x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

fornuis

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in fornuis categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

fornuis kopen

Een fornuis is een van de belangrijkste voorwerpen in je keuken en daarom is het verstandig om je goed te laten informeren...
 • Algemene informatie

  Een fornuis is een van de belangrijkste voorwerpen in je keuken en daarom is het verstandig om je goed te laten informeren voordat je een fornuis koopt. In deze categorie vind je zowel gasfornuizen als elektrische fornuizen. Om je op weg te helpen bij het kiezen van een fornuis geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips over het fornuis en daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier fornuizen!

  Kooptips fornuis
  Bij het kopen van een fornuis kun je letten op de volgende punten:

  1. Aantal personen: heb je een groot gezin of ben je alleen of met z'n tweeën? Pas hier het formaat van het fornuis op aan, dit scheelt je in de kosten.
  2. Interesse: houd je van uitgebreid koken of volstaat het opwarmen van een kant en klare hap?
  3. Gas of elektrisch: wil je op gas koken of elektrisch?
  4. Inbouw of vrijstaand: wil je het fornuis inbouwen in je keuken of kies je voor een vrijstaand fornuis?
  5. Aantal kookzones: pas het aantal kookzones aan op de grootte van je huishouden en je interesse voor koken.

  Een fornuis bestaat standaard uit een oven en een kookplaat. Is je keuken hier te klein voor of wil je liever een kookplaat zonder oven, dan kun je ook kiezen voor een losse kookplaat. 


  Soorten fornuizen
  De kookplaat van een fornuis werkt op gas of elektriciteit. Elektrische fornuizen zijn onder te verdelen in inductie, halogeen, keramisch en quicktherm. Ook varieert het aantal kookzones op het fornuis. De meeste fornuizen hebben een vier-, vijf- of zespits kookplaat, maar er valt ook nog wel wat te kiezen in de twee-, zeven- of achtpits fornuizen. Aangegeven is of het ovengedeelte elektrisch werkt, op gas of met stoom. De gasoven heeft als voordeel dat deze relatief goedkoop is en dat deze snel op temperatuur komt. Een fornuis met een elektrische oven wordt het meest verkocht. Het voordeel van een elektrische oven is dat de temperatuur beter te regelen is dan bij een gasoven. In een stoomoven worden de gerechten verhit door middel van stoom die door de oven geblazen wordt. Hierbij blijven smaak en voedingswaarde van de gerechten langer intact.

  Vrijstaand, inbouw of tussenbouw?
  Er zijn verschillende types fornuizen. Een vrijstaand fornuis komt het meeste voor. Inbouwkookmodules, inbouw- en tussenbouwfornuizen kunnen mooi worden geïntegreerd in een inbouwkeuken of kookeiland. De breedte van de meeste fornuizen is ongeveer 90 cm, maar dit varieert vaak een paar centimeter. Fornuizen om in te bouwen komen overigens vrijwel niet voor omdat de meeste mensen kiezen voor inbouwfornuizen en inbouwovens die met elkaar gecombineerd kunnen worden.

  Aantal kookzones
  Bij het aantal kookzones van het fornuis is aangegeven hoeveel zones er zijn om gerechten te bereiden. Dit aantal is inclusief de eventuele wokbrander, visbrander, fry-top, braadzone, warmhoudzone en losse modules. Een wokbrander is een extra krachtige brander waarmee roerbakken sneller gaat. Speciaal voor ovale vispannen is er een ovale visbrander. Daarnaast is het tegenwoordig mogelijk om verschillende losse modules in te bouwen in je fornuis, zoals een wokbrander, bbq-grill, friteuse of keukenmachine. Verder wordt bij het fornuis weergegeven wat de positie van de bediening is (voor boven, zijkant rechts, zijkant links, voor via module of voor voorkant) en wat het type bediening is (draaiknop, tiptoets of sensortoets). Wanneer het een kookgedeelte op gas betreft, zijn er pandragers aanwezig. Deze kunnen geëmailleerd zijn en van gietijzer, brandstaal of RVS.

  Extra’s fornuis
  Erg handig voor het opbergen van bakplaten, ovenschalen en roosters is een opbergvak onder de oven. Veel fornuizen hebben zo'n opbergvak. Een veilige optie voor mensen met kinderen is een fornuis met kinderbeveiliging. Daarnaast zijn er nog verschillende extra's bij fornuizen, zoals een elektrische vonkontsteking, klok, kooktimer en een sierdeksel. Al deze extra's kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een fornuis. Accessoires die geleverd kunnen worden bij een fornuis zijn een braadslede, rooster, bakplaat, pizzaplaat, grillplaat, grillspit-set, wokring, grillpan of een kookboek.

 • Veelgestelde vragen

  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?Vergelijk hier fornuizen!
  Kan ik in plaats van een inbouwfornuis ook kiezen voor een inbouwkookplaat en inbouwoven?
  Kan ik ook wokken als mijn fornuis geen wokbrander heeft?
  Wat is een visbrander?
  Wat is het voordeel van een heteluchtoven?


  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?

  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een fornuis, droger of koelkast betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een fornuis is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Kan ik in plaats van een inbouwfornuis ook kiezen voor een inbouwkookplaat en inbouwoven?
  Ja, dat kan. Wanneer je dan ook nog kiest voor een kookplaat en oven uit dezelfde serie, vormt het een mooi geheel.

  Kan ik ook wokken als mijn fornuis geen wokbrander heeft?
  Ja, dat kan, maar het gaat sneller wanneer je een wokbrander hebt. Een wokbrander is namelijk een extra krachtige brander, zodat de wok snel op hoge temperatuur komt en het roerbakken sneller gaat.

  Wat is een visbrander?
  Een visbrander is een brander die ovaal van vorm is zodat een ovale vispan optimaal verwarmd wordt.

  Wat is het voordeel van een heteluchtoven?
  In een heteluchtoven wordt de warme lucht door middel van een ventilator door de oven geblazen. Hierdoor is de temperatuur in de oven gelijkmatig en kan je zodoende meerdere gerechten tegelijk bereiden.

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een verklarende woordenlijst over technische specificaties die veel gebruikt worden bij een fornuis.Vergelijk hier fornuizen!

  Aansluitwaarde
  De aansluitwaarde wordt aangeven in Watt. Dit geldt alleen voor de elektrische modellen. Controleer of de meterkast dit aankan en voorkom overbelasting van het elektriciteitsnetwerk in huis.

  Controlelamp thermostaat
  Een controlelamp voor de thermostaat geeft aan of de oven op temperatuur is.

  Draaispit
  Als het ovengedeelte beschikt over een draaispit, vind je dat hier terug.

  Energieklasse
  Een oven gebruikt stroom of gas. Met een lettersysteem wordt de energieklasse aangegeven. Deze letters gaan van A naar G, waarbij A staat voor het meest energiezuinig. De meeste modellen zijn klasse A en B. De zuinigere modellen zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder energie wordt gebruikt.

  Fry-top
  Een fry-top is een platte metalen plaat waar je op kunt bakken zonder gebruik van een pan.

  Grill
  Met een grill kun je vlees en ander eten roosteren door middel van stralingswarmte. Sommige ovens met grill beschikken over een draaispit voor het grillen van grote stukken vlees, zoals rollade of een hele kip.

  Hetelucht
  In de heteluchtoven wordt de verwarmde lucht door middel van een ventilator door de oven verspreid: hierdoor is de temperatuur overal in de oven gelijk. Er kunnen dan ook meerdere gerechten tegelijkertijd worden bereid. Heteluchtovens zijn altijd elektrische ovens.

  Inhoud
  Bij de inhoud wordt de inhoud van het ovengedeelte aangegeven. De inhoud wordt aangegeven in liters. Hoe groter de oven, hoe meer plaats je hebt om gerechten te bereiden. Nadeel is natuurlijk wel dat een grotere oven minder zuinig is in het gebruik.

  Kookgedeelte
  De kookplaat werkt op gas of elektriciteit. Elektrische kookplaten zijn onder te verdelen in inductie, halogeen, keramisch en quick-therm.

  Losse modules
  Het is soms mogelijk om verschillende losse modules in te bouwen in het fornuis, zoals een wokbrander, bbq-grill, friteuse of keukenmachine.

  Mantelkoeling
  Ovens met een mantelkoeling zorgen ervoor dat de oven niet al te veel opwarmt tijdens het gebruik van de oven. Dat is niet alleen veiliger, maar het spaart ook de naastliggende meubels.

  Onder en bovenwarmte
  Ovens met onder- en/of bovenwarmte zijn geschikt voor de traditionele manier van bakken en braden.

  Ovengedeelte
  Aangegeven is of het ovengedeelte werkt op gas, elektriciteit of met stoom.

  Pandragers
  Wanneer het een kookgedeelte op gas betreft, zijn er pandragers aanwezig. Deze kunnen geëmailleerd zijn en ze zijn van gietijzer, brandstaal of RVS.

  Thermokoppelbeveiliging
  Sommige gasfornuizen hebben een thermokoppelbeveiliging die ervoor zorgt dat de gastoevoer stopt wanneer de vlam om wat voor reden dan ook uitgaat. Dat is wel zo veilig.

  Type
  Er zijn verschillende types fornuizen. Vrijstaande opzetmodellen komen het meeste voor. Inbouwkookmodules, inbouw- en tussenbouwfornuizen kunnen mooi worden geïntegreerd in een inbouwkeuken. Fornuizen om in te bouwen komen vrijwel niet voor omdat de meeste mensen kiezen voor inbouwkookplaten en inbouwovens die met elkaar gecombineerd kunnen worden. 

  Type bediening
  Dit geeft aan of er een draaiknop, tiptoets of sensortoets op zit.

  Verwijderingsbijdrage
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een fornuis, droger of koelkast betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een fornuis is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Warmhoudzone
  Met een warmhoudzone wordt een kookzone met een laag vermogen bedoeld.

  • Inductie Een fornuis met een inductieplaat werkt op elektriciteit en verbruikt minder energie dan andere kookplaten.
  • Gas De kosten bij aanschaf van een gasfornuis zijn over het algemeen lager, je hoeft niets aan te laten leggen en de pannen zijn goedkoper.
  • Keramisch Een keramische plaat heeft een glad oppervlak, waardoor deze gemakkelijk schoon te maken is.
  • Budget Een budget fornuis heeft een prijs van maximaal 1000 euro.
  • Inbouw Een inbouwfornuis is in het aanrecht gebouwd. Dit ziet er strakker uit en het scheelt veel ruimte.
  • Vrijstaand Een vrijstaand fornuis heeft veel mogelijkheden en staat het best bij een ruime keuken of een keuken met een kookeiland.
  • Bosch Bosch komt regelmatig als beste uit de test als het om keukenapparatuur gaat, het merk levert over het algemeen energiezuinige fornuizen.
  • Boretti De fornuizen van het Italiaanse Boretti zijn een stijlvolle toevoeging aan de keuken.
  • Smeg Smeg fornuizen zijn fornuizen met veel opties en een professionele uitstraling.
 • Beko CSM 61320 DX fornuis
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/2/8/beko-csm-61320-dx-21305928.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/0/beko-csm-61320-dx-21306060.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/0/beko-csm-61320-dx-21306100.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/3/beko-csm-61320-dx-23193073.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/2/beko-csm-61320-dx-cooker-oven-23765952.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/2/8/beko-csm-61320-dx-21305928.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzIvOC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNTkyOC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/0/beko-csm-61320-dx-21306060.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzYvMC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNjA2MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/0/beko-csm-61320-dx-21306100.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzAvMC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNjEwMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/3/beko-csm-61320-dx-23193073.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzcvMy9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMzE5MzA3My5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/2/beko-csm-61320-dx-cooker-oven-23765952.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzUvMi9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC1jb29rZXItb3Zlbi0yMzc2NTk1Mi5qcGc=
  Beko CSM 61320 DX fornuis (81)
  9.115404829118866 (3)
  Beko CSM 61320 DX fornuis
  Perfect, maar ik heb nog geen tijd gehad alles uit te proberen. Vond de expediteur ondermaats!
  Heel mooi fornuis. Zoals boven beschreven nog niet alles getest. De vervoerder liet mij zitten met heel veel verpakkingsmateriaal. Bovendien was hat lastig om het fornuis in mijn eentje op de goede plek te krijgen. Volgens instructie een aansluitingsexpert laten komen. Dat was weer kostenverhogend. Er stond een levertijd van 2 dagen, werden er uiteindelijk 5. Misschien een andere vervoerder? Over de kwaliteit van het fornuis twijfel ik niet.
  10.0
  0 10
 • Beko CSS 52001 DW fornuis
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/2/beko-css-52001-dw-19559942.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/4/beko-css-52001-dw-cooker-oven-23793344.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/6/4/beko-css-52001-dw-18967964.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/2/beko-css-52001-dw-19559942.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvMi9iZWtvLWNzcy01MjAwMS1kdy0xOTU1OTk0Mi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/4/beko-css-52001-dw-cooker-oven-23793344.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzQvNC9iZWtvLWNzcy01MjAwMS1kdy1jb29rZXItb3Zlbi0yMzc5MzM0NC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/6/4/beko-css-52001-dw-18967964.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzYvNC9iZWtvLWNzcy01MjAwMS1kdy0xODk2Nzk2NC5qcGc=
  Beko CSS 52001 DW fornuis (47)
  7.25 (1)
  Beko CSS 52001 DW fornuis
  ideale fornuis voor de kleinere keuken
  klein en gemakkelijk in gebruik. ideaal voor in de kleinere keuken. oven werkt geweldig zeker voor een bakfanaat als mij. en een handige ovenlade waar je best veel in kwijt kan. kortom zeker geen spijt van
  8.0
  0 10
 • Etna EFG 669 V RVS
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/1/5/etna-efg-669-v-stainless-steel--19781115.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/0/etna-efg-669-v-stainless-steel--19781150.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/1/5/etna-efg-669-v-stainless-steel--19781115.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzEvNS9ldG5hLWVmZy02Njktdi1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtLTE5NzgxMTE1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/0/etna-efg-669-v-stainless-steel--19781150.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzUvMC9ldG5hLWVmZy02Njktdi1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtLTE5NzgxMTUwLmpwZw==
  Etna EFG 669 V RVS (95)
  7.1 (1)
  Etna EFG 669 V RVS
  mooi,prachtig
  mooi fornuis, royaal gebruik vande pitten
  7.7
  0 10
 • Beko CSM 61320 DX fornuis
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/2/8/beko-csm-61320-dx-21305928.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/0/beko-csm-61320-dx-21306060.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/0/beko-csm-61320-dx-21306100.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/3/beko-csm-61320-dx-23193073.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/2/beko-csm-61320-dx-cooker-oven-23765952.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/2/8/beko-csm-61320-dx-21305928.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzIvOC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNTkyOC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/0/beko-csm-61320-dx-21306060.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzYvMC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNjA2MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/0/beko-csm-61320-dx-21306100.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzAvMC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNjEwMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/3/beko-csm-61320-dx-23193073.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzcvMy9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMzE5MzA3My5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/2/beko-csm-61320-dx-cooker-oven-23765952.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzUvMi9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC1jb29rZXItb3Zlbi0yMzc2NTk1Mi5qcGc=
  Beko CSM 61320 DX fornuis (81)
  9.115404829118866 (3)
  Beko CSM 61320 DX fornuis
  Het is een prachtig apparaat met héél veel mogelijkheden, een aanrader dus
  Het is een prachtig apparaat met héél veel mogelijkheden, een aanrader dus!
  10.0
  0 10
 • Beko CSM 61320 DX fornuis
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/2/8/beko-csm-61320-dx-21305928.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/0/beko-csm-61320-dx-21306060.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/0/beko-csm-61320-dx-21306100.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/3/beko-csm-61320-dx-23193073.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/2/beko-csm-61320-dx-cooker-oven-23765952.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/2/8/beko-csm-61320-dx-21305928.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzIvOC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNTkyOC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/0/beko-csm-61320-dx-21306060.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzYvMC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNjA2MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/0/beko-csm-61320-dx-21306100.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzAvMC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNjEwMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/3/beko-csm-61320-dx-23193073.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzcvMy9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMzE5MzA3My5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/2/beko-csm-61320-dx-cooker-oven-23765952.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzUvMi9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC1jb29rZXItb3Zlbi0yMzc2NTk1Mi5qcGc=
  Beko CSM 61320 DX fornuis (81)
  9.115404829118866 (3)
  Beko CSM 61320 DX fornuis
  Fantastisch fornuis voor prima prijs
  Dit Beko fornuis is een prima apparaat, erg veel waar voor zijn geld. Veel uitgebreide functies die je normaal allen in veel duurdere apparatuur tegenkomt. -Heerlijke dubbele wokbrander om snel je gerechten mee te wokken. Maar ook veel vermogen op de andere 3 pitten. -Kookwekker met display en tijd ingebouwd. -Veel extra veiligheid, als de pitten niet branden gaat het gas uit, je moet dus altijd de gasknop even 3 seconden inhouden tot hij opgewarmd is, maar daardoor kun je dus nooit per ongeluk het gas aandraaien. Als je eten overkookt merkt hij dat en gaat de gasvlam uit. De oven heeft functies die je niet zou verwachten voor die prijs: - Energieklasse A+ - Grote 66 liter oven. - Zelfreinigend - 3d functie - bovenwarmte - boven-onderwarmte - boven-onderwarmte met hete lucht - Gril - Gril met hete lucht - Hete lucht - Ontdooien/afkoelen van gerechten door de ventilator Ook veel accessoires zijn meegeleverd met de oven. Bij het reinigen van de oven kunnen de slede geleiders losgemaakt worden, de gehele deur kan er uit om alles lekker een sopje te geven. Van de etensresten blijft alleen een beetje stof over die je met een vochtige doek kunt wegvegen. Ondanks alle functies is het fornuis gemakkelijk te bedienen. De handleiding is dik maar daar heb je niets aan, hij staat vol met waarschuwingen en de opties zijn zeer summier en cryptisch omschreven, echt waardeloos. Dat is dan wel weer jammer, zet je een goed product voor een goede prijs op de markt en verpest je het een beetje met de handleiding. Maar omdat het apparaat eenvoudig in bediening is zul je de handleiding niet echt nodig hebben. Ow ja, persoonlijk vind ik het een mooi apparaat om te zien.
  9.7
  0 10
 • Smeg SNL91MFX6 fornuis
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/3/smeg-snl-91-mfx-6-32113.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/2/1/smeg-snl91mfx6-cooker-oven-23739721.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/3/smeg-snl-91-mfx-6-32113.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzEvMy9zbWVnLXNubC05MS1tZngtNi0zMjExMy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/2/1/smeg-snl91mfx6-cooker-oven-23739721.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzIvMS9zbWVnLXNubDkxbWZ4Ni1jb29rZXItb3Zlbi0yMzczOTcyMS5qcGc=
  Smeg SNL91MFX6 fornuis (107)
  8.58899634779065 (3)
  Smeg SNL91MFX6 fornuis
  Ik sluit mij helemaal aan bij de voorgaande review
  Ik sluit mij helemaal aan bij de voorgaande review. Alleen hebben wij hem al 7 jaar in gebruik, en nog nooit iets mee gehad, zeer duurzaam dus. En hij wordt toch elke dag gebruikt!
  9.3
  0 10
 • Smeg SNL91MFX6 fornuis
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/3/smeg-snl-91-mfx-6-32113.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/2/1/smeg-snl91mfx6-cooker-oven-23739721.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/3/smeg-snl-91-mfx-6-32113.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzEvMy9zbWVnLXNubC05MS1tZngtNi0zMjExMy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/2/1/smeg-snl91mfx6-cooker-oven-23739721.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzIvMS9zbWVnLXNubDkxbWZ4Ni1jb29rZXItb3Zlbi0yMzczOTcyMS5qcGc=
  Smeg SNL91MFX6 fornuis (107)
  8.58899634779065 (3)
  Smeg SNL91MFX6 fornuis
  Ik sluit mij helemaal aan bij de voorgaande review
  Ik sluit mij helemaal aan bij de voorgaande review. Alleen hebben wij hem al 7 jaar in gebruik, en nog nooit iets mee gehad, zeer duurzaam dus. En hij wordt toch elke dag gebruikt!
  9.3
  0 10
 • Smeg SNL91MFX6 fornuis
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/3/smeg-snl-91-mfx-6-32113.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/2/1/smeg-snl91mfx6-cooker-oven-23739721.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/3/smeg-snl-91-mfx-6-32113.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzEvMy9zbWVnLXNubC05MS1tZngtNi0zMjExMy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/2/1/smeg-snl91mfx6-cooker-oven-23739721.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzIvMS9zbWVnLXNubDkxbWZ4Ni1jb29rZXItb3Zlbi0yMzczOTcyMS5qcGc=
  Smeg SNL91MFX6 fornuis (107)
  8.58899634779065 (3)
  Smeg SNL91MFX6 fornuis
  Zeer positief! Enorme ruimte tussen de vijf branders
  Zeer positief! Enorme ruimte tussen de vijf branders. Er passen werkelijk 4 grote pannen op en dan ook nog eens een grote wok in het midden, geen enkel probleem. Dit geeft een groot kookplezier. Geen gepas en gemeet meer met pannen. De vonkontsteking werkt altijd. De oven bezit twee ventilatoren waardoor het niet uitmaakt of je het gerecht nu in het midden plaatst of aan de zijkant. Eindelijk wordt de appeltaart onder en boven tegelijk gaar. In mijn vorige oven was de onderkant van de appeltaart nog ongaar en de bovenkant zwart. Ook drie ovenschalen naast elkaar, met verschillende gerechten, is geen enkel probleem voor deze oven. Door de heteluchtfunctie nemen ze elkaars smaak en geur niet over. De temperatuur van de oven is zeer nauwkeurig, ik heb dit nagemeten met een temperatuurmeter. De temperatuur op de knop en binnenin de oven komen dus echt met elkaar overeen. De kookplaat is gemakkelijk te reinigen. De knoppen vallen er niet af. De tekst naast de knoppen poets je er ook niet af. Een ongelofelijk sterk produkt voor een heel vriendelijke prijs. (800,--900,-- Euro) In het boekje staat dat je de ovendeur eruit kunt halen om makkelijker schoon te maken. Echter doe dit nooit, je krijgt hem er niet meer in (en het is ook niet nodig). Wij moesten er een monteur van Smeg bijhalen om de deur terug te plaatsen. Dit heeft Smeg gratis gedaan. De lade onder de oven is diep en heeft voldoende ruimte om diverse bakblikken in op te bergen. Ook kan je hierin borden opwarmen. Je krijgt er veel bij geleverd, veel meer dan bij andere merken fornuizen. Je krijgt twee bakroosters en twee bakplaaten. Verder een draaispit en een wokring. Echt compleet dus. Je sluit hem aan op 220, dus krachtstroom is niet nodig, wel een vrije groep! Of een groep laten aanleggen, dit kost ongeveer 100 Euro. In de oven zit aan de onderkant en bovenkant een gril (conventioneel) en de oven heeft een volledige hetelucht functie. Je kunt ook combinaties maken tussen deze functies. De wokbrander is zeer krachtig. Ik heb hem zelden voluit staan. Een zeer stevig en professioneel fornuis. Ik heb dit apparaat nu twee jaar in gebruik.
  8.7
  0 10
 • Inductie
  • inductie
  • electrische_inductie
 • Gas
  • gas
 • Keramisch
  • keramisch
 • Budget
  • budget
 • Inbouw
  • ingebouwd
 • Vrijstaand
  • vrijstaand
 • Bosch
  • bosch
 • Boretti
  • boretti
 • Smeg
  • smeg
Fornuizen 7.2 (23)
0 - 24
 • Smeg SNL91MFX6 fornuis
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/3/smeg-snl-91-mfx-6-32113.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/2/1/smeg-snl91mfx6-cooker-oven-23739721.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/3/smeg-snl-91-mfx-6-32113.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzEvMy9zbWVnLXNubC05MS1tZngtNi0zMjExMy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/2/1/smeg-snl91mfx6-cooker-oven-23739721.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzIvMS9zbWVnLXNubDkxbWZ4Ni1jb29rZXItb3Zlbi0yMzczOTcyMS5qcGc=
  Smeg SNL91MFX6 fornuis (107)
  8.58899634779065 (3)
  Smeg SNL91MFX6 fornuis
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  728.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  728.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
  most_sold
 • Etna EFG 669 V RVS
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/1/5/etna-efg-669-v-stainless-steel--19781115.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/0/etna-efg-669-v-stainless-steel--19781150.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/1/5/etna-efg-669-v-stainless-steel--19781115.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzEvNS9ldG5hLWVmZy02Njktdi1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtLTE5NzgxMTE1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/0/etna-efg-669-v-stainless-steel--19781150.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzUvMC9ldG5hLWVmZy02Njktdi1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtLTE5NzgxMTUwLmpwZw==
  Etna EFG 669 V RVS (95)
  7.1 (1)
  Etna EFG 669 V RVS
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  314.09, 3d (offer_sdt_3_days)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  314.09, 3d (offer_sdt_3_days)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  315, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  59
 • Beko CSM 61320 DX fornuis
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/2/8/beko-csm-61320-dx-21305928.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/0/beko-csm-61320-dx-21306060.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/0/beko-csm-61320-dx-21306100.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/3/beko-csm-61320-dx-23193073.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/2/beko-csm-61320-dx-cooker-oven-23765952.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/2/8/beko-csm-61320-dx-21305928.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzIvOC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNTkyOC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/0/beko-csm-61320-dx-21306060.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzYvMC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNjA2MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/0/beko-csm-61320-dx-21306100.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzAvMC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNjEwMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/3/beko-csm-61320-dx-23193073.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzcvMy9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMzE5MzA3My5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/2/beko-csm-61320-dx-cooker-oven-23765952.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzUvMi9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC1jb29rZXItb3Zlbi0yMzc2NTk1Mi5qcGc=
  Beko CSM 61320 DX fornuis (81)
  9.115404829118866 (3)
  Beko CSM 61320 DX fornuis
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
  good_buy
  best_reviewed
 • Etna 1983ZTA fornuis
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/7/etna-1983zta-23311507.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/3/etna-1983zta-cooker-oven-23953263.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/7/etna-1983zta-23311507.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzAvNy9ldG5hLTE5ODN6dGEtMjMzMTE1MDcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/3/etna-1983zta-cooker-oven-23953263.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzYvMy9ldG5hLTE5ODN6dGEtY29va2VyLW92ZW4tMjM5NTMyNjMuanBn
  Etna 1983ZTA fornuis (70)
  Etna 1983ZTA fornuis
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  692.13, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  708.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  692.13, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  317
 • Bosch HGD445150N fornuis
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/3/1/bosch-hgd445150n-47408431.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NTM3MzM/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/9/1/bosch-hgd445150n-47870491.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNjIxMjEwX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/5/6/bosch-hgd445150n-cooker-48110356.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/5/7/bosch-hgd445150n-cooker-48110357.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/5/8/bosch-hgd445150n-cooker-48110358.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/5/9/bosch-hgd445150n-cooker-48110359.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/6/0/bosch-hgd445150n-cooker-48110360.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/3/1/bosch-hgd445150n-47408431.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NTM3MzM/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/9/1/bosch-hgd445150n-47870491.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNjIxMjEwX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/5/6/bosch-hgd445150n-cooker-48110356.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzUvNi9ib3NjaC1oZ2Q0NDUxNTBuLWNvb2tlci00ODExMDM1Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/5/7/bosch-hgd445150n-cooker-48110357.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzUvNy9ib3NjaC1oZ2Q0NDUxNTBuLWNvb2tlci00ODExMDM1Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/5/8/bosch-hgd445150n-cooker-48110358.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzUvOC9ib3NjaC1oZ2Q0NDUxNTBuLWNvb2tlci00ODExMDM1OC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/5/9/bosch-hgd445150n-cooker-48110359.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzUvOS9ib3NjaC1oZ2Q0NDUxNTBuLWNvb2tlci00ODExMDM1OS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/6/0/bosch-hgd445150n-cooker-48110360.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzYvMC9ib3NjaC1oZ2Q0NDUxNTBuLWNvb2tlci00ODExMDM2MC5qcGc=
  Bosch HGD445150N fornuis (60)
  Bosch HGD445150N fornuis
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  428.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  428.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  428.96, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  16
 • Siemens HX423211N fornuis
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/6/siemens-hx-423211-n-45360806.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNjM0NDM5X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/4/9/siemens-hx423211n-cooker-47179749.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/5/0/siemens-hx423211n-cooker-47179750.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/5/1/siemens-hx423211n-cooker-47179751.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/5/2/siemens-hx423211n-cooker-47179752.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/5/3/siemens-hx423211n-cooker-47179753.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/6/siemens-hx-423211-n-45360806.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNjM0NDM5X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/4/9/siemens-hx423211n-cooker-47179749.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzQvOS9zaWVtZW5zLWh4NDIzMjExbi1jb29rZXItNDcxNzk3NDkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/5/0/siemens-hx423211n-cooker-47179750.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzUvMC9zaWVtZW5zLWh4NDIzMjExbi1jb29rZXItNDcxNzk3NTAuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/5/1/siemens-hx423211n-cooker-47179751.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzUvMS9zaWVtZW5zLWh4NDIzMjExbi1jb29rZXItNDcxNzk3NTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/5/2/siemens-hx423211n-cooker-47179752.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzUvMi9zaWVtZW5zLWh4NDIzMjExbi1jb29rZXItNDcxNzk3NTIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/5/3/siemens-hx423211n-cooker-47179753.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzUvMy9zaWVtZW5zLWh4NDIzMjExbi1jb29rZXItNDcxNzk3NTMuanBn
  Siemens HX423211N fornuis (58)
  Siemens HX423211N fornuis
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  322.84, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  328.01, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  322.84, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  65
 • Siemens HR445514N fornuis
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/4/siemens-hr445514n-10717-07c6b5d6a35df64cc43799982846e6d6-39163414.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lcC5ubC9pbWFnZXMvcmVzaXplZHBuZy8zMDAvMzAwL3VwbG9hZHMvcHJvZHVjdF9mb3Rvcy9waG90b21hbmFnZXIvc2llbWVuc19ocjQ0NTUxNG5faW5veF9nYXNmb3JudWlzXzE1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/6/siemens-hr445514n-10717-07c6b5d6a35df64cc43799982846e6d6-39163416.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLm5sL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/c2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9NTE0MTkmcmVmPXZlcmdlbGlqa25s
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/8/siemens-hr445514n-10717-07c6b5d6a35df64cc43799982846e6d6-39163418.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXRlcndpdGdvZWQubmwvcGl4L3Byb2R1Y3QvMTAxZTIxNTlkMDBlZTI4NjJlMmI1MWZkY2I4NDQ2MzguSFI0NDU1MTROLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/2/siemens-hr445514n-cooker-45363082.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/4/siemens-hr445514n-10717-07c6b5d6a35df64cc43799982846e6d6-39163414.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lcC5ubC9pbWFnZXMvcmVzaXplZHBuZy8zMDAvMzAwL3VwbG9hZHMvcHJvZHVjdF9mb3Rvcy9waG90b21hbmFnZXIvc2llbWVuc19ocjQ0NTUxNG5faW5veF9nYXNmb3JudWlzXzE1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/6/siemens-hr445514n-10717-07c6b5d6a35df64cc43799982846e6d6-39163416.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLm5sL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/c2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9NTE0MTkmcmVmPXZlcmdlbGlqa25s
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/8/siemens-hr445514n-10717-07c6b5d6a35df64cc43799982846e6d6-39163418.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXRlcndpdGdvZWQubmwvcGl4L3Byb2R1Y3QvMTAxZTIxNTlkMDBlZTI4NjJlMmI1MWZkY2I4NDQ2MzguSFI0NDU1MTROLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/2/siemens-hr445514n-cooker-45363082.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzgvMi9zaWVtZW5zLWhyNDQ1NTE0bi1jb29rZXItNDUzNjMwODIuanBn
  Siemens HR445514N fornuis (48)
  Siemens HR445514N fornuis
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  405.65, 3d (offer_sdt_3_days)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  405.65, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  405.65, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  7
 • Siemens HX74W520N fornuis
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/2/3/siemens-hx74w520n-cooker-47076523.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/2/3/siemens-hx74w520n-cooker-47076523.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzIvMy9zaWVtZW5zLWh4NzR3NTIwbi1jb29rZXItNDcwNzY1MjMuanBn
  Siemens HX74W520N fornuis (47)
  Siemens HX74W520N fornuis
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  469.13, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  489, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  469.13, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  66
 • Beko CSS 52001 DW fornuis
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/2/beko-css-52001-dw-19559942.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/4/beko-css-52001-dw-cooker-oven-23793344.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/6/4/beko-css-52001-dw-18967964.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/2/beko-css-52001-dw-19559942.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvMi9iZWtvLWNzcy01MjAwMS1kdy0xOTU1OTk0Mi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/4/beko-css-52001-dw-cooker-oven-23793344.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzQvNC9iZWtvLWNzcy01MjAwMS1kdy1jb29rZXItb3Zlbi0yMzc5MzM0NC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/6/4/beko-css-52001-dw-18967964.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzYvNC9iZWtvLWNzcy01MjAwMS1kdy0xODk2Nzk2NC5qcGc=
  Beko CSS 52001 DW fornuis (47)
  7.25 (1)
  Beko CSS 52001 DW fornuis
  Modern.nl Modern.nl
  7.748880086506748 (310)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  230.47, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  7.748880086506748 (310)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  230.47, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Amersfoort BCC Amersfoort
  230.47, 5.366058799999999, 52.1643828 LOW
  196
 • Etna EFG609HWIT fornuis
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/5/etna-efg-609-h-20540465.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/4/etna-efg-609-h-20540464.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/0/4/etna-efg-609-h-20540504.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/7/8/etna-efg-609-h-20540578.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/5/etna-efg-609-h-20540465.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzYvNS9ldG5hLWVmZy02MDktaC0yMDU0MDQ2NS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/4/etna-efg-609-h-20540464.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzYvNC9ldG5hLWVmZy02MDktaC0yMDU0MDQ2NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/0/4/etna-efg-609-h-20540504.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzAvNC9ldG5hLWVmZy02MDktaC0yMDU0MDUwNC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/7/8/etna-efg-609-h-20540578.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvOC9ldG5hLWVmZy02MDktaC0yMDU0MDU3OC5qcGc=
  Etna EFG609HWIT fornuis (41)
  Etna EFG609HWIT fornuis
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  262.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  262.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  263, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  186
 • Smeg SNL81MFX5 fornuis
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/1/0/smeg-snl-81-mfx-5-1698610.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/5/smeg-snl81mfx5-cooker-oven-23739715.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/1/0/smeg-snl-81-mfx-5-1698610.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzEvMC9zbWVnLXNubC04MS1tZngtNS0xNjk4NjEwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/5/smeg-snl81mfx5-cooker-oven-23739715.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzEvNS9zbWVnLXNubDgxbWZ4NS1jb29rZXItb3Zlbi0yMzczOTcxNS5qcGc=
  Smeg SNL81MFX5 fornuis (41)
  Smeg SNL81MFX5 fornuis
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  897.86, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  897.86, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  897.99, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  58
 • Smeg SNL60MX9 fornuis
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/4/smeg-snl-60mx9-19854604.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/3/smeg-snl60mx9-cooker-oven-23790683.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/4/smeg-snl-60mx9-19854604.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzAvNC9zbWVnLXNubC02MG14OS0xOTg1NDYwNC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/3/smeg-snl60mx9-cooker-oven-23790683.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzgvMy9zbWVnLXNubDYwbXg5LWNvb2tlci1vdmVuLTIzNzkwNjgzLmpwZw==
  Smeg SNL60MX9 fornuis (39)
  Smeg SNL60MX9 fornuis
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  479.83, 2d (offer_sdt_2_days)
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  479.83, 2d (offer_sdt_2_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  489, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  16
 • Indesit I6GSH2AGX/NL fornuis
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/7/indesit-i6gsh2agx-nl-cooker-24926167.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/7/indesit-i6gsh2agx-nl-cooker-24926167.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzYvNy9pbmRlc2l0LWk2Z3NoMmFneC1ubC1jb29rZXItMjQ5MjYxNjcuanBn
  Indesit I6GSH2AGX/NL fornuis (38)
  Indesit I6GSH2AGX/NL fornuis
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  379, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  379, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  379, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  63
 • Bosch HGD745225N fornuis
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/9/bosch-hgd745225n-cooker-48104049.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/0/bosch-hgd745225n-cooker-48104050.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/1/bosch-hgd745225n-cooker-48104051.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/2/bosch-hgd745225n-cooker-48104052.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/3/bosch-hgd745225n-cooker-48104053.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/9/bosch-hgd745225n-cooker-48104049.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzQvOS9ib3NjaC1oZ2Q3NDUyMjVuLWNvb2tlci00ODEwNDA0OS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/0/bosch-hgd745225n-cooker-48104050.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzUvMC9ib3NjaC1oZ2Q3NDUyMjVuLWNvb2tlci00ODEwNDA1MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/1/bosch-hgd745225n-cooker-48104051.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzUvMS9ib3NjaC1oZ2Q3NDUyMjVuLWNvb2tlci00ODEwNDA1MS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/2/bosch-hgd745225n-cooker-48104052.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzUvMi9ib3NjaC1oZ2Q3NDUyMjVuLWNvb2tlci00ODEwNDA1Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/3/bosch-hgd745225n-cooker-48104053.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzUvMy9ib3NjaC1oZ2Q3NDUyMjVuLWNvb2tlci00ODEwNDA1My5qcGc=
  Bosch HGD745225N fornuis (36)
  Bosch HGD745225N fornuis
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  432, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  432, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Etna EFG691BRCA fornuis
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/7/etna-efg691brca-cooker-oven-23820637.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/7/etna-efg691brca-cooker-oven-23820637.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzMvNy9ldG5hLWVmZzY5MWJyY2EtY29va2VyLW92ZW4tMjM4MjA2MzcuanBn
  Etna EFG691BRCA fornuis (35)
  Etna EFG691BRCA fornuis
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  618.29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  618.29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  618.29, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  16
 • Etna EFG689VRVS fornuis
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/1/etna-efg689vrvs-cooker-oven-23779861.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/1/etna-efg689vrvs-cooker-oven-23779861.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzYvMS9ldG5hLWVmZzY4OXZydnMtY29va2VyLW92ZW4tMjM3Nzk4NjEuanBn
  Etna EFG689VRVS fornuis (33)
  Etna EFG689VRVS fornuis
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Amsterdam West BCC Amsterdam West
  399, 4.871182300000001, 52.36816719999999 LOW
  15
 • Etna 1927BRCA fornuis
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/0/etna-1927-brca-20464670.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/5/6/etna-1927-brca-23893156.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/0/etna-1927-brca-20464670.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzcvMC9ldG5hLTE5MjctYnJjYS0yMDQ2NDY3MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/5/6/etna-1927-brca-23893156.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzUvNi9ldG5hLTE5MjctYnJjYS0yMzg5MzE1Ni5qcGc=
  Etna 1927BRCA fornuis (33)
  Etna 1927BRCA fornuis
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  850.73, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  885.72, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  850.73, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  7
 • AGA Masterchef XL, Gas/electro, 110 cm breed fornuis in de kleur Tin
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/1/3/aga-masterchef-xl-gas-electro-110-cm-breed-fornuis-in-de-kleur-tin-35016313.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcHBhcmF0dXVycGxhbmV0Lm5sL2ZpbGVzLzI4MzEvcHJvZHVjdHMvOTgzODY2OS9hZ2FfbWFzdGVyY2hlZl94bF8xMTBjbV9mb3JudWlzX2dhc19lbGVjXzIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/1/3/aga-masterchef-xl-gas-electro-110-cm-breed-fornuis-in-de-kleur-tin-35016313.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcHBhcmF0dXVycGxhbmV0Lm5sL2ZpbGVzLzI4MzEvcHJvZHVjdHMvOTgzODY2OS9hZ2FfbWFzdGVyY2hlZl94bF8xMTBjbV9mb3JudWlzX2dhc19lbGVjXzIuanBn
  AGA Masterchef XL, Gas/electro, 110 cm breed fornuis in de kleur Tin (32)
  AGA Masterchef XL, Gas/electro, 110 cm breed fornuis in de kleur Tin
  Apparatuurplanet.nl Apparatuurplanet.nl
  3995, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Apparatuurplanet.nl Apparatuurplanet.nl
  3995, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Apparatuurplanet Apparatuurplanet
  3995, 5.2683674, 51.8055534 UNKNOWN
  2
 • Etna EFG 669 V wit
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/4/etna-efg-669-669-v-18825464.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/0/etna-efg-669-v-white--23779860.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/4/etna-efg-669-669-v-18825464.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzYvNC9ldG5hLWVmZy02NjktNjY5LXYtMTg4MjU0NjQuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/0/etna-efg-669-v-white--23779860.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzYvMC9ldG5hLWVmZy02Njktdi13aGl0ZS0tMjM3Nzk4NjAuanBn
  Etna EFG 669 V wit (31)
  Etna EFG 669 V wit
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  268.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  268.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Den Haag Megastores BCC Den Haag Megastores
  268.95, 4.3192865, 52.0671123 LOW
  69
 • Pelgrim PF6220WIT fornuis
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/1/pelgrim-pf-6220-19711771.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/1/pelgrim-pf6220wit-cooker-oven-23783431.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/1/pelgrim-pf-6220-19711771.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzcvMS9wZWxncmltLXBmLTYyMjAtMTk3MTE3NzEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/1/pelgrim-pf6220wit-cooker-oven-23783431.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzMvMS9wZWxncmltLXBmNjIyMHdpdC1jb29rZXItb3Zlbi0yMzc4MzQzMS5qcGc=
  Pelgrim PF6220WIT fornuis (31)
  Pelgrim PF6220WIT fornuis
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  290, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  290, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  290, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  65
 • Etna 1994BRVSA fornuis
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/3/etna-1994-b-rvs-a-19898813.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/5/8/etna-1994-b-rvs-a-23893158.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/3/etna-1994-b-rvs-a-19898813.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzEvMy9ldG5hLTE5OTQtYi1ydnMtYS0xOTg5ODgxMy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/5/8/etna-1994-b-rvs-a-23893158.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzUvOC9ldG5hLTE5OTQtYi1ydnMtYS0yMzg5MzE1OC5qcGc=
  Etna 1994BRVSA fornuis (29)
  Etna 1994BRVSA fornuis
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  953.02, 3d (offer_sdt_3_days)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  953.02, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  953.03, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  7
 • Indesit I5TMH6AG(X)/NL fornuis
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/9/4/indesit-i-5-tmh-6-ag-x-nl-24331194.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/6/indesit-i5tmh6ag-x-nl-cooker-24930806.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/9/4/indesit-i-5-tmh-6-ag-x-nl-24331194.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzkvNC9pbmRlc2l0LWktNS10bWgtNi1hZy14LW5sLTI0MzMxMTk0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/6/indesit-i5tmh6ag-x-nl-cooker-24930806.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvNi9pbmRlc2l0LWk1dG1oNmFnLXgtbmwtY29va2VyLTI0OTMwODA2LmpwZw==
  Indesit I5TMH6AG(X)/NL fornuis (29)
  Indesit I5TMH6AG(X)/NL fornuis
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319.09, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319.09, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Smeg C7GMXNL8 fornuis
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/0/smeg-c7-gmx-nl-8-20540470.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/4/smeg-c7-gmx-nl-8-18758364.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/smeg-c7gmxnl8-cooker-oven-23774425.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/0/smeg-c7-gmx-nl-8-20540470.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzcvMC9zbWVnLWM3LWdteC1ubC04LTIwNTQwNDcwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/4/smeg-c7-gmx-nl-8-18758364.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvNC9zbWVnLWM3LWdteC1ubC04LTE4NzU4MzY0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/smeg-c7gmxnl8-cooker-oven-23774425.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvNS9zbWVnLWM3Z214bmw4LWNvb2tlci1vdmVuLTIzNzc0NDI1LmpwZw==
  Smeg C7GMXNL8 fornuis (28)
  Smeg C7GMXNL8 fornuis
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  863.97, 2d (offer_sdt_2_days)
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  863.97, 2d (offer_sdt_2_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  864.05, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  14
 • Stoves Richmond 1000DFT
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/stoves-richmond-1000dft-24380118.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/stoves-richmond-1000dft-24380118.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzEvOC9zdG92ZXMtcmljaG1vbmQtMTAwMGRmdC0yNDM4MDExOC5qcGc=
  Stoves Richmond 1000DFT (25)
  Stoves Richmond 1000DFT
  Apparatuurplanet.nl Apparatuurplanet.nl
  2649, 3d (offer_sdt_3_days)
  Apparatuurplanet.nl Apparatuurplanet.nl
  2649, 3d (offer_sdt_3_days)
  Apparatuurplanet Apparatuurplanet
  2649, 5.2683674, 51.8055534 UNKNOWN
  7
2 92
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Klein budget: lager dan €500 (lowbudget)
  • Budget: €500 - €1000 (budget)
  • Lage prijs: €1000 - €3000 (low)
  • Gemiddelde prijs: €3000- €5000 (medium)
  • High end: Meer dan €5000 (high)
 • Model (kastontwerp):
  • Ingebouwd inbouw fornuis (ingebouwd)
  • Tafelblad (tafelblad)
  • Vrijstaand (vrijstaand)
 • Hoogte (hoogte):
  • < 850 mm (hoogte_850)
  • 850 mm - 870 mm (hoogte_850_870)
  • 870 mm - 915 mm (hoogte_870_920)
  • ≥ 915 mm (hoogte_920)
 • Breedte (breedte):
  • < 900 mm (breedte_900)
  • 900 mm - 915 mm (breedte_900_920)
  • 915 mm - 1000 mm (breedte_920_1000)
  • ≥ 1000 mm (breedte_1000)
 • Diepte (diepte_product):
  • < 600 mm (diepte_product_600)
  • 600 mm - 700 mm (diepte_product_600_700)
  • ≥ 700 mm (diepte_product_700)
 • Kleur (kleur):
  • antraciet (antraciet)
  • Beige (beige)
  • Blauw (blauw)
  • Bordeaux rood (bordeaux_rood)
  • Brons (brons)
  • bruin (bruin)
  • Champagne (champagne)
  • chocolade Messing (chocolade_messing)
  • Chrome (chrome)
  • Chroom (chroom)
  • crème (cre_me)
  • Cream (cream)
  • creme (creme)
  • Geel (geel)
  • Geelkoper (geelkoper)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Huckleberry Messing (huckleberry_messing)
  • Ivoor (ivoor)
  • Kolen (kolen)
  • koper (koper)
  • licht bruin (licht_bruin)
  • Nikkel (nikkel)
  • Oranje (oranje)
  • roestvrij staal (roestvrij_staal)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • rood (rood)
  • Roze (roze)
  • RVS (rvs)
  • wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
  • zwart/chroom (zwart_chroom)
  • zwart/messing (zwart_messing)
 • Kookzones (aantal_burners_cooking_zones):
  • 1 (aantal_burners_cooking_zones_1.0)
  • 2 (aantal_burners_cooking_zones_2.0)
  • 4 (aantal_burners_cooking_zones_4.0)
  • 5 (aantal_burners_cooking_zones_5.0)
  • 6 (aantal_burners_cooking_zones_6.0)
  • 7 (aantal_burners_cooking_zones_7.0)
  • 8 (aantal_burners_cooking_zones_8.0)
 • Bediening (soort_bediening):
  • Draaiknop (draaiknop)
  • Hefboom (hefboom)
  • Knoppen (knoppen)
  • Sensor (sensor)
  • Touch (touch)
 • Hoeveel ovens wil je? (aantal_ovens):
  • 1 (1)
  • 2 (2)
  • 3 (3)
  • 4 (4)
 • Type oven (soort_oven):
  • Electrisch (electrisch)
  • Electrisch/Gas (electrisch_gas)
  • Electrische (electrische)
  • Gas (gas)
  • Natuurlijk gas (natuurlijk_gas)
  • propaan/butaan (propaan_butaan)
 • Totaal vermogen (totaal_vermogen_van_de_oven):
  • < 2200 W (totaal_vermogen_van_de_oven_2200)
  • 2200 W - 3000 W (totaal_vermogen_van_de_oven_2200_3000)
  • 3000 W - 5000 W (totaal_vermogen_van_de_oven_3000_5000)
  • ≥ 5000 W (totaal_vermogen_van_de_oven_5000)
 • Totale binnen capaciteit oven (totale_binnenste_capaciteit_ovens_):
  • < 55 liter (totale_binnenste_capaciteit_ovens__55)
  • 55 liter - 60 liter (totale_binnenste_capaciteit_ovens__55_60)
  • 60 liter - 80 liter (totale_binnenste_capaciteit_ovens__60_80)
  • ≥ 80 liter (totale_binnenste_capaciteit_ovens__80)
 • Type kookplaat (type_kookplaat):
  • Combi (combi)
  • Electric induction (electric_induction)
  • Electrisch (electrisch)
  • Electrische inductie (electrische_inductie)
  • Gas (gas)
  • Halogeen (halogeen)
  • Inductie (inductie)
  • Induction (induction)
  • Keramisch (keramisch)
  • Sealed plate (sealed_plate)
  • Verzegelde plaat (verzegelde_plaat)
 • Geïntegreerd display (gei_ntegreerde_display):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Varianten (group):
  • Boretti MB-104 F (boretti_mb_104_f)
  • Boretti MB 96 (boretti_mb_96)
  • Boretti MBE 104 (boretti_mbe_104)
  • Boretti MBR 70 (boretti_mbr_70)
  • Boretti MBR 96 (boretti_mbr_96)
  • Boretti MTBR 104 F (boretti_mtbr_104_f)
  • Boretti MTBR 70 (boretti_mtbr_70)
  • Boretti MTBR 96 (boretti_mtbr_96)
  • Boretti VFP 93 (boretti_vfp_93)
  • Boretti VFPN/Vfpnr 120 (boretti_vfpn_vfpnr_120)
  • Boretti VFPN/Vfpnr 93 (boretti_vfpn_vfpnr_93)
  • Boretti VP 946 (boretti_vp_946)
  • Boretti VP 96 (boretti_vp_96)
  • Boretti VPN 104 (boretti_vpn_104)
  • Boretti VPN/VPNR 64 (boretti_vpn_vpnr_64)
  • Boretti VPN/VPNR 946 (boretti_vpn_vpnr_946)
  • Boretti VPNE/Vpnre 93 (boretti_vpne_vpnre_93)
  • Boretti VPNR 104 (boretti_vpnr_104)
  • Boretti VPNR-96 (boretti_vpnr_96)
  • Boretti VPSI 104 (boretti_vpsi_104)
  • Boretti VT 946 (boretti_vt_946)
  • Boretti VT 96 (boretti_vt_96)
  • Etna EFG 667 V (etna_efg_667_v)
  • Etna EFG 669 V (etna_efg_669_v)
  • Etna EFG 679 V (etna_efg_679_v)
  • Etna EFG 689 V (etna_efg_689_v)
  • Falcon Classic 110 (falcon_classic_110)
  • Falcon Classic 90 (falcon_classic_90)
  • Falcon Classic Deluxe 110 (falcon_classic_deluxe_110)
  • Falcon Classic Deluxe 90 (falcon_classic_deluxe_90)
  • Falcon ELAN 90 (falcon_elan_90)
  • Falcon Kitchener 90 (falcon_kitchener_90)
  • Falcon Professional + FX (falcon_professional_fx)
  • Indesit KN6C61AX (indesit_kn6c61ax)
  • Miele H 6800 BM (miele_h_6800_bm)
  • Pelgrim PF 6239 (pelgrim_pf_6239)
  • Pelgrim PF 6264 (pelgrim_pf_6264)
  • Stoves Richmond 1100 DFT (stoves_richmond_1100_dft)
  • Stoves Richmond 900 DFT (stoves_richmond_900_dft)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Gravenzande (_s_gravenzande)
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beesd (beesd)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen (bergen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Bladel (bladel)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Bovenkarspel (bovenkarspel)
  • Boxtel (boxtel)
  • Brandwijk (brandwijk)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Brunssum (brunssum)
  • Budel (budel)
  • Bunschoten-Spakenburg (bunschoten_spakenburg)
  • Burgum (burgum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Dungen (den_dungen)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Denekamp (denekamp)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Echt (echt)
  • Ede (ede)
  • Eethen (eethen)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elburg (elburg)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Enter (enter)
  • Ermelo (ermelo)
  • Franeker (franeker)
  • Geleen (geleen)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Gieten (gieten)
  • Goes (goes)
  • Goor (goor)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groenlo (groenlo)
  • Groesbeek (groesbeek)
  • Groningen (groningen)
  • Grou (grou)
  • Gulpen (gulpen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerle (heerle)
  • Heerlen (heerlen)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hengevelde (hengevelde)
  • Heythuysen (heythuysen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hollandscheveld (hollandscheveld)
  • Holten (holten)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • IJsselstein (ijsselstein)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Kollum (kollum)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leek (leek)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lemmer (lemmer)
  • Lies (lies)
  • Lochem (lochem)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meijel (meijel)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mierlo (mierlo)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Muiden (muiden)
  • Musselkanaal (musselkanaal)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Obdam (obdam)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Ooltgensplaat (ooltgensplaat)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Oudenbosch (oudenbosch)
  • Oudeschild (oudeschild)
  • Panningen (panningen)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Smilde (smilde)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Tegelen (tegelen)
  • Ter Aar (ter_aar)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Udenhout (udenhout)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Vaassen (vaassen)
  • Valkenburg (valkenburg)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Volendam (volendam)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Vught (vught)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • Wervershoof (wervershoof)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Woudsend (woudsend)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeeland (zeeland)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zetten (zetten)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidlaren (zuidlaren)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl