x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
x Categorieën
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er verrekijkers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  verrekijker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  verrekijker kopen

  • Algemene informatie

   De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

   Verrekijker
   Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

   Objectief en oculair
   De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

   Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

   Gewicht en weerbestendigheid
   Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

  • Veelgestelde vragen


   Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
   Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

  • Verklarende woordenlijst

   Beeldhoek
   De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Beeldveld
   De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Coating
   Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

   Diameter
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

   Dioptriecorrectie
   Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

   Helderheid
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.


   Lenskwaliteit

   De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

   Schemerindex
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Schijnbare beeldhoek
   Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

   Vergroting
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

   Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

   • Superlicht Deze verrekijkers zijn extra makkelijk mee te nemen.
   • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
   • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
   • Bushnell Bushnell maakt professionele verrekijkers voor verschillende toepassingen.
   • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
   • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
   • Waterdicht Deze verrekijkers zijn waterdicht.
   • Groen Groene verrekijkers bieden extra schutkleur.
   • Zwart Zwarte verrekijkers zijn neutraal van kleur.
  • Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85Lzcvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTE0NzM4MDk3LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83Lzkvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTIwODg2OTc5LmpwZw==
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker (4)
   3.8333333333333335 (2)
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker
   Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,
   Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,.
   2.3
   0 10
  • Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85Lzcvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTE0NzM4MDk3LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83Lzkvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTIwODg2OTc5LmpwZw==
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker (4)
   3.8333333333333335 (2)
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker
   Zeer slecht, dus is duur speelgoed
   Zeer slecht, dus is duur speelgoed.
   2.7
   0 10
  Verrekijkers 6.0 (3)
  0 - 48
  • Bushnell H2O 8x 42mm
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/9/bushnell-8-x-42-h20-16119079.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/4/bushnell-h2o-8x-42mm-20809414.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/1/bushnell-h2o-8x-42mm-21000151.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/9/bushnell-8-x-42-h20-16119079.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC83LzkvYnVzaG5lbGwtOC14LTQyLWgyMC0xNjExOTA3OS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/4/bushnell-h2o-8x-42mm-20809414.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzQvYnVzaG5lbGwtaDJvLTh4LTQybW0tMjA4MDk0MTQuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/1/bushnell-h2o-8x-42mm-21000151.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS81LzEvYnVzaG5lbGwtaDJvLTh4LTQybW0tMjEwMDAxNTEuanBn
   Bushnell H2O 8x 42mm (5)
   Bushnell H2O 8x 42mm
   Conrad Conrad
   8.100188030279515 (752)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad Conrad
   8.100188030279515 (752)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 3d (offer_sdt_3_days)
   City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
   159, 5.4837409, 51.4348858 LOW
   12
   good_buy
  • Bushnell Powerview - Roof 8x 42mm
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/9/bushnell-powerview-roof-8x-42mm-18650529.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/6/bushnell-powerview-roof-8x-42mm-24617226.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/9/bushnell-powerview-roof-8x-42mm-18650529.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzkvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXJvb2YtOHgtNDJtbS0xODY1MDUyOS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/6/bushnell-powerview-roof-8x-42mm-24617226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi8yLzYvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXJvb2YtOHgtNDJtbS0yNDYxNzIyNi5qcGc=
   Bushnell Powerview - Roof 8x 42mm (4)
   Bushnell Powerview - Roof 8x 42mm
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477289078371811 (4940)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   107.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477289078371811 (4940)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   107.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Breda MediaMarkt Breda
   7.083333333333333 (1)
   107.95, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
   53
   good_buy
  • National Geographic 8-24x50 Porro Porro Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/6/national-geographic-8-24x50-porro-23912326.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/6/national-geographic-8-24x50-porro-23912326.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzYvbmF0aW9uYWwtZ2VvZ3JhcGhpYy04LTI0eDUwLXBvcnJvLTIzOTEyMzI2LmpwZw==
   National Geographic 8-24x50 Porro Porro Zwart verrekijker (5)
   National Geographic 8-24x50 Porro Porro Zwart verrekijker
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   68.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   68.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.5 (2)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   77.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   9
   good_buy
  • Steiner Ranger Xtreme 8x56
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/4/1/steiner-ranger-xtreme-8x56-35933541.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/0/steiner-ranger-xtreme-8x56-39277760.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/5/5/steiner-ranger-xtreme-8x56-54088155.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/4/1/steiner-ranger-xtreme-8x56-35933541.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS80LzEvc3RlaW5lci1yYW5nZXIteHRyZW1lLTh4NTYtMzU5MzM1NDEuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/0/steiner-ranger-xtreme-8x56-39277760.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy82LzAvc3RlaW5lci1yYW5nZXIteHRyZW1lLTh4NTYtMzkyNzc3NjAuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/5/5/steiner-ranger-xtreme-8x56-54088155.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS81LzUvc3RlaW5lci1yYW5nZXIteHRyZW1lLTh4NTYtNTQwODgxNTUuanBn
   Steiner Ranger Xtreme 8x56 (4)
   Steiner Ranger Xtreme 8x56
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.227470079524265 (868)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.227470079524265 (868)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.5 (2)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   749, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   10
   good_buy
  • Bynolyt Stork WPR 10x42 BaK-4 Zwart, Groen verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/5/bynolyt-stork-wpr-10x42-33763935.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/6/bynolyt-stork-wpr-10x42-33763936.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/9/6/bynolyt-stork-wpr-10x42-45364096.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/5/bynolyt-stork-wpr-10x42-33763935.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8zLzUvYnlub2x5dC1zdG9yay13cHItMTB4NDItMzM3NjM5MzUuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/6/bynolyt-stork-wpr-10x42-33763936.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8zLzYvYnlub2x5dC1zdG9yay13cHItMTB4NDItMzM3NjM5MzYuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/9/6/bynolyt-stork-wpr-10x42-45364096.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC85LzYvYnlub2x5dC1zdG9yay13cHItMTB4NDItNDUzNjQwOTYuanBn
   Bynolyt Stork WPR 10x42 BaK-4 Zwart, Groen verrekijker (6)
   Bynolyt Stork WPR 10x42 BaK-4 Zwart, Groen verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.227470079524265 (868)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.227470079524265 (868)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.5 (2)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   9
   good_buy
   most_sold
  • Bushnell Powerview - Roof 8x 21mm
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/5/bushnell-powerview-roof-8x-21mm-18649915.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/1/bushnell-powerview-roof-8x-21mm-24617221.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/5/bushnell-powerview-roof-8x-21mm-18649915.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8xLzUvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXJvb2YtOHgtMjFtbS0xODY0OTkxNS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/1/bushnell-powerview-roof-8x-21mm-24617221.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi8yLzEvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXJvb2YtOHgtMjFtbS0yNDYxNzIyMS5qcGc=
   Bushnell Powerview - Roof 8x 21mm (6)
   Bushnell Powerview - Roof 8x 21mm
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   22.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   22.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   29.95, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
   4
   good_buy
  • Bushnell Powerview - Roof 12x 32mm
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/3/bushnell-powerview-roof-12x-32mm-18649913.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/4/5/bushnell-powerview-roof-12x-32mm-27157145.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/3/bushnell-powerview-roof-12x-32mm-18649913.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8xLzMvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXJvb2YtMTJ4LTMybW0tMTg2NDk5MTMuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/4/5/bushnell-powerview-roof-12x-32mm-27157145.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS80LzUvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXJvb2YtMTJ4LTMybW0tMjcxNTcxNDUuanBn
   Bushnell Powerview - Roof 12x 32mm (6)
   Bushnell Powerview - Roof 12x 32mm
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477289078371811 (4940)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   53.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477289078371811 (4940)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   53.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Breda MediaMarkt Breda
   7.083333333333333 (1)
   53.99, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
   51
   good_buy
  • Nikon Prostaff 5 10x42 Dak Zwart verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/7/0/nikon-prostaff-5-10x42-24811070.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/7/0/nikon-prostaff-5-10x42-24811070.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC83LzAvbmlrb24tcHJvc3RhZmYtNS0xMHg0Mi0yNDgxMTA3MC5qcGc=
   Nikon Prostaff 5 10x42 Dak Zwart verrekijker (5)
   Nikon Prostaff 5 10x42 Dak Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
   189, 5.4837409, 51.4348858 LOW
   3
   good_buy
  • Nikon Monarch 7 10x42 Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/5/nikon-monarch-7-10x42-20429605.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/5/nikon-monarch-7-10x42-20429605.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzUvbmlrb24tbW9uYXJjaC03LTEweDQyLTIwNDI5NjA1LmpwZw==
   Nikon Monarch 7 10x42 Zwart verrekijker (3)
   Nikon Monarch 7 10x42 Zwart verrekijker
   DirectSale.nl DirectSale.nl
   8.179203981755835 (9)
   469, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   DirectSale.nl DirectSale.nl
   8.179203981755835 (9)
   469, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   489, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
   5
   good_buy
  • Nikon Aculon A211 8x42 Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/9/nikon-aculon-a211-8x42-20429609.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/8/nikon-aculon-a211-8x42-24808638.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/9/nikon-aculon-a211-8x42-20429609.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzkvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtOHg0Mi0yMDQyOTYwOS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/8/nikon-aculon-a211-8x42-24808638.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8zLzgvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtOHg0Mi0yNDgwODYzOC5qcGc=
   Nikon Aculon A211 8x42 Zwart verrekijker (3)
   Nikon Aculon A211 8x42 Zwart verrekijker
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477289078371811 (4940)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477289078371811 (4940)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Breda MediaMarkt Breda
   7.083333333333333 (1)
   89, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
   52
   good_buy
  • Olympus 10x50 DPS-I Porro Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/olympus-10x50-dps-i-4950934.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/6/olympus-10x50-dps-i-17825226.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/2/olympus-10x50-dps-i-17865342.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/7/olympus-10x50-dps-i-18518647.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/7/olympus-10x50-dps-i-24640527.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/olympus-10x50-dps-i-4950934.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8zLzQvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS00OTUwOTM0LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/6/olympus-10x50-dps-i-17825226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8yLzYvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0xNzgyNTIyNi5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/2/olympus-10x50-dps-i-17865342.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy80LzIvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0xNzg2NTM0Mi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/7/olympus-10x50-dps-i-18518647.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80Lzcvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0xODUxODY0Ny5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/7/olympus-10x50-dps-i-24640527.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzcvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0yNDY0MDUyNy5qcGc=
   Olympus 10x50 DPS-I Porro Zwart verrekijker (3)
   Olympus 10x50 DPS-I Porro Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   70.43, 4.7240334, 52.63246530000001 HIGH
   10
   good_buy
  • Olympus 8x40 DPS I Porro Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/8/olympus-8x40-dps-i-18518648.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/2/olympus-8x40-dps-i-24585602.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/8/olympus-8x40-dps-i-18518648.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80Lzgvb2x5bXB1cy04eDQwLWRwcy1pLTE4NTE4NjQ4LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/2/olympus-8x40-dps-i-24585602.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8wLzIvb2x5bXB1cy04eDQwLWRwcy1pLTI0NTg1NjAyLmpwZw==
   Olympus 8x40 DPS I Porro Zwart verrekijker (2)
   Olympus 8x40 DPS I Porro Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.5 (2)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   64.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   10
   good_buy
  • Steiner Safari UltraSharp Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/9/8/steiner-safari-8x22-17384198.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/4/steiner-safari-8x22-24721564.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/0/steiner-safari-8x22-54826140.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/9/8/steiner-safari-8x22-17384198.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS85Lzgvc3RlaW5lci1zYWZhcmktOHgyMi0xNzM4NDE5OC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/4/steiner-safari-8x22-24721564.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS82LzQvc3RlaW5lci1zYWZhcmktOHgyMi0yNDcyMTU2NC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/0/steiner-safari-8x22-54826140.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS80LzAvc3RlaW5lci1zYWZhcmktOHgyMi01NDgyNjE0MC5qcGc=
   Steiner Safari UltraSharp Zwart verrekijker (4)
   Steiner Safari UltraSharp Zwart verrekijker
   City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
   109, 5.4837409, 51.4348858 HIGH
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.227470079524265 (868)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   125.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
   109, 5.4837409, 51.4348858 HIGH
   56
   good_buy
  • Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85Lzcvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTE0NzM4MDk3LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83Lzkvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTIwODg2OTc5LmpwZw==
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker (4)
   3.8333333333333335 (2)
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   92, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   92, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.5 (2)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   106, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   8
   good_buy
  • Olympus 8x25 PCI Porro Zwart, Zilver verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/7/olympus-8x25-pci-2631697.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/9/olympus-8x25-pci-14704959.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/8/olympus-8x25-pci-17825228.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/8/olympus-8x25-pci-24585648.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/7/olympus-8x25-pci-2631697.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi85Lzcvb2x5bXB1cy04eDI1LXBjaS0yNjMxNjk3LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/9/olympus-8x25-pci-14704959.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS81Lzkvb2x5bXB1cy04eDI1LXBjaS0xNDcwNDk1OS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/8/olympus-8x25-pci-17825228.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8yLzgvb2x5bXB1cy04eDI1LXBjaS0xNzgyNTIyOC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/8/olympus-8x25-pci-24585648.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi80Lzgvb2x5bXB1cy04eDI1LXBjaS0yNDU4NTY0OC5qcGc=
   Olympus 8x25 PCI Porro Zwart, Zilver verrekijker (2)
   Olympus 8x25 PCI Porro Zwart, Zilver verrekijker
   Wehkamp Wehkamp
   8.37190355034208 (513)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.37190355034208 (513)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   70.43, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
   10
   good_buy
  • Olympus 10x25 WP II BaK-4 Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/8/olympus-10x25-wp-ii-19405188.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/5/olympus-10x25-wp-ii-21366335.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/6/olympus-10x25-wp-ii-21366336.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/8/olympus-10x25-wp-ii-19405188.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS84Lzgvb2x5bXB1cy0xMHgyNS13cC1paS0xOTQwNTE4OC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/5/olympus-10x25-wp-ii-21366335.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8zLzUvb2x5bXB1cy0xMHgyNS13cC1paS0yMTM2NjMzNS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/6/olympus-10x25-wp-ii-21366336.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8zLzYvb2x5bXB1cy0xMHgyNS13cC1paS0yMTM2NjMzNi5qcGc=
   Olympus 10x25 WP II BaK-4 Zwart verrekijker (2)
   Olympus 10x25 WP II BaK-4 Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   82.84, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
   10
   good_buy
  • Bushnell Natureview 10x 42mm BaK-4 Zwart, Bruin verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/4/bushnell-jumelles-natureview-10x42-33104844.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/4/bushnell-jumelles-natureview-10x42-33104844.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC80LzQvYnVzaG5lbGwtanVtZWxsZXMtbmF0dXJldmlldy0xMHg0Mi0zMzEwNDg0NC5qcGc=
   Bushnell Natureview 10x 42mm BaK-4 Zwart, Bruin verrekijker (2)
   Bushnell Natureview 10x 42mm BaK-4 Zwart, Bruin verrekijker
   Conrad Conrad
   8.100188030279515 (752)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad Conrad
   8.100188030279515 (752)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179, 3d (offer_sdt_3_days)
   City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
   225, 5.4837409, 51.4348858 LOW
   5
   good_buy
  • Nikon Aculon A211 7x50 Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/1/nikon-aculon-a211-7x50-20429611.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/1/nikon-aculon-a211-7x50-24808641.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/1/nikon-aculon-a211-7x50-20429611.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzEvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtN3g1MC0yMDQyOTYxMS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/1/nikon-aculon-a211-7x50-24808641.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzEvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtN3g1MC0yNDgwODY0MS5qcGc=
   Nikon Aculon A211 7x50 Zwart verrekijker (2)
   Nikon Aculon A211 7x50 Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
   119, 5.4837409, 51.4348858 LOW
   4
   good_buy
  • Vanguard Orros 8250 BaK-4 Zwart verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/4/4/vanguard-orros-8250-19229544.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/2/vanguard-orros-8250-21120312.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/3/vanguard-orros-8250-21120313.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/4/vanguard-orros-8250-21120314.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/5/vanguard-orros-8250-21120315.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/4/4/vanguard-orros-8250-19229544.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS80LzQvdmFuZ3VhcmQtb3Jyb3MtODI1MC0xOTIyOTU0NC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/2/vanguard-orros-8250-21120312.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8xLzIvdmFuZ3VhcmQtb3Jyb3MtODI1MC0yMTEyMDMxMi5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/3/vanguard-orros-8250-21120313.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8xLzMvdmFuZ3VhcmQtb3Jyb3MtODI1MC0yMTEyMDMxMy5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/4/vanguard-orros-8250-21120314.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8xLzQvdmFuZ3VhcmQtb3Jyb3MtODI1MC0yMTEyMDMxNC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/5/vanguard-orros-8250-21120315.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8xLzUvdmFuZ3VhcmQtb3Jyb3MtODI1MC0yMTEyMDMxNS5qcGc=
   Vanguard Orros 8250 BaK-4 Zwart verrekijker (2)
   Vanguard Orros 8250 BaK-4 Zwart verrekijker
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   66.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   66.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Breda MediaMarkt Breda
   7.083333333333333 (1)
   73.97, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
   52
   good_buy
  • Bushnell 8 X 32 Powerview
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/0/bushnell-8-x-32-powerview-17404660.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/2/1/bushnell-8-x-32-powerview-20925421.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/0/bushnell-8-x-32-powerview-17404660.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi82LzAvYnVzaG5lbGwtOC14LTMyLXBvd2Vydmlldy0xNzQwNDY2MC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/2/1/bushnell-8-x-32-powerview-20925421.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8yLzEvYnVzaG5lbGwtOC14LTMyLXBvd2Vydmlldy0yMDkyNTQyMS5qcGc=
   Bushnell 8 X 32 Powerview (3)
   Bushnell 8 X 32 Powerview
   Conrad Conrad
   8.100188030279515 (752)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad Conrad
   8.100188030279515 (752)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
   99, 5.4837409, 51.4348858 LOW
   3
   good_buy
  • Bushnell 198104 BaK-4 Zwart verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/5/7/bushnell-198104-binocular-41390257.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/1/5/bushnell-198104-binocular-42363815.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/1/6/bushnell-198104-binocular-42363816.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/5/7/bushnell-198104-binocular-41390257.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi81LzcvYnVzaG5lbGwtMTk4MTA0LWJpbm9jdWxhci00MTM5MDI1Ny5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/1/5/bushnell-198104-binocular-42363815.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8xLzUvYnVzaG5lbGwtMTk4MTA0LWJpbm9jdWxhci00MjM2MzgxNS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/1/6/bushnell-198104-binocular-42363816.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8xLzYvYnVzaG5lbGwtMTk4MTA0LWJpbm9jdWxhci00MjM2MzgxNi5qcGc=
   Bushnell 198104 BaK-4 Zwart verrekijker (3)
   Bushnell 198104 BaK-4 Zwart verrekijker
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   362, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   362, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   362, 4.7240334, 52.63246530000001 HIGH
   9
  • Vortex Solo Monoculair - 8x36
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/7/9/vortex-solo-monoculair-8x36-48127779.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1iNWViZjM5Ny00MmE5LTRmZDktYmE5Mi03MGFkYzQzNGViOWE=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/9/4/vortex-solo-monoculair-8x36-55567794.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/9/4/vortex-solo-monoculair-8x36-80749194.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/7/9/vortex-solo-monoculair-8x36-48127779.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1iNWViZjM5Ny00MmE5LTRmZDktYmE5Mi03MGFkYzQzNGViOWE=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/9/4/vortex-solo-monoculair-8x36-55567794.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy85LzQvdm9ydGV4LXNvbG8tbW9ub2N1bGFpci04eDM2LTU1NTY3Nzk0LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/9/4/vortex-solo-monoculair-8x36-80749194.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS85LzQvdm9ydGV4LXNvbG8tbW9ub2N1bGFpci04eDM2LTgwNzQ5MTk0LmpwZw==
   Vortex Solo Monoculair - 8x36 (3)
   Vortex Solo Monoculair - 8x36
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.227470079524265 (868)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.227470079524265 (868)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.5 (2)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   9
  • Bushnell Excursion HD BaK-4 Groen verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/9/bushnell-excursion-hd-33780779.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/8/bushnell-excursion-hd-40080468.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/9/bushnell-excursion-hd-40080469.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/9/bushnell-excursion-hd-33780779.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy83LzkvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTMzNzgwNzc5LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/8/bushnell-excursion-hd-40080468.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzgvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTQwMDgwNDY4LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/9/bushnell-excursion-hd-40080469.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzkvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTQwMDgwNDY5LmpwZw==
   Bushnell Excursion HD BaK-4 Groen verrekijker (1)
   Bushnell Excursion HD BaK-4 Groen verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.227470079524265 (868)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   289, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.227470079524265 (868)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   289, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.5 (2)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   289, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   12
  • Bynolyt Yellowbird 8x42 ED
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/7/8/bynolyt-yellowbird-8x42-ed-48107478.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1hMjIyYzc0Mi0wMjk3LTQ1OTktYmY1Ni1jM2VjZjdhNWY5YjQ=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/7/bynolyt-yellowbird-8x42-ed-61208117.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/5/bynolyt-yellowbird-8x42-ed-78748025.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/7/8/bynolyt-yellowbird-8x42-ed-48107478.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1hMjIyYzc0Mi0wMjk3LTQ1OTktYmY1Ni1jM2VjZjdhNWY5YjQ=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/7/bynolyt-yellowbird-8x42-ed-61208117.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8xLzcvYnlub2x5dC15ZWxsb3diaXJkLTh4NDItZWQtNjEyMDgxMTcuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/5/bynolyt-yellowbird-8x42-ed-78748025.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8yLzUvYnlub2x5dC15ZWxsb3diaXJkLTh4NDItZWQtNzg3NDgwMjUuanBn
   Bynolyt Yellowbird 8x42 ED (3)
   Bynolyt Yellowbird 8x42 ED
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   333.4, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   333.4, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   339, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
   41
  • Nikon Monarch 7 10X30
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/1/nikon-monarch-7-10x30-54825191.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/1/nikon-monarch-7-10x30-54825191.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS85LzEvbmlrb24tbW9uYXJjaC03LTEweDMwLTU0ODI1MTkxLmpwZw==
   Nikon Monarch 7 10X30 (3)
   Nikon Monarch 7 10X30
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Bynolyt Stork 8x42
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/0/bynolyt-stork-8x42-50695900.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/3/bynolyt-stork-8x42-68199583.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/0/bynolyt-stork-8x42-50695900.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8wLzAvYnlub2x5dC1zdG9yay04eDQyLTUwNjk1OTAwLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/3/bynolyt-stork-8x42-68199583.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS84LzMvYnlub2x5dC1zdG9yay04eDQyLTY4MTk5NTgzLmpwZw==
   Bynolyt Stork 8x42 (6)
   Bynolyt Stork 8x42
   Bever.nl Bever.nl
   259, ? (offer_sdt_unknown)
   Bever.nl Bever.nl
   259, ? (offer_sdt_unknown)
   Bever 's-Hertogenbosch Bever 's-Hertogenbosch
   259, 5.3032571, 51.6900399 HIGH
   38
  • Pentax PAPILIO II 8.5x21 BaK-4 Porro Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894311.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894312.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/9/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595539.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/0/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595540.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595541.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595542.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595543.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894311.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzEvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTMzODk0MzExLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894312.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzIvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTMzODk0MzEyLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/9/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595539.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzkvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTM5LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/0/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595540.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzAvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQwLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595541.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzEvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQxLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzIvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQyLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595543.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzMvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQzLmpwZw==
   Pentax PAPILIO II 8.5x21 BaK-4 Porro Zwart verrekijker (4)
   Pentax PAPILIO II 8.5x21 BaK-4 Porro Zwart verrekijker
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   189, 4.7240334, 52.63246530000001 HIGH
   3
  • solognac Verrekijker 100 10x42 - 1 maat
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/4/solognac-verrekijker-100-10x42-1-maat-71025114.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/9/1/solognac-verrekijker-100-10x42-1-maat-79729691.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/4/solognac-verrekijker-100-10x42-1-maat-71025114.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8xLzQvc29sb2duYWMtdmVycmVraWprZXItMTAwLTEweDQyLTEtbWFhdC03MTAyNTExNC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/9/1/solognac-verrekijker-100-10x42-1-maat-79729691.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi85LzEvc29sb2duYWMtdmVycmVraWprZXItMTAwLTEweDQyLTEtbWFhdC03OTcyOTY5MS5qcGc=
   solognac Verrekijker 100 10x42 - 1 maat (6)
   solognac Verrekijker 100 10x42 - 1 maat
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.195801958768032 (445)
   79.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.195801958768032 (445)
   79.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   Decathlon Apeldoorn Decathlon Apeldoorn
   8.423386796558493 (15)
   79.99, 5.9939465, 52.2092009 UNKNOWN
   12
  • Carl Zeiss Conquest HD 10x42 Schmidt-Pechan Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/1/carl-zeiss-conquest-hd-10x42-23944021.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/1/carl-zeiss-conquest-hd-10x42-23944021.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8yLzEvY2FybC16ZWlzcy1jb25xdWVzdC1oZC0xMHg0Mi0yMzk0NDAyMS5qcGc=
   Carl Zeiss Conquest HD 10x42 Schmidt-Pechan Zwart verrekijker (6)
   Carl Zeiss Conquest HD 10x42 Schmidt-Pechan Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1049, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1049, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Steiner Wildlife Pro 10.5x28 Zwart verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/4/4/steiner-wildlife-10-5x28-14738244.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/8/8/steiner-wildlife-10-5x28-20798288.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/4/4/steiner-wildlife-10-5x28-14738244.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi80LzQvc3RlaW5lci13aWxkbGlmZS0xMC01eDI4LTE0NzM4MjQ0LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/8/8/steiner-wildlife-10-5x28-20798288.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84Lzgvc3RlaW5lci13aWxkbGlmZS0xMC01eDI4LTIwNzk4Mjg4LmpwZw==
   Steiner Wildlife Pro 10.5x28 Zwart verrekijker (4)
   Steiner Wildlife Pro 10.5x28 Zwart verrekijker
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477289078371811 (4940)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477289078371811 (4940)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Breda MediaMarkt Breda
   7.083333333333333 (1)
   269, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
   50
  • Nikon Monarch 5 8x42 Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/3/nikon-monarch-5-8x42-20429623.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/3/nikon-monarch-5-8x42-24808693.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/3/nikon-monarch-5-8x42-20429623.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8yLzMvbmlrb24tbW9uYXJjaC01LTh4NDItMjA0Mjk2MjMuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/3/nikon-monarch-5-8x42-24808693.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi85LzMvbmlrb24tbW9uYXJjaC01LTh4NDItMjQ4MDg2OTMuanBn
   Nikon Monarch 5 8x42 Zwart verrekijker (2)
   Nikon Monarch 5 8x42 Zwart verrekijker
   City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
   265, 5.4837409, 51.4348858 LOW
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477289078371811 (4940)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   298, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
   265, 5.4837409, 51.4348858 LOW
   51
  • Bushnell Excursion HD 10 x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/0/bushnell-excursion-hd-10x-42mm-40080470.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/1/bushnell-excursion-hd-10x-42mm-40080471.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/0/bushnell-excursion-hd-10x-42mm-40080470.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC83LzAvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTEweC00Mm1tLTQwMDgwNDcwLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/1/bushnell-excursion-hd-10x-42mm-40080471.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC83LzEvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTEweC00Mm1tLTQwMDgwNDcxLmpwZw==
   Bushnell Excursion HD 10 x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker (1)
   Bushnell Excursion HD 10 x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker
   Conrad Conrad
   8.100188030279515 (752)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad Conrad
   8.100188030279515 (752)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 3d (offer_sdt_3_days)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.5 (2)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   339, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   11
  • Canon 18X50 IS Porro II Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/2/9/canon-binocular-is-18x50-4950929.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/4/canon-binocular-is-18x50-22430904.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/5/canon-binocular-is-18x50-22430905.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/6/canon-binocular-is-18x50-22430906.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/7/canon-binocular-is-18x50-22430907.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/9/canon-binocular-is-18x50-25058029.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/2/9/canon-binocular-is-18x50-4950929.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8yLzkvY2Fub24tYmlub2N1bGFyLWlzLTE4eDUwLTQ5NTA5MjkuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/4/canon-binocular-is-18x50-22430904.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8wLzQvY2Fub24tYmlub2N1bGFyLWlzLTE4eDUwLTIyNDMwOTA0LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/5/canon-binocular-is-18x50-22430905.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8wLzUvY2Fub24tYmlub2N1bGFyLWlzLTE4eDUwLTIyNDMwOTA1LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/6/canon-binocular-is-18x50-22430906.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8wLzYvY2Fub24tYmlub2N1bGFyLWlzLTE4eDUwLTIyNDMwOTA2LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/7/canon-binocular-is-18x50-22430907.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8wLzcvY2Fub24tYmlub2N1bGFyLWlzLTE4eDUwLTIyNDMwOTA3LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/9/canon-binocular-is-18x50-25058029.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8yLzkvY2Fub24tYmlub2N1bGFyLWlzLTE4eDUwLTI1MDU4MDI5LmpwZw==
   Canon 18X50 IS Porro II Zwart verrekijker (2)
   Canon 18X50 IS Porro II Zwart verrekijker
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1239, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1239, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   1239, 4.7240334, 52.63246530000001 HIGH
   4
  • Nikon Aculon A211 7x35 Zwart verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/8/nikon-aculon-a211-7x35-20429608.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/8/nikon-aculon-a211-7x35-20429608.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzgvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtN3gzNS0yMDQyOTYwOC5qcGc=
   Nikon Aculon A211 7x35 Zwart verrekijker (1)
   Nikon Aculon A211 7x35 Zwart verrekijker
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477289078371811 (4940)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   74.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477289078371811 (4940)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   74.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Breda MediaMarkt Breda
   7.083333333333333 (1)
   74.95, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
   53
  • Nikon Aculon A211 16x50 Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/6/nikon-aculon-a211-16x50-20429616.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/5/1/nikon-aculon-a211-16x50-24808651.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/6/nikon-aculon-a211-16x50-20429616.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzYvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTZ4NTAtMjA0Mjk2MTYuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/5/1/nikon-aculon-a211-16x50-24808651.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi81LzEvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTZ4NTAtMjQ4MDg2NTEuanBn
   Nikon Aculon A211 16x50 Zwart verrekijker (2)
   Nikon Aculon A211 16x50 Zwart verrekijker
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477289078371811 (4940)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   135.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477289078371811 (4940)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   135.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Breda MediaMarkt Breda
   7.083333333333333 (1)
   135.9, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
   51
  • Steiner Navigator Pro 7x50
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/4/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-34998984.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD0wMGEwMzQxOS1kNWYyLTQ0Y2YtYjRiNy0zYTRhYTIzNTFiZTQ=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/7/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-74172237.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/5/4/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-80720854.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/4/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-34998984.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD0wMGEwMzQxOS1kNWYyLTQ0Y2YtYjRiNy0zYTRhYTIzNTFiZTQ=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/7/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-74172237.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi8zLzcvc3RlaW5lci1uYXZpZ2F0b3ItcHJvLTd4NTAtMTA1NDMtMjM1ZWYwYmZjMzQ3MWIwZjUxZjNkYTEwYzNmOTY2ODgtNzQxNzIyMzcuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/5/4/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-80720854.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC81LzQvc3RlaW5lci1uYXZpZ2F0b3ItcHJvLTd4NTAtMTA1NDMtMjM1ZWYwYmZjMzQ3MWIwZjUxZjNkYTEwYzNmOTY2ODgtODA3MjA4NTQuanBn
   Steiner Navigator Pro 7x50 (2)
   Steiner Navigator Pro 7x50
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.227470079524265 (868)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.227470079524265 (868)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.5 (2)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   429, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   9
  • Canon 10x42L IS WP Porro II Zwart verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/3/7/canon-10x42l-is-ud-glas-1297380.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/7/canon-10x42l-is-ud-glas-20477717.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/4/9/canon-10x42l-is-ud-glas-24952449.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/0/canon-10x42l-is-ud-glas-24952450.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/3/7/canon-10x42l-is-ud-glas-1297380.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8zLzcvY2Fub24tMTB4NDJsLWlzLXVkLWdsYXMtMTI5NzM4MC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/7/canon-10x42l-is-ud-glas-20477717.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy8xLzcvY2Fub24tMTB4NDJsLWlzLXVkLWdsYXMtMjA0Nzc3MTcuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/4/9/canon-10x42l-is-ud-glas-24952449.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC80LzkvY2Fub24tMTB4NDJsLWlzLXVkLWdsYXMtMjQ5NTI0NDkuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/0/canon-10x42l-is-ud-glas-24952450.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC81LzAvY2Fub24tMTB4NDJsLWlzLXVkLWdsYXMtMjQ5NTI0NTAuanBn
   Canon 10x42L IS WP Porro II Zwart verrekijker (2)
   Canon 10x42L IS WP Porro II Zwart verrekijker
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1519, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1519, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   1519, 4.7240334, 52.63246530000001 HIGH
   4
  • Nikon Action EX 8 x 40 CF
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/7/nikon-action-ex-8-x-40-cf-17423397.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/5/0/nikon-action-ex-8-x-40-cf-18217850.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/9/5/nikon-action-ex-8-x-40-cf-18259995.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/5/nikon-action-ex-8-x-40-cf-16550325.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/1/nikon-action-ex-8-x-40-cf-16920341.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/7/nikon-action-ex-8-x-40-cf-17423397.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy85Lzcvbmlrb24tYWN0aW9uLWV4LTgteC00MC1jZi0xNzQyMzM5Ny5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/5/0/nikon-action-ex-8-x-40-cf-18217850.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC81LzAvbmlrb24tYWN0aW9uLWV4LTgteC00MC1jZi0xODIxNzg1MC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/9/5/nikon-action-ex-8-x-40-cf-18259995.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS85LzUvbmlrb24tYWN0aW9uLWV4LTgteC00MC1jZi0xODI1OTk5NS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/5/nikon-action-ex-8-x-40-cf-16550325.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8yLzUvbmlrb24tYWN0aW9uLWV4LTgteC00MC1jZi0xNjU1MDMyNS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/1/nikon-action-ex-8-x-40-cf-16920341.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy80LzEvbmlrb24tYWN0aW9uLWV4LTgteC00MC1jZi0xNjkyMDM0MS5qcGc=
   Nikon Action EX 8 x 40 CF (2)
   Nikon Action EX 8 x 40 CF
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Steiner Safari UltraSharp 10x26
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/1/5/steiner-safari-ultrasharp-10x26-33895815.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1lNGUyNTUyMi1jZjg4LTQ1NDEtYjI1NC0wOThhYzJhY2RmYTM=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/6/4/steiner-safari-ultrasharp-10x26-63305064.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/5/steiner-safari-ultrasharp-10x26-74171485.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/1/5/steiner-safari-ultrasharp-10x26-33895815.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1lNGUyNTUyMi1jZjg4LTQ1NDEtYjI1NC0wOThhYzJhY2RmYTM=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/6/4/steiner-safari-ultrasharp-10x26-63305064.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC82LzQvc3RlaW5lci1zYWZhcmktdWx0cmFzaGFycC0xMHgyNi02MzMwNTA2NC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/5/steiner-safari-ultrasharp-10x26-74171485.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC84LzUvc3RlaW5lci1zYWZhcmktdWx0cmFzaGFycC0xMHgyNi03NDE3MTQ4NS5qcGc=
   Steiner Safari UltraSharp 10x26 (2)
   Steiner Safari UltraSharp 10x26
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477289078371811 (4940)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477289078371811 (4940)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Breda MediaMarkt Breda
   7.083333333333333 (1)
   89, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
   52
  • Pentax PAPILIO II 6.5x21 BaK-4 Porro Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/3/pentax-papilio-ii-6-5x21-34960813.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/4/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595534.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/5/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595535.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/6/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595536.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/7/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595537.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/8/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595538.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/3/pentax-papilio-ii-6-5x21-34960813.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8xLzMvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktNi01eDIxLTM0OTYwODEzLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/4/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595534.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzQvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktNi01eDIxLTM1NTk1NTM0LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/5/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595535.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzUvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktNi01eDIxLTM1NTk1NTM1LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/6/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595536.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzYvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktNi01eDIxLTM1NTk1NTM2LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/7/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595537.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzcvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktNi01eDIxLTM1NTk1NTM3LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/8/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595538.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzgvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktNi01eDIxLTM1NTk1NTM4LmpwZw==
   Pentax PAPILIO II 6.5x21 BaK-4 Porro Zwart verrekijker (1)
   Pentax PAPILIO II 6.5x21 BaK-4 Porro Zwart verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.227470079524265 (868)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.227470079524265 (868)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.5 (2)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   11
  • Bushnell H2O 10x 25mm BaK-4 Blauw verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/2/7/bushnell-10x25-h2o-19403927.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/7/bushnell-10x25-h2o-19405177.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/5/bushnell-10x25-h2o-19661985.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/4/5/bushnell-10x25-h2o-21000145.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/2/7/bushnell-10x25-h2o-19403927.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8yLzcvYnVzaG5lbGwtMTB4MjUtaDJvLTE5NDAzOTI3LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/7/bushnell-10x25-h2o-19405177.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS83LzcvYnVzaG5lbGwtMTB4MjUtaDJvLTE5NDA1MTc3LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/5/bushnell-10x25-h2o-19661985.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS84LzUvYnVzaG5lbGwtMTB4MjUtaDJvLTE5NjYxOTg1LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/4/5/bushnell-10x25-h2o-21000145.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS80LzUvYnVzaG5lbGwtMTB4MjUtaDJvLTIxMDAwMTQ1LmpwZw==
   Bushnell H2O 10x 25mm BaK-4 Blauw verrekijker (1)
   Bushnell H2O 10x 25mm BaK-4 Blauw verrekijker
   Conrad Conrad
   8.100188030279515 (752)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad Conrad
   8.100188030279515 (752)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   MediaMarkt Breda MediaMarkt Breda
   7.083333333333333 (1)
   72, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
   54
  • Vanguard Orros 1025 BaK-4 Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/4/3/vanguard-orros-1025-19229543.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/0/8/vanguard-orros-1025-21120308.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/0/9/vanguard-orros-1025-21120309.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/0/vanguard-orros-1025-21120310.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/1/vanguard-orros-1025-21120311.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/4/3/vanguard-orros-1025-19229543.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS80LzMvdmFuZ3VhcmQtb3Jyb3MtMTAyNS0xOTIyOTU0My5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/0/8/vanguard-orros-1025-21120308.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8wLzgvdmFuZ3VhcmQtb3Jyb3MtMTAyNS0yMTEyMDMwOC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/0/9/vanguard-orros-1025-21120309.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8wLzkvdmFuZ3VhcmQtb3Jyb3MtMTAyNS0yMTEyMDMwOS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/0/vanguard-orros-1025-21120310.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8xLzAvdmFuZ3VhcmQtb3Jyb3MtMTAyNS0yMTEyMDMxMC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/1/vanguard-orros-1025-21120311.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8xLzEvdmFuZ3VhcmQtb3Jyb3MtMTAyNS0yMTEyMDMxMS5qcGc=
   Vanguard Orros 1025 BaK-4 Zwart verrekijker (2)
   Vanguard Orros 1025 BaK-4 Zwart verrekijker
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477289078371811 (4940)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   88.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt MediaMarkt
   8.477289078371811 (4940)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   88.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Breda MediaMarkt Breda
   7.083333333333333 (1)
   88.99, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
   51
  • Nikon Monarch 7 8x42 Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/4/nikon-monarch-7-8x42-20429604.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/4/nikon-monarch-7-8x42-20429604.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzQvbmlrb24tbW9uYXJjaC03LTh4NDItMjA0Mjk2MDQuanBn
   Nikon Monarch 7 8x42 Zwart verrekijker (1)
   Nikon Monarch 7 8x42 Zwart verrekijker
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.666914789744368 (114)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.666914789744368 (114)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   449, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
   6
  • Leica Ultravid 10x42 HD Plus
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/4/leica-ultravid-10x42-hd-plus-35701574.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1kYjhlOGUzYi1kZjUxLTRjNzUtYjM3MS04NDdjNjBjODU5Yzk=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/2/7/leica-ultravid-10x42-hd-plus-55431427.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/3/3/leica-ultravid-10x42-hd-plus-74174833.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/4/leica-ultravid-10x42-hd-plus-35701574.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1kYjhlOGUzYi1kZjUxLTRjNzUtYjM3MS04NDdjNjBjODU5Yzk=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/2/7/leica-ultravid-10x42-hd-plus-55431427.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC8yLzcvbGVpY2EtdWx0cmF2aWQtMTB4NDItaGQtcGx1cy01NTQzMTQyNy5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/3/3/leica-ultravid-10x42-hd-plus-74174833.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC8zLzMvbGVpY2EtdWx0cmF2aWQtMTB4NDItaGQtcGx1cy03NDE3NDgzMy5qcGc=
   Leica Ultravid 10x42 HD Plus (2)
   Leica Ultravid 10x42 HD Plus
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.666914789744368 (114)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2200, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.666914789744368 (114)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2200, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   2310, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
   4
  • Bushnell H2O 10x 42mm BaK-4 Blauw verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/8/bushnell-h2o-10x-42mm-19217648.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/7/5/bushnell-h2o-10x-42mm-20828875.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/4/9/bushnell-h2o-10x-42mm-21000149.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/7/bushnell-h2o-10x-42mm-22265567.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/8/bushnell-h2o-10x-42mm-19217648.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi80LzgvYnVzaG5lbGwtaDJvLTEweC00Mm1tLTE5MjE3NjQ4LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/7/5/bushnell-h2o-10x-42mm-20828875.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC83LzUvYnVzaG5lbGwtaDJvLTEweC00Mm1tLTIwODI4ODc1LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/4/9/bushnell-h2o-10x-42mm-21000149.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS80LzkvYnVzaG5lbGwtaDJvLTEweC00Mm1tLTIxMDAwMTQ5LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/7/bushnell-h2o-10x-42mm-22265567.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS82LzcvYnVzaG5lbGwtaDJvLTEweC00Mm1tLTIyMjY1NTY3LmpwZw==
   Bushnell H2O 10x 42mm BaK-4 Blauw verrekijker (1)
   Bushnell H2O 10x 42mm BaK-4 Blauw verrekijker
   City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
   155, 5.4837409, 51.4348858 LOW
   Wehkamp Wehkamp
   8.37190355034208 (513)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
   155, 5.4837409, 51.4348858 LOW
   11
  • Swarovski CL Pocket 8x 25 B Zand verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/4/8/swarovski-cl-pocket-8x-25-b-28161048.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/4/8/swarovski-cl-pocket-8x-25-b-28161048.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC80Lzgvc3dhcm92c2tpLWNsLXBvY2tldC04eC0yNS1iLTI4MTYxMDQ4LmpwZw==
   Swarovski CL Pocket 8x 25 B Zand verrekijker (5)
   Swarovski CL Pocket 8x 25 B Zand verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   642, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   7.916794068976721 (7)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   642, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Bushnell 10x 42mm L SERIES Dak Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/7/1/bushnell-10x-42mm-l-series-45810571.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/0/bushnell-10x-42mm-l-series-47153940.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/1/bushnell-10x-42mm-l-series-47153941.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/7/1/bushnell-10x-42mm-l-series-45810571.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS83LzEvYnVzaG5lbGwtMTB4LTQybW0tbC1zZXJpZXMtNDU4MTA1NzEuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/0/bushnell-10x-42mm-l-series-47153940.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS80LzAvYnVzaG5lbGwtMTB4LTQybW0tbC1zZXJpZXMtNDcxNTM5NDAuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/1/bushnell-10x-42mm-l-series-47153941.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS80LzEvYnVzaG5lbGwtMTB4LTQybW0tbC1zZXJpZXMtNDcxNTM5NDEuanBn
   Bushnell 10x 42mm L SERIES Dak Zwart verrekijker (2)
   Bushnell 10x 42mm L SERIES Dak Zwart verrekijker
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
   499, 4.7240334, 52.63246530000001 HIGH
   4
  • Olympus 8-16x40 Zoom DPS I Porro Zwart verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/3/olympus-8-16x40-zoom-dps-i-14704953.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/3/olympus-8-16x40-zoom-dps-i-24585603.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/3/olympus-8-16x40-zoom-dps-i-14704953.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS81LzMvb2x5bXB1cy04LTE2eDQwLXpvb20tZHBzLWktMTQ3MDQ5NTMuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/3/olympus-8-16x40-zoom-dps-i-24585603.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8wLzMvb2x5bXB1cy04LTE2eDQwLXpvb20tZHBzLWktMjQ1ODU2MDMuanBn
   Olympus 8-16x40 Zoom DPS I Porro Zwart verrekijker (5)
   Olympus 8-16x40 Zoom DPS I Porro Zwart verrekijker
   DirectSale.nl DirectSale.nl
   8.179203981755835 (9)
   98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   DirectSale.nl DirectSale.nl
   8.179203981755835 (9)
   98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  2 10
  • Winkelen in plaats (location):
  • Quick filters (quick_questions):
   • Superlicht DEFAULT
    • extra_light
   • Extra zoom DEFAULT
    • vergroting_10
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Bushnell DEFAULT
    • bushnell
   • Nikon DEFAULT
    • nikon
   • Swarovski DEFAULT
    • swarovski
   • Waterdicht DEFAULT
    • ja
   • Groen DEFAULT
    • groen
   • Zwart DEFAULT
    • zwart
  • Merk (brand):
  • Prijs (price):
   • Budget: minder dan €100 (budget)
   • Lage prijs: €100 - €150 (low)
   • Gemiddelde prijs: €150 - €300 (medium)
   • High-end: meer dan €300 (high)
  • Gewicht (gewicht):
   • Extra licht: minder dan 250 gram (extra_light)
   • Licht: 250-600 gram (low)
   • Gemiddeld: meer dan 600 (medium)
   • 225 g (gewicht_225.0)
   • 255 g (gewicht_255.0)
   • 275 g (gewicht_275.0)
   • 490 g (gewicht_490.0)
   • 600 g (gewicht_600.0)
   • 709 g (gewicht_709.0)
   • 870 g (gewicht_870.0)
  • Kleur (kleur):
   • Blauw (blauw)
   • Bruin (bruin)
   • Camouflage (camouflage)
   • Geel (geel)
   • Goud (goud)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Magenta (magenta)
   • Navy (navy)
   • Oranje (oranje)
   • Rood (rood)
   • Roze (roze)
   • Wit (wit)
   • Zand (zand)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
  • Lensdiameter (diameter_lens):
   • < 25 mm (diameter_lens_25)
   • 25 mm - 36 mm (diameter_lens_25_36)
   • 36 mm - 42 mm (diameter_lens_36_42)
   • ≥ 42 mm (diameter_lens_42)
  • Vergroting (vergroting):
   • < 8 (vergroting_8)
   • 8 - 10 (vergroting_8_10)
   • ≥ 10 (vergroting_10)
  • Kleinste focusafstand (kleinste_focusafstand):
   • < 2.5 meter (kleinste_focusafstand_2.5)
   • 2.5 meter - 3 meter (kleinste_focusafstand_2.5_3)
   • 3 meter - 5 meter (kleinste_focusafstand_3_5)
   • ≥ 5 meter (kleinste_focusafstand_5)
  • Gezichtsveld (gezichtsveld):
   • < 48 ° (gezichtsveld_48)
   • 48 ° - 53 ° (gezichtsveld_48_53)
   • 53 ° - 59 ° (gezichtsveld_53_59)
   • ≥ 59 ° (gezichtsveld_59)
  • Prismatype (prismatype):
   • BaK-4 (bak_4)
   • BaK-4 Porro (bak_4_porro)
   • BK-7 (bk_7)
   • BK-7 Porro (bk_7_porro)
   • Dak (dak)
   • Porro Porro verrekijker (porro)
   • Porro II (porro_ii)
   • Schmidt-Pechan (schmidt_pechan)
  • Waterdicht (waterdicht):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Helderheid (helderheid):
   • < 9.6 cd/m² (helderheid_9.6)
   • 9.6 cd/m² - 18 cd/m² (helderheid_9.6_18)
   • 18 cd/m² - 25 cd/m² (helderheid_18_25)
   • ≥ 25 cd/m² (helderheid_25)
  • Exit pupilgrootte (exit_pupil):
   • < 2.8 mm (exit_pupil_2.8)
   • 2.8 mm - 4 mm (exit_pupil_2.8_4)
   • 4 mm - 5 mm (exit_pupil_4_5)
   • ≥ 5 mm (exit_pupil_5)
  • Oogafstand (oogafstand):
   • < 13 mm (oogafstand_13)
   • 13 mm - 16 mm (oogafstand_13_16)
   • 16 mm - 18 mm (oogafstand_16_18)
   • ≥ 18 mm (oogafstand_18)
  • Varianten (group):
   • Bushnell Excursion (bushnell_excursion)
   • Bushnell Legend Ultra HD (bushnell_legend_ultra_hd)
   • Bushnell Natureview (bushnell_natureview)
   • Bushnell Powerview (bushnell_powerview)
   • Nikon Aculon A30 10x25 (nikon_aculon_a30_10x25)
   • Nikon Aculon A30 8x25 (nikon_aculon_a30_8x25)
   • Nikon Aculon T01 10x21 (nikon_aculon_t01_10x21)
   • Nikon Aculon T01 8x21 (nikon_aculon_t01_8x21)
   • Nikon Aculon T51 10x24 (nikon_aculon_t51_10x24)
   • Nikon Aculon T51 8x24 (nikon_aculon_t51_8x24)
   • Olympus 8x21 RC II (olympus_8x21_rc_ii)
   • Swarovski EL 10X32 WB (swarovski_el_10x32_wb)
   • Swarovski EL Range 10X42 (swarovski_el_range_10x42)
  • Winkelen in plaats (physical_location):
   • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
   • Alkmaar (alkmaar)
   • Almere (almere)
   • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
   • Amersfoort (amersfoort)
   • Amsterdam (amsterdam)
   • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
   • Amsterdam-Zuidoost (amsterdam_zuidoost)
   • Apeldoorn (apeldoorn)
   • Arnhem (arnhem)
   • Assen (assen)
   • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
   • Best (best)
   • Breda (breda)
   • Cruquius (cruquius)
   • Den Haag (den_haag)
   • Deventer (deventer)
   • Doetinchem (doetinchem)
   • Dordrecht (dordrecht)
   • Drachten (drachten)
   • Duiven (duiven)
   • Ede (ede)
   • Eindhoven (eindhoven)
   • Emmen (emmen)
   • Enschede (enschede)
   • Gouda (gouda)
   • Groningen (groningen)
   • Haarlem (haarlem)
   • Heerhugowaard (heerhugowaard)
   • Heerlen (heerlen)
   • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
   • Hengelo (hengelo)
   • Hilversum (hilversum)
   • Hoofddorp (hoofddorp)
   • Hoorn (hoorn)
   • Houten (houten)
   • Kerkrade (kerkrade)
   • Leeuwarden (leeuwarden)
   • Leiden (leiden)
   • Maastricht (maastricht)
   • Middelburg (middelburg)
   • Nieuwegein (nieuwegein)
   • Nijmegen (nijmegen)
   • Nootdorp (nootdorp)
   • Pijnacker (pijnacker)
   • Rijswijk (rijswijk)
   • Roermond (roermond)
   • Roosendaal (roosendaal)
   • Rotterdam (rotterdam)
   • Schiedam (schiedam)
   • Son (son)
   • Stadskanaal (stadskanaal)
   • Steenwijk (steenwijk)
   • Tilburg (tilburg)
   • Utrecht (utrecht)
   • Venlo (venlo)
   • Weert (weert)
   • Zaandam (zaandam)
   • Zoetermeer (zoetermeer)
   • Zwolle (zwolle)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.nl