x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

fornuis

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in fornuis categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Een fornuis is een van de belangrijkste voorwerpen in je keuken en daarom is het verstandig om je goed te laten informeren voordat je een fornuis koopt. In deze categorie vind je zowel gasfornuizen als elektrische fornuizen. Om je op weg te helpen bij het kiezen van een fornuis geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips over het fornuis en daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier fornuizen!

  Kooptips fornuis
  Bij het kopen van een fornuis kun je letten op de volgende punten:

  1. Aantal personen: heb je een groot gezin of ben je alleen of met z'n tweeën? Pas hier het formaat van het fornuis op aan, dit scheelt je in de kosten.
  2. Interesse: houd je van uitgebreid koken of volstaat het opwarmen van een kant en klare hap?
  3. Gas of elektrisch: wil je op gas koken of elektrisch?
  4. Inbouw of vrijstaand: wil je het fornuis inbouwen in je keuken of kies je voor een vrijstaand fornuis?
  5. Aantal kookzones: pas het aantal kookzones aan op de grootte van je huishouden en je interesse voor koken.

  Een fornuis bestaat standaard uit een oven en een kookplaat. Is je keuken hier te klein voor of wil je liever een kookplaat zonder oven, dan kun je ook kiezen voor een losse kookplaat. 


  Soorten fornuizen
  De kookplaat van een fornuis werkt op gas of elektriciteit. Elektrische fornuizen zijn onder te verdelen in inductie, halogeen, keramisch en quicktherm. Ook varieert het aantal kookzones op het fornuis. De meeste fornuizen hebben een vier-, vijf- of zespits kookplaat, maar er valt ook nog wel wat te kiezen in de twee-, zeven- of achtpits fornuizen. Aangegeven is of het ovengedeelte elektrisch werkt, op gas of met stoom. De gasoven heeft als voordeel dat deze relatief goedkoop is en dat deze snel op temperatuur komt. Een fornuis met een elektrische oven wordt het meest verkocht. Het voordeel van een elektrische oven is dat de temperatuur beter te regelen is dan bij een gasoven. In een stoomoven worden de gerechten verhit door middel van stoom die door de oven geblazen wordt. Hierbij blijven smaak en voedingswaarde van de gerechten langer intact.

  Vrijstaand, inbouw of tussenbouw?
  Er zijn verschillende types fornuizen. Een vrijstaand fornuis komt het meeste voor. Inbouwkookmodules, inbouw- en tussenbouwfornuizen kunnen mooi worden geïntegreerd in een inbouwkeuken of kookeiland. De breedte van de meeste fornuizen is ongeveer 90 cm, maar dit varieert vaak een paar centimeter. Fornuizen om in te bouwen komen overigens vrijwel niet voor omdat de meeste mensen kiezen voor inbouwfornuizen en inbouwovens die met elkaar gecombineerd kunnen worden.

  Aantal kookzones
  Bij het aantal kookzones van het fornuis is aangegeven hoeveel zones er zijn om gerechten te bereiden. Dit aantal is inclusief de eventuele wokbrander, visbrander, fry-top, braadzone, warmhoudzone en losse modules. Een wokbrander is een extra krachtige brander waarmee roerbakken sneller gaat. Speciaal voor ovale vispannen is er een ovale visbrander. Daarnaast is het tegenwoordig mogelijk om verschillende losse modules in te bouwen in je fornuis, zoals een wokbrander, bbq-grill, friteuse of keukenmachine. Verder wordt bij het fornuis weergegeven wat de positie van de bediening is (voor boven, zijkant rechts, zijkant links, voor via module of voor voorkant) en wat het type bediening is (draaiknop, tiptoets of sensortoets). Wanneer het een kookgedeelte op gas betreft, zijn er pandragers aanwezig. Deze kunnen geëmailleerd zijn en van gietijzer, brandstaal of RVS.

  Extra’s fornuis
  Erg handig voor het opbergen van bakplaten, ovenschalen en roosters is een opbergvak onder de oven. Veel fornuizen hebben zo'n opbergvak. Een veilige optie voor mensen met kinderen is een fornuis met kinderbeveiliging. Daarnaast zijn er nog verschillende extra's bij fornuizen, zoals een elektrische vonkontsteking, klok, kooktimer en een sierdeksel. Al deze extra's kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een fornuis. Accessoires die geleverd kunnen worden bij een fornuis zijn een braadslede, rooster, bakplaat, pizzaplaat, grillplaat, grillspit-set, wokring, grillpan of een kookboek.

 • Veelgestelde vragen

  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?Vergelijk hier fornuizen!
  Kan ik in plaats van een inbouwfornuis ook kiezen voor een inbouwkookplaat en inbouwoven?
  Kan ik ook wokken als mijn fornuis geen wokbrander heeft?
  Wat is een visbrander?
  Wat is het voordeel van een heteluchtoven?


  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?

  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een fornuis, droger of koelkast betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een fornuis is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Kan ik in plaats van een inbouwfornuis ook kiezen voor een inbouwkookplaat en inbouwoven?
  Ja, dat kan. Wanneer je dan ook nog kiest voor een kookplaat en oven uit dezelfde serie, vormt het een mooi geheel.

  Kan ik ook wokken als mijn fornuis geen wokbrander heeft?
  Ja, dat kan, maar het gaat sneller wanneer je een wokbrander hebt. Een wokbrander is namelijk een extra krachtige brander, zodat de wok snel op hoge temperatuur komt en het roerbakken sneller gaat.

  Wat is een visbrander?
  Een visbrander is een brander die ovaal van vorm is zodat een ovale vispan optimaal verwarmd wordt.

  Wat is het voordeel van een heteluchtoven?
  In een heteluchtoven wordt de warme lucht door middel van een ventilator door de oven geblazen. Hierdoor is de temperatuur in de oven gelijkmatig en kan je zodoende meerdere gerechten tegelijk bereiden.

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een verklarende woordenlijst over technische specificaties die veel gebruikt worden bij een fornuis.Vergelijk hier fornuizen!

  Aansluitwaarde
  De aansluitwaarde wordt aangeven in Watt. Dit geldt alleen voor de elektrische modellen. Controleer of de meterkast dit aankan en voorkom overbelasting van het elektriciteitsnetwerk in huis.

  Controlelamp thermostaat
  Een controlelamp voor de thermostaat geeft aan of de oven op temperatuur is.

  Draaispit
  Als het ovengedeelte beschikt over een draaispit, vind je dat hier terug.

  Energieklasse
  Een oven gebruikt stroom of gas. Met een lettersysteem wordt de energieklasse aangegeven. Deze letters gaan van A naar G, waarbij A staat voor het meest energiezuinig. De meeste modellen zijn klasse A en B. De zuinigere modellen zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder energie wordt gebruikt.

  Fry-top
  Een fry-top is een platte metalen plaat waar je op kunt bakken zonder gebruik van een pan.

  Grill
  Met een grill kun je vlees en ander eten roosteren door middel van stralingswarmte. Sommige ovens met grill beschikken over een draaispit voor het grillen van grote stukken vlees, zoals rollade of een hele kip.

  Hetelucht
  In de heteluchtoven wordt de verwarmde lucht door middel van een ventilator door de oven verspreid: hierdoor is de temperatuur overal in de oven gelijk. Er kunnen dan ook meerdere gerechten tegelijkertijd worden bereid. Heteluchtovens zijn altijd elektrische ovens.

  Inhoud
  Bij de inhoud wordt de inhoud van het ovengedeelte aangegeven. De inhoud wordt aangegeven in liters. Hoe groter de oven, hoe meer plaats je hebt om gerechten te bereiden. Nadeel is natuurlijk wel dat een grotere oven minder zuinig is in het gebruik.

  Kookgedeelte
  De kookplaat werkt op gas of elektriciteit. Elektrische kookplaten zijn onder te verdelen in inductie, halogeen, keramisch en quick-therm.

  Losse modules
  Het is soms mogelijk om verschillende losse modules in te bouwen in het fornuis, zoals een wokbrander, bbq-grill, friteuse of keukenmachine.

  Mantelkoeling
  Ovens met een mantelkoeling zorgen ervoor dat de oven niet al te veel opwarmt tijdens het gebruik van de oven. Dat is niet alleen veiliger, maar het spaart ook de naastliggende meubels.

  Onder en bovenwarmte
  Ovens met onder- en/of bovenwarmte zijn geschikt voor de traditionele manier van bakken en braden.

  Ovengedeelte
  Aangegeven is of het ovengedeelte werkt op gas, elektriciteit of met stoom.

  Pandragers
  Wanneer het een kookgedeelte op gas betreft, zijn er pandragers aanwezig. Deze kunnen geëmailleerd zijn en ze zijn van gietijzer, brandstaal of RVS.

  Thermokoppelbeveiliging
  Sommige gasfornuizen hebben een thermokoppelbeveiliging die ervoor zorgt dat de gastoevoer stopt wanneer de vlam om wat voor reden dan ook uitgaat. Dat is wel zo veilig.

  Type
  Er zijn verschillende types fornuizen. Vrijstaande opzetmodellen komen het meeste voor. Inbouwkookmodules, inbouw- en tussenbouwfornuizen kunnen mooi worden geïntegreerd in een inbouwkeuken. Fornuizen om in te bouwen komen vrijwel niet voor omdat de meeste mensen kiezen voor inbouwkookplaten en inbouwovens die met elkaar gecombineerd kunnen worden. 

  Type bediening
  Dit geeft aan of er een draaiknop, tiptoets of sensortoets op zit.

  Verwijderingsbijdrage
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een fornuis, droger of koelkast betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een fornuis is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Warmhoudzone
  Met een warmhoudzone wordt een kookzone met een laag vermogen bedoeld.

  • Inductie Een fornuis met een inductieplaat werkt op elektriciteit en verbruikt minder energie dan andere kookplaten.
  • Gas De kosten bij aanschaf van een gasfornuis zijn over het algemeen lager, je hoeft niets aan te laten leggen en de pannen zijn goedkoper.
  • Keramisch Een keramische plaat heeft een glad oppervlak, waardoor deze gemakkelijk schoon te maken is.
  • Budget Een budget fornuis heeft een prijs van maximaal 1000 euro.
  • Inbouw Een inbouwfornuis is in het aanrecht gebouwd. Dit ziet er strakker uit en het scheelt veel ruimte.
  • Vrijstaand Een vrijstaand fornuis heeft veel mogelijkheden en staat het best bij een ruime keuken of een keuken met een kookeiland.
  • Bosch Bosch komt regelmatig als beste uit de test als het om keukenapparatuur gaat, het merk levert over het algemeen energiezuinige fornuizen.
  • Boretti De fornuizen van het Italiaanse Boretti zijn een stijlvolle toevoeging aan de keuken.
  • Smeg Smeg fornuizen zijn fornuizen met veel opties en een professionele uitstraling.
 • Pelgrim PF 6264 RVS
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/0/pelgrim-pf-6264-stainless-steel--20420820.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/4/pelgrim-pf-6264-stainless-steel--23893074.jpg
  Pelgrim PF 6264 RVS (20)
  7.1 (1)
  Pelgrim PF 6264 RVS
  Prima apparaat
  Mooi apparaat. Oven werkt fantastisch goed. Jammer dat de knopjes voor de kookplaat redelijk gammel zijn, er is er bij ons zelfs al eentje af gesprongen. Dat is het enige mindere aan het apparaat.
  7.7
  0 10
 • Beko CSS 52001 DW fornuis
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/2/beko-css-52001-dw-19559942.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/4/beko-css-52001-dw-cooker-oven-23793344.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/6/4/beko-css-52001-dw-18967964.jpg
  Beko CSS 52001 DW fornuis (19)
  7.25 (1)
  Beko CSS 52001 DW fornuis
  ideale fornuis voor de kleinere keuken
  klein en gemakkelijk in gebruik. ideaal voor in de kleinere keuken. oven werkt geweldig zeker voor een bakfanaat als mij. en een handige ovenlade waar je best veel in kwijt kan. kortom zeker geen spijt van
  8.0
  0 10
 • Etna EFG 669 V RVS
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/1/5/etna-efg-669-v-stainless-steel--19781115.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/0/etna-efg-669-v-stainless-steel--19781150.jpg
  Etna EFG 669 V RVS (146)
  7.1 (1)
  Etna EFG 669 V RVS
  mooi,prachtig
  mooi fornuis, royaal gebruik vande pitten
  7.7
  0 10
 • Bosch HGV745225N
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/8/bosch-hgv-745225-n-20540468.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/2/5/bosch-hgv-745225-n-16115125.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/2/2/bosch-hgv745225n-23778122.jpg
  Bosch HGV745225N (18)
  7.75 (1)
  Bosch HGV745225N
  Heel fijn fornuis ook in gebruik,ook duidelijke gebruiksaanwijzing
  Heel fijn fornuis ook in gebruik,ook duidelijke gebruiksaanwijzing. ben er blij mee.
  9.0
  0 10
 • Boretti VT 96 roestvrij staal
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/9/boretti-vt-96-stainless-steel--20786769.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/1/boretti-vt-96-stainless-steel--24562251.jpg
  Boretti VT 96 roestvrij staal (16)
  6.199882214369847 (2)
  Boretti VT 96 roestvrij staal
  italiaanse ondeugdelijkheid!
  Dit uiterlijk bijzonder mooie toestel is van echte italiaanse kwaliteit. Waardeloos schoon te maken, knoppen die iedere keer losraken, roosters die er haast niet uit te halen zijn/of in te schuiven, verliest razendsnel zijn temperatuur, branders die steeds uitvallen, de oven bruint maar aan 1 kant .... Het zou nooit mijn keuze zijn geweest, helaas zat hij al in de woning toen we deze kochten!
  5.7
  0 10
 • Boretti VT 96 roestvrij staal
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/9/boretti-vt-96-stainless-steel--20786769.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/1/boretti-vt-96-stainless-steel--24562251.jpg
  Boretti VT 96 roestvrij staal (16)
  6.199882214369847 (2)
  Boretti VT 96 roestvrij staal
  helemaal super
  helemaal super
  9.0
  0 10
 • Smeg SNL91MFX6 fornuis
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/3/smeg-snl-91-mfx-6-32113.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/2/1/smeg-snl91mfx6-cooker-oven-23739721.jpg
  Smeg SNL91MFX6 fornuis (20)
  8.58899634779065 (3)
  Smeg SNL91MFX6 fornuis
  Ik sluit mij helemaal aan bij de voorgaande review
  Ik sluit mij helemaal aan bij de voorgaande review. Alleen hebben wij hem al 7 jaar in gebruik, en nog nooit iets mee gehad, zeer duurzaam dus. En hij wordt toch elke dag gebruikt!
  9.3
  0 10
 • Smeg SNL91MFX6 fornuis
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/3/smeg-snl-91-mfx-6-32113.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/2/1/smeg-snl91mfx6-cooker-oven-23739721.jpg
  Smeg SNL91MFX6 fornuis (20)
  8.58899634779065 (3)
  Smeg SNL91MFX6 fornuis
  Ik sluit mij helemaal aan bij de voorgaande review
  Ik sluit mij helemaal aan bij de voorgaande review. Alleen hebben wij hem al 7 jaar in gebruik, en nog nooit iets mee gehad, zeer duurzaam dus. En hij wordt toch elke dag gebruikt!
  9.3
  0 10
 • Smeg SNL91MFX6 fornuis
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/3/smeg-snl-91-mfx-6-32113.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/2/1/smeg-snl91mfx6-cooker-oven-23739721.jpg
  Smeg SNL91MFX6 fornuis (20)
  8.58899634779065 (3)
  Smeg SNL91MFX6 fornuis
  Zeer positief! Enorme ruimte tussen de vijf branders
  Zeer positief! Enorme ruimte tussen de vijf branders. Er passen werkelijk 4 grote pannen op en dan ook nog eens een grote wok in het midden, geen enkel probleem. Dit geeft een groot kookplezier. Geen gepas en gemeet meer met pannen. De vonkontsteking werkt altijd. De oven bezit twee ventilatoren waardoor het niet uitmaakt of je het gerecht nu in het midden plaatst of aan de zijkant. Eindelijk wordt de appeltaart onder en boven tegelijk gaar. In mijn vorige oven was de onderkant van de appeltaart nog ongaar en de bovenkant zwart. Ook drie ovenschalen naast elkaar, met verschillende gerechten, is geen enkel probleem voor deze oven. Door de heteluchtfunctie nemen ze elkaars smaak en geur niet over. De temperatuur van de oven is zeer nauwkeurig, ik heb dit nagemeten met een temperatuurmeter. De temperatuur op de knop en binnenin de oven komen dus echt met elkaar overeen. De kookplaat is gemakkelijk te reinigen. De knoppen vallen er niet af. De tekst naast de knoppen poets je er ook niet af. Een ongelofelijk sterk produkt voor een heel vriendelijke prijs. (800,--900,-- Euro) In het boekje staat dat je de ovendeur eruit kunt halen om makkelijker schoon te maken. Echter doe dit nooit, je krijgt hem er niet meer in (en het is ook niet nodig). Wij moesten er een monteur van Smeg bijhalen om de deur terug te plaatsen. Dit heeft Smeg gratis gedaan. De lade onder de oven is diep en heeft voldoende ruimte om diverse bakblikken in op te bergen. Ook kan je hierin borden opwarmen. Je krijgt er veel bij geleverd, veel meer dan bij andere merken fornuizen. Je krijgt twee bakroosters en twee bakplaaten. Verder een draaispit en een wokring. Echt compleet dus. Je sluit hem aan op 220, dus krachtstroom is niet nodig, wel een vrije groep! Of een groep laten aanleggen, dit kost ongeveer 100 Euro. In de oven zit aan de onderkant en bovenkant een gril (conventioneel) en de oven heeft een volledige hetelucht functie. Je kunt ook combinaties maken tussen deze functies. De wokbrander is zeer krachtig. Ik heb hem zelden voluit staan. Een zeer stevig en professioneel fornuis. Ik heb dit apparaat nu twee jaar in gebruik.
  8.7
  0 10
 • Inductie
  • inductie
  • electrische_inductie
 • Gas
  • gas
 • Keramisch
  • keramisch
 • Budget
  • budget
 • Inbouw
  • ingebouwd
 • Vrijstaand
  • vrijstaand
 • Bosch
  • bosch
 • Boretti
  • boretti
 • Smeg
  • smeg
Fornuizen 6.9 (28)
0 - 24
 • Etna EFG 669 V RVS
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/1/5/etna-efg-669-v-stainless-steel--19781115.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/0/etna-efg-669-v-stainless-steel--19781150.jpg
  Etna EFG 669 V RVS (146)
  7.1 (1)
  Etna EFG 669 V RVS
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  284.01, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  284.01, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  10
  most_sold
 • Bertazzoni MAS100 6 MFE T XE fornuis
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/8/4/bertazzoni-mas-1006-mfetxe-34996084.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cua2l0Y2hlbm9ubGluZS5ubC9sb2NhbF9yZXNvdXJjZXMvdGV4YWNvXzAwMDQxM01BUzEwMDZNRkVUWEUtbWFzMTAwNm1mZXR4ZS1tYXMxMDA2bWZldHhlLTAuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/0/2/bertazzoni-mas100-6-mfe-t-xe-cooker-40537602.jpg
  Bertazzoni MAS100 6 MFE T XE fornuis (96)
  Bertazzoni MAS100 6 MFE T XE fornuis
  Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
  8.723067720439174 (178)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
  8.723067720439174 (178)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
  4
  good_buy
 • Smeg SNL90MFX7 fornuis
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/3/1/smeg-snl-90-mfx-7-13451131.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/7/smeg-snl90mfx7-cooker-oven-23754057.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/8/smeg-snl90mfx7-cooker-oven-23754058.jpg
  Smeg SNL90MFX7 fornuis (77)
  Smeg SNL90MFX7 fornuis
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  604.86, 4d (offer_sdt_4_days)
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  604.86, 4d (offer_sdt_4_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  605.01, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  50
 • Smeg SNL916MFN fornuis
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/3/smeg-snl-916-mfn-20540463.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/9/smeg-snl-916-mfn-18758369.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/9/smeg-snl-916-mfn-23877519.jpg
  Smeg SNL916MFN fornuis (47)
  Smeg SNL916MFN fornuis
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  768.31, 4d (offer_sdt_4_days)
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  768.31, 4d (offer_sdt_4_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  768.36, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  22
 • Smeg SNL 90 DA 7
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/8/2/smeg-snl-90-da-7-18620182.jpg
  Smeg SNL 90 DA 7 (37)
  Smeg SNL 90 DA 7
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  647.31, 4d (offer_sdt_4_days)
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  647.31, 4d (offer_sdt_4_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  647.36, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  11
 • Indesit I5TMH6AG(X)/NL fornuis
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/9/4/indesit-i-5-tmh-6-ag-x-nl-24331194.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/6/indesit-i5tmh6ag-x-nl-cooker-24930806.jpg
  Indesit I5TMH6AG(X)/NL fornuis (36)
  Indesit I5TMH6AG(X)/NL fornuis
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  319, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Etna EFG609HWIT fornuis
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/5/etna-efg-609-h-20540465.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/4/etna-efg-609-h-20540464.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/0/4/etna-efg-609-h-20540504.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/7/8/etna-efg-609-h-20540578.jpg
  Etna EFG609HWIT fornuis (34)
  Etna EFG609HWIT fornuis
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  233.1, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  268.09, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  233.1, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  142
  good_buy
 • Etna EFG 669 V wit
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/4/etna-efg-669-669-v-18825464.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/0/etna-efg-669-v-white--23779860.jpg
  Etna EFG 669 V wit (29)
  Etna EFG 669 V wit
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  235.35, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  235.35, 5.4316688, 51.9057259 UNKNOWN
  166
  good_buy
 • Bosch HGV423124N fornuis
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/5/bosch-hgv423124n-21363305.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/7/bosch-hgv423124n-cooker-oven-23811747.jpg
  Bosch HGV423124N fornuis (27)
  Bosch HGV423124N fornuis
  Maxwell.nl Maxwell.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299.99, 2d (offer_sdt_2_days)
  Maxwell.nl Maxwell.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299.99, 2d (offer_sdt_2_days)
  Maxwell Bladel Maxwell Bladel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
  176
 • Bestron LT85C41NC fornuis
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/7/9/bestron-lt85c41nc-cooker-oven-23818579.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/8/0/bestron-lt85c41nc-cooker-oven-23818580.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/8/1/bestron-lt85c41nc-cooker-oven-23818581.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/8/2/bestron-lt85c41nc-cooker-oven-23818582.jpg
  Bestron LT85C41NC fornuis (24)
  Bestron LT85C41NC fornuis
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  573.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  573.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Falcon Kitchener 90 zwart
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/4/1/falcon-kitchener-90-black--19330741.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/7/2/falcon-kitchener-90-black--23953472.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/6/falcon-kitchener-90-black--24381216.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/7/falcon-kitchener-90-black--24381217.jpg
  Falcon Kitchener 90 zwart (23)
  Falcon Kitchener 90 zwart
  keukenpakhuys.nl keukenpakhuys.nl
  8.35372443787209 (5)
  1649, 5d (offer_sdt_5_days)
  keukenpakhuys.nl keukenpakhuys.nl
  8.35372443787209 (5)
  1649, 5d (offer_sdt_5_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  1649.01, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  6
 • Smeg SNL81MFX5 fornuis
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/1/0/smeg-snl-81-mfx-5-1698610.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/5/smeg-snl81mfx5-cooker-oven-23739715.jpg
  Smeg SNL81MFX5 fornuis (22)
  Smeg SNL81MFX5 fornuis
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  786.46, 4d (offer_sdt_4_days)
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  786.46, 4d (offer_sdt_4_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  786.51, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  12
 • Etna 1983ZTA fornuis
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/7/etna-1983zta-23311507.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/3/etna-1983zta-cooker-oven-23953263.jpg
  Etna 1983ZTA fornuis (22)
  Etna 1983ZTA fornuis
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  679, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  679, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  679, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  22
 • Pelgrim PF 6264 RVS
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/0/pelgrim-pf-6264-stainless-steel--20420820.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/4/pelgrim-pf-6264-stainless-steel--23893074.jpg
  Pelgrim PF 6264 RVS (20)
  7.1 (1)
  Pelgrim PF 6264 RVS
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  499, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  13
 • Smeg SNL91MFX6 fornuis
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/3/smeg-snl-91-mfx-6-32113.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/2/1/smeg-snl91mfx6-cooker-oven-23739721.jpg
  Smeg SNL91MFX6 fornuis (20)
  8.58899634779065 (3)
  Smeg SNL91MFX6 fornuis
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  695.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  695.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
  best_reviewed
 • Falcon Arleston 90
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/1/falcon-arleston-90-23409811.jpg
  Falcon Arleston 90 (19)
  Falcon Arleston 90
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  1366.09, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  1366.09, 4d (offer_sdt_4_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  1799, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  8
 • Beko CSS 52001 DW fornuis
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/2/beko-css-52001-dw-19559942.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/4/beko-css-52001-dw-cooker-oven-23793344.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/6/4/beko-css-52001-dw-18967964.jpg
  Beko CSS 52001 DW fornuis (19)
  7.25 (1)
  Beko CSS 52001 DW fornuis
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  228, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  228, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  279, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Smeg SNL60MX9 fornuis
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/4/smeg-snl-60mx9-19854604.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/3/smeg-snl60mx9-cooker-oven-23790683.jpg
  Smeg SNL60MX9 fornuis (18)
  Smeg SNL60MX9 fornuis
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  478.86, 4d (offer_sdt_4_days)
  Inbouw.nl Inbouw.nl
  9.457190156790979 (39)
  478.86, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  495, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  19
 • Etna EFG689VRVS fornuis
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/1/etna-efg689vrvs-cooker-oven-23779861.jpg
  Etna EFG689VRVS fornuis (18)
  Etna EFG689VRVS fornuis
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  383.42, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  383.42, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  383.43, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  80
 • Bosch HGV745225N
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/8/bosch-hgv-745225-n-20540468.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/2/5/bosch-hgv-745225-n-16115125.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/2/2/bosch-hgv745225n-23778122.jpg
  Bosch HGV745225N (18)
  7.75 (1)
  Bosch HGV745225N
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Etna EFG691BRCA fornuis
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/7/etna-efg691brca-cooker-oven-23820637.jpg
  Etna EFG691BRCA fornuis (17)
  Etna EFG691BRCA fornuis
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  605, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  605, 4d (offer_sdt_4_days)
  Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  609, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
  15
 • Boretti VT 96 roestvrij staal
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/9/boretti-vt-96-stainless-steel--20786769.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/1/boretti-vt-96-stainless-steel--24562251.jpg
  Boretti VT 96 roestvrij staal (16)
  6.199882214369847 (2)
  Boretti VT 96 roestvrij staal
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1675, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1675, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  De Schouw Witgoed De Schouw Witgoed
  1675, 5.1642778, 52.27434770000001 LOW
  21
 • Bosch HGV745257N fornuis
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/0/bosch-hgv745257n-20883900.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/3/bosch-hgv745257n-20884133.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/3/bosch-hgv745257n-cooker-oven-23811743.jpg
  Bosch HGV745257N fornuis (15)
  Bosch HGV745257N fornuis
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  452.65, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  452.65, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  463.44, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  221
 • Exquisit EH10.3F fornuis
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/5/6/exquisit-eh-10-3f-18556356.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/4/exquisit-eh10-3f-cooker-33002114.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/5/exquisit-eh10-3f-cooker-33002115.jpg
  Exquisit EH10.3F fornuis (15)
  Exquisit EH10.3F fornuis
  123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
  8.457048620609706 (105)
  229, 2d (offer_sdt_2_days)
  123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
  8.457048620609706 (105)
  229, 2d (offer_sdt_2_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  229, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  6
  good_buy
2 108
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Klein budget: lager dan €500 (lowbudget)
  • Budget: €500 - €1000 (budget)
  • Lage prijs: €1000 - €3000 (low)
  • Gemiddelde prijs: €3000- €5000 (medium)
  • High end: Meer dan €5000 (high)
 • Model (kastontwerp):
  • Ingebouwd inbouw fornuis (ingebouwd)
  • Tafelblad (tafelblad)
  • Vrijstaand (vrijstaand)
 • Breedte (hoogte):
  • < 850 mm (hoogte_850)
  • 850 mm - 870 mm (hoogte_850_870)
  • 870 mm - 915 mm (hoogte_870_920)
  • ≥ 915 mm (hoogte_920)
 • Hoogte (breedte):
  • < 900 mm (breedte_900)
  • 900 mm - 915 mm (breedte_900_920)
  • 915 mm - 1050 mm (breedte_920_1100)
  • ≥ 1050 mm (breedte_1100)
 • Diepte (diepte_product):
  • < 600 mm (diepte_product_600)
  • 600 mm - 700 mm (diepte_product_600_700)
  • ≥ 700 mm (diepte_product_700)
 • Kleur (kleur):
  • antraciet (antraciet)
  • Beige (beige)
  • Blauw (blauw)
  • Bordeaux rood (bordeaux_rood)
  • Brons (brons)
  • bruin (bruin)
  • Champagne (champagne)
  • chocolade Chrome (chocolade_chrome)
  • chocolade Messing (chocolade_messing)
  • Chrome (chrome)
  • Chroom (chroom)
  • crème (cre_me)
  • Cream (cream)
  • creme (creme)
  • Geelkoper (geelkoper)
  • Grijs (grijs)
  • groen (groen)
  • Huckleberry Messing (huckleberry_messing)
  • Ivoor (ivoor)
  • Kolen (kolen)
  • koper (koper)
  • licht bruin (licht_bruin)
  • Nikkel (nikkel)
  • Oranje (oranje)
  • Paars (paars)
  • roestvrij staal (roestvrij_staal)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • RVS (rvs)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • zwart (zwart)
  • zwart/chroom (zwart_chroom)
  • zwart/messing (zwart_messing)
 • Kookzones (aantal_burners_cooking_zones):
  • 1 (aantal_burners_cooking_zones_1.0)
  • 2 (aantal_burners_cooking_zones_2.0)
  • 4 (aantal_burners_cooking_zones_4.0)
  • 5 (aantal_burners_cooking_zones_5.0)
  • 6 (aantal_burners_cooking_zones_6.0)
  • 7 (aantal_burners_cooking_zones_7.0)
  • 8 (aantal_burners_cooking_zones_8.0)
 • Bediening (soort_bediening):
  • Draaiknop (draaiknop)
  • Hefboom (hefboom)
  • Knoppen (knoppen)
  • Sensor (sensor)
  • Touch (touch)
 • Hoeveel ovens wil je? (aantal_ovens):
  • 1 (1)
  • 2 (2)
  • 3 (3)
  • 4 (4)
 • Type oven (soort_oven):
  • Electrisch (electrisch)
  • Electrisch/Gas (electrisch_gas)
  • Electrische (electrische)
  • Gas (gas)
  • Natuurlijk gas (natuurlijk_gas)
  • propaan/butaan (propaan_butaan)
 • Totaal vermogen (totaal_vermogen_van_de_oven):
  • < 2200 W (totaal_vermogen_van_de_oven_2200)
  • 2200 W - 3000 W (totaal_vermogen_van_de_oven_2200_3000)
  • 3000 W - 5000 W (totaal_vermogen_van_de_oven_3000_5000)
  • ≥ 5000 W (totaal_vermogen_van_de_oven_5000)
 • Totale binnen capaciteit oven (totale_binnenste_capaciteit_ovens_):
  • < 55 liter (totale_binnenste_capaciteit_ovens__55)
  • 55 liter - 60 liter (totale_binnenste_capaciteit_ovens__55_60)
  • 60 liter - 80 liter (totale_binnenste_capaciteit_ovens__60_80)
  • ≥ 80 liter (totale_binnenste_capaciteit_ovens__80)
 • Type kookplaat (type_kookplaat):
  • Combi (combi)
  • electric induction (electric_induction)
  • Electrisch (electrisch)
  • Electrische inductie (electrische_inductie)
  • Gas (gas)
  • Inductie (inductie)
  • Induction (induction)
  • Keramisch (keramisch)
  • Sealed plate (sealed_plate)
  • Verzegelde plaat (verzegelde_plaat)
 • Geïntegreerd display (gei_ntegreerde_display):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Varianten (group):
  • Boretti MB-104 F (boretti_mb_104_f)
  • Boretti MB 96 (boretti_mb_96)
  • Boretti MBE 104 (boretti_mbe_104)
  • Boretti MBR 70 (boretti_mbr_70)
  • Boretti MBR 96 (boretti_mbr_96)
  • Boretti MTBR 104 F (boretti_mtbr_104_f)
  • Boretti MTBR 70 (boretti_mtbr_70)
  • Boretti MTBR 96 (boretti_mtbr_96)
  • Boretti VFP 93 (boretti_vfp_93)
  • Boretti VFPN/Vfpnr 120 (boretti_vfpn_vfpnr_120)
  • Boretti VFPN/Vfpnr 93 (boretti_vfpn_vfpnr_93)
  • Boretti VP 946 (boretti_vp_946)
  • Boretti VP 96 (boretti_vp_96)
  • Boretti VPN 104 (boretti_vpn_104)
  • Boretti VPN/VPNR 64 (boretti_vpn_vpnr_64)
  • Boretti VPN/VPNR 946 (boretti_vpn_vpnr_946)
  • Boretti VPNE/Vpnre 93 (boretti_vpne_vpnre_93)
  • Boretti VPNR 104 (boretti_vpnr_104)
  • Boretti VPNR-96 (boretti_vpnr_96)
  • Boretti VPSI 104 (boretti_vpsi_104)
  • Boretti VT 946 (boretti_vt_946)
  • Boretti VT 96 (boretti_vt_96)
  • Etna EFG 667 V (etna_efg_667_v)
  • Etna EFG 669 V (etna_efg_669_v)
  • Etna EFG 679 V (etna_efg_679_v)
  • Etna EFG 689 V (etna_efg_689_v)
  • Exquisit ECM 6 (exquisit_ecm_6)
  • Falcon Classic 110 (falcon_classic_110)
  • Falcon Classic 90 (falcon_classic_90)
  • Falcon Classic Deluxe 110 (falcon_classic_deluxe_110)
  • Falcon Classic Deluxe 90 (falcon_classic_deluxe_90)
  • Falcon ELAN 90 (falcon_elan_90)
  • Falcon Kitchener 90 (falcon_kitchener_90)
  • Falcon Professional + FX (falcon_professional_fx)
  • Indesit KN6C61AX (indesit_kn6c61ax)
  • M-System MFTN 96 AC/ANC (m_system_mftn_96_ac_anc)
  • Miele H 6800 BM (miele_h_6800_bm)
  • Pelgrim PF 6120 (pelgrim_pf_6120)
  • Pelgrim PF 6239 (pelgrim_pf_6239)
  • Pelgrim PF 6264 (pelgrim_pf_6264)
  • Smeg CE9IMX (smeg_ce9imx)
  • Stoves Richmond 1100 DFT (stoves_richmond_1100_dft)
  • Stoves Richmond 900 DFT (stoves_richmond_900_dft)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Baarn (baarn)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beilen (beilen)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Beuningen (beuningen)
  • Bilthoven (bilthoven)
  • Bladel (bladel)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Borculo (borculo)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Brunssum (brunssum)
  • Burgum (burgum)
  • Bussum (bussum)
  • Castricum (castricum)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Echt (echt)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Epe (epe)
  • Ermelo (ermelo)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Franeker (franeker)
  • Geleen (geleen)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Goor (goor)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Gulpen (gulpen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hengelo (hengelo)
  • Heythuysen (heythuysen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Kampen (kampen)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Leusden (leusden)
  • Lochem (lochem)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meppel (meppel)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Panningen (panningen)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Putten (putten)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rhenen (rhenen)
  • Rijssen (rijssen)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Tegelen (tegelen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vriezenveen (vriezenveen)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zevenaar (zevenaar)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidlaren (zuidlaren)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl