x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

home cinema set

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in home cinema set categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

home cinema set kopen

 • Algemene informatie

  Een home cinema systeem is een 2.1, 5.1 of 7.1 speaker-set die je combineert met een receiver. De receiver kun je er los bijkopen, maar kan ook onderdeel van home cinema set zijn (bijvoorbeeld  geïntegreerd in de subwoofer).

  Geluid home cinemaset

  Met een home cinema systeem, ofwel thuisbioscoop, haal je geluid van bioscoopkwaliteit in je huiskamer: surround geluid via meerdere kanalen terwijl je lekker thuis op de bank zit.
  Een standaard home cinema systeem bestaat naast een subwoofer voor de lage tonen uit vijf speakers: een center voor de spraakweergave en vier satellietspeakers.

  Audioformaten
  Dolby Digital (DD), Digital Theatre System (DTS) en Dolby Pro Logic II (DPLII) zijn vormen van surround geluid, dit staat weergegeven onder decoder. Zowel DD als DTS hebben gescheiden geluidskanalen: satellietspeakers, een midkanaal en een laag frequentiekanaal. Dit laatste kanaal is geen volwaardig kanaal, maar geeft slechts diepe bastonen weer. Er zijn in principe zes speakers nodig om dit signaal optimaal weer te geven, maar met minder kun je ook een mooi surround geluid krijgen.

  DPL II geeft, ongeacht de bron van het audiosignaal, een surround signaal. Dit betekent dat naast dvd's ook cd's en tv-uitzendingen omgezet kunnen worden naar meerdere kanalen. Bij DPLII worden de satellietspeakers in stereo weergegeven. Tevens heeft DPLII een apart subwooferkanaal.

  Afspeelmogelijkheden home cinemaset
  De afspeelmogelijkheden zijn niet voor elke home cinemaset gelijk. Er staat aangegeven welke videoformaten (dvd SVCD, VCD, DivX of XviD) en welke audioformaten (cd, Super Audio-cd of mp3-cd) je kunt afspelen.

  Ook staat aangegeven over welke in- en uitgangen de home cinemaset beschikt. Dit zijn video in- en uitgangen (voor bijvoorbeeld een videorecorder), audio-ingangen (voor bijvoorbeeld een cassettedeck) en scartingangen (voor spelcomputers). Bij de video-uitgangen staat ook nog aangegeven welk type uitgang het betreft.


  Kinderbeveiliging

  Voor ouders met (jonge) kinderen is de kinderbeveiliging een handige extra, als je niet wilt dat je kinderen naar bepaalde films kijken. Standaard wordt eigenlijk altijd wel een afstandsbediening meegeleverd. Bij sommige sets wordt een koptelefoon meegeleverd.

  Tot slot: bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een home cinemaset, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een home cinemaset is dat € 3,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

 • Veelgestelde vragen


  Kan ik via een home cinema set ook muziek afspelen?

  Ja, met de meeste home cinemasets kun je cd's afspelen en soms ook mp3-cd's. Staat dit laatste niet expliciet aangegeven, dan is het niet mogelijk.

  Kan ik via een home cinemaset ook radio luisteren?
  Ja, veel home cinemasets zijn uitgerust met een tuner zodat je radio kunt luisteren. Maar als dit niet expliciet staat weergegeven, dan is het niet mogelijk.

  Kan ik ook van tv opnemen met een home cinemaset?
  Ja, met sommige sets kan dat. Je kunt dan opnemen op een dvd-schijf, op de harde schijf van het apparaat zelf of beide. Echter, staat dit niet expliciet aangegeven, dan is het niet mogelijk.

  Wat is een verwijderingsbijdrage?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een home cinemaset, droogkast, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. De verwijderingsbijdrage voor een home cinemaset bedraagt €3,00.


  Hebben mijn buren last van mijn subwoofer als ik film kijk?

  Ja, een subwoofer kan bij de (beneden)buren overlast veroorzaken. Mensen op bovenwoningen moeten rekening houden met de trillingen die de subwoofer veroorzaakt. Deze staat namelijk vaak op de vloer, waardoor de trillingen doorresoneren naar andere etages. Een overvliegende helikopter in jouw oorlogsfilm kan ook overvliegen bij je buren! Houd rekening met je omgeving.

  Kan ik alle speakers uit het zicht plaatsen?
  Nee, niet alle speakers zijn uit het zicht te plaatsen. Alleen de subwoofer kan achter of onder de bank staan: dat heeft geen nadelige effecten op het geluid ervan. Een centerspeaker moet helemaal vrij staan, zonder andere objecten die ervoor staan. Ook de satellietspeakers kunnen het beste vrij staan, met tussenruimte naar eventuele andere objecten (kast, muur of bank) toe.
  Dit komt de geluidskwaliteit ten goede.

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen in de productvergelijker.

  Aantal scartingangen
  Er staat aangegeven over welke in- en uitgangen de home cinemaset beschikt. Dit zijn video in- en uitgangen (voor bijvoorbeeld een videorecorder), audio-ingangen (voor bijvoorbeeld een casettedeck) en scartingangen (voor spelcomputers). Bij de video-uitgangen staat ook nog aangegeven welk type uitgang het betreft.

  Aantal video-ingangen

  Er staat aangegeven over welke in- en uitgangen de home cinemaset beschikt. Dit zijn video in- en uitgangen (voor bijvoorbeeld een videorecorder), audio-ingangen (voor bijvoorbeeld een casettedeck) en scartingangen (voor spelcomputers). Bij de video-uitgangen staat ook nog aangegeven welk type uitgang het betreft.

  Aantal video-uitgangen
  Er staat aangegeven over welke in- en uitgangen de home cinemaset beschikt. Dit zijn video in- en uitgangen (voor bijvoorbeeld een videorecorder), audio-ingangen (voor bijvoorbeeld een casettedeck) en scartingangen (voor spelcomputers). Bij de video-uitgangen staat ook nog aangegeven welk type uitgang het betreft.

  Audioformaten
  De afspeelmogelijkheden zijn niet voor elke home cinemaset gelijk. Er staat aangegeven welke videoformaten (dvd SVCD, VCD, DivX of XviD) en welke audioformaten (cd, Super Audio-cd of mp3-cd) je kunt afspelen.

  Centerspeaker
  Het vermogen van de verschillende speakers wordt aangegeven in Watt. De centerspeaker voor gesproken tekst is een essentieel onderdeel voor de reproductie van surround geluid. Deze speaker komt het best tot zijn recht als hij los aan de voorkant staat, vrij van eventuele objecten die het geluid kunnen blokkeren.

  Decoder
  Dolby Digital (DD), Digital Theatre System (DTS) en Dolby Pro Logic II (DPLII) zijn vormen van surround geluid, dit staat weergegeven onder decoder. Zowel DD als DTS heeft gescheiden geluidskanalen: satellietspeakers, een midkanaal en een laag frequentiekanaal. Dit laatste kanaal is geen volwaardig kanaal, maar geeft slechts diepe bastonen weer. Er zijn in principe zes speakers nodig om dit signaal optimaal weer te geven, maar met minder kun je ook een mooi surround geluid krijgen. DPL II geeft, ongeacht de bron van het audiosignaal, een surround signaal. Dit betekent dat naast dvd's ook cd's en tv-uitzendingen omgezet kunnen worden naar meerdere kanalen. Bij DPLII worden de satellietspeakers in stereo weergegeven. Tevens heeft DPLII een apart subwooferkanaal.

  Draadloze speakers
  Als je geen zin hebt om kabels door de woonkamer te hebben lopen: sommige speaker systemen zijn draadloos.

  Harde schijf
  Wil je met de home cinemaset ook van tv kunnen opnemen, let er dan op dat het een dvd-recorder is. Je kunt dan opnemen op losse dvd-schijfjes of op de harde schijf van het apparaat zelf. Bij sommige apparaten zijn beide opties mogelijk.

  Philips Ambisound
  Naast Ambilight is er nu ook Ambisound van Philips. Ambisound is optimaal genieten van geluid zonder luidsprekers. Deze zitten in de Soundbar verwerkt.
  Je hoeft geen instellingen meer te wijzigen als je het apparaat aanzet. De Smart Surround module past automatisch het geluid aan de film of de muziek aan.

  Radio
  De meeste home cinemasets zijn voorzien van een tuner zodat je radio kunt luisteren.

  RDS
  De meeste home cinemasets zijn voorzien van een tuner zodat je radio kunt luisteren. Een extra optie hierbij is RDS. Door middel van RDS, een afkorting voor Radio Data System, worden er signalen toegevoegd aan het radiosignaal met aanvullende informatie, zoals informatie over het radiokanaal, omroepprogramma's en verkeersinformatie.

  Satellietspeakers
  Een home cinemaset bestaat uit een dvd-speler en speakers. Het aantal meegeleverde speakers is afhankelijk van het model en het aantal kanalen. Een standaard home theater system bestaat uit vijf speakers: een centerspeaker en vier satellietspeakers. De satelliet speakers geven enkel middentonen en hoge tonen weer. Deze speakers zijn opgedeeld in frontspeakers (voor) en rearspeakers (achter), oftewel speakers waar je tegenaan kijkt en speakers die achter je staan. Een 3.1-set bestaat uit twee satellietspeakers; een 5.1-set heeft vier satellietspeakers: twee front- en twee rearspeakers. De front- en rearspeakers kunnen afwijkende groottes hebben: ze zijn niet gelijk aan elkaar.

  Vergelijk hier home cinemasets!Signaal
  Onder signaal staat aangegeven welke signalen de set kan ontvangen. De meest bekende zijn PAL, NTSC en SECAM. Het standaard signaal voor Europese tv's is PAL. Dat wil niet zeggen dat jouw tv overweg kan met al deze standaards. Let bij het kopen van de home cinemaset op of je huidige tv het signaal van de nieuwe home cinemaset begrijpt.

  Soundbar
  Een soundbar is een compleet home theater in één. Deze bar past onder de platte tv en zal dienst doen als een 5.1-systeem. Je hebt dus geen aparte boxen meer nodig.

  Subwoofer
  Het type set wordt weergegeven met getallen, bijvoorbeeld 3.1, 5.1 of 7.1. Deze getallen hebben betrekking op het aantal geluidskanalen. In het geval van het type 5.1 komt dit neer op vijf kanalen rondom (een centerspeaker en vier satellietspeakers) en een zesde kanaal voor de lage tonen (subwoofer). In totaal heb je dus zes speakers bij een 5.1-set. De subwoofer geeft enkel lage tonen weer: deze tonen zijn niet lokaliseerbaar. Een subwoofer kun je uit het zicht plaatsen, bijvoorbeeld onder de bank. De subwoofer produceert voornamelijk trillingen.

  Type
  Het type set wordt weergegeven met getallen, bijvoorbeeld 3.1, 5.1 of 7.1. Deze getallen hebben betrekking op het aantal geluidskanalen. In het geval van het type 5.1 komt dit neer op vijf kanalen rondom (een centerspeaker en vier satellietspeakers) en een zesde kanaal voor de lage tonen (subwoofer). In totaal heb je dus zes speakers bij een 5.1-set.

  Video-uitgangen
  Ook staat aangegeven over welke in- en uitgangen de home cinemaset beschikt. Dit zijn video in- en uitgangen (voor bijvoorbeeld een videorecorder), audio-ingangen (voor bijvoorbeeld een casettedeck) en scartingangen (voor spelcomputers). Bij de video-uitgangen staat ook nog aangegeven welk type uitgang het betreft.

  Videoformaten
  De afspeelmogelijkheden zijn niet voor elke home cinemaset gelijk. Er staat aangegeven welke videoformaten (dvd SVCD, VCD, DivX of XviD) en welke audioformaten (cd, Super Audiocd of mp3-cd) je kunt afspelen.

  Zuilspeakers
  Verder is aangegeven of de speakerset zuilspeakers bevat. Dit zijn grote speakers die niet gemakkelijk uit het zicht te plaatsen zijn of handig in een kleine huiskamer passen.

  • Bose Met een Bose home cinema set wordt je kijkervaring sterk verbeterd.
  • Harman-Kardon Home cinema sets van Harman-Kardon leveren hoogwaardig geluid.
  • Samsung Met een home cinema set van Samsung creëer je een bioscoop in huis.
  • LG De LG home cinema sets maken van jouw woonkamer een bioscoop.
  • Budget Deze home cinema sets zijn verkrijgbaar voor minder dan 300 euro.
  • Bluetooth Stream muziek naar je home cinema set via bluetooth-technologie.
  • Wifi Stream muziek naar je home cinema set via wifi-technologie.
  • FM-radio Door middel van FM-radio luister je naar je favoriete radio zenders.
  • 3D-ready Deze home cinema sets ondersteunen 3D-technologie.
  • 2.1 Bij een 2.1 systeem zijn er twee frontspeakers en een subwoofer bij de set aanwezig.
 • Bose DEFAULT
  • bose
 • Harman-Kardon DEFAULT
  • harman_kardon
 • Samsung DEFAULT
  • samsung
 • LG DEFAULT
  • lg
 • Budget DEFAULT
  • budget
 • Bluetooth DEFAULT
  • ja
 • Wifi DEFAULT
  • ja
 • FM-radio DEFAULT
  • ja
 • 3D-ready DEFAULT
  • ja
 • 2.1 DEFAULT
  • 2_1
0 - 24
 • Harman-Kardon Harman Kardon BDS 335, 2.1 syst., DLNA, BT, WIFI, zwart
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/2/5/harman-kardon-harman-kardon-bds-335-2-1-syst-dlna-bt-wifi-zwart-59256925.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/8/harman-kardon-harman-kardon-bds-335-2-1-syst-dlna-bt-wifi-zwart-59371988.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/4/6/harman-kardon-harman-kardon-bds-335-2-1-syst-dlna-bt-wifi-zwart-63315846.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/2/5/harman-kardon-harman-kardon-bds-335-2-1-syst-dlna-bt-wifi-zwart-59256925.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzUvaGFybWFuLWthcmRvbi1oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy0zMzUtMi0xLXN5c3QtZGxuYS1idC13aWZpLXp3YXJ0LTU5MjU2OTI1LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/8/harman-kardon-harman-kardon-bds-335-2-1-syst-dlna-bt-wifi-zwart-59371988.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS84LzgvaGFybWFuLWthcmRvbi1oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy0zMzUtMi0xLXN5c3QtZGxuYS1idC13aWZpLXp3YXJ0LTU5MzcxOTg4LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/4/6/harman-kardon-harman-kardon-bds-335-2-1-syst-dlna-bt-wifi-zwart-63315846.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC80LzYvaGFybWFuLWthcmRvbi1oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy0zMzUtMi0xLXN5c3QtZGxuYS1idC13aWZpLXp3YXJ0LTYzMzE1ODQ2LmpwZw==
  Harman-Kardon Harman Kardon BDS 335, 2.1 syst., DLNA, BT, WIFI, zwart (59)
  Harman-Kardon Harman Kardon BDS 335, 2.1 syst., DLNA, BT, WIFI, zwart
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  799, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  799, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  799, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  343
  good_buy
 • Samsung HT-J5500 home cinema-systeem
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/4/samsung-ht-j5500-home-cinema-system-30697764.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/5/samsung-ht-j5500-home-cinema-system-30697765.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/6/samsung-ht-j5500-home-cinema-system-30697766.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/7/samsung-ht-j5500-home-cinema-system-30697767.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/8/samsung-ht-j5500-home-cinema-system-30697768.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/9/samsung-ht-j5500-home-cinema-system-30697769.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/7/0/samsung-ht-j5500-home-cinema-system-30697770.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/4/samsung-ht-j5500-home-cinema-system-30697764.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy82LzQvc2Ftc3VuZy1odC1qNTUwMC1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMzA2OTc3NjQuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/5/samsung-ht-j5500-home-cinema-system-30697765.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy82LzUvc2Ftc3VuZy1odC1qNTUwMC1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMzA2OTc3NjUuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/6/samsung-ht-j5500-home-cinema-system-30697766.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy82LzYvc2Ftc3VuZy1odC1qNTUwMC1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMzA2OTc3NjYuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/7/samsung-ht-j5500-home-cinema-system-30697767.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy82Lzcvc2Ftc3VuZy1odC1qNTUwMC1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMzA2OTc3NjcuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/8/samsung-ht-j5500-home-cinema-system-30697768.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy82Lzgvc2Ftc3VuZy1odC1qNTUwMC1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMzA2OTc3NjguanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/9/samsung-ht-j5500-home-cinema-system-30697769.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy82Lzkvc2Ftc3VuZy1odC1qNTUwMC1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMzA2OTc3NjkuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/7/0/samsung-ht-j5500-home-cinema-system-30697770.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy83LzAvc2Ftc3VuZy1odC1qNTUwMC1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMzA2OTc3NzAuanBn
  Samsung HT-J5500 home cinema-systeem (201)
  Samsung HT-J5500 home cinema-systeem
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  259, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  106
  good_buy
  most_sold
 • Harman Kardon BDS 635
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/3/4/harman-kardon-bds-635-59281434.jpg?m=aHR0cDovL2RlbWFuZHdhcmUuZWRnZXN1aXRlLm5ldC9zaXRzX3BvZDI3L2R3L2ltYWdlL3YyL0FBVUpfUFJEL29uL2RlbWFuZHdhcmUuc3RhdGljLy0vU2l0ZXMtbWFzdGVyQ2F0YWxvZ19IYXJtYW4vZGVmYXVsdC9kdzA1NjM1NDc2L0JEUy02MzUtQ09NQk8tMTYwNngxNjA2cHhfZHZIQU1hc3Rlci5qcGc/c2ZybT1wbmc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/9/3/harman-kardon-bds-635-59379393.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/6/1/harman-kardon-bds-635-60473361.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/3/4/harman-kardon-bds-635-59281434.jpg?m=aHR0cDovL2RlbWFuZHdhcmUuZWRnZXN1aXRlLm5ldC9zaXRzX3BvZDI3L2R3L2ltYWdlL3YyL0FBVUpfUFJEL29uL2RlbWFuZHdhcmUuc3RhdGljLy0vU2l0ZXMtbWFzdGVyQ2F0YWxvZ19IYXJtYW4vZGVmYXVsdC9kdzA1NjM1NDc2L0JEUy02MzUtQ09NQk8tMTYwNngxNjA2cHhfZHZIQU1hc3Rlci5qcGc/c2ZybT1wbmc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/9/3/harman-kardon-bds-635-59379393.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy85LzMvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNjM1LTU5Mzc5MzkzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/6/1/harman-kardon-bds-635-60473361.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy82LzEvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNjM1LTYwNDczMzYxLmpwZw==
  Harman Kardon BDS 635 (71)
  Harman Kardon BDS 635
  Wehkamp Wehkamp
  8.151562597551726 (439)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  899, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.151562597551726 (439)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  899, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  899, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  293
  good_buy
 • LG BH7240C home cinema-systeem
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/9/1/lg-bh7240c-home-cinema-system-24006591.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/9/2/lg-bh7240c-home-cinema-system-24006592.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/9/3/lg-bh7240c-home-cinema-system-24006593.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/8/9/lg-bh7240c-home-cinema-system-33097089.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/9/1/lg-bh7240c-home-cinema-system-24006591.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS85LzEvbGctYmg3MjQwYy1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMjQwMDY1OTEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/9/2/lg-bh7240c-home-cinema-system-24006592.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS85LzIvbGctYmg3MjQwYy1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMjQwMDY1OTIuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/9/3/lg-bh7240c-home-cinema-system-24006593.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS85LzMvbGctYmg3MjQwYy1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMjQwMDY1OTMuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/8/9/lg-bh7240c-home-cinema-system-33097089.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC84LzkvbGctYmg3MjQwYy1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMzMwOTcwODkuanBn
  LG BH7240C home cinema-systeem (48)
  LG BH7240C home cinema-systeem
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  247, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  247, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
  good_buy
 • Harman Kardon BDS 885S
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/2/harman-kardon-bds-885s-49732452.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTU1MTA1ODUuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/9/4/harman-kardon-bds-885s-53582294.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/4/2/harman-kardon-bds-885s-53794442.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/2/harman-kardon-bds-885s-49732452.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTU1MTA1ODUuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/9/4/harman-kardon-bds-885s-53582294.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi85LzQvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtODg1cy01MzU4MjI5NC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/4/2/harman-kardon-bds-885s-53794442.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC80LzIvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtODg1cy01Mzc5NDQ0Mi5qcGc=
  Harman Kardon BDS 885S (35)
  Harman Kardon BDS 885S
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1699, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  157
  good_buy
 • Samsung HT-J4500 home cinema-systeem
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/7/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649927.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/8/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649928.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/9/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649929.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/0/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649930.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/1/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649931.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/2/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649932.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/3/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649933.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/4/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649934.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/3/6/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30651236.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/7/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649927.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8yLzcvc2Ftc3VuZy1odC1qNDUwMC1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMzA2NDk5MjcuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/8/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649928.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8yLzgvc2Ftc3VuZy1odC1qNDUwMC1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMzA2NDk5MjguanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/9/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649929.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8yLzkvc2Ftc3VuZy1odC1qNDUwMC1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMzA2NDk5MjkuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/0/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649930.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8zLzAvc2Ftc3VuZy1odC1qNDUwMC1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMzA2NDk5MzAuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/1/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649931.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8zLzEvc2Ftc3VuZy1odC1qNDUwMC1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMzA2NDk5MzEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/2/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649932.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8zLzIvc2Ftc3VuZy1odC1qNDUwMC1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMzA2NDk5MzIuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/3/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649933.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8zLzMvc2Ftc3VuZy1odC1qNDUwMC1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMzA2NDk5MzMuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/4/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649934.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8zLzQvc2Ftc3VuZy1odC1qNDUwMC1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMzA2NDk5MzQuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/3/6/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30651236.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8zLzYvc2Ftc3VuZy1odC1qNDUwMC1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMzA2NTEyMzYuanBn
  Samsung HT-J4500 home cinema-systeem (52)
  Samsung HT-J4500 home cinema-systeem
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  good_buy
 • Yamaha YHT-4930
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/0/5/yamaha-yht-4930-57108705.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lc2hvcC5ubC9pbWFnZXMvbHJnL3ByZDc2NjE4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/0/yamaha-yht-4930-60113750.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/7/yamaha-yht-4930-61373797.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/0/5/yamaha-yht-4930-57108705.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lc2hvcC5ubC9pbWFnZXMvbHJnL3ByZDc2NjE4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/0/yamaha-yht-4930-60113750.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy81LzAveWFtYWhhLXlodC00OTMwLTYwMTEzNzUwLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/7/yamaha-yht-4930-61373797.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy85LzcveWFtYWhhLXlodC00OTMwLTYxMzczNzk3LmpwZw==
  Yamaha YHT-4930 (31)
  Yamaha YHT-4930
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  598.9, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  598.9, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  599, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
  good_buy
 • Samsung HT-J4200 home cinema-systeem
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/7/samsung-ht-j4200-30650977.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/8/samsung-ht-j4200-30650978.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/9/samsung-ht-j4200-30650979.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/0/samsung-ht-j4200-30650980.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/1/samsung-ht-j4200-30650981.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/2/samsung-ht-j4200-30650982.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/3/samsung-ht-j4200-30650983.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/7/samsung-ht-j4200-30650977.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS83Lzcvc2Ftc3VuZy1odC1qNDIwMC0zMDY1MDk3Ny5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/8/samsung-ht-j4200-30650978.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS83Lzgvc2Ftc3VuZy1odC1qNDIwMC0zMDY1MDk3OC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/9/samsung-ht-j4200-30650979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS83Lzkvc2Ftc3VuZy1odC1qNDIwMC0zMDY1MDk3OS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/0/samsung-ht-j4200-30650980.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzAvc2Ftc3VuZy1odC1qNDIwMC0zMDY1MDk4MC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/1/samsung-ht-j4200-30650981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzEvc2Ftc3VuZy1odC1qNDIwMC0zMDY1MDk4MS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/2/samsung-ht-j4200-30650982.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzIvc2Ftc3VuZy1odC1qNDIwMC0zMDY1MDk4Mi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/3/samsung-ht-j4200-30650983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzMvc2Ftc3VuZy1odC1qNDIwMC0zMDY1MDk4My5qcGc=
  Samsung HT-J4200 home cinema-systeem (76)
  Samsung HT-J4200 home cinema-systeem
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
  good_buy
 • Samsung HT-J7750W home cinema-systeem
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/7/samsung-ht-j7750w-30652277.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/8/samsung-ht-j7750w-home-cinema-system-30698488.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/9/samsung-ht-j7750w-home-cinema-system-30698489.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/0/samsung-ht-j7750w-home-cinema-system-30698490.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/1/samsung-ht-j7750w-home-cinema-system-30698491.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/2/samsung-ht-j7750w-home-cinema-system-30698492.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/7/samsung-ht-j7750w-home-cinema-system-30757207.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/7/samsung-ht-j7750w-30652277.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi83Lzcvc2Ftc3VuZy1odC1qNzc1MHctMzA2NTIyNzcuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/8/samsung-ht-j7750w-home-cinema-system-30698488.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC84Lzgvc2Ftc3VuZy1odC1qNzc1MHctaG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTMwNjk4NDg4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/9/samsung-ht-j7750w-home-cinema-system-30698489.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC84Lzkvc2Ftc3VuZy1odC1qNzc1MHctaG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTMwNjk4NDg5LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/0/samsung-ht-j7750w-home-cinema-system-30698490.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC85LzAvc2Ftc3VuZy1odC1qNzc1MHctaG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTMwNjk4NDkwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/1/samsung-ht-j7750w-home-cinema-system-30698491.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC85LzEvc2Ftc3VuZy1odC1qNzc1MHctaG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTMwNjk4NDkxLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/2/samsung-ht-j7750w-home-cinema-system-30698492.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC85LzIvc2Ftc3VuZy1odC1qNzc1MHctaG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTMwNjk4NDkyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/7/samsung-ht-j7750w-home-cinema-system-30757207.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi8wLzcvc2Ftc3VuZy1odC1qNzc1MHctaG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTMwNzU3MjA3LmpwZw==
  Samsung HT-J7750W home cinema-systeem (45)
  Samsung HT-J7750W home cinema-systeem
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  679, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  679, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  679, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  good_buy
 • Yamaha BD-Pack 1810
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/4/0/yamaha-bd-pack-1810-29127340.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/5/yamaha-bd-pack-1810-29147845.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/2/7/yamaha-bd-pack-1810-33103827.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/4/0/yamaha-bd-pack-1810-29127340.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy80LzAveWFtYWhhLWJkLXBhY2stMTgxMC0yOTEyNzM0MC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/5/yamaha-bd-pack-1810-29147845.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC80LzUveWFtYWhhLWJkLXBhY2stMTgxMC0yOTE0Nzg0NS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/2/7/yamaha-bd-pack-1810-33103827.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzcveWFtYWhhLWJkLXBhY2stMTgxMC0zMzEwMzgyNy5qcGc=
  Yamaha BD-Pack 1810 (43)
  Yamaha BD-Pack 1810
  Wehkamp Wehkamp
  8.151562597551726 (439)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.151562597551726 (439)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • Bose SoundTouch 220 home cinema system
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/4/bose-enceinte-tv-bose-soundtouch-220-42761894.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3Njk5NDE5X2hfZl9sXzA=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/3/bose-enceinte-tv-bose-soundtouch-220-44366673.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjI2NDQ2
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/8/bose-enceinte-tv-bose-soundtouch-220-44366678.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3Mvby9zb3VuZHRvdWNoLTIyMC1ia18wMS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/2/bose-soundtouch-220-45646742.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/3/bose-soundtouch-220-45646743.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/4/bose-soundtouch-220-45646744.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/5/bose-soundtouch-220-45646745.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/6/bose-soundtouch-220-45646746.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/7/bose-soundtouch-220-45646747.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/8/bose-soundtouch-220-45646748.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/9/bose-soundtouch-220-45646749.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/0/bose-soundtouch-220-45646750.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/4/bose-enceinte-tv-bose-soundtouch-220-42761894.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3Njk5NDE5X2hfZl9sXzA=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/3/bose-enceinte-tv-bose-soundtouch-220-44366673.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjI2NDQ2
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/8/bose-enceinte-tv-bose-soundtouch-220-44366678.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3Mvby9zb3VuZHRvdWNoLTIyMC1ia18wMS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/2/bose-soundtouch-220-45646742.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy80LzIvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTIyMC00NTY0Njc0Mi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/3/bose-soundtouch-220-45646743.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy80LzMvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTIyMC00NTY0Njc0My5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/4/bose-soundtouch-220-45646744.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy80LzQvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTIyMC00NTY0Njc0NC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/5/bose-soundtouch-220-45646745.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy80LzUvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTIyMC00NTY0Njc0NS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/6/bose-soundtouch-220-45646746.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy80LzYvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTIyMC00NTY0Njc0Ni5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/7/bose-soundtouch-220-45646747.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy80LzcvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTIyMC00NTY0Njc0Ny5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/8/bose-soundtouch-220-45646748.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy80LzgvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTIyMC00NTY0Njc0OC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/9/bose-soundtouch-220-45646749.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy80LzkvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTIyMC00NTY0Njc0OS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/0/bose-soundtouch-220-45646750.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy81LzAvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTIyMC00NTY0Njc1MC5qcGc=
  Bose SoundTouch 220 home cinema system (43)
  Bose SoundTouch 220 home cinema system
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  1045, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  1045, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  51
  good_buy
 • Harman Kardon HD COM 1515S home cinema set
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/2/harman-kardon-hd-com-1515s-home-cinema-set-46051922.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNjI1NjE2X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/3/harman-kardon-hd-com-1515s-home-cinema-set-49198933.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzE1NTk5MV8xNDUwMzEzMDQyX2RldGFpbC5KUEc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/2/7/harman-kardon-hd-com-1515s-home-cinema-set-56255027.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/2/harman-kardon-hd-com-1515s-home-cinema-set-46051922.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNjI1NjE2X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/3/harman-kardon-hd-com-1515s-home-cinema-set-49198933.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzE1NTk5MV8xNDUwMzEzMDQyX2RldGFpbC5KUEc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/2/7/harman-kardon-hd-com-1515s-home-cinema-set-56255027.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC8yLzcvaGFybWFuLWthcmRvbi1oZC1jb20tMTUxNXMtaG9tZS1jaW5lbWEtc2V0LTU2MjU1MDI3LmpwZw==
  Harman Kardon HD COM 1515S home cinema set (26)
  Harman Kardon HD COM 1515S home cinema set
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  599, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  599, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  599, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  121
  good_buy
 • Samsung HT-J7500W home cinema-systeem
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/3/samsung-ht-j7500w-home-cinema-system-30698493.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/4/samsung-ht-j7500w-home-cinema-system-30698494.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/5/samsung-ht-j7500w-home-cinema-system-30698495.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/6/samsung-ht-j7500w-home-cinema-system-30698496.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/7/samsung-ht-j7500w-home-cinema-system-30698497.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/2/samsung-ht-j7500w-home-cinema-system-31812542.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/3/samsung-ht-j7500w-home-cinema-system-30698493.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC85LzMvc2Ftc3VuZy1odC1qNzUwMHctaG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTMwNjk4NDkzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/4/samsung-ht-j7500w-home-cinema-system-30698494.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC85LzQvc2Ftc3VuZy1odC1qNzUwMHctaG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTMwNjk4NDk0LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/5/samsung-ht-j7500w-home-cinema-system-30698495.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC85LzUvc2Ftc3VuZy1odC1qNzUwMHctaG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTMwNjk4NDk1LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/6/samsung-ht-j7500w-home-cinema-system-30698496.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC85LzYvc2Ftc3VuZy1odC1qNzUwMHctaG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTMwNjk4NDk2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/7/samsung-ht-j7500w-home-cinema-system-30698497.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC85Lzcvc2Ftc3VuZy1odC1qNzUwMHctaG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTMwNjk4NDk3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/2/samsung-ht-j7500w-home-cinema-system-31812542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS80LzIvc2Ftc3VuZy1odC1qNzUwMHctaG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTMxODEyNTQyLmpwZw==
  Samsung HT-J7500W home cinema-systeem (68)
  Samsung HT-J7500W home cinema-systeem
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
  good_buy
 • Harman Kardon BDS 485 S
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/6/harman-kardon-bds-485-s-49572656.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NTg5OTQ/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/9/5/harman-kardon-bds-485-s-49757895.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTUyODc4MjIuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/0/9/harman-kardon-bds-485-s-51157809.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21ldGhlYXRyZXN5c3RlbXMvaG9tZXRoZWF0cmVzeXN0ZW1zZGVmYXVsdC9pbWFnZTMvaGFybWFuX2thcmRvbl9iZHNfNDg1cy0zNjAwMDIzOC1mcm50MS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/4/harman-kardon-bds-485-s-52281254.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/5/harman-kardon-bds-485-s-52281255.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/6/harman-kardon-bds-485-s-52281256.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/7/harman-kardon-bds-485-s-52281257.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/8/harman-kardon-bds-485-s-52281258.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/9/harman-kardon-bds-485-s-52281259.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/6/0/harman-kardon-bds-485-s-52281260.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/6/harman-kardon-bds-485-s-49572656.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NTg5OTQ/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/9/5/harman-kardon-bds-485-s-49757895.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTUyODc4MjIuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/0/9/harman-kardon-bds-485-s-51157809.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21ldGhlYXRyZXN5c3RlbXMvaG9tZXRoZWF0cmVzeXN0ZW1zZGVmYXVsdC9pbWFnZTMvaGFybWFuX2thcmRvbl9iZHNfNDg1cy0zNjAwMDIzOC1mcm50MS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/4/harman-kardon-bds-485-s-52281254.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzQvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1LXMtNTIyODEyNTQuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/5/harman-kardon-bds-485-s-52281255.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzUvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1LXMtNTIyODEyNTUuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/6/harman-kardon-bds-485-s-52281256.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzYvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1LXMtNTIyODEyNTYuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/7/harman-kardon-bds-485-s-52281257.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzcvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1LXMtNTIyODEyNTcuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/8/harman-kardon-bds-485-s-52281258.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzgvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1LXMtNTIyODEyNTguanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/9/harman-kardon-bds-485-s-52281259.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzkvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1LXMtNTIyODEyNTkuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/6/0/harman-kardon-bds-485-s-52281260.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi82LzAvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1LXMtNTIyODEyNjAuanBn
  Harman Kardon BDS 485 S (17)
  Harman Kardon BDS 485 S
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1199, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  176
  good_buy
 • Philips 5.1 Home cinema met DVD-weergave
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/1/philips-htd3510-21428231.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/2/philips-htd3510-21428232.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/3/philips-htd3510-21428233.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/0/0/philips-5-1-home-theater-htd3510-23365000.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/1/philips-htd3510-21428231.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi8zLzEvcGhpbGlwcy1odGQzNTEwLTIxNDI4MjMxLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/2/philips-htd3510-21428232.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi8zLzIvcGhpbGlwcy1odGQzNTEwLTIxNDI4MjMyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/3/philips-htd3510-21428233.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi8zLzMvcGhpbGlwcy1odGQzNTEwLTIxNDI4MjMzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/0/0/philips-5-1-home-theater-htd3510-23365000.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC8wLzAvcGhpbGlwcy01LTEtaG9tZS10aGVhdGVyLWh0ZDM1MTAtMjMzNjUwMDAuanBn
  Philips 5.1 Home cinema met DVD-weergave (49)
  Philips 5.1 Home cinema met DVD-weergave
  Wehkamp Wehkamp
  8.151562597551726 (439)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.151562597551726 (439)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  129, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  66
  good_buy
 • Sony HT-RT3 5.1 600W Zwart
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/4/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877574.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/5/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877575.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/6/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877576.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/7/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877577.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/8/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877578.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/9/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877579.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/0/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877580.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/1/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877581.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/2/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877582.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/3/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877583.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/4/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877584.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/5/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877585.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/6/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877586.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/4/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877574.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS83LzQvc29ueS1odHJ0My1jZWwtNS0xLXNvdW5kYmFyLTYwMHctNTU4Nzc1NzQuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/5/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877575.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS83LzUvc29ueS1odHJ0My1jZWwtNS0xLXNvdW5kYmFyLTYwMHctNTU4Nzc1NzUuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/6/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877576.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS83LzYvc29ueS1odHJ0My1jZWwtNS0xLXNvdW5kYmFyLTYwMHctNTU4Nzc1NzYuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/7/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877577.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS83Lzcvc29ueS1odHJ0My1jZWwtNS0xLXNvdW5kYmFyLTYwMHctNTU4Nzc1NzcuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/8/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877578.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS83Lzgvc29ueS1odHJ0My1jZWwtNS0xLXNvdW5kYmFyLTYwMHctNTU4Nzc1NzguanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/9/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877579.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS83Lzkvc29ueS1odHJ0My1jZWwtNS0xLXNvdW5kYmFyLTYwMHctNTU4Nzc1NzkuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/0/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877580.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS84LzAvc29ueS1odHJ0My1jZWwtNS0xLXNvdW5kYmFyLTYwMHctNTU4Nzc1ODAuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/1/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877581.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS84LzEvc29ueS1odHJ0My1jZWwtNS0xLXNvdW5kYmFyLTYwMHctNTU4Nzc1ODEuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/2/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877582.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS84LzIvc29ueS1odHJ0My1jZWwtNS0xLXNvdW5kYmFyLTYwMHctNTU4Nzc1ODIuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/3/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877583.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS84LzMvc29ueS1odHJ0My1jZWwtNS0xLXNvdW5kYmFyLTYwMHctNTU4Nzc1ODMuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/4/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877584.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS84LzQvc29ueS1odHJ0My1jZWwtNS0xLXNvdW5kYmFyLTYwMHctNTU4Nzc1ODQuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/5/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877585.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS84LzUvc29ueS1odHJ0My1jZWwtNS0xLXNvdW5kYmFyLTYwMHctNTU4Nzc1ODUuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/6/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877586.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS84LzYvc29ueS1odHJ0My1jZWwtNS0xLXNvdW5kYmFyLTYwMHctNTU4Nzc1ODYuanBn
  Sony HT-RT3 5.1 600W Zwart (28)
  Sony HT-RT3 5.1 600W Zwart
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  241.79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  241.79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  241.79, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  68
  good_buy
 • JBL CINEMAVISION SERIES CINEMA 610/230
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/1/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-23612731.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/0/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-23613040.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/3/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-55863993.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/4/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-55863994.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/5/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-55863995.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/6/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-55863996.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/7/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-55863997.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/1/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-23612731.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8zLzEvamJsLWNpbmVtYXZpc2lvbi1zZXJpZXMtY2luZW1hLTYxMC0yMzAtMjM2MTI3MzEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/0/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-23613040.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC80LzAvamJsLWNpbmVtYXZpc2lvbi1zZXJpZXMtY2luZW1hLTYxMC0yMzAtMjM2MTMwNDAuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/3/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-55863993.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzMvamJsLWNpbmVtYXZpc2lvbi1zZXJpZXMtY2luZW1hLTYxMC0yMzAtNTU4NjM5OTMuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/4/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-55863994.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzQvamJsLWNpbmVtYXZpc2lvbi1zZXJpZXMtY2luZW1hLTYxMC0yMzAtNTU4NjM5OTQuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/5/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-55863995.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzUvamJsLWNpbmVtYXZpc2lvbi1zZXJpZXMtY2luZW1hLTYxMC0yMzAtNTU4NjM5OTUuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/6/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-55863996.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzYvamJsLWNpbmVtYXZpc2lvbi1zZXJpZXMtY2luZW1hLTYxMC0yMzAtNTU4NjM5OTYuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/7/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-55863997.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzcvamJsLWNpbmVtYXZpc2lvbi1zZXJpZXMtY2luZW1hLTYxMC0yMzAtNTU4NjM5OTcuanBn
  JBL CINEMAVISION SERIES CINEMA 610/230 (25)
  JBL CINEMAVISION SERIES CINEMA 610/230
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  349, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  51
  good_buy
 • Philips 5.1 3D Blu-ray home cinema
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/5/philips-htb3520-12-24286245.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/2/2/philips-htb3520-12-24289522.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/0/9/philips-htb3520g-24928309.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/1/philips-htb3520g-24928311.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/2/philips-htb3520g-24928312.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/1/6/philips-htb3520g-25144216.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/1/7/philips-htb3520g-25144217.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/4/5/philips-htb3520g-43491045.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/5/philips-htb3520-12-24286245.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi80LzUvcGhpbGlwcy1odGIzNTIwLTEyLTI0Mjg2MjQ1LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/2/2/philips-htb3520-12-24289522.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS8yLzIvcGhpbGlwcy1odGIzNTIwLTEyLTI0Mjg5NTIyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/0/9/philips-htb3520g-24928309.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8wLzkvcGhpbGlwcy1odGIzNTIwZy0yNDkyODMwOS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/1/philips-htb3520g-24928311.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8xLzEvcGhpbGlwcy1odGIzNTIwZy0yNDkyODMxMS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/2/philips-htb3520g-24928312.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8xLzIvcGhpbGlwcy1odGIzNTIwZy0yNDkyODMxMi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/1/6/philips-htb3520g-25144216.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8xLzYvcGhpbGlwcy1odGIzNTIwZy0yNTE0NDIxNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/1/7/philips-htb3520g-25144217.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8xLzcvcGhpbGlwcy1odGIzNTIwZy0yNTE0NDIxNy5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/4/5/philips-htb3520g-43491045.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC80LzUvcGhpbGlwcy1odGIzNTIwZy00MzQ5MTA0NS5qcGc=
  Philips 5.1 3D Blu-ray home cinema (59)
  Philips 5.1 3D Blu-ray home cinema
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  229, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  64
  good_buy
 • Panasonic SC-BTT405EG-K home cinema-systeem
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/7/panasonic-sc-btt405eg-k-home-cinema-system-24446767.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/7/panasonic-sc-btt405eg-k-home-cinema-system-24446767.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy82LzcvcGFuYXNvbmljLXNjLWJ0dDQwNWVnLWstaG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTI0NDQ2NzY3LmpwZw==
  Panasonic SC-BTT405EG-K home cinema-systeem (36)
  Panasonic SC-BTT405EG-K home cinema-systeem
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  229, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  50
  good_buy
 • Yamaha YHT-1810 home cinema-systeem
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/4/yamaha-yht-1810-home-cinema-system-24443994.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/5/yamaha-yht-1810-home-cinema-system-24443995.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/6/yamaha-yht-1810-home-cinema-system-24443996.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/7/yamaha-yht-1810-home-cinema-system-24443997.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/7/yamaha-yht-1810-home-cinema-system-24447867.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/4/yamaha-yht-1810-home-cinema-system-24443994.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzQveWFtYWhhLXlodC0xODEwLWhvbWUtY2luZW1hLXN5c3RlbS0yNDQ0Mzk5NC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/5/yamaha-yht-1810-home-cinema-system-24443995.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzUveWFtYWhhLXlodC0xODEwLWhvbWUtY2luZW1hLXN5c3RlbS0yNDQ0Mzk5NS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/6/yamaha-yht-1810-home-cinema-system-24443996.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzYveWFtYWhhLXlodC0xODEwLWhvbWUtY2luZW1hLXN5c3RlbS0yNDQ0Mzk5Ni5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/7/yamaha-yht-1810-home-cinema-system-24443997.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzcveWFtYWhhLXlodC0xODEwLWhvbWUtY2luZW1hLXN5c3RlbS0yNDQ0Mzk5Ny5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/7/yamaha-yht-1810-home-cinema-system-24447867.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC82LzcveWFtYWhhLXlodC0xODEwLWhvbWUtY2luZW1hLXN5c3RlbS0yNDQ0Nzg2Ny5qcGc=
  Yamaha YHT-1810 home cinema-systeem (27)
  Yamaha YHT-1810 home cinema-systeem
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  4.103050025038506 (24)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  376, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  4.103050025038506 (24)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  376, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • Harman Kardon BDS 685S
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/5/7/harman-kardon-bds-685s-49575357.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NTk5NjQ/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/7/harman-kardon-bds-685s-49758087.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTU1MTA0ODQuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/8/6/harman-kardon-bds-685s-51157886.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLmJlL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/dHlwZT1wcm9kdWN0SW1hZ2Umc2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9OTEwMTkmaW1hZ2VJZD0xMzQ0NTEmcmVmPXZlcmdlbGlqa2Jl
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/3/8/harman-kardon-bds-685s-52281138.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/5/7/harman-kardon-bds-685s-49575357.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NTk5NjQ/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/7/harman-kardon-bds-685s-49758087.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTU1MTA0ODQuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/8/6/harman-kardon-bds-685s-51157886.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLmJlL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/dHlwZT1wcm9kdWN0SW1hZ2Umc2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9OTEwMTkmaW1hZ2VJZD0xMzQ0NTEmcmVmPXZlcmdlbGlqa2Jl
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/3/8/harman-kardon-bds-685s-52281138.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS8zLzgvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNjg1cy01MjI4MTEzOC5qcGc=
  Harman Kardon BDS 685S (10)
  Harman Kardon BDS 685S
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1398, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1398, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Helmond BCC Helmond
  1398, 5.6584007, 51.4810189 LOW
  135
 • Philips 5.1 3D Blu-ray home cinema
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/9/8/philips-htb5580g-12-home-cinema-system-24110298.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/8/3/philips-htb5580g-12-home-cinema-system-24180583.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/5/philips-htb5580g-12-home-cinema-system-24270345.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/2/philips-htb5580g-12-home-cinema-system-24803432.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/6/philips-htb5580g-12-5-1-1000w-3d-black-home-cinema-system-25143036.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/7/philips-htb5580g-12-5-1-1000w-3d-black-home-cinema-system-25143037.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/8/philips-htb5580g-12-5-1-1000w-3d-black-home-cinema-system-25143038.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/4/philips-htb5580g-12-5-1-1000w-3d-black-home-cinema-system-25152314.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/9/8/philips-htb5580g-12-home-cinema-system-24110298.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzgvcGhpbGlwcy1odGI1NTgwZy0xMi1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMjQxMTAyOTguanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/8/3/philips-htb5580g-12-home-cinema-system-24180583.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS84LzMvcGhpbGlwcy1odGI1NTgwZy0xMi1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMjQxODA1ODMuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/5/philips-htb5580g-12-home-cinema-system-24270345.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy80LzUvcGhpbGlwcy1odGI1NTgwZy0xMi1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMjQyNzAzNDUuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/2/philips-htb5580g-12-home-cinema-system-24803432.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8zLzIvcGhpbGlwcy1odGI1NTgwZy0xMi1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMjQ4MDM0MzIuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/6/philips-htb5580g-12-5-1-1000w-3d-black-home-cinema-system-25143036.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8zLzYvcGhpbGlwcy1odGI1NTgwZy0xMi01LTEtMTAwMHctM2QtYmxhY2staG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTI1MTQzMDM2LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/7/philips-htb5580g-12-5-1-1000w-3d-black-home-cinema-system-25143037.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8zLzcvcGhpbGlwcy1odGI1NTgwZy0xMi01LTEtMTAwMHctM2QtYmxhY2staG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTI1MTQzMDM3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/8/philips-htb5580g-12-5-1-1000w-3d-black-home-cinema-system-25143038.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8zLzgvcGhpbGlwcy1odGI1NTgwZy0xMi01LTEtMTAwMHctM2QtYmxhY2staG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTI1MTQzMDM4LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/4/philips-htb5580g-12-5-1-1000w-3d-black-home-cinema-system-25152314.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8xLzQvcGhpbGlwcy1odGI1NTgwZy0xMi01LTEtMTAwMHctM2QtYmxhY2staG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTI1MTUyMzE0LmpwZw==
  Philips 5.1 3D Blu-ray home cinema (39)
  Philips 5.1 3D Blu-ray home cinema
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  369, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  369, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  369, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Bose SoundTouch 120 home cinema system
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/9/6/bose-barre-de-son-bose-soundtouch-120-42761296.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3Njk5NDk1X2hfZl9sXzA=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/5/bose-barre-de-son-bose-soundtouch-120-44366635.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjI2NDQ3
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/9/bose-barre-de-son-bose-soundtouch-120-44366639.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3Mvby9zb3VuZHRvdWNoLTEyMC1ia18wMS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/1/bose-soundtouch-120-45646751.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/2/bose-soundtouch-120-45646752.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/3/bose-soundtouch-120-45646753.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/4/bose-soundtouch-120-45646754.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/5/bose-soundtouch-120-45646755.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/6/bose-soundtouch-120-45646756.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/7/bose-soundtouch-120-45646757.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/8/bose-soundtouch-120-45646758.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/9/bose-soundtouch-120-45646759.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/0/bose-soundtouch-120-45646760.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/9/6/bose-barre-de-son-bose-soundtouch-120-42761296.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3Njk5NDk1X2hfZl9sXzA=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/5/bose-barre-de-son-bose-soundtouch-120-44366635.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjI2NDQ3
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/9/bose-barre-de-son-bose-soundtouch-120-44366639.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3Mvby9zb3VuZHRvdWNoLTEyMC1ia18wMS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/1/bose-soundtouch-120-45646751.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy81LzEvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEyMC00NTY0Njc1MS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/2/bose-soundtouch-120-45646752.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy81LzIvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEyMC00NTY0Njc1Mi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/3/bose-soundtouch-120-45646753.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy81LzMvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEyMC00NTY0Njc1My5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/4/bose-soundtouch-120-45646754.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy81LzQvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEyMC00NTY0Njc1NC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/5/bose-soundtouch-120-45646755.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy81LzUvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEyMC00NTY0Njc1NS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/6/bose-soundtouch-120-45646756.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy81LzYvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEyMC00NTY0Njc1Ni5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/7/bose-soundtouch-120-45646757.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy81LzcvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEyMC00NTY0Njc1Ny5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/8/bose-soundtouch-120-45646758.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy81LzgvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEyMC00NTY0Njc1OC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/9/bose-soundtouch-120-45646759.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy81LzkvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEyMC00NTY0Njc1OS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/0/bose-soundtouch-120-45646760.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy82LzAvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEyMC00NTY0Njc2MC5qcGc=
  Bose SoundTouch 120 home cinema system (14)
  Bose SoundTouch 120 home cinema system
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  4.103050025038506 (24)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  945, ? (offer_sdt_unknown)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  4.103050025038506 (24)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  945, ? (offer_sdt_unknown)
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  945, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  51
 • Bose Lifestyle SoundTouch 535 entertainment system
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/0/4/bose-systeme-home-cinema-bluetooth-bose-soundtouch-535-noir-44366704.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lYXN5bG91bmdlLmNvbS9jb250ZW50L3Bob3Rvcy9iL28vYm9zZWhjc3Q1MzVuciw3NTEzMC04MDBweC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/0/5/bose-systeme-home-cinema-bluetooth-bose-soundtouch-535-noir-44366705.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib3NlLm5sL0dMT0JBTC9JbWFnZXMvMDAwMDAwMDAwMDAwMDY2Njk2X2xhcmdlLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/6/bose-systeme-home-cinema-bluetooth-bose-soundtouch-535-noir-45640536.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvTFNTVDUzNUJLPyRmdWxsJA==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/3/8/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648538.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/3/9/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648539.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/0/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648540.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/1/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648541.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/2/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648542.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/3/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648543.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/4/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648544.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/5/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648545.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/6/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648546.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/7/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648547.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/8/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648548.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/9/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648549.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/0/4/bose-systeme-home-cinema-bluetooth-bose-soundtouch-535-noir-44366704.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lYXN5bG91bmdlLmNvbS9jb250ZW50L3Bob3Rvcy9iL28vYm9zZWhjc3Q1MzVuciw3NTEzMC04MDBweC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/0/5/bose-systeme-home-cinema-bluetooth-bose-soundtouch-535-noir-44366705.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib3NlLm5sL0dMT0JBTC9JbWFnZXMvMDAwMDAwMDAwMDAwMDY2Njk2X2xhcmdlLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/6/bose-systeme-home-cinema-bluetooth-bose-soundtouch-535-noir-45640536.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvTFNTVDUzNUJLPyRmdWxsJA==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/3/8/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648538.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS8zLzgvYm9zZS1saWZlc3R5bGUtc291bmR0b3VjaC01MzUtNDU2NDg1MzguanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/3/9/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648539.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS8zLzkvYm9zZS1saWZlc3R5bGUtc291bmR0b3VjaC01MzUtNDU2NDg1MzkuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/0/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648540.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS80LzAvYm9zZS1saWZlc3R5bGUtc291bmR0b3VjaC01MzUtNDU2NDg1NDAuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/1/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648541.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS80LzEvYm9zZS1saWZlc3R5bGUtc291bmR0b3VjaC01MzUtNDU2NDg1NDEuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/2/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS80LzIvYm9zZS1saWZlc3R5bGUtc291bmR0b3VjaC01MzUtNDU2NDg1NDIuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/3/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648543.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS80LzMvYm9zZS1saWZlc3R5bGUtc291bmR0b3VjaC01MzUtNDU2NDg1NDMuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/4/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648544.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS80LzQvYm9zZS1saWZlc3R5bGUtc291bmR0b3VjaC01MzUtNDU2NDg1NDQuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/5/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648545.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS80LzUvYm9zZS1saWZlc3R5bGUtc291bmR0b3VjaC01MzUtNDU2NDg1NDUuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/6/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648546.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS80LzYvYm9zZS1saWZlc3R5bGUtc291bmR0b3VjaC01MzUtNDU2NDg1NDYuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/7/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648547.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS80LzcvYm9zZS1saWZlc3R5bGUtc291bmR0b3VjaC01MzUtNDU2NDg1NDcuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/8/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648548.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS80LzgvYm9zZS1saWZlc3R5bGUtc291bmR0b3VjaC01MzUtNDU2NDg1NDguanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/9/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648549.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS80LzkvYm9zZS1saWZlc3R5bGUtc291bmR0b3VjaC01MzUtNDU2NDg1NDkuanBn
  Bose Lifestyle SoundTouch 535 entertainment system (33)
  Bose Lifestyle SoundTouch 535 entertainment system
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  3295, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  3295, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  1
2 3
 • Winkelen in plaats (location):
  • true (true)
 • Quick filters (quick_questions):
  • true (true)
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Minder dan €300 (budget)
  • €300 tot €500 (low)
  • €500 tot €900 (medium)
  • Meer dan €900 (high)
 • Audiokanalen (audiokanalen):
 • Draadloze subwoofer (wireless_subwoofer):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Wi-fi (wlan_verbinding):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Bluetooth (bluetooth):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Draadloze FM-radio (fm_radio):
  • Ja (ja)
 • Karaokeset (karaoke):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Kleur (kleur):
  • Wit (wit)
  • Zwart (zwart)
 • Set met tv-tuner (met_tv_tuner):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Geschikt voor 3D-tv (3d_tv):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Andere apparaten die aangesloten kunnen worden (docking_compatibiliteit):
  • iPad (ipad)
  • iPhone (iphone)
  • iPod (ipod)
  • Nee (nee)
 • Gemiddeld vermogen (gemiddeld_vermogen):
  • < 340 W (gemiddeld_vermogen_340)
  • 340 W - 600 W (gemiddeld_vermogen_340_600)
  • 600 W - 1000 W (gemiddeld_vermogen_600_1000)
  • ≥ 1000 W (gemiddeld_vermogen_1000)
 • Met digitaal audiosignaal (digital_audio_optical_in):
  • 1 (digital_audio_optical_in_1.0)
  • 2 (digital_audio_optical_in_2.0)
 • USB-poorten (usb_2_0_poort_en_):
  • 1 (usb_2_0_poort_en__1.0)
  • 2 (usb_2_0_poort_en__2.0)
 • Met Airplay (airplay):
  • Ja (ja)
 • Te bekijken videoformaten (ondersteund_videoformaat):
  • 3GP (3gp)
  • ASF (asf)
  • AVC (avc)
  • AVCHD (avchd)
  • AVI (avi)
  • DIVX (divx)
  • DIVX HD (divx_hd)
  • FLV (flv)
  • H.263 (h_263)
  • H.264 (h_264)
  • M4V (m4v)
  • M-JPEG (m_jpeg)
  • MKV (mkv)
  • MOV (mov)
  • MP4 (mp4)
  • MPEG (mpeg)
  • MPEG1 (mpeg1)
  • MPEG2 (mpeg2)
  • MPEG4 (mpeg4)
  • MPG (mpg)
  • MVC (mvc)
  • Nee (nee)
  • VC-1 (vc_1)
  • VOB (vob)
  • WMV (wmv)
  • WMV7 (wmv7)
  • WMV8 (wmv8)
  • WMV9 (wmv9)
  • XVID (xvid)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Gravenzande (_s_gravenzande)
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beesd (beesd)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen (bergen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Bovenkarspel (bovenkarspel)
  • Boxtel (boxtel)
  • Brandwijk (brandwijk)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Brunssum (brunssum)
  • Budel (budel)
  • Bunschoten-Spakenburg (bunschoten_spakenburg)
  • Burgum (burgum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Dungen (den_dungen)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Denekamp (denekamp)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Echt (echt)
  • Ede (ede)
  • Eethen (eethen)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elburg (elburg)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Enter (enter)
  • Ermelo (ermelo)
  • Franeker (franeker)
  • Geleen (geleen)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Gieten (gieten)
  • Goes (goes)
  • Goor (goor)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groenlo (groenlo)
  • Groesbeek (groesbeek)
  • Groningen (groningen)
  • Grou (grou)
  • Gulpen (gulpen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerle (heerle)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hengevelde (hengevelde)
  • Heythuysen (heythuysen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hollandscheveld (hollandscheveld)
  • Holten (holten)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • IJsselstein (ijsselstein)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Kollum (kollum)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leek (leek)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Lies (lies)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maarssen (maarssen)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meijel (meijel)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mierlo (mierlo)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Muiden (muiden)
  • Musselkanaal (musselkanaal)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Obdam (obdam)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Ooltgensplaat (ooltgensplaat)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Oudenbosch (oudenbosch)
  • Oudeschild (oudeschild)
  • Panningen (panningen)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Smilde (smilde)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Tegelen (tegelen)
  • Ter Aar (ter_aar)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Udenhout (udenhout)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Vaassen (vaassen)
  • Valkenburg (valkenburg)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Volendam (volendam)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Vught (vught)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • Wervershoof (wervershoof)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Woudsend (woudsend)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeeland (zeeland)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zetten (zetten)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl