x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

staafmixer

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mixer categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier mixers!Een keukenmixer is een apparaat dat al lang niet meer alleen te gebruiken is als beslagmixer. Een mixer kun je gebruiken om ingrediënten te mixen, te kneden of te pureren. Wel zo handig, want je moet er toch niet meer aan denken dat je jouw beslag voor de pannenkoeken of je cakebeslag met de hand zou moeten bereiden. De keukenmixer is een keukenapparaat dat vrijwel in iedere keuken is te vinden.

  Ben je op zoek naar een geavanceerde keukenmachine die je naast de mixerfunctie bijvoorbeeld ook kunt gebruiken om deeg mee te kneden, kijk dan hier voor meer informatie. Als je op zoek bent naar een blender om bijvoorbeeld groenten of fruit fijn te snijden of te mixen, kijk dan hier voor meer informatie over blenders en shakers.

  Wil je nu meteen op zoek naar een mixer, bekijk en vergelijk dan hier mixers

  Soorten mixers
  Er zijn verschillende soorten mixers: handmixers, staafmixers, combimixers en drinkmixers. Een handmixer is vooral geschikt voor kloppen, mengen en kneden. Handig voor het bereiden van beslag en deeg. Bijna elke handmixer wordt geleverd met kloppers en deeghaken. Wanneer je de deeghaken op je handmixer bevestigt, transformeer je het apparaat in een keer tot deegmixer. Een staafmixer gebruik je om te mengen, pureren en snijden (van groenten). Dat is handig voor het bereiden van soepen, sauzen en babyvoeding. Een combimixer combineert de functies van een handmixer en staafmixer. Afhankelijk van welke functie je wilt, kun je kloppers en deeghaken of een staafmixerelement op de mixer zetten. De drinkmixer is er voor het mixen van cocktails en andere dranken.

  Materiaal mixer
  Aangegeven is wat het materiaal van de behuizing van de mixer en de klopelementen is. Het is natuurlijk leuk als het materiaal en de kleur van je mixer een beetje aansluiten bij de rest van de keukenapparaten. In het geval van staafmixers staat aangegeven wat het materiaal van de voet van de mixer is en of de voet afneembaar is.

  Vermogen mixer
  Het vermogen van de mixer is weergegeven in Watt. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller en krachtiger de mixer kan mixen. Daarnaast is aangegeven op hoeveel snelheden de mixer ingesteld kan worden.

  Vergelijk hier mixers!Extra’s mixer
  Er zijn verschillende extra's bij mixers, zoals de mogelijkheid het snoer op te bergen en een zachte start. Een aantal mixers heeft ook een uitwerpknop. Als je op de knop drukt, zullen de kloppers loslaten. Van een vaatwasbestendige mixer kun je in ieder geval de klop/mix-elementen meewassen in de vaatwasser. Het elektrische gedeelte kun je beter gewoon met een vochtige doek afnemen. Pas op bij het afwassen van de mesjes van de staafmixer, deze zijn namelijk vlijmscherp.

  Accessoires mixer
  Verder kan de mixer geleverd worden met verschillende accessoires: beker, beslagkom, spatel, garde en wandhouder. Al deze accessoires kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een mixer. Sommige handmixers worden geleverd met een mengkom. Als je iets wilt mengen wat veel tijd in beslag gaat nemen, dan hoef je de mixer en de kom niet de hele tijd vast te houden.

  Wil je meer uitleg over de technische specificaties van mixers, kijk dan hier. Je kunt ook even tussen de veelgestelde vragen kijken.

  Bekijk en vergelijk hier mixers en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Moet ik voor een mixer een verwijderingsbijdrage betalen? Vergelijk hier mixers!
  Wanneer kies ik voor wat voor soort mixer?
  Ik ben op zoek naar een mixer met aangedreven beslagkom, waar vind ik die?
  Ik ben op zoek naar een fruitmixer, waar kan ik die vinden?


  Moet ik voor een mixer een verwijderingsbijdrage betalen?
  Nee, voor een mixer hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat, betaal je wel een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude, maar voor een mixer hoef je deze bijdrage dus niet te leveren.

  Wanneer kies ik voor wat voor soort mixer?
  Er zijn verschillende soorten mixers: handmixers, staafmixers, combimixers en drinkmixers.
  Een handmixer is met name geschikt voor kloppen, mengen en kneden. Handig voor het bereiden van beslag en deeg. Bijna elke handmixer wordt geleverd met kloppers en deeghaken. Een staafmixer gebruik je om te mengen, pureren of snijden. Dat is handig voor het bereiden van soepen, sauzen en babyvoeding. Een combimixer combineert de functies van een handmixer en staafmixer. Afhankelijk van welke functie je wilt, kun je kloppers en deeghaken of een staafmixerelement op de mixer zetten. De drinkmixer is er voor het mixen van cocktails en andere dranken.

  Ik ben op zoek naar een mixer met aangedreven kom, waar vind ik die?
  Mixers met aangedreven kom, evenals kneedmachines, vind je in het productaanbod van
  mixers, en keukenmachines bieden vaak ook deze functionaliteit.

  Ik ben op zoek naar een fruitmixer, waar kan ik die vinden?
  Er zijn verschillende keukenapparaten op de markt waar je fruit mee kunt 'mixen'. Als je fruithapjes wilt maken voor kleine kinderen, dan kun je het beste zoeken naar een staafmixer. Hiermee kun je het fruit als het ware pureren. Als je liever fruitsapjes maakt, dan kun je kiezen voor een blender of een sapcentrifuge. Blenders vind je in het productaanbod van
  blenders en shakers en sapcentrifuges vind je tussen de citruspersen.

  Bekijk en vergelijk hier mixers en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht met veel gebruikte technische specificaties die gebruikt worden bij mixers. Heb je na het lezen van deze specificaties nog vragen, kijk dan even tussen de veelgestelde vragen. Wellicht dat deze jouw vraag kunnen beantwoorden.

  Wil je nu meteen op zoek naar een mixer, bekijk en vergelijk dan hier mixers!

  Vergelijk hier mixers!Element vaatwasbestendig

  Als je een vaatwasser hebt, is het handig om zeker te weten dat het element vaatwasbestendig is. Het elektrische gedeelte van de mixer kun je zeker niet gewoon in het sopje of met de vaatwasmachine afwassen. Je kunt dit gedeelte wel met een vochtige doek schoonmaken.

  Materiaal
  Er wordt aangegeven of de mixer, het klopelement of de voet (in het geval van staafmixers) van RVS, metaal of kunststof is gemaakt. RVS staat voor Roestvrij Staal.

  Snelheden
  Met snelheden wordt aangegeven op hoeveel snelheden de mixer ingesteld kan worden. Afhankelijk van de te mixen substantie en het recept, zul je de snelheid af en toe aan willen kunnen passen.

  Snoer opbergbaar
  Veel mixers beschikken over een handig wegwerksysteem voor het snoer. Je hebt dan bij het opbergen van het apparaat geen last meer van een rondslingerend snoer.

  Type
  Er zijn verschillende types mixers: handmixers, staafmixers, combimixers en drinkmixers. Een handmixer is met name geschikt voor kloppen, mengen, kneden. Handig voor het bereiden van beslag en deeg. Bijna elke handmixer wordt geleverd met kloppers en deeghaken. Een staafmixer gebruik je om te mengen, pureren, snijden. Dat is handig voor het bereiden van soepen, sauzen en babyvoeding. Een combimixer combineert de functies van een handmixer en staafmixer, afhankelijk van welke functie je wilt, kun je kloppers en deeghaken of een staafmixer element op de mixer zetten. De drinkmixer is er voor het mixen van cocktails en andere dranken.
  Vergelijk hier mixers!
  Vermogen
  Het vermogen van de mixer is weergegeven in Watt. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller en krachtiger de mixer kan mixen. Vermogen staat voor de hoeveelheid energie die de mixer per seconde verbruikt.

  Voet afneembaar
  Bij sommige staafmixers is de voet afneembaar, zodat er andere opzetstukken op kunnen.

  Zachte start
  Bij een zachte start werkt de mixer langzaam op naar een bepaalde snelheid, waardoor morsen tot een minimum beperkt blijft.

  Bekijk en vergelijk hier mixers en vind de beste koop!

  • KitchenAid Een KitchenAid mixer heeft een modern design en past bij elke keuken. Een KitchenAid mengt allerlei ingrediënten zonder dat er armspieren gebruikt worden.
  • Dualit Dualit mixers hebben een vlot en modern design. De mixers van Dualit worden als gebruiksvriendelijk gezien.
  • Bosch De mixers van Bosch hebben een goede grip en zijn eenvoudig in het gebruik.
  • Handmixer Dit zijn mixers die je met de hand bestuurt en vasthoudt tijdens het mengen.
  • Keukenmixer Keukenmixers zijn machines die op het aanrecht staan en verschillende dingen kunnen mixen en kneden.
  • Hoogste vermogen Een mixer met een vermogen van 500 Watt of hoger. Hiermee kan je steviger mixen.
  • Budget Een selectie van mixers die verkrijgbaar zijn voor minder dan 50 euro.
 • Philips Staande mixer HR1565/40
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg
  Philips Staande mixer HR1565/40 (32)
  4.805376344086022 (2)
  Philips Staande mixer HR1565/40
  ziet er mooi uit,maar spettert echt alles onder!
  Absoluut niet tevreden! Spettert alles over de rand, heel de keuken zit na gebruik eronder!
  3.3
  0 10
 • Philips Staande mixer HR1565/40
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg
  Philips Staande mixer HR1565/40 (32)
  4.805376344086022 (2)
  Philips Staande mixer HR1565/40
  Werkt prima.
  Bak wat klein waardoor soms wat over rand spat. Oogt verder niet heel degelijk maar had niet anders verwacht voor het geld.
  6.7
  0 10
 • Braun MULTIQUICK 1050 mixer
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/braun-m-1050-m-4960880.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/3/braun-multiquick-1050-mixer-24416063.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/4/braun-multiquick-1050-mixer-24416064.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/5/braun-multiquick-1050-mixer-24416065.jpg
  Braun MULTIQUICK 1050 mixer (12)
  8.339778791081013 (6)
  Braun MULTIQUICK 1050 mixer
  prima mixer, hakmolen en staafmixer. Handig in gebruik.
  Doet prima wat het moet doen.
  8.7
  0 10
 • Bestron AKM500 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg
  Bestron AKM500 mixer (61)
  8.199224806201551 (2)
  Bestron AKM500 mixer
  Super machine voor een zachte prijs
  Zeer goede machine, het deeg wordt goed gemengd en zeer praktisch in gebruik.
  9.0
  0 10
 • Kenwood KMX51 mixer
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/3/0/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-4961030.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/5/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846765.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/6/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846766.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/7/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846767.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/8/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846768.jpg
  Kenwood KMX51 mixer (8)
  8.166666666666666 (2)
  Kenwood KMX51 mixer
  Geweldige machine
  Tot nu toe ben ik dik tevreden over het apparaat. Neemt me heel wat werk uit handen. Jammer dat ik hem nu pas heb gekocht, had ik al jaren eerder moeten doen.
  9.0
  0 10
 • Philips Viva Collection Handmixer HR1572/50
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/3/7/philips-hr1572-50-18969437.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/6/philips-hr1572-23723976.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/8/philips-hr1572-23723978.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/4/1/philips-viva-collection-hr1572-25210241.jpg
  Philips Viva Collection Handmixer HR1572/50 (8)
  7.6 (1)
  Philips Viva Collection Handmixer HR1572/50
  Handige mixer met mix- en kneedhaken en blender in 1 compact apparaat.
  Hiervoor ook een combi-mixer van Philips, welke meer dan 20 jaar goed gewerkt heeft. Nu een krachtiger motor en flexibele verticale mix-/kneedhaken voor in een ronde kom. Blender messen zijn iets korter dan hiervoor, maar voldoen tot nu toe goed (alleen nog in mosterdsoep gebruikt).
  8.7
  0 10
 • Braun MULTIQUICK 1050 mixer
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/braun-m-1050-m-4960880.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/3/braun-multiquick-1050-mixer-24416063.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/4/braun-multiquick-1050-mixer-24416064.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/5/braun-multiquick-1050-mixer-24416065.jpg
  Braun MULTIQUICK 1050 mixer (12)
  8.339778791081013 (6)
  Braun MULTIQUICK 1050 mixer
  Zelf heb ik deze mixer al een paar jaar
  Zelf heb ik deze mixer al een paar jaar. Omdat hij zo goed bevalt, heb ik hem als cado gegeven. Het werd blij in ontvangst genomen. Prima mixer, makkelijk in mijn kleine keuken op te bergen en te reiningen.
  8.7
  0 10
 • Kenwood KMX51 mixer
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/3/0/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-4961030.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/5/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846765.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/6/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846766.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/7/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846767.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/8/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846768.jpg
  Kenwood KMX51 mixer (8)
  8.166666666666666 (2)
  Kenwood KMX51 mixer
  voldoet tot op heden aan mijn verwachtingen
  Mooie vormgeving, werkt soepel, laag geluidsniveau. Ik heb de machine nog tekort in gebruik om een oordeel te kunnen geven over de duurzaamheid, lijkt erg degelijk. Wij wachten nog op het gratis accessoire, de gehaktmolen.
  9.0
  0 10
 • Bestron AKM500 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg
  Bestron AKM500 mixer (61)
  8.199224806201551 (2)
  Bestron AKM500 mixer
  hoezo goedkoop duurkoop,perfecte machine
  hij is maar 450watt maar doet het beter dan mijn phillipsHR7775 van 1000watt. heb er ondertussen al deeg (appeltaart), biscuitdeeg,koekjesdeeg (zandkoekjes), eiwitten,botercreme mee gemaakt. echt super in gebruik en materiaal robuust staat stevig dmv zuignappen niet voor niks 60 maanden garantie.
  9.7
  0 10
 • KitchenAid K45SS EWH
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/2/kitchenaid-5-k-45-ssewh-14740442.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/6/kitchenaid-k45ss-ewh-23324776.jpg
  KitchenAid K45SS EWH (25)
  8.1 (1)
  KitchenAid K45SS EWH
  Beste machine in mijn keuken
  Behalve mooi is het ook een zeer praktische machine. Deeg kneden, mixen, kloppen, het gaat allemaal van een leien dakje. Een groot voordeel is dat de kom heel makkelijk af te wassen is. Zelfs kleverige producten (deeg, beslag e.d.) borstel je er met gemak van af. Ik heb hem al 2 jaar in bezit en we gebruiken hem minstens 2 tot 3 keer per week.
  9.7
  0 10
 • Bestron DHA3470
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/2/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492232.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg
  Bestron DHA3470 (11)
  7.487458335828194 (3)
  Bestron DHA3470
  Top machine voor het geld!
  Voor 110-120 euro haal je een top mixer in huis, hij klopt super luchtig, de service van Beston is top! kan veel tegelijkertijd mixen, is eenvoudig in bediening, staat stabiel op zuignappen. Het uiterlijk is misschien eenvoudig maar het is echt een top apparaat. Hij maakt alleen wat lawaai tijdens het mixen maar dit doen ze bijna allemaal.
  8.0
  0 10
 • Braun MULTIQUICK 1050 mixer
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/braun-m-1050-m-4960880.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/3/braun-multiquick-1050-mixer-24416063.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/4/braun-multiquick-1050-mixer-24416064.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/5/braun-multiquick-1050-mixer-24416065.jpg
  Braun MULTIQUICK 1050 mixer (12)
  8.339778791081013 (6)
  Braun MULTIQUICK 1050 mixer
  Superhulp in de keuken
  toen de vorige na 15 jaar kapot ging, gelijk een nieuwe gekocht, kan er niet meer zonder!
  8.0
  0 10
 • Braun MULTIQUICK 1050 mixer
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/braun-m-1050-m-4960880.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/3/braun-multiquick-1050-mixer-24416063.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/4/braun-multiquick-1050-mixer-24416064.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/5/braun-multiquick-1050-mixer-24416065.jpg
  Braun MULTIQUICK 1050 mixer (12)
  8.339778791081013 (6)
  Braun MULTIQUICK 1050 mixer
  vind de steun om hem neer te zetten heel goed gevonden ↵gekocht 7 2009
  vind de steun om hem neer te zetten heel goed gevonden gekocht 7 2009
  9.7
  0 10
 • Braun MULTIQUICK 1050 mixer
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/braun-m-1050-m-4960880.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/3/braun-multiquick-1050-mixer-24416063.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/4/braun-multiquick-1050-mixer-24416064.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/5/braun-multiquick-1050-mixer-24416065.jpg
  Braun MULTIQUICK 1050 mixer (12)
  8.339778791081013 (6)
  Braun MULTIQUICK 1050 mixer
  Wij hebben deze mixer voor de verjaardag van onze moeder gekocht
  Wij hebben deze mixer voor de verjaardag van onze moeder gekocht. Ze was er heel blij mee! Het is een heel handig ding en je kunt er echt alles mee mixen. We hebben hem nu een paar weken en we hebben er al een heleboel keren gebruik van gemaakt.
  7.3
  0 10
 • Braun MULTIQUICK 1050 mixer
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/braun-m-1050-m-4960880.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/3/braun-multiquick-1050-mixer-24416063.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/4/braun-multiquick-1050-mixer-24416064.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/5/braun-multiquick-1050-mixer-24416065.jpg
  Braun MULTIQUICK 1050 mixer (12)
  8.339778791081013 (6)
  Braun MULTIQUICK 1050 mixer
  We hebben heel veel plezier gehad van deze mixer
  We hebben heel veel plezier gehad van deze mixer. Helaas is hij kapot gegaan toen hij van de trap af viel . Nu moeten we weer een nieuwe kopen, maar het geld is wel de moeite waard :)
  7.3
  0 10
 • Bestron DHA3470
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/2/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492232.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg
  Bestron DHA3470 (11)
  7.487458335828194 (3)
  Bestron DHA3470
  Was heel snel stuk
  Was heel snel stuk. Mixt niet goed de onderkant niet goed, waardoor de cake mislukt!
  1.0
  0 10
 • Bestron DHA3470
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/2/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492232.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg
  Bestron DHA3470 (11)
  7.487458335828194 (3)
  Bestron DHA3470
  Slecht, komt niet diep genoeg in kom
  Slecht, komt niet diep genoeg in kom.
  10.0
  0 10
 • KitchenAid
  • kitchenaid
 • Dualit
  • dualit
 • Bosch
  • bosch
 • Handmixer
  • handheld
 • Keukenmixer
  • tafelblad
 • Hoogste vermogen
  • huge
 • Budget
  • budget
Mixers 6.7 (52)
0 - 24
 • Bestron AKM500 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg
  Bestron AKM500 mixer (61)
  8.199224806201551 (2)
  Bestron AKM500 mixer
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  76.97, ? (offer_sdt_unknown)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  76.97, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Almelo Expert Almelo
  94.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  133
  good_buy
  most_sold
 • Philips Staande mixer HR1565/40
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg
  Philips Staande mixer HR1565/40 (32)
  4.805376344086022 (2)
  Philips Staande mixer HR1565/40
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  44.95, 6.6749386, 52.36558770000001 LOW
  175
 • KitchenAid K45SS EWH
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/2/kitchenaid-5-k-45-ssewh-14740442.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/6/kitchenaid-k45ss-ewh-23324776.jpg
  KitchenAid K45SS EWH (25)
  8.1 (1)
  KitchenAid K45SS EWH
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  330.33, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  330.33, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  375, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
  good_buy
 • Bestron AKM500SD mixer
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/2/bestron-akm500sd-mixer-23515622.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/3/bestron-akm500sd-mixer-23515623.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/4/bestron-akm500sd-mixer-23515624.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/5/bestron-akm500sd-mixer-23515625.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/6/bestron-akm500sd-mixer-23515626.jpg
  Bestron AKM500SD mixer (24)
  Bestron AKM500SD mixer
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  94.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  94.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  94.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  132
 • Braun HM 3135 WH mixer
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/4/2/braun-hm-3135-wh-mixer-30704342.jpg
  Braun HM 3135 WH mixer (23)
  Braun HM 3135 WH mixer
  vtwonen.nl vtwonen.nl
  7.2 (1)
  59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  vtwonen.nl vtwonen.nl
  7.2 (1)
  59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  59.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  133
 • AEG KM4000
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/0/7/aeg-electrolux-km-4000-24745307.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/0/3/aeg-km4000-24830203.jpg
  AEG KM4000 (20)
  AEG KM4000
  Otto Otto
  5.641089744717434 (103)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Otto Otto
  5.641089744717434 (103)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  349, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  139
 • Bosch MFQ36460 mixer
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/0/bosch-mfq-36460-ergomixx-22319370.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/2/bosch-mfq-36460-ergomixx-22324652.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/4/bosch-mfq-36460-ergomixx-22325504.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/1/bosch-mfq-36460-ergomixx-23336071.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/7/bosch-mfq36460-mixer-24521087.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/8/bosch-mfq36460-mixer-24521088.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/9/bosch-mfq36460-mixer-24521089.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/0/bosch-mfq36460-mixer-24521090.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/1/bosch-mfq36460-mixer-24521091.jpg
  Bosch MFQ36460 mixer (17)
  Bosch MFQ36460 mixer
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  49, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  49, 3d (offer_sdt_3_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  59.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  144
 • Philips Daily Collection Mixer HR1458/00
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/8/philips-hr1458-00-mixer-24269848.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/9/philips-hr1458-00-mixer-24269849.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/5/0/philips-hr1458-00-mixer-24269850.jpg
  Philips Daily Collection Mixer HR1458/00 (17)
  Philips Daily Collection Mixer HR1458/00
  Kijkshop Amsterdam Kijkshop Amsterdam
  27.99, 4.9540681, 52.3164656 LOW
  Kijkshop Amsterdam Kijkshop Amsterdam
  27.99, 4.9540681, 52.3164656 LOW
  50
 • Medion MD15364 Zwart
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/2/medion-md15364-black-25991922.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/0/9/medion-md-15364-29262209.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/7/0/medion-md-15364-29565870.jpg
  Medion MD15364 Zwart (17)
  Medion MD15364 Zwart
  Medion Medion
  7.34154782861767 (4)
  37.90, ? (offer_sdt_unknown)
  Medion Medion
  7.34154782861767 (4)
  37.90, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Moulinex Powermix Combi
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/2/6/moulinex-hm-6151-19925026.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/1/9/moulinex-powermix-combi-hm-6151-23893519.jpg
  Moulinex Powermix Combi (16)
  Moulinex Powermix Combi
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  69.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  69.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  2
 • KitchenAid 5KSM150
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/7/kitchenaid-5ksm150psecd-28171697.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/6/5/kitchenaid-5ksm150psecd-29050265.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/7/0/kitchenaid-5ksm150psecd-29051070.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/4/kitchenaid-5ksm150-30238334.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/5/kitchenaid-5ksm150-30238335.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/6/kitchenaid-5ksm150-30238336.jpg
  KitchenAid 5KSM150 (15)
  KitchenAid 5KSM150
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  498.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  498.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  629, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
 • Braun MULTIQUICK 1050 mixer
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/braun-m-1050-m-4960880.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/3/braun-multiquick-1050-mixer-24416063.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/4/braun-multiquick-1050-mixer-24416064.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/5/braun-multiquick-1050-mixer-24416065.jpg
  Braun MULTIQUICK 1050 mixer (12)
  8.339778791081013 (6)
  Braun MULTIQUICK 1050 mixer
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  102.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  102.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
  best_reviewed
 • Unold KÜCHENMEISTER
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/4/unold-78526-kuchenmeister-23723284.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/7/9/unold-78526-kuchenmeister-23723779.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/8/unold-kuchenmeister-23966178.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/9/unold-kuchenmeister-23966179.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/0/unold-kuchenmeister-23966180.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/1/unold-kuchenmeister-23966181.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/3/2/unold-kuchenmeister-24544032.jpg
  Unold KÜCHENMEISTER (12)
  Unold KÜCHENMEISTER
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  128.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  128.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  2
 • Bestron DHA3470
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/2/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492232.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg
  Bestron DHA3470 (11)
  7.487458335828194 (3)
  Bestron DHA3470
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  97, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  97, 3d (offer_sdt_3_days)
  7
 • Philips Daily Collection Handmixer HR1560/40
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/philips-hr1560-40-23367190.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/9/philips-hr1560-40-23707719.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/1/philips-hr1560-40-23707721.jpg
  Philips Daily Collection Handmixer HR1560/40 (11)
  Philips Daily Collection Handmixer HR1560/40
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Maxwell Bladel Maxwell Bladel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
  203
 • Philips Mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/4/philips-hr-1561-cucina-4961164.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/0/8/philips-hr-1561-cucina-17258608.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/0/philips-hr-1561-cucina-17279340.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/4/philips-hr-1561-cucina-21016724.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/5/philips-hr-1561-cucina-24225655.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/7/philips-hr-1561-cucina-24225657.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/8/philips-hr-1561-cucina-24225658.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/1/philips-hr-1561-cucina-28040771.jpg
  Philips Mixer (10)
  Philips Mixer
  Blokker.nl Blokker.nl
  6.765678986660861 (96)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Blokker.nl Blokker.nl
  6.765678986660861 (96)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  37.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Princess 01.220120.01.001
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/8/princess-01-220120-01-001-mixer-25110038.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/9/princess-01-220120-01-001-mixer-25110039.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/0/princess-01-220120-01-001-mixer-25110040.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/1/princess-01-220120-01-001-mixer-25110041.jpg
  Princess 01.220120.01.001 (9)
  Princess 01.220120.01.001
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  96.75, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  96.75, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  96.75, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  131
 • Bestron AKM500HR
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/0/bestron-akm500hr-31735990.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzUzOTgzP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/1/bestron-akm500hr-31735991.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53b2hpLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8xL2ltYWdlLzM0MHgzNDAvOWRmNzhlYWIzMzUyNWQwOGQ2ZTVmYjhkMjcxMzZlOTUvYS9rL2FrbTUwMGhyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/2/bestron-akm500hr-31735992.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjEuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS80ZC80Ny82Mi8zNjM5NWYzMDYyNTE0ZDRlNzU2ZjRiNmM3MTc5NGI2YjU5NTg0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/2/bestron-akm500hr-mixer-31999662.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/3/bestron-akm500hr-mixer-31999663.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/4/bestron-akm500hr-mixer-31999664.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/5/bestron-akm500hr-mixer-31999665.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/6/bestron-akm500hr-mixer-31999666.jpg
  Bestron AKM500HR (9)
  Bestron AKM500HR
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  98.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  98.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  98.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  139
 • Philips Avance Collection Mixer HR1578/00
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/3/philips-hr1578-00-mixer-23324993.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/5/philips-hr1578-00-mixer-23324995.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/6/philips-hr1578-00-mixer-23324996.jpg
  Philips Avance Collection Mixer HR1578/00 (8)
  Philips Avance Collection Mixer HR1578/00
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  72.79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  72.79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Scheer & Foppen Almelo Scheer & Foppen Almelo
  72.79, 6.664496199999999, 52.3568381 NONE
  195
 • Kenwood KMX51 mixer
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/3/0/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-4961030.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/5/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846765.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/6/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846766.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/7/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846767.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/8/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846768.jpg
  Kenwood KMX51 mixer (8)
  8.166666666666666 (2)
  Kenwood KMX51 mixer
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  269, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  good_buy
 • Sencor STM 3015VT mixer
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/3/sencor-stm-3015vt-mixer-24894773.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/4/sencor-stm-3015vt-mixer-24894774.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/5/sencor-stm-3015vt-mixer-24894775.jpg
  Sencor STM 3015VT mixer (8)
  Sencor STM 3015VT mixer
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  119, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  132
 • Philips Viva Collection Handmixer HR1572/50
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/3/7/philips-hr1572-50-18969437.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/6/philips-hr1572-23723976.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/8/philips-hr1572-23723978.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/4/1/philips-viva-collection-hr1572-25210241.jpg
  Philips Viva Collection Handmixer HR1572/50 (8)
  7.6 (1)
  Philips Viva Collection Handmixer HR1572/50
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  48.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  48.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Scheer & Foppen Baarn Scheer & Foppen Baarn
  54.95, 5.2873898, 52.2118887 NONE
  25
 • Bosch Mixer
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/2/bosch-mfq-3520-154552.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/5/8/bosch-mfq-3520-18428358.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/0/9/bosch-mixer-24622909.jpg
  Bosch Mixer (8)
  Bosch Mixer
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
 • KitchenAid 5KSM150PSRE RED
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/9/kitchenaid-5ksm150psre-red-30226339.jpg
  KitchenAid 5KSM150PSRE RED (7)
  KitchenAid 5KSM150PSRE RED
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  478, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  478, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  599, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  13
2 10
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl