x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

afzuigkap

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in afzuigkap categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

afzuigkap kopen

Een afzuigkap, ook wel wasemkap genoemd, zorgt ervoor dat kookluchtjes en vocht worden afgevoerd tijdens het koken, zodat ...
 • Algemene informatie

  Een afzuigkap, ook wel wasemkap genoemd, zorgt ervoor dat kookluchtjes en vocht worden afgevoerd tijdens het koken, zodat je een schonere keuken overhoudt. In veel keukens zijn afzuigkappen niet meer weg te denken. Jij bent op zoek naar een afzuigkap en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken.

  Kooptips afzuigkap
  Bij het kopen van een afzuigkap kun je letten op de volgende dingen:

  1. Design: welk design past in jouw keuken? Wil je een inbouwmodel of een opvallende afzuigkap? 
  2. Ventilatie: een misverstand over afzuigkappen is dat ze de lucht in je keuken verversen. Dat is niet waar: de lucht wordt alleen weggezogen. Zorg daarom voor voldoende ventilatie om verse lucht aangevoerd te krijgen en om vacuümtrekking te voorkomen.
  3. Vermogen en afvoer: nog een misvatting over de afzuigkap is dat hoe hoger de capaciteit is, hoe beter de afzuigkap. Dit is slechts gedeeltelijk waar. Bij een hoge capaciteit voert de afzuigkap veel lucht tegelijk af. Als je afvoerkanaal deze capaciteit niet aankan, dan werkt de afzuigkap ook niet beter en maakt hij ook nog veel lawaai, een bijkomend nadeel.
  4. Indicatiefilter: sommige afzuigkappen beschikken over een indicatie voor de filtervervanging. Zo hoef je er zelf nooit meer om te denken. De meeste afzuigkappen hebben tegenwoordig permanente filters die je gewoon in de vaatwasser kunt stoppen.
  5. Geluidsniveau: let op het geluidsniveau van de afzuigkap. Sommige afzuigkappen maken veel lawaai. Een afzuigkap met minder dan 50 decibel is een stille afzuigkap.
  Soorten afzuigkappen
  Er zijn verschillende modellen afzuigkappen. De belangrijkste afzuigkappen zijn het eilandmodel, het schouwmodel en de vlakschermkap. Hieronder geven we je over elk type afzuigkap een korte uitleg.
  • Eilandmodel: een afzuigkap die gemaakt is voor montage aan het plafond, midden in de keuken.
  • Schouwmodel: de naam zegt het al, deze afzuigkap is een schouw. Ook het schouwmodel wordt aan het plafond gemonteerd, maar in tegenstelling tot het eilandmodel ook tegen de wand.
  • Vlakschermkap: bij een vlakschermkap trek je de afzuigkap uit wanneer je gaat koken.
  Vergelijk afzuigkappen!Er bestaan twee hoofdtypen afzuigkappen: afzuigkappen met motor (een of twee motoren) en afzuigkappen zonder motor. Afzuigkappen zonder motor hebben een eigen externe motor of ze kunnen worden aangesloten op het centrale ventilatiesysteem. Hierbij worden de kookluchtjes afgezogen door de motor van de mechanische ventilatie. De motor van de afzuigkap is ingebouwd in de keukenkast boven het scherm. Wil je de afzuigkap helemaal niet zien, kies dan voor een inbouwmodel: de afzuigkap is hierbij volledig weggewerkt in een keukenkast. Een onderbouwmodel afzuigkap wordt helemaal gemonteerd onder een keukenkast. Een geïntegreerde afzuigkap is ook weggewerkt in een keukenkast: voor de kast is dan een omhoog draaiend front gemonteerd. Wanneer je gaat koken trek je het front van de afzuigkap een stukje uit.

  Functies afzuigkap
  De belangrijkste functie van een afzuigkap is het afvoeren van vieze luchtjes en overtollig vocht. Je zet de afzuigkap aan met een knopje of door hem uit te schuiven. Verder is de afzuigkap voorzien van licht en kun je de afzuigkap instellen op verschillende snelheden. Een extra functie van de afzuigkap is een filterindicatie. Deze functie geeft aan wanneer je de filters van de afzuigkap moet schoonmaken of vervangen.

  Technische specificaties
  Bij de aankoop van een afzuigkap komen er een aantal technische specificaties aan de orde: het vermogen, het geluidsniveau en de filters van de afzuigkap. Hieronder geven we voor elk van deze specificaties een korte toelichting.

  Vermogen
  Het maximale vermogen van afzuigkappen is aangegeven in m³ per uur. Dit is de capaciteit die hoort bij vrij afzuigen. In de praktijk is de capaciteit lager. Hoeveel lager, dat is afhankelijk van de weerstand van het afvoerkanaal. Het vermogen van een afzuigkap ligt tussen de 200 en 800 m³ per uur. Je kunt zelf het benodigde vermogen voor jouw keuken berekenen: als de afzuigkap in de laagste snelheid de lucht in de keuken 8 tot 10 keer per uur kan verversen, dan heb je een goede afzuigkap.

  Geluidsniveau
  Naarmate je de afzuigkap harder laat afzuigen, hoe meer geluid de afzuigkap produceert. Dit kan erg vervelend en zelfs storend zijn, vooral in een open keuken. Het maximale geluidsniveau van de afzuigkap wordt weergegeven in decibel. Een afzuigkap met een geluidsniveau van minder dan 50 decibel is een stille afzuigkap.

  Vergelijk hier afzuigkappen!Filters
  De afgezogen lucht wordt gefilterd in de afzuigkap. Er zijn twee groepen filters: metaalfilters en wegwerpfilters. Metaalfilters kun je zelf schoonmaken en wegwerpfilters moet je vervangen wanneer het filter vol zit. Deze wegwerpfilters zijn van kunststof of papier. Wanneer je de lucht van de afzuigkap niet kunt afvoeren, kies dan voor een afzuigkap die ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht. Voor een set die de afzuigkap geschikt maakt voor recirculatie moet meestal worden bijbetaald.

  Accessoires afzuigkap
  Als accessoires kunnen verschillende filtertypes worden meegeleverd met afzuigkappen.

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier afzuigkappen! Mag ik een afzuigkap aansluiten op de mechanische ventilatiekanalen?
  Ja, dat mag, maar dan alleen een motorloze afzuigkap. Bij een motorloze afzuigkap worden de kookluchtjes door de motor van de mechanische ventilatie afgezogen.

  Moet ik het filter van mijn afzuigkap vervangen of reinigen?
  Metalen filters kun je zelf schoonmaken; wegwerpfilters moeten vervangen worden door nieuwe.

  Wanneer moet ik het filter van mijn afzuigkap vervangen of reinigen?
  Een filter moet regelmatig vervangen of gereinigd worden. Hiermee waarborg je de afzuigcapaciteit van de kap. Daarnaast is het veiliger omdat vet in het filter vlam kan vatten. Sommige modellen hebben een indicatiefilter reinigen dat aangeeft wanneer het filter schoon gegemaakt of verwisseld moet worden. Heeft jouw afzuigkap deze indicatie niet, dan moet je zelf inschatten wanneer je het filter moet schoonmaken of vervangen. Het zal afhankelijk zijn van jouw kookstijl hoevaak dit dient te gebeuren.

 • Verklarende woordenlijst

  Aansluitwaarde
  Voor het aansluiten van de afzuigkap is het belangrijk te letten op de aansluitwaarde (aangegeven in Watt).
  Vergelijk hier afzuigkappen!
  Aantal snelheden
  Op de kap staat aangegeven hoeveel verschillende snelheden er kunnen worden ingesteld.

  Accessoires
  Als accessoires kunnen verschillende filtertypes worden meegeleverd.

  Afvoerdiameter
  Voor het aansluiten van de afzuigkap is het belangrijk te letten op de afvoerdiameter (aangegeven in cm).

  Geschikt voor recirculatie
  Wanneer je de lucht van de afzuigkap niet kunt afvoeren, dan kies je voor een model dat ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht.

  Indicatiefilter reinigen
  Sommige afzuigkappen hebben een indicatiefilter reinigen dat aangeeft wanneer het filter schoongemaakt of vervangen moet worden. Heeft jouw afzuigkap deze indicatie niet, dan moet je zelf inschatten wanneer je het filter moet schoonmaken of vervangen. Het zal afhankelijk zijn van jouw kookstijl hoevaak dit dient te gebeuren.

  Maximale capaciteit
  De maximale capaciteit van een afzuigkap is aangegeven in m³ per uur. Dit is de capaciteit behorend bij vrij afzuigen. Deze capaciteit zal in de praktijk lager zijn. Hoeveel lager, dat is afhankelijk van de weerstand van het afvoerkanaal.

  Maximaal geluidsniveau
  Naarmate je de afzuigkap harder laat afzuigen, wordt er meer geluid geproduceerd. En dat kan hinderlijk zijn. Het maximaal geluidsniveau van de kap is weergegeven in decibel.

  Model
  Er zijn verschillende modellen afzuigkappen. Een eilandmodel is gemaakt voor montage aan het plafond, midden in de keuken. Een schouwmodel, de naam zegt het al, is een schouw. Dit type afzuigkap springt samen met een eilandmodel het meest in het oog. Bij een vlakschermkap trek je het scherm uit wanneer je gaat koken. De motor van de afzuigkap is ingebouwd in de keukenkast boven het scherm. Wil je de afzuigkap helemaal niet zien, kies dan voor een inbouwmodel. De afzuigkap is hierbij volledig weggewerkt in een keukenkast. Een onderbouwmodel wordt in zijn geheel onder een keukenkast gemonteerd. Een geïntegreerd model is ook weggewerkt in een keukenkast, voor de kast is dan een omhoog draaiend front gemonteerd. Wanneer je gaat koken trek je het front een stukje uit.

  Motor
  Er bestaan twee hoofdtypen afzuigkappen: die met motor (1 of 2 motoren) en die zonder motor. Modellen zonder motor hebben of een eigen externe motor (dit staat aangegeven bij opmerkingen) of kunnen worden aangesloten op het centrale ventilatiesysteem. Hierbij worden de kookluchtjes afgezogen door de motor van de mechanische ventilatie.

  Vergelijk hier afzuigkappen!Type filter
  De afgezogen lucht wordt gefilterd in de kap. Er zijn twee groepen filters: metaalfilters, welke je zelf kunt reinigen, en wegwerpfilters van kunststof of papier die je moet vervangen wanneer het filter vol zit. Wanneer je de lucht van de afzuigkap niet kunt afvoeren, dan kies je voor een model dat ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht. Voor een set die de afzuigkap geschikt maakt voor recirculatie moet meestal worden bijbetaald.

  Type verlichting
  De meeste afzuigkappen hebben ingebouwde verlichting zodat je het kookproces goed in de gaten kunt houden. Er zijn verschillende types verlichting: gloeilamp, halogeen, pl, tl of neon.

  Afzuigkap zonder afvoer
  Tegenwoordig hebben niet alle afzuigkappen meer een afvoer. Deze zijn dan vervangen door een filter. Bij het plaatsen van dit soort afzuigkappen moet er alsnog met een grote ruimte rekening worden gehouden, want de filters zijn ook zeker niet klein! Het scheelt natuurlijk wel.

  • Siemens Degelijke afzuigkappen van Siemens. Door de grote variatie in prijs is een Siemens afzuigkap voor iedereen betaalbaar.
  • Bosch 'Opvallende prestaties, ingetogen design', dat is waar de krachtige afzuigkappen van Bosch voor staan.
  • Whirlpool Whirlpool afzuigkappen worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en hoge prestaties.
  • Smal Afzuigkappen van minder dan 60 centimeter breed, handig voor kleine keukens.
  • Breed Afzuigkappen van meer dan 90 centimeter breed voor een extra snelle afvoer van kookluchtjes.
  • Budget Afzuigkappen van minder dan 335 euro.
  • Zeer stil Deze stille afzuigkappen produceren maximaal 50 decibel wanneer ze aan staan.
  • RVS Roestvrijstalen afzuigkappen zijn erg populair, ze zijn onderhoudsvriendelijk en passen bij bijna elk interieur.
  • Wandmontage Afzuigkappen die aan de wand worden gemonteerd.
  • Recirculerend Afzuigkappen voor keukens zonder afvoer naar buiten. De kooklucht wordt gefilterd en weer de keuken in geblazen.
 • Beko CFB 6432 XG afzuigkap
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzQvNi9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMwNDYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzgvNy9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMwODcuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzQvOS9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMyNDkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzgvMS9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMyODEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzEvMy9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjM4NjUxMTMuanBn
  Beko CFB 6432 XG afzuigkap (82)
  7.93312686985789 (3)
  Beko CFB 6432 XG afzuigkap
  Een leuke afzuig kap makkelijk te plaatsen en goed afzuiging .
  Voor de prijs kwalieteit valt mij het product zeker mee .
  8.3
  0 10
 • Beko CFB 6432 XG afzuigkap
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzQvNi9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMwNDYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzgvNy9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMwODcuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzQvOS9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMyNDkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzgvMS9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMyODEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzEvMy9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjM4NjUxMTMuanBn
  Beko CFB 6432 XG afzuigkap (82)
  7.93312686985789 (3)
  Beko CFB 6432 XG afzuigkap
  Van A tot Z goed beschreven, maar kon geen betere waardering geven
  Van A tot Z goed beschreven, maar kon geen betere waardering geven. Feedback, logistiek en afhandeling heel goed, zo het bij andere ook wezen moet. Jan van Mook
  8.7
  0 10
 • Beko CFB 6432 XG afzuigkap
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzQvNi9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMwNDYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzgvNy9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMwODcuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzQvOS9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMyNDkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzgvMS9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMyODEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzEvMy9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjM4NjUxMTMuanBn
  Beko CFB 6432 XG afzuigkap (82)
  7.93312686985789 (3)
  Beko CFB 6432 XG afzuigkap
  bevalt prima jammer dat je van te voren niet kunt vergelijken met je oude product dat...
  bevalt prima jammer dat je van te voren niet kunt vergelijken met je oude product dat de geest gegeven heeft
  9.0
  0 10
 • Siemens
  • siemens
 • Bosch
  • bosch
 • Whirlpool
  • whirlpool
 • Smal
  • small
 • Breed
  • wide
 • Budget
  • budget
 • Zeer stil
  • very_low
 • RVS
  • roestvrijstaal
 • Wandmontage
  • wandmontage
 • Recirculerend
  • recirculerend
Afzuigkappen 6.4 (38)
0 - 24
 • Beko CFB 6432 XG afzuigkap
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzQvNi9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMwNDYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzgvNy9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMwODcuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzQvOS9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMyNDkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzgvMS9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMyODEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzEvMy9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjM4NjUxMTMuanBn
  Beko CFB 6432 XG afzuigkap (82)
  7.93312686985789 (3)
  Beko CFB 6432 XG afzuigkap
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  68.95, 1w (offer_sdt_1_week)
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  68.95, 1w (offer_sdt_1_week)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  63
  good_buy
  most_sold
 • Etna T4404TRVS afzuigkap
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/3/1/etna-t4404trvs-24150131.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/0/etna-t4404trvs-24624050.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/3/1/etna-t4404trvs-24150131.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzMvMS9ldG5hLXQ0NDA0dHJ2cy0yNDE1MDEzMS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/0/etna-t4404trvs-24624050.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzUvMC9ldG5hLXQ0NDA0dHJ2cy0yNDYyNDA1MC5qcGc=
  Etna T4404TRVS afzuigkap (60)
  Etna T4404TRVS afzuigkap
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  110.12, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  446
 • Bosch DWB09W452 afzuigkap
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/9/bosch-dwb-09w452-19593799.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/0/3/bosch-dwb-09w452-19594503.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/8/1/bosch-dwb09w452-cooker-hood-24793881.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/9/bosch-dwb-09w452-19593799.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzkvOS9ib3NjaC1kd2ItMDl3NDUyLTE5NTkzNzk5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/0/3/bosch-dwb-09w452-19594503.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzAvMy9ib3NjaC1kd2ItMDl3NDUyLTE5NTk0NTAzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/8/1/bosch-dwb09w452-cooker-hood-24793881.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzgvMS9ib3NjaC1kd2IwOXc0NTItY29va2VyLWhvb2QtMjQ3OTM4ODEuanBn
  Bosch DWB09W452 afzuigkap (60)
  Bosch DWB09W452 afzuigkap
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  276.06, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  286.05, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  276.06, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  14
 • Amica KH 17118 S
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/4/amica-kh-17118-s-40696174.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/6/amica-kh-17118-s-40696176.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/4/amica-kh-17118-s-40696174.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzcvNC9hbWljYS1raC0xNzExOC1zLTQwNjk2MTc0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/6/amica-kh-17118-s-40696176.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzcvNi9hbWljYS1raC0xNzExOC1zLTQwNjk2MTc2LmpwZw==
  Amica KH 17118 S (43)
  Amica KH 17118 S
  Otto Otto
  6.210282187480932 (106)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 1w (offer_sdt_1_week)
  Otto Otto
  6.210282187480932 (106)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 1w (offer_sdt_1_week)
  1
 • Siemens LC98BE542 afzuigkap
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/8/3/siemens-lc98be542-21785483.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/7/3/siemens-lc98be542-cooker-hood-23822573.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/8/3/siemens-lc98be542-21785483.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzgvMy9zaWVtZW5zLWxjOThiZTU0Mi0yMTc4NTQ4My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/7/3/siemens-lc98be542-cooker-hood-23822573.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzcvMy9zaWVtZW5zLWxjOThiZTU0Mi1jb29rZXItaG9vZC0yMzgyMjU3My5qcGc=
  Siemens LC98BE542 afzuigkap (39)
  Siemens LC98BE542 afzuigkap
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  538.05, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  548.04, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  538.05, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  14
 • Exquisit FKH 61-2 INOX
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/3/exquisit-fkh-61-2-inox-24006333.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/3/exquisit-fkh-61-2-inox-24006333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzMvMy9leHF1aXNpdC1ma2gtNjEtMi1pbm94LTI0MDA2MzMzLmpwZw==
  Exquisit FKH 61-2 INOX (31)
  Exquisit FKH 61-2 INOX
  123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
  8.296683781281184 (106)
  127.44, 2d (offer_sdt_2_days)
  123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
  8.296683781281184 (106)
  127.44, 2d (offer_sdt_2_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  127.44, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  5
 • Zanussi ZHT 630 X afzuigkap
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/9/1/zanussi-zht-630-x-18924691.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/6/zanussi-zht-630-x-24454496.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/7/zanussi-zht-630-x-cooker-hood-24791937.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/9/1/zanussi-zht-630-x-18924691.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzkvMS96YW51c3NpLXpodC02MzAteC0xODkyNDY5MS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/6/zanussi-zht-630-x-24454496.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvNi96YW51c3NpLXpodC02MzAteC0yNDQ1NDQ5Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/7/zanussi-zht-630-x-cooker-hood-24791937.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzMvNy96YW51c3NpLXpodC02MzAteC1jb29rZXItaG9vZC0yNDc5MTkzNy5qcGc=
  Zanussi ZHT 630 X afzuigkap (26)
  Zanussi ZHT 630 X afzuigkap
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  74.99, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  237
 • Zanussi ZHT 630 W afzuigkap
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/2/5/zanussi-zht-630-w-17269225.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/6/zanussi-zht-630-w-23871256.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/1/6/zanussi-zht-630-w-24475816.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/3/zanussi-zht-630-w-24995203.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/2/5/zanussi-zht-630-w-17269225.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzIvNS96YW51c3NpLXpodC02MzAtdy0xNzI2OTIyNS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/6/zanussi-zht-630-w-23871256.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzUvNi96YW51c3NpLXpodC02MzAtdy0yMzg3MTI1Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/1/6/zanussi-zht-630-w-24475816.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzEvNi96YW51c3NpLXpodC02MzAtdy0yNDQ3NTgxNi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/3/zanussi-zht-630-w-24995203.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzAvMy96YW51c3NpLXpodC02MzAtdy0yNDk5NTIwMy5qcGc=
  Zanussi ZHT 630 W afzuigkap (25)
  Zanussi ZHT 630 W afzuigkap
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  58.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  58.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Almere BCC Almere
  58.99, 5.2733791, 52.392978 LOW
  61
 • Pelgrim SLK630RVS afzuigkap
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/3/pelgrim-slk-630-rvs-22201103.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/2/pelgrim-slk630rvs-cooker-hood-23819412.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/3/pelgrim-slk-630-rvs-22201103.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzAvMy9wZWxncmltLXNsay02MzAtcnZzLTIyMjAxMTAzLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/2/pelgrim-slk630rvs-cooker-hood-23819412.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzEvMi9wZWxncmltLXNsazYzMHJ2cy1jb29rZXItaG9vZC0yMzgxOTQxMi5qcGc=
  Pelgrim SLK630RVS afzuigkap (23)
  Pelgrim SLK630RVS afzuigkap
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  148.81, 3d (offer_sdt_3_days)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  148.81, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  148.84, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  9
 • Zanussi ZHP 615 X afzuigkap
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/0/zanussi-zhp-615-x-15791570.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/5/0/zanussi-zhp-615-x-cooker-hood-23970350.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/0/zanussi-zhp-615-x-15791570.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzcvMC96YW51c3NpLXpocC02MTUteC0xNTc5MTU3MC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/5/0/zanussi-zhp-615-x-cooker-hood-23970350.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzUvMC96YW51c3NpLXpocC02MTUteC1jb29rZXItaG9vZC0yMzk3MDM1MC5qcGc=
  Zanussi ZHP 615 X afzuigkap (21)
  Zanussi ZHP 615 X afzuigkap
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  124, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  124, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  125, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  8
 • Bosch DHL545S afzuigkap
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/1/bosch-dhl-545-s-14770931.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/1/4/bosch-dhl-545-s-17872614.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/1/9/bosch-dhl-545-s-18033619.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/9/bosch-dhl545s-cooker-hood-23747199.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/0/bosch-dhl545s-cooker-hood-23747200.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/8/9/bosch-dhl545ssd-cooker-hood-23822089.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/1/bosch-dhz7304-24290891.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/1/bosch-dhl-545-s-14770931.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzMvMS9ib3NjaC1kaGwtNTQ1LXMtMTQ3NzA5MzEuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/1/4/bosch-dhl-545-s-17872614.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzEvNC9ib3NjaC1kaGwtNTQ1LXMtMTc4NzI2MTQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/1/9/bosch-dhl-545-s-18033619.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzEvOS9ib3NjaC1kaGwtNTQ1LXMtMTgwMzM2MTkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/9/bosch-dhl545s-cooker-hood-23747199.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzkvOS9ib3NjaC1kaGw1NDVzLWNvb2tlci1ob29kLTIzNzQ3MTk5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/0/bosch-dhl545s-cooker-hood-23747200.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzAvMC9ib3NjaC1kaGw1NDVzLWNvb2tlci1ob29kLTIzNzQ3MjAwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/8/9/bosch-dhl545ssd-cooker-hood-23822089.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzgvOS9ib3NjaC1kaGw1NDVzc2QtY29va2VyLWhvb2QtMjM4MjIwODkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/1/bosch-dhz7304-24290891.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzkvMS9ib3NjaC1kaHo3MzA0LTI0MjkwODkxLmpwZw==
  Bosch DHL545S afzuigkap (20)
  Bosch DHL545S afzuigkap
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  38, 3d (offer_sdt_3_days)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  38, 3d (offer_sdt_3_days)
  1
 • Etna TO200ERVS afzuigkap
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/8/9/etna-to-200-e-rvs-19863789.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/8/1/etna-to-200-e-rvs-19864081.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/0/etna-to200ervs-cooker-hood-23819200.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/8/9/etna-to-200-e-rvs-19863789.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzgvOS9ldG5hLXRvLTIwMC1lLXJ2cy0xOTg2Mzc4OS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/8/1/etna-to-200-e-rvs-19864081.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzgvMS9ldG5hLXRvLTIwMC1lLXJ2cy0xOTg2NDA4MS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/0/etna-to200ervs-cooker-hood-23819200.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzAvMC9ldG5hLXRvMjAwZXJ2cy1jb29rZXItaG9vZC0yMzgxOTIwMC5qcGc=
  Etna TO200ERVS afzuigkap (19)
  Etna TO200ERVS afzuigkap
  Karwei.nl Karwei.nl
  75, ? (offer_sdt_unknown)
  Karwei.nl Karwei.nl
  75, ? (offer_sdt_unknown)
  GAMMA Aalsmeer GAMMA Aalsmeer
  75, 4.7784226, 52.25701890000001 UNKNOWN
  445
 • Etna T4340TRVS afzuigkap
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/6/2/etna-4340-t-22200362.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/1/etna-t4340trvs-cooker-hood-23824251.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/6/2/etna-4340-t-22200362.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzYvMi9ldG5hLTQzNDAtdC0yMjIwMDM2Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/1/etna-t4340trvs-cooker-hood-23824251.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzUvMS9ldG5hLXQ0MzQwdHJ2cy1jb29rZXItaG9vZC0yMzgyNDI1MS5qcGc=
  Etna T4340TRVS afzuigkap (18)
  Etna T4340TRVS afzuigkap
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  102.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  102.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  GAMMA Aalsmeer GAMMA Aalsmeer
  102.95, 4.7784226, 52.25701890000001 UNKNOWN
  317
 • Bosch DWB09W652 afzuigkap
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/8/bosch-dwb09w652-cooker-hood-23817518.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/9/bosch-dwb09w652-cooker-hood-23817519.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/2/0/bosch-dwb09w652-cooker-hood-23817520.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/8/bosch-dwb09w652-cooker-hood-23817518.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzEvOC9ib3NjaC1kd2IwOXc2NTItY29va2VyLWhvb2QtMjM4MTc1MTguanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/9/bosch-dwb09w652-cooker-hood-23817519.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzEvOS9ib3NjaC1kd2IwOXc2NTItY29va2VyLWhvb2QtMjM4MTc1MTkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/2/0/bosch-dwb09w652-cooker-hood-23817520.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzIvMC9ib3NjaC1kd2IwOXc2NTItY29va2VyLWhvb2QtMjM4MTc1MjAuanBn
  Bosch DWB09W652 afzuigkap (18)
  Bosch DWB09W652 afzuigkap
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  258.99, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  262.26, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  258.99, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  13
 • Klarstein Aurea VII
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/7/klarstein-aurea-vii-48087707.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/8/klarstein-aurea-vii-48087708.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/9/klarstein-aurea-vii-48087709.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/0/klarstein-aurea-vii-48087710.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/7/klarstein-aurea-vii-48087707.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzAvNy9rbGFyc3RlaW4tYXVyZWEtdmlpLTQ4MDg3NzA3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/8/klarstein-aurea-vii-48087708.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzAvOC9rbGFyc3RlaW4tYXVyZWEtdmlpLTQ4MDg3NzA4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/9/klarstein-aurea-vii-48087709.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzAvOS9rbGFyc3RlaW4tYXVyZWEtdmlpLTQ4MDg3NzA5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/0/klarstein-aurea-vii-48087710.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzEvMC9rbGFyc3RlaW4tYXVyZWEtdmlpLTQ4MDg3NzEwLmpwZw==
  Klarstein Aurea VII (18)
  Klarstein Aurea VII
  Electronic-star.nl Electronic-star.nl
  349.99, 1w (offer_sdt_1_week)
  Electronic-star.nl Electronic-star.nl
  349.99, 1w (offer_sdt_1_week)
  1
 • Whirlpool AKR 808 IX afzuigkap
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/8/2/whirlpool-akr-808-ix-20540482.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/0/3/whirlpool-akr-808-ix-18594203.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/2/whirlpool-akr-808-ix-23875262.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/8/2/whirlpool-akr-808-ix-20540482.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzgvMi93aGlybHBvb2wtYWtyLTgwOC1peC0yMDU0MDQ4Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/0/3/whirlpool-akr-808-ix-18594203.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzAvMy93aGlybHBvb2wtYWtyLTgwOC1peC0xODU5NDIwMy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/2/whirlpool-akr-808-ix-23875262.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzYvMi93aGlybHBvb2wtYWtyLTgwOC1peC0yMzg3NTI2Mi5qcGc=
  Whirlpool AKR 808 IX afzuigkap (17)
  Whirlpool AKR 808 IX afzuigkap
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  419.09, 3d (offer_sdt_3_days)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  419.09, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  419.1, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  7
 • Siemens LF91BB552 afzuigkap
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/6/3/siemens-lf91bb552-22319563.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/7/siemens-lf91bb552-cooker-hood-23822587.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/6/3/siemens-lf91bb552-22319563.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzYvMy9zaWVtZW5zLWxmOTFiYjU1Mi0yMjMxOTU2My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/7/siemens-lf91bb552-cooker-hood-23822587.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzgvNy9zaWVtZW5zLWxmOTFiYjU1Mi1jb29rZXItaG9vZC0yMzgyMjU4Ny5qcGc=
  Siemens LF91BB552 afzuigkap (17)
  Siemens LF91BB552 afzuigkap
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  973.78, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  983.77, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  973.78, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  7
 • Bauknecht DBR 5890/1 IN PT afzuigkap
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/5/bauknecht-dbr-5890-01-pt-23193005.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/9/2/bauknecht-dbr-5890-01-pt-23865092.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/5/bauknecht-dbr-5890-01-pt-23193005.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzAvNS9iYXVrbmVjaHQtZGJyLTU4OTAtMDEtcHQtMjMxOTMwMDUuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/9/2/bauknecht-dbr-5890-01-pt-23865092.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzkvMi9iYXVrbmVjaHQtZGJyLTU4OTAtMDEtcHQtMjM4NjUwOTIuanBn
  Bauknecht DBR 5890/1 IN PT afzuigkap (16)
  Bauknecht DBR 5890/1 IN PT afzuigkap
  123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
  8.296683781281184 (106)
  561.15, 2d (offer_sdt_2_days)
  123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
  8.296683781281184 (106)
  561.15, 2d (offer_sdt_2_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  561.15, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  7
 • Zanussi ZHC9131X afzuigkap
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/7/zanussi-zhc-9131-x-17592967.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/8/0/zanussi-zhc-9131-x-18124080.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/2/zanussi-zhc9131x-23758362.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/7/zanussi-zhc-9131-x-17592967.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzYvNy96YW51c3NpLXpoYy05MTMxLXgtMTc1OTI5NjcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/8/0/zanussi-zhc-9131-x-18124080.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzgvMC96YW51c3NpLXpoYy05MTMxLXgtMTgxMjQwODAuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/2/zanussi-zhc9131x-23758362.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvMi96YW51c3NpLXpoYzkxMzF4LTIzNzU4MzYyLmpwZw==
  Zanussi ZHC9131X afzuigkap (16)
  Zanussi ZHC9131X afzuigkap
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  175.43, 3d (offer_sdt_3_days)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  175.43, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  175.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  19
 • Bosch DWW09W450 afzuigkap
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/3/6/bosch-dww09w450-19564236.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/8/7/bosch-dww09w450-23894487.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/3/6/bosch-dww09w450-19564236.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzMvNi9ib3NjaC1kd3cwOXc0NTAtMTk1NjQyMzYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/8/7/bosch-dww09w450-23894487.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzgvNy9ib3NjaC1kd3cwOXc0NTAtMjM4OTQ0ODcuanBn
  Bosch DWW09W450 afzuigkap (15)
  Bosch DWW09W450 afzuigkap
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  230.01, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  240, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  230.01, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  8
 • Novy D 661 afzuigkap
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/1/5/itho-d-661-7828015.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/2/itho-d-661-cooker-hood-23775782.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/1/5/itho-d-661-7828015.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzEvNS9pdGhvLWQtNjYxLTc4MjgwMTUuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/2/itho-d-661-cooker-hood-23775782.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvMi9pdGhvLWQtNjYxLWNvb2tlci1ob29kLTIzNzc1NzgyLmpwZw==
  Novy D 661 afzuigkap (15)
  Novy D 661 afzuigkap
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  411.97, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  411.97, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Siemens LC86KA670 afzuigkap
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/8/6/siemens-lc86ka670-cooker-hood-23824486.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/8/7/siemens-lc86ka670-cooker-hood-23824487.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/8/8/siemens-lc86ka670-cooker-hood-23824488.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/8/9/siemens-lc86ka670-cooker-hood-23824489.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/0/siemens-lc86ka670-cooker-hood-23824490.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/8/6/siemens-lc86ka670-cooker-hood-23824486.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzgvNi9zaWVtZW5zLWxjODZrYTY3MC1jb29rZXItaG9vZC0yMzgyNDQ4Ni5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/8/7/siemens-lc86ka670-cooker-hood-23824487.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzgvNy9zaWVtZW5zLWxjODZrYTY3MC1jb29rZXItaG9vZC0yMzgyNDQ4Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/8/8/siemens-lc86ka670-cooker-hood-23824488.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzgvOC9zaWVtZW5zLWxjODZrYTY3MC1jb29rZXItaG9vZC0yMzgyNDQ4OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/8/9/siemens-lc86ka670-cooker-hood-23824489.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzgvOS9zaWVtZW5zLWxjODZrYTY3MC1jb29rZXItaG9vZC0yMzgyNDQ4OS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/0/siemens-lc86ka670-cooker-hood-23824490.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMC9zaWVtZW5zLWxjODZrYTY3MC1jb29rZXItaG9vZC0yMzgyNDQ5MC5qcGc=
  Siemens LC86KA670 afzuigkap (15)
  Siemens LC86KA670 afzuigkap
  123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
  8.296683781281184 (106)
  799.67, 1w (offer_sdt_1_week)
  123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
  8.296683781281184 (106)
  799.67, 1w (offer_sdt_1_week)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  799.67, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  5
 • Bestron TSCH80X afzuigkap
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/8/7/bestron-tsch-80-r-inox-28687.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/1/2/bestron-tsch-80-inox-23878712.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/1/3/bestron-tsch-80-inox-23878713.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/8/7/bestron-tsch-80-r-inox-28687.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzgvNy9iZXN0cm9uLXRzY2gtODAtci1pbm94LTI4Njg3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/1/2/bestron-tsch-80-inox-23878712.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzEvMi9iZXN0cm9uLXRzY2gtODAtaW5veC0yMzg3ODcxMi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/1/3/bestron-tsch-80-inox-23878713.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzEvMy9iZXN0cm9uLXRzY2gtODAtaW5veC0yMzg3ODcxMy5qcGc=
  Bestron TSCH80X afzuigkap (14)
  Bestron TSCH80X afzuigkap
  Whinkel.nl Whinkel.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  138.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Whinkel.nl Whinkel.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  138.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Exquisit FKH61INOX afzuigkap
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/2/exquisit-fkh61-inox-30715832.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/4/9/exquisit-fkh61inox-cooker-hood-31875949.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/2/exquisit-fkh61-inox-30715832.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzMvMi9leHF1aXNpdC1ma2g2MS1pbm94LTMwNzE1ODMyLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/4/9/exquisit-fkh61inox-cooker-hood-31875949.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzQvOS9leHF1aXNpdC1ma2g2MWlub3gtY29va2VyLWhvb2QtMzE4NzU5NDkuanBn
  Exquisit FKH61INOX afzuigkap (14)
  Exquisit FKH61INOX afzuigkap
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  148.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  148.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  148.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  13
2 89
 • Breedte (breedte):
  • Smal: minder dan 600 mm. (small)
  • Gemiddeld: 600-900 mm. (medium)
  • Breed: meer dan 900 mm. (wide)
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: minder dan €335 (budget)
  • Lage prijs: €335-€685 (low)
  • Gemiddelde prijs: €685- €1215 (medium)
  • High end: meer dan €1215 (high)
 • Model (soort):
  • Ingebouwd inbouw afzuigkap (ingebouwd)
  • Built-in (built_in)
  • Built-under (built_under)
  • Ceiling built-in (ceiling_built_in)
  • Corner (corner)
  • Downdraft (downdraft)
  • Eiland (eiland)
  • Hanger (hanger)
  • Pendant (pendant)
  • Plafond inbouw (plafond_inbouw)
  • Semi built-in (pull out) (semi_built_in_pull_out_)
  • Wall-mounted (wall_mounted)
  • Wandmontage (wandmontage)
 • Geluidsniveau (geluidsniveau):
  • Zeer laag: minder dan 50 dB (very_low)
  • Laag: 50-62 dB (low)
  • Gemiddeld: 62-66 dB (medium)
  • Hoog: meer dan 66 dB (high)
 • Diepte (diepte_product):
  • < 425 mm (diepte_product_430)
  • 425 mm - 495 mm (diepte_product_430_500)
  • 495 mm - 515 mm (diepte_product_500_520)
  • ≥ 515 mm (diepte_product_520)
 • Hoogte (hoogte):
  • < 280 mm (hoogte_280)
  • 280 mm - 520 mm (hoogte_280_520)
  • 520 mm - 865 mm (hoogte_520_870)
  • ≥ 865 mm (hoogte_870)
 • Afzuigmethode (afzuigmethode):
  • Afvoerend/recirculerend (afvoerend_recirculerend)
  • Ducted/Recirculating (ducted_recirculating)
  • Luchtafvoer (luchtafvoer)
  • Recirculating (recirculating)
  • Recirculerend (recirculerend)
 • Kleur (kleur):
  • Aluminium (aluminium)
  • antraciet (antraciet)
  • Beige (beige)
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Chroom (chroom)
  • Cream (cream)
  • Geel (geel)
  • Grafiet (grafiet)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Metallic (metallic)
  • Multi (multi)
  • Oranje (oranje)
  • Parel (parel)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • rvs (rvs)
  • Transparant (transparant)
  • Violet (violet)
  • Wit (wit)
  • Zand (zand)
  • Zilver (zilver)
  • zwart (zwart)
 • Snelheidsstanden (aantal_snelheidsstanden):
  • 1 (aantal_snelheidsstanden_1.0)
  • 2 (aantal_snelheidsstanden_2.0)
  • 3 (aantal_snelheidsstanden_3.0)
  • 4 (aantal_snelheidsstanden_4.0)
  • 5 (aantal_snelheidsstanden_5.0)
  • 6 (aantal_snelheidsstanden_6.0)
  • 8 (aantal_snelheidsstanden_8.0)
  • 9 (aantal_snelheidsstanden_9.0)
 • Intensieve stand (intensieve_stand):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Soort vetfilter (soort_vetfilter):
  • Aluminium (aluminium)
  • Fleece (fleece)
  • Kolen (kolen)
  • Koolstof (koolstof)
  • Metaal (metaal)
  • Metal/Charcoal (metal_charcoal)
  • Papier (papier)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Staal (staal)
  • Synthetisch (synthetisch)
 • Filtersysteem (filtersysteem):
  • Metaal filter (metaal_filter)
  • Vliesfilter (vliesfilter)
 • Varianten (group):
  • Boretti AKP-100 (boretti_akp_100)
  • Boretti AKP-150 (boretti_akp_150)
  • Boretti ESHP 9690 (boretti_eshp_9690)
  • Boretti ESHV 9690 (boretti_eshv_9690)
  • Boretti K 960 (boretti_k_960)
  • Boretti MAKP-70 (boretti_makp_70)
  • Boretti SHP 1200 EM (boretti_shp_1200_em)
  • Boretti SHP 1500 EM (boretti_shp_1500_em)
  • Boretti SHP 1590 (boretti_shp_1590)
  • Boretti SHP 790 (boretti_shp_790)
  • Boretti SHP 800 EM (boretti_shp_800_em)
  • Boretti SHP 890 (boretti_shp_890)
  • Boretti SHP 900 EM (boretti_shp_900_em)
  • Boretti SHP-990 (boretti_shp_990)
  • Boretti SHV 1090 (boretti_shv_1090)
  • Boretti SHV 1200 EM (boretti_shv_1200_em)
  • Boretti SHV 1590 (boretti_shv_1590)
  • Boretti SHV 600 EM (boretti_shv_600_em)
  • Boretti SHV 700 EM (boretti_shv_700_em)
  • Boretti SHV 800 EM (boretti_shv_800_em)
  • Boretti SHV 900 EM (boretti_shv_900_em)
  • Etna 4325 T (etna_4325_t)
  • Etna A 4424L (etna_a_4424l)
  • Etna A 4464 L (etna_a_4464_l)
  • Etna T 300 T (etna_t_300_t)
  • Etna TO 100 E (etna_to_100_e)
  • Etna TO 250 T (etna_to_250_t)
  • Falmec Plane 90 (falmec_plane_90)
  • Miele DA 1060 (miele_da_1060)
  • Whirlpool AKR976 (whirlpool_akr976)
  • Whirlpool AKR 420/1 (whirlpool_akr_420_1)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl