x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Een blender of shaker is een rechtopstaand keukenapparaat, geschikt voor het pureren of mengen van ingrediënten. Het apparaat heeft in de voet de motor zitten, met daar bovenop de mengbeker. In deze beker, vaak gemaakt van glas, doe je de ingrediënten. Deksel erop en blenden maar! Het resultaat is een lekkere smoothie, een milkshake, een groentesapje of een cocktail. In deze tekst gaan we in op de soorten blenders, de functies en de accessoires.

  Bekende merken blenders en shakers zijn Bestron, Bomann, Kenwood, Philips en Princess.Vergelijk hier blenders!

  Bekijk en vergelijk hier blenders!

  Soorten blenders en shakers
  Blenders of shakers zijn andere apparaten dan hand- of staafmixers. Een blender is helemaal gericht op het mengen en pureren van voedsel, vaak zachte producten. Niet alleen fruitdranken, maar ook gekookt voedsel. In een blender kunnen prima kinderhapjes gepureerd worden. Niet alle modellen kunnen hard voedsel of ijsblokjes aan. In veel modellen is de ijsblokjesfunctie een extra optie. Blenders worden ook gebruikt in de horeca. Dit zijn doorgaans grotere en krachtigere modellen. Als je je blender vaak nodig hebt voor grote gezelschappen is zo'n horecamodel voor jou misschien een betere oplossing. Shakers gebruik je om vloeistoffen te mengen. Ben je op zoek naar een machine die meer mogelijkheden heeft dan de blender, kijk dan eens in de categorie keukenmachine. Voor een sapcentrifuge ga je naar de categorie citruspers.

  Design blenders
  Blenders en shakers zijn er in diverse kleuren en materialen. Als de blender altijd op het aanrecht staat, is een designmodel wel zo mooi. Er zijn veel blenders die niet alleen uitstekend hun werk doen, maar er ook nog eens mooi uitzien. De meest gebruikte materialen voor blenders zijn allerlei kleuren plastic, metaal en RVS. De mengbeker is vaak van transparant plastic of glas, zodat je precies ziet wat er daarbinnen gebeurt.

  Functies blender
  Meer informatie over het vermogen van de blender, het aantal snelheden, de traploos instelbare snelheid, het toerental van de blender, de ijsblokjesfunctie, pulse, zachte start, het rvs-mes van de blender en de antislipvoetjes kun je in de verklarende woordenlijst voor de blender vinden.

  Blender schoonmaken
  Na gebruik maak je het apparaat schoon. De losse delen van de shaker, zoals de mengbeker en het deksel, zijn vrijwel altijd vaatwasbestendig. In geval van twijfel vind je deze informatie terug op de onderdelen zelf, te herkennen aan het speciale icoon hiervoor. Het voetstuk waar de motor in zit mag nooit in de afwasmachine. Je kunt dit afnemen met een natte doek.

  Vergelijk hier blenders!Accessoires blender
  Er zijn speciale kookboeken met recepten voor smoothies, shakes en groentensappen. Daarnaast zijn er extra mengbekers voor de blender te koop, wat handig is als je grote volumes in één keer maakt of met meerdere smaken bezig bent. Een handige tip is om alvast fruit in te vriezen dat als basis dient voor een shake. Vries kleine hoeveelheden seizoensfruit in zoals aardbeien, bramen, frambozen of kersen. Doe het bevroren fruit in de blender met een banaan en yoghurt of melk erbij. Even shaken en je drankje is klaar.

  Heb je nog vragen, kijk dan ook even bij de veelgestelde vragen over blenders en shakers.

  Bekijk en vergelijk hier blenders en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier blenders!Kan ik ook ijsblokjes fijnhakken met een blender?
  Mag de blender in de vaatwasmachine?
  Waar koop ik accessoires voor een shaker?
  Waar vind ik recepten voor smoothies en shakes?

  Wil je meteen op zoek naar een blender of shaker? Vergelijk dan hier alle blenders en vind de beste koop!

  Kan ik ook ijsblokjes fijnhakken met een blender?

  Ja, maar alleen als het specifiek staat aangegeven.

  Mag de blender in de vaatwasmachine?
  Na gebruik maak je de blender schoon. De losse delen, zoals de mengbeker en het deksel, zijn vrijwel altijd vaatwasmachinebestendig. In geval van twijfel vind je deze informatie terug op de onderdelen zelf, te herkennen aan het speciale icoon hiervoor. Het voetstuk waar de motor in zit mag nooit in de afwasmachine. Je kunt het afnemen met een natte doek.

  Waar koop ik accessoires voor een shaker?
  De betere keuken- en kookwinkels verkopen extra hulpstukken en accessoires voor de blender. Kijk ook eens naar de speciale kookboeken met recepten voor smoothies, shakes en groentendranken uit de blender.

  Waar vind ik recepten voor smoothies en shakes?
  Hiervoor zijn speciale kookboeken met de lekkerste recepten.


  Bekijk en vergelijk hier blenders en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier blenders!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de begrippen.

  Vergelijk dan hier alle blenders en vind de beste koop!

  Aantal snelheden
  De motor heeft meerdere standen, want niet ieder product dat in de mengbeker gaat moet op dezelfde snelheid verwerkt worden. Zelf kun je dus de snelheid instellen en tijdens het proces eventueel wijzigen als dat nodig is.

  Antislipvoetjes
  Om wegschuiven van het apparaat te voorkomen, zitten er aan de onderkant van de shaker antislipvoetjes.

  Beker met schenktuit
  Een mengbeker met schenktuit is eigenlijk onmisbaar, anders ga je toch knoeien bij het uitschenken van je shake.

  IJsblokjesfunctie
  Niet alle blenders kunnen ijsblokjes hakken. Als dit niet specifiek staat aangegeven, kan het apparaat het niet. IJsblokjes zijn wat anders dan schepijs. Een milkshake met schepijs als basis is geen probleem voor het gros van de modellen.

  Inhoud
  Met de inhoud wordt de inhoud van de maatbeker bedoeld. De inhoud wordt aangegeven in liters.

  Materiaal blender
  Een blender is er in diverse kleuren en materialen. Als het apparaat altijd op het aanrecht staat, is een designmodel wel zo mooi. Er zijn veel blenders die niet alleen uitstekend hun werk doen, maar er ook nog eens mooi uitzien. De meest gebruikte sapcentrifugematerialen zijn allerlei kleuren plastic, metaal en RVS. De mengbeker is vaak van transparant plastic of glas, zodat je precies ziet wat er daarbinnen gebeurt.

  Materiaal mengbeker
  Een blender is er in diverse kleuren en materialen. Als het apparaat altijd op het aanrecht staat, is een designmodel wel zo mooi. Er zijn veel blenders die niet alleen uitstekend hun werk doen, maar er ook nog eens mooi uitzien. De meest gebruikte materialen zijn allerlei kleuren plastic, metaal en RVS. De mengbeker is vaak van transparant plastic of glas, zodat je precies ziet wat er daarbinnen gebeurt.

  Milkshakefunctie
  Niet alle blenders kunnen ijsblokjes hakken. Als dit niet specifiek staat aangegeven, kan het apparaat het niet. IJsblokjes zijn wat anders dan schepijs. Een milkshake met schepijs als basis is geen probleem voor het gros van de modellen.

  Pulsefunctie
  Met pulse draait de shaker kort op een snellere stand, een soort intervalfunctie.

  RVS-mes
  De ingrediënten in de blender worden fijngemaakt met behulp van een mes dat op de bodem draait. Dit mes is meestal van RVS, omdat dit hard metaal is. De afkorting RVS staat voor Roestvrij Staal.

  Snoer opbergbaar
  Bij sommige blenders is met het ontwerp rekening gehouden met het snoer. Je kunt het snoer dan op een handige manier opbergen.Vergelijk hier blenders!

  Toerental
  Het toerental geeft het aantal omwentelingen per minuut aan.

  Traploos regelbaar
  Het direct aanpassen van de snelheid, zonder tussensprongen.

  Vermogen
  Het vermogen, oftewel de kracht van de motor, wordt aangegeven in Watt. Hier geldt: hoe hoger het wattage, hoe krachtiger de machine.

  Vulopening
  De blender wordt meestal afgesloten met een (transparant) deksel. Via de vulopening kun je veilig de ingrediënten in de blender stoppen. Je vingers komen op deze manier nooit in contact met de ronddraaiende messen aan de binnenkant van de mengbeker.

  Zachte start
  Een zachte start voorkomt knoeien als de machine begint met draaien, zodat de vloeistof niet uit de kom kan klotsen.

  Bekijk en vergelijk hier blenders en vind de beste koop!

 • Tristar BL-4435 blender
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/1/tristar-bl-4435-blender-21837531.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/2/tristar-bl-4435-blender-21837532.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/3/tristar-bl-4435-blender-21837533.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/4/tristar-bl-4435-blender-21837534.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/5/tristar-bl-4435-blender-21837535.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/6/tristar-bl-4435-blender-21837536.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/0/tristar-bl-4435-blender-25128020.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/1/tristar-bl-4435-blender-25128021.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/2/tristar-bl-4435-blender-25128022.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/3/tristar-bl-4435-blender-25128023.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/4/tristar-bl-4435-blender-25128024.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/5/tristar-bl-4435-blender-25128025.jpg
  Tristar BL-4435 blender (12)
  3.79033087605006 (3)
  Tristar BL-4435 blender
  Slecht product daar gepureerde vocht door het snijmes in de motor loopt
  na 2 keer gebruikt te hebben liep het gepureerde vocht al door het snijmes in de motor behuizing. Mogelijk gevolg: kortsluiting. Het apparaat kan ik nu al bij het klein elektrisch afval zetten.
  3.0
  0 10
 • Tristar BL-4435 blender
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/1/tristar-bl-4435-blender-21837531.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/2/tristar-bl-4435-blender-21837532.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/3/tristar-bl-4435-blender-21837533.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/4/tristar-bl-4435-blender-21837534.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/5/tristar-bl-4435-blender-21837535.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/6/tristar-bl-4435-blender-21837536.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/0/tristar-bl-4435-blender-25128020.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/1/tristar-bl-4435-blender-25128021.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/2/tristar-bl-4435-blender-25128022.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/3/tristar-bl-4435-blender-25128023.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/4/tristar-bl-4435-blender-25128024.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/5/tristar-bl-4435-blender-25128025.jpg
  Tristar BL-4435 blender (12)
  3.79033087605006 (3)
  Tristar BL-4435 blender
  slechte aankoop, na 2 keer al stuk.
  Twee keer gebruikt, tweede keer slechts 15 seconden knop ingedrukt en al doorgebrand. Weggegooid geld dus. Jammer! Wat je wilt blenderen moet erg klein gesneden, maar vooral zacht zijn anders loopt het ding vast. een appeltje in hele kleine stukjes lukte echt niet. alles er weer uit en alleen het zachte fruit er in. Maximaal 1 minuut laten draaien staat op de sumiere handleiding, maar dat bleek dus al veel te lang.
  2.0
  0 10
 • Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90 (29)
  7.843098210772319 (6)
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  Prima blender, blij mee, doet wat hij moet doen!
  Ik heb de blender ongeveer 2 weken in gebruik en ben er zeer tevreden over. Hij maakt niet meer lawaai dan mijn staafmixer, maar het gaat veel sneller en beter resulaat. Ik gebruik het apparaat voor groentesmoothies en wortelen, andijvie alles mooi glad. De schoonmaakknop vind ik ideaal. De kan is zwaar, maar dat vind ik wel prettig. Over duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen. Bestelling en bezorging was prima, zondag besteld, dinsdag of woensdag in huis.
  8.0
  0 10
 • Tristar BL-4435 blender
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/1/tristar-bl-4435-blender-21837531.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/2/tristar-bl-4435-blender-21837532.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/3/tristar-bl-4435-blender-21837533.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/4/tristar-bl-4435-blender-21837534.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/5/tristar-bl-4435-blender-21837535.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/6/tristar-bl-4435-blender-21837536.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/0/tristar-bl-4435-blender-25128020.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/1/tristar-bl-4435-blender-25128021.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/2/tristar-bl-4435-blender-25128022.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/3/tristar-bl-4435-blender-25128023.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/4/tristar-bl-4435-blender-25128024.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/5/tristar-bl-4435-blender-25128025.jpg
  Tristar BL-4435 blender (12)
  3.79033087605006 (3)
  Tristar BL-4435 blender
  Slechte kwaliteit
  Na paar keer gebruik de rubberen ring als stuk. Ding lekt nu aan alle kanten en is niet meer te gebruiken.
  3.3
  0 10
 • Philips Daily Collection Blender HR2104/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/8/3/philips-hr2104-90-400-w-1-5-l-with-mill-filter-chopper-blender-19879383.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/5/philips-hr2104-90-21428505.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/6/philips-hr2104-90-21428506.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/7/philips-hr2104-90-21428507.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/8/philips-hr2104-90-21428508.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/9/philips-hr2104-90-21428509.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/0/philips-hr2104-90-21428510.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/1/philips-hr2104-90-21428511.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/7/philips-hr2104-90-blender-21473307.jpg
  Philips Daily Collection Blender HR2104/90 (21)
  6.9 (1)
  Philips Daily Collection Blender HR2104/90
  als blender ideaal, helaas de accessoires om mee te hakken werken niet naar behoren
  Dit product is ook alleen als blender te verkrijgen, ik zou deze dan aanraden als iemand een blender zoekt, maar er zitten ook accessoires bij om te hakken en een sapcentrifuge, deze werken slecht, de benodigde groenten of fruit moeten heel erg klein gesneden worden, wil het nog een beetje gehakt kunnen worden
  7.3
  0 10
 • Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90 (29)
  7.843098210772319 (6)
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  Fijn apparaat, makkelijk in gebruik en supersnel schoon
  Een heel fijn apparaat. Makkelijk in gebruiken snel te reinigen. Kortom een aanrader.
  8.0
  0 10
 • Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90 (29)
  7.843098210772319 (6)
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  Fijn apparaat, makkelijk in gebruik en supersnel schoon
  Een heel fijn apparaat. Makkelijk in gebruiken snel te reinigen. Kortom een aanrader.
  8.0
  0 10
 • Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/philips-hr2200-80-19445532.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/0/philips-hr2200-80-19458930.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/3/5/philips-hr2200-80-19460735.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/5/philips-hr2200-80-19755555.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/0/philips-hr2200-80-21431740.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/9/philips-hr2200-80-19461899.jpg
  Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80 (42)
  8.496780684104628 (4)
  Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80
  Fantastisch apparaat! Groente erin, bouillon erbij, en 20 minuten later heerlijke warme gezonde soep
  Fantastisch apparaat! Groente erin, bouillon erbij, en 20 minuten later heerlijke warme gezonde soep
  10.0
  0 10
 • Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/philips-hr2200-80-19445532.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/0/philips-hr2200-80-19458930.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/3/5/philips-hr2200-80-19460735.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/5/philips-hr2200-80-19755555.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/0/philips-hr2200-80-21431740.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/9/philips-hr2200-80-19461899.jpg
  Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80 (42)
  8.496780684104628 (4)
  Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80
  Heerlijke soep; ideaal voor overgebleven groenten
  Heerlijke soep die je gemakkelijk maakt. Ideaal om je overgebleven groenten om te toveren tot een soep in plaats van in de prullenbak. Het kookboekje erbij is handig om ideeën op te doen.
  8.0
  0 10
 • Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/philips-hr2200-80-19445532.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/0/philips-hr2200-80-19458930.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/3/5/philips-hr2200-80-19460735.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/5/philips-hr2200-80-19755555.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/0/philips-hr2200-80-21431740.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/9/philips-hr2200-80-19461899.jpg
  Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80 (42)
  8.496780684104628 (4)
  Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80
  Prima product, voldoet 100% aan de verwachting.
  Al direct na ingebruikname was ik verrast door het gemak waarmee een heerlijke soep werd gebrouwen. Terwijl de soupmaker bezig is kan je gewoon je andere werkzaamheden uitvoeren. Na 25 min. een prima product op een goede temperatuur. Ook de smooties werden in een handomdraai op tafel gezet. Kortom de soupmaker is een aanwinst in mijn keuken voor een handige en gezonde manier van bereiden.
  9.0
  0 10
 • Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/philips-hr2200-80-19445532.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/0/philips-hr2200-80-19458930.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/3/5/philips-hr2200-80-19460735.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/5/philips-hr2200-80-19755555.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/0/philips-hr2200-80-21431740.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/9/philips-hr2200-80-19461899.jpg
  Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80 (42)
  8.496780684104628 (4)
  Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80
  Onmisbaar in de keuken
  Zeer gemakkelijk te gebruiken en zeer efficiënt resultaat! Gemakkelijk te reinigen. Een onmisbaar product en zeker aan te bevelen. ipv 1 x per verse soep , haal ik de soupmaker nu tot 3 x uit de kast. ook voor smoothies te bereiden , super gemakkelijk!
  8.0
  0 10
 • Princess Mini Blender
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/6/princess-mini-blender-19519046.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/3/princess-mini-blender-21151643.jpg
  Princess Mini Blender (32)
  4.9 (1)
  Princess Mini Blender
  Niet aan te raden.
  Bij het blenden wordt alleen het onderste deel van de vulling 'geblend'. Alles wat 1 a 2 cm hoger zit gaat bijna niet mee. Uiteindelijk ben je dus steeds aan het schudden om vervolgens het laatste stuk alsnog met de hand te moeten doen.
  3.3
  0 10
 • Braun MQ545 blender
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/8/6/braun-mq545-21502286.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/9/0/braun-mq545-21502590.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/8/braun-mq545-21503058.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/3/6/braun-mq545-22164536.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/1/5/braun-mq545-blender-23506515.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/1/6/braun-mq545-blender-23506516.jpg
  Braun MQ545 blender (11)
  7.25 (1)
  Braun MQ545 blender
  Perfect apparaaat. Geweldige grote schenkkan. En die snelkoppeling werkt licht en goed.
  Vorig jaar een Philips gekocht maar die koppeling is verschrikkelijk. Braun snapt het, mooie lichte en zekere snelkoppeling. Twee snelheden lijkt wat weinig maar is in de praktijk prima voor alle toepassingen. en die grote schenkkan voor smoothies etc. is een fantastisch accessoire.
  8.0
  0 10
 • Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90 (29)
  7.843098210772319 (6)
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  Prima krachtig apparaat
  Prima apparaat doet precies waarvoor je hem koop. Makkelijk schoon te maken. Enige minpuntje de glazen kan is loeizwaar.
  7.3
  0 10
 • Princess Power Blender
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/3/princess-212023-19370803.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/8/princess-212023-19371088.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/1/3/princess-212023-21101013.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/1/4/princess-212023-21101014.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/6/7/princess-212023-blender-24521067.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/6/8/princess-212023-blender-24521068.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/6/princess-212023-blender-25171866.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/7/princess-212023-blender-25171867.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/8/princess-212023-blender-25171868.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/9/princess-212023-blender-25171869.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/7/0/princess-212023-blender-25171870.jpg
  Princess Power Blender (19)
  7.25 (1)
  Princess Power Blender
  Een prima apparaat
  Een prima apparaat, met een prima vermogen en mogelijkheden.
  8.0
  0 10
 • Princess 218000 Personal Blender Groen
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/5/princess-218000-personal-blender-red--20619025.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/3/5/princess-218000-personal-blender-red--21337035.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/princess-218000-personal-blender-green--22286263.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/0/9/princess-218000-personal-blender-green--25153209.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/0/princess-218000-personal-blender-green--25153210.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/1/princess-218000-personal-blender-green--25153211.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/2/princess-218000-personal-blender-green--25153212.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/0/princess-218000-personal-blender-green--25153220.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/1/princess-218000-personal-blender-green--25153221.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/2/princess-218000-personal-blender-green--25153222.jpg
  Princess 218000 Personal Blender Groen (32)
  7.9 (1)
  Princess 218000 Personal Blender Groen
  Behalve dat hij er erg hip uitziet, is het ook een heel erg makkelijke blender
  Behalve dat hij er erg hip uitziet, is het ook een heel erg makkelijke blender. En makkelijk schoon te maken. De beker kan gewoon in de vaatwasser. En je kunt makkelijk bij de mesjes.
  9.3
  0 10
 • Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90 (29)
  7.843098210772319 (6)
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  Prima apparaat !
  Stabiel, mooi en prettig om mee te werken.
  9.0
  0 10
 • Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90 (29)
  7.843098210772319 (6)
  Philips Avance Collection Blender HR2095/90
  super machine. hadden we veel eerder moeten hebben
  super ding. We maken er heerlijke fruit en groente shakes mee. Kinderen zijn dol op de sapjes. Heel makkelijk schoon te maken en alles kan in de vaatwasser. Enige nadeel is het geluid, maar dat kan ook niet anders met zo'n krachtige motor. Een top aankoop waar je geen spijt van krijgt. grtn Martijn Baltussen
  10.0
  0 10
 • Philips AVENT gecombineerde stomer-blender SCF870/20
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/4/philips-scf-870-15799484.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/9/7/philips-scf-870-17265097.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/6/philips-scf-870-21044136.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/7/philips-scf-870-21044137.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/8/philips-scf-870-21044138.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/9/philips-scf-870-21044139.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/0/philips-scf-870-21044140.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/philips-scf-870-21430880.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/4/philips-scf870-20-blender-25212124.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/5/philips-scf870-20-blender-25212125.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/6/philips-scf870-20-blender-25212126.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/7/philips-scf870-20-blender-25212127.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/8/philips-scf870-20-blender-25212128.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/9/philips-scf870-20-blender-25212129.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/2/4/philips-scf-870-15945824.jpg
  Philips AVENT gecombineerde stomer-blender SCF870/20 (34)
  7.25 (1)
  Philips AVENT gecombineerde stomer-blender SCF870/20
  Duurzaamheid niet kunnen beoordelen omdat ik het pas heb maar verder een top apparaat...
  Duurzaamheid niet kunnen beoordelen omdat ik het pas heb maar verder een top apparaat
  8.0
  0 10
Blenders & Shakers 6.8 (32)
415
 • afneembare_schaal:
  • ja - 254
   • nee - 25
   • ice_crushing:
    • ja - 108
     • nee - 50
     • price:
      • price_40 - 109
       • price_40_65 - 108
        • price_65_120 - 96
         • price_120 - 102
         • bowl_material:
          • glas - 92
           • plastic - 68
            • metaal - 4
            • vermogen:
             • vermogen_400 - 83
              • vermogen_400_600 - 81
               • vermogen_600_750 - 83
                • vermogen_750 - 105
                • kleur:
                 • zwart - 3
                  • wit - 2
                   • zilver - 2
                    • rood - 1
                     • roze - 1
                     • pulse_function:
                      • ja - 120
                       • nee - 44
                       • aantal_snelheidsstanden:
                        • aantal_snelheidsstanden_2 - 28
                         • aantal_snelheidsstanden_2_5 - 139
                          • aantal_snelheidsstanden_5 - 71
                          • materiaal_behuizing:
                           • plastic - 37
                            • roestvrijstaal - 18
                             • abs_kunststof - 11
                              • polypropyleen - 7
                               • rubber - 6
                                • aluminium - 4
                                 • metaal - 3
                                  • pp - 1
                                   • pp_en_rubber - 1
                                   • brand:
                                    • kenwood - 40
                                     • philips - 40
                                      • kitchenaid - 38
                                       • bosch - 33
                                        • braun - 26
                                         • princess - 17
                                          • wmf - 16
                                           • russell_hobbs - 15
                                            • tristar - 15
                                             • domo - 14
                                              • sencor - 14
                                               • moulinex - 12
                                                • severin - 12
                                                 • magimix - 9
                                                  • tefal - 7
                                                   • unold - 7
                                                    • bodum - 6
                                                     • inventum - 6
                                                      • bamix - 5
                                                       • bestron - 5
                                                        • bugatti - 5
                                                         • siemens - 5
                                                          • tomado - 5
                                                           • aeg - 4
                                                            • bugatti_cases - 4
                                                             • solis - 4
                                                              • avanto - 3
                                                               • clatronic - 3
                                                                • emerio - 3
                                                                 • fritel - 3
                                                                  • oster - 3
                                                                   • bugatti_italy - 2
                                                                    • espressions - 2
                                                                     • grundig - 2
                                                                      • nutribullet - 2
                                                                       • omega - 2
                                                                        • vitamix - 2
                                                                         • bianco - 1
                                                                          • cuisinart - 1
                                                                           • domoclip - 1
                                                                            • dualit - 1
                                                                             • efbe_schott - 1
                                                                              • electrolux - 1
                                                                               • everglades - 1
                                                                                • gourmetmaxx - 1
                                                                                 • herma - 1
                                                                                  • krups - 1
                                                                                   • melissa - 1
                                                                                    • montana - 1
                                                                                     • nova - 1
                                                                                      • philips_avent - 1
                                                                                       • proficook - 1
                                                                                        • proline - 1
                                                                                         • qilive - 1
                                                                                          • salco - 1
                                                                                           • samsung - 1
                                                                                            • seb - 1
                                                                                             • solac - 1
                                                                                              • steba - 1
                                                                                               • techwood - 1
                                                                                                • vitamax - 1
                                                                                                • soort:
                                                                                                 • tafelblad - 198
                                                                                                  • handheld - 195
                                                                                                   • in_de_hand_gehouden - 1
                                                                                                   • inhoud_kan:
                                                                                                    • inhoud_kan_0.6 - 46
                                                                                                     • inhoud_kan_0.6_1 - 78
                                                                                                      • inhoud_kan_1_1.5 - 82
                                                                                                       • inhoud_kan_1.5 - 68
                                                                                                       • group:
                                                                                                        • princess_218000_personal_blender - 2
                                                                                                         • bodum_bistro - 1
                                                                                                         0 - 24
                                                                                                         • NUTRIBULLET Nutri Bullet
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/7/nutribullet-magic-bullet-24978487.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/2/nutribullet-magic-bullet-24978562.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/7/nutribullet-nutri-bullet-30171157.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/8/nutribullet-nutri-bullet-30171158.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/9/nutribullet-nutri-bullet-30171159.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/0/nutribullet-nutri-bullet-30171160.jpg
                                                                                                          NUTRIBULLET Nutri Bullet (102)
                                                                                                          NUTRIBULLET Nutri Bullet
                                                                                                          Fonq.nl Fonq.nl
                                                                                                          5.038102307139557 (8)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          24.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Fonq.nl Fonq.nl
                                                                                                          5.038102307139557 (8)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          24.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                          59.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                          8
                                                                                                          most_sold
                                                                                                         • Philips Avance Collection Blender HR2093/00
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/1/philips-hr2093-00-blender-24433401.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/2/philips-hr2093-00-blender-24433402.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/1/philips-hr2093-00-blender-24433621.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/5/6/philips-hr2093-00-blender-24433656.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/8/4/philips-hr2093-00-blender-24433684.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/0/2/philips-hr2093-00-blender-24433702.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/7/0/philips-hr2093-00-blender-24482970.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/7/8/philips-avance-collection-hr2093-25212878.jpg
                                                                                                          Philips Avance Collection Blender HR2093/00 (61)
                                                                                                          Philips Avance Collection Blender HR2093/00
                                                                                                          Expert.nl Expert.nl
                                                                                                          8.88844633359838 (196)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Expert.nl Expert.nl
                                                                                                          8.88844633359838 (196)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                          79.95, 6.6749386, 52.36558770000001 LOW
                                                                                                          219
                                                                                                         • Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/philips-hr2200-80-19445532.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/0/philips-hr2200-80-19458930.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/3/5/philips-hr2200-80-19460735.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/5/philips-hr2200-80-19755555.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/0/philips-hr2200-80-21431740.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/9/philips-hr2200-80-19461899.jpg
                                                                                                          Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80 (42)
                                                                                                          8.496780684104628 (4)
                                                                                                          Philips Viva Collection SoupMaker HR2200/80
                                                                                                          Keukenmachinediscounter.nl Keukenmachinediscounter.nl
                                                                                                          74, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Keukenmachinediscounter.nl Keukenmachinediscounter.nl
                                                                                                          74, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                          79.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                          95
                                                                                                          good_buy
                                                                                                          best_reviewed
                                                                                                         • Philips AVENT gecombineerde stomer-blender SCF870/20
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/4/philips-scf-870-15799484.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/9/7/philips-scf-870-17265097.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/6/philips-scf-870-21044136.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/7/philips-scf-870-21044137.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/8/philips-scf-870-21044138.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/9/philips-scf-870-21044139.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/0/philips-scf-870-21044140.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/philips-scf-870-21430880.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/4/philips-scf870-20-blender-25212124.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/5/philips-scf870-20-blender-25212125.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/6/philips-scf870-20-blender-25212126.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/7/philips-scf870-20-blender-25212127.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/8/philips-scf870-20-blender-25212128.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/9/philips-scf870-20-blender-25212129.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/2/4/philips-scf-870-15945824.jpg
                                                                                                          Philips AVENT gecombineerde stomer-blender SCF870/20 (34)
                                                                                                          7.25 (1)
                                                                                                          Philips AVENT gecombineerde stomer-blender SCF870/20
                                                                                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                          8.946144738243209 (817)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          89.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                          8.946144738243209 (817)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          89.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                          89.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                          21
                                                                                                         • Princess Mini Blender
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/6/princess-mini-blender-19519046.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/3/princess-mini-blender-21151643.jpg
                                                                                                          Princess Mini Blender (32)
                                                                                                          4.9 (1)
                                                                                                          Princess Mini Blender
                                                                                                          BCC BCC
                                                                                                          8.61371407503923 (791)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          29.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          BCC BCC
                                                                                                          8.61371407503923 (791)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          29.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                          29.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                          142
                                                                                                         • Princess 218000 Personal Blender Groen
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/5/princess-218000-personal-blender-red--20619025.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/3/5/princess-218000-personal-blender-red--21337035.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/princess-218000-personal-blender-green--22286263.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/0/9/princess-218000-personal-blender-green--25153209.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/0/princess-218000-personal-blender-green--25153210.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/1/princess-218000-personal-blender-green--25153211.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/2/princess-218000-personal-blender-green--25153212.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/0/princess-218000-personal-blender-green--25153220.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/1/princess-218000-personal-blender-green--25153221.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/2/princess-218000-personal-blender-green--25153222.jpg
                                                                                                          Princess 218000 Personal Blender Groen (32)
                                                                                                          7.9 (1)
                                                                                                          Princess 218000 Personal Blender Groen
                                                                                                          Expert.nl Expert.nl
                                                                                                          8.88844633359838 (196)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          25.18, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                                          Expert.nl Expert.nl
                                                                                                          8.88844633359838 (196)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          25.18, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                                          Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                          25.18, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                          142
                                                                                                         • Philips Avance Collection Blender HR2095/90
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/5/philips-hr2095-90-19444525.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/1/philips-hr2095-90-21428031.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/2/philips-hr2095-90-21428032.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-25212834.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-avance-collection-blender-hr2095-90-27722466.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/philips-hr2095-90-19403501.jpg
                                                                                                          Philips Avance Collection Blender HR2095/90 (29)
                                                                                                          7.843098210772319 (6)
                                                                                                          Philips Avance Collection Blender HR2095/90
                                                                                                          BCC BCC
                                                                                                          8.61371407503923 (791)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          BCC BCC
                                                                                                          8.61371407503923 (791)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                          69.99, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                          222
                                                                                                         • NUTRIBULLET Pro 900
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/6/8/nutribullet-pro-900-1-exemplaar-35285968.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52aXRhbWluc3RvcmUubmwvcHJvZHVjdF9waWN0dXJlcy8yNTgxODZiLmpwZw==
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/0/nutribullet-pro-900-1-exemplaar-38063490.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNDkyNTM1X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/8/6/nutribullet-pro-900-40082486.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/2/1/nutribullet-pro-900-41176121.jpg
                                                                                                          NUTRIBULLET Pro 900 (28)
                                                                                                          NUTRIBULLET Pro 900
                                                                                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                          8.946144738243209 (817)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                          8.946144738243209 (817)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                          149, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                          9
                                                                                                         • Philips HR2195
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/0/philips-hr2195-29612580.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/8/3/philips-hr2195-36801283.jpg
                                                                                                          Philips HR2195 (27)
                                                                                                          Philips HR2195
                                                                                                          Expert.nl Expert.nl
                                                                                                          8.88844633359838 (196)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          99.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                                          Expert.nl Expert.nl
                                                                                                          8.88844633359838 (196)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          99.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                                          Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                          99.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                          131
                                                                                                         • Philips Daily Collection Blender HR2100/00
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/1/8/philips-hr2100-19662218.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/2/philips-hr2100-00-21428082.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/3/philips-hr2100-00-21428083.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/4/philips-hr2100-00-21428084.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/5/philips-hr2100-00-21428085.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/6/philips-hr2100-00-21428086.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/7/philips-hr2100-00-21428087.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/1/6/philips-hr2100-00-blender-22411316.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/0/philips-hr2100-00-blender-24476280.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/1/philips-daily-collection-hr2100-00-blender-27722471.jpg
                                                                                                          Philips Daily Collection Blender HR2100/00 (22)
                                                                                                          Philips Daily Collection Blender HR2100/00
                                                                                                          BCC BCC
                                                                                                          8.61371407503923 (791)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          27.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          BCC BCC
                                                                                                          8.61371407503923 (791)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          27.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                          31.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                          226
                                                                                                         • Philips Daily Collection Blender HR2104/90
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/8/3/philips-hr2104-90-400-w-1-5-l-with-mill-filter-chopper-blender-19879383.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/5/philips-hr2104-90-21428505.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/6/philips-hr2104-90-21428506.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/7/philips-hr2104-90-21428507.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/8/philips-hr2104-90-21428508.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/9/philips-hr2104-90-21428509.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/0/philips-hr2104-90-21428510.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/1/philips-hr2104-90-21428511.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/0/7/philips-hr2104-90-blender-21473307.jpg
                                                                                                          Philips Daily Collection Blender HR2104/90 (21)
                                                                                                          6.9 (1)
                                                                                                          Philips Daily Collection Blender HR2104/90
                                                                                                          Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
                                                                                                          4.97348485556733 (6)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
                                                                                                          4.97348485556733 (6)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                          41.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                          227
                                                                                                         • Princess Power Blender
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/3/princess-212023-19370803.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/8/princess-212023-19371088.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/1/3/princess-212023-21101013.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/1/4/princess-212023-21101014.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/6/7/princess-212023-blender-24521067.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/6/8/princess-212023-blender-24521068.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/6/princess-212023-blender-25171866.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/7/princess-212023-blender-25171867.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/8/princess-212023-blender-25171868.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/9/princess-212023-blender-25171869.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/7/0/princess-212023-blender-25171870.jpg
                                                                                                          Princess Power Blender (19)
                                                                                                          7.25 (1)
                                                                                                          Princess Power Blender
                                                                                                          Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                                          8.828772117381876 (851)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          44.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                                          8.828772117381876 (851)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          44.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                          47.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                          142
                                                                                                         • Philips Daily Collection Staafmixer HR1602/00
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/6/philips-hr1602-00-19444526.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/9/8/philips-hr1602-21431798.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/4/4/philips-hr1602-21517244.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/1/4/philips-hr1602-23730714.jpg
                                                                                                          Philips Daily Collection Staafmixer HR1602/00 (16)
                                                                                                          Philips Daily Collection Staafmixer HR1602/00
                                                                                                          Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                                          7.3958987938371035 (57)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          29.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                                          7.3958987938371035 (57)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          29.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                          51.93, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                          5
                                                                                                         • KitchenAid 5KSB5553EER blender
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/8/4/kitchenaid-5ksb5553eer-22417284.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/1/5/kitchenaid-5ksb5553eer-22417315.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/1/kitchenaid-5ksb5553eer-22417331.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/9/kitchenaid-5ksb5553eer-22419609.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/7/kitchenaid-5ksb5553eer-22419617.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/6/kitchenaid-5ksb5553eer-blender-24582846.jpg
                                                                                                          KitchenAid 5KSB5553EER blender (16)
                                                                                                          KitchenAid 5KSB5553EER blender
                                                                                                          Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
                                                                                                          178, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                                          Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
                                                                                                          178, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                          229, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                          15
                                                                                                         • Braun MQ735 Sauce
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/5/3/braun-mq735-21463853.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/3/5/braun-mq735-sauce-21525335.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/5/braun-mq735-sauce-21526365.jpg
                                                                                                          Braun MQ735 Sauce (14)
                                                                                                          Braun MQ735 Sauce
                                                                                                          Nextdeal.nl Nextdeal.nl
                                                                                                          7.666666666666667 (2)
                                                                                                          69.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Nextdeal.nl Nextdeal.nl
                                                                                                          7.666666666666667 (2)
                                                                                                          69.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                          75.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                          116
                                                                                                         • Tefal BL310A38 blender
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/9/6/tefal-bl310a38-blender-25323196.jpg
                                                                                                          Tefal BL310A38 blender (14)
                                                                                                          Tefal BL310A38 blender
                                                                                                          Expert.nl Expert.nl
                                                                                                          8.88844633359838 (196)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          44.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Expert.nl Expert.nl
                                                                                                          8.88844633359838 (196)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          44.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                          44.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                          160
                                                                                                         • Russell Hobbs 18996-56 blender
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/6/0/russell-hobbs-18996-56-blender-24949060.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/7/7/russell-hobbs-18996-56-blender-25217377.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/7/8/russell-hobbs-18996-56-blender-25217378.jpg
                                                                                                          Russell Hobbs 18996-56 blender (12)
                                                                                                          Russell Hobbs 18996-56 blender
                                                                                                          Fonq.nl Fonq.nl
                                                                                                          5.038102307139557 (8)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Fonq.nl Fonq.nl
                                                                                                          5.038102307139557 (8)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                          51, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                          3
                                                                                                         • Tristar BL-4435 blender
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/1/tristar-bl-4435-blender-21837531.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/2/tristar-bl-4435-blender-21837532.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/3/tristar-bl-4435-blender-21837533.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/4/tristar-bl-4435-blender-21837534.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/5/tristar-bl-4435-blender-21837535.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/6/tristar-bl-4435-blender-21837536.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/0/tristar-bl-4435-blender-25128020.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/1/tristar-bl-4435-blender-25128021.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/2/tristar-bl-4435-blender-25128022.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/3/tristar-bl-4435-blender-25128023.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/4/tristar-bl-4435-blender-25128024.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/5/tristar-bl-4435-blender-25128025.jpg
                                                                                                          Tristar BL-4435 blender (12)
                                                                                                          3.79033087605006 (3)
                                                                                                          Tristar BL-4435 blender
                                                                                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                          8.946144738243209 (817)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                          8.946144738243209 (817)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                          27.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                          10
                                                                                                         • Bestron AKL217 blender
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/2/5/bestron-akl-217-19913525.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/bestron-akl-217-20414429.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/5/bestron-akl217-21357935.jpg
                                                                                                          Bestron AKL217 blender (11)
                                                                                                          Bestron AKL217 blender
                                                                                                          Expert.nl Expert.nl
                                                                                                          8.88844633359838 (196)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          27.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                                          Expert.nl Expert.nl
                                                                                                          8.88844633359838 (196)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          27.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                                          Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                          27.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                          134
                                                                                                         • Braun MQ545 blender
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/8/6/braun-mq545-21502286.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/9/0/braun-mq545-21502590.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/8/braun-mq545-21503058.jpg
                                                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/3/6/braun-mq545-22164536.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/1/5/braun-mq545-blender-23506515.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/1/6/braun-mq545-blender-23506516.jpg
                                                                                                          Braun MQ545 blender (11)
                                                                                                          7.25 (1)
                                                                                                          Braun MQ545 blender
                                                                                                          Nextdeal.nl Nextdeal.nl
                                                                                                          7.666666666666667 (2)
                                                                                                          64.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Nextdeal.nl Nextdeal.nl
                                                                                                          7.666666666666667 (2)
                                                                                                          64.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                          77, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                          95
                                                                                                         • Princess 217202
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/6/1/princess-217202-23869161.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/6/princess-blender-pro-4-series-24516736.jpg
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/2/princess-217202-25219592.jpg
                                                                                                          Princess 217202 (10)
                                                                                                          Princess 217202
                                                                                                          Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
                                                                                                          4.97348485556733 (6)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          32.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
                                                                                                          4.97348485556733 (6)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          32.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                          45.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                          142
                                                                                                         • Princess 218000 Personal Blender Rood
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/3/3/princess-218000-personal-blender-red--21337033.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/3/princess-218000-personal-blender-red--25153213.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/4/princess-218000-personal-blender-red--25153214.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/5/princess-218000-personal-blender-red--25153215.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/6/princess-218000-personal-blender-red--25153216.jpg
                                                                                                          Princess 218000 Personal Blender Rood (10)
                                                                                                          Princess 218000 Personal Blender Rood
                                                                                                          BCC BCC
                                                                                                          8.61371407503923 (791)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          25.18, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          BCC BCC
                                                                                                          8.61371407503923 (791)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          25.18, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                          25.18, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                          143
                                                                                                         • Domo DO434BL blender
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/1/domo-do-434-bl-19766891.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/7/domo-do-434-bl-19766747.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/3/domo-do434bl-21330953.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/4/domo-do434bl-21330954.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/5/domo-do434bl-21330955.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/6/domo-do434bl-21330956.jpg
                                                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/7/domo-do434bl-21330957.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/8/domo-do434bl-21330958.jpg
                                                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/9/domo-do434bl-21330959.jpg
                                                                                                          Domo DO434BL blender (10)
                                                                                                          Domo DO434BL blender
                                                                                                          Bol.com Bol.com
                                                                                                          8.241224456939028 (655)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Bol.com Bol.com
                                                                                                          8.241224456939028 (655)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                          31.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                          140
                                                                                                         • Princess Ice Crusher Silver
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/5/8/princess-ice-crusher-silver-1298585.jpg
                                                                                                          Princess Ice Crusher Silver (10)
                                                                                                          Princess Ice Crusher Silver
                                                                                                          Bol.com Bol.com
                                                                                                          8.241224456939028 (655)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          34.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          Bol.com Bol.com
                                                                                                          8.241224456939028 (655)
                                                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                          34.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                          3
                                                                                                         2 18
                                                                                                         • Tel. 030-214 5004
                                                                                                         • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                                                                                         • blijmakers@vergelijk.nl