x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

blender en staafmixer

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in blender categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

blender en staafmixer kopen

Een blender of shaker is een rechtopstaand keukenapparaat, geschikt voor het pureren of mengen van ingrediënten. Het appar...
 • Algemene informatie

  Een blender of shaker is een rechtopstaand keukenapparaat, geschikt voor het pureren of mengen van ingrediënten. Het apparaat heeft in de voet de motor zitten, met daar bovenop de mengbeker. In deze beker, vaak gemaakt van glas, doe je de ingrediënten. Deksel erop en blenden maar! Het resultaat is een lekkere smoothie, een milkshake, een groentesapje of een cocktail. In deze tekst gaan we in op de soorten blenders, de functies en de accessoires.
  Vergelijk hier blenders!
  Soorten blenders en shakers
  Blenders of shakers zijn andere apparaten dan hand- of staafmixers. Een blender is helemaal gericht op het mengen en pureren van voedsel, vaak zachte producten. Niet alleen fruitdranken, maar ook gekookt voedsel. In een blender kunnen prima kinderhapjes gepureerd worden. Niet alle modellen kunnen hard voedsel of ijsblokjes aan. In veel modellen is de ijsblokjesfunctie een extra optie. Blenders worden ook gebruikt in de horeca. Dit zijn doorgaans grotere en krachtigere modellen. Als je je blender vaak nodig hebt voor grote gezelschappen is zo'n horecamodel voor jou misschien een betere oplossing. Shakers gebruik je om vloeistoffen te mengen.

  Design blenders
  Blenders en shakers zijn er in diverse kleuren en materialen. Als de blender altijd op het aanrecht staat, is een designmodel wel zo mooi. Er zijn veel blenders die niet alleen uitstekend hun werk doen, maar er ook nog eens mooi uitzien. De meest gebruikte materialen voor blenders zijn allerlei kleuren plastic, metaal en RVS. De mengbeker is vaak van transparant plastic of glas, zodat je precies ziet wat er daarbinnen gebeurt.

  Blender schoonmaken
  Na gebruik maak je het apparaat schoon. De losse delen van de shaker, zoals de mengbeker en het deksel, zijn vrijwel altijd vaatwasbestendig. In geval van twijfel vind je deze informatie terug op de onderdelen zelf, te herkennen aan het speciale icoon hiervoor. Het voetstuk waar de motor in zit mag nooit in de afwasmachine. Je kunt dit afnemen met een natte doek.

  Vergelijk hier blenders!Accessoires blender
  Er zijn speciale kookboeken met recepten voor smoothies, shakes en groentensappen. Daarnaast zijn er extra mengbekers voor de blender te koop, wat handig is als je grote volumes in één keer maakt of met meerdere smaken bezig bent. Een handige tip is om alvast fruit in te vriezen dat als basis dient voor een shake. Vries kleine hoeveelheden seizoensfruit in zoals aardbeien, bramen, frambozen of kersen. Doe het bevroren fruit in de blender met een banaan en yoghurt of melk erbij. Even shaken en je drankje is klaar.

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier blenders!
  Kan ik ook ijsblokjes fijnhakken met een blender?

  Ja, maar alleen als het specifiek staat aangegeven.

  Mag de blender in de vaatwasmachine?
  Na gebruik maak je de blender schoon. De losse delen, zoals de mengbeker en het deksel, zijn vrijwel altijd vaatwasmachinebestendig. In geval van twijfel vind je deze informatie terug op de onderdelen zelf, te herkennen aan het speciale icoon hiervoor. Het voetstuk waar de motor in zit mag nooit in de afwasmachine. Je kunt het afnemen met een natte doek.

  Waar koop ik accessoires voor een shaker?
  De betere keuken- en kookwinkels verkopen extra hulpstukken en accessoires voor de blender. Kijk ook eens naar de speciale kookboeken met recepten voor smoothies, shakes en groentendranken uit de blender.

  Waar vind ik recepten voor smoothies en shakes?
  Hiervoor zijn speciale kookboeken met de lekkerste recepten.

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier blenders!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de begrippen.

  Aantal snelheden
  De motor heeft meerdere standen, want niet ieder product dat in de mengbeker gaat moet op dezelfde snelheid verwerkt worden. Zelf kun je dus de snelheid instellen en tijdens het proces eventueel wijzigen als dat nodig is.

  Antislipvoetjes
  Om wegschuiven van het apparaat te voorkomen, zitten er aan de onderkant van de shaker antislipvoetjes.

  Beker met schenktuit
  Een mengbeker met schenktuit is eigenlijk onmisbaar, anders ga je toch knoeien bij het uitschenken van je shake.

  IJsblokjesfunctie
  Niet alle blenders kunnen ijsblokjes hakken. Als dit niet specifiek staat aangegeven, kan het apparaat het niet. IJsblokjes zijn wat anders dan schepijs. Een milkshake met schepijs als basis is geen probleem voor het gros van de modellen.

  Inhoud
  Met de inhoud wordt de inhoud van de maatbeker bedoeld. De inhoud wordt aangegeven in liters.

  Materiaal blender
  Een blender is er in diverse kleuren en materialen. Als het apparaat altijd op het aanrecht staat, is een designmodel wel zo mooi. Er zijn veel blenders die niet alleen uitstekend hun werk doen, maar er ook nog eens mooi uitzien. De meest gebruikte sapcentrifugematerialen zijn allerlei kleuren plastic, metaal en RVS. De mengbeker is vaak van transparant plastic of glas, zodat je precies ziet wat er daarbinnen gebeurt.

  Materiaal mengbeker
  Een blender is er in diverse kleuren en materialen. Als het apparaat altijd op het aanrecht staat, is een designmodel wel zo mooi. Er zijn veel blenders die niet alleen uitstekend hun werk doen, maar er ook nog eens mooi uitzien. De meest gebruikte materialen zijn allerlei kleuren plastic, metaal en RVS. De mengbeker is vaak van transparant plastic of glas, zodat je precies ziet wat er daarbinnen gebeurt.

  Milkshakefunctie
  Niet alle blenders kunnen ijsblokjes hakken. Als dit niet specifiek staat aangegeven, kan het apparaat het niet. IJsblokjes zijn wat anders dan schepijs. Een milkshake met schepijs als basis is geen probleem voor het gros van de modellen.

  Pulsefunctie
  Met pulse draait de shaker kort op een snellere stand, een soort intervalfunctie.

  RVS-mes
  De ingrediënten in de blender worden fijngemaakt met behulp van een mes dat op de bodem draait. Dit mes is meestal van RVS, omdat dit hard metaal is. De afkorting RVS staat voor Roestvrij Staal.

  Snoer opbergbaar
  Bij sommige blenders is met het ontwerp rekening gehouden met het snoer. Je kunt het snoer dan op een handige manier opbergen.Vergelijk hier blenders!

  Toerental
  Het toerental geeft het aantal omwentelingen per minuut aan.

  Traploos regelbaar
  Het direct aanpassen van de snelheid, zonder tussensprongen.

  Vermogen
  Het vermogen, oftewel de kracht van de motor, wordt aangegeven in Watt. Hier geldt: hoe hoger het wattage, hoe krachtiger de machine.

  Vulopening
  De blender wordt meestal afgesloten met een (transparant) deksel. Via de vulopening kun je veilig de ingrediënten in de blender stoppen. Je vingers komen op deze manier nooit in contact met de ronddraaiende messen aan de binnenkant van de mengbeker.

  Zachte start
  Een zachte start voorkomt knoeien als de machine begint met draaien, zodat de vloeistof niet uit de kom kan klotsen.

  • Staafmixer Een staafmixer is een blender zonder vaste kom die je met handbeweging door de ingrediënten beweegt.
  • IJscrusher De messen van deze blenders zijn geschikt om ijs mee fijn te malen, ideaal voor cocktails of milkshakes.
  • Budget Deze blenders kosten minder dan 40 euro.
  • Topvermogen Voor gladde smoothies en sappen gemaakt van harde ingrediënten als wortelen en aardappelen adviseren we een minimaal wattage van 800.
  • NutriBullet De NutriBullet is een bekend apparaat om smoothies te maken die je gemakkelijk mee kunt nemen.
  • KitchenAid KitchenAid maakt stijlvolle en hoge-kwaliteits keukenmachines en blenders.
  • Kenwood Blenders van Kenwood zijn populair en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Glazen kom Een glazen kom is steviger en duurzamer dan een plastic kom.
  • Vaatwasserbestendig De kom van deze blenders kan in de vaatwasser meegewassen worden.
 • Tristar BL-4435 blender
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/1/tristar-bl-4435-blender-21837531.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/2/tristar-bl-4435-blender-21837532.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/3/tristar-bl-4435-blender-21837533.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/4/tristar-bl-4435-blender-21837534.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/5/tristar-bl-4435-blender-21837535.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/6/tristar-bl-4435-blender-21837536.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/0/tristar-bl-4435-blender-25128020.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/1/tristar-bl-4435-blender-25128021.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/2/tristar-bl-4435-blender-25128022.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/3/tristar-bl-4435-blender-25128023.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/4/tristar-bl-4435-blender-25128024.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/5/tristar-bl-4435-blender-25128025.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/1/tristar-bl-4435-blender-21837531.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvMS90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/2/tristar-bl-4435-blender-21837532.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvMi90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/3/tristar-bl-4435-blender-21837533.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvMy90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzMy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/4/tristar-bl-4435-blender-21837534.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvNC90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzNC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/5/tristar-bl-4435-blender-21837535.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvNS90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzNS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/6/tristar-bl-4435-blender-21837536.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvNi90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzNi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/0/tristar-bl-4435-blender-25128020.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvMC90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyMC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/1/tristar-bl-4435-blender-25128021.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvMS90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyMS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/2/tristar-bl-4435-blender-25128022.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvMi90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyMi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/3/tristar-bl-4435-blender-25128023.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvMy90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyMy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/4/tristar-bl-4435-blender-25128024.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvNC90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyNC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/5/tristar-bl-4435-blender-25128025.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvNS90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyNS5qcGc=
  Tristar BL-4435 blender (15)
  3.79033087605006 (3)
  Tristar BL-4435 blender
  Slecht product daar gepureerde vocht door het snijmes in de motor loopt
  na 2 keer gebruikt te hebben liep het gepureerde vocht al door het snijmes in de motor behuizing. Mogelijk gevolg: kortsluiting. Het apparaat kan ik nu al bij het klein elektrisch afval zetten.
  3.0
  0 10
 • Magic Bullet Magic Bullet 0080313076916
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/9/magic-bullet-magic-bullet-0080313076916-21004779.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/9/magic-bullet-magic-bullet-0080313076916-21004779.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzcvOS9tYWdpYy1idWxsZXQtbWFnaWMtYnVsbGV0LTAwODAzMTMwNzY5MTYtMjEwMDQ3NzkuanBn
  Magic Bullet Magic Bullet 0080313076916 (96)
  3.75 (1)
  Magic Bullet Magic Bullet 0080313076916
  Ga niet uit van de mooie reclame, dan kom je echt bedrogen uit.
  Het is niet zoals op de tv. Het circuleert niet goed wat betekend dat de onderste helft TE VEEl gemixt word, en een plakkerige troep word terwijl de messen de rest niet raakt. Kaas; niet te doen, groente; niet te doen. Wat wel goed gaat is mixen in combinatie met een beetje vocht. Dus, fruit met melk/yoghurt, smoothies enz
  1.0
  0 10
 • Tristar BL-4435 blender
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/1/tristar-bl-4435-blender-21837531.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/2/tristar-bl-4435-blender-21837532.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/3/tristar-bl-4435-blender-21837533.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/4/tristar-bl-4435-blender-21837534.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/5/tristar-bl-4435-blender-21837535.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/6/tristar-bl-4435-blender-21837536.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/0/tristar-bl-4435-blender-25128020.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/1/tristar-bl-4435-blender-25128021.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/2/tristar-bl-4435-blender-25128022.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/3/tristar-bl-4435-blender-25128023.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/4/tristar-bl-4435-blender-25128024.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/5/tristar-bl-4435-blender-25128025.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/1/tristar-bl-4435-blender-21837531.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvMS90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/2/tristar-bl-4435-blender-21837532.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvMi90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/3/tristar-bl-4435-blender-21837533.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvMy90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzMy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/4/tristar-bl-4435-blender-21837534.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvNC90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzNC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/5/tristar-bl-4435-blender-21837535.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvNS90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzNS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/6/tristar-bl-4435-blender-21837536.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvNi90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzNi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/0/tristar-bl-4435-blender-25128020.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvMC90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyMC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/1/tristar-bl-4435-blender-25128021.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvMS90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyMS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/2/tristar-bl-4435-blender-25128022.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvMi90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyMi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/3/tristar-bl-4435-blender-25128023.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvMy90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyMy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/4/tristar-bl-4435-blender-25128024.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvNC90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyNC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/5/tristar-bl-4435-blender-25128025.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvNS90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyNS5qcGc=
  Tristar BL-4435 blender (15)
  3.79033087605006 (3)
  Tristar BL-4435 blender
  slechte aankoop, na 2 keer al stuk.
  Twee keer gebruikt, tweede keer slechts 15 seconden knop ingedrukt en al doorgebrand. Weggegooid geld dus. Jammer! Wat je wilt blenderen moet erg klein gesneden, maar vooral zacht zijn anders loopt het ding vast. een appeltje in hele kleine stukjes lukte echt niet. alles er weer uit en alleen het zachte fruit er in. Maximaal 1 minuut laten draaien staat op de sumiere handleiding, maar dat bleek dus al veel te lang.
  2.0
  0 10
 • Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzIvNS9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0xOTQ0NDUyNS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvMS9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0yMTQyODAzMS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvMi9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0yMTQyODAzMi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzMvNC9waGlsaXBzLWF2YW5jZS1jb2xsZWN0aW9uLWJsZW5kZXItaHIyMDk1LTkwLTI1MjEyODM0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzYvNi9waGlsaXBzLWF2YW5jZS1jb2xsZWN0aW9uLWJsZW5kZXItaHIyMDk1LTkwLTI3NzIyNDY2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzAvMS9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0xOTQwMzUwMS5qcGc=
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90 (37)
  7.843098210772319 (6)
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  Prima blender, blij mee, doet wat hij moet doen!
  Ik heb de blender ongeveer 2 weken in gebruik en ben er zeer tevreden over. Hij maakt niet meer lawaai dan mijn staafmixer, maar het gaat veel sneller en beter resulaat. Ik gebruik het apparaat voor groentesmoothies en wortelen, andijvie alles mooi glad. De schoonmaakknop vind ik ideaal. De kan is zwaar, maar dat vind ik wel prettig. Over duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen. Bestelling en bezorging was prima, zondag besteld, dinsdag of woensdag in huis.
  8.0
  0 10
 • Tristar BL-4435 blender
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/1/tristar-bl-4435-blender-21837531.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/2/tristar-bl-4435-blender-21837532.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/3/tristar-bl-4435-blender-21837533.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/4/tristar-bl-4435-blender-21837534.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/5/tristar-bl-4435-blender-21837535.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/6/tristar-bl-4435-blender-21837536.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/0/tristar-bl-4435-blender-25128020.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/1/tristar-bl-4435-blender-25128021.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/2/tristar-bl-4435-blender-25128022.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/3/tristar-bl-4435-blender-25128023.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/4/tristar-bl-4435-blender-25128024.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/5/tristar-bl-4435-blender-25128025.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/1/tristar-bl-4435-blender-21837531.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvMS90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/2/tristar-bl-4435-blender-21837532.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvMi90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/3/tristar-bl-4435-blender-21837533.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvMy90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzMy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/4/tristar-bl-4435-blender-21837534.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvNC90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzNC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/5/tristar-bl-4435-blender-21837535.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvNS90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzNS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/6/tristar-bl-4435-blender-21837536.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvNi90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzNi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/0/tristar-bl-4435-blender-25128020.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvMC90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyMC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/1/tristar-bl-4435-blender-25128021.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvMS90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyMS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/2/tristar-bl-4435-blender-25128022.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvMi90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyMi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/3/tristar-bl-4435-blender-25128023.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvMy90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyMy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/4/tristar-bl-4435-blender-25128024.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvNC90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyNC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/5/tristar-bl-4435-blender-25128025.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvNS90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyNS5qcGc=
  Tristar BL-4435 blender (15)
  3.79033087605006 (3)
  Tristar BL-4435 blender
  Slechte kwaliteit
  Na paar keer gebruik de rubberen ring als stuk. Ding lekt nu aan alle kanten en is niet meer te gebruiken.
  3.3
  0 10
 • Philips Daily Collection Blender HR2104/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/8/3/philips-hr2104-90-400-w-1-5-l-with-mill-filter-chopper-blender-19879383.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/5/philips-hr2104-90-21428505.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/6/philips-hr2104-90-21428506.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/7/philips-hr2104-90-21428507.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/8/philips-hr2104-90-21428508.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/9/philips-hr2104-90-21428509.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/0/philips-hr2104-90-21428510.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/1/philips-hr2104-90-21428511.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/7/philips-hr2104-90-blender-21473307.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/8/3/philips-hr2104-90-400-w-1-5-l-with-mill-filter-chopper-blender-19879383.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzgvMy9waGlsaXBzLWhyMjEwNC05MC00MDAtdy0xLTUtbC13aXRoLW1pbGwtZmlsdGVyLWNob3BwZXItYmxlbmRlci0xOTg3OTM4My5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/5/philips-hr2104-90-21428505.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzAvNS9waGlsaXBzLWhyMjEwNC05MC0yMTQyODUwNS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/6/philips-hr2104-90-21428506.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzAvNi9waGlsaXBzLWhyMjEwNC05MC0yMTQyODUwNi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/7/philips-hr2104-90-21428507.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzAvNy9waGlsaXBzLWhyMjEwNC05MC0yMTQyODUwNy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/8/philips-hr2104-90-21428508.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzAvOC9waGlsaXBzLWhyMjEwNC05MC0yMTQyODUwOC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/9/philips-hr2104-90-21428509.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzAvOS9waGlsaXBzLWhyMjEwNC05MC0yMTQyODUwOS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/0/philips-hr2104-90-21428510.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzEvMC9waGlsaXBzLWhyMjEwNC05MC0yMTQyODUxMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/1/philips-hr2104-90-21428511.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzEvMS9waGlsaXBzLWhyMjEwNC05MC0yMTQyODUxMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/7/philips-hr2104-90-blender-21473307.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzAvNy9waGlsaXBzLWhyMjEwNC05MC1ibGVuZGVyLTIxNDczMzA3LmpwZw==
  Philips Daily Collection Blender HR2104/90 (13)
  6.9 (1)
  Philips Daily Collection Blender HR2104/90
  als blender ideaal, helaas de accessoires om mee te hakken werken niet naar behoren
  Dit product is ook alleen als blender te verkrijgen, ik zou deze dan aanraden als iemand een blender zoekt, maar er zitten ook accessoires bij om te hakken en een sapcentrifuge, deze werken slecht, de benodigde groenten of fruit moeten heel erg klein gesneden worden, wil het nog een beetje gehakt kunnen worden
  7.3
  0 10
 • Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzIvNS9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0xOTQ0NDUyNS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvMS9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0yMTQyODAzMS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvMi9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0yMTQyODAzMi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzMvNC9waGlsaXBzLWF2YW5jZS1jb2xsZWN0aW9uLWJsZW5kZXItaHIyMDk1LTkwLTI1MjEyODM0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzYvNi9waGlsaXBzLWF2YW5jZS1jb2xsZWN0aW9uLWJsZW5kZXItaHIyMDk1LTkwLTI3NzIyNDY2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzAvMS9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0xOTQwMzUwMS5qcGc=
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90 (37)
  7.843098210772319 (6)
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  Fijn apparaat, makkelijk in gebruik en supersnel schoon
  Een heel fijn apparaat. Makkelijk in gebruiken snel te reinigen. Kortom een aanrader.
  8.0
  0 10
 • Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzIvNS9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0xOTQ0NDUyNS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvMS9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0yMTQyODAzMS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvMi9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0yMTQyODAzMi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzMvNC9waGlsaXBzLWF2YW5jZS1jb2xsZWN0aW9uLWJsZW5kZXItaHIyMDk1LTkwLTI1MjEyODM0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzYvNi9waGlsaXBzLWF2YW5jZS1jb2xsZWN0aW9uLWJsZW5kZXItaHIyMDk1LTkwLTI3NzIyNDY2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzAvMS9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0xOTQwMzUwMS5qcGc=
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90 (37)
  7.843098210772319 (6)
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  Fijn apparaat, makkelijk in gebruik en supersnel schoon
  Een heel fijn apparaat. Makkelijk in gebruiken snel te reinigen. Kortom een aanrader.
  8.0
  0 10
 • Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/philips-hr2200-80-19445532.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/0/philips-hr2200-80-19458930.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/3/5/philips-hr2200-80-19460735.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/5/philips-hr2200-80-19755555.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/0/philips-hr2200-80-21431740.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/9/philips-hr2200-80-19461899.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/philips-hr2200-80-19445532.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzMvMi9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTQ0NTUzMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/0/philips-hr2200-80-19458930.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzMvMC9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTQ1ODkzMC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/3/5/philips-hr2200-80-19460735.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzMvNS9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTQ2MDczNS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/5/philips-hr2200-80-19755555.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzUvNS9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTc1NTU1NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/0/philips-hr2200-80-21431740.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzQvMC9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0yMTQzMTc0MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/9/philips-hr2200-80-19461899.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzkvOS9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTQ2MTg5OS5qcGc=
  Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80 (22)
  8.496780684104628 (4)
  Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80
  Fantastisch apparaat! Groente erin, bouillon erbij, en 20 minuten later heerlijke warme gezonde soep
  Fantastisch apparaat! Groente erin, bouillon erbij, en 20 minuten later heerlijke warme gezonde soep
  10.0
  0 10
 • Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/philips-hr2200-80-19445532.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/0/philips-hr2200-80-19458930.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/3/5/philips-hr2200-80-19460735.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/5/philips-hr2200-80-19755555.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/0/philips-hr2200-80-21431740.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/9/philips-hr2200-80-19461899.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/philips-hr2200-80-19445532.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzMvMi9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTQ0NTUzMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/0/philips-hr2200-80-19458930.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzMvMC9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTQ1ODkzMC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/3/5/philips-hr2200-80-19460735.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzMvNS9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTQ2MDczNS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/5/philips-hr2200-80-19755555.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzUvNS9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTc1NTU1NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/0/philips-hr2200-80-21431740.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzQvMC9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0yMTQzMTc0MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/9/philips-hr2200-80-19461899.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzkvOS9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTQ2MTg5OS5qcGc=
  Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80 (22)
  8.496780684104628 (4)
  Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80
  Heerlijke soep; ideaal voor overgebleven groenten
  Heerlijke soep die je gemakkelijk maakt. Ideaal om je overgebleven groenten om te toveren tot een soep in plaats van in de prullenbak. Het kookboekje erbij is handig om ideeën op te doen.
  8.0
  0 10
 • Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/philips-hr2200-80-19445532.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/0/philips-hr2200-80-19458930.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/3/5/philips-hr2200-80-19460735.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/5/philips-hr2200-80-19755555.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/0/philips-hr2200-80-21431740.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/9/philips-hr2200-80-19461899.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/philips-hr2200-80-19445532.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzMvMi9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTQ0NTUzMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/0/philips-hr2200-80-19458930.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzMvMC9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTQ1ODkzMC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/3/5/philips-hr2200-80-19460735.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzMvNS9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTQ2MDczNS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/5/philips-hr2200-80-19755555.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzUvNS9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTc1NTU1NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/0/philips-hr2200-80-21431740.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzQvMC9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0yMTQzMTc0MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/9/philips-hr2200-80-19461899.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzkvOS9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTQ2MTg5OS5qcGc=
  Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80 (22)
  8.496780684104628 (4)
  Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80
  Prima product, voldoet 100% aan de verwachting.
  Al direct na ingebruikname was ik verrast door het gemak waarmee een heerlijke soep werd gebrouwen. Terwijl de soupmaker bezig is kan je gewoon je andere werkzaamheden uitvoeren. Na 25 min. een prima product op een goede temperatuur. Ook de smooties werden in een handomdraai op tafel gezet. Kortom de soupmaker is een aanwinst in mijn keuken voor een handige en gezonde manier van bereiden.
  9.0
  0 10
 • Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/philips-hr2200-80-19445532.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/0/philips-hr2200-80-19458930.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/3/5/philips-hr2200-80-19460735.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/5/philips-hr2200-80-19755555.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/0/philips-hr2200-80-21431740.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/9/philips-hr2200-80-19461899.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/philips-hr2200-80-19445532.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzMvMi9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTQ0NTUzMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/0/philips-hr2200-80-19458930.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzMvMC9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTQ1ODkzMC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/3/5/philips-hr2200-80-19460735.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzMvNS9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTQ2MDczNS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/5/philips-hr2200-80-19755555.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzUvNS9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTc1NTU1NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/0/philips-hr2200-80-21431740.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzQvMC9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0yMTQzMTc0MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/9/philips-hr2200-80-19461899.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzkvOS9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTQ2MTg5OS5qcGc=
  Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80 (22)
  8.496780684104628 (4)
  Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80
  Onmisbaar in de keuken
  Zeer gemakkelijk te gebruiken en zeer efficiënt resultaat! Gemakkelijk te reinigen. Een onmisbaar product en zeker aan te bevelen. ipv 1 x per verse soep , haal ik de soupmaker nu tot 3 x uit de kast. ook voor smoothies te bereiden , super gemakkelijk!
  8.0
  0 10
 • Princess Mini Blender
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/6/princess-mini-blender-19519046.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/3/princess-mini-blender-21151643.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/6/princess-mini-blender-19519046.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzQvNi9wcmluY2Vzcy1taW5pLWJsZW5kZXItMTk1MTkwNDYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/3/princess-mini-blender-21151643.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzQvMy9wcmluY2Vzcy1taW5pLWJsZW5kZXItMjExNTE2NDMuanBn
  Princess Mini Blender (21)
  4.9 (1)
  Princess Mini Blender
  Niet aan te raden.
  Bij het blenden wordt alleen het onderste deel van de vulling 'geblend'. Alles wat 1 a 2 cm hoger zit gaat bijna niet mee. Uiteindelijk ben je dus steeds aan het schudden om vervolgens het laatste stuk alsnog met de hand te moeten doen.
  3.3
  0 10
 • Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzIvNS9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0xOTQ0NDUyNS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvMS9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0yMTQyODAzMS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvMi9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0yMTQyODAzMi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzMvNC9waGlsaXBzLWF2YW5jZS1jb2xsZWN0aW9uLWJsZW5kZXItaHIyMDk1LTkwLTI1MjEyODM0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzYvNi9waGlsaXBzLWF2YW5jZS1jb2xsZWN0aW9uLWJsZW5kZXItaHIyMDk1LTkwLTI3NzIyNDY2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzAvMS9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0xOTQwMzUwMS5qcGc=
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90 (37)
  7.843098210772319 (6)
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  Prima krachtig apparaat
  Prima apparaat doet precies waarvoor je hem koop. Makkelijk schoon te maken. Enige minpuntje de glazen kan is loeizwaar.
  7.3
  0 10
 • Princess 218000 Personal Blender Groen
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/5/princess-218000-personal-blender-red--20619025.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/3/5/princess-218000-personal-blender-red--21337035.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/princess-218000-personal-blender-green--22286263.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/0/9/princess-218000-personal-blender-green--25153209.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/0/princess-218000-personal-blender-green--25153210.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/1/princess-218000-personal-blender-green--25153211.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/2/princess-218000-personal-blender-green--25153212.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/0/princess-218000-personal-blender-green--25153220.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/1/princess-218000-personal-blender-green--25153221.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/2/princess-218000-personal-blender-green--25153222.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/5/princess-218000-personal-blender-red--20619025.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzIvNS9wcmluY2Vzcy0yMTgwMDAtcGVyc29uYWwtYmxlbmRlci1yZWQtLTIwNjE5MDI1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/3/5/princess-218000-personal-blender-red--21337035.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzMvNS9wcmluY2Vzcy0yMTgwMDAtcGVyc29uYWwtYmxlbmRlci1yZWQtLTIxMzM3MDM1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/princess-218000-personal-blender-green--22286263.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMy9wcmluY2Vzcy0yMTgwMDAtcGVyc29uYWwtYmxlbmRlci1ncmVlbi0tMjIyODYyNjMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/0/9/princess-218000-personal-blender-green--25153209.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzAvOS9wcmluY2Vzcy0yMTgwMDAtcGVyc29uYWwtYmxlbmRlci1ncmVlbi0tMjUxNTMyMDkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/0/princess-218000-personal-blender-green--25153210.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzEvMC9wcmluY2Vzcy0yMTgwMDAtcGVyc29uYWwtYmxlbmRlci1ncmVlbi0tMjUxNTMyMTAuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/1/princess-218000-personal-blender-green--25153211.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzEvMS9wcmluY2Vzcy0yMTgwMDAtcGVyc29uYWwtYmxlbmRlci1ncmVlbi0tMjUxNTMyMTEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/2/princess-218000-personal-blender-green--25153212.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzEvMi9wcmluY2Vzcy0yMTgwMDAtcGVyc29uYWwtYmxlbmRlci1ncmVlbi0tMjUxNTMyMTIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/0/princess-218000-personal-blender-green--25153220.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzIvMC9wcmluY2Vzcy0yMTgwMDAtcGVyc29uYWwtYmxlbmRlci1ncmVlbi0tMjUxNTMyMjAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/1/princess-218000-personal-blender-green--25153221.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzIvMS9wcmluY2Vzcy0yMTgwMDAtcGVyc29uYWwtYmxlbmRlci1ncmVlbi0tMjUxNTMyMjEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/2/princess-218000-personal-blender-green--25153222.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzIvMi9wcmluY2Vzcy0yMTgwMDAtcGVyc29uYWwtYmxlbmRlci1ncmVlbi0tMjUxNTMyMjIuanBn
  Princess 218000 Personal Blender Groen (28)
  7.9 (1)
  Princess 218000 Personal Blender Groen
  Behalve dat hij er erg hip uitziet, is het ook een heel erg makkelijke blender
  Behalve dat hij er erg hip uitziet, is het ook een heel erg makkelijke blender. En makkelijk schoon te maken. De beker kan gewoon in de vaatwasser. En je kunt makkelijk bij de mesjes.
  9.3
  0 10
 • Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzIvNS9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0xOTQ0NDUyNS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvMS9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0yMTQyODAzMS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvMi9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0yMTQyODAzMi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzMvNC9waGlsaXBzLWF2YW5jZS1jb2xsZWN0aW9uLWJsZW5kZXItaHIyMDk1LTkwLTI1MjEyODM0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzYvNi9waGlsaXBzLWF2YW5jZS1jb2xsZWN0aW9uLWJsZW5kZXItaHIyMDk1LTkwLTI3NzIyNDY2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzAvMS9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0xOTQwMzUwMS5qcGc=
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90 (37)
  7.843098210772319 (6)
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  Prima apparaat !
  Stabiel, mooi en prettig om mee te werken.
  9.0
  0 10
 • Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzIvNS9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0xOTQ0NDUyNS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvMS9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0yMTQyODAzMS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvMi9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0yMTQyODAzMi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzMvNC9waGlsaXBzLWF2YW5jZS1jb2xsZWN0aW9uLWJsZW5kZXItaHIyMDk1LTkwLTI1MjEyODM0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzYvNi9waGlsaXBzLWF2YW5jZS1jb2xsZWN0aW9uLWJsZW5kZXItaHIyMDk1LTkwLTI3NzIyNDY2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzAvMS9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0xOTQwMzUwMS5qcGc=
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90 (37)
  7.843098210772319 (6)
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  super machine. hadden we veel eerder moeten hebben
  super ding. We maken er heerlijke fruit en groente shakes mee. Kinderen zijn dol op de sapjes. Heel makkelijk schoon te maken en alles kan in de vaatwasser. Enige nadeel is het geluid, maar dat kan ook niet anders met zo'n krachtige motor. Een top aankoop waar je geen spijt van krijgt. grtn Martijn Baltussen
  10.0
  0 10
 • Philips AVENT gecombineerde stomer-blender SCF870/20
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/4/philips-scf-870-15799484.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/9/7/philips-scf-870-17265097.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/6/philips-scf-870-21044136.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/7/philips-scf-870-21044137.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/8/philips-scf-870-21044138.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/9/philips-scf-870-21044139.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/0/philips-scf-870-21044140.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/philips-scf-870-21430880.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/4/philips-scf870-20-blender-25212124.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/5/philips-scf870-20-blender-25212125.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/6/philips-scf870-20-blender-25212126.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/7/philips-scf870-20-blender-25212127.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/8/philips-scf870-20-blender-25212128.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/9/philips-scf870-20-blender-25212129.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/2/4/philips-scf-870-15945824.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/4/philips-scf-870-15799484.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzgvNC9waGlsaXBzLXNjZi04NzAtMTU3OTk0ODQuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/9/7/philips-scf-870-17265097.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzkvNy9waGlsaXBzLXNjZi04NzAtMTcyNjUwOTcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/6/philips-scf-870-21044136.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzMvNi9waGlsaXBzLXNjZi04NzAtMjEwNDQxMzYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/7/philips-scf-870-21044137.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzMvNy9waGlsaXBzLXNjZi04NzAtMjEwNDQxMzcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/8/philips-scf-870-21044138.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzMvOC9waGlsaXBzLXNjZi04NzAtMjEwNDQxMzguanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/9/philips-scf-870-21044139.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzMvOS9waGlsaXBzLXNjZi04NzAtMjEwNDQxMzkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/0/philips-scf-870-21044140.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzQvMC9waGlsaXBzLXNjZi04NzAtMjEwNDQxNDAuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/philips-scf-870-21430880.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzgvMC9waGlsaXBzLXNjZi04NzAtMjE0MzA4ODAuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/4/philips-scf870-20-blender-25212124.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzIvNC9waGlsaXBzLXNjZjg3MC0yMC1ibGVuZGVyLTI1MjEyMTI0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/5/philips-scf870-20-blender-25212125.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzIvNS9waGlsaXBzLXNjZjg3MC0yMC1ibGVuZGVyLTI1MjEyMTI1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/6/philips-scf870-20-blender-25212126.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzIvNi9waGlsaXBzLXNjZjg3MC0yMC1ibGVuZGVyLTI1MjEyMTI2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/7/philips-scf870-20-blender-25212127.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzIvNy9waGlsaXBzLXNjZjg3MC0yMC1ibGVuZGVyLTI1MjEyMTI3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/8/philips-scf870-20-blender-25212128.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzIvOC9waGlsaXBzLXNjZjg3MC0yMC1ibGVuZGVyLTI1MjEyMTI4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/9/philips-scf870-20-blender-25212129.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzIvOS9waGlsaXBzLXNjZjg3MC0yMC1ibGVuZGVyLTI1MjEyMTI5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/2/4/philips-scf-870-15945824.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzIvNC9waGlsaXBzLXNjZi04NzAtMTU5NDU4MjQuanBn
  Philips AVENT gecombineerde stomer-blender SCF870/20 (36)
  7.25 (1)
  Philips AVENT gecombineerde stomer-blender SCF870/20
  Duurzaamheid niet kunnen beoordelen omdat ik het pas heb maar verder een top apparaat...
  Duurzaamheid niet kunnen beoordelen omdat ik het pas heb maar verder een top apparaat
  8.0
  0 10
 • Princess Smoothie Maker
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/6/princess-212063-smoothie-maker-19593506.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/2/6/princess-212063-smoothie-maker-21525026.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/2/princess-212063-smoothie-maker-23938382.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/3/princess-212063-smoothie-maker-23938383.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/4/princess-212063-smoothie-maker-23938384.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/5/princess-212063-smoothie-maker-23938385.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/2/princess-212063-blender-25127982.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/3/princess-212063-blender-25127983.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/4/princess-212063-blender-25127984.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/5/princess-212063-blender-25127985.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/6/princess-212063-smoothie-maker-19593506.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzAvNi9wcmluY2Vzcy0yMTIwNjMtc21vb3RoaWUtbWFrZXItMTk1OTM1MDYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/2/6/princess-212063-smoothie-maker-21525026.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzIvNi9wcmluY2Vzcy0yMTIwNjMtc21vb3RoaWUtbWFrZXItMjE1MjUwMjYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/2/princess-212063-smoothie-maker-23938382.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzgvMi9wcmluY2Vzcy0yMTIwNjMtc21vb3RoaWUtbWFrZXItMjM5MzgzODIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/3/princess-212063-smoothie-maker-23938383.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzgvMy9wcmluY2Vzcy0yMTIwNjMtc21vb3RoaWUtbWFrZXItMjM5MzgzODMuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/4/princess-212063-smoothie-maker-23938384.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzgvNC9wcmluY2Vzcy0yMTIwNjMtc21vb3RoaWUtbWFrZXItMjM5MzgzODQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/5/princess-212063-smoothie-maker-23938385.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzgvNS9wcmluY2Vzcy0yMTIwNjMtc21vb3RoaWUtbWFrZXItMjM5MzgzODUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/2/princess-212063-blender-25127982.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzgvMi9wcmluY2Vzcy0yMTIwNjMtYmxlbmRlci0yNTEyNzk4Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/3/princess-212063-blender-25127983.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzgvMy9wcmluY2Vzcy0yMTIwNjMtYmxlbmRlci0yNTEyNzk4My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/4/princess-212063-blender-25127984.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzgvNC9wcmluY2Vzcy0yMTIwNjMtYmxlbmRlci0yNTEyNzk4NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/5/princess-212063-blender-25127985.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzgvNS9wcmluY2Vzcy0yMTIwNjMtYmxlbmRlci0yNTEyNzk4NS5qcGc=
  Princess Smoothie Maker (24)
  8.25 (1)
  Princess Smoothie Maker
  Geweldig product
  Geweldig product! Je kan er heel veel mee en heeft hele scherpe mesjes. Geen minpunten
  10.0
  0 10
 • Staafmixer
  • handheld
 • IJscrusher
  • ja
 • Budget
  • budget
 • Topvermogen
  • hoogst
 • NutriBullet
  • nutribullet
 • KitchenAid
  • kitchenaid
 • Kenwood
  • kenwood
 • Glazen kom
  • glas
 • Vaatwasserbestendig
  • ja
Blenders & Shakers 6.7 (37)
0 - 24
 • Magic Bullet Magic Bullet 0080313076916
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/9/magic-bullet-magic-bullet-0080313076916-21004779.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/9/magic-bullet-magic-bullet-0080313076916-21004779.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzcvOS9tYWdpYy1idWxsZXQtbWFnaWMtYnVsbGV0LTAwODAzMTMwNzY5MTYtMjEwMDQ3NzkuanBn
  Magic Bullet Magic Bullet 0080313076916 (96)
  3.75 (1)
  Magic Bullet Magic Bullet 0080313076916
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Voordeeldrogisterij winkel Voordeeldrogisterij winkel
  59.75, 6.1243455, 52.4980238 UNKNOWN
  55
  most_sold
 • NUTRIBULLET Pro 900
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/0/nutribullet-pro-900-1-exemplaar-38063490.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNDkyNTM1X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/8/6/nutribullet-pro-900-40082486.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/0/1/nutribullet-pro-900-49566001.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/0/nutribullet-pro-900-1-exemplaar-38063490.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNDkyNTM1X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/8/6/nutribullet-pro-900-40082486.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzgvNi9udXRyaWJ1bGxldC1wcm8tOTAwLTQwMDgyNDg2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/0/1/nutribullet-pro-900-49566001.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzAvMS9udXRyaWJ1bGxldC1wcm8tOTAwLTQ5NTY2MDAxLmpwZw==
  NUTRIBULLET Pro 900 (59)
  NUTRIBULLET Pro 900
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  143, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  143, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  143, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  254
 • Philips HR2195
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/0/philips-hr2195-29612580.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/8/3/philips-hr2195-36801283.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/0/philips-hr2195-29612580.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzgvMC9waGlsaXBzLWhyMjE5NS0yOTYxMjU4MC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/8/3/philips-hr2195-36801283.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzgvMy9waGlsaXBzLWhyMjE5NS0zNjgwMTI4My5qcGc=
  Philips HR2195 (45)
  Philips HR2195
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.493837102465276 (4204)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  81.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.493837102465276 (4204)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  81.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  81.94, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  178
 • Philips Avance Collection Blender HR2093/00
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/1/philips-hr2093-00-blender-24433401.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/2/philips-hr2093-00-blender-24433402.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/1/philips-hr2093-00-blender-24433621.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/5/6/philips-hr2093-00-blender-24433656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/8/4/philips-hr2093-00-blender-24433684.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/0/2/philips-hr2093-00-blender-24433702.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/7/0/philips-hr2093-00-blender-24482970.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/7/8/philips-avance-collection-hr2093-25212878.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/1/philips-hr2093-00-blender-24433401.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzAvMS9waGlsaXBzLWhyMjA5My0wMC1ibGVuZGVyLTI0NDMzNDAxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/2/philips-hr2093-00-blender-24433402.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzAvMi9waGlsaXBzLWhyMjA5My0wMC1ibGVuZGVyLTI0NDMzNDAyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/1/philips-hr2093-00-blender-24433621.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzIvMS9waGlsaXBzLWhyMjA5My0wMC1ibGVuZGVyLTI0NDMzNjIxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/5/6/philips-hr2093-00-blender-24433656.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzUvNi9waGlsaXBzLWhyMjA5My0wMC1ibGVuZGVyLTI0NDMzNjU2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/8/4/philips-hr2093-00-blender-24433684.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzgvNC9waGlsaXBzLWhyMjA5My0wMC1ibGVuZGVyLTI0NDMzNjg0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/0/2/philips-hr2093-00-blender-24433702.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzAvMi9waGlsaXBzLWhyMjA5My0wMC1ibGVuZGVyLTI0NDMzNzAyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/7/0/philips-hr2093-00-blender-24482970.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzcvMC9waGlsaXBzLWhyMjA5My0wMC1ibGVuZGVyLTI0NDgyOTcwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/7/8/philips-avance-collection-hr2093-25212878.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzcvOC9waGlsaXBzLWF2YW5jZS1jb2xsZWN0aW9uLWhyMjA5My0yNTIxMjg3OC5qcGc=
  Philips Avance Collection Blender HR2093/00 (44)
  Philips Avance Collection Blender HR2093/00
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  69.99, 4.750713699999999, 52.6360681 HIGH
  206
 • NUTRIBULLET Chroom 1 exemplaar
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/2/3/nutribullet-chroom-1-exemplaar-33895123.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjEyNjMwOC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/2/4/nutribullet-chroom-1-exemplaar-33895124.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzg2NDA4XzE0MzE3MDA4MjFfZGV0YWlsLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/5/nutribullet-chroom-1-exemplaar-45401645.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52aXRhbWluc3RvcmUubmwvcHJvZHVjdF9waWN0dXJlcy8yNjUzODViLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/0/7/nutribullet-chroom-1-exemplaar-45695307.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/0/8/nutribullet-chroom-1-exemplaar-45695308.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/0/9/nutribullet-chroom-1-exemplaar-45695309.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/0/nutribullet-chroom-1-exemplaar-45695310.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/2/3/nutribullet-chroom-1-exemplaar-33895123.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjEyNjMwOC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/2/4/nutribullet-chroom-1-exemplaar-33895124.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzg2NDA4XzE0MzE3MDA4MjFfZGV0YWlsLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/5/nutribullet-chroom-1-exemplaar-45401645.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52aXRhbWluc3RvcmUubmwvcHJvZHVjdF9waWN0dXJlcy8yNjUzODViLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/0/7/nutribullet-chroom-1-exemplaar-45695307.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzAvNy9udXRyaWJ1bGxldC1jaHJvb20tMS1leGVtcGxhYXItNDU2OTUzMDcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/0/8/nutribullet-chroom-1-exemplaar-45695308.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzAvOC9udXRyaWJ1bGxldC1jaHJvb20tMS1leGVtcGxhYXItNDU2OTUzMDguanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/0/9/nutribullet-chroom-1-exemplaar-45695309.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzAvOS9udXRyaWJ1bGxldC1jaHJvb20tMS1leGVtcGxhYXItNDU2OTUzMDkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/0/nutribullet-chroom-1-exemplaar-45695310.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzEvMC9udXRyaWJ1bGxldC1jaHJvb20tMS1leGVtcGxhYXItNDU2OTUzMTAuanBn
  NUTRIBULLET Chroom 1 exemplaar (39)
  NUTRIBULLET Chroom 1 exemplaar
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 2d (offer_sdt_2_days)
  BCC Zoetermeer BCC Zoetermeer
  99, 4.488717299999999, 52.0615521 LOW
  132
 • Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzIvNS9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0xOTQ0NDUyNS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvMS9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0yMTQyODAzMS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvMi9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0yMTQyODAzMi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzMvNC9waGlsaXBzLWF2YW5jZS1jb2xsZWN0aW9uLWJsZW5kZXItaHIyMDk1LTkwLTI1MjEyODM0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzYvNi9waGlsaXBzLWF2YW5jZS1jb2xsZWN0aW9uLWJsZW5kZXItaHIyMDk1LTkwLTI3NzIyNDY2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzAvMS9waGlsaXBzLWhyMjA5NS05MC0xOTQwMzUwMS5qcGc=
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90 (37)
  7.843098210772319 (6)
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  64.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  64.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Amsterdam Oostpoort BCC Amsterdam Oostpoort
  64.99, 4.9297825, 52.3574887 LOW
  21
  good_buy
 • Philips AVENT gecombineerde stomer-blender SCF870/20
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/4/philips-scf-870-15799484.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/9/7/philips-scf-870-17265097.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/6/philips-scf-870-21044136.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/7/philips-scf-870-21044137.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/8/philips-scf-870-21044138.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/9/philips-scf-870-21044139.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/0/philips-scf-870-21044140.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/philips-scf-870-21430880.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/4/philips-scf870-20-blender-25212124.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/5/philips-scf870-20-blender-25212125.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/6/philips-scf870-20-blender-25212126.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/7/philips-scf870-20-blender-25212127.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/8/philips-scf870-20-blender-25212128.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/9/philips-scf870-20-blender-25212129.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/2/4/philips-scf-870-15945824.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/4/philips-scf-870-15799484.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzgvNC9waGlsaXBzLXNjZi04NzAtMTU3OTk0ODQuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/9/7/philips-scf-870-17265097.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzkvNy9waGlsaXBzLXNjZi04NzAtMTcyNjUwOTcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/6/philips-scf-870-21044136.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzMvNi9waGlsaXBzLXNjZi04NzAtMjEwNDQxMzYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/7/philips-scf-870-21044137.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzMvNy9waGlsaXBzLXNjZi04NzAtMjEwNDQxMzcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/8/philips-scf-870-21044138.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzMvOC9waGlsaXBzLXNjZi04NzAtMjEwNDQxMzguanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/9/philips-scf-870-21044139.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzMvOS9waGlsaXBzLXNjZi04NzAtMjEwNDQxMzkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/0/philips-scf-870-21044140.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzQvMC9waGlsaXBzLXNjZi04NzAtMjEwNDQxNDAuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/philips-scf-870-21430880.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzgvMC9waGlsaXBzLXNjZi04NzAtMjE0MzA4ODAuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/4/philips-scf870-20-blender-25212124.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzIvNC9waGlsaXBzLXNjZjg3MC0yMC1ibGVuZGVyLTI1MjEyMTI0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/5/philips-scf870-20-blender-25212125.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzIvNS9waGlsaXBzLXNjZjg3MC0yMC1ibGVuZGVyLTI1MjEyMTI1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/6/philips-scf870-20-blender-25212126.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzIvNi9waGlsaXBzLXNjZjg3MC0yMC1ibGVuZGVyLTI1MjEyMTI2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/7/philips-scf870-20-blender-25212127.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzIvNy9waGlsaXBzLXNjZjg3MC0yMC1ibGVuZGVyLTI1MjEyMTI3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/8/philips-scf870-20-blender-25212128.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzIvOC9waGlsaXBzLXNjZjg3MC0yMC1ibGVuZGVyLTI1MjEyMTI4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/9/philips-scf870-20-blender-25212129.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzIvOS9waGlsaXBzLXNjZjg3MC0yMC1ibGVuZGVyLTI1MjEyMTI5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/2/4/philips-scf-870-15945824.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzIvNC9waGlsaXBzLXNjZi04NzAtMTU5NDU4MjQuanBn
  Philips AVENT gecombineerde stomer-blender SCF870/20 (36)
  7.25 (1)
  Philips AVENT gecombineerde stomer-blender SCF870/20
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.825523079887265 (270)
  104.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.825523079887265 (270)
  104.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  104.5, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  24
 • Domo DO434BL blender
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/1/domo-do-434-bl-19766891.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/7/domo-do-434-bl-19766747.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/3/domo-do434bl-21330953.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/4/domo-do434bl-21330954.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/5/domo-do434bl-21330955.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/6/domo-do434bl-21330956.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/7/domo-do434bl-21330957.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/8/domo-do434bl-21330958.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/9/domo-do434bl-21330959.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/1/domo-do-434-bl-19766891.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzkvMS9kb21vLWRvLTQzNC1ibC0xOTc2Njg5MS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/7/domo-do-434-bl-19766747.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzQvNy9kb21vLWRvLTQzNC1ibC0xOTc2Njc0Ny5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/3/domo-do434bl-21330953.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzUvMy9kb21vLWRvNDM0YmwtMjEzMzA5NTMuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/4/domo-do434bl-21330954.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzUvNC9kb21vLWRvNDM0YmwtMjEzMzA5NTQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/5/domo-do434bl-21330955.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzUvNS9kb21vLWRvNDM0YmwtMjEzMzA5NTUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/6/domo-do434bl-21330956.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzUvNi9kb21vLWRvNDM0YmwtMjEzMzA5NTYuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/7/domo-do434bl-21330957.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzUvNy9kb21vLWRvNDM0YmwtMjEzMzA5NTcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/8/domo-do434bl-21330958.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzUvOC9kb21vLWRvNDM0YmwtMjEzMzA5NTguanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/9/domo-do434bl-21330959.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzUvOS9kb21vLWRvNDM0YmwtMjEzMzA5NTkuanBn
  Domo DO434BL blender (33)
  Domo DO434BL blender
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  184
 • Magic Bullet NutriBullet Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/7/6/magic-bullet-nutribullet-zwart-32707676.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzg1NTUzP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/5/magic-bullet-nutribullet-zwart-33752005.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjEyNjMwOS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/7/2/magic-bullet-nutribullet-zwart-38268272.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zODU1NTM/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/5/magic-bullet-nutribullet-zwart-41618055.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/7/6/magic-bullet-nutribullet-zwart-32707676.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzg1NTUzP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/5/magic-bullet-nutribullet-zwart-33752005.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjEyNjMwOS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/7/2/magic-bullet-nutribullet-zwart-38268272.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zODU1NTM/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/5/magic-bullet-nutribullet-zwart-41618055.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzUvNS9tYWdpYy1idWxsZXQtbnV0cmlidWxsZXQtendhcnQtNDE2MTgwNTUuanBn
  Magic Bullet NutriBullet Zwart (31)
  Magic Bullet NutriBullet Zwart
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  135
 • Princess 218000 Personal Blender Groen
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/5/princess-218000-personal-blender-red--20619025.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/3/5/princess-218000-personal-blender-red--21337035.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/princess-218000-personal-blender-green--22286263.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/0/9/princess-218000-personal-blender-green--25153209.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/0/princess-218000-personal-blender-green--25153210.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/1/princess-218000-personal-blender-green--25153211.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/2/princess-218000-personal-blender-green--25153212.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/0/princess-218000-personal-blender-green--25153220.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/1/princess-218000-personal-blender-green--25153221.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/2/princess-218000-personal-blender-green--25153222.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/5/princess-218000-personal-blender-red--20619025.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzIvNS9wcmluY2Vzcy0yMTgwMDAtcGVyc29uYWwtYmxlbmRlci1yZWQtLTIwNjE5MDI1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/3/5/princess-218000-personal-blender-red--21337035.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzMvNS9wcmluY2Vzcy0yMTgwMDAtcGVyc29uYWwtYmxlbmRlci1yZWQtLTIxMzM3MDM1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/princess-218000-personal-blender-green--22286263.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMy9wcmluY2Vzcy0yMTgwMDAtcGVyc29uYWwtYmxlbmRlci1ncmVlbi0tMjIyODYyNjMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/0/9/princess-218000-personal-blender-green--25153209.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzAvOS9wcmluY2Vzcy0yMTgwMDAtcGVyc29uYWwtYmxlbmRlci1ncmVlbi0tMjUxNTMyMDkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/0/princess-218000-personal-blender-green--25153210.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzEvMC9wcmluY2Vzcy0yMTgwMDAtcGVyc29uYWwtYmxlbmRlci1ncmVlbi0tMjUxNTMyMTAuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/1/princess-218000-personal-blender-green--25153211.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzEvMS9wcmluY2Vzcy0yMTgwMDAtcGVyc29uYWwtYmxlbmRlci1ncmVlbi0tMjUxNTMyMTEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/2/princess-218000-personal-blender-green--25153212.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzEvMi9wcmluY2Vzcy0yMTgwMDAtcGVyc29uYWwtYmxlbmRlci1ncmVlbi0tMjUxNTMyMTIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/0/princess-218000-personal-blender-green--25153220.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzIvMC9wcmluY2Vzcy0yMTgwMDAtcGVyc29uYWwtYmxlbmRlci1ncmVlbi0tMjUxNTMyMjAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/1/princess-218000-personal-blender-green--25153221.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzIvMS9wcmluY2Vzcy0yMTgwMDAtcGVyc29uYWwtYmxlbmRlci1ncmVlbi0tMjUxNTMyMjEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/2/princess-218000-personal-blender-green--25153222.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzIvMi9wcmluY2Vzcy0yMTgwMDAtcGVyc29uYWwtYmxlbmRlci1ncmVlbi0tMjUxNTMyMjIuanBn
  Princess 218000 Personal Blender Groen (28)
  7.9 (1)
  Princess 218000 Personal Blender Groen
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.493837102465276 (4204)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  25.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.493837102465276 (4204)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  25.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  25.9, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  186
 • Princess Smoothie Maker
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/6/princess-212063-smoothie-maker-19593506.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/2/6/princess-212063-smoothie-maker-21525026.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/2/princess-212063-smoothie-maker-23938382.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/3/princess-212063-smoothie-maker-23938383.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/4/princess-212063-smoothie-maker-23938384.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/5/princess-212063-smoothie-maker-23938385.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/2/princess-212063-blender-25127982.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/3/princess-212063-blender-25127983.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/4/princess-212063-blender-25127984.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/5/princess-212063-blender-25127985.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/6/princess-212063-smoothie-maker-19593506.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzAvNi9wcmluY2Vzcy0yMTIwNjMtc21vb3RoaWUtbWFrZXItMTk1OTM1MDYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/2/6/princess-212063-smoothie-maker-21525026.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzIvNi9wcmluY2Vzcy0yMTIwNjMtc21vb3RoaWUtbWFrZXItMjE1MjUwMjYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/2/princess-212063-smoothie-maker-23938382.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzgvMi9wcmluY2Vzcy0yMTIwNjMtc21vb3RoaWUtbWFrZXItMjM5MzgzODIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/3/princess-212063-smoothie-maker-23938383.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzgvMy9wcmluY2Vzcy0yMTIwNjMtc21vb3RoaWUtbWFrZXItMjM5MzgzODMuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/4/princess-212063-smoothie-maker-23938384.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzgvNC9wcmluY2Vzcy0yMTIwNjMtc21vb3RoaWUtbWFrZXItMjM5MzgzODQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/5/princess-212063-smoothie-maker-23938385.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzgvNS9wcmluY2Vzcy0yMTIwNjMtc21vb3RoaWUtbWFrZXItMjM5MzgzODUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/2/princess-212063-blender-25127982.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzgvMi9wcmluY2Vzcy0yMTIwNjMtYmxlbmRlci0yNTEyNzk4Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/3/princess-212063-blender-25127983.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzgvMy9wcmluY2Vzcy0yMTIwNjMtYmxlbmRlci0yNTEyNzk4My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/4/princess-212063-blender-25127984.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzgvNC9wcmluY2Vzcy0yMTIwNjMtYmxlbmRlci0yNTEyNzk4NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/5/princess-212063-blender-25127985.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzgvNS9wcmluY2Vzcy0yMTIwNjMtYmxlbmRlci0yNTEyNzk4NS5qcGc=
  Princess Smoothie Maker (24)
  8.25 (1)
  Princess Smoothie Maker
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.493837102465276 (4204)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.493837102465276 (4204)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  34.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  185
 • Moulinex Optiblend 2000
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/8/0/moulinex-optiblend-2000-18907780.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/7/5/moulinex-optiblend-2000-20541275.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/8/0/moulinex-optiblend-2000-18907780.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzgvMC9tb3VsaW5leC1vcHRpYmxlbmQtMjAwMC0xODkwNzc4MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/7/5/moulinex-optiblend-2000-20541275.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzcvNS9tb3VsaW5leC1vcHRpYmxlbmQtMjAwMC0yMDU0MTI3NS5qcGc=
  Moulinex Optiblend 2000 (24)
  Moulinex Optiblend 2000
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.825523079887265 (270)
  9.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.825523079887265 (270)
  9.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  9.99, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  2
 • Philips HR2196/08 blender
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/4/philips-hr2196-08-blender-30725604.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/1/philips-hr2196-08-blender-34163671.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/4/philips-hr2196-08-blender-30725604.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzAvNC9waGlsaXBzLWhyMjE5Ni0wOC1ibGVuZGVyLTMwNzI1NjA0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/1/philips-hr2196-08-blender-34163671.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzcvMS9waGlsaXBzLWhyMjE5Ni0wOC1ibGVuZGVyLTM0MTYzNjcxLmpwZw==
  Philips HR2196/08 blender (24)
  Philips HR2196/08 blender
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.493837102465276 (4204)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  103.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.493837102465276 (4204)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  103.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  103.99, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  57
 • Domo DO436BL blender
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/9/domo-do-436-bl-19766749.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/6/7/domo-do436bl-21330967.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/6/8/domo-do436bl-21330968.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/6/9/domo-do436bl-21330969.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/0/domo-do436bl-21330970.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/1/domo-do436bl-21330971.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/2/domo-do436bl-21330972.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/9/domo-do-436-bl-19766749.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzQvOS9kb21vLWRvLTQzNi1ibC0xOTc2Njc0OS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/6/7/domo-do436bl-21330967.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzYvNy9kb21vLWRvNDM2YmwtMjEzMzA5NjcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/6/8/domo-do436bl-21330968.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzYvOC9kb21vLWRvNDM2YmwtMjEzMzA5NjguanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/6/9/domo-do436bl-21330969.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzYvOS9kb21vLWRvNDM2YmwtMjEzMzA5NjkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/0/domo-do436bl-21330970.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzcvMC9kb21vLWRvNDM2YmwtMjEzMzA5NzAuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/1/domo-do436bl-21330971.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzcvMS9kb21vLWRvNDM2YmwtMjEzMzA5NzEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/2/domo-do436bl-21330972.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzcvMi9kb21vLWRvNDM2YmwtMjEzMzA5NzIuanBn
  Domo DO436BL blender (23)
  Domo DO436BL blender
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  31.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  187
 • Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/philips-hr2200-80-19445532.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/0/philips-hr2200-80-19458930.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/3/5/philips-hr2200-80-19460735.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/5/philips-hr2200-80-19755555.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/0/philips-hr2200-80-21431740.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/9/philips-hr2200-80-19461899.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/philips-hr2200-80-19445532.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzMvMi9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTQ0NTUzMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/0/philips-hr2200-80-19458930.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzMvMC9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTQ1ODkzMC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/3/5/philips-hr2200-80-19460735.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzMvNS9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTQ2MDczNS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/5/philips-hr2200-80-19755555.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzUvNS9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTc1NTU1NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/0/philips-hr2200-80-21431740.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzQvMC9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0yMTQzMTc0MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/9/philips-hr2200-80-19461899.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzkvOS9waGlsaXBzLWhyMjIwMC04MC0xOTQ2MTg5OS5qcGc=
  Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80 (22)
  8.496780684104628 (4)
  Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.493837102465276 (4204)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.493837102465276 (4204)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  74.95, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  61
  good_buy
  best_reviewed
 • Magic Bullet NutriBullet Blauw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/1/magic-bullet-nutribullet-blauw-36100021.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNDkyNTIyX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/6/magic-bullet-nutribullet-blauw-38065656.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52aXRhbWluc3RvcmUubmwvcHJvZHVjdF9waWN0dXJlcy8yNTgxODRiLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/4/3/magic-bullet-nutribullet-blauw-39380143.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzg2NDEyXzE0MzE3MDA4MjVfZGV0YWlsLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/7/7/magic-bullet-nutribullet-blauw-42968977.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/1/magic-bullet-nutribullet-blauw-36100021.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNDkyNTIyX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/6/magic-bullet-nutribullet-blauw-38065656.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52aXRhbWluc3RvcmUubmwvcHJvZHVjdF9waWN0dXJlcy8yNTgxODRiLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/4/3/magic-bullet-nutribullet-blauw-39380143.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzg2NDEyXzE0MzE3MDA4MjVfZGV0YWlsLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/7/7/magic-bullet-nutribullet-blauw-42968977.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzcvNy9tYWdpYy1idWxsZXQtbnV0cmlidWxsZXQtYmxhdXctNDI5Njg5NzcuanBn
  Magic Bullet NutriBullet Blauw (21)
  Magic Bullet NutriBullet Blauw
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  224
 • Kenwood BLM 610 SI blender
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/6/kenwood-blm-610-si-blender-24903286.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/9/0/kenwood-blm-610-si-blender-25219990.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/6/kenwood-blm-610-si-blender-24903286.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzgvNi9rZW53b29kLWJsbS02MTAtc2ktYmxlbmRlci0yNDkwMzI4Ni5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/9/0/kenwood-blm-610-si-blender-25219990.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzkvMC9rZW53b29kLWJsbS02MTAtc2ktYmxlbmRlci0yNTIxOTk5MC5qcGc=
  Kenwood BLM 610 SI blender (21)
  Kenwood BLM 610 SI blender
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.493837102465276 (4204)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109.83, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.493837102465276 (4204)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109.83, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  109.83, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  58
 • Princess Mini Blender
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/6/princess-mini-blender-19519046.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/3/princess-mini-blender-21151643.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/6/princess-mini-blender-19519046.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzQvNi9wcmluY2Vzcy1taW5pLWJsZW5kZXItMTk1MTkwNDYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/3/princess-mini-blender-21151643.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzQvMy9wcmluY2Vzcy1taW5pLWJsZW5kZXItMjExNTE2NDMuanBn
  Princess Mini Blender (21)
  4.9 (1)
  Princess Mini Blender
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Beek BCC Beek
  24.99, 5.7958991, 50.9501108 LOW
  145
 • Magic Bullet NutriBullet Rood
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/4/magic-bullet-nutribullet-rood-36070224.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzg2NDEzXzE0MzE3MDA4MjZfZGV0YWlsLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/6/magic-bullet-nutribullet-rood-36070226.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNDkyNTMyX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/7/magic-bullet-nutribullet-rood-36070227.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52aXRhbWluc3RvcmUubmwvcHJvZHVjdF9waWN0dXJlcy8yNTgxODViLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/7/6/magic-bullet-nutribullet-rood-42968976.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/4/magic-bullet-nutribullet-rood-36070224.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzg2NDEzXzE0MzE3MDA4MjZfZGV0YWlsLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/6/magic-bullet-nutribullet-rood-36070226.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNDkyNTMyX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/7/magic-bullet-nutribullet-rood-36070227.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52aXRhbWluc3RvcmUubmwvcHJvZHVjdF9waWN0dXJlcy8yNTgxODViLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/7/6/magic-bullet-nutribullet-rood-42968976.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzcvNi9tYWdpYy1idWxsZXQtbnV0cmlidWxsZXQtcm9vZC00Mjk2ODk3Ni5qcGc=
  Magic Bullet NutriBullet Rood (21)
  Magic Bullet NutriBullet Rood
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  267
 • Moulinex Multi Moulinette
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/9/8/moulinex-at-710131-17329998.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/0/moulinex-at-710131-21069870.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/6/9/moulinex-at-710131-17327469.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/9/8/moulinex-at-710131-17329998.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzkvOC9tb3VsaW5leC1hdC03MTAxMzEtMTczMjk5OTguanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/0/moulinex-at-710131-21069870.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzcvMC9tb3VsaW5leC1hdC03MTAxMzEtMjEwNjk4NzAuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/6/9/moulinex-at-710131-17327469.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzYvOS9tb3VsaW5leC1hdC03MTAxMzEtMTczMjc0NjkuanBn
  Moulinex Multi Moulinette (17)
  Moulinex Multi Moulinette
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Emmen BCC Emmen
  34.94, 6.8983588, 52.79212039999999 LOW
  4
 • Magimix 11610
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/2/4/magimix-11610-19661724.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/1/magimix-11610-21084021.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/2/4/magimix-11610-19661724.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzIvNC9tYWdpbWl4LTExNjEwLTE5NjYxNzI0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/1/magimix-11610-21084021.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzIvMS9tYWdpbWl4LTExNjEwLTIxMDg0MDIxLmpwZw==
  Magimix 11610 (15)
  Magimix 11610
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  178, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  178, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Tristar BL-4435 blender
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/1/tristar-bl-4435-blender-21837531.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/2/tristar-bl-4435-blender-21837532.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/3/tristar-bl-4435-blender-21837533.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/4/tristar-bl-4435-blender-21837534.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/5/tristar-bl-4435-blender-21837535.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/6/tristar-bl-4435-blender-21837536.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/0/tristar-bl-4435-blender-25128020.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/1/tristar-bl-4435-blender-25128021.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/2/tristar-bl-4435-blender-25128022.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/3/tristar-bl-4435-blender-25128023.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/4/tristar-bl-4435-blender-25128024.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/5/tristar-bl-4435-blender-25128025.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/1/tristar-bl-4435-blender-21837531.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvMS90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/2/tristar-bl-4435-blender-21837532.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvMi90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/3/tristar-bl-4435-blender-21837533.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvMy90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzMy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/4/tristar-bl-4435-blender-21837534.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvNC90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzNC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/5/tristar-bl-4435-blender-21837535.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvNS90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzNS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/6/tristar-bl-4435-blender-21837536.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzMvNi90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yMTgzNzUzNi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/0/tristar-bl-4435-blender-25128020.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvMC90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyMC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/1/tristar-bl-4435-blender-25128021.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvMS90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyMS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/2/tristar-bl-4435-blender-25128022.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvMi90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyMi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/3/tristar-bl-4435-blender-25128023.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvMy90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyMy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/4/tristar-bl-4435-blender-25128024.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvNC90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyNC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/5/tristar-bl-4435-blender-25128025.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvNS90cmlzdGFyLWJsLTQ0MzUtYmxlbmRlci0yNTEyODAyNS5qcGc=
  Tristar BL-4435 blender (15)
  3.79033087605006 (3)
  Tristar BL-4435 blender
  Whinkel.nl Whinkel.nl
  7.9511771808028975 (4)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Whinkel.nl Whinkel.nl
  7.9511771808028975 (4)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  60
  good_buy
 • Bestron AKL217 blender
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/2/5/bestron-akl-217-19913525.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/bestron-akl-217-20414429.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/5/bestron-akl217-21357935.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/2/5/bestron-akl-217-19913525.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzIvNS9iZXN0cm9uLWFrbC0yMTctMTk5MTM1MjUuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/bestron-akl-217-20414429.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvOS9iZXN0cm9uLWFrbC0yMTctMjA0MTQ0MjkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/5/bestron-akl217-21357935.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzMvNS9iZXN0cm9uLWFrbDIxNy0yMTM1NzkzNS5qcGc=
  Bestron AKL217 blender (14)
  Bestron AKL217 blender
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  19.99, 5.2210813, 52.3728291 HIGH
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  22.98, 1w (offer_sdt_1_week)
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  19.99, 5.2210813, 52.3728291 HIGH
  224
 • Philips Daily Collection Blender HR2104/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/8/3/philips-hr2104-90-400-w-1-5-l-with-mill-filter-chopper-blender-19879383.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/5/philips-hr2104-90-21428505.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/6/philips-hr2104-90-21428506.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/7/philips-hr2104-90-21428507.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/8/philips-hr2104-90-21428508.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/9/philips-hr2104-90-21428509.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/0/philips-hr2104-90-21428510.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/1/philips-hr2104-90-21428511.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/7/philips-hr2104-90-blender-21473307.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/8/3/philips-hr2104-90-400-w-1-5-l-with-mill-filter-chopper-blender-19879383.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzgvMy9waGlsaXBzLWhyMjEwNC05MC00MDAtdy0xLTUtbC13aXRoLW1pbGwtZmlsdGVyLWNob3BwZXItYmxlbmRlci0xOTg3OTM4My5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/5/philips-hr2104-90-21428505.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzAvNS9waGlsaXBzLWhyMjEwNC05MC0yMTQyODUwNS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/6/philips-hr2104-90-21428506.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzAvNi9waGlsaXBzLWhyMjEwNC05MC0yMTQyODUwNi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/7/philips-hr2104-90-21428507.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzAvNy9waGlsaXBzLWhyMjEwNC05MC0yMTQyODUwNy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/8/philips-hr2104-90-21428508.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzAvOC9waGlsaXBzLWhyMjEwNC05MC0yMTQyODUwOC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/9/philips-hr2104-90-21428509.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzAvOS9waGlsaXBzLWhyMjEwNC05MC0yMTQyODUwOS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/0/philips-hr2104-90-21428510.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzEvMC9waGlsaXBzLWhyMjEwNC05MC0yMTQyODUxMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/1/philips-hr2104-90-21428511.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzEvMS9waGlsaXBzLWhyMjEwNC05MC0yMTQyODUxMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/7/philips-hr2104-90-blender-21473307.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzAvNy9waGlsaXBzLWhyMjEwNC05MC1ibGVuZGVyLTIxNDczMzA3LmpwZw==
  Philips Daily Collection Blender HR2104/90 (13)
  6.9 (1)
  Philips Daily Collection Blender HR2104/90
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  39.95, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  273
2 30
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €40 (budget)
  • Lage prijs: €40 - €70 (low)
  • Hoge prijs: €70 - €120 (medium)
  • High end: €120 en hoger (high)
 • Type blender (soort):
  • Handheld (handheld)
  • Immersion blender (immersion_blender)
  • Tabletop (tabletop)
  • Tabletop blender (tabletop_blender)
  • Tafelblad (tafelblad)
 • Aantal snelheidsstanden (aantal_snelheidsstanden):
  • < 2 (aantal_snelheidsstanden_2)
  • 2 - 5 (aantal_snelheidsstanden_2_5)
  • ≥ 5 (aantal_snelheidsstanden_5)
 • Vermogen (vermogen):
  • < 400 watt (laag)
  • 400 - 600 watt (gemiddeld)
  • 600 - 800 watt (hoog)
  • > 800 watt (hoogst)
 • Pulse function (pulse_function):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Afneembare schaal (afneembare_schaal):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Materiaal kom (bowl_material):
  • Glas (glas)
  • Metaal (metaal)
  • Plastic (plastic)
 • Materiaal behuizing (materiaal_behuizing):
  • ABS kunststof (abs_kunststof)
  • Aluminium (aluminium)
  • Metaal (metaal)
  • Plastic (plastic)
  • Polypropyleen (polypropyleen)
  • PP (pp)
  • PP en rubber (pp_en_rubber)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rubber (rubber)
  • Synthetische (synthetische)
 • Ice-crushing (ice_crushing):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Vaatwasserbestendig (vaatwasserbestendig):
  • Ja (ja)
 • Inhoud kom (inhoud_kan):
  • < 0.6 liter (inhoud_kan_0.6)
  • 0.6 liter - 1 liter (inhoud_kan_0.6_1)
  • 1 liter - 1.6 liter (inhoud_kan_1_1.6)
  • ≥ 1.6 liter (inhoud_kan_1.6)
 • Varianten (group):
  • Bodum Bistro (bodum_bistro)
  • Princess 218000 Personal Blender (princess_218000_personal_blender)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Gravenzande (_s_gravenzande)
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Aalsmeer (aalsmeer)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Baarle-Nassau (baarle_nassau)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beesd (beesd)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergeijk (bergeijk)
  • Bergen (bergen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Bergschenhoek (bergschenhoek)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Bovenkarspel (bovenkarspel)
  • Boxtel (boxtel)
  • Brandwijk (brandwijk)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Brunssum (brunssum)
  • Budel (budel)
  • Bunschoten-Spakenburg (bunschoten_spakenburg)
  • Burgum (burgum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delft (delft)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Dungen (den_dungen)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Denekamp (denekamp)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Didam (didam)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Ede (ede)
  • Eerbeek (eerbeek)
  • Eethen (eethen)
  • Eijsden (eijsden)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elburg (elburg)
  • Elspeet (elspeet)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enkhuizen (enkhuizen)
  • Enschede (enschede)
  • Enter (enter)
  • Ermelo (ermelo)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Franeker (franeker)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Giessenburg (giessenburg)
  • Gieten (gieten)
  • Goes (goes)
  • Goor (goor)
  • Gorinchem (gorinchem)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groenlo (groenlo)
  • Groesbeek (groesbeek)
  • Groningen (groningen)
  • Grou (grou)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hapert (hapert)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerle (heerle)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hendrik-Ido-Ambacht (hendrik_ido_ambacht)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hengevelde (hengevelde)
  • Heumen (heumen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hollandscheveld (hollandscheveld)
  • Holten (holten)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoogvliet Rotterdam (hoogvliet_rotterdam)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huissen (huissen)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • IJsselstein (ijsselstein)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Kampen (kampen)
  • Kerkrade (kerkrade)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Kollum (kollum)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leek (leek)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leiderdorp (leiderdorp)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Lies (lies)
  • Limmen (limmen)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maarssen (maarssen)
  • Maasbracht (maasbracht)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meijel (meijel)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Middelharnis (middelharnis)
  • Mierlo (mierlo)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Monster (monster)
  • Muiden (muiden)
  • Musselkanaal (musselkanaal)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuw-Vennep (nieuw_vennep)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Noordwijk (noordwijk)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Obdam (obdam)
  • Odoorn (odoorn)
  • Oisterwijk (oisterwijk)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Ooltgensplaat (ooltgensplaat)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Oud-Beijerland (oud_beijerland)
  • Oudenbosch (oudenbosch)
  • Oudeschild (oudeschild)
  • Papendrecht (papendrecht)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Putte (putte)
  • Raalte (raalte)
  • Raamsdonksveer (raamsdonksveer)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Ridderkerk (ridderkerk)
  • Rijssen (rijssen)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Schiedam (schiedam)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Smilde (smilde)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Ter Aar (ter_aar)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uden (uden)
  • Udenhout (udenhout)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Vaassen (vaassen)
  • Valkenburg (valkenburg)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Velserbroek (velserbroek)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vlissingen (vlissingen)
  • Volendam (volendam)
  • Voorburg (voorburg)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Vught (vught)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Waddinxveen (waddinxveen)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • Wemeldinge (wemeldinge)
  • Wervershoof (wervershoof)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Woudsend (woudsend)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeeland (zeeland)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zetten (zetten)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidlaren (zuidlaren)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl