x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
x Categorieën
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • vergelijk.nl
  Word lid
  %
  Bespaar geld met onze speciale deals
  Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt
  Gratis inschrijven
  Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er verrekijkers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  verrekijker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  verrekijker kopen

  • Algemene informatie

   De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

   Verrekijker
   Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

   Objectief en oculair
   De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

   Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

   Gewicht en weerbestendigheid
   Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

  • Veelgestelde vragen


   Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
   Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

  • Verklarende woordenlijst

   Beeldhoek
   De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Beeldveld
   De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Coating
   Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

   Diameter
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

   Dioptriecorrectie
   Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

   Helderheid
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.


   Lenskwaliteit

   De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

   Schemerindex
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Schijnbare beeldhoek
   Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

   Vergroting
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

   Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

   • Superlicht Deze verrekijkers zijn extra makkelijk mee te nemen.
   • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
   • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
   • Bushnell Bushnell maakt professionele verrekijkers voor verschillende toepassingen.
   • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
   • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
   • Waterdicht Deze verrekijkers zijn waterdicht.
   • Groen Groene verrekijkers bieden extra schutkleur.
   • Zwart Zwarte verrekijkers zijn neutraal van kleur.
  • Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85Lzcvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTE0NzM4MDk3LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83Lzkvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTIwODg2OTc5LmpwZw==
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker (2)
   3.8333333333333335 (2)
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker
   Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,
   Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,.
   2.3
   0 10
  • Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85Lzcvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTE0NzM4MDk3LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83Lzkvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTIwODg2OTc5LmpwZw==
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker (2)
   3.8333333333333335 (2)
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker
   Zeer slecht, dus is duur speelgoed
   Zeer slecht, dus is duur speelgoed.
   2.7
   0 10
  Verrekijkers 6.0 (3)
  0 - 48
  • Bynolyt Stork 8x42
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/6/bynolyt-stork-8x42-33814726.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNzI3ODE/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/0/bynolyt-stork-8x42-50695900.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/3/bynolyt-stork-8x42-68199583.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/6/bynolyt-stork-8x42-33814726.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNzI3ODE/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/0/bynolyt-stork-8x42-50695900.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8wLzAvYnlub2x5dC1zdG9yay04eDQyLTUwNjk1OTAwLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/3/bynolyt-stork-8x42-68199583.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS84LzMvYnlub2x5dC1zdG9yay04eDQyLTY4MTk5NTgzLmpwZw==
   Bynolyt Stork 8x42 (8)
   Bynolyt Stork 8x42
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
   most_sold
  • Olympus 10x50 DPS-I Porro Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/olympus-10x50-dps-i-4950934.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/6/olympus-10x50-dps-i-17825226.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/2/olympus-10x50-dps-i-17865342.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/7/olympus-10x50-dps-i-18518647.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/7/olympus-10x50-dps-i-24640527.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/olympus-10x50-dps-i-4950934.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8zLzQvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS00OTUwOTM0LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/6/olympus-10x50-dps-i-17825226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8yLzYvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0xNzgyNTIyNi5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/2/olympus-10x50-dps-i-17865342.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy80LzIvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0xNzg2NTM0Mi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/7/olympus-10x50-dps-i-18518647.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80Lzcvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0xODUxODY0Ny5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/7/olympus-10x50-dps-i-24640527.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzcvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0yNDY0MDUyNy5qcGc=
   Olympus 10x50 DPS-I Porro Zwart verrekijker (8)
   Olympus 10x50 DPS-I Porro Zwart verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Bushnell H2O 8x 42mm
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/9/bushnell-8-x-42-h20-16119079.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/4/bushnell-h2o-8x-42mm-20809414.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/1/bushnell-h2o-8x-42mm-21000151.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/9/bushnell-8-x-42-h20-16119079.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC83LzkvYnVzaG5lbGwtOC14LTQyLWgyMC0xNjExOTA3OS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/4/bushnell-h2o-8x-42mm-20809414.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzQvYnVzaG5lbGwtaDJvLTh4LTQybW0tMjA4MDk0MTQuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/1/bushnell-h2o-8x-42mm-21000151.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS81LzEvYnVzaG5lbGwtaDJvLTh4LTQybW0tMjEwMDAxNTEuanBn
   Bushnell H2O 8x 42mm (6)
   Bushnell H2O 8x 42mm
   Conrad Conrad
   8.178068958556292 (754)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad Conrad
   8.178068958556292 (754)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 3d (offer_sdt_3_days)
   5
   good_buy
  • Nikon Aculon A211 10x50 Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/2/nikon-aculon-a211-10x50-20429612.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/4/nikon-aculon-a211-10x50-24808644.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/2/nikon-aculon-a211-10x50-20429612.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzIvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTB4NTAtMjA0Mjk2MTIuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/4/nikon-aculon-a211-10x50-24808644.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzQvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTB4NTAtMjQ4MDg2NDQuanBn
   Nikon Aculon A211 10x50 Zwart verrekijker (5)
   Nikon Aculon A211 10x50 Zwart verrekijker
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Bushnell Excursion HD 10 x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/0/bushnell-excursion-hd-10x-42mm-40080470.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/1/bushnell-excursion-hd-10x-42mm-40080471.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/0/bushnell-excursion-hd-10x-42mm-40080470.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC83LzAvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTEweC00Mm1tLTQwMDgwNDcwLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/1/bushnell-excursion-hd-10x-42mm-40080471.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC83LzEvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTEweC00Mm1tLTQwMDgwNDcxLmpwZw==
   Bushnell Excursion HD 10 x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker (6)
   Bushnell Excursion HD 10 x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker
   Conrad Conrad
   8.178068958556292 (754)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   279, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad Conrad
   8.178068958556292 (754)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   279, 3d (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • Canon 12x36 IS III Porro II Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/9/canon-12x36-is-iii-46913579.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/5/canon-12x36-is-iii-34050095.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/6/canon-12x36-is-iii-34050096.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/9/canon-12x36-is-iii-46913579.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS83LzkvY2Fub24tMTJ4MzYtaXMtaWlpLTQ2OTEzNTc5LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/5/canon-12x36-is-iii-34050095.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC85LzUvY2Fub24tMTJ4MzYtaXMtaWlpLTM0MDUwMDk1LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/6/canon-12x36-is-iii-34050096.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC85LzYvY2Fub24tMTJ4MzYtaXMtaWlpLTM0MDUwMDk2LmpwZw==
   Canon 12x36 IS III Porro II Zwart verrekijker (6)
   Canon 12x36 IS III Porro II Zwart verrekijker
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   9.154087730952277 (118)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   9.154087730952277 (118)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Olympus 8x40 DPS I Porro Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/8/olympus-8x40-dps-i-18518648.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/2/olympus-8x40-dps-i-24585602.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/8/olympus-8x40-dps-i-18518648.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80Lzgvb2x5bXB1cy04eDQwLWRwcy1pLTE4NTE4NjQ4LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/2/olympus-8x40-dps-i-24585602.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8wLzIvb2x5bXB1cy04eDQwLWRwcy1pLTI0NTg1NjAyLmpwZw==
   Olympus 8x40 DPS I Porro Zwart verrekijker (5)
   Olympus 8x40 DPS I Porro Zwart verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59.44, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59.44, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Nikon Monarch 7 10x42 Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/5/nikon-monarch-7-10x42-20429605.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/5/nikon-monarch-7-10x42-20429605.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzUvbmlrb24tbW9uYXJjaC03LTEweDQyLTIwNDI5NjA1LmpwZw==
   Nikon Monarch 7 10x42 Zwart verrekijker (3)
   Nikon Monarch 7 10x42 Zwart verrekijker
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   469.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   469.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Nikon Monarch 7 8x42 Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/4/nikon-monarch-7-8x42-20429604.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/4/nikon-monarch-7-8x42-20429604.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzQvbmlrb24tbW9uYXJjaC03LTh4NDItMjA0Mjk2MDQuanBn
   Nikon Monarch 7 8x42 Zwart verrekijker (3)
   Nikon Monarch 7 8x42 Zwart verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Bresser Optics 18-21050 Groen verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/2/1/bresser-optics-18-21050-18563721.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/2/1/bresser-optics-18-21050-18563721.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8yLzEvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtMTgtMjEwNTAtMTg1NjM3MjEuanBn
   Bresser Optics 18-21050 Groen verrekijker (5)
   Bresser Optics 18-21050 Groen verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Bynolyt Yellowbird 8x42 ED
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/7/bynolyt-yellowbird-8x42-ed-61208117.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/5/bynolyt-yellowbird-8x42-ed-78748025.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/8/1/bynolyt-yellowbird-8x42-ed-81288781.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/7/bynolyt-yellowbird-8x42-ed-61208117.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8xLzcvYnlub2x5dC15ZWxsb3diaXJkLTh4NDItZWQtNjEyMDgxMTcuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/5/bynolyt-yellowbird-8x42-ed-78748025.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8yLzUvYnlub2x5dC15ZWxsb3diaXJkLTh4NDItZWQtNzg3NDgwMjUuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/8/1/bynolyt-yellowbird-8x42-ed-81288781.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy84LzEvYnlub2x5dC15ZWxsb3diaXJkLTh4NDItZWQtODEyODg3ODEuanBn
   Bynolyt Yellowbird 8x42 ED (5)
   Bynolyt Yellowbird 8x42 ED
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   333.4, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   333.4, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Bresser Optics Special-Astro 20x80 Porro verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/2/bresser-optics-special-astro-20x80-23912312.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/3/bresser-optics-special-astro-20x80-23912313.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/2/bresser-optics-special-astro-20x80-23912312.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8xLzIvYnJlc3Nlci1vcHRpY3Mtc3BlY2lhbC1hc3Ryby0yMHg4MC0yMzkxMjMxMi5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/3/bresser-optics-special-astro-20x80-23912313.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8xLzMvYnJlc3Nlci1vcHRpY3Mtc3BlY2lhbC1hc3Ryby0yMHg4MC0yMzkxMjMxMy5qcGc=
   Bresser Optics Special-Astro 20x80 Porro verrekijker (5)
   Bresser Optics Special-Astro 20x80 Porro verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   125.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   125.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Nikon Action EX 8 x 40 CF
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/7/nikon-action-ex-8-x-40-cf-17423397.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/5/0/nikon-action-ex-8-x-40-cf-18217850.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/9/5/nikon-action-ex-8-x-40-cf-18259995.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/5/nikon-action-ex-8-x-40-cf-16550325.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/1/nikon-action-ex-8-x-40-cf-16920341.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/7/nikon-action-ex-8-x-40-cf-17423397.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy85Lzcvbmlrb24tYWN0aW9uLWV4LTgteC00MC1jZi0xNzQyMzM5Ny5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/5/0/nikon-action-ex-8-x-40-cf-18217850.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC81LzAvbmlrb24tYWN0aW9uLWV4LTgteC00MC1jZi0xODIxNzg1MC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/9/5/nikon-action-ex-8-x-40-cf-18259995.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS85LzUvbmlrb24tYWN0aW9uLWV4LTgteC00MC1jZi0xODI1OTk5NS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/5/nikon-action-ex-8-x-40-cf-16550325.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8yLzUvbmlrb24tYWN0aW9uLWV4LTgteC00MC1jZi0xNjU1MDMyNS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/1/nikon-action-ex-8-x-40-cf-16920341.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy80LzEvbmlrb24tYWN0aW9uLWV4LTgteC00MC1jZi0xNjkyMDM0MS5qcGc=
   Nikon Action EX 8 x 40 CF (3)
   Nikon Action EX 8 x 40 CF
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.372818394422426 (8)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.372818394422426 (8)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Nikon Aculon A211 10x42 Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/0/nikon-aculon-a211-10x42-20429610.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/9/nikon-aculon-a211-10x42-24808639.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/0/nikon-aculon-a211-10x42-20429610.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzAvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTB4NDItMjA0Mjk2MTAuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/9/nikon-aculon-a211-10x42-24808639.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8zLzkvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTB4NDItMjQ4MDg2MzkuanBn
   Nikon Aculon A211 10x42 Zwart verrekijker (3)
   Nikon Aculon A211 10x42 Zwart verrekijker
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   97.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   97.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Vortex Verrekijkers
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/6/8/vortex-verrekijkers-55419268.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/8/5/vortex-verrekijkers-74173385.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/6/8/vortex-verrekijkers-55419268.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi82Lzgvdm9ydGV4LXZlcnJla2lqa2Vycy01NTQxOTI2OC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/8/5/vortex-verrekijkers-74173385.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy84LzUvdm9ydGV4LXZlcnJla2lqa2Vycy03NDE3MzM4NS5qcGc=
   Vortex Verrekijkers (7)
   Vortex Verrekijkers
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.372818394422426 (8)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.372818394422426 (8)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Canon 15x50 IS Porro II Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/8/7/canon-15x50-is-13508287.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/6/canon-15x50-is-20614706.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/8/7/canon-15x50-is-13508287.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84LzcvY2Fub24tMTV4NTAtaXMtMTM1MDgyODcuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/6/canon-15x50-is-20614706.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8wLzYvY2Fub24tMTV4NTAtaXMtMjA2MTQ3MDYuanBn
   Canon 15x50 IS Porro II Zwart verrekijker (4)
   Canon 15x50 IS Porro II Zwart verrekijker
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1029, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1029, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Bushnell 10X42 Powerview Zwart
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/4/bushnell-10-x-42-powerview-16236654.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/4/bushnell-10-x-42-powerview-16236654.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzQvYnVzaG5lbGwtMTAteC00Mi1wb3dlcnZpZXctMTYyMzY2NTQuanBn
   Bushnell 10X42 Powerview Zwart (4)
   Bushnell 10X42 Powerview Zwart
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   117, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   117, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Vortex Diamondback 12x50 verrekijker NEW
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/3/4/vortex-diamondback-12x50-verrekijker-new-74200134.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/5/5/vortex-diamondback-12x50-verrekijker-new-81294855.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/5/vortex-diamondback-12x50-verrekijker-new-81690045.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/3/4/vortex-diamondback-12x50-verrekijker-new-74200134.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8zLzQvdm9ydGV4LWRpYW1vbmRiYWNrLTEyeDUwLXZlcnJla2lqa2VyLW5ldy03NDIwMDEzNC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/5/5/vortex-diamondback-12x50-verrekijker-new-81294855.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC81LzUvdm9ydGV4LWRpYW1vbmRiYWNrLTEyeDUwLXZlcnJla2lqa2VyLW5ldy04MTI5NDg1NS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/5/vortex-diamondback-12x50-verrekijker-new-81690045.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC80LzUvdm9ydGV4LWRpYW1vbmRiYWNrLTEyeDUwLXZlcnJla2lqa2VyLW5ldy04MTY5MDA0NS5qcGc=
   Vortex Diamondback 12x50 verrekijker NEW (4)
   Vortex Diamondback 12x50 verrekijker NEW
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Bushnell Excursion HD BaK-4 Groen verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/9/bushnell-excursion-hd-33780779.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/8/bushnell-excursion-hd-40080468.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/9/bushnell-excursion-hd-40080469.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/9/bushnell-excursion-hd-33780779.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy83LzkvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTMzNzgwNzc5LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/8/bushnell-excursion-hd-40080468.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzgvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTQwMDgwNDY4LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/9/bushnell-excursion-hd-40080469.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzkvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTQwMDgwNDY5LmpwZw==
   Bushnell Excursion HD BaK-4 Groen verrekijker (2)
   Bushnell Excursion HD BaK-4 Groen verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   289, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   289, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Vortex Optics Vulture HD 10x56 Dak verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/4/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733274.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/5/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733275.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/6/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733276.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/7/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733277.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/4/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733274.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi83LzQvdm9ydGV4LW9wdGljcy12dWx0dXJlLWhkLTEweDU2LTIzNzMzMjc0LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/5/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733275.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi83LzUvdm9ydGV4LW9wdGljcy12dWx0dXJlLWhkLTEweDU2LTIzNzMzMjc1LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/6/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733276.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi83LzYvdm9ydGV4LW9wdGljcy12dWx0dXJlLWhkLTEweDU2LTIzNzMzMjc2LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/7/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733277.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi83Lzcvdm9ydGV4LW9wdGljcy12dWx0dXJlLWhkLTEweDU2LTIzNzMzMjc3LmpwZw==
   Vortex Optics Vulture HD 10x56 Dak verrekijker (3)
   Vortex Optics Vulture HD 10x56 Dak verrekijker
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   315.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   315.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Swarovski EL Range 8x42 W B Groen verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/3/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-51116253.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/6/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142956.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/7/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142957.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/8/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142958.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/9/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142959.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/0/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142960.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/1/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142961.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/3/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-51116253.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi81LzMvc3dhcm92c2tpLWVsLXJhbmdlLTgteC00Mi13Yi1tZXQtZmllbGRwcm8tcGFja2FnZS01MTExNjI1My5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/6/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142956.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS81LzYvc3dhcm92c2tpLWVsLXJhbmdlLTgteC00Mi13Yi1tZXQtZmllbGRwcm8tcGFja2FnZS01NTE0Mjk1Ni5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/7/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142957.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS81Lzcvc3dhcm92c2tpLWVsLXJhbmdlLTgteC00Mi13Yi1tZXQtZmllbGRwcm8tcGFja2FnZS01NTE0Mjk1Ny5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/8/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142958.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS81Lzgvc3dhcm92c2tpLWVsLXJhbmdlLTgteC00Mi13Yi1tZXQtZmllbGRwcm8tcGFja2FnZS01NTE0Mjk1OC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/9/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142959.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS81Lzkvc3dhcm92c2tpLWVsLXJhbmdlLTgteC00Mi13Yi1tZXQtZmllbGRwcm8tcGFja2FnZS01NTE0Mjk1OS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/0/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142960.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzAvc3dhcm92c2tpLWVsLXJhbmdlLTgteC00Mi13Yi1tZXQtZmllbGRwcm8tcGFja2FnZS01NTE0Mjk2MC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/1/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142961.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzEvc3dhcm92c2tpLWVsLXJhbmdlLTgteC00Mi13Yi1tZXQtZmllbGRwcm8tcGFja2FnZS01NTE0Mjk2MS5qcGc=
   Swarovski EL Range 8x42 W B Groen verrekijker (5)
   Swarovski EL Range 8x42 W B Groen verrekijker
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2800, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2800, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Nikon Action EX 7X50 CF Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/9/1/nikon-action-ex-7x50-cf-17875591.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/1/nikon-action-ex-7x50-cf-17875411.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/9/1/nikon-action-ex-7x50-cf-17875591.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS85LzEvbmlrb24tYWN0aW9uLWV4LTd4NTAtY2YtMTc4NzU1OTEuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/1/nikon-action-ex-7x50-cf-17875411.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8xLzEvbmlrb24tYWN0aW9uLWV4LTd4NTAtY2YtMTc4NzU0MTEuanBn
   Nikon Action EX 7X50 CF Zwart verrekijker (3)
   Nikon Action EX 7X50 CF Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.372818394422426 (8)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.372818394422426 (8)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Canon 8X25 IS Porro II Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/0/canon-8x25-is-19693030.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/5/canon-8x25-is-20612865.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/0/canon-8x25-is-19693030.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8zLzAvY2Fub24tOHgyNS1pcy0xOTY5MzAzMC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/5/canon-8x25-is-20612865.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC82LzUvY2Fub24tOHgyNS1pcy0yMDYxMjg2NS5qcGc=
   Canon 8X25 IS Porro II Zwart verrekijker (3)
   Canon 8X25 IS Porro II Zwart verrekijker
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Bresser Special-Zoomar 12-36x70
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/6/4/bresser-special-zoomar-12-36x70-81013164.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5uZWJvd2ViLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC8yLzgvMjgwODg0XzAwLnBuZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/2/2/bresser-special-zoomar-12-36x70-81131322.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/6/4/bresser-special-zoomar-12-36x70-81013164.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5uZWJvd2ViLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC8yLzgvMjgwODg0XzAwLnBuZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/2/2/bresser-special-zoomar-12-36x70-81131322.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy8yLzIvYnJlc3Nlci1zcGVjaWFsLXpvb21hci0xMi0zNng3MC04MTEzMTMyMi5qcGc=
   Bresser Special-Zoomar 12-36x70 (6)
   Bresser Special-Zoomar 12-36x70
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   182.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   182.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Bresser Optics Hunter Porro 20 x 50 BK-7 Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/5/bresser-hunter-20x50-54010045.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/6/bresser-optics-hunter-porro-20-x-50-bk-7-black-binocular-75894016.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/7/bresser-optics-hunter-porro-20-x-50-bk-7-black-binocular-75894017.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/8/bresser-optics-hunter-porro-20-x-50-bk-7-black-binocular-75894018.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/9/bresser-optics-hunter-porro-20-x-50-bk-7-black-binocular-75894019.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/0/bresser-optics-hunter-porro-20-x-50-bk-7-black-binocular-75894020.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/7/2/bresser-hunter-20x50-58897672.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/5/bresser-hunter-20x50-54010045.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC80LzUvYnJlc3Nlci1odW50ZXItMjB4NTAtNTQwMTAwNDUuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/6/bresser-optics-hunter-porro-20-x-50-bk-7-black-binocular-75894016.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8xLzYvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtaHVudGVyLXBvcnJvLTIwLXgtNTAtYmstNy1ibGFjay1iaW5vY3VsYXItNzU4OTQwMTYuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/7/bresser-optics-hunter-porro-20-x-50-bk-7-black-binocular-75894017.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8xLzcvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtaHVudGVyLXBvcnJvLTIwLXgtNTAtYmstNy1ibGFjay1iaW5vY3VsYXItNzU4OTQwMTcuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/8/bresser-optics-hunter-porro-20-x-50-bk-7-black-binocular-75894018.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8xLzgvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtaHVudGVyLXBvcnJvLTIwLXgtNTAtYmstNy1ibGFjay1iaW5vY3VsYXItNzU4OTQwMTguanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/9/bresser-optics-hunter-porro-20-x-50-bk-7-black-binocular-75894019.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8xLzkvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtaHVudGVyLXBvcnJvLTIwLXgtNTAtYmstNy1ibGFjay1iaW5vY3VsYXItNzU4OTQwMTkuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/0/bresser-optics-hunter-porro-20-x-50-bk-7-black-binocular-75894020.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8yLzAvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtaHVudGVyLXBvcnJvLTIwLXgtNTAtYmstNy1ibGFjay1iaW5vY3VsYXItNzU4OTQwMjAuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/7/2/bresser-hunter-20x50-58897672.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi83LzIvYnJlc3Nlci1odW50ZXItMjB4NTAtNTg4OTc2NzIuanBn
   Bresser Optics Hunter Porro 20 x 50 BK-7 Zwart verrekijker (4)
   Bresser Optics Hunter Porro 20 x 50 BK-7 Zwart verrekijker
   DirectSale.nl DirectSale.nl
   8.179203981755835 (9)
   58, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   DirectSale.nl DirectSale.nl
   8.179203981755835 (9)
   58, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Bushnell Legend Ultra HD 10x 25mm
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/8/bushnell-legend-ultra-hd-10x-25mm-23833228.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/8/bushnell-legend-ultra-hd-10x-25mm-23833228.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzgvYnVzaG5lbGwtbGVnZW5kLXVsdHJhLWhkLTEweC0yNW1tLTIzODMzMjI4LmpwZw==
   Bushnell Legend Ultra HD 10x 25mm (4)
   Bushnell Legend Ultra HD 10x 25mm
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   201.16, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   201.16, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Olympus 8-16x40 Zoom DPS I Porro Zwart verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/3/olympus-8-16x40-zoom-dps-i-14704953.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/3/olympus-8-16x40-zoom-dps-i-24585603.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/3/olympus-8-16x40-zoom-dps-i-14704953.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS81LzMvb2x5bXB1cy04LTE2eDQwLXpvb20tZHBzLWktMTQ3MDQ5NTMuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/3/olympus-8-16x40-zoom-dps-i-24585603.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8wLzMvb2x5bXB1cy04LTE2eDQwLXpvb20tZHBzLWktMjQ1ODU2MDMuanBn
   Olympus 8-16x40 Zoom DPS I Porro Zwart verrekijker (4)
   Olympus 8-16x40 Zoom DPS I Porro Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.372818394422426 (8)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.372818394422426 (8)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Pentax PAPILIO II 6.5x21 BaK-4 Porro Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/3/pentax-papilio-ii-6-5x21-34960813.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/4/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595534.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/5/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595535.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/6/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595536.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/7/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595537.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/8/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595538.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/3/pentax-papilio-ii-6-5x21-34960813.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8xLzMvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktNi01eDIxLTM0OTYwODEzLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/4/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595534.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzQvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktNi01eDIxLTM1NTk1NTM0LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/5/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595535.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzUvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktNi01eDIxLTM1NTk1NTM1LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/6/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595536.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzYvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktNi01eDIxLTM1NTk1NTM2LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/7/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595537.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzcvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktNi01eDIxLTM1NTk1NTM3LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/8/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595538.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzgvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktNi01eDIxLTM1NTk1NTM4LmpwZw==
   Pentax PAPILIO II 6.5x21 BaK-4 Porro Zwart verrekijker (2)
   Pentax PAPILIO II 6.5x21 BaK-4 Porro Zwart verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Bushnell Trophy 10x42 2016 green
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/3/bushnell-trophy-10x42-2016-green-77079933.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/6/1/bushnell-trophy-10x42-2016-green-79560861.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/9/bushnell-trophy-10x42-2016-green-81294469.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/3/bushnell-trophy-10x42-2016-green-77079933.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8zLzMvYnVzaG5lbGwtdHJvcGh5LTEweDQyLTIwMTYtZ3JlZW4tNzcwNzk5MzMuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/6/1/bushnell-trophy-10x42-2016-green-79560861.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC82LzEvYnVzaG5lbGwtdHJvcGh5LTEweDQyLTIwMTYtZ3JlZW4tNzk1NjA4NjEuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/9/bushnell-trophy-10x42-2016-green-81294469.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC82LzkvYnVzaG5lbGwtdHJvcGh5LTEweDQyLTIwMTYtZ3JlZW4tODEyOTQ0NjkuanBn
   Bushnell Trophy 10x42 2016 green (2)
   Bushnell Trophy 10x42 2016 green
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Nikon Prostaff 7S 8X42
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/4/nikon-prostaff-7s-8x42-54825194.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/4/nikon-prostaff-7s-8x42-54825194.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS85LzQvbmlrb24tcHJvc3RhZmYtN3MtOHg0Mi01NDgyNTE5NC5qcGc=
   Nikon Prostaff 7S 8X42 (2)
   Nikon Prostaff 7S 8X42
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Vortex Solo 10x36
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/2/1/vortex-solo-10x36-34902621.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNjY5Njc/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/1/vortex-solo-10x36-54621981.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/8/vortex-solo-10x36-81285838.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/2/1/vortex-solo-10x36-34902621.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNjY5Njc/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/1/vortex-solo-10x36-54621981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS84LzEvdm9ydGV4LXNvbG8tMTB4MzYtNTQ2MjE5ODEuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/8/vortex-solo-10x36-81285838.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8zLzgvdm9ydGV4LXNvbG8tMTB4MzYtODEyODU4MzguanBn
   Vortex Solo 10x36 (2)
   Vortex Solo 10x36
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Bynolyt Sparrow WPR 8x42
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/4/bynolyt-sparrow-wpr-8x42-34898544.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNzM4MzI/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/8/bynolyt-sparrow-wpr-8x42-55295688.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/6/8/bynolyt-sparrow-wpr-8x42-66542368.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/4/bynolyt-sparrow-wpr-8x42-34898544.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNzM4MzI/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/8/bynolyt-sparrow-wpr-8x42-55295688.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi84LzgvYnlub2x5dC1zcGFycm93LXdwci04eDQyLTU1Mjk1Njg4LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/6/8/bynolyt-sparrow-wpr-8x42-66542368.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy82LzgvYnlub2x5dC1zcGFycm93LXdwci04eDQyLTY2NTQyMzY4LmpwZw==
   Bynolyt Sparrow WPR 8x42 (2)
   Bynolyt Sparrow WPR 8x42
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85Lzcvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTE0NzM4MDk3LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83Lzkvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTIwODg2OTc5LmpwZw==
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker (2)
   3.8333333333333335 (2)
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   92, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   92, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Bushnell H2O 10x 42mm BaK-4 Blauw verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/8/bushnell-h2o-10x-42mm-19217648.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/7/5/bushnell-h2o-10x-42mm-20828875.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/4/9/bushnell-h2o-10x-42mm-21000149.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/7/bushnell-h2o-10x-42mm-22265567.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/8/bushnell-h2o-10x-42mm-19217648.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi80LzgvYnVzaG5lbGwtaDJvLTEweC00Mm1tLTE5MjE3NjQ4LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/7/5/bushnell-h2o-10x-42mm-20828875.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC83LzUvYnVzaG5lbGwtaDJvLTEweC00Mm1tLTIwODI4ODc1LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/4/9/bushnell-h2o-10x-42mm-21000149.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS80LzkvYnVzaG5lbGwtaDJvLTEweC00Mm1tLTIxMDAwMTQ5LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/7/bushnell-h2o-10x-42mm-22265567.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS82LzcvYnVzaG5lbGwtaDJvLTEweC00Mm1tLTIyMjY1NTY3LmpwZw==
   Bushnell H2O 10x 42mm BaK-4 Blauw verrekijker (2)
   Bushnell H2O 10x 42mm BaK-4 Blauw verrekijker
   Wehkamp Wehkamp
   8.152854906859934 (517)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.152854906859934 (517)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Bushnell Powerview - Roof 12x 32mm
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/3/bushnell-powerview-roof-12x-32mm-18649913.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/4/5/bushnell-powerview-roof-12x-32mm-27157145.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/3/bushnell-powerview-roof-12x-32mm-18649913.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8xLzMvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXJvb2YtMTJ4LTMybW0tMTg2NDk5MTMuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/4/5/bushnell-powerview-roof-12x-32mm-27157145.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS80LzUvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXJvb2YtMTJ4LTMybW0tMjcxNTcxNDUuanBn
   Bushnell Powerview - Roof 12x 32mm (2)
   Bushnell Powerview - Roof 12x 32mm
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   53.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   53.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Steiner SkyHawk 3.0 8x42
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/3/3/steiner-skyhawk-3-0-8x42-50757233.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/3/2/steiner-skyhawk-3-0-8x42-70384032.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/3/3/steiner-skyhawk-3-0-8x42-50757233.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi8zLzMvc3RlaW5lci1za3loYXdrLTMtMC04eDQyLTUwNzU3MjMzLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/3/2/steiner-skyhawk-3-0-8x42-70384032.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8zLzIvc3RlaW5lci1za3loYXdrLTMtMC04eDQyLTcwMzg0MDMyLmpwZw==
   Steiner SkyHawk 3.0 8x42 (5)
   Steiner SkyHawk 3.0 8x42
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.372818394422426 (8)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   421.1, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.372818394422426 (8)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   421.1, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Nikon Monarch 7 10X30
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/1/nikon-monarch-7-10x30-54825191.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/1/nikon-monarch-7-10x30-54825191.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS85LzEvbmlrb24tbW9uYXJjaC03LTEweDMwLTU0ODI1MTkxLmpwZw==
   Nikon Monarch 7 10X30 (2)
   Nikon Monarch 7 10X30
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Bushnell Powerview - Porro 10x 50mm
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/2/bushnell-powerview-porro-10x-50mm-18649902.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/5/5/bushnell-powerview-porro-10x-50mm-20925155.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/4/bushnell-powerview-porro-10x-50mm-24574144.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/2/bushnell-powerview-porro-10x-50mm-18649902.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8wLzIvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXBvcnJvLTEweC01MG1tLTE4NjQ5OTAyLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/5/5/bushnell-powerview-porro-10x-50mm-20925155.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS81LzUvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXBvcnJvLTEweC01MG1tLTIwOTI1MTU1LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/4/bushnell-powerview-porro-10x-50mm-24574144.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS80LzQvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXBvcnJvLTEweC01MG1tLTI0NTc0MTQ0LmpwZw==
   Bushnell Powerview - Porro 10x 50mm (5)
   Bushnell Powerview - Porro 10x 50mm
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.372818394422426 (8)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.372818394422426 (8)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Steiner Navigator Pro 7x50
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/7/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-33986287.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zNTgzMTI/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/7/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-74172237.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/1/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-81286721.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/7/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-33986287.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zNTgzMTI/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/7/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-74172237.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi8zLzcvc3RlaW5lci1uYXZpZ2F0b3ItcHJvLTd4NTAtMTA1NDMtMjM1ZWYwYmZjMzQ3MWIwZjUxZjNkYTEwYzNmOTY2ODgtNzQxNzIyMzcuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/1/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-81286721.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzEvc3RlaW5lci1uYXZpZ2F0b3ItcHJvLTd4NTAtMTA1NDMtMjM1ZWYwYmZjMzQ3MWIwZjUxZjNkYTEwYzNmOTY2ODgtODEyODY3MjEuanBn
   Steiner Navigator Pro 7x50 (3)
   Steiner Navigator Pro 7x50
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Vortex Crossfire 10x50 Verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/7/0/vortex-crossfire-10x50-verrekijker-74182570.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/4/vortex-crossfire-10x50-verrekijker-81344144.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/9/0/vortex-crossfire-10x50-verrekijker-59317490.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/7/0/vortex-crossfire-10x50-verrekijker-74182570.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS83LzAvdm9ydGV4LWNyb3NzZmlyZS0xMHg1MC12ZXJyZWtpamtlci03NDE4MjU3MC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/4/vortex-crossfire-10x50-verrekijker-81344144.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS80LzQvdm9ydGV4LWNyb3NzZmlyZS0xMHg1MC12ZXJyZWtpamtlci04MTM0NDE0NC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/9/0/vortex-crossfire-10x50-verrekijker-59317490.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC85LzAvdm9ydGV4LWNyb3NzZmlyZS0xMHg1MC12ZXJyZWtpamtlci01OTMxNzQ5MC5qcGc=
   Vortex Crossfire 10x50 Verrekijker (3)
   Vortex Crossfire 10x50 Verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Bresser Optics Hunter 16 x 50 BK-7 Zwart verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/7/3/bresser-optics-hunter-16-x-50-19985373.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/7/3/bresser-optics-hunter-16-x-50-19985373.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy83LzMvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtaHVudGVyLTE2LXgtNTAtMTk5ODUzNzMuanBn
   Bresser Optics Hunter 16 x 50 BK-7 Zwart verrekijker (3)
   Bresser Optics Hunter 16 x 50 BK-7 Zwart verrekijker
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   45.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   45.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Bynolyt Tern 8x45 verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/8/3/bynolyt-tern-8x45-verrekijker-74203783.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/7/5/bynolyt-tern-8x45-verrekijker-81355675.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/8/3/bynolyt-tern-8x45-verrekijker-74203783.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy84LzMvYnlub2x5dC10ZXJuLTh4NDUtdmVycmVraWprZXItNzQyMDM3ODMuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/7/5/bynolyt-tern-8x45-verrekijker-81355675.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi83LzUvYnlub2x5dC10ZXJuLTh4NDUtdmVycmVraWprZXItODEzNTU2NzUuanBn
   Bynolyt Tern 8x45 verrekijker (3)
   Bynolyt Tern 8x45 verrekijker
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Olympus 10x21 RC II BaK-4 Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/0/3/olympus-10x21-rc-ii-17221003.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/9/3/olympus-10x21-rc-ii-24649293.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/0/3/olympus-10x21-rc-ii-17221003.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC8wLzMvb2x5bXB1cy0xMHgyMS1yYy1paS0xNzIyMTAwMy5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/9/3/olympus-10x21-rc-ii-24649293.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi85LzMvb2x5bXB1cy0xMHgyMS1yYy1paS0yNDY0OTI5My5qcGc=
   Olympus 10x21 RC II BaK-4 Zwart verrekijker (3)
   Olympus 10x21 RC II BaK-4 Zwart verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Bresser Optics Travel 10x32 BK-7 Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/7/9/bresser-optics-travel-10x32-19985379.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/7/9/bresser-optics-travel-10x32-19985379.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy83LzkvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtdHJhdmVsLTEweDMyLTE5OTg1Mzc5LmpwZw==
   Bresser Optics Travel 10x32 BK-7 Zwart verrekijker (3)
   Bresser Optics Travel 10x32 BK-7 Zwart verrekijker
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   26.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   26.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Olympus 10x25 WP II BaK-4 Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/8/olympus-10x25-wp-ii-19405188.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/5/olympus-10x25-wp-ii-21366335.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/6/olympus-10x25-wp-ii-21366336.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/8/olympus-10x25-wp-ii-19405188.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS84Lzgvb2x5bXB1cy0xMHgyNS13cC1paS0xOTQwNTE4OC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/5/olympus-10x25-wp-ii-21366335.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8zLzUvb2x5bXB1cy0xMHgyNS13cC1paS0yMTM2NjMzNS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/6/olympus-10x25-wp-ii-21366336.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8zLzYvb2x5bXB1cy0xMHgyNS13cC1paS0yMTM2NjMzNi5qcGc=
   Olympus 10x25 WP II BaK-4 Zwart verrekijker (1)
   Olympus 10x25 WP II BaK-4 Zwart verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Konus GIANT 20x80 Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/4/konus-verrekijker-giant-20x80-41715264.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/7/konus-verrekijker-giant-20x80-45883627.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/4/konus-verrekijker-giant-20x80-41715264.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi82LzQva29udXMtdmVycmVraWprZXItZ2lhbnQtMjB4ODAtNDE3MTUyNjQuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/7/konus-verrekijker-giant-20x80-45883627.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8yLzcva29udXMtdmVycmVraWprZXItZ2lhbnQtMjB4ODAtNDU4ODM2MjcuanBn
   Konus GIANT 20x80 Zwart verrekijker (4)
   Konus GIANT 20x80 Zwart verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   133, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.146267326002366 (913)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   133, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Nikon Prostaff 5 10x42 Dak Zwart verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/7/0/nikon-prostaff-5-10x42-24811070.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/7/0/nikon-prostaff-5-10x42-24811070.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC83LzAvbmlrb24tcHJvc3RhZmYtNS0xMHg0Mi0yNDgxMTA3MC5qcGc=
   Nikon Prostaff 5 10x42 Dak Zwart verrekijker (1)
   Nikon Prostaff 5 10x42 Dak Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.372818394422426 (8)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.372818394422426 (8)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Leica Trinovid 8X42 Hd
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/2/3/leica-trinovid-8x42-hd-55619723.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/0/8/leica-trinovid-8x42-hd-61217608.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/3/leica-trinovid-8x42-hd-76940643.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/2/3/leica-trinovid-8x42-hd-55619723.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8yLzMvbGVpY2EtdHJpbm92aWQtOHg0Mi1oZC01NTYxOTcyMy5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/0/8/leica-trinovid-8x42-hd-61217608.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8wLzgvbGVpY2EtdHJpbm92aWQtOHg0Mi1oZC02MTIxNzYwOC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/3/leica-trinovid-8x42-hd-76940643.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi80LzMvbGVpY2EtdHJpbm92aWQtOHg0Mi1oZC03Njk0MDY0My5qcGc=
   Leica Trinovid 8X42 Hd (1)
   Leica Trinovid 8X42 Hd
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   9.154087730952277 (118)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1089, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   9.154087730952277 (118)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.47/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1089, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  2 12
  • teamvergelijk@vergelijk.nl