x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
x Categorieën
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • vergelijk.nl
  Word lid
  %
  Bespaar geld met onze speciale deals
  Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt
  Gratis inschrijven
  Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er Huistelefoons verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  Huistelefoon

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in Huistelefoon categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  Huistelefoon kopen

  • Algemene informatie

   Een vast toestel in de huiskamer is bij veel mensen al jaren standaard. Ondanks dat bijna alle Nederlanders tegenwoordig een mobieltje hebben, groeien de technieken van de huistelefoons nog steeds. Zo is sms'en bij een aantal providers bijvoorbeeld ook mogelijk. Jij bent op zoek naar een vaste telefoon en kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een telefoon.

   Eigenschappen thuistelefoons:

   • Draadgebonden vs draadloos: draad of draadloos maakt geen verschil in spraak- en verbindingskwaliteit of in de meeste andere snufjes, maar draadloze toestellen geven natuurlijk wel een grotere bewegingsvrijheid en hebben een aantal extra mogelijkheden.
   • Bereik vaste telefoon: de maximaal mogelijke afstand tussen handsets en basisstation is afhankelijk van het bereik.
   • Handsets: bij elk type basisstation zijn bijbehorende typen handsets aan te schaffen.  Je kunt eventueel achteraf nog extra losse handsets aanschaffen tot aan het maximale aantal handsets per basisstation. Let er wel op dat handset en basisstation compatibel zijn en dat losse handsets niet werken zonder aansluiting op een bijpassend basisstation. Het is dus zinloos alleen een losse handset te kopen.
   • Antwoordapparaat
   • Intern telefoonboek

   Functies thuistelefoons

   • Intern doorschakelen: met meerdere handsets kun je gebruik maken van de mogelijkheid intern door te schakelen. Met deze functie kunnen de handsets vaak als walkietalkies functioneren en het mooie is dat interne gesprekken gratis zijn.
   • Babyfoonfunctie: een voortzetting op deze functie is om de draadloze telefoon als babyfoon te gebruiken. Als dit ondersteund wordt, geeft een in de kinderkamer achtergelaten handset alle geluiden door naar een intern óf extern telefoonnummer. Op het moment dat de baby begint te huilen, word je dus gebeld. Het mooie van het opgeven van een extern nummer is dat je jouw mobiele telefoonnummer op kunt geven, waardoor je met een gerust hart even de deur uit kan.
   • Sms of MMS: met sommige toestellen kan je sms'en, of zelfs MMS'jes (multi media messages) of e-mail versturen.
   • Handfree: met een handfree functie waarbij je de beller op de speaker kunt zetten, eventueel gecombineerd met voice-dialing.
   • Voice-dialing: het draaien van nummers op gesproken commando.
   • Nummerherhaling en sneltoetsen: met deze functies kun je met een druk op de knop personen bellen die je vaak belt.

   Nummerweergave
   Nummerherkenning, bijvoorbeeld, waarbij je de naam te zien krijgt van de beller voor je opneemt, kan heel handig zijn om belangrijke telefoontjes eruit te pikken en minder gewenste bellers te vermijden. Je moet wel weten dat er in Nederland momenteel twee soorten nummerweergavesystemen in omloop zijn:

   • DTMF en
   • FSK.

   KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave. Voordat je een toestel met allerlei extra functies koopt, is het dus raadzaam om bij jouw provider te informeren of deze alle extra mogelijkheden wel ondersteunt. Deze extra services zitten vaak niet in een standaard abonnement, daar zul je meer voor moeten betalen.

   Analoog of ISDN

   Tenslotte kun je afhankelijk van de aansluiting kiezen uit een analoge telefoon of een ISDN-telefoon. ISDN-telefoons kunnen maximaal voordeel halen uit jouw ISDN-aansluiting doordat zij verschillende lijnen binnen een aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld privé- en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen. Telefooncentrales van bedrijven werken tegenwoordig ook met VOIP (of Voice over IP). Dit is een nieuwe technologie die gebruik maakt van het Internet of een ander IP-netwerk. Kijk voor meer informatie bij de categorie VOIP.

  • Veelgestelde vragen


   Kan ik een draadloos toestel ook als gsm gebruiken?

   Een draadloze handset functioneert alleen als hij binnen het maximale bereik van het basisstation is. Om verder van huis te bellen heb je dus een gsm nodig. Ook qua tarief zijn draadloze telefoons gewoon vaste telefoons, d.w.z. dat bellen naar een mobiel duurder is dan wanneer je per mobiel belt. Wel hebben tegenwoordig steeds meer vaste telefoons functies die voornamelijk bekend zijn van de gsm zoals sms'en, MMS'en, e-mail of een ingebouwde camera.

   Kan ik de telefoon ook als babyfoon gebruiken?
   Als de vaste telefoon van je keuze de babyfoon- of ruimtebewakingsfunctie ondersteunt, kun je de telefoon inderdaad als babyfoon gebruiken. Je kunt dan een handset bij de baby plaatsen en een intern of extern (bijvoorbeeld mobiel) nummer ingeven. Op het moment dat de baby geluid produceert dat boven een bepaald niveau uitkomt, belt de handset vanzelf het opgegeven nummer. Superhandig!

   Zit nummerherkenning standaard op elk toestel?

   Nee. Of een toestel nummer herkenning biedt, staat aangegeven onder nummerherkenning (CLIP). Het overgrote deel van de toestellen ondersteunt deze functie wel. Je moet wel weten dat er in Nederland momenteel twee soorten nummerweergavesystemen in omloop zijn: DTMF en FSK. KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave. Voordat je een toestel koopt, is het dus raadzaam om bij je provider te informeren of deze de ondersteunde nummerherkenning wel aanbiedt.

   Wat is het verschil tussen analoog en ISDN?
   ISDN-toestellen kunnen maximaal voordeel halen uit de ISDN-aansluiting doordat zij verschillende lijnen binnen één aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld privélijnen en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen.

   Kan ik meerdere toestellen op één lijn aansluiten?
   De meeste toestellen bieden de mogelijkheid extra handhelds aan te sluiten op het basisstation tot een bepaald maximum. Let er wel op dat alleen bijbehorende typen handhelds op een basisstation aangesloten kunnen worden. Raadpleeg hiervoor de site van de fabrikant.

  • Verklarende woordenlijst


   Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen over thuistelefoons.

   Aansluiting
   Hier staat het type aansluiting weergegeven: ISDN of analoog. ISDN-toestellen kunnen maximaal voordeel halen uit de ISDN-aansluiting, doordat zij verschillende lijnen binnen één aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld privélijnen en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen.

   Aansluiting headset
   Dit veld geeft aan of je een headset op de telefoon aan kunt sluiten en op deze manier 'handsfree' kunt bellen.

   Aantal belsignalen
   Geeft aan of de telefoon verschillende belsignalen kan laten horen. Behalve leuk voor de afwisseling en prettig voor de oren, is het handig om bijvoorbeeld je favoriete (of juist te vermijden) bellers hun eigen signaal te geven.

   Analoge aansluiting
   Met een analoge telefoonaansluiting kun je maximaal één gesprek tegelijk voeren. De inbelsnelheid van een modem op een analoge verbinding is maximaal 56 kilobit per seconde. In combinatie met een ADSL-abonnement kunnen hogere snelheden gehaald worden, afhankelijk van het ADSL-abonnement dat je bij je internetprovider hebt afgesloten.

   Antenne ingebouwd
   Dit veld geeft aan of de antenne van het toestel zichtbaar is of dat deze is weggewerkt in de behuizing. Of je kiest voor een ingebouwde of een uitgebouwde antenne hangt puur af van je cosmetische wensen. De kwaliteit en het bereik van ingebouwde antennes is gelijk aan die van uitgebouwde antennes.

   Antwoordmachine
   Als er in een toestel een antwoordmachine is ingebouwd, dan kunnen bellers berichten inspreken als je even niet in de buurt bent of even geen zin hebt om de telefoon op te nemen. Vaak bieden telecomaanbieders ook de mogelijkheid om een voice-mail op afstand te gebruiken. Jouw voice-mailberichten worden dan op afstand opgeslagen en je kunt deze dan afluisteren door een daarvoor bestemd telefoonnummer te bellen.

   Babyfoon
   Dit wordt ook wel ruimtebewaking genoemd. Je kunt een handset achterlaten in de kinderkamer die vervolgens alle geluidsignalen doorgeeft aan een ander toestel (intern of extern).

   Beltonen toevoegen
   Bij sommige toestellen kun je zelf(gemaakte) nieuwe beltonen invoeren.

   Bluetooth
   Geeft aan of de telefoon via een radiofrequentie in verbinding kan staan met andere apparaten binnen een afstand van 10-100 meter. Denk bijvoorbeeld aan bellen via een mobiele telefoon (van mobiel naar mobiel is goedkoper), het gebruik van een bluetooth headset of verbinding maken met jouw PDA of notebook.

   Conferentietelefoon
   Conferentietelefoons of vergadertelefoons zijn telefoons die garant staan voor een goede geluidskwaliteit. Sommige modellen hebben soms meerdere microfoons om dit geluid in een grotere ruimte te kunnen garanderen. De meeste conferentietelefoons hebben een ingebouwde ruisonderdrukking.

   DECT-technologie
   DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications en is een technologie die draadloze telefonie mogelijk maakt in en om het huis. Op een basisstation kunnen maximaal acht toestellen worden aangesloten. Encryptie maakt het afluisteren vrijwel onmogelijk. DECT kan alleen toegepast worden op spraakoverdracht en niet op data-overdracht.

   Draadgebonden telefoons
   Bij een draadgebonden telefoon is de hoorn door middel van een snoer met het toestel verbonden.

   Draadloze telefoons
   Draadloze telefoons voor gebruik binnenshuis bieden de mogelijkheid om in en rond het huis draadloos te kunnen telefoneren. De handset is dan meestal door middel van de DECT- of de bluetoothtechnologie met het basisstation verbonden. Het basisstation daarentegen moet wel met een telefoonkabel aan de vaste aansluiting worden gekoppeld.

   E-mail
   Dit veld geeft aan of de telefoon in staat is om e-mailtjes te versturen, zonder daartoe externe Java-applicaties te hoeven installeren.


   Handset
   De handset is de hoorn van de draadloze telefoon. Op de handset zijn alle functies geïnstalleerd die je normaal gesproken op het vaste toestel vindt. Zo kun je rechtsreeks op de handset het nummer intoetsen dat je wilt bellen.

   Handset locator

   Hiermee kun je vanuit het basisstation een geluidsignaal naar een handset sturen. Dit wordt ook wel 'paging' genoemd.

   Handsfree modus
   Dit veld geeft aan of de telefoon geschikt is om het spraakgeluid versterkt weer te geven via een speaker, zodat je de beller 'op de speaker' kunt zetten en je handen vrijhoudt.

   Huiscentrale
   Een huiscentrale is eigenlijk een kleine telefooncentrale.

   Intern doorverbinden
   Je kunt vanuit het basisstation gesprekken doorverbinden naar de handsets. Dit geeft vaak ook de mogelijkheid de handsets (gratis) als walkie-talkies te gebruiken.

   ISDN-aansluiting
   Een ISDN-aansluiting is een digitale aansluiting die gebruikt maakt van de normale telefoonaansluiting. In tegenstelling tot een analoge aansluiting kun je op een normale ISDN-aansluiting wel twee gesprekken tegelijk voeren. ISDN-2 biedt zelfs de mogelijkheid vier fax-, data- en of telefoonverbindingen tegelijkertijd te gebruiken. De verbinding bij ISDN wordt aanzienlijk sneller opgebouwd dan bij een analoge aansluiting, maar je hebt hier wel andere telefoonapparatuur voor nodig. Helaas is het niet mogelijk om een ADSL-verbinding met ISDN te combineren.

   Max. aantal handsets
   Het maximale aantal handsets dat op één basisstation kan worden aangesloten.

   MMS
   Met een zeer beperkt aantal vaste telefoons kun je ook MMS-berichten versturen (Multimedia Messaging Service). Deze toestellen beschikken dan ook over een ingebouwde camera. MMS zijn korte tekstberichten waar foto's, geluids- en videofragmenten aan toegevoegd kunnen worden.

   Nummerherhaling
   Dit veld geeft aan of het toestel over de mogelijkheid beschikt een aantal van de laatstgekozen nummers te onthouden, zodat je deze niet opnieuw hoeft in te toetsen.

   Nummerweergave CLIP
   Dit veld geeft aan of het toestel de inkomende bellers kan herkennen op basis van hun telefoonnummer en de naam van de beller op het scherm weergeeft. Er zijn verschillende systemen in omloop, zodat je goed moet letten op de compatibiliteit tussen het toestel en de provider.

   Oproepfilter
   Met een oproepfilter heb je de mogelijkheid bepaalde bellers of lijnen te blokkeren.

   Sms
   Via sms (Short Messaging Service) kun je met het vaste toestel berichtjes tot 160 tekens versturen naar gsm's of andere sms-ondersteunende vaste telefoons.

   Snelkiesfunctie
   Dit veld geeft aan of je nummers kunt voorprogrammeren onder toetsen. Zo kun je jouw partner bijvoorbeeld programmeren onder het cijfer 2, waarna je alleen voor 1 seconde de 2 ingedrukt hoeft te houden zodat de telefoon de verbinding gaat maken.

   Speakerfunctie
   Deze functie maakt het mogelijk het gesprek op de speaker te zetten. Je hoeft de hoorn dan niet vast te houden, waardoor je beide handen vrij hebt.

   Systeem
   Er zijn twee soorten nummerweergavesystemen in Nederland: DTMF en FSK. KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave.


   Technologie

   DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) is een communicatiestandaard voor de verbinding tussen handsets en basisstation van draadloze telefoons. DECT-toestellen zijn beter beveiligd tegen afluisteren en functioneren stabieler dan de ouderwetse analoge toestellen. GAP-technologie is een onderdeel van DECT dat zorg draagt voor de registratie van handsets en het daadwerkelijke opbellen. Idealiter kunnen GAP-compatibele handhelds en basisstations van verschillende makelij op een minimum niveau samen functioneren.

   Uitvoering
   Alle draadloze modellen bestaan uit een basisstation met een aantal handhelds die je door het hele huis kunt gebruiken. Bij elk type basisstation zijn bijpassende typen handhelds aan te schaffen. Dit veld geeft weer hoeveel handhelds er door de winkelier bijgeleverd worden, je kunt naar keuze achteraf nog extra losse handhelds aanschaffen.

   Voicedialing
   Geeft aan of de telefoon in staat is spraak te herkennen, om daarmee nummers te bellen. Zo hoef je geen nummer in te tikken als je handsfree wilt bellen.

   Voicemailmelder
   De voicemailmelder geeft aan of er een bericht op jouw voicemail is ingesproken. Je hoeft dan nooit meer onnodig je voicemail te bellen.

   • Handsfree Door de telefoon op luidspreker te zetten kunt u handsfree bellen.
   • Twee handsets Meerdere handsets verspreidt u door het huis, zodat overal een telefoon in de buurt is.
   • Gigaset Gigaset is een Duits merk dat uiteenlopende modellen thuistelefoons maakt.
   • Fysic Fysic maakt veel modellen seniorentelefoons en thuistelefoons.
   • Philips Het merk Philips heeft een groot aanbod betrouwbare thuistelefoons.
   • Budget Een budget thuistelefoon heeft een prijs van maximaal 45 euro.
   • Nummermelder Met een nummermelder herkent u gemakkelijk door wie u gebeld wordt.
  • AVM FRITZ! Fon M2 - DECT telefoon
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/8/0/avm-fritz-fon-m2-23180180.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/0/2/avm-fritz-fon-m2-19257702.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/3/7/avm-fritz-fon-m2-19450837.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/8/1/avm-fritz-fon-m2-23180181.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/8/2/avm-fritz-fon-m2-23180182.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/1/8/avm-fritz-fon-m2-35886418.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/1/9/avm-fritz-fon-m2-35886419.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/2/0/avm-fritz-fon-m2-35886420.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/2/1/avm-fritz-fon-m2-35886421.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/2/2/avm-fritz-fon-m2-35886422.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/2/2/avm-fritz-fon-m2-international-35962822.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/2/3/avm-fritz-fon-m2-international-35962823.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/2/4/avm-fritz-fon-m2-international-35962824.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/2/5/avm-fritz-fon-m2-international-35962825.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/2/6/avm-fritz-fon-m2-international-35962826.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/2/7/avm-fritz-fon-m2-international-35962827.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/5/1/avm-fritz-fon-m2-de-37298851.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/5/2/avm-fritz-fon-m2-de-37298852.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/5/3/avm-fritz-fon-m2-de-37298853.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/5/4/avm-fritz-fon-m2-de-37298854.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/5/5/avm-fritz-fon-m2-de-37298855.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/5/6/avm-fritz-fon-m2-de-37298856.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/7/4/avm-fritz-fon-m2-de-71712274.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/7/5/avm-fritz-fon-m2-de-71712275.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/1/4/avm-fritz-fon-m2-de-87388814.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/8/2/avm-fritz-fon-m2-de-101086982.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/8/3/avm-fritz-fon-m2-de-101086983.jpg
   AVM FRITZ! Fon M2 - DECT telefoon (8)
   7.75 (1)
   AVM FRITZ! Fon M2 - DECT telefoon
   super
   Altijd gedoe gehad met een normale dect telefoon op mijn fritzbox router. Met de Fritzfone is bellen weer eenvoudig! Suoer compatable met elkaar!
   9.0
   0 10
  • Panasonic KX-TG6522
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/5/2/panasonic-kx-tg6522-twin-18526252.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/9/3/panasonic-kx-tg6522-twin-23098093.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/9/1/panasonic-kx-tg6522-twin-23198291.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/6/9/panasonic-kx-tg6522-twin-23202869.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/3/6/5/panasonic-kx-tg6522-100994365.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/7/3/panasonic-kx-tg6522-101068873.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/6/5/panasonic-kx-tg6522-18149765.jpg
   Panasonic KX-TG6522 (27)
   7.4 (1)
   Panasonic KX-TG6522
   openbaring
   Na reeds twee telefoons van andere merken met slecht gebruiksaanwijzing of gebruik over gegaan op de Panasonic KX-TG6522 twin wat prima bevalt na enig bestuderen van de gebruiksaanwijzing heb ik de telefoon goed aangesloten werkt alles naar tevredenheid.
   8.3
   0 10
  Huistelefoons 6.3 (9)
  0 - 24
  • Panasonic KX-TG1612 DECT Nummerherkenning Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/0/1/panasonic-kx-tg1612nlh-29447801.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/2/0/panasonic-kx-tg1612nlh-62101620.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/3/8/panasonic-kx-tg1612-dect-caller-id-black-101130738.jpg
   Panasonic KX-TG1612 DECT Nummerherkenning Zwart (275)
   Panasonic KX-TG1612 DECT Nummerherkenning Zwart
   Expert.nl Expert.nl
   7.2716306722197 (198)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Expert.nl Expert.nl
   7.2716306722197 (198)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
   most_sold
  • Gigaset AS405 DECT-telefoon Wit
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/1/8/4/gigaset-as405-34322184.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/5/3/gigaset-as405-35118853.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/3/5/gigaset-as405-trio-tel-phone-sans-fil-avec-id-d-appelant-dect-gap-blanc-2-combin-s-suppl-mentaires-35778435.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/3/6/gigaset-as405-trio-tel-phone-sans-fil-avec-id-d-appelant-dect-gap-blanc-2-combin-s-suppl-mentaires-35778436.jpg
   Gigaset AS405 DECT-telefoon Wit (107)
   Gigaset AS405 DECT-telefoon Wit
   Wehkamp Wehkamp
   8.635230281786317 (607)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   54, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.635230281786317 (607)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   54, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Panasonic KX-TGD322 - Met antwoordapparaat - Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/1/9/panasonic-kx-tgd322-dect-caller-id-black-63027819.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/8/0/6/panasonic-kx-tgd322nl-69079806.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/5/1/panasonic-kx-tgd322nl-70183751.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/2/4/panasonic-kx-tgd322-dect-caller-id-black-100948624.jpg
   Panasonic KX-TGD322 - Met antwoordapparaat - Zwart (44)
   Panasonic KX-TGD322 - Met antwoordapparaat - Zwart
   DirectSale.nl DirectSale.nl
   8.308373518813976 (9)
   67.95, ? (offer_sdt_unknown)
   DirectSale.nl DirectSale.nl
   8.308373518813976 (9)
   67.95, ? (offer_sdt_unknown)
   3
   good_buy
  • Philips XL4901S/22
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/2/3/philips-cordless-phone-xl4901s-22-32569223.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/2/5/philips-cordless-phone-xl4901s-22-32569225.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/3/9/philips-cordless-phone-xl4901s-22-33666639.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/7/6/philips-dect-xl4901-silver-gsm-ptxl4901s--34018776.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/8/1/philips-dect-xl4901-silver-gsm-ptxl4901s--34018781.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/2/3/philips-cordless-phone-72340023.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/5/6/philips-cordless-phone-73192556.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/5/7/philips-cordless-phone-73192557.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/5/8/philips-cordless-phone-73192558.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/5/9/philips-cordless-phone-73192559.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/6/0/philips-cordless-phone-73192560.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/6/1/philips-cordless-phone-73192561.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/2/6/philips-cordless-phone-xl4901s-22-100942226.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/8/1/1/philips-cordless-phone-xl4901s-22-101164811.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/8/1/2/philips-cordless-phone-xl4901s-22-101164812.jpg
   Philips XL4901S/22 (73)
   Philips XL4901S/22
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   6.5911300721381005 (125)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   43.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   6.5911300721381005 (125)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   43.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Siemens GIGASET E630 HANDSET ** (STGE630H)
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/2/3/siemens-gigaset-e630-handset-stge630h--77133623.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/8/9/siemens-gigaset-e630-handset-stge630h--77545089.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/7/1/6/siemens-gigaset-e630-handset-stge630h--87701716.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/5/5/siemens-gigaset-e630-handset-stge630h--88430455.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/5/6/siemens-gigaset-e630-handset-stge630h--88430456.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/5/7/siemens-gigaset-e630-handset-stge630h--88430457.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/5/8/siemens-gigaset-e630-handset-stge630h--88430458.jpg
   Siemens GIGASET E630 HANDSET ** (STGE630H) (25)
   Siemens GIGASET E630 HANDSET ** (STGE630H)
   Yorcom.nl Yorcom.nl
   103.95, ? (offer_sdt_unknown)
   Yorcom.nl Yorcom.nl
   103.95, ? (offer_sdt_unknown)
   4
   good_buy
  • Gigaset E260 Duo Analog/DECT telephone Nummerherkenning Wit
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/5/1/gigaset-e260-duo-analog-dect-caller-id-white-71527251.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/3/6/gigaset-e260-duo-analog-dect-caller-id-white-71742736.jpg
   Gigaset E260 Duo Analog/DECT telephone Nummerherkenning Wit (98)
   Gigaset E260 Duo Analog/DECT telephone Nummerherkenning Wit
   Expert.nl Expert.nl
   7.2716306722197 (198)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   49.95, 2d (offer_sdt_2_days)
   Expert.nl Expert.nl
   7.2716306722197 (198)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   49.95, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
   good_buy
  • Profoon PDX-1100 dect telefoon Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/8/6/0/profoon-telefoon-pdx-1110-single-60629860.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/2/3/profoon-telefoon-pdx-1110-single-71765523.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/4/5/profoon-telefoon-pdx-1110-single-100106845.jpg
   Profoon PDX-1100 dect telefoon Zwart (61)
   Profoon PDX-1100 dect telefoon Zwart
   Bol.com Bol.com
   7.883753412944989 (690)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   24.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Bol.com Bol.com
   7.883753412944989 (690)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   24.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
   good_buy
  • Panasonic KX-TGD323 - Met antwoordapparaat - Zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/3/1/panasonic-kx-tgd323-trio-dect-telefoon-zwart-78115431.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/3/9/3/panasonic-kx-tgd323-trio-dect-telefoon-zwart-78508393.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/9/6/panasonic-kx-tgd323-trio-dect-telefoon-zwart-81899396.jpg
   Panasonic KX-TGD323 - Met antwoordapparaat - Zwart (58)
   Panasonic KX-TGD323 - Met antwoordapparaat - Zwart
   Expert.nl Expert.nl
   7.2716306722197 (198)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   94.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Expert.nl Expert.nl
   7.2716306722197 (198)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   94.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Profoon PDX-6350
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/9/1/5/profoon-pdx-6350-combo-telephone-32391915.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/1/3/profoon-pdx-6350-combo-telephone-39160413.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/1/4/profoon-pdx-6350-combo-telephone-39160414.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/7/4/profoon-pdx-6350-combo-telephone-42969174.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/8/3/profoon-pdx-6350-combo-telephone-100888083.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/7/7/profoon-pdx-6350-combo-telephone-101159277.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/7/8/profoon-pdx-6350-combo-telephone-101159278.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/7/9/profoon-pdx-6350-combo-telephone-101159279.jpg
   Profoon PDX-6350 (29)
   Profoon PDX-6350
   Bol.com Bol.com
   7.883753412944989 (690)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   49, 2d (offer_sdt_2_days)
   Bol.com Bol.com
   7.883753412944989 (690)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   49, 2d (offer_sdt_2_days)
   3
   good_buy
  • Philips Linea Draadloze telefoon, V-model M3552W/22
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/3/5/7/philips-m350-trio-dect-telefoon-wit-88894357.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/2/6/philips-m350-trio-dect-telefoon-wit-89940826.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/1/4/philips-linea-m3552w-dect-telephone-caller-id-white-95969114.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/8/3/philips-m350-trio-dect-telefoon-wit-90642283.jpg
   Philips Linea Draadloze telefoon, V-model M3552W/22 (29)
   Philips Linea Draadloze telefoon, V-model M3552W/22
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   6.5911300721381005 (125)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   6.5911300721381005 (125)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Panasonic KX-TG6522
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/5/2/panasonic-kx-tg6522-twin-18526252.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/9/3/panasonic-kx-tg6522-twin-23098093.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/9/1/panasonic-kx-tg6522-twin-23198291.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/6/9/panasonic-kx-tg6522-twin-23202869.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/3/6/5/panasonic-kx-tg6522-100994365.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/7/3/panasonic-kx-tg6522-101068873.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/6/5/panasonic-kx-tg6522-18149765.jpg
   Panasonic KX-TG6522 (27)
   7.4 (1)
   Panasonic KX-TG6522
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   6.5911300721381005 (125)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   55.95, 5d (offer_sdt_5_days)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   6.5911300721381005 (125)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   55.95, 5d (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Gigaset Siemens Gigsaset A220 Duo
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/7/6/gigaset-a220-tel-phone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--33768276.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/1/7/6/gigaset-a220-tel-phone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--35062176.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/3/2/gigaset-a220-tel-phone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--40828432.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/8/1/gigaset-a220-tel-phone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--100887981.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/2/6/gigaset-a220-tel-phone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--101175426.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/2/7/gigaset-a220-tel-phone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--101175427.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/2/8/gigaset-a220-tel-phone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--101175428.jpg
   Gigaset Siemens Gigsaset A220 Duo (44)
   Gigaset Siemens Gigsaset A220 Duo
   Bol.com Bol.com
   7.883753412944989 (690)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Bol.com Bol.com
   7.883753412944989 (690)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
   good_buy
  • Gigaset AS405 DUO zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/1/5/gigaset-as405-duo-24378815.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/4/2/gigaset-as405-duo-dect-caller-id-black-101127142.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/4/3/gigaset-as405-duo-dect-caller-id-black-101127143.jpg
   Gigaset AS405 DUO zwart (41)
   Gigaset AS405 DUO zwart
   Expert.nl Expert.nl
   7.2716306722197 (198)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.95, 2d (offer_sdt_2_days)
   Expert.nl Expert.nl
   7.2716306722197 (198)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.95, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
   good_buy
  • Panasonic KX-TGD312NLG
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/5/9/panasonic-kx-tgd312nlg-79066259.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/0/3/panasonic-kx-tgd312nlg-81899903.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/2/1/panasonic-kx-tgd312nlg-96315021.jpg
   Panasonic KX-TGD312NLG (50)
   Panasonic KX-TGD312NLG
   Expert.nl Expert.nl
   7.2716306722197 (198)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Expert.nl Expert.nl
   7.2716306722197 (198)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Gigaset E310 - Duo DECT telefoon - Zilver
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/0/3/gigaset-e310-duo-dect-telefoon-zilver-91680003.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/1/3/gigaset-e310-duo-dect-telefoon-zilver-96906213.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/0/4/gigaset-e310-duo-dect-telefoon-zilver-98479404.jpg
   Gigaset E310 - Duo DECT telefoon - Zilver (32)
   Gigaset E310 - Duo DECT telefoon - Zilver
   Bol.com Bol.com
   7.883753412944989 (690)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Bol.com Bol.com
   7.883753412944989 (690)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
   good_buy
  • Panasonic KX-TGD313NLG
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/4/0/panasonic-kx-tgd313nlg-79076340.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/2/1/panasonic-kx-tgd313nlg-81899921.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/3/4/panasonic-kx-tgd313nlg-96315034.jpg
   Panasonic KX-TGD313NLG (45)
   Panasonic KX-TGD313NLG
   Expert.nl Expert.nl
   7.2716306722197 (198)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Expert.nl Expert.nl
   7.2716306722197 (198)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • AEG Lloyd 15 DECT-telefoon Nummerherkenning Wit
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/7/4/aeg-lloyd-15-dect-telefoon-wit-78997474.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/1/6/1/aeg-lloyd-15-dect-telephone-caller-id-white-81923161.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/1/6/2/aeg-lloyd-15-dect-telephone-caller-id-white-81923162.jpg
   AEG Lloyd 15 DECT-telefoon Nummerherkenning Wit (28)
   AEG Lloyd 15 DECT-telefoon Nummerherkenning Wit
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   6.5911300721381005 (125)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   46.41, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   6.5911300721381005 (125)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   46.41, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Gigaset A415 DUO Wit
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/1/1/9/gigaset-a415-duo-white--22761119.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/1/5/gigaset-a415-duo-white--100746315.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/9/3/gigaset-a415-duo-white--101116693.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/9/4/gigaset-a415-duo-white--101116694.jpg
   Gigaset A415 DUO Wit (16)
   Gigaset A415 DUO Wit
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   6.5911300721381005 (125)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   60.8, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   6.5911300721381005 (125)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   60.8, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Gigaset A540A Trio Consument Basisstation + 2 Handset
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/8/4/gigaset-a540a-trio-24926584.jpg
   Gigaset A540A Trio Consument Basisstation + 2 Handset (26)
   Gigaset A540A Trio Consument Basisstation + 2 Handset
   Bol.com Bol.com
   7.883753412944989 (690)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   67, 2d (offer_sdt_2_days)
   Bol.com Bol.com
   7.883753412944989 (690)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   67, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
   good_buy
  • Fysic FX-6020 telefoon
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/9/5/fysic-fx-6020-18683895.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/3/9/fysic-fx-6020-telephone-23130739.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/5/4/fysic-fx-6020-telephone-101081354.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/5/5/fysic-fx-6020-telephone-101081355.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/5/6/fysic-fx-6020-telephone-101081356.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/9/9/fysic-fx-6020-telephone-101276899.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/0/0/fysic-fx-6020-telephone-101276900.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/0/1/fysic-fx-6020-telephone-101276901.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/9/2/fysic-fx-6020-telephone-101506292.jpg
   Fysic FX-6020 telefoon (15)
   Fysic FX-6020 telefoon
   Blokker.nl Blokker.nl
   7.592693677677212 (786)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   58.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Blokker.nl Blokker.nl
   7.592693677677212 (786)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   58.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Gigaset SL450HX - Single DECT Telefoon - Zilver
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/1/8/0/gigaset-sl450h-zwart-72202180.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/2/4/gigaset-sl450h-zwart-77969324.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/3/6/7/gigaset-sl450h-zwart-85042367.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/3/4/gigaset-sl450h-zwart-99309234.jpg
   Gigaset SL450HX - Single DECT Telefoon - Zilver (13)
   Gigaset SL450HX - Single DECT Telefoon - Zilver
   Bol.com Bol.com
   7.883753412944989 (690)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Bol.com Bol.com
   7.883753412944989 (690)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99, 2d (offer_sdt_2_days)
   3
  • AVM FRITZ! Fon M2 - DECT telefoon
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/8/0/avm-fritz-fon-m2-23180180.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/0/2/avm-fritz-fon-m2-19257702.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/3/7/avm-fritz-fon-m2-19450837.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/8/1/avm-fritz-fon-m2-23180181.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/8/2/avm-fritz-fon-m2-23180182.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/1/8/avm-fritz-fon-m2-35886418.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/1/9/avm-fritz-fon-m2-35886419.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/2/0/avm-fritz-fon-m2-35886420.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/2/1/avm-fritz-fon-m2-35886421.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/2/2/avm-fritz-fon-m2-35886422.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/2/2/avm-fritz-fon-m2-international-35962822.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/2/3/avm-fritz-fon-m2-international-35962823.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/2/4/avm-fritz-fon-m2-international-35962824.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/2/5/avm-fritz-fon-m2-international-35962825.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/2/6/avm-fritz-fon-m2-international-35962826.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/2/7/avm-fritz-fon-m2-international-35962827.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/5/1/avm-fritz-fon-m2-de-37298851.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/5/2/avm-fritz-fon-m2-de-37298852.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/5/3/avm-fritz-fon-m2-de-37298853.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/5/4/avm-fritz-fon-m2-de-37298854.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/5/5/avm-fritz-fon-m2-de-37298855.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/5/6/avm-fritz-fon-m2-de-37298856.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/7/4/avm-fritz-fon-m2-de-71712274.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/7/5/avm-fritz-fon-m2-de-71712275.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/1/4/avm-fritz-fon-m2-de-87388814.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/8/2/avm-fritz-fon-m2-de-101086982.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/8/3/avm-fritz-fon-m2-de-101086983.jpg
   AVM FRITZ! Fon M2 - DECT telefoon (8)
   7.75 (1)
   AVM FRITZ! Fon M2 - DECT telefoon
   Wifimedia.eu Wifimedia.eu
   49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wifimedia.eu Wifimedia.eu
   49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   best_reviewed
  • Motorola S3002 draadloze seniorentelefoon
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/9/2/motorola-dect-telefoon-s3002-duo-86518192.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/2/5/motorola-dect-telefoon-s3002-duo-92516325.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/1/5/4/motorola-dect-telefoon-s3002-duo-94153154.jpg
   Motorola S3002 draadloze seniorentelefoon (21)
   Motorola S3002 draadloze seniorentelefoon
   Bol.com Bol.com
   7.883753412944989 (690)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Bol.com Bol.com
   7.883753412944989 (690)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
  • Topcom Ts-5611
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/0/7/topcom-sologic-b935-17941307.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/0/1/topcom-sologic-b935-18349401.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/1/5/topcom-sologic-b935-18537715.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/7/0/topcom-sologic-b935-23110370.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/7/1/topcom-sologic-b935-23110371.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/7/2/topcom-sologic-b935-23110372.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/8/5/topcom-sologic-b935-25219485.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/8/7/topcom-sologic-b935-25219487.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/8/8/topcom-sologic-b935-25219488.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/2/1/topcom-ts-5611-picture-key-telephone-sologic-b935-101075721.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/8/7/topcom-ts-5611-picture-key-telephone-sologic-b935-101495687.jpg
   Topcom Ts-5611 (21)
   Topcom Ts-5611
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   6.5911300721381005 (125)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   68.5, 3d (offer_sdt_3_days)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   6.5911300721381005 (125)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   68.5, 3d (offer_sdt_3_days)
   2
  2 16
  • partner@vergelijk.nl