x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

mixer

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mixer categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

mixer kopen

Een keukenmixer is een apparaat dat al lang niet meer alleen te gebruiken is als beslagmixer. Een mixer kun je gebruiken o...
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier mixers!Een keukenmixer is een apparaat dat al lang niet meer alleen te gebruiken is als beslagmixer. Een mixer kun je gebruiken om ingrediënten te mixen, te kneden of te pureren. Wel zo handig, want je moet er toch niet meer aan denken dat je jouw beslag voor de pannenkoeken of je cakebeslag met de hand zou moeten bereiden. De keukenmixer is een keukenapparaat dat vrijwel in iedere keuken is te vinden.

  Soorten mixers
  Er zijn verschillende soorten mixers: handmixers, staafmixers, combimixers en drinkmixers. Een handmixer is vooral geschikt voor kloppen, mengen en kneden. Handig voor het bereiden van beslag en deeg. Bijna elke handmixer wordt geleverd met kloppers en deeghaken. Wanneer je de deeghaken op je handmixer bevestigt, transformeer je het apparaat in een keer tot deegmixer. Een staafmixer gebruik je om te mengen, pureren en snijden (van groenten). Dat is handig voor het bereiden van soepen, sauzen en babyvoeding. Een combimixer combineert de functies van een handmixer en staafmixer. Afhankelijk van welke functie je wilt, kun je kloppers en deeghaken of een staafmixerelement op de mixer zetten. De drinkmixer is er voor het mixen van cocktails en andere dranken.

  Materiaal mixer
  Aangegeven is wat het materiaal van de behuizing van de mixer en de klopelementen is. Het is natuurlijk leuk als het materiaal en de kleur van je mixer een beetje aansluiten bij de rest van de keukenapparaten. In het geval van staafmixers staat aangegeven wat het materiaal van de voet van de mixer is en of de voet afneembaar is.

  Vermogen mixer
  Het vermogen van de mixer is weergegeven in Watt. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller en krachtiger de mixer kan mixen. Daarnaast is aangegeven op hoeveel snelheden de mixer ingesteld kan worden.

  Vergelijk hier mixers!Extra’s mixer
  Er zijn verschillende extra's bij mixers, zoals de mogelijkheid het snoer op te bergen en een zachte start. Een aantal mixers heeft ook een uitwerpknop. Als je op de knop drukt, zullen de kloppers loslaten. Van een vaatwasbestendige mixer kun je in ieder geval de klop/mix-elementen meewassen in de vaatwasser. Het elektrische gedeelte kun je beter gewoon met een vochtige doek afnemen. Pas op bij het afwassen van de mesjes van de staafmixer, deze zijn namelijk vlijmscherp.

  Accessoires mixer
  Verder kan de mixer geleverd worden met verschillende accessoires: beker, beslagkom, spatel, garde en wandhouder. Al deze accessoires kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een mixer. Sommige handmixers worden geleverd met een mengkom. Als je iets wilt mengen wat veel tijd in beslag gaat nemen, dan hoef je de mixer en de kom niet de hele tijd vast te houden.

 • Veelgestelde vragen


  Moet ik voor een mixer een verwijderingsbijdrage betalen?
  Nee, voor een mixer hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat, betaal je wel een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude, maar voor een mixer hoef je deze bijdrage dus niet te leveren.

  Wanneer kies ik voor wat voor soort mixer?
  Er zijn verschillende soorten mixers: handmixers, staafmixers, combimixers en drinkmixers.
  Een handmixer is met name geschikt voor kloppen, mengen en kneden. Handig voor het bereiden van beslag en deeg. Bijna elke handmixer wordt geleverd met kloppers en deeghaken. Een staafmixer gebruik je om te mengen, pureren of snijden. Dat is handig voor het bereiden van soepen, sauzen en babyvoeding. Een combimixer combineert de functies van een handmixer en staafmixer. Afhankelijk van welke functie je wilt, kun je kloppers en deeghaken of een staafmixerelement op de mixer zetten. De drinkmixer is er voor het mixen van cocktails en andere dranken.

  Ik ben op zoek naar een mixer met aangedreven kom, waar vind ik die?
  Mixers met aangedreven kom, evenals kneedmachines, vind je in het productaanbod van mixers
   en keukenmachines bieden vaak ook deze functionaliteit.

  Ik ben op zoek naar een fruitmixer, waar kan ik die vinden?
  Er zijn verschillende keukenapparaten op de markt waar je fruit mee kunt 'mixen'. Als je fruithapjes wilt maken voor kleine kinderen, dan kun je het beste zoeken naar een staafmixer. Hiermee kun je het fruit als het ware pureren. Als je liever fruitsapjes maakt, dan kun je kiezen voor een blender of een sapcentrifuge.

   

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht met veel gebruikte technische specificaties die gebruikt worden bij mixers. Heb je na het lezen van deze specificaties nog vragen, kijk dan even tussen de veelgestelde vragen. Wellicht dat deze jouw vraag kunnen beantwoorden.

  Vergelijk hier mixers!Element vaatwasbestendig

  Als je een vaatwasser hebt, is het handig om zeker te weten dat het element vaatwasbestendig is. Het elektrische gedeelte van de mixer kun je zeker niet gewoon in het sopje of met de vaatwasmachine afwassen. Je kunt dit gedeelte wel met een vochtige doek schoonmaken.

  Materiaal
  Er wordt aangegeven of de mixer, het klopelement of de voet (in het geval van staafmixers) van RVS, metaal of kunststof is gemaakt. RVS staat voor Roestvrij Staal.

  Snelheden
  Met snelheden wordt aangegeven op hoeveel snelheden de mixer ingesteld kan worden. Afhankelijk van de te mixen substantie en het recept, zul je de snelheid af en toe aan willen kunnen passen.

  Snoer opbergbaar
  Veel mixers beschikken over een handig wegwerksysteem voor het snoer. Je hebt dan bij het opbergen van het apparaat geen last meer van een rondslingerend snoer.

  Type
  Er zijn verschillende types mixers: handmixers, staafmixers, combimixers en drinkmixers. Een handmixer is met name geschikt voor kloppen, mengen, kneden. Handig voor het bereiden van beslag en deeg. Bijna elke handmixer wordt geleverd met kloppers en deeghaken. Een staafmixer gebruik je om te mengen, pureren, snijden. Dat is handig voor het bereiden van soepen, sauzen en babyvoeding. Een combimixer combineert de functies van een handmixer en staafmixer, afhankelijk van welke functie je wilt, kun je kloppers en deeghaken of een staafmixer element op de mixer zetten. De drinkmixer is er voor het mixen van cocktails en andere dranken.
  Vergelijk hier mixers!
  Vermogen
  Het vermogen van de mixer is weergegeven in Watt. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller en krachtiger de mixer kan mixen. Vermogen staat voor de hoeveelheid energie die de mixer per seconde verbruikt.

  Voet afneembaar
  Bij sommige staafmixers is de voet afneembaar, zodat er andere opzetstukken op kunnen.

  Zachte start
  Bij een zachte start werkt de mixer langzaam op naar een bepaalde snelheid, waardoor morsen tot een minimum beperkt blijft.

  • KitchenAid Een KitchenAid mixer heeft een modern design en past bij elke keuken. Een KitchenAid mengt allerlei ingrediënten zonder dat er armspieren gebruikt worden.
  • Dualit Dualit mixers hebben een vlot en modern design. De mixers van Dualit worden als gebruiksvriendelijk gezien.
  • Bosch De mixers van Bosch hebben een goede grip en zijn eenvoudig in het gebruik.
  • Handmixer Dit zijn mixers die je met de hand bestuurt en vasthoudt tijdens het mengen.
  • Keukenmixer Keukenmixers zijn machines die op het aanrecht staan en verschillende dingen kunnen mixen en kneden.
  • Hoogste vermogen Een mixer met een vermogen van 500 Watt of hoger. Hiermee kan je steviger mixen.
  • Budget Een selectie van mixers die verkrijgbaar zijn voor minder dan 50 euro.
 • Philips Staande mixer HR1565/40
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzUvMi9waGlsaXBzLWhyLTE1NjUtNDAtMTg2OTczNTIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzYvNS9waGlsaXBzLWhyLTE1NjUtNDAtMjMzMTgxNjUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzEvOS9waGlsaXBzLWhyLTE1NjUtNDAtMjgxMjkzMTkuanBn
  Philips Staande mixer HR1565/40 (36)
  4.805376344086022 (2)
  Philips Staande mixer HR1565/40
  ziet er mooi uit,maar spettert echt alles onder!
  Absoluut niet tevreden! Spettert alles over de rand, heel de keuken zit na gebruik eronder!
  3.3
  0 10
 • Philips Staande mixer HR1565/40
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzUvMi9waGlsaXBzLWhyLTE1NjUtNDAtMTg2OTczNTIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzYvNS9waGlsaXBzLWhyLTE1NjUtNDAtMjMzMTgxNjUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzEvOS9waGlsaXBzLWhyLTE1NjUtNDAtMjgxMjkzMTkuanBn
  Philips Staande mixer HR1565/40 (36)
  4.805376344086022 (2)
  Philips Staande mixer HR1565/40
  Werkt prima.
  Bak wat klein waardoor soms wat over rand spat. Oogt verder niet heel degelijk maar had niet anders verwacht voor het geld.
  6.7
  0 10
 • Dualit 88485 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/9/6/dualit-88485-soft-touch-16130796.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/4/dualit-88485-soft-touch-18594114.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/0/dualit-88485-soft-touch-23873100.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/9/6/dualit-88485-soft-touch-16130796.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvNi9kdWFsaXQtODg0ODUtc29mdC10b3VjaC0xNjEzMDc5Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/4/dualit-88485-soft-touch-18594114.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzEvNC9kdWFsaXQtODg0ODUtc29mdC10b3VjaC0xODU5NDExNC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/0/dualit-88485-soft-touch-23873100.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzAvMC9kdWFsaXQtODg0ODUtc29mdC10b3VjaC0yMzg3MzEwMC5qcGc=
  Dualit 88485 mixer (15)
  8.131804569622878 (3)
  Dualit 88485 mixer
  Goed degelijk en krachtig apparaat
  Ik heb dit product al een jaar of 6 in mijn bezit en gebruik hem zeker 4 keer per week. Soms een aantal keren per dag. Ik ben er zeer tevreden over. Goed degelijk en makkelijk apparaat. Zit een krachtige motor is met 5 standen, daarnaast is het opbergen van het snoer erg handig. Ben het dan ook niet eens met de 2 andere schrijvers.
  9.0
  0 10
 • Bestron AKM500 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzUvMS9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMTk0NjI0NTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzUvNC9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMTk5MzcyNTQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzQvMy9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMjM4OTQxNDMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMS9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMi9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMy9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvNC9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvNS9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5NS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvNy9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMTk0NjA4MDcuanBn
  Bestron AKM500 mixer (74)
  8.199224806201551 (2)
  Bestron AKM500 mixer
  Super machine voor een zachte prijs
  Zeer goede machine, het deeg wordt goed gemengd en zeer praktisch in gebruik.
  9.0
  0 10
 • Clatronic KM 3323 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzEvOC9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0xNDY0MDExOC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzIvOS9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMyOS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMC9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMS9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMi9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMy9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMy5qcGc=
  Clatronic KM 3323 mixer (10)
  6.239126532579134 (8)
  Clatronic KM 3323 mixer
  Teleurgesteld
  Heb het toestel onlangs gekocht bij Kruitvat en weer teruggebracht. Het lawaai was niet te doen. Het leek wel of er een sirene loeide. Ik weet niet of het normaal was of dat er iets aan het toestel mis was. Nadat ik in het toestel een knal hoorde terwijl de mixer bleef doorwerken heb ik besloten om het terug te brengen. Nochtans was er op het mengen en mixen verder niets aan te merken. Ik vind het spijtig en ben terug op zoek.
  5.3
  0 10
 • Clatronic KM 3323 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzEvOC9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0xNDY0MDExOC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzIvOS9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMyOS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMC9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMS9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMi9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMy9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMy5qcGc=
  Clatronic KM 3323 mixer (10)
  6.239126532579134 (8)
  Clatronic KM 3323 mixer
  Eerste enthousiasme ging na 2 maand in rook op
  Eerste paar keer gebruik prima! Daarna begon apparaat te vonken en te roken.
  5.7
  0 10
 • Clatronic KM 3323 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzEvOC9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0xNDY0MDExOC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzIvOS9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMyOS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMC9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMS9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMi9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMy9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMy5qcGc=
  Clatronic KM 3323 mixer (10)
  6.239126532579134 (8)
  Clatronic KM 3323 mixer
  net een gekocht bij kruidvat maar gaat direkt terug vreselijk wat een geluid of er ee...
  net een gekocht bij kruidvat maar gaat direkt terug vreselijk wat een geluid of er een vliegtuig overgaat moet er niet aandenken dat ik dit 5 minuten moet aanhoren
  9.3
  0 10
 • Bestron AKM500 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzUvMS9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMTk0NjI0NTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzUvNC9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMTk5MzcyNTQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzQvMy9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMjM4OTQxNDMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMS9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMi9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMy9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvNC9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvNS9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5NS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvNy9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMTk0NjA4MDcuanBn
  Bestron AKM500 mixer (74)
  8.199224806201551 (2)
  Bestron AKM500 mixer
  hoezo goedkoop duurkoop,perfecte machine
  hij is maar 450watt maar doet het beter dan mijn phillipsHR7775 van 1000watt. heb er ondertussen al deeg (appeltaart), biscuitdeeg,koekjesdeeg (zandkoekjes), eiwitten,botercreme mee gemaakt. echt super in gebruik en materiaal robuust staat stevig dmv zuignappen niet voor niks 60 maanden garantie.
  9.7
  0 10
 • Clatronic KM 3323 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzEvOC9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0xNDY0MDExOC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzIvOS9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMyOS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMC9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMS9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMi9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMy9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMy5qcGc=
  Clatronic KM 3323 mixer (10)
  6.239126532579134 (8)
  Clatronic KM 3323 mixer
  Superfijn! Maar wel snel kapot..
  Super machine, heb hem nu zo'n 5 maanden en heb er superveel plezier van. M'n taartbiscuit wordt er prachtig luchtig van. Wel raken de tools de bodem niet, waardoor er dus niet 100% goed gemixt wordt, want er blijft een laag op de bodem zitten. Steeds even doorroeren dus. Maar nu is hij vorige week kapot gegaan. Ineens deed hij het nog maar op de allersnelste stand. Stand 4. Dit is wel de stand die ik het meest gebruik. Maar dat mag niet uitmaken lijkt mij.. Even de bon op gaan zoeken, want er schijnt 3 jr garantie op te zitten..
  7.3
  0 10
 • Clatronic KM 3323 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzEvOC9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0xNDY0MDExOC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzIvOS9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMyOS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMC9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMS9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMi9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMy9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMy5qcGc=
  Clatronic KM 3323 mixer (10)
  6.239126532579134 (8)
  Clatronic KM 3323 mixer
  Mooi maar
  Mooie machine. Jammer dat deze na 3 maand al weer kapot is. Op stand drie varierend vermogen met uitval. Ook met niets erin. Heb hem totaal maar 10 keer gebruikt of zo voor lichte werkzaamheden. Dit is al de tweede die stuk is. De eerste nog geen 4 minuten gebruikt toen hij op hol sloeg en niets meer mee te doen was. Gelukkig allemaal garantie maar dit geeft me niet veel vertrouwen. Maar wie weet, 3 maal is scheepsrecht.
  6.7
  0 10
 • Dualit 88485 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/9/6/dualit-88485-soft-touch-16130796.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/4/dualit-88485-soft-touch-18594114.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/0/dualit-88485-soft-touch-23873100.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/9/6/dualit-88485-soft-touch-16130796.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvNi9kdWFsaXQtODg0ODUtc29mdC10b3VjaC0xNjEzMDc5Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/4/dualit-88485-soft-touch-18594114.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzEvNC9kdWFsaXQtODg0ODUtc29mdC10b3VjaC0xODU5NDExNC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/0/dualit-88485-soft-touch-23873100.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzAvMC9kdWFsaXQtODg0ODUtc29mdC10b3VjaC0yMzg3MzEwMC5qcGc=
  Dualit 88485 mixer (15)
  8.131804569622878 (3)
  Dualit 88485 mixer
  Slechte kwaliteit
  Mooi om te zien, maar na 3 keer gebruiken kwam de rook er al uit. Wat een slechte kwaliteit. Snoer zit ook in de weg.
  2.0
  0 10
 • Bestron DHA3470
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzQvNS9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIxNDkyMTQ1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzkvNi9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIxNDkyMTk2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzAvOC9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIzMzgwNzA4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzAvOS9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMDkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMC9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMS9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMi9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTIuanBn
  Bestron DHA3470 (20)
  7.487458335828194 (3)
  Bestron DHA3470
  Top machine voor het geld!
  Voor 110-120 euro haal je een top mixer in huis, hij klopt super luchtig, de service van Beston is top! kan veel tegelijkertijd mixen, is eenvoudig in bediening, staat stabiel op zuignappen. Het uiterlijk is misschien eenvoudig maar het is echt een top apparaat. Hij maakt alleen wat lawaai tijdens het mixen maar dit doen ze bijna allemaal.
  8.0
  0 10
 • Clatronic KM 3323 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzEvOC9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0xNDY0MDExOC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzIvOS9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMyOS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMC9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMS9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMi9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMy9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMy5qcGc=
  Clatronic KM 3323 mixer (10)
  6.239126532579134 (8)
  Clatronic KM 3323 mixer
  erg tevreden,grote mengkom rvs,super apparaat en makkelijk schoon te maken!
  aangezien ik gehandicapt ben en beperkingen heb,is deze keukenmachine een echte uitkomst! supersnel,mooi van vorm en zeer efficiënt! een echte aanrader!
  9.3
  0 10
 • Dualit 88485 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/9/6/dualit-88485-soft-touch-16130796.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/4/dualit-88485-soft-touch-18594114.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/0/dualit-88485-soft-touch-23873100.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/9/6/dualit-88485-soft-touch-16130796.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvNi9kdWFsaXQtODg0ODUtc29mdC10b3VjaC0xNjEzMDc5Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/4/dualit-88485-soft-touch-18594114.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzEvNC9kdWFsaXQtODg0ODUtc29mdC10b3VjaC0xODU5NDExNC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/0/dualit-88485-soft-touch-23873100.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzAvMC9kdWFsaXQtODg0ODUtc29mdC10b3VjaC0yMzg3MzEwMC5qcGc=
  Dualit 88485 mixer (15)
  8.131804569622878 (3)
  Dualit 88485 mixer
  Dure miskoop
  Prachtige retro mixer, ligt goed in de hand en degelijke garden. Snoeroprolmechanisme niet optimaal. Krachtige motor sleurt overal doorheen. Twee jaar geleden gekocht bij de Bijenkorf en ongeveer 1x per maand gebruikt. Diverse malen wipte hij de aardlekschakelaar eruit en recent tijdens het mixen met een grote klap en een stekvlam uit de achterzijde overleden. Het design is niet alleen retro maar ook de kwaliteit.
  5.0
  0 10
 • Clatronic KM 3323 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzEvOC9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0xNDY0MDExOC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzIvOS9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMyOS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMC9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMS9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMi9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMy9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMy5qcGc=
  Clatronic KM 3323 mixer (10)
  6.239126532579134 (8)
  Clatronic KM 3323 mixer
  Dit is een goed apparaat met veell vermogen , alleen de assesoires is moelijk ↵te kr...
  Dit is een goed apparaat met veell vermogen , alleen de assesoires is moelijk te krijgen ik heb een garde voor deze mixer nodig maar het is moeilijk te krijgen. Verder is dit een zeer degelijk apparaat.
  7.0
  0 10
 • Clatronic KM 3323 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzEvOC9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0xNDY0MDExOC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzIvOS9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMyOS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMC9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMS9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMi9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMy9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMy5qcGc=
  Clatronic KM 3323 mixer (10)
  6.239126532579134 (8)
  Clatronic KM 3323 mixer
  clatronic KM 3323 een stoere jongen
  deze keukenrobot staat stevig op zijn voetjes. het is een aanrader voor de thuisbakker.de garde,voor beslagen schuim, en dergelijke,de vlinder voor cremes en zelfs stampotten. de deeghaak, voor mooie degen.met zijn 1000 watt doet hij beslist niet onder voor de duurdere merken.
  9.0
  0 10
 • Bestron DHA3470
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzQvNS9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIxNDkyMTQ1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzkvNi9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIxNDkyMTk2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzAvOC9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIzMzgwNzA4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzAvOS9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMDkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMC9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMS9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMi9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTIuanBn
  Bestron DHA3470 (20)
  7.487458335828194 (3)
  Bestron DHA3470
  Was heel snel stuk
  Was heel snel stuk. Mixt niet goed de onderkant niet goed, waardoor de cake mislukt!
  1.0
  0 10
 • KitchenAid Artisan 5KSM150PS
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/5/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-5123375.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/4/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-23322104.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/5/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-5123375.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzcvNS9raXRjaGVuYWlkLTUta3NtLTE1MC1wc2VteS01MTIzMzc1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/4/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-23322104.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzAvNC9raXRjaGVuYWlkLTUta3NtLTE1MC1wc2VteS0yMzMyMjEwNC5qcGc=
  KitchenAid Artisan 5KSM150PS (19)
  7.943678160919539 (2)
  KitchenAid Artisan 5KSM150PS
  zeer goede machine ook voor zwaar deeg,
  zeer goede machine ook voor zwaar deeg,
  8.7
  0 10
 • Bestron DHA3470
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzQvNS9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIxNDkyMTQ1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzkvNi9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIxNDkyMTk2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzAvOC9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIzMzgwNzA4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzAvOS9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMDkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMC9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMS9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMi9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTIuanBn
  Bestron DHA3470 (20)
  7.487458335828194 (3)
  Bestron DHA3470
  Slecht, komt niet diep genoeg in kom
  Slecht, komt niet diep genoeg in kom.
  10.0
  0 10
 • KitchenAid Artisan 5KSM150PS
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/5/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-5123375.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/4/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-23322104.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/5/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-5123375.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzcvNS9raXRjaGVuYWlkLTUta3NtLTE1MC1wc2VteS01MTIzMzc1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/4/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-23322104.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzAvNC9raXRjaGVuYWlkLTUta3NtLTE1MC1wc2VteS0yMzMyMjEwNC5qcGc=
  KitchenAid Artisan 5KSM150PS (19)
  7.943678160919539 (2)
  KitchenAid Artisan 5KSM150PS
  Uitstekende machine; alleen moet ik de eerste nog tegen komen met een aangedreven kom...
  Uitstekende machine; alleen moet ik de eerste nog tegen komen met een aangedreven kom!
  8.3
  0 10
 • KitchenAid
  • kitchenaid
 • Dualit
  • dualit
 • Bosch
  • bosch
 • Handmixer
  • handheld
 • Keukenmixer
  • tafelblad
 • Hoogste vermogen
  • huge
 • Budget
  • budget
Mixers 6.9 (39)
0 - 24
 • Bestron AKM500 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzUvMS9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMTk0NjI0NTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzUvNC9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMTk5MzcyNTQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzQvMy9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMjM4OTQxNDMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMS9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMi9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMy9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvNC9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvNS9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5NS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvNy9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMTk0NjA4MDcuanBn
  Bestron AKM500 mixer (74)
  8.199224806201551 (2)
  Bestron AKM500 mixer
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.825523079887265 (270)
  81.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.825523079887265 (270)
  81.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  81.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  136
  good_buy
  most_sold
 • Braun HM 3135 WH mixer
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/4/2/braun-hm-3135-wh-mixer-30704342.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/4/2/braun-hm-3135-wh-mixer-30704342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzQvMi9icmF1bi1obS0zMTM1LXdoLW1peGVyLTMwNzA0MzQyLmpwZw==
  Braun HM 3135 WH mixer (63)
  Braun HM 3135 WH mixer
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  59.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  128
 • Bestron AKM100RE
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/7/3/bestron-akm100re-33571873.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjEyNzgzMi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/5/bestron-akm100re-34882195.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLm1hZ2luZWEuY29tL20yL3Byb2R1Y3RzLzAwLzAzLzAzLzk4L00yMDAwMzAzOTg4NF8yLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/2/bestron-akm100re-mixer-45818892.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/3/bestron-akm100re-mixer-45818893.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/4/bestron-akm100re-mixer-45818894.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/5/bestron-akm100re-mixer-45818895.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/6/bestron-akm100re-mixer-45818896.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/7/3/bestron-akm100re-33571873.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjEyNzgzMi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/5/bestron-akm100re-34882195.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLm1hZ2luZWEuY29tL20yL3Byb2R1Y3RzLzAwLzAzLzAzLzk4L00yMDAwMzAzOTg4NF8yLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/2/bestron-akm100re-mixer-45818892.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvMi9iZXN0cm9uLWFrbTEwMHJlLW1peGVyLTQ1ODE4ODkyLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/3/bestron-akm100re-mixer-45818893.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvMy9iZXN0cm9uLWFrbTEwMHJlLW1peGVyLTQ1ODE4ODkzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/4/bestron-akm100re-mixer-45818894.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvNC9iZXN0cm9uLWFrbTEwMHJlLW1peGVyLTQ1ODE4ODk0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/5/bestron-akm100re-mixer-45818895.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvNS9iZXN0cm9uLWFrbTEwMHJlLW1peGVyLTQ1ODE4ODk1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/6/bestron-akm100re-mixer-45818896.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvNi9iZXN0cm9uLWFrbTEwMHJlLW1peGVyLTQ1ODE4ODk2LmpwZw==
  Bestron AKM100RE (54)
  Bestron AKM100RE
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  47.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  47.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  64.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  128
 • Bosch MFQ36460 mixer
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/0/bosch-mfq-36460-ergomixx-22319370.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/2/bosch-mfq-36460-ergomixx-22324652.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/4/bosch-mfq-36460-ergomixx-22325504.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/1/bosch-mfq-36460-ergomixx-23336071.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/7/bosch-mfq36460-mixer-24521087.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/8/bosch-mfq36460-mixer-24521088.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/9/bosch-mfq36460-mixer-24521089.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/0/bosch-mfq36460-mixer-24521090.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/1/bosch-mfq36460-mixer-24521091.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/0/bosch-mfq-36460-ergomixx-22319370.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzcvMC9ib3NjaC1tZnEtMzY0NjAtZXJnb21peHgtMjIzMTkzNzAuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/2/bosch-mfq-36460-ergomixx-22324652.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzUvMi9ib3NjaC1tZnEtMzY0NjAtZXJnb21peHgtMjIzMjQ2NTIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/4/bosch-mfq-36460-ergomixx-22325504.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzAvNC9ib3NjaC1tZnEtMzY0NjAtZXJnb21peHgtMjIzMjU1MDQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/1/bosch-mfq-36460-ergomixx-23336071.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzcvMS9ib3NjaC1tZnEtMzY0NjAtZXJnb21peHgtMjMzMzYwNzEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/7/bosch-mfq36460-mixer-24521087.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzgvNy9ib3NjaC1tZnEzNjQ2MC1taXhlci0yNDUyMTA4Ny5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/8/bosch-mfq36460-mixer-24521088.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzgvOC9ib3NjaC1tZnEzNjQ2MC1taXhlci0yNDUyMTA4OC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/9/bosch-mfq36460-mixer-24521089.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzgvOS9ib3NjaC1tZnEzNjQ2MC1taXhlci0yNDUyMTA4OS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/0/bosch-mfq36460-mixer-24521090.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzkvMC9ib3NjaC1tZnEzNjQ2MC1taXhlci0yNDUyMTA5MC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/1/bosch-mfq36460-mixer-24521091.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzkvMS9ib3NjaC1tZnEzNjQ2MC1taXhlci0yNDUyMTA5MS5qcGc=
  Bosch MFQ36460 mixer (40)
  Bosch MFQ36460 mixer
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  57.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  57.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  57.95, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  75
 • Philips Staande mixer HR1565/40
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzUvMi9waGlsaXBzLWhyLTE1NjUtNDAtMTg2OTczNTIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzYvNS9waGlsaXBzLWhyLTE1NjUtNDAtMjMzMTgxNjUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzEvOS9waGlsaXBzLWhyLTE1NjUtNDAtMjgxMjkzMTkuanBn
  Philips Staande mixer HR1565/40 (36)
  4.805376344086022 (2)
  Philips Staande mixer HR1565/40
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  191
 • Philips Daily Collection Mixer HR1459/00
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/8/5/philips-hr1459-daily-collection-21463885.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/8/philips-hr1459-daily-collection-21500168.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/0/philips-hr1459-daily-collection-23375560.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/1/philips-hr1459-daily-collection-23375561.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/2/philips-hr1459-daily-collection-23375562.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/8/5/philips-hr1459-daily-collection-21463885.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzgvNS9waGlsaXBzLWhyMTQ1OS1kYWlseS1jb2xsZWN0aW9uLTIxNDYzODg1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/8/philips-hr1459-daily-collection-21500168.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzYvOC9waGlsaXBzLWhyMTQ1OS1kYWlseS1jb2xsZWN0aW9uLTIxNTAwMTY4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/0/philips-hr1459-daily-collection-23375560.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzYvMC9waGlsaXBzLWhyMTQ1OS1kYWlseS1jb2xsZWN0aW9uLTIzMzc1NTYwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/1/philips-hr1459-daily-collection-23375561.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzYvMS9waGlsaXBzLWhyMTQ1OS1kYWlseS1jb2xsZWN0aW9uLTIzMzc1NTYxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/2/philips-hr1459-daily-collection-23375562.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzYvMi9waGlsaXBzLWhyMTQ1OS1kYWlseS1jb2xsZWN0aW9uLTIzMzc1NTYyLmpwZw==
  Philips Daily Collection Mixer HR1459/00 (27)
  Philips Daily Collection Mixer HR1459/00
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  27.95, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  116
 • Bosch MFQ36400 mixer
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/2/3/bosch-mfq-36400-19537123.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/3/bosch-mfq36400-23326433.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/4/bosch-mfq36400-23326434.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/5/bosch-mfq36400-23326435.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/2/3/bosch-mfq-36400-19537123.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzIvMy9ib3NjaC1tZnEtMzY0MDAtMTk1MzcxMjMuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/3/bosch-mfq36400-23326433.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzMvMy9ib3NjaC1tZnEzNjQwMC0yMzMyNjQzMy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/4/bosch-mfq36400-23326434.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzMvNC9ib3NjaC1tZnEzNjQwMC0yMzMyNjQzNC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/5/bosch-mfq36400-23326435.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzMvNS9ib3NjaC1tZnEzNjQwMC0yMzMyNjQzNS5qcGc=
  Bosch MFQ36400 mixer (22)
  Bosch MFQ36400 mixer
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  39.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  134
 • Princess Hand Mixer
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/2/4/princess-222201-19281724.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/2/6/princess-222201-20413826.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/4/princess-222201-23964744.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/5/princess-222201-23964745.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/7/3/princess-222201-25127173.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/7/4/princess-222201-25127174.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/7/5/princess-222201-25127175.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/2/4/princess-222201-19281724.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzIvNC9wcmluY2Vzcy0yMjIyMDEtMTkyODE3MjQuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/2/6/princess-222201-20413826.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzIvNi9wcmluY2Vzcy0yMjIyMDEtMjA0MTM4MjYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/4/princess-222201-23964744.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzQvNC9wcmluY2Vzcy0yMjIyMDEtMjM5NjQ3NDQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/5/princess-222201-23964745.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzQvNS9wcmluY2Vzcy0yMjIyMDEtMjM5NjQ3NDUuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/7/3/princess-222201-25127173.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzcvMy9wcmluY2Vzcy0yMjIyMDEtMjUxMjcxNzMuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/7/4/princess-222201-25127174.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzcvNC9wcmluY2Vzcy0yMjIyMDEtMjUxMjcxNzQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/7/5/princess-222201-25127175.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzcvNS9wcmluY2Vzcy0yMjIyMDEtMjUxMjcxNzUuanBn
  Princess Hand Mixer (22)
  Princess Hand Mixer
  Expert Almelo Expert Almelo
  19.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.49445960414185 (4199)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  21.94, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Almelo Expert Almelo
  19.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  185
 • Bestron DHA3470
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzQvNS9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIxNDkyMTQ1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzkvNi9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIxNDkyMTk2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzAvOC9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIzMzgwNzA4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzAvOS9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMDkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMC9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMS9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMi9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTIuanBn
  Bestron DHA3470 (20)
  7.487458335828194 (3)
  Bestron DHA3470
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  104.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  104.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  7
  good_buy
 • Philips Avance Collection Mixer HR1578/00
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/3/philips-hr1578-00-mixer-23324993.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/5/philips-hr1578-00-mixer-23324995.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/6/philips-hr1578-00-mixer-23324996.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/3/philips-hr1578-00-mixer-23324993.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzkvMy9waGlsaXBzLWhyMTU3OC0wMC1taXhlci0yMzMyNDk5My5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/5/philips-hr1578-00-mixer-23324995.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzkvNS9waGlsaXBzLWhyMTU3OC0wMC1taXhlci0yMzMyNDk5NS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/6/philips-hr1578-00-mixer-23324996.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzkvNi9waGlsaXBzLWhyMTU3OC0wMC1taXhlci0yMzMyNDk5Ni5qcGc=
  Philips Avance Collection Mixer HR1578/00 (19)
  Philips Avance Collection Mixer HR1578/00
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Venray BCC Venray
  74.9, 5.976938199999999, 51.52670999999999 LOW
  137
 • Princess 01.220120.01.001
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/8/princess-01-220120-01-001-mixer-25110038.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/9/princess-01-220120-01-001-mixer-25110039.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/0/princess-01-220120-01-001-mixer-25110040.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/1/princess-01-220120-01-001-mixer-25110041.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/8/princess-01-220120-01-001-mixer-25110038.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzMvOC9wcmluY2Vzcy0wMS0yMjAxMjAtMDEtMDAxLW1peGVyLTI1MTEwMDM4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/9/princess-01-220120-01-001-mixer-25110039.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzMvOS9wcmluY2Vzcy0wMS0yMjAxMjAtMDEtMDAxLW1peGVyLTI1MTEwMDM5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/0/princess-01-220120-01-001-mixer-25110040.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzQvMC9wcmluY2Vzcy0wMS0yMjAxMjAtMDEtMDAxLW1peGVyLTI1MTEwMDQwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/1/princess-01-220120-01-001-mixer-25110041.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzQvMS9wcmluY2Vzcy0wMS0yMjAxMjAtMDEtMDAxLW1peGVyLTI1MTEwMDQxLmpwZw==
  Princess 01.220120.01.001 (19)
  Princess 01.220120.01.001
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  96.75, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  96.75, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  96.75, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  128
 • KitchenAid Artisan 5KSM150PS
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/5/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-5123375.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/4/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-23322104.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/5/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-5123375.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzcvNS9raXRjaGVuYWlkLTUta3NtLTE1MC1wc2VteS01MTIzMzc1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/4/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-23322104.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzAvNC9raXRjaGVuYWlkLTUta3NtLTE1MC1wc2VteS0yMzMyMjEwNC5qcGc=
  KitchenAid Artisan 5KSM150PS (19)
  7.943678160919539 (2)
  KitchenAid Artisan 5KSM150PS
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
  good_buy
 • KitchenAid 5KSM7580XEMS keukenmachine
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/8/kitchenaid-ksm-7580-x-ems-eob-18981588.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/6/7/kitchenaid-ksm-7580-x-ems-eob-19187267.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/7/kitchenaid-5ksm7580xems-23324847.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/2/2/kitchenaid-5ksm7580x-23966222.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/8/kitchenaid-ksm-7580-x-ems-eob-18981588.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzgvOC9raXRjaGVuYWlkLWtzbS03NTgwLXgtZW1zLWVvYi0xODk4MTU4OC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/6/7/kitchenaid-ksm-7580-x-ems-eob-19187267.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzYvNy9raXRjaGVuYWlkLWtzbS03NTgwLXgtZW1zLWVvYi0xOTE4NzI2Ny5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/7/kitchenaid-5ksm7580xems-23324847.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzQvNy9raXRjaGVuYWlkLTVrc203NTgweGVtcy0yMzMyNDg0Ny5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/2/2/kitchenaid-5ksm7580x-23966222.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzIvMi9raXRjaGVuYWlkLTVrc203NTgweC0yMzk2NjIyMi5qcGc=
  KitchenAid 5KSM7580XEMS keukenmachine (16)
  KitchenAid 5KSM7580XEMS keukenmachine
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  739, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  809, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  739, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Dualit 88485 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/9/6/dualit-88485-soft-touch-16130796.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/4/dualit-88485-soft-touch-18594114.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/0/dualit-88485-soft-touch-23873100.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/9/6/dualit-88485-soft-touch-16130796.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvNi9kdWFsaXQtODg0ODUtc29mdC10b3VjaC0xNjEzMDc5Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/4/dualit-88485-soft-touch-18594114.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzEvNC9kdWFsaXQtODg0ODUtc29mdC10b3VjaC0xODU5NDExNC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/0/dualit-88485-soft-touch-23873100.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzAvMC9kdWFsaXQtODg0ODUtc29mdC10b3VjaC0yMzg3MzEwMC5qcGc=
  Dualit 88485 mixer (15)
  8.131804569622878 (3)
  Dualit 88485 mixer
  Kookshopdepepermolen.nl Kookshopdepepermolen.nl
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kookshopdepepermolen.nl Kookshopdepepermolen.nl
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Bestron AHM2003 mixer
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/0/7/bestron-ahm2003-16086807.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/5/bestron-ahm2003-16355785.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/0/bestron-ahm2003-mixer-24627420.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/1/bestron-ahm2003-mixer-24627421.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/0/7/bestron-ahm2003-16086807.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzAvNy9iZXN0cm9uLWFobTIwMDMtMTYwODY4MDcuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/5/bestron-ahm2003-16355785.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvNS9iZXN0cm9uLWFobTIwMDMtMTYzNTU3ODUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/0/bestron-ahm2003-mixer-24627420.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzIvMC9iZXN0cm9uLWFobTIwMDMtbWl4ZXItMjQ2Mjc0MjAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/1/bestron-ahm2003-mixer-24627421.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzIvMS9iZXN0cm9uLWFobTIwMDMtbWl4ZXItMjQ2Mjc0MjEuanBn
  Bestron AHM2003 mixer (13)
  Bestron AHM2003 mixer
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  16.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  16.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Amersfoort BCC Amersfoort
  17.49, 5.366058799999999, 52.1643828 LOW
  55
 • AEG KM4000
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/0/7/aeg-electrolux-km-4000-24745307.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/0/3/aeg-km4000-24830203.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/0/7/aeg-electrolux-km-4000-24745307.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzAvNy9hZWctZWxlY3Ryb2x1eC1rbS00MDAwLTI0NzQ1MzA3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/0/3/aeg-km4000-24830203.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzAvMy9hZWcta200MDAwLTI0ODMwMjAzLmpwZw==
  AEG KM4000 (12)
  AEG KM4000
  Otto Otto
  6.210282187480932 (106)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Otto Otto
  6.210282187480932 (106)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  337.61, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  141
 • Bosch MFQ3010 mixer
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/4/8/bosch-mfq-3010-16236448.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/0/7/bosch-mfq3010-23319307.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/4/8/bosch-mfq-3010-16236448.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzQvOC9ib3NjaC1tZnEtMzAxMC0xNjIzNjQ0OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/0/7/bosch-mfq3010-23319307.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzAvNy9ib3NjaC1tZnEzMDEwLTIzMzE5MzA3LmpwZw==
  Bosch MFQ3010 mixer (11)
  Bosch MFQ3010 mixer
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  39.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  128
 • Princess Hand Mixer Turbo
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/7/0/princess-hand-mixer-turbo-25109670.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/7/1/princess-hand-mixer-turbo-25109671.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/7/2/princess-hand-mixer-turbo-25109672.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/7/0/princess-hand-mixer-turbo-25109670.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzcvMC9wcmluY2Vzcy1oYW5kLW1peGVyLXR1cmJvLTI1MTA5NjcwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/7/1/princess-hand-mixer-turbo-25109671.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzcvMS9wcmluY2Vzcy1oYW5kLW1peGVyLXR1cmJvLTI1MTA5NjcxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/7/2/princess-hand-mixer-turbo-25109672.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzcvMi9wcmluY2Vzcy1oYW5kLW1peGVyLXR1cmJvLTI1MTA5NjcyLmpwZw==
  Princess Hand Mixer Turbo (10)
  Princess Hand Mixer Turbo
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Clatronic KM 3323 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/clatronic-km-3323-14640118.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzEvOC9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0xNDY0MDExOC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/clatronic-km-3323-23878329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzIvOS9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMyOS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/0/clatronic-km-3323-23878330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMC9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/1/clatronic-km-3323-23878331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMS9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/2/clatronic-km-3323-23878332.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMi9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/clatronic-km-3323-23878333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMy9jbGF0cm9uaWMta20tMzMyMy0yMzg3ODMzMy5qcGc=
  Clatronic KM 3323 mixer (10)
  6.239126532579134 (8)
  Clatronic KM 3323 mixer
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
  good_buy
 • Philips Daily Collection Handmixer HR1560/40
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/philips-hr1560-40-23367190.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/9/philips-hr1560-40-23707719.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/1/philips-hr1560-40-23707721.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/philips-hr1560-40-23367190.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzkvMC9waGlsaXBzLWhyMTU2MC00MC0yMzM2NzE5MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/9/philips-hr1560-40-23707719.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzEvOS9waGlsaXBzLWhyMTU2MC00MC0yMzcwNzcxOS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/1/philips-hr1560-40-23707721.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzIvMS9waGlsaXBzLWhyMTU2MC00MC0yMzcwNzcyMS5qcGc=
  Philips Daily Collection Handmixer HR1560/40 (10)
  Philips Daily Collection Handmixer HR1560/40
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Breda BCC Breda
  26.95, 4.7323149, 51.5805295 LOW
  186
 • Tefal Powermix HT6111
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/3/tefal-ht6111-powermix-30292963.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/9/1/tefal-ht6111-powermix-30293091.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/5/tefal-powermix-ht6111-30307505.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/6/tefal-powermix-ht6111-30307506.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/7/tefal-powermix-ht6111-30307507.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/8/tefal-powermix-ht6111-30307508.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/9/tefal-powermix-ht6111-30307509.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/0/tefal-powermix-ht6111-30307510.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/1/tefal-powermix-ht6111-30307511.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/2/tefal-powermix-ht6111-30307512.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/3/tefal-powermix-ht6111-30307513.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/3/tefal-ht6111-powermix-30292963.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzYvMy90ZWZhbC1odDYxMTEtcG93ZXJtaXgtMzAyOTI5NjMuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/9/1/tefal-ht6111-powermix-30293091.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzkvMS90ZWZhbC1odDYxMTEtcG93ZXJtaXgtMzAyOTMwOTEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/5/tefal-powermix-ht6111-30307505.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzAvNS90ZWZhbC1wb3dlcm1peC1odDYxMTEtMzAzMDc1MDUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/6/tefal-powermix-ht6111-30307506.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzAvNi90ZWZhbC1wb3dlcm1peC1odDYxMTEtMzAzMDc1MDYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/7/tefal-powermix-ht6111-30307507.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzAvNy90ZWZhbC1wb3dlcm1peC1odDYxMTEtMzAzMDc1MDcuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/8/tefal-powermix-ht6111-30307508.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzAvOC90ZWZhbC1wb3dlcm1peC1odDYxMTEtMzAzMDc1MDguanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/9/tefal-powermix-ht6111-30307509.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzAvOS90ZWZhbC1wb3dlcm1peC1odDYxMTEtMzAzMDc1MDkuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/0/tefal-powermix-ht6111-30307510.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzEvMC90ZWZhbC1wb3dlcm1peC1odDYxMTEtMzAzMDc1MTAuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/1/tefal-powermix-ht6111-30307511.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzEvMS90ZWZhbC1wb3dlcm1peC1odDYxMTEtMzAzMDc1MTEuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/2/tefal-powermix-ht6111-30307512.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzEvMi90ZWZhbC1wb3dlcm1peC1odDYxMTEtMzAzMDc1MTIuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/3/tefal-powermix-ht6111-30307513.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzEvMy90ZWZhbC1wb3dlcm1peC1odDYxMTEtMzAzMDc1MTMuanBn
  Tefal Powermix HT6111 (10)
  Tefal Powermix HT6111
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  44.95, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  52
 • Tefal HT615138 mixer
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/3/2/tefal-ht615138-mixer-25323132.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/3/2/tefal-ht615138-mixer-25323132.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzMvMi90ZWZhbC1odDYxNTEzOC1taXhlci0yNTMyMzEzMi5qcGc=
  Tefal HT615138 mixer (10)
  Tefal HT615138 mixer
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  15
 • Kenwood HM790BL mixer
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/1/kenwood-electronics-hm790bl-mixer-25260331.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/2/kenwood-electronics-hm790bl-mixer-25260332.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/1/kenwood-electronics-hm790bl-mixer-25260331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzMvMS9rZW53b29kLWVsZWN0cm9uaWNzLWhtNzkwYmwtbWl4ZXItMjUyNjAzMzEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/2/kenwood-electronics-hm790bl-mixer-25260332.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzMvMi9rZW53b29kLWVsZWN0cm9uaWNzLWhtNzkwYmwtbWl4ZXItMjUyNjAzMzIuanBn
  Kenwood HM790BL mixer (10)
  Kenwood HM790BL mixer
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  58
 • Tefal HT4101 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/3/3/tefal-ht-4101-18197033.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/tefal-ht-4101-18338333.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/8/9/tefal-ht4101-mixer-24624889.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/0/tefal-ht-4101-18198890.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/3/3/tefal-ht-4101-18197033.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzMvMy90ZWZhbC1odC00MTAxLTE4MTk3MDMzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/3/tefal-ht-4101-18338333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMy90ZWZhbC1odC00MTAxLTE4MzM4MzMzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/8/9/tefal-ht4101-mixer-24624889.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzgvOS90ZWZhbC1odDQxMDEtbWl4ZXItMjQ2MjQ4ODkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/0/tefal-ht-4101-18198890.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvMC90ZWZhbC1odC00MTAxLTE4MTk4ODkwLmpwZw==
  Tefal HT4101 mixer (9)
  Tefal HT4101 mixer
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  42.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  42.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
2 6
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €50 (budget)
  • Lage prijs: €50 - €100 (low)
  • Gemiddelde prijs: €100 - €200 (medium)
  • High end: Meer dan €200 (high)
 • Model (soort):
  • Handheld (handheld)
  • Handheld mixer (handheld_mixer)
  • Tabletop (tabletop)
  • Tafelblad (tafelblad)
 • Aantal snelheidsstanden (aantal_snelheidsstanden):
  • < 5 (aantal_snelheidsstanden_5)
  • 5 - 7 (aantal_snelheidsstanden_5_7)
  • ≥ 7 (aantal_snelheidsstanden_7)
 • Vermogen (vermogen):
  • Tot 300 W (low)
  • 300 W tot 400 W (medium)
  • 400 W tot 500 W (high)
  • Vanaf 500 W (huge)
 • Kleur (kleur):
  • Beige (beige)
  • Blauw (blauw)
  • Chroom (chroom)
  • Cream (cream)
  • Geel (geel)
  • Goud (goud)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Metallic (metallic)
  • Nikkel (nikkel)
  • Oranje (oranje)
  • Paars (paars)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Transparant (transparant)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Inhoud kan (inhoud_kan):
  • < 3 liter (inhoud_kan_3)
  • 3 liter - 4.5 liter (inhoud_kan_3_4.5)
  • 4.5 liter - 4.8 liter (inhoud_kan_4.5_4.8)
  • ≥ 4.8 liter (inhoud_kan_4.8)
 • Variabele snelheid (variable_speed):
  • Ja (ja)
 • Turboknop (turboknop):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Productfamilie (family):
  • Avance Collection (avance_collection)
  • Daily Collection (daily_collection)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Burgum (burgum)
  • Castricum (castricum)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Ermelo (ermelo)
  • Franeker (franeker)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Goes (goes)
  • Goor (goor)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Muiden (muiden)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schiedam (schiedam)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uden (uden)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidlaren (zuidlaren)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl