x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier mixers!Een keukenmixer is een apparaat dat al lang niet meer alleen te gebruiken is als beslagmixer. Een mixer kun je gebruiken om ingrediënten te mixen, te kneden of te pureren. Wel zo handig, want je moet er toch niet meer aan denken dat je jouw beslag voor de pannenkoeken of je cakebeslag met de hand zou moeten bereiden. De keukenmixer is een keukenapparaat dat vrijwel in iedere keuken is te vinden.

  Ben je op zoek naar een geavanceerde keukenmachine die je naast de mixerfunctie bijvoorbeeld ook kunt gebruiken om deeg mee te kneden, kijk dan hier voor meer informatie. Als je op zoek bent naar een blender om bijvoorbeeld groenten of fruit fijn te snijden of te mixen, kijk dan hier voor meer informatie over blenders en shakers.

  Wil je nu meteen op zoek naar een mixer, bekijk en vergelijk dan hier mixers

  Soorten mixers
  Er zijn verschillende soorten mixers: handmixers, staafmixers, combimixers en drinkmixers. Een handmixer is vooral geschikt voor kloppen, mengen en kneden. Handig voor het bereiden van beslag en deeg. Bijna elke handmixer wordt geleverd met kloppers en deeghaken. Wanneer je de deeghaken op je handmixer bevestigt, transformeer je het apparaat in een keer tot deegmixer. Een staafmixer gebruik je om te mengen, pureren en snijden (van groenten). Dat is handig voor het bereiden van soepen, sauzen en babyvoeding. Een combimixer combineert de functies van een handmixer en staafmixer. Afhankelijk van welke functie je wilt, kun je kloppers en deeghaken of een staafmixerelement op de mixer zetten. De drinkmixer is er voor het mixen van cocktails en andere dranken.

  Materiaal mixer
  Aangegeven is wat het materiaal van de behuizing van de mixer en de klopelementen is. Het is natuurlijk leuk als het materiaal en de kleur van je mixer een beetje aansluiten bij de rest van de keukenapparaten. In het geval van staafmixers staat aangegeven wat het materiaal van de voet van de mixer is en of de voet afneembaar is.

  Vermogen mixer
  Het vermogen van de mixer is weergegeven in Watt. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller en krachtiger de mixer kan mixen. Daarnaast is aangegeven op hoeveel snelheden de mixer ingesteld kan worden.

  Vergelijk hier mixers!Extra’s mixer
  Er zijn verschillende extra's bij mixers, zoals de mogelijkheid het snoer op te bergen en een zachte start. Een aantal mixers heeft ook een uitwerpknop. Als je op de knop drukt, zullen de kloppers loslaten. Van een vaatwasbestendige mixer kun je in ieder geval de klop/mix-elementen meewassen in de vaatwasser. Het elektrische gedeelte kun je beter gewoon met een vochtige doek afnemen. Pas op bij het afwassen van de mesjes van de staafmixer, deze zijn namelijk vlijmscherp.

  Accessoires mixer
  Verder kan de mixer geleverd worden met verschillende accessoires: beker, beslagkom, spatel, garde en wandhouder. Al deze accessoires kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een mixer. Sommige handmixers worden geleverd met een mengkom. Als je iets wilt mengen wat veel tijd in beslag gaat nemen, dan hoef je de mixer en de kom niet de hele tijd vast te houden.

  Wil je meer uitleg over de technische specificaties van mixers, kijk dan hier. Je kunt ook even tussen de veelgestelde vragen kijken.

  Bekijk en vergelijk hier mixers en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Moet ik voor een mixer een verwijderingsbijdrage betalen? Vergelijk hier mixers!
  Wanneer kies ik voor wat voor soort mixer?
  Ik ben op zoek naar een mixer met aangedreven beslagkom, waar vind ik die?
  Ik ben op zoek naar een fruitmixer, waar kan ik die vinden?


  Moet ik voor een mixer een verwijderingsbijdrage betalen?
  Nee, voor een mixer hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat, betaal je wel een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude, maar voor een mixer hoef je deze bijdrage dus niet te leveren.

  Wanneer kies ik voor wat voor soort mixer?
  Er zijn verschillende soorten mixers: handmixers, staafmixers, combimixers en drinkmixers.
  Een handmixer is met name geschikt voor kloppen, mengen en kneden. Handig voor het bereiden van beslag en deeg. Bijna elke handmixer wordt geleverd met kloppers en deeghaken. Een staafmixer gebruik je om te mengen, pureren of snijden. Dat is handig voor het bereiden van soepen, sauzen en babyvoeding. Een combimixer combineert de functies van een handmixer en staafmixer. Afhankelijk van welke functie je wilt, kun je kloppers en deeghaken of een staafmixerelement op de mixer zetten. De drinkmixer is er voor het mixen van cocktails en andere dranken.

  Ik ben op zoek naar een mixer met aangedreven kom, waar vind ik die?
  Mixers met aangedreven kom, evenals kneedmachines, vind je in het productaanbod van
  mixers, en keukenmachines bieden vaak ook deze functionaliteit.

  Ik ben op zoek naar een fruitmixer, waar kan ik die vinden?
  Er zijn verschillende keukenapparaten op de markt waar je fruit mee kunt 'mixen'. Als je fruithapjes wilt maken voor kleine kinderen, dan kun je het beste zoeken naar een staafmixer. Hiermee kun je het fruit als het ware pureren. Als je liever fruitsapjes maakt, dan kun je kiezen voor een blender of een sapcentrifuge. Blenders vind je in het productaanbod van
  blenders en shakers en sapcentrifuges vind je tussen de citruspersen.

  Bekijk en vergelijk hier mixers en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht met veel gebruikte technische specificaties die gebruikt worden bij mixers. Heb je na het lezen van deze specificaties nog vragen, kijk dan even tussen de veelgestelde vragen. Wellicht dat deze jouw vraag kunnen beantwoorden.

  Wil je nu meteen op zoek naar een mixer, bekijk en vergelijk dan hier mixers!

  Vergelijk hier mixers!Element vaatwasbestendig

  Als je een vaatwasser hebt, is het handig om zeker te weten dat het element vaatwasbestendig is. Het elektrische gedeelte van de mixer kun je zeker niet gewoon in het sopje of met de vaatwasmachine afwassen. Je kunt dit gedeelte wel met een vochtige doek schoonmaken.

  Materiaal
  Er wordt aangegeven of de mixer, het klopelement of de voet (in het geval van staafmixers) van RVS, metaal of kunststof is gemaakt. RVS staat voor Roestvrij Staal.

  Snelheden
  Met snelheden wordt aangegeven op hoeveel snelheden de mixer ingesteld kan worden. Afhankelijk van de te mixen substantie en het recept, zul je de snelheid af en toe aan willen kunnen passen.

  Snoer opbergbaar
  Veel mixers beschikken over een handig wegwerksysteem voor het snoer. Je hebt dan bij het opbergen van het apparaat geen last meer van een rondslingerend snoer.

  Type
  Er zijn verschillende types mixers: handmixers, staafmixers, combimixers en drinkmixers. Een handmixer is met name geschikt voor kloppen, mengen, kneden. Handig voor het bereiden van beslag en deeg. Bijna elke handmixer wordt geleverd met kloppers en deeghaken. Een staafmixer gebruik je om te mengen, pureren, snijden. Dat is handig voor het bereiden van soepen, sauzen en babyvoeding. Een combimixer combineert de functies van een handmixer en staafmixer, afhankelijk van welke functie je wilt, kun je kloppers en deeghaken of een staafmixer element op de mixer zetten. De drinkmixer is er voor het mixen van cocktails en andere dranken.
  Vergelijk hier mixers!
  Vermogen
  Het vermogen van de mixer is weergegeven in Watt. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller en krachtiger de mixer kan mixen. Vermogen staat voor de hoeveelheid energie die de mixer per seconde verbruikt.

  Voet afneembaar
  Bij sommige staafmixers is de voet afneembaar, zodat er andere opzetstukken op kunnen.

  Zachte start
  Bij een zachte start werkt de mixer langzaam op naar een bepaalde snelheid, waardoor morsen tot een minimum beperkt blijft.

  Bekijk en vergelijk hier mixers en vind de beste koop!

 • Philips Staande mixer HR1565/40
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg
  Philips Staande mixer HR1565/40 (29)
  4.805376344086022 (2)
  Philips Staande mixer HR1565/40
  ziet er mooi uit,maar spettert echt alles onder!
  Absoluut niet tevreden! Spettert alles over de rand, heel de keuken zit na gebruik eronder!
  3.3
  0 10
 • Philips Staande mixer HR1565/40
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg
  Philips Staande mixer HR1565/40 (29)
  4.805376344086022 (2)
  Philips Staande mixer HR1565/40
  Werkt prima.
  Bak wat klein waardoor soms wat over rand spat. Oogt verder niet heel degelijk maar had niet anders verwacht voor het geld.
  6.7
  0 10
 • Bestron AKM500 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg
  Bestron AKM500 mixer (37)
  8.199224806201551 (2)
  Bestron AKM500 mixer
  Super machine voor een zachte prijs
  Zeer goede machine, het deeg wordt goed gemengd en zeer praktisch in gebruik.
  9.0
  0 10
 • Kenwood KMX51 mixer
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/3/0/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-4961030.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/5/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846765.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/6/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846766.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/7/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846767.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/8/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846768.jpg
  Kenwood KMX51 mixer (11)
  8.166666666666666 (2)
  Kenwood KMX51 mixer
  Geweldige machine
  Tot nu toe ben ik dik tevreden over het apparaat. Neemt me heel wat werk uit handen. Jammer dat ik hem nu pas heb gekocht, had ik al jaren eerder moeten doen.
  9.0
  0 10
 • Philips Viva Collection Handmixer HR1572/50
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/3/7/philips-hr1572-50-18969437.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/6/philips-hr1572-23723976.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/8/philips-hr1572-23723978.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/4/1/philips-viva-collection-hr1572-25210241.jpg
  Philips Viva Collection Handmixer HR1572/50 (17)
  7.6 (1)
  Philips Viva Collection Handmixer HR1572/50
  Handige mixer met mix- en kneedhaken en blender in 1 compact apparaat.
  Hiervoor ook een combi-mixer van Philips, welke meer dan 20 jaar goed gewerkt heeft. Nu een krachtiger motor en flexibele verticale mix-/kneedhaken voor in een ronde kom. Blender messen zijn iets korter dan hiervoor, maar voldoen tot nu toe goed (alleen nog in mosterdsoep gebruikt).
  8.7
  0 10
 • Kenwood KMX51 mixer
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/3/0/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-4961030.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/5/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846765.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/6/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846766.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/7/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846767.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/8/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846768.jpg
  Kenwood KMX51 mixer (11)
  8.166666666666666 (2)
  Kenwood KMX51 mixer
  voldoet tot op heden aan mijn verwachtingen
  Mooie vormgeving, werkt soepel, laag geluidsniveau. Ik heb de machine nog tekort in gebruik om een oordeel te kunnen geven over de duurzaamheid, lijkt erg degelijk. Wij wachten nog op het gratis accessoire, de gehaktmolen.
  9.0
  0 10
 • Bestron AKM500 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg
  Bestron AKM500 mixer (37)
  8.199224806201551 (2)
  Bestron AKM500 mixer
  hoezo goedkoop duurkoop,perfecte machine
  hij is maar 450watt maar doet het beter dan mijn phillipsHR7775 van 1000watt. heb er ondertussen al deeg (appeltaart), biscuitdeeg,koekjesdeeg (zandkoekjes), eiwitten,botercreme mee gemaakt. echt super in gebruik en materiaal robuust staat stevig dmv zuignappen niet voor niks 60 maanden garantie.
  9.7
  0 10
 • KitchenAid K45SS EWH
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/2/kitchenaid-5-k-45-ssewh-14740442.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/6/kitchenaid-k45ss-ewh-23324776.jpg
  KitchenAid K45SS EWH (16)
  8.1 (1)
  KitchenAid K45SS EWH
  Beste machine in mijn keuken
  Behalve mooi is het ook een zeer praktische machine. Deeg kneden, mixen, kloppen, het gaat allemaal van een leien dakje. Een groot voordeel is dat de kom heel makkelijk af te wassen is. Zelfs kleverige producten (deeg, beslag e.d.) borstel je er met gemak van af. Ik heb hem al 2 jaar in bezit en we gebruiken hem minstens 2 tot 3 keer per week.
  9.7
  0 10
 • Philips Staande mixers HR1565
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/7/philips-hr-1565-5115267.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/3/philips-hr1565-23318163.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/1/philips-hr1565-23321771.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/3/philips-hr1565-23321773.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/5/philips-hr1565-24192355.jpg
  Philips Staande mixers HR1565 (12)
  2.4200102802770553 (6)
  Philips Staande mixers HR1565
  ZEER ZEKER NIET TE AANBEVELEN ARTIKEL !!!!
  Wat een rot apparaat zeg ! 2 keer omgeruild maar dezelfde mankement: linker gaarde komt tegen de mengkom aan waardoor een onwijze herrie ontstaat en ook de mengkom roteert niet stabiel! Ook aan Redcoon valt er ook geen hoodprijs te geven, heb dit apparaat sinds 10 september gekocht en iets van 6 wkn bezig geweest met retourneren en nu is het afwachten wanneer mijn geld teruggestort wordt!
  1.0
  0 10
 • Philips Staande mixers HR1565
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/7/philips-hr-1565-5115267.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/3/philips-hr1565-23318163.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/1/philips-hr1565-23321771.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/3/philips-hr1565-23321773.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/5/philips-hr1565-24192355.jpg
  Philips Staande mixers HR1565 (12)
  2.4200102802770553 (6)
  Philips Staande mixers HR1565
  In september 2011 ook deze mixer gekocht, alle standen gingen even hard, de hele keuk...
  In september 2011 ook deze mixer gekocht, alle standen gingen even hard, de hele keuken spetterde onder. Was niet te repareren vandaag een nieuwe gekregen. Ben beniewd....Een heel groot nadeel vind ik ook de zeer dunne draadjes van de kloppers. het iets oudere type (wat mijn schoonmoeder heeft) heeft dikkere kloppers en die zijn veel fijner. Philips zou die niet meer leveren i.v.m. kostenbesparing aldus de winkel. Nou ik betaal liever 5,- meer en heb dan die dikkere kloppers. Lees wel erg veel klachten over deze mixer.....Het 2 jaar oudere type schijnt een stuk beter te zijn.
  5.0
  0 10
 • Philips Staande mixers HR1565
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/7/philips-hr-1565-5115267.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/3/philips-hr1565-23318163.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/1/philips-hr1565-23321771.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/3/philips-hr1565-23321773.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/5/philips-hr1565-24192355.jpg
  Philips Staande mixers HR1565 (12)
  2.4200102802770553 (6)
  Philips Staande mixers HR1565
  Een onding
  Een onding......de hele keuken spettert onder..........ik heb hem ter reparatie aangeboden, maar mag meteen een nieuwe uitzoeken. maar ben nu op zoek naar zoiets dergelijks wat niet spettert.
  4.7
  0 10
 • Philips Staande mixers HR1565
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/7/philips-hr-1565-5115267.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/3/philips-hr1565-23318163.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/1/philips-hr1565-23321771.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/3/philips-hr1565-23321773.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/5/philips-hr1565-24192355.jpg
  Philips Staande mixers HR1565 (12)
  2.4200102802770553 (6)
  Philips Staande mixers HR1565
  Koop dit model vooral niet
  Koop dit model vooral niet! 2x omgeruild, maar beide keren hele keuken onder de spetters, en de herrie is niet te harden! Wat een onding, niet kopen dus! Ik heb nu een tegoedbon van winkel gekregen want ze hebben ze niet meer in het assortiment, dat zegt ook wel genoeg! Het regent klachten!
  5.7
  0 10
 • Philips Staande mixers HR1565
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/7/philips-hr-1565-5115267.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/3/philips-hr1565-23318163.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/1/philips-hr1565-23321771.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/3/philips-hr1565-23321773.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/5/philips-hr1565-24192355.jpg
  Philips Staande mixers HR1565 (12)
  2.4200102802770553 (6)
  Philips Staande mixers HR1565
  Heeft geen of nauwelijks vermogen om 500 gram brooddeeg te kneden
  Heeft geen of nauwelijks vermogen om 500 gram brooddeeg te kneden. Deeghaken zijn onhandig te bevestigen waardoor je steeds onzeker bent of ze wel goed bevestigd zijn. Tijdens het mixen staan ze regelmatig stil. Een apparaat die alleen in staat is vloeistoffen te mengen, alleen draait die dan te snel in z'n laagste stand met spetteren als gevolg. Kortom "Philips invents" nou zeer zeker niet op mixers.
  2.0
  0 10
 • Philips Staande mixers HR1565
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/7/philips-hr-1565-5115267.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/3/philips-hr1565-23318163.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/1/philips-hr1565-23321771.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/3/philips-hr1565-23321773.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/5/philips-hr1565-24192355.jpg
  Philips Staande mixers HR1565 (12)
  2.4200102802770553 (6)
  Philips Staande mixers HR1565
  Prima mixer
  Prima mixer. Bevalt goed. De roterende bak geeft een hoop gemak.
  7.7
  0 10
 • KitchenAid Artisan 5KSM150PS
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/5/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-5123375.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/4/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-23322104.jpg
  KitchenAid Artisan 5KSM150PS (11)
  7.943678160919539 (2)
  KitchenAid Artisan 5KSM150PS
  zeer goede machine ook voor zwaar deeg,
  zeer goede machine ook voor zwaar deeg,
  8.7
  0 10
 • KitchenAid Artisan 5KSM150PS
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/5/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-5123375.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/4/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-23322104.jpg
  KitchenAid Artisan 5KSM150PS (11)
  7.943678160919539 (2)
  KitchenAid Artisan 5KSM150PS
  Uitstekende machine; alleen moet ik de eerste nog tegen komen met een aangedreven kom...
  Uitstekende machine; alleen moet ik de eerste nog tegen komen met een aangedreven kom!
  8.3
  0 10
Mixers 6.6 (47)
230
 • price:
  • price_40 - 59
   • price_40_70 - 59
    • price_70_200 - 55
     • price_200 - 57
     • vermogen:
      • vermogen_300 - 23
       • vermogen_300_400 - 70
        • vermogen_400_500 - 45
         • vermogen_500 - 71
         • kleur:
          • wit - 92
           • zwart - 48
            • roestvrijstaal - 38
             • rood - 29
              • grijs - 13
               • zilver - 13
                • groen - 12
                 • blauw - 9
                  • chroom - 9
                   • oranje - 7
                    • transparant - 7
                     • geel - 4
                      • cream - 3
                       • turkoois - 3
                        • roze - 2
                         • aluminium - 1
                          • beige - 1
                           • bruin - 1
                            • espresso - 1
                             • lila - 1
                              • limoen - 1
                               • metallic - 1
                                • nikkel - 1
                                 • paars - 1
                                  • terracotta - 1
                                   • violet - 1
                                   • turboknop:
                                    • ja - 85
                                     • nee - 10
                                     • aantal_snelheidsstanden:
                                      • aantal_snelheidsstanden_5 - 31
                                       • aantal_snelheidsstanden_5_10 - 114
                                        • aantal_snelheidsstanden_10 - 49
                                        • family:
                                         • daily_collection - 3
                                          • viva_collection - 3
                                           • avance_collection - 1
                                           • brand:
                                            • kitchenaid - 44
                                             • bosch - 23
                                              • kenwood - 14
                                               • philips - 12
                                                • aeg - 10
                                                 • sencor - 10
                                                  • tefal - 9
                                                   • wmf - 9
                                                    • bestron - 8
                                                     • clatronic - 8
                                                      • bodum - 7
                                                       • domo - 7
                                                        • dualit - 6
                                                         • severin - 6
                                                          • braun - 5
                                                           • siemens - 5
                                                            • smeg - 5
                                                             • princess - 4
                                                              • fritel - 3
                                                               • russell_hobbs - 3
                                                                • tristar - 3
                                                                 • grundig - 2
                                                                  • klarstein - 2
                                                                   • medion - 2
                                                                    • moulinex - 2
                                                                     • proficook - 2
                                                                      • seb - 2
                                                                       • solis - 2
                                                                        • alpina - 1
                                                                         • ariete - 1
                                                                          • bomann - 1
                                                                           • electrolux - 1
                                                                            • elka_pieterman - 1
                                                                             • eva_solo - 1
                                                                              • g3_ferrari - 1
                                                                               • krups - 1
                                                                                • magic_maxx - 1
                                                                                 • nova - 1
                                                                                  • silva_homeline - 1
                                                                                   • skil - 1
                                                                                    • solac - 1
                                                                                     • steba - 1
                                                                                      • tomado - 1
                                                                                      • soort:
                                                                                       • handheld - 93
                                                                                        • tafelblad - 83
                                                                                        • variable_speed:
                                                                                         • ja - 194
                                                                                          • nee - 3
                                                                                          • inhoud_kan:
                                                                                           • inhoud_kan_1.5 - 27
                                                                                            • inhoud_kan_1.5_4.5 - 30
                                                                                             • inhoud_kan_4.5 - 60
                                                                                             0 - 24
                                                                                             • Bestron AKM500 mixer
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg
                                                                                              Bestron AKM500 mixer (37)
                                                                                              8.199224806201551 (2)
                                                                                              Bestron AKM500 mixer
                                                                                              Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                              8.946144738243209 (817)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              92.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                              8.946144738243209 (817)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              92.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                              92.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                              139
                                                                                              good_buy
                                                                                              best_reviewed
                                                                                             • Philips Staande mixer HR1565/40
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg
                                                                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg
                                                                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg
                                                                                              Philips Staande mixer HR1565/40 (29)
                                                                                              4.805376344086022 (2)
                                                                                              Philips Staande mixer HR1565/40
                                                                                              BCC BCC
                                                                                              8.61371407503923 (791)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              42.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              BCC BCC
                                                                                              8.61371407503923 (791)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              42.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                              44.95, 6.6749386, 52.36558770000001 LOW
                                                                                              223
                                                                                              most_sold
                                                                                             • Braun HM 3135 WH mixer
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/4/2/braun-hm-3135-wh-mixer-30704342.jpg
                                                                                              Braun HM 3135 WH mixer (24)
                                                                                              Braun HM 3135 WH mixer
                                                                                              EP.nl EP.nl
                                                                                              7.664961636828644 (2)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              EP.nl EP.nl
                                                                                              7.664961636828644 (2)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              EP Arnhem EP Arnhem
                                                                                              59.95, 5.9506774, 51.9833106 UNKNOWN
                                                                                              213
                                                                                             • Philips Daily Collection Mixer HR1458/00
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/8/philips-hr1458-00-mixer-24269848.jpg
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/9/philips-hr1458-00-mixer-24269849.jpg
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/5/0/philips-hr1458-00-mixer-24269850.jpg
                                                                                              Philips Daily Collection Mixer HR1458/00 (19)
                                                                                              Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                              6.845078713399328 (81)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              22.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                              6.845078713399328 (81)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              22.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              1
                                                                                              good_buy
                                                                                             • Philips Avance Collection Mixer HR1578/00
                                                                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/3/philips-hr1578-00-mixer-23324993.jpg
                                                                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/5/philips-hr1578-00-mixer-23324995.jpg
                                                                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/6/philips-hr1578-00-mixer-23324996.jpg
                                                                                              Philips Avance Collection Mixer HR1578/00 (17)
                                                                                              Philips Avance Collection Mixer HR1578/00
                                                                                              BCC BCC
                                                                                              8.61371407503923 (791)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              72.79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              BCC BCC
                                                                                              8.61371407503923 (791)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              72.79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                              75.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                              226
                                                                                             • Philips Viva Collection Handmixer HR1572/50
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/3/7/philips-hr1572-50-18969437.jpg
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/6/philips-hr1572-23723976.jpg
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/8/philips-hr1572-23723978.jpg
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/4/1/philips-viva-collection-hr1572-25210241.jpg
                                                                                              Philips Viva Collection Handmixer HR1572/50 (17)
                                                                                              7.6 (1)
                                                                                              Philips Viva Collection Handmixer HR1572/50
                                                                                              Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                              8.828772117381876 (851)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              48.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                              8.828772117381876 (851)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              48.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                              54.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                              4
                                                                                             • KitchenAid K45SS EWH
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/2/kitchenaid-5-k-45-ssewh-14740442.jpg
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/6/kitchenaid-k45ss-ewh-23324776.jpg
                                                                                              KitchenAid K45SS EWH (16)
                                                                                              8.1 (1)
                                                                                              KitchenAid K45SS EWH
                                                                                              Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                              8.946144738243209 (817)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              375, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                              8.946144738243209 (817)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              375, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                              375, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                              10
                                                                                              good_buy
                                                                                             • Bestron AHM2003 mixer
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/0/7/bestron-ahm2003-16086807.jpg
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/5/bestron-ahm2003-16355785.jpg
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/0/bestron-ahm2003-mixer-24627420.jpg
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/1/bestron-ahm2003-mixer-24627421.jpg
                                                                                              Bestron AHM2003 mixer (15)
                                                                                              Bestron AHM2003 mixer
                                                                                              ffShoppen.nl ffShoppen.nl
                                                                                              21.90, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                                                              ffShoppen.nl ffShoppen.nl
                                                                                              21.90, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                                                              2
                                                                                              good_buy
                                                                                             • Princess 01.220120.01.001
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/8/princess-01-220120-01-001-mixer-25110038.jpg
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/9/princess-01-220120-01-001-mixer-25110039.jpg
                                                                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/0/princess-01-220120-01-001-mixer-25110040.jpg
                                                                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/1/princess-01-220120-01-001-mixer-25110041.jpg
                                                                                              Princess 01.220120.01.001 (14)
                                                                                              Princess 01.220120.01.001
                                                                                              Expert.nl Expert.nl
                                                                                              7.928162615387502 (197)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              96.75, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                              Expert.nl Expert.nl
                                                                                              7.928162615387502 (197)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              96.75, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                              Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                              96.75, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                              131
                                                                                             • KitchenAid 5KSM150
                                                                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/7/kitchenaid-5ksm150psecd-28171697.jpg
                                                                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/6/5/kitchenaid-5ksm150psecd-29050265.jpg
                                                                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/7/0/kitchenaid-5ksm150psecd-29051070.jpg
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/4/kitchenaid-5ksm150-30238334.jpg
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/5/kitchenaid-5ksm150-30238335.jpg
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/6/kitchenaid-5ksm150-30238336.jpg
                                                                                              KitchenAid 5KSM150 (12)
                                                                                              KitchenAid 5KSM150
                                                                                              Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
                                                                                              505, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                              Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
                                                                                              505, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                              Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                              629, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                              11
                                                                                             • Philips Staande mixers HR1565
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/7/philips-hr-1565-5115267.jpg
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/3/philips-hr1565-23318163.jpg
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/1/philips-hr1565-23321771.jpg
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/3/philips-hr1565-23321773.jpg
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/5/philips-hr1565-24192355.jpg
                                                                                              Philips Staande mixers HR1565 (12)
                                                                                              2.4200102802770553 (6)
                                                                                              Philips Staande mixers HR1565
                                                                                              Maxwell.nl Maxwell.nl
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              41.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              Maxwell.nl Maxwell.nl
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              41.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              Maxwell Bladel Maxwell Bladel
                                                                                              41.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
                                                                                              19
                                                                                             • Kenwood KMX51 mixer
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/3/0/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-4961030.jpg
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/5/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846765.jpg
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/6/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846766.jpg
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/7/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846767.jpg
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/8/kenwood-kmx-51-kmix-rouge-23846768.jpg
                                                                                              Kenwood KMX51 mixer (11)
                                                                                              8.166666666666666 (2)
                                                                                              Kenwood KMX51 mixer
                                                                                              Wehkamp Wehkamp
                                                                                              7.94441560684602 (393)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              297.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              Wehkamp Wehkamp
                                                                                              7.94441560684602 (393)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              297.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              2
                                                                                              good_buy
                                                                                             • KitchenAid 5KHB2571EER
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/9/kitchenaid-5khb2571eer-19857979.jpg
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/3/kitchenaid-5khb2571eer-19968053.jpg
                                                                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/6/9/kitchenaid-5khb2571eer-24558469.jpg
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/7/0/kitchenaid-5khb2571eer-24558470.jpg
                                                                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/7/1/kitchenaid-5khb2571eer-24558471.jpg
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/7/2/kitchenaid-5khb2571eer-24558472.jpg
                                                                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/7/3/kitchenaid-5khb2571eer-24558473.jpg
                                                                                              KitchenAid 5KHB2571EER (11)
                                                                                              KitchenAid 5KHB2571EER
                                                                                              Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
                                                                                              130, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                              Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
                                                                                              130, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                              BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                              144.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                              7
                                                                                             • KitchenAid Artisan 5KSM150PS
                                                                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/5/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-5123375.jpg
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/4/kitchenaid-5-ksm-150-psemy-23322104.jpg
                                                                                              KitchenAid Artisan 5KSM150PS (11)
                                                                                              7.943678160919539 (2)
                                                                                              KitchenAid Artisan 5KSM150PS
                                                                                              Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
                                                                                              487, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                              Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
                                                                                              487, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                              Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                              599, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                              11
                                                                                             • Sencor STM 3015VT mixer
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/3/sencor-stm-3015vt-mixer-24894773.jpg
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/4/sencor-stm-3015vt-mixer-24894774.jpg
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/5/sencor-stm-3015vt-mixer-24894775.jpg
                                                                                              Sencor STM 3015VT mixer (9)
                                                                                              Sencor STM 3015VT mixer
                                                                                              Bol.com Bol.com
                                                                                              8.241224456939028 (655)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              Bol.com Bol.com
                                                                                              8.241224456939028 (655)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                              119, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                              215
                                                                                             • Bosch MFQ36460 mixer
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/0/bosch-mfq-36460-ergomixx-22319370.jpg
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/2/bosch-mfq-36460-ergomixx-22324652.jpg
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/4/bosch-mfq-36460-ergomixx-22325504.jpg
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/1/bosch-mfq-36460-ergomixx-23336071.jpg
                                                                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/7/bosch-mfq36460-mixer-24521087.jpg
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/8/bosch-mfq36460-mixer-24521088.jpg
                                                                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/9/bosch-mfq36460-mixer-24521089.jpg
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/0/bosch-mfq36460-mixer-24521090.jpg
                                                                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/1/bosch-mfq36460-mixer-24521091.jpg
                                                                                              Bosch MFQ36460 mixer (9)
                                                                                              Bosch MFQ36460 mixer
                                                                                              Voorraadwinkel.nl Voorraadwinkel.nl
                                                                                              54, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              Voorraadwinkel.nl Voorraadwinkel.nl
                                                                                              54, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                              59.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                              227
                                                                                             • Kenwood HM790RD mixer
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/9/kenwood-electronics-hm790rd-mixer-25125149.jpg
                                                                                              Kenwood HM790RD mixer (8)
                                                                                              Kenwood HM790RD mixer
                                                                                              Expert.nl Expert.nl
                                                                                              7.928162615387502 (197)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              70.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                              Expert.nl Expert.nl
                                                                                              7.928162615387502 (197)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              70.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                              Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                              70.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                              222
                                                                                             • Philips Viva Collection Handmixer HR1574/50
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/9/4/philips-handmixer-1284970.jpg
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/9/2/philips-hr1574-50-mixer-23322292.jpg
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/9/5/philips-hr1574-50-mixer-23322295.jpg
                                                                                              Philips Viva Collection Handmixer HR1574/50 (8)
                                                                                              Philips Viva Collection Handmixer HR1574/50
                                                                                              Maxwell.nl Maxwell.nl
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              Maxwell.nl Maxwell.nl
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              Maxwell Bladel Maxwell Bladel
                                                                                              49.95, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
                                                                                              245
                                                                                             • KitchenAid 5KSM150 PS EMS
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/9/kitchenaid-5-ksm-150-psepm-7830989.jpg
                                                                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/4/4/kitchenaid-5-ksm-150-psepm-22187344.jpg
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/2/3/kitchenaid-5-ksm-150-psepm-22188123.jpg
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/8/kitchenaid-5-ksm-150-psepm-22190828.jpg
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/2/9/kitchenaid-5-ksm-150-psepm-23332829.jpg
                                                                                              KitchenAid 5KSM150 PS EMS (8)
                                                                                              KitchenAid 5KSM150 PS EMS
                                                                                              Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
                                                                                              505, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                              Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
                                                                                              505, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                              Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                              629, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                              14
                                                                                             • KitchenAid 5KSM7591X
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/2/3/kitchenaid-5ksm7591x-23966223.jpg
                                                                                              KitchenAid 5KSM7591X (7)
                                                                                              KitchenAid 5KSM7591X
                                                                                              Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
                                                                                              653, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                              Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
                                                                                              653, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                              3
                                                                                             • Philips Daily Collection Handmixer HR1560/40
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/philips-hr1560-40-23367190.jpg
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/9/philips-hr1560-40-23707719.jpg
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/1/philips-hr1560-40-23707721.jpg
                                                                                              Philips Daily Collection Handmixer HR1560/40 (7)
                                                                                              Philips Daily Collection Handmixer HR1560/40
                                                                                              BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                              26.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                              BCC BCC
                                                                                              8.61371407503923 (791)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              26.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                              26.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                              161
                                                                                             • Tefal HB860138 mixer
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/0/tefal-hb860138-mixer-25093340.jpg
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/3/tefal-hb860138-mixer-25094433.jpg
                                                                                              Tefal HB860138 mixer (7)
                                                                                              Tefal HB860138 mixer
                                                                                              Bol.com Bol.com
                                                                                              8.241224456939028 (655)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              Bol.com Bol.com
                                                                                              8.241224456939028 (655)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                              Coolblue Eindhoven Coolblue Eindhoven
                                                                                              49, 5.4862657, 51.42540959999999 UNKNOWN
                                                                                              3
                                                                                             • Sencor SHM 5330 mixer
                                                                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/6/sencor-shm-5330-mixer-25273456.jpg
                                                                                              Sencor SHM 5330 mixer (7)
                                                                                              Sencor SHM 5330 mixer
                                                                                              Expert.nl Expert.nl
                                                                                              7.928162615387502 (197)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              38.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                              Expert.nl Expert.nl
                                                                                              7.928162615387502 (197)
                                                                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/2.0//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                              38.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                              Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                              38.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                              214
                                                                                             • AEG KM4000
                                                                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/0/7/aeg-electrolux-km-4000-24745307.jpg
                                                                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/0/3/aeg-km4000-24830203.jpg
                                                                                              AEG KM4000 (6)
                                                                                              AEG KM4000
                                                                                              Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
                                                                                              260.52, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                              Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
                                                                                              260.52, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                              123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
                                                                                              7.2 (1)
                                                                                              279.29, 5.4316688, 51.9057259 NONE
                                                                                              221
                                                                                             2 10
                                                                                             • Tel. 030-214 5004
                                                                                             • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                                                                             • blijmakers@vergelijk.nl