x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

mixer

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mixer categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

mixer kopen

Een keukenmixer is een apparaat dat al lang niet meer alleen te gebruiken is als beslagmixer. Een mixer kun je gebruiken o...
  • Algemene informatie

    Vergelijk hier mixers!Een keukenmixer is een apparaat dat al lang niet meer alleen te gebruiken is als beslagmixer. Een mixer kun je gebruiken om ingrediënten te mixen, te kneden of te pureren. Wel zo handig, want je moet er toch niet meer aan denken dat je jouw beslag voor de pannenkoeken of je cakebeslag met de hand zou moeten bereiden. De keukenmixer is een keukenapparaat dat vrijwel in iedere keuken is te vinden.

    Soorten mixers
    Er zijn verschillende soorten mixers: handmixers, staafmixers, combimixers en drinkmixers. Een handmixer is vooral geschikt voor kloppen, mengen en kneden. Handig voor het bereiden van beslag en deeg. Bijna elke handmixer wordt geleverd met kloppers en deeghaken. Wanneer je de deeghaken op je handmixer bevestigt, transformeer je het apparaat in een keer tot deegmixer. Een staafmixer gebruik je om te mengen, pureren en snijden (van groenten). Dat is handig voor het bereiden van soepen, sauzen en babyvoeding. Een combimixer combineert de functies van een handmixer en staafmixer. Afhankelijk van welke functie je wilt, kun je kloppers en deeghaken of een staafmixerelement op de mixer zetten. De drinkmixer is er voor het mixen van cocktails en andere dranken.

    Materiaal mixer
    Aangegeven is wat het materiaal van de behuizing van de mixer en de klopelementen is. Het is natuurlijk leuk als het materiaal en de kleur van je mixer een beetje aansluiten bij de rest van de keukenapparaten. In het geval van staafmixers staat aangegeven wat het materiaal van de voet van de mixer is en of de voet afneembaar is.

    Vermogen mixer
    Het vermogen van de mixer is weergegeven in Watt. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller en krachtiger de mixer kan mixen. Daarnaast is aangegeven op hoeveel snelheden de mixer ingesteld kan worden.

    Vergelijk hier mixers!Extra’s mixer
    Er zijn verschillende extra's bij mixers, zoals de mogelijkheid het snoer op te bergen en een zachte start. Een aantal mixers heeft ook een uitwerpknop. Als je op de knop drukt, zullen de kloppers loslaten. Van een vaatwasbestendige mixer kun je in ieder geval de klop/mix-elementen meewassen in de vaatwasser. Het elektrische gedeelte kun je beter gewoon met een vochtige doek afnemen. Pas op bij het afwassen van de mesjes van de staafmixer, deze zijn namelijk vlijmscherp.

    Accessoires mixer
    Verder kan de mixer geleverd worden met verschillende accessoires: beker, beslagkom, spatel, garde en wandhouder. Al deze accessoires kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een mixer. Sommige handmixers worden geleverd met een mengkom. Als je iets wilt mengen wat veel tijd in beslag gaat nemen, dan hoef je de mixer en de kom niet de hele tijd vast te houden.

  • Veelgestelde vragen


    Moet ik voor een mixer een verwijderingsbijdrage betalen?
    Nee, voor een mixer hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat, betaal je wel een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude, maar voor een mixer hoef je deze bijdrage dus niet te leveren.

    Wanneer kies ik voor wat voor soort mixer?
    Er zijn verschillende soorten mixers: handmixers, staafmixers, combimixers en drinkmixers.
    Een handmixer is met name geschikt voor kloppen, mengen en kneden. Handig voor het bereiden van beslag en deeg. Bijna elke handmixer wordt geleverd met kloppers en deeghaken. Een staafmixer gebruik je om te mengen, pureren of snijden. Dat is handig voor het bereiden van soepen, sauzen en babyvoeding. Een combimixer combineert de functies van een handmixer en staafmixer. Afhankelijk van welke functie je wilt, kun je kloppers en deeghaken of een staafmixerelement op de mixer zetten. De drinkmixer is er voor het mixen van cocktails en andere dranken.

    Ik ben op zoek naar een mixer met aangedreven kom, waar vind ik die?
    Mixers met aangedreven kom, evenals kneedmachines, vind je in het productaanbod van mixers
     en keukenmachines bieden vaak ook deze functionaliteit.

    Ik ben op zoek naar een fruitmixer, waar kan ik die vinden?
    Er zijn verschillende keukenapparaten op de markt waar je fruit mee kunt 'mixen'. Als je fruithapjes wilt maken voor kleine kinderen, dan kun je het beste zoeken naar een staafmixer. Hiermee kun je het fruit als het ware pureren. Als je liever fruitsapjes maakt, dan kun je kiezen voor een blender of een sapcentrifuge.

     

  • Verklarende woordenlijst

    Hieronder vind je een alfabetisch overzicht met veel gebruikte technische specificaties die gebruikt worden bij mixers. Heb je na het lezen van deze specificaties nog vragen, kijk dan even tussen de veelgestelde vragen. Wellicht dat deze jouw vraag kunnen beantwoorden.

    Vergelijk hier mixers!Element vaatwasbestendig

    Als je een vaatwasser hebt, is het handig om zeker te weten dat het element vaatwasbestendig is. Het elektrische gedeelte van de mixer kun je zeker niet gewoon in het sopje of met de vaatwasmachine afwassen. Je kunt dit gedeelte wel met een vochtige doek schoonmaken.

    Materiaal
    Er wordt aangegeven of de mixer, het klopelement of de voet (in het geval van staafmixers) van RVS, metaal of kunststof is gemaakt. RVS staat voor Roestvrij Staal.

    Snelheden
    Met snelheden wordt aangegeven op hoeveel snelheden de mixer ingesteld kan worden. Afhankelijk van de te mixen substantie en het recept, zul je de snelheid af en toe aan willen kunnen passen.

    Snoer opbergbaar
    Veel mixers beschikken over een handig wegwerksysteem voor het snoer. Je hebt dan bij het opbergen van het apparaat geen last meer van een rondslingerend snoer.

    Type
    Er zijn verschillende types mixers: handmixers, staafmixers, combimixers en drinkmixers. Een handmixer is met name geschikt voor kloppen, mengen, kneden. Handig voor het bereiden van beslag en deeg. Bijna elke handmixer wordt geleverd met kloppers en deeghaken. Een staafmixer gebruik je om te mengen, pureren, snijden. Dat is handig voor het bereiden van soepen, sauzen en babyvoeding. Een combimixer combineert de functies van een handmixer en staafmixer, afhankelijk van welke functie je wilt, kun je kloppers en deeghaken of een staafmixer element op de mixer zetten. De drinkmixer is er voor het mixen van cocktails en andere dranken.
    Vergelijk hier mixers!
    Vermogen
    Het vermogen van de mixer is weergegeven in Watt. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller en krachtiger de mixer kan mixen. Vermogen staat voor de hoeveelheid energie die de mixer per seconde verbruikt.

    Voet afneembaar
    Bij sommige staafmixers is de voet afneembaar, zodat er andere opzetstukken op kunnen.

    Zachte start
    Bij een zachte start werkt de mixer langzaam op naar een bepaalde snelheid, waardoor morsen tot een minimum beperkt blijft.

    • KitchenAid Een KitchenAid mixer heeft een modern design en past bij elke keuken. Een KitchenAid mengt allerlei ingrediënten zonder dat er armspieren gebruikt worden.
    • Dualit Dualit mixers hebben een vlot en modern design. De mixers van Dualit worden als gebruiksvriendelijk gezien.
    • Bosch De mixers van Bosch hebben een goede grip en zijn eenvoudig in het gebruik.
    • Handmixer Dit zijn mixers die je met de hand bestuurt en vasthoudt tijdens het mengen.
    • Keukenmixer Keukenmixers zijn machines die op het aanrecht staan en verschillende dingen kunnen mixen en kneden.
    • Hoogste vermogen Een mixer met een vermogen van 500 Watt of hoger. Hiermee kan je steviger mixen.
    • Budget Een selectie van mixers die verkrijgbaar zijn voor minder dan 50 euro.
  • Bestron AKM500 mixer
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC81LzEvYmVzdHJvbi1ha20tNTAwLTE5NDYyNDUxLmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi81LzQvYmVzdHJvbi1ha20tNTAwLTE5OTM3MjU0LmpwZw==
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS80LzMvYmVzdHJvbi1ha20tNTAwLTIzODk0MTQzLmpwZw==
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzEvYmVzdHJvbi1ha201MDAtbWl4ZXItMjQ1MDQ0OTEuanBn
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzIvYmVzdHJvbi1ha201MDAtbWl4ZXItMjQ1MDQ0OTIuanBn
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzMvYmVzdHJvbi1ha201MDAtbWl4ZXItMjQ1MDQ0OTMuanBn
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzQvYmVzdHJvbi1ha201MDAtbWl4ZXItMjQ1MDQ0OTQuanBn
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzUvYmVzdHJvbi1ha201MDAtbWl4ZXItMjQ1MDQ0OTUuanBn
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8wLzcvYmVzdHJvbi1ha20tNTAwLTE5NDYwODA3LmpwZw==
    Bestron AKM500 mixer (39)
    8.199224806201551 (2)
    Bestron AKM500 mixer
    Super machine voor een zachte prijs
    Zeer goede machine, het deeg wordt goed gemengd en zeer praktisch in gebruik.
    9.0
    0 10
  • Bosch MFQ36300 mixer
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/bosch-mfq-36300-19558165.jpg
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/2/bosch-mfq36300-23325432.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/5/bosch-mfq36300-mixer-24508485.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/6/bosch-mfq36300-mixer-24508486.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/7/bosch-mfq36300-mixer-24508487.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/8/bosch-mfq36300-mixer-24508488.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/9/bosch-mfq36300-mixer-24508489.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/0/bosch-mfq36300-mixer-24508490.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/1/bosch-mfq36300-mixer-24508491.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/bosch-mfq-36300-19558165.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS82LzUvYm9zY2gtbWZxLTM2MzAwLTE5NTU4MTY1LmpwZw==
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/2/bosch-mfq36300-23325432.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8zLzIvYm9zY2gtbWZxMzYzMDAtMjMzMjU0MzIuanBn
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/5/bosch-mfq36300-mixer-24508485.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC84LzUvYm9zY2gtbWZxMzYzMDAtbWl4ZXItMjQ1MDg0ODUuanBn
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/6/bosch-mfq36300-mixer-24508486.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC84LzYvYm9zY2gtbWZxMzYzMDAtbWl4ZXItMjQ1MDg0ODYuanBn
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/7/bosch-mfq36300-mixer-24508487.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC84LzcvYm9zY2gtbWZxMzYzMDAtbWl4ZXItMjQ1MDg0ODcuanBn
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/8/bosch-mfq36300-mixer-24508488.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC84LzgvYm9zY2gtbWZxMzYzMDAtbWl4ZXItMjQ1MDg0ODguanBn
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/9/bosch-mfq36300-mixer-24508489.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC84LzkvYm9zY2gtbWZxMzYzMDAtbWl4ZXItMjQ1MDg0ODkuanBn
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/0/bosch-mfq36300-mixer-24508490.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC85LzAvYm9zY2gtbWZxMzYzMDAtbWl4ZXItMjQ1MDg0OTAuanBn
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/1/bosch-mfq36300-mixer-24508491.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC85LzEvYm9zY2gtbWZxMzYzMDAtbWl4ZXItMjQ1MDg0OTEuanBn
    Bosch MFQ36300 mixer (11)
    7.1 (1)
    Bosch MFQ36300 mixer
    Prima handmixer
    Stil en toch krachtige motor voor het mixen. Over de duurzaamheid kunnen we nu nog niets zeggen, dat zal de komende jaren blijken.
    7.7
    0 10
  • Bestron AKM500 mixer
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC81LzEvYmVzdHJvbi1ha20tNTAwLTE5NDYyNDUxLmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi81LzQvYmVzdHJvbi1ha20tNTAwLTE5OTM3MjU0LmpwZw==
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS80LzMvYmVzdHJvbi1ha20tNTAwLTIzODk0MTQzLmpwZw==
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzEvYmVzdHJvbi1ha201MDAtbWl4ZXItMjQ1MDQ0OTEuanBn
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzIvYmVzdHJvbi1ha201MDAtbWl4ZXItMjQ1MDQ0OTIuanBn
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzMvYmVzdHJvbi1ha201MDAtbWl4ZXItMjQ1MDQ0OTMuanBn
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzQvYmVzdHJvbi1ha201MDAtbWl4ZXItMjQ1MDQ0OTQuanBn
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzUvYmVzdHJvbi1ha201MDAtbWl4ZXItMjQ1MDQ0OTUuanBn
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8wLzcvYmVzdHJvbi1ha20tNTAwLTE5NDYwODA3LmpwZw==
    Bestron AKM500 mixer (39)
    8.199224806201551 (2)
    Bestron AKM500 mixer
    hoezo goedkoop duurkoop,perfecte machine
    hij is maar 450watt maar doet het beter dan mijn phillipsHR7775 van 1000watt. heb er ondertussen al deeg (appeltaart), biscuitdeeg,koekjesdeeg (zandkoekjes), eiwitten,botercreme mee gemaakt. echt super in gebruik en materiaal robuust staat stevig dmv zuignappen niet voor niks 60 maanden garantie.
    9.7
    0 10
  • Bestron DHA3470
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS80LzUvYmVzdHJvbi1kaGEtMzQ3MC1raXRjaGVuLW1hc3Rlci0yMTQ5MjE0NS5qcGc=
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS85LzYvYmVzdHJvbi1kaGEtMzQ3MC1raXRjaGVuLW1hc3Rlci0yMTQ5MjE5Ni5qcGc=
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8wLzgvYmVzdHJvbi1kaGEtMzQ3MC1raXRjaGVuLW1hc3Rlci0yMzM4MDcwOC5qcGc=
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8wLzkvYmVzdHJvbi1kaGEzNDcwLTI0NTEwMDA5LmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8xLzAvYmVzdHJvbi1kaGEzNDcwLTI0NTEwMDEwLmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8xLzEvYmVzdHJvbi1kaGEzNDcwLTI0NTEwMDExLmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8xLzIvYmVzdHJvbi1kaGEzNDcwLTI0NTEwMDEyLmpwZw==
    Bestron DHA3470 (9)
    7.487458335828194 (3)
    Bestron DHA3470
    Top machine voor het geld!
    Voor 110-120 euro haal je een top mixer in huis, hij klopt super luchtig, de service van Beston is top! kan veel tegelijkertijd mixen, is eenvoudig in bediening, staat stabiel op zuignappen. Het uiterlijk is misschien eenvoudig maar het is echt een top apparaat. Hij maakt alleen wat lawaai tijdens het mixen maar dit doen ze bijna allemaal.
    8.0
    0 10
  • Bestron DHA3470
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS80LzUvYmVzdHJvbi1kaGEtMzQ3MC1raXRjaGVuLW1hc3Rlci0yMTQ5MjE0NS5qcGc=
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS85LzYvYmVzdHJvbi1kaGEtMzQ3MC1raXRjaGVuLW1hc3Rlci0yMTQ5MjE5Ni5qcGc=
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8wLzgvYmVzdHJvbi1kaGEtMzQ3MC1raXRjaGVuLW1hc3Rlci0yMzM4MDcwOC5qcGc=
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8wLzkvYmVzdHJvbi1kaGEzNDcwLTI0NTEwMDA5LmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8xLzAvYmVzdHJvbi1kaGEzNDcwLTI0NTEwMDEwLmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8xLzEvYmVzdHJvbi1kaGEzNDcwLTI0NTEwMDExLmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8xLzIvYmVzdHJvbi1kaGEzNDcwLTI0NTEwMDEyLmpwZw==
    Bestron DHA3470 (9)
    7.487458335828194 (3)
    Bestron DHA3470
    Was heel snel stuk
    Was heel snel stuk. Mixt niet goed de onderkant niet goed, waardoor de cake mislukt!
    1.0
    0 10
  • Bestron DHA3470
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS80LzUvYmVzdHJvbi1kaGEtMzQ3MC1raXRjaGVuLW1hc3Rlci0yMTQ5MjE0NS5qcGc=
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS85LzYvYmVzdHJvbi1kaGEtMzQ3MC1raXRjaGVuLW1hc3Rlci0yMTQ5MjE5Ni5qcGc=
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8wLzgvYmVzdHJvbi1kaGEtMzQ3MC1raXRjaGVuLW1hc3Rlci0yMzM4MDcwOC5qcGc=
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8wLzkvYmVzdHJvbi1kaGEzNDcwLTI0NTEwMDA5LmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8xLzAvYmVzdHJvbi1kaGEzNDcwLTI0NTEwMDEwLmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8xLzEvYmVzdHJvbi1kaGEzNDcwLTI0NTEwMDExLmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8xLzIvYmVzdHJvbi1kaGEzNDcwLTI0NTEwMDEyLmpwZw==
    Bestron DHA3470 (9)
    7.487458335828194 (3)
    Bestron DHA3470
    Slecht, komt niet diep genoeg in kom
    Slecht, komt niet diep genoeg in kom.
    10.0
    0 10
  • KitchenAid
    • kitchenaid
  • Dualit
    • dualit
  • Bosch
    • bosch
  • Handmixer
    • handheld
  • Keukenmixer
    • tafelblad
  • Hoogste vermogen
    • huge
  • Budget
    • budget
Mixers 6.3 (14)
0 - 24
  • Bestron AKM500 mixer
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC81LzEvYmVzdHJvbi1ha20tNTAwLTE5NDYyNDUxLmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi81LzQvYmVzdHJvbi1ha20tNTAwLTE5OTM3MjU0LmpwZw==
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS80LzMvYmVzdHJvbi1ha20tNTAwLTIzODk0MTQzLmpwZw==
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzEvYmVzdHJvbi1ha201MDAtbWl4ZXItMjQ1MDQ0OTEuanBn
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzIvYmVzdHJvbi1ha201MDAtbWl4ZXItMjQ1MDQ0OTIuanBn
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzMvYmVzdHJvbi1ha201MDAtbWl4ZXItMjQ1MDQ0OTMuanBn
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzQvYmVzdHJvbi1ha201MDAtbWl4ZXItMjQ1MDQ0OTQuanBn
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzUvYmVzdHJvbi1ha201MDAtbWl4ZXItMjQ1MDQ0OTUuanBn
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8wLzcvYmVzdHJvbi1ha20tNTAwLTE5NDYwODA3LmpwZw==
    Bestron AKM500 mixer (39)
    8.199224806201551 (2)
    Bestron AKM500 mixer
    BCC Bergen op Zoom BCC Bergen op Zoom
    75, 4.280565999999999, 51.4932449 LOW
    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
    8.547531703000708 (344)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    84.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    BCC Bergen op Zoom BCC Bergen op Zoom
    75, 4.280565999999999, 51.4932449 LOW
    13
    good_buy
    best_reviewed
  • Braun HM 3135 WH mixer
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/4/2/braun-hm-3135-wh-mixer-30704342.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/4/2/braun-hm-3135-wh-mixer-30704342.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy80LzIvYnJhdW4taG0tMzEzNS13aC1taXhlci0zMDcwNDM0Mi5qcGc=
    Braun HM 3135 WH mixer (19)
    Braun HM 3135 WH mixer
    Otto Otto
    6.624687481872885 (110)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    65.85, 5d (offer_sdt_5_days)
    Otto Otto
    6.624687481872885 (110)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    65.85, 5d (offer_sdt_5_days)
    2
    most_sold
  • Braun MR-320 HC Omelette
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/1/8/braun-mr-320-hc-omelette-16705018.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/1/8/braun-mr-320-hc-omelette-16705018.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC8xLzgvYnJhdW4tbXItMzIwLWhjLW9tZWxldHRlLTE2NzA1MDE4LmpwZw==
    Braun MR-320 HC Omelette (16)
    Braun MR-320 HC Omelette
    Kijkshop Amsterdam Kijkshop Amsterdam
    39.99, 4.9540681, 52.3164656 LOW
    Kijkshop Amsterdam Kijkshop Amsterdam
    39.99, 4.9540681, 52.3164656 LOW
    16
  • Philips Daily Collection Mixer
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/8/philips-hr1458-00-mixer-24269848.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/9/philips-hr1458-00-mixer-24269849.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/5/0/philips-hr1458-00-mixer-24269850.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/8/philips-hr1458-00-mixer-24269848.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC80LzgvcGhpbGlwcy1ocjE0NTgtMDAtbWl4ZXItMjQyNjk4NDguanBn
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/9/philips-hr1458-00-mixer-24269849.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC80LzkvcGhpbGlwcy1ocjE0NTgtMDAtbWl4ZXItMjQyNjk4NDkuanBn
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/5/0/philips-hr1458-00-mixer-24269850.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC81LzAvcGhpbGlwcy1ocjE0NTgtMDAtbWl4ZXItMjQyNjk4NTAuanBn
    Philips Daily Collection Mixer (15)
    Philips Daily Collection Mixer
    Blokker.nl Blokker.nl
    7.592693677677212 (786)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    24.99, ? (offer_sdt_unknown)
    Blokker.nl Blokker.nl
    7.592693677677212 (786)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    24.99, ? (offer_sdt_unknown)
    Kijkshop Almere Kijkshop Almere
    27.99, 5.2210813, 52.3728291 LOW
    77
  • Tefal Prep'Line HB7240
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/0/tefal-hb7240-staafmixer-37360630.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5ibG9ra2VyLm5sL0JMS0NBUy8zODB4MzgwLzEyMjgzOTYuanBn
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/4/tefal-hb7240-mixer-55806484.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/5/tefal-hb7240-mixer-55806485.jpg
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/6/tefal-hb7240-mixer-55806486.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/7/tefal-hb7240-mixer-55806487.jpg
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/8/tefal-hb7240-mixer-55806488.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/9/tefal-hb7240-mixer-55806489.jpg
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/0/tefal-hb7240-mixer-55806490.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/1/tefal-hb7240-mixer-55806491.jpg
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/2/tefal-hb7240-mixer-55806492.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/0/tefal-hb7240-staafmixer-37360630.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5ibG9ra2VyLm5sL0JMS0NBUy8zODB4MzgwLzEyMjgzOTYuanBn
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/4/tefal-hb7240-mixer-55806484.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC84LzQvdGVmYWwtaGI3MjQwLW1peGVyLTU1ODA2NDg0LmpwZw==
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/5/tefal-hb7240-mixer-55806485.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC84LzUvdGVmYWwtaGI3MjQwLW1peGVyLTU1ODA2NDg1LmpwZw==
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/6/tefal-hb7240-mixer-55806486.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC84LzYvdGVmYWwtaGI3MjQwLW1peGVyLTU1ODA2NDg2LmpwZw==
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/7/tefal-hb7240-mixer-55806487.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC84LzcvdGVmYWwtaGI3MjQwLW1peGVyLTU1ODA2NDg3LmpwZw==
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/8/tefal-hb7240-mixer-55806488.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC84LzgvdGVmYWwtaGI3MjQwLW1peGVyLTU1ODA2NDg4LmpwZw==
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/9/tefal-hb7240-mixer-55806489.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC84LzkvdGVmYWwtaGI3MjQwLW1peGVyLTU1ODA2NDg5LmpwZw==
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/0/tefal-hb7240-mixer-55806490.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC85LzAvdGVmYWwtaGI3MjQwLW1peGVyLTU1ODA2NDkwLmpwZw==
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/1/tefal-hb7240-mixer-55806491.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC85LzEvdGVmYWwtaGI3MjQwLW1peGVyLTU1ODA2NDkxLmpwZw==
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/2/tefal-hb7240-mixer-55806492.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC85LzIvdGVmYWwtaGI3MjQwLW1peGVyLTU1ODA2NDkyLmpwZw==
    Tefal Prep'Line HB7240 (14)
    Tefal Prep'Line HB7240
    Blokker.nl Blokker.nl
    7.592693677677212 (786)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    49.95, ? (offer_sdt_unknown)
    Blokker.nl Blokker.nl
    7.592693677677212 (786)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    49.95, ? (offer_sdt_unknown)
    1
  • Bestron AKM100RE
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/7/3/bestron-akm100re-33571873.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjEyNzgzMi5qcGc=
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/5/bestron-akm100re-34882195.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLm1hZ2luZWEuY29tL20yL3Byb2R1Y3RzLzAwLzAzLzAzLzk4L00yMDAwMzAzOTg4NF8yLmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/2/bestron-akm100re-mixer-45818892.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/3/bestron-akm100re-mixer-45818893.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/4/bestron-akm100re-mixer-45818894.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/5/bestron-akm100re-mixer-45818895.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/6/bestron-akm100re-mixer-45818896.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/7/3/bestron-akm100re-33571873.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjEyNzgzMi5qcGc=
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/5/bestron-akm100re-34882195.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLm1hZ2luZWEuY29tL20yL3Byb2R1Y3RzLzAwLzAzLzAzLzk4L00yMDAwMzAzOTg4NF8yLmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/2/bestron-akm100re-mixer-45818892.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC85LzIvYmVzdHJvbi1ha20xMDByZS1taXhlci00NTgxODg5Mi5qcGc=
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/3/bestron-akm100re-mixer-45818893.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC85LzMvYmVzdHJvbi1ha20xMDByZS1taXhlci00NTgxODg5My5qcGc=
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/4/bestron-akm100re-mixer-45818894.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC85LzQvYmVzdHJvbi1ha20xMDByZS1taXhlci00NTgxODg5NC5qcGc=
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/5/bestron-akm100re-mixer-45818895.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC85LzUvYmVzdHJvbi1ha20xMDByZS1taXhlci00NTgxODg5NS5qcGc=
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/6/bestron-akm100re-mixer-45818896.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC85LzYvYmVzdHJvbi1ha20xMDByZS1taXhlci00NTgxODg5Ni5qcGc=
    Bestron AKM100RE (13)
    Bestron AKM100RE
    Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
    8.491858963307147 (4938)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    44.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
    8.491858963307147 (4938)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    44.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Media Markt Breda Media Markt Breda
    7.2 (1)
    44.95, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
    50
  • Bosch MFQ36300 mixer
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/bosch-mfq-36300-19558165.jpg
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/2/bosch-mfq36300-23325432.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/5/bosch-mfq36300-mixer-24508485.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/6/bosch-mfq36300-mixer-24508486.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/7/bosch-mfq36300-mixer-24508487.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/8/bosch-mfq36300-mixer-24508488.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/9/bosch-mfq36300-mixer-24508489.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/0/bosch-mfq36300-mixer-24508490.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/1/bosch-mfq36300-mixer-24508491.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/bosch-mfq-36300-19558165.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS82LzUvYm9zY2gtbWZxLTM2MzAwLTE5NTU4MTY1LmpwZw==
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/2/bosch-mfq36300-23325432.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8zLzIvYm9zY2gtbWZxMzYzMDAtMjMzMjU0MzIuanBn
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/5/bosch-mfq36300-mixer-24508485.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC84LzUvYm9zY2gtbWZxMzYzMDAtbWl4ZXItMjQ1MDg0ODUuanBn
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/6/bosch-mfq36300-mixer-24508486.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC84LzYvYm9zY2gtbWZxMzYzMDAtbWl4ZXItMjQ1MDg0ODYuanBn
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/7/bosch-mfq36300-mixer-24508487.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC84LzcvYm9zY2gtbWZxMzYzMDAtbWl4ZXItMjQ1MDg0ODcuanBn
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/8/bosch-mfq36300-mixer-24508488.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC84LzgvYm9zY2gtbWZxMzYzMDAtbWl4ZXItMjQ1MDg0ODguanBn
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/9/bosch-mfq36300-mixer-24508489.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC84LzkvYm9zY2gtbWZxMzYzMDAtbWl4ZXItMjQ1MDg0ODkuanBn
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/0/bosch-mfq36300-mixer-24508490.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC85LzAvYm9zY2gtbWZxMzYzMDAtbWl4ZXItMjQ1MDg0OTAuanBn
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/1/bosch-mfq36300-mixer-24508491.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC85LzEvYm9zY2gtbWZxMzYzMDAtbWl4ZXItMjQ1MDg0OTEuanBn
    Bosch MFQ36300 mixer (11)
    7.1 (1)
    Bosch MFQ36300 mixer
    Redcoon Redcoon
    8.088194156085002 (424)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    37.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Redcoon Redcoon
    8.088194156085002 (424)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    37.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Media Markt Breda Media Markt Breda
    7.2 (1)
    39.95, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
    51
  • Kenwood HM680
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/2/8/kenwood-hm680-21778828.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/7/kenwood-hm680-23520687.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/6/5/kenwood-electronics-hm680-30733565.jpg
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/2/8/kenwood-hm680-21778828.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8yLzgva2Vud29vZC1obTY4MC0yMTc3ODgyOC5qcGc=
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/7/kenwood-hm680-23520687.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi84Lzcva2Vud29vZC1obTY4MC0yMzUyMDY4Ny5qcGc=
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/6/5/kenwood-electronics-hm680-30733565.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS82LzUva2Vud29vZC1lbGVjdHJvbmljcy1obTY4MC0zMDczMzU2NS5qcGc=
    Kenwood HM680 (10)
    Kenwood HM680
    Otto Otto
    6.624687481872885 (110)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    85.94, 2w (offer_sdt_2_weeks)
    Otto Otto
    6.624687481872885 (110)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    85.94, 2w (offer_sdt_2_weeks)
    1
  • Philips Avance Collection HR7950/00
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/7/9/philips-avance-collection-hr7950-00-45887779.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NDAyMzE/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/4/philips-avance-collection-hr7950-00-46935464.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5rb2ZmaWVkaXNjb3VudGVyLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1kZDc5OGZiNS0xNjNiLTRkNjgtOTc0MC0zZGIwM2ZlZTFlNjQ=
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/5/philips-hr7950-00-mixer-52091555.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/6/philips-hr7950-00-mixer-52091556.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/7/philips-hr7950-00-mixer-52091557.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/8/philips-hr7950-00-mixer-52091558.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/7/9/philips-avance-collection-hr7950-00-45887779.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NDAyMzE/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/4/philips-avance-collection-hr7950-00-46935464.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5rb2ZmaWVkaXNjb3VudGVyLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1kZDc5OGZiNS0xNjNiLTRkNjgtOTc0MC0zZGIwM2ZlZTFlNjQ=
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/5/philips-hr7950-00-mixer-52091555.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS81LzUvcGhpbGlwcy1ocjc5NTAtMDAtbWl4ZXItNTIwOTE1NTUuanBn
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/6/philips-hr7950-00-mixer-52091556.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS81LzYvcGhpbGlwcy1ocjc5NTAtMDAtbWl4ZXItNTIwOTE1NTYuanBn
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/7/philips-hr7950-00-mixer-52091557.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS81LzcvcGhpbGlwcy1ocjc5NTAtMDAtbWl4ZXItNTIwOTE1NTcuanBn
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/8/philips-hr7950-00-mixer-52091558.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS81LzgvcGhpbGlwcy1ocjc5NTAtMDAtbWl4ZXItNTIwOTE1NTguanBn
    Philips Avance Collection HR7950/00 (10)
    Philips Avance Collection HR7950/00
    Coolblue.nl Coolblue.nl
    9.019845455652131 (819)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Coolblue.nl Coolblue.nl
    9.019845455652131 (819)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
    7.2 (1)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    149, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
    6
  • Bestron DHA3470
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS80LzUvYmVzdHJvbi1kaGEtMzQ3MC1raXRjaGVuLW1hc3Rlci0yMTQ5MjE0NS5qcGc=
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS85LzYvYmVzdHJvbi1kaGEtMzQ3MC1raXRjaGVuLW1hc3Rlci0yMTQ5MjE5Ni5qcGc=
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8wLzgvYmVzdHJvbi1kaGEtMzQ3MC1raXRjaGVuLW1hc3Rlci0yMzM4MDcwOC5qcGc=
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8wLzkvYmVzdHJvbi1kaGEzNDcwLTI0NTEwMDA5LmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8xLzAvYmVzdHJvbi1kaGEzNDcwLTI0NTEwMDEwLmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8xLzEvYmVzdHJvbi1kaGEzNDcwLTI0NTEwMDExLmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8xLzIvYmVzdHJvbi1kaGEzNDcwLTI0NTEwMDEyLmpwZw==
    Bestron DHA3470 (9)
    7.487458335828194 (3)
    Bestron DHA3470
    Azerty.nl Azerty.nl
    8.529776492044112 (78)
    98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Azerty.nl Azerty.nl
    8.529776492044112 (78)
    98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    BCC Nijmegen Dukenburg BCC Nijmegen Dukenburg
    99, 5.7933698, 51.8229841 LOW
    6
    good_buy
  • Sencor STM 3016YL mixer
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/6/sencor-stm-3016yl-mixer-24894776.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/7/sencor-stm-3016yl-mixer-24894777.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/8/sencor-stm-3016yl-mixer-24894778.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/6/sencor-stm-3016yl-mixer-24894776.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy83LzYvc2VuY29yLXN0bS0zMDE2eWwtbWl4ZXItMjQ4OTQ3NzYuanBn
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/7/sencor-stm-3016yl-mixer-24894777.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy83Lzcvc2VuY29yLXN0bS0zMDE2eWwtbWl4ZXItMjQ4OTQ3NzcuanBn
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/8/sencor-stm-3016yl-mixer-24894778.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy83Lzgvc2VuY29yLXN0bS0zMDE2eWwtbWl4ZXItMjQ4OTQ3NzguanBn
    Sencor STM 3016YL mixer (9)
    Sencor STM 3016YL mixer
    Coolblue.nl Coolblue.nl
    9.019845455652131 (819)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Coolblue.nl Coolblue.nl
    9.019845455652131 (819)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
    7.2 (1)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    119, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
    6
  • Bestron AKM500HR
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/0/bestron-akm500hr-31735990.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzUzOTgzP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/1/bestron-akm500hr-31735991.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53b2hpLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8xL2ltYWdlLzM0MHgzNDAvOWRmNzhlYWIzMzUyNWQwOGQ2ZTVmYjhkMjcxMzZlOTUvYS9rL2FrbTUwMGhyLmpwZw==
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/2/bestron-akm500hr-31735992.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjEuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS80ZC80Ny82Mi8zNjM5NWYzMDYyNTE0ZDRlNzU2ZjRiNmM3MTc5NGI2YjU5NTg0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/2/bestron-akm500hr-mixer-31999662.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/3/bestron-akm500hr-mixer-31999663.jpg
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/4/bestron-akm500hr-mixer-31999664.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/5/bestron-akm500hr-mixer-31999665.jpg
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/6/bestron-akm500hr-mixer-31999666.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/0/bestron-akm500hr-31735990.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzUzOTgzP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/1/bestron-akm500hr-31735991.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53b2hpLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8xL2ltYWdlLzM0MHgzNDAvOWRmNzhlYWIzMzUyNWQwOGQ2ZTVmYjhkMjcxMzZlOTUvYS9rL2FrbTUwMGhyLmpwZw==
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/2/bestron-akm500hr-31735992.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjEuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS80ZC80Ny82Mi8zNjM5NWYzMDYyNTE0ZDRlNzU2ZjRiNmM3MTc5NGI2YjU5NTg0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/2/bestron-akm500hr-mixer-31999662.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi82LzIvYmVzdHJvbi1ha201MDBoci1taXhlci0zMTk5OTY2Mi5qcGc=
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/3/bestron-akm500hr-mixer-31999663.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi82LzMvYmVzdHJvbi1ha201MDBoci1taXhlci0zMTk5OTY2My5qcGc=
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/4/bestron-akm500hr-mixer-31999664.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi82LzQvYmVzdHJvbi1ha201MDBoci1taXhlci0zMTk5OTY2NC5qcGc=
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/5/bestron-akm500hr-mixer-31999665.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi82LzUvYmVzdHJvbi1ha201MDBoci1taXhlci0zMTk5OTY2NS5qcGc=
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/6/bestron-akm500hr-mixer-31999666.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi82LzYvYmVzdHJvbi1ha201MDBoci1taXhlci0zMTk5OTY2Ni5qcGc=
    Bestron AKM500HR (9)
    Bestron AKM500HR
    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
    8.547531703000708 (344)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
    8.547531703000708 (344)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    2
  • KitchenAid 5KSM150PSEIC mixer
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/9/0/kitchenaid-5ksm150pseic-mixer-23320690.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/9/4/kitchenaid-5ksm150pseic-mixer-25067394.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/9/0/kitchenaid-5ksm150pseic-mixer-23320690.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi85LzAva2l0Y2hlbmFpZC01a3NtMTUwcHNlaWMtbWl4ZXItMjMzMjA2OTAuanBn
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/9/4/kitchenaid-5ksm150pseic-mixer-25067394.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy85LzQva2l0Y2hlbmFpZC01a3NtMTUwcHNlaWMtbWl4ZXItMjUwNjczOTQuanBn
    KitchenAid 5KSM150PSEIC mixer (9)
    KitchenAid 5KSM150PSEIC mixer
    Fonq.nl Fonq.nl
    8.5616344467703 (9)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    498, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Fonq.nl Fonq.nl
    8.5616344467703 (9)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    498, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
    7.2 (1)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    499, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
    9
    good_buy
  • Bosch MUM54I00
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/3/7/bosch-mum54i00-wit-oranje-keukenmachine-31733537.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci80MjQyMDAyODIzNjA3X2hfZl9sXzA=
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/9/bosch-mum54i00-wit-oranje-keukenmachine-33572129.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNDM5MTU1X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/2/bosch-mum54i00-56987972.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/3/7/bosch-mum54i00-wit-oranje-keukenmachine-31733537.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci80MjQyMDAyODIzNjA3X2hfZl9sXzA=
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/9/bosch-mum54i00-wit-oranje-keukenmachine-33572129.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNDM5MTU1X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/2/bosch-mum54i00-56987972.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS83LzIvYm9zY2gtbXVtNTRpMDAtNTY5ODc5NzIuanBn
    Bosch MUM54I00 (9)
    Bosch MUM54I00
    Redcoon Redcoon
    8.088194156085002 (424)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    173.1, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Redcoon Redcoon
    8.088194156085002 (424)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    173.1, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
    7.2 (1)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    197.49, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
    11
  • Siemens MQ96580 mixer
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/2/siemens-mq-96580-19846982.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/2/2/siemens-mq96580-23324322.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/2/3/siemens-mq96580-23324323.jpg
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/2/siemens-mq-96580-19846982.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzIvc2llbWVucy1tcS05NjU4MC0xOTg0Njk4Mi5qcGc=
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/2/2/siemens-mq96580-23324322.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzIvc2llbWVucy1tcTk2NTgwLTIzMzI0MzIyLmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/2/3/siemens-mq96580-23324323.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzMvc2llbWVucy1tcTk2NTgwLTIzMzI0MzIzLmpwZw==
    Siemens MQ96580 mixer (8)
    Siemens MQ96580 mixer
    Blokker.nl Blokker.nl
    7.592693677677212 (786)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    59.95, ? (offer_sdt_unknown)
    Blokker.nl Blokker.nl
    7.592693677677212 (786)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    59.95, ? (offer_sdt_unknown)
    1
  • Bestron ACM1012R mixer
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/8/bestron-acm1012r-mixer-23324658.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/9/bestron-acm1012r-mixer-23328499.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/8/bestron-acm1012r-mixer-23324658.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi81LzgvYmVzdHJvbi1hY20xMDEyci1taXhlci0yMzMyNDY1OC5qcGc=
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/9/bestron-acm1012r-mixer-23328499.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC85LzkvYmVzdHJvbi1hY20xMDEyci1taXhlci0yMzMyODQ5OS5qcGc=
    Bestron ACM1012R mixer (8)
    Bestron ACM1012R mixer
    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
    8.547531703000708 (344)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    12.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
    8.547531703000708 (344)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    12.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    1
  • Princess 220120 Keukenmachine
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/8/princess-01-220120-01-001-mixer-25110038.jpg
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/9/princess-01-220120-01-001-mixer-25110039.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/0/princess-01-220120-01-001-mixer-25110040.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/1/princess-01-220120-01-001-mixer-25110041.jpg
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/8/princess-01-220120-01-001-mixer-25110038.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8zLzgvcHJpbmNlc3MtMDEtMjIwMTIwLTAxLTAwMS1taXhlci0yNTExMDAzOC5qcGc=
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/9/princess-01-220120-01-001-mixer-25110039.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8zLzkvcHJpbmNlc3MtMDEtMjIwMTIwLTAxLTAwMS1taXhlci0yNTExMDAzOS5qcGc=
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/0/princess-01-220120-01-001-mixer-25110040.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC80LzAvcHJpbmNlc3MtMDEtMjIwMTIwLTAxLTAwMS1taXhlci0yNTExMDA0MC5qcGc=
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/1/princess-01-220120-01-001-mixer-25110041.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC80LzEvcHJpbmNlc3MtMDEtMjIwMTIwLTAxLTAwMS1taXhlci0yNTExMDA0MS5qcGc=
    Princess 220120 Keukenmachine (7)
    Princess 220120 Keukenmachine
    Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
    8.491858963307147 (4938)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    96.75, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
    8.491858963307147 (4938)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    96.75, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Media Markt Breda Media Markt Breda
    7.2 (1)
    96.75, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
    50
  • Inventum MX300 mixer
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/8/3/inventum-mx300-blender-30308183.jpg
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/8/4/inventum-mx300-blender-30308184.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/4/3/inventum-mx300-blender-30393543.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/8/3/inventum-mx300-blender-30308183.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS84LzMvaW52ZW50dW0tbXgzMDAtYmxlbmRlci0zMDMwODE4My5qcGc=
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/8/4/inventum-mx300-blender-30308184.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS84LzQvaW52ZW50dW0tbXgzMDAtYmxlbmRlci0zMDMwODE4NC5qcGc=
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/4/3/inventum-mx300-blender-30393543.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS80LzMvaW52ZW50dW0tbXgzMDAtYmxlbmRlci0zMDM5MzU0My5qcGc=
    Inventum MX300 mixer (7)
    Inventum MX300 mixer
    Kijkshop Almere Kijkshop Almere
    19.99, 5.2210813, 52.3728291 LOW
    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
    8.547531703000708 (344)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    22.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Kijkshop Almere Kijkshop Almere
    19.99, 5.2210813, 52.3728291 LOW
    135
    good_buy
  • Bosch MFQ36460 mixer
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/0/bosch-mfq-36460-ergomixx-22319370.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/2/bosch-mfq-36460-ergomixx-22324652.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/4/bosch-mfq-36460-ergomixx-22325504.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/1/bosch-mfq-36460-ergomixx-23336071.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/7/bosch-mfq36460-mixer-24521087.jpg
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/8/bosch-mfq36460-mixer-24521088.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/9/bosch-mfq36460-mixer-24521089.jpg
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/0/bosch-mfq36460-mixer-24521090.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/1/bosch-mfq36460-mixer-24521091.jpg
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/0/bosch-mfq-36460-ergomixx-22319370.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy83LzAvYm9zY2gtbWZxLTM2NDYwLWVyZ29taXh4LTIyMzE5MzcwLmpwZw==
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/2/bosch-mfq-36460-ergomixx-22324652.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi81LzIvYm9zY2gtbWZxLTM2NDYwLWVyZ29taXh4LTIyMzI0NjUyLmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/4/bosch-mfq-36460-ergomixx-22325504.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8wLzQvYm9zY2gtbWZxLTM2NDYwLWVyZ29taXh4LTIyMzI1NTA0LmpwZw==
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/1/bosch-mfq-36460-ergomixx-23336071.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC83LzEvYm9zY2gtbWZxLTM2NDYwLWVyZ29taXh4LTIzMzM2MDcxLmpwZw==
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/7/bosch-mfq36460-mixer-24521087.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC84LzcvYm9zY2gtbWZxMzY0NjAtbWl4ZXItMjQ1MjEwODcuanBn
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/8/bosch-mfq36460-mixer-24521088.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC84LzgvYm9zY2gtbWZxMzY0NjAtbWl4ZXItMjQ1MjEwODguanBn
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/9/bosch-mfq36460-mixer-24521089.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC84LzkvYm9zY2gtbWZxMzY0NjAtbWl4ZXItMjQ1MjEwODkuanBn
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/0/bosch-mfq36460-mixer-24521090.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC85LzAvYm9zY2gtbWZxMzY0NjAtbWl4ZXItMjQ1MjEwOTAuanBn
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/1/bosch-mfq36460-mixer-24521091.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC85LzEvYm9zY2gtbWZxMzY0NjAtbWl4ZXItMjQ1MjEwOTEuanBn
    Bosch MFQ36460 mixer (7)
    Bosch MFQ36460 mixer
    Redcoon Redcoon
    8.088194156085002 (424)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    52.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Redcoon Redcoon
    8.088194156085002 (424)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    52.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Media Markt Breda Media Markt Breda
    7.2 (1)
    54.99, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
    125
  • Siemens MQ96500 mixer
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/8/siemens-mq96500-mixer-23584048.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/9/siemens-mq96500-mixer-23584049.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/0/siemens-mq96500-mixer-23584050.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/1/siemens-mq96500-mixer-23584051.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/2/siemens-mq96500-mixer-23584052.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/8/siemens-mq96500-mixer-23584048.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC80Lzgvc2llbWVucy1tcTk2NTAwLW1peGVyLTIzNTg0MDQ4LmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/9/siemens-mq96500-mixer-23584049.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC80Lzkvc2llbWVucy1tcTk2NTAwLW1peGVyLTIzNTg0MDQ5LmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/0/siemens-mq96500-mixer-23584050.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC81LzAvc2llbWVucy1tcTk2NTAwLW1peGVyLTIzNTg0MDUwLmpwZw==
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/1/siemens-mq96500-mixer-23584051.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC81LzEvc2llbWVucy1tcTk2NTAwLW1peGVyLTIzNTg0MDUxLmpwZw==
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/2/siemens-mq96500-mixer-23584052.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC81LzIvc2llbWVucy1tcTk2NTAwLW1peGVyLTIzNTg0MDUyLmpwZw==
    Siemens MQ96500 mixer (6)
    Siemens MQ96500 mixer
    Conrad Conrad
    8.39144489167464 (705)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    54.99, 4d (offer_sdt_4_days)
    Conrad Conrad
    8.39144489167464 (705)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    54.99, 4d (offer_sdt_4_days)
    1
  • Krups 3 Mix 7000
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/7/krups-f-608-3mix7000-5123397.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/8/1/krups-f-608-3mix7000-17893581.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/5/0/krups-f-608-3mix7000-23354850.jpg
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/7/krups-f-608-3mix7000-5123397.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy85Lzcva3J1cHMtZi02MDgtM21peDcwMDAtNTEyMzM5Ny5qcGc=
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/8/1/krups-f-608-3mix7000-17893581.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS84LzEva3J1cHMtZi02MDgtM21peDcwMDAtMTc4OTM1ODEuanBn
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/5/0/krups-f-608-3mix7000-23354850.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC81LzAva3J1cHMtZi02MDgtM21peDcwMDAtMjMzNTQ4NTAuanBn
    Krups 3 Mix 7000 (6)
    Krups 3 Mix 7000
    Neboweb.nl Neboweb.nl
    8.488232986170086 (19)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    80.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Neboweb.nl Neboweb.nl
    8.488232986170086 (19)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    80.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    1
  • Domo DO9111KR mixer
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/1/domo-do9111kr-mixer-24965201.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/2/domo-do9111kr-mixer-24965202.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/3/domo-do9111kr-mixer-24965203.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/4/domo-do9111kr-mixer-24965204.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/3/6/domo-do9111kr-mixer-30171136.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/3/9/domo-do9111kr-mixer-30171139.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/1/domo-do9111kr-mixer-24965201.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzEvZG9tby1kbzkxMTFrci1taXhlci0yNDk2NTIwMS5qcGc=
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/2/domo-do9111kr-mixer-24965202.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzIvZG9tby1kbzkxMTFrci1taXhlci0yNDk2NTIwMi5qcGc=
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/3/domo-do9111kr-mixer-24965203.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzMvZG9tby1kbzkxMTFrci1taXhlci0yNDk2NTIwMy5qcGc=
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/4/domo-do9111kr-mixer-24965204.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzQvZG9tby1kbzkxMTFrci1taXhlci0yNDk2NTIwNC5qcGc=
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/3/6/domo-do9111kr-mixer-30171136.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS8zLzYvZG9tby1kbzkxMTFrci1taXhlci0zMDE3MTEzNi5qcGc=
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/3/9/domo-do9111kr-mixer-30171139.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS8zLzkvZG9tby1kbzkxMTFrci1taXhlci0zMDE3MTEzOS5qcGc=
    Domo DO9111KR mixer (6)
    Domo DO9111KR mixer
    Fonq.nl Fonq.nl
    8.5616344467703 (9)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    159.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    Fonq.nl Fonq.nl
    8.5616344467703 (9)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    159.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    2
  • Smeg smf01pgeu
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/4/smeg-smf01pgeu-42786884.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cua2l0Y2hlbm9ubGluZS5ubC9sb2NhbF9yZXNvdXJjZXMvdGV4YWNvXzAwMDQ5M1NNRjAxUEdFVS1zbWYwMXBnZXUtc21mMDFwZ2V1LTAuanBn
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/3/smeg-smf01pgeu-mixer-43286883.jpg
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/4/smeg-smf01pgeu-mixer-43286884.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/4/smeg-smf01pgeu-42786884.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cua2l0Y2hlbm9ubGluZS5ubC9sb2NhbF9yZXNvdXJjZXMvdGV4YWNvXzAwMDQ5M1NNRjAxUEdFVS1zbWYwMXBnZXUtc21mMDFwZ2V1LTAuanBn
    • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/3/smeg-smf01pgeu-mixer-43286883.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84LzMvc21lZy1zbWYwMXBnZXUtbWl4ZXItNDMyODY4ODMuanBn
    • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/4/smeg-smf01pgeu-mixer-43286884.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84LzQvc21lZy1zbWYwMXBnZXUtbWl4ZXItNDMyODY4ODQuanBn
    Smeg smf01pgeu (5)
    Smeg smf01pgeu
    tvreus.nl tvreus.nl
    8.444444444444445 (5)
    429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    tvreus.nl tvreus.nl
    8.444444444444445 (5)
    429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
    2
  • KitchenAid 5KHM9212ECU mixer
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/1/kitchenaid-5khm9212ecu-30292961.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/5/kitchenaid-5khm9212ecu-mixer-30617455.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/6/kitchenaid-5khm9212ecu-mixer-30617456.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/7/kitchenaid-5khm9212ecu-mixer-30617457.jpg
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/8/kitchenaid-5khm9212ecu-mixer-30617458.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/9/kitchenaid-5khm9212ecu-mixer-30617459.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/6/0/kitchenaid-5khm9212ecu-mixer-30617460.jpg
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/1/kitchenaid-5khm9212ecu-30292961.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzEva2l0Y2hlbmFpZC01a2htOTIxMmVjdS0zMDI5Mjk2MS5qcGc=
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/5/kitchenaid-5khm9212ecu-mixer-30617455.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC81LzUva2l0Y2hlbmFpZC01a2htOTIxMmVjdS1taXhlci0zMDYxNzQ1NS5qcGc=
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/6/kitchenaid-5khm9212ecu-mixer-30617456.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC81LzYva2l0Y2hlbmFpZC01a2htOTIxMmVjdS1taXhlci0zMDYxNzQ1Ni5qcGc=
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/7/kitchenaid-5khm9212ecu-mixer-30617457.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC81Lzcva2l0Y2hlbmFpZC01a2htOTIxMmVjdS1taXhlci0zMDYxNzQ1Ny5qcGc=
    • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/8/kitchenaid-5khm9212ecu-mixer-30617458.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC81Lzgva2l0Y2hlbmFpZC01a2htOTIxMmVjdS1taXhlci0zMDYxNzQ1OC5qcGc=
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/9/kitchenaid-5khm9212ecu-mixer-30617459.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC81Lzkva2l0Y2hlbmFpZC01a2htOTIxMmVjdS1taXhlci0zMDYxNzQ1OS5qcGc=
    • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/6/0/kitchenaid-5khm9212ecu-mixer-30617460.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC82LzAva2l0Y2hlbmFpZC01a2htOTIxMmVjdS1taXhlci0zMDYxNzQ2MC5qcGc=
    KitchenAid 5KHM9212ECU mixer (5)
    KitchenAid 5KHM9212ECU mixer
    Otto Otto
    6.624687481872885 (110)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    124.95, 5d (offer_sdt_5_days)
    Otto Otto
    6.624687481872885 (110)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    124.95, 5d (offer_sdt_5_days)
    Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
    7.2 (1)
    • //static1.vergelijk.nl/s/3.78/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
    129.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
    24
    good_buy
2 7
  • Merk (brand):
  • Prijs (price):
    • Budget: lager dan €50 (budget)
    • Lage prijs: €50 - €100 (low)
    • Gemiddelde prijs: €100 - €200 (medium)
    • High end: Meer dan €200 (high)
  • Model (soort):
    • Blender voor op aanrecht (blender_voor_op_aanrecht)
    • Draagbaar (draagbaar)
    • Handheld (handheld)
    • Handheld mixer (handheld_mixer)
    • Immersion blender (immersion_blender)
    • Staafmixer (staafmixer)
    • Tabletop (tabletop)
    • Tafelblad (tafelblad)
    • Voor op aanrecht (voor_op_aanrecht)
  • Aantal snelheidsstanden (aantal_snelheidsstanden):
    • < 5 (aantal_snelheidsstanden_5)
    • 5 - 6 (aantal_snelheidsstanden_5_6)
    • ≥ 6 (aantal_snelheidsstanden_6)
  • Vermogen (vermogen):
    • Tot 300 W (low)
    • 300 W tot 400 W (medium)
    • 400 W tot 500 W (high)
    • Vanaf 500 W (huge)
  • Kleur (kleur):
    • Antraciet (antraciet)
    • Beige (beige)
    • Blauw (blauw)
    • Brons (brons)
    • Chroom (chroom)
    • Crème (cre_me)
    • Geel (geel)
    • Goud (goud)
    • Grijs (grijs)
    • Groen (groen)
    • Limoen (limoen)
    • Metallic (metallic)
    • Nikkel (nikkel)
    • Oranje (oranje)
    • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
    • Rood (rood)
    • Roze (roze)
    • Transparant (transparant)
    • Wit (wit)
    • Zilver (zilver)
    • Zwart (zwart)
  • Inhoud kan (inhoud_kan):
    • < 1 liter (inhoud_kan_1)
    • 1 liter - 4 liter (inhoud_kan_1_4)
    • 4 liter - 4.8 liter (inhoud_kan_4_4.8)
    • ≥ 4.8 liter (inhoud_kan_4.8)
  • Variabele snelheid (variable_speed):
    • Ja (ja)
    • Nee (nee)
  • Turboknop (turboknop):
    • Ja (ja)
    • Nee (nee)
  • Productfamilie (family):
    • Avance Collection (avance_collection)
    • Daily Collection (daily_collection)
    • Viva Collection (viva_collection)
  • Winkelen in plaats (physical_location):
    • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
    • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
    • Alkmaar (alkmaar)
    • Almelo (almelo)
    • Almere (almere)
    • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
    • Amersfoort (amersfoort)
    • Amstelveen (amstelveen)
    • Amsterdam (amsterdam)
    • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
    • Apeldoorn (apeldoorn)
    • Arnhem (arnhem)
    • Assen (assen)
    • Asten (asten)
    • Barendrecht (barendrecht)
    • Barneveld (barneveld)
    • Beek (beek)
    • Beilen (beilen)
    • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
    • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
    • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
    • Beuningen (beuningen)
    • Beverwijk (beverwijk)
    • Bodegraven (bodegraven)
    • Bolsward (bolsward)
    • Boskoop (boskoop)
    • Boxtel (boxtel)
    • Breda (breda)
    • Breezand (breezand)
    • Breukelen (breukelen)
    • Brielle (brielle)
    • Burgum (burgum)
    • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
    • Castricum (castricum)
    • Cruquius (cruquius)
    • Cuijk (cuijk)
    • Culemborg (culemborg)
    • Delfzijl (delfzijl)
    • Den Burg (den_burg)
    • Den Haag (den_haag)
    • Den Helder (den_helder)
    • Deurne (deurne)
    • Deventer (deventer)
    • Diemen (diemen)
    • Diepenveen (diepenveen)
    • Dieren (dieren)
    • Diessen (diessen)
    • Dinxperlo (dinxperlo)
    • Dirksland (dirksland)
    • Doetinchem (doetinchem)
    • Dokkum (dokkum)
    • Dongen (dongen)
    • Dordrecht (dordrecht)
    • Drachten (drachten)
    • Dronten (dronten)
    • Drunen (drunen)
    • Duiven (duiven)
    • Ede (ede)
    • Eindhoven (eindhoven)
    • Elst (elst)
    • Emmeloord (emmeloord)
    • Emmen (emmen)
    • Enschede (enschede)
    • Ermelo (ermelo)
    • Franeker (franeker)
    • Genderen (genderen)
    • Gennep (gennep)
    • Goes (goes)
    • Goor (goor)
    • Gorredijk (gorredijk)
    • Gouda (gouda)
    • Groningen (groningen)
    • Haaksbergen (haaksbergen)
    • Haarlem (haarlem)
    • Harderwijk (harderwijk)
    • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
    • Haren (haren)
    • Harlingen (harlingen)
    • Heemskerk (heemskerk)
    • Heerenveen (heerenveen)
    • Heerhugowaard (heerhugowaard)
    • Heerlen (heerlen)
    • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
    • Helmond (helmond)
    • Hengelo (hengelo)
    • Hillegom (hillegom)
    • Hilversum (hilversum)
    • Hoofddorp (hoofddorp)
    • Hoogeveen (hoogeveen)
    • Hoogezand (hoogezand)
    • Hoorn (hoorn)
    • Horst (horst)
    • Houten (houten)
    • Huizen (huizen)
    • Hulst (hulst)
    • IJmuiden (ijmuiden)
    • Joure (joure)
    • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
    • Klazienaveen (klazienaveen)
    • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
    • Landgraaf (landgraaf)
    • Laren (laren)
    • Leersum (leersum)
    • Leeuwarden (leeuwarden)
    • Leiden (leiden)
    • Leidschendam (leidschendam)
    • Lekkerkerk (lekkerkerk)
    • Lelystad (lelystad)
    • Lemmer (lemmer)
    • Lisse (lisse)
    • Lochem (lochem)
    • Maassluis (maassluis)
    • Maastricht (maastricht)
    • Marum (marum)
    • Meppel (meppel)
    • Middelburg (middelburg)
    • Mijdrecht (mijdrecht)
    • Muiden (muiden)
    • Naaldwijk (naaldwijk)
    • Nederweert (nederweert)
    • Nieuwegein (nieuwegein)
    • Nijkerk (nijkerk)
    • Nijmegen (nijmegen)
    • Nijverdal (nijverdal)
    • Nuenen (nuenen)
    • Nunspeet (nunspeet)
    • Oldenzaal (oldenzaal)
    • Ommen (ommen)
    • Oostburg (oostburg)
    • Oosterhout (oosterhout)
    • Oosterwolde (oosterwolde)
    • Oss (oss)
    • Pijnacker (pijnacker)
    • Purmerend (purmerend)
    • Raalte (raalte)
    • Reuver (reuver)
    • Rheden (rheden)
    • Rijswijk (rijswijk)
    • Roden (roden)
    • Roermond (roermond)
    • Roosendaal (roosendaal)
    • Rosmalen (rosmalen)
    • Rotterdam (rotterdam)
    • Schiedam (schiedam)
    • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
    • Sittard (sittard)
    • Sliedrecht (sliedrecht)
    • Sneek (sneek)
    • Soest (soest)
    • Son (son)
    • Spijkenisse (spijkenisse)
    • Stadskanaal (stadskanaal)
    • Surhuisterveen (surhuisterveen)
    • Terneuzen (terneuzen)
    • Tiel (tiel)
    • Tilburg (tilburg)
    • Tubbergen (tubbergen)
    • Twello (twello)
    • Uden (uden)
    • Uithoorn (uithoorn)
    • Uithuizen (uithuizen)
    • Utrecht (utrecht)
    • Veenendaal (veenendaal)
    • Veghel (veghel)
    • Veldhoven (veldhoven)
    • Venlo (venlo)
    • Venray (venray)
    • Vlaardingen (vlaardingen)
    • Vroomshoop (vroomshoop)
    • Waalwijk (waalwijk)
    • Wageningen (wageningen)
    • Weert (weert)
    • West-Terschelling (west_terschelling)
    • Wezep (wezep)
    • Wieringerwerf (wieringerwerf)
    • Wijchen (wijchen)
    • Winschoten (winschoten)
    • Winterswijk (winterswijk)
    • Woerden (woerden)
    • Wolvega (wolvega)
    • Wormerveer (wormerveer)
    • Zaandam (zaandam)
    • Zaltbommel (zaltbommel)
    • Zeewolde (zeewolde)
    • Zeist (zeist)
    • Zelhem (zelhem)
    • Zierikzee (zierikzee)
    • Zoetermeer (zoetermeer)
    • Zoeterwoude (zoeterwoude)
    • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
    • Zuidhorn (zuidhorn)
    • Zuidzande (zuidzande)
    • Zutphen (zutphen)
    • Zwijndrecht (zwijndrecht)
    • Zwolle (zwolle)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.nl