x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • vergelijk.nl
  Word lid
  %
  Bespaar geld met onze speciale deals
  Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt
  Gratis inschrijven
  Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er scanners verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  scanner

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in scanner categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  scanner kopen

  • Algemene informatie

   Met een scanner kun je afbeeldingen, foto's, tekeningen of dia's 'lezen' en digitaal opslaan. De scanner is veelal een plat apparaat dat op een pc of Mac wordt aangesloten. Door de te scannen afbeelding op de glasplaat van de scanner te leggen kan met een simpele druk op de knop de afbeelding worden gescand en vervolgens digitaal opgeslagen worden. Vervolgens kun je het digitale bestand bewerken, op een website zetten, er een uitnodiging van maken of mailen naar vrienden en familie. Omdat jij op zoek bent naar een scanner geven we je eerst enkele kooptips.

   Kooptips scanners
   Bij het kopen van een scanner kun je letten op de volgende punten:
   1. Kleurdiepte: de kleurdiepte wordt weergegeven in bits: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.
   2. Formaat: let goed op het papierformaat dat de scanner ondersteunt. Niet iedere scanner kan alle formaten, zoals A3- en A2-formaat, scannen. A3- en A2-formaat scanners zijn vaak duurder dan de A4-scanner die over het algemeen volstaat voor thuisgebruik.
   3. ADF: moet je vaak meerdere documenten achterelkaar scannen, controleer of de scanner over ADF (Automatic Document Feed) beschikt. Met deze automatische invoer van papier hoef je niet steeds velletje voor velletje in de scanner in te voeren.
   4. All-in one: Als je op zoek bent naar een printer die ook kan scannen kun je beter naar onze categorie voor printers gaan. Daarin staan de apparaten die naast printen ook kunnen scannen, kopiëren of faxen.
   5. Resolutie: controleer of de scanner minimaal een resolutie van 2400 dpi heeft. Over het algemeen geldt: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. 

   Typen scanners
   Over het algemeen kunnen de volgende typen scanners worden onderscheiden:

   • Flatbed scanner: de meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte scanners met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat van de scanner gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de pc opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Een scanner voor thuisgebruik is vaak een desktopapparaat, maar er zijn ook portable of handheld scanners.
   • Diascanner en 8mm-filmscanner: dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner een diascanner is. Met diascanners kun je dia's op hoge resolutie scannen. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale 8mm-filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.
   Interface
   De scanner wordt via kabels aangesloten op de pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van je nieuwe scanner ook daadwerkelijk door jouw systeem wordt ondersteund. Er is een aantal mogelijkheden om de scanner op de pc aan te sluiten. Het meestvoorkomend zijn op dit moment de usb-scanners, maar er bestaan ook firewirescanners.

   Formaat
   De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte), maar deze scanners zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

   Resolutie

   Belangrijker nog dan het formaat van de scanner is de resolutie ervan: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in DPI, oftewel Dots Per Inch. Een goede desktopscanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.
   Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie.

   Software scanner
   Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingsoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.
  • Veelgestelde vragen


   Wat voor scanners zijn er?

   De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

   Werkt de scanner ook op een Mac?
   Ja. Let op de informatie bij de scanner als je er een koopt. Hierin tref je precies aan onder welke systemen de scanner draait. Een scanner is veelal 'plug & play': aansluiten en scannen maar.

   Wat voor software wordt er meegeleverd?
   Dit wisselt per merk en type scanner. Vaak wordt het ook niet vermeld door de fabrikant.Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

   Kan ik ook A3-formaat scannen?
   De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

   De formaten:

   • A0: Posters, technische tekeningen
   • A1: Posters, technische tekeningen
   • A2: Flip-over
   • A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentaties
   • A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinterpapier en kopieerpapier
   • A5: Notitieblok
   • A6: Ansichtkaart
   • A8: Speelkaart

   Kan ik ook dia's scannen?
   Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.

  • Verklarende woordenlijst


   Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen.

   Garantie
   De standaard fabrieksgarantieperiode is een jaar. Vaak geven fabrikanten al standaard twee jaar garantie op de apparaten.

   Grijsdiepte
   De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten. Grijsdiepte wordt weergegeven in bits. Hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer grijswaarden er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.

   Interface
   De scanner wordt via kabels aangesloten op je pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van de nieuwe scanner ook daadwerkelijk door het systeem wordt ondersteund.

   Kleurdiepte
   Kleurdiepte wordt weergegeven in bits. Ook hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen. Niet alleen kleuren zijn belangrijk, ook de grijswaarden. De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten.

   Max. scan oppervlak
   De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot één geheel maken.

   De formaten:
   A0: Posters, technische tekeningen
   A1: Posters, technische tekeningen
   A2: Flip-over
   A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentatie
   A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinter papier en kopieerpapier
   A5: Notitieblok
   A6: Ansichtkaart
   A8: Speelkaart

   Meegeleverde software
   Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

   Optische resolutie
   Hoe hoger de resolutie, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in dpi, oftewel Dots Per Inch. Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie. Een goede scanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.

   Pagina invoer
   Een scanner kent twee soorten invoer: handmatig en automatisch. Bij handmatige invoer leg je zelf de te scannen afbeelding op de glasplaat. Als je veel beelden achter elkaar scant, is een scanner met ADF handig. ADF staat voor Automatic Document Feed en zorgt ervoor dat de te scannen documenten automatisch doorgevoerd worden. Vaak heeft een scanner alleen een handmatige invoer waarbij je zelf de beelden op de beeldplaat legt. Soms is ADF als extra optie mogelijk.

   Type 
   De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Refurbished Refurbished
   • Epson Met de scanners van Epson kun je binnen een handomdraai al je foto's en documenten scannen. Dankzij de Epson ReadyScan LED-technologie kun je zonder opwarmtijd direct beginnen met scannen.
   • HP Bespaar tijd met de hoge scansnelheden van HP. Deze scanners zorgen voor heldere scanresultaten en zijn gemakkelijk schoon te houden.
   • Canon De scanner bij uitstek voor foto's, dia's en documenten. De scanner heeft een laag energieverbruik en is gemakkelijk te bedienen.
   • Reflecta Scanners van dit merk zorgen voor prima resultaten en zijn makkelijk in gebruik.
   • Budget Hier vind je scanners die minder dan €140 kosten.
   • Kleurenscan
   • Flatbedscanner
  • Rollei DF-S 310 SE
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505033.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505036.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505032.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505037.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505034.jpg?ts=1
   Rollei Rollei DF-S 310 SE DF-S 310 SE DF-S 310 SE Rollei DF-S 310 SE Scanner (2)
   4.25 (1)
   Rollei DF-S 310 SE
   nederlandse gebruiks toelichting ontbreekt
   kan mij niet redden omdat ik de talen niet spreek met een Nederlandse begeleiding kan het misschien lukken
   2.0
   0 10
   • het ontbreken van een nederlan
  Scanners 0.0 (1)
  0 - 24
  • Reflecta Super 8 normaal 8 Scanner
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/146773299.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/237137625.jpg?ts=1
   Reflecta Reflecta Super 8 normaal 8 Scanner Super 8 normaal 8 Scanner Super 8 normaal 8 Scanner Reflecta Scanner Voor Films Super 8 / Normaal 8 (26)
   Reflecta Super 8 normaal 8 Scanner
   • 04005039660405
   • 04000567345503
   • 4005039660405
   4
   good_buy
   389.00 EUR
  • Rollei PDF-S 240 SE Zwart
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86319980.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86319976.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86319977.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86319978.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102805579.jpg?ts=1
   Rollei Rollei PDF-S 240 SE Zwart PDF-S 240 SE Zwart PDF-S 240 SE Zwart Rollei 3in1foto-/diafilm-scanner - 6,1 cm (2,4 inch) - Display PDF-S240 (15)
   Rollei PDF-S 240 SE Zwart
   • 04048805206810
   • 20681
   • 2825655
   4
   good_buy
   130.61 EUR
  • Epson Perfection V850 Pro
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/140158728.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133128063.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106530295.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106530292.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106530296.jpg?ts=1
   Epson Epson Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Scan in professionele kwaliteit Schakelt tussen 6400 dpi voor dia's en films en 4800 dpi voor foto's Een seconde opwarmtijd en twee filmhouders Nauwkeurige reproductie van de toonwaarde en gradaties van het origineel Inhoud: Epson Perfection V850 Pro scanner (21)
   Epson Perfection V850 Pro
   • 04053162519688
   • 08715946538167
   • 7607820
   • 4866992
   • B11B224401
   3
   good_buy
   999.00 EUR
  • Canon CanoScan Lide 300
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/218172554.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/171849242.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/140600207.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/140600202.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/140600209.jpg?ts=1
   Canon Canon CanoScan Lide 300 CanoScan Lide 300 CanoScan Lide 300 Canon CanoScan LiDE 300 2400 x 2400 DPI Flatbed scanner Zwart A4 (13)
   Canon CanoScan Lide 300
   • 04549292119770
   • 07350022732537
   • 2995C010AA
   • 5451593
   • 2995C010
   • 10341052
   4
   good_buy
   89.00 EUR
  • Reflecta X22 dia-negatief scanner
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/165018569.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/165019235.jpg?ts=1
   Reflecta Reflecta X22 dia-negatief scanner X22 dia-negatief scanner X22 dia-negatief scanner Met de Reflecta X22 dia-negatief scanner scan je gemakkelijk en snel oude films en dia's. De scans zijn van hoge kwaliteit. Op het 2.3" LCD bekijk je de beelden. De scans kunnen gelijk worden opgeslagen op een SD-kaart, waardoor je geen computer nodig hebt. Eén scan duurt minder dan twee seconden. (18)
   Reflecta X22 dia-negatief scanner
   • 04005039645204
   • 4005039645204
   3
   good_buy
   99.95 EUR
  • Reflecta X33 dia-negatief scanner
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/154263191.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/161648984.jpg?ts=1
   Reflecta Reflecta X33 dia-negatief scanner X33 dia-negatief scanner X33 dia-negatief scanner 64530 (13)
   Reflecta X33 dia-negatief scanner
   • 04005039645303
   • 4005039645303
   3
   good_buy
   164.57 EUR
  • Canon CanoScan LiDE 400 EMEA
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/218172555.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/236409864.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137795369.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/221589196.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/155358918.jpg?ts=1
   Canon Canon CanoScan LiDE 400 EMEA CanoScan LiDE 400 EMEA CanoScan LiDE 400 EMEA Canon CanoScan LiDE 400 - Flatbed scanner / Zwart (31)
   Canon CanoScan LiDE 400 EMEA
   • 04549292119855
   • 5451599
   • 2996C010
   • 2996C010AA
   • 10341053
   1
   good_buy
   most_sold
   109.00 EUR
  • Plustek OpticFilm 8200 i SilverFast Ai
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133124070.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101086717.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/199277471.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/202673516.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102141230.jpg?ts=1
   Plustek Plustek OpticFilm 8200 i SilverFast Ai OpticFilm 8200 i SilverFast Ai OpticFilm 8200 i SilverFast Ai Plustek OpticFilm 8200i Ai (6)
   Plustek OpticFilm 8200 i SilverFast Ai
   • 04042485365331
   • 0227
   5
   good_buy
   449.00 EUR
  • Plustek OpticSlim 1180 Flatbed scanner 1200 x 1200DPI A3 Grijs, Wit
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/114422531.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/114422530.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/114422534.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101128053.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/83269657.jpg?ts=1
   Plustek Plustek OpticSlim 1180 Flatbed scanner 1200 x 1200DPI A3 Grijs, Wit OpticSlim 1180 Flatbed scanner 1200 x 1200DPI A3 Grijs, Wit OpticSlim 1180 Flatbed scanner 1200 x 1200DPI A3 Grijs, Wit De tabloid formaat 12x17 inch OpticSlim 1180 scanner van Plustek stelt u in staat om kunst, foto's, plakboeken, kranten, documenten en nog veel meer te scannen. (19)
   Plustek OpticSlim 1180 Flatbed scanner 1200 x 1200DPI A3 Grijs, Wit
   • 05054629523384
   • 04042485286223
   • 00783064286220
   • 0254
   • 7546715
   • 0254UK
   • 60-2B2-A1M420-C
   2
   good_buy
   321.85 EUR
  • Epson FastFoto FF-680W
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132642135.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/230044512.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/219031541.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/230044511.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/217269386.jpg?ts=1
   Epson Epson FastFoto FF-680W FastFoto FF-680W FastFoto FF-680W Snelle scanner met automatische invoer scan tot 30 foto's in 30 seconden Eenvoudige stapelverwerking van foto's, automatisch bijsnijden, draaien en optimaliseren van kleuren en contrast Bestandsgroottes afhankelijk van het gebruik - maakt JPEGs om te delen of grote TIFFs voor optimale beeldkwaliteit Deel je foto's heel eenvoudig online: automatisch uploaden op Dropbox en Google Drive Inhoud: cd-handleiding, draagfolie, drivers en hulpprogramma's (CD), externe voeding met stroomkabel, hoofdapparaat, snelstartgids, USB-kabel (7)
   Epson FastFoto FF-680W
   • 08715946654270
   • 8715946654270
   • B11B237401
   4
   good_buy
   519.00 EUR
  • Technaxx DigiScan DS-02 Film-/diascanner Zwart
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/172383634.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/105894030.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/105894029.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/105894033.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/105894032.jpg?ts=1
   Technaxx Technaxx DigiScan DS-02 Film-/diascanner Zwart DigiScan DS-02 Film-/diascanner Zwart DigiScan DS-02 Film-/diascanner Zwart Dia snellader, voeding dc 5v, reinigingsborstel, handleiding Draagbare, hoge-resolutie scanner voor negatieve films en dia's, hoge kleurschittering met automatische kleur- en belichtingsaanpassing, de scanner digitaliseert met 5 MP en 180 dpi. Om onnauwkeurige scans te voorkomen, moet je ervoor zorgen dat de dia's of negatieven correct in de daarvoor voorziene houder zijn geplaatst 2,4 inch TFT-scherm en 5 megapixel CMOS-sensor Als stand-alone apparaat te gebruiken (zonder PC) Inhoud DigiScan DS-02, USB-kabel, videokabel Houder voor 135 negatieve films Houder voor diafilme De scanner digitaliseert met 5MP en 180dpi. Om onnauwkeurige scans te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat de dia's of negatieven correct in de meegeleverde houder zijn geplaatst) (7)
   Technaxx DigiScan DS-02 Film-/diascanner Zwart
   • 04260101736437
   • 4166
   3
   good_buy
   67.99 EUR
  • Reflecta 3 in 1 scanner
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/110585316.jpg?ts=1
   Reflecta Reflecta 3 in 1 scanner 3 in 1 scanner 3 in 1 scanner Maak hoogwaardige scans van uw dia's, negatieven en foto's met een resolutie van 1800dpi en een kleurdiepte van 24 bits (10)
   Reflecta 3 in 1 scanner
   • 04005039642203
   • 64220
   2
   good_buy
   119.00 EUR
  • Plustek A320E Flatbed scanner 800 x 800 DPI A3 Wit
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/244903036.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/245013979.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/230760385.jpg?ts=1
   Plustek Plustek A320E Flatbed scanner 800 x 800 DPI A3 Wit A320E Flatbed scanner 800 x 800 DPI A3 Wit A320E Flatbed scanner 800 x 800 DPI A3 Wit Professioneel groot formaat: tot 12 x 17 inch scanbereik, maakt het mogelijk om snel en eenvoudig A3- en groot formaat papier zoals kaarten, tekeningen of grote gebonden boeken en zelfs onregelmatige vormen te scannen. Eenvoudige dataverbinding: met Doc Action scannen en opslaan ze probleemloos in verschillende bestandsformaten. Het biedt ook snelle toegang tot postscandoelen, inclusief scannen voor afdrukken, e-mail, openbare Windows-mappen, FTP-webmappen. De OCR-functie kan de inhoud op je gescande PDF activeren om een hogere productiviteit te garanderen. [Verpakking]: met A320E kun je meerdere afgedrukte afbeeldingen tegelijkertijd scannen en in meerdere PDF-bestanden op pc of Mac opslaan. [TWAIN & WIA-ondersteuning] - Industriestandaard-drivers garanderen de compatibiliteit met je software. Windows, Mac en Linux: ondersteunt Windows 7/8/10/11 (alleen 64-bits versie), Mac OS X 10.12 tot 11.x. Gebruikers kunnen de nieuwste versie op de Plustek website downloaden. Voor LINUX en SANE d (9)
   Plustek A320E Flatbed scanner 800 x 800 DPI A3 Wit
   • 04042485089381
   • 0309
   2
   good_buy
   495.08 EUR
  • Epson Perfection V19 Flatbed scanner 4800 х 4800 A4 Zwart
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/178084776.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/178084783.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/178084784.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/178084785.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/172338990.jpg?ts=1
   Epson Epson Perfection V19 Flatbed scanner 4800 х 4800 A4 Zwart Perfection V19 Flatbed scanner 4800 х 4800 A4 Zwart Perfection V19 Flatbed scanner 4800 х 4800 A4 Zwart Epson Perfection V19 Flatbed scanner 4800 4800 A4 Zwart (12)
   Epson Perfection V19 Flatbed scanner 4800 х 4800 A4 Zwart
   • 08715946544281
   • B11B231401
   1
   145.00 EUR
  • Epson Perfection V600 - Scanner
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/124282990.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/151447027.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/236958751.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/236958752.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/236958749.jpg?ts=1
   Epson Epson Perfection V600 - Scanner Perfection V600 - Scanner Perfection V600 - Scanner Epson Perfection V600 - Scanner (12)
   Epson Perfection V600 - Scanner
   • 05054629194027
   • 05054484262084
   • 05052733546749
   • 08715946448589
   • 05052461472785
   • 05052584265929
   • B11B198031
   1
   good_buy
   409.00 EUR
  • Plustek OpticFilm 8200 i SilverFast SE
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86278385.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86278387.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86278389.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86278388.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86278386.jpg?ts=1
   Plustek Plustek OpticFilm 8200 i SilverFast SE OpticFilm 8200 i SilverFast SE OpticFilm 8200 i SilverFast SE 0226 (3)
   Plustek OpticFilm 8200 i SilverFast SE
   • 04042485365348
   • 0226
   4
   good_buy
   339.00 EUR
  • Epson WorkForce ES-500WII
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/219780921.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/219024041.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/202875635.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/187646855.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/248364081.jpg?ts=1
   Epson Epson WorkForce ES-500WII WorkForce ES-500WII WorkForce ES-500WII Draadloos scannen: Scannen op smartphone, tablet, pc of Mac Intuïtieve software: Voorbeelden, verzenden per e-mail, uploaden en bewerkbare bestanden maken Efficiënt: Scannen tot 35 ppm 70 foto's/min. in één keer beide zijden Intelligent: Automatische uitsnijding, verwijderen van lege zijkanten en achtergrond Flexibel: Scannen van visitekaartjes tot A4-documenten tussen 27 en 413 g/m² (1)
   Epson WorkForce ES-500WII
   • 08715946686028
   • 8715946686028
   • B11B263401
   8
   good_buy
   349.00 EUR
  • Reflecta Scanner DigitDia Evolution
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/237844289.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/210104420.jpg?ts=1
   Reflecta Reflecta Scanner DigitDia Evolution Scanner DigitDia Evolution Scanner DigitDia Evolution Met de Reflecta Scanner DigitDia Evolution worden de dias direct afgespeeld nadat deze in de Reflecta Scanner DigitDia zijn geplaatst. Je kunt dit proces gemakkelijk volgen op het IPS-scherm. (6)
   Reflecta Scanner DigitDia Evolution
   • 04005039658006
   2
   good_buy
   2185.65 EUR
  • Epson WorkForce ES-580W
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/200816510.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/231509698.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/177733768.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/177733770.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/177733754.jpg?ts=1
   Epson Epson WorkForce ES-580W WorkForce ES-580W WorkForce ES-580W De Epson Workforce ES580W is een draadloze scanner. De scanner heeft een automatische documentinvoer.Voordelen van de Epson Workforce ES580WDraadloos scannenSnel scannen tot 35 ppmLCD-touchscreenOver de Epson Workforce ES580WDe Epson Workforce ES580W is te bedienen met het 10,9 centimeter grote LCD-touchscreen. Via de wifi verbinding scan je gemakkelijk draadloos de documenten. De documenten worden gescant met een snelheid van 35 paginas per minuut. (1)
   Epson WorkForce ES-580W
   • 08715946685984
   • B11B258401
   • 8715946685984
   7
   good_buy
   420.78 EUR
  • Epson WorkForce DS-1660
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132640283.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/118897490.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/118897488.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/151193539.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/124898736.jpg?ts=1
   Epson Epson WorkForce DS-1660 WorkForce DS-1660 WorkForce DS-1660 De Epson WorkForce DS-1660W is een betaalbare flatbedscanner met wifi. Door middel van de automatische documentinvoer (50 paginas) kunnen diverse documenten worden gescand, waaronder boeken, gebonden documenten, paspoorten en andere kwetsbare documenten. (2)
   Epson WorkForce DS-1660
   • 04058154130742
   • 08715946605661
   • 9130884
   • B11B244401
   4
   good_buy
   328.45 EUR
  • Rollei DF-S 310 SE
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505033.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505036.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505032.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505037.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84505034.jpg?ts=1
   Rollei Rollei DF-S 310 SE DF-S 310 SE DF-S 310 SE Rollei DF-S 310 SE Scanner (2)
   4.25 (1)
   Rollei DF-S 310 SE
   • 04048805206940
   • 3555059
   • DF-S 310 SE
   • 20694
   4
   108.95 EUR
  • Epson Workforce ES-50
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132642315.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132494756.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132494753.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132494754.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132494752.jpg?ts=1
   Epson Epson Workforce ES-50 Workforce ES-50 Workforce ES-50 Met de mobiele Epson WorkForce ES-50 scan je overal documenten. Dit is vooral geschikt voor mensen die voor hun werk veel onderweg zijn of een compacte scanner willen om eenvoudig op te bergen. De WorkForce ES-50 scanner is gebruiksvriendelijk. Je sluit hem aan op je laptop of pc en je scant direct documenten. Het scannen van één pagina duurt 5,5 seconden. Om nog meer tijd te besparen, scan je continu door dankzij de automatische papierinvoer. Een compacte scanner zegt dus niks over de prestaties. (2)
   Epson Workforce ES-50
   • 08715946656908
   • 8715946656908
   • B11B252401
   4
   119.00 EUR
  • Reflecta X10 Slide/Negative Scanner
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/159138892.jpg?ts=1
   Reflecta Reflecta X10 Slide/Negative Scanner X10 Slide/Negative Scanner X10 Slide/Negative Scanner Met deReflectax10-Scan kunnen dia's en negatieven in een mum van tijd worden gedigitaliseerd. Een 14 MP CMOS-sensor zorgt voor de hoogste beeldkwaliteit en maakt korte scantijden van minder dan twee seconden mogelijk. De scanner heeft een 8,9 cm groot LCD-scherm en maakt een comfortabel kijken en selecteren van de afbeeldingen mogelijk. De afbeeldingen worden direct als JPEG-bestanden op een SD-kaart opgeslagen. Een meegeleverde tv-kabel maakt ook weergave op televisies mogelijk. De x10-scan als een zelfstandig apparaat is dus volledig onafhankelijk van computers en software. Belangrijkste kenmerken: * Beeldsensor: 1 / 2.33 '' - 14 MP CMOS-sensor * Resolutie: 4,416 x 2,944 pixels * Display: 8.9 cm (3.5 '') LCD * Belichting en kleurcorrectie: automatisch / handmatig * Filmtypen: positief, negatief, zwart en wit (135, optioneel 110/126) * Extern geheugen: SD / SDHC-geheugenkaarten tot 32 (2)
   Reflecta X10 Slide/Negative Scanner
   • 04005039645006
   • 4005039645006
   4
   good_buy
   148.95 EUR
  • Brother ADS-1700W
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/237309333.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/237309344.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/237309340.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/211446947.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134793267.jpg?ts=1
   Brother Brother ADS-1700W ADS-1700W ADS-1700W BROTHER ADS-1700 draagbare scanner, duplex-WLAN, 7,5 ppm, 1200 dpi, wit (1)
   Brother ADS-1700W
   • 04977766792233
   • 04977766792219
   • ADS1700WUN1
   • ADS1700WZU1
   • 6877651
   • 4977766792219
   6
   299.52 EUR
  2 7
  • Populaire filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • HP DEFAULT
    • hp
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • Reflecta DEFAULT
    • reflecta
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Flatbedscanner DEFAULT
    • flatbedscanner
  • Scanner type (scanner_type):
   • Flatbedscanner (flatbedscanner)
   • Documentscanner (sheet_fed_scanner)
   • Film/slide scanner (film_slide_scanner)
   • Dia scanner (dia_scanner)
   • Document camera (document_camera)
   • Draagbare scanner (draagbare_scanner)
   • Fotoscanner (fotoscanner)
   • Pen scanner (pen_scanner)
  • Merk (brand):
  • Prijs (price):
   • Minder dan €150 Goedkope scanner (budget)
   • €150 - €375 (low)
   • €375 - €850 (medium)
   • €850 of meer (high)
  • Maximaal papierformaat (maximale_iso_a_series_papierformaat):
   • A4 (a4)
   • A3 (a3)
   • A5 (a5)
  • Resolutie (optische_scanresolutie):
   • 300 x 300 dpi (300_x_300)
   • 600 x 600 dpi (600_x_600)
   • 1200 x 1200 dpi (1200_x_1200)
   • 1800 x 1800 dpi (1800_x_1800)
   • 2400 x 2400 dpi (2400_x_2400)
   • 2400 x 4800 dpi (2400_x_4800)
   • 4800 x 4800 dpi (4800_x_4800)
   • 6400 x 9600 dpi (6400_x_9600)
   • 7200 x 7200 dpi (7200_x_7200)
  • Scannen naar (scan_naar):
   • Afbeelding (afbeelding)
   • Cloud (cloud)
   • Email (email)
   • Folder (folder)
   • Geheugenkaart (geheugenkaart)
   • Server (server)
  • Dubbelzijdig scannen (duplex_scanning):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Type beeldsensor (type_beeldsensor):
   • CCD (ccd)
   • CIS (cis)
   • CMOS (cmos)
   • CMOS CIS (cmos_cis)
   • Colour CIS (colour_cis)
   • Dual CIS (dual_cis)
  • Ondersteunde besturingssystemen (compatibele_besturingssystemen):
   • Android (android)
   • iOS (ios)
   • Linux (linux)
   • macOS (macos)
   • Microsoft Windows Server (microsoft_windows_server)
   • Windows (windows)
   • Windows 7 (windows_7)
   • Windows 8 (windows_8)
   • Windows 10 (windows_10)
   • Windows Vista (windows_vista)
   • Windows XP (windows_xp)
  • Energiezuinig (energy_star_certificaat):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Kleur (kleur):
   • Blauw (blauw)
   • Geel (geel)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Multi (multi)
   • Rood (rood)
   • Transparant (transparant)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
   • Zwart/Wit (zwart_wit)
  • Product type (product_state):
   • NEW (new)
   • REFURBISHED (refurbished)
  • Product conditie (product_condition):
   • AS_GOOD_AS_NEW (as_good_as_new)
   • CLEAR_SIGNS_OF_USE (clear_signs_of_use)
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • partner@vergelijk.nl