x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

mixer

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mixer categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

mixer kopen

Een keukenmixer is een apparaat dat al lang niet meer alleen te gebruiken is als beslagmixer. Een mixer kun je gebruiken o...
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier mixers!Een keukenmixer is een apparaat dat al lang niet meer alleen te gebruiken is als beslagmixer. Een mixer kun je gebruiken om ingrediënten te mixen, te kneden of te pureren. Wel zo handig, want je moet er toch niet meer aan denken dat je jouw beslag voor de pannenkoeken of je cakebeslag met de hand zou moeten bereiden. De keukenmixer is een keukenapparaat dat vrijwel in iedere keuken is te vinden.

  Soorten mixers
  Er zijn verschillende soorten mixers: handmixers, staafmixers, combimixers en drinkmixers. Een handmixer is vooral geschikt voor kloppen, mengen en kneden. Handig voor het bereiden van beslag en deeg. Bijna elke handmixer wordt geleverd met kloppers en deeghaken. Wanneer je de deeghaken op je handmixer bevestigt, transformeer je het apparaat in een keer tot deegmixer. Een staafmixer gebruik je om te mengen, pureren en snijden (van groenten). Dat is handig voor het bereiden van soepen, sauzen en babyvoeding. Een combimixer combineert de functies van een handmixer en staafmixer. Afhankelijk van welke functie je wilt, kun je kloppers en deeghaken of een staafmixerelement op de mixer zetten. De drinkmixer is er voor het mixen van cocktails en andere dranken.

  Materiaal mixer
  Aangegeven is wat het materiaal van de behuizing van de mixer en de klopelementen is. Het is natuurlijk leuk als het materiaal en de kleur van je mixer een beetje aansluiten bij de rest van de keukenapparaten. In het geval van staafmixers staat aangegeven wat het materiaal van de voet van de mixer is en of de voet afneembaar is.

  Vermogen mixer
  Het vermogen van de mixer is weergegeven in Watt. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller en krachtiger de mixer kan mixen. Daarnaast is aangegeven op hoeveel snelheden de mixer ingesteld kan worden.

  Vergelijk hier mixers!Extra’s mixer
  Er zijn verschillende extra's bij mixers, zoals de mogelijkheid het snoer op te bergen en een zachte start. Een aantal mixers heeft ook een uitwerpknop. Als je op de knop drukt, zullen de kloppers loslaten. Van een vaatwasbestendige mixer kun je in ieder geval de klop/mix-elementen meewassen in de vaatwasser. Het elektrische gedeelte kun je beter gewoon met een vochtige doek afnemen. Pas op bij het afwassen van de mesjes van de staafmixer, deze zijn namelijk vlijmscherp.

  Accessoires mixer
  Verder kan de mixer geleverd worden met verschillende accessoires: beker, beslagkom, spatel, garde en wandhouder. Al deze accessoires kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een mixer. Sommige handmixers worden geleverd met een mengkom. Als je iets wilt mengen wat veel tijd in beslag gaat nemen, dan hoef je de mixer en de kom niet de hele tijd vast te houden.

 • Veelgestelde vragen


  Moet ik voor een mixer een verwijderingsbijdrage betalen?
  Nee, voor een mixer hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat, betaal je wel een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude, maar voor een mixer hoef je deze bijdrage dus niet te leveren.

  Wanneer kies ik voor wat voor soort mixer?
  Er zijn verschillende soorten mixers: handmixers, staafmixers, combimixers en drinkmixers.
  Een handmixer is met name geschikt voor kloppen, mengen en kneden. Handig voor het bereiden van beslag en deeg. Bijna elke handmixer wordt geleverd met kloppers en deeghaken. Een staafmixer gebruik je om te mengen, pureren of snijden. Dat is handig voor het bereiden van soepen, sauzen en babyvoeding. Een combimixer combineert de functies van een handmixer en staafmixer. Afhankelijk van welke functie je wilt, kun je kloppers en deeghaken of een staafmixerelement op de mixer zetten. De drinkmixer is er voor het mixen van cocktails en andere dranken.

  Ik ben op zoek naar een mixer met aangedreven kom, waar vind ik die?
  Mixers met aangedreven kom, evenals kneedmachines, vind je in het productaanbod van mixers
   en keukenmachines bieden vaak ook deze functionaliteit.

  Ik ben op zoek naar een fruitmixer, waar kan ik die vinden?
  Er zijn verschillende keukenapparaten op de markt waar je fruit mee kunt 'mixen'. Als je fruithapjes wilt maken voor kleine kinderen, dan kun je het beste zoeken naar een staafmixer. Hiermee kun je het fruit als het ware pureren. Als je liever fruitsapjes maakt, dan kun je kiezen voor een blender of een sapcentrifuge.

   

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht met veel gebruikte technische specificaties die gebruikt worden bij mixers. Heb je na het lezen van deze specificaties nog vragen, kijk dan even tussen de veelgestelde vragen. Wellicht dat deze jouw vraag kunnen beantwoorden.

  Vergelijk hier mixers!Element vaatwasbestendig

  Als je een vaatwasser hebt, is het handig om zeker te weten dat het element vaatwasbestendig is. Het elektrische gedeelte van de mixer kun je zeker niet gewoon in het sopje of met de vaatwasmachine afwassen. Je kunt dit gedeelte wel met een vochtige doek schoonmaken.

  Materiaal
  Er wordt aangegeven of de mixer, het klopelement of de voet (in het geval van staafmixers) van RVS, metaal of kunststof is gemaakt. RVS staat voor Roestvrij Staal.

  Snelheden
  Met snelheden wordt aangegeven op hoeveel snelheden de mixer ingesteld kan worden. Afhankelijk van de te mixen substantie en het recept, zul je de snelheid af en toe aan willen kunnen passen.

  Snoer opbergbaar
  Veel mixers beschikken over een handig wegwerksysteem voor het snoer. Je hebt dan bij het opbergen van het apparaat geen last meer van een rondslingerend snoer.

  Type
  Er zijn verschillende types mixers: handmixers, staafmixers, combimixers en drinkmixers. Een handmixer is met name geschikt voor kloppen, mengen, kneden. Handig voor het bereiden van beslag en deeg. Bijna elke handmixer wordt geleverd met kloppers en deeghaken. Een staafmixer gebruik je om te mengen, pureren, snijden. Dat is handig voor het bereiden van soepen, sauzen en babyvoeding. Een combimixer combineert de functies van een handmixer en staafmixer, afhankelijk van welke functie je wilt, kun je kloppers en deeghaken of een staafmixer element op de mixer zetten. De drinkmixer is er voor het mixen van cocktails en andere dranken.
  Vergelijk hier mixers!
  Vermogen
  Het vermogen van de mixer is weergegeven in Watt. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller en krachtiger de mixer kan mixen. Vermogen staat voor de hoeveelheid energie die de mixer per seconde verbruikt.

  Voet afneembaar
  Bij sommige staafmixers is de voet afneembaar, zodat er andere opzetstukken op kunnen.

  Zachte start
  Bij een zachte start werkt de mixer langzaam op naar een bepaalde snelheid, waardoor morsen tot een minimum beperkt blijft.

  • KitchenAid Een KitchenAid mixer heeft een modern design en past bij elke keuken. Een KitchenAid mengt allerlei ingrediënten zonder dat er armspieren gebruikt worden.
  • Dualit Dualit mixers hebben een vlot en modern design. De mixers van Dualit worden als gebruiksvriendelijk gezien.
  • Bosch De mixers van Bosch hebben een goede grip en zijn eenvoudig in het gebruik.
  • Handmixer Dit zijn mixers die je met de hand bestuurt en vasthoudt tijdens het mengen.
  • Keukenmixer Keukenmixers zijn machines die op het aanrecht staan en verschillende dingen kunnen mixen en kneden.
  • Hoogste vermogen Een mixer met een vermogen van 500 Watt of hoger. Hiermee kan je steviger mixen.
  • Budget Een selectie van mixers die verkrijgbaar zijn voor minder dan 50 euro.
 • Philips Staande mixer HR1565/40
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg
  Philips Staande mixer HR1565/40 (26)
  4.805376344086022 (2)
  Philips Staande mixer HR1565/40
  ziet er mooi uit,maar spettert echt alles onder!
  Absoluut niet tevreden! Spettert alles over de rand, heel de keuken zit na gebruik eronder!
  3.3
  0 10
 • Philips Staande mixer HR1565/40
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg
  Philips Staande mixer HR1565/40 (26)
  4.805376344086022 (2)
  Philips Staande mixer HR1565/40
  Werkt prima.
  Bak wat klein waardoor soms wat over rand spat. Oogt verder niet heel degelijk maar had niet anders verwacht voor het geld.
  6.7
  0 10
 • Bestron AKM500 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg
  Bestron AKM500 mixer (68)
  8.199224806201551 (2)
  Bestron AKM500 mixer
  Super machine voor een zachte prijs
  Zeer goede machine, het deeg wordt goed gemengd en zeer praktisch in gebruik.
  9.0
  0 10
 • Tristar MX-4162
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/7/tristar-mx-4162-21525347.jpg
  Tristar MX-4162 (36)
  7.25 (1)
  Tristar MX-4162
  juist aangekocht spijtig dat er zo weinig recepten bij gevoegd zijn
  Redelijk stevig en gemak in gebruik goed voor prijs kwaliteit. Jammer dat er geen recepten bij zijn.
  8.0
  0 10
 • Kenwood KMX51 keukenmachine
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/3/0/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-4961030.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/5/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846765.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/6/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846766.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/7/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846767.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/8/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846768.jpg
  Kenwood KMX51 keukenmachine (23)
  8.166666666666666 (2)
  Kenwood KMX51 keukenmachine
  Geweldige machine
  Tot nu toe ben ik dik tevreden over het apparaat. Neemt me heel wat werk uit handen. Jammer dat ik hem nu pas heb gekocht, had ik al jaren eerder moeten doen.
  9.0
  0 10
 • KitchenAid 5KSM150PSEEB keukenmachine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/9/kitchenaid-5ksm150pseeb-19696189.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/6/kitchenaid-5ksm150pseeb-23324846.jpg
  KitchenAid 5KSM150PSEEB keukenmachine (16)
  8.1 (1)
  KitchenAid 5KSM150PSEEB keukenmachine
  Wat een luxe!
  In kookwinkels stonden mijn vriend en ik al een paar keer kwijlend bij dit apparaat. "Als we later een huis met een grote keuken hebben, dan..." Maar ja, wel erg veel geld voor een keukenmachine en we hadden er toch geen plek voor. Groot was mijn verbazing toen ik de KitchenAid op mijn verjaardag kreeg van mijn vriend. Wat een ongelooflijk luxe cadeau! Heel erg lief, maar dat hebben we toch helemaal niet nodig? Nee, maar het is wel verrekte makkelijk als je'm nou eenmaal hebt. Ik bak veel en graag en heb 'm voor mijn verjaardagstaarten direct uitgeprobeerd. Standaard zitten er 3 opzetstukken bij de keukenmachine (de exacte namen weet ik niet precies hoor): als eerste een grote garde, waarmee je binnen en mum van tijd vloeibare mengsels klopt. Ik heb er slagroom mee geklopt en dat ging prima. De textuur was ook vele malen beter/steviger dan dat we ooit met onze handmixer bereikt hadden! Dan heb je nog een opzetstuk om makkelijk deeg te mengen. Die heb ik gebruikt voor mijn appeltaartdeeg: wat een genot om gewoon je ingrediënten erin te gooien, zelf schone handen te houden en dan na enkele minuten al een perfect deeg te hebben! Daar kunnen mijn handen toch echt niet tegenop. Als derde wordt er nog een deeghaak meegeleverd, voor de diehard substanties als pastadeeg. Die heb ik nog niet nodig gehad, maar ga ik binnenkort zeker uitproberen. De keukenmachine heeft een roestvrijstalen mengkom, echt een heel solide ding. Je kunt wel merken dat dit kwaliteit is! Je krijgt 'm echt niet zomaar stuk. De onderdelen zijn makkelijk te monteren en weer te demonteren. Verder heeft de keukenmachine 6 verschillende snelheden. Hij mixt langzamer dan een handmixer, maar maakt wel een veel egaler mengsel. En net zoveel herrie, trouwens. En wat helemaal prachtig is, is natuurlijk die stoere felblauwe kleur! Voor deze KitchenAid bestseller zijn legio accessoires te koop, maar ik houd het voorlopig hier even bij. Eerst maar even een goede plek voor deze keukenmachine zien te vinden. Constant verplaatsen is namelijk niet te doen: het ding is loeizwaar!
  9.7
  0 10
 • Kenwood KMX51 keukenmachine
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/3/0/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-4961030.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/5/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846765.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/6/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846766.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/7/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846767.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/8/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846768.jpg
  Kenwood KMX51 keukenmachine (23)
  8.166666666666666 (2)
  Kenwood KMX51 keukenmachine
  voldoet tot op heden aan mijn verwachtingen
  Mooie vormgeving, werkt soepel, laag geluidsniveau. Ik heb de machine nog tekort in gebruik om een oordeel te kunnen geven over de duurzaamheid, lijkt erg degelijk. Wij wachten nog op het gratis accessoire, de gehaktmolen.
  9.0
  0 10
 • Bestron AKM500 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg
  Bestron AKM500 mixer (68)
  8.199224806201551 (2)
  Bestron AKM500 mixer
  hoezo goedkoop duurkoop,perfecte machine
  hij is maar 450watt maar doet het beter dan mijn phillipsHR7775 van 1000watt. heb er ondertussen al deeg (appeltaart), biscuitdeeg,koekjesdeeg (zandkoekjes), eiwitten,botercreme mee gemaakt. echt super in gebruik en materiaal robuust staat stevig dmv zuignappen niet voor niks 60 maanden garantie.
  9.7
  0 10
 • KitchenAid K45SS EWH
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/2/kitchenaid-5-k-45-ssewh-14740442.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/6/kitchenaid-k45ss-ewh-23324776.jpg
  KitchenAid K45SS EWH (56)
  8.1 (1)
  KitchenAid K45SS EWH
  Beste machine in mijn keuken
  Behalve mooi is het ook een zeer praktische machine. Deeg kneden, mixen, kloppen, het gaat allemaal van een leien dakje. Een groot voordeel is dat de kom heel makkelijk af te wassen is. Zelfs kleverige producten (deeg, beslag e.d.) borstel je er met gemak van af. Ik heb hem al 2 jaar in bezit en we gebruiken hem minstens 2 tot 3 keer per week.
  9.7
  0 10
 • KitchenAid Artisan 5KSM150PS
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/5/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-5123375.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/4/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-23322104.jpg
  KitchenAid Artisan 5KSM150PS (12)
  7.943678160919539 (2)
  KitchenAid Artisan 5KSM150PS
  zeer goede machine ook voor zwaar deeg,
  zeer goede machine ook voor zwaar deeg,
  8.7
  0 10
 • KitchenAid 5KSM150PSEOB keukenmachine
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/2/kitchenaid-5-ksm-150-pseob-19876982.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/0/kitchenaid-5ksm150pseob-food-processor-23966170.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/1/kitchenaid-5ksm150pseob-food-processor-23966171.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/2/kitchenaid-5ksm150pseob-food-processor-23966172.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/3/kitchenaid-5ksm150pseob-food-processor-23966173.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/4/kitchenaid-5ksm150pseob-food-processor-23966174.jpg
  KitchenAid 5KSM150PSEOB keukenmachine (18)
  8.1 (1)
  KitchenAid 5KSM150PSEOB keukenmachine
  ik gebruik de machine al 18 jaar iedere profesional werkt met deze koning onder de ke...
  ik gebruik de machine al 18 jaar iedere profesional werkt met deze koning onder de keukenmachines er zijn onbeperkte mogenlijkheden zelfs met een speciale kid als ijsmaschine te gebruiken als kok heb ik talloze machines versleten behalve deze die koop je maar een maal in je leven dus eigenlijk de beste en voordeligste
  9.7
  0 10
 • KitchenAid Artisan 5KSM150PS
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/5/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-5123375.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/4/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-23322104.jpg
  KitchenAid Artisan 5KSM150PS (12)
  7.943678160919539 (2)
  KitchenAid Artisan 5KSM150PS
  Uitstekende machine; alleen moet ik de eerste nog tegen komen met een aangedreven kom...
  Uitstekende machine; alleen moet ik de eerste nog tegen komen met een aangedreven kom!
  8.3
  0 10
 • KitchenAid
  • kitchenaid
 • Dualit
  • dualit
 • Bosch
  • bosch
 • Handmixer
  • handheld
 • Keukenmixer
  • tafelblad
 • Hoogste vermogen
  • huge
 • Budget
  • budget
Mixers 7.0 (35)
0 - 24
 • Bestron AKM500 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg
  Bestron AKM500 mixer (68)
  8.199224806201551 (2)
  Bestron AKM500 mixer
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Bergen op Zoom BCC Bergen op Zoom
  89.95, 4.280565999999999, 51.4932449 LOW
  139
  good_buy
  best_reviewed
 • KitchenAid K45SS EWH
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/2/kitchenaid-5-k-45-ssewh-14740442.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/6/kitchenaid-k45ss-ewh-23324776.jpg
  KitchenAid K45SS EWH (56)
  8.1 (1)
  KitchenAid K45SS EWH
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  368.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  368.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  369, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  75
  good_buy
  most_sold
 • Tristar MX-4162
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/7/tristar-mx-4162-21525347.jpg
  Tristar MX-4162 (36)
  7.25 (1)
  Tristar MX-4162
  4Launch.nl 4Launch.nl
  8.177994863157874 (587)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  131, 2d (offer_sdt_2_days)
  4Launch.nl 4Launch.nl
  8.177994863157874 (587)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  131, 2d (offer_sdt_2_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  133, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Braun HM 3135 WH mixer
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/4/2/braun-hm-3135-wh-mixer-30704342.jpg
  Braun HM 3135 WH mixer (28)
  Braun HM 3135 WH mixer
  vtwonen.nl vtwonen.nl
  7.2 (1)
  59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  vtwonen.nl vtwonen.nl
  7.2 (1)
  59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  59.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  132
 • Philips Staande mixer HR1565/40
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg
  Philips Staande mixer HR1565/40 (26)
  4.805376344086022 (2)
  Philips Staande mixer HR1565/40
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  43.31, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  43.31, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Breda BCC Breda
  43.31, 4.7323149, 51.5805295 HIGH
  177
 • Philips Daily Collection Mixer HR1458/00
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/8/philips-hr1458-00-mixer-24269848.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/9/philips-hr1458-00-mixer-24269849.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/5/0/philips-hr1458-00-mixer-24269850.jpg
  Philips Daily Collection Mixer HR1458/00 (26)
  Philips Daily Collection Mixer HR1458/00
  Blokker.nl Blokker.nl
  7.2257986338670355 (242)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  25.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Blokker.nl Blokker.nl
  7.2257986338670355 (242)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  25.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  27.99, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  22
 • KitchenAid 5KSM150PSEBK mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/4/kitchenaid-5ksm150psebk-mixer-25042474.jpg
  KitchenAid 5KSM150PSEBK mixer (23)
  KitchenAid 5KSM150PSEBK mixer
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  498.86, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  498.86, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  529, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Kenwood KMX51 keukenmachine
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/3/0/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-4961030.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/5/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846765.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/6/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846766.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/7/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846767.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/8/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846768.jpg
  Kenwood KMX51 keukenmachine (23)
  8.166666666666666 (2)
  Kenwood KMX51 keukenmachine
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  253.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  253.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  good_buy
 • Bosch Mixer
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/2/bosch-mfq-3520-154552.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/5/8/bosch-mfq-3520-18428358.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/0/9/bosch-mixer-24622909.jpg
  Bosch Mixer (22)
  Bosch Mixer
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • AEG KM4000
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/0/7/aeg-electrolux-km-4000-24745307.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/0/3/aeg-km4000-24830203.jpg
  AEG KM4000 (21)
  AEG KM4000
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  298.85, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  298.85, 4d (offer_sdt_4_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  379, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  143
 • Tristar MX-4161 keukenmachine
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/4/tristar-mx-4161-21461164.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/4/tristar-mx-4161-23940534.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/5/tristar-mx-4161-23940535.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/6/tristar-mx-4161-23940536.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/7/tristar-mx-4161-23940537.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/8/tristar-mx-4161-23940538.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/9/tristar-mx-4161-23940539.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/1/7/tristar-mx-4161-mixer-25092217.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/1/8/tristar-mx-4161-mixer-25092218.jpg
  Tristar MX-4161 keukenmachine (21)
  Tristar MX-4161 keukenmachine
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  88.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  88.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  88.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  161
 • AEG KM 4100
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/7/7/aeg-km-4100-42181477.jpg
  AEG KM 4100 (19)
  AEG KM 4100
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  429.95, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  429.95, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  66
 • Philips Mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/4/philips-hr-1561-cucina-4961164.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/0/8/philips-hr-1561-cucina-17258608.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/0/philips-hr-1561-cucina-17279340.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/4/philips-hr-1561-cucina-21016724.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/5/philips-hr-1561-cucina-24225655.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/7/philips-hr-1561-cucina-24225657.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/8/philips-hr-1561-cucina-24225658.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/1/philips-hr-1561-cucina-28040771.jpg
  Philips Mixer (19)
  Philips Mixer
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  33.95, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  33.95, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • KitchenAid KitchenAid Artisan Mixer 4,8 L
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/9/kitchenaid-5ksm150ps-enk-artisan-14740619.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/4/7/kitchenaid-5ksm150ps-enk-artisan-23967747.jpg
  KitchenAid KitchenAid Artisan Mixer 4,8 L (18)
  KitchenAid KitchenAid Artisan Mixer 4,8 L
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  518.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  518.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  519, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Bosch MFQ36460 mixer
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/0/bosch-mfq-36460-ergomixx-22319370.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/2/bosch-mfq-36460-ergomixx-22324652.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/4/bosch-mfq-36460-ergomixx-22325504.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/1/bosch-mfq-36460-ergomixx-23336071.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/7/bosch-mfq36460-mixer-24521087.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/8/bosch-mfq36460-mixer-24521088.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/9/bosch-mfq36460-mixer-24521089.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/0/bosch-mfq36460-mixer-24521090.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/1/bosch-mfq36460-mixer-24521091.jpg
  Bosch MFQ36460 mixer (18)
  Bosch MFQ36460 mixer
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  54.95, 4.750713699999999, 52.6360681 HIGH
  75
 • KitchenAid 5KSM 150PS EAC 55786495
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/8/kitchenaid-5ksm-150ps-eac-55786495-19993908.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/7/3/kitchenaid-5ksm-150ps-eac-55786495-19994073.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/5/kitchenaid-5ksm-150ps-eac-55786495-19994265.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/4/2/kitchenaid-5ksm-150ps-eac-55786495-23967742.jpg
  KitchenAid 5KSM 150PS EAC 55786495 (18)
  KitchenAid 5KSM 150PS EAC 55786495
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  448.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  448.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  519, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
  good_buy
 • KitchenAid 5KSM150PSEOB keukenmachine
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/2/kitchenaid-5-ksm-150-pseob-19876982.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/0/kitchenaid-5ksm150pseob-food-processor-23966170.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/1/kitchenaid-5ksm150pseob-food-processor-23966171.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/2/kitchenaid-5ksm150pseob-food-processor-23966172.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/3/kitchenaid-5ksm150pseob-food-processor-23966173.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/4/kitchenaid-5ksm150pseob-food-processor-23966174.jpg
  KitchenAid 5KSM150PSEOB keukenmachine (18)
  8.1 (1)
  KitchenAid 5KSM150PSEOB keukenmachine
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  447.92, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  447.92, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  519, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  14
  good_buy
 • KitchenAid 5KSM150PSEEB keukenmachine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/9/kitchenaid-5ksm150pseeb-19696189.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/6/kitchenaid-5ksm150pseeb-23324846.jpg
  KitchenAid 5KSM150PSEEB keukenmachine (16)
  8.1 (1)
  KitchenAid 5KSM150PSEEB keukenmachine
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  496.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  496.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  519, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
  good_buy
 • Kenwood KMM060
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/0/kenwood-kmm060-25125640.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/2/kenwood-kmm060-30776072.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/3/kenwood-kmm060-30776073.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/4/kenwood-kmm060-30776074.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/5/kenwood-kmm060-30776075.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/6/kenwood-kmm060-30776076.jpg
  Kenwood KMM060 (16)
  Kenwood KMM060
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  508.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  508.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  599, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Tristar MX-4170 keukenmachine
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/3/tristar-mx-4170--29579893.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/6/1/tristar-mx-4170--29581261.jpg
  Tristar MX-4170 keukenmachine (14)
  Tristar MX-4170 keukenmachine
  4Launch.nl 4Launch.nl
  8.177994863157874 (587)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  98, ? (offer_sdt_unknown)
  4Launch.nl 4Launch.nl
  8.177994863157874 (587)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  98, ? (offer_sdt_unknown)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  159
 • KitchenAid 5KSM150PSECA keukenmachine
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/0/kitchenaid-ksm150-bbu-bgr-btg-bwh-eob-ecb-ept-ewh-etg-artisan-18952110.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/8/kitchenaid-ksm150-bbu-bgr-btg-bwh-eob-ecb-ept-ewh-etg-artisan-23326108.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/0/kitchenaid-5ksm150pseca-mixer-24562560.jpg
  KitchenAid 5KSM150PSECA keukenmachine (13)
  KitchenAid 5KSM150PSECA keukenmachine
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  498, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  498, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  529, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • KitchenAid Artisan 5KSM150PS
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/5/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-5123375.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/4/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-23322104.jpg
  KitchenAid Artisan 5KSM150PS (12)
  7.943678160919539 (2)
  KitchenAid Artisan 5KSM150PS
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  474.79, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  474.79, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  529, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
  good_buy
 • Sencor STM 3012BL mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/0/sencor-stm-3012bl-mixer-24894820.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/1/sencor-stm-3012bl-mixer-24894821.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/2/sencor-stm-3012bl-mixer-24894822.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/7/sencor-stm-3012bl-mixer-25166637.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/8/sencor-stm-3012bl-mixer-25166638.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/9/sencor-stm-3012bl-mixer-25166639.jpg
  Sencor STM 3012BL mixer (11)
  Sencor STM 3012BL mixer
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  119, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  131
 • Princess 01.220120.01.001
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/8/princess-01-220120-01-001-mixer-25110038.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/9/princess-01-220120-01-001-mixer-25110039.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/0/princess-01-220120-01-001-mixer-25110040.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/1/princess-01-220120-01-001-mixer-25110041.jpg
  Princess 01.220120.01.001 (11)
  Princess 01.220120.01.001
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  96.75, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  96.75, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  96.75, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  132
2 11
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €50 (budget)
  • Lage prijs: €50 - €100 (low)
  • Gemiddelde prijs: €100 - €200 (medium)
  • High end: Meer dan €200 (high)
 • Model (soort):
  • Handheld (handheld)
  • Tafelblad (tafelblad)
 • Aantal snelheidsstanden (aantal_snelheidsstanden):
  • < 5 (aantal_snelheidsstanden_5)
  • 5 - 6 (aantal_snelheidsstanden_5_6)
  • 6 - 10 (aantal_snelheidsstanden_6_10)
  • ≥ 10 (aantal_snelheidsstanden_10)
 • Vermogen (vermogen):
  • Tot 300 W (low)
  • 300 W tot 400 W (medium)
  • 400 W tot 500 W (high)
  • Vanaf 500 W (huge)
 • Kleur (kleur):
  • Aluminium (aluminium)
  • Beige (beige)
  • Blauw (blauw)
  • Brons (brons)
  • Chroom (chroom)
  • Cream (cream)
  • Espresso (espresso)
  • Geel (geel)
  • Goud (goud)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Lila (lila)
  • Limoen (limoen)
  • Metallic (metallic)
  • Nikkel (nikkel)
  • Oranje (oranje)
  • Paars (paars)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Terracotta (terracotta)
  • Transparant (transparant)
  • Turkoois (turkoois)
  • Violet (violet)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Inhoud kan (inhoud_kan):
  • < 4.5 liter (inhoud_kan_4.5)
  • 4.5 liter - 4.8 liter (inhoud_kan_4.5_4.8)
  • 4.8 liter - 5 liter (inhoud_kan_4.8_5)
  • ≥ 5 liter (inhoud_kan_5)
 • Variabele snelheid (variable_speed):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Turboknop (turboknop):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Productfamilie (family):
  • Avance Collection (avance_collection)
  • Daily Collection (daily_collection)
  • Viva Collection (viva_collection)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Baarn (baarn)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Bergschenhoek (bergschenhoek)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bilthoven (bilthoven)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Borculo (borculo)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Brunssum (brunssum)
  • Burgum (burgum)
  • Bussum (bussum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delft (delft)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Epe (epe)
  • Ermelo (ermelo)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Franeker (franeker)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Goes (goes)
  • Goor (goor)
  • Gorinchem (gorinchem)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hapert (hapert)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Heumen (heumen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huissen (huissen)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Kampen (kampen)
  • Kerkrade (kerkrade)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leek (leek)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leiderdorp (leiderdorp)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Leusden (leusden)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maarssen (maarssen)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Monster (monster)
  • Muiden (muiden)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuw-Vennep (nieuw_vennep)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Noordwijk (noordwijk)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oisterwijk (oisterwijk)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Putten (putten)
  • Raalte (raalte)
  • Raamsdonksveer (raamsdonksveer)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rhenen (rhenen)
  • Rijssen (rijssen)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Schiedam (schiedam)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uden (uden)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Velserbroek (velserbroek)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vlissingen (vlissingen)
  • Vriezenveen (vriezenveen)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zevenaar (zevenaar)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidlaren (zuidlaren)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl