x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
x Categorieën
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • verrekijker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  verrekijker kopen

  • Algemene informatie

   De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

   Verrekijker
   Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

   Objectief en oculair
   De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

   Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

   Gewicht en weerbestendigheid
   Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

  • Veelgestelde vragen


   Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
   Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

  • Verklarende woordenlijst

   Beeldhoek
   De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Beeldveld
   De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Coating
   Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

   Diameter
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

   Dioptriecorrectie
   Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

   Helderheid
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.


   Lenskwaliteit

   De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

   Schemerindex
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Schijnbare beeldhoek
   Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

   Vergroting
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

   Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

   • Superlicht Deze verrekijkers zijn extra makkelijk mee te nemen.
   • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
   • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
   • Bushnell Bushnell maakt professionele verrekijkers voor verschillende toepassingen.
   • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
   • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
   • Waterdicht Deze verrekijkers zijn waterdicht.
   • Groen Groene verrekijkers bieden extra schutkleur.
   • Zwart Zwarte verrekijkers zijn neutraal van kleur.
  Verrekijkers 6.0 (3)
  0 - 48
  • Bushnell Legend L-series 8x42
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/2/8/bushnell-l-series-8x-42mm-39289728.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/2/6/bushnell-l-series-8x-42mm-41837526.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/2/7/bushnell-l-series-8x-42mm-41837527.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/2/8/bushnell-l-series-8x-42mm-39289728.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8yLzgvYnVzaG5lbGwtbC1zZXJpZXMtOHgtNDJtbS0zOTI4OTcyOC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/2/6/bushnell-l-series-8x-42mm-41837526.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8yLzYvYnVzaG5lbGwtbC1zZXJpZXMtOHgtNDJtbS00MTgzNzUyNi5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/2/7/bushnell-l-series-8x-42mm-41837527.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8yLzcvYnVzaG5lbGwtbC1zZXJpZXMtOHgtNDJtbS00MTgzNzUyNy5qcGc=
   Bushnell Legend L-series 8x42 (8)
   Bushnell Legend L-series 8x42
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   429, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   10
   good_buy
  • Bynolyt Stork 8x42
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/6/bynolyt-stork-8x42-33814726.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNzI3ODE/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/7/bynolyt-stork-8x42-33814727.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD05ODRkNDgwMS0wNzdjLTQ2YjMtYjEwMy01Yjg4OGQwMDgyZTQ=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/0/bynolyt-stork-8x42-50695900.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/6/bynolyt-stork-8x42-33814726.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNzI3ODE/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/7/bynolyt-stork-8x42-33814727.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD05ODRkNDgwMS0wNzdjLTQ2YjMtYjEwMy01Yjg4OGQwMDgyZTQ=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/0/bynolyt-stork-8x42-50695900.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8wLzAvYnlub2x5dC1zdG9yay04eDQyLTUwNjk1OTAwLmpwZw==
   Bynolyt Stork 8x42 (7)
   Bynolyt Stork 8x42
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   229, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
   11
   good_buy
  • Pentax PAPILIO II 8.5x21 BaK-4 Porro Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894311.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894312.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/9/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595539.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/0/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595540.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595541.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595542.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595543.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894311.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzEvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTMzODk0MzExLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894312.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzIvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTMzODk0MzEyLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/9/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595539.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzkvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTM5LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/0/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595540.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzAvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQwLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595541.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzEvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQxLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzIvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQyLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595543.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzMvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQzLmpwZw==
   Pentax PAPILIO II 8.5x21 BaK-4 Porro Zwart verrekijker (7)
   Pentax PAPILIO II 8.5x21 BaK-4 Porro Zwart verrekijker
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   195.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   195.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   195.95, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
   4
   good_buy
  • Bushnell Excursion HD BaK-4 Groen verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/9/bushnell-excursion-hd-33780779.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/5/2/bushnell-excursion-hd-36277552.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/8/bushnell-excursion-hd-40080468.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/9/bushnell-excursion-hd-40080469.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/9/bushnell-excursion-hd-33780779.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy83LzkvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTMzNzgwNzc5LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/5/2/bushnell-excursion-hd-36277552.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS81LzIvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTM2Mjc3NTUyLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/8/bushnell-excursion-hd-40080468.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzgvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTQwMDgwNDY4LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/9/bushnell-excursion-hd-40080469.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzkvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTQwMDgwNDY5LmpwZw==
   Bushnell Excursion HD BaK-4 Groen verrekijker (3)
   Bushnell Excursion HD BaK-4 Groen verrekijker
   Conrad Conrad
   8.227264707998636 (733)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   289, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad Conrad
   8.227264707998636 (733)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   289, 3d (offer_sdt_3_days)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   319, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   11
   good_buy
  • Vortex Optics Vulture HD 10x56 Dak verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/4/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733274.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/5/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733275.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/6/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733276.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/7/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733277.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/4/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733274.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi83LzQvdm9ydGV4LW9wdGljcy12dWx0dXJlLWhkLTEweDU2LTIzNzMzMjc0LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/5/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733275.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi83LzUvdm9ydGV4LW9wdGljcy12dWx0dXJlLWhkLTEweDU2LTIzNzMzMjc1LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/6/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733276.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi83LzYvdm9ydGV4LW9wdGljcy12dWx0dXJlLWhkLTEweDU2LTIzNzMzMjc2LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/7/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733277.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi83Lzcvdm9ydGV4LW9wdGljcy12dWx0dXJlLWhkLTEweDU2LTIzNzMzMjc3LmpwZw==
   Vortex Optics Vulture HD 10x56 Dak verrekijker (9)
   Vortex Optics Vulture HD 10x56 Dak verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.172715602952424 (6)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   321, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.172715602952424 (6)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   321, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   329, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   7
   good_buy
  • Bushnell H2O 10x 42mm BaK-4 Blauw verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/8/bushnell-h2o-10x-42mm-19217648.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/7/5/bushnell-h2o-10x-42mm-20828875.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/4/9/bushnell-h2o-10x-42mm-21000149.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/7/bushnell-h2o-10x-42mm-22265567.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/8/bushnell-h2o-10x-42mm-19217648.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi80LzgvYnVzaG5lbGwtaDJvLTEweC00Mm1tLTE5MjE3NjQ4LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/7/5/bushnell-h2o-10x-42mm-20828875.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC83LzUvYnVzaG5lbGwtaDJvLTEweC00Mm1tLTIwODI4ODc1LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/4/9/bushnell-h2o-10x-42mm-21000149.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS80LzkvYnVzaG5lbGwtaDJvLTEweC00Mm1tLTIxMDAwMTQ5LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/7/bushnell-h2o-10x-42mm-22265567.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS82LzcvYnVzaG5lbGwtaDJvLTEweC00Mm1tLTIyMjY1NTY3LmpwZw==
   Bushnell H2O 10x 42mm BaK-4 Blauw verrekijker (5)
   Bushnell H2O 10x 42mm BaK-4 Blauw verrekijker
   City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
   189, 5.4837409, 51.4348858 LOW
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
   189, 5.4837409, 51.4348858 LOW
   8
   good_buy
  • Bushnell Legend Ultra HD 10x 42mm
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/3/7/bushnell-legend-ultra-hd-10x-42mm-24291237.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/1/bushnell-legend-ultra-hd-10x-42mm-25161981.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/2/bushnell-legend-ultra-hd-10x-42mm-25161982.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/3/7/bushnell-legend-ultra-hd-10x-42mm-24291237.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8zLzcvYnVzaG5lbGwtbGVnZW5kLXVsdHJhLWhkLTEweC00Mm1tLTI0MjkxMjM3LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/1/bushnell-legend-ultra-hd-10x-42mm-25161981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS84LzEvYnVzaG5lbGwtbGVnZW5kLXVsdHJhLWhkLTEweC00Mm1tLTI1MTYxOTgxLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/2/bushnell-legend-ultra-hd-10x-42mm-25161982.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS84LzIvYnVzaG5lbGwtbGVnZW5kLXVsdHJhLWhkLTEweC00Mm1tLTI1MTYxOTgyLmpwZw==
   Bushnell Legend Ultra HD 10x 42mm (8)
   Bushnell Legend Ultra HD 10x 42mm
   City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
   397, 5.4837409, 51.4348858 NONE
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
   397, 5.4837409, 51.4348858 NONE
   7
   good_buy
  • Bushnell Powerview - Roof 8x 42mm
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/9/bushnell-powerview-roof-8x-42mm-18650529.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/6/bushnell-powerview-roof-8x-42mm-24617226.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/9/bushnell-powerview-roof-8x-42mm-18650529.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzkvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXJvb2YtOHgtNDJtbS0xODY1MDUyOS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/6/bushnell-powerview-roof-8x-42mm-24617226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi8yLzYvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXJvb2YtOHgtNDJtbS0yNDYxNzIyNi5qcGc=
   Bushnell Powerview - Roof 8x 42mm (3)
   Bushnell Powerview - Roof 8x 42mm
   Conrad Conrad
   8.227264707998636 (733)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad Conrad
   8.227264707998636 (733)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   9
   good_buy
  • Nikon Monarch 7 10x42
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/5/nikon-monarch-7-10x42-20429605.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/5/nikon-monarch-7-10x42-20429605.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzUvbmlrb24tbW9uYXJjaC03LTEweDQyLTIwNDI5NjA1LmpwZw==
   Nikon Monarch 7 10x42 (4)
   Nikon Monarch 7 10x42
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   419, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   419, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   419, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   9
   good_buy
  • National Geographic 10x50
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/7/national-geographic-10x50-23912327.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/7/national-geographic-10x50-23912327.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzcvbmF0aW9uYWwtZ2VvZ3JhcGhpYy0xMHg1MC0yMzkxMjMyNy5qcGc=
   National Geographic 10x50 (10)
   National Geographic 10x50
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   46.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   46.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
   most_sold
  • Nikon Aculon T01 10x21 Zwart
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/7/nikon-aculon-t01-10x21-20429607.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/5/nikon-aculon-t01-10x21-black--24808635.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/7/nikon-aculon-t01-10x21-20429607.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzcvbmlrb24tYWN1bG9uLXQwMS0xMHgyMS0yMDQyOTYwNy5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/5/nikon-aculon-t01-10x21-black--24808635.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8zLzUvbmlrb24tYWN1bG9uLXQwMS0xMHgyMS1ibGFjay0tMjQ4MDg2MzUuanBn
   Nikon Aculon T01 10x21 Zwart (4)
   Nikon Aculon T01 10x21 Zwart
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   8
   good_buy
  • Steiner Safari UltraSharp
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/2/steiner-safari-ultrasharp-24721602.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/2/steiner-safari-ultrasharp-24721602.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8wLzIvc3RlaW5lci1zYWZhcmktdWx0cmFzaGFycC0yNDcyMTYwMi5qcGc=
   Steiner Safari UltraSharp (3)
   Steiner Safari UltraSharp
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   9
   good_buy
  • Olympus 10x21 DPC I Porro Zilver verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/8/olympus-10x21-dpc-i-2631698.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/7/olympus-10x21-dpc-i-17222327.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/9/2/olympus-10x21-dpc-i-23667392.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/8/olympus-10x21-dpc-i-2631698.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi85Lzgvb2x5bXB1cy0xMHgyMS1kcGMtaS0yNjMxNjk4LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/7/olympus-10x21-dpc-i-17222327.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzcvb2x5bXB1cy0xMHgyMS1kcGMtaS0xNzIyMjMyNy5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/9/2/olympus-10x21-dpc-i-23667392.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy85LzIvb2x5bXB1cy0xMHgyMS1kcGMtaS0yMzY2NzM5Mi5qcGc=
   Olympus 10x21 DPC I Porro Zilver verrekijker (5)
   Olympus 10x21 DPC I Porro Zilver verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   54.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   54.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   54.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   7
   good_buy
  • Vortex Solo 10x36
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/8/3/vortex-solo-10x36-43247783.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/1/vortex-solo-10x36-54621981.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/7/5/vortex-solo-10x36-55296875.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/8/3/vortex-solo-10x36-43247783.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy84LzMvdm9ydGV4LXNvbG8tMTB4MzYtNDMyNDc3ODMuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/1/vortex-solo-10x36-54621981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS84LzEvdm9ydGV4LXNvbG8tMTB4MzYtNTQ2MjE5ODEuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/7/5/vortex-solo-10x36-55296875.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC83LzUvdm9ydGV4LXNvbG8tMTB4MzYtNTUyOTY4NzUuanBn
   Vortex Solo 10x36 (3)
   Vortex Solo 10x36
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   9
   good_buy
  • Bushnell Legend M-series 8x42
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/8/bushnell-m-series-8x-42mm-39279878.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/4/5/bushnell-m-series-8x-42mm-41837545.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/4/6/bushnell-m-series-8x-42mm-41837546.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/8/bushnell-m-series-8x-42mm-39279878.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC83LzgvYnVzaG5lbGwtbS1zZXJpZXMtOHgtNDJtbS0zOTI3OTg3OC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/4/5/bushnell-m-series-8x-42mm-41837545.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS80LzUvYnVzaG5lbGwtbS1zZXJpZXMtOHgtNDJtbS00MTgzNzU0NS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/4/6/bushnell-m-series-8x-42mm-41837546.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS80LzYvYnVzaG5lbGwtbS1zZXJpZXMtOHgtNDJtbS00MTgzNzU0Ni5qcGc=
   Bushnell Legend M-series 8x42 (3)
   Bushnell Legend M-series 8x42
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   549, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   549, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   549, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   9
   good_buy
  • Nikon Action EX 7X50 CF
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/9/1/nikon-action-ex-7x50-cf-17875591.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/1/nikon-action-ex-7x50-cf-17875411.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/9/1/nikon-action-ex-7x50-cf-17875591.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS85LzEvbmlrb24tYWN0aW9uLWV4LTd4NTAtY2YtMTc4NzU1OTEuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/1/nikon-action-ex-7x50-cf-17875411.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8xLzEvbmlrb24tYWN0aW9uLWV4LTd4NTAtY2YtMTc4NzU0MTEuanBn
   Nikon Action EX 7X50 CF (5)
   Nikon Action EX 7X50 CF
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.172715602952424 (6)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.172715602952424 (6)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
   229, 5.4837409, 51.4348858 LOW
   2
   good_buy
  • Tasco Verrekijker met verstelbare vergroting 10-30x50 - 1 maat
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/0/tasco-verrekijker-met-verstelbare-vergroting-10-30x50-1-maat-52732270.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kZWNhdGhsb24ubmwvbWVkaWEvODExLzgxMTE5NDEvYmlnX2Y1MWVlMzliNDdkYzRhZTU5ZTQ4NWY1OGZjMzk1Y2MzLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/2/tasco-verrekijker-met-verstelbare-vergroting-10-30x50-1-maat-53841772.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/4/6/tasco-verrekijker-met-verstelbare-vergroting-10-30x50-1-maat-55066946.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/0/tasco-verrekijker-met-verstelbare-vergroting-10-30x50-1-maat-52732270.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kZWNhdGhsb24ubmwvbWVkaWEvODExLzgxMTE5NDEvYmlnX2Y1MWVlMzliNDdkYzRhZTU5ZTQ4NWY1OGZjMzk1Y2MzLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/2/tasco-verrekijker-met-verstelbare-vergroting-10-30x50-1-maat-53841772.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy83LzIvdGFzY28tdmVycmVraWprZXItbWV0LXZlcnN0ZWxiYXJlLXZlcmdyb3RpbmctMTAtMzB4NTAtMS1tYWF0LTUzODQxNzcyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/4/6/tasco-verrekijker-met-verstelbare-vergroting-10-30x50-1-maat-55066946.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzYvdGFzY28tdmVycmVraWprZXItbWV0LXZlcnN0ZWxiYXJlLXZlcmdyb3RpbmctMTAtMzB4NTAtMS1tYWF0LTU1MDY2OTQ2LmpwZw==
   Tasco Verrekijker met verstelbare vergroting 10-30x50 - 1 maat (7)
   Tasco Verrekijker met verstelbare vergroting 10-30x50 - 1 maat
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.004868794194406 (365)
   89.99, 4d (offer_sdt_4_days)
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.004868794194406 (365)
   89.99, 4d (offer_sdt_4_days)
   Decathlon Apeldoorn Decathlon Apeldoorn
   8.178031394678571 (14)
   89.99, 5.9939465, 52.2092009 UNKNOWN
   6
   good_buy
  • Nikon Aculon A211 12x50 BaK-4 Porro Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/3/nikon-aculon-a211-12x50-20429613.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/6/nikon-aculon-a211-12x50-24808646.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/6/nikon-aculon-a211-12x50-50055976.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/7/nikon-aculon-a211-12x50-50055977.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/3/nikon-aculon-a211-12x50-20429613.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzMvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTJ4NTAtMjA0Mjk2MTMuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/6/nikon-aculon-a211-12x50-24808646.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzYvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTJ4NTAtMjQ4MDg2NDYuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/6/nikon-aculon-a211-12x50-50055976.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS83LzYvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTJ4NTAtNTAwNTU5NzYuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/7/nikon-aculon-a211-12x50-50055977.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS83Lzcvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTJ4NTAtNTAwNTU5NzcuanBn
   Nikon Aculon A211 12x50 BaK-4 Porro Zwart verrekijker (6)
   Nikon Aculon A211 12x50 BaK-4 Porro Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.172715602952424 (6)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.172715602952424 (6)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Meopta MeoPro 8x42 HD
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/7/meopta-meopro-8x42hd-33978937.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/3/meopta-meopro-8x42-hd-50696163.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/1/meopta-meopro-8x42hd-52090461.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/2/meopta-meopro-8x42hd-52090462.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/3/meopta-meopro-8x42hd-52090463.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/7/meopta-meopro-8x42hd-33978937.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8zLzcvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyaGQtMzM5Nzg5MzcuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/3/meopta-meopro-8x42-hd-50696163.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS82LzMvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyLWhkLTUwNjk2MTYzLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/1/meopta-meopro-8x42hd-52090461.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzEvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyaGQtNTIwOTA0NjEuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/2/meopta-meopro-8x42hd-52090462.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzIvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyaGQtNTIwOTA0NjIuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/3/meopta-meopro-8x42hd-52090463.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzMvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyaGQtNTIwOTA0NjMuanBn
   Meopta MeoPro 8x42 HD (4)
   Meopta MeoPro 8x42 HD
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   489, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   489, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   489, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   8
  • National Geographic 8x21
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/8/national-geographic-8x21-23912318.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/8/national-geographic-8x21-23912318.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8xLzgvbmF0aW9uYWwtZ2VvZ3JhcGhpYy04eDIxLTIzOTEyMzE4LmpwZw==
   National Geographic 8x21 (4)
   National Geographic 8x21
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   21.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   21.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Bushnell Trophy XLT BaK-4 Zwart, Groen verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/0/bushnell-trophy-xlt-17956130.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/0/bushnell-trophy-xlt-17956130.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8zLzAvYnVzaG5lbGwtdHJvcGh5LXhsdC0xNzk1NjEzMC5qcGc=
   Bushnell Trophy XLT BaK-4 Zwart, Groen verrekijker (4)
   Bushnell Trophy XLT BaK-4 Zwart, Groen verrekijker
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.004868794194406 (365)
   129.99, 4d (offer_sdt_4_days)
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.004868794194406 (365)
   129.99, 4d (offer_sdt_4_days)
   Decathlon Apeldoorn Decathlon Apeldoorn
   8.178031394678571 (14)
   129.99, 5.9939465, 52.2092009 UNKNOWN
   7
  • Tasco Verrekijker 9x63 - 1 maat
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/2/1/tasco-verrekijker-9x63-1-maat-53601721.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kZWNhdGhsb24ubmwvbWVkaWEvODE1LzgxNTc4MzgvYmlnX2QwMzllMWM5OTM0ZTQ1N2M5MmVkMTU5NDg1YjU1YWM5LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/2/1/tasco-verrekijker-9x63-1-maat-53601721.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kZWNhdGhsb24ubmwvbWVkaWEvODE1LzgxNTc4MzgvYmlnX2QwMzllMWM5OTM0ZTQ1N2M5MmVkMTU5NDg1YjU1YWM5LmpwZw==
   Tasco Verrekijker 9x63 - 1 maat (6)
   Tasco Verrekijker 9x63 - 1 maat
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.004868794194406 (365)
   99.99, 4d (offer_sdt_4_days)
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.004868794194406 (365)
   99.99, 4d (offer_sdt_4_days)
   Decathlon Apeldoorn Decathlon Apeldoorn
   8.178031394678571 (14)
   99.99, 5.9939465, 52.2092009 UNKNOWN
   6
   good_buy
  • Nikon Monarch 5 8x42
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/3/nikon-monarch-5-8x42-20429623.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/3/nikon-monarch-5-8x42-24808693.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/3/nikon-monarch-5-8x42-20429623.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8yLzMvbmlrb24tbW9uYXJjaC01LTh4NDItMjA0Mjk2MjMuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/3/nikon-monarch-5-8x42-24808693.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi85LzMvbmlrb24tbW9uYXJjaC01LTh4NDItMjQ4MDg2OTMuanBn
   Nikon Monarch 5 8x42 (2)
   Nikon Monarch 5 8x42
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.172715602952424 (6)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   264, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.172715602952424 (6)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   264, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   269, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   8
  • Nikon Monarch 5 10x42
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/0/nikon-monarch-5-10x42-20429620.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/3/nikon-monarch-5-10x42-48187003.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/0/nikon-monarch-5-10x42-20429620.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8yLzAvbmlrb24tbW9uYXJjaC01LTEweDQyLTIwNDI5NjIwLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/3/nikon-monarch-5-10x42-48187003.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8wLzMvbmlrb24tbW9uYXJjaC01LTEweDQyLTQ4MTg3MDAzLmpwZw==
   Nikon Monarch 5 10x42 (2)
   Nikon Monarch 5 10x42
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   279, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   8
  • Meopta MeoPro 10x42 HD
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/3/5/meopta-meopro-hd-10x42-34580735.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/5/7/meopta-meopro-hd-10x42-35149557.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/5/8/meopta-meopro-hd-10x42-35149558.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/7/meopta-meopro-hd-10x42-45265077.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/8/meopta-meopro-hd-10x42-45265078.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/9/meopta-meopro-hd-10x42-45265079.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/3/5/meopta-meopro-hd-10x42-34580735.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8zLzUvbWVvcHRhLW1lb3Byby1oZC0xMHg0Mi0zNDU4MDczNS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/5/7/meopta-meopro-hd-10x42-35149557.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS81LzcvbWVvcHRhLW1lb3Byby1oZC0xMHg0Mi0zNTE0OTU1Ny5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/5/8/meopta-meopro-hd-10x42-35149558.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS81LzgvbWVvcHRhLW1lb3Byby1oZC0xMHg0Mi0zNTE0OTU1OC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/7/meopta-meopro-hd-10x42-45265077.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzcvbWVvcHRhLW1lb3Byby1oZC0xMHg0Mi00NTI2NTA3Ny5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/8/meopta-meopro-hd-10x42-45265078.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzgvbWVvcHRhLW1lb3Byby1oZC0xMHg0Mi00NTI2NTA3OC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/9/meopta-meopro-hd-10x42-45265079.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzkvbWVvcHRhLW1lb3Byby1oZC0xMHg0Mi00NTI2NTA3OS5qcGc=
   Meopta MeoPro 10x42 HD (2)
   Meopta MeoPro 10x42 HD
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   499, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   9
  • Pentax 8 x 25 UCF WP verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/0/0/pentax-8-x-25-ucf-wp-13591700.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/7/pentax-8-x-25-ucf-wp-24592127.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/0/0/pentax-8-x-25-ucf-wp-13591700.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy8wLzAvcGVudGF4LTgteC0yNS11Y2Ytd3AtMTM1OTE3MDAuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/7/pentax-8-x-25-ucf-wp-24592127.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS8yLzcvcGVudGF4LTgteC0yNS11Y2Ytd3AtMjQ1OTIxMjcuanBn
   Pentax 8 x 25 UCF WP verrekijker (5)
   Pentax 8 x 25 UCF WP verrekijker
   City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
   159, 5.4837409, 51.4348858 LOW
   City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
   159, 5.4837409, 51.4348858 LOW
   1
  • Bresser Optics Jagd PO 8 x 56
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/9/bresser-optics-jagd-po-8-x-56-19985369.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/9/bresser-optics-jagd-po-8-x-56-19985369.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy82LzkvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtamFnZC1wby04LXgtNTYtMTk5ODUzNjkuanBn
   Bresser Optics Jagd PO 8 x 56 (5)
   Bresser Optics Jagd PO 8 x 56
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   119, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   6
  • Vortex Optics Viper HD 8x42 Dak Groen verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/4/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733494.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/5/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733495.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733496.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/7/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733497.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/4/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733494.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC85LzQvdm9ydGV4LW9wdGljcy12aXBlci1oZC04eDQyLTIzNzMzNDk0LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/5/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733495.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC85LzUvdm9ydGV4LW9wdGljcy12aXBlci1oZC04eDQyLTIzNzMzNDk1LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733496.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC85LzYvdm9ydGV4LW9wdGljcy12aXBlci1oZC04eDQyLTIzNzMzNDk2LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/7/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733497.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC85Lzcvdm9ydGV4LW9wdGljcy12aXBlci1oZC04eDQyLTIzNzMzNDk3LmpwZw==
   Vortex Optics Viper HD 8x42 Dak Groen verrekijker (5)
   Vortex Optics Viper HD 8x42 Dak Groen verrekijker
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   429, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
   2
  • Leica Ultravid 10X25 BR
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/8/6/leica-ultravid-10x25-br-17690786.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/0/leica-ultravid-10x25-br-17718020.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/2/leica-ultravid-10x25-br-17405112.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/8/6/leica-ultravid-10x25-br-17690786.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy84LzYvbGVpY2EtdWx0cmF2aWQtMTB4MjUtYnItMTc2OTA3ODYuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/0/leica-ultravid-10x25-br-17718020.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8yLzAvbGVpY2EtdWx0cmF2aWQtMTB4MjUtYnItMTc3MTgwMjAuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/2/leica-ultravid-10x25-br-17405112.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8xLzIvbGVpY2EtdWx0cmF2aWQtMTB4MjUtYnItMTc0MDUxMTIuanBn
   Leica Ultravid 10X25 BR (2)
   Leica Ultravid 10X25 BR
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   725, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   725, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   725, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
   4
  • Nikon Aculon A211 10x42
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/0/nikon-aculon-a211-10x42-20429610.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/9/nikon-aculon-a211-10x42-24808639.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/0/nikon-aculon-a211-10x42-20429610.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzAvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTB4NDItMjA0Mjk2MTAuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/9/nikon-aculon-a211-10x42-24808639.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8zLzkvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTB4NDItMjQ4MDg2MzkuanBn
   Nikon Aculon A211 10x42 (2)
   Nikon Aculon A211 10x42
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   94.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   94.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   94.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   8
  • Bushnell H2O 8x 42mm
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/9/bushnell-8-x-42-h20-16119079.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/4/bushnell-h2o-8x-42mm-20809414.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/1/bushnell-h2o-8x-42mm-21000151.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/9/bushnell-8-x-42-h20-16119079.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC83LzkvYnVzaG5lbGwtOC14LTQyLWgyMC0xNjExOTA3OS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/4/bushnell-h2o-8x-42mm-20809414.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzQvYnVzaG5lbGwtaDJvLTh4LTQybW0tMjA4MDk0MTQuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/1/bushnell-h2o-8x-42mm-21000151.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS81LzEvYnVzaG5lbGwtaDJvLTh4LTQybW0tMjEwMDAxNTEuanBn
   Bushnell H2O 8x 42mm (1)
   Bushnell H2O 8x 42mm
   Conrad Conrad
   8.227264707998636 (733)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad Conrad
   8.227264707998636 (733)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 3d (offer_sdt_3_days)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   155.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   10
  • Vortex Diamondback 10x42
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/4/8/vortex-diamondback-10x42-65200748.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/3/vortex-diamondback-10x42-73625113.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/2/2/vortex-diamondback-10x42-74186422.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/4/8/vortex-diamondback-10x42-65200748.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy80Lzgvdm9ydGV4LWRpYW1vbmRiYWNrLTEweDQyLTY1MjAwNzQ4LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/3/vortex-diamondback-10x42-73625113.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8xLzMvdm9ydGV4LWRpYW1vbmRiYWNrLTEweDQyLTczNjI1MTEzLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/2/2/vortex-diamondback-10x42-74186422.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzIvdm9ydGV4LWRpYW1vbmRiYWNrLTEweDQyLTc0MTg2NDIyLmpwZw==
   Vortex Diamondback 10x42 (2)
   Vortex Diamondback 10x42
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   9
  • Carl Zeiss Conquest HD 10x42 Schmidt-Pechan Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/1/carl-zeiss-conquest-hd-10x42-23944021.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/1/carl-zeiss-conquest-hd-10x42-23944021.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8yLzEvY2FybC16ZWlzcy1jb25xdWVzdC1oZC0xMHg0Mi0yMzk0NDAyMS5qcGc=
   Carl Zeiss Conquest HD 10x42 Schmidt-Pechan Zwart verrekijker (5)
   Carl Zeiss Conquest HD 10x42 Schmidt-Pechan Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.172715602952424 (6)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1049, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.172715602952424 (6)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1049, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Nikon Monarch 5 12x42
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/2/nikon-monarch-5-12x42-24808692.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/2/nikon-monarch-5-12x42-24808692.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi85LzIvbmlrb24tbW9uYXJjaC01LTEyeDQyLTI0ODA4NjkyLmpwZw==
   Nikon Monarch 5 12x42 (3)
   Nikon Monarch 5 12x42
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.172715602952424 (6)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.172715602952424 (6)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
   459, 5.4837409, 51.4348858 LOW
   2
  • Swarovski Bino Guard EL
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/7/2/swarovski-bino-guard-el-48278472.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1lYzVkM2I3Ni1mZTg3LTQ2ODEtYWM5YS0wYzEwMWE4ZDk2NzI=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/0/swarovski-bino-guard-el-55558050.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/swarovski-bino-guard-el-74182196.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/7/2/swarovski-bino-guard-el-48278472.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1lYzVkM2I3Ni1mZTg3LTQ2ODEtYWM5YS0wYzEwMWE4ZDk2NzI=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/0/swarovski-bino-guard-el-55558050.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC81LzAvc3dhcm92c2tpLWJpbm8tZ3VhcmQtZWwtNTU1NTgwNTAuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/swarovski-bino-guard-el-74182196.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS85LzYvc3dhcm92c2tpLWJpbm8tZ3VhcmQtZWwtNzQxODIxOTYuanBn
   Swarovski Bino Guard EL (3)
   Swarovski Bino Guard EL
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   44, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   44, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   44, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
   3
  • Bynolyt Telescoop Spacelyt S80 20-60x
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/2/bynolyt-telescoop-spacelyt-s80-20-60x-52454602.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/0/bynolyt-telescoop-spacelyt-s80-20-60x-53560820.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/2/bynolyt-telescoop-spacelyt-s80-20-60x-52454602.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8wLzIvYnlub2x5dC10ZWxlc2Nvb3Atc3BhY2VseXQtczgwLTIwLTYweC01MjQ1NDYwMi5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/0/bynolyt-telescoop-spacelyt-s80-20-60x-53560820.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8yLzAvYnlub2x5dC10ZWxlc2Nvb3Atc3BhY2VseXQtczgwLTIwLTYweC01MzU2MDgyMC5qcGc=
   Bynolyt Telescoop Spacelyt S80 20-60x (3)
   Bynolyt Telescoop Spacelyt S80 20-60x
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   414, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   414, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   414, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
   4
  • Bynolyt Buzzard III 8x42SHR ZW
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/1/bynolyt-buzzard-iii-8x42shr-zw-48107631.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD05ZGY5NjhmOC03MzEyLTRkZTItODUyYS1iNDY4YjdhNDliYzk=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/1/bynolyt-buzzard-iii-8x42shr-zw-61204261.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/5/bynolyt-buzzard-iii-8x42shr-zw-74181955.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/1/bynolyt-buzzard-iii-8x42shr-zw-48107631.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD05ZGY5NjhmOC03MzEyLTRkZTItODUyYS1iNDY4YjdhNDliYzk=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/1/bynolyt-buzzard-iii-8x42shr-zw-61204261.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi82LzEvYnlub2x5dC1idXp6YXJkLWlpaS04eDQyc2hyLXp3LTYxMjA0MjYxLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/5/bynolyt-buzzard-iii-8x42shr-zw-74181955.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS81LzUvYnlub2x5dC1idXp6YXJkLWlpaS04eDQyc2hyLXp3LTc0MTgxOTU1LmpwZw==
   Bynolyt Buzzard III 8x42SHR ZW (3)
   Bynolyt Buzzard III 8x42SHR ZW
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   484, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   484, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   484, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
   4
  • Nikon Aculon T01 8x21 Wit
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/6/nikon-aculon-t01-8x21-20429606.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/2/nikon-aculon-t01-8x21-white--24808632.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/6/nikon-aculon-t01-8x21-20429606.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzYvbmlrb24tYWN1bG9uLXQwMS04eDIxLTIwNDI5NjA2LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/2/nikon-aculon-t01-8x21-white--24808632.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8zLzIvbmlrb24tYWN1bG9uLXQwMS04eDIxLXdoaXRlLS0yNDgwODYzMi5qcGc=
   Nikon Aculon T01 8x21 Wit (3)
   Nikon Aculon T01 8x21 Wit
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   52.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   52.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   52.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   7
  • Olympus 10x50 DPS-I Porro Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/olympus-10x50-dps-i-4950934.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/6/olympus-10x50-dps-i-17825226.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/2/olympus-10x50-dps-i-17865342.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/7/olympus-10x50-dps-i-18518647.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/7/olympus-10x50-dps-i-24640527.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/olympus-10x50-dps-i-4950934.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8zLzQvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS00OTUwOTM0LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/6/olympus-10x50-dps-i-17825226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8yLzYvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0xNzgyNTIyNi5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/2/olympus-10x50-dps-i-17865342.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy80LzIvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0xNzg2NTM0Mi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/7/olympus-10x50-dps-i-18518647.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80Lzcvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0xODUxODY0Ny5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/7/olympus-10x50-dps-i-24640527.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzcvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0yNDY0MDUyNy5qcGc=
   Olympus 10x50 DPS-I Porro Zwart verrekijker (3)
   Olympus 10x50 DPS-I Porro Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.172715602952424 (6)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.172715602952424 (6)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   75, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   7
  • Nikon 10X25HG L DCF Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/0/8/nikon-10x25hg-l-dcf-17701208.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/3/nikon-10x25hg-l-dcf-18217633.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/nikon-10x25hg-l-dcf-18234426.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/1/nikon-10x25hg-l-dcf-18259981.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/3/nikon-10x25hg-l-dcf-18275043.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/3/nikon-10x25hg-l-dcf-24808363.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/nikon-10x25hg-l-dcf-16550320.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/0/8/nikon-10x25hg-l-dcf-17701208.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8wLzgvbmlrb24tMTB4MjVoZy1sLWRjZi0xNzcwMTIwOC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/3/nikon-10x25hg-l-dcf-18217633.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8zLzMvbmlrb24tMTB4MjVoZy1sLWRjZi0xODIxNzYzMy5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/nikon-10x25hg-l-dcf-18234426.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC8yLzYvbmlrb24tMTB4MjVoZy1sLWRjZi0xODIzNDQyNi5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/1/nikon-10x25hg-l-dcf-18259981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS84LzEvbmlrb24tMTB4MjVoZy1sLWRjZi0xODI1OTk4MS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/3/nikon-10x25hg-l-dcf-18275043.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzMvbmlrb24tMTB4MjVoZy1sLWRjZi0xODI3NTA0My5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/3/nikon-10x25hg-l-dcf-24808363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82LzMvbmlrb24tMTB4MjVoZy1sLWRjZi0yNDgwODM2My5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/nikon-10x25hg-l-dcf-16550320.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8yLzAvbmlrb24tMTB4MjVoZy1sLWRjZi0xNjU1MDMyMC5qcGc=
   Nikon 10X25HG L DCF Zwart verrekijker (3)
   Nikon 10X25HG L DCF Zwart verrekijker
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   359, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   359, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   359, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
   3
  • Nikon Prostaff 5 8x42 Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/8/4/nikon-prostaff-5-8x42-23961784.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/4/nikon-prostaff-5-8x42-23961834.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/9/nikon-prostaff-5-8x42-24808749.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/8/4/nikon-prostaff-5-8x42-23961784.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy84LzQvbmlrb24tcHJvc3RhZmYtNS04eDQyLTIzOTYxNzg0LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/4/nikon-prostaff-5-8x42-23961834.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8zLzQvbmlrb24tcHJvc3RhZmYtNS04eDQyLTIzOTYxODM0LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/9/nikon-prostaff-5-8x42-24808749.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80Lzkvbmlrb24tcHJvc3RhZmYtNS04eDQyLTI0ODA4NzQ5LmpwZw==
   Nikon Prostaff 5 8x42 Zwart verrekijker (3)
   Nikon Prostaff 5 8x42 Zwart verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   134.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   134.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   134.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   7
  • Bushnell Excursion HD 10 x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/0/bushnell-excursion-hd-10x-42mm-40080470.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/1/bushnell-excursion-hd-10x-42mm-40080471.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/0/bushnell-excursion-hd-10x-42mm-40080470.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC83LzAvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTEweC00Mm1tLTQwMDgwNDcwLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/1/bushnell-excursion-hd-10x-42mm-40080471.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC83LzEvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTEweC00Mm1tLTQwMDgwNDcxLmpwZw==
   Bushnell Excursion HD 10 x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker (1)
   Bushnell Excursion HD 10 x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker
   Conrad Conrad
   8.227264707998636 (733)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad Conrad
   8.227264707998636 (733)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 3d (offer_sdt_3_days)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   339, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   10
  • Bynolyt Stork 10x42
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/5/bynolyt-stork-wpr-10x42-33763935.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/6/bynolyt-stork-wpr-10x42-33763936.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/9/6/bynolyt-stork-wpr-10x42-45364096.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/5/bynolyt-stork-wpr-10x42-33763935.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8zLzUvYnlub2x5dC1zdG9yay13cHItMTB4NDItMzM3NjM5MzUuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/6/bynolyt-stork-wpr-10x42-33763936.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8zLzYvYnlub2x5dC1zdG9yay13cHItMTB4NDItMzM3NjM5MzYuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/9/6/bynolyt-stork-wpr-10x42-45364096.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC85LzYvYnlub2x5dC1zdG9yay13cHItMTB4NDItNDUzNjQwOTYuanBn
   Bynolyt Stork 10x42 (1)
   Bynolyt Stork 10x42
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   229, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
   11
  • Olympus 8x25 PCI Porro Zwart, Zilver verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/7/olympus-8x25-pci-2631697.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/9/olympus-8x25-pci-14704959.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/8/olympus-8x25-pci-17825228.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/8/olympus-8x25-pci-24585648.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/7/olympus-8x25-pci-2631697.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi85Lzcvb2x5bXB1cy04eDI1LXBjaS0yNjMxNjk3LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/9/olympus-8x25-pci-14704959.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS81Lzkvb2x5bXB1cy04eDI1LXBjaS0xNDcwNDk1OS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/8/olympus-8x25-pci-17825228.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8yLzgvb2x5bXB1cy04eDI1LXBjaS0xNzgyNTIyOC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/8/olympus-8x25-pci-24585648.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi80Lzgvb2x5bXB1cy04eDI1LXBjaS0yNDU4NTY0OC5qcGc=
   Olympus 8x25 PCI Porro Zwart, Zilver verrekijker (1)
   Olympus 8x25 PCI Porro Zwart, Zilver verrekijker
   Wehkamp Wehkamp
   8.291547866995147 (495)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.291547866995147 (495)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   70.43, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
   10
  • Leica Ultravid 12X50 HD
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/3/7/leica-ultravid-12x50-hd-16791237.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/3/7/leica-ultravid-12x50-hd-16791237.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8zLzcvbGVpY2EtdWx0cmF2aWQtMTJ4NTAtaGQtMTY3OTEyMzcuanBn
   Leica Ultravid 12X50 HD (4)
   Leica Ultravid 12X50 HD
   Nivo-schweitzer.nl Nivo-schweitzer.nl
   2340, 4.8864584, 52.3832474 NONE
   Nivo-schweitzer.nl Nivo-schweitzer.nl
   2340, 4.8864584, 52.3832474 NONE
   1
  • Bushnell 8 X 32 Powerview
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/0/bushnell-8-x-32-powerview-17404660.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/2/1/bushnell-8-x-32-powerview-20925421.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/0/bushnell-8-x-32-powerview-17404660.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi82LzAvYnVzaG5lbGwtOC14LTMyLXBvd2Vydmlldy0xNzQwNDY2MC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/2/1/bushnell-8-x-32-powerview-20925421.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8yLzEvYnVzaG5lbGwtOC14LTMyLXBvd2Vydmlldy0yMDkyNTQyMS5qcGc=
   Bushnell 8 X 32 Powerview (1)
   Bushnell 8 X 32 Powerview
   Conrad Conrad
   8.227264707998636 (733)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad Conrad
   8.227264707998636 (733)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   9
  • Olympus 10x25 WP II BaK-4 Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/8/olympus-10x25-wp-ii-19405188.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/5/olympus-10x25-wp-ii-21366335.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/6/olympus-10x25-wp-ii-21366336.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/8/olympus-10x25-wp-ii-19405188.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS84Lzgvb2x5bXB1cy0xMHgyNS13cC1paS0xOTQwNTE4OC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/5/olympus-10x25-wp-ii-21366335.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8zLzUvb2x5bXB1cy0xMHgyNS13cC1paS0yMTM2NjMzNS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/6/olympus-10x25-wp-ii-21366336.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8zLzYvb2x5bXB1cy0xMHgyNS13cC1paS0yMTM2NjMzNi5qcGc=
   Olympus 10x25 WP II BaK-4 Zwart verrekijker (1)
   Olympus 10x25 WP II BaK-4 Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.172715602952424 (6)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.172715602952424 (6)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   82.84, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
   10
  • Bushnell 198104 verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/5/7/bushnell-198104-binocular-41390257.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/9/4/bushnell-198104-binocular-41774694.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/1/5/bushnell-198104-binocular-42363815.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/1/6/bushnell-198104-binocular-42363816.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/5/7/bushnell-198104-binocular-41390257.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi81LzcvYnVzaG5lbGwtMTk4MTA0LWJpbm9jdWxhci00MTM5MDI1Ny5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/9/4/bushnell-198104-binocular-41774694.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi85LzQvYnVzaG5lbGwtMTk4MTA0LWJpbm9jdWxhci00MTc3NDY5NC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/1/5/bushnell-198104-binocular-42363815.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8xLzUvYnVzaG5lbGwtMTk4MTA0LWJpbm9jdWxhci00MjM2MzgxNS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/1/6/bushnell-198104-binocular-42363816.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8xLzYvYnVzaG5lbGwtMTk4MTA0LWJpbm9jdWxhci00MjM2MzgxNi5qcGc=
   Bushnell 198104 verrekijker (1)
   Bushnell 198104 verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29-AB1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   449, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   10
  2 9
  • Winkelen in plaats (location):
  • Quick filters (quick_questions):
   • Superlicht DEFAULT
    • extra_light
   • Extra zoom DEFAULT
    • vergroting_10
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Bushnell DEFAULT
    • bushnell
   • Nikon DEFAULT
    • nikon
   • Swarovski DEFAULT
    • swarovski
   • Waterdicht DEFAULT
    • ja
   • Groen DEFAULT
    • groen
   • Zwart DEFAULT
    • zwart
  • Merk (brand):
  • Prijs (price):
   • Budget: minder dan €100 (budget)
   • Lage prijs: €100 - €150 (low)
   • Gemiddelde prijs: €150 - €300 (medium)
   • High-end: meer dan €300 (high)
  • Gewicht (gewicht):
   • Extra licht: minder dan 250 gram (extra_light)
   • Licht: 250-600 gram (low)
   • Gemiddeld: meer dan 600 (medium)
   • < 255 g (gewicht_260)
   • 255 g - 550 g (gewicht_260_550)
   • 550 g - 740 g (gewicht_550_740)
   • ≥ 740 g (gewicht_740)
  • Kleur (kleur):
   • Blauw (blauw)
   • Bruin (bruin)
   • Camouflage (camouflage)
   • Geel (geel)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Magenta (magenta)
   • Multi (multi)
   • Navy (navy)
   • Oranje (oranje)
   • Rood (rood)
   • Roze (roze)
   • Wit (wit)
   • Zand (zand)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
  • Lensdiameter (diameter_lens):
   • < 25 mm (diameter_lens_25)
   • 25 mm - 40 mm (diameter_lens_25_40)
   • 40 mm - 42 mm (diameter_lens_40_42)
   • ≥ 42 mm (diameter_lens_42)
  • Vergroting (vergroting):
   • < 8 (vergroting_8)
   • 8 - 10 (vergroting_8_10)
   • ≥ 10 (vergroting_10)
  • Kleinste focusafstand (kleinste_focusafstand):
   • < 2.5 meter (kleinste_focusafstand_2.5)
   • 2.5 meter - 3 meter (kleinste_focusafstand_2.5_3)
   • 3 meter - 5 meter (kleinste_focusafstand_3_5)
   • ≥ 5 meter (kleinste_focusafstand_5)
  • Gezichtsveld (gezichtsveld):
   • < 48 ° (gezichtsveld_48)
   • 48 ° - 52 ° (gezichtsveld_48_52)
   • 52 ° - 58 ° (gezichtsveld_52_58)
   • ≥ 58 ° (gezichtsveld_58)
  • Prismatype (prismatype):
   • BaK-4 (bak_4)
   • BaK-4 Porro (bak_4_porro)
   • BK-7 (bk_7)
   • BK-7 Porro (bk_7_porro)
   • Dak (dak)
   • Porro Porro verrekijker (porro)
   • Porro II (porro_ii)
   • Schmidt-Pechan (schmidt_pechan)
  • Waterdicht (waterdicht):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Helderheid (helderheid):
   • 4.4 cd/m² (helderheid_4.4)
   • 6.8 cd/m² (helderheid_6.8)
   • 9.0 cd/m² (helderheid_9.0)
   • 10.24 cd/m² (helderheid_10.24)
   • 14.4 cd/m² (helderheid_14.4)
   • 17.6 cd/m² (helderheid_17.6)
   • 25.0 cd/m² (helderheid_25.0)
   • 27.6 cd/m² (helderheid_27.6)
   • 42.2 cd/m² (helderheid_42.2)
   • 50.4 cd/m² (helderheid_50.4)
  • Exit pupilgrootte (exit_pupil):
   • < 2.7 mm (exit_pupil_2.7)
   • 2.7 mm - 3.9 mm (exit_pupil_2.7_3.9)
   • 3.9 mm - 5 mm (exit_pupil_3.9_5)
   • ≥ 5 mm (exit_pupil_5)
  • Oogafstand (oogafstand):
   • < 13 mm (oogafstand_13)
   • 13 mm - 16 mm (oogafstand_13_16)
   • 16 mm - 18 mm (oogafstand_16_18)
   • ≥ 18 mm (oogafstand_18)
  • Varianten (group):
   • Bushnell Excursion (bushnell_excursion)
   • Bushnell Legend Ultra HD (bushnell_legend_ultra_hd)
   • Bushnell Natureview (bushnell_natureview)
   • Bushnell Powerview (bushnell_powerview)
   • Nikon Aculon A30 10x25 (nikon_aculon_a30_10x25)
   • Nikon Aculon T01 10x21 (nikon_aculon_t01_10x21)
   • Nikon Aculon T01 8x21 (nikon_aculon_t01_8x21)
   • Nikon Aculon T51 10x24 (nikon_aculon_t51_10x24)
   • Nikon Aculon T51 8x24 (nikon_aculon_t51_8x24)
   • Olympus 8x21 RC II (olympus_8x21_rc_ii)
  • Winkelen in plaats (physical_location):
   • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
   • Alkmaar (alkmaar)
   • Amsterdam (amsterdam)
   • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
   • Apeldoorn (apeldoorn)
   • Best (best)
   • Eindhoven (eindhoven)
   • Groningen (groningen)
   • Kerkrade (kerkrade)
   • Leeuwarden (leeuwarden)
   • Rotterdam (rotterdam)
   • Utrecht (utrecht)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.nl