x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • vergelijk.nl
  Word lid
  %
  Bespaar geld met onze speciale deals
  Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt
  Gratis inschrijven
  Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er scanners verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  scanner

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in scanner categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  scanner kopen

  • Algemene informatie

   Met een scanner kun je afbeeldingen, foto's, tekeningen of dia's 'lezen' en digitaal opslaan. De scanner is veelal een plat apparaat dat op een pc of Mac wordt aangesloten. Door de te scannen afbeelding op de glasplaat van de scanner te leggen kan met een simpele druk op de knop de afbeelding worden gescand en vervolgens digitaal opgeslagen worden. Vervolgens kun je het digitale bestand bewerken, op een website zetten, er een uitnodiging van maken of mailen naar vrienden en familie. Omdat jij op zoek bent naar een scanner geven we je eerst enkele kooptips.

   Kooptips scanners
   Bij het kopen van een scanner kun je letten op de volgende punten:
   1. Kleurdiepte: de kleurdiepte wordt weergegeven in bits: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.
   2. Formaat: let goed op het papierformaat dat de scanner ondersteunt. Niet iedere scanner kan alle formaten, zoals A3- en A2-formaat, scannen. A3- en A2-formaat scanners zijn vaak duurder dan de A4-scanner die over het algemeen volstaat voor thuisgebruik.
   3. ADF: moet je vaak meerdere documenten achterelkaar scannen, controleer of de scanner over ADF (Automatic Document Feed) beschikt. Met deze automatische invoer van papier hoef je niet steeds velletje voor velletje in de scanner in te voeren.
   4. All-in one: Als je op zoek bent naar een printer die ook kan scannen kun je beter naar onze categorie voor printers gaan. Daarin staan de apparaten die naast printen ook kunnen scannen, kopiëren of faxen.
   5. Resolutie: controleer of de scanner minimaal een resolutie van 2400 dpi heeft. Over het algemeen geldt: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. 

   Typen scanners
   Over het algemeen kunnen de volgende typen scanners worden onderscheiden:

   • Flatbed scanner: de meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte scanners met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat van de scanner gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de pc opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Een scanner voor thuisgebruik is vaak een desktopapparaat, maar er zijn ook portable of handheld scanners.
   • Diascanner en 8mm-filmscanner: dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner een diascanner is. Met diascanners kun je dia's op hoge resolutie scannen. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale 8mm-filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.
   Interface
   De scanner wordt via kabels aangesloten op de pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van je nieuwe scanner ook daadwerkelijk door jouw systeem wordt ondersteund. Er is een aantal mogelijkheden om de scanner op de pc aan te sluiten. Het meestvoorkomend zijn op dit moment de usb-scanners, maar er bestaan ook firewirescanners.

   Formaat
   De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte), maar deze scanners zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

   Resolutie

   Belangrijker nog dan het formaat van de scanner is de resolutie ervan: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in DPI, oftewel Dots Per Inch. Een goede desktopscanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.
   Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie.

   Software scanner
   Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingsoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.
  • Veelgestelde vragen


   Wat voor scanners zijn er?

   De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

   Werkt de scanner ook op een Mac?
   Ja. Let op de informatie bij de scanner als je er een koopt. Hierin tref je precies aan onder welke systemen de scanner draait. Een scanner is veelal 'plug & play': aansluiten en scannen maar.

   Wat voor software wordt er meegeleverd?
   Dit wisselt per merk en type scanner. Vaak wordt het ook niet vermeld door de fabrikant.Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

   Kan ik ook A3-formaat scannen?
   De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

   De formaten:

   • A0: Posters, technische tekeningen
   • A1: Posters, technische tekeningen
   • A2: Flip-over
   • A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentaties
   • A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinterpapier en kopieerpapier
   • A5: Notitieblok
   • A6: Ansichtkaart
   • A8: Speelkaart

   Kan ik ook dia's scannen?
   Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.

  • Verklarende woordenlijst


   Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen.

   Garantie
   De standaard fabrieksgarantieperiode is een jaar. Vaak geven fabrikanten al standaard twee jaar garantie op de apparaten.

   Grijsdiepte
   De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten. Grijsdiepte wordt weergegeven in bits. Hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer grijswaarden er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.

   Interface
   De scanner wordt via kabels aangesloten op je pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van de nieuwe scanner ook daadwerkelijk door het systeem wordt ondersteund.

   Kleurdiepte
   Kleurdiepte wordt weergegeven in bits. Ook hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen. Niet alleen kleuren zijn belangrijk, ook de grijswaarden. De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten.

   Max. scan oppervlak
   De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot één geheel maken.

   De formaten:
   A0: Posters, technische tekeningen
   A1: Posters, technische tekeningen
   A2: Flip-over
   A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentatie
   A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinter papier en kopieerpapier
   A5: Notitieblok
   A6: Ansichtkaart
   A8: Speelkaart

   Meegeleverde software
   Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

   Optische resolutie
   Hoe hoger de resolutie, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in dpi, oftewel Dots Per Inch. Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie. Een goede scanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.

   Pagina invoer
   Een scanner kent twee soorten invoer: handmatig en automatisch. Bij handmatige invoer leg je zelf de te scannen afbeelding op de glasplaat. Als je veel beelden achter elkaar scant, is een scanner met ADF handig. ADF staat voor Automatic Document Feed en zorgt ervoor dat de te scannen documenten automatisch doorgevoerd worden. Vaak heeft een scanner alleen een handmatige invoer waarbij je zelf de beelden op de beeldplaat legt. Soms is ADF als extra optie mogelijk.

   Type 
   De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Refurbished Refurbished
   • Epson Met de scanners van Epson kun je binnen een handomdraai al je foto's en documenten scannen. Dankzij de Epson ReadyScan LED-technologie kun je zonder opwarmtijd direct beginnen met scannen.
   • HP Bespaar tijd met de hoge scansnelheden van HP. Deze scanners zorgen voor heldere scanresultaten en zijn gemakkelijk schoon te houden.
   • Canon De scanner bij uitstek voor foto's, dia's en documenten. De scanner heeft een laag energieverbruik en is gemakkelijk te bedienen.
   • Reflecta Scanners van dit merk zorgen voor prima resultaten en zijn makkelijk in gebruik.
   • Budget Hier vind je scanners die minder dan €140 kosten.
   • Kleurenscan
   • Flatbedscanner
  • Rollei DF-S 310 SE
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505033.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505036.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505032.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505037.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505034.jpg?ts=1
   Rollei Rollei DF-S 310 SE DF-S 310 SE DF-S 310 SE Rollei DF-S 310 SE Scanner (4)
   4.25 (1)
   Rollei DF-S 310 SE
   nederlandse gebruiks toelichting ontbreekt
   kan mij niet redden omdat ik de talen niet spreek met een Nederlandse begeleiding kan het misschien lukken
   2.0
   0 10
   • het ontbreken van een nederlan
  Scanners 0.0 (1)
  0 - 24
  • Canon CanoScan LiDE 400 EMEA
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/218172555.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/236409864.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137795369.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/313421216.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/155358918.jpg?ts=1
   Canon Canon CanoScan LiDE 400 EMEA CanoScan LiDE 400 EMEA CanoScan LiDE 400 EMEA Een eersteklas flatbedscanner met verbeterde snelheid en een scanfunctie met hoge resolutie die ruimte, energie en tijd bespaart. Het slanke ontwerp, de compacte afmetingen en de mogelijkheid om verticaal te worden geplaatst en bediend en gevoed door een USB Type-C kabel zijn ideaal voor gebruik thuis of op kantoor. Een hoge-resolutie scan van 300 dpi van een foto of document wordt geproduceerd in slechts 8 seconden, dankzij Canon's LiDE technologie. De houder voor verticale plaatsing en bediening bespaart kostbare bureauruimte. Het slanke ontwerp van de compacte scanner past in elke thuis- of kantooromgeving. Hoogwaardige en nauwkeurige scans met één druk op de knop. Zelfs grote documenten tot 21 mm dik kunnen gemakkelijk worden gescand dankzij het Z-scharnier. (23)
   Canon CanoScan LiDE 400 EMEA
   • 04549292119855
   • 5451599
   • 2996C010
   • 2996C010AA
   6
   good_buy
   87.95 EUR
  • Canon CanoScan LiDE 300 EMEA
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/218172554.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/314285782.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/171849242.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/310714854.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/289627844.jpg?ts=1
   Canon Canon CanoScan LiDE 300 EMEA CanoScan LiDE 300 EMEA CanoScan LiDE 300 EMEA Canon CanoScan LiDE 300 2400 x 2400 DPI Flatbed scanner Zwart A4 (14)
   Canon CanoScan LiDE 300 EMEA
   • 04549292119770
   • 07350022732537
   • 2995C010AA
   • 5451593
   • 2995C010
   8
   good_buy
   72.99 EUR
  • Epson Perfection V850 Pro
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/140158728.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133128063.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/313366612.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106530295.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106530292.jpg?ts=1
   Epson Epson Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Keuze van resolutie De V850 Pro biedt een Dual Lens-systeem dat automatisch de optimale lens selecteert, met een optische resolutie tot 4800 dpi voor het scannen van foto's en 6400 dpi bij het scannen met filmhouders. Scannen vanuit elke bron Scan een reeks van filmformaten in een scherp beeld dankzij de verbeterde filmhouders met hun verstelbare hoogte en stevige ontwerp. De V850 Pro ondersteunt tevens filmformaten tot 8x10 inch bij directe plaatsing op de scannerplaat. Hoge productiviteit De ReadyScan LED-lichtbron van Epson heeft een opwarmtijd van minder dan een seconde, dus kan het scannen vrijwel direct beginnen. Twee sets filmhouders betekenen dat u een tweede set originelen kunt voorbereiden, terwijl de eerste set nog bezig is met scannen. (10)
   Epson Perfection V850 Pro
   • 04053162519688
   • 08715946538167
   • 4866992
   • B11B224401
   7
   good_buy
   deal
   1099.00 EUR
  • Epson Perfection V600 Photo
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/125999167.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/125999165.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/125999166.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/152593222.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101267271.jpg?ts=1
   Epson Epson Perfection V600 Photo Perfection V600 Photo Perfection V600 Photo Epson Perfection V600 Photo Verwijder stof en krasjes en herstel met deze veelzijdige 6400 dpi-scanner en DIGITAL ICE-technologie zowel film als fotos. Scan al uw afdrukken, negatieven en dias in een handomdraai. Compleet met filmhouders voor vrijwel elk formaat, zoals 35 mm filmstroken, ingeraamde dias en zelfs middenformaat. Met de geavanceerde DIGITAL ICE-technologie kunt u eenvoudig stof en krasjes verwijderen op film en fotos. In het schaalbare venster met de voorbeeldweergave kunt u elk detail bekijken. Dankzij de Epson ReadyScan LED-technologie kunt u meteen met scannen beginnen; er is geen opwarmtijd. Ook tijdens het scannen verbruikt u minder energie, en dat is beter voor het milieu én voor uw portemonnee. Wat u ook scant, u kunt ervan op aan dat elk detail wordt vastgelegd in de superieure optische 6400 dpi-resolutie van de Epson Matrix CCD®-technologie. Kenmerken * Hoogwaardige 6400 dpi-scanner voor film en fotos * DIGITAL ICE-technologie om film en (21)
   Epson Perfection V600 Photo
   • 08715946448596
   • 04053162313767
   • 3810207
   • B11B198032
   4
   good_buy
   333.40 EUR
  • Epson Perfection V39 II
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/288247908.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/325271187.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/326197793.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/310192001.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/313409280.jpg?ts=1
   Epson Epson Perfection V39 II Perfection V39 II Perfection V39 II Epson Perfection V39II - Scanner - 2023 (9)
   Epson Perfection V39 II
   • 08715946715308
   • B11B268401
   7
   good_buy
   101.00 EUR
  • Epson FastFoto FF-680W
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132642135.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132496287.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/317472573.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/219031541.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/230044511.jpg?ts=1
   Epson Epson FastFoto FF-680W FastFoto FF-680W FastFoto FF-680W Laat uw kostbare familiefoto's niet verstoffen op zolder, want ze verdienen het om met familie en vrienden te worden gedeeld. Daarvoor bestaat een snelle en probleemloze oplossing: de FastFoto FF-680W met meegeleverde software. Met deze Wi-Fi-scanner kunt u zelfs de grootste collectie familiefoto's snel digitaliseren met behulp van de automatische documentinvoer. Dankzij de indrukwekkende geautomatiseerde functies worden uw foto's in slechts een paar klikken verbeterd en zijn ze klaar om te delen. Snel en efficiënt Het digitaliseren van uw collectie afgedrukte foto's hoeft helemaal niet lastig of tijdrovend te zijn, want deze scanner met automatische documentinvoer kan maximaal 30 foto's in 30 seconden scannen. U kunt standaard-, vierkante, panoramische en (5)
   Epson FastFoto FF-680W
   • 08715946654270
   • 8715946654270
   • B11B237401
   7
   good_buy
   499.00 EUR
  • Reflecta X22 dia-negatief scanner
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/313492087.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/313492546.jpg?ts=1
   Reflecta Reflecta X22 dia-negatief scanner X22 dia-negatief scanner X22 dia-negatief scanner Met de Reflecta x22-Scan kunnen dia's en negatiefstroken op een zeer eenvoudige en snelle manier in hoge kwaliteit worden gedigitaliseerd. De scanner heeft een 5,8 cm display voor beeldcontrole en slaat de gescande beelden direct op als JPEG-bestanden op een SD-kaart. Hierdoor is het een zelfstandig apparaat dat volledig onafhankelijk is van computers. Met de bijgeleverde houders kunnen ingelijste dia's met een dikte tot 3,2 mm en 35 mm filmstroken met maximaal zes afbeeldingen worden gescand. De houders zorgen ook voor een optimale vlakheid van de originelen en een voorzichtige behandeling van het kostbare filmmateriaal. De tijd die nodig is voor elke scan is minder dan twee seconden. (15)
   Reflecta X22 dia-negatief scanner
   • 04005039645204
   • 4005039645204
   3
   good_buy
   98.30 EUR
  • Reflecta 3 in 1 scanner
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/313440430.jpg?ts=1
   Reflecta Reflecta 3 in 1 scanner 3 in 1 scanner 3 in 1 scanner Reflecta 3-in-1 Scanner Met de Reflecta 3-in-1 Scanner kun je je dia's, negatieven en foto's (9x13, 10x15 en 13x18 cm) digitaliseren. De scanner heeft een resolutie van 1800 dpi (3600 dpi geïnterpoleerd) en een 2,4" LCD-scherm voor een makkelijke bediening. De gescande afbeeldingen worden rechtstreeks opgeslagen op een SD, SDHC, MMC, MS of MS Pro-geheugenkaart. De bestanden van de geheugenkaart kunt je overzetten naar je PC of laptop via de USB-poort. Kenmerken van de Reflecta 3-in-1 Scanner * Compacte scanner met eenvoudige bediening * Geschikt voor dia's, negatieven en foto's * Resolutie van 1800 dpi (3600 dpi geïnterpoleerd) * 24bits kleurdiepte * Voorzien van een 2.4" LCD-scherm * Scans worden opgeslagen op een SD, SDHC, MMC, MS of MS Pro-geheugenkaart * Stroomvoorziening via USB 2.0 of netadapter * Gewicht: 1200 g Inhoud van de verpakking * Reflecta 3-in-1 Scanner * Diahouder voor vier dia's * Filmhouder voor filmstrips (tot zes opnames) * Houder voor 9x13, 10x15 en 13x18cm foto's (24)
   Reflecta 3 in 1 scanner
   • 04005039642203
   • 64220
   2
   good_buy
   most_sold
   119.00 EUR
  • Rollei PDF-S 240 SE Zwart
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86319980.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86319976.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86319977.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86319978.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102805579.jpg?ts=1
   Rollei Rollei PDF-S 240 SE Zwart PDF-S 240 SE Zwart PDF-S 240 SE Zwart In het tijdperk van internet en digitale fotografie hebben dia's, negatieven en zelfs foto's een ellendig bestaan in tijdschriften, folders, schoenendozen en sigarendozen. Het is jammer dat ze hun weg niet vinden naar websites en sociale media platforms. En de zuiverste ramp wanneer de verzamelde herinneringen geleidelijk vervagen en ten prooi vallen aan de tand des tijds. (8)
   Rollei PDF-S 240 SE Zwart
   • 04048805206810
   • 20681
   • 2825655
   4
   good_buy
   116.85 EUR
  • Epson Workforce ES-50
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132642315.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/173110334.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132494753.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132494754.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132494752.jpg?ts=1
   Epson Epson Workforce ES-50 Workforce ES-50 Workforce ES-50 Met deze mobiele A4-scanner kan een kleine ondernemer of thuiswerker eenvoudig scannen in een compacte kantooromgeving of zelfs onderweg indien nodig. De Workforce ES-50 is eenvoudig te gebruiken, installeren en vervoeren dankzij het ruimtebesparende ontwerp en wordt voorzien van voeding door de meegeleverde enkele USB-kabel, aangesloten op jouw laptop of pc. De scanner is ideaal voor kleine bedrijven of thuiskantoren (SOHO-omgevingen) waar de ruimte beperkt is, maar waar behoefte is aan een eenvoudige scanoplossing. Met de nieuwe ScanSmart-software van Epson kan iedereen probleemloos scannen hoe ze maar willen, dankzij deze gebruiksvriendelijke stapsgewijze scanoplossing. Gebruikers kunnen bestanden opslaan en verzenden in veelgebruikte indelingen zoals PDF, JPEG, TIFF en nog veel meer. Continu scannen met automatische papierinvoer versnelt het scanproces en de CIS-sensor zorgt ervoor dat je onmiddellijk kunt beginnen met scannen zonder opwarmtijd. Hij is geschikt voor papier van 35 g (4)
   Epson Workforce ES-50
   • 08715946656908
   • 8715946656908
   • B11B252401
   6
   good_buy
   124.90 EUR
  • Plustek OpticFilm 8200 i SilverFast SE
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86278385.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86278387.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86278389.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86278388.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86278386.jpg?ts=1
   Plustek Plustek OpticFilm 8200 i SilverFast SE OpticFilm 8200 i SilverFast SE OpticFilm 8200 i SilverFast SE De Plustek OpticFilm 8200i SE is een professionele filmscanner met een optische resolutie van 7200 dpi. De hoogwaardige optiek maakt diep scherpe beelden mogelijk, zelfs in donkere gebieden, en opmerkelijke resultaten in kleurnauwkeurigheid. Het ingebouwde infraroodkanaal helpt stof en krassen van het originele negatief of dia te verwijderen zonder extra nabewerking. De OpticFilm 8200i SE en de SilverFast software van LaserSoft Imaging bieden de perfecte combinatie van betrouwbare hardware en professionele software. De geïntegreerde Multi-Exposure functie, of meervoudige belichting, biedt een methode om het dynamisch bereik te vergroten en speelt een cruciale rol bij hoge kwaliteit. SilverFast iSRD gebruikt het ingebouwde infraroodkanaal van het apparaat om stof en krassen van het originele oppervlak te verwijderen en de SilverFast SCC-functie maakt Selectieve Kleurcorrectie mogelijk voor eenvoudige kleuraanpassingen.De Plustek OpticFilm 8200i SE scanner is uitgerust met de nieuwste ve (20)
   Plustek OpticFilm 8200 i SilverFast SE
   • 04042485365348
   • 0226
   2
   good_buy
   339.00 EUR
  • Reflecta X33 dia-negatief scanner
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/313463184.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/313464809.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/313464811.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/313464810.jpg?ts=1
   Reflecta Reflecta X33 dia-negatief scanner X33 dia-negatief scanner X33 dia-negatief scanner Reflecta X33 dia-negatief scanner De Reflecta X33 is een dia-negatief scanner waarmee je snel en gemakkelijk films en dias scant in hoge kwaliteit. Je bekijkt de beelden direct op het 5 LCD-scherm en slaat ze desgewenst op op een SD-kaart. Eén scan is al binnen 2 seconden gemaakt. Met de X33 worden twee houders meegeleverd: één voor 35mm films en één voor dias met een maximale dikte van 3,2mm. Je kunt de scanner op automatische en handmatige stand gebruiken. Kenmerken van de Reflecta X33 dia-negatief scanner: * Dia-negatief scanner voor films en dias * CMOS-sensor * 5 LCD-scherm om fotos te bekijken * Direct opslaan op SD-kaart (max. 128 GB) * Inclusief twee houders * Gewicht: 365 gram * Afmetingen: 10 x 13,5 x 14,4 cm Inhoud van de verpakking * Reflecta X33 dia-negatief scanner * Houder voor 35mm films * Houder voor dias * Twee jaar garantie (11)
   Reflecta X33 dia-negatief scanner
   • 04005039645303
   • 4005039645303
   3
   good_buy
   169.00 EUR
  • Epson WorkForce ES-500WII
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/219780921.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/219024041.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/202875635.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/187646855.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/248364081.jpg?ts=1
   Epson Epson WorkForce ES-500WII WorkForce ES-500WII WorkForce ES-500WII Deze snelle A4-scanner met automatische bladinvoer en dubbelzijdig scannen geeft je de controle en maakt het eenvoudig om zakelijke documenten te digitaliseren en naar computers, tablets of smartphones te sturen. Wi-Fi en USB 3.0 geven je de flexibiliteit om te scannen vanaf pc, Mac, smartphone en andere apparaten. (3)
   Epson WorkForce ES-500WII
   • 08715946686028
   • 8715946686028
   • B11B263401
   7
   good_buy
   357.90 EUR
  • Brother ADS-1200
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/205914206.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/310185611.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/161041361.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/161041362.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/259763344.jpg?ts=1
   Brother Brother ADS-1200 ADS-1200 ADS-1200 Scan tot 25 paginas per minuut (dubbelzijdig) Duplex ADF (Automatische documentinvoer) Micro USB 3.0 Optimalisatie functies Scan naar bestand,afbeelding e-mail, OCR, en USB-stick Omschrijving Brother ADS-1200 Met de Brother ADS-1200 scant u snel en eenvoudig alledaagse documenten. Dankzij de voeding via USB 3.0 is er geen netspanning nodig en kan de scanner gemakkelijk onderweg of op locatie worden gebruikt, door deze aan te sluiten op een laptop. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat de scanner eenvoudig meegenomen kan worden en op een bureau zeer weinig ruimte inneemt. De documentscanner beschikt over veelzijdige papierverwerkingsopties. Via de automatische documentinvoer (ADF) kunnen zowel dubbelzijdige A4 documenten zoals contracten van meerdere pagina's, als plastic ID-kaarten (4)
   Brother ADS-1200
   • 04977766792141
   • ADS1200UN1
   • 6877649
   • 4977766792141
   5
   good_buy
   208.00 EUR
  • Plustek OpticFilm 8100
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133137072.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86278391.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86278395.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86278390.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86278393.jpg?ts=1
   Plustek Plustek OpticFilm 8100 OpticFilm 8100 OpticFilm 8100 Plustek OpticFilm 8100 De Plustek OpticFilm 8100 is hoogwaardige scanner met een resolutie van 7200dpi die uw 35mm negatieven of geraamde dia makkelijk omzet naar een digitaal bestand. De LED lichtbron zorgt voor afbeeldingen met een zeer precieze kleurrendering terwijl de stroomconsumptie laag blijft. Twee knoppen op de OpticFilm 8100 zorgen voor een gemakkelijke bedienen en een snelle mogelijkheid tot het delen van afbeeldingen op de diverse sociale media. De scanner heeft een compact formaat waardoor hij makkelijk mee te nemen is waarbij de meegeleverde tas de OpticFilm 8100 beschermt tegen krassen en stof. (8)
   Plustek OpticFilm 8100
   • 04042485365324
   • 0225
   3
   good_buy
   279.00 EUR
  • Fujitsu FI-65F
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133131353.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/34037307.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/34037314.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/34037313.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/34037303.jpg?ts=1
   Fujitsu Fujitsu FI-65F FI-65F FI-65F Fujitsu FI-65F Scanner (4)
   Fujitsu FI-65F
   • 04053162393035
   • 04939761303272
   • PA03595-B001
   5
   good_buy
   333.99 EUR
  • Plustek OpticSlim 1180 Flatbed scanner 1200 x 1200DPI A3 Grijs, Wit
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/114422531.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/114422530.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/114422534.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101128053.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/83269657.jpg?ts=1
   Plustek Plustek OpticSlim 1180 Flatbed scanner 1200 x 1200DPI A3 Grijs, Wit OpticSlim 1180 Flatbed scanner 1200 x 1200DPI A3 Grijs, Wit OpticSlim 1180 Flatbed scanner 1200 x 1200DPI A3 Grijs, Wit De Plustek OpticSlim 1180 is een A3 flatbed scanner die ideaal is voor het scannen in hoge kwaliteit van grootformaat documenten en andere items tot 30,5 x 43,2 cm. De OpticSlim 1180 heeft vier one-touch functietoetsen om de meest voorkomende scanfuncties (zoals scannen, OCR, PDF en e-mail) te vereenvoudigen en te automatiseren. Het softwarepakket omvat beeldverwerking, documentbeheer, het maken van PDF's, zeer nauwkeurige optische karakterherkenning (OCR) en TWAIN-stuurprogramma's. Deze eigenschappen maken het de ideale scanner voor het maken van fotoalbums, of het scannen van kaarten en historische documenten. Het is perfect voor grafische ontwerpers, uitgeverijen, bibliotheken, scholen, kleine/thuiskantoren en degenen die scans van groot formaat en hoge kwaliteit nodig hebben. (19)
   Plustek OpticSlim 1180 Flatbed scanner 1200 x 1200DPI A3 Grijs, Wit
   • 05054629523384
   • 04042485286223
   • 00783064286220
   • 0254
   • 0254UK
   • 60-2B2-A1M420-C
   1
   good_buy
   363.66 EUR
  • Renkforce Kamera-Dokumentenscanner
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/224171597.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/292220528.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/292220526.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/292220524.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/292220525.jpg?ts=1
   Renkforce Renkforce Kamera-Dokumentenscanner Kamera-Dokumentenscanner Kamera-Dokumentenscanner Renkforce RF-ET17 PLUS Camera voor documentenscanner A3 4608 x 3456 Pixel USB (7)
   Renkforce Kamera-Dokumentenscanner
   • 04064161148960
   3
   good_buy
   234.99 EUR
  • Rollei DF-S 310 SE
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505033.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505036.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505032.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505037.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505034.jpg?ts=1
   Rollei Rollei DF-S 310 SE DF-S 310 SE DF-S 310 SE Rollei DF-S 310 SE Scanner (4)
   4.25 (1)
   Rollei DF-S 310 SE
   • 04048805206940
   • 3555059
   • DF-S 310 SE
   • 20694
   4
   good_buy
   109.99 EUR
  • Fujitsu Scansnap S1100i - Scanner
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/32806339.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/32806352.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/32806340.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/32806341.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/32806351.jpg?ts=1
   Fujitsu Fujitsu Scansnap S1100i - Scanner Scansnap S1100i - Scanner Scansnap S1100i - Scanner - Echte oplossing voor mobiel scannen voor Windows en Mac - Scan uw documenten naar cloud services - Volledige documentgerichte productserie voor mobiel en kantoorgebruik - Scannen naar map, Scannen naar e-mail, Scannen naar SharePoint, Scannen naar iPad®/iPhone® en Android en Scannen naar Kindle. - Digitaliseert uw documenten in een handomdraai! - Ideaal voor thuis en op kantoor! - Een onmisbaar product voor het papierloze tijdperk! - Maak uw papierendocumenten mobieler! Een van de kleinste mobiele A4-scanners ter wereld De ScanSnap S1100i document-scanner is ultracompact voor optimale vervoerbaarheid en biedt tegelijkertijd een vlekkeloze prestatie in het scannen van A4-documenten. Alles wat u nodig hebt is een laptop en een USB-kabel om uw documenten overal en altijd te kunnen scannen en delen met anderen. De S1100i heeft een hoge scansnelheid van 7,5 seconden per pagina (circa 8 ppm) voor gekleurde A4-documenten bij (4)
   Fujitsu Scansnap S1100i - Scanner
   • 04053162519855
   • 04056203557700
   • 04939761307270
   • 05711045287374
   • 05054629011393
   • PA03610-B101
   4
   good_buy
   147.99 EUR
  • Technaxx DigiScan DS-02 - Film-/Dia-Scanner - Schwarz - TFT - 6,1 cm (2.4 Zoll) - CMOS -
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/172383634.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/105894030.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/105894029.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/105894033.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/105894032.jpg?ts=1
   Technaxx Technaxx DigiScan DS-02 - Film-/Dia-Scanner - Schwarz - TFT - 6,1 cm (2.4 Zoll) - CMOS - DigiScan DS-02 - Film-/Dia-Scanner - Schwarz - TFT - 6,1 cm (2.4 Zoll) - CMOS - DigiScan DS-02 - Film-/Dia-Scanner - Schwarz - TFT - 6,1 cm (2.4 Zoll) - CMOS - Dia snellader, voeding dc 5v, reinigingsborstel, handleiding Draagbare, hoge-resolutie scanner voor negatieve films en dia's, hoge kleurschittering met automatische kleur- en belichtingsaanpassing, de scanner digitaliseert met 5 MP en 180 dpi. Om onnauwkeurige scans te voorkomen, moet je ervoor zorgen dat de dia's of negatieven correct in de daarvoor voorziene houder zijn geplaatst 2,4 inch TFT-scherm en 5 megapixel CMOS-sensor Als stand-alone apparaat te gebruiken (zonder PC) Inhoud DigiScan DS-02, USB-kabel, videokabel Houder voor 135 negatieve films Houder voor diafilme De scanner digitaliseert met 5MP en 180dpi. Om onnauwkeurige scans te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat de dia's of negatieven correct in de meegeleverde houder zijn geplaatst) Opmerking 1: DS-02 is compatibel met Windows tot de huidige versie van Windows 11. Zelfs u hebt geen stuurprogramma nodig om het te installeren. Wanneer de DS-02 niet wordt herkend in Windows, kan de reden de USB-kabel zijn of de USB-sleuf v (4)
   Technaxx DigiScan DS-02 - Film-/Dia-Scanner - Schwarz - TFT - 6,1 cm (2.4 Zoll) - CMOS -
   • 04260101736437
   • 4166
   4
   72.96 EUR
  • Agfa Digitaler Filmscanner Realiview
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/172957825.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/313435900.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/313438327.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/290452603.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/317734096.jpg?ts=1
   Agfa Agfa Digitaler Filmscanner Realiview Digitaler Filmscanner Realiview Digitaler Filmscanner Realiview Digitale filmscanner Realiview zwart. (10)
   Agfa Digitaler Filmscanner Realiview
   • 03760265541966
   2
   109.00 EUR
  • Epson Perfection V19
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/178084776.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/178084783.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/178084784.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/178084785.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/172338990.jpg?ts=1
   Epson Epson Perfection V19 Perfection V19 Perfection V19 Epson Perfection V19 Flatbed Draagbare Scanner Zilver (10)
   Epson Perfection V19
   • 08715946544281
   • B11B231401
   2
   123.54 EUR
  • Plustek OpticFilm 8200 i SilverFast Ai
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133124070.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101086717.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/199277471.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/312901403.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/327386369.jpg?ts=1
   Plustek Plustek OpticFilm 8200 i SilverFast Ai OpticFilm 8200 i SilverFast Ai OpticFilm 8200 i SilverFast Ai Plustek OpticFilm 8200i Ai (3)
   Plustek OpticFilm 8200 i SilverFast Ai
   • 04042485365331
   • 0227
   5
   449.00 EUR
  2 11
  • Populaire filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • HP DEFAULT
    • hp
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • Reflecta DEFAULT
    • reflecta
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Flatbedscanner DEFAULT
    • flatbedscanner
  • Scanner type (scanner_type):
   • Flatbedscanner (flatbedscanner)
   • Documentscanner (sheet_fed_scanner)
   • Film/slide scanner (film_slide_scanner)
   • Dia scanner (dia_scanner)
   • Document camera (document_camera)
   • Draagbare scanner (draagbare_scanner)
   • Fotoscanner (fotoscanner)
   • Mouse scanner (mouse_scanner)
   • Pen scanner (pen_scanner)
   • Visitekaart scanner (visitekaart_scanner)
  • Merk (brand):
  • Prijs (price):
   • Minder dan €150 Goedkope scanner (budget)
   • €150 - €375 (low)
   • €375 - €850 (medium)
   • €850 of meer (high)
  • Maximaal papierformaat (maximale_iso_a_series_papierformaat):
   • A4 (a4)
   • A3 (a3)
   • A5 (a5)
   • A6 (a6)
  • Resolutie (optische_scanresolutie):
   • 285 x 218 dpi (285_x_218)
   • 300 x 300 dpi (300_x_300)
   • 400 x 400 dpi (400_x_400)
   • 600 x 600 dpi (600_x_600)
   • 900 x 900 dpi (900_x_900)
   • 1200 x 1200 dpi (1200_x_1200)
   • 1800 x 1800 dpi (1800_x_1800)
   • 2400 x 2400 dpi (2400_x_2400)
   • 2400 x 4800 dpi (2400_x_4800)
   • 3600 x 3600 dpi (3600_x_3600)
   • 4800 x 4800 dpi (4800_x_4800)
   • 6400 x 9600 dpi (6400_x_9600)
   • 7200 x 7200 dpi (7200_x_7200)
  • Scannen naar (scan_naar):
   • Afbeelding (afbeelding)
   • Cloud (cloud)
   • Email (email)
   • Folder (folder)
   • Geheugenkaart (geheugenkaart)
   • Server (server)
  • Dubbelzijdig scannen (duplex_scanning):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Type beeldsensor (type_beeldsensor):
   • CCD (ccd)
   • CIS (cis)
   • CMOS (cmos)
   • CMOS CIS (cmos_cis)
   • Colour CIS (colour_cis)
   • Dual CIS (dual_cis)
  • Ondersteunde besturingssystemen (compatibele_besturingssystemen):
   • Android (android)
   • iOS (ios)
   • Linux (linux)
   • macOS (macos)
   • Microsoft Windows Server (microsoft_windows_server)
   • Windows (windows)
   • Windows 7 (windows_7)
   • Windows 8 (windows_8)
   • Windows 10 (windows_10)
   • Windows 2000 (windows_2000)
   • Windows Vista (windows_vista)
   • Windows XP (windows_xp)
  • Energiezuinig (energy_star_certificaat):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Kleur (kleur):
   • Blauw (blauw)
   • Geel (geel)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Multi (multi)
   • Rood (rood)
   • Transparant (transparant)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
   • Zwart/Wit (zwart_wit)
  • Product type (product_state):
   • NEW (new)
   • REFURBISHED (refurbished)
  • Product conditie (product_condition):
   • AS_GOOD_AS_NEW (as_good_as_new)
   • CLEAR_SIGNS_OF_USE (clear_signs_of_use)
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • partner@vergelijk.nl