x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

kookplaat

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in kookplaat categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Heb je net een nieuw huis gekocht of ben je uitgekeken op je oude keuken? Dan mag een nieuwe kookplaat natuurlijk niet ontbreken! Jij bent op zoek naar een kookplaat en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips voor de kookplaat en daarna gaan we achtereenvolgens in op:Vergelijk hier kookplaten!

  Kooktips kookplaat
  Bij het kopen van een kookplaat kun je letten op de volgende dingen:
  1. Capaciteit: uit hoeveel mensen bestaat je huishouden? Hoeveel kookzones heeft de kookplaat?
  2. Ruimte: hoever staan de verschillende kookzones uit elkaar? Kun je je pannen naast elkaar kwijt? Hoeveel ruimte heb je over?
  3. Kookzones: zijn er kookzones in verschillende afmetingen?
  4. Schoonmaken: is de kookplaat makkelijk schoon te maken?
  Soorten kookplaten
  Er bestaan verschillende soorten kookplaten. De belangrijkste zijn:
  • Elektrische kookplaten: een elektrische kookplaat bestaat uit een metalen kookplaat die voor de verhitting van de pan zorgt. Een nadeel van deze kookplaat is dat er veel energie verloren gaat omdat de kookplaat na gebruik nog lang warm blijft.
  • Inductiekookplaat of quicktherm kookplaat: een inductiekookplaat wekt een elektromagnetisch veld op in de bodem van de pan. Hierdoor wordt alleen het metaal van de pan verwarmd. Voordelen van deze kookplaat zijn energiezuinigheid, de snellere verhitting dan de andere kookplaten die werken op elektriciteit, en veiligheid. Een nadeel is dat bij de aanschaf van een inductiekookplaat er ook een nieuwe pannenset aangeschaft moet worden. Niet alle pannen zijn namelijk geschikt voor koken op een inductiekookplaat.
  • Keramische kookplaat: zowel een keramische kookplaat als een inductiekookplaat is gemaakt van glas. Nadat de kookplaat is afgekoeld kan deze gemakkelijk met een doekje worden schoongemaakt.
  • Gaskookplaat: De gaskookplaat werkt uiteraard op gas. De kookplaat kan aangestoken worden met behulp van de handige elektrische vonkontsteking, die tegenwoordig op vrijwel elke gaskookplaat zit. De vonkontsteking treedt in werking zodra je een knopje ingedrukt houdt. Over het algemeen verbruik je met koken op gas de minste energie.
  Technische specificaties
  Naast verschillen in de kookmethode kan er bij kookplaten onderscheid gemaakt worden tussen het aantal kookzones en inbouwkookplaten, hoekmodellen inbouwkookplaten of vrijstaande opzetkookplaten. Over het algemeen zijn de inductiekookplaat en keramische kookplaat inbouwkookplaten en elektrische kookplaten zijn vrijstaande kookplaten. Kookmodules zijn vaak kookelementen met een of twee kookzones, de zogenaamde 1-pits kookplaten of 2-pits kookplaten. De meeste kookplaten zijn 4-pits kookplaten, maar er bestaan ook 3-pits kookplaten en voor de echte kookliefhebbers zijn er 5-pits kookplaten, 6-pits kookplaten en zelfs 7-pits kookplaten.

  Vergelijk hier kookplaten!Tot slot kun je nog kiezen uit kookplaten met verschillende typen kookzones. De meest simpele kookplaat is een variobrander. Deze kookplaat heeft kookzones van verschillende afmetingen en vermogens. Maar als je meer van koken houdt, zijn er ook kookplaten met een wokbrander, visbrander of braadzone. De wokbrander is een kookzone op de kookplaat met extra vermogen. Er zijn gaskookplaten met een ingebouwde wokbrander, maar bij sommige moet je de wokring apart aanschaffen. Ook inductiekookplaten en keramische kookplaten hebben soms een wokbrander. Vaak wordt deze kookzone aangegeven met meerdere ringen op de kookplaat. De visbrander is een ovale kookzone en de braadzone heeft wel extra vermogen, maar dit is minder dan bij de wokbrander. Braadzones hebben vaak een ring extra op de kookplaat bij inductie- en keramische kookplaten.

  Nieuwste ontwikkelingen
  Tegenwoordig zijn inductiekookplaten en keramische kokplaten de trend, omdat ze je veel ruimte geven, eenvoudig te bedienen zijn en makkelijk schoon te maken. Design kookplaten worden vooral gemaakt van rvs, maar ook zwart is erg populair.

  Accessoires kookplaat
  Accessoires die geleverd kunnen worden bij een kookplaat zijn een braadslede, grillpan, kookboek en vleesthermometer. Al deze extra's kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een kookplaat.
 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier kookplaten!Kan ik mijn kookplaat zelf veilig op het gas aansluiten?
  Hoe kan ik zien dat de kookzone van de inductiekookplaat is afgekoeld?
  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen voor een kookplaat?
  Kan ik de elektrische kookplaat gewoon met een stekker in stopcontact aansluiten?
  Wat is de goedkoopste manier van koken?

  Kan ik mijn kookplaat zelf veilig op het gas aansluiten?

  Als je dit nog nooit gedaan hebt, is het verstandig om hier meer informatie over in te winnen bij een expert. Het is overigens ook verstandig om bij de aanschaf te kijken naar het GIVEG-keurmerk. Het GIVEG-keurmerk is een keurmerk voor betrouwbare gastoestellen.

  Hoe kan ik zien dat de kookzone van de inductiekookplaat is afgekoeld?
  Aan de kookzone zelf kun je dit niet zien. Meestal zit er echter wel een indicatielampje op de kookplaat. Als dat lampje uit is, kun je er zeker van zijn dat de kookplaats afgekoeld is en kun je hem met een gerust hart schoonmaken.

  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen voor een kookplaat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een friteuse, koelkast of vaatwasser betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs. Voor een losse kookplaat hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen. Voor gasgrillen met kookplaat, fornuizen, etc. betaal je wel een verwijderingsbijdrage van € 5,00.

  Kan ik de elektrische kookplaat gewoon met een stekker in stopcontact aansluiten?
  Nee, meestal niet. Vaak is er een aanpassing nodig in de elektriciteitsfaciliteiten in de keuken. Een elektrische kookplaat sluit je over het algemeen aan met een speciale 380 Volt-stekker. Als je daar geen ervaring mee hebt, dan is het verstandig een expert om advies te vragen.

  Wat is de goedkoopste manier van koken?
  Het koken op gas is het voordeligst. Wil je toch elektrisch koken, dan kun je het beste kiezen voor een inductie- of quick term-kookplaat. De aanschaf van een gaskookplaat is meestal ook voordeliger dan een elektrische kookplaat.

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier kookplaten!Hieronder vind je een lijst met een uitleg van de gebruikte begrippen.

  Braadzone

  Met een braadzone wordt aangegeven of de kookzone kan worden uitgebreid met een extra kookring.

  Kookmodule
  Met een kookmodule worden losse elementen bedoeld die eventueel naast de kookplaat in het werkblad kunnen worden ingebouwd. Dit zijn bijvoorbeeld de domino-kookelementen (kookplaten met een of twee kookzones), de wokbrander, grill, werkblad enzovoort.

  Kooktimer
  Met de kooktimer wordt aangegeven of de kooktijd per kookzone instelbaar is, waarna de kookzone automatisch wordt uitgeschakeld.

  Model
  Met model wordt bedoeld op welke manier de energieoverdracht van de kookplaat naar de pan plaatsvindt.

  • Bij gaskookplaten is gas de verwarmingsbron.
  • Een elektrische kookplaat is gemaakt van metaal. De pan wordt verwarmd door de warmte van de metalen plaat.
  • De inductiekookplaat zorgt voor een elektromagnetisch veld in de bodem van de pan. Hierdoor kan alleen metaal  verwarmd worden, wat een aantal voordelen oplevert. De voordelen van inductiekoken zijn de snellere verhitting dan bij de traditionele modellen, de veiligheid en het energieverbruik. Er gaat minder energie verloren door de directe verhitting van de pan.
  • Een keramische kookplaat is ook een elektrische kookplaat, maar dan gemaakt van glas.
  Pandrager
  Met een pandrager wordt aangegeven van welk materiaal het frame is gemaakt waar de pan op wordt gezet.

  Type
  Kookplaten kunnen worden ingedeeld in vrijstaande typen en inbouwtypen. Vrijstaande kookplaten kunnen los op het aanrecht worden geplaatst. Inbouwkookplaten worden verwerkt in het keukenwerkblad.

  Type bediening
  Met type bediening worden de verschillende mogelijkheden om de kookplaat te bedienen, aangegeven. Voorbeelden zijn de draaiknop, tiptoets en sensortoets.

  Vergelijk hier kookplaten!Variobrander
  Met variobrander wordt aangegeven of er in de kookplaat kookzones met verschillende afmetingen en vermogens aanwezig zijn.

  Visbrander
  Met een visbrander wordt een ovale kookzone bedoeld.

  Warmhoudzone
  Met een warmhoudzone wordt een kookzone met een laag vermogen bedoeld.

  Wokbrander
  Een wokbrander is een kookzone met extra vermogen, zodat op hoge temperatuur eten bereid kan worden.
  • Tafelblad Kookplaten die op het tafelblad geplaatst kunnen worden.
  • Ingebouwd Deze kookplaten worden ingebouwd in het aanrecht, let hierbij op de afmetingen.
  • Budget Kookplaten voor minder dan 300 euro.
  • Bosch De kookplaten van Bosch maken het koken leuker en makkelijker.
  • Inductie Het grote voordeel van koken op een inductie kookplaat is dat er geen energie verloren gaat.
  • Siemens Siemens is een van de grootste bedrijven met jaren lange ervaring op het gebiedt van kookplaten.
  • Vier kookzones Deze kookplaten hebben vier kookzones.
  • Smeg De Smeg kookplaten zijn van hoge kwaliteit en zijn een stijlvolle toevoeging aan de keuken.
 • Etna T1124ZTA kookplaat
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/4/etna-t1124zta-22445194.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/5/etna-t1124zta-hob-23960005.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/6/etna-t1124zta-hob-23960006.jpg
  Etna T1124ZTA kookplaat (26)
  7.75 (1)
  Etna T1124ZTA kookplaat
  Mooi design, eenvoudig en gemakkelijk schoon te houden
  Mooi design, eenvoudig en gemakkelijk schoon te houden
  9.0
  0 10
 • Siemens EH975SK11E kookplaat
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/9/siemens-eh975sk11e-7847979.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/7/3/siemens-eh975sk11e-23859673.jpg
  Siemens EH975SK11E kookplaat (85)
  6.9 (1)
  Siemens EH975SK11E kookplaat
  er is een storing en geeft een P met een _ aan wat moet ik doen, dat geeft hij bij 2...
  er is een storing en geeft een P met een _ aan wat moet ik doen, dat geeft hij bij 2 plaaten en ik heb een EH975SK11E.
  7.3
  0 10
 • Tafelblad
  • tafelblad
 • Ingebouwd
  • ingebouwd
 • Budget
  • budget
 • Bosch
  • bosch
 • Inductie
  • induction
  • electric_induction
  • electrische_inductie
  • inductie
 • Siemens
  • siemens
 • Vier kookzones
  • aantal_burners_cooking_zones_4.0
 • Smeg
  • smeg
Kookplaten 6.4 (38)
0 - 24
 • Bosch PIE645B18E kookplaat
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/6/bosch-pie-645-b18e-22185776.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/1/4/bosch-pie-645-b18e-22187814.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/0/6/bosch-pie645b18e-hob-23792706.jpg
  Bosch PIE645B18E kookplaat (112)
  Bosch PIE645B18E kookplaat
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  361.78, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  361.78, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  361.78, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  17
  most_sold
 • Siemens EH975SK11E kookplaat
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/9/siemens-eh975sk11e-7847979.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/7/3/siemens-eh975sk11e-23859673.jpg
  Siemens EH975SK11E kookplaat (85)
  6.9 (1)
  Siemens EH975SK11E kookplaat
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  890.56, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  890.56, 4d (offer_sdt_4_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  890.57, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  15
 • Siemens Siemens ET-72 Q 001 E
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/6/siemens-siemens-et-72-q-001-e-18117586.jpg
  Siemens Siemens ET-72 Q 001 E (69)
  Siemens Siemens ET-72 Q 001 E
  Voordeelapparatuur.nl Voordeelapparatuur.nl
  8.776167854673506 (16)
  229, 5d (offer_sdt_5_days)
  Voordeelapparatuur.nl Voordeelapparatuur.nl
  8.776167854673506 (16)
  229, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
 • Etna T106HRVSA kookplaat
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/2/etna-t-106-h-rvs-a-19806612.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/0/etna-t106hrvsa-hob-23783450.jpg
  Etna T106HRVSA kookplaat (49)
  Etna T106HRVSA kookplaat
  Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
  8.723067720439174 (178)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  106.09, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
  8.723067720439174 (178)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  106.09, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  106.09, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
  166
 • Steba 99.50.00 kookplaat
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/1/0/steba-99-50-00-hob-23773710.jpg
  Steba 99.50.00 kookplaat (38)
  Steba 99.50.00 kookplaat
  Housedesignshop.nl Housedesignshop.nl
  8.535707019753012 (23)
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Housedesignshop.nl Housedesignshop.nl
  8.535707019753012 (23)
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Bosch PKF675F17E kookplaat
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/5/3/bosch-pkf675f17e-20880653.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/1/7/bosch-pkf675f17e-hob-23794217.jpg
  Bosch PKF675F17E kookplaat (35)
  Bosch PKF675F17E kookplaat
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  339, 5d (offer_sdt_5_days)
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  339, 5d (offer_sdt_5_days)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  339, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  21
 • Etna KGV358RVS kookplaat
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/6/etna-kgv358rvs-hob-30603486.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/7/etna-kgv358rvs-hob-30603487.jpg
  Etna KGV358RVS kookplaat (30)
  Etna KGV358RVS kookplaat
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  186.76, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  188.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  186.76, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  27
 • Novy Inductie Comfort
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/2/novy-1753-20883952.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/6/0/novy-1753-20884160.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/9/novy-inductie-comfort-23815909.jpg
  Novy Inductie Comfort (27)
  Novy Inductie Comfort
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  525.01, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  525.01, 4d (offer_sdt_4_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  529.18, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  11
 • Etna T1124ZTA kookplaat
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/4/etna-t1124zta-22445194.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/5/etna-t1124zta-hob-23960005.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/6/etna-t1124zta-hob-23960006.jpg
  Etna T1124ZTA kookplaat (26)
  7.75 (1)
  Etna T1124ZTA kookplaat
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199.98, 3d (offer_sdt_3_days)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199.98, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199.98, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
  14
 • Siemens EH875FM27E kookplaat
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/2/siemens-eh875fm27e-22200642.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/1/4/siemens-eh875fm27e-22201714.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/0/siemens-eh875fm27e-hob-23815800.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/1/siemens-eh875fm27e-hob-23815801.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/2/siemens-eh875fm27e-hob-23815802.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/3/siemens-eh875fm27e-hob-23815803.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/4/siemens-eh875fm27e-hob-23815804.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/5/siemens-eh875fm27e-hob-23815805.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/6/siemens-eh875fm27e-hob-23815806.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/7/siemens-eh875fm27e-hob-23815807.jpg
  Siemens EH875FM27E kookplaat (25)
  Siemens EH875FM27E kookplaat
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  722.78, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  722.78, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  722.78, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  21
 • Etna KGV358HWIT kookplaat
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/3/etna-kgv358hwit-hob-30603493.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/4/etna-kgv358hwit-hob-30603494.jpg
  Etna KGV358HWIT kookplaat (23)
  Etna KGV358HWIT kookplaat
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  133.08, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  143.07, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  133.08, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  7
 • Exquisit EGK 750STGBL kookplaat
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/5/1/exquisit-egk-750stgbl-hob-24114751.jpg
  Exquisit EGK 750STGBL kookplaat (23)
  Exquisit EGK 750STGBL kookplaat
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  278.08, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  288.07, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  278.08, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  7
 • Bosch PIM845F17E kookplaat
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/0/1/bosch-pim845f17e-21817401.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/2/8/bosch-pim845f17e-21817628.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/1/bosch-pim845f17e-hob-23815641.jpg
  Bosch PIM845F17E kookplaat (23)
  Bosch PIM845F17E kookplaat
  Voordeelapparatuur.nl Voordeelapparatuur.nl
  8.776167854673506 (16)
  690, 5d (offer_sdt_5_days)
  Voordeelapparatuur.nl Voordeelapparatuur.nl
  8.776167854673506 (16)
  690, 5d (offer_sdt_5_days)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  738.99, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  9
 • Siemens EH645BA68E kookplaat
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/6/3/siemens-eh645ba68e-21726663.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/6/8/siemens-eh645ba68e-21727268.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/3/siemens-eh645ba68e-hob-23962543.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/4/siemens-eh645ba68e-hob-23962544.jpg
  Siemens EH645BA68E kookplaat (23)
  Siemens EH645BA68E kookplaat
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  499.01, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  7
 • Etna EKP358RVS kookplaat
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/5/etna-ekp-358-inox-18636095.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/8/8/etna-ekp358rvs-hob-23806588.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/6/1/etna-ekp358rvs-hob-23901661.jpg
  Etna EKP358RVS kookplaat (23)
  Etna EKP358RVS kookplaat
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  324.06, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  334.05, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  324.06, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  11
 • Bosch PIE611F17E kookplaat
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/9/0/bosch-pie-611-f17e-22203590.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/9/bosch-pie611f17e-hob-30266249.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/0/bosch-pie611f17e-hob-30266250.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/1/bosch-pie611f17e-hob-30266251.jpg
  Bosch PIE611F17E kookplaat (21)
  Bosch PIE611F17E kookplaat
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  389, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  10
 • AEG HK634200XB kookplaat
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/aeg-electrolux-hk-634200-x-b-18123496.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/8/aeg-hk-634200-x-b-23873178.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/0/5/aeg-hk-634200-x-b-23878005.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/6/4/aeg-hk-634200-x-b-18077164.jpg
  AEG HK634200XB kookplaat (20)
  AEG HK634200XB kookplaat
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  385, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  385, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  385, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  15
 • Bauknecht Bauknecht ETPV 6950
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/0/9/bauknecht-bauknecht-etpv-6950-5115709.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/9/4/bauknecht-bauknecht-etpv-6950-23737394.jpg
  Bauknecht Bauknecht ETPV 6950 (20)
  Bauknecht Bauknecht ETPV 6950
  keukenpakhuys.nl keukenpakhuys.nl
  8.35372443787209 (5)
  299, 3d (offer_sdt_3_days)
  keukenpakhuys.nl keukenpakhuys.nl
  8.35372443787209 (5)
  299, 3d (offer_sdt_3_days)
  1
 • Atag HI6271T kookplaat
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/4/atag-hi-6271-t-16051494.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/7/atag-hi-6271-t-23871127.jpg
  Atag HI6271T kookplaat (19)
  Atag HI6271T kookplaat
  De Schouw Witgoed De Schouw Witgoed
  528, 5.1642778, 52.27434770000001 LOW
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  622.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  De Schouw Witgoed De Schouw Witgoed
  528, 5.1642778, 52.27434770000001 LOW
  144
 • Etna A140VWRVSA kookplaat
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/6/0/etna-a-140-vw-rvs-a-19913560.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/1/3/etna-a140vwrvsa-hob-23783513.jpg
  Etna A140VWRVSA kookplaat (18)
  Etna A140VWRVSA kookplaat
  Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
  8.723067720439174 (178)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269.08, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
  8.723067720439174 (178)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269.08, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269.08, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
  146
 • Siemens EH775FE27E kookplaat
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/1/5/siemens-eh775fe27e-21516715.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/1/siemens-eh775fe27e-hob-23815531.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/siemens-eh775fe27e-hob-23815532.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/3/siemens-eh775fe27e-hob-23815533.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/4/siemens-eh775fe27e-hob-23815534.jpg
  Siemens EH775FE27E kookplaat (18)
  Siemens EH775FE27E kookplaat
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  592, 3d (offer_sdt_3_days)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  592, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  618.31, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  12
 • Siemens EH875MP17E kookplaat
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/1/siemens-eh875mp17e-19976651.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/9/siemens-eh875mp17e-hob-23816379.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/0/siemens-eh875mp17e-hob-23816380.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/1/siemens-eh875mp17e-hob-23816381.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/2/siemens-eh875mp17e-hob-23816382.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/3/siemens-eh875mp17e-hob-23816383.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/4/siemens-eh875mp17e-hob-23816384.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/5/siemens-eh875mp17e-hob-23816385.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/6/siemens-eh875mp17e-hob-23816386.jpg
  Siemens EH875MP17E kookplaat (18)
  Siemens EH875MP17E kookplaat
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  786.51, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  791.94, 5d (offer_sdt_5_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  786.51, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  22
 • Etna EKP228HWIT kookplaat
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/4/etna-ekp-228-h-wit-16825404.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/6/etna-ekp228hwit-hob-23741916.jpg
  Etna EKP228HWIT kookplaat (17)
  Etna EKP228HWIT kookplaat
  123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
  8.457048620609706 (105)
  149.02, 2d (offer_sdt_2_days)
  123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
  8.457048620609706 (105)
  149.02, 2d (offer_sdt_2_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  149.02, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  5
 • Zanussi ZGX65414BA kookplaat
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/3/5/zanussi-zgx65414ba-hob-23824035.jpg
  Zanussi ZGX65414BA kookplaat (16)
  Zanussi ZGX65414BA kookplaat
  123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
  8.457048620609706 (105)
  209, 2d (offer_sdt_2_days)
  123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
  8.457048620609706 (105)
  209, 2d (offer_sdt_2_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  209, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  146
2 58
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €300 (budget)
  • Lage prijs: €300 - €550 (low)
  • Gemiddelde prijs: €550 - €900 (medium)
  • High end: Meer dan €900 (high)
 • Model (kastontwerp):
  • Ingebouwd inbouw kookplaat (ingebouwd)
  • built-in (built_in)
  • Tafelblad (tafelblad)
 • Diepte (diepte_product):
  • < 510 mm (diepte_product_510)
  • 510 mm - 513 mm (diepte_product_510_510)
  • 513 mm - 520 mm (diepte_product_510_520)
  • ≥ 520 mm (diepte_product_520)
 • Hoogte (hoogte):
  • < 46 mm (hoogte_46)
  • 46 mm - 53 mm (hoogte_46_53)
  • 53 mm - 58 mm (hoogte_53_58)
  • ≥ 58 mm (hoogte_58)
 • Breedte (breedte):
  • < 580 mm (breedte_580)
  • 580 mm - 600 mm (breedte_580_600)
  • 600 mm - 770 mm (breedte_600_770)
  • ≥ 770 mm (breedte_770)
 • Soort kookplaat (type_kookplaat):
  • Induction inductie kookplaat (induction)
  • Keramisch keramische kookplaat (keramisch)
  • Electrische (electrische)
  • Combi (combi)
  • electric induction (electric_induction)
  • Electrisch (electrisch)
  • Electrische inductie (electrische_inductie)
  • Gas (gas)
  • Halogeen (halogeen)
  • Inductie (inductie)
  • Verzegelde plaat (verzegelde_plaat)
 • Aantal kookzones (aantal_burners_cooking_zones):
  • 1 (aantal_burners_cooking_zones_1.0)
  • 2 (aantal_burners_cooking_zones_2.0)
  • 3 (aantal_burners_cooking_zones_3.0)
  • 4 (aantal_burners_cooking_zones_4.0)
  • 5 (aantal_burners_cooking_zones_5.0)
  • 6 (aantal_burners_cooking_zones_6.0)
  • 7 (aantal_burners_cooking_zones_7.0)
  • 8 (aantal_burners_cooking_zones_8.0)
 • Kleur (kleur):
  • Aluminium (aluminium)
  • Antraciet (antraciet)
  • Beige (beige)
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Cream (cream)
  • Geborsteld staal (geborsteld_staal)
  • Grafiet (grafiet)
  • Grijs (grijs)
  • Metallic (metallic)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Titanic (titanic)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Wattage kookplaat (normale_burner_cooking_zone):
  • < 1700 W (normale_burner_cooking_zone_1700)
  • 1700 W - 1800 W (normale_burner_cooking_zone_1700_1800)
  • 1800 W - 2000 W (normale_burner_cooking_zone_1800_2000)
  • ≥ 2000 W (normale_burner_cooking_zone_2000)
 • Materiaal (soort_materiaal_bovenkant_):
  • Cast-iron (cast_iron)
  • Enamelled (enamelled)
  • Geglazuurd (geglazuurd)
  • Glas (glas)
  • Glaskeramiek (glaskeramiek)
  • Glass/Stainless steel (glass_stainless_steel)
  • Keramisch (keramisch)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
 • Geïntegreerd display? (gei_ntegreerde_display):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Varianten (group):
  • Atag HG 6211 (atag_hg_6211)
  • Atag HG 7711 (atag_hg_7711)
  • Etna EKP 228 V (etna_ekp_228_v)
  • Etna EKP 258 V (etna_ekp_258_v)
  • Inventum KP411 (inventum_kp411)
  • Pelgrim PK 454 (pelgrim_pk_454)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl