x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

mixer

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mixer categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

mixer kopen

Een keukenmixer is een apparaat dat al lang niet meer alleen te gebruiken is als beslagmixer. Een mixer kun je gebruiken o...
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier mixers!Een keukenmixer is een apparaat dat al lang niet meer alleen te gebruiken is als beslagmixer. Een mixer kun je gebruiken om ingrediënten te mixen, te kneden of te pureren. Wel zo handig, want je moet er toch niet meer aan denken dat je jouw beslag voor de pannenkoeken of je cakebeslag met de hand zou moeten bereiden. De keukenmixer is een keukenapparaat dat vrijwel in iedere keuken is te vinden.

  Soorten mixers
  Er zijn verschillende soorten mixers: handmixers, staafmixers, combimixers en drinkmixers. Een handmixer is vooral geschikt voor kloppen, mengen en kneden. Handig voor het bereiden van beslag en deeg. Bijna elke handmixer wordt geleverd met kloppers en deeghaken. Wanneer je de deeghaken op je handmixer bevestigt, transformeer je het apparaat in een keer tot deegmixer. Een staafmixer gebruik je om te mengen, pureren en snijden (van groenten). Dat is handig voor het bereiden van soepen, sauzen en babyvoeding. Een combimixer combineert de functies van een handmixer en staafmixer. Afhankelijk van welke functie je wilt, kun je kloppers en deeghaken of een staafmixerelement op de mixer zetten. De drinkmixer is er voor het mixen van cocktails en andere dranken.

  Materiaal mixer
  Aangegeven is wat het materiaal van de behuizing van de mixer en de klopelementen is. Het is natuurlijk leuk als het materiaal en de kleur van je mixer een beetje aansluiten bij de rest van de keukenapparaten. In het geval van staafmixers staat aangegeven wat het materiaal van de voet van de mixer is en of de voet afneembaar is.

  Vermogen mixer
  Het vermogen van de mixer is weergegeven in Watt. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller en krachtiger de mixer kan mixen. Daarnaast is aangegeven op hoeveel snelheden de mixer ingesteld kan worden.

  Vergelijk hier mixers!Extra’s mixer
  Er zijn verschillende extra's bij mixers, zoals de mogelijkheid het snoer op te bergen en een zachte start. Een aantal mixers heeft ook een uitwerpknop. Als je op de knop drukt, zullen de kloppers loslaten. Van een vaatwasbestendige mixer kun je in ieder geval de klop/mix-elementen meewassen in de vaatwasser. Het elektrische gedeelte kun je beter gewoon met een vochtige doek afnemen. Pas op bij het afwassen van de mesjes van de staafmixer, deze zijn namelijk vlijmscherp.

  Accessoires mixer
  Verder kan de mixer geleverd worden met verschillende accessoires: beker, beslagkom, spatel, garde en wandhouder. Al deze accessoires kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een mixer. Sommige handmixers worden geleverd met een mengkom. Als je iets wilt mengen wat veel tijd in beslag gaat nemen, dan hoef je de mixer en de kom niet de hele tijd vast te houden.

 • Veelgestelde vragen


  Moet ik voor een mixer een verwijderingsbijdrage betalen?
  Nee, voor een mixer hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat, betaal je wel een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude, maar voor een mixer hoef je deze bijdrage dus niet te leveren.

  Wanneer kies ik voor wat voor soort mixer?
  Er zijn verschillende soorten mixers: handmixers, staafmixers, combimixers en drinkmixers.
  Een handmixer is met name geschikt voor kloppen, mengen en kneden. Handig voor het bereiden van beslag en deeg. Bijna elke handmixer wordt geleverd met kloppers en deeghaken. Een staafmixer gebruik je om te mengen, pureren of snijden. Dat is handig voor het bereiden van soepen, sauzen en babyvoeding. Een combimixer combineert de functies van een handmixer en staafmixer. Afhankelijk van welke functie je wilt, kun je kloppers en deeghaken of een staafmixerelement op de mixer zetten. De drinkmixer is er voor het mixen van cocktails en andere dranken.

  Ik ben op zoek naar een mixer met aangedreven kom, waar vind ik die?
  Mixers met aangedreven kom, evenals kneedmachines, vind je in het productaanbod van mixers
   en keukenmachines bieden vaak ook deze functionaliteit.

  Ik ben op zoek naar een fruitmixer, waar kan ik die vinden?
  Er zijn verschillende keukenapparaten op de markt waar je fruit mee kunt 'mixen'. Als je fruithapjes wilt maken voor kleine kinderen, dan kun je het beste zoeken naar een staafmixer. Hiermee kun je het fruit als het ware pureren. Als je liever fruitsapjes maakt, dan kun je kiezen voor een blender of een sapcentrifuge.

   

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht met veel gebruikte technische specificaties die gebruikt worden bij mixers. Heb je na het lezen van deze specificaties nog vragen, kijk dan even tussen de veelgestelde vragen. Wellicht dat deze jouw vraag kunnen beantwoorden.

  Vergelijk hier mixers!Element vaatwasbestendig

  Als je een vaatwasser hebt, is het handig om zeker te weten dat het element vaatwasbestendig is. Het elektrische gedeelte van de mixer kun je zeker niet gewoon in het sopje of met de vaatwasmachine afwassen. Je kunt dit gedeelte wel met een vochtige doek schoonmaken.

  Materiaal
  Er wordt aangegeven of de mixer, het klopelement of de voet (in het geval van staafmixers) van RVS, metaal of kunststof is gemaakt. RVS staat voor Roestvrij Staal.

  Snelheden
  Met snelheden wordt aangegeven op hoeveel snelheden de mixer ingesteld kan worden. Afhankelijk van de te mixen substantie en het recept, zul je de snelheid af en toe aan willen kunnen passen.

  Snoer opbergbaar
  Veel mixers beschikken over een handig wegwerksysteem voor het snoer. Je hebt dan bij het opbergen van het apparaat geen last meer van een rondslingerend snoer.

  Type
  Er zijn verschillende types mixers: handmixers, staafmixers, combimixers en drinkmixers. Een handmixer is met name geschikt voor kloppen, mengen, kneden. Handig voor het bereiden van beslag en deeg. Bijna elke handmixer wordt geleverd met kloppers en deeghaken. Een staafmixer gebruik je om te mengen, pureren, snijden. Dat is handig voor het bereiden van soepen, sauzen en babyvoeding. Een combimixer combineert de functies van een handmixer en staafmixer, afhankelijk van welke functie je wilt, kun je kloppers en deeghaken of een staafmixer element op de mixer zetten. De drinkmixer is er voor het mixen van cocktails en andere dranken.
  Vergelijk hier mixers!
  Vermogen
  Het vermogen van de mixer is weergegeven in Watt. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller en krachtiger de mixer kan mixen. Vermogen staat voor de hoeveelheid energie die de mixer per seconde verbruikt.

  Voet afneembaar
  Bij sommige staafmixers is de voet afneembaar, zodat er andere opzetstukken op kunnen.

  Zachte start
  Bij een zachte start werkt de mixer langzaam op naar een bepaalde snelheid, waardoor morsen tot een minimum beperkt blijft.

  • KitchenAid Een KitchenAid mixer heeft een modern design en past bij elke keuken. Een KitchenAid mengt allerlei ingrediënten zonder dat er armspieren gebruikt worden.
  • Dualit Dualit mixers hebben een vlot en modern design. De mixers van Dualit worden als gebruiksvriendelijk gezien.
  • Bosch De mixers van Bosch hebben een goede grip en zijn eenvoudig in het gebruik.
  • Handmixer Dit zijn mixers die je met de hand bestuurt en vasthoudt tijdens het mengen.
  • Keukenmixer Keukenmixers zijn machines die op het aanrecht staan en verschillende dingen kunnen mixen en kneden.
  • Hoogste vermogen Een mixer met een vermogen van 500 Watt of hoger. Hiermee kan je steviger mixen.
  • Budget Een selectie van mixers die verkrijgbaar zijn voor minder dan 50 euro.
 • Philips Staande mixer HR1565/40
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzUvMi9waGlsaXBzLWhyLTE1NjUtNDAtMTg2OTczNTIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzYvNS9waGlsaXBzLWhyLTE1NjUtNDAtMjMzMTgxNjUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzEvOS9waGlsaXBzLWhyLTE1NjUtNDAtMjgxMjkzMTkuanBn
  Philips Staande mixer HR1565/40 (15)
  4.805376344086022 (2)
  Philips Staande mixer HR1565/40
  ziet er mooi uit,maar spettert echt alles onder!
  Absoluut niet tevreden! Spettert alles over de rand, heel de keuken zit na gebruik eronder!
  3.3
  0 10
 • Philips Staande mixer HR1565/40
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzUvMi9waGlsaXBzLWhyLTE1NjUtNDAtMTg2OTczNTIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzYvNS9waGlsaXBzLWhyLTE1NjUtNDAtMjMzMTgxNjUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzEvOS9waGlsaXBzLWhyLTE1NjUtNDAtMjgxMjkzMTkuanBn
  Philips Staande mixer HR1565/40 (15)
  4.805376344086022 (2)
  Philips Staande mixer HR1565/40
  Werkt prima.
  Bak wat klein waardoor soms wat over rand spat. Oogt verder niet heel degelijk maar had niet anders verwacht voor het geld.
  6.7
  0 10
 • Bestron AKM500 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzUvMS9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMTk0NjI0NTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzUvNC9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMTk5MzcyNTQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzQvMy9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMjM4OTQxNDMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMS9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMi9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMy9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvNC9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvNS9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5NS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvNy9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMTk0NjA4MDcuanBn
  Bestron AKM500 mixer (55)
  8.199224806201551 (2)
  Bestron AKM500 mixer
  Super machine voor een zachte prijs
  Zeer goede machine, het deeg wordt goed gemengd en zeer praktisch in gebruik.
  9.0
  0 10
 • Tristar MX-4162
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/7/tristar-mx-4162-21525347.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/7/tristar-mx-4162-21525347.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzQvNy90cmlzdGFyLW14LTQxNjItMjE1MjUzNDcuanBn
  Tristar MX-4162 (8)
  7.25 (1)
  Tristar MX-4162
  juist aangekocht spijtig dat er zo weinig recepten bij gevoegd zijn
  Redelijk stevig en gemak in gebruik goed voor prijs kwaliteit. Jammer dat er geen recepten bij zijn.
  8.0
  0 10
 • Bosch MFQ36300 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/bosch-mfq-36300-19558165.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/2/bosch-mfq36300-23325432.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/5/bosch-mfq36300-mixer-24508485.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/6/bosch-mfq36300-mixer-24508486.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/7/bosch-mfq36300-mixer-24508487.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/8/bosch-mfq36300-mixer-24508488.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/9/bosch-mfq36300-mixer-24508489.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/0/bosch-mfq36300-mixer-24508490.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/1/bosch-mfq36300-mixer-24508491.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/bosch-mfq-36300-19558165.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzYvNS9ib3NjaC1tZnEtMzYzMDAtMTk1NTgxNjUuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/2/bosch-mfq36300-23325432.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzMvMi9ib3NjaC1tZnEzNjMwMC0yMzMyNTQzMi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/5/bosch-mfq36300-mixer-24508485.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzgvNS9ib3NjaC1tZnEzNjMwMC1taXhlci0yNDUwODQ4NS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/6/bosch-mfq36300-mixer-24508486.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzgvNi9ib3NjaC1tZnEzNjMwMC1taXhlci0yNDUwODQ4Ni5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/7/bosch-mfq36300-mixer-24508487.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzgvNy9ib3NjaC1tZnEzNjMwMC1taXhlci0yNDUwODQ4Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/8/bosch-mfq36300-mixer-24508488.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzgvOC9ib3NjaC1tZnEzNjMwMC1taXhlci0yNDUwODQ4OC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/9/bosch-mfq36300-mixer-24508489.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzgvOS9ib3NjaC1tZnEzNjMwMC1taXhlci0yNDUwODQ4OS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/0/bosch-mfq36300-mixer-24508490.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzkvMC9ib3NjaC1tZnEzNjMwMC1taXhlci0yNDUwODQ5MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/1/bosch-mfq36300-mixer-24508491.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzkvMS9ib3NjaC1tZnEzNjMwMC1taXhlci0yNDUwODQ5MS5qcGc=
  Bosch MFQ36300 mixer (14)
  7.1 (1)
  Bosch MFQ36300 mixer
  Prima handmixer
  Stil en toch krachtige motor voor het mixen. Over de duurzaamheid kunnen we nu nog niets zeggen, dat zal de komende jaren blijken.
  7.7
  0 10
 • Bestron AKM500 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzUvMS9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMTk0NjI0NTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzUvNC9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMTk5MzcyNTQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzQvMy9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMjM4OTQxNDMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMS9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMi9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMy9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvNC9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvNS9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5NS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvNy9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMTk0NjA4MDcuanBn
  Bestron AKM500 mixer (55)
  8.199224806201551 (2)
  Bestron AKM500 mixer
  hoezo goedkoop duurkoop,perfecte machine
  hij is maar 450watt maar doet het beter dan mijn phillipsHR7775 van 1000watt. heb er ondertussen al deeg (appeltaart), biscuitdeeg,koekjesdeeg (zandkoekjes), eiwitten,botercreme mee gemaakt. echt super in gebruik en materiaal robuust staat stevig dmv zuignappen niet voor niks 60 maanden garantie.
  9.7
  0 10
 • Bosch MFQ 3560
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/6/2/bosch-mfq-3560-17947362.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/2/bosch-mfq-3560-24623072.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/6/2/bosch-mfq-3560-17947362.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzYvMi9ib3NjaC1tZnEtMzU2MC0xNzk0NzM2Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/2/bosch-mfq-3560-24623072.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzcvMi9ib3NjaC1tZnEtMzU2MC0yNDYyMzA3Mi5qcGc=
  Bosch MFQ 3560 (10)
  7.961984282907662 (3)
  Bosch MFQ 3560
  Prima Mixer.
  Prima mixer, de duurzaamheid kan iki niet beoordelen heb hem nog maar 1 maand. Maar hij doet alles wat hij moet doen. Je kan hem ook als staafmixer maken. En heeft genoeg vermogen. Ik ben er erg blij mee
  8.3
  0 10
 • Bosch MFQ 3560
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/6/2/bosch-mfq-3560-17947362.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/2/bosch-mfq-3560-24623072.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/6/2/bosch-mfq-3560-17947362.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzYvMi9ib3NjaC1tZnEtMzU2MC0xNzk0NzM2Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/2/bosch-mfq-3560-24623072.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzcvMi9ib3NjaC1tZnEtMzU2MC0yNDYyMzA3Mi5qcGc=
  Bosch MFQ 3560 (10)
  7.961984282907662 (3)
  Bosch MFQ 3560
  Ik ben zeer tevreden over de Bosch mixer
  Ik ben zeer tevreden over de Bosch mixer. Ideaal dat er 5 standen op zitten waardoor je je te bereiden product lekker luchtig maakt. Een echte aanrader!
  8.7
  0 10
 • Bestron DHA3470
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzQvNS9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIxNDkyMTQ1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzkvNi9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIxNDkyMTk2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzAvOC9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIzMzgwNzA4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzAvOS9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMDkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMC9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMS9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMi9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTIuanBn
  Bestron DHA3470 (10)
  7.487458335828194 (3)
  Bestron DHA3470
  Top machine voor het geld!
  Voor 110-120 euro haal je een top mixer in huis, hij klopt super luchtig, de service van Beston is top! kan veel tegelijkertijd mixen, is eenvoudig in bediening, staat stabiel op zuignappen. Het uiterlijk is misschien eenvoudig maar het is echt een top apparaat. Hij maakt alleen wat lawaai tijdens het mixen maar dit doen ze bijna allemaal.
  8.0
  0 10
 • Bosch MFQ 3560
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/6/2/bosch-mfq-3560-17947362.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/2/bosch-mfq-3560-24623072.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/6/2/bosch-mfq-3560-17947362.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzYvMi9ib3NjaC1tZnEtMzU2MC0xNzk0NzM2Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/2/bosch-mfq-3560-24623072.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzcvMi9ib3NjaC1tZnEtMzU2MC0yNDYyMzA3Mi5qcGc=
  Bosch MFQ 3560 (10)
  7.961984282907662 (3)
  Bosch MFQ 3560
  Deze mixer heb ik net twee weken, dus kan ik de duurzaamheid niet beoordelen
  Deze mixer heb ik net twee weken, dus kan ik de duurzaamheid niet beoordelen. Ik heb wel al diverse ingrediënten gemixt en ik vind het een goede krachtige mixer. Mixt in no time slagroom stijf, zonder al te veel lawaai en als je de kom gebruikt spat het niet. Echt een aanrader.
  8.3
  0 10
 • Bestron DHA3470
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzQvNS9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIxNDkyMTQ1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzkvNi9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIxNDkyMTk2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzAvOC9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIzMzgwNzA4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzAvOS9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMDkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMC9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMS9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMi9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTIuanBn
  Bestron DHA3470 (10)
  7.487458335828194 (3)
  Bestron DHA3470
  Was heel snel stuk
  Was heel snel stuk. Mixt niet goed de onderkant niet goed, waardoor de cake mislukt!
  1.0
  0 10
 • Bestron DHA3470
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzQvNS9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIxNDkyMTQ1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzkvNi9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIxNDkyMTk2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzAvOC9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIzMzgwNzA4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzAvOS9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMDkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMC9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMS9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMi9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTIuanBn
  Bestron DHA3470 (10)
  7.487458335828194 (3)
  Bestron DHA3470
  Slecht, komt niet diep genoeg in kom
  Slecht, komt niet diep genoeg in kom.
  10.0
  0 10
 • KitchenAid
  • kitchenaid
 • Dualit
  • dualit
 • Bosch
  • bosch
 • Handmixer
  • handheld
 • Keukenmixer
  • tafelblad
 • Hoogste vermogen
  • huge
 • Budget
  • budget
Mixers 6.3 (18)
0 - 24
 • Bestron AKM500 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/1/bestron-akm-500-19462451.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzUvMS9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMTk0NjI0NTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/bestron-akm-500-19937254.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzUvNC9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMTk5MzcyNTQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/3/bestron-akm-500-23894143.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzQvMy9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMjM4OTQxNDMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bestron-akm500-mixer-24504491.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMS9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bestron-akm500-mixer-24504492.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMi9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bestron-akm500-mixer-24504493.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMy9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bestron-akm500-mixer-24504494.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvNC9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/bestron-akm500-mixer-24504495.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvNS9iZXN0cm9uLWFrbTUwMC1taXhlci0yNDUwNDQ5NS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/7/bestron-akm-500-19460807.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvNy9iZXN0cm9uLWFrbS01MDAtMTk0NjA4MDcuanBn
  Bestron AKM500 mixer (55)
  8.199224806201551 (2)
  Bestron AKM500 mixer
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  84.85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  84.85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  84.99, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  62
  good_buy
  best_reviewed
 • Siemens MQ96580 mixer
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/2/siemens-mq-96580-19846982.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/2/2/siemens-mq96580-23324322.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/2/3/siemens-mq96580-23324323.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/2/siemens-mq-96580-19846982.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzgvMi9zaWVtZW5zLW1xLTk2NTgwLTE5ODQ2OTgyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/2/2/siemens-mq96580-23324322.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzIvMi9zaWVtZW5zLW1xOTY1ODAtMjMzMjQzMjIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/2/3/siemens-mq96580-23324323.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzIvMy9zaWVtZW5zLW1xOTY1ODAtMjMzMjQzMjMuanBn
  Siemens MQ96580 mixer (24)
  Siemens MQ96580 mixer
  Blokker.nl Blokker.nl
  7.592693677677212 (786)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Blokker.nl Blokker.nl
  7.592693677677212 (786)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  most_sold
 • Princess 01.220120.01.001
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/8/princess-01-220120-01-001-mixer-25110038.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/9/princess-01-220120-01-001-mixer-25110039.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/0/princess-01-220120-01-001-mixer-25110040.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/1/princess-01-220120-01-001-mixer-25110041.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/8/princess-01-220120-01-001-mixer-25110038.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzMvOC9wcmluY2Vzcy0wMS0yMjAxMjAtMDEtMDAxLW1peGVyLTI1MTEwMDM4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/9/princess-01-220120-01-001-mixer-25110039.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzMvOS9wcmluY2Vzcy0wMS0yMjAxMjAtMDEtMDAxLW1peGVyLTI1MTEwMDM5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/0/princess-01-220120-01-001-mixer-25110040.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzQvMC9wcmluY2Vzcy0wMS0yMjAxMjAtMDEtMDAxLW1peGVyLTI1MTEwMDQwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/1/princess-01-220120-01-001-mixer-25110041.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzQvMS9wcmluY2Vzcy0wMS0yMjAxMjAtMDEtMDAxLW1peGVyLTI1MTEwMDQxLmpwZw==
  Princess 01.220120.01.001 (23)
  Princess 01.220120.01.001
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  96.75, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  96.75, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  96.75, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  52
 • Tefal Prep'Line + Mengkom
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/9/1/tefal-ht412138-mixer-30560691.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/9/2/tefal-ht412138-mixer-30560692.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/tefal-ht412138-mixer-30564896.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/1/3/tefal-ht4121-mixer-55680413.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/1/4/tefal-ht4121-mixer-55680414.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/1/5/tefal-ht4121-mixer-55680415.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/1/6/tefal-ht4121-mixer-55680416.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/1/7/tefal-ht4121-mixer-55680417.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/1/8/tefal-ht4121-mixer-55680418.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/1/9/tefal-ht4121-mixer-55680419.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/9/1/tefal-ht412138-mixer-30560691.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzkvMS90ZWZhbC1odDQxMjEzOC1taXhlci0zMDU2MDY5MS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/9/2/tefal-ht412138-mixer-30560692.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzkvMi90ZWZhbC1odDQxMjEzOC1taXhlci0zMDU2MDY5Mi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/tefal-ht412138-mixer-30564896.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzkvNi90ZWZhbC1odDQxMjEzOC1taXhlci0zMDU2NDg5Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/1/3/tefal-ht4121-mixer-55680413.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzEvMy90ZWZhbC1odDQxMjEtbWl4ZXItNTU2ODA0MTMuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/1/4/tefal-ht4121-mixer-55680414.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzEvNC90ZWZhbC1odDQxMjEtbWl4ZXItNTU2ODA0MTQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/1/5/tefal-ht4121-mixer-55680415.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzEvNS90ZWZhbC1odDQxMjEtbWl4ZXItNTU2ODA0MTUuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/1/6/tefal-ht4121-mixer-55680416.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzEvNi90ZWZhbC1odDQxMjEtbWl4ZXItNTU2ODA0MTYuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/1/7/tefal-ht4121-mixer-55680417.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzEvNy90ZWZhbC1odDQxMjEtbWl4ZXItNTU2ODA0MTcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/1/8/tefal-ht4121-mixer-55680418.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzEvOC90ZWZhbC1odDQxMjEtbWl4ZXItNTU2ODA0MTguanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/1/9/tefal-ht4121-mixer-55680419.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzEvOS90ZWZhbC1odDQxMjEtbWl4ZXItNTU2ODA0MTkuanBn
  Tefal Prep'Line + Mengkom (22)
  Tefal Prep'Line + Mengkom
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Philips Viva Collection Handmixer HR1574/50
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/9/4/philips-handmixer-1284970.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/9/2/philips-hr1574-50-mixer-23322292.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/9/5/philips-hr1574-50-mixer-23322295.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/9/4/philips-handmixer-1284970.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvNC9waGlsaXBzLWhhbmRtaXhlci0xMjg0OTcwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/9/2/philips-hr1574-50-mixer-23322292.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzkvMi9waGlsaXBzLWhyMTU3NC01MC1taXhlci0yMzMyMjI5Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/9/5/philips-hr1574-50-mixer-23322295.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzkvNS9waGlsaXBzLWhyMTU3NC01MC1taXhlci0yMzMyMjI5NS5qcGc=
  Philips Viva Collection Handmixer HR1574/50 (21)
  Philips Viva Collection Handmixer HR1574/50
  Hifinesse.be Hifinesse.be
  45, 4d (offer_sdt_4_days)
  Hifinesse.be Hifinesse.be
  45, 4d (offer_sdt_4_days)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  48.95, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  61
 • Braun HM 3135 WH mixer
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/4/2/braun-hm-3135-wh-mixer-30704342.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/4/2/braun-hm-3135-wh-mixer-30704342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzQvMi9icmF1bi1obS0zMTM1LXdoLW1peGVyLTMwNzA0MzQyLmpwZw==
  Braun HM 3135 WH mixer (20)
  Braun HM 3135 WH mixer
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  55.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  55.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Bestron AKM500HR
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/0/bestron-akm500hr-31735990.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzUzOTgzP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/1/bestron-akm500hr-31735991.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53b2hpLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8xL2ltYWdlLzM0MHgzNDAvOWRmNzhlYWIzMzUyNWQwOGQ2ZTVmYjhkMjcxMzZlOTUvYS9rL2FrbTUwMGhyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/2/bestron-akm500hr-31735992.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjEuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS80ZC80Ny82Mi8zNjM5NWYzMDYyNTE0ZDRlNzU2ZjRiNmM3MTc5NGI2YjU5NTg0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/2/bestron-akm500hr-mixer-31999662.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/3/bestron-akm500hr-mixer-31999663.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/4/bestron-akm500hr-mixer-31999664.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/5/bestron-akm500hr-mixer-31999665.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/6/bestron-akm500hr-mixer-31999666.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/0/bestron-akm500hr-31735990.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzUzOTgzP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/1/bestron-akm500hr-31735991.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53b2hpLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8xL2ltYWdlLzM0MHgzNDAvOWRmNzhlYWIzMzUyNWQwOGQ2ZTVmYjhkMjcxMzZlOTUvYS9rL2FrbTUwMGhyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/2/bestron-akm500hr-31735992.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjEuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS80ZC80Ny82Mi8zNjM5NWYzMDYyNTE0ZDRlNzU2ZjRiNmM3MTc5NGI2YjU5NTg0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/2/bestron-akm500hr-mixer-31999662.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzYvMi9iZXN0cm9uLWFrbTUwMGhyLW1peGVyLTMxOTk5NjYyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/3/bestron-akm500hr-mixer-31999663.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzYvMy9iZXN0cm9uLWFrbTUwMGhyLW1peGVyLTMxOTk5NjYzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/4/bestron-akm500hr-mixer-31999664.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzYvNC9iZXN0cm9uLWFrbTUwMGhyLW1peGVyLTMxOTk5NjY0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/5/bestron-akm500hr-mixer-31999665.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzYvNS9iZXN0cm9uLWFrbTUwMGhyLW1peGVyLTMxOTk5NjY1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/6/bestron-akm500hr-mixer-31999666.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzYvNi9iZXN0cm9uLWFrbTUwMGhyLW1peGVyLTMxOTk5NjY2LmpwZw==
  Bestron AKM500HR (16)
  Bestron AKM500HR
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  84.95, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  53
 • KitchenAid KEUKENROBOT GOUDEN NECTAR (K35KSM150PSECZ)
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/0/kitchenaid-keukenrobot-gouden-nectar-k35ksm150psecz--33951600.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9LMzVLU00xNTBQU0VDWi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/7/0/kitchenaid-keukenrobot-gouden-nectar-k35ksm150psecz--45612870.jpg?m=aHR0cHM6Ly9lbGVjdHJvbWFuaWEtYmUtY2RuLmp1bWJvY2RuLmNvbS9pLzVrc20xNTBwc2Vjei9sLzVLU00xNTBQU0VDWi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/5/0/kitchenaid-5ksm150psecz-mixer-45647750.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/7/kitchenaid-keukenrobot-gouden-nectar-k35ksm150psecz--45057567.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZTMvcmVndWxhci9GQy84LzIvMy80LzkyMDAwMDAwNTAzMDQzMjguanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/0/kitchenaid-keukenrobot-gouden-nectar-k35ksm150psecz--33951600.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9LMzVLU00xNTBQU0VDWi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/7/0/kitchenaid-keukenrobot-gouden-nectar-k35ksm150psecz--45612870.jpg?m=aHR0cHM6Ly9lbGVjdHJvbWFuaWEtYmUtY2RuLmp1bWJvY2RuLmNvbS9pLzVrc20xNTBwc2Vjei9sLzVLU00xNTBQU0VDWi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/5/0/kitchenaid-5ksm150psecz-mixer-45647750.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzUvMC9raXRjaGVuYWlkLTVrc20xNTBwc2Vjei1taXhlci00NTY0Nzc1MC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/7/kitchenaid-keukenrobot-gouden-nectar-k35ksm150psecz--45057567.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZTMvcmVndWxhci9GQy84LzIvMy80LzkyMDAwMDAwNTAzMDQzMjguanBn
  KitchenAid KEUKENROBOT GOUDEN NECTAR (K35KSM150PSECZ) (15)
  KitchenAid KEUKENROBOT GOUDEN NECTAR (K35KSM150PSECZ)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  7.2 (1)
  487.99, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  7.2 (1)
  487.99, 3d (offer_sdt_3_days)
  3
  good_buy
 • Philips Staande mixer HR1565/40
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/2/philips-hr-1565-40-18697352.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzUvMi9waGlsaXBzLWhyLTE1NjUtNDAtMTg2OTczNTIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/philips-hr-1565-40-23318165.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzYvNS9waGlsaXBzLWhyLTE1NjUtNDAtMjMzMTgxNjUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/9/philips-hr-1565-40-28129319.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzEvOS9waGlsaXBzLWhyLTE1NjUtNDAtMjgxMjkzMTkuanBn
  Philips Staande mixer HR1565/40 (15)
  4.805376344086022 (2)
  Philips Staande mixer HR1565/40
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Amersfoort BCC Amersfoort
  44.95, 5.366058799999999, 52.1643828 LOW
  3
 • Bosch MFQ36460 mixer
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/0/bosch-mfq-36460-ergomixx-22319370.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/2/bosch-mfq-36460-ergomixx-22324652.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/4/bosch-mfq-36460-ergomixx-22325504.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/1/bosch-mfq-36460-ergomixx-23336071.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/7/bosch-mfq36460-mixer-24521087.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/8/bosch-mfq36460-mixer-24521088.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/9/bosch-mfq36460-mixer-24521089.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/0/bosch-mfq36460-mixer-24521090.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/1/bosch-mfq36460-mixer-24521091.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/0/bosch-mfq-36460-ergomixx-22319370.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzcvMC9ib3NjaC1tZnEtMzY0NjAtZXJnb21peHgtMjIzMTkzNzAuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/2/bosch-mfq-36460-ergomixx-22324652.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzUvMi9ib3NjaC1tZnEtMzY0NjAtZXJnb21peHgtMjIzMjQ2NTIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/4/bosch-mfq-36460-ergomixx-22325504.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzAvNC9ib3NjaC1tZnEtMzY0NjAtZXJnb21peHgtMjIzMjU1MDQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/1/bosch-mfq-36460-ergomixx-23336071.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzcvMS9ib3NjaC1tZnEtMzY0NjAtZXJnb21peHgtMjMzMzYwNzEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/7/bosch-mfq36460-mixer-24521087.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzgvNy9ib3NjaC1tZnEzNjQ2MC1taXhlci0yNDUyMTA4Ny5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/8/bosch-mfq36460-mixer-24521088.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzgvOC9ib3NjaC1tZnEzNjQ2MC1taXhlci0yNDUyMTA4OC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/9/bosch-mfq36460-mixer-24521089.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzgvOS9ib3NjaC1tZnEzNjQ2MC1taXhlci0yNDUyMTA4OS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/0/bosch-mfq36460-mixer-24521090.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzkvMC9ib3NjaC1tZnEzNjQ2MC1taXhlci0yNDUyMTA5MC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/1/bosch-mfq36460-mixer-24521091.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzkvMS9ib3NjaC1tZnEzNjQ2MC1taXhlci0yNDUyMTA5MS5qcGc=
  Bosch MFQ36460 mixer (15)
  Bosch MFQ36460 mixer
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  54.9, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  119
 • Bosch MFQ36300 mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/bosch-mfq-36300-19558165.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/2/bosch-mfq36300-23325432.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/5/bosch-mfq36300-mixer-24508485.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/6/bosch-mfq36300-mixer-24508486.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/7/bosch-mfq36300-mixer-24508487.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/8/bosch-mfq36300-mixer-24508488.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/9/bosch-mfq36300-mixer-24508489.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/0/bosch-mfq36300-mixer-24508490.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/1/bosch-mfq36300-mixer-24508491.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/5/bosch-mfq-36300-19558165.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzYvNS9ib3NjaC1tZnEtMzYzMDAtMTk1NTgxNjUuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/2/bosch-mfq36300-23325432.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzMvMi9ib3NjaC1tZnEzNjMwMC0yMzMyNTQzMi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/5/bosch-mfq36300-mixer-24508485.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzgvNS9ib3NjaC1tZnEzNjMwMC1taXhlci0yNDUwODQ4NS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/6/bosch-mfq36300-mixer-24508486.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzgvNi9ib3NjaC1tZnEzNjMwMC1taXhlci0yNDUwODQ4Ni5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/7/bosch-mfq36300-mixer-24508487.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzgvNy9ib3NjaC1tZnEzNjMwMC1taXhlci0yNDUwODQ4Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/8/bosch-mfq36300-mixer-24508488.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzgvOC9ib3NjaC1tZnEzNjMwMC1taXhlci0yNDUwODQ4OC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/9/bosch-mfq36300-mixer-24508489.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzgvOS9ib3NjaC1tZnEzNjMwMC1taXhlci0yNDUwODQ4OS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/0/bosch-mfq36300-mixer-24508490.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzkvMC9ib3NjaC1tZnEzNjMwMC1taXhlci0yNDUwODQ5MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/1/bosch-mfq36300-mixer-24508491.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzkvMS9ib3NjaC1tZnEzNjMwMC1taXhlci0yNDUwODQ5MS5qcGc=
  Bosch MFQ36300 mixer (14)
  7.1 (1)
  Bosch MFQ36300 mixer
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  37.99, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  50
 • Kenwood HM680
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/2/8/kenwood-hm680-21778828.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/7/kenwood-hm680-23520687.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/6/5/kenwood-electronics-hm680-30733565.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/2/8/kenwood-hm680-21778828.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzIvOC9rZW53b29kLWhtNjgwLTIxNzc4ODI4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/7/kenwood-hm680-23520687.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzgvNy9rZW53b29kLWhtNjgwLTIzNTIwNjg3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/6/5/kenwood-electronics-hm680-30733565.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzYvNS9rZW53b29kLWVsZWN0cm9uaWNzLWhtNjgwLTMwNzMzNTY1LmpwZw==
  Kenwood HM680 (14)
  Kenwood HM680
  Otto Otto
  5.922742426309625 (109)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  85.94, ? (offer_sdt_unknown)
  Otto Otto
  5.922742426309625 (109)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  85.94, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Philips Daily Collection Handmixer HR1560/40
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/2/6/philips-hr-1560-cucina-daily-19658226.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/5/7/philips-hr1560-20-mixer-23320557.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/5/9/philips-hr1560-20-mixer-23320559.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/1/philips-hr1560-20-mixer-23320561.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/2/philips-hr1560-20-mixer-23320562.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/3/philips-hr1560-20-mixer-23320563.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/4/philips-hr1560-20-mixer-23320564.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/5/philips-hr1560-20-mixer-23320565.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/6/philips-hr1560-20-mixer-23320566.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/7/philips-hr1560-20-mixer-23320567.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/8/philips-hr1560-20-mixer-23320568.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/9/0/philips-hr1560-20-mixer-24396390.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/2/6/philips-hr-1560-cucina-daily-19658226.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzIvNi9waGlsaXBzLWhyLTE1NjAtY3VjaW5hLWRhaWx5LTE5NjU4MjI2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/5/7/philips-hr1560-20-mixer-23320557.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzUvNy9waGlsaXBzLWhyMTU2MC0yMC1taXhlci0yMzMyMDU1Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/5/9/philips-hr1560-20-mixer-23320559.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzUvOS9waGlsaXBzLWhyMTU2MC0yMC1taXhlci0yMzMyMDU1OS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/1/philips-hr1560-20-mixer-23320561.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzYvMS9waGlsaXBzLWhyMTU2MC0yMC1taXhlci0yMzMyMDU2MS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/2/philips-hr1560-20-mixer-23320562.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzYvMi9waGlsaXBzLWhyMTU2MC0yMC1taXhlci0yMzMyMDU2Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/3/philips-hr1560-20-mixer-23320563.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzYvMy9waGlsaXBzLWhyMTU2MC0yMC1taXhlci0yMzMyMDU2My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/4/philips-hr1560-20-mixer-23320564.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzYvNC9waGlsaXBzLWhyMTU2MC0yMC1taXhlci0yMzMyMDU2NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/5/philips-hr1560-20-mixer-23320565.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzYvNS9waGlsaXBzLWhyMTU2MC0yMC1taXhlci0yMzMyMDU2NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/6/philips-hr1560-20-mixer-23320566.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzYvNi9waGlsaXBzLWhyMTU2MC0yMC1taXhlci0yMzMyMDU2Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/7/philips-hr1560-20-mixer-23320567.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzYvNy9waGlsaXBzLWhyMTU2MC0yMC1taXhlci0yMzMyMDU2Ny5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/8/philips-hr1560-20-mixer-23320568.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzYvOC9waGlsaXBzLWhyMTU2MC0yMC1taXhlci0yMzMyMDU2OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/9/0/philips-hr1560-20-mixer-24396390.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzkvMC9waGlsaXBzLWhyMTU2MC0yMC1taXhlci0yNDM5NjM5MC5qcGc=
  Philips Daily Collection Handmixer HR1560/40 (12)
  Philips Daily Collection Handmixer HR1560/40
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  32.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  32.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Bestron AKM100RE
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/7/3/bestron-akm100re-33571873.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjEyNzgzMi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/5/bestron-akm100re-34882195.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLm1hZ2luZWEuY29tL20yL3Byb2R1Y3RzLzAwLzAzLzAzLzk4L00yMDAwMzAzOTg4NF8yLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/2/bestron-akm100re-mixer-45818892.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/3/bestron-akm100re-mixer-45818893.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/4/bestron-akm100re-mixer-45818894.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/5/bestron-akm100re-mixer-45818895.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/6/bestron-akm100re-mixer-45818896.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/7/3/bestron-akm100re-33571873.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjEyNzgzMi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/5/bestron-akm100re-34882195.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLm1hZ2luZWEuY29tL20yL3Byb2R1Y3RzLzAwLzAzLzAzLzk4L00yMDAwMzAzOTg4NF8yLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/2/bestron-akm100re-mixer-45818892.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvMi9iZXN0cm9uLWFrbTEwMHJlLW1peGVyLTQ1ODE4ODkyLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/3/bestron-akm100re-mixer-45818893.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvMy9iZXN0cm9uLWFrbTEwMHJlLW1peGVyLTQ1ODE4ODkzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/4/bestron-akm100re-mixer-45818894.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvNC9iZXN0cm9uLWFrbTEwMHJlLW1peGVyLTQ1ODE4ODk0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/5/bestron-akm100re-mixer-45818895.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvNS9iZXN0cm9uLWFrbTEwMHJlLW1peGVyLTQ1ODE4ODk1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/6/bestron-akm100re-mixer-45818896.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvNi9iZXN0cm9uLWFrbTEwMHJlLW1peGVyLTQ1ODE4ODk2LmpwZw==
  Bestron AKM100RE (12)
  Bestron AKM100RE
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  44.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  44.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  47.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  52
 • Sencor STM 3011GR mixer
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/3/sencor-stm-3011gr-mixer-24894823.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/4/sencor-stm-3011gr-mixer-24894824.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/5/sencor-stm-3011gr-mixer-24894825.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/4/sencor-stm-3011gr-mixer-25166634.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/5/sencor-stm-3011gr-mixer-25166635.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/6/sencor-stm-3011gr-mixer-25166636.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/3/sencor-stm-3011gr-mixer-24894823.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzIvMy9zZW5jb3Itc3RtLTMwMTFnci1taXhlci0yNDg5NDgyMy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/4/sencor-stm-3011gr-mixer-24894824.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzIvNC9zZW5jb3Itc3RtLTMwMTFnci1taXhlci0yNDg5NDgyNC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/5/sencor-stm-3011gr-mixer-24894825.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzIvNS9zZW5jb3Itc3RtLTMwMTFnci1taXhlci0yNDg5NDgyNS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/4/sencor-stm-3011gr-mixer-25166634.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzMvNC9zZW5jb3Itc3RtLTMwMTFnci1taXhlci0yNTE2NjYzNC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/5/sencor-stm-3011gr-mixer-25166635.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzMvNS9zZW5jb3Itc3RtLTMwMTFnci1taXhlci0yNTE2NjYzNS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/6/sencor-stm-3011gr-mixer-25166636.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzMvNi9zZW5jb3Itc3RtLTMwMTFnci1taXhlci0yNTE2NjYzNi5qcGc=
  Sencor STM 3011GR mixer (11)
  Sencor STM 3011GR mixer
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Bestron AKM500SD mixer
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/2/bestron-akm500sd-mixer-23515622.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/3/bestron-akm500sd-mixer-23515623.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/4/bestron-akm500sd-mixer-23515624.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/5/bestron-akm500sd-mixer-23515625.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/6/bestron-akm500sd-mixer-23515626.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/2/bestron-akm500sd-mixer-23515622.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzIvMi9iZXN0cm9uLWFrbTUwMHNkLW1peGVyLTIzNTE1NjIyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/3/bestron-akm500sd-mixer-23515623.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzIvMy9iZXN0cm9uLWFrbTUwMHNkLW1peGVyLTIzNTE1NjIzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/4/bestron-akm500sd-mixer-23515624.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzIvNC9iZXN0cm9uLWFrbTUwMHNkLW1peGVyLTIzNTE1NjI0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/5/bestron-akm500sd-mixer-23515625.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzIvNS9iZXN0cm9uLWFrbTUwMHNkLW1peGVyLTIzNTE1NjI1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/6/bestron-akm500sd-mixer-23515626.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzIvNi9iZXN0cm9uLWFrbTUwMHNkLW1peGVyLTIzNTE1NjI2LmpwZw==
  Bestron AKM500SD mixer (11)
  Bestron AKM500SD mixer
  Whinkel.nl Whinkel.nl
  7.9511771808028975 (4)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Whinkel.nl Whinkel.nl
  7.9511771808028975 (4)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  94.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
 • Philips Avance Collection Mixer HR1578/00
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/3/philips-hr1578-00-mixer-23324993.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/5/philips-hr1578-00-mixer-23324995.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/6/philips-hr1578-00-mixer-23324996.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/3/philips-hr1578-00-mixer-23324993.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzkvMy9waGlsaXBzLWhyMTU3OC0wMC1taXhlci0yMzMyNDk5My5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/5/philips-hr1578-00-mixer-23324995.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzkvNS9waGlsaXBzLWhyMTU3OC0wMC1taXhlci0yMzMyNDk5NS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/6/philips-hr1578-00-mixer-23324996.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzkvNi9waGlsaXBzLWhyMTU3OC0wMC1taXhlci0yMzMyNDk5Ni5qcGc=
  Philips Avance Collection Mixer HR1578/00 (11)
  Philips Avance Collection Mixer HR1578/00
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  72.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  72.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  72.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  61
 • Bestron DHA3470
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/5/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492145.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzQvNS9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIxNDkyMTQ1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/6/bestron-dha-3470-kitchen-master-21492196.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzkvNi9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIxNDkyMTk2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/0/8/bestron-dha-3470-kitchen-master-23380708.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzAvOC9iZXN0cm9uLWRoYS0zNDcwLWtpdGNoZW4tbWFzdGVyLTIzMzgwNzA4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/9/bestron-dha3470-24510009.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzAvOS9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMDkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/0/bestron-dha3470-24510010.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMC9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/1/bestron-dha3470-24510011.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMS9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/2/bestron-dha3470-24510012.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvMi9iZXN0cm9uLWRoYTM0NzAtMjQ1MTAwMTIuanBn
  Bestron DHA3470 (10)
  7.487458335828194 (3)
  Bestron DHA3470
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  99, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  57
  good_buy
 • Bosch MFQ 3560
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/6/2/bosch-mfq-3560-17947362.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/2/bosch-mfq-3560-24623072.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/6/2/bosch-mfq-3560-17947362.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzYvMi9ib3NjaC1tZnEtMzU2MC0xNzk0NzM2Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/2/bosch-mfq-3560-24623072.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzcvMi9ib3NjaC1tZnEtMzU2MC0yNDYyMzA3Mi5qcGc=
  Bosch MFQ 3560 (10)
  7.961984282907662 (3)
  Bosch MFQ 3560
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  65, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  65, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  1
  good_buy
 • Philips Daily Collection Handmixer HR1560/40
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/philips-hr1560-40-23367190.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/9/philips-hr1560-40-23707719.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/1/philips-hr1560-40-23707721.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/0/philips-hr1560-40-23367190.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzkvMC9waGlsaXBzLWhyMTU2MC00MC0yMzM2NzE5MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/9/philips-hr1560-40-23707719.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzEvOS9waGlsaXBzLWhyMTU2MC00MC0yMzcwNzcxOS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/1/philips-hr1560-40-23707721.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzIvMS9waGlsaXBzLWhyMTU2MC00MC0yMzcwNzcyMS5qcGc=
  Philips Daily Collection Handmixer HR1560/40 (9)
  Philips Daily Collection Handmixer HR1560/40
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  56
 • Braun HM 3100 WH mixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/4/braun-hm-3100-wh-mixer-30704364.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/4/braun-hm-3100-wh-mixer-30704364.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzYvNC9icmF1bi1obS0zMTAwLXdoLW1peGVyLTMwNzA0MzY0LmpwZw==
  Braun HM 3100 WH mixer (9)
  Braun HM 3100 WH mixer
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  42.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  42.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  42.5, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  14
 • Tristar MX 4152
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/9/tristar-mx-4152-18492749.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/9/tristar-mx-4152-18492749.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzQvOS90cmlzdGFyLW14LTQxNTItMTg0OTI3NDkuanBn
  Tristar MX 4152 (9)
  Tristar MX 4152
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  26.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  51
 • Tefal HB7240 staafmixer
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/0/tefal-hb7240-staafmixer-37360630.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5ibG9ra2VyLm5sL0JMS0NBUy8zODB4MzgwLzEyMjgzOTYuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/4/tefal-hb7240-mixer-55806484.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/5/tefal-hb7240-mixer-55806485.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/6/tefal-hb7240-mixer-55806486.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/7/tefal-hb7240-mixer-55806487.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/8/tefal-hb7240-mixer-55806488.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/9/tefal-hb7240-mixer-55806489.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/0/tefal-hb7240-mixer-55806490.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/1/tefal-hb7240-mixer-55806491.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/2/tefal-hb7240-mixer-55806492.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/0/tefal-hb7240-staafmixer-37360630.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5ibG9ra2VyLm5sL0JMS0NBUy8zODB4MzgwLzEyMjgzOTYuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/4/tefal-hb7240-mixer-55806484.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzgvNC90ZWZhbC1oYjcyNDAtbWl4ZXItNTU4MDY0ODQuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/5/tefal-hb7240-mixer-55806485.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzgvNS90ZWZhbC1oYjcyNDAtbWl4ZXItNTU4MDY0ODUuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/6/tefal-hb7240-mixer-55806486.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzgvNi90ZWZhbC1oYjcyNDAtbWl4ZXItNTU4MDY0ODYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/7/tefal-hb7240-mixer-55806487.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzgvNy90ZWZhbC1oYjcyNDAtbWl4ZXItNTU4MDY0ODcuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/8/tefal-hb7240-mixer-55806488.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzgvOC90ZWZhbC1oYjcyNDAtbWl4ZXItNTU4MDY0ODguanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/9/tefal-hb7240-mixer-55806489.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzgvOS90ZWZhbC1oYjcyNDAtbWl4ZXItNTU4MDY0ODkuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/0/tefal-hb7240-mixer-55806490.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzkvMC90ZWZhbC1oYjcyNDAtbWl4ZXItNTU4MDY0OTAuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/1/tefal-hb7240-mixer-55806491.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzkvMS90ZWZhbC1oYjcyNDAtbWl4ZXItNTU4MDY0OTEuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/2/tefal-hb7240-mixer-55806492.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzkvMi90ZWZhbC1oYjcyNDAtbWl4ZXItNTU4MDY0OTIuanBn
  Tefal HB7240 staafmixer (8)
  Tefal HB7240 staafmixer
  Blokker.nl Blokker.nl
  7.592693677677212 (786)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Blokker.nl Blokker.nl
  7.592693677677212 (786)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Tristar MX-4162
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/7/tristar-mx-4162-21525347.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/7/tristar-mx-4162-21525347.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzQvNy90cmlzdGFyLW14LTQxNjItMjE1MjUzNDcuanBn
  Tristar MX-4162 (8)
  7.25 (1)
  Tristar MX-4162
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  59
2 7
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €50 (budget)
  • Lage prijs: €50 - €100 (low)
  • Gemiddelde prijs: €100 - €200 (medium)
  • High end: Meer dan €200 (high)
 • Model (soort):
  • Draagbaar (draagbaar)
  • Handheld (handheld)
  • Handheld mixer (handheld_mixer)
  • Immersion blender (immersion_blender)
  • Tabletop (tabletop)
  • Tafelblad (tafelblad)
  • Voor op aanrecht (voor_op_aanrecht)
 • Aantal snelheidsstanden (aantal_snelheidsstanden):
  • 2 (aantal_snelheidsstanden_2.0)
  • 3 (aantal_snelheidsstanden_3.0)
  • 4 (aantal_snelheidsstanden_4.0)
  • 5 (aantal_snelheidsstanden_5.0)
  • 6 (aantal_snelheidsstanden_6.0)
  • 7 (aantal_snelheidsstanden_7.0)
  • 8 (aantal_snelheidsstanden_8.0)
  • 9 (aantal_snelheidsstanden_9.0)
  • 10 (aantal_snelheidsstanden_10.0)
  • 16 (aantal_snelheidsstanden_16.0)
 • Vermogen (vermogen):
  • Tot 300 W (low)
  • 300 W tot 400 W (medium)
  • 400 W tot 500 W (high)
  • Vanaf 500 W (huge)
 • Kleur (kleur):
  • Antraciet (antraciet)
  • Beige (beige)
  • Blauw (blauw)
  • Brons (brons)
  • Chroom (chroom)
  • Crème (cre_me)
  • Geel (geel)
  • Goud (goud)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Limoen (limoen)
  • Nikkel (nikkel)
  • Oranje (oranje)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Transparant (transparant)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Inhoud kan (inhoud_kan):
  • < 2.1 liter (inhoud_kan_2.1)
  • 2.1 liter - 4 liter (inhoud_kan_2.1_4)
  • 4 liter - 4.8 liter (inhoud_kan_4_4.8)
  • ≥ 4.8 liter (inhoud_kan_4.8)
 • Variabele snelheid (variable_speed):
  • Ja (ja)
 • Turboknop (turboknop):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Productfamilie (family):
  • Avance Collection (avance_collection)
  • Daily Collection (daily_collection)
  • Viva Collection (viva_collection)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Burgum (burgum)
  • Castricum (castricum)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Ermelo (ermelo)
  • Franeker (franeker)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Goes (goes)
  • Goor (goor)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Muiden (muiden)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Wageningen (wageningen)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl