x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Mannen hebben zo’ n 50.000 baardharen die per 24 uur ongeveer 0.4 millimeter groeien.
  Naast  het scheren van uw baard is het ook mogelijk om lichaamshaar te scheren, trimmen en stylen om de look te krijgen die het beste bij u past.
  Zowel het assortiment van scheerapparaten als in dat van trimmers is zeer uitgebreid.

  Allereerst: waarom droog scheren?

  Waarom droog scheren?
  Meer comfort, minder irritatie
  Scheerfolie beschermt de huid en beperkt trekken en draaien van de haren tot een minimum, wat resulteert in minder huidirritatie tijdens en na het scheren.

  Gemak
  Een eenvoudige, snelle scheerbeurt waar geen zeep of foam voor nodig is.

  Grondigheid
  De huidige scheerapparaten kunnen buitengewoon gladde resultaten bereiken, die de hele dag aanhouden.

  Snelheid
  Een snelle en eenvoudige oplossing om te scheren.

  Hygiene
  Houd het apparaat onder stromend water om het schoon te maken of gebruik een schoonmaaksysteem om het apparaat zichzelf te laten reinigen.


  Scheertechnieken
  Door de band genomen zijn er twee verschillende scheertechnieken: folisch scheren en roterend scheren.


  Waarom folisch scheren?
  Folie
  Zoals de naam al zegt, heeft een folisch scheerapparaat een folie. Binnen folisch scheren is het belangrijk hoe dik het folie van de scheerkop is. Hoe dunner de folie, hoe dichter op de huid de haren afgeschoren worden, hoe minder bewegingen u hoeft te maken. Minder bewegingen over hetzelfde stukje huid zorgen voor minder irritatie.

  Drie fasen scheersysteem

  Op een folisch scheerapparaat zit een drievoudig scheersysteem – een systeem wat bestaat uit twee messen en een middentrimmer. Het eerste mes scheert de langste en makkelijkst bereikbare haren. De middentrimmer zet de korte, nog niet geschoren haren op z’n plek. Hierna kan het tweede mes de laatste haren afscheren. Dit systeem zorgen voor de optimale, grondige scheerbeurt. Klik hier voor folische scheerapparaten (link nr Braun producten binnen Kieskeurig)

  Op en neer beweging Vergelijk hier scheerapparaten!
  Met folisch scheren maakt u een natuurlijke en efficiënte heen en weer beweging.

  Compact, smal scheerhoofd
  Folische scheerapparaten hebben een smal en compact scheerhoofd, wat ervoor zorgt dat u ook de moeilijk te bereiken plekken (zoals de ‘snor’) makkelijk kunt bereiken. Bij Series 5 en Series 7 beweegt ook het scheerhoofd mee met de contouren van uw gezicht, voor een optimale en grondige scheerbeurt.

  Power comb
  Braun Series 5 en 7 zijn uitgerust met een Power Comb – dit systeem zorgt ervoor dat haren worden opgetild en worden verwijderd.

  Sonische Technologie
  Braun Series 7 heeft sonische technologie: 100.000 microtrillingen per minuut zorgen ervoor dat uw haren omhoog komen te staan, zodat u alle haren in een beweging af kan scheren. Ook hier geldt: minder bewegingen over hetzelfde stukje huid zorgen voor minder irritatie.
   


  Waarom roterend scheren?
  Met roterend scheren wordt scheren bedoeld met 2 of meer koppen. De koppen draaien los van elkaar en snijden zo de haren af. Bij een roterend scheersysteem wordt er gebruik gemaakt van draaiende scheerhoofden die door een rond scheerkapje worden afgedekt. Voor deze systemen geldt: hoe meer scheerkoppen des te korter de scheerbeurt duurt.
   


  Trimmen
  Mannen spenderen tegenwoordig veel meer tijd aan hun dagelijkse lichaamsverzorging. Er goed uitzien is meer dan een gladgeschoren huid, een leuk kapsel en een mooie outfit.  Door het gebruik van verschillende gezicht--en lichaamsstijlen is het mogelijk om uw persoonlijke stijl te benadrukken.


  Vergelijk hier scheerapparaten!Trimmen van gezichtshaar
  Door middel van 2-in-1 scheerapparaten/trimmers is het mogelijk om de baard op verschillende lengtes te trimmen waardoor u  met 1 apparaat een glad scheerresultaat, een nette trim of gedefinieerde randen kunt creëren. De Braun cruZer6 Face kan ook onder de douche gebruikt kunnen worden voor meer gemak en comfort. 


  Trimmen van lichaamshaar
  Lichaamshaarverzorging is uitgegroeid tot een vast onderdeel van het verzorgingsroutine van veel mannen. Scheerapparaten en trimmers voor het lichaam zijn een goed hulpmiddel voor bijvoorbeeld een geschoren borst of verzorgde oksels. Er zijn 2-in-1 apparaten waarmee het mogelijk is om op een eenvoudige manier tussen trimmen en scheren te wisselen. Deze zijn geschikt voor gebruik op alle lichaamsdelen – van borst en buik tot oksels en schouders … en zelfs daar beneden!  De Braun cruZer6 Body kan ook onder de douche gebruikt kunnen worden voor meer gemak en comfort. 
   

  Precisietrimmers
  Voor een perfect getrimde stijl zijn precisietrimmers een uitkomst. Deze stylingtools geven u de vrijheid om precieze looks te creëren en eenvoudige en handige fine-tuning.

 • Veelgestelde vragen

  Is een scheerapparaat alleen voor mannen?Vergelijk hier scheerapparaten!
  Kan ik mezelf onder de douche scheren?
  Kan ik mezelf ook nat scheren met een scheerapparaat?
  Kan ik mijn scheerapparaat meenemen naar het buitenland?
  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Ik krijg pukkeltjes na het scheren. Kan ik hier iets tegen doen?
  Wanneer kan ik me het beste scheren?
  Welke kant kun je het beste opscheren?

   
  Is een scheerapparaat alleen voor mannen?
  Ja en nee. Een elektrisch scheerapparaat kan ook door vrouwen worden gebruikt. Maar een vrouwenhuid is teerder dan een mannenhuid, speciaal daarvoor is de ladyshave ontwikkeld. Het gebruik van een scheerapparaat door vrouwen is af te raden, want de dameshuid zou er geïrriteerd op kunnen reageren.

  Kan ik mezelf onder de douche scheren?
  Ja, maar alleen met de hiervoor geschikte elektrische scheerapparaten. Deze zijn waterdicht en speciaal ontwikkeld om onder de douche of in bad te scheren. Staat dit niet expliciet aangegeven, dan is het niet mogelijk.

  Kan ik mezelf ook nat scheren met een scheerapparaat?
  Ja, maar alleen met de hiervoor geschikte modellen. Deze zijn uitgerust met een vochtinbrengsysteem waarmee het frisse gevoel van nat scheren gecombineerd wordt met het comfort van droog scheren. Door een druk op de knop wordt een vochtinbrengende emulsie tijdens het scheren op de huid aangebracht, wat het gezicht voorbereidt op het scheren. 

  Kan ik mijn scheerapparaat meenemen naar het buitenland?
  Ja. Ook in het buitenland kun je je elektrisch scheren. In veel hotels en appartementen is een speciaal stopcontact voor scheerapparaten met een lager voltage. Daarnaast zijn er reisadapters te koop, een tussenstuk tussen de stekker van het scheerapparaat en het 'vreemde' stopcontact.

  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een scheerapparaat hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen.

  Ik krijg pukkeltjes na het scheren. Kan ik daar iets tegen doen?Vergelijk hier scheerapparaten!
  Na het scheren kunnen er pukkeltjes ontstaan. Vaak zijn dit ingegroeide haren. Dit is te verkomen door na het scheren te peelen (ook wel scrubben genoemd). Peeling verwijdert dode huidcellen. Dit voorkomt het ingroeien van haren en het maakt de huid extra zacht. Daarnaast is het verstandig om na het scheren een vochtinbrengende bodylotion te gebruiken.

  Wanneer kan ik me het beste scheren?
  Je kunt je het beste ‘s ochtends na/ tijdens het douchen scheren omdat de huid dan ontspannen is en je haartjes zacht.

  Welke kant kun je het beste opscheren?
  Je kunt het beste met de haargroeirichting mee scheren. Hiermee voorkom je ingegroeide haartjes. Voor een optimaal glad scheerresultaat kun je ook nog een keer tegen de haargroeirichting in scheren. Doe dit alleen als je nooit last hebt van ingegroeide haren. 
 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier scheerapparaten!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen bij het scheren.

  Aantal scheerbladen
  Er zijn twee verschillende scheersystemen: vibrerend en roterend. Bij een vibrerend scheersysteem is het apparaat uitgerust met een scheerrooster of -blad met daaronder een trillend messenblok. Bij dit scheersysteem is het aantal scheerbladen weergegeven. De keuze van het aantal scheerbladen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Aantal scheerkoppen
  Een scheerapparaat met een roterend scheersysteem heeft ronddraaiende scheerbladen die de contouren van het gezicht volgen, het zogenaamde contourvormend scheren. Zo scheer je in één beweging gladder. Bij het roterende systeem is het aantal scheerkoppen weergegeven. De keuze van het aantal scheerkoppen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Accu indicator
  Als extra functie bevatten sommige draadloze modellen een accu indicator. Met de accu indicator zie je hoe vol de accu of batterij nog is. Hiermee voorkom je dat je halverwege het scheren moet stoppen omdat de accu leeg is.

  Batterij
  Kies je een apparaat die op batterijen werkt, dan kun je het beste voor oplaadbare batterijen kiezen. Dit voorkomt dat je iedere keer nieuwe batterijen moet kopen en het is nog beter voor het milieu ook.

  Baardtrimmer
  Speciaal voor het trimmen van baard, snor of bakkebaarden is er de baardtrimmer. Ook deze is instelbaar, voor langere of kortere haren. Met een baardtrimmer werk je de haren bij, niet om ze te verwijderen maar juist om weer netjes in model te brengen.

  Bedrijfstijd
  Een oplaadbaar scheerapparaat heeft een bedrijfstijd en de oplaadtijd. De bedrijfstijd is de tijd dat je het volledig opgeladen apparaat kunt gebruiken en wordt weergegeven in minuten.

  Cartridgehouder
  In de cartridgehouder kun je cartridges met reinigingsvloeistof bewaren

  Contourvolgend scheren
  Een scheerapparaat met een roterend scheersysteem heeft ronddraaiende scheerbladen die de contouren van het gezicht volgen, het zogenaamde contourvormend scheren. Zo scheer je in één beweging gladder. Bij het roterende systeem is het aantal scheerkoppen weergegeven. De keuze van het aantal scheerkoppen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Docking station
  Sommige oplaadbare modellen worden geleverd in combinatie met een docking station. Hierin plaats je na gebruik het apparaat zodat deze weer opgeladen wordt voor de volgende keer. Op deze manier is je apparaat altijd bedrijfsklaar.

  Draadloos
  Er bestaan scheerapparaten in verschillende uitvoeringen. Sommigen hebben een snoer en werken op 220 Volt, weer anderen zijn draadloos. De draadloze modellen zijn onder te verdelen in oplaadbare modellen en modellen met batterijen.

  Vergelijk hier scheerapparaten!Hold functie
  De hold functie voorkomt dat het elektrische apparaat kan aanspringen terwijl het in je tas zit.

  Oplaadbaar
  Er bestaan scheerapparaten in verschillende uitvoeringen. Sommigen hebben een snoer en werken op 220 volt, weer anderen zijn draadloos. De draadloze modellen zijn onder te verdelen in oplaadbare modellen en modellen met batterijen. Een oplaadbaar model wordt vaak weer opgeladen via een docking station. 

  Oplaadtijd
  Een oplaadbaar scheerapparaat heeft een bedrijfstijd en de oplaadtijd. De oplaadtijd is de tijd, weergegeven in minuten, die nodig is om een leeg apparaat weer volledig op te laden.

  Scheerintensiteit
  Bij sommige scheerapparaten is de intensiteit van het scheren instelbaar. Voor een scheerapparaat is dit handig omdat geringe baardstoppels er sneller af zijn dan een baard van drie dagen. Ook met een wisselende intensiteit levert het apparaat een optimaal scheerresultaat.

  Scheersysteem
  Er zijn twee verschillende scheersystemen: vibrerend en roterend. Beide leveren hetzelfde resultaat: het is maar waar je voorkeur naar uitgaat. Bij een vibrerend scheersysteem is het apparaat uitgerust met een scheerrooster of -blad met daaronder een trillend messenblok. Bij dit scheersysteem is het aantal scheerbladen weergegeven. De keuze van het aantal scheerbladen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei. Een scheerapparaat met een roterend scheersysteem heeft ronddraaiende scheerbladen die de contouren van het gezicht volgen, het zogenaamde contourvormend scheren. Zo scheer je in één beweging gladder. Bij het roterende systeem is het aantal scheerkoppen weergegeven. De keuze van het aantal scheerkoppen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Snel opladen
  Met snel opladen kun je de oplaadtijd inkorten, zodat een scheerapparaat sneller bedrijfsklaar is.

  Tondeuse
  Indien je wat langere haren wilt wegscheren, kun je met een tondeuse de haartjes eerst korter maken. Hiermee voorkom je dat de haren vast komen te zitten in de scheermesjes. Je kunt de haren natuurlijk ook met een schaartje kort knippen voordat je gaat scheren.

  Tondeusefunctie
  Sommige scheerapparaten beschikken over een tondeusefunctie. Dit is makkelijk als je wat langere haren wilt wegscheren. Je kunt met de tondeuse de haartjes eerst wat korter maken. Hiermee voorkom je dat de haren vast komen te zitten in de scheermesjes.

  Type batterij
  Dit veld geeft aan welk type batterij gebruikt wordt. Meestal is dit een accu die je weer kunt opladen, maar soms moet je de losse batterijen (penlites) iedere keer vervangen. Je kunt er dan ook voor kiezen oplaadbare batterijen aan te schaffen. Deze dien je dan wel iedere keer in een speciale oplader te herladen.

  Vochtinbrengsysteem
  Scheerapparaten met een vochtinbrengsysteem combineren het frisse gevoel van nat scheren met het comfort van droog scheren. Door een druk op de knop wordt een vochtinbrengende emulsie tijdens het scheren op de huid aangebracht die het gezicht voorbereidt op het scheren. Scheren en verzorgen in één dus.

  Vergelijk hier scheerapparaten!Waterdicht
  Met een waterdichte scheerapparaat kun je je onder de douche of in bad scheren (het zogenaamde nat scheren). Deze apparaten zijn waterdicht en kunnen onder stromend water afgespoeld worden.

  Zelfreinigend
  Zelfreinigend, de naam zegt het al, wil zeggen dat het apparaat zichzelf automatisch reinigt. Hiervoor plaats je het apparaat in een houder met reinigingsvloeistof. Deze houder doet vaak ook dienst als docking station. Gedurende het reinigingsproces schakelt het scheerapparaat met pauzes aan en uit. In de cartridgehouder kun je cartridges met reinigingsvloeistof bewaren.

Scheerapparaten 7.6 (180)
190
 • afwasbaar:
  • nee - 1
  • aantal_scheerkoppen:
   • aantal_scheerkoppen_1.0 - 41
    • aantal_scheerkoppen_2.0 - 10
     • aantal_scheerkoppen_3.0 - 64
      • aantal_scheerkoppen_4.0 - 2
      • scheersysteem:
       • folie - 80
        • rotatie - 55
         • vibration - 4
         • price:
          • price_55 - 55
           • price_55_90 - 44
            • price_90_140 - 47
             • price_140 - 44
             • brand:
              • braun - 68
               • philips - 56
                • remington - 22
                 • panasonic - 18
                  • gillette - 10
                   • avanto - 8
                    • babyliss - 2
                     • grundig - 2
                      • lanaform - 1
                       • silk_n - 1
                        • trebs - 1
                         • wilkinson_sword - 1
                         • trimmer:
                          • ja - 134
                           • nee - 30
                           0 - 24
                           • Philips SHAVER Series 9000 SensoTouch S9041/12 scheerapparaat
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/5/6/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889856.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/3/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889863.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/4/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889864.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/5/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889865.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/6/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889866.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/7/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889867.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/8/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889868.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/9/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889869.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/1/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889871.jpg
                            Philips SHAVER Series 9000 SensoTouch S9041/12 scheerapparaat (286)
                            Philips SHAVER Series 9000 SensoTouch S9041/12 scheerapparaat
                            Expert.nl Expert.nl
                            9.0 (196, 196)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            199, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                            Expert.nl Expert.nl
                            9.0 (196, 196)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            199, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                            Expert Almelo Expert Almelo
                            199, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                            135
                            most_sold
                           • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/4/philips-rq-1155-senso-touch-2d-19460904.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/6/philips-rq1155-21303576.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/5/8/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1155-22206458.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/6/1/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1155-22206461.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/0/philips-rq1155-22285650.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/1/philips-rq1155-22285651.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/2/philips-rq1155-22285652.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/3/philips-rq1155-22285653.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/4/philips-rq1155-22285654.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/5/philips-rq1155-24079255.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/1/philips-rq1155-24193001.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/5/philips-rq1155-24254475.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/6/philips-rq1155-24254476.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/7/philips-rq1155-24254477.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/2/philips-rq-1155-senso-touch-2d-19459632.jpg
                            Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16 (167)
                            Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16
                            Maxwell.nl Maxwell.nl
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            99.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                            Maxwell.nl Maxwell.nl
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            99.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                            Maxwell Bladel Maxwell Bladel
                            99.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
                            168
                           • Philips 6000 series Electric shaver HQ6906
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/5/philips-hq-6906-reflex-action-19861985.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/2/philips-hq-6906-reflex-action-19862772.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/2/0/philips-hq-6906-reflex-action-20505920.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/3/9/philips-hq-6906-reflex-action-22249439.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/0/philips-hq-6906-reflex-action-22249440.jpg
                            Philips 6000 series Electric shaver HQ6906 (152)
                            Philips 6000 series Electric shaver HQ6906
                            Blokker.nl Blokker.nl
                            7.3 (6, 6)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            27.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Blokker.nl Blokker.nl
                            7.3 (6, 6)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            27.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Maxwell Bladel Maxwell Bladel
                            35, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
                            118
                           • Braun Series 9 - 9040s
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/7/braun-series-9-9040s-32805367.jpg
                            Braun Series 9 - 9040s (117)
                            Braun Series 9 - 9040s
                            Nextdeal.nl Nextdeal.nl
                            229, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Nextdeal.nl Nextdeal.nl
                            229, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            2
                           • Philips PT860 DualPrecision-mesjes, flexibele scheerhoofden Elektrisch scheerapparaat voor droog scheren
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/2/0/philips-pt-860-16-18697120.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/3/7/philips-pt-860-16-21349737.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/3/8/philips-pt-860-16-21349738.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/3/9/philips-pt-860-16-21349739.jpg
                            Philips PT860 DualPrecision-mesjes, flexibele scheerhoofden Elektrisch scheerapparaat voor droog scheren (109)
                            7.2 (6, 3)
                            Philips PT860 DualPrecision-mesjes, flexibele scheerhoofden Elektrisch scheerapparaat voor droog scheren
                            Bobshop.nl Bobshop.nl
                            8.8 (851, 851)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            62.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Bobshop.nl Bobshop.nl
                            8.8 (851, 851)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            62.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            2
                           • Philips SHAVER Series 5000 elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT925/19
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/5/7/philips-pt-925-19-power-touch-pro-20414457.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/2/philips-pt925-22205502.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/5/philips-pt925-22205505.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/5/8/philips-shaver-series-5000-pt925-24978658.jpg
                            Philips SHAVER Series 5000 elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT925/19 (105)
                            Philips SHAVER Series 5000 elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT925/19
                            Starplusshop Starplusshop
                            110.3, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                            Starplusshop Starplusshop
                            110.3, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                            Expert Almelo Expert Almelo
                            129, 6.6749386, 52.36558770000001 LOW
                            136
                           • Braun Series 5 5030s
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
                            Braun Series 5 5030s (104)
                            7.8 (13, 6)
                            Braun Series 5 5030s
                            Neboweb.nl Neboweb.nl
                            8.8 (19, 19)
                            121.49, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                            Neboweb.nl Neboweb.nl
                            8.8 (19, 19)
                            121.49, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                            Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                            129, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                            169
                           • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737702.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/6/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737726.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/9/philips-rq-1175-senso-touch-2d-20505839.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/1/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182001.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182002.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182004.jpg
                            Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16 (100)
                            7.3 (4, 4)
                            Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
                            Coolblue.nl Coolblue.nl
                            9.0 (816, 816)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            117.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Coolblue.nl Coolblue.nl
                            9.0 (816, 816)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            117.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                            117.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                            14
                           • Philips S9031/12 scheerapparaat
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/9/2/philips-s9031-12-men-s-shaver-24889992.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/1/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890001.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/2/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890002.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/3/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890003.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/5/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890005.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/6/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890006.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/7/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890007.jpg
                            Philips S9031/12 scheerapparaat (84)
                            Philips S9031/12 scheerapparaat
                            Starplusshop Starplusshop
                            187.95, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                            Starplusshop Starplusshop
                            187.95, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                            Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                            188.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                            15
                           • Braun Series 7 799cc-6 Wet&Dry
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/8/2/braun-series-7-799-cc-w-d-19462482.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/2/5/braun-series-7-799-cc-w-d-19709225.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/5/braun-series-7-799cc-6-wet-dry-21453875.jpg
                            Braun Series 7 799cc-6 Wet&Dry (82)
                            8.7 (10, 0)
                            Braun Series 7 799cc-6 Wet&Dry
                            Nextdeal.nl Nextdeal.nl
                            199.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Nextdeal.nl Nextdeal.nl
                            199.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            6
                            good_buy
                            best_reviewed
                           • Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/1/philips-at-890-aquatouch-18619831.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/4/philips-at-890-16-aquatouch-21439534.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/5/philips-at-890-16-aquatouch-21439535.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/7/philips-at-890-16-aquatouch-21439537.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/5/philips-at-890-16-aquatouch-21492685.jpg
                            Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16 (76)
                            7.3 (3, 2)
                            Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16
                            Coolblue.nl Coolblue.nl
                            9.0 (816, 816)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            80.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Coolblue.nl Coolblue.nl
                            9.0 (816, 816)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            80.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                            80.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                            238
                           • Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT727/80
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/6/philips-pt727-21444676.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/7/philips-pt727-21444677.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/5/3/philips-pt727-21468653.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/4/philips-shaver-3000-powertouch-pt727-24193084.jpg
                            Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT727/80 (58)
                            Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT727/80
                            Bobshop.nl Bobshop.nl
                            8.8 (851, 851)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            49.76, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Bobshop.nl Bobshop.nl
                            8.8 (851, 851)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            49.76, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Coolblue Utrecht Coolblue Utrecht
                            49.99, 5.1086178, 52.0670747 UNKNOWN
                            268
                           • Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT876/18
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/3/philips-pt-876-18-18602103.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/4/8/philips-pt-876-18-18683548.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/3/3/philips-pt-876-18-21439433.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/3/4/philips-pt-876-18-21439434.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/0/2/philips-shaver-5000-powertouch-pt876-22462302.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/2/4/philips-shaver-5000-powertouch-pt876-24192624.jpg
                            Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT876/18 (54)
                            Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT876/18
                            Maxwell.nl Maxwell.nl
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            89.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                            Maxwell.nl Maxwell.nl
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            89.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                            Maxwell Bladel Maxwell Bladel
                            89.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
                            156
                           • Braun Series 3 340s-4 Wet & Dry
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/1/0/braun-series-3-340s-4-wet-dry-23715810.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/1/1/braun-series-3-340s-4-wet-dry-23715811.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/0/9/braun-series-3-340s-4-wet-dry-23716009.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/2/7/braun-series-3-340s-4-wet-dry-24464127.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/7/braun-series-3-340s-4-wet-dry-25111507.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/8/braun-series-3-340s-4-wet-dry-25111508.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/9/braun-series-3-340s-4-wet-dry-25111509.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/1/0/braun-series-3-340s-4-wet-dry-25111510.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/1/1/braun-series-3-340s-4-wet-dry-25111511.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/1/2/braun-series-3-340s-4-wet-dry-25111512.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/1/3/braun-series-3-340s-4-wet-dry-25111513.jpg
                            Braun Series 3 340s-4 Wet & Dry (47)
                            Braun Series 3 340s-4 Wet & Dry
                            BCC BCC
                            8.6 (791, 791)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            89.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            BCC BCC
                            8.6 (791, 791)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            89.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Expert Almelo Expert Almelo
                            89.95, 6.6749386, 52.36558770000001 LOW
                            144
                           • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1145/16
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/6/6/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-20455966.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/1/7/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-20456017.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/8/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-22249378.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/9/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-22249379.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/8/1/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-22249381.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/8/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-22462098.jpg
                            Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1145/16 (41)
                            Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1145/16
                            Coolblue.nl Coolblue.nl
                            9.0 (816, 816)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            99.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Coolblue.nl Coolblue.nl
                            9.0 (816, 816)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            99.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                            99.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                            41
                           • Braun Series 5 5040s Wet&Dry
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/9/braun-series-5-5040-s-w-d-19535839.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/9/braun-series-5-5040-s-w-d-19696199.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/1/braun-series-5-5040wd-22251401.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/8/9/braun-series-5-5040wd-23674389.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/0/braun-series-5-5040wd-23674390.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/1/braun-series-5-5040wd-23674391.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/2/braun-series-5-5040wd-23674392.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/3/braun-series-5-5040wd-23674393.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/4/braun-series-5-5040wd-23674394.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/5/braun-series-5-5040wd-23674395.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/6/braun-series-5-5040wd-23674396.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/7/braun-series-5-5040wd-23674397.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/8/braun-series-5-5040wd-23674398.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/9/braun-series-5-5040wd-23674399.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/0/braun-series-5-5040wd-23674400.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/1/braun-series-5-5040wd-23674401.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/2/braun-series-5-5040wd-23674402.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/3/braun-series-5-5040wd-23674403.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/4/braun-series-5-5040wd-23674404.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/5/braun-series-5-5040wd-23674405.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/6/braun-series-5-5040wd-23674406.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/7/braun-series-5-5040wd-23674407.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/8/braun-series-5-5040wd-23674408.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/9/braun-series-5-5040wd-23674409.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/0/braun-series-5-5040wd-23674410.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/1/braun-series-5-5040wd-23674411.jpg
                            Braun Series 5 5040s Wet&Dry (41)
                            8.5 (3, 3)
                            Braun Series 5 5040s Wet&Dry
                            Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                            8.5 (344, 344)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            149, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                            8.5 (344, 344)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            149, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Kijkshop Den Haag Kijkshop Den Haag
                            149, 4.3091914, 52.0752819 LOW
                            15
                            good_buy
                           • Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/18
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/1/philips-pt927-21432121.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/3/philips-pt927-21432123.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/4/philips-pt927-21432124.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/7/philips-pt927-21443227.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/5/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492375.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/6/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492376.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/7/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492377.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/8/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492378.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/5/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-24193055.jpg
                            Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/18 (41)
                            Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/18
                            Electro-Magazijn Electro-Magazijn
                            9.1 (246, 246)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            107.5, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Electro-Magazijn Electro-Magazijn
                            9.1 (246, 246)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            107.5, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                            107.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                            247
                           • Braun Series 7 790cc-4 Scheerapparaat
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/9/0/braun-790cc-167490.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/4/braun-790cc-21282104.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/5/braun-790cc-21282105.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/6/braun-790cc-21282106.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/7/3/braun-790cc-23671673.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/7/5/braun-790cc-23671675.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/7/6/braun-790cc-23671676.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/7/4/braun-790cc-25026274.jpg
                            Braun Series 7 790cc-4 Scheerapparaat (41)
                            7.8 (3, 2)
                            Braun Series 7 790cc-4 Scheerapparaat
                            Bol.com Bol.com
                            8.217699115044248 (621, 621)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            229, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Bol.com Bol.com
                            8.217699115044248 (621, 621)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            229, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                            235, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                            33
                           • Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/1/8/philips-hq-6925-19442518.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/6/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265256.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/8/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265258.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/0/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265260.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/1/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265261.jpg
                            Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925 (40)
                            Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925
                            Blokker.nl Blokker.nl
                            7.3 (6, 6)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            49.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Blokker.nl Blokker.nl
                            7.3 (6, 6)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            49.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Kijkshop Alphen a/d rijn Kijkshop Alphen a/d rijn
                            49.99, 4.6623458, 52.1285969 LOW
                            43
                           • Philips 6000 series Electric shaver HQ6927
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/7/4/philips-hq6927-electric-shaver-24500274.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/7/6/philips-hq6927-electric-shaver-24500276.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/7/6/philips-hq6927-electric-shaver-24510876.jpg
                            Philips 6000 series Electric shaver HQ6927 (40)
                            Philips 6000 series Electric shaver HQ6927
                            Maxwell.nl Maxwell.nl
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            39.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                            Maxwell.nl Maxwell.nl
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            39.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                            Maxwell Bladel Maxwell Bladel
                            39.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
                            19
                           • Philips S9711/31 scheerapparaat
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/7/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889957.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/4/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889964.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/5/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889965.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/6/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889966.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/7/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889967.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/8/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889968.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/9/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889969.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/0/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889970.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/1/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889971.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/2/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889972.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/3/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889973.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/4/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889974.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/5/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889975.jpg
                            Philips S9711/31 scheerapparaat (40)
                            Philips S9711/31 scheerapparaat
                            ShavingSpecialist.nl ShavingSpecialist.nl
                            369, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                            ShavingSpecialist.nl ShavingSpecialist.nl
                            369, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                            Expert Almelo Expert Almelo
                            385, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                            222
                           • Philips PT875/18 scheerapparaat
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/8/0/philips-pt-875-power-touch-18683580.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-pt875-18-21302004.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/9/6/philips-pt875-18-men-s-shaver-25213196.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/1/philips-pt875-18-men-s-shaver-28042231.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/5/philips-pt875-18-men-s-shaver-29151385.jpg
                            Philips PT875/18 scheerapparaat (34)
                            Philips PT875/18 scheerapparaat
                            Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                            8.5 (344, 344)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            100, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                            8.5 (344, 344)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            100, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Kijkshop Amsterdam Kijkshop Amsterdam
                            100, 4.9540681, 52.3164656 LOW
                            20
                           • Philips AquaTouch AT889/16 scheerapparaat
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/6/4/philips-aquatouch-at889-16-men-s-shaver-24269264.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/6/6/philips-aquatouch-at889-16-men-s-shaver-24269266.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/6/7/philips-aquatouch-at889-16-men-s-shaver-24269267.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/6/8/philips-aquatouch-at889-16-men-s-shaver-24269268.jpg
                            Philips AquaTouch AT889/16 scheerapparaat (32)
                            Philips AquaTouch AT889/16 scheerapparaat
                            Bol.com Bol.com
                            8.217699115044248 (621, 621)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            71.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Bol.com Bol.com
                            8.217699115044248 (621, 621)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            71.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            2
                           • Philips 6000 series Electric shaver HQ6946
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/7/5/philips-hq6946-21428075.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/7/6/philips-hq6946-21428076.jpg
                            Philips 6000 series Electric shaver HQ6946 (31)
                            Philips 6000 series Electric shaver HQ6946
                            Neboweb.nl Neboweb.nl
                            8.8 (19, 19)
                            44.49, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                            Neboweb.nl Neboweb.nl
                            8.8 (19, 19)
                            44.49, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                            2
                           2 8
                           • Tel. 030-214 5004
                           • WhatsApp 06-15 19 74 74
                           • blijmakers@vergelijk.nl