x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • vergelijk.nl
  Word lid
  %
  Bespaar geld met onze speciale deals
  Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt
  Gratis inschrijven
  Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er verrekijkers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  verrekijker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  verrekijker kopen

  • Algemene informatie

   De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

   Verrekijker
   Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

   Objectief en oculair
   De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

   Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

   Gewicht en weerbestendigheid
   Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

  • Veelgestelde vragen


   Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
   Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

  • Verklarende woordenlijst

   Beeldhoek
   De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Beeldveld
   De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Coating
   Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

   Diameter
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

   Dioptriecorrectie
   Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

   Helderheid
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.


   Lenskwaliteit

   De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

   Schemerindex
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Schijnbare beeldhoek
   Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

   Vergroting
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

   Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Superlicht Deze verrekijkers zijn extra makkelijk mee te nemen.
   • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
   • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
   • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
   • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
   • Waterdicht
  • Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/14738097.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/20886979.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/100756897.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/100936915.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101068560.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101068561.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101068562.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101068563.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101068564.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102307071.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105286971.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106495048.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111250311.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111344302.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124877871.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/128583685.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/132359305.jpg
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker (6)
   3.8333333333333335 (2)
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker
   Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,
   Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,.
   2.3
   0 10
  • Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/14738097.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/20886979.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/100756897.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/100936915.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101068560.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101068561.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101068562.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101068563.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101068564.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102307071.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105286971.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106495048.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111250311.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111344302.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124877871.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/128583685.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/132359305.jpg
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker (6)
   3.8333333333333335 (2)
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker
   Zeer slecht, dus is duur speelgoed
   Zeer slecht, dus is duur speelgoed.
   2.7
   0 10
  Verrekijkers 3.8 (2)
  0 - 48
  • Vortex Diamondback 10x42 Nieuw
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/90072888.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/92511572.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/99163092.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/100726343.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102157747.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102463427.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102571594.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/103579927.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106576397.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106576398.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106576399.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111321048.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111348745.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111348746.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111348747.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111348748.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111348749.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111797494.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/117096948.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/119120496.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124895499.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/125678638.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/131390940.jpg
   Vortex Diamondback 10x42 Nieuw (10)
   Vortex Diamondback 10x42 Nieuw
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   203.19, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   203.19, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   8
   good_buy
  • Vortex Viper HD - 8x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/23733494.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/23733495.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/23733496.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/23733497.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/100890295.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101121844.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101121845.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101496550.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101518860.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102009173.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102026234.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102145423.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102293652.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102453560.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102552103.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111252680.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345964.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345965.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345966.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345967.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345968.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111797406.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/116852576.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/116901780.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/117681301.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/119118949.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/119363256.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/120924592.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124879351.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/126028385.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/132207412.jpg
   Vortex Viper HD - 8x42 (8)
   Vortex Viper HD - 8x42
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   549, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   549, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
  • National Geographic 20-60x60 Spotting Scope
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/85404387.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/88500150.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102150325.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102419452.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102570839.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102902240.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102902241.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/103465365.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105749945.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111263093.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124886641.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/56088392.jpg
   National Geographic 20-60x60 Spotting Scope (10)
   National Geographic 20-60x60 Spotting Scope
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   73.29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   73.29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Canon 18x50 IS AW
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4950929.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/22430904.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/22430905.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/22430906.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/22430907.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/25058029.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/100733446.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/103974605.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/103974606.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/103974607.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/103974608.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101296924.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/103974611.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106494861.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106494862.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106494863.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111342862.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111342863.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111342864.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111342865.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/109371477.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/119116088.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/117982847.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/120185929.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/123384390.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/123953426.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124284072.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124323008.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/131336236.jpg
   Canon 18x50 IS AW (5)
   Canon 18x50 IS AW
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1140, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1140, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   7
   good_buy
  • Bresser SPEZIAL ZOOMAR 12-36X70 verrekijker Porro Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/92516625.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/95913208.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106658121.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106658122.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106658123.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106658124.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106658125.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106658126.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106658127.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106658128.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106658131.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345948.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345949.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345950.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345951.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345952.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345953.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/121615035.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/90831807.jpg
   Bresser SPEZIAL ZOOMAR 12-36X70 verrekijker Porro Zwart (6)
   Bresser SPEZIAL ZOOMAR 12-36X70 verrekijker Porro Zwart
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   163.17, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   163.17, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
  • Bresser Nautic 8x42 FMC Mono Verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/18563724.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101080445.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101276217.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102140885.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102864862.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/103005559.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105347118.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/115748551.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/125009160.jpg
   Bresser Nautic 8x42 FMC Mono Verrekijker (25)
   Bresser Nautic 8x42 FMC Mono Verrekijker
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   81.72, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   81.72, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
   most_sold
  • Vortex Diamondback 8x42 Nieuw
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/55371788.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/55883285.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/55883286.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/55883287.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/55883288.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101217129.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101217130.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101217131.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101217133.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101845142.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101845143.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101845144.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101845145.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102032070.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102157971.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102571704.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106576392.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106576393.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106576394.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106576395.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111271532.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111348792.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111348793.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111348794.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111348795.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111348796.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/116839182.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/117212430.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/119120493.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/120147664.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/120932158.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124895638.jpg
   Vortex Diamondback 8x42 Nieuw (3)
   Vortex Diamondback 8x42 Nieuw
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   188, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   188, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   9
   good_buy
  • Nikon Aculon A211 16x50
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/20429616.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/24808651.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101105131.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105478221.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/104000770.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/104001094.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/115186706.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105315705.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/108417839.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/113302216.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/104000771.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/120418475.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/123953427.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124263966.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124874395.jpg
   Nikon Aculon A211 16x50 (5)
   Nikon Aculon A211 16x50
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   135.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   135.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
  • Konus Spotting Scope Konuspot-100 20-60x100
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/50133586.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/61333443.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/82250033.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111264422.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/116839057.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/119246687.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124889646.jpg
   Konus Spotting Scope Konuspot-100 20-60x100 (7)
   Konus Spotting Scope Konuspot-100 20-60x100
   Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
   9.162067455345063 (14)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   300, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
   9.162067455345063 (14)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   300, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Kowa Zoom Oculair 25-60x TE11WZ
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/77089665.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/97921547.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/98580607.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102329569.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/116839450.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124899934.jpg
   Kowa Zoom Oculair 25-60x TE11WZ (4)
   Kowa Zoom Oculair 25-60x TE11WZ
   Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
   9.162067455345063 (14)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   516.21, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
   9.162067455345063 (14)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   516.21, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
  • Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/14738097.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/20886979.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/100756897.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/100936915.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101068560.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101068561.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101068562.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101068563.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101068564.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102307071.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105286971.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106495048.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111250311.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111344302.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124877871.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/128583685.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/132359305.jpg
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker (6)
   3.8333333333333335 (2)
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I Porro Zwart, Zilver verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Bresser Hunter 10x50 verrekijker BK-7 Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/18563736.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/100757145.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/100977674.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101080468.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101080469.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101080470.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101276224.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101650483.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102140900.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101055171.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102446600.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105474256.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/113911107.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345271.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345272.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345273.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345274.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124866883.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/129421025.jpg
   Bresser Hunter 10x50 verrekijker BK-7 Zwart (6)
   Bresser Hunter 10x50 verrekijker BK-7 Zwart
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   9.023836142786507 (76)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   42.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   9.023836142786507 (76)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   42.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Steiner Safari UltraSharp verrekijker Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/63305064.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/97900550.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/100070191.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101170406.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101170407.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101997658.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102150787.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102150788.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102562789.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102903909.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106558476.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111263376.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111344424.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/113396339.jpg
   Steiner Safari UltraSharp verrekijker Zwart (3)
   Steiner Safari UltraSharp verrekijker Zwart
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   9.023836142786507 (76)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   98.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   9.023836142786507 (76)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   98.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   7
   good_buy
  • Vortex Solo 10x36
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/90068870.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/92510431.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102149767.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105749922.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106556327.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106556328.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106556329.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111261265.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343314.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343315.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343316.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343317.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343318.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/113992480.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/116838639.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/117053054.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/119119427.jpg
   Vortex Solo 10x36 (3)
   Vortex Solo 10x36
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.82006416575679 (177)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.82006416575679 (177)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   7
   good_buy
  • National Geographic 6x21 BK-7 Zwart, Geel verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/104000392.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/104000393.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/104000394.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/104000397.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/104000398.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105347199.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/118418199.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/118418200.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/118418201.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/118418202.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124908316.jpg
   National Geographic 6x21 BK-7 Zwart, Geel verrekijker (5)
   National Geographic 6x21 BK-7 Zwart, Geel verrekijker
   Frank.nl Frank.nl
   7.2 (1)
   26.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Frank.nl Frank.nl
   7.2 (1)
   26.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Swarovski SLC 8x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/23907949.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/100890297.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101500073.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101500074.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102552174.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/115373438.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/116350108.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/119118956.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/119593884.jpg
   Swarovski SLC 8x42 (5)
   Swarovski SLC 8x42
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1530, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1530, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Canon 12x36 IS III
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/46913579.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/34050095.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/34050096.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/100914330.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101175642.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101175644.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101175645.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101175646.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101239486.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101903711.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102151229.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102299884.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102562870.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/103491773.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105487236.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106561282.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106561283.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106561284.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111263926.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345034.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345035.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345036.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345037.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111797459.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/116838882.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/117778805.jpg
   Canon 12x36 IS III (5)
   Canon 12x36 IS III
   Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
   9.162067455345063 (14)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
   9.162067455345063 (14)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Nikon Monarch 5 8x42 verrekijker Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/20429623.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/24808693.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101105150.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101105151.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101105152.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101105153.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101105154.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101105155.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101105156.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101460043.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102003671.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102142492.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101194641.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102551081.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/45570950.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105326896.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106520336.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106520337.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106520338.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101158189.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101194642.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101816693.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111250641.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343778.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343779.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343780.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343781.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/112004757.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/115174790.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/115755421.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/116838112.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/117612626.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124866340.jpg
   Nikon Monarch 5 8x42 verrekijker Zwart (3)
   Nikon Monarch 5 8x42 verrekijker Zwart
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   290, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   290, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Nikon Monarch 5 10X42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/20429620.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/48187003.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/88717458.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101105138.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101105139.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101105140.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101105141.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101460020.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102142488.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101214335.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102551079.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102864692.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105478227.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111254250.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343740.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343741.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343742.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343743.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111797402.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/113914419.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/115174790.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/115755419.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/116838111.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/116942802.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/117612622.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124867198.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/132053597.jpg
   Nikon Monarch 5 10X42 (3)
   Nikon Monarch 5 10X42
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Nikon 12x50 Prostaff 5
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/33777206.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/39297568.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101167510.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102030094.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102150333.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102902278.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105487057.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124217925.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124280041.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106840370.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/117645048.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111350577.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111350578.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/116988939.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111350579.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124886650.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/129602631.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/132375461.jpg
   Nikon 12x50 Prostaff 5 (3)
   Nikon 12x50 Prostaff 5
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   7.83314915565864 (135)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   224.07, 3d (offer_sdt_3_days)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   7.83314915565864 (135)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   224.07, 3d (offer_sdt_3_days)
   6
   good_buy
  • Canon 15x50 IS Porro II Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/13508287.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/20614706.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/100734496.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101066159.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101066160.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101066161.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101503830.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101895450.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102139081.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101509068.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102428625.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102539479.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106494293.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106494294.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106494295.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106494296.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343849.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343850.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343851.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343852.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343853.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/115064732.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/115745611.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/117982809.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/119115437.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/131335955.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/132355022.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/132375386.jpg
   Canon 15x50 IS Porro II Zwart verrekijker (3)
   Canon 15x50 IS Porro II Zwart verrekijker
   Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
   9.162067455345063 (14)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   899, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
   9.162067455345063 (14)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   899, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Nikon Prostaff 7S 8x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/54825194.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/100755929.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101213832.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101213833.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101213834.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101213835.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101842604.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102157327.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102172186.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102306247.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102571542.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105521153.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106575585.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106575586.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106575587.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/108559117.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111270592.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111348383.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111348384.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111348385.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111348386.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111797491.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/115750409.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124894810.jpg
   Nikon Prostaff 7S 8x42 (3)
   Nikon Prostaff 7S 8x42
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   197, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   197, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
  • Bushnell 10X25 Powerview Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/17425937.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/20925414.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102140085.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/109008333.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/109008334.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/109358886.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/114064227.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/115174196.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/130944813.jpg
   Bushnell 10X25 Powerview Zwart (8)
   Bushnell 10X25 Powerview Zwart
   Conrad Conrad
   8.220322674628887 (1162)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   32.99, 4d (offer_sdt_4_days)
   Conrad Conrad
   8.220322674628887 (1162)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   32.99, 4d (offer_sdt_4_days)
   3
  • Kowa TSN-501 20-40x50 Compact Spotting Scope
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/87210970.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/89935703.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/97935717.jpg
   Kowa TSN-501 20-40x50 Compact Spotting Scope (4)
   Kowa TSN-501 20-40x50 Compact Spotting Scope
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Nikon Monarch 7 8x42 Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/20429604.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/88717449.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101105089.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101105090.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101105091.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101105092.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101105093.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101510643.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102142456.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101175776.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102313376.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102551066.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105478206.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/38378563.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/38378564.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/38378567.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/38378565.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/38378568.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/38378566.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106520298.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106520299.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106520300.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106520301.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106520302.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/109021425.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111250575.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343559.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343560.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343561.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343562.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343563.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343564.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/109819612.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/114613136.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/115174774.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/116942767.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/122735330.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124861956.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/131336240.jpg
   Nikon Monarch 7 8x42 Zwart verrekijker (5)
   Nikon Monarch 7 8x42 Zwart verrekijker
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Barr & Stroud Sierra 8x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/90157737.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/92533797.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106515721.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106840276.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111306626.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111349510.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/132361968.jpg
   Barr & Stroud Sierra 8x42 (4)
   Barr & Stroud Sierra 8x42
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • National Geographic 8x42 verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101212181.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105347164.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/116554269.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/121610832.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124894381.jpg
   National Geographic 8x42 verrekijker (13)
   National Geographic 8x42 verrekijker
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   73.93, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   73.93, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Steiner SkyHawk 4.0 8x42 verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/125183858.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/125506426.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/128203695.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/129558975.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/131457218.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/131614831.jpg
   Steiner SkyHawk 4.0 8x42 verrekijker (2)
   Steiner SkyHawk 4.0 8x42 verrekijker
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   430.03, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   430.03, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   7
  • Pentax AD 8x36 WP BaK-4 Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/30611424.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/30611425.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/30611426.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/30611427.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/30611428.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/100740951.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101156237.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101752234.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101752235.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101752236.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102148827.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102298609.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102555475.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/103064330.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/103776381.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124884762.jpg
   Pentax AD 8x36 WP BaK-4 Zwart verrekijker (2)
   Pentax AD 8x36 WP BaK-4 Zwart verrekijker
   DirectSale.nl DirectSale.nl
   8.758301759614087 (10)
   170, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   DirectSale.nl DirectSale.nl
   8.758301759614087 (10)
   170, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   7
  • Zeiss Terra 10x42 zwart/groen
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/97940025.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105899622.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106183754.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/122869942.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/122869943.jpg
   Zeiss Terra 10x42 zwart/groen (7)
   Zeiss Terra 10x42 zwart/groen
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   479, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   479, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • National Geographic Telescoop- en Microscoopset met Smartphone Adapter
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/128714301.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/131553666.jpg
   National Geographic Telescoop- en Microscoopset met Smartphone Adapter (7)
   National Geographic Telescoop- en Microscoopset met Smartphone Adapter
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Bushnell Powerview 10x50 Porro
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/18649902.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/20925155.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/24574144.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/100962728.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101081215.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102141002.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102311304.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/118696111.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/130944816.jpg
   Bushnell Powerview 10x50 Porro (7)
   Bushnell Powerview 10x50 Porro
   Conrad Conrad
   8.220322674628887 (1162)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   105, 4d (offer_sdt_4_days)
   Conrad Conrad
   8.220322674628887 (1162)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   105, 4d (offer_sdt_4_days)
   3
  • Nikon Monarch 7 10x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/20429605.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/100756061.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101105096.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101105097.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101105098.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101499861.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102142457.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102451510.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102551067.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102792470.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102864677.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102878267.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105478209.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105478210.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106520303.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106520304.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106520305.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106520306.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106520307.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/109021427.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111254227.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343590.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343591.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343592.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343593.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343594.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343595.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111797397.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/115174778.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/115746837.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/119218096.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124875168.jpg
   Nikon Monarch 7 10x42 (4)
   Nikon Monarch 7 10x42
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   439, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   439, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Barr & Stroud Skyline 10x42 Waterproof
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/90157639.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/90186789.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105875016.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106840270.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111306547.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111349491.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/122797743.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/122797744.jpg
   Barr & Stroud Skyline 10x42 Waterproof (4)
   Barr & Stroud Skyline 10x42 Waterproof
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   94.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   94.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Steiner Safari Ultrasharp 8x25 verrekijker Porro Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/89360793.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/97937338.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106840240.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106840241.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106840242.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106840243.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106840244.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106840246.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106840248.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106840249.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/116405680.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/126095474.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/126095475.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/95431926.jpg
   Steiner Safari Ultrasharp 8x25 verrekijker Porro Zwart (3)
   Steiner Safari Ultrasharp 8x25 verrekijker Porro Zwart
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   137.37, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   137.37, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Vortex Solo 10x25
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/55296396.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/90068854.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/92504450.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102149740.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/103313852.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/103777192.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106556615.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106556616.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106556617.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111260774.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343260.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343261.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343262.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343263.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111343264.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/117071731.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124886258.jpg
   Vortex Solo 10x25 (2)
   Vortex Solo 10x25
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   7.83314915565864 (135)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59.25, 3d (offer_sdt_3_days)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   7.83314915565864 (135)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59.25, 3d (offer_sdt_3_days)
   6
  • Vortex Diamondback 8x32 Nieuw
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/59690156.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/81689436.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/97912823.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102158087.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102302589.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102571723.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105524168.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106576447.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106576448.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106576449.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111271680.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111348811.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111348812.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111348813.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111348814.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111348815.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/113992509.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/114494539.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/116839185.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124895669.jpg
   Vortex Diamondback 8x32 Nieuw (3)
   Vortex Diamondback 8x32 Nieuw
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   169.01, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   169.01, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Vortex Crossfire II 8x42 verrekijker Dak Groen
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/55571623.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/95108900.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/97908177.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102155069.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/114454916.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/119120213.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/122614617.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/122614618.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/122614619.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/122614620.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124892259.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/126686942.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/129057846.jpg
   Vortex Crossfire II 8x42 verrekijker Dak Groen (2)
   Vortex Crossfire II 8x42 verrekijker Dak Groen
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Nikon Travelite EX 8x25 CF
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/16550316.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/16920332.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101070035.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101643156.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102139537.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101169263.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105387153.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/108302745.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/115173040.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/99367911.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124285318.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124285319.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124868743.jpg
   Nikon Travelite EX 8x25 CF (3)
   Nikon Travelite EX 8x25 CF
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   121.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   121.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Bresser Hunter 8x21 verrekijker BK-7
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/18276792.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/20862152.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/20862153.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/24362728.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/24362729.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/100757311.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101078595.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101078596.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101078597.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101275649.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101275650.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101505852.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101882544.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105749826.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106502857.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106502858.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106502859.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111250476.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345108.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345109.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345110.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111345111.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/113911104.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/115748543.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124863990.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/130339979.jpg
   Bresser Hunter 8x21 verrekijker BK-7 (3)
   Bresser Hunter 8x21 verrekijker BK-7
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   21.48, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   21.48, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Vortex Solo Tactical R/T 8x36
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/55550728.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/76939018.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/93656218.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102153815.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106567309.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106567310.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106567311.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111266394.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111346448.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111346449.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111346450.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111346451.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/111346452.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/112145997.jpg
   Vortex Solo Tactical R/T 8x36 (3)
   Vortex Solo Tactical R/T 8x36
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Swarovski EL 10x42 W B Green
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/55557878.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/81157744.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/97907675.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102154135.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102569491.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/103575397.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/115219118.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/119120004.jpg
   Swarovski EL 10x42 W B Green (3)
   Swarovski EL 10x42 W B Green
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2345, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2345, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Canon 14x32 IS Porro II Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/83983508.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/86114450.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/86114451.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106717373.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106717374.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106717375.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106717377.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106717380.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106717381.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/109400236.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/119115720.jpg
   Canon 14x32 IS Porro II Zwart verrekijker (2)
   Canon 14x32 IS Porro II Zwart verrekijker
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Bushnell Trophy 10x42 - Groen
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/77079933.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/92512352.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/97915268.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101880300.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/119218471.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/122630131.jpg
   Bushnell Trophy 10x42 - Groen (3)
   Bushnell Trophy 10x42 - Groen
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Bresser CORVETTE 8X42 Dak Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/85417269.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/92514980.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102364420.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102429105.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105347185.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/107408700.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/107408701.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/107408702.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/107408703.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/107408704.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/90574279.jpg
   Bresser CORVETTE 8X42 Dak Zwart verrekijker (3)
   Bresser CORVETTE 8X42 Dak Zwart verrekijker
   DirectSale.nl DirectSale.nl
   8.758301759614087 (10)
   90.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   DirectSale.nl DirectSale.nl
   8.758301759614087 (10)
   90.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Bresser Condor 24-72x100 spotting scope
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/85421532.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/99311444.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/106513411.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/107353476.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/119531089.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124910191.jpg
   Bresser Condor 24-72x100 spotting scope (3)
   Bresser Condor 24-72x100 spotting scope
   DirectSale.nl DirectSale.nl
   8.758301759614087 (10)
   405, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   DirectSale.nl DirectSale.nl
   8.758301759614087 (10)
   405, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Steiner SkyHawk 4.0 10x42 verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/125183854.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/125506484.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/128205036.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/129558977.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/131457220.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/131614829.jpg
   Steiner SkyHawk 4.0 10x42 verrekijker (2)
   Steiner SkyHawk 4.0 10x42 verrekijker
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.253056221367975 (108)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Bresser Junior verrekijker 6x21
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/19403795.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101083677.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101083678.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101366761.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/101509297.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102141430.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/102550587.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/105475105.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/115754057.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/115844443.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/124877129.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/126644818.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/122780075.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/128702864.jpg
   Bresser Junior verrekijker 6x21 (2)
   Bresser Junior verrekijker 6x21
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   21.48, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   21.48, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  2 21
  • Quick filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • Extra zoom DEFAULT
    • vergroting_10
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Nikon DEFAULT
    • nikon
   • Swarovski DEFAULT
    • swarovski
   • Waterdicht DEFAULT
    • ja
  • Merk (brand):
  • Wat is je budget? (price):
   • < €100 Goedkope verrekijker (budget)
   • €100 - €150 (low)
   • €150 - €300 (medium)
   • > €300 (high)
  • Varianten (group):
   • Braun Photo Technik (braun_photo_technik)
   • Braun Premium (braun_premium)
   • Bresser Condor (bresser_condor)
   • Bresser Corvette (bresser_corvette)
   • Bresser Hunter (bresser_hunter)
   • Bresser Junior (bresser_junior)
   • Bresser Messier (bresser_messier)
   • Bresser Montana (bresser_montana)
   • Bresser Spektar (bresser_spektar)
   • Bresser Topas (bresser_topas)
   • Bresser Travel (bresser_travel)
   • Bushnell Excursion (bushnell_excursion)
   • Bushnell H2O (bushnell_h2o)
   • Bushnell Legacy (bushnell_legacy)
   • Bushnell Legend Ultra HD (bushnell_legend_ultra_hd)
   • Bushnell Natureview (bushnell_natureview)
   • Bushnell Powerview (bushnell_powerview)
   • Bushnell Trophy XLT (bushnell_trophy_xlt)
   • Helios Fieldmaster (helios_fieldmaster)
   • Leica Geovid (leica_geovid)
   • Leica Trinovid (leica_trinovid)
   • Leica Ultravid (leica_ultravid)
   • Nikon 4x10 DCF (nikon_4x10_dcf)
   • Nikon Action EX (nikon_action_ex)
   • Nikon Aculon (nikon_aculon)
   • Nikon Aculon T51 10x24 (nikon_aculon_t51_10x24)
   • Nikon Aculon W10 (nikon_aculon_w10)
   • Nikon Monarch (nikon_monarch)
   • Nikon Prostaff (nikon_prostaff)
   • Nikon Sportstar EX (nikon_sportstar_ex)
   • Olympus 8x21 RC II (olympus_8x21_rc_ii)
   • Olympus 10x21 (olympus_10x21)
   • Pentax Jupiter (pentax_jupiter)
   • Pentax Papilio (pentax_papilio)
   • Pentax SD (pentax_sd)
   • Pentax SP (pentax_sp)
   • Pentax UCF (pentax_ucf)
   • Pentax UP (pentax_up)
   • Pentax ZD (pentax_zd)
   • Steiner Navigator Pro (steiner_navigator_pro)
   • Steiner Ranger (steiner_ranger)
   • Steiner SkyHawk (steiner_skyhawk)
   • Steiner Ultrasharp (steiner_ultrasharp)
   • Steiner Wildlife (steiner_wildlife)
   • Swarovski CL Companion (swarovski_cl_companion)
   • Swarovski CL Pocket (swarovski_cl_pocket)
   • Swarovski EL (swarovski_el)
   • Swarovski Optik EL (swarovski_optik_el)
   • Swarovski SLC (swarovski_slc)
   • Tasco 10x25 (tasco_10x25)
   • Vanguard Orros (vanguard_orros)
   • Vortex Diamondback (vortex_diamondback)
   • Vortex Razor HD (vortex_razor_hd)
   • Vortex Solo (vortex_solo)
   • Vortex Viper HD (vortex_viper_hd)
   • Zeiss Conquest HD (zeiss_conquest_hd)
   • Zeiss Terra (zeiss_terra)
   • Zeiss Victory (zeiss_victory)
   • Zeiss Victory Pocket (zeiss_victory_pocket)
  • Prismatype (prismatype):
  • Lensdiameter (diameter_lens):
   • < 25 mm (diameter_lens_25)
   • 25 mm - 40 mm (diameter_lens_25_40)
   • 40 mm - 42 mm (diameter_lens_40_42)
   • ≥ 42 mm (diameter_lens_42)
  • Vergroting (vergroting):
   • <8X (vergroting_8)
   • 8 - 10X (vergroting_8_10)
   • >10X (vergroting_10)
  • Grootte pupiluittrede (exit_pupil):
   • < 2.8 mm (exit_pupil_2.8)
   • 2.8 mm - 4 mm (exit_pupil_2.8_4)
   • 4 mm - 5 mm (exit_pupil_4_5)
   • ≥ 5 mm (exit_pupil_5)
  • Schemergetal (twilight_factor):
   • 9 (9)
   • 11.7 (11_7)
   • 12.7 (12_7)
   • 14 (14)
   • 14.14 (14_14)
   • 14.5 (14_5)
   • 15.8 (15_8)
   • 16 (16)
   • 16.1 (16_1)
   • 17.1 (17_1)
   • 17.3 (17_3)
   • 17.9 (17_9)
   • 18.3 (18_3)
   • 18.33 (18_33)
   • 18.8 (18_8)
   • 19.4 (19_4)
   • 20.49 (20_49)
   • 20.5 (20_5)
   • 22.4 (22_4)
   • 23.66 (23_66)
   • 24.49 (24_49)
   • 24.5 (24_5)
   • 26.83 (26_83)
   • 34.03 (34_03)
   • 34.6 (34_6)
  • Helderheid (helderheid):
   • < 9 candella (helderheid_9)
   • 9 candella - 18 candella (helderheid_9_18)
   • 18 candella - 25 candella (helderheid_18_25)
   • ≥ 25 candella (helderheid_25)
  • Gezichtsveld (gezichtsveld):
   • < 10 ° (gezichtsveld_10)
   • 10 ° - 50 ° (gezichtsveld_10_50)
   • 50 ° - 60 ° (gezichtsveld_50_60)
   • ≥ 60 ° (gezichtsveld_60)
  • Gezichtsveld (op 1000 m) (gezichtsveld_op_1000_m_):
   • < 100 meter (gezichtsveld_op_1000_m__100)
   • 100 meter - 110 meter (gezichtsveld_op_1000_m__100_110)
   • 110 meter - 125 meter (gezichtsveld_op_1000_m__110_130)
   • ≥ 125 meter (gezichtsveld_op_1000_m__130)
  • Minimale focusafstand (kleinste_focusafstand):
   • < 2.4 meter (kleinste_focusafstand_2.4)
   • 2.4 meter - 3 meter (kleinste_focusafstand_2.4_3)
   • 3 meter - 5 meter (kleinste_focusafstand_3_5)
   • ≥ 5 meter (kleinste_focusafstand_5)
  • Kleur (kleur):
   • Beige (beige)
   • Blauw (blauw)
   • Bruin (bruin)
   • Geel (geel)
   • Goud (goud)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Multi (multi)
   • Oranje (oranje)
   • Paars (paars)
   • Print (print)
   • Rood (rood)
   • Roze (roze)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
   • Zwart/Wit (zwart_wit)
  • Oogafstand (oogafstand):
   • < 12 mm (oogafstand_12)
   • 12 mm - 16 mm (oogafstand_12_16)
   • 16 mm - 18 mm (oogafstand_16_18)
   • ≥ 18 mm (oogafstand_18)
  • Focus systeem (focus):
  • Waterdicht (waterdicht):
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • partner@vergelijk.nl