x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • vergelijk.nl
  Word lid
  %
  Bespaar geld met onze speciale deals
  Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt
  Gratis inschrijven
  Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er verrekijkers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  verrekijker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  verrekijker kopen

  • Algemene informatie

   De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

   Verrekijker
   Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

   Objectief en oculair
   De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

   Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

   Gewicht en weerbestendigheid
   Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

  • Veelgestelde vragen


   Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
   Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

  • Verklarende woordenlijst

   Beeldhoek
   De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Beeldveld
   De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Coating
   Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

   Diameter
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

   Dioptriecorrectie
   Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

   Helderheid
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.


   Lenskwaliteit

   De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

   Schemerindex
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Schijnbare beeldhoek
   Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

   Vergroting
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

   Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Superlicht Deze verrekijkers zijn extra makkelijk mee te nemen.
   • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
   • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
   • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
   • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
   • Groen Groene verrekijkers bieden extra schutkleur.
   • Zwart Zwarte verrekijkers zijn neutraal van kleur.
  • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/9/7/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-100756897.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/1/5/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-100936915.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/6/0/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-101068560.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/6/1/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-101068561.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/6/2/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-101068562.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/6/3/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-101068563.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/6/4/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-101068564.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/0/7/1/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-102307071.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/7/1/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-105286971.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/4/8/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-106495048.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/1/1/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-111250311.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/3/0/2/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-111344302.jpg
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I (11)
   3.8333333333333335 (2)
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I
   Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,
   Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,.
   2.3
   0 10
  • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/9/7/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-100756897.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/1/5/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-100936915.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/6/0/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-101068560.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/6/1/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-101068561.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/6/2/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-101068562.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/6/3/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-101068563.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/6/4/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-101068564.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/0/7/1/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-102307071.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/7/1/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-105286971.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/4/8/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-106495048.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/1/1/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-111250311.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/3/0/2/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-111344302.jpg
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I (11)
   3.8333333333333335 (2)
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I
   Zeer slecht, dus is duur speelgoed
   Zeer slecht, dus is duur speelgoed.
   2.7
   0 10
  Verrekijkers 6.0 (3)
  0 - 48
  • National Geographic Go-To Telescoop 90/1250
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/0/5/6/bresser-national-geographic-go-to-telescoop-90-1250-88516056.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/4/9/bresser-national-geographic-go-to-telescoop-90-1250-92514949.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/5/3/national-geographic-go-to-telescope-90-1250-102363453.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/3/0/national-geographic-go-to-telescope-90-1250-105696130.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/9/3/9/national-geographic-go-to-telescope-90-1250-112161939.jpg
   National Geographic Go-To Telescoop 90/1250 (64)
   National Geographic Go-To Telescoop 90/1250
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   396.62, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   396.62, 2d (offer_sdt_2_days)
   5
   good_buy
   most_sold
  • Nikon Prostaff 3S 10x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/8/2/0/nikon-prostaff-3s-10x42-58865820.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/3/2/nikon-prostaff-3s-10x42-roof-black-binocular-63398532.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/8/3/nikon-prostaff-3s-10x42-roof-black-binocular-69821483.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/0/3/nikon-prostaff-3s-10x42-roof-black-binocular-71493803.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/0/4/nikon-prostaff-3s-10x42-roof-black-binocular-71493804.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/0/5/nikon-prostaff-3s-10x42-roof-black-binocular-71493805.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/0/6/nikon-prostaff-3s-10x42-roof-black-binocular-71493806.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/0/7/nikon-prostaff-3s-10x42-roof-black-binocular-71493807.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/9/3/nikon-prostaff-3s-10x42-roof-black-binocular-101236393.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/9/8/nikon-prostaff-3s-10x42-roof-black-binocular-101866798.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/5/0/nikon-prostaff-3s-10x42-roof-black-binocular-102158750.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/1/3/nikon-prostaff-3s-10x42-roof-black-binocular-102305713.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/6/8/nikon-prostaff-3s-10x42-roof-black-binocular-102937168.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/0/5/nikon-prostaff-3s-10x42-roof-black-binocular-106579205.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/0/6/nikon-prostaff-3s-10x42-roof-black-binocular-106579206.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/2/9/nikon-prostaff-3s-10x42-roof-black-binocular-111274929.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/6/8/nikon-prostaff-3s-10x42-roof-black-binocular-111344768.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/6/9/nikon-prostaff-3s-10x42-roof-black-binocular-111344769.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/7/0/nikon-prostaff-3s-10x42-roof-black-binocular-111344770.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/7/1/nikon-prostaff-3s-10x42-roof-black-binocular-111344771.jpg
   Nikon Prostaff 3S 10x42 (42)
   Nikon Prostaff 3S 10x42
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.281744039232946 (35)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.281744039232946 (35)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   deal
  • Vortex Diamondback 10x28 Nieuw
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/8/9/vortex-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-71027989.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/6/3/vortex-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-71579163.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/6/4/vortex-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-71579164.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/6/5/vortex-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-71579165.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/6/6/vortex-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-71579166.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/1/5/vortex-optics-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-101215915.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/1/6/vortex-optics-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-101215916.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/1/7/vortex-optics-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-101215917.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/6/7/3/vortex-optics-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-101844673.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/6/7/4/vortex-optics-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-101844674.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/3/5/vortex-optics-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-102157135.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/4/8/vortex-optics-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-102302448.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/9/2/5/vortex-optics-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-102571925.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/6/1/vortex-optics-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-102928661.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/2/2/vortex-optics-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-106576122.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/2/3/vortex-optics-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-106576123.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/2/4/vortex-optics-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-106576124.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/2/5/vortex-optics-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-106576125.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/6/0/vortex-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-111270160.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/0/2/vortex-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-111348702.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/0/3/vortex-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-111348703.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/0/4/vortex-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-111348704.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/0/5/vortex-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-111348705.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/0/6/vortex-diamondback-10x28-roof-black-green-grey-binocular-111348706.jpg
   Vortex Diamondback 10x28 Nieuw (21)
   Vortex Diamondback 10x28 Nieuw
   Fotokonijnenberg.nl Fotokonijnenberg.nl
   9.26813249639478 (83)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   118, ? (offer_sdt_unknown)
   Fotokonijnenberg.nl Fotokonijnenberg.nl
   9.26813249639478 (83)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   118, ? (offer_sdt_unknown)
   9
   good_buy
  • Bresser 3x14 Digitale Nachtkijker met Opnamefunctie
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/9/9/2/bresser-optics-1877400-binocular-42181992.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/8/9/bresser-optics-1877400-black-blue-binocular-100741489.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/1/8/bresser-optics-1877400-black-blue-binocular-101189418.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/1/9/bresser-optics-1877400-black-blue-binocular-101189419.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/5/0/bresser-optics-1877400-black-blue-binocular-101808750.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/8/8/bresser-optics-1877400-black-blue-binocular-102153588.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/0/4/bresser-optics-1877400-black-blue-binocular-102568404.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/3/0/8/bresser-optics-1877400-black-blue-binocular-102914308.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/0/6/6/bresser-optics-1877400-black-blue-binocular-105497066.jpg
   Bresser 3x14 Digitale Nachtkijker met Opnamefunctie (20)
   Bresser 3x14 Digitale Nachtkijker met Opnamefunctie
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   127.45, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   127.45, 2d (offer_sdt_2_days)
   6
   good_buy
  • Bresser Hunter 10x50 Porro
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/3/6/bresser-optics-11-51050-18563736.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/4/5/bresser-optics-11-51050-blue-binocular-100757145.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/7/4/bresser-optics-11-51050-blue-binocular-100977674.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/6/8/bresser-optics-11-51050-blue-binocular-101080468.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/6/9/bresser-optics-11-51050-blue-binocular-101080469.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/7/0/bresser-optics-11-51050-blue-binocular-101080470.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/2/4/bresser-optics-11-51050-blue-binocular-101276224.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/8/3/bresser-optics-11-51050-blue-binocular-101650483.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/9/0/0/bresser-optics-11-51050-blue-binocular-102140900.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/8/5/bresser-optics-11-51050-blue-binocular-102185485.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/0/0/bresser-optics-11-51050-blue-binocular-102446600.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/1/0/bresser-11-51050-blue-binocular-114333510.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/1/1/bresser-11-51050-blue-binocular-114333511.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/1/2/bresser-11-51050-blue-binocular-114333512.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/1/4/bresser-11-51050-blue-binocular-114333514.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/1/7/bresser-11-51050-blue-binocular-114333517.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/1/8/bresser-11-51050-blue-binocular-114333518.jpg
   Bresser Hunter 10x50 Porro (14)
   Bresser Hunter 10x50 Porro
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   42.23, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   42.23, 2d (offer_sdt_2_days)
   7
  • National Geographic Go-To Telescoop 70/350
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/0/7/national-geographic-go-to-telescoop-70-350-92545707.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/5/9/4/national-geographic-go-to-telescoop-70-350-105899594.jpg
   National Geographic Go-To Telescoop 70/350 (48)
   National Geographic Go-To Telescoop 70/350
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   306.23, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   306.23, 2d (offer_sdt_2_days)
   3
  • Canon 10x30 IS II
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/4/1/canon-10x30-is-ii-47309041.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/5/8/canon-10x30-is-ii-34050158.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/5/9/canon-10x30-is-ii-34050159.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/6/4/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-100914164.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/9/4/0/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-101171940.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/9/4/1/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-101171941.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/9/4/2/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-101171942.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/9/4/3/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-101171943.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/1/1/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-101239411.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/1/7/1/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-101773171.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/9/5/3/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-102150953.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/6/2/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-102299662.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/1/5/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-102556515.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/1/8/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-105486718.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/5/2/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-106559452.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/5/3/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-106559453.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/5/4/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-106559454.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/9/2/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-111262592.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/0/3/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-111347103.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/0/4/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-111347104.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/0/5/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-111347105.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/0/6/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-111347106.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/4/5/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-111797445.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/3/3/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-115391633.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/3/4/canon-10x30-is-ii-porro-ii-black-binocular-115391634.jpg
   Canon 10x30 IS II (12)
   Canon 10x30 IS II
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   519, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   519, 2d (offer_sdt_2_days)
   8
   good_buy
  • Steiner Safari UltraSharp Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/0/2/steiner-safari-ultrasharp-24721602.jpg
   Steiner Safari UltraSharp Zwart verrekijker (13)
   Steiner Safari UltraSharp Zwart verrekijker
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   106.08, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   106.08, 2d (offer_sdt_2_days)
   6
   deal
  • Byomic Spiegeltelescoop P 114/500 EQ-SKY
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/7/0/byomic-spiegeltelescoop-pluto-114-500-eq-sky-95836570.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/3/6/0/byomic-spiegeltelescoop-pluto-114-500-eq-sky-105887360.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/3/6/1/byomic-spiegeltelescoop-pluto-114-500-eq-sky-105887361.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/7/2/byomic-spiegeltelescoop-p-114-500-eq-sky-112808472.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/5/6/byomic-spiegeltelescoop-p-114-500-eq-sky-113535656.jpg
   Byomic Spiegeltelescoop P 114/500 EQ-SKY (12)
   Byomic Spiegeltelescoop P 114/500 EQ-SKY
   Frank.nl Frank.nl
   138.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Frank.nl Frank.nl
   138.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Bushnell Legend E-series 8x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/1/8/bushnell-legend-e-8x-42mm-44429018.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/0/9/bushnell-legend-e-8x-42mm-45264009.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/1/0/bushnell-legend-e-8x-42mm-45264010.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/2/6/bushnell-legend-e-8x-42mm-bak-4-porro-black-binocular-100756126.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/8/4/bushnell-legend-e-8x-42mm-bak-4-porro-black-binocular-101192584.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/8/5/bushnell-legend-e-8x-42mm-bak-4-porro-black-binocular-101192585.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/8/6/bushnell-legend-e-8x-42mm-bak-4-porro-black-binocular-101192586.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/8/7/8/bushnell-legend-e-8x-42mm-bak-4-porro-black-binocular-101814878.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/5/4/bushnell-legend-e-8x-42mm-bak-4-porro-black-binocular-102153754.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/4/7/bushnell-legend-e-8x-42mm-bak-4-porro-black-binocular-102300847.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/4/8/bushnell-legend-e-8x-42mm-bak-4-porro-black-binocular-102568748.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/6/7/bushnell-legend-e-8x-42mm-bak-4-porro-black-binocular-105541067.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/7/3/bushnell-legend-e-8x-42mm-bak-4-porro-black-binocular-106566573.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/7/4/bushnell-legend-e-8x-42mm-bak-4-porro-black-binocular-106566574.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/7/5/bushnell-legend-e-8x-42mm-bak-4-porro-black-binocular-106566575.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/1/3/bushnell-legend-e-8x-42mm-bak-4-porro-black-binocular-111265613.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/4/0/bushnell-legend-e-8x-42mm-bak-4-porro-black-binocular-111345440.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/4/1/bushnell-legend-e-8x-42mm-bak-4-porro-black-binocular-111345441.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/4/2/bushnell-legend-e-8x-42mm-bak-4-porro-black-binocular-111345442.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/4/3/bushnell-legend-e-8x-42mm-bak-4-porro-black-binocular-111345443.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/8/5/bushnell-legend-e-8x-42mm-bak-4-porro-black-binocular-111797485.jpg
   Bushnell Legend E-series 8x42 (7)
   Bushnell Legend E-series 8x42
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   302.9, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   302.9, 2d (offer_sdt_2_days)
   9
  • Celestron Astro Master 130EQ
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/5/5/celestron-astro-master-130eq-telescoop-95068155.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/3/5/celestron-astro-master-130eq-telescoop-105888135.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/4/0/celestron-astro-master-130eq-telescoop-105888140.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/0/2/celestron-telescope-astromaster-130eq-107292902.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/7/9/celestron-telescope-astromaster-130eq-107773979.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/8/5/celestron-telescope-astromaster-130eq-112589685.jpg
   Celestron Astro Master 130EQ (11)
   Celestron Astro Master 130EQ
   Foka.nl Foka.nl
   8.937452042096433 (1340)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   239, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Foka.nl Foka.nl
   8.937452042096433 (1340)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   239, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
   deal
  • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/9/7/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-100756897.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/1/5/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-100936915.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/6/0/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-101068560.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/6/1/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-101068561.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/6/2/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-101068562.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/6/3/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-101068563.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/6/4/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-101068564.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/0/7/1/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-102307071.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/7/1/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-105286971.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/4/8/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-106495048.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/1/1/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-111250311.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/3/0/2/olympus-10-30x25-zoom-pc-i-porro-black-silver-binocular-111344302.jpg
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I (11)
   3.8333333333333335 (2)
   Olympus 10-30x25 Zoom PC I
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.766444926533142 (111)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   104, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.766444926533142 (111)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   104, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Nikon Aculon A211 10x22x50
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/1/5/nikon-aculon-a211-10-22x50-20429615.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/4/9/nikon-aculon-a211-10-22x50-24808649.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/5/5/nikon-aculon-a211-10-22x50-black-binocular-100738155.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/2/8/nikon-aculon-a211-10-22x50-black-binocular-101105128.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/2/9/nikon-aculon-a211-10-22x50-black-binocular-101105129.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/7/5/nikon-aculon-a211-10-22x50-black-binocular-102142475.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/9/3/nikon-aculon-a211-10-22x50-black-binocular-102407993.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/7/5/nikon-aculon-a211-10-22x50-black-binocular-102551075.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/8/4/8/nikon-aculon-a211-10-22x50-black-binocular-105204848.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/2/0/nikon-aculon-a211-10-22x50-black-binocular-105478220.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/3/5/nikon-aculon-a211-10-22x50-black-binocular-108405735.jpg
   Nikon Aculon A211 10x22x50 (11)
   Nikon Aculon A211 10x22x50
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.766444926533142 (111)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.766444926533142 (111)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   deal
  • Bresser Pollux Spiegeltelescoop 150/1400 EQ2
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/1/7/bresser-pollux-spiegeltelescoop-150-1400-eq2-85415617.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/4/2/bresser-pollux-spiegeltelescoop-150-1400-eq2-100112442.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/2/6/bresser-pollux-telescope-r-flecteur-150-1400-eq3-102328626.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/2/7/bresser-pollux-telescope-r-flecteur-150-1400-eq3-102328627.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/4/7/bresser-optics-pollux-telescope-r-flecteur-150-1400-eq3-103844247.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/0/2/6/bresser-optics-pollux-150-1400-eq-telescope-r-flecteur-105612026.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/8/8/bresser-pollux-150-1400-eq-telescope-r-flecteur-106586488.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/0/6/bresser-pollux-telescope-r-flecteur-150-1400-eq3-111280506.jpg
   Bresser Pollux Spiegeltelescoop 150/1400 EQ2 (20)
   Bresser Pollux Spiegeltelescoop 150/1400 EQ2
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   239, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   239, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
  • Celestron Power Seeker 70EQ Telescoop
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/1/3/6/celestron-telescope-power-seeker-70eq-91043136.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/0/7/celestron-telescope-power-seeker-70eq-92539407.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/3/5/celestron-power-seeker-70eq-telescoop-104000635.jpg
   Celestron Power Seeker 70EQ Telescoop (53)
   Celestron Power Seeker 70EQ Telescoop
   Foka.nl Foka.nl
   8.937452042096433 (1340)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Foka.nl Foka.nl
   8.937452042096433 (1340)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Bresser Night Spy 3x42 Nachtkijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/4/1/bresser-optik-nachtkijker-bresser-optik-nightspy-nv-2000-3-x42-mmgeneratie-1-1876000-85424941.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/9/4/bresser-optik-nachtkijker-bresser-optik-nightspy-nv-2000-3-x42-mmgeneratie-1-1876000-100162594.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/4/9/bresser-optics-nightspy-3x42-jumelles-de-vision-nocturne-106724949.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/5/0/bresser-optics-nightspy-3x42-jumelles-de-vision-nocturne-106724950.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/5/3/bresser-optics-nightspy-3x42-jumelles-de-vision-nocturne-106724953.jpg
   Bresser Night Spy 3x42 Nachtkijker (19)
   Bresser Night Spy 3x42 Nachtkijker
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   109, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   109, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
  • Nikon Monarch 5 12x42 Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/9/2/nikon-monarch-5-12x42-24808692.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/4/6/nikon-monarch-5-12x42-black-binocular-101105146.jpg
   Nikon Monarch 5 12x42 Zwart verrekijker (7)
   Nikon Monarch 5 12x42 Zwart verrekijker
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.356144537236222 (131)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   324.33, 3d (offer_sdt_3_days)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.356144537236222 (131)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   324.33, 3d (offer_sdt_3_days)
   8
   good_buy
   deal
  • Swarovski Optik EL Range 8x42 W B Groen verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/5/3/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-51116253.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/5/6/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142956.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/5/7/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142957.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/5/8/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142958.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/5/9/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142959.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/6/0/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142960.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/6/1/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142961.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/7/5/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-101829675.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/6/9/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-102155569.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/8/1/swarovski-optik-el-range-8x42-w-b-green-binocular-102570081.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/1/0/swarovski-optik-el-range-8x42-w-b-green-binocular-103598410.jpg
   Swarovski Optik EL Range 8x42 W B Groen verrekijker (14)
   Swarovski Optik EL Range 8x42 W B Groen verrekijker
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.281744039232946 (35)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2842, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.281744039232946 (35)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2842, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   deal
  • Vortex Solo 10x36
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/7/0/vortex-solo-10x36-90068870.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/7/5/vortex-solo-10x36-93227975.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/6/7/vortex-solo-10x36-verrekijker-102149767.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/2/2/vortex-solo-10x36-105749922.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/2/7/vortex-solo-10x36-106556327.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/2/8/vortex-solo-10x36-106556328.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/2/9/vortex-solo-10x36-106556329.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/6/5/vortex-solo-10x36-111261265.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/4/vortex-solo-10x36-111343314.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/5/vortex-solo-10x36-111343315.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/6/vortex-solo-10x36-111343316.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/7/vortex-solo-10x36-111343317.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/8/vortex-solo-10x36-111343318.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/8/0/vortex-solo-10x36-monoculair-s136-113992480.jpg
   Vortex Solo 10x36 (7)
   Vortex Solo 10x36
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.281744039232946 (35)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.281744039232946 (35)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   8
   good_buy
   deal
  • Konus italia group Titanium Evo OH 8x42 WP
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/2/2/konus-overige-accessoires-4185-04bc66ad483b35622620f1801d987db5-39689922.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/7/7/konus-overige-accessoires-4185-04bc66ad483b35622620f1801d987db5-46145077.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/7/8/konus-overige-accessoires-4185-04bc66ad483b35622620f1801d987db5-46145078.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/3/5/9/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-100747359.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/3/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-101163983.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/4/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-101163984.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/5/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-101163985.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/6/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-101163986.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/0/4/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-102149904.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/4/3/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-102900143.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/2/7/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-106556727.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/2/8/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-106556728.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/4/1/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-111262941.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/0/6/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-111343506.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/0/7/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-111343507.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/0/8/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-111343508.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/3/9/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-111797439.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/6/4/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-112666764.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/2/5/konus-italia-group-titanium-oh-8x42-bak-4-black-binocular-114062825.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/0/2/konus-overige-accessoires-4185-04bc66ad483b35622620f1801d987db5-32129002.jpg
   Konus italia group Titanium Evo OH 8x42 WP (7)
   Konus italia group Titanium Evo OH 8x42 WP
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.356144537236222 (131)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   75.94, 3d (offer_sdt_3_days)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.356144537236222 (131)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   75.94, 3d (offer_sdt_3_days)
   8
  • Bushnell Trophy 10x42 Groen
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/3/3/bushnell-trophy-10x42-2016-green-77079933.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/3/5/2/bushnell-trophy-10x42-2016-green-92512352.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/6/8/bushnell-trophy-10x42-2016-green-97915268.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/0/0/bushnell-trophy-10x42-2016-green-101880300.jpg
   Bushnell Trophy 10x42 Groen (17)
   Bushnell Trophy 10x42 Groen
   Foka.nl Foka.nl
   8.937452042096433 (1340)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Foka.nl Foka.nl
   8.937452042096433 (1340)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Nikon Travelite CF EX 8x25
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/1/6/nikon-travelite-ex-8x25-cf-16550316.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/3/2/nikon-travelite-ex-8x25-cf-16920332.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/3/5/nikon-travelite-ex-8x25-cf-101070035.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/1/5/6/nikon-travelite-ex-8x25-cf-101643156.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/5/3/7/nikon-travelite-ex-8x25-cf-102139537.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/3/nikon-travelite-ex-8x25-cf-102183983.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/5/3/nikon-travelite-ex-8x25-cf-105387153.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/4/5/nikon-travelite-ex-8x25-cf-108302745.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/4/0/nikon-travelite-ex-8x25-cf-115173040.jpg
   Nikon Travelite CF EX 8x25 (7)
   Nikon Travelite CF EX 8x25
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   122.99, ? (offer_sdt_unknown)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   122.99, ? (offer_sdt_unknown)
   7
  • Steiner Navigator Pro 7x50 Kompas Z2
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/7/6/steiner-navigator-pro-7x50-kompas-z2-34890376.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/1/8/steiner-navigator-pro-7x50-kompas-z2-55293018.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/6/5/steiner-navigator-pro-7x50-kompas-z2-83069265.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/2/8/steiner-navigator-pro-7x50-kompas-z2-102149228.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/9/7/steiner-navigator-pro-7x50-kompas-z2-102299197.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/7/3/steiner-navigator-pro-7x50-kompas-z2-102555573.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/6/2/steiner-navigator-pro-7x50-compas-102895662.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/3/4/steiner-navigator-pro-7x50-compas-106537634.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/3/5/steiner-navigator-pro-7x50-compas-106537635.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/7/8/steiner-navigator-pro-7x50-kompas-z2-111260878.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/5/1/steiner-navigator-pro-7x50-kompas-z2-111342951.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/5/2/steiner-navigator-pro-7x50-kompas-z2-111342952.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/5/3/steiner-navigator-pro-7x50-kompas-z2-111342953.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/5/4/steiner-navigator-pro-7x50-kompas-z2-111342954.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/3/7/1/steiner-navigator-pro-7x50-kompas-z2-113522371.jpg
   Steiner Navigator Pro 7x50 Kompas Z2 (6)
   Steiner Navigator Pro 7x50 Kompas Z2
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   434.85, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   434.85, 2d (offer_sdt_2_days)
   8
  • Nikon Prostaff 3S 8x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/9/6/nikon-prostaff-3s-8x42-69821496.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/1/9/nikon-prostaff-3s-8x42-87272419.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/6/0/nikon-prostaff-3s-8x42-90811660.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/6/2/nikon-prostaff-3s-8x42-101866862.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/3/8/nikon-prostaff-3s-8x42-102572738.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/6/7/nikon-prostaff-3s-8x42-105347167.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/1/6/4/nikon-prostaff-3s-8x42-108171164.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/4/7/nikon-prostaff-3s-8x42-111275047.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/7/8/nikon-prostaff-3s-8x42-111344778.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/7/9/nikon-prostaff-3s-8x42-111344779.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/8/0/nikon-prostaff-3s-8x42-111344780.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/8/1/nikon-prostaff-3s-8x42-111344781.jpg
   Nikon Prostaff 3S 8x42 (12)
   Nikon Prostaff 3S 8x42
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.281744039232946 (35)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.281744039232946 (35)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   deal
  • Bresser Telescoop Jupiter 70/700
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/0/3/bresser-telescoop-jupiter-70-700-77460603.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/1/4/bresser-telescoop-jupiter-70-700-85418914.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/0/8/9/bresser-telescoop-jupiter-70-700-95627089.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/8/6/bresser-jupiter-70-700-eq-105724586.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/8/7/bresser-jupiter-70-700-eq-105724587.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/8/8/bresser-jupiter-70-700-eq-105724588.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/6/2/bresser-telescope-bresser-jupiter-70-700-108171462.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/8/0/bresser-telescope-bresser-jupiter-70-700-111288480.jpg
   Bresser Telescoop Jupiter 70/700 (37)
   Bresser Telescoop Jupiter 70/700
   DirectSale.nl DirectSale.nl
   8.758301759614087 (10)
   175, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   DirectSale.nl DirectSale.nl
   8.758301759614087 (10)
   175, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   deal
  • Bushnell 10X25 Powerview Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/9/3/7/bushnell-10-x-25-powerview-17425937.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/1/4/bushnell-10-x-25-powerview-20925414.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/8/5/bushnell-10x25-powerview-black--102140085.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/3/3/3/bushnell-10x25-powerview-black--109008333.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/3/3/4/bushnell-10x25-powerview-black--109008334.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/8/6/bushnell-10x25-powerview-black--109358886.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/2/7/bushnell-10x25-powerview-black--114064227.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/9/6/bushnell-10x25-powerview-black--115174196.jpg
   Bushnell 10X25 Powerview Zwart (11)
   Bushnell 10X25 Powerview Zwart
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.766444926533142 (111)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   36.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Cameraland.nl Cameraland.nl
   8.766444926533142 (111)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   36.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Bresser Spotty 20-60x60 Spotting Scope
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/7/4/bresser-optics-bresser-junior-spotty-20x-60x60-109147174.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/7/6/bresser-optics-bresser-junior-spotty-20x-60x60-109147176.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/7/7/bresser-optics-bresser-junior-spotty-20x-60x60-109147177.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/7/8/bresser-optics-bresser-junior-spotty-20x-60x60-109147178.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/8/2/bresser-optics-bresser-junior-spotty-20x-60x60-109147182.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/8/3/bresser-optics-bresser-junior-spotty-20x-60x60-109147183.jpg
   Bresser Spotty 20-60x60 Spotting Scope (22)
   Bresser Spotty 20-60x60 Spotting Scope
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   53.61, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   53.61, 2d (offer_sdt_2_days)
   3
   good_buy
  • Bresser Solarix 76/350 Telescoop met Zonnefilter
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/9/8/bresser-solarix-az-76-350-telescoop-carbon-design-85415098.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/0/6/0/bresser-solarix-az-76-350-telescoop-carbon-design-88512060.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/0/0/bresser-solarix-az-76-350-telescoop-carbon-design-92513000.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/7/6/bresser-optics-solarix-az-76-350-telescope-solaire-102942976.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/7/7/bresser-optics-solarix-az-76-350-telescope-solaire-102942977.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/7/8/bresser-optics-solarix-az-76-350-telescope-solaire-102942978.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/7/9/bresser-optics-solarix-76-350-telescope-avec-filtre-solaire-103585679.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/5/7/bresser-optics-solarix-az-76-350-telescope-solaire-105603357.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/7/9/bresser-solarix-76-350-telescope-avec-filtre-solaire-111276779.jpg
   Bresser Solarix 76/350 Telescoop met Zonnefilter (22)
   Bresser Solarix 76/350 Telescoop met Zonnefilter
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   77.76, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   77.76, 2d (offer_sdt_2_days)
   3
  • Bushnell 10X42 Powerview Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/5/4/bushnell-10-x-42-powerview-16236654.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/8/8/bushnell-10x42-powerview-black--100882488.jpg
   Bushnell 10X42 Powerview Zwart (6)
   Bushnell 10X42 Powerview Zwart
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   65.05, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   65.05, 2d (offer_sdt_2_days)
   7
  • National Geographic 5x50 Nightvision
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/1/3/bresser-nv-5x50-nachtkijker-digitaal--85420713.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/8/1/4/bresser-nv-5x50-nachtkijker-digitaal--93144814.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/8/8/bresser-nv-5x50-nachtkijker-digitaal--101036488.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/1/1/bresser-nv-5x50-appareil-de-vision-nocturne-numerique--104000411.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/1/3/bresser-nv-5x50-appareil-de-vision-nocturne-numerique--104000413.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/6/7/national-geographic-nv-5x50-appareil-de-vision-nocturne-numerique--106653867.jpg
   National Geographic 5x50 Nightvision (7)
   National Geographic 5x50 Nightvision
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.281744039232946 (35)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   188, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.281744039232946 (35)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   188, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Griffin Monarch 5 8x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/2/3/nikon-monarch-5-8x42-20429623.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/9/3/nikon-monarch-5-8x42-24808693.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/5/0/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101105150.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/5/1/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101105151.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/5/2/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101105152.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/5/3/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101105153.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/5/4/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101105154.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/5/5/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101105155.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/5/6/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101105156.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/4/3/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-101460043.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/7/1/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-102003671.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/9/2/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-102142492.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/2/8/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-102186128.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/8/1/nikon-monarch-5-8x42-black-binocular-102551081.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/9/8/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-103804998.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/9/6/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-105326896.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/3/6/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-106520336.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/3/7/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-106520337.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/3/8/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-106520338.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/2/4/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-109963924.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/2/5/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-109963925.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/2/6/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-109963926.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/4/1/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-111250641.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/7/8/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-111343778.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/7/9/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-111343779.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/8/0/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-111343780.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/8/1/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-111343781.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/5/7/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-112004757.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/9/4/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-115174794.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/2/1/griffin-gb41799-5-5-wallet-case-black-mobile-phone-case-115755421.jpg
   Griffin Monarch 5 8x42 (4)
   Griffin Monarch 5 8x42
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.356144537236222 (131)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   290.27, 3d (offer_sdt_3_days)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.356144537236222 (131)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   290.27, 3d (offer_sdt_3_days)
   9
   deal
  • Vortex Diamondback 12x50 Nieuw
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/4/5/vortex-diamondback-12x50-verrekijker-new-81690045.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/1/0/7/vortex-diamondback-12x50-verrekijker-new-92513107.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/1/2/vortex-diamondback-12x50-verrekijker-new-95928012.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/0/9/9/vortex-diamondback-12x50-nouveau-102172099.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/8/8/vortex-diamondback-12x50-nouveau-102573888.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/1/4/vortex-diamondback-12x50-verrekijker-103588114.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/7/9/vortex-diamondback-12x50-nouveau-106584079.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/8/0/vortex-diamondback-12x50-nouveau-106584080.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/8/1/vortex-diamondback-12x50-nouveau-106584081.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/4/2/vortex-diamondback-12x50-nouveau-111278042.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/8/1/vortex-diamondback-12x50-nouveau-111347281.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/8/2/vortex-diamondback-12x50-nouveau-111347282.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/8/3/vortex-diamondback-12x50-nouveau-111347283.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/8/4/vortex-diamondback-12x50-nouveau-111347284.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/8/5/vortex-diamondback-12x50-nouveau-111347285.jpg
   Vortex Diamondback 12x50 Nieuw (10)
   Vortex Diamondback 12x50 Nieuw
   Foka.nl Foka.nl
   8.937452042096433 (1340)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   205, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Foka.nl Foka.nl
   8.937452042096433 (1340)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   205, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
   deal
  • Steiner Safari Ultrasharp 10x42
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/5/5/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-82176255.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/5/6/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-82176256.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/2/0/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-82381520.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/2/1/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-82381521.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/2/5/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-100766425.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/3/5/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-106676835.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/3/6/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-106676836.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/3/7/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-106676837.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/4/0/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-106676840.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/4/1/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-106676841.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/4/3/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-106676843.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/4/4/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-106676844.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/4/5/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-106676845.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/4/6/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-106676846.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/7/3/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-111292973.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/0/2/0/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-111347020.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/0/2/1/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-111347021.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/0/2/2/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-111347022.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/0/2/3/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-111347023.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/0/2/4/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-111347024.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/9/3/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-111797493.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/8/0/7/steiner-safari-ultrasharp-10x42-black-binocular-115181807.jpg
   Steiner Safari Ultrasharp 10x42 (5)
   Steiner Safari Ultrasharp 10x42
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.281744039232946 (35)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.281744039232946 (35)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   8
   deal
  • Nikon Aculon T01 10x21 Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/0/7/nikon-aculon-t01-10x21-20429607.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/3/5/nikon-aculon-t01-10x21-black--24808635.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/0/3/nikon-aculon-t01-10x21-black--101105103.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/4/7/nikon-aculon-t01-10x21-black--101496247.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/4/8/nikon-aculon-t01-10x21-black--101496248.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/9/4/nikon-aculon-t01-10x21-black--101704294.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/6/1/nikon-aculon-t01-10x21-black--102142461.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/2/4/nikon-aculon-t01-10x21-black--102186124.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/5/5/3/nikon-aculon-t01-10x21-black--102289553.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/7/2/nikon-aculon-t01-10x21-black--102878272.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/1/2/nikon-aculon-t01-10x21-black--105478212.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/1/2/nikon-aculon-t01-10x21-black--106520312.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/1/3/nikon-aculon-t01-10x21-black--106520313.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/1/4/nikon-aculon-t01-10x21-black--106520314.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/3/6/3/nikon-aculon-t01-10x21-black--106582363.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/0/7/nikon-aculon-t01-10x21-black--111250607.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/4/8/nikon-aculon-t01-10x21-black--111343648.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/4/9/nikon-aculon-t01-10x21-black--111343649.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/5/0/nikon-aculon-t01-10x21-black--111343650.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/5/1/nikon-aculon-t01-10x21-black--111343651.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/0/2/1/nikon-aculon-t01-10x21-black--113066021.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/7/1/nikon-aculon-t01-10x21-black--115755471.jpg
   Nikon Aculon T01 10x21 Zwart (5)
   Nikon Aculon T01 10x21 Zwart
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.281744039232946 (35)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.281744039232946 (35)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   8
   deal
  • National Geographic 8x21
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/3/1/8/national-geographic-8x21-23912318.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/0/7/national-geographic-8x21-roof-black-binocular-101122607.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/0/8/national-geographic-8x21-roof-black-binocular-101122608.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/7/5/national-geographic-8x21-roof-black-binocular-101519675.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/3/1/national-geographic-8x21-roof-black-binocular-105347131.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/4/5/national-geographic-8x21-roof-black-binocular-115750045.jpg
   National Geographic 8x21 (19)
   National Geographic 8x21
   Conrad Conrad
   8.389974183290152 (1101)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   25.49, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad Conrad
   8.389974183290152 (1101)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   25.49, 3d (offer_sdt_3_days)
   3
  • Steiner Commander 7x50 met kompas
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/6/7/steiner-commander-7x50-kompas-55316367.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/0/7/steiner-commander-7x50-kompas-81286607.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/9/0/2/steiner-commander-7x50-kompas-102150902.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/6/2/steiner-commander-7x50-compass-102458962.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/1/5/steiner-commander-7x50-compas-102556415.jpg
   Steiner Commander 7x50 met kompas (6)
   Steiner Commander 7x50 met kompas
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   960.9, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   960.9, 2d (offer_sdt_2_days)
   6
  • Bresser National Geographic Nachtkijker 3x25 LCD
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/4/8/national-geographic-nachtkijker-3x25-met-lcd-scherm-106886548.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/4/9/national-geographic-nachtkijker-3x25-met-lcd-scherm-106886549.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/5/2/national-geographic-nachtkijker-3x25-met-lcd-scherm-106886552.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/3/7/national-geographic-digital-night-vision-3x25-met-lcd-scherm-109082837.jpg
   Bresser National Geographic Nachtkijker 3x25 LCD (9)
   Bresser National Geographic Nachtkijker 3x25 LCD
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   58.37, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   58.37, 2d (offer_sdt_2_days)
   5
   good_buy
  • Bresser Condor 10x50
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/2/1/bresser-optics-18-21050-18563721.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/3/6/bresser-optics-18-21050-green-binocular-101080436.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/3/7/bresser-optics-18-21050-green-binocular-101080437.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/8/5/bresser-optics-18-21050-green-binocular-101498285.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/8/2/bresser-optics-18-21050-green-binocular-102140882.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/8/3/bresser-optics-18-21050-green-binocular-102140883.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/5/3/bresser-optics-18-21050-green-binocular-102285553.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/9/1/bresser-optics-18-21050-green-binocular-102446591.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/5/4/bresser-optics-18-21050-green-binocular-105474254.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/6/4/bresser-optics-18-21050-green-binocular-106497764.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/6/5/bresser-optics-18-21050-green-binocular-106497765.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/6/6/bresser-optics-18-21050-green-binocular-106497766.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/2/1/6/bresser-optics-18-21050-green-binocular-109010216.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/9/9/5/bresser-18-21050-green-binocular-111250995.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/2/2/bresser-18-21050-green-binocular-111345222.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/2/3/bresser-18-21050-green-binocular-111345223.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/2/4/bresser-18-21050-green-binocular-111345224.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/2/5/bresser-18-21050-green-binocular-111345225.jpg
   Bresser Condor 10x50 (5)
   Bresser Condor 10x50
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   159, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   159, 2d (offer_sdt_2_days)
   7
  • Steiner Safari UltraSharp 8x22
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/9/8/steiner-safari-8x22-17384198.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/6/4/steiner-safari-8x22-24721564.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/4/0/steiner-safari-8x22-54826140.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/1/0/steiner-safari-ultrasharp-black-binocular-88812910.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/7/1/steiner-safari-ultrasharp-black-binocular-100922971.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/3/5/steiner-safari-ultrasharp-black-binocular-100992635.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/8/0/steiner-safari-ultrasharp-black-binocular-101074080.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/1/1/steiner-safari-ultrasharp-black-binocular-102140111.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/0/5/steiner-safari-ultrasharp-black-binocular-102444405.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/7/8/steiner-safari-ultrasharp-black-binocular-102539678.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/6/5/steiner-safari-ultrasharp-black-binocular-102692865.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/4/9/steiner-safari-ultrasharp-black-binocular-106495049.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/5/0/steiner-safari-ultrasharp-black-binocular-106495050.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/5/1/steiner-safari-ultrasharp-black-binocular-106495051.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/7/9/steiner-safari-ultrasharp-black-binocular-111255079.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/6/1/steiner-safari-ultrasharp-black-binocular-111343761.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/6/2/steiner-safari-ultrasharp-black-binocular-111343762.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/6/3/steiner-safari-ultrasharp-black-binocular-111343763.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/6/4/steiner-safari-ultrasharp-black-binocular-111343764.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/1/4/5/steiner-safari-ultrasharp-black-binocular-111783145.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/9/7/steiner-safari-ultrasharp-black-binocular-115174197.jpg
   Steiner Safari UltraSharp 8x22 (6)
   Steiner Safari UltraSharp 8x22
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   98.9, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   98.9, 2d (offer_sdt_2_days)
   6
  • Bresser Hunter 8-24x50
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/2/6/bresser-optics-11-62450-18563726.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/6/7/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-100736367.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/7/0/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-100977670.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/4/8/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-101080448.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/4/9/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-101080449.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/5/0/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-101080450.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/1/9/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-101276219.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/8/6/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-102140886.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/5/7/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-102285557.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/5/5/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-102706555.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/5/5/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-105474255.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/6/8/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-106497768.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/6/9/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-106497769.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/7/0/bresser-optics-11-62450-blue-binocular-106497770.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/0/9/bresser-11-62450-blue-binocular-111251009.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/3/8/bresser-11-62450-blue-binocular-111345238.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/3/9/bresser-11-62450-blue-binocular-111345239.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/4/0/bresser-11-62450-blue-binocular-111345240.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/4/1/bresser-11-62450-blue-binocular-111345241.jpg
   Bresser Hunter 8-24x50 (9)
   Bresser Hunter 8-24x50
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.281744039232946 (35)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   72.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.281744039232946 (35)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   72.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Celestron Upclose G2 RF 10X25 Verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/2/7/celestron-upcl-ver-kijker-g2-10x25-roof-77095627.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/7/8/celestron-upcl-ver-kijker-g2-10x25-roof-88514278.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/8/8/celestron-upcl-ver-kijker-g2-10x25-roof-95236388.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/9/7/0/celestron-upcl-ver-kijker-g2-10x25-roof-102340970.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/9/4/celestron-verrekijker-10x25-upclose-g2-roof-103879094.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/8/8/2/celestron-upclose-g2-rf-10x25-verrekijker-107324882.jpg
   Celestron Upclose G2 RF 10X25 Verrekijker (9)
   Celestron Upclose G2 RF 10X25 Verrekijker
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.356144537236222 (131)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   31.42, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.356144537236222 (131)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   31.42, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   deal
  • Vortex Diamondback 8x28 Nieuw
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/1/6/vortex-diamondback-8x28-verrekijker-92545716.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/0/6/vortex-diamondback-8x28-verrekijker-105899606.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/0/9/vortex-diamondback-8x28-verrekijker-105899609.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/2/9/9/vortex-diamondback-8x28-nouveau-106840299.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/0/0/vortex-diamondback-8x28-nouveau-106840300.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/0/1/vortex-diamondback-8x28-nouveau-106840301.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/0/2/vortex-diamondback-8x28-nouveau-106840302.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/6/7/vortex-diamondback-8x28-nouveau-111309067.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/5/6/8/vortex-diamondback-8x28-nouveau-111349568.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/5/6/9/vortex-diamondback-8x28-nouveau-111349569.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/5/7/0/vortex-diamondback-8x28-nouveau-111349570.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/5/7/1/vortex-diamondback-8x28-nouveau-111349571.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/5/7/2/vortex-diamondback-8x28-nouveau-111349572.jpg
   Vortex Diamondback 8x28 Nieuw (17)
   Vortex Diamondback 8x28 Nieuw
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.281744039232946 (35)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   116, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   CameraNU.nl CameraNU.nl
   8.281744039232946 (35)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   116, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Olympus Premium 10x42 EXPS I
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/8/7/olympus-10x42-exps-i-2631687.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/1/7/olympus-10x42-exps-i-14958617.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/3/olympus-10x42-exps-i-14983313.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/0/8/olympus-10x42-exps-i-17645208.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/2/0/olympus-10x42-exps-i-17825220.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/4/6/olympus-10x42-exps-i-18518646.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/4/4/olympus-10x42-exps-i-24585644.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/5/3/olympus-10x42-exps-i-porro-black-binocular-100731353.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/8/6/olympus-10x42-exps-i-porro-black-binocular-101034086.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/2/5/olympus-10x42-exps-i-porro-black-binocular-101500725.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/4/3/olympus-10x42-exps-i-porro-black-binocular-101512243.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/3/3/5/olympus-10x42-exps-i-porro-black-binocular-102138335.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/9/5/olympus-10x42-exps-i-porro-black-binocular-102223295.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/8/5/olympus-10x42-exps-i-porro-black-binocular-102537285.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/6/0/olympus-10x42-exps-i-porro-black-binocular-106494260.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/0/4/olympus-10x42-exps-i-porro-black-binocular-111252504.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/0/5/olympus-10x42-exps-i-porro-black-binocular-111342805.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/9/0/olympus-10x42-exps-i-porro-black-binocular-115753290.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/4/olympus-10x42-exps-i-14983314.jpg
   Olympus Premium 10x42 EXPS I (8)
   Olympus Premium 10x42 EXPS I
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   deal
  • Bushnell 4x50 Equinox Z Digital Night Vision
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/8/9/bushnell-4x50-equinox-z-digital-night-vision-binocular-99699789.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/8/1/7/bushnell-4x50-equinox-z-digital-night-vision-binocular-105745817.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/8/1/8/bushnell-4x50-equinox-z-digital-night-vision-binocular-105745818.jpg
   Bushnell 4x50 Equinox Z Digital Night Vision (10)
   Bushnell 4x50 Equinox Z Digital Night Vision
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   521.83, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   521.83, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
  • Bushnell H2O 10x 42mm BaK-4 Blauw verrekijker
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/4/8/bushnell-h2o-10x-42mm-19217648.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/7/5/bushnell-h2o-10x-42mm-20828875.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/4/9/bushnell-h2o-10x-42mm-21000149.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/6/7/bushnell-h2o-10x-42mm-22265567.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/6/6/bushnell-h2o-10x-42mm-bak-4-blue-binocular-101087266.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/6/7/bushnell-h2o-10x-42mm-bak-4-blue-binocular-101087267.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/1/1/bushnell-h2o-10x-42mm-bak-4-blue-binocular-102141311.jpg
   Bushnell H2O 10x 42mm BaK-4 Blauw verrekijker (4)
   Bushnell H2O 10x 42mm BaK-4 Blauw verrekijker
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   94.23, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   94.23, 2d (offer_sdt_2_days)
   8
  • Canon 8x25 IS
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/3/0/canon-8x25-is-19693030.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/6/5/canon-8x25-is-20612865.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/8/4/5/canon-8x25-is-porro-ii-black-binocular-88095845.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/9/1/canon-8x25-is-porro-ii-black-binocular-100757291.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/5/4/canon-8x25-is-porro-ii-black-binocular-101066154.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/5/5/canon-8x25-is-porro-ii-black-binocular-101066155.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/5/7/canon-8x25-is-porro-ii-black-binocular-101066157.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/3/3/canon-8x25-is-porro-ii-black-binocular-101495133.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/2/8/canon-8x25-is-porro-ii-black-binocular-101503828.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/8/0/canon-8x25-is-porro-ii-black-binocular-102139080.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/8/2/canon-8x25-is-porro-ii-black-binocular-102183882.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/9/3/canon-8x25-is-porro-ii-black-binocular-102251293.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/7/7/canon-8x25-is-porro-ii-black-binocular-102539477.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/8/8/canon-8x25-is-porro-ii-black-binocular-102875288.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/9/3/canon-8x25-is-porro-ii-black-binocular-103692593.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/9/1/canon-8x25-is-porro-ii-black-binocular-106494291.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/9/2/canon-8x25-is-porro-ii-black-binocular-106494292.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/6/2/canon-8x25-is-porro-ii-black-binocular-111247762.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/2/4/canon-8x25-is-porro-ii-black-binocular-111343824.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/2/5/canon-8x25-is-porro-ii-black-binocular-111343825.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/2/6/canon-8x25-is-porro-ii-black-binocular-111343826.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/6/4/vision-sp-1800pbt-60w-white-speaker-set-111755464.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/3/8/9/vision-sp-1800pbt-60w-white-speaker-set-111797389.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/4/5/vision-sp-1800pbt-60w-white-speaker-set-114046645.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/6/2/vision-sp-1800pbt-60w-white-speaker-set-114136362.jpg
   Canon 8x25 IS (4)
   Canon 8x25 IS
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.076510791694822 (929)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   8
   deal
  • Vortex Solo 8x25
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/2/8/vortex-solo-8x25-monoculair-55292228.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/4/4/vortex-solo-8x25-monoculair-90068744.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/3/6/3/vortex-solo-8x25-monoculair-92504363.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/8/1/vortex-solo-monoculair-8x25-101158581.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/4/3/vortex-solo-8x25-verrekijker-102149143.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/4/1/vortex-solo-8x25-mono-s825-103276441.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/8/8/8/vortex-solo-8x25-106555888.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/8/8/9/vortex-solo-8x25-106555889.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/8/9/0/vortex-solo-8x25-106555890.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/4/6/vortex-solo-8x25-111260346.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/0/0/vortex-solo-8x25-111342800.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/0/1/vortex-solo-8x25-111342801.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/0/2/vortex-solo-8x25-111342802.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/0/3/vortex-solo-8x25-111342803.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/0/4/vortex-solo-8x25-111342804.jpg
   Vortex Solo 8x25 (3)
   Vortex Solo 8x25
   Verrekijkerdirect.nl Verrekijkerdirect.nl
   49.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Verrekijkerdirect.nl Verrekijkerdirect.nl
   49.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   9
  • Vortex Diamondback 8x42 Nieuw
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/7/8/8/vortex-optics-diamondback-8x42-55371788.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/8/5/vortex-optics-diamondback-8x42-55883285.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/8/6/vortex-optics-diamondback-8x42-55883286.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/8/7/vortex-optics-diamondback-8x42-55883287.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/8/8/vortex-optics-diamondback-8x42-55883288.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/2/9/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101217129.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/3/0/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101217130.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/3/1/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101217131.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/3/3/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101217133.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/4/2/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101845142.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/4/3/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101845143.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/4/4/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101845144.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/4/5/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-101845145.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/0/7/0/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-102032070.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/7/1/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-102157971.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/7/0/4/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-102571704.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/9/2/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-106576392.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/9/3/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-106576393.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/9/4/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-106576394.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/9/5/vortex-optics-diamondback-8x42-black-green-binocular-106576395.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/3/2/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-111271532.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/9/2/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-111348792.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/9/3/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-111348793.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/9/4/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-111348794.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/9/5/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-111348795.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/9/6/vortex-diamondback-8x42-black-green-binocular-111348796.jpg
   Vortex Diamondback 8x42 Nieuw (3)
   Vortex Diamondback 8x42 Nieuw
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.356144537236222 (131)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   184.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.356144537236222 (131)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   184.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   9
   good_buy
  2 20
  • partner@vergelijk.nl