x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

decoder

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in decoder categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

decoder kopen

Digitale televisie via de satelliet. Het is al lang geen science-fiction meer, maar het is de televisie van nu en van de t...
 • Algemene informatie

  Digitale televisie via de satelliet. Het is al lang geen science-fiction meer, maar het is de televisie van nu en van de toekomst. Satelliettelevisie heeft vele voordelen: het aanbod aan satellietzenders is enorm, je bent niet meer afhankelijk van een kabelaanbieder die jouw zenderpakket bepaalt, de beeld- en geluidskwaliteit zijn uitstekend en de kosten zijn laag. Om dit signaal te ontvangen heb je een schotelantenne en een satellietontvanger nodig. In deze tekst geven wij je meer informatie over digitale decoders en tuners.

  Wil je nu meteen op zoek naar een digitale decoder of tuner, bekijk en vergelijk dan hier digitale decoders en tuners!

  Vergelijk hier digitale decoders en tuners!Schotelantenne
  De schotel die het meest gebruikt wordt voor televisie-ontvangst is de offsetschotel. De schotel staat bijna verticaal. Op een arm onderaan de schotel staat een Low Noise Block (LNB). De LNB zit vast aan de schotel en ontvangt het satellietsignaal. De schotel reflecteert het signaal en de LNB zet het om in een signaal dat doorgegeven wordt aan de satellietontvanger. Voor een goede ontvangst moet de schotel precies op de gewenste satelliet gericht staan. Uitrichten kun je zelf doen of uitbesteden aan een gespecialiseerd installatiebedrijf.

  Gezamenlijke satellietontvangst
  Projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen houden tegenwoordig in veel projecten al rekening met digitale satelliettelevisie. Er wordt één schotel op het dak geplaatst en elke woonkamer krijgt een GSO-aansluiting (Gereed voor Satelliet Ondersteuning).

  Meerdere satellieten ontvangen
  Wil je meerdere satellieten ontvangen, bijvoorbeeld Astra 1 en Astra 2, dan kun je dit op drie manieren verwezenlijken:

  1. Je kunt een Monoblock LNB met twee ingebouwde ontvangstknoppen en een ingebouwde switch plaatsen. Bij het zappen switcht de ontvanger automatisch naar de andere satelliet. Je kunt eventueel ook nog meerdere ontvangers op een monoblock aansluiten. Je hebt dan meer outputs nodig. Twin monoblock LNB voor twee ontvangers en een Quad monoblock LNB voor drie of vier ontvangers.
  2. Meerdere losse LNB-ontvangstknoppen met externe switch. Op de schotel monteer je niet een maar meerdere LNB-knoppen. Elke knop staat op zijn eigen satelliet afgesteld.
  3. Motor achter de schotel. Je kunt de gehele schotel draaien en richten op een andere satelliet.

  Satellietontvangers
  Vergelijk hier digitale decoders en tuners!Aangezien bijna alle televisietoestellen in Nederland alleen geschikt zijn voor analoge beeldsignalen heb je een decoder - een set-top box - nodig. De decoder zet het digitale signaal om in een signaal dat geschikt is voor tv. Voor iedere tv moet een eigen decoder worden aangeschaft. In de toekomst komen er waarschijnlijk digitale televisietoestellen op de markt waarbij de decoder al zit ingebouwd.

  Met een digitale satellietontvanger vang je het signaal op van de LNB. Vooral bij de keuze voor een digitale satellietontvanger moet je duidelijk weten wat je wilt. Wat wil je ontvangen? Wil je meerdere kanalen tegelijk ontvangen? Wil je kanalen opnemen? En tegelijk televisie kijken?

  Decodeersysteem
  De provider voor de Nederlandse digitale televisie is Canal Digital. Wanneer u de zenders van Canal Digital wilt gaan bekijken, is het sterk aan te raden om een door Canal Digital goedgekeurde satellietontvanger aan te schaffen. Deze satellietontvanger heeft als decodeersysteem Seca Mediaguard. De satelliet kan goedgekeurde ontvangers van nieuwe software voorzien en je krijgt geen problemen wanneer Canal Digital een coderingsupdate uitvoert. Ook is het opnieuw activeren van kaarten eenvoudiger. Daarnaast kun je met andere ontvangers last hebben van kleine verschillen in functies als teletext, de EPG-programmagids, geluidssynchronisatie en breedbeeldfunctie's.

  Je hebt ook Common Interface-ontvangers. Deze ontvangers gebruiken eigen software. In de vrije CI-sloten kun je een of meerder CI-modules plaatsen en daarmee het systeem geschikt maken voor een decodeersysteem zoals Seca Mediaguard, of een ander – buitenlands - systeem als CryptoWorks of Viaccess. Er kunnen zich wel problemen voordoen (bijvoorbeeld het niet synchroon lopen van beeld en geluid).

  Als laatste heb je een UCAS-slot. Dit is een ontvanger met een ingebouwde universele decodeermoduul. De geladen software bepaalt welk systeem gedecodeerd kan worden. Dit is een niet door Canal Digital goedgekeurde ontvanger.

  Opnemen of niet?
  Vergelijk hier digitale decoders en tuners!Wil je een satellietontvanger die niet alleen televisie kijken mogelijk maakt maar ook het opnemen van een televisiekanaal, dan kun je het beste een satellietontvanger met harddisk aanschaffen. Met deze satellietontvanger kun je ook programma’s opnemen op de harddisk. Wil je televisie kijken én opnemen dan is er de twin satellietontvanger met harddisk. De nieuwste Personal Video Recorder satellietontvangers kunnen maar liefst 4 programma's tegelijkertijd opnemen terwijl je aan het kijken bent. Met deze ontvangers kun je tijdens een programma de uitzending even stoppen om vervolgens verder te kijken, terwijl de opname nog gewoon doorloopt. Heel handig wanneer je tijdens de laatste aflevering van je favoriete serie wordt gestoord!

  Bekijk en vergelijk hier digitale decoders en tuners en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier digitale decoders en tuners!Wat is een satellietontvanger/decoder?
  Wat zijn free-to-air zenders?
  Bestaan er regels voor het plaatsen van een schotel?
  Moet een schotel altijd op het dak geplaatst worden?
  Kun je meerdere satellieten met één schotel ontvangen?  Wil je nu meteen op zoek naar een digitale decoder of tuner, bekijk en vergelijk dan hier dan hier digitale decoders en tuners!

  Wat is een satellietontvanger/decoder?

  Een satellietontvanger/decoder is een apparaat om digitale televisie mee te ontvangen. Een tv-station, bijvoorbeeld Nederland 1, zendt zijn televisiesignaal naar de Astra-satelliet op 36000 km hoogte. Hier wordt het signaal versterkt en eventueel gecodeerd. Vervolgens zendt deze satelliet het signaal weer terug naar een bepaald ontvangstgebied. Om dit signaal te ontvangen en te decoderen heb je een satellietontvanger nodig.

  Wat zijn free-to-air zenders?
  Astra is de belangrijkste satellietprovider voor de verspreiding van televisie, radio en breedbanddiensten naar schotelhuishoudens en kabelnetwerken. Een gedeelte van deze diensten/zenders is helemaal gratis. Vandaar de term; ‘free-to-air’. Voor een ander gedeelte, voornamelijk Nederlandse zenders, moet wel worden betaald.

  Bestaan er regels voor het plaatsen van een schotel?
  Er gelden voor het plaatsen van schotels regels. Schoteldiameters tot 2 meter doorsnee en een constructiehoogte tot 3 meter zijn vergunningsvrij. Woon je in een monument of maakt jouw woning deel uit van een beschermd stads- of dorpsgezicht, dan kan het zijn dat je geen schotel mag plaatsen. Het is ook niet toegestaan je schotel te plaatsen aan de voorgevel.

  Moet een schotel altijd op het dak geplaatst worden?
  Nee, niet per se. Een schotel moet wel zo geplaatst worden dat er in de richting van de satelliet geen hindernissen staan. (bijvoorbeeld hoge bomen). Een goede installateur gebruikt een Bit Error Meter, zodat niet alleen de signaalsterkte maar ook de kwaliteit optimaal ingesteld wordt.

  Kun je meerdere satellieten met één schotel ontvangen?
  Ja, dat kan. Om meerdere satellietsignalen te ontvangen moet je meer LNB’s (Low Noise Blocks) aan een schotel bevestigen. Dit kan met een normale grote schotel, maar er zijn ook speciale schotels te verkrijgen die breder en rechthoekiger van vorm zijn.

  Bekijk en vergelijk hier digitale decoders en tuners en vind de beste koop!

  • Humax Digitale decoders van het merk Humax zijn voorzien van de laatste technologieën en werken uitstekend.
  • Topfield Digitale decoders van het merk Topfield zijn relatief goedkoop.
  • Rebox Digitale decoders van het merk Rebox worden met de dag innovatiever.
  • Samsung Samsung is een bekend merk op het gebied van technologie en verschaft dan ook decoders van betrouwbare kwaliteit.
  • Budget Digitale decoders goedkoper dan 60 euro.
  • HDMI aansluiting Digitale decoders met een HDMI aansluiting.
  • Via kabel Digitale decoders via de kabel.
  • Via antenne Digitale decoders via de antenne.
  • Via satelliet Digitale decoders via de satelliet.
 • M7 SAT801 HD
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/2/m7-sat801-hd-19158522.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/2/m7-sat801-hd-19158522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzIvMi9tNy1zYXQ4MDEtaGQtMTkxNTg1MjIuanBn
  M7 SAT801 HD (56)
  3.2063123889026794 (8)
  M7 SAT801 HD
  waardeloos product
  beeld bevriest om de haverklap je moet steeds het toestel stroomloos maken om het weer aan de praat te krijgen hij gaat met een hoeraatje de container in
  1.3
  0 10
 • Humax IHDR-5200C
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/7/humax-ihdr-5200c-18856937.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/7/humax-ihdr-5200c-19270427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/2/humax-ihdr-5200c-18856342.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/7/humax-ihdr-5200c-18856937.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzMvNy9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE4ODU2OTM3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/7/humax-ihdr-5200c-19270427.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvNy9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE5MjcwNDI3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/2/humax-ihdr-5200c-18856342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzQvMi9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE4ODU2MzQyLmpwZw==
  Humax IHDR-5200C (157)
  6.837824107285479 (13)
  Humax IHDR-5200C
  Een beter alternatief dan wat ziggo biedt middels hun webshop
  Goed product, is makkelijk te bedienen. Afstandsbediening is in te zetten als universele bediening. Heb je wel de manual nodig die op de CD staat. Interactieve TV is niet optimaal, maar dat kan ook aan ziggo liggen.
  8.0
  0 10
 • Humax IHDR-5050C
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/3/humax-ihdr-5050c-18873403.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/6/humax-ihdr-5050c-19270426.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/3/humax-ihdr-5050c-18873403.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzAvMy9odW1heC1paGRyLTUwNTBjLTE4ODczNDAzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/6/humax-ihdr-5050c-19270426.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvNi9odW1heC1paGRyLTUwNTBjLTE5MjcwNDI2LmpwZw==
  Humax IHDR-5050C (40)
  7.566286032136978 (7)
  Humax IHDR-5050C
  Goed toestel
  Prima toestel, veel toetsen van de afstandsbediening konden wat duidelijker zijn.
  8.0
  0 10
 • Humax IHDR-5200C
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/7/humax-ihdr-5200c-18856937.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/7/humax-ihdr-5200c-19270427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/2/humax-ihdr-5200c-18856342.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/7/humax-ihdr-5200c-18856937.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzMvNy9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE4ODU2OTM3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/7/humax-ihdr-5200c-19270427.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvNy9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE5MjcwNDI3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/2/humax-ihdr-5200c-18856342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzQvMi9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE4ODU2MzQyLmpwZw==
  Humax IHDR-5200C (157)
  6.837824107285479 (13)
  Humax IHDR-5200C
  De meeste problemen zijn echt signaal (lees bekabelings) problemen En ik spreek uit p...
  De meeste problemen zijn echt signaal (lees bekabelings) problemen En ik spreek uit persoonlijke gebruiks ervaring en uit werk ervaring. Ook aansluitingen met of aan randapparatuur kan in sommige gevallen voor problemen zorgen. Advies: Zorg in ieder geval voor kabelkeur kabels, sluit bij problemen alles zo rechtstreeks mogelijk aan ook de coax naar het AOP (punt waar het signaal binnenkomt), schakel randapparatuur even uit. Ik weet uit eigen ervaring en uit praktijk ervaring dat deze recorder weinig problemen oplevert. (wat niet betekent dat er geen maandagochtend producten tussen kunnen zitten, maar overall is dit een zeer uitstekend product)
  9.0
  0 10
 • M7 SAT801 HD
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/2/m7-sat801-hd-19158522.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/2/m7-sat801-hd-19158522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzIvMi9tNy1zYXQ4MDEtaGQtMTkxNTg1MjIuanBn
  M7 SAT801 HD (56)
  3.2063123889026794 (8)
  M7 SAT801 HD
  Waardeloos ding
  Gebruik maken van het bejaarde systeem fat 32. Moet alles aan laten als je 's nachts wilt opnemen.
  1.3
  0 10
 • Humax IHDR-5200C
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/7/humax-ihdr-5200c-18856937.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/7/humax-ihdr-5200c-19270427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/2/humax-ihdr-5200c-18856342.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/7/humax-ihdr-5200c-18856937.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzMvNy9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE4ODU2OTM3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/7/humax-ihdr-5200c-19270427.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvNy9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE5MjcwNDI3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/2/humax-ihdr-5200c-18856342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzQvMi9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE4ODU2MzQyLmpwZw==
  Humax IHDR-5200C (157)
  6.837824107285479 (13)
  Humax IHDR-5200C
  Waardeloos. Loopt continu vast.
  Sinds enkele weken loopt dit apparaat meerdere keren op een avond vast. Dan moet de stroom er helemaal af voordat we weer beeld hebben. We hebben dit apparaat nog geen 2 maanden maar hij gaat toch echt heel snel naar de stort.
  1.0
  0 10
 • M7 SAT801 HD
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/2/m7-sat801-hd-19158522.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/2/m7-sat801-hd-19158522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzIvMi9tNy1zYXQ4MDEtaGQtMTkxNTg1MjIuanBn
  M7 SAT801 HD (56)
  3.2063123889026794 (8)
  M7 SAT801 HD
  Mooie, handzame decoder voor een aantrekkelijke prijs
  Apperatt werkt perfect. Allen jammer dat er geen aparte favorietlijsten gemaakt kunnen worden.
  8.3
  0 10
 • Humax IHDR-5050C
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/3/humax-ihdr-5050c-18873403.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/6/humax-ihdr-5050c-19270426.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/3/humax-ihdr-5050c-18873403.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzAvMy9odW1heC1paGRyLTUwNTBjLTE4ODczNDAzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/6/humax-ihdr-5050c-19270426.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvNi9odW1heC1paGRyLTUwNTBjLTE5MjcwNDI2LmpwZw==
  Humax IHDR-5050C (40)
  7.566286032136978 (7)
  Humax IHDR-5050C
  prima apparaat maar....ondersteunt het interactieve gedeelte bij ziggo niet (films On Demand enz.)
  heb abonnement met interactief kijken bij Ziggo maar dat ging niet met deze Humax...dus deze verkopen en een IHDR-5200c aanschaffen waar dat wel mee kan.
  6.7
  0 10
 • Humax IHDR-5200C
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/7/humax-ihdr-5200c-18856937.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/7/humax-ihdr-5200c-19270427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/2/humax-ihdr-5200c-18856342.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/7/humax-ihdr-5200c-18856937.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzMvNy9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE4ODU2OTM3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/7/humax-ihdr-5200c-19270427.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvNy9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE5MjcwNDI3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/2/humax-ihdr-5200c-18856342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzQvMi9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE4ODU2MzQyLmpwZw==
  Humax IHDR-5200C (157)
  6.837824107285479 (13)
  Humax IHDR-5200C
  prima
  makkelijk te bedienen, mis alleen een rood lampje op de display wanneer een opname bezig is. Dit was wel aanwezig op mijn vorige samsung decoder.
  8.0
  0 10
 • Humax IHDR-5050C
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/3/humax-ihdr-5050c-18873403.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/6/humax-ihdr-5050c-19270426.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/3/humax-ihdr-5050c-18873403.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzAvMy9odW1heC1paGRyLTUwNTBjLTE4ODczNDAzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/6/humax-ihdr-5050c-19270426.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvNi9odW1heC1paGRyLTUwNTBjLTE5MjcwNDI2LmpwZw==
  Humax IHDR-5050C (40)
  7.566286032136978 (7)
  Humax IHDR-5050C
  Super apparaat
  Sinds gisteren onze 2e humax in bezit, de eerste ging vorige week kapot na 4 jaar in gebruik te hebben gehad, was niet meer te maken mainbord kapot. Direct nieuwe besteld we hopen hier langer gebruik van te kunnen maken. Het is een mooi apparaat handig en makkelijk in gebruik.
  8.3
  0 10
 • Humax IHDR-5200C
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/7/humax-ihdr-5200c-18856937.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/7/humax-ihdr-5200c-19270427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/2/humax-ihdr-5200c-18856342.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/7/humax-ihdr-5200c-18856937.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzMvNy9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE4ODU2OTM3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/7/humax-ihdr-5200c-19270427.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvNy9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE5MjcwNDI3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/2/humax-ihdr-5200c-18856342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzQvMi9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE4ODU2MzQyLmpwZw==
  Humax IHDR-5200C (157)
  6.837824107285479 (13)
  Humax IHDR-5200C
  Tot nu toe prima product
  Tot nu toe prima product. Met een universele afstandsbediening die inderdaad alle apparatuur ( PVR, TV, DVD en AUDIO) perfect bediend.
  8.0
  0 10
 • Humax IHDR-5200C
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/7/humax-ihdr-5200c-18856937.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/7/humax-ihdr-5200c-19270427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/2/humax-ihdr-5200c-18856342.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/7/humax-ihdr-5200c-18856937.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzMvNy9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE4ODU2OTM3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/7/humax-ihdr-5200c-19270427.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvNy9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE5MjcwNDI3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/2/humax-ihdr-5200c-18856342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzQvMi9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE4ODU2MzQyLmpwZw==
  Humax IHDR-5200C (157)
  6.837824107285479 (13)
  Humax IHDR-5200C
  heb een Philips HD TV 8605 en antenne via videorecorder Philips DVR7310
  heb een Philips HD TV 8605 en antenne via videorecorder Philips DVR7310. Had constant storing met HD programma's en als antennnesnoer rechtstreeks in TV ging niet. Nu de Humax ipv van de video recorder en probleem is nooit meer voor gekomen. Had ik een jaar eerder moeten doen. Voor mij een zeer goed apparaat en ook 2 programma's tegelijk opnemen is top.
  9.0
  0 10
 • M7 SAT801 HD
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/2/m7-sat801-hd-19158522.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/2/m7-sat801-hd-19158522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzIvMi9tNy1zYXQ4MDEtaGQtMTkxNTg1MjIuanBn
  M7 SAT801 HD (56)
  3.2063123889026794 (8)
  M7 SAT801 HD
  Goed apparaat aleen traag reagerend.
  Het nadeel aan dit apparaat is dat je bij het instellen van de faforite zenders nog steeds de afwijkende nummers achter elkaar krijgt, zodat je geen natuurlijke volgorde op je afstansbediening kunt krijgen. Dat was bij mijn oude ontvanger wel mogelijk. Stomme uitvoering. fabrieksmatig niet over nagedacht. gerard
  7.0
  0 10
 • Humax IHDR-5050C
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/3/humax-ihdr-5050c-18873403.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/6/humax-ihdr-5050c-19270426.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/3/humax-ihdr-5050c-18873403.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzAvMy9odW1heC1paGRyLTUwNTBjLTE4ODczNDAzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/6/humax-ihdr-5050c-19270426.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvNi9odW1heC1paGRyLTUwNTBjLTE5MjcwNDI2LmpwZw==
  Humax IHDR-5050C (40)
  7.566286032136978 (7)
  Humax IHDR-5050C
  Al na 1 dag defect
  Mooi produkt, jammer al na 1 dag defect. Reparatietijd is veel te lang.
  5.7
  0 10
 • M7 SAT801 HD
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/2/m7-sat801-hd-19158522.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/2/m7-sat801-hd-19158522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzIvMi9tNy1zYXQ4MDEtaGQtMTkxNTg1MjIuanBn
  M7 SAT801 HD (56)
  3.2063123889026794 (8)
  M7 SAT801 HD
  goed beeld en geluid enigste nadeel vind ik de zapsnelheid die is 3 tot 4 sec bee...
  goed beeld en geluid enigste nadeel vind ik de zapsnelheid die is 3 tot 4 sec beeetje traag in vergelijking met andere decorders die ik heb gehad
  7.0
  0 10
 • M7 SAT801 HD
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/2/m7-sat801-hd-19158522.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/2/m7-sat801-hd-19158522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzIvMi9tNy1zYXQ4MDEtaGQtMTkxNTg1MjIuanBn
  M7 SAT801 HD (56)
  3.2063123889026794 (8)
  M7 SAT801 HD
  Werkt prima en bediening gemakkelijk.
  Werkt prima en ook de levering was zeer goed. Aanrader deze pagina VERGELIJK.NL
  8.7
  0 10
 • Humax IHDR-5200C
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/7/humax-ihdr-5200c-18856937.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/7/humax-ihdr-5200c-19270427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/2/humax-ihdr-5200c-18856342.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/7/humax-ihdr-5200c-18856937.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzMvNy9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE4ODU2OTM3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/7/humax-ihdr-5200c-19270427.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvNy9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE5MjcwNDI3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/2/humax-ihdr-5200c-18856342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzQvMi9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE4ODU2MzQyLmpwZw==
  Humax IHDR-5200C (157)
  6.837824107285479 (13)
  Humax IHDR-5200C
  Ik heb een Sony KDL-55 EX720 tv waarin ook een Smit Ci+Cam module zit met een Ziggo s...
  Ik heb een Sony KDL-55 EX720 tv waarin ook een Smit Ci+Cam module zit met een Ziggo smart card. De antenne uit de muur gaat in de Humax en op de "slave" antenne uitgang ervan heb ik de antennekabel voor de tv aangesloten. Kijk ik nu rechtstreeks digitaal (via de tv's eigen smart card) dan stoort het beeld regelmatig (valt even uit). Nu heb ik aan de antennekabel it de muur een splitter aangesloten waaraan 1 kabel naar de tv en 1 kabel naar de Humax gaat. Nu stoort het helemaal niet meer. De antenneloop in de Humax werkt dus niet goed. Kijk ik (digitaal) via de Humax dan is het televisie beeld minder scherp, minder helder en minder levendig dan wanneer ik rechtstreeks via de tv's eigen smart card kijk. Kleuern op de tv zijn gedefinieerd als levendig. Met Sony service alle tv-instellingen nagelopen en die zijn goed. Conclusie de Humax is gewoon slecht.
  5.3
  0 10
 • M7 SAT801 HD
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/2/m7-sat801-hd-19158522.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/2/m7-sat801-hd-19158522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzIvMi9tNy1zYXQ4MDEtaGQtMTkxNTg1MjIuanBn
  M7 SAT801 HD (56)
  3.2063123889026794 (8)
  M7 SAT801 HD
  ben zeer tevreden heel gebruiksvriendelijk en het beeld is optimaal en hij zapt vri...
  ben zeer tevreden heel gebruiksvriendelijk en het beeld is optimaal en hij zapt vrij snel gerard
  9.0
  0 10
 • Humax IHDR-5200C
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/7/humax-ihdr-5200c-18856937.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/7/humax-ihdr-5200c-19270427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/2/humax-ihdr-5200c-18856342.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/7/humax-ihdr-5200c-18856937.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzMvNy9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE4ODU2OTM3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/7/humax-ihdr-5200c-19270427.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvNy9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE5MjcwNDI3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/2/humax-ihdr-5200c-18856342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzQvMi9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE4ODU2MzQyLmpwZw==
  Humax IHDR-5200C (157)
  6.837824107285479 (13)
  Humax IHDR-5200C
  Prima apparaat veeel beter dan mijn vorige Cysco! ↵Pluspunten: ↵Snel en gebruikersvr...
  Prima apparaat veeel beter dan mijn vorige Cysco! Pluspunten: Snel en gebruikersvriendelijk. Beelden geluidskwaliteit is prima! Minpunt: Netto harddisk ruimte viel wat tegen (380GB ipv geadverteerde 500GB).
  9.0
  0 10
 • Humax IHDR-5050C
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/3/humax-ihdr-5050c-18873403.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/6/humax-ihdr-5050c-19270426.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/3/humax-ihdr-5050c-18873403.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzAvMy9odW1heC1paGRyLTUwNTBjLTE4ODczNDAzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/6/humax-ihdr-5050c-19270426.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvNi9odW1heC1paGRyLTUwNTBjLTE5MjcwNDI2LmpwZw==
  Humax IHDR-5050C (40)
  7.566286032136978 (7)
  Humax IHDR-5050C
  prima apparaat. Heb hem zelf al 4 jaar
  Geweldige HD recorder, super beeld. Als je meer opslagcapaciteit wilt, dan gaan voor de IHDR-5200C
  7.0
  0 10
 • Humax IHDR-5200C
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/7/humax-ihdr-5200c-18856937.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/7/humax-ihdr-5200c-19270427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/2/humax-ihdr-5200c-18856342.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/7/humax-ihdr-5200c-18856937.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzMvNy9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE4ODU2OTM3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/7/humax-ihdr-5200c-19270427.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvNy9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE5MjcwNDI3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/2/humax-ihdr-5200c-18856342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzQvMi9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE4ODU2MzQyLmpwZw==
  Humax IHDR-5200C (157)
  6.837824107285479 (13)
  Humax IHDR-5200C
  Uitstekend werkende decoder
  Na een een drieta jaren in het bezit te zijn geweest van een cisco decoder met harde schijf, ging er een wereld voor mij open bij het bekijken van de Humax. De beeldkwaliteit was zeker HD en geheel naar mijn zin. Vanwege mijn ervaring met comps en decoders was het voor mij een fluitje van een cent om hemn aan te sluiten. HDMI aansluiiting met optische audioaansluiting. IK ben in het bezit van de beroemde Quad electrostaat speakers. Het geluid werd zeer goed weergegeven door de Humax. Mijn vrouw is vanaf jonge leeftijd gehoorgestoord. Daarom extra compliment voor de makkelijke ondertiteling.
  8.0
  0 10
 • Humax IHDR-5050C
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/3/humax-ihdr-5050c-18873403.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/6/humax-ihdr-5050c-19270426.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/3/humax-ihdr-5050c-18873403.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzAvMy9odW1heC1paGRyLTUwNTBjLTE4ODczNDAzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/6/humax-ihdr-5050c-19270426.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvNi9odW1heC1paGRyLTUwNTBjLTE5MjcwNDI2LmpwZw==
  Humax IHDR-5050C (40)
  7.566286032136978 (7)
  Humax IHDR-5050C
  Sinds Kerst in mijn bezit
  Sinds Kerst in mijn bezit. Tot nu toe geen problemen. Zeer gebruiksvriendelijk. Programmeren is bijvoorbeeld een eitje; eerst naar de guide -selecteer het programma en druk op OK, nogmaals op OK en klaar. Omdat wij ook een filmpakket hebben (HBO) is dit een prima toestel voor ons. Het aantal GB zou wat meer mogen zijn (stockage voor ongeveer 20 films). Ik kan er eigenlijk nog niet zo veel over zeggen, alleen dat ie tot nu toe prima bevalt. Ik had hiervoor een normale ontvanger van Humax (ook met ziggo).
  8.3
  0 10
 • Humax IHDR-5050C
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/3/humax-ihdr-5050c-18873403.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/6/humax-ihdr-5050c-19270426.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/3/humax-ihdr-5050c-18873403.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzAvMy9odW1heC1paGRyLTUwNTBjLTE4ODczNDAzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/6/humax-ihdr-5050c-19270426.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvNi9odW1heC1paGRyLTUwNTBjLTE5MjcwNDI2LmpwZw==
  Humax IHDR-5050C (40)
  7.566286032136978 (7)
  Humax IHDR-5050C
  Een geweldige decoder die gemakkelijk te bedienen en praktisch is.
  Een geweldige decoder, met groot gebruiksgemak. Handig is de automatische opslag van de lopende uitzending, je kan tot 2 uur terugkijken; of tijdens de uitzending pauzeren.
  8.7
  0 10
 • M7 SAT801 HD
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/2/m7-sat801-hd-19158522.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/2/m7-sat801-hd-19158522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzIvMi9tNy1zYXQ4MDEtaGQtMTkxNTg1MjIuanBn
  M7 SAT801 HD (56)
  3.2063123889026794 (8)
  M7 SAT801 HD
  Simpel en prima werkend apparaat
  Na 2 weken gebruik zeer tevreden. Het beeld via de HDMI aansluiting is aanmerkelijk beter dan via de scart.
  8.0
  0 10
 • Humax
  • humax
 • Topfield
  • topfield
 • Rebox
  • rebox
 • Samsung
  • samsung
 • Budget
  • budget
 • HDMI aansluiting
  • ja
 • Via kabel
  • dvb_c_mpeg4_
 • Via antenne
  • dvb_t_mpeg4_
  • dvb_t_mpeg4_sd_
 • Via satelliet
  • dvb_s
  • dvb_s2
Digitale decoders en tuners 5.9 (28)
0 - 14
 • Humax IHDR-5200C
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/7/humax-ihdr-5200c-18856937.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/7/humax-ihdr-5200c-19270427.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/2/humax-ihdr-5200c-18856342.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/7/humax-ihdr-5200c-18856937.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzMvNy9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE4ODU2OTM3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/7/humax-ihdr-5200c-19270427.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvNy9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE5MjcwNDI3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/2/humax-ihdr-5200c-18856342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzQvMi9odW1heC1paGRyLTUyMDBjLTE4ODU2MzQyLmpwZw==
  Humax IHDR-5200C (157)
  6.837824107285479 (13)
  Humax IHDR-5200C
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  238, 4d (offer_sdt_4_days)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  238, 4d (offer_sdt_4_days)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  239, 4.750713699999999, 52.6360681 HIGH
  207
  good_buy
  most_sold
 • Humax IHDR-5400C
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/9/5/humax-ihdr-5400c-20449395.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/6/humax-ihdr-5400c-20449586.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/9/5/humax-ihdr-5400c-20449395.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzkvNS9odW1heC1paGRyLTU0MDBjLTIwNDQ5Mzk1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/6/humax-ihdr-5400c-20449586.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzgvNi9odW1heC1paGRyLTU0MDBjLTIwNDQ5NTg2LmpwZw==
  Humax IHDR-5400C (85)
  Humax IHDR-5400C
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  329, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  199
  good_buy
 • M7 SAT801 HD
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/2/m7-sat801-hd-19158522.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/2/m7-sat801-hd-19158522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzIvMi9tNy1zYXQ4MDEtaGQtMTkxNTg1MjIuanBn
  M7 SAT801 HD (56)
  3.2063123889026794 (8)
  M7 SAT801 HD
  Kampeertopper.nl Kampeertopper.nl
  185, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kampeertopper.nl Kampeertopper.nl
  185, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coppens Rekreatie B.V. Coppens Rekreatie B.V.
  5.6 (1)
  185, 5.411973199999999, 51.5022392 HIGH
  2
  good_buy
 • Humax IHDR-5050C
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/3/humax-ihdr-5050c-18873403.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/6/humax-ihdr-5050c-19270426.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/3/humax-ihdr-5050c-18873403.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzAvMy9odW1heC1paGRyLTUwNTBjLTE4ODczNDAzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/6/humax-ihdr-5050c-19270426.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvNi9odW1heC1paGRyLTUwNTBjLTE5MjcwNDI2LmpwZw==
  Humax IHDR-5050C (40)
  7.566286032136978 (7)
  Humax IHDR-5050C
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  257.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  257.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  PlatteTV.nl Arnhem PlatteTV.nl Arnhem
  257.9, 5.950677499999999, 51.9833196 UNKNOWN
  7
  good_buy
  best_reviewed
 • Humax Ziggo Startpakket inclusief Dongle
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/7/7/humax-ziggo-tuner-incl-dongle-24138577.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/1/8/humax-ziggo-tuner-incl-dongle-24138618.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/7/7/humax-ziggo-tuner-incl-dongle-24138577.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzcvNy9odW1heC16aWdnby10dW5lci1pbmNsLWRvbmdsZS0yNDEzODU3Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/1/8/humax-ziggo-tuner-incl-dongle-24138618.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzEvOC9odW1heC16aWdnby10dW5lci1pbmNsLWRvbmdsZS0yNDEzODYxOC5qcGc=
  Humax Ziggo Startpakket inclusief Dongle (39)
  Humax Ziggo Startpakket inclusief Dongle
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  133
  good_buy
 • Strong SRT 7300 CI+
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/0/9/strong-srt-7300-ci--18325109.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/0/9/strong-srt-7300-ci--18325109.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzAvOS9zdHJvbmctc3J0LTczMDAtY2ktLTE4MzI1MTA5LmpwZw==
  Strong SRT 7300 CI+ (30)
  Strong SRT 7300 CI+
  Kampeertopper.nl Kampeertopper.nl
  185, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kampeertopper.nl Kampeertopper.nl
  185, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coppens Rekreatie B.V. Coppens Rekreatie B.V.
  5.6 (1)
  185, 5.411973199999999, 51.5022392 LOW
  2
  good_buy
 • Rebox RE 2210HD PVR
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/9/0/rebox-re-2210hd-pvr-19271790.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/9/0/rebox-re-2210hd-pvr-19271790.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzkvMC9yZWJveC1yZS0yMjEwaGQtcHZyLTE5MjcxNzkwLmpwZw==
  Rebox RE 2210HD PVR (26)
  Rebox RE 2210HD PVR
  Kampeertopper.nl Kampeertopper.nl
  205, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kampeertopper.nl Kampeertopper.nl
  205, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coppens Rekreatie B.V. Coppens Rekreatie B.V.
  5.6 (1)
  205, 5.411973199999999, 51.5022392 LOW
  2
  good_buy
 • Canal Digital Sat801 hd campingset
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/5/canal-digital-sat801-hd-campingset-19703945.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/5/canal-digital-sat801-hd-campingset-19703945.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzQvNS9jYW5hbC1kaWdpdGFsLXNhdDgwMS1oZC1jYW1waW5nc2V0LTE5NzAzOTQ1LmpwZw==
  Canal Digital Sat801 hd campingset (19)
  Canal Digital Sat801 hd campingset
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  274.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  274.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Samsung VG-SEK1000 TV set-top box
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/8/3/samsung-vg-sek1000-tv-set-top-box-23704883.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/8/4/samsung-vg-sek1000-tv-set-top-box-23704884.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/8/5/samsung-vg-sek1000-tv-set-top-box-23704885.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/2/samsung-vg-sek1000-tv-set-top-box-23706932.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/8/3/samsung-vg-sek1000-tv-set-top-box-23704883.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzgvMy9zYW1zdW5nLXZnLXNlazEwMDAtdHYtc2V0LXRvcC1ib3gtMjM3MDQ4ODMuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/8/4/samsung-vg-sek1000-tv-set-top-box-23704884.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzgvNC9zYW1zdW5nLXZnLXNlazEwMDAtdHYtc2V0LXRvcC1ib3gtMjM3MDQ4ODQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/8/5/samsung-vg-sek1000-tv-set-top-box-23704885.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzgvNS9zYW1zdW5nLXZnLXNlazEwMDAtdHYtc2V0LXRvcC1ib3gtMjM3MDQ4ODUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/2/samsung-vg-sek1000-tv-set-top-box-23706932.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzMvMi9zYW1zdW5nLXZnLXNlazEwMDAtdHYtc2V0LXRvcC1ib3gtMjM3MDY5MzIuanBn
  Samsung VG-SEK1000 TV set-top box (18)
  Samsung VG-SEK1000 TV set-top box
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  PlatteTV.nl Arnhem PlatteTV.nl Arnhem
  219, 5.950677499999999, 51.9833196 UNKNOWN
  7
  good_buy
 • One For All DVB-T Antenne SV-9215
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/8/one-for-all-dvb-t-antenne-sv-9215-29830318.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/1/7/one-for-all-dvb-t-antenne-sv-9215-29830517.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/8/one-for-all-dvb-t-antenne-sv-9215-29830318.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzEvOC9vbmUtZm9yLWFsbC1kdmItdC1hbnRlbm5lLXN2LTkyMTUtMjk4MzAzMTguanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/1/7/one-for-all-dvb-t-antenne-sv-9215-29830517.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzEvNy9vbmUtZm9yLWFsbC1kdmItdC1hbnRlbm5lLXN2LTkyMTUtMjk4MzA1MTcuanBn
  One For All DVB-T Antenne SV-9215 (9)
  One For All DVB-T Antenne SV-9215
  Auto Service Venderbosch B.V. Auto Service Venderbosch B.V.
  58.89, 6.4263413, 51.9918442 HIGH
  Hifidump.nl Hifidump.nl
  64.84, 2d (offer_sdt_2_days)
  Auto Service Venderbosch B.V. Auto Service Venderbosch B.V.
  58.89, 6.4263413, 51.9918442 HIGH
  3
  good_buy
 • Hirschmann Shop GHV 41 MX
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/6/hirschmann-shop-ghv-41-mx-24082846.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/9/8/hirschmann-shop-ghv-41-mx-24082898.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/6/hirschmann-shop-ghv-41-mx-24082846.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzQvNi9oaXJzY2htYW5uLXNob3AtZ2h2LTQxLW14LTI0MDgyODQ2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/9/8/hirschmann-shop-ghv-41-mx-24082898.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzkvOC9oaXJzY2htYW5uLXNob3AtZ2h2LTQxLW14LTI0MDgyODk4LmpwZw==
  Hirschmann Shop GHV 41 MX (4)
  Hirschmann Shop GHV 41 MX
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  124.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  124.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  129.99, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  128
  good_buy
 • Selfsat H30D2
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/7/0/selfsat-h30d2-18681370.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/6/9/selfsat-h30d2-17007469.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/7/0/selfsat-h30d2-18681370.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzcvMC9zZWxmc2F0LWgzMGQyLTE4NjgxMzcwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/6/9/selfsat-h30d2-17007469.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzYvOS9zZWxmc2F0LWgzMGQyLTE3MDA3NDY5LmpwZw==
  Selfsat H30D2 (4)
  Selfsat H30D2
  Kampeertopper.nl Kampeertopper.nl
  109.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kampeertopper.nl Kampeertopper.nl
  109.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coppens Rekreatie B.V. Coppens Rekreatie B.V.
  5.6 (1)
  109.95, 5.411973199999999, 51.5022392 LOW
  2
  good_buy
 • ACTi ECD-1000 decoder
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/4/2/acti-ecd-1000-decoder-24533542.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/4/2/acti-ecd-1000-decoder-24533542.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzQvMi9hY3RpLWVjZC0xMDAwLWRlY29kZXItMjQ1MzM1NDIuanBn
  ACTi ECD-1000 decoder (3)
  ACTi ECD-1000 decoder
  Mobile-harddisk.nl Mobile-harddisk.nl
  8.353947349810262 (7)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  951, 2d (offer_sdt_2_days)
  Mobile-harddisk.nl Mobile-harddisk.nl
  8.353947349810262 (7)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  951, 2d (offer_sdt_2_days)
  1
  good_buy
 • Synology VS360HD data-opslag-server
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/1/synology-vs360hd-storage-server-31876721.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/0/synology-vs360hd-decoder-33348310.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/1/synology-vs360hd-decoder-33348311.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/2/synology-vs360hd-decoder-33348312.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/3/synology-vs360hd-decoder-33348313.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/1/synology-vs360hd-storage-server-31876721.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzIvMS9zeW5vbG9neS12czM2MGhkLXN0b3JhZ2Utc2VydmVyLTMxODc2NzIxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/0/synology-vs360hd-decoder-33348310.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzEvMC9zeW5vbG9neS12czM2MGhkLWRlY29kZXItMzMzNDgzMTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/1/synology-vs360hd-decoder-33348311.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzEvMS9zeW5vbG9neS12czM2MGhkLWRlY29kZXItMzMzNDgzMTEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/2/synology-vs360hd-decoder-33348312.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzEvMi9zeW5vbG9neS12czM2MGhkLWRlY29kZXItMzMzNDgzMTIuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/3/synology-vs360hd-decoder-33348313.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzEvMy9zeW5vbG9neS12czM2MGhkLWRlY29kZXItMzMzNDgzMTMuanBn
  Synology VS360HD data-opslag-server (2)
  Synology VS360HD data-opslag-server
  ipcam ipcam
  7.448958333333334 (2)
  474.9, 2d (offer_sdt_2_days)
  ipcam ipcam
  7.448958333333334 (2)
  474.9, 2d (offer_sdt_2_days)
  1
  good_buy
 • Heb je een merkvoorkeur? (brand):
 • Prijs (price):
  • €60 of minder (budget)
  • €60 - €150 (low)
  • €150 - €225 (medium)
  • €225 of meer (high)
 • Wil je een ingebouwde dvb-c tuner? (dvb_c):
  • DVB-C (MPEG4) (dvb_c_mpeg4_)
  • Nee (nee)
 • Wil je een ingebouwde dvb-t tuner? (dvb_t):
  • Nee (nee)
 • Wil je een ingebouwde dvb-s tuner? (dvb_s):
  • DVB-S2 (dvb_s2)
  • Nee (nee)
 • Wil je een decoder met HDMI aansluiting? (hdmi_aansluiting):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Hoeveel opslagcapaciteit wil je? (hardeschijfcapaciteit):
  • 320 GB (hardeschijfcapaciteit_320.0)
  • 500 GB (hardeschijfcapaciteit_500.0)
  • 1000 GB (hardeschijfcapaciteit_1000.0)
 • Wil je HDtv? (hdtv):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Burgum (burgum)
  • Castricum (castricum)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doesburg (doesburg)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Ermelo (ermelo)
  • Franeker (franeker)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Goes (goes)
  • Goor (goor)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Halle (halle)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Roden (roden)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Wageningen (wageningen)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidlaren (zuidlaren)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl