x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • vergelijk.nl
  Word lid
  %
  Bespaar geld met onze speciale deals
  Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt
  Gratis inschrijven
  Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er scanners verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  scanner

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in scanner categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  scanner kopen

  • Algemene informatie

   Met een scanner kun je afbeeldingen, foto's, tekeningen of dia's 'lezen' en digitaal opslaan. De scanner is veelal een plat apparaat dat op een pc of Mac wordt aangesloten. Door de te scannen afbeelding op de glasplaat van de scanner te leggen kan met een simpele druk op de knop de afbeelding worden gescand en vervolgens digitaal opgeslagen worden. Vervolgens kun je het digitale bestand bewerken, op een website zetten, er een uitnodiging van maken of mailen naar vrienden en familie. Omdat jij op zoek bent naar een scanner geven we je eerst enkele kooptips.

   Kooptips scanners
   Bij het kopen van een scanner kun je letten op de volgende punten:
   1. Kleurdiepte: de kleurdiepte wordt weergegeven in bits: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.
   2. Formaat: let goed op het papierformaat dat de scanner ondersteunt. Niet iedere scanner kan alle formaten, zoals A3- en A2-formaat, scannen. A3- en A2-formaat scanners zijn vaak duurder dan de A4-scanner die over het algemeen volstaat voor thuisgebruik.
   3. ADF: moet je vaak meerdere documenten achterelkaar scannen, controleer of de scanner over ADF (Automatic Document Feed) beschikt. Met deze automatische invoer van papier hoef je niet steeds velletje voor velletje in de scanner in te voeren.
   4. All-in one: Als je op zoek bent naar een printer die ook kan scannen kun je beter naar onze categorie voor printers gaan. Daarin staan de apparaten die naast printen ook kunnen scannen, kopiëren of faxen.
   5. Resolutie: controleer of de scanner minimaal een resolutie van 2400 dpi heeft. Over het algemeen geldt: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. 

   Typen scanners
   Over het algemeen kunnen de volgende typen scanners worden onderscheiden:

   • Flatbed scanner: de meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte scanners met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat van de scanner gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de pc opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Een scanner voor thuisgebruik is vaak een desktopapparaat, maar er zijn ook portable of handheld scanners.
   • Diascanner en 8mm-filmscanner: dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner een diascanner is. Met diascanners kun je dia's op hoge resolutie scannen. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale 8mm-filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.
   Interface
   De scanner wordt via kabels aangesloten op de pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van je nieuwe scanner ook daadwerkelijk door jouw systeem wordt ondersteund. Er is een aantal mogelijkheden om de scanner op de pc aan te sluiten. Het meestvoorkomend zijn op dit moment de usb-scanners, maar er bestaan ook firewirescanners.

   Formaat
   De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte), maar deze scanners zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

   Resolutie

   Belangrijker nog dan het formaat van de scanner is de resolutie ervan: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in DPI, oftewel Dots Per Inch. Een goede desktopscanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.
   Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie.

   Software scanner
   Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingsoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.
  • Veelgestelde vragen


   Wat voor scanners zijn er?

   De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

   Werkt de scanner ook op een Mac?
   Ja. Let op de informatie bij de scanner als je er een koopt. Hierin tref je precies aan onder welke systemen de scanner draait. Een scanner is veelal 'plug & play': aansluiten en scannen maar.

   Wat voor software wordt er meegeleverd?
   Dit wisselt per merk en type scanner. Vaak wordt het ook niet vermeld door de fabrikant.Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

   Kan ik ook A3-formaat scannen?
   De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

   De formaten:

   • A0: Posters, technische tekeningen
   • A1: Posters, technische tekeningen
   • A2: Flip-over
   • A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentaties
   • A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinterpapier en kopieerpapier
   • A5: Notitieblok
   • A6: Ansichtkaart
   • A8: Speelkaart

   Kan ik ook dia's scannen?
   Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.

  • Verklarende woordenlijst


   Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen.

   Garantie
   De standaard fabrieksgarantieperiode is een jaar. Vaak geven fabrikanten al standaard twee jaar garantie op de apparaten.

   Grijsdiepte
   De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten. Grijsdiepte wordt weergegeven in bits. Hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer grijswaarden er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.

   Interface
   De scanner wordt via kabels aangesloten op je pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van de nieuwe scanner ook daadwerkelijk door het systeem wordt ondersteund.

   Kleurdiepte
   Kleurdiepte wordt weergegeven in bits. Ook hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen. Niet alleen kleuren zijn belangrijk, ook de grijswaarden. De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten.

   Max. scan oppervlak
   De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot één geheel maken.

   De formaten:
   A0: Posters, technische tekeningen
   A1: Posters, technische tekeningen
   A2: Flip-over
   A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentatie
   A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinter papier en kopieerpapier
   A5: Notitieblok
   A6: Ansichtkaart
   A8: Speelkaart

   Meegeleverde software
   Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

   Optische resolutie
   Hoe hoger de resolutie, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in dpi, oftewel Dots Per Inch. Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie. Een goede scanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.

   Pagina invoer
   Een scanner kent twee soorten invoer: handmatig en automatisch. Bij handmatige invoer leg je zelf de te scannen afbeelding op de glasplaat. Als je veel beelden achter elkaar scant, is een scanner met ADF handig. ADF staat voor Automatic Document Feed en zorgt ervoor dat de te scannen documenten automatisch doorgevoerd worden. Vaak heeft een scanner alleen een handmatige invoer waarbij je zelf de beelden op de beeldplaat legt. Soms is ADF als extra optie mogelijk.

   Type 
   De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Refurbished Refurbished
   • Epson Met de scanners van Epson kun je binnen een handomdraai al je foto's en documenten scannen. Dankzij de Epson ReadyScan LED-technologie kun je zonder opwarmtijd direct beginnen met scannen.
   • HP Bespaar tijd met de hoge scansnelheden van HP. Deze scanners zorgen voor heldere scanresultaten en zijn gemakkelijk schoon te houden.
   • Canon De scanner bij uitstek voor foto's, dia's en documenten. De scanner heeft een laag energieverbruik en is gemakkelijk te bedienen.
   • Reflecta Scanners van dit merk zorgen voor prima resultaten en zijn makkelijk in gebruik.
   • Budget Hier vind je scanners die minder dan €140 kosten.
   • Kleurenscan
   • Flatbedscanner
  • Rollei DF-S 310 SE
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505033.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505036.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505032.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505037.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505034.jpg?ts=1
   Rollei Rollei DF-S 310 SE DF-S 310 SE DF-S 310 SE 2,4 inch kleur-TFT-LCD-display128 MB intern geheugen en een sleuf voor SD/SDHC-kaarten Scan binnen enkele seconden met 20 dia's in ca. 1 minuutUSB 2.0 interface en tv-uitgang (video 3,5 mm jackplug)Inhoud: Rollei DF-S 310 SE Dia Film Scanner, 1 Dia-magazijn voor ingelijste dia's, 1 slee voor kleurnegatief, 1 inzet voor Super 8 films, 1 inzetstuk voor 110 film (pocket-film), reinigingsborstel, USB-, AV-kabel + stroomadapter. (3)
   4.25 (1)
   Rollei DF-S 310 SE
   nederlandse gebruiks toelichting ontbreekt
   kan mij niet redden omdat ik de talen niet spreek met een Nederlandse begeleiding kan het misschien lukken
   2.0
   0 10
   • het ontbreken van een nederlan
  Scanners 0.0 (1)
  0 - 24
  • Epson Perfection V600 Photo
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/125999167.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/125999165.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/125999166.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/152593222.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101267271.jpg?ts=1
   Epson Epson Perfection V600 Photo Perfection V600 Photo Perfection V600 Photo Epson Perfection V600 Photo Verwijder stof en krasjes en herstel met deze veelzijdige 6400 dpi-scanner en DIGITAL ICE-technologie zowel film als fotos. Scan al uw afdrukken, negatieven en dias in een handomdraai. Compleet met filmhouders voor vrijwel elk formaat, zoals 35 mm filmstroken, ingeraamde dias en zelfs middenformaat. Met de geavanceerde DIGITAL ICE-technologie kunt u eenvoudig stof en krasjes verwijderen op film en fotos. In het schaalbare venster met de voorbeeldweergave kunt u elk detail bekijken. Dankzij de Epson ReadyScan LED-technologie kunt u meteen met scannen beginnen; er is geen opwarmtijd. Ook tijdens het scannen verbruikt u minder energie, en dat is beter voor het milieu én voor uw portemonnee. Wat u ook scant, u kunt ervan op aan dat elk detail wordt vastgelegd in de superieure optische 6400 dpi-resolutie van de Epson Matrix CCD®-technologie. Kenmerken * Hoogwaardige 6400 dpi-scanner voor film en fotos * DIGITAL ICE-technologie om film en (9)
   Epson Perfection V600 Photo
   • 08715946448596
   • 04053162313767
   • 3810207
   • B11B198032
   • 2602481
   6
   good_buy
   339.00 EUR
  • Epson FastFoto FF-680W
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132642135.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/230044512.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/219031541.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/230044511.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/217269386.jpg?ts=1
   Epson Epson FastFoto FF-680W FastFoto FF-680W FastFoto FF-680W Laat uw kostbare familiefoto's niet verstoffen op zolder, want ze verdienen het om met familie en vrienden te worden gedeeld. Daarvoor bestaat een snelle en probleemloze oplossing: de FastFoto FF-680W met meegeleverde software. Met deze Wi-Fi-scanner kunt u zelfs de grootste collectie familiefoto's snel digitaliseren met behulp van de automatische documentinvoer. Dankzij de indrukwekkende geautomatiseerde functies worden uw foto's in slechts een paar klikken verbeterd en zijn ze klaar om te delen. Snel en efficiënt Het digitaliseren van uw collectie afgedrukte foto's hoeft helemaal niet lastig of tijdrovend te zijn, want deze scanner met automatische documentinvoer kan maximaal 30 foto's in 30 seconden scannen. U kunt standaard-, vierkante, panoramische en (7)
   Epson FastFoto FF-680W
   • 08715946654270
   • 8715946654270
   • B11B237401
   7
   good_buy
   499.00 EUR
  • Canon CanoScan Lide 300
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/218172554.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/171849242.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/140600207.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/140600202.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/140600209.jpg?ts=1
   Canon Canon CanoScan Lide 300 CanoScan Lide 300 CanoScan Lide 300 De Canon CanoScan LiDE 300 is een lichte A4-flatbedscanner en heeft 4 EZ-knoppen om snel te scannen, kopiëren, e-mailen en PDF-bestanden te maken. Nog meer gebruiksgemak dankzij de automatische scanmodus en de functie voor het verminderen van stof en krassen. De Canon CanoScan LiDE 300 kan in 10 seconden al jouw fotos en documenten scannen met een indrukwekkende resolutie van 2400 x 4800 dpi. Dankzij de 48-bits interne kleurdiepte kunnen zeer veel fotografische details worden vastgelegd. De beeldsensor en de glasplaat zijn even breed waardoor een kristalheldere weergave van al uw fotos gegarandeerd is. Scan documenten vanuit en naar cloudvervices zoals Google Drive en Dropbox. Je kan ook direct gescande bestanden toevoegen en verzenden via e-mail (alles zonder pc). (4)
   Canon CanoScan Lide 300
   • 04549292119770
   • 07350022732537
   • 2995C010AA
   • 5451593
   • 2995C010
   • 10341052
   6
   good_buy
   69.90 EUR
  • Epson Perfection V850 Pro
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/140158728.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133128063.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106530295.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106530292.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106530296.jpg?ts=1
   Epson Epson Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Epson Perfection V850 Pro scanner De Epson Perfection V850 is een fotoscanner waarmeeje dia's, films, middenformaat negatieven en documentenkan scannen. De V850 is snel warm en daardoorgelijk klaar voor gebruik. Met de filmhouders krijg je snel prachtige resultaten. Vingerafdrukken komen bij deze scanner niet voor, dankzijde Digital ICE-technologie die dit voorkomt. De scanner is voorzien van een Dual Lens-systeem met optische resolutie tot 4800 dpi waarmee je reflecterende foto's kunt scannen.Hij beschikt ook over een lens met een optische resolutie van 6400 dpi waarmeeje negatieven via de filmhouderskan scannen. De helderheid en contrast van afbeeldingen krijgen meer details met de kleurenreproductie. Dit zorgt voor een optische dichtheid van 4.0 DMax. Kenmerken van de Epson Perfection V850 * Digital ICE-technologie * Snel opgestart * Supersnelle en energie besparende LED technologie * Dubbel lenssysteem * Kleurenreproductie * Prachtige resultaten * Twee sets filmhouders * Gel (3)
   Epson Perfection V850 Pro
   • 04053162519688
   • 08715946538167
   • 7607820
   • 4866992
   • B11B224401
   6
   good_buy
   deal
   1099.00 EUR
  • Canon CanoScan Lide 400
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/218172555.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/236409864.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137795369.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/155358918.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/230968698.jpg?ts=1
   Canon Canon CanoScan Lide 400 CanoScan Lide 400 CanoScan Lide 400 Canon CanoScan LiDE 400 - Flatbed scanner / Zwart (5)
   Canon CanoScan Lide 400
   • 04549292119855
   • 5451599
   • 2996C010
   • 2996C010AA
   • 10341053
   4
   good_buy
   82.90 EUR
  • Epson Perfection V19 Flatbed scanner 4800 х 4800 A4 Zwart
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/178084776.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/178084783.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/178084784.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/178084785.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/172338990.jpg?ts=1
   Epson Epson Perfection V19 Flatbed scanner 4800 х 4800 A4 Zwart Perfection V19 Flatbed scanner 4800 х 4800 A4 Zwart Perfection V19 Flatbed scanner 4800 х 4800 A4 Zwart Epson Perfection V19 Flatbed scanner 4800 4800 A4 Zwart (11)
   Epson Perfection V19 Flatbed scanner 4800 х 4800 A4 Zwart
   • 08715946544281
   • B11B231401
   2
   good_buy
   most_sold
   107.00 EUR
  • Reflecta X33 dia-negatief scanner
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/154263191.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/161648984.jpg?ts=1
   Reflecta Reflecta X33 dia-negatief scanner X33 dia-negatief scanner X33 dia-negatief scanner Reflecta X33 dia-negatief scanner De Reflecta X33 is een dia-negatief scanner waarmee je snel en gemakkelijk films en dias scant in hoge kwaliteit. Je bekijkt de beelden direct op het 5 LCD-scherm en slaat ze desgewenst op op een SD-kaart. Eén scan is gebeurd in minder dan twee seconden. Met de X33 worden twee houders meegeleverd: één voor 35mm films en één voor dias met een maximale dikte van 3,2mm. Je kunt de scanner op automatische en handmatige stand gebruiken. Belangrijkste kenmerken van de Reflecta X33 dia-negatief scanner: * Dia-negatief scanner voor films en dias * CMOS-sensor * 5 LCD-scherm om fotos te bekijken * Direct opslaan op SD-kaart (max. 128 GB) * Inclusief twee houders * Gewicht: 365 gram * Afmetingen: 10 x 13,5 x 14,4 cm Standaard meegeleverd met de Reflecta X33 dia-negatief scanner: * Reflecta X33 dia-negatief scanner * Houder voor 35mm films * Houder voor dias * Twee jaar garantie (11)
   Reflecta X33 dia-negatief scanner
   • 04005039645303
   • 4005039645303
   2
   good_buy
   169.00 EUR
  • Epson WorkForce ES-500WII
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/219780921.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/219024041.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/202875635.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/187646855.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/248364081.jpg?ts=1
   Epson Epson WorkForce ES-500WII WorkForce ES-500WII WorkForce ES-500WII Draadloos scannen: scan op smartphone, tablet, pc of Mac Intuïtieve software: Voorbeelden, per e-mail verzenden, uploaden en bewerkbare bestanden maken Efficiënt: scan tot 35 ppm/70 ipm1, registreer beide zijden in één stap Intelligent: automatisch trimmen, verwijderen van lege pagina's en achtergrond Flexibel: scannen van visitekaartjes tot A4-documenten tussen 27 en 413 g/m² (2)
   Epson WorkForce ES-500WII
   • 08715946686028
   • 8715946686028
   • B11B263401
   6
   good_buy
   379.00 EUR
  • Rollei PDF-S 240 SE Zwart
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86319980.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86319976.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86319977.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86319978.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102805579.jpg?ts=1
   Rollei Rollei PDF-S 240 SE Zwart PDF-S 240 SE Zwart PDF-S 240 SE Zwart De Rollei Pdf-S 240 SE is een ware multiscanner die al je herinneringen in leven houdt. Behalve foto's kunnen ook dia's en negatieven gedigitaliseerd worden met dit handzame apparaat van 1,2 kilogram. Bijkomend voordeel van de Pdf-S 240 SE is dat het apparaat niet is verbinding hoeft te staan met een PC. De scanner werkt volledig zelfstandig. Danzkij de drie van formaat verschillende houders is efficiënt te bepalen welk formaat de scan moet hebben. In combinatie met de simpele bediening is deze scanner van Rollei een handig hulpmiddel. (5)
   Rollei PDF-S 240 SE Zwart
   • 04048805206810
   • 20681
   • 2825655
   3
   good_buy
   116.85 EUR
  • Fujitsu ScanSnap iX1600
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/237667149.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/210097665.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/172077801.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/237667142.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/200488750.jpg?ts=1
   Fujitsu Fujitsu ScanSnap iX1600 ScanSnap iX1600 ScanSnap iX1600 Fujitsu ScanSnap iX1600 Documentscanner duplex A4 600 x 600 40 pag./min. USB, WiFi 802.11 b/g/n (3)
   Fujitsu ScanSnap iX1600
   • 04939761311758
   • PA03770-B401
   • 4939761311758
   4
   good_buy
   474.21 EUR
  • Reflecta X22 dia-negatief scanner
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/161648968.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/165019235.jpg?ts=1
   Reflecta Reflecta X22 dia-negatief scanner X22 dia-negatief scanner X22 dia-negatief scanner Reflecta X22 dia-negatief scanner De Reflecta X22 is een dia-negatief scanner waarmee je snel en gemakkelijk films en dias scant in hoge kwaliteit. Je bekijkt de beelden direct op het 2,3 LCD-scherm en slaat ze desgewenst op op een SD-kaart. Eén scan is gebeurd in minder dan twee seconden. Met de X22 worden twee houders meegeleverd: één voor 35mm films en één voor dias met een maximale dikte van 3,2mm. Je kunt de scanner op automatische en handmatige stand gebruiken. Belangrijkste kenmerken van de Reflecta X22 dia-negatief scanner: * Dia-negatief scanner voor films en dias * CMOS-sensor * 2,3 LCD-scherm om fotos te bekijken * Direct opslaan op SD-kaart (max. 128 GB) * Inclusief twee houders * Gewicht:285 gram * Afmetingen: 9,2 x 10,1 x12 cm Standaard meegeleverd met de Reflecta X22 dia-negatief scanner: * Reflecta X22 dia-negatief scanner * Houder voor 35mm films * Houder voor dias * Twee jaar garantie (7)
   Reflecta X22 dia-negatief scanner
   • 04005039645204
   • 4005039645204
   2
   good_buy
   99.95 EUR
  • Iris Scanner Iriscan desk 5
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/172356933.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/146943457.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/219216068.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/202058967.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/248042269.jpg?ts=1
   Iris Iris Scanner Iriscan desk 5 Scanner Iriscan desk 5 Scanner Iriscan desk 5 * U kunt elk type document of boek scannen ? contracten, facturen, kassabonnetjes, reke-ningen, ontwerpen, kranten of tijdschriften ? zonder dat u ze moet verknippen of beschadigen! * Met deze documentcamerascanner bespaart u tijd en werk. * U kunt niet alleen moeiteloos boeken en tijdschriften scannen, maar de inhoud van ringmappen, klappers en ordners. * U hoeft alleen maar de pagina om te slaan en er wordt gescand met de automatische pagi-nadetectiefunctie. * Automatisch bijsnijden van gebogen randen en verwijderen van vingers: Plaats het boek onder de camera, open het en houd de boekranden vast met uw vingers. * De pagina wordt vlak gemaakt tijdens de scannen en uw vingers worden verwijderd uit het eindresultaat. * Uw bestand is elke keer weer perfect recht en zonder vingers. * De IRIScan Desk-software beschikt ook over een krachtige OCR-engine die de gescande documenten converteert naar doorzoekbare PDF's en bewerkbare tekst-, Word-, en Ex-cel-formaten zodat u niet langer tijd kwi (6)
   Iris Scanner Iriscan desk 5
   • 05420079900820
   • 00765010744985
   • 459524
   2
   good_buy
   205.89 EUR
  • Epson WorkForce DS-1660
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132640283.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/118897490.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/118897488.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/151193539.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/124898736.jpg?ts=1
   Epson Epson WorkForce DS-1660 WorkForce DS-1660 WorkForce DS-1660 Intelligente functiesIntelligente functies voor kleur- en beeldaanpassingen, zoals automatisch bijsnijden, skew-correctie en het verwijderen van lege pagina's en achtergronden, dankzij de beeldverwerkingstechnologie van Epson. Voor lange documenten is enkelzijdig scannen van meer dan drie meter (3048 mm) papier mogelijk.Flexibele plaatsingDe Wi-Fi- en Wi-Fi Direct-connectiviteit van de DS-1660W bieden extra gemak voor organisaties die een speciale scanoplossing in hun omgeving willen implementeren waartoe veel medewerkers toegang hebben. Schakel NFC in en gebruik de Epson Scan-app om de scanner te bedienen met uw mobiele apparaat. Bewerk en verbeter uw digitale afbeeldingen vervolgens voordat u ze opslaat en deelt.Verhoog de efficiëntie van uw kantoorEen van de snelste scanners in zijn klasse, met een scansnelheid van 25 ppm. USB 3.0-connectiviteit betekent dat er geen vertragingen optreden bij het scannen, zelfs niet bij een hoge resolutie in 300 dpi. Scan beide zijden van een pagina (2)
   Epson WorkForce DS-1660
   • 04058154130742
   • 08715946605661
   • 9130884
   • B11B244401
   4
   good_buy
   323.45 EUR
  • Fluke Kabeltester MS2-100 Fluke Networks MS2-100
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/117620663.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/282600579.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/282600581.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/282600584.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/282600578.jpg?ts=1
   Fluke Fluke Kabeltester MS2-100 Fluke Networks MS2-100 Kabeltester MS2-100 Fluke Networks MS2-100 Kabeltester MS2-100 Fluke Networks MS2-100 Fluke Networks MS2-100 cable verifier (8)
   Fluke Kabeltester MS2-100 Fluke Networks MS2-100
   • 08716065307979
   • 00754082054368
   1
   good_buy
   1095.00 EUR
  • Epson Perfection V39 II
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/288247908.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/280558149.jpg?ts=1
   Epson Epson Perfection V39 II Perfection V39 II Perfection V39 II De Epson Perfection V39II is een gebruiksvriendelijke, USB-aangedreven scanner met een slank en ruimtebesparend ontwerp. Een geïntegreerde standaard zorgt voor extra flexibiliteit, want de scanner kan zowel plat als op zijn kant worden gebruikt om ruimte op het bureau te besparen. Met 4800 dpi en hoge scansnelheden produceert de V39II snel resultaten van hoge kwaliteit. Je kunt je foto's en documenten gemakkelijk online opslaan en delen door te scannen naar de cloud of rechtstreeks naar Facebook en Picasa. Ultracompact en opgeruimd De stroomvoorziening en connectiviteit van de V39 worden geregeld via een enkele Micro USB, zodat je minder kabels nodig hebt en je werkruimte opgeruimd blijft. Het apparaat heeft ook een ingebouwde standaard voor flexibel scannen, passend bij je bureauruimte. Snelle resultaten van hoge kwaliteit Dankzij Epsons ReadyScan LED-technologie kun je direct beginnen met scannen - er is geen opwarmtijd nodig. Zorg ervoor dat zelfs je oude foto's er op hun (2)
   Epson Perfection V39 II
   • 08715946715308
   • B11B268401
   4
   good_buy
   104.00 EUR
  • Epson WorkForce DS-80W
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/212592668.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/178083678.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/140161151.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/150560055.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/177259882.jpg?ts=1
   Epson Epson WorkForce DS-80W WorkForce DS-80W WorkForce DS-80W Scannen waar u ook bentDe DS-80W beschikt over ingebouwde Wi-Fi, een batterij en een LCD-scherm, en biedt volledige mobiliteit om overal te scannen met een snelheid van slechts 4 seconden per pagina. Als dit apparaat volledig is opgeladen, kunt u tot 300 pagina's scannen zonder dat er een voedingsbron nodig is. Dit maakt het apparaat ideaal voor mobiele werknemers die de scanner onderweg of in omgevingen met weinig ruimte willen gebruiken.Alles uiterst overzichtelijkDe bij de DS-modellen meegeleverde software omvat Document Capture Pro 2 en Epson Scan 2.0, terwijl de ondersteuning van TWAIN-drivers het makkelijk maakt om informatie te scannen, op te slaan en te delen in het hele bedrijf. Dankzij de geavanceerde functies voor naamgeving, scheiding en verzending van documenten wordt scannen een eenvoudig en logisch proces. Gebruikers kunnen bestanden opslaan en verzenden in veelgebruikte indelingen zoals PDF, JPEG, TIFF en nog veel meer. Continu scannen met automatische papierinvoer vers (2)
   Epson WorkForce DS-80W
   • 08715946662848
   • 8715946662848
   • B11B253402
   4
   good_buy
   188.45 EUR
  • Canon imageFORMULA DR-S150
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/233415277.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/266990049.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/163357935.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/150231563.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/150231564.jpg?ts=1
   Canon Canon imageFORMULA DR-S150 imageFORMULA DR-S150 imageFORMULA DR-S150 De Canon DR-S150 is een snelle scanner voor op kantoor. Je scant veel documenten hoge scansnelheid van 45 pagina's per minuut. Handig als je veel moet archiveren. Met de automatische documentinvoer (ADF) scan je in één keer maximaal 60 pagina's per keer, wat tijd bespaard. De scanner scant automatisch dubbelzijdig, waardoor je zelf geen papier meer omdraait. Na het scannen maakt de DR-S150 doorzoekbare pdf-bestanden van je documenten via de OCR functie. Met deze scanner stuur je documenten direct door naar je collega of je bewaart deze gemakkelijk op je laptop of pc. Per ongeluk een document scheef ingevoerd? Door de scheefstandcorrectie corrigeert de scanner jouw document. (3)
   Canon imageFORMULA DR-S150
   • 04528472109206
   • 4528472109206
   • 4044C003
   3
   good_buy
   653.00 EUR
  • Rollei DF-S 310 SE
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505033.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505036.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505032.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505037.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505034.jpg?ts=1
   Rollei Rollei DF-S 310 SE DF-S 310 SE DF-S 310 SE 2,4 inch kleur-TFT-LCD-display128 MB intern geheugen en een sleuf voor SD/SDHC-kaarten Scan binnen enkele seconden met 20 dia's in ca. 1 minuutUSB 2.0 interface en tv-uitgang (video 3,5 mm jackplug)Inhoud: Rollei DF-S 310 SE Dia Film Scanner, 1 Dia-magazijn voor ingelijste dia's, 1 slee voor kleurnegatief, 1 inzet voor Super 8 films, 1 inzetstuk voor 110 film (pocket-film), reinigingsborstel, USB-, AV-kabel + stroomadapter. (3)
   4.25 (1)
   Rollei DF-S 310 SE
   • 04048805206940
   • 3555059
   • DF-S 310 SE
   • 20694
   3
   112.00 EUR
  • Epson WorkForce DS-730N
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/230885442.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/182305190.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/177733926.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/177259881.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/210260710.jpg?ts=1
   Epson Epson WorkForce DS-730N WorkForce DS-730N WorkForce DS-730N Laat het potentieel van een verbonden werkplek vrij Eén druk op de knop naar verschillende bestemmingen Neem de controle met ultrasonische sensoren en papierbescherming (3)
   Epson WorkForce DS-730N
   • 08715946678283
   • 8715946678283
   • B11B259401
   3
   good_buy
   402.00 EUR
  • Brother ADS-1200 Compact Document Scanner
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/205914206.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/161041361.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/161041362.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/142124208.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/259763344.jpg?ts=1
   Brother Brother ADS-1200 Compact Document Scanner ADS-1200 Compact Document Scanner ADS-1200 Compact Document Scanner Brother ADS-1200 Documentscanner USB (3)
   Brother ADS-1200 Compact Document Scanner
   • 04977766792141
   • ADS1200UN1
   • 6877649
   • 4977766792141
   3
   249.61 EUR
  • Canon imageFORMULA P208II
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/145944935.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102555448.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/155340087.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/155340086.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/248716118.jpg?ts=1
   Canon Canon imageFORMULA P208II imageFORMULA P208II imageFORMULA P208II De compacte en stijlvolle mobiele scanner P-208II is ideaal voor gebruikers thuis en voor professionals die veel onderweg zijn. De handzame P-208II levert indrukwekkende dubbelzijdige scansnelheden tot wel 16 ipm. Met de geïntegreerde ADF voor 10 vel kunnen batches worden gescand. Dit zorgt voor extra productiviteit en is perfect voor het scannen van contracten en verwante documenten. Je zal nauwelijks merken dat je de P-208II bij je hebt. De scanner is iets groter dan een standaardmeetlat en weegt slechts 600 gram. Of je nu thuis bent of onderweg, sluit het apparaat eenvoudigweg aan via USB zodat je overal productief bent. Met de P-208II kan je verschillende media scannen, van documenten op A4-formaat tot documenten met een afwijkend formaat, zoals gebosseleerde kaarten. Dit maakt de P-208II perfect voor mobiele gebruikers. Orden je papierwerk door extra ruimte te creëren: scan je rekeningen of bewaar herinneringen digitaal door oude foto's in hoge kwaliteit te scannen. Een speciale f (3)
   Canon imageFORMULA P208II
   • 04053162871083
   • 04528472106359
   • 04528472106366
   • 9704B003
   3
   134.95 EUR
  • Reflecta x66-Scan Slide/Negative Scanner, black
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/209287426.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/272400350.jpg?ts=1
   Reflecta Reflecta x66-Scan Slide/Negative Scanner, black x66-Scan Slide/Negative Scanner, black x66-Scan Slide/Negative Scanner, black Reflecta x66-Scan Slide/Negative Scanner, black (5)
   Reflecta x66-Scan Slide/Negative Scanner, black
   • 04005039645600
   • 64560
   • 4005039645600
   2
   216.00 EUR
  • Brother ADS-1700W
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/237309333.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/237309344.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/237309340.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/211446947.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134793267.jpg?ts=1
   Brother Brother ADS-1700W ADS-1700W ADS-1700W Neem de Brother ADS-1700W scanner makkelijk mee door zijn bescheiden afmetingen. De scanner is even breed als een A4 en slechts de helft zo breed. Neem hem mee in je tas en scan op locatie en onderweg tot 25 pagina's per minuut automatisch dubbelzijdig. Scan ook ID-kaarten met het ingebouwde ID-kaartslot. Je verstuurt je scantaken draadloos via wifi. En door middel van het touchscreen van 7,1 cm stel je deze scanner gemakkelijk in zonder tussenkomst van een pc. Verder herkent de scanner blanco pagina's en voorkomt hij automatisch scheefgetrokken papier (1)
   Brother ADS-1700W
   • 04977766792233
   • 04977766792219
   • ADS1700WUN1
   • ADS1700WZU1
   • 6877651
   • 4977766792219
   6
   299.52 EUR
  • Reflecta Hd Slide Duplicator 66136 For 37/52/55/58/62 Mm Len
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/103604345.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/158142196.jpg?ts=1
   Reflecta Reflecta Hd Slide Duplicator 66136 For 37/52/55/58/62 Mm Len Hd Slide Duplicator 66136 For 37/52/55/58/62 Mm Len Hd Slide Duplicator 66136 For 37/52/55/58/62 Mm Len Reflecta HD dia-duplicator waardoor het probleemloos mogelijk is om je films te fotograferen met een digitale camera Op de lens schroef je de HD dia-duplicator en je kunt beginnen Bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen Afmetingen verpakking (l x b x h): 17,0 x 9,0 x 8,0 cm (3)
   Reflecta Hd Slide Duplicator 66136 For 37/52/55/58/62 Mm Len
   • 04005039661365
   • 4005039661365
   3
   128.00 EUR
  2 8
  • Populaire filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • HP DEFAULT
    • hp
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • Reflecta DEFAULT
    • reflecta
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Flatbedscanner DEFAULT
    • flatbedscanner
  • Scanner type (scanner_type):
   • Flatbedscanner (flatbedscanner)
   • Documentscanner (sheet_fed_scanner)
   • Film/slide scanner (film_slide_scanner)
   • Dia scanner (dia_scanner)
   • Document camera (document_camera)
   • Draagbare scanner (draagbare_scanner)
   • Fotoscanner (fotoscanner)
   • Mouse scanner (mouse_scanner)
   • Pen scanner (pen_scanner)
  • Merk (brand):
  • Prijs (price):
   • Minder dan €150 (budget)
   • €150 - €375 (low)
   • €375 - €850 (medium)
   • €850 of meer (high)
  • Maximaal papierformaat (maximale_iso_a_series_papierformaat):
   • A4 (a4)
   • A3 (a3)
  • Resolutie (optische_scanresolutie):
   • 285 x 218 dpi (285_x_218)
   • 300 x 300 dpi (300_x_300)
   • 400 x 400 dpi (400_x_400)
   • 600 x 600 dpi (600_x_600)
   • 900 x 900 dpi (900_x_900)
   • 1200 x 1200 dpi (1200_x_1200)
   • 1800 x 1800 dpi (1800_x_1800)
   • 2400 x 2400 dpi (2400_x_2400)
   • 2400 x 4800 dpi (2400_x_4800)
   • 4800 x 4800 dpi (4800_x_4800)
   • 6400 x 9600 dpi (6400_x_9600)
   • 7200 x 7200 dpi (7200_x_7200)
  • Scannen naar (scan_naar):
   • Afbeelding (afbeelding)
   • Cloud (cloud)
   • Email (email)
   • Folder (folder)
   • Geheugenkaart (geheugenkaart)
   • Server (server)
  • Dubbelzijdig scannen (duplex_scanning):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Type beeldsensor (type_beeldsensor):
   • CCD (ccd)
   • CIS (cis)
   • CMOS (cmos)
   • CMOS CIS (cmos_cis)
   • Colour CIS (colour_cis)
   • Dual CIS (dual_cis)
  • Ondersteunde besturingssystemen (compatibele_besturingssystemen):
   • Android (android)
   • iOS (ios)
   • Linux (linux)
   • macOS (macos)
   • Microsoft Windows Server (microsoft_windows_server)
   • Windows (windows)
   • Windows 7 (windows_7)
   • Windows 8 (windows_8)
   • Windows 10 (windows_10)
   • Windows Vista (windows_vista)
   • Windows XP (windows_xp)
  • Energiezuinig (energy_star_certificaat):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Kleur (kleur):
   • Blauw (blauw)
   • Geel (geel)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Multi (multi)
   • Rood (rood)
   • Transparant (transparant)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
   • Zwart/Wit (zwart_wit)
  • Product type (product_state):
   • NEW (new)
   • REFURBISHED (refurbished)
  • Product conditie (product_condition):
   • AS_GOOD_AS_NEW (as_good_as_new)
   • CLEAR_SIGNS_OF_USE (clear_signs_of_use)
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • partner@vergelijk.nl