x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

keukenweegschaal

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in keukenweegschaal categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

keukenweegschaal kopen

Een onmisbare hulp in de keuken is de weegschaal. Hoe goed je ook kunt koken, je weegt je ingrediënten af want we zijn nie...
 • Algemene informatie

  Een onmisbare hulp in de keuken is de weegschaal. Hoe goed je ook kunt koken, je weegt je ingrediënten af want we zijn niet allemaal zo goed als Jamie Oliver of Nigella Lawson. Die zien op het oog wel hoeveel iets weegt en wegen het op het zicht af. Wij gewone stervelingen vertrouwen maar op de precisie van de keukenweegschaal. Jij bent op zoek naar een keukenweegschaal en kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder bespreken we de belangrijkste dingen waarop je kunt letten bij het kopen van een keukenweegschaal.Vergelijk hier keukenweegschalen!

  De keukenweegschaal
  De keukenweegschaal is een simpel apparaat, klein en plat. Tegenwoordig zitten er bijna altijd wel één of meerdere batterijen in. Er zijn ook nog keukenweegschalen die niet op een batterij werken, maar die zijn niet zo precies. De wat duurdere keukenweegschalen hebben zelfs een batterij indicator waarop te zien is hoe vol de batterij is. Een keukenweegschaal slaat eigenlijk altijd wel automatisch af na gebruik, maar het wordt apart aangeduid of dit echt het geval is.

  Analoog en digitaal
  Voor het aflezen van het gewicht op de keukenweegschaal zijn er twee mogelijkheden: analoog (via de schaal) of digitaal. De analoge keukenweegschaal lees je af met een wijzer, die met behulp van een schaalverdeling het gewicht aangeeft. De digitale keukenweegschaal laat een cijferaanduiding zien op een display. De meeste keukenweegschalen hebben tegenwoordig een digitale, cijfermatige aanduiding. Een schaalverdeling per gram is het meest exact. Op die manier weeg je echt tot op de gram nauwkeurig, wat essentieel is voor mensen die bijvoorbeeld een dieet volgen.

  Vergelijk hier keukenweegschalen!Functies keukenweegschaal
  De keukenweegschaal is meestal gemaakt van plastic, glas, aluminium of RVS. Er zijn staande of hangende weegschalen voor in de keuken. Waar je voorkeur naar uitgaat, is een persoonlijke keuze: in kwaliteit is er geen verschil tussen beide varianten. Naast platte keukenweegschalen zijn er ook weegschalen waarbij de schaal tevens als mixkom dient. Wel zo makkelijk, dat scheelt weer in afwas. Een keukenweegschaal heeft een maximale weegcapaciteit. Dit wordt aangegeven in kilo's. Naast het wegen van gewicht in gram is het ook mogelijk om vloeistoffen te wegen. Op de keukenweegschaal zit een knop waarmee je kunt schakelen tussen gram en vloeistofmeting in centiliters. Voordat je iets gaat wegen is het verstandig om de keukenweegschaal handmatig op de 0-stand te zetten. Dan weet je zeker dat je echt een exacte meting krijgt. Niet alle keukenweegschalen hebben een instelbare 0-stand. De 0-stand is ook voor de doorweegfunctie essentieel.

  Extra’s keukenweegschaal
  Voor het wegen van minder zware dingen, bijvoorbeeld post, is de schaalverdeling in gram onmisbaar. Sommige weegschalen hebben een postweegfunctie. Niet echt iets wat je dagelijks in de keuken gebruikt, maar wel op kantoor. Ook op je werkplek komt de keukenweegschaal nog van pas. Met de doorweegfunctie kun je meerdere ingrediënten bij elkaar afwegen.
  Vergelijk hier keukenweegschalen!
  Keukenweegschaal en vaatwasser
  De losse onderdelen van een keukenweegschaal zijn vaatwasmachinebestendig. Denk hierbij aan de mixkom en het losse weegplateau. Het gedeelte van de analoge weegschaal waarop je het gewicht afleest, kan meestal ook niet in de vaatwasser. Het is namelijk niet de bedoeling dat er vocht in dit gedeelte komt. Uiteraard mag het onderdeel van een digitale keukenweegschaal waar de batterij in zit niet in contact komen met water. Natuurlijk mag je de weegschaal wel afnemen met een natte doek.

  Accessoires
  Er zijn niet veel losse accessoires verkrijgbaar voor keukenweegschalen. Vaak worden de batterijen meegeleverd of een extra mixkom. Voor sommige keukenweegschalen zijn de glazen weegplateaus los verkrijgbaar.

 • Veelgestelde vragen


  Kan ik ook vloeistoffen wegen op een keukenweegschaal?

  Ja, maar alleen als het model hiervoor geschikt is. Naast het wegen van gewicht in gram is het dan ook mogelijk om vloeistoffen te wegen. Op de weegschaal zit soms een knop waarmee je kunt schakelen tussen gram en vloeistofmeting in centiliter.

  Hoe nauwkeurig is een keukenweegschaal?
  Tot op de gram nauwkeurig. Een weegschaal met een schaalverdeling per gram is het meest exact. Op die manier weeg je echt tot op de gram nauwkeurig, wat essentieel is voor mensen die bijvoorbeeld een dieet volgen.

  Wat doet de doorweegfunctie?
  Met de doorweegfunctie kun je meerdere ingrediënten bij elkaar afwegen. Stel: je gaat een cake bakken. Je zet de kom op de weegschaal en deze weegt de lege schaal. Vervolgens druk je op de 0-stand en begin je met het wegen van het benodigde zelfrijzend bakmeel. Vervolgens druk je op de 0-stand en ga je verder met het wegen van de juiste hoeveelheid suiker. Nogmaals op 0-stand en je voegt de boter toe. Per ingrediënt weeg je precies af, maar wel alles bij elkaar in één kom.

  Hoeveel gewicht kan ik maximaal wegen met een keukenweegschaal?
  Dit verschilt per model en wordt aangegeven met de maximale weegcapaciteit.

  Kan ik ook post wegen op een keukenweegschaal?
  Ja, als deze óf over een postweegfunctie beschikt óf een schaalverdeling per gram heeft. De actuele posttarieven vind je op de site van TNTpost.nl.

 • Verklarende woordenlijst


  Accessoires

  Er zijn niet veel losse accessoires verkrijgbaar voor keukenweegschalen. Vaak worden de batterijen meegeleverd of een extra mixkom. Voor sommige modellen zijn de glazen weegplateaus los verkrijgbaar.

  Automatische uitschakeling
  Een weegschaal slaat eigenlijk altijd wel automatisch af na gebruik, maar het wordt apart aangeduid of dit echt het geval is.

  Batterij leeg-indicator
  De keukenweegschaal is een simpel apparaat, klein en plat. Tegenwoordig zitten er bijna altijd wel één of meerdere batterijen in. De wat duurdere modellen hebben zelfs een batterij indicator waarop te zien is hoe vol de batterij is.

  Vergelijk hier keukenweegschalen!Doorweegfunctie
  Met de doorweegfunctie kun je meerdere ingrediënten bij elkaar afwegen. Stel: je gaat een cake bakken. Je zet de kom op de weegschaal en deze weegt de lege schaal. Vervolgens druk je op de 0-stand en begin je met het wegen van het benodigde zelfrijzend bakmeel. Vervolgens druk je op de 0-stand en ga je verder met het wegen van de juiste hoeveelheid suiker. Nogmaals op 0-stand en je voegt de boter toe. Per ingrediënt weeg je precies af, maar wel alles bij elkaar in één kom.

  Model
  Er zijn staande of hangende weegschalen. Waar je voorkeur naar uitgaat is een persoonlijke keuze: in kwaliteit is er geen verschil tussen beide varianten.

  Postweegfunctie
  Sommige weegschalen hebben een postweegfunctie. Niet echt iets wat je dagelijks in de keuken gebruikt, maar wel op kantoor. Ook op je werkplek komt de keukenweegschaal nog van pas. 

  Schaal als mixkom
  De meest gebruikte materialen zijn plastic, glas, aluminium en RVS. Er zijn staande of hangende weegschalen. Waar je voorkeur naar uitgaat is een persoonlijke keuze: in kwaliteit is er geen verschil tussen beide varianten. Naast platte modellen zijn er ook weegschalen waarbij de schaal tevens als mixkom dient. Wel zo makkelijk, dat scheelt weer in afwas.

  RVS
  RoestVrij Staal.

  Schaalverdeling per gram
  Een schaalverdeling per gram is het meest exact. Op die manier weeg je echt tot op de gram nauwkeurig, wat essentieel is voor mensen die bijvoorbeeld een dieet volgen.

  Soort uitlezing
  Voor het aflezen van het gewicht zijn er twee mogelijkheden: via de schaal of digitaal, oftewel analoog of met cijfertjes. Analoog is met een wijzer, digitaal is met cijferaanduiding in een display.

  Vergelijk hier keukenweegschalen!
  Vaatwasmachinebestendig
  Elektrische weegschalen kun je niet in de afwasmachine stoppen, maar als een weegschaal afwasmachinebestendig is, dan kun je de andere onderdelen wel gewoon in de afwasmachine stoppen. Het gedeelte van de analoge weegschaal waarop je het gewicht afleest, kan meestal ook niet in de vaatwasser. Het is namelijk niet de bedoeling dat er vocht in dit gedeelte komt. De gedeelten die niet in de vaatwasser kunnen, mag je wel met een vochtige doek afnemen.

  Vloeistofmeting
  Naast het wegen van gewicht in gram is het ook mogelijk om vloeistoffen te wegen. Op de weegschaal zit een knop waarmee je kunt schakelen tussen gram en vloeistofmeting in centiliters.

  Weegcapaciteit
  Een weegschaal heeft een maximale weegcapaciteit. Deze wordt aangegeven in kilo's.

  • Typhoon Met de vintage keukenweegschalen van Typhoon geef je jouw keuken een retro tintje.
  • Brabantia Naast dat de keukenweegschalen van Brabantia nauwkeurig uw ingrediënten afweegt, zijn ze ook nog gemakkelijk in gebruik.
  • Kenwood De Kenwood weegschaal is door zijn compactheid uiterst handzaam en eenvoudig op te bergen.
  • Wesco Met de kleurrijke, retro keukenweegschalen van Wesco kunt u met gemak al uw ingrediënten afwegen.
  • Digitaal Met een digitale weegschaal is het gewicht eenvoudig af te lezen.
  • Budget Deze weegschalen kosten minder dan 25 euro.
  • Roestvrijstaal Roestvrijstalen keukenapparaten zijn eenvoudig en snel schoon te maken.
 • Soehnle Attraction
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/soehnle-66171-attraction-17725736.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/6/4/soehnle-attraction-24655164.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/soehnle-66171-attraction-17725736.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzYvc29laG5sZS02NjE3MS1hdHRyYWN0aW9uLTE3NzI1NzM2LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/6/4/soehnle-attraction-24655164.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS82LzQvc29laG5sZS1hdHRyYWN0aW9uLTI0NjU1MTY0LmpwZw==
  Soehnle Attraction (4)
  4.801449275362319 (2)
  Soehnle Attraction
  slecht, vreet batterijen
  staat steeds op de verkeerde eenheid, op ml of iets onbegrijpelijks. instelling van g eenheid blijft niet vastgehouden. gebruikt veel te veel batterijen.
  3.3
  0 10
 • Soehnle Attraction
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/soehnle-66171-attraction-17725736.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/6/4/soehnle-attraction-24655164.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/soehnle-66171-attraction-17725736.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzYvc29laG5sZS02NjE3MS1hdHRyYWN0aW9uLTE3NzI1NzM2LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/6/4/soehnle-attraction-24655164.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS82LzQvc29laG5sZS1hdHRyYWN0aW9uLTI0NjU1MTY0LmpwZw==
  Soehnle Attraction (4)
  4.801449275362319 (2)
  Soehnle Attraction
  fraai uiterlijk , slurpt batterijen ( 4 stuks ! )
  Deze Soehnle vreet batterijen. 't Kost zeker 2 a 3 setjes van 4 AAA batterijen per jaar. Net als je wilt gaan bakken....eerst 4 nieuwe batterijen zoeken.
  5.3
  0 10
 • Bestron DEK4150
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/8/bestron-dek4150-15786068.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/5/9/bestron-dek4150-18177559.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/7/bestron-dek4150-23380707.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/8/bestron-dek4150-15786068.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC82LzgvYmVzdHJvbi1kZWs0MTUwLTE1Nzg2MDY4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/5/9/bestron-dek4150-18177559.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS81LzkvYmVzdHJvbi1kZWs0MTUwLTE4MTc3NTU5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/7/bestron-dek4150-23380707.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8wLzcvYmVzdHJvbi1kZWs0MTUwLTIzMzgwNzA3LmpwZw==
  Bestron DEK4150 (5)
  7.25 (1)
  Bestron DEK4150
  Goed prijs/kwaliteit verhouding
  Tara functie werkt prima. Weegschaal is binnen een paar seconden te gebruiken. Weegt per gram. Makkelijk schoon te maken RVS schaal. Gebruikt minder courante 9V batterij.
  8.0
  0 10
 • Soehnle Siena
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8zLzUvc29laG5sZS02NTg0MC1zaWVuYS0xNjkyNzM1LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8wLzIvc29laG5sZS1zaWVuYS0yMzMxODgwMi5qcGc=
  Soehnle Siena (5)
  6.293703303601219 (7)
  Soehnle Siena
  Geen nood bij melding Out2, lees http://mischk
  Geen nood bij melding Out2, lees http://mischk.twoday.net/stories/4576158 Even doorzetten, zeker niet weggooien!
  7.0
  0 10
 • Soehnle Siena
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8zLzUvc29laG5sZS02NTg0MC1zaWVuYS0xNjkyNzM1LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8wLzIvc29laG5sZS1zaWVuYS0yMzMxODgwMi5qcGc=
  Soehnle Siena (5)
  6.293703303601219 (7)
  Soehnle Siena
  Waardeloos ding
  Plotseling verscheen Out2 op display. Nergens is vermeld wat het betekent. Via internet begrijp ik dat het nu de prullenbak in kan....
  3.0
  0 10
 • Soehnle Siena
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8zLzUvc29laG5sZS02NTg0MC1zaWVuYS0xNjkyNzM1LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8wLzIvc29laG5sZS1zaWVuYS0yMzMxODgwMi5qcGc=
  Soehnle Siena (5)
  6.293703303601219 (7)
  Soehnle Siena
  oUt2 melding, niet repareerbaar volgens importeur
  oUt2 melding, niet repareerbaar volgens importeur...
  1.0
  0 10
 • Soehnle Siena
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8zLzUvc29laG5sZS02NTg0MC1zaWVuYS0xNjkyNzM1LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8wLzIvc29laG5sZS1zaWVuYS0yMzMxODgwMi5qcGc=
  Soehnle Siena (5)
  6.293703303601219 (7)
  Soehnle Siena
  heeft kuren tot grote ergernis
  De weegschaal heeft vaak kuren en doet dan niets. Het ligt niet aan de batterij want ook na vervanging daarvan blijft het euvel. Vaak gebeurt het als je midden het bakproces zit. Ik ga nu een andere kopen ditmaal niet digitaal maar gewoon mechanisch die doen het altijd
  5.7
  0 10
 • Soehnle Siena
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8zLzUvc29laG5sZS02NTg0MC1zaWVuYS0xNjkyNzM1LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8wLzIvc29laG5sZS1zaWVuYS0yMzMxODgwMi5qcGc=
  Soehnle Siena (5)
  6.293703303601219 (7)
  Soehnle Siena
  heb er 2 gehad, de 1e heel lang mee gedaan, de 2e was binnen een week kapot, door dat...
  heb er 2 gehad, de 1e heel lang mee gedaan, de 2e was binnen een week kapot, door dat hij schommelde met gewicht, en daarna kwam er out2 op, en deed niets meer, lag zo in de kliko vind geen goede weegschaal
  9.0
  0 10
 • Soehnle Siena
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8zLzUvc29laG5sZS02NTg0MC1zaWVuYS0xNjkyNzM1LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8wLzIvc29laG5sZS1zaWVuYS0yMzMxODgwMi5qcGc=
  Soehnle Siena (5)
  6.293703303601219 (7)
  Soehnle Siena
  Vervelende weegschaal
  Al kort na aanschaf vertoonde de weegschaal kuren waarbij met name de knop voor reset en aan/uit meerdere malen ingedrukt moest worden (en dan nog stevig ook!) voor er iets wijzigde op het scherm. Het is dat ik het ding te duur vond om gewoon weg te gooien, maar ik zou willen dat ik een ander had.
  6.3
  0 10
 • Soehnle Siena
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8zLzUvc29laG5sZS02NTg0MC1zaWVuYS0xNjkyNzM1LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8wLzIvc29laG5sZS1zaWVuYS0yMzMxODgwMi5qcGc=
  Soehnle Siena (5)
  6.293703303601219 (7)
  Soehnle Siena
  Is goede schaal, meet nauwkeurig
  Is goede schaal, meet nauwkeurig.
  8.3
  0 10
 • Typhoon DEFAULT
  • typhoon
 • Brabantia DEFAULT
  • brabantia
 • Kenwood DEFAULT
  • kenwood
 • Wesco DEFAULT
  • wesco
 • Digitaal DEFAULT
  • elektronisch
 • Budget DEFAULT
  • budget
 • Roestvrijstaal DEFAULT
  • roestvrijstaal
Keukenweegschalen 6.0 (13)
0 - 24
 • Inventum WS305 keukenweegschaal
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/3/0/inventum-ws305-35589730.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/3/1/inventum-ws305-35589731.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/3/2/inventum-ws305-35589732.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/3/0/inventum-ws305-35589730.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8zLzAvaW52ZW50dW0td3MzMDUtMzU1ODk3MzAuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/3/1/inventum-ws305-35589731.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8zLzEvaW52ZW50dW0td3MzMDUtMzU1ODk3MzEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/3/2/inventum-ws305-35589732.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8zLzIvaW52ZW50dW0td3MzMDUtMzU1ODk3MzIuanBn
  Inventum WS305 keukenweegschaal (13)
  Inventum WS305 keukenweegschaal
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.99, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.99, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  12.99, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  78
  good_buy
  most_sold
 • Ibili 771550
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/2/ibili-771550-18814742.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/2/ibili-771550-18814742.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy80LzIvaWJpbGktNzcxNTUwLTE4ODE0NzQyLmpwZw==
  Ibili 771550 (9)
  Ibili 771550
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  45, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  45, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Sencor SKS 4030BK keukenweegschaal
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/5/0/sencor-sks-4030bk-24894850.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/5/0/sencor-sks-4030bk-24894850.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC81LzAvc2VuY29yLXNrcy00MDMwYmstMjQ4OTQ4NTAuanBn
  Sencor SKS 4030BK keukenweegschaal (8)
  Sencor SKS 4030BK keukenweegschaal
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  21.95, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  23.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  21.95, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  50
  good_buy
 • Beurer KS25
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/8/4/beurer-ks-25-18682884.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/3/5/beurer-ks25-24829035.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/6/7/beurer-ks-25-18649167.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/8/4/beurer-ks-25-18682884.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC84LzQvYmV1cmVyLWtzLTI1LTE4NjgyODg0LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/3/5/beurer-ks25-24829035.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzUvYmV1cmVyLWtzMjUtMjQ4MjkwMzUuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/6/7/beurer-ks-25-18649167.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS82LzcvYmV1cmVyLWtzLTI1LTE4NjQ5MTY3LmpwZw==
  Beurer KS25 (7)
  Beurer KS25
  Otto Otto
  6.624687481872885 (110)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  23.85, 5d (offer_sdt_5_days)
  Otto Otto
  6.624687481872885 (110)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  23.85, 5d (offer_sdt_5_days)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  30.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  60
  good_buy
 • Inventum WS335 keukenweegschaal
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/4/9/inventum-ws-335-19645949.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/1/8/inventum-ws-335-23893918.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/5/3/inventum-ws335-59329853.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/4/9/inventum-ws-335-19645949.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS80LzkvaW52ZW50dW0td3MtMzM1LTE5NjQ1OTQ5LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/1/8/inventum-ws-335-23893918.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8xLzgvaW52ZW50dW0td3MtMzM1LTIzODkzOTE4LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/5/3/inventum-ws335-59329853.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC81LzMvaW52ZW50dW0td3MzMzUtNTkzMjk4NTMuanBn
  Inventum WS335 keukenweegschaal (5)
  Inventum WS335 keukenweegschaal
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  58
  good_buy
 • Soehnle Siena
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8zLzUvc29laG5sZS02NTg0MC1zaWVuYS0xNjkyNzM1LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8wLzIvc29laG5sZS1zaWVuYS0yMzMxODgwMi5qcGc=
  Soehnle Siena (5)
  6.293703303601219 (7)
  Soehnle Siena
  Conrad Conrad
  8.30496359645945 (706)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  22.94, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad Conrad
  8.30496359645945 (706)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  22.94, ? (offer_sdt_unknown)
  2
  good_buy
 • Bestron DEK4150
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/8/bestron-dek4150-15786068.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/5/9/bestron-dek4150-18177559.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/7/bestron-dek4150-23380707.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/8/bestron-dek4150-15786068.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC82LzgvYmVzdHJvbi1kZWs0MTUwLTE1Nzg2MDY4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/5/9/bestron-dek4150-18177559.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS81LzkvYmVzdHJvbi1kZWs0MTUwLTE4MTc3NTU5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/7/bestron-dek4150-23380707.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8wLzcvYmVzdHJvbi1kZWs0MTUwLTIzMzgwNzA3LmpwZw==
  Bestron DEK4150 (5)
  7.25 (1)
  Bestron DEK4150
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  21.76, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  21.76, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  27.99, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  58
  good_buy
  best_reviewed
 • Soehnle Attraction
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/soehnle-66171-attraction-17725736.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/6/4/soehnle-attraction-24655164.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/soehnle-66171-attraction-17725736.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzYvc29laG5sZS02NjE3MS1hdHRyYWN0aW9uLTE3NzI1NzM2LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/6/4/soehnle-attraction-24655164.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS82LzQvc29laG5sZS1hdHRyYWN0aW9uLTI0NjU1MTY0LmpwZw==
  Soehnle Attraction (4)
  4.801449275362319 (2)
  Soehnle Attraction
  Cookandco.nl Cookandco.nl
  26.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cookandco.nl Cookandco.nl
  26.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
  good_buy
 • ADE ADE Digitale Keukenweegschaal 'Anja'
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/0/8/ade-ke-854-19151908.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/0/8/ade-ke-854-19151908.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8wLzgvYWRlLWtlLTg1NC0xOTE1MTkwOC5qcGc=
  ADE ADE Digitale Keukenweegschaal 'Anja' (4)
  ADE ADE Digitale Keukenweegschaal 'Anja'
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31.9, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
  good_buy
 • Blokker Soehnle Genio digitale keukenweegschaal
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/7/blokker-soehnle-genio-digitale-keukenweegschaal-44799957.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvaXMvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTQ4NDYyNzcuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/8/blokker-soehnle-genio-digitale-keukenweegschaal-44799958.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5ibG9ra2VyLmJlL0JMS0NBUy8zODB4MzgwLzEzNDI4MTQuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/9/blokker-soehnle-genio-digitale-keukenweegschaal-46905539.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi52cGNib29zdC5jb20vbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L18vNi9fNjYyMjcuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/7/blokker-soehnle-genio-digitale-keukenweegschaal-47696247.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/8/blokker-soehnle-genio-digitale-keukenweegschaal-47696248.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/9/blokker-soehnle-genio-digitale-keukenweegschaal-47696249.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/0/blokker-soehnle-genio-digitale-keukenweegschaal-47696250.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/1/blokker-soehnle-genio-digitale-keukenweegschaal-47696251.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/2/blokker-soehnle-genio-digitale-keukenweegschaal-47696252.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/3/blokker-soehnle-genio-digitale-keukenweegschaal-47696253.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/7/blokker-soehnle-genio-digitale-keukenweegschaal-44799957.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvaXMvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTQ4NDYyNzcuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/8/blokker-soehnle-genio-digitale-keukenweegschaal-44799958.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5ibG9ra2VyLmJlL0JMS0NBUy8zODB4MzgwLzEzNDI4MTQuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/9/blokker-soehnle-genio-digitale-keukenweegschaal-46905539.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi52cGNib29zdC5jb20vbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L18vNi9fNjYyMjcuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/7/blokker-soehnle-genio-digitale-keukenweegschaal-47696247.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi80LzcvYmxva2tlci1zb2VobmxlLWdlbmlvLWRpZ2l0YWxlLWtldWtlbndlZWdzY2hhYWwtNDc2OTYyNDcuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/8/blokker-soehnle-genio-digitale-keukenweegschaal-47696248.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi80LzgvYmxva2tlci1zb2VobmxlLWdlbmlvLWRpZ2l0YWxlLWtldWtlbndlZWdzY2hhYWwtNDc2OTYyNDguanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/9/blokker-soehnle-genio-digitale-keukenweegschaal-47696249.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi80LzkvYmxva2tlci1zb2VobmxlLWdlbmlvLWRpZ2l0YWxlLWtldWtlbndlZWdzY2hhYWwtNDc2OTYyNDkuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/0/blokker-soehnle-genio-digitale-keukenweegschaal-47696250.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi81LzAvYmxva2tlci1zb2VobmxlLWdlbmlvLWRpZ2l0YWxlLWtldWtlbndlZWdzY2hhYWwtNDc2OTYyNTAuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/1/blokker-soehnle-genio-digitale-keukenweegschaal-47696251.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi81LzEvYmxva2tlci1zb2VobmxlLWdlbmlvLWRpZ2l0YWxlLWtldWtlbndlZWdzY2hhYWwtNDc2OTYyNTEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/2/blokker-soehnle-genio-digitale-keukenweegschaal-47696252.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi81LzIvYmxva2tlci1zb2VobmxlLWdlbmlvLWRpZ2l0YWxlLWtldWtlbndlZWdzY2hhYWwtNDc2OTYyNTIuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/3/blokker-soehnle-genio-digitale-keukenweegschaal-47696253.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi81LzMvYmxva2tlci1zb2VobmxlLWdlbmlvLWRpZ2l0YWxlLWtldWtlbndlZWdzY2hhYWwtNDc2OTYyNTMuanBn
  Blokker Soehnle Genio digitale keukenweegschaal (3)
  Blokker Soehnle Genio digitale keukenweegschaal
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  28.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  28.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  28.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  good_buy
 • Korona Mia
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/6/korona-mia-23421226.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/6/korona-mia-23421226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8yLzYva29yb25hLW1pYS0yMzQyMTIyNi5qcGc=
  Korona Mia (3)
  Korona Mia
  Voordeeldrogisterij winkel Voordeeldrogisterij winkel
  32.95, 6.1243455, 52.4980238 NONE
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  35.99, 1w (offer_sdt_1_week)
  Voordeeldrogisterij winkel Voordeeldrogisterij winkel
  32.95, 6.1243455, 52.4980238 NONE
  3
  good_buy
 • Cresta Keukenweegschaal
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/7/cresta-keukenweegschaal-10416-04de5a409c59ec6a0fa96743d4c3e5b7-45313087.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/5/6/cresta-keukenweegschaal-10416-04de5a409c59ec6a0fa96743d4c3e5b7-56913156.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/1/cresta-keukenweegschaal-10416-04de5a409c59ec6a0fa96743d4c3e5b7-56068401.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/7/cresta-keukenweegschaal-10416-04de5a409c59ec6a0fa96743d4c3e5b7-45313087.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC84LzcvY3Jlc3RhLWtldWtlbndlZWdzY2hhYWwtMTA0MTYtMDRkZTVhNDA5YzU5ZWM2YTBmYTk2NzQzZDRjM2U1YjctNDUzMTMwODcuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/5/6/cresta-keukenweegschaal-10416-04de5a409c59ec6a0fa96743d4c3e5b7-56913156.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS81LzYvY3Jlc3RhLWtldWtlbndlZWdzY2hhYWwtMTA0MTYtMDRkZTVhNDA5YzU5ZWM2YTBmYTk2NzQzZDRjM2U1YjctNTY5MTMxNTYuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/1/cresta-keukenweegschaal-10416-04de5a409c59ec6a0fa96743d4c3e5b7-56068401.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8wLzEvY3Jlc3RhLWtldWtlbndlZWdzY2hhYWwtMTA0MTYtMDRkZTVhNDA5YzU5ZWM2YTBmYTk2NzQzZDRjM2U1YjctNTYwNjg0MDEuanBn
  Cresta Keukenweegschaal (3)
  Cresta Keukenweegschaal
  Kijkshop Alphen a/d rijn Kijkshop Alphen a/d rijn
  17.99, 4.6623458, 52.1285969 LOW
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  20.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Alphen a/d rijn Kijkshop Alphen a/d rijn
  17.99, 4.6623458, 52.1285969 LOW
  71
 • ADE ADE Mechanische Keukenweegschaal 'Luisa Red'
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/1/3/ade-luisa-16496513.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/2/ade-luisa-19488912.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/5/0/ade-luisa-22490350.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/1/3/ade-luisa-16496513.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS8xLzMvYWRlLWx1aXNhLTE2NDk2NTEzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/2/ade-luisa-19488912.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8xLzIvYWRlLWx1aXNhLTE5NDg4OTEyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/5/0/ade-luisa-22490350.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy81LzAvYWRlLWx1aXNhLTIyNDkwMzUwLmpwZw==
  ADE ADE Mechanische Keukenweegschaal 'Luisa Red' (3)
  ADE ADE Mechanische Keukenweegschaal 'Luisa Red'
  Cookandco.nl Cookandco.nl
  36.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cookandco.nl Cookandco.nl
  36.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Adler AD3133 Weegschalen
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/3/adler-ad-3133-54502963.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/4/adler-ad-3133-54502964.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/5/adler-ad-3133-54502965.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/6/adler-ad-3133-54502966.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/7/adler-ad-3133-54502967.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/8/adler-ad-3133-54502968.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/2/adler-ad3133-weegschalen-36535982.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZS9yZWd1bGFyL0ZDLzEvMS8yLzcvOTIwMDAwMDAyNDUwNzIxMS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/3/adler-ad-3133-54502963.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzMvYWRsZXItYWQtMzEzMy01NDUwMjk2My5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/4/adler-ad-3133-54502964.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzQvYWRsZXItYWQtMzEzMy01NDUwMjk2NC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/5/adler-ad-3133-54502965.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzUvYWRsZXItYWQtMzEzMy01NDUwMjk2NS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/6/adler-ad-3133-54502966.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzYvYWRsZXItYWQtMzEzMy01NDUwMjk2Ni5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/7/adler-ad-3133-54502967.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzcvYWRsZXItYWQtMzEzMy01NDUwMjk2Ny5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/8/adler-ad-3133-54502968.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzgvYWRsZXItYWQtMzEzMy01NDUwMjk2OC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/2/adler-ad3133-weegschalen-36535982.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZS9yZWd1bGFyL0ZDLzEvMS8yLzcvOTIwMDAwMDAyNDUwNzIxMS5qcGc=
  Adler AD3133 Weegschalen (3)
  Adler AD3133 Weegschalen
  horecatraders.com horecatraders.com
  7.2 (1)
  202.01, 2d (offer_sdt_2_days)
  horecatraders.com horecatraders.com
  7.2 (1)
  202.01, 2d (offer_sdt_2_days)
  1
 • Korona JONA 3127705
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/5/korona-jona-3127705-80465.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/5/korona-jona-3127705-80465.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzUva29yb25hLWpvbmEtMzEyNzcwNS04MDQ2NS5qcGc=
  Korona JONA 3127705 (3)
  Korona JONA 3127705
  ffShoppen.nl ffShoppen.nl
  23.94, 3d (offer_sdt_3_days)
  ffShoppen.nl ffShoppen.nl
  23.94, 3d (offer_sdt_3_days)
  1
 • Inventum WS330 keukenweegschaal
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/4/inventum-ws-330-18622324.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/7/8/inventum-ws-330-18852078.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/8/inventum-ws-330-23361418.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/9/inventum-ws-330-23361419.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/2/0/inventum-ws-330-23361420.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/0/8/inventum-ws330-59330108.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/0/9/inventum-ws330-59330109.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/4/inventum-ws-330-18622324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzQvaW52ZW50dW0td3MtMzMwLTE4NjIyMzI0LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/7/8/inventum-ws-330-18852078.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC83LzgvaW52ZW50dW0td3MtMzMwLTE4ODUyMDc4LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/8/inventum-ws-330-23361418.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC8xLzgvaW52ZW50dW0td3MtMzMwLTIzMzYxNDE4LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/9/inventum-ws-330-23361419.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC8xLzkvaW52ZW50dW0td3MtMzMwLTIzMzYxNDE5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/2/0/inventum-ws-330-23361420.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC8yLzAvaW52ZW50dW0td3MtMzMwLTIzMzYxNDIwLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/0/8/inventum-ws330-59330108.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzgvaW52ZW50dW0td3MzMzAtNTkzMzAxMDguanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/0/9/inventum-ws330-59330109.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzkvaW52ZW50dW0td3MzMzAtNTkzMzAxMDkuanBn
  Inventum WS330 keukenweegschaal (3)
  Inventum WS330 keukenweegschaal
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  33.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  33.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  33.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  123
  good_buy
 • Metaltex Skala MT259235
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/3/0/metaltex-skala-mt259235-20522530.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/3/0/metaltex-skala-mt259235-20522530.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8zLzAvbWV0YWx0ZXgtc2thbGEtbXQyNTkyMzUtMjA1MjI1MzAuanBn
  Metaltex Skala MT259235 (3)
  Metaltex Skala MT259235
  Xenos.nl Xenos.nl
  28.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Xenos.nl Xenos.nl
  28.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Cuisinart SCA5CE keukenweegschaal
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/9/cuisinart-sca-5-ce-188889.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/4/5/cuisinart-sca5ce-24598245.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/9/cuisinart-sca-5-ce-188889.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC84LzkvY3Vpc2luYXJ0LXNjYS01LWNlLTE4ODg4OS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/4/5/cuisinart-sca5ce-24598245.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi80LzUvY3Vpc2luYXJ0LXNjYTVjZS0yNDU5ODI0NS5qcGc=
  Cuisinart SCA5CE keukenweegschaal (3)
  Cuisinart SCA5CE keukenweegschaal
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Soehnle Roma
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/5/soehnle-roma-24983845.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/6/soehnle-roma-24983846.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/7/soehnle-roma-24983847.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/8/soehnle-roma-24983848.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/5/soehnle-roma-24983845.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC80LzUvc29laG5sZS1yb21hLTI0OTgzODQ1LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/6/soehnle-roma-24983846.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC80LzYvc29laG5sZS1yb21hLTI0OTgzODQ2LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/7/soehnle-roma-24983847.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC80Lzcvc29laG5sZS1yb21hLTI0OTgzODQ3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/8/soehnle-roma-24983848.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC80Lzgvc29laG5sZS1yb21hLTI0OTgzODQ4LmpwZw==
  Soehnle Roma (3)
  Soehnle Roma
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Soehnle Silvia
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/1/soehnle-65003-10373281.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/9/5/soehnle-silvia-24645895.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/1/soehnle-65003-10373281.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi84LzEvc29laG5sZS02NTAwMy0xMDM3MzI4MS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/9/5/soehnle-silvia-24645895.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC85LzUvc29laG5sZS1zaWx2aWEtMjQ2NDU4OTUuanBn
  Soehnle Silvia (2)
  Soehnle Silvia
  Cookandco.nl Cookandco.nl
  28.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cookandco.nl Cookandco.nl
  28.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  28.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
  good_buy
 • Typhoon Typhoon Kitchen Scale rood
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/6/6/typhoon-typhoon-kitchen-scale-red--20480066.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/4/typhoon-typhoon-kitchen-scale-red--20480074.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/8/6/typhoon-typhoon-kitchen-scale-red--20480186.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/3/8/typhoon-typhoon-kitchen-scale-red--20480238.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/6/6/typhoon-typhoon-kitchen-scale-red--20480066.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC82LzYvdHlwaG9vbi10eXBob29uLWtpdGNoZW4tc2NhbGUtcmVkLS0yMDQ4MDA2Ni5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/4/typhoon-typhoon-kitchen-scale-red--20480074.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC83LzQvdHlwaG9vbi10eXBob29uLWtpdGNoZW4tc2NhbGUtcmVkLS0yMDQ4MDA3NC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/8/6/typhoon-typhoon-kitchen-scale-red--20480186.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS84LzYvdHlwaG9vbi10eXBob29uLWtpdGNoZW4tc2NhbGUtcmVkLS0yMDQ4MDE4Ni5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/3/8/typhoon-typhoon-kitchen-scale-red--20480238.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi8zLzgvdHlwaG9vbi10eXBob29uLWtpdGNoZW4tc2NhbGUtcmVkLS0yMDQ4MDIzOC5qcGc=
  Typhoon Typhoon Kitchen Scale rood (2)
  Typhoon Typhoon Kitchen Scale rood
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.9, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Soehnle Flip Silver
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/3/soehnle-66161-flip-8693573.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/5/soehnle-flip-silver-24636735.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/6/soehnle-flip-silver-24636736.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/8/soehnle-flip-silver-24636738.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/9/soehnle-flip-silver-24636739.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/3/soehnle-66161-flip-8693573.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS83LzMvc29laG5sZS02NjE2MS1mbGlwLTg2OTM1NzMuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/5/soehnle-flip-silver-24636735.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8zLzUvc29laG5sZS1mbGlwLXNpbHZlci0yNDYzNjczNS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/6/soehnle-flip-silver-24636736.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8zLzYvc29laG5sZS1mbGlwLXNpbHZlci0yNDYzNjczNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/8/soehnle-flip-silver-24636738.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8zLzgvc29laG5sZS1mbGlwLXNpbHZlci0yNDYzNjczOC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/9/soehnle-flip-silver-24636739.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8zLzkvc29laG5sZS1mbGlwLXNpbHZlci0yNDYzNjczOS5qcGc=
  Soehnle Flip Silver (2)
  Soehnle Flip Silver
  Blokker.nl Blokker.nl
  7.592693677677212 (786)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Blokker.nl Blokker.nl
  7.592693677677212 (786)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • ProfiCook KW1040 keukenweegschaal
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/8/8/proficook-pc-kw-1040-23869088.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/proficook-pc-kw-1040-23993496.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/1/8/proficook-kw1040-54403918.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/8/8/proficook-pc-kw-1040-23869088.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC84LzgvcHJvZmljb29rLXBjLWt3LTEwNDAtMjM4NjkwODguanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/proficook-pc-kw-1040-23993496.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC85LzYvcHJvZmljb29rLXBjLWt3LTEwNDAtMjM5OTM0OTYuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/1/8/proficook-kw1040-54403918.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8xLzgvcHJvZmljb29rLWt3MTA0MC01NDQwMzkxOC5qcGc=
  ProfiCook KW1040 keukenweegschaal (2)
  ProfiCook KW1040 keukenweegschaal
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  39.99, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  49
 • Inventum WS325 keukenweegschaal
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/7/0/inventum-ws-325-22187770.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/1/7/inventum-ws-325-23893917.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/6/inventum-ws-325-59899586.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/7/inventum-ws-325-59899587.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/7/0/inventum-ws-325-22187770.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy83LzAvaW52ZW50dW0td3MtMzI1LTIyMTg3NzcwLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/1/7/inventum-ws-325-23893917.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8xLzcvaW52ZW50dW0td3MtMzI1LTIzODkzOTE3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/6/inventum-ws-325-59899586.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS84LzYvaW52ZW50dW0td3MtMzI1LTU5ODk5NTg2LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/7/inventum-ws-325-59899587.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS84LzcvaW52ZW50dW0td3MtMzI1LTU5ODk5NTg3LmpwZw==
  Inventum WS325 keukenweegschaal (2)
  Inventum WS325 keukenweegschaal
  Blokker.nl Blokker.nl
  7.592693677677212 (786)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Blokker.nl Blokker.nl
  7.592693677677212 (786)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  24.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  57
  good_buy
2 8
 • Merk (brand):
 • Kleur (kleur):
  • Almond (almond)
  • Beige (beige)
  • Blauw (blauw)
  • cremé (creme_)
  • Geel (geel)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Houten (houten)
  • Magenta (magenta)
  • Metallic (metallic)
  • Multi (multi)
  • Oranje (oranje)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Spiegel (spiegel)
  • Transparant (transparant)
  • Turkoois (turkoois)
  • Veelkleurig (veelkleurig)
  • Violet (violet)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Materiaal (materiaal):
  • ABS kunststof (abs_kunststof)
  • Bamboo (bamboo)
  • Glas (glas)
  • Kunstof (kunstof)
  • Kunststof (kunststof)
  • Metaal (metaal)
  • Plastic (plastic)
  • Polycarbonaat (polycarbonaat)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Staal (staal)
 • Maximaal gewicht (maximaal_gewicht_capaciteit_):
  • < 5 kg (maximaal_gewicht_capaciteit__5)
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €25 Goedkope keukenweegschaal (budget)
  • Lage prijs: €25 - €30 (low)
  • Gemiddelde prijs: €30 - €41 (medium)
  • High end: Meer dan €50 (high)
 • Type (type):
  • Elektronisch (elektronisch)
  • Mechanisch (mechanisch)
 • Nauwkeurigheid (nauwkeurigheid):
  • 0.05 g (nauwkeurigheid_0.05)
  • 0.5 g (nauwkeurigheid_0.5)
  • 1.0 g (nauwkeurigheid_1.0)
  • 2.0 g (nauwkeurigheid_2.0)
  • 10.0 g (nauwkeurigheid_10.0)
  • 20.0 g (nauwkeurigheid_20.0)
  • 25.0 g (nauwkeurigheid_25.0)
 • Varianten (group):
  • Typhoon Typhoon Kitchen Scale (typhoon_typhoon_kitchen_scale)
  • Wesco 322 204 kitchen scale (wesco_322_204_kitchen_scale)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Beek (beek)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Breda (breda)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deventer (deventer)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Duiven (duiven)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Goes (goes)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoorn (hoorn)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lisse (lisse)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Middelburg (middelburg)
  • Muiden (muiden)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nuenen (nuenen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oss (oss)
  • Purmerend (purmerend)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schiedam (schiedam)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sneek (sneek)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Uden (uden)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Weert (weert)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zeist (zeist)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl