x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

tondeuse

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in tondeuse categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

tondeuse kopen

Als je gemillimeterd haar hebt en je wilt niet steeds naar de kapper, dan is een tondeuse een uitkomst. Na twee tot drie k...
 • Algemene informatie

  Als je gemillimeterd haar hebt en je wilt niet steeds naar de kapper, dan is een tondeuse een uitkomst. Na twee tot drie keer zelf je haar doen heb je de kosten van de tondeuse er al weer uit! Jij bent op zoek naar een tondeuse of baardtrimmer en je kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder staan enkele tips waarop je kunt letten bij het kopen van een tondeuse.

  Er is veel keuze in tondeuses. Fabrikanten met een aardig assortiment tondeuses zijn Babyliss, Bestron, Braun, Carmen, Grundig, PanasonicPhilips, Princess, Remington en Wahl. De baardtrimmer is er in veel minder uitvoeringen. Bekende merken van de baardtrimmer zijn Babyliss en Philips.

  Vergelijk hier tondeuses!De tondeuse
  Een tondeuse is geschikt voor het kort afknippen van het haar. De lengte die je op de tondeuse kunt instellen ligt vaak tussen de 0 en 40 mm. Naast de tondeuse is er ook de baardtrimmer en neus- en oortrimmer. Deze haartrimmers zijn specifiek ontworpen voor respectievelijk de baard, oren of neus. En dan is er ook nog de laatste trend op het gebied van persoonlijke verzorging voor mannen: bodygrooming. Hiermee kun je schaam-, oksel-, buik-, borst-, rug- en schouderhaar heel nauwkeurig verwijderen of bijwerken. Erg handig is dat er tegenwoordig haartrimmers zijn die bovenstaande verschillende functies combineren.

  Onderdelen tondeuse en baardtrimmer

  Opzetkammen
  In de specificaties van de tondeuse en baardtrimmer wordt het aantal opzetkammen aangegeven. Soms wordt de lengtestand van de tondeuse bepaald door de opzetkam, soms kun je per opzetkam de lengte variëren. Ook wordt er aangegeven hoeveel instelbare lengtestanden er bij de tondeuse of baardtrimmer mogelijk zijn en of de lengtestand traploos instelbaar is voor het precisiewerk. Verder is bij tondeuses aangegeven welke haarlengten ingesteld kunnen worden. Als je haarlengten wilt die langer zijn dan je kunt instellen ga je met de tondeuse zonder opzetkam langs kam of vingers. Wees je er wel van bewust dat dit een moeilijke techniek is die alleen door ervaren gebruikers toegepast dient te worden.

  Met of zonder snoer
  Er bestaan tondeuses en baardtrimmers in verschillende uitvoeringen. Sommige tondeuses hebben een snoer en werken op 230 Volt, weer anderen zijn draadloos. De draadloze baardtrimmers en tondeuses zijn onder te verdelen in oplaadbare modellen en modellen met batterijen. Als extra functie bevatten sommige draadloze tondeuses een accu indicator: je ziet dan hoe vol de accu of batterij nog is. Hiermee voorkom je dat je halverwege het scheren moet stoppen omdat de accu leeg is.

  Tondeuse of baardtrimmer opladen
  Sommige oplaadbare tondeuses en baardtrimmers worden geleverd in combinatie met een laadstation. Hierin plaats je na gebruik je tondeuse of baardtrimmer zodat deze weer opgeladen wordt voor de volgende keer. Op deze manier is je tondeuse of baardtrimmer altijd bedrijfsklaar. Bij een oplaadbare tondeuse is het ook handig om te kijken naar de bedrijfstijd en de oplaadtijd. De bedrijfstijd is de tijd dat je de volledig opgeladen tondeuse of trimmer kunt gebruiken. De oplaadtijd is de tijd die nodig is om een leeg apparaat weer volledig op te laden. Zowel de bedrijfstijd als de oplaadtijd wordt weergegeven in minuten.

  Accessoires
  Bij de tondeuse of baardtrimmer kunnen diverse accessoires meegeleverd worden: beschermkap, opzetkammen, kam, schaar, smeerolie, schoonmaakborsteltje, cape, stylingclips, nekborsteltje, etui of opbergkoffer. Al deze extra's kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van de tondeuse.

  Reiniging
  Sommige tondeuses of haartrimmers kun je ook nat gebruiken, in bad of onder de douche. De tondeuse of baardtrimmer moet regelmatig schoongemaakt worden. Sommige tondeuses reinig je droog met een schoonmaakborsteltje dat meestal wordt meegeleverd. Andere haartrimmers zijn afspoelbaar: je reinigt het messenblok onder stromend water.

  Voor een uitleg over de technische specificaties die gebruikt worden bij baardtrimmers en tondeuses kun je hier terecht. Heb je echter na het lezen van deze informatie nog meer vragen, kijk dan ook even tussen de veelgestelde vragen over de baardtrimmer en tondeuse.

  Bekijk en vergelijk hier alle tondeuses en vind de beste koop!

   

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier tondeuses!Kan ik met een tondeuse ook kaal scheren?
  Hoe moet ik mijn tondeuse reinigen?
  De tondeuse scheert mijn haar korter af dan ik het wil hebben. Kan ik dit oplossen?
  Moet ik voor een tondeuse een verwijderingsbijdrage betalen?


  Kan ik met een tondeuse ook kaal scheren?
  Ja, met sommige modellen kun je ook kaal scheren. Kijk dan welke haarlengten ingesteld kunnen worden.

  Hoe moet ik mijn tondeuse reinigen?
  Ja, de tondeuse moet regelmatig gereinigd worden. Sommige modellen reinig je droog met een schoonmaakborsteltje dat meestal wordt meegeleverd. Andere modellen zijn afspoelbaar: je reinigt het messen blok onder stromend water.

  De tondeuse scheert mijn haar korter af dan ik het wil hebben. Kan ik dit oplossen?
  Ja, dat kan. Als je haarlengten wilt die langer zijn dan je kunt instellen, ga je met de tondeuse zonder opzetkam langs een kam of vingers. Wees je er wel van bewust dat dit een moeilijke techniek is die alleen door ervaren gebruikers toegepast dient te worden.

  Moet ik voor een tondeuse een verwijderingsbijdrage betalen?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor tondeuses hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen.

  Bekijk en vergelijk hier alle tondeuses en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen bij tondeuses.

  Vergelijk hier tondeuses!Aantal opzetkammen
  Aangegeven is het aantal opzetkammen. Soms wordt de lengtestand bepaald door de opzetkam; soms kun je per opzetkam de lengte variëren.

  Accessoires
  Bij de tondeuse kunnen diverse accessoires meegeleverd worden: beschermkap, opzetkammen, kam, schaar, smeerolie, schoonmaakborsteltje, cape, stylingclips, nekborsteltje, etui of opbergkoffer.

  Accu indicator
  Als extra functie bevatten sommige draadloze modellen een accu indicator: je ziet dan hoe vol de accu of batterij nog is. Hiermee voorkom je dat je halverwege het scheren moet stoppen omdat de accu leeg is.

  Afspoelbaar
  De tondeuse moet regelmatig schoongemaakt worden. Sommige modellen reinig je droog met een schoonmaakborsteltje dat meestal wordt meegeleverd. Andere modellen zijn afspoelbaar: je reinigt het messenblok onder stromend water.

  Bedrijfstijd
  De bedrijfstijd is de tijd dat je het volledig opgeladen apparaat kunt gebruiken. De bedrijfstijd wordt weergegeven in minuten.

  Draadloos
  Bij een draadloos model hoef je tijdens het gebruik geen ruzie te maken met het snoer. De draadloze modellen moeten wel af en toe in het laadstation gezet worden, of aan de oplader gekoppeld worden. Het opladen van de tondeuse is helaas nog niet draadloos mogelijk.

  Laadstation
  Sommige oplaadbare modellen worden geleverd in combinatie met een laadstation. Hierin plaats je na gebruik je tondeuse zodat deze weer opgeladen wordt voor de volgende keer. Op deze manier is je tondeuse altijd bedrijfsklaar.

  Lengte traploos instelbaar
  Bij sommige modellen is de haarlengte traploos instelbaar.

  Oplaadbaar
  Er bestaan tondeuses in verschillende uitvoeringen. Sommigen hebben een snoer en werken op 230 Volt, weer anderen zijn draadloos. De draadloze modellen zijn onder te verdelen in oplaadbare modellen en modellen met batterijen. Als extra functie bevatten sommige draadloze modellen een accu indicator.

  Oplaadtijd
  De oplaadtijd is de tijd die nodig is om een leeg apparaat weer volledig op te laden. De oplaadtijd wordt weergegeven in minuten.


  Type batterij
  Je ziet hier wat voor soort batterij er in het apparaat zit.

  Tondeuse
  Een tondeuse is geschikt voor het kort afknippen van het haar. De lengte die je op de tondeuse kunt instellen ligt vaak tussen de 0 en 40 mm.

  Bekijk en vergelijk hier alle tondeuses en vind de beste koop!

  • Wahl Wahl is een wereldwijd bekend merk op het gebied van professionele en individuele verzorging.
  • Philips Philips biedt kwalitatieve tondeuses voor elke gewenste look.
  • Panasonic De tondeuses van Panasonic zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor zowel professioneel als individueel gebruik.
  • Braun Braun biedt tondeuses om diverse haarstijlen mee te trimmen. Daarnaast zijn ze dankzij een gesealde body gemakkelijk af te spoelen.
  • Budget Tondeuses voor minder dan €30.
  • Trimmer Een trimmer snijdt vaak korte lengtes waardoor je de contouren strakker afgewerkt krijgt.
  • Instelbare kammen De instelbare kammen zorgen voor meer gewenste lengtestanden.
 • Braun cruZer 6 Beard & Head 2 in 1 Baardtrimmer/Tondeuse
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/5/braun-cruzer-6-beard-head-20513005.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/5/2/braun-cruzer-6-beard-head-20513152.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/0/braun-cruzer-6-beard-head-20513270.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/9/8/braun-cruzer-6-beard-head-20513298.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/3/3/braun-cruzer-6-beard-head-20513333.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/3/braun-cruzer-6-beard-head-23519903.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/4/braun-cruzer-6-beard-head-23519904.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/5/braun-cruzer-6-beard-head-23519905.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/6/braun-cruzer-6-beard-head-23519906.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/7/braun-cruzer-6-beard-head-23519907.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/6/braun-cruzer6-beard-head-headset-23605956.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/0/braun-cruzer6-beard-head-headset-23666140.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/1/braun-cruzer6-beard-head-headset-23666141.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/2/braun-cruzer6-beard-head-headset-23666142.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/3/braun-cruzer6-beard-head-headset-23666143.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/4/braun-cruzer6-beard-head-headset-23666144.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/5/braun-cruzer6-beard-head-headset-23666145.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/8/braun-cruzer6-beard-head-headset-23666148.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/5/6/braun-cruzer6-beard-head-headset-23690556.jpg
  Braun cruZer 6 Beard & Head 2 in 1 Baardtrimmer/Tondeuse (14)
  7.25 (1)
  Braun cruZer 6 Beard & Head 2 in 1 Baardtrimmer/Tondeuse
  Uitstekend
  Uitstekend scheerapparaat. Het is uiteraard geen professionele tondeuse, dus je moet meerdere malen over banen haar heen gaan, maar dan geeft het wel een mooi resultaat. Veel verschillende standen mogelijk.
  8.0
  0 10
 • Babyliss E836XE 10 in 1
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/7/babyliss-e-836-e-10-in-1-16488377.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/1/babyliss-e-836-e-10-in-1-16740761.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/9/3/babyliss-e836xe-10-in-1-23218193.jpg
  Babyliss E836XE 10 in 1 (43)
  7.4 (1)
  Babyliss E836XE 10 in 1
  Super handige tondeuse
  Super handige tondeuse. Ik gebruik 'm ivm letsel ed. dus pleisters plakken waar je ze eigenlijk niet wilt hebben. En daar is ie reuze handig voor, omdat het zo klein is bovendien laadt hij snel op. Ook de opzetstukken zijn zeer geschikt en stabiel; daar waar het bij vele anderen zoals een nederlands en een bruin merk erg zwabberig wordt, wanneer ze groter worden. Bovendien heeft het een acceptabele prijs, ook niet onbelangrijk.
  8.3
  0 10
 • Remington REM-HC363C
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/7/9/remington-hc-363-c-79479.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/1/remington-hc-363-c-17241951.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/4/remington-hc-363-c-17443744.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/2/remington-taglia-capelli-hc363c-23215132.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/0/5/remington-hc363c-23627805.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/0/remington-rem-hc363c-30286810.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/1/remington-rem-hc363c-30286811.jpg
  Remington REM-HC363C (7)
  5.25 (1)
  Remington REM-HC363C
  Na 1 jaar in bezit en alleen tijdens de groote vakanties gebruikt
  Na 1 jaar in bezit en alleen tijdens de groote vakanties gebruikt . Rot ding trekt de haren letterlijk uit het hoofd snijd voor geen meter . Ik heb hem terug gestuurd en dan ook uiteindelijk mijn geld terug gehad .
  4.0
  0 10
 • Wahl
  • wahl
 • Philips
  • philips
 • Panasonic
  • panasonic
 • Braun
  • braun
 • Budget
  • budget
 • Trimmer
  • ja
 • Instelbare kammen
  • ja
Tondeuses 5.7 (13)
0 - 24
 • Babyliss E836XE 10 in 1
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/7/babyliss-e-836-e-10-in-1-16488377.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/1/babyliss-e-836-e-10-in-1-16740761.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/9/3/babyliss-e836xe-10-in-1-23218193.jpg
  Babyliss E836XE 10 in 1 (43)
  7.4 (1)
  Babyliss E836XE 10 in 1
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Kijkshop Hengelo Kijkshop Hengelo
  54.99, 6.7917792, 52.2627383 LOW
  145
  best_reviewed
 • Panasonic ER 1611
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/6/panasonic-er-1611-17245836.jpg
  Panasonic ER 1611 (33)
  Panasonic ER 1611
  Hair & Beauty Hair & Beauty
  72.82, 5.487523700000001, 52.22219699999999 LOW
  Hairandbeautyonline.com Hairandbeautyonline.com
  76.77, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hair & Beauty Hair & Beauty
  72.82, 5.487523700000001, 52.22219699999999 LOW
  2
  most_sold
 • Philips HAIRCLIPPER Series 7000 tondeuse HC7450/80
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/1/3/philips-hc-7450-23611813.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/4/1/philips-hc-7450-23731441.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/4/2/philips-hc-7450-23731442.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/2/1/philips-hairclipper-series-7000-hc7450-80-27919421.jpg
  Philips HAIRCLIPPER Series 7000 tondeuse HC7450/80 (21)
  Philips HAIRCLIPPER Series 7000 tondeuse HC7450/80
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
 • Remington HC 5000
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/2/remington-hc-5000-19802272.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/6/remington-hc-5000-19403506.jpg
  Remington HC 5000 (20)
  Remington HC 5000
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  14.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  14.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  Voordeeldrogisterij Voordeeldrogisterij
  14.95, 6.1243455, 52.4980238 UNKNOWN
  5
 • Wahl Super Taper
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/0/2/wahl-super-taper-36129002.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzk2MDQzNjQ2OS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/9/wahl-super-taper-41397709.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/0/wahl-super-taper-41397710.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/3/wahl-super-taper-35498943.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZTMvcmVndWxhci9GQy81LzQvMC8zLzkyMDAwMDAwMTQzODMwNDUuanBn
  Wahl Super Taper (17)
  Wahl Super Taper
  Hairandbeautyonline.com Hairandbeautyonline.com
  79.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hairandbeautyonline.com Hairandbeautyonline.com
  79.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hair & Beauty Hair & Beauty
  79.9, 5.487523700000001, 52.22219699999999 LOW
  2
 • Philips HAIRCLIPPER Series 5000 tondeuse HC5440/16
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/1/8/philips-hc5440-16-23717818.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/1/9/philips-hc5440-16-23717819.jpg
  Philips HAIRCLIPPER Series 5000 tondeuse HC5440/16 (15)
  Philips HAIRCLIPPER Series 5000 tondeuse HC5440/16
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Lisse BCC Lisse
  29, 4.5584164, 52.2594197 LOW
  191
 • Domo DO 7037
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/7/domo-do-7037-30276077.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/6/domo-do-7037-30293066.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/1/6/domo-do-7037-30293116.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/4/2/domo-do-7037-30293142.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/5/7/domo-do7037-30624357.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/5/8/domo-do7037-30624358.jpg
  Domo DO 7037 (14)
  Domo DO 7037
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  21.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  21.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Wahl Homepro
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/3/7/wahl-homepro-23226237.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/8/2/wahl-9243-2216-19220382.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/3/8/wahl-homepro-23226238.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/3/9/wahl-homepro-23226239.jpg
  Wahl Homepro (14)
  Wahl Homepro
  Voordeligscheren.nl Voordeligscheren.nl
  6.458486862909039 (13)
  22.5, 2d (offer_sdt_2_days)
  Voordeligscheren.nl Voordeligscheren.nl
  6.458486862909039 (13)
  22.5, 2d (offer_sdt_2_days)
  Voordeeldrogisterij Voordeeldrogisterij
  22.5, 6.1243455, 52.4980238 UNKNOWN
  6
 • Philips HAIRCLIPPER Series 5000 tondeuse HC5450/80
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/2/8/philips-hc5450-80-23680628.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/0/0/philips-hc5450-80-23681200.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/4/5/philips-hc5450-80-23731445.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/4/6/philips-hc5450-80-23731446.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/4/8/philips-hc5450-80-23731448.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/5/5/philips-hairclipper-series-5000-hc5450-24861355.jpg
  Philips HAIRCLIPPER Series 5000 tondeuse HC5450/80 (14)
  Philips HAIRCLIPPER Series 5000 tondeuse HC5450/80
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Rotterdam BCC Rotterdam
  41.95, 4.4387793, 51.9079697 LOW
  136
 • Braun cruZer 6 Beard & Head 2 in 1 Baardtrimmer/Tondeuse
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/5/braun-cruzer-6-beard-head-20513005.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/5/2/braun-cruzer-6-beard-head-20513152.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/0/braun-cruzer-6-beard-head-20513270.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/9/8/braun-cruzer-6-beard-head-20513298.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/3/3/braun-cruzer-6-beard-head-20513333.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/3/braun-cruzer-6-beard-head-23519903.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/4/braun-cruzer-6-beard-head-23519904.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/5/braun-cruzer-6-beard-head-23519905.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/6/braun-cruzer-6-beard-head-23519906.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/7/braun-cruzer-6-beard-head-23519907.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/6/braun-cruzer6-beard-head-headset-23605956.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/0/braun-cruzer6-beard-head-headset-23666140.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/1/braun-cruzer6-beard-head-headset-23666141.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/2/braun-cruzer6-beard-head-headset-23666142.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/3/braun-cruzer6-beard-head-headset-23666143.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/4/braun-cruzer6-beard-head-headset-23666144.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/5/braun-cruzer6-beard-head-headset-23666145.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/8/braun-cruzer6-beard-head-headset-23666148.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/5/6/braun-cruzer6-beard-head-headset-23690556.jpg
  Braun cruZer 6 Beard & Head 2 in 1 Baardtrimmer/Tondeuse (14)
  7.25 (1)
  Braun cruZer 6 Beard & Head 2 in 1 Baardtrimmer/Tondeuse
  Voordeeldrogisterij.nl Voordeeldrogisterij.nl
  4.263938983005617 (5)
  67.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Voordeeldrogisterij.nl Voordeeldrogisterij.nl
  4.263938983005617 (5)
  67.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Voordeeldrogisterij Voordeeldrogisterij
  67.95, 6.1243455, 52.4980238 UNKNOWN
  4
 • Panasonic ER 1611 /K
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/7/panasonic-er-1611-k-22420897.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/5/panasonic-er-1611-k-23193075.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/9/panasonic-er-1611-k-30610049.jpg
  Panasonic ER 1611 /K (13)
  Panasonic ER 1611 /K
  Redcoon Redcoon
  7.678715534031743 (423)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  128, ? (offer_sdt_unknown)
  Redcoon Redcoon
  7.678715534031743 (423)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  128, ? (offer_sdt_unknown)
  Hair & Beauty Hair & Beauty
  219.4, 5.487523700000001, 52.22219699999999 LOW
  3
 • Wahl Lithium Ion Clipper
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/7/0/wahl-lithium-ion-clipper-30276570.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/7/1/wahl-lithium-ion-clipper-30276571.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/8/2/wahl-lithium-ion-clipper-30293182.jpg
  Wahl Lithium Ion Clipper (12)
  Wahl Lithium Ion Clipper
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Philips BEARDTRIMMER Series 7000 (Stoppel)baardtrimmer met opzuigfunctie BT7085/32
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/6/2/philips-bt7085-32-23713562.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/3/1/philips-bt7085-32-vacuum-stubble-and-beard-trimmer-24482931.jpg
  Philips BEARDTRIMMER Series 7000 (Stoppel)baardtrimmer met opzuigfunctie BT7085/32 (11)
  Philips BEARDTRIMMER Series 7000 (Stoppel)baardtrimmer met opzuigfunctie BT7085/32
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  59.9, 4.750713699999999, 52.6360681 HIGH
  214
 • Wahl Super Taper Cordless ProLithium Classic White
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/6/wahl-wa8591-016-41397706.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/7/wahl-wa8591-016-41397707.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/1/wahl-super-taper-cordless-prolithium-classic-white-33127571.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZTMvcmVndWxhci9GQy8yLzQvOS8xLzkyMDAwMDAwMzk1MTE5NDIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/9/1/wahl-super-taper-cordless-prolithium-classic-white-33905091.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZS9yZWd1bGFyL0ZDLzMvMC8yLzMvOTIwMDAwMDAxNDM4MzIwMy5qcGc=
  Wahl Super Taper Cordless ProLithium Classic White (10)
  Wahl Super Taper Cordless ProLithium Classic White
  Hairandbeautyonline.com Hairandbeautyonline.com
  117.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hairandbeautyonline.com Hairandbeautyonline.com
  117.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hair & Beauty Hair & Beauty
  117.95, 5.487523700000001, 52.22219699999999 LOW
  2
 • Babyliss E750E
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/3/babyliss-e750e-32435683.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8zMDMwMDUwMTA0MTg5X2hfZl9sXzA=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/8/babyliss-e750e-32435688.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjIuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS8zNy82ZC83MC81NjU3NTI0ZDczNGM0NjJkNjE1MzUxNTU1MzZhNTc2MjQ4MzY2Ny01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/1/7/babyliss-e750e-33602717.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjUuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS80MS83OS81MS83NTUxNjg1MzczNzkyZDZhMzI1NzZkMzY1MjQzNjk1MzZlNjI1MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/9/babyliss-e750e-35574269.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/0/babyliss-e750e-35574270.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/1/babyliss-e750e-35574271.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/2/babyliss-e750e-35574272.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/3/babyliss-e750e-35574273.jpg
  Babyliss E750E (10)
  Babyliss E750E
  Kruidvat Kruidvat
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.42, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kruidvat Kruidvat
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.42, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  27.95, 4.750713699999999, 52.6360681 HIGH
  349
 • Philips HAIRCLIPPER Series 3000 tondeuse HC3410
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/8/philips-hc3410-15-29579918.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/2/philips-hc3410-15-29580002.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/3/philips-hc3410-15-29581643.jpg
  Philips HAIRCLIPPER Series 3000 tondeuse HC3410 (9)
  Philips HAIRCLIPPER Series 3000 tondeuse HC3410
  Kijkshop Amersfoort Kijkshop Amersfoort
  24.99, 5.3862976, 52.15468689999999 LOW
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  25, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Amersfoort Kijkshop Amersfoort
  24.99, 5.3862976, 52.15468689999999 LOW
  35
 • Wahl tondeuse
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/4/8/wahl-tondeuse-9841-178c87239ce294dab38eb897d93e2d1d-32715248.jpg?m=aHR0cDovL2kxLmFkaXMud3MvaS93ZWhrYW1wLzQyMTE0NV9wYl8wMT93PTUwMCZoPTUwMA==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/6/wahl-tondeuse-9841-178c87239ce294dab38eb897d93e2d1d-34932006.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNDIxMTQ1X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/1/3/wahl-tondeuse-9841-178c87239ce294dab38eb897d93e2d1d-34932013.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53b2hpLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8xL2ltYWdlLzM0MHgzNDAvOWRmNzhlYWIzMzUyNWQwOGQ2ZTVmYjhkMjcxMzZlOTUvdy9hL3dhaGwxNDgxLTA0NjBfNTk5NjQxNTAyMDEzNy5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/6/6/wahl-tondeuse-9841-178c87239ce294dab38eb897d93e2d1d-38938666.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/6/7/wahl-tondeuse-9841-178c87239ce294dab38eb897d93e2d1d-38938667.jpg
  Wahl tondeuse (8)
  Wahl tondeuse
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
 • Philips HAIRCLIPPER Series 5000 tondeuse HC5440/80
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/9/philips-hc-5440-80-23723279.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/1/2/philips-hc-5440-80-23723712.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/7/0/philips-hc-5440-80-23723770.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/5/5/philips-hc-5440-80-23723855.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/5/philips-hc5440-23731405.jpg
  Philips HAIRCLIPPER Series 5000 tondeuse HC5440/80 (8)
  Philips HAIRCLIPPER Series 5000 tondeuse HC5440/80
  Blokker.nl Blokker.nl
  7.220919707711817 (241)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Blokker.nl Blokker.nl
  7.220919707711817 (241)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Philips HAIRCLIPPER Series 1000 QC 5070 Supereenvoudige haartrimmer
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/4/philips-qc5070-00-hair-clipper-23211914.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/5/philips-qc5070-00-hair-clipper-23211915.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/6/4/philips-hairclipper-series-1000-hair-clipper-qc5070-00-47745664.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/6/5/philips-hairclipper-series-1000-hair-clipper-qc5070-00-47745665.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/6/6/philips-hairclipper-series-1000-hair-clipper-qc5070-00-47745666.jpg
  Philips HAIRCLIPPER Series 1000 QC 5070 Supereenvoudige haartrimmer (8)
  Philips HAIRCLIPPER Series 1000 QC 5070 Supereenvoudige haartrimmer
  Tech66 Tech66
  14.95, 4.9315431, 52.33592119999999 HIGH
  Tech66 Tech66
  7.2 (1)
  16.90, 2d (offer_sdt_2_days)
  Tech66 Tech66
  14.95, 4.9315431, 52.33592119999999 HIGH
  2
 • Philips Multigroom waterdichte verzorgingsset voor GEZICHT, HAAR QG3371/16
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/5/9/philips-qg3371-16-pro-grooming-kit-19880559.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/7/7/philips-qg3371-16-pro-grooming-kit-23227077.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/7/5/philips-multigroom-grooming-kit-qg3371-16-27729675.jpg
  Philips Multigroom waterdichte verzorgingsset voor GEZICHT, HAAR QG3371/16 (7)
  Philips Multigroom waterdichte verzorgingsset voor GEZICHT, HAAR QG3371/16
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  53.91, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  53.91, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Venray BCC Venray
  53.99, 5.976938199999999, 51.52670999999999 LOW
  149
 • Remington REM-HC363C
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/7/9/remington-hc-363-c-79479.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/1/remington-hc-363-c-17241951.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/4/remington-hc-363-c-17443744.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/2/remington-taglia-capelli-hc363c-23215132.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/0/5/remington-hc363c-23627805.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/0/remington-rem-hc363c-30286810.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/1/remington-rem-hc363c-30286811.jpg
  Remington REM-HC363C (7)
  5.25 (1)
  Remington REM-HC363C
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  43.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  17
 • Wahl LI Vario
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/8/7/wahl-li-vario-29579887.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/8/wahl-li-vario-29581258.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/2/3/wahl-li-vario-29581623.jpg
  Wahl LI Vario (6)
  Wahl LI Vario
  Voordeligscheren.nl Voordeligscheren.nl
  6.458486862909039 (13)
  39.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Voordeligscheren.nl Voordeligscheren.nl
  6.458486862909039 (13)
  39.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Voordeeldrogisterij Voordeeldrogisterij
  39.95, 6.1243455, 52.4980238 UNKNOWN
  13
 • Wahl Close Cut Pro Tondeuse Set
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/6/9/wahl-close-cut-pro-tondeuse-set-30276569.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/9/wahl-close-cut-pro-tondeuse-set-30293069.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/1/8/wahl-close-cut-pro-tondeuse-set-30293118.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/3/6/wahl-wa779111-1612-30624336.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/3/7/wahl-wa779111-1612-30624337.jpg
  Wahl Close Cut Pro Tondeuse Set (6)
  Wahl Close Cut Pro Tondeuse Set
  Voordeeldrogisterij.nl Voordeeldrogisterij.nl
  4.263938983005617 (5)
  59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Voordeeldrogisterij.nl Voordeeldrogisterij.nl
  4.263938983005617 (5)
  59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Voordeeldrogisterij Voordeeldrogisterij
  59.95, 6.1243455, 52.4980238 UNKNOWN
  15
 • Princess 5600 WET & DRY
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/6/8/princess-5600-wet-dry-18392768.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/2/princess-5600-wet-dry-23220612.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/3/princess-5600-wet-dry-23220613.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/3/princess-5600-wet-dry-25126633.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/4/princess-5600-wet-dry-25126634.jpg
  Princess 5600 WET & DRY (6)
  Princess 5600 WET & DRY
  Voordeligscheren.nl Voordeligscheren.nl
  6.458486862909039 (13)
  9.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Voordeligscheren.nl Voordeligscheren.nl
  6.458486862909039 (13)
  9.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Voordeeldrogisterij Voordeeldrogisterij
  9.95, 6.1243455, 52.4980238 UNKNOWN
  6
  good_buy
2 8
 • Merk (brand):
  • Adler (adler)
  • AEG (aeg)
  • AVANTO (avanto)
  • Babyliss (babyliss)
  • babyliss pro (babyliss_pro)
  • Bestron (bestron)
  • Beurer (beurer)
  • Braun (braun)
  • Carmen (carmen)
  • Clatronic (clatronic)
  • Domo (domo)
  • Grundig (grundig)
  • Lanaform (lanaform)
  • Moser (moser)
  • Panasonic (panasonic)
  • Philips (philips)
  • Princess (princess)
  • Remington (remington)
  • Rowenta (rowenta)
  • Severin (severin)
  • Trebs (trebs)
  • Tristar (tristar)
  • Unold (unold)
  • Valera (valera)
  • Vidal Sassoon (vidal_sassoon)
  • VidaXL (vidaxl)
  • Wahl (wahl)
 • Kleur (kleur):
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Chroom (chroom)
  • Grijs (grijs)
  • Metallic (metallic)
  • Oranje (oranje)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Titanic (titanic)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €30 Goedkope tondeuse (budget)
  • Lage prijs: €30 - €45 (low)
  • Gemiddelde prijs: €45 - €60 (medium)
  • High end: Meer dan €60 (high)
 • Batterijtype (batterijtype):
  • AA (aa)
  • Li-Ion (li_ion)
  • Lithium (lithium)
  • Ni-M (ni_m)
  • Ni-MH (ni_mh)
  • NiMH (nimh)
 • Waterdicht (waterdicht):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Voeding (voeding):
  • Batterij (batterij)
  • Batterijen (batterijen)
  • Oplaadbaar (oplaadbaar)
  • Stroom + oplaadbaar (stroom_oplaadbaar)
 • Trimmer (trimmer):
  • Ja (ja)
 • Reinigingsborsteltje (reinigingsborsteltje):
  • Ja (ja)
 • Gebruikstijd (gebruikstijd):
  • 30 minuten (gebruikstijd_30.0)
  • 35 minuten (gebruikstijd_35.0)
  • 40 minuten (gebruikstijd_40.0)
  • 45 minuten (gebruikstijd_45.0)
  • 50 minuten (gebruikstijd_50.0)
  • 60 minuten (gebruikstijd_60.0)
  • 75 minuten (gebruikstijd_75.0)
  • 90 minuten (gebruikstijd_90.0)
  • 110 minuten (gebruikstijd_110.0)
  • 120 minuten (gebruikstijd_120.0)
 • Aantal lengte stappen (aantal_lengte_stappen):
  • < 6 (aantal_lengte_stappen_6)
  • 6 - 11 (aantal_lengte_stappen_6_11)
  • 11 - 20 (aantal_lengte_stappen_11_20)
  • ≥ 20 (aantal_lengte_stappen_20)
 • Instelbare kammen (instelbare_kammen):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Minimale haarlengte (minimale_haarlengte):
  • < 1 mm (minimale_haarlengte_1)
  • 1 mm - 3 mm (minimale_haarlengte_1_3)
  • ≥ 3 mm (minimale_haarlengte_3)
 • Varianten (group):
  • Braun cruZer 6 (braun_cruzer_6)
  • Philips HAIRCLIPPER (philips_hairclipper)
  • Wahl Super Taper (wahl_super_taper)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Borculo (borculo)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Burgum (burgum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delft (delft)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Ermelo (ermelo)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Franeker (franeker)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Goes (goes)
  • Goor (goor)
  • Gorinchem (gorinchem)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Muiden (muiden)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schiedam (schiedam)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uden (uden)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidlaren (zuidlaren)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Afwasbaar (afwasbaar):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Wasbaar (wasbaar):
  • Ja (ja)
 • Oplaadindicator (oplaadindicator):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Scheersysteem (scheersysteem):
  • Folie (folie)
  • Vibration (vibration)
 • Wet & Dry (wet_dry):
  • Ja (ja)
 • Batterij oplaadtijd (batterij_oplaadtijd):
  • 1 uur (batterij_oplaadtijd_1.0)
  • 8 uur (batterij_oplaadtijd_8.0)
  • 616 uur (batterij_oplaadtijd_616.0)
 • Aantal scheerkoppen (aantal_scheerkoppen):
  • 1 stuks (aantal_scheerkoppen_1.0)
 • Voor het hele lichaam (voor_het_hele_lichaam):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Trimstijlen (trimstijlen):
  • Goatee, Detailed styling, Long beard, Moustache, Short beard, Stubble look (goatee_detailed_styling_long_beard_moustache_short_beard_stubble_look)
 • Aantal kammen (aantal_kammen):
  • 1 (aantal_kammen_1.0)
  • 2 (aantal_kammen_2.0)
  • 3 (aantal_kammen_3.0)
  • 4 (aantal_kammen_4.0)
  • 6 (aantal_kammen_6.0)
  • 7 (aantal_kammen_7.0)
  • 8 (aantal_kammen_8.0)
  • 10 (aantal_kammen_10.0)
 • Maximale haarlengte (maximale_haarlengte):
  • 0.5 mm (0_5_mm)
  • 12 mm (12_mm)
  • 13 mm (13_mm)
  • 16.5 mm (16_5_mm)
  • 16 mm (16_mm)
  • 18 mm (18_mm)
  • 1.5 mm (1_5_mm)
  • 1 mm (1_mm)
  • 20 mm (20_mm)
  • 21 mm (21_mm)
  • 23 mm (23_mm)
  • 24 mm (24_mm)
  • 25 mm (25_mm)
  • 2.8 mm (2_8_mm)
  • 2 mm (2_mm)
  • 35 mm (35_mm)
  • 36 mm (36_mm)
  • 3 mm (3_mm)
  • 41 mm (41_mm)
  • 42 mm (42_mm)
  • 4 mm (4_mm)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl