x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

oven

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in oven categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

oven kopen

Een oven wordt gebruikt om voedsel mee te bakken of langzaam te garen, zonder het fornuis continu aan te laten staan. Omda...
 • Algemene informatie

  Een oven wordt gebruikt om voedsel mee te bakken of langzaam te garen, zonder het fornuis continu aan te laten staan. Omdat jij op zoek bent naar een nieuwe of vervangende overn geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips.

  Kooptips
  Bij het kopen van een fornuis of oven kun je letten op de volgende dingen:

  1. Capaciteit: uit hoeveel mensen bestaat je huishouden? Hoeveel inhoud heeft de oven?
  2. Ruimte: Hoe groot is de oven en moet je hem inbouwen of zet je hem op het aanrecht?
  3. Functies: welke functies heeft de oven en kan deze speciale dingen?
  4. Schoonmaken: is de oven gemakkelijk schoon te maken en is hij zelfreinigend?
  5. Losse oven: een oven kan zowel ingebouwd worden als los op het aanrecht staan, dit is afhankelijk van het aantal keukenkastjes dat je hebt en de ruimte in je keuken.
  Vergelijk hier ovens!

  Soorten ovens
  Ovens werken elektrisch, op gas of met stoom. De gasoven heeft als voordeel dat deze relatief goedkoop is en dat deze snel op temperatuur komt. De elektrische oven wordt het meest verkocht. Het voordeel van een elektrische oven is dat de temperatuur beter te regelen is dan bij een gasoven. In een stoomoven worden de gerechten verhit door middel van stoom die door de oven geblazen wordt. Hierbij blijven smaak en voedingswaarde van de gerechten langer intact.

  Een oven kent verschillende verwarmingsmethoden:
  • Onder- en/of bovenwarmte: ovens met onder- en/of bovenwarmte zijn geschikt voor de traditionele manier van bakken en braden.
  • Hetelucht: in de heteluchtoven wordt de verwarmde lucht door middel van een ventilator door de oven verspreid. Hierdoor is de temperatuur overal in de oven gelijk: er kunnen dan ook meerdere gerechten tegelijkertijd worden bereid. Heteluchtovens zijn altijd elektrische ovens.
  • Grill: met een grill kun je vlees en ander eten roosteren door middel van stralingswarmte. Sommige ovens met grill beschikken over een draaispit voor het grillen van grote stukken vlees, zoals rollade of een kip.
  Ovens zijn ofwel vrijstaand, ofwel ingebouwd. Vrijstaande ovens zijn doorgaans kleiner dan inbouwovens en bevatten minder functies. Vrijstaande ovens werken dan ook nooit op gas. Inbouw ovens kun je onder het werkblad plaatsen, maar ook in een hoog of halfhoog keukenmeubel.Vergelijk hier ovens!
   
  Technische specificaties
  Vooral belangrijk bij een oven of combi-oven is te letten op de maximale temperatuur: een oven die maar 180 graden wordt, doet al heel lang over het bakken van een pizza. Ovens die heel heet kunnen worden, zijn soms voorzien van pyrolyse en daarmee zelfreinigend. Dit betekent echter niet dat je nooit meer een doekje door je oven hoeft te halen!

  Vergelijk hier ovens!

  Nieuwste ontwikkelingen
  Bij de ovens is tegenwoordig de stoomoven populair: deze ovens verwarmen je eten terwijl ze de smaak en vitamines in je voedsel behouden. Extra smaakvol en gezond dus! Design ovens worden vooral gemaakt van rvs, maar ook zwart is erg populair.

  Accessoires fornuis en oven
  Accessoires die geleverd kunnen worden bij een oven zijn een braadslede, rooster, bakplaat, pizzaplaat, grillplaat, grillspit-set, kookboek, vleesthermometer, stoomovenpan, pizzasteen, ovenschaal en vangschaal. Al deze extra's kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een oven.
 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier ovens! Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een oven, droger of koelkast, betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een oven is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Kan ik in plaats van een inbouwoven en een inbouwkookplaat ook kiezen voor een fornuis?
  Ja, dat kan. In plaats van een aparte inbouwoven en inbouwkookplaat zou je kunnen kiezen voor een tussenbouw- of inbouwfornuis of een vrijstaand fornuis. Echter een inbouwfornuis komt niet zo vaak voor. 


  Wat is het vorodeel van een heteluchtoven?
  In een heteluchtoven wordt de warme lucht door middel van een ventilator door de oven geblazen. Hierdoor is de temperatuur in de oven gelijkmatig en zodoende kun je meerdere gerechten tegelijk bereiden.

  Wat is het voordeel van een stoomoven?
  In een stoomoven worden de gerechten verhit door middel van stoom die door de oven geblazen wordt. Hierbij blijven smaak en voedingswaarde van de gerechten langer intact. Het is ook mogelijk om meerdere gerechten tegelijk te bereiden aangezien er geen sprake is van smaakoverdracht.

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier ovens!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen bij ovens.

  Aansluitwaarde
  De aansluitwaarde wordt aangeven in Watt. Controleer of de meterkast dit aankan en voorkom overbelasting van het elektriciteitsnetwerk in huis.

  Accessoires
  Accessoires die geleverd kunnen worden bij een oven zijn een braadslede, rooster, bakplaat, pizzaplaat, grillplaat, grillspit-set, grillpan, kookboek, vleesthermometer, stoomovenpan, pizzasteen, ovenschaal en vangschaal. Al deze extra's kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een oven.

  Deur dubbele beglazing
  Een ovendeur met dubbele beglazing zorgt voor een betere isolatie van de oven, waardoor deze zuiniger is in gebruik.

  Engergieklasse
  Een oven verbruikt stroom of gas. Met een lettersysteem wordt de energieklasse aangegeven. Deze letters gaan van A naar G, waarbij A staat voor het meest energiezuinig. De meeste modellen zijn klasse A en B. De zuinigere modellen zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder energie wordt gebruikt.

  Gill en draaispit
  Met een grill kun je vlees en ander eten roosteren door middel van stralingswarmte. Sommige ovens met grill beschikken over een draaispit voor het grillen van grote stukken vlees, zoals rollade of een kip.

  Vergelijk hier ovens!Hetelucht
  In de heteluchtoven wordt de verwarmde lucht door middel van een ventilator door de oven verspreid. Hierdoor is de temperatuur overal in de oven gelijk: er kunnen dan ook meerdere gerechten tegelijkertijd worden bereid. Heteluchtovens zijn altijd elektrische ovens.

  Inhoud
  De inhoud van de oven is weergegeven in liters. Hoe groter de oven, hoe meer plaats je hebt om gerechten te bereiden. Nadeel is natuurlijk wel dat een grotere oven minder zuinig is in het gebruik.

  Kinderbeveiliging
  Een oven met kinderbeveiliging zorgt ervoor dat de kinderen niet zomaar de ovendeur kunnen open doen.

  Koude ovendeur
  Een koude ovendeur, de naam zegt het al, blijft tijdens gebruik van de oven koel, wel zo veilig. Ovens met een mantelkoeling zorgen ervoor dat de oven niet al te veel opwarmt tijdens het gebruik van de oven.

  Mantelkoeling
  Ovens met een mantelkoeling zorgen ervoor dat de oven niet al te veel opwarmt tijdens het gebruik van de oven. Dat is niet alleen veiliger, maar het spaart ook de naastliggende meubels.

  Model
  Aangegeven is of de oven werkt op gas, elektriciteit of met stoom. De gasoven heeft als voordeel dat deze relatief goedkoop is en dat deze snel op temperatuur komt. De fornuizen met elektrische ovens worden het meest verkocht. Het voordeel van een elektrische oven is dat de temperatuur beter te regelen is dan bij een gasoven. In een stoomoven worden de gerechten verhit door middel van stoom die door de oven geblazen wordt. Hierbij blijven de smaak en de voedingswaarde van de gerechten langer intact. Het is ook mogelijk om meerdere gerechten tegelijk te bereiden aangezien er geen sprake is van smaakoverdracht. Sommige elektrische ovens kunnen ook verwarmen met stoom.

  Onder en bovenwarmte
  Ovens met onder- en/of bovenwarmte zijn geschikt voor de traditionele manier van bakken en braden.

  Ovenstop
  Ovens met een ovenstop schakelen uit nadat de ingestelde tijd voorbij is.

  Vergelijk hier ovens!Type
  Er zijn verschillende typen ovens: vrijstaand, inbouw fornuisoven en inbouw solo oven. Een vrijstaande oven kun je overal in de keuken neerzetten. Deze ovens zijn doorgaans kleiner dan een inbouwoven. Een inbouw fornuisoven wordt gecombineerd met een kookplaat, de bediening voor de kookplaat zit geïntegreerd in de oven. Er kan gecombineerd worden met zowel een elektrische als een gaskookplaat. Een inbouw fornuisoven wordt altijd onder het werkblad geplaatst met daarboven de kookplaat. Voor meer informatie over kookplaten kun je

  • Inbouw Een inbouw oven wordt in een keukenkastje ingebouwd, let hierbij wel op de afmetingen.
  • Losse oven Een losse oven is een oven die je niet hoeft in te bouwen, maar los op het aanrecht kan zetten.
  • Budget Deze ovens kosten minder dan 485 euro.
  • Klein Ovens die kleiner zijn dan 45 cm.
  • Neff Neff is gespecialiseerd in inbouw-apparatuur en maakt goede ovens.
  • Siemens Het merk Siemens maakt duurzame inbouw ovens, die vaak ook nog een smart-functie hebben.
  • Bosch Bosch heeft zeer gebruiksvriendelijke ovens.
  • Pelgrim Pelgrim is een populair merk voor inbouw ovens met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Zelfreinigend Deze ovens reinigen zichzelf na het bakken en hoeven daarom bijna niet schoongemaakt te worden.
  • Combi oven Een combi oven bevat zowel een magnetron- als ovenfunctie.
 • Tristar Convectie Oven
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/3/9/tristar-ov-1445-30267439.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/0/tristar-ov-1445-30267440.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/1/tristar-ov-1445-30267441.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/2/tristar-ov-1445-30267442.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/3/tristar-ov-1445-30267443.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/4/tristar-ov-1445-30267444.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/5/tristar-ov-1445-30267445.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/3/9/tristar-ov-1445-30267439.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzMvOS90cmlzdGFyLW92LTE0NDUtMzAyNjc0MzkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/0/tristar-ov-1445-30267440.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvMC90cmlzdGFyLW92LTE0NDUtMzAyNjc0NDAuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/1/tristar-ov-1445-30267441.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvMS90cmlzdGFyLW92LTE0NDUtMzAyNjc0NDEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/2/tristar-ov-1445-30267442.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvMi90cmlzdGFyLW92LTE0NDUtMzAyNjc0NDIuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/3/tristar-ov-1445-30267443.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvMy90cmlzdGFyLW92LTE0NDUtMzAyNjc0NDMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/4/tristar-ov-1445-30267444.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvNC90cmlzdGFyLW92LTE0NDUtMzAyNjc0NDQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/5/tristar-ov-1445-30267445.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvNS90cmlzdGFyLW92LTE0NDUtMzAyNjc0NDUuanBn
  Tristar Convectie Oven (25)
  7.25 (1)
  Tristar Convectie Oven
  Voor het eerst koekjes erin gebakken. Prima gelukt
  ik heb hem pas gekocht en heb hem 1x gebruikt eerste ervaring is goed.
  8.0
  0 10
  • mooi uiterlijk
  • niet te groot
  • en bakt prima
 • Bestron AGL30
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/3/bestron-agl-30-16119023.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/2/bestron-agl30-23795412.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/3/bestron-agl-30-16119023.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzIvMy9iZXN0cm9uLWFnbC0zMC0xNjExOTAyMy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/2/bestron-agl30-23795412.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzEvMi9iZXN0cm9uLWFnbDMwLTIzNzk1NDEyLmpwZw==
  Bestron AGL30 (73)
  8.693641618497109 (3)
  Bestron AGL30
  Een mooie, compacte en handige oven
  Het is een handige oven. Wij hebben hem gekocht om kip te grillen daarvoor vinden wij hem uitstekend functioneren. Ook de vorm is heel mooi. Even een bakapiertje op de plaat en erna hoef je niets schoon te maken.
  10.0
  0 10
 • Bestron AGL30
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/3/bestron-agl-30-16119023.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/2/bestron-agl30-23795412.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/3/bestron-agl-30-16119023.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzIvMy9iZXN0cm9uLWFnbC0zMC0xNjExOTAyMy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/2/bestron-agl30-23795412.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzEvMi9iZXN0cm9uLWFnbDMwLTIzNzk1NDEyLmpwZw==
  Bestron AGL30 (73)
  8.693641618497109 (3)
  Bestron AGL30
  Heel tevreden!
  De grill functie hebben we nog niet gebruikt, maar we zijn heel tevreden over het functioneren van de grill/oven tot zo ver. Ik vind dit zeker een aanrader.
  8.0
  0 10
 • Bosch HBA23B150E oven
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/4/bosch-hba-23-b-150-e-18121834.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/3/bosch-hba-23-b-150-e-23849203.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/5/bosch-hba-23-b-150-e-23849205.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/6/bosch-hba-23-b-150-e-23849206.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/4/bosch-hba-23-b-150-e-18121834.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzMvNC9ib3NjaC1oYmEtMjMtYi0xNTAtZS0xODEyMTgzNC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/3/bosch-hba-23-b-150-e-23849203.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzAvMy9ib3NjaC1oYmEtMjMtYi0xNTAtZS0yMzg0OTIwMy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/5/bosch-hba-23-b-150-e-23849205.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzAvNS9ib3NjaC1oYmEtMjMtYi0xNTAtZS0yMzg0OTIwNS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/6/bosch-hba-23-b-150-e-23849206.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzAvNi9ib3NjaC1oYmEtMjMtYi0xNTAtZS0yMzg0OTIwNi5qcGc=
  Bosch HBA23B150E oven (79)
  6.634022590225903 (3)
  Bosch HBA23B150E oven
  Goede kwaliteit prijsverhouding.
  Goede kwaliteit prijsverhouding. Handige bediening. Snel voorverwarmen functie. Is warm in ca 5 minuten. Gedeeltelijk touch screen.
  7.0
  0 10
 • Bosch HBA23B150E oven
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/4/bosch-hba-23-b-150-e-18121834.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/3/bosch-hba-23-b-150-e-23849203.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/5/bosch-hba-23-b-150-e-23849205.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/6/bosch-hba-23-b-150-e-23849206.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/4/bosch-hba-23-b-150-e-18121834.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzMvNC9ib3NjaC1oYmEtMjMtYi0xNTAtZS0xODEyMTgzNC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/3/bosch-hba-23-b-150-e-23849203.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzAvMy9ib3NjaC1oYmEtMjMtYi0xNTAtZS0yMzg0OTIwMy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/5/bosch-hba-23-b-150-e-23849205.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzAvNS9ib3NjaC1oYmEtMjMtYi0xNTAtZS0yMzg0OTIwNS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/6/bosch-hba-23-b-150-e-23849206.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzAvNi9ib3NjaC1oYmEtMjMtYi0xNTAtZS0yMzg0OTIwNi5qcGc=
  Bosch HBA23B150E oven (79)
  6.634022590225903 (3)
  Bosch HBA23B150E oven
  Prima, relatief eenvoudige en niet dure inbouwoven!
  Prima, zij het relatief eenvoudige oven van een in mijn ervaring betrouwbaar merk. Snel warm en heteluchtfunctie en timerfuncties prima (ook zonder evt. grill functie bijschakelen). Levensduur nog onbekend, maar vorige Atag ging na 15 jaar veelvuldig stuk met dure reparaties als gevolg. De Bosch bevalt vooralsnog uitstekend! Goede prijs te vinden als je even zoekt.
  7.7
  0 10
 • Bosch HBA23B150E oven
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/4/bosch-hba-23-b-150-e-18121834.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/3/bosch-hba-23-b-150-e-23849203.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/5/bosch-hba-23-b-150-e-23849205.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/6/bosch-hba-23-b-150-e-23849206.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/4/bosch-hba-23-b-150-e-18121834.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzMvNC9ib3NjaC1oYmEtMjMtYi0xNTAtZS0xODEyMTgzNC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/3/bosch-hba-23-b-150-e-23849203.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzAvMy9ib3NjaC1oYmEtMjMtYi0xNTAtZS0yMzg0OTIwMy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/5/bosch-hba-23-b-150-e-23849205.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzAvNS9ib3NjaC1oYmEtMjMtYi0xNTAtZS0yMzg0OTIwNS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/6/bosch-hba-23-b-150-e-23849206.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzAvNi9ib3NjaC1oYmEtMjMtYi0xNTAtZS0yMzg0OTIwNi5qcGc=
  Bosch HBA23B150E oven (79)
  6.634022590225903 (3)
  Bosch HBA23B150E oven
  je kunt de grillfunctie NIET uitschakelen
  je kunt de grillfunctie NIET uitschakelen. Je kunt niet bakken met alleen hetelucht zodat je op diverse niveaus zou kunnen bakken. Alleen de bovenste wordt aan de bovenkant gebakken en als je niet oppast verbrandt alles door de hitte van de grill. Dus geen heteluchtoven zoals die hoort te zijn, een groot nadeel als je broodjes wil bakken ed. We hebben geprobeerd hem om te ruilen , maar daar ging met niet op in, een nieuwe konden we kopen en deze dan zelf verkopen! Hij is 4 maanden oud.
  2.3
  0 10
 • Bestron AGL30
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/3/bestron-agl-30-16119023.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/2/bestron-agl30-23795412.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/3/bestron-agl-30-16119023.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzIvMy9iZXN0cm9uLWFnbC0zMC0xNjExOTAyMy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/2/bestron-agl30-23795412.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzEvMi9iZXN0cm9uLWFnbDMwLTIzNzk1NDEyLmpwZw==
  Bestron AGL30 (73)
  8.693641618497109 (3)
  Bestron AGL30
  prima product, zoalks het lijkt
  prima product, zoalks het lijkt. Een groot voordeel is dat je gemakkelijk kunt grillen met een spies.
  8.0
  0 10
 • Inbouw
  • ingebouwd
 • Losse oven
  • vrijstaand
 • Budget
  • budget
 • Klein
  • klein
 • Neff
  • neff
 • Siemens
  • siemens
 • Bosch
  • bosch
 • Pelgrim
  • pelgrim
 • Zelfreinigend
  • ja
 • Combi oven
  • magnetron
Ovens 6.2 (24)
0 - 24
 • Siemens HB23AB520E oven
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/4/9/siemens-hb23ab520e-8427549.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/7/6/siemens-hb23ab520e-23739576.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/7/8/siemens-hb23ab520e-23739578.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/7/9/siemens-hb23ab520e-23739579.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/4/9/siemens-hb23ab520e-8427549.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzQvOS9zaWVtZW5zLWhiMjNhYjUyMGUtODQyNzU0OS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/7/6/siemens-hb23ab520e-23739576.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzcvNi9zaWVtZW5zLWhiMjNhYjUyMGUtMjM3Mzk1NzYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/7/8/siemens-hb23ab520e-23739578.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzcvOC9zaWVtZW5zLWhiMjNhYjUyMGUtMjM3Mzk1NzguanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/7/9/siemens-hb23ab520e-23739579.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzcvOS9zaWVtZW5zLWhiMjNhYjUyMGUtMjM3Mzk1NzkuanBn
  Siemens HB23AB520E oven (126)
  Siemens HB23AB520E oven
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  352.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  352.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  352.9, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  27
  most_sold
 • Bosch HBA23B150E oven
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/4/bosch-hba-23-b-150-e-18121834.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/3/bosch-hba-23-b-150-e-23849203.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/5/bosch-hba-23-b-150-e-23849205.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/6/bosch-hba-23-b-150-e-23849206.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/4/bosch-hba-23-b-150-e-18121834.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzMvNC9ib3NjaC1oYmEtMjMtYi0xNTAtZS0xODEyMTgzNC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/3/bosch-hba-23-b-150-e-23849203.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzAvMy9ib3NjaC1oYmEtMjMtYi0xNTAtZS0yMzg0OTIwMy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/5/bosch-hba-23-b-150-e-23849205.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzAvNS9ib3NjaC1oYmEtMjMtYi0xNTAtZS0yMzg0OTIwNS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/6/bosch-hba-23-b-150-e-23849206.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzAvNi9ib3NjaC1oYmEtMjMtYi0xNTAtZS0yMzg0OTIwNi5qcGc=
  Bosch HBA23B150E oven (79)
  6.634022590225903 (3)
  Bosch HBA23B150E oven
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  8.25 (4)
  308.21, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  323.2, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  8.25 (4)
  308.21, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  25
  good_buy
 • Bestron AGL30
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/3/bestron-agl-30-16119023.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/2/bestron-agl30-23795412.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/3/bestron-agl-30-16119023.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzIvMy9iZXN0cm9uLWFnbC0zMC0xNjExOTAyMy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/2/bestron-agl30-23795412.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzEvMi9iZXN0cm9uLWFnbDMwLTIzNzk1NDEyLmpwZw==
  Bestron AGL30 (73)
  8.693641618497109 (3)
  Bestron AGL30
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  64.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  64.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  12
  good_buy
  best_reviewed
 • Inventum OV525CS oven
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/7/inventum-ov-525-cs-24978797.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/8/inventum-ov-525-cs-24978798.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/3/inventum-ov525cs-25566093.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/4/inventum-ov525cs-25566094.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/5/inventum-ov525cs-25566095.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/6/inventum-ov525cs-25566096.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/7/inventum-ov-525-cs-24978797.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzkvNy9pbnZlbnR1bS1vdi01MjUtY3MtMjQ5Nzg3OTcuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/8/inventum-ov-525-cs-24978798.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzkvOC9pbnZlbnR1bS1vdi01MjUtY3MtMjQ5Nzg3OTguanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/3/inventum-ov525cs-25566093.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzkvMy9pbnZlbnR1bS1vdjUyNWNzLTI1NTY2MDkzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/4/inventum-ov525cs-25566094.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzkvNC9pbnZlbnR1bS1vdjUyNWNzLTI1NTY2MDk0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/5/inventum-ov525cs-25566095.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzkvNS9pbnZlbnR1bS1vdjUyNWNzLTI1NTY2MDk1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/6/inventum-ov525cs-25566096.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzkvNi9pbnZlbnR1bS1vdjUyNWNzLTI1NTY2MDk2LmpwZw==
  Inventum OV525CS oven (65)
  Inventum OV525CS oven
  Blokker.nl Blokker.nl
  7.592693677677212 (786)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  154.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Blokker.nl Blokker.nl
  7.592693677677212 (786)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  154.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Amersfoort BCC Amersfoort
  154.95, 5.366058799999999, 52.1643828 LOW
  243
 • Siemens HB655GBS1 oven
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/1/9/siemens-hb655gbs1-29053019.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/8/siemens-hb655gbs1-29055208.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/8/2/siemens-hb655gbs1-30307482.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/8/3/siemens-hb655gbs1-30307483.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/8/4/siemens-hb655gbs1-30307484.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/8/5/siemens-hb655gbs1-30307485.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/8/6/siemens-hb655gbs1-30307486.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/8/7/siemens-hb655gbs1-30307487.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/1/9/siemens-hb655gbs1-29053019.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzEvOS9zaWVtZW5zLWhiNjU1Z2JzMS0yOTA1MzAxOS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/8/siemens-hb655gbs1-29055208.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzAvOC9zaWVtZW5zLWhiNjU1Z2JzMS0yOTA1NTIwOC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/8/2/siemens-hb655gbs1-30307482.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzgvMi9zaWVtZW5zLWhiNjU1Z2JzMS0zMDMwNzQ4Mi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/8/3/siemens-hb655gbs1-30307483.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzgvMy9zaWVtZW5zLWhiNjU1Z2JzMS0zMDMwNzQ4My5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/8/4/siemens-hb655gbs1-30307484.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzgvNC9zaWVtZW5zLWhiNjU1Z2JzMS0zMDMwNzQ4NC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/8/5/siemens-hb655gbs1-30307485.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzgvNS9zaWVtZW5zLWhiNjU1Z2JzMS0zMDMwNzQ4NS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/8/6/siemens-hb655gbs1-30307486.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzgvNi9zaWVtZW5zLWhiNjU1Z2JzMS0zMDMwNzQ4Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/8/7/siemens-hb655gbs1-30307487.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzgvNy9zaWVtZW5zLWhiNjU1Z2JzMS0zMDMwNzQ4Ny5qcGc=
  Siemens HB655GBS1 oven (46)
  Siemens HB655GBS1 oven
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  8.25 (4)
  615.01, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
  8.296683781281184 (106)
  630.01, 2d (offer_sdt_2_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  8.25 (4)
  615.01, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  6
 • Tomado 1705232 oven
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/0/5/tomado-tm-5531-25999305.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/7/1/tomado-tm-5531-30271471.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/0/5/tomado-tm-5531-25999305.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzAvNS90b21hZG8tdG0tNTUzMS0yNTk5OTMwNS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/7/1/tomado-tm-5531-30271471.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzcvMS90b21hZG8tdG0tNTUzMS0zMDI3MTQ3MS5qcGc=
  Tomado 1705232 oven (39)
  Tomado 1705232 oven
  Blokker.nl Blokker.nl
  7.592693677677212 (786)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Blokker.nl Blokker.nl
  7.592693677677212 (786)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Siemens CM836GPS1 oven
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/8/6/siemens-cm836gps1-44231186.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5rZXVrZW5wYWtodXlzLm5sL2xvY2FsX3Jlc291cmNlcy9pbWFnZS9TaWVtZW5zIENNODM2R1BTMSBLZXVrZW5wYWtodXlzLnBuZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/3/siemens-cm836gps1-48110663.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/4/siemens-cm836gps1-48110664.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/5/siemens-cm836gps1-48110665.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/6/siemens-cm836gps1-48110666.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/7/siemens-cm836gps1-48110667.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/8/6/siemens-cm836gps1-44231186.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5rZXVrZW5wYWtodXlzLm5sL2xvY2FsX3Jlc291cmNlcy9pbWFnZS9TaWVtZW5zIENNODM2R1BTMSBLZXVrZW5wYWtodXlzLnBuZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/3/siemens-cm836gps1-48110663.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzYvMy9zaWVtZW5zLWNtODM2Z3BzMS00ODExMDY2My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/4/siemens-cm836gps1-48110664.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzYvNC9zaWVtZW5zLWNtODM2Z3BzMS00ODExMDY2NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/5/siemens-cm836gps1-48110665.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzYvNS9zaWVtZW5zLWNtODM2Z3BzMS00ODExMDY2NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/6/siemens-cm836gps1-48110666.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzYvNi9zaWVtZW5zLWNtODM2Z3BzMS00ODExMDY2Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/7/siemens-cm836gps1-48110667.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzYvNy9zaWVtZW5zLWNtODM2Z3BzMS00ODExMDY2Ny5qcGc=
  Siemens CM836GPS1 oven (37)
  Siemens CM836GPS1 oven
  Grando Keukens en Bad Grando Keukens en Bad
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1002, 3d (offer_sdt_3_days)
  Grando Keukens en Bad Grando Keukens en Bad
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1002, 3d (offer_sdt_3_days)
  1
 • NEFF B47CR22N0 oven
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/4/neff-b47cr22n0-25259214.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/5/neff-b47cr22n0-25259215.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/6/neff-b47cr22n0-25259216.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/7/neff-b47cr22n0-25259217.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/8/neff-b47cr22n0-25259218.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/9/neff-b47cr22n0-25259219.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/2/0/neff-b47cr22n0-25259220.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/0/0/neff-b47cr22n0-25313700.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/4/neff-b47cr22n0-25259214.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzEvNC9uZWZmLWI0N2NyMjJuMC0yNTI1OTIxNC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/5/neff-b47cr22n0-25259215.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzEvNS9uZWZmLWI0N2NyMjJuMC0yNTI1OTIxNS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/6/neff-b47cr22n0-25259216.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzEvNi9uZWZmLWI0N2NyMjJuMC0yNTI1OTIxNi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/7/neff-b47cr22n0-25259217.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzEvNy9uZWZmLWI0N2NyMjJuMC0yNTI1OTIxNy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/8/neff-b47cr22n0-25259218.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzEvOC9uZWZmLWI0N2NyMjJuMC0yNTI1OTIxOC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/9/neff-b47cr22n0-25259219.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzEvOS9uZWZmLWI0N2NyMjJuMC0yNTI1OTIxOS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/2/0/neff-b47cr22n0-25259220.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzIvMC9uZWZmLWI0N2NyMjJuMC0yNTI1OTIyMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/0/0/neff-b47cr22n0-25313700.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzAvMC9uZWZmLWI0N2NyMjJuMC0yNTMxMzcwMC5qcGc=
  NEFF B47CR22N0 oven (36)
  NEFF B47CR22N0 oven
  ikitchen ikitchen
  868.75, 4d (offer_sdt_4_days)
  ikitchen ikitchen
  868.75, 4d (offer_sdt_4_days)
  Keukenpakhuys Keukenpakhuys
  7.2 (1)
  899, 5.927552599999999, 52.9613746 LOW
  3
 • AEG BE3013521M Ingebouwd Electrisch 74l Roestvrijstaal
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/5/aeg-be3013521m-30738065.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/2/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122322.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/3/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122323.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/4/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122324.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/5/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122325.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/6/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122326.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/7/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122327.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/8/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122328.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/9/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/3/0/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122330.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/3/1/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122331.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/3/2/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122332.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/3/3/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122333.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/5/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55389355.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/6/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55389356.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/5/aeg-be3013521m-30738065.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzYvNS9hZWctYmUzMDEzNTIxbS0zMDczODA2NS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/2/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122322.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvMi9hZWctYmUzMDEzNTIxbS1idWlsdC1pbi1lbGVjdHJpYy03NGwtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTU1MTIyMzIyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/3/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122323.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvMy9hZWctYmUzMDEzNTIxbS1idWlsdC1pbi1lbGVjdHJpYy03NGwtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTU1MTIyMzIzLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/4/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122324.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvNC9hZWctYmUzMDEzNTIxbS1idWlsdC1pbi1lbGVjdHJpYy03NGwtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTU1MTIyMzI0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/5/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122325.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvNS9hZWctYmUzMDEzNTIxbS1idWlsdC1pbi1lbGVjdHJpYy03NGwtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTU1MTIyMzI1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/6/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122326.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvNi9hZWctYmUzMDEzNTIxbS1idWlsdC1pbi1lbGVjdHJpYy03NGwtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTU1MTIyMzI2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/7/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122327.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvNy9hZWctYmUzMDEzNTIxbS1idWlsdC1pbi1lbGVjdHJpYy03NGwtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTU1MTIyMzI3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/8/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122328.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvOC9hZWctYmUzMDEzNTIxbS1idWlsdC1pbi1lbGVjdHJpYy03NGwtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTU1MTIyMzI4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/9/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvOS9hZWctYmUzMDEzNTIxbS1idWlsdC1pbi1lbGVjdHJpYy03NGwtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTU1MTIyMzI5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/3/0/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzMvMC9hZWctYmUzMDEzNTIxbS1idWlsdC1pbi1lbGVjdHJpYy03NGwtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTU1MTIyMzMwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/3/1/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzMvMS9hZWctYmUzMDEzNTIxbS1idWlsdC1pbi1lbGVjdHJpYy03NGwtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTU1MTIyMzMxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/3/2/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122332.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzMvMi9hZWctYmUzMDEzNTIxbS1idWlsdC1pbi1lbGVjdHJpYy03NGwtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTU1MTIyMzMyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/3/3/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55122333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzMvMy9hZWctYmUzMDEzNTIxbS1idWlsdC1pbi1lbGVjdHJpYy03NGwtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTU1MTIyMzMzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/5/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55389355.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzUvNS9hZWctYmUzMDEzNTIxbS1idWlsdC1pbi1lbGVjdHJpYy03NGwtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTU1Mzg5MzU1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/6/aeg-be3013521m-built-in-electric-74l-stainless-steel-55389356.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzUvNi9hZWctYmUzMDEzNTIxbS1idWlsdC1pbi1lbGVjdHJpYy03NGwtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTU1Mzg5MzU2LmpwZw==
  AEG BE3013521M Ingebouwd Electrisch 74l Roestvrijstaal (36)
  AEG BE3013521M Ingebouwd Electrisch 74l Roestvrijstaal
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  469, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  469, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Apeldoorn BCC Apeldoorn
  469, 5.939350699999999, 52.1950352 LOW
  12
 • Tristar Compacte Oven
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/3/tristar-ov-1434-30267423.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/4/tristar-ov-1434-30267424.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/5/tristar-ov-1434-30267425.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/6/tristar-ov-1434-30267426.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/7/tristar-ov-1434-30267427.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/3/tristar-ov-1434-30267423.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzIvMy90cmlzdGFyLW92LTE0MzQtMzAyNjc0MjMuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/4/tristar-ov-1434-30267424.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzIvNC90cmlzdGFyLW92LTE0MzQtMzAyNjc0MjQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/5/tristar-ov-1434-30267425.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzIvNS90cmlzdGFyLW92LTE0MzQtMzAyNjc0MjUuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/6/tristar-ov-1434-30267426.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzIvNi90cmlzdGFyLW92LTE0MzQtMzAyNjc0MjYuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/7/tristar-ov-1434-30267427.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzIvNy90cmlzdGFyLW92LTE0MzQtMzAyNjc0MjcuanBn
  Tristar Compacte Oven (34)
  Tristar Compacte Oven
  Whinkel.nl Whinkel.nl
  7.9511771808028975 (4)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  61.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Whinkel.nl Whinkel.nl
  7.9511771808028975 (4)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  61.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  64.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Tristar Compacte Oven
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/8/tristar-ov-1435-30267428.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/9/tristar-ov-1435-30267429.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/3/0/tristar-ov-1435-30267430.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/3/1/tristar-ov-1435-30267431.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/3/2/tristar-ov-1435-30267432.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/8/tristar-ov-1435-30267428.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzIvOC90cmlzdGFyLW92LTE0MzUtMzAyNjc0MjguanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/9/tristar-ov-1435-30267429.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzIvOS90cmlzdGFyLW92LTE0MzUtMzAyNjc0MjkuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/3/0/tristar-ov-1435-30267430.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzMvMC90cmlzdGFyLW92LTE0MzUtMzAyNjc0MzAuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/3/1/tristar-ov-1435-30267431.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzMvMS90cmlzdGFyLW92LTE0MzUtMzAyNjc0MzEuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/3/2/tristar-ov-1435-30267432.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzMvMi90cmlzdGFyLW92LTE0MzUtMzAyNjc0MzIuanBn
  Tristar Compacte Oven (33)
  Tristar Compacte Oven
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Siemens CM633GBS1 oven
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/9/siemens-cm633gbs1-30292969.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/7/siemens-cm633gbs1-30562257.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/8/siemens-cm633gbs1-30562258.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/9/siemens-cm633gbs1-30562259.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/0/siemens-cm633gbs1-30562260.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/1/siemens-cm633gbs1-30562261.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/2/siemens-cm633gbs1-30562262.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/9/siemens-cm633gbs1-30292969.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzYvOS9zaWVtZW5zLWNtNjMzZ2JzMS0zMDI5Mjk2OS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/7/siemens-cm633gbs1-30562257.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzUvNy9zaWVtZW5zLWNtNjMzZ2JzMS0zMDU2MjI1Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/8/siemens-cm633gbs1-30562258.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzUvOC9zaWVtZW5zLWNtNjMzZ2JzMS0zMDU2MjI1OC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/9/siemens-cm633gbs1-30562259.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzUvOS9zaWVtZW5zLWNtNjMzZ2JzMS0zMDU2MjI1OS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/0/siemens-cm633gbs1-30562260.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvMC9zaWVtZW5zLWNtNjMzZ2JzMS0zMDU2MjI2MC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/1/siemens-cm633gbs1-30562261.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvMS9zaWVtZW5zLWNtNjMzZ2JzMS0zMDU2MjI2MS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/2/siemens-cm633gbs1-30562262.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvMi9zaWVtZW5zLWNtNjMzZ2JzMS0zMDU2MjI2Mi5qcGc=
  Siemens CM633GBS1 oven (30)
  Siemens CM633GBS1 oven
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  692.72, 4d (offer_sdt_4_days)
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  692.72, 4d (offer_sdt_4_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  8.25 (4)
  698.25, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  15
 • Tristar Compacte Oven
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/8/tristar-ov-1430-30267418.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/9/tristar-ov-1430-30267419.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/0/tristar-ov-1430-30267420.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/1/tristar-ov-1430-30267421.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/2/tristar-ov-1430-30267422.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/8/tristar-ov-1430-30267418.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzEvOC90cmlzdGFyLW92LTE0MzAtMzAyNjc0MTguanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/9/tristar-ov-1430-30267419.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzEvOS90cmlzdGFyLW92LTE0MzAtMzAyNjc0MTkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/0/tristar-ov-1430-30267420.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzIvMC90cmlzdGFyLW92LTE0MzAtMzAyNjc0MjAuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/1/tristar-ov-1430-30267421.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzIvMS90cmlzdGFyLW92LTE0MzAtMzAyNjc0MjEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/2/tristar-ov-1430-30267422.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzIvMi90cmlzdGFyLW92LTE0MzAtMzAyNjc0MjIuanBn
  Tristar Compacte Oven (29)
  Tristar Compacte Oven
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  38.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Inventum OV425CS oven
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/2/6/inventum-ov-425-cs-20883926.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/6/3/inventum-ov425cs-32003863.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/6/4/inventum-ov425cs-32003864.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/6/5/inventum-ov425cs-32003865.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/6/6/inventum-ov425cs-32003866.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/6/7/inventum-ov425cs-32003867.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/6/8/inventum-ov425cs-32003868.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/6/9/inventum-ov425cs-32003869.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/0/inventum-ov425cs-32003870.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/1/inventum-ov425cs-32003871.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/0/6/inventum-ov425cs-48065106.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/0/7/inventum-ov425cs-48065107.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/0/8/inventum-ov425cs-48065108.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/0/9/inventum-ov425cs-48065109.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/0/inventum-ov425cs-48065110.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/1/inventum-ov425cs-48065111.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/2/inventum-ov425cs-48065112.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/3/inventum-ov425cs-48065113.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/4/inventum-ov425cs-48065114.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/5/inventum-ov425cs-48065115.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/6/inventum-ov425cs-48065116.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/7/inventum-ov425cs-48065117.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/8/inventum-ov425cs-48065118.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/2/6/inventum-ov-425-cs-20883926.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzIvNi9pbnZlbnR1bS1vdi00MjUtY3MtMjA4ODM5MjYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/6/3/inventum-ov425cs-32003863.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzYvMy9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTMyMDAzODYzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/6/4/inventum-ov425cs-32003864.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzYvNC9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTMyMDAzODY0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/6/5/inventum-ov425cs-32003865.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzYvNS9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTMyMDAzODY1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/6/6/inventum-ov425cs-32003866.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzYvNi9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTMyMDAzODY2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/6/7/inventum-ov425cs-32003867.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzYvNy9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTMyMDAzODY3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/6/8/inventum-ov425cs-32003868.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzYvOC9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTMyMDAzODY4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/6/9/inventum-ov425cs-32003869.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzYvOS9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTMyMDAzODY5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/0/inventum-ov425cs-32003870.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzcvMC9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTMyMDAzODcwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/1/inventum-ov425cs-32003871.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzcvMS9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTMyMDAzODcxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/0/6/inventum-ov425cs-48065106.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzAvNi9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTQ4MDY1MTA2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/0/7/inventum-ov425cs-48065107.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzAvNy9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTQ4MDY1MTA3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/0/8/inventum-ov425cs-48065108.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzAvOC9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTQ4MDY1MTA4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/0/9/inventum-ov425cs-48065109.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzAvOS9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTQ4MDY1MTA5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/0/inventum-ov425cs-48065110.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzEvMC9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTQ4MDY1MTEwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/1/inventum-ov425cs-48065111.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzEvMS9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTQ4MDY1MTExLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/2/inventum-ov425cs-48065112.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzEvMi9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTQ4MDY1MTEyLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/3/inventum-ov425cs-48065113.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzEvMy9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTQ4MDY1MTEzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/4/inventum-ov425cs-48065114.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzEvNC9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTQ4MDY1MTE0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/5/inventum-ov425cs-48065115.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzEvNS9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTQ4MDY1MTE1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/6/inventum-ov425cs-48065116.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzEvNi9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTQ4MDY1MTE2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/7/inventum-ov425cs-48065117.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzEvNy9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTQ4MDY1MTE3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/8/inventum-ov425cs-48065118.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzEvOC9pbnZlbnR1bS1vdjQyNWNzLTQ4MDY1MTE4LmpwZw==
  Inventum OV425CS oven (28)
  Inventum OV425CS oven
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  124.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  124.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  124.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  240
 • Siemens HB633GNS1 oven
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/9/siemens-hb632gbs1-25276889.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/0/siemens-hb632gbs1-25276890.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/1/siemens-hb632gbs1-25276891.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/2/siemens-hb632gbs1-25276892.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/3/siemens-hb632gbs1-25276893.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/4/siemens-hb632gbs1-25276894.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/6/9/siemens-hb632gbs1-25314069.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/6/siemens-hb633gns1-40667706.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/7/siemens-hb633gns1-40667707.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/8/siemens-hb633gns1-40667708.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/9/siemens-hb633gns1-40667709.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/0/siemens-hb633gns1-40667710.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/1/siemens-hb633gns1-40667711.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/9/siemens-hb632gbs1-25276889.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzgvOS9zaWVtZW5zLWhiNjMyZ2JzMS0yNTI3Njg4OS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/0/siemens-hb632gbs1-25276890.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzkvMC9zaWVtZW5zLWhiNjMyZ2JzMS0yNTI3Njg5MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/1/siemens-hb632gbs1-25276891.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzkvMS9zaWVtZW5zLWhiNjMyZ2JzMS0yNTI3Njg5MS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/2/siemens-hb632gbs1-25276892.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzkvMi9zaWVtZW5zLWhiNjMyZ2JzMS0yNTI3Njg5Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/3/siemens-hb632gbs1-25276893.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzkvMy9zaWVtZW5zLWhiNjMyZ2JzMS0yNTI3Njg5My5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/4/siemens-hb632gbs1-25276894.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzkvNC9zaWVtZW5zLWhiNjMyZ2JzMS0yNTI3Njg5NC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/6/9/siemens-hb632gbs1-25314069.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzYvOS9zaWVtZW5zLWhiNjMyZ2JzMS0yNTMxNDA2OS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/6/siemens-hb633gns1-40667706.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzAvNi9zaWVtZW5zLWhiNjMzZ25zMS00MDY2NzcwNi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/7/siemens-hb633gns1-40667707.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzAvNy9zaWVtZW5zLWhiNjMzZ25zMS00MDY2NzcwNy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/8/siemens-hb633gns1-40667708.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzAvOC9zaWVtZW5zLWhiNjMzZ25zMS00MDY2NzcwOC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/9/siemens-hb633gns1-40667709.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzAvOS9zaWVtZW5zLWhiNjMzZ25zMS00MDY2NzcwOS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/0/siemens-hb633gns1-40667710.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzEvMC9zaWVtZW5zLWhiNjMzZ25zMS00MDY2NzcxMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/1/siemens-hb633gns1-40667711.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzEvMS9zaWVtZW5zLWhiNjMzZ25zMS00MDY2NzcxMS5qcGc=
  Siemens HB633GNS1 oven (26)
  Siemens HB633GNS1 oven
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  7.2 (1)
  523.98, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  7.2 (1)
  523.98, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  8.25 (4)
  523.99, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  81
 • Bosch HBN532E5 oven
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/1/bosch-hbn532e5-24340311.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/8/8/bosch-hbn532e5-50095088.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/8/9/bosch-hbn532e5-50095089.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/1/bosch-hbn532e5-24340311.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzEvMS9ib3NjaC1oYm41MzJlNS0yNDM0MDMxMS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/8/8/bosch-hbn532e5-50095088.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzgvOC9ib3NjaC1oYm41MzJlNS01MDA5NTA4OC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/8/9/bosch-hbn532e5-50095089.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzgvOS9ib3NjaC1oYm41MzJlNS01MDA5NTA4OS5qcGc=
  Bosch HBN532E5 oven (25)
  Bosch HBN532E5 oven
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  7.2 (1)
  419.22, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  7.2 (1)
  419.22, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  8.25 (4)
  419.27, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  7
 • Tristar Convectie Oven
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/3/9/tristar-ov-1445-30267439.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/0/tristar-ov-1445-30267440.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/1/tristar-ov-1445-30267441.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/2/tristar-ov-1445-30267442.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/3/tristar-ov-1445-30267443.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/4/tristar-ov-1445-30267444.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/5/tristar-ov-1445-30267445.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/3/9/tristar-ov-1445-30267439.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzMvOS90cmlzdGFyLW92LTE0NDUtMzAyNjc0MzkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/0/tristar-ov-1445-30267440.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvMC90cmlzdGFyLW92LTE0NDUtMzAyNjc0NDAuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/1/tristar-ov-1445-30267441.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvMS90cmlzdGFyLW92LTE0NDUtMzAyNjc0NDEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/2/tristar-ov-1445-30267442.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvMi90cmlzdGFyLW92LTE0NDUtMzAyNjc0NDIuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/3/tristar-ov-1445-30267443.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvMy90cmlzdGFyLW92LTE0NDUtMzAyNjc0NDMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/4/tristar-ov-1445-30267444.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvNC90cmlzdGFyLW92LTE0NDUtMzAyNjc0NDQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/5/tristar-ov-1445-30267445.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvNS90cmlzdGFyLW92LTE0NDUtMzAyNjc0NDUuanBn
  Tristar Convectie Oven (25)
  7.25 (1)
  Tristar Convectie Oven
  Redcoon Redcoon
  8.088194156085002 (424)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  87.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon Redcoon
  8.088194156085002 (424)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  87.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • NEFF C17MS22N0 oven
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/6/neff-c17ms22n0-25254936.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/7/neff-c17ms22n0-25254937.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/8/neff-c17ms22n0-25254938.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/9/neff-c17ms22n0-25254939.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/0/neff-c17ms22n0-25254940.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/1/neff-c17ms22n0-25254941.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/1/neff-c17ms22n0-25313601.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/6/neff-c17ms22n0-25254936.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzMvNi9uZWZmLWMxN21zMjJuMC0yNTI1NDkzNi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/7/neff-c17ms22n0-25254937.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzMvNy9uZWZmLWMxN21zMjJuMC0yNTI1NDkzNy5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/8/neff-c17ms22n0-25254938.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzMvOC9uZWZmLWMxN21zMjJuMC0yNTI1NDkzOC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/9/neff-c17ms22n0-25254939.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzMvOS9uZWZmLWMxN21zMjJuMC0yNTI1NDkzOS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/0/neff-c17ms22n0-25254940.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvMC9uZWZmLWMxN21zMjJuMC0yNTI1NDk0MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/1/neff-c17ms22n0-25254941.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvMS9uZWZmLWMxN21zMjJuMC0yNTI1NDk0MS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/1/neff-c17ms22n0-25313601.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzAvMS9uZWZmLWMxN21zMjJuMC0yNTMxMzYwMS5qcGc=
  NEFF C17MS22N0 oven (25)
  NEFF C17MS22N0 oven
  keukenpakhuys.nl keukenpakhuys.nl
  8.674124146219842 (7)
  999, ? (offer_sdt_unknown)
  keukenpakhuys.nl keukenpakhuys.nl
  8.674124146219842 (7)
  999, ? (offer_sdt_unknown)
  Keukenpakhuys Keukenpakhuys
  7.2 (1)
  999, 5.927552599999999, 52.9613746 LOW
  3
 • Zanussi ZOB 21601 XK
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/2/3/zanussi-zob-21601-xk-18856523.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/1/zanussi-zob-21601-xk-24672031.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/8/6/zanussi-zob-21601-xk-53649886.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/8/7/zanussi-zob-21601-xk-53649887.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/8/8/zanussi-zob-21601-xk-53649888.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/8/9/zanussi-zob-21601-xk-53649889.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/0/zanussi-zob-21601-xk-53649890.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/1/zanussi-zob-21601-xk-53649891.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/2/3/zanussi-zob-21601-xk-18856523.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzIvMy96YW51c3NpLXpvYi0yMTYwMS14ay0xODg1NjUyMy5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/1/zanussi-zob-21601-xk-24672031.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzMvMS96YW51c3NpLXpvYi0yMTYwMS14ay0yNDY3MjAzMS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/8/6/zanussi-zob-21601-xk-53649886.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzgvNi96YW51c3NpLXpvYi0yMTYwMS14ay01MzY0OTg4Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/8/7/zanussi-zob-21601-xk-53649887.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzgvNy96YW51c3NpLXpvYi0yMTYwMS14ay01MzY0OTg4Ny5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/8/8/zanussi-zob-21601-xk-53649888.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzgvOC96YW51c3NpLXpvYi0yMTYwMS14ay01MzY0OTg4OC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/8/9/zanussi-zob-21601-xk-53649889.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzgvOS96YW51c3NpLXpvYi0yMTYwMS14ay01MzY0OTg4OS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/0/zanussi-zob-21601-xk-53649890.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzkvMC96YW51c3NpLXpvYi0yMTYwMS14ay01MzY0OTg5MC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/1/zanussi-zob-21601-xk-53649891.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzkvMS96YW51c3NpLXpvYi0yMTYwMS14ay01MzY0OTg5MS5qcGc=
  Zanussi ZOB 21601 XK (21)
  Zanussi ZOB 21601 XK
  AO.nl AO.nl
  269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  AO.nl AO.nl
  269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  8.25 (4)
  271.05, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  15
 • Zanussi ZKC44500XA oven
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/8/zanussi-zkc-44500-xa-21528888.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/1/8/zanussi-zkc44500xa-23827918.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/2/zanussi-zkc44500xa-53929242.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/3/zanussi-zkc44500xa-53929243.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/4/zanussi-zkc44500xa-53929244.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/5/zanussi-zkc44500xa-53929245.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/6/zanussi-zkc44500xa-53929246.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/7/zanussi-zkc44500xa-53929247.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/8/zanussi-zkc-44500-xa-21528888.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzgvOC96YW51c3NpLXprYy00NDUwMC14YS0yMTUyODg4OC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/1/8/zanussi-zkc44500xa-23827918.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzEvOC96YW51c3NpLXprYzQ0NTAweGEtMjM4Mjc5MTguanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/2/zanussi-zkc44500xa-53929242.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzQvMi96YW51c3NpLXprYzQ0NTAweGEtNTM5MjkyNDIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/3/zanussi-zkc44500xa-53929243.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzQvMy96YW51c3NpLXprYzQ0NTAweGEtNTM5MjkyNDMuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/4/zanussi-zkc44500xa-53929244.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzQvNC96YW51c3NpLXprYzQ0NTAweGEtNTM5MjkyNDQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/5/zanussi-zkc44500xa-53929245.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzQvNS96YW51c3NpLXprYzQ0NTAweGEtNTM5MjkyNDUuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/6/zanussi-zkc44500xa-53929246.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzQvNi96YW51c3NpLXprYzQ0NTAweGEtNTM5MjkyNDYuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/7/zanussi-zkc44500xa-53929247.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzQvNy96YW51c3NpLXprYzQ0NTAweGEtNTM5MjkyNDcuanBn
  Zanussi ZKC44500XA oven (21)
  Zanussi ZKC44500XA oven
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  8.25 (4)
  534.01, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  7.582901119596644 (256)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  544, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  8.25 (4)
  534.01, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  12
 • Severin TO 2056
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/3/4/severin-to-2056-24199334.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/3/5/severin-to-2056-24199335.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/3/6/severin-to-2056-24199336.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/3/7/severin-to-2056-24199337.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/3/8/severin-to-2056-24199338.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/3/9/severin-to-2056-24199339.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/3/4/severin-to-2056-24199334.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzMvNC9zZXZlcmluLXRvLTIwNTYtMjQxOTkzMzQuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/3/5/severin-to-2056-24199335.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzMvNS9zZXZlcmluLXRvLTIwNTYtMjQxOTkzMzUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/3/6/severin-to-2056-24199336.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzMvNi9zZXZlcmluLXRvLTIwNTYtMjQxOTkzMzYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/3/7/severin-to-2056-24199337.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzMvNy9zZXZlcmluLXRvLTIwNTYtMjQxOTkzMzcuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/3/8/severin-to-2056-24199338.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzMvOC9zZXZlcmluLXRvLTIwNTYtMjQxOTkzMzguanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/3/9/severin-to-2056-24199339.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzMvOS9zZXZlcmluLXRvLTIwNTYtMjQxOTkzMzkuanBn
  Severin TO 2056 (20)
  Severin TO 2056
  Wehkamp Wehkamp
  8.28886745756926 (437)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.28886745756926 (437)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Siemens HB21AB520E oven
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/6/2/siemens-hb-21ab520e-4960262.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/0/siemens-hb21ab520e-23997200.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/2/siemens-hb21ab520e-23997202.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/3/siemens-hb21ab520e-23997203.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/6/2/siemens-hb-21ab520e-4960262.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzYvMi9zaWVtZW5zLWhiLTIxYWI1MjBlLTQ5NjAyNjIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/0/siemens-hb21ab520e-23997200.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzAvMC9zaWVtZW5zLWhiMjFhYjUyMGUtMjM5OTcyMDAuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/2/siemens-hb21ab520e-23997202.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzAvMi9zaWVtZW5zLWhiMjFhYjUyMGUtMjM5OTcyMDIuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/3/siemens-hb21ab520e-23997203.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzAvMy9zaWVtZW5zLWhiMjFhYjUyMGUtMjM5OTcyMDMuanBn
  Siemens HB21AB520E oven (20)
  Siemens HB21AB520E oven
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  7.2 (1)
  375.93, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  7.2 (1)
  375.93, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  8.25 (4)
  376.02, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  17
 • Tristar Convectie Oven met Rotisserie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/6/tristar-ov-1450-30267446.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/7/tristar-ov-1450-30267447.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/8/tristar-ov-1450-30267448.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/9/tristar-ov-1450-30267449.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/0/tristar-ov-1450-30267450.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/1/tristar-ov-1450-30267451.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/6/tristar-ov-1450-30267446.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvNi90cmlzdGFyLW92LTE0NTAtMzAyNjc0NDYuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/7/tristar-ov-1450-30267447.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvNy90cmlzdGFyLW92LTE0NTAtMzAyNjc0NDcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/8/tristar-ov-1450-30267448.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvOC90cmlzdGFyLW92LTE0NTAtMzAyNjc0NDguanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/9/tristar-ov-1450-30267449.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvOS90cmlzdGFyLW92LTE0NTAtMzAyNjc0NDkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/0/tristar-ov-1450-30267450.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvMC90cmlzdGFyLW92LTE0NTAtMzAyNjc0NTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/1/tristar-ov-1450-30267451.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvMS90cmlzdGFyLW92LTE0NTAtMzAyNjc0NTEuanBn
  Tristar Convectie Oven met Rotisserie (20)
  Tristar Convectie Oven met Rotisserie
  Whinkel.nl Whinkel.nl
  7.9511771808028975 (4)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  112.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Whinkel.nl Whinkel.nl
  7.9511771808028975 (4)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  112.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Siemens HM636GNS1 oven
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/7/siemens-hm636gns1-25270457.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/8/siemens-hm636gns1-25270458.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/9/siemens-hm636gns1-25270459.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/0/siemens-hm636gns1-25270460.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/1/siemens-hm636gns1-25270461.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/2/siemens-hm636gns1-25270462.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/1/siemens-hm636gns1-25313951.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/7/siemens-hm636gns1-25270457.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzUvNy9zaWVtZW5zLWhtNjM2Z25zMS0yNTI3MDQ1Ny5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/8/siemens-hm636gns1-25270458.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzUvOC9zaWVtZW5zLWhtNjM2Z25zMS0yNTI3MDQ1OC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/9/siemens-hm636gns1-25270459.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzUvOS9zaWVtZW5zLWhtNjM2Z25zMS0yNTI3MDQ1OS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/0/siemens-hm636gns1-25270460.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzYvMC9zaWVtZW5zLWhtNjM2Z25zMS0yNTI3MDQ2MC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/1/siemens-hm636gns1-25270461.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzYvMS9zaWVtZW5zLWhtNjM2Z25zMS0yNTI3MDQ2MS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/2/siemens-hm636gns1-25270462.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzYvMi9zaWVtZW5zLWhtNjM2Z25zMS0yNTI3MDQ2Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/1/siemens-hm636gns1-25313951.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzUvMS9zaWVtZW5zLWhtNjM2Z25zMS0yNTMxMzk1MS5qcGc=
  Siemens HM636GNS1 oven (19)
  Siemens HM636GNS1 oven
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  8.25 (4)
  998.44, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  7.582901119596644 (256)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1013.43, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  8.25 (4)
  998.44, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  18
2 34
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €485 Goedkope oven (budget)
  • Lage prijs: €485 - €800 (low)
  • Hoge prijs: €800 - €1200 (medium)
  • High end: €1200 en hoger (high)
 • Model (kastontwerp):
  • Ingebouwd inbouw oven (ingebouwd)
  • Draagbaar (draagbaar)
  • Tafelblad (tafelblad)
  • Vrijstaand (vrijstaand)
 • Capaciteit 1e oven (1e_oven_binneste_capaciteit):
  • < 45 liter (1e_oven_binneste_capaciteit_45)
  • 45 liter - 65 liter (1e_oven_binneste_capaciteit_45_65)
  • 65 liter - 75 liter (1e_oven_binneste_capaciteit_65_75)
  • ≥ 75 liter (1e_oven_binneste_capaciteit_75)
 • Kleur (kleur):
  • Aluminium Aluminium oven (aluminium)
  • Antraciet (antraciet)
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Chroom (chroom)
  • Crème (cre_me)
  • Goud (goud)
  • Grafiet (grafiet)
  • Grijs (grijs)
  • Metallic (metallic)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Titanium (titanium)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Energielabel (energieklasse_product):
  • A (a)
  • A+ (a_)
  • A-10% (a_10_)
  • A-20% (a_20_)
  • A-30% (a_30_)
  • B (b)
  • Niet gespecificeerd (niet_gespecificeerd)
 • Kooktypes 1e oven (kooktypes_1ste_oven_):
 • Zelfreinigend (zelfreinigend):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Soort reiniging (soort_reiniging):
  • Katalytisch (katalytisch)
  • Katalytisch (achter) (katalytisch_achter_)
  • Katalytisch (volledig) (katalytisch_volledig_)
  • Pyrolytisch (pyrolytisch)
  • Stoom (stoom)
 • Totaal vermogen (totaal_vermogen_van_de_oven):
  • < 2100 W (totaal_vermogen_van_de_oven_2100)
  • 2100 W - 3000 W (totaal_vermogen_van_de_oven_2100_3000)
  • 3000 W - 3500 W (totaal_vermogen_van_de_oven_3000_3500)
  • ≥ 3500 W (totaal_vermogen_van_de_oven_3500)
 • Soort bediening (soort_bediening):
  • Draaiknop (draaiknop)
  • Knoppen (knoppen)
  • Scrollbar (scrollbar)
  • Sensor (sensor)
  • Touch (touch)
 • Hoogte (hoogte):
  • Kleiner dan 45 cm (klein)
  • 45-60 cm (medium)
  • 60 cm en groter (groot)
 • Breedte (breedte):
  • Kleiner dan 50 cm (mini)
  • 50-55 cm (klein)
  • 55-60 cm (mediumklein)
  • 60-80 cm (medium)
  • 80-90 cm (mediumgroot)
  • 90 cm en groter (groot)
 • Soort oven (soort_oven):
 • Varianten (group):
  • Boretti SPR 60 (boretti_spr_60)
  • Miele H 6600 BM (miele_h_6600_bm)
  • Miele H 6660 BP (miele_h_6660_bp)
  • Miele H 6800 BM (miele_h_6800_bm)
  • Pelgrim mac614 (pelgrim_mac614)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Gravenzande (_s_gravenzande)
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Aalsmeer (aalsmeer)
  • Aalten (aalten)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Appingedam (appingedam)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beesd (beesd)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen (bergen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Bovenkarspel (bovenkarspel)
  • Boxmeer (boxmeer)
  • Boxtel (boxtel)
  • Brandwijk (brandwijk)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Broek op Langedijk (broek_op_langedijk)
  • Brunssum (brunssum)
  • Budel (budel)
  • Bunschoten-Spakenburg (bunschoten_spakenburg)
  • Burgum (burgum)
  • Bussum (bussum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • De Lier (de_lier)
  • Delfgauw (delfgauw)
  • Delft (delft)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Dungen (den_dungen)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Denekamp (denekamp)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Druten (druten)
  • Duiven (duiven)
  • Echt (echt)
  • Ede (ede)
  • Eersel (eersel)
  • Eethen (eethen)
  • Eibergen (eibergen)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elburg (elburg)
  • Elsloo (elsloo)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enkhuizen (enkhuizen)
  • Enschede (enschede)
  • Enter (enter)
  • Epe (epe)
  • Ermelo (ermelo)
  • Etten (etten)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Farmsum (farmsum)
  • Franeker (franeker)
  • Geldrop (geldrop)
  • Geleen (geleen)
  • Gemert (gemert)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Gieten (gieten)
  • Goes (goes)
  • Goirle (goirle)
  • Goor (goor)
  • Gorinchem (gorinchem)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groenlo (groenlo)
  • Groesbeek (groesbeek)
  • Groningen (groningen)
  • Gronsveld (gronsveld)
  • Grootebroek (grootebroek)
  • Grou (grou)
  • Gulpen (gulpen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerle (heerle)
  • Heerlen (heerlen)
  • Heesch (heesch)
  • Heiloo (heiloo)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hendrik-Ido-Ambacht (hendrik_ido_ambacht)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hengevelde (hengevelde)
  • Heythuysen (heythuysen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hollandscheveld (hollandscheveld)
  • Holten (holten)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogerheide (hoogerheide)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoogvliet Rotterdam (hoogvliet_rotterdam)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • IJsselstein (ijsselstein)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Kampen (kampen)
  • Katwijk (katwijk)
  • Kerkrade (kerkrade)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Kollum (kollum)
  • Koog aan de Zaan (koog_aan_de_zaan)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leek (leek)
  • Leerdam (leerdam)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leiderdorp (leiderdorp)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Leusden (leusden)
  • Lies (lies)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maarssen (maarssen)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meerssen (meerssen)
  • Meijel (meijel)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Middelharnis (middelharnis)
  • Mierlo (mierlo)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Muiden (muiden)
  • Musselkanaal (musselkanaal)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Noordwijkerhout (noordwijkerhout)
  • Nuenen (nuenen)
  • Numansdorp (numansdorp)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Obdam (obdam)
  • Oisterwijk (oisterwijk)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Ooltgensplaat (ooltgensplaat)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Oud-Beijerland (oud_beijerland)
  • Oudenbosch (oudenbosch)
  • Oudeschild (oudeschild)
  • Panningen (panningen)
  • Papendrecht (papendrecht)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rhenen (rhenen)
  • Ridderkerk (ridderkerk)
  • Rijssen (rijssen)
  • Roden (roden)
  • Roelofarendsveen (roelofarendsveen)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Schiedam (schiedam)
  • Schijndel (schijndel)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Smilde (smilde)
  • SNEEK (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Steenbergen (steenbergen)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Tegelen (tegelen)
  • Ter Aar (ter_aar)
  • Ter Apel (ter_apel)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uden (uden)
  • Udenhout (udenhout)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Vaassen (vaassen)
  • Valkenburg (valkenburg)
  • Valkenswaard (valkenswaard)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Velserbroek (velserbroek)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vlissingen (vlissingen)
  • Volendam (volendam)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Vught (vught)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wageningen (wageningen)
  • Wanneperveen (wanneperveen)
  • Weert (weert)
  • Weesp (weesp)
  • Wervershoof (wervershoof)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Wijdewormer (wijdewormer)
  • Wijk bij Duurstede (wijk_bij_duurstede)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Woudsend (woudsend)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeeland (zeeland)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zetten (zetten)
  • Zevenaar (zevenaar)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwaag (zwaag)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl