Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

computer

Op zoek naar een nieuwe computer of een handige laptop? Je kunt hier ook terecht voor lcd-schermen, tft-monitoren en printers. Alle overige randapparatuur is natuurlijk ook aanwezig, zoals bijvoorbeeld externe harddisks, webcams, joysticks, muizen & toetsenborden of luidsprekers.

Advertenties:

 • De Galaxy Tab 4 met een 10.1 inch beeldscherm draait op Android 4.4 KitKat besturingssysteem. Door het lichtgewicht design is deze tablet fijn in gebruik en heeft een comfortabele grip. Met de 1,2 GHz quad core processor heb je snel toegang toe je apps en andere bestanden. De Galaxy Tab 4 is voorzien van een 3.0 megapixel camera zodat je alles snel kunt vastleggen.
 • Originele Samsung EFC-1B1NBEC stand case in de kleur white. Bescherm uw Samsung P7500 Galaxy Tab 10.1 tegen vuil, stof en krassen in deze case. Uw Galaxy Tab 10.1 zal als een waar mediacentrum dienen met deze stand case. Dankzij de buigbare flap aan de voorzijde kan uw Samsung tablet rechtop staan, ideaal voor het kijken van een film! Dankzij specifieke uitsparingen kan het apparaat optimaal bediend worden.
 • De Apple iPad Mini 16GB Wi-Fi is de kleinere, lichtere en smallere versie van de ‘grote’ iPad. Op het 7,9 inch Multi Touch-display ziet u websites, tekst, foto’s, video’s en games nóg scherper en realistischer. Het besturingssysteem iOS 7.0 biedt u meer gebruiksgemak dan eerdere iOS-versies, zoals: Siri-spraakbesturing, een niet-storenfunctie, nieuwe iCloud-functies en FaceTime videobellen via 3G/4G. Via de Safari browser kunt u makkelijk en snel surfen op internet.U kunt vele foto’s, video’s en andere bestanden opslaan op de 16 GB beschikbare opslagruimte. Dankzij de krachtige A5 processor chip reageert deze iPad Mini snel op uw aanrakingen, is hij zuinig, presteert hij goed en gaat de batterij langer mee dan gemiddeld: wel 10 uur. Met slechts 7,2 mm dikte en 38 gram gewicht kunt u deze iPad Mini makkelijk meenemen op reis. De internetverbinding is extra snel en u kunt tot wel 275.000 apps downloaden uit de App Store.
 • De nieuwe iPad mini met Retina-display, wifi en 16GB opslag. Grijs.

  Klein wonder
 • De Apple iPad Air is de 5e iPad die Apple op de markt heeft gebracht. De tablet is dunner, lichter en tot 2x sneller dan zijn voorgangers. Dankzij het gebruiksvriendelijke besturingssysteem (iOS) is de iPad Air ook erg geschikt voor beginnende gebrui...
 • 9,7" Retina-display - M8-bewegings­coprocessor - Interne opslagcapaciteit: 16GB - Resolutie: 2048 x 1536 pixels
 • De Galaxy Tab3 Lite beschikt over een 7 inch WSVGA beeldscherm en biedt dankzij een resolutie van 1024 x 600 pixels een haarschelp beeld. De sterke 1.2 GHz Dual Core processor zorgt voor een naadloze prestatie zonder haperingen. Je kunt eenvoudig de op
 • Alle essentiële benodigdheden De Aspire E-serie levert u de krachtige prestaties en handige functies die u wenst. Solide prestaties, handige multimediatools en eenvoudige connectiviteit maken dagelijks computergebruik een genot. Het praktische maar toch
 • Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 T1100 8GB WiFi White
computer

printen

monitor & beamer

scanner

Met een scanner kun je afbeeldingen, foto's, tekeningen of dia's 'lezen' en digitaal opslaan. De scanner is veelal een plat apparaat dat op een pc of Mac wordt aangesloten. Door de te scannen afbeelding op de glasplaat van de scanner te leggen kan met een simpele druk op de knop de afbeelding worden gescand en vervolgens digitaal opgeslagen worden. Vervolgens kun je het digitale bestand bewerken, op een website zetten, er een uitnodiging van maken of mailen naar vrienden en familie.

Lees meer over scanners »

e-reader

Wil je een e-reader kopen, maar weet je niet precies weet waar je op moet letten? Op deze pagina geven we je eerst enkele algemene kooptips voor e-readers en daarna gaan we in op een aantal belangrijke eigenschappen van e-readers. Zo weet je zeker dat je de juiste e-reader koopt! Je kunt op deze pagina natuurlijk ook meteen e-readers vergelijken en de beste e-reader voor de beste prijs vinden. de soorten e-readers, e-inkt, e-books en e-papers, de functies en accessoires van de e-reader, de voordelen van de e-reader en de populairste e-readers.

Lees meer over e-readers »

uitbreiding

modem & netwerk

randapparatuur

computer kabel

invoerapparatuur

software

Software is noodzakelijk op iedere pc. Het besturingssysteem (of Operating System) is het belangrijkste stuk software waar iedere pc over beschikt, bijvoorbeeld Windows, Linux of Mac OSX. In tegenstelling tot Windows is Linux vaak goedkoop of zelfs gratis, maar het is moeilijker te installeren en niet alle software is volledig uitwisselbaar met Windows-computers. Mac OSX is het besturingssyteem waarmee alle huidige Apple-computers zijn uitgerust. Wil je nu meteen op zoek naar software, bekijk en vergelijk dan hier software.

Lees meer over software »