x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Een blender of shaker is een rechtopstaand keukenapparaat, geschikt voor het pureren of mengen van ingrediënten. Het apparaat heeft in de voet de motor zitten, met daar bovenop de mengbeker. In deze beker, vaak gemaakt van glas, doe je de ingrediënten. Deksel erop en blenden maar! Het resultaat is een lekkere smoothie, een milkshake, een groentesapje of een cocktail. In deze tekst gaan we in op de soorten blenders, de functies en de accessoires.

  Bekende merken blenders en shakers zijn Bestron, Bomann, Kenwood, Philips en Princess.Vergelijk hier blenders!

  Bekijk en vergelijk hier blenders!

  Soorten blenders en shakers
  Blenders of shakers zijn andere apparaten dan hand- of staafmixers. Een blender is helemaal gericht op het mengen en pureren van voedsel, vaak zachte producten. Niet alleen fruitdranken, maar ook gekookt voedsel. In een blender kunnen prima kinderhapjes gepureerd worden. Niet alle modellen kunnen hard voedsel of ijsblokjes aan. In veel modellen is de ijsblokjesfunctie een extra optie. Blenders worden ook gebruikt in de horeca. Dit zijn doorgaans grotere en krachtigere modellen. Als je je blender vaak nodig hebt voor grote gezelschappen is zo'n horecamodel voor jou misschien een betere oplossing. Shakers gebruik je om vloeistoffen te mengen. Ben je op zoek naar een machine die meer mogelijkheden heeft dan de blender, kijk dan eens in de categorie keukenmachine. Voor een sapcentrifuge ga je naar de categorie citruspers.

  Design blenders
  Blenders en shakers zijn er in diverse kleuren en materialen. Als de blender altijd op het aanrecht staat, is een designmodel wel zo mooi. Er zijn veel blenders die niet alleen uitstekend hun werk doen, maar er ook nog eens mooi uitzien. De meest gebruikte materialen voor blenders zijn allerlei kleuren plastic, metaal en RVS. De mengbeker is vaak van transparant plastic of glas, zodat je precies ziet wat er daarbinnen gebeurt.

  Functies blender
  Meer informatie over het vermogen van de blender, het aantal snelheden, de traploos instelbare snelheid, het toerental van de blender, de ijsblokjesfunctie, pulse, zachte start, het rvs-mes van de blender en de antislipvoetjes kun je in de verklarende woordenlijst voor de blender vinden.

  Blender schoonmaken
  Na gebruik maak je het apparaat schoon. De losse delen van de shaker, zoals de mengbeker en het deksel, zijn vrijwel altijd vaatwasbestendig. In geval van twijfel vind je deze informatie terug op de onderdelen zelf, te herkennen aan het speciale icoon hiervoor. Het voetstuk waar de motor in zit mag nooit in de afwasmachine. Je kunt dit afnemen met een natte doek.

  Vergelijk hier blenders!Accessoires blender
  Er zijn speciale kookboeken met recepten voor smoothies, shakes en groentensappen. Daarnaast zijn er extra mengbekers voor de blender te koop, wat handig is als je grote volumes in één keer maakt of met meerdere smaken bezig bent. Een handige tip is om alvast fruit in te vriezen dat als basis dient voor een shake. Vries kleine hoeveelheden seizoensfruit in zoals aardbeien, bramen, frambozen of kersen. Doe het bevroren fruit in de blender met een banaan en yoghurt of melk erbij. Even shaken en je drankje is klaar.

  Heb je nog vragen, kijk dan ook even bij de veelgestelde vragen over blenders en shakers.

  Bekijk en vergelijk hier blenders en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier blenders!Kan ik ook ijsblokjes fijnhakken met een blender?
  Mag de blender in de vaatwasmachine?
  Waar koop ik accessoires voor een shaker?
  Waar vind ik recepten voor smoothies en shakes?

  Wil je meteen op zoek naar een blender of shaker? Vergelijk dan hier alle blenders en vind de beste koop!

  Kan ik ook ijsblokjes fijnhakken met een blender?

  Ja, maar alleen als het specifiek staat aangegeven.

  Mag de blender in de vaatwasmachine?
  Na gebruik maak je de blender schoon. De losse delen, zoals de mengbeker en het deksel, zijn vrijwel altijd vaatwasmachinebestendig. In geval van twijfel vind je deze informatie terug op de onderdelen zelf, te herkennen aan het speciale icoon hiervoor. Het voetstuk waar de motor in zit mag nooit in de afwasmachine. Je kunt het afnemen met een natte doek.

  Waar koop ik accessoires voor een shaker?
  De betere keuken- en kookwinkels verkopen extra hulpstukken en accessoires voor de blender. Kijk ook eens naar de speciale kookboeken met recepten voor smoothies, shakes en groentendranken uit de blender.

  Waar vind ik recepten voor smoothies en shakes?
  Hiervoor zijn speciale kookboeken met de lekkerste recepten.


  Bekijk en vergelijk hier blenders en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier blenders!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de begrippen.

  Vergelijk dan hier alle blenders en vind de beste koop!

  Aantal snelheden
  De motor heeft meerdere standen, want niet ieder product dat in de mengbeker gaat moet op dezelfde snelheid verwerkt worden. Zelf kun je dus de snelheid instellen en tijdens het proces eventueel wijzigen als dat nodig is.

  Antislipvoetjes
  Om wegschuiven van het apparaat te voorkomen, zitten er aan de onderkant van de shaker antislipvoetjes.

  Beker met schenktuit
  Een mengbeker met schenktuit is eigenlijk onmisbaar, anders ga je toch knoeien bij het uitschenken van je shake.

  IJsblokjesfunctie
  Niet alle blenders kunnen ijsblokjes hakken. Als dit niet specifiek staat aangegeven, kan het apparaat het niet. IJsblokjes zijn wat anders dan schepijs. Een milkshake met schepijs als basis is geen probleem voor het gros van de modellen.

  Inhoud
  Met de inhoud wordt de inhoud van de maatbeker bedoeld. De inhoud wordt aangegeven in liters.

  Materiaal blender
  Een blender is er in diverse kleuren en materialen. Als het apparaat altijd op het aanrecht staat, is een designmodel wel zo mooi. Er zijn veel blenders die niet alleen uitstekend hun werk doen, maar er ook nog eens mooi uitzien. De meest gebruikte sapcentrifugematerialen zijn allerlei kleuren plastic, metaal en RVS. De mengbeker is vaak van transparant plastic of glas, zodat je precies ziet wat er daarbinnen gebeurt.

  Materiaal mengbeker
  Een blender is er in diverse kleuren en materialen. Als het apparaat altijd op het aanrecht staat, is een designmodel wel zo mooi. Er zijn veel blenders die niet alleen uitstekend hun werk doen, maar er ook nog eens mooi uitzien. De meest gebruikte materialen zijn allerlei kleuren plastic, metaal en RVS. De mengbeker is vaak van transparant plastic of glas, zodat je precies ziet wat er daarbinnen gebeurt.

  Milkshakefunctie
  Niet alle blenders kunnen ijsblokjes hakken. Als dit niet specifiek staat aangegeven, kan het apparaat het niet. IJsblokjes zijn wat anders dan schepijs. Een milkshake met schepijs als basis is geen probleem voor het gros van de modellen.

  Pulsefunctie
  Met pulse draait de shaker kort op een snellere stand, een soort intervalfunctie.

  RVS-mes
  De ingrediënten in de blender worden fijngemaakt met behulp van een mes dat op de bodem draait. Dit mes is meestal van RVS, omdat dit hard metaal is. De afkorting RVS staat voor Roestvrij Staal.

  Snoer opbergbaar
  Bij sommige blenders is met het ontwerp rekening gehouden met het snoer. Je kunt het snoer dan op een handige manier opbergen.Vergelijk hier blenders!

  Toerental
  Het toerental geeft het aantal omwentelingen per minuut aan.

  Traploos regelbaar
  Het direct aanpassen van de snelheid, zonder tussensprongen.

  Vermogen
  Het vermogen, oftewel de kracht van de motor, wordt aangegeven in Watt. Hier geldt: hoe hoger het wattage, hoe krachtiger de machine.

  Vulopening
  De blender wordt meestal afgesloten met een (transparant) deksel. Via de vulopening kun je veilig de ingrediënten in de blender stoppen. Je vingers komen op deze manier nooit in contact met de ronddraaiende messen aan de binnenkant van de mengbeker.

  Zachte start
  Een zachte start voorkomt knoeien als de machine begint met draaien, zodat de vloeistof niet uit de kom kan klotsen.

  Bekijk en vergelijk hier blenders en vind de beste koop!

 • Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90 (7)
  7.6 (8, 6)
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  Prima blender, blij mee, doet wat hij moet doen!
  Ik heb de blender ongeveer 2 weken in gebruik en ben er zeer tevreden over. Hij maakt niet meer lawaai dan mijn staafmixer, maar het gaat veel sneller en beter resulaat. Ik gebruik het apparaat voor groentesmoothies en wortelen, andijvie alles mooi glad. De schoonmaakknop vind ik ideaal. De kan is zwaar, maar dat vind ik wel prettig. Over duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen. Bestelling en bezorging was prima, zondag besteld, dinsdag of woensdag in huis.
  8.0
  0 10
  • mogelijkheden: 8.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • duurzaamheid: 6.0
  true
  enkele weken
 • Magimix 11619NL blender
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/3/magimix-11619-le-blender-slv-20790083.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/5/magimix-11619nl-blender-23987455.jpg
  Magimix 11619NL blender (4)
  Magimix 11619NL blender
  Vooralsnog super apparaat. Diverse snelheden; ook voorgeprogrammeerd bv. ijs crushen, smoothie.
  Over een paar jaar weet ik pas echt of hij zo duurzaam is als ik verwacht. (Mijn Braun blender van 79,- ging nét buiten de garantietermijn kapot > reparatie kost gewoon 65,-. Voor mij geen Braun meer, ondanks advies Consumentenbond.
  9.0
  0 10
  • mogelijkheden: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 9.0
  true
  enkele dagen
 • Philips Daily Collection Blender HR2104/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/8/3/philips-hr2104-90-400-w-1-5-l-with-mill-filter-chopper-blender-19879383.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/5/philips-hr2104-90-21428505.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/6/philips-hr2104-90-21428506.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/7/philips-hr2104-90-21428507.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/8/philips-hr2104-90-21428508.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/9/philips-hr2104-90-21428509.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/0/philips-hr2104-90-21428510.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/1/philips-hr2104-90-21428511.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/7/philips-hr2104-90-blender-21473307.jpg
  Philips Daily Collection Blender HR2104/90 (3)
  Philips Daily Collection Blender HR2104/90
  als blender ideaal, helaas de accessoires om mee te hakken werken niet naar behoren
  Dit product is ook alleen als blender te verkrijgen, ik zou deze dan aanraden als iemand een blender zoekt, maar er zitten ook accessoires bij om te hakken en een sapcentrifuge, deze werken slecht, de benodigde groenten of fruit moeten heel erg klein gesneden worden, wil het nog een beetje gehakt kunnen worden
  7.3
  0 10
  • mogelijkheden: 6.0
  • gebruiksgemak: 8.0
  • duurzaamheid: 8.0
  true
  enkele weken
 • Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90 (7)
  7.6 (8, 6)
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  Fijn apparaat, makkelijk in gebruik en supersnel schoon
  Een heel fijn apparaat. Makkelijk in gebruiken snel te reinigen. Kortom een aanrader.
  8.0
  0 10
  • mogelijkheden: 8.0
  • gebruiksgemak: 8.0
  • duurzaamheid: 8.0
  true
  enkele weken
 • Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90 (7)
  7.6 (8, 6)
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  Fijn apparaat, makkelijk in gebruik en supersnel schoon
  Een heel fijn apparaat. Makkelijk in gebruiken snel te reinigen. Kortom een aanrader.
  8.0
  0 10
  • mogelijkheden: 8.0
  • gebruiksgemak: 8.0
  • duurzaamheid: 8.0
  true
  enkele weken
 • Braun MQ 725 Omelette
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/7/7/braun-mq725-21446477.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/7/braun-mq725-21456817.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/9/braun-mq-725-omelette-23563009.jpg
  Braun MQ 725 Omelette (3)
  Braun MQ 725 Omelette
  Superhandig en mooi design!
  Omdat ik graag sauzen en soepen wilde kunnen pureren, leek een staafmixer me erg handig. Ik heb voor de Braun MQ725 gekozen omdat 'ie zoveel extra opzetstukken heeft. Eerste indruk: wat is 'ie mooi! Niet dat het iets uitmaakt, maar toch: het is een echt designapparaat. In de doos zat een enorm dikke gebruiksaanwijziging, maar ik was veel ongeduldig om die helemaal te lezen. Hup, aan de slag! De staafmixer is hier eenvoudig genoeg voor: voor het monteren en gebruiken heb je echt geen handleiding nodig. Tot nu toe heb ik alleen het gewone opzetstuk en de hakselaar gebruikt. Het gewone opzetstuk doet prima wat 'ie moet doen: mixen. De hakselaar was een verrassing: voor mijn baksels gebruik ik veel fijngehakte nootjes, en ik ben vaak uren bezig om ze fijn te hakken in kleine stukjes. Met de hakselaar is dit binnen 10 seconden klaar (niet overdreven). Maar wel uitkijken dat je niet te lang doorgaat, want de nootjes worden zó fijn vermalen, dat er alleen maar poeder overblijft als je niet oplet. Over de duurzaamheid kan ik nog niet echt iets zeggen: daar heb ik 'm te kort voor. Maar het lijkt een heel solide apparaat.
  8.3
  0 10
  • mogelijkheden: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 7.0
  true
  enkele weken
 • Princess Mini Blender
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/6/princess-mini-blender-19519046.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/3/princess-mini-blender-21151643.jpg
  Princess Mini Blender (6)
  Princess Mini Blender
  Niet aan te raden.
  Bij het blenden wordt alleen het onderste deel van de vulling 'geblend'. Alles wat 1 a 2 cm hoger zit gaat bijna niet mee. Uiteindelijk ben je dus steeds aan het schudden om vervolgens het laatste stuk alsnog met de hand te moeten doen.
  3.3
  0 10
  • mogelijkheden: 2.0
  • gebruiksgemak: 2.0
  • duurzaamheid: 6.0
  false
  enkele maanden
 • Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90 (7)
  7.6 (8, 6)
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  Prima krachtig apparaat
  Prima apparaat doet precies waarvoor je hem koop. Makkelijk schoon te maken. Enige minpuntje de glazen kan is loeizwaar.
  7.3
  0 10
  • mogelijkheden: 8.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 5.0
  true
  enkele weken
 • Princess Power Blender
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/3/princess-212023-19370803.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/8/princess-212023-19371088.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/1/3/princess-212023-21101013.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/1/4/princess-212023-21101014.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/6/7/princess-212023-blender-24521067.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/6/8/princess-212023-blender-24521068.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/6/princess-212023-blender-25171866.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/7/princess-212023-blender-25171867.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/8/princess-212023-blender-25171868.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/9/princess-212023-blender-25171869.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/7/0/princess-212023-blender-25171870.jpg
  Princess Power Blender (4)
  Princess Power Blender
  Een prima apparaat
  Een prima apparaat, met een prima vermogen en mogelijkheden.
  8.0
  0 10
  • mogelijkheden: 8.0
  • gebruiksgemak: 8.0
  • duurzaamheid: 8.0
  true
  enkele weken
 • Princess 218000 Personal Blender Groen
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/5/princess-218000-personal-blender-red--20619025.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/3/5/princess-218000-personal-blender-red--21337035.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/princess-218000-personal-blender-green--22286263.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/0/9/princess-218000-personal-blender-green--25153209.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/0/princess-218000-personal-blender-green--25153210.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/1/princess-218000-personal-blender-green--25153211.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/2/princess-218000-personal-blender-green--25153212.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/0/princess-218000-personal-blender-green--25153220.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/1/princess-218000-personal-blender-green--25153221.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/2/princess-218000-personal-blender-green--25153222.jpg
  Princess 218000 Personal Blender Groen (2)
  Princess 218000 Personal Blender Groen
  Behalve dat hij er erg hip uitziet, is het ook een heel erg makkelijke blender
  Behalve dat hij er erg hip uitziet, is het ook een heel erg makkelijke blender. En makkelijk schoon te maken. De beker kan gewoon in de vaatwasser. En je kunt makkelijk bij de mesjes.
  9.3
  0 10
  • mogelijkheden: 9.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • duurzaamheid: 9.0
  true
  enkele weken
 • Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90 (7)
  7.6 (8, 6)
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  Prima apparaat !
  Stabiel, mooi en prettig om mee te werken.
  9.0
  0 10
  • mogelijkheden: 9.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • duurzaamheid: 8.0
  true
  enkele dagen
 • Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90 (7)
  7.6 (8, 6)
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  super machine. hadden we veel eerder moeten hebben
  super ding. We maken er heerlijke fruit en groente shakes mee. Kinderen zijn dol op de sapjes. Heel makkelijk schoon te maken en alles kan in de vaatwasser. Enige nadeel is het geluid, maar dat kan ook niet anders met zo'n krachtige motor. Een top aankoop waar je geen spijt van krijgt. grtn Martijn Baltussen
  10.0
  0 10
  • mogelijkheden: 10.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • duurzaamheid: 10.0
  true
  enkele weken
 • Philips AVENT gecombineerde stomer-blender SCF870/20
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/4/philips-scf-870-15799484.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/9/7/philips-scf-870-17265097.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/6/philips-scf-870-21044136.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/7/philips-scf-870-21044137.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/8/philips-scf-870-21044138.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/9/philips-scf-870-21044139.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/0/philips-scf-870-21044140.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/philips-scf-870-21430880.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/4/philips-scf870-20-blender-25212124.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/5/philips-scf870-20-blender-25212125.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/6/philips-scf870-20-blender-25212126.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/7/philips-scf870-20-blender-25212127.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/8/philips-scf870-20-blender-25212128.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/9/philips-scf870-20-blender-25212129.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/2/4/philips-scf-870-15945824.jpg
  Philips AVENT gecombineerde stomer-blender SCF870/20 (2)
  Philips AVENT gecombineerde stomer-blender SCF870/20
  Duurzaamheid niet kunnen beoordelen omdat ik het pas heb maar verder een top ...
  Duurzaamheid niet kunnen beoordelen omdat ik het pas heb maar verder een top apparaat
  8.0
  0 10
  • mogelijkheden: 9.0
  • gebruiksgemak: 8.0
  • duurzaamheid: 7.0
  true
  enkele weken
 • Philips Avance Collection Blender HR2096/00
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/2/philips-hr-2096-avance-22370312.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/5/philips-hr-2096-avance-23064025.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/2/philips-hr-2096-avance-23969962.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/5/philips-hr-2096-avance-23969965.jpg
  Philips Avance Collection Blender HR2096/00 (4)
  Philips Avance Collection Blender HR2096/00
  Super goed ideaal.
  Echt super goeie blender, ook met groenten gaat het goed. Makkelijk in onderhoud.
  9.7
  0 10
  • mogelijkheden: 9.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • duurzaamheid: 10.0
  true
  enkele weken
 • Princess Smoothie Maker
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/6/princess-212063-smoothie-maker-19593506.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/2/6/princess-212063-smoothie-maker-21525026.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/2/princess-212063-smoothie-maker-23938382.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/3/princess-212063-smoothie-maker-23938383.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/4/princess-212063-smoothie-maker-23938384.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/5/princess-212063-smoothie-maker-23938385.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/2/princess-212063-blender-25127982.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/3/princess-212063-blender-25127983.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/4/princess-212063-blender-25127984.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/5/princess-212063-blender-25127985.jpg
  Princess Smoothie Maker (5)
  Princess Smoothie Maker
  Geweldig product
  Geweldig product! Je kan er heel veel mee en heeft hele scherpe mesjes. Geen minpunten
  10.0
  0 10
  • duurzaamheid: 10.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • mogelijkheden: 10.0
  true
  meer dan een jaar
Blenders & Shakers 5.4 (52)
390
 • afneembare_schaal:
  • ja - 250
   • nee - 24
   • ice_crushing:
    • ja - 100
     • nee - 45
     • price:
      • price_40 - 111
       • price_40_60 - 92
        • price_60_100 - 90
         • price_100 - 97
         • bowl_material:
          • glas - 85
           • plastic - 67
            • metaal - 4
            • vermogen:
             • vermogen_400 - 71
              • vermogen_400_600 - 84
               • vermogen_600_750 - 86
                • vermogen_750 - 90
                • kleur:
                 • wit - 3
                  • zwart - 3
                   • rood - 2
                    • zilver - 2
                     • aluminium - 1
                      • roestvrijstaal - 1
                       • roze - 1
                       • pulse_function:
                        • ja - 113
                         • nee - 44
                         • aantal_snelheidsstanden:
                          • aantal_snelheidsstanden_2 - 25
                           • aantal_snelheidsstanden_2_5 - 131
                            • aantal_snelheidsstanden_5 - 67
                            • materiaal_behuizing:
                             • plastic - 35
                              • roestvrijstaal - 15
                               • polypropyleen - 8
                                • abs_kunststof - 6
                                 • rubber - 6
                                  • aluminium - 4
                                   • metaal - 3
                                    • pp - 1
                                     • pp_en_rubber - 1
                                     • brand:
                                      • philips - 39
                                       • kitchenaid - 37
                                        • bosch - 31
                                         • kenwood - 30
                                          • braun - 25
                                           • princess - 17
                                            • russell_hobbs - 16
                                             • wmf - 16
                                              • domo - 15
                                               • sencor - 14
                                                • tristar - 12
                                                 • moulinex - 11
                                                  • magimix - 10
                                                   • severin - 9
                                                    • kenwood_electronics - 8
                                                     • tefal - 8
                                                      • tomado - 8
                                                       • siemens - 7
                                                        • bodum - 6
                                                         • inventum - 6
                                                          • bestron - 5
                                                           • bugatti_cases - 5
                                                            • aeg - 3
                                                             • avanto - 3
                                                              • bamix - 3
                                                               • fritel - 3
                                                                • nova - 3
                                                                 • oster - 3
                                                                  • bugatti - 2
                                                                   • konig - 2
                                                                    • omega - 2
                                                                     • solac - 2
                                                                      • unold - 2
                                                                       • vitamix - 2
                                                                        • bianco - 1
                                                                         • bk - 1
                                                                          • bugatti_italy - 1
                                                                           • clatronic - 1
                                                                            • cuisinart - 1
                                                                             • dualit - 1
                                                                              • electrolux - 1
                                                                               • espressions - 1
                                                                                • everglades - 1
                                                                                 • gourmetmaxx - 1
                                                                                  • grundig - 1
                                                                                   • herma - 1
                                                                                    • koenic - 1
                                                                                     • melissa - 1
                                                                                      • montana - 1
                                                                                       • nutribullet - 1
                                                                                        • proficook - 1
                                                                                         • proline - 1
                                                                                          • qilive - 1
                                                                                           • salco - 1
                                                                                            • samsung - 1
                                                                                             • seb - 1
                                                                                              • solis - 1
                                                                                               • techwood - 1
                                                                                                • vitamax - 1
                                                                                                • soort:
                                                                                                 • tafelblad - 185
                                                                                                  • handheld - 180
                                                                                                   • in_de_hand_gehouden - 1
                                                                                                   • inhoud_kan:
                                                                                                    • inhoud_kan_0.6 - 41
                                                                                                     • inhoud_kan_0.6_1 - 68
                                                                                                      • inhoud_kan_1_1.5 - 36
                                                                                                       • inhoud_kan_1.5 - 105
                                                                                                       • group:
                                                                                                        • princess_218000_personal_blender - 2
                                                                                                         • bodum_bistro - 1
                                                                                                         0 - 24
                                                                                                         • Philips Avance Collection Blender HR2093/00
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/1/philips-hr2093-00-blender-24433401.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/2/philips-hr2093-00-blender-24433402.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/1/philips-hr2093-00-blender-24433621.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/5/6/philips-hr2093-00-blender-24433656.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/8/4/philips-hr2093-00-blender-24433684.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/0/2/philips-hr2093-00-blender-24433702.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/7/0/philips-hr2093-00-blender-24482970.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/7/8/philips-avance-collection-hr2093-25212878.jpg
                                                                                                          Philips Avance Collection Blender HR2093/00 (11)
                                                                                                          Philips Avance Collection Blender HR2093/00
                                                                                                          Maxwell.nl Maxwell.nl
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          74.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Maxwell.nl Maxwell.nl
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          74.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Maxwell Bladel Maxwell Bladel
                                                                                                          74.95, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
                                                                                                          250
                                                                                                          most_sold
                                                                                                         • Philips HR2195
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/0/philips-hr2195-29612580.jpg
                                                                                                          Philips HR2195 (7)
                                                                                                          Philips HR2195
                                                                                                          Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                                          84.99, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                                          Expert.nl Expert.nl
                                                                                                          8.833727514072184 (196, 196)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          99.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                                          Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                                          84.99, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                                          181
                                                                                                         • Philips Avance Collection Blender HR2095/90
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg
                                                                                                          Philips Avance Collection Blender HR2095/90 (7)
                                                                                                          7.6 (8, 6)
                                                                                                          Philips Avance Collection Blender HR2095/90
                                                                                                          Modern.nl Modern.nl
                                                                                                          8.752132653869534 (308, 308)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Modern.nl Modern.nl
                                                                                                          8.752132653869534 (308, 308)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          EP Arnhem EP Arnhem
                                                                                                          84.95, 5.9506774, 51.9833106 UNKNOWN
                                                                                                          220
                                                                                                         • Princess Mini Blender
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/6/princess-mini-blender-19519046.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/3/princess-mini-blender-21151643.jpg
                                                                                                          Princess Mini Blender (6)
                                                                                                          Princess Mini Blender
                                                                                                          Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                                          7.029162490031764 (6, 6)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                                          7.029162490031764 (6, 6)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                          29.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                          192
                                                                                                         • Princess Smoothie Maker
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/6/princess-212063-smoothie-maker-19593506.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/2/6/princess-212063-smoothie-maker-21525026.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/2/princess-212063-smoothie-maker-23938382.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/3/princess-212063-smoothie-maker-23938383.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/4/princess-212063-smoothie-maker-23938384.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/5/princess-212063-smoothie-maker-23938385.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/2/princess-212063-blender-25127982.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/3/princess-212063-blender-25127983.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/4/princess-212063-blender-25127984.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/5/princess-212063-blender-25127985.jpg
                                                                                                          Princess Smoothie Maker (5)
                                                                                                          Princess Smoothie Maker
                                                                                                          Modern.nl Modern.nl
                                                                                                          8.752132653869534 (308, 308)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          34.74, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Modern.nl Modern.nl
                                                                                                          8.752132653869534 (308, 308)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          34.74, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                                          34.74, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                                          192
                                                                                                         • Philips Avance Collection Blender HR2096/00
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/2/philips-hr-2096-avance-22370312.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/5/philips-hr-2096-avance-23064025.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/2/philips-hr-2096-avance-23969962.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/5/philips-hr-2096-avance-23969965.jpg
                                                                                                          Philips Avance Collection Blender HR2096/00 (4)
                                                                                                          Otto Otto
                                                                                                          6.278867595074313 (99, 99)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          95.85, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                                                          Otto Otto
                                                                                                          6.278867595074313 (99, 99)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          95.85, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                                                          1
                                                                                                         • Magimix 11619NL blender
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/3/magimix-11619-le-blender-slv-20790083.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/5/magimix-11619nl-blender-23987455.jpg
                                                                                                          Magimix 11619NL blender (4)
                                                                                                          Magimix 11619NL blender
                                                                                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                          8.927527690850479 (817, 817)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                          8.927527690850479 (817, 817)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                          219, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                          11
                                                                                                         • Princess Power Blender
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/3/princess-212023-19370803.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/8/princess-212023-19371088.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/1/3/princess-212023-21101013.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/1/4/princess-212023-21101014.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/6/7/princess-212023-blender-24521067.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/6/8/princess-212023-blender-24521068.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/6/princess-212023-blender-25171866.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/7/princess-212023-blender-25171867.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/8/princess-212023-blender-25171868.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/9/princess-212023-blender-25171869.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/7/0/princess-212023-blender-25171870.jpg
                                                                                                          Princess Power Blender (4)
                                                                                                          Princess Power Blender
                                                                                                          Modern.nl Modern.nl
                                                                                                          8.752132653869534 (308, 308)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          39.11, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Modern.nl Modern.nl
                                                                                                          8.752132653869534 (308, 308)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          39.11, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                                          44.99, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                                          189
                                                                                                         • Braun MQ 725 Omelette
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/7/7/braun-mq725-21446477.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/7/braun-mq725-21456817.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/9/braun-mq-725-omelette-23563009.jpg
                                                                                                          Braun MQ 725 Omelette (3)
                                                                                                          Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                                          7.029162490031764 (6, 6)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          63.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                                          7.029162490031764 (6, 6)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          63.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          1
                                                                                                         • Philips Daily Collection Blender HR2104/90
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/8/3/philips-hr2104-90-400-w-1-5-l-with-mill-filter-chopper-blender-19879383.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/5/philips-hr2104-90-21428505.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/6/philips-hr2104-90-21428506.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/7/philips-hr2104-90-21428507.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/8/philips-hr2104-90-21428508.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/9/philips-hr2104-90-21428509.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/0/philips-hr2104-90-21428510.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/1/philips-hr2104-90-21428511.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/7/philips-hr2104-90-blender-21473307.jpg
                                                                                                          Philips Daily Collection Blender HR2104/90 (3)
                                                                                                          Philips Daily Collection Blender HR2104/90
                                                                                                          BCC BCC
                                                                                                          8.62171267723108 (791, 791)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          BCC BCC
                                                                                                          8.62171267723108 (791, 791)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                                          39.95, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                                          297
                                                                                                         • KitchenAid 5KSB5553EER blender
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/8/4/kitchenaid-5ksb5553eer-22417284.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/1/5/kitchenaid-5ksb5553eer-22417315.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/1/kitchenaid-5ksb5553eer-22417331.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/9/kitchenaid-5ksb5553eer-22419609.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/7/kitchenaid-5ksb5553eer-22419617.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/6/kitchenaid-5ksb5553eer-blender-24582846.jpg
                                                                                                          KitchenAid 5KSB5553EER blender (3)
                                                                                                          KitchenAid 5KSB5553EER blender
                                                                                                          Electromania.be Electromania.be
                                                                                                          7.275 (1, 1)
                                                                                                          204, 1w (offer_sdt_1_week)
                                                                                                          Electromania.be Electromania.be
                                                                                                          7.275 (1, 1)
                                                                                                          204, 1w (offer_sdt_1_week)
                                                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                          229, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                          14
                                                                                                         • Tefal BL310A38 blender
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/9/6/tefal-bl310a38-blender-25323196.jpg
                                                                                                          Tefal BL310A38 blender (3)
                                                                                                          Tefal BL310A38 blender
                                                                                                          BCC BCC
                                                                                                          8.62171267723108 (791, 791)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          40.43, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          BCC BCC
                                                                                                          8.62171267723108 (791, 791)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          40.43, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Maxwell Bladel Maxwell Bladel
                                                                                                          43.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
                                                                                                          163
                                                                                                         • Bosch MMB11B2 blender
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/0/0/bosch-mmb-11-b2-18922600.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/4/6/bosch-mmb11b2-21369146.jpg
                                                                                                          Bosch MMB11B2 blender (3)
                                                                                                          Bosch MMB11B2 blender
                                                                                                          Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
                                                                                                          4.803872061741477 (6, 6)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
                                                                                                          4.803872061741477 (6, 6)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          2
                                                                                                         • Princess 217101 blender
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/0/princess-blender-pure-pro-2-series-25108100.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/1/princess-blender-pure-pro-2-series-25108101.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/2/princess-blender-pure-pro-2-series-25108102.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/3/princess-blender-pure-pro-2-series-25108103.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/4/princess-blender-pure-pro-2-series-25108104.jpg
                                                                                                          Princess 217101 blender (2)
                                                                                                          Princess 217101 blender
                                                                                                          Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                                          7.029162490031764 (6, 6)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          27.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                                          7.029162490031764 (6, 6)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          27.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          3
                                                                                                         • Magimix 11610
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/2/4/magimix-11610-19661724.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/1/magimix-11610-21084021.jpg
                                                                                                          Magimix 11610 (2)
                                                                                                          Magimix 11610
                                                                                                          Bol.com Bol.com
                                                                                                          8.389864324758646 (647, 647)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Bol.com Bol.com
                                                                                                          8.389864324758646 (647, 647)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          2
                                                                                                         • KitchenAid 5KSM150PS ENK Artisan
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/9/kitchenaid-5ksm150ps-enk-artisan-14740619.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/2/1/kitchenaid-5ksm150ps-enk-artisan-23874321.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/4/7/kitchenaid-5ksm150ps-enk-artisan-23967747.jpg
                                                                                                          KitchenAid 5KSM150PS ENK Artisan (2)
                                                                                                          KitchenAid 5KSM150PS ENK Artisan
                                                                                                          Electromania.be Electromania.be
                                                                                                          7.275 (1, 1)
                                                                                                          584, 1w (offer_sdt_1_week)
                                                                                                          Electromania.be Electromania.be
                                                                                                          7.275 (1, 1)
                                                                                                          584, 1w (offer_sdt_1_week)
                                                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                          629, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                          11
                                                                                                         • Oster Pro BPST02-B00
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/0/5/oster-bpst-02-b-blender-black-16480605.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/2/oster-pro-bpst02-b00-30787932.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/3/oster-pro-bpst02-b00-30787933.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/4/oster-pro-bpst02-b00-30787934.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/5/oster-pro-bpst02-b00-30787935.jpg
                                                                                                          Oster Pro BPST02-B00 (2)
                                                                                                          Oster Pro BPST02-B00
                                                                                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                          8.927527690850479 (817, 817)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                          8.927527690850479 (817, 817)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                          159, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                          7
                                                                                                         • NUTRIBULLET Nutri Bullet
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/7/nutribullet-magic-bullet-24978487.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/2/nutribullet-magic-bullet-24978562.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/7/nutribullet-nutri-bullet-30171157.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/8/nutribullet-nutri-bullet-30171158.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/9/nutribullet-nutri-bullet-30171159.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/0/nutribullet-nutri-bullet-30171160.jpg
                                                                                                          NUTRIBULLET Nutri Bullet (2)
                                                                                                          NUTRIBULLET Nutri Bullet
                                                                                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                          8.927527690850479 (817, 817)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                          8.927527690850479 (817, 817)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                          59.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                          142
                                                                                                         • Wmf Lineo 0416200011
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/2/wmf-lineo-0416200011-23623252.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/4/5/wmf-lineo-0416200011-23623545.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/9/wmf-lineo-0416200011-28196139.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/0/wmf-lineo-0416200011-28196140.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/1/wmf-lineo-0416200011-28196141.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/2/wmf-lineo-0416200011-28196142.jpg
                                                                                                          Wmf Lineo 0416200011 (2)
                                                                                                          Wmf Lineo 0416200011
                                                                                                          Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                                                                                          7.788534972901399 (265, 265)
                                                                                                          83.9, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                                                                          Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                                                                                          7.788534972901399 (265, 265)
                                                                                                          83.9, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                                                                          BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                          83.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                          268
                                                                                                         • Domo DO481BL blender
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/3/domo-do481bl-blender-30784283.jpg
                                                                                                          Domo DO481BL blender (2)
                                                                                                          Domo DO481BL blender
                                                                                                          Bol.com Bol.com
                                                                                                          8.389864324758646 (647, 647)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          40.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Bol.com Bol.com
                                                                                                          8.389864324758646 (647, 647)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          40.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                          42.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                          7
                                                                                                         • Kenwood Smoothie Concert SB255
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/3/1/kenwood-smoothie-concert-sb255-1301305.jpg
                                                                                                          Kenwood Smoothie Concert SB255 (2)
                                                                                                          Kenwood Smoothie Concert SB255
                                                                                                          Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                                          42.99, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                                                                                          Wehkamp Wehkamp
                                                                                                          8.085867473583974 (386, 386)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          44.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                                          42.99, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                                                                                          268
                                                                                                         • Philips AVENT gecombineerde stomer-blender SCF870/20
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/4/philips-scf-870-15799484.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/9/7/philips-scf-870-17265097.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/6/philips-scf-870-21044136.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/7/philips-scf-870-21044137.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/8/philips-scf-870-21044138.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/9/philips-scf-870-21044139.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/0/philips-scf-870-21044140.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/philips-scf-870-21430880.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/4/philips-scf870-20-blender-25212124.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/5/philips-scf870-20-blender-25212125.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/6/philips-scf870-20-blender-25212126.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/7/philips-scf870-20-blender-25212127.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/8/philips-scf870-20-blender-25212128.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/9/philips-scf870-20-blender-25212129.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/2/4/philips-scf-870-15945824.jpg
                                                                                                          Philips AVENT gecombineerde stomer-blender SCF870/20 (2)
                                                                                                          Philips AVENT gecombineerde stomer-blender SCF870/20
                                                                                                          BCC BCC
                                                                                                          8.62171267723108 (791, 791)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          98.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          BCC BCC
                                                                                                          8.62171267723108 (791, 791)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          98.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                          99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                          20
                                                                                                         • Braun MQ535 Sauce
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/1/3/braun-mq535-21183113.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/4/braun-mq535-sauce-21517644.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/5/braun-mq535-sauce-21517645.jpg
                                                                                                          Braun MQ535 Sauce (2)
                                                                                                          Braun MQ535 Sauce
                                                                                                          Keukenmachinediscounter.nl Keukenmachinediscounter.nl
                                                                                                          55.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Keukenmachinediscounter.nl Keukenmachinediscounter.nl
                                                                                                          55.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Maxwell Bladel Maxwell Bladel
                                                                                                          55.95, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
                                                                                                          111
                                                                                                          good_buy
                                                                                                         • Princess 218000 Personal Blender Groen
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/5/princess-218000-personal-blender-red--20619025.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/3/5/princess-218000-personal-blender-red--21337035.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/princess-218000-personal-blender-green--22286263.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/0/9/princess-218000-personal-blender-green--25153209.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/0/princess-218000-personal-blender-green--25153210.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/1/princess-218000-personal-blender-green--25153211.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/2/princess-218000-personal-blender-green--25153212.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/0/princess-218000-personal-blender-green--25153220.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/1/princess-218000-personal-blender-green--25153221.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/2/princess-218000-personal-blender-green--25153222.jpg
                                                                                                          Princess 218000 Personal Blender Groen (2)
                                                                                                          Princess 218000 Personal Blender Groen
                                                                                                          Expert.nl Expert.nl
                                                                                                          8.833727514072184 (196, 196)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          25.18, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                                          Expert.nl Expert.nl
                                                                                                          8.833727514072184 (196, 196)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          25.18, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                                          Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                          25.18, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                          135
                                                                                                         2 17
                                                                                                         • Tel. 030-214 5004
                                                                                                         • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                                                                                         • blijmakers@vergelijk.nl