x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

dvd-speler

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in dvd-speler categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

dvd-speler kopen

De dvd-speler is een standaard apparaat geworden in iedere huiskamer. Dvd-recorders en dvd-spelers bieden meer mogelijkhed...
 • Algemene informatie

  De dvd-speler is een standaard apparaat geworden in iedere huiskamer. Dvd-recorders en dvd-spelers bieden meer mogelijkheden dan de videospeler ooit heeft gehad en door de kwaliteit van de dvd is de cinema naar de woonkamer verplaatst.  De opvolger van de dvd-speler, de blu-ray speler, kent een nog hogere kwaliteit dan de dvd-speler. In deze categorie vind je dvd-spelers, dvd-recorders, harddiskrecorders, draagbare dvd-spelers (portable dvd-spelers), blu-ray spelers en aansluitingen voor het geluid.De bekendste merken dvd-recorders, blu-ray spelers en (portable) dvd-spelers zijn: Akai, JVC, LG, SharpPanasonic, Philips, Pioneer, Samsung , Sony en Toshiba. Door dit grote aanbod kan het lastig zijn een goede keus te maken. Om je te helpen geven we eerste enkele kooptips, daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier dvd-spelers!

  Kooptips dvd-speler
  Let bij de aanschaf van een dvd-speler, dvd-recorder of blu-ray speler op het volgende:
  1. Let er bij de aanschaf van een dvd-speler op of welke bestandsformaten worden ondersteund aangezien niet alle dvd-spelers alle bestandsformaten ondersteunen. Meer informatie over bestandsformaten vind je hier.
  2. Ben je toe aan een nieuw apparaat maar wil je je oude video’s of dvd’s niet in de prullenbak laten verdwijnen, kies dan voor een dvd-videocombinatie of een dvd-blu-raycombinatie. Met deze combinatieapparaten kun je zowel video’s als dvd’s of dvd’s en blu-ray’s met één apparaat afspelen.
  3. Ben je van plan een blu-ray speler te kopen, bedenk je dan goed dat je over een HD(-ready) tv moet beschikken wil je de hogere beeldkwaliteit van de blu-ray speler kunnen waarnemen.
  4. Controleer de aansluitingsmogelijkheden van de dvd- of blu-ray speler en van je andere elektrische apparaten die op de dvd-speler of blu-ray speler aan gesloten moeten worden. Koop een dvd-/blu-ray speler die over deze aansluitingen beschikt, zodat deze op bijvoorbeeld je tv of homecinemaset kan worden aangesloten. Meer informatie over aansluitingen vind je hier.
  Wil je nu meteen op zoek naar een dvd-speler, bekijk en vergelijk dan hier dvd-spelers!

  Vergelijk hier dvd-spelers!Blu-ray speler
  Blu-ray is de definitieve opvolger van dvd. Blu-ray heeft een veel hogere opslagruimte dan dvd en werkt met gevorderde technieken. Dit maakt het mogelijk om een film in betere kwaliteit op het schijfje te plaatsen en meer extra’s toe te voegen. Het enige wat je nodig hebt om van blu-ray te genieten zijn: een HD(-ready) tv, Blu-ray speler en een home cinemasysteem.

  Dvd-speler of dvd-recorder?
  Iedere dvd-speler kan dvd's en ook cd's afspelen, maar niet alle dvd-spelers kunnen beeld opnemen. Als je vaak programma’s van tv opneemt, dan is het van belang een dvd-speler te nemen die ook kan opnemen, een zogenaamde dvd-recorder. Opnemen gaat dan via een dvd writable of op de vaste harde schijf van de dvd-speler zelf. De meeste dvd-recorders hebben een eigen bestandsformaat waarin ze de programma's opnemen: deze kunnen niet altijd onderling uitgewisseld worden.

  Bestandsformaten
  Er zijn verschillende formaten dvd's, zoals dvd-r, dvd-rw, dvd+r, dvd+rw en dvd-ram. Niet alle dvd-spelers ondersteunen alle bestandsformaten. Let er bij de aanschaf van een dvd-speler op welke bestandsformaten de dvd-speler ondersteunt. Bij de specificaties is onder het kopje ‘weergave’ vermeld welke bestandformaten de dvd-speler ondersteunt.

  Portable dvd-spelers
  Naast de dvd-speler voor thuis bestaan er draagbare dvd-spelers. Deze zijn ideaal voor mobiel gebruik, bijvoorbeeld in de auto. De portable dvd-speler is een speler inclusief een inklapbaar lcd-scherm. De portable dvd-speler wordt vaak gebruikt op de achterbank van de auto om de kinderen tijdens de reis te vermaken. De stroom komt dan via de sigarettenaansteker in het dashboard.Vergelijk hier dvd-spelers!

  Aansluitingen
  Belangrijk bij de aankoop van de dvd-speler is of het al bestaande tv-systeem en het (eventuele) surround geluidssysteem op elkaar aangesloten kunnen worden. Als je een tv hebt met een HDMI-aansluiting is het aan te bevelen om ook een dvd-speler te nemen met een HDMI-aansluiting. Let hierop bij de specificaties van de dvd-speler onder het kopje ‘verbindingsmogelijkheden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


  Verdere uitleg van de gebruikte begrippen over dvd-spelers vind je hier in de verklarende woordenlijst. Heb je nog vragen, kijk dan even bij de veelgestelde vragen.
   

   

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier dvd-spelers!Wat is DVD?
  Kan ik videobanden omzetten naar dvd?
  Wat is een regiovrije dvd-speler?
  Waarom zijn er verschillende regio's?
  Kan ik ook opnemen op een dvd-speler?
  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, waarom is dat?


  Wat is DVD?

  De technische definitie van DVD is Digital Versatile Disc. De dvd geeft een beter beeld, geluid en slaat beter op dan bijvoorbeeld een video of laserdisc. Er zijn verschillende formaten dvd's, zoals DVD of DVD-R. Iedere dvd kan afspelen, maar niet allemaal kunnen ze ook beeld opnemen. Als je vaak van tv opneemt, dan is het van belang een dvd-speler te nemen die ook kan opnemen, de zogenaamde dvd-recorder. Opnemen gaat dan via een dvd writable of op de harde schijf van het apparaat zelf.

  Kan ik videobanden omzetten naar dvd?
  Ja, dat kan. Let er dan wel op dat de speler het videoformaat aankan.

  Wat is een regiovrije dvd-speler?
  Dvd-films en -spelers zijn te koop in regiocodes. Nederland heeft regiocode 2. In totaal zijn er 6 regiocodes. Dvd-spelers zijn ook regiovrij of optioneel regiovrij te maken. Dit doet de winkel waar je het apparaat koopt of het is een extra optie die door het merk zelf geleverd wordt. Met een regiovrije dvd-speler kun je alle films van alle regio's aan. Mocht een film nog niet in Nederland op dvd te krijgen zijn, dan kun je deze in het buitenland bestellen of meenemen als je er op vakantie bent.

  Vergelijk hier dvd-spelers!Waarom zijn er verschillende regio's?
  De regio's zijn door de Amerikaanse filmstudio's bedacht om de nieuwe releases van films te kunnen beïnvloeden. Films op dvd worden op verschillende tijdstippen gelanceerd. Als eerste worden ze gelanceerd in Amerika en Canada, drie maanden later Australië en Japan en het komt voor dat Europa pas na zes maanden aan de beurt is. Het is zelfs mogelijk dat een film al uitkomt op dvd in Amerika, terwijl de film in de Nederlandse bioscoop nog in première moet gaan.

  Kan ik ook opnemen met een dvd-speler?
  Ja, dat kan. De speler maakt hiervoor gebruik van het interne geheugen of schrijft de data weg op dvd writables. Niet alle spelers kunnen opnemen, let daarop bij de aankoop. Je vindt deze informatie terug in onze productvergelijker dvd-spelers.

  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, waarom is dat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een dvd-speler, dvd-recorder of blu-ray speler betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een dvd-speler is dat € 3,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Bekijk en vergelijk hier dvd-spelers, dvd-recorders en blu-ray spelers en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier dvd-spelers!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen over dvd- & blu-ray spelers.

  Bekijk en vergelijk dan hier dvd-spelers, dvd-recorders en blu-ray spelers en vind de beste koop!

  Afstandsbediening
  Of er een afstandsbediening wordt meegeleverd, vind je hier terug. Als je meerder afstandsbedieningen hebt, zoals voor tv, dvd-speler, receiver en cd-speler, moet je eens denken over een universele afstandsbediening. Met dit apparaat kun je alle apparaten bedienen.

  Audio-uitgangen
  Belangrijk bij de aankoop van de dvd-speler is of de al bestaande tv en het (eventuele) surround geluidsysteem op elkaar aangesloten kunnen worden. Als je een tv hebt met een composietaansluiting is het aan te bevelen een dvd-speler te nemen met een composiet video-uitgang. Let hierop bij de specificaties, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. In de productinformatie vind je dit terug in de velden Video uit en Audio uit.

  Audioformaten
  Er zijn verschillende audioformaten: cd, mp3 en SACD. Er zijn ook dvd-spelers die een gecombineerde SACD-speler zijn. SACD betekent Super Audio CD. Met een dvd-/SACD-speler heb je een dvd-speler en cd-speler ineen. Het geluid van speciaal opgenomen Super Audio-cd's is nog beter en het maakt gebruik van meerdere kanalen (5.1-channel).

  Blu-ray
  Blu-ray is de definitieve opvolger van dvd. Tot kort geleden was er nog concurrentie van het medium HD-DVD, maar op 19 februari 2008 heeft Toshiba (medeontwikkelaar) aangegeven te stoppen met het produceren. Blu-ray heeft een veel hogere opslagruimte dan dvd en werkt met gevorderde technieken. Dit maakt het mogelijk om een film in betere kwaliteit op het schijfje te plaatsen en meer extra’s toe te voegen. Het enige dat je nodig hebt om van Blu-ray te genieten zijn: een HD (Ready) tv, Blu-ray speler en een home cinemasysteem.

  Digitale decoder
  Een dvd-speler met ingebouwde decoder geeft je de mogelijkheid om je dvd's in surround sound af te spelen. Dolby Digital Surround Sound zorgt voor een ruimtelijke weergave van het geluid. DTS (Digital Theater System) geeft een nog optimaler surround effect, zodat je van je eigen bioscoop in de woonkamer kunt genieten. Voor DTS is een apparte decoder nodig.

  Dolby Digital
  Dolby Digital is een techniek om zes digitale kanalen weer te kunnen geven. In de praktijk komt dit uit op vijf speakers plus een zogenoemde subwoofer (ook wel LFE-kanaal), welke de bastonen voortbrengt. Deze samenstelling wordt dan 5.1 surround genoemd. Net als Dolby Digital maakt ook DTS gebruik van hetzelfde 5.1-systeem. Van Dolby Digital bestaan er verschillende versies waarvan Dolby Digital EX de bekendste is. Op Blu-ray schijfjes is de opvolger al terug te vinden: Dolby TrueHD, welke zelfs 7.1 surround aankan.

  Douanerechten
  Mocht je dvd's bestellen in het buitenland die per post naar Nederland komen, houd er dan rekening mee dat je douanerechten (voorheen invoerrechten) moet betalen. Een goedkope dvd kan dan opeens heel duur worden. Voor een overzicht van de kosten, kijk op de site van de Belastingdienst.

  DTS
  DTS, voluit Digital Theater Systems, is een techniek om surround sound te optimaliseren. DTS is een connectie tussen de dvd-speler en de receiver die meerkanaals geluid kan omzetten. Om DTS te kunnen gebruiken, moeten de dvd-speler en de receiver (of decoder) DTS aankunnen en de 5.1-speakers zijn aangesloten.

  Dvd branden
  De mogelijkheid om films of programma's op te nemen en op dvd te zetten.

  Gewicht
  In kilo's, zonder verpakkingsmateriaal.

  Grootte harde schijf
  Op de harde schijf van een dvd-speler kun je tv-programma's en films opnemen, zoals je gewend bent met een videospeler. De grootte van de harde schijf geeft aan hoeveel programma's je kunt opnemen, dus de totale lengte ervan. Een harde schijf is het geheugen van de dvd-speler.

  Harde schijf
  Op de harde schijf van een dvd-speler kun je tv-programma's en films opnemen, zoals je gewend bent met een videospeler. De grootte van de harde schijf geeft aan hoeveel programma's je kunt opnemen, dus de totale lengte ervan. Een harde schijf is het geheugen van de dvd-speler.

  Jaar van introductie
  Geeft aan wanneer deze dvd-speler geïntroduceerd is.

  Kinderslot
  Bij een dvd-speler met kinderslot kun je het afspelen van bepaalde films blokkeren. Hiermee voorkom je dat jouw kinderen naar films kijken die niet geschikt zijn voor hun leeftijd.

  Koptelefoon
  Dit veld geeft aan of het mogelijk is een koptelefoon aan te sluiten op de dvd-speler.

  Ondersteunde media
  Er zijn verschillende dvd en cd writables, namelijk DVD-R, DVD+R, DVD RW, DVD-RAM, CD-R en CD-RW. In dit veld kun je zien of de dvd-speler deze media ondersteunt.

  Bekijk en vergelijk hier alle dvd-recorder's en vind de beste koop!Portable
  Een portable dvd-speler is een draagbaar model. Dit is een alles in één apparaat, inclusief een scherm. Een portable dvd-speler is handig voor in de auto om de kinderen stil te houden op de achterbank.

  Regiovrij
  Een regiocode op dvd's zorgt ervoor dat dvd's niet op elke speler af te spelen zijn. Een regiovrije dvd-speler kan dvd's uit alle landen afspelen. In totaal zijn er 6 regiocodes. Nederland heeft regiocode 2. De wereldwijde regio-indeling is als volgt:
  Regio 1: USA en Canada
  Regio 2: Europa, Japan, het Midden-Oosten, gedeelte Zuid-Afrika en Groenland
  Regio 3: Taiwan, Korea, de Fillipijnen, Indonesië, Hong Kong
  Regio 4: Mexico, Zuid-Amerika, Centraal Amerika, Australië, Nieuw Zeeland
  Regio 5: Rusland, Oost-Europa, India, grootste gedeelte Afrika, Mongolië
  Regio 6: China

  Dvd-spelers zijn ook regiovrij of optioneel regiovrij te maken. Dit doet de winkel waar je het apparaat koopt of het is een extra optie die door het merk zelf geleverd wordt. Met een regiovrije dvd-speler kun je alle films van alle regio's aan. Mocht een film nog niet in Nederland op dvd te krijgen zijn, dan kun je deze in het buitenland bestellen of meenemen als jij er op vakantie bent. Deze beschikken niet altijd over Nederlandse ondertiteling en kunnen (zeker in oosterse landen) illegale kopieën zijn.

  Signaal
  Er zijn wereldwijd drie verschillende televisie signalen, namelijk PAL, SECAM en NTSC. PAL is het systeem dat in Nederland wordt gebruikt.
  PAL (Phase ALternate Line): Nederland, de meeste landen in Europa en Australie.
  SECAM (Sequential Color with Memory): Frankrijk en Oost Europa.
  NTSC (National Television System Committee): Amerika en Canada.
  Deze systemen zijn niet verenigbaar. Een opname die in Frankrijk is gemaakt kan niet worden afgespeeld op een Amerikaanse videospeler of dvd-speler.

  Type
  Er zijn behalve de standaard dvd-spelers ook andere types, namelijk de dvd-recorder, dvd-harddisk recorder en de dvd/Video combi. Een dvd-recorder kan zoals een videorecorder televisie-uitzendingen op disc opnemen, terwijl een dvd-harddisk recorder dit zowel op disc als op de harddisk kan. Een dvd/Video combi is een combinatie van een dvd-speler en een videorecorder.

  VHS
  VHS geeft aan of de dvd-speler een dvd/video combi is, die ook videobanden kan afspelen.

  Video-uitgangen
  Belangrijk bij de aankoop van de dvd-speler is of de al bestaande tv en het (eventuele) surround geluidssysteem op elkaar aangesloten kunnen worden. Als je een tv hebt met een composietaansluiting, is het aan te bevelen een dvd-speler te nemen met een composiet video-uitgang. Let hierop bij de specificaties, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. In de productinformatie vind je dit terug in de velden Video uit en Audio uit.

  Videoformaten
  Er zijn verschillende videoformaten (DVD, VCD, SVCD, DivX, Xvid, MPEG), die niet automatisch door iedere dvd-speler worden ondersteund.

  Bekijk en vergelijk hier dvd-spelers en blu-ray spelers en vind de beste koop!

  • Blu-ray Kijk haarscherp films op deze Blu-ray-spelers die vaak ook dvd's kunnen afspelen.
  • Draagbaar Kijk overal je favoriete films met een draagbare DVD-speler.
  • Samsung De DVD- en Blu-ray-spelers van Samsung zijn van hoge kwaliteit en hebben een stijlvol ontwerp.
  • LG Kijk 3D-films met een LG Blu-ray-speler, haarscherpe beelden spatten uit je scherm!
  • Philips Laat je vermaken door de DVD- en Blu-ray-spelers van Philips.
  • Sony Sony Blu-ray-spelers maken het mogelijk om vanaf je smartphone te streamen naar je televisie en 4K films te kijken.
  • Wifi Stream draadloos de nieuwste films en series door middel van Wifi-technologie.
  • Geschikt voor 3D Blu-ray-spelers die 3D-technologie ondersteunen maken het mogelijk om 3D beelden te bekijken op je 3D-tv.
  • Budget DVD-spelers en Blu-ray-spelers voor minder dan 80 euro.
  • High-end Deze high-end Blu-ray-spelers beschikken over veel extra functionaliteiten.
 • Sony Slanke, stijlvolle en compacte dvd-speler met USB-ingang DVP-SR370
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/8/sony-dvp-sr370-19990478.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/6/6/sony-dvp-sr370-23161366.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/6/7/sony-dvp-sr370-23161367.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/6/8/sony-dvp-sr370-23161368.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/2/sony-dvp-sr370-slim-stylish-compact-dvd-player-with-usb-input-25101992.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/3/sony-dvp-sr370-slim-stylish-compact-dvd-player-with-usb-input-25101993.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/4/sony-dvp-sr370-slim-stylish-compact-dvd-player-with-usb-input-25101994.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/8/sony-dvp-sr370-19990478.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC83Lzgvc29ueS1kdnAtc3IzNzAtMTk5OTA0NzguanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/6/6/sony-dvp-sr370-23161366.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy82LzYvc29ueS1kdnAtc3IzNzAtMjMxNjEzNjYuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/6/7/sony-dvp-sr370-23161367.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy82Lzcvc29ueS1kdnAtc3IzNzAtMjMxNjEzNjcuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/6/8/sony-dvp-sr370-23161368.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy82Lzgvc29ueS1kdnAtc3IzNzAtMjMxNjEzNjguanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/2/sony-dvp-sr370-slim-stylish-compact-dvd-player-with-usb-input-25101992.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS85LzIvc29ueS1kdnAtc3IzNzAtc2xpbS1zdHlsaXNoLWNvbXBhY3QtZHZkLXBsYXllci13aXRoLXVzYi1pbnB1dC0yNTEwMTk5Mi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/3/sony-dvp-sr370-slim-stylish-compact-dvd-player-with-usb-input-25101993.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS85LzMvc29ueS1kdnAtc3IzNzAtc2xpbS1zdHlsaXNoLWNvbXBhY3QtZHZkLXBsYXllci13aXRoLXVzYi1pbnB1dC0yNTEwMTk5My5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/4/sony-dvp-sr370-slim-stylish-compact-dvd-player-with-usb-input-25101994.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS85LzQvc29ueS1kdnAtc3IzNzAtc2xpbS1zdHlsaXNoLWNvbXBhY3QtZHZkLXBsYXllci13aXRoLXVzYi1pbnB1dC0yNTEwMTk5NC5qcGc=
  Sony Slanke, stijlvolle en compacte dvd-speler met USB-ingang DVP-SR370 (87)
  7.75 (1)
  Sony Slanke, stijlvolle en compacte dvd-speler met USB-ingang DVP-SR370
  goed
  ik heb hem gekocht.,alleen voor cd speler.en hij werkt uitstekend
  9.0
  0 10
 • Philips 3000 series DVP2850/62 Speler Zwart DVD-speler
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/9/philips-dvp2850-19937509.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/4/philips-dvp2850-23336104.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/5/philips-dvp2850-23336105.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/1/philips-3000-series-dvp2850-62-player-black-25138741.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/5/philips-3000-series-dvp2850-62-player-black-59903665.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/7/philips-3000-series-dvp2850-62-player-black-59903667.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/9/philips-dvp2850-19937509.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8wLzkvcGhpbGlwcy1kdnAyODUwLTE5OTM3NTA5LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/4/philips-dvp2850-23336104.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8wLzQvcGhpbGlwcy1kdnAyODUwLTIzMzM2MTA0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/5/philips-dvp2850-23336105.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8wLzUvcGhpbGlwcy1kdnAyODUwLTIzMzM2MTA1LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/1/philips-3000-series-dvp2850-62-player-black-25138741.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzEvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1kdnAyODUwLTYyLXBsYXllci1ibGFjay0yNTEzODc0MS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/5/philips-3000-series-dvp2850-62-player-black-59903665.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi82LzUvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1kdnAyODUwLTYyLXBsYXllci1ibGFjay01OTkwMzY2NS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/7/philips-3000-series-dvp2850-62-player-black-59903667.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi82LzcvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1kdnAyODUwLTYyLXBsYXllci1ibGFjay01OTkwMzY2Ny5qcGc=
  Philips 3000 series DVP2850/62 Speler Zwart DVD-speler (45)
  6.75 (1)
  Philips 3000 series DVP2850/62 Speler Zwart DVD-speler
  Geeft nagenoeg bij elk AVI of MP4 bestand de fout: VideoCodec nietondersteund
  Mooi klein design. Simpele afstandsbediening met weinig toetsen. Helaas geeft de speler bij het afspelen van een AVI of MP4 bestand de foutmelding: Video - Codec niet ondersteund
  7.0
  0 10
 • Denon DBT-3313UD zwart
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/2/1/denon-dbt-3313ud-19709321.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/8/4/denon-dbt-3313ud-black--52143384.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/8/5/denon-dbt-3313ud-black--52143385.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/2/1/denon-dbt-3313ud-19709321.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8yLzEvZGVub24tZGJ0LTMzMTN1ZC0xOTcwOTMyMS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/8/4/denon-dbt-3313ud-black--52143384.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy84LzQvZGVub24tZGJ0LTMzMTN1ZC1ibGFjay0tNTIxNDMzODQuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/8/5/denon-dbt-3313ud-black--52143385.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy84LzUvZGVub24tZGJ0LTMzMTN1ZC1ibGFjay0tNTIxNDMzODUuanBn
  Denon DBT-3313UD zwart (6)
  7.4 (1)
  Denon DBT-3313UD zwart
  kwalitatief prima veelzijdig apparaat
  Prachtig apparaat, zowel beeld als geluid zijn overweldigend goed. Één minpunt is de bediening voor de SACD. De knop disclayer, bedoeld om een disclaag te selecteren, werkt niet naar behoren maar is op te lossen door de quick select knop hiervoor te gebruiken (instellingen voor SACD worden hierdoor vastgehouden en behoeft niet steeds opnieuw moeizaam met veel geduld te worden ingesteld met de disclayerknop)
  8.3
  0 10
 • Blu-ray DEFAULT
  • blu_ray_video
 • Draagbaar DEFAULT
  • lcd
 • Samsung DEFAULT
  • samsung
 • LG DEFAULT
  • lg
 • Philips DEFAULT
  • philips
 • Sony DEFAULT
  • sony
 • Wifi DEFAULT
  • ja
 • Geschikt voor 3D DEFAULT
  • ja
 • Budget DEFAULT
  • budget
 • High-end DEFAULT
  • high
Dvd speler 7.3 (3)
0 - 24
 • LG BP550 Blu-Ray speler/recorder
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/5/lg-bp550-31872635.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/5/lg-bp550-31872635.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8zLzUvbGctYnA1NTAtMzE4NzI2MzUuanBn
  LG BP550 Blu-Ray speler/recorder (124)
  LG BP550 Blu-Ray speler/recorder
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  85, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  70
  good_buy
  most_sold
 • Sony Slanke, stijlvolle en compacte dvd-speler met USB-ingang DVP-SR370
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/8/sony-dvp-sr370-19990478.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/6/6/sony-dvp-sr370-23161366.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/6/7/sony-dvp-sr370-23161367.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/6/8/sony-dvp-sr370-23161368.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/2/sony-dvp-sr370-slim-stylish-compact-dvd-player-with-usb-input-25101992.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/3/sony-dvp-sr370-slim-stylish-compact-dvd-player-with-usb-input-25101993.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/4/sony-dvp-sr370-slim-stylish-compact-dvd-player-with-usb-input-25101994.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/8/sony-dvp-sr370-19990478.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC83Lzgvc29ueS1kdnAtc3IzNzAtMTk5OTA0NzguanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/6/6/sony-dvp-sr370-23161366.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy82LzYvc29ueS1kdnAtc3IzNzAtMjMxNjEzNjYuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/6/7/sony-dvp-sr370-23161367.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy82Lzcvc29ueS1kdnAtc3IzNzAtMjMxNjEzNjcuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/6/8/sony-dvp-sr370-23161368.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy82Lzgvc29ueS1kdnAtc3IzNzAtMjMxNjEzNjguanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/2/sony-dvp-sr370-slim-stylish-compact-dvd-player-with-usb-input-25101992.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS85LzIvc29ueS1kdnAtc3IzNzAtc2xpbS1zdHlsaXNoLWNvbXBhY3QtZHZkLXBsYXllci13aXRoLXVzYi1pbnB1dC0yNTEwMTk5Mi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/3/sony-dvp-sr370-slim-stylish-compact-dvd-player-with-usb-input-25101993.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS85LzMvc29ueS1kdnAtc3IzNzAtc2xpbS1zdHlsaXNoLWNvbXBhY3QtZHZkLXBsYXllci13aXRoLXVzYi1pbnB1dC0yNTEwMTk5My5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/4/sony-dvp-sr370-slim-stylish-compact-dvd-player-with-usb-input-25101994.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS85LzQvc29ueS1kdnAtc3IzNzAtc2xpbS1zdHlsaXNoLWNvbXBhY3QtZHZkLXBsYXllci13aXRoLXVzYi1pbnB1dC0yNTEwMTk5NC5qcGc=
  Sony Slanke, stijlvolle en compacte dvd-speler met USB-ingang DVP-SR370 (87)
  7.75 (1)
  Sony Slanke, stijlvolle en compacte dvd-speler met USB-ingang DVP-SR370
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  42.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  42.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  42.95, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  282
  good_buy
  best_reviewed
 • Philips 3000 series DVP2850/62 Speler Zwart DVD-speler
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/9/philips-dvp2850-19937509.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/4/philips-dvp2850-23336104.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/5/philips-dvp2850-23336105.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/1/philips-3000-series-dvp2850-62-player-black-25138741.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/5/philips-3000-series-dvp2850-62-player-black-59903665.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/7/philips-3000-series-dvp2850-62-player-black-59903667.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/9/philips-dvp2850-19937509.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8wLzkvcGhpbGlwcy1kdnAyODUwLTE5OTM3NTA5LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/4/philips-dvp2850-23336104.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8wLzQvcGhpbGlwcy1kdnAyODUwLTIzMzM2MTA0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/5/philips-dvp2850-23336105.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8wLzUvcGhpbGlwcy1kdnAyODUwLTIzMzM2MTA1LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/1/philips-3000-series-dvp2850-62-player-black-25138741.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzEvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1kdnAyODUwLTYyLXBsYXllci1ibGFjay0yNTEzODc0MS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/5/philips-3000-series-dvp2850-62-player-black-59903665.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi82LzUvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1kdnAyODUwLTYyLXBsYXllci1ibGFjay01OTkwMzY2NS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/7/philips-3000-series-dvp2850-62-player-black-59903667.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi82LzcvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1kdnAyODUwLTYyLXBsYXllci1ibGFjay01OTkwMzY2Ny5qcGc=
  Philips 3000 series DVP2850/62 Speler Zwart DVD-speler (45)
  6.75 (1)
  Philips 3000 series DVP2850/62 Speler Zwart DVD-speler
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  39.95, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  245
  good_buy
 • Sony BDPS6700B Blu-Ray speler/recorder
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/0/8/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-53841208.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/0/9/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-53841209.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/3/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-54853623.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/4/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-54853624.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/3/6/sony-bdps6700b-55161736.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/3/7/sony-bdps6700b-55161737.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/6/5/sony-bdps6700b-55735065.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/6/6/sony-bdps6700b-55735066.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/4/sony-bdps6700b-59960764.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/0/8/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-53841208.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8wLzgvc29ueS1iZHBzNjcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTUzODQxMjA4LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/0/9/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-53841209.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8wLzkvc29ueS1iZHBzNjcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTUzODQxMjA5LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/3/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-54853623.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8yLzMvc29ueS1iZHBzNjcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTU0ODUzNjIzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/4/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-54853624.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8yLzQvc29ueS1iZHBzNjcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTU0ODUzNjI0LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/3/6/sony-bdps6700b-55161736.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy8zLzYvc29ueS1iZHBzNjcwMGItNTUxNjE3MzYuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/3/7/sony-bdps6700b-55161737.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy8zLzcvc29ueS1iZHBzNjcwMGItNTUxNjE3MzcuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/6/5/sony-bdps6700b-55735065.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC82LzUvc29ueS1iZHBzNjcwMGItNTU3MzUwNjUuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/6/6/sony-bdps6700b-55735066.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC82LzYvc29ueS1iZHBzNjcwMGItNTU3MzUwNjYuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/4/sony-bdps6700b-59960764.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy82LzQvc29ueS1iZHBzNjcwMGItNTk5NjA3NjQuanBn
  Sony BDPS6700B Blu-Ray speler/recorder (31)
  Sony BDPS6700B Blu-Ray speler/recorder
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  129, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  80
  good_buy
 • Sony BDPS1700B Blu-Ray speler/recorder
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/9/sony-bdps1700b-ec1-blu-ray-speler-53841259.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/1/4/sony-bdps1700b-ec1-blu-ray-speler-53898714.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/sony-bdps1700b-ec1-blu-ray-speler-54633501.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/3/0/sony-bdps1700b-55161730.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/3/1/sony-bdps1700b-55161731.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/3/2/sony-bdps1700b-55161732.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/3/3/sony-bdps1700b-55161733.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/9/sony-bdps1700b-ec1-blu-ray-speler-53841259.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81Lzkvc29ueS1iZHBzMTcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTUzODQxMjU5LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/1/4/sony-bdps1700b-ec1-blu-ray-speler-53898714.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy8xLzQvc29ueS1iZHBzMTcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTUzODk4NzE0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/sony-bdps1700b-ec1-blu-ray-speler-54633501.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8wLzEvc29ueS1iZHBzMTcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTU0NjMzNTAxLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/3/0/sony-bdps1700b-55161730.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy8zLzAvc29ueS1iZHBzMTcwMGItNTUxNjE3MzAuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/3/1/sony-bdps1700b-55161731.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy8zLzEvc29ueS1iZHBzMTcwMGItNTUxNjE3MzEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/3/2/sony-bdps1700b-55161732.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy8zLzIvc29ueS1iZHBzMTcwMGItNTUxNjE3MzIuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/3/3/sony-bdps1700b-55161733.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy8zLzMvc29ueS1iZHBzMTcwMGItNTUxNjE3MzMuanBn
  Sony BDPS1700B Blu-Ray speler/recorder (14)
  Sony BDPS1700B Blu-Ray speler/recorder
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  4.103050025038506 (24)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  81.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  4.103050025038506 (24)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  81.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  82, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  128
  good_buy
 • Philips 2000 series DVD-speler
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/0/philips-dvp2880-19937510.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/0/6/philips-dvp2880-21516906.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/0/7/philips-dvp2880-21516907.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/9/philips-dvp2880-23336099.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/0/philips-dvp2880-23336100.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/2/philips-dvp2880-23336102.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/3/philips-dvp2880-23336103.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/0/philips-2000-series-dvp2880-25138740.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/3/philips-2000-series-dvp2880-25199843.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/0/philips-dvp2880-19937510.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8xLzAvcGhpbGlwcy1kdnAyODgwLTE5OTM3NTEwLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/0/6/philips-dvp2880-21516906.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8wLzYvcGhpbGlwcy1kdnAyODgwLTIxNTE2OTA2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/0/7/philips-dvp2880-21516907.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8wLzcvcGhpbGlwcy1kdnAyODgwLTIxNTE2OTA3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/9/philips-dvp2880-23336099.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC85LzkvcGhpbGlwcy1kdnAyODgwLTIzMzM2MDk5LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/0/philips-dvp2880-23336100.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8wLzAvcGhpbGlwcy1kdnAyODgwLTIzMzM2MTAwLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/2/philips-dvp2880-23336102.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8wLzIvcGhpbGlwcy1kdnAyODgwLTIzMzM2MTAyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/3/philips-dvp2880-23336103.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8wLzMvcGhpbGlwcy1kdnAyODgwLTIzMzM2MTAzLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/0/philips-2000-series-dvp2880-25138740.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzAvcGhpbGlwcy0yMDAwLXNlcmllcy1kdnAyODgwLTI1MTM4NzQwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/3/philips-2000-series-dvp2880-25199843.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC80LzMvcGhpbGlwcy0yMDAwLXNlcmllcy1kdnAyODgwLTI1MTk5ODQzLmpwZw==
  Philips 2000 series DVD-speler (23)
  Philips 2000 series DVD-speler
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  44.95, 4.750713699999999, 52.6360681 HIGH
  295
  good_buy
 • Pioneer BDP-180-K
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/2/pioneer-bdp-180-k-45639202.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwNDQ2NDU2MjUuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/4/pioneer-bdp-180-k-46178794.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci80OTg4MDI4MzAxMDAxX2hfZl9sXzA=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/0/0/pioneer-bdp-180-k-46757600.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9QT0JEUDE4MEsuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/7/pioneer-bdp-180-47153947.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/8/pioneer-bdp-180-47153948.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/2/pioneer-bdp-180-k-45639202.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwNDQ2NDU2MjUuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/4/pioneer-bdp-180-k-46178794.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci80OTg4MDI4MzAxMDAxX2hfZl9sXzA=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/0/0/pioneer-bdp-180-k-46757600.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9QT0JEUDE4MEsuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/7/pioneer-bdp-180-47153947.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS80LzcvcGlvbmVlci1iZHAtMTgwLTQ3MTUzOTQ3LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/8/pioneer-bdp-180-47153948.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS80LzgvcGlvbmVlci1iZHAtMTgwLTQ3MTUzOTQ4LmpwZw==
  Pioneer BDP-180-K (18)
  Pioneer BDP-180-K
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  199, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  169
  good_buy
 • Sony Slanke, stijlvolle en compacte dvd-speler DVP-SR170
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/9/sony-dvp-sr170-20421219.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/8/3/sony-dvp-sr170-20422383.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/4/sony-dvp-sr170-23341804.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/5/sony-dvp-sr170-23341805.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/6/sony-dvp-sr170-23341806.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/3/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087933.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/4/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087934.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/5/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087935.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/9/sony-dvp-sr170-20421219.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8xLzkvc29ueS1kdnAtc3IxNzAtMjA0MjEyMTkuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/8/3/sony-dvp-sr170-20422383.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy84LzMvc29ueS1kdnAtc3IxNzAtMjA0MjIzODMuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/4/sony-dvp-sr170-23341804.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8wLzQvc29ueS1kdnAtc3IxNzAtMjMzNDE4MDQuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/5/sony-dvp-sr170-23341805.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8wLzUvc29ueS1kdnAtc3IxNzAtMjMzNDE4MDUuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/6/sony-dvp-sr170-23341806.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8wLzYvc29ueS1kdnAtc3IxNzAtMjMzNDE4MDYuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/3/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087933.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8zLzMvc29ueS1kdnAtc3IxNzAtc2xpbS1zdHlsaXNoLWNvbXBhY3QtZHZkLXBsYXllci0yNTA4NzkzMy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/4/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087934.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8zLzQvc29ueS1kdnAtc3IxNzAtc2xpbS1zdHlsaXNoLWNvbXBhY3QtZHZkLXBsYXllci0yNTA4NzkzNC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/5/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087935.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8zLzUvc29ueS1kdnAtc3IxNzAtc2xpbS1zdHlsaXNoLWNvbXBhY3QtZHZkLXBsYXllci0yNTA4NzkzNS5qcGc=
  Sony Slanke, stijlvolle en compacte dvd-speler DVP-SR170 (20)
  Sony Slanke, stijlvolle en compacte dvd-speler DVP-SR170
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  40, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  40, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  40, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  218
  good_buy
 • Sony BDPS3700B.EC1 Blu-ray Speler
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/8/0/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-53349280.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/7/7/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-53841277.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/5/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-54633505.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/7/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171837.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/8/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171838.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/9/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171839.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/0/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171840.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/1/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171841.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/8/0/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-53349280.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi84LzAvc29ueS1iZHBzMzcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTUzMzQ5MjgwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/7/7/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-53841277.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi83Lzcvc29ueS1iZHBzMzcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTUzODQxMjc3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/5/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-54633505.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8wLzUvc29ueS1iZHBzMzcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTU0NjMzNTA1LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/7/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171837.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8zLzcvc29ueS1iZHBzMzcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTU1MTcxODM3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/8/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171838.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8zLzgvc29ueS1iZHBzMzcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTU1MTcxODM4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/9/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171839.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8zLzkvc29ueS1iZHBzMzcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTU1MTcxODM5LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/0/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171840.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC80LzAvc29ueS1iZHBzMzcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTU1MTcxODQwLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/1/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171841.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC80LzEvc29ueS1iZHBzMzcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTU1MTcxODQxLmpwZw==
  Sony BDPS3700B.EC1 Blu-ray Speler (7)
  Sony BDPS3700B.EC1 Blu-ray Speler
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  254
  good_buy
 • LG BP736 Blu-Ray speler/recorder
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/6/3/lg-las453b-54823563.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ob2ZtYS5ubC9maWxlcy8xNDkwNC9wcm9kdWN0cy8xMTU2NDcxNS80NTUxNjkuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/1/lg-bp736-55873061.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/4/lg-bp736-55940324.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/6/3/lg-las453b-54823563.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ob2ZtYS5ubC9maWxlcy8xNDkwNC9wcm9kdWN0cy8xMTU2NDcxNS80NTUxNjkuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/1/lg-bp736-55873061.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC82LzEvbGctYnA3MzYtNTU4NzMwNjEuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/4/lg-bp736-55940324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8yLzQvbGctYnA3MzYtNTU5NDAzMjQuanBn
  LG BP736 Blu-Ray speler/recorder (11)
  LG BP736 Blu-Ray speler/recorder
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  136
  good_buy
 • Pioneer BDP-180-S
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/0/pioneer-bdp-180-s-45236970.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwNDQ2NDU2MjYuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/2/pioneer-bdp-180-s-46178792.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci80OTg4MDI4MzAxMDMyX2hfZl9sXzA=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/3/pioneer-bdp-180-s-46757583.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9QT0JQRDE4MFMuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/9/pioneer-bdp-180-47153949.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/0/pioneer-bdp-180-47153950.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/0/pioneer-bdp-180-s-45236970.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwNDQ2NDU2MjYuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/2/pioneer-bdp-180-s-46178792.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci80OTg4MDI4MzAxMDMyX2hfZl9sXzA=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/3/pioneer-bdp-180-s-46757583.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9QT0JQRDE4MFMuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/9/pioneer-bdp-180-47153949.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS80LzkvcGlvbmVlci1iZHAtMTgwLTQ3MTUzOTQ5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/0/pioneer-bdp-180-47153950.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS81LzAvcGlvbmVlci1iZHAtMTgwLTQ3MTUzOTUwLmpwZw==
  Pioneer BDP-180-S (8)
  Pioneer BDP-180-S
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  199, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  290
  good_buy
 • Yamaha BD-S477 Blu-Ray speler/recorder
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/5/4/yamaha-bd-s477-blu-ray-player-recorder-24121054.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/5/5/yamaha-bd-s477-blu-ray-player-recorder-24121055.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/5/6/yamaha-bd-s477-blu-ray-player-recorder-24121056.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/5/7/yamaha-bd-s477-blu-ray-player-recorder-24121057.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/5/4/yamaha-bd-s477-blu-ray-player-recorder-24121054.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC81LzQveWFtYWhhLWJkLXM0NzctYmx1LXJheS1wbGF5ZXItcmVjb3JkZXItMjQxMjEwNTQuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/5/5/yamaha-bd-s477-blu-ray-player-recorder-24121055.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC81LzUveWFtYWhhLWJkLXM0NzctYmx1LXJheS1wbGF5ZXItcmVjb3JkZXItMjQxMjEwNTUuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/5/6/yamaha-bd-s477-blu-ray-player-recorder-24121056.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC81LzYveWFtYWhhLWJkLXM0NzctYmx1LXJheS1wbGF5ZXItcmVjb3JkZXItMjQxMjEwNTYuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/5/7/yamaha-bd-s477-blu-ray-player-recorder-24121057.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC81LzcveWFtYWhhLWJkLXM0NzctYmx1LXJheS1wbGF5ZXItcmVjb3JkZXItMjQxMjEwNTcuanBn
  Yamaha BD-S477 Blu-Ray speler/recorder (9)
  Yamaha BD-S477 Blu-Ray speler/recorder
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  60
  good_buy
 • LG DP542H DVD-speler
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/5/lg-dp542h-24188745.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/4/2/lg-dp542h-24188842.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/0/8/lg-dp542h-24198708.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/5/lg-dp542h-24188745.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzUvbGctZHA1NDJoLTI0MTg4NzQ1LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/4/2/lg-dp542h-24188842.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzIvbGctZHA1NDJoLTI0MTg4ODQyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/0/8/lg-dp542h-24198708.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy8wLzgvbGctZHA1NDJoLTI0MTk4NzA4LmpwZw==
  LG DP542H DVD-speler (16)
  LG DP542H DVD-speler
  Drogisterij.net Drogisterij.net
  9.181050638645042 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.99, 1w (offer_sdt_1_week)
  Drogisterij.net Drogisterij.net
  9.181050638645042 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.99, 1w (offer_sdt_1_week)
  Expert Almelo Expert Almelo
  43.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  227
  good_buy
 • Samsung BD-J5500 Blu-Ray speler/recorder
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/7/samsung-3d-blu-ray-speler-samsung-bd-j5500-zwartincl-gravitiy-3d-blu-ray-47454827.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS82MDAwXzY5OTkvNjUwMC82NTMwLzY1MzYvMTM2ODg3Ml9HQl8wMF9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/5/4/samsung-3d-blu-ray-speler-samsung-bd-j5500-zwartincl-gravitiy-3d-blu-ray-47635754.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/5/5/samsung-3d-blu-ray-speler-samsung-bd-j5500-zwartincl-gravitiy-3d-blu-ray-47635755.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/5/6/samsung-3d-blu-ray-speler-samsung-bd-j5500-zwartincl-gravitiy-3d-blu-ray-47635756.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/5/7/samsung-3d-blu-ray-speler-samsung-bd-j5500-zwartincl-gravitiy-3d-blu-ray-47635757.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/5/8/samsung-3d-blu-ray-speler-samsung-bd-j5500-zwartincl-gravitiy-3d-blu-ray-47635758.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/7/samsung-3d-blu-ray-speler-samsung-bd-j5500-zwartincl-gravitiy-3d-blu-ray-47454827.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS82MDAwXzY5OTkvNjUwMC82NTMwLzY1MzYvMTM2ODg3Ml9HQl8wMF9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/5/4/samsung-3d-blu-ray-speler-samsung-bd-j5500-zwartincl-gravitiy-3d-blu-ray-47635754.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy81LzQvc2Ftc3VuZy0zZC1ibHUtcmF5LXNwZWxlci1zYW1zdW5nLWJkLWo1NTAwLXp3YXJ0aW5jbC1ncmF2aXRpeS0zZC1ibHUtcmF5LTQ3NjM1NzU0LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/5/5/samsung-3d-blu-ray-speler-samsung-bd-j5500-zwartincl-gravitiy-3d-blu-ray-47635755.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy81LzUvc2Ftc3VuZy0zZC1ibHUtcmF5LXNwZWxlci1zYW1zdW5nLWJkLWo1NTAwLXp3YXJ0aW5jbC1ncmF2aXRpeS0zZC1ibHUtcmF5LTQ3NjM1NzU1LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/5/6/samsung-3d-blu-ray-speler-samsung-bd-j5500-zwartincl-gravitiy-3d-blu-ray-47635756.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy81LzYvc2Ftc3VuZy0zZC1ibHUtcmF5LXNwZWxlci1zYW1zdW5nLWJkLWo1NTAwLXp3YXJ0aW5jbC1ncmF2aXRpeS0zZC1ibHUtcmF5LTQ3NjM1NzU2LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/5/7/samsung-3d-blu-ray-speler-samsung-bd-j5500-zwartincl-gravitiy-3d-blu-ray-47635757.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy81Lzcvc2Ftc3VuZy0zZC1ibHUtcmF5LXNwZWxlci1zYW1zdW5nLWJkLWo1NTAwLXp3YXJ0aW5jbC1ncmF2aXRpeS0zZC1ibHUtcmF5LTQ3NjM1NzU3LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/5/8/samsung-3d-blu-ray-speler-samsung-bd-j5500-zwartincl-gravitiy-3d-blu-ray-47635758.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy81Lzgvc2Ftc3VuZy0zZC1ibHUtcmF5LXNwZWxlci1zYW1zdW5nLWJkLWo1NTAwLXp3YXJ0aW5jbC1ncmF2aXRpeS0zZC1ibHUtcmF5LTQ3NjM1NzU4LmpwZw==
  Samsung BD-J5500 Blu-Ray speler/recorder (62)
  Samsung BD-J5500 Blu-Ray speler/recorder
  Conrad Conrad
  8.30496359645945 (706)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad Conrad
  8.30496359645945 (706)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • LG BP250 Blu-Ray speler/recorder
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/4/lg-bp250-30783994.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/5/lg-bp250-30783995.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/4/lg-bp250-30783994.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzQvbGctYnAyNTAtMzA3ODM5OTQuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/5/lg-bp250-30783995.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzUvbGctYnAyNTAtMzA3ODM5OTUuanBn
  LG BP250 Blu-Ray speler/recorder (23)
  LG BP250 Blu-Ray speler/recorder
  EP.nl EP.nl
  7.664961636828644 (2)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  68, 2d (offer_sdt_2_days)
  EP.nl EP.nl
  7.664961636828644 (2)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  68, 2d (offer_sdt_2_days)
  EP Apeldoorn EP Apeldoorn
  68, 5.9933264, 52.2214046 UNKNOWN
  101
  good_buy
 • LG DP132 DVD-speler
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/9/lg-dp132-black-23986679.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/8/0/lg-dp132-black-23986680.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/1/8/lg-dp132-black-24433618.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/5/4/lg-dp132-black-24433654.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/0/0/lg-dp132-black-24433700.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/5/lg-dp132-black-31986675.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/9/lg-dp132-black-23986679.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi83LzkvbGctZHAxMzItYmxhY2stMjM5ODY2NzkuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/8/0/lg-dp132-black-23986680.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi84LzAvbGctZHAxMzItYmxhY2stMjM5ODY2ODAuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/1/8/lg-dp132-black-24433618.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8xLzgvbGctZHAxMzItYmxhY2stMjQ0MzM2MTguanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/5/4/lg-dp132-black-24433654.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi81LzQvbGctZHAxMzItYmxhY2stMjQ0MzM2NTQuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/0/0/lg-dp132-black-24433700.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8wLzAvbGctZHAxMzItYmxhY2stMjQ0MzM3MDAuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/5/lg-dp132-black-31986675.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi83LzUvbGctZHAxMzItYmxhY2stMzE5ODY2NzUuanBn
  LG DP132 DVD-speler (23)
  LG DP132 DVD-speler
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  32.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  32.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Amersfoort BCC Amersfoort
  32.95, 5.366058799999999, 52.1643828 LOW
  175
  good_buy
 • Marantz UD7007 zilver
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/5/5/marantz-ud7007-silver--19738255.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/4/marantz-ud7007-silver--23348064.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/5/marantz-ud7007-silver--23348065.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/6/marantz-ud7007-silver--23348066.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/5/5/marantz-ud7007-silver--19738255.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi81LzUvbWFyYW50ei11ZDcwMDctc2lsdmVyLS0xOTczODI1NS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/4/marantz-ud7007-silver--23348064.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC82LzQvbWFyYW50ei11ZDcwMDctc2lsdmVyLS0yMzM0ODA2NC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/5/marantz-ud7007-silver--23348065.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC82LzUvbWFyYW50ei11ZDcwMDctc2lsdmVyLS0yMzM0ODA2NS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/6/marantz-ud7007-silver--23348066.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC82LzYvbWFyYW50ei11ZDcwMDctc2lsdmVyLS0yMzM0ODA2Ni5qcGc=
  Marantz UD7007 zilver (6)
  Marantz UD7007 zilver
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  4.103050025038506 (24)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  629, ? (offer_sdt_unknown)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  4.103050025038506 (24)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  629, ? (offer_sdt_unknown)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  638.19, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  180
  good_buy
 • Samsung UBD-K8500 Blu-Ray speler/recorder
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/8/samsung-ubd-k8500-en-55145778.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/9/samsung-ubd-k8500-en-55145779.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/0/samsung-ubd-k8500-en-55145780.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/1/samsung-ubd-k8500-en-55145781.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/2/samsung-ubd-k8500-en-55145782.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/8/samsung-ubd-k8500-en-55145778.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy83Lzgvc2Ftc3VuZy11YmQtazg1MDAtZW4tNTUxNDU3NzguanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/9/samsung-ubd-k8500-en-55145779.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy83Lzkvc2Ftc3VuZy11YmQtazg1MDAtZW4tNTUxNDU3NzkuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/0/samsung-ubd-k8500-en-55145780.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzAvc2Ftc3VuZy11YmQtazg1MDAtZW4tNTUxNDU3ODAuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/1/samsung-ubd-k8500-en-55145781.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzEvc2Ftc3VuZy11YmQtazg1MDAtZW4tNTUxNDU3ODEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/2/samsung-ubd-k8500-en-55145782.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzIvc2Ftc3VuZy11YmQtazg1MDAtZW4tNTUxNDU3ODIuanBn
  Samsung UBD-K8500 Blu-Ray speler/recorder (36)
  Samsung UBD-K8500 Blu-Ray speler/recorder
  Otto Otto
  6.624687481872885 (110)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  415.94, 5d (offer_sdt_5_days)
  Otto Otto
  6.624687481872885 (110)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  415.94, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
  good_buy
 • Panasonic DMP-BDT280EG Blu-Ray speler/recorder
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/2/panasonic-dmp-bdt280eg-55108852.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/3/panasonic-dmp-bdt280eg-55108853.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/4/panasonic-dmp-bdt280eg-55108854.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/5/panasonic-dmp-bdt280eg-55108855.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/2/panasonic-dmp-bdt280eg-55108852.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC81LzIvcGFuYXNvbmljLWRtcC1iZHQyODBlZy01NTEwODg1Mi5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/3/panasonic-dmp-bdt280eg-55108853.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC81LzMvcGFuYXNvbmljLWRtcC1iZHQyODBlZy01NTEwODg1My5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/4/panasonic-dmp-bdt280eg-55108854.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC81LzQvcGFuYXNvbmljLWRtcC1iZHQyODBlZy01NTEwODg1NC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/5/panasonic-dmp-bdt280eg-55108855.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC81LzUvcGFuYXNvbmljLWRtcC1iZHQyODBlZy01NTEwODg1NS5qcGc=
  Panasonic DMP-BDT280EG Blu-Ray speler/recorder (21)
  Panasonic DMP-BDT280EG Blu-Ray speler/recorder
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  129, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  51
  good_buy
 • Panasonic DMP-UB900EG Blu-Ray speler/recorder
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/5/2/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-53357052.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5mbmFjLXN0YXRpYy5jb20vbXVsdGltZWRpYS9JbWFnZXMvRlIvTlIvMTMvNjYvNzcvNzgyNDkxNS8xNTA1LTEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/1/8/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-55162018.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/1/9/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-55162019.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/2/0/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-55162020.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/2/1/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-55162021.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/8/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-58841698.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/9/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-58841699.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/0/0/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-58841700.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/0/1/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-58841701.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/0/2/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-58841702.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/0/3/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-58841703.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/0/4/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-58841704.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/0/5/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-58841705.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/5/2/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-53357052.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5mbmFjLXN0YXRpYy5jb20vbXVsdGltZWRpYS9JbWFnZXMvRlIvTlIvMTMvNjYvNzcvNzgyNDkxNS8xNTA1LTEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/1/8/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-55162018.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8xLzgvcGFuYXNvbmljLWxlY3RldXItYmx1LXJheS1wYW5hc29uaWMtZG1wLXViOTAwZWdrLXVoZC0zZC13aWZpLTU1MTYyMDE4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/1/9/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-55162019.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8xLzkvcGFuYXNvbmljLWxlY3RldXItYmx1LXJheS1wYW5hc29uaWMtZG1wLXViOTAwZWdrLXVoZC0zZC13aWZpLTU1MTYyMDE5LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/2/0/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-55162020.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzAvcGFuYXNvbmljLWxlY3RldXItYmx1LXJheS1wYW5hc29uaWMtZG1wLXViOTAwZWdrLXVoZC0zZC13aWZpLTU1MTYyMDIwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/2/1/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-55162021.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzEvcGFuYXNvbmljLWxlY3RldXItYmx1LXJheS1wYW5hc29uaWMtZG1wLXViOTAwZWdrLXVoZC0zZC13aWZpLTU1MTYyMDIxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/8/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-58841698.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi85LzgvcGFuYXNvbmljLWxlY3RldXItYmx1LXJheS1wYW5hc29uaWMtZG1wLXViOTAwZWdrLXVoZC0zZC13aWZpLTU4ODQxNjk4LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/9/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-58841699.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi85LzkvcGFuYXNvbmljLWxlY3RldXItYmx1LXJheS1wYW5hc29uaWMtZG1wLXViOTAwZWdrLXVoZC0zZC13aWZpLTU4ODQxNjk5LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/0/0/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-58841700.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy8wLzAvcGFuYXNvbmljLWxlY3RldXItYmx1LXJheS1wYW5hc29uaWMtZG1wLXViOTAwZWdrLXVoZC0zZC13aWZpLTU4ODQxNzAwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/0/1/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-58841701.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy8wLzEvcGFuYXNvbmljLWxlY3RldXItYmx1LXJheS1wYW5hc29uaWMtZG1wLXViOTAwZWdrLXVoZC0zZC13aWZpLTU4ODQxNzAxLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/0/2/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-58841702.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy8wLzIvcGFuYXNvbmljLWxlY3RldXItYmx1LXJheS1wYW5hc29uaWMtZG1wLXViOTAwZWdrLXVoZC0zZC13aWZpLTU4ODQxNzAyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/0/3/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-58841703.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy8wLzMvcGFuYXNvbmljLWxlY3RldXItYmx1LXJheS1wYW5hc29uaWMtZG1wLXViOTAwZWdrLXVoZC0zZC13aWZpLTU4ODQxNzAzLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/0/4/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-58841704.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy8wLzQvcGFuYXNvbmljLWxlY3RldXItYmx1LXJheS1wYW5hc29uaWMtZG1wLXViOTAwZWdrLXVoZC0zZC13aWZpLTU4ODQxNzA0LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/0/5/panasonic-lecteur-blu-ray-panasonic-dmp-ub900egk-uhd-3d-wifi-58841705.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy8wLzUvcGFuYXNvbmljLWxlY3RldXItYmx1LXJheS1wYW5hc29uaWMtZG1wLXViOTAwZWdrLXVoZC0zZC13aWZpLTU4ODQxNzA1LmpwZw==
  Panasonic DMP-UB900EG Blu-Ray speler/recorder (5)
  Panasonic DMP-UB900EG Blu-Ray speler/recorder
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  674, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.499529725426559 (4939)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  674, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  674, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  181
  good_buy
 • Salora DVD229M DVD-speler
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/0/salora-dvd229m-39307970.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/1/salora-dvd229m-39307971.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/0/salora-dvd229m-39307970.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS83LzAvc2Fsb3JhLWR2ZDIyOW0tMzkzMDc5NzAuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/1/salora-dvd229m-39307971.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS83LzEvc2Fsb3JhLWR2ZDIyOW0tMzkzMDc5NzEuanBn
  Salora DVD229M DVD-speler (6)
  Salora DVD229M DVD-speler
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  34.95, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  294
 • Denon DBT-3313UD zwart
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/2/1/denon-dbt-3313ud-19709321.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/8/4/denon-dbt-3313ud-black--52143384.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/8/5/denon-dbt-3313ud-black--52143385.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/2/1/denon-dbt-3313ud-19709321.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8yLzEvZGVub24tZGJ0LTMzMTN1ZC0xOTcwOTMyMS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/8/4/denon-dbt-3313ud-black--52143384.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy84LzQvZGVub24tZGJ0LTMzMTN1ZC1ibGFjay0tNTIxNDMzODQuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/8/5/denon-dbt-3313ud-black--52143385.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy84LzUvZGVub24tZGJ0LTMzMTN1ZC1ibGFjay0tNTIxNDMzODUuanBn
  Denon DBT-3313UD zwart (6)
  7.4 (1)
  Denon DBT-3313UD zwart
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  4.103050025038506 (24)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  595, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  4.103050025038506 (24)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  595, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  599, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  54
 • Philips 5000 series Blu-ray Disc-speler
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/3/philips-bdp5700-24139893.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/5/philips-bdp5700-24139895.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/6/philips-bdp5700-24139896.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/7/philips-bdp5700-24150117.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/8/5/philips-bdp5700-24476785.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/0/philips-5000-series-bdp5700-25143060.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/1/philips-5000-series-bdp5700-25143061.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/3/philips-bdp5700-24139893.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC85LzMvcGhpbGlwcy1iZHA1NzAwLTI0MTM5ODkzLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/5/philips-bdp5700-24139895.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC85LzUvcGhpbGlwcy1iZHA1NzAwLTI0MTM5ODk1LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/6/philips-bdp5700-24139896.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC85LzYvcGhpbGlwcy1iZHA1NzAwLTI0MTM5ODk2LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/7/philips-bdp5700-24150117.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8xLzcvcGhpbGlwcy1iZHA1NzAwLTI0MTUwMTE3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/8/5/philips-bdp5700-24476785.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy84LzUvcGhpbGlwcy1iZHA1NzAwLTI0NDc2Nzg1LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/0/philips-5000-series-bdp5700-25143060.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC82LzAvcGhpbGlwcy01MDAwLXNlcmllcy1iZHA1NzAwLTI1MTQzMDYwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/1/philips-5000-series-bdp5700-25143061.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC82LzEvcGhpbGlwcy01MDAwLXNlcmllcy1iZHA1NzAwLTI1MTQzMDYxLmpwZw==
  Philips 5000 series Blu-ray Disc-speler (11)
  Philips 5000 series Blu-ray Disc-speler
  Whinkel.nl Whinkel.nl
  7.9511771808028975 (4)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  128.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Whinkel.nl Whinkel.nl
  7.9511771808028975 (4)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  128.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Samsung BD-J5500 Blu-Ray speler/recorder
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/7/samsung-bd-j5500-en-33933217.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvaXMvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTM1NDYwOTQuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/8/samsung-bd-j5500-en-33933218.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hbHRlcm5hdGUuYmUvcGl4L3Byb2R1Y3QvbWlzc2luZ1Byb2RwaWMvbm9QaWMyMzB4MjMwLnBuZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/7/4/samsung-bd-j5500-en-34969174.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hbHRlcm5hdGUubmwvcC8yMzB4MjMwL2UvZWQtdTdhLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/2/samsung-bd-j5500-en-41401572.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/3/samsung-bd-j5500-en-41401573.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/4/samsung-bd-j5500-en-41401574.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/5/samsung-bd-j5500-en-41401575.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/5/3/samsung-bd-j5500-en-47635753.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/7/samsung-bd-j5500-en-33933217.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvaXMvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTM1NDYwOTQuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/8/samsung-bd-j5500-en-33933218.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hbHRlcm5hdGUuYmUvcGl4L3Byb2R1Y3QvbWlzc2luZ1Byb2RwaWMvbm9QaWMyMzB4MjMwLnBuZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/7/4/samsung-bd-j5500-en-34969174.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hbHRlcm5hdGUubmwvcC8yMzB4MjMwL2UvZWQtdTdhLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/2/samsung-bd-j5500-en-41401572.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS83LzIvc2Ftc3VuZy1iZC1qNTUwMC1lbi00MTQwMTU3Mi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/3/samsung-bd-j5500-en-41401573.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS83LzMvc2Ftc3VuZy1iZC1qNTUwMC1lbi00MTQwMTU3My5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/4/samsung-bd-j5500-en-41401574.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS83LzQvc2Ftc3VuZy1iZC1qNTUwMC1lbi00MTQwMTU3NC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/5/samsung-bd-j5500-en-41401575.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS83LzUvc2Ftc3VuZy1iZC1qNTUwMC1lbi00MTQwMTU3NS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/5/3/samsung-bd-j5500-en-47635753.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy81LzMvc2Ftc3VuZy1iZC1qNTUwMC1lbi00NzYzNTc1My5qcGc=
  Samsung BD-J5500 Blu-Ray speler/recorder (29)
  Samsung BD-J5500 Blu-Ray speler/recorder
  Conrad Conrad
  8.30496359645945 (706)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad Conrad
  8.30496359645945 (706)
  • //static1.vergelijk.nl/s/4.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, ? (offer_sdt_unknown)
  2
2 5
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Minder dan €80 (budget)
  • €80 - €130 (low)
  • Gemiddelde prijs: €130 - €300 (medium)
  • Meer dan €300 (high)
 • Type media (type_disk):
  • Blu-Ray audio (blu_ray_audio)
  • Blu-Ray video (blu_ray_video)
  • CD audio (cd_audio)
  • CD video (cd_video)
  • DVD-Audio (dvd_audio)
  • DVD-Video (dvd_video)
  • DVD-VR (dvd_vr)
  • SACD (sacd)
  • SVCD (svcd)
  • VCD (vcd)
 • Beeldscherm type (beeldscherm_type):
  • LCD (lcd)
  • LED (led)
  • Nee (nee)
  • VFD (vfd)
 • Wifi (wlan_verbinding):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • 3D tv (3d_tv):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Full HD (full_hd):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Netwerkaansluiting (lan_met_kabels):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Smart TV (smart_tv):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Aantal USB 2.0 (usb_2_0_poort_en_):
  • 1 (usb_2_0_poort_en__1.0)
  • 2 (usb_2_0_poort_en__2.0)
  • 3 (usb_2_0_poort_en__3.0)
 • Videoformaten (ondersteund_videoformaat):
  • 3G2 (3g2)
  • 3GP (3gp)
  • ASF (asf)
  • AVC (avc)
  • AVCHD (avchd)
  • AVI (avi)
  • BDMV (bdmv)
  • DAT (dat)
  • DIVX (divx)
  • DIVX HD (divx_hd)
  • FLV (flv)
  • H.264 (h_264)
  • M2TS (m2ts)
  • M4V (m4v)
  • M-JPEG (m_jpeg)
  • MKV (mkv)
  • MOV (mov)
  • MP4 (mp4)
  • MPEG (mpeg)
  • MPEG1 (mpeg1)
  • MPEG2 (mpeg2)
  • MPEG4 (mpeg4)
  • MPG (mpg)
  • MPO (mpo)
  • MTS (mts)
  • TS (ts)
  • VC-1 (vc_1)
  • VOB (vob)
  • WMV (wmv)
  • WMV9 (wmv9)
  • XVID (xvid)
 • Ingebouwde audio decoders (ingebouwde_audio_decoders):
  • Dolby Digital (dolby_digital)
  • Dolby Digital 5.1 (dolby_digital_5_1)
  • Dolby Digital Plus (dolby_digital_plus)
  • Dolby TrueHD (dolby_truehd)
  • DSD (dsd)
  • DTS (dts)
  • DTS 2.0 (dts_2_0)
  • DTS 96/24 (dts_96_24)
  • DTS Digital Plus (dts_digital_plus)
  • DTS Digital Surround (dts_digital_surround)
  • DTS-ES (dts_es)
  • DTS-HD (dts_hd)
  • DTS-HD HR (dts_hd_hr)
  • DTS-HD Master Audio (dts_hd_master_audio)
  • DTS Neo:6 (dts_neo_6)
  • Nee (nee)
 • Deep color ondersteuning (deep_color_ondersteuning):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Digitale optische uitgangen (digitale_audio_optische_uitgang):
  • 1 (digitale_audio_optische_uitgang_1.0)
 • Kleur (kleur):
  • Blauw (blauw)
  • Goud (goud)
  • Roze (roze)
  • Wit (wit)
  • zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Geïntegreerde kaartlezer (gei_ntegreerde_kaartlezer):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Varianten (group):
  • Denon DBT-3313UD (denon_dbt_3313ud)
  • Marantz UD5007 (marantz_ud5007)
  • Marantz UD7007 (marantz_ud7007)
  • Onkyo BD-SP809 (onkyo_bd_sp809)
  • Philips PD7006 (philips_pd7006)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Gravenzande (_s_gravenzande)
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beesd (beesd)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen (bergen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Bovenkarspel (bovenkarspel)
  • Boxtel (boxtel)
  • Brandwijk (brandwijk)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Brunssum (brunssum)
  • Budel (budel)
  • Bunschoten-Spakenburg (bunschoten_spakenburg)
  • Burgum (burgum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Dungen (den_dungen)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Denekamp (denekamp)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Echt (echt)
  • Ede (ede)
  • Eethen (eethen)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elburg (elburg)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Enter (enter)
  • Ermelo (ermelo)
  • Franeker (franeker)
  • Geleen (geleen)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Gieten (gieten)
  • Goes (goes)
  • Goor (goor)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groenlo (groenlo)
  • Groesbeek (groesbeek)
  • Groningen (groningen)
  • Grou (grou)
  • Gulpen (gulpen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerle (heerle)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hengevelde (hengevelde)
  • Heythuysen (heythuysen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hollandscheveld (hollandscheveld)
  • Holten (holten)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • IJsselstein (ijsselstein)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Kollum (kollum)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leek (leek)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Lies (lies)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maarssen (maarssen)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meijel (meijel)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mierlo (mierlo)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Muiden (muiden)
  • Musselkanaal (musselkanaal)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Obdam (obdam)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Ooltgensplaat (ooltgensplaat)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Oudenbosch (oudenbosch)
  • Oudeschild (oudeschild)
  • Panningen (panningen)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Schiedam (schiedam)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Smilde (smilde)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Tegelen (tegelen)
  • Ter Aar (ter_aar)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uden (uden)
  • Udenhout (udenhout)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Vaassen (vaassen)
  • Valkenburg (valkenburg)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Volendam (volendam)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Vught (vught)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • Wervershoof (wervershoof)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Woudsend (woudsend)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeeland (zeeland)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zetten (zetten)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Aanbiedingen (deal):
  • true (true)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl