x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
x Categorieën
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • mp3-speler

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mp3-speler categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  mp3-speler kopen

  • Algemene informatie

   De mp3-speler is een volwaardige opvolger van de diskman. Schokbestendig, compact en draagbaar zijn eigenschappen die de mp3-speler ongekend populair hebben gemaakt. Ook de beschikbaarheid van muziekbestanden op het Internet hebben meegeholpen aan het succes van de mp3-spelers. 

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier mp3-spelers!
   Kan ik ook een originele audio-cd op een portable mp3-speler afspelen?

   Nee, dat is niet mogelijk bij een portable mp3-speler. Dit is wel mogelijk bij 'vaste' cd- of SACD-spelers. Bij dit soort spelers is het eigenlijk een omgekeerd principe: daar is het mogelijk om cd-writables met mp3-bestanden op een audiospeler te beluisteren.

   Hoe kan ik van mijn cd's mp3-bestanden maken?
   Dat kan via de pc of Mac met daartoe geschikte software. Het mp3-bestand kan dan rechtstreeks op de mp3-speler worden gezet of op een cd-rom worden gebrand. Heel soms hebben audio-cd's een beveiliging waardoor ze niet omgezet kunnen worden naar een digitaal bestand. Dit is gedaan om misbruik te voorkomen.

   Is er verschil tussen een mp3-speler met een harde schijf en met een losse geheugenkaart?
   Ja, er is verschil. Een mp3-speler met een harde schijf is gevoeliger voor beweging en schokken. Maar dankzij het schokgeheugen blijft de muziek wel doorspelen. Op een speler met een harde schijf kan veel meer muziek dan op losse geheugenkaartjes. Maar een speler met een losse geheugenkaart kan wel beter tegen schokken en stoten.
   Vergelijk hier mp3-spelers!
   Hoeveel muziek kan ik op een mp3-speler kwijt?
   De grootte van het geheugen bepaalt de hoeveelheid muziek die erop past. Een mp3-bestand van normale cd-kwaliteit (van 128 kbit, 44 Khz stereo) neemt ongeveer 1 MB per minuut in beslag. Een 512 MB-geheugen kan dus ongeveer 500 minuten muziek aan.

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier mp3-spelers!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen van mp3-spelers.

   Aanwezig geheugen
   Mp3-spelers werken met een geheugen. Dit kan een harddisk zijn of een intern geheugen, met een bepaalde capaciteit zoals 5, 10, 20 of 40 gigabyte. Er zijn ook spelers waarbij de bestanden op een losse geheugenkaart worden gezet, bijvoorbeeld een SD-card, memory stick, microdrive of een cd-recordable. De geheugengrootte wisselt per kaart: je kunt zelf kiezen wat je wilt. De meegeleverde geheugenkaarten hebben in de regel een kleine capaciteit. Het is aan te bevelen om zelf een grotere geheugenkaart aan te schaffen. Dan zijn er ook modellen die beide kennen: een intern geheugen of harde schijf waarbij de capaciteit is uit te breiden met losse geheugenkaarten.

   Beeldscherm
   Op een mp3-speler zit bijna altijd een lcd-beeldscherm waarop de informatie staat over albums, artiesten en trackinformatie. De navigatie gaat meestal ook via het beeldscherm, middels een menu op het scherm. Als de beeldschermgrootte bekend is, vind je deze informatie terug in de productvergelijker. Het wordt aangegeven in hoogte en breedte, in pixels.

   Beeldschermgrootte
   Als de beeldschermgrootte bekend is, vind je deze informatie terug in de productvergelijker. Het wordt aangegeven in hoogte en breedte, in pixels.

   Bestandsnavigatie
   De mp3-bestanden kunnen op diverse manieren ingedeeld worden. Dit veld geeft aan hoe de bestanden zijn ingedeeld en hoe je hier kunt navigeren. De opties zijn: via een platte lijst, een directorystructuur, per artiest of per album.

   Bitrate mp3
   Een mp3-bestand wordt opgeslagen en kent meerdere formaten. De vier bekendste en meest gebruikte zijn mp3, wma, iTunes en Real. Deze formaten zijn wereldwijde standaarden. Van belang bij het omzetten van de audio naar een digitaal formaat is de bitrate. Bitrate geeft aan hoeveel bits er gebruikt worden om 1 seconde aan geluid op te slaan. Voor bits geldt: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand. In de productvergelijker vind je de vier belangrijkste formaten terug, met daarbij de maximaal mogelijke bitrate.

   Bitrate wma

   Een mp3-bestand wordt opgeslagen en kent meerdere formaten. De vier bekendste en meest gebruikte zijn mp3, wma, iTunes en Real. Deze formaten zijn wereldwijde standaarden. Van belang bij het omzetten van de audio naar een digitaal formaat is de bitrate. Bitrate geeft aan hoeveel bits er gebruikt worden om 1 seconde aan geluid op te slaan. Voor bits geldt: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio-origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand. In de productvergelijker vind je de vier belangrijkste formaten terug, met daarbij de maximale bitrate mogelijk.

   Cradle
   Een cradle is een houder waarop of waarin de mp3-speler staat. Via de cradle is het mogelijk de batterij op te laden of bestanden over te zetten.

   Equalizer
   Met de equalizer is het mogelijk hoge en lage tonen zelf te regelen, dus handmatig in te stellen.

   Gebruiksduur batterij
   Naast de grootte van het geheugen is ook de gebruiksduur van de batterij van belang. Als je de speler lang acher elkaar gebruikt, is het niet geheel onbelangrijk dat de batterij een paar uur mee kan. Een handige optie is ook als je de mp3-speler via netstroom en losse speakers als audioset in huis kunt gebruiken.

   Gewicht
   Een mp3-speler bestaat er in verschillende uitvoeringen. Van klein tot groot, van lichtgewicht tot jukebox met wel 40 gigabyte aan muziek. Het gewicht wordt in gram aangegeven, inclusief batterij.

   Interface
   Het type aansluiting waarover de mp3-speler beschikt om aangesloten te kunnen worden op de pc of Mac. Er zijn de volgende mogelijkheden:

   • USB;
   • Firewire;
   • Dockingstation;
   • InfraRood (draadloos);
   • Bluetooth (draadloos);
   • Wi-Fi (draadloos);
   • Serieel;
   • Parallel.

   Meestal kun je kiezen tussen een parallelle aansluiting of een USB-aansluiting. USB is sneller dan parallel.

   Jaar van introductie
   Het jaar waarop dit model op de markt verscheen.

   Line out

   Met een line out kun je de mp3-speler aan een vast audiosysteem koppelen. Een line out heeft over het algemeen meer uitgangsvermogen en kan dus zwaardere apparatuur aansturen.

   Maximale frequentie
   Het frequentiebereik geeft het bereik van lage en hoge tonen aan. In het algemeen geldt: hoe groter het frequentiebereik, hoe beter de kwaliteit van het geluid. Dit veld geeft de maximale frequentie aan in Kilo Hertz.

   Minimale frequentie
   Het frequentiebereik geeft het bereik van lage en hoge tonen aan. In het algemeen geldt: hoe groter het frequentiebereik, hoe beter de kwaliteit van het geluid. Dit veld geeft de minimale frequentie aan in Hertz.

   Navigatie middels
   De navigatie van een mp3-speler is zichtbaar via het scherm, de bediening van het menu via tiptoetsen, draaiknoppen of beide. Een jog dial is een ronddraaiend navigatiewieltje, makkelijk doordat dan de hele bediening via één knop gaat.

   Vergelijk hier mp3-spelers!Netstroomaansluiting
   Geeft aan of de mp3-speler ook rechtstreeks op netstroom kan worden aangesloten. Een handige optie is ook als je de mp3-speler via netstroom en losse speakers als audioset in huis kunt gebruiken. Op vakantie gaan en de eigen muziek meenemen neemt op deze manier veel minder plaats in beslag.

   Oplaadtijd
   De oplaadtijd van de batterij wordt aangegeven in minuten.

   Opvolger
   Mocht dit model mp3-speler al een opvolger hebben, dan vind je hier het typenummer terug.

   Overige LCD-info
   In dit veld tref je overige informatie aan over het beeldscherm, bijvoorbeeld hoeveel regels er op het scherm passen.

   Radio
   Of de mp3-speler over radio-ontvangst beschikt, vind je hier terug.

   Software meegel.

   Of en welke software er wordt meegeleverd, vind je in dit veld terug.

   Type batterij
   Op wat voor batterij of accu de mp3-speler werkt, vind je in dit veld terug. Er zijn de volgende mogelijkeden:

   • AA of AAA batterijen, al dan niet oplaadbaar;
   • een accu (li-ion of nimh).

   Type opslag
   Als het geheugen van de mp3-speler bestaat uit een losse geheugenmodule, dan heb je de keuze uit de volgende typen opslag:

   • 1.44 MB floppy;
   • Cd-recordable;
   • Compact flash type I; 
   • Compact flash type II; 
   • Dvd;
   • Hi8; 
   • Memorystick;
   • Microdrive;
   • Micromv;
   • Mini cd-r(w);
   • Minidv; 
   • Mmc-card;
   • SD-card;
   • Smartmedia; 
   • Xd-picture.

   Het geheugen per kaart verschilt: ze zijn in diverse groottes te koop.

   Uitbreidbaar geheugen
   Een mp3-speler werkt met een geheugen. Dit kan een harddisk zijn of een intern geheugen, met een bepaalde capaciteit zoals 5, 10, 20 of 40 gigabyte. Er zijn ook spelers waarbij de bestanden op een losse geheugenkaart worden gezet, bijvoorbeeld een SD-card, memorystick, microdrive of een cd-recordable. De geheugengroottes wisselen bij losse kaarten: je kunt zelf kiezen wat je wilt. De meegeleverde geheugenkaarten hebben in de regel een kleine capaciteit. Het is aan te bevelen zelf een grotere geheugenkaart aan te schaffen. Dan zijn er ook modellen die beide kennen: een intern geheugen of harde schijf waarbij de capaciteit is uit te breiden met losse geheugenkaarten. Als het geheugen van de mp3-speler is uit te breiden, vind je dat in dit veld terug.

   Uitgangsvermogen
   Het uitgangsvermogen wordt uitgedrukt in mili Watt (mW). Het geeft het maximale volume van het geluid aan.

   Voicememo
   Met voicememo is het mogelijk spraakberichten op te slaan en later af te spelen.

    

   • iPod De iPods van Apple hebben een mooi design en een gebruiksvriendelijk besturingssysteem.
   • Philips De Philips MP3-spelers zijn gemakkelijk in gebruik en hebben een groot geheugen.
   • Difrnce Difrnce maakt MP3-spelers in de budgetcategorie met een groot geheugen.
   • 16 GB Deze MP3-spelers hebben een opslagcapaciteit van 16 gigabyte.
   • 32 GB Deze MP3-spelers hebben een opslagcapaciteit van 32gigabyte.
   • MP4 Deze mediaspelers kunnen ook video's afspelen.
   • Touch MP3-spelers met een touchscreen.
   • Camera Met een camera maak je foto's met je MP3-speler.
   • Budget MP3-spelers onder de 50 euro.
   • Groot scherm De beeldschermdiagonaal bij deze MP3-spelers is groter dan vier inch.
  Mp3 spelers 6.4 (1)
  0 - 24
  • Philips GoGear MP4-speler SA4VBE04KN/12
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/7/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-19158917.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/5/0/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-23364750.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/5/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-23364751.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/5/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-23364753.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/0/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133980.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/1/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133981.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/2/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133982.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133983.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/4/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133984.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/5/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133985.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/2/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-58894112.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-58894113.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/0/philips-gogear-mp4-player-72245780.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/philips-gogear-mp4-player-73158097.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/8/philips-gogear-mp4-player-73158098.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/9/philips-gogear-mp4-player-73158099.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/0/philips-gogear-mp4-player-73158100.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/1/philips-gogear-mp4-player-73158101.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/2/philips-gogear-mp4-player-73158102.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/5/4/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-18928954.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/7/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-19158917.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8xLzcvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwNGtuLTEyLTE5MTU4OTE3LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/5/0/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-23364750.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy81LzAvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjMzNjQ3NTAuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/5/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-23364751.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy81LzEvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwNGtuLTEyLTIzMzY0NzUxLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/5/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-23364753.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy81LzMvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjMzNjQ3NTMuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/0/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133980.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzAvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjUxMzM5ODAuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/1/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzEvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjUxMzM5ODEuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/2/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133982.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzIvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjUxMzM5ODIuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzMvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjUxMzM5ODMuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/4/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzQvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjUxMzM5ODQuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/5/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133985.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzUvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjUxMzM5ODUuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/2/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-58894112.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8xLzIvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tNTg4OTQxMTIuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-58894113.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8xLzMvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tNTg4OTQxMTMuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/0/philips-gogear-mp4-player-72245780.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzAvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MjI0NTc4MC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/philips-gogear-mp4-player-73158097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85LzcvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODA5Ny5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/8/philips-gogear-mp4-player-73158098.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85LzgvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODA5OC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/9/philips-gogear-mp4-player-73158099.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85LzkvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODA5OS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/0/philips-gogear-mp4-player-73158100.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8wLzAvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODEwMC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/1/philips-gogear-mp4-player-73158101.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8wLzEvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODEwMS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/2/philips-gogear-mp4-player-73158102.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8wLzIvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODEwMi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/5/4/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-18928954.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS81LzQvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwNGtuLTEyLTE4OTI4OTU0LmpwZw==
   Philips GoGear MP4-speler SA4VBE04KN/12 (204)
   Philips GoGear MP4-speler SA4VBE04KN/12
   Expert.nl Expert.nl
   7.921092503430138 (197)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Expert.nl Expert.nl
   7.921092503430138 (197)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Expert Almelo Expert Almelo
   39.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
   129
   good_buy
   most_sold
  • Apple iPod Touch 32 GB Roze -5e generatie
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/4/apple-ipod-touch-5g-pink-32gb2012-mc903j-a-p-19703944.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/5/apple-ipod-touch-32gb2012-mc903j-a-p-19470455.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/9/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425399.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425400.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425401.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/2/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425402.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425403.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383627.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383629.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/3/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383630.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/3/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383631.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329343.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/5/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329345.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/6/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329346.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/1/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505517.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/1/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505519.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/5/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505615.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505617.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/6/8/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--29053568.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--29053570.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/4/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064549.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064550.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064551.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/2/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064552.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064553.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/4/apple-ipod-touch-5g-pink-32gb2012-mc903j-a-p-19703944.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS80LzQvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC01Zy1waW5rLTMyZ2IyMDEyLW1jOTAzai1hLXAtMTk3MDM5NDQuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/5/apple-ipod-touch-32gb2012-mc903j-a-p-19470455.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC81LzUvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMmdiMjAxMi1tYzkwM2otYS1wLTE5NDcwNDU1LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/9/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425399.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy85LzkvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMTQyNTM5OS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425400.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8wLzAvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMTQyNTQwMC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425401.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8wLzEvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMTQyNTQwMS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/2/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425402.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8wLzIvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMTQyNTQwMi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425403.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8wLzMvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMTQyNTQwMy5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383627.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8yLzcvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMjM4MzYyNy5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383629.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8yLzkvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMjM4MzYyOS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/3/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383630.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8zLzAvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMjM4MzYzMC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/3/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383631.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8zLzEvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMjM4MzYzMS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329343.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy80LzMvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMzMyOTM0My5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/5/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329345.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy80LzUvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMzMyOTM0NS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/6/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329346.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy80LzYvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMzMyOTM0Ni5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/1/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505517.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8xLzcvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yNDUwNTUxNy5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/1/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505519.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8xLzkvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yNDUwNTUxOS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/5/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505615.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzUvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yNDUwNTYxNS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505617.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzcvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yNDUwNTYxNy5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/6/8/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--29053568.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS82LzgvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yOTA1MzU2OC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--29053570.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS83LzAvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yOTA1MzU3MC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/4/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064549.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzkvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS01MzA2NDU0OS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064550.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzAvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS01MzA2NDU1MC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064551.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzEvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS01MzA2NDU1MS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/2/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064552.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzIvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS01MzA2NDU1Mi5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064553.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzMvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS01MzA2NDU1My5qcGc=
   Apple iPod Touch 32 GB Roze -5e generatie (42)
   Apple iPod Touch 32 GB Roze -5e generatie
   BCC BCC
   8.320488292715087 (1038)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   264, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   BCC BCC
   8.320488292715087 (1038)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   264, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Goes Bax Music Goes
   6.75 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   286, 3.874908, 51.4954533 LOW
   6
   good_buy
  • Apple iPod Nano, 16 GB, Spacegrijs
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/7/apple-ipod-nano-16gb-36661857.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/0/apple-ipod-nano-16gb-38357840.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/5/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401925.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/6/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401926.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/7/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401927.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/8/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401928.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/9/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401929.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/0/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401930.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/7/apple-ipod-nano-16gb-36661857.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC81LzcvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2Z2ItMzY2NjE4NTcuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/0/apple-ipod-nano-16gb-38357840.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC80LzAvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2Z2ItMzgzNTc4NDAuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/5/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401925.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8yLzUvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXNwYWNlZ3JpanMtNDE0MDE5MjUuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/6/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401926.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8yLzYvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXNwYWNlZ3JpanMtNDE0MDE5MjYuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/7/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401927.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8yLzcvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXNwYWNlZ3JpanMtNDE0MDE5MjcuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/8/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401928.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8yLzgvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXNwYWNlZ3JpanMtNDE0MDE5MjguanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/9/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401929.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8yLzkvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXNwYWNlZ3JpanMtNDE0MDE5MjkuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/0/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401930.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzAvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXNwYWNlZ3JpanMtNDE0MDE5MzAuanBn
   Apple iPod Nano, 16 GB, Spacegrijs (55)
   Apple iPod Nano, 16 GB, Spacegrijs
   BCC BCC
   8.320488292715087 (1038)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   BCC BCC
   8.320488292715087 (1038)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   BCC Venray BCC Venray
   8.835585197986331 (19)
   169, 5.976938199999999, 51.52670999999999 LOW
   8
   good_buy
  • Philips GoGear MP4-speler SA4VBE08KN/12
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/9/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe08kn-12-18935391.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/6/4/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-21423364.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/8/philips-sa4vbe08kn-21427938.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/2/8/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-23305828.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/6/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133986.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/7/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133987.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/8/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133988.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/9/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133989.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/0/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133990.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/1/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133991.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/1/philips-gogear-mp4-player-72245781.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/3/philips-gogear-mp4-player-73158103.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/4/philips-gogear-mp4-player-73158104.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/5/philips-gogear-mp4-player-73158105.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/6/philips-gogear-mp4-player-73158106.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/7/philips-gogear-mp4-player-73158107.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/8/philips-gogear-mp4-player-73158108.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/9/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe08kn-12-18935391.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy85LzEvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwOGtuLTEyLTE4OTM1MzkxLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/6/4/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-21423364.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy82LzQvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA4a24tMjE0MjMzNjQuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/8/philips-sa4vbe08kn-21427938.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8zLzgvcGhpbGlwcy1zYTR2YmUwOGtuLTIxNDI3OTM4LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/2/8/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-23305828.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8yLzgvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA4a24tMjMzMDU4MjguanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/6/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133986.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzYvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA4a24tMjUxMzM5ODYuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/7/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133987.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzcvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA4a24tMjUxMzM5ODcuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/8/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133988.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzgvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA4a24tMjUxMzM5ODguanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/9/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133989.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzkvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA4a24tMjUxMzM5ODkuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/0/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133990.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzAvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA4a24tMjUxMzM5OTAuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/1/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133991.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzEvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA4a24tMjUxMzM5OTEuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/1/philips-gogear-mp4-player-72245781.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzEvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MjI0NTc4MS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/3/philips-gogear-mp4-player-73158103.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8wLzMvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODEwMy5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/4/philips-gogear-mp4-player-73158104.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8wLzQvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODEwNC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/5/philips-gogear-mp4-player-73158105.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8wLzUvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODEwNS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/6/philips-gogear-mp4-player-73158106.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8wLzYvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODEwNi5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/7/philips-gogear-mp4-player-73158107.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8wLzcvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODEwNy5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/8/philips-gogear-mp4-player-73158108.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8wLzgvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODEwOC5qcGc=
   Philips GoGear MP4-speler SA4VBE08KN/12 (60)
   Philips GoGear MP4-speler SA4VBE08KN/12
   Expert.nl Expert.nl
   7.921092503430138 (197)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   47.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Expert.nl Expert.nl
   7.921092503430138 (197)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   47.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Expert Almelo Expert Almelo
   47.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
   127
   good_buy
  • Philips GoGear MP3-speler SA4RGA04BN/12
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/9/philips-gogear-raga-sa4rga04bn-18943489.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/1/9/philips-gogear-raga-sa4rga04bn-22198219.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/2/1/philips-mp3-player-sa4rga04bn-22198221.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/3/philips-mp3-player-sa4rga04bn-24765533.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/1/philips-mp3-player-sa4rga04bn-25134641.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/2/philips-mp3-player-sa4rga04bn-25134642.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/7/1/philips-gogear-mp3-player-72330271.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/5/6/philips-gogear-mp3-player-73216556.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/9/philips-gogear-raga-sa4rga04bn-18943489.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC84LzkvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItcmFnYS1zYTRyZ2EwNGJuLTE4OTQzNDg5LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/1/9/philips-gogear-raga-sa4rga04bn-22198219.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi8xLzkvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItcmFnYS1zYTRyZ2EwNGJuLTIyMTk4MjE5LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/2/1/philips-mp3-player-sa4rga04bn-22198221.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi8yLzEvcGhpbGlwcy1tcDMtcGxheWVyLXNhNHJnYTA0Ym4tMjIxOTgyMjEuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/3/philips-mp3-player-sa4rga04bn-24765533.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzMvcGhpbGlwcy1tcDMtcGxheWVyLXNhNHJnYTA0Ym4tMjQ3NjU1MzMuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/1/philips-mp3-player-sa4rga04bn-25134641.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi80LzEvcGhpbGlwcy1tcDMtcGxheWVyLXNhNHJnYTA0Ym4tMjUxMzQ2NDEuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/2/philips-mp3-player-sa4rga04bn-25134642.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi80LzIvcGhpbGlwcy1tcDMtcGxheWVyLXNhNHJnYTA0Ym4tMjUxMzQ2NDIuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/7/1/philips-gogear-mp3-player-72330271.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi83LzEvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXAzLXBsYXllci03MjMzMDI3MS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/5/6/philips-gogear-mp3-player-73216556.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS81LzYvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXAzLXBsYXllci03MzIxNjU1Ni5qcGc=
   Philips GoGear MP3-speler SA4RGA04BN/12 (56)
   Philips GoGear MP3-speler SA4RGA04BN/12
   Expert.nl Expert.nl
   7.921092503430138 (197)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.95, 2d (offer_sdt_2_days)
   Expert.nl Expert.nl
   7.921092503430138 (197)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.95, 2d (offer_sdt_2_days)
   Expert Almelo Expert Almelo
   39.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
   124
   good_buy
  • Sony Walkman NW-E394L MP4 8GB Blauw
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/9/sony-walkman-nw-e394l-mp4-8gb-blue-53358429.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/0/3/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-bleu-53854103.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/4/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-bleu-54636654.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/9/7/sony-walkman-nw-e394l-mp3-8gb-blue-55119397.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/9/8/sony-walkman-nw-e394l-mp3-8gb-blue-55119398.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/9/sony-walkman-nw-e394l-mp4-8gb-blue-53358429.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzkvc29ueS13YWxrbWFuLW53LWUzOTRsLW1wNC04Z2ItYmx1ZS01MzM1ODQyOS5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/0/3/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-bleu-53854103.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8wLzMvc29ueS1sZWN0ZXVyLW1wMy1zb255LW53ZTM5NC00LWdvLWJsZXUtNTM4NTQxMDMuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/4/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-bleu-54636654.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzQvc29ueS1sZWN0ZXVyLW1wMy1zb255LW53ZTM5NC00LWdvLWJsZXUtNTQ2MzY2NTQuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/9/7/sony-walkman-nw-e394l-mp3-8gb-blue-55119397.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy85Lzcvc29ueS13YWxrbWFuLW53LWUzOTRsLW1wMy04Z2ItYmx1ZS01NTExOTM5Ny5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/9/8/sony-walkman-nw-e394l-mp3-8gb-blue-55119398.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy85Lzgvc29ueS13YWxrbWFuLW53LWUzOTRsLW1wMy04Z2ItYmx1ZS01NTExOTM5OC5qcGc=
   Sony Walkman NW-E394L MP4 8GB Blauw (31)
   Sony Walkman NW-E394L MP4 8GB Blauw
   BCC BCC
   8.320488292715087 (1038)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   104.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   BCC BCC
   8.320488292715087 (1038)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   104.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   BCC Den Helder BCC Den Helder
   8.140428859073182 (20)
   104.99, 4.774745999999999, 52.94292950000001 LOW
   126
   good_buy
  • Philips GoGear MP4-speler SA4VBE04BN/12
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-18941561.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/6/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-19158916.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/5/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-23364745.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/6/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-23364746.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/8/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-23364748.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/4/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133974.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/5/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133975.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/6/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133976.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/7/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133977.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/8/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133978.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/9/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133979.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/9/philips-gogear-mp4-player-72245779.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/2/philips-gogear-mp4-player-73158092.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/3/philips-gogear-mp4-player-73158093.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/4/philips-gogear-mp4-player-73158094.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/5/philips-gogear-mp4-player-73158095.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/6/philips-gogear-mp4-player-73158096.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-18941561.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS82LzEvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwNGJuLTEyLTE4OTQxNTYxLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/6/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-19158916.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8xLzYvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwNGJuLTEyLTE5MTU4OTE2LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/5/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-23364745.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy80LzUvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjMzNjQ3NDUuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/6/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-23364746.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy80LzYvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwNGJuLTEyLTIzMzY0NzQ2LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/8/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-23364748.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy80LzgvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjMzNjQ3NDguanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/4/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133974.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS83LzQvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjUxMzM5NzQuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/5/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133975.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS83LzUvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjUxMzM5NzUuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/6/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133976.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS83LzYvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjUxMzM5NzYuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/7/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133977.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS83LzcvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjUxMzM5NzcuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/8/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133978.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS83LzgvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjUxMzM5NzguanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/9/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS83LzkvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjUxMzM5NzkuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/9/philips-gogear-mp4-player-72245779.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy83LzkvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MjI0NTc3OS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/2/philips-gogear-mp4-player-73158092.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85LzIvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODA5Mi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/3/philips-gogear-mp4-player-73158093.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85LzMvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODA5My5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/4/philips-gogear-mp4-player-73158094.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85LzQvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODA5NC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/5/philips-gogear-mp4-player-73158095.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85LzUvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODA5NS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/6/philips-gogear-mp4-player-73158096.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85LzYvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODA5Ni5qcGc=
   Philips GoGear MP4-speler SA4VBE04BN/12 (39)
   Philips GoGear MP4-speler SA4VBE04BN/12
   Expert.nl Expert.nl
   7.921092503430138 (197)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Expert.nl Expert.nl
   7.921092503430138 (197)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Expert Almelo Expert Almelo
   39.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
   124
   good_buy
  • Lenco XEMIO-200 Grijs
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/6/lenco-xemio-200-grey-39038206.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/1/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109611.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/2/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109612.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/3/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109613.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/4/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109614.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/5/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109615.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/6/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109616.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/6/lenco-xemio-200-grey-39038206.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi8wLzYvbGVuY28teGVtaW8tMjAwLWdyZXktMzkwMzgyMDYuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/1/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109611.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzEvbGVuY28teGVtaW8tMjAwLW1wMy1zcGVsZXItYW50cmFjaWV0LWJldmVzdGlnaW5nc2NsaXAtNDAxMDk2MTEuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/2/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109612.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzIvbGVuY28teGVtaW8tMjAwLW1wMy1zcGVsZXItYW50cmFjaWV0LWJldmVzdGlnaW5nc2NsaXAtNDAxMDk2MTIuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/3/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109613.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzMvbGVuY28teGVtaW8tMjAwLW1wMy1zcGVsZXItYW50cmFjaWV0LWJldmVzdGlnaW5nc2NsaXAtNDAxMDk2MTMuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/4/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109614.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzQvbGVuY28teGVtaW8tMjAwLW1wMy1zcGVsZXItYW50cmFjaWV0LWJldmVzdGlnaW5nc2NsaXAtNDAxMDk2MTQuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/5/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109615.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzUvbGVuY28teGVtaW8tMjAwLW1wMy1zcGVsZXItYW50cmFjaWV0LWJldmVzdGlnaW5nc2NsaXAtNDAxMDk2MTUuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/6/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109616.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzYvbGVuY28teGVtaW8tMjAwLW1wMy1zcGVsZXItYW50cmFjaWV0LWJldmVzdGlnaW5nc2NsaXAtNDAxMDk2MTYuanBn
   Lenco XEMIO-200 Grijs (36)
   Lenco XEMIO-200 Grijs
   Conrad Conrad
   8.227264707998636 (733)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   14.94, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad Conrad
   8.227264707998636 (733)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   14.94, 3d (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • Difrnce MP851 MP3 4GB Green
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/2/difrnce-mp851-19711752.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/8/difrnce-mp851-20414158.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/9/difrnce-mp851-mp3-4gb-green-21426039.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/4/0/difrnce-mp851-21426040.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/4/1/difrnce-mp851-21426041.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/4/2/difrnce-mp851-mp3-4gb-green-21426042.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/4/3/difrnce-mp851-mp3-4gb-green-21426043.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/2/difrnce-mp851-19711752.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy81LzIvZGlmcm5jZS1tcDg1MS0xOTcxMTc1Mi5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/8/difrnce-mp851-20414158.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS81LzgvZGlmcm5jZS1tcDg1MS0yMDQxNDE1OC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/9/difrnce-mp851-mp3-4gb-green-21426039.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8zLzkvZGlmcm5jZS1tcDg1MS1tcDMtNGdiLWdyZWVuLTIxNDI2MDM5LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/4/0/difrnce-mp851-21426040.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC80LzAvZGlmcm5jZS1tcDg1MS0yMTQyNjA0MC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/4/1/difrnce-mp851-21426041.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC80LzEvZGlmcm5jZS1tcDg1MS0yMTQyNjA0MS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/4/2/difrnce-mp851-mp3-4gb-green-21426042.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC80LzIvZGlmcm5jZS1tcDg1MS1tcDMtNGdiLWdyZWVuLTIxNDI2MDQyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/4/3/difrnce-mp851-mp3-4gb-green-21426043.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC80LzMvZGlmcm5jZS1tcDg1MS1tcDMtNGdiLWdyZWVuLTIxNDI2MDQzLmpwZw==
   Difrnce MP851 MP3 4GB Green (32)
   Difrnce MP851 MP3 4GB Green
   Kijkshop Almere Kijkshop Almere
   21.4, 5.2210813, 52.3728291 LOW
   Kijkshop.nl Kijkshop.nl
   8.541664849983514 (344)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   24.39, ? (offer_sdt_unknown)
   Kijkshop Almere Kijkshop Almere
   21.4, 5.2210813, 52.3728291 LOW
   20
   good_buy
  • Difrnce MP1851 Zwart
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/3/difrnce-mp1851-black-28206253.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/3/difrnce-mp1851-black-28206253.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi81LzMvZGlmcm5jZS1tcDE4NTEtYmxhY2stMjgyMDYyNTMuanBn
   Difrnce MP1851 Zwart (30)
   Difrnce MP1851 Zwart
   Kijkshop Almere Kijkshop Almere
   26.68, 5.2210813, 52.3728291 LOW
   Kijkshop.nl Kijkshop.nl
   8.541664849983514 (344)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   29.67, ? (offer_sdt_unknown)
   Kijkshop Almere Kijkshop Almere
   26.68, 5.2210813, 52.3728291 LOW
   82
   good_buy
  • Transcend MP350
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/2/4/transcend-mp350-20547024.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/5/3/transcend-mp350-21425853.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/5/4/transcend-mp350-21425854.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/5/5/transcend-mp350-21425855.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/5/6/transcend-mp350-21425856.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/5/7/transcend-mp350-21425857.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/2/4/transcend-mp350-20547024.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8yLzQvdHJhbnNjZW5kLW1wMzUwLTIwNTQ3MDI0LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/5/3/transcend-mp350-21425853.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzMvdHJhbnNjZW5kLW1wMzUwLTIxNDI1ODUzLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/5/4/transcend-mp350-21425854.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzQvdHJhbnNjZW5kLW1wMzUwLTIxNDI1ODU0LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/5/5/transcend-mp350-21425855.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzUvdHJhbnNjZW5kLW1wMzUwLTIxNDI1ODU1LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/5/6/transcend-mp350-21425856.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzYvdHJhbnNjZW5kLW1wMzUwLTIxNDI1ODU2LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/5/7/transcend-mp350-21425857.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzcvdHJhbnNjZW5kLW1wMzUwLTIxNDI1ODU3LmpwZw==
   Transcend MP350 (20)
   Transcend MP350
   Conrad Conrad
   8.227264707998636 (733)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   44.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad Conrad
   8.227264707998636 (733)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   44.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Apple iPod Touch, 32 GB, Spacegrijs
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/2/9/apple-ipod-touch-32-gb-spacegrijs-35784229.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/3/0/apple-ipod-touch-32-gb-spacegrijs-35784230.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/3/1/apple-ipod-touch-32-gb-spacegrijs-35784231.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/3/2/apple-ipod-touch-32-gb-spacegrijs-35784232.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/3/3/apple-ipod-touch-32-gb-spacegrijs-35784233.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/2/9/apple-ipod-touch-32-gb-spacegrijs-35784229.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8yLzkvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1zcGFjZWdyaWpzLTM1Nzg0MjI5LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/3/0/apple-ipod-touch-32-gb-spacegrijs-35784230.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8zLzAvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1zcGFjZWdyaWpzLTM1Nzg0MjMwLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/3/1/apple-ipod-touch-32-gb-spacegrijs-35784231.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8zLzEvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1zcGFjZWdyaWpzLTM1Nzg0MjMxLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/3/2/apple-ipod-touch-32-gb-spacegrijs-35784232.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8zLzIvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1zcGFjZWdyaWpzLTM1Nzg0MjMyLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/3/3/apple-ipod-touch-32-gb-spacegrijs-35784233.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8zLzMvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1zcGFjZWdyaWpzLTM1Nzg0MjMzLmpwZw==
   Apple iPod Touch, 32 GB, Spacegrijs (7)
   Apple iPod Touch, 32 GB, Spacegrijs
   BCC BCC
   8.320488292715087 (1038)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   BCC BCC
   8.320488292715087 (1038)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   BCC Den Bosch BCC Den Bosch
   8.368228337860844 (17)
   259, 5.302187399999999, 51.7010832 LOW
   7
   good_buy
  • Apple iPod Shuffle 2GB Roze
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/5/apple-ipod-shuffle-2gb-roze-37011165.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/6/apple-ipod-shuffle-2gb-roze-37011166.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/7/apple-ipod-shuffle-2gb-roze-37011167.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/8/apple-ipod-shuffle-2gb-roze-37011168.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/9/apple-ipod-shuffle-2gb-roze-37011169.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/5/apple-ipod-shuffle-2gb-roze-37011165.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS82LzUvYXBwbGUtaXBvZC1zaHVmZmxlLTJnYi1yb3plLTM3MDExMTY1LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/6/apple-ipod-shuffle-2gb-roze-37011166.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS82LzYvYXBwbGUtaXBvZC1zaHVmZmxlLTJnYi1yb3plLTM3MDExMTY2LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/7/apple-ipod-shuffle-2gb-roze-37011167.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS82LzcvYXBwbGUtaXBvZC1zaHVmZmxlLTJnYi1yb3plLTM3MDExMTY3LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/8/apple-ipod-shuffle-2gb-roze-37011168.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS82LzgvYXBwbGUtaXBvZC1zaHVmZmxlLTJnYi1yb3plLTM3MDExMTY4LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/9/apple-ipod-shuffle-2gb-roze-37011169.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS82LzkvYXBwbGUtaXBvZC1zaHVmZmxlLTJnYi1yb3plLTM3MDExMTY5LmpwZw==
   Apple iPod Shuffle 2GB Roze (10)
   Apple iPod Shuffle 2GB Roze
   BCC BCC
   8.320488292715087 (1038)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   54.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   BCC BCC
   8.320488292715087 (1038)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   54.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Apple iPod Touch, 32 GB, Blauw
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/4/apple-ipod-touch-32gb-36662864.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/8/apple-ipod-touch-32gb-37202478.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/1/apple-ipod-touch-32-gb-blauw-41401931.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/2/apple-ipod-touch-32-gb-blauw-41401932.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/3/apple-ipod-touch-32-gb-blauw-41401933.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/4/apple-ipod-touch-32-gb-blauw-41401934.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/5/apple-ipod-touch-32-gb-blauw-41401935.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/4/apple-ipod-touch-32gb-36662864.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC82LzQvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMmdiLTM2NjYyODY0LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/8/apple-ipod-touch-32gb-37202478.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC83LzgvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMmdiLTM3MjAyNDc4LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/1/apple-ipod-touch-32-gb-blauw-41401931.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzEvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1ibGF1dy00MTQwMTkzMS5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/2/apple-ipod-touch-32-gb-blauw-41401932.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzIvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1ibGF1dy00MTQwMTkzMi5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/3/apple-ipod-touch-32-gb-blauw-41401933.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzMvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1ibGF1dy00MTQwMTkzMy5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/4/apple-ipod-touch-32-gb-blauw-41401934.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzQvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1ibGF1dy00MTQwMTkzNC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/5/apple-ipod-touch-32-gb-blauw-41401935.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzUvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1ibGF1dy00MTQwMTkzNS5qcGc=
   Apple iPod Touch, 32 GB, Blauw (6)
   Apple iPod Touch, 32 GB, Blauw
   BCC BCC
   8.320488292715087 (1038)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   BCC BCC
   8.320488292715087 (1038)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Goes Bax Music Goes
   6.75 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   286, 3.874908, 51.4954533 UNKNOWN
   6
   good_buy
  • Difrnce MP855 MP3 4GB Zwart
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/0/0/difrnce-mp855-mp3-4gb-black-23209000.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/3/difrnce-mp855-24361503.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/8/7/difrnce-mp855-4gb-black--29578187.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/0/0/difrnce-mp855-mp3-4gb-black-23209000.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8wLzAvZGlmcm5jZS1tcDg1NS1tcDMtNGdiLWJsYWNrLTIzMjA5MDAwLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/3/difrnce-mp855-24361503.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8wLzMvZGlmcm5jZS1tcDg1NS0yNDM2MTUwMy5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/8/7/difrnce-mp855-4gb-black--29578187.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS84LzcvZGlmcm5jZS1tcDg1NS00Z2ItYmxhY2stLTI5NTc4MTg3LmpwZw==
   Difrnce MP855 MP3 4GB Zwart (21)
   Difrnce MP855 MP3 4GB Zwart
   Kijkshop Almere Kijkshop Almere
   24.19, 5.2210813, 52.3728291 LOW
   Kijkshop.nl Kijkshop.nl
   8.541664849983514 (344)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   27.18, ? (offer_sdt_unknown)
   Kijkshop Almere Kijkshop Almere
   24.19, 5.2210813, 52.3728291 LOW
   79
   good_buy
  • Sony Walkman NW-E394B MP4 8GB Zwart
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/sony-walkman-nw-e394b-mp4-8gb-black-53140880.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/1/7/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--53216717.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/0/1/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--54635001.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/1/sony-walkman-nw-e394b-mp3-8gb-black-55119351.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/2/sony-walkman-nw-e394b-mp3-8gb-black-55119352.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/sony-walkman-nw-e394b-mp4-8gb-black-53140880.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC84LzAvc29ueS13YWxrbWFuLW53LWUzOTRiLW1wNC04Z2ItYmxhY2stNTMxNDA4ODAuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/1/7/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--53216717.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8xLzcvc29ueS1tcDMtc3BlbGVyLTgtZ2ItendhcnQtbndlMzk0Yi1jZXctLTUzMjE2NzE3LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/0/1/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--54635001.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC8wLzEvc29ueS1tcDMtc3BlbGVyLTgtZ2ItendhcnQtbndlMzk0Yi1jZXctLTU0NjM1MDAxLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/1/sony-walkman-nw-e394b-mp3-8gb-black-55119351.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzEvc29ueS13YWxrbWFuLW53LWUzOTRiLW1wMy04Z2ItYmxhY2stNTUxMTkzNTEuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/2/sony-walkman-nw-e394b-mp3-8gb-black-55119352.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzIvc29ueS13YWxrbWFuLW53LWUzOTRiLW1wMy04Z2ItYmxhY2stNTUxMTkzNTIuanBn
   Sony Walkman NW-E394B MP4 8GB Zwart (21)
   Sony Walkman NW-E394B MP4 8GB Zwart
   BCC BCC
   8.320488292715087 (1038)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   104.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   BCC BCC
   8.320488292715087 (1038)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   104.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Edirol R-05 Zwart, Zilver MP3/MP4-speler
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/0/1/edirol-r-05-30592901.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/0/4/edirol-r-05-30592904.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/0/5/edirol-r-05-30592905.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/5/0/edirol-r-05-61109050.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/5/1/edirol-r-05-61109051.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/0/1/edirol-r-05-30592901.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS8wLzEvZWRpcm9sLXItMDUtMzA1OTI5MDEuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/0/4/edirol-r-05-30592904.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS8wLzQvZWRpcm9sLXItMDUtMzA1OTI5MDQuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/0/5/edirol-r-05-30592905.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS8wLzUvZWRpcm9sLXItMDUtMzA1OTI5MDUuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/5/0/edirol-r-05-61109050.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC81LzAvZWRpcm9sLXItMDUtNjExMDkwNTAuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/5/1/edirol-r-05-61109051.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC81LzEvZWRpcm9sLXItMDUtNjExMDkwNTEuanBn
   Edirol R-05 Zwart, Zilver MP3/MP4-speler (8)
   Edirol R-05 Zwart, Zilver MP3/MP4-speler
   Bax Music Bax Music
   9.134101841597777 (231)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   174, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.134101841597777 (231)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   174, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Goes Bax Music Goes
   6.75 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   174, 3.874908, 51.4954533 HIGH
   10
   good_buy
  • Apple iPod touch 16 GB Pin
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/1/2/apple-ipod-touch-16gb-36680212.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/4/apple-ipod-touch-16gb-37204724.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/6/apple-ipod-touch-16-gb-pin-41401936.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/7/apple-ipod-touch-16-gb-pin-41401937.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/8/apple-ipod-touch-16-gb-pin-41401938.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/9/apple-ipod-touch-16-gb-pin-41401939.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/4/0/apple-ipod-touch-16-gb-pin-41401940.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/1/2/apple-ipod-touch-16gb-36680212.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi8xLzIvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0xNmdiLTM2NjgwMjEyLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/4/apple-ipod-touch-16gb-37204724.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8yLzQvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0xNmdiLTM3MjA0NzI0LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/6/apple-ipod-touch-16-gb-pin-41401936.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzYvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0xNi1nYi1waW4tNDE0MDE5MzYuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/7/apple-ipod-touch-16-gb-pin-41401937.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzcvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0xNi1nYi1waW4tNDE0MDE5MzcuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/8/apple-ipod-touch-16-gb-pin-41401938.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzgvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0xNi1nYi1waW4tNDE0MDE5MzguanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/9/apple-ipod-touch-16-gb-pin-41401939.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzkvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0xNi1nYi1waW4tNDE0MDE5MzkuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/4/0/apple-ipod-touch-16-gb-pin-41401940.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS80LzAvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0xNi1nYi1waW4tNDE0MDE5NDAuanBn
   Apple iPod touch 16 GB Pin (8)
   Apple iPod touch 16 GB Pin
   BCC BCC
   8.320488292715087 (1038)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   221.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   BCC BCC
   8.320488292715087 (1038)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   221.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   BCC Rotterdam Alexandrium BCC Rotterdam Alexandrium
   8.575237197333301 (21)
   221.5, 4.5587084, 51.9514512 LOW
   6
   good_buy
  • Sony NWE394R MP3 8GB Rood MP3/MP4-speler
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/2/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-53358512.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/8/8/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-rouge-55649188.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/7/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-rouge-56415727.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/1/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-57284771.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/2/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-57284772.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/2/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-53358512.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS8xLzIvc29ueS1ud2UzOTRyLW1wMy04Z2ItcmVkLTUzMzU4NTEyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/8/8/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-rouge-55649188.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS84Lzgvc29ueS1sZWN0ZXVyLW1wMy1zb255LW53ZTM5NC00LWdvLXJvdWdlLTU1NjQ5MTg4LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/7/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-rouge-56415727.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzcvc29ueS1sZWN0ZXVyLW1wMy1zb255LW53ZTM5NC00LWdvLXJvdWdlLTU2NDE1NzI3LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/1/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-57284771.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy83LzEvc29ueS1ud2UzOTRyLW1wMy04Z2ItcmVkLTU3Mjg0NzcxLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/2/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-57284772.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy83LzIvc29ueS1ud2UzOTRyLW1wMy04Z2ItcmVkLTU3Mjg0NzcyLmpwZw==
   Sony NWE394R MP3 8GB Rood MP3/MP4-speler (19)
   Sony NWE394R MP3 8GB Rood MP3/MP4-speler
   BCC BCC
   8.320488292715087 (1038)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   104.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   BCC BCC
   8.320488292715087 (1038)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   104.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   BCC Zoetermeer BCC Zoetermeer
   7.990094369913478 (16)
   104.99, 4.488717299999999, 52.0615521 LOW
   2
   good_buy
  • Sandisk MP3-speler SANSA CLIP SPORTS
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/7/sandisk-mp3-speler-sansa-clip-sports-59243667.jpg?m=aHR0cDovL3Byb2R1Y3RzLmtpamtzaG9wLm5sL3Byb2R1Y3Rlbi80NDB4NDQwL3NhbmRpc2stbXAzLXNwZWxlci1zZW5zYS1jbGlwLXNwb3J0cy0xNjMyNzAtMS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/7/sandisk-mp3-speler-sansa-clip-sports-59243667.jpg?m=aHR0cDovL3Byb2R1Y3RzLmtpamtzaG9wLm5sL3Byb2R1Y3Rlbi80NDB4NDQwL3NhbmRpc2stbXAzLXNwZWxlci1zZW5zYS1jbGlwLXNwb3J0cy0xNjMyNzAtMS5qcGc=
   Sandisk MP3-speler SANSA CLIP SPORTS (19)
   Sandisk MP3-speler SANSA CLIP SPORTS
   Kijkshop.nl Kijkshop.nl
   8.541664849983514 (344)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   41.68, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kijkshop.nl Kijkshop.nl
   8.541664849983514 (344)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   41.68, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kijkshop Almere Kijkshop Almere
   41.68, 5.2210813, 52.3728291 LOW
   84
   good_buy
  • Lenco 8 GB MP3-speler, MP4-speler Xemio-777 BT Zwart, Blauw Bluetooth, eBook-functie, Spraakopname
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/7/5/lenco-8-gb-mp3-speler-mp4-speler-xemio-777-bt-zwart-blauw-bluetooth-ebook-functie-spraakopname-70042075.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS81MDAwXzU5OTkvNTgwMC81ODMwLzU4MzkvMTM2NTg5NV9CQl8wMl9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/7/5/lenco-8-gb-mp3-speler-mp4-speler-xemio-777-bt-zwart-blauw-bluetooth-ebook-functie-spraakopname-70042075.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS81MDAwXzU5OTkvNTgwMC81ODMwLzU4MzkvMTM2NTg5NV9CQl8wMl9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
   Lenco 8 GB MP3-speler, MP4-speler Xemio-777 BT Zwart, Blauw Bluetooth, eBook-functie, Spraakopname (17)
   Lenco 8 GB MP3-speler, MP4-speler Xemio-777 BT Zwart, Blauw Bluetooth, eBook-functie, Spraakopname
   Conrad Conrad
   8.227264707998636 (733)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.94, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad Conrad
   8.227264707998636 (733)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.94, 3d (offer_sdt_3_days)
   1
  • Apple iPod Nano, 16 GB, Zilver
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/2/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784262.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/3/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784263.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/4/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784264.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/5/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784265.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/6/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784266.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/2/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784262.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi82LzIvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXppbHZlci0zNTc4NDI2Mi5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/3/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784263.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi82LzMvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXppbHZlci0zNTc4NDI2My5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/4/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784264.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi82LzQvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXppbHZlci0zNTc4NDI2NC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/5/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784265.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi82LzUvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXppbHZlci0zNTc4NDI2NS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/6/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784266.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi82LzYvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXppbHZlci0zNTc4NDI2Ni5qcGc=
   Apple iPod Nano, 16 GB, Zilver (11)
   Apple iPod Nano, 16 GB, Zilver
   Wehkamp Wehkamp
   8.291547866995147 (495)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.291547866995147 (495)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Fiio M 3 WEISS MP3 8GB Wit
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/8/fiio-m3-wit-61572838.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/9/fiio-m3-wit-61572839.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/0/fiio-m3-wit-61572840.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/1/fiio-m3-wit-61572841.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/2/fiio-m3-wit-61572842.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/8/fiio-m3-wit-61572838.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8zLzgvZmlpby1tMy13aXQtNjE1NzI4MzguanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/9/fiio-m3-wit-61572839.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8zLzkvZmlpby1tMy13aXQtNjE1NzI4MzkuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/0/fiio-m3-wit-61572840.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC80LzAvZmlpby1tMy13aXQtNjE1NzI4NDAuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/1/fiio-m3-wit-61572841.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC80LzEvZmlpby1tMy13aXQtNjE1NzI4NDEuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/2/fiio-m3-wit-61572842.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC80LzIvZmlpby1tMy13aXQtNjE1NzI4NDIuanBn
   Fiio M 3 WEISS MP3 8GB Wit (16)
   Fiio M 3 WEISS MP3 8GB Wit
   Conrad Conrad
   8.227264707998636 (733)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad Conrad
   8.227264707998636 (733)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   1
  • Apple iPod Touch, 64 GB, Goud
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/0/apple-ipod-touch-64-gb-goud-35784240.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/1/apple-ipod-touch-64-gb-goud-35784241.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/2/apple-ipod-touch-64-gb-goud-35784242.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/3/apple-ipod-touch-64-gb-goud-35784243.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/4/apple-ipod-touch-64-gb-goud-35784244.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/0/apple-ipod-touch-64-gb-goud-35784240.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi80LzAvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC02NC1nYi1nb3VkLTM1Nzg0MjQwLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/1/apple-ipod-touch-64-gb-goud-35784241.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi80LzEvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC02NC1nYi1nb3VkLTM1Nzg0MjQxLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/2/apple-ipod-touch-64-gb-goud-35784242.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi80LzIvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC02NC1nYi1nb3VkLTM1Nzg0MjQyLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/3/apple-ipod-touch-64-gb-goud-35784243.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi80LzMvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC02NC1nYi1nb3VkLTM1Nzg0MjQzLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/4/apple-ipod-touch-64-gb-goud-35784244.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi80LzQvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC02NC1nYi1nb3VkLTM1Nzg0MjQ0LmpwZw==
   Apple iPod Touch, 64 GB, Goud (4)
   Apple iPod Touch, 64 GB, Goud
   BCC BCC
   8.320488292715087 (1038)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   317, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   BCC BCC
   8.320488292715087 (1038)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   317, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Goes Bax Music Goes
   6.75 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   343, 3.874908, 51.4954533 LOW
   6
  2 5
  • Winkelen in plaats (location):
  • Quick filters (quick_questions):
   • iPod DEFAULT
    • apple
   • Philips DEFAULT
    • philips
   • Difrnce DEFAULT
    • difrnce
   • 16 GB DEFAULT
    • totale_opslagcapaciteit_16.0
   • 32 GB DEFAULT
    • totale_opslagcapaciteit_32.0
   • MP4 DEFAULT
    • mp4
   • Touch DEFAULT
    • ja
   • Camera DEFAULT
    • ja
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Groot scherm DEFAULT
    • large
  • Merk (brand):
  • Prijs (price):
   • Goedkoper dan €50 (budget)
   • €50 - €100 (low)
   • €100 - €200 (medium)
   • €200 of meer (high)
  • Opslagcapaciteit (totale_opslagcapaciteit):
   • 2 GB (totale_opslagcapaciteit_2.0)
   • 4 GB (totale_opslagcapaciteit_4.0)
   • 8 GB (totale_opslagcapaciteit_8.0)
   • 16 GB (totale_opslagcapaciteit_16.0)
   • 32 GB (totale_opslagcapaciteit_32.0)
   • 64 GB (totale_opslagcapaciteit_64.0)
  • Schermdiagonaal (beeldschermdiagonaal_in_inch):
   • Kleiner dan 1.8 inch (tiny)
   • 1.8 inch - 2.4 inch (small)
   • 2.4 inch - 4 inch (medium)
   • Groter dan 4 inch (large)
  • Kleur (kleur):
   • Blauw (blauw)
   • Geel (geel)
   • Goud (goud)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Limoen (limoen)
   • Rood (rood)
   • Roze (roze)
   • Titanium (titanium)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
  • Type speler (soort):
   • MP3 (mp3)
   • MP4 (mp4)
  • Touchscreen (touchscreen):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • FM radio (fm_radio):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Ingebouwde camera (built_in_camera):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Ingebouwde luidsprekers (ingebouwde_luidsprekers):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Beeldschermtype (beeldscherm_type):
   • AMOLED (amoled)
   • LCD (lcd)
   • LED (led)
   • Nee (nee)
   • OLED (oled)
   • TFT (tft)
  • Continue afspeeltijd (continue_audioafspeeltijd):
   • < 10 uur (continue_audioafspeeltijd_10)
   • 10 uur - 25 uur (continue_audioafspeeltijd_10_25)
   • 25 uur - 40 uur (continue_audioafspeeltijd_25_40)
   • ≥ 40 uur (continue_audioafspeeltijd_40)
  • Gewicht (gewicht_product):
   • < 25 g (gewicht_product_25)
   • 25 g - 35 g (gewicht_product_25_35)
   • 35 g - 90 g (gewicht_product_35_90)
   • ≥ 90 g (gewicht_product_90)
  • Camera voorkant (tweede_camera):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Productfamilie (family):
   • GoGear (gogear)
   • iPod (ipod)
   • Walkman (walkman)
  • Varianten (group):
   • Apple iPod Nano 7 (apple_ipod_nano_7)
   • Apple iPod Touch (apple_ipod_touch)
   • Difrnce MP855 (difrnce_mp855)
   • Lenco PODO-152 (lenco_podo_152)
   • Lenco XEMIO-655 (lenco_xemio_655)
  • Winkelen in plaats (physical_location):
   • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
   • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
   • Almelo (almelo)
   • Almere (almere)
   • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
   • Amersfoort (amersfoort)
   • Amsterdam (amsterdam)
   • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
   • Apeldoorn (apeldoorn)
   • Arnhem (arnhem)
   • Assen (assen)
   • Asten (asten)
   • Barendrecht (barendrecht)
   • Barneveld (barneveld)
   • Beek (beek)
   • Beilen (beilen)
   • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
   • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
   • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
   • Beuningen (beuningen)
   • Beverwijk (beverwijk)
   • Bodegraven (bodegraven)
   • Bolsward (bolsward)
   • Boskoop (boskoop)
   • Boxtel (boxtel)
   • Breda (breda)
   • Breezand (breezand)
   • Breukelen (breukelen)
   • Brielle (brielle)
   • Burgum (burgum)
   • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
   • Castricum (castricum)
   • Cuijk (cuijk)
   • Culemborg (culemborg)
   • Delfzijl (delfzijl)
   • Den Burg (den_burg)
   • Den Haag (den_haag)
   • Den Helder (den_helder)
   • Deurne (deurne)
   • Deventer (deventer)
   • Diemen (diemen)
   • Diepenveen (diepenveen)
   • Dieren (dieren)
   • Diessen (diessen)
   • Dinxperlo (dinxperlo)
   • Dirksland (dirksland)
   • Doetinchem (doetinchem)
   • Dokkum (dokkum)
   • Dongen (dongen)
   • Dordrecht (dordrecht)
   • Drachten (drachten)
   • Dronten (dronten)
   • Drunen (drunen)
   • Ede (ede)
   • Eindhoven (eindhoven)
   • Elst (elst)
   • Emmeloord (emmeloord)
   • Emmen (emmen)
   • Enschede (enschede)
   • Ermelo (ermelo)
   • Franeker (franeker)
   • Genderen (genderen)
   • Gennep (gennep)
   • Goes (goes)
   • Goor (goor)
   • Gorredijk (gorredijk)
   • Gouda (gouda)
   • Groningen (groningen)
   • Haaksbergen (haaksbergen)
   • Haarlem (haarlem)
   • Harderwijk (harderwijk)
   • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
   • Haren (haren)
   • Harlingen (harlingen)
   • Heemskerk (heemskerk)
   • Heerenveen (heerenveen)
   • Heerhugowaard (heerhugowaard)
   • Heerlen (heerlen)
   • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
   • Helmond (helmond)
   • Hengelo (hengelo)
   • Hillegom (hillegom)
   • Hoofddorp (hoofddorp)
   • Hoogeveen (hoogeveen)
   • Hoogezand (hoogezand)
   • Hoorn (hoorn)
   • Horst (horst)
   • Houten (houten)
   • Huizen (huizen)
   • Hulst (hulst)
   • IJmuiden (ijmuiden)
   • Joure (joure)
   • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
   • Klazienaveen (klazienaveen)
   • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
   • Landgraaf (landgraaf)
   • Laren (laren)
   • Leersum (leersum)
   • Leeuwarden (leeuwarden)
   • Leiden (leiden)
   • Leidschendam (leidschendam)
   • Lekkerkerk (lekkerkerk)
   • Lelystad (lelystad)
   • Lemmer (lemmer)
   • Lisse (lisse)
   • Lochem (lochem)
   • Maassluis (maassluis)
   • Maastricht (maastricht)
   • Marum (marum)
   • Meppel (meppel)
   • Middelburg (middelburg)
   • Mijdrecht (mijdrecht)
   • Naaldwijk (naaldwijk)
   • Nederweert (nederweert)
   • Nijkerk (nijkerk)
   • Nijmegen (nijmegen)
   • Nijverdal (nijverdal)
   • Nuenen (nuenen)
   • Nunspeet (nunspeet)
   • Oldenzaal (oldenzaal)
   • Ommen (ommen)
   • Oosterhout (oosterhout)
   • Oosterwolde (oosterwolde)
   • Oss (oss)
   • Pijnacker (pijnacker)
   • Purmerend (purmerend)
   • Raalte (raalte)
   • Reuver (reuver)
   • Rheden (rheden)
   • Rijswijk (rijswijk)
   • Roden (roden)
   • Roermond (roermond)
   • Roosendaal (roosendaal)
   • Rotterdam (rotterdam)
   • Schiedam (schiedam)
   • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
   • Sittard (sittard)
   • Sliedrecht (sliedrecht)
   • Sneek (sneek)
   • Soest (soest)
   • Son (son)
   • Spijkenisse (spijkenisse)
   • Stadskanaal (stadskanaal)
   • Surhuisterveen (surhuisterveen)
   • Terneuzen (terneuzen)
   • Tiel (tiel)
   • Tilburg (tilburg)
   • Tubbergen (tubbergen)
   • Twello (twello)
   • Uden (uden)
   • Uithoorn (uithoorn)
   • Uithuizen (uithuizen)
   • Utrecht (utrecht)
   • Veenendaal (veenendaal)
   • Veldhoven (veldhoven)
   • Venlo (venlo)
   • Venray (venray)
   • Vlaardingen (vlaardingen)
   • Vroomshoop (vroomshoop)
   • Waalwijk (waalwijk)
   • Wageningen (wageningen)
   • Weert (weert)
   • Wezep (wezep)
   • Wieringerwerf (wieringerwerf)
   • Wijchen (wijchen)
   • Winschoten (winschoten)
   • Winterswijk (winterswijk)
   • Woerden (woerden)
   • Wormerveer (wormerveer)
   • Zaandam (zaandam)
   • Zaltbommel (zaltbommel)
   • Zeewolde (zeewolde)
   • Zeist (zeist)
   • Zelhem (zelhem)
   • Zierikzee (zierikzee)
   • Zoetermeer (zoetermeer)
   • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
   • Zuidhorn (zuidhorn)
   • Zuidzande (zuidzande)
   • Zutphen (zutphen)
   • Zwijndrecht (zwijndrecht)
   • Zwolle (zwolle)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.nl