Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

computer

Op zoek naar een nieuwe computer of een handige laptop? Je kunt hier ook terecht voor lcd-schermen, tft-monitoren en printers. Alle overige randapparatuur is natuurlijk ook aanwezig, zoals bijvoorbeeld externe harddisks, webcams, joysticks, muizen & toetsenborden of luidsprekers.

Advertenties:

  • Door de Dual Core A6X processor en het gebruiksvriendelijke iOS 6 besturingssysteem springen de kleurrijke beelden van het hoge kwaliteit Retina scherm.
  • Razendsnel in gebruik dankzij de Quad Core processorZie meer en doe meer! De GALAXY Tab4 (10.1) is gemaakt voor het geven van de ultieme multimedia-ervaring en zal leiden tot verbeterde prestaties. De tablet is uitgerust met een krachtige 1,2 G...
  • Apple iPad Mini Wifi 16GB MD531NF/A, witDe iPad Mini is niet zomaar een verkleining van de iPad. Over elk detail is weer opnieuw nagedacht, zodat de iPad Mini goed mee kan komen met zijn grote broer. Het 7.9 inch scherm heeft een 1024 x 768 resolutie waardoor het formaat van de iPad Mini makkelijk handelbaar is terwijl u loopt. De aluminium behuizing zorgt ervoor dat het een echte lichtgewicht is (308 g). Door de Dual-core A5 processor kunt u vlekkeloos met apps aan de slag. Alle apps voor de iPad werken ook op de iPad Mini. Het scherm van de mailberichten geeft hetzelfde aantal berichten weer als op de gewone iPad. Ook Safari geeft de websites op dezelfde manier weer als op de iPad. Met de 5-megapixel camera aan de achterkant van de iPad Mini maakt u haarscherpe foto's of filmt u 1080p HD-video. Er is ook een 1,2 megapixel camera aan de voorzijde voor Facetime (videochat), dat ook in 720p HD-video kan filmen. Ook verkrijgbaar in 32GB en 64GB.Click & Collect Ook te koop in onze vestigingenVerzekeren met TechCare?
  • De Galaxy Tab 4 met een 10.1 inch beeldscherm draait op Android 4.4 KitKat besturingssysteem. Door het lichtgewicht design is deze tablet fijn in gebruik en heeft een comfortabele grip. Met de 1,2 GHz quad core processor heb je snel toegang toe je apps en andere bestanden. De Galaxy Tab 4 is voorzien van een 3.0 megapixel camera zodat je alles snel kunt vastleggen.
  • De Acer Aspire E1-510-28202G32Dnkk is een 15.6 inch HD laptop met 2 GB geheugen en 320 GB harde schijf. De Acer Aspire E1-510 is uitgerust met een Intel Pentium processor, Acer Crystal Eye HD webcam en een USB 3.0 poort. Bestandsoverdracht via USB kan
  • Het display van de iPad met Retina Display heeft vier keer zoveel pixels als het display van iPad 2. De dichtheid is zo groot dat het menselijk oog op een normale leesafstand geen afzonderlijke pixels meer kan onderscheiden. Webpagina’s, tekst, afbeeldingen en videobeelden zagen er nog nooit zo scherp en realistisch uit. Het Retina-display met 3,1 miljoen pixels heeft meer dan een miljoen pixels meer dan een HDTV. Films kunnen nu met volledige 1080p HD-resolutie worden bekeken, voor een kijkervaring die door geen enkel ander mobiel apparaat wordt geëvenaard.
  • eReader Aura 6.0", 4GB, WiFi (zwart)
  • Microsoft Exchgentcal sngl sa c dvccal wosrvcs
  • De nieuwe Galaxy Tab 3 (8.0”) van Samsung combineert draagbaarheid met een krachtiger optreden. Tab 3 – 8.0" wifi (wit)

computer

printen

monitor & beamer

scanner

Met een scanner kun je afbeeldingen, foto's, tekeningen of dia's 'lezen' en digitaal opslaan. De scanner is veelal een plat apparaat dat op een pc of Mac wordt aangesloten. Door de te scannen afbeelding op de glasplaat van de scanner te leggen kan met een simpele druk op de knop de afbeelding worden gescand en vervolgens digitaal opgeslagen worden. Vervolgens kun je het digitale bestand bewerken, op een website zetten, er een uitnodiging van maken of mailen naar vrienden en familie.

Lees meer over scanners »

e-reader

Wil je een e-reader kopen, maar weet je niet precies weet waar je op moet letten? Op deze pagina geven we je eerst enkele algemene kooptips voor e-readers en daarna gaan we in op een aantal belangrijke eigenschappen van e-readers. Zo weet je zeker dat je de juiste e-reader koopt! Je kunt op deze pagina natuurlijk ook meteen e-readers vergelijken en de beste e-reader voor de beste prijs vinden. de soorten e-readers, e-inkt, e-books en e-papers, de functies en accessoires van de e-reader, de voordelen van de e-reader en de populairste e-readers.

Lees meer over e-readers »

uitbreiding

modem & netwerk

randapparatuur

computer kabel

invoerapparatuur

software

Software is noodzakelijk op iedere pc. Het besturingssysteem (of Operating System) is het belangrijkste stuk software waar iedere pc over beschikt, bijvoorbeeld Windows, Linux of Mac OSX. In tegenstelling tot Windows is Linux vaak goedkoop of zelfs gratis, maar het is moeilijker te installeren en niet alle software is volledig uitwisselbaar met Windows-computers. Mac OSX is het besturingssyteem waarmee alle huidige Apple-computers zijn uitgerust. Wil je nu meteen op zoek naar software, bekijk en vergelijk dan hier software.

Lees meer over software »