x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
x Categorieën
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • vergelijk.nl
  Word lid
  %
  Bespaar geld met onze speciale deals
  Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt
  Gratis inschrijven
  Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er verrekijkers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  verrekijker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  verrekijker kopen

  • Algemene informatie

   De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

   Verrekijker
   Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

   Objectief en oculair
   De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

   Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

   Gewicht en weerbestendigheid
   Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

  • Veelgestelde vragen


   Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
   Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

  • Verklarende woordenlijst

   Beeldhoek
   De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Beeldveld
   De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Coating
   Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

   Diameter
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

   Dioptriecorrectie
   Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

   Helderheid
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.


   Lenskwaliteit

   De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

   Schemerindex
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Schijnbare beeldhoek
   Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

   Vergroting
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

   Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

   • Superlicht Deze verrekijkers zijn extra makkelijk mee te nemen.
   • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
   • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
   • Bushnell Bushnell maakt professionele verrekijkers voor verschillende toepassingen.
   • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
   • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
   • Waterdicht Deze verrekijkers zijn waterdicht.
   • Groen Groene verrekijkers bieden extra schutkleur.
   • Zwart Zwarte verrekijkers zijn neutraal van kleur.
  Verrekijkers 6.0 (3)
  0 - 48
  • National Geographic Lenzentelescoop 50/360 18x-60x
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/0/national-geographic-lenzentelescoop-50-360-18x-60x-51734650.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/0/national-geographic-lenzentelescoop-50-360-18x-60x-51734650.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi81LzAvbmF0aW9uYWwtZ2VvZ3JhcGhpYy1sZW56ZW50ZWxlc2Nvb3AtNTAtMzYwLTE4eC02MHgtNTE3MzQ2NTAuanBn
   National Geographic Lenzentelescoop 50/360 18x-60x (25)
   National Geographic Lenzentelescoop 50/360 18x-60x
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   38.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   38.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
   most_sold
  • Bart smit Telescoop
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/8/9/bart-smit-telescoop-62056089.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/1/2/bart-smit-telescoop-68864212.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/8/9/bart-smit-telescoop-62056089.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC84LzkvYmFydC1zbWl0LXRlbGVzY29vcC02MjA1NjA4OS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/1/2/bart-smit-telescoop-68864212.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8xLzIvYmFydC1zbWl0LXRlbGVzY29vcC02ODg2NDIxMi5qcGc=
   Bart smit Telescoop (11)
   Bart smit Telescoop
   Intertoys.nl Intertoys.nl
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   26.78, ? (offer_sdt_unknown)
   Intertoys.nl Intertoys.nl
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   26.78, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • Nikon Aculon A211 10x50 Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/2/nikon-aculon-a211-10x50-20429612.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/4/nikon-aculon-a211-10x50-24808644.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/2/nikon-aculon-a211-10x50-20429612.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzIvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTB4NTAtMjA0Mjk2MTIuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/4/nikon-aculon-a211-10x50-24808644.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzQvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTB4NTAtMjQ4MDg2NDQuanBn
   Nikon Aculon A211 10x50 Zwart verrekijker (4)
   Nikon Aculon A211 10x50 Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   107, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   107, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Canon 8X25 IS Porro II Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/0/canon-8x25-is-19693030.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/5/canon-8x25-is-20612865.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/4/5/canon-8x25-is-porro-ii-black-binocular-88095845.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/0/canon-8x25-is-19693030.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8zLzAvY2Fub24tOHgyNS1pcy0xOTY5MzAzMC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/5/canon-8x25-is-20612865.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC82LzUvY2Fub24tOHgyNS1pcy0yMDYxMjg2NS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/4/5/canon-8x25-is-porro-ii-black-binocular-88095845.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC80LzUvY2Fub24tOHgyNS1pcy1wb3Jyby1paS1ibGFjay1iaW5vY3VsYXItODgwOTU4NDUuanBn
   Canon 8X25 IS Porro II Zwart verrekijker (6)
   Canon 8X25 IS Porro II Zwart verrekijker
   Ormedia.nl Ormedia.nl
   307.97, ? (offer_sdt_unknown)
   Ormedia.nl Ormedia.nl
   307.97, ? (offer_sdt_unknown)
   3
   good_buy
  • Buki Maxi Binoculars Zwart, Groen verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/6/9/buki-verrrekijker-54101669.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/9/4/buki-verrrekijker-64077694.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/8/buki-maxi-binoculars-black-green-binocular-75759818.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/9/buki-maxi-binoculars-black-green-binocular-75759819.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/0/buki-maxi-binoculars-black-green-binocular-75759820.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/9/buki-verrrekijker-56161469.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/6/9/buki-verrrekijker-54101669.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi82LzkvYnVraS12ZXJycmVraWprZXItNTQxMDE2NjkuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/9/4/buki-verrrekijker-64077694.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi85LzQvYnVraS12ZXJycmVraWprZXItNjQwNzc2OTQuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/8/buki-maxi-binoculars-black-green-binocular-75759818.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8xLzgvYnVraS1tYXhpLWJpbm9jdWxhcnMtYmxhY2stZ3JlZW4tYmlub2N1bGFyLTc1NzU5ODE4LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/9/buki-maxi-binoculars-black-green-binocular-75759819.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8xLzkvYnVraS1tYXhpLWJpbm9jdWxhcnMtYmxhY2stZ3JlZW4tYmlub2N1bGFyLTc1NzU5ODE5LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/0/buki-maxi-binoculars-black-green-binocular-75759820.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzAvYnVraS1tYXhpLWJpbm9jdWxhcnMtYmxhY2stZ3JlZW4tYmlub2N1bGFyLTc1NzU5ODIwLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/9/buki-verrrekijker-56161469.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC82LzkvYnVraS12ZXJycmVraWprZXItNTYxNjE0NjkuanBn
   Buki Maxi Binoculars Zwart, Groen verrekijker (14)
   Buki Maxi Binoculars Zwart, Groen verrekijker
   Spellenrijk.nl Spellenrijk.nl
   7.628438772099094 (6)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   28.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Spellenrijk.nl Spellenrijk.nl
   7.628438772099094 (6)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   28.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Kowa SV42-10 Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/9/1/kowa-sv42-10-binocular-35309291.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/7/kowa-sv42-10-binocular-45883437.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/8/kowa-sv42-10-binocular-45883438.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/9/kowa-sv42-10-binocular-45883439.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/0/kowa-sv42-10-binocular-45883440.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/1/kowa-sv42-10-binocular-45883441.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/2/kowa-sv42-10-binocular-45883442.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/3/kowa-sv42-10-binocular-45883443.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/4/kowa-sv42-10-binocular-45883444.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/9/1/kowa-sv42-10-binocular-35309291.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi85LzEva293YS1zdjQyLTEwLWJpbm9jdWxhci0zNTMwOTI5MS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/7/kowa-sv42-10-binocular-45883437.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8zLzcva293YS1zdjQyLTEwLWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQzNy5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/8/kowa-sv42-10-binocular-45883438.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8zLzgva293YS1zdjQyLTEwLWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQzOC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/9/kowa-sv42-10-binocular-45883439.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8zLzkva293YS1zdjQyLTEwLWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQzOS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/0/kowa-sv42-10-binocular-45883440.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzAva293YS1zdjQyLTEwLWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQ0MC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/1/kowa-sv42-10-binocular-45883441.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzEva293YS1zdjQyLTEwLWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQ0MS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/2/kowa-sv42-10-binocular-45883442.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzIva293YS1zdjQyLTEwLWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQ0Mi5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/3/kowa-sv42-10-binocular-45883443.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzMva293YS1zdjQyLTEwLWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQ0My5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/4/kowa-sv42-10-binocular-45883444.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzQva293YS1zdjQyLTEwLWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQ0NC5qcGc=
   Kowa SV42-10 Zwart verrekijker (14)
   Kowa SV42-10 Zwart verrekijker
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Nikon Aculon A211 8x42 Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/9/nikon-aculon-a211-8x42-20429609.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/8/nikon-aculon-a211-8x42-24808638.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/9/nikon-aculon-a211-8x42-20429609.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzkvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtOHg0Mi0yMDQyOTYwOS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/8/nikon-aculon-a211-8x42-24808638.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8zLzgvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtOHg0Mi0yNDgwODYzOC5qcGc=
   Nikon Aculon A211 8x42 Zwart verrekijker (3)
   Nikon Aculon A211 8x42 Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Bresser Junior 6 X 21
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/5/bresser-junior-6-x-21-19403795.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/5/bresser-junior-6-x-21-19403795.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy85LzUvYnJlc3Nlci1qdW5pb3ItNi14LTIxLTE5NDAzNzk1LmpwZw==
   Bresser Junior 6 X 21 (3)
   Bresser Junior 6 X 21
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   20.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   20.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Meopta MeoPro 8x42HD Zwart, Groen verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/7/meopta-meopro-8x42hd-33978937.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/3/meopta-meopro-8x42-hd-50696163.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/1/meopta-meopro-8x42hd-52090461.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/2/meopta-meopro-8x42hd-52090462.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/3/meopta-meopro-8x42hd-52090463.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/7/meopta-meopro-8x42hd-33978937.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8zLzcvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyaGQtMzM5Nzg5MzcuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/3/meopta-meopro-8x42-hd-50696163.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS82LzMvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyLWhkLTUwNjk2MTYzLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/1/meopta-meopro-8x42hd-52090461.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzEvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyaGQtNTIwOTA0NjEuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/2/meopta-meopro-8x42hd-52090462.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzIvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyaGQtNTIwOTA0NjIuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/3/meopta-meopro-8x42hd-52090463.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzMvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyaGQtNTIwOTA0NjMuanBn
   Meopta MeoPro 8x42HD Zwart, Groen verrekijker (7)
   Meopta MeoPro 8x42HD Zwart, Groen verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   489, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   489, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Steiner Safari UltraSharp 10x26
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/6/4/steiner-safari-ultrasharp-10x26-63305064.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/5/steiner-safari-ultrasharp-10x26-74171485.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/5/3/steiner-safari-ultrasharp-10x26-81286553.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/6/4/steiner-safari-ultrasharp-10x26-63305064.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC82LzQvc3RlaW5lci1zYWZhcmktdWx0cmFzaGFycC0xMHgyNi02MzMwNTA2NC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/5/steiner-safari-ultrasharp-10x26-74171485.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC84LzUvc3RlaW5lci1zYWZhcmktdWx0cmFzaGFycC0xMHgyNi03NDE3MTQ4NS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/5/3/steiner-safari-ultrasharp-10x26-81286553.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS81LzMvc3RlaW5lci1zYWZhcmktdWx0cmFzaGFycC0xMHgyNi04MTI4NjU1My5qcGc=
   Steiner Safari UltraSharp 10x26 (7)
   Steiner Safari UltraSharp 10x26
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Bynolyt Stork 8x42
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/6/bynolyt-stork-8x42-33814726.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/0/bynolyt-stork-8x42-50695900.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/9/bynolyt-stork-8x42-90069079.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/6/bynolyt-stork-8x42-33814726.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8yLzYvYnlub2x5dC1zdG9yay04eDQyLTMzODE0NzI2LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/0/bynolyt-stork-8x42-50695900.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8wLzAvYnlub2x5dC1zdG9yay04eDQyLTUwNjk1OTAwLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/9/bynolyt-stork-8x42-90069079.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC83LzkvYnlub2x5dC1zdG9yay04eDQyLTkwMDY5MDc5LmpwZw==
   Bynolyt Stork 8x42 (4)
   Bynolyt Stork 8x42
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Leica Ultravid 12x50 HD-PLS
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/9/2/leica-ultravid-12x50-hd-pls-55563092.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/8/5/leica-ultravid-12x50-hd-pls-74182385.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/2/leica-ultravid-12x50-hd-pls-81288752.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/9/2/leica-ultravid-12x50-hd-pls-55563092.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC85LzIvbGVpY2EtdWx0cmF2aWQtMTJ4NTAtaGQtcGxzLTU1NTYzMDkyLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/8/5/leica-ultravid-12x50-hd-pls-74182385.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy84LzUvbGVpY2EtdWx0cmF2aWQtMTJ4NTAtaGQtcGxzLTc0MTgyMzg1LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/2/leica-ultravid-12x50-hd-pls-81288752.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy81LzIvbGVpY2EtdWx0cmF2aWQtMTJ4NTAtaGQtcGxzLTgxMjg4NzUyLmpwZw==
   Leica Ultravid 12x50 HD-PLS (6)
   Leica Ultravid 12x50 HD-PLS
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Bynolyt Stork WPR 10x42 BaK-4 Zwart, Groen verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/5/bynolyt-stork-wpr-10x42-33763935.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/6/bynolyt-stork-wpr-10x42-33763936.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/9/6/bynolyt-stork-wpr-10x42-45364096.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/5/bynolyt-stork-wpr-10x42-33763935.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8zLzUvYnlub2x5dC1zdG9yay13cHItMTB4NDItMzM3NjM5MzUuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/6/bynolyt-stork-wpr-10x42-33763936.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8zLzYvYnlub2x5dC1zdG9yay13cHItMTB4NDItMzM3NjM5MzYuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/9/6/bynolyt-stork-wpr-10x42-45364096.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC85LzYvYnlub2x5dC1zdG9yay13cHItMTB4NDItNDUzNjQwOTYuanBn
   Bynolyt Stork WPR 10x42 BaK-4 Zwart, Groen verrekijker (3)
   Bynolyt Stork WPR 10x42 BaK-4 Zwart, Groen verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Tasco 8x42 Essentials Roof verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/9/tasco-8x42-essentials-roof-verrekijker-77394609.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/2/tasco-8x42-essentials-roof-verrekijker-79743742.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/7/tasco-8x42-essentials-roof-verrekijker-84986197.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/9/tasco-8x42-essentials-roof-verrekijker-77394609.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8wLzkvdGFzY28tOHg0Mi1lc3NlbnRpYWxzLXJvb2YtdmVycmVraWprZXItNzczOTQ2MDkuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/2/tasco-8x42-essentials-roof-verrekijker-79743742.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy80LzIvdGFzY28tOHg0Mi1lc3NlbnRpYWxzLXJvb2YtdmVycmVraWprZXItNzk3NDM3NDIuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/7/tasco-8x42-essentials-roof-verrekijker-84986197.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS85LzcvdGFzY28tOHg0Mi1lc3NlbnRpYWxzLXJvb2YtdmVycmVraWprZXItODQ5ODYxOTcuanBn
   Tasco 8x42 Essentials Roof verrekijker (5)
   Tasco 8x42 Essentials Roof verrekijker
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   71.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   71.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Bynolyt Buzzard III 10x42 SHR verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/1/bynolyt-buzzard-iii-10x42-shr-verrekijker-55422091.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/4/8/bynolyt-buzzard-iii-10x42-shr-verrekijker-74173648.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/1/2/bynolyt-buzzard-iii-10x42-shr-verrekijker-81287112.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/1/bynolyt-buzzard-iii-10x42-shr-verrekijker-55422091.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC85LzEvYnlub2x5dC1idXp6YXJkLWlpaS0xMHg0Mi1zaHItdmVycmVraWprZXItNTU0MjIwOTEuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/4/8/bynolyt-buzzard-iii-10x42-shr-verrekijker-74173648.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi80LzgvYnlub2x5dC1idXp6YXJkLWlpaS0xMHg0Mi1zaHItdmVycmVraWprZXItNzQxNzM2NDguanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/1/2/bynolyt-buzzard-iii-10x42-shr-verrekijker-81287112.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8xLzIvYnlub2x5dC1idXp6YXJkLWlpaS0xMHg0Mi1zaHItdmVycmVraWprZXItODEyODcxMTIuanBn
   Bynolyt Buzzard III 10x42 SHR verrekijker (5)
   Bynolyt Buzzard III 10x42 SHR verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   459, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   459, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Bushnell H2O 10x 25mm BaK-4 Blauw verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/2/7/bushnell-10x25-h2o-19403927.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/7/bushnell-10x25-h2o-19405177.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/5/bushnell-10x25-h2o-19661985.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/4/5/bushnell-10x25-h2o-21000145.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/2/7/bushnell-10x25-h2o-19403927.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8yLzcvYnVzaG5lbGwtMTB4MjUtaDJvLTE5NDAzOTI3LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/7/bushnell-10x25-h2o-19405177.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS83LzcvYnVzaG5lbGwtMTB4MjUtaDJvLTE5NDA1MTc3LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/5/bushnell-10x25-h2o-19661985.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS84LzUvYnVzaG5lbGwtMTB4MjUtaDJvLTE5NjYxOTg1LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/4/5/bushnell-10x25-h2o-21000145.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS80LzUvYnVzaG5lbGwtMTB4MjUtaDJvLTIxMDAwMTQ1LmpwZw==
   Bushnell H2O 10x 25mm BaK-4 Blauw verrekijker (3)
   Bushnell H2O 10x 25mm BaK-4 Blauw verrekijker
   Conrad Conrad
   8.294476485874434 (889)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Conrad Conrad
   8.294476485874434 (889)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   3
   good_buy
  • Bynolyt Yellowbird 8x42 ED
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/7/bynolyt-yellowbird-8x42-ed-61208117.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/5/bynolyt-yellowbird-8x42-ed-78748025.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/8/1/bynolyt-yellowbird-8x42-ed-81288781.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/7/bynolyt-yellowbird-8x42-ed-61208117.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8xLzcvYnlub2x5dC15ZWxsb3diaXJkLTh4NDItZWQtNjEyMDgxMTcuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/5/bynolyt-yellowbird-8x42-ed-78748025.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8yLzUvYnlub2x5dC15ZWxsb3diaXJkLTh4NDItZWQtNzg3NDgwMjUuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/8/1/bynolyt-yellowbird-8x42-ed-81288781.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy84LzEvYnlub2x5dC15ZWxsb3diaXJkLTh4NDItZWQtODEyODg3ODEuanBn
   Bynolyt Yellowbird 8x42 ED (3)
   Bynolyt Yellowbird 8x42 ED
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   333.4, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   333.4, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Bresser National Geographic Telescoop en Microscoop Set
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/6/5/bresser-national-geographic-telescoop-en-microscoop-set-74019265.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/6/5/bresser-national-geographic-telescoop-en-microscoop-set-74019265.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi82LzUvYnJlc3Nlci1uYXRpb25hbC1nZW9ncmFwaGljLXRlbGVzY29vcC1lbi1taWNyb3Njb29wLXNldC03NDAxOTI2NS5qcGc=
   Bresser National Geographic Telescoop en Microscoop Set (7)
   Bresser National Geographic Telescoop en Microscoop Set
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   53.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   53.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Nikon Monarch 7 10x42 Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/5/nikon-monarch-7-10x42-20429605.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/5/nikon-monarch-7-10x42-20429605.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzUvbmlrb24tbW9uYXJjaC03LTEweDQyLTIwNDI5NjA1LmpwZw==
   Nikon Monarch 7 10x42 Zwart verrekijker (4)
   Nikon Monarch 7 10x42 Zwart verrekijker
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Swarovski SLC 10X42 WB Forest Green
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/4/swarovski-slc-10x42-wb-forest-green-17292844.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/4/swarovski-slc-10x42-wb-forest-green-17292844.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC80LzQvc3dhcm92c2tpLXNsYy0xMHg0Mi13Yi1mb3Jlc3QtZ3JlZW4tMTcyOTI4NDQuanBn
   Swarovski SLC 10X42 WB Forest Green (4)
   Swarovski SLC 10X42 WB Forest Green
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1571, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1571, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Olympus 8x40 DPS I Porro Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/8/olympus-8x40-dps-i-18518648.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/2/olympus-8x40-dps-i-24585602.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/4/2/olympus-8x40-dps-i-porro-black-binocular-88095442.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/8/olympus-8x40-dps-i-18518648.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80Lzgvb2x5bXB1cy04eDQwLWRwcy1pLTE4NTE4NjQ4LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/2/olympus-8x40-dps-i-24585602.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8wLzIvb2x5bXB1cy04eDQwLWRwcy1pLTI0NTg1NjAyLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/4/2/olympus-8x40-dps-i-porro-black-binocular-88095442.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC80LzIvb2x5bXB1cy04eDQwLWRwcy1pLXBvcnJvLWJsYWNrLWJpbm9jdWxhci04ODA5NTQ0Mi5qcGc=
   Olympus 8x40 DPS I Porro Zwart verrekijker (4)
   Olympus 8x40 DPS I Porro Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Vortex Verrekijkers
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/5/8/vortex-verrekijkers-4185-0521a134ade3a066782388d120e71d40-55299558.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/5/vortex-verrekijkers-4185-0521a134ade3a066782388d120e71d40-74169635.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/1/3/vortex-verrekijkers-4185-0521a134ade3a066782388d120e71d40-57171613.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/5/8/vortex-verrekijkers-4185-0521a134ade3a066782388d120e71d40-55299558.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS81Lzgvdm9ydGV4LXZlcnJla2lqa2Vycy00MTg1LTA1MjFhMTM0YWRlM2EwNjY3ODIzODhkMTIwZTcxZDQwLTU1Mjk5NTU4LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/5/vortex-verrekijkers-4185-0521a134ade3a066782388d120e71d40-74169635.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8zLzUvdm9ydGV4LXZlcnJla2lqa2Vycy00MTg1LTA1MjFhMTM0YWRlM2EwNjY3ODIzODhkMTIwZTcxZDQwLTc0MTY5NjM1LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/1/3/vortex-verrekijkers-4185-0521a134ade3a066782388d120e71d40-57171613.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8xLzMvdm9ydGV4LXZlcnJla2lqa2Vycy00MTg1LTA1MjFhMTM0YWRlM2EwNjY3ODIzODhkMTIwZTcxZDQwLTU3MTcxNjEzLmpwZw==
   Vortex Verrekijkers (6)
   Vortex Verrekijkers
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Bresser Optics Travel 10x25 BK-7 Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/9/0/bresser-optics-travel-10x25-72026290.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/9/1/bresser-optics-travel-10x25-72026291.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/9/0/bresser-optics-travel-10x25-72026290.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi85LzAvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtdHJhdmVsLTEweDI1LTcyMDI2MjkwLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/9/1/bresser-optics-travel-10x25-72026291.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi85LzEvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtdHJhdmVsLTEweDI1LTcyMDI2MjkxLmpwZw==
   Bresser Optics Travel 10x25 BK-7 Zwart verrekijker (4)
   Bresser Optics Travel 10x25 BK-7 Zwart verrekijker
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   22.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   22.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Olympus 10x50 DPS-I Porro Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/olympus-10x50-dps-i-4950934.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/6/olympus-10x50-dps-i-17825226.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/2/olympus-10x50-dps-i-17865342.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/7/olympus-10x50-dps-i-18518647.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/7/olympus-10x50-dps-i-24640527.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/2/2/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-89666322.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/olympus-10x50-dps-i-4950934.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8zLzQvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS00OTUwOTM0LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/6/olympus-10x50-dps-i-17825226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8yLzYvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0xNzgyNTIyNi5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/2/olympus-10x50-dps-i-17865342.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy80LzIvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0xNzg2NTM0Mi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/7/olympus-10x50-dps-i-18518647.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80Lzcvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0xODUxODY0Ny5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/7/olympus-10x50-dps-i-24640527.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzcvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0yNDY0MDUyNy5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/2/2/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-89666322.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8yLzIvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS1wb3Jyby1ibGFjay1iaW5vY3VsYXItODk2NjYzMjIuanBn
   Olympus 10x50 DPS-I Porro Zwart verrekijker (4)
   Olympus 10x50 DPS-I Porro Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Bushnell Powerview - Porro 10x 50mm
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/2/bushnell-powerview-porro-10x-50mm-18649902.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/5/5/bushnell-powerview-porro-10x-50mm-20925155.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/4/bushnell-powerview-porro-10x-50mm-24574144.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/2/bushnell-powerview-porro-10x-50mm-18649902.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8wLzIvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXBvcnJvLTEweC01MG1tLTE4NjQ5OTAyLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/5/5/bushnell-powerview-porro-10x-50mm-20925155.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS81LzUvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXBvcnJvLTEweC01MG1tLTIwOTI1MTU1LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/4/bushnell-powerview-porro-10x-50mm-24574144.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS80LzQvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXBvcnJvLTEweC01MG1tLTI0NTc0MTQ0LmpwZw==
   Bushnell Powerview - Porro 10x 50mm (4)
   Bushnell Powerview - Porro 10x 50mm
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Bynolyt Sparrow WPR 8x32
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/0/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-34901800.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/9/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-55296619.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/5/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-66542375.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/0/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-34901800.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8wLzAvYnlub2x5dC1zcGFycm93LXdwci04eDMyLTM0OTAxODAwLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/9/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-55296619.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8xLzkvYnlub2x5dC1zcGFycm93LXdwci04eDMyLTU1Mjk2NjE5LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/5/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-66542375.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy83LzUvYnlub2x5dC1zcGFycm93LXdwci04eDMyLTY2NTQyMzc1LmpwZw==
   Bynolyt Sparrow WPR 8x32 (2)
   Bynolyt Sparrow WPR 8x32
   Bever.nl Bever.nl
   159, 3d (offer_sdt_3_days)
   Bever.nl Bever.nl
   159, 3d (offer_sdt_3_days)
   3
  • König Telescoop 60 Mm Zwart / Zilver
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/2/konig-heijastin-kaukoputki-85417422.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/2/konig-heijastin-kaukoputki-87480812.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/3/konig-heijastin-kaukoputki-88516603.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/2/konig-heijastin-kaukoputki-85417422.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8yLzIva29uaWctaGVpamFzdGluLWthdWtvcHV0a2ktODU0MTc0MjIuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/2/konig-heijastin-kaukoputki-87480812.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8xLzIva29uaWctaGVpamFzdGluLWthdWtvcHV0a2ktODc0ODA4MTIuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/3/konig-heijastin-kaukoputki-88516603.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8wLzMva29uaWctaGVpamFzdGluLWthdWtvcHV0a2ktODg1MTY2MDMuanBn
   König Telescoop 60 Mm Zwart / Zilver (2)
   König Telescoop 60 Mm Zwart / Zilver
   Ormedia.nl Ormedia.nl
   63.71, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Ormedia.nl Ormedia.nl
   63.71, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Bynolyt Telescoop Spacelyt S80 20-60x
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/2/bynolyt-telescoop-spacelyt-s80-20-60x-52454602.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/3/bynolyt-telescoop-spacelyt-s80-20-60x-81339633.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/2/bynolyt-telescoop-spacelyt-s80-20-60x-52454602.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8wLzIvYnlub2x5dC10ZWxlc2Nvb3Atc3BhY2VseXQtczgwLTIwLTYweC01MjQ1NDYwMi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/3/bynolyt-telescoop-spacelyt-s80-20-60x-81339633.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8zLzMvYnlub2x5dC10ZWxlc2Nvb3Atc3BhY2VseXQtczgwLTIwLTYweC04MTMzOTYzMy5qcGc=
   Bynolyt Telescoop Spacelyt S80 20-60x (5)
   Bynolyt Telescoop Spacelyt S80 20-60x
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   414, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   414, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Bynolyt Sparrow WPR 10x42
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/1/bynolyt-sparrow-wpr-10x42-49179911.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/4/bynolyt-sparrow-wpr-10x42-61195564.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/8/8/bynolyt-sparrow-wpr-10x42-81647088.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/1/bynolyt-sparrow-wpr-10x42-49179911.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8xLzEvYnlub2x5dC1zcGFycm93LXdwci0xMHg0Mi00OTE3OTkxMS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/4/bynolyt-sparrow-wpr-10x42-61195564.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS82LzQvYnlub2x5dC1zcGFycm93LXdwci0xMHg0Mi02MTE5NTU2NC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/8/8/bynolyt-sparrow-wpr-10x42-81647088.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC84LzgvYnlub2x5dC1zcGFycm93LXdwci0xMHg0Mi04MTY0NzA4OC5qcGc=
   Bynolyt Sparrow WPR 10x42 (2)
   Bynolyt Sparrow WPR 10x42
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Swarovski ATS 65HD
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/5/swarovski-ats-65hd-75185205.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/0/swarovski-ats-65hd-81293940.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/5/swarovski-ats-65hd-75185205.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzUvc3dhcm92c2tpLWF0cy02NWhkLTc1MTg1MjA1LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/0/swarovski-ats-65hd-81293940.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS80LzAvc3dhcm92c2tpLWF0cy02NWhkLTgxMjkzOTQwLmpwZw==
   Swarovski ATS 65HD (5)
   Swarovski ATS 65HD
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1394, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1394, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Nikon Prostaff 7S 8x30
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/0/nikon-prostaff-7s-8x30-53699820.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/9/nikon-prostaff-7s-8x30-55306619.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/0/nikon-prostaff-7s-8x30-53699820.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzAvbmlrb24tcHJvc3RhZmYtN3MtOHgzMC01MzY5OTgyMC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/9/nikon-prostaff-7s-8x30-55306619.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8xLzkvbmlrb24tcHJvc3RhZmYtN3MtOHgzMC01NTMwNjYxOS5qcGc=
   Nikon Prostaff 7S 8x30 (2)
   Nikon Prostaff 7S 8x30
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   165, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   165, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Steiner Wildlife Pro 10.5x28 Zwart verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/4/4/steiner-wildlife-10-5x28-14738244.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/8/8/steiner-wildlife-10-5x28-20798288.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/4/4/steiner-wildlife-10-5x28-14738244.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi80LzQvc3RlaW5lci13aWxkbGlmZS0xMC01eDI4LTE0NzM4MjQ0LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/8/8/steiner-wildlife-10-5x28-20798288.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84Lzgvc3RlaW5lci13aWxkbGlmZS0xMC01eDI4LTIwNzk4Mjg4LmpwZw==
   Steiner Wildlife Pro 10.5x28 Zwart verrekijker (5)
   Steiner Wildlife Pro 10.5x28 Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Carl Zeiss Conquest HD 10x42 Schmidt-Pechan Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/1/carl-zeiss-conquest-hd-10x42-23944021.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/1/carl-zeiss-conquest-hd-10x42-23944021.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8yLzEvY2FybC16ZWlzcy1jb25xdWVzdC1oZC0xMHg0Mi0yMzk0NDAyMS5qcGc=
   Carl Zeiss Conquest HD 10x42 Schmidt-Pechan Zwart verrekijker (5)
   Carl Zeiss Conquest HD 10x42 Schmidt-Pechan Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1049, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1049, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Bynolyt Monokijker Super Mono 7x30
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/7/bynolyt-monokijker-super-mono-7x30-61376067.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/9/bynolyt-monokijker-super-mono-7x30-77084269.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/6/9/bynolyt-monokijker-super-mono-7x30-81294569.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/7/bynolyt-monokijker-super-mono-7x30-61376067.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC82LzcvYnlub2x5dC1tb25va2lqa2VyLXN1cGVyLW1vbm8tN3gzMC02MTM3NjA2Ny5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/9/bynolyt-monokijker-super-mono-7x30-77084269.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi82LzkvYnlub2x5dC1tb25va2lqa2VyLXN1cGVyLW1vbm8tN3gzMC03NzA4NDI2OS5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/6/9/bynolyt-monokijker-super-mono-7x30-81294569.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzkvYnlub2x5dC1tb25va2lqa2VyLXN1cGVyLW1vbm8tN3gzMC04MTI5NDU2OS5qcGc=
   Bynolyt Monokijker Super Mono 7x30 (3)
   Bynolyt Monokijker Super Mono 7x30
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   154.48, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   154.48, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Olympus 8X21 RCII Magenta
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/0/2/olympus-8x21-rcii-magenta-20777302.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/1/2/olympus-8x21-rcii-magenta-24488612.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/4/olympus-8x21-rcii-magenta-24488694.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/7/olympus-8x21-rcii-magenta-24488797.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/0/2/olympus-8x21-rcii-magenta-20777302.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8wLzIvb2x5bXB1cy04eDIxLXJjaWktbWFnZW50YS0yMDc3NzMwMi5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/1/2/olympus-8x21-rcii-magenta-24488612.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8xLzIvb2x5bXB1cy04eDIxLXJjaWktbWFnZW50YS0yNDQ4ODYxMi5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/4/olympus-8x21-rcii-magenta-24488694.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi85LzQvb2x5bXB1cy04eDIxLXJjaWktbWFnZW50YS0yNDQ4ODY5NC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/7/olympus-8x21-rcii-magenta-24488797.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy85Lzcvb2x5bXB1cy04eDIxLXJjaWktbWFnZW50YS0yNDQ4ODc5Ny5qcGc=
   Olympus 8X21 RCII Magenta (3)
   Olympus 8X21 RCII Magenta
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Bresser Optics Spezial Zoomar 7-35x50 BaK-4 Porro Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/9/6/bresser-optics-spezial-zoomar-7-35x50-45262896.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/9/7/bresser-optics-spezial-zoomar-7-35x50-45262897.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/9/8/bresser-optics-spezial-zoomar-7-35x50-45262898.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/9/9/bresser-optics-spezial-zoomar-7-35x50-45262899.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/0/0/bresser-optics-spezial-zoomar-7-35x50-45262900.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/5/9/bresser-optics-spezial-zoomar-7-35x50-35702859.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/9/6/bresser-optics-spezial-zoomar-7-35x50-45262896.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC85LzYvYnJlc3Nlci1vcHRpY3Mtc3BlemlhbC16b29tYXItNy0zNXg1MC00NTI2Mjg5Ni5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/9/7/bresser-optics-spezial-zoomar-7-35x50-45262897.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC85LzcvYnJlc3Nlci1vcHRpY3Mtc3BlemlhbC16b29tYXItNy0zNXg1MC00NTI2Mjg5Ny5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/9/8/bresser-optics-spezial-zoomar-7-35x50-45262898.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC85LzgvYnJlc3Nlci1vcHRpY3Mtc3BlemlhbC16b29tYXItNy0zNXg1MC00NTI2Mjg5OC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/9/9/bresser-optics-spezial-zoomar-7-35x50-45262899.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC85LzkvYnJlc3Nlci1vcHRpY3Mtc3BlemlhbC16b29tYXItNy0zNXg1MC00NTI2Mjg5OS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/0/0/bresser-optics-spezial-zoomar-7-35x50-45262900.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS8wLzAvYnJlc3Nlci1vcHRpY3Mtc3BlemlhbC16b29tYXItNy0zNXg1MC00NTI2MjkwMC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/5/9/bresser-optics-spezial-zoomar-7-35x50-35702859.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC81LzkvYnJlc3Nlci1vcHRpY3Mtc3BlemlhbC16b29tYXItNy0zNXg1MC0zNTcwMjg1OS5qcGc=
   Bresser Optics Spezial Zoomar 7-35x50 BaK-4 Porro Zwart verrekijker (3)
   Bresser Optics Spezial Zoomar 7-35x50 BaK-4 Porro Zwart verrekijker
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   107.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   107.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Bushnell H2O 8x 42mm Dak Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/9/bushnell-8-x-42-h20-16119079.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/4/bushnell-h2o-8x-42mm-20809414.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/1/bushnell-h2o-8x-42mm-21000151.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/9/bushnell-8-x-42-h20-16119079.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC83LzkvYnVzaG5lbGwtOC14LTQyLWgyMC0xNjExOTA3OS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/4/bushnell-h2o-8x-42mm-20809414.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzQvYnVzaG5lbGwtaDJvLTh4LTQybW0tMjA4MDk0MTQuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/1/bushnell-h2o-8x-42mm-21000151.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS81LzEvYnVzaG5lbGwtaDJvLTh4LTQybW0tMjEwMDAxNTEuanBn
   Bushnell H2O 8x 42mm Dak Zwart verrekijker (3)
   Bushnell H2O 8x 42mm Dak Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   137, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   137, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Olympus 8x25 WP II BaK-4 Groen verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/1/olympus-8x25-wp-ii-21366331.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/2/olympus-8x25-wp-ii-21366332.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/1/olympus-8x25-wp-ii-21366331.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8zLzEvb2x5bXB1cy04eDI1LXdwLWlpLTIxMzY2MzMxLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/2/olympus-8x25-wp-ii-21366332.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8zLzIvb2x5bXB1cy04eDI1LXdwLWlpLTIxMzY2MzMyLmpwZw==
   Olympus 8x25 WP II BaK-4 Groen verrekijker (3)
   Olympus 8x25 WP II BaK-4 Groen verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   75, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   75, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Bynolyt Seagull 10x28 verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/1/bynolyt-seagull-10x28-verrekijker-61229241.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/5/5/bynolyt-seagull-10x28-verrekijker-74187055.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/1/bynolyt-seagull-10x28-verrekijker-61229241.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi80LzEvYnlub2x5dC1zZWFndWxsLTEweDI4LXZlcnJla2lqa2VyLTYxMjI5MjQxLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/5/5/bynolyt-seagull-10x28-verrekijker-74187055.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC81LzUvYnlub2x5dC1zZWFndWxsLTEweDI4LXZlcnJla2lqa2VyLTc0MTg3MDU1LmpwZw==
   Bynolyt Seagull 10x28 verrekijker (3)
   Bynolyt Seagull 10x28 verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   218, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   218, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Swarovski EL 10x42 W B, Groen
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/7/8/swarovski-el-10x42-w-b-groen-55557878.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/4/4/swarovski-el-10x42-w-b-groen-81157744.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/0/1/swarovski-el-10x42-w-b-groen-81288701.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/7/8/swarovski-el-10x42-w-b-groen-55557878.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC83Lzgvc3dhcm92c2tpLWVsLTEweDQyLXctYi1ncm9lbi01NTU1Nzg3OC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/4/4/swarovski-el-10x42-w-b-groen-81157744.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy80LzQvc3dhcm92c2tpLWVsLTEweDQyLXctYi1ncm9lbi04MTE1Nzc0NC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/0/1/swarovski-el-10x42-w-b-groen-81288701.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy8wLzEvc3dhcm92c2tpLWVsLTEweDQyLXctYi1ncm9lbi04MTI4ODcwMS5qcGc=
   Swarovski EL 10x42 W B, Groen (3)
   Swarovski EL 10x42 W B, Groen
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Swarovski EL 8.5x42 W B, Groen
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/9/6/swarovski-el-8-5x42-w-b-groen-55557896.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/4/6/swarovski-el-8-5x42-w-b-groen-81157746.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/0/4/swarovski-el-8-5x42-w-b-groen-81288704.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/9/6/swarovski-el-8-5x42-w-b-groen-55557896.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC85LzYvc3dhcm92c2tpLWVsLTgtNXg0Mi13LWItZ3JvZW4tNTU1NTc4OTYuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/4/6/swarovski-el-8-5x42-w-b-groen-81157746.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy80LzYvc3dhcm92c2tpLWVsLTgtNXg0Mi13LWItZ3JvZW4tODExNTc3NDYuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/0/4/swarovski-el-8-5x42-w-b-groen-81288704.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy8wLzQvc3dhcm92c2tpLWVsLTgtNXg0Mi13LWItZ3JvZW4tODEyODg3MDQuanBn
   Swarovski EL 8.5x42 W B, Groen (3)
   Swarovski EL 8.5x42 W B, Groen
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2238, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2238, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Pentax PAPILIO II 8.5x21 BaK-4 Porro Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894311.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894312.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/9/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595539.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/0/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595540.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595541.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595542.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595543.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894311.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzEvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTMzODk0MzExLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894312.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzIvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTMzODk0MzEyLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/9/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595539.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzkvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTM5LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/0/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595540.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzAvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQwLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595541.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzEvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQxLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzIvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQyLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595543.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzMvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQzLmpwZw==
   Pentax PAPILIO II 8.5x21 BaK-4 Porro Zwart verrekijker (3)
   Pentax PAPILIO II 8.5x21 BaK-4 Porro Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Carl Zeiss Terra 8x32 ED verrekijker 2017 Editie Zwart/Grijs
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/5/7/carl-zeiss-terra-8x32-ed-verrekijker-2017-editie-zwart-grijs-75440057.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/5/7/carl-zeiss-terra-8x32-ed-verrekijker-2017-editie-zwart-grijs-75440057.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC81LzcvY2FybC16ZWlzcy10ZXJyYS04eDMyLWVkLXZlcnJla2lqa2VyLTIwMTctZWRpdGllLXp3YXJ0LWdyaWpzLTc1NDQwMDU3LmpwZw==
   Carl Zeiss Terra 8x32 ED verrekijker 2017 Editie Zwart/Grijs (4)
   Carl Zeiss Terra 8x32 ED verrekijker 2017 Editie Zwart/Grijs
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Steiner Wildlife 8x24 Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/8/2/steiner-wildlife-8x24-17259382.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/2/steiner-wildlife-8x24-18026382.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/3/steiner-wildlife-8x24-18026383.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/8/2/steiner-wildlife-8x24-17259382.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy84LzIvc3RlaW5lci13aWxkbGlmZS04eDI0LTE3MjU5MzgyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/2/steiner-wildlife-8x24-18026382.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzIvc3RlaW5lci13aWxkbGlmZS04eDI0LTE4MDI2MzgyLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/3/steiner-wildlife-8x24-18026383.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzMvc3RlaW5lci13aWxkbGlmZS04eDI0LTE4MDI2MzgzLmpwZw==
   Steiner Wildlife 8x24 Zwart verrekijker (4)
   Steiner Wildlife 8x24 Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Bresser Optics 11-11025 Blauw verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/3/2/bresser-optics-11-11025-18563732.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/0/bresser-optics-11-11025-binocular-22168910.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/3/2/bresser-optics-11-11025-18563732.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8zLzIvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtMTEtMTEwMjUtMTg1NjM3MzIuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/0/bresser-optics-11-11025-binocular-22168910.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8xLzAvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtMTEtMTEwMjUtYmlub2N1bGFyLTIyMTY4OTEwLmpwZw==
   Bresser Optics 11-11025 Blauw verrekijker (4)
   Bresser Optics 11-11025 Blauw verrekijker
   Ormedia.nl Ormedia.nl
   37.59, ? (offer_sdt_unknown)
   Ormedia.nl Ormedia.nl
   37.59, ? (offer_sdt_unknown)
   1
  • Bushnell H2O 10x 42mm BaK-4 Blauw verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/8/bushnell-h2o-10x-42mm-19217648.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/7/5/bushnell-h2o-10x-42mm-20828875.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/4/9/bushnell-h2o-10x-42mm-21000149.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/7/bushnell-h2o-10x-42mm-22265567.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/8/bushnell-h2o-10x-42mm-19217648.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi80LzgvYnVzaG5lbGwtaDJvLTEweC00Mm1tLTE5MjE3NjQ4LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/7/5/bushnell-h2o-10x-42mm-20828875.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC83LzUvYnVzaG5lbGwtaDJvLTEweC00Mm1tLTIwODI4ODc1LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/4/9/bushnell-h2o-10x-42mm-21000149.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS80LzkvYnVzaG5lbGwtaDJvLTEweC00Mm1tLTIxMDAwMTQ5LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/7/bushnell-h2o-10x-42mm-22265567.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS82LzcvYnVzaG5lbGwtaDJvLTEweC00Mm1tLTIyMjY1NTY3LmpwZw==
   Bushnell H2O 10x 42mm BaK-4 Blauw verrekijker (1)
   Bushnell H2O 10x 42mm BaK-4 Blauw verrekijker
   Conrad Conrad
   8.294476485874434 (889)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   135, 2d (offer_sdt_2_days)
   Conrad Conrad
   8.294476485874434 (889)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   135, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
  • Bushnell Excursion HD BaK-4 Groen verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/9/bushnell-excursion-hd-33780779.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/8/bushnell-excursion-hd-40080468.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/9/bushnell-excursion-hd-40080469.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/9/bushnell-excursion-hd-33780779.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy83LzkvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTMzNzgwNzc5LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/8/bushnell-excursion-hd-40080468.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzgvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTQwMDgwNDY4LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/9/bushnell-excursion-hd-40080469.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzkvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTQwMDgwNDY5LmpwZw==
   Bushnell Excursion HD BaK-4 Groen verrekijker (1)
   Bushnell Excursion HD BaK-4 Groen verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   239, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.967374073899745 (14)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   239, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Pentax AD 10x25 WP Dak Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/1/pentax-ad-10x25-wp-35595571.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/2/pentax-ad-10x25-wp-35595572.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/3/pentax-ad-10x25-wp-35595573.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/4/pentax-ad-10x25-wp-35595574.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/5/pentax-ad-10x25-wp-35595575.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/6/pentax-ad-10x25-wp-35595576.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/1/pentax-ad-10x25-wp-35595571.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS83LzEvcGVudGF4LWFkLTEweDI1LXdwLTM1NTk1NTcxLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/2/pentax-ad-10x25-wp-35595572.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS83LzIvcGVudGF4LWFkLTEweDI1LXdwLTM1NTk1NTcyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/3/pentax-ad-10x25-wp-35595573.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS83LzMvcGVudGF4LWFkLTEweDI1LXdwLTM1NTk1NTczLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/4/pentax-ad-10x25-wp-35595574.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS83LzQvcGVudGF4LWFkLTEweDI1LXdwLTM1NTk1NTc0LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/5/pentax-ad-10x25-wp-35595575.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS83LzUvcGVudGF4LWFkLTEweDI1LXdwLTM1NTk1NTc1LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/6/pentax-ad-10x25-wp-35595576.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS83LzYvcGVudGF4LWFkLTEweDI1LXdwLTM1NTk1NTc2LmpwZw==
   Pentax AD 10x25 WP Dak Zwart verrekijker (1)
   Pentax AD 10x25 WP Dak Zwart verrekijker
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  2 10
  • teamvergelijk@vergelijk.nl