x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

waterkoker

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in waterkoker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

waterkoker kopen

Water koken voor thee, soep of koffie gaat heel gemakkelijk en snel met een elektrische waterkoker. Er is een ruime keuze ...
 • Algemene informatie

  Water koken voor thee, soep of koffie gaat heel gemakkelijk en snel met een elektrische waterkoker. Er is een ruime keuze aan waterkokers beschikbaar, het geluid van de fluitende ketel als het water kookt is het enige dat wel eens gemist wordt. Jij wilt een waterkoker uitzoeken en kunt wel wat hulp gebruiken. 

  Kooptips waterkoker
  Let bij de aankoop van een waterkoker op het volgende:
  1. Snoerloos: let op, snoerloos betekent niet dat de waterkoker helemaal geen snoer heeft! Een snoerloos model kun je van de basis verwijderen om gemakkelijk water bij te vullen. Om het water te laten koken moet je de waterkoker weer op de basis plaatsen die wel een snoer heeft.
  2. Antikalkfilter: controleer of de waterkoker over een antikalkfilter beschikt. Hierdoor voorkom je kalkaanslag in je water.
  3. Droogkookbeveiliging: kies voor een waterkoker met droogkookbeveiliging. Hiermee voorkom je dat de waterkoker kapotgaat als het waterniveau onder het verwarmingselement komt.
  4. Draaibaar voetstuk: met een draaibaar voetstuk kun je de waterkoker altijd vanaf alle kanten makkelijk pakken. Dit is vooral handig als je één van je twee handen vol hebt of te maken hebt met links- en rechtshandigen in één huishouden.
  5. Vermogen: het vermogen wordt aangegeven in Watt. Over het algemeen geldt: hoe hoger het vermogen, hoe sneller het water het kookpunt bereikt.
  6. Onderweg of op vakantie: er bestaan aparte waterkokers voor gebruik op reis. Zo kun je onder andere kiezen uit: miniwaterkokers, reiswaterkokers of 12-voltwaterkokers.
   
  Vergelijk hier waterkokers!Soorten waterkokers
  Tegenwoordig zijn de meeste waterkokers elektrisch. Elektrische waterkokers kunnen het beste ingedeeld worden in twee groepen:
  • Vast snoer: waterkokers waarbij de stroomaansluiting direct aan de waterkoker vastzit zijn waterkokers met een vast snoer.
  • Snoerloos: waterkokers met een los voetstuk of sokkel met stroomvoorziening worden snoerloos genoemd.
  Materiaal waterkoker
  Een waterkoker wordt gemaakt van kunststof, aluminium, metaal of rvs (RoestVrij Staal). De buitenkant kan warm worden maar niet dusdanig warm dat je jouw vingers kunt branden. Tegenwoordig zijn er ook hele mooie design waterkokers op de markt die mooi in lijn zijn met de rest van de keukenapparaten, bijvoorbeeld het espressoapparaat en de broodrooster. Hier worden materialen gecombineerd, zoals kunststof met RVS. Mooie voorbeelden hiervan zijn de Bosch Solitaire-lijn en de Porsche design waterkoker.

  Inhoud en indicator
  De inhoud van de waterkoker wordt aangegeven in liters. Er zijn grote waterkokers met een capaciteit van 2 liter, maar er zijn ook mini waterkokers van een halve liter. Een eenpersoonshuishouden heeft aan een kleine waterkoker al genoeg, een groter gezin is beter af met een flinke waterkoker.
  Via een waterniveauindicator kun je precies zien hoeveel water er in de waterkoker zit. Naast een maximale watercapaciteit tref je ook een minimale hoeveelheid aan. Wanneer het waterniveau onder het verwarmingselement komt, kan de waterkoker kapot gaan.

  Extra's waterkoker
  Een waterkoker kan over de volgende extra’s beschikken:

  • Snoeropwikkeling: net zoals veel andere keukenapparaten heb je bij een waterkoker de keuze voor een snoergebonden of snoerloos model. Als je kiest voor een waterkoker met snoer, dan is het handig als de waterkoker een snoeropwikkeling in de voet heeft. Het teveel aan draad kun je zo mooi wegwerken.
  • Draaibaar voetstuk: een draaibaar voetstuk is voor links- en rechtshandigen. De waterkoker is voor beide partijen op deze manier op elke wijze op te pakken.
  • Automatische uitschakeling: deze functie zorgt ervoor dat de water automatisch uitschakelt als het kookpunt wordt bereikt. Bijna iedere elektrische waterkoker beschikt over deze functie.
  • Antikalkfilter: een antikalkfilter voorkomt kalkaanslag in je water. Ondanks dit filter blijft het belangrijk je waterkoker minimaal één keer per half jaar te ontkalken.
  • Droogkookbeveiliging: droogkookbeveiliging zorgt ervoor dat de waterkoker uitspringt als het waterniveau zo laag is dat er een gevaar is dat de waterkoker zal droogkoken en hierdoor kapot gaat.
  • Indicatielampje: aan de hand van een indicatielampje kun je zien of de waterkoker aanstaat.
 • Veelgestelde vragen

  Kan ik ook thee zetten in een waterkoker?
  Nee, dit is niet aan te bevelen. De binnenkant van de waterkoker komt dan helemaal onder de aanslag te zitten en je hebt kans dat het verwarmingselement beschadigt.

  Hoe ontkalk ik een waterkoker?
  Hiervoor zijn speciale producten te koop. Gebruik ze volgens de gebruiksaanwijzing en spoel het apparaat goed na. Een goed alternatief is schoonmaakazijn. Er zijn ook waterkokers met een ingebouwd anti-kalkfilter.

  Zit er een filter in een waterkoker?
  Niet in alle modellen, maar er zijn waterkokers met een drinkwaterfilter.

  Kan ik alleen water koken of ook andere vloeistoffen?
  Nee, je kunt alleen water koken. Water uit de kraan of mineraalwater uit een fles.

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van veelgebruikte begrippen bij waterkokers.

  Anti-kalkfilter
  Een anti-kalkfilter zorgt ervoor dat er geen kalkaanslag in het water komt. Je kunt het apparaat ontkalken door speciale producten te gebruiken of schoonmaakazijn. 

  Automatische uitschakeling
  Dit betekent dat de waterkoker na het bereiken van het kookpunt automatisch afslaat. De meeste moderne waterkokers slaan automatisch af.
    
  Dekselopening
  Geeft aan of de deksel vergrendelbaar is of een normale scharnieropening heeft. 

  Draaibaar voetstuk
  Er zijn modellen met een draaibaar voetstuk, wat handig is voor links- en rechtshandigen. De waterkoker is voor beide partijen op deze manier op elke wijze op te pakken. 

  Droogkookbeveiliging
  Wanneer het waterniveau onder het verwarmingselement komt, kan de waterkoker kapot gaan: dit wordt droogkoken genoemd. Een waterkoker met droogkookbeveiliging is hiertegen bestand. 

  Indicatielampje
  Een indicatielampje geeft aan of het apparaat in werking is. 

  Inhoud
  Geeft aan hoeveel liter water er in de waterkoker gaat. 

  Materialen
  Een waterkoker wordt gemaakt van kunststof, metaal of RVS. Tegenwoordig zijn er ook hele mooie design waterkokers op de markt, die mooi in één lijn zijn met bijvoorbeeld het espressoapparaat en de broodrooster. Hier worden materialen gecombineerd, zoals kunststof met RVS. Een mooi voorbeeld hiervan is de Bosch Solitaire-lijn.  


  Snoerloos

  Net zoals veel andere keukenapparaten heb je bij een waterkoker de keuze voor een snoergebonden of snoerloos model. Een snoerloos model kan van de basis worden verwijderd om zo het apparaat makkelijk te kunnen bijvullen. De snoerloze waterkoker moet om het water te verwarmen wel op de basis geplaatst worden.

  Snoeropwikkeling
  Net zoals veel andere keukenapparaten heb je bij een waterkoker de keuze voor een snoergebonden of snoerloos model. Als je kiest voor een model met snoer, is het handig als de koker een snoeropwikkeling in de voet heeft. Het teveel aan draad kun je zo mooi wegwerken.

  Vermogen
  Geeft de hoeveelheid energie aan die per seconde wordt verbruikt. Het vermogen wordt in Watt aangegeven. 

  Waterniveau indicator
  Via een waterniveau indicator kun je precies zien hoeveel water er in de koker zit. Naast een maximale watercapaciteit tref je ook een minimale hoeveelheid aan. 

  • Budget Een budget waterkoker kost niet meer dan 35 euro.
  • Automatisch afslaan De waterkoker slaat automatisch af bij het bereiken van de kooktemperatuur.
  • KitchenAid KitchenAid is een bekend merk dat design-waterkokers van hoge kwaliteit maakt.
  • Tefal Tefal maakt veel waterkokers in de budgetcategorie.
  • Philips De waterkokers van Philips hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Princess Princess biedt goede waterkokers aan voor een lage prijs.
  • Kenwood De waterkokers van Kenwood beschikken over veel handige extra functies.
  • Reiswaterkoker Een reiswaterkoker heeft een kleine inhoud van maximaal één liter.
  • Glas Waterkokers met een glazen wand zijn vaak steviger en laten het kookproces mooi zien.
  • Instelbaar Waterkokers met een instelbare temperatuur kunnen het water tot verschillende temperaturen opwarmen.
 • Philips Waterkoker HD4670/20
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/9/2/philips-hd-4670-20-8493192.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/0/philips-hd-4670-20-23215040.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/1/philips-hd-4670-20-23215041.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/3/philips-hd-4670-20-23215043.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/9/2/philips-hd-4670-20-8493192.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzkvMi9waGlsaXBzLWhkLTQ2NzAtMjAtODQ5MzE5Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/0/philips-hd-4670-20-23215040.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzQvMC9waGlsaXBzLWhkLTQ2NzAtMjAtMjMyMTUwNDAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/1/philips-hd-4670-20-23215041.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzQvMS9waGlsaXBzLWhkLTQ2NzAtMjAtMjMyMTUwNDEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/3/philips-hd-4670-20-23215043.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzQvMy9waGlsaXBzLWhkLTQ2NzAtMjAtMjMyMTUwNDMuanBn
  Philips Waterkoker HD4670/20 (46)
  4.778260869565218 (2)
  Philips Waterkoker HD4670/20
  Zeer slechte kwaliteit voor toch niet de goedkoopste waterkoker!!!
  Binnen paar maanden roest op bodemplaat, terug gebracht...volgende dag nieuwe in huis die was beschadigd, water liep er aan onderkant uit! Dus weer terug en ja....volgende dag nieuwe in huis. Nu, na 6 weken weer roest op bodemplaat. Meneer Philips twee keer mail gestuurd over slechte kwaliteit maar geen enkele reactie!
  3.7
  0 10
 • Proline PJK 5
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/5/8/proline-pjk-5-21726058.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/5/8/proline-pjk-5-21726058.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzUvOC9wcm9saW5lLXBqay01LTIxNzI2MDU4LmpwZw==
  Proline PJK 5 (92)
  3.75 (1)
  Proline PJK 5
  Gevaarlijk
  Als je 1,7 liter water erin doet en aan de kook laat komen dan kookt het water over. Dus gevaarlijk! Gebruik het ding voor de tuin om 1,5 liter water in te koken en hiermee op terras mieren te doden. Durf hem binnen niet meer te gebruiken. Speciaal een gekocht voor 1,7 liter omdat in mijn geval 1,5 liter net te weinig is voor het maken van koffie en thee.
  1.0
  0 10
 • Philips Avance Collection Waterkoker HD9384/20
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/7/philips-hd-9384-19459627.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/6/philips-hd-9384-19463396.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/8/philips-hd9384-20-electrical-kettle-23224668.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/0/philips-hd9384-20-electrical-kettle-23224670.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/7/philips-hd-9384-19459627.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzIvNy9waGlsaXBzLWhkLTkzODQtMTk0NTk2MjcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/6/philips-hd-9384-19463396.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzkvNi9waGlsaXBzLWhkLTkzODQtMTk0NjMzOTYuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/8/philips-hd9384-20-electrical-kettle-23224668.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzYvOC9waGlsaXBzLWhkOTM4NC0yMC1lbGVjdHJpY2FsLWtldHRsZS0yMzIyNDY2OC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/0/philips-hd9384-20-electrical-kettle-23224670.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzcvMC9waGlsaXBzLWhkOTM4NC0yMC1lbGVjdHJpY2FsLWtldHRsZS0yMzIyNDY3MC5qcGc=
  Philips Avance Collection Waterkoker HD9384/20 (47)
  8.199633699633699 (2)
  Philips Avance Collection Waterkoker HD9384/20
  Topapparaat
  We hebben de waterkoker aangeschaft voor het maken van babyvoeding. Met deze waterkoker gaat dat geweldig. Hij verwarmt snel en houdt het water vervolgens ook nog even op temperatuur. Je kan er ook voor kiezen om de temperatuur langer vast te houden, dat gebruik ik zelf echter nooit. Hij is snel zat om het gewoon nog een keer te doen. Wanneer het water op temperatuur is geeft de waterkoker een korte piep. Even kort, geen vervelend geluid. Dit herhaalt hij een paar keer tenzij je hem oppakt, dan stopt het ook. Thee drinken is hiermee ook geweldig. Niet alle thee moet je maken met kokend water. Het deksel zelf vind ik niet top aanvoelen. Deze moet ik heel netjes terugdrukken, anders werkt hij tegen. Een van de knopjes was een keer scheef ingedrukt en bleef toen scheef zitten. Met een beetje wrikken wel weer opgelost, maar toch jammer dat het kan.
  9.0
  0 10
 • Bosch THD 2023
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/5/bosch-thd-2023-19176975.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/2/bosch-thd-2023-19181212.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/4/bosch-thd-2023-19181464.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/8/bosch-thd-2023-19181498.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/8/bosch-thd-2023-19181578.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/5/bosch-thd-2023-19176975.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzcvNS9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE3Njk3NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/2/bosch-thd-2023-19181212.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzEvMi9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE4MTIxMi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/4/bosch-thd-2023-19181464.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzYvNC9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE4MTQ2NC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/8/bosch-thd-2023-19181498.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzkvOC9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE4MTQ5OC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/8/bosch-thd-2023-19181578.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzcvOC9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE4MTU3OC5qcGc=
  Bosch THD 2023 (35)
  8.378437493342165 (4)
  Bosch THD 2023
  Maakt alle verwachtingen waar,beval ons prima!!
  Ideaal in het gebruik.Gooi geen overbodig water onnodig weg zoals met de voorgaande water kokers.En is met 80 graden behoorlijk heet.
  9.3
  0 10
 • Philips Avance Collection Waterkoker HD9384/20
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/7/philips-hd-9384-19459627.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/6/philips-hd-9384-19463396.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/8/philips-hd9384-20-electrical-kettle-23224668.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/0/philips-hd9384-20-electrical-kettle-23224670.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/7/philips-hd-9384-19459627.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzIvNy9waGlsaXBzLWhkLTkzODQtMTk0NTk2MjcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/6/philips-hd-9384-19463396.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzkvNi9waGlsaXBzLWhkLTkzODQtMTk0NjMzOTYuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/8/philips-hd9384-20-electrical-kettle-23224668.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzYvOC9waGlsaXBzLWhkOTM4NC0yMC1lbGVjdHJpY2FsLWtldHRsZS0yMzIyNDY2OC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/0/philips-hd9384-20-electrical-kettle-23224670.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzcvMC9waGlsaXBzLWhkOTM4NC0yMC1lbGVjdHJpY2FsLWtldHRsZS0yMzIyNDY3MC5qcGc=
  Philips Avance Collection Waterkoker HD9384/20 (47)
  8.199633699633699 (2)
  Philips Avance Collection Waterkoker HD9384/20
  mooi,modern,gebruiksvriendelijk product aan betaalbare prijs
  Een waterkoker lijkt een banaal keukenproduct, maar met deze Philips toch een top product in huis gehaald. Water kookt snel en stil, de manuale temperatuurs instellingen is een zeer goed koop argument. Je proeft wel degelijk het verschil wanneer je thee,soep of koffie maakt op de juiste watertemperatuur. Ik ben overtuigd, jij ook? Gekocht op modern.nl,service,levering perfect,zoals het hoort.
  9.3
  0 10
 • Inventum HW86 waterkoker
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/3/inventum-hw-86-5723.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/2/inventum-hw-86-23834942.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/3/inventum-hw-86-5723.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzIvMy9pbnZlbnR1bS1ody04Ni01NzIzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/2/inventum-hw-86-23834942.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvMi9pbnZlbnR1bS1ody04Ni0yMzgzNDk0Mi5qcGc=
  Inventum HW86 waterkoker (49)
  7.947348241686962 (7)
  Inventum HW86 waterkoker
  Handig kleine waterkoker, oogt ook mooi.
  Dit is de 2 de, de eerste heeft het 5 jaar volgehouden. Deksel van oude defect, kan niet meer open. Voor de rest tevreden over de waterkoker.
  8.3
  0 10
 • Philips Waterkoker HD4670/20
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/9/2/philips-hd-4670-20-8493192.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/0/philips-hd-4670-20-23215040.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/1/philips-hd-4670-20-23215041.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/3/philips-hd-4670-20-23215043.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/9/2/philips-hd-4670-20-8493192.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzkvMi9waGlsaXBzLWhkLTQ2NzAtMjAtODQ5MzE5Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/0/philips-hd-4670-20-23215040.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzQvMC9waGlsaXBzLWhkLTQ2NzAtMjAtMjMyMTUwNDAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/1/philips-hd-4670-20-23215041.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzQvMS9waGlsaXBzLWhkLTQ2NzAtMjAtMjMyMTUwNDEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/3/philips-hd-4670-20-23215043.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzQvMy9waGlsaXBzLWhkLTQ2NzAtMjAtMjMyMTUwNDMuanBn
  Philips Waterkoker HD4670/20 (46)
  4.778260869565218 (2)
  Philips Waterkoker HD4670/20
  Prima waterkoker die wel een beetje zwaarder is dan andere
  Prima waterkoker die wel een beetje zwaarder is dan andere. Het water is snel aan de kook en hij slaat ook snel af bij kookthemperatuur. Schenken zonder morsen en een handige maatverdeling aan beide kanten.
  8.7
  0 10
 • Bosch THD 2023
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/5/bosch-thd-2023-19176975.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/2/bosch-thd-2023-19181212.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/4/bosch-thd-2023-19181464.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/8/bosch-thd-2023-19181498.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/8/bosch-thd-2023-19181578.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/5/bosch-thd-2023-19176975.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzcvNS9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE3Njk3NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/2/bosch-thd-2023-19181212.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzEvMi9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE4MTIxMi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/4/bosch-thd-2023-19181464.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzYvNC9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE4MTQ2NC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/8/bosch-thd-2023-19181498.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzkvOC9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE4MTQ5OC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/8/bosch-thd-2023-19181578.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzcvOC9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE4MTU3OC5qcGc=
  Bosch THD 2023 (35)
  8.378437493342165 (4)
  Bosch THD 2023
  Geweldig altijd warm water beschikbaar op verschillende temperaturen
  Geweldig altijd warm water beschikbaar op verschillende temperaturen
  8.0
  0 10
 • Bosch THD 2023
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/5/bosch-thd-2023-19176975.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/2/bosch-thd-2023-19181212.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/4/bosch-thd-2023-19181464.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/8/bosch-thd-2023-19181498.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/8/bosch-thd-2023-19181578.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/5/bosch-thd-2023-19176975.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzcvNS9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE3Njk3NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/2/bosch-thd-2023-19181212.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzEvMi9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE4MTIxMi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/4/bosch-thd-2023-19181464.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzYvNC9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE4MTQ2NC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/8/bosch-thd-2023-19181498.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzkvOC9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE4MTQ5OC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/8/bosch-thd-2023-19181578.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzcvOC9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE4MTU3OC5qcGc=
  Bosch THD 2023 (35)
  8.378437493342165 (4)
  Bosch THD 2023
  Mooi handig aparaat alleen de brita waterfilter laat ik er uit
  Mooi handig aparaat alleen de brita waterfilter laat ik er uit. Het duurt anders veel telang voordat je je watertank weer gevuld hebt.
  8.0
  0 10
 • Bestron DTP800 waterkoker
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/1/bestron-dtp800-18494941.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/9/4/bestron-dtp800-18937994.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/8/bestron-dtp800-23878818.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/1/bestron-dtp800-18494941.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvMS9iZXN0cm9uLWR0cDgwMC0xODQ5NDk0MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/9/4/bestron-dtp800-18937994.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzkvNC9iZXN0cm9uLWR0cDgwMC0xODkzNzk5NC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/8/bestron-dtp800-23878818.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzEvOC9iZXN0cm9uLWR0cDgwMC0yMzg3ODgxOC5qcGc=
  Bestron DTP800 waterkoker (50)
  7.4 (1)
  Bestron DTP800 waterkoker
  ik ben meer dan tevreden over het geleverde produkt
  ik ben meer dan tevreden over het geleverde produkt. Bovendien ziet het er niet zo waterkokerig uit
  8.3
  0 10
 • Bosch THD 2023
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/5/bosch-thd-2023-19176975.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/2/bosch-thd-2023-19181212.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/4/bosch-thd-2023-19181464.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/8/bosch-thd-2023-19181498.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/8/bosch-thd-2023-19181578.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/5/bosch-thd-2023-19176975.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzcvNS9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE3Njk3NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/2/bosch-thd-2023-19181212.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzEvMi9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE4MTIxMi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/4/bosch-thd-2023-19181464.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzYvNC9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE4MTQ2NC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/8/bosch-thd-2023-19181498.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzkvOC9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE4MTQ5OC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/8/bosch-thd-2023-19181578.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzcvOC9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE4MTU3OC5qcGc=
  Bosch THD 2023 (35)
  8.378437493342165 (4)
  Bosch THD 2023
  lelijk en niet te gebruiken voor grote hoeveelheden tegelijk
  lelijk en niet te gebruiken voor grote hoeveelheden tegelijk. Hij warmt druppelsgewijs op, zodat het lang duurt voordat je glas vol is. Het water is dan intusen afgekoeld.
  1.3
  0 10
 • Inventum HW86 waterkoker
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/3/inventum-hw-86-5723.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/2/inventum-hw-86-23834942.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/3/inventum-hw-86-5723.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzIvMy9pbnZlbnR1bS1ody04Ni01NzIzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/2/inventum-hw-86-23834942.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvMi9pbnZlbnR1bS1ody04Ni0yMzgzNDk0Mi5qcGc=
  Inventum HW86 waterkoker (49)
  7.947348241686962 (7)
  Inventum HW86 waterkoker
  heeft 8 jaar uitstekend gewerkt ging toen lekken ↵na 1 jaar defect deksel keurig nieu...
  heeft 8 jaar uitstekend gewerkt ging toen lekken na 1 jaar defect deksel keurig nieuw deksel geplaats door inventum.
  7.7
  0 10
 • Philips Miniwaterkoker HD4618/20
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/5/philips-hd-4618-20-5516285.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/3/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215473.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/4/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215474.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/5/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215475.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/7/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215477.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/5/philips-hd-4618-20-5516285.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzgvNS9waGlsaXBzLWhkLTQ2MTgtMjAtNTUxNjI4NS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/3/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215473.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzcvMy9waGlsaXBzLWhkNDYxOC0yMC0wLTgtbC0yNDAwLXctMS1jdXAtaW5kLWJydXNoZWQtbWV0YWwtbWluaS1rZXR0bGUtMjMyMTU0NzMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/4/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215474.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzcvNC9waGlsaXBzLWhkNDYxOC0yMC0wLTgtbC0yNDAwLXctMS1jdXAtaW5kLWJydXNoZWQtbWV0YWwtbWluaS1rZXR0bGUtMjMyMTU0NzQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/5/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215475.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzcvNS9waGlsaXBzLWhkNDYxOC0yMC0wLTgtbC0yNDAwLXctMS1jdXAtaW5kLWJydXNoZWQtbWV0YWwtbWluaS1rZXR0bGUtMjMyMTU0NzUuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/7/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215477.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzcvNy9waGlsaXBzLWhkNDYxOC0yMC0wLTgtbC0yNDAwLXctMS1jdXAtaW5kLWJydXNoZWQtbWV0YWwtbWluaS1rZXR0bGUtMjMyMTU0NzcuanBn
  Philips Miniwaterkoker HD4618/20 (163)
  7.75 (1)
  Philips Miniwaterkoker HD4618/20
  Compacte waterkoker, makkelijk te vullen en 0,5 liter water kookt in 2 minuten!
  Compacte waterkoker, makkelijk te vullen en 0,5 liter water kookt in 2 minuten! Let op! niet meer als 0,8 liter vullen, anders borrelt het kokend water er via de schenktuit uit. Het kalkzeefje is gemakkelijk te verwijderen en het handvat wordt niet warm. De stroomkabel is op een handige manier op lengte aan te passen. Kortom een prima apparaat!
  9.0
  0 10
 • Inventum HW86 waterkoker
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/3/inventum-hw-86-5723.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/2/inventum-hw-86-23834942.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/3/inventum-hw-86-5723.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzIvMy9pbnZlbnR1bS1ody04Ni01NzIzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/2/inventum-hw-86-23834942.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvMi9pbnZlbnR1bS1ody04Ni0yMzgzNDk0Mi5qcGc=
  Inventum HW86 waterkoker (49)
  7.947348241686962 (7)
  Inventum HW86 waterkoker
  De waterkoker werkt snel en is gemakkelijk met water te vllen en uit te schenken
  De waterkoker werkt snel en is gemakkelijk met water te vllen en uit te schenken
  7.3
  0 10
 • Inventum HW86 waterkoker
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/3/inventum-hw-86-5723.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/2/inventum-hw-86-23834942.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/3/inventum-hw-86-5723.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzIvMy9pbnZlbnR1bS1ody04Ni01NzIzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/2/inventum-hw-86-23834942.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvMi9pbnZlbnR1bS1ody04Ni0yMzgzNDk0Mi5qcGc=
  Inventum HW86 waterkoker (49)
  7.947348241686962 (7)
  Inventum HW86 waterkoker
  7
  7.5 ik heb de waterkoker nu al 8 jaar, dus prima prijs/kwaliteit verhouding
  7.3
  0 10
 • Inventum HW86 waterkoker
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/3/inventum-hw-86-5723.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/2/inventum-hw-86-23834942.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/3/inventum-hw-86-5723.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzIvMy9pbnZlbnR1bS1ody04Ni01NzIzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/2/inventum-hw-86-23834942.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvMi9pbnZlbnR1bS1ody04Ni0yMzgzNDk0Mi5qcGc=
  Inventum HW86 waterkoker (49)
  7.947348241686962 (7)
  Inventum HW86 waterkoker
  Maakt erg veel geluid door het rvs huis, werkte na 1,5 jaar niet meer ↵Blokker gaf on...
  Maakt erg veel geluid door het rvs huis, werkte na 1,5 jaar niet meer Blokker gaf ongezien garantie: hetzelfde exemplaar nieuw of een ander apparaat
  4.7
  0 10
 • Inventum HW86 waterkoker
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/3/inventum-hw-86-5723.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/2/inventum-hw-86-23834942.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/3/inventum-hw-86-5723.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzIvMy9pbnZlbnR1bS1ody04Ni01NzIzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/2/inventum-hw-86-23834942.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvMi9pbnZlbnR1bS1ody04Ni0yMzgzNDk0Mi5qcGc=
  Inventum HW86 waterkoker (49)
  7.947348241686962 (7)
  Inventum HW86 waterkoker
  Mooi vorm en makkelijk in gebruik maar bij mij, na een maand in gebruik, sloeg het ni...
  Mooi vorm en makkelijk in gebruik maar bij mij, na een maand in gebruik, sloeg het niet meer automatisch af. Nu is mijn mooi waterkoker terug naar de fabrikant. Twee jaar garantie houd niet in dat een defect apparat vervangen wordt. Jammer, S.van Vliet-Granleese
  3.7
  0 10
 • Inventum HW86 waterkoker
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/3/inventum-hw-86-5723.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/2/inventum-hw-86-23834942.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/3/inventum-hw-86-5723.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzIvMy9pbnZlbnR1bS1ody04Ni01NzIzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/2/inventum-hw-86-23834942.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvMi9pbnZlbnR1bS1ody04Ni0yMzgzNDk0Mi5qcGc=
  Inventum HW86 waterkoker (49)
  7.947348241686962 (7)
  Inventum HW86 waterkoker
  Fijne waterkoker
  Fijne waterkoker.
  8.0
  0 10
 • Budget
  • budget
 • Automatisch afslaan
  • ja
 • KitchenAid
  • kitchenaid
 • Tefal
  • tefal
 • Philips
  • philips
 • Princess
  • princess
 • Kenwood
  • kenwood
 • Reiswaterkoker
  • small
 • Glas
  • glas
 • Instelbaar
  • ja
Waterkokers 6.0 (91)
0 - 24
 • Philips Miniwaterkoker HD4618/20
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/5/philips-hd-4618-20-5516285.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/3/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215473.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/4/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215474.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/5/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215475.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/7/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215477.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/5/philips-hd-4618-20-5516285.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzgvNS9waGlsaXBzLWhkLTQ2MTgtMjAtNTUxNjI4NS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/3/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215473.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzcvMy9waGlsaXBzLWhkNDYxOC0yMC0wLTgtbC0yNDAwLXctMS1jdXAtaW5kLWJydXNoZWQtbWV0YWwtbWluaS1rZXR0bGUtMjMyMTU0NzMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/4/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215474.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzcvNC9waGlsaXBzLWhkNDYxOC0yMC0wLTgtbC0yNDAwLXctMS1jdXAtaW5kLWJydXNoZWQtbWV0YWwtbWluaS1rZXR0bGUtMjMyMTU0NzQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/5/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215475.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzcvNS9waGlsaXBzLWhkNDYxOC0yMC0wLTgtbC0yNDAwLXctMS1jdXAtaW5kLWJydXNoZWQtbWV0YWwtbWluaS1rZXR0bGUtMjMyMTU0NzUuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/7/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215477.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzcvNy9waGlsaXBzLWhkNDYxOC0yMC0wLTgtbC0yNDAwLXctMS1jdXAtaW5kLWJydXNoZWQtbWV0YWwtbWluaS1rZXR0bGUtMjMyMTU0NzcuanBn
  Philips Miniwaterkoker HD4618/20 (163)
  7.75 (1)
  Philips Miniwaterkoker HD4618/20
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  56
  most_sold
 • Proline PJK 5
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/5/8/proline-pjk-5-21726058.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/5/8/proline-pjk-5-21726058.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzUvOC9wcm9saW5lLXBqay01LTIxNzI2MDU4LmpwZw==
  Proline PJK 5 (92)
  3.75 (1)
  Proline PJK 5
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  9.99, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  9.99, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  9.99, 4.750713699999999, 52.6360681 HIGH
  33
 • Philips Waterkoker HD9320/20
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/0/philips-hd9321-20-22408690.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/2/philips-hd9321-20-22489892.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/2/philips-hd9320-20-electrical-kettle-23402472.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/3/philips-hd9320-20-electrical-kettle-23402473.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/4/philips-hd9320-20-electrical-kettle-23402474.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/0/philips-hd9321-20-22408690.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzkvMC9waGlsaXBzLWhkOTMyMS0yMC0yMjQwODY5MC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/2/philips-hd9321-20-22489892.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzkvMi9waGlsaXBzLWhkOTMyMS0yMC0yMjQ4OTg5Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/2/philips-hd9320-20-electrical-kettle-23402472.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzcvMi9waGlsaXBzLWhkOTMyMC0yMC1lbGVjdHJpY2FsLWtldHRsZS0yMzQwMjQ3Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/3/philips-hd9320-20-electrical-kettle-23402473.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzcvMy9waGlsaXBzLWhkOTMyMC0yMC1lbGVjdHJpY2FsLWtldHRsZS0yMzQwMjQ3My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/4/philips-hd9320-20-electrical-kettle-23402474.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzcvNC9waGlsaXBzLWhkOTMyMC0yMC1lbGVjdHJpY2FsLWtldHRsZS0yMzQwMjQ3NC5qcGc=
  Philips Waterkoker HD9320/20 (80)
  Philips Waterkoker HD9320/20
  Drogisterij.net Drogisterij.net
  9.181050638645042 (19)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  33.06, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Drogisterij.net Drogisterij.net
  9.181050638645042 (19)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  33.06, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Siemens TW86103P waterkoker
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/1/siemens-tw86103p-electrical-kettle-25670981.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/2/siemens-tw86103p-electrical-kettle-25670982.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/3/siemens-tw86103p-electrical-kettle-25670983.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/4/siemens-tw86103p-electrical-kettle-25670984.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/5/siemens-tw86103p-electrical-kettle-25670985.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/6/siemens-tw86103p-electrical-kettle-25670986.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/1/siemens-tw86103p-electrical-kettle-25670981.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvMS9zaWVtZW5zLXR3ODYxMDNwLWVsZWN0cmljYWwta2V0dGxlLTI1NjcwOTgxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/2/siemens-tw86103p-electrical-kettle-25670982.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvMi9zaWVtZW5zLXR3ODYxMDNwLWVsZWN0cmljYWwta2V0dGxlLTI1NjcwOTgyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/3/siemens-tw86103p-electrical-kettle-25670983.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvMy9zaWVtZW5zLXR3ODYxMDNwLWVsZWN0cmljYWwta2V0dGxlLTI1NjcwOTgzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/4/siemens-tw86103p-electrical-kettle-25670984.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvNC9zaWVtZW5zLXR3ODYxMDNwLWVsZWN0cmljYWwta2V0dGxlLTI1NjcwOTg0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/5/siemens-tw86103p-electrical-kettle-25670985.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvNS9zaWVtZW5zLXR3ODYxMDNwLWVsZWN0cmljYWwta2V0dGxlLTI1NjcwOTg1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/6/siemens-tw86103p-electrical-kettle-25670986.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvNi9zaWVtZW5zLXR3ODYxMDNwLWVsZWN0cmljYWwta2V0dGxlLTI1NjcwOTg2LmpwZw==
  Siemens TW86103P waterkoker (63)
  Siemens TW86103P waterkoker
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  7.2 (1)
  64, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  7.2 (1)
  64, 3d (offer_sdt_3_days)
  4
 • Siemens TW86105P waterkoker
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/8/siemens-tw86105p-electrical-kettle-30262848.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/9/siemens-tw86105p-electrical-kettle-30262849.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/5/0/siemens-tw86105p-electrical-kettle-30262850.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/5/1/siemens-tw86105p-electrical-kettle-30262851.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/5/2/siemens-tw86105p-electrical-kettle-30262852.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/5/3/siemens-tw86105p-electrical-kettle-30262853.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/8/siemens-tw86105p-electrical-kettle-30262848.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzQvOC9zaWVtZW5zLXR3ODYxMDVwLWVsZWN0cmljYWwta2V0dGxlLTMwMjYyODQ4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/9/siemens-tw86105p-electrical-kettle-30262849.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzQvOS9zaWVtZW5zLXR3ODYxMDVwLWVsZWN0cmljYWwta2V0dGxlLTMwMjYyODQ5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/5/0/siemens-tw86105p-electrical-kettle-30262850.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzUvMC9zaWVtZW5zLXR3ODYxMDVwLWVsZWN0cmljYWwta2V0dGxlLTMwMjYyODUwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/5/1/siemens-tw86105p-electrical-kettle-30262851.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzUvMS9zaWVtZW5zLXR3ODYxMDVwLWVsZWN0cmljYWwta2V0dGxlLTMwMjYyODUxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/5/2/siemens-tw86105p-electrical-kettle-30262852.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzUvMi9zaWVtZW5zLXR3ODYxMDVwLWVsZWN0cmljYWwta2V0dGxlLTMwMjYyODUyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/5/3/siemens-tw86105p-electrical-kettle-30262853.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzUvMy9zaWVtZW5zLXR3ODYxMDVwLWVsZWN0cmljYWwta2V0dGxlLTMwMjYyODUzLmpwZw==
  Siemens TW86105P waterkoker (63)
  Siemens TW86105P waterkoker
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  7.2 (1)
  68.25, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  7.2 (1)
  68.25, 3d (offer_sdt_3_days)
  3
 • Philips HD9305
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/9/1/philips-hd9305-29352391.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/2/3/philips-hd9305-47953323.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/9/1/philips-hd9305-29352391.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzkvMS9waGlsaXBzLWhkOTMwNS0yOTM1MjM5MS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/2/3/philips-hd9305-47953323.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzIvMy9waGlsaXBzLWhkOTMwNS00Nzk1MzMyMy5qcGc=
  Philips HD9305 (62)
  Philips HD9305
  Blokker.nl Blokker.nl
  7.592693677677212 (786)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Blokker.nl Blokker.nl
  7.592693677677212 (786)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • gourmetmaxx GOURMET MAXX Waterkoker met LED-kleurwisseling
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/9/gourmetmaxx-gourmet-maxx-waterkoker-met-led-kleurwisseling-49102799.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTMzNjE4NzkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/9/gourmetmaxx-gourmet-maxx-waterkoker-met-led-kleurwisseling-50305079.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52b29yZGVlbGRyb2dpc3RlcmlqLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9nL28vZ291cm1ldG1heHhfZ2xhemVuX3dhdGVya29rZXJfbGVkLXZlcmxpY2h0aW5nXzIucG5n
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/7/gourmetmaxx-gourmet-maxx-waterkoker-met-led-kleurwisseling-55407827.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/9/gourmetmaxx-gourmet-maxx-waterkoker-met-led-kleurwisseling-49102799.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTMzNjE4NzkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/9/gourmetmaxx-gourmet-maxx-waterkoker-met-led-kleurwisseling-50305079.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52b29yZGVlbGRyb2dpc3RlcmlqLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9nL28vZ291cm1ldG1heHhfZ2xhemVuX3dhdGVya29rZXJfbGVkLXZlcmxpY2h0aW5nXzIucG5n
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/7/gourmetmaxx-gourmet-maxx-waterkoker-met-led-kleurwisseling-55407827.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzIvNy9nb3VybWV0bWF4eC1nb3VybWV0LW1heHgtd2F0ZXJrb2tlci1tZXQtbGVkLWtsZXVyd2lzc2VsaW5nLTU1NDA3ODI3LmpwZw==
  gourmetmaxx GOURMET MAXX Waterkoker met LED-kleurwisseling (55)
  gourmetmaxx GOURMET MAXX Waterkoker met LED-kleurwisseling
  Voordeeldrogisterij winkel Voordeeldrogisterij winkel
  37.85, 6.1243455, 52.4980238 UNKNOWN
  Voordeeldrogisterij.nl Voordeeldrogisterij.nl
  4.640226589890228 (13)
  42.80, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Voordeeldrogisterij winkel Voordeeldrogisterij winkel
  37.85, 6.1243455, 52.4980238 UNKNOWN
  3
 • Russell Hobbs 18445-56
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/8/russell-hobbs-18445-56-18937948.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/4/8/russell-hobbs-18445-56-17841348.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/8/russell-hobbs-18445-56-18937948.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzQvOC9ydXNzZWxsLWhvYmJzLTE4NDQ1LTU2LTE4OTM3OTQ4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/4/8/russell-hobbs-18445-56-17841348.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzQvOC9ydXNzZWxsLWhvYmJzLTE4NDQ1LTU2LTE3ODQxMzQ4LmpwZw==
  Russell Hobbs 18445-56 (53)
  Russell Hobbs 18445-56
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  21.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  21.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Delonghi KBOV 2001 groen
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/2/3/delonghi-kbov-2001-green--20012923.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/2/8/delonghi-kbov-2001-green--23316628.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/2/3/delonghi-kbov-2001-green--20012923.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzIvMy9kZWxvbmdoaS1rYm92LTIwMDEtZ3JlZW4tLTIwMDEyOTIzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/2/8/delonghi-kbov-2001-green--23316628.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzIvOC9kZWxvbmdoaS1rYm92LTIwMDEtZ3JlZW4tLTIzMzE2NjI4LmpwZw==
  Delonghi KBOV 2001 groen (51)
  Delonghi KBOV 2001 groen
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.95, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.95, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  BCC Zeist BCC Zeist
  69.95, 5.2425001, 52.0859211 LOW
  5
 • Bestron DTP800 waterkoker
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/1/bestron-dtp800-18494941.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/9/4/bestron-dtp800-18937994.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/8/bestron-dtp800-23878818.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/1/bestron-dtp800-18494941.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvMS9iZXN0cm9uLWR0cDgwMC0xODQ5NDk0MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/9/4/bestron-dtp800-18937994.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzkvNC9iZXN0cm9uLWR0cDgwMC0xODkzNzk5NC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/8/bestron-dtp800-23878818.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzEvOC9iZXN0cm9uLWR0cDgwMC0yMzg3ODgxOC5qcGc=
  Bestron DTP800 waterkoker (50)
  7.4 (1)
  Bestron DTP800 waterkoker
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  29.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  54
 • KitchenAid 5KEK1522EER waterkoker
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/1/2/kitchenaid-5kek1522e-20414512.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/7/kitchenaid-5kek1522e-23227277.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/1/2/kitchenaid-5kek1522e-20414512.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvMi9raXRjaGVuYWlkLTVrZWsxNTIyZS0yMDQxNDUxMi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/7/kitchenaid-5kek1522e-23227277.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzcvNy9raXRjaGVuYWlkLTVrZWsxNTIyZS0yMzIyNzI3Ny5qcGc=
  KitchenAid 5KEK1522EER waterkoker (50)
  KitchenAid 5KEK1522EER waterkoker
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  7.2 (1)
  162.99, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  7.2 (1)
  162.99, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Bosch TWK7801 waterkoker
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/7/bosch-twk-7801-22329207.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/5/bosch-twk7801-electrical-kettle-25004875.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/6/bosch-twk7801-electrical-kettle-25004876.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/7/bosch-twk7801-electrical-kettle-25004877.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/8/bosch-twk7801-electrical-kettle-25004878.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/9/bosch-twk7801-electrical-kettle-25004879.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/8/0/bosch-twk7801-electrical-kettle-25004880.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/8/1/bosch-twk7801-electrical-kettle-25004881.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/7/bosch-twk-7801-22329207.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzAvNy9ib3NjaC10d2stNzgwMS0yMjMyOTIwNy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/5/bosch-twk7801-electrical-kettle-25004875.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzcvNS9ib3NjaC10d2s3ODAxLWVsZWN0cmljYWwta2V0dGxlLTI1MDA0ODc1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/6/bosch-twk7801-electrical-kettle-25004876.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzcvNi9ib3NjaC10d2s3ODAxLWVsZWN0cmljYWwta2V0dGxlLTI1MDA0ODc2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/7/bosch-twk7801-electrical-kettle-25004877.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzcvNy9ib3NjaC10d2s3ODAxLWVsZWN0cmljYWwta2V0dGxlLTI1MDA0ODc3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/8/bosch-twk7801-electrical-kettle-25004878.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzcvOC9ib3NjaC10d2s3ODAxLWVsZWN0cmljYWwta2V0dGxlLTI1MDA0ODc4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/9/bosch-twk7801-electrical-kettle-25004879.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzcvOS9ib3NjaC10d2s3ODAxLWVsZWN0cmljYWwta2V0dGxlLTI1MDA0ODc5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/8/0/bosch-twk7801-electrical-kettle-25004880.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzgvMC9ib3NjaC10d2s3ODAxLWVsZWN0cmljYWwta2V0dGxlLTI1MDA0ODgwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/8/1/bosch-twk7801-electrical-kettle-25004881.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzgvMS9ib3NjaC10d2s3ODAxLWVsZWN0cmljYWwta2V0dGxlLTI1MDA0ODgxLmpwZw==
  Bosch TWK7801 waterkoker (49)
  Bosch TWK7801 waterkoker
  Blokker.nl Blokker.nl
  7.592693677677212 (786)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Blokker.nl Blokker.nl
  7.592693677677212 (786)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Philips Waterkoker HD9321/20
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/1/4/philips-hd9321-20-electrical-kettle-23230214.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/7/7/philips-hd9321-20-electrical-kettle-24689577.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/7/8/philips-hd9321-20-electrical-kettle-24689578.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/1/4/philips-hd9321-20-electrical-kettle-23230214.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzEvNC9waGlsaXBzLWhkOTMyMS0yMC1lbGVjdHJpY2FsLWtldHRsZS0yMzIzMDIxNC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/7/7/philips-hd9321-20-electrical-kettle-24689577.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzcvNy9waGlsaXBzLWhkOTMyMS0yMC1lbGVjdHJpY2FsLWtldHRsZS0yNDY4OTU3Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/7/8/philips-hd9321-20-electrical-kettle-24689578.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzcvOC9waGlsaXBzLWhkOTMyMS0yMC1lbGVjdHJpY2FsLWtldHRsZS0yNDY4OTU3OC5qcGc=
  Philips Waterkoker HD9321/20 (49)
  Philips Waterkoker HD9321/20
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  34.95, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  109
 • Inventum HW86 waterkoker
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/3/inventum-hw-86-5723.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/2/inventum-hw-86-23834942.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/3/inventum-hw-86-5723.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzIvMy9pbnZlbnR1bS1ody04Ni01NzIzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/2/inventum-hw-86-23834942.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvMi9pbnZlbnR1bS1ody04Ni0yMzgzNDk0Mi5qcGc=
  Inventum HW86 waterkoker (49)
  7.947348241686962 (7)
  Inventum HW86 waterkoker
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  44.95, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  52
  good_buy
 • Unold 8210
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/1/1/unold-8210-reise-blitzkocher-17507111.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/9/1/unold-8210-21809091.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/9/2/unold-8210-21809092.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/9/unold-8210-reise-blitzkocher-17014369.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/1/1/unold-8210-reise-blitzkocher-17507111.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzEvMS91bm9sZC04MjEwLXJlaXNlLWJsaXR6a29jaGVyLTE3NTA3MTExLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/9/1/unold-8210-21809091.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzkvMS91bm9sZC04MjEwLTIxODA5MDkxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/9/2/unold-8210-21809092.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzkvMi91bm9sZC04MjEwLTIxODA5MDkyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/9/unold-8210-reise-blitzkocher-17014369.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzYvOS91bm9sZC04MjEwLXJlaXNlLWJsaXR6a29jaGVyLTE3MDE0MzY5LmpwZw==
  Unold 8210 (47)
  Unold 8210
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  13.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  13.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Philips Avance Collection Waterkoker HD9384/20
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/7/philips-hd-9384-19459627.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/6/philips-hd-9384-19463396.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/8/philips-hd9384-20-electrical-kettle-23224668.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/0/philips-hd9384-20-electrical-kettle-23224670.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/7/philips-hd-9384-19459627.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzIvNy9waGlsaXBzLWhkLTkzODQtMTk0NTk2MjcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/6/philips-hd-9384-19463396.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzkvNi9waGlsaXBzLWhkLTkzODQtMTk0NjMzOTYuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/8/philips-hd9384-20-electrical-kettle-23224668.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzYvOC9waGlsaXBzLWhkOTM4NC0yMC1lbGVjdHJpY2FsLWtldHRsZS0yMzIyNDY2OC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/0/philips-hd9384-20-electrical-kettle-23224670.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzcvMC9waGlsaXBzLWhkOTM4NC0yMC1lbGVjdHJpY2FsLWtldHRsZS0yMzIyNDY3MC5qcGc=
  Philips Avance Collection Waterkoker HD9384/20 (47)
  8.199633699633699 (2)
  Philips Avance Collection Waterkoker HD9384/20
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  61
  good_buy
 • Philips Waterkoker HD4670/20
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/9/2/philips-hd-4670-20-8493192.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/0/philips-hd-4670-20-23215040.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/1/philips-hd-4670-20-23215041.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/3/philips-hd-4670-20-23215043.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/9/2/philips-hd-4670-20-8493192.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzkvMi9waGlsaXBzLWhkLTQ2NzAtMjAtODQ5MzE5Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/0/philips-hd-4670-20-23215040.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzQvMC9waGlsaXBzLWhkLTQ2NzAtMjAtMjMyMTUwNDAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/1/philips-hd-4670-20-23215041.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzQvMS9waGlsaXBzLWhkLTQ2NzAtMjAtMjMyMTUwNDEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/3/philips-hd-4670-20-23215043.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzQvMy9waGlsaXBzLWhkLTQ2NzAtMjAtMjMyMTUwNDMuanBn
  Philips Waterkoker HD4670/20 (46)
  4.778260869565218 (2)
  Philips Waterkoker HD4670/20
  Hifinesse.be Hifinesse.be
  47, 4d (offer_sdt_4_days)
  Hifinesse.be Hifinesse.be
  47, 4d (offer_sdt_4_days)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  47.95, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  66
 • Lesara Waterkoker in Fluitketel-Design - Rood
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/4/2/lesara-waterkoker-in-fluitketel-design-rood-46586842.jpg?m=aHR0cHM6Ly9kYW9sM2E3czd0cHM2LmNsb3VkZnJvbnQubmV0L2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9kL2UvZGVsdF9kb2QxMTEtdGl0ZWwuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/4/2/lesara-waterkoker-in-fluitketel-design-rood-46586842.jpg?m=aHR0cHM6Ly9kYW9sM2E3czd0cHM2LmNsb3VkZnJvbnQubmV0L2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9kL2UvZGVsdF9kb2QxMTEtdGl0ZWwuanBn
  Lesara Waterkoker in Fluitketel-Design - Rood (45)
  Lesara Waterkoker in Fluitketel-Design - Rood
  lesara.nl lesara.nl
  5.6 (1)
  34.98, 5d (offer_sdt_5_days)
  lesara.nl lesara.nl
  5.6 (1)
  34.98, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Bestron AWK810 waterkoker
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/0/bestron-awk-810-18682030.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/8/bestron-awk810-23222678.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/2/bestron-awk-810-18229822.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/0/bestron-awk-810-18682030.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzMvMC9iZXN0cm9uLWF3ay04MTAtMTg2ODIwMzAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/8/bestron-awk810-23222678.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzcvOC9iZXN0cm9uLWF3azgxMC0yMzIyMjY3OC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/2/bestron-awk-810-18229822.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzIvMi9iZXN0cm9uLWF3ay04MTAtMTgyMjk4MjIuanBn
  Bestron AWK810 waterkoker (43)
  Bestron AWK810 waterkoker
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  13.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  13.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Russell Hobbs Oxford 10703 01dcac89ace7f431a6c0ba07551b13b4
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/7/9/russell-hobbs-oxford-10703-01dcac89ace7f431a6c0ba07551b13b4-31786579.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmZvbnEubmwvZm9ucS9ub3JtYWFsLzM3MjU5Ni9ydXNzZWxsLWhvYmJzLW94Zm9yZC13YXRlcmtva2VyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/9/russell-hobbs-oxford-10703-01dcac89ace7f431a6c0ba07551b13b4-33099669.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/7/9/russell-hobbs-oxford-10703-01dcac89ace7f431a6c0ba07551b13b4-31786579.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmZvbnEubmwvZm9ucS9ub3JtYWFsLzM3MjU5Ni9ydXNzZWxsLWhvYmJzLW94Zm9yZC13YXRlcmtva2VyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/9/russell-hobbs-oxford-10703-01dcac89ace7f431a6c0ba07551b13b4-33099669.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzYvOS9ydXNzZWxsLWhvYmJzLW94Zm9yZC0xMDcwMy0wMWRjYWM4OWFjZTdmNDMxYTZjMGJhMDc1NTFiMTNiNC0zMzA5OTY2OS5qcGc=
  Russell Hobbs Oxford 10703 01dcac89ace7f431a6c0ba07551b13b4 (43)
  Russell Hobbs Oxford 10703 01dcac89ace7f431a6c0ba07551b13b4
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  29.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  57
 • Telefunken Waterkoker 1,7L
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/5/3/telefunken-waterkoker-1-7l-46205853.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLndpbHBlLmNvbS9pbWFnZXMvNzk2eDc5Ni8xNDQ2NDY4Mzc5LXRlbGVmdW5rZW4td2F0ZXJrb2tlci0xLDdsLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/4/telefunken-waterkoker-1-7l-49669714.jpg?m=aHR0cDovL3Byb2R1Y3RzLmtpamtzaG9wLm5sL3Byb2R1Y3Rlbi80NDB4NDQwL3RlbGVmdW5rZW4td2F0ZXJrb2tlci0yMjM1OS0xNTgxMjItMS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/4/telefunken-waterkoker-1-7l-56188804.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/5/3/telefunken-waterkoker-1-7l-46205853.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLndpbHBlLmNvbS9pbWFnZXMvNzk2eDc5Ni8xNDQ2NDY4Mzc5LXRlbGVmdW5rZW4td2F0ZXJrb2tlci0xLDdsLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/4/telefunken-waterkoker-1-7l-49669714.jpg?m=aHR0cDovL3Byb2R1Y3RzLmtpamtzaG9wLm5sL3Byb2R1Y3Rlbi80NDB4NDQwL3RlbGVmdW5rZW4td2F0ZXJrb2tlci0yMjM1OS0xNTgxMjItMS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/4/telefunken-waterkoker-1-7l-56188804.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzAvNC90ZWxlZnVua2VuLXdhdGVya29rZXItMS03bC01NjE4ODgwNC5qcGc=
  Telefunken Waterkoker 1,7L (39)
  Telefunken Waterkoker 1,7L
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  9.99, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  9.99, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  21
  good_buy
 • Inventum HW615 waterkoker
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/4/7/inventum-hw615-electrical-kettle-30308147.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/4/8/inventum-hw615-electrical-kettle-30308148.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/4/9/inventum-hw615-electrical-kettle-30308149.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/5/0/inventum-hw615-electrical-kettle-30308150.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/3/7/inventum-hw615-electrical-kettle-30393537.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/4/7/inventum-hw615-electrical-kettle-30308147.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzQvNy9pbnZlbnR1bS1odzYxNS1lbGVjdHJpY2FsLWtldHRsZS0zMDMwODE0Ny5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/4/8/inventum-hw615-electrical-kettle-30308148.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzQvOC9pbnZlbnR1bS1odzYxNS1lbGVjdHJpY2FsLWtldHRsZS0zMDMwODE0OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/4/9/inventum-hw615-electrical-kettle-30308149.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzQvOS9pbnZlbnR1bS1odzYxNS1lbGVjdHJpY2FsLWtldHRsZS0zMDMwODE0OS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/5/0/inventum-hw615-electrical-kettle-30308150.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzUvMC9pbnZlbnR1bS1odzYxNS1lbGVjdHJpY2FsLWtldHRsZS0zMDMwODE1MC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/3/7/inventum-hw615-electrical-kettle-30393537.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzMvNy9pbnZlbnR1bS1odzYxNS1lbGVjdHJpY2FsLWtldHRsZS0zMDM5MzUzNy5qcGc=
  Inventum HW615 waterkoker (35)
  Inventum HW615 waterkoker
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Bosch THD 2023
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/5/bosch-thd-2023-19176975.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/2/bosch-thd-2023-19181212.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/4/bosch-thd-2023-19181464.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/8/bosch-thd-2023-19181498.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/8/bosch-thd-2023-19181578.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/5/bosch-thd-2023-19176975.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzcvNS9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE3Njk3NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/2/bosch-thd-2023-19181212.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzEvMi9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE4MTIxMi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/4/bosch-thd-2023-19181464.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzYvNC9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE4MTQ2NC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/8/bosch-thd-2023-19181498.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzkvOC9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE4MTQ5OC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/8/bosch-thd-2023-19181578.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzcvOC9ib3NjaC10aGQtMjAyMy0xOTE4MTU3OC5qcGc=
  Bosch THD 2023 (35)
  8.378437493342165 (4)
  Bosch THD 2023
  Redcoon Redcoon
  8.088194156085002 (424)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon Redcoon
  8.088194156085002 (424)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Zaandam BCC Zaandam
  78.98, 4.8205291, 52.44338339999999 LOW
  12
  good_buy
  best_reviewed
 • Inventum HW508 waterkoker
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/3/6/inventum-hw-508-19735636.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/7/inventum-hw-508-20414187.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/3/inventum-hw508-electrical-kettle-23226883.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/3/6/inventum-hw-508-19735636.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzMvNi9pbnZlbnR1bS1ody01MDgtMTk3MzU2MzYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/7/inventum-hw-508-20414187.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNy9pbnZlbnR1bS1ody01MDgtMjA0MTQxODcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/3/inventum-hw508-electrical-kettle-23226883.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzgvMy9pbnZlbnR1bS1odzUwOC1lbGVjdHJpY2FsLWtldHRsZS0yMzIyNjg4My5qcGc=
  Inventum HW508 waterkoker (35)
  Inventum HW508 waterkoker
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
2 17
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €30 (budget)
  • Lage prijs: €30 - €50 (low)
  • Gemiddelde prijs: €50- €70 (medium)
  • High end: Meer dan €70 (high)
 • Kleur (kleur):
  • Aluminium (aluminium)
  • Antraciet (antraciet)
  • Beige (beige)
  • Blauw (blauw)
  • Brons (brons)
  • Bruin (bruin)
  • Champagne (champagne)
  • Chocolade (chocolade)
  • Chroom (chroom)
  • Crème (cre_me)
  • Geborsteld staal (geborsteld_staal)
  • Geel (geel)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Ivoor (ivoor)
  • Koper (koper)
  • Lila (lila)
  • Metallic (metallic)
  • Multi (multi)
  • Oranje (oranje)
  • Paars (paars)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Transparant (transparant)
  • Turkoois (turkoois)
  • Violet (violet)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Inhoud watertank (capaciteit_watertank):
  • Klein: minder dan 1 liter (small)
  • Gemiddeld: 1 liter - 1,7 liter (medium)
  • Groot: meer dan 1,7 liter (large)
 • Automatische uitschakeling (automatische_uitschakeling):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
  • Y (y)
 • Bescherming tegen oververhitting (bescherming_tegen_oververhit_raken):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Materiaal behuizing (materiaal_behuizing):
  • ABS kunststof (abs_kunststof)
  • Aluminium (aluminium)
  • Glas (glas)
  • Keramisch (keramisch)
  • Koper (koper)
  • Kunstof (kunstof)
  • Kunststof (kunststof)
  • Metaal (metaal)
  • Polypropyleen (polypropyleen)
  • Porselein (porselein)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Synthetische (synthetische)
 • Instelbare thermostaat (instelbare_thermostaat):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Draaihoek van 360 graden (voet_met_draaihoek_van_360_graden):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Warmhoudfunctie (warmhoudfunctie):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Productfamilie (family):
  • Avance Collection (avance_collection)
  • Daily Collection (daily_collection)
  • Viva Collection (viva_collection)
 • Draadloos (draadloos):
 • Varianten (group):
  • Bodum Bistro 11452 (bodum_bistro_11452)
  • Braun WK 500 (braun_wk_500)
  • Bugatti VERA (bugatti_vera)
  • Delonghi KBOV 2001 (delonghi_kbov_2001)
  • Melitta 100301 Enjoy AQUA (melitta_100301_enjoy_aqua)
  • Philips HD4646 (philips_hd4646)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Gravenzande (_s_gravenzande)
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beesd (beesd)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen (bergen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Bovenkarspel (bovenkarspel)
  • Boxtel (boxtel)
  • Brandwijk (brandwijk)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Brunssum (brunssum)
  • Budel (budel)
  • Bunschoten-Spakenburg (bunschoten_spakenburg)
  • Burgum (burgum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Dungen (den_dungen)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Denekamp (denekamp)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Echt (echt)
  • Ede (ede)
  • Eethen (eethen)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elburg (elburg)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Enter (enter)
  • Ermelo (ermelo)
  • Franeker (franeker)
  • Geleen (geleen)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Gieten (gieten)
  • Goes (goes)
  • Goor (goor)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groenlo (groenlo)
  • Groesbeek (groesbeek)
  • Groningen (groningen)
  • Grou (grou)
  • Gulpen (gulpen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerle (heerle)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hengevelde (hengevelde)
  • Heythuysen (heythuysen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hollandscheveld (hollandscheveld)
  • Holten (holten)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • IJsselstein (ijsselstein)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Kollum (kollum)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leek (leek)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Lies (lies)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maarssen (maarssen)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meijel (meijel)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mierlo (mierlo)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Muiden (muiden)
  • Musselkanaal (musselkanaal)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Obdam (obdam)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Ooltgensplaat (ooltgensplaat)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Oudenbosch (oudenbosch)
  • Oudeschild (oudeschild)
  • Panningen (panningen)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Schiedam (schiedam)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Smilde (smilde)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Tegelen (tegelen)
  • Ter Aar (ter_aar)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uden (uden)
  • Udenhout (udenhout)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Vaassen (vaassen)
  • Valkenburg (valkenburg)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Volendam (volendam)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Vught (vught)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • Wervershoof (wervershoof)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Woudsend (woudsend)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeeland (zeeland)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zetten (zetten)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl