x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

verrekijker

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

verrekijker kopen

 • Algemene informatie

  De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

  Verrekijker
  Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

  Objectief en oculair
  De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

  Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

  Gewicht en weerbestendigheid
  Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier alle verrekijkers! Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
  Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

  Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
  Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

  Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
  Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

  Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
  Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier verrekijkers! Beeldhoek
  De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

  Beeldveld
  De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

  Coating
  Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

  Diameter
  Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

  Dioptriecorrectie
  Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

  Helderheid
  Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

  Vergelijk hier verrekijkers!Lenskwaliteit
  De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

  Schemerindex
  Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

  Schijnbare beeldhoek
  Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

  Vergroting
  Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

  Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

  • Superlicht Deze verrekijkers zijn extra makkelijk mee te nemen.
  • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
  • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
  • Bushnell Bushnell maakt professionele verrekijkers voor verschillende toepassingen.
  • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
  • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
  • Waterdicht Deze verrekijkers zijn waterdicht.
  • Groen Groene verrekijkers bieden extra schutkleur.
  • Zwart Zwarte verrekijkers zijn neutraal van kleur.
 • Nikon 8X42HG L DCF
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/7/nikon-8x42hg-l-dcf-16756307.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/8/nikon-8x42hg-l-dcf-16756308.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/0/1/nikon-8x42hg-l-dcf-17707601.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/9/nikon-8x42hg-l-dcf-18128799.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/7/nikon-8x42hg-l-dcf-18217637.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/6/nikon-8x42hg-l-dcf-18227416.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/3/nikon-8x42hg-l-dcf-18259983.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/7/nikon-8x42hg-l-dcf-24808367.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/4/nikon-8x42hg-l-dcf-16550324.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/7/nikon-8x42hg-l-dcf-16756307.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8wLzcvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE2NzU2MzA3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/8/nikon-8x42hg-l-dcf-16756308.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8wLzgvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE2NzU2MzA4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/0/1/nikon-8x42hg-l-dcf-17707601.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8wLzEvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE3NzA3NjAxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/9/nikon-8x42hg-l-dcf-18128799.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy85Lzkvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MTI4Nzk5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/7/nikon-8x42hg-l-dcf-18217637.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8zLzcvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MjE3NjM3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/6/nikon-8x42hg-l-dcf-18227416.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8xLzYvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MjI3NDE2LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/3/nikon-8x42hg-l-dcf-18259983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS84LzMvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MjU5OTgzLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/7/nikon-8x42hg-l-dcf-24808367.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82Lzcvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTI0ODA4MzY3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/4/nikon-8x42hg-l-dcf-16550324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8yLzQvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE2NTUwMzI0LmpwZw==
  Nikon 8X42HG L DCF (3)
  8.25 (1)
  Nikon 8X42HG L DCF
  Ja, dit is werkelijk een pracht van een verrekijker die het haalt bij veel andere kij...
  Ja, dit is werkelijk een pracht van een verrekijker die het haalt bij veel andere kijkers uit het topsegment zoals Swarovski, Leica en Zeiss. Echter is deze kijker ook nog zeer prettig geprijsd en daarom erg de moeite waard om te vergelijken met veel duurdere kijkers.
  10.0
  0 10
 • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85Lzcvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTE0NzM4MDk3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83Lzkvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTIwODg2OTc5LmpwZw==
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I (6)
  3.8333333333333335 (2)
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,
  Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,.
  2.3
  0 10
 • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85Lzcvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTE0NzM4MDk3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83Lzkvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTIwODg2OTc5LmpwZw==
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I (6)
  3.8333333333333335 (2)
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  Zeer slecht, dus is duur speelgoed
  Zeer slecht, dus is duur speelgoed.
  2.7
  0 10
Verrekijkers 6.0 (3)
0 - 48
 • Bushnell Powerview - Roof 8x 42mm
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/9/bushnell-powerview-roof-8x-42mm-18650529.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/6/bushnell-powerview-roof-8x-42mm-24617226.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/9/bushnell-powerview-roof-8x-42mm-18650529.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzkvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXJvb2YtOHgtNDJtbS0xODY1MDUyOS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/6/bushnell-powerview-roof-8x-42mm-24617226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi8yLzYvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXJvb2YtOHgtNDJtbS0yNDYxNzIyNi5qcGc=
  Bushnell Powerview - Roof 8x 42mm (4)
  Bushnell Powerview - Roof 8x 42mm
  Conrad Conrad
  8.275570989688044 (707)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad Conrad
  8.275570989688044 (707)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, ? (offer_sdt_unknown)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  114.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  58
  good_buy
 • Nikon Aculon A211 8x42
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/9/nikon-aculon-a211-8x42-20429609.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/8/nikon-aculon-a211-8x42-24808638.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/9/nikon-aculon-a211-8x42-20429609.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzkvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtOHg0Mi0yMDQyOTYwOS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/8/nikon-aculon-a211-8x42-24808638.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8zLzgvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtOHg0Mi0yNDgwODYzOC5qcGc=
  Nikon Aculon A211 8x42 (4)
  Nikon Aculon A211 8x42
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  75, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  75, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  75, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  58
  good_buy
 • Olympus 8x40 DPS I
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/8/olympus-8x40-dps-i-18518648.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/2/olympus-8x40-dps-i-24585602.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/8/olympus-8x40-dps-i-18518648.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80Lzgvb2x5bXB1cy04eDQwLWRwcy1pLTE4NTE4NjQ4LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/2/olympus-8x40-dps-i-24585602.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8wLzIvb2x5bXB1cy04eDQwLWRwcy1pLTI0NTg1NjAyLmpwZw==
  Olympus 8x40 DPS I (4)
  Olympus 8x40 DPS I
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  62.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  62.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  66.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
  good_buy
 • Cresta Verrekijker
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/3/prestige-verrekijker-10497-0157450595569b7eca8f3b6c648db8c7-45312003.jpg?m=aHR0cDovL3Byb2R1Y3RzLmtpamtzaG9wLm5sL3Byb2R1Y3Rlbi80NDB4NDQwLy0xNDM2MjYtMS5wbmc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/8/cresta-pb921-compact-prestige-54448568.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/9/cresta-pb921-compact-prestige-54448569.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/7/0/cresta-pb921-compact-prestige-54448570.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/9/prestige-verrekijker-10497-0157450595569b7eca8f3b6c648db8c7-45738059.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZTMvcmVndWxhci9GQy81LzgvMy82LzkyMDAwMDAwNDY1NjYzODUuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/3/prestige-verrekijker-10497-0157450595569b7eca8f3b6c648db8c7-45312003.jpg?m=aHR0cDovL3Byb2R1Y3RzLmtpamtzaG9wLm5sL3Byb2R1Y3Rlbi80NDB4NDQwLy0xNDM2MjYtMS5wbmc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/8/cresta-pb921-compact-prestige-54448568.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS82LzgvY3Jlc3RhLXBiOTIxLWNvbXBhY3QtcHJlc3RpZ2UtNTQ0NDg1NjguanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/9/cresta-pb921-compact-prestige-54448569.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS82LzkvY3Jlc3RhLXBiOTIxLWNvbXBhY3QtcHJlc3RpZ2UtNTQ0NDg1NjkuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/7/0/cresta-pb921-compact-prestige-54448570.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS83LzAvY3Jlc3RhLXBiOTIxLWNvbXBhY3QtcHJlc3RpZ2UtNTQ0NDg1NzAuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/9/prestige-verrekijker-10497-0157450595569b7eca8f3b6c648db8c7-45738059.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZTMvcmVndWxhci9GQy81LzgvMy82LzkyMDAwMDAwNDY1NjYzODUuanBn
  Cresta Verrekijker (11)
  Cresta Verrekijker
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Alphen a/d rijn Kijkshop Alphen a/d rijn
  29.99, 4.6623458, 52.1285969 LOW
  81
  good_buy
  most_sold
 • Bushnell Legend Ultra HD 10x 42mm
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/2/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438772.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/4/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438814.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/6/5/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438865.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/0/7/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438907.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/1/bushnell-legend-ultra-hd-10x-42mm-25161981.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/2/bushnell-legend-ultra-hd-10x-42mm-25161982.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/2/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438772.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy83LzIvYnVzaG5lbGwtbGVnZW5kLXVsdHJhLWhkLTEweDQyLTI0NDM4NzcyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/4/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438814.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8xLzQvYnVzaG5lbGwtbGVnZW5kLXVsdHJhLWhkLTEweDQyLTI0NDM4ODE0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/6/5/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438865.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC82LzUvYnVzaG5lbGwtbGVnZW5kLXVsdHJhLWhkLTEweDQyLTI0NDM4ODY1LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/0/7/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438907.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8wLzcvYnVzaG5lbGwtbGVnZW5kLXVsdHJhLWhkLTEweDQyLTI0NDM4OTA3LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/1/bushnell-legend-ultra-hd-10x-42mm-25161981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS84LzEvYnVzaG5lbGwtbGVnZW5kLXVsdHJhLWhkLTEweC00Mm1tLTI1MTYxOTgxLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/2/bushnell-legend-ultra-hd-10x-42mm-25161982.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS84LzIvYnVzaG5lbGwtbGVnZW5kLXVsdHJhLWhkLTEweC00Mm1tLTI1MTYxOTgyLmpwZw==
  Bushnell Legend Ultra HD 10x 42mm (7)
  Bushnell Legend Ultra HD 10x 42mm
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  379, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  379, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  379, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
  good_buy
 • Vanguard Endeavor ED II 10x42
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/9/9/vanguard-endeavor-ed-ii-10x42-34974699.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5mb2thLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8wL2ltYWdlLzI2NXgvOWRmNzhlYWIzMzUyNWQwOGQ2ZTVmYjhkMjcxMzZlOTUvdi9hL3Zhbmd1YXJkLWVuZGVhdm9yLWVkaWktMTAtNDItMi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/4/8/vanguard-endeavor-ed-ii-10x42-36035948.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5taWpuY2l0eWZvdG8ubmwvaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvdmlydHVlbWFydC9wcm9kdWN0L3Zhbmd1YXJkLWVuZGVhdm9yLWVkLWlpLTEwNDItd2ViLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/8/0/vanguard-endeavor-ed-ii-10x42-37159180.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmF3YXJlaG91c2UuYmUvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3YvYS92YW5ndWFyZC1lbmRlYXZvci1lZC1paS0xMHg0Mi12ZXJyZWtpamtlcl8xLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/0/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260160.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/1/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260161.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/2/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260162.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/3/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260163.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/4/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260164.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/5/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260165.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/9/9/vanguard-endeavor-ed-ii-10x42-34974699.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5mb2thLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8wL2ltYWdlLzI2NXgvOWRmNzhlYWIzMzUyNWQwOGQ2ZTVmYjhkMjcxMzZlOTUvdi9hL3Zhbmd1YXJkLWVuZGVhdm9yLWVkaWktMTAtNDItMi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/4/8/vanguard-endeavor-ed-ii-10x42-36035948.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5taWpuY2l0eWZvdG8ubmwvaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvdmlydHVlbWFydC9wcm9kdWN0L3Zhbmd1YXJkLWVuZGVhdm9yLWVkLWlpLTEwNDItd2ViLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/8/0/vanguard-endeavor-ed-ii-10x42-37159180.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmF3YXJlaG91c2UuYmUvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3YvYS92YW5ndWFyZC1lbmRlYXZvci1lZC1paS0xMHg0Mi12ZXJyZWtpamtlcl8xLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/0/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260160.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS82LzAvdmFuZ3VhcmQtZW5kZWF2b3ItZWQtaWktMTA0Mi00MzI2MDE2MC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/1/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260161.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS82LzEvdmFuZ3VhcmQtZW5kZWF2b3ItZWQtaWktMTA0Mi00MzI2MDE2MS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/2/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260162.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS82LzIvdmFuZ3VhcmQtZW5kZWF2b3ItZWQtaWktMTA0Mi00MzI2MDE2Mi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/3/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260163.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS82LzMvdmFuZ3VhcmQtZW5kZWF2b3ItZWQtaWktMTA0Mi00MzI2MDE2My5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/4/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260164.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS82LzQvdmFuZ3VhcmQtZW5kZWF2b3ItZWQtaWktMTA0Mi00MzI2MDE2NC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/5/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260165.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS82LzUvdmFuZ3VhcmQtZW5kZWF2b3ItZWQtaWktMTA0Mi00MzI2MDE2NS5qcGc=
  Vanguard Endeavor ED II 10x42 (9)
  Vanguard Endeavor ED II 10x42
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Nikon Prostaff 7S 8X42
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/4/nikon-prostaff-7s-8x42-54825194.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/4/nikon-prostaff-7s-8x42-54825194.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS85LzQvbmlrb24tcHJvc3RhZmYtN3MtOHg0Mi01NDgyNTE5NC5qcGc=
  Nikon Prostaff 7S 8X42 (6)
  Nikon Prostaff 7S 8X42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  173, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  173, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  173, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
  good_buy
 • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85Lzcvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTE0NzM4MDk3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83Lzkvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTIwODg2OTc5LmpwZw==
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I (6)
  3.8333333333333335 (2)
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
  good_buy
 • Steiner Safari UltraSharp 8x30 CF
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/4/steiner-safari-8x30-18614244.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/7/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-47274467.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/8/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-47274468.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/4/steiner-safari-8x30-18614244.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi80LzQvc3RlaW5lci1zYWZhcmktOHgzMC0xODYxNDI0NC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/7/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-47274467.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC82Lzcvc3RlaW5lci1zYWZhcmktdWx0cmFzaGFycC04eDMwLWNmLTQ3Mjc0NDY3LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/8/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-47274468.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC82Lzgvc3RlaW5lci1zYWZhcmktdWx0cmFzaGFycC04eDMwLWNmLTQ3Mjc0NDY4LmpwZw==
  Steiner Safari UltraSharp 8x30 CF (2)
  Steiner Safari UltraSharp 8x30 CF
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
  good_buy
 • Bushnell Trophy XLT
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/0/bushnell-trophy-xlt-17956130.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/0/bushnell-trophy-xlt-17956130.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8zLzAvYnVzaG5lbGwtdHJvcGh5LXhsdC0xNzk1NjEzMC5qcGc=
  Bushnell Trophy XLT (2)
  Bushnell Trophy XLT
  Decathlon.nl Decathlon.nl
  8.19110102873214 (232)
  118.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Decathlon.nl Decathlon.nl
  8.19110102873214 (232)
  118.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Decathlon Best Decathlon Best
  8.307371769430429 (10)
  118.99, 5.4168004, 51.5017018 UNKNOWN
  9
  good_buy
 • Pentax PAPILIO II 8.5x21
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894311.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvNDExOTcyP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894312.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02ODU1NDM4Mi9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894313.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmEubmwvaW1hZ2VzLzY1NjUwMDAzNzk=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/9/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595539.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/0/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595540.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595541.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595542.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595543.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894311.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvNDExOTcyP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894312.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02ODU1NDM4Mi9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894313.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmEubmwvaW1hZ2VzLzY1NjUwMDAzNzk=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/9/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595539.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzkvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTM5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/0/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595540.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzAvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQwLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595541.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzEvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzIvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595543.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzMvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQzLmpwZw==
  Pentax PAPILIO II 8.5x21 (2)
  Pentax PAPILIO II 8.5x21
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  195.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  195.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  195.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
  good_buy
 • Nikon Monarch 5 8x42
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/3/nikon-monarch-5-8x42-20429623.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/3/nikon-monarch-5-8x42-24808693.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/3/nikon-monarch-5-8x42-20429623.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8yLzMvbmlrb24tbW9uYXJjaC01LTh4NDItMjA0Mjk2MjMuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/3/nikon-monarch-5-8x42-24808693.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi85LzMvbmlrb24tbW9uYXJjaC01LTh4NDItMjQ4MDg2OTMuanBn
  Nikon Monarch 5 8x42 (3)
  Nikon Monarch 5 8x42
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  264, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  264, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  good_buy
 • Nikon Monarch 7 10x42
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/5/nikon-monarch-7-10x42-20429605.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/5/nikon-monarch-7-10x42-20429605.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzUvbmlrb24tbW9uYXJjaC03LTEweDQyLTIwNDI5NjA1LmpwZw==
  Nikon Monarch 7 10x42 (3)
  Nikon Monarch 7 10x42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  419, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  419, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  419, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
  good_buy
 • Meopta MeoPro 8x42 HD
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/7/meopta-meopro-8x42-hd-33978937.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1iMWVmOWM0MC01Y2ZkLTQ3ZGEtYmE2OS1mOGI1YTc4ZmEyYjE=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/8/meopta-meopro-8x42-hd-33978938.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9tZW9wdGEtbWVvcHJvLTh4NDItaGQvMTAwMDA3MTEyLTEuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/3/meopta-meopro-8x42-hd-50696163.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/1/meopta-meopro-8x42hd-52090461.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/2/meopta-meopro-8x42hd-52090462.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/3/meopta-meopro-8x42hd-52090463.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/7/meopta-meopro-8x42-hd-33978937.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1iMWVmOWM0MC01Y2ZkLTQ3ZGEtYmE2OS1mOGI1YTc4ZmEyYjE=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/8/meopta-meopro-8x42-hd-33978938.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9tZW9wdGEtbWVvcHJvLTh4NDItaGQvMTAwMDA3MTEyLTEuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/3/meopta-meopro-8x42-hd-50696163.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS82LzMvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyLWhkLTUwNjk2MTYzLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/1/meopta-meopro-8x42hd-52090461.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzEvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyaGQtNTIwOTA0NjEuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/2/meopta-meopro-8x42hd-52090462.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzIvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyaGQtNTIwOTA0NjIuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/3/meopta-meopro-8x42hd-52090463.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzMvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyaGQtNTIwOTA0NjMuanBn
  Meopta MeoPro 8x42 HD (5)
  Meopta MeoPro 8x42 HD
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  539, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  539, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  539, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
  good_buy
 • Vortex Optics Raptor 6.5x32
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/2/vortex-optics-raptor-6-5x32-23733372.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/3/vortex-optics-raptor-6-5x32-23733373.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/4/vortex-optics-raptor-6-5x32-23733374.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/5/vortex-optics-raptor-6-5x32-23733375.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/2/vortex-optics-raptor-6-5x32-23733372.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy83LzIvdm9ydGV4LW9wdGljcy1yYXB0b3ItNi01eDMyLTIzNzMzMzcyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/3/vortex-optics-raptor-6-5x32-23733373.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy83LzMvdm9ydGV4LW9wdGljcy1yYXB0b3ItNi01eDMyLTIzNzMzMzczLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/4/vortex-optics-raptor-6-5x32-23733374.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy83LzQvdm9ydGV4LW9wdGljcy1yYXB0b3ItNi01eDMyLTIzNzMzMzc0LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/5/vortex-optics-raptor-6-5x32-23733375.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy83LzUvdm9ydGV4LW9wdGljcy1yYXB0b3ItNi01eDMyLTIzNzMzMzc1LmpwZw==
  Vortex Optics Raptor 6.5x32 (3)
  Vortex Optics Raptor 6.5x32
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  94.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  94.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  94.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
  good_buy
 • Bushnell 8X25 H20
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/3/bushnell-8x25-h20-16251603.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/8/bushnell-8x25-h20-20930078.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/9/bushnell-8x25-h20-20930079.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/4/8/bushnell-8x25-h20-21000148.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/9/bushnell-8x25-h20-16236659.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/3/bushnell-8x25-h20-16251603.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8wLzMvYnVzaG5lbGwtOHgyNS1oMjAtMTYyNTE2MDMuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/8/bushnell-8x25-h20-20930078.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC83LzgvYnVzaG5lbGwtOHgyNS1oMjAtMjA5MzAwNzguanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/9/bushnell-8x25-h20-20930079.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC83LzkvYnVzaG5lbGwtOHgyNS1oMjAtMjA5MzAwNzkuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/4/8/bushnell-8x25-h20-21000148.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS80LzgvYnVzaG5lbGwtOHgyNS1oMjAtMjEwMDAxNDguanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/9/bushnell-8x25-h20-16236659.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzkvYnVzaG5lbGwtOHgyNS1oMjAtMTYyMzY2NTkuanBn
  Bushnell 8X25 H20 (3)
  Bushnell 8X25 H20
  Conrad Conrad
  8.275570989688044 (707)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad Conrad
  8.275570989688044 (707)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, ? (offer_sdt_unknown)
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  85, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  3
  good_buy
 • Pentax 10 x 50 PCF WP II
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/0/pentax-10-x-50-pcf-wp-ii-13407970.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/1/pentax-10-x-50-pcf-wp-ii-17495071.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/3/pentax-10-x-50-pcf-wp-ii-24586823.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/0/pentax-10-x-50-pcf-wp-ii-13407970.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS83LzAvcGVudGF4LTEwLXgtNTAtcGNmLXdwLWlpLTEzNDA3OTcwLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/1/pentax-10-x-50-pcf-wp-ii-17495071.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzEvcGVudGF4LTEwLXgtNTAtcGNmLXdwLWlpLTE3NDk1MDcxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/3/pentax-10-x-50-pcf-wp-ii-24586823.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC8yLzMvcGVudGF4LTEwLXgtNTAtcGNmLXdwLWlpLTI0NTg2ODIzLmpwZw==
  Pentax 10 x 50 PCF WP II (7)
  Pentax 10 x 50 PCF WP II
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  279, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  279, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  1
  good_buy
 • Carl Zeiss Conquest HD 10x42
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/1/carl-zeiss-conquest-hd-10x42-23944021.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/1/carl-zeiss-conquest-hd-10x42-23944021.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8yLzEvY2FybC16ZWlzcy1jb25xdWVzdC1oZC0xMHg0Mi0yMzk0NDAyMS5qcGc=
  Carl Zeiss Conquest HD 10x42 (7)
  Carl Zeiss Conquest HD 10x42
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  874, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  874, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Swarovski CL POCKET 8X25 B
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/7/1/swarovski-cl-pocket-8x25-b-24191471.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/4/9/swarovski-cl-pocket-8x25-b-28161049.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/7/1/swarovski-cl-pocket-8x25-b-24191471.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC83LzEvc3dhcm92c2tpLWNsLXBvY2tldC04eDI1LWItMjQxOTE0NzEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/4/9/swarovski-cl-pocket-8x25-b-28161049.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC80Lzkvc3dhcm92c2tpLWNsLXBvY2tldC04eDI1LWItMjgxNjEwNDkuanBn
  Swarovski CL POCKET 8X25 B (4)
  Swarovski CL POCKET 8X25 B
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  642, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  642, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  642, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  3
 • Bynolyt Stork 8x42
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/7/bynolyt-stork-8x42-33814727.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD05ODRkNDgwMS0wNzdjLTQ2YjMtYjEwMy01Yjg4OGQwMDgyZTQ=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/8/bynolyt-stork-8x42-33814728.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9ieW5vbHl0LXN0b3JrLXdwci04eDQyLzEwMDAwNzEwNC0xLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/0/bynolyt-stork-8x42-50695900.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/7/bynolyt-stork-8x42-33814727.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD05ODRkNDgwMS0wNzdjLTQ2YjMtYjEwMy01Yjg4OGQwMDgyZTQ=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/8/bynolyt-stork-8x42-33814728.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9ieW5vbHl0LXN0b3JrLXdwci04eDQyLzEwMDAwNzEwNC0xLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/0/bynolyt-stork-8x42-50695900.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8wLzAvYnlub2x5dC1zdG9yay04eDQyLTUwNjk1OTAwLmpwZw==
  Bynolyt Stork 8x42 (4)
  Bynolyt Stork 8x42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Swarovski SLC 8x42 W B
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/9/swarovski-slc-8x42-w-b-23907949.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/9/swarovski-slc-8x42-w-b-23907949.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS80Lzkvc3dhcm92c2tpLXNsYy04eDQyLXctYi0yMzkwNzk0OS5qcGc=
  Swarovski SLC 8x42 W B (4)
  Swarovski SLC 8x42 W B
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1500, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1500, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  1500, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  3
 • Bushnell 8 X 42 Legend
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/3/bushnell-8-x-42-legend-19189483.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/9/bushnell-8-x-42-legend-24291259.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/1/bushnell-8-x-42-legend-17404661.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/3/bushnell-8-x-42-legend-19189483.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC84LzMvYnVzaG5lbGwtOC14LTQyLWxlZ2VuZC0xOTE4OTQ4My5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/9/bushnell-8-x-42-legend-24291259.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzkvYnVzaG5lbGwtOC14LTQyLWxlZ2VuZC0yNDI5MTI1OS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/1/bushnell-8-x-42-legend-17404661.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi82LzEvYnVzaG5lbGwtOC14LTQyLWxlZ2VuZC0xNzQwNDY2MS5qcGc=
  Bushnell 8 X 42 Legend (6)
  Bushnell 8 X 42 Legend
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Nikon PROSTAFF 5 10x50
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/8/0/nikon-prostaff-5-10x50-25183780.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/8/0/nikon-prostaff-5-10x50-25183780.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy84LzAvbmlrb24tcHJvc3RhZmYtNS0xMHg1MC0yNTE4Mzc4MC5qcGc=
  Nikon PROSTAFF 5 10x50 (4)
  Nikon PROSTAFF 5 10x50
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
  good_buy
 • Nikon Prostaff 5 8x42
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/8/4/nikon-prostaff-5-8x42-23961784.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/4/nikon-prostaff-5-8x42-23961834.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/9/nikon-prostaff-5-8x42-24808749.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/8/4/nikon-prostaff-5-8x42-23961784.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy84LzQvbmlrb24tcHJvc3RhZmYtNS04eDQyLTIzOTYxNzg0LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/4/nikon-prostaff-5-8x42-23961834.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8zLzQvbmlrb24tcHJvc3RhZmYtNS04eDQyLTIzOTYxODM0LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/9/nikon-prostaff-5-8x42-24808749.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80Lzkvbmlrb24tcHJvc3RhZmYtNS04eDQyLTI0ODA4NzQ5LmpwZw==
  Nikon Prostaff 5 8x42 (4)
  Nikon Prostaff 5 8x42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  134.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  134.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  134.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
  good_buy
 • Tasco Verrekijker Essentials 10x50 - 10X50
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/4/tasco-verrekijker-essentials-10x50-10x50-52735474.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kZWNhdGhsb24ubmwvbWVkaWEvODIyLzgyMjQzNjcvYmlnXzgwZmVkNTZlZjBiNTRjNjg5ZjhhNmYxOTAwYWU3NDNhLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/4/tasco-verrekijker-essentials-10x50-10x50-52735474.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kZWNhdGhsb24ubmwvbWVkaWEvODIyLzgyMjQzNjcvYmlnXzgwZmVkNTZlZjBiNTRjNjg5ZjhhNmYxOTAwYWU3NDNhLmpwZw==
  Tasco Verrekijker Essentials 10x50 - 10X50 (5)
  Tasco Verrekijker Essentials 10x50 - 10X50
  Decathlon Best Decathlon Best
  8.307371769430429 (10)
  49.99, 5.4168004, 51.5017018 UNKNOWN
  Decathlon.nl Decathlon.nl
  8.19110102873214 (232)
  53.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  Decathlon Best Decathlon Best
  8.307371769430429 (10)
  49.99, 5.4168004, 51.5017018 UNKNOWN
  6
 • Vortex Optics Vulture HD 10x56
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/4/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733274.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/5/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733275.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/6/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733276.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/7/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733277.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/4/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733274.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi83LzQvdm9ydGV4LW9wdGljcy12dWx0dXJlLWhkLTEweDU2LTIzNzMzMjc0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/5/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733275.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi83LzUvdm9ydGV4LW9wdGljcy12dWx0dXJlLWhkLTEweDU2LTIzNzMzMjc1LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/6/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733276.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi83LzYvdm9ydGV4LW9wdGljcy12dWx0dXJlLWhkLTEweDU2LTIzNzMzMjc2LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/7/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733277.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi83Lzcvdm9ydGV4LW9wdGljcy12dWx0dXJlLWhkLTEweDU2LTIzNzMzMjc3LmpwZw==
  Vortex Optics Vulture HD 10x56 (2)
  Vortex Optics Vulture HD 10x56
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  322, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  322, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  322, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  9
 • Steiner Wildlife 10x26
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/8/1/steiner-wildlife-10x26-17259381.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/8/1/steiner-wildlife-10x26-17259381.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy84LzEvc3RlaW5lci13aWxkbGlmZS0xMHgyNi0xNzI1OTM4MS5qcGc=
  Steiner Wildlife 10x26 (2)
  Steiner Wildlife 10x26
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  279, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  9
 • Bushnell H2O 8x 42mm
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/9/bushnell-8-x-42-h20-16119079.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/4/bushnell-h2o-8x-42mm-20809414.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/1/bushnell-h2o-8x-42mm-21000151.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/9/bushnell-8-x-42-h20-16119079.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC83LzkvYnVzaG5lbGwtOC14LTQyLWgyMC0xNjExOTA3OS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/4/bushnell-h2o-8x-42mm-20809414.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzQvYnVzaG5lbGwtaDJvLTh4LTQybW0tMjA4MDk0MTQuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/1/bushnell-h2o-8x-42mm-21000151.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS81LzEvYnVzaG5lbGwtaDJvLTh4LTQybW0tMjEwMDAxNTEuanBn
  Bushnell H2O 8x 42mm (1)
  Bushnell H2O 8x 42mm
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  132.05, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  132.05, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  144.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Bushnell 10X42 Powerview Zwart
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/4/bushnell-10-x-42-powerview-16236654.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/4/8/bushnell-10x42-powerview-black--27157148.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/8/bushnell-10x42-powerview-black--50917228.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/4/bushnell-10-x-42-powerview-16236654.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzQvYnVzaG5lbGwtMTAteC00Mi1wb3dlcnZpZXctMTYyMzY2NTQuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/4/8/bushnell-10x42-powerview-black--27157148.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS80LzgvYnVzaG5lbGwtMTB4NDItcG93ZXJ2aWV3LWJsYWNrLS0yNzE1NzE0OC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/8/bushnell-10x42-powerview-black--50917228.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi8yLzgvYnVzaG5lbGwtMTB4NDItcG93ZXJ2aWV3LWJsYWNrLS01MDkxNzIyOC5qcGc=
  Bushnell 10X42 Powerview Zwart (2)
  Bushnell 10X42 Powerview Zwart
  Conrad Conrad
  8.275570989688044 (707)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad Conrad
  8.275570989688044 (707)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  129.95, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  51
 • Nikon Aculon A211 10x42
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/0/nikon-aculon-a211-10x42-20429610.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/9/nikon-aculon-a211-10x42-24808639.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/0/nikon-aculon-a211-10x42-20429610.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzAvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTB4NDItMjA0Mjk2MTAuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/9/nikon-aculon-a211-10x42-24808639.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8zLzkvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTB4NDItMjQ4MDg2MzkuanBn
  Nikon Aculon A211 10x42 (2)
  Nikon Aculon A211 10x42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  92.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  92.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  92.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Nikon Aculon A211 7x50
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/1/nikon-aculon-a211-7x50-20429611.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/1/nikon-aculon-a211-7x50-24808641.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/1/nikon-aculon-a211-7x50-20429611.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzEvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtN3g1MC0yMDQyOTYxMS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/1/nikon-aculon-a211-7x50-24808641.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzEvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtN3g1MC0yNDgwODY0MS5qcGc=
  Nikon Aculon A211 7x50 (1)
  Nikon Aculon A211 7x50
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  79, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  58
 • Bresser Junior 6 X 21
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/5/bresser-junior-6-x-21-19403795.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/5/bresser-junior-6-x-21-19403795.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy85LzUvYnJlc3Nlci1qdW5pb3ItNi14LTIxLTE5NDAzNzk1LmpwZw==
  Bresser Junior 6 X 21 (2)
  Bresser Junior 6 X 21
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  23.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  23.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • National Geographic 10x50
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/7/national-geographic-10x50-23912327.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/7/national-geographic-10x50-23912327.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzcvbmF0aW9uYWwtZ2VvZ3JhcGhpYy0xMHg1MC0yMzkxMjMyNy5qcGc=
  National Geographic 10x50 (5)
  National Geographic 10x50
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  51.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  51.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Bushnell Legend M-series 8x42
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/8/bushnell-legend-m-series-8x42-39279878.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80MjY0Nzg/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/4/5/bushnell-m-series-8x-42mm-41837545.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/4/6/bushnell-m-series-8x-42mm-41837546.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/8/bushnell-legend-m-series-8x42-39279878.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80MjY0Nzg/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/4/5/bushnell-m-series-8x-42mm-41837545.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS80LzUvYnVzaG5lbGwtbS1zZXJpZXMtOHgtNDJtbS00MTgzNzU0NS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/4/6/bushnell-m-series-8x-42mm-41837546.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS80LzYvYnVzaG5lbGwtbS1zZXJpZXMtOHgtNDJtbS00MTgzNzU0Ni5qcGc=
  Bushnell Legend M-series 8x42 (2)
  Bushnell Legend M-series 8x42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  549, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  549, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  549, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Bynolyt Sparrow WPR 8x42
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/0/7/bynolyt-sparrow-wpr-8x42-32426007.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1hYjk2ZTdlOS1mZTFjLTRlNjMtOTc4Ni1kNTk3YzFhMGQyYWI=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/0/8/bynolyt-sparrow-wpr-8x42-32426008.jpg?m=aHR0cHM6Ly9jZG4ubmV4dGNoYXB0ZXItZWNvbW1lcmNlLmNvbS9QdWJsaWMvUHJvZHVjdHMvbGFyZ2UvMzEwNDUxLWJ5bm9seXQtc3BhcnJvdy13cHItOHg0Mi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/8/bynolyt-sparrow-wpr-8x42-55295688.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/0/7/bynolyt-sparrow-wpr-8x42-32426007.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1hYjk2ZTdlOS1mZTFjLTRlNjMtOTc4Ni1kNTk3YzFhMGQyYWI=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/0/8/bynolyt-sparrow-wpr-8x42-32426008.jpg?m=aHR0cHM6Ly9jZG4ubmV4dGNoYXB0ZXItZWNvbW1lcmNlLmNvbS9QdWJsaWMvUHJvZHVjdHMvbGFyZ2UvMzEwNDUxLWJ5bm9seXQtc3BhcnJvdy13cHItOHg0Mi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/8/bynolyt-sparrow-wpr-8x42-55295688.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi84LzgvYnlub2x5dC1zcGFycm93LXdwci04eDQyLTU1Mjk1Njg4LmpwZw==
  Bynolyt Sparrow WPR 8x42 (2)
  Bynolyt Sparrow WPR 8x42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Nikon Monarch 5 12x42
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/2/nikon-monarch-5-12x42-20429622.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/2/nikon-monarch-5-12x42-20429622.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8yLzIvbmlrb24tbW9uYXJjaC01LTEyeDQyLTIwNDI5NjIyLmpwZw==
  Nikon Monarch 5 12x42 (3)
  Nikon Monarch 5 12x42
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  459, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  2
 • Nikon 8X42HG L DCF
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/7/nikon-8x42hg-l-dcf-16756307.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/8/nikon-8x42hg-l-dcf-16756308.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/0/1/nikon-8x42hg-l-dcf-17707601.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/9/nikon-8x42hg-l-dcf-18128799.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/7/nikon-8x42hg-l-dcf-18217637.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/6/nikon-8x42hg-l-dcf-18227416.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/3/nikon-8x42hg-l-dcf-18259983.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/7/nikon-8x42hg-l-dcf-24808367.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/4/nikon-8x42hg-l-dcf-16550324.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/7/nikon-8x42hg-l-dcf-16756307.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8wLzcvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE2NzU2MzA3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/8/nikon-8x42hg-l-dcf-16756308.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8wLzgvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE2NzU2MzA4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/0/1/nikon-8x42hg-l-dcf-17707601.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8wLzEvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE3NzA3NjAxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/9/nikon-8x42hg-l-dcf-18128799.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy85Lzkvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MTI4Nzk5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/7/nikon-8x42hg-l-dcf-18217637.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8zLzcvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MjE3NjM3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/6/nikon-8x42hg-l-dcf-18227416.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8xLzYvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MjI3NDE2LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/3/nikon-8x42hg-l-dcf-18259983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS84LzMvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MjU5OTgzLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/7/nikon-8x42hg-l-dcf-24808367.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82Lzcvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTI0ODA4MzY3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/4/nikon-8x42hg-l-dcf-16550324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8yLzQvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE2NTUwMzI0LmpwZw==
  Nikon 8X42HG L DCF (3)
  8.25 (1)
  Nikon 8X42HG L DCF
  Nivo-schweitzer.nl Nivo-schweitzer.nl
  798, 4.8864584, 52.3832474 NONE
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  879, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Nivo-schweitzer.nl Nivo-schweitzer.nl
  798, 4.8864584, 52.3832474 NONE
  2
  best_reviewed
 • Vortex Optics Viper HD 8x42
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/4/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733494.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/5/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733495.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733496.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/7/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733497.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/4/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733494.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC85LzQvdm9ydGV4LW9wdGljcy12aXBlci1oZC04eDQyLTIzNzMzNDk0LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/5/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733495.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC85LzUvdm9ydGV4LW9wdGljcy12aXBlci1oZC04eDQyLTIzNzMzNDk1LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733496.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC85LzYvdm9ydGV4LW9wdGljcy12aXBlci1oZC04eDQyLTIzNzMzNDk2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/7/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733497.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC85Lzcvdm9ydGV4LW9wdGljcy12aXBlci1oZC04eDQyLTIzNzMzNDk3LmpwZw==
  Vortex Optics Viper HD 8x42 (3)
  Vortex Optics Viper HD 8x42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  529, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  529, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  529, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Nikon 10X25HG L DCF
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/0/8/nikon-10x25hg-l-dcf-17701208.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/3/nikon-10x25hg-l-dcf-18217633.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/nikon-10x25hg-l-dcf-18234426.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/1/nikon-10x25hg-l-dcf-18259981.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/3/nikon-10x25hg-l-dcf-18275043.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/3/nikon-10x25hg-l-dcf-24808363.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/nikon-10x25hg-l-dcf-16550320.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/0/8/nikon-10x25hg-l-dcf-17701208.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8wLzgvbmlrb24tMTB4MjVoZy1sLWRjZi0xNzcwMTIwOC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/3/nikon-10x25hg-l-dcf-18217633.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8zLzMvbmlrb24tMTB4MjVoZy1sLWRjZi0xODIxNzYzMy5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/nikon-10x25hg-l-dcf-18234426.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC8yLzYvbmlrb24tMTB4MjVoZy1sLWRjZi0xODIzNDQyNi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/1/nikon-10x25hg-l-dcf-18259981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS84LzEvbmlrb24tMTB4MjVoZy1sLWRjZi0xODI1OTk4MS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/3/nikon-10x25hg-l-dcf-18275043.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzMvbmlrb24tMTB4MjVoZy1sLWRjZi0xODI3NTA0My5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/3/nikon-10x25hg-l-dcf-24808363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82LzMvbmlrb24tMTB4MjVoZy1sLWRjZi0yNDgwODM2My5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/nikon-10x25hg-l-dcf-16550320.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8yLzAvbmlrb24tMTB4MjVoZy1sLWRjZi0xNjU1MDMyMC5qcGc=
  Nikon 10X25HG L DCF (3)
  Nikon 10X25HG L DCF
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  359, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  359, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  359, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  3
 • Olympus 8-16x40 Zoom DPS I
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/3/olympus-8-16x40-zoom-dps-i-14704953.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/3/olympus-8-16x40-zoom-dps-i-24585603.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/3/olympus-8-16x40-zoom-dps-i-14704953.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS81LzMvb2x5bXB1cy04LTE2eDQwLXpvb20tZHBzLWktMTQ3MDQ5NTMuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/3/olympus-8-16x40-zoom-dps-i-24585603.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8wLzMvb2x5bXB1cy04LTE2eDQwLXpvb20tZHBzLWktMjQ1ODU2MDMuanBn
  Olympus 8-16x40 Zoom DPS I (3)
  Olympus 8-16x40 Zoom DPS I
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Konus Verrekijker Basic 8x21
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/0/konus-verrekijker-basic-8x21-46145070.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/1/konus-verrekijker-basic-8x21-46145071.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/0/konus-verrekijker-basic-8x21-46145070.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzAva29udXMtdmVycmVraWprZXItYmFzaWMtOHgyMS00NjE0NTA3MC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/1/konus-verrekijker-basic-8x21-46145071.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzEva29udXMtdmVycmVraWprZXItYmFzaWMtOHgyMS00NjE0NTA3MS5qcGc=
  Konus Verrekijker Basic 8x21 (4)
  Konus Verrekijker Basic 8x21
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  21.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  21.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  21.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Carl Zeiss TERRA ED 8x42
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/2/carl-zeiss-terra-ed-8x42-23915182.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/2/carl-zeiss-terra-ed-8x42-23915182.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS84LzIvY2FybC16ZWlzcy10ZXJyYS1lZC04eDQyLTIzOTE1MTgyLmpwZw==
  Carl Zeiss TERRA ED 8x42 (4)
  Carl Zeiss TERRA ED 8x42
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  409, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  409, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Bushnell Excursion HD 10x42
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/2/bushnell-excursion-hd-10x42-32392162.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS84LzkvMjIyMTEwOTgvbF8yMjIxMTA5OC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/4/bushnell-excursion-hd-10x42-32392164.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjMuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS83MS83OC8zNC83NTczNjMzMjU2NWE0OTczNzM0MjZlNzgzMTY3NTc0ZjYyNzE2Ny01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/2/bushnell-excursion-hd-10x42-33583502.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjcuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS82Ni82YS8yZC8zMzZlNWE3YTZlNjE0NTcwNTM0MjU0Mzg0ZDMxN2E0ZDY4NTg2Ny01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/0/bushnell-excursion-hd-10x-42mm-40080470.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/1/bushnell-excursion-hd-10x-42mm-40080471.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/2/bushnell-excursion-hd-10x42-32392162.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS84LzkvMjIyMTEwOTgvbF8yMjIxMTA5OC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/4/bushnell-excursion-hd-10x42-32392164.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjMuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS83MS83OC8zNC83NTczNjMzMjU2NWE0OTczNzM0MjZlNzgzMTY3NTc0ZjYyNzE2Ny01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/2/bushnell-excursion-hd-10x42-33583502.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjcuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS82Ni82YS8yZC8zMzZlNWE3YTZlNjE0NTcwNTM0MjU0Mzg0ZDMxN2E0ZDY4NTg2Ny01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/0/bushnell-excursion-hd-10x-42mm-40080470.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC83LzAvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTEweC00Mm1tLTQwMDgwNDcwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/1/bushnell-excursion-hd-10x-42mm-40080471.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC83LzEvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTEweC00Mm1tLTQwMDgwNDcxLmpwZw==
  Bushnell Excursion HD 10x42 (1)
  Bushnell Excursion HD 10x42
  Conrad Conrad
  8.275570989688044 (707)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad Conrad
  8.275570989688044 (707)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239, ? (offer_sdt_unknown)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Nikon Monarch 5 10x42
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/0/nikon-monarch-5-10x42-20429620.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/3/nikon-monarch-5-10x42-48187003.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/0/nikon-monarch-5-10x42-20429620.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8yLzAvbmlrb24tbW9uYXJjaC01LTEweDQyLTIwNDI5NjIwLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/3/nikon-monarch-5-10x42-48187003.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8wLzMvbmlrb24tbW9uYXJjaC01LTEweDQyLTQ4MTg3MDAzLmpwZw==
  Nikon Monarch 5 10x42 (1)
  Nikon Monarch 5 10x42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Bushnell 8 X 32 Powerview
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/0/bushnell-8-x-32-powerview-17404660.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/2/1/bushnell-8-x-32-powerview-20925421.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/0/bushnell-8-x-32-powerview-17404660.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi82LzAvYnVzaG5lbGwtOC14LTMyLXBvd2Vydmlldy0xNzQwNDY2MC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/2/1/bushnell-8-x-32-powerview-20925421.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8yLzEvYnVzaG5lbGwtOC14LTMyLXBvd2Vydmlldy0yMDkyNTQyMS5qcGc=
  Bushnell 8 X 32 Powerview (1)
  Bushnell 8 X 32 Powerview
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  84.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Bushnell Nachtkijker Equinox Z, 3 x 30 260130 EQUINOX Z 3X30
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/8/3/bushnell-nachtkijker-equinox-z-3-x-30-260130-equinox-z-3x30-31416083.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS81MDAwXzU5OTkvNTcwMC81NzQwLzU3NDkvMTE4MTUyOV9SQl8wMF9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/4/8/bushnell-nachtkijker-equinox-z-3-x-30-260130-equinox-z-3x30-32400248.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjIuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS83Mi81MS82OC81Nzc2NDM1ZjQ3NmU2MjRhMzEyZDMwNTE1OTc1NDUzMTRkNjc1MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/4/7/bushnell-nachtkijker-equinox-z-3-x-30-260130-equinox-z-3x30-33588247.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5mbmFjLXN0YXRpYy5jb20vbXVsdGltZWRpYS9JbWFnZXMvRlIvTUMvM2UvMzUvODAvMjUxNzk0NTQvMTUwNy0xLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/5/bushnell-equinox-z-35594045.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/6/bushnell-equinox-z-35594046.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/8/3/bushnell-nachtkijker-equinox-z-3-x-30-260130-equinox-z-3x30-31416083.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS81MDAwXzU5OTkvNTcwMC81NzQwLzU3NDkvMTE4MTUyOV9SQl8wMF9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/4/8/bushnell-nachtkijker-equinox-z-3-x-30-260130-equinox-z-3x30-32400248.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjIuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS83Mi81MS82OC81Nzc2NDM1ZjQ3NmU2MjRhMzEyZDMwNTE1OTc1NDUzMTRkNjc1MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/4/7/bushnell-nachtkijker-equinox-z-3-x-30-260130-equinox-z-3x30-33588247.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5mbmFjLXN0YXRpYy5jb20vbXVsdGltZWRpYS9JbWFnZXMvRlIvTUMvM2UvMzUvODAvMjUxNzk0NTQvMTUwNy0xLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/5/bushnell-equinox-z-35594045.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC80LzUvYnVzaG5lbGwtZXF1aW5veC16LTM1NTk0MDQ1LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/6/bushnell-equinox-z-35594046.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC80LzYvYnVzaG5lbGwtZXF1aW5veC16LTM1NTk0MDQ2LmpwZw==
  Bushnell Nachtkijker Equinox Z, 3 x 30 260130 EQUINOX Z 3X30 (4)
  Bushnell Nachtkijker Equinox Z, 3 x 30 260130 EQUINOX Z 3X30
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  319, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  319, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  1
 • Olympus 10x25 WP II
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/8/olympus-10x25-wp-ii-19405188.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/5/olympus-10x25-wp-ii-21366335.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/6/olympus-10x25-wp-ii-21366336.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/8/olympus-10x25-wp-ii-19405188.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS84Lzgvb2x5bXB1cy0xMHgyNS13cC1paS0xOTQwNTE4OC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/5/olympus-10x25-wp-ii-21366335.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8zLzUvb2x5bXB1cy0xMHgyNS13cC1paS0yMTM2NjMzNS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/6/olympus-10x25-wp-ii-21366336.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8zLzYvb2x5bXB1cy0xMHgyNS13cC1paS0yMTM2NjMzNi5qcGc=
  Olympus 10x25 WP II (1)
  Olympus 10x25 WP II
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  79.95, 4.7240334, 52.63246530000001 HIGH
  10
 • Swarovski CL Companion 10x30 B Zwart
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/6/swarovski-jumelles-swarovski-cl-companion-10x30-b-noir--35134156.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1lMjA3OTdjYS00NzMxLTQyNWYtYTIyMC01ZTgyMTEyOWMwZTk=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/7/swarovski-jumelles-swarovski-cl-companion-10x30-b-noir--35134157.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5mb2thLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8wL2ltYWdlLzI2NXgvOWRmNzhlYWIzMzUyNWQwOGQ2ZTVmYjhkMjcxMzZlOTUvNS84LzU4MTQwLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/8/swarovski-jumelles-swarovski-cl-companion-10x30-b-noir--35134158.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi52YWx1ZWJhc2tldC5jb20vODA4QUExL3ZiL2ltYWdlcy9wcm9kdWN0LzE0MzI2LUFBLUJLLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/2/swarovski-cl-companion-10x30-b-46969822.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/3/swarovski-cl-companion-10x30-b-46969823.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/4/swarovski-cl-companion-10x30-b-46969824.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/6/swarovski-jumelles-swarovski-cl-companion-10x30-b-noir--35134156.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1lMjA3OTdjYS00NzMxLTQyNWYtYTIyMC01ZTgyMTEyOWMwZTk=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/7/swarovski-jumelles-swarovski-cl-companion-10x30-b-noir--35134157.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5mb2thLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8wL2ltYWdlLzI2NXgvOWRmNzhlYWIzMzUyNWQwOGQ2ZTVmYjhkMjcxMzZlOTUvNS84LzU4MTQwLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/8/swarovski-jumelles-swarovski-cl-companion-10x30-b-noir--35134158.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi52YWx1ZWJhc2tldC5jb20vODA4QUExL3ZiL2ltYWdlcy9wcm9kdWN0LzE0MzI2LUFBLUJLLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/2/swarovski-cl-companion-10x30-b-46969822.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzIvc3dhcm92c2tpLWNsLWNvbXBhbmlvbi0xMHgzMC1iLTQ2OTY5ODIyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/3/swarovski-cl-companion-10x30-b-46969823.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzMvc3dhcm92c2tpLWNsLWNvbXBhbmlvbi0xMHgzMC1iLTQ2OTY5ODIzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/4/swarovski-cl-companion-10x30-b-46969824.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzQvc3dhcm92c2tpLWNsLWNvbXBhbmlvbi0xMHgzMC1iLTQ2OTY5ODI0LmpwZw==
  Swarovski CL Companion 10x30 B Zwart (4)
  Swarovski CL Companion 10x30 B Zwart
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1004, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.11/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1004, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  1004, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  2
2 8
 • Winkelen in plaats (location):
 • Quick filters (quick_questions):
  • Superlicht DEFAULT
   • extra_light
  • Extra zoom DEFAULT
   • vergroting_10
  • Budget DEFAULT
   • budget
  • Bushnell DEFAULT
   • bushnell
  • Nikon DEFAULT
   • nikon
  • Swarovski DEFAULT
   • swarovski
  • Waterdicht DEFAULT
   • ja
  • Groen DEFAULT
   • groen
  • Zwart DEFAULT
   • zwart
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: minder dan €100 (budget)
  • Lage prijs: €100 - €150 (low)
  • Gemiddelde prijs: €150 - €300 (medium)
  • High-end: meer dan €300 (high)
 • Gewicht (gewicht):
  • Extra licht: minder dan 250 gram (extra_light)
  • Licht: 250-600 gram (low)
  • Gemiddeld: meer dan 600 (medium)
  • < 255 g (gewicht_260)
  • 255 g - 585 g (gewicht_260_590)
  • 585 g - 815 g (gewicht_590_820)
  • ≥ 815 g (gewicht_820)
 • Kleur (kleur):
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Camouflage (camouflage)
  • Geel (geel)
  • Goud (goud)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Khaki (khaki)
  • Magenta (magenta)
  • Multi (multi)
  • Navy (navy)
  • Oranje (oranje)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Wit (wit)
  • Zand (zand)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Lensdiameter (diameter_lens):
  • < 25 mm (diameter_lens_25)
  • 25 mm - 40 mm (diameter_lens_25_40)
  • 40 mm - 42 mm (diameter_lens_40_42)
  • ≥ 42 mm (diameter_lens_42)
 • Vergroting (vergroting):
  • < 8 (vergroting_8)
  • 8 - 10 (vergroting_8_10)
  • ≥ 10 (vergroting_10)
 • Kleinste focusafstand (kleinste_focusafstand):
  • < 2.4 meter (kleinste_focusafstand_2.4)
  • 2.4 meter - 3 meter (kleinste_focusafstand_2.4_3)
  • 3 meter - 5 meter (kleinste_focusafstand_3_5)
  • ≥ 5 meter (kleinste_focusafstand_5)
 • Gezichtsveld (gezichtsveld):
  • < 47 ° (gezichtsveld_47)
  • 47 ° - 52 ° (gezichtsveld_47_52)
  • 52 ° - 58 ° (gezichtsveld_52_58)
  • ≥ 58 ° (gezichtsveld_58)
 • Prismatype (prismatype):
  • BaK-4 (bak_4)
  • BaK-4 Porro (bak_4_porro)
  • BK-7 (bk_7)
  • BK-7 Porro (bk_7_porro)
  • Dak (dak)
  • Porro Porro verrekijker (porro)
  • Porro II (porro_ii)
  • Schmidt-Pechan (schmidt_pechan)
 • Waterdicht (waterdicht):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Helderheid (helderheid):
  • < 7.3 cd/m² (helderheid_7.3)
  • 7.3 cd/m² - 18 cd/m² (helderheid_7.3_18)
  • 18 cd/m² - 25 cd/m² (helderheid_18_25)
  • ≥ 25 cd/m² (helderheid_25)
 • Exit pupilgrootte (exit_pupil):
  • < 2.8 mm (exit_pupil_2.8)
  • 2.8 mm - 4 mm (exit_pupil_2.8_4)
  • 4 mm - 5 mm (exit_pupil_4_5)
  • ≥ 5 mm (exit_pupil_5)
 • Oogafstand (oogafstand):
  • < 13 mm (oogafstand_13)
  • 13 mm - 16 mm (oogafstand_13_16)
  • 16 mm - 18 mm (oogafstand_16_18)
  • ≥ 18 mm (oogafstand_18)
 • Varianten (group):
  • Bushnell Excursion (bushnell_excursion)
  • Bushnell Legend Ultra HD (bushnell_legend_ultra_hd)
  • Bushnell Natureview (bushnell_natureview)
  • Bushnell Powerview (bushnell_powerview)
  • Nikon Aculon A30 10x25 (nikon_aculon_a30_10x25)
  • Nikon Aculon A30 8x25 (nikon_aculon_a30_8x25)
  • Nikon Aculon T01 10x21 (nikon_aculon_t01_10x21)
  • Nikon Aculon T01 8x21 (nikon_aculon_t01_8x21)
  • Nikon Aculon T51 10x24 (nikon_aculon_t51_10x24)
  • Nikon Aculon T51 8x24 (nikon_aculon_t51_8x24)
  • Olympus 8x21 RC II (olympus_8x21_rc_ii)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Beek (beek)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Best (best)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Breda (breda)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Cruquius (cruquius)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deventer (deventer)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Duiven (duiven)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Goes (goes)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoorn (hoorn)
  • Huizen (huizen)
  • Kerkrade (kerkrade)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lelystad (lelystad)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Middelburg (middelburg)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schiedam (schiedam)
  • Sneek (sneek)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Uden (uden)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Weert (weert)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zeist (zeist)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl