x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Mannen hebben zo’ n 50.000 baardharen die per 24 uur ongeveer 0.4 millimeter groeien.
  Naast  het scheren van uw baard is het ook mogelijk om lichaamshaar te scheren, trimmen en stylen om de look te krijgen die het beste bij u past.
  Zowel het assortiment van scheerapparaten als in dat van trimmers is zeer uitgebreid.

  Allereerst: waarom droog scheren?

  Waarom droog scheren?
  Meer comfort, minder irritatie
  Scheerfolie beschermt de huid en beperkt trekken en draaien van de haren tot een minimum, wat resulteert in minder huidirritatie tijdens en na het scheren.

  Gemak
  Een eenvoudige, snelle scheerbeurt waar geen zeep of foam voor nodig is.

  Grondigheid
  De huidige scheerapparaten kunnen buitengewoon gladde resultaten bereiken, die de hele dag aanhouden.

  Snelheid
  Een snelle en eenvoudige oplossing om te scheren.

  Hygiene
  Houd het apparaat onder stromend water om het schoon te maken of gebruik een schoonmaaksysteem om het apparaat zichzelf te laten reinigen.


  Scheertechnieken
  Door de band genomen zijn er twee verschillende scheertechnieken: folisch scheren en roterend scheren.


  Waarom folisch scheren?
  Folie
  Zoals de naam al zegt, heeft een folisch scheerapparaat een folie. Binnen folisch scheren is het belangrijk hoe dik het folie van de scheerkop is. Hoe dunner de folie, hoe dichter op de huid de haren afgeschoren worden, hoe minder bewegingen u hoeft te maken. Minder bewegingen over hetzelfde stukje huid zorgen voor minder irritatie.

  Drie fasen scheersysteem

  Op een folisch scheerapparaat zit een drievoudig scheersysteem – een systeem wat bestaat uit twee messen en een middentrimmer. Het eerste mes scheert de langste en makkelijkst bereikbare haren. De middentrimmer zet de korte, nog niet geschoren haren op z’n plek. Hierna kan het tweede mes de laatste haren afscheren. Dit systeem zorgen voor de optimale, grondige scheerbeurt. Klik hier voor folische scheerapparaten (link nr Braun producten binnen Kieskeurig)

  Op en neer beweging Vergelijk hier scheerapparaten!
  Met folisch scheren maakt u een natuurlijke en efficiënte heen en weer beweging.

  Compact, smal scheerhoofd
  Folische scheerapparaten hebben een smal en compact scheerhoofd, wat ervoor zorgt dat u ook de moeilijk te bereiken plekken (zoals de ‘snor’) makkelijk kunt bereiken. Bij Series 5 en Series 7 beweegt ook het scheerhoofd mee met de contouren van uw gezicht, voor een optimale en grondige scheerbeurt.

  Power comb
  Braun Series 5 en 7 zijn uitgerust met een Power Comb – dit systeem zorgt ervoor dat haren worden opgetild en worden verwijderd.

  Sonische Technologie
  Braun Series 7 heeft sonische technologie: 100.000 microtrillingen per minuut zorgen ervoor dat uw haren omhoog komen te staan, zodat u alle haren in een beweging af kan scheren. Ook hier geldt: minder bewegingen over hetzelfde stukje huid zorgen voor minder irritatie.
   


  Waarom roterend scheren?
  Met roterend scheren wordt scheren bedoeld met 2 of meer koppen. De koppen draaien los van elkaar en snijden zo de haren af. Bij een roterend scheersysteem wordt er gebruik gemaakt van draaiende scheerhoofden die door een rond scheerkapje worden afgedekt. Voor deze systemen geldt: hoe meer scheerkoppen des te korter de scheerbeurt duurt.
   


  Trimmen
  Mannen spenderen tegenwoordig veel meer tijd aan hun dagelijkse lichaamsverzorging. Er goed uitzien is meer dan een gladgeschoren huid, een leuk kapsel en een mooie outfit.  Door het gebruik van verschillende gezicht--en lichaamsstijlen is het mogelijk om uw persoonlijke stijl te benadrukken.


  Vergelijk hier scheerapparaten!Trimmen van gezichtshaar
  Door middel van 2-in-1 scheerapparaten/trimmers is het mogelijk om de baard op verschillende lengtes te trimmen waardoor u  met 1 apparaat een glad scheerresultaat, een nette trim of gedefinieerde randen kunt creëren. De Braun cruZer6 Face kan ook onder de douche gebruikt kunnen worden voor meer gemak en comfort. 


  Trimmen van lichaamshaar
  Lichaamshaarverzorging is uitgegroeid tot een vast onderdeel van het verzorgingsroutine van veel mannen. Scheerapparaten en trimmers voor het lichaam zijn een goed hulpmiddel voor bijvoorbeeld een geschoren borst of verzorgde oksels. Er zijn 2-in-1 apparaten waarmee het mogelijk is om op een eenvoudige manier tussen trimmen en scheren te wisselen. Deze zijn geschikt voor gebruik op alle lichaamsdelen – van borst en buik tot oksels en schouders … en zelfs daar beneden!  De Braun cruZer6 Body kan ook onder de douche gebruikt kunnen worden voor meer gemak en comfort. 
   

  Precisietrimmers
  Voor een perfect getrimde stijl zijn precisietrimmers een uitkomst. Deze stylingtools geven u de vrijheid om precieze looks te creëren en eenvoudige en handige fine-tuning.

 • Veelgestelde vragen

  Is een scheerapparaat alleen voor mannen?Vergelijk hier scheerapparaten!
  Kan ik mezelf onder de douche scheren?
  Kan ik mezelf ook nat scheren met een scheerapparaat?
  Kan ik mijn scheerapparaat meenemen naar het buitenland?
  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Ik krijg pukkeltjes na het scheren. Kan ik hier iets tegen doen?
  Wanneer kan ik me het beste scheren?
  Welke kant kun je het beste opscheren?

   
  Is een scheerapparaat alleen voor mannen?
  Ja en nee. Een elektrisch scheerapparaat kan ook door vrouwen worden gebruikt. Maar een vrouwenhuid is teerder dan een mannenhuid, speciaal daarvoor is de ladyshave ontwikkeld. Het gebruik van een scheerapparaat door vrouwen is af te raden, want de dameshuid zou er geïrriteerd op kunnen reageren.

  Kan ik mezelf onder de douche scheren?
  Ja, maar alleen met de hiervoor geschikte elektrische scheerapparaten. Deze zijn waterdicht en speciaal ontwikkeld om onder de douche of in bad te scheren. Staat dit niet expliciet aangegeven, dan is het niet mogelijk.

  Kan ik mezelf ook nat scheren met een scheerapparaat?
  Ja, maar alleen met de hiervoor geschikte modellen. Deze zijn uitgerust met een vochtinbrengsysteem waarmee het frisse gevoel van nat scheren gecombineerd wordt met het comfort van droog scheren. Door een druk op de knop wordt een vochtinbrengende emulsie tijdens het scheren op de huid aangebracht, wat het gezicht voorbereidt op het scheren. 

  Kan ik mijn scheerapparaat meenemen naar het buitenland?
  Ja. Ook in het buitenland kun je je elektrisch scheren. In veel hotels en appartementen is een speciaal stopcontact voor scheerapparaten met een lager voltage. Daarnaast zijn er reisadapters te koop, een tussenstuk tussen de stekker van het scheerapparaat en het 'vreemde' stopcontact.

  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een scheerapparaat hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen.

  Ik krijg pukkeltjes na het scheren. Kan ik daar iets tegen doen?Vergelijk hier scheerapparaten!
  Na het scheren kunnen er pukkeltjes ontstaan. Vaak zijn dit ingegroeide haren. Dit is te verkomen door na het scheren te peelen (ook wel scrubben genoemd). Peeling verwijdert dode huidcellen. Dit voorkomt het ingroeien van haren en het maakt de huid extra zacht. Daarnaast is het verstandig om na het scheren een vochtinbrengende bodylotion te gebruiken.

  Wanneer kan ik me het beste scheren?
  Je kunt je het beste ‘s ochtends na/ tijdens het douchen scheren omdat de huid dan ontspannen is en je haartjes zacht.

  Welke kant kun je het beste opscheren?
  Je kunt het beste met de haargroeirichting mee scheren. Hiermee voorkom je ingegroeide haartjes. Voor een optimaal glad scheerresultaat kun je ook nog een keer tegen de haargroeirichting in scheren. Doe dit alleen als je nooit last hebt van ingegroeide haren. 
 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier scheerapparaten!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen bij het scheren.

  Aantal scheerbladen
  Er zijn twee verschillende scheersystemen: vibrerend en roterend. Bij een vibrerend scheersysteem is het apparaat uitgerust met een scheerrooster of -blad met daaronder een trillend messenblok. Bij dit scheersysteem is het aantal scheerbladen weergegeven. De keuze van het aantal scheerbladen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Aantal scheerkoppen
  Een scheerapparaat met een roterend scheersysteem heeft ronddraaiende scheerbladen die de contouren van het gezicht volgen, het zogenaamde contourvormend scheren. Zo scheer je in één beweging gladder. Bij het roterende systeem is het aantal scheerkoppen weergegeven. De keuze van het aantal scheerkoppen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Accu indicator
  Als extra functie bevatten sommige draadloze modellen een accu indicator. Met de accu indicator zie je hoe vol de accu of batterij nog is. Hiermee voorkom je dat je halverwege het scheren moet stoppen omdat de accu leeg is.

  Batterij
  Kies je een apparaat die op batterijen werkt, dan kun je het beste voor oplaadbare batterijen kiezen. Dit voorkomt dat je iedere keer nieuwe batterijen moet kopen en het is nog beter voor het milieu ook.

  Baardtrimmer
  Speciaal voor het trimmen van baard, snor of bakkebaarden is er de baardtrimmer. Ook deze is instelbaar, voor langere of kortere haren. Met een baardtrimmer werk je de haren bij, niet om ze te verwijderen maar juist om weer netjes in model te brengen.

  Bedrijfstijd
  Een oplaadbaar scheerapparaat heeft een bedrijfstijd en de oplaadtijd. De bedrijfstijd is de tijd dat je het volledig opgeladen apparaat kunt gebruiken en wordt weergegeven in minuten.

  Cartridgehouder
  In de cartridgehouder kun je cartridges met reinigingsvloeistof bewaren

  Contourvolgend scheren
  Een scheerapparaat met een roterend scheersysteem heeft ronddraaiende scheerbladen die de contouren van het gezicht volgen, het zogenaamde contourvormend scheren. Zo scheer je in één beweging gladder. Bij het roterende systeem is het aantal scheerkoppen weergegeven. De keuze van het aantal scheerkoppen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Docking station
  Sommige oplaadbare modellen worden geleverd in combinatie met een docking station. Hierin plaats je na gebruik het apparaat zodat deze weer opgeladen wordt voor de volgende keer. Op deze manier is je apparaat altijd bedrijfsklaar.

  Draadloos
  Er bestaan scheerapparaten in verschillende uitvoeringen. Sommigen hebben een snoer en werken op 220 Volt, weer anderen zijn draadloos. De draadloze modellen zijn onder te verdelen in oplaadbare modellen en modellen met batterijen.

  Vergelijk hier scheerapparaten!Hold functie
  De hold functie voorkomt dat het elektrische apparaat kan aanspringen terwijl het in je tas zit.

  Oplaadbaar
  Er bestaan scheerapparaten in verschillende uitvoeringen. Sommigen hebben een snoer en werken op 220 volt, weer anderen zijn draadloos. De draadloze modellen zijn onder te verdelen in oplaadbare modellen en modellen met batterijen. Een oplaadbaar model wordt vaak weer opgeladen via een docking station. 

  Oplaadtijd
  Een oplaadbaar scheerapparaat heeft een bedrijfstijd en de oplaadtijd. De oplaadtijd is de tijd, weergegeven in minuten, die nodig is om een leeg apparaat weer volledig op te laden.

  Scheerintensiteit
  Bij sommige scheerapparaten is de intensiteit van het scheren instelbaar. Voor een scheerapparaat is dit handig omdat geringe baardstoppels er sneller af zijn dan een baard van drie dagen. Ook met een wisselende intensiteit levert het apparaat een optimaal scheerresultaat.

  Scheersysteem
  Er zijn twee verschillende scheersystemen: vibrerend en roterend. Beide leveren hetzelfde resultaat: het is maar waar je voorkeur naar uitgaat. Bij een vibrerend scheersysteem is het apparaat uitgerust met een scheerrooster of -blad met daaronder een trillend messenblok. Bij dit scheersysteem is het aantal scheerbladen weergegeven. De keuze van het aantal scheerbladen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei. Een scheerapparaat met een roterend scheersysteem heeft ronddraaiende scheerbladen die de contouren van het gezicht volgen, het zogenaamde contourvormend scheren. Zo scheer je in één beweging gladder. Bij het roterende systeem is het aantal scheerkoppen weergegeven. De keuze van het aantal scheerkoppen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Snel opladen
  Met snel opladen kun je de oplaadtijd inkorten, zodat een scheerapparaat sneller bedrijfsklaar is.

  Tondeuse
  Indien je wat langere haren wilt wegscheren, kun je met een tondeuse de haartjes eerst korter maken. Hiermee voorkom je dat de haren vast komen te zitten in de scheermesjes. Je kunt de haren natuurlijk ook met een schaartje kort knippen voordat je gaat scheren.

  Tondeusefunctie
  Sommige scheerapparaten beschikken over een tondeusefunctie. Dit is makkelijk als je wat langere haren wilt wegscheren. Je kunt met de tondeuse de haartjes eerst wat korter maken. Hiermee voorkom je dat de haren vast komen te zitten in de scheermesjes.

  Type batterij
  Dit veld geeft aan welk type batterij gebruikt wordt. Meestal is dit een accu die je weer kunt opladen, maar soms moet je de losse batterijen (penlites) iedere keer vervangen. Je kunt er dan ook voor kiezen oplaadbare batterijen aan te schaffen. Deze dien je dan wel iedere keer in een speciale oplader te herladen.

  Vochtinbrengsysteem
  Scheerapparaten met een vochtinbrengsysteem combineren het frisse gevoel van nat scheren met het comfort van droog scheren. Door een druk op de knop wordt een vochtinbrengende emulsie tijdens het scheren op de huid aangebracht die het gezicht voorbereidt op het scheren. Scheren en verzorgen in één dus.

  Vergelijk hier scheerapparaten!Waterdicht
  Met een waterdichte scheerapparaat kun je je onder de douche of in bad scheren (het zogenaamde nat scheren). Deze apparaten zijn waterdicht en kunnen onder stromend water afgespoeld worden.

  Zelfreinigend
  Zelfreinigend, de naam zegt het al, wil zeggen dat het apparaat zichzelf automatisch reinigt. Hiervoor plaats je het apparaat in een houder met reinigingsvloeistof. Deze houder doet vaak ook dienst als docking station. Gedurende het reinigingsproces schakelt het scheerapparaat met pauzes aan en uit. In de cartridgehouder kun je cartridges met reinigingsvloeistof bewaren.

 • Philips S9111/31 scheerapparaat
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/8/philips-s9111-31-men-s-shaver-24890008.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/7/philips-s9111-31-men-s-shaver-24890017.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/8/philips-s9111-31-men-s-shaver-24890018.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/9/philips-s9111-31-men-s-shaver-24890019.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/0/philips-s9111-31-men-s-shaver-24890020.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/1/philips-s9111-31-men-s-shaver-24890021.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/2/philips-s9111-31-men-s-shaver-24890022.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/3/philips-s9111-31-men-s-shaver-24890023.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/4/philips-s9111-31-men-s-shaver-24890024.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/9/1/philips-s9111-27926391.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/7/philips-s9111-36801217.jpg
  Philips S9111/31 scheerapparaat (24)
  8.25 (1)
  Philips S9111/31 scheerapparaat
  een hele fijne shaver.....die doet wat er word beloofd
  een hele goede shaver....scheert super glad,zo wel nat als droog. ligt fijn in de hand,hij presteert vele malen beter dan mijn oude philps apparaat,en totaal geen last gehad dat de huid was geirriteerd .....ondanks dagelijks intensief gebruik......het smartclean-systeem werkt ook prima,het maakt de scheerhoofden schoon,smeert en droogt ze,en laad het apparaat tevens op,en schakelt automatisch uit. een zeer goede keuze,als u het scheerapparaat wilt vervangen. een hele goede shaver....scheert super glad,zo wel nat als droog. ligt fijn in de hand,hij presteert vele malen beter dan mijn oude philps apparaat,en totaal geen last gehad dat de huid was geirriteerd .....ondanks dagelijks intensief gebruik......het smartclean-systeem werkt ook prima,het maakt de scheerhoofden schoon,smeert en droogt ze,en laad het apparaat tevens op,en schakelt automatisch uit. een zeer goede keuze,als u het scheerapparaat wilt vervangen.
  10.0
  0 10
 • Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/1/philips-at-890-aquatouch-18619831.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/4/philips-at-890-16-aquatouch-21439534.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/5/philips-at-890-16-aquatouch-21439535.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/7/philips-at-890-16-aquatouch-21439537.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/5/philips-at-890-16-aquatouch-21492685.jpg
  Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16 (41)
  7.556410256410256 (2)
  Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16
  goed
  alleen jammer dat de verpakking er niet bij was en stond niet vermeld bij de bestelling.
  6.7
  0 10
 • Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/1/philips-at-890-aquatouch-18619831.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/4/philips-at-890-16-aquatouch-21439534.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/5/philips-at-890-16-aquatouch-21439535.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/7/philips-at-890-16-aquatouch-21439537.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/5/philips-at-890-16-aquatouch-21492685.jpg
  Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16 (41)
  7.556410256410256 (2)
  Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16
  Het beste scheerapparaat wat ik ooit had
  Ik had dezelfde al sinds 2008 maar heb een hele zware baard en de mesjes waren voor mij niet 100% meer. Nu heb ik een nieuwe en mijn zoon scheert met de vorige. Nog nooit zo een goed scheerapparaat gehad, echt een topper.
  9.7
  0 10
 • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737702.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/6/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737726.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/9/philips-rq-1175-senso-touch-2d-20505839.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/1/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182001.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182002.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182004.jpg
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16 (59)
  6.925985367174638 (4)
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  Snel in huis, de volgende dag al.
  Prettig apparaat; ik gebruik hem altijd met scheergel, dat bevalt mij prima.
  7.0
  0 10
 • Philips 6000 series Electric shaver HQ6906
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/5/philips-hq-6906-reflex-action-19861985.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/2/philips-hq-6906-reflex-action-19862772.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/2/0/philips-hq-6906-reflex-action-20505920.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/3/9/philips-hq-6906-reflex-action-22249439.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/0/philips-hq-6906-reflex-action-22249440.jpg
  Philips 6000 series Electric shaver HQ6906 (68)
  7.6 (1)
  Philips 6000 series Electric shaver HQ6906
  Scheren met snoer
  Over de duurzaamheid kan ik na twee weken gebruik nog niets zeggen maar het scheerresultaat is fantastisch. Heb echt moeten zoeken naar een scheerapparaat dat niet oplaadbaar is, ben nu erg blij dat ik deze gevonden heb. Snel een glad resultaat zonder pijnlijke stoppels.
  8.7
  0 10
 • Braun CoolTec CT2cc
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/0/1/braun-cooltec-ct2cc-20966401.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/3/braun-cooltec-ct2cc-21525193.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/7/braun-cooltec-ct2cc-23691587.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/8/braun-cooltec-ct2cc-23691588.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/9/braun-cooltec-ct2cc-23691589.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/0/braun-cooltec-ct2cc-23691590.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/1/braun-cooltec-ct2cc-23691591.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/2/braun-cooltec-ct2cc-23691592.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/3/braun-cooltec-ct2cc-23691593.jpg
  Braun CoolTec CT2cc (28)
  8.7087120802835 (42)
  Braun CoolTec CT2cc
  Een fijn scheerapparaat met directe koeling van de huid
  Ik gebruik de Braun Cooltec CT2cc nu een paar weken (test hem voor trnd) en ben zeer te spreken over het scheerapparaat. De huidirritatie, waar ik voorheen veel last van had, is nu verledentijd. Het opspuiten van eau de toilet prikt niet meer en mijn huid is ook niet meer rood. Het koelelement op je huid is even wennen, maar went snel. Het scheerresultaat is goed. Het Clean & Charge systeem is handig want het reinigt je scheerapparaat en laat het ook meteen op. Het enige nadeel is dat het reinigen behoorlijk lawaaierig is. Ik zou dan ook niemand aanraden om je scheerapparaat te reinigen als de rest van het huis nog slaapt.
  9.3
  0 10
 • Braun CoolTec CT2cc
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/0/1/braun-cooltec-ct2cc-20966401.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/3/braun-cooltec-ct2cc-21525193.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/7/braun-cooltec-ct2cc-23691587.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/8/braun-cooltec-ct2cc-23691588.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/9/braun-cooltec-ct2cc-23691589.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/0/braun-cooltec-ct2cc-23691590.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/1/braun-cooltec-ct2cc-23691591.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/2/braun-cooltec-ct2cc-23691592.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/3/braun-cooltec-ct2cc-23691593.jpg
  Braun CoolTec CT2cc (28)
  8.7087120802835 (42)
  Braun CoolTec CT2cc
  Een prima vernieuwend scheerapparaat.
  Sinds een aantal weken test ik de Braun Cooltec voor het project van trnd. Het is een scheerapparaat wat me deed laten verbazen. Door de koelelement ben ik van me huidirritaties af, dit is een verfrissend gevoel. Na ongeveer 25 minuten word de kop van scheerapparaat wel wat warmer, omdat de batterij dan te leeg is voor het koelelement. Dan ben ik gelukkig meestal wel al klaar met scheren. Hij is wat zwaarder dan een standaard scheerapparaat, maar is zeker niet storend. Hij ligt door het gewicht wel lekker in de hand waar door het scheren nog makkelijk gaat. Het scheer resultaat is prima. De scheerkop scheert gemakkelijk, gladjes en efficiënt. Hier is me vriendin erg over te spreken! Het scheerapparaat heeft een clean & charge systeem waar door het scheerapparaat na elke beurt word gereinigd. Het nadeel alleen is dat je hier speciaal spul voor moet kopen en dat heeft wel een prijskaartje. Je kunt hem ook schoon spoelen met water, want hij is waterbestendig. Al met al is het een prima vernieuwend scheerapparaat!
  8.7
  0 10
 • Braun CoolTec CT2cc
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/0/1/braun-cooltec-ct2cc-20966401.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/3/braun-cooltec-ct2cc-21525193.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/7/braun-cooltec-ct2cc-23691587.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/8/braun-cooltec-ct2cc-23691588.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/9/braun-cooltec-ct2cc-23691589.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/0/braun-cooltec-ct2cc-23691590.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/1/braun-cooltec-ct2cc-23691591.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/2/braun-cooltec-ct2cc-23691592.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/3/braun-cooltec-ct2cc-23691593.jpg
  Braun CoolTec CT2cc (28)
  8.7087120802835 (42)
  Braun CoolTec CT2cc
  erg cool scheerapparaat !!!
  Ik mag dit scheerapparaat testen voor trnd, ik gebruik het nu ruim 7 weken en het verkoeld scheren bevalt erg goed. Geen huidirritatie meer, geen rode vlekken in mijn nek... Heerlijk! Ook het oplaadstation is erg fijn, opladen en reinigen tegelijk erg gemakkelijk! Soms pakt ie niet alle wat langere haren bij de 1ste x maar das maar een heel klein minpuntje.
  9.3
  0 10
 • Braun CoolTec CT2cc
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/0/1/braun-cooltec-ct2cc-20966401.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/3/braun-cooltec-ct2cc-21525193.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/7/braun-cooltec-ct2cc-23691587.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/8/braun-cooltec-ct2cc-23691588.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/9/braun-cooltec-ct2cc-23691589.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/0/braun-cooltec-ct2cc-23691590.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/1/braun-cooltec-ct2cc-23691591.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/2/braun-cooltec-ct2cc-23691592.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/3/braun-cooltec-ct2cc-23691593.jpg
  Braun CoolTec CT2cc (28)
  8.7087120802835 (42)
  Braun CoolTec CT2cc
  Degelijk scheerapparaat voor de elektrische scheerder
  Ik heb dit scheerapparaat nu al een tijdje. Ik moet eerlijk zeggen dat voor mijn baardgroei het apparaat geen goed resultaat levert. Daarnaast was ik gewend aan nat scheren met een scheermes en dat kun je haast niet vergelijken met een elektrisch scheerapparaat. De mogelijkheden die het apparaat biedt zoals de koeltechniek en de tondeuse doen hun werk goed. Het apparaat is makkelijk te gebruiken en reinigen. Het kan worden gebruikt onder de douche en is waterdicht, dat is zeker een pluspunt. Het hangt dus erg af wat je bent gewend en het resultaat waar je naar opzoek bent. Desondanks geef ik het apparaat een dikke voldoende.
  7.7
  0 10
 • Braun CoolTec CT2cc
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/0/1/braun-cooltec-ct2cc-20966401.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/3/braun-cooltec-ct2cc-21525193.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/7/braun-cooltec-ct2cc-23691587.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/8/braun-cooltec-ct2cc-23691588.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/9/braun-cooltec-ct2cc-23691589.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/0/braun-cooltec-ct2cc-23691590.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/1/braun-cooltec-ct2cc-23691591.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/2/braun-cooltec-ct2cc-23691592.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/3/braun-cooltec-ct2cc-23691593.jpg
  Braun CoolTec CT2cc (28)
  8.7087120802835 (42)
  Braun CoolTec CT2cc
  echt koel scheren
  Ik heb de cooltec nu ruim 6 weken in gebruik en ben uiterst tevreden, door het actieve koelelement voel je echt de verkoeling tijdens het scheren en heb ik geen roodheid en irritaties meer. Hij is oplaadbaar en mee te nemen onder de douche. Hij ligt lekker in de hand en scheert soepel.
  10.0
  0 10
 • Braun CoolTec CT2cc
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/0/1/braun-cooltec-ct2cc-20966401.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/3/braun-cooltec-ct2cc-21525193.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/7/braun-cooltec-ct2cc-23691587.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/8/braun-cooltec-ct2cc-23691588.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/9/braun-cooltec-ct2cc-23691589.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/0/braun-cooltec-ct2cc-23691590.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/1/braun-cooltec-ct2cc-23691591.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/2/braun-cooltec-ct2cc-23691592.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/3/braun-cooltec-ct2cc-23691593.jpg
  Braun CoolTec CT2cc (28)
  8.7087120802835 (42)
  Braun CoolTec CT2cc
  Het nieuwe scheren me de cooltec functie
  Ik heb nu deze Braun Cooltec gebruikt en het scheren is erg fijn met de coolfunctie en dat hij mee kan onder de douche. De reinigingskit werkt super mooi. Wat ook fijn is dat je huid niet zeer doet na het scheren zelf al scheer je een paar dagen niet. Een minpunt vind ik echt de baardtrimmer,werkt niet fijn zoals bij mijn oude 3 kops scheerapparaat.
  7.3
  0 10
 • Braun CoolTec CT2cc
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/0/1/braun-cooltec-ct2cc-20966401.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/3/braun-cooltec-ct2cc-21525193.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/7/braun-cooltec-ct2cc-23691587.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/8/braun-cooltec-ct2cc-23691588.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/9/braun-cooltec-ct2cc-23691589.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/0/braun-cooltec-ct2cc-23691590.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/1/braun-cooltec-ct2cc-23691591.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/2/braun-cooltec-ct2cc-23691592.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/3/braun-cooltec-ct2cc-23691593.jpg
  Braun CoolTec CT2cc (28)
  8.7087120802835 (42)
  Braun CoolTec CT2cc
  Prachtig apparaat met redelijk resultaat
  De braun cooltec ct2cc is een heel mooi apparaat dat goed in de hand ligt. Het koelsysteem werkt precies zoals verwacht; hij koelt actief de huid waardoor er niet tot nauwelijks irritatie ontstaat. Het apparaat heeft wel moeite met dikke haren verwijderen, helaas. Verder is het reinigingssysteem een zeer nuttige toevoeging!
  7.3
  0 10
 • Braun CoolTec CT2cc
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/0/1/braun-cooltec-ct2cc-20966401.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/3/braun-cooltec-ct2cc-21525193.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/7/braun-cooltec-ct2cc-23691587.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/8/braun-cooltec-ct2cc-23691588.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/9/braun-cooltec-ct2cc-23691589.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/0/braun-cooltec-ct2cc-23691590.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/1/braun-cooltec-ct2cc-23691591.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/2/braun-cooltec-ct2cc-23691592.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/3/braun-cooltec-ct2cc-23691593.jpg
  Braun CoolTec CT2cc (28)
  8.7087120802835 (42)
  Braun CoolTec CT2cc
  De Braun CoolTec CT2cc is een mooi en degelijk scheerapparaat met een paar kleine minpuntjes.
  De Braun CoolTec CT2cc is een mooi en degelijk scheerapparaat. Ik heb jaren een scheersysteem van een ander merk gebruikt en daardoor heb ik erg moeten wennen aan de Braun. Het CoolTec systeem bied uitkomst voor mijn gevoelige huid. Geen jeuk of irritaties meer! De trimmer op dit scheerapparaat is naar mijn mening te klein en maakt veel geluid. Voor scheren langs b.v. een baardje is de Braun niet zo handig. je kunt niet gemakkelijk strak langs bakkebaarden of een snor/baard scheren. Voor mannen die van glad houden en geen snor of baardje hebben is het een geweldig systeem!
  8.3
  0 10
 • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/4/philips-rq-1155-senso-touch-2d-19460904.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/6/philips-rq1155-21303576.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/5/8/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1155-22206458.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/6/1/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1155-22206461.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/0/philips-rq1155-22285650.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/1/philips-rq1155-22285651.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/2/philips-rq1155-22285652.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/3/philips-rq1155-22285653.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/4/philips-rq1155-22285654.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/5/philips-rq1155-24079255.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/1/philips-rq1155-24193001.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/5/philips-rq1155-24254475.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/6/philips-rq1155-24254476.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/7/philips-rq1155-24254477.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/2/philips-rq-1155-senso-touch-2d-19459632.jpg
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16 (51)
  6.75 (1)
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16
  scheert goed, nadeel dat bij het schoonmaken onhandig is de scheerkop verwijderd moet worden
  Nadeel, kop moet verwijderd worden, ik heb altijd een Philips gehad en met een uitdraai dit is handiger.
  7.0
  0 10
 • Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/1/8/philips-hq-6925-19442518.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/6/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265256.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/8/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265258.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/0/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265260.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/1/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265261.jpg
  Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925 (26)
  7.25 (1)
  Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925
  niks mis mee
  niks mis mee geen poespas scheert prima.
  8.0
  0 10
 • Braun 5030s
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
  Braun 5030s (29)
  8.44061850843175 (6)
  Braun 5030s
  Dit apparaat voldoet geheel aan mijn wens: het scheert goed en snel en bereikt ook la...
  Dit apparaat voldoet geheel aan mijn wens: het scheert goed en snel en bereikt ook lastige stukjes rond de kin en de hals. Prima aankoop.
  8.3
  0 10
 • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737702.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/6/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737726.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/9/philips-rq-1175-senso-touch-2d-20505839.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/1/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182001.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182002.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182004.jpg
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16 (59)
  6.925985367174638 (4)
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  Heb altijd Braun gehad, wilde eens wat anders proberen maar ben totaal niet tevreden ...
  Heb altijd Braun gehad, wilde eens wat anders proberen maar ben totaal niet tevreden met de Philips RQ1175 duurt lang en scheert niet glad, is een miskoop
  4.0
  0 10
 • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737702.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/6/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737726.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/9/philips-rq-1175-senso-touch-2d-20505839.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/1/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182001.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182002.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182004.jpg
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16 (59)
  6.925985367174638 (4)
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  Het produkt doet dat wat het beloofd
  Het produkt doet dat wat het beloofd. Scheert heerlijk glad, zonder irritatie van mijn huid.
  9.0
  0 10
 • Braun 5030s
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
  Braun 5030s (29)
  8.44061850843175 (6)
  Braun 5030s
  Mijn vrouw en ik zijn overtuigd!
  Een mooi design en een handige meeneemtas zijn een pluspunt, maar uiteindelijk gaat het om het scheren en het moet gezegd: deze doet wat hij belooft! Hij scheert zeer goed, de kop gaat makkelijk mee en is achteraf zeer goed te reinigen. Mijn vrouw is er ook blij mee dat hij zo stil is, dan maak ik haar en de kindjes alvast niet meer wakker 's morgens. Een ander pluspunt vind ik dat er een goede blokkering aanwezig is, voor als je hem moet vervoeren ofzo. Mijn vrouw vindt écht dat ik een veel zachtere huid heb, dat had ik niet verwacht. Kortom: ik ben tevreden en overtuigd!
  9.0
  0 10
 • Braun 5030s
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
  Braun 5030s (29)
  8.44061850843175 (6)
  Braun 5030s
  mooi
  scheert goed maakt wel veel lawaai
  8.3
  0 10
 • Braun 5030s
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
  Braun 5030s (29)
  8.44061850843175 (6)
  Braun 5030s
  Krachtig scheerapparaat resulterend in gladde huid zonder irritatie!
  Sinds enkele weken is scheren voor mij geen opdracht meer. De Braun series 5 5030s zorgt voor een perfect gladde huid, en dat zonder irritatie! In de doos zit het toestel, aangevuld met de lader, een borsteltje, flesje olie en een handig opbergzakje. Erg handig voor wie zijn scheerapparaat op alle tripjes, weekend en reizen wil meenemen (en geloof me, dat zul je). Het toestel heeft een strak design, perfect gemaakt op maat van de man. Het voelt zwaar aan, maar het ligt erg goed in de hand. Het opladen van het toestel duurt ongeveer een uurtje. Een duidelijke batterij-indicator geeft aan wanneer het tijd is om het toestel op te laden, maar het toestel gaat wel mee met 1 oplaadbeurt (ik kon me er toch een week dagelijks met scheren). Daarnaast is scheren ook mogelijk tijdens het opladen. Er zijn een hele hoop technologische vernieuwingen in dit toestel verwerkt, zoals de Flexmotiontec, Powerdrive, UltraActivelift, Crosshair blade. Voordien gebruikte ik een roterend scheersysteem of een andere apparaat van Braun (series 1). Het Braun Series 1 apparaat was een regelrechte ramp voor mij. Ik had veel last van de typische problemen waarbij moeilijk bereikbare plekken irritatie vertonen, en op de onderkant van mijn kin kreeg ik haartjes moeilijk afgeschoren. Maar dit toestel is anders: alles werkt perfect zoals Braun het beloofd. Na het scheren is de huid mooi glad, voelt ze niet meer ruw aan en heb ik totaal geen last van irritatie of roodheid, terwijl mijn scheertijd aanzienlijk is afgenomen. In het begin zal het resultaat niet naar wens zijn, maar dat is omdat je het toestel moet leren kennen. Wanneer je het toestel goed kan gebruiken (en dat is na enkele scheerbeurten), weet je hoe je het toestel op je huid moet plaatsen, onder welke hoek je jezelf het beste scheert, om dat perfecte resultaat te krijgen. De FlexmotionTec zorgt ervoor dat de scheerkop perfect meebeweegt met de huid, zodat ook op de moeilijk bereikbare plaatsen meer contact is met de huid. Hierdoor moet je minder hard duwen, en is er minder of geen irritatie achteraf doordat je hard moet duwen op sommige plaatsen. Bovendien kan je de scheerkop onder verschillende hoeken vastklikken, wat ook voor een maximaal huidcontact zorgt. De UltraActiveLift plaatst de kleine haartjes rechtop, zodat ook deze haartjes worden afgeschoren op de onderkant van mijn kin. De Powerdrive zorgt ervoor dat ik minder lang moet scheren, en ook minder hard moet duwen, om irritatie te voorkomen. Daarnaast bevat het toestel ook een trimmer, erg handig voor al je vrouw of vriendin graag van die sexy bakkebaarden ziet. Er is ook een reisslot aanwezig, zodat je reiskoffer niet spontaan begint te zoomen. Het onderhoud tenslotte, is erg simpel. Je haalt de scheerkop eraf, gebruikt het borsteltje om haartjes te verwijderen of spoelt het toestel af onder de kraan, een druppeltje olie erop, en het toestel is opnieuw klaar voor gebruik. Het toestel is zeker niet goedkoop. Maar voor alle mannen die vaak last hebben van irritatie en met een rode huid of een kin vol onregelmatige stoppels aankomen op hun afspraak, is het de investering zeker waard.
  9.7
  0 10
 • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737702.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/6/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737726.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/9/philips-rq-1175-senso-touch-2d-20505839.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/1/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182001.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182002.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182004.jpg
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16 (59)
  6.925985367174638 (4)
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  Lekker scheerapparaatje
  Ik heb de voorganger van deze Philips gehad. Beviel uitstekend. Deze is nog net effe beter. Ik ben dus heel tevreden ( en mijn vrouw ook ; ik ben lekker glad )
  9.0
  0 10
 • Braun 5030s
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
  Braun 5030s (29)
  8.44061850843175 (6)
  Braun 5030s
  Braun 5030s test met The Insiders
  Vroeger was scheren altijd een noodzakelijk kwaad - kwestie van er op het werk een beetje verzorgd uit te zien -maar verder probeerde ik het zo veel mogelijk te vermijden. Tijdens de vakantie of zelfs de meeste weekends liep ik er dan ook meestal ongeschoren bij, met als gevolg heel wat werk op de eerste werkdag, en een minder resultaat. Dat is nu wel wat anders. Sinds ik dit toestel kan testen is het scheren heel wat veranderd. Uiteraard moet je het nog steeds zelf over je gezicht beuwegen, maar de manier waarop is heel wat beter. Met de flexibele kop kan je mooi de vorm van je gezicht volgen, en voor de moeilijkste stukjes kan je de kop ook vast zetten. Het is wel even aanpassen in vergelijking met een toestel met roterende scheerkoppen. Na enkele keren lukt het wel goed. Het toestel vind ik mooi strak vormgegeven, lekker in stoer zwart en rood. Het ligt goed in de hand, niet te zwaar, maar zwaarder dan het is zo toch te veel geweest zijn. Het zoemende geluid is wat aan de luide kant, maar ik weet niet of het mogelijk is om het stiller te maken. Al bij al vind ik het een goed toestel. Het is zeker niet goedkoop, maar voor goede kwaliteit moet je nu eenmaal wat meer betalen. Na afloop van de test ga ik dit toestel zeker aankopen.
  9.7
  0 10
 • Braun 5030s
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
  Braun 5030s (29)
  8.44061850843175 (6)
  Braun 5030s
  Ik heb m'n scheermesjes weggegooid: dit toestel doet het!
  Scheren was tot voor kort een zaak die ik met scheerzeep, een kwast en een wegwerpmes deed, simpelweg omdat de scheertoestellen niet zo precies en kort als mesjes schoren. Sinds kort mag ik deze Braun Series 5 5030s testen en ik moet jullie toegeven; dit toestel is fantastisch. De verpakking zit goed in elkaar en behuist ook alle elementen: de 5030s, de lader, een opbergtasje, een kwastje om het toestel te reinigen en een klein busje olie om de messen scherp te houden. Op zich voelt het toestel sterk, robuust, maar niet lomp aan. Integendeel, hij is goed vormgegeven en voelt goed in de hand. Een korte oplaadbeurt van een uurtje volstaat om hem volledig op te laden. De batterijstand zie je ook klaar en duidelijk op het scherm, wat erg handig is. Hoewel scheerapparaten steeds lawaai produceren, is deze Braun 5030s zeker niet luidruchtig te noemen. Maar het allerbelangrijkste voor me is dat hij écht goed scheert. Tot voor kort scheerde ik me steeds “nat” met wegwerpmesjes, simpelweg omdat elektrische toestellen de job nooit zo goed aan konden. Ken je dat gevoel van nog enkele kleine irritante haartjes te voelen onderaan je hals, of net rond je strottenhoofd? Ik alvast niet meer. Dit toestel kan ze aan, zonder je met een geïrriteerde huid achter te laten. Technologische vernieuwingen zijn vaak marketingkrachttermen die weinig helpen, maar wat Braun hier presteert met die FlexMotion Tec, het UltraActiveLift-systeem en CrossHairBlade is veel meer dan marketing: het werkt. Ik heb beslist om het toestel te houden en voorgoed vaarwel te zeggen aan de scheerkwast, -zeep en wegwerpmesjes! En ’s ochtends bespaar ik er nog es wat tijd en last mee…
  10.0
  0 10
Scheerapparaten 7.2 (105)
205
 • afwasbaar:
  • nee - 1
  • aantal_scheerkoppen:
   • aantal_scheerkoppen_1.0 - 33
    • aantal_scheerkoppen_2.0 - 8
     • aantal_scheerkoppen_3.0 - 61
      • aantal_scheerkoppen_4.0 - 1
      • scheersysteem:
       • folie - 77
        • rotatie - 71
         • vibration - 3
          • rotation - 1
          • price:
           • price_60 - 57
            • price_60_95 - 47
             • price_95_150 - 52
              • price_150 - 49
              • brand:
               • philips - 75
                • braun - 61
                 • remington - 21
                  • panasonic - 17
                   • gillette - 10
                    • avanto - 7
                     • aeg - 3
                      • babyliss - 2
                       • grundig - 2
                        • silk_n - 2
                         • clatronic - 1
                          • lanaform - 1
                           • trebs - 1
                            • wahl - 1
                             • wilkinson_sword - 1
                             • trimmer:
                              • ja - 140
                               • nee - 35
                               0 - 24
                               • Philips SHAVER Series 9000 SensoTouch S9041/12 scheerapparaat
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/5/6/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889856.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/3/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889863.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/4/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889864.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/5/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889865.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/6/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889866.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/7/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889867.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/8/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889868.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/9/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889869.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/1/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889871.jpg
                                Philips SHAVER Series 9000 SensoTouch S9041/12 scheerapparaat (150)
                                Philips SHAVER Series 9000 SensoTouch S9041/12 scheerapparaat
                                4Launch.nl 4Launch.nl
                                8.177994863157874 (587)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                189.95, ? (offer_sdt_unknown)
                                4Launch.nl 4Launch.nl
                                8.177994863157874 (587)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                189.95, ? (offer_sdt_unknown)
                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                198.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                221
                                most_sold
                               • Philips SHAVER 3000 PowerTouch PT721/16 scheerapparaat
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/4/philips-shaver-3000-powertouch-pt721-16-men-s-shaver-24339714.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/6/philips-shaver-3000-powertouch-pt721-16-men-s-shaver-24339716.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/7/philips-shaver-3000-powertouch-pt721-16-men-s-shaver-24339717.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/8/philips-shaver-3000-powertouch-pt721-16-men-s-shaver-24339718.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/9/philips-shaver-3000-powertouch-pt721-16-men-s-shaver-24339719.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/2/0/philips-shaver-3000-powertouch-pt721-16-men-s-shaver-24339720.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/4/philips-shaver-3000-powertouch-pt721-24483214.jpg
                                Philips SHAVER 3000 PowerTouch PT721/16 scheerapparaat (91)
                                Philips SHAVER 3000 PowerTouch PT721/16 scheerapparaat
                                Blokker.nl Blokker.nl
                                6.845078713399328 (81)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Blokker.nl Blokker.nl
                                6.845078713399328 (81)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                2
                               • Philips 6000 series Electric shaver HQ6906
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/5/philips-hq-6906-reflex-action-19861985.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/2/philips-hq-6906-reflex-action-19862772.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/2/0/philips-hq-6906-reflex-action-20505920.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/3/9/philips-hq-6906-reflex-action-22249439.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/0/philips-hq-6906-reflex-action-22249440.jpg
                                Philips 6000 series Electric shaver HQ6906 (68)
                                7.6 (1)
                                Philips 6000 series Electric shaver HQ6906
                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                31, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                Blokker.nl Blokker.nl
                                6.845078713399328 (81)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                31.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                31, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                24
                               • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737702.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/6/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737726.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/9/philips-rq-1175-senso-touch-2d-20505839.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/1/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182001.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182002.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182004.jpg
                                Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16 (59)
                                6.925985367174638 (4)
                                Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
                                Coolblue.nl Coolblue.nl
                                8.946144738243209 (817)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                124.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Coolblue.nl Coolblue.nl
                                8.946144738243209 (817)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                124.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                124.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                12
                               • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/4/philips-rq-1155-senso-touch-2d-19460904.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/6/philips-rq1155-21303576.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/5/8/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1155-22206458.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/6/1/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1155-22206461.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/0/philips-rq1155-22285650.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/1/philips-rq1155-22285651.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/2/philips-rq1155-22285652.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/3/philips-rq1155-22285653.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/4/philips-rq1155-22285654.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/5/philips-rq1155-24079255.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/1/philips-rq1155-24193001.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/5/philips-rq1155-24254475.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/6/philips-rq1155-24254476.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/7/philips-rq1155-24254477.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/2/philips-rq-1155-senso-touch-2d-19459632.jpg
                                Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16 (51)
                                6.75 (1)
                                Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16
                                Coolblue.nl Coolblue.nl
                                8.946144738243209 (817)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                108.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Coolblue.nl Coolblue.nl
                                8.946144738243209 (817)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                108.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                108.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                166
                               • Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/1/philips-at-890-aquatouch-18619831.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/4/philips-at-890-16-aquatouch-21439534.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/5/philips-at-890-16-aquatouch-21439535.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/7/philips-at-890-16-aquatouch-21439537.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/5/philips-at-890-16-aquatouch-21492685.jpg
                                Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16 (41)
                                7.556410256410256 (2)
                                Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16
                                BCC BCC
                                8.61371407503923 (791)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                72.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                BCC BCC
                                8.61371407503923 (791)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                72.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                80.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                230
                               • Philips SHAVER Series 5000 elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT925/19
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/5/7/philips-pt-925-19-power-touch-pro-20414457.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/2/philips-pt925-22205502.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/5/philips-pt925-22205505.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/5/8/philips-shaver-series-5000-pt925-24978658.jpg
                                Philips SHAVER Series 5000 elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT925/19 (40)
                                Philips SHAVER Series 5000 elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT925/19
                                Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                7.987496677667688 (265)
                                116.4, 5d (offer_sdt_5_days)
                                Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                7.987496677667688 (265)
                                116.4, 5d (offer_sdt_5_days)
                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                116.4, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                4
                               • Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/18
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/1/philips-pt927-21432121.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/3/philips-pt927-21432123.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/4/philips-pt927-21432124.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/7/philips-pt927-21443227.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/5/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492375.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/6/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492376.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/7/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492377.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/8/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492378.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/5/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-24193055.jpg
                                Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/18 (31)
                                Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/18
                                Bobshop.nl Bobshop.nl
                                8.828772117381876 (851)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                107.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Bobshop.nl Bobshop.nl
                                8.828772117381876 (851)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                107.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Audio Video van Gils Audio Video van Gils
                                119, 4.7174991, 51.599146 LOW
                                8
                               • Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT727/80
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/6/philips-pt727-21444676.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/7/philips-pt727-21444677.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/5/3/philips-pt727-21468653.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/4/philips-shaver-3000-powertouch-pt727-24193084.jpg
                                Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT727/80 (29)
                                Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT727/80
                                Coolblue.nl Coolblue.nl
                                8.946144738243209 (817)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                52.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Coolblue.nl Coolblue.nl
                                8.946144738243209 (817)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                52.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                52.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                227
                               • Braun 5030s
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
                                Braun 5030s (29)
                                8.44061850843175 (6)
                                Braun 5030s
                                BCC BCC
                                8.61371407503923 (791)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                BCC BCC
                                8.61371407503923 (791)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Audio Video van Gils Audio Video van Gils
                                124.6, 4.7174991, 51.599146 HIGH
                                166
                                good_buy
                               • Braun CoolTec CT2cc
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/0/1/braun-cooltec-ct2cc-20966401.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/3/braun-cooltec-ct2cc-21525193.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/7/braun-cooltec-ct2cc-23691587.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/8/braun-cooltec-ct2cc-23691588.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/9/braun-cooltec-ct2cc-23691589.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/0/braun-cooltec-ct2cc-23691590.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/1/braun-cooltec-ct2cc-23691591.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/2/braun-cooltec-ct2cc-23691592.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/3/braun-cooltec-ct2cc-23691593.jpg
                                Braun CoolTec CT2cc (28)
                                8.7087120802835 (42)
                                Braun CoolTec CT2cc
                                Modern.nl Modern.nl
                                8.738143425421677 (308)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                129.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Modern.nl Modern.nl
                                8.738143425421677 (308)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                129.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Audio Video van Gils Audio Video van Gils
                                133.6, 4.7174991, 51.599146 HIGH
                                15
                                good_buy
                                best_reviewed
                               • Braun Series 3 340s-4 Wet & Dry
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/1/0/braun-series-3-340s-4-wet-dry-23715810.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/1/1/braun-series-3-340s-4-wet-dry-23715811.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/0/9/braun-series-3-340s-4-wet-dry-23716009.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/2/7/braun-series-3-340s-4-wet-dry-24464127.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/7/braun-series-3-340s-4-wet-dry-25111507.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/8/braun-series-3-340s-4-wet-dry-25111508.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/9/braun-series-3-340s-4-wet-dry-25111509.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/1/0/braun-series-3-340s-4-wet-dry-25111510.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/1/1/braun-series-3-340s-4-wet-dry-25111511.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/1/2/braun-series-3-340s-4-wet-dry-25111512.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/1/3/braun-series-3-340s-4-wet-dry-25111513.jpg
                                Braun Series 3 340s-4 Wet & Dry (28)
                                Braun Series 3 340s-4 Wet & Dry
                                BCC BCC
                                8.61371407503923 (791)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                80.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                BCC BCC
                                8.61371407503923 (791)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                80.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Expert Almelo Expert Almelo
                                80.95, 6.6749386, 52.36558770000001 LOW
                                142
                               • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1145/16
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/6/6/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-20455966.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/1/7/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-20456017.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/8/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-22249378.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/9/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-22249379.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/8/1/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-22249381.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/8/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-22462098.jpg
                                Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1145/16 (27)
                                Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1145/16
                                Wehkamp Wehkamp
                                7.94441560684602 (393)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                95.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Wehkamp Wehkamp
                                7.94441560684602 (393)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                95.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                105, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                10
                               • Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/1/8/philips-hq-6925-19442518.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/6/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265256.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/8/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265258.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/0/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265260.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/1/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265261.jpg
                                Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925 (26)
                                7.25 (1)
                                Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925
                                Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                7.987496677667688 (265)
                                49.9, 5d (offer_sdt_5_days)
                                Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                7.987496677667688 (265)
                                49.9, 5d (offer_sdt_5_days)
                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                49.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                3
                               • Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT876/18
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/3/philips-pt-876-18-18602103.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/4/8/philips-pt-876-18-18683548.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/3/3/philips-pt-876-18-21439433.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/3/4/philips-pt-876-18-21439434.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/0/2/philips-shaver-5000-powertouch-pt876-22462302.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/2/4/philips-shaver-5000-powertouch-pt876-24192624.jpg
                                Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT876/18 (26)
                                Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT876/18
                                Expert.nl Expert.nl
                                7.928162615387502 (197)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                94.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                Expert.nl Expert.nl
                                7.928162615387502 (197)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                94.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                Expert Almelo Expert Almelo
                                94.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                132
                               • Philips PT875/18 scheerapparaat
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/8/0/philips-pt-875-power-touch-18683580.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-pt875-18-21302004.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/9/6/philips-pt875-18-men-s-shaver-25213196.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/1/philips-pt875-18-men-s-shaver-28042231.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/5/philips-pt875-18-men-s-shaver-29151385.jpg
                                Philips PT875/18 scheerapparaat (25)
                                Philips PT875/18 scheerapparaat
                                Bobshop.nl Bobshop.nl
                                8.828772117381876 (851)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Bobshop.nl Bobshop.nl
                                8.828772117381876 (851)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                3
                               • Philips S9111/31 scheerapparaat
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/8/philips-s9111-31-men-s-shaver-24890008.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/7/philips-s9111-31-men-s-shaver-24890017.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/8/philips-s9111-31-men-s-shaver-24890018.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/9/philips-s9111-31-men-s-shaver-24890019.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/0/philips-s9111-31-men-s-shaver-24890020.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/1/philips-s9111-31-men-s-shaver-24890021.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/2/philips-s9111-31-men-s-shaver-24890022.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/3/philips-s9111-31-men-s-shaver-24890023.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/4/philips-s9111-31-men-s-shaver-24890024.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/9/1/philips-s9111-27926391.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/7/philips-s9111-36801217.jpg
                                Philips S9111/31 scheerapparaat (24)
                                8.25 (1)
                                Philips S9111/31 scheerapparaat
                                Coolblue.nl Coolblue.nl
                                8.946144738243209 (817)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Coolblue.nl Coolblue.nl
                                8.946144738243209 (817)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                259, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                9
                                good_buy
                               • Philips S9711/31 scheerapparaat
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/7/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889957.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/4/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889964.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/5/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889965.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/6/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889966.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/7/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889967.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/8/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889968.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/9/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889969.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/0/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889970.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/1/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889971.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/2/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889972.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/3/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889973.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/4/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889974.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/5/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889975.jpg
                                Philips S9711/31 scheerapparaat (21)
                                Philips S9711/31 scheerapparaat
                                ShavingSpecialist.nl ShavingSpecialist.nl
                                369, 3d (offer_sdt_3_days)
                                ShavingSpecialist.nl ShavingSpecialist.nl
                                369, 3d (offer_sdt_3_days)
                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                384.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                221
                               • Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT723/17
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/7/philips-pt723-21432097.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/9/philips-pt723-21432099.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/0/philips-pt723-21432100.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/5/philips-pt723-21443225.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/1/philips-pt723-24193051.jpg
                                Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT723/17 (21)
                                Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT723/17
                                Modern.nl Modern.nl
                                8.738143425421677 (308)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                53.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Modern.nl Modern.nl
                                8.738143425421677 (308)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                53.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Maxwell Bladel Maxwell Bladel
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                53.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
                                247
                               • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D wet and dry electric shaver RQ1160/16
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/6/9/philips-rq-1160-18758269.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/0/philips-rq-1160-16-senso-touch-23175990.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/1/philips-rq-1160-16-senso-touch-23175991.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/3/philips-rq-1160-16-senso-touch-23175993.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/5/philips-rq-1160-16-senso-touch-23175995.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/6/9/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-wet-and-dry-electric-shaver-rq1160-16-28040969.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/5/philips-rq-1160-18759955.jpg
                                Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D wet and dry electric shaver RQ1160/16 (20)
                                Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D wet and dry electric shaver RQ1160/16
                                Expert.nl Expert.nl
                                7.928162615387502 (197)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Expert.nl Expert.nl
                                7.928162615387502 (197)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Expert Almelo Expert Almelo
                                119, 6.6749386, 52.36558770000001 LOW
                                131
                               • Philips S9511/31 scheerapparaat
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/1/philips-s9511-31-men-s-shaver-24890071.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/0/philips-s9511-31-men-s-shaver-24890080.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/1/philips-s9511-31-men-s-shaver-24890081.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/2/philips-s9511-31-men-s-shaver-24890082.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/3/philips-s9511-31-men-s-shaver-24890083.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/4/philips-s9511-31-men-s-shaver-24890084.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/5/philips-s9511-31-men-s-shaver-24890085.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/6/philips-s9511-31-men-s-shaver-24890086.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/7/philips-s9511-31-men-s-shaver-24890087.jpg
                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/5/philips-s9511-31-men-s-shaver-30694705.jpg
                                Philips S9511/31 scheerapparaat (19)
                                Philips S9511/31 scheerapparaat
                                Coolblue.nl Coolblue.nl
                                8.946144738243209 (817)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Coolblue.nl Coolblue.nl
                                8.946144738243209 (817)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                299, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                7
                               • Philips S9031/12 scheerapparaat
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/9/2/philips-s9031-12-men-s-shaver-24889992.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/1/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890001.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/2/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890002.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/3/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890003.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/5/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890005.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/6/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890006.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/7/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890007.jpg
                                Philips S9031/12 scheerapparaat (18)
                                Philips S9031/12 scheerapparaat
                                Coolblue.nl Coolblue.nl
                                8.946144738243209 (817)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                197.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Coolblue.nl Coolblue.nl
                                8.946144738243209 (817)
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                197.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                197.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                12
                               • Philips 6000 series Electric shaver HQ6927
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/7/4/philips-hq6927-electric-shaver-24500274.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/7/6/philips-hq6927-electric-shaver-24500276.jpg
                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/7/6/philips-hq6927-electric-shaver-24510876.jpg
                                Philips 6000 series Electric shaver HQ6927 (16)
                                Philips 6000 series Electric shaver HQ6927
                                Maxwell.nl Maxwell.nl
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Maxwell.nl Maxwell.nl
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Maxwell Bladel Maxwell Bladel
                                • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                39.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
                                19
                               • Braun Series 9 9040 WD - Wet & Dry Scheerapparaat
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/7/braun-series-9-9040s-32805367.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/0/1/braun-series-9-9040s-38082301.jpg
                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/0/2/braun-series-9-9040s-38082302.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/0/3/braun-series-9-9040s-38082303.jpg
                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/0/5/braun-series-9-9040s-38082305.jpg
                                Braun Series 9 9040 WD - Wet & Dry Scheerapparaat (16)
                                Braun Series 9 9040 WD - Wet & Dry Scheerapparaat
                                Nextdeal.nl Nextdeal.nl
                                7.5090991810737036 (3)
                                228.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                Nextdeal.nl Nextdeal.nl
                                7.5090991810737036 (3)
                                228.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                4
                               2 9
                               • Tel. 030-214 5004
                               • WhatsApp 06-15 19 74 74
                               • blijmakers@vergelijk.nl