x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • vergelijk.nl
  Word lid
  %
  Bespaar geld met onze speciale deals
  Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt
  Gratis inschrijven
  Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er verrekijkers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  verrekijker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  verrekijker kopen

  • Algemene informatie

   De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

   Verrekijker
   Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

   Objectief en oculair
   De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

   Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

   Gewicht en weerbestendigheid
   Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

  • Veelgestelde vragen


   Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
   Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

  • Verklarende woordenlijst

   Beeldhoek
   De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Beeldveld
   De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Coating
   Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

   Diameter
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

   Dioptriecorrectie
   Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

   Helderheid
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.


   Lenskwaliteit

   De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

   Schemerindex
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Schijnbare beeldhoek
   Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

   Vergroting
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

   Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Superlicht Deze verrekijkers zijn extra makkelijk mee te nemen.
   • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
   • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
   • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
   • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
   • Waterdicht
  • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132318610.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101068564.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/100936915.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102307071.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/124877871.jpg
   Olympus Olympus 10-30x25 Zoom PC I 10-30x25 Zoom PC I 10-30x25 Zoom PC I Olympus verrekijker Urban 1030x 25zoom PCI inclusief tas30x vergrotingDiameter Objectief: 25mm33m zichtveld op 1000momgeving: ca. 5mInstelbare oogafstand: 5870mmGewicht: 315g (6)
   3.8333333333333335 (2)
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I
   Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,
   Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,.
   2.3
   0 10
  • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132318610.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101068564.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/100936915.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102307071.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/124877871.jpg
   Olympus Olympus 10-30x25 Zoom PC I 10-30x25 Zoom PC I 10-30x25 Zoom PC I Olympus verrekijker Urban 1030x 25zoom PCI inclusief tas30x vergrotingDiameter Objectief: 25mm33m zichtveld op 1000momgeving: ca. 5mInstelbare oogafstand: 5870mmGewicht: 315g (6)
   3.8333333333333335 (2)
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I
   Zeer slecht, dus is duur speelgoed
   Zeer slecht, dus is duur speelgoed.
   2.7
   0 10
  Verrekijkers 6.0 (3)
  0 - 48
  • Vortex Diamondback 10x42 Nieuw
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111797494.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133149158.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102463427.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135128382.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135128419.jpg
   Vortex Vortex Diamondback 10x42 Nieuw Diamondback 10x42 Nieuw Diamondback 10x42 Nieuw Uw favoriete verrekijker het Vortex Diamondback, doorstaan een compleet nieuw ontworpen en opnieuw te de 2016Diamondback. De metamorfose van biedt verbeterde functionaliteit, look en Optical systeem. Het nieuwe elegante design beschikt over lange lijnen en een kortere scharnier, zodat meer ruimte om meer gemakkelijk en stevig. De verbeterde chassis biedt nog meer sterkte in de structuur, zonder de het totale gewicht, in 3G lichter dan het origineel. Daarnaast biedt de nieuwe Diamondback heeft... (9)
   Vortex Diamondback 10x42 Nieuw
   • 00875874006430
   • 42055025
   9
   good_buy
   219 EUR
  • Vortex Diamondback 8x42 Nieuw
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111271532.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101217129.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/55883287.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/55883286.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101217132.jpg
   Vortex Vortex Diamondback 8x42 Nieuw Diamondback 8x42 Nieuw Diamondback 8x42 Nieuw Vortex Optics Diamondback 8x42. Diepte: 127 mm, Hoogte: 149,9 mm, Gewicht: 714,4 g (6)
   Vortex Diamondback 8x42 Nieuw
   • 00875874006423
   • 42055024
   8
   209 EUR
  • National Geographic 20-60x60 Spotting Scope
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111263093.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/56088392.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/124886641.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/129058665.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134720783.jpg
   National Geographic National Geographic 20-60x60 Spotting Scope 20-60x60 Spotting Scope 20-60x60 Spotting Scope In samenwerking met National Geographic heeft Bresser een zeer aantrekkelijk serie instrumenten uitgebracht waaronder deze echte natuurkijker, de National Geographic 20-60x60 Spotting Scope. (10)
   National Geographic 20-60x60 Spotting Scope
   • 04007922201672
   • 9057000
   5
   good_buy
   61.67 EUR
  • Bynolyt Bynolyt Buzzard III 10X42 SHR
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/97902765.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/81287112.jpg
   Bynolyt Bynolyt Bynolyt Buzzard III 10X42 SHR Bynolyt Buzzard III 10X42 SHR Bynolyt Buzzard III 10X42 SHR Bynolyt Buzzard III - robuuste en betrouwbare verrekijkers Bent u op zoek naar een handzame, waterdichte en robuuste verrekijker met een hoogwaardige optiek, dan bieden de dakkant-verrekijkers in Bynolyt Buzzard-serie uitkomst. Hij beschikt door de multi gecoate lenzen en in fases gecoate prisma over een kraakhelder en kleurecht beeld. Deze coating zorgt ervoor dat het licht op sublieme wijze wordt gereflecteerd en er slechts een minimum aan licht verloren gaat. Daarnaast beschikken de verrek... (18)
   Bynolyt Bynolyt Buzzard III 10X42 SHR
   • 08718754530637
   3
   most_sold
   459 EUR
  • Steiner Safari UltraSharp 10x26
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111263376.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/97900550.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102150788.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135131751.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135132026.jpg
   Steiner Steiner Safari UltraSharp 10x26 Safari UltraSharp 10x26 Safari UltraSharp 10x26 Avontuurlijke HD-verrekijker Speciaal voor de outdoorliefhebbers en echte avonturiers heeft Steiner de Safari-serie uitgebreid met de Ultrasharp-range. De optiek van de Ultrasharp is gemaakt van de beste lenzen die Steiner kan produceren op het gebied van lichttransmissie en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn de lenzen voorzien van een hoogwaardige Steiner high contrast coating voor een contrastrijk beeld. Deze dakkant verrekijker heeft een vergroting van 10x en een lensdiameter van 26 millimete... (5)
   Steiner Safari UltraSharp 10x26
   • 04015649447716
   • 00000381822123
   • 04015649447709
   • 4477
   • 623363
   • F44770910
   7
   99 EUR
  • Olympus Classic 10x50 DPS-I
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132320855.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/140157168.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133241683.jpg
   Olympus Olympus Classic 10x50 DPS-I Classic 10x50 DPS-I Classic 10x50 DPS-I De Olympus 10x50 DPS-I heeft een grote beeldhoek van 65° met een 10x vergroting zodat u optimaal de natuur om u heen kan bewonderen. Deze verrekijker is van hoge kwaliteit en heeft een rubberen afwerking zodat u veel grip heeft. (5)
   Olympus Classic 10x50 DPS-I
   • 00050332140868
   • N1240482
   7
   good_buy
   67.6 EUR
  • Konus Spotting Scope Konuspot-100 20-60x100
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111264423.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/119246687.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134720608.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134720598.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134720612.jpg
   Konus Konus Spotting Scope Konuspot-100 20-60x100 Spotting Scope Konuspot-100 20-60x100 Spotting Scope Konuspot-100 20-60x100 De Konus Spotting Scope Konuspot-100 20-60x100 is een waterdichte spotting scope voor vogel- en vliegtuigspotting. Deze spotting scope geeft dankzij het 45 graden breedbeeld, variabele zoom en het BaK-4 glas een helder en natuurgetrouw beeld. (9)
   Konus Spotting Scope Konuspot-100 20-60x100
   • 08002620071226
   • 437122
   5
   300 EUR
  • Vortex Solo 10x36
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111261266.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/119119427.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/117053054.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135130567.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135130565.jpg
   Vortex Vortex Solo 10x36 Solo 10x36 Solo 10x36 Met het Vortex Solo 10x36 Monoculair heeft u altijd een goede kijker bij de hand. Dit compacte en makkelijk mee te nemen monoculair brengt de kwaliteit dichterbij voor enthousiaste outdoor liefhebbers. Met de geïntegreerde riemclip hangt u hem eenvoudig vast aan uw riem, broek of jaszak. Van boogschutter tot backpacker, het Vortex Solo 10x36 Monoculair is voor iedereen een perfecte toevoeging aan de uitrusting. Het Vortex Solo 10x36 Monoculair heeft de volgende kenmerken: Fully multi coated l... (3)
   Vortex Solo 10x36
   • 00875874002357
   • S136
   9
   good_buy
   109 EUR
  • Steiner Safari UltraSharp 8x30
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111255087.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/107336855.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/47274468.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/100922973.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134614495.jpg
   Steiner Steiner Safari UltraSharp 8x30 Safari UltraSharp 8x30 Safari UltraSharp 8x30 Avontuurlijker HD verrekijker Speciaal voor de outdoor liefhebbers en echte avonturiers heeft Steiner de Safari serie uitgebreid met de Ultrasharp range. Deze range beschikt over alle goede eigenschappen van de Safari serie, maar isuitgebreidmet een aantal specifieke verbeteringen. De optiek van de Ultrasharp is gemaakt van de beste lenzen die Steiner kan produceren op het gebied van lichttransmissie en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn de lenzen voorzien van een hoogwaardige Steiner High contr... (4)
   Steiner Safari UltraSharp 8x30
   • 04015649440502
   • 04051378244288
   • F4405
   • 4405
   7
   190.99 EUR
  • Vortex Diamondback 8x32 Nieuw
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111271680.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/114494539.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133123277.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135132506.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135132396.jpg
   Vortex Vortex Diamondback 8x32 Nieuw Diamondback 8x32 Nieuw Diamondback 8x32 Nieuw De 8x32 Diamondback verrekijker van Vortex blinkt uit in het veld dankzij de uitzonderlijk brede 8 graden kijkhoek en 12mm eye relief. Hierdoor is deze handheld optiek ideaal voor de jacht en vogelen. (4)
   Vortex Diamondback 8x32 Nieuw
   • 00875874006409
   • 42055022
   7
   good_buy
   169 EUR
  • National Geographic 8x42 dakkant verrekijker
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102459648.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/129058856.jpg
   National Geographic National Geographic 8x42 dakkant verrekijker 8x42 dakkant verrekijker 8x42 dakkant verrekijker National Geographic 8x 42WP verrekijker - Deze waterdichte verrekijker incl. Drijver is de ideale metgezel voor wassersportler - Optische constructie: dachkant, Prisma 's uit bak 4glas, alles lens-onderwerp - Beeldhoek: 109m, stativanschlussgewinde, makkelijke mitteltrieb - Verrekijker afmetingen: 150x 1310x 55mm, gewicht: 710g - Inhoud: verrekijker, nylon draagtas, draagriem, reinigingsdoekje, okularstaubkappe, objektivstaubkappe, handleiding - 8x vergroting - Robuust, waterdichte behuizing ... (7)
   National Geographic 8x42 dakkant verrekijker
   • 04007922000596
   5
   good_buy
   108.96 EUR
  • Celestron AstroMaster Accessory Kit
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/114912853.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/95276351.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135013777.jpg
   Celestron Celestron AstroMaster Accessory Kit AstroMaster Accessory Kit AstroMaster Accessory Kit Deze set van Celestron bestaat uit speciale filters en lenzen. Alle lenzen en filters zijn voorzien van een speciale coating. (7)
   Celestron AstroMaster Accessory Kit
   • 00050234943079
   5
   69.95 EUR
  • Bresser Hunter 20x50
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111270244.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/75894019.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/58897672.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/129059160.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/75894017.jpg
   Bresser Bresser Hunter 20x50 Hunter 20x50 Hunter 20x50 Vergroting: 20x (4)
   Bresser Hunter 20x50
   • 04007922001302
   • 1152050
   6
   44.8 EUR
  • Swarovski EL 10x50 WB groen
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/115219115.jpg
   Swarovski Swarovski EL 10x50 WB groen EL 10x50 WB groen EL 10x50 WB groen Vergroting: 10x (7)
   Swarovski EL 10x50 WB groen
   • 09006325076936
   4
   2490 EUR
  • National Geographic 3x25 Nightvision
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/142918695.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/104001147.jpg
   National Geographic National Geographic 3x25 Nightvision 3x25 Nightvision 3x25 Nightvision Deze nachtkijker met digitale vergroting van 3x valt op door zijn eenvoudige hantering en robuuste constructie. Door de instelbare, geïntegreerde infraroodbelichting. Is ook een in gebruik absolute donker mogelijk. Kan ook worden gebruikt bij daglicht en bij voldoende lichtinval wordt een kleurenafbeelding weergegeven. Inhoud: nachtkijker Tas Batterijen Handleiding (5)
   National Geographic 3x25 Nightvision
   • 04007922001418
   5
   133.37 EUR
  • Nikon Monarch 7 8x42
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132393497.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133122028.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/116942767.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/124861956.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135129157.jpg
   Nikon Nikon Monarch 7 8x42 Monarch 7 8x42 Monarch 7 8x42 Verrekijker met ergonomisch ontwerp, een vergroting van 8x en een objectief met een lensdiameter van 42 mm, waarmee u moeiteloos op uw doel kunt inzoomen. (5)
   Nikon Monarch 7 8x42
   • 04571137584849
   • 00182080879698
   • 00018208087969
   • BAA785SA
   • 3915293
   5
   449 EUR
  • Konus Titanium Evo OH 8x42 WP
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/114062825.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102900143.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/46145078.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/121609116.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134693962.jpg
   Konus Konus Titanium Evo OH 8x42 WP Titanium Evo OH 8x42 WP Titanium Evo OH 8x42 WP Gebruik de Konus Titanium EVO OH 8x42 WP voor het spotten van vogels of tijdens een safari. Door de BAK-4 prisma's en de verschillende lenscoatings heb je scherp en helder beeld. Brildragers hebben een comfortabele kijkpositie door de verstelbare oculairs. Vergeet de kijker 's avonds niet mee te nemen. Dankzij de grote uittredepupil van 5,25 heb je namelijk ook tijdens de schemering een helder beeld. De behuizing heeft een rubberen bekleding en is voorzien van o-ringen. Zo ga je tijdens een r... (5)
   Konus Titanium Evo OH 8x42 WP
   • 08002620023270
   • 432327
   • 2327
   5
   79.95 EUR
  • Bresser Spezial-Astro 20x80
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111395106.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101122595.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/131395177.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134626532.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134626542.jpg
   Bresser Bresser Spezial-Astro 20x80 Spezial-Astro 20x80 Spezial-Astro 20x80 De Bresser Spezial-Astro 20x80 verrekijker is een krachtige verrekijker met een vergroting van maar liefst 20x. Hierdoor is de kijker geschikt voor astronomische waarnemingen. (5)
   Bresser Spezial-Astro 20x80
   • 04007922002897
   • 1552081
   5
   115.97 EUR
  • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132318610.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101068564.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/100936915.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102307071.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/124877871.jpg
   Olympus Olympus 10-30x25 Zoom PC I 10-30x25 Zoom PC I 10-30x25 Zoom PC I Olympus verrekijker Urban 1030x 25zoom PCI inclusief tas30x vergrotingDiameter Objectief: 25mm33m zichtveld op 1000momgeving: ca. 5mInstelbare oogafstand: 5870mmGewicht: 315g (6)
   3.8333333333333335 (2)
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I
   • 00050332134157
   • 17147
   4
   deal
   99.0000 EUR
  • Steiner SkyHawk 4.0 8x32
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133434903.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/131614828.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133138356.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/128585119.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/136138070.jpg
   Steiner Steiner SkyHawk 4.0 8x32 SkyHawk 4.0 8x32 SkyHawk 4.0 8x32 De Steiner SkyHawk 4.0 8x32 is een compacte en veelzijdige verrekijker geschikt voor vogel- en natuurliefhebbers. Dankzij de uittredepupil van 4 mm gebruik je deze kijker probleemloos in de schemering. Door het 360 graden focuswiel ben je in een handbeweging ingezoomd op een vogel in de lucht of een insect in het gras. Nauwkeurig scherpstellen kan vanaf 2 meter. Je verandert de scherpte razendsnel met het Fast Close Focus systeem. Dankzij de waterdichte behuizing gebruik je de verrekijker ond... (3)
   Steiner SkyHawk 4.0 8x32
   • 04015649004520
   • F2336
   • 2336
   6
   345 EUR
  • Vortex Viper HD 10x42 met Tas
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134816365.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/141840027.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102895753.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101159296.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111797428.jpg
   Vortex Vortex Viper HD 10x42 met Tas Viper HD 10x42 met Tas Viper HD 10x42 met Tas Als vogelspotter gebruik je de Vortex Viper HD 10x42 verrekijker vanwege het brede gezichtsveld. Hierdoor is het eenvoudiger om een vogel goed in beeld te houden. Met de 10x vergroting bekijk je grote dieren op een ruime afstand. Dit maakt de verrekijker ook geschikt voor bijvoorbeeld safari. Je gebruikt de kijker op donkere locaties zoals een dichtbegroeid bos dankzij de grote objectiefopening van 42mm. Hierdoor valt er veel licht in de verrekijker. De body is waterdicht doordat hij gevuld i... (3)
   Vortex Viper HD 10x42 met Tas
   • 00875874003385
   • 00875874009073
   • 42025017
   • VPR-4210-HD
   6
   good_buy
   559 EUR
  • Steiner BluHorizons 10x26
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/142777727.jpg
   Steiner Steiner BluHorizons 10x26 BluHorizons 10x26 BluHorizons 10x26 Größe:10x26 BLUHORIZONS mit Autobright Technologie das ist ein Lichtschutzfaktor für die Augen. Speziell für alle Outdoor-Abenteurer konzipiert, passt das BLUHORIZONS nicht nur in nahezu jede Hosentasche, ist ein Leichtgewicht und zudem extrem robust. Als weltweit erstes und einziges Fernglas hat es phototrope Linsen. Das bedeutet, es passt sich automatisch den Lichtverhältnissen an, so dass Sie auch bei grellem Sonnenschein oder Lichtreflexionen immer optimale Sicht haben. Denn kaum etwas i... (5)
   Steiner BluHorizons 10x26
   • 04015649003516
   4
   199 EUR
  • Swarovski SLC 10x42 WB
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/116350099.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101073209.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/128823232.jpg
   Swarovski Swarovski SLC 10x42 WB SLC 10x42 WB SLC 10x42 WB De Swarovski SLC 10x42 WB is de ideale verrekijker voor lange observatietochten, zowel overdag als in de schemering. Dankzij het ergonomische productdesign bent u gegarandeerd van een perfect draag- en kijkcomfort. (5)
   Swarovski SLC 10x42 WB
   • 09006325075984
   4
   1600 EUR
  • Steiner Navigator Pro 7x50
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111265065.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102459147.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102556390.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132973688.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134785225.jpg
   Steiner Steiner Navigator Pro 7x50 Navigator Pro 7x50 Navigator Pro 7x50 De Steiner Navigator Pro 7x50 is geschikt voor op het water. Stel de lenzen voordat je vertrekt scherp en je hebt continu goed zicht vanaf 20 meter. Hoef je je daar onderweg geen zorgen meer om te maken. Ook als je graag in de schemering vaart, kun je de kijker goed gebruiken. Door de uittredepupil van 7,1 mm valt er voldoende licht op je oog. De rubberen behuizing geeft grip, ook als de kijker vochtig is. Glipt hij toch uit je handen? Geen nood, hij is waterdicht tot 5 meter diepte. (2)
   Steiner Navigator Pro 7x50
   • 04015649000737
   • 7655
   • 4475975
   • F7655
   8
   342.53 EUR
  • Bresser Spotting Scope Pirsch 20-60x80
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111276212.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102323692.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134720513.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134720335.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134720338.jpg
   Bresser Bresser Spotting Scope Pirsch 20-60x80 Spotting Scope Pirsch 20-60x80 Spotting Scope Pirsch 20-60x80 Bresser Pirsch WP 20-60x80 spotting scope De nieuwe Pirsch spotting scopes zijn perfect voor de prijsbewuste natuurliefhebber. Deze kijker is voorzien van een volledige multi-coating en grote 80 millimeter optiek welke zelfs bij moeilijke lichtcondities hoge vergrotingen mogelijk maakt. Je kunt gemakkelijk switchen en inzoomen tussen een minimale vergroting van 20x tot maximaal 80x. De Bresser heeft een lens van 80 millimeter hetgeen meer dan voldoende is voor het goed observeren van vogels, ... (4)
   Bresser Spotting Scope Pirsch 20-60x80
   • 04007922151144
   • 4321500
   5
   deal
   299.0000 EUR
  • National Geographic 10x50 verrekijker Porro Zwart
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/23912327.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/105347133.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/140000657.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101122630.jpg
   National Geographic National Geographic 10x50 verrekijker Porro Zwart 10x50 verrekijker Porro Zwart 10x50 verrekijker Porro Zwart De National Geographic 10x50 Verrekijker Porro is een uitstekende verrekijker die bij uitstek geschikt is voor het spotten van vogels en voor natuurobservaties. (5)
   National Geographic 10x50 verrekijker Porro Zwart
   • 04007922201399
   • 9056000
   4
   44.99 EUR
  • Bushnell Forge 8x42
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/142429356.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133696656.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134289216.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133911722.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134309803.jpg
   Bushnell Bushnell Forge 8x42 Forge 8x42 Forge 8x42 Bushnell Forge 8x42 terrain roof prism is een verrekijker met hoogwaardige kleuren, resolutie en contrast. De verrekijker heeft bovendien een EXO Barrier Protection coating, is waterdicht en presteert ook goed bij laag licht. Een aanrader voor wie er vaak op uit trekt. (4)
   Bushnell Forge 8x42
   • 00029757002877
   • 18BF842T
   5
   539 EUR
  • Steiner SkyHawk 4.0 8x42
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/131457218.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/131614831.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133130979.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/136138071.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/136138075.jpg
   Steiner Steiner SkyHawk 4.0 8x42 SkyHawk 4.0 8x42 SkyHawk 4.0 8x42 De Steiner SkyHawk 4.0 8x42 is een midden formaat compacte, lichte en veelzijdige verrekijker, die perfect is voor wie er graag op uit gaat in de natuur. De kijker is te gebruiken voor het spotten van vogels, maar ook van allerlei wild. Dankzij de unieke Steiner eigenschappen presteert de SkyHawk 4.0 8x42 uitstekend onder alle omstandigheden! Deze Steiner kijker garandeert een ongekende beeldkwaliteit en de extreme duurzaamheid die we van Steiner verrekijkers gewend zijn. Steiner SkyHawk 4.0 ... (2)
   Steiner SkyHawk 4.0 8x42
   • 04015649004544
   • F2338
   • 2338
   7
   deal
   429.0000 EUR
  • Bresser 1877400 verrekijker Zwart, Blauw
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/42181992.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/129058976.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101189419.jpg
   Bresser Bresser 1877400 verrekijker Zwart, Blauw 1877400 verrekijker Zwart, Blauw 1877400 verrekijker Zwart, Blauw Deze digitale nachtkijker beschikt over een opnamemogelijkheid en maakt het mogelijk om de waarneming op foto of film vast te leggen. (7)
   Bresser 1877400 verrekijker Zwart, Blauw
   • 04007922012247
   • 1877400
   3
   107.32 EUR
  • Vortex Viper HD 20-60x85 Spotting Scope
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/140715499.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134319632.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102569448.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/121622131.jpg
   Vortex Vortex Viper HD 20-60x85 Spotting Scope Viper HD 20-60x85 Spotting Scope Viper HD 20-60x85 Spotting Scope De Vortex Viper HD 20-60x85 Spotting Scope is een kijker van zeer hoge kwaliteit. Deze spotting scope is perfect voor tijdens de jacht of om de natuur op een afstand te bekijken. (4)
   Vortex Viper HD 20-60x85 Spotting Scope
   • 00875874002029
   4
   999 EUR
  • Bushnell 10x 42mm L SERIES verrekijker Dak Zwart
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/47153940.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101817070.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/122029992.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/47153941.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111346331.jpg
   Bushnell Bushnell 10x 42mm L SERIES verrekijker Dak Zwart 10x 42mm L SERIES verrekijker Dak Zwart 10x 42mm L SERIES verrekijker Dak Zwart Deze verrekijker behoort tot de Legend serie van Bushnell. De vergrotingsfactor van 10 en het gezichtsveld van 113 meter maken de kijker uitermate geschikt voor reizen en safari's. (4)
   Bushnell 10x 42mm L SERIES verrekijker Dak Zwart
   • 00029757991041
   • 199104
   • 18199104
   4
   499 EUR
  • Bushnell Forge 10x42
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/142429358.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134289211.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/135230649.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133911721.jpg
   Bushnell Bushnell Forge 10x42 Forge 10x42 Forge 10x42 Vergroting: 10x (2)
   Bushnell Forge 10x42
   • 00029757002884
   • 18BF1042T
   6
   559 EUR
  • Nikon PROSTAFF 5 Field Scope 60 A
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/140016366.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133131826.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/109739552.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/113295148.jpg
   Nikon Nikon PROSTAFF 5 Field Scope 60 A PROSTAFF 5 Field Scope 60 A PROSTAFF 5 Field Scope 60 A Objectiefdiameter 60mm (3)
   Nikon PROSTAFF 5 Field Scope 60 A
   • 00018208087778
   • 04571137584603
   • BDA323FA
   5
   229 EUR
  • Steiner Ranger Xtreme 10x42 verrekijker
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132966205.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/81286183.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132966186.jpg
   Steiner Steiner Ranger Xtreme 10x42 verrekijker Ranger Xtreme 10x42 verrekijker Ranger Xtreme 10x42 verrekijker High Contrast Optics & Fast Close Focus De High Contrast Optics van deze kijker zijn perfect voor liefhebbers van de natuur. De kijker levert fantastische, heldere beelden met hoog contrast en een natuurlijk kleurweergave. Met zijn 10x vergoting en scherpe contouren is de Ranger Xtreme 10x42 speciaal gemaakt voor gedetailleerde observaties op grote afstanden. Alle lenzen en prismas zijn met uiterste precisie geproduceerd en voorzien van een speciale coating. Met het extra grote focus-wiel kun... (3)
   Steiner Ranger Xtreme 10x42 verrekijker
   • 04015649000591
   • 12189808
   5
   497.26 EUR
  • Swarovski EL 10x42 W B verrekijker Groen
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132992766.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/103575397.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/97907675.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132992757.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132992764.jpg
   Swarovski Swarovski EL 10x42 W B verrekijker Groen EL 10x42 W B verrekijker Groen EL 10x42 W B verrekijker Groen Vergroting: 10x (3)
   Swarovski EL 10x42 W B verrekijker Groen
   • 00708026342103
   • 09006325076905
   • 9006325076905
   5
   2345 EUR
  • Bushnell Trophy 10x42 - Groen
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/122630131.jpg
   Bushnell Bushnell Trophy 10x42 - Groen Trophy 10x42 - Groen Trophy 10x42 - Groen De Bushnell 10X42 Trophy 2016 Green is een verrekijker die u in alle weersomstandigheden kunt gebruiken. De kijker is voorzien van meerdere coatings om de meest heldere beelden en realistische kleuren te produceren. (6)
   Bushnell Trophy 10x42 - Groen
   • 00029757334213
   3
   199 EUR
  • Bresser Hunter 10x50 Porro
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/113911107.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102446600.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/100757145.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137796278.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134614607.jpg
   Bresser Bresser Hunter 10x50 Porro Hunter 10x50 Porro Hunter 10x50 Porro Bresser 10x50 Hunter (2)
   Bresser Hunter 10x50 Porro
   • 04007922141466
   • 1151050
   6
   42.99 EUR
  • Bresser Condor 10x42 nieuw
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/131730577.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/131471099.jpg
   Bresser Bresser Condor 10x42 nieuw Condor 10x42 nieuw Condor 10x42 nieuw Vergroting: 10x (5)
   Bresser Condor 10x42 nieuw
   • 04007922040745
   3
   179 EUR
  • Vortex Solo 8x36
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111267043.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/119120140.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/140335515.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/117076083.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111346865.jpg
   Vortex Vortex Solo 8x36 Solo 8x36 Solo 8x36 VORTEX Solo monokulare De Vortex Solo is een super lichtgewicht en zeer handzaam monokular, dat men in elke situatie daarbij kan hebben. (1)
   Vortex Solo 8x36
   • 00875874002340
   • 875874002340
   • 42083608
   • S836
   9
   good_buy
   99.95 EUR
  • Fujifilm KF 8x32H
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133505236.jpg
   Fujifilm Fujifilm KF 8x32H KF 8x32H KF 8x32H De Fujifilm KF 8x32H is een dakkant verrekijker die dankzij de aluminium behuizing met een schokbestendige laag van hoge kwaliteit en een goede antislip grip uitstekend bestand tegen veelvuldig buitengebruik. (3)
   Fujifilm KF 8x32H
   • 04547410344516
   4
   409 EUR
  • Celestron SkyMaster 15x70 verrekijker BaK-4 Grijs
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102671269.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/104000540.jpg
   Celestron Celestron SkyMaster 15x70 verrekijker BaK-4 Grijs SkyMaster 15x70 verrekijker BaK-4 Grijs SkyMaster 15x70 verrekijker BaK-4 Grijs Unieke verrekijker De Celestron SkyMaster 15x70 is een van de unieke verrekijkers van Celestron met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De verrekijker is voorzien van een multi-coated lens met een diameter van 70 millimeter zodat de verrekijker genoeg licht opvangt om zelfs tijdens schemer of in het donker te gebruiken. Met een vergroting van 15 keer is de verrekijker tevens zeer geschikt voor vogelspotten, vliegtuig spotten of het bekijken van landschappen. Eigenschappen De lenzen zijn... (3)
   Celestron SkyMaster 15x70 verrekijker BaK-4 Grijs
   • 00050234710091
   • 08859094947287
   • 05554442249169
   • 71009
   4
   110 EUR
  • Canon 15x50 IS AW
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132376281.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/117982809.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/121603207.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111343849.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134610909.jpg
   Canon Canon 15x50 IS AW 15x50 IS AW 15x50 IS AW Canon 15x 50is AW (3)
   Canon 15x50 IS AW
   • 08714574963853
   • 04960999302140
   • 08714574963716
   • 4625A015AA
   • 4625A015
   4
   899 EUR
  • Bresser Hunter 7x50 Porro
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111255948.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102321746.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137796277.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101508933.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134619421.jpg
   Bresser Bresser Hunter 7x50 Porro Hunter 7x50 Porro Hunter 7x50 Porro Bresser Hunter 7x50 De Bresser Hunter 7x50 is een uitwerking van het traditionele ZCF Zeiss ontwerp, het is up-to-date gemaakt door middel van moderne styling en materialen. Het geheel wordt samen gebracht in een zeer betaalbaar pakket. Centrale scherpstelling De Hunter 7x50 wordt gemakkelijk scherp gesteld door het in het midden gelegen scherpstelwiel. Daarnaast wordt de verrekijker geleverd met een rubberen omhulsel dat extra bescherming biedt. Ook te monteren op een statief De kijker is oo... (3)
   Bresser Hunter 7x50 Porro
   • 04007922141459
   • 1150750
   • 11-50750
   4
   41.16 EUR
  • National Geographic 114/500 Compact Telescoop Dobson
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/142955746.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102517574.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/129059298.jpg
   National Geographic National Geographic 114/500 Compact Telescoop Dobson 114/500 Compact Telescoop Dobson 114/500 Compact Telescoop Dobson De National Geographic 114/500 Compact Telescoop Dobson is een perfecte beginners telescoop die u op een tafel kan plaatsen om de sterrenhemel te bekijken. (3)
   National Geographic 114/500 Compact Telescoop Dobson
   • 04007922000374
   4
   117.14 EUR
  • Vortex Razor HD 27-60x85 WA Spotting Scope
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102465604.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/140281305.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/100726561.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/124899012.jpg
   Vortex Vortex Razor HD 27-60x85 WA Spotting Scope Razor HD 27-60x85 WA Spotting Scope Razor HD 27-60x85 WA Spotting Scope De Vortex Razor HD 27-60x85WA is één van de beste spotting scopes in de markt. De spotting scope beschikt over een uitstekend 3-delig lenssysteem, dat high definition (HD) beelden levert over het volledige zichtveld. Deze gevanceerde lenstechnologie zorgt ervoor dat er zo goed als geen kleurvertekening optreed. (3)
   Vortex Razor HD 27-60x85 WA Spotting Scope
   • 00875874006324
   4
   1799 EUR
  • Bresser Hunter 10x25 Dakkant
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/113911106.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/126009967.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102540652.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/126009974.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102540651.jpg
   Bresser Bresser Hunter 10x25 Dakkant Hunter 10x25 Dakkant Hunter 10x25 Dakkant Bresser Hunter 10x25 De Bresser Hunter (10x25) is een compacte verrekijker die ideaal is voor elke gelegenheid. Het lichte gewicht en het opvouwbare ontwerp zorgen ervoor dat deze krachtige dakkant verrekijker makkelijk meegenomen kan worden. Instelbare oogstukken en rubberen bekleding De Bresser Hunter 10x25 stelt je door de volledigdioptrisch instelbare oogstukkenin staat om de verrekijker aan je individuele gezichtsvermogen aan te passen. De behuizing en de buizen hebben een rubberen omhul... (3)
   Bresser Hunter 10x25 Dakkant
   • 04007922141404
   • 04007922143453
   • 11-11025
   • 1111025
   4
   24.99 EUR
  • Celestron Astro Fi 5 Schmidt-Cassegrain catadioptrische telescoop
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106840399.jpg
   Celestron Celestron Astro Fi 5 Schmidt-Cassegrain catadioptrische telescoop Astro Fi 5 Schmidt-Cassegrain catadioptrische telescoop Astro Fi 5 Schmidt-Cassegrain catadioptrische telescoop Celestron Schmidt Cassegrain Teleskop Astro FI 127mm Steuern Sie Ihre Astro FI 127durch ihren integrierten WLAN-Verbindung und der App gratuíta SkyPortal App erhältlich für Android und iOS Geräte. Dank dem Astro FI erstellt Ihr eigenes WiFi Netzwerk verbinden, können Sie das auch in Gebieten mit wenig oder gar keinen. Das Schmidt Cassegrain Teleskop Astro FI mit den kompletten mehrere Beschichtungen Ihrer Objektive bieten Ihnen Bilder von Mond, Planeten, Nebel und vieles mehr, mit eine hochwe... (7)
   Celestron Astro Fi 5 Schmidt-Cassegrain catadioptrische telescoop
   • 00050234222044
   2
   552.61 EUR
  • Barr & Stroud Sahara 8x42
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111308029.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/107771452.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134725549.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134725536.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134725565.jpg
   Barr & Stroud Barr & Stroud Sahara 8x42 Sahara 8x42 Sahara 8x42 Robuuste verrekijker met 8x vergroting De Barr & Stroud Sahara FMC (Fully Multi Coated) 8x42 is de ideale reispartner voor de natuurliefhebber. Deze dakkant verrekijker heeft een vergroting van 8x en een mooi breed blikveld: 129 meter breedte op een afstand van 1000 meter. Daarnaast kun je al scherpstellen vanaf 1,9 meter. Met een compacte verrekijker als deze, met geen extreem hoge vergroting, heb je bovendien minder last van trillingen dan bij bijvoorbeeld een spotting scope. Zo is de vluch... (2)
   Barr & Stroud Sahara 8x42
   • 05060141400188
   • 70103
   • 21600842
   5
   119 EUR
  2 23
  • Quick filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • Extra zoom DEFAULT
    • vergroting_10
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Nikon DEFAULT
    • nikon
   • Swarovski DEFAULT
    • swarovski
   • Waterdicht DEFAULT
    • ja
  • Merk (brand):
  • Wat is je budget? (price):
   • < €100 Goedkope verrekijker (budget)
   • €100 - €150 (low)
   • €150 - €300 (medium)
   • > €300 (high)
  • Varianten (group):
   • Braun Photo Technik (braun_photo_technik)
   • Bresser Condor (bresser_condor)
   • Bresser Corvette (bresser_corvette)
   • Bresser Hunter (bresser_hunter)
   • Bresser Junior (bresser_junior)
   • Bresser Messier (bresser_messier)
   • Bresser Montana (bresser_montana)
   • Bresser Spektar (bresser_spektar)
   • Bresser Topas (bresser_topas)
   • Bresser Travel (bresser_travel)
   • Bushnell Excursion (bushnell_excursion)
   • Bushnell H2O (bushnell_h2o)
   • Bushnell Legacy (bushnell_legacy)
   • Bushnell Legend Ultra HD (bushnell_legend_ultra_hd)
   • Bushnell Natureview (bushnell_natureview)
   • Bushnell Powerview (bushnell_powerview)
   • Bushnell Trophy XLT (bushnell_trophy_xlt)
   • Helios Fieldmaster (helios_fieldmaster)
   • Leica Geovid (leica_geovid)
   • Leica Trinovid (leica_trinovid)
   • Leica Ultravid (leica_ultravid)
   • Nikon 4x10 DCF (nikon_4x10_dcf)
   • Nikon Action EX (nikon_action_ex)
   • Nikon Aculon (nikon_aculon)
   • Nikon Aculon T51 10x24 (nikon_aculon_t51_10x24)
   • Nikon Aculon W10 (nikon_aculon_w10)
   • Nikon Monarch (nikon_monarch)
   • Nikon Prostaff (nikon_prostaff)
   • Nikon Sportstar EX (nikon_sportstar_ex)
   • Olympus 8x21 RC II (olympus_8x21_rc_ii)
   • Olympus 10x21 (olympus_10x21)
   • Pentax Jupiter (pentax_jupiter)
   • Pentax Papilio (pentax_papilio)
   • Pentax SD (pentax_sd)
   • Pentax SP (pentax_sp)
   • Pentax UCF (pentax_ucf)
   • Pentax UP (pentax_up)
   • Pentax ZD (pentax_zd)
   • Steiner Navigator Pro (steiner_navigator_pro)
   • Steiner Ranger (steiner_ranger)
   • Steiner SkyHawk (steiner_skyhawk)
   • Steiner Ultrasharp (steiner_ultrasharp)
   • Steiner Wildlife (steiner_wildlife)
   • Swarovski CL Companion (swarovski_cl_companion)
   • Swarovski CL Pocket (swarovski_cl_pocket)
   • Swarovski EL (swarovski_el)
   • Swarovski SLC (swarovski_slc)
   • Tasco 10x25 (tasco_10x25)
   • Vanguard Orros (vanguard_orros)
   • Vortex Diamondback (vortex_diamondback)
   • Vortex Razor HD (vortex_razor_hd)
   • Vortex Solo (vortex_solo)
   • Vortex Viper HD (vortex_viper_hd)
   • Zeiss Conquest HD (zeiss_conquest_hd)
   • Zeiss Terra (zeiss_terra)
   • Zeiss Victory (zeiss_victory)
   • Zeiss Victory Pocket (zeiss_victory_pocket)
  • Prismatype (prismatype):
  • Lensdiameter (diameter_lens):
   • < 25 mm (diameter_lens_25)
   • 25 mm - 38 mm (diameter_lens_25_38)
   • 38 mm - 42 mm (diameter_lens_38_42)
   • ≥ 42 mm (diameter_lens_42)
  • Vergroting (vergroting):
   • <8X (vergroting_8)
   • 8 - 10X (vergroting_8_10)
   • >10X (vergroting_10)
  • Grootte pupiluittrede (exit_pupil):
   • < 3 mm (exit_pupil_3)
   • 3 mm - 4 mm (exit_pupil_3_4)
   • 4 mm - 5 mm (exit_pupil_4_5)
   • ≥ 5 mm (exit_pupil_5)
  • Helderheid (helderheid):
   • < 6 cd/m² (helderheid_6)
   • 6 cd/m² - 16 cd/m² (helderheid_6_16)
   • 16 cd/m² - 21 cd/m² (helderheid_16_21)
   • ≥ 21 cd/m² (helderheid_21)
  • Gezichtsveld (gezichtsveld):
   • < 10 ° (gezichtsveld_10)
   • 10 ° - 50 ° (gezichtsveld_10_50)
   • 50 ° - 60 ° (gezichtsveld_50_60)
   • ≥ 60 ° (gezichtsveld_60)
  • Gezichtsveld (op 1000 m) (gezichtsveld_op_1000_m_):
   • < 100 m (gezichtsveld_op_1000_m__100)
   • 100 m - 110 m (gezichtsveld_op_1000_m__100_110)
   • 110 m - 125 m (gezichtsveld_op_1000_m__110_130)
   • ≥ 125 m (gezichtsveld_op_1000_m__130)
  • Kleur (kleur):
   • Beige (beige)
   • Blauw (blauw)
   • Bruin (bruin)
   • Geel (geel)
   • Goud (goud)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Multi (multi)
   • Oranje (oranje)
   • Paars (paars)
   • Print (print)
   • Rood (rood)
   • Roze (roze)
   • Transparant (transparant)
   • Turquoise (turquoise)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
   • Zwart/Wit (zwart_wit)
  • Oogafstand (oogafstand):
   • < 14 mm (oogafstand_14)
   • 14 mm - 16 mm (oogafstand_14_16)
   • 16 mm - 18 mm (oogafstand_16_18)
   • ≥ 18 mm (oogafstand_18)
  • Focus systeem (focus):
   • Centraal (centrale_focus)
   • Handmatig (handmatige_focus)
  • Waterdicht (waterdicht):
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • partner@vergelijk.nl