x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

espressomachine

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in espressomachine categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Espresso apparaatVoorheen was de ultieme espresso alleen buitenshuis te drinken, maar inmiddels is er een breed assortiment aan espressomachines beschikbaar om ook thuis een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato te zetten. Met het juiste apparaat kun je zelf de lekkerste koffiespecialiteiten maken.
  Er zijn 3 soorten espressomachines: volautomatische espressomachines, half-automatische espressomachines en manuele espresso machines. De volautomatische espressoapparaten zijn de laatste jaren het meest populair. De belangrijkste merken van volautomatische espressomachines zijn Philips-Saeco, Gaggia, DeLonghi, Siemens, Bosch en Jura.

   

  Hieronder vertellen we je meer over espresso in het algemeen, de type espressomachines en waar je op kunt letten bij de aankoop van een espressomachine.

  Espresso: Algemeen

  Wat is ‘espresso’?
  Bij het maken van een espresso wordt heet water onder hoge druk door fijn gemalen koffie geperst. Bij een echte originele espresso wordt gebruik gemaakt van exact 7 tot 7,5 gram vers gemalen koffie en een druk van 9 tot 12 bar. Een kopje espresso is 30ml. Om deze druk te bereiken wordt meestal een machine met een maximale pompdruk van 15 bar gebruikt. Als de hoeveelheid gemalen koffie of de effectieve druk niet gelijk is aan deze hoeveelheden, is er officieel geen sprake van een echte espresso.
  Een hogere pompdruk betekent niet dat de espresso beter is. De kwaliteit van de espresso is vooral afhankelijk van de kwaliteit van de bonen, de branding, versheid (wordt er gebruik gemaakt van verse (gemalen) bonen), en de manier waarop de koffie wordt gezet (waterhoeveelheid, koffiehoeveelheid, maalgraad, aandrukken, doorlooptijd)


  Wat is het verschil tussen espresso en ‘normale’ koffie?
  Het belangrijkste verschil tussen espresso en normale koffie is vooral de smaak. Omdat het water onder druk door de koffie wordt geperst, wordt er zeer veel smaak onttrokken aan de koffiemaling. Hierdoor is de smaak van espresso intenser en krachtiger. Omdat het water onder druk door de koffie wordt geperst, ontstaat er een crema-laag.
  Met een volautomatische espressomachine kun je vaak ook een café lungo maken. De café lungo heeft dezelfde smaak als een normale espresso, maar loopt langer door waardoor de hoeveelheid (grootte van de kop) gelijk is aan een normale koffie.
  Espresso is niet noodzakelijk beter van kwaliteit. Filterkoffie kan ook goed en lekker zijn. Het is dus een kwestie van smaak! De kwaliteit van een koffie is vooral afhankelijk van de kwaliteit van de bonen en de manier waarop de koffie gezet is. De belangrijkste factor voor kwaliteit van koffie is de versheid. Koffiebonen verliezen na het malen snel hun verschillende aroma’s bij blootstelling aan licht, lucht, vocht, en warmte. Koffie zetten van versgemalen bonen is dus altijd het beste en het lekkerste!

  Hoe herken ik een goede espresso?
  Een goede espresso herken je aan de donkere kleur, een mooie crema-laag. een heerlijk aromatische geur en een sterke smaak.

  Hoe maak ik een goede espresso?
  Volgens de Italiaanse barista’s zijn er de 4 M’s die de smaak van de espresso het meest beïnvloeden. Dit zijn:

  • “Macchina espresso”: de kwaliteit van de espressomachine; deze moet exact de juiste hoeveelheid koffie onttrekken aan de gemalen koffie .
  • “Macinadosatore”: de maalschijven. Een perfecte maling van de koffiebonen is essentieel. Als de maling te grof is, worden de aroma’s niet goed vastgehouden. Als de maling te fijn is, kan dat problemen veroorzaken tijdens het zetproces. Keramische maalschijven zijn zeer geschikt, omdat deze oververhitting van de bonen voorkomen en bovendien heb je geen risico dat er metaalsmaak afgegeven wordt op de koffie (bij metalen maalschijven kan dit wel het geval zijn.
  • “Mano dell’operatore”, de hand van de barista, die de gemalen koffie aandrukt, voordat de espresso gezet wordt.
  • “Miscela”, de coffee melange. De kwaliteit van de koffiebonen, de mix tussen arabica en robusta bonen en de manier wijze waarop ze gebrand zijn, zijn van sterke invloed op het resultaat.

  Wil je verzekerd zijn van een goede espresso en minder afhankelijk zijn van de invloed van deze M’s? Kies dan een goede volautomatische espressomachine. In combinatie met goede kwaliteit koffiebonen, hoeft u geen barista te zijn om zelf de lekkersste espresso te zetten!

  Koffiebonen
  Er bestaan twee soorten koffiebonen; de Arabica of de Robusta koffieboon. De Robusta boon is wat bitterder van smaak en bevat meer cafeïne. De beste kwaliteit is de Arabica; deze is milder van smaak, meer aromatisch en bevat minder cafeïne. De bonen worden met de hand of machinaal geplukt. De boon wordt afhankelijk van de sterkte gebrand, van licht naar donker.

  Koffiebonen, Espressomaling of Capsules/Cups?
  De aanschaf van een (volautomatische) espressomachine betekent vaak een aankoopprijs van een paar honderd euro. Dit lijkt duur, echter de prijs per kopje espresso op basis van koffiebonen is vrij laag (5-10 cent). De prijs per kopje koffie op basis van espresso capsules of cups is al snel 3x zo duur! Als je espresso zet van koffiebonen scheelt dat op jaarbasis al gauw een paar honderd euro en ben je uiteindelijk met een volautomatische espresso toch goedkoper uit. Daarbij maak je bij een (volautomatische) espressomachine gebruik van vers gemalen koffiebonen en dus de lekkerste espresso!
  In de manuele en semi-automatische espressomachines gebruik je (vers) gemalen espressomaling of espressoservings. Espresso servings zijn een soort dikke pads die je in de machine plaatst. Vaak zijn er ook ombouwsets te koop voor de machines, zodat je het systeem kunt gebruiken voor zowel losse koffie als servings.

  Soorten espresso  Soorten espressoapparaten

  Er zijn globaal gezien 3 soorten espressomachines:

  • volautomatische espressomachines
  • half-automatische espressomachines
  • manuele espresso apparaten.

  Espresso apparaatBij een volautomatische espressomachine kost het je geen enkele moeite om een perfecte espresso te maken. De belangrijkste functies zijn voorgeprogrammeerd, dus het werkt heel eenvoudig. De bonen worden gemaald, de juiste hoeveelheid koffiemaling wordt bepaald en aangedrukt, de juiste hoeveelheid water wordt gebruikt; de espresso naar jouw keuze wordt gezet. Met één druk op de knop heb je een heerlijke Italiaanse espresso, ristretto of macchiato (met warme, opgeklopte melk). Afhankelijk van de machine heb je de mogelijkheid om zelf één en ander in te stellen; de gebruikte waterhoeveelheid, koffiehoeveelheid, de maalgraad, Espresso apparaatkoffiesterkte, crema-laag en zelfs de temperatuur. Zo heb je de voordelen van een automatische machine, maar heb je tegelijkertijd wel de mogelijkheid om je espresso precies af te stemmen op je persoonlijke smaak.

  Een meer traditionele manier van espresso zetten is met de half-automatische espressomachine. Hierbij dien je meer handeling zelf te doen, en heb je dus zelf meer invloed op de smaak van de espresso. Bij deze machines maak je gebruik van voorgemalen koffiebonen. Je kunt bijvoorbeeld de hoeveelheid koffie, de maalgraad van de koffie en de hoeveelheid water zelf bepalen.

  Om een manueel espressoapparaat of piston te gebruiken heb je de meeste expertise nodig; hierbij moet handmatig het water door de espressomaling worden gedrukt.


  Kooptips

  Voor espressomachines geldt vaak: hoe groter jouw budget, des te meer functies en mogelijkheden of des te mooier en luxer de afwerking van het apparaat.

  Type machine
  Het is vooral belangrijk vooraf te bedenken wat voor type machine je zoekt. Ben je al enigszins ervaren of wil je graag de meest traditionele manier van espressozetten gaan toepassen? Dan is een semi-automatische of manuele espressomachine wellicht iets voor jou. De meeste mensen kiezen echter voor de luxe van een volautomatische espressomachine; hierbij hoef je geen speciale handelingen te doen of leren, maar krijg je met een druk op de knop een heerlijke espresso of een andere lekkere koffiespecialiteit.
  Wil je wel de luxe van een automatische machine maar een espresso kunnen maken die precies aan jouw wensen voldoet? Kies dan een volautomatische espressomachine waarbij je nog een aantal dingen zelf kunt instellen, zoals de water- en koffiehoeveelheid, maalgraad, koffiesterkte, crema-laag of zettemperatuur. Bij de meest luxe machines kun je de door jouw gewenste drank niet alleen instellen maar ook programmeren door middel van een persoonlijk gebruikersprofiel. Zo kun je voor elke huisgenoot een koffie maken precies naar zijn of haar wensen. Philips-Saeco heeft zelfs een espresso machine (Xelsis Digital ID) waar je door middel van je eigen vingerafdruk je eigen gebruikersprofiel activeert en jouw persoonlijke perfecte espresso wordt gezet!

  Keramische maalschijven
  De volautomatische espressomachines malen de koffiebonen met zogenaamde maalschijven. Dit is dus een cruciaal onderdeel van de machine. Keramische maalschijven bieden veel voordelen boven (goedkopere) metalen maalschijven: ze leveren altijd een constante kwaliteit koffiemaalsel, zorgen dat de koffie niet overhit raakt tijdens hete malen en voorkomen een metaalsmaak. Kortom, keramische maalschijven zorgen voor optimaal smaakbehoud. Bovendien maken keramische maalschijven minder geluid tijdens het malen, dus de machine werkt stiller.
  Koffiebonen zijn een natuurproduct en kunnen dus onderling nogal van elkaar verschillen: iedere koffiemelange is uniek en gedraagt zich ook op geheel eigen wijze. Een systeem dat rekening houdt met de verschillende bonen is optimaal. Philips Saeco heeft hiervoor het Saeco Adapting System; de keramische maalschijven worden automatisch ingesteld om de juiste hoeveelheid maling te creeeren. Welke melange u ook drinkt, deze wordt altijd op precies de juiste wijze behandeld.

  Voorzettechnologie / Pre-Brewing
  Een espressomachine met voorzettechnologie bevochtigt de maling voordat de koffie werkelijk wordt gezet. Zo krijgt het de kans zijn smaak ten volle te onthullen. Hoe langer de voorzettijd, des te intenser de smaak van de espresso. Hierdoor kunt u nog meer genieten van de smaak van uw espresso.

  Cappuccino of andere koffiespecialiteiten op basis van melk
  Wil je graag cappuccino kunnen zetten of andere koffiespecialiteiten op basis van melk? Dan is het verstandig om een machine te kopen met een melkopschuimfunctie. Met een pannarello kun je melk opschuimen (in een apart kannetje of kopje) en vaak is deze ook geschikt als heet water tap (voor bijvoorbeeld thee). Een geïntegreerde melkkan is helemaal handig, daarmee zet je met één druk op de knop een cappuccino of latte macchiato.
  Let goed op het aantal boilers in de espressomachine. Een machine met 2 boilers (vaak ‘Instant Steam’ genoemd)kan zowel de koffie als de melk tegelijk opwarmen en dat is natuurlijk cruciaal bij het zetten van een lekkere cappuccino. Bij een machine met 1 boiler (vaak ‘Rapid Steam’ genoemd) moet de machine zowel voor de koffie als voor de melk eerst opnieuw opwarmen, dus duurt het langer voor je cappuccino klaar is.

  Gebruiksgemak
  Let bij het kopen op de grootte van het koffiebonenreservoir, het waterreservoir en de capaciteit van de afvallade. De aanwezigheid van koffiepoedervak is handig als je naast koffiebonen ook koffie wilt zetten op basis van koffiepoeder (bijvoorbeeld voor decafé).
   Wil je optimaal gebruiksgemak? Dan kun je nog letten op de aanwezigheid van een LCD-schermpje (van heel simpel tot een uitgebreid kleurenscherm). Een verwarmd kopjesplateau is handig om de kopjes te verwarmen voordat je de espresso er in schenkt.

  Onderhoud en reinigen van de machine
  Let op dat u een machine koopt met uitneembare zetgroep, dan is het binnenwerk van de machine eenvoudig te reinigen; u kunt de zetgroep dan gemakkelijk uitnemen, afspoelen en terugplaatsen.
  Het ontkalken van uw espressomachine is van levensbelang. Lees goed in de gebruiksaanwijzing van uw machine hoe u dit moet doen en hoe vaak.
  Om uw machine goed te kunnen onderhouden, kies je voor een espressomachine waarbij u met een druk op de knop  automatisch het koffiecircuit kunt reiniging en ontkalken. De meest luxe espressomachines hebben ook een functie waarmee je het melkcircuit automatisch kunt reinigen.

 • Veelgestelde vragen

  Wat is het verschil tussen een espresso en gewone koffie?Vergelijk hier alle espressoapparaten!
  Wat kan ik met een stoompijpje?
  Hoe reinig ik een espressomachine?
  Wat is het verschil tussen cups en servings?
  Wat is bar?
  Hoe maak ik de perfecte espresso?

  Wat is het verschil tussen een espresso en gewone koffie?
  Proef een espresso en je begrijpt direct het verschil met filterkoffie. De smaak is voller, het aroma rijker en de body dichter en zachter. Dat komt door de bijzondere bereidingswijze van de espressomachine, waarbij water onder hoge druk door een fijne koffiemaling gaat zodat de oplosbare stoffen er snel aan worden onttrokken. De kwaliteit van het resultaat is afhankelijk van een aantal belangrijke factoren: de hoeveelheid koffie, de druk die wordt uitgeoefend, de watertemperatuur, de fijnheid van de maling en de extractietijd.

  Wat kan ik met een stoompijpje?
  Met een stoompijpje kun je melk opwarmen voor cappuccino. Via het stoompijpje kan ook heet water worden gemaakt voor thee. Je kunt het stoompijpje dan gebruiken als heetwatertap. Niet alle espressomachines beschikken over deze functie.

  Hoe reinig ik een espressomachine?
  Kalkaanslag wordt verwijderd met speciale ontkalker, in vloeibare vorm of in tabletten. Sommige apparaten kunnen dit ook zelf. Verwijder na gebruik altijd de koffieresten en zorg voor schoon water in het reservoir. Daarmee voorkom je vervuiling van de machine.

  Wat is het verschil tussen cups en servings?
  Cups en servings zijn beiden gevuld met een standaard hoeveelheid gemalen espressokoffie. Cups zijn per stuk verpakte kleine metalen containers, terwijl servings in een soort papieren filter zitten. Cups zijn bol van vorm terwijl de servings plat zijn. Servings en cups zijn duurder dan de losse koffie of koffiebonen.

  Wat is bar?
  De sterke smaak van espresso wordt verkregen door de soort koffie en de manier waarop de koffie wordt gezet. Met behulp van hoge druk wordt het water door de koffie geperst. De pompdruk waarmee het water door de koffie wordt geperst, wordt weergegeven in bar. Espressomachines met 15 bar of hoger kunnen een effectieve druk van 10-12 bar voor het koffiezetten produceren.

  Hoe maak ik de perfecte espresso?
  De kwaliteit van het resultaat is afhankelijk van een aantal belangrijke factoren: de hoeveelheid koffie, de druk die wordt uitgeoefend, de watertemperatuur, de fijnheid van de maling en de extractietijd. Vergelijk hier espressomachines!En natuurlijk je eigen voorkeur. Hierbij wat tips om tot een optimaal resultaat te komen. Belangrijk is dat het water dat je door de koffie perst erg heet is, maar niet kokend. De beste temperatuur is circa 90 tot 92°C. Ook is het belangrijk dat je de juiste koffie gebruikt, koffie die speciaal gemalen is voor een espressoapparaat. De juiste maalgraad heb je wanneer 30cc water binnen 25 à 30 seconden door 7 gram koffie is geperst. Deze koffie is fijner gemalen dan filterkoffie. De gemalen koffie, ongeveer 7 gram, moet je goed aandrukken in de filter. De filter bevindt zich in de filterhouder, die je met een halve draai aan het apparaat bevestigt. De meeste apparaten worden geleverd met een 1- en 2-persoonsfilter. Als laatste moet het hete water met de juiste druk, circa 9 bar, door de filter worden geperst. De combinatie van de juiste druk en de juiste geperste, gemalen koffie geeft je espresso zijn karakteristieke crèmelaagje (la crema). Let op: een constante temperatuur is belangrijk voor het zetten van een goede espresso. Daarom is het ook belangrijk dat het kopje al opgewarmd is voordat de koffie erin gaat. In een Italiaanse koffiebar staan daarom de espressokopjes bovenop de espressomachine.

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier alle espressoapparaten!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen op de specificatiepagina.

  Aansluiting waterleiding
  De meeste espressomachines maken gebruik van een waterreservoir. Er zijn ook apparaten die rechtstreeks op de waterleiding kunnen worden aangesloten.

  Aantal kopjes per keer
  Per keer kun je 1 of 2 kopjes espresso zetten. Er zijn ook grotere machines die 4 kopjes aankunnen.

  Auto-ontkalken
  Kalkaanslag wordt verwijderd met speciale ontkalker, in vloeibare vorm of in tabletten. Sommige apparaten kunnen dit ook zelf. Dit is auto-ontkalken.

  Auto shut-off
  Het espressoapparaat slaat automatisch af na een tijd stand-by te hebben gestaan. Dit is een beveiligingsfunctie.

  Capuccino
  Espresso is ook de basis voor een lekkere cappuccino. Met behulp van een systeem met een stoompijpje kun je snel melk opwarmen. Via het stoompijpje kan ook heet water worden gemaakt, bijvoorbeeld voor thee. Als het espressoapparaat niet over een stoompijpje beschikt, kun je de melk ook altijd opwarmen in de magnetron of in een pannetje. Een extra functie is het melkreservoir, waarmee je snel en gemakkelijk melk opwarmt. Gebruik hiervoor wel houdbare melk, aangezien het reservoir niet koelt.

  Heetwatertap
  Als een extra functie biedt espressoapparatuur soms een heetwatertap. Hiermee kun je meteen thee zetten. Soms zit deze functie in het stoompijpje, soms is het een losse tap.

  Inhoud waterreservoir
  Het waterreservoir heeft een bepaalde capaciteit, voldoende voor een aantal kopjes koffie. Zorg wel altijd voor vers water. Dat komt de smaak van de koffie ten goede. Reinig het apparaat ook tijdig met ontkalker, mocht dit nodig zijn. Hiervoor zijn speciale ontkalkers te koop en sommige apparaten kunnen het zelf. Inbouwapparaten en de duurdere apparaten kunnen op een waterleiding worden aangesloten, zodat je altijd vers water hebt.

  Koffiesterkte instelbaar
  De koffiesterkte is niet altijd handmatig instelbaar: vaak gebeurt dit automatisch. Als je zelf de sterkte wilt bepalen is deze functie onmisbaar.

  Ontkalker
  Reinig het apparaat tijdig met ontkalker als dit nodig mocht zijn. Hiervoor zijn speciale ontkalkers te koop en sommige espressoapparaten kunnen het zelf. Inbouwapparaten en de duurdere espressoapparaten kunnen op een waterleiding worden aangesloten zodat je altijd vers water hebt.

  Pompdruk
  De sterke smaak van espresso wordt verkregen door de soort koffie en de manier waarop de koffie wordt gezet. Met behulp van hoge druk wordt het water door de koffie geperst. Dit gebeurt met een van de volgende technieken: met een pomp, via stoom, de post-in style of centrifugaal. De meeste espressoapparaten gebruiken het pompsysteem of stoom. Het pompsysteem levert hogere druk dan via stoom. De stoom wordt opgewekt door het koken van water. Dit apparaat is makkelijker in gebruik en goedkoper in aanschaf. De pompdruk waarmee het water door de koffie wordt geperst, wordt weergegeven in bar. Espressomachines met 15 bar of hoger garanderen prima espresso.

  Soort koffie
  Een espressoapparaat werkt op fijngemalen koffie, je kunt zelf kiezen in welke vorm. Je kunt kiezen voor cups, je kunt zelf bonen malen of of je gebruikt servings. Vaak zijn er ook ombouwsets te koop voor de machines, zodat je een losse koffie kunt gebruiken en servings.

  Stoompijpje
  Met behulp van het stoompijpje kun je snel melk opwarmen. Via het stoompijpje kan ook heet water worden gemaakt voor bijvoorbeeld thee. Als het espressoapparaat niet over een stoompijpje beschikt, kun je ook snel melk opwarmen in de magnetron of in een pannetje.

  SysteemVergelijk hier espressomachines!
  De sterke smaak van espresso wordt verkregen door de soort koffie en de manier waarop de koffie wordt gezet. Met behulp van hoge druk wordt het water door de koffie geperst. Dit gebeurt met een van de volgende technieken: met een pomp, via stoom, de post-in style of centrifugaal. De meeste espressoapparaten gebruiken het pompsysteem of stoom. Het pompsysteem levert hogere druk dan via stoom. De stoom wordt opgewekt door het koken van water. Dit apparaat is makkelijker in gebruik en goedkoper in aanschaf. De post-in style is een handmatige pomp waarbij je zelf voor de druk moet zorgen door middel van het bedienen van het apparaat. Het centrifugale systeem draait koffie en water rond en zet op die manier espresso.

  Timer
  Als het espressoapparaat beschikt over een klok en timer kun je het apparaat van tevoren instellen. De espresso wordt dan gezet op het door jou gekozen tijdstip.

  Type
  Bedenk of je alleen een espressomachine wilt of een dubbel apparaat, namelijk inclusief een ' traditioneel' koffiezetapparaat voor filterkoffie. Deze combinaties zijn functioneel in gebruik en je hebt niet twee losse apparaten in de keuken staan, maar één. Beide machines zijn ook tegelijkertijd te gebruiken.

  Warmhoudplaat kopjes
  Voorverwarmde kopjes zijn essentieel voor een ultieme espresso. Met een warmhoudplaatje zijn de kopjes altijd op de juiste temperatuur.

  Waterreservoir
  Het waterreservoir van een espressoapparaat heeft een bepaalde capaciteit, voldoende voor een aantal kopjes koffie. Zorg wel altijd voor vers water, dat komt de smaak van de koffie ten goede.

  • Volautomatisch Ideaal als je van gemak houdt. Met 1 druk op de knop heb jij je kopje koffie. Dit apparaat gebruikt koffiebonen voor vers gemalen koffie en sommige apparaten hebben ook de optie voor melkspecialiteiten zoals cappuccino en latte macchiato.
  • Capsules Bij een cupmachine zit de koffie verpakt in cups of capsules. Elk merk gebruikt haar eigen capsules.
  • Bonen Alle espressomachines met een geïntegreerde koffiemolen, geschikt voor verse koffiebonen en voorgemalen koffiebonen.
  • Dolce Gusto Machines die geschikt zijn voor de Dolce Gusto capsules.
  • Melkschuimer Geen poespas met stoompijpjes of een melkslang. Deze espressomachines beschikken over een automatische melkopschuimmethode.
  • Budget Een espressomachine voor minder dan 80 euro
  • Percolator Deze ouderwetse manier van koffiezetten is weer helemaal hip. Het duurt erg lang om een goede kop koffie te zetten, de percolator is daarom beter geschikt voor liefhebbers die op zoek zijn naar die ene goede bak koffie.
  • Delonghi Een lekker Italiaans kopje koffie met met een espressomachine van DeLonghi.
  • Krups Kleine, compacte espressomachines met een leuke vormgeving van het merk Krups.
  • Saeco Alle espressomachines van het bekende merk Saeco.
 • Philips Senseo Sarista
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/1/philips-senseo-sarista-22249921.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/4/philips-senseo-sarista-22249914.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/6/philips-senseo-sarista-22249916.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/7/philips-senseo-sarista-22249917.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/8/philips-senseo-sarista-22249918.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/4/philips-senseo-sarista-22249924.jpg
  Philips Senseo Sarista (136)
  9.002963842381737 (11)
  • 1.25 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips Senseo Sarista
  de koffie is heerlijk vers
  ik gebruik hem nu sinds bijna twee jaar en vind hem heerlijk lekker snel in gebruik als je visite krijg lekker snel klaar ik kan er niet meer buiten en hoop dat ze wel blijven want verser kan je koffie niet zijn
  10.0
  0 10
  • heerlijk vers
  • maar duur in gebruik als je ee
 • Delonghi ECAM22.110.SB
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/6/delonghi-ecam22-110-sb-21810006.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/4/delonghi-ecam22-110-sb-23209794.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/5/delonghi-ecam22-110-sb-23209795.jpg
  Delonghi ECAM22.110.SB (99)
  5.75 (1)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Delonghi ECAM22.110.SB
  Helaas slappe koffie bij zetten van twee kopjes en snel ontkalken
  Mooi apparaat. Per kopje zetten geeft aardig goede koffie maar niet super sterk ondanks dat hij daar op is ingesteld. Al binnen een maand ontkalken en dat loopt ook in de papieren. Terugzetten van zetgroep soms lastig waardoor apparaat blokkeert.
  5.0
  0 10
 • Krups EA8108 koffiezetapparaat
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/7/0/krups-espresseria-picto-ea-8108-24191470.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/2/krups-ea8108-coffee-maker-24823052.jpg
  Krups EA8108 koffiezetapparaat (141)
  7.4 (1)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Krups EA8108 koffiezetapparaat
  Prima prijs-kwaliteits verhouding
  aanbiedinkje bij de makro (€ 240 incl BTW) superding, éénmaal ingesteld, heerlijke koffie (met de espressobonen van DE uit de aanbieding bij Kruidvat)met één druk op de knop (de minst sterke is al sterk genoeg) Ben benieuwd naar de levensduur en hoe vaak er een schoonmaak- en ontkalkingscyclus uitgevoerd moet worden.
  8.3
  0 10
 • Miele CVA 6805 RVS
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/5/7/miele-cva-6805-20790857.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/1/9/miele-cva-6805-stainless-steel--23471119.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/0/miele-cva-6805-stainless-steel--23471120.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/8/miele-cva-6805-stainless-steel--25284288.jpg
  Miele CVA 6805 RVS (33)
  8.40673076923077 (3)
  • 2.3 liter GOOD Het waterreservoir is groot genoeg voor meerdere kopjes koffie. Je hoeft de tank dus minder vaak bij te vullen
  Miele CVA 6805 RVS
  Heerlijke koffie en gemakkelijk in gebruik
  Prima apparaat, hiervoor de cva 5065 gehad. Herken de review niet, heerlijke koffie, alles automatisch, incl reiniging. Ook een perfecte service gehad bij een eerder apparaat. De schuim op de koffie doet het perfect en alles is in te stellen.
  9.7
  0 10
 • Miele CVA 6805 RVS
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/5/7/miele-cva-6805-20790857.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/1/9/miele-cva-6805-stainless-steel--23471119.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/0/miele-cva-6805-stainless-steel--23471120.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/8/miele-cva-6805-stainless-steel--25284288.jpg
  Miele CVA 6805 RVS (33)
  8.40673076923077 (3)
  • 2.3 liter GOOD Het waterreservoir is groot genoeg voor meerdere kopjes koffie. Je hoeft de tank dus minder vaak bij te vullen
  Miele CVA 6805 RVS
  Heerlijke koffie en gemakkelijk in gebruik
  Prima apparaat, hiervoor de cva 5065 gehad. Herken de review niet, heerlijke koffie, alles automatisch, incl reiniging. Ook een perfecte service gehad bij een eerder apparaat. De schuim op de koffie doet het perfect en alles is in te stellen.
  9.7
  0 10
 • Philips Senseo HD7828/50 koffiezetapparaat
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/8/philips-hd-7828-50-senseo-viva-cafe-silver-19815508.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/8/philips-senseo-hd7828-50-coffee-maker-24355778.jpg
  Philips Senseo HD7828/50 koffiezetapparaat (116)
  5.75 (1)
  • 1.2 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips Senseo HD7828/50 koffiezetapparaat
  Apparaat maakt veel lawaai en kopje trilt van houder af.
  Apparaat maakt veel lawaai en kopje trilt van houder af.
  5.0
  0 10
 • Delonghi EN 520.S
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/6/delonghi-en-520-s-21810336.jpg
  Delonghi EN 520.S (86)
  8.755202367970748 (4)
  • 0.9 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Delonghi EN 520.S
  Koffie zoals koffie moet zijn
  Een geweldig apparaat en makkelijk in gebruik. Mijn ouders van 88 hebben er ook een voor hun verjaardag gevraagd.
  10.0
  0 10
 • Miele CVA 6805 RVS
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/5/7/miele-cva-6805-20790857.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/1/9/miele-cva-6805-stainless-steel--23471119.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/0/miele-cva-6805-stainless-steel--23471120.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/8/miele-cva-6805-stainless-steel--25284288.jpg
  Miele CVA 6805 RVS (33)
  8.40673076923077 (3)
  • 2.3 liter GOOD Het waterreservoir is groot genoeg voor meerdere kopjes koffie. Je hoeft de tank dus minder vaak bij te vullen
  Miele CVA 6805 RVS
  In 4 maanden tijd al 4 keer een monteur bij geweest
  Mijn man is vrachtwagenchauffeur en is bij ons de enige thuis die koffie drinkt. Door zijn baan drinkt hij alleen in het weekend een kopje koffie en dan hooguit 6 à 7 per week. We hebben het apparaat begin oktober 2013 in onze keuken laten zetten en het is nu 7 februari en hij is nu voor de 4de keer stuk. We hebben in die 4 maanden tijd 2 verjaardagen gevierd en telkens moeten we dan onze gasten koffie aanbieden uit een geleende Senseo; we hebben er ondertussen zelf maar eentje gekocht. Wat een rot apparaat!
  4.0
  0 10
 • Delonghi EN 520.S
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/6/delonghi-en-520-s-21810336.jpg
  Delonghi EN 520.S (86)
  8.755202367970748 (4)
  • 0.9 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Delonghi EN 520.S
  Ik wil alleen weten hoe deze machine ontkalk kan worden een beschrijving daarvan bedankt alvast.Vr.G
  DeLonghi. 520S ik heb nog steeds beschrijving van het ontkalken van deze machine.Vriendelijke groet Ik vind het prachtige machine,ik zou ook graag willen ontkalken.
  8.3
  0 10
 • Philips HD 7863/10 Senseo Quadrante
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/6/philips-hd-7863-10-senseo-quadrante-19815366.jpg
  Philips HD 7863/10 Senseo Quadrante (237)
  6.395387038703871 (3)
  • 1.2 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips HD 7863/10 Senseo Quadrante
  niet goed
  Eerste 2 jaar goed in gebruik later problemen met de waterkan er in zetten, hij pakt hem gewoon niet. Ik ben niet de eerste er zijn er meer met dezelfde problemen.
  5.7
  0 10
 • Philips HD 7863/10 Senseo Quadrante
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/6/philips-hd-7863-10-senseo-quadrante-19815366.jpg
  Philips HD 7863/10 Senseo Quadrante (237)
  6.395387038703871 (3)
  • 1.2 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips HD 7863/10 Senseo Quadrante
  super senseo
  Komt degelijker over, maakt aanzienlijk minder geluid. Mooie vormgeving!
  8.0
  0 10
 • Philips HD 7863/10 Senseo Quadrante
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/6/philips-hd-7863-10-senseo-quadrante-19815366.jpg
  Philips HD 7863/10 Senseo Quadrante (237)
  6.395387038703871 (3)
  • 1.2 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips HD 7863/10 Senseo Quadrante
  Het eerste wat me opviel: weinig geluid een verademing tov de oude senseo
  Het eerste wat me opviel: weinig geluid een verademing tov de oude senseo!
  8.3
  0 10
 • Delonghi EN 520.S
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/6/delonghi-en-520-s-21810336.jpg
  Delonghi EN 520.S (86)
  8.755202367970748 (4)
  • 0.9 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Delonghi EN 520.S
  Prima apparaat, doet precies wat hij moet doen!
  Het apparaat geeft uitstekende cappuccino en latte machiato. Ik heb het inmiddels met meerdere soorten melk geprobeerd en iedere soort geeft gewoon een goed resultaat. Aan te raden als je jezelf zo af en toe wilt verwennen.
  8.0
  0 10
 • Philips Senseo Sarista
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/1/philips-senseo-sarista-22249921.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/4/philips-senseo-sarista-22249914.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/6/philips-senseo-sarista-22249916.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/7/philips-senseo-sarista-22249917.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/8/philips-senseo-sarista-22249918.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/4/philips-senseo-sarista-22249924.jpg
  Philips Senseo Sarista (136)
  9.002963842381737 (11)
  • 1.25 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips Senseo Sarista
  In de winkel laten staan!
  Sarista is een plastic apparaat, goedkope uitstraling. Duurt veel te lang voordat het apparaat warm is en doorgespoeld. Door maar 4 Bar is de koffie te slap, ondanks sterke bonen. weinig keuze qua bonen. Tip: koop voor de helft van de prijs een Dolce Gusto Circollo en geniet van een heerlijke kop koffie en een siraad in je keuken.
  3.0
  0 10
 • Philips Senseo Sarista
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/1/philips-senseo-sarista-22249921.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/4/philips-senseo-sarista-22249914.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/6/philips-senseo-sarista-22249916.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/7/philips-senseo-sarista-22249917.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/8/philips-senseo-sarista-22249918.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/4/philips-senseo-sarista-22249924.jpg
  Philips Senseo Sarista (136)
  9.002963842381737 (11)
  • 1.25 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips Senseo Sarista
  Het is een apparaat die veel herrie maakt en enorm trilt
  Het is een apparaat die veel herrie maakt en enorm trilt. De lekbak moet om de 3 of 4 kopjes koffie worden geleegd. Als het apparaat niet op het aanrecht kan staan heb je een probleem met het legen van de lekbak omdat dan je keukenvloer onder de koffie drap zit.Legen zonder morsen is haast niet mogelijk! Het apparaat geeft ook steeds een foutmelding als de koffieprut opvangbak geleegd is.Daar ben je dan een paar minuten mee bezig.Ook de belofte van Philips over 50 euro terug is een laaghartige manier om aan gegevens van de klant te komen.Ze zeggen eerst dat je het apparaat op de juiste datum hebt gekocht,maar als ze eenmaal al je gegevens + giro nummer hebben is dat opeens niet meer zo. Alles bij elkaar een miskoop van de eerste orde. Reageer op deze review
  2.7
  0 10
 • Philips Senseo Sarista
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/1/philips-senseo-sarista-22249921.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/4/philips-senseo-sarista-22249914.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/6/philips-senseo-sarista-22249916.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/7/philips-senseo-sarista-22249917.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/8/philips-senseo-sarista-22249918.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/4/philips-senseo-sarista-22249924.jpg
  Philips Senseo Sarista (136)
  9.002963842381737 (11)
  • 1.25 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips Senseo Sarista
  Meer werk als koffie ↵Dit apparaat gekocht na het proeven van de koffie die goed smaa...
  Meer werk als koffie Dit apparaat gekocht na het proeven van de koffie die goed smaakte, maar toen begon het: de lekbak vult zich door een lekkend waterreservoir, de funnel weigeren nog al eens,het koffiedrab reservoir moet na 6 kopjes schoongemaakt worden. na 5 funnels te hebben gebruikt moest hij al ontkalkt worden á €6,75. Al met al veel werk voor een kopje koffie wat dan wel lekker smaakt dat dan wel.
  5.0
  0 10
 • Philips Senseo Sarista
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/1/philips-senseo-sarista-22249921.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/4/philips-senseo-sarista-22249914.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/6/philips-senseo-sarista-22249916.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/7/philips-senseo-sarista-22249917.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/8/philips-senseo-sarista-22249918.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/4/philips-senseo-sarista-22249924.jpg
  Philips Senseo Sarista (136)
  9.002963842381737 (11)
  • 1.25 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips Senseo Sarista
  lekkere kofie maar apparaat niet fijn in gebruik
  Het apparaat maakt lekkere koffie, het malen van de bonen hoor je wel echt, maar dat is ook wel weer leuk. Ik proef eerlijk gezegd weinig verschil tussen de smaken koffie, alleen de stekrte verschilt voor mij. Het grootste nadeel vind ik toch wel het waterverbruik. Ik zet maar 4 kopjes koffie per gevuld reservoir, de advertentie belooft 6. Er komt erg veel water in de lekbak terecht, die moet je dus ook vaak legen.
  8.7
  0 10
 • Philips Senseo Sarista
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/1/philips-senseo-sarista-22249921.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/4/philips-senseo-sarista-22249914.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/6/philips-senseo-sarista-22249916.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/7/philips-senseo-sarista-22249917.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/8/philips-senseo-sarista-22249918.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/4/philips-senseo-sarista-22249924.jpg
  Philips Senseo Sarista (136)
  9.002963842381737 (11)
  • 1.25 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips Senseo Sarista
  Eerst verliefd nu terughoudend
  Via The Insiders hebben wij de mogelijkheid gekregen om hem te testen. We hebben een reguliere senseo en op zich doet hij goed dienst maar onze interesse ging wel steeds uit naar een aparaat met verse bonen en toen kregen we deze onder ogen. Ik was gelijk verliefd en Yes, nog uitgeloot om hem te proberen ook. Eerste dag helemaal tevreden, lekkere koffie, kan niet anders zeggen. De Sarista is heel gebruiksvriendelijk en eigenlijk nog een goede prijs voor een bonenaparaat. Maar na een paar dagen komen er toch wat dingen omhoog. Uitrekenen wat een kopje koffie nu kost en je schrikt een beetje, komt op zo'n â?¬35 voor een kilo bonen en in een gewoon huishouden is het eigenlijk te kostbaar. Het lekbakje is een nadeel, snel vol en dan moet je hem er met wat kracht uittrekken, gaat niet altijd zonder lekken. Design is wel weer leuk en grote valt op zich mee en dan de verschillende smaken koffie, ik vind dat wel heel lekker. En toch denk ik dat wij hem na de testronde weer terug sturen, mede vanwege de prijs van de koffie maar ook dat ik toch liever de functie melkschuim erbij had gezien want die mis ik dan nog wel in een vol automatische koffiebonen machine. Misschien iets voor een volgende versie.
  7.0
  0 10
 • Philips Senseo Sarista
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/1/philips-senseo-sarista-22249921.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/4/philips-senseo-sarista-22249914.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/6/philips-senseo-sarista-22249916.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/7/philips-senseo-sarista-22249917.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/8/philips-senseo-sarista-22249918.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/4/philips-senseo-sarista-22249924.jpg
  Philips Senseo Sarista (136)
  9.002963842381737 (11)
  • 1.25 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips Senseo Sarista
  super makkelijk en snel
  de koffie is heerlijk. Leuk ook dat je verschillende smaken kunt gebruiken. Wel lastig dat de koffiebonen containers maar 20 kopjes meegaan, dus niet bepaald duurzaam. het lekbakje is moeilijk te legen wanneer het lampje gaat, dus iets eerder doen. De water/prut bakjes hebben een vrij brede grip, dus voor mensen met weinig kracht moeilijk vast te houden. Wij vinden de koffie lekkerder dan de senseo, maar sommigen vinden het vergelijkbaar. Wel veel lawaai tijdens het malen, maar dat heeft m.i. ook wel weer iets. Ik vind het wel jammer dat ik er nog geen thermoskan bij heb. Die krijg je bij de zwarte er automatisch bij.
  7.0
  0 10
 • Philips Senseo Sarista
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/1/philips-senseo-sarista-22249921.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/4/philips-senseo-sarista-22249914.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/6/philips-senseo-sarista-22249916.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/7/philips-senseo-sarista-22249917.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/8/philips-senseo-sarista-22249918.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/4/philips-senseo-sarista-22249924.jpg
  Philips Senseo Sarista (136)
  9.002963842381737 (11)
  • 1.25 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips Senseo Sarista
  Een lekker bakje koffie voor elk moment van de dag!
  Ik ben een van de gelukkige die de Senseo Sarista als eerste op het aanrecht hadden staan. De senseo sarista maakt koffie van vers gemailen bonen. Deze bonen zijn verpakt is zo genaamde bean funnels. Er zijn 6 varianten dus voor elk wat wils. De koffie die je zet met dit apparaat is echt lekker veel beter als de traditionele senseo. Zoals mijn partner zegt heerlijk zo'n bakje restaurant koffie in huis. De Bean funnels zijn makkelijk te verwisselen dus de koffie is per kopje na u smaak aan te passen. Bij sommige web winkels ontvangt u een giftbox bij de Sarista. Hierin zit van elke smaak bonen een beanfunnel en twee glazen.. Erg handig zo kunt u u favoriete boon bepalen zonder dat u elke variant eert met kopen in de supermarkt. Het geluid van de bonen die worden gemalen is in het begin wel even wennen het is best wel even heftig de eerste keer schrok ik er zelfs een beetje van . Maar na verloop van tijd ben je er aan gewend. Het apparaat h is mooi qua design echt een plaatje in u keuken.Wat ik wel jammer vind is dat bij de witte variant de mailing van de bonen wat moeilijker in te stellen is en bij deze variant wordt geen kan meegeleverd. Ik zou persoonlijk dus kiezen voor de zwarte variant deze is iets prijziger maar het verschil zit hem in de kan die bij de zwarte variant wel wordt meegeleverd (twv 39,95) . Voor u het apparaat aanschaft moet u wel beseffen dat de prijs per kopje koffie een stuk hoger ligt als bij de traditionele senseo. Voor een bean funnel waar zo'n 20 kopjes koffie van gezet kunnen worden betaald u bijna 5euro. Dit is ongeveer 25cent per kopje koffie. Bij de traditione senseo ligt dit rond de 8cent. Kortom heerlijke koffie van versgemalen bonen. Stukken beter als u oude senseo. Een goede prijs voor een machine die koffie maakt van verse bonen.
  8.0
  0 10
 • Philips Senseo Sarista
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/1/philips-senseo-sarista-22249921.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/4/philips-senseo-sarista-22249914.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/6/philips-senseo-sarista-22249916.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/7/philips-senseo-sarista-22249917.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/8/philips-senseo-sarista-22249918.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/4/philips-senseo-sarista-22249924.jpg
  Philips Senseo Sarista (136)
  9.002963842381737 (11)
  • 1.25 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips Senseo Sarista
  Heerlijke verse koffie in een handomdraai - het is een feit
  Vanuit Insiders nu de Senseo Sarista twee weken in gebruik. Thuis al in huis een Nespresso en een Dolce Gusto, maar ook een Senseo pad waar we niet zo veel gebruik meer van maakte. Vroeger hadden we een bonenmachine, maar de bonen werden vaak snel oud erin en smaakte de koffie niet meer lekker. Met de pads hebben we hetzelfde probleem, groot verpakking is zeker wel goedkoop, maar oude koffie smaakt toch echt niet lekker. Dus erg benieuwd naar de funnels van de Sarista. Het is inderdaad een feit, Geen oude koffie meer, maar steeds opnieuw verse koffie. Uit een funnel gaan zo ong. 20 kopjes koffie. Elke funnel is luchtdicht afgesloten en blijft dus heerlijk vers. 6 Verschillende smaken. Favoriet is de Pure Explosion (krachtig van smaak), maar de Rich Reveal mag er zeker ook zijn. Nadeel is zeker het lekbakje. Snel vol, vaak al na 3 kopjes. En ook lastig te legen. Prijs is wel wat aan de hoge kant, toestel â?¬250 en funnel prijs a â?¬4.79. Het is een keuze die je moet maken aan de hand van de hoeveelheid koffie je drinkt. Voor ons is de Sarista de juiste keuze. We zijn geen groot gebruikers (rond de 5-6 kopjes per dag pp).Het is een bewuste keuze die je moet maken.
  7.7
  0 10
 • Philips Senseo Sarista
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/1/philips-senseo-sarista-22249921.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/4/philips-senseo-sarista-22249914.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/6/philips-senseo-sarista-22249916.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/7/philips-senseo-sarista-22249917.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/8/philips-senseo-sarista-22249918.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/4/philips-senseo-sarista-22249924.jpg
  Philips Senseo Sarista (136)
  9.002963842381737 (11)
  • 1.25 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips Senseo Sarista
  Als echte koffieliefhebber geniet ik iedere dag weer van de Saristo
  Als echte koffieliefhebber geniet ik iedere dag weer van de Saristo. Het is een redelijk groot apparaat, maar biedt mogelijkheden voor het zetten van één of twee kopjes en een hele pot in de thermoskan. Mijn oude senseo en het echte koffiezetapparaat kan ik prima laten vervallen. In dat licht valt de grote wel mee. Het geluid van het malen van de bonen is best gehorig, maar ik vindt het persoonlijk niet storend. De kwaliteit van de koffie en het gemak van het zetten maakt dit allemaal prima goed. Een minpuntje is de opvang bak van lekwater. Deze is best ruim, maar bij het legen wil er nog weleens vroegtijdig lekwater overboord slaan. Een prachtig apparaat qua design en helemaal qua smaak.
  8.3
  0 10
 • Philips Senseo Sarista
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/1/philips-senseo-sarista-22249921.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/4/philips-senseo-sarista-22249914.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/6/philips-senseo-sarista-22249916.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/7/philips-senseo-sarista-22249917.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/8/philips-senseo-sarista-22249918.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/4/philips-senseo-sarista-22249924.jpg
  Philips Senseo Sarista (136)
  9.002963842381737 (11)
  • 1.25 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips Senseo Sarista
  Zelfgemalen bonen koffie thuis
  Ik heb de Senseo Sarista nu een paar dagen in huis. Ik vind het apparaat een mooie vormgeving hebben maar hij is wel een stuk groter dan de oude Senseo. Hij is makkelijk in gebruik en je kan makkelijk wisselen van smaak. Heel handig dat je ook een pot koffie kunt zetten. Je hoeft hiervoor niet speciaal die van DE aan te schaffen. Had nog een oude staan en die past er gewoon onder. Het enige minpuntje vind ik dat het malen van de bonen best veel geluid maak, maar voor de rest zeer positief.
  7.7
  0 10
 • Delonghi EN 520.S
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/6/delonghi-en-520-s-21810336.jpg
  Delonghi EN 520.S (86)
  8.755202367970748 (4)
  • 0.9 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Delonghi EN 520.S
  Doordat mijn dochter dit aparaat voor haar verjaardag heeft gekregen, heb ik er ook e...
  Doordat mijn dochter dit aparaat voor haar verjaardag heeft gekregen, heb ik er ook eentje aangeschaft. De koffie is overheerlijk. Het aparaat is gemakkelijk bedienbaar en schoon te houden. Zeer aan te bevelen!
  8.3
  0 10
 • Volautomatisch
  • volledig_automatisch
 • Capsules
  • capsules
 • Bonen
  • koffiebonen
 • Dolce Gusto
  • krups_dolce_gusto
 • Melkschuimer
  • geintegreerde_melkopschuimer
 • Budget
  • budget
 • Percolator
  • gasplaat
 • Delonghi
  • delonghi
 • Krups
  • krups
 • Saeco
  • saeco
Espresso Machines 6.9 (173)
0 - 24
 • Philips HD 7863/10 Senseo Quadrante
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/6/philips-hd-7863-10-senseo-quadrante-19815366.jpg
  Philips HD 7863/10 Senseo Quadrante (237)
  6.395387038703871 (3)
  • 1.2 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips HD 7863/10 Senseo Quadrante
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  82.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  82.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  82.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
  most_sold
 • Delonghi ECAM 22.110 B Compact
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/4/0/delonghi-ecam-22-110-b-compact-17430240.jpg
  Delonghi ECAM 22.110 B Compact (207)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Delonghi ECAM 22.110 B Compact
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  349, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  31
 • Krups EA8108 koffiezetapparaat
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/7/0/krups-espresseria-picto-ea-8108-24191470.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/2/krups-ea8108-coffee-maker-24823052.jpg
  Krups EA8108 koffiezetapparaat (141)
  7.4 (1)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Krups EA8108 koffiezetapparaat
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  289, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  289, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  295, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Philips Senseo Sarista
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/1/philips-senseo-sarista-22249921.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/4/philips-senseo-sarista-22249914.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/6/philips-senseo-sarista-22249916.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/7/philips-senseo-sarista-22249917.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/8/philips-senseo-sarista-22249918.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/4/philips-senseo-sarista-22249924.jpg
  Philips Senseo Sarista (136)
  9.002963842381737 (11)
  • 1.25 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips Senseo Sarista
  Staples.nl Staples.nl
  7.0 (1)
  272.24, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Staples.nl Staples.nl
  7.0 (1)
  272.24, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  best_reviewed
 • Philips Senseo HD7828/50 koffiezetapparaat
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/8/philips-hd-7828-50-senseo-viva-cafe-silver-19815508.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/8/philips-senseo-hd7828-50-coffee-maker-24355778.jpg
  Philips Senseo HD7828/50 koffiezetapparaat (116)
  5.75 (1)
  • 1.2 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips Senseo HD7828/50 koffiezetapparaat
  Maxwell.nl Maxwell.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Maxwell.nl Maxwell.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Maxwell Bladel Maxwell Bladel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
  33
 • Delonghi ECAM22.110.SB
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/6/delonghi-ecam22-110-sb-21810006.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/4/delonghi-ecam22-110-sb-23209794.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/5/delonghi-ecam22-110-sb-23209795.jpg
  Delonghi ECAM22.110.SB (99)
  5.75 (1)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Delonghi ECAM22.110.SB
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  369, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
 • Saeco HD8645/01 koffiezetapparaat
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/1/philips-hd-8645-01-xsmall-25181151.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/1/philips-hd-8645-01-xsmall-25181221.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/8/saeco-hd8645-01-coffee-maker-25322778.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/9/1/saeco-hd8645-01-coffee-maker-30545291.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/9/2/saeco-hd8645-01-coffee-maker-30545292.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/9/3/saeco-hd8645-01-coffee-maker-30545293.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/9/4/saeco-hd8645-01-coffee-maker-30545294.jpg
  Saeco HD8645/01 koffiezetapparaat (92)
  • 1 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Saeco HD8645/01 koffiezetapparaat
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  249, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  132
 • Delonghi EN 520.S
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/6/delonghi-en-520-s-21810336.jpg
  Delonghi EN 520.S (86)
  8.755202367970748 (4)
  • 0.9 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Delonghi EN 520.S
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  199, 6.6749386, 52.36558770000001 LOW
  154
 • Krups Dolce Gusto Genio2 KP1608
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/7/krups-kp-1608-dolce-gusto-genio-2-21502327.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/3/0/krups-kp-1608-dolce-gusto-genio-2-21813130.jpg
  Krups Dolce Gusto Genio2 KP1608 (85)
  • 1 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Krups Dolce Gusto Genio2 KP1608
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  99.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Krups Dolce Gusto Piccolo KP1009
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/6/0/krups-kp-1009-18357260.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/7/krups-kp-1009-17295657.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/7/krups-kp-1009-17709987.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/7/0/krups-dolce-gusto-piccolo-kp1009-24388270.jpg
  Krups Dolce Gusto Piccolo KP1009 (66)
  • 0.6 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Krups Dolce Gusto Piccolo KP1009
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Philips HD 7863/80 Senseo Quadrante Robinred
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/2/philips-hd-7863-80-senseo-quadrante-robinred-22596672.jpg
  Philips HD 7863/80 Senseo Quadrante Robinred (64)
  • 1.2 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips HD 7863/80 Senseo Quadrante Robinred
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  79, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Philips Senseo HD7884/60 koffiezetapparaat
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/4/philips-hd7884-60-up-senseo-24132734.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/2/4/philips-hd7884-60-up-senseo-24132824.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/6/8/philips-senseo-hd7884-60-coffee-maker-24197668.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/7/0/philips-senseo-hd7884-60-coffee-maker-24197670.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/7/1/philips-senseo-hd7884-60-coffee-maker-24197671.jpg
  Philips Senseo HD7884/60 koffiezetapparaat (50)
  • 0.7 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips Senseo HD7884/60 koffiezetapparaat
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  67.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  67.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  79, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  226
 • Philips HD7825/46 Senseo Viva Cafe Donkerblauw
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/1/8/philips-hd7825-46-senseo-viva-cafe-donkerblauw-33333518.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzkxMDI1P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/0/philips-hd7825-46-senseo-viva-cafe-donkerblauw-33982830.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNDg1MDg1X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/0/8/philips-hd7825-46-senseo-viva-cafe-donkerblauw-34996908.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvaXMvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTQyMDUwNDQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/9/9/philips-hd7825-46-senseo-viva-cafe-donkerblauw-37111599.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZTMvcmVndWxhci9GQy83LzkvNC85LzkyMDAwMDAwNDA4Njk0OTcuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/6/9/philips-hd7825-46-senseo-viva-cafe-donkerblauw-38039469.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tb2Rlcm4ubmwvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0X2ltYWdlLnBocD90eXBlPXByb2R1Y3RJbWFnZSZzaXplPWV4cG9ydCZpZD02MTQzNCZpbWFnZUlkPTU5NjU1JnJlZj12ZXJnZWxpamtubA==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/7/0/philips-hd7825-46-senseo-viva-cafe-donkerblauw-38039470.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLmJlL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/dHlwZT1wcm9kdWN0SW1hZ2Umc2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9NjE0MzQmaW1hZ2VJZD01OTY1NSZyZWY9dmVyZ2VsaWprYmU=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/4/philips-hd7825-46-senseo-viva-cafe-donkerblauw-38081984.jpg
  Philips HD7825/46 Senseo Viva Cafe Donkerblauw (48)
  • 0.9 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips HD7825/46 Senseo Viva Cafe Donkerblauw
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  74.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Saeco Xsmsll
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/1/philips-xsmall-hd8643-01-24978521.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/2/3/saeco-xsmsll-25634923.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/7/saeco-xsmsll-28043457.jpg
  Saeco Xsmsll (46)
  • 1 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Saeco Xsmsll
  Koffiediscounter.nl Koffiediscounter.nl
  8.803096157239043 (924)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Koffiediscounter.nl Koffiediscounter.nl
  8.803096157239043 (924)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Philips Senseo HD7880/80
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/5/6/philips-senseo-hd7880-24117756.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/5/8/philips-senseo-hd7880-24117758.jpg
  Philips Senseo HD7880/80 (45)
  • 0.7 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips Senseo HD7880/80
  Kijkshop Alphen a/d rijn Kijkshop Alphen a/d rijn
  65, 4.6623458, 52.1285969 LOW
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  73, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Alphen a/d rijn Kijkshop Alphen a/d rijn
  65, 4.6623458, 52.1285969 LOW
  22
 • Philips HD 7825/90 Senseo VIVA CAFE
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/9/1/philips-hd-7825-90-senseo-viva-cafe-21445791.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/3/6/philips-hd-7825-90-senseo-viva-cafe-24687836.jpg
  Philips HD 7825/90 Senseo VIVA CAFE (45)
  • 1.2 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips HD 7825/90 Senseo VIVA CAFE
  Scheer & Foppen Almere Scheer & Foppen Almere
  69, 5.219880799999999, 52.3718657 NONE
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Scheer & Foppen Almere Scheer & Foppen Almere
  69, 5.219880799999999, 52.3718657 NONE
  25
 • Krups Nespresso CitiZ XN7205
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/5/krups-xn-2501-19404405.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/6/3/krups-nespresso-citiz-xn7205-24389063.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/3/krups-xn-2501-19403943.jpg
  Krups Nespresso CitiZ XN7205 (41)
  • 1 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Krups Nespresso CitiZ XN7205
  Koffiediscounter.nl Koffiediscounter.nl
  8.803096157239043 (924)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  140, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Koffiediscounter.nl Koffiediscounter.nl
  8.803096157239043 (924)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  140, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  159, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  12
 • Philips Senseo HD7870/80 koffiezetapparaat
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/1/3/philips-hd7870-80-81-senseo-twist-20593113.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/6/5/philips-hd7870-80-81-senseo-twist-23337465.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/6/7/philips-hd7870-80-81-senseo-twist-23337467.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/5/6/philips-hd7870-80-81-senseo-twist-23730856.jpg
  Philips Senseo HD7870/80 koffiezetapparaat (38)
  • 1 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips Senseo HD7870/80 koffiezetapparaat
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  86.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  141
 • Bosch Tassimo Amia TAS 2002 Zwart
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/2/5/bosch-tas-2002-black-21809525.jpg
  Bosch Tassimo Amia TAS 2002 Zwart (37)
  • 1.5 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Bosch Tassimo Amia TAS 2002 Zwart
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Delonghi BCO 410.1 koffiezetapparaat
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/8/0/delonghi-bco-410-1-coffee-maker-30737280.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/8/1/delonghi-bco-410-1-coffee-maker-30737281.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/8/2/delonghi-bco-410-1-coffee-maker-30737282.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/8/3/delonghi-bco-410-1-coffee-maker-30737283.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/8/4/delonghi-bco-410-1-coffee-maker-30737284.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/8/5/delonghi-bco-410-1-coffee-maker-30737285.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/8/6/delonghi-bco-410-1-coffee-maker-30737286.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/8/7/delonghi-bco-410-1-coffee-maker-30737287.jpg
  Delonghi BCO 410.1 koffiezetapparaat (37)
  • 2.6 liter GOOD Het waterreservoir is groot genoeg voor meerdere kopjes koffie. Je hoeft de tank dus minder vaak bij te vullen
  Delonghi BCO 410.1 koffiezetapparaat
  Otto Otto
  5.641089744717434 (103)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  134.9, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Otto Otto
  5.641089744717434 (103)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  134.9, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  2
 • Delonghi Lattissima Touch
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/9/delonghi-lattissima-touch-41889829.jpg
  Delonghi Lattissima Touch (37)
  • 0.9 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Delonghi Lattissima Touch
  Koffiediscounter.nl Koffiediscounter.nl
  8.803096157239043 (924)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  325, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Koffiediscounter.nl Koffiediscounter.nl
  8.803096157239043 (924)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  325, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Philips Senseo Twist HD7870/10
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/4/philips-hd7870-10-senseo-twist-19339354.jpg
  Philips Senseo Twist HD7870/10 (36)
  • 1 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips Senseo Twist HD7870/10
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  89.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  135
 • Siemens TE501201RW
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/7/1/siemens-te501201rw-25181171.jpg
  Siemens TE501201RW (35)
  • 1.7 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Siemens TE501201RW
  Koffiediscounter.nl Koffiediscounter.nl
  8.803096157239043 (924)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  355, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Koffiediscounter.nl Koffiediscounter.nl
  8.803096157239043 (924)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  355, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  395, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Miele CVA 6805 RVS
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/5/7/miele-cva-6805-20790857.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/1/9/miele-cva-6805-stainless-steel--23471119.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/0/miele-cva-6805-stainless-steel--23471120.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/8/miele-cva-6805-stainless-steel--25284288.jpg
  Miele CVA 6805 RVS (33)
  8.40673076923077 (3)
  • 2.3 liter GOOD Het waterreservoir is groot genoeg voor meerdere kopjes koffie. Je hoeft de tank dus minder vaak bij te vullen
  Miele CVA 6805 RVS
  Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
  8.723067720439174 (178)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2485.01, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
  8.723067720439174 (178)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2485.01, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2485.01, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
  14
2 24
 • Als beste getest (beste_getest):
  • Consumentenbond: Best getest (2015) (consumentenbond_best_getest_2015_)
  • Consumentenbond: Beste koop (2013) (consumentenbond_beste_koop_2013_)
 • Plaatsing (kastontwerp):
 • Type machine (koffiezetapparaat_type):
  • Half automatisch (half_automatisch)
  • Handmatig (handmatig)
  • Volledig automatisch (volledig_automatisch)
 • Soort koffie (koffie_invoertype):
 • Gebruiksgemak (gebruiksgemak):
  • Automatisch programma (automatisch_programma)
  • Met functie voor melkrecepten (met_functie_voor_melkrecepten)
  • Zelf alles in kunnen stellen (zelf_alles_in_kunnen_stellen)
 • Drank types (drank_types):
  • Espresso (espresso)
  • Latte macchiato Latte macchiato espressomachine (latte_macchiato)
  • Cappuccino Cappuccino espressomachine (cappuccino)
  • Americano (americano)
  • Caffe crema (caffe_crema)
  • Caffe latte (caffe_latte)
  • Caffe lungo (caffe_lungo)
  • Chocolate milk (chocolate_milk)
  • Coffee (coffee)
  • Espresso macchiato (espresso_macchiato)
  • Heet water (heet_water)
  • Hot chocolate (hot_chocolate)
  • Hot milk (hot_milk)
  • Koffie Koffie espressomachine (koffie)
  • Lungo (lungo)
  • Mokka (mokka)
  • Niet gespecificeerd (niet_gespecificeerd)
  • Ristretto (ristretto)
  • Thee (thee)
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €80 Goedkope espressomachine (budget)
  • Lage prijs: €80 - €200 (low)
  • Gemiddelde prijs: €200 - €500 (medium)
  • High end: Meer dan €500 (high)
 • Merk (brand):
 • Kleur (kleur):
  • Aluminium (aluminium)
  • Amandel (amandel)
  • Antraciet (antraciet)
  • Beige (beige)
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Chocolade (chocolade)
  • Chroom (chroom)
  • Coral (coral)
  • Cream (cream)
  • Creme (creme)
  • Cyaan (cyaan)
  • Donker grijs (donker_grijs)
  • Geel (geel)
  • Goud (goud)
  • Grafiet (grafiet)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Houten (houten)
  • Ivoor (ivoor)
  • Kers (kers)
  • Koolstof (koolstof)
  • Lila (lila)
  • Limoen (limoen)
  • Magenta (magenta)
  • Metallic (metallic)
  • Oranje (oranje)
  • Paars (paars)
  • Parel (parel)
  • Platina (platina)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • RVS (rvs)
  • silver (silver)
  • Titanic (titanic)
  • Transparant (transparant)
  • Tungsten (tungsten)
  • Wit (wit)
  • Zand (zand)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Extra's (extra_s_espresso_machine):
  • Bekerwarmer (bekerwarmer)
  • Geìntegreerde display (gei_ntegreerde_display)
  • Geintegreerde melkopschuimer (geintegreerde_melkopschuimer)
  • Ingebouwde koffiemolen (ingebouwde_koffiemolen)
  • Melkreservoir (melkreservoir)
  • Verstelbare koffiesterkte (verstelbare_koffiesterkte)
 • Capaciteit (capaciteit_watertank):
  • < 0.9 liter (capaciteit_watertank_0.9)
  • 0.9 liter - 1.4 liter (capaciteit_watertank_0.9_1.4)
  • 1.4 liter - 1.8 liter (capaciteit_watertank_1.4_1.8)
  • ≥ 1.8 liter (capaciteit_watertank_1.8)
 • Gewicht (gewicht_product):
  • < 4500 g (gewicht_product_4500)
  • 4500 g - 8900 g (gewicht_product_4500_8900)
  • 8900 g - 10820 g (gewicht_product_8900_11000)
  • ≥ 10820 g (gewicht_product_11000)
 • Koffie technologie (koffie_technologie):
  • Combi (combi)
  • Druppelaar (druppelaar)
  • Espresso machine (espresso_machine)
  • Franse druk (franse_druk)
  • French press (french_press)
  • Gasplaat (gasplaat)
  • Luchtledig (luchtledig)
  • Pad systeem (pad_systeem)
  • Pod system (pod_system)
 • Varianten (group):
  • Ascaso Ascaso Dream (ascaso_ascaso_dream)
  • Boretti Barista (boretti_barista)
  • Bosch Tassimo Amia (bosch_tassimo_amia)
  • Bosch Tassimo Charmy (bosch_tassimo_charmy)
  • Bosch Tassimo Fidelia (bosch_tassimo_fidelia)
  • Bosch Tassimo Vivy (bosch_tassimo_vivy)
  • Bugatti Diva (bugatti_diva)
  • Delonghi ECO 310 (delonghi_eco_310)
  • Delonghi ESAM 5400 Perfecta (delonghi_esam_5400_perfecta)
  • Delonghi PrimaDonna S ECAM 26.455 (delonghi_primadonna_s_ecam_26_455)
  • FrancisFrancis! X 1 TRIO (francisfrancis_x_1_trio)
  • FrancisFrancis! X 7.1 (francisfrancis_x_7_1)
  • Jura Impressa Z9 ONE Touch (jura_impressa_z9_one_touch)
  • Krups Dolce Gusto (krups_dolce_gusto)
  • Melitta Caffeo CI (melitta_caffeo_ci)
  • Melitta Caffeo SOLO Perfect MILK (melitta_caffeo_solo_perfect_milk)
  • Melitta E 960 (melitta_e_960)
  • Miele CM 5200 (miele_cm_5200)
  • Miele CVA 5060 (miele_cva_5060)
  • Miele CVA 6401 (miele_cva_6401)
  • Miele CVA 6805 (miele_cva_6805)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl