x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

verrekijker

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

verrekijker kopen

De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een ve...
 • Algemene informatie

  De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

  Verrekijker
  Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

  Objectief en oculair
  De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

  Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

  Gewicht en weerbestendigheid
  Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier alle verrekijkers! Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
  Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

  Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
  Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

  Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
  Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

  Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
  Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier verrekijkers! Beeldhoek
  De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

  Beeldveld
  De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

  Coating
  Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

  Diameter
  Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

  Dioptriecorrectie
  Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

  Helderheid
  Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

  Vergelijk hier verrekijkers!Lenskwaliteit
  De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

  Schemerindex
  Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

  Schijnbare beeldhoek
  Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

  Vergroting
  Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

  Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

  • Superlicht Deze verrekijkers zijn extra makkelijk mee te nemen.
  • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
  • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
  • Bushnell Bushnell maakt professionele verrekijkers voor verschillende toepassingen.
  • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
  • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
  • Waterdicht Deze verrekijkers zijn waterdicht.
  • Groen Groene verrekijkers bieden extra schutkleur.
  • Zwart Zwarte verrekijkers zijn neutraal van kleur.
 • Nikon 8X42HG L DCF
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/7/nikon-8x42hg-l-dcf-16756307.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/8/nikon-8x42hg-l-dcf-16756308.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/0/1/nikon-8x42hg-l-dcf-17707601.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/9/nikon-8x42hg-l-dcf-18128799.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/7/nikon-8x42hg-l-dcf-18217637.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/6/nikon-8x42hg-l-dcf-18227416.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/3/nikon-8x42hg-l-dcf-18259983.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/7/nikon-8x42hg-l-dcf-24808367.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/4/nikon-8x42hg-l-dcf-16550324.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/7/nikon-8x42hg-l-dcf-16756307.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8wLzcvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE2NzU2MzA3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/8/nikon-8x42hg-l-dcf-16756308.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8wLzgvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE2NzU2MzA4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/0/1/nikon-8x42hg-l-dcf-17707601.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8wLzEvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE3NzA3NjAxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/9/nikon-8x42hg-l-dcf-18128799.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy85Lzkvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MTI4Nzk5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/7/nikon-8x42hg-l-dcf-18217637.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8zLzcvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MjE3NjM3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/6/nikon-8x42hg-l-dcf-18227416.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8xLzYvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MjI3NDE2LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/3/nikon-8x42hg-l-dcf-18259983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS84LzMvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MjU5OTgzLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/7/nikon-8x42hg-l-dcf-24808367.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82Lzcvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTI0ODA4MzY3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/4/nikon-8x42hg-l-dcf-16550324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8yLzQvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE2NTUwMzI0LmpwZw==
  Nikon 8X42HG L DCF (4)
  8.25 (1)
  Nikon 8X42HG L DCF
  Ja, dit is werkelijk een pracht van een verrekijker die het haalt bij veel andere kij...
  Ja, dit is werkelijk een pracht van een verrekijker die het haalt bij veel andere kijkers uit het topsegment zoals Swarovski, Leica en Zeiss. Echter is deze kijker ook nog zeer prettig geprijsd en daarom erg de moeite waard om te vergelijken met veel duurdere kijkers.
  10.0
  0 10
 • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85Lzcvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTE0NzM4MDk3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83Lzkvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTIwODg2OTc5LmpwZw==
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I (3)
  3.8333333333333335 (2)
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,
  Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,.
  2.3
  0 10
 • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85Lzcvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTE0NzM4MDk3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83Lzkvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTIwODg2OTc5LmpwZw==
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I (3)
  3.8333333333333335 (2)
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  Zeer slecht, dus is duur speelgoed
  Zeer slecht, dus is duur speelgoed.
  2.7
  0 10
 • Superlicht DEFAULT
  • extra_light
 • Extra zoom DEFAULT
  • vergroting_10
 • Budget DEFAULT
  • budget
 • Bushnell DEFAULT
  • bushnell
 • Nikon DEFAULT
  • nikon
 • Swarovski DEFAULT
  • swarovski
 • Waterdicht DEFAULT
  • ja
 • Groen DEFAULT
  • groen
 • Zwart DEFAULT
  • zwart
Verrekijkers 6.0 (3)
0 - 48
 • Olympus 8x40 DPS I
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/8/olympus-8x40-dps-i-18518648.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/2/olympus-8x40-dps-i-24585602.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/8/olympus-8x40-dps-i-18518648.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80Lzgvb2x5bXB1cy04eDQwLWRwcy1pLTE4NTE4NjQ4LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/2/olympus-8x40-dps-i-24585602.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8wLzIvb2x5bXB1cy04eDQwLWRwcy1pLTI0NTg1NjAyLmpwZw==
  Olympus 8x40 DPS I (6)
  Olympus 8x40 DPS I
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  68.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  68.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  good_buy
 • Bushnell Powerview - Roof 8x 42mm
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/9/bushnell-powerview-roof-8x-42mm-18650529.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/6/bushnell-powerview-roof-8x-42mm-24617226.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/9/bushnell-powerview-roof-8x-42mm-18650529.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzkvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXJvb2YtOHgtNDJtbS0xODY1MDUyOS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/6/bushnell-powerview-roof-8x-42mm-24617226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi8yLzYvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXJvb2YtOHgtNDJtbS0yNDYxNzIyNi5qcGc=
  Bushnell Powerview - Roof 8x 42mm (2)
  Bushnell Powerview - Roof 8x 42mm
  Conrad Conrad
  8.30496359645945 (706)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad Conrad
  8.30496359645945 (706)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, ? (offer_sdt_unknown)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  114.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  58
  good_buy
 • Steiner Safari UltraSharp 8x30 CF
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/4/steiner-safari-8x30-18614244.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/7/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-47274467.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/8/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-47274468.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/4/steiner-safari-8x30-18614244.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi80LzQvc3RlaW5lci1zYWZhcmktOHgzMC0xODYxNDI0NC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/7/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-47274467.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC82Lzcvc3RlaW5lci1zYWZhcmktdWx0cmFzaGFycC04eDMwLWNmLTQ3Mjc0NDY3LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/8/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-47274468.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC82Lzgvc3RlaW5lci1zYWZhcmktdWx0cmFzaGFycC04eDMwLWNmLTQ3Mjc0NDY4LmpwZw==
  Steiner Safari UltraSharp 8x30 CF (5)
  Steiner Safari UltraSharp 8x30 CF
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
  good_buy
 • Nikon Aculon A211 8x42
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/9/nikon-aculon-a211-8x42-20429609.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/8/nikon-aculon-a211-8x42-24808638.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/9/nikon-aculon-a211-8x42-20429609.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzkvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtOHg0Mi0yMDQyOTYwOS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/8/nikon-aculon-a211-8x42-24808638.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8zLzgvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtOHg0Mi0yNDgwODYzOC5qcGc=
  Nikon Aculon A211 8x42 (3)
  Nikon Aculon A211 8x42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  good_buy
 • Swarovski SLC 8x42 W B
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/9/swarovski-slc-8x42-w-b-23907949.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/9/swarovski-slc-8x42-w-b-23907949.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS80Lzkvc3dhcm92c2tpLXNsYy04eDQyLXctYi0yMzkwNzk0OS5qcGc=
  Swarovski SLC 8x42 W B (7)
  Swarovski SLC 8x42 W B
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1500, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1500, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  1500, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  2
  good_buy
  most_sold
 • Tasco Verrekijker Essentials 7x50 - 7X50
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/1/8/tasco-verrekijker-essentials-7x50-7x50-52741718.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kZWNhdGhsb24ubmwvbWVkaWEvODIyLzgyMjQzNjYvYmlnXzAwZDM5ZmJkY2U3NDRiYjA5NjUyNzg2OWZkMDI2NGVjLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/1/8/tasco-verrekijker-essentials-7x50-7x50-52741718.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kZWNhdGhsb24ubmwvbWVkaWEvODIyLzgyMjQzNjYvYmlnXzAwZDM5ZmJkY2U3NDRiYjA5NjUyNzg2OWZkMDI2NGVjLmpwZw==
  Tasco Verrekijker Essentials 7x50 - 7X50 (6)
  Tasco Verrekijker Essentials 7x50 - 7X50
  Decathlon Apeldoorn Decathlon Apeldoorn
  7.723238968928003 (13)
  44.99, 5.9939465, 52.2092009 UNKNOWN
  Decathlon.nl Decathlon.nl
  8.11962970303527 (220)
  48.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  Decathlon Apeldoorn Decathlon Apeldoorn
  7.723238968928003 (13)
  44.99, 5.9939465, 52.2092009 UNKNOWN
  6
  good_buy
 • Meopta MeoPro 8x42 HD
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/7/meopta-meopro-8x42-hd-33978937.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1iMWVmOWM0MC01Y2ZkLTQ3ZGEtYmE2OS1mOGI1YTc4ZmEyYjE=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/8/meopta-meopro-8x42-hd-33978938.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9tZW9wdGEtbWVvcHJvLTh4NDItaGQvMTAwMDA3MTEyLTEuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/3/meopta-meopro-8x42-hd-50696163.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/1/meopta-meopro-8x42hd-52090461.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/2/meopta-meopro-8x42hd-52090462.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/3/meopta-meopro-8x42hd-52090463.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/7/meopta-meopro-8x42-hd-33978937.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1iMWVmOWM0MC01Y2ZkLTQ3ZGEtYmE2OS1mOGI1YTc4ZmEyYjE=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/8/meopta-meopro-8x42-hd-33978938.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9tZW9wdGEtbWVvcHJvLTh4NDItaGQvMTAwMDA3MTEyLTEuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/3/meopta-meopro-8x42-hd-50696163.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS82LzMvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyLWhkLTUwNjk2MTYzLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/1/meopta-meopro-8x42hd-52090461.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzEvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyaGQtNTIwOTA0NjEuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/2/meopta-meopro-8x42hd-52090462.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzIvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyaGQtNTIwOTA0NjIuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/3/meopta-meopro-8x42hd-52090463.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzMvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyaGQtNTIwOTA0NjMuanBn
  Meopta MeoPro 8x42 HD (4)
  Meopta MeoPro 8x42 HD
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  539, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  539, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  539, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  good_buy
 • Nikon Prostaff 7S 10X42
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/2/nikon-prostaff-7s-10x42-54825192.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/2/nikon-prostaff-7s-10x42-54825192.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS85LzIvbmlrb24tcHJvc3RhZmYtN3MtMTB4NDItNTQ4MjUxOTIuanBn
  Nikon Prostaff 7S 10X42 (6)
  Nikon Prostaff 7S 10X42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  194, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  194, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  194, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
  good_buy
 • Bynolyt Stork 8x42
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/7/bynolyt-stork-8x42-33814727.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD05ODRkNDgwMS0wNzdjLTQ2YjMtYjEwMy01Yjg4OGQwMDgyZTQ=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/8/bynolyt-stork-8x42-33814728.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9ieW5vbHl0LXN0b3JrLXdwci04eDQyLzEwMDAwNzEwNC0xLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/0/bynolyt-stork-8x42-50695900.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/7/bynolyt-stork-8x42-33814727.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD05ODRkNDgwMS0wNzdjLTQ2YjMtYjEwMy01Yjg4OGQwMDgyZTQ=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/8/bynolyt-stork-8x42-33814728.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9ieW5vbHl0LXN0b3JrLXdwci04eDQyLzEwMDAwNzEwNC0xLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/0/bynolyt-stork-8x42-50695900.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8wLzAvYnlub2x5dC1zdG9yay04eDQyLTUwNjk1OTAwLmpwZw==
  Bynolyt Stork 8x42 (4)
  Bynolyt Stork 8x42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  good_buy
 • Steiner Safari 8X22
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/9/8/steiner-safari-8x22-17384198.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/4/steiner-safari-8x22-24721564.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/0/steiner-safari-8x22-54826140.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/9/8/steiner-safari-8x22-17384198.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS85Lzgvc3RlaW5lci1zYWZhcmktOHgyMi0xNzM4NDE5OC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/4/steiner-safari-8x22-24721564.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS82LzQvc3RlaW5lci1zYWZhcmktOHgyMi0yNDcyMTU2NC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/0/steiner-safari-8x22-54826140.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS80LzAvc3RlaW5lci1zYWZhcmktOHgyMi01NDgyNjE0MC5qcGc=
  Steiner Safari 8X22 (4)
  Steiner Safari 8X22
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  109, 5.4837409, 51.4348858 HIGH
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  109, 5.4837409, 51.4348858 HIGH
  7
  good_buy
 • Steiner Navigator Pro 7x50
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/8/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-33986288.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXNpZXJvZWhsaW5nLmZyL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9zL3Qvc3RlaW5lci1qdW1lbGxlcy1uYXZpZ2F0b3ItNy14LTUwLXByby5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/5/9/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-39975059.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/0/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-54089930.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/8/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-33986288.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXNpZXJvZWhsaW5nLmZyL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9zL3Qvc3RlaW5lci1qdW1lbGxlcy1uYXZpZ2F0b3ItNy14LTUwLXByby5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/5/9/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-39975059.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC81Lzkvc3RlaW5lci1uYXZpZ2F0b3ItcHJvLTd4NTAtMTA1NDMtMjM1ZWYwYmZjMzQ3MWIwZjUxZjNkYTEwYzNmOTY2ODgtMzk5NzUwNTkuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/0/steiner-navigator-pro-7x50-10543-235ef0bfc3471b0f51f3da10c3f96688-54089930.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8zLzAvc3RlaW5lci1uYXZpZ2F0b3ItcHJvLTd4NTAtMTA1NDMtMjM1ZWYwYmZjMzQ3MWIwZjUxZjNkYTEwYzNmOTY2ODgtNTQwODk5MzAuanBn
  Steiner Navigator Pro 7x50 (5)
  Steiner Navigator Pro 7x50
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  439, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  439, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  439, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  2
  good_buy
 • National Geographic 10x50
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/7/national-geographic-10x50-23912327.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/7/national-geographic-10x50-23912327.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzcvbmF0aW9uYWwtZ2VvZ3JhcGhpYy0xMHg1MC0yMzkxMjMyNy5qcGc=
  National Geographic 10x50 (5)
  National Geographic 10x50
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  51.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  51.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Bushnell Trophy XLT
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/0/bushnell-trophy-xlt-17956130.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/0/bushnell-trophy-xlt-17956130.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8zLzAvYnVzaG5lbGwtdHJvcGh5LXhsdC0xNzk1NjEzMC5qcGc=
  Bushnell Trophy XLT (2)
  Bushnell Trophy XLT
  Decathlon.nl Decathlon.nl
  8.11962970303527 (220)
  118.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Decathlon.nl Decathlon.nl
  8.11962970303527 (220)
  118.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Decathlon Apeldoorn Decathlon Apeldoorn
  7.723238968928003 (13)
  118.99, 5.9939465, 52.2092009 UNKNOWN
  8
  good_buy
 • Bresser Optics 11-51050 verrekijker
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/3/6/bresser-optics-11-51050-18563736.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/3/6/bresser-optics-11-51050-18563736.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8zLzYvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtMTEtNTEwNTAtMTg1NjM3MzYuanBn
  Bresser Optics 11-51050 verrekijker (2)
  Bresser Optics 11-51050 verrekijker
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  42.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  42.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  42.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
  good_buy
 • Bushnell Legend E-series 10x42
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/9/bushnell-legend-e-series-10x42-39436099.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80Mjc0MjI/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/8/bushnell-e-series-10x-42mm-41833608.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/9/bushnell-e-series-10x-42mm-41833609.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/9/bushnell-legend-e-series-10x42-39436099.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80Mjc0MjI/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/8/bushnell-e-series-10x-42mm-41833608.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8wLzgvYnVzaG5lbGwtZS1zZXJpZXMtMTB4LTQybW0tNDE4MzM2MDguanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/9/bushnell-e-series-10x-42mm-41833609.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8wLzkvYnVzaG5lbGwtZS1zZXJpZXMtMTB4LTQybW0tNDE4MzM2MDkuanBn
  Bushnell Legend E-series 10x42 (2)
  Bushnell Legend E-series 10x42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
  good_buy
 • Bynolyt Sparrow WPR 8x32
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/4/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-32442844.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1lMzY1Nzc0ZC1mMWJiLTQwMzEtYjQ3My0xYzVmNTYwYWE1MWE=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/0/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-34901800.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNzI3NzU/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/9/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-55296619.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/4/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-32442844.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1lMzY1Nzc0ZC1mMWJiLTQwMzEtYjQ3My0xYzVmNTYwYWE1MWE=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/0/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-34901800.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNzI3NzU/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/9/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-55296619.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8xLzkvYnlub2x5dC1zcGFycm93LXdwci04eDMyLTU1Mjk2NjE5LmpwZw==
  Bynolyt Sparrow WPR 8x32 (3)
  Bynolyt Sparrow WPR 8x32
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  153, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  153, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  153, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  good_buy
 • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85Lzcvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTE0NzM4MDk3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83Lzkvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTIwODg2OTc5LmpwZw==
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I (3)
  3.8333333333333335 (2)
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
  good_buy
 • Bresser Optics Special-Astro 20x80
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/2/bresser-optics-special-astro-20x80-23912312.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/3/bresser-optics-special-astro-20x80-23912313.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/2/bresser-optics-special-astro-20x80-23912312.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8xLzIvYnJlc3Nlci1vcHRpY3Mtc3BlY2lhbC1hc3Ryby0yMHg4MC0yMzkxMjMxMi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/3/bresser-optics-special-astro-20x80-23912313.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8xLzMvYnJlc3Nlci1vcHRpY3Mtc3BlY2lhbC1hc3Ryby0yMHg4MC0yMzkxMjMxMy5qcGc=
  Bresser Optics Special-Astro 20x80 (3)
  Bresser Optics Special-Astro 20x80
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  112.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  112.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • Nikon 8X42HG L DCF
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/7/nikon-8x42hg-l-dcf-16756307.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/8/nikon-8x42hg-l-dcf-16756308.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/0/1/nikon-8x42hg-l-dcf-17707601.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/9/nikon-8x42hg-l-dcf-18128799.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/7/nikon-8x42hg-l-dcf-18217637.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/6/nikon-8x42hg-l-dcf-18227416.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/3/nikon-8x42hg-l-dcf-18259983.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/7/nikon-8x42hg-l-dcf-24808367.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/4/nikon-8x42hg-l-dcf-16550324.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/7/nikon-8x42hg-l-dcf-16756307.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8wLzcvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE2NzU2MzA3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/8/nikon-8x42hg-l-dcf-16756308.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8wLzgvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE2NzU2MzA4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/0/1/nikon-8x42hg-l-dcf-17707601.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8wLzEvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE3NzA3NjAxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/9/nikon-8x42hg-l-dcf-18128799.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy85Lzkvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MTI4Nzk5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/7/nikon-8x42hg-l-dcf-18217637.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8zLzcvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MjE3NjM3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/6/nikon-8x42hg-l-dcf-18227416.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8xLzYvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MjI3NDE2LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/3/nikon-8x42hg-l-dcf-18259983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS84LzMvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MjU5OTgzLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/7/nikon-8x42hg-l-dcf-24808367.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82Lzcvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTI0ODA4MzY3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/4/nikon-8x42hg-l-dcf-16550324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8yLzQvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE2NTUwMzI0LmpwZw==
  Nikon 8X42HG L DCF (4)
  8.25 (1)
  Nikon 8X42HG L DCF
  Nivo-schweitzer.nl Nivo-schweitzer.nl
  798, 4.8864584, 52.3832474 NONE
  Nivo-schweitzer.nl Nivo-schweitzer.nl
  798, 4.8864584, 52.3832474 NONE
  1
  best_reviewed
 • Olympus 10x42 EXPS I
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/8/7/olympus-10x42-exps-i-2631687.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/1/7/olympus-10x42-exps-i-14958617.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/1/3/olympus-10x42-exps-i-14983313.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/8/olympus-10x42-exps-i-17645208.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/0/olympus-10x42-exps-i-17825220.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/6/olympus-10x42-exps-i-18518646.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/4/olympus-10x42-exps-i-24585644.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/1/4/olympus-10x42-exps-i-14983314.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/8/7/olympus-10x42-exps-i-2631687.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi84Lzcvb2x5bXB1cy0xMHg0Mi1leHBzLWktMjYzMTY4Ny5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/1/7/olympus-10x42-exps-i-14958617.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8xLzcvb2x5bXB1cy0xMHg0Mi1leHBzLWktMTQ5NTg2MTcuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/1/3/olympus-10x42-exps-i-14983313.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy8xLzMvb2x5bXB1cy0xMHg0Mi1leHBzLWktMTQ5ODMzMTMuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/8/olympus-10x42-exps-i-17645208.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzgvb2x5bXB1cy0xMHg0Mi1leHBzLWktMTc2NDUyMDguanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/0/olympus-10x42-exps-i-17825220.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8yLzAvb2x5bXB1cy0xMHg0Mi1leHBzLWktMTc4MjUyMjAuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/6/olympus-10x42-exps-i-18518646.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzYvb2x5bXB1cy0xMHg0Mi1leHBzLWktMTg1MTg2NDYuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/4/olympus-10x42-exps-i-24585644.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi80LzQvb2x5bXB1cy0xMHg0Mi1leHBzLWktMjQ1ODU2NDQuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/1/4/olympus-10x42-exps-i-14983314.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy8xLzQvb2x5bXB1cy0xMHg0Mi1leHBzLWktMTQ5ODMzMTQuanBn
  Olympus 10x42 EXPS I (4)
  Olympus 10x42 EXPS I
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Bushnell 10X42 Powerview Zwart
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/4/bushnell-10-x-42-powerview-16236654.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/4/8/bushnell-10x42-powerview-black--27157148.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/8/bushnell-10x42-powerview-black--50917228.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/4/bushnell-10-x-42-powerview-16236654.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzQvYnVzaG5lbGwtMTAteC00Mi1wb3dlcnZpZXctMTYyMzY2NTQuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/4/8/bushnell-10x42-powerview-black--27157148.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS80LzgvYnVzaG5lbGwtMTB4NDItcG93ZXJ2aWV3LWJsYWNrLS0yNzE1NzE0OC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/8/bushnell-10x42-powerview-black--50917228.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi8yLzgvYnVzaG5lbGwtMTB4NDItcG93ZXJ2aWV3LWJsYWNrLS01MDkxNzIyOC5qcGc=
  Bushnell 10X42 Powerview Zwart (1)
  Bushnell 10X42 Powerview Zwart
  Conrad Conrad
  8.30496359645945 (706)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad Conrad
  8.30496359645945 (706)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  129.95, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  52
  good_buy
 • Pentax 8x40 XCF
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/9/0/pentax-8x40-xcf-17405290.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/7/pentax-8x40-xcf-24649947.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/9/0/pentax-8x40-xcf-17405290.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi85LzAvcGVudGF4LTh4NDAteGNmLTE3NDA1MjkwLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/7/pentax-8x40-xcf-24649947.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS80LzcvcGVudGF4LTh4NDAteGNmLTI0NjQ5OTQ3LmpwZw==
  Pentax 8x40 XCF (4)
  Pentax 8x40 XCF
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  129, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  129, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  1
 • Yukon NVMT Spartan 1x24
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/2/9/yukon-nvmt-spartan-1x24-34901529.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNzQxOTU/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/3/1/yukon-nvmt-spartan-1x24-39164531.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/9/3/yukon-nvmt-spartan-1x24-47523593.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/2/9/yukon-nvmt-spartan-1x24-34901529.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNzQxOTU/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/3/1/yukon-nvmt-spartan-1x24-39164531.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzEveXVrb24tbnZtdC1zcGFydGFuLTF4MjQtMzkxNjQ1MzEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/9/3/yukon-nvmt-spartan-1x24-47523593.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS85LzMveXVrb24tbnZtdC1zcGFydGFuLTF4MjQtNDc1MjM1OTMuanBn
  Yukon NVMT Spartan 1x24 (4)
  Yukon NVMT Spartan 1x24
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Bushnell H2O 8x 42mm
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/9/bushnell-8-x-42-h20-16119079.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/4/bushnell-h2o-8x-42mm-20809414.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/1/bushnell-h2o-8x-42mm-21000151.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/9/bushnell-8-x-42-h20-16119079.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC83LzkvYnVzaG5lbGwtOC14LTQyLWgyMC0xNjExOTA3OS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/4/bushnell-h2o-8x-42mm-20809414.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzQvYnVzaG5lbGwtaDJvLTh4LTQybW0tMjA4MDk0MTQuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/1/bushnell-h2o-8x-42mm-21000151.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS81LzEvYnVzaG5lbGwtaDJvLTh4LTQybW0tMjEwMDAxNTEuanBn
  Bushnell H2O 8x 42mm (1)
  Bushnell H2O 8x 42mm
  Conrad Conrad
  8.30496359645945 (706)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad Conrad
  8.30496359645945 (706)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, ? (offer_sdt_unknown)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  144.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Doerr ALPINA Pro Zoom 8-20x50
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/1/9/doerr-alpina-pro-zoom-8-20x50-17344819.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/1/9/doerr-alpina-pro-zoom-8-20x50-17344819.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC8xLzkvZG9lcnItYWxwaW5hLXByby16b29tLTgtMjB4NTAtMTczNDQ4MTkuanBn
  Doerr ALPINA Pro Zoom 8-20x50 (4)
  Doerr ALPINA Pro Zoom 8-20x50
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Steiner Commander 7x50
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/1/steiner-commander-7x50-32444021.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXNpZXJvZWhsaW5nLmZyL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9zL3Qvc3RlaW5lcl9jb21tYW5kZXJfN3g1MF9fMS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/1/steiner-commander-7x50-34902031.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zOTQ4MzA/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/3/steiner-commander-7x50-50168933.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/1/8/steiner-commander-7x50-52019518.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/1/9/steiner-commander-7x50-52019519.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/2/0/steiner-commander-7x50-52019520.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/2/1/steiner-commander-7x50-52019521.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/2/2/steiner-commander-7x50-52019522.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/2/3/steiner-commander-7x50-52019523.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/1/steiner-commander-7x50-32444021.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXNpZXJvZWhsaW5nLmZyL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9zL3Qvc3RlaW5lcl9jb21tYW5kZXJfN3g1MF9fMS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/1/steiner-commander-7x50-34902031.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zOTQ4MzA/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/3/steiner-commander-7x50-50168933.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8zLzMvc3RlaW5lci1jb21tYW5kZXItN3g1MC01MDE2ODkzMy5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/1/8/steiner-commander-7x50-52019518.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS8xLzgvc3RlaW5lci1jb21tYW5kZXItN3g1MC01MjAxOTUxOC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/1/9/steiner-commander-7x50-52019519.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS8xLzkvc3RlaW5lci1jb21tYW5kZXItN3g1MC01MjAxOTUxOS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/2/0/steiner-commander-7x50-52019520.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS8yLzAvc3RlaW5lci1jb21tYW5kZXItN3g1MC01MjAxOTUyMC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/2/1/steiner-commander-7x50-52019521.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS8yLzEvc3RlaW5lci1jb21tYW5kZXItN3g1MC01MjAxOTUyMS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/2/2/steiner-commander-7x50-52019522.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS8yLzIvc3RlaW5lci1jb21tYW5kZXItN3g1MC01MjAxOTUyMi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/2/3/steiner-commander-7x50-52019523.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS8yLzMvc3RlaW5lci1jb21tYW5kZXItN3g1MC01MjAxOTUyMy5qcGc=
  Steiner Commander 7x50 (4)
  Steiner Commander 7x50
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1004, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1004, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1004, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Vortex Optics Diamondback 10x50
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/2/8/vortex-optics-diamondback-10x50-23733328.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/2/9/vortex-optics-diamondback-10x50-23733329.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/3/0/vortex-optics-diamondback-10x50-23733330.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/3/1/vortex-optics-diamondback-10x50-23733331.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/2/8/vortex-optics-diamondback-10x50-23733328.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy8yLzgvdm9ydGV4LW9wdGljcy1kaWFtb25kYmFjay0xMHg1MC0yMzczMzMyOC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/2/9/vortex-optics-diamondback-10x50-23733329.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy8yLzkvdm9ydGV4LW9wdGljcy1kaWFtb25kYmFjay0xMHg1MC0yMzczMzMyOS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/3/0/vortex-optics-diamondback-10x50-23733330.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy8zLzAvdm9ydGV4LW9wdGljcy1kaWFtb25kYmFjay0xMHg1MC0yMzczMzMzMC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/3/1/vortex-optics-diamondback-10x50-23733331.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy8zLzEvdm9ydGV4LW9wdGljcy1kaWFtb25kYmFjay0xMHg1MC0yMzczMzMzMS5qcGc=
  Vortex Optics Diamondback 10x50 (3)
  Vortex Optics Diamondback 10x50
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  239, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  2
 • Bushnell Natureview 10x 42mm
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/2/bushnell-natureview-10x-42mm-17463252.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/6/6/bushnell-natureview-10x-42mm-20925166.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/2/bushnell-natureview-10x-42mm-17463252.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi81LzIvYnVzaG5lbGwtbmF0dXJldmlldy0xMHgtNDJtbS0xNzQ2MzI1Mi5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/6/6/bushnell-natureview-10x-42mm-20925166.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS82LzYvYnVzaG5lbGwtbmF0dXJldmlldy0xMHgtNDJtbS0yMDkyNTE2Ni5qcGc=
  Bushnell Natureview 10x 42mm (3)
  Bushnell Natureview 10x 42mm
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  239, 5.4837409, 51.4348858 NONE
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  239, 5.4837409, 51.4348858 NONE
  1
 • Bynolyt Sparrow WPR 10X32
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/0/bynolyt-sparrow-wpr-10x32-32716280.jpg?m=aHR0cHM6Ly9jZG4ubmV4dGNoYXB0ZXItZWNvbW1lcmNlLmNvbS9QdWJsaWMvUHJvZHVjdHMvbGFyZ2UvMzEwNDUyLWJ5bm9seXQtc3BhcnJvdy13cHItMTB4MzIuSlBH
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/2/2/bynolyt-sparrow-wpr-10x32-33757022.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNzI3Nzc/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/2/3/bynolyt-sparrow-wpr-10x32-33757023.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1kNjU3ZTVkNC1mYzFjLTRjMTQtYjBhZi0yZDMwN2YxYTVmZjg=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/0/bynolyt-sparrow-wpr-10x32-45364110.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/0/bynolyt-sparrow-wpr-10x32-32716280.jpg?m=aHR0cHM6Ly9jZG4ubmV4dGNoYXB0ZXItZWNvbW1lcmNlLmNvbS9QdWJsaWMvUHJvZHVjdHMvbGFyZ2UvMzEwNDUyLWJ5bm9seXQtc3BhcnJvdy13cHItMTB4MzIuSlBH
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/2/2/bynolyt-sparrow-wpr-10x32-33757022.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNzI3Nzc/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/2/3/bynolyt-sparrow-wpr-10x32-33757023.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1kNjU3ZTVkNC1mYzFjLTRjMTQtYjBhZi0yZDMwN2YxYTVmZjg=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/0/bynolyt-sparrow-wpr-10x32-45364110.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8xLzAvYnlub2x5dC1zcGFycm93LXdwci0xMHgzMi00NTM2NDExMC5qcGc=
  Bynolyt Sparrow WPR 10X32 (3)
  Bynolyt Sparrow WPR 10X32
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  164, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  164, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  164, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  2
 • Vanguard Endeavor ED II Bak4 kijker 8420
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/0/vanguard-endeavor-ed-ii-bak4-kijker-8420-37534270.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmF3YXJlaG91c2UuYmUvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3YvYS92YW5ndWFyZC1lbmRlYXZvci1lZC1paS04eDQyLXZlcnJla2lqa2VyXzEuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/1/2/vanguard-endeavor-ed-ii-bak4-kijker-8420-38132912.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5taWpuY2l0eWZvdG8ubmwvaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvdmlydHVlbWFydC9wcm9kdWN0L2VuZGVhdm9yLWVkLWlpLTh4NDItMTkuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/4/3/vanguard-endeavor-ed-ii-bak4-kijker-8420-46741043.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYXJ0ZW5jcmFmdC5iZS9pbWFnZXMvcGhvdG9saWIvMjIyNzc1MC5wbmc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/6/vanguard-endeavor-ed-ii-8420-48035906.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/7/vanguard-endeavor-ed-ii-8420-48035907.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/8/vanguard-endeavor-ed-ii-8420-48035908.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/9/vanguard-endeavor-ed-ii-8420-48035909.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/0/vanguard-endeavor-ed-ii-8420-48035910.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/1/vanguard-endeavor-ed-ii-8420-48035911.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/0/vanguard-endeavor-ed-ii-bak4-kijker-8420-37534270.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmF3YXJlaG91c2UuYmUvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3YvYS92YW5ndWFyZC1lbmRlYXZvci1lZC1paS04eDQyLXZlcnJla2lqa2VyXzEuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/1/2/vanguard-endeavor-ed-ii-bak4-kijker-8420-38132912.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5taWpuY2l0eWZvdG8ubmwvaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvdmlydHVlbWFydC9wcm9kdWN0L2VuZGVhdm9yLWVkLWlpLTh4NDItMTkuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/4/3/vanguard-endeavor-ed-ii-bak4-kijker-8420-46741043.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYXJ0ZW5jcmFmdC5iZS9pbWFnZXMvcGhvdG9saWIvMjIyNzc1MC5wbmc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/6/vanguard-endeavor-ed-ii-8420-48035906.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8wLzYvdmFuZ3VhcmQtZW5kZWF2b3ItZWQtaWktODQyMC00ODAzNTkwNi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/7/vanguard-endeavor-ed-ii-8420-48035907.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8wLzcvdmFuZ3VhcmQtZW5kZWF2b3ItZWQtaWktODQyMC00ODAzNTkwNy5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/8/vanguard-endeavor-ed-ii-8420-48035908.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8wLzgvdmFuZ3VhcmQtZW5kZWF2b3ItZWQtaWktODQyMC00ODAzNTkwOC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/9/vanguard-endeavor-ed-ii-8420-48035909.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8wLzkvdmFuZ3VhcmQtZW5kZWF2b3ItZWQtaWktODQyMC00ODAzNTkwOS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/0/vanguard-endeavor-ed-ii-8420-48035910.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8xLzAvdmFuZ3VhcmQtZW5kZWF2b3ItZWQtaWktODQyMC00ODAzNTkxMC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/1/vanguard-endeavor-ed-ii-8420-48035911.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8xLzEvdmFuZ3VhcmQtZW5kZWF2b3ItZWQtaWktODQyMC00ODAzNTkxMS5qcGc=
  Vanguard Endeavor ED II Bak4 kijker 8420 (2)
  Vanguard Endeavor ED II Bak4 kijker 8420
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  357.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  357.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  499, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  2
 • Nikon Monarch 5 8x42
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/3/nikon-monarch-5-8x42-20429623.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/3/nikon-monarch-5-8x42-24808693.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/3/nikon-monarch-5-8x42-20429623.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8yLzMvbmlrb24tbW9uYXJjaC01LTh4NDItMjA0Mjk2MjMuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/3/nikon-monarch-5-8x42-24808693.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi85LzMvbmlrb24tbW9uYXJjaC01LTh4NDItMjQ4MDg2OTMuanBn
  Nikon Monarch 5 8x42 (2)
  Nikon Monarch 5 8x42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  264, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  264, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  264, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Nikon Prostaff 5 12x50
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/2/0/nikon-jumelles-prostaff5-12x50-32746320.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS81LzQvMjIxNzY5NDUvbF8yMjE3Njk0NS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/6/nikon-jumelles-prostaff5-12x50-33777206.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzE5MTA4P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/5/1/nikon-jumelles-prostaff5-12x50-35908351.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjMuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS80Ny83YS81Ny81NDY0MzQ0NDQ2NTM0OTc4NDkzNzMzMzk3MzZjNmMzOTY4NTc0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/8/nikon-prostaff-5-12x50-39297568.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/2/0/nikon-jumelles-prostaff5-12x50-32746320.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS81LzQvMjIxNzY5NDUvbF8yMjE3Njk0NS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/6/nikon-jumelles-prostaff5-12x50-33777206.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzE5MTA4P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/5/1/nikon-jumelles-prostaff5-12x50-35908351.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjMuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS80Ny83YS81Ny81NDY0MzQ0NDQ2NTM0OTc4NDkzNzMzMzk3MzZjNmMzOTY4NTc0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/8/nikon-prostaff-5-12x50-39297568.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS82Lzgvbmlrb24tcHJvc3RhZmYtNS0xMng1MC0zOTI5NzU2OC5qcGc=
  Nikon Prostaff 5 12x50 (3)
  Nikon Prostaff 5 12x50
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  189, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Konus Verrekijker Konusvue 8x40 WA
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/8/5/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-39747685.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80MjkwMDY/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/8/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-45317938.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYXJ0ZW5jcmFmdC5iZS9pbWFnZXMvcGhvdG9saWIvMTUwMjUzOC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/3/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-46145073.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/4/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-46145074.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/2/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-32861102.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZS9yZWd1bGFyL0ZDLzIvMS84LzUvOTIwMDAwMDAxMDM2NTgxMi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/8/5/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-39747685.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80MjkwMDY/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/8/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-45317938.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYXJ0ZW5jcmFmdC5iZS9pbWFnZXMvcGhvdG9saWIvMTUwMjUzOC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/3/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-46145073.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzMva29udXMtdmVycmVraWprZXIta29udXN2dWUtOHg0MC13YS00NjE0NTA3My5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/4/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-46145074.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzQva29udXMtdmVycmVraWprZXIta29udXN2dWUtOHg0MC13YS00NjE0NTA3NC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/2/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-32861102.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZS9yZWd1bGFyL0ZDLzIvMS84LzUvOTIwMDAwMDAxMDM2NTgxMi5qcGc=
  Konus Verrekijker Konusvue 8x40 WA (3)
  Konus Verrekijker Konusvue 8x40 WA
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Pentax 10 x 50 XCF
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/3/pentax-10-x-50-xcf-13407973.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/9/pentax-10-x-50-xcf-16851229.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/8/pentax-10-x-50-xcf-17715778.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/1/9/pentax-10-x-50-xcf-18026219.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/4/pentax-10-x-50-xcf-18270014.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/7/9/pentax-10-x-50-xcf-20613479.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/6/0/pentax-10-x-50-xcf-24586960.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/3/pentax-10-x-50-xcf-13407973.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS83LzMvcGVudGF4LTEwLXgtNTAteGNmLTEzNDA3OTczLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/9/pentax-10-x-50-xcf-16851229.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8yLzkvcGVudGF4LTEwLXgtNTAteGNmLTE2ODUxMjI5LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/8/pentax-10-x-50-xcf-17715778.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy83LzgvcGVudGF4LTEwLXgtNTAteGNmLTE3NzE1Nzc4LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/1/9/pentax-10-x-50-xcf-18026219.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi8xLzkvcGVudGF4LTEwLXgtNTAteGNmLTE4MDI2MjE5LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/4/pentax-10-x-50-xcf-18270014.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8xLzQvcGVudGF4LTEwLXgtNTAteGNmLTE4MjcwMDE0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/7/9/pentax-10-x-50-xcf-20613479.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC83LzkvcGVudGF4LTEwLXgtNTAteGNmLTIwNjEzNDc5LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/6/0/pentax-10-x-50-xcf-24586960.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzAvcGVudGF4LTEwLXgtNTAteGNmLTI0NTg2OTYwLmpwZw==
  Pentax 10 x 50 XCF (3)
  Pentax 10 x 50 XCF
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  149, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  149, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  1
 • Canon 10X42L IS UD GLAS
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/3/7/canon-10x42l-is-ud-glas-1297380.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/7/canon-10x42l-is-ud-glas-20477717.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/4/9/canon-10x42l-is-ud-glas-24952449.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/0/canon-10x42l-is-ud-glas-24952450.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/3/7/canon-10x42l-is-ud-glas-1297380.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8zLzcvY2Fub24tMTB4NDJsLWlzLXVkLWdsYXMtMTI5NzM4MC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/7/canon-10x42l-is-ud-glas-20477717.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy8xLzcvY2Fub24tMTB4NDJsLWlzLXVkLWdsYXMtMjA0Nzc3MTcuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/4/9/canon-10x42l-is-ud-glas-24952449.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC80LzkvY2Fub24tMTB4NDJsLWlzLXVkLWdsYXMtMjQ5NTI0NDkuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/0/canon-10x42l-is-ud-glas-24952450.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC81LzAvY2Fub24tMTB4NDJsLWlzLXVkLWdsYXMtMjQ5NTI0NTAuanBn
  Canon 10X42L IS UD GLAS (3)
  Canon 10X42L IS UD GLAS
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  1349, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  2
 • Swarovski CL Pocket 10x 25 B
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/5/0/swarovski-cl-pocket-10x-25-b-28161050.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/5/0/swarovski-cl-pocket-10x-25-b-28161050.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC81LzAvc3dhcm92c2tpLWNsLXBvY2tldC0xMHgtMjUtYi0yODE2MTA1MC5qcGc=
  Swarovski CL Pocket 10x 25 B (3)
  Swarovski CL Pocket 10x 25 B
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  689, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  689, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  689, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  2
 • Bresser Optics 11-50750 verrekijker
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/2/9/bresser-optics-11-50750-18563729.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/2/9/bresser-optics-11-50750-18563729.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8yLzkvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtMTEtNTA3NTAtMTg1NjM3MjkuanBn
  Bresser Optics 11-50750 verrekijker (2)
  Bresser Optics 11-50750 verrekijker
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  46.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Steiner Safari UltraSharp
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/5/steiner-safari-ultrasharp-24721565.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/0/9/steiner-safari-ultrasharp-24722409.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/1/5/steiner-safari-ultrasharp-24722415.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/5/steiner-safari-ultrasharp-24721565.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS82LzUvc3RlaW5lci1zYWZhcmktdWx0cmFzaGFycC0yNDcyMTU2NS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/0/9/steiner-safari-ultrasharp-24722409.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8wLzkvc3RlaW5lci1zYWZhcmktdWx0cmFzaGFycC0yNDcyMjQwOS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/1/5/steiner-safari-ultrasharp-24722415.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8xLzUvc3RlaW5lci1zYWZhcmktdWx0cmFzaGFycC0yNDcyMjQxNS5qcGc=
  Steiner Safari UltraSharp (2)
  Steiner Safari UltraSharp
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  205, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  205, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  205, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Swarovski CL Pocket 10x25 B - Zwart
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/4/1/swarovski-jumelles-swarovski-cl-companion-10-x-25-noir--34471041.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52YWx1ZWJhc2tldC5jb20vaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3QvMTQzNDEtQUEtQksuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/5/swarovski-jumelles-swarovski-cl-companion-10-x-25-noir--35133945.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD0xZTAwYTViNi05ZWM1LTRkZWItOGFmNy03MzVmODAzYzk3NTM=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/6/swarovski-jumelles-swarovski-cl-companion-10-x-25-noir--35133946.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi52YWx1ZWJhc2tldC5jb20vODA4QUExL3ZiL2ltYWdlcy9wcm9kdWN0LzE0MzQxLUFBLUJLLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/1/swarovski-cl-pocket-10x25-b-46969831.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/2/swarovski-cl-pocket-10x25-b-46969832.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/4/1/swarovski-jumelles-swarovski-cl-companion-10-x-25-noir--34471041.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52YWx1ZWJhc2tldC5jb20vaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3QvMTQzNDEtQUEtQksuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/5/swarovski-jumelles-swarovski-cl-companion-10-x-25-noir--35133945.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD0xZTAwYTViNi05ZWM1LTRkZWItOGFmNy03MzVmODAzYzk3NTM=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/6/swarovski-jumelles-swarovski-cl-companion-10-x-25-noir--35133946.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi52YWx1ZWJhc2tldC5jb20vODA4QUExL3ZiL2ltYWdlcy9wcm9kdWN0LzE0MzQxLUFBLUJLLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/1/swarovski-cl-pocket-10x25-b-46969831.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8zLzEvc3dhcm92c2tpLWNsLXBvY2tldC0xMHgyNS1iLTQ2OTY5ODMxLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/2/swarovski-cl-pocket-10x25-b-46969832.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8zLzIvc3dhcm92c2tpLWNsLXBvY2tldC0xMHgyNS1iLTQ2OTY5ODMyLmpwZw==
  Swarovski CL Pocket 10x25 B - Zwart (3)
  Swarovski CL Pocket 10x25 B - Zwart
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  689, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  689, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  689, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  2
 • Bynolyt Sparrow WPR 10x42
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/8/bynolyt-sparrow-wpr-10x42-34924148.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD0yYzFmMmE3OC04MzlmLTQ1ZWMtOGQwMi1mMmQyNjY5NTM1YTM=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/1/bynolyt-sparrow-wpr-10x42-49179911.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/4/bynolyt-sparrow-wpr-10x42-61195564.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/8/bynolyt-sparrow-wpr-10x42-34924148.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD0yYzFmMmE3OC04MzlmLTQ1ZWMtOGQwMi1mMmQyNjY5NTM1YTM=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/1/bynolyt-sparrow-wpr-10x42-49179911.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8xLzEvYnlub2x5dC1zcGFycm93LXdwci0xMHg0Mi00OTE3OTkxMS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/4/bynolyt-sparrow-wpr-10x42-61195564.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS82LzQvYnlub2x5dC1zcGFycm93LXdwci0xMHg0Mi02MTE5NTU2NC5qcGc=
  Bynolyt Sparrow WPR 10x42 (2)
  Bynolyt Sparrow WPR 10x42
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  199.5, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  4
 • Eschenbach Arena D 8 x 42 B
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/6/eschenbach-arena-d-8-x-42-b-17248236.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/3/eschenbach-arena-d-8-x-42-b-20797503.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/4/eschenbach-arena-d-8-x-42-b-27025604.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/6/eschenbach-arena-d-8-x-42-b-17248236.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi8zLzYvZXNjaGVuYmFjaC1hcmVuYS1kLTgteC00Mi1iLTE3MjQ4MjM2LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/3/eschenbach-arena-d-8-x-42-b-20797503.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8wLzMvZXNjaGVuYmFjaC1hcmVuYS1kLTgteC00Mi1iLTIwNzk3NTAzLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/4/eschenbach-arena-d-8-x-42-b-27025604.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8wLzQvZXNjaGVuYmFjaC1hcmVuYS1kLTgteC00Mi1iLTI3MDI1NjA0LmpwZw==
  Eschenbach Arena D 8 x 42 B (3)
  Eschenbach Arena D 8 x 42 B
  Conrad Conrad
  8.30496359645945 (706)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad Conrad
  8.30496359645945 (706)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Doerr Alpina Pro 12x50
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/1/doerr-alpina-pro-12x50-17344821.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/1/doerr-alpina-pro-12x50-17344821.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC8yLzEvZG9lcnItYWxwaW5hLXByby0xMng1MC0xNzM0NDgyMS5qcGc=
  Doerr Alpina Pro 12x50 (3)
  Doerr Alpina Pro 12x50
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  40.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  40.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Bushnell Image VIEW
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/0/bushnell-image-view-47309040.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/0/bushnell-image-view-47309040.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC80LzAvYnVzaG5lbGwtaW1hZ2Utdmlldy00NzMwOTA0MC5qcGc=
  Bushnell Image VIEW (3)
  Bushnell Image VIEW
  Conrad Conrad
  8.30496359645945 (706)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  359, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad Conrad
  8.30496359645945 (706)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  359, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Bresser Optics 11-50840 verrekijker
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/2/2/bresser-optics-11-50840-18563722.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/2/2/bresser-optics-11-50840-18563722.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8yLzIvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtMTEtNTA4NDAtMTg1NjM3MjIuanBn
  Bresser Optics 11-50840 verrekijker (2)
  Bresser Optics 11-50840 verrekijker
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  46.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Kowa SV42-10 verrekijker
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/9/1/kowa-sv42-10x42-35309291.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80MDI2MDA/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/9/7/kowa-sv42-10x42-40082597.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi8xNTA0OTk3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/7/kowa-sv42-10x42-45326177.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYXJ0ZW5jcmFmdC5iZS9pbWFnZXMvcGhvdG9saWIvMTUwNDk5Ny5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/7/kowa-sv42-10-binocular-45883437.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/8/kowa-sv42-10-binocular-45883438.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/9/kowa-sv42-10-binocular-45883439.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/0/kowa-sv42-10-binocular-45883440.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/1/kowa-sv42-10-binocular-45883441.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/2/kowa-sv42-10-binocular-45883442.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/3/kowa-sv42-10-binocular-45883443.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/4/kowa-sv42-10-binocular-45883444.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/9/1/kowa-sv42-10x42-35309291.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80MDI2MDA/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/9/7/kowa-sv42-10x42-40082597.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi8xNTA0OTk3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/7/kowa-sv42-10x42-45326177.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYXJ0ZW5jcmFmdC5iZS9pbWFnZXMvcGhvdG9saWIvMTUwNDk5Ny5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/7/kowa-sv42-10-binocular-45883437.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8zLzcva293YS1zdjQyLTEwLWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQzNy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/8/kowa-sv42-10-binocular-45883438.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8zLzgva293YS1zdjQyLTEwLWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQzOC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/9/kowa-sv42-10-binocular-45883439.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8zLzkva293YS1zdjQyLTEwLWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQzOS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/0/kowa-sv42-10-binocular-45883440.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzAva293YS1zdjQyLTEwLWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQ0MC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/1/kowa-sv42-10-binocular-45883441.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzEva293YS1zdjQyLTEwLWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQ0MS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/2/kowa-sv42-10-binocular-45883442.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzIva293YS1zdjQyLTEwLWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQ0Mi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/3/kowa-sv42-10-binocular-45883443.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzMva293YS1zdjQyLTEwLWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQ0My5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/4/kowa-sv42-10-binocular-45883444.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzQva293YS1zdjQyLTEwLWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQ0NC5qcGc=
  Kowa SV42-10 verrekijker (2)
  Kowa SV42-10 verrekijker
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  238, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  238, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  238, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  8
 • Pentax PAPILIO II 8.5x21
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894311.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvNDExOTcyP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894312.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02ODU1NDM4Mi9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894313.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmEubmwvaW1hZ2VzLzY1NjUwMDAzNzk=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/9/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595539.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/0/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595540.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595541.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595542.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595543.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894311.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvNDExOTcyP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894312.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02ODU1NDM4Mi9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894313.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmEubmwvaW1hZ2VzLzY1NjUwMDAzNzk=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/9/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595539.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzkvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTM5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/0/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595540.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzAvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQwLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595541.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzEvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzIvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595543.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzMvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQzLmpwZw==
  Pentax PAPILIO II 8.5x21 (3)
  Pentax PAPILIO II 8.5x21
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  199, 5.4837409, 51.4348858 NONE
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  199, 5.4837409, 51.4348858 NONE
  1
 • Pentax DCF WP II
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/9/7/pentax-dcf-wp-ii-18702697.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/9/7/pentax-dcf-wp-ii-18702697.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi85LzcvcGVudGF4LWRjZi13cC1paS0xODcwMjY5Ny5qcGc=
  Pentax DCF WP II (3)
  Pentax DCF WP II
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  575, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  575, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  1
 • Olympus 10x50 DPS-I
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/olympus-10x50-dps-i-4950934.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/6/olympus-10x50-dps-i-17825226.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/2/olympus-10x50-dps-i-17865342.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/7/olympus-10x50-dps-i-18518647.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/7/olympus-10x50-dps-i-24640527.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/olympus-10x50-dps-i-4950934.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8zLzQvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS00OTUwOTM0LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/6/olympus-10x50-dps-i-17825226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8yLzYvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0xNzgyNTIyNi5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/2/olympus-10x50-dps-i-17865342.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy80LzIvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0xNzg2NTM0Mi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/7/olympus-10x50-dps-i-18518647.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80Lzcvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0xODUxODY0Ny5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/7/olympus-10x50-dps-i-24640527.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzcvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0yNDY0MDUyNy5qcGc=
  Olympus 10x50 DPS-I (3)
  Olympus 10x50 DPS-I
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
2 7
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: minder dan €100 (budget)
  • Lage prijs: €100 - €150 (low)
  • Gemiddelde prijs: €150 - €300 (medium)
  • High-end: meer dan €300 (high)
 • Gewicht (gewicht):
  • Extra licht: minder dan 250 gram (extra_light)
  • Licht: 250-600 gram (low)
  • Gemiddeld: meer dan 600 (medium)
  • < 265 g (gewicht_270)
  • 265 g - 585 g (gewicht_270_590)
  • 585 g - 765 g (gewicht_590_770)
  • ≥ 765 g (gewicht_770)
 • Kleur (kleur):
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Camouflage (camouflage)
  • Geel (geel)
  • Goud (goud)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Khaki (khaki)
  • Magenta (magenta)
  • Multi (multi)
  • Oranje (oranje)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Wit (wit)
  • Zand (zand)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Lensdiameter (diameter_lens):
  • < 25 mm (diameter_lens_25)
  • 25 mm - 40 mm (diameter_lens_25_40)
  • 40 mm - 42 mm (diameter_lens_40_42)
  • ≥ 42 mm (diameter_lens_42)
 • Vergroting (vergroting):
  • < 8 (vergroting_8)
  • 8 - 10 (vergroting_8_10)
  • ≥ 10 (vergroting_10)
 • Kleinste focusafstand (kleinste_focusafstand):
  • < 2.5 meter (kleinste_focusafstand_2.5)
  • 2.5 meter - 3 meter (kleinste_focusafstand_2.5_3)
  • 3 meter - 5 meter (kleinste_focusafstand_3_5)
  • ≥ 5 meter (kleinste_focusafstand_5)
 • Gezichtsveld (gezichtsveld):
  • < 48 ° (gezichtsveld_48)
  • 48 ° - 53 ° (gezichtsveld_48_53)
  • 53 ° - 59 ° (gezichtsveld_53_59)
  • ≥ 59 ° (gezichtsveld_59)
 • Prismatype (prismatype):
  • BaK-4 (bak_4)
  • BaK-4 Porro (bak_4_porro)
  • BK-7 (bk_7)
  • BK-7 Porro (bk_7_porro)
  • Dak (dak)
  • Porro Porro verrekijker (porro)
  • Porro II (porro_ii)
 • Waterdicht (waterdicht):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Helderheid (helderheid):
  • < 6.8 cd/m² (helderheid_6.8)
  • 6.8 cd/m² - 18 cd/m² (helderheid_6.8_18)
  • 18 cd/m² - 25 cd/m² (helderheid_18_25)
  • ≥ 25 cd/m² (helderheid_25)
 • Exit pupilgrootte (exit_pupil):
  • < 2.8 mm (exit_pupil_2.8)
  • 2.8 mm - 4.2 mm (exit_pupil_2.8_4.2)
  • 4.2 mm - 5 mm (exit_pupil_4.2_5)
  • ≥ 5 mm (exit_pupil_5)
 • Oogafstand (oogafstand):
  • < 13 mm (oogafstand_13)
  • 13 mm - 16 mm (oogafstand_13_16)
  • 16 mm - 18 mm (oogafstand_16_18)
  • ≥ 18 mm (oogafstand_18)
 • Varianten (group):
  • Bushnell Legend Ultra HD (bushnell_legend_ultra_hd)
  • Bushnell Natureview (bushnell_natureview)
  • Bushnell Powerview (bushnell_powerview)
  • Nikon Aculon A30 10x25 (nikon_aculon_a30_10x25)
  • Nikon Aculon A30 8x25 (nikon_aculon_a30_8x25)
  • Nikon Aculon T01 10x21 (nikon_aculon_t01_10x21)
  • Nikon Aculon T01 8x21 (nikon_aculon_t01_8x21)
  • Nikon Aculon T51 10x24 (nikon_aculon_t51_10x24)
  • Nikon Aculon T51 8x24 (nikon_aculon_t51_8x24)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Beek (beek)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Best (best)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Breda (breda)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Cruquius (cruquius)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deventer (deventer)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Duiven (duiven)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Goes (goes)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoorn (hoorn)
  • Huizen (huizen)
  • Kerkrade (kerkrade)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lelystad (lelystad)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Middelburg (middelburg)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oss (oss)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schiedam (schiedam)
  • Sneek (sneek)
  • Son (son)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Uden (uden)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Weert (weert)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zeist (zeist)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl