Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

 • CX042B - De HP Photosmart 5520 draadloze all-in-one-printer is ontworpen voor thuisgebruikers die gemakkelijk en voordelig professionele foto's, dubbelzijdige documenten en meer willen printen met een keur aan mobiele printopties.
 • 1x HP 364 bk, 1x HP 364 c, 1x HP 364 m, 1x HP 364 y.

  Let op: de HP nr. 364 foto zwart (photo bk) zit hier niet bij en moet los bijbesteld worden.

 • De HP Officejet 6600 e-All-in-One is een printer, scanner, fax en kopieerapparaat in een. Het apparaat beschikt over wifi, HP ePrint en Apple AirPrint.
 • Premium 100% fabrieksnieuwe huismerk cartridge, kwalitatief vergelijkbaar met het origineel product. Wordt geleverd met 2 jaar volledige garantie. Alternatief voor HP SM596EE HP 364XL ACTIE !! rainbow set 4x cartridges
 • Canon Pixma MP610. K30290/QKI-3520-000/QKI-3520-010.
 • De Canon PIXMA MG4250 kan draadloos en dubbelzijdig printen, kopiëren en scannen. Via WiFi kunt u vanaf elke pc of laptop binnen hetzelfde netwerk printopdrachten versturen. U kunt zelfs uw smartphone en tablet draadloos koppelen aan de Canon PIXMA MG4250 met de Canon Easy-PhotoPrint-app. Hiermee print u eenvoudig foto’s of ingescande PDF-documenten af die op uw smartphone of tablet opgeslagen staan. Via Google Cloud Print print deze Canon vanaf iedere locatie Google Docs-documenten, Gmail-berichten en bijlagen. Met Auto Duplex kunt u automatisch dubbelzijdig printen: hierdoor bespaart u papier. Door het compacte FastFront-design is papier plaatsen en cartridges vervangen zo gebeurd! Dit apparaat scant en kopieert documenten met een resolutie tot 1.200 x 2.400 dpi.
 • Voordelige all-in-one om vrijwel overal in huis gemakkelijk draadloos af te drukken, maar ook te scannen en te kopiëren.1 De compacte printer past overal, neemt weinig plaats in en werkt direct dankzij de eenvoudige installatie en bediening.
 • De stijlvolle All-in-One voor thuis of om op kantoor te delen via Ethernet. De multifunctionele capaciteiten van de PIXMA MX515 All-in-One kunnen overal worden toegepast. Geïntegreerd Wi-Fi, Ethernet, papierverwerking van de ADF en dubbelzijdig printen mak en deze printer ideaal voor het kantoor aan huis. All-in-One met fax, Wi-Fi en Ethernet. Stijlvol zwart ontwerp met FastFront. 6,2 cm TFT-kleurenscherm. Resolutie tot 4800 dpi, kwaliteit min. 2 pl. ADF van 30 blad. ISO ESAT-snelheid van 9,7 ipm in zwart-wi t en 5,5 ipm in kleur. ISO A4 kopie: 21 seconden. Auto Duplex. Scannen naar USB-geheugen zonder pc. Inktpatronen (zwart: 225B005, zwart XL: 222B005, kleur: 227B005, kleur XL: 226B005, multipack zwart/kleur: 225B006).
 • MULTIFUNCTIONAL CANON PIXMA MG7550 ZWART
multifunctional

Een multifunctional printer (ook wel all-in-one-printer genoemd) kan naast printen ook kopiëren en scannen. Deze multifunctionele printers zijn ideaal voor thuisgebruik, omdat je dan maar één apparaat aan hoeft te schaffen. Jij bent op zoek naar een all-in-one-printer en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst over de multifunctionele printer eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten multifunctionale printers, de functies van de all-in-one printer en de populairste merken van de multifunctionele printer.

Lees meer over multifunctionals »

cartridge & toner

inkjetprinter

Inkjetprinters zijn de meest geschikte printers voor thuisgebruik, omdat ze goedkoop in aanschaf zijn en kwalitatief zeer goede printresultaten bieden. Jij bent op zoek naar een inkjetprinter en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst over de inkjetprinter eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de werking van de inkjetprinter, de soorten inkjetprinters en de populairste merken van de inkjetprinter.

Lees meer over inkjetprinters »

labelprinter

Bespaar je tijd door niet al je adressen met de hand uit te schrijven, bespaar papier door niet voor elk etiketje en nieuw papier te nemen, zorg voor een professionele uitstraling en houd alles keurig op orde met de labelprinter! Jij bent op zoek naar een labelprinter en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst over labelprinters eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten labelprinters, de functies van de labelprinter en de populairste merken labelprinters.

Lees meer over labelprinters »

laserprinter

Laserprinters zijn printers met een hoge afdruksnelheid die zeer scherpe afbeeldingen en tekst leveren door toner (zwart of gekleurd poeder) aan het papier te hechten. Jij bent op zoek naar een laserprinter en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst over lasterprinters eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de werking van de laserprinter, de voordelen en nadelen van laserprinters en de populairste merken van de laserprinter.

Lees meer over laserprinters »

fotoprinter

Fotoprinters drukken je digitale foto’s op zeer goede kwaliteit voor je af. Vaak kun je je camera zelfs meteen op de printer aansluiten, zonder dat er een computer aan te pas komt. Jij bent op zoek naar een fotoprinter en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst over de fotoprinter eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de werking en functies van de fotoprinter, de soorten fotoprinters en de populairste merken van de fotoprinter.

Lees meer over fotoprinters »

overige printers

In deze categorie ‘overige printers’ kun je alle printers vinden die niet in de categorie inkjetprinter, laserprinter, fotoprinter, labelprinter of multifunctional printer vallen. Dit zijn vooral de zwaardere industriële printers. Jij bent op zoek naar een printer en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele algemene kooptips voor printers en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten printers, de functies van de printer en de populairste merken printers.

Lees meer over overige printers »

printlint

Printerlinten worden gebruikt in tekstverwerkers en matrixprinters. Eén zijde van het printerlint is bewerkt met inkt en zorgt ervoor dat de tekst of afbeelding op het papier wordt gedrukt. Sommige printerlinten hebben nog extra’s, bijvoorbeeld een herinnering als het printerlint vervangen moet worden. De meeste printlinten zijn zwart, maar er zijn ook printerlinten in kleur.

printerkast

Een printerkast is een kast speciaal voor je printer ontworpen. In een printerkast kan je printer precies ingebouwd worden, er zit vaak ook nog een ingebouwd papierreservoir in en ook speciale ventilators voor je printer. De belangrijkste functies van een printerkast zijn het herbergen van de printer, de printerkast moet geluidsbestendig zijn en de printerkast moet een minimumcapaciteit aan papieropslag hebben.

printerkabel

In de categorie printerkabels vind je alle kabels die je nodig hebt om je printer met de computer te verbinden. Een printerkabel kan verschillende aansluitingen hebben, let daar goed op bij het kopen van een printerkabel.

printeraccessoire

Printeraccesoires zijn cartridges, kabeltjes en fotopapier. Het meest gangbare type printerkabel is inmiddels usb, maar er zijn ook nog printers die een parallele aansluiting hebben. Let goed op deze aansluiting, want de nieuwste pc’s en laptops hebben geen parallelle poort meer! Let bij de aankoop van een printer ook op de prijs van een cartridge. Deze cartridges zullen uiteindelijk bepalen hoeveel geld je besteedt aan je printjes.

fotopapier

Fotopapier is papier dat speciaal gemaakt is om je digitale foto’s op af te drukken. Het is dik papier en het bestaat uit twee lagen: onder een laag gewoon, stevig papier en bovenop een heldere, gladde laag. Deze laag van het fotopapier zorgt ervoor dat je afgedrukte foto’s dezelfde glans en heldere kleuren krijgen dan wanneer je ze bestelt bij een professioneel bedrijf.

printertoebehoren

Printeraccesoires zijn cartridges, kabeltjes en fotopapier. Het meest gangbare type printerkabel is inmiddels usb, maar er zijn ook nog printers die een parallele aansluiting hebben. Let goed op deze aansluiting, want de nieuwste pc’s en laptops hebben geen parallelle poort meer! Let bij de aankoop van een printer ook op de prijs van een cartridge. Deze cartridges zullen uiteindelijk bepalen hoeveel geld je besteedt aan je printjes.