x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier mixers!Een keukenmixer is een apparaat dat al lang niet meer alleen te gebruiken is als beslagmixer. Een mixer kun je gebruiken om ingrediënten te mixen, te kneden of te pureren. Wel zo handig, want je moet er toch niet meer aan denken dat je jouw beslag voor de pannenkoeken of je cakebeslag met de hand zou moeten bereiden. De keukenmixer is een keukenapparaat dat vrijwel in iedere keuken is te vinden.

  Ben je op zoek naar een geavanceerde keukenmachine die je naast de mixerfunctie bijvoorbeeld ook kunt gebruiken om deeg mee te kneden, kijk dan hier voor meer informatie. Als je op zoek bent naar een blender om bijvoorbeeld groenten of fruit fijn te snijden of te mixen, kijk dan hier voor meer informatie over blenders en shakers.

  Wil je nu meteen op zoek naar een mixer, bekijk en vergelijk dan hier mixers

  Soorten mixers
  Er zijn verschillende soorten mixers: handmixers, staafmixers, combimixers en drinkmixers. Een handmixer is vooral geschikt voor kloppen, mengen en kneden. Handig voor het bereiden van beslag en deeg. Bijna elke handmixer wordt geleverd met kloppers en deeghaken. Wanneer je de deeghaken op je handmixer bevestigt, transformeer je het apparaat in een keer tot deegmixer. Een staafmixer gebruik je om te mengen, pureren en snijden (van groenten). Dat is handig voor het bereiden van soepen, sauzen en babyvoeding. Een combimixer combineert de functies van een handmixer en staafmixer. Afhankelijk van welke functie je wilt, kun je kloppers en deeghaken of een staafmixerelement op de mixer zetten. De drinkmixer is er voor het mixen van cocktails en andere dranken.

  Materiaal mixer
  Aangegeven is wat het materiaal van de behuizing van de mixer en de klopelementen is. Het is natuurlijk leuk als het materiaal en de kleur van je mixer een beetje aansluiten bij de rest van de keukenapparaten. In het geval van staafmixers staat aangegeven wat het materiaal van de voet van de mixer is en of de voet afneembaar is.

  Vermogen mixer
  Het vermogen van de mixer is weergegeven in Watt. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller en krachtiger de mixer kan mixen. Daarnaast is aangegeven op hoeveel snelheden de mixer ingesteld kan worden.

  Vergelijk hier mixers!Extra’s mixer
  Er zijn verschillende extra's bij mixers, zoals de mogelijkheid het snoer op te bergen en een zachte start. Een aantal mixers heeft ook een uitwerpknop. Als je op de knop drukt, zullen de kloppers loslaten. Van een vaatwasbestendige mixer kun je in ieder geval de klop/mix-elementen meewassen in de vaatwasser. Het elektrische gedeelte kun je beter gewoon met een vochtige doek afnemen. Pas op bij het afwassen van de mesjes van de staafmixer, deze zijn namelijk vlijmscherp.

  Accessoires mixer
  Verder kan de mixer geleverd worden met verschillende accessoires: beker, beslagkom, spatel, garde en wandhouder. Al deze accessoires kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een mixer. Sommige handmixers worden geleverd met een mengkom. Als je iets wilt mengen wat veel tijd in beslag gaat nemen, dan hoef je de mixer en de kom niet de hele tijd vast te houden.

  Wil je meer uitleg over de technische specificaties van mixers, kijk dan hier. Je kunt ook even tussen de veelgestelde vragen kijken.

  Bekijk en vergelijk hier mixers en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Moet ik voor een mixer een verwijderingsbijdrage betalen? Vergelijk hier mixers!
  Wanneer kies ik voor wat voor soort mixer?
  Ik ben op zoek naar een mixer met aangedreven beslagkom, waar vind ik die?
  Ik ben op zoek naar een fruitmixer, waar kan ik die vinden?


  Moet ik voor een mixer een verwijderingsbijdrage betalen?
  Nee, voor een mixer hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat, betaal je wel een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude, maar voor een mixer hoef je deze bijdrage dus niet te leveren.

  Wanneer kies ik voor wat voor soort mixer?
  Er zijn verschillende soorten mixers: handmixers, staafmixers, combimixers en drinkmixers.
  Een handmixer is met name geschikt voor kloppen, mengen en kneden. Handig voor het bereiden van beslag en deeg. Bijna elke handmixer wordt geleverd met kloppers en deeghaken. Een staafmixer gebruik je om te mengen, pureren of snijden. Dat is handig voor het bereiden van soepen, sauzen en babyvoeding. Een combimixer combineert de functies van een handmixer en staafmixer. Afhankelijk van welke functie je wilt, kun je kloppers en deeghaken of een staafmixerelement op de mixer zetten. De drinkmixer is er voor het mixen van cocktails en andere dranken.

  Ik ben op zoek naar een mixer met aangedreven kom, waar vind ik die?
  Mixers met aangedreven kom, evenals kneedmachines, vind je in het productaanbod van
  mixers, en keukenmachines bieden vaak ook deze functionaliteit.

  Ik ben op zoek naar een fruitmixer, waar kan ik die vinden?
  Er zijn verschillende keukenapparaten op de markt waar je fruit mee kunt 'mixen'. Als je fruithapjes wilt maken voor kleine kinderen, dan kun je het beste zoeken naar een staafmixer. Hiermee kun je het fruit als het ware pureren. Als je liever fruitsapjes maakt, dan kun je kiezen voor een blender of een sapcentrifuge. Blenders vind je in het productaanbod van
  blenders en shakers en sapcentrifuges vind je tussen de citruspersen.

  Bekijk en vergelijk hier mixers en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht met veel gebruikte technische specificaties die gebruikt worden bij mixers. Heb je na het lezen van deze specificaties nog vragen, kijk dan even tussen de veelgestelde vragen. Wellicht dat deze jouw vraag kunnen beantwoorden.

  Wil je nu meteen op zoek naar een mixer, bekijk en vergelijk dan hier mixers!

  Vergelijk hier mixers!Element vaatwasbestendig

  Als je een vaatwasser hebt, is het handig om zeker te weten dat het element vaatwasbestendig is. Het elektrische gedeelte van de mixer kun je zeker niet gewoon in het sopje of met de vaatwasmachine afwassen. Je kunt dit gedeelte wel met een vochtige doek schoonmaken.

  Materiaal
  Er wordt aangegeven of de mixer, het klopelement of de voet (in het geval van staafmixers) van RVS, metaal of kunststof is gemaakt. RVS staat voor Roestvrij Staal.

  Snelheden
  Met snelheden wordt aangegeven op hoeveel snelheden de mixer ingesteld kan worden. Afhankelijk van de te mixen substantie en het recept, zul je de snelheid af en toe aan willen kunnen passen.

  Snoer opbergbaar
  Veel mixers beschikken over een handig wegwerksysteem voor het snoer. Je hebt dan bij het opbergen van het apparaat geen last meer van een rondslingerend snoer.

  Type
  Er zijn verschillende types mixers: handmixers, staafmixers, combimixers en drinkmixers. Een handmixer is met name geschikt voor kloppen, mengen, kneden. Handig voor het bereiden van beslag en deeg. Bijna elke handmixer wordt geleverd met kloppers en deeghaken. Een staafmixer gebruik je om te mengen, pureren, snijden. Dat is handig voor het bereiden van soepen, sauzen en babyvoeding. Een combimixer combineert de functies van een handmixer en staafmixer, afhankelijk van welke functie je wilt, kun je kloppers en deeghaken of een staafmixer element op de mixer zetten. De drinkmixer is er voor het mixen van cocktails en andere dranken.
  Vergelijk hier mixers!
  Vermogen
  Het vermogen van de mixer is weergegeven in Watt. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller en krachtiger de mixer kan mixen. Vermogen staat voor de hoeveelheid energie die de mixer per seconde verbruikt.

  Voet afneembaar
  Bij sommige staafmixers is de voet afneembaar, zodat er andere opzetstukken op kunnen.

  Zachte start
  Bij een zachte start werkt de mixer langzaam op naar een bepaalde snelheid, waardoor morsen tot een minimum beperkt blijft.

  Bekijk en vergelijk hier mixers en vind de beste koop!

 • Philips Staande mixer HR1565/40
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg
  Philips Staande mixer HR1565/40 (3)
  6.3 (3, 2)
  Philips Staande mixer HR1565/40
  ziet er mooi uit,maar spettert echt alles onder!
  Absoluut niet tevreden! Spettert alles over de rand, heel de keuken zit na gebruik eronder!
  3.3
  0 10
  • duurzaamheid: 4.0
  • gebruiksgemak: 1.0
  • mogelijkheden: 5.0
  false
  enkele weken
 • Philips Staande mixer HR1565/40
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg
  Philips Staande mixer HR1565/40 (3)
  6.3 (3, 2)
  Philips Staande mixer HR1565/40
  Werkt prima.
  Bak wat klein waardoor soms wat over rand spat. Oogt verder niet heel degelijk maar had niet anders verwacht voor het geld.
  6.7
  0 10
  • duurzaamheid: 4.0
  • gebruiksgemak: 8.0
  • mogelijkheden: 8.0
  true
  enkele weken
 • Bestron AKM500 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg
  Bestron AKM500 mixer (8)
  8.0 (4, 2)
  Bestron AKM500 mixer
  Super machine voor een zachte prijs
  Zeer goede machine, het deeg wordt goed gemengd en zeer praktisch in gebruik.
  9.0
  0 10
  • mogelijkheden: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 9.0
  true
  enkele weken
 • Kenwood KMX51 mixer
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/3/0/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-4961030.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/5/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846765.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/6/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846766.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/7/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846767.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/8/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846768.jpg
  Kenwood KMX51 mixer (2)
  7.0 (3, 2)
  Kenwood KMX51 mixer
  Geweldige machine
  Tot nu toe ben ik dik tevreden over het apparaat. Neemt me heel wat werk uit handen. Jammer dat ik hem nu pas heb gekocht, had ik al jaren eerder moeten doen.
  9.0
  0 10
  • mogelijkheden: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 9.0
  true
  enkele weken
 • Clatronic KM 3323 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg
  Clatronic KM 3323 mixer (5)
  6.8 (11, 8)
  Clatronic KM 3323 mixer
  Teleurgesteld
  Heb het toestel onlangs gekocht bij Kruitvat en weer teruggebracht. Het lawaai was niet te doen. Het leek wel of er een sirene loeide. Ik weet niet of het normaal was of dat er iets aan het toestel mis was. Nadat ik in het toestel een knal hoorde terwijl de mixer bleef doorwerken heb ik besloten om het terug te brengen. Nochtans was er op het mengen en mixen verder niets aan te merken. Ik vind het spijtig en ben terug op zoek.
  5.3
  0 10
  • mogelijkheden: 5.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 2.0
  false
  enkele dagen
 • Clatronic KM 3323 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg
  Clatronic KM 3323 mixer (5)
  6.8 (11, 8)
  Clatronic KM 3323 mixer
  Eerste enthousiasme ging na 2 maand in rook op
  Eerste paar keer gebruik prima! Daarna begon apparaat te vonken en te roken.
  5.7
  0 10
  • mogelijkheden: 8.0
  • gebruiksgemak: 8.0
  • duurzaamheid: 1.0
  false
  enkele maanden
 • Kenwood KMX51 mixer
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/3/0/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-4961030.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/5/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846765.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/6/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846766.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/7/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846767.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/8/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846768.jpg
  Kenwood KMX51 mixer (2)
  7.0 (3, 2)
  Kenwood KMX51 mixer
  voldoet tot op heden aan mijn verwachtingen
  Mooie vormgeving, werkt soepel, laag geluidsniveau. Ik heb de machine nog tekort in gebruik om een oordeel te kunnen geven over de duurzaamheid, lijkt erg degelijk. Wij wachten nog op het gratis accessoire, de gehaktmolen.
  9.0
  0 10
  • mogelijkheden: 8.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 10.0
  true
  enkele weken
 • Clatronic KM 3323 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg
  Clatronic KM 3323 mixer (5)
  6.8 (11, 8)
  Clatronic KM 3323 mixer
  net een gekocht bij kruidvat maar gaat direkt terug vreselijk wat een geluid of er ...
  net een gekocht bij kruidvat maar gaat direkt terug vreselijk wat een geluid of er een vliegtuig overgaat moet er niet aandenken dat ik dit 5 minuten moet aanhoren
  9.3
  0 10
  • mogelijkheden: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 10.0
  false
  enkele dagen
 • Bestron AKM500 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg
  Bestron AKM500 mixer (8)
  8.0 (4, 2)
  Bestron AKM500 mixer
  hoezo goedkoop duurkoop,perfecte machine
  hij is maar 450watt maar doet het beter dan mijn phillipsHR7775 van 1000watt. heb er ondertussen al deeg (appeltaart), biscuitdeeg,koekjesdeeg (zandkoekjes), eiwitten,botercreme mee gemaakt. echt super in gebruik en materiaal robuust staat stevig dmv zuignappen niet voor niks 60 maanden garantie.
  9.7
  0 10
  • mogelijkheden: 10.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • duurzaamheid: 9.0
  true
  enkele weken
 • KitchenAid K45SS EWH
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/2/kitchenaid-5-k-45-ssewh-14740442.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/6/kitchenaid-k45ss-ewh-23324776.jpg
  KitchenAid K45SS EWH (3)
  KitchenAid K45SS EWH
  Beste machine in mijn keuken
  Behalve mooi is het ook een zeer praktische machine. Deeg kneden, mixen, kloppen, het gaat allemaal van een leien dakje. Een groot voordeel is dat de kom heel makkelijk af te wassen is. Zelfs kleverige producten (deeg, beslag e.d.) borstel je er met gemak van af. Ik heb hem al 2 jaar in bezit en we gebruiken hem minstens 2 tot 3 keer per week.
  9.7
  0 10
  • mogelijkheden: 9.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • duurzaamheid: 10.0
  true
  meer dan een jaar
 • Philips Staande mixers HR1565
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/7/philips-hr-1565-5115267.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/3/philips-hr1565-23318163.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/1/philips-hr1565-23321771.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/3/philips-hr1565-23321773.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/5/philips-hr1565-24192355.jpg
  Philips Staande mixers HR1565 (8)
  4.3 (6, 6)
  Philips Staande mixers HR1565
  ZEER ZEKER NIET TE AANBEVELEN ARTIKEL !!!!
  Wat een rot apparaat zeg ! 2 keer omgeruild maar dezelfde mankement: linker gaarde komt tegen de mengkom aan waardoor een onwijze herrie ontstaat en ook de mengkom roteert niet stabiel! Ook aan Redcoon valt er ook geen hoodprijs te geven, heb dit apparaat sinds 10 september gekocht en iets van 6 wkn bezig geweest met retourneren en nu is het afwachten wanneer mijn geld teruggestort wordt!
  1.0
  0 10
  • duurzaamheid: 1.0
  • gebruiksgemak: 1.0
  • mogelijkheden: 1.0
  false
  enkele dagen
 • Clatronic KM 3323 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg
  Clatronic KM 3323 mixer (5)
  6.8 (11, 8)
  Clatronic KM 3323 mixer
  Superfijn! Maar wel snel kapot..
  Super machine, heb hem nu zo'n 5 maanden en heb er superveel plezier van. M'n taartbiscuit wordt er prachtig luchtig van. Wel raken de tools de bodem niet, waardoor er dus niet 100% goed gemixt wordt, want er blijft een laag op de bodem zitten. Steeds even doorroeren dus. Maar nu is hij vorige week kapot gegaan. Ineens deed hij het nog maar op de allersnelste stand. Stand 4. Dit is wel de stand die ik het meest gebruik. Maar dat mag niet uitmaken lijkt mij.. Even de bon op gaan zoeken, want er schijnt 3 jr garantie op te zitten..
  7.3
  0 10
  • mogelijkheden: 10.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 3.0
  true
  enkele maanden
 • Clatronic KM 3323 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg
  Clatronic KM 3323 mixer (5)
  6.8 (11, 8)
  Clatronic KM 3323 mixer
  Mooi maar
  Mooie machine. Jammer dat deze na 3 maand al weer kapot is. Op stand drie varierend vermogen met uitval. Ook met niets erin. Heb hem totaal maar 10 keer gebruikt of zo voor lichte werkzaamheden. Dit is al de tweede die stuk is. De eerste nog geen 4 minuten gebruikt toen hij op hol sloeg en niets meer mee te doen was. Gelukkig allemaal garantie maar dit geeft me niet veel vertrouwen. Maar wie weet, 3 maal is scheepsrecht.
  6.7
  0 10
  • mogelijkheden: 7.0
  • gebruiksgemak: 8.0
  • duurzaamheid: 5.0
  false
  enkele maanden
 • Philips Staande mixers HR1565
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/7/philips-hr-1565-5115267.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/3/philips-hr1565-23318163.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/1/philips-hr1565-23321771.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/3/philips-hr1565-23321773.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/5/philips-hr1565-24192355.jpg
  Philips Staande mixers HR1565 (8)
  4.3 (6, 6)
  Philips Staande mixers HR1565
  In september 2011 ook deze mixer gekocht, alle standen gingen even hard, de hele ...
  In september 2011 ook deze mixer gekocht, alle standen gingen even hard, de hele keuken spetterde onder. Was niet te repareren vandaag een nieuwe gekregen. Ben beniewd....Een heel groot nadeel vind ik ook de zeer dunne draadjes van de kloppers. het iets oudere type (wat mijn schoonmoeder heeft) heeft dikkere kloppers en die zijn veel fijner. Philips zou die niet meer leveren i.v.m. kostenbesparing aldus de winkel. Nou ik betaal liever 5,- meer en heb dan die dikkere kloppers. Lees wel erg veel klachten over deze mixer.....Het 2 jaar oudere type schijnt een stuk beter te zijn.
  5.0
  0 10
  • duurzaamheid: 5.0
  • gebruiksgemak: 5.0
  • mogelijkheden: 5.0
  false
  enkele maanden
 • Philips Staande mixers HR1565
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/7/philips-hr-1565-5115267.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/3/philips-hr1565-23318163.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/1/philips-hr1565-23321771.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/3/philips-hr1565-23321773.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/5/philips-hr1565-24192355.jpg
  Philips Staande mixers HR1565 (8)
  4.3 (6, 6)
  Philips Staande mixers HR1565
  Een onding
  Een onding......de hele keuken spettert onder..........ik heb hem ter reparatie aangeboden, maar mag meteen een nieuwe uitzoeken. maar ben nu op zoek naar zoiets dergelijks wat niet spettert.
  4.7
  0 10
  • duurzaamheid: 9.0
  • gebruiksgemak: 1.0
  • mogelijkheden: 4.0
  false
  meer dan een jaar
 • Clatronic KM 3323 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg
  Clatronic KM 3323 mixer (5)
  6.8 (11, 8)
  Clatronic KM 3323 mixer
  erg tevreden,grote mengkom rvs,super apparaat en makkelijk schoon te maken!
  aangezien ik gehandicapt ben en beperkingen heb,is deze keukenmachine een echte uitkomst! supersnel,mooi van vorm en zeer efficiënt! een echte aanrader!
  9.3
  0 10
  • mogelijkheden: 9.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • duurzaamheid: 9.0
  true
  enkele maanden
 • Clatronic KM 3323 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg
  Clatronic KM 3323 mixer (5)
  6.8 (11, 8)
  Clatronic KM 3323 mixer
  Dit is een goed apparaat met veell vermogen , alleen de assesoires is moelijk te ...
  Dit is een goed apparaat met veell vermogen , alleen de assesoires is moelijk te krijgen ik heb een garde voor deze mixer nodig maar het is moeilijk te krijgen. Verder is dit een zeer degelijk apparaat.
  7.0
  0 10
  • mogelijkheden: 7.0
  • gebruiksgemak: 7.0
  • duurzaamheid: 7.0
  true
  meer dan een jaar
 • Clatronic KM 3323 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg
  Clatronic KM 3323 mixer (5)
  6.8 (11, 8)
  Clatronic KM 3323 mixer
  clatronic KM 3323 een stoere jongen
  deze keukenrobot staat stevig op zijn voetjes. het is een aanrader voor de thuisbakker.de garde,voor beslagen schuim, en dergelijke,de vlinder voor cremes en zelfs stampotten. de deeghaak, voor mooie degen.met zijn 1000 watt doet hij beslist niet onder voor de duurdere merken.
  9.0
  0 10
  • mogelijkheden: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 9.0
  true
  meer dan een jaar
 • Philips Staande mixers HR1565
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/7/philips-hr-1565-5115267.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/3/philips-hr1565-23318163.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/1/philips-hr1565-23321771.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/3/philips-hr1565-23321773.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/5/philips-hr1565-24192355.jpg
  Philips Staande mixers HR1565 (8)
  4.3 (6, 6)
  Philips Staande mixers HR1565
  Koop dit model vooral niet
  Koop dit model vooral niet! 2x omgeruild, maar beide keren hele keuken onder de spetters, en de herrie is niet te harden! Wat een onding, niet kopen dus! Ik heb nu een tegoedbon van winkel gekregen want ze hebben ze niet meer in het assortiment, dat zegt ook wel genoeg! Het regent klachten!
  5.7
  0 10
  • duurzaamheid: 3.0
  • gebruiksgemak: 7.0
  • mogelijkheden: 7.0
  false
  enkele weken
 • Philips Staande mixers HR1565
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/7/philips-hr-1565-5115267.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/3/philips-hr1565-23318163.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/1/philips-hr1565-23321771.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/3/philips-hr1565-23321773.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/5/philips-hr1565-24192355.jpg
  Philips Staande mixers HR1565 (8)
  4.3 (6, 6)
  Philips Staande mixers HR1565
  Heeft geen of nauwelijks vermogen om 500 gram brooddeeg te kneden
  Heeft geen of nauwelijks vermogen om 500 gram brooddeeg te kneden. Deeghaken zijn onhandig te bevestigen waardoor je steeds onzeker bent of ze wel goed bevestigd zijn. Tijdens het mixen staan ze regelmatig stil. Een apparaat die alleen in staat is vloeistoffen te mengen, alleen draait die dan te snel in z'n laagste stand met spetteren als gevolg. Kortom "Philips invents" nou zeer zeker niet op mixers.
  2.0
  0 10
  • duurzaamheid: 1.0
  • gebruiksgemak: 3.0
  • mogelijkheden: 2.0
  false
  enkele weken
 • Philips Staande mixers HR1565
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/7/philips-hr-1565-5115267.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/3/philips-hr1565-23318163.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/1/philips-hr1565-23321771.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/3/philips-hr1565-23321773.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/5/philips-hr1565-24192355.jpg
  Philips Staande mixers HR1565 (8)
  4.3 (6, 6)
  Philips Staande mixers HR1565
  Prima mixer
  Prima mixer. Bevalt goed. De roterende bak geeft een hoop gemak.
  7.7
  0 10
  • duurzaamheid: 8.0
  • gebruiksgemak: 8.0
  • mogelijkheden: 7.0
  false
  meer dan een jaar
Mixers 6.5 (71)
215
 • price:
  • price_45 - 58
   • price_45_70 - 54
    • price_70_200 - 53
     • price_200 - 50
     • vermogen:
      • vermogen_300 - 22
       • vermogen_300_400 - 64
        • vermogen_400_500 - 39
         • vermogen_500 - 66
         • kleur:
          • wit - 85
           • zwart - 40
            • rood - 32
             • roestvrijstaal - 29
              • zilver - 12
               • grijs - 11
                • groen - 10
                 • blauw - 9
                  • transparant - 9
                   • chroom - 7
                    • oranje - 6
                     • geel - 3
                      • turkoois - 3
                       • bruin - 2
                        • metallic - 2
                         • paars - 2
                          • roze - 2
                           • aluminium - 1
                            • beige - 1
                             • cream - 1
                              • espresso - 1
                               • lila - 1
                                • limoen - 1
                                 • nikkel - 1
                                  • terracotta - 1
                                   • violet - 1
                                   • turboknop:
                                    • ja - 76
                                     • nee - 5
                                     • aantal_snelheidsstanden:
                                      • aantal_snelheidsstanden_5 - 30
                                       • aantal_snelheidsstanden_5_8.8 - 106
                                        • aantal_snelheidsstanden_8.8 - 43
                                        • family:
                                         • daily_collection - 4
                                          • viva_collection - 3
                                           • avance_collection - 1
                                           • brand:
                                            • kitchenaid - 42
                                             • bosch - 19
                                              • philips - 13
                                               • kenwood - 11
                                                • bestron - 10
                                                 • sencor - 10
                                                  • aeg - 9
                                                   • wmf - 9
                                                    • bodum - 7
                                                     • domo - 7
                                                      • tefal - 7
                                                       • dualit - 6
                                                        • braun - 5
                                                         • kenwood_electronics - 5
                                                          • severin - 5
                                                           • siemens - 5
                                                            • princess - 4
                                                             • russell_hobbs - 4
                                                              • solis - 4
                                                               • clatronic - 3
                                                                • fritel - 3
                                                                 • tristar - 3
                                                                  • alpina - 2
                                                                   • medion - 2
                                                                    • moulinex - 2
                                                                     • proficook - 2
                                                                      • seb - 2
                                                                       • ariete - 1
                                                                        • bomann - 1
                                                                         • electrolux - 1
                                                                          • elka_pieterman - 1
                                                                           • eva_solo - 1
                                                                            • klarstein - 1
                                                                             • krups - 1
                                                                              • magic_maxx - 1
                                                                               • nova - 1
                                                                                • ok_ - 1
                                                                                 • skil - 1
                                                                                  • solac - 1
                                                                                   • steba - 1
                                                                                    • tomado - 1
                                                                                    • soort:
                                                                                     • handheld - 89
                                                                                      • tafelblad - 74
                                                                                      • variable_speed:
                                                                                       • ja - 182
                                                                                        • nee - 3
                                                                                        • inhoud_kan:
                                                                                         • inhoud_kan_1.5 - 25
                                                                                          • inhoud_kan_1.5_4.5 - 26
                                                                                           • inhoud_kan_4.5 - 53
                                                                                           0 - 24
                                                                                           • Bestron AKM500 mixer
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg
                                                                                            Bestron AKM500 mixer (8)
                                                                                            8.0 (4, 2)
                                                                                            Bestron AKM500 mixer
                                                                                            4Launch.nl 4Launch.nl
                                                                                            8.525777602214786 (586, 586)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            64.95, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                            4Launch.nl 4Launch.nl
                                                                                            8.525777602214786 (586, 586)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            64.95, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                            Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                            94.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                            137
                                                                                            best_reviewed
                                                                                           • Philips Staande mixers HR1565
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/7/philips-hr-1565-5115267.jpg
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/3/philips-hr1565-23318163.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/1/philips-hr1565-23321771.jpg
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/3/philips-hr1565-23321773.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/5/philips-hr1565-24192355.jpg
                                                                                            Philips Staande mixers HR1565 (8)
                                                                                            4.3 (6, 6)
                                                                                            Philips Staande mixers HR1565
                                                                                            Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            14.9, 3.874908, 51.4954533 LOW
                                                                                            Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                                                            9.256658318962257 (183, 183)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            17.4, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                            Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            14.9, 3.874908, 51.4954533 LOW
                                                                                            21
                                                                                            most_sold
                                                                                           • Clatronic KM 3323 mixer
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg
                                                                                            Clatronic KM 3323 mixer (5)
                                                                                            6.8 (11, 8)
                                                                                            Clatronic KM 3323 mixer
                                                                                            Electronic-star.nl Electronic-star.nl
                                                                                            124.9, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                            Electronic-star.nl Electronic-star.nl
                                                                                            124.9, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                            Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                            129, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                            7
                                                                                           • Sencor STM 3010WH mixer
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/1/5/sencor-stm-3010wh-mixer-24894815.jpg
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/1/6/sencor-stm-3010wh-mixer-24894816.jpg
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/1/7/sencor-stm-3010wh-mixer-24894817.jpg
                                                                                            Sencor STM 3010WH mixer (4)
                                                                                            Sencor STM 3010WH mixer
                                                                                            Bol.com Bol.com
                                                                                            8.389864324758646 (647, 647)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Bol.com Bol.com
                                                                                            8.389864324758646 (647, 647)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                            119, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                            216
                                                                                           • Bosch MFQ36460 mixer
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/0/bosch-mfq-36460-ergomixx-22319370.jpg
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/2/bosch-mfq-36460-ergomixx-22324652.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/4/bosch-mfq-36460-ergomixx-22325504.jpg
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/1/bosch-mfq-36460-ergomixx-23336071.jpg
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/7/bosch-mfq36460-mixer-24521087.jpg
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/8/bosch-mfq36460-mixer-24521088.jpg
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/9/bosch-mfq36460-mixer-24521089.jpg
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/0/bosch-mfq36460-mixer-24521090.jpg
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/1/bosch-mfq36460-mixer-24521091.jpg
                                                                                            Bosch MFQ36460 mixer (3)
                                                                                            Bosch MFQ36460 mixer
                                                                                            Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
                                                                                            4.803872061741477 (6, 6)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            57.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
                                                                                            4.803872061741477 (6, 6)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            57.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                            59.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                            280
                                                                                           • Philips Staande mixer HR1565/40
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg
                                                                                            Philips Staande mixer HR1565/40 (3)
                                                                                            6.3 (3, 2)
                                                                                            Philips Staande mixer HR1565/40
                                                                                            Modern.nl Modern.nl
                                                                                            8.752132653869534 (308, 308)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            42.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Modern.nl Modern.nl
                                                                                            8.752132653869534 (308, 308)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            42.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            EP Arnhem EP Arnhem
                                                                                            43.95, 5.9506774, 51.9833106 UNKNOWN
                                                                                            293
                                                                                           • Bestron AKM500SD mixer
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/2/bestron-akm500sd-mixer-23515622.jpg
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/3/bestron-akm500sd-mixer-23515623.jpg
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/4/bestron-akm500sd-mixer-23515624.jpg
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/5/bestron-akm500sd-mixer-23515625.jpg
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/6/bestron-akm500sd-mixer-23515626.jpg
                                                                                            Bestron AKM500SD mixer (3)
                                                                                            Bestron AKM500SD mixer
                                                                                            Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                            8.927527690850479 (817, 817)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            94.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                            8.927527690850479 (817, 817)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            94.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                            94.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                            142
                                                                                           • Magic Maxx MR. Magic Royal
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/5/magic-maxx-mr-magic-royal-8440885.jpg
                                                                                            Magic Maxx MR. Magic Royal (3)
                                                                                            Magic Maxx MR. Magic Royal
                                                                                            Otto Otto
                                                                                            6.278867595074313 (99, 99)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            45.94, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                                            Otto Otto
                                                                                            6.278867595074313 (99, 99)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            45.94, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                                            2
                                                                                           • KitchenAid K45SS EWH
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/2/kitchenaid-5-k-45-ssewh-14740442.jpg
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/6/kitchenaid-k45ss-ewh-23324776.jpg
                                                                                            KitchenAid K45SS EWH (3)
                                                                                            KitchenAid K45SS EWH
                                                                                            TOPdiscounter.nl TOPdiscounter.nl
                                                                                            7.325 (1, 1)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            TOPdiscounter.nl TOPdiscounter.nl
                                                                                            7.325 (1, 1)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                            399, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                            9
                                                                                           • Princess Hand Mixer
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/2/4/princess-222201-19281724.jpg
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/2/6/princess-222201-20413826.jpg
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/4/princess-222201-23964744.jpg
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/5/princess-222201-23964745.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/7/3/princess-222201-25127173.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/7/4/princess-222201-25127174.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/7/5/princess-222201-25127175.jpg
                                                                                            Princess Hand Mixer (3)
                                                                                            Princess Hand Mixer
                                                                                            Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                            19.95, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                            Modern.nl Modern.nl
                                                                                            8.752132653869534 (308, 308)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            20.07, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                            19.95, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                            190
                                                                                           • KitchenAid 5KSM150
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/7/kitchenaid-5ksm150psecd-28171697.jpg
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/6/5/kitchenaid-5ksm150psecd-29050265.jpg
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/7/0/kitchenaid-5ksm150psecd-29051070.jpg
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/4/kitchenaid-5ksm150-30238334.jpg
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/5/kitchenaid-5ksm150-30238335.jpg
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/6/kitchenaid-5ksm150-30238336.jpg
                                                                                            KitchenAid 5KSM150 (2)
                                                                                            KitchenAid 5KSM150
                                                                                            TOPdiscounter.nl TOPdiscounter.nl
                                                                                            7.325 (1, 1)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            548.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            TOPdiscounter.nl TOPdiscounter.nl
                                                                                            7.325 (1, 1)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            548.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                            629, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                            10
                                                                                            good_buy
                                                                                           • Kenwood KMX51 mixer
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/3/0/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-4961030.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/5/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846765.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/6/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846766.jpg
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/7/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846767.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/8/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846768.jpg
                                                                                            Kenwood KMX51 mixer (2)
                                                                                            7.0 (3, 2)
                                                                                            Kenwood KMX51 mixer
                                                                                            Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                            8.927527690850479 (817, 817)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                            8.927527690850479 (817, 817)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                            269, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                            8
                                                                                           • Moulinex ABM11 mixer
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/5/moulinex-abm-11a-easy-compact-18178645.jpg
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/1/8/moulinex-abm11-mixer-23320418.jpg
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/7/1/moulinex-abm-11a-easy-compact-17916271.jpg
                                                                                            Moulinex ABM11 mixer (2)
                                                                                            Bol.com Bol.com
                                                                                            8.389864324758646 (647, 647)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            32.21, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Bol.com Bol.com
                                                                                            8.389864324758646 (647, 647)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            32.21, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            1
                                                                                           • Kenwood Electronics KMX51G
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/9/2/kenwood-electronics-kmx51g-24442892.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/9/3/kenwood-electronics-kmx51g-24442893.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/9/4/kenwood-electronics-kmx51g-24442894.jpg
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/1/6/kenwood-electronics-kmx51g-25051116.jpg
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/1/7/kenwood-electronics-kmx51g-25051117.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/1/8/kenwood-electronics-kmx51g-25051118.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/1/9/kenwood-electronics-kmx51g-25051119.jpg
                                                                                            Kenwood Electronics KMX51G (2)
                                                                                            Kenwood Electronics KMX51G
                                                                                            Wehkamp Wehkamp
                                                                                            8.085867473583974 (386, 386)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            286.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Wehkamp Wehkamp
                                                                                            8.085867473583974 (386, 386)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            286.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                            298.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                            9
                                                                                           • Sencor STM 3011GR mixer
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/3/sencor-stm-3011gr-mixer-24894823.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/4/sencor-stm-3011gr-mixer-24894824.jpg
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/5/sencor-stm-3011gr-mixer-24894825.jpg
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/4/sencor-stm-3011gr-mixer-25166634.jpg
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/5/sencor-stm-3011gr-mixer-25166635.jpg
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/6/sencor-stm-3011gr-mixer-25166636.jpg
                                                                                            Sencor STM 3011GR mixer (2)
                                                                                            Sencor STM 3011GR mixer
                                                                                            Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                            8.927527690850479 (817, 817)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                            8.927527690850479 (817, 817)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                            119, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                            222
                                                                                           • Siemens MQ96440 mixer
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/0/3/siemens-mq-96440-19646003.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/6/9/siemens-mq96440-mixer-24327069.jpg
                                                                                            Siemens MQ96440 mixer (2)
                                                                                            Siemens MQ96440 mixer
                                                                                            Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                                                            8.553133291865876 (344, 344)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            30, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                                                            8.553133291865876 (344, 344)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            30, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            3
                                                                                           • Philips Daily Collection Mixer HR1458/00
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/8/philips-hr1458-00-mixer-24269848.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/9/philips-hr1458-00-mixer-24269849.jpg
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/5/0/philips-hr1458-00-mixer-24269850.jpg
                                                                                            Philips Daily Collection Mixer HR1458/00 (2)
                                                                                            Philips Daily Collection Mixer HR1458/00
                                                                                            Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                            7.029162490031764 (6, 6)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            22.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                            7.029162490031764 (6, 6)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            22.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
                                                                                            27.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
                                                                                            60
                                                                                           • Bodum 11381-01 Bistro Zwart
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/5/bodum-11381-01-bistro-black-24531505.jpg
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/6/bodum-11381-01-bistro-black-24531506.jpg
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/5/0/bodum-11381-01-bistro-black-24534450.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/6/4/bodum-11381-01-bistro-black-24961364.jpg
                                                                                            Bodum 11381-01 Bistro Zwart (2)
                                                                                            Bodum 11381-01 Bistro Zwart
                                                                                            Bol.com Bol.com
                                                                                            8.389864324758646 (647, 647)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            199, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                            Bol.com Bol.com
                                                                                            8.389864324758646 (647, 647)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            199, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                            3
                                                                                           • Philips Daily Collection Handmixer HR1560/40
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/philips-hr1560-40-23367190.jpg
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/9/philips-hr1560-40-23707719.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/1/philips-hr1560-40-23707721.jpg
                                                                                            Philips Daily Collection Handmixer HR1560/40 (2)
                                                                                            Philips Daily Collection Handmixer HR1560/40
                                                                                            Modern.nl Modern.nl
                                                                                            8.752132653869534 (308, 308)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            26.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Modern.nl Modern.nl
                                                                                            8.752132653869534 (308, 308)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            26.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                            26.95, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                                                                            353
                                                                                           • Bosch MFQ3010 mixer
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/4/8/bosch-mfq-3010-16236448.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/0/7/bosch-mfq3010-23319307.jpg
                                                                                            Bosch MFQ3010 mixer (2)
                                                                                            Bosch MFQ3010 mixer
                                                                                            Expert.nl Expert.nl
                                                                                            8.833727514072184 (196, 196)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Expert.nl Expert.nl
                                                                                            8.833727514072184 (196, 196)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                            39.95, 6.6749386, 52.36558770000001 LOW
                                                                                            265
                                                                                           • KitchenAid 5KSM150PSECR mixer
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/2/kitchenaid-5-ksm-150-psecr-5123372.jpg
                                                                                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/9/1/kitchenaid-5ksm150psecr-mixer-23320691.jpg
                                                                                            KitchenAid 5KSM150PSECR mixer (2)
                                                                                            KitchenAid 5KSM150PSECR mixer
                                                                                            Cookandco.nl Cookandco.nl
                                                                                            599, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Cookandco.nl Cookandco.nl
                                                                                            599, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            5
                                                                                           • Domo DO9075KR mixer
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/3/8/domo-do-9075-kr-22185938.jpg
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/9/8/domo-do9075kr-mixer-23530998.jpg
                                                                                            Domo DO9075KR mixer (2)
                                                                                            Domo DO9075KR mixer
                                                                                            Bol.com Bol.com
                                                                                            8.389864324758646 (647, 647)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            180.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Bol.com Bol.com
                                                                                            8.389864324758646 (647, 647)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            180.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                            189.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                            140
                                                                                           • Siemens MQ96580 mixer
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/2/siemens-mq-96580-19846982.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/2/2/siemens-mq96580-23324322.jpg
                                                                                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/2/3/siemens-mq96580-23324323.jpg
                                                                                            Siemens MQ96580 mixer (2)
                                                                                            Siemens MQ96580 mixer
                                                                                            BCC BCC
                                                                                            8.62171267723108 (791, 791)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            99.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            BCC BCC
                                                                                            8.62171267723108 (791, 791)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            99.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            2
                                                                                           • Domo DO9074KR mixer
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/2/1/domo-do-9074-kr-22185821.jpg
                                                                                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/0/0/domo-do9074kr-mixer-23531000.jpg
                                                                                            Domo DO9074KR mixer (2)
                                                                                            Domo DO9074KR mixer
                                                                                            Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                            8.927527690850479 (817, 817)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                            8.927527690850479 (817, 817)
                                                                                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.91//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                            199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                            Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                            199, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                            140
                                                                                           2 9
                                                                                           • Tel. 030-214 5004
                                                                                           • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                                                                           • blijmakers@vergelijk.nl