x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

waterkoker

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in waterkoker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Water koken voor thee, soep of koffie gaat heel gemakkelijk en snel met een elektrische waterkoker. Er is een ruime keuze aan waterkokers beschikbaar, het geluid van de fluitende ketel als het water kookt is het enige dat wel eens gemist wordt. Jij wilt een waterkoker uitzoeken en kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we in de onderstaande tekst eerst kooptips, daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier waterkokers!

  Als je op zoek bent naar een waterkoker en koffiezetapparaat in één apparaat, dan kun je in de categorie koffiezetapparaten kijken.

  Kooptips waterkoker
  Let bij de aankoop van een waterkoker op het volgende:
  1. Snoerloos: let op, snoerloos betekent niet dat de waterkoker helemaal geen snoer heeft! Een snoerloos model kun je van de basis verwijderen om gemakkelijk water bij te vullen. Om het water te laten koken moet je de waterkoker weer op de basis plaatsen die wel een snoer heeft.
  2. Antikalkfilter: controleer of de waterkoker over een antikalkfilter beschikt. Hierdoor voorkom je kalkaanslag in je water.
  3. Droogkookbeveiliging: kies voor een waterkoker met droogkookbeveiliging. Hiermee voorkom je dat de waterkoker kapotgaat als het waterniveau onder het verwarmingselement komt.
  4. Draaibaar voetstuk: met een draaibaar voetstuk kun je de waterkoker altijd vanaf alle kanten makkelijk pakken. Dit is vooral handig als je één van je twee handen vol hebt of te maken hebt met links- en rechtshandigen in één huishouden.
  5. Vermogen: het vermogen wordt aangegeven in Watt. Over het algemeen geldt: hoe hoger het vermogen, hoe sneller het water het kookpunt bereikt.
  6. Onderweg of op vakantie: er bestaan aparte waterkokers voor gebruik op reis. Zo kun je onder andere kiezen uit: miniwaterkokers, reiswaterkokers of 12-voltwaterkokers.
  Bekijk en vergelijk hier waterkokers en vind de beste koop!

  Vergelijk hier waterkokers!Soorten waterkokers
  Tegenwoordig zijn de meeste waterkokers elektrisch. Elektrische waterkokers kunnen het beste ingedeeld worden in twee groepen:
  • Vast snoer: waterkokers waarbij de stroomaansluiting direct aan de waterkoker vastzit zijn waterkokers met een vast snoer.
  • Snoerloos: waterkokers met een los voetstuk of sokkel met stroomvoorziening worden snoerloos genoemd.
  Materiaal waterkoker
  Een waterkoker wordt gemaakt van kunststof, aluminium, metaal of rvs (RoestVrij Staal). De buitenkant kan warm worden maar niet dusdanig warm dat je jouw vingers kunt branden. Tegenwoordig zijn er ook hele mooie design waterkokers op de markt die mooi in lijn zijn met de rest van de keukenapparaten, bijvoorbeeld het espressoapparaat en de broodrooster. Hier worden materialen gecombineerd, zoals kunststof met RVS. Mooie voorbeelden hiervan zijn de Bosch Solitaire-lijn en de Porsche design waterkoker.

  Inhoud en indicator
  De inhoud van de waterkoker wordt aangegeven in liters. Er zijn grote waterkokers met een capaciteit van 2 liter, maar er zijn ook mini waterkokers van een halve liter. Een eenpersoonshuishouden heeft aan een kleine waterkoker al genoeg, een groter gezin is beter af met een flinke waterkoker.
  Via een waterniveauindicator kun je precies zien hoeveel water er in de waterkoker zit. Naast een maximale watercapaciteit tref je ook een minimale hoeveelheid aan. Wanneer het waterniveau onder het verwarmingselement komt, kan de waterkoker kapot gaan.

  Extra's waterkoker
  Een waterkoker kan over de volgende extra’s beschikken:
  • Vergelijk hier waterkokers!Snoeropwikkeling: net zoals veel andere keukenapparaten heb je bij een waterkoker de keuze voor een snoergebonden of snoerloos model. Als je kiest voor een waterkoker met snoer, dan is het handig als de waterkoker een snoeropwikkeling in de voet heeft. Het teveel aan draad kun je zo mooi wegwerken.
  • Draaibaar voetstuk: een draaibaar voetstuk is voor links- en rechtshandigen. De waterkoker is voor beide partijen op deze manier op elke wijze op te pakken.
  • Automatische uitschakeling: deze functie zorgt ervoor dat de water automatisch uitschakelt als het kookpunt wordt bereikt. Bijna iedere elektrische waterkoker beschikt over deze functie.
  • Antikalkfilter: een antikalkfilter voorkomt kalkaanslag in je water. Ondanks dit filter blijft het belangrijk je waterkoker minimaal één keer per half jaar te ontkalken.
  • Droogkookbeveiliging: droogkookbeveiliging zorgt ervoor dat de waterkoker uitspringt als het waterniveau zo laag is dat er een gevaar is dat de waterkoker zal droogkoken en hierdoor kapot gaat.
  • Indicatielampje: aan de hand van een indicatielampje kun je zien of de waterkoker aanstaat.
  Meer uitleg over de begrippen in deze tekst vind je in de verklarende woordenlijst. Mocht je toch nog vragen hebben, kijk dan even tussen de veelgestelde vragen over de waterkoker.

  Bekijk en vergelijk hier waterkokers en vind de beste koop!
 • Veelgestelde vragen

  Kan ik ook thee zetten in een waterkoker?Vergelijk hier waterkokers!
  Hoe ontkalk ik een waterkoker?
  Zit er een filter in een waterkoker?
  Kan ik alleen water koken of ook andere vloeistoffen?

  Wil je meteen beginnen met het vergelijken van waterkokers? Bekijk en vergelijk dan hier waterkokers en vind de beste koop!


  Kan ik ook thee zetten in een waterkoker?

  Nee, dit is niet aan te bevelen. De binnenkant van de waterkoker komt dan helemaal onder de aanslag te zitten en je hebt kans dat het verwarmingselement beschadigt.

  Hoe ontkalk ik een waterkoker?
  Hiervoor zijn speciale producten te koop. Gebruik ze volgens de gebruiksaanwijzing en spoel het apparaat goed na. Een goed alternatief is schoonmaakazijn. Er zijn ook waterkokers met een ingebouwd anti-kalkfilter.

  Zit er een filter in een waterkoker?
  Niet in alle modellen, maar er zijn waterkokers met een drinkwaterfilter.

  Kan ik alleen water koken of ook andere vloeistoffen?
  Nee, je kunt alleen water koken. Water uit de kraan of mineraalwater uit een fles.


  Bekijk en vergelijk hier waterkokers en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van veelgebruikte begrippen bij waterkokers. Vergelijk hier waterkokers!

  Bekijk en vergelijk hier waterkokers en vind de beste koop!

  Anti-kalkfilter
  Een anti-kalkfilter zorgt ervoor dat er geen kalkaanslag in het water komt. Je kunt het apparaat ontkalken door speciale producten te gebruiken of schoonmaakazijn. 

  Automatische uitschakeling
  Dit betekent dat de waterkoker na het bereiken van het kookpunt automatisch afslaat. De meeste moderne waterkokers slaan automatisch af.
    
  Dekselopening
  Geeft aan of de deksel vergrendelbaar is of een normale scharnieropening heeft. 

  Draaibaar voetstuk
  Er zijn modellen met een draaibaar voetstuk, wat handig is voor links- en rechtshandigen. De waterkoker is voor beide partijen op deze manier op elke wijze op te pakken. 

  Droogkookbeveiliging
  Wanneer het waterniveau onder het verwarmingselement komt, kan de waterkoker kapot gaan: dit wordt droogkoken genoemd. Een waterkoker met droogkookbeveiliging is hiertegen bestand. 

  Indicatielampje
  Een indicatielampje geeft aan of het apparaat in werking is. 

  Inhoud
  Geeft aan hoeveel liter water er in de waterkoker gaat. 

  Materialen
  Een waterkoker wordt gemaakt van kunststof, metaal of RVS. Tegenwoordig zijn er ook hele mooie design waterkokers op de markt, die mooi in één lijn zijn met bijvoorbeeld het espressoapparaat en de broodrooster. Hier worden materialen gecombineerd, zoals kunststof met RVS. Een mooi voorbeeld hiervan is de Bosch Solitaire-lijn.  

  Vergelijk hier waterkokers!Snoerloos
  Net zoals veel andere keukenapparaten heb je bij een waterkoker de keuze voor een snoergebonden of snoerloos model. Een snoerloos model kan van de basis worden verwijderd om zo het apparaat makkelijk te kunnen bijvullen. De snoerloze waterkoker moet om het water te verwarmen wel op de basis geplaatst worden.

  Snoeropwikkeling
  Net zoals veel andere keukenapparaten heb je bij een waterkoker de keuze voor een snoergebonden of snoerloos model. Als je kiest voor een model met snoer, is het handig als de koker een snoeropwikkeling in de voet heeft. Het teveel aan draad kun je zo mooi wegwerken.

  Vermogen
  Geeft de hoeveelheid energie aan die per seconde wordt verbruikt. Het vermogen wordt in Watt aangegeven. 

  Waterniveau indicator
  Via een waterniveau indicator kun je precies zien hoeveel water er in de koker zit. Naast een maximale watercapaciteit tref je ook een minimale hoeveelheid aan. 

  Bekijk en vergelijk hier waterkokers en vind de beste koop!

  • Budget Een budget waterkoker kost niet meer dan 35 euro.
  • Automatisch afslaan De waterkoker slaat automatisch af bij het bereiken van de kooktemperatuur.
  • KitchenAid KitchenAid is een bekend merk dat design-waterkokers van hoge kwaliteit maakt.
  • Tefal Tefal maakt veel waterkokers in de budgetcategorie.
  • Philips De waterkokers van Philips hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Princess Princess biedt goede waterkokers aan voor een lage prijs.
  • Kenwood De waterkokers van Kenwood beschikken over veel handige extra functies.
  • Reiswaterkoker Een reiswaterkoker heeft een kleine inhoud van maximaal één liter.
  • Glas Waterkokers met een glazen wand zijn vaak steviger en laten het kookproces mooi zien.
  • Instelbaar Waterkokers met een instelbare temperatuur kunnen het water tot verschillende temperaturen opwarmen.
 • Kenwood SKM034A waterkoker
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/8/kenwood-skm-034-pfeffer-schwarz-18168118.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/1/5/kenwood-skm-034-pfeffer-schwarz-18752615.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/8/2/kenwood-skm034a-23223682.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/4/kenwood-skm034a-electrical-kettle-29097424.jpg
  Kenwood SKM034A waterkoker (14)
  3.876470588235294 (2)
  Kenwood SKM034A waterkoker
  Mooi vormgeving, de rest is erg slecht
  Gekocht vanwege erg mooie vormgeving. Maar.... Het lichtknopje was na 2 weken stuk. Niet gebruiksvriendelijk, klein en maakt erg veel lawaai. Veel te duur gezien slechte kwaliteit. Na een paar weken kwam er al veel kalkaanslag op de rand van de deksel, die met geen enkele schoonmaakmiddel weg te krijgen was. Echte miskoop! Vandaag na bijna 1 jaar ergernis heb ik het weggegooid en een waterkoker van Siemens gekocht. Prachtig apparaat!
  2.0
  0 10
 • Kenwood Bollitore kMix SJM021A - rosso
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/3/0/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181530.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/5/3/kenwood-sjm-021-chili-rot-19176953.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/0/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181150.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/7/kenwood-sjm-021-chili-rot-23869977.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/8/kenwood-sjm-021-chili-rot-23869978.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/1/kenwood-bollitore-kmix-sjm021a-rosso-24355361.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/2/kenwood-bollitore-kmix-sjm021a-rosso-24355362.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/3/8/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181438.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/6/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181486.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/7/8/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181678.jpg
  Kenwood Bollitore kMix SJM021A - rosso (14)
  5.513107853018469 (9)
  Kenwood Bollitore kMix SJM021A - rosso
  Mooi, maar helaas is het handvat afgebroken.
  Handvat bij ons ook afgebroken! Gelukkig met koud water er in....
  5.7
  0 10
 • Philips Viva Collection Waterkoker HD9342/01
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/9/6/philips-hd9342-01-20421196.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/4/0/philips-hd9342-01-23227140.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/4/1/philips-hd9342-01-23227141.jpg
  Philips Viva Collection Waterkoker HD9342/01 (15)
  6.4 (1)
  Philips Viva Collection Waterkoker HD9342/01
  Geen waar voor je geld!
  Een mooie en goed werkende waterkoker,zeer jammer dat hij na 3 jaar al ging lekken. Nu na 4 jaar compleet afgeschreven ! Helaas niet van hele goede kwaliteit . Hopelijk zijn er mensen die meer plezier aan deze waterkoker beleven! Ik kies nu voor een ander merk en probeer het weer opnieuw en gaat de volgende waterkoker langer mee.
  6.3
  0 10
 • Kenwood Bollitore kMix SJM021A - rosso
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/3/0/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181530.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/5/3/kenwood-sjm-021-chili-rot-19176953.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/0/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181150.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/7/kenwood-sjm-021-chili-rot-23869977.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/8/kenwood-sjm-021-chili-rot-23869978.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/1/kenwood-bollitore-kmix-sjm021a-rosso-24355361.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/2/kenwood-bollitore-kmix-sjm021a-rosso-24355362.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/3/8/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181438.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/6/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181486.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/7/8/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181678.jpg
  Kenwood Bollitore kMix SJM021A - rosso (14)
  5.513107853018469 (9)
  Kenwood Bollitore kMix SJM021A - rosso
  Pas op !! Handvat breekt af !!
  Ik pakte de waterkoker op, met kokend heet water, en het handvat brak opeens af ! We hebben hem nu 8 maanden, dus we gaan er direct mee terug naar de winkel.
  3.7
  0 10
 • Tefal BI8125 waterkoker
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/4/6/tefal-bi-8125-21492046.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/6/tefal-bi-8125-21492146.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/1/tefal-bi-8125-21492541.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/3/9/tefal-bi8125-electrical-kettle-23212139.jpg
  Tefal BI8125 waterkoker (19)
  5.702459171846593 (8)
  Tefal BI8125 waterkoker
  Fijn dat hij klein is, maar lekt wel bij inschenken.
  Prettig formaat waterkoker. In mijn geval wel een nadeel omdat er niet mee in te schenken valt zonder dat er water gemorst wordt. Heb alles al geprobeerd, maar ligt toch aan de schenktuit dat er altijd water naast het kopje/glas terecht komt.
  4.3
  0 10
 • Tristar WK-1325
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/3/9/tristar-wk-1325-18728739.jpg
  Tristar WK-1325 (63)
  7.9 (1)
  Tristar WK-1325
  Hele fijne, lichtgewicht en handzame waterkoker met hele fijne schenktuit
  Hele fijne waterkoker, een toppertje! Hij is absoluut niet zwaar (een lichtgewicht) en heeft een zéér prettige schenktuit in puntvorm waardoor deze heerlijk uitschenkt. Ik vind 'm helemaal Top/klasse.
  9.3
  0 10
 • Kenwood Bollitore kMix SJM021A - rosso
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/3/0/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181530.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/5/3/kenwood-sjm-021-chili-rot-19176953.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/0/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181150.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/7/kenwood-sjm-021-chili-rot-23869977.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/8/kenwood-sjm-021-chili-rot-23869978.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/1/kenwood-bollitore-kmix-sjm021a-rosso-24355361.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/2/kenwood-bollitore-kmix-sjm021a-rosso-24355362.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/3/8/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181438.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/6/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181486.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/7/8/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181678.jpg
  Kenwood Bollitore kMix SJM021A - rosso (14)
  5.513107853018469 (9)
  Kenwood Bollitore kMix SJM021A - rosso
  Prima waterkoker ,handzaam, mooi,geluidsarm
  Voorlopig een prima waterkoker,ziet er goed uit maakt weinig herrie ,is klein en handzaam. Hoe lang hij goed blijft weet ik niet , ik heb hem pas De levertijd was nogal lang zeker 3 weken
  7.0
  0 10
 • Philips Avance Collection Waterkoker HD9384/20
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/7/philips-hd-9384-19459627.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/6/philips-hd-9384-19463396.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/8/philips-hd9384-20-electrical-kettle-23224668.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/0/philips-hd9384-20-electrical-kettle-23224670.jpg
  Philips Avance Collection Waterkoker HD9384/20 (21)
  8.199633699633699 (2)
  Philips Avance Collection Waterkoker HD9384/20
  Topapparaat
  We hebben de waterkoker aangeschaft voor het maken van babyvoeding. Met deze waterkoker gaat dat geweldig. Hij verwarmt snel en houdt het water vervolgens ook nog even op temperatuur. Je kan er ook voor kiezen om de temperatuur langer vast te houden, dat gebruik ik zelf echter nooit. Hij is snel zat om het gewoon nog een keer te doen. Wanneer het water op temperatuur is geeft de waterkoker een korte piep. Even kort, geen vervelend geluid. Dit herhaalt hij een paar keer tenzij je hem oppakt, dan stopt het ook. Thee drinken is hiermee ook geweldig. Niet alle thee moet je maken met kokend water. Het deksel zelf vind ik niet top aanvoelen. Deze moet ik heel netjes terugdrukken, anders werkt hij tegen. Een van de knopjes was een keer scheef ingedrukt en bleef toen scheef zitten. Met een beetje wrikken wel weer opgelost, maar toch jammer dat het kan.
  9.0
  0 10
 • Kenwood Bollitore kMix SJM021A - rosso
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/3/0/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181530.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/5/3/kenwood-sjm-021-chili-rot-19176953.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/0/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181150.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/7/kenwood-sjm-021-chili-rot-23869977.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/8/kenwood-sjm-021-chili-rot-23869978.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/1/kenwood-bollitore-kmix-sjm021a-rosso-24355361.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/2/kenwood-bollitore-kmix-sjm021a-rosso-24355362.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/3/8/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181438.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/6/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181486.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/7/8/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181678.jpg
  Kenwood Bollitore kMix SJM021A - rosso (14)
  5.513107853018469 (9)
  Kenwood Bollitore kMix SJM021A - rosso
  Opgelet...handvat kan afbreken en met kokend water: heel gevaarlijk!!! Wel mooi design.
  Opgelet....handvat breekt af en waterkoker zat vol kokend water. Mooi model en handzaam , maar helaas niet zo duurzaam en kan gevaarlijk zijn.
  6.0
  0 10
 • Tefal BI8125 waterkoker
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/4/6/tefal-bi-8125-21492046.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/6/tefal-bi-8125-21492146.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/1/tefal-bi-8125-21492541.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/3/9/tefal-bi8125-electrical-kettle-23212139.jpg
  Tefal BI8125 waterkoker (19)
  5.702459171846593 (8)
  Tefal BI8125 waterkoker
  Goede prijs/kwaliteit verhouding
  Fijne waterkoker voor minder dan 1 liter water. Weinig kalkaanslag omdat het element onzichtbaar is. Het beetje aanslag dat op de bodem ontstaat is zo weer weg met 'even weken in schoonmaakazijn'. Enige nadeel is dat de kunststof bovenkant op den duur grijzig verkleurt en gaat brokkelen door de hitte.
  8.7
  0 10
 • Bosch THD 2023
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/5/bosch-thd-2023-19176975.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/2/bosch-thd-2023-19181212.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/4/bosch-thd-2023-19181464.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/8/bosch-thd-2023-19181498.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/8/bosch-thd-2023-19181578.jpg
  Bosch THD 2023 (44)
  8.378437493342165 (4)
  Bosch THD 2023
  Maakt alle verwachtingen waar,beval ons prima!!
  Ideaal in het gebruik.Gooi geen overbodig water onnodig weg zoals met de voorgaande water kokers.En is met 80 graden behoorlijk heet.
  9.3
  0 10
 • Kenwood SKM034A waterkoker
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/8/kenwood-skm-034-pfeffer-schwarz-18168118.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/1/5/kenwood-skm-034-pfeffer-schwarz-18752615.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/8/2/kenwood-skm034a-23223682.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/4/kenwood-skm034a-electrical-kettle-29097424.jpg
  Kenwood SKM034A waterkoker (14)
  3.876470588235294 (2)
  Kenwood SKM034A waterkoker
  Prachtig klassiek model, erg blij mee!
  Fijne koker, en ook nog mooi.
  10.0
  0 10
 • Kenwood SJM020A waterkoker
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/4/kenwood-sjm-020-kokosnuss-wei--15963214.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/9/kenwood-sjm-020-kokosnuss-wei--17874159.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/1/kenwood-sjm-020-kokosnuss-wei--23873281.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/2/kenwood-sjm-020-kokosnuss-wei--23873282.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/3/kenwood-sjm020a-electrical-kettle-24355913.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/4/kenwood-sjm020a-electrical-kettle-24355914.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/6/kenwood-sjm-020-kokosnuss-wei--15903846.jpg
  Kenwood SJM020A waterkoker (12)
  7.6 (1)
  Kenwood SJM020A waterkoker
  Perfekt apparaat, heel mooi design.
  Heel mooi apparaat, handig deksel, het enige nadeel is dat de maataanduiding achter het handvat zit.
  8.7
  0 10
 • Philips Avance Collection Waterkoker HD9384/20
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/7/philips-hd-9384-19459627.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/6/philips-hd-9384-19463396.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/8/philips-hd9384-20-electrical-kettle-23224668.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/0/philips-hd9384-20-electrical-kettle-23224670.jpg
  Philips Avance Collection Waterkoker HD9384/20 (21)
  8.199633699633699 (2)
  Philips Avance Collection Waterkoker HD9384/20
  mooi,modern,gebruiksvriendelijk product aan betaalbare prijs
  Een waterkoker lijkt een banaal keukenproduct, maar met deze Philips toch een top product in huis gehaald. Water kookt snel en stil, de manuale temperatuurs instellingen is een zeer goed koop argument. Je proeft wel degelijk het verschil wanneer je thee,soep of koffie maakt op de juiste watertemperatuur. Ik ben overtuigd, jij ook? Gekocht op modern.nl,service,levering perfect,zoals het hoort.
  9.3
  0 10
 • Tefal BI8125 waterkoker
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/4/6/tefal-bi-8125-21492046.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/6/tefal-bi-8125-21492146.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/1/tefal-bi-8125-21492541.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/3/9/tefal-bi8125-electrical-kettle-23212139.jpg
  Tefal BI8125 waterkoker (19)
  5.702459171846593 (8)
  Tefal BI8125 waterkoker
  Prima waterkoker
  Prima waterkoker. Compact en gebruiksvriendelijk.
  10.0
  0 10
 • Bosch THD 2023
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/5/bosch-thd-2023-19176975.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/2/bosch-thd-2023-19181212.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/4/bosch-thd-2023-19181464.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/8/bosch-thd-2023-19181498.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/8/bosch-thd-2023-19181578.jpg
  Bosch THD 2023 (44)
  8.378437493342165 (4)
  Bosch THD 2023
  Geweldig altijd warm water beschikbaar op verschillende temperaturen
  Geweldig altijd warm water beschikbaar op verschillende temperaturen
  8.0
  0 10
 • Bosch THD 2023
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/5/bosch-thd-2023-19176975.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/2/bosch-thd-2023-19181212.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/4/bosch-thd-2023-19181464.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/8/bosch-thd-2023-19181498.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/8/bosch-thd-2023-19181578.jpg
  Bosch THD 2023 (44)
  8.378437493342165 (4)
  Bosch THD 2023
  Mooi handig aparaat alleen de brita waterfilter laat ik er uit
  Mooi handig aparaat alleen de brita waterfilter laat ik er uit. Het duurt anders veel telang voordat je je watertank weer gevuld hebt.
  8.0
  0 10
 • Philips HD 4646 20
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/7/5/philips-hd-4646-20-4960675.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/0/philips-hd-4646-20-23330680.jpg
  Philips HD 4646 20 (22)
  4.925749754885403 (5)
  Philips HD 4646 20
  Waardeloos
  Is weggegooid geld. Waterkoker binnen 5 jaar zo lek als een mandje! Voorlopig geen Philips meer!
  4.3
  0 10
 • Bosch THD 2023
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/5/bosch-thd-2023-19176975.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/2/bosch-thd-2023-19181212.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/4/bosch-thd-2023-19181464.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/8/bosch-thd-2023-19181498.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/8/bosch-thd-2023-19181578.jpg
  Bosch THD 2023 (44)
  8.378437493342165 (4)
  Bosch THD 2023
  lelijk en niet te gebruiken voor grote hoeveelheden tegelijk
  lelijk en niet te gebruiken voor grote hoeveelheden tegelijk. Hij warmt druppelsgewijs op, zodat het lang duurt voordat je glas vol is. Het water is dan intusen afgekoeld.
  1.3
  0 10
 • Tefal BI8125 waterkoker
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/4/6/tefal-bi-8125-21492046.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/6/tefal-bi-8125-21492146.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/1/tefal-bi-8125-21492541.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/3/9/tefal-bi8125-electrical-kettle-23212139.jpg
  Tefal BI8125 waterkoker (19)
  5.702459171846593 (8)
  Tefal BI8125 waterkoker
  voor snel heet water
  Ik heb deze al op de zaak. Kookt snel, is klein en compact. Ben zeer tevreden.
  7.0
  0 10
 • Philips Miniwaterkoker HD4618/20
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/5/philips-hd-4618-20-5516285.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/3/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215473.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/4/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215474.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/5/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215475.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/7/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215477.jpg
  Philips Miniwaterkoker HD4618/20 (12)
  7.75 (1)
  Philips Miniwaterkoker HD4618/20
  Compacte waterkoker, makkelijk te vullen en 0,5 liter water kookt in 2 minuten!
  Compacte waterkoker, makkelijk te vullen en 0,5 liter water kookt in 2 minuten! Let op! niet meer als 0,8 liter vullen, anders borrelt het kokend water er via de schenktuit uit. Het kalkzeefje is gemakkelijk te verwijderen en het handvat wordt niet warm. De stroomkabel is op een handige manier op lengte aan te passen. Kortom een prima apparaat!
  9.0
  0 10
 • Philips HD 4646 20
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/7/5/philips-hd-4646-20-4960675.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/0/philips-hd-4646-20-23330680.jpg
  Philips HD 4646 20 (22)
  4.925749754885403 (5)
  Philips HD 4646 20
  niet kalk bestendig
  Is na een jaar of wat gaan lekken als een zeef.
  5.7
  0 10
 • Princess 2177 Royal DE LUXE
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/2/0/princess-2177-royal-de-luxe-5920.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/8/4/princess-2177-royal-de-luxe-23211784.jpg
  Princess 2177 Royal DE LUXE (13)
  3.75 (1)
  Princess 2177 Royal DE LUXE
  De waterkoker kookt voor geen meter, je kunt hem rustig een halfuur vantevoren aanzet...
  De waterkoker kookt voor geen meter, je kunt hem rustig een halfuur vantevoren aanzetten ,dan kookt hij misschien eindelijk , een miskoop van jawelste.
  1.0
  0 10
 • Philips HD 4646 20
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/7/5/philips-hd-4646-20-4960675.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/0/philips-hd-4646-20-23330680.jpg
  Philips HD 4646 20 (22)
  4.925749754885403 (5)
  Philips HD 4646 20
  Zeer tevreden over het apparaat
  Zeer tevreden over het apparaat
  8.3
  0 10
 • Budget
  • budget
 • Automatisch afslaan
  • ja
 • KitchenAid
  • kitchenaid
 • Tefal
  • tefal
 • Philips
  • philips
 • Princess
  • princess
 • Kenwood
  • kenwood
 • Reiswaterkoker
  • small
 • Glas
  • glas
 • Instelbaar
  • ja
Waterkokers 6.3 (98)
0 - 24
 • Tristar WK-1325
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/3/9/tristar-wk-1325-18728739.jpg
  Tristar WK-1325 (63)
  7.9 (1)
  Tristar WK-1325
  Coppens Rekreatie B.V. Coppens Rekreatie B.V.
  18.99, 5.411973199999999, 51.5022392 HIGH
  Kampeertopper.nl Kampeertopper.nl
  25.94, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coppens Rekreatie B.V. Coppens Rekreatie B.V.
  18.99, 5.411973199999999, 51.5022392 HIGH
  2
  most_sold
 • Bosch THD 2023
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/5/bosch-thd-2023-19176975.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/2/bosch-thd-2023-19181212.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/4/bosch-thd-2023-19181464.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/8/bosch-thd-2023-19181498.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/8/bosch-thd-2023-19181578.jpg
  Bosch THD 2023 (44)
  8.378437493342165 (4)
  Bosch THD 2023
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  76.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  76.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  76.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  143
  good_buy
  best_reviewed
 • Philips Waterkoker HD9320/20
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/0/philips-hd9321-20-22408690.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/2/philips-hd9321-20-22489892.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/2/philips-hd9320-20-electrical-kettle-23402472.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/3/philips-hd9320-20-electrical-kettle-23402473.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/4/philips-hd9320-20-electrical-kettle-23402474.jpg
  Philips Waterkoker HD9320/20 (37)
  Philips Waterkoker HD9320/20
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  34.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Tefal KO 3308 waterkoker
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/4/7/tefal-ko-3308-18982347.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/7/1/tefal-ko-3308-19450871.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/3/1/tefal-ko-3308-23314031.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/5/9/tefal-ko-3308-18983559.jpg
  Tefal KO 3308 waterkoker (30)
  Tefal KO 3308 waterkoker
  Blokker.nl Blokker.nl
  6.765678986660861 (96)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Blokker.nl Blokker.nl
  6.765678986660861 (96)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Bestron AWK1717W waterkoker
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/1/bestron-awk-1717-w-19589961.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/3/7/bestron-awk1717w-electrical-kettle-23224837.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/8/4/bestron-awk-1717-w-19095384.jpg
  Bestron AWK1717W waterkoker (24)
  Bestron AWK1717W waterkoker
  Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
  9.99, 6.6643125, 52.3560671 HIGH
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.98, ? (offer_sdt_unknown)
  Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
  9.99, 6.6643125, 52.3560671 HIGH
  230
  good_buy
 • Philips HD 4646 20
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/7/5/philips-hd-4646-20-4960675.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/0/philips-hd-4646-20-23330680.jpg
  Philips HD 4646 20 (22)
  4.925749754885403 (5)
  Philips HD 4646 20
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Philips Avance Collection Waterkoker HD9384/20
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/7/philips-hd-9384-19459627.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/6/philips-hd-9384-19463396.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/8/philips-hd9384-20-electrical-kettle-23224668.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/0/philips-hd9384-20-electrical-kettle-23224670.jpg
  Philips Avance Collection Waterkoker HD9384/20 (21)
  8.199633699633699 (2)
  Philips Avance Collection Waterkoker HD9384/20
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  72.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  72.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  75.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  13
  good_buy
 • Bourgini Waterkoker
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/7/bourgini-waterkoker-43814027.jpg
  Bourgini Waterkoker (21)
  Bourgini Waterkoker
  Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
  24.99, 6.6643125, 52.3560671 HIGH
  Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
  24.99, 6.6643125, 52.3560671 HIGH
  68
 • Sencor SWK 1210SS waterkoker
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/9/sencor-swk-1210ss-electrical-kettle-24894879.jpg
  Sencor SWK 1210SS waterkoker (21)
  Sencor SWK 1210SS waterkoker
  Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
  4.97348485556733 (6)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
  4.97348485556733 (6)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  26.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  134
 • Tefal BI8125 waterkoker
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/4/6/tefal-bi-8125-21492046.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/6/tefal-bi-8125-21492146.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/1/tefal-bi-8125-21492541.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/3/9/tefal-bi8125-electrical-kettle-23212139.jpg
  Tefal BI8125 waterkoker (19)
  5.702459171846593 (8)
  Tefal BI8125 waterkoker
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Scheer & Foppen Almelo Scheer & Foppen Almelo
  39.95, 6.664496199999999, 52.3568381 NONE
  149
 • Philips Viva Collection Waterkoker HD9342/01
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/9/6/philips-hd9342-01-20421196.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/4/0/philips-hd9342-01-23227140.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/4/1/philips-hd9342-01-23227141.jpg
  Philips Viva Collection Waterkoker HD9342/01 (15)
  6.4 (1)
  Philips Viva Collection Waterkoker HD9342/01
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Scheer & Foppen Bussum Scheer & Foppen Bussum
  62.14, 5.1657137, 52.2743324 NONE
  159
 • Kenwood SKM034A waterkoker
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/8/kenwood-skm-034-pfeffer-schwarz-18168118.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/1/5/kenwood-skm-034-pfeffer-schwarz-18752615.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/8/2/kenwood-skm034a-23223682.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/4/kenwood-skm034a-electrical-kettle-29097424.jpg
  Kenwood SKM034A waterkoker (14)
  3.876470588235294 (2)
  Kenwood SKM034A waterkoker
  Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
  4.97348485556733 (6)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  58.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
  4.97348485556733 (6)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  58.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  8
 • Siemens TW86103P waterkoker
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/1/siemens-tw86103p-electrical-kettle-25670981.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/2/siemens-tw86103p-electrical-kettle-25670982.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/3/siemens-tw86103p-electrical-kettle-25670983.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/4/siemens-tw86103p-electrical-kettle-25670984.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/5/siemens-tw86103p-electrical-kettle-25670985.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/6/siemens-tw86103p-electrical-kettle-25670986.jpg
  Siemens TW86103P waterkoker (14)
  Siemens TW86103P waterkoker
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  78.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  78.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  79.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Kenwood Bollitore kMix SJM021A - rosso
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/3/0/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181530.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/5/3/kenwood-sjm-021-chili-rot-19176953.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/0/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181150.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/7/kenwood-sjm-021-chili-rot-23869977.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/8/kenwood-sjm-021-chili-rot-23869978.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/1/kenwood-bollitore-kmix-sjm021a-rosso-24355361.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/2/kenwood-bollitore-kmix-sjm021a-rosso-24355362.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/3/8/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181438.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/6/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181486.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/7/8/kenwood-sjm-021-chili-rot-19181678.jpg
  Kenwood Bollitore kMix SJM021A - rosso (14)
  5.513107853018469 (9)
  Kenwood Bollitore kMix SJM021A - rosso
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  64.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  64.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
 • Russell Hobbs 21600-70 waterkoker
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/9/4/russell-hobbs-21600-70-electrical-kettle-29150294.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/9/5/russell-hobbs-21600-70-electrical-kettle-29150295.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/9/6/russell-hobbs-21600-70-electrical-kettle-29150296.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/9/7/russell-hobbs-21600-70-electrical-kettle-29150297.jpg
  Russell Hobbs 21600-70 waterkoker (13)
  Russell Hobbs 21600-70 waterkoker
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  49.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Princess 2177 Royal DE LUXE
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/2/0/princess-2177-royal-de-luxe-5920.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/8/4/princess-2177-royal-de-luxe-23211784.jpg
  Princess 2177 Royal DE LUXE (13)
  3.75 (1)
  Princess 2177 Royal DE LUXE
  Scheer & Foppen Almelo Scheer & Foppen Almelo
  16.95, 6.664496199999999, 52.3568381 NONE
  Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
  4.97348485556733 (6)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  18, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Scheer & Foppen Almelo Scheer & Foppen Almelo
  16.95, 6.664496199999999, 52.3568381 NONE
  60
 • Adler AD1225 led waterkoker 1,7 liter
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/0/8/adler-ad1225-led-waterkoker-1-7-liter-32518708.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cudGVsc2VsbC5jb20vbWVkaWEvMTc2Ni9hZGxlci1hZDEyMjUtd2F0ZXJrb2tlci1tZXQtbGVkLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/2/adler-ad-1225-39300092.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/3/adler-ad-1225-39300093.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/4/adler-ad-1225-39300094.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/5/adler-ad-1225-39300095.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/6/adler-ad-1225-39300096.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/7/adler-ad-1225-39300097.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/8/adler-ad-1225-39300098.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/9/adler-ad-1225-39300099.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/4/6/adler-ad1225-led-waterkoker-1-7-liter-32146946.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZTMvcmVndWxhci9GQy82LzIvNC8xLzkyMDAwMDAwMzY0NjE0MjYuanBn
  Adler AD1225 led waterkoker 1,7 liter (13)
  Adler AD1225 led waterkoker 1,7 liter
  Telsell Telsell
  5.4799999999999995 (1)
  31.90, 3d (offer_sdt_3_days)
  Telsell Telsell
  5.4799999999999995 (1)
  31.90, 3d (offer_sdt_3_days)
  2
 • KitchenAid 5KEK1522EER waterkoker
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/1/2/kitchenaid-5kek1522e-20414512.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/7/kitchenaid-5kek1522e-23227277.jpg
  KitchenAid 5KEK1522EER waterkoker (13)
  KitchenAid 5KEK1522EER waterkoker
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  152, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  152, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  169, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Philips Miniwaterkoker HD4618/20
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/5/philips-hd-4618-20-5516285.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/3/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215473.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/4/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215474.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/5/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215475.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/7/philips-hd4618-20-0-8-l-2400-w-1-cup-ind-brushed-metal-mini-kettle-23215477.jpg
  Philips Miniwaterkoker HD4618/20 (12)
  7.75 (1)
  Philips Miniwaterkoker HD4618/20
  Maxwell.nl Maxwell.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  36.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Maxwell.nl Maxwell.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  36.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Maxwell Bladel Maxwell Bladel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  36.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
  82
 • Kenwood SJM020A waterkoker
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/4/kenwood-sjm-020-kokosnuss-wei--15963214.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/9/kenwood-sjm-020-kokosnuss-wei--17874159.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/1/kenwood-sjm-020-kokosnuss-wei--23873281.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/2/kenwood-sjm-020-kokosnuss-wei--23873282.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/3/kenwood-sjm020a-electrical-kettle-24355913.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/4/kenwood-sjm020a-electrical-kettle-24355914.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/6/kenwood-sjm-020-kokosnuss-wei--15903846.jpg
  Kenwood SJM020A waterkoker (12)
  7.6 (1)
  Kenwood SJM020A waterkoker
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  64.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  64.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Delonghi KBOV 2001 groen
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/2/3/delonghi-kbov-2001-green--20012923.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/2/8/delonghi-kbov-2001-green--23316628.jpg
  Delonghi KBOV 2001 groen (11)
  Delonghi KBOV 2001 groen
  Koffiediscounter.nl Koffiediscounter.nl
  8.803096157239043 (924)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Koffiediscounter.nl Koffiediscounter.nl
  8.803096157239043 (924)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Scheer & Foppen Dronten Scheer & Foppen Dronten
  89.95, 5.7197675, 52.5245101 NONE
  6
 • Princess Kettle Pyramid Black Tea
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/9/2/princess-233022-19703692.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/2/princess-233022-20414112.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/5/princess-kettle-23225195.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/6/princess-kettle-23225196.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/7/princess-kettle-23225197.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/9/princess-kettle-24544119.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/4/princess-kettle-25171634.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/5/princess-kettle-25171635.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/6/princess-kettle-25171636.jpg
  Princess Kettle Pyramid Black Tea (11)
  Princess Kettle Pyramid Black Tea
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.35, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.35, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  44.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  140
 • Bosch TWK8611P waterkoker
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/3/bosch-twk8611p-electrical-kettle-29576813.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/6/bosch-twk8611p-electrical-kettle-29578086.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/8/3/bosch-twk8611p-electrical-kettle-29578183.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/7/bosch-twk8611p-electrical-kettle-29578317.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/0/bosch-twk8611p-electrical-kettle-29578480.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/9/bosch-twk8611p-electrical-kettle-29582659.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/6/0/bosch-twk8611p-electrical-kettle-29582660.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/6/1/bosch-twk8611p-electrical-kettle-29582661.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/6/2/bosch-twk8611p-electrical-kettle-29582662.jpg
  Bosch TWK8611P waterkoker (11)
  Bosch TWK8611P waterkoker
  Blokker.nl Blokker.nl
  6.765678986660861 (96)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  76.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Blokker.nl Blokker.nl
  6.765678986660861 (96)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  76.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  84.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  134
 • Tefal BF 2130 VITESSE
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/2/5/tefal-bf-2130-4960725.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/3/3/tefal-bf-2130-vitesse-23214233.jpg
  Tefal BF 2130 VITESSE (10)
  Tefal BF 2130 VITESSE
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Maxwell Bladel Maxwell Bladel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
  193
2 18
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl