x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • vergelijk.nl
  Word lid
  %
  Bespaar geld met onze speciale deals
  Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt
  Gratis inschrijven
  Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er verrekijkers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  verrekijker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  verrekijker kopen

  • Algemene informatie

   De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

   Verrekijker
   Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

   Objectief en oculair
   De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

   Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

   Gewicht en weerbestendigheid
   Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

  • Veelgestelde vragen


   Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
   Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

  • Verklarende woordenlijst

   Beeldhoek
   De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Beeldveld
   De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Coating
   Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

   Diameter
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

   Dioptriecorrectie
   Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

   Helderheid
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.


   Lenskwaliteit

   De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

   Schemerindex
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Schijnbare beeldhoek
   Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

   Vergroting
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

   Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Superlicht Deze verrekijkers zijn extra makkelijk mee te nemen.
   • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
   • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
   • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
   • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
   • Waterdicht
  • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101068564.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/153735020.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/100936915.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/128585744.jpg
   Olympus Olympus 10-30x25 Zoom PC I 10-30x25 Zoom PC I 10-30x25 Zoom PC I De Olympus 10-30x25 Zoom PCI is een compacte verrekijker die 10 tot 30 keer kan inzoomen en is daardoor de perfecte verrekijker om mee op vakantie te nemen. (12)
   3.8333333333333335 (2)
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I
   Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,
   Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,.
   2.3
   0 10
  • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101068564.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/153735020.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/100936915.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/128585744.jpg
   Olympus Olympus 10-30x25 Zoom PC I 10-30x25 Zoom PC I 10-30x25 Zoom PC I De Olympus 10-30x25 Zoom PCI is een compacte verrekijker die 10 tot 30 keer kan inzoomen en is daardoor de perfecte verrekijker om mee op vakantie te nemen. (12)
   3.8333333333333335 (2)
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I
   Zeer slecht, dus is duur speelgoed
   Zeer slecht, dus is duur speelgoed.
   2.7
   0 10
  Verrekijkers 3.8333333333333335 (2)
  0 - 48
  • Vortex Solo 10x36
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/156779256.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/119119427.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135130568.jpg
   Vortex Vortex Solo 10x36 Solo 10x36 Solo 10x36 De Vortex Solo 10x36 is een kleine monoculair die makkelijk mee te nemen is door zijn compacte uitrusting. De monoculair is van goede kwaliteit en perfect voor outdoor enthousiastelingen die de natuur graag van dichtbij willen bekijken, zonder heel de dag met een zwaar product rond te lopen. (26)
   Vortex Solo 10x36
   • 00875874002357
   • S136
   • 0875874002357
   7
   good_buy
   99.00 EUR
  • Vortex Diamondback HD 10x42 Verrekijker
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/156987814.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/144969818.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/147756069.jpg
   Vortex Vortex Diamondback HD 10x42 Verrekijker Diamondback HD 10x42 Verrekijker Diamondback HD 10x42 Verrekijker De Vortex Diamondback HD 10x42 Verrekijker is de ideale kijker voor reizigers. Dankzij het HD Optisch Systeem en een gezichtsveld van 110 meter kan je bewegende objecten gemakkelijk volgen. (27)
   Vortex Diamondback HD 10x42 Verrekijker
   • 00875874009943
   • 42056215
   • 0875874009943
   6
   good_buy
   269.00 EUR
  • Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/147981402.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/156777168.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/148841242.jpg
   Vortex Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker Diamondback HD 8x42 Verrekijker Diamondback HD 8x42 Verrekijker De Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker is de ideale kijker voor reizigers. Dankzij het HD Optisch Systeem en een gezichtsveld van 131 meter kunt u bewegende objecten gemakkelijk volgen. Een object in de verte wordt wel 8x vergroot, alsof u er vlakbij staat. Staat u dichterbij het object, dan kunt u met behulp van de close focus van 1,5 meter scherp kijken. Dankzij de phase correction coatings op de lenzen wordt het beeld contrastrijk waardoor de kleuren er fel en helder uitzien. En de anti... (22)
   Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker
   • 00875874009936
   • 42056214
   7
   good_buy
   211.37 EUR
  • Vortex Diamondback HD 8x28 Verrekijker
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/144950547.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/144966933.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/147846027.jpg
   Vortex Vortex Diamondback HD 8x28 Verrekijker Diamondback HD 8x28 Verrekijker Diamondback HD 8x28 Verrekijker De Vortex Diamondback HD 8x28 is een verrekijker voor de vogelspotter, jager en reiziger. Het HD glas zorgt voor een geoptimaliseerd beeld met een hoge resolutie. Zo blijven de kleuren natuurgetrouw en is het beeld scherp van rand tot rand zonder chromatische aberraties. Onderwerpen in de verte vergroot je met deze verrekijker tot 8 keer. Hierdoor bekijk je vogels alsof je er pal naast staat. Dankzij het gewicht van 397 gram houd je deze verrekijker gemakkelijk en comfortabel lang vast. Anti-... (18)
   Vortex Diamondback HD 8x28 Verrekijker
   • 00875874009899
   • 42056210
   • 0875874009899
   6
   good_buy
   169.00 EUR
  • Bresser Hunter 10x50 Porro
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102446600.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/145609720.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/151706163.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137796278.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134614692.jpg
   Bresser Bresser Hunter 10x50 Porro Hunter 10x50 Porro Hunter 10x50 Porro Bresser verrekijker - 1151050 - Hunter 10x50, 10x50, zwart (27)
   Bresser Hunter 10x50 Porro
   • 04007922141466
   • 11-51050
   • 1151050
   5
   good_buy
   most_sold
   41.95 EUR
  • Olympus Classic 10x50 DPS-I
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/89666322.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/153735473.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/100755716.jpg
   Olympus Olympus Classic 10x50 DPS-I Classic 10x50 DPS-I Classic 10x50 DPS-I De Olympus 10x50 DPS-I heeft een grote beeldhoek van 65° met een 10x vergroting zodat je optimaal de natuur om je heen kan bewonderen. Deze verrekijker is van hoge kwaliteit en heeft een rubberen afwerking zodat u veel grip heeft. (16)
   Olympus Classic 10x50 DPS-I
   • 00050332140868
   • N1240482
   6
   good_buy
   deal
   74.99 EUR
  • Vortex Diamondback HD 10x50 Verrekijker
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/152058036.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/156778489.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/147756066.jpg
   Vortex Vortex Diamondback HD 10x50 Verrekijker Diamondback HD 10x50 Verrekijker Diamondback HD 10x50 Verrekijker Vortex diamondback HD 10 x 50 (12)
   Vortex Diamondback HD 10x50 Verrekijker
   • 00875874009950
   • 42056216
   7
   good_buy
   235.57 EUR
  • Pentax 8x21 UCF R incl.tas
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/156776773.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/155691671.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/122576372.jpg
   Pentax Pentax 8x21 UCF R incl.tas 8x21 UCF R incl.tas 8x21 UCF R incl.tas Pentax 8 x 21 UCF R verrekijker met tas (14)
   Pentax 8x21 UCF R incl.tas
   • 04961333078127
   • 00027075078123
   • 62209
   6
   good_buy
   deal
   55.00 EUR
  • Nikon Sportstar EX 10x25 Zwart
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133139350.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/151712186.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/129058123.jpg
   Nikon Nikon Sportstar EX 10x25 Zwart Sportstar EX 10x25 Zwart Sportstar EX 10x25 Zwart Nikon sportstar ex 10x25 zwart (10)
   Nikon Sportstar EX 10x25 Zwart
   • 00018208086146
   • 04571137582296
   • 08030910479230
   • 713058
   • BAA711AA
   7
   good_buy
   deal
   99.00 EUR
  • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101068564.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/153735020.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/100936915.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/128585744.jpg
   Olympus Olympus 10-30x25 Zoom PC I 10-30x25 Zoom PC I 10-30x25 Zoom PC I De Olympus 10-30x25 Zoom PCI is een compacte verrekijker die 10 tot 30 keer kan inzoomen en is daardoor de perfecte verrekijker om mee op vakantie te nemen. (12)
   3.8333333333333335 (2)
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I
   • 00050332134157
   • 17147
   6
   good_buy
   110.06 EUR
  • Vortex Diamondback HD 12x50 Verrekijker
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/152058049.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/147756070.jpg
   Vortex Vortex Diamondback HD 12x50 Verrekijker Diamondback HD 12x50 Verrekijker Diamondback HD 12x50 Verrekijker De Vortex Diamondback HD 12x50 Verrekijker is de ideale kijker voor reizigers. Dankzij het HD Optisch Systeem en een gezichtsveld van 90 meter kunt u bewegende objecten gemakkelijk volgen. (16)
   Vortex Diamondback HD 12x50 Verrekijker
   • 00875874009967
   • 42056217
   5
   good_buy
   243.50 EUR
  • Vortex Solo Tactical R/T 8x36
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102153815.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/151707883.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111346452.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135127751.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135127685.jpg
   Vortex Vortex Solo Tactical R/T 8x36 Solo Tactical R/T 8x36 Solo Tactical R/T 8x36 De Vortex Solo 8x36 Tactical Monoculair is een compacte kijker die je als outdoorliefhebber altijd bij de hand hebt. (10)
   Vortex Solo Tactical R/T 8x36
   • 00875874003569
   • SOL-3608-RT
   • 42083808
   • 0875874003569
   6
   good_buy
   deal
   149.00 EUR
  • Vortex Solo 10x25
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/156848535.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/151628022.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/145052229.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/124886258.jpg
   Vortex Vortex Solo 10x25 Solo 10x25 Solo 10x25 De compact Vortex Solo 10x25 Monoculair beschikt ondanks zijn kleine formaat namelijk over een vergroting van 10x. Hierbij wordt een gezichtsveld van 104,70 meter bereikt. De hoge lichttransmissie zet een behoorlijke standaard. De extra-lage dispersie elementen waarborgen voor kwalitatief hoogwaardige beelden en volle natuurlijke kleuren. De volledige multi coating garandeert, ook bij minder verlichte omstandigheden, een optimale lichtdoorlating. Deze optische prestaties zijn gekoppeld aan ee... (8)
   Vortex Solo 10x25
   • 00875874002081
   • 42082510
   • 91790
   • S105
   • 875874002081, VOR0017
   • VOR0017
   7
   good_buy
   deal
   69.00 EUR
  • Nikon Aculon A211 7x50
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133134101.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/155165726.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/151708356.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/105478218.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135130195.jpg
   Nikon Nikon Aculon A211 7x50 Aculon A211 7x50 Aculon A211 7x50 Grote objectiefdiameter voor een helder beeld en een breed gezichtsveld; meerlaagse coating. Met een statief te gebruiken. Verstelbare rubberen oogschelpen, waarmee je eenvoudig en snel de optimale oogafstand kunt instellen. Schokbestendige rubberen coating beschermt de optische elementen en zorgt voor een lichte, veilige grip. Snel, eenvoudig scherpstellen, centraal voor beide ogen. Inhoud: Aculon A211 7x50 verrekijker zwart (9)
   Nikon Aculon A211 7x50
   • 00018208088010
   • 04571137585082
   • 923851
   • BAA813SA
   6
   good_buy
   deal
   101.99 EUR
  • Vortex Diamondback HD 10x32 Verrekijker
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/152058046.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/148841242.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/148067880.jpg
   Vortex Vortex Diamondback HD 10x32 Verrekijker Diamondback HD 10x32 Verrekijker Diamondback HD 10x32 Verrekijker De Vortex Diamondback HD 10x32 Verrekijker is de ideale kijker voor reizigers. Dankzij het HD Optisch Systeem en een gezichtsveld van 113 meter kunt u bewegende objecten gemakkelijk volgen. (8)
   Vortex Diamondback HD 10x32 Verrekijker
   • 00875874009929
   • 42056213
   6
   good_buy
   239.00 EUR
  • Nikon Sportstar EX 8x25 Zwart
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133126056.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/151712309.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/129058121.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111350504.jpg
   Nikon Nikon Sportstar EX 8x25 Zwart Sportstar EX 8x25 Zwart Sportstar EX 8x25 Zwart Vergroting: 8x (8)
   Nikon Sportstar EX 8x25 Zwart
   • 04571137582289
   • 00018208086139
   • BAA-710-AA
   • BAA710AA
   6
   good_buy
   deal
   89.00 EUR
  • Olympus DPS I 8x40
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/140157222.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135131841.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135131739.jpg
   Olympus Olympus DPS I 8x40 DPS I 8x40 DPS I 8x40 Olympus 8x40 DPS I (12)
   Olympus DPS I 8x40
   • 00050332140837
   • N1240382
   5
   good_buy
   56.67 EUR
  • Bushnell LEGEND ED 10X42 MONOCULAR
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/100888044.jpg
   Bushnell Bushnell LEGEND ED 10X42 MONOCULAR LEGEND ED 10X42 MONOCULAR LEGEND ED 10X42 MONOCULAR Vergroting: 10x (10)
   Bushnell LEGEND ED 10X42 MONOCULAR
   • 00029757191144
   • 191142
   5
   good_buy
   239.00 EUR
  • Steiner Navigator Pro 7x30
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132992446.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132992444.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/151707204.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134698500.jpg
   Steiner Steiner Navigator Pro 7x30 Navigator Pro 7x30 Navigator Pro 7x30 De Steiner Navigator Pro 7x30 is een zeer lichtsterke verrekijker met een grote uittredepupil, waardoor de kijker praktisch 24 uur bruikbaar is. Door de speciale Steiner high-definition coating op de glazen ontstaat bovendien een uitmuntende lichttransmissie, wat onder alle omstandigheden een zeer hoogwaardig beeld oplevert. Ook in de schemering en 's nachts. Het beeld is vlijmscherp, kleurecht en contrastrijk en overstraling wordt gereduceerd tot het minimum. Contouren zijn duidelijk zichtba... (6)
   Steiner Navigator Pro 7x30
   • 04015649000720
   • 00840229100729
   • 00637509663797
   • 7645
   • F7645
   6
   264.36 EUR
  • Bushnell Prime 10x42 Zwart
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/143802131.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/149937017.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/146965944.jpg
   Bushnell Bushnell Prime 10x42 Zwart Prime 10x42 Zwart Prime 10x42 Zwart De Bushnell Prime 10x42 black roof prism is een ideale verrekijker voor mensen die graag de natuur in trekken. Deze kijker vergroot tot 10x en dankzij het zeer compacte formaat neem je deze gemakkelijk overal mee naar toe. (5)
   Bushnell Prime 10x42 Zwart
   • 00029757002792
   • 18BPR1042
   • 0029757002792
   7
   good_buy
   139.51 EUR
  • Bresser Hunter 10x25 Dakkant
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/126009967.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/145608149.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/151708765.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102540652.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137796339.jpg
   Bresser Bresser Hunter 10x25 Dakkant Hunter 10x25 Dakkant Hunter 10x25 Dakkant De Bresser Hunter 10x25 is een compacte Dakkant verrekijker. Met zijn 10x vergroting haalt hij de onderwerpen in zicht behoorlijk dichtbij. Het lichte gewicht en het compact op te vouwen ontwerp zorgen ervoor dat deze krachtige prisma verrekijker overal mee naar toegenomen kan worden. Het volledig gecoate BaK-7 optiek staat garant voor een helder en scherp beeld. Volledig instelbare oculairen stellen u in staat om de verrekijker aan uw persoonlijk gezichtsvermogen aan te passen. Kenmerken: * ... (9)
   Bresser Hunter 10x25 Dakkant
   • 04007922141404
   • 04007922143453
   • 375
   • 11-11025
   • 1111025
   5
   good_buy
   22.36 EUR
  • Steiner Safari UltraSharp 10x26
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102322765.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/145680284.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135131751.jpg
   Steiner Steiner Safari UltraSharp 10x26 Safari UltraSharp 10x26 Safari UltraSharp 10x26 Met de Steiner Safari Ultrasharp 10x26 zijn de kristalheldere beelden en levendige kleuren keer op keer een sensatie. Dankzij de compacte grootte en ergonomische bediening is de Safari Ultra Sharp 10x26 een onmisbare en betrouwbare partner bij vele outdoor activiteiten. (8)
   Steiner Safari UltraSharp 10x26
   • 04015649447716
   • 00000381822123
   • 04015649447709
   • 4477
   • 623363
   • F44770910
   5
   107.73 EUR
  • Bresser 3x14 digitale nachtkijker met opnamefunctie
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102323099.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/145608058.jpg
   Bresser Bresser 3x14 digitale nachtkijker met opnamefunctie 3x14 digitale nachtkijker met opnamefunctie 3x14 digitale nachtkijker met opnamefunctie De Bresser 3x14 Digitale Nachtkijker met opnamefunctie geeft u de mogelijkheid uw waarnemingen op foto en/of film vast te leggen. Het is voorzien van een MicroSD geheugenkaartslot zodat u gebruik kunt maken van uw eigen geheugenkaart. Voor het langdurige gebruik en stabiliteit beschikt het over een standaard statiefaansluiting. Het hoogwaardige optiek is voorzien van multi-coating en waarborgt een zeer heldere weergave. De Bresser 3x14 Digitale Nachtkijker garandeert een gedetailleerd beeld t... (8)
   Bresser 3x14 digitale nachtkijker met opnamefunctie
   • 04007922012247
   • 1877400
   5
   121.65 EUR
  • Bushnell Prime 8x32
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/149722424.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/146965951.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/149937017.jpg
   Bushnell Bushnell Prime 8x32 Prime 8x32 Prime 8x32 De Bushnell Prime 8x32 is een geschikte verrekijker voor spotters die graag in de natuur zijn. Dankzij een speciale coating is de verrekijker water-, stof,- olie-, vuil- en krasbestendig. Je gebruikt de kijker ook als het regent, doordat de body is gevuld met gas. Op die manier kan er geen water in de verrekijker komen. Met de beeldhoek van 72 graden heb je een breed gezichtsveld van 130 meter. Zo houd je bewegende dieren goed in beeld. Met deze verrekijker bekijk je niet alleen onderwerpen v... (5)
   Bushnell Prime 8x32
   • 00029757002785
   • 18BP832B
   • 0029757002785
   6
   99.00 EUR
  • Bushnell POWERVIEW 10X42
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/104000525.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/123513346.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/115183671.jpg
   Bushnell Bushnell POWERVIEW 10X42 POWERVIEW 10X42 POWERVIEW 10X42 Vergroting: 10x (5)
   Bushnell POWERVIEW 10X42
   • 00843009029012
   • 00029757141040
   • 238929
   • 141042
   6
   86.00 EUR
  • Bushnell Engage 8x42
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/118221441.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/145618785.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/149937019.jpg
   Bushnell Bushnell Engage 8x42 Engage 8x42 Engage 8x42 De Bushnell Engage 8x42 is een ergonomisch ontworpen dakkant verrekijker die u in alle weersomstandigheden kunt gebruiken dankzijk de vuil- en vochtwerende coating. De kijker is voorzien van meerdere coatings om de meest heldere beelden en realistische kleuren te produceren. (5)
   Bushnell Engage 8x42
   • 00029757002334
   • 18BEN842
   • 0029757002334
   6
   deal
   345.00 EUR
  • Nikon Prostaff 7S 10x42
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133187344.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/150600989.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/151707074.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/131397025.jpg
   Nikon Nikon Prostaff 7S 10x42 Prostaff 7S 10x42 Prostaff 7S 10x42 De Nikon Prostaff 7s 10x 42 verrekijker levert hoogwaardige optische prestaties en is zeer geschikt voor allround gebruik. Ideaal tijdens wandeltochten, natuurobservaties of sportevenementen. (5)
   Nikon Prostaff 7S 10x42
   • 00018208089338
   • 04571137587857
   • BAA841SA
   6
   219.00 EUR
  • Bynolyt Buzzard III 10X42 SHR
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/81287112.jpg
   Bynolyt Bynolyt Buzzard III 10X42 SHR Buzzard III 10X42 SHR Buzzard III 10X42 SHR De Buzzard III kijkerserie is gemaakt met verschillende gebruikersgroepen voor ogen: de 8x42 en 10x42 voor natuurvorsers, vogelliefhebbers, (berg) wandelaars en alle andere gebruikers die een lichtsterke kijker met hoog gebruikscomfort zoeken.Deze factoren, gecombineerd met een lichtgewicht, maar zeer stijf gebouwd kijkerhuis, maat dit een kijkerserie waar je, door weer en wind, dagelijks mee op pad kunt. * Vergrotingsfactor: 10x *Objectiefdiameter: 42mm *Gezichtsveld op 1000m: 114m *Werkelij... (15)
   Bynolyt Buzzard III 10X42 SHR
   • 08718754530637
   3
   499.00 EUR
  • Vortex Crossfire HD 10x42
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/144950550.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/144969820.jpg
   Vortex Vortex Crossfire HD 10x42 Crossfire HD 10x42 Crossfire HD 10x42 Deze Crossfire HD 10x42 is het instapmodel uit de Crossfire verrekijkerlijn van Vortex. Met een verbeterd HD optisch systeem is dit de verbeterde versie van de Crossfire-serie. De verrekijker biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en beschikt over lenzen met meerlaagse coating. (5)
   Vortex Crossfire HD 10x42
   • 00875874009851
   • 0875874009851
   • 42074312
   6
   178.95 EUR
  • Bushnell H2O 8x42
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/151687884.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/151626718.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106420152.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/143972493.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135128159.jpg
   Bushnell Bushnell H2O 8x42 H2O 8x42 H2O 8x42 Met de Bushnell H2O 8x42 kan je de zwaarste weersomstandigheden aan boord te lijf. Niet alleen is het toestel dankzij de O-ring sealing en stikstofvulling bestand tegen water en vuil, de non-slip rubberen behuizing absorbeert schokken en geeft je een optimale grip. De Multi-coated lenzen en BaK4 prisma's zorgen hierbij voor scherp en contrast rijk zicht. (9)
   Bushnell H2O 8x42
   • 00029757158048
   • 18158042
   • 158042
   4
   109.00 EUR
  • Bresser S-Serie 8x42 Verrekijker
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/151076490.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/142918756.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/112007326.jpg
   Bresser Bresser S-Serie 8x42 Verrekijker S-Serie 8x42 Verrekijker S-Serie 8x42 Verrekijker De Bresser S-Serie 8x42 Verrekijker is een smalle dakkant verrekijker, die perfect is voor in de natuur of op reis. Dankzij de vergroting van 8x kunt u alles op afstand goed zien. De lensopening van 42mm zorgt voor veel lichtinval, waardoor het beeld helder en scherp is. Deze kijker is ook te gebruiken voor brildragers dankzij de instelbare dioptrie tot +/- 2. De meerlaagse coating op de glazen vermindert reflecties en verhoogt het contrast, waardoor u beter zicht heeft. De behuizing is voorz... (9)
   Bresser S-Serie 8x42 Verrekijker
   • 04007922055787
   4
   deal
   64.00 EUR
  • Bresser Topas 10x25 verrekijker
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/55805390.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/55805391.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/145607244.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/55805393.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/55805392.jpg
   Bresser Bresser Topas 10x25 verrekijker Topas 10x25 verrekijker Topas 10x25 verrekijker Bekijk onderwerpen met een vergroting van 10x met deze vrolijke dakkant verrekijker van Bresser! Zijn lichte gewicht en compacte formaat zorgen ervoor dat hij gemakkelijk mee te nemen is, zo is hij ideaal voor op vakantie of wandelen. Zijn volledig gecoate BK-7 optiek zorgt voor een helder en scherp beeld. Deze Bresser verrekijker is ook geschikt voor brildragers: de volledig instelbare oculairen zijn namelijk aan te passen aan het gezichtsvermogen. De metalen behuizing\ met rubberen bekledin... (9)
   Bresser Topas 10x25 verrekijker
   • 04007922032122
   • 8911027E8G000
   • 238228
   4
   24.95 EUR
  • Nikon Aculon A30 8X25 Black
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133131579.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/124017907.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/116942801.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/99367911.jpg
   Nikon Nikon Aculon A30 8X25 Black Aculon A30 8X25 Black Aculon A30 8X25 Black Vergroting: 8x (4)
   Nikon Aculon A30 8X25 Black
   • 06949987403913
   • 00018208088140
   • 00182080881400
   • BAA807SA
   7
   32.98 EUR
  • Vortex Crossfire HD 10x50
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/152058048.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/146829134.jpg
   Vortex Vortex Crossfire HD 10x50 Crossfire HD 10x50 Crossfire HD 10x50 Deze Crossfire HD 10x50 is het instapmodel uit de Crossfire verrekijkerlijn van Vortex. Met een verbeterd HD optisch systeem is dit de verbeterde versie van de Crossfire-serie. De verrekijker biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en beschikt over lenzen met meerlaagse coating. (7)
   Vortex Crossfire HD 10x50
   • 00875874009868
   • 42074313
   5
   199.00 EUR
  • Vortex Diamondback 8x28 Nieuw
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/107397595.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135131863.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135131865.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/157780714.jpg
   Vortex Vortex Diamondback 8x28 Nieuw Diamondback 8x28 Nieuw Diamondback 8x28 Nieuw De Vortex Diamondback 8x28 Verrekijker heeft een gezichtsveld van wel 101.2 meter! U kunt hierdoor bewegende objecten gemakkelijk volgen. Jager of reiziger, het maakt niet uit! (8)
   Vortex Diamondback 8x28 Nieuw
   • 00875874006386
   • DB-200
   • 42055020
   4
   deal
   139.00 EUR
  • Vortex Diamondback 20-60x80 telescoop
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/145608049.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/145052213.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/97903494.jpg
   Vortex Vortex Diamondback 20-60x80 telescoop Diamondback 20-60x80 telescoop Diamondback 20-60x80 telescoop De Vortex Diamondback 20-60x80 is een spotting ccope die je op lange afstanden prachtige beelden oplevert bij natuurobservaties en het spotten van wildlife. Voorzien van XR full-multicoated lenzen ben je verzekerd heldere, scherpe en contrastrijke beelden. (6)
   Vortex Diamondback 20-60x80 telescoop
   • 00875874004931
   5
   deal
   569.00 EUR
  • Steiner Safari UltraSharp 8x22
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/88812910.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/151687589.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/148153016.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134696283.jpg
   Steiner Steiner Safari UltraSharp 8x22 Safari UltraSharp 8x22 Safari UltraSharp 8x22 Vergroting: 8x (4)
   Steiner Safari UltraSharp 8x22
   • 04015649445705
   • 4457
   • 416138
   • 71218
   • F4457
   6
   96.86 EUR
  • Vortex Diamondback HD 10x28 Verrekijker
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/152058041.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/147846045.jpg
   Vortex Vortex Diamondback HD 10x28 Verrekijker Diamondback HD 10x28 Verrekijker Diamondback HD 10x28 Verrekijker Vortex Diamondback HD 10 x 28 (4)
   Vortex Diamondback HD 10x28 Verrekijker
   • 00875874009905
   • 42056211
   6
   179.00 EUR
  • Pentax Papilio II 6,5x21
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102556340.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/157587989.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106558830.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101171133.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106558831.jpg
   Pentax Pentax Papilio II 6,5x21 Papilio II 6,5x21 Papilio II 6,5x21 De Pentax Papilio II 6,5x 21 is een verrekijker voor natuurliefhebbers en reizigers. Door het compacte formaat past hij gemakkelijk in je rugtas of handbagage. Wild in de verte krijg je scherp in beeld met 6,5x vergroting. Dankzij de close-focus van 50 cm kun je ook insecten vlakbij je observeren. De BaK4-prisma's zorgen voor heldere en contrastrijke beelden. Deze Pentax-kijker heeft verstelbare oogschelpen. Je kunt hem ook als brildrager comfortabel gebruiken. (3)
   Pentax Papilio II 6,5x21
   • 04549212288913
   • 00027075288911
   • 62001
   8
   deal
   139.99 EUR
  • Nikon Prostaff 5 8x42
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/116945037.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/151706601.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/129058109.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111346206.jpg
   Nikon Nikon Prostaff 5 8x42 Prostaff 5 8x42 Prostaff 5 8x42 De Nikon Prostaff 5 8X42 is een van de lichtste verrekijkers in zijn klasse. De lenzen hebben een meerlaagse coating, die zorgen voor lichtsterke beelden en een kraakheldere visuele ervaring. (4)
   Nikon Prostaff 5 8x42
   • 04571137585860
   • 00018208088690
   • BAA820SA
   6
   deal
   179.00 EUR
  • Vortex Crossfire HD 12x50
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/152058045.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/144969816.jpg
   Vortex Vortex Crossfire HD 12x50 Crossfire HD 12x50 Crossfire HD 12x50 12x vergroting & 50mm objectieve lenzen, deze Crossfire HD binos zijn geoptimaliseerd met geselecteerde glazen elementen om uitzonderlijke resolutie te leveren, snijd chromatische aberratie en bieden uitstekende kleurgetrouwheid, scherpte van rand tot rand en lichttransmissie. Volledig multi-gecoate lenzen verhogen de lichttransmissie met meerdere anti-reflecterende coatings op alle lucht-tot-glas oppervlakken. Dakprisma ontwerp wordt gewaardeerd voor een grotere duurzaamheid en een meer comp... (6)
   Vortex Crossfire HD 12x50
   • 00875874009875
   • 0875874009875
   5
   203.00 EUR
  • Vortex Crossfire HD 8x42
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/156848614.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/152058042.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/151578850.jpg
   Vortex Vortex Crossfire HD 8x42 Crossfire HD 8x42 Crossfire HD 8x42 De Vortex Crossfire HD is de nieuwe en verbeterde versie in de Crossfire-serie van Vortex. Vortex heeft de Crossfire HD 8x42 Verrekijker uitgerust met een verbeterd HD optisch systeem met volledig Multi Coated lenzen. Dit zorgt voor een hogere lichttransmissie waardoor u heldere en scherpere beelden krijgt dan bij zijn voorganger. Ook wordt de Vortex Crossfire HD 8x42 Verrekijker uitgerust met een Vortex Glasspak Verrekijker Harnas waarin u uw verrekijker goed kunt beschermen op momenten dat ... (11)
   Vortex Crossfire HD 8x42
   • 00875874009844
   • 42074311
   3
   169.00 EUR
  • Barr & Stroud Sahara 8x42
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/107771450.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/107771452.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/107771451.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134725536.jpg
   Barr & Stroud Barr & Stroud Sahara 8x42 Sahara 8x42 Sahara 8x42 Barr & Stroud 8X42 Sahara Verrekijker (5)
   Barr & Stroud Sahara 8x42
   • 05060141400188
   • 70103
   • 21600842
   5
   103.99 EUR
  • Steiner Navigator Pro 7x50
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102459147.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/145609931.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102556390.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132973688.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134785225.jpg
   Steiner Steiner Navigator Pro 7x50 Navigator Pro 7x50 Navigator Pro 7x50 De Steiner Navigator Pro 7x50 is geschikt voor op het water. Stel de lenzen voordat je vertrekt scherp en je hebt continu goed zicht vanaf 20 meter. Hoef je je daar onderweg geen zorgen meer om te maken. Ook als je graag in de schemering vaart, kun je de kijker goed gebruiken. Door de uittredepupil van 7,1 mm valt er voldoende licht op je oog. De rubberen behuizing geeft grip, ook als de kijker vochtig is. Glipt hij toch uit je handen? Geen nood, hij is waterdicht tot 5 meter diepte. (6)
   Steiner Navigator Pro 7x50
   • 04015649000737
   • 7655
   • 4475975
   • F7655
   4
   364.73 EUR
  • Nikon Aculon A211 10x42
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133132153.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102768403.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/155164432.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/129058331.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/156777521.jpg
   Nikon Nikon Aculon A211 10x42 Aculon A211 10x42 Aculon A211 10x42 De Aculon A211 van Nikon is een porro-verrekijker geschikt voor de gebruiker die op zoek is naar een veelzijdige kijker. De A211 heeft een rubberen coating en een ergonomisch design, waardoor je hem makkelijk en stevig vasthoudt. De lenselementen met meerlaagse coating geven een scherp en helder beeld, en de asferische oculairlenzen zorgen dat over de gehele lensoppervlak het beeld onvervormd blijft. Het ruim vormgegeven focuswiel laat je makkelijk scherpstellen op natuurschoon. De uittredepu... (3)
   Nikon Aculon A211 10x42
   • 04571137585075
   • 00018208088003
   • 00182080880038
   • 4197412
   • BAA812SA
   6
   99.00 EUR
  • Nikon Prostaff 3S 10x42
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133135853.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/151738839.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/71493805.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135131805.jpg
   Nikon Nikon Prostaff 3S 10x42 Prostaff 3S 10x42 Prostaff 3S 10x42 Nikon's 10x42 ProStaff 3S is een hoge kwaliteit verrekijker die toch uitzonderlijk compact en licht is. Als aanvulling op de optische prestaties is de verrekijker duurzaam en comfortabel in gebruik. (3)
   Nikon Prostaff 3S 10x42
   • 04571137588557
   • 00018208089758
   • BAA825SA
   6
   156.99 EUR
  • Vortex Diamondback HD 8x32 Verrekijker
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/142190615.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/144969815.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/147846062.jpg
   Vortex Vortex Diamondback HD 8x32 Verrekijker Diamondback HD 8x32 Verrekijker Diamondback HD 8x32 Verrekijker De Vortex Diamondback HD 8x32 Verrekijker is de ideale kijker voor reizigers. Dankzij het HD Optisch Systeem en een gezichtsveld van 142 meter kunt u bewegende objecten gemakkelijk volgen. Een object in de verte wordt wel 8x vergroot, alsof u er vlakbij staat. Staat u dichterbij het object, dan kunt u met behulp van de close focus van 1,5 meter scherp kijken. Dankzij de phase correction coatings op de lenzen wordt het beeld contrastrijk waardoor de kleuren er fel en helder uitzien. En de anti... (3)
   Vortex Diamondback HD 8x32 Verrekijker
   • 00875874009912
   • 42056212
   • 0875874009912
   6
   229.00 EUR
  • Pentax Papilio II 8,5x21
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/156777929.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/151713527.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101170439.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/35595539.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/35595542.jpg
   Pentax Pentax Papilio II 8,5x21 Papilio II 8,5x21 Papilio II 8,5x21 De Pentax Papilio II 8,5x 21 is een verrekijker voor natuurliefhebbers en reizigers. Door het compacte formaat past hij gemakkelijk in je rugtas of handbagage. Wild in de verte krijg je scherp in beeld met 8,5x vergroting. Dankzij de close-focus van 50 cm kun je ook insecten van dichtbij observeren. De BaK4-prisma's zorgen voor heldere en contrastrijke beelden. Deze Pentax-kijker heeft verstelbare oogschelpen. Je kunt hem ook als brildrager comfortabel gebruiken. (3)
   Pentax Papilio II 8,5x21
   • 00027075288928
   • 62002
   6
   deal
   119.00 EUR
  2 18
  • Quick filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • Extra zoom DEFAULT
    • vergroting_10
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Nikon DEFAULT
    • nikon
   • Swarovski DEFAULT
    • swarovski
   • Waterdicht DEFAULT
    • ja
  • Merk (brand):
  • Wat is je budget? (price):
  • Varianten (group):
   • Braun Photo Technik (braun_photo_technik)
   • Braun Premium (braun_premium)
   • Bresser Condor (bresser_condor)
   • Bresser Corvette (bresser_corvette)
   • Bresser Hunter (bresser_hunter)
   • Bresser Junior (bresser_junior)
   • Bresser Montana (bresser_montana)
   • Bresser Spektar (bresser_spektar)
   • Bresser Topas (bresser_topas)
   • Bresser Travel (bresser_travel)
   • Bushnell H2O (bushnell_h2o)
   • Bushnell Legacy (bushnell_legacy)
   • Bushnell Legend Ultra HD (bushnell_legend_ultra_hd)
   • Bushnell Natureview (bushnell_natureview)
   • Bushnell Powerview (bushnell_powerview)
   • Bushnell Trophy XLT (bushnell_trophy_xlt)
   • Bynolyt Voyager WP (bynolyt_voyager_wp)
   • Helios Fieldmaster (helios_fieldmaster)
   • Leica Geovid (leica_geovid)
   • Leica Trinovid (leica_trinovid)
   • Leica Ultravid (leica_ultravid)
   • Nikon 4x10 DCF (nikon_4x10_dcf)
   • Nikon Action EX (nikon_action_ex)
   • Nikon Aculon (nikon_aculon)
   • Nikon Aculon T51 10x24 (nikon_aculon_t51_10x24)
   • Nikon Aculon W10 (nikon_aculon_w10)
   • Nikon Monarch (nikon_monarch)
   • Nikon Prostaff (nikon_prostaff)
   • Nikon Sportstar EX (nikon_sportstar_ex)
   • Nikon Travelite EX (nikon_travelite_ex)
   • Olympus 8x21 RC II (olympus_8x21_rc_ii)
   • Olympus 10x21 (olympus_10x21)
   • Pentax Jupiter (pentax_jupiter)
   • Pentax Papilio (pentax_papilio)
   • Pentax SD (pentax_sd)
   • Pentax SP (pentax_sp)
   • Pentax UP (pentax_up)
   • Pentax ZD (pentax_zd)
   • Steiner Navigator Pro (steiner_navigator_pro)
   • Steiner Ranger (steiner_ranger)
   • Steiner SkyHawk (steiner_skyhawk)
   • Steiner Ultrasharp (steiner_ultrasharp)
   • Steiner Wildlife (steiner_wildlife)
   • Swarovski Optik CL Companion (swarovski_optik_cl_companion)
   • Swarovski Optik CL Pocket (swarovski_optik_cl_pocket)
   • Swarovski Optik EL (swarovski_optik_el)
   • Swarovski Optik Habicht (swarovski_optik_habicht)
   • Swarovski Optik SLC (swarovski_optik_slc)
   • Tasco 10x25 (tasco_10x25)
   • Vanguard Orros (vanguard_orros)
   • Vortex Diamondback (vortex_diamondback)
   • Vortex Razor HD (vortex_razor_hd)
   • Vortex Solo (vortex_solo)
   • Vortex Viper HD (vortex_viper_hd)
   • Zeiss Conquest HD (zeiss_conquest_hd)
   • Zeiss Terra (zeiss_terra)
   • Zeiss Victory (zeiss_victory)
   • Zeiss Victory Pocket (zeiss_victory_pocket)
  • Prismatype (prismatype):
  • Lensdiameter (diameter_lens):
   • < 25 mm (diameter_lens_1)
   • 25 mm - 40 mm (diameter_lens_2)
   • 40 mm - 42 mm (diameter_lens_3)
   • ≥ 42 mm (diameter_lens_4)
  • Vergroting (vergroting):
   • <8X (vergroting_8)
   • 8 - 10X (vergroting_8_10)
   • >10X (vergroting_10)
  • Grootte pupiluittrede (exit_pupil):
   • < 2.8 mm (exit_pupil_1)
   • 2.8 mm - 4 mm (exit_pupil_2)
   • 4 mm - 5 mm (exit_pupil_3)
   • ≥ 5 mm (exit_pupil_4)
  • Helderheid (helderheid):
   • < 9 cd/m² (helderheid_1)
   • 9 cd/m² - 17 cd/m² (helderheid_2)
   • 17 cd/m² - 25 cd/m² (helderheid_3)
   • ≥ 25 cd/m² (helderheid_4)
  • Gezichtsveld (gezichtsveld):
   • < 10 ° (gezichtsveld_1)
   • 10 ° - 50 ° (gezichtsveld_2)
   • 50 ° - 60 ° (gezichtsveld_3)
   • ≥ 60 ° (gezichtsveld_4)
  • Gezichtsveld (op 1000 m) (gezichtsveld_op_1000_m_):
   • < 100 m (gezichtsveld_op_1000_m__1)
   • 100 m - 110 m (gezichtsveld_op_1000_m__2)
   • 110 m - 125 m (gezichtsveld_op_1000_m__3)
   • ≥ 125 m (gezichtsveld_op_1000_m__4)
  • Kleur (kleur):
   • Beige (beige)
   • Blauw (blauw)
   • Bruin (bruin)
   • Geel (geel)
   • Goud (goud)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Multi (multi)
   • Oranje (oranje)
   • Paars (paars)
   • Print (print)
   • Rood (rood)
   • Roze (roze)
   • Transparant (transparant)
   • Turquoise (turquoise)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
  • Oogafstand (oogafstand):
   • < 13 mm (oogafstand_1)
   • 13 mm - 16 mm (oogafstand_2)
   • 16 mm - 18 mm (oogafstand_3)
   • ≥ 18 mm (oogafstand_4)
  • Focus systeem (focus):
   • Centraal (centrale_focus)
   • Handmatig (handmatige_focus)
  • Waterdicht (waterdicht):
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • partner@vergelijk.nl