x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
x Categorieën
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • vergelijk.nl
  Word lid
  %
  Bespaar geld met onze speciale deals
  Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt
  Gratis inschrijven
  Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er verrekijkers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  verrekijker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  verrekijker kopen

  • Algemene informatie

   De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

   Verrekijker
   Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

   Objectief en oculair
   De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

   Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

   Gewicht en weerbestendigheid
   Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

  • Veelgestelde vragen


   Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
   Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

  • Verklarende woordenlijst

   Beeldhoek
   De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Beeldveld
   De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Coating
   Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

   Diameter
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

   Dioptriecorrectie
   Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

   Helderheid
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.


   Lenskwaliteit

   De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

   Schemerindex
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Schijnbare beeldhoek
   Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

   Vergroting
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

   Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

   • Superlicht Deze verrekijkers zijn extra makkelijk mee te nemen.
   • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
   • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
   • Bushnell Bushnell maakt professionele verrekijkers voor verschillende toepassingen.
   • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
   • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
   • Waterdicht Deze verrekijkers zijn waterdicht.
   • Groen Groene verrekijkers bieden extra schutkleur.
   • Zwart Zwarte verrekijkers zijn neutraal van kleur.
  Verrekijkers 6.0 (3)
  0 - 48
  • Olympus 10x50 DPS-I Porro Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/olympus-10x50-dps-i-4950934.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/6/olympus-10x50-dps-i-17825226.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/2/olympus-10x50-dps-i-17865342.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/7/olympus-10x50-dps-i-18518647.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/7/olympus-10x50-dps-i-24640527.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/olympus-10x50-dps-i-4950934.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8zLzQvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS00OTUwOTM0LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/6/olympus-10x50-dps-i-17825226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8yLzYvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0xNzgyNTIyNi5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/2/olympus-10x50-dps-i-17865342.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy80LzIvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0xNzg2NTM0Mi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/7/olympus-10x50-dps-i-18518647.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80Lzcvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0xODUxODY0Ny5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/7/olympus-10x50-dps-i-24640527.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzcvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0yNDY0MDUyNy5qcGc=
   Olympus 10x50 DPS-I Porro Zwart verrekijker (5)
   Olympus 10x50 DPS-I Porro Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Bynolyt Stork 8x42
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/6/bynolyt-stork-8x42-33814726.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNzI3ODE/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/0/bynolyt-stork-8x42-50695900.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/3/bynolyt-stork-8x42-68199583.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/6/bynolyt-stork-8x42-33814726.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNzI3ODE/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/0/bynolyt-stork-8x42-50695900.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8wLzAvYnlub2x5dC1zdG9yay04eDQyLTUwNjk1OTAwLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/3/bynolyt-stork-8x42-68199583.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS84LzMvYnlub2x5dC1zdG9yay04eDQyLTY4MTk5NTgzLmpwZw==
   Bynolyt Stork 8x42 (4)
   Bynolyt Stork 8x42
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Bushnell H2O 8x 42mm
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/9/bushnell-8-x-42-h20-16119079.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/4/bushnell-h2o-8x-42mm-20809414.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/1/bushnell-h2o-8x-42mm-21000151.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/9/bushnell-8-x-42-h20-16119079.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC83LzkvYnVzaG5lbGwtOC14LTQyLWgyMC0xNjExOTA3OS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/4/bushnell-h2o-8x-42mm-20809414.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzQvYnVzaG5lbGwtaDJvLTh4LTQybW0tMjA4MDk0MTQuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/1/bushnell-h2o-8x-42mm-21000151.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS81LzEvYnVzaG5lbGwtaDJvLTh4LTQybW0tMjEwMDAxNTEuanBn
   Bushnell H2O 8x 42mm (4)
   Bushnell H2O 8x 42mm
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   137, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   137, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Olympus 8x40 DPS I Porro Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/8/olympus-8x40-dps-i-18518648.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/2/olympus-8x40-dps-i-24585602.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/8/olympus-8x40-dps-i-18518648.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80Lzgvb2x5bXB1cy04eDQwLWRwcy1pLTE4NTE4NjQ4LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/2/olympus-8x40-dps-i-24585602.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8wLzIvb2x5bXB1cy04eDQwLWRwcy1pLTI0NTg1NjAyLmpwZw==
   Olympus 8x40 DPS I Porro Zwart verrekijker (2)
   Olympus 8x40 DPS I Porro Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Olympus 10x42 EXPS I Porro Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/8/7/olympus-10x42-exps-i-2631687.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/1/7/olympus-10x42-exps-i-14958617.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/1/3/olympus-10x42-exps-i-14983313.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/8/olympus-10x42-exps-i-17645208.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/0/olympus-10x42-exps-i-17825220.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/6/olympus-10x42-exps-i-18518646.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/4/olympus-10x42-exps-i-24585644.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/1/4/olympus-10x42-exps-i-14983314.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/8/7/olympus-10x42-exps-i-2631687.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi84Lzcvb2x5bXB1cy0xMHg0Mi1leHBzLWktMjYzMTY4Ny5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/1/7/olympus-10x42-exps-i-14958617.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8xLzcvb2x5bXB1cy0xMHg0Mi1leHBzLWktMTQ5NTg2MTcuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/1/3/olympus-10x42-exps-i-14983313.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy8xLzMvb2x5bXB1cy0xMHg0Mi1leHBzLWktMTQ5ODMzMTMuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/8/olympus-10x42-exps-i-17645208.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzgvb2x5bXB1cy0xMHg0Mi1leHBzLWktMTc2NDUyMDguanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/0/olympus-10x42-exps-i-17825220.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8yLzAvb2x5bXB1cy0xMHg0Mi1leHBzLWktMTc4MjUyMjAuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/6/olympus-10x42-exps-i-18518646.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzYvb2x5bXB1cy0xMHg0Mi1leHBzLWktMTg1MTg2NDYuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/4/olympus-10x42-exps-i-24585644.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi80LzQvb2x5bXB1cy0xMHg0Mi1leHBzLWktMjQ1ODU2NDQuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/1/4/olympus-10x42-exps-i-14983314.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy8xLzQvb2x5bXB1cy0xMHg0Mi1leHBzLWktMTQ5ODMzMTQuanBn
   Olympus 10x42 EXPS I Porro Zwart verrekijker (6)
   Olympus 10x42 EXPS I Porro Zwart verrekijker
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
   most_sold
  • Bushnell Excursion HD 10 x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/0/bushnell-excursion-hd-10x-42mm-40080470.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/1/bushnell-excursion-hd-10x-42mm-40080471.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/0/bushnell-excursion-hd-10x-42mm-40080470.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC83LzAvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTEweC00Mm1tLTQwMDgwNDcwLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/1/bushnell-excursion-hd-10x-42mm-40080471.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC83LzEvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTEweC00Mm1tLTQwMDgwNDcxLmpwZw==
   Bushnell Excursion HD 10 x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker (2)
   Bushnell Excursion HD 10 x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker
   Conrad Conrad
   8.506863527625391 (786)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   279, ? (offer_sdt_unknown)
   Conrad Conrad
   8.506863527625391 (786)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   279, ? (offer_sdt_unknown)
   4
   good_buy
  • Nikon Aculon A211 7x50 Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/1/nikon-aculon-a211-7x50-20429611.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/1/nikon-aculon-a211-7x50-24808641.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/1/nikon-aculon-a211-7x50-20429611.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzEvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtN3g1MC0yMDQyOTYxMS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/1/nikon-aculon-a211-7x50-24808641.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzEvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtN3g1MC0yNDgwODY0MS5qcGc=
   Nikon Aculon A211 7x50 Zwart verrekijker (2)
   Nikon Aculon A211 7x50 Zwart verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.073752214830051 (929)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.073752214830051 (929)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Bushnell 10X42 Powerview Zwart
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/4/bushnell-10-x-42-powerview-16236654.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/4/bushnell-10-x-42-powerview-16236654.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzQvYnVzaG5lbGwtMTAteC00Mi1wb3dlcnZpZXctMTYyMzY2NTQuanBn
   Bushnell 10X42 Powerview Zwart (5)
   Bushnell 10X42 Powerview Zwart
   Wehkamp Wehkamp
   8.325700535123284 (525)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   117, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.325700535123284 (525)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   117, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Bynolyt Sparrow WPR 8x42
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/4/bynolyt-sparrow-wpr-8x42-34898544.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNzM4MzI/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/8/bynolyt-sparrow-wpr-8x42-55295688.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/6/8/bynolyt-sparrow-wpr-8x42-66542368.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/4/bynolyt-sparrow-wpr-8x42-34898544.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNzM4MzI/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/8/bynolyt-sparrow-wpr-8x42-55295688.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi84LzgvYnlub2x5dC1zcGFycm93LXdwci04eDQyLTU1Mjk1Njg4LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/6/8/bynolyt-sparrow-wpr-8x42-66542368.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy82LzgvYnlub2x5dC1zcGFycm93LXdwci04eDQyLTY2NTQyMzY4LmpwZw==
   Bynolyt Sparrow WPR 8x42 (3)
   Bynolyt Sparrow WPR 8x42
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Bushnell M Series 8x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/8/bushnell-m-series-8x-42mm-39279878.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/4/5/bushnell-m-series-8x-42mm-41837545.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/4/6/bushnell-m-series-8x-42mm-41837546.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/8/bushnell-m-series-8x-42mm-39279878.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC83LzgvYnVzaG5lbGwtbS1zZXJpZXMtOHgtNDJtbS0zOTI3OTg3OC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/4/5/bushnell-m-series-8x-42mm-41837545.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS80LzUvYnVzaG5lbGwtbS1zZXJpZXMtOHgtNDJtbS00MTgzNzU0NS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/4/6/bushnell-m-series-8x-42mm-41837546.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS80LzYvYnVzaG5lbGwtbS1zZXJpZXMtOHgtNDJtbS00MTgzNzU0Ni5qcGc=
   Bushnell M Series 8x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker (3)
   Bushnell M Series 8x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   436, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   436, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Pentax PAPILIO II 8.5x21 BaK-4 Porro Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894311.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894312.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/9/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595539.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/0/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595540.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595541.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595542.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595543.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894311.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzEvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTMzODk0MzExLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894312.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzIvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTMzODk0MzEyLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/9/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595539.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzkvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTM5LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/0/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595540.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzAvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQwLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595541.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzEvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQxLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzIvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQyLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595543.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzMvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQzLmpwZw==
   Pentax PAPILIO II 8.5x21 BaK-4 Porro Zwart verrekijker (3)
   Pentax PAPILIO II 8.5x21 BaK-4 Porro Zwart verrekijker
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Bushnell L Series 8x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/2/8/bushnell-l-series-8x-42mm-39289728.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/2/6/bushnell-l-series-8x-42mm-41837526.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/2/7/bushnell-l-series-8x-42mm-41837527.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/2/8/bushnell-l-series-8x-42mm-39289728.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8yLzgvYnVzaG5lbGwtbC1zZXJpZXMtOHgtNDJtbS0zOTI4OTcyOC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/2/6/bushnell-l-series-8x-42mm-41837526.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8yLzYvYnVzaG5lbGwtbC1zZXJpZXMtOHgtNDJtbS00MTgzNzUyNi5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/2/7/bushnell-l-series-8x-42mm-41837527.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8yLzcvYnVzaG5lbGwtbC1zZXJpZXMtOHgtNDJtbS00MTgzNzUyNy5qcGc=
   Bushnell L Series 8x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker (5)
   Bushnell L Series 8x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   337, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   337, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Tasco 9x63 Essentials Porro verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/5/3/tasco-9x63-essentials-porro-verrekijker-79744453.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/8/7/tasco-9x63-essentials-porro-verrekijker-79905287.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/5/tasco-9x63-essentials-porro-verrekijker-85286935.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/1/tasco-9x63-essentials-porro-verrekijker-86382231.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/5/3/tasco-9x63-essentials-porro-verrekijker-79744453.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC81LzMvdGFzY28tOXg2My1lc3NlbnRpYWxzLXBvcnJvLXZlcnJla2lqa2VyLTc5NzQ0NDUzLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/8/7/tasco-9x63-essentials-porro-verrekijker-79905287.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi84LzcvdGFzY28tOXg2My1lc3NlbnRpYWxzLXBvcnJvLXZlcnJla2lqa2VyLTc5OTA1Mjg3LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/5/tasco-9x63-essentials-porro-verrekijker-85286935.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzUvdGFzY28tOXg2My1lc3NlbnRpYWxzLXBvcnJvLXZlcnJla2lqa2VyLTg1Mjg2OTM1LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/1/tasco-9x63-essentials-porro-verrekijker-86382231.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi8zLzEvdGFzY28tOXg2My1lc3NlbnRpYWxzLXBvcnJvLXZlcnJla2lqa2VyLTg2MzgyMjMxLmpwZw==
   Tasco 9x63 Essentials Porro verrekijker (2)
   Tasco 9x63 Essentials Porro verrekijker
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.195801958768032 (445)
   89.99, 6d (offer_sdt_6_days)
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.195801958768032 (445)
   89.99, 6d (offer_sdt_6_days)
   3
   good_buy
  • Steiner Navigator Pro 7x50 Kompas Z2
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/7/6/steiner-navigator-pro-7x50-kompas-z2-34890376.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zODMwMTc/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/1/8/steiner-navigator-pro-7x50-kompas-z2-55293018.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/3/steiner-navigator-pro-7x50-kompas-z2-85586163.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/7/6/steiner-navigator-pro-7x50-kompas-z2-34890376.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zODMwMTc/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/1/8/steiner-navigator-pro-7x50-kompas-z2-55293018.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8xLzgvc3RlaW5lci1uYXZpZ2F0b3ItcHJvLTd4NTAta29tcGFzLXoyLTU1MjkzMDE4LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/3/steiner-navigator-pro-7x50-kompas-z2-85586163.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS82LzMvc3RlaW5lci1uYXZpZ2F0b3ItcHJvLTd4NTAta29tcGFzLXoyLTg1NTg2MTYzLmpwZw==
   Steiner Navigator Pro 7x50 Kompas Z2 (2)
   Steiner Navigator Pro 7x50 Kompas Z2
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Bynolyt STORK WPR 8X32
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/1/2/bynolyt-stork-wpr-8x32-61197012.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/1/2/bynolyt-stork-wpr-8x32-74172612.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/6/8/bynolyt-stork-wpr-8x32-81286868.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/1/2/bynolyt-stork-wpr-8x32-61197012.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8xLzIvYnlub2x5dC1zdG9yay13cHItOHgzMi02MTE5NzAxMi5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/1/2/bynolyt-stork-wpr-8x32-74172612.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8xLzIvYnlub2x5dC1zdG9yay13cHItOHgzMi03NDE3MjYxMi5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/6/8/bynolyt-stork-wpr-8x32-81286868.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC82LzgvYnlub2x5dC1zdG9yay13cHItOHgzMi04MTI4Njg2OC5qcGc=
   Bynolyt STORK WPR 8X32 (2)
   Bynolyt STORK WPR 8X32
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   239, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   239, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Steiner Observer 10x42 verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/5/steiner-observer-10x42-47274465.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/6/steiner-observer-10x42-47274466.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/5/steiner-observer-10x42-47274465.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC82LzUvc3RlaW5lci1vYnNlcnZlci0xMHg0Mi00NzI3NDQ2NS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/6/steiner-observer-10x42-47274466.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC82LzYvc3RlaW5lci1vYnNlcnZlci0xMHg0Mi00NzI3NDQ2Ni5qcGc=
   Steiner Observer 10x42 verrekijker (3)
   Steiner Observer 10x42 verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   265, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   265, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Steiner Commander 7x50 Kompas
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/7/steiner-commander-7x50-kompas-55316367.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/2/3/steiner-commander-7x50-kompas-74171723.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/7/steiner-commander-7x50-kompas-81286607.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/7/steiner-commander-7x50-kompas-55316367.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy82Lzcvc3RlaW5lci1jb21tYW5kZXItN3g1MC1rb21wYXMtNTUzMTYzNjcuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/2/3/steiner-commander-7x50-kompas-74171723.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy8yLzMvc3RlaW5lci1jb21tYW5kZXItN3g1MC1rb21wYXMtNzQxNzE3MjMuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/7/steiner-commander-7x50-kompas-81286607.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8wLzcvc3RlaW5lci1jb21tYW5kZXItN3g1MC1rb21wYXMtODEyODY2MDcuanBn
   Steiner Commander 7x50 Kompas (4)
   Steiner Commander 7x50 Kompas
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1029, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1029, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Nikon Aculon A211 10x50 Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/2/nikon-aculon-a211-10x50-20429612.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/4/nikon-aculon-a211-10x50-24808644.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/2/nikon-aculon-a211-10x50-20429612.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzIvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTB4NTAtMjA0Mjk2MTIuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/4/nikon-aculon-a211-10x50-24808644.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzQvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTB4NTAtMjQ4MDg2NDQuanBn
   Nikon Aculon A211 10x50 Zwart verrekijker (1)
   Nikon Aculon A211 10x50 Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   107, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   107, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Eschenbach Verrekijker Eschenbach Arena D+ 10x50 B 10 x 50 mm Zwart (met rubber bekleed)
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/1/9/eschenbach-verrekijker-eschenbach-arena-d-10x50-b-10-x-50-mm-zwart-met-rubber-bekleed--61646119.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/7/eschenbach-verrekijker-eschenbach-arena-d-10x50-b-10-x-50-mm-zwart-met-rubber-bekleed--86050227.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/1/9/eschenbach-verrekijker-eschenbach-arena-d-10x50-b-10-x-50-mm-zwart-met-rubber-bekleed--61646119.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8xLzkvZXNjaGVuYmFjaC12ZXJyZWtpamtlci1lc2NoZW5iYWNoLWFyZW5hLWQtMTB4NTAtYi0xMC14LTUwLW1tLXp3YXJ0LW1ldC1ydWJiZXItYmVrbGVlZC0tNjE2NDYxMTkuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/7/eschenbach-verrekijker-eschenbach-arena-d-10x50-b-10-x-50-mm-zwart-met-rubber-bekleed--86050227.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi8yLzcvZXNjaGVuYmFjaC12ZXJyZWtpamtlci1lc2NoZW5iYWNoLWFyZW5hLWQtMTB4NTAtYi0xMC14LTUwLW1tLXp3YXJ0LW1ldC1ydWJiZXItYmVrbGVlZC0tODYwNTAyMjcuanBn
   Eschenbach Verrekijker Eschenbach Arena D+ 10x50 B 10 x 50 mm Zwart (met rubber bekleed) (4)
   Eschenbach Verrekijker Eschenbach Arena D+ 10x50 B 10 x 50 mm Zwart (met rubber bekleed)
   Conrad Conrad
   8.506863527625391 (786)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149, ? (offer_sdt_unknown)
   Conrad Conrad
   8.506863527625391 (786)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Olympus 10x25 WP II BaK-4 Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/8/olympus-10x25-wp-ii-19405188.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/5/olympus-10x25-wp-ii-21366335.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/6/olympus-10x25-wp-ii-21366336.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/8/olympus-10x25-wp-ii-19405188.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS84Lzgvb2x5bXB1cy0xMHgyNS13cC1paS0xOTQwNTE4OC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/5/olympus-10x25-wp-ii-21366335.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8zLzUvb2x5bXB1cy0xMHgyNS13cC1paS0yMTM2NjMzNS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/6/olympus-10x25-wp-ii-21366336.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8zLzYvb2x5bXB1cy0xMHgyNS13cC1paS0yMTM2NjMzNi5qcGc=
   Olympus 10x25 WP II BaK-4 Zwart verrekijker (1)
   Olympus 10x25 WP II BaK-4 Zwart verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.073752214830051 (929)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.073752214830051 (929)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Bushnell Excursion HD BaK-4 Groen verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/9/bushnell-excursion-hd-33780779.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/8/bushnell-excursion-hd-40080468.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/9/bushnell-excursion-hd-40080469.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/9/bushnell-excursion-hd-33780779.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy83LzkvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTMzNzgwNzc5LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/8/bushnell-excursion-hd-40080468.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzgvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTQwMDgwNDY4LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/9/bushnell-excursion-hd-40080469.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzkvYnVzaG5lbGwtZXhjdXJzaW9uLWhkLTQwMDgwNDY5LmpwZw==
   Bushnell Excursion HD BaK-4 Groen verrekijker (1)
   Bushnell Excursion HD BaK-4 Groen verrekijker
   Conrad Conrad
   8.506863527625391 (786)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   289, ? (offer_sdt_unknown)
   Conrad Conrad
   8.506863527625391 (786)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   289, ? (offer_sdt_unknown)
   4
  • Nikon Aculon A211 8x42 Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/9/nikon-aculon-a211-8x42-20429609.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/8/nikon-aculon-a211-8x42-24808638.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/9/nikon-aculon-a211-8x42-20429609.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzkvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtOHg0Mi0yMDQyOTYwOS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/8/nikon-aculon-a211-8x42-24808638.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8zLzgvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtOHg0Mi0yNDgwODYzOC5qcGc=
   Nikon Aculon A211 8x42 Zwart verrekijker (1)
   Nikon Aculon A211 8x42 Zwart verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.073752214830051 (929)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.073752214830051 (929)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Bynolyt Albatross 8x32 shr ed
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/0/3/bynolyt-albatross-8x32-shr-ed-65147403.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmF3YXJlaG91c2UubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2YvaS9maWxlXzFfMTIuanBlZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/4/bynolyt-albatross-8x32-shr-ed-65260974.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmF3YXJlaG91c2UuYmUvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2YvaS9maWxlXzFfMTIuanBlZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/0/3/bynolyt-albatross-8x32-shr-ed-65147403.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmF3YXJlaG91c2UubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2YvaS9maWxlXzFfMTIuanBlZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/4/bynolyt-albatross-8x32-shr-ed-65260974.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmF3YXJlaG91c2UuYmUvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2YvaS9maWxlXzFfMTIuanBlZw==
   Bynolyt Albatross 8x32 shr ed (3)
   Bynolyt Albatross 8x32 shr ed
   CameraWarehouse.nl CameraWarehouse.nl
   9.06851046724475 (115)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   569, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraWarehouse.nl CameraWarehouse.nl
   9.06851046724475 (115)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   569, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Bynolyt Seal 7x50 verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/5/bynolyt-seal-7x50-verrekijker-74201645.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/5/bynolyt-seal-7x50-verrekijker-74201645.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi80LzUvYnlub2x5dC1zZWFsLTd4NTAtdmVycmVraWprZXItNzQyMDE2NDUuanBn
   Bynolyt Seal 7x50 verrekijker (3)
   Bynolyt Seal 7x50 verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Bresser Optics Condor 8x42 BaK-4 Zwart, Groen verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/0/5/bresser-optics-condor-8x42-33777905.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/2/bresser-optics-condor-8x42-45262952.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/3/bresser-optics-condor-8x42-45262953.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/4/bresser-optics-condor-8x42-45262954.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/5/bresser-optics-condor-8x42-45262955.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/0/4/bresser-optics-condor-8x42-33777904.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/0/5/bresser-optics-condor-8x42-33777905.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8wLzUvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtY29uZG9yLTh4NDItMzM3Nzc5MDUuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/2/bresser-optics-condor-8x42-45262952.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS81LzIvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtY29uZG9yLTh4NDItNDUyNjI5NTIuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/3/bresser-optics-condor-8x42-45262953.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS81LzMvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtY29uZG9yLTh4NDItNDUyNjI5NTMuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/4/bresser-optics-condor-8x42-45262954.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS81LzQvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtY29uZG9yLTh4NDItNDUyNjI5NTQuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/5/bresser-optics-condor-8x42-45262955.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS81LzUvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtY29uZG9yLTh4NDItNDUyNjI5NTUuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/0/4/bresser-optics-condor-8x42-33777904.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8wLzQvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtY29uZG9yLTh4NDItMzM3Nzc5MDQuanBn
   Bresser Optics Condor 8x42 BaK-4 Zwart, Groen verrekijker (2)
   Bresser Optics Condor 8x42 BaK-4 Zwart, Groen verrekijker
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   164.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   164.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Konus Verrekijker Titanium Evo OH 10x42 WP
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/8/8/konus-verrekijker-titanium-evo-oh-10x42-wp-76956688.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/2/2/konus-verrekijker-titanium-evo-oh-10x42-wp-77096422.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/9/7/konus-verrekijker-titanium-evo-oh-10x42-wp-82259097.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/8/8/konus-verrekijker-titanium-evo-oh-10x42-wp-76956688.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi84Lzgva29udXMtdmVycmVraWprZXItdGl0YW5pdW0tZXZvLW9oLTEweDQyLXdwLTc2OTU2Njg4LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/2/2/konus-verrekijker-titanium-evo-oh-10x42-wp-77096422.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzIva29udXMtdmVycmVraWprZXItdGl0YW5pdW0tZXZvLW9oLTEweDQyLXdwLTc3MDk2NDIyLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/9/7/konus-verrekijker-titanium-evo-oh-10x42-wp-82259097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC85Lzcva29udXMtdmVycmVraWprZXItdGl0YW5pdW0tZXZvLW9oLTEweDQyLXdwLTgyMjU5MDk3LmpwZw==
   Konus Verrekijker Titanium Evo OH 10x42 WP (2)
   Konus Verrekijker Titanium Evo OH 10x42 WP
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   87.06, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   87.06, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Tasco 10x25 Essentials 2016 dakkant verrekijkers
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/5/7/tasco-10x25-essentials-2016-dakkant-verrekijkers-80789757.jpg?m=aHR0cHM6Ly9hc3NldHMud2Voa2FtcC5jb20vaS93ZWhrYW1wLzE0Mzg0N19wYl8wMT93PTUwMCZoPTUwMA==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/5/5/tasco-10x25-essentials-2016-dakkant-verrekijkers-85246155.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/5/7/tasco-10x25-essentials-2016-dakkant-verrekijkers-80789757.jpg?m=aHR0cHM6Ly9hc3NldHMud2Voa2FtcC5jb20vaS93ZWhrYW1wLzE0Mzg0N19wYl8wMT93PTUwMCZoPTUwMA==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/5/5/tasco-10x25-essentials-2016-dakkant-verrekijkers-85246155.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS81LzUvdGFzY28tMTB4MjUtZXNzZW50aWFscy0yMDE2LWRha2thbnQtdmVycmVraWprZXJzLTg1MjQ2MTU1LmpwZw==
   Tasco 10x25 Essentials 2016 dakkant verrekijkers (2)
   Tasco 10x25 Essentials 2016 dakkant verrekijkers
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   22.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   22.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Swarovski CL Pocket 10x25 Mountain Edition
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/3/swarovski-cl-pocket-10x25-mountain-edition-81132243.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/7/3/swarovski-cl-pocket-10x25-mountain-edition-81301473.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/3/swarovski-cl-pocket-10x25-mountain-edition-81132243.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi80LzMvc3dhcm92c2tpLWNsLXBvY2tldC0xMHgyNS1tb3VudGFpbi1lZGl0aW9uLTgxMTMyMjQzLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/7/3/swarovski-cl-pocket-10x25-mountain-edition-81301473.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC83LzMvc3dhcm92c2tpLWNsLXBvY2tldC0xMHgyNS1tb3VudGFpbi1lZGl0aW9uLTgxMzAxNDczLmpwZw==
   Swarovski CL Pocket 10x25 Mountain Edition (2)
   Swarovski CL Pocket 10x25 Mountain Edition
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   710, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   710, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Steiner Navigator Pro 7x50
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/7/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-33986287.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zNTgzMTI/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/1/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-81286721.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/7/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-83074257.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/7/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-33986287.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zNTgzMTI/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/1/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-81286721.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzEvc3RlaW5lci1uYXZpZ2F0b3ItcHJvLTd4NTAtMTA1NDMtMjM1ZWYwYmZjMzQ3MWIwZjUxZjNkYTEwYzNmOTY2ODgtODEyODY3MjEuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/7/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-83074257.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi81Lzcvc3RlaW5lci1uYXZpZ2F0b3ItcHJvLTd4NTAtMTA1NDMtMjM1ZWYwYmZjMzQ3MWIwZjUxZjNkYTEwYzNmOTY2ODgtODMwNzQyNTcuanBn
   Steiner Navigator Pro 7x50 (3)
   Steiner Navigator Pro 7x50
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   395, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   395, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Bushnell Verrekijker trekking Bushnell Powerview vergroting x12 zwart - 1 maat
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/1/bushnell-verrekijker-trekking-bushnell-powerview-vergroting-x12-zwart-1-maat-69902111.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/9/bushnell-verrekijker-trekking-bushnell-powerview-vergroting-x12-zwart-1-maat-79733109.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/4/bushnell-verrekijker-trekking-bushnell-powerview-vergroting-x12-zwart-1-maat-86055734.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/1/bushnell-verrekijker-trekking-bushnell-powerview-vergroting-x12-zwart-1-maat-69902111.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS8xLzEvYnVzaG5lbGwtdmVycmVraWprZXItdHJla2tpbmctYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXZlcmdyb3RpbmcteDEyLXp3YXJ0LTEtbWFhdC02OTkwMjExMS5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/9/bushnell-verrekijker-trekking-bushnell-powerview-vergroting-x12-zwart-1-maat-79733109.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS8wLzkvYnVzaG5lbGwtdmVycmVraWprZXItdHJla2tpbmctYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXZlcmdyb3RpbmcteDEyLXp3YXJ0LTEtbWFhdC03OTczMzEwOS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/4/bushnell-verrekijker-trekking-bushnell-powerview-vergroting-x12-zwart-1-maat-86055734.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzQvYnVzaG5lbGwtdmVycmVraWprZXItdHJla2tpbmctYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXZlcmdyb3RpbmcteDEyLXp3YXJ0LTEtbWFhdC04NjA1NTczNC5qcGc=
   Bushnell Verrekijker trekking Bushnell Powerview vergroting x12 zwart - 1 maat (2)
   Bushnell Verrekijker trekking Bushnell Powerview vergroting x12 zwart - 1 maat
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.195801958768032 (445)
   55.94, 6d (offer_sdt_6_days)
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.195801958768032 (445)
   55.94, 6d (offer_sdt_6_days)
   2
  • Bushnell Trekkingverrekijker VW Bushnell Explorer 10 x vergroting, zwart, waterdicht - 1 maat
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/7/8/bushnell-trekkingverrekijker-vw-bushnell-explorer-10-x-vergroting-zwart-waterdicht-1-maat-79731178.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/7/8/bushnell-trekkingverrekijker-vw-bushnell-explorer-10-x-vergroting-zwart-waterdicht-1-maat-79731178.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS83LzgvYnVzaG5lbGwtdHJla2tpbmd2ZXJyZWtpamtlci12dy1idXNobmVsbC1leHBsb3Jlci0xMC14LXZlcmdyb3RpbmctendhcnQtd2F0ZXJkaWNodC0xLW1hYXQtNzk3MzExNzguanBn
   Bushnell Trekkingverrekijker VW Bushnell Explorer 10 x vergroting, zwart, waterdicht - 1 maat (3)
   Bushnell Trekkingverrekijker VW Bushnell Explorer 10 x vergroting, zwart, waterdicht - 1 maat
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.195801958768032 (445)
   62.94, 3d (offer_sdt_3_days)
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.195801958768032 (445)
   62.94, 3d (offer_sdt_3_days)
   1
  • Bushnell 10 X 42 Legend
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/8/bushnell-10-x-42-legend-17403798.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/9/bushnell-10-x-42-legend-17404659.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/8/bushnell-10-x-42-legend-17403798.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy85LzgvYnVzaG5lbGwtMTAteC00Mi1sZWdlbmQtMTc0MDM3OTguanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/9/bushnell-10-x-42-legend-17404659.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi81LzkvYnVzaG5lbGwtMTAteC00Mi1sZWdlbmQtMTc0MDQ2NTkuanBn
   Bushnell 10 X 42 Legend (3)
   Bushnell 10 X 42 Legend
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   232, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   232, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Bynolyt Telescoop Spacelyt S80 20-60x
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/2/bynolyt-telescoop-spacelyt-s80-20-60x-52454602.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/3/bynolyt-telescoop-spacelyt-s80-20-60x-81339633.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/2/bynolyt-telescoop-spacelyt-s80-20-60x-52454602.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8wLzIvYnlub2x5dC10ZWxlc2Nvb3Atc3BhY2VseXQtczgwLTIwLTYweC01MjQ1NDYwMi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/3/bynolyt-telescoop-spacelyt-s80-20-60x-81339633.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8zLzMvYnlub2x5dC10ZWxlc2Nvb3Atc3BhY2VseXQtczgwLTIwLTYweC04MTMzOTYzMy5qcGc=
   Bynolyt Telescoop Spacelyt S80 20-60x (2)
   Bynolyt Telescoop Spacelyt S80 20-60x
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   414, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.820827968814923 (15)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   414, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Vortex Verrekijkers
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/5/8/vortex-verrekijkers-4185-0521a134ade3a066782388d120e71d40-55299558.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/5/vortex-verrekijkers-4185-0521a134ade3a066782388d120e71d40-74169635.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/1/3/vortex-verrekijkers-4185-0521a134ade3a066782388d120e71d40-57171613.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/5/8/vortex-verrekijkers-4185-0521a134ade3a066782388d120e71d40-55299558.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS81Lzgvdm9ydGV4LXZlcnJla2lqa2Vycy00MTg1LTA1MjFhMTM0YWRlM2EwNjY3ODIzODhkMTIwZTcxZDQwLTU1Mjk5NTU4LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/5/vortex-verrekijkers-4185-0521a134ade3a066782388d120e71d40-74169635.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8zLzUvdm9ydGV4LXZlcnJla2lqa2Vycy00MTg1LTA1MjFhMTM0YWRlM2EwNjY3ODIzODhkMTIwZTcxZDQwLTc0MTY5NjM1LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/1/3/vortex-verrekijkers-4185-0521a134ade3a066782388d120e71d40-57171613.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8xLzMvdm9ydGV4LXZlcnJla2lqa2Vycy00MTg1LTA1MjFhMTM0YWRlM2EwNjY3ODIzODhkMTIwZTcxZDQwLTU3MTcxNjEzLmpwZw==
   Vortex Verrekijkers (3)
   Vortex Verrekijkers
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   448, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   448, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Swarovski SLC 15x56 W B
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/3/swarovski-slc-15x56-katselukiikari-55557703.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/7/1/swarovski-slc-15x56-katselukiikari-74182171.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/8/swarovski-slc-15x56-katselukiikari-81288698.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/3/swarovski-slc-15x56-katselukiikari-55557703.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy8wLzMvc3dhcm92c2tpLXNsYy0xNXg1Ni1rYXRzZWx1a2lpa2FyaS01NTU1NzcwMy5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/7/1/swarovski-slc-15x56-katselukiikari-74182171.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzEvc3dhcm92c2tpLXNsYy0xNXg1Ni1rYXRzZWx1a2lpa2FyaS03NDE4MjE3MS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/8/swarovski-slc-15x56-katselukiikari-81288698.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi85Lzgvc3dhcm92c2tpLXNsYy0xNXg1Ni1rYXRzZWx1a2lpa2FyaS04MTI4ODY5OC5qcGc=
   Swarovski SLC 15x56 W B (2)
   Swarovski SLC 15x56 W B
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1955, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1955, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Swarovski SLC 8x42 W B verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/9/swarovski-slc-8x42-w-b-23907949.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/9/swarovski-slc-8x42-w-b-23907949.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS80Lzkvc3dhcm92c2tpLXNsYy04eDQyLXctYi0yMzkwNzk0OS5qcGc=
   Swarovski SLC 8x42 W B verrekijker (2)
   Swarovski SLC 8x42 W B verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1500, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1500, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Steiner Safari UltraSharp 10x26
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/6/4/steiner-safari-ultrasharp-10x26-63305064.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/5/steiner-safari-ultrasharp-10x26-74171485.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/5/3/steiner-safari-ultrasharp-10x26-81286553.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/6/4/steiner-safari-ultrasharp-10x26-63305064.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC82LzQvc3RlaW5lci1zYWZhcmktdWx0cmFzaGFycC0xMHgyNi02MzMwNTA2NC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/5/steiner-safari-ultrasharp-10x26-74171485.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC84LzUvc3RlaW5lci1zYWZhcmktdWx0cmFzaGFycC0xMHgyNi03NDE3MTQ4NS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/5/3/steiner-safari-ultrasharp-10x26-81286553.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS81LzMvc3RlaW5lci1zYWZhcmktdWx0cmFzaGFycC0xMHgyNi04MTI4NjU1My5qcGc=
   Steiner Safari UltraSharp 10x26 (2)
   Steiner Safari UltraSharp 10x26
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   91, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   91, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Leica Ultravid 10x42 HD Plus
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/2/7/leica-ultravid-10x42-hd-plus-55431427.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/3/3/leica-ultravid-10x42-hd-plus-74174833.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/8/leica-ultravid-10x42-hd-plus-81287258.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/2/7/leica-ultravid-10x42-hd-plus-55431427.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC8yLzcvbGVpY2EtdWx0cmF2aWQtMTB4NDItaGQtcGx1cy01NTQzMTQyNy5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/3/3/leica-ultravid-10x42-hd-plus-74174833.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC8zLzMvbGVpY2EtdWx0cmF2aWQtMTB4NDItaGQtcGx1cy03NDE3NDgzMy5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/8/leica-ultravid-10x42-hd-plus-81287258.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi81LzgvbGVpY2EtdWx0cmF2aWQtMTB4NDItaGQtcGx1cy04MTI4NzI1OC5qcGc=
   Leica Ultravid 10x42 HD Plus (2)
   Leica Ultravid 10x42 HD Plus
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2200, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2200, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Nikon Monarch 7 8x42 Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/4/nikon-monarch-7-8x42-20429604.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/4/nikon-monarch-7-8x42-20429604.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzQvbmlrb24tbW9uYXJjaC03LTh4NDItMjA0Mjk2MDQuanBn
   Nikon Monarch 7 8x42 Zwart verrekijker (2)
   Nikon Monarch 7 8x42 Zwart verrekijker
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.073752214830051 (929)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   409, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.073752214830051 (929)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   409, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Canon 10x30 IS II Porro II Zwart verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/1/canon-10x30-is-ii-47309041.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/8/canon-10x30-is-ii-34050158.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/9/canon-10x30-is-ii-34050159.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/1/canon-10x30-is-ii-47309041.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC80LzEvY2Fub24tMTB4MzAtaXMtaWktNDczMDkwNDEuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/8/canon-10x30-is-ii-34050158.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS81LzgvY2Fub24tMTB4MzAtaXMtaWktMzQwNTAxNTguanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/9/canon-10x30-is-ii-34050159.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS81LzkvY2Fub24tMTB4MzAtaXMtaWktMzQwNTAxNTkuanBn
   Canon 10x30 IS II Porro II Zwart verrekijker (2)
   Canon 10x30 IS II Porro II Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   539, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   539, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Meopta MeoStar B1 8X42
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/1/0/meopta-meostar-b1-8x42-55567810.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/1/9/meopta-meostar-b1-8x42-74182519.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/8/meopta-meostar-b1-8x42-81288798.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/1/0/meopta-meostar-b1-8x42-55567810.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC8xLzAvbWVvcHRhLW1lb3N0YXItYjEtOHg0Mi01NTU2NzgxMC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/1/9/meopta-meostar-b1-8x42-74182519.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8xLzkvbWVvcHRhLW1lb3N0YXItYjEtOHg0Mi03NDE4MjUxOS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/8/meopta-meostar-b1-8x42-81288798.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy85LzgvbWVvcHRhLW1lb3N0YXItYjEtOHg0Mi04MTI4ODc5OC5qcGc=
   Meopta MeoStar B1 8X42 (2)
   Meopta MeoStar B1 8X42
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   854.64, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   854.64, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Tasco 12x32 Essentials Roof verrekijker
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/7/tasco-12x32-essentials-roof-verrekijker-76123217.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuY2FtZXJhbnUubmwvcGljdHVyZXMvMTQ4ODk2NjA5M185MDcvdGFzY28tMTJ4MzItZXNzZW50aWFscy1yb29mLXZlcnJla2lqa2VyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/3/tasco-12x32-essentials-roof-verrekijker-86003033.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/7/tasco-12x32-essentials-roof-verrekijker-76123217.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuY2FtZXJhbnUubmwvcGljdHVyZXMvMTQ4ODk2NjA5M185MDcvdGFzY28tMTJ4MzItZXNzZW50aWFscy1yb29mLXZlcnJla2lqa2VyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/3/tasco-12x32-essentials-roof-verrekijker-86003033.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8zLzMvdGFzY28tMTJ4MzItZXNzZW50aWFscy1yb29mLXZlcnJla2lqa2VyLTg2MDAzMDMzLmpwZw==
   Tasco 12x32 Essentials Roof verrekijker (2)
   Tasco 12x32 Essentials Roof verrekijker
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   35.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Neboweb.nl Neboweb.nl
   8.405389945079666 (19)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   35.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Bynolyt Searanger III 7x50 verrekijker met kompas
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/8/8/bynolyt-searanger-iii-7x50-verrekijker-met-kompas-74203888.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuY2FtZXJhbnUubmwvcGljdHVyZXMvMTIwMzA3NDk2NV8xMjAvYnlub2x5dC1zZWFyYW5nZXItaWlpLTd4NTAtdmVycmVraWprZXItbWV0LWtvbXBhcy5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/8/8/bynolyt-searanger-iii-7x50-verrekijker-met-kompas-74203888.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuY2FtZXJhbnUubmwvcGljdHVyZXMvMTIwMzA3NDk2NV8xMjAvYnlub2x5dC1zZWFyYW5nZXItaWlpLTd4NTAtdmVycmVraWprZXItbWV0LWtvbXBhcy5qcGc=
   Bynolyt Searanger III 7x50 verrekijker met kompas (3)
   Bynolyt Searanger III 7x50 verrekijker met kompas
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   255, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   255, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Leica Trinovid 10x32 HD
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/3/leica-trinovid-10x32-hd-81163393.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/1/5/leica-trinovid-10x32-hd-81301515.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/6/leica-trinovid-10x32-hd-82759636.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/3/leica-trinovid-10x32-hd-81163393.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy85LzMvbGVpY2EtdHJpbm92aWQtMTB4MzItaGQtODExNjMzOTMuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/1/5/leica-trinovid-10x32-hd-81301515.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8xLzUvbGVpY2EtdHJpbm92aWQtMTB4MzItaGQtODEzMDE1MTUuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/6/leica-trinovid-10x32-hd-82759636.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8zLzYvbGVpY2EtdHJpbm92aWQtMTB4MzItaGQtODI3NTk2MzYuanBn
   Leica Trinovid 10x32 HD (2)
   Leica Trinovid 10x32 HD
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   999, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   999, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Olympus 8-16x40 Zoom DPS I Porro Zwart verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/3/olympus-8-16x40-zoom-dps-i-14704953.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/3/olympus-8-16x40-zoom-dps-i-24585603.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/3/olympus-8-16x40-zoom-dps-i-14704953.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS81LzMvb2x5bXB1cy04LTE2eDQwLXpvb20tZHBzLWktMTQ3MDQ5NTMuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/3/olympus-8-16x40-zoom-dps-i-24585603.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8wLzMvb2x5bXB1cy04LTE2eDQwLXpvb20tZHBzLWktMjQ1ODU2MDMuanBn
   Olympus 8-16x40 Zoom DPS I Porro Zwart verrekijker (2)
   Olympus 8-16x40 Zoom DPS I Porro Zwart verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   82, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   82, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Bynolyt Stork WPR 10x42 BaK-4 Zwart, Groen verrekijker
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/5/bynolyt-stork-wpr-10x42-33763935.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/6/bynolyt-stork-wpr-10x42-33763936.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/9/6/bynolyt-stork-wpr-10x42-45364096.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/5/bynolyt-stork-wpr-10x42-33763935.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8zLzUvYnlub2x5dC1zdG9yay13cHItMTB4NDItMzM3NjM5MzUuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/6/bynolyt-stork-wpr-10x42-33763936.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8zLzYvYnlub2x5dC1zdG9yay13cHItMTB4NDItMzM3NjM5MzYuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/9/6/bynolyt-stork-wpr-10x42-45364096.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC85LzYvYnlub2x5dC1zdG9yay13cHItMTB4NDItNDUzNjQwOTYuanBn
   Bynolyt Stork WPR 10x42 BaK-4 Zwart, Groen verrekijker (1)
   Bynolyt Stork WPR 10x42 BaK-4 Zwart, Groen verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Bynolyt Sparrow WPR 8x32
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/0/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-34901800.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNzI3NzU/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/9/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-55296619.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/5/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-66542375.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/0/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-34901800.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNzI3NzU/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/9/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-55296619.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8xLzkvYnlub2x5dC1zcGFycm93LXdwci04eDMyLTU1Mjk2NjE5LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/5/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-66542375.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy83LzUvYnlub2x5dC1zcGFycm93LXdwci04eDMyLTY2NTQyMzc1LmpwZw==
   Bynolyt Sparrow WPR 8x32 (1)
   Bynolyt Sparrow WPR 8x32
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   153, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.850637115248885 (12)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   153, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Tasco 10-30x50 Essentials Porro verrekijker
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/7/tasco-10-30x50-essentials-porro-verrekijker-76123037.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuY2FtZXJhbnUubmwvcGljdHVyZXMvMTQ4ODk3MDM0M184ODYvdGFzY28tMTAtMzB4NTAtZXNzZW50aWFscy1wb3Jyby12ZXJyZWtpamtlci5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/1/8/tasco-10-30x50-essentials-porro-verrekijker-79905218.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/2/5/tasco-10-30x50-essentials-porro-verrekijker-85540925.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/7/tasco-10-30x50-essentials-porro-verrekijker-76123037.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuY2FtZXJhbnUubmwvcGljdHVyZXMvMTQ4ODk3MDM0M184ODYvdGFzY28tMTAtMzB4NTAtZXNzZW50aWFscy1wb3Jyby12ZXJyZWtpamtlci5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/1/8/tasco-10-30x50-essentials-porro-verrekijker-79905218.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8xLzgvdGFzY28tMTAtMzB4NTAtZXNzZW50aWFscy1wb3Jyby12ZXJyZWtpamtlci03OTkwNTIxOC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/2/5/tasco-10-30x50-essentials-porro-verrekijker-85540925.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8yLzUvdGFzY28tMTAtMzB4NTAtZXNzZW50aWFscy1wb3Jyby12ZXJyZWtpamtlci04NTU0MDkyNS5qcGc=
   Tasco 10-30x50 Essentials Porro verrekijker (1)
   Tasco 10-30x50 Essentials Porro verrekijker
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.195801958768032 (445)
   79.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.195801958768032 (445)
   79.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   3
  2 10
  • teamvergelijk@vergelijk.nl