x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

koptelefoon

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in hoofdtelefoon categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

koptelefoon kopen

Hoofdtelefoons (ook wel: koptelefoons) zijn er voor verschillende manieren van gebruik en omstandigheden. Dj’s en thuisgeb...
 • Algemene informatie

  Hoofdtelefoons (ook wel: koptelefoons) zijn er voor verschillende manieren van gebruik en omstandigheden. Dj’s en thuisgebruikers hebben natuurlijk allebei andere eisen voor hun hoofdtelefoon. Jij bent op zoek naar een hoofdtelefoon en je kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een hoofdtelefoon.

  Typen hoofdtelefoons
  Er zijn vier typen hoofdtelefoons: de circumaural hoofdtelefoon, de earbud hoofdtelefoon, de in ear hoofdtelefoon en de supra-aural hoofdtelefoon. Circumaural hoofdtelefoons sluiten je oren helemaal af van omgevingsgeluid. Het zijn zeer grote hoofdtelefoons en daarom minder geschikt voor gebruik buitenhuis. Dit zijn meer de hoofdtelefoons voor de dj. Supra-aural hoofdtelefoons liggen op het oor. Ze zijn ook een stuk kleiner dan de cirumaural hoofdtelefoons. Earbuds draag je in je oorschelp. Omdat er bij deze hoofdtelefoon omgevingsgeluid binnenkomt, wordt het volume nog wel eens erg hard gezet waardoor je je gehoor kunt beschadigen. In ear hoofdtelefoons stop je in je gehoorgang. Dit is een makkelijke manier om muziek te beluisteren als je veel onderweg bent met het openbaar vervoer. Als je buiten loopt, fietst of sport is dit een minder veilige manier, omdat je geen omgevingsgeluid hoort. Voor dj’s is dit dan ook geen geschikte hoofdtelefoon.


  Draadloze hoofdtelefoon
  Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een draadloze hoofdtelefoon. Draadloze hoofdtelefoons zijn echter niet echt geschikt om mee te nemen vanwege de grote 'verzendkastjes'. Als je toch een portable draadloze hoofdtelefoon zoekt, is een bluetoothhoofdtelefoonmisschien een goede optie. Er bestaan twee systemen. Bij IRgebeurt de draadloze overdracht via onzichtbaar licht. Dit systeem heeft niet een heel groot bereik omdat zender en ontvanger (de hoofdtelefoon) optisch contact moeten maken en houden. De RF- of FM-techniekwerkt op basis van een radiosignaal. Dit signaal kan muren en andere hindernissen overbruggen tot een afstand van ongeveer honderd meter (hangt af van het model hoofdtelefoon).

  Als je een nieuwe hoofdtelefoon uitzoekt, kun je verder letten op aspecten als draagcomfort, duurzaamheid, demping en geluidskwaliteit.

  Draagcomfort hoofdtelefoon
  Je hebt hiermee te maken als je veel muziek luistert via je hoofdtelefoon. Voor dj’s is dit vooral een belangrijk aspect. Met het hoofd of de oren blijft de hoofdtelefoon op zijn plek zitten. Dat kan met een bandof een flexibele steun over het hoofd, of een klemin de nek. Sommige hoofdbanden bestaan uit twee delen: je kunt ze splitsen. Daardoor blijft de hoofdtelefoon beter op je hoofd zitten, ook tijdens een wilde danspartij achter je draaitafel. Het gewichtvan de hoofdtelefoon is ook bepalend voor het draagcomfort. Het gebruikte materiaalbepaalt het gewicht van de hoofdtelefoon. Nieuwe materialen voor de luidsprekermagneten zoals neodymium maken een hoofdtelefoon veel lichter. De draagband over het hoofd kan van leer, aluminium of plastic zijn gemaakt. Voor sommige dj’s speelt hierbij niet alleen het gewicht een rol maar ook het uiterlijk van een hoofdtelefoon. Je moet ook aan je imago denken.

  Duurzaamheid hoofdtelefoons
  De duurzaamheid van een hoofdtelefoon is belangrijk. Het ligt er natuurlijk ook aan waarvoor je de hoofdtelefoon gebruikt en wat je eisen zijn. Als standaard muziekluisteraar heb je meer behoefte aan een lichte, makkelijk mee te nemen hoofdtelefoon. Dj’s gebruiken een hoofdtelefoon zeer intensief. Het is dus ook goed om te kijken naar de constructievan de hoofdtelefoon. Klem jij altijd je hoofdtelefoon tussen schouder en hoofd tijdens het mixen? Dan zet je veel kracht op de scharnierpunten tussen band en oorschelp. Niet alle hoofdtelefoons zijn daarop gebouwd. Je kunt dan beter een hoofdtelefoon met een goed kantelmechanisme aanschaffen zodat je een schelp achter je oor kunt klappen. Dan gaat je hoofdtelefoon langer mee.

  Onderdelen hoofdtelefoon

  Sommige hoofdtelefoons hebben niet alle onderdelen netjes weggewerkt. Het voordeel hiervan is dat je onderdelen zelf kunt vervangen. Je kunt dan zelf stekkertjes, schroefjes, snoeren en oorschelpen vervangen. Bepaalde hoofdtelefoons kun je makkelijker vervoeren zonder risico van beschadiging omdat ze opvouwbaarof oprolbaarzijn. Dit kan de hoofdtelefoon echter ook kwetsbaarder maken. Dan kan je beter een goede tas als bescherming gebruiken.

  Demping
  Demping is voor een dj erg belangrijk. De hoofdtelefoon moet omgevingsgeluid dempen. De klankkast van de oordop is bepalend. Een klankkast kan open of gesloten zijn. Bij een open klankkast zitten in de oordop aan de buitenkant kleine sleuven. Hierdoor hoor je nog de geluiden om je heen. Een gesloten klankkast zorgt ervoor dat er geen achtergrondgeluid hoorbaar is. Je hoort alleen je eigen geluid of muziek, vrijwel geheel geïsoleerd van de buitenwereld.

  Geluidskwaliteit
  De kwaliteit van het geluid wordt beïnvloed door een aantal factoren, zoals de vorm van de klankkast, de minimale- en maximale frequentie en eventueel de noise cancellation (onderdrukt efficiënt alle achtergrondgeluiden).

 • Veelgestelde vragen

  Is naar muziek luisteren met een hoofdtelefoon schadelijk voor het gehoor?

  Het naar muziek luisteren via een koptelefoon is niet zonder gevaar. Doordat het geluid rechtstreeks in je oor wordt getoeterd kan de geluidsdruk flink oplopen. Bovendien ervaar je zonder koptelefoon de lage tonen van hard geluid (bijvoorbeeld in een disco) ook via je hele lichaam. Bij luisteren via een koptelefoon mis je dat signaal en heb je minder snel een indruk hoe hard het eigenlijk staat. Als je naar je mp3-speler luistert in een lawaaiige omgeving, heb je ook de neiging om de muziek zo hard te zetten, dat die er lekker bovenuit klinkt. Eigenlijk zou je in dat geval een gesloten type koptelefoon moeten gebruiken, maar dat zijn helaas weinig elegante apparaten om mee rond te lopen.

  Past een earbud altijd in je oor?
  In principe wel, al kan een fabrikant niet zo goed rekening houden met de onderlinge verschillen in oorgroottes. Meestal worden er schuimrubbertjes bijgeleverd om de earbud beter op z'n plaats te laten zitten. In andere gevallen komen er dopjes in verschillende groottes bij.

  Is de aansluiting voor een hoofdtelefoon universeel?
  Ja, maar er is verschil tussen de standaard hoofdtelefoon en de portable hoofdtelefoon. De koptelefoon wordt via een kabel met een jack-plugaansluiting aangesloten op de geluidsbron. De jack-plugaansluiting is universeel, maar wel verschillend in grootte. Dit wordt aangegeven in milimeter en er zijn drie mogelijkheden: 2.5, 3.5 of 6.5 mm. Niet alle modellen passen dus op alle geluidsbronnen! De standaard hoofdtelefoons hebben een dikkere plug dan de modellen voor portable audiospelers. Het is echter goed mogelijk om een 6.5 mm-plug middels een tussenstuk om te zetten in een 3.5 mm-plug.


  Is er kwaliteitsverschil tussen de kleine en de grote hoofdtelefoons?

  Het ligt aan het gebruik, je budget en je wensen op geluidsgebied waar je voorkeur naar uit gaat. Een verschil in kwaliteit tussen de piepkleine earcanal koptelefoons en de grote, circumaurial hoofdtelefoons is natuurlijk onvermijdelijk, maar een earcanal koptelefoon hoeft zeker niet onder te doen voor een grotere variant.

  Wat is een anti-kinkkabel, ook wel verstevigde kabel?
  De kabel heeft een verstevigd omhulsel waardoor het geluid minder verstoord wordt (door bijvoorbeeld de kabel die tijdens het joggen telkens tegen je borst tikt, wat je goed hoort).

  Wat is een headphone head?
  Een headphone head is de afdruk in uw haar, van oor tot oor, waar de hoofdtelefoon zat.

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier hoofdtelefoons!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen in de productvergelijker. Deze verklarende woordenlijst is ook terug te vinden op de detailpagina's van de productvergelijker.

  Draagwijze

  De twee 'doppen' van de hoofdtelefoon worden via een kabel aangesloten op de geluidsbron. Middels het hoofd of de oren blijft de koptelefoon op zijn plek zitten. Dat kan met een band of flexibele steun over het hoofd of een 'klem' in de nek. Dan zijn er ook nog hoofdtelefoons die om het oor of in het oor blijven hangen. Als voor jou de draagwijze van belang is, moet je vooraf bij het selecteren van de diverse modellen de keuze hiervoor al maken.

  Kabelhaspel
  Het teveel aan kabel kun je oprollen met een kabelhaspel, als het model daarover beschikt.

  Kabellengte
  De kabellengte wordt aangegeven in meters.

  Klankkast
  De klankkast van de oordop kan open of gesloten zijn. Bij een open klankkast zitten in de oordop aan de buitenkant kleine sleuven. Hierdoor hoor je nog de geluiden om je heen. Een gesloten klankkast zorgt ervoor dat er geen achtergrondgeluid hoorbaar is. Je hoort alleen je eigen geluid of muziek, vrijwel geheel geïsoleerd van de buitenwereld.

  Max. frequentie
  De minimale en maximale frequentie wordt in Hertz uitgedrukt. Het geeft aan welk frequentiebereik de hoofdtelefoon in staat is te reproduceren. Hoe groter de 'range' of het bereik tussen laag en hoog, hoe beter het geluid zal klinken.

  Vergelijk hier hoofdtelefoons!Type
  Het meest in het oog springend is het model. Grofweg zijn er vier typen hoofdtelefoons, van grote doppen over je oren tot kleine onzichtbare pluggen in je oorschelp. De vier typen:

  • Circumaurial: bolle doppen die compleet de oren omsluiten;
  • Supra-aural: een platte ‘pad' of schijf tegen de buitenkant van het oor;
  • Canalphone: een kleine plug in het oorkanaal;
  • Earbud: een plug of dop (meestal rond) in de oorschelp.

  Als voorbeeld ter verduidelijking: de hoofdtelefoon die wordt meegeleverd met een Apple iPod is van het type earbud.

  • Oortjes Oortjes zet je niet op je hoofd, maar stop je in je oor. Ook wel bekend als in-ear koptelefoons.
  • Draadloos Met een draadloze hoofdtelefoon, verbind je de koptelefoon zonder kabel aan je apparaat.
  • Philips Philips is een merk dat bekend staat om de hoge geluidskwaliteit van de koptelefoons.
  • Beats Koptelefoons van Beats by Dr. Dre zijn hippe hoofdtelefoons met een goede geluidskwaliteit.
  • Sennheiser Koptelefoons van Sennheiser zijn populaire hoofdtelefoons met een goede geluidskwaliteit.
  • Inklapbaar Inklapbare hoofdtelefoons zijn gemakkelijk op te bergen en passen soms zelfs in een broekzak.
  • Hoofdband Hoofdtelefoons met een hoofdband passen altijd en sluiten je oren beter af waardoor je het geluid minder hard hoeft te zetten.
  • Ruisonderdrukking Ruisonderdrukking zorgt ervoor dat je haast geen geluid van buitenaf meer hoort wanneer je de koptelefoon gebruikt.
 • Sennheiser HD 201
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/8/sennheiser-hd-201-16863258.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/8/sennheiser-hd-201-18218348.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/1/2/sennheiser-hd-201-20645712.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/4/4/sennheiser-hd-201-21159644.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/0/sennheiser-hd-201-21463900.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/0/sennheiser-hd-201-38515130.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/1/sennheiser-hd-201-38515141.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/8/sennheiser-hd-201-16863258.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi81Lzgvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMTY4NjMyNTguanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/8/sennheiser-hd-201-18218348.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy80Lzgvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMTgyMTgzNDguanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/1/2/sennheiser-hd-201-20645712.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8xLzIvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMjA2NDU3MTIuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/4/4/sennheiser-hd-201-21159644.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi80LzQvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMjExNTk2NDQuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/0/sennheiser-hd-201-21463900.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8wLzAvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMjE0NjM5MDAuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/0/sennheiser-hd-201-38515130.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8zLzAvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMzg1MTUxMzAuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/1/sennheiser-hd-201-38515141.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS80LzEvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMzg1MTUxNDEuanBn
  Sennheiser HD 201 (108)
  9.40466560176999 (18)
  Sennheiser HD 201
  geweldige koptelefoon
  Ik heb de koptelefoon op diverse apparaten getest en ben zeer tevreden met de koptelefoon.
  10.0
  0 10
  • zeer goed geluid
  • hoge tonen zijn uitstekend
  • de bastonen zijn uitstekend
  • het snoer is dun en kwetsbaar
 • Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/7/2/philips-shc8535-18622072.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/1/philips-shc8535-18632271.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/8/philips-shc8535-20915958.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/2/philips-shc8535-21427862.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/3/philips-shc8535-21427863.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/4/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-25133304.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/5/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-25133305.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/4/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929824.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/5/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929825.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/6/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929826.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/7/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929827.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/7/2/philips-shc8535-18622072.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC83LzIvcGhpbGlwcy1zaGM4NTM1LTE4NjIyMDcyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/1/philips-shc8535-18632271.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi83LzEvcGhpbGlwcy1zaGM4NTM1LTE4NjMyMjcxLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/8/philips-shc8535-20915958.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS81LzgvcGhpbGlwcy1zaGM4NTM1LTIwOTE1OTU4LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/2/philips-shc8535-21427862.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC82LzIvcGhpbGlwcy1zaGM4NTM1LTIxNDI3ODYyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/3/philips-shc8535-21427863.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC82LzMvcGhpbGlwcy1zaGM4NTM1LTIxNDI3ODYzLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/4/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-25133304.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy8wLzQvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtMjUxMzMzMDQuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/5/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-25133305.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy8wLzUvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtMjUxMzMzMDUuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/4/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929824.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzQvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtNTg5Mjk4MjQuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/5/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929825.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzUvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtNTg5Mjk4MjUuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/6/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929826.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzYvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtNTg5Mjk4MjYuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/7/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929827.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzcvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtNTg5Mjk4MjcuanBn
  Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon (16)
  8.306599019838915 (3)
  Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon
  Geweldig
  Ik heb dit gekocht voor mijn vriend,hij is er dolblij mee Hij staat er zelf mee te stofzuigen,er daar wordt ik weer blij van. Het is een mooi product Het zit lekker Goed geluid Makkelijk in omgang
  9.0
  0 10
 • Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/0/philips-shc5100-20795800.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/7/philips-shc-5100-17330027.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/1/philips-shc5100-20795801.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/2/philips-shc5100-20795802.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/7/2/philips-shc5100-21431172.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/9/3/philips-shc5100-23954593.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/3/philips-shc5100-25136723.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/4/philips-shc5100-25136724.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/5/philips-shc5100-25136725.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/6/philips-shc5100-25136726.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/7/philips-shc5100-25136727.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/8/philips-shc5100-25136728.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/9/philips-shc5100-25136729.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/7/3/philips-shc5100-58930573.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/0/philips-shc5100-20795800.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzAvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTIwNzk1ODAwLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/7/philips-shc-5100-17330027.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8yLzcvcGhpbGlwcy1zaGMtNTEwMC0xNzMzMDAyNy5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/1/philips-shc5100-20795801.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzEvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTIwNzk1ODAxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/2/philips-shc5100-20795802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzIvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTIwNzk1ODAyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/7/2/philips-shc5100-21431172.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS83LzIvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTIxNDMxMTcyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/9/3/philips-shc5100-23954593.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS85LzMvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTIzOTU0NTkzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/3/philips-shc5100-25136723.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzMvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzIzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/4/philips-shc5100-25136724.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzQvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI0LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/5/philips-shc5100-25136725.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzUvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI1LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/6/philips-shc5100-25136726.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzYvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/7/philips-shc5100-25136727.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzcvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/8/philips-shc5100-25136728.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzgvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI4LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/9/philips-shc5100-25136729.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzkvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI5LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/7/3/philips-shc5100-58930573.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS83LzMvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTU4OTMwNTczLmpwZw==
  Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon (12)
  6.301596581487308 (3)
  Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon
  goed product voor weinig geld
  bedien knoppen zitten niet logisch waardoor je snel aan verkeerde knop zit, reikwijdte zender voldoet niet voor hele huis echter voor in de woonkamer uitstekend.
  6.0
  0 10
 • Sennheiser RS 4200 TV
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/5/2/sennheiser-rs-4200-tv-18290252.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/8/sennheiser-rs-4200-tv-20925318.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/7/sennheiser-rs-4200-tv-29389797.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/5/2/sennheiser-rs-4200-tv-18290252.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi81LzIvc2VubmhlaXNlci1ycy00MjAwLXR2LTE4MjkwMjUyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/8/sennheiser-rs-4200-tv-20925318.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8xLzgvc2VubmhlaXNlci1ycy00MjAwLXR2LTIwOTI1MzE4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/7/sennheiser-rs-4200-tv-29389797.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy85Lzcvc2VubmhlaXNlci1ycy00MjAwLXR2LTI5Mzg5Nzk3LmpwZw==
  Sennheiser RS 4200 TV (19)
  7.079993731735802 (4)
  Sennheiser RS 4200 TV
  Hoopvol doch viel tegen (brom, valt regelmatig met enorme klik uit)
  We hadden hoge verwachtingen, de ene is slechthorend en de ander gebruikte het om buiten het programma te volgen (TV voor het raam geplaatst). Het werkt best goed en zit OK maar het grootste probleem is het telkens uitvallen met een enorme harde klik. Als niet slecht horende loop je bijna iets van op. En dan zit een handige grote knop op het apparaat die de verbinding hersteld. Opmerking; de afstand is slechts 3 meter wanneer dit gebeurt! Tweede is de brom in het geluid. Voor een slecht horende misschien niet aanwezig maar voor mij vermoeiend. En niets helpt om dit verminderen. Jammer.
  6.7
  0 10
 • Sennheiser RS 4200 TV
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/5/2/sennheiser-rs-4200-tv-18290252.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/8/sennheiser-rs-4200-tv-20925318.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/7/sennheiser-rs-4200-tv-29389797.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/5/2/sennheiser-rs-4200-tv-18290252.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi81LzIvc2VubmhlaXNlci1ycy00MjAwLXR2LTE4MjkwMjUyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/8/sennheiser-rs-4200-tv-20925318.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8xLzgvc2VubmhlaXNlci1ycy00MjAwLXR2LTIwOTI1MzE4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/7/sennheiser-rs-4200-tv-29389797.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy85Lzcvc2VubmhlaXNlci1ycy00MjAwLXR2LTI5Mzg5Nzk3LmpwZw==
  Sennheiser RS 4200 TV (19)
  7.079993731735802 (4)
  Sennheiser RS 4200 TV
  prima aankoop
  prima aankoop. Voor beide partijen een uitkomst. Geen keihard geluid meer. Ideaal dat geluid onafhankelijk van elkaar is in te stellen.Je hoeft niet alleen slecht horend te zijn maar is ook prettig als de een tv wi kijken en de ander niet. Wij zijn er zo enthousiast over dat wij het iedereen aan kunnen bevelen.
  9.0
  0 10
 • Sennheiser RS 4200 TV
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/5/2/sennheiser-rs-4200-tv-18290252.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/8/sennheiser-rs-4200-tv-20925318.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/7/sennheiser-rs-4200-tv-29389797.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/5/2/sennheiser-rs-4200-tv-18290252.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi81LzIvc2VubmhlaXNlci1ycy00MjAwLXR2LTE4MjkwMjUyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/8/sennheiser-rs-4200-tv-20925318.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8xLzgvc2VubmhlaXNlci1ycy00MjAwLXR2LTIwOTI1MzE4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/7/sennheiser-rs-4200-tv-29389797.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy85Lzcvc2VubmhlaXNlci1ycy00MjAwLXR2LTI5Mzg5Nzk3LmpwZw==
  Sennheiser RS 4200 TV (19)
  7.079993731735802 (4)
  Sennheiser RS 4200 TV
  Eindelijk rust
  Door twee verschillende slaaprimtes werd de slaapkamer dan weer voor de een, dan weer voor de ander te veel gevuld met de tv-geluiden. Nu is dat afgelopen. Het is rustig voor de een en de ander hoort dingen, die je niet hoort als de tv alleen aanstaat.
  9.0
  0 10
 • Philips Digitale draadloze hoofdtelefoon
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/3/2/philips-shd9000-19413732.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/4/2/philips-shd9000-19444542.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/3/philips-shd9000-21159793.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/1/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140981.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/2/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140982.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/3/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140983.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/4/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140984.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/5/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140985.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/3/2/philips-shd9000-19413732.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8zLzIvcGhpbGlwcy1zaGQ5MDAwLTE5NDEzNzMyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/4/2/philips-shd9000-19444542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzIvcGhpbGlwcy1zaGQ5MDAwLTE5NDQ0NTQyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/3/philips-shd9000-21159793.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy85LzMvcGhpbGlwcy1zaGQ5MDAwLTIxMTU5NzkzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/1/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzEvcGhpbGlwcy1kaWdpdGFsLXdpcmVsZXNzLWhlYWRwaG9uZS1zaGQ5MDAwLTI1MTQwOTgxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/2/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140982.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzIvcGhpbGlwcy1kaWdpdGFsLXdpcmVsZXNzLWhlYWRwaG9uZS1zaGQ5MDAwLTI1MTQwOTgyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/3/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzMvcGhpbGlwcy1kaWdpdGFsLXdpcmVsZXNzLWhlYWRwaG9uZS1zaGQ5MDAwLTI1MTQwOTgzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/4/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzQvcGhpbGlwcy1kaWdpdGFsLXdpcmVsZXNzLWhlYWRwaG9uZS1zaGQ5MDAwLTI1MTQwOTg0LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/5/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140985.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzUvcGhpbGlwcy1kaWdpdGFsLXdpcmVsZXNzLWhlYWRwaG9uZS1zaGQ5MDAwLTI1MTQwOTg1LmpwZw==
  Philips Digitale draadloze hoofdtelefoon (37)
  8.942079402423243 (7)
  Philips Digitale draadloze hoofdtelefoon
  Super combinatie tussen geluid bereik en design
  Erg fijne hoofdtelefoon. De combinatie van het design en het geluid is top. Draagt prettig en het bereik is enorm ik kan er werkelijk het hele huis mee doorlopen zonder geluidsverlies. De geluidservaring is super, komt heel natuurlijk over en het geluidsniveau is makkelijk te regelen op de hoofdtelefoon. Kortom een goede aankoop!
  10.0
  0 10
 • Philips Digitale draadloze hoofdtelefoon
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/3/2/philips-shd9000-19413732.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/4/2/philips-shd9000-19444542.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/3/philips-shd9000-21159793.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/1/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140981.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/2/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140982.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/3/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140983.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/4/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140984.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/5/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140985.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/3/2/philips-shd9000-19413732.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8zLzIvcGhpbGlwcy1zaGQ5MDAwLTE5NDEzNzMyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/4/2/philips-shd9000-19444542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzIvcGhpbGlwcy1zaGQ5MDAwLTE5NDQ0NTQyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/3/philips-shd9000-21159793.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy85LzMvcGhpbGlwcy1zaGQ5MDAwLTIxMTU5NzkzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/1/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzEvcGhpbGlwcy1kaWdpdGFsLXdpcmVsZXNzLWhlYWRwaG9uZS1zaGQ5MDAwLTI1MTQwOTgxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/2/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140982.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzIvcGhpbGlwcy1kaWdpdGFsLXdpcmVsZXNzLWhlYWRwaG9uZS1zaGQ5MDAwLTI1MTQwOTgyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/3/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzMvcGhpbGlwcy1kaWdpdGFsLXdpcmVsZXNzLWhlYWRwaG9uZS1zaGQ5MDAwLTI1MTQwOTgzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/4/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzQvcGhpbGlwcy1kaWdpdGFsLXdpcmVsZXNzLWhlYWRwaG9uZS1zaGQ5MDAwLTI1MTQwOTg0LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/5/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140985.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzUvcGhpbGlwcy1kaWdpdGFsLXdpcmVsZXNzLWhlYWRwaG9uZS1zaGQ5MDAwLTI1MTQwOTg1LmpwZw==
  Philips Digitale draadloze hoofdtelefoon (37)
  8.942079402423243 (7)
  Philips Digitale draadloze hoofdtelefoon
  Comfortabel
  Een zeer comfortabele hoofdtelefoon met een goede pasvorm en uitstekend geluid. Ook buiten blijf ik in de tuin bereik houden. Tevens mooi design.
  9.0
  0 10
 • Philips Digitale draadloze hoofdtelefoon
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/3/2/philips-shd9000-19413732.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/4/2/philips-shd9000-19444542.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/3/philips-shd9000-21159793.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/1/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140981.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/2/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140982.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/3/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140983.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/4/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140984.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/5/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140985.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/3/2/philips-shd9000-19413732.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8zLzIvcGhpbGlwcy1zaGQ5MDAwLTE5NDEzNzMyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/4/2/philips-shd9000-19444542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzIvcGhpbGlwcy1zaGQ5MDAwLTE5NDQ0NTQyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/3/philips-shd9000-21159793.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy85LzMvcGhpbGlwcy1zaGQ5MDAwLTIxMTU5NzkzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/1/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzEvcGhpbGlwcy1kaWdpdGFsLXdpcmVsZXNzLWhlYWRwaG9uZS1zaGQ5MDAwLTI1MTQwOTgxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/2/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140982.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzIvcGhpbGlwcy1kaWdpdGFsLXdpcmVsZXNzLWhlYWRwaG9uZS1zaGQ5MDAwLTI1MTQwOTgyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/3/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzMvcGhpbGlwcy1kaWdpdGFsLXdpcmVsZXNzLWhlYWRwaG9uZS1zaGQ5MDAwLTI1MTQwOTgzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/4/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzQvcGhpbGlwcy1kaWdpdGFsLXdpcmVsZXNzLWhlYWRwaG9uZS1zaGQ5MDAwLTI1MTQwOTg0LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/5/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140985.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzUvcGhpbGlwcy1kaWdpdGFsLXdpcmVsZXNzLWhlYWRwaG9uZS1zaGQ5MDAwLTI1MTQwOTg1LmpwZw==
  Philips Digitale draadloze hoofdtelefoon (37)
  8.942079402423243 (7)
  Philips Digitale draadloze hoofdtelefoon
  beste aankoop in jaren
  Goede aankoop, het gemak waarmee je het aansluit en de kwaliteit die het aparaat heeft m.b.t. het geluid zijn werkelijk fenomenaal. Ook het design heeft mij zeer aangesproken is een pronkstuk in elke huiskamer. en als laatste wil ook nog even het komfoor die het toestel nog even aanhalen want het toestel past zowel jong als oud en dik en dun.
  9.7
  0 10
 • Sennheiser HD 201
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/8/sennheiser-hd-201-16863258.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/8/sennheiser-hd-201-18218348.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/1/2/sennheiser-hd-201-20645712.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/4/4/sennheiser-hd-201-21159644.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/0/sennheiser-hd-201-21463900.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/0/sennheiser-hd-201-38515130.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/1/sennheiser-hd-201-38515141.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/8/sennheiser-hd-201-16863258.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi81Lzgvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMTY4NjMyNTguanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/8/sennheiser-hd-201-18218348.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy80Lzgvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMTgyMTgzNDguanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/1/2/sennheiser-hd-201-20645712.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8xLzIvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMjA2NDU3MTIuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/4/4/sennheiser-hd-201-21159644.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi80LzQvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMjExNTk2NDQuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/0/sennheiser-hd-201-21463900.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8wLzAvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMjE0NjM5MDAuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/0/sennheiser-hd-201-38515130.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8zLzAvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMzg1MTUxMzAuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/1/sennheiser-hd-201-38515141.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS80LzEvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMzg1MTUxNDEuanBn
  Sennheiser HD 201 (108)
  9.40466560176999 (18)
  Sennheiser HD 201
  Echt geweldig
  Een geweldige koptelefoon die heel duurzaam is met een sterke snoer en goede kwaliteit geluid. Ook een geweldige prijs, zeker voor de kwaliteit al met al een grote aanrader
  8.7
  0 10
 • Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/0/philips-shc5100-20795800.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/7/philips-shc-5100-17330027.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/1/philips-shc5100-20795801.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/2/philips-shc5100-20795802.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/7/2/philips-shc5100-21431172.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/9/3/philips-shc5100-23954593.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/3/philips-shc5100-25136723.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/4/philips-shc5100-25136724.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/5/philips-shc5100-25136725.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/6/philips-shc5100-25136726.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/7/philips-shc5100-25136727.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/8/philips-shc5100-25136728.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/9/philips-shc5100-25136729.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/7/3/philips-shc5100-58930573.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/0/philips-shc5100-20795800.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzAvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTIwNzk1ODAwLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/7/philips-shc-5100-17330027.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8yLzcvcGhpbGlwcy1zaGMtNTEwMC0xNzMzMDAyNy5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/1/philips-shc5100-20795801.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzEvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTIwNzk1ODAxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/2/philips-shc5100-20795802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzIvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTIwNzk1ODAyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/7/2/philips-shc5100-21431172.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS83LzIvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTIxNDMxMTcyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/9/3/philips-shc5100-23954593.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS85LzMvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTIzOTU0NTkzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/3/philips-shc5100-25136723.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzMvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzIzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/4/philips-shc5100-25136724.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzQvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI0LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/5/philips-shc5100-25136725.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzUvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI1LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/6/philips-shc5100-25136726.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzYvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/7/philips-shc5100-25136727.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzcvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/8/philips-shc5100-25136728.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzgvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI4LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/9/philips-shc5100-25136729.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzkvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI5LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/7/3/philips-shc5100-58930573.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS83LzMvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTU4OTMwNTczLmpwZw==
  Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon (12)
  6.301596581487308 (3)
  Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon
  Voldoet aan verwachting,kan een kind en ouderen met omgaan.
  Heb de koop gedaan voor ouderen mensen,en als die er mee om kunnen gaan,dan moet het goed zijn.
  9.0
  0 10
 • Apple MD827ZM/A koptelefoon
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/4/apple-md827-earpods-19452164.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/5/apple-earpods-md827zm-a-21142545.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/6/apple-earpods-md827zm-a-21142546.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/7/apple-earpods-md827zm-a-21142547.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/8/apple-earpods-md827zm-a-21142548.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/9/apple-earpods-md827zm-a-21142549.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/4/apple-md827-earpods-19452164.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzQvYXBwbGUtbWQ4MjctZWFycG9kcy0xOTQ1MjE2NC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/5/apple-earpods-md827zm-a-21142545.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS80LzUvYXBwbGUtZWFycG9kcy1tZDgyN3ptLWEtMjExNDI1NDUuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/6/apple-earpods-md827zm-a-21142546.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS80LzYvYXBwbGUtZWFycG9kcy1tZDgyN3ptLWEtMjExNDI1NDYuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/7/apple-earpods-md827zm-a-21142547.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS80LzcvYXBwbGUtZWFycG9kcy1tZDgyN3ptLWEtMjExNDI1NDcuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/8/apple-earpods-md827zm-a-21142548.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS80LzgvYXBwbGUtZWFycG9kcy1tZDgyN3ptLWEtMjExNDI1NDguanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/9/apple-earpods-md827zm-a-21142549.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS80LzkvYXBwbGUtZWFycG9kcy1tZDgyN3ptLWEtMjExNDI1NDkuanBn
  Apple MD827ZM/A koptelefoon (35)
  8.314814814814815 (2)
  Apple MD827ZM/A koptelefoon
  Een moet hebje voor der prijs en als vies raarkt kan je makkelijk nog 1 kopen.
  Op mijn ipod clsssic voldoet het wel, past er echt bij. Geen duurdere nodig bij ipod vind ik.
  9.0
  0 10
 • Sennheiser HD 201
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/8/sennheiser-hd-201-16863258.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/8/sennheiser-hd-201-18218348.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/1/2/sennheiser-hd-201-20645712.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/4/4/sennheiser-hd-201-21159644.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/0/sennheiser-hd-201-21463900.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/0/sennheiser-hd-201-38515130.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/1/sennheiser-hd-201-38515141.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/8/sennheiser-hd-201-16863258.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi81Lzgvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMTY4NjMyNTguanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/8/sennheiser-hd-201-18218348.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy80Lzgvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMTgyMTgzNDguanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/1/2/sennheiser-hd-201-20645712.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8xLzIvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMjA2NDU3MTIuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/4/4/sennheiser-hd-201-21159644.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi80LzQvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMjExNTk2NDQuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/0/sennheiser-hd-201-21463900.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8wLzAvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMjE0NjM5MDAuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/0/sennheiser-hd-201-38515130.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8zLzAvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMzg1MTUxMzAuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/1/sennheiser-hd-201-38515141.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS80LzEvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMzg1MTUxNDEuanBn
  Sennheiser HD 201 (108)
  9.40466560176999 (18)
  Sennheiser HD 201
  Het is een uistekende koptelefoon voor deze prijs
  Het is een uistekende koptelefoon voor deze prijs. Alle haters hier zeiken over het geluid, maar je moet ook niet het geluid van deze koptelefoon vergelijken met die van een sennheiser van 200 euro. Ook mensen waar alle pluggen enzo kapot gaan, als je normaal mee omgaat gebeurd dit niet. Ik weet niet wat jullie er allemaal mee doen maar het kan niet al te goed zijn. Het is prima om gewoon muziek op je Ipod ofzo te luisteren en daar kopen de meeste mensen het ook voor.
  8.3
  0 10
 • Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/7/2/philips-shc8535-18622072.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/1/philips-shc8535-18632271.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/8/philips-shc8535-20915958.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/2/philips-shc8535-21427862.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/3/philips-shc8535-21427863.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/4/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-25133304.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/5/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-25133305.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/4/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929824.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/5/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929825.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/6/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929826.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/7/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929827.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/7/2/philips-shc8535-18622072.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC83LzIvcGhpbGlwcy1zaGM4NTM1LTE4NjIyMDcyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/1/philips-shc8535-18632271.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi83LzEvcGhpbGlwcy1zaGM4NTM1LTE4NjMyMjcxLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/8/philips-shc8535-20915958.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS81LzgvcGhpbGlwcy1zaGM4NTM1LTIwOTE1OTU4LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/2/philips-shc8535-21427862.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC82LzIvcGhpbGlwcy1zaGM4NTM1LTIxNDI3ODYyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/3/philips-shc8535-21427863.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC82LzMvcGhpbGlwcy1zaGM4NTM1LTIxNDI3ODYzLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/4/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-25133304.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy8wLzQvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtMjUxMzMzMDQuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/5/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-25133305.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy8wLzUvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtMjUxMzMzMDUuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/4/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929824.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzQvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtNTg5Mjk4MjQuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/5/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929825.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzUvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtNTg5Mjk4MjUuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/6/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929826.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzYvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtNTg5Mjk4MjYuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/7/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929827.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzcvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtNTg5Mjk4MjcuanBn
  Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon (16)
  8.306599019838915 (3)
  Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon
  goede kwaliteit geluid en makkelijk in de bediening
  goede kwaliteit geluid en makkelijk in de bediening. Accu gaat bij mij ongeveer 10 uur mee voordat hij op de lader moet. Ben uiterst tevreden
  8.7
  0 10
 • Apple MD827ZM/A koptelefoon
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/4/apple-md827-earpods-19452164.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/5/apple-earpods-md827zm-a-21142545.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/6/apple-earpods-md827zm-a-21142546.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/7/apple-earpods-md827zm-a-21142547.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/8/apple-earpods-md827zm-a-21142548.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/9/apple-earpods-md827zm-a-21142549.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/4/apple-md827-earpods-19452164.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzQvYXBwbGUtbWQ4MjctZWFycG9kcy0xOTQ1MjE2NC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/5/apple-earpods-md827zm-a-21142545.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS80LzUvYXBwbGUtZWFycG9kcy1tZDgyN3ptLWEtMjExNDI1NDUuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/6/apple-earpods-md827zm-a-21142546.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS80LzYvYXBwbGUtZWFycG9kcy1tZDgyN3ptLWEtMjExNDI1NDYuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/7/apple-earpods-md827zm-a-21142547.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS80LzcvYXBwbGUtZWFycG9kcy1tZDgyN3ptLWEtMjExNDI1NDcuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/8/apple-earpods-md827zm-a-21142548.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS80LzgvYXBwbGUtZWFycG9kcy1tZDgyN3ptLWEtMjExNDI1NDguanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/9/apple-earpods-md827zm-a-21142549.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS80LzkvYXBwbGUtZWFycG9kcy1tZDgyN3ptLWEtMjExNDI1NDkuanBn
  Apple MD827ZM/A koptelefoon (35)
  8.314814814814815 (2)
  Apple MD827ZM/A koptelefoon
  Zitten super
  Geen geruis wanneer je de kabel aanraakt, zit fantastisch een aanrader
  10.0
  0 10
 • Sennheiser CX 300 II Zwart
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/4/sennheiser-cx-300-ii-red-18289714.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/2/1/sennheiser-cx-300-ii-black--19221021.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/7/2/sennheiser-cx-300-ii-black--24228972.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/1/sennheiser-cx-300-ii-black--24946821.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/3/2/sennheiser-cx-300-ii-black--30715332.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/4/sennheiser-cx-300-ii-black--41258164.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/7/sennheiser-cx-300-ii-precision-19258557.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/4/sennheiser-cx-300-ii-red-18289714.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8xLzQvc2VubmhlaXNlci1jeC0zMDAtaWktcmVkLTE4Mjg5NzE0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/2/1/sennheiser-cx-300-ii-black--19221021.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC8yLzEvc2VubmhlaXNlci1jeC0zMDAtaWktYmxhY2stLTE5MjIxMDIxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/7/2/sennheiser-cx-300-ii-black--24228972.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS83LzIvc2VubmhlaXNlci1jeC0zMDAtaWktYmxhY2stLTI0MjI4OTcyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/1/sennheiser-cx-300-ii-black--24946821.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC8yLzEvc2VubmhlaXNlci1jeC0zMDAtaWktYmxhY2stLTI0OTQ2ODIxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/3/2/sennheiser-cx-300-ii-black--30715332.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8zLzIvc2VubmhlaXNlci1jeC0zMDAtaWktYmxhY2stLTMwNzE1MzMyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/4/sennheiser-cx-300-ii-black--41258164.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS82LzQvc2VubmhlaXNlci1jeC0zMDAtaWktYmxhY2stLTQxMjU4MTY0LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/7/sennheiser-cx-300-ii-precision-19258557.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS81Lzcvc2VubmhlaXNlci1jeC0zMDAtaWktcHJlY2lzaW9uLTE5MjU4NTU3LmpwZw==
  Sennheiser CX 300 II Zwart (12)
  6.419540229885058 (2)
  Sennheiser CX 300 II Zwart
  heb 3 setjes van deze oordopjes gehad
  heb 3 setjes van deze oordopjes gehad. waarvan 2 kapot gingen door een productie fout en 1 in een "ruzie" maargoed. ze voelen goedkoop aan en voor de prijs kan je veel betere krijgen! (denk aan philips she9000 en vooral aan sony mdr-ex310lp/mdr-ex300) gebruiktgemak. is oke, gewone oordopjes met een dunne kabel gewoon gewoon dus geluidskwaliteit. oke, sinds ik onderandere studio/geluidsopnamens maak. ben ik pietje precies over geluidskwaliteit. deze oordopjes klinken dun. dus diepe bass, harde highs maar de middel tonen zijn minder aanwezig. omgevings geluid filteren ze redelijk weg.. (de shure se215 doet dit meer dan 2x zo goed!) maar die is ook 2x zo duur. de bouw kwaliteit van deze oordopjes vind ik gewoon slecht.. voor mensen die eventjes thuis muziek luisteren willen is het prima.. voor iemand die veel reist of echt verslaaft is aan zijn lossless muziekopname's is dit niet wat je zoekt!
  5.0
  0 10
 • Bose OE2 zwart
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/4/bose-oe2-18852324.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/8/bose-oe2-black--24828758.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/9/bose-oe2-black--24828759.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/6/0/bose-oe2-black--24828760.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/4/bose-oe2-18852324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzQvYm9zZS1vZTItMTg4NTIzMjQuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/8/bose-oe2-black--24828758.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy81LzgvYm9zZS1vZTItYmxhY2stLTI0ODI4NzU4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/9/bose-oe2-black--24828759.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy81LzkvYm9zZS1vZTItYmxhY2stLTI0ODI4NzU5LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/6/0/bose-oe2-black--24828760.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy82LzAvYm9zZS1vZTItYmxhY2stLTI0ODI4NzYwLmpwZw==
  Bose OE2 zwart (14)
  8.662459546925566 (2)
  Bose OE2 zwart
  Erg goed - Denkt aan de gebruiker
  Ik vind het waard om zo'n koptelefoon te kopen. Denkt ook aan de gebruiker, maar als je gehoorbeschadigingen wilt oplopen, dan is het (misschien) onmogelijk. Verder vind ik het een relatief goedkope hoofdtelefoon voor mooie kwaliteit.
  9.7
  0 10
 • Sennheiser CX 300 II Zwart
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/4/sennheiser-cx-300-ii-red-18289714.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/2/1/sennheiser-cx-300-ii-black--19221021.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/7/2/sennheiser-cx-300-ii-black--24228972.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/1/sennheiser-cx-300-ii-black--24946821.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/3/2/sennheiser-cx-300-ii-black--30715332.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/4/sennheiser-cx-300-ii-black--41258164.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/7/sennheiser-cx-300-ii-precision-19258557.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/4/sennheiser-cx-300-ii-red-18289714.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8xLzQvc2VubmhlaXNlci1jeC0zMDAtaWktcmVkLTE4Mjg5NzE0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/2/1/sennheiser-cx-300-ii-black--19221021.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC8yLzEvc2VubmhlaXNlci1jeC0zMDAtaWktYmxhY2stLTE5MjIxMDIxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/7/2/sennheiser-cx-300-ii-black--24228972.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS83LzIvc2VubmhlaXNlci1jeC0zMDAtaWktYmxhY2stLTI0MjI4OTcyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/1/sennheiser-cx-300-ii-black--24946821.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC8yLzEvc2VubmhlaXNlci1jeC0zMDAtaWktYmxhY2stLTI0OTQ2ODIxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/3/2/sennheiser-cx-300-ii-black--30715332.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8zLzIvc2VubmhlaXNlci1jeC0zMDAtaWktYmxhY2stLTMwNzE1MzMyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/4/sennheiser-cx-300-ii-black--41258164.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS82LzQvc2VubmhlaXNlci1jeC0zMDAtaWktYmxhY2stLTQxMjU4MTY0LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/7/sennheiser-cx-300-ii-precision-19258557.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS81Lzcvc2VubmhlaXNlci1jeC0zMDAtaWktcHJlY2lzaW9uLTE5MjU4NTU3LmpwZw==
  Sennheiser CX 300 II Zwart (12)
  6.419540229885058 (2)
  Sennheiser CX 300 II Zwart
  Aanrader
  Nu een dikkere draad, lijkt steviger. Oordopjes hetzelfde als vorige , makkelijk en fijn in gebruik! geluidskwaliteit prima.
  9.0
  0 10
 • Bose OE2 zwart
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/4/bose-oe2-18852324.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/8/bose-oe2-black--24828758.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/9/bose-oe2-black--24828759.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/6/0/bose-oe2-black--24828760.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/4/bose-oe2-18852324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzQvYm9zZS1vZTItMTg4NTIzMjQuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/8/bose-oe2-black--24828758.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy81LzgvYm9zZS1vZTItYmxhY2stLTI0ODI4NzU4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/9/bose-oe2-black--24828759.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy81LzkvYm9zZS1vZTItYmxhY2stLTI0ODI4NzU5LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/6/0/bose-oe2-black--24828760.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy82LzAvYm9zZS1vZTItYmxhY2stLTI0ODI4NzYwLmpwZw==
  Bose OE2 zwart (14)
  8.662459546925566 (2)
  Bose OE2 zwart
  Beste ooit, zware bass en puur geluid
  Beste ooit, zware bass en puur geluid!
  10.0
  0 10
 • Sennheiser HD 650
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/7/sennheiser-hd-650-18525617.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/3/sennheiser-hd-650-21514253.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/7/sennheiser-hd-650-23624417.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/8/4/sennheiser-hd-650-23926584.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/1/sennheiser-hd-650-25176751.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/7/sennheiser-hd-650-18525617.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzcvc2VubmhlaXNlci1oZC02NTAtMTg1MjU2MTcuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/3/sennheiser-hd-650-21514253.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi81LzMvc2VubmhlaXNlci1oZC02NTAtMjE1MTQyNTMuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/7/sennheiser-hd-650-23624417.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC8xLzcvc2VubmhlaXNlci1oZC02NTAtMjM2MjQ0MTcuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/8/4/sennheiser-hd-650-23926584.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS84LzQvc2VubmhlaXNlci1oZC02NTAtMjM5MjY1ODQuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/1/sennheiser-hd-650-25176751.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy81LzEvc2VubmhlaXNlci1oZC02NTAtMjUxNzY3NTEuanBn
  Sennheiser HD 650 (10)
  8.640731330092796 (3)
  Sennheiser HD 650
  Om weg bij te dromen
  Headset zit super op mijn hoofd. Onderweg in de trein relaxt muziek luisteren. Het geluid is werkelijk fenomenaal. De genre's die ik beluister zijn trance/house/dance/hardstyle en Rap. Via spotify mobiel/iPhone en deze headset krijg ik echt het beste geluid binnen wat je je kan voorstellen. Jammer die de headset zo duur was.
  9.7
  0 10
 • Sennheiser HD 650
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/7/sennheiser-hd-650-18525617.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/3/sennheiser-hd-650-21514253.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/7/sennheiser-hd-650-23624417.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/8/4/sennheiser-hd-650-23926584.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/1/sennheiser-hd-650-25176751.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/7/sennheiser-hd-650-18525617.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzcvc2VubmhlaXNlci1oZC02NTAtMTg1MjU2MTcuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/3/sennheiser-hd-650-21514253.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi81LzMvc2VubmhlaXNlci1oZC02NTAtMjE1MTQyNTMuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/7/sennheiser-hd-650-23624417.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC8xLzcvc2VubmhlaXNlci1oZC02NTAtMjM2MjQ0MTcuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/8/4/sennheiser-hd-650-23926584.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS84LzQvc2VubmhlaXNlci1oZC02NTAtMjM5MjY1ODQuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/1/sennheiser-hd-650-25176751.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy81LzEvc2VubmhlaXNlci1oZC02NTAtMjUxNzY3NTEuanBn
  Sennheiser HD 650 (10)
  8.640731330092796 (3)
  Sennheiser HD 650
  Kwaliteit ten top
  Zoals hieronder al is beschreven. Echt een topproduct. Heb je het geld, DEZE ZEKER KOPEN! Hij krijgt helaas geen 10 omdat hij wel behoorlijk prijzig is.
  9.0
  0 10
 • Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/7/2/philips-shc8535-18622072.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/1/philips-shc8535-18632271.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/8/philips-shc8535-20915958.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/2/philips-shc8535-21427862.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/3/philips-shc8535-21427863.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/4/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-25133304.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/5/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-25133305.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/4/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929824.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/5/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929825.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/6/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929826.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/7/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929827.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/7/2/philips-shc8535-18622072.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC83LzIvcGhpbGlwcy1zaGM4NTM1LTE4NjIyMDcyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/1/philips-shc8535-18632271.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi83LzEvcGhpbGlwcy1zaGM4NTM1LTE4NjMyMjcxLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/8/philips-shc8535-20915958.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS81LzgvcGhpbGlwcy1zaGM4NTM1LTIwOTE1OTU4LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/2/philips-shc8535-21427862.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC82LzIvcGhpbGlwcy1zaGM4NTM1LTIxNDI3ODYyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/3/philips-shc8535-21427863.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC82LzMvcGhpbGlwcy1zaGM4NTM1LTIxNDI3ODYzLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/4/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-25133304.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy8wLzQvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtMjUxMzMzMDQuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/5/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-25133305.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy8wLzUvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtMjUxMzMzMDUuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/4/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929824.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzQvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtNTg5Mjk4MjQuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/5/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929825.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzUvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtNTg5Mjk4MjUuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/6/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929826.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzYvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtNTg5Mjk4MjYuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/7/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929827.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzcvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtNTg5Mjk4MjcuanBn
  Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon (16)
  8.306599019838915 (3)
  Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon
  Goede Koptelefoon met vraagtekens
  Heb het apparaat nu ruim een jaar. Veel gebruikt en moet zeggen dat het geluid voor de prijs zeer goed is, uitstekend zelfs. Het opladen is heel onhandig want het stekkertje waar de koptelefoon op valt aan de linkerkant valt er niet altijd goed in en je moet steeds goed kijken of het lampje groen gaat branden en het opladen start. Ik moet dan ook steeds de koptelefoon ene beetje bewegen voordat het oplaadlampje groen brandt en het laden start. Doe ik dat niet dan blijft het lampje rood en laadt het ding niet op. Dat gaat erg vervelen en had zeker anders gekund want zoals gezegd is de koptelefoon goed.Nu na een jaar merk ik dat ik steeds langer moet wachten voor geluid start en de koptelefoon de juiste frequentie heeft gevonden, maar dat ligt vermoedelijk aan de batterijen in de koptelefoon die aan vervanging toe zijn. Heb ik trouwens gedaan, maar de koptelefoon accepteert alleen Philips batterijen anders laadt hij niet op. Handig dus!
  6.7
  0 10
 • Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/0/philips-shc5100-20795800.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/7/philips-shc-5100-17330027.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/1/philips-shc5100-20795801.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/2/philips-shc5100-20795802.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/7/2/philips-shc5100-21431172.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/9/3/philips-shc5100-23954593.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/3/philips-shc5100-25136723.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/4/philips-shc5100-25136724.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/5/philips-shc5100-25136725.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/6/philips-shc5100-25136726.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/7/philips-shc5100-25136727.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/8/philips-shc5100-25136728.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/9/philips-shc5100-25136729.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/7/3/philips-shc5100-58930573.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/0/philips-shc5100-20795800.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzAvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTIwNzk1ODAwLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/7/philips-shc-5100-17330027.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8yLzcvcGhpbGlwcy1zaGMtNTEwMC0xNzMzMDAyNy5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/1/philips-shc5100-20795801.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzEvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTIwNzk1ODAxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/2/philips-shc5100-20795802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzIvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTIwNzk1ODAyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/7/2/philips-shc5100-21431172.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS83LzIvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTIxNDMxMTcyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/9/3/philips-shc5100-23954593.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS85LzMvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTIzOTU0NTkzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/3/philips-shc5100-25136723.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzMvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzIzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/4/philips-shc5100-25136724.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzQvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI0LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/5/philips-shc5100-25136725.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzUvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI1LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/6/philips-shc5100-25136726.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzYvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/7/philips-shc5100-25136727.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzcvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/8/philips-shc5100-25136728.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzgvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI4LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/9/philips-shc5100-25136729.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzkvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI5LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/7/3/philips-shc5100-58930573.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS83LzMvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTU4OTMwNTczLmpwZw==
  Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon (12)
  6.301596581487308 (3)
  Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon
  mooi geluid maar hinderlijke ruis reactie graag
  mooi product goede balans van het geluid een simpele bediening maar helaas een vervelende ruis . ook het tweede kanaal ingesteld maar ook dat helpt niet.
  7.7
  0 10
 • Sennheiser HD 650
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/7/sennheiser-hd-650-18525617.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/3/sennheiser-hd-650-21514253.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/7/sennheiser-hd-650-23624417.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/8/4/sennheiser-hd-650-23926584.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/1/sennheiser-hd-650-25176751.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/7/sennheiser-hd-650-18525617.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzcvc2VubmhlaXNlci1oZC02NTAtMTg1MjU2MTcuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/3/sennheiser-hd-650-21514253.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi81LzMvc2VubmhlaXNlci1oZC02NTAtMjE1MTQyNTMuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/7/sennheiser-hd-650-23624417.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC8xLzcvc2VubmhlaXNlci1oZC02NTAtMjM2MjQ0MTcuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/8/4/sennheiser-hd-650-23926584.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS84LzQvc2VubmhlaXNlci1oZC02NTAtMjM5MjY1ODQuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/1/sennheiser-hd-650-25176751.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy81LzEvc2VubmhlaXNlci1oZC02NTAtMjUxNzY3NTEuanBn
  Sennheiser HD 650 (10)
  8.640731330092796 (3)
  Sennheiser HD 650
  fantastische koptelefoon
  fantastische koptelefoon.... De detaillering is onvoorstelbaar.... Ik hoor details in liedjes die ik al tientallen keren beluisterd heb die ik nu pas hoor... Ieder detail kan je perfect plaatsen... De minste nuance kan je horen... Gewoon subliem... Ik had/heb ook een HD580 van sennheiser, die ik fantastisch vond toen ik hem kocht, en dacht dat er niets meer bestond... Tot ik dit hoorde....
  10.0
  0 10
 • Oortjes DEFAULT
  • intraauraal
 • Draadloos DEFAULT
  • draadloos
 • Philips DEFAULT
  • philips
 • Beats DEFAULT
  • beats_by_dr_dre
 • Sennheiser DEFAULT
  • sennheiser
 • Inklapbaar DEFAULT
  • ja
 • Hoofdband DEFAULT
  • hoofdband
 • Ruisonderdrukking DEFAULT
  • ja
Hoofdtelefoons 7.7 (126)
0 - 24
 • Sennheiser HD 201
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/8/sennheiser-hd-201-16863258.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/8/sennheiser-hd-201-18218348.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/1/2/sennheiser-hd-201-20645712.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/4/4/sennheiser-hd-201-21159644.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/0/sennheiser-hd-201-21463900.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/0/sennheiser-hd-201-38515130.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/1/sennheiser-hd-201-38515141.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/8/sennheiser-hd-201-16863258.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi81Lzgvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMTY4NjMyNTguanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/8/sennheiser-hd-201-18218348.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy80Lzgvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMTgyMTgzNDguanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/1/2/sennheiser-hd-201-20645712.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8xLzIvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMjA2NDU3MTIuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/4/4/sennheiser-hd-201-21159644.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi80LzQvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMjExNTk2NDQuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/0/sennheiser-hd-201-21463900.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8wLzAvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMjE0NjM5MDAuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/0/sennheiser-hd-201-38515130.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8zLzAvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMzg1MTUxMzAuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/1/sennheiser-hd-201-38515141.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS80LzEvc2VubmhlaXNlci1oZC0yMDEtMzg1MTUxNDEuanBn
  Sennheiser HD 201 (108)
  9.40466560176999 (18)
  Sennheiser HD 201
  Bax-shop.nl Goes Bax-shop.nl Goes
  6.8 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  19.6, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  22.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Goes Bax-shop.nl Goes
  6.8 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  19.6, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  140
  good_buy
  best_reviewed
 • Beats by Dr. Dre Solo2
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/8/0/beats-by-dr-dre-solo2-on-ear-wireless-mic3-black-48095380.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/8/1/beats-by-dr-dre-solo2-on-ear-wireless-mic3-black-48095381.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/6/beats-by-dr-dre-solo2-51951976.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/7/beats-by-dr-dre-solo2-51951977.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/8/beats-by-dr-dre-solo2-51951978.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/9/beats-by-dr-dre-solo2-51951979.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/0/beats-by-dr-dre-solo2-51951980.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/8/0/beats-by-dr-dre-solo2-on-ear-wireless-mic3-black-48095380.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy84LzAvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLXNvbG8yLW9uLWVhci13aXJlbGVzcy1taWMzLWJsYWNrLTQ4MDk1MzgwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/8/1/beats-by-dr-dre-solo2-on-ear-wireless-mic3-black-48095381.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy84LzEvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLXNvbG8yLW9uLWVhci13aXJlbGVzcy1taWMzLWJsYWNrLTQ4MDk1MzgxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/6/beats-by-dr-dre-solo2-51951976.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzYvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLXNvbG8yLTUxOTUxOTc2LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/7/beats-by-dr-dre-solo2-51951977.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzcvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLXNvbG8yLTUxOTUxOTc3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/8/beats-by-dr-dre-solo2-51951978.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzgvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLXNvbG8yLTUxOTUxOTc4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/9/beats-by-dr-dre-solo2-51951979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzkvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLXNvbG8yLTUxOTUxOTc5LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/0/beats-by-dr-dre-solo2-51951980.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS84LzAvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLXNvbG8yLTUxOTUxOTgwLmpwZw==
  Beats by Dr. Dre Solo2 (75)
  Beats by Dr. Dre Solo2
  Telecomwinkel.be Telecomwinkel.be
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Telecomwinkel.be Telecomwinkel.be
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  159, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  71
  good_buy
  most_sold
 • Philips Digitale draadloze hoofdtelefoon
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/3/2/philips-shd9000-19413732.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/4/2/philips-shd9000-19444542.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/3/philips-shd9000-21159793.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/1/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140981.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/2/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140982.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/3/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140983.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/4/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140984.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/5/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140985.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/3/2/philips-shd9000-19413732.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8zLzIvcGhpbGlwcy1zaGQ5MDAwLTE5NDEzNzMyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/4/2/philips-shd9000-19444542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzIvcGhpbGlwcy1zaGQ5MDAwLTE5NDQ0NTQyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/3/philips-shd9000-21159793.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy85LzMvcGhpbGlwcy1zaGQ5MDAwLTIxMTU5NzkzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/1/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzEvcGhpbGlwcy1kaWdpdGFsLXdpcmVsZXNzLWhlYWRwaG9uZS1zaGQ5MDAwLTI1MTQwOTgxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/2/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140982.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzIvcGhpbGlwcy1kaWdpdGFsLXdpcmVsZXNzLWhlYWRwaG9uZS1zaGQ5MDAwLTI1MTQwOTgyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/3/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzMvcGhpbGlwcy1kaWdpdGFsLXdpcmVsZXNzLWhlYWRwaG9uZS1zaGQ5MDAwLTI1MTQwOTgzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/4/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzQvcGhpbGlwcy1kaWdpdGFsLXdpcmVsZXNzLWhlYWRwaG9uZS1zaGQ5MDAwLTI1MTQwOTg0LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/5/philips-digital-wireless-headphone-shd9000-25140985.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzUvcGhpbGlwcy1kaWdpdGFsLXdpcmVsZXNzLWhlYWRwaG9uZS1zaGQ5MDAwLTI1MTQwOTg1LmpwZw==
  Philips Digitale draadloze hoofdtelefoon (37)
  8.942079402423243 (7)
  Philips Digitale draadloze hoofdtelefoon
  Otto Otto
  6.624687481872885 (110)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  105.94, 5d (offer_sdt_5_days)
  Otto Otto
  6.624687481872885 (110)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  105.94, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Apple MD827ZM/A koptelefoon
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/4/apple-md827-earpods-19452164.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/5/apple-earpods-md827zm-a-21142545.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/6/apple-earpods-md827zm-a-21142546.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/7/apple-earpods-md827zm-a-21142547.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/8/apple-earpods-md827zm-a-21142548.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/9/apple-earpods-md827zm-a-21142549.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/4/apple-md827-earpods-19452164.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzQvYXBwbGUtbWQ4MjctZWFycG9kcy0xOTQ1MjE2NC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/5/apple-earpods-md827zm-a-21142545.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS80LzUvYXBwbGUtZWFycG9kcy1tZDgyN3ptLWEtMjExNDI1NDUuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/6/apple-earpods-md827zm-a-21142546.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS80LzYvYXBwbGUtZWFycG9kcy1tZDgyN3ptLWEtMjExNDI1NDYuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/7/apple-earpods-md827zm-a-21142547.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS80LzcvYXBwbGUtZWFycG9kcy1tZDgyN3ptLWEtMjExNDI1NDcuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/8/apple-earpods-md827zm-a-21142548.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS80LzgvYXBwbGUtZWFycG9kcy1tZDgyN3ptLWEtMjExNDI1NDguanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/9/apple-earpods-md827zm-a-21142549.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS80LzkvYXBwbGUtZWFycG9kcy1tZDgyN3ptLWEtMjExNDI1NDkuanBn
  Apple MD827ZM/A koptelefoon (35)
  8.314814814814815 (2)
  Apple MD827ZM/A koptelefoon
  Telecomwinkel.be Telecomwinkel.be
  15, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Telecomwinkel.be Telecomwinkel.be
  15, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123BestDeal Delden 123BestDeal Delden
  21.5, 6.709739099999999, 52.2631729 HIGH
  7
  good_buy
 • Beats by Dr. Dre Executive Zilver
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/7/beats-by-dr-dre-executive-19632237.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/1/1/beats-by-dr-dre-executive-19633011.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/7/beats-by-dr-dre-executive-19843877.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/8/2/beats-by-dr-dre-executive-21496682.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/8/3/beats-by-dr-dre-executive-21496683.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/8/4/beats-by-dr-dre-executive-21496684.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/8/5/beats-by-dr-dre-executive-21496685.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/8/6/beats-by-dr-dre-executive-21496686.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/9/beats-by-dr-dre-executive-silver--22268639.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/0/beats-by-dr-dre-executive-silver--22268640.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/1/beats-by-dr-dre-executive-silver--22268641.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/2/beats-by-dr-dre-executive-silver--22268642.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/3/beats-by-dr-dre-executive-silver--22268643.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/4/beats-by-dr-dre-executive-silver--22268644.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/5/beats-by-dr-dre-executive-silver--22268645.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/5/0/beats-by-dr-dre-executive-silver--24517950.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/7/beats-by-dr-dre-executive-19632237.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi8zLzcvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWV4ZWN1dGl2ZS0xOTYzMjIzNy5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/1/1/beats-by-dr-dre-executive-19633011.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8xLzEvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWV4ZWN1dGl2ZS0xOTYzMzAxMS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/7/beats-by-dr-dre-executive-19843877.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC83LzcvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWV4ZWN1dGl2ZS0xOTg0Mzg3Ny5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/8/2/beats-by-dr-dre-executive-21496682.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi84LzIvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWV4ZWN1dGl2ZS0yMTQ5NjY4Mi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/8/3/beats-by-dr-dre-executive-21496683.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi84LzMvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWV4ZWN1dGl2ZS0yMTQ5NjY4My5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/8/4/beats-by-dr-dre-executive-21496684.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi84LzQvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWV4ZWN1dGl2ZS0yMTQ5NjY4NC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/8/5/beats-by-dr-dre-executive-21496685.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi84LzUvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWV4ZWN1dGl2ZS0yMTQ5NjY4NS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/8/6/beats-by-dr-dre-executive-21496686.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi84LzYvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWV4ZWN1dGl2ZS0yMTQ5NjY4Ni5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/9/beats-by-dr-dre-executive-silver--22268639.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8zLzkvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWV4ZWN1dGl2ZS1zaWx2ZXItLTIyMjY4NjM5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/0/beats-by-dr-dre-executive-silver--22268640.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzAvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWV4ZWN1dGl2ZS1zaWx2ZXItLTIyMjY4NjQwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/1/beats-by-dr-dre-executive-silver--22268641.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzEvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWV4ZWN1dGl2ZS1zaWx2ZXItLTIyMjY4NjQxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/2/beats-by-dr-dre-executive-silver--22268642.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzIvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWV4ZWN1dGl2ZS1zaWx2ZXItLTIyMjY4NjQyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/3/beats-by-dr-dre-executive-silver--22268643.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzMvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWV4ZWN1dGl2ZS1zaWx2ZXItLTIyMjY4NjQzLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/4/beats-by-dr-dre-executive-silver--22268644.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzQvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWV4ZWN1dGl2ZS1zaWx2ZXItLTIyMjY4NjQ0LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/5/beats-by-dr-dre-executive-silver--22268645.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzUvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWV4ZWN1dGl2ZS1zaWx2ZXItLTIyMjY4NjQ1LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/5/0/beats-by-dr-dre-executive-silver--24517950.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS81LzAvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWV4ZWN1dGl2ZS1zaWx2ZXItLTI0NTE3OTUwLmpwZw==
  Beats by Dr. Dre Executive Zilver (33)
  Beats by Dr. Dre Executive Zilver
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  149.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  49
 • Philips SHB9850NC
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/6/5/philips-shb9850nc-44605065.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/6/7/philips-shb9850nc-44605067.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/6/8/philips-shb9850nc-44605068.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/6/9/philips-shb9850nc-44605069.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/4/6/philips-shb9850nc-47687046.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/5/2/philips-shb9850nc-50004452.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/4/philips-shb9850nc-53925194.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/6/5/philips-shb9850nc-44605065.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC82LzUvcGhpbGlwcy1zaGI5ODUwbmMtNDQ2MDUwNjUuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/6/7/philips-shb9850nc-44605067.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC82LzcvcGhpbGlwcy1zaGI5ODUwbmMtNDQ2MDUwNjcuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/6/8/philips-shb9850nc-44605068.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC82LzgvcGhpbGlwcy1zaGI5ODUwbmMtNDQ2MDUwNjguanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/6/9/philips-shb9850nc-44605069.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC82LzkvcGhpbGlwcy1zaGI5ODUwbmMtNDQ2MDUwNjkuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/4/6/philips-shb9850nc-47687046.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC80LzYvcGhpbGlwcy1zaGI5ODUwbmMtNDc2ODcwNDYuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/5/2/philips-shb9850nc-50004452.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC81LzIvcGhpbGlwcy1zaGI5ODUwbmMtNTAwMDQ0NTIuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/4/philips-shb9850nc-53925194.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS85LzQvcGhpbGlwcy1zaGI5ODUwbmMtNTM5MjUxOTQuanBn
  Philips SHB9850NC (27)
  Philips SHB9850NC
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  56
 • Beats by Dr. Dre Studio New blauw
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/2/beats-by-dre-studio-new-hoofdtelefoon-blue-23351602.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/3/beats-by-dre-studio-new-hoofdtelefoon-blue-23351603.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/6/beats-by-dr-dre-900-00149-03-headphone-23426136.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/4/8/beats-by-dr-dre-apple-beats-studio-58719548.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/4/9/beats-by-dr-dre-apple-beats-studio-58719549.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/5/0/beats-by-dr-dre-apple-beats-studio-58719550.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/5/1/beats-by-dr-dre-apple-beats-studio-58719551.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/5/2/beats-by-dr-dre-apple-beats-studio-58719552.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/5/3/beats-by-dr-dre-apple-beats-studio-58719553.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/5/4/beats-by-dr-dre-apple-beats-studio-58719554.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/2/beats-by-dre-studio-new-hoofdtelefoon-blue-23351602.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8wLzIvYmVhdHMtYnktZHJlLXN0dWRpby1uZXctaG9vZmR0ZWxlZm9vbi1ibHVlLTIzMzUxNjAyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/3/beats-by-dre-studio-new-hoofdtelefoon-blue-23351603.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8wLzMvYmVhdHMtYnktZHJlLXN0dWRpby1uZXctaG9vZmR0ZWxlZm9vbi1ibHVlLTIzMzUxNjAzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/6/beats-by-dr-dre-900-00149-03-headphone-23426136.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8zLzYvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLTkwMC0wMDE0OS0wMy1oZWFkcGhvbmUtMjM0MjYxMzYuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/4/8/beats-by-dr-dre-apple-beats-studio-58719548.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS80LzgvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWFwcGxlLWJlYXRzLXN0dWRpby01ODcxOTU0OC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/4/9/beats-by-dr-dre-apple-beats-studio-58719549.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS80LzkvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWFwcGxlLWJlYXRzLXN0dWRpby01ODcxOTU0OS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/5/0/beats-by-dr-dre-apple-beats-studio-58719550.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS81LzAvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWFwcGxlLWJlYXRzLXN0dWRpby01ODcxOTU1MC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/5/1/beats-by-dr-dre-apple-beats-studio-58719551.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS81LzEvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWFwcGxlLWJlYXRzLXN0dWRpby01ODcxOTU1MS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/5/2/beats-by-dr-dre-apple-beats-studio-58719552.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS81LzIvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWFwcGxlLWJlYXRzLXN0dWRpby01ODcxOTU1Mi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/5/3/beats-by-dr-dre-apple-beats-studio-58719553.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS81LzMvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWFwcGxlLWJlYXRzLXN0dWRpby01ODcxOTU1My5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/5/4/beats-by-dr-dre-apple-beats-studio-58719554.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS81LzQvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWFwcGxlLWJlYXRzLXN0dWRpby01ODcxOTU1NC5qcGc=
  Beats by Dr. Dre Studio New blauw (27)
  Beats by Dr. Dre Studio New blauw
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  223.19, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  223.19, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  223.19, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  51
 • Sony Draadloze hoofdtelefoon MDR-RF811RK
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/8/sony-mdr-rf811rk-24271088.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/4/3/sony-rf811rk-rf-wireless-headphones-27965243.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/9/0/sony-mdr-rf811rk-57240290.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/8/sony-mdr-rf811rk-24271088.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC84Lzgvc29ueS1tZHItcmY4MTFyay0yNDI3MTA4OC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/4/3/sony-rf811rk-rf-wireless-headphones-27965243.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi80LzMvc29ueS1yZjgxMXJrLXJmLXdpcmVsZXNzLWhlYWRwaG9uZXMtMjc5NjUyNDMuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/9/0/sony-mdr-rf811rk-57240290.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzAvc29ueS1tZHItcmY4MTFyay01NzI0MDI5MC5qcGc=
  Sony Draadloze hoofdtelefoon MDR-RF811RK (20)
  Sony Draadloze hoofdtelefoon MDR-RF811RK
  Conrad Conrad
  8.30496359645945 (706)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad Conrad
  8.30496359645945 (706)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Bax-shop.nl Goes Bax-shop.nl Goes
  6.8 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  58, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  302
 • Sennheiser RS 4200 TV
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/5/2/sennheiser-rs-4200-tv-18290252.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/8/sennheiser-rs-4200-tv-20925318.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/7/sennheiser-rs-4200-tv-29389797.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/5/2/sennheiser-rs-4200-tv-18290252.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi81LzIvc2VubmhlaXNlci1ycy00MjAwLXR2LTE4MjkwMjUyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/8/sennheiser-rs-4200-tv-20925318.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8xLzgvc2VubmhlaXNlci1ycy00MjAwLXR2LTIwOTI1MzE4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/7/sennheiser-rs-4200-tv-29389797.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy85Lzcvc2VubmhlaXNlci1ycy00MjAwLXR2LTI5Mzg5Nzk3LmpwZw==
  Sennheiser RS 4200 TV (19)
  7.079993731735802 (4)
  Sennheiser RS 4200 TV
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  183
 • Bose SoundLink around ear wireless headphones II
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/6/9/bose-soundlink-around-ear-wireless-headphones-ii-44337069.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3NzAzMjc3X2hfZl9sXzA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/7/8/bose-soundlink-around-ear-wireless-headphones-ii-44337078.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjI2NDkw
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/8/bose-soundlink-around-ear-wireless-headphones-ii-44474678.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvaXMvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTQ5OTYyMTYuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/8/bose-soundlink-around-ear-wireless-headphones-ii-44565538.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/9/bose-soundlink-around-ear-wireless-headphones-ii-44565539.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/0/bose-soundlink-around-ear-wireless-headphones-ii-44565540.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/1/bose-soundlink-around-ear-wireless-headphones-ii-44565541.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/2/bose-soundlink-around-ear-wireless-headphones-ii-44565542.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/bose-soundlink-around-ear-wireless-headphones-ii-44565543.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/6/9/bose-soundlink-around-ear-wireless-headphones-ii-44337069.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3NzAzMjc3X2hfZl9sXzA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/7/8/bose-soundlink-around-ear-wireless-headphones-ii-44337078.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjI2NDkw
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/8/bose-soundlink-around-ear-wireless-headphones-ii-44474678.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvaXMvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTQ5OTYyMTYuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/8/bose-soundlink-around-ear-wireless-headphones-ii-44565538.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzgvYm9zZS1zb3VuZGxpbmstYXJvdW5kLWVhci13aXJlbGVzcy1oZWFkcGhvbmVzLWlpLTQ0NTY1NTM4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/9/bose-soundlink-around-ear-wireless-headphones-ii-44565539.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzkvYm9zZS1zb3VuZGxpbmstYXJvdW5kLWVhci13aXJlbGVzcy1oZWFkcGhvbmVzLWlpLTQ0NTY1NTM5LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/0/bose-soundlink-around-ear-wireless-headphones-ii-44565540.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzAvYm9zZS1zb3VuZGxpbmstYXJvdW5kLWVhci13aXJlbGVzcy1oZWFkcGhvbmVzLWlpLTQ0NTY1NTQwLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/1/bose-soundlink-around-ear-wireless-headphones-ii-44565541.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzEvYm9zZS1zb3VuZGxpbmstYXJvdW5kLWVhci13aXJlbGVzcy1oZWFkcGhvbmVzLWlpLTQ0NTY1NTQxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/2/bose-soundlink-around-ear-wireless-headphones-ii-44565542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzIvYm9zZS1zb3VuZGxpbmstYXJvdW5kLWVhci13aXJlbGVzcy1oZWFkcGhvbmVzLWlpLTQ0NTY1NTQyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/bose-soundlink-around-ear-wireless-headphones-ii-44565543.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzMvYm9zZS1zb3VuZGxpbmstYXJvdW5kLWVhci13aXJlbGVzcy1oZWFkcGhvbmVzLWlpLTQ0NTY1NTQzLmpwZw==
  Bose SoundLink around ear wireless headphones II (19)
  Bose SoundLink around ear wireless headphones II
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  71
 • Bose QuietComfort 35 wireless headphones - zwart
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/4/bose-quietcomfort-35-wireless-headphones-zwart-58476284.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjUwNDcxNy5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/4/0/bose-quietcomfort-35-wireless-headphones-zwart-63136640.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/4/bose-quietcomfort-35-wireless-headphones-zwart-58476284.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjUwNDcxNy5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/4/0/bose-quietcomfort-35-wireless-headphones-zwart-63136640.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi80LzAvYm9zZS1xdWlldGNvbWZvcnQtMzUtd2lyZWxlc3MtaGVhZHBob25lcy16d2FydC02MzEzNjY0MC5qcGc=
  Bose QuietComfort 35 wireless headphones - zwart (19)
  Bose QuietComfort 35 wireless headphones - zwart
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  379.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  379.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  379.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  126
 • Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/7/2/philips-shc8535-18622072.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/1/philips-shc8535-18632271.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/8/philips-shc8535-20915958.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/2/philips-shc8535-21427862.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/3/philips-shc8535-21427863.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/4/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-25133304.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/5/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-25133305.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/4/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929824.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/5/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929825.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/6/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929826.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/7/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929827.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/7/2/philips-shc8535-18622072.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC83LzIvcGhpbGlwcy1zaGM4NTM1LTE4NjIyMDcyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/1/philips-shc8535-18632271.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi83LzEvcGhpbGlwcy1zaGM4NTM1LTE4NjMyMjcxLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/8/philips-shc8535-20915958.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS81LzgvcGhpbGlwcy1zaGM4NTM1LTIwOTE1OTU4LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/2/philips-shc8535-21427862.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC82LzIvcGhpbGlwcy1zaGM4NTM1LTIxNDI3ODYyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/3/philips-shc8535-21427863.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC82LzMvcGhpbGlwcy1zaGM4NTM1LTIxNDI3ODYzLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/4/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-25133304.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy8wLzQvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtMjUxMzMzMDQuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/5/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-25133305.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy8wLzUvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtMjUxMzMzMDUuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/4/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929824.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzQvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtNTg5Mjk4MjQuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/5/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929825.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzUvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtNTg5Mjk4MjUuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/6/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929826.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzYvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtNTg5Mjk4MjYuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/7/philips-wireless-hi-fi-headphones-shc8535-58929827.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzcvcGhpbGlwcy13aXJlbGVzcy1oaS1maS1oZWFkcGhvbmVzLXNoYzg1MzUtNTg5Mjk4MjcuanBn
  Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon (16)
  8.306599019838915 (3)
  Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  64.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  64.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  64.95, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  281
 • Beats by Dr. Dre Studio 2 Zwart
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/5/7/beats-by-dr-dre-studio-2-zwart--23354457.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/1/beats-by-dr-dre-studio-2-black-21835471.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/2/beats-by-dr-dre-studio-2-black-21835472.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/3/beats-by-dr-dre-studio-2-black-21835473.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/4/beats-by-dr-dre-studio-2-black-21835474.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/5/beats-by-dr-dre-studio-2-black-21835475.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/1/7/beats-by-dr-dre-studio-2-zwart--23354517.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/7/6/beats-by-dr-dre-studio-2-zwart--23354576.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/9/beats-by-dr-dre-studio-2-zwart--23354609.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/3/7/beats-by-dr-dre-studio-2-zwart--23354637.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/6/beats-by-dr-dre-studio-2-zwart--23990446.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/5/7/beats-by-dr-dre-studio-2-zwart--23354457.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC81LzcvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLXN0dWRpby0yLXp3YXJ0LS0yMzM1NDQ1Ny5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/1/beats-by-dr-dre-studio-2-black-21835471.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzEvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLXN0dWRpby0yLWJsYWNrLTIxODM1NDcxLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/2/beats-by-dr-dre-studio-2-black-21835472.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzIvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLXN0dWRpby0yLWJsYWNrLTIxODM1NDcyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/3/beats-by-dr-dre-studio-2-black-21835473.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzMvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLXN0dWRpby0yLWJsYWNrLTIxODM1NDczLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/4/beats-by-dr-dre-studio-2-black-21835474.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzQvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLXN0dWRpby0yLWJsYWNrLTIxODM1NDc0LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/5/beats-by-dr-dre-studio-2-black-21835475.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzUvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLXN0dWRpby0yLWJsYWNrLTIxODM1NDc1LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/1/7/beats-by-dr-dre-studio-2-zwart--23354517.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8xLzcvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLXN0dWRpby0yLXp3YXJ0LS0yMzM1NDUxNy5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/7/6/beats-by-dr-dre-studio-2-zwart--23354576.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS83LzYvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLXN0dWRpby0yLXp3YXJ0LS0yMzM1NDU3Ni5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/9/beats-by-dr-dre-studio-2-zwart--23354609.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8wLzkvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLXN0dWRpby0yLXp3YXJ0LS0yMzM1NDYwOS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/3/7/beats-by-dr-dre-studio-2-zwart--23354637.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8zLzcvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLXN0dWRpby0yLXp3YXJ0LS0yMzM1NDYzNy5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/6/beats-by-dr-dre-studio-2-zwart--23990446.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC80LzYvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLXN0dWRpby0yLXp3YXJ0LS0yMzk5MDQ0Ni5qcGc=
  Beats by Dr. Dre Studio 2 Zwart (15)
  Beats by Dr. Dre Studio 2 Zwart
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  218, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  218, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  218, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  70
 • Bose OE2 zwart
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/4/bose-oe2-18852324.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/8/bose-oe2-black--24828758.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/9/bose-oe2-black--24828759.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/6/0/bose-oe2-black--24828760.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/4/bose-oe2-18852324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzQvYm9zZS1vZTItMTg4NTIzMjQuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/8/bose-oe2-black--24828758.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy81LzgvYm9zZS1vZTItYmxhY2stLTI0ODI4NzU4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/9/bose-oe2-black--24828759.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy81LzkvYm9zZS1vZTItYmxhY2stLTI0ODI4NzU5LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/6/0/bose-oe2-black--24828760.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy82LzAvYm9zZS1vZTItYmxhY2stLTI0ODI4NzYwLmpwZw==
  Bose OE2 zwart (14)
  8.662459546925566 (2)
  Bose OE2 zwart
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  99, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  99, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  1
 • Bose QuietComfort 25
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/3/bose-quietcomfort-25-25041223.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/4/bose-quietcomfort-25-25041224.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/5/bose-quietcomfort-25-25041225.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/6/bose-quietcomfort-25-25041226.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/7/bose-quietcomfort-25-25041227.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/8/bose-quietcomfort-25-25041228.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/9/bose-quietcomfort-25-25041229.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/3/0/bose-quietcomfort-25-25041230.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/0/7/bose-quietcomfort-25-25042907.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/3/1/bose-quietcomfort-25-55945631.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/3/bose-quietcomfort-25-25041223.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8yLzMvYm9zZS1xdWlldGNvbWZvcnQtMjUtMjUwNDEyMjMuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/4/bose-quietcomfort-25-25041224.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8yLzQvYm9zZS1xdWlldGNvbWZvcnQtMjUtMjUwNDEyMjQuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/5/bose-quietcomfort-25-25041225.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8yLzUvYm9zZS1xdWlldGNvbWZvcnQtMjUtMjUwNDEyMjUuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/6/bose-quietcomfort-25-25041226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8yLzYvYm9zZS1xdWlldGNvbWZvcnQtMjUtMjUwNDEyMjYuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/7/bose-quietcomfort-25-25041227.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8yLzcvYm9zZS1xdWlldGNvbWZvcnQtMjUtMjUwNDEyMjcuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/8/bose-quietcomfort-25-25041228.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8yLzgvYm9zZS1xdWlldGNvbWZvcnQtMjUtMjUwNDEyMjguanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/9/bose-quietcomfort-25-25041229.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8yLzkvYm9zZS1xdWlldGNvbWZvcnQtMjUtMjUwNDEyMjkuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/3/0/bose-quietcomfort-25-25041230.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8zLzAvYm9zZS1xdWlldGNvbWZvcnQtMjUtMjUwNDEyMzAuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/0/7/bose-quietcomfort-25-25042907.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS8wLzcvYm9zZS1xdWlldGNvbWZvcnQtMjUtMjUwNDI5MDcuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/3/1/bose-quietcomfort-25-55945631.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8zLzEvYm9zZS1xdWlldGNvbWZvcnQtMjUtNTU5NDU2MzEuanBn
  Bose QuietComfort 25 (13)
  Bose QuietComfort 25
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  123
 • Sennheiser CX 300 II Zwart
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/4/sennheiser-cx-300-ii-red-18289714.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/2/1/sennheiser-cx-300-ii-black--19221021.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/7/2/sennheiser-cx-300-ii-black--24228972.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/1/sennheiser-cx-300-ii-black--24946821.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/3/2/sennheiser-cx-300-ii-black--30715332.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/4/sennheiser-cx-300-ii-black--41258164.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/7/sennheiser-cx-300-ii-precision-19258557.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/4/sennheiser-cx-300-ii-red-18289714.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8xLzQvc2VubmhlaXNlci1jeC0zMDAtaWktcmVkLTE4Mjg5NzE0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/2/1/sennheiser-cx-300-ii-black--19221021.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC8yLzEvc2VubmhlaXNlci1jeC0zMDAtaWktYmxhY2stLTE5MjIxMDIxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/7/2/sennheiser-cx-300-ii-black--24228972.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS83LzIvc2VubmhlaXNlci1jeC0zMDAtaWktYmxhY2stLTI0MjI4OTcyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/1/sennheiser-cx-300-ii-black--24946821.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC8yLzEvc2VubmhlaXNlci1jeC0zMDAtaWktYmxhY2stLTI0OTQ2ODIxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/3/2/sennheiser-cx-300-ii-black--30715332.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8zLzIvc2VubmhlaXNlci1jeC0zMDAtaWktYmxhY2stLTMwNzE1MzMyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/4/sennheiser-cx-300-ii-black--41258164.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS82LzQvc2VubmhlaXNlci1jeC0zMDAtaWktYmxhY2stLTQxMjU4MTY0LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/7/sennheiser-cx-300-ii-precision-19258557.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS81Lzcvc2VubmhlaXNlci1jeC0zMDAtaWktcHJlY2lzaW9uLTE5MjU4NTU3LmpwZw==
  Sennheiser CX 300 II Zwart (12)
  6.419540229885058 (2)
  Sennheiser CX 300 II Zwart
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  23.96, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  Wehkamp Wehkamp
  8.28886745756926 (437)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  23.96, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  185
 • Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/0/philips-shc5100-20795800.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/7/philips-shc-5100-17330027.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/1/philips-shc5100-20795801.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/2/philips-shc5100-20795802.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/7/2/philips-shc5100-21431172.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/9/3/philips-shc5100-23954593.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/3/philips-shc5100-25136723.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/4/philips-shc5100-25136724.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/5/philips-shc5100-25136725.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/6/philips-shc5100-25136726.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/7/philips-shc5100-25136727.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/8/philips-shc5100-25136728.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/9/philips-shc5100-25136729.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/7/3/philips-shc5100-58930573.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/0/philips-shc5100-20795800.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzAvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTIwNzk1ODAwLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/7/philips-shc-5100-17330027.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8yLzcvcGhpbGlwcy1zaGMtNTEwMC0xNzMzMDAyNy5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/1/philips-shc5100-20795801.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzEvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTIwNzk1ODAxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/2/philips-shc5100-20795802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzIvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTIwNzk1ODAyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/7/2/philips-shc5100-21431172.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS83LzIvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTIxNDMxMTcyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/9/3/philips-shc5100-23954593.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS85LzMvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTIzOTU0NTkzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/3/philips-shc5100-25136723.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzMvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzIzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/4/philips-shc5100-25136724.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzQvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI0LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/5/philips-shc5100-25136725.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzUvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI1LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/6/philips-shc5100-25136726.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzYvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/7/philips-shc5100-25136727.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzcvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/8/philips-shc5100-25136728.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzgvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI4LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/9/philips-shc5100-25136729.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzkvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTI1MTM2NzI5LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/7/3/philips-shc5100-58930573.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS83LzMvcGhpbGlwcy1zaGM1MTAwLTU4OTMwNTczLmpwZw==
  Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon (12)
  6.301596581487308 (3)
  Philips Draadloze HiFi-hoofdtelefoon
  Wehkamp Wehkamp
  8.28886745756926 (437)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.28886745756926 (437)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  49.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  227
 • Beats by Dr. Dre Beats Solo2 Supraaural Hoofdband Roze, Wit
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/2/apple-beats-solo2-wireless-headphone-rose-gold-50158382.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5iYXgtc2hvcC5ubC9pbWFnZS9wcm9kdWN0LzIyNzE3My81MDUyOTYvYTY4NmE3NmUvMTQ1MDM0Njg5MEJlYXRzX01MTEcyX1NvbG8yX3dpcmVsZXNzX2hlYWRwaG9uZXNfUm9zZUdvbGRfMi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/0/apple-beats-solo2-wireless-headphone-rose-gold-51043060.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS81MDAwXzU5OTkvNTMwMC81MzAwLzUzMDEvMTQxNDA5NF9MQl8wMF9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/0/apple-beats-solo2-wireless-headphone-rose-gold-51351460.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTU3MjQxOTYuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/1/apple-beats-solo2-wireless-headphone-rose-gold-55080341.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/0/beats-by-dr-dre-apple-beats-solo2-supraaural-head-band-pink-white-55094280.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/1/beats-by-dr-dre-apple-beats-solo2-supraaural-head-band-pink-white-55094281.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/2/beats-by-dr-dre-apple-beats-solo2-supraaural-head-band-pink-white-55094282.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/3/beats-by-dr-dre-apple-beats-solo2-supraaural-head-band-pink-white-55094283.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/4/beats-by-dr-dre-apple-beats-solo2-supraaural-head-band-pink-white-55094284.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/5/beats-by-dr-dre-apple-beats-solo2-supraaural-head-band-pink-white-55094285.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/6/beats-by-dr-dre-apple-beats-solo2-supraaural-head-band-pink-white-55094286.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/7/beats-by-dr-dre-apple-beats-solo2-supraaural-head-band-pink-white-55094287.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/2/apple-beats-solo2-wireless-headphone-rose-gold-50158382.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5iYXgtc2hvcC5ubC9pbWFnZS9wcm9kdWN0LzIyNzE3My81MDUyOTYvYTY4NmE3NmUvMTQ1MDM0Njg5MEJlYXRzX01MTEcyX1NvbG8yX3dpcmVsZXNzX2hlYWRwaG9uZXNfUm9zZUdvbGRfMi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/0/apple-beats-solo2-wireless-headphone-rose-gold-51043060.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS81MDAwXzU5OTkvNTMwMC81MzAwLzUzMDEvMTQxNDA5NF9MQl8wMF9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/0/apple-beats-solo2-wireless-headphone-rose-gold-51351460.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTU3MjQxOTYuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/1/apple-beats-solo2-wireless-headphone-rose-gold-55080341.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy80LzEvYXBwbGUtYmVhdHMtc29sbzItd2lyZWxlc3MtaGVhZHBob25lLXJvc2UtZ29sZC01NTA4MDM0MS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/0/beats-by-dr-dre-apple-beats-solo2-supraaural-head-band-pink-white-55094280.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi84LzAvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWFwcGxlLWJlYXRzLXNvbG8yLXN1cHJhYXVyYWwtaGVhZC1iYW5kLXBpbmstd2hpdGUtNTUwOTQyODAuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/1/beats-by-dr-dre-apple-beats-solo2-supraaural-head-band-pink-white-55094281.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi84LzEvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWFwcGxlLWJlYXRzLXNvbG8yLXN1cHJhYXVyYWwtaGVhZC1iYW5kLXBpbmstd2hpdGUtNTUwOTQyODEuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/2/beats-by-dr-dre-apple-beats-solo2-supraaural-head-band-pink-white-55094282.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi84LzIvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWFwcGxlLWJlYXRzLXNvbG8yLXN1cHJhYXVyYWwtaGVhZC1iYW5kLXBpbmstd2hpdGUtNTUwOTQyODIuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/3/beats-by-dr-dre-apple-beats-solo2-supraaural-head-band-pink-white-55094283.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi84LzMvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWFwcGxlLWJlYXRzLXNvbG8yLXN1cHJhYXVyYWwtaGVhZC1iYW5kLXBpbmstd2hpdGUtNTUwOTQyODMuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/4/beats-by-dr-dre-apple-beats-solo2-supraaural-head-band-pink-white-55094284.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi84LzQvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWFwcGxlLWJlYXRzLXNvbG8yLXN1cHJhYXVyYWwtaGVhZC1iYW5kLXBpbmstd2hpdGUtNTUwOTQyODQuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/5/beats-by-dr-dre-apple-beats-solo2-supraaural-head-band-pink-white-55094285.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi84LzUvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWFwcGxlLWJlYXRzLXNvbG8yLXN1cHJhYXVyYWwtaGVhZC1iYW5kLXBpbmstd2hpdGUtNTUwOTQyODUuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/6/beats-by-dr-dre-apple-beats-solo2-supraaural-head-band-pink-white-55094286.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi84LzYvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWFwcGxlLWJlYXRzLXNvbG8yLXN1cHJhYXVyYWwtaGVhZC1iYW5kLXBpbmstd2hpdGUtNTUwOTQyODYuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/7/beats-by-dr-dre-apple-beats-solo2-supraaural-head-band-pink-white-55094287.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi84LzcvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWFwcGxlLWJlYXRzLXNvbG8yLXN1cHJhYXVyYWwtaGVhZC1iYW5kLXBpbmstd2hpdGUtNTUwOTQyODcuanBn
  Beats by Dr. Dre Beats Solo2 Supraaural Hoofdband Roze, Wit (11)
  Beats by Dr. Dre Beats Solo2 Supraaural Hoofdband Roze, Wit
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  8.611699533260106 (229)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  244, ? (offer_sdt_unknown)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  8.611699533260106 (229)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  244, ? (offer_sdt_unknown)
  Bax-shop.nl Goes Bax-shop.nl Goes
  6.8 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  244, 3.874908, 51.4954533 UNKNOWN
  4
 • Vic Firth DB22 koptelefoon
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/7/vic-firth-db22-headphone-23611697.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/4/vic-firth-db22-headphone-23612964.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/7/vic-firth-db22-headphone-23611697.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi85LzcvdmljLWZpcnRoLWRiMjItaGVhZHBob25lLTIzNjExNjk3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/4/vic-firth-db22-headphone-23612964.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzQvdmljLWZpcnRoLWRiMjItaGVhZHBob25lLTIzNjEyOTY0LmpwZw==
  Vic Firth DB22 koptelefoon (11)
  Vic Firth DB22 koptelefoon
  Bax-shop.nl Goes Bax-shop.nl Goes
  6.8 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  35, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  8.611699533260106 (229)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  38.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Goes Bax-shop.nl Goes
  6.8 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  35, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  3
 • JBL Everest 300 Circumaural Hoofdband
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/4/9/jbl-casque-jbl-everest-v300-sans-fil-blanc-47991449.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1kLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy84Ni8yXzI5NDIxMi01NzZ4Nzc2LmpwZWc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/3/8/jbl-casque-jbl-everest-v300-sans-fil-blanc-48569738.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzE2NTQ5MF8xNDQ5NzA3Mzk3X2RldGFpbC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/8/8/jbl-casque-jbl-everest-v300-sans-fil-blanc-50842488.jpg?m=aHR0cDovL2RlbWFuZHdhcmUuZWRnZXN1aXRlLm5ldC9zaXRzX3BvZDI3L2R3L2ltYWdlL3YyL0FBVUpfUFJEL29uL2RlbWFuZHdhcmUuc3RhdGljLy0vU2l0ZXMtbWFzdGVyQ2F0YWxvZ19IYXJtYW4vZGVmYXVsdC9kd2NmMzk3NTRkL0pCTCBfRXZlcmVzdDMwMF9XaGl0ZV8wMDFfZHZIQU1hc3Rlci5qcGc/c2ZybT1wbmc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/2/jbl-everest-300-circumaural-head-band-55115402.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/3/jbl-everest-300-circumaural-head-band-55115403.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/4/jbl-everest-300-circumaural-head-band-55115404.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/5/jbl-everest-300-circumaural-head-band-55115405.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/4/9/jbl-casque-jbl-everest-v300-sans-fil-blanc-47991449.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1kLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy84Ni8yXzI5NDIxMi01NzZ4Nzc2LmpwZWc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/3/8/jbl-casque-jbl-everest-v300-sans-fil-blanc-48569738.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzE2NTQ5MF8xNDQ5NzA3Mzk3X2RldGFpbC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/8/8/jbl-casque-jbl-everest-v300-sans-fil-blanc-50842488.jpg?m=aHR0cDovL2RlbWFuZHdhcmUuZWRnZXN1aXRlLm5ldC9zaXRzX3BvZDI3L2R3L2ltYWdlL3YyL0FBVUpfUFJEL29uL2RlbWFuZHdhcmUuc3RhdGljLy0vU2l0ZXMtbWFzdGVyQ2F0YWxvZ19IYXJtYW4vZGVmYXVsdC9kd2NmMzk3NTRkL0pCTCBfRXZlcmVzdDMwMF9XaGl0ZV8wMDFfZHZIQU1hc3Rlci5qcGc/c2ZybT1wbmc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/2/jbl-everest-300-circumaural-head-band-55115402.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8wLzIvamJsLWV2ZXJlc3QtMzAwLWNpcmN1bWF1cmFsLWhlYWQtYmFuZC01NTExNTQwMi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/3/jbl-everest-300-circumaural-head-band-55115403.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8wLzMvamJsLWV2ZXJlc3QtMzAwLWNpcmN1bWF1cmFsLWhlYWQtYmFuZC01NTExNTQwMy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/4/jbl-everest-300-circumaural-head-band-55115404.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8wLzQvamJsLWV2ZXJlc3QtMzAwLWNpcmN1bWF1cmFsLWhlYWQtYmFuZC01NTExNTQwNC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/5/jbl-everest-300-circumaural-head-band-55115405.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8wLzUvamJsLWV2ZXJlc3QtMzAwLWNpcmN1bWF1cmFsLWhlYWQtYmFuZC01NTExNTQwNS5qcGc=
  JBL Everest 300 Circumaural Hoofdband (11)
  JBL Everest 300 Circumaural Hoofdband
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  126
 • Bose Quietcomfort 15 Vanille/Yellow
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/9/7/bose-quietcomfort-15-vanille-yellow-23332297.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/6/bose-quietcomfort-15-vanille-yellow-23334246.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/3/5/bose-quietcomfort-15-vanille-yellow-23334335.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/5/5/bose-quietcomfort-15-vanille-yellow-23334355.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/0/5/bose-quietcomfort-15-vanille-yellow-23342805.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/9/7/bose-quietcomfort-15-vanille-yellow-23332297.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi85LzcvYm9zZS1xdWlldGNvbWZvcnQtMTUtdmFuaWxsZS15ZWxsb3ctMjMzMzIyOTcuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/6/bose-quietcomfort-15-vanille-yellow-23334246.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi80LzYvYm9zZS1xdWlldGNvbWZvcnQtMTUtdmFuaWxsZS15ZWxsb3ctMjMzMzQyNDYuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/3/5/bose-quietcomfort-15-vanille-yellow-23334335.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8zLzUvYm9zZS1xdWlldGNvbWZvcnQtMTUtdmFuaWxsZS15ZWxsb3ctMjMzMzQzMzUuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/5/5/bose-quietcomfort-15-vanille-yellow-23334355.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy81LzUvYm9zZS1xdWlldGNvbWZvcnQtMTUtdmFuaWxsZS15ZWxsb3ctMjMzMzQzNTUuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/0/5/bose-quietcomfort-15-vanille-yellow-23342805.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8wLzUvYm9zZS1xdWlldGNvbWZvcnQtMTUtdmFuaWxsZS15ZWxsb3ctMjMzNDI4MDUuanBn
  Bose Quietcomfort 15 Vanille/Yellow (10)
  Bose Quietcomfort 15 Vanille/Yellow
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  61
 • Philips Hoofdtelefoon voor het oor
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/3/philips-shp2600-21444773.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/4/philips-shp2600-21444774.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/3/0/philips-over-ear-headphones-25142130.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/3/1/philips-over-ear-headphones-25142131.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/3/2/philips-over-ear-headphones-25142132.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/3/philips-shp2600-21444773.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy83LzMvcGhpbGlwcy1zaHAyNjAwLTIxNDQ0NzczLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/4/philips-shp2600-21444774.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy83LzQvcGhpbGlwcy1zaHAyNjAwLTIxNDQ0Nzc0LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/3/0/philips-over-ear-headphones-25142130.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS8zLzAvcGhpbGlwcy1vdmVyLWVhci1oZWFkcGhvbmVzLTI1MTQyMTMwLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/3/1/philips-over-ear-headphones-25142131.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS8zLzEvcGhpbGlwcy1vdmVyLWVhci1oZWFkcGhvbmVzLTI1MTQyMTMxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/3/2/philips-over-ear-headphones-25142132.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS8zLzIvcGhpbGlwcy1vdmVyLWVhci1oZWFkcGhvbmVzLTI1MTQyMTMyLmpwZw==
  Philips Hoofdtelefoon voor het oor (10)
  Philips Hoofdtelefoon voor het oor
  Expert Almelo Expert Almelo
  21.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.90, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  21.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  232
 • Beats by Dr. Dre Headphone Solo 2 On-Ear Mic White
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/0/beats-by-dr-dre-headphone-solo-2-on-ear-mic-white-55086380.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/2/7/beats-by-dr-dre-headphone-solo-2-on-ear-mic-white-58716427.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/2/8/beats-by-dr-dre-headphone-solo-2-on-ear-mic-white-58716428.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/2/9/beats-by-dr-dre-headphone-solo-2-on-ear-mic-white-58716429.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/0/beats-by-dr-dre-headphone-solo-2-on-ear-mic-white-58716430.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/1/beats-by-dr-dre-headphone-solo-2-on-ear-mic-white-58716431.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/0/beats-by-dr-dre-headphone-solo-2-on-ear-mic-white-55086380.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzAvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWhlYWRwaG9uZS1zb2xvLTItb24tZWFyLW1pYy13aGl0ZS01NTA4NjM4MC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/2/7/beats-by-dr-dre-headphone-solo-2-on-ear-mic-white-58716427.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzcvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWhlYWRwaG9uZS1zb2xvLTItb24tZWFyLW1pYy13aGl0ZS01ODcxNjQyNy5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/2/8/beats-by-dr-dre-headphone-solo-2-on-ear-mic-white-58716428.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzgvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWhlYWRwaG9uZS1zb2xvLTItb24tZWFyLW1pYy13aGl0ZS01ODcxNjQyOC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/2/9/beats-by-dr-dre-headphone-solo-2-on-ear-mic-white-58716429.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzkvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWhlYWRwaG9uZS1zb2xvLTItb24tZWFyLW1pYy13aGl0ZS01ODcxNjQyOS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/0/beats-by-dr-dre-headphone-solo-2-on-ear-mic-white-58716430.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8zLzAvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWhlYWRwaG9uZS1zb2xvLTItb24tZWFyLW1pYy13aGl0ZS01ODcxNjQzMC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/1/beats-by-dr-dre-headphone-solo-2-on-ear-mic-white-58716431.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8zLzEvYmVhdHMtYnktZHItZHJlLWhlYWRwaG9uZS1zb2xvLTItb24tZWFyLW1pYy13aGl0ZS01ODcxNjQzMS5qcGc=
  Beats by Dr. Dre Headphone Solo 2 On-Ear Mic White (10)
  Beats by Dr. Dre Headphone Solo 2 On-Ear Mic White
  Conrad Conrad
  8.30496359645945 (706)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad Conrad
  8.30496359645945 (706)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, ? (offer_sdt_unknown)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  124
 • Sennheiser HD 650
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/7/sennheiser-hd-650-18525617.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/3/sennheiser-hd-650-21514253.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/7/sennheiser-hd-650-23624417.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/8/4/sennheiser-hd-650-23926584.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/1/sennheiser-hd-650-25176751.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/7/sennheiser-hd-650-18525617.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzcvc2VubmhlaXNlci1oZC02NTAtMTg1MjU2MTcuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/3/sennheiser-hd-650-21514253.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi81LzMvc2VubmhlaXNlci1oZC02NTAtMjE1MTQyNTMuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/7/sennheiser-hd-650-23624417.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC8xLzcvc2VubmhlaXNlci1oZC02NTAtMjM2MjQ0MTcuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/8/4/sennheiser-hd-650-23926584.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS84LzQvc2VubmhlaXNlci1oZC02NTAtMjM5MjY1ODQuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/1/sennheiser-hd-650-25176751.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy81LzEvc2VubmhlaXNlci1oZC02NTAtMjUxNzY3NTEuanBn
  Sennheiser HD 650 (10)
  8.640731330092796 (3)
  Sennheiser HD 650
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  8.611699533260106 (229)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  8.611699533260106 (229)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Goes Bax-shop.nl Goes
  6.8 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  11
  good_buy
2 46
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • < € 25 (budget)
  • € 25 - € 55 (price_25_55)
  • € 55 - € 130 (price_55_130)
  • ≥ € 130 (price_130)
 • Draadloos (verbindingstechnologie):
 • Type hoofdtelefoon (positie_speakers_hoofdtelefoon):
  • Circumaural (circumaural)
  • Intraauraal (intraauraal)
  • Supraaural (supraaural)
 • Inklapbaar (inklapbaar):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Ruisonderdrukking (ruisonderdrukkingseffect):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Kleur (kleur):
  • Roze Roze koptelefoon (roze)
  • Aluminium (aluminium)
  • Beige (beige)
  • Bladgroen (bladgroen)
  • Blauw (blauw)
  • Bordeaux (bordeaux)
  • Brons (brons)
  • Bruin (bruin)
  • Chocolade (chocolade)
  • Chroom (chroom)
  • Geel (geel)
  • Geelkoper (geelkoper)
  • Goud (goud)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Houten (houten)
  • Ivoor (ivoor)
  • Kolen (kolen)
  • Lila (lila)
  • Limoen (limoen)
  • Metallic (metallic)
  • Multi (multi)
  • Navy (navy)
  • Olijf (olijf)
  • Oranje (oranje)
  • Paars (paars)
  • Parel (parel)
  • Platina (platina)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Titanium (titanium)
  • transparant (transparant)
  • Turkoois (turkoois)
  • Veelkleurig (veelkleurig)
  • Violet (violet)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Type akoestisch systeem (akoestisch_systeem):
 • Draagstijl (wearing_style):
  • In-ear In-ear koptelefoon (in_ear)
  • Helmet (helmet)
  • Hoofdband (hoofdband)
  • Neckband (neckband)
  • oorhaak (oorhaak)
  • Stethoset (stethoset)
 • Waterdicht (waterdicht):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Afneembare kabel (afneembare_kabel):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Varianten (group):
  • AKG K 518 LE (akg_k_518_le)
  • AKG Q460 (akg_q460)
  • AKG Q 701 (akg_q_701)
  • Audio-Technica ATH-M50X (audio_technica_ath_m50x)
  • Audio-Technica ATH-SPORT1 (audio_technica_ath_sport1)
  • Audio-Technica ATH-SPORT2 (audio_technica_ath_sport2)
  • Beats by Dr. Dre Executive (beats_by_dr_dre_executive)
  • Beats by Dr. Dre Powerbeats (beats_by_dr_dre_powerbeats)
  • beyerdynamic DT 235 (beyerdynamic_dt_235)
  • beyerdynamic DT 770 PRO (beyerdynamic_dt_770_pro)
  • beyerdynamic DTX 501 p (beyerdynamic_dtx_501_p)
  • Bose OE2 (bose_oe2)
  • Bose Quietcomfort 15 Orange/Green (bose_quietcomfort_15_orange_green)
  • Bose QuietComfort 25 (bose_quietcomfort_25)
  • Jabra REVO (jabra_revo)
  • Jays A-JAYS ONE (jays_a_jays_one)
  • Jays A-Jays Three (jays_a_jays_three)
  • JBL C100SI (jbl_c100si)
  • JBL E30 (jbl_e30)
  • JBL Inspire 100 (jbl_inspire_100)
  • JBL Synchros S100 (jbl_synchros_s100)
  • JBL T100A (jbl_t100a)
  • JBL T200A (jbl_t200a)
  • JBL T300A (jbl_t300a)
  • JVC HA-EB 75 (jvc_ha_eb_75)
  • JVC HA-EN10 (jvc_ha_en10)
  • JVC HA-S160 (jvc_ha_s160)
  • Klipsch S3 (klipsch_s3)
  • Koss Porta-PRO (koss_porta_pro)
  • Marley EM-JH013 Jammin' Positive Vibrations W/MIC (marley_em_jh013_jammin_positive_vibrations_w_mic)
  • Marshall Major (marshall_major)
  • Monster Beats PRO (monster_beats_pro)
  • Monster MIXR David Guetta (monster_mixr_david_guetta)
  • Monster Ncredible Ntune (monster_ncredible_ntune)
  • Panasonic RP-HJC120E (panasonic_rp_hjc120e)
  • Panasonic RP-HJE140 (panasonic_rp_hje140)
  • Panasonic RP-HJE190 (panasonic_rp_hje190)
  • Panasonic RP-HXC40 (panasonic_rp_hxc40)
  • Pioneer HDJ-1500 (pioneer_hdj_1500)
  • Pioneer HDJ-500 (pioneer_hdj_500)
  • Pioneer HDJ-700 (pioneer_hdj_700)
  • Pioneer SE-CL501 (pioneer_se_cl501)
  • Pioneer SE-MJ512 (pioneer_se_mj512)
  • Pioneer SE-MJ522 (pioneer_se_mj522)
  • Pioneer SE-MJ532 (pioneer_se_mj532)
  • Pioneer SE-MJ711 (pioneer_se_mj711)
  • Pioneer SE-MJ721 (pioneer_se_mj721)
  • Reloop RHP-10 DJ (reloop_rhp_10_dj)
  • Sennheiser CX 300 II (sennheiser_cx_300_ii)
  • Sennheiser HD 201 (sennheiser_hd_201)
  • Sennheiser HD 280 PRO (sennheiser_hd_280_pro)
  • Sennheiser MX 365 (sennheiser_mx_365)
  • Sennheiser PX 100 II (sennheiser_px_100_ii)
  • Shure SE215 (shure_se215)
  • Shure SE535 (shure_se535)
  • Skullcandy Crusher (skullcandy_crusher)
  • SMS Audio On-Ear (sms_audio_on_ear)
  • Sony MDR-10RC (sony_mdr_10rc)
  • Sony MDR-V150 (sony_mdr_v150)
  • Sony MDR-V55 (sony_mdr_v55)
  • Sony MDR-ZX100 (sony_mdr_zx100)
  • Steelseries Siberia v2 (steelseries_siberia_v2)
  • Urbanears Zinken Pumpkin (urbanears_zinken_pumpkin)
  • Yamaha EPH-30 (yamaha_eph_30)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Gravenzande (_s_gravenzande)
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beesd (beesd)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen (bergen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Bovenkarspel (bovenkarspel)
  • Boxtel (boxtel)
  • Brandwijk (brandwijk)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Brunssum (brunssum)
  • Budel (budel)
  • Bunschoten-Spakenburg (bunschoten_spakenburg)
  • Burgum (burgum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delden (delden)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Dungen (den_dungen)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Denekamp (denekamp)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Echt (echt)
  • Ede (ede)
  • Eethen (eethen)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elburg (elburg)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Enter (enter)
  • Ermelo (ermelo)
  • Franeker (franeker)
  • Geleen (geleen)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Gieten (gieten)
  • Goes (goes)
  • Goor (goor)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groenlo (groenlo)
  • Groesbeek (groesbeek)
  • Groningen (groningen)
  • Grou (grou)
  • Gulpen (gulpen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerle (heerle)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hengevelde (hengevelde)
  • Heythuysen (heythuysen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hollandscheveld (hollandscheveld)
  • Holten (holten)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • IJsselstein (ijsselstein)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Kollum (kollum)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leek (leek)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Lies (lies)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maarssen (maarssen)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meijel (meijel)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mierlo (mierlo)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Muiden (muiden)
  • Musselkanaal (musselkanaal)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Obdam (obdam)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Ooltgensplaat (ooltgensplaat)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Oudenbosch (oudenbosch)
  • Oudeschild (oudeschild)
  • Panningen (panningen)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Schiedam (schiedam)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Smilde (smilde)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Tegelen (tegelen)
  • Ter Aar (ter_aar)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uden (uden)
  • Udenhout (udenhout)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Vaassen (vaassen)
  • Valkenburg (valkenburg)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Volendam (volendam)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Vught (vught)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • Wervershoof (wervershoof)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Woudsend (woudsend)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeeland (zeeland)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zetten (zetten)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl