L2Jla28tY2ZiLTY0MzIteC14Zy0yMDUxMzA4Ny5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzIvNC85L2Jla28tY2ZiLTY0MzIteC14Zy0yMDUxMzI0OS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzIvOC8xL2Jla28tY2ZiLTY0MzIteC14Zy0yMDUxMzI4MS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzEvMS8zL2Jla28tY2ZiLTY0MzIteC14Zy0yMzg2NTExMy5qcGc=
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap (80)
   7.93312686985789 (3)
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477689015483133 (4940)
   • //h2s.vergelijk.nl/s/4.65.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477689015483133 (4940)
   • //h2s.vergelijk.nl/s/4.65.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
   best_reviewed
  • Siemens LC90BA530 Muurmontage Roestvrijstaal afzuigkap
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/7/siemens-lc90ba530-cooker-hood-52053317.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/7/siemens-lc90ba530-cooker-hood-52053317.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzMvMS83L3NpZW1lbnMtbGM5MGJhNTMwLWNvb2tlci1ob29kLTUyMDUzMzE3LmpwZw==
   Siemens LC90BA530 Muurmontage Roestvrijstaal afzuigkap (29)
   Siemens LC90BA530 Muurmontage Roestvrijstaal afzuigkap
   Keukenpakhuys.nl Keukenpakhuys.nl
   8.674124146219842 (7)
   300, 4d (offer_sdt_4_days)
   Keukenpakhuys.nl Keukenpakhuys.nl
   8.674124146219842 (7)
   300, 4d (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • AEG DKB1930M schouw afzuigkap 90 cm
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/5/0/aeg-dkb1930m-wall-mounted-368m-h-e-73611650.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/5/1/aeg-dkb1930m-wall-mounted-368m-h-e-73611651.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/5/2/aeg-dkb1930m-wall-mounted-368m-h-e-73611652.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/5/3/aeg-dkb1930m-wall-mounted-368m-h-e-73611653.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/8/3/7/aeg-dkb1930m-wall-mounted-368m-h-e-73931837.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/5/3/aeg-dkb1930m-wall-mounted-stainless-steel-368m-h-e-96041053.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/5/4/aeg-dkb1930m-wall-mounted-stainless-steel-368m-h-e-96041054.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/5/5/aeg-dkb1930m-wall-mounted-stainless-steel-368m-h-e-96041055.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/5/6/aeg-dkb1930m-wall-mounted-stainless-steel-368m-h-e-96041056.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/5/7/aeg-dkb1930m-wall-mounted-stainless-steel-368m-h-e-96041057.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/5/8/aeg-dkb1930m-wall-mounted-stainless-steel-368m-h-e-96041058.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/5/0/aeg-dkb1930m-wall-mounted-368m-h-e-73611650.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzYvNS8wL2FlZy1ka2IxOTMwbS13YWxsLW1vdW50ZWQtMzY4bS1oLWUtNzM2MTE2NTAuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/5/1/aeg-dkb1930m-wall-mounted-368m-h-e-73611651.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzYvNS8xL2FlZy1ka2IxOTMwbS13YWxsLW1vdW50ZWQtMzY4bS1oLWUtNzM2MTE2NTEuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/5/2/aeg-dkb1930m-wall-mounted-368m-h-e-73611652.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzYvNS8yL2FlZy1ka2IxOTMwbS13YWxsLW1vdW50ZWQtMzY4bS1oLWUtNzM2MTE2NTIuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/5/3/aeg-dkb1930m-wall-mounted-368m-h-e-73611653.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzYvNS8zL2FlZy1ka2IxOTMwbS13YWxsLW1vdW50ZWQtMzY4bS1oLWUtNzM2MTE2NTMuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/8/3/7/aeg-dkb1930m-wall-mounted-368m-h-e-73931837.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzgvMy83L2FlZy1ka2IxOTMwbS13YWxsLW1vdW50ZWQtMzY4bS1oLWUtNzM5MzE4MzcuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/5/3/aeg-dkb1930m-wall-mounted-stainless-steel-368m-h-e-96041053.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzAvNS8zL2FlZy1ka2IxOTMwbS13YWxsLW1vdW50ZWQtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTM2OG0taC1lLTk2MDQxMDUzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/5/4/aeg-dkb1930m-wall-mounted-stainless-steel-368m-h-e-96041054.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzAvNS80L2FlZy1ka2IxOTMwbS13YWxsLW1vdW50ZWQtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTM2OG0taC1lLTk2MDQxMDU0LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/5/5/aeg-dkb1930m-wall-mounted-stainless-steel-368m-h-e-96041055.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzAvNS81L2FlZy1ka2IxOTMwbS13YWxsLW1vdW50ZWQtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTM2OG0taC1lLTk2MDQxMDU1LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/5/6/aeg-dkb1930m-wall-mounted-stainless-steel-368m-h-e-96041056.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzAvNS82L2FlZy1ka2IxOTMwbS13YWxsLW1vdW50ZWQtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTM2OG0taC1lLTk2MDQxMDU2LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/5/7/aeg-dkb1930m-wall-mounted-stainless-steel-368m-h-e-96041057.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzAvNS83L2FlZy1ka2IxOTMwbS13YWxsLW1vdW50ZWQtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTM2OG0taC1lLTk2MDQxMDU3LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/5/8/aeg-dkb1930m-wall-mounted-stainless-steel-368m-h-e-96041058.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzAvNS84L2FlZy1ka2IxOTMwbS13YWxsLW1vdW50ZWQtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTM2OG0taC1lLTk2MDQxMDU4LmpwZw==
   AEG DKB1930M schouw afzuigkap 90 cm (38)
   AEG DKB1930M schouw afzuigkap 90 cm
   Wehkamp Wehkamp
   8.533451275313318 (587)
   • //h2s.vergelijk.nl/s/4.65.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.533451275313318 (587)
   • //h2s.vergelijk.nl/s/4.65.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • NOVY Pure'Line Mini 820 Inbouw Zwart, Roestvrijstaal 850m³/uur
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/0/0/novy-d-820-15895900.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/4/5/novy-pure-line-mini-820-23807145.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/0/0/novy-d-820-15895900.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzkvMC8wL25vdnktZC04MjAtMTU4OTU5MDAuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/4/5/novy-pure-line-mini-820-23807145.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC83LzEvNC81L25vdnktcHVyZS1saW5lLW1pbmktODIwLTIzODA3MTQ1LmpwZw==
   NOVY Pure'Line Mini 820 Inbouw Zwart, Roestvrijstaal 850m³/uur (23)
   NOVY Pure'Line Mini 820 Inbouw Zwart, Roestvrijstaal 850m³/uur
   Bol.com Bol.com
   8.580975512909111 (689)
   • //h2s.vergelijk.nl/s/4.65.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   879, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.580975512909111 (689)
   • //h2s.vergelijk.nl/s/4.65.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   879, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Beko BITA 91 I
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/8/0/beko-dampkap-decor-90-1m-bita91i-bebita91i--56913380.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/8/0/beko-dampkap-decor-90-1m-bita91i-bebita91i--78747280.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/8/6/beko-dampkap-decor-90-1m-bita91i-bebita91i--85039386.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/8/0/beko-dampkap-decor-90-1m-bita91i-bebita91i--56913380.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzMvOC8wL2Jla28tZGFtcGthcC1kZWNvci05MC0xbS1iaXRhOTFpLWJlYml0YTkxaS0tNTY5MTMzODAuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/8/0/beko-dampkap-decor-90-1m-bita91i-bebita91i--78747280.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC83LzIvOC8wL2Jla28tZGFtcGthcC1kZWNvci05MC0xbS1iaXRhOTFpLWJlYml0YTkxaS0tNzg3NDcyODAuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/8/6/beko-dampkap-decor-90-1m-bita91i-bebita91i--85039386.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzMvOC82L2Jla28tZGFtcGthcC1kZWNvci05MC0xbS1iaXRhOTFpLWJlYml0YTkxaS0tODUwMzkzODYuanBn
   Beko BITA 91 I (23)
   Beko BITA 91 I
   AO.nl AO.nl
   9.282692027969723 (255)
   269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   AO.nl AO.nl
   9.282692027969723 (255)
   269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Etna AO360RVS
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/1/9/etna-ao360rvs-78502419.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/1/8/etna-ao360rvs-81034118.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/9/4/etna-ao360rvs-81160594.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/1/9/etna-ao360rvs-78502419.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzQvMS85L2V0bmEtYW8zNjBydnMtNzg1MDI0MTkuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/1/8/etna-ao360rvs-81034118.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzEvMS84L2V0bmEtYW8zNjBydnMtODEwMzQxMTguanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/9/4/etna-ao360rvs-81160594.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzUvOS80L2V0bmEtYW8zNjBydnMtODExNjA1OTQuanBn
   Etna AO360RVS (35)
   Etna AO360RVS
   AO.nl AO.nl
   9.282692027969723 (255)
   91, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   AO.nl AO.nl
   9.282692027969723 (255)
   91, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Siemens iQ300 LC96BBM50 Muurmontage Roestvrijstaal 360m³/uur A afzuigkap
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/0/8/siemens-iq300-lc96bbm50-wall-mounted-stainless-steel-360m-h-a-cooker-hood-86325008.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/2/1/siemens-lc96bbm50-88037421.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/2/3/siemens-lc96bbm50-88037423.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/4/6/siemens-iq300-lc96bbm50-wall-mounted-stainless-steel-360m-h-a-cooker-hood-88347246.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/4/7/siemens-iq300-lc96bbm50-wall-mounted-stainless-steel-360m-h-a-cooker-hood-88347247.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/4/8/siemens-iq300-lc96bbm50-wall-mounted-stainless-steel-360m-h-a-cooker-hood-88347248.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/4/9/siemens-iq300-lc96bbm50-wall-mounted-stainless-steel-360m-h-a-cooker-hood-88347249.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/0/8/siemens-iq300-lc96bbm50-wall-mounted-stainless-steel-360m-h-a-cooker-hood-86325008.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzAvMC84L3NpZW1lbnMtaXEzMDAtbGM5NmJibTUwLXdhbGwtbW91bnRlZC1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtMzYwbS1oLWEtY29va2VyLWhvb2QtODYzMjUwMDguanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/2/1/siemens-lc96bbm50-88037421.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC83LzQvMi8xL3NpZW1lbnMtbGM5NmJibTUwLTg4MDM3NDIxLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/2/3/siemens-lc96bbm50-88037423.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC83LzQvMi8zL3NpZW1lbnMtbGM5NmJibTUwLTg4MDM3NDIzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/4/6/siemens-iq300-lc96bbm50-wall-mounted-stainless-steel-360m-h-a-cooker-hood-88347246.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC83LzIvNC82L3NpZW1lbnMtaXEzMDAtbGM5NmJibTUwLXdhbGwtbW91bnRlZC1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtMzYwbS1oLWEtY29va2VyLWhvb2QtODgzNDcyNDYuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/4/7/siemens-iq300-lc96bbm50-wall-mounted-stainless-steel-360m-h-a-cooker-hood-88347247.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC83LzIvNC83L3NpZW1lbnMtaXEzMDAtbGM5NmJibTUwLXdhbGwtbW91bnRlZC1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtMzYwbS1oLWEtY29va2VyLWhvb2QtODgzNDcyNDcuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/4/8/siemens-iq300-lc96bbm50-wall-mounted-stainless-steel-360m-h-a-cooker-hood-88347248.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC83LzIvNC84L3NpZW1lbnMtaXEzMDAtbGM5NmJibTUwLXdhbGwtbW91bnRlZC1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtMzYwbS1oLWEtY29va2VyLWhvb2QtODgzNDcyNDguanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/4/9/siemens-iq300-lc96bbm50-wall-mounted-stainless-steel-360m-h-a-cooker-hood-88347249.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC83LzIvNC85L3NpZW1lbnMtaXEzMDAtbGM5NmJibTUwLXdhbGwtbW91bnRlZC1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtMzYwbS1oLWEtY29va2VyLWhvb2QtODgzNDcyNDkuanBn
   Siemens iQ300 LC96BBM50 Muurmontage Roestvrijstaal 360m³/uur A afzuigkap (17)
   Siemens iQ300 LC96BBM50 Muurmontage Roestvrijstaal 360m³/uur A afzuigkap
   Bol.com Bol.com
   8.580975512909111 (689)
   • //h2s.vergelijk.nl/s/4.65.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   447, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.580975512909111 (689)
   • //h2s.vergelijk.nl/s/4.65.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   447, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Bosch DHL 755B Inbouw Metallic 650m³/uur
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/9/4/bosch-dhl-755-b-18115594.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/1/2/bosch-dhl-755b-24642212.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/9/4/bosch-dhl-755-b-18115594.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzUvOS80L2Jvc2NoLWRobC03NTUtYi0xODExNTU5NC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/1/2/bosch-dhl-755b-24642212.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzIvMS8yL2Jvc2NoLWRobC03NTViLTI0NjQyMjEyLmpwZw==
   Bosch DHL 755B Inbouw Metallic 650m³/uur (17)
   7.9 (1)
   Bosch DHL 755B Inbouw Metallic 650m³/uur
   AO.nl AO.nl
   9.282692027969723 (255)
   239, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   AO.nl AO.nl
   9.282692027969723 (255)
   239, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • VidaXL Afzuigkap van roestvrijstaal 600 mm
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/7/1/vidaxl-afzuigkap-van-roestvrijstaal-600-mm-57394771.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/0/7/vidaxl-afzuigkap-van-roestvrijstaal-600-mm-90206107.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/4/1/vidaxl-afzuigkap-van-roestvrijstaal-600-mm-91612841.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/7/1/vidaxl-afzuigkap-van-roestvrijstaal-600-mm-57394771.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzcvNy8xL3ZpZGF4bC1hZnp1aWdrYXAtdmFuLXJvZXN0dnJpanN0YWFsLTYwMC1tbS01NzM5NDc3MS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/0/7/vidaxl-afzuigkap-van-roestvrijstaal-600-mm-90206107.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC82LzEvMC83L3ZpZGF4bC1hZnp1aWdrYXAtdmFuLXJvZXN0dnJpanN0YWFsLTYwMC1tbS05MDIwNjEwNy5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/4/1/vidaxl-afzuigkap-van-roestvrijstaal-600-mm-91612841.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzgvNC8xL3ZpZGF4bC1hZnp1aWdrYXAtdmFuLXJvZXN0dnJpanN0YWFsLTYwMC1tbS05MTYxMjg0MS5qcGc=
   VidaXL Afzuigkap van roestvrijstaal 600 mm (56)
   VidaXL Afzuigkap van roestvrijstaal 600 mm
   Vida XL.nl Vida XL.nl
   5.015003236568631 (4)
   • //h2s.vergelijk.nl/s/4.65.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   82.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Vida XL.nl Vida XL.nl
   5.015003236568631 (4)
   • //h2s.vergelijk.nl/s/4.65.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   82.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
   good_buy
  • Siemens iQ100 Muurmontage Zilver 400m³/uur C
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/0/1/siemens-iq100-51730801.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/5/6/7/siemens-li-64-la-520-52627567.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/8/6/siemens-li-64-la-520-53779786.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/2/2/siemens-iq100-54410622.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/2/4/siemens-iq100-54410624.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/2/5/siemens-iq100-54410625.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/2/6/siemens-iq100-54410626.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/2/7/siemens-iq100-54410627.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/0/1/siemens-iq100-51730801.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzgvMC8xL3NpZW1lbnMtaXExMDAtNTE3MzA4MDEuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/5/6/7/siemens-li-64-la-520-52627567.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC83LzUvNi83L3NpZW1lbnMtbGktNjQtbGEtNTIwLTUyNjI3NTY3LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/8/6/siemens-li-64-la-520-53779786.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzcvOC82L3NpZW1lbnMtbGktNjQtbGEtNTIwLTUzNzc5Nzg2LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/2/2/siemens-iq100-54410622.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzYvMi8yL3NpZW1lbnMtaXExMDAtNTQ0MTA2MjIuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/2/4/siemens-iq100-54410624.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzYvMi80L3NpZW1lbnMtaXExMDAtNTQ0MTA2MjQuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/2/5/siemens-iq100-54410625.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzYvMi81L3NpZW1lbnMtaXExMDAtNTQ0MTA2MjUuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/2/6/siemens-iq100-54410626.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzYvMi82L3NpZW1lbnMtaXExMDAtNTQ0MTA2MjYuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/2/7/siemens-iq100-54410627.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzYvMi83L3NpZW1lbnMtaXExMDAtNTQ0MTA2MjcuanBn
   Siemens iQ100 Muurmontage Zilver 400m³/uur C (11)
   Siemens iQ100 Muurmontage Zilver 400m³/uur C
   Keukenpakhuys.nl Keukenpakhuys.nl
   8.674124146219842 (7)
   149, 2d (offer_sdt_2_days)
   Keukenpakhuys.nl Keukenpakhuys.nl
   8.674124146219842 (7)
   149, 2d (offer_sdt_2_days)
   6
  • Siemens LI60OA520 Inbouw Roestvrijstaal afzuigkap
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/4/0/siemens-li60oa520-cooker-hood-49975440.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/7/6/siemens-li60oa520-cooker-hood-51554476.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/5/9/siemens-li60oa520-cooker-hood-52053359.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/4/0/siemens-li60oa520-cooker-hood-49975440.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzQvNC8wL3NpZW1lbnMtbGk2MG9hNTIwLWNvb2tlci1ob29kLTQ5OTc1NDQwLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/7/6/siemens-li60oa520-cooker-hood-51554476.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzQvNy82L3NpZW1lbnMtbGk2MG9hNTIwLWNvb2tlci1ob29kLTUxNTU0NDc2LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/5/9/siemens-li60oa520-cooker-hood-52053359.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzMvNS85L3NpZW1lbnMtbGk2MG9hNTIwLWNvb2tlci1ob29kLTUyMDUzMzU5LmpwZw==
   Siemens LI60OA520 Inbouw Roestvrijstaal afzuigkap (32)
   Siemens LI60OA520 Inbouw Roestvrijstaal afzuigkap
   AO.nl AO.nl
   9.282692027969723 (255)
   144, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   AO.nl AO.nl
   9.282692027969723 (255)
   144, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Zanussi ZHC9131X Muurmontage Roestvrijstaal 400m³/uur E
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/6/7/zanussi-zhc-9131-x-17592967.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/8/0/zanussi-zhc-9131-x-18124080.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/3/6/2/zanussi-zhc9131x-23758362.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/7/6/zanussi-zhc9131x-53650376.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/7/7/zanussi-zhc9131x-53650377.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/7/8/zanussi-zhc9131x-53650378.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/7/9/zanussi-zhc9131x-53650379.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/7/2/zanussi-zhc9131x-54399372.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/9/9/5/zanussi-zhc9131x-59230995.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/6/7/zanussi-zhc-9131-x-17592967.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzkvNi83L3phbnVzc2ktemhjLTkxMzEteC0xNzU5Mjk2Ny5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/8/0/zanussi-zhc-9131-x-18124080.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzAvOC8wL3phbnVzc2ktemhjLTkxMzEteC0xODEyNDA4MC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/3/6/2/zanussi-zhc9131x-23758362.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzMvNi8yL3phbnVzc2ktemhjOTEzMXgtMjM3NTgzNjIuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/7/6/zanussi-zhc9131x-53650376.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzMvNy82L3phbnVzc2ktemhjOTEzMXgtNTM2NTAzNzYuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/7/7/zanussi-zhc9131x-53650377.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzMvNy83L3phbnVzc2ktemhjOTEzMXgtNTM2NTAzNzcuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/7/8/zanussi-zhc9131x-53650378.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzMvNy84L3phbnVzc2ktemhjOTEzMXgtNTM2NTAzNzguanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/7/9/zanussi-zhc9131x-53650379.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzMvNy85L3phbnVzc2ktemhjOTEzMXgtNTM2NTAzNzkuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/7/2/zanussi-zhc9131x-54399372.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzMvNy8yL3phbnVzc2ktemhjOTEzMXgtNTQzOTkzNzIuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/9/9/5/zanussi-zhc9131x-59230995.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzkvOS81L3phbnVzc2ktemhjOTEzMXgtNTkyMzA5OTUuanBn
   Zanussi ZHC9131X Muurmontage Roestvrijstaal 400m³/uur E (53)
   Zanussi ZHC9131X Muurmontage Roestvrijstaal 400m³/uur E
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477689015483133 (4940)
   • //h2s.vergelijk.nl/s/4.65.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477689015483133 (4940)
   • //h2s.vergelijk.nl/s/4.65.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Bestron TSCH80X schouwkap 80 cm
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/8/7/bestron-tsch-80-r-inox-28687.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/1/2/bestron-tsch-80-inox-23878712.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/1/3/bestron-tsch-80-inox-23878713.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/0/8/bestron-tsch80x-wall-mounted-stainless-steel-650m-h-cooker-hood-96040708.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/0/9/bestron-tsch80x-wall-mounted-stainless-steel-650m-h-cooker-hood-96040709.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/1/0/bestron-tsch80x-wall-mounted-stainless-steel-650m-h-cooker-hood-96040710.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/1/1/bestron-tsch80x-wall-mounted-stainless-steel-650m-h-cooker-hood-96040711.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/8/7/bestron-tsch-80-r-inox-28687.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzYvOC83L2Jlc3Ryb24tdHNjaC04MC1yLWlub3gtMjg2ODcuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/1/2/bestron-tsch-80-inox-23878712.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzcvMS8yL2Jlc3Ryb24tdHNjaC04MC1pbm94LTIzODc4NzEyLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/1/3/bestron-tsch-80-inox-23878713.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzcvMS8zL2Jlc3Ryb24tdHNjaC04MC1pbm94LTIzODc4NzEzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/0/8/bestron-tsch80x-wall-mounted-stainless-steel-650m-h-cooker-hood-96040708.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzcvMC84L2Jlc3Ryb24tdHNjaDgweC13YWxsLW1vdW50ZWQtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTY1MG0taC1jb29rZXItaG9vZC05NjA0MDcwOC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/0/9/bestron-tsch80x-wall-mounted-stainless-steel-650m-h-cooker-hood-96040709.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzcvMC85L2Jlc3Ryb24tdHNjaDgweC13YWxsLW1vdW50ZWQtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTY1MG0taC1jb29rZXItaG9vZC05NjA0MDcwOS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/1/0/bestron-tsch80x-wall-mounted-stainless-steel-650m-h-cooker-hood-96040710.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzcvMS8wL2Jlc3Ryb24tdHNjaDgweC13YWxsLW1vdW50ZWQtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTY1MG0taC1jb29rZXItaG9vZC05NjA0MDcxMC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/1/1/bestron-tsch80x-wall-mounted-stainless-steel-650m-h-cooker-hood-96040711.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzcvMS8xL2Jlc3Ryb24tdHNjaDgweC13YWxsLW1vdW50ZWQtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTY1MG0taC1jb29rZXItaG9vZC05NjA0MDcxMS5qcGc=
   Bestron TSCH80X schouwkap 80 cm (31)
   Bestron TSCH80X schouwkap 80 cm
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477689015483133 (4940)
   • //h2s.vergelijk.nl/s/4.65.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   141, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477689015483133 (4940)
   • //h2s.vergelijk.nl/s/4.65.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   141, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  2 54
  • partner@vergelijk.nl