x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • vergelijk.nl
  Word lid
  %
  Bespaar geld met onze speciale deals
  Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt
  Gratis inschrijven
  Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er Huistelefoons verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  Vaste telefoon

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in Huistelefoon categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  Vaste telefoon kopen

  • Algemene informatie

   Een vast toestel in de huiskamer is bij veel mensen al jaren standaard. Ondanks dat bijna alle Nederlanders tegenwoordig een mobieltje hebben, groeien de technieken van de huistelefoons nog steeds. Zo is sms'en bij een aantal providers bijvoorbeeld ook mogelijk. Jij bent op zoek naar een vaste telefoon en kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een telefoon.

   Eigenschappen thuistelefoons:

   • Draadgebonden vs draadloos: draad of draadloos maakt geen verschil in spraak- en verbindingskwaliteit of in de meeste andere snufjes, maar draadloze toestellen geven natuurlijk wel een grotere bewegingsvrijheid en hebben een aantal extra mogelijkheden.
   • Bereik vaste telefoon: de maximaal mogelijke afstand tussen handsets en basisstation is afhankelijk van het bereik.
   • Handsets: bij elk type basisstation zijn bijbehorende typen handsets aan te schaffen.  Je kunt eventueel achteraf nog extra losse handsets aanschaffen tot aan het maximale aantal handsets per basisstation. Let er wel op dat handset en basisstation compatibel zijn en dat losse handsets niet werken zonder aansluiting op een bijpassend basisstation. Het is dus zinloos alleen een losse handset te kopen.
   • Antwoordapparaat
   • Intern telefoonboek

   Functies thuistelefoons

   • Intern doorschakelen: met meerdere handsets kun je gebruik maken van de mogelijkheid intern door te schakelen. Met deze functie kunnen de handsets vaak als walkietalkies functioneren en het mooie is dat interne gesprekken gratis zijn.
   • Babyfoonfunctie: een voortzetting op deze functie is om de draadloze telefoon als babyfoon te gebruiken. Als dit ondersteund wordt, geeft een in de kinderkamer achtergelaten handset alle geluiden door naar een intern óf extern telefoonnummer. Op het moment dat de baby begint te huilen, word je dus gebeld. Het mooie van het opgeven van een extern nummer is dat je jouw mobiele telefoonnummer op kunt geven, waardoor je met een gerust hart even de deur uit kan.
   • Sms of MMS: met sommige toestellen kan je sms'en, of zelfs MMS'jes (multi media messages) of e-mail versturen.
   • Handfree: met een handfree functie waarbij je de beller op de speaker kunt zetten, eventueel gecombineerd met voice-dialing.
   • Voice-dialing: het draaien van nummers op gesproken commando.
   • Nummerherhaling en sneltoetsen: met deze functies kun je met een druk op de knop personen bellen die je vaak belt.

   Nummerweergave
   Nummerherkenning, bijvoorbeeld, waarbij je de naam te zien krijgt van de beller voor je opneemt, kan heel handig zijn om belangrijke telefoontjes eruit te pikken en minder gewenste bellers te vermijden. Je moet wel weten dat er in Nederland momenteel twee soorten nummerweergavesystemen in omloop zijn:

   • DTMF en
   • FSK.

   KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave. Voordat je een toestel met allerlei extra functies koopt, is het dus raadzaam om bij jouw provider te informeren of deze alle extra mogelijkheden wel ondersteunt. Deze extra services zitten vaak niet in een standaard abonnement, daar zul je meer voor moeten betalen.

   Analoog of ISDN

   Tenslotte kun je afhankelijk van de aansluiting kiezen uit een analoge telefoon of een ISDN-telefoon. ISDN-telefoons kunnen maximaal voordeel halen uit jouw ISDN-aansluiting doordat zij verschillende lijnen binnen een aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld privé- en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen. Telefooncentrales van bedrijven werken tegenwoordig ook met VOIP (of Voice over IP). Dit is een nieuwe technologie die gebruik maakt van het Internet of een ander IP-netwerk. Kijk voor meer informatie bij de categorie VOIP.

    
   What do you want to do ?
   New mail
  • Veelgestelde vragen


   Kan ik een draadloos toestel ook als gsm gebruiken?

   Een draadloze handset functioneert alleen als hij binnen het maximale bereik van het basisstation is. Om verder van huis te bellen heb je dus een gsm nodig. Ook qua tarief zijn draadloze telefoons gewoon vaste telefoons, d.w.z. dat bellen naar een mobiel duurder is dan wanneer je per mobiel belt. Wel hebben tegenwoordig steeds meer vaste telefoons functies die voornamelijk bekend zijn van de gsm zoals sms'en, MMS'en, e-mail of een ingebouwde camera.

   Kan ik de telefoon ook als babyfoon gebruiken?
   Als de vaste telefoon van je keuze de babyfoon- of ruimtebewakingsfunctie ondersteunt, kun je de telefoon inderdaad als babyfoon gebruiken. Je kunt dan een handset bij de baby plaatsen en een intern of extern (bijvoorbeeld mobiel) nummer ingeven. Op het moment dat de baby geluid produceert dat boven een bepaald niveau uitkomt, belt de handset vanzelf het opgegeven nummer. Superhandig!

   Zit nummerherkenning standaard op elk toestel?

   Nee. Of een toestel nummer herkenning biedt, staat aangegeven onder nummerherkenning (CLIP). Het overgrote deel van de toestellen ondersteunt deze functie wel. Je moet wel weten dat er in Nederland momenteel twee soorten nummerweergavesystemen in omloop zijn: DTMF en FSK. KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave. Voordat je een toestel koopt, is het dus raadzaam om bij je provider te informeren of deze de ondersteunde nummerherkenning wel aanbiedt.

   Wat is het verschil tussen analoog en ISDN?
   ISDN-toestellen kunnen maximaal voordeel halen uit de ISDN-aansluiting doordat zij verschillende lijnen binnen één aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld privélijnen en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen.

   Kan ik meerdere toestellen op één lijn aansluiten?
   De meeste toestellen bieden de mogelijkheid extra handhelds aan te sluiten op het basisstation tot een bepaald maximum. Let er wel op dat alleen bijbehorende typen handhelds op een basisstation aangesloten kunnen worden. Raadpleeg hiervoor de site van de fabrikant.

    
   What do you want to do ?
   New mail
  • Verklarende woordenlijst


   Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen over thuistelefoons.

   Aansluiting
   Hier staat het type aansluiting weergegeven: ISDN of analoog. ISDN-toestellen kunnen maximaal voordeel halen uit de ISDN-aansluiting, doordat zij verschillende lijnen binnen één aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld privélijnen en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen.

   Aansluiting headset
   Dit veld geeft aan of je een headset op de telefoon aan kunt sluiten en op deze manier 'handsfree' kunt bellen.

   Aantal belsignalen
   Geeft aan of de telefoon verschillende belsignalen kan laten horen. Behalve leuk voor de afwisseling en prettig voor de oren, is het handig om bijvoorbeeld je favoriete (of juist te vermijden) bellers hun eigen signaal te geven.

   Analoge aansluiting
   Met een analoge telefoonaansluiting kun je maximaal één gesprek tegelijk voeren. De inbelsnelheid van een modem op een analoge verbinding is maximaal 56 kilobit per seconde. In combinatie met een ADSL-abonnement kunnen hogere snelheden gehaald worden, afhankelijk van het ADSL-abonnement dat je bij je internetprovider hebt afgesloten.

   Antenne ingebouwd
   Dit veld geeft aan of de antenne van het toestel zichtbaar is of dat deze is weggewerkt in de behuizing. Of je kiest voor een ingebouwde of een uitgebouwde antenne hangt puur af van je cosmetische wensen. De kwaliteit en het bereik van ingebouwde antennes is gelijk aan die van uitgebouwde antennes.

   Antwoordmachine
   Als er in een toestel een antwoordmachine is ingebouwd, dan kunnen bellers berichten inspreken als je even niet in de buurt bent of even geen zin hebt om de telefoon op te nemen. Vaak bieden telecomaanbieders ook de mogelijkheid om een voice-mail op afstand te gebruiken. Jouw voice-mailberichten worden dan op afstand opgeslagen en je kunt deze dan afluisteren door een daarvoor bestemd telefoonnummer te bellen.

   Babyfoon
   Dit wordt ook wel ruimtebewaking genoemd. Je kunt een handset achterlaten in de kinderkamer die vervolgens alle geluidsignalen doorgeeft aan een ander toestel (intern of extern).

   Beltonen toevoegen
   Bij sommige toestellen kun je zelf(gemaakte) nieuwe beltonen invoeren.

   Bluetooth
   Geeft aan of de telefoon via een radiofrequentie in verbinding kan staan met andere apparaten binnen een afstand van 10-100 meter. Denk bijvoorbeeld aan bellen via een mobiele telefoon (van mobiel naar mobiel is goedkoper), het gebruik van een bluetooth headset of verbinding maken met jouw PDA of notebook.

   Conferentietelefoon
   Conferentietelefoons of vergadertelefoons zijn telefoons die garant staan voor een goede geluidskwaliteit. Sommige modellen hebben soms meerdere microfoons om dit geluid in een grotere ruimte te kunnen garanderen. De meeste conferentietelefoons hebben een ingebouwde ruisonderdrukking.

   DECT-technologie
   DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications en is een technologie die draadloze telefonie mogelijk maakt in en om het huis. Op een basisstation kunnen maximaal acht toestellen worden aangesloten. Encryptie maakt het afluisteren vrijwel onmogelijk. DECT kan alleen toegepast worden op spraakoverdracht en niet op data-overdracht.

   Draadgebonden telefoons
   Bij een draadgebonden telefoon is de hoorn door middel van een snoer met het toestel verbonden.

   Draadloze telefoons
   Draadloze telefoons voor gebruik binnenshuis bieden de mogelijkheid om in en rond het huis draadloos te kunnen telefoneren. De handset is dan meestal door middel van de DECT- of de bluetoothtechnologie met het basisstation verbonden. Het basisstation daarentegen moet wel met een telefoonkabel aan de vaste aansluiting worden gekoppeld.

   E-mail
   Dit veld geeft aan of de telefoon in staat is om e-mailtjes te versturen, zonder daartoe externe Java-applicaties te hoeven installeren.


   Handset
   De handset is de hoorn van de draadloze telefoon. Op de handset zijn alle functies geïnstalleerd die je normaal gesproken op het vaste toestel vindt. Zo kun je rechtsreeks op de handset het nummer intoetsen dat je wilt bellen.

   Handset locator

   Hiermee kun je vanuit het basisstation een geluidsignaal naar een handset sturen. Dit wordt ook wel 'paging' genoemd.

   Handsfree modus
   Dit veld geeft aan of de telefoon geschikt is om het spraakgeluid versterkt weer te geven via een speaker, zodat je de beller 'op de speaker' kunt zetten en je handen vrijhoudt.

   Huiscentrale
   Een huiscentrale is eigenlijk een kleine telefooncentrale.

   Intern doorverbinden
   Je kunt vanuit het basisstation gesprekken doorverbinden naar de handsets. Dit geeft vaak ook de mogelijkheid de handsets (gratis) als walkie-talkies te gebruiken.

   ISDN-aansluiting
   Een ISDN-aansluiting is een digitale aansluiting die gebruikt maakt van de normale telefoonaansluiting. In tegenstelling tot een analoge aansluiting kun je op een normale ISDN-aansluiting wel twee gesprekken tegelijk voeren. ISDN-2 biedt zelfs de mogelijkheid vier fax-, data- en of telefoonverbindingen tegelijkertijd te gebruiken. De verbinding bij ISDN wordt aanzienlijk sneller opgebouwd dan bij een analoge aansluiting, maar je hebt hier wel andere telefoonapparatuur voor nodig. Helaas is het niet mogelijk om een ADSL-verbinding met ISDN te combineren.

   Max. aantal handsets
   Het maximale aantal handsets dat op één basisstation kan worden aangesloten.

   MMS
   Met een zeer beperkt aantal vaste telefoons kun je ook MMS-berichten versturen (Multimedia Messaging Service). Deze toestellen beschikken dan ook over een ingebouwde camera. MMS zijn korte tekstberichten waar foto's, geluids- en videofragmenten aan toegevoegd kunnen worden.

   Nummerherhaling
   Dit veld geeft aan of het toestel over de mogelijkheid beschikt een aantal van de laatstgekozen nummers te onthouden, zodat je deze niet opnieuw hoeft in te toetsen.

   Nummerweergave CLIP
   Dit veld geeft aan of het toestel de inkomende bellers kan herkennen op basis van hun telefoonnummer en de naam van de beller op het scherm weergeeft. Er zijn verschillende systemen in omloop, zodat je goed moet letten op de compatibiliteit tussen het toestel en de provider.

   Oproepfilter
   Met een oproepfilter heb je de mogelijkheid bepaalde bellers of lijnen te blokkeren.

   Sms
   Via sms (Short Messaging Service) kun je met het vaste toestel berichtjes tot 160 tekens versturen naar gsm's of andere sms-ondersteunende vaste telefoons.

   Snelkiesfunctie
   Dit veld geeft aan of je nummers kunt voorprogrammeren onder toetsen. Zo kun je jouw partner bijvoorbeeld programmeren onder het cijfer 2, waarna je alleen voor 1 seconde de 2 ingedrukt hoeft te houden zodat de telefoon de verbinding gaat maken.

   Speakerfunctie
   Deze functie maakt het mogelijk het gesprek op de speaker te zetten. Je hoeft de hoorn dan niet vast te houden, waardoor je beide handen vrij hebt.

   Systeem
   Er zijn twee soorten nummerweergavesystemen in Nederland: DTMF en FSK. KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave.


   Technologie

   DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) is een communicatiestandaard voor de verbinding tussen handsets en basisstation van draadloze telefoons. DECT-toestellen zijn beter beveiligd tegen afluisteren en functioneren stabieler dan de ouderwetse analoge toestellen. GAP-technologie is een onderdeel van DECT dat zorg draagt voor de registratie van handsets en het daadwerkelijke opbellen. Idealiter kunnen GAP-compatibele handhelds en basisstations van verschillende makelij op een minimum niveau samen functioneren.

   Uitvoering
   Alle draadloze modellen bestaan uit een basisstation met een aantal handhelds die je door het hele huis kunt gebruiken. Bij elk type basisstation zijn bijpassende typen handhelds aan te schaffen. Dit veld geeft weer hoeveel handhelds er door de winkelier bijgeleverd worden, je kunt naar keuze achteraf nog extra losse handhelds aanschaffen.

   Voicedialing
   Geeft aan of de telefoon in staat is spraak te herkennen, om daarmee nummers te bellen. Zo hoef je geen nummer in te tikken als je handsfree wilt bellen.

   Voicemailmelder
   De voicemailmelder geeft aan of er een bericht op jouw voicemail is ingesproken. Je hoeft dan nooit meer onnodig je voicemail te bellen.

    
   What do you want to do ?
   New mail
   • Aanbiedingen
   • Gigaset
   • Seniorentelefoon
   • Draadloos (DECT) Draadloze handsets
   • VoIP (Internetbellen) Met VoIP kan je een telefoongesprek houden via het internet
   • Touchscreen Huistelefoons met touchscreen
   • Goedkoop
  • Doro Phone Easy 100W - Wit
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/96267408.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/246091224.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102428631.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/114716526.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/167624749.jpg?ts=1
   Doro Doro Phone Easy 100W - Wit Phone Easy 100W - Wit Phone Easy 100W - Wit Geniet van een versterkte draadloze telefoon met grote knoppen voor gemakkelijke bediening, een luid geluid en een duidelijk leesbaar display en toetsenbord. Zeer gebruiksvriendelijke draadloze DEC (11)
   7.4 (1)
   Doro Phone Easy 100W - Wit
   Prima telefoon die voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan een telefoon voor ouderen
   Grote toetsen, heldere display.
   8.3
   0 10
  Huistelefoons 0.0 (3)
  0 - 24
  • Gigaset A705 DUO
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/252869474.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/227499703.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/227499705.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/227499708.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/230694644.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A705 DUO A705 DUO A705 DUO De Gigaset A705 Duo Zwart Twee stijlvolle handsets, beiden met een mooi verlicht scherm én verlichte toetsen - met de Gigaset A705 Duo bent u op een eenvoudige manier verbonden met de mensen (49)
   Gigaset A705 DUO
   • 04250366867489
   • L36852H2810M261
   • 4250366867489
   6
   good_buy
   deal
   59.95 EUR
  • Gigaset A735A Trio
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/257054870.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/257054871.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/257054872.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/218965965.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/252869498.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A735A Trio A735A Trio A735A Trio De Gigaset A735A Trio Zwart bestaat uit drie handsets met allen een verlicht, contrastrijk scherm en extra grote, eveneens verlichte toetsen. Hierdoor zijn de telefoons duidelijk afleesbaar en omdat ze ook nog eens zeer eenvoudig in gebruik zijn, is de set uitermate geschikt voor alle leeftijden.Voordelen van de Gigaset A735A Trio ZwartGroot, verlicht grafisch displayVerlichte toetsen met extra grote cijfersAntwoordapparaat met 20 minuten opnametijdOver de Gigaset A735A Trio ZwartMet drie handsets in huis ben je altijd in de gelegenheid om een rinkelende telefoon op tijd te beantwoorden en indien je helemaal niet thuis bent, vangt het geïntegreerde antwoordapparaat (opnametijd 20 min.) eventuele bellers netjes voor je op. Je (32)
   Gigaset A735A Trio
   • 04250366867250
   • 4250366867250
   • L36852H2836M241
   6
   good_buy
   deal
   89.95 EUR
  • Panasonic KX-TGE212
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/136072587.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/136072579.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106671246.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/143041140.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106671245.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic KX-TGE212 KX-TGE212 KX-TGE212 2 Handsets Elderly phone: Extra grote toetsen en display HAC (Hearing Aid Compatibility) Ondersteuning Blokkering ongewenste oproepen (38)
   Panasonic KX-TGE212
   • 05025232851706
   • 3880825
   • KX-TGE212
   5
   good_buy
   69.95 EUR
  • Gigaset A605A Duo
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/218959204.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/248637704.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/218959203.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/230694498.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/236954857.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A605A Duo A605A Duo A605A Duo NULL (25)
   Gigaset A605A Duo
   • 04250366867236
   • L36852H2830M232
   • 4250366867236
   6
   good_buy
   deal
   69.95 EUR
  • Philips DECT Draadloze Telefoon XL met 2 handsets
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/164108708.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/185763536.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/277345845.jpg?ts=1
   Philips Philips DECT Draadloze Telefoon XL met 2 handsets DECT Draadloze Telefoon XL met 2 handsets DECT Draadloze Telefoon XL met 2 handsets De Philips Xl4902S/38 is een huistelefoonset met 2 draadloze handsets. Je plaatst ze dus in meerdere kamers in jouw huis om op elk moment een inkomende oproep aan te nemen. De Philips Xl4902S met nummerherkenning beschikt over 50 geheugenplaatsen in de telefoon en heeft een spreekduur tot 14 uur om langdurig met verschillende mensen telefoongesprekken te voeren. Met een maximaal bereik tot 50 meter binnen en 300 meter buiten heb je goed bereik in een groot gebied. Deze Philips-huistelefoons met DECT-technologie beschikken verder over essentiële functies, zoals een display met datum- en klokweergave en sneltoetsfunctie. Door hun grote formaat liggen ze lekker in de hand en ze zijn ook te gebruiken als seniorentelefoon door hun compatibiliteit met gehoorapparaten en de volumeboost-functie. (39)
   Philips DECT Draadloze Telefoon XL met 2 handsets
   • 04895229101371
   • XL4902S/38
   4
   good_buy
   69.99 EUR
  • Gigaset E560A Duo
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106609260.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106609262.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106609264.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/124284337.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/106609261.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset E560A Duo E560A Duo E560A Duo Gigaset seniorentelefoon met twee handsets Bij deze big button seniorentelefoon ligt de focus op gebruiksvriendelijke bediening, een geavanceerd design en de behoefte aan veiligheid. De E560A Duo biedt een antwoordapparaat met maximaal 25 minuten opnametijd. Het volume van de Gigaset E560A Duo is in te stellen op vijf niveaus. Bovendien kun je het volume snel en gemakkelijk verdubbelen door op de toets 'extra luid' op de zijkant van de handset te drukken. Deze ongecompliceerde manier om het volume te regelen, is altijd handig wanneer je snel dient te reageren op veranderingen in het omgevingsgeluid of als er twee mensen met verschillende gehoorproblemen in één huis wonen. (20)
   Gigaset E560A Duo
   • 04250366850269
   • GIGNL-E560ADUO-SLV
   • GIG-E560A-DUO
   • 4493017
   • 000000000000252179
   • 4250366850269
   6
   good_buy
   deal
   129.00 EUR
  • Gigaset E290M Duo
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/145153783.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/234229528.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/170136707.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/155883614.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset E290M Duo E290M Duo E290M Duo DeGigaset E290R is een gebruiksvriendelijke telefoon met grote, handige druktoetsen en een overzichtelijk verlichte display. Ook beschikt de E290R over een geluids-boost toets voor extra luid volume.Voordelen van productGrote, handige druktoetsen en grote, overzichtelijke displayGeluids-boost voor extra luid volume tijdens bellen5 verschillende ringtoonniveausHet telefoonboek biedt plaats aan 150 contactenOptimale gesprekskwaliteit en eenvoudige bediening door grote display en grote druktoetsenDe Gigaset E290R biedt geoptimaliseerde gesprekskwaliteit met een sound-boost functie. Het geluid is op deze manier in te stellen naar eigen wens. Daarnaast kan je vanuit ieder oogpunt alles gemakkelijk aflezen op het grote (19)
   Gigaset E290M Duo
   • 04250366856216
   • 05412882766595
   • GIGNL-E290M-DUO-BLK
   • 4250366856216
   6
   good_buy
   deal
   79.95 EUR
  • Panasonic KX-TGD312NLG grijs-zilver
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/128381030.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic KX-TGD312NLG grijs-zilver KX-TGD312NLG grijs-zilver KX-TGD312NLG grijs-zilver Gebruik de intercom door het gebouw om een persoon op te sporen die u wilt spreken (24)
   Panasonic KX-TGD312NLG grijs-zilver
   • 05025232824823
   • 5025232824823
   5
   good_buy
   74.95 EUR
  • Fysic FX-6020
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/258938697.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/172632466.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/136073145.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/313612368.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/136073151.jpg?ts=1
   Fysic Fysic FX-6020 FX-6020 FX-6020 Met de Fysic Fx-6020 Big Button Twinset plaats je in meerdere kamers van jouw woning een huistelefoon. Deze tweedelige handset met draadloze huistelefoons heeft diverse functionaliteiten die bellen ook zeer gemakkelijk maakt voor ouderen en slechthorenden. Verlicht scherm en geschikt voor gehoorapparaten Je hoeft het licht niet aan te doen om te zien wie er belt. Dit 1.8-inch-scherm is namelijk voorzien van blauwe schermverlichting. Zodra jij de telefoon uit de handset pakt, licht dit op. Zo zie je bijvoorbeeld direct wie er belt. Wat daar ook bij helpt, is de nummerherkenning. Ken je de naam of het nummer niet? Dan druk je op de rode knop om de oproep te weigeren. Deze huistelefoon is verder voorzien van grote toetsen en ontworpen om te gebruiken als je een gehoorapparaat draagt. Over gebruikersgemak is dus zeker nagedacht door Fysic! Snelkiestoetsen en genoeg geheugenplaatsen Wil je een telefoongesprek starten? Je kunt elke keer een nummer intoetsen, maar het kan ook een stuk sneller (13)
   Fysic FX-6020
   • 08712412553105
   • 184753
   • FX-6020
   7
   good_buy
   69.99 EUR
  • Doro Phone Easy 100W - Wit
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/96267408.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/246091224.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102428631.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/114716526.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/167624749.jpg?ts=1
   Doro Doro Phone Easy 100W - Wit Phone Easy 100W - Wit Phone Easy 100W - Wit Geniet van een versterkte draadloze telefoon met grote knoppen voor gemakkelijke bediening, een luid geluid en een duidelijk leesbaar display en toetsenbord. Zeer gebruiksvriendelijke draadloze DEC (11)
   7.4 (1)
   Doro Phone Easy 100W - Wit
   • 07322460055417
   • 07322460055400
   • 07322460055387
   • 5538
   • DORO100BLACK
   • 5540
   • 250-70004
   • 250-70003
   7
   good_buy
   deal
   49.95 EUR
  • Gigaset AL385A Duo
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/293332773.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/216204949.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/216204948.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/306091843.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/306091972.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset AL385A Duo AL385A Duo AL385A Duo De Gigaset Al385A Duo is een set huistelefoons met een antwoordapparaat. Zo hoor en zie je wie jou heeft gebeld, maar je niet te pakken kreeg. Ook op beide handsets zit een functie met nummerherkenning, wat af te lezen is op een standaard display. Je kunt tot 80 nummers opslaan en hebt de mogelijkheid om je favoriete contacten een snelkiesfunctie te geven. Zo bel je op een volgeladen handset tot 18 uur met al jouw contacten en blijft hij tot 200 uur op standby staan. De Gigaset Al385A Duo heeft binnen een bereik tot maximaal 50 meter, waar je buiten de deur tot 300 meter kunt bellen. Hij heeft Dect als draadloze overdrachtsstandaard en kan ook worden gebruikt voor intern telefoneren. (13)
   Gigaset AL385A Duo
   • 04250366863559
   • GIGNL-AL385ADUO-BLK
   6
   good_buy
   deal
   59.95 EUR
  • Profoon DECT telefoon, 2 handsets Profoon PDX620 Zwart
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/218661080.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/313616070.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/313616075.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/313616068.jpg?ts=1
   Profoon Profoon DECT telefoon, 2 handsets Profoon PDX620 Zwart DECT telefoon, 2 handsets Profoon PDX620 Zwart DECT telefoon, 2 handsets Profoon PDX620 Zwart Vergemakkelijk uw leven Zoekt u een telefoon voor meer gemak in uw dagelijks leven, dan is deProfoon PDX620 DECT telefoon met 2 handsetseen uitstekende keuze. Over dit toestel is goed nagedacht en dat merkt u aan alles. De mogelijkheden van de telefoon zijn perfect in balans met het gebruiksgemak. Zo heeft u een telefoonboek met ruimte voor vijftig contacten, waar u snel en simpel doorheen kunt bladeren. Er is een terugbelfunctie (voor de laatste vijf nummers waar u contact mee had), die u met een druk op de knop bedient. En u kunt VIP-beltonen instellen, zodat u al aan de beltoon hoort wie er aan de lijn is. Kwalitatief en veilig Twee mooie eigenschappen van een DECT telefoon zijn de kraakheldere geluidskwaliteit en beveiligde verbinding. In de huizen en/of bedrijven om u heen worden natuurlijk ook allerlei signalen verzonden en ontvangen. Denk aan mobiele telefoons, babyfoons en wifi. Al deze signalen (36)
   Profoon DECT telefoon, 2 handsets Profoon PDX620 Zwart
   • 08712412593637
   3
   good_buy
   44.99 EUR
  • Gigaset A270A Quattro - zwart - antwoordapparaat
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/152086715.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/146782939.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/119514553.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/163745373.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A270A Quattro - zwart - antwoordapparaat A270A Quattro - zwart - antwoordapparaat A270A Quattro - zwart - antwoordapparaat De Gigaset A270A met antwoordapparaat heeft alles wat een draadloze telefoon nodig heeft. Bent u op zoek naar een nieuwe, eenvoudig te gebruiken vaste telefoon, maar wilt u niet te veel uitgeven? Dankzij de gebruiksvriendelijke toetsen met drukgevoelige knoppen is hij eenvoudig en comfortabel te bedienen. Druk op de verlichte handsfree-toets en u kunt praten tijdens het koken, opruimen of wat u ook wilt doen tijdens het praten.Deze A270A is uitgerust met een antwoordapparaat tot 25 minuten opnametijd. Handig toch? Net als de eenvoudige plug & play installatie-actie. De telefoon is vooraf geregistreerd bij het basisstation, zodat u de Gigaset A270A direct uit de doos kunt gebruiken. Maar dat is niet alles. U kunt er ook op vertrouwen dat de Gigaset A270A een milieuvriendelijke keuze in telefonie is omdat we hem hebben uitgerust met Eco Mode Plus. Wat heeft een eenvoudige draadloze telefoon nog meer nodig? Je kunt letterlijk uren van die functie genieten, omdat de lange gesprekstijd va (16)
   Gigaset A270A Quattro - zwart - antwoordapparaat
   • 04250366850573
   • 4250366850573
   • 000000000000247427
   • 5790965
   5
   good_buy
   deal
   89.95 EUR
  • Doro PhoneEasy 110 Duo - Zwart
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/247359797.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/158139159.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/205874863.jpg?ts=1
   Doro Doro PhoneEasy 110 Duo - Zwart PhoneEasy 110 Duo - Zwart PhoneEasy 110 Duo - Zwart Gebruiksvriendelijke draadloze DECT telefoonDe Doro PhoneEasy 110 duo zijn zeer eenvoudig te bedienen draadloze DECT telefoons. De telefoons hebben een groot overzichtelijk display en extra grote cijfertoetsen. De achtergrond verlichting zorgt ervoor dat het display en de toetsen ook in minder verlichte ruimten goed zichtbaar zijn.De PhoneEasy 110 beschikt over TrueSound wat voor een duidelijke en heldere geluidsweergave zorgt. De PhoneEasy 110 heeft een extra luid in te stellen volume (tot maximaal +30dB).De laatste tien gekozen telefoonnummers kunnen worden herhaald en het telefoonboek biedt plaats aan maximaal 100 namen en nummers.Geschikt voor dragers van een gehoorapparaatDe Doro PhoneEasy 110 is uitgerust het zogenaamde HAC (Hearing Aid Compatibility) wat inhoudt dat dit toestel geschikt is voor gebruikers met een gehoorapparaat. De antenne van de PhoneEasy 110 stoort niet met uw gehoorapparaat. (4)
   Doro PhoneEasy 110 Duo - Zwart
   • 07322460062194
   • 211-30067
   11
   good_buy
   deal
   94.95 EUR
  • Gigaset A705 Trio
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/293338725.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/228640635.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/228640636.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/228640637.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A705 Trio A705 Trio A705 Trio De Gigaset A705 Trio Zwart is een telefoonset van drie telefoons. Van de woonkamer en de slaapkamer tot de zolder en de werkkamer; u bent voortaan overal bereikbaar.Voordelen van de Gigaset A705 Trio ZwartGroot, verlicht grafisch displayVerlichte toetsen3 handsetsOver de Gigaset A705 Trio ZwartDe telefoonset beschikt over een telefoonboek met ruimte voor 100 contacten, maar belangrijker zijn misschien nog wel het verlichte scherm en toetsenbord. Dit zorgt ervoor dat je ook in het donker precies de juiste keuzes maakt en, ook mede dankzij de nummerweergavefunctie, altijd duidelijk ziet wie er belt. Bevalt de beller je niet? Je plaatst het nummer eenvoudig op de zwarte lijst, zodat die oproepen in de toekomst automatisch geweigerd (17)
   Gigaset A705 Trio
   • 04250366867496
   • L36852H2810M271
   • 4250366867496
   4
   good_buy
   deal
   74.95 EUR
  • Panasonic KX-TGD310NLG Huistelefoon
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/150297393.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/136073488.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/132316070.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/100850911.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic KX-TGD310NLG Huistelefoon KX-TGD310NLG Huistelefoon KX-TGD310NLG Huistelefoon De Panasonic KX-TGD310NLG digitale draadloze telefoon heeft een lange batterijlevensduur van 16 uur. U kunt ieder gewenst nummer blokkeren, evenals een willekeurige startreeks van 2 tot 8 cijfers of anonieme oproepen. Dankzij de gecodeerde communicatie tussen de draadloze handset en het basisstation wat zorgt voor veilige gesprekken. De KX-TGD310 heeft een telefoonboek van 120 nummers en met de Niet storen-functie kunt u de dect telefoon op stil zetten terwijl u nog wel beschikbaar bent voor familie en vrienden. Deze functie kan ook voor bepaalde periodes geprogrammeerd worden. U kunt de KX-TGD310 uitbreiden met maximaal 6 extra handsets (niet inbegrepen). (17)
   Panasonic KX-TGD310NLG Huistelefoon
   • 05025232824816
   4
   good_buy
   54.95 EUR
  • Panasonic KX-TGD313NLG grijs-zilver
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134555646.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic KX-TGD313NLG grijs-zilver KX-TGD313NLG grijs-zilver KX-TGD313NLG grijs-zilver Digitale draadloze telefoon - met 3handsets Lange batterijlevensduur - Praat gedurende lange tijd Een batterij met grote capaciteit zorgt voor een maximale gesprekstijd van 16 uur, zodat je extra lang kan praten. De handset kan ook gedurende ongeveer 8 dagen stand-by blijven zonder te bellen. DECT Security De communicatie tussen de draadloze handset en het basisstation zijn gecodeerd, terwijl het gecodeerde wachtwoord periodiek gewijzigd wordt om een hoog veiligheidsniveau te garanderen. Niet storen-functie: laat uwgoede nachtrust niet verstoren maar blijf wel beschikbaar voor vrienden en familie Elke handset kan worden geprogrammeerd om te voorkomen dat het tijdens specifieke periodes gaat rinkelen. Het geluid van speciale bellers, die in een contactgroep van het telefoonboek zijn geplaatst, kan echter worden ingeschakeld. Baby Monitor: slimme babyverzorging vanuit een andere kamer De babyfoonhandset zal automatisch bellen met de bewakingshandset (of een buitenlijn)als het gelui (13)
   Panasonic KX-TGD313NLG grijs-zilver
   • 05025232824830
   • 5025232824830
   5
   good_buy
   90.00 EUR
  • Gigaset CL390A Duo Grijs
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/152510619.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/158144630.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/167629956.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/275465151.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/155895953.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset CL390A Duo Grijs CL390A Duo Grijs CL390A Duo Grijs Gigaset CL390A - Duo Dect telefoon - Met antwoordapparaat - Ergonomisch design - duidelijk contrast - - Grijs (12)
   Gigaset CL390A Duo Grijs
   • 04250366858265
   • GIG-CL390ARDUO-GRY
   • 4250366858265
   • 6587825
   5
   good_buy
   deal
   89.95 EUR
  • Panasonic KX-TGD322NLG grijs-zilver
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/136072297.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/136072299.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic KX-TGD322NLG grijs-zilver KX-TGD322NLG grijs-zilver KX-TGD322NLG grijs-zilver Panasonic KX-TGD322 - Duo DECT telefoon - Antwoordapparaat - Zwart (14)
   Panasonic KX-TGD322NLG grijs-zilver
   • 05025232824854
   • 5025232824854
   4
   good_buy
   84.95 EUR
  • Philips Draadloze DECT-Telefoon met 1 handset XL
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/295981958.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/223740159.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/265682138.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/265682139.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/295981966.jpg?ts=1
   Philips Philips Draadloze DECT-Telefoon met 1 handset XL Draadloze DECT-Telefoon met 1 handset XL Draadloze DECT-Telefoon met 1 handset XL Philips XL4901S - DECT-telefoon - Draadloze Senioren Telefoon met 1 Handset - Grote Toetsen, Volumeboost en Gehoorapparaat Compatibiliteit - Wit (14)
   Philips Draadloze DECT-Telefoon met 1 handset XL
   • 06951613999394
   • XL4901S/38
   4
   good_buy
   47.00 EUR
  • Doro PhoneEasy 110 - Zwart
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/247360113.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/316291910.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101517252.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/310442313.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/158346331.jpg?ts=1
   Doro Doro PhoneEasy 110 - Zwart PhoneEasy 110 - Zwart PhoneEasy 110 - Zwart + Draadloze telefoon+ Grote sprekende cijfertoetsen+ Erg hoog volume (30 dB)> (5)
   Doro PhoneEasy 110 - Zwart
   • 07322460059538
   • DOR-211-30036
   • 380105
   8
   deal
   64.95 EUR
  • Gigaset A270 Duo - zwart - 2 stuks
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/186306166.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/146777128.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/169886829.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/167624688.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/169886830.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A270 Duo - zwart - 2 stuks A270 Duo - zwart - 2 stuks A270 Duo - zwart - 2 stuks De Gigaset A270 DUO is een fijne huistelefoon van goede degelijke kwaliteit. Deze DECT-telefoon is zeer gemakkelijk te gebruiken door de gebruiksvriendelijke toetsen en het verlichte scherm. De Gigaset A270 DUO bestaat uit een basisstation en een handset.Wanneer u gebeld wordt en u bent net bezig in huis, zet u de Gigaset A270 DUO gemakkelijk in handsfree modus, zodat u kan bellen én uw beide handen vrij hebt. U kunt de telefoon gelijk gebruiken na het uitpakken van de doos: hij is namelijk al aangemeld bij het basisstation en gelijk klaar voor gebruik! Plug en Play! Bekijk alle Gigaset telefoons (18)
   Gigaset A270 Duo - zwart - 2 stuks
   • 04250366850528
   • 5790819
   • 4250366850528
   • 000000000000247430
   3
   deal
   49.95 EUR
  • Philips DECT Draadloze Telefoon XL met 2 Handsets en Antwoordapparaat
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/117389016.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/117389014.jpg?ts=1
   Philips Philips DECT Draadloze Telefoon XL met 2 Handsets en Antwoordapparaat DECT Draadloze Telefoon XL met 2 Handsets en Antwoordapparaat DECT Draadloze Telefoon XL met 2 Handsets en Antwoordapparaat Philips XL4952DS - DECT-Telefoon met Antwoordapparaat - Draadloze Senioren Telefoon met 2 Handsets - Grote Toetsen, Volumeboost en Gehoorapparaat Compatibiliteit - Zwart (10)
   Philips DECT Draadloze Telefoon XL met 2 Handsets en Antwoordapparaat
   • 04895229107069
   • 04895185608334
   • XL4952DS/38
   4
   99.99 EUR
  • Gigaset A270 Trio - zwart - 3 stuks
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/231088826.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/146776504.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/178319242.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/178319240.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A270 Trio - zwart - 3 stuks A270 Trio - zwart - 3 stuks A270 Trio - zwart - 3 stuks STERKE PRESTATIES - uitgebreide spreektijd tot 14 uur mogelijk, stand-by tot 320 uur, bereik in huis ca 50 m; buiten ca 300 m, handset 110g NUTTIGE FUNCTIES - Biedt de telefoon een wekkerfunctie, handsfree functie en luid volume DRIE HANDSETS - In elke gewenste ruimte een handset - Voor uw woonkamer, slaapkamer en thuiskantoor EENVOUDIGE INSTALLATIE - Telefoons zijn automatisch aangemeld voor basisstation a, Profiteer van een snelle en eenvoudige installatie van uw nieuwe telefoon KWALITEIT GEMAAKT IN DUITSLAND - de milieuvriendelijke Eco-Dect technologie werd in Duitsland ontwikkeld en vervaardigd en garandeert een lager energieverbruik (10)
   Gigaset A270 Trio - zwart - 3 stuks
   • 04250366850566
   • 5790817
   • 4250366850566
   • 000000000000247431
   4
   deal
   59.95 EUR
  2 24
  • Winkelen in plaats (location):
  • Populaire filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • Gigaset DEFAULT
    • gigaset
   • Seniorentelefoon DEFAULT
    • ja
   • Draadloos (DECT) DEFAULT
    • draadloze_handset
   • VoIP (Internetbellen) DEFAULT
    • voip
   • Touchscreen DEFAULT
    • touchscreen
   • Goedkoop DEFAULT
    • budget
  • Merk (brand):
  • Product conditie (product_condition):
   • Zichtbare gebruikssporen (clear_signs_of_use)
  • Prijs (price):
  • Type telefoon (handset_type):
   • Draadloze handset (draadloze_handset)
   • Handset met snoer (handset_met_snoer)
  • Huistelefoon functies (huistelefoon_functies):
   • Antwoordapparaat (antwoordapparaat)
   • Conferentiegesprek mogelijk (conferentiegesprek_mogelijk)
   • Display (display)
   • Gesprek doorverbinden (gesprek_doorverbinden)
   • Luidspreker (luidspreker)
   • Nummerherkenning (nummerherkenning)
   • Opnieuw bellen (opnieuw_bellen)
   • Snelkiezen (snelkiezen)
   • Touchscreen (touchscreen)
  • Capiciteit telefoonboek (capaciteit_telefoonboek):
   • < 50 Contacten (apaciteit_telefoonboek_50)
   • 50 - 100 Contacten (capaciteit_telefoonboek_50_100)
   • 100 - 150 Contacten (capaciteit_telefoonboek_100_150)
   • > 150 Contacten (capaciteit_telefoonboek_150)
  • Type telefoonlijn (type_telefoonlijn):
  • Aantal handsets inclusief (aantal_handsets_inclusief):
   • 1 handset (1_handset)
   • 2 handsets (2_handsets)
   • 3 handsets (3_handsets)
   • 4 handsets (4_handsets)
  • Maximaal bereik (binnen) (max_bereik_binnen_):
   • 40 m (max_bereik_binnen__40.0)
   • 50 m (max_bereik_binnen__50.0)
  • Gesprekstijd in uren (gesprekstijd):
   • < 10 Uur (gesprekstijd_1)
   • 10 Uur - 15 Uur (gesprekstijd_2)
   • 15 Uur - 16 Uur (gesprekstijd_3)
   • ≥ 16 Uur (gesprekstijd_4)
  • Kleur (kleur):
   • Crème (creme)
   • Antraciet (antraciet)
   • Beige (beige)
   • Blauw (blauw)
   • Bruin (bruin)
   • Cyaan (cyaan)
   • Geel (geel)
   • Goud (goud)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Multi (multi)
   • Oranje (oranje)
   • Rood (rood)
   • Roze Roze Huistelefoon (roze)
   • Taupe (taupe)
   • Turquoise (turquoise)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
   • Zwart/Wit (zwart_wit)
  • Product type (product_state):
   • Nieuw (new)
   • Refurbished (refurbished)
  • Winkelen in plaats (physical_location):
   • 's-Gravenzande (_s_gravenzande)
   • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
   • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
   • Aalsmeer (aalsmeer)
   • Aalten (aalten)
   • Abcoude (abcoude)
   • Agelo (agelo)
   • Alblasserdam (alblasserdam)
   • Alkmaar (alkmaar)
   • Almelo (almelo)
   • Almere (almere)
   • Alphen aan den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
   • Amersfoort (amersfoort)
   • Amstelveen (amstelveen)
   • Amsterdam (amsterdam)
   • Apeldoorn (apeldoorn)
   • Arcen (arcen)
   • Arnhem (arnhem)
   • Assen (assen)
   • Asten (asten)
   • Baak (baak)
   • Baarle-Nassau (baarle_nassau)
   • Baarn (baarn)
   • Badhoevedorp (badhoevedorp)
   • Bakel (bakel)
   • Barendrecht (barendrecht)
   • Barneveld (barneveld)
   • Beek (beek)
   • Beesd (beesd)
   • Beilen (beilen)
   • Bemmel (bemmel)
   • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
   • Bergeijk (bergeijk)
   • Bergen (bergen)
   • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
   • Bergschenhoek (bergschenhoek)
   • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
   • Best (best)
   • Beuningen (beuningen)
   • Beverwijk (beverwijk)
   • Bodegraven (bodegraven)
   • Boekel (boekel)
   • Bolsward (bolsward)
   • Borculo (borculo)
   • Borger (borger)
   • Boskoop (boskoop)
   • Bovenkarspel (bovenkarspel)
   • Boxmeer (boxmeer)
   • Boxtel (boxtel)
   • Brandwijk (brandwijk)
   • Breda (breda)
   • Breezand (breezand)
   • Breukelen (breukelen)
   • Brielle (brielle)
   • Broek op Langedijk (broek_op_langedijk)
   • Brummen (brummen)
   • Brunssum (brunssum)
   • Budel (budel)
   • Bunnik (bunnik)
   • Bunschoten-Spakenburg (bunschoten_spakenburg)
   • Burgum (burgum)
   • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
   • Castricum (castricum)
   • Coevorden (coevorden)
   • Creil (creil)
   • Cruquius (cruquius)
   • Cuijk (cuijk)
   • Culemborg (culemborg)
   • Cuyk (cuyk)
   • Dalfsen (dalfsen)
   • De Bilt (de_bilt)
   • De Goorn (de_goorn)
   • De Lier (de_lier)
   • De Westereen (de_westereen)
   • Dedemsvaart (dedemsvaart)
   • Delden (delden)
   • Delft (delft)
   • Delfzijl (delfzijl)
   • Den Burg (den_burg)
   • Den Dolder (den_dolder)
   • Den Haag (den_haag)
   • Den Helder (den_helder)
   • Den Hoorn (den_hoorn)
   • Denekamp (denekamp)
   • Deurne (deurne)
   • Deventer (deventer)
   • Didam (didam)
   • Diemen (diemen)
   • Diepenveen (diepenveen)
   • Dieren (dieren)
   • Diever (diever)
   • Dinxperlo (dinxperlo)
   • Dirksland (dirksland)
   • Doetinchem (doetinchem)
   • Dokkum (dokkum)
   • Dongen (dongen)
   • Dordrecht (dordrecht)
   • Drachten (drachten)
   • Dronten (dronten)
   • Drunen (drunen)
   • Druten (druten)
   • Duiven (duiven)
   • Echt (echt)
   • Ede (ede)
   • Eelde (eelde)
   • Eersel (eersel)
   • Eethen (eethen)
   • Eindhoven (eindhoven)
   • Elburg (elburg)
   • Elst (elst)
   • Emmeloord (emmeloord)
   • Emmen (emmen)
   • Emmer-Compascuum (emmer_compascuum)
   • Enschede (enschede)
   • Enter (enter)
   • Epe (epe)
   • Ermelo (ermelo)
   • Etten-Leur (etten_leur)
   • Eygelshoven (eygelshoven)
   • Franeker (franeker)
   • Galder (galder)
   • Geesteren (geesteren)
   • Geldermalsen (geldermalsen)
   • Geldrop (geldrop)
   • Geleen (geleen)
   • Gemert (gemert)
   • Gennep (gennep)
   • Goes (goes)
   • Goor (goor)
   • Gorinchem (gorinchem)
   • Gorredijk (gorredijk)
   • Gouda (gouda)
   • Groenlo (groenlo)
   • Groesbeek (groesbeek)
   • Groningen (groningen)
   • Grouw (grouw)
   • Gulpen (gulpen)
   • Haaksbergen (haaksbergen)
   • Haarlem (haarlem)
   • Hapert (hapert)
   • Hardenberg (hardenberg)
   • Harderwijk (harderwijk)
   • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
   • Haren (haren)
   • Harlingen (harlingen)
   • Heemskerk (heemskerk)
   • Heerde (heerde)
   • Heerenveen (heerenveen)
   • Heerhugowaard (heerhugowaard)
   • Heerle (heerle)
   • Heerlen (heerlen)
   • Heeten (heeten)
   • Heinkenszand (heinkenszand)
   • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
   • Helmond (helmond)
   • Helvoirt (helvoirt)
   • Hendrik-Ido-Ambacht (hendrik_ido_ambacht)
   • Hengelo (hengelo)
   • Heumen (heumen)
   • Heythuysen (heythuysen)
   • Hillegom (hillegom)
   • Hilversum (hilversum)
   • Hippolytushoef (hippolytushoef)
   • Hoensbroek (hoensbroek)
   • Hoevelaken (hoevelaken)
   • Hollandscheveld (hollandscheveld)
   • Hoofddorp (hoofddorp)
   • Hoogeveen (hoogeveen)
   • Hoogezand (hoogezand)
   • Hoorn (hoorn)
   • Horst (horst)
   • Houten (houten)
   • Huissen (huissen)
   • Huizen (huizen)
   • Hulst (hulst)
   • IJmuiden (ijmuiden)
   • IJsselmuiden (ijsselmuiden)
   • IJsselstein (ijsselstein)
   • Joure (joure)
   • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
   • Kampen (kampen)
   • Kapelle (kapelle)
   • Katwijk (katwijk)
   • Katwijk aan Zee (katwijk_aan_zee)
   • Kerkdriel (kerkdriel)
   • Kerkrade (kerkrade)
   • Klazienaveen (klazienaveen)
   • Kollum (kollum)
   • Krimpen a/d Ijssel (krimpen_a_d_ijssel)
   • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
   • Landgraaf (landgraaf)
   • Landsmeer (landsmeer)
   • Laren (laren)
   • Leek (leek)
   • Leerdam (leerdam)
   • Leersum (leersum)
   • Leeuwarden (leeuwarden)
   • Leiden (leiden)
   • Leiderdorp (leiderdorp)
   • Lekkerkerk (lekkerkerk)
   • Lelystad (lelystad)
   • Lemmer (lemmer)
   • Lichtenvoorde (lichtenvoorde)
   • Lienden (lienden)
   • Lies (lies)
   • Lisse (lisse)
   • Lochem (lochem)
   • Loon op Zand (loon_op_zand)
   • Losser (losser)
   • Lunteren (lunteren)
   • Maarssen (maarssen)
   • Maassluis (maassluis)
   • Maastricht (maastricht)
   • Made (made)
   • Marum (marum)
   • Medemblik (medemblik)
   • Meerssen (meerssen)
   • Meppel (meppel)
   • Middelburg (middelburg)
   • Mierlo (mierlo)
   • Mijdrecht (mijdrecht)
   • Monster (monster)
   • Muiden (muiden)
   • Naaldwijk (naaldwijk)
   • Nederweert (nederweert)
   • Neede (neede)
   • Nieuw Bergen (nieuw_bergen)
   • Nieuw-Vennep (nieuw_vennep)
   • Nieuwe Niedorp (nieuwe_niedorp)
   • Nieuwegein (nieuwegein)
   • Nieuwleusen (nieuwleusen)
   • Nieuwpoort (nieuwpoort)
   • Nijkerk (nijkerk)
   • Nijmegen (nijmegen)
   • Nijverdal (nijverdal)
   • Noordwijk (noordwijk)
   • Noordwijkerhout (noordwijkerhout)
   • Nuenen (nuenen)
   • Numansdorp (numansdorp)
   • Nunspeet (nunspeet)
   • Obdam (obdam)
   • Oegstgeest (oegstgeest)
   • Oirschot (oirschot)
   • Oisterwijk (oisterwijk)
   • Oldenzaal (oldenzaal)
   • Ommen (ommen)
   • Oost-Souburg (oost_souburg)
   • Oosterbeek (oosterbeek)
   • Oosterhout (oosterhout)
   • Oosterwolde (oosterwolde)
   • Oostvoorne (oostvoorne)
   • Oss (oss)
   • Ouddorp (ouddorp)
   • Oude Pekela (oude_pekela)
   • Oude-Tonge (oude_tonge)
   • Oudenbosch (oudenbosch)
   • Oudeschild (oudeschild)
   • Panningen (panningen)
   • Papendrecht (papendrecht)
   • Pijnacker (pijnacker)
   • Poortugaal (poortugaal)
   • Prinsenbeek (prinsenbeek)
   • Purmerend (purmerend)
   • Putten (putten)
   • Raalte (raalte)
   • Raamsdonksveer (raamsdonksveer)
   • Reeuwijk (reeuwijk)
   • Renesse (renesse)
   • Reusel (reusel)
   • Reuver (reuver)
   • Rheden (rheden)
   • Rijen (rijen)
   • Rijswijk (rijswijk)
   • Roden (roden)
   • Roelofarendsveen (roelofarendsveen)
   • Roermond (roermond)
   • Roosendaal (roosendaal)
   • Rosmalen (rosmalen)
   • Rotterdam (rotterdam)
   • Rozenburg (rozenburg)
   • S Gravenzande (s_gravenzande)
   • Sassenheim (sassenheim)
   • Schagen (schagen)
   • Schalkhaar (schalkhaar)
   • Scheveningen (scheveningen)
   • Schiedam (schiedam)
   • Schijndel (schijndel)
   • Schoonhoven (schoonhoven)
   • Simpelveld (simpelveld)
   • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
   • Sint-Michielsgestel (sint_michielsgestel)
   • Sint-Oedenrode (sint_oedenrode)
   • Sittard (sittard)
   • Slagharen (slagharen)
   • Sliedrecht (sliedrecht)
   • Sneek (sneek)
   • Soest (soest)
   • Someren (someren)
   • Son (son)
   • Spijkenisse (spijkenisse)
   • St. Oedenrode (st_oedenrode)
   • Stadskanaal (stadskanaal)
   • Steenwijk (steenwijk)
   • Stein (stein)
   • Stiens (stiens)
   • Strijen (strijen)
   • Surhuisterveen (surhuisterveen)
   • Tegelen (tegelen)
   • Ter Aar (ter_aar)
   • Ter Apel (ter_apel)
   • Terneuzen (terneuzen)
   • Tiel (tiel)
   • Tilburg (tilburg)
   • Tubbergen (tubbergen)
   • Twello (twello)
   • Uden (uden)
   • Udenhout (udenhout)
   • Uithoorn (uithoorn)
   • Uithuizen (uithuizen)
   • Ulft (ulft)
   • Urk (urk)
   • Utrecht (utrecht)
   • Vaals (vaals)
   • Vaassen (vaassen)
   • Valkenburg (valkenburg)
   • Valkenswaard (valkenswaard)
   • Varsseveld (varsseveld)
   • Veen (veen)
   • Veendam (veendam)
   • Veenendaal (veenendaal)
   • Veghel (veghel)
   • Velddriel (velddriel)
   • Veldhoven (veldhoven)
   • Velp (velp)
   • Velserbroek (velserbroek)
   • Venlo (venlo)
   • Venray (venray)
   • Vianen (vianen)
   • Vierpolders (vierpolders)
   • Vinkeveen (vinkeveen)
   • Vlaardingen (vlaardingen)
   • Vlagtwedde (vlagtwedde)
   • Vlissingen (vlissingen)
   • Volendam (volendam)
   • Voorhout (voorhout)
   • Voorschoten (voorschoten)
   • VoortHuizen (voorthuizen)
   • Vries (vries)
   • Vroomshoop (vroomshoop)
   • Vught (vught)
   • Waalwijk (waalwijk)
   • Wageningen (wageningen)
   • Wapenveld (wapenveld)
   • Wassenaar (wassenaar)
   • Wateringen (wateringen)
   • Weerselo (weerselo)
   • Weert (weert)
   • Weesp (weesp)
   • Werkendam (werkendam)
   • Wervershoof (wervershoof)
   • Westervoort (westervoort)
   • Wezep (wezep)
   • Wieringerwerf (wieringerwerf)
   • Wijchen (wijchen)
   • Wijk Bij Duurstede (wijk_bij_duurstede)
   • Winschoten (winschoten)
   • Winsum (winsum)
   • Winterswijk (winterswijk)
   • Woerden (woerden)
   • Wolvega (wolvega)
   • Wormer (wormer)
   • Wormerveer (wormerveer)
   • Woudenberg (woudenberg)
   • Woudsend (woudsend)
   • Yerseke (yerseke)
   • Zaandam (zaandam)
   • Zaltbommel (zaltbommel)
   • Zandvoort (zandvoort)
   • Zeeland (zeeland)
   • Zeewolde (zeewolde)
   • Zeist (zeist)
   • Zelhem (zelhem)
   • Zetten (zetten)
   • Zevenaar (zevenaar)
   • Zevenbergen (zevenbergen)
   • Zierikzee (zierikzee)
   • Zoetermeer (zoetermeer)
   • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
   • Zuidhorn (zuidhorn)
   • Zuidland (zuidland)
   • Zuidlaren (zuidlaren)
   • Zuidwolde (zuidwolde)
   • Zuidzande (zuidzande)
   • Zundert (zundert)
   • Zutphen (zutphen)
   • Zwolle (zwolle)
  • Varianten (group):
   • AEG voxtel (aeg_voxtel)
   • Gigaset A220 (gigaset_a220)
   • Gigaset CL 660 (gigaset_cl_660)
   • Gigaset DA510 (gigaset_da510)
   • Gigaset E630 (gigaset_e630)
   • Panasonic KX-TG (panasonic_kx_tg)
   • Panasonic KX-TG1611 (panasonic_kx_tg1611)
   • Panasonic KX-TG1612 (panasonic_kx_tg1612)
   • Polycom VVX (polycom_vvx)
  • Ouderentelefoon (ouderentelefoon):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • partner@vergelijk.nl