x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
x Categorieën
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • vergelijk.nl
  Word lid
  %
  Bespaar geld met onze speciale deals
  Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt
  Gratis inschrijven
  Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er mp3-spelers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  mp3-speler

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mp3-speler categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  mp3-speler kopen

  • Algemene informatie

   De mp3-speler is een volwaardige opvolger van de diskman. Schokbestendig, compact en draagbaar zijn eigenschappen die de mp3-speler ongekend populair hebben gemaakt. Ook de beschikbaarheid van muziekbestanden op het Internet hebben meegeholpen aan het succes van de mp3-spelers. 

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier mp3-spelers!
   Kan ik ook een originele audio-cd op een portable mp3-speler afspelen?

   Nee, dat is niet mogelijk bij een portable mp3-speler. Dit is wel mogelijk bij 'vaste' cd- of SACD-spelers. Bij dit soort spelers is het eigenlijk een omgekeerd principe: daar is het mogelijk om cd-writables met mp3-bestanden op een audiospeler te beluisteren.

   Hoe kan ik van mijn cd's mp3-bestanden maken?
   Dat kan via de pc of Mac met daartoe geschikte software. Het mp3-bestand kan dan rechtstreeks op de mp3-speler worden gezet of op een cd-rom worden gebrand. Heel soms hebben audio-cd's een beveiliging waardoor ze niet omgezet kunnen worden naar een digitaal bestand. Dit is gedaan om misbruik te voorkomen.

   Is er verschil tussen een mp3-speler met een harde schijf en met een losse geheugenkaart?
   Ja, er is verschil. Een mp3-speler met een harde schijf is gevoeliger voor beweging en schokken. Maar dankzij het schokgeheugen blijft de muziek wel doorspelen. Op een speler met een harde schijf kan veel meer muziek dan op losse geheugenkaartjes. Maar een speler met een losse geheugenkaart kan wel beter tegen schokken en stoten.
   Vergelijk hier mp3-spelers!
   Hoeveel muziek kan ik op een mp3-speler kwijt?
   De grootte van het geheugen bepaalt de hoeveelheid muziek die erop past. Een mp3-bestand van normale cd-kwaliteit (van 128 kbit, 44 Khz stereo) neemt ongeveer 1 MB per minuut in beslag. Een 512 MB-geheugen kan dus ongeveer 500 minuten muziek aan.

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier mp3-spelers!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen van mp3-spelers.

   Aanwezig geheugen
   Mp3-spelers werken met een geheugen. Dit kan een harddisk zijn of een intern geheugen, met een bepaalde capaciteit zoals 5, 10, 20 of 40 gigabyte. Er zijn ook spelers waarbij de bestanden op een losse geheugenkaart worden gezet, bijvoorbeeld een SD-card, memory stick, microdrive of een cd-recordable. De geheugengrootte wisselt per kaart: je kunt zelf kiezen wat je wilt. De meegeleverde geheugenkaarten hebben in de regel een kleine capaciteit. Het is aan te bevelen om zelf een grotere geheugenkaart aan te schaffen. Dan zijn er ook modellen die beide kennen: een intern geheugen of harde schijf waarbij de capaciteit is uit te breiden met losse geheugenkaarten.

   Beeldscherm
   Op een mp3-speler zit bijna altijd een lcd-beeldscherm waarop de informatie staat over albums, artiesten en trackinformatie. De navigatie gaat meestal ook via het beeldscherm, middels een menu op het scherm. Als de beeldschermgrootte bekend is, vind je deze informatie terug in de productvergelijker. Het wordt aangegeven in hoogte en breedte, in pixels.

   Beeldschermgrootte
   Als de beeldschermgrootte bekend is, vind je deze informatie terug in de productvergelijker. Het wordt aangegeven in hoogte en breedte, in pixels.

   Bestandsnavigatie
   De mp3-bestanden kunnen op diverse manieren ingedeeld worden. Dit veld geeft aan hoe de bestanden zijn ingedeeld en hoe je hier kunt navigeren. De opties zijn: via een platte lijst, een directorystructuur, per artiest of per album.

   Bitrate mp3
   Een mp3-bestand wordt opgeslagen en kent meerdere formaten. De vier bekendste en meest gebruikte zijn mp3, wma, iTunes en Real. Deze formaten zijn wereldwijde standaarden. Van belang bij het omzetten van de audio naar een digitaal formaat is de bitrate. Bitrate geeft aan hoeveel bits er gebruikt worden om 1 seconde aan geluid op te slaan. Voor bits geldt: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand. In de productvergelijker vind je de vier belangrijkste formaten terug, met daarbij de maximaal mogelijke bitrate.

   Bitrate wma

   Een mp3-bestand wordt opgeslagen en kent meerdere formaten. De vier bekendste en meest gebruikte zijn mp3, wma, iTunes en Real. Deze formaten zijn wereldwijde standaarden. Van belang bij het omzetten van de audio naar een digitaal formaat is de bitrate. Bitrate geeft aan hoeveel bits er gebruikt worden om 1 seconde aan geluid op te slaan. Voor bits geldt: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio-origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand. In de productvergelijker vind je de vier belangrijkste formaten terug, met daarbij de maximale bitrate mogelijk.

   Cradle
   Een cradle is een houder waarop of waarin de mp3-speler staat. Via de cradle is het mogelijk de batterij op te laden of bestanden over te zetten.

   Equalizer
   Met de equalizer is het mogelijk hoge en lage tonen zelf te regelen, dus handmatig in te stellen.

   Gebruiksduur batterij
   Naast de grootte van het geheugen is ook de gebruiksduur van de batterij van belang. Als je de speler lang acher elkaar gebruikt, is het niet geheel onbelangrijk dat de batterij een paar uur mee kan. Een handige optie is ook als je de mp3-speler via netstroom en losse speakers als audioset in huis kunt gebruiken.

   Gewicht
   Een mp3-speler bestaat er in verschillende uitvoeringen. Van klein tot groot, van lichtgewicht tot jukebox met wel 40 gigabyte aan muziek. Het gewicht wordt in gram aangegeven, inclusief batterij.

   Interface
   Het type aansluiting waarover de mp3-speler beschikt om aangesloten te kunnen worden op de pc of Mac. Er zijn de volgende mogelijkheden:

   • USB;
   • Firewire;
   • Dockingstation;
   • InfraRood (draadloos);
   • Bluetooth (draadloos);
   • Wi-Fi (draadloos);
   • Serieel;
   • Parallel.

   Meestal kun je kiezen tussen een parallelle aansluiting of een USB-aansluiting. USB is sneller dan parallel.

   Jaar van introductie
   Het jaar waarop dit model op de markt verscheen.

   Line out

   Met een line out kun je de mp3-speler aan een vast audiosysteem koppelen. Een line out heeft over het algemeen meer uitgangsvermogen en kan dus zwaardere apparatuur aansturen.

   Maximale frequentie
   Het frequentiebereik geeft het bereik van lage en hoge tonen aan. In het algemeen geldt: hoe groter het frequentiebereik, hoe beter de kwaliteit van het geluid. Dit veld geeft de maximale frequentie aan in Kilo Hertz.

   Minimale frequentie
   Het frequentiebereik geeft het bereik van lage en hoge tonen aan. In het algemeen geldt: hoe groter het frequentiebereik, hoe beter de kwaliteit van het geluid. Dit veld geeft de minimale frequentie aan in Hertz.

   Navigatie middels
   De navigatie van een mp3-speler is zichtbaar via het scherm, de bediening van het menu via tiptoetsen, draaiknoppen of beide. Een jog dial is een ronddraaiend navigatiewieltje, makkelijk doordat dan de hele bediening via één knop gaat.

   Vergelijk hier mp3-spelers!Netstroomaansluiting
   Geeft aan of de mp3-speler ook rechtstreeks op netstroom kan worden aangesloten. Een handige optie is ook als je de mp3-speler via netstroom en losse speakers als audioset in huis kunt gebruiken. Op vakantie gaan en de eigen muziek meenemen neemt op deze manier veel minder plaats in beslag.

   Oplaadtijd
   De oplaadtijd van de batterij wordt aangegeven in minuten.

   Opvolger
   Mocht dit model mp3-speler al een opvolger hebben, dan vind je hier het typenummer terug.

   Overige LCD-info
   In dit veld tref je overige informatie aan over het beeldscherm, bijvoorbeeld hoeveel regels er op het scherm passen.

   Radio
   Of de mp3-speler over radio-ontvangst beschikt, vind je hier terug.

   Software meegel.

   Of en welke software er wordt meegeleverd, vind je in dit veld terug.

   Type batterij
   Op wat voor batterij of accu de mp3-speler werkt, vind je in dit veld terug. Er zijn de volgende mogelijkeden:

   • AA of AAA batterijen, al dan niet oplaadbaar;
   • een accu (li-ion of nimh).

   Type opslag
   Als het geheugen van de mp3-speler bestaat uit een losse geheugenmodule, dan heb je de keuze uit de volgende typen opslag:

   • 1.44 MB floppy;
   • Cd-recordable;
   • Compact flash type I; 
   • Compact flash type II; 
   • Dvd;
   • Hi8; 
   • Memorystick;
   • Microdrive;
   • Micromv;
   • Mini cd-r(w);
   • Minidv; 
   • Mmc-card;
   • SD-card;
   • Smartmedia; 
   • Xd-picture.

   Het geheugen per kaart verschilt: ze zijn in diverse groottes te koop.

   Uitbreidbaar geheugen
   Een mp3-speler werkt met een geheugen. Dit kan een harddisk zijn of een intern geheugen, met een bepaalde capaciteit zoals 5, 10, 20 of 40 gigabyte. Er zijn ook spelers waarbij de bestanden op een losse geheugenkaart worden gezet, bijvoorbeeld een SD-card, memorystick, microdrive of een cd-recordable. De geheugengroottes wisselen bij losse kaarten: je kunt zelf kiezen wat je wilt. De meegeleverde geheugenkaarten hebben in de regel een kleine capaciteit. Het is aan te bevelen zelf een grotere geheugenkaart aan te schaffen. Dan zijn er ook modellen die beide kennen: een intern geheugen of harde schijf waarbij de capaciteit is uit te breiden met losse geheugenkaarten. Als het geheugen van de mp3-speler is uit te breiden, vind je dat in dit veld terug.

   Uitgangsvermogen
   Het uitgangsvermogen wordt uitgedrukt in mili Watt (mW). Het geeft het maximale volume van het geluid aan.

   Voicememo
   Met voicememo is het mogelijk spraakberichten op te slaan en later af te spelen.

    

   • iPod De iPods van Apple hebben een mooi design en een gebruiksvriendelijk besturingssysteem.
   • Philips De Philips MP3-spelers zijn gemakkelijk in gebruik en hebben een groot geheugen.
   • Difrnce Difrnce maakt MP3-spelers in de budgetcategorie met een groot geheugen.
   • 16 GB Deze MP3-spelers hebben een opslagcapaciteit van 16 gigabyte.
   • 32 GB Deze MP3-spelers hebben een opslagcapaciteit van 32gigabyte.
   • MP4 Deze mediaspelers kunnen ook video's afspelen.
   • Touch MP3-spelers met een touchscreen.
   • Camera Met een camera maak je foto's met je MP3-speler.
   • Budget MP3-spelers onder de 50 euro.
   • Groot scherm De beeldschermdiagonaal bij deze MP3-spelers is groter dan vier inch.
  • Difrnce MP1851
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/6/3/difrnce-mp1851-4gb--5516763.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/0/3/difrnce-mp1851-23511603.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/0/4/difrnce-mp1851-23511604.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/0/5/difrnce-mp1851-23511605.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/6/3/difrnce-mp1851-4gb--5516763.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC82LzcvNi8zL2RpZnJuY2UtbXAxODUxLTRnYi0tNTUxNjc2My5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/0/3/difrnce-mp1851-23511603.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzYvMC8zL2RpZnJuY2UtbXAxODUxLTIzNTExNjAzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/0/4/difrnce-mp1851-23511604.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzYvMC80L2RpZnJuY2UtbXAxODUxLTIzNTExNjA0LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/0/5/difrnce-mp1851-23511605.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzYvMC81L2RpZnJuY2UtbXAxODUxLTIzNTExNjA1LmpwZw==
   Difrnce MP1851 (11)
   6.4 (1)
   Difrnce MP1851
   een redelijk goed ding
   Het is een goede mp3 speler waar e boeken op gelezen kunnen worden verder is er 4gb aan opslagruimte in de speler ter beschikking is je kunt er zoals Ik al zei e boeken op lezen ( wat overig niet op elke mp3 speler Kan) en wat misschien nog wel het leukste is je Kan er video bestanden mee kijken.wel een minpuntje vind Ik persoonlijk dat je er maar 8 uur muziek nonstop op kan luisteren
   6.3
   0 10
  Mp3 spelers 7.3 (2)
  0 - 24
  • Sony Walkman NW-E394 MP3 speler 8GB Blauw
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/2/9/sony-walkman-nw-e394l-mp4-8gb-blue-53358429.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/0/3/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-bleu-53854103.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/5/4/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-bleu-54636654.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/9/7/sony-walkman-nw-e394l-mp3-8gb-blue-55119397.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/9/8/sony-walkman-nw-e394l-mp3-8gb-blue-55119398.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/9/5/sony-walkman-nw-e394l-mp4-8gb-blue-96024795.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/2/9/sony-walkman-nw-e394l-mp4-8gb-blue-53358429.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzQvMi85L3Nvbnktd2Fsa21hbi1udy1lMzk0bC1tcDQtOGdiLWJsdWUtNTMzNTg0MjkuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/0/3/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-bleu-53854103.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzEvMC8zL3NvbnktbGVjdGV1ci1tcDMtc29ueS1ud2UzOTQtNC1nby1ibGV1LTUzODU0MTAzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/5/4/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-bleu-54636654.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC82LzYvNS80L3NvbnktbGVjdGV1ci1tcDMtc29ueS1ud2UzOTQtNC1nby1ibGV1LTU0NjM2NjU0LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/9/7/sony-walkman-nw-e394l-mp3-8gb-blue-55119397.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzMvOS83L3Nvbnktd2Fsa21hbi1udy1lMzk0bC1tcDMtOGdiLWJsdWUtNTUxMTkzOTcuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/9/8/sony-walkman-nw-e394l-mp3-8gb-blue-55119398.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzMvOS84L3Nvbnktd2Fsa21hbi1udy1lMzk0bC1tcDMtOGdiLWJsdWUtNTUxMTkzOTguanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/9/5/sony-walkman-nw-e394l-mp4-8gb-blue-96024795.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzcvOS81L3Nvbnktd2Fsa21hbi1udy1lMzk0bC1tcDQtOGdiLWJsdWUtOTYwMjQ3OTUuanBn
   Sony Walkman NW-E394 MP3 speler 8GB Blauw (30)
   Sony Walkman NW-E394 MP3 speler 8GB Blauw
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   most_sold
  • Sony Walkman draadloze sport oortelefoon Blauw (NWWS413L.CEW)
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/0/6/sony-walkman-draadloze-sport-oortelefoon-blauw-nwws413l-cew--52781006.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/9/0/sony-walkman-draadloze-sport-oortelefoon-blauw-nwws413l-cew--60938190.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/6/6/sony-walkman-draadloze-sport-oortelefoon-blauw-nwws413l-cew--84095466.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/0/6/sony-walkman-draadloze-sport-oortelefoon-blauw-nwws413l-cew--52781006.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzAvMC82L3Nvbnktd2Fsa21hbi1kcmFhZGxvemUtc3BvcnQtb29ydGVsZWZvb24tYmxhdXctbnd3czQxM2wtY2V3LS01Mjc4MTAwNi5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/9/0/sony-walkman-draadloze-sport-oortelefoon-blauw-nwws413l-cew--60938190.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzEvOS8wL3Nvbnktd2Fsa21hbi1kcmFhZGxvemUtc3BvcnQtb29ydGVsZWZvb24tYmxhdXctbnd3czQxM2wtY2V3LS02MDkzODE5MC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/6/6/sony-walkman-draadloze-sport-oortelefoon-blauw-nwws413l-cew--84095466.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzQvNi82L3Nvbnktd2Fsa21hbi1kcmFhZGxvemUtc3BvcnQtb29ydGVsZWZvb24tYmxhdXctbnd3czQxM2wtY2V3LS04NDA5NTQ2Ni5qcGc=
   Sony Walkman draadloze sport oortelefoon Blauw (NWWS413L.CEW) (18)
   Sony Walkman draadloze sport oortelefoon Blauw (NWWS413L.CEW)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   7.34137196898911 (124)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   7.34137196898911 (124)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Sandisk SDMX28-016G-G46K MP3 16GB Zwart MP3/MP4-speler
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/9/5/1/sandisk-sdmx28-016g-g46k-mp3-16gb-black-71371951.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/9/5/1/sandisk-sdmx28-016g-g46k-mp3-16gb-black-71371951.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzkvNS8xL3NhbmRpc2stc2RteDI4LTAxNmctZzQ2ay1tcDMtMTZnYi1ibGFjay03MTM3MTk1MS5qcGc=
   Sandisk SDMX28-016G-G46K MP3 16GB Zwart MP3/MP4-speler (24)
   Sandisk SDMX28-016G-G46K MP3 16GB Zwart MP3/MP4-speler
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   7.34137196898911 (124)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   7.34137196898911 (124)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
  • Apple iPod Touch, 32 GB, Goud
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/1/9/apple-ipod-touch-32-gb-goud-35784219.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/2/0/apple-ipod-touch-32-gb-goud-35784220.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/2/1/apple-ipod-touch-32-gb-goud-35784221.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/2/2/apple-ipod-touch-32-gb-goud-35784222.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/2/3/apple-ipod-touch-32-gb-goud-35784223.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/1/9/apple-ipod-touch-32-gb-goud-35784219.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzIvMS85L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItZ291ZC0zNTc4NDIxOS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/2/0/apple-ipod-touch-32-gb-goud-35784220.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzIvMi8wL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItZ291ZC0zNTc4NDIyMC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/2/1/apple-ipod-touch-32-gb-goud-35784221.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzIvMi8xL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItZ291ZC0zNTc4NDIyMS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/2/2/apple-ipod-touch-32-gb-goud-35784222.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzIvMi8yL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItZ291ZC0zNTc4NDIyMi5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/2/3/apple-ipod-touch-32-gb-goud-35784223.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzIvMi8zL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItZ291ZC0zNTc4NDIyMy5qcGc=
   Apple iPod Touch, 32 GB, Goud (12)
   Apple iPod Touch, 32 GB, Goud
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Sony NWE393 Walkman MP3-speler Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/9/9/sony-walkman-nw-e393b-mp4-4gb-black-53147999.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/2/0/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--53217720.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/3/7/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--54635037.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/2/1/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--55069421.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/4/3/sony-walkman-nw-e393b-mp3-4gb-black-55119243.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/4/4/sony-walkman-nw-e393b-mp3-4gb-black-55119244.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/9/9/sony-walkman-nw-e393b-mp4-4gb-black-53147999.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC83LzkvOS85L3Nvbnktd2Fsa21hbi1udy1lMzkzYi1tcDQtNGdiLWJsYWNrLTUzMTQ3OTk5LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/2/0/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--53217720.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC83LzcvMi8wL3NvbnktbXAzLXNwZWxlci00LWdiLXp3YXJ0LW53ZTM5M2ItY2V3LS01MzIxNzcyMC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/3/7/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--54635037.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzAvMy83L3NvbnktbXAzLXNwZWxlci00LWdiLXp3YXJ0LW53ZTM5M2ItY2V3LS01NDYzNTAzNy5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/2/1/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--55069421.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzQvMi8xL3NvbnktbXAzLXNwZWxlci00LWdiLXp3YXJ0LW53ZTM5M2ItY2V3LS01NTA2OTQyMS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/4/3/sony-walkman-nw-e393b-mp3-4gb-black-55119243.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzIvNC8zL3Nvbnktd2Fsa21hbi1udy1lMzkzYi1tcDMtNGdiLWJsYWNrLTU1MTE5MjQzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/4/4/sony-walkman-nw-e393b-mp3-4gb-black-55119244.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzIvNC80L3Nvbnktd2Fsa21hbi1udy1lMzkzYi1tcDMtNGdiLWJsYWNrLTU1MTE5MjQ0LmpwZw==
   Sony NWE393 Walkman MP3-speler Zwart (9)
   Sony NWE393 Walkman MP3-speler Zwart
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   7.34137196898911 (124)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   84, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   7.34137196898911 (124)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   84, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Apple iPod touch 128 GB Grijs
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/3/5/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-86161335.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/5/3/apple-ipod-touch-128-gb-grijs-86199953.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/4/0/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-88281040.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/4/1/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-88281041.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/4/2/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-88281042.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/4/3/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-88281043.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/4/4/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-88281044.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/3/5/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-86161335.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzMvMy81L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMTI4Z2ItbXA0LXBsYXllci0xMjhnYi1ncmV5LTg2MTYxMzM1LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/5/3/apple-ipod-touch-128-gb-grijs-86199953.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzkvNS8zL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMTI4LWdiLWdyaWpzLTg2MTk5OTUzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/4/0/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-88281040.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzAvNC8wL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMTI4Z2ItbXA0LXBsYXllci0xMjhnYi1ncmV5LTg4MjgxMDQwLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/4/1/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-88281041.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzAvNC8xL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMTI4Z2ItbXA0LXBsYXllci0xMjhnYi1ncmV5LTg4MjgxMDQxLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/4/2/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-88281042.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzAvNC8yL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMTI4Z2ItbXA0LXBsYXllci0xMjhnYi1ncmV5LTg4MjgxMDQyLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/4/3/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-88281043.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzAvNC8zL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMTI4Z2ItbXA0LXBsYXllci0xMjhnYi1ncmV5LTg4MjgxMDQzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/4/4/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-88281044.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzAvNC80L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMTI4Z2ItbXA0LXBsYXllci0xMjhnYi1ncmV5LTg4MjgxMDQ0LmpwZw==
   Apple iPod touch 128 GB Grijs (9)
   Apple iPod touch 128 GB Grijs
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Difrnce MP855 MP3 4GB Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/3/1/difrnce-mp855-4gb-zwart-88934531.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/9/7/difrnce-mp855-mp3-4gb-black-93081297.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/9/8/difrnce-mp855-mp3-4gb-black-93081298.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/3/1/difrnce-mp855-4gb-zwart-88934531.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzUvMy8xL2RpZnJuY2UtbXA4NTUtNGdiLXp3YXJ0LTg4OTM0NTMxLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/9/7/difrnce-mp855-mp3-4gb-black-93081297.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzIvOS83L2RpZnJuY2UtbXA4NTUtbXAzLTRnYi1ibGFjay05MzA4MTI5Ny5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/9/8/difrnce-mp855-mp3-4gb-black-93081298.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzIvOS84L2RpZnJuY2UtbXA4NTUtbXAzLTRnYi1ibGFjay05MzA4MTI5OC5qcGc=
   Difrnce MP855 MP3 4GB Zwart (22)
   Difrnce MP855 MP3 4GB Zwart
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Sony Walkman NWA35B.CEW MP4-speler 16GB Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/4/6/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-16gb-black-75841446.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/4/7/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-16gb-black-75841447.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/4/8/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-16gb-black-75841448.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/4/9/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-16gb-black-75841449.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/2/5/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-88820025.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/4/6/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-16gb-black-75841446.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzQvNC82L3Nvbnktd2Fsa21hbi1ud2EzNWItY2V3LW1wNC0xNmdiLWJsYWNrLTc1ODQxNDQ2LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/4/7/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-16gb-black-75841447.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzQvNC83L3Nvbnktd2Fsa21hbi1ud2EzNWItY2V3LW1wNC0xNmdiLWJsYWNrLTc1ODQxNDQ3LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/4/8/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-16gb-black-75841448.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzQvNC84L3Nvbnktd2Fsa21hbi1ud2EzNWItY2V3LW1wNC0xNmdiLWJsYWNrLTc1ODQxNDQ4LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/4/9/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-16gb-black-75841449.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzQvNC85L3Nvbnktd2Fsa21hbi1ud2EzNWItY2V3LW1wNC0xNmdiLWJsYWNrLTc1ODQxNDQ5LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/2/5/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-88820025.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzAvMi81L3Nvbnktd2Fsa21hbi1ud2EzNWItY2V3LW1wNC1wbGF5ZXItMTZnYi1ibGFjay04ODgyMDAyNS5qcGc=
   Sony Walkman NWA35B.CEW MP4-speler 16GB Zwart (13)
   Sony Walkman NWA35B.CEW MP4-speler 16GB Zwart
   Bol.com Bol.com
   7.883753412944989 (690)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   7.883753412944989 (690)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Apple iPod touch 32 GB Sil
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/0/1/apple-ipod-touch-32gb-35615401.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/6/7/apple-ipod-touch-32-gb-sil-35784267.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/6/8/apple-ipod-touch-32-gb-sil-35784268.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/6/9/apple-ipod-touch-32-gb-sil-35784269.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/7/0/apple-ipod-touch-32-gb-sil-35784270.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/7/1/apple-ipod-touch-32-gb-sil-35784271.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/7/2/apple-ipod-touch-32-gb-sil-35784272.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/0/1/apple-ipod-touch-32gb-35615401.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzQvMC8xL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzJnYi0zNTYxNTQwMS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/6/7/apple-ipod-touch-32-gb-sil-35784267.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzIvNi83L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2Itc2lsLTM1Nzg0MjY3LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/6/8/apple-ipod-touch-32-gb-sil-35784268.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzIvNi84L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2Itc2lsLTM1Nzg0MjY4LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/6/9/apple-ipod-touch-32-gb-sil-35784269.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzIvNi85L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2Itc2lsLTM1Nzg0MjY5LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/7/0/apple-ipod-touch-32-gb-sil-35784270.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzIvNy8wL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2Itc2lsLTM1Nzg0MjcwLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/7/1/apple-ipod-touch-32-gb-sil-35784271.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzIvNy8xL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2Itc2lsLTM1Nzg0MjcxLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/7/2/apple-ipod-touch-32-gb-sil-35784272.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzIvNy8yL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2Itc2lsLTM1Nzg0MjcyLmpwZw==
   Apple iPod touch 32 GB Sil (13)
   Apple iPod touch 32 GB Sil
   BCC BCC
   8.529106520258459 (1823)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   BCC BCC
   8.529106520258459 (1823)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Apple iPod Touch 32 GB Roze -5e generatie
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/4/4/apple-ipod-touch-5g-pink-32gb2012-mc903j-a-p-19703944.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/5/5/apple-ipod-touch-32gb2012-mc903j-a-p-19470455.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/3/9/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425399.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/0/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425400.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/0/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425401.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/0/2/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425402.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/0/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425403.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/2/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383627.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/2/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383629.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/3/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383630.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/3/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383631.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/4/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329343.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/4/5/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329345.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/4/6/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329346.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/1/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505517.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/1/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505519.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/1/5/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505615.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/1/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505617.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/4/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064549.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/5/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064550.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/5/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064551.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/5/2/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064552.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/5/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064553.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/4/4/apple-ipod-touch-5g-pink-32gb2012-mc903j-a-p-19703944.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzkvNC80L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtNWctcGluay0zMmdiMjAxMi1tYzkwM2otYS1wLTE5NzAzOTQ0LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/5/5/apple-ipod-touch-32gb2012-mc903j-a-p-19470455.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzQvNS81L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzJnYjIwMTItbWM5MDNqLWEtcC0xOTQ3MDQ1NS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/3/9/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425399.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzMvOS85L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItcGluay01dGgtZ2VuZXJhdGlvbi0tMjE0MjUzOTkuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/0/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425400.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzQvMC8wL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItcGluay01dGgtZ2VuZXJhdGlvbi0tMjE0MjU0MDAuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/0/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425401.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzQvMC8xL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItcGluay01dGgtZ2VuZXJhdGlvbi0tMjE0MjU0MDEuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/0/2/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425402.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzQvMC8yL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItcGluay01dGgtZ2VuZXJhdGlvbi0tMjE0MjU0MDIuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/0/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--21425403.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzQvMC8zL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItcGluay01dGgtZ2VuZXJhdGlvbi0tMjE0MjU0MDMuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/2/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383627.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzYvMi83L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItcGluay01dGgtZ2VuZXJhdGlvbi0tMjIzODM2MjcuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/2/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383629.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzYvMi85L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItcGluay01dGgtZ2VuZXJhdGlvbi0tMjIzODM2MjkuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/3/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383630.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzYvMy8wL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItcGluay01dGgtZ2VuZXJhdGlvbi0tMjIzODM2MzAuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/3/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383631.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzYvMy8xL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItcGluay01dGgtZ2VuZXJhdGlvbi0tMjIzODM2MzEuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/4/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329343.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzMvNC8zL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItcGluay01dGgtZ2VuZXJhdGlvbi0tMjMzMjkzNDMuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/4/5/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329345.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzMvNC81L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItcGluay01dGgtZ2VuZXJhdGlvbi0tMjMzMjkzNDUuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/4/6/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329346.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzMvNC82L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItcGluay01dGgtZ2VuZXJhdGlvbi0tMjMzMjkzNDYuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/1/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505517.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzUvMS83L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItcGluay01dGgtZ2VuZXJhdGlvbi0tMjQ1MDU1MTcuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/1/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505519.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzUvMS85L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItcGluay01dGgtZ2VuZXJhdGlvbi0tMjQ1MDU1MTkuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/1/5/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505615.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzYvMS81L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItcGluay01dGgtZ2VuZXJhdGlvbi0tMjQ1MDU2MTUuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/1/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505617.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzYvMS83L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItcGluay01dGgtZ2VuZXJhdGlvbi0tMjQ1MDU2MTcuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/4/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064549.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzUvNC85L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItcGluay01dGgtZ2VuZXJhdGlvbi0tNTMwNjQ1NDkuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/5/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064550.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzUvNS8wL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItcGluay01dGgtZ2VuZXJhdGlvbi0tNTMwNjQ1NTAuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/5/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064551.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzUvNS8xL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItcGluay01dGgtZ2VuZXJhdGlvbi0tNTMwNjQ1NTEuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/5/2/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064552.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzUvNS8yL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItcGluay01dGgtZ2VuZXJhdGlvbi0tNTMwNjQ1NTIuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/5/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064553.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzUvNS8zL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMzItZ2ItcGluay01dGgtZ2VuZXJhdGlvbi0tNTMwNjQ1NTMuanBn
   Apple iPod Touch 32 GB Roze -5e generatie (13)
   Apple iPod Touch 32 GB Roze -5e generatie
   BCC BCC
   8.529106520258459 (1823)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   BCC BCC
   8.529106520258459 (1823)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Philips GoGear MP4-speler SA4VBE04KN/12
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/1/7/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-19158917.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/5/0/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-23364750.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/5/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-23364751.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/5/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-23364753.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/0/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133980.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/1/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133981.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/2/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133982.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133983.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/4/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133984.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/5/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133985.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/1/2/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-58894112.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/1/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-58894113.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/8/0/philips-gogear-mp4-player-72245780.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/9/7/philips-gogear-mp4-player-73158097.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/9/8/philips-gogear-mp4-player-73158098.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/9/9/philips-gogear-mp4-player-73158099.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/0/0/philips-gogear-mp4-player-73158100.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/0/1/philips-gogear-mp4-player-73158101.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/0/2/philips-gogear-mp4-player-73158102.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/6/8/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04kn-12-75633568.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/9/5/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04kn-12-79891595.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/9/6/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04kn-12-79891596.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/6/1/9/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04kn-12-87274619.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/5/4/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-18928954.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/1/7/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-19158917.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzkvMS83L3BoaWxpcHMtZ29nZWFyLXZpYmUtc2E0dmJlMDRrbi0xMi0xOTE1ODkxNy5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/5/0/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-23364750.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzcvNS8wL3BoaWxpcHMtbXA0LXBsYXllci1zYTR2YmUwNGtuLTIzMzY0NzUwLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/5/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-23364751.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzcvNS8xL3BoaWxpcHMtZ29nZWFyLXZpYmUtc2E0dmJlMDRrbi0xMi0yMzM2NDc1MS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/5/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-23364753.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzcvNS8zL3BoaWxpcHMtbXA0LXBsYXllci1zYTR2YmUwNGtuLTIzMzY0NzUzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/0/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133980.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzkvOC8wL3BoaWxpcHMtbXA0LXBsYXllci1zYTR2YmUwNGtuLTI1MTMzOTgwLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/1/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133981.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzkvOC8xL3BoaWxpcHMtbXA0LXBsYXllci1zYTR2YmUwNGtuLTI1MTMzOTgxLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/2/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133982.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzkvOC8yL3BoaWxpcHMtbXA0LXBsYXllci1zYTR2YmUwNGtuLTI1MTMzOTgyLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133983.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzkvOC8zL3BoaWxpcHMtbXA0LXBsYXllci1zYTR2YmUwNGtuLTI1MTMzOTgzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/4/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133984.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzkvOC80L3BoaWxpcHMtbXA0LXBsYXllci1zYTR2YmUwNGtuLTI1MTMzOTg0LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/5/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133985.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzkvOC81L3BoaWxpcHMtbXA0LXBsYXllci1zYTR2YmUwNGtuLTI1MTMzOTg1LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/1/2/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-58894112.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzEvMS8yL3BoaWxpcHMtbXA0LXBsYXllci1zYTR2YmUwNGtuLTU4ODk0MTEyLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/1/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-58894113.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzEvMS8zL3BoaWxpcHMtbXA0LXBsYXllci1zYTR2YmUwNGtuLTU4ODk0MTEzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/8/0/philips-gogear-mp4-player-72245780.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzcvOC8wL3BoaWxpcHMtZ29nZWFyLW1wNC1wbGF5ZXItNzIyNDU3ODAuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/9/7/philips-gogear-mp4-player-73158097.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzAvOS83L3BoaWxpcHMtZ29nZWFyLW1wNC1wbGF5ZXItNzMxNTgwOTcuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/9/8/philips-gogear-mp4-player-73158098.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzAvOS84L3BoaWxpcHMtZ29nZWFyLW1wNC1wbGF5ZXItNzMxNTgwOTguanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/9/9/philips-gogear-mp4-player-73158099.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzAvOS85L3BoaWxpcHMtZ29nZWFyLW1wNC1wbGF5ZXItNzMxNTgwOTkuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/0/0/philips-gogear-mp4-player-73158100.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzEvMC8wL3BoaWxpcHMtZ29nZWFyLW1wNC1wbGF5ZXItNzMxNTgxMDAuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/0/1/philips-gogear-mp4-player-73158101.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzEvMC8xL3BoaWxpcHMtZ29nZWFyLW1wNC1wbGF5ZXItNzMxNTgxMDEuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/0/2/philips-gogear-mp4-player-73158102.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzEvMC8yL3BoaWxpcHMtZ29nZWFyLW1wNC1wbGF5ZXItNzMxNTgxMDIuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/6/8/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04kn-12-75633568.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzUvNi84L3BoaWxpcHMtZ29nZWFyLW1wNC1wbGF5ZXItc2E0dmJlMDRrbi0xMi03NTYzMzU2OC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/9/5/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04kn-12-79891595.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzUvOS81L3BoaWxpcHMtZ29nZWFyLW1wNC1wbGF5ZXItc2E0dmJlMDRrbi0xMi03OTg5MTU5NS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/9/6/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04kn-12-79891596.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzUvOS82L3BoaWxpcHMtZ29nZWFyLW1wNC1wbGF5ZXItc2E0dmJlMDRrbi0xMi03OTg5MTU5Ni5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/6/1/9/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04kn-12-87274619.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzYvMS85L3BoaWxpcHMtZ29nZWFyLW1wNC1wbGF5ZXItc2E0dmJlMDRrbi0xMi04NzI3NDYxOS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/5/4/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-18928954.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzkvNS80L3BoaWxpcHMtZ29nZWFyLXZpYmUtc2E0dmJlMDRrbi0xMi0xODkyODk1NC5qcGc=
   Philips GoGear MP4-speler SA4VBE04KN/12 (18)
   Philips GoGear MP4-speler SA4VBE04KN/12
   Fonq.nl Fonq.nl
   8.5616344467703 (9)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   47.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Fonq.nl Fonq.nl
   8.5616344467703 (9)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   47.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Sangean DT-120 Pocket Radio Zilver
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/7/8/sangean-dt-120-pocket-radio-silver--27929478.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/7/8/sangean-dt-120-pocket-radio-silver--27929478.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzQvNy84L3NhbmdlYW4tZHQtMTIwLXBvY2tldC1yYWRpby1zaWx2ZXItLTI3OTI5NDc4LmpwZw==
   Sangean DT-120 Pocket Radio Zilver (7)
   Sangean DT-120 Pocket Radio Zilver
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   51.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   51.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Apple iPod touch 128GB MP4-speler 128GB Blauw
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/0/6/apple-ipod-touch-128-gb-blauw-89719706.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/4/7/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-96193547.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/4/8/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-96193548.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/4/9/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-96193549.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/5/0/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-96193550.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/5/1/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-96193551.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/0/6/apple-ipod-touch-128-gb-blauw-89719706.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzcvMC82L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMTI4LWdiLWJsYXV3LTg5NzE5NzA2LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/4/7/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-96193547.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzUvNC83L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMTI4Z2ItbXA0LXBsYXllci0xMjhnYi1ibHVlLTk2MTkzNTQ3LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/4/8/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-96193548.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzUvNC84L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMTI4Z2ItbXA0LXBsYXllci0xMjhnYi1ibHVlLTk2MTkzNTQ4LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/4/9/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-96193549.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzUvNC85L2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMTI4Z2ItbXA0LXBsYXllci0xMjhnYi1ibHVlLTk2MTkzNTQ5LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/5/0/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-96193550.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzUvNS8wL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMTI4Z2ItbXA0LXBsYXllci0xMjhnYi1ibHVlLTk2MTkzNTUwLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/5/1/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-96193551.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzUvNS8xL2FwcGxlLWlwb2QtdG91Y2gtMTI4Z2ItbXA0LXBsYXllci0xMjhnYi1ibHVlLTk2MTkzNTUxLmpwZw==
   Apple iPod touch 128GB MP4-speler 128GB Blauw (11)
   Apple iPod touch 128GB MP4-speler 128GB Blauw
   BCC BCC
   8.529106520258459 (1823)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   BCC BCC
   8.529106520258459 (1823)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Difrnce MP1851 MP4 speler Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/2/7/difrnce-mp1851-mp4-speler-zwart-88885627.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/9/1/difrnce-mp1851-96259791.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/2/7/difrnce-mp1851-mp4-speler-zwart-88885627.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzYvMi83L2RpZnJuY2UtbXAxODUxLW1wNC1zcGVsZXItendhcnQtODg4ODU2MjcuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/9/1/difrnce-mp1851-96259791.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzcvOS8xL2RpZnJuY2UtbXAxODUxLTk2MjU5NzkxLmpwZw==
   Difrnce MP1851 MP4 speler Zwart (16)
   Difrnce MP1851 MP4 speler Zwart
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Cowon M2 MP3-speler/recorder
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/7/8/cowon-m2-33913478.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/7/8/cowon-m2-33913478.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzQvNy84L2Nvd29uLW0yLTMzOTEzNDc4LmpwZw==
   Cowon M2 MP3-speler/recorder (9)
   Cowon M2 MP3-speler/recorder
   Bol.com Bol.com
   7.883753412944989 (690)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 2w (offer_sdt_2_weeks)
   Bol.com Bol.com
   7.883753412944989 (690)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 2w (offer_sdt_2_weeks)
   2
  • Pioneer XDP-30R MP3 speler 16GB Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/0/2/pioneer-xdp-30r-mp3-player-16gb-black-88285202.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/9/3/pioneer-xdp-30r-zwart-88302993.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/0/5/3/pioneer-xdp-30r-mp3-player-16gb-black-88716053.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/0/2/pioneer-xdp-30r-mp3-player-16gb-black-88285202.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzIvMC8yL3Bpb25lZXIteGRwLTMwci1tcDMtcGxheWVyLTE2Z2ItYmxhY2stODgyODUyMDIuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/9/3/pioneer-xdp-30r-zwart-88302993.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzkvOS8zL3Bpb25lZXIteGRwLTMwci16d2FydC04ODMwMjk5My5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/0/5/3/pioneer-xdp-30r-mp3-player-16gb-black-88716053.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC82LzAvNS8zL3Bpb25lZXIteGRwLTMwci1tcDMtcGxheWVyLTE2Z2ItYmxhY2stODg3MTYwNTMuanBn
   Pioneer XDP-30R MP3 speler 16GB Zwart (9)
   Pioneer XDP-30R MP3 speler 16GB Zwart
   Bol.com Bol.com
   7.883753412944989 (690)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   7.883753412944989 (690)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Difrnce MP1851
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/6/3/difrnce-mp1851-4gb--5516763.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/0/3/difrnce-mp1851-23511603.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/0/4/difrnce-mp1851-23511604.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/0/5/difrnce-mp1851-23511605.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/6/3/difrnce-mp1851-4gb--5516763.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC82LzcvNi8zL2RpZnJuY2UtbXAxODUxLTRnYi0tNTUxNjc2My5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/0/3/difrnce-mp1851-23511603.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzYvMC8zL2RpZnJuY2UtbXAxODUxLTIzNTExNjAzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/0/4/difrnce-mp1851-23511604.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzYvMC80L2RpZnJuY2UtbXAxODUxLTIzNTExNjA0LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/0/5/difrnce-mp1851-23511605.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzYvMC81L2RpZnJuY2UtbXAxODUxLTIzNTExNjA1LmpwZw==
   Difrnce MP1851 (11)
   6.4 (1)
   Difrnce MP1851
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Sandisk Clip Sport 8GB MP3 8GB Zwart, Geel
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/6/2/sandisk-sansa-clip-zip-sport-8gb-23524262.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/7/4/sandisk-sansa-clip-zip-sport-8gb-24163774.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/6/2/sandisk-sansa-clip-zip-sport-8gb-23524262.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzIvNi8yL3NhbmRpc2stc2Fuc2EtY2xpcC16aXAtc3BvcnQtOGdiLTIzNTI0MjYyLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/7/4/sandisk-sansa-clip-zip-sport-8gb-24163774.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzcvNy80L3NhbmRpc2stc2Fuc2EtY2xpcC16aXAtc3BvcnQtOGdiLTI0MTYzNzc0LmpwZw==
   Sandisk Clip Sport 8GB MP3 8GB Zwart, Geel (7)
   Sandisk Clip Sport 8GB MP3 8GB Zwart, Geel
   Conrad Conrad
   8.37431858658264 (1034)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   55.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Conrad Conrad
   8.37431858658264 (1034)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   55.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
  • Sony Walkman NW-E394 MP3 speler 8GB Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/8/0/sony-walkman-nw-e394b-mp4-8gb-black-53140880.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/1/7/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--53216717.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/0/1/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--54635001.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/5/1/sony-walkman-nw-e394b-mp3-8gb-black-55119351.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/5/2/sony-walkman-nw-e394b-mp3-8gb-black-55119352.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/9/3/sony-walkman-nw-e394b-mp4-8gb-black-96024793.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/8/0/sony-walkman-nw-e394b-mp4-8gb-black-53140880.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8wLzgvOC8wL3Nvbnktd2Fsa21hbi1udy1lMzk0Yi1tcDQtOGdiLWJsYWNrLTUzMTQwODgwLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/1/7/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--53216717.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC82LzcvMS83L3NvbnktbXAzLXNwZWxlci04LWdiLXp3YXJ0LW53ZTM5NGItY2V3LS01MzIxNjcxNy5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/0/1/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--54635001.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzAvMC8xL3NvbnktbXAzLXNwZWxlci04LWdiLXp3YXJ0LW53ZTM5NGItY2V3LS01NDYzNTAwMS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/5/1/sony-walkman-nw-e394b-mp3-8gb-black-55119351.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzMvNS8xL3Nvbnktd2Fsa21hbi1udy1lMzk0Yi1tcDMtOGdiLWJsYWNrLTU1MTE5MzUxLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/5/2/sony-walkman-nw-e394b-mp3-8gb-black-55119352.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzMvNS8yL3Nvbnktd2Fsa21hbi1udy1lMzk0Yi1tcDMtOGdiLWJsYWNrLTU1MTE5MzUyLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/9/3/sony-walkman-nw-e394b-mp4-8gb-black-96024793.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzcvOS8zL3Nvbnktd2Fsa21hbi1udy1lMzk0Yi1tcDQtOGdiLWJsYWNrLTk2MDI0NzkzLmpwZw==
   Sony Walkman NW-E394 MP3 speler 8GB Zwart (7)
   Sony Walkman NW-E394 MP3 speler 8GB Zwart
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Sony Walkman NW-E394 MP3 speler 8GB Rood
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/1/2/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-53358512.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/8/8/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-rouge-55649188.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/2/7/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-rouge-56415727.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/7/1/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-57284771.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/7/2/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-57284772.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/1/6/1/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-93282161.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/9/7/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-96024797.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/1/2/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-53358512.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzUvMS8yL3NvbnktbndlMzk0ci1tcDMtOGdiLXJlZC01MzM1ODUxMi5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/8/8/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-rouge-55649188.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzEvOC84L3NvbnktbGVjdGV1ci1tcDMtc29ueS1ud2UzOTQtNC1nby1yb3VnZS01NTY0OTE4OC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/2/7/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-rouge-56415727.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzcvMi83L3NvbnktbGVjdGV1ci1tcDMtc29ueS1ud2UzOTQtNC1nby1yb3VnZS01NjQxNTcyNy5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/7/1/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-57284771.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzcvNy8xL3NvbnktbndlMzk0ci1tcDMtOGdiLXJlZC01NzI4NDc3MS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/7/2/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-57284772.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzcvNy8yL3NvbnktbndlMzk0ci1tcDMtOGdiLXJlZC01NzI4NDc3Mi5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/1/6/1/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-93282161.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzEvNi8xL3NvbnktbndlMzk0ci1tcDMtOGdiLXJlZC05MzI4MjE2MS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/9/7/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-96024797.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzcvOS83L3NvbnktbndlMzk0ci1tcDMtOGdiLXJlZC05NjAyNDc5Ny5qcGc=
   Sony Walkman NW-E394 MP3 speler 8GB Rood (10)
   Sony Walkman NW-E394 MP3 speler 8GB Rood
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   97, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   97, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Lenco Xemio 760 BT 8GB Blauw
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/6/9/lenco-xemio-760-bt-8gb-23722769.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/7/0/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722770.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/7/1/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722771.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/7/2/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722772.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/7/3/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722773.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/7/4/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722774.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/7/5/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722775.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/7/6/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722776.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/7/7/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722777.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/7/8/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722778.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/7/9/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722779.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/8/0/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722780.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/8/1/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722781.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/8/2/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722782.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/8/3/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722783.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/8/4/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722784.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/1/6/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-29579916.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/8/2/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-29581282.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/6/9/lenco-xemio-760-bt-8gb-23722769.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzcvNi85L2xlbmNvLXhlbWlvLTc2MC1idC04Z2ItMjM3MjI3NjkuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/7/0/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722770.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzcvNy8wL2xlbmNvLXhlbWlvLTc2MC1idC04Z2ItYmx1ZS0yMzcyMjc3MC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/7/1/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722771.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzcvNy8xL2xlbmNvLXhlbWlvLTc2MC1idC04Z2ItYmx1ZS0yMzcyMjc3MS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/7/2/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722772.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzcvNy8yL2xlbmNvLXhlbWlvLTc2MC1idC04Z2ItYmx1ZS0yMzcyMjc3Mi5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/7/3/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722773.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzcvNy8zL2xlbmNvLXhlbWlvLTc2MC1idC04Z2ItYmx1ZS0yMzcyMjc3My5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/7/4/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722774.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzcvNy80L2xlbmNvLXhlbWlvLTc2MC1idC04Z2ItYmx1ZS0yMzcyMjc3NC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/7/5/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722775.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzcvNy81L2xlbmNvLXhlbWlvLTc2MC1idC04Z2ItYmx1ZS0yMzcyMjc3NS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/7/6/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722776.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzcvNy82L2xlbmNvLXhlbWlvLTc2MC1idC04Z2ItYmx1ZS0yMzcyMjc3Ni5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/7/7/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722777.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzcvNy83L2xlbmNvLXhlbWlvLTc2MC1idC04Z2ItYmx1ZS0yMzcyMjc3Ny5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/7/8/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722778.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzcvNy84L2xlbmNvLXhlbWlvLTc2MC1idC04Z2ItYmx1ZS0yMzcyMjc3OC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/7/9/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722779.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzcvNy85L2xlbmNvLXhlbWlvLTc2MC1idC04Z2ItYmx1ZS0yMzcyMjc3OS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/8/0/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722780.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzcvOC8wL2xlbmNvLXhlbWlvLTc2MC1idC04Z2ItYmx1ZS0yMzcyMjc4MC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/8/1/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722781.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzcvOC8xL2xlbmNvLXhlbWlvLTc2MC1idC04Z2ItYmx1ZS0yMzcyMjc4MS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/8/2/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722782.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzcvOC8yL2xlbmNvLXhlbWlvLTc2MC1idC04Z2ItYmx1ZS0yMzcyMjc4Mi5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/8/3/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722783.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzcvOC8zL2xlbmNvLXhlbWlvLTc2MC1idC04Z2ItYmx1ZS0yMzcyMjc4My5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/8/4/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-23722784.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8yLzcvOC80L2xlbmNvLXhlbWlvLTc2MC1idC04Z2ItYmx1ZS0yMzcyMjc4NC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/1/6/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-29579916.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC85LzkvMS82L2xlbmNvLXhlbWlvLTc2MC1idC04Z2ItYmx1ZS0yOTU3OTkxNi5qcGc=
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/8/2/lenco-xemio-760-bt-8gb-blue-29581282.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzIvOC8yL2xlbmNvLXhlbWlvLTc2MC1idC04Z2ItYmx1ZS0yOTU4MTI4Mi5qcGc=
   Lenco Xemio 760 BT 8GB Blauw (6)
   Lenco Xemio 760 BT 8GB Blauw
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   57.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   57.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Difrnce MP-851 MP3 speler Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/1/8/difrnce-mp-851-mp3-speler-zwart-88887618.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/3/2/difrnce-mp-851-mp3-speler-zwart-89623532.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/0/8/difrnce-mp851-93081408.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/0/9/difrnce-mp851-93081409.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/1/0/difrnce-mp851-93081410.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/1/8/difrnce-mp-851-mp3-speler-zwart-88887618.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC83LzYvMS84L2RpZnJuY2UtbXAtODUxLW1wMy1zcGVsZXItendhcnQtODg4ODc2MTguanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/3/2/difrnce-mp-851-mp3-speler-zwart-89623532.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8zLzUvMy8yL2RpZnJuY2UtbXAtODUxLW1wMy1zcGVsZXItendhcnQtODk2MjM1MzIuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/0/8/difrnce-mp851-93081408.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzQvMC84L2RpZnJuY2UtbXA4NTEtOTMwODE0MDguanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/0/9/difrnce-mp851-93081409.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzQvMC85L2RpZnJuY2UtbXA4NTEtOTMwODE0MDkuanBn
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/1/0/difrnce-mp851-93081410.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC8xLzQvMS8wL2RpZnJuY2UtbXA4NTEtOTMwODE0MTAuanBn
   Difrnce MP-851 MP3 speler Zwart (9)
   Difrnce MP-851 MP3 speler Zwart
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   25.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.57312821042066 (605)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   25.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Intenso Music Mover MP3 8GB Blauw
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/4/7/intenso-music-movers-mp3-speler-8-gb-blauw-bevestigingsclip-89795547.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/1/9/intenso-music-movers-mp3-speler-8-gb-blauw-bevestigingsclip-92328419.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/2/0/intenso-music-movers-mp3-speler-8-gb-blauw-bevestigingsclip-92328420.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/2/1/intenso-music-movers-mp3-speler-8-gb-blauw-bevestigingsclip-92328421.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/2/2/intenso-music-movers-mp3-speler-8-gb-blauw-bevestigingsclip-92328422.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/2/3/intenso-music-movers-mp3-speler-8-gb-blauw-bevestigingsclip-92328423.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/2/4/intenso-music-movers-mp3-speler-8-gb-blauw-bevestigingsclip-92328424.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/4/7/intenso-music-movers-mp3-speler-8-gb-blauw-bevestigingsclip-89795547.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC81LzUvNC83L2ludGVuc28tbXVzaWMtbW92ZXJzLW1wMy1zcGVsZXItOC1nYi1ibGF1dy1iZXZlc3RpZ2luZ3NjbGlwLTg5Nzk1NTQ3LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/1/9/intenso-music-movers-mp3-speler-8-gb-blauw-bevestigingsclip-92328419.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzQvMS85L2ludGVuc28tbXVzaWMtbW92ZXJzLW1wMy1zcGVsZXItOC1nYi1ibGF1dy1iZXZlc3RpZ2luZ3NjbGlwLTkyMzI4NDE5LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/2/0/intenso-music-movers-mp3-speler-8-gb-blauw-bevestigingsclip-92328420.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzQvMi8wL2ludGVuc28tbXVzaWMtbW92ZXJzLW1wMy1zcGVsZXItOC1nYi1ibGF1dy1iZXZlc3RpZ2luZ3NjbGlwLTkyMzI4NDIwLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/2/1/intenso-music-movers-mp3-speler-8-gb-blauw-bevestigingsclip-92328421.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzQvMi8xL2ludGVuc28tbXVzaWMtbW92ZXJzLW1wMy1zcGVsZXItOC1nYi1ibGF1dy1iZXZlc3RpZ2luZ3NjbGlwLTkyMzI4NDIxLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/2/2/intenso-music-movers-mp3-speler-8-gb-blauw-bevestigingsclip-92328422.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzQvMi8yL2ludGVuc28tbXVzaWMtbW92ZXJzLW1wMy1zcGVsZXItOC1nYi1ibGF1dy1iZXZlc3RpZ2luZ3NjbGlwLTkyMzI4NDIyLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/2/3/intenso-music-movers-mp3-speler-8-gb-blauw-bevestigingsclip-92328423.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzQvMi8zL2ludGVuc28tbXVzaWMtbW92ZXJzLW1wMy1zcGVsZXItOC1nYi1ibGF1dy1iZXZlc3RpZ2luZ3NjbGlwLTkyMzI4NDIzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/2/4/intenso-music-movers-mp3-speler-8-gb-blauw-bevestigingsclip-92328424.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC84LzQvMi80L2ludGVuc28tbXVzaWMtbW92ZXJzLW1wMy1zcGVsZXItOC1nYi1ibGF1dy1iZXZlc3RpZ2luZ3NjbGlwLTkyMzI4NDI0LmpwZw==
   Intenso Music Mover MP3 8GB Blauw (9)
   Intenso Music Mover MP3 8GB Blauw
   Conrad Conrad
   8.37431858658264 (1034)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   29.44, 2d (offer_sdt_2_days)
   Conrad Conrad
   8.37431858658264 (1034)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   29.44, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
   good_buy
  • Lenco Xemio-1000 Blue Waterproof MP3 Player 8GB
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/8/9/lenco-xemio-1000-blue-waterproof-mp3-player-8gb-53046589.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/9/2/lenco-xemio-1000-blue-waterproof-mp3-player-8gb-64917992.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/8/0/lenco-xemio-1000-blue-waterproof-mp3-player-8gb-74184280.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/8/9/lenco-xemio-1000-blue-waterproof-mp3-player-8gb-53046589.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC82LzUvOC85L2xlbmNvLXhlbWlvLTEwMDAtYmx1ZS13YXRlcnByb29mLW1wMy1wbGF5ZXItOGdiLTUzMDQ2NTg5LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/9/2/lenco-xemio-1000-blue-waterproof-mp3-player-8gb-64917992.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC83LzkvOS8yL2xlbmNvLXhlbWlvLTEwMDAtYmx1ZS13YXRlcnByb29mLW1wMy1wbGF5ZXItOGdiLTY0OTE3OTkyLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/8/0/lenco-xemio-1000-blue-waterproof-mp3-player-8gb-74184280.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsubmwvNTAweDUwMC80LzIvOC8wL2xlbmNvLXhlbWlvLTEwMDAtYmx1ZS13YXRlcnByb29mLW1wMy1wbGF5ZXItOGdiLTc0MTg0MjgwLmpwZw==
   Lenco Xemio-1000 Blue Waterproof MP3 Player 8GB (3)
   Lenco Xemio-1000 Blue Waterproof MP3 Player 8GB
   Blokker.nl Blokker.nl
   7.592693677677212 (786)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   45.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Blokker.nl Blokker.nl
   7.592693677677212 (786)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   45.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  2 6
  • Quick filters (quick_questions):
   • iPod DEFAULT
    • apple
   • Philips DEFAULT
    • philips
   • Difrnce DEFAULT
    • difrnce
   • 16 GB DEFAULT
    • totale_opslagcapaciteit_16.0
   • 32 GB DEFAULT
    • totale_opslagcapaciteit_32.0
   • MP4 DEFAULT
    • mp4
   • Touch DEFAULT
    • ja
   • Camera DEFAULT
    • ja
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Groot scherm DEFAULT
    • large
  • Merk (brand):
  • Prijs (price):
   • Goedkoper dan €50 (budget)
   • €50 - €100 (low)
   • €100 - €200 (medium)
   • €200 of meer (high)
  • Opslagcapaciteit (totale_opslagcapaciteit):
   • 2 GB (totale_opslagcapaciteit_2.0)
   • 4 GB (totale_opslagcapaciteit_4.0)
   • 8 GB (totale_opslagcapaciteit_8.0)
   • 16 GB (totale_opslagcapaciteit_16.0)
   • 32 GB (totale_opslagcapaciteit_32.0)
   • 64 GB (totale_opslagcapaciteit_64.0)
   • 128 GB (totale_opslagcapaciteit_128.0)
  • Schermdiagonaal (beeldschermdiagonaal_in_inch):
   • Kleiner dan 1.8 inch (tiny)
   • 1.8 inch - 2.4 inch (small)
   • 2.4 inch - 4 inch (medium)
   • Groter dan 4 inch (large)
  • Kleur (kleur):
   • Zwart (zwart)
   • Wit Witte mp3-speler (wit)
   • Blauw (blauw)
   • Rood Rode mp3-speler (rood)
   • Geel (geel)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Roze (roze)
   • Goud (goud)
   • Zilver (zilver)
  • Type speler (soort):
   • MP3 speler (mp3_speler)
   • MP4 (mp4)
   • MP4-speler (mp4_speler)
  • Touchscreen (touchscreen):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • FM radio (fm_radio):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Ingebouwde camera (built_in_camera):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Ingebouwde luidsprekers (ingebouwde_luidsprekers):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Beeldschermtype (beeldscherm_type):
   • AMOLED (amoled)
   • LCD (lcd)
   • LED (led)
   • Nee (nee)
   • OLED (oled)
   • TFT (tft)
  • Continue afspeeltijd (continue_audioafspeeltijd):
   • < 10 uur (continue_audioafspeeltijd_10)
   • 10 uur - 20 uur (continue_audioafspeeltijd_10_20)
   • 20 uur - 40 uur (continue_audioafspeeltijd_20_40)
   • ≥ 40 uur (continue_audioafspeeltijd_40)
  • Gewicht (gewicht_product):
   • < 30 g (gewicht_product_30)
   • 30 g - 40 g (gewicht_product_30_40)
   • 40 g - 90 g (gewicht_product_40_90)
   • ≥ 90 g (gewicht_product_90)
  • Camera voorkant (tweede_camera):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Productfamilie (family):
   • GoGear (gogear)
   • iPod (ipod)
   • Walkman (walkman)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • partner@vergelijk.nl