x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Mannen hebben zo’ n 50.000 baardharen die per 24 uur ongeveer 0.4 millimeter groeien.
  Naast  het scheren van uw baard is het ook mogelijk om lichaamshaar te scheren, trimmen en stylen om de look te krijgen die het beste bij u past.
  Zowel het assortiment van scheerapparaten als in dat van trimmers is zeer uitgebreid.

  Allereerst: waarom droog scheren?

  Waarom droog scheren?
  Meer comfort, minder irritatie
  Scheerfolie beschermt de huid en beperkt trekken en draaien van de haren tot een minimum, wat resulteert in minder huidirritatie tijdens en na het scheren.

  Gemak
  Een eenvoudige, snelle scheerbeurt waar geen zeep of foam voor nodig is.

  Grondigheid
  De huidige scheerapparaten kunnen buitengewoon gladde resultaten bereiken, die de hele dag aanhouden.

  Snelheid
  Een snelle en eenvoudige oplossing om te scheren.

  Hygiene
  Houd het apparaat onder stromend water om het schoon te maken of gebruik een schoonmaaksysteem om het apparaat zichzelf te laten reinigen.


  Scheertechnieken
  Door de band genomen zijn er twee verschillende scheertechnieken: folisch scheren en roterend scheren.


  Waarom folisch scheren?
  Folie
  Zoals de naam al zegt, heeft een folisch scheerapparaat een folie. Binnen folisch scheren is het belangrijk hoe dik het folie van de scheerkop is. Hoe dunner de folie, hoe dichter op de huid de haren afgeschoren worden, hoe minder bewegingen u hoeft te maken. Minder bewegingen over hetzelfde stukje huid zorgen voor minder irritatie.

  Drie fasen scheersysteem

  Op een folisch scheerapparaat zit een drievoudig scheersysteem – een systeem wat bestaat uit twee messen en een middentrimmer. Het eerste mes scheert de langste en makkelijkst bereikbare haren. De middentrimmer zet de korte, nog niet geschoren haren op z’n plek. Hierna kan het tweede mes de laatste haren afscheren. Dit systeem zorgen voor de optimale, grondige scheerbeurt. Klik hier voor folische scheerapparaten (link nr Braun producten binnen Kieskeurig)

  Op en neer beweging Vergelijk hier scheerapparaten!
  Met folisch scheren maakt u een natuurlijke en efficiënte heen en weer beweging.

  Compact, smal scheerhoofd
  Folische scheerapparaten hebben een smal en compact scheerhoofd, wat ervoor zorgt dat u ook de moeilijk te bereiken plekken (zoals de ‘snor’) makkelijk kunt bereiken. Bij Series 5 en Series 7 beweegt ook het scheerhoofd mee met de contouren van uw gezicht, voor een optimale en grondige scheerbeurt.

  Power comb
  Braun Series 5 en 7 zijn uitgerust met een Power Comb – dit systeem zorgt ervoor dat haren worden opgetild en worden verwijderd.

  Sonische Technologie
  Braun Series 7 heeft sonische technologie: 100.000 microtrillingen per minuut zorgen ervoor dat uw haren omhoog komen te staan, zodat u alle haren in een beweging af kan scheren. Ook hier geldt: minder bewegingen over hetzelfde stukje huid zorgen voor minder irritatie.
   


  Waarom roterend scheren?
  Met roterend scheren wordt scheren bedoeld met 2 of meer koppen. De koppen draaien los van elkaar en snijden zo de haren af. Bij een roterend scheersysteem wordt er gebruik gemaakt van draaiende scheerhoofden die door een rond scheerkapje worden afgedekt. Voor deze systemen geldt: hoe meer scheerkoppen des te korter de scheerbeurt duurt.
   


  Trimmen
  Mannen spenderen tegenwoordig veel meer tijd aan hun dagelijkse lichaamsverzorging. Er goed uitzien is meer dan een gladgeschoren huid, een leuk kapsel en een mooie outfit.  Door het gebruik van verschillende gezicht--en lichaamsstijlen is het mogelijk om uw persoonlijke stijl te benadrukken.


  Vergelijk hier scheerapparaten!Trimmen van gezichtshaar
  Door middel van 2-in-1 scheerapparaten/trimmers is het mogelijk om de baard op verschillende lengtes te trimmen waardoor u  met 1 apparaat een glad scheerresultaat, een nette trim of gedefinieerde randen kunt creëren. De Braun cruZer6 Face kan ook onder de douche gebruikt kunnen worden voor meer gemak en comfort. 


  Trimmen van lichaamshaar
  Lichaamshaarverzorging is uitgegroeid tot een vast onderdeel van het verzorgingsroutine van veel mannen. Scheerapparaten en trimmers voor het lichaam zijn een goed hulpmiddel voor bijvoorbeeld een geschoren borst of verzorgde oksels. Er zijn 2-in-1 apparaten waarmee het mogelijk is om op een eenvoudige manier tussen trimmen en scheren te wisselen. Deze zijn geschikt voor gebruik op alle lichaamsdelen – van borst en buik tot oksels en schouders … en zelfs daar beneden!  De Braun cruZer6 Body kan ook onder de douche gebruikt kunnen worden voor meer gemak en comfort. 
   

  Precisietrimmers
  Voor een perfect getrimde stijl zijn precisietrimmers een uitkomst. Deze stylingtools geven u de vrijheid om precieze looks te creëren en eenvoudige en handige fine-tuning.

 • Veelgestelde vragen

  Is een scheerapparaat alleen voor mannen?Vergelijk hier scheerapparaten!
  Kan ik mezelf onder de douche scheren?
  Kan ik mezelf ook nat scheren met een scheerapparaat?
  Kan ik mijn scheerapparaat meenemen naar het buitenland?
  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Ik krijg pukkeltjes na het scheren. Kan ik hier iets tegen doen?
  Wanneer kan ik me het beste scheren?
  Welke kant kun je het beste opscheren?

   
  Is een scheerapparaat alleen voor mannen?
  Ja en nee. Een elektrisch scheerapparaat kan ook door vrouwen worden gebruikt. Maar een vrouwenhuid is teerder dan een mannenhuid, speciaal daarvoor is de ladyshave ontwikkeld. Het gebruik van een scheerapparaat door vrouwen is af te raden, want de dameshuid zou er geïrriteerd op kunnen reageren.

  Kan ik mezelf onder de douche scheren?
  Ja, maar alleen met de hiervoor geschikte elektrische scheerapparaten. Deze zijn waterdicht en speciaal ontwikkeld om onder de douche of in bad te scheren. Staat dit niet expliciet aangegeven, dan is het niet mogelijk.

  Kan ik mezelf ook nat scheren met een scheerapparaat?
  Ja, maar alleen met de hiervoor geschikte modellen. Deze zijn uitgerust met een vochtinbrengsysteem waarmee het frisse gevoel van nat scheren gecombineerd wordt met het comfort van droog scheren. Door een druk op de knop wordt een vochtinbrengende emulsie tijdens het scheren op de huid aangebracht, wat het gezicht voorbereidt op het scheren. 

  Kan ik mijn scheerapparaat meenemen naar het buitenland?
  Ja. Ook in het buitenland kun je je elektrisch scheren. In veel hotels en appartementen is een speciaal stopcontact voor scheerapparaten met een lager voltage. Daarnaast zijn er reisadapters te koop, een tussenstuk tussen de stekker van het scheerapparaat en het 'vreemde' stopcontact.

  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een scheerapparaat hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen.

  Ik krijg pukkeltjes na het scheren. Kan ik daar iets tegen doen?Vergelijk hier scheerapparaten!
  Na het scheren kunnen er pukkeltjes ontstaan. Vaak zijn dit ingegroeide haren. Dit is te verkomen door na het scheren te peelen (ook wel scrubben genoemd). Peeling verwijdert dode huidcellen. Dit voorkomt het ingroeien van haren en het maakt de huid extra zacht. Daarnaast is het verstandig om na het scheren een vochtinbrengende bodylotion te gebruiken.

  Wanneer kan ik me het beste scheren?
  Je kunt je het beste ‘s ochtends na/ tijdens het douchen scheren omdat de huid dan ontspannen is en je haartjes zacht.

  Welke kant kun je het beste opscheren?
  Je kunt het beste met de haargroeirichting mee scheren. Hiermee voorkom je ingegroeide haartjes. Voor een optimaal glad scheerresultaat kun je ook nog een keer tegen de haargroeirichting in scheren. Doe dit alleen als je nooit last hebt van ingegroeide haren. 
 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier scheerapparaten!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen bij het scheren.

  Aantal scheerbladen
  Er zijn twee verschillende scheersystemen: vibrerend en roterend. Bij een vibrerend scheersysteem is het apparaat uitgerust met een scheerrooster of -blad met daaronder een trillend messenblok. Bij dit scheersysteem is het aantal scheerbladen weergegeven. De keuze van het aantal scheerbladen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Aantal scheerkoppen
  Een scheerapparaat met een roterend scheersysteem heeft ronddraaiende scheerbladen die de contouren van het gezicht volgen, het zogenaamde contourvormend scheren. Zo scheer je in één beweging gladder. Bij het roterende systeem is het aantal scheerkoppen weergegeven. De keuze van het aantal scheerkoppen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Accu indicator
  Als extra functie bevatten sommige draadloze modellen een accu indicator. Met de accu indicator zie je hoe vol de accu of batterij nog is. Hiermee voorkom je dat je halverwege het scheren moet stoppen omdat de accu leeg is.

  Batterij
  Kies je een apparaat die op batterijen werkt, dan kun je het beste voor oplaadbare batterijen kiezen. Dit voorkomt dat je iedere keer nieuwe batterijen moet kopen en het is nog beter voor het milieu ook.

  Baardtrimmer
  Speciaal voor het trimmen van baard, snor of bakkebaarden is er de baardtrimmer. Ook deze is instelbaar, voor langere of kortere haren. Met een baardtrimmer werk je de haren bij, niet om ze te verwijderen maar juist om weer netjes in model te brengen.

  Bedrijfstijd
  Een oplaadbaar scheerapparaat heeft een bedrijfstijd en de oplaadtijd. De bedrijfstijd is de tijd dat je het volledig opgeladen apparaat kunt gebruiken en wordt weergegeven in minuten.

  Cartridgehouder
  In de cartridgehouder kun je cartridges met reinigingsvloeistof bewaren

  Contourvolgend scheren
  Een scheerapparaat met een roterend scheersysteem heeft ronddraaiende scheerbladen die de contouren van het gezicht volgen, het zogenaamde contourvormend scheren. Zo scheer je in één beweging gladder. Bij het roterende systeem is het aantal scheerkoppen weergegeven. De keuze van het aantal scheerkoppen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Docking station
  Sommige oplaadbare modellen worden geleverd in combinatie met een docking station. Hierin plaats je na gebruik het apparaat zodat deze weer opgeladen wordt voor de volgende keer. Op deze manier is je apparaat altijd bedrijfsklaar.

  Draadloos
  Er bestaan scheerapparaten in verschillende uitvoeringen. Sommigen hebben een snoer en werken op 220 Volt, weer anderen zijn draadloos. De draadloze modellen zijn onder te verdelen in oplaadbare modellen en modellen met batterijen.

  Vergelijk hier scheerapparaten!Hold functie
  De hold functie voorkomt dat het elektrische apparaat kan aanspringen terwijl het in je tas zit.

  Oplaadbaar
  Er bestaan scheerapparaten in verschillende uitvoeringen. Sommigen hebben een snoer en werken op 220 volt, weer anderen zijn draadloos. De draadloze modellen zijn onder te verdelen in oplaadbare modellen en modellen met batterijen. Een oplaadbaar model wordt vaak weer opgeladen via een docking station. 

  Oplaadtijd
  Een oplaadbaar scheerapparaat heeft een bedrijfstijd en de oplaadtijd. De oplaadtijd is de tijd, weergegeven in minuten, die nodig is om een leeg apparaat weer volledig op te laden.

  Scheerintensiteit
  Bij sommige scheerapparaten is de intensiteit van het scheren instelbaar. Voor een scheerapparaat is dit handig omdat geringe baardstoppels er sneller af zijn dan een baard van drie dagen. Ook met een wisselende intensiteit levert het apparaat een optimaal scheerresultaat.

  Scheersysteem
  Er zijn twee verschillende scheersystemen: vibrerend en roterend. Beide leveren hetzelfde resultaat: het is maar waar je voorkeur naar uitgaat. Bij een vibrerend scheersysteem is het apparaat uitgerust met een scheerrooster of -blad met daaronder een trillend messenblok. Bij dit scheersysteem is het aantal scheerbladen weergegeven. De keuze van het aantal scheerbladen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei. Een scheerapparaat met een roterend scheersysteem heeft ronddraaiende scheerbladen die de contouren van het gezicht volgen, het zogenaamde contourvormend scheren. Zo scheer je in één beweging gladder. Bij het roterende systeem is het aantal scheerkoppen weergegeven. De keuze van het aantal scheerkoppen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Snel opladen
  Met snel opladen kun je de oplaadtijd inkorten, zodat een scheerapparaat sneller bedrijfsklaar is.

  Tondeuse
  Indien je wat langere haren wilt wegscheren, kun je met een tondeuse de haartjes eerst korter maken. Hiermee voorkom je dat de haren vast komen te zitten in de scheermesjes. Je kunt de haren natuurlijk ook met een schaartje kort knippen voordat je gaat scheren.

  Tondeusefunctie
  Sommige scheerapparaten beschikken over een tondeusefunctie. Dit is makkelijk als je wat langere haren wilt wegscheren. Je kunt met de tondeuse de haartjes eerst wat korter maken. Hiermee voorkom je dat de haren vast komen te zitten in de scheermesjes.

  Type batterij
  Dit veld geeft aan welk type batterij gebruikt wordt. Meestal is dit een accu die je weer kunt opladen, maar soms moet je de losse batterijen (penlites) iedere keer vervangen. Je kunt er dan ook voor kiezen oplaadbare batterijen aan te schaffen. Deze dien je dan wel iedere keer in een speciale oplader te herladen.

  Vochtinbrengsysteem
  Scheerapparaten met een vochtinbrengsysteem combineren het frisse gevoel van nat scheren met het comfort van droog scheren. Door een druk op de knop wordt een vochtinbrengende emulsie tijdens het scheren op de huid aangebracht die het gezicht voorbereidt op het scheren. Scheren en verzorgen in één dus.

  Vergelijk hier scheerapparaten!Waterdicht
  Met een waterdichte scheerapparaat kun je je onder de douche of in bad scheren (het zogenaamde nat scheren). Deze apparaten zijn waterdicht en kunnen onder stromend water afgespoeld worden.

  Zelfreinigend
  Zelfreinigend, de naam zegt het al, wil zeggen dat het apparaat zichzelf automatisch reinigt. Hiervoor plaats je het apparaat in een houder met reinigingsvloeistof. Deze houder doet vaak ook dienst als docking station. Gedurende het reinigingsproces schakelt het scheerapparaat met pauzes aan en uit. In de cartridgehouder kun je cartridges met reinigingsvloeistof bewaren.

 • Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/1/philips-at-890-aquatouch-18619831.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/4/philips-at-890-16-aquatouch-21439534.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/5/philips-at-890-16-aquatouch-21439535.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/7/philips-at-890-16-aquatouch-21439537.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/5/philips-at-890-16-aquatouch-21492685.jpg
  Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16 (33)
  7.3 (3, 2)
  Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16
  goed
  alleen jammer dat de verpakking er niet bij was en stond niet vermeld bij de bestelling.
  6.7
  0 10
  • scheerresultaat: 6.0
  • gebruiksgemak: 7.0
  • duurzaamheid: 7.0
  true
  enkele weken
 • Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/1/philips-at-890-aquatouch-18619831.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/4/philips-at-890-16-aquatouch-21439534.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/5/philips-at-890-16-aquatouch-21439535.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/7/philips-at-890-16-aquatouch-21439537.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/5/philips-at-890-16-aquatouch-21492685.jpg
  Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16 (33)
  7.3 (3, 2)
  Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16
  Het beste scheerapparaat wat ik ooit had
  Ik had dezelfde al sinds 2008 maar heb een hele zware baard en de mesjes waren voor mij niet 100% meer. Nu heb ik een nieuwe en mijn zoon scheert met de vorige. Nog nooit zo een goed scheerapparaat gehad, echt een topper.
  9.7
  0 10
  • scheerresultaat: 10.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 10.0
  true
  meer dan een jaar
 • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737702.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/6/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737726.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/9/philips-rq-1175-senso-touch-2d-20505839.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/1/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182001.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182002.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182004.jpg
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16 (19)
  7.3 (4, 4)
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  Snel in huis, de volgende dag al.
  Prettig apparaat; ik gebruik hem altijd met scheergel, dat bevalt mij prima.
  7.0
  0 10
  • scheerresultaat: 7.0
  • gebruiksgemak: 7.0
  • duurzaamheid: 7.0
  true
  enkele weken
 • Philips 6000 series Electric shaver HQ6906
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/5/philips-hq-6906-reflex-action-19861985.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/2/philips-hq-6906-reflex-action-19862772.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/2/0/philips-hq-6906-reflex-action-20505920.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/3/9/philips-hq-6906-reflex-action-22249439.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/0/philips-hq-6906-reflex-action-22249440.jpg
  Philips 6000 series Electric shaver HQ6906 (37)
  Philips 6000 series Electric shaver HQ6906
  Scheren met snoer
  Over de duurzaamheid kan ik na twee weken gebruik nog niets zeggen maar het scheerresultaat is fantastisch. Heb echt moeten zoeken naar een scheerapparaat dat niet oplaadbaar is, ben nu erg blij dat ik deze gevonden heb. Snel een glad resultaat zonder pijnlijke stoppels.
  8.7
  0 10
  • scheerresultaat: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 8.0
  true
  enkele weken
 • Braun Series 5 5040s Wet&Dry
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/9/braun-series-5-5040-s-w-d-19535839.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/9/braun-series-5-5040-s-w-d-19696199.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/1/braun-series-5-5040wd-22251401.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/8/9/braun-series-5-5040wd-23674389.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/0/braun-series-5-5040wd-23674390.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/1/braun-series-5-5040wd-23674391.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/2/braun-series-5-5040wd-23674392.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/3/braun-series-5-5040wd-23674393.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/4/braun-series-5-5040wd-23674394.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/5/braun-series-5-5040wd-23674395.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/6/braun-series-5-5040wd-23674396.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/7/braun-series-5-5040wd-23674397.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/8/braun-series-5-5040wd-23674398.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/9/braun-series-5-5040wd-23674399.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/0/braun-series-5-5040wd-23674400.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/1/braun-series-5-5040wd-23674401.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/2/braun-series-5-5040wd-23674402.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/3/braun-series-5-5040wd-23674403.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/4/braun-series-5-5040wd-23674404.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/5/braun-series-5-5040wd-23674405.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/6/braun-series-5-5040wd-23674406.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/7/braun-series-5-5040wd-23674407.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/8/braun-series-5-5040wd-23674408.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/9/braun-series-5-5040wd-23674409.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/0/braun-series-5-5040wd-23674410.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/1/braun-series-5-5040wd-23674411.jpg
  Braun Series 5 5040s Wet&Dry (14)
  8.5 (3, 3)
  Braun Series 5 5040s Wet&Dry
  Top scheerapparaat
  Na een zeer korte tijd met een Philips YS534/17 die teleurstelde in scheerresultaat, deze gekozen voor een wel zeer aantrekkelijke 'Sinterklaas' prijs bij modern.nl (slechts Euro 119,- aanbod is inmiddels weer duurder). Kon me snel vinden in de andere scheertechniek (folieblad vibrerend systeem van Braun tegenover ronddraaiende koppen Philips), een prima glad scheerresultaat. Wat een genot om ermee te scheren. Ik doe het echt met plezier. Geen huid-irritatie, apparaat ligt lekker in de hand, makkelijk schoon te maken. Nog niet geprobeerd nat te scheren. Voor scheerresultaat een 9 gegeven, omdat een 10 wellicht is weggelegd voor de nog meer verfijnde scheertechniek van de serie 7 scheerapparaten van Braun. De geïntegreerde trimmer is wat klein, maar wel uitermate prettig in het gebruik om oorhaartjes, bakkebaarden e.d. weg te halen. Goed van vorm waardoor geen irritatie en 'happen' (wondjes) door de trimmesjes in de huid. Maakt wat meer geluid, maar komt wellicht door de meer dan krachtige motor die voor mijn wat zwaarder type baardgroei hierin uitstekend voldoet. Top scheerapparaat.
  9.3
  0 10
  • scheerresultaat: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 10.0
  true
  enkele dagen
 • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/4/philips-rq-1155-senso-touch-2d-19460904.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/6/philips-rq1155-21303576.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/5/8/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1155-22206458.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/6/1/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1155-22206461.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/0/philips-rq1155-22285650.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/1/philips-rq1155-22285651.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/2/philips-rq1155-22285652.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/3/philips-rq1155-22285653.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/4/philips-rq1155-22285654.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/5/philips-rq1155-24079255.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/1/philips-rq1155-24193001.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/5/philips-rq1155-24254475.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/6/philips-rq1155-24254476.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/7/philips-rq1155-24254477.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/2/philips-rq-1155-senso-touch-2d-19459632.jpg
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16 (21)
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16
  scheert goed, nadeel dat bij het schoonmaken onhandig is de scheerkop verwijderd moet worden
  Nadeel, kop moet verwijderd worden, ik heb altijd een Philips gehad en met een uitdraai dit is handiger.
  7.0
  0 10
  • scheerresultaat: 8.0
  • gebruiksgemak: 6.0
  • duurzaamheid: 7.0
  true
  enkele maanden
 • Braun Series 5 5040s Wet&Dry
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/9/braun-series-5-5040-s-w-d-19535839.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/9/braun-series-5-5040-s-w-d-19696199.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/1/braun-series-5-5040wd-22251401.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/8/9/braun-series-5-5040wd-23674389.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/0/braun-series-5-5040wd-23674390.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/1/braun-series-5-5040wd-23674391.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/2/braun-series-5-5040wd-23674392.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/3/braun-series-5-5040wd-23674393.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/4/braun-series-5-5040wd-23674394.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/5/braun-series-5-5040wd-23674395.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/6/braun-series-5-5040wd-23674396.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/7/braun-series-5-5040wd-23674397.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/8/braun-series-5-5040wd-23674398.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/9/braun-series-5-5040wd-23674399.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/0/braun-series-5-5040wd-23674400.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/1/braun-series-5-5040wd-23674401.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/2/braun-series-5-5040wd-23674402.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/3/braun-series-5-5040wd-23674403.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/4/braun-series-5-5040wd-23674404.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/5/braun-series-5-5040wd-23674405.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/6/braun-series-5-5040wd-23674406.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/7/braun-series-5-5040wd-23674407.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/8/braun-series-5-5040wd-23674408.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/9/braun-series-5-5040wd-23674409.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/0/braun-series-5-5040wd-23674410.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/1/braun-series-5-5040wd-23674411.jpg
  Braun Series 5 5040s Wet&Dry (14)
  8.5 (3, 3)
  Braun Series 5 5040s Wet&Dry
  Scheert zonder irritaties net zo glad als mesjes
  Ik was de hoge kosten (5 euro per week * 52 weken = 260 euro per jaar) van het natscheren een beetje beu. Voor 149 euro heb ik de Braun Series 5 5040S gekocht die 18 maanden met een 30 euro kostend scheerkopje doet. Dat is snel verdiend dacht ik zo. Op basis van vele positieve gebruikerservaringen op het internet, maar toch enigszins sceptisch, heb ik de stap gemaakt naar de Braun. Tot nu toe geen moment spijt, het scheren voelt (na even oefenen, ook scheren moet je leren) net zo glad als nat. Helemaal als ik nat scheer met de 5040S (kan alleen met dit type uit de 5 serie). Zelfs met mijn gevoelige huid levert dit scheerapparaat geen irritatie op. Als je twijfelt over de stap van nat naar nat elektrisch, twijfel niet langer. Dit is 'm! Zelfs zingend onder de douche, geen probleem voor dit super apparaat!
  10.0
  0 10
  • scheerresultaat: 10.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • duurzaamheid: 10.0
  true
  enkele maanden
 • Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/1/8/philips-hq-6925-19442518.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/6/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265256.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/8/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265258.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/0/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265260.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/1/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265261.jpg
  Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925 (15)
  Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925
  niks mis mee
  niks mis mee geen poespas scheert prima.
  8.0
  0 10
  • scheerresultaat: 8.0
  • gebruiksgemak: 8.0
  • duurzaamheid: 8.0
  true
  enkele weken
 • Braun Series 5 5030s
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
  Braun Series 5 5030s (20)
  7.8 (13, 6)
  Braun Series 5 5030s
  Dit apparaat voldoet geheel aan mijn wens
  Dit apparaat voldoet geheel aan mijn wens: het scheert goed en snel en bereikt ook lastige stukjes rond de kin en de hals. Prima aankoop.
  8.3
  0 10
  • scheerresultaat: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 7.0
  true
  enkele weken
 • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737702.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/6/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737726.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/9/philips-rq-1175-senso-touch-2d-20505839.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/1/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182001.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182002.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182004.jpg
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16 (19)
  7.3 (4, 4)
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  Heb altijd Braun gehad, wilde eens wat anders proberen maar ben totaal niet tevreden ...
  Heb altijd Braun gehad, wilde eens wat anders proberen maar ben totaal niet tevreden met de Philips RQ1175 duurt lang en scheert niet glad, is een miskoop
  4.0
  0 10
  • scheerresultaat: 4.0
  • gebruiksgemak: 4.0
  • duurzaamheid: 4.0
  false
  enkele dagen
 • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737702.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/6/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737726.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/9/philips-rq-1175-senso-touch-2d-20505839.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/1/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182001.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182002.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182004.jpg
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16 (19)
  7.3 (4, 4)
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  Het produkt doet dat wat het beloofd
  Het produkt doet dat wat het beloofd. Scheert heerlijk glad, zonder irritatie van mijn huid.
  9.0
  0 10
  • scheerresultaat: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 9.0
  true
  enkele weken
 • Braun Series 5 5030s
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
  Braun Series 5 5030s (20)
  7.8 (13, 6)
  Braun Series 5 5030s
  Mijn vrouw en ik zijn overtuigd!
  Een mooi design en een handige meeneemtas zijn een pluspunt, maar uiteindelijk gaat het om het scheren en het moet gezegd: deze doet wat hij belooft! Hij scheert zeer goed, de kop gaat makkelijk mee en is achteraf zeer goed te reinigen. Mijn vrouw is er ook blij mee dat hij zo stil is, dan maak ik haar en de kindjes alvast niet meer wakker 's morgens. Een ander pluspunt vind ik dat er een goede blokkering aanwezig is, voor als je hem moet vervoeren ofzo. Mijn vrouw vindt écht dat ik een veel zachtere huid heb, dat had ik niet verwacht. Kortom: ik ben tevreden en overtuigd!
  9.0
  0 10
  • scheerresultaat: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 9.0
  true
  enkele weken
 • Braun Series 5 5030s
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
  Braun Series 5 5030s (20)
  7.8 (13, 6)
  Braun Series 5 5030s
  mooi
  scheert goed maakt wel veel lawaai
  8.3
  0 10
  • scheerresultaat: 7.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 9.0
  true
  enkele maanden
 • Braun Series 5 5030s
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
  Braun Series 5 5030s (20)
  7.8 (13, 6)
  Braun Series 5 5030s
  Krachtig scheerapparaat resulterend in gladde huid zonder irritatie!
  Sinds enkele weken is scheren voor mij geen opdracht meer. De Braun series 5 5030s zorgt voor een perfect gladde huid, en dat zonder irritatie! In de doos zit het toestel, aangevuld met de lader, een borsteltje, flesje olie en een handig opbergzakje. Erg handig voor wie zijn scheerapparaat op alle tripjes, weekend en reizen wil meenemen (en geloof me, dat zul je). Het toestel heeft een strak design, perfect gemaakt op maat van de man. Het voelt zwaar aan, maar het ligt erg goed in de hand. Het opladen van het toestel duurt ongeveer een uurtje. Een duidelijke batterij-indicator geeft aan wanneer het tijd is om het toestel op te laden, maar het toestel gaat wel mee met 1 oplaadbeurt (ik kon me er toch een week dagelijks met scheren). Daarnaast is scheren ook mogelijk tijdens het opladen. Er zijn een hele hoop technologische vernieuwingen in dit toestel verwerkt, zoals de Flexmotiontec, Powerdrive, UltraActivelift, Crosshair blade. Voordien gebruikte ik een roterend scheersysteem of een andere apparaat van Braun (series 1). Het Braun Series 1 apparaat was een regelrechte ramp voor mij. Ik had veel last van de typische problemen waarbij moeilijk bereikbare plekken irritatie vertonen, en op de onderkant van mijn kin kreeg ik haartjes moeilijk afgeschoren. Maar dit toestel is anders: alles werkt perfect zoals Braun het beloofd. Na het scheren is de huid mooi glad, voelt ze niet meer ruw aan en heb ik totaal geen last van irritatie of roodheid, terwijl mijn scheertijd aanzienlijk is afgenomen. In het begin zal het resultaat niet naar wens zijn, maar dat is omdat je het toestel moet leren kennen. Wanneer je het toestel goed kan gebruiken (en dat is na enkele scheerbeurten), weet je hoe je het toestel op je huid moet plaatsen, onder welke hoek je jezelf het beste scheert, om dat perfecte resultaat te krijgen. De FlexmotionTec zorgt ervoor dat de scheerkop perfect meebeweegt met de huid, zodat ook op de moeilijk bereikbare plaatsen meer contact is met de huid. Hierdoor moet je minder hard duwen, en is er minder of geen irritatie achteraf doordat je hard moet duwen op sommige plaatsen. Bovendien kan je de scheerkop onder verschillende hoeken vastklikken, wat ook voor een maximaal huidcontact zorgt. De UltraActiveLift plaatst de kleine haartjes rechtop, zodat ook deze haartjes worden afgeschoren op de onderkant van mijn kin. De Powerdrive zorgt ervoor dat ik minder lang moet scheren, en ook minder hard moet duwen, om irritatie te voorkomen. Daarnaast bevat het toestel ook een trimmer, erg handig voor al je vrouw of vriendin graag van die sexy bakkebaarden ziet. Er is ook een reisslot aanwezig, zodat je reiskoffer niet spontaan begint te zoomen. Het onderhoud tenslotte, is erg simpel. Je haalt de scheerkop eraf, gebruikt het borsteltje om haartjes te verwijderen of spoelt het toestel af onder de kraan, een druppeltje olie erop, en het toestel is opnieuw klaar voor gebruik. Het toestel is zeker niet goedkoop. Maar voor alle mannen die vaak last hebben van irritatie en met een rode huid of een kin vol onregelmatige stoppels aankomen op hun afspraak, is het de investering zeker waard.
  9.7
  0 10
  • scheerresultaat: 10.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • duurzaamheid: 9.0
  true
  enkele weken
 • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737702.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/6/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737726.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/9/philips-rq-1175-senso-touch-2d-20505839.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/1/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182001.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182002.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182004.jpg
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16 (19)
  7.3 (4, 4)
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  Lekker scheerapparaatje
  Ik heb de voorganger van deze Philips gehad. Beviel uitstekend. Deze is nog net effe beter. Ik ben dus heel tevreden ( en mijn vrouw ook ; ik ben lekker glad )
  9.0
  0 10
  • scheerresultaat: 9.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • duurzaamheid: 8.0
  true
  enkele weken
 • Braun Series 5 5030s
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
  Braun Series 5 5030s (20)
  7.8 (13, 6)
  Braun Series 5 5030s
  Braun 5030s test met The Insiders
  Vroeger was scheren altijd een noodzakelijk kwaad - kwestie van er op het werk een beetje verzorgd uit te zien -maar verder probeerde ik het zo veel mogelijk te vermijden. Tijdens de vakantie of zelfs de meeste weekends liep ik er dan ook meestal ongeschoren bij, met als gevolg heel wat werk op de eerste werkdag, en een minder resultaat. Dat is nu wel wat anders. Sinds ik dit toestel kan testen is het scheren heel wat veranderd. Uiteraard moet je het nog steeds zelf over je gezicht beuwegen, maar de manier waarop is heel wat beter. Met de flexibele kop kan je mooi de vorm van je gezicht volgen, en voor de moeilijkste stukjes kan je de kop ook vast zetten. Het is wel even aanpassen in vergelijking met een toestel met roterende scheerkoppen. Na enkele keren lukt het wel goed. Het toestel vind ik mooi strak vormgegeven, lekker in stoer zwart en rood. Het ligt goed in de hand, niet te zwaar, maar zwaarder dan het is zo toch te veel geweest zijn. Het zoemende geluid is wat aan de luide kant, maar ik weet niet of het mogelijk is om het stiller te maken. Al bij al vind ik het een goed toestel. Het is zeker niet goedkoop, maar voor goede kwaliteit moet je nu eenmaal wat meer betalen. Na afloop van de test ga ik dit toestel zeker aankopen.
  9.7
  0 10
  • scheerresultaat: 10.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 10.0
  true
  enkele weken
 • Braun Series 5 5030s
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
  Braun Series 5 5030s (20)
  7.8 (13, 6)
  Braun Series 5 5030s
  Ik heb m'n scheermesjes weggegooid: dit toestel doet het!
  Scheren was tot voor kort een zaak die ik met scheerzeep, een kwast en een wegwerpmes deed, simpelweg omdat de scheertoestellen niet zo precies en kort als mesjes schoren. Sinds kort mag ik deze Braun Series 5 5030s testen en ik moet jullie toegeven; dit toestel is fantastisch. De verpakking zit goed in elkaar en behuist ook alle elementen: de 5030s, de lader, een opbergtasje, een kwastje om het toestel te reinigen en een klein busje olie om de messen scherp te houden. Op zich voelt het toestel sterk, robuust, maar niet lomp aan. Integendeel, hij is goed vormgegeven en voelt goed in de hand. Een korte oplaadbeurt van een uurtje volstaat om hem volledig op te laden. De batterijstand zie je ook klaar en duidelijk op het scherm, wat erg handig is. Hoewel scheerapparaten steeds lawaai produceren, is deze Braun 5030s zeker niet luidruchtig te noemen. Maar het allerbelangrijkste voor me is dat hij écht goed scheert. Tot voor kort scheerde ik me steeds “nat” met wegwerpmesjes, simpelweg omdat elektrische toestellen de job nooit zo goed aan konden. Ken je dat gevoel van nog enkele kleine irritante haartjes te voelen onderaan je hals, of net rond je strottenhoofd? Ik alvast niet meer. Dit toestel kan ze aan, zonder je met een geïrriteerde huid achter te laten. Technologische vernieuwingen zijn vaak marketingkrachttermen die weinig helpen, maar wat Braun hier presteert met die FlexMotion Tec, het UltraActiveLift-systeem en CrossHairBlade is veel meer dan marketing: het werkt. Ik heb beslist om het toestel te houden en voorgoed vaarwel te zeggen aan de scheerkwast, -zeep en wegwerpmesjes! En ’s ochtends bespaar ik er nog es wat tijd en last mee…
  10.0
  0 10
  • scheerresultaat: 10.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • duurzaamheid: 10.0
  true
  enkele weken
 • Braun Series 5 5040s Wet&Dry
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/9/braun-series-5-5040-s-w-d-19535839.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/9/braun-series-5-5040-s-w-d-19696199.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/1/braun-series-5-5040wd-22251401.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/8/9/braun-series-5-5040wd-23674389.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/0/braun-series-5-5040wd-23674390.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/1/braun-series-5-5040wd-23674391.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/2/braun-series-5-5040wd-23674392.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/3/braun-series-5-5040wd-23674393.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/4/braun-series-5-5040wd-23674394.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/5/braun-series-5-5040wd-23674395.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/6/braun-series-5-5040wd-23674396.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/7/braun-series-5-5040wd-23674397.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/8/braun-series-5-5040wd-23674398.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/9/braun-series-5-5040wd-23674399.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/0/braun-series-5-5040wd-23674400.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/1/braun-series-5-5040wd-23674401.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/2/braun-series-5-5040wd-23674402.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/3/braun-series-5-5040wd-23674403.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/4/braun-series-5-5040wd-23674404.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/5/braun-series-5-5040wd-23674405.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/6/braun-series-5-5040wd-23674406.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/7/braun-series-5-5040wd-23674407.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/8/braun-series-5-5040wd-23674408.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/9/braun-series-5-5040wd-23674409.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/0/braun-series-5-5040wd-23674410.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/1/braun-series-5-5040wd-23674411.jpg
  Braun Series 5 5040s Wet&Dry (14)
  8.5 (3, 3)
  Braun Series 5 5040s Wet&Dry
  Stevig, mooi én goed scheerapparaat
  Het toestel heeft een mooi uitzicht met mat en glanzende zwarte stukken en een streepje blauw. Het toestel ligt goed in de hand maar is wel wat aan de zware kant. Het scheerresultaat krijgt van mij een 9, niet perfect maar meer dan behoorlijk in vergelijking met vele andere apparaten! Je kan zowel nat als droog scheren, dat maakt het een uniek toestel! De trimmer is gemakkelijk in gebruik maar is, althans voor mij, wat te kort. Het toestel kan je eenvoudig reinigen, met een simpele druk klikt de scheerkop uit het toestel en kan je het makkelijk uitspoelen. Het toestel is in minder dan een uur opgeladen en je kan er een hele tijd mee door. Minpuntjes zijn de zwaarte van het toestel, de trimmer die wat te kort is en het lawaai dat het toestel produceert, doch ik zou het aan iedereen aanraden. Het toestel vertoont een zekere degelijkheid en het toestel maakt het ook effectief waar !
  9.7
  0 10
  • scheerresultaat: 9.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • duurzaamheid: 10.0
  true
  enkele weken
Scheerapparaten 7.6 (168)
177
 • afwasbaar:
  • nee - 1
  • aantal_scheerkoppen:
   • aantal_scheerkoppen_1.0 - 34
    • aantal_scheerkoppen_2.0 - 8
     • aantal_scheerkoppen_3.0 - 62
      • aantal_scheerkoppen_4.0 - 1
      • scheersysteem:
       • folie - 69
        • rotatie - 55
         • vibration - 4
         • price:
          • price_55 - 47
           • price_55_90 - 44
            • price_90_150 - 43
             • price_150 - 43
             • brand:
              • braun - 60
               • philips - 53
                • remington - 21
                 • panasonic - 16
                  • gillette - 10
                   • avanto - 8
                    • babyliss - 2
                     • grundig - 2
                      • lanaform - 1
                       • silk_n - 1
                        • trebs - 1
                         • wahl - 1
                          • wilkinson_sword - 1
                          • trimmer:
                           • ja - 122
                            • nee - 29
                            0 - 24
                            • Philips SHAVER Series 9000 SensoTouch S9041/12 scheerapparaat
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/5/6/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889856.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/3/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889863.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/4/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889864.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/5/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889865.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/6/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889866.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/7/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889867.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/8/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889868.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/9/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889869.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/1/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889871.jpg
                             Philips SHAVER Series 9000 SensoTouch S9041/12 scheerapparaat (71)
                             Philips SHAVER Series 9000 SensoTouch S9041/12 scheerapparaat
                             Vangilsweb.nl Vangilsweb.nl
                             7.4772748228115935 (12, 12)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             181.6, 2d (offer_sdt_2_days)
                             Vangilsweb.nl Vangilsweb.nl
                             7.4772748228115935 (12, 12)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             181.6, 2d (offer_sdt_2_days)
                             Audio Video van Gils Audio Video van Gils
                             181.6, 4.7174991, 51.599146 HIGH
                             222
                             most_sold
                            • Philips SHAVER Series 5000 elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT925/19
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/5/7/philips-pt-925-19-power-touch-pro-20414457.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/2/philips-pt925-22205502.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/5/philips-pt925-22205505.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/5/8/philips-shaver-series-5000-pt925-24978658.jpg
                             Philips SHAVER Series 5000 elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT925/19 (39)
                             Philips SHAVER Series 5000 elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT925/19
                             Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
                             4.803872061741477 (6, 6)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             128.95, 1w (offer_sdt_1_week)
                             Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
                             4.803872061741477 (6, 6)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             128.95, 1w (offer_sdt_1_week)
                             Expert Almelo Expert Almelo
                             129, 6.6749386, 52.36558770000001 LOW
                             133
                            • Philips 6000 series Electric shaver HQ6906
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/5/philips-hq-6906-reflex-action-19861985.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/2/philips-hq-6906-reflex-action-19862772.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/2/0/philips-hq-6906-reflex-action-20505920.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/3/9/philips-hq-6906-reflex-action-22249439.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/0/philips-hq-6906-reflex-action-22249440.jpg
                             Philips 6000 series Electric shaver HQ6906 (37)
                             Philips 6000 series Electric shaver HQ6906
                             Drogisterij.net Drogisterij.net
                             7.794236760124609 (18, 18)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             31.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Drogisterij.net Drogisterij.net
                             7.794236760124609 (18, 18)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             31.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Maxwell Bladel Maxwell Bladel
                             39.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
                             25
                            • Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/1/philips-at-890-aquatouch-18619831.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/4/philips-at-890-16-aquatouch-21439534.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/5/philips-at-890-16-aquatouch-21439535.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/7/philips-at-890-16-aquatouch-21439537.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/5/philips-at-890-16-aquatouch-21492685.jpg
                             Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16 (33)
                             7.3 (3, 2)
                             Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16
                             Modern.nl Modern.nl
                             8.750808267158972 (308, 308)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             80.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Modern.nl Modern.nl
                             8.750808267158972 (308, 308)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             80.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                             80.95, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                             269
                            • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/4/philips-rq-1155-senso-touch-2d-19460904.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/6/philips-rq1155-21303576.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/5/8/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1155-22206458.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/6/1/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1155-22206461.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/0/philips-rq1155-22285650.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/1/philips-rq1155-22285651.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/2/philips-rq1155-22285652.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/3/philips-rq1155-22285653.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/4/philips-rq1155-22285654.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/5/philips-rq1155-24079255.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/1/philips-rq1155-24193001.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/5/philips-rq1155-24254475.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/6/philips-rq1155-24254476.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/7/philips-rq1155-24254477.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/2/philips-rq-1155-senso-touch-2d-19459632.jpg
                             Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16 (21)
                             Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16
                             Modern.nl Modern.nl
                             8.750808267158972 (308, 308)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             108.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Modern.nl Modern.nl
                             8.750808267158972 (308, 308)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             108.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Maxwell Bladel Maxwell Bladel
                             109.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
                             163
                            • Braun Series 5 5030s
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
                             Braun Series 5 5030s (20)
                             7.8 (13, 6)
                             Braun Series 5 5030s
                             Conrad Conrad
                             7.896234275761416 (651, 651)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             124, 4d (offer_sdt_4_days)
                             Conrad Conrad
                             7.896234275761416 (651, 651)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             124, 4d (offer_sdt_4_days)
                             Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                             129, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                             169
                            • Philips PT875/18 scheerapparaat
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/8/0/philips-pt-875-power-touch-18683580.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-pt875-18-21302004.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/9/6/philips-pt875-18-men-s-shaver-25213196.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/1/philips-pt875-18-men-s-shaver-28042231.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/5/philips-pt875-18-men-s-shaver-29151385.jpg
                             Philips PT875/18 scheerapparaat (19)
                             Philips PT875/18 scheerapparaat
                             Modern.nl Modern.nl
                             8.750808267158972 (308, 308)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Modern.nl Modern.nl
                             8.750808267158972 (308, 308)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             3
                            • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737702.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/6/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737726.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/9/philips-rq-1175-senso-touch-2d-20505839.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/1/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182001.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182002.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182004.jpg
                             Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16 (19)
                             7.3 (4, 4)
                             Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
                             Coolblue.nl Coolblue.nl
                             8.927527690850479 (817, 817)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             124.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Coolblue.nl Coolblue.nl
                             8.927527690850479 (817, 817)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             124.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                             124.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                             12
                            • Philips 6000 series Electric shaver HQ6927
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/7/4/philips-hq6927-electric-shaver-24500274.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/7/6/philips-hq6927-electric-shaver-24500276.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/7/6/philips-hq6927-electric-shaver-24510876.jpg
                             Philips 6000 series Electric shaver HQ6927 (17)
                             Philips 6000 series Electric shaver HQ6927
                             Maxwell.nl Maxwell.nl
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Maxwell.nl Maxwell.nl
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Maxwell Bladel Maxwell Bladel
                             39.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
                             19
                            • Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/18
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/1/philips-pt927-21432121.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/3/philips-pt927-21432123.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/4/philips-pt927-21432124.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/7/philips-pt927-21443227.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/5/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492375.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/6/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492376.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/7/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492377.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/8/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492378.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/5/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-24193055.jpg
                             Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/18 (17)
                             Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/18
                             BCC BCC
                             8.62171267723108 (791, 791)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             99.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             BCC BCC
                             8.62171267723108 (791, 791)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             99.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Maxwell Bladel Maxwell Bladel
                             109.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
                             165
                            • Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT870
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/0/7/philips-pt-870-16-18753707.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/6/1/philips-pt-870-16-21517361.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/6/2/philips-pt-870-16-21517362.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/6/4/philips-pt-870-16-21517364.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/0/philips-pt-870-16-24192630.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/9/3/philips-pt-870-16-24259093.jpg
                             Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT870 (16)
                             Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT870
                             Coolblue.nl Coolblue.nl
                             8.927527690850479 (817, 817)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             82.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Coolblue.nl Coolblue.nl
                             8.927527690850479 (817, 817)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             82.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                             82.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                             7
                            • Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT727/80
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/6/philips-pt727-21444676.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/7/philips-pt727-21444677.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/5/3/philips-pt727-21468653.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/4/philips-shaver-3000-powertouch-pt727-24193084.jpg
                             Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT727/80 (16)
                             Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT727/80
                             Modern.nl Modern.nl
                             8.750808267158972 (308, 308)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             49.76, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Modern.nl Modern.nl
                             8.750808267158972 (308, 308)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             49.76, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                             54.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                             227
                            • Philips S9711/31 scheerapparaat
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/7/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889957.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/4/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889964.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/5/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889965.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/6/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889966.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/7/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889967.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/8/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889968.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/9/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889969.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/0/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889970.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/1/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889971.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/2/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889972.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/3/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889973.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/4/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889974.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/5/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889975.jpg
                             Philips S9711/31 scheerapparaat (16)
                             Philips S9711/31 scheerapparaat
                             Redcoon Redcoon
                             7.698244205407379 (423, 423)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             369, 2d (offer_sdt_2_days)
                             Redcoon Redcoon
                             7.698244205407379 (423, 423)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             369, 2d (offer_sdt_2_days)
                             Expert Almelo Expert Almelo
                             385, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                             223
                            • Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/1/8/philips-hq-6925-19442518.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/6/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265256.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/8/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265258.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/0/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265260.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/1/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265261.jpg
                             Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925 (15)
                             Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925
                             Blokker.nl Blokker.nl
                             7.029162490031764 (6, 6)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Blokker.nl Blokker.nl
                             7.029162490031764 (6, 6)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             3
                            • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D wet and dry electric shaver RQ1160/16
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/6/9/philips-rq-1160-18758269.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/0/philips-rq-1160-16-senso-touch-23175990.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/1/philips-rq-1160-16-senso-touch-23175991.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/3/philips-rq-1160-16-senso-touch-23175993.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/5/philips-rq-1160-16-senso-touch-23175995.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/6/9/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-wet-and-dry-electric-shaver-rq1160-16-28040969.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/5/philips-rq-1160-18759955.jpg
                             Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D wet and dry electric shaver RQ1160/16 (15)
                             Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D wet and dry electric shaver RQ1160/16
                             Expert.nl Expert.nl
                             8.835187453245545 (196, 196)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Expert.nl Expert.nl
                             8.835187453245545 (196, 196)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             EP Arnhem EP Arnhem
                             119, 5.9506774, 51.9833106 UNKNOWN
                             173
                            • Braun Series 5 5040s Wet&Dry
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/9/braun-series-5-5040-s-w-d-19535839.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/9/braun-series-5-5040-s-w-d-19696199.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/1/braun-series-5-5040wd-22251401.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/8/9/braun-series-5-5040wd-23674389.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/0/braun-series-5-5040wd-23674390.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/1/braun-series-5-5040wd-23674391.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/2/braun-series-5-5040wd-23674392.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/3/braun-series-5-5040wd-23674393.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/4/braun-series-5-5040wd-23674394.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/5/braun-series-5-5040wd-23674395.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/6/braun-series-5-5040wd-23674396.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/7/braun-series-5-5040wd-23674397.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/8/braun-series-5-5040wd-23674398.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/9/braun-series-5-5040wd-23674399.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/0/braun-series-5-5040wd-23674400.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/1/braun-series-5-5040wd-23674401.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/2/braun-series-5-5040wd-23674402.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/3/braun-series-5-5040wd-23674403.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/4/braun-series-5-5040wd-23674404.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/5/braun-series-5-5040wd-23674405.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/6/braun-series-5-5040wd-23674406.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/7/braun-series-5-5040wd-23674407.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/8/braun-series-5-5040wd-23674408.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/9/braun-series-5-5040wd-23674409.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/0/braun-series-5-5040wd-23674410.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/1/braun-series-5-5040wd-23674411.jpg
                             Braun Series 5 5040s Wet&Dry (14)
                             8.5 (3, 3)
                             Braun Series 5 5040s Wet&Dry
                             Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                             8.553133291865876 (344, 344)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                             8.553133291865876 (344, 344)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                             152.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                             14
                             good_buy
                            • Braun Series 7 799cc-6 Wet&Dry
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/8/2/braun-series-7-799-cc-w-d-19462482.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/2/5/braun-series-7-799-cc-w-d-19709225.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/5/braun-series-7-799cc-6-wet-dry-21453875.jpg
                             Braun Series 7 799cc-6 Wet&Dry (13)
                             8.7 (10, 0)
                             Braun Series 7 799cc-6 Wet&Dry
                             4Launch.nl 4Launch.nl
                             7.9198155863162345 (587, 587)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             229.95, ? (offer_sdt_unknown)
                             4Launch.nl 4Launch.nl
                             7.9198155863162345 (587, 587)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             229.95, ? (offer_sdt_unknown)
                             Audio Video van Gils Audio Video van Gils
                             233.9, 4.7174991, 51.599146 HIGH
                             6
                             good_buy
                             best_reviewed
                            • Braun cruZer 5 face Scheerapparaat/styler
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/5/braun-cruzer-5-face-19176365.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/6/2/braun-cruzer-5-face-19176462.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/7/9/braun-cruzer-5-face-21298479.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/4/braun-cruzer-5-face-25106284.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/5/braun-cruzer-5-face-25106285.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/6/braun-cruzer-5-face-25106286.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/7/braun-cruzer-5-face-25106287.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/8/braun-cruzer-5-face-25106288.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/9/braun-cruzer-5-face-25106289.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/8/5/braun-cruzer-5-face-19176685.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/0/3/braun-cruzer-5-face-19176803.jpg
                             Braun cruZer 5 face Scheerapparaat/styler (13)
                             Braun cruZer 5 face Scheerapparaat/styler
                             Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                             59.99, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                             Coolblue.nl Coolblue.nl
                             8.927527690850479 (817, 817)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             70.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                             59.99, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                             64
                             good_buy
                            • Braun 320 scheerapparaat
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/5/4/braun-series-3-320-4-23668454.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/5/6/braun-series-3-320-4-23668456.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/5/8/braun-series-3-320-4-23668458.jpg
                             Braun 320 scheerapparaat (12)
                             Braun 320 scheerapparaat
                             Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                             8.553133291865876 (344, 344)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             60, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                             8.553133291865876 (344, 344)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             60, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                             74.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                             37
                            • Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT876/18
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/3/philips-pt-876-18-18602103.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/4/8/philips-pt-876-18-18683548.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/3/3/philips-pt-876-18-21439433.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/3/4/philips-pt-876-18-21439434.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/0/2/philips-shaver-5000-powertouch-pt876-22462302.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/2/4/philips-shaver-5000-powertouch-pt876-24192624.jpg
                             Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT876/18 (12)
                             Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT876/18
                             Expert.nl Expert.nl
                             8.835187453245545 (196, 196)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             94.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Expert.nl Expert.nl
                             8.835187453245545 (196, 196)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             94.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Expert Almelo Expert Almelo
                             94.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                             137
                            • Braun Series 9 - 9040s
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/7/braun-series-9-9040s-32805367.jpg
                             Braun Series 9 - 9040s (12)
                             Braun Series 9 - 9040s
                             Nextdeal.nl Nextdeal.nl
                             7.9 (2, 2)
                             228.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Nextdeal.nl Nextdeal.nl
                             7.9 (2, 2)
                             228.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             3
                            • Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/21
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/1/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-22287631.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/2/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-22287632.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/4/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-22287634.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/4/8/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-22483648.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/7/0/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-22486870.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/9/2/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-22487392.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/7/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-22488327.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/2/2/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-24193022.jpg
                             Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/21 (11)
                             Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/21
                             Coolblue.nl Coolblue.nl
                             8.927527690850479 (817, 817)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             128.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Coolblue.nl Coolblue.nl
                             8.927527690850479 (817, 817)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             128.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                             128.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                             117
                            • Philips Click&Style scheren en verzorgen YS521/17
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/3/2/philips-ys521-17-20728732.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/8/3/philips-ys521-17-20729383.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/0/philips-ys521-17-21497330.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/1/philips-ys521-17-21497331.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/3/philips-ys521-17-21497333.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/4/philips-ys521-17-21497334.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/7/0/philips-ys521-17-21527670.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/9/7/philips-click-style-ys521-22287297.jpg
                             Philips Click&Style scheren en verzorgen YS521/17 (11)
                             Philips Click&Style scheren en verzorgen YS521/17
                             Modern.nl Modern.nl
                             8.750808267158972 (308, 308)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             57.03, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Modern.nl Modern.nl
                             8.750808267158972 (308, 308)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             57.03, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Maxwell Bladel Maxwell Bladel
                             59.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
                             37
                            • Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT870
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/4/4/philips-pt-870-18480544.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/4/philips-pt-870-18543494.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/4/0/philips-pt870-21439540.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/4/1/philips-pt870-21439541.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/8/philips-pt870-21517358.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/6/0/philips-pt870-21517360.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/8/4/philips-shaver-5000-powertouch-pt870-21829784.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/2/9/philips-shaver-5000-powertouch-pt870-24192629.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/6/philips-shaver-5000-powertouch-dry-electric-shaver-pt870-25135136.jpg
                             Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT870 (11)
                             Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT870
                             Bol.com Bol.com
                             8.38649261209617 (653, 653)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             82.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             Bol.com Bol.com
                             8.38649261209617 (653, 653)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             82.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                             4
                            2 8
                            • Tel. 030-214 5004
                            • WhatsApp 06-15 19 74 74
                            • blijmakers@vergelijk.nl