x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • vergelijk.nl
  Word lid
  %
  Bespaar geld met onze speciale deals
  Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt
  Gratis inschrijven
  Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er Huistelefoons verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  Huistelefoon

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in Huistelefoon categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  Huistelefoon kopen

  • Algemene informatie

   Een vast toestel in de huiskamer is bij veel mensen al jaren standaard. Ondanks dat bijna alle Nederlanders tegenwoordig een mobieltje hebben, groeien de technieken van de huistelefoons nog steeds. Zo is sms'en bij een aantal providers bijvoorbeeld ook mogelijk. Jij bent op zoek naar een vaste telefoon en kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een telefoon.

   Eigenschappen thuistelefoons:

   • Draadgebonden vs draadloos: draad of draadloos maakt geen verschil in spraak- en verbindingskwaliteit of in de meeste andere snufjes, maar draadloze toestellen geven natuurlijk wel een grotere bewegingsvrijheid en hebben een aantal extra mogelijkheden.
   • Bereik vaste telefoon: de maximaal mogelijke afstand tussen handsets en basisstation is afhankelijk van het bereik.
   • Handsets: bij elk type basisstation zijn bijbehorende typen handsets aan te schaffen.  Je kunt eventueel achteraf nog extra losse handsets aanschaffen tot aan het maximale aantal handsets per basisstation. Let er wel op dat handset en basisstation compatibel zijn en dat losse handsets niet werken zonder aansluiting op een bijpassend basisstation. Het is dus zinloos alleen een losse handset te kopen.
   • Antwoordapparaat
   • Intern telefoonboek

   Functies thuistelefoons

   • Intern doorschakelen: met meerdere handsets kun je gebruik maken van de mogelijkheid intern door te schakelen. Met deze functie kunnen de handsets vaak als walkietalkies functioneren en het mooie is dat interne gesprekken gratis zijn.
   • Babyfoonfunctie: een voortzetting op deze functie is om de draadloze telefoon als babyfoon te gebruiken. Als dit ondersteund wordt, geeft een in de kinderkamer achtergelaten handset alle geluiden door naar een intern óf extern telefoonnummer. Op het moment dat de baby begint te huilen, word je dus gebeld. Het mooie van het opgeven van een extern nummer is dat je jouw mobiele telefoonnummer op kunt geven, waardoor je met een gerust hart even de deur uit kan.
   • Sms of MMS: met sommige toestellen kan je sms'en, of zelfs MMS'jes (multi media messages) of e-mail versturen.
   • Handfree: met een handfree functie waarbij je de beller op de speaker kunt zetten, eventueel gecombineerd met voice-dialing.
   • Voice-dialing: het draaien van nummers op gesproken commando.
   • Nummerherhaling en sneltoetsen: met deze functies kun je met een druk op de knop personen bellen die je vaak belt.

   Nummerweergave
   Nummerherkenning, bijvoorbeeld, waarbij je de naam te zien krijgt van de beller voor je opneemt, kan heel handig zijn om belangrijke telefoontjes eruit te pikken en minder gewenste bellers te vermijden. Je moet wel weten dat er in Nederland momenteel twee soorten nummerweergavesystemen in omloop zijn:

   • DTMF en
   • FSK.

   KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave. Voordat je een toestel met allerlei extra functies koopt, is het dus raadzaam om bij jouw provider te informeren of deze alle extra mogelijkheden wel ondersteunt. Deze extra services zitten vaak niet in een standaard abonnement, daar zul je meer voor moeten betalen.

   Analoog of ISDN

   Tenslotte kun je afhankelijk van de aansluiting kiezen uit een analoge telefoon of een ISDN-telefoon. ISDN-telefoons kunnen maximaal voordeel halen uit jouw ISDN-aansluiting doordat zij verschillende lijnen binnen een aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld privé- en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen. Telefooncentrales van bedrijven werken tegenwoordig ook met VOIP (of Voice over IP). Dit is een nieuwe technologie die gebruik maakt van het Internet of een ander IP-netwerk. Kijk voor meer informatie bij de categorie VOIP.

    
   What do you want to do ?
   New mail
  • Veelgestelde vragen


   Kan ik een draadloos toestel ook als gsm gebruiken?

   Een draadloze handset functioneert alleen als hij binnen het maximale bereik van het basisstation is. Om verder van huis te bellen heb je dus een gsm nodig. Ook qua tarief zijn draadloze telefoons gewoon vaste telefoons, d.w.z. dat bellen naar een mobiel duurder is dan wanneer je per mobiel belt. Wel hebben tegenwoordig steeds meer vaste telefoons functies die voornamelijk bekend zijn van de gsm zoals sms'en, MMS'en, e-mail of een ingebouwde camera.

   Kan ik de telefoon ook als babyfoon gebruiken?
   Als de vaste telefoon van je keuze de babyfoon- of ruimtebewakingsfunctie ondersteunt, kun je de telefoon inderdaad als babyfoon gebruiken. Je kunt dan een handset bij de baby plaatsen en een intern of extern (bijvoorbeeld mobiel) nummer ingeven. Op het moment dat de baby geluid produceert dat boven een bepaald niveau uitkomt, belt de handset vanzelf het opgegeven nummer. Superhandig!

   Zit nummerherkenning standaard op elk toestel?

   Nee. Of een toestel nummer herkenning biedt, staat aangegeven onder nummerherkenning (CLIP). Het overgrote deel van de toestellen ondersteunt deze functie wel. Je moet wel weten dat er in Nederland momenteel twee soorten nummerweergavesystemen in omloop zijn: DTMF en FSK. KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave. Voordat je een toestel koopt, is het dus raadzaam om bij je provider te informeren of deze de ondersteunde nummerherkenning wel aanbiedt.

   Wat is het verschil tussen analoog en ISDN?
   ISDN-toestellen kunnen maximaal voordeel halen uit de ISDN-aansluiting doordat zij verschillende lijnen binnen één aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld privélijnen en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen.

   Kan ik meerdere toestellen op één lijn aansluiten?
   De meeste toestellen bieden de mogelijkheid extra handhelds aan te sluiten op het basisstation tot een bepaald maximum. Let er wel op dat alleen bijbehorende typen handhelds op een basisstation aangesloten kunnen worden. Raadpleeg hiervoor de site van de fabrikant.

    
   What do you want to do ?
   New mail
  • Verklarende woordenlijst


   Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen over thuistelefoons.

   Aansluiting
   Hier staat het type aansluiting weergegeven: ISDN of analoog. ISDN-toestellen kunnen maximaal voordeel halen uit de ISDN-aansluiting, doordat zij verschillende lijnen binnen één aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld privélijnen en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen.

   Aansluiting headset
   Dit veld geeft aan of je een headset op de telefoon aan kunt sluiten en op deze manier 'handsfree' kunt bellen.

   Aantal belsignalen
   Geeft aan of de telefoon verschillende belsignalen kan laten horen. Behalve leuk voor de afwisseling en prettig voor de oren, is het handig om bijvoorbeeld je favoriete (of juist te vermijden) bellers hun eigen signaal te geven.

   Analoge aansluiting
   Met een analoge telefoonaansluiting kun je maximaal één gesprek tegelijk voeren. De inbelsnelheid van een modem op een analoge verbinding is maximaal 56 kilobit per seconde. In combinatie met een ADSL-abonnement kunnen hogere snelheden gehaald worden, afhankelijk van het ADSL-abonnement dat je bij je internetprovider hebt afgesloten.

   Antenne ingebouwd
   Dit veld geeft aan of de antenne van het toestel zichtbaar is of dat deze is weggewerkt in de behuizing. Of je kiest voor een ingebouwde of een uitgebouwde antenne hangt puur af van je cosmetische wensen. De kwaliteit en het bereik van ingebouwde antennes is gelijk aan die van uitgebouwde antennes.

   Antwoordmachine
   Als er in een toestel een antwoordmachine is ingebouwd, dan kunnen bellers berichten inspreken als je even niet in de buurt bent of even geen zin hebt om de telefoon op te nemen. Vaak bieden telecomaanbieders ook de mogelijkheid om een voice-mail op afstand te gebruiken. Jouw voice-mailberichten worden dan op afstand opgeslagen en je kunt deze dan afluisteren door een daarvoor bestemd telefoonnummer te bellen.

   Babyfoon
   Dit wordt ook wel ruimtebewaking genoemd. Je kunt een handset achterlaten in de kinderkamer die vervolgens alle geluidsignalen doorgeeft aan een ander toestel (intern of extern).

   Beltonen toevoegen
   Bij sommige toestellen kun je zelf(gemaakte) nieuwe beltonen invoeren.

   Bluetooth
   Geeft aan of de telefoon via een radiofrequentie in verbinding kan staan met andere apparaten binnen een afstand van 10-100 meter. Denk bijvoorbeeld aan bellen via een mobiele telefoon (van mobiel naar mobiel is goedkoper), het gebruik van een bluetooth headset of verbinding maken met jouw PDA of notebook.

   Conferentietelefoon
   Conferentietelefoons of vergadertelefoons zijn telefoons die garant staan voor een goede geluidskwaliteit. Sommige modellen hebben soms meerdere microfoons om dit geluid in een grotere ruimte te kunnen garanderen. De meeste conferentietelefoons hebben een ingebouwde ruisonderdrukking.

   DECT-technologie
   DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications en is een technologie die draadloze telefonie mogelijk maakt in en om het huis. Op een basisstation kunnen maximaal acht toestellen worden aangesloten. Encryptie maakt het afluisteren vrijwel onmogelijk. DECT kan alleen toegepast worden op spraakoverdracht en niet op data-overdracht.

   Draadgebonden telefoons
   Bij een draadgebonden telefoon is de hoorn door middel van een snoer met het toestel verbonden.

   Draadloze telefoons
   Draadloze telefoons voor gebruik binnenshuis bieden de mogelijkheid om in en rond het huis draadloos te kunnen telefoneren. De handset is dan meestal door middel van de DECT- of de bluetoothtechnologie met het basisstation verbonden. Het basisstation daarentegen moet wel met een telefoonkabel aan de vaste aansluiting worden gekoppeld.

   E-mail
   Dit veld geeft aan of de telefoon in staat is om e-mailtjes te versturen, zonder daartoe externe Java-applicaties te hoeven installeren.


   Handset
   De handset is de hoorn van de draadloze telefoon. Op de handset zijn alle functies geïnstalleerd die je normaal gesproken op het vaste toestel vindt. Zo kun je rechtsreeks op de handset het nummer intoetsen dat je wilt bellen.

   Handset locator

   Hiermee kun je vanuit het basisstation een geluidsignaal naar een handset sturen. Dit wordt ook wel 'paging' genoemd.

   Handsfree modus
   Dit veld geeft aan of de telefoon geschikt is om het spraakgeluid versterkt weer te geven via een speaker, zodat je de beller 'op de speaker' kunt zetten en je handen vrijhoudt.

   Huiscentrale
   Een huiscentrale is eigenlijk een kleine telefooncentrale.

   Intern doorverbinden
   Je kunt vanuit het basisstation gesprekken doorverbinden naar de handsets. Dit geeft vaak ook de mogelijkheid de handsets (gratis) als walkie-talkies te gebruiken.

   ISDN-aansluiting
   Een ISDN-aansluiting is een digitale aansluiting die gebruikt maakt van de normale telefoonaansluiting. In tegenstelling tot een analoge aansluiting kun je op een normale ISDN-aansluiting wel twee gesprekken tegelijk voeren. ISDN-2 biedt zelfs de mogelijkheid vier fax-, data- en of telefoonverbindingen tegelijkertijd te gebruiken. De verbinding bij ISDN wordt aanzienlijk sneller opgebouwd dan bij een analoge aansluiting, maar je hebt hier wel andere telefoonapparatuur voor nodig. Helaas is het niet mogelijk om een ADSL-verbinding met ISDN te combineren.

   Max. aantal handsets
   Het maximale aantal handsets dat op één basisstation kan worden aangesloten.

   MMS
   Met een zeer beperkt aantal vaste telefoons kun je ook MMS-berichten versturen (Multimedia Messaging Service). Deze toestellen beschikken dan ook over een ingebouwde camera. MMS zijn korte tekstberichten waar foto's, geluids- en videofragmenten aan toegevoegd kunnen worden.

   Nummerherhaling
   Dit veld geeft aan of het toestel over de mogelijkheid beschikt een aantal van de laatstgekozen nummers te onthouden, zodat je deze niet opnieuw hoeft in te toetsen.

   Nummerweergave CLIP
   Dit veld geeft aan of het toestel de inkomende bellers kan herkennen op basis van hun telefoonnummer en de naam van de beller op het scherm weergeeft. Er zijn verschillende systemen in omloop, zodat je goed moet letten op de compatibiliteit tussen het toestel en de provider.

   Oproepfilter
   Met een oproepfilter heb je de mogelijkheid bepaalde bellers of lijnen te blokkeren.

   Sms
   Via sms (Short Messaging Service) kun je met het vaste toestel berichtjes tot 160 tekens versturen naar gsm's of andere sms-ondersteunende vaste telefoons.

   Snelkiesfunctie
   Dit veld geeft aan of je nummers kunt voorprogrammeren onder toetsen. Zo kun je jouw partner bijvoorbeeld programmeren onder het cijfer 2, waarna je alleen voor 1 seconde de 2 ingedrukt hoeft te houden zodat de telefoon de verbinding gaat maken.

   Speakerfunctie
   Deze functie maakt het mogelijk het gesprek op de speaker te zetten. Je hoeft de hoorn dan niet vast te houden, waardoor je beide handen vrij hebt.

   Systeem
   Er zijn twee soorten nummerweergavesystemen in Nederland: DTMF en FSK. KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave.


   Technologie

   DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) is een communicatiestandaard voor de verbinding tussen handsets en basisstation van draadloze telefoons. DECT-toestellen zijn beter beveiligd tegen afluisteren en functioneren stabieler dan de ouderwetse analoge toestellen. GAP-technologie is een onderdeel van DECT dat zorg draagt voor de registratie van handsets en het daadwerkelijke opbellen. Idealiter kunnen GAP-compatibele handhelds en basisstations van verschillende makelij op een minimum niveau samen functioneren.

   Uitvoering
   Alle draadloze modellen bestaan uit een basisstation met een aantal handhelds die je door het hele huis kunt gebruiken. Bij elk type basisstation zijn bijpassende typen handhelds aan te schaffen. Dit veld geeft weer hoeveel handhelds er door de winkelier bijgeleverd worden, je kunt naar keuze achteraf nog extra losse handhelds aanschaffen.

   Voicedialing
   Geeft aan of de telefoon in staat is spraak te herkennen, om daarmee nummers te bellen. Zo hoef je geen nummer in te tikken als je handsfree wilt bellen.

   Voicemailmelder
   De voicemailmelder geeft aan of er een bericht op jouw voicemail is ingesproken. Je hoeft dan nooit meer onnodig je voicemail te bellen.

    
   What do you want to do ?
   New mail
   • Aanbiedingen
   • Gigaset
   • Seniorentelefoon
   • Draadloos (DECT) Draadloze handsets
   • VoIP (Internetbellen) Met VoIP kan je een telefoongesprek houden via het internet
   • Touchscreen Huistelefoons met touchscreen
   • Goedkoop
  Huistelefoons 7.5 (5)
  0 - 24
  • Gigaset A170 duo - zwart - DECT telefoonset - makkelijk in gebruik
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/257863185.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/214730957.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A170 duo - zwart - DECT telefoonset - makkelijk in gebruik A170 duo - zwart - DECT telefoonset - makkelijk in gebruik A170 duo - zwart - DECT telefoonset - makkelijk in gebruik De Gigaset huistelefoon Duo A170 - 2ST is een zeer gebruiksvriendelijke telefoon met een verlicht display en grote toetsen. (684)
   Gigaset A170 duo - zwart - DECT telefoonset - makkelijk in gebruik
   • 04250366850511
   2
   good_buy
   most_sold
   44.99 EUR
  • Gigaset A735 Duo
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/245808269.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/219089604.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/219089603.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/219089606.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/254717677.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A735 Duo A735 Duo A735 Duo De Gigaset A735 Duo is een vaste huistelefoon met extra grote toetsen waardoor hij uiterst geschikt is voor senioren. De telefoon wordt geleverd met 2 handsets waardoor je op meerdere plekken in huis de telefoon kan gebruiken. Makkelijk in gebruik Zelfs als het donkerder is in huis kan je gemakkelijk de telefoon gebruiken voor de verlichte toetsen. Kan je niet stil blijven zitten tijdens het bellen? Geen probleem met de handsfree functie met een bereik tot wel 50 meter binnenshuis en 300 meter buitenshuis. (72)
   Gigaset A735 Duo
   • 04250366867243
   • L36852H2816M231
   5
   good_buy
   deal
   69.95 EUR
  • Gigaset E560 - answering machine - 2 piece
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106609260.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106609262.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106609264.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/124284337.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106609261.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset E560 - answering machine - 2 piece E560 - answering machine - 2 piece E560 - answering machine - 2 piece De Gigaset E560A Duo big button-telefoon. Groot in verwachting, eenvoudig in gebruik.De verwachting is vrij simpel: je verwacht gewoon altijd het beste. Daarom ontwierp Gigaset de big button-telefoons waarbij de focus ligt op gebruiksvriendelijke bediening, een geavanceerd design en de behoefte aan veiligheid.Deze seniorentelefoon biedt dit allemaal - zonder ingewikkeld of overbodig te zijn. De E560A Duo biedt een antwoordapparaat met maximaal 25 minuten opnametijd.Horen en gehoord worden.Of u nu iets te vieren heeft in de familie of televisie kijkt, in sommige situaties zou het fijn zijn als (41)
   Gigaset E560 - answering machine - 2 piece
   • 04250366850269
   • GIGNL-E560ADUO-SLV
   • GIG-E560A-DUO
   • 4493017
   • 000000000000252179
   • 4250366850269
   6
   good_buy
   deal
   119.00 EUR
  • Gigaset DL580 Zwart
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/158149082.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/158149081.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/148679831.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/237328482.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/220289495.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset DL580 Zwart DL580 Zwart DL580 Zwart Gigaset DL580 - Vaste telefoon - Makkelijk in gebruik - Tot 100 contacten - Ideaal voor werk en thuis - Zwart (34)
   Gigaset DL580 Zwart
   • 04250366855431
   • 6138959
   • 4250366855431
   • GIG-DL580-BLK
   • S30350-S216-R101
   7
   good_buy
   39.00 EUR
  • Gigaset A735A Trio Zwart
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/218965964.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/257054871.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/257054872.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/218965965.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/252869498.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A735A Trio Zwart A735A Trio Zwart A735A Trio Zwart De Gigaset A735 Trio is een vaste huistelefoon met extra grote toetsen waardoor hij uiterst geschikt is voor senioren. De telefoon wordt geleverd met 3 handsets, waardoor je op meerdere plekken in huis de telefoon kan gebruiken. Als je op elke verdieping een telefoon hebt staan, dan hoef je niet snel de trap af te lopen als je gebeld wordt. Makkelijk in gebruik Zelfs als het donkerder is in huis kan je gemakkelijk de telefoon gebruiken voor de verlichte toetsen. Kan je niet stil blijven zitten tijdens het bellen? Geen probleem met de handsfree functie met een bereik tot wel 50 meter binnenshuis en 300 meter buitenshuis. Zo kan je ook bellen of gebeld worden als je in de tuin zit. (55)
   Gigaset A735A Trio Zwart
   • 04250366867250
   • 4250366867250
   • L36852H2836M241
   5
   good_buy
   89.95 EUR
  • Gigaset A270 - zwart - 1 stuk
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/146883484.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/136071943.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/136071941.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A270 - zwart - 1 stuk A270 - zwart - 1 stuk A270 - zwart - 1 stuk EEN BETROUWBARE PARTNER - De Gigaset A270 voert goede gesprekken met een hoge gesprekskwaliteit DUIDELIJEK DISPALY - 1,5" verlicht grafisch display voor de beste leesbaarheid EENVOUDIGE INSTALLATIE - steek de stekker van het basisstation in het telefoonstopcontact en begin meteen met bellen - profiteer van de snelle en eenvoudige installatie van uw nieuwe telefoon KAWALITEIT MADE IN GERMANY - ontworpen en geproduceerd in Duitsland; de milieuvriendelijke Eco-Dect technologie zorgt voor een lager energieverbruik INHOUD LEVERING - 1x Gigaset A270 basisstation, 1x netvoeding, 1x telefoonaansluitkabel, 2x AAA (NiMH) oplaadbare batterijen, 1x gebruiksaanwijzing (51)
   Gigaset A270 - zwart - 1 stuk
   • 04250366850504
   • S30852-H2812-M201
   • 000000000000247429
   • 5790821
   5
   good_buy
   31.10 EUR
  • Fysic FX-6020
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/258938697.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/172632466.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/136073145.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/136073151.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/226490426.jpg?ts=1
   Fysic Fysic FX-6020 FX-6020 FX-6020 Fysic Big Button Fx-6020: duo-set met extra grote toetsen, toonselectie en duidelijk display De Fysic Big Button Fx-6020 duo-set is makkelijk in gebruik voor iedereen dankzij de ruime toetsen en het duidelijke display. Hierop worden namen en nummers extra groot weergegeven. De FX-6020-set is verder voorzien van een handsfree-functie, en het telefoonboek biedt plaats aan 50 namen en nummers. De toonselectie maakt het verder mogelijk lage of juist hoge tonen te benadrukken voor een nog beter verstaanbaarheid, en door het afgeschermde ontwerp kunnen ook dragers van een gehoortoestel met de Fx-60230 bellen. De set heeft daarnaast nog 3 sneltoetsen, en is desgewenst met 2 extra handsets uit te breiden. (29)
   Fysic FX-6020
   • 08712412553105
   • 184753
   • FX-6020
   6
   good_buy
   73.00 EUR
  • Gigaset A705A Trio
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/259896269.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/218966111.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/218966113.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/236699150.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A705A Trio A705A Trio A705A Trio De Gigaset A705A Trio Zwart geeft je drie handsets. Van de woonkamer en de slaapkamer tot de zolder en de werkkamer; Je bent voortaan overal bereikbaar. De telefoonset beschikt zowel over een ingebouwd antwoordapparaat (opnametijd 20 minuten) als telefoonboek (100 contacten),Voordelen van de Gigaset A705A Trio ZwartGroot, verlicht grafisch displayVerlichte toetsenAntwoordapparaat met 20 minuten opnametijdOver de Gigaset A705A Trio ZwartDe Gigaset A705A Trio Zwart heeft een verlicht scherm en toetsenbord. Dit zorgt ervoor dat je ook in het donker precies de juiste keuzes maakt en, ook mede dankzij de nummerweergavefunctie, altijd duidelijk ziet wie er belt. Bevalt de beller je niet? U plaatst het nummer eenvoudig op de zwarte lijst, (51)
   Gigaset A705A Trio
   • 04250366867526
   • L36852H2830M271
   4
   good_buy
   deal
   84.95 EUR
  • Gigaset Premium 300 IM
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/247087927.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/246532514.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/242234702.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/236559228.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/246991998.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset Premium 300 IM Premium 300 IM Premium 300 IM De Gigaset Premium 300 IM is een huistelefoon uitgerust met een antwoordapparaat. Je hebt de mogelijkheid om tot 500 contacten opslaan. Verder beschikt het toestel over verlichte toetsen en een aansluiting voor koptelefoon of oortjes. Tot slot bel je met de handsets onderling met elkaar. (24)
   Gigaset Premium 300 IM
   • 04250366868233
   • GIG-PRE-300-IM
   6
   good_buy
   99.00 EUR
  • Gigaset A705 Trio Zwart
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/228640634.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/228640635.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/228640636.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/228640637.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A705 Trio Zwart A705 Trio Zwart A705 Trio Zwart De Gigaset A705 Trio Zwart is een telefoonset van drie telefoons. Van de woonkamer en de slaapkamer tot de zolder en de werkkamer; u bent voortaan overal bereikbaar.Voordelen van de Gigaset A705 Trio ZwartGroot, verlicht grafisch displayVerlichte toetsen3 handsetsOver de Gigaset A705 Trio ZwartDe telefoonset beschikt over een telefoonboek met ruimte voor 100 contacten, maar belangrijker zijn misschien nog wel het verlichte scherm en toetsenbord. Dit zorgt ervoor dat je ook in het donker precies de juiste keuzes maakt en, ook mede dankzij de nummerweergavefunctie, altijd duidelijk ziet wie er belt. Bevalt de beller je niet? Je plaatst het nummer eenvoudig op de zwarte lijst, zodat die oproepen in de toekomst automatisch geweigerd (35)
   Gigaset A705 Trio Zwart
   • 04250366867496
   • L36852H2810M271
   • 4250366867496
   5
   good_buy
   74.00 EUR
  • Gigaset A690R Trio
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/230729830.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/163897994.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/167629693.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/234592510.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A690R Trio A690R Trio A690R Trio Klinkt gewoon goed - een DECT-telefoon met uitstekende audiofuncties De keuze is aan u: u kunt bellen via de handset of in de handsfree modus, waardoor u de vrijheid heeft om tegelijkertijd iets anders te doen en zelfs anderen toe te staan deel te nemen aan het gesprek.Of u kunt beslissen welke van de twee handsfree profielen u liever gebruikt: pas de sterkte van hogere of lagere frequenties aan om het geluid comfortabel voor u te maken.Wat u ook kiest, u kunt altijd vertrouwen op perfecte spraakkwaliteit! Duidelijk, ergonomisch, intuïtief - wie wist dat het gebruik van de telefoon zo eenvoudig kon zijn? Het eerste wat u opvalt aan de Gigaset AS690 is het grote, verlichte, zwart-wit grafische display.Het display heeft een aantal voordelen: het grote numerieke display in de kiesmodus en het sterke contrast tussen de witte letters en de zwarte achtergrond zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de telefoon nog gemakkelijker te gebruiken is.Het ergonomische toetsenbord met verlichte (19)
   Gigaset A690R Trio
   • 04250366854762
   • 4250366854762
   6
   good_buy
   83.50 EUR
  • Panasonic KX-TGE212
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/136072587.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/136072579.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106671246.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/143041140.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106671245.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic KX-TGE212 KX-TGE212 KX-TGE212 Panasonic KX-TGE212 De draadloze KX-TGE210 DECT DUO telefoon is dankzij de handige eigenschappen ideaal voor senioren. De telefoon is eenvoudig te gebruiken met hoortoestellen, heeft een snelle volumeregeling en LED-verlichting waardoor het display zeer zichtbaar is. Oproepblokkering en 'niet storen'-modus De Panasonic KX-TGE212 geeft u de mogelijkheid om bekende en zelfs onbekende oproepen te blokkeren. Voor het blokkeren van onbekende oproepen moet u zich abonneren op een nummerweergave dienst aangeboden door een provider of telefoonmaatschappij. De mogelijkheid om anonieme oproepen te blokkeren hangt af van de serviceprovider of het telefoonbedrijf. Daarnaast kan de handset zodanig geprogrammeerd worden dat u tijdens bepaalde periodes niet gebeld kunt worden. U kunt oproepen van geselecteerde contacten alsnog binnen laten komen als u zich abonneert op een nummerweergave dienst aangeboden door een provider of telefoonmaatschappij. Te gebruiken met een hoortoestel De telefoon voldoet (35)
   Panasonic KX-TGE212
   • 05025232851706
   • 3880825
   • KX-TGE212
   4
   good_buy
   72.95 EUR
  • Gigaset A605A Duo White
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/218959203.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/218959204.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/248637704.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/230694498.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/236954857.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A605A Duo White A605A Duo White A605A Duo White Gigaset A605A Duo - draadloze telefoons met antwoordapparaat - grafisch display - eenvoudige bediening - zwart (15)
   Gigaset A605A Duo White
   • 04250366867236
   • L36852H2830M232
   • 4250366867236
   7
   good_buy
   69.00 EUR
  • Gigaset E290 - grote toetsen- zwart
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/180494315.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/180494314.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/146884088.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/212206632.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset E290 - grote toetsen- zwart E290 - grote toetsen- zwart E290 - grote toetsen- zwart Een telefoon met grote toetsen, voor alle leeftijden Zorgt voor telefoongesprekken zonder onnodige extra's, maar mét premium kwaliteit voor dagelijks gebruik. De Gigaset E290 combineert een modern design met speciale functies voor mensen met een zicht-, tast- en/of gehoorbeperking. De grote toetsen, het eenvoudig leesbare beeldscherm en de ergonomische vorm van de handset zorgen ervoor dat het toestel op alle leeftijden prettig in gebruik gevonden wordt. Comfortabel en veilig met één druk op de knop Wanneer het kiezen van een telefoonnummer eenvoudig werkt, wordt de rest van de ervaring ook aangenaam. Dat is precies de reden waarom het ergonomische toetsenbord van de E290 big-button telefoon het gebruik zo comfortabel maakt. De grote toetsen zijn verlicht en duideiljk gemarkeerd voor een duidelijke leesbaarheid. U kunt belangrijke contacten, zoals in het geval van nood, opslaan op een van de twee sneltoetsen (A en B). De functie Direct Bellen is handig wanneer u slechts één nummer vana (30)
   Gigaset E290 - grote toetsen- zwart
   • 04250366856209
   • 4250366856209
   4
   good_buy
   59.00 EUR
  • Gigaset A690AR Duo
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/167625815.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/163897988.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/167626007.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/167626006.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A690AR Duo A690AR Duo A690AR Duo De Gigaset AS690AR Duo is een dect telefoon met een groot display en een antwoordapparaat. Sla tot 100 nummers op en geniet van gesprekken in hoge kwaliteit. Voordelen van product Geïntegreerd antwoordapparaat met 20 minuten opnametijd Telefoonboek met ruimte voor maximaal 100 namen en nummers Groot, grafisch en verlicht zwart-witscherm 14 uur gesprekstijd Geniet van gesprekken De Gigaset AS690AR Duo maakt een telefoongesprek leuker. De (instelbare) geluidskwaliteit is geweldig en het toestel ligt lekker in de hand dankzij het ergonomische design. Toch neerleggen tijdens het gesprek? Geen probleem, de handsfree functie zorgt ervoor dat jij en je gesprekspartner duidelijk kunnen blijven communiceren. Je kunt (14)
   Gigaset A690AR Duo
   • 04250366854793
   • 4250366854793
   6
   good_buy
   74.00 EUR
  • Gigaset A690 Duo
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/177215053.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/251505068.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A690 Duo A690 Duo A690 Duo Gigaset A690 Duo Zwart/zilverMet de Gigaset A690 Duo Zwart/zilver kun je handsfree bellen. De telefoon heeft ruimte voor 100 contacten in het telefoonboek. De A690 heeft een groot helder scherm. Met deze telefoon heb kun je tot 14 uur bellen. (66)
   Gigaset A690 Duo
   • 04250366855738
   2
   good_buy
   deal
   69.95 EUR
  • Gigaset A690R Duo
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/167629697.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/167629700.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/186527650.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/167629701.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A690R Duo A690R Duo A690R Duo Gigaset AS690 DUO (19)
   Gigaset A690R Duo
   • 04250366854755
   • 4250366854755
   5
   good_buy
   deal
   64.95 EUR
  • Yealink SIP-T42U VoIP telefoon
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/231799101.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/214354389.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/237929217.jpg?ts=1
   Yealink Yealink SIP-T42U VoIP telefoon SIP-T42U VoIP telefoon SIP-T42U VoIP telefoon 2,7 inch 192 x 64 pixels grafische LCD met achtergrondverlichting Twee USB-poorten; Dual firmware-images Opus-codec-ondersteuning; uniforme T4U-auto-P-sjabloon; uniforme T4U-firmware Tot 12 SIP-accounten; PoE-ondersteuning; USB-headset- en EHS-ondersteuning Dual-port Gigabit Ethernet; WLAN via WF40/WF50; Bluetooth via BT40/BT41 Standaard met 2 instelbare standhoeken; wandmontage mogelijk Welke componenten zijn bij de levering van het product inbegrepen: yealink sip-t42u IP phone - handset met handset koord - ethernet kabel (2m cat5e utp kabel) - stand - quick start gids (22)
   Yealink SIP-T42U VoIP telefoon
   • 06938818304826
   • SIP-T42U
   4
   good_buy
   99.72 EUR
  • Motorola DECT Quattro C1004LB+
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/174189921.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/202856179.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/197352340.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/214454896.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/254778432.jpg?ts=1
   Motorola Motorola DECT Quattro C1004LB+ DECT Quattro C1004LB+ DECT Quattro C1004LB+ De Motorola C1004Lb+ zwartkleurige huistelefoon heeft een sober ontwerp maar is zeker de moeite waard. In het telefoonboek sla je tot 50 namen en nummers op. In het geheugen blijven daarnaast je 40 laatst ontvangen en gemiste oproepen opgeslagen. Handenvrij bellen is handig voor wanneer je jouw handen vrij wilt hebben. Verder beschikt de Motorola C1002Lb+ over een vergaderfunctie waarbij je met 2 contactpersonen tegelijk belt. Dit alles doe je op aangepast volume. Rustig een luchtje scheppen tijdens een telefoongesprek? Geen probleem. De Motorola C1002Lb+ heeft buitenshuis een bereik tot 300 meter. Er zijn 4 handsets inbegrepen maar je breidt eenvoudig uit tot 5 handsets. (33)
   Motorola DECT Quattro C1004LB+
   • 05055374793206
   • C1004LB+
   • 5055374793206
   3
   good_buy
   79.00 EUR
  • Gigaset A690AR Trio
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/230729831.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/168624610.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/168624608.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A690AR Trio A690AR Trio A690AR Trio Klinkt gewoon goed - een DECT-telefoon met uitstekende audiofuncties De keuze is aan u: u kunt bellen via de handset of in de handsfree modus, waardoor u de vrijheid heeft om tegelijkertijd iets anders te doen en zelfs anderen toe te staan deel te nemen aan het gesprek.Of u kunt beslissen welke van de twee handsfree profielen u liever gebruikt: pas de sterkte van hogere of lagere frequenties aan om het geluid comfortabel voor u te maken.Wat u ook kiest, u kunt altijd vertrouwen op perfecte spraakkwaliteit! Duidelijk, ergonomisch, intuïtief - wie wist dat het gebruik van de telefoon zo eenvoudig kon zijn? Het eerste wat u opvalt aan de Gigaset AS690 is het grote, verlichte, zwart-wit grafische display.Het display heeft een aantal voordelen: het grote numerieke display in de kiesmodus en het sterke contrast tussen de witte letters en de zwarte achtergrond zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de telefoon nog gemakkelijker te gebruiken is.Het ergonomische toetsenbord met verlichte (15)
   Gigaset A690AR Trio
   • 04250366854809
   • 4250366854809
   5
   good_buy
   deal
   94.95 EUR
  • Panasonic KX-TGE210
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/136073536.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/136073558.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106608190.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/117302419.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/136072270.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic KX-TGE210 KX-TGE210 KX-TGE210 Easy-to-see/use Design De handset is ontworpen voor gemakkelijk gebruik met grote led-indicatoren die makkelijk waar te nemen zijn vanuit alle hoeken, speciale volumetoetsen aan de zijkant van de handset die je op elk moment tijdens een gesprek kunt bedienen en een groot, zeer helder LCD-scherm van 1,8 inch (4,4 cm) met witte achtergrondverlichting. HAC (Hearing Aid Compatibility)-ondersteuning Dit toestel voldoet aan de TIA-1083-standaard voor compatibiliteit met gehoorapparaten. Het is ontworpen om goed te werken met een gehoorapparaat en onderdrukt ruis. Ruisonderdrukking De ruisonderdrukkingsfunctie van de handset vermindert achtergrondruis rond de gesprekspartner en versterkt tegelijkertijd zijn/haar stem, waardoor deze beter te horen is. Niet storen-functie Elke handset kan worden geprogrammeerd om te voorkomen dat het tijdens specifieke periodes gaat rinkelen. Het geluid van de speciale bellers, die in een contactgroep van het telefoonboek zijn geplaatst, kan echter worden inges (29)
   Panasonic KX-TGE210
   • 05025232851690
   • 3880823
   • KX-TGE210NL
   3
   58.95 EUR
  • Gigaset Comfort 550 DUO
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/257144170.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/257144171.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/257509476.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset Comfort 550 DUO Comfort 550 DUO Comfort 550 DUO Gigaset COMFORT 550 Duo - comfortabele draadloze DECT telefoon met 2 handsets (29)
   Gigaset Comfort 550 DUO
   • 04250366866222
   • L36852H3001M204
   3
   89.95 EUR
  • Doro PhoneEasy 110 Duo - Zwart
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/245095099.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/158139159.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/205874863.jpg?ts=1
   Doro Doro PhoneEasy 110 Duo - Zwart PhoneEasy 110 Duo - Zwart PhoneEasy 110 Duo - Zwart Gebruiksvriendelijke draadloze DECT telefoon De Doro PhoneEasy 110 duo zijn zeer eenvoudig te bedienen draadloze DECT telefoons. De telefoons hebben een groot overzichtelijk display en extra grote cijfertoetsen. De achtergrond verlichting zorgt ervoor dat het display en de toetsen ook in minder verlichte ruimten goed zichtbaar zijn. De PhoneEasy 110 beschikt over TrueSound wat voor een duidelijke en heldere geluidsweergave zorgt. De PhoneEasy 110 heeft een extra luid in te stellen volume (tot maximaal +30dB). De laatste tien gekozen telefoonnummers kunnen worden herhaald en het telefoonboek biedt plaats aan maximaal 100 namen en nummers.Geschikt voor dragers van een gehoorapparaat De Doro PhoneEasy 110 is uitgerust het zogenaamde HAC (Hearing Aid Compatibility) wat inhoudt dat dit toestel geschikt is voor gebruikers met een gehoorapparaat. De antenne van de PhoneEasy 110 stoort niet met uw gehoorapparaat. (7)
   Doro PhoneEasy 110 Duo - Zwart
   • 07322460062194
   • 211-30067
   7
   92.99 EUR
  • Gigaset Comfort 550A IP Black
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/254905011.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/245108782.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/254905012.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset Comfort 550A IP Black Comfort 550A IP Black Comfort 550A IP Black Gigaset Comfort 550A IP (25)
   Gigaset Comfort 550A IP Black
   • 04250366866215
   • S30852H3031M204
   • 4250366866215
   3
   98.00 EUR
  2 26
  • Winkelen in plaats (location):
  • Populaire filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • Gigaset DEFAULT
    • gigaset
   • Seniorentelefoon DEFAULT
    • ja
   • Draadloos (DECT) DEFAULT
    • draadloze_handset
   • VoIP (Internetbellen) DEFAULT
    • voip
   • Touchscreen DEFAULT
    • touchscreen
   • Goedkoop DEFAULT
    • budget
  • Merk (brand):
  • Product conditie (product_condition):
   • Zo goed als nieuw (as_good_as_new)
  • Prijs (price):
  • Type telefoon (handset_type):
   • Draadloze handset (draadloze_handset)
   • Handset met snoer (handset_met_snoer)
  • Huistelefoon functies (huistelefoon_functies):
   • Antwoordapparaat (antwoordapparaat)
   • Conferentiegesprek mogelijk (conferentiegesprek_mogelijk)
   • Display (display)
   • Gesprek doorverbinden (gesprek_doorverbinden)
   • Luidspreker (luidspreker)
   • Nummerherkenning (nummerherkenning)
   • Opnieuw bellen (opnieuw_bellen)
   • Snelkiezen (snelkiezen)
   • Touchscreen (touchscreen)
  • Capiciteit telefoonboek (capaciteit_telefoonboek):
   • < 50 Contacten (apaciteit_telefoonboek_50)
   • 50 - 100 Contacten (capaciteit_telefoonboek_50_100)
   • 100 - 150 Contacten (capaciteit_telefoonboek_100_150)
   • > 150 Contacten (capaciteit_telefoonboek_150)
  • Type telefoonlijn (type_telefoonlijn):
  • Aantal handsets inclusief (aantal_handsets_inclusief):
   • 1 handset (1_handset)
   • 2 handsets (2_handsets)
   • 3 handsets (3_handsets)
   • 4 handsets (4_handsets)
  • Maximaal bereik (binnen) (max_bereik_binnen_):
   • 40 m (max_bereik_binnen__40.0)
   • 50 m (max_bereik_binnen__50.0)
  • Gesprekstijd in uren (gesprekstijd):
   • < 10 Uur (gesprekstijd_1)
   • 10 Uur - 16 Uur (gesprekstijd_2)
   • ≥ 16 Uur (gesprekstijd_3)
  • Kleur (kleur):
   • Crème (creme)
   • Beige (beige)
   • Blauw (blauw)
   • Bruin (bruin)
   • Geel (geel)
   • Goud (goud)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Multi (multi)
   • Oranje (oranje)
   • Rood (rood)
   • Roze Roze Huistelefoon (roze)
   • Taupe (taupe)
   • Transparant (transparant)
   • Turquoise (turquoise)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
   • Zwart/Wit (zwart_wit)
  • Product type (product_state):
   • Nieuw (new)
   • Refurbished (refurbished)
  • Winkelen in plaats (physical_location):
   • 's-Gravenzande (_s_gravenzande)
   • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
   • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
   • Aalsmeer (aalsmeer)
   • Aalten (aalten)
   • Abcoude (abcoude)
   • Agelo (agelo)
   • Alblasserdam (alblasserdam)
   • Alkmaar (alkmaar)
   • Almelo (almelo)
   • Almere (almere)
   • Alphen aan den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
   • Amersfoort (amersfoort)
   • Amstelveen (amstelveen)
   • Amsterdam (amsterdam)
   • Apeldoorn (apeldoorn)
   • Arcen (arcen)
   • Arnhem (arnhem)
   • Assen (assen)
   • Asten (asten)
   • Baak (baak)
   • Baarle-Nassau (baarle_nassau)
   • Baarn (baarn)
   • Badhoevedorp (badhoevedorp)
   • Bakel (bakel)
   • Barendrecht (barendrecht)
   • Barneveld (barneveld)
   • Beek (beek)
   • Beesd (beesd)
   • Beilen (beilen)
   • Bemmel (bemmel)
   • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
   • Bergeijk (bergeijk)
   • Bergen (bergen)
   • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
   • Bergschenhoek (bergschenhoek)
   • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
   • Best (best)
   • Beuningen (beuningen)
   • Beverwijk (beverwijk)
   • Bodegraven (bodegraven)
   • Boekel (boekel)
   • Bolsward (bolsward)
   • Borculo (borculo)
   • Borger (borger)
   • Boskoop (boskoop)
   • Bovenkarspel (bovenkarspel)
   • Boxmeer (boxmeer)
   • Boxtel (boxtel)
   • Brandwijk (brandwijk)
   • Breda (breda)
   • Breezand (breezand)
   • Breukelen (breukelen)
   • Brielle (brielle)
   • Broek op Langedijk (broek_op_langedijk)
   • Brummen (brummen)
   • Brunssum (brunssum)
   • Bunnik (bunnik)
   • Bunschoten-Spakenburg (bunschoten_spakenburg)
   • Burgum (burgum)
   • Castricum (castricum)
   • Creil (creil)
   • Cuijk (cuijk)
   • Culemborg (culemborg)
   • Cuyk (cuyk)
   • De Bilt (de_bilt)
   • De Goorn (de_goorn)
   • De Lier (de_lier)
   • De Westereen (de_westereen)
   • Dedemsvaart (dedemsvaart)
   • Delden (delden)
   • Delft (delft)
   • Delfzijl (delfzijl)
   • Den Burg (den_burg)
   • Den Dolder (den_dolder)
   • Den Haag (den_haag)
   • Den Helder (den_helder)
   • Den Hoorn (den_hoorn)
   • Denekamp (denekamp)
   • Deurne (deurne)
   • Deventer (deventer)
   • Didam (didam)
   • Diemen (diemen)
   • Diepenveen (diepenveen)
   • Dieren (dieren)
   • Diever (diever)
   • Dinxperlo (dinxperlo)
   • Dirksland (dirksland)
   • Dokkum (dokkum)
   • Dongen (dongen)
   • Dordrecht (dordrecht)
   • Drachten (drachten)
   • Dronten (dronten)
   • Drunen (drunen)
   • Druten (druten)
   • Duiven (duiven)
   • Echt (echt)
   • Ede (ede)
   • Eelde (eelde)
   • Eersel (eersel)
   • Eethen (eethen)
   • Eindhoven (eindhoven)
   • Elburg (elburg)
   • Elst (elst)
   • Emmeloord (emmeloord)
   • Emmen (emmen)
   • Emmer-Compascuum (emmer_compascuum)
   • Enschede (enschede)
   • Enter (enter)
   • Epe (epe)
   • Ermelo (ermelo)
   • Etten-Leur (etten_leur)
   • Eygelshoven (eygelshoven)
   • Franeker (franeker)
   • Galder (galder)
   • Geesteren (geesteren)
   • Geldermalsen (geldermalsen)
   • Geldrop (geldrop)
   • Geleen (geleen)
   • Gemert (gemert)
   • Gennep (gennep)
   • Goes (goes)
   • Goor (goor)
   • Gorinchem (gorinchem)
   • Gorredijk (gorredijk)
   • Gouda (gouda)
   • Groenlo (groenlo)
   • Groesbeek (groesbeek)
   • Groningen (groningen)
   • Grouw (grouw)
   • Gulpen (gulpen)
   • Haaksbergen (haaksbergen)
   • Haarlem (haarlem)
   • Hardenberg (hardenberg)
   • Harderwijk (harderwijk)
   • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
   • Haren (haren)
   • Harlingen (harlingen)
   • Heemskerk (heemskerk)
   • Heerde (heerde)
   • Heerenveen (heerenveen)
   • Heerhugowaard (heerhugowaard)
   • Heerle (heerle)
   • Heerlen (heerlen)
   • Heeten (heeten)
   • Heinkenszand (heinkenszand)
   • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
   • Helmond (helmond)
   • Helvoirt (helvoirt)
   • Hendrik-Ido-Ambacht (hendrik_ido_ambacht)
   • Hengelo (hengelo)
   • Heythuysen (heythuysen)
   • Hillegom (hillegom)
   • Hilversum (hilversum)
   • Hoensbroek (hoensbroek)
   • Hoevelaken (hoevelaken)
   • Hollandscheveld (hollandscheveld)
   • Hoofddorp (hoofddorp)
   • Hoogeveen (hoogeveen)
   • Hoogezand (hoogezand)
   • Hoorn (hoorn)
   • Horst (horst)
   • Houten (houten)
   • Huizen (huizen)
   • Hulst (hulst)
   • IJmuiden (ijmuiden)
   • IJsselstein (ijsselstein)
   • Joure (joure)
   • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
   • Kampen (kampen)
   • Kapelle (kapelle)
   • Katwijk (katwijk)
   • Katwijk aan Zee (katwijk_aan_zee)
   • Kerkdriel (kerkdriel)
   • Klazienaveen (klazienaveen)
   • Kollum (kollum)
   • Krimpen a/d Ijssel (krimpen_a_d_ijssel)
   • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
   • Landgraaf (landgraaf)
   • Landsmeer (landsmeer)
   • Laren (laren)
   • Leek (leek)
   • Leerdam (leerdam)
   • Leersum (leersum)
   • Leeuwarden (leeuwarden)
   • Leiden (leiden)
   • Leidschendam (leidschendam)
   • Lekkerkerk (lekkerkerk)
   • Lelystad (lelystad)
   • Lemmer (lemmer)
   • Lienden (lienden)
   • Lies (lies)
   • Lisse (lisse)
   • Lochem (lochem)
   • Loon op Zand (loon_op_zand)
   • Losser (losser)
   • Lunteren (lunteren)
   • Maarssen (maarssen)
   • Maastricht (maastricht)
   • Made (made)
   • Marum (marum)
   • Medemblik (medemblik)
   • Meerssen (meerssen)
   • Meppel (meppel)
   • Middelburg (middelburg)
   • Mierlo (mierlo)
   • Mijdrecht (mijdrecht)
   • Monster (monster)
   • Muiden (muiden)
   • Naaldwijk (naaldwijk)
   • Nederweert (nederweert)
   • Neede (neede)
   • Nieuw Bergen (nieuw_bergen)
   • Nieuwe Niedorp (nieuwe_niedorp)
   • Nieuwegein (nieuwegein)
   • Nieuwleusen (nieuwleusen)
   • Nieuwpoort (nieuwpoort)
   • Nijkerk (nijkerk)
   • Nijmegen (nijmegen)
   • Nijverdal (nijverdal)
   • Noordwijk (noordwijk)
   • Noordwijkerhout (noordwijkerhout)
   • Nuenen (nuenen)
   • Numansdorp (numansdorp)
   • Nunspeet (nunspeet)
   • Obdam (obdam)
   • Oegstgeest (oegstgeest)
   • Oirschot (oirschot)
   • Oisterwijk (oisterwijk)
   • Oldenzaal (oldenzaal)
   • Ommen (ommen)
   • Oost-Souburg (oost_souburg)
   • Oostburg (oostburg)
   • Oosterbeek (oosterbeek)
   • Oosterhout (oosterhout)
   • Oosterwolde (oosterwolde)
   • Oss (oss)
   • Ouddorp (ouddorp)
   • Oude Pekela (oude_pekela)
   • Oudenbosch (oudenbosch)
   • Oudeschild (oudeschild)
   • Panningen (panningen)
   • Papendrecht (papendrecht)
   • Pijnacker (pijnacker)
   • Prinsenbeek (prinsenbeek)
   • Purmerend (purmerend)
   • Putten (putten)
   • Raalte (raalte)
   • Raamsdonksveer (raamsdonksveer)
   • Reeuwijk (reeuwijk)
   • Reusel (reusel)
   • Reuver (reuver)
   • Rheden (rheden)
   • Rijswijk (rijswijk)
   • Roden (roden)
   • Roelofarendsveen (roelofarendsveen)
   • Roermond (roermond)
   • Roosendaal (roosendaal)
   • Rosmalen (rosmalen)
   • Rotterdam (rotterdam)
   • Rozenburg (rozenburg)
   • S Gravenzande (s_gravenzande)
   • Sassenheim (sassenheim)
   • Schagen (schagen)
   • Schalkhaar (schalkhaar)
   • Scheveningen (scheveningen)
   • Schiedam (schiedam)
   • Schijndel (schijndel)
   • Schoonhoven (schoonhoven)
   • Simpelveld (simpelveld)
   • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
   • Sint-Oedenrode (sint_oedenrode)
   • Sittard (sittard)
   • Slagharen (slagharen)
   • Sliedrecht (sliedrecht)
   • Sneek (sneek)
   • Soest (soest)
   • Someren (someren)
   • Son (son)
   • Spijkenisse (spijkenisse)
   • St. Oedenrode (st_oedenrode)
   • Stadskanaal (stadskanaal)
   • Steenwijk (steenwijk)
   • Stein (stein)
   • Strijen (strijen)
   • Surhuisterveen (surhuisterveen)
   • Tegelen (tegelen)
   • Ter Aar (ter_aar)
   • Ter Apel (ter_apel)
   • Terneuzen (terneuzen)
   • Tiel (tiel)
   • Tilburg (tilburg)
   • Tubbergen (tubbergen)
   • Twello (twello)
   • Uden (uden)
   • Udenhout (udenhout)
   • Uithoorn (uithoorn)
   • Uithuizen (uithuizen)
   • Ulft (ulft)
   • Urk (urk)
   • Utrecht (utrecht)
   • Vaals (vaals)
   • Vaassen (vaassen)
   • Valkenburg (valkenburg)
   • Varsseveld (varsseveld)
   • Veen (veen)
   • Veendam (veendam)
   • Veenendaal (veenendaal)
   • Veghel (veghel)
   • Velddriel (velddriel)
   • Veldhoven (veldhoven)
   • Velp (velp)
   • Velserbroek (velserbroek)
   • Venlo (venlo)
   • Venray (venray)
   • Vianen (vianen)
   • Vinkeveen (vinkeveen)
   • Vlaardingen (vlaardingen)
   • Vlagtwedde (vlagtwedde)
   • Vlissingen (vlissingen)
   • Volendam (volendam)
   • Voorhout (voorhout)
   • Voorschoten (voorschoten)
   • VoortHuizen (voorthuizen)
   • Vries (vries)
   • Vroomshoop (vroomshoop)
   • Vught (vught)
   • Waalwijk (waalwijk)
   • Wageningen (wageningen)
   • Wapenveld (wapenveld)
   • Wassenaar (wassenaar)
   • Wateringen (wateringen)
   • Weerselo (weerselo)
   • Weert (weert)
   • Weesp (weesp)
   • Werkendam (werkendam)
   • Wervershoof (wervershoof)
   • Westervoort (westervoort)
   • Wezep (wezep)
   • Wieringerwerf (wieringerwerf)
   • Wijchen (wijchen)
   • Wijk Bij Duurstede (wijk_bij_duurstede)
   • Winschoten (winschoten)
   • Winsum (winsum)
   • Winterswijk (winterswijk)
   • Woerden (woerden)
   • Wolvega (wolvega)
   • Wormer (wormer)
   • Wormerveer (wormerveer)
   • Woudenberg (woudenberg)
   • Woudsend (woudsend)
   • Yerseke (yerseke)
   • Zaandam (zaandam)
   • Zandvoort (zandvoort)
   • Zeeland (zeeland)
   • Zeewolde (zeewolde)
   • Zeist (zeist)
   • Zelhem (zelhem)
   • Zetten (zetten)
   • Zevenaar (zevenaar)
   • Zierikzee (zierikzee)
   • Zoetermeer (zoetermeer)
   • Zoeterwoude (zoeterwoude)
   • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
   • Zuidhorn (zuidhorn)
   • Zuidland (zuidland)
   • Zuidlaren (zuidlaren)
   • Zuidwolde (zuidwolde)
   • Zuidzande (zuidzande)
   • Zundert (zundert)
   • Zutphen (zutphen)
   • Zwolle (zwolle)
  • Varianten (group):
   • AEG voxtel (aeg_voxtel)
   • Gigaset A220 (gigaset_a220)
   • Gigaset A415A (gigaset_a415a)
   • Gigaset DA510 (gigaset_da510)
   • Gigaset DA710 (gigaset_da710)
   • Gigaset E630 (gigaset_e630)
   • Gigaset SL450A (gigaset_sl450a)
   • Panasonic KX-TG (panasonic_kx_tg)
   • Polycom VVX (polycom_vvx)
   • Tamrac Stratus (tamrac_stratus)
  • Ouderentelefoon (ouderentelefoon):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • partner@vergelijk.nl