x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

mp3-speler

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mp3-speler categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

mp3-speler kopen

 • Algemene informatie

  De mp3-speler is een volwaardige opvolger van de diskman. Schokbestendig, compact en draagbaar zijn eigenschappen die de mp3-speler ongekend populair hebben gemaakt. Ook de beschikbaarheid van muziekbestanden op het Internet hebben meegeholpen aan het succes van de mp3-spelers. Tegenwoordig zijn er veel apparaten die mp3-muziek kunnen afspelen, zoals dvd-spelers en mobiele telefoons. Bekende merken mp3-spelers zijn Apple (de iPod), Creative, iRiver, Lenco, Philips, Samsung en Sony. Door het grote aanbod mp3-spelers kan een keuze maken moeilijk zijn.

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier mp3-spelers!Kan ik ook een originele audio-cd op een portable mp3-speler afspelen?
  Hoe kan ik van mijn cd's mp3-bestanden maken?
  Is er verschil tussen een mp3-speler met een harde schijf en met een losse geheugenkaart?
  Hoeveel muziek kan ik op een mp3-speler kwijt?


  Kan ik ook een originele audio-cd op een portable mp3-speler afspelen?
  Nee, dat is niet mogelijk bij een portable mp3-speler. Dit is wel mogelijk bij 'vaste' cd- of SACD-spelers. Bij dit soort spelers is het eigenlijk een omgekeerd principe: daar is het mogelijk om cd-writables met mp3-bestanden op een audiospeler te beluisteren.

  Hoe kan ik van mijn cd's mp3-bestanden maken?
  Dat kan via de pc of Mac met daartoe geschikte software. Het mp3-bestand kan dan rechtstreeks op de mp3-speler worden gezet of op een cd-rom worden gebrand. Heel soms hebben audio-cd's een beveiliging waardoor ze niet omgezet kunnen worden naar een digitaal bestand. Dit is gedaan om misbruik te voorkomen.

  Is er verschil tussen een mp3-speler met een harde schijf en met een losse geheugenkaart?
  Ja, er is verschil. Een mp3-speler met een harde schijf is gevoeliger voor beweging en schokken. Maar dankzij het schokgeheugen blijft de muziek wel doorspelen. Op een speler met een harde schijf kan veel meer muziek dan op losse geheugenkaartjes. Maar een speler met een losse geheugenkaart kan wel beter tegen schokken en stoten.
  Vergelijk hier mp3-spelers!
  Hoeveel muziek kan ik op een mp3-speler kwijt?
  De grootte van het geheugen bepaalt de hoeveelheid muziek die erop past. Een mp3-bestand van normale cd-kwaliteit (van 128 kbit, 44 Khz stereo) neemt ongeveer 1 MB per minuut in beslag. Een 512 MB-geheugen kan dus ongeveer 500 minuten muziek aan.

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier mp3-spelers!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen van mp3-spelers.

  Aanwezig geheugen
  Mp3-spelers werken met een geheugen. Dit kan een harddisk zijn of een intern geheugen, met een bepaalde capaciteit zoals 5, 10, 20 of 40 gigabyte. Er zijn ook spelers waarbij de bestanden op een losse geheugenkaart worden gezet, bijvoorbeeld een SD-card, memory stick, microdrive of een cd-recordable. De geheugengrootte wisselt per kaart: je kunt zelf kiezen wat je wilt. De meegeleverde geheugenkaarten hebben in de regel een kleine capaciteit. Het is aan te bevelen om zelf een grotere geheugenkaart aan te schaffen. Dan zijn er ook modellen die beide kennen: een intern geheugen of harde schijf waarbij de capaciteit is uit te breiden met losse geheugenkaarten.

  Beeldscherm
  Op een mp3-speler zit bijna altijd een lcd-beeldscherm waarop de informatie staat over albums, artiesten en trackinformatie. De navigatie gaat meestal ook via het beeldscherm, middels een menu op het scherm. Als de beeldschermgrootte bekend is, vind je deze informatie terug in de productvergelijker. Het wordt aangegeven in hoogte en breedte, in pixels.

  Beeldschermgrootte
  Als de beeldschermgrootte bekend is, vind je deze informatie terug in de productvergelijker. Het wordt aangegeven in hoogte en breedte, in pixels.

  Bestandsnavigatie
  De mp3-bestanden kunnen op diverse manieren ingedeeld worden. Dit veld geeft aan hoe de bestanden zijn ingedeeld en hoe je hier kunt navigeren. De opties zijn: via een platte lijst, een directorystructuur, per artiest of per album.

  Bitrate mp3
  Een mp3-bestand wordt opgeslagen en kent meerdere formaten. De vier bekendste en meest gebruikte zijn mp3, wma, iTunes en Real. Deze formaten zijn wereldwijde standaarden. Van belang bij het omzetten van de audio naar een digitaal formaat is de bitrate. Bitrate geeft aan hoeveel bits er gebruikt worden om 1 seconde aan geluid op te slaan. Voor bits geldt: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand. In de productvergelijker vind je de vier belangrijkste formaten terug, met daarbij de maximaal mogelijke bitrate.

  Bitrate wma

  Een mp3-bestand wordt opgeslagen en kent meerdere formaten. De vier bekendste en meest gebruikte zijn mp3, wma, iTunes en Real. Deze formaten zijn wereldwijde standaarden. Van belang bij het omzetten van de audio naar een digitaal formaat is de bitrate. Bitrate geeft aan hoeveel bits er gebruikt worden om 1 seconde aan geluid op te slaan. Voor bits geldt: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio-origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand. In de productvergelijker vind je de vier belangrijkste formaten terug, met daarbij de maximale bitrate mogelijk.

  Cradle
  Een cradle is een houder waarop of waarin de mp3-speler staat. Via de cradle is het mogelijk de batterij op te laden of bestanden over te zetten.

  Equalizer
  Met de equalizer is het mogelijk hoge en lage tonen zelf te regelen, dus handmatig in te stellen.

  Gebruiksduur batterij
  Naast de grootte van het geheugen is ook de gebruiksduur van de batterij van belang. Als je de speler lang acher elkaar gebruikt, is het niet geheel onbelangrijk dat de batterij een paar uur mee kan. Een handige optie is ook als je de mp3-speler via netstroom en losse speakers als audioset in huis kunt gebruiken.

  Gewicht
  Een mp3-speler bestaat er in verschillende uitvoeringen. Van klein tot groot, van lichtgewicht tot jukebox met wel 40 gigabyte aan muziek. Het gewicht wordt in gram aangegeven, inclusief batterij.

  Interface
  Het type aansluiting waarover de mp3-speler beschikt om aangesloten te kunnen worden op de pc of Mac. Er zijn de volgende mogelijkheden:

  • USB;
  • Firewire;
  • Dockingstation;
  • InfraRood (draadloos);
  • Bluetooth (draadloos);
  • Wi-Fi (draadloos);
  • Serieel;
  • Parallel.

  Meestal kun je kiezen tussen een parallelle aansluiting of een USB-aansluiting. USB is sneller dan parallel.

  Jaar van introductie
  Het jaar waarop dit model op de markt verscheen.

  Line out

  Met een line out kun je de mp3-speler aan een vast audiosysteem koppelen. Een line out heeft over het algemeen meer uitgangsvermogen en kan dus zwaardere apparatuur aansturen.

  Maximale frequentie
  Het frequentiebereik geeft het bereik van lage en hoge tonen aan. In het algemeen geldt: hoe groter het frequentiebereik, hoe beter de kwaliteit van het geluid. Dit veld geeft de maximale frequentie aan in Kilo Hertz.

  Minimale frequentie
  Het frequentiebereik geeft het bereik van lage en hoge tonen aan. In het algemeen geldt: hoe groter het frequentiebereik, hoe beter de kwaliteit van het geluid. Dit veld geeft de minimale frequentie aan in Hertz.

  Navigatie middels
  De navigatie van een mp3-speler is zichtbaar via het scherm, de bediening van het menu via tiptoetsen, draaiknoppen of beide. Een jog dial is een ronddraaiend navigatiewieltje, makkelijk doordat dan de hele bediening via één knop gaat.

  Vergelijk hier mp3-spelers!Netstroomaansluiting
  Geeft aan of de mp3-speler ook rechtstreeks op netstroom kan worden aangesloten. Een handige optie is ook als je de mp3-speler via netstroom en losse speakers als audioset in huis kunt gebruiken. Op vakantie gaan en de eigen muziek meenemen neemt op deze manier veel minder plaats in beslag.

  Oplaadtijd
  De oplaadtijd van de batterij wordt aangegeven in minuten.

  Opvolger
  Mocht dit model mp3-speler al een opvolger hebben, dan vind je hier het typenummer terug.

  Overige LCD-info
  In dit veld tref je overige informatie aan over het beeldscherm, bijvoorbeeld hoeveel regels er op het scherm passen.

  Radio
  Of de mp3-speler over radio-ontvangst beschikt, vind je hier terug.

  Software meegel.

  Of en welke software er wordt meegeleverd, vind je in dit veld terug.

  Type batterij
  Op wat voor batterij of accu de mp3-speler werkt, vind je in dit veld terug. Er zijn de volgende mogelijkeden:

  • AA of AAA batterijen, al dan niet oplaadbaar;
  • een accu (li-ion of nimh).

  Type opslag
  Als het geheugen van de mp3-speler bestaat uit een losse geheugenmodule, dan heb je de keuze uit de volgende typen opslag:

  • 1.44 MB floppy;
  • Cd-recordable;
  • Vergelijk hier mp3-spelers!Compact flash type I; 
  • Compact flash type II; 
  • Dvd;
  • Hi8; 
  • Memorystick;
  • Microdrive;
  • Micromv;
  • Mini cd-r(w);
  • Minidv; 
  • Mmc-card;
  • SD-card;
  • Smartmedia; 
  • Xd-picture.

  Het geheugen per kaart verschilt: ze zijn in diverse groottes te koop.

  Uitbreidbaar geheugen
  Een mp3-speler werkt met een geheugen. Dit kan een harddisk zijn of een intern geheugen, met een bepaalde capaciteit zoals 5, 10, 20 of 40 gigabyte. Er zijn ook spelers waarbij de bestanden op een losse geheugenkaart worden gezet, bijvoorbeeld een SD-card, memorystick, microdrive of een cd-recordable. De geheugengroottes wisselen bij losse kaarten: je kunt zelf kiezen wat je wilt. De meegeleverde geheugenkaarten hebben in de regel een kleine capaciteit. Het is aan te bevelen zelf een grotere geheugenkaart aan te schaffen. Dan zijn er ook modellen die beide kennen: een intern geheugen of harde schijf waarbij de capaciteit is uit te breiden met losse geheugenkaarten. Als het geheugen van de mp3-speler is uit te breiden, vind je dat in dit veld terug.

  Uitgangsvermogen
  Het uitgangsvermogen wordt uitgedrukt in mili Watt (mW). Het geeft het maximale volume van het geluid aan.

  Voicememo
  Met voicememo is het mogelijk spraakberichten op te slaan en later af te spelen.

   

  • iPod De iPods van Apple hebben een mooi design en een gebruiksvriendelijk besturingssysteem.
  • Philips De Philips MP3-spelers zijn gemakkelijk in gebruik en hebben een groot geheugen.
  • Difrnce Difrnce maakt MP3-spelers in de budgetcategorie met een groot geheugen.
  • 16 GB Deze MP3-spelers hebben een opslagcapaciteit van 16 gigabyte.
  • 32 GB Deze MP3-spelers hebben een opslagcapaciteit van 32gigabyte.
  • MP4 Deze mediaspelers kunnen ook video's afspelen.
  • Touch MP3-spelers met een touchscreen.
  • Camera Met een camera maak je foto's met je MP3-speler.
  • Budget MP3-spelers onder de 50 euro.
  • Groot scherm De beeldschermdiagonaal bij deze MP3-spelers is groter dan vier inch.
 • iPod DEFAULT
  • apple
 • Philips DEFAULT
  • philips
 • Difrnce DEFAULT
  • difrnce
 • 16 GB DEFAULT
  • totale_opslagcapaciteit_16.0
 • 32 GB DEFAULT
  • totale_opslagcapaciteit_32.0
 • MP4 DEFAULT
  • mp4
 • Touch DEFAULT
  • ja
 • Camera DEFAULT
  • ja
 • Budget DEFAULT
  • budget
 • Groot scherm DEFAULT
  • large
Mp3 spelers 6.3 (1)
0 - 24
 • Philips GoGear MP4-speler
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/9/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe08kn-12-18935391.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/6/4/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-21423364.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/8/philips-sa4vbe08kn-21427938.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/2/8/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-23305828.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/6/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133986.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/7/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133987.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/8/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133988.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/9/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133989.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/0/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133990.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/1/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133991.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/9/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe08kn-12-18935391.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy85LzEvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwOGtuLTEyLTE4OTM1MzkxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/6/4/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-21423364.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy82LzQvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA4a24tMjE0MjMzNjQuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/8/philips-sa4vbe08kn-21427938.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8zLzgvcGhpbGlwcy1zYTR2YmUwOGtuLTIxNDI3OTM4LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/2/8/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-23305828.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8yLzgvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA4a24tMjMzMDU4MjguanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/6/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133986.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzYvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA4a24tMjUxMzM5ODYuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/7/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133987.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzcvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA4a24tMjUxMzM5ODcuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/8/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133988.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzgvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA4a24tMjUxMzM5ODguanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/9/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133989.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzkvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA4a24tMjUxMzM5ODkuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/0/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133990.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzAvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA4a24tMjUxMzM5OTAuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/1/philips-mp4-player-sa4vbe08kn-25133991.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzEvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA4a24tMjUxMzM5OTEuanBn
  Philips GoGear MP4-speler (126)
  Philips GoGear MP4-speler
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  47.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  47.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  47.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  129
  good_buy
  most_sold
 • Philips GoGear MP4-speler
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/7/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-19158917.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/5/0/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-23364750.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/5/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-23364751.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/5/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-23364753.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/0/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133980.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/1/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133981.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/2/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133982.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133983.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/4/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133984.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/5/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133985.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/2/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-58894112.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-58894113.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/5/4/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-18928954.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/7/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-19158917.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8xLzcvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwNGtuLTEyLTE5MTU4OTE3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/5/0/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-23364750.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy81LzAvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjMzNjQ3NTAuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/5/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-23364751.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy81LzEvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwNGtuLTEyLTIzMzY0NzUxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/5/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-23364753.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy81LzMvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjMzNjQ3NTMuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/0/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133980.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzAvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjUxMzM5ODAuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/1/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzEvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjUxMzM5ODEuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/2/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133982.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzIvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjUxMzM5ODIuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzMvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjUxMzM5ODMuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/4/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzQvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjUxMzM5ODQuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/5/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133985.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzUvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjUxMzM5ODUuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/2/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-58894112.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8xLzIvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tNTg4OTQxMTIuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-58894113.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8xLzMvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tNTg4OTQxMTMuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/5/4/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-18928954.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS81LzQvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwNGtuLTEyLTE4OTI4OTU0LmpwZw==
  Philips GoGear MP4-speler (68)
  Philips GoGear MP4-speler
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.64, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.64, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Apeldoorn BCC Apeldoorn
  39.64, 5.939350699999999, 52.1950352 LOW
  131
  good_buy
 • Apple iPod Touch 32 GB Roze -5e generatie
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/4/apple-ipod-touch-5g-pink-32gb2012-mc903j-a-p-19703944.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/5/apple-ipod-touch-32gb2012-mc903j-a-p-19470455.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425400.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425401.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/2/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425402.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425403.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383627.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383629.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/3/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383630.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/3/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383631.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329343.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/5/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329345.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/6/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329346.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/1/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505517.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/1/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505519.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/5/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505615.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505617.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24508377.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/6/8/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--29053568.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--29053570.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/4/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064549.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064550.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064551.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/2/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064552.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064553.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/4/apple-ipod-touch-5g-pink-32gb2012-mc903j-a-p-19703944.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS80LzQvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC01Zy1waW5rLTMyZ2IyMDEyLW1jOTAzai1hLXAtMTk3MDM5NDQuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/5/apple-ipod-touch-32gb2012-mc903j-a-p-19470455.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC81LzUvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMmdiMjAxMi1tYzkwM2otYS1wLTE5NDcwNDU1LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425400.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8wLzAvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMTQyNTQwMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425401.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8wLzEvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMTQyNTQwMS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/2/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425402.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8wLzIvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMTQyNTQwMi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425403.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8wLzMvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMTQyNTQwMy5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383627.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8yLzcvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMjM4MzYyNy5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383629.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8yLzkvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMjM4MzYyOS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/3/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383630.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8zLzAvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMjM4MzYzMC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/3/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383631.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8zLzEvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMjM4MzYzMS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329343.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy80LzMvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMzMyOTM0My5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/5/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329345.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy80LzUvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMzMyOTM0NS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/6/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329346.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy80LzYvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yMzMyOTM0Ni5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/1/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505517.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8xLzcvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yNDUwNTUxNy5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/1/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505519.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8xLzkvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yNDUwNTUxOS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/5/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505615.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzUvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yNDUwNTYxNS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505617.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzcvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yNDUwNTYxNy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24508377.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy83LzcvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yNDUwODM3Ny5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/6/8/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--29053568.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS82LzgvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yOTA1MzU2OC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--29053570.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS83LzAvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS0yOTA1MzU3MC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/4/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064549.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzkvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS01MzA2NDU0OS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064550.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzAvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS01MzA2NDU1MC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064551.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzEvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS01MzA2NDU1MS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/2/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064552.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzIvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS01MzA2NDU1Mi5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064553.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzMvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC0zMi1nYi1waW5rLTV0aC1nZW5lcmF0aW9uLS01MzA2NDU1My5qcGc=
  Apple iPod Touch 32 GB Roze -5e generatie (26)
  Apple iPod Touch 32 GB Roze -5e generatie
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  8.611699533260106 (229)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  274, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  8.611699533260106 (229)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  274, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Goes Bax-shop.nl Goes
  6.8 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  274, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  55
  good_buy
 • Apple iPod Nano, 16 GB, Spacegrijs
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/7/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-36661857.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wODg4NDYyNDcxODQ4X2hfZl9sXzA=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/8/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-36661858.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjIuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS81YS83NS81OS82ZjczNzU0ODQxNmU2MzRmNDI3ODMyNWE1NTU0NDc2MzM4NmQ1MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/0/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-38357840.jpg?m=aHR0cDovL2NkLmFjZXNkaXJlY3QubmwvaW1hZ2UvcHJvZHVjdGltYWdlLzg3ODQ3MzAvMjYw
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/5/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401925.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/6/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401926.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/7/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401927.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/8/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401928.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/9/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401929.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/0/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401930.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/7/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-36661857.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wODg4NDYyNDcxODQ4X2hfZl9sXzA=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/8/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-36661858.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjIuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS81YS83NS81OS82ZjczNzU0ODQxNmU2MzRmNDI3ODMyNWE1NTU0NDc2MzM4NmQ1MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/0/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-38357840.jpg?m=aHR0cDovL2NkLmFjZXNkaXJlY3QubmwvaW1hZ2UvcHJvZHVjdGltYWdlLzg3ODQ3MzAvMjYw
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/5/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401925.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8yLzUvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXNwYWNlZ3JpanMtNDE0MDE5MjUuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/6/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401926.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8yLzYvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXNwYWNlZ3JpanMtNDE0MDE5MjYuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/7/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401927.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8yLzcvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXNwYWNlZ3JpanMtNDE0MDE5MjcuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/8/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401928.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8yLzgvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXNwYWNlZ3JpanMtNDE0MDE5MjguanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/9/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401929.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8yLzkvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXNwYWNlZ3JpanMtNDE0MDE5MjkuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/0/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401930.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzAvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXNwYWNlZ3JpanMtNDE0MDE5MzAuanBn
  Apple iPod Nano, 16 GB, Spacegrijs (21)
  Apple iPod Nano, 16 GB, Spacegrijs
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  171, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  171, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  171, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  56
  good_buy
 • Sony Walkman NW-E394L MP4 8GB Blauw
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/9/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-bleu-53358429.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5mbmFjLXN0YXRpYy5jb20vbXVsdGltZWRpYS9JbWFnZXMvRlIvTlIvOTYvMTEvNzcvNzgwMzI4Ni8xNTA1LTEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/0/3/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-bleu-53854103.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/4/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-bleu-54636654.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/9/7/sony-walkman-nw-e394l-mp3-8gb-blue-55119397.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/9/8/sony-walkman-nw-e394l-mp3-8gb-blue-55119398.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/9/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-bleu-53358429.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5mbmFjLXN0YXRpYy5jb20vbXVsdGltZWRpYS9JbWFnZXMvRlIvTlIvOTYvMTEvNzcvNzgwMzI4Ni8xNTA1LTEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/0/3/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-bleu-53854103.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8wLzMvc29ueS1sZWN0ZXVyLW1wMy1zb255LW53ZTM5NC00LWdvLWJsZXUtNTM4NTQxMDMuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/4/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-bleu-54636654.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzQvc29ueS1sZWN0ZXVyLW1wMy1zb255LW53ZTM5NC00LWdvLWJsZXUtNTQ2MzY2NTQuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/9/7/sony-walkman-nw-e394l-mp3-8gb-blue-55119397.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy85Lzcvc29ueS13YWxrbWFuLW53LWUzOTRsLW1wMy04Z2ItYmx1ZS01NTExOTM5Ny5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/9/8/sony-walkman-nw-e394l-mp3-8gb-blue-55119398.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy85Lzgvc29ueS13YWxrbWFuLW53LWUzOTRsLW1wMy04Z2ItYmx1ZS01NTExOTM5OC5qcGc=
  Sony Walkman NW-E394L MP4 8GB Blauw (19)
  Sony Walkman NW-E394L MP4 8GB Blauw
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  104.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  104.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  104.98, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  177
  good_buy
 • Lenco Xemio-200 MP3-speler Antraciet, Bevestigingsclip
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/6/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-39038206.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS8zMDAwXzM5OTkvMzIwMC8zMjYwLzMyNjEvMzI2MTQ3X0JCXzAxX0ZCLkVQU18yNTAuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/1/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109611.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/2/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109612.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/3/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109613.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/4/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109614.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/5/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109615.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/6/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109616.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/6/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-39038206.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS8zMDAwXzM5OTkvMzIwMC8zMjYwLzMyNjEvMzI2MTQ3X0JCXzAxX0ZCLkVQU18yNTAuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/1/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109611.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzEvbGVuY28teGVtaW8tMjAwLW1wMy1zcGVsZXItYW50cmFjaWV0LWJldmVzdGlnaW5nc2NsaXAtNDAxMDk2MTEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/2/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109612.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzIvbGVuY28teGVtaW8tMjAwLW1wMy1zcGVsZXItYW50cmFjaWV0LWJldmVzdGlnaW5nc2NsaXAtNDAxMDk2MTIuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/3/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109613.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzMvbGVuY28teGVtaW8tMjAwLW1wMy1zcGVsZXItYW50cmFjaWV0LWJldmVzdGlnaW5nc2NsaXAtNDAxMDk2MTMuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/4/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109614.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzQvbGVuY28teGVtaW8tMjAwLW1wMy1zcGVsZXItYW50cmFjaWV0LWJldmVzdGlnaW5nc2NsaXAtNDAxMDk2MTQuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/5/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109615.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzUvbGVuY28teGVtaW8tMjAwLW1wMy1zcGVsZXItYW50cmFjaWV0LWJldmVzdGlnaW5nc2NsaXAtNDAxMDk2MTUuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/6/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109616.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzYvbGVuY28teGVtaW8tMjAwLW1wMy1zcGVsZXItYW50cmFjaWV0LWJldmVzdGlnaW5nc2NsaXAtNDAxMDk2MTYuanBn
  Lenco Xemio-200 MP3-speler Antraciet, Bevestigingsclip (62)
  Lenco Xemio-200 MP3-speler Antraciet, Bevestigingsclip
  Conrad Conrad
  8.275570989688044 (707)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  14.94, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad Conrad
  8.275570989688044 (707)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  14.94, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Philips GoGear MP4-speler
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-18941561.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/6/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-19158916.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/5/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-23364745.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/6/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-23364746.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/8/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-23364748.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/4/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133974.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/5/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133975.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/6/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133976.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/7/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133977.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/8/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133978.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/9/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133979.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-18941561.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS82LzEvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwNGJuLTEyLTE4OTQxNTYxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/6/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-19158916.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8xLzYvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwNGJuLTEyLTE5MTU4OTE2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/5/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-23364745.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy80LzUvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjMzNjQ3NDUuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/6/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-23364746.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy80LzYvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwNGJuLTEyLTIzMzY0NzQ2LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/8/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-23364748.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy80LzgvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjMzNjQ3NDguanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/4/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133974.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS83LzQvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjUxMzM5NzQuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/5/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133975.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS83LzUvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjUxMzM5NzUuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/6/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133976.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS83LzYvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjUxMzM5NzYuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/7/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133977.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS83LzcvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjUxMzM5NzcuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/8/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133978.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS83LzgvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjUxMzM5NzguanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/9/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS83LzkvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjUxMzM5NzkuanBn
  Philips GoGear MP4-speler (35)
  Philips GoGear MP4-speler
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  39.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  127
  good_buy
 • Difrnce MP855 4GB Roze
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/0/2/difrnce-mp855-4gb-pink-23209002.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/6/difrnce-mp855-4gb-pink-23210816.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/1/1/difrnce-mp855-4gb-pink-24361511.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/0/2/difrnce-mp855-4gb-pink-23209002.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8wLzIvZGlmcm5jZS1tcDg1NS00Z2ItcGluay0yMzIwOTAwMi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/6/difrnce-mp855-4gb-pink-23210816.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8xLzYvZGlmcm5jZS1tcDg1NS00Z2ItcGluay0yMzIxMDgxNi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/1/1/difrnce-mp855-4gb-pink-24361511.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8xLzEvZGlmcm5jZS1tcDg1NS00Z2ItcGluay0yNDM2MTUxMS5qcGc=
  Difrnce MP855 4GB Roze (32)
  Difrnce MP855 4GB Roze
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  23.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  23.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  130
  good_buy
 • Sandisk Clip Sport 8GB Zwart
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/1/sandisk-clip-sport-8gb-black--29600341.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/2/sandisk-clip-sport-8gb-black--29600422.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/4/sandisk-clip-sport-8gb-black--29600534.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/9/sandisk-clip-sport-8gb-black--29600779.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/1/sandisk-clip-sport-8gb-black--29600341.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy80LzEvc2FuZGlzay1jbGlwLXNwb3J0LThnYi1ibGFjay0tMjk2MDAzNDEuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/2/sandisk-clip-sport-8gb-black--29600422.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC8yLzIvc2FuZGlzay1jbGlwLXNwb3J0LThnYi1ibGFjay0tMjk2MDA0MjIuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/4/sandisk-clip-sport-8gb-black--29600534.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8zLzQvc2FuZGlzay1jbGlwLXNwb3J0LThnYi1ibGFjay0tMjk2MDA1MzQuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/9/sandisk-clip-sport-8gb-black--29600779.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy83Lzkvc2FuZGlzay1jbGlwLXNwb3J0LThnYi1ibGFjay0tMjk2MDA3NzkuanBn
  Sandisk Clip Sport 8GB Zwart (19)
  Sandisk Clip Sport 8GB Zwart
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  49.99, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  51
  good_buy
 • Apple iPod Nano, 16 GB, Zilver
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/2/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35660822.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZGl4b25zLm5sL2ltYWdlcy84MDYyMTMucG5n
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/2/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784262.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/3/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784263.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/4/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784264.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/5/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784265.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/6/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784266.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/2/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35660822.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZGl4b25zLm5sL2ltYWdlcy84MDYyMTMucG5n
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/2/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784262.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi82LzIvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXppbHZlci0zNTc4NDI2Mi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/3/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784263.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi82LzMvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXppbHZlci0zNTc4NDI2My5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/4/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784264.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi82LzQvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXppbHZlci0zNTc4NDI2NC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/5/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784265.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi82LzUvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXppbHZlci0zNTc4NDI2NS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/6/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784266.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi82LzYvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLXppbHZlci0zNTc4NDI2Ni5qcGc=
  Apple iPod Nano, 16 GB, Zilver (9)
  Apple iPod Nano, 16 GB, Zilver
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  169, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  55
  good_buy
 • Sony Walkman NW-E394B MP4 8GB Zwart
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--53140880.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy03MDAwNzI0Ni9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/1/7/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--53216717.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/0/1/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--54635001.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/1/sony-walkman-nw-e394b-mp3-8gb-black-55119351.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/2/sony-walkman-nw-e394b-mp3-8gb-black-55119352.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--53140880.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy03MDAwNzI0Ni9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/1/7/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--53216717.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8xLzcvc29ueS1tcDMtc3BlbGVyLTgtZ2ItendhcnQtbndlMzk0Yi1jZXctLTUzMjE2NzE3LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/0/1/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--54635001.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC8wLzEvc29ueS1tcDMtc3BlbGVyLTgtZ2ItendhcnQtbndlMzk0Yi1jZXctLTU0NjM1MDAxLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/1/sony-walkman-nw-e394b-mp3-8gb-black-55119351.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzEvc29ueS13YWxrbWFuLW53LWUzOTRiLW1wMy04Z2ItYmxhY2stNTUxMTkzNTEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/2/sony-walkman-nw-e394b-mp3-8gb-black-55119352.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzIvc29ueS13YWxrbWFuLW53LWUzOTRiLW1wMy04Z2ItYmxhY2stNTUxMTkzNTIuanBn
  Sony Walkman NW-E394B MP4 8GB Zwart (25)
  Sony Walkman NW-E394B MP4 8GB Zwart
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  101.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  101.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  101.99, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  50
  good_buy
 • Transcend MP330 8GB
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/9/9/transcend-mp330-19214099.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/5/transcend-mp330-19214745.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/8/7/transcend-mp330-19214787.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/6/transcend-mp330-8gb-21418416.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/8/transcend-mp330-8gb-21418418.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/0/transcend-mp330-8gb-21418420.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/1/transcend-mp330-8gb-21418421.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/2/transcend-mp330-8gb-21418422.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/3/transcend-mp330-8gb-21418423.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/4/transcend-mp330-8gb-21418424.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/5/transcend-mp330-8gb-21418425.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/6/transcend-mp330-8gb-21418426.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/7/transcend-mp330-8gb-21418427.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/6/0/transcend-mp330-8gb-21423860.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/8/4/transcend-mp330-8gb-21423884.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/8/5/transcend-mp330-8gb-21423885.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/9/7/transcend-mp330-8gb-23617997.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/5/7/transcend-mp330k-24389057.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/9/transcend-mp330-8gb-24672119.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/0/transcend-mp330-8gb-24672520.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/2/7/transcend-mp330-4gb-27977927.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/7/transcend-mp330-4gb-28008567.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/1/transcend-mp330-19214821.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/9/9/transcend-mp330-19214099.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC85LzkvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLTE5MjE0MDk5LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/5/transcend-mp330-19214745.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy80LzUvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLTE5MjE0NzQ1LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/8/7/transcend-mp330-19214787.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy84LzcvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLTE5MjE0Nzg3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/6/transcend-mp330-8gb-21418416.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8xLzYvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQxNi5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/8/transcend-mp330-8gb-21418418.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8xLzgvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQxOC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/0/transcend-mp330-8gb-21418420.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzAvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQyMC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/1/transcend-mp330-8gb-21418421.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzEvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQyMS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/2/transcend-mp330-8gb-21418422.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzIvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQyMi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/3/transcend-mp330-8gb-21418423.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzMvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQyMy5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/4/transcend-mp330-8gb-21418424.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzQvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQyNC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/5/transcend-mp330-8gb-21418425.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzUvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQyNS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/6/transcend-mp330-8gb-21418426.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzYvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQyNi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/7/transcend-mp330-8gb-21418427.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzcvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQyNy5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/6/0/transcend-mp330-8gb-21423860.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC82LzAvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQyMzg2MC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/8/4/transcend-mp330-8gb-21423884.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC84LzQvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQyMzg4NC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/8/5/transcend-mp330-8gb-21423885.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC84LzUvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQyMzg4NS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/9/7/transcend-mp330-8gb-23617997.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS85LzcvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMzYxNzk5Ny5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/5/7/transcend-mp330k-24389057.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC81LzcvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMway0yNDM4OTA1Ny5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/9/transcend-mp330-8gb-24672119.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS8xLzkvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yNDY3MjExOS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/0/transcend-mp330-8gb-24672520.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzAvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yNDY3MjUyMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/2/7/transcend-mp330-4gb-27977927.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8yLzcvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLTRnYi0yNzk3NzkyNy5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/7/transcend-mp330-4gb-28008567.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS82LzcvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLTRnYi0yODAwODU2Ny5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/1/transcend-mp330-19214821.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC8yLzEvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLTE5MjE0ODIxLmpwZw==
  Transcend MP330 8GB (14)
  Transcend MP330 8GB
  Conrad Conrad
  8.275570989688044 (707)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  42.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad Conrad
  8.275570989688044 (707)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  42.99, ? (offer_sdt_unknown)
  3
  good_buy
 • Difrnce MP851
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/2/difrnce-mp851-19711752.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/8/difrnce-mp851-20414158.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/4/0/difrnce-mp851-21426040.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/4/1/difrnce-mp851-21426041.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/3/difrnce-mp851-28126503.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/6/difrnce-mp851-28126506.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/7/difrnce-mp851-28126507.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/2/difrnce-mp851-19711752.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy81LzIvZGlmcm5jZS1tcDg1MS0xOTcxMTc1Mi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/8/difrnce-mp851-20414158.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS81LzgvZGlmcm5jZS1tcDg1MS0yMDQxNDE1OC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/4/0/difrnce-mp851-21426040.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC80LzAvZGlmcm5jZS1tcDg1MS0yMTQyNjA0MC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/4/1/difrnce-mp851-21426041.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC80LzEvZGlmcm5jZS1tcDg1MS0yMTQyNjA0MS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/3/difrnce-mp851-28126503.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS8wLzMvZGlmcm5jZS1tcDg1MS0yODEyNjUwMy5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/6/difrnce-mp851-28126506.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS8wLzYvZGlmcm5jZS1tcDg1MS0yODEyNjUwNi5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/7/difrnce-mp851-28126507.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS8wLzcvZGlmcm5jZS1tcDg1MS0yODEyNjUwNy5qcGc=
  Difrnce MP851 (34)
  Difrnce MP851
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  25.39, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  28.38, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  25.39, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  86
  good_buy
 • MPman TS 282
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/2/5/mpman-ts282-22402725.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/2/7/mpman-ts282-22403727.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/7/mpman-ts282-23193407.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/2/mpman-ts-282-24438092.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/2/5/mpman-ts282-22402725.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8yLzUvbXBtYW4tdHMyODItMjI0MDI3MjUuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/2/7/mpman-ts282-22403727.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8yLzcvbXBtYW4tdHMyODItMjI0MDM3MjcuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/7/mpman-ts282-23193407.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8wLzcvbXBtYW4tdHMyODItMjMxOTM0MDcuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/2/mpman-ts-282-24438092.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85LzIvbXBtYW4tdHMtMjgyLTI0NDM4MDkyLmpwZw==
  MPman TS 282 (33)
  MPman TS 282
  Conrad Conrad
  8.275570989688044 (707)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  42.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad Conrad
  8.275570989688044 (707)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  42.99, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Difrnce MP1865 4GB
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/4/difrnce-mp-4-19194284.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/6/4/difrnce-mp1865-4gb-21425164.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/6/difrnce-mp1865-4gb-24361506.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/7/difrnce-mp1865-4gb-24361507.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/8/difrnce-mp1865-4gb-24361508.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/9/difrnce-mp1865-4gb-24361509.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/2/difrnce-mp1865-4gb-28097512.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/7/difrnce-mp1865-4gb-28097517.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/4/difrnce-mp-4-19194284.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi84LzQvZGlmcm5jZS1tcC00LTE5MTk0Mjg0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/6/4/difrnce-mp1865-4gb-21425164.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS82LzQvZGlmcm5jZS1tcDE4NjUtNGdiLTIxNDI1MTY0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/6/difrnce-mp1865-4gb-24361506.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8wLzYvZGlmcm5jZS1tcDE4NjUtNGdiLTI0MzYxNTA2LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/7/difrnce-mp1865-4gb-24361507.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8wLzcvZGlmcm5jZS1tcDE4NjUtNGdiLTI0MzYxNTA3LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/8/difrnce-mp1865-4gb-24361508.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8wLzgvZGlmcm5jZS1tcDE4NjUtNGdiLTI0MzYxNTA4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/9/difrnce-mp1865-4gb-24361509.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8wLzkvZGlmcm5jZS1tcDE4NjUtNGdiLTI0MzYxNTA5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/2/difrnce-mp1865-4gb-28097512.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8xLzIvZGlmcm5jZS1tcDE4NjUtNGdiLTI4MDk3NTEyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/7/difrnce-mp1865-4gb-28097517.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8xLzcvZGlmcm5jZS1tcDE4NjUtNGdiLTI4MDk3NTE3LmpwZw==
  Difrnce MP1865 4GB (22)
  Difrnce MP1865 4GB
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  23.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  23.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  131
  good_buy
 • Sandisk Clip Sport 8GB Zwart/Blauw
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/0/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600340.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/1/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600421.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/3/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600533.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/8/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600778.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/0/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600340.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy80LzAvc2FuZGlzay1jbGlwLXNwb3J0LThnYi1ibGFjay1ibHVlLTI5NjAwMzQwLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/1/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600421.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC8yLzEvc2FuZGlzay1jbGlwLXNwb3J0LThnYi1ibGFjay1ibHVlLTI5NjAwNDIxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/3/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600533.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8zLzMvc2FuZGlzay1jbGlwLXNwb3J0LThnYi1ibGFjay1ibHVlLTI5NjAwNTMzLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/8/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600778.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy83Lzgvc2FuZGlzay1jbGlwLXNwb3J0LThnYi1ibGFjay1ibHVlLTI5NjAwNzc4LmpwZw==
  Sandisk Clip Sport 8GB Zwart/Blauw (20)
  Sandisk Clip Sport 8GB Zwart/Blauw
  Conrad Conrad
  8.275570989688044 (707)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad Conrad
  8.275570989688044 (707)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, ? (offer_sdt_unknown)
  2
  good_buy
 • Sandisk Clip Sport 8GB Zwart/Groen
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/9/sandisk-clip-sport-8gb-black-green--29600339.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/2/sandisk-clip-sport-8gb-black-green--29600532.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/9/sandisk-clip-sport-8gb-black-green--29600339.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8zLzkvc2FuZGlzay1jbGlwLXNwb3J0LThnYi1ibGFjay1ncmVlbi0tMjk2MDAzMzkuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/2/sandisk-clip-sport-8gb-black-green--29600532.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8zLzIvc2FuZGlzay1jbGlwLXNwb3J0LThnYi1ibGFjay1ncmVlbi0tMjk2MDA1MzIuanBn
  Sandisk Clip Sport 8GB Zwart/Groen (12)
  Sandisk Clip Sport 8GB Zwart/Groen
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  49.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  51
  good_buy
 • Sony Walkman NW-E393B MP3 4GB Zwart
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/9/9/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--53147999.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy03MDAwNzI0Ni9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/0/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--53217720.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/3/7/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--54635037.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/2/1/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--55069421.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/3/sony-walkman-nw-e393b-mp3-4gb-black-55119243.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/4/sony-walkman-nw-e393b-mp3-4gb-black-55119244.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/9/9/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--53147999.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy03MDAwNzI0Ni9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/0/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--53217720.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy8yLzAvc29ueS1tcDMtc3BlbGVyLTQtZ2ItendhcnQtbndlMzkzYi1jZXctLTUzMjE3NzIwLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/3/7/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--54635037.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC8zLzcvc29ueS1tcDMtc3BlbGVyLTQtZ2ItendhcnQtbndlMzkzYi1jZXctLTU0NjM1MDM3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/2/1/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--55069421.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8yLzEvc29ueS1tcDMtc3BlbGVyLTQtZ2ItendhcnQtbndlMzkzYi1jZXctLTU1MDY5NDIxLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/3/sony-walkman-nw-e393b-mp3-4gb-black-55119243.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi80LzMvc29ueS13YWxrbWFuLW53LWUzOTNiLW1wMy00Z2ItYmxhY2stNTUxMTkyNDMuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/4/sony-walkman-nw-e393b-mp3-4gb-black-55119244.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi80LzQvc29ueS13YWxrbWFuLW53LWUzOTNiLW1wMy00Z2ItYmxhY2stNTUxMTkyNDQuanBn
  Sony Walkman NW-E393B MP3 4GB Zwart (29)
  Sony Walkman NW-E393B MP3 4GB Zwart
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  85.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  85.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  85.95, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  49
  good_buy
 • Lenco Xemio-767 BT 8GB Blauw
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/1/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066171.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/2/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066172.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/3/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066173.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/4/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066174.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/5/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066175.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/6/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066176.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/7/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066177.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/8/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066178.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/9/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066179.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/0/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066180.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/1/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066181.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/2/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066182.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/3/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066183.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/4/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066184.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/5/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066185.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/7/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-29579947.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/4/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-45845614.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/1/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066171.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS83LzEvbGVuY28teGVtaW8tNzY3LWJ0LThnYi1ibHVlLTI1MDY2MTcxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/2/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066172.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS83LzIvbGVuY28teGVtaW8tNzY3LWJ0LThnYi1ibHVlLTI1MDY2MTcyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/3/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066173.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS83LzMvbGVuY28teGVtaW8tNzY3LWJ0LThnYi1ibHVlLTI1MDY2MTczLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/4/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066174.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS83LzQvbGVuY28teGVtaW8tNzY3LWJ0LThnYi1ibHVlLTI1MDY2MTc0LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/5/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066175.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS83LzUvbGVuY28teGVtaW8tNzY3LWJ0LThnYi1ibHVlLTI1MDY2MTc1LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/6/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066176.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS83LzYvbGVuY28teGVtaW8tNzY3LWJ0LThnYi1ibHVlLTI1MDY2MTc2LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/7/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066177.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS83LzcvbGVuY28teGVtaW8tNzY3LWJ0LThnYi1ibHVlLTI1MDY2MTc3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/8/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066178.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS83LzgvbGVuY28teGVtaW8tNzY3LWJ0LThnYi1ibHVlLTI1MDY2MTc4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/9/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066179.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS83LzkvbGVuY28teGVtaW8tNzY3LWJ0LThnYi1ibHVlLTI1MDY2MTc5LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/0/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066180.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS84LzAvbGVuY28teGVtaW8tNzY3LWJ0LThnYi1ibHVlLTI1MDY2MTgwLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/1/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066181.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS84LzEvbGVuY28teGVtaW8tNzY3LWJ0LThnYi1ibHVlLTI1MDY2MTgxLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/2/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066182.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS84LzIvbGVuY28teGVtaW8tNzY3LWJ0LThnYi1ibHVlLTI1MDY2MTgyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/3/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066183.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS84LzMvbGVuY28teGVtaW8tNzY3LWJ0LThnYi1ibHVlLTI1MDY2MTgzLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/4/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066184.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS84LzQvbGVuY28teGVtaW8tNzY3LWJ0LThnYi1ibHVlLTI1MDY2MTg0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/5/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-25066185.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS84LzUvbGVuY28teGVtaW8tNzY3LWJ0LThnYi1ibHVlLTI1MDY2MTg1LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/7/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-29579947.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS80LzcvbGVuY28teGVtaW8tNzY3LWJ0LThnYi1ibHVlLTI5NTc5OTQ3LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/4/lenco-xemio-767-bt-8gb-blue-45845614.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzQvbGVuY28teGVtaW8tNzY3LWJ0LThnYi1ibHVlLTQ1ODQ1NjE0LmpwZw==
  Lenco Xemio-767 BT 8GB Blauw (18)
  Lenco Xemio-767 BT 8GB Blauw
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.68, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.68, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  41.68, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  89
  good_buy
 • Sony NWE394R MP3 8GB Rood
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/2/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-rouge-53358512.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5mbmFjLXN0YXRpYy5jb20vbXVsdGltZWRpYS9JbWFnZXMvRlIvTlIvOTUvMTEvNzcvNzgwMzI4NS8xNTA1LTEuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/8/8/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-rouge-55649188.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/7/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-rouge-56415727.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/1/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-57284771.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/2/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-57284772.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/2/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-rouge-53358512.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5mbmFjLXN0YXRpYy5jb20vbXVsdGltZWRpYS9JbWFnZXMvRlIvTlIvOTUvMTEvNzcvNzgwMzI4NS8xNTA1LTEuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/8/8/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-rouge-55649188.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS84Lzgvc29ueS1sZWN0ZXVyLW1wMy1zb255LW53ZTM5NC00LWdvLXJvdWdlLTU1NjQ5MTg4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/7/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-rouge-56415727.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzcvc29ueS1sZWN0ZXVyLW1wMy1zb255LW53ZTM5NC00LWdvLXJvdWdlLTU2NDE1NzI3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/1/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-57284771.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy83LzEvc29ueS1ud2UzOTRyLW1wMy04Z2ItcmVkLTU3Mjg0NzcxLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/2/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-57284772.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy83LzIvc29ueS1ud2UzOTRyLW1wMy04Z2ItcmVkLTU3Mjg0NzcyLmpwZw==
  Sony NWE394R MP3 8GB Rood (10)
  Sony NWE394R MP3 8GB Rood
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  101.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  101.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  101.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  52
  good_buy
 • Apple iPod Touch, 64 GB, Spacegrijs
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/7/apple-ipod-touch-64-gb-spacegrijs-36661917.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wODg4NDYyMzUxNzgyX2hfZl9sXzA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/9/apple-ipod-touch-64-gb-spacegrijs-36661919.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjYuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS80Yi80MS83OS82NTQ5MzM2YjQ3Mzk0ZTQ3NWY1ZjM3NmU3NjRkNGE3MTQ2MzA0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/1/apple-ipod-touch-64-gb-spacegrijs-37202311.jpg?m=aHR0cDovL2NkLmFjZXNkaXJlY3QubmwvaW1hZ2UvcHJvZHVjdGltYWdlLzg3ODQ3MDAvMjYw
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/6/apple-ipod-touch-64-gb-spacegrijs-41401956.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/7/apple-ipod-touch-64-gb-spacegrijs-41401957.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/8/apple-ipod-touch-64-gb-spacegrijs-41401958.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/9/apple-ipod-touch-64-gb-spacegrijs-41401959.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/0/apple-ipod-touch-64-gb-spacegrijs-41401960.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/7/apple-ipod-touch-64-gb-spacegrijs-36661917.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wODg4NDYyMzUxNzgyX2hfZl9sXzA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/9/apple-ipod-touch-64-gb-spacegrijs-36661919.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjYuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS80Yi80MS83OS82NTQ5MzM2YjQ3Mzk0ZTQ3NWY1ZjM3NmU3NjRkNGE3MTQ2MzA0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/1/apple-ipod-touch-64-gb-spacegrijs-37202311.jpg?m=aHR0cDovL2NkLmFjZXNkaXJlY3QubmwvaW1hZ2UvcHJvZHVjdGltYWdlLzg3ODQ3MDAvMjYw
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/6/apple-ipod-touch-64-gb-spacegrijs-41401956.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS81LzYvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC02NC1nYi1zcGFjZWdyaWpzLTQxNDAxOTU2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/7/apple-ipod-touch-64-gb-spacegrijs-41401957.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS81LzcvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC02NC1nYi1zcGFjZWdyaWpzLTQxNDAxOTU3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/8/apple-ipod-touch-64-gb-spacegrijs-41401958.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS81LzgvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC02NC1nYi1zcGFjZWdyaWpzLTQxNDAxOTU4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/9/apple-ipod-touch-64-gb-spacegrijs-41401959.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS81LzkvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC02NC1nYi1zcGFjZWdyaWpzLTQxNDAxOTU5LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/0/apple-ipod-touch-64-gb-spacegrijs-41401960.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82LzAvYXBwbGUtaXBvZC10b3VjaC02NC1nYi1zcGFjZWdyaWpzLTQxNDAxOTYwLmpwZw==
  Apple iPod Touch, 64 GB, Spacegrijs (10)
  Apple iPod Touch, 64 GB, Spacegrijs
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  316, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  316, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Beek BCC Beek
  316, 5.7958991, 50.9501108 LOW
  7
 • Apple iPod shuffle 5e generatie 2 GB Zilver
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/5/apple-ipod-shuffle-5e-generatie-2-gb-zilver-39138065.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS8yMDAwXzI5OTkvMjQwMC8yNDEwLzI0MTEvMTM3NzcyM19CQl8wMF9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/8/8/apple-ipod-shuffle-5e-generatie-2-gb-zilver-41402088.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/8/9/apple-ipod-shuffle-5e-generatie-2-gb-zilver-41402089.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/0/apple-ipod-shuffle-5e-generatie-2-gb-zilver-41402090.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/1/apple-ipod-shuffle-5e-generatie-2-gb-zilver-41402091.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/2/apple-ipod-shuffle-5e-generatie-2-gb-zilver-41402092.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/3/apple-ipod-shuffle-5e-generatie-2-gb-zilver-41402093.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/5/apple-ipod-shuffle-5e-generatie-2-gb-zilver-39138065.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS8yMDAwXzI5OTkvMjQwMC8yNDEwLzI0MTEvMTM3NzcyM19CQl8wMF9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/8/8/apple-ipod-shuffle-5e-generatie-2-gb-zilver-41402088.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC84LzgvYXBwbGUtaXBvZC1zaHVmZmxlLTVlLWdlbmVyYXRpZS0yLWdiLXppbHZlci00MTQwMjA4OC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/8/9/apple-ipod-shuffle-5e-generatie-2-gb-zilver-41402089.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC84LzkvYXBwbGUtaXBvZC1zaHVmZmxlLTVlLWdlbmVyYXRpZS0yLWdiLXppbHZlci00MTQwMjA4OS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/0/apple-ipod-shuffle-5e-generatie-2-gb-zilver-41402090.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC85LzAvYXBwbGUtaXBvZC1zaHVmZmxlLTVlLWdlbmVyYXRpZS0yLWdiLXppbHZlci00MTQwMjA5MC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/1/apple-ipod-shuffle-5e-generatie-2-gb-zilver-41402091.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC85LzEvYXBwbGUtaXBvZC1zaHVmZmxlLTVlLWdlbmVyYXRpZS0yLWdiLXppbHZlci00MTQwMjA5MS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/2/apple-ipod-shuffle-5e-generatie-2-gb-zilver-41402092.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC85LzIvYXBwbGUtaXBvZC1zaHVmZmxlLTVlLWdlbmVyYXRpZS0yLWdiLXppbHZlci00MTQwMjA5Mi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/3/apple-ipod-shuffle-5e-generatie-2-gb-zilver-41402093.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC85LzMvYXBwbGUtaXBvZC1zaHVmZmxlLTVlLWdlbmVyYXRpZS0yLWdiLXppbHZlci00MTQwMjA5My5qcGc=
  Apple iPod shuffle 5e generatie 2 GB Zilver (16)
  Apple iPod shuffle 5e generatie 2 GB Zilver
  Conrad Conrad
  8.275570989688044 (707)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  57.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad Conrad
  8.275570989688044 (707)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  57.99, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Philips GoGear MP3-speler
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/9/philips-gogear-raga-sa4rga04bn-18943489.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/1/9/philips-gogear-raga-sa4rga04bn-22198219.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/2/1/philips-mp3-player-sa4rga04bn-22198221.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/3/philips-mp3-player-sa4rga04bn-24765533.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/1/philips-mp3-player-sa4rga04bn-25134641.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/2/philips-mp3-player-sa4rga04bn-25134642.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/9/philips-gogear-raga-sa4rga04bn-18943489.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC84LzkvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItcmFnYS1zYTRyZ2EwNGJuLTE4OTQzNDg5LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/1/9/philips-gogear-raga-sa4rga04bn-22198219.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi8xLzkvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItcmFnYS1zYTRyZ2EwNGJuLTIyMTk4MjE5LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/2/1/philips-mp3-player-sa4rga04bn-22198221.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi8yLzEvcGhpbGlwcy1tcDMtcGxheWVyLXNhNHJnYTA0Ym4tMjIxOTgyMjEuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/3/philips-mp3-player-sa4rga04bn-24765533.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzMvcGhpbGlwcy1tcDMtcGxheWVyLXNhNHJnYTA0Ym4tMjQ3NjU1MzMuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/1/philips-mp3-player-sa4rga04bn-25134641.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi80LzEvcGhpbGlwcy1tcDMtcGxheWVyLXNhNHJnYTA0Ym4tMjUxMzQ2NDEuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/2/philips-mp3-player-sa4rga04bn-25134642.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi80LzIvcGhpbGlwcy1tcDMtcGxheWVyLXNhNHJnYTA0Ym4tMjUxMzQ2NDIuanBn
  Philips GoGear MP3-speler (24)
  Philips GoGear MP3-speler
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  39.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  126
 • Sandisk Sansa Clip Zip Sport 8GB
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/2/sandisk-sansa-clip-zip-sport-8gb-23524262.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/7/4/sandisk-sansa-clip-zip-sport-8gb-24163774.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/2/sandisk-sansa-clip-zip-sport-8gb-23524262.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi82LzIvc2FuZGlzay1zYW5zYS1jbGlwLXppcC1zcG9ydC04Z2ItMjM1MjQyNjIuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/7/4/sandisk-sansa-clip-zip-sport-8gb-24163774.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy83LzQvc2FuZGlzay1zYW5zYS1jbGlwLXppcC1zcG9ydC04Z2ItMjQxNjM3NzQuanBn
  Sandisk Sansa Clip Zip Sport 8GB (9)
  Sandisk Sansa Clip Zip Sport 8GB
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  49.99, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  51
2 6
 • Winkelen in plaats (location):
  • true (true)
 • Quick filters (quick_questions):
  • true (true)
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Goedkoper dan €50 (budget)
  • €50 - €100 (low)
  • €100 - €200 (medium)
  • €200 of meer (high)
 • Opslagcapaciteit (totale_opslagcapaciteit):
  • 2 GB (totale_opslagcapaciteit_2.0)
  • 4 GB (totale_opslagcapaciteit_4.0)
  • 8 GB (totale_opslagcapaciteit_8.0)
  • 16 GB (totale_opslagcapaciteit_16.0)
  • 32 GB (totale_opslagcapaciteit_32.0)
  • 64 GB (totale_opslagcapaciteit_64.0)
 • Schermdiagonaal (beeldschermdiagonaal_in_inch):
  • Kleiner dan 1.8 inch (tiny)
  • 1.8 inch - 2.4 inch (small)
  • 2.4 inch - 4 inch (medium)
  • Groter dan 4 inch (large)
 • Kleur (kleur):
  • Blauw (blauw)
  • Geel (geel)
  • Goud (goud)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Oranje (oranje)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Violet (violet)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Type speler (soort):
  • MP3 (mp3)
  • MP4 (mp4)
 • Wifi (w_lan):
  • Nee (nee)
 • Touchscreen (touchscreen):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • FM radio (fm_radio):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Ingebouwde camera (built_in_camera):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Ingebouwde luidsprekers (ingebouwde_luidsprekers):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Beeldschermtype (beeldscherm_type):
  • LCD (lcd)
  • Nee (nee)
  • OLED (oled)
  • TFT (tft)
 • Continue afspeeltijd (continue_audioafspeeltijd):
  • < 10 uur (continue_audioafspeeltijd_10)
  • 10 uur - 25 uur (continue_audioafspeeltijd_10_25)
  • 25 uur - 40 uur (continue_audioafspeeltijd_25_40)
  • ≥ 40 uur (continue_audioafspeeltijd_40)
 • Gewicht (gewicht_product):
  • < 25 g (gewicht_product_25)
  • 25 g - 35 g (gewicht_product_25_35)
  • 35 g - 90 g (gewicht_product_35_90)
  • ≥ 90 g (gewicht_product_90)
 • Camera voorkant (tweede_camera):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Productfamilie (family):
  • GoGear (gogear)
  • iPod (ipod)
  • Walkman (walkman)
 • Varianten (group):
  • Apple iPod Nano 7 (apple_ipod_nano_7)
  • Apple iPod Touch (apple_ipod_touch)
  • Difrnce MP855 (difrnce_mp855)
  • Intenso Music Walker (intenso_music_walker)
  • Lenco PODO-152 (lenco_podo_152)
  • Lenco XEMIO-655 (lenco_xemio_655)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Burgum (burgum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Ermelo (ermelo)
  • Franeker (franeker)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Goes (goes)
  • Goor (goor)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schiedam (schiedam)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uden (uden)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl