x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

home cinema set

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in home cinema set categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

home cinema set kopen

Een home cinema systeem is een 2.1, 5.1 of 7.1 speaker-set die je combineert met een receiver. De receiver kun je er los b...
 • Algemene informatie

  Een home cinema systeem is een 2.1, 5.1 of 7.1 speaker-set die je combineert met een receiver. De receiver kun je er los bijkopen, maar kan ook onderdeel van home cinema set zijn (bijvoorbeeld  geïntegreerd in de subwoofer).

  Geluid home cinemaset

  Met een home cinema systeem, ofwel thuisbioscoop, haal je geluid van bioscoopkwaliteit in je huiskamer: surround geluid via meerdere kanalen terwijl je lekker thuis op de bank zit.
  Een standaard home cinema systeem bestaat naast een subwoofer voor de lage tonen uit vijf speakers: een center voor de spraakweergave en vier satellietspeakers.

  Audioformaten
  Dolby Digital (DD), Digital Theatre System (DTS) en Dolby Pro Logic II (DPLII) zijn vormen van surround geluid, dit staat weergegeven onder decoder. Zowel DD als DTS hebben gescheiden geluidskanalen: satellietspeakers, een midkanaal en een laag frequentiekanaal. Dit laatste kanaal is geen volwaardig kanaal, maar geeft slechts diepe bastonen weer. Er zijn in principe zes speakers nodig om dit signaal optimaal weer te geven, maar met minder kun je ook een mooi surround geluid krijgen.

  DPL II geeft, ongeacht de bron van het audiosignaal, een surround signaal. Dit betekent dat naast dvd's ook cd's en tv-uitzendingen omgezet kunnen worden naar meerdere kanalen. Bij DPLII worden de satellietspeakers in stereo weergegeven. Tevens heeft DPLII een apart subwooferkanaal.

  Afspeelmogelijkheden home cinemaset
  De afspeelmogelijkheden zijn niet voor elke home cinemaset gelijk. Er staat aangegeven welke videoformaten (dvd SVCD, VCD, DivX of XviD) en welke audioformaten (cd, Super Audio-cd of mp3-cd) je kunt afspelen.

  Ook staat aangegeven over welke in- en uitgangen de home cinemaset beschikt. Dit zijn video in- en uitgangen (voor bijvoorbeeld een videorecorder), audio-ingangen (voor bijvoorbeeld een cassettedeck) en scartingangen (voor spelcomputers). Bij de video-uitgangen staat ook nog aangegeven welk type uitgang het betreft.


  Kinderbeveiliging

  Voor ouders met (jonge) kinderen is de kinderbeveiliging een handige extra, als je niet wilt dat je kinderen naar bepaalde films kijken. Standaard wordt eigenlijk altijd wel een afstandsbediening meegeleverd. Bij sommige sets wordt een koptelefoon meegeleverd.

  Tot slot: bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een home cinemaset, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een home cinemaset is dat € 3,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

 • Veelgestelde vragen


  Kan ik via een home cinema set ook muziek afspelen?

  Ja, met de meeste home cinemasets kun je cd's afspelen en soms ook mp3-cd's. Staat dit laatste niet expliciet aangegeven, dan is het niet mogelijk.

  Kan ik via een home cinemaset ook radio luisteren?
  Ja, veel home cinemasets zijn uitgerust met een tuner zodat je radio kunt luisteren. Maar als dit niet expliciet staat weergegeven, dan is het niet mogelijk.

  Kan ik ook van tv opnemen met een home cinemaset?
  Ja, met sommige sets kan dat. Je kunt dan opnemen op een dvd-schijf, op de harde schijf van het apparaat zelf of beide. Echter, staat dit niet expliciet aangegeven, dan is het niet mogelijk.

  Wat is een verwijderingsbijdrage?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een home cinemaset, droogkast, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. De verwijderingsbijdrage voor een home cinemaset bedraagt €3,00.


  Hebben mijn buren last van mijn subwoofer als ik film kijk?

  Ja, een subwoofer kan bij de (beneden)buren overlast veroorzaken. Mensen op bovenwoningen moeten rekening houden met de trillingen die de subwoofer veroorzaakt. Deze staat namelijk vaak op de vloer, waardoor de trillingen doorresoneren naar andere etages. Een overvliegende helikopter in jouw oorlogsfilm kan ook overvliegen bij je buren! Houd rekening met je omgeving.

  Kan ik alle speakers uit het zicht plaatsen?
  Nee, niet alle speakers zijn uit het zicht te plaatsen. Alleen de subwoofer kan achter of onder de bank staan: dat heeft geen nadelige effecten op het geluid ervan. Een centerspeaker moet helemaal vrij staan, zonder andere objecten die ervoor staan. Ook de satellietspeakers kunnen het beste vrij staan, met tussenruimte naar eventuele andere objecten (kast, muur of bank) toe.
  Dit komt de geluidskwaliteit ten goede.

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen in de productvergelijker.

  Aantal scartingangen
  Er staat aangegeven over welke in- en uitgangen de home cinemaset beschikt. Dit zijn video in- en uitgangen (voor bijvoorbeeld een videorecorder), audio-ingangen (voor bijvoorbeeld een casettedeck) en scartingangen (voor spelcomputers). Bij de video-uitgangen staat ook nog aangegeven welk type uitgang het betreft.

  Aantal video-ingangen

  Er staat aangegeven over welke in- en uitgangen de home cinemaset beschikt. Dit zijn video in- en uitgangen (voor bijvoorbeeld een videorecorder), audio-ingangen (voor bijvoorbeeld een casettedeck) en scartingangen (voor spelcomputers). Bij de video-uitgangen staat ook nog aangegeven welk type uitgang het betreft.

  Aantal video-uitgangen
  Er staat aangegeven over welke in- en uitgangen de home cinemaset beschikt. Dit zijn video in- en uitgangen (voor bijvoorbeeld een videorecorder), audio-ingangen (voor bijvoorbeeld een casettedeck) en scartingangen (voor spelcomputers). Bij de video-uitgangen staat ook nog aangegeven welk type uitgang het betreft.

  Audioformaten
  De afspeelmogelijkheden zijn niet voor elke home cinemaset gelijk. Er staat aangegeven welke videoformaten (dvd SVCD, VCD, DivX of XviD) en welke audioformaten (cd, Super Audio-cd of mp3-cd) je kunt afspelen.

  Centerspeaker
  Het vermogen van de verschillende speakers wordt aangegeven in Watt. De centerspeaker voor gesproken tekst is een essentieel onderdeel voor de reproductie van surround geluid. Deze speaker komt het best tot zijn recht als hij los aan de voorkant staat, vrij van eventuele objecten die het geluid kunnen blokkeren.

  Decoder
  Dolby Digital (DD), Digital Theatre System (DTS) en Dolby Pro Logic II (DPLII) zijn vormen van surround geluid, dit staat weergegeven onder decoder. Zowel DD als DTS heeft gescheiden geluidskanalen: satellietspeakers, een midkanaal en een laag frequentiekanaal. Dit laatste kanaal is geen volwaardig kanaal, maar geeft slechts diepe bastonen weer. Er zijn in principe zes speakers nodig om dit signaal optimaal weer te geven, maar met minder kun je ook een mooi surround geluid krijgen. DPL II geeft, ongeacht de bron van het audiosignaal, een surround signaal. Dit betekent dat naast dvd's ook cd's en tv-uitzendingen omgezet kunnen worden naar meerdere kanalen. Bij DPLII worden de satellietspeakers in stereo weergegeven. Tevens heeft DPLII een apart subwooferkanaal.

  Draadloze speakers
  Als je geen zin hebt om kabels door de woonkamer te hebben lopen: sommige speaker systemen zijn draadloos.

  Harde schijf
  Wil je met de home cinemaset ook van tv kunnen opnemen, let er dan op dat het een dvd-recorder is. Je kunt dan opnemen op losse dvd-schijfjes of op de harde schijf van het apparaat zelf. Bij sommige apparaten zijn beide opties mogelijk.

  Philips Ambisound
  Naast Ambilight is er nu ook Ambisound van Philips. Ambisound is optimaal genieten van geluid zonder luidsprekers. Deze zitten in de Soundbar verwerkt.
  Je hoeft geen instellingen meer te wijzigen als je het apparaat aanzet. De Smart Surround module past automatisch het geluid aan de film of de muziek aan.

  Radio
  De meeste home cinemasets zijn voorzien van een tuner zodat je radio kunt luisteren.

  RDS
  De meeste home cinemasets zijn voorzien van een tuner zodat je radio kunt luisteren. Een extra optie hierbij is RDS. Door middel van RDS, een afkorting voor Radio Data System, worden er signalen toegevoegd aan het radiosignaal met aanvullende informatie, zoals informatie over het radiokanaal, omroepprogramma's en verkeersinformatie.

  Satellietspeakers
  Een home cinemaset bestaat uit een dvd-speler en speakers. Het aantal meegeleverde speakers is afhankelijk van het model en het aantal kanalen. Een standaard home theater system bestaat uit vijf speakers: een centerspeaker en vier satellietspeakers. De satelliet speakers geven enkel middentonen en hoge tonen weer. Deze speakers zijn opgedeeld in frontspeakers (voor) en rearspeakers (achter), oftewel speakers waar je tegenaan kijkt en speakers die achter je staan. Een 3.1-set bestaat uit twee satellietspeakers; een 5.1-set heeft vier satellietspeakers: twee front- en twee rearspeakers. De front- en rearspeakers kunnen afwijkende groottes hebben: ze zijn niet gelijk aan elkaar.

  Vergelijk hier home cinemasets!Signaal
  Onder signaal staat aangegeven welke signalen de set kan ontvangen. De meest bekende zijn PAL, NTSC en SECAM. Het standaard signaal voor Europese tv's is PAL. Dat wil niet zeggen dat jouw tv overweg kan met al deze standaards. Let bij het kopen van de home cinemaset op of je huidige tv het signaal van de nieuwe home cinemaset begrijpt.

  Soundbar
  Een soundbar is een compleet home theater in één. Deze bar past onder de platte tv en zal dienst doen als een 5.1-systeem. Je hebt dus geen aparte boxen meer nodig.

  Subwoofer
  Het type set wordt weergegeven met getallen, bijvoorbeeld 3.1, 5.1 of 7.1. Deze getallen hebben betrekking op het aantal geluidskanalen. In het geval van het type 5.1 komt dit neer op vijf kanalen rondom (een centerspeaker en vier satellietspeakers) en een zesde kanaal voor de lage tonen (subwoofer). In totaal heb je dus zes speakers bij een 5.1-set. De subwoofer geeft enkel lage tonen weer: deze tonen zijn niet lokaliseerbaar. Een subwoofer kun je uit het zicht plaatsen, bijvoorbeeld onder de bank. De subwoofer produceert voornamelijk trillingen.

  Type
  Het type set wordt weergegeven met getallen, bijvoorbeeld 3.1, 5.1 of 7.1. Deze getallen hebben betrekking op het aantal geluidskanalen. In het geval van het type 5.1 komt dit neer op vijf kanalen rondom (een centerspeaker en vier satellietspeakers) en een zesde kanaal voor de lage tonen (subwoofer). In totaal heb je dus zes speakers bij een 5.1-set.

  Video-uitgangen
  Ook staat aangegeven over welke in- en uitgangen de home cinemaset beschikt. Dit zijn video in- en uitgangen (voor bijvoorbeeld een videorecorder), audio-ingangen (voor bijvoorbeeld een casettedeck) en scartingangen (voor spelcomputers). Bij de video-uitgangen staat ook nog aangegeven welk type uitgang het betreft.

  Videoformaten
  De afspeelmogelijkheden zijn niet voor elke home cinemaset gelijk. Er staat aangegeven welke videoformaten (dvd SVCD, VCD, DivX of XviD) en welke audioformaten (cd, Super Audiocd of mp3-cd) je kunt afspelen.

  Zuilspeakers
  Verder is aangegeven of de speakerset zuilspeakers bevat. Dit zijn grote speakers die niet gemakkelijk uit het zicht te plaatsen zijn of handig in een kleine huiskamer passen.

  • Bose Met een Bose home cinema set wordt je kijkervaring sterk verbeterd.
  • Harman-Kardon Home cinema sets van Harman-Kardon leveren hoogwaardig geluid.
  • Samsung Met een home cinema set van Samsung creëer je een bioscoop in huis.
  • LG De LG home cinema sets maken van jouw woonkamer een bioscoop.
  • Budget Deze home cinema sets zijn verkrijgbaar voor minder dan 300 euro.
  • Bluetooth Stream muziek naar je home cinema set via bluetooth-technologie.
  • Wifi Stream muziek naar je home cinema set via wifi-technologie.
  • FM-radio Door middel van FM-radio luister je naar je favoriete radio zenders.
  • 3D-ready Deze home cinema sets ondersteunen 3D-technologie.
  • 2.1 Bij een 2.1 systeem zijn er twee frontspeakers en een subwoofer bij de set aanwezig.
 • LG HX523 home cinema-systeem
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/8/5/lg-hx523-20464685.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/8/5/lg-hx523-20464985.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/5/lg-hx523-21338495.jpg
  LG HX523 home cinema-systeem (44)
  7.4 (1)
  LG HX523 home cinema-systeem
  mooi product voor een goeie prijs.
  Mooi product voor deze rpijs category, echter krijg ik de ARC optie voor geen meter aan de praat terwijl ik hier eigenlijk naar gezocht had. Zelfs samen met mijn LG TV zou je verwachten dat dit zeker wel werken te krijgen is, maar zelfs bij LG helpdesk kunnen ze mij niet helpen. Dat is het enige puntje dat ik jammer vind. De bluetooth optie is fantastisch en het geluid is ook super.
  8.3
  0 10
 • Harman-Kardon BDS 477
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/0/7/harman-kardon-bds-477-19578607.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/2/4/harman-kardon-bds-477-21317324.jpg
  Harman-Kardon BDS 477 (35)
  7.7631578947368425 (2)
  Harman-Kardon BDS 477
  Veelzijdige set
  Inmiddels deze set een maand of 6 in bezit. Hiervoor had ik een 2.1 systeem van Denon (S301), die ik weggedaan heb omdat ik een aantal aansluitoptie miste. Daarin voorziet deze set ruimtschoots; genoeg aansluit en streamopties om alle apparatuur er aan te kunnen hangen. Qua geluidkwaliteit was ik toch niet helemaal tevreden. De set voldoet in heel veel gevallen prima, maar ik bleef zoeken naar een afstelling waarbij de subwoofer en speakers voor zowel muziek als film optimaal waren. Met name voor muziek (in stereo) kreeg ik dit niet naar volle tevredenheid voor elkaar. Inmiddels daarom de speakers vervangen door twee Monitor-Audio Radius 180 speakers en blijkt was een goede set; daardoor nu erg tevreden met mijn set. Mijn conclusie: goede veelzijdige set die voor een zeer goed filmgeluid geeft. Muziek is ok maar blijft wat achter. Als ik opnieuw zou beslissen kocht ik de zeer veelzijdige BDS277 receiver los en zocht ik er zelf direct satelliet speakers en subwoofer bij om het optimaal tot zijn recht te laten komen.
  8.0
  0 10
 • Harman-Kardon BDS 477
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/0/7/harman-kardon-bds-477-19578607.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/2/4/harman-kardon-bds-477-21317324.jpg
  Harman-Kardon BDS 477 (35)
  7.7631578947368425 (2)
  Harman-Kardon BDS 477
  Top! Zuiver geluid, ook bij hoog volume!
  Ik heb deze Harman set nu bijna een jaar; voor duurzaamheid een 10 omdat er (nog) niks aan mankeert. Het enige wat minder fijn is qua gebruikersgemak; wanneer ik mijn laptop in mijn TV plug en via die weg muziek wil afspelen ik geen directe knop op de afstandsbediening heb om naar de TV te schakelen, waardoor ik dus 4x op de knop AUX moet klikken voor hij het juiste apparaat vind. Ik heb hem uiteraard gekocht voor het geluid en dat is in 1 woord TOP! Heb een ruime huiskamer en menig feestje gehad waar het volume op 80 meeer dan hard zat is om je huiskamer om te toveren tot club! Heb voor Harman ipv Bose gekozen, vanwege het zelf in te stellen geluid en vooral de Subwoofer (dit kan bij Bose niet). Zelfs bij volume tot max, blijft het geluid mooi en zuiver!
  9.0
  0 10
 • LG HX922 home cinema-systeem
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/2/0/lg-hx922-18947920.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/4/5/lg-hx922-18951145.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/8/1/lg-hx922-18951681.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/lg-hx922-18952145.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/6/2/lg-hx922-20971362.jpg
  LG HX922 home cinema-systeem (23)
  7.4 (1)
  LG HX922 home cinema-systeem
  goeie scheiding van hoge en lage tonen
  ik heb deze set sinds een week en ben er nog steeds niet achter wat voor mogelijke er allemaal wel niet op zitten elke keer verbaas ik mij weer, wat het geluid betreft, dit is persoonlijk, een goede scheiding van hoge en lage tonen, vooral de grondtonen komen heel mooi tot hun recht, ook het oog wil wat, het is een prachtig geheel om te zien en het schept een hoop rust in de kast met wat er voorheen stond.
  8.3
  0 10
 • Bose
  • bose
 • Harman-Kardon
  • harman_kardon
 • Samsung
  • samsung
 • LG
  • lg
 • Budget
  • budget
 • Bluetooth
  • ja
 • Wifi
  • ja
 • FM-radio
  • ja
 • 3D-ready
  • ja
 • 2.1
  • 2_1
Home cinema sets 7.1 (30)
0 - 24
 • Bose CineMate 220
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/9/3/bose-cinemate-220-25288193.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/0/2/bose-cinemate-220-25314302.jpg
  Bose CineMate 220 (96)
  Bose CineMate 220
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  995, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  995, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  1
  most_sold
 • Sony HT-CT380
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/3/0/sony-ht-ct380-30758730.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/3/1/sony-ht-ct380-30758731.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/3/2/sony-ht-ct380-30758732.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/3/3/sony-ht-ct380-30758733.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/3/4/sony-ht-ct380-30758734.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/3/5/sony-ht-ct380-30758735.jpg
  Sony HT-CT380 (55)
  Sony HT-CT380
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  277, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  285, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  277, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  79
 • Bose CineMate 520
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/6/8/bose-cinemate-520-27258668.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/5/bose-cinemate-520-28073375.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/2/6/bose-cinemate-520-29147326.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/2/7/bose-cinemate-520-29147327.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/2/8/bose-cinemate-520-29147328.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/2/9/bose-cinemate-520-29147329.jpg
  Bose CineMate 520 (55)
  Bose CineMate 520
  Franklin.nl Franklin.nl
  8.589117408434667 (6)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Franklin.nl Franklin.nl
  8.589117408434667 (6)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Franklin Zevenaar Franklin Zevenaar
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1329, 6.0820228, 51.9390848 LOW
  52
 • Samsung HT-J5500 home cinema-systeem
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/4/samsung-ht-j5500-home-cinema-system-30697764.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/5/samsung-ht-j5500-home-cinema-system-30697765.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/6/samsung-ht-j5500-home-cinema-system-30697766.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/7/samsung-ht-j5500-home-cinema-system-30697767.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/8/samsung-ht-j5500-home-cinema-system-30697768.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/9/samsung-ht-j5500-home-cinema-system-30697769.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/7/0/samsung-ht-j5500-home-cinema-system-30697770.jpg
  Samsung HT-J5500 home cinema-systeem (54)
  Samsung HT-J5500 home cinema-systeem
  Otto Otto
  6.49501711755113 (104)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239.99, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Otto Otto
  6.49501711755113 (104)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239.99, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  279, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  60
 • Yamaha BD-Pack 1810
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/4/0/yamaha-bd-pack-1810-29127340.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/5/yamaha-bd-pack-1810-29147845.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/2/7/yamaha-bd-pack-1810-33103827.jpg
  Yamaha BD-Pack 1810 (46)
  Yamaha BD-Pack 1810
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  438.95, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  53
 • Onkyo HT-S7705 home cinema-systeem
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/1/onkyo-ht-s7705-24978501.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/4/0/onkyo-ht-s7705-home-cinema-system-25054340.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/4/1/onkyo-ht-s7705-home-cinema-system-25054341.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/4/2/onkyo-ht-s7705-home-cinema-system-25054342.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/4/3/onkyo-ht-s7705-home-cinema-system-25054343.jpg
  Onkyo HT-S7705 home cinema-systeem (45)
  Onkyo HT-S7705 home cinema-systeem
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • LG HX523 home cinema-systeem
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/8/5/lg-hx523-20464685.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/8/5/lg-hx523-20464985.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/5/lg-hx523-21338495.jpg
  LG HX523 home cinema-systeem (44)
  7.4 (1)
  LG HX523 home cinema-systeem
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  237, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  237, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Samsung HT-J4200 home cinema-systeem
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/7/samsung-ht-j4200-30650977.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/8/samsung-ht-j4200-30650978.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/9/samsung-ht-j4200-30650979.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/0/samsung-ht-j4200-30650980.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/1/samsung-ht-j4200-30650981.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/2/samsung-ht-j4200-30650982.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/3/samsung-ht-j4200-30650983.jpg
  Samsung HT-J4200 home cinema-systeem (42)
  Samsung HT-J4200 home cinema-systeem
  Otto Otto
  6.49501711755113 (104)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159.99, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Otto Otto
  6.49501711755113 (104)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159.99, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  14
 • Pioneer BCS-707 home cinema-systeem
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/5/3/pioneer-bcs-707-17686053.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/8/2/pioneer-bcs-707-17705882.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/2/pioneer-bcs-707-17713252.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/7/8/pioneer-bcs-707-home-cinema-system-23204078.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/7/9/pioneer-bcs-707-home-cinema-system-23204079.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/8/0/pioneer-bcs-707-home-cinema-system-23204080.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/8/1/pioneer-bcs-707-home-cinema-system-23204081.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/8/2/pioneer-bcs-707-home-cinema-system-23204082.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/8/3/pioneer-bcs-707-home-cinema-system-23204083.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/8/4/pioneer-bcs-707-home-cinema-system-23204084.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/8/5/pioneer-bcs-707-home-cinema-system-23204085.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/8/6/pioneer-bcs-707-home-cinema-system-23204086.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/8/7/pioneer-bcs-707-home-cinema-system-23204087.jpg
  Pioneer BCS-707 home cinema-systeem (39)
  Pioneer BCS-707 home cinema-systeem
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  8.997105156408828 (219)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  314, ? (offer_sdt_unknown)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  8.997105156408828 (219)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  314, ? (offer_sdt_unknown)
  Bax-shop.nl winkel Bax-shop.nl winkel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  314, 3.874908, 51.4954533 NONE
  2
 • Sony TZ140-thuisbioscoopsysteem
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/0/sony-dav-tz140-18830900.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/2/5/sony-tz140-home-cinema-system-20963125.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/5/5/sony-tz140-home-cinema-system-25095155.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/5/6/sony-tz140-home-cinema-system-25095156.jpg
  Sony TZ140-thuisbioscoopsysteem (38)
  Sony TZ140-thuisbioscoopsysteem
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.664160418350237 (1477)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.664160418350237 (1477)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  129, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  120
 • Harman-Kardon BDS 477
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/0/7/harman-kardon-bds-477-19578607.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/2/4/harman-kardon-bds-477-21317324.jpg
  Harman-Kardon BDS 477 (35)
  7.7631578947368425 (2)
  Harman-Kardon BDS 477
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  799, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  799, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Bose CineMate 130
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/7/2/bose-cinemate-130-25288272.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/7/3/bose-cinemate-130-25288273.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/7/4/bose-cinemate-130-25288274.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/7/5/bose-cinemate-130-25288275.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/0/6/bose-cinemate-130-25314306.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/6/bose-cinemate-130-29130046.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/7/bose-cinemate-130-29130047.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/8/bose-cinemate-130-29130048.jpg
  Bose CineMate 130 (33)
  Bose CineMate 130
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  1345, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.664160418350237 (1477)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1599, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  1345, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  50
 • Harman-Kardon BDS 880
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/0/harman-kardon-harman-kardon-bds-880-21779070.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/1/harman-kardon-bds-880-21832651.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/2/harman-kardon-bds-880-21832652.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/3/harman-kardon-bds-880-21832653.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/4/harman-kardon-bds-880-21832654.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/5/harman-kardon-bds-880-21832655.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/6/harman-kardon-bds-880-21832656.jpg
  Harman-Kardon BDS 880 (31)
  Harman-Kardon BDS 880
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Foka Superstore Foka Superstore
  1749, 4.5004915, 51.9222159 LOW
  8
 • Philips 5.1 3D Blu-ray home cinema HTB3550G
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/3/8/philips-htb3550g-12-24254038.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/3/5/philips-htb3550g-24921735.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/3/7/philips-htb3550g-24921737.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/3/8/philips-htb3550g-24921738.jpg
  Philips 5.1 3D Blu-ray home cinema HTB3550G (30)
  Philips 5.1 3D Blu-ray home cinema HTB3550G
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249.00, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249.00, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  259, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Harman-Kardon BDS 770/230-B2 home cinema-systeem
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/2/harman-kardon-bds-770-18758112.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/1/4/harman-kardon-bds-770-18795514.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/5/harman-kardon-bds-770-18811895.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/1/0/harman-kardon-bds-770-230-b2-21317110.jpg
  Harman-Kardon BDS 770/230-B2 home cinema-systeem (30)
  Harman-Kardon BDS 770/230-B2 home cinema-systeem
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  899, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  899, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Bose Lifestyle 535 Series III
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/3/bose-lifestyle-535-series-iii-25993933.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/4/bose-lifestyle-535-series-iii-25993934.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/5/bose-lifestyle-535-series-iii-25993935.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/6/bose-lifestyle-535-series-iii-25993936.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/7/bose-lifestyle-535-series-iii-25993937.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/8/bose-lifestyle-535-series-iii-25993938.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/9/bose-lifestyle-535-series-iii-25993939.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/0/bose-lifestyle-535-series-iii-25993940.jpg
  Bose Lifestyle 535 Series III (26)
  Bose Lifestyle 535 Series III
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  3345, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  3345, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  2
 • Philips 5.1 3D Blu-ray home cinema HTB3520G
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/5/philips-htb3520-12-24286245.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/2/2/philips-htb3520-12-24289522.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/0/9/philips-htb3520g-24928309.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/1/philips-htb3520g-24928311.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/2/philips-htb3520g-24928312.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/4/5/philips-htb3520g-43491045.jpg
  Philips 5.1 3D Blu-ray home cinema HTB3520G (25)
  Philips 5.1 3D Blu-ray home cinema HTB3520G
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.664160418350237 (1477)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.664160418350237 (1477)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  199, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  59
 • LG BH9540TW home cinema-systeem
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/1/4/lg-bh9540tw-home-cinema-system-23996214.jpg
  LG BH9540TW home cinema-systeem (25)
  LG BH9540TW home cinema-systeem
  Otto Otto
  6.49501711755113 (104)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  569.99, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Otto Otto
  6.49501711755113 (104)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  569.99, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Plattetvdiscounter winkel Plattetvdiscounter winkel
  595, 6.5435022, 53.2136261 HIGH
  13
 • Bose CineMate 120
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/3/bose-cinemate-120-25027383.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/4/bose-cinemate-120-25027384.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/5/bose-cinemate-120-25027385.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/6/bose-cinemate-120-25027386.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/7/bose-cinemate-120-25027387.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/8/bose-cinemate-120-25027388.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/9/bose-cinemate-120-25027389.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/9/0/bose-cinemate-120-25027390.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/9/1/bose-cinemate-120-25027391.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/7/1/bose-cinemate-120-25028971.jpg
  Bose CineMate 120 (24)
  Bose CineMate 120
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  999, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  999, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  5
 • Harman-Kardon BDS 380
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/4/2/harman-kardon-bds-380-21832642.jpg
  Harman-Kardon BDS 380 (23)
  Harman-Kardon BDS 380
  Foka.nl Foka.nl
  8.73908127991285 (1336)
  699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Foka.nl Foka.nl
  8.73908127991285 (1336)
  699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  1149, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  58
 • LG HX922 home cinema-systeem
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/2/0/lg-hx922-18947920.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/4/5/lg-hx922-18951145.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/8/1/lg-hx922-18951681.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/lg-hx922-18952145.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/6/2/lg-hx922-20971362.jpg
  LG HX922 home cinema-systeem (23)
  7.4 (1)
  LG HX922 home cinema-systeem
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  349, ? (offer_sdt_unknown)
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  349, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Samsung HT-J4500 home cinema-systeem
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/7/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649927.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/8/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649928.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/9/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649929.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/0/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649930.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/1/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649931.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/2/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649932.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/3/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649933.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/4/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30649934.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/3/6/samsung-ht-j4500-home-cinema-system-30651236.jpg
  Samsung HT-J4500 home cinema-systeem (23)
  Samsung HT-J4500 home cinema-systeem
  Otto Otto
  6.49501711755113 (104)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179.99, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Otto Otto
  6.49501711755113 (104)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179.99, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Plattetvdiscounter winkel Plattetvdiscounter winkel
  199, 6.5435022, 53.2136261 HIGH
  14
 • Philips 2.1 3D Blu-ray home cinema HTB3280G
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/5/8/philips-htb3280g-24433858.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/6/0/philips-htb3280g-24433860.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/9/philips-htb3280g-24438799.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/7/1/philips-htb3280g-24545871.jpg
  Philips 2.1 3D Blu-ray home cinema HTB3280G (23)
  Philips 2.1 3D Blu-ray home cinema HTB3280G
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.664160418350237 (1477)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.664160418350237 (1477)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  189, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  121
 • Philips 5.1 Home cinema met DVD-weergave HTD3510
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/1/philips-htd3510-21428231.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/2/philips-htd3510-21428232.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/3/philips-htd3510-21428233.jpg
  Philips 5.1 Home cinema met DVD-weergave HTD3510 (23)
  Philips 5.1 Home cinema met DVD-weergave HTD3510
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  109, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  8
2 9
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Minder dan €300 (budget)
  • €300 tot €500 (low)
  • €500 tot €900 (medium)
  • Meer dan €900 (high)
 • Audiokanalen (audiokanalen):
  • 1.1 (1_1)
  • 2.1 (2_1)
  • 3.1 (3_1)
  • 4.1 (4_1)
  • 5.0 (5_0)
  • 5.1 (5_1)
  • 7.1 (7_1)
  • 7.2 (7_2)
  • 9.1 (9_1)
 • Draadloze subwoofer (wireless_subwoofer):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
  • O (o)
 • Wi-fi (wlan_verbinding):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Bluetooth (bluetooth):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Draadloze FM-radio (fm_radio):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Karaokeset (karaoke):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Kleur (kleur):
  • Grijs (grijs)
  • Houten (houten)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Set met tv-tuner (met_tv_tuner):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Geschikt voor 3D-tv (3d_tv):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Andere apparaten die aangesloten kunnen worden (docking_compatibiliteit):
  • iPad (ipad)
  • iPad (1 gen) (ipad_1_gen_)
  • iPad 2 (ipad_2)
  • iPad 3 (ipad_3)
  • iPad 4 (ipad_4)
  • iPad mini (ipad_mini)
  • iPhone (iphone)
  • iPhone 3G (iphone_3g)
  • iPhone 3GS (iphone_3gs)
  • iPhone 4 (iphone_4)
  • iPhone 4S (iphone_4s)
  • iPhone 5 (iphone_5)
  • iPod (ipod)
  • iPod Classic 1 (ipod_classic_1)
  • iPod Classic 2 (ipod_classic_2)
  • iPod Classic 3 (ipod_classic_3)
  • iPod Classic 4 (ipod_classic_4)
  • iPod Classic 5 (ipod_classic_5)
  • iPod Classic 6 (ipod_classic_6)
  • iPod Nano 2 (ipod_nano_2)
  • iPod Nano 3 (ipod_nano_3)
  • iPod Nano 4 (ipod_nano_4)
  • iPod Nano 5 (ipod_nano_5)
  • iPod Nano 6 (ipod_nano_6)
  • iPod Nano 7 (ipod_nano_7)
  • iPod Touch 1 (ipod_touch_1)
  • iPod Touch 2 (ipod_touch_2)
  • iPod Touch 3 (ipod_touch_3)
  • iPod Touch 4 (ipod_touch_4)
  • iPod Touch 5 (ipod_touch_5)
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Gemiddeld vermogen (gemiddeld_vermogen):
  • < 300 W (gemiddeld_vermogen_300)
  • 300 W - 520 W (gemiddeld_vermogen_300_520)
  • 520 W - 1000 W (gemiddeld_vermogen_520_1000)
  • ≥ 1000 W (gemiddeld_vermogen_1000)
 • Met digitaal audiosignaal (digital_audio_optical_in):
  • 0 (digital_audio_optical_in_0.0)
  • 1 (digital_audio_optical_in_1.0)
  • 2 (digital_audio_optical_in_2.0)
  • 3 (digital_audio_optical_in_3.0)
 • USB-poorten (usb_2_0_poort_en_):
  • 0 (usb_2_0_poort_en__0.0)
  • 1 (usb_2_0_poort_en__1.0)
  • 2 (usb_2_0_poort_en__2.0)
 • Met Airplay (airplay):
  • Ja (ja)
 • Te bekijken videoformaten (ondersteund_videoformaat):
  • 3GP (3gp)
  • ASF (asf)
  • AVC (avc)
  • AVCHD (avchd)
  • AVI (avi)
  • DAT (dat)
  • DIVX (divx)
  • DIVX HD (divx_hd)
  • FLV (flv)
  • H.263 (h_263)
  • H.264 (h_264)
  • ISO (iso)
  • M2T (m2t)
  • M2TS (m2ts)
  • M4V (m4v)
  • M-JPEG (m_jpeg)
  • MKV (mkv)
  • MOV (mov)
  • MP4 (mp4)
  • MPEG (mpeg)
  • MPEG1 (mpeg1)
  • MPEG2 (mpeg2)
  • MPEG4 (mpeg4)
  • MPG (mpg)
  • MPO (mpo)
  • MVC (mvc)
  • Nee (nee)
  • Quicktime (quicktime)
  • RMVB (rmvb)
  • TRP (trp)
  • TS (ts)
  • VC-1 (vc_1)
  • VOB (vob)
  • WMV (wmv)
  • WMV7 (wmv7)
  • WMV8 (wmv8)
  • WMV9 (wmv9)
  • XVID (xvid)
 • Varianten (group):
  • Harman Kardon BDS 270 (harman_kardon_bds_270)
  • Yamaha MCR-755 (yamaha_mcr_755)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Borculo (borculo)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Burgum (burgum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delft (delft)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Ermelo (ermelo)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Franeker (franeker)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Goes (goes)
  • Goor (goor)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Muiden (muiden)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schiedam (schiedam)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uden (uden)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zevenaar (zevenaar)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidlaren (zuidlaren)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl