x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • vergelijk.nl
  Word lid
  %
  Bespaar geld met onze speciale deals
  Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt
  Gratis inschrijven
  Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er verrekijkers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  verrekijker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  verrekijker kopen

  • Algemene informatie

   De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

   Verrekijker
   Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

   Objectief en oculair
   De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

   Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

   Gewicht en weerbestendigheid
   Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

  • Veelgestelde vragen


   Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
   Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

  • Verklarende woordenlijst

   Beeldhoek
   De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Beeldveld
   De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Coating
   Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

   Diameter
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

   Dioptriecorrectie
   Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

   Helderheid
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.


   Lenskwaliteit

   De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

   Schemerindex
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Schijnbare beeldhoek
   Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

   Vergroting
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

   Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Superlicht Deze verrekijkers zijn extra makkelijk mee te nemen.
   • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
   • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
   • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
   • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
   • Groen Groene verrekijkers bieden extra schutkleur.
   • Zwart Zwarte verrekijkers zijn neutraal van kleur.
  Verrekijkers 3.8 (2)
  0 - 48
  • Vortex Diamondback 8x42 Nieuw
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/7/8/8/vortex-optics-diamondback-8x42-55371788.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/8/5/vortex-optics-diamondback-8x42-55883285.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/8/6/vortex-optics-diamondback-8x42-55883286.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/8/7/vortex-optics-diamondback-8x42-55883287.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/8/8/vortex-optics-diamondback-8x42-55883288.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/2/9/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101217129.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/3/0/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101217130.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/3/1/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101217131.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/3/3/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101217133.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/4/2/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101845142.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/4/3/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101845143.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/4/4/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101845144.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/4/5/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101845145.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/0/7/0/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-102032070.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/7/1/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-102157971.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/7/0/4/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-102571704.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/9/2/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-106576392.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/9/3/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-106576393.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/9/4/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-106576394.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/9/5/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-106576395.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/3/2/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-111271532.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/9/2/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-111348792.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/9/3/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-111348793.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/9/4/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-111348794.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/9/5/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-111348795.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/9/6/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-111348796.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/8/2/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-116839182.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/3/0/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-117212430.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/9/3/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-119120493.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/6/4/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-120147664.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/1/5/8/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-120932158.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/3/8/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-124895638.jpg
   Vortex Diamondback 8x42 Nieuw (14)
   Vortex Diamondback 8x42 Nieuw
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   7.078940516958563 (133)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 3d (offer_sdt_3_days)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   7.078940516958563 (133)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 3d (offer_sdt_3_days)
   9
   good_buy
  • Vortex Solo 10x36
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/7/0/vortex-solo-10x36-90068870.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/7/5/vortex-solo-10x36-93227975.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/6/7/vortex-solo-10x36-verrekijker-102149767.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/2/2/vortex-solo-10x36-105749922.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/2/7/vortex-solo-10x36-106556327.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/2/8/vortex-solo-10x36-106556328.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/2/9/vortex-solo-10x36-106556329.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/6/5/vortex-solo-10x36-111261265.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/4/vortex-solo-10x36-111343314.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/5/vortex-solo-10x36-111343315.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/6/vortex-solo-10x36-111343316.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/7/vortex-solo-10x36-111343317.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/8/vortex-solo-10x36-111343318.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/8/0/vortex-solo-10x36-monoculair-s136-113992480.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/3/9/vortex-solo-10x36-116838639.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/5/4/vortex-solo-10x36-monoculair-s136-117053054.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/2/7/vortex-solo-10x36-119119427.jpg
   Vortex Solo 10x36 (10)
   Vortex Solo 10x36
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   8
   good_buy
  • Konus Spotting Scope Konuspot-100 20-60x100
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/8/6/konus-spotting-scope-konuspot-100-20-60x100-50133586.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/4/3/konus-spotting-scope-konuspot-100-20-60x100-61333443.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/3/3/konus-spotting-scope-konuspot-100-20-60x100-82250033.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/2/2/konus-spotting-scope-konuspot-100-20-60x100-111264422.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/5/7/konus-spotting-scope-konuspot-100-20-60x100-116839057.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/8/7/konus-spotting-scope-konuspot-100-20-60x100-119246687.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/4/6/konus-spotting-scope-konuspot-100-20-60x100-124889646.jpg
   Konus Spotting Scope Konuspot-100 20-60x100 (7)
   Konus Spotting Scope Konuspot-100 20-60x100
   Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
   9.162067455345063 (14)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   300, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
   9.162067455345063 (14)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   300, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
  • Bushnell H2O 8x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/7/9/bushnell-8-x-42-h20-16119079.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/1/4/bushnell-h2o-8x-42mm-20809414.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/5/1/bushnell-h2o-8x-42mm-21000151.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/5/3/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-100756553.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/3/4/3/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-101068343.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/5/0/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-102139350.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/5/2/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-106420152.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/4/3/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-106495043.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/4/4/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-106495044.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/4/5/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-106495045.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/0/1/0/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-106527010.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/5/4/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-107332654.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/3/7/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-110337837.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/2/4/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-111254024.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/4/9/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-111344249.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/5/0/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-111344250.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/5/1/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-111344251.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/5/2/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-111344252.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/4/6/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-111782946.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/8/0/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-118114180.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/0/9/9/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-118696099.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/5/2/bushnell-h2o-8x-42mm-roof-black-binocular-124280352.jpg
   Bushnell H2O 8x42 (10)
   Bushnell H2O 8x42
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   138.04, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   138.04, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Nikon Aculon T11 8-24x25 Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/1/4/nikon-aculon-t11-8-24x25-24808514.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/2/5/8/nikon-aculon-t11-8-24x25-black-binocular-104000258.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/8/7/3/nikon-aculon-t11-8-24x25-black-binocular-124319873.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/8/7/4/nikon-aculon-t11-8-24x25-black-binocular-124319874.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/8/7/8/nikon-aculon-t11-8-24x25-black-binocular-124319878.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/8/7/9/nikon-aculon-t11-8-24x25-black-binocular-124319879.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/8/8/0/nikon-aculon-t11-8-24x25-black-binocular-124319880.jpg
   Nikon Aculon T11 8-24x25 Zwart verrekijker (11)
   Nikon Aculon T11 8-24x25 Zwart verrekijker
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Bushnell H2O 10x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/5/5/bushnell-h2o-10x42-106840355.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/5/6/bushnell-h2o-10x42-106840356.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/5/7/bushnell-h2o-10x42-106840357.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/5/8/bushnell-h2o-10x42-106840358.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/5/9/bushnell-h2o-10x42-106840359.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/6/0/bushnell-h2o-10x42-106840360.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/6/1/bushnell-h2o-10x42-106840361.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/6/2/bushnell-h2o-10x42-106840362.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/6/3/bushnell-h2o-10x42-106840363.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/6/4/bushnell-h2o-10x42-106840364.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/6/5/bushnell-h2o-10x42-106840365.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/6/6/bushnell-h2o-10x42-106840366.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/0/7/bushnell-h2o-10x-42mm-bak-4-blue-binocular-110617907.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/0/4/bushnell-h2o-10x-42mm-bak-4-blue-binocular-111320004.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/5/0/bushnell-h2o-10x-42mm-bak-4-blue-binocular-111350550.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/5/1/bushnell-h2o-10x-42mm-bak-4-blue-binocular-111350551.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/5/2/bushnell-h2o-10x-42mm-bak-4-blue-binocular-111350552.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/5/3/bushnell-h2o-10x-42mm-bak-4-blue-binocular-111350553.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/9/6/bushnell-h2o-10x-42mm-bak-4-blue-binocular-111794196.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/3/6/6/bushnell-h2o-10x-42mm-bak-4-blue-binocular-118937366.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/1/7/bushnell-h2o-10x-42mm-bak-4-blue-binocular-119126417.jpg
   Bushnell H2O 10x42 (11)
   Bushnell H2O 10x42
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   150.35, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   150.35, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • National Geographic 20-60x60. Kleur van het product: Zwart. Breedte: 350 mm, Diepte: 155 mm, Hoogte: 95 mm
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/3/8/7/national-geographic-20-60x60-spektiv-85404387.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/5/0/national-geographic-20-60x60-spektiv-88500150.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/2/5/national-geographic-20-60x60-spotting-scope-102150325.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/5/2/national-geographic-20-60x60-102419452.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/3/9/national-geographic-20-60x60-60x-zwart-telescoop-102570839.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/4/0/national-geographic-20-60x60-102902240.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/4/1/national-geographic-20-60x60-102902241.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/3/6/5/national-geographic-20-60x60-103465365.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/4/5/national-geographic-20-60x60-spotting-scope-105749945.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/9/3/national-geographic-20-60x60-spotting-scope-111263093.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/4/1/national-geographic-20-60x60-spotting-scope-124886641.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/4/1/national-geographic-20-60x60-spotting-scope-125126941.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/3/9/2/national-geographic-20-60x60-spektiv-56088392.jpg
   National Geographic 20-60x60. Kleur van het product: Zwart. Breedte: 350 mm, Diepte: 155 mm, Hoogte: 95 mm (28)
   National Geographic 20-60x60. Kleur van het product: Zwart. Breedte: 350 mm, Diepte: 155 mm, Hoogte: 95 mm
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   55.48, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   55.48, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
   most_sold
  • Swarovski EL 8,5x42 Swarovision WB met FieldPro package
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/9/6/swarovski-el-8-5x42-w-b-groen-55557896.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/4/6/swarovski-el-8-5x42-w-b-groen-81157746.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/7/9/swarovski-el-8-5x42-w-b-groen-97907679.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/4/1/swarovski-el-8-5x42-w-b-vert-102154141.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/3/9/8/swarovski-el-8-5x42-w-b-vert-103575398.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/8/2/swarovski-el-8-5x42-w-b-vert-106567282.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/2/2/swarovski-el-8-5x42-w-b-vert-115219122.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/0/8/swarovski-el-8-5x42-w-b-vert-119120008.jpg
   Swarovski EL 8,5x42 Swarovision WB met FieldPro package (8)
   Swarovski EL 8,5x42 Swarovision WB met FieldPro package
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2315, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2315, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Olympus 10x50 DPS-I Porro Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/9/3/4/olympus-10x50-dps-i-4950934.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/2/6/olympus-10x50-dps-i-17825226.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/3/4/2/olympus-10x50-dps-i-17865342.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/4/7/olympus-10x50-dps-i-18518647.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/2/7/olympus-10x50-dps-i-24640527.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/2/2/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-89666322.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/1/6/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-100755716.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/3/5/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-100977135.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/1/5/3/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-100993153.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/1/2/3/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-101051123.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/1/2/4/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-101051124.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/1/2/5/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-101051125.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/5/5/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-101498555.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/6/3/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-101681563.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/9/1/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-102182891.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/5/7/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-102642557.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/1/7/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-104153917.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/1/8/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-104153918.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/8/8/9/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-105285889.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/8/6/5/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-106494865.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/1/6/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-107429016.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/1/6/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-107635216.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/3/7/7/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-108998377.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/8/5/8/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-111249858.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/7/0/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-111342870.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/3/4/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-112361034.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/3/9/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-115755039.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/3/8/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-116939238.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/2/6/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-117606726.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/0/8/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-117982808.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/2/6/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-118626826.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/3/1/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-119117931.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/0/1/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-124876301.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/3/3/2/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-126567332.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/9/1/olympus-10x50-dps-i-porro-black-binocular-128010191.jpg
   Olympus 10x50 DPS-I Porro Zwart verrekijker (8)
   Olympus 10x50 DPS-I Porro Zwart verrekijker
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   63.71, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   63.71, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Swarovski EL Range 10x42 W B verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/1/1/swarovski-el-range-10x42-w-b-verrekijker-103598411.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/1/2/swarovski-el-range-10x42-w-b-verrekijker-103598412.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/1/3/swarovski-el-range-10x42-w-b-verrekijker-103598413.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/1/4/swarovski-el-range-10x42-w-b-verrekijker-103598414.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/1/1/swarovski-el-range-10x42-fieldpro-116315511.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/6/0/swarovski-el-range-10x42-wb-met-fieldpro-package-119120060.jpg
   Swarovski EL Range 10x42 W B verrekijker (15)
   Swarovski EL Range 10x42 W B verrekijker
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2936, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2936, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Steiner Safari UltraSharp verrekijker Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/6/4/steiner-safari-ultrasharp-10x26-63305064.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/5/0/steiner-safari-ultrasharp-10x26-97900550.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/9/1/steiner-safari-ultrasharp-10x26-100070191.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/0/6/steiner-safari-ultrasharp-10x26-101170406.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/0/7/steiner-safari-ultrasharp-10x26-101170407.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/5/8/steiner-safari-ultrasharp-10x26-101997658.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/8/7/steiner-safari-ultrasharp-10x26-102150787.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/8/8/steiner-safari-ultrasharp-10x26-102150788.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/8/9/steiner-safari-ultrasharp-10x26-102562789.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/0/9/steiner-safari-ultrasharp-10x26-102903909.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/7/6/steiner-safari-ultrasharp-10x26-106558476.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/7/6/steiner-safari-ultrasharp-10x26-111263376.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/2/4/steiner-safari-ultrasharp-10x26-111344424.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/3/9/steiner-safari-ultrasharp-10x26-113396339.jpg
   Steiner Safari UltraSharp verrekijker Zwart (5)
   Steiner Safari UltraSharp verrekijker Zwart
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
   deal
  • Barr & Stroud Sierra 8x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/3/7/barr-stroud-sierra-8x42-90157737.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/9/7/barr-stroud-sierra-8x42-92533797.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/2/1/barr-stroud-sierra-8x42-106515721.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/2/7/6/barr-stroud-sierra-8x42-106840276.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/2/6/barr-stroud-sierra-8x42-111306626.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/5/1/0/barr-stroud-sierra-8x42-111349510.jpg
   Barr & Stroud Sierra 8x42 (8)
   Barr & Stroud Sierra 8x42
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Vortex Crossfire II 8x42 Dak Groen verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/2/3/vortex-crossfire-8x42-verrekijker-55571623.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/0/0/vortex-crossfire-8x42-verrekijker-95108900.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/7/7/vortex-crossfire-8x42-verrekijker-97908177.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/6/9/vortex-crossfire-8x42-new-102155069.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/1/6/vortex-crossfire-8x42-verrekijker-114454916.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/2/1/3/ledgo-crossfire-8x42-binoculars-119120213.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/6/1/7/vortex-crossfire-8x42-binoculars-122614617.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/6/1/8/vortex-crossfire-8x42-binoculars-122614618.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/6/1/9/vortex-crossfire-8x42-binoculars-122614619.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/6/2/0/vortex-crossfire-8x42-binoculars-122614620.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/5/9/vortex-crossfire-8x42-binoculars-124892259.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/4/2/vortex-crossfire-8x42-binoculars-126686942.jpg
   Vortex Crossfire II 8x42 Dak Groen verrekijker (4)
   Vortex Crossfire II 8x42 Dak Groen verrekijker
   Frank.nl Frank.nl
   139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Frank.nl Frank.nl
   139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
  • Vortex Viper HD - 8x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/9/4/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733494.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/9/5/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733495.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/9/6/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733496.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/9/7/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733497.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/2/9/5/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-100890295.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/8/4/4/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-101121844.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/8/4/5/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-101121845.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/5/0/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-101496550.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/6/0/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-101518860.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/7/3/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-102009173.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/3/4/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-102026234.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/2/3/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-102145423.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/5/2/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-102293652.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/6/0/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-102453560.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/1/0/3/vortex-optics-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-102552103.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/8/0/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-111252680.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/6/4/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-111345964.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/6/5/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-111345965.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/6/6/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-111345966.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/6/7/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-111345967.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/6/8/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-111345968.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/0/6/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-111797406.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/7/6/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-116852576.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/7/8/0/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-116901780.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/0/1/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-117681301.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/4/9/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-119118949.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/5/6/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-119363256.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/9/2/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-120924592.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/5/1/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-124879351.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/3/8/5/vortex-viper-hd-8x42-roof-green-binocular-126028385.jpg
   Vortex Viper HD - 8x42 (6)
   Vortex Viper HD - 8x42
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   589, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   589, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Nikon Monarch 5 10X42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/2/0/nikon-monarch-5-10x42-20429620.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/0/0/3/nikon-monarch-5-10x42-48187003.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/5/8/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-88717458.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/3/8/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-101105138.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/3/9/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-101105139.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/4/0/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-101105140.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/4/1/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-101105141.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/2/0/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-101460020.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/8/8/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-102142488.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/2/7/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-102186127.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/7/9/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-102551079.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/6/9/2/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-102864692.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/2/7/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-105478227.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/5/0/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-111254250.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/4/0/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-111343740.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/4/1/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-111343741.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/4/2/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-111343742.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/4/3/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-111343743.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/0/2/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-111797402.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/1/9/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-113914419.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/9/0/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-115174790.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/1/9/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-115755419.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/1/1/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-116838111.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/0/2/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-116942802.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/2/2/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-117612622.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/9/8/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-124867198.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/2/5/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-125126925.jpg
   Nikon Monarch 5 10X42 (7)
   Nikon Monarch 5 10X42
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   7.078940516958563 (133)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   7.078940516958563 (133)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Zeiss Conquest 10x42 HD
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/2/1/carl-zeiss-conquest-hd-10x42-23944021.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/7/8/carl-zeiss-conquest-hd-10x42-schmidt-pechan-black-binocular-101500078.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/0/4/carl-zeiss-conquest-hd-10x42-schmidt-pechan-black-binocular-102145504.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/0/0/carl-zeiss-conquest-hd-10x42-schmidt-pechan-black-binocular-102552200.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/5/2/carl-zeiss-conquest-hd-10x42-schmidt-pechan-black-binocular-102802452.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/8/8/zeiss-conquest-hd-10x42-schmidt-pechan-black-binocular-124185788.jpg
   Zeiss Conquest 10x42 HD (11)
   Zeiss Conquest 10x42 HD
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1089, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1089, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Nikon Prostaff 5 Fieldscope 60-A
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/0/0/nikon-prostaff-5-60-a-105315700.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/0/4/nikon-prostaff-5-60-a-105315704.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/7/7/nikon-prostaff-5-60-a-109095977.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/3/7/6/nikon-prostaff-5-60-a-109902376.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/9/8/nikon-prostaff-5-60-a-116978198.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/3/5/nikon-prostaff-5-60-a-117638835.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/0/8/nikon-prostaff-5-60-a-118095408.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/4/5/nikon-prostaff-5-field-scope-60-a-90732445.jpg
   Nikon Prostaff 5 Fieldscope 60-A (10)
   Nikon Prostaff 5 Fieldscope 60-A
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   289, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   289, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Kowa TSN-501 20-40x50 Compact Spotting Scope
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/9/7/0/kowa-tsn-501-20-40x50-compact-spotting-scope-87210970.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/0/3/kowa-tsn-501-20-40x50-compact-spotting-scope-89935703.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/1/7/kowa-tsn-501-20-40x50-compact-spotting-scope-97935717.jpg
   Kowa TSN-501 20-40x50 Compact Spotting Scope (5)
   Kowa TSN-501 20-40x50 Compact Spotting Scope
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Steiner Nighthunter 8x56
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/0/8/steiner-field-nighthunter-8x56-verrekijker-99733708.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/9/7/steiner-nighthunter-8x56-groen-verrekijker-102424197.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/3/4/steiner-nighthunter-8x56-102580034.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/3/5/steiner-nighthunter-8x56-102580035.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/4/9/steiner-field-nighthunter-8x56-verrekijker-96827449.jpg
   Steiner Nighthunter 8x56 (6)
   Steiner Nighthunter 8x56
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   956.44, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   956.44, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Nikon Monarch 5 8x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/2/3/nikon-monarch-5-8x42-20429623.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/9/3/nikon-monarch-5-8x42-24808693.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/5/0/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101105150.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/5/1/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101105151.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/5/2/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101105152.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/5/3/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101105153.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/5/4/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101105154.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/5/5/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101105155.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/5/6/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101105156.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/4/3/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101460043.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/7/1/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-102003671.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/9/2/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-102142492.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/2/8/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-102186128.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/8/1/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-102551081.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/9/8/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-103804998.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/9/6/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-105326896.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/3/6/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-106520336.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/3/7/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-106520337.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/3/8/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-106520338.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/2/4/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-109963924.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/2/5/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-109963925.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/2/6/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-109963926.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/4/1/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-111250641.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/7/8/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-111343778.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/7/9/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-111343779.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/8/0/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-111343780.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/8/1/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-111343781.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/5/7/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-112004757.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/9/4/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-115174794.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/2/1/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-115755421.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/1/2/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-116838112.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/2/6/nikon-monarch-5-8x42-117612626.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/4/0/nikon-monarch-5-8x42-124866340.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/2/8/nikon-monarch-5-8x42-125126928.jpg
   Nikon Monarch 5 8x42 (6)
   Nikon Monarch 5 8x42
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   290, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   290, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • National Geographic Digital Night Vision 3x25 met LCD scherm
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/4/8/national-geographic-nachtkijker-3x25-met-lcd-scherm-106886548.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/4/9/national-geographic-nachtkijker-3x25-met-lcd-scherm-106886549.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/5/2/national-geographic-nachtkijker-3x25-met-lcd-scherm-106886552.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/3/7/national-geographic-digital-night-vision-3x25-met-lcd-scherm-109082837.jpg
   National Geographic Digital Night Vision 3x25 met LCD scherm (9)
   National Geographic Digital Night Vision 3x25 met LCD scherm
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   50.79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   50.79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Vortex Solo 8x36
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/5/3/vortex-solo-monoculair-8x36-49533353.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/9/4/vortex-solo-monoculair-8x36-55567794.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/3/1/vortex-solo-monoculair-8x36-92510431.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/7/2/vortex-solo-8x36-verrekijker-102154072.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/5/3/vortex-solo-8x36-102301553.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/5/9/7/vortex-solo-8x36-102569597.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/9/6/vortex-solo-8x36-106567696.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/9/7/vortex-solo-8x36-106567697.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/9/8/vortex-solo-8x36-106567698.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/0/4/3/vortex-solo-8x36-111267043.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/6/1/vortex-solo-8x36-111346861.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/6/2/vortex-solo-8x36-111346862.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/6/3/vortex-solo-8x36-111346863.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/6/4/vortex-solo-8x36-111346864.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/6/5/vortex-solo-8x36-111346865.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/8/8/vortex-solo-8x36-monoculair-s836-113992688.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/9/9/vortex-solo-8x36-116838899.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/0/8/3/vortex-solo-8x36-monoculair-s836-117076083.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/4/0/vortex-solo-8x36-monoculair-s836-119120140.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/3/4/8/vortex-solo-8x36-monoculair-s836-124892348.jpg
   Vortex Solo 8x36 (3)
   Vortex Solo 8x36
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Nikon Fieldscope ED50-A (grey, body)
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/4/5/nikon-fieldscope-50-ed-a-78992845.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/3/9/nikon-fieldscope-50-ed-a-80407239.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/2/6/nikon-fieldscope-50-ed-a-85416526.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/5/8/nikon-fieldscope-50-ed-a-102155258.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/8/2/nikon-fieldscope-50-ed-a-105760382.jpg
   Nikon Fieldscope ED50-A (grey, body) (9)
   Nikon Fieldscope ED50-A (grey, body)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   328.49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   328.49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Nikon Monarch 7 8x42 Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/0/4/nikon-monarch-7-8x42-20429604.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/4/9/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-88717449.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/8/9/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-101105089.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/9/0/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-101105090.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/9/1/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-101105091.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/9/2/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-101105092.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/9/3/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-101105093.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/4/3/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-101510643.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/5/6/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-102142456.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/2/3/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-102186123.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/7/6/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-102313376.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/6/6/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-102551066.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/0/6/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-105478206.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/4/8/griffin-survivor-7-9-cover-black-106084048.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/4/9/griffin-survivor-7-9-cover-black-106084049.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/5/0/griffin-survivor-7-9-cover-black-106084050.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/5/1/griffin-survivor-7-9-cover-black-106084051.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/5/2/griffin-survivor-7-9-cover-black-106084052.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/5/3/griffin-survivor-7-9-cover-black-106084053.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/2/9/8/griffin-survivor-7-9-cover-black-106520298.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/2/9/9/griffin-survivor-7-9-cover-black-106520299.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/0/0/griffin-survivor-7-9-cover-black-106520300.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/0/1/griffin-survivor-7-9-cover-black-106520301.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/0/2/griffin-survivor-7-9-cover-black-106520302.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/2/5/griffin-survivor-7-9-cover-black-109021425.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/7/5/griffin-survivor-7-9-cover-black-111250575.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/5/9/griffin-survivor-7-9-cover-black-111343559.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/6/0/griffin-survivor-7-9-cover-black-111343560.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/6/1/griffin-survivor-7-9-cover-black-111343561.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/6/2/griffin-survivor-7-9-cover-black-111343562.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/6/3/griffin-survivor-7-9-cover-black-111343563.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/6/4/griffin-survivor-7-9-cover-black-111343564.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/3/1/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-114047131.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/1/3/6/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-114613136.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/7/4/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-115174774.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/6/7/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-116942767.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/0/0/5/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-124316005.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/9/5/6/nikon-monarch-7-8x42-black-binocular-124861956.jpg
   Nikon Monarch 7 8x42 Zwart verrekijker (3)
   Nikon Monarch 7 8x42 Zwart verrekijker
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Steiner Skyhawk 3.0 10x42 verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/9/9/steiner-skyhawk-3-0-10x42-55313399.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/0/2/steiner-skyhawk-3-0-10x42-70383802.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/2/4/steiner-skyhawk-3-0-10x42-97900524.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/5/6/steiner-skyhawk-3-0-10x42-102150756.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/9/7/steiner-skyhawk-3-0-10x42-102556497.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/5/2/steiner-skyhawk-3-0-10x42-102903752.jpg
   Steiner Skyhawk 3.0 10x42 verrekijker (3)
   Steiner Skyhawk 3.0 10x42 verrekijker
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   7.078940516958563 (133)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   335, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   7.078940516958563 (133)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   335, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Swarovski CL Pocket 10x25 verrekijker Green
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/5/0/swarovski-cl-pocket-10x-25-b-28161050.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/3/4/swarovski-cl-pocket-10x-25-b-green-binocular-100757234.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/4/8/swarovski-cl-pocket-10x-25-b-green-binocular-102148248.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/5/2/swarovski-cl-pocket-10x-25-b-green-binocular-102553452.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/8/2/2/swarovski-cl-pocket-10x-25-b-green-binocular-105205822.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/1/2/swarovski-cl-pocket-10x-25-b-green-binocular-105759012.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/6/0/7/swarovski-cl-pocket-10x-25-b-green-binocular-116544607.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/5/9/swarovski-cl-pocket-10x-25-b-green-binocular-119118959.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/6/8/swarovski-cl-pocket-10x-25-b-green-binocular-126734268.jpg
   Swarovski CL Pocket 10x25 verrekijker Green (5)
   Swarovski CL Pocket 10x25 verrekijker Green
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   700, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   700, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Vortex Diamondback 10x42 Nieuw
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/8/8/vortex-diamondback-10x42-90072888.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/7/2/vortex-diamondback-10x42-92511572.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/9/2/vortex-diamondback-10x42-99163092.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/4/3/vortex-diamondback-10x42-100726343.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/4/7/vortex-diamondback-10x42-nouveau-102157747.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/2/7/vortex-diamondback-10x42-nouveau-102463427.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/9/4/vortex-diamondback-10x42-nouveau-102571594.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/2/7/vortex-diamondback-10x42-verrekijker-new-103579927.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/9/7/vortex-diamondback-10x42-nouveau-106576397.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/9/8/vortex-diamondback-10x42-nouveau-106576398.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/9/9/vortex-diamondback-10x42-nouveau-106576399.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/4/8/vortex-diamondback-10x42-nouveau-111321048.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/4/5/vortex-diamondback-10x42-nouveau-111348745.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/4/6/vortex-diamondback-10x42-nouveau-111348746.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/4/7/vortex-diamondback-10x42-nouveau-111348747.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/4/8/vortex-diamondback-10x42-nouveau-111348748.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/4/9/vortex-diamondback-10x42-nouveau-111348749.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/9/4/vortex-diamondback-10x42-nouveau-111797494.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/4/8/vortex-diamondback-10x42-verrekijker-new-117096948.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/9/6/vortex-diamondback-10x42-verrekijker-new-119120496.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/9/9/vortex-diamondback-10x42-verrekijker-new-124895499.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/3/8/vortex-diamondback-10x42-verrekijker-new-125678638.jpg
   Vortex Diamondback 10x42 Nieuw (4)
   Vortex Diamondback 10x42 Nieuw
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Bresser Hunter 10x50 Porro
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/3/6/bresser-optics-11-51050-18563736.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/4/5/bresser-optics-11-51050-blue-binocular-100757145.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/7/4/bresser-optics-11-51050-blue-binocular-100977674.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/6/8/bresser-optics-11-51050-blue-binocular-101080468.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/6/9/bresser-optics-11-51050-blue-binocular-101080469.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/7/0/bresser-optics-11-51050-blue-binocular-101080470.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/2/4/bresser-optics-11-51050-blue-binocular-101276224.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/8/3/bresser-optics-11-51050-blue-binocular-101650483.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/9/0/0/bresser-optics-11-51050-blue-binocular-102140900.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/8/5/bresser-optics-11-51050-blue-binocular-102185485.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/0/0/bresser-optics-11-51050-blue-binocular-102446600.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/1/0/bresser-11-51050-blue-binocular-114333510.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/1/1/bresser-11-51050-blue-binocular-114333511.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/1/2/bresser-11-51050-blue-binocular-114333512.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/1/4/bresser-11-51050-blue-binocular-114333514.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/1/7/bresser-11-51050-blue-binocular-114333517.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/1/8/bresser-11-51050-blue-binocular-114333518.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/8/3/bresser-hunter-10x50-porro-124866883.jpg
   Bresser Hunter 10x50 Porro (4)
   Bresser Hunter 10x50 Porro
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   42.18, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   42.18, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Canon 15x50 IS Porro II Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/8/7/canon-15x50-is-13508287.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/0/6/canon-15x50-is-20614706.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/9/6/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-100734496.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/5/9/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-101066159.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/6/0/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-101066160.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/6/1/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-101066161.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/3/0/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-101503830.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/5/0/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-101895450.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/8/1/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-102139081.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/8/3/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-102183883.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/2/5/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-102428625.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/7/9/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-102539479.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/9/3/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-106494293.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/9/4/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-106494294.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/9/5/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-106494295.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/9/6/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-106494296.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/4/9/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-111343849.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/5/0/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-111343850.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/5/1/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-111343851.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/5/2/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-111343852.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/5/3/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-111343853.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/3/2/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-115064732.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/1/1/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-115745611.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/0/9/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-117982809.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/3/7/canon-15x50-is-porro-ii-black-binocular-119115437.jpg
   Canon 15x50 IS Porro II Zwart verrekijker (2)
   Canon 15x50 IS Porro II Zwart verrekijker
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   899, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   899, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   7
  • Bushnell E Series 10x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/0/9/9/bushnell-e-series-10x-42mm-39436099.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/0/8/bushnell-e-series-10x-42mm-41833608.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/0/9/bushnell-e-series-10x-42mm-41833609.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/0/6/bushnell-e-series-10x-42mm-bak-4-black-binocular-100756706.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/2/3/bushnell-e-series-10x-42mm-bak-4-black-binocular-101186923.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/2/4/bushnell-e-series-10x-42mm-bak-4-black-binocular-101186924.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/2/5/bushnell-e-series-10x-42mm-bak-4-black-binocular-101186925.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/5/2/bushnell-e-series-10x-42mm-bak-4-black-binocular-101806652.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/8/1/bushnell-e-series-10x-42mm-bak-4-black-binocular-102152781.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/2/5/9/bushnell-e-series-10x-42mm-bak-4-black-binocular-102460259.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/2/0/bushnell-e-series-10x-42mm-bak-4-black-binocular-102568120.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/5/0/bushnell-e-series-10x-42mm-bak-4-black-binocular-107479750.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/8/4/2/bushnell-e-series-10x-42mm-bak-4-black-binocular-111264842.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/0/9/bushnell-e-series-10x-42mm-bak-4-black-binocular-111363509.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/1/0/bushnell-e-series-10x-42mm-bak-4-black-binocular-111363510.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/1/1/bushnell-e-series-10x-42mm-bak-4-black-binocular-111363511.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/1/2/bushnell-e-series-10x-42mm-bak-4-black-binocular-111363512.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/3/8/bushnell-e-series-10x-42mm-bak-4-black-binocular-112643838.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/0/8/bushnell-e-series-10x-42mm-bak-4-black-binocular-116839108.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/6/8/bushnell-e-series-10x-42mm-bak-4-black-binocular-119119668.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/9/4/bushnell-e-series-10x-42mm-bak-4-black-binocular-119549094.jpg
   Bushnell E Series 10x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker (2)
   Bushnell E Series 10x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   289.86, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   289.86, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   7
  • Vortex Solo Tactical R/T 8x36
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/2/8/vortex-solo-8x36-tactical-monocular-met-r-t-dradenkruis-mra-55550728.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/1/8/vortex-solo-8x36-tactical-monocular-met-r-t-dradenkruis-mra-76939018.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/1/8/vortex-solo-8x36-tactical-monocular-met-r-t-dradenkruis-mra-93656218.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/1/5/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-102153815.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/3/0/9/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-106567309.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/3/1/0/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-106567310.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/3/1/1/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-106567311.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/9/4/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-111266394.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/4/8/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-111346448.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/4/9/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-111346449.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/5/0/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-111346450.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/5/1/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-111346451.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/5/2/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-111346452.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/9/7/vortex-solo-tactical-r-t-8x36-112145997.jpg
   Vortex Solo Tactical R/T 8x36 (7)
   Vortex Solo Tactical R/T 8x36
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Bushnell Trophy 10x42 - Groen
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/3/3/bushnell-trophy-10x42-2016-green-77079933.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/3/5/2/bushnell-trophy-10x42-2016-green-92512352.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/6/8/bushnell-trophy-10x42-2016-green-97915268.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/0/0/bushnell-trophy-10x42-2016-green-101880300.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/7/1/bushnell-trophy-10x42-2016-green-119218471.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/3/1/bushnell-trophy-10x42-2016-green-122630131.jpg
   Bushnell Trophy 10x42 - Groen (7)
   Bushnell Trophy 10x42 - Groen
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Bresser Junior verrekijker 6x21
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/9/5/bresser-junior-6-x-21-19403795.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/7/7/bresser-junior-6-x-21-101083677.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/7/8/bresser-junior-6-x-21-101083678.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/6/1/bresser-junior-6-x-21-101366761.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/9/7/bresser-junior-6-x-21-101509297.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/3/0/bresser-junior-6-x-21-102141430.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/8/7/bresser-junior-6-x-21-102550587.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/0/5/bresser-junior-6-x-21-105475105.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/5/7/bresser-junior-6-x-21-115754057.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/4/3/bresser-junior-6-x-21-115844443.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/2/9/bresser-junior-6-x-21-124877129.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/8/1/8/bresser-junior-6-x-21-126644818.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/8/1/9/bresser-junior-6-x-21-126644819.jpg
   Bresser Junior verrekijker 6x21 (7)
   Bresser Junior verrekijker 6x21
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   23.39, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   23.39, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Konus Spotting Scope Konuspot-60B 16-45x60 Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/8/3/konus-spotting-scope-konuspot-60b-black-16-45x60-69169483.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/8/2/1/konus-spotting-scope-konuspot-60b-16-45x60-77334821.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/8/6/konus-spotting-scope-konuspot-60b-16-45x60-97921286.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/9/1/konus-spotting-scope-konuspot-60b-black-16-45x60-102328991.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/1/2/konus-spotting-scope-konuspot-60b-black-16-45x60-111278812.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/3/0/konus-spotting-scope-konuspot-60b-black-16-45x60-113455030.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/3/4/konus-spotting-scope-konuspot-60b-black-16-45x60-124899634.jpg
   Konus Spotting Scope Konuspot-60B 16-45x60 Zwart (7)
   Konus Spotting Scope Konuspot-60B 16-45x60 Zwart
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Nikon Monarch 7 10x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/0/5/nikon-monarch-7-10x42-20429605.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/0/6/1/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-100756061.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/9/6/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-101105096.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/9/7/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-101105097.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/9/8/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-101105098.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/8/6/1/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-101499861.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/5/7/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-102142457.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/1/0/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-102451510.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/6/7/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-102551067.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/7/0/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-102792470.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/6/7/7/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-102864677.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/6/7/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-102878267.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/0/9/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-105478209.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/1/0/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-105478210.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/0/3/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-106520303.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/0/4/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-106520304.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/0/5/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-106520305.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/0/6/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-106520306.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/0/7/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-106520307.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/2/7/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-109021427.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/2/7/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-111254227.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/9/0/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-111343590.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/9/1/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-111343591.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/9/2/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-111343592.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/9/3/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-111343593.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/9/4/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-111343594.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/9/5/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-111343595.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/3/9/7/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-111797397.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/7/8/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-115174778.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/3/7/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-115746837.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/9/6/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-119218096.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/6/8/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-124875168.jpg
   Nikon Monarch 7 10x42 (4)
   Nikon Monarch 7 10x42
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   439.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   439.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   deal
  • Minox BF 8x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/9/0/minox-bf-8x42-104000690.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/9/1/minox-bf-8x42-104000691.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/1/8/4/minox-bf-8x42-125721184.jpg
   Minox BF 8x42 (4)
   Minox BF 8x42
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   133, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   133, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Steiner Ranger Xtreme 8x56
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/1/2/6/steiner-ranger-xtreme-8x56-33912126.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/4/1/steiner-ranger-xtreme-8x56-35933541.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/6/0/steiner-ranger-xtreme-8x56-39277760.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/1/3/steiner-ranger-extreme-8x56-verrekijker-102034513.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/8/7/steiner-ranger-xtreme-8x56-102150887.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/7/8/steiner-ranger-xtreme-8x56-102299778.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/1/6/steiner-ranger-xtreme-8x56-102458916.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/8/7/steiner-ranger-xtreme-8x56-102556387.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/7/0/steiner-ranger-xtreme-8x56-106559270.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/7/1/steiner-ranger-xtreme-8x56-106559271.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/8/3/2/steiner-ranger-xtreme-8x56-111264832.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/9/5/steiner-ranger-xtreme-8x56-111344595.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/9/6/steiner-ranger-xtreme-8x56-111344596.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/9/7/steiner-ranger-xtreme-8x56-111344597.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/9/8/steiner-ranger-xtreme-8x56-111344598.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/4/3/steiner-ranger-xtreme-8x56-111797443.jpg
   Steiner Ranger Xtreme 8x56 (4)
   Steiner Ranger Xtreme 8x56
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   639, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   639, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Nikon Prostaff 7S 10x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/9/2/nikon-prostaff-7s-10x42-54825192.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/2/6/nikon-prostaff-7s-10x42-101213826.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/2/7/nikon-prostaff-7s-10x42-101213827.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/2/8/nikon-prostaff-7s-10x42-101213828.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/2/9/nikon-prostaff-7s-10x42-101213829.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/3/0/nikon-prostaff-7s-10x42-101213830.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/0/2/nikon-prostaff-7s-10x42-101842602.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/0/3/nikon-prostaff-7s-10x42-101842603.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/3/2/5/nikon-prostaff-7s-10x42-102157325.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/4/1/nikon-prostaff-7s-10x42-102571541.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/6/5/nikon-prostaff-7s-10x42-105347165.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/8/0/nikon-prostaff-7s-10x42-106575580.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/8/1/nikon-prostaff-7s-10x42-106575581.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/8/2/nikon-prostaff-7s-10x42-106575582.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/1/4/nikon-prostaff-7s-10x42-108559114.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/7/6/nikon-prostaff-7s-10x42-111270576.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/3/6/1/nikon-prostaff-7s-10x42-111348361.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/3/6/2/nikon-prostaff-7s-10x42-111348362.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/3/6/3/nikon-prostaff-7s-10x42-111348363.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/3/6/4/nikon-prostaff-7s-10x42-111348364.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/8/9/nikon-prostaff-7s-10x42-111797489.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/1/2/6/nikon-prostaff-7s-10x42-114003126.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/0/7/nikon-prostaff-7s-10x42-115750407.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/6/6/nikon-prostaff-7s-10x42-116954766.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/8/5/nikon-prostaff-7s-10x42-117625685.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/8/0/5/nikon-prostaff-7s-10x42-124894805.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/5/9/nikon-prostaff-7s-10x42-125126959.jpg
   Nikon Prostaff 7S 10x42 (4)
   Nikon Prostaff 7S 10x42
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Steiner SkyHawk 4.0 10x42 verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/5/4/steiner-skyhawk-4-0-10x42-125183854.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/8/4/steiner-wildlife-skyhawk-4-0-10x42-125506484.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/3/6/steiner-wildlife-skyhawk-4-0-10x42-128205036.jpg
   Steiner SkyHawk 4.0 10x42 verrekijker (4)
   Steiner SkyHawk 4.0 10x42 verrekijker
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Leica 40342 Trinovid 8x20 BCA
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/4/2/leica-trinovid-8x20-bca-47309042.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/0/7/leica-trinovid-8x20-bca-17384107.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/2/4/leica-trinovid-8x20-bca-101073924.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/9/6/leica-trinovid-8x20-bca-102140096.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/6/8/leica-trinovid-8x20-bca-102539668.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/2/1/leica-trinovid-8x20-bca-114292621.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/3/5/leica-40342-trinovid-8x20-bca-122576135.jpg
   Leica 40342 Trinovid 8x20 BCA (4)
   Leica 40342 Trinovid 8x20 BCA
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Bresser Hunter 8-24x50
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/2/6/bresser-optics-11-62450-18563726.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/6/7/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-100736367.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/7/0/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-100977670.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/4/8/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-101080448.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/4/9/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-101080449.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/5/0/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-101080450.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/1/9/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-101276219.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/8/6/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-102140886.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/5/7/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-102285557.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/5/5/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-102706555.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/5/5/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-105474255.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/6/8/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-106497768.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/6/9/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-106497769.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/7/0/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-106497770.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/0/9/bresser-11-62450-blue-binocular-111251009.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/3/8/bresser-11-62450-blue-binocular-111345238.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/3/9/bresser-11-62450-blue-binocular-111345239.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/4/0/bresser-11-62450-blue-binocular-111345240.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/4/1/bresser-11-62450-blue-binocular-111345241.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/7/6/bresser-hunter-8-24x50-124872276.jpg
   Bresser Hunter 8-24x50 (4)
   Bresser Hunter 8-24x50
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   61.89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   61.89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Bushnell Equinox 2014 6X50 Digital NV
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/7/0/bushnell-6x50-equinox-z-digital-nv-77105570.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/3/7/6/bushnell-6x50-equinox-z-digital-nv-89697376.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/7/9/bushnell-6x50-equinox-z-digital-nv-98802879.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/2/7/bushnell-equinox-2014-6x50-digital-nv-102360527.jpg
   Bushnell Equinox 2014 6X50 Digital NV (10)
   Bushnell Equinox 2014 6X50 Digital NV
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   419, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   419, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Celestron SkyMaster 15x70 BaK-4 Grijs verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/4/0/celestron-skymaster-15x70-104000540.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/4/3/celestron-skymaster-15x70-104000543.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/4/4/celestron-skymaster-15x70-104000544.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/3/8/8/celestron-skymaster-15x70-107762388.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/6/7/celestron-skymaster-15x70-bak-4-grey-binocular-122780067.jpg
   Celestron SkyMaster 15x70 BaK-4 Grijs verrekijker (3)
   Celestron SkyMaster 15x70 BaK-4 Grijs verrekijker
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Nikon Action EX 10x50
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/7/8/nikon-action-ex-10x50cf-13407678.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/6/5/nikon-action-ex-10x50cf-17525565.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/3/8/nikon-action-ex-10x50cf-18217638.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/2/0/nikon-action-ex-10x50-cf-20814020.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/3/9/9/nikon-action-ex-10x50cf-50467399.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/8/8/nikon-action-ex-10x50-cf-black-binocular-99692988.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/5/9/nikon-action-ex-10x50-cf-black-binocular-101065559.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/6/0/nikon-action-ex-10x50-cf-black-binocular-101065560.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/4/6/nikon-action-ex-10x50-cf-black-binocular-102139046.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/8/2/1/nikon-action-ex-10x50-cf-black-binocular-102224821.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/7/5/nikon-action-ex-10x50-cf-black-binocular-106494275.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/7/6/nikon-action-ex-10x50-cf-black-binocular-106494276.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/9/7/nikon-action-ex-10x50-cf-black-binocular-110208797.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/4/6/nikon-action-ex-10x50-cf-black-binocular-111247746.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/8/2/nikon-action-ex-10x50-cf-black-binocular-111343782.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/8/3/nikon-action-ex-10x50-cf-black-binocular-111343783.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/8/4/nikon-action-ex-10x50-cf-black-binocular-111343784.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/8/5/nikon-action-ex-10x50-cf-black-binocular-111343785.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/5/4/nikon-action-ex-10x50-cf-black-binocular-117607154.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/9/9/nikon-action-ex-10x50-cf-black-binocular-125126899.jpg
   Nikon Action EX 10x50 (2)
   Nikon Action EX 10x50
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Nikon Monarch 5 12x42 Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/9/2/nikon-monarch-5-12x42-24808692.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/4/6/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-101105146.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/3/5/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-117886735.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/7/1/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-119624971.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/7/2/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-119624972.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/7/6/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-119624976.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/7/7/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-119624977.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/7/8/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-119624978.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/7/9/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-119624979.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/1/6/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-121606116.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/0/7/9/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-122577079.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/2/8/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-123953428.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/6/8/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-124872868.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/2/7/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-125126927.jpg
   Nikon Monarch 5 12x42 Zwart verrekijker (2)
   Nikon Monarch 5 12x42 Zwart verrekijker
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Steiner Observer 10x42 verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/6/5/steiner-observer-10x42-47274465.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/6/6/steiner-observer-10x42-47274466.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/7/7/steiner-observer-10x42-binocular-101197177.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/7/8/steiner-observer-10x42-binocular-101197178.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/3/7/0/steiner-observer-10x42-binocular-101822370.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/2/8/steiner-observer-10x42-binocular-102154128.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/8/7/steiner-observer-10x42-binocular-102569487.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/6/5/steiner-observer-10x42-binocular-115175565.jpg
   Steiner Observer 10x42 verrekijker (3)
   Steiner Observer 10x42 verrekijker
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   263, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   263, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Zeiss 10x42 SF Victory
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/3/6/zeiss-victory-sf-10x42-zwart-103588236.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/3/7/zeiss-victory-sf-10x42-zwart-103588237.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/8/3/zeiss-victory-10x42-t-sf-verrekijker-zwart-112859083.jpg
   Zeiss 10x42 SF Victory (10)
   Zeiss 10x42 SF Victory
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2369, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.nl Kamera-Express.nl
   9.563760592810839 (46)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2369, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Nikon Aculon A211 12x50
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/1/3/nikon-aculon-a211-12x50-20429613.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/4/6/nikon-aculon-a211-12x50-24808646.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/7/6/nikon-aculon-a211-12x50-50055976.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/7/7/nikon-aculon-a211-12x50-50055977.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/2/2/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-101105122.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/2/3/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-101105123.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/6/9/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-101497869.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/4/6/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-101510646.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/9/5/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-101704295.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/7/1/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-102142471.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/7/3/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-102551073.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/8/2/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-102794782.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/1/9/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-105478219.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/3/4/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-106520334.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/3/5/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-106520335.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/8/0/0/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-110221800.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/4/4/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-111254244.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/0/7/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-111343707.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/0/8/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-111343708.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/0/9/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-111343709.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/1/0/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-111343710.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/8/6/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-115174786.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/9/7/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-115753097.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/0/9/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-116838109.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/6/0/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-117779060.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/8/4/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-124996684.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/1/9/nikon-aculon-a211-12x50-black-binocular-125126919.jpg
   Nikon Aculon A211 12x50 (2)
   Nikon Aculon A211 12x50
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   7.078940516958563 (133)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   115, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   7.078940516958563 (133)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   115, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  2 17
  • Quick filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • Extra zoom DEFAULT
    • vergroting_10
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Nikon DEFAULT
    • nikon
   • Swarovski DEFAULT
    • swarovski
   • Groen DEFAULT
    • groen
   • Zwart DEFAULT
    • zwart
  • Merk (brand):
  • Wat is je budget? (price):
   • < €100 Goedkope verrekijker (budget)
   • €100 - €150 (low)
   • €150 - €300 (medium)
   • > €300 (high)
  • Varianten (group):
   • Braun Photo Technik (braun_photo_technik)
   • Braun Premium (braun_premium)
   • Bresser Condor (bresser_condor)
   • Bresser Corvette (bresser_corvette)
   • Bresser Hunter (bresser_hunter)
   • Bresser Junior (bresser_junior)
   • Bresser Spektar (bresser_spektar)
   • Bresser Topas (bresser_topas)
   • Bresser Travel (bresser_travel)
   • Bushnell Excursion (bushnell_excursion)
   • Bushnell H2O (bushnell_h2o)
   • Bushnell Legacy (bushnell_legacy)
   • Bushnell Legend Ultra HD (bushnell_legend_ultra_hd)
   • Bushnell Natureview (bushnell_natureview)
   • Bushnell Powerview (bushnell_powerview)
   • Bushnell Trophy XLT (bushnell_trophy_xlt)
   • Helios Fieldmaster (helios_fieldmaster)
   • Leica Geovid (leica_geovid)
   • Leica Trinovid (leica_trinovid)
   • Leica Ultravid (leica_ultravid)
   • Nikon 4x10 DCF (nikon_4x10_dcf)
   • Nikon Action EX (nikon_action_ex)
   • Nikon Aculon (nikon_aculon)
   • Nikon Aculon T51 10x24 (nikon_aculon_t51_10x24)
   • Nikon Aculon W10 (nikon_aculon_w10)
   • Nikon Monarch (nikon_monarch)
   • Nikon Prostaff (nikon_prostaff)
   • Nikon Sportstar EX (nikon_sportstar_ex)
   • Olympus 8x21 RC II (olympus_8x21_rc_ii)
   • Olympus 10x21 (olympus_10x21)
   • Pentax Jupiter (pentax_jupiter)
   • Pentax Papilio (pentax_papilio)
   • Pentax SD (pentax_sd)
   • Pentax SP (pentax_sp)
   • Pentax UCF (pentax_ucf)
   • Pentax UP (pentax_up)
   • Pentax ZD (pentax_zd)
   • Steiner Navigator Pro (steiner_navigator_pro)
   • Steiner Ranger (steiner_ranger)
   • Steiner SkyHawk (steiner_skyhawk)
   • Steiner Ultrasharp (steiner_ultrasharp)
   • Steiner Wildlife (steiner_wildlife)
   • Swarovski CL Companion (swarovski_cl_companion)
   • Swarovski CL Pocket (swarovski_cl_pocket)
   • Swarovski EL (swarovski_el)
   • Swarovski Optik EL (swarovski_optik_el)
   • Swarovski SLC (swarovski_slc)
   • Tasco 10x25 (tasco_10x25)
   • Vanguard Orros (vanguard_orros)
   • Vortex Diamondback (vortex_diamondback)
   • Vortex Razor HD (vortex_razor_hd)
   • Vortex Solo (vortex_solo)
   • Vortex Viper HD (vortex_viper_hd)
   • Zeiss Conquest HD (zeiss_conquest_hd)
   • Zeiss Terra (zeiss_terra)
   • Zeiss Victory (zeiss_victory)
   • Zeiss Victory Pocket (zeiss_victory_pocket)
  • Prismatype (prismatype):
   • Porro (porro)
   • Dakkant (dakkant)
   • Monoculair (monoculair)
  • Lensdiameter (diameter_lens):
   • < 25 mm (diameter_lens_25)
   • 25 mm - 40 mm (diameter_lens_25_40)
   • 40 mm - 42 mm (diameter_lens_40_42)
   • ≥ 42 mm (diameter_lens_42)
  • Vergroting (vergroting):
   • <8X (vergroting_8)
   • 8 - 10X (vergroting_8_10)
   • >10X (vergroting_10)
  • Grootte pupiluittrede (exit_pupil):
   • < 3 mm (exit_pupil_3)
   • 3 mm - 4 mm (exit_pupil_3_4)
   • 4 mm - 5 mm (exit_pupil_4_5)
   • ≥ 5 mm (exit_pupil_5)
  • Schemergetal (twilight_factor):
   • 8.7 (8_7)
   • 9 (9)
   • 11.7 (11_7)
   • 12.7 (12_7)
   • 12.9 (12_9)
   • 13 (13)
   • 13.26 (13_26)
   • 13.4 (13_4)
   • 13.42 (13_42)
   • 14 (14)
   • 14.1 (14_1)
   • 14.14 (14_14)
   • 14.2 (14_2)
   • 14.49 (14_49)
   • 14.5 (14_5)
   • 15.49 (15_49)
   • 15.5 (15_5)
   • 15.8 (15_8)
   • 15.81 (15_81)
   • 15.9 (15_9)
   • 16 (16)
   • 16.1 (16_1)
   • 17.3 (17_3)
   • 17.32 (17_32)
   • 17.88 (17_88)
   • 17.9 (17_9)
   • 18.3 (18_3)
   • 18.33 (18_33)
   • 18.7 (18_7)
   • 18.71 (18_71)
   • 18.8 (18_8)
   • 19 (19)
   • 19.59 (19_59)
   • 20.4 (20_4)
   • 20.49 (20_49)
   • 20.5 (20_5)
   • 21.2 (21_2)
   • 22.36 (22_36)
   • 22.4 (22_4)
   • 23.66 (23_66)
   • 24.49 (24_49)
   • 24.5 (24_5)
   • 26.5 (26_5)
   • 34.03 (34_03)
   • 40 (40)
   • 41.8 (41_8)
   • 90 (90)
  • Helderheid (helderheid):
   • < 9 candella (helderheid_9)
   • 9 candella - 18 candella (helderheid_9_18)
   • 18 candella - 25 candella (helderheid_18_25)
   • ≥ 25 candella (helderheid_25)
  • Gezichtsveld (gezichtsveld):
   • < 10 ° (gezichtsveld_10)
   • 10 ° - 40 ° (gezichtsveld_10_40)
   • 40 ° - 55 ° (gezichtsveld_40_55)
   • ≥ 55 ° (gezichtsveld_55)
  • Gezichtsveld (op 1000 m) (gezichtsveld_op_1000_m_):
   • < 100 meter (gezichtsveld_op_1000_m__100)
   • 100 meter - 110 meter (gezichtsveld_op_1000_m__100_110)
   • 110 meter - 125 meter (gezichtsveld_op_1000_m__110_130)
   • ≥ 125 meter (gezichtsveld_op_1000_m__130)
  • Minimale focusafstand (kleinste_focusafstand):
   • < 2.4 meter (kleinste_focusafstand_2.4)
   • 2.4 meter - 3 meter (kleinste_focusafstand_2.4_3)
   • 3 meter - 5 meter (kleinste_focusafstand_3_5)
   • ≥ 5 meter (kleinste_focusafstand_5)
  • Kleur (kleur):
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
  • Oogafstand (oogafstand):
   • < 12 mm (oogafstand_12)
   • 12 mm - 16 mm (oogafstand_12_16)
   • 16 mm - 18 mm (oogafstand_16_18)
   • ≥ 18 mm (oogafstand_18)
  • Focus systeem (focus):
   • Centraal (centrale_focus)
   • Handmatig (handmatige_focus)
  • Waterdicht (waterdicht):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • partner@vergelijk.nl