x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

kookplaat

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in kookplaat categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

kookplaat kopen

Heb je net een nieuw huis gekocht of ben je uitgekeken op je oude keuken? Dan mag een nieuwe kookplaat natuurlijk niet ont...
 • Algemene informatie

  Heb je net een nieuw huis gekocht of ben je uitgekeken op je oude keuken? Dan mag een nieuwe kookplaat natuurlijk niet ontbreken! Jij bent op zoek naar een kookplaat en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips.

  Kooktips kookplaat
  Bij het kopen van een kookplaat kun je letten op de volgende dingen:
  1. Capaciteit: uit hoeveel mensen bestaat je huishouden? Hoeveel kookzones heeft de kookplaat?
  2. Ruimte: hoever staan de verschillende kookzones uit elkaar? Kun je je pannen naast elkaar kwijt? Hoeveel ruimte heb je over?
  3. Kookzones: zijn er kookzones in verschillende afmetingen?
  4. Schoonmaken: is de kookplaat makkelijk schoon te maken?
  Soorten kookplaten
  Er bestaan verschillende soorten kookplaten. De belangrijkste zijn:
  • Elektrische kookplaten: een elektrische kookplaat bestaat uit een metalen kookplaat die voor de verhitting van de pan zorgt. Een nadeel van deze kookplaat is dat er veel energie verloren gaat omdat de kookplaat na gebruik nog lang warm blijft.
  • Inductiekookplaat of quicktherm kookplaat: een inductiekookplaat wekt een elektromagnetisch veld op in de bodem van de pan. Hierdoor wordt alleen het metaal van de pan verwarmd. Voordelen van deze kookplaat zijn energiezuinigheid, de snellere verhitting dan de andere kookplaten die werken op elektriciteit, en veiligheid. Een nadeel is dat bij de aanschaf van een inductiekookplaat er ook een nieuwe pannenset aangeschaft moet worden. Niet alle pannen zijn namelijk geschikt voor koken op een inductiekookplaat.
  • Keramische kookplaat: zowel een keramische kookplaat als een inductiekookplaat is gemaakt van glas. Nadat de kookplaat is afgekoeld kan deze gemakkelijk met een doekje worden schoongemaakt.
  • Gaskookplaat: De gaskookplaat werkt uiteraard op gas. De kookplaat kan aangestoken worden met behulp van de handige elektrische vonkontsteking, die tegenwoordig op vrijwel elke gaskookplaat zit. De vonkontsteking treedt in werking zodra je een knopje ingedrukt houdt. Over het algemeen verbruik je met koken op gas de minste energie.
  Technische specificaties
  Naast verschillen in de kookmethode kan er bij kookplaten onderscheid gemaakt worden tussen het aantal kookzones en inbouwkookplaten, hoekmodellen inbouwkookplaten of vrijstaande opzetkookplaten. Over het algemeen zijn de inductiekookplaat en keramische kookplaat inbouwkookplaten en elektrische kookplaten zijn vrijstaande kookplaten. Kookmodules zijn vaak kookelementen met een of twee kookzones, de zogenaamde 1-pits kookplaten of 2-pits kookplaten. De meeste kookplaten zijn 4-pits kookplaten, maar er bestaan ook 3-pits kookplaten en voor de echte kookliefhebbers zijn er 5-pits kookplaten, 6-pits kookplaten en zelfs 7-pits kookplaten.

  Tot slot kun je nog kiezen uit kookplaten met verschillende typen kookzones. De meest simpele kookplaat is een variobrander. Deze kookplaat heeft kookzones van verschillende afmetingen en vermogens. Maar als je meer van koken houdt, zijn er ook kookplaten met een wokbrander, visbrander of braadzone. De wokbrander is een kookzone op de kookplaat met extra vermogen. Er zijn gaskookplaten met een ingebouwde wokbrander, maar bij sommige moet je de wokring apart aanschaffen. Ook inductiekookplaten en keramische kookplaten hebben soms een wokbrander. Vaak wordt deze kookzone aangegeven met meerdere ringen op de kookplaat. De visbrander is een ovale kookzone en de braadzone heeft wel extra vermogen, maar dit is minder dan bij de wokbrander. Braadzones hebben vaak een ring extra op de kookplaat bij inductie- en keramische kookplaten.

  Nieuwste ontwikkelingen
  Tegenwoordig zijn inductiekookplaten en keramische kokplaten de trend, omdat ze je veel ruimte geven, eenvoudig te bedienen zijn en makkelijk schoon te maken. Design kookplaten worden vooral gemaakt van rvs, maar ook zwart is erg populair.

  Accessoires kookplaat
  Accessoires die geleverd kunnen worden bij een kookplaat zijn een braadslede, grillpan, kookboek en vleesthermometer. Al deze extra's kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een kookplaat.
 • Veelgestelde vragen


  Kan ik mijn kookplaat zelf veilig op het gas aansluiten?

  Als je dit nog nooit gedaan hebt, is het verstandig om hier meer informatie over in te winnen bij een expert. Het is overigens ook verstandig om bij de aanschaf te kijken naar het GIVEG-keurmerk. Het GIVEG-keurmerk is een keurmerk voor betrouwbare gastoestellen.

  Hoe kan ik zien dat de kookzone van de inductiekookplaat is afgekoeld?
  Aan de kookzone zelf kun je dit niet zien. Meestal zit er echter wel een indicatielampje op de kookplaat. Als dat lampje uit is, kun je er zeker van zijn dat de kookplaats afgekoeld is en kun je hem met een gerust hart schoonmaken.

  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen voor een kookplaat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een friteuse, koelkast of vaatwasser betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs. Voor een losse kookplaat hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen. Voor gasgrillen met kookplaat, fornuizen, etc. betaal je wel een verwijderingsbijdrage van € 5,00.

  Kan ik de elektrische kookplaat gewoon met een stekker in stopcontact aansluiten?
  Nee, meestal niet. Vaak is er een aanpassing nodig in de elektriciteitsfaciliteiten in de keuken. Een elektrische kookplaat sluit je over het algemeen aan met een speciale 380 Volt-stekker. Als je daar geen ervaring mee hebt, dan is het verstandig een expert om advies te vragen.

  Wat is de goedkoopste manier van koken?
  Het koken op gas is het voordeligst. Wil je toch elektrisch koken, dan kun je het beste kiezen voor een inductie- of quick term-kookplaat. De aanschaf van een gaskookplaat is meestal ook voordeliger dan een elektrische kookplaat.

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een lijst met een uitleg van de gebruikte begrippen.

  Braadzone

  Met een braadzone wordt aangegeven of de kookzone kan worden uitgebreid met een extra kookring.

  Kookmodule
  Met een kookmodule worden losse elementen bedoeld die eventueel naast de kookplaat in het werkblad kunnen worden ingebouwd. Dit zijn bijvoorbeeld de domino-kookelementen (kookplaten met een of twee kookzones), de wokbrander, grill, werkblad enzovoort.

  Kooktimer
  Met de kooktimer wordt aangegeven of de kooktijd per kookzone instelbaar is, waarna de kookzone automatisch wordt uitgeschakeld.

  Model
  Met model wordt bedoeld op welke manier de energieoverdracht van de kookplaat naar de pan plaatsvindt.

  • Bij gaskookplaten is gas de verwarmingsbron.
  • Een elektrische kookplaat is gemaakt van metaal. De pan wordt verwarmd door de warmte van de metalen plaat.
  • De inductiekookplaat zorgt voor een elektromagnetisch veld in de bodem van de pan. Hierdoor kan alleen metaal  verwarmd worden, wat een aantal voordelen oplevert. De voordelen van inductiekoken zijn de snellere verhitting dan bij de traditionele modellen, de veiligheid en het energieverbruik. Er gaat minder energie verloren door de directe verhitting van de pan.
  • Een keramische kookplaat is ook een elektrische kookplaat, maar dan gemaakt van glas.
  Pandrager
  Met een pandrager wordt aangegeven van welk materiaal het frame is gemaakt waar de pan op wordt gezet.

  Type
  Kookplaten kunnen worden ingedeeld in vrijstaande typen en inbouwtypen. Vrijstaande kookplaten kunnen los op het aanrecht worden geplaatst. Inbouwkookplaten worden verwerkt in het keukenwerkblad.

  Type bediening
  Met type bediening worden de verschillende mogelijkheden om de kookplaat te bedienen, aangegeven. Voorbeelden zijn de draaiknop, tiptoets en sensortoets.

  Variobrander
  Met variobrander wordt aangegeven of er in de kookplaat kookzones met verschillende afmetingen en vermogens aanwezig zijn.

  Visbrander
  Met een visbrander wordt een ovale kookzone bedoeld.

  Warmhoudzone
  Met een warmhoudzone wordt een kookzone met een laag vermogen bedoeld.

  Wokbrander
  Een wokbrander is een kookzone met extra vermogen, zodat op hoge temperatuur eten bereid kan worden.
  • Tafelblad Kookplaten die op het tafelblad geplaatst kunnen worden.
  • Ingebouwd Deze kookplaten worden ingebouwd in het aanrecht, let hierbij op de afmetingen.
  • Budget Kookplaten voor minder dan 300 euro.
  • Bosch De kookplaten van Bosch maken het koken leuker en makkelijker.
  • Inductie Het grote voordeel van koken op een inductie kookplaat is dat er geen energie verloren gaat.
  • Siemens Siemens is een van de grootste bedrijven met jaren lange ervaring op het gebiedt van kookplaten.
  • Vier kookzones Deze kookplaten hebben vier kookzones.
  • Smeg De Smeg kookplaten zijn van hoge kwaliteit en zijn een stijlvolle toevoeging aan de keuken.
  • Keramisch Keramische kookplaten zijn eenvoudig schoon te maken en er is geen open vuur.
 • Etna T1124ZTA kookplaat
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/4/etna-t1124zta-22445194.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/5/etna-t1124zta-hob-23960005.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/6/etna-t1124zta-hob-23960006.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/4/etna-t1124zta-22445194.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzkvNC9ldG5hLXQxMTI0enRhLTIyNDQ1MTk0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/5/etna-t1124zta-hob-23960005.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzAvNS9ldG5hLXQxMTI0enRhLWhvYi0yMzk2MDAwNS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/6/etna-t1124zta-hob-23960006.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzAvNi9ldG5hLXQxMTI0enRhLWhvYi0yMzk2MDAwNi5qcGc=
  Etna T1124ZTA kookplaat (30)
  7.75 (1)
  Etna T1124ZTA kookplaat
  Mooi design, eenvoudig en gemakkelijk schoon te houden
  Mooi design, eenvoudig en gemakkelijk schoon te houden
  9.0
  0 10
 • Etna EKP327WIT kookplaat
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/0/7/etna-ekp-327-17852707.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/7/1/etna-ekp327wit-hob-23750171.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/0/7/etna-ekp-327-17852707.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzAvNy9ldG5hLWVrcC0zMjctMTc4NTI3MDcuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/7/1/etna-ekp327wit-hob-23750171.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzcvMS9ldG5hLWVrcDMyN3dpdC1ob2ItMjM3NTAxNzEuanBn
  Etna EKP327WIT kookplaat (39)
  5.25 (1)
  Etna EKP327WIT kookplaat
  Er moet VOORAL op gelet woren wat de voltage spanning is in het stopkontakt
  Er moet VOORAL op gelet woren wat de voltage spanning is in het stopkontakt.. Deze Etna heeft 2x 230 volt en past dus vooral NIET op de meeste 380 volt stopkontakten (5 poot stekker) bij de keuken aansluiting voor het fornuis !
  4.0
  0 10
 • Siemens EH975SK11E kookplaat
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/9/siemens-eh975sk11e-7847979.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/7/3/siemens-eh975sk11e-23859673.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/9/siemens-eh975sk11e-7847979.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzcvOS9zaWVtZW5zLWVoOTc1c2sxMWUtNzg0Nzk3OS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/7/3/siemens-eh975sk11e-23859673.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzcvMy9zaWVtZW5zLWVoOTc1c2sxMWUtMjM4NTk2NzMuanBn
  Siemens EH975SK11E kookplaat (51)
  6.9 (1)
  Siemens EH975SK11E kookplaat
  er is een storing en geeft een P met een _ aan wat moet ik doen, dat geeft hij bij 2...
  er is een storing en geeft een P met een _ aan wat moet ik doen, dat geeft hij bij 2 plaaten en ik heb een EH975SK11E.
  7.3
  0 10
 • Tafelblad
  • tafelblad
 • Ingebouwd
  • ingebouwd
 • Budget
  • budget
 • Bosch
  • bosch
 • Inductie
  • induction
  • electric_induction
  • electrische_inductie
  • inductie
 • Siemens
  • siemens
 • Vier kookzones
  • aantal_burners_cooking_zones_4.0
 • Smeg
  • smeg
 • Keramisch
  • keramisch
Kookplaten 6.3 (28)
0 - 24
 • Bosch PIE645B18E kookplaat
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/6/bosch-pie-645-b18e-22185776.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/1/4/bosch-pie-645-b18e-22187814.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/0/6/bosch-pie645b18e-hob-23792706.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/6/bosch-pie-645-b18e-22185776.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzcvNi9ib3NjaC1waWUtNjQ1LWIxOGUtMjIxODU3NzYuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/1/4/bosch-pie-645-b18e-22187814.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzEvNC9ib3NjaC1waWUtNjQ1LWIxOGUtMjIxODc4MTQuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/0/6/bosch-pie645b18e-hob-23792706.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzAvNi9ib3NjaC1waWU2NDViMThlLWhvYi0yMzc5MjcwNi5qcGc=
  Bosch PIE645B18E kookplaat (120)
  Bosch PIE645B18E kookplaat
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.825523079887265 (270)
  362.18, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.825523079887265 (270)
  362.18, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  362.18, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  10
  most_sold
 • Siemens EH875FM27E kookplaat
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/2/siemens-eh875fm27e-22200642.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/1/4/siemens-eh875fm27e-22201714.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/0/siemens-eh875fm27e-hob-23815800.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/1/siemens-eh875fm27e-hob-23815801.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/2/siemens-eh875fm27e-hob-23815802.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/3/siemens-eh875fm27e-hob-23815803.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/4/siemens-eh875fm27e-hob-23815804.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/5/siemens-eh875fm27e-hob-23815805.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/6/siemens-eh875fm27e-hob-23815806.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/7/siemens-eh875fm27e-hob-23815807.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/2/siemens-eh875fm27e-22200642.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzQvMi9zaWVtZW5zLWVoODc1Zm0yN2UtMjIyMDA2NDIuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/1/4/siemens-eh875fm27e-22201714.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzEvNC9zaWVtZW5zLWVoODc1Zm0yN2UtMjIyMDE3MTQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/0/siemens-eh875fm27e-hob-23815800.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzAvMC9zaWVtZW5zLWVoODc1Zm0yN2UtaG9iLTIzODE1ODAwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/1/siemens-eh875fm27e-hob-23815801.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzAvMS9zaWVtZW5zLWVoODc1Zm0yN2UtaG9iLTIzODE1ODAxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/2/siemens-eh875fm27e-hob-23815802.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzAvMi9zaWVtZW5zLWVoODc1Zm0yN2UtaG9iLTIzODE1ODAyLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/3/siemens-eh875fm27e-hob-23815803.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzAvMy9zaWVtZW5zLWVoODc1Zm0yN2UtaG9iLTIzODE1ODAzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/4/siemens-eh875fm27e-hob-23815804.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzAvNC9zaWVtZW5zLWVoODc1Zm0yN2UtaG9iLTIzODE1ODA0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/5/siemens-eh875fm27e-hob-23815805.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzAvNS9zaWVtZW5zLWVoODc1Zm0yN2UtaG9iLTIzODE1ODA1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/6/siemens-eh875fm27e-hob-23815806.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzAvNi9zaWVtZW5zLWVoODc1Zm0yN2UtaG9iLTIzODE1ODA2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/7/siemens-eh875fm27e-hob-23815807.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzAvNy9zaWVtZW5zLWVoODc1Zm0yN2UtaG9iLTIzODE1ODA3LmpwZw==
  Siemens EH875FM27E kookplaat (104)
  Siemens EH875FM27E kookplaat
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  731.72, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  731.72, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  731.73, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  15
 • Etna KGV358RVS kookplaat
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/6/etna-kgv358rvs-hob-30603486.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/7/etna-kgv358rvs-hob-30603487.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/6/etna-kgv358rvs-hob-30603486.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzgvNi9ldG5hLWtndjM1OHJ2cy1ob2ItMzA2MDM0ODYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/7/etna-kgv358rvs-hob-30603487.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzgvNy9ldG5hLWtndjM1OHJ2cy1ob2ItMzA2MDM0ODcuanBn
  Etna KGV358RVS kookplaat (70)
  Etna KGV358RVS kookplaat
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.937277263490879 (255)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  183.09, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.937277263490879 (255)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  183.09, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  183.9, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  82
 • Siemens EH875MP17E kookplaat
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/1/siemens-eh875mp17e-19976651.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/9/siemens-eh875mp17e-hob-23816379.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/0/siemens-eh875mp17e-hob-23816380.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/1/siemens-eh875mp17e-hob-23816381.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/2/siemens-eh875mp17e-hob-23816382.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/3/siemens-eh875mp17e-hob-23816383.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/4/siemens-eh875mp17e-hob-23816384.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/5/siemens-eh875mp17e-hob-23816385.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/6/siemens-eh875mp17e-hob-23816386.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/1/siemens-eh875mp17e-19976651.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzUvMS9zaWVtZW5zLWVoODc1bXAxN2UtMTk5NzY2NTEuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/9/siemens-eh875mp17e-hob-23816379.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvOS9zaWVtZW5zLWVoODc1bXAxN2UtaG9iLTIzODE2Mzc5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/0/siemens-eh875mp17e-hob-23816380.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzgvMC9zaWVtZW5zLWVoODc1bXAxN2UtaG9iLTIzODE2MzgwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/1/siemens-eh875mp17e-hob-23816381.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzgvMS9zaWVtZW5zLWVoODc1bXAxN2UtaG9iLTIzODE2MzgxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/2/siemens-eh875mp17e-hob-23816382.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzgvMi9zaWVtZW5zLWVoODc1bXAxN2UtaG9iLTIzODE2MzgyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/3/siemens-eh875mp17e-hob-23816383.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzgvMy9zaWVtZW5zLWVoODc1bXAxN2UtaG9iLTIzODE2MzgzLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/4/siemens-eh875mp17e-hob-23816384.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzgvNC9zaWVtZW5zLWVoODc1bXAxN2UtaG9iLTIzODE2Mzg0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/5/siemens-eh875mp17e-hob-23816385.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzgvNS9zaWVtZW5zLWVoODc1bXAxN2UtaG9iLTIzODE2Mzg1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/6/siemens-eh875mp17e-hob-23816386.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzgvNi9zaWVtZW5zLWVoODc1bXAxN2UtaG9iLTIzODE2Mzg2LmpwZw==
  Siemens EH875MP17E kookplaat (64)
  Siemens EH875MP17E kookplaat
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.937277263490879 (255)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  742.17, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.937277263490879 (255)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  742.17, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  742.17, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  20
 • Etna T106HRVSA kookplaat
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/2/etna-t-106-h-rvs-a-19806612.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/0/etna-t106hrvsa-hob-23783450.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/2/etna-t-106-h-rvs-a-19806612.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzEvMi9ldG5hLXQtMTA2LWgtcnZzLWEtMTk4MDY2MTIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/0/etna-t106hrvsa-hob-23783450.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzUvMC9ldG5hLXQxMDZocnZzYS1ob2ItMjM3ODM0NTAuanBn
  Etna T106HRVSA kookplaat (62)
  Etna T106HRVSA kookplaat
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  101.93, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  101.93, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  BCC Hoogeveen BCC Hoogeveen
  101.93, 6.477204899999999, 52.7273253 LOW
  70
 • Siemens EH975SK11E kookplaat
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/9/siemens-eh975sk11e-7847979.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/7/3/siemens-eh975sk11e-23859673.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/9/siemens-eh975sk11e-7847979.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzcvOS9zaWVtZW5zLWVoOTc1c2sxMWUtNzg0Nzk3OS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/7/3/siemens-eh975sk11e-23859673.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzcvMy9zaWVtZW5zLWVoOTc1c2sxMWUtMjM4NTk2NzMuanBn
  Siemens EH975SK11E kookplaat (51)
  6.9 (1)
  Siemens EH975SK11E kookplaat
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  875.57, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.937277263490879 (255)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  890.56, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  875.57, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  6
 • Etna T106VRVSA kookplaat
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/0/etna-t-106-v-rvs-a-19749920.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/5/0/etna-t-106-v-rvs-a-22313550.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/1/1/etna-t106vrvsa-hob-23900511.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/0/etna-t-106-v-rvs-a-19749920.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzIvMC9ldG5hLXQtMTA2LXYtcnZzLWEtMTk3NDk5MjAuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/5/0/etna-t-106-v-rvs-a-22313550.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzUvMC9ldG5hLXQtMTA2LXYtcnZzLWEtMjIzMTM1NTAuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/1/1/etna-t106vrvsa-hob-23900511.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzEvMS9ldG5hLXQxMDZ2cnZzYS1ob2ItMjM5MDA1MTEuanBn
  Etna T106VRVSA kookplaat (49)
  Etna T106VRVSA kookplaat
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  118.05, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  118.05, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  118.05, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  232
 • Etna EKP358RVS kookplaat
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/5/etna-ekp-358-inox-18636095.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/8/8/etna-ekp358rvs-hob-23806588.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/6/1/etna-ekp358rvs-hob-23901661.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/5/etna-ekp-358-inox-18636095.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzkvNS9ldG5hLWVrcC0zNTgtaW5veC0xODYzNjA5NS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/8/8/etna-ekp358rvs-hob-23806588.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzgvOC9ldG5hLWVrcDM1OHJ2cy1ob2ItMjM4MDY1ODguanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/6/1/etna-ekp358rvs-hob-23901661.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzYvMS9ldG5hLWVrcDM1OHJ2cy1ob2ItMjM5MDE2NjEuanBn
  Etna EKP358RVS kookplaat (46)
  Etna EKP358RVS kookplaat
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.937277263490879 (255)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.937277263490879 (255)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  394.47, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  58
 • Siemens EH631BE18E kookplaat
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/1/9/siemens-eh631be18e-20886919.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/7/siemens-eh631be18e-hob-23815647.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/1/9/siemens-eh631be18e-20886919.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzEvOS9zaWVtZW5zLWVoNjMxYmUxOGUtMjA4ODY5MTkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/7/siemens-eh631be18e-hob-23815647.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzQvNy9zaWVtZW5zLWVoNjMxYmUxOGUtaG9iLTIzODE1NjQ3LmpwZw==
  Siemens EH631BE18E kookplaat (45)
  Siemens EH631BE18E kookplaat
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.937277263490879 (255)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  449.41, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.937277263490879 (255)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  449.41, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • AEG HK634200XB kookplaat
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/aeg-electrolux-hk-634200-x-b-18123496.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/8/aeg-hk-634200-x-b-23873178.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/0/5/aeg-hk-634200-x-b-23878005.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/3/7/aeg-hk-634200-x-b-50098837.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/3/8/aeg-hk-634200-x-b-50098838.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/3/9/aeg-hk-634200-x-b-50098839.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/4/0/aeg-hk-634200-x-b-50098840.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/1/aeg-hk-634200-x-b-51729621.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/2/aeg-hk-634200-x-b-51729622.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/3/aeg-hk-634200-x-b-51729623.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/6/4/aeg-hk-634200-x-b-18077164.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/aeg-electrolux-hk-634200-x-b-18123496.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzkvNi9hZWctZWxlY3Ryb2x1eC1oay02MzQyMDAteC1iLTE4MTIzNDk2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/8/aeg-hk-634200-x-b-23873178.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzcvOC9hZWctaGstNjM0MjAwLXgtYi0yMzg3MzE3OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/0/5/aeg-hk-634200-x-b-23878005.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzAvNS9hZWctaGstNjM0MjAwLXgtYi0yMzg3ODAwNS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/3/7/aeg-hk-634200-x-b-50098837.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzMvNy9hZWctaGstNjM0MjAwLXgtYi01MDA5ODgzNy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/3/8/aeg-hk-634200-x-b-50098838.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzMvOC9hZWctaGstNjM0MjAwLXgtYi01MDA5ODgzOC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/3/9/aeg-hk-634200-x-b-50098839.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzMvOS9hZWctaGstNjM0MjAwLXgtYi01MDA5ODgzOS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/4/0/aeg-hk-634200-x-b-50098840.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvMC9hZWctaGstNjM0MjAwLXgtYi01MDA5ODg0MC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/1/aeg-hk-634200-x-b-51729621.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzIvMS9hZWctaGstNjM0MjAwLXgtYi01MTcyOTYyMS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/2/aeg-hk-634200-x-b-51729622.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzIvMi9hZWctaGstNjM0MjAwLXgtYi01MTcyOTYyMi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/3/aeg-hk-634200-x-b-51729623.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzIvMy9hZWctaGstNjM0MjAwLXgtYi01MTcyOTYyMy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/6/4/aeg-hk-634200-x-b-18077164.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzYvNC9hZWctaGstNjM0MjAwLXgtYi0xODA3NzE2NC5qcGc=
  AEG HK634200XB kookplaat (44)
  AEG HK634200XB kookplaat
  Redcoon Redcoon
  7.678715534031743 (423)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  339, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon Redcoon
  7.678715534031743 (423)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  339, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  72
 • Etna EKP327WIT kookplaat
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/0/7/etna-ekp-327-17852707.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/7/1/etna-ekp327wit-hob-23750171.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/0/7/etna-ekp-327-17852707.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzAvNy9ldG5hLWVrcC0zMjctMTc4NTI3MDcuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/7/1/etna-ekp327wit-hob-23750171.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzcvMS9ldG5hLWVrcDMyN3dpdC1ob2ItMjM3NTAxNzEuanBn
  Etna EKP327WIT kookplaat (39)
  5.25 (1)
  Etna EKP327WIT kookplaat
  Keukenwarenhuis.nl Keukenwarenhuis.nl
  7.19784123014971 (3)
  178, 4d (offer_sdt_4_days)
  Keukenwarenhuis.nl Keukenwarenhuis.nl
  7.19784123014971 (3)
  178, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Bestron AHP212D kookplaat
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/9/6/bestron-ahp-212-d-19270296.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/7/bestron-ahp212d-hob-27178117.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/1/bestron-ahp-212-d-18628231.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/9/6/bestron-ahp-212-d-19270296.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzkvNi9iZXN0cm9uLWFocC0yMTItZC0xOTI3MDI5Ni5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/7/bestron-ahp212d-hob-27178117.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzEvNy9iZXN0cm9uLWFocDIxMmQtaG9iLTI3MTc4MTE3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/1/bestron-ahp-212-d-18628231.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzMvMS9iZXN0cm9uLWFocC0yMTItZC0xODYyODIzMS5qcGc=
  Bestron AHP212D kookplaat (39)
  Bestron AHP212D kookplaat
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  35.99, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  181
  good_buy
 • Etna A140VWRVSA kookplaat
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/6/0/etna-a-140-vw-rvs-a-19913560.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/1/3/etna-a140vwrvsa-hob-23783513.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/6/0/etna-a-140-vw-rvs-a-19913560.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzYvMC9ldG5hLWEtMTQwLXZ3LXJ2cy1hLTE5OTEzNTYwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/1/3/etna-a140vwrvsa-hob-23783513.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzEvMy9ldG5hLWExNDB2d3J2c2EtaG9iLTIzNzgzNTEzLmpwZw==
  Etna A140VWRVSA kookplaat (38)
  Etna A140VWRVSA kookplaat
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.937277263490879 (255)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279.04, 3d (offer_sdt_3_days)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.937277263490879 (255)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279.04, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  279.05, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  135
 • Exquisit EKI4B kookplaat
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/1/7/exquisit-eki-4-b-19208717.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/2/exquisit-eki-4-b-19209202.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/8/exquisit-eki4b-hob-23995368.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/1/7/exquisit-eki-4-b-19208717.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzEvNy9leHF1aXNpdC1la2ktNC1iLTE5MjA4NzE3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/2/exquisit-eki-4-b-19209202.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzAvMi9leHF1aXNpdC1la2ktNC1iLTE5MjA5MjAyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/8/exquisit-eki4b-hob-23995368.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzYvOC9leHF1aXNpdC1la2k0Yi1ob2ItMjM5OTUzNjguanBn
  Exquisit EKI4B kookplaat (37)
  Exquisit EKI4B kookplaat
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  295.25, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.937277263490879 (255)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  295.29, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  295.25, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  6
 • Etna T1124ZTA kookplaat
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/4/etna-t1124zta-22445194.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/5/etna-t1124zta-hob-23960005.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/6/etna-t1124zta-hob-23960006.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/4/etna-t1124zta-22445194.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzkvNC9ldG5hLXQxMTI0enRhLTIyNDQ1MTk0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/5/etna-t1124zta-hob-23960005.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzAvNS9ldG5hLXQxMTI0enRhLWhvYi0yMzk2MDAwNS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/6/etna-t1124zta-hob-23960006.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzAvNi9ldG5hLXQxMTI0enRhLWhvYi0yMzk2MDAwNi5qcGc=
  Etna T1124ZTA kookplaat (30)
  7.75 (1)
  Etna T1124ZTA kookplaat
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.937277263490879 (255)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239, 3d (offer_sdt_3_days)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.937277263490879 (255)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  240.74, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  13
 • Etna KGV358HWIT kookplaat
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/3/etna-kgv358hwit-hob-30603493.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/4/etna-kgv358hwit-hob-30603494.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/3/etna-kgv358hwit-hob-30603493.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzkvMy9ldG5hLWtndjM1OGh3aXQtaG9iLTMwNjAzNDkzLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/4/etna-kgv358hwit-hob-30603494.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzkvNC9ldG5hLWtndjM1OGh3aXQtaG9iLTMwNjAzNDk0LmpwZw==
  Etna KGV358HWIT kookplaat (29)
  Etna KGV358HWIT kookplaat
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.493837102465276 (4204)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.493837102465276 (4204)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  149, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  58
 • Pelgrim PK 454 wit
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/3/pelgrim-pk-454-white--19691583.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/2/9/pelgrim-pk-454-white--23750129.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/6/5/pelgrim-pk-454-white--23954565.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/3/pelgrim-pk-454-white--19691583.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzgvMy9wZWxncmltLXBrLTQ1NC13aGl0ZS0tMTk2OTE1ODMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/2/9/pelgrim-pk-454-white--23750129.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzIvOS9wZWxncmltLXBrLTQ1NC13aGl0ZS0tMjM3NTAxMjkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/6/5/pelgrim-pk-454-white--23954565.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvNS9wZWxncmltLXBrLTQ1NC13aGl0ZS0tMjM5NTQ1NjUuanBn
  Pelgrim PK 454 wit (29)
  Pelgrim PK 454 wit
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  220.78, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  220.78, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  220.78, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  77
 • Siemens EH975MV17E kookplaat
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/2/8/siemens-eh-975mv17e-22200928.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/0/4/siemens-eh975mv17e-hob-23794004.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/1/siemens-eh975mv17e-hob-23904641.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/2/siemens-eh975mv17e-hob-23904642.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/3/siemens-eh975mv17e-hob-23904643.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/2/8/siemens-eh-975mv17e-22200928.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzIvOC9zaWVtZW5zLWVoLTk3NW12MTdlLTIyMjAwOTI4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/0/4/siemens-eh975mv17e-hob-23794004.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzAvNC9zaWVtZW5zLWVoOTc1bXYxN2UtaG9iLTIzNzk0MDA0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/1/siemens-eh975mv17e-hob-23904641.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzQvMS9zaWVtZW5zLWVoOTc1bXYxN2UtaG9iLTIzOTA0NjQxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/2/siemens-eh975mv17e-hob-23904642.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzQvMi9zaWVtZW5zLWVoOTc1bXYxN2UtaG9iLTIzOTA0NjQyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/3/siemens-eh975mv17e-hob-23904643.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzQvMy9zaWVtZW5zLWVoOTc1bXYxN2UtaG9iLTIzOTA0NjQzLmpwZw==
  Siemens EH975MV17E kookplaat (28)
  Siemens EH975MV17E kookplaat
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  949, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  949, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  1149.51, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  7
 • Etna KGV158WIT kookplaat
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/9/etna-kgv158wit-hob-30603499.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/0/etna-kgv158wit-hob-30603500.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/9/etna-kgv158wit-hob-30603499.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzkvOS9ldG5hLWtndjE1OHdpdC1ob2ItMzA2MDM0OTkuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/0/etna-kgv158wit-hob-30603500.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzAvMC9ldG5hLWtndjE1OHdpdC1ob2ItMzA2MDM1MDAuanBn
  Etna KGV158WIT kookplaat (28)
  Etna KGV158WIT kookplaat
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.493837102465276 (4204)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.493837102465276 (4204)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  129, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  115
 • Siemens ER926SB70N kookplaat
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/7/4/siemens-er-926sb70-n-18928974.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/6/1/siemens-er926sb70n-hob-24047161.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/7/4/siemens-er-926sb70-n-18928974.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzcvNC9zaWVtZW5zLWVyLTkyNnNiNzAtbi0xODkyODk3NC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/6/1/siemens-er926sb70n-hob-24047161.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzYvMS9zaWVtZW5zLWVyOTI2c2I3MG4taG9iLTI0MDQ3MTYxLmpwZw==
  Siemens ER926SB70N kookplaat (28)
  Siemens ER926SB70N kookplaat
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  676.89, 4d (offer_sdt_4_days)
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  676.89, 4d (offer_sdt_4_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  676.9, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  33
 • Zanussi ZEV 6340 FBA
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/7/2/zanussi-zev-6340-fba-18856572.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/3/zanussi-zev-6340-fba-24045653.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/7/2/zanussi-zev-6340-fba-18856572.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzcvMi96YW51c3NpLXpldi02MzQwLWZiYS0xODg1NjU3Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/3/zanussi-zev-6340-fba-24045653.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzUvMy96YW51c3NpLXpldi02MzQwLWZiYS0yNDA0NTY1My5qcGc=
  Zanussi ZEV 6340 FBA (28)
  Zanussi ZEV 6340 FBA
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  215, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  215, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  215, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  74
 • AEG HK874400FB kookplaat
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/2/3/aeg-hk-874400-f-b-hk-874400-i-b-18916623.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/2/aeg-hk-874400-f-b-hk-874400-i-b-23884172.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/3/aeg-hk-874400-f-b-hk-874400-i-b-23884173.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/4/9/aeg-hk874400fb-hob-50098849.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/0/aeg-hk874400fb-hob-50098850.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/1/aeg-hk874400fb-hob-50098851.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/2/aeg-hk874400fb-hob-50098852.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/3/aeg-hk874400fb-hob-50098853.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/4/aeg-hk874400fb-hob-50098854.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/5/aeg-hk874400fb-hob-50098855.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/6/aeg-hk874400fb-hob-50098856.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/7/aeg-hk874400fb-hob-50098857.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/8/aeg-hk874400fb-hob-50098858.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/2/3/aeg-hk-874400-f-b-hk-874400-i-b-18916623.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzIvMy9hZWctaGstODc0NDAwLWYtYi1oay04NzQ0MDAtaS1iLTE4OTE2NjIzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/2/aeg-hk-874400-f-b-hk-874400-i-b-23884172.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzcvMi9hZWctaGstODc0NDAwLWYtYi1oay04NzQ0MDAtaS1iLTIzODg0MTcyLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/3/aeg-hk-874400-f-b-hk-874400-i-b-23884173.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzcvMy9hZWctaGstODc0NDAwLWYtYi1oay04NzQ0MDAtaS1iLTIzODg0MTczLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/4/9/aeg-hk874400fb-hob-50098849.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvOS9hZWctaGs4NzQ0MDBmYi1ob2ItNTAwOTg4NDkuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/0/aeg-hk874400fb-hob-50098850.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzUvMC9hZWctaGs4NzQ0MDBmYi1ob2ItNTAwOTg4NTAuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/1/aeg-hk874400fb-hob-50098851.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzUvMS9hZWctaGs4NzQ0MDBmYi1ob2ItNTAwOTg4NTEuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/2/aeg-hk874400fb-hob-50098852.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzUvMi9hZWctaGs4NzQ0MDBmYi1ob2ItNTAwOTg4NTIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/3/aeg-hk874400fb-hob-50098853.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzUvMy9hZWctaGs4NzQ0MDBmYi1ob2ItNTAwOTg4NTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/4/aeg-hk874400fb-hob-50098854.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzUvNC9hZWctaGs4NzQ0MDBmYi1ob2ItNTAwOTg4NTQuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/5/aeg-hk874400fb-hob-50098855.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzUvNS9hZWctaGs4NzQ0MDBmYi1ob2ItNTAwOTg4NTUuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/6/aeg-hk874400fb-hob-50098856.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzUvNi9hZWctaGs4NzQ0MDBmYi1ob2ItNTAwOTg4NTYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/7/aeg-hk874400fb-hob-50098857.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzUvNy9hZWctaGs4NzQ0MDBmYi1ob2ItNTAwOTg4NTcuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/8/aeg-hk874400fb-hob-50098858.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzUvOC9hZWctaGs4NzQ0MDBmYi1ob2ItNTAwOTg4NTguanBn
  AEG HK874400FB kookplaat (27)
  AEG HK874400FB kookplaat
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  658, 4d (offer_sdt_4_days)
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  658, 4d (offer_sdt_4_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  658.01, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  12
 • Bosch PIM845F17E kookplaat
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/0/1/bosch-pim845f17e-21817401.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/2/8/bosch-pim845f17e-21817628.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/1/bosch-pim845f17e-hob-23815641.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/0/1/bosch-pim845f17e-21817401.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzAvMS9ib3NjaC1waW04NDVmMTdlLTIxODE3NDAxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/2/8/bosch-pim845f17e-21817628.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzIvOC9ib3NjaC1waW04NDVmMTdlLTIxODE3NjI4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/1/bosch-pim845f17e-hob-23815641.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzQvMS9ib3NjaC1waW04NDVmMTdlLWhvYi0yMzgxNTY0MS5qcGc=
  Bosch PIM845F17E kookplaat (27)
  Bosch PIM845F17E kookplaat
  ikitchen ikitchen
  868.75, 4d (offer_sdt_4_days)
  ikitchen ikitchen
  868.75, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Etna T303ZT kookplaat
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/3/etna-t303zt-hob-26541483.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/3/etna-t303zt-hob-26541483.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzgvMy9ldG5hLXQzMDN6dC1ob2ItMjY1NDE0ODMuanBn
  Etna T303ZT kookplaat (26)
  Etna T303ZT kookplaat
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  15
2 57
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €300 (budget)
  • Lage prijs: €300 - €550 (low)
  • Gemiddelde prijs: €550 - €900 (medium)
  • High end: Meer dan €900 (high)
 • Model (kastontwerp):
  • Ingebouwd inbouw kookplaat (ingebouwd)
  • built-in (built_in)
  • Tafelblad (tafelblad)
  • Vrijstaand (vrijstaand)
 • Diepte (diepte_product):
  • < 510 mm (diepte_product_510)
  • 510 mm - 513 mm (diepte_product_510_510)
  • 513 mm - 520 mm (diepte_product_510_520)
  • ≥ 520 mm (diepte_product_520)
 • Hoogte (hoogte):
  • < 46 mm (hoogte_46)
  • 46 mm - 52 mm (hoogte_46_52)
  • 52 mm - 58 mm (hoogte_52_58)
  • ≥ 58 mm (hoogte_58)
 • Breedte (breedte):
  • < 580 mm (breedte_580)
  • 580 mm - 600 mm (breedte_580_600)
  • 600 mm - 770 mm (breedte_600_770)
  • ≥ 770 mm (breedte_770)
 • Soort kookplaat (type_kookplaat):
  • Induction inductie kookplaat (induction)
  • Keramisch keramische kookplaat (keramisch)
  • Electrische (electrische)
  • Combi (combi)
  • Electric induction (electric_induction)
  • Electrisch (electrisch)
  • Electrische inductie (electrische_inductie)
  • Gas (gas)
  • Gas/Electric (gas_electric)
  • Inductie (inductie)
  • Verzegelde plaat (verzegelde_plaat)
 • Aantal kookzones (aantal_burners_cooking_zones):
  • 1 (aantal_burners_cooking_zones_1.0)
  • 2 (aantal_burners_cooking_zones_2.0)
  • 3 (aantal_burners_cooking_zones_3.0)
  • 4 (aantal_burners_cooking_zones_4.0)
  • 5 (aantal_burners_cooking_zones_5.0)
  • 6 (aantal_burners_cooking_zones_6.0)
  • 7 (aantal_burners_cooking_zones_7.0)
  • 8 (aantal_burners_cooking_zones_8.0)
 • Kleur (kleur):
  • Antraciet (antraciet)
  • Beige (beige)
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Geborsteld staal (geborsteld_staal)
  • Grijs (grijs)
  • Metallic (metallic)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Titanium (titanium)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Wattage kookplaat (normale_burner_cooking_zone):
  • < 1700 W (normale_burner_cooking_zone_1700)
  • 1700 W - 1800 W (normale_burner_cooking_zone_1700_1800)
  • 1800 W - 2100 W (normale_burner_cooking_zone_1800_2100)
  • ≥ 2100 W (normale_burner_cooking_zone_2100)
 • Materiaal (soort_materiaal_bovenkant_):
  • Cast-iron (cast_iron)
  • Enamelled (enamelled)
  • Geglazuurd (geglazuurd)
  • Glas (glas)
  • Glaskeramiek (glaskeramiek)
  • Keramisch (keramisch)
  • Metaltek (metaltek)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
 • Geïntegreerd display? (gei_ntegreerde_display):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Varianten (group):
  • Atag HG 6211 (atag_hg_6211)
  • Atag HG 7711 (atag_hg_7711)
  • Etna EKP 228 V (etna_ekp_228_v)
  • Etna EKP 258 V (etna_ekp_258_v)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Bergschenhoek (bergschenhoek)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bladel (bladel)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Brunssum (brunssum)
  • Burgum (burgum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delft (delft)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Echt (echt)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Ermelo (ermelo)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Franeker (franeker)
  • Geleen (geleen)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Goes (goes)
  • Goor (goor)
  • Gorinchem (gorinchem)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Gulpen (gulpen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hapert (hapert)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Heumen (heumen)
  • Heythuysen (heythuysen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huissen (huissen)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Kampen (kampen)
  • Kerkrade (kerkrade)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leek (leek)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leiderdorp (leiderdorp)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maarssen (maarssen)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Monster (monster)
  • Muiden (muiden)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuw-Vennep (nieuw_vennep)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Noordwijk (noordwijk)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oisterwijk (oisterwijk)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Panningen (panningen)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Raamsdonksveer (raamsdonksveer)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Tegelen (tegelen)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uden (uden)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Velserbroek (velserbroek)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vlissingen (vlissingen)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidlaren (zuidlaren)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl