x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • vergelijk.nl
  Word lid
  %
  Bespaar geld met onze speciale deals
  Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt
  Gratis inschrijven
  Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er verrekijkers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  verrekijker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  verrekijker kopen

  • Algemene informatie

   De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

   Verrekijker
   Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

   Objectief en oculair
   De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

   Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

   Gewicht en weerbestendigheid
   Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

  • Veelgestelde vragen


   Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
   Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

  • Verklarende woordenlijst

   Beeldhoek
   De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Beeldveld
   De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Coating
   Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

   Diameter
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

   Dioptriecorrectie
   Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

   Helderheid
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.


   Lenskwaliteit

   De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

   Schemerindex
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Schijnbare beeldhoek
   Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

   Vergroting
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

   Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Superlicht Deze verrekijkers zijn extra makkelijk mee te nemen.
   • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
   • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
   • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
   • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
   • Groen Groene verrekijkers bieden extra schutkleur.
   • Zwart Zwarte verrekijkers zijn neutraal van kleur.
  Verrekijkers 3.8 (2)
  0 - 48
  • Vortex Diamondback 8x42 Nieuw
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/7/8/8/vortex-optics-diamondback-8x42-55371788.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/8/5/vortex-optics-diamondback-8x42-55883285.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/8/6/vortex-optics-diamondback-8x42-55883286.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/8/7/vortex-optics-diamondback-8x42-55883287.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/8/8/vortex-optics-diamondback-8x42-55883288.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/2/9/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101217129.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/3/0/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101217130.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/3/1/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101217131.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/3/3/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101217133.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/4/2/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101845142.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/4/3/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101845143.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/4/4/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101845144.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/4/5/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101845145.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/0/7/0/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-102032070.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/7/1/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-102157971.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/7/0/4/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-102571704.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/9/2/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-106576392.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/9/3/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-106576393.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/9/4/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-106576394.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/9/5/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-106576395.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/3/2/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-111271532.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/9/2/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-111348792.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/9/3/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-111348793.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/9/4/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-111348794.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/9/5/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-111348795.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/9/6/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-111348796.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/8/2/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-116839182.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/3/0/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-117212430.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/9/3/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-119120493.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/6/4/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-120147664.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/1/5/8/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-120932158.jpg
   Vortex Diamondback 8x42 Nieuw (17)
   Vortex Diamondback 8x42 Nieuw
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   9
   good_buy
   deal
  • National Geographic Go-To Telescoop 90/1250
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/0/5/6/bresser-national-geographic-go-to-telescoop-90-1250-88516056.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/4/9/bresser-national-geographic-go-to-telescoop-90-1250-92514949.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/5/3/national-geographic-go-to-telescope-90-1250-102363453.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/3/0/national-geographic-go-to-telescope-90-1250-105696130.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/9/3/9/national-geographic-go-to-telescope-90-1250-112161939.jpg
   National Geographic Go-To Telescoop 90/1250 (26)
   National Geographic Go-To Telescoop 90/1250
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
  • Kowa Spotting Scope Body TSN883 Prominar
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/2/5/kowa-spotting-scope-body-tsn883-prominar-55434025.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/0/2/kowa-spotting-scope-body-tsn883-prominar-61329202.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/8/7/0/kowa-spotting-scope-body-tsn883-prominar-98571870.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/7/3/kowa-spotting-scope-body-tsn883-prominar-103818873.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/3/7/3/kowa-spotting-scope-body-tsn883-prominar-106474373.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/3/1/2/kowa-spotting-scope-body-tsn883-prominar-116248312.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/5/9/1/kowa-spotting-scope-body-tsn883-prominar-116347591.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/6/7/kowa-spotting-scope-body-tsn883-prominar-119119767.jpg
   Kowa Spotting Scope Body TSN883 Prominar (11)
   Kowa Spotting Scope Body TSN883 Prominar
   DirectSale.nl DirectSale.nl
   8.758301759614087 (10)
   1649.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   DirectSale.nl DirectSale.nl
   8.758301759614087 (10)
   1649.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   8
   good_buy
   deal
  • Konus Spotting Scope Konuspot-80 20-60X80
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/1/9/konus-spotting-scope-konuspot-80-20-60x80-49893219.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/5/8/konus-spotting-scope-konuspot-80-20-60x80-61329958.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/1/0/konus-spotting-scope-konuspot-80-20-60x80-95822810.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/0/7/1/konus-longue-vue-konuspot-80-20-60x80-102152071.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/8/2/konus-italia-group-longue-vue-konuspot-80-20-60x80-102909782.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/3/4/konus-longue-vue-konuspot-80-20-60x80-111264134.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/9/9/konus-longue-vue-konuspot-80-20-60x80-116838999.jpg
   Konus Spotting Scope Konuspot-80 20-60X80 (12)
   Konus Spotting Scope Konuspot-80 20-60X80
   Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
   9.162067455345063 (14)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
   9.162067455345063 (14)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   7
   good_buy
  • Celestron Power Seeker 70EQ Telescoop
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/1/3/6/celestron-telescope-power-seeker-70eq-91043136.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/0/7/celestron-telescope-power-seeker-70eq-92539407.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/3/5/celestron-power-seeker-70eq-telescoop-104000635.jpg
   Celestron Power Seeker 70EQ Telescoop (40)
   Celestron Power Seeker 70EQ Telescoop
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   147.07, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   147.07, 2d (offer_sdt_2_days)
   3
   good_buy
   most_sold
  • Bresser Spotty 20-60x60 Spotting Scope
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/7/4/bresser-optics-bresser-junior-spotty-20x-60x60-109147174.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/7/6/bresser-optics-bresser-junior-spotty-20x-60x60-109147176.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/7/7/bresser-optics-bresser-junior-spotty-20x-60x60-109147177.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/7/8/bresser-optics-bresser-junior-spotty-20x-60x60-109147178.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/8/2/bresser-optics-bresser-junior-spotty-20x-60x60-109147182.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/8/3/bresser-optics-bresser-junior-spotty-20x-60x60-109147183.jpg
   Bresser Spotty 20-60x60 Spotting Scope (15)
   Bresser Spotty 20-60x60 Spotting Scope
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   45, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   45, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
   good_buy
  • National Geographic 20-60x60
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/3/8/7/national-geographic-20-60x60-spektiv-85404387.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/5/0/national-geographic-20-60x60-spektiv-88500150.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/2/5/national-geographic-20-60x60-spotting-scope-102150325.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/5/2/national-geographic-20-60x60-102419452.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/3/9/national-geographic-20-60x60-60x-zwart-telescoop-102570839.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/4/0/national-geographic-20-60x60-102902240.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/4/1/national-geographic-20-60x60-102902241.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/3/6/5/national-geographic-20-60x60-103465365.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/4/5/national-geographic-20-60x60-spotting-scope-105749945.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/9/3/national-geographic-20-60x60-spotting-scope-111263093.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/3/9/2/national-geographic-20-60x60-spektiv-56088392.jpg
   National Geographic 20-60x60 (11)
   National Geographic 20-60x60
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   60.31, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   60.31, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
   good_buy
  • Steiner Ranger Xtreme 10x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/8/6/steiner-jumelles-ranger-xtreme-10-x-42-54084586.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/3/8/steiner-jumelles-ranger-xtreme-10-x-42-61313638.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/8/3/steiner-jumelles-ranger-xtreme-10-x-42-81286183.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/6/5/steiner-ranger-xtreme-10x42-102150365.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/3/0/steiner-ranger-xtreme-10x42-102458630.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/1/3/steiner-ranger-xtreme-10x42-102902413.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/2/9/steiner-ranger-xtreme-10x42-103848529.jpg
   Steiner Ranger Xtreme 10x42 (10)
   Steiner Ranger Xtreme 10x42
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   527.01, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   527.01, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
   good_buy
  • Bushnell 10X42 Powerview Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/5/4/bushnell-10-x-42-powerview-16236654.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/8/8/bushnell-10x42-powerview-black--100882488.jpg
   Bushnell 10X42 Powerview Zwart (8)
   Bushnell 10X42 Powerview Zwart
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   113.39, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   113.39, 2d (offer_sdt_2_days)
   5
   good_buy
  • Nikon Monarch 7 8x42 Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/0/4/nikon-monarch-7-8x42-20429604.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/4/9/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-88717449.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/8/9/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-101105089.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/9/0/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-101105090.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/9/1/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-101105091.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/9/2/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-101105092.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/9/3/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-101105093.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/4/3/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-101510643.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/5/6/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-102142456.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/2/3/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-102186123.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/7/6/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-102313376.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/6/6/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-102551066.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/0/6/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-105478206.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/4/8/griffin-survivor-7-9-cover-black-106084048.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/4/9/griffin-survivor-7-9-cover-black-106084049.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/5/0/griffin-survivor-7-9-cover-black-106084050.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/5/1/griffin-survivor-7-9-cover-black-106084051.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/5/2/griffin-survivor-7-9-cover-black-106084052.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/5/3/griffin-survivor-7-9-cover-black-106084053.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/2/9/8/griffin-survivor-7-9-cover-black-106520298.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/2/9/9/griffin-survivor-7-9-cover-black-106520299.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/0/0/griffin-survivor-7-9-cover-black-106520300.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/0/1/griffin-survivor-7-9-cover-black-106520301.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/0/2/griffin-survivor-7-9-cover-black-106520302.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/2/5/griffin-survivor-7-9-cover-black-109021425.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/7/5/griffin-survivor-7-9-cover-black-111250575.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/5/9/griffin-survivor-7-9-cover-black-111343559.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/6/0/griffin-survivor-7-9-cover-black-111343560.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/6/1/griffin-survivor-7-9-cover-black-111343561.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/6/2/griffin-survivor-7-9-cover-black-111343562.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/6/3/griffin-survivor-7-9-cover-black-111343563.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/6/4/griffin-survivor-7-9-cover-black-111343564.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/3/1/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-114047131.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/1/3/6/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-114613136.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/7/4/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-115174774.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/6/7/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-116942767.jpg
   Nikon Monarch 7 8x42 Zwart verrekijker (8)
   Nikon Monarch 7 8x42 Zwart verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Canon 10x30 IS II Porro II Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/4/1/canon-10x30-is-ii-47309041.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/5/8/canon-10x30-is-ii-34050158.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/5/9/canon-10x30-is-ii-34050159.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/6/4/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-100914164.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/9/4/0/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-101171940.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/9/4/1/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-101171941.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/9/4/2/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-101171942.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/9/4/3/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-101171943.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/1/1/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-101239411.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/1/7/1/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-101773171.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/9/5/3/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-102150953.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/6/2/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-102299662.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/1/5/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-102556515.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/1/8/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-105486718.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/5/2/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-106559452.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/5/3/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-106559453.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/5/4/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-106559454.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/9/2/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-111262592.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/0/3/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-111347103.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/0/4/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-111347104.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/0/5/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-111347105.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/0/6/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-111347106.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/4/5/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-111797445.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/3/3/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-115391633.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/3/4/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-115391634.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/2/1/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-116838821.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/9/5/8/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-117770958.jpg
   Canon 10x30 IS II Porro II Zwart verrekijker (4)
   Canon 10x30 IS II Porro II Zwart verrekijker
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   491.13, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   491.13, 2d (offer_sdt_2_days)
   8
   good_buy
  • Vortex Diamondback 10x42 Nieuw
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/8/8/vortex-diamondback-10x42-90072888.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/7/2/vortex-diamondback-10x42-92511572.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/9/2/vortex-diamondback-10x42-99163092.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/4/3/vortex-diamondback-10x42-100726343.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/4/7/vortex-diamondback-10x42-nouveau-102157747.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/2/7/vortex-diamondback-10x42-nouveau-102463427.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/9/4/vortex-diamondback-10x42-nouveau-102571594.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/2/7/vortex-diamondback-10x42-verrekijker-new-103579927.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/9/7/vortex-diamondback-10x42-nouveau-106576397.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/9/8/vortex-diamondback-10x42-nouveau-106576398.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/9/9/vortex-diamondback-10x42-nouveau-106576399.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/4/8/vortex-diamondback-10x42-nouveau-111321048.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/4/5/vortex-diamondback-10x42-nouveau-111348745.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/4/6/vortex-diamondback-10x42-nouveau-111348746.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/4/7/vortex-diamondback-10x42-nouveau-111348747.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/4/8/vortex-diamondback-10x42-nouveau-111348748.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/4/9/vortex-diamondback-10x42-nouveau-111348749.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/9/4/vortex-diamondback-10x42-nouveau-111797494.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/4/8/vortex-diamondback-10x42-verrekijker-new-117096948.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/9/6/vortex-diamondback-10x42-verrekijker-new-119120496.jpg
   Vortex Diamondback 10x42 Nieuw (5)
   Vortex Diamondback 10x42 Nieuw
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   189.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   189.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
   deal
  • Bushnell H2O 10x 42mm BaK-4 Blauw verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/4/8/bushnell-h2o-10x-42mm-19217648.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/7/5/bushnell-h2o-10x-42mm-20828875.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/4/9/bushnell-h2o-10x-42mm-21000149.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/6/7/bushnell-h2o-10x-42mm-22265567.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/6/6/bushnell-h2o-10x-42mm-bak-4-blue-binocular-101087266.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/6/7/bushnell-h2o-10x-42mm-bak-4-blue-binocular-101087267.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/1/1/bushnell-h2o-10x-42mm-bak-4-blue-binocular-102141311.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/8/3/bushnell-h2o-10x-42mm-bak-4-blue-binocular-116599983.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/0/5/bushnell-h2o-10x-42mm-bak-4-blue-binocular-117761205.jpg
   Bushnell H2O 10x 42mm BaK-4 Blauw verrekijker (3)
   Bushnell H2O 10x 42mm BaK-4 Blauw verrekijker
   Frank.nl Frank.nl
   121.85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Frank.nl Frank.nl
   121.85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   9
   good_buy
  • Konus Spotting Scope Konuspot-100 20-60x100
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/8/6/konus-spotting-scope-konuspot-100-20-60x100-50133586.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/4/3/konus-spotting-scope-konuspot-100-20-60x100-61333443.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/3/3/konus-spotting-scope-konuspot-100-20-60x100-82250033.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/2/2/konus-spotting-scope-konuspot-100-20-60x100-111264422.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/5/7/konus-spotting-scope-konuspot-100-20-60x100-116839057.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/8/7/konus-spotting-scope-konuspot-100-20-60x100-119246687.jpg
   Konus Spotting Scope Konuspot-100 20-60x100 (4)
   Konus Spotting Scope Konuspot-100 20-60x100
   Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
   9.162067455345063 (14)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   300, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
   9.162067455345063 (14)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   300, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   7
   good_buy
  • Vortex Solo Tactical R/T 8x36
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/2/8/vortex-solo-8x36-tactical-monocular-met-r-t-dradenkruis-mra-55550728.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/1/8/vortex-solo-8x36-tactical-monocular-met-r-t-dradenkruis-mra-76939018.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/1/8/vortex-solo-8x36-tactical-monocular-met-r-t-dradenkruis-mra-93656218.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/1/5/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-102153815.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/3/0/9/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-106567309.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/3/1/0/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-106567310.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/3/1/1/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-106567311.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/9/4/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-111266394.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/4/8/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-111346448.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/4/9/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-111346449.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/5/0/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-111346450.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/5/1/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-111346451.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/5/2/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-111346452.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/9/7/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-112145997.jpg
   Vortex Solo Tactical R/T 8x36 (7)
   Vortex Solo Tactical R/T 8x36
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Celestron Astro Master 130EQ Telescoop
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/5/5/celestron-astro-master-130eq-telescoop-95068155.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/3/5/celestron-astro-master-130eq-telescoop-105888135.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/4/0/celestron-astro-master-130eq-telescoop-105888140.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/0/2/celestron-telescope-astromaster-130eq-107292902.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/7/9/celestron-telescope-astromaster-130eq-107773979.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/8/5/celestron-telescope-astromaster-130eq-112589685.jpg
   Celestron Astro Master 130EQ Telescoop (14)
   Celestron Astro Master 130EQ Telescoop
   Foka.nl Foka.nl
   8.937452042096433 (1340)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Foka.nl Foka.nl
   8.937452042096433 (1340)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Kowa Verrekijker BD56 XD 12X56
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/1/3/kowa-verrekijker-bd56-xd-12x56-77097913.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/9/5/5/kowa-verrekijker-bd56-xd-12x56-95501955.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/9/9/0/kowa-binoculars-bd56-xd-12x56-119120990.jpg
   Kowa Verrekijker BD56 XD 12X56 (8)
   Kowa Verrekijker BD56 XD 12X56
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   495.56, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   495.56, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
   good_buy
  • Celestron AstroFi 130mm Newtonian
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/9/5/2/celestron-telescope-astrofi-130mm-reflector-black-91010952.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/1/9/celestron-astrofi-130mm-newtonian-102518819.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/9/9/celestron-telescoop-astro-fi-130mm-reflector-102580499.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/6/9/celestron-astrofi-130mm-newtonian-105712269.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/5/0/5/celestron-telescope-astrofi-130mm-reflector-black-90579505.jpg
   Celestron AstroFi 130mm Newtonian (8)
   Celestron AstroFi 130mm Newtonian
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   457.15, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   457.15, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
   good_buy
  • Nikon Monarch 5 8x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/2/3/nikon-monarch-5-8x42-20429623.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/9/3/nikon-monarch-5-8x42-24808693.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/5/0/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101105150.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/5/1/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101105151.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/5/2/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101105152.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/5/3/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101105153.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/5/4/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101105154.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/5/5/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101105155.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/5/6/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101105156.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/4/3/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101460043.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/7/1/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-102003671.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/9/2/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-102142492.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/2/8/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-102186128.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/8/1/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-102551081.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/9/8/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-103804998.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/9/6/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-105326896.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/3/6/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-106520336.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/3/7/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-106520337.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/3/8/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-106520338.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/2/4/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-109963924.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/2/5/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-109963925.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/2/6/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-109963926.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/4/1/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-111250641.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/7/8/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-111343778.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/7/9/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-111343779.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/8/0/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-111343780.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/8/1/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-111343781.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/5/7/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-112004757.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/9/4/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-115174794.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/2/1/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-115755421.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/1/2/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-116838112.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/2/6/nikon-monarch-5-8x42-117612626.jpg
   Nikon Monarch 5 8x42 (6)
   Nikon Monarch 5 8x42
   Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
   9.162067455345063 (14)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
   9.162067455345063 (14)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • National Geographic Nachtkijker 3x25 met LCD Scherm
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/4/8/national-geographic-nachtkijker-3x25-met-lcd-scherm-106886548.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/4/9/national-geographic-nachtkijker-3x25-met-lcd-scherm-106886549.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/5/2/national-geographic-nachtkijker-3x25-met-lcd-scherm-106886552.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/3/7/national-geographic-digital-night-vision-3x25-met-lcd-scherm-109082837.jpg
   National Geographic Nachtkijker 3x25 met LCD Scherm (12)
   National Geographic Nachtkijker 3x25 met LCD Scherm
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   48.48, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   48.48, 2d (offer_sdt_2_days)
   3
   good_buy
  • Vortex Viper HD - 8x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/9/4/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733494.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/9/5/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733495.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/9/6/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733496.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/9/7/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733497.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/2/9/5/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-100890295.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/8/4/4/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-101121844.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/8/4/5/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-101121845.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/5/0/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-101496550.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/6/0/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-101518860.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/7/3/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-102009173.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/3/4/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-102026234.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/2/3/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-102145423.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/5/2/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-102293652.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/6/0/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-102453560.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/1/0/3/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-102552103.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/8/0/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-111252680.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/6/4/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-111345964.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/6/5/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-111345965.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/6/6/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-111345966.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/6/7/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-111345967.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/6/8/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-111345968.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/0/6/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-111797406.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/7/6/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-116852576.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/7/8/0/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-116901780.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/0/1/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-117681301.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/4/9/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-119118949.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/5/6/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-119363256.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/9/2/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-120924592.jpg
   Vortex Viper HD - 8x42 (6)
   Vortex Viper HD - 8x42
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.82006416575679 (177)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   489, 1w (offer_sdt_1_week)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.82006416575679 (177)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   489, 1w (offer_sdt_1_week)
   5
  • Bushnell H2O 8x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/7/9/bushnell-8-x-42-h20-16119079.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/1/4/bushnell-h2o-8x-42mm-20809414.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/5/1/bushnell-h2o-8x-42mm-21000151.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/5/3/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-100756553.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/3/4/3/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-101068343.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/5/0/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-102139350.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/5/2/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-106420152.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/4/3/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-106495043.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/4/4/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-106495044.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/4/5/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-106495045.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/0/1/0/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-106527010.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/5/4/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-107332654.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/3/7/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-110337837.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/2/4/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-111254024.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/4/9/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-111344249.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/5/0/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-111344250.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/5/1/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-111344251.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/5/2/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-111344252.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/4/6/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-111782946.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/8/0/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-118114180.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/0/9/9/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-118696099.jpg
   Bushnell H2O 8x42 (6)
   Bushnell H2O 8x42
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   138.57, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   138.57, 2d (offer_sdt_2_days)
   5
  • Vortex Solo 10x36
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/7/0/vortex-solo-10x36-90068870.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/7/5/vortex-solo-10x36-93227975.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/6/7/vortex-solo-10x36-verrekijker-102149767.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/2/2/vortex-solo-10x36-105749922.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/2/7/vortex-solo-10x36-106556327.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/2/8/vortex-solo-10x36-106556328.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/2/9/vortex-solo-10x36-106556329.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/6/5/vortex-solo-10x36-111261265.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/4/vortex-solo-10x36-111343314.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/5/vortex-solo-10x36-111343315.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/6/vortex-solo-10x36-111343316.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/7/vortex-solo-10x36-111343317.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/8/vortex-solo-10x36-111343318.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/8/0/vortex-solo-10x36-monoculair-s136-113992480.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/3/9/vortex-solo-10x36-116838639.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/5/4/vortex-solo-10x36-monoculair-s136-117053054.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/2/7/vortex-solo-10x36-119119427.jpg
   Vortex Solo 10x36 (6)
   Vortex Solo 10x36
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.82006416575679 (177)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109, 1w (offer_sdt_1_week)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.82006416575679 (177)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109, 1w (offer_sdt_1_week)
   5
   good_buy
  • Steiner Safari UltraSharp 8x30
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/4/4/steiner-safari-8x30-18614244.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/6/7/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-47274467.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/6/8/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-47274468.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/7/3/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-black-binocular-100922973.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/7/4/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-black-binocular-100992974.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/1/2/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-black-binocular-102140112.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/5/4/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-black-binocular-102283454.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/0/8/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-black-binocular-102444408.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/8/0/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-black-binocular-102539680.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/6/7/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-black-binocular-102692867.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/5/2/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-black-binocular-106495052.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/8/7/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-black-binocular-111255087.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/2/5/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-black-binocular-111344725.jpg
   Steiner Safari UltraSharp 8x30 (7)
   Steiner Safari UltraSharp 8x30
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   196.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   196.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
  • Vortex Solo 8x36
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/5/3/vortex-solo-monoculair-8x36-49533353.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/9/4/vortex-solo-monoculair-8x36-55567794.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/3/1/vortex-solo-monoculair-8x36-92510431.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/7/2/vortex-solo-8x36-verrekijker-102154072.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/5/3/vortex-solo-8x36-102301553.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/5/9/7/vortex-solo-8x36-102569597.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/9/6/vortex-solo-8x36-106567696.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/9/7/vortex-solo-8x36-106567697.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/9/8/vortex-solo-8x36-106567698.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/0/4/3/vortex-solo-8x36-111267043.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/6/1/vortex-solo-8x36-111346861.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/6/2/vortex-solo-8x36-111346862.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/6/3/vortex-solo-8x36-111346863.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/6/4/vortex-solo-8x36-111346864.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/6/5/vortex-solo-8x36-111346865.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/8/8/vortex-solo-8x36-monoculair-s836-113992688.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/9/9/vortex-solo-8x36-116838899.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/0/8/3/vortex-solo-8x36-monoculair-s836-117076083.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/4/0/vortex-solo-8x36-monoculair-s836-119120140.jpg
   Vortex Solo 8x36 (2)
   Vortex Solo 8x36
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   9
  • Nikon Prostaff 5 Fieldscope 82-A
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/6/0/nikon-prostaff-5-82a-bda321fa-43086360.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/5/5/nikon-prostaff-5-82a-bda321fa-101190455.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/0/1/nikon-prostaff-5-82a-bda321fa-102153901.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/0/0/nikon-prostaff-5-82a-bda321fa-103851000.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/4/9/nikon-prostaff-5-82a-bda321fa-105497149.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/1/9/nikon-prostaff-5-82a-bda321fa-108299719.jpg
   Nikon Prostaff 5 Fieldscope 82-A (5)
   Nikon Prostaff 5 Fieldscope 82-A
   Foka.nl Foka.nl
   8.937452042096433 (1340)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Foka.nl Foka.nl
   8.937452042096433 (1340)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Nikon Prostaff 5 10x50
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/8/0/nikon-prostaff-5-10x50-25183780.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/8/0/nikon-prostaff-5-10x50-roof-black-binocular-100739980.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/3/8/nikon-prostaff-5-10x50-roof-black-binocular-102297138.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/9/3/0/nikon-prostaff-5-10x50-roof-black-binocular-106530930.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/9/3/1/nikon-prostaff-5-10x50-roof-black-binocular-106530931.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/9/3/2/nikon-prostaff-5-10x50-roof-black-binocular-106530932.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/3/6/nikon-prostaff-5-10x50-roof-black-binocular-111343736.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/3/7/nikon-prostaff-5-10x50-roof-black-binocular-111343737.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/3/8/nikon-prostaff-5-10x50-roof-black-binocular-111343738.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/3/9/nikon-prostaff-5-10x50-roof-black-binocular-111343739.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/5/8/nikon-prostaff-5-10x50-roof-black-binocular-111363758.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/1/5/2/nikon-prostaff-5-10x50-roof-black-binocular-111801152.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/4/2/nikon-prostaff-5-10x50-roof-black-binocular-117848842.jpg
   Nikon Prostaff 5 10x50 (5)
   Nikon Prostaff 5 10x50
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Vortex Diamondback 12x50 Nieuw
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/4/5/vortex-diamondback-12x50-verrekijker-new-81690045.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/1/0/7/vortex-diamondback-12x50-verrekijker-new-92513107.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/1/2/vortex-diamondback-12x50-verrekijker-new-95928012.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/0/9/9/vortex-diamondback-12x50-nouveau-102172099.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/8/8/vortex-diamondback-12x50-nouveau-102573888.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/1/4/vortex-diamondback-12x50-verrekijker-103588114.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/7/9/vortex-diamondback-12x50-nouveau-106584079.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/8/0/vortex-diamondback-12x50-nouveau-106584080.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/8/1/vortex-diamondback-12x50-nouveau-106584081.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/4/2/vortex-diamondback-12x50-nouveau-111278042.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/8/1/vortex-diamondback-12x50-nouveau-111347281.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/8/2/vortex-diamondback-12x50-nouveau-111347282.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/8/3/vortex-diamondback-12x50-nouveau-111347283.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/8/4/vortex-diamondback-12x50-nouveau-111347284.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/8/5/vortex-diamondback-12x50-nouveau-111347285.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/3/9/vortex-diamondback-12x50-nouveau-119120739.jpg
   Vortex Diamondback 12x50 Nieuw (6)
   Vortex Diamondback 12x50 Nieuw
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.82006416575679 (177)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.82006416575679 (177)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Barr & Stroud Sahara 20-60x80 Spotting Scope
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/1/3/barr-stroud-sahara-20-60x80-79986413.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/7/5/barr-stroud-sahara-20-60x80-88524175.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/8/0/barr-stroud-sahara-20-60x80-92516480.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/0/7/barr-stroud-sahara-20-60x80-104000407.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/5/5/barr-stroud-sahara-20-60x80-111291655.jpg
   Barr & Stroud Sahara 20-60x80 Spotting Scope (6)
   Barr & Stroud Sahara 20-60x80 Spotting Scope
   Frank.nl Frank.nl
   179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Frank.nl Frank.nl
   179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • National Geographic 130/650 Newton Telescoop
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/3/4/national-geographic-130-650-newton-92539334.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/1/2/national-geographic-130-650-newton-105884212.jpg
   National Geographic 130/650 Newton Telescoop (6)
   National Geographic 130/650 Newton Telescoop
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   179.54, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   179.54, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
  • Vortex Verrekijker Statief Adapter
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/1/7/vortex-statiefadapter-55422617.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/7/9/vortex-statiefadapter-61324579.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/7/9/vortex-statiefadapter-96138779.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/3/6/vortex-verrekijker-statief-adapter-102151536.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/8/0/vortex-verrekijker-statief-adapter-vt-400-103850780.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/2/6/vortex-verrekijker-statief-adapter-vt-400-119218126.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/2/3/vortex-statiefadapter-100075223.jpg
   Vortex Verrekijker Statief Adapter (6)
   Vortex Verrekijker Statief Adapter
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.82006416575679 (177)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   19.95, 1w (offer_sdt_1_week)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.82006416575679 (177)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   19.95, 1w (offer_sdt_1_week)
   4
  • National Geographic Lenzentelescoop 50/360 18x-60x
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/6/5/0/national-geographic-lenzentelescoop-50-360-18x-60x-51734650.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/9/0/national-geographic-lenzentelescoop-50-360-18x-60x-95823790.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/9/1/national-geographic-lenzentelescoop-50-360-18x-60x-95823791.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/3/9/national-geographic-lenzentelescoop-50-360-18x-60x-102156239.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/1/1/3/national-geographic-telescope-r-fracteur-50-360-18x-60x-106573113.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/6/8/national-geographic-telescope-r-fracteur-50-360-18x-60x-111270568.jpg
   National Geographic Lenzentelescoop 50/360 18x-60x (6)
   National Geographic Lenzentelescoop 50/360 18x-60x
   Frank.nl Frank.nl
   48.9, 3d (offer_sdt_3_days)
   Frank.nl Frank.nl
   48.9, 3d (offer_sdt_3_days)
   4
  • Vortex Solo 8x25
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/2/8/vortex-solo-8x25-monoculair-55292228.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/4/4/vortex-solo-8x25-monoculair-90068744.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/3/6/3/vortex-solo-8x25-monoculair-92504363.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/8/1/vortex-solo-monoculair-8x25-101158581.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/4/3/vortex-solo-8x25-verrekijker-102149143.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/4/1/vortex-solo-8x25-mono-s825-103276441.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/8/8/8/vortex-solo-8x25-106555888.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/8/8/9/vortex-solo-8x25-106555889.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/8/9/0/vortex-solo-8x25-106555890.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/4/6/vortex-solo-8x25-111260346.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/0/0/vortex-solo-8x25-111342800.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/0/1/vortex-solo-8x25-111342801.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/0/2/vortex-solo-8x25-111342802.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/0/3/vortex-solo-8x25-111342803.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/0/4/vortex-solo-8x25-111342804.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/4/7/vortex-solo-8x25-117073347.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/2/2/vortex-solo-8x25-117220422.jpg
   Vortex Solo 8x25 (3)
   Vortex Solo 8x25
   Verrekijkerdirect.nl Verrekijkerdirect.nl
   49.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Verrekijkerdirect.nl Verrekijkerdirect.nl
   49.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Bresser Visomar 60/700 AZ1 Refractor telescoop Azimutaal Achromatisch Vergroting 35 tot 175 x
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/9/6/bresser-lunette-astronomique-junior-60-700-mm-bleu-gris-54084796.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/6/1/bresser-lunette-astronomique-junior-60-700-mm-bleu-gris-100068761.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/4/9/bresser-lunette-astronomique-junior-60-700-mm-bleu-gris-100844549.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/0/1/bresser-junior-telescope-a-lentille-60-700-avec-valise-102150401.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/7/4/bresser-optics-junior-telescope-a-lentille-60-700-avec-valise-102188474.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/1/1/4/bresser-junior-telescope-a-lentille-60-700-avec-valise-102322114.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/3/2/2/axis-t8351-wired-white-103644322.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/9/7/axis-t8351-wired-white-105476697.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/3/4/4/axis-t8351-wired-white-111262344.jpg
   Bresser Visomar 60/700 AZ1 Refractor telescoop Azimutaal Achromatisch Vergroting 35 tot 175 x (3)
   Bresser Visomar 60/700 AZ1 Refractor telescoop Azimutaal Achromatisch Vergroting 35 tot 175 x
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   72.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   72.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   6
  • Byomic Spiegeltelescoop P 114/500 EQ-SKY
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/7/0/byomic-spiegeltelescoop-pluto-114-500-eq-sky-95836570.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/3/6/0/byomic-spiegeltelescoop-pluto-114-500-eq-sky-105887360.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/3/6/1/byomic-spiegeltelescoop-pluto-114-500-eq-sky-105887361.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/7/2/byomic-spiegeltelescoop-p-114-500-eq-sky-112808472.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/5/6/byomic-spiegeltelescoop-p-114-500-eq-sky-113535656.jpg
   Byomic Spiegeltelescoop P 114/500 EQ-SKY (9)
   Byomic Spiegeltelescoop P 114/500 EQ-SKY
   Foka.nl Foka.nl
   8.937452042096433 (1340)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Foka.nl Foka.nl
   8.937452042096433 (1340)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Nikon Prostaff 7S 8x30
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/8/2/0/nikon-prostaff-7s-8x30-53699820.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/1/9/nikon-prostaff-7s-8x30-55306619.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/7/1/nikon-prostaff-7s-8x30-105961371.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/1/4/nikon-prostaff-7s-8x30-106840314.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/1/5/nikon-prostaff-7s-8x30-106840315.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/1/6/nikon-prostaff-7s-8x30-106840316.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/1/7/nikon-prostaff-7s-8x30-106840317.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/3/1/nikon-prostaff-7s-8x30-108783731.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/8/6/7/nikon-prostaff-7s-8x30-111315867.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/4/3/nikon-prostaff-7s-8x30-111350643.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/4/4/nikon-prostaff-7s-8x30-111350644.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/4/5/nikon-prostaff-7s-8x30-111350645.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/4/6/nikon-prostaff-7s-8x30-111350646.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/1/2/nikon-prostaff-7s-8x30-111797412.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/3/7/1/nikon-prostaff-7s-8x30-116985371.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/7/0/nikon-prostaff-7s-8x30-117571570.jpg
   Nikon Prostaff 7S 8x30 (3)
   Nikon Prostaff 7S 8x30
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   164.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   164.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Nikon Aculon T01 10x21 Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/0/7/nikon-aculon-t01-10x21-20429607.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/3/5/nikon-aculon-t01-10x21-black--24808635.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/0/3/nikon-aculon-t01-10x21-black--101105103.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/4/7/nikon-aculon-t01-10x21-black--101496247.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/4/8/nikon-aculon-t01-10x21-black--101496248.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/9/4/nikon-aculon-t01-10x21-black--101704294.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/6/1/nikon-aculon-t01-10x21-black--102142461.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/2/4/nikon-aculon-t01-10x21-black--102186124.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/5/5/3/nikon-aculon-t01-10x21-black--102289553.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/7/2/nikon-aculon-t01-10x21-black--102878272.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/1/2/nikon-aculon-t01-10x21-black--105478212.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/1/2/nikon-aculon-t01-10x21-black--106520312.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/1/3/nikon-aculon-t01-10x21-black--106520313.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/1/4/nikon-aculon-t01-10x21-black--106520314.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/3/6/3/nikon-aculon-t01-10x21-black--106582363.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/0/7/nikon-aculon-t01-10x21-black--111250607.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/4/8/nikon-aculon-t01-10x21-black--111343648.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/4/9/nikon-aculon-t01-10x21-black--111343649.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/5/0/nikon-aculon-t01-10x21-black--111343650.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/5/1/nikon-aculon-t01-10x21-black--111343651.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/0/2/1/nikon-aculon-t01-10x21-black--113066021.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/7/1/nikon-aculon-t01-10x21-black--115755471.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/3/7/4/nikon-aculon-t01-10x21-black--116105374.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/1/3/nikon-aculon-t01-10x21-black--117612613.jpg
   Nikon Aculon T01 10x21 Zwart (3)
   Nikon Aculon T01 10x21 Zwart
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   67.07, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   67.07, 2d (offer_sdt_2_days)
   6
  • Steiner Safari UltraSharp Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/0/2/steiner-safari-ultrasharp-24721602.jpg
   Steiner Safari UltraSharp Zwart verrekijker (4)
   Steiner Safari UltraSharp Zwart verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Canon 15x50 IS Porro II Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/8/7/canon-15x50-is-13508287.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/0/6/canon-15x50-is-20614706.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/9/6/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-100734496.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/5/9/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-101066159.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/6/0/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-101066160.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/6/1/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-101066161.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/3/0/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-101503830.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/5/0/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-101895450.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/8/1/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-102139081.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/8/3/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-102183883.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/2/5/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-102428625.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/7/9/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-102539479.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/9/3/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-106494293.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/9/4/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-106494294.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/9/5/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-106494295.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/9/6/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-106494296.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/4/9/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-111343849.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/5/0/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-111343850.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/5/1/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-111343851.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/5/2/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-111343852.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/5/3/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-111343853.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/3/2/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-115064732.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/1/1/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-115745611.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/0/9/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-117982809.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/3/7/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-119115437.jpg
   Canon 15x50 IS Porro II Zwart verrekijker (2)
   Canon 15x50 IS Porro II Zwart verrekijker
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.82006416575679 (177)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1029, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.82006416575679 (177)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1029, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   8
  • Nikon Aculon A211 8x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/0/9/nikon-aculon-a211-8x42-20429609.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/3/8/nikon-aculon-a211-8x42-24808638.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/6/9/nikon-aculon-a211-8x42-black-binocular-100757169.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/0/7/nikon-aculon-a211-8x42-black-binocular-101105107.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/6/4/nikon-aculon-a211-8x42-black-binocular-102142464.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/7/2/nikon-aculon-a211-8x42-black-binocular-103846172.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/1/5/nikon-aculon-a211-8x42-black-binocular-105478215.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/8/1/nikon-aculon-a211-8x42-black-binocular-115174781.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/3/4/nikon-aculon-a211-8x42-black-binocular-117209934.jpg
   Nikon Aculon A211 8x42 (4)
   Nikon Aculon A211 8x42
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.564652022487966 (132)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.564652022487966 (132)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Bresser Junior verrekijker 6x21
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/9/5/bresser-junior-6-x-21-19403795.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/7/7/bresser-junior-6-x-21-101083677.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/7/8/bresser-junior-6-x-21-101083678.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/6/1/bresser-junior-6-x-21-101366761.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/9/7/bresser-junior-6-x-21-101509297.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/3/0/bresser-junior-6-x-21-102141430.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/8/7/bresser-junior-6-x-21-102550587.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/0/5/bresser-junior-6-x-21-105475105.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/5/7/bresser-junior-6-x-21-115754057.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/4/3/bresser-junior-6-x-21-115844443.jpg
   Bresser Junior verrekijker 6x21 (4)
   Bresser Junior verrekijker 6x21
   Frank.nl Frank.nl
   23.39, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Frank.nl Frank.nl
   23.39, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Nikon Aculon A211 12x50
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/1/3/nikon-aculon-a211-12x50-20429613.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/4/6/nikon-aculon-a211-12x50-24808646.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/7/6/nikon-aculon-a211-12x50-50055976.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/7/7/nikon-aculon-a211-12x50-50055977.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/2/2/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-101105122.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/2/3/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-101105123.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/6/9/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-101497869.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/4/6/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-101510646.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/9/5/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-101704295.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/7/1/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-102142471.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/7/3/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-102551073.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/8/2/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-102794782.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/1/9/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-105478219.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/3/4/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-106520334.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/3/5/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-106520335.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/8/0/0/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-110221800.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/4/4/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-111254244.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/0/7/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-111343707.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/0/8/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-111343708.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/0/9/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-111343709.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/1/0/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-111343710.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/8/6/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-115174786.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/9/7/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-115753097.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/0/9/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-116838109.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/6/0/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-117779060.jpg
   Nikon Aculon A211 12x50 (2)
   Nikon Aculon A211 12x50
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   115, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   115, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   7
  • Konus Titanium Evo OH 8x42 WP
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/2/2/konus-overige-accessoires-4185-04bc66ad483b35622620f1801d987db5-39689922.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/7/7/konus-overige-accessoires-4185-04bc66ad483b35622620f1801d987db5-46145077.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/7/8/konus-overige-accessoires-4185-04bc66ad483b35622620f1801d987db5-46145078.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/3/5/9/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-100747359.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/3/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-101163983.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/4/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-101163984.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/5/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-101163985.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/6/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-101163986.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/0/4/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-102149904.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/4/3/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-102900143.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/2/7/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-106556727.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/2/8/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-106556728.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/4/1/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-111262941.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/0/6/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-111343506.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/0/7/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-111343507.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/0/8/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-111343508.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/3/9/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-111797439.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/6/4/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-112666764.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/2/5/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-114062825.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/0/2/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-32129002.jpg
   Konus Titanium Evo OH 8x42 WP (2)
   Konus Titanium Evo OH 8x42 WP
   DirectSale.nl DirectSale.nl
   8.758301759614087 (10)
   72.9500, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   DirectSale.nl DirectSale.nl
   8.758301759614087 (10)
   72.9500, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   7
   deal
  • Swarovski ATS 65HD
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/0/5/swarovski-ats-65-hd-75185205.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/4/0/swarovski-ats-65hd-81293940.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/1/1/swarovski-ats-65-hd-102157211.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/5/5/5/swarovski-ats-65-hd-117049555.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/1/1/swarovski-ats-65-hd-119120411.jpg
   Swarovski ATS 65HD (7)
   Swarovski ATS 65HD
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.82006416575679 (177)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1420, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.82006416575679 (177)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1420, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Steiner Wildlife 10,5x28 Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/3/5/steiner-wildlife-10-5x28-zwart-verrekijker-105993335.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/3/6/steiner-wildlife-10-5x28-zwart-verrekijker-105993336.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/8/7/9/steiner-wildlife-10-5x28-zwart-verrekijker-106244879.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/1/0/steiner-wildlife-10-5x28-black-binocular-108360610.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/1/1/steiner-wildlife-10-5x28-black-binocular-108360611.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/3/4/steiner-wildlife-10-5x28-black-binocular-115708034.jpg
   Steiner Wildlife 10,5x28 Zwart verrekijker (4)
   Steiner Wildlife 10,5x28 Zwart verrekijker
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   319, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   319, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
  • Vanguard Orros 1042 BaK-4 Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/5/4/5/vanguard-orros-1042-19229545.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/2/7/vanguard-orros-1042-21120327.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/2/8/vanguard-orros-1042-21120328.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/2/9/vanguard-orros-1042-21120329.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/3/0/vanguard-orros-1042-21120330.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/0/6/vanguard-orros-1042-bak-4-black-binocular-101086906.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/0/7/vanguard-orros-1042-bak-4-black-binocular-101086907.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/0/8/vanguard-orros-1042-bak-4-black-binocular-101086908.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/0/9/vanguard-orros-1042-bak-4-black-binocular-101086909.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/8/6/vanguard-orros-1042-bak-4-black-binocular-102141386.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/7/3/vanguard-orros-1042-bak-4-black-binocular-115174273.jpg
   Vanguard Orros 1042 BaK-4 Zwart verrekijker (4)
   Vanguard Orros 1042 BaK-4 Zwart verrekijker
   Foka.nl Foka.nl
   8.937452042096433 (1340)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Foka.nl Foka.nl
   8.937452042096433 (1340)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Bynolyt Buzzard III 8X42 SHR
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/5/3/bynolyt-buzzard-iii-8x42-shr-83804953.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/9/4/bynolyt-buzzard-iii-8x42-shr-97932994.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/1/8/bynolyt-buzzard-iii-8x42-shr-99734218.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/5/7/bynolyt-buzzard-iii-8x42shr-zwart-106708557.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/7/3/4/bynolyt-buzzard-iii-8x42-shr-119121734.jpg
   Bynolyt Buzzard III 8X42 SHR (6)
   Bynolyt Buzzard III 8X42 SHR
   Foka.nl Foka.nl
   8.937452042096433 (1340)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   484, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Foka.nl Foka.nl
   8.937452042096433 (1340)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   484, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Nikon Monarch 5 12x42 Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/9/2/nikon-monarch-5-12x42-24808692.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/4/6/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-101105146.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/3/5/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-117886735.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/7/1/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-119624971.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/7/2/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-119624972.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/7/6/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-119624976.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/7/7/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-119624977.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/7/8/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-119624978.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/7/9/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-119624979.jpg
   Nikon Monarch 5 12x42 Zwart verrekijker (2)
   Nikon Monarch 5 12x42 Zwart verrekijker
   Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
   9.162067455345063 (14)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   339, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
   9.162067455345063 (14)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   339, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  2 18
  • partner@vergelijk.nl