x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

oven

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in oven categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Een fornuis is een combinatie van een oven en een kookplaat. Jij bent op zoek naar een oven of fornuis en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst over de oven en het fornuis eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:

  Kooptips
  Bij het kopen van een fornuis of oven kun je letten op de volgende dingen:

  1. Capaciteit: uit hoeveel mensen bestaat je huishouden? Hoeveel kookzones heeft het fornuis?
  2. Ruimte: hoever staan de verschillende kookzones uit elkaar? Kun je je pannen naast elkaar kwijt? Hoeveel ruimte heb je over?
  3. Kookzones: zijn er kookzones in verschillende afmetingen?
  4. Schoonmaken: zijn de oven en het fornuis makkelijk schoon te maken?
  5. Losse kookplaat: een fornuis bestaat standaard uit een oven en een kookplaat. Is je keuken hier te klein voor of wil je liever een kookplaat zonder oven, dan kun je ook kiezen voor een losse kookplaat. Wil je kijken tussen het productaanbod van losse kookplaten, kijk dan bij de categorie kookplaat.

  Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een oven,  vergelijk dan hier alle ovens!

  Vergelijk hier ovens!Soorten fornuizen
  De kookplaat van een fornuis werkt op gas of elektriciteit. Elektrische fornuizen zijn onder te verdelen in:
  • Inductiekookplaat
  • Halogeenkookplaat
  • Keramische kookplaat
  • Quicktherm kookplaat.
  Een vrijstaand fornuis komt het meeste voor. Inbouwkookmodules en inbouw- of tussenbouwfornuizen kunnen mooi worden geïntegreerd in een inbouwkeuken of kookeiland. De breedte van de meeste fornuizen is ongeveer 90 cm, maar per model fornuis kan dit een paar centimeter verschillen. Fornuizen om in te bouwen komen overigens vrijwel niet voor omdat de meeste mensen kiezen voor inbouwkookplaten en inbouwovens die met elkaar gecombineerd kunnen worden.

  Soorten ovens
  Ovens werken elektrisch, op gas of met stoom. De gasoven heeft als voordeel dat deze relatief goedkoop is en dat deze snel op temperatuur komt. Een fornuis met een elektrische oven wordt het meest verkocht. Het voordeel van een elektrische oven is dat de temperatuur beter te regelen is dan bij een gasoven. In een stoomoven worden de gerechten verhit door middel van stoom die door de oven geblazen wordt. Hierbij blijven smaak en voedingswaarde van de gerechten langer intact.

  Een oven kent verschillende verwarmingsmethoden:
  • Onder- en/of bovenwarmte: ovens met onder- en/of bovenwarmte zijn geschikt voor de traditionele manier van bakken en braden.
  • Hetelucht: in de heteluchtoven wordt de verwarmde lucht door middel van een ventilator door de oven verspreid. Hierdoor is de temperatuur overal in de oven gelijk: er kunnen dan ook meerdere gerechten tegelijkertijd worden bereid. Heteluchtovens zijn altijd elektrische ovens.
  • Grill: met een grill kun je vlees en ander eten roosteren door middel van stralingswarmte. Sommige ovens met grill beschikken over een draaispit voor het grillen van grote stukken vlees, zoals rollade of een kip.
  Net als fornuizen zijn ovens vrijstaand of ingebouwd. Vrijstaande ovens zijn doorgaans kleiner dan inbouwovens. Een inbouw fornuisoven wordt gecombineerd met een kookplaat. De bediening voor de kookplaat is dan geïntegreerd met die van de oven. Er kan gecombineerd worden met zowel een elektrische kookplaat als een gaskookplaat. Een inbouw fornuisoven wordt altijd onder het werkblad geplaatst met daarboven de kookplaat. Inbouw solo-ovens kun je onder het werkblad plaatsen, maar ook in een hoog of halfhoog keukenmeubel.Vergelijk hier ovens!

  Functies fornuis en oven
  Hoe moderner de oven en het fornuis, hoe meer functies. De belangrijkste functies van de oven en het fornuis zijn:
  Technische specificaties
  Bij het aantal kookzones van het fornuis is aangegeven hoeveel zones er zijn om gerechten te bereiden. De meeste fornuizen hebben een vier-, vijf- of zespits kookplaat, maar er valt ook nog wel wat te kiezen in de twee-, zeven- of achtpits fornuizen. Dit aantal is inclusief de eventuele wokbrander, visbrander, fry-top, braadzone, warmhoudzone en losse modules. Een wokbrander is een extra krachtige brander waarmee roerbakken sneller gaat. Speciaal voor ovale vispannen is er een ovale visbrander. Daarnaast is het tegenwoordig mogelijk om verschillende losse modules in te bouwen in je fornuis, zoals een wokbrander, bbq-grill, friteuse of keukenmachine. Verder wordt bij het fornuis weergegeven wat de positie van de bediening is en wat het type bediening is (draaiknop, tiptoets of sensortoets). Wanneer het een kookgedeelte op gas betreft, zijn er pandragers aanwezig. Deze kunnen geëmailleerd zijn en van gietijzer, brandstaal of rvs.
  Vergelijk hier ovens!
  Nieuwste ontwikkelingen
  Tegenwoordig zijn inductiekookplaten en keramische kookplaten de trend, omdat ze je veel ruimte geven, eenvoudig te bedienen zijn en makkelijk schoon te maken. Bij de ovens is de stoomoven populair: deze ovens verwarmen je eten terwijl ze de smaak en vitamines in je voedsel behouden. Extra smaakvol en gezond dus! Design fornuizen worden vooral gemaakt van rvs, maar ook zwart is erg populair.

  Accessoires fornuis en oven
  Accessoires die geleverd kunnen worden bij een oven of fornuis zijn een braadslede, rooster, bakplaat, pizzaplaat, grillplaat, grillspit-set, grillpan, kookboek, vleesthermometer, stoomovenpan, pizzasteen, ovenschaal en vangschaal. Al deze extra's kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een fornuis of oven.

  Populaire merken ovens en fornuizen
  Bekende merken van ovens en fornuizen zijn: AEG-Electrolux, Atag, Bauknecht, Baumatic, Boretti, Bosch, Etna, Miele, Neff, Pelgrim, Scholtes, Siemens, Smeg en Whirlpool.

  Bekijk en vergelijk hier alle ovens en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier ovens!Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
  Kan ik in plaats van een inbouwoven en een inbouwkookplaat ook kiezen voor een fornuis?
  Wat is het voordeel van een heteluchtoven?
  Wat is het voordeel van een stoomoven?


  Wil je meteen op zoek naar een oven, vergelijk dan hier alle ovens!

  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een oven, droger of koelkast, betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een oven is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Kan ik in plaats van een inbouwoven en een inbouwkookplaat ook kiezen voor een fornuis?
  Ja, dat kan. In plaats van een aparte inbouwoven en inbouwkookplaat zou je kunnen kiezen voor een tussenbouw- of inbouwfornuis of een vrijstaand fornuis. Echter een inbouwfornuis komt niet zo vaak voor. Voor fornuizen kun je hier terecht
  .

  Wat is het vorodeel van een heteluchtoven?
  In een heteluchtoven wordt de warme lucht door middel van een ventilator door de oven geblazen. Hierdoor is de temperatuur in de oven gelijkmatig en zodoende kun je meerdere gerechten tegelijk bereiden.

  Wat is het voordeel van een stoomoven?
  In een stoomoven worden de gerechten verhit door middel van stoom die door de oven geblazen wordt. Hierbij blijven smaak en voedingswaarde van de gerechten langer intact. Het is ook mogelijk om meerdere gerechten tegelijk te bereiden aangezien er geen sprake is van smaakoverdracht.

  Bekijk en vergelijk hier alle ovens en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier ovens!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen bij ovens.

  Wil je meteen op zoek naar een oven, vergelijk dan hier alle ovens!

  Aansluitwaarde
  De aansluitwaarde wordt aangeven in Watt. Controleer of de meterkast dit aankan en voorkom overbelasting van het elektriciteitsnetwerk in huis.

  Accessoires
  Accessoires die geleverd kunnen worden bij een oven zijn een braadslede, rooster, bakplaat, pizzaplaat, grillplaat, grillspit-set, grillpan, kookboek, vleesthermometer, stoomovenpan, pizzasteen, ovenschaal en vangschaal. Al deze extra's kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een oven.

  Deur dubbele beglazing
  Een ovendeur met dubbele beglazing zorgt voor een betere isolatie van de oven, waardoor deze zuiniger is in gebruik.

  Engergieklasse
  Een oven verbruikt stroom of gas. Met een lettersysteem wordt de energieklasse aangegeven. Deze letters gaan van A naar G, waarbij A staat voor het meest energiezuinig. De meeste modellen zijn klasse A en B. De zuinigere modellen zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder energie wordt gebruikt.

  Gill en draaispit
  Met een grill kun je vlees en ander eten roosteren door middel van stralingswarmte. Sommige ovens met grill beschikken over een draaispit voor het grillen van grote stukken vlees, zoals rollade of een kip.

  Bekijk en vergelijk hier alle ovens en vind de beste koop!

  Bekijk en vergelijk hier alle ovens en vind de beste koop!

  Vergelijk hier ovens!Hetelucht
  In de heteluchtoven wordt de verwarmde lucht door middel van een ventilator door de oven verspreid. Hierdoor is de temperatuur overal in de oven gelijk: er kunnen dan ook meerdere gerechten tegelijkertijd worden bereid. Heteluchtovens zijn altijd elektrische ovens.

  Inhoud
  De inhoud van de oven is weergegeven in liters. Hoe groter de oven, hoe meer plaats je hebt om gerechten te bereiden. Nadeel is natuurlijk wel dat een grotere oven minder zuinig is in het gebruik.

  Kinderbeveiliging
  Een oven met kinderbeveiliging zorgt ervoor dat de kinderen niet zomaar de ovendeur kunnen open doen.

  Koude ovendeur
  Een koude ovendeur, de naam zegt het al, blijft tijdens gebruik van de oven koel, wel zo veilig. Ovens met een mantelkoeling zorgen ervoor dat de oven niet al te veel opwarmt tijdens het gebruik van de oven.

  Mantelkoeling
  Ovens met een mantelkoeling zorgen ervoor dat de oven niet al te veel opwarmt tijdens het gebruik van de oven. Dat is niet alleen veiliger, maar het spaart ook de naastliggende meubels.

   

  Bekijk en vergelijk hier alle ovens en vind de beste koop!

  Model
  Aangegeven is of de oven werkt op gas, elektriciteit of met stoom. De gasoven heeft als voordeel dat deze relatief goedkoop is en dat deze snel op temperatuur komt. De fornuizen met elektrische ovens worden het meest verkocht. Het voordeel van een elektrische oven is dat de temperatuur beter te regelen is dan bij een gasoven. In een stoomoven worden de gerechten verhit door middel van stoom die door de oven geblazen wordt. Hierbij blijven de smaak en de voedingswaarde van de gerechten langer intact. Het is ook mogelijk om meerdere gerechten tegelijk te bereiden aangezien er geen sprake is van smaakoverdracht. Sommige elektrische ovens kunnen ook verwarmen met stoom.

  Onder en bovenwarmte
  Ovens met onder- en/of bovenwarmte zijn geschikt voor de traditionele manier van bakken en braden.

  Ovenstop
  Ovens met een ovenstop schakelen uit nadat de ingestelde tijd voorbij is.

  Vergelijk hier ovens!Type
  Er zijn verschillende typen ovens: vrijstaand, inbouw fornuisoven en inbouw solo oven. Een vrijstaande oven kun je overal in de keuken neerzetten. Deze ovens zijn doorgaans kleiner dan een inbouwoven. Een inbouw fornuisoven wordt gecombineerd met een kookplaat, de bediening voor de kookplaat zit geïntegreerd in de oven. Er kan gecombineerd worden met zowel een elektrische als een gaskookplaat. Een inbouw fornuisoven wordt altijd onder het werkblad geplaatst met daarboven de kookplaat. Voor meer informatie over kookplaten kun je

  • Inbouw Een inbouw oven wordt in een keukenkastje ingebouwd, let hierbij wel op de afmetingen.
  • Losse oven Een losse oven is een oven die je niet hoeft in te bouwen, maar los op het aanrecht kan zetten.
  • Budget Deze ovens kosten minder dan 485 euro.
  • Klein Ovens die kleiner zijn dan 45 cm.
  • Neff Neff is gespecialiseerd in inbouw-apparatuur en maakt goede ovens.
  • Siemens Het merk Siemens maakt duurzame inbouw ovens, die vaak ook nog een smart-functie hebben.
  • Bosch Bosch heeft zeer gebruiksvriendelijke ovens.
  • Pelgrim Pelgrim is een populair merk voor inbouw ovens met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Zelfreinigend Deze ovens reinigen zichzelf na het bakken en hoeven daarom bijna niet schoongemaakt te worden.
  • Combi oven Een combi oven bevat zowel een magnetron- als ovenfunctie.
 • AEG KM 4400001 M
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/8/4/aeg-km-4400001-m-21744384.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/8/aeg-km-4400001-m-23816638.jpg
  AEG KM 4400001 M (19)
  5.3 (2)
  AEG KM 4400001 M
  Een afrader
  De functie van de magnetron is ver onder de maat. OOk na langdurig gebruik valt er niet aan te wennen en is het resultaat niet goed. Niet aan beginnen.
  4.7
  0 10
 • AEG KM 4400001 M
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/8/4/aeg-km-4400001-m-21744384.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/8/aeg-km-4400001-m-23816638.jpg
  AEG KM 4400001 M (19)
  5.3 (2)
  AEG KM 4400001 M
  Mooi product om te zien, maar heeft beperking bij magnetronstand
  Als je een combimagnetron zoekt die dezelfde magnetron functies heeft als een normale magnetron dan is deze AEG niet aan te raden. De Magnetron kan op 700 tot 1000 watt, maar kan max. 7 min. aan.
  4.7
  0 10
 • Bestron AGL30
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/3/bestron-agl-30-16119023.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/2/bestron-agl30-23795412.jpg
  Bestron AGL30 (18)
  8.693641618497109 (3)
  Bestron AGL30
  Een mooie, compacte en handige oven
  Het is een handige oven. Wij hebben hem gekocht om kip te grillen daarvoor vinden wij hem uitstekend functioneren. Ook de vorm is heel mooi. Even een bakapiertje op de plaat en erna hoef je niets schoon te maken.
  10.0
  0 10
 • Bestron AGL30
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/3/bestron-agl-30-16119023.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/2/bestron-agl30-23795412.jpg
  Bestron AGL30 (18)
  8.693641618497109 (3)
  Bestron AGL30
  Heel tevreden!
  De grill functie hebben we nog niet gebruikt, maar we zijn heel tevreden over het functioneren van de grill/oven tot zo ver. Ik vind dit zeker een aanrader.
  8.0
  0 10
 • Bestron AGL35
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/bestron-agl-35-18856260.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/8/bestron-agl-35-19270448.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/4/bestron-agl35-23795414.jpg
  Bestron AGL35 (14)
  6.44074498978649 (8)
  Bestron AGL35
  Convectie maakt te veel lawaai
  Als je de convectie opzet is het net of je een dieselmotor hoort draaien. Veel te veel lawaai.
  6.0
  0 10
 • Bosch HBA23B150E oven
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/4/bosch-hba-23-b-150-e-18121834.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/3/bosch-hba-23-b-150-e-23849203.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/5/bosch-hba-23-b-150-e-23849205.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/6/bosch-hba-23-b-150-e-23849206.jpg
  Bosch HBA23B150E oven (71)
  6.634022590225903 (3)
  Bosch HBA23B150E oven
  Goede kwaliteit prijsverhouding.
  Goede kwaliteit prijsverhouding. Handige bediening. Snel voorverwarmen functie. Is warm in ca 5 minuten. Gedeeltelijk touch screen.
  7.0
  0 10
 • AEG KM8403001M oven
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/4/aeg-km-8403001-m-21528984.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/7/aeg-km-8403001-m-21781637.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/4/2/aeg-km8403001m-23816642.jpg
  AEG KM8403001M oven (21)
  7.9 (1)
  AEG KM8403001M oven
  Een Combimagnetron met heeel veeel mogelijkheden.
  Een zeer gebruiksvriendelijk apparaat met ontzettend veel functies en mogelijkheden. We ontdekken steeds weer nieuwe functionaliteiten. Veelgebrukte functies zijn reeds voorgeprogrammeerd. Werkelijk top en aan te raden.
  9.3
  0 10
 • Bestron AGL35
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/bestron-agl-35-18856260.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/8/bestron-agl-35-19270448.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/4/bestron-agl35-23795414.jpg
  Bestron AGL35 (14)
  6.44074498978649 (8)
  Bestron AGL35
  Oven op zich goed, alleen de teflon aan de binnenzijde ging er af en dus retour. en geld terug
  Maakte een goede solide indruk. Hij is wel wat zwaar in gebruik op een camping waarvoor hij was bedoeld maar namen wij voor lief. Maar tijdens het gebruik in de eerste week ging de teflon laag eraf aan de binnen zijde , n.l. met kleine stukjes op het eten. Eerst dachten wij dat het aangebrande stukjes waren, maar bij nader onderzoek bleek dat niet zo te zijn en zagen we dat de teflon-laag het had begeven. Vermoedelijk is het staalwerk niet goed ontvet alvorens de teflon werd aangebracht. Via de webshop van Media markt is hij weer ingeleverd bij de vestiging Almere met teruggave van ons geld. Bravo Media markt!
  5.0
  0 10
 • Bosch HBA23B150E oven
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/4/bosch-hba-23-b-150-e-18121834.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/3/bosch-hba-23-b-150-e-23849203.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/5/bosch-hba-23-b-150-e-23849205.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/6/bosch-hba-23-b-150-e-23849206.jpg
  Bosch HBA23B150E oven (71)
  6.634022590225903 (3)
  Bosch HBA23B150E oven
  Prima, relatief eenvoudige en niet dure inbouwoven!
  Prima, zij het relatief eenvoudige oven van een in mijn ervaring betrouwbaar merk. Snel warm en heteluchtfunctie en timerfuncties prima (ook zonder evt. grill functie bijschakelen). Levensduur nog onbekend, maar vorige Atag ging na 15 jaar veelvuldig stuk met dure reparaties als gevolg. De Bosch bevalt vooralsnog uitstekend! Goede prijs te vinden als je even zoekt.
  7.7
  0 10
 • Bestron AGL35
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/bestron-agl-35-18856260.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/8/bestron-agl-35-19270448.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/4/bestron-agl35-23795414.jpg
  Bestron AGL35 (14)
  6.44074498978649 (8)
  Bestron AGL35
  Hert lijkt ons een prima product voor het doel waar hij voor is bedoeld n
  Hert lijkt ons een prima product voor het doel waar hij voor is bedoeld n.l. de camping. Het is nog te kort voor een conclusie over het gebruik en of dit een goed of minder goed product is. De eerste conclusie is degelijk en lijkt in het gebruik vriendelijk.
  7.7
  0 10
 • Bosch HBA23B150E oven
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/4/bosch-hba-23-b-150-e-18121834.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/3/bosch-hba-23-b-150-e-23849203.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/5/bosch-hba-23-b-150-e-23849205.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/6/bosch-hba-23-b-150-e-23849206.jpg
  Bosch HBA23B150E oven (71)
  6.634022590225903 (3)
  Bosch HBA23B150E oven
  je kunt de grillfunctie NIET uitschakelen
  je kunt de grillfunctie NIET uitschakelen. Je kunt niet bakken met alleen hetelucht zodat je op diverse niveaus zou kunnen bakken. Alleen de bovenste wordt aan de bovenkant gebakken en als je niet oppast verbrandt alles door de hitte van de grill. Dus geen heteluchtoven zoals die hoort te zijn, een groot nadeel als je broodjes wil bakken ed. We hebben geprobeerd hem om te ruilen , maar daar ging met niet op in, een nieuwe konden we kopen en deze dan zelf verkopen! Hij is 4 maanden oud.
  2.3
  0 10
 • Bestron AGL30
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/3/bestron-agl-30-16119023.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/2/bestron-agl30-23795412.jpg
  Bestron AGL30 (18)
  8.693641618497109 (3)
  Bestron AGL30
  prima product, zoalks het lijkt
  prima product, zoalks het lijkt. Een groot voordeel is dat je gemakkelijk kunt grillen met een spies.
  8.0
  0 10
 • Bestron AGL35
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/bestron-agl-35-18856260.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/8/bestron-agl-35-19270448.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/4/bestron-agl35-23795414.jpg
  Bestron AGL35 (14)
  6.44074498978649 (8)
  Bestron AGL35
  Breed genoeg voor ovenschaal. Niet zo hoog, Niet goed schoon te maken. Op temp komen duurt lang.
  Formaat vd oven is prima: breed genoeg voor ovenschaal, hoogte matig (22cm). Duurt lang voordat de oven op hoge temp is. Schoon houden lastig ivm verwarmingselementen onder in.
  7.3
  0 10
 • Bestron AGL35
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/bestron-agl-35-18856260.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/8/bestron-agl-35-19270448.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/4/bestron-agl35-23795414.jpg
  Bestron AGL35 (14)
  6.44074498978649 (8)
  Bestron AGL35
  Helemaal goed!
  Goede service Prima prijs/kwaliteits oven Lekker ruim
  9.0
  0 10
 • Bestron AGL35
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/bestron-agl-35-18856260.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/8/bestron-agl-35-19270448.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/4/bestron-agl35-23795414.jpg
  Bestron AGL35 (14)
  6.44074498978649 (8)
  Bestron AGL35
  Toppertje!
  Perfecte oven voor een mooie prijs. Oven is zeer makkelijk te bedienen en weegt haast niks. Echt een aanrader
  8.3
  0 10
 • Bestron AGL35
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/bestron-agl-35-18856260.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/8/bestron-agl-35-19270448.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/4/bestron-agl35-23795414.jpg
  Bestron AGL35 (14)
  6.44074498978649 (8)
  Bestron AGL35
  De oven ziet erop het eerste gezicht wat goedkoop uit, (blikkerig en licht) maar gezi...
  De oven ziet erop het eerste gezicht wat goedkoop uit, (blikkerig en licht) maar gezien de prijs en nu 2 weken in gebruik voldoet hij goed. A En hij is zeer goed schoon te maken en dat telt heel zwaar. Kortom een goede oven.
  8.7
  0 10
 • Bestron AGL35
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/bestron-agl-35-18856260.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/8/bestron-agl-35-19270448.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/4/bestron-agl35-23795414.jpg
  Bestron AGL35 (14)
  6.44074498978649 (8)
  Bestron AGL35
  Goed functionerende oven voor een aantrekkelijke prijs
  Deze oven aangeschaft voor op vakantie. Is groot maar weegt niet veel. Gezien de ruime inhoud kunnen er uitstekend pizza's en veel broodjes in gebakken worden. Is nu een week in gebruik en bevalt prima. De tijd zal leren of dit product ook duurzaam is. Gezien de prijs kun je natuurlijk geen wonderen verwachten.
  8.3
  0 10
 • Inbouw
  • ingebouwd
 • Losse oven
  • vrijstaand
 • Budget
  • budget
 • Klein
  • klein
 • Neff
  • neff
 • Siemens
  • siemens
 • Bosch
  • bosch
 • Pelgrim
  • pelgrim
 • Zelfreinigend
  • ja
 • Combi oven
  • magnetron
Ovens 6.4 (35)
0 - 24
 • Siemens HB23AB520E oven
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/4/9/siemens-hb23ab520e-8427549.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/7/6/siemens-hb23ab520e-23739576.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/7/8/siemens-hb23ab520e-23739578.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/7/9/siemens-hb23ab520e-23739579.jpg
  Siemens HB23AB520E oven (105)
  Siemens HB23AB520E oven
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  353.69, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  360.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  353.69, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  13
  most_sold
 • Bosch HBA23B150E oven
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/4/bosch-hba-23-b-150-e-18121834.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/3/bosch-hba-23-b-150-e-23849203.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/5/bosch-hba-23-b-150-e-23849205.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/6/bosch-hba-23-b-150-e-23849206.jpg
  Bosch HBA23B150E oven (71)
  6.634022590225903 (3)
  Bosch HBA23B150E oven
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  309.01, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  324, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  309.01, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  17
 • Inventum OV525CS
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/7/inventum-ov-525-cs-24978797.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/8/inventum-ov-525-cs-24978798.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/3/inventum-ov525cs-25566093.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/4/inventum-ov525cs-25566094.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/5/inventum-ov525cs-25566095.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/6/inventum-ov525cs-25566096.jpg
  Inventum OV525CS (51)
  Inventum OV525CS
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  158, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  158, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  164.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  141
 • Bosch HBC84H501
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/2/1/bosch-hbc84h501-29052921.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/9/8/bosch-hbc84h501-30560998.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/9/9/bosch-hbc84h501-30560999.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/0/0/bosch-hbc84h501-30561000.jpg
  Bosch HBC84H501 (40)
  Bosch HBC84H501
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  484.23, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  484.23, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  499, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  36
 • Siemens CM633GBS1 oven
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/9/siemens-cm633gbs1-30292969.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/7/siemens-cm633gbs1-30562257.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/8/siemens-cm633gbs1-30562258.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/9/siemens-cm633gbs1-30562259.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/0/siemens-cm633gbs1-30562260.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/1/siemens-cm633gbs1-30562261.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/2/siemens-cm633gbs1-30562262.jpg
  Siemens CM633GBS1 oven (32)
  Siemens CM633GBS1 oven
  123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
  8.457048620609706 (105)
  792.01, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
  8.457048620609706 (105)
  792.01, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  792.01, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  8
 • Siemens HS658GXS1 oven
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/8/siemens-hs658gxs1-29565188.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/0/8/siemens-hs658gxs1-30307408.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/0/9/siemens-hs658gxs1-30307409.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/0/siemens-hs658gxs1-30307410.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/1/siemens-hs658gxs1-30307411.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/2/siemens-hs658gxs1-30307412.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/4/siemens-hs658gxs1-30307414.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/5/siemens-hs658gxs1-30307415.jpg
  Siemens HS658GXS1 oven (27)
  Siemens HS658GXS1 oven
  ikitchen ikitchen
  1719.75, 4d (offer_sdt_4_days)
  ikitchen ikitchen
  1719.75, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Bosch HNG6764S1 oven
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/3/4/bosch-hng6764s1-25321334.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/3/5/bosch-hng6764s1-25321335.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/3/6/bosch-hng6764s1-25321336.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/3/7/bosch-hng6764s1-25321337.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/3/8/bosch-hng6764s1-25321338.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/3/9/bosch-hng6764s1-25321339.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/4/0/bosch-hng6764s1-25321340.jpg
  Bosch HNG6764S1 oven (24)
  Bosch HNG6764S1 oven
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1523.79, 3d (offer_sdt_3_days)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1523.79, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  1595, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  10
 • AEG KM8403001M oven
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/4/aeg-km-8403001-m-21528984.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/7/aeg-km-8403001-m-21781637.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/4/2/aeg-km8403001m-23816642.jpg
  AEG KM8403001M oven (21)
  7.9 (1)
  AEG KM8403001M oven
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  739.31, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  739.31, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  739.32, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  9
 • Siemens HM636GNS1
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/7/siemens-hm636gns1-25270457.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/8/siemens-hm636gns1-25270458.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/9/siemens-hm636gns1-25270459.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/0/siemens-hm636gns1-25270460.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/1/siemens-hm636gns1-25270461.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/2/siemens-hm636gns1-25270462.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/1/siemens-hm636gns1-25313951.jpg
  Siemens HM636GNS1 (20)
  Siemens HM636GNS1
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  1046.92, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1056.91, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  1046.92, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  16
 • Miele H 6100 BM
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/4/miele-h-6100-bm-21470164.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/9/miele-h-6100-bm-23653279.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/0/miele-h-6100-bm-23653280.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/6/miele-h-6100-bm-23653286.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/7/miele-h-6100-bm-23653287.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/9/6/miele-h-6100-bm-23816596.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/9/7/miele-h-6100-bm-23816597.jpg
  Miele H 6100 BM (19)
  Miele H 6100 BM
  Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
  8.723067720439174 (178)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1096.99, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
  8.723067720439174 (178)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1096.99, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1096.99, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
  18
 • AEG KM 4400001 M
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/8/4/aeg-km-4400001-m-21744384.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/8/aeg-km-4400001-m-23816638.jpg
  AEG KM 4400001 M (19)
  5.3 (2)
  AEG KM 4400001 M
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  699.01, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  699.01, 4d (offer_sdt_4_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  699.02, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  11
 • Siemens CM638GRS1
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/4/1/siemens-cm638grs1-25276541.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/4/2/siemens-cm638grs1-25276542.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/4/3/siemens-cm638grs1-25276543.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/4/4/siemens-cm638grs1-25276544.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/6/3/siemens-cm638grs1-25314063.jpg
  Siemens CM638GRS1 (19)
  Siemens CM638GRS1
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1010, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1010, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  1010, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  10
 • Bestron AGL30
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/3/bestron-agl-30-16119023.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/2/bestron-agl30-23795412.jpg
  Bestron AGL30 (18)
  8.693641618497109 (3)
  Bestron AGL30
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  64, ? (offer_sdt_unknown)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  64, ? (offer_sdt_unknown)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  69.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  13
  good_buy
  best_reviewed
 • Inventum OV305CS oven
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/9/inventum-ov305cs--20927869.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/7/0/inventum-ov305cs--20927870.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/7/1/inventum-ov305cs--20927871.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/7/2/inventum-ov305cs--20927872.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/7/3/inventum-ov305cs--20927873.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/7/4/inventum-ov305cs--20927874.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/7/5/inventum-ov305cs--20927875.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/7/6/inventum-ov305cs--20927876.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/7/2/inventum-ov305cs--20928472.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/3/inventum-ov305cs-32003843.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/4/inventum-ov305cs-32003844.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/5/inventum-ov305cs-32003845.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/6/inventum-ov305cs-32003846.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/7/inventum-ov305cs-32003847.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/8/inventum-ov305cs-32003848.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/9/inventum-ov305cs-32003849.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/5/0/inventum-ov305cs-32003850.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/5/1/inventum-ov305cs-32003851.jpg
  Inventum OV305CS oven (17)
  Inventum OV305CS oven
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  140
 • Zanussi ZKC44500XA oven
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/8/zanussi-zkc-44500-xa-21528888.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/1/8/zanussi-zkc44500xa-23827918.jpg
  Zanussi ZKC44500XA oven (16)
  Zanussi ZKC44500XA oven
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  463.28, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  463.28, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  477.96, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  13
 • NEFF B47CR22N0 oven
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/4/neff-b47cr22n0-25259214.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/5/neff-b47cr22n0-25259215.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/6/neff-b47cr22n0-25259216.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/7/neff-b47cr22n0-25259217.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/8/neff-b47cr22n0-25259218.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/9/neff-b47cr22n0-25259219.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/2/0/neff-b47cr22n0-25259220.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/0/0/neff-b47cr22n0-25313700.jpg
  NEFF B47CR22N0 oven (16)
  NEFF B47CR22N0 oven
  Voordeelapparatuur.nl Voordeelapparatuur.nl
  8.776167854673506 (16)
  753, 5d (offer_sdt_5_days)
  Voordeelapparatuur.nl Voordeelapparatuur.nl
  8.776167854673506 (16)
  753, 5d (offer_sdt_5_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  1039.2, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  9
 • Siemens HB634GBS1
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/0/siemens-hb634gbs1-25277000.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/1/siemens-hb634gbs1-25277001.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/2/siemens-hb634gbs1-25277002.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/3/siemens-hb634gbs1-25277003.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/4/siemens-hb634gbs1-25277004.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/5/siemens-hb634gbs1-25277005.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/7/0/siemens-hb634gbs1-25314070.jpg
  Siemens HB634GBS1 (16)
  Siemens HB634GBS1
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  557.95, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  572.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  557.95, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  17
 • Zanussi ZNF44X
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/zanussi-znf-44-x-21726693.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/9/0/zanussi-znf44x-24069090.jpg
  Zanussi ZNF44X (16)
  Zanussi ZNF44X
  Inbouwvoordeel.nl Inbouwvoordeel.nl
  7.666666666666667 (2)
  460, ? (offer_sdt_unknown)
  Inbouwvoordeel.nl Inbouwvoordeel.nl
  7.666666666666667 (2)
  460, ? (offer_sdt_unknown)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  512.44, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  35
 • Pelgrim MAC514RVS oven
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/0/pelgrim-mac514rvs-24015620.jpg
  Pelgrim MAC514RVS oven (16)
  Pelgrim MAC514RVS oven
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  586.06, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  586.06, 4d (offer_sdt_4_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  586.09, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  175
 • NEFF C17MS22N0 oven
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/6/neff-c17ms22n0-25254936.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/7/neff-c17ms22n0-25254937.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/8/neff-c17ms22n0-25254938.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/9/neff-c17ms22n0-25254939.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/0/neff-c17ms22n0-25254940.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/1/neff-c17ms22n0-25254941.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/1/neff-c17ms22n0-25313601.jpg
  NEFF C17MS22N0 oven (15)
  NEFF C17MS22N0 oven
  Voordeelapparatuur.nl Voordeelapparatuur.nl
  8.776167854673506 (16)
  965, 5d (offer_sdt_5_days)
  Voordeelapparatuur.nl Voordeelapparatuur.nl
  8.776167854673506 (16)
  965, 5d (offer_sdt_5_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  1159.2, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  9
 • Tefal OF2658 oven
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/3/4/tefal-of-2658-delice-turbo-18726834.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/0/4/tefal-of2658-23757904.jpg
  Tefal OF2658 oven (14)
  Tefal OF2658 oven
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  118, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  118, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Scheer & Foppen Almere Scheer & Foppen Almere
  118, 5.219880799999999, 52.3718657 NONE
  66
 • Bestron AGL35
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/bestron-agl-35-18856260.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/8/bestron-agl-35-19270448.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/4/bestron-agl35-23795414.jpg
  Bestron AGL35 (14)
  6.44074498978649 (8)
  Bestron AGL35
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.82, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.82, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  81.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  141
 • Siemens HB21AB520E oven
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/6/2/siemens-hb-21ab520e-4960262.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/0/siemens-hb21ab520e-23997200.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/2/siemens-hb21ab520e-23997202.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/3/siemens-hb21ab520e-23997203.jpg
  Siemens HB21AB520E oven (14)
  Siemens HB21AB520E oven
  Voordeelapparatuur.nl Voordeelapparatuur.nl
  8.776167854673506 (16)
  382, 5d (offer_sdt_5_days)
  Voordeelapparatuur.nl Voordeelapparatuur.nl
  8.776167854673506 (16)
  382, 5d (offer_sdt_5_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  382.01, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  17
 • Bosch HBG632BS1 oven
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/0/5/bosch-hbg632bs1-25318705.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/0/6/bosch-hbg632bs1-25318706.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/0/7/bosch-hbg632bs1-25318707.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/0/8/bosch-hbg632bs1-25318708.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/0/9/bosch-hbg632bs1-25318709.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/1/0/bosch-hbg632bs1-25318710.jpg
  Bosch HBG632BS1 oven (13)
  Bosch HBG632BS1 oven
  123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
  8.457048620609706 (105)
  539.88, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
  8.457048620609706 (105)
  539.88, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  539.88, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  16
2 33
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €485 (budget)
  • Lage prijs: €485 - €800 (low)
  • Hoge prijs: €800 - €1200 (medium)
  • High end: €1200 en hoger (high)
 • Model (kastontwerp):
  • Ingebouwd inbouw oven (ingebouwd)
  • Draagbaar (draagbaar)
  • Tafelblad (tafelblad)
  • Vrijstaand (vrijstaand)
 • Capaciteit 1e oven (1e_oven_binneste_capaciteit):
  • < 45 liter (1e_oven_binneste_capaciteit_45)
  • 45 liter - 65 liter (1e_oven_binneste_capaciteit_45_65)
  • 65 liter - 75 liter (1e_oven_binneste_capaciteit_65_75)
  • ≥ 75 liter (1e_oven_binneste_capaciteit_75)
 • Kleur (kleur):
  • Aluminium (aluminium)
  • Antraciet (antraciet)
  • Beige (beige)
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Chroom (chroom)
  • Cream (cream)
  • Goud (goud)
  • Grafiet (grafiet)
  • Grijs (grijs)
  • Ivoor (ivoor)
  • Metallic (metallic)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Energielabel (energieklasse_product):
  • A (a)
  • A+ (a_)
  • A-10% (a_10_)
  • A-20% (a_20_)
  • A-30% (a_30_)
  • B (b)
  • C (c)
  • Niet gespecificeerd (niet_gespecificeerd)
 • Kooktypes 1e oven (kooktypes_1ste_oven_):
  • - (_)
  • Convectie (convectie)
  • Conventioneel (conventioneel)
  • Grill (grill)
  • Hetelucht (hetelucht)
  • Magnetron (magnetron)
  • Ontdooien (ontdooien)
  • Opwarmen (opwarmen)
  • Rotisserie (rotisserie)
  • Stoom (stoom)
 • Zelfreinigend (zelfreinigend):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Soort reiniging (soort_reiniging):
  • Catalytic (catalytic)
  • Catalytic (full) (catalytic_full_)
  • Katalytisch (katalytisch)
  • Katalytisch (achter) (katalytisch_achter_)
  • Katalytisch (volledig) (katalytisch_volledig_)
  • Pyrolytic (pyrolytic)
  • Pyrolytisch (pyrolytisch)
  • Stoom (stoom)
 • Totaal vermogen (totaal_vermogen_van_de_oven):
  • < 2200 W (totaal_vermogen_van_de_oven_2200)
  • 2200 W - 3000 W (totaal_vermogen_van_de_oven_2200_3000)
  • 3000 W - 3500 W (totaal_vermogen_van_de_oven_3000_3500)
  • ≥ 3500 W (totaal_vermogen_van_de_oven_3500)
 • Soort bediening (soort_bediening):
  • Draaiknop (draaiknop)
  • Knoppen (knoppen)
  • Sensor (sensor)
  • Touch (touch)
 • Hoogte (hoogte):
  • Kleiner dan 45 cm (klein)
  • 45-60 cm (medium)
  • Groter dan 60 cm (groot)
 • Breedte (breedte):
  • < 594 mm (breedte_590)
  • 594 mm - 595 mm (breedte_590_600)
  • ≥ 595 mm (breedte_600)
 • Diepte (diepte_product):
  • < 547 mm (diepte_product_550)
  • 547 mm - 564 mm (diepte_product_550_560)
  • ≥ 564 mm (diepte_product_560)
 • Aantal ovens (aantal_ovens):
  • 1 (1)
  • 2 (2)
 • Soort oven (soort_oven):
 • Varianten (group):
  • Boretti SPR 60 (boretti_spr_60)
  • Miele H 6401 B (miele_h_6401_b)
  • Miele H 6460 BP (miele_h_6460_bp)
  • Miele H 6461 BP (miele_h_6461_bp)
  • Miele H 6600 BM (miele_h_6600_bm)
  • Miele H 6660 BP (miele_h_6660_bp)
  • Miele H 6800 BM (miele_h_6800_bm)
  • Pelgrim OKW 740 (pelgrim_okw_740)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Baarn (baarn)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beilen (beilen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Bergschenhoek (bergschenhoek)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bilthoven (bilthoven)
  • Bladel (bladel)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Borculo (borculo)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Brunssum (brunssum)
  • Burgum (burgum)
  • Bussum (bussum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delft (delft)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Echt (echt)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Epe (epe)
  • Ermelo (ermelo)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Franeker (franeker)
  • Geleen (geleen)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Goes (goes)
  • Goor (goor)
  • Gorinchem (gorinchem)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Gulpen (gulpen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hapert (hapert)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Heumen (heumen)
  • Heythuysen (heythuysen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huissen (huissen)
  • Huizen (huizen)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Kampen (kampen)
  • Kerkrade (kerkrade)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leek (leek)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leiderdorp (leiderdorp)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Leusden (leusden)
  • Lochem (lochem)
  • Maarssen (maarssen)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Monster (monster)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuw-Vennep (nieuw_vennep)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Noordwijk (noordwijk)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oisterwijk (oisterwijk)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Panningen (panningen)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Putten (putten)
  • Raalte (raalte)
  • Raamsdonksveer (raamsdonksveer)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rhenen (rhenen)
  • Rijssen (rijssen)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Schiedam (schiedam)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Tegelen (tegelen)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uden (uden)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Velserbroek (velserbroek)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vlissingen (vlissingen)
  • Vriezenveen (vriezenveen)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zevenaar (zevenaar)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidlaren (zuidlaren)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl