x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • vergelijk.nl
  Word lid
  %
  Bespaar geld met onze speciale deals
  Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt
  Gratis inschrijven
  Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er stofzuigers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  stofzuiger

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in stofzuiger categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  stofzuiger kopen

  • Algemene informatie

   Bij het kiezen van een stofzuiger is in wezen maar één ding belangrijk, de goede werking van het apparaat. Bij een stofzuiger is de definitie van een goede werking eenvoudig: Het apparaat moet het opgezogen stof transporteren naar de stofzak en het daar vooral houden. De uitgeblazen lucht moet in een ideale situatie 100% vrij zijn van reststofdeeltjes. Dit houdt niet alleen in dat er een goede filtering moet zijn, maar ook moet de stofzuiger hermetisch zijn afgesloten, zodat er geen lucht via openingen in het apparaat weglekt, anders dan de daarvoor bedoelde opening. De uitblaaslucht komt bij een goede stofzuiger alléén via het uitblaasfilter naar buiten, zodat je zeker weet dat het bedoelde resultaat van dit filter ook echt bereikt wordt. Er lekt immers geen ongefilterde lucht uit het apparaat. Alleen topklasse stofzuigers kennen deze hermetische dichting, waardoor deze, voorzien van een HEPA filter 99,9% filteren. Zo wordt een stofzuiger zelfs een luchtfilter welke de lucht in het huis reinigt.

   Stofallergie

   Een goede stofzuiger is, zoals je hebt gelezen, goed afgesloten waardoor deze schone lucht uitblaast. Voor personen die echt extreem gevoelig zijn voor huisstof is het toepassen van een HEPA filter, naast het gebruik van een zeer goede stofzuiger verstandig. Omdat een HEPA filter zeer goed filtert is de afdichting van de stofzuiger nog belangrijker. Immers, goede filtering zorgt er voor dat de stofzuiger meer moeite heeft de lucht weer uit te blazen. Voor mensen met een allergie is dus een zeer goede stofzuiger erg belangrijk. Het kopen van een stofzuiger met wèl een HEPA filter maar geen goede afdichting is zinloos, de stofzuiger zal de vervuilde lucht via lekken in de behuizing alsnog uitblazen. Een goede stofzuiger voor deze groep is niet goedkoop, maar daarmee weet je wel zeker dat jouw stofzuiger je niet ziek maakt!

   Vermogen

   Bij veel stofzuigers wordt het stroomverbruik opgegeven van de motor die in het apparaat zit. Let op, dit zegt niets over het zuigvermogen. Want een optimale luchtstroom, een goede zuigbuis + slangen en de vloerborstel zijn van groter belang bij een optimale stofopname. Door gebruik te maken van uitstekende luchtgeleiding zijn de betere merken in staat om met minder motorvermogen toch goed te werken, zonder overmatig stroomverbruik en lawaai. De stelregel is, hoe vreemd het ook klinkt, hoe lager het motorvermogen, hoe beter, mits je maar voor een goed merk kiest. Veel goedkope stofzuigers gebruiken het motorvermogen juist als verkoopargument, hoe meer “watts” hoe beter lijkt, het. Het tegendeel is waar. Let ook op bij het gebruik van de stofzuiger. Een hoog vermogen wordt vaak op tapijten gebruikt, en dat is niet verstandig. Door een te hoog zuigvermogen te gebruiken ontstaat er op vloerbedekking en tapijten een “vacuüm”, waardoor de stofopname vrijwel stopt. Gebruik bij een goede stofzuiger ongeveer 60% van het vermogen van de stofzuiger bij het reinigen van vloerbedekking en tapijten. Wel zo energiezuinig en een stuk minder lawaai! 

   Stofzakken

   Een goede filtering is de meest belangrijkst functie van een stofzuiger. Deze filtering begint in de stofzak. Zorg ervoor dat je originele stofzakken gebruikt bij het merk van jouw stofzuiger. Niet alleen zijn deze zakken veel sterker, zij zorgen ook voor een optimale filtering en afsluiting op de slang-aansluiting. Bovendien hebben stofzakken van jouw stofzuigermerk een systeem waardoor deze het opgenomen stof goed verdelen over de beschikbare ruimte in de zak, zodat je er veel langer mee doet. Zo gaan originele stofzakken tot wel 3 x zo lang mee voordat ze vol zijn, en dat is uiteindelijk een stuk voordeliger dan imitatie stofzakken. Stofzakken van de betere merken filteren de lucht beter waardoor er geen stofresten in de motor van de stofzuiger terecht komen. Slechte stofzuigerzakken kunnen de levensduur van de stofzuiger tot wel 80% verkorten! Er bestaan zelfs stofzakken met een 9-voudige filtering. Door het toepassen van Kevlar en hoogwaardige filtermaterialen zijn deze stofzakken de allerbeste in de markt en zijn ze goed voor een gezond leefmilieu.    Een stofzuiger speciaal voor jou

   Geen huis of gezinssamenstelling is dezelfde. Daarom is het verstandig om een stofzuiger te kiezen welke op je eigen situatie is toegespitst. Zo zijn er bijvoorbeeld ''Cat&Dog'' stofzuigers, speciaal voor mensen met huisdieren zoals katten en honden. Door het gebruik van hoogwaardige roterende borstels en speciale filtering wordt invulling gegeven aan de speciale eisen, die het schoonhouden van een huis met huisdieren aan een stofzuiger stellen. Haren en organisch afval wordt grondig uit vloeren en tapijten verwijderd en een speciaal luchtfilter zorgt voor een frisse uitblaaslucht, waarin geurtjes door het organisch vuil in de stofzak gefilterd worden. Verder zijn er speciale stofzuigers voor huishoudens met kostbare houten vloeren, stofzuigers die speciaal ontwikkeld zijn voor mensen met een allergie en er is zelfs een “Total Care'', die een optimale combinatie waarmaakt binnen deze speciale doelgroepen. Het is daarom raadzaam om een stofzuiger te kiezen die bij jou past

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier stofzuigers!Ik heb huisdieren. Welke stofzuiger kan ik het beste kopen?
   Belangrijk is dan het gebruik van een turboborstel. Een turboborstel heeft in de zuigmond een borstel waarmee uitstekend kattenharen los komen van de vloer en opgezogen kunnen worden. Vaak tref je in de naam van het model al aan of het model beschikt over een borstel voor huisdieren. Deze zijn ook overal los te koop.


   Ik ben allergisch voor huisstofmijt. Is er een stofzuiger die daartegen helpt?
   Ja, je kunt dan het beste een stofzuiger nemen met een goed HEPA-filter. Deze zijn er in verschillende klasses. Een HEPA-filter vangt ongewenste stofdeeltjes en huisstofmijt op uit de lucht die uit de stofzuiger wil. Hierdoor is een HEPA-filter zeer geschikt voor mensen met huisstofmijt allergie. Vanzelfsprekend heeft iedereen profijt van een schone en zuivere lucht in huis.

   Wat zegt het Wattage over een stofzuiger?
   Watt staat voor de hoeveelheid energie die de machine per seconde verbruikt. Hoe hoger het Wattage, hoe hoger het energieverbruik. Het effectieve zuigvermogen, die wordt gemeten aan het einde van de zuigmond, bepaalt uiteindelijk de zuigkracht van een stofzuiger. Bijvoorbeeld afstand van de motor tot de zuigmond, de luchtdichtheid van de buis, slang en de zuigmond bepalen mede de effectieve zuigkracht van een stofzuiger.

  • Verklarende woordenlijst

   Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen bij stofzuigers.

   Automatische kabelopberging
   De automatische kabelopberging geeft aan of het snoer met een druk op een knop oprolt in de machine.

   Vergelijk hier stofzuigers!Buissysteem
   Er zijn drie verschillende buissystemen: de standaard schuifbuis, telescoopbuis en de S-vormige zuigbuis. Een telescoopbuis is in hoogte verstelbaar. Een S-vormige buis is ideaal voor het zuigen onder stoelen en banken zonder dat je hoeft te bukken.

   Draadloos
   De draadloze stofzuigers (zoals de robot en de handstofzuiger) zijn oplaadbaar via een oplaadstation. Dat maakt deze zuigmethodes zeer mobiel.

   Draagbare stofzuiger
   De draagbare stofzuiger is een klein sledemodel dat aan een schouderband meegedragen wordt in plaats van voortgetrokken over de grond. Dit is praktisch als je veel trappen in je woning hebt of moeilijk bereikbare plaatsen.

   HEPA-filter
   Voor mensen met allergieën of een aandoening van de luchtwegen is het de moeite waard om een stofzuiger te kopen met een HEPA-filter. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air en is een filter voor de lucht die wordt uitgeblazen. Het filtert microscopisch kleine stofdeeltjes en absorbeert geur. Het actieve koolstoffilter zorgt ervoor dat de vieze geur niet ontsnapt uit de machine. 

   Handstofzuiger
   De handstofzuiger is een klein, oplaadbaar model, ook wel bekend als de kruimeldief of kruimelzuiger. Deze kruimeldieven hebben een ingebouwde accu. Je laadt de accu van de kruimeldief op door de kruimeldief op het oplaadgedeelte aan te sluiten. Het voordeel van deze kruimeldieven is dat het handzame apparaten zijn waarmee je ook makkelijk op plekken kunt komen die buiten het bereik van een stopcontact zitten, zoals in de auto. Extra hulpstukken bij een kruimeldief maken het uitzuigen van oppervlakken die moeilijk bereikbaar een stuk gemakkelijker. In de kruimeldief zit geen wegwerpstofzak maar een permanente stofbak. Na gebruik klop je het reservoir van de kruimelzuiger leeg boven de vuilnisbak.

   Houtzuiger
   Ben je echter op zoek naar een industriële stofzuiger voor het zuigen van grover materiaal, dan is de houtzuiger misschien een optie. Deze stofzuigers zijn speciaal gemaakt voor het grovere werk. De industriële stofzuigers zijn gefabriceerd van sterkermateriaal en de capaciteit van de stofopvang is veel groter. Je moet hierbij denken aan stofzakken met een inhoud van wel 20 liter en een reservoir voor natte substanties van soms wel 50 liter.

   Hulpstukken
   Een stofzuiger heeft hulpstukken om op moeilijk bereikbare plekken te komen, zoals een meubelborstel of een apart mondstuk voor kieren. Daarnaast zijn er hulpstukken met kleine borstels voor het opzuigen van dierenharen of hulpstukken om harde vloeren te zuigen.

   Inhoud
   Hiermee wordt de inhoud van de stofopvang van de stofzak of stofbak bedoeld. Deze inhoud wordt aangegeven in liters.

   Vergelijk hier stofzuigers!Inhoud reservoir (nat)
   Dit veld geeft de inhoud van het reservoir voor natte substanties weer. De inhoud wordt weergegeven in liters.

   Ketelstofzuiger
   De ketelstofzuiger lijkt op de sledestofzuiger, maar hierbij zijn motor en filter in een ketel verwerkt. De zuigdiepte van deze stofzuigers is groter dan die van de andere modellen en dit model heeft ook een grotere stofinhoud. Je treft dit model vaak aan in de schoonmaakbranche.

   Maximale vermogen
   Hoe hoger het vermogen, des te hoger het energieverbruik. De zuigkracht van de stofzuiger wordt niet bepaald door het vermogen. Sommige merken vermelden de zuigkracht apart, zoals Philips.

   nat zuigen
   Enkele stofzuigers zuigen naast droge materialen ook vochtige substanties op. Dit wordt opgevangen in een ander reservoir dan de stofzak.

   Robotstofzuiger
   De robotstofzuiger is een kleine, ronde stofzuiger die zonder hulp een vloer kan zuigen. Hij heeft een sensor waardoor hij bijvoorbeeld niet van de trap af kan vallen. Bij sommige modellen kun je zelf beslissen welk oppervlak het apparaat moet schoonmaken door middel van een elektronische grensaanduiding. De robotstofzuigers maken gebruik van een klein reservoir voor de stofopvang. De robotstofzuiger vervangt niet het grondige schoonmaakwerk. Wel kan de robotstofzuiger ondersteunen in je regelmatige onderhoud van je woon-, studie- of slaapkamer.

   De robotstofzuiger reinigt, terwijl je zelf weg kunt gaan. Bij thuiskomst is je huis schoon. Denk wel aan je huisdieren: als deze al bang zijn voor de gewone stofzuiger, dan is het geen goed idee om de robotstofzuiger aan te schaffen.

   S-filter
   Het S-klasse filter haalt de kleinste stofdeeltjes uit de uitgeblazen lucht en is uitermate geschikt voor mensen met een allergie.

   Sledestofzuiger
   De sledestofzuiger is de meest verkochte en meest bekende stofzuiger. Het is het model dat op wielen over de grond achter je aan wordt getrokken. Deze stofzuigers hebben een krachtige motor, zijn zeer wendbaar en kunnen in het hele huis gebruikt worden. Je kunt kiezen uit een stofzuiger met een permanent stofreservoir of een model met de alom bekende stofzak. Het voordeel van de stofzakloze stofzuigers met een stofbak is dat je geen terugkerende kosten voor stofzuigerzakken hebt. Het nadeel is dat het reinigen van de stofbak nogal eens als een onhygiënisch klusje wordt ervaren en een hard voorwerp een flink geluid kan produceren in de stofbak.

   Vergelijk hier stofzuigers!Steelstofzuiger
   Een steelstofzuiger is een compacte en lichte, langwerpige stofzuiger. Het stofreservoir bevindt zich aan de steel, soms in de vorm van een kruimelzuiger, die ook los te halen is. Deze multifunctionele toepassing is natuurlijk een groot voordeel. Evenals zijn mobiele karakter. Nadeel is dat ze vaak op accu werken en daardoor minder zuigkracht hebben. Dat maakt ze ook minder geschikt om stevig schoonmaakwerk te verrichten.

   Stofopvang
   Je kunt kiezen uit een model met een permanent stofreservoir (stofbak) of met een stofzak. Het voordeel van de stofzakloze stofzuigers met een stofbak is dat je geen terugkerende kosten voor stofzuigerzakken hebt. Het nadeel is dat het reinigen van de stofbak nogal eens als een onhygiënisch klusje wordt ervaren en een hard voorwerp een flink geluid kan produceren in de stofbak.

   Volindicatie
   De indicatiemelding geeft aan dat de stofzak of het reservoir vol is en verwisseld of geleegd moet worden.

   Zuigkrachtregeling
   De zuigkrachtregeling is elektronisch (traploos instelbaar door een knop op de stofzuiger), mechanisch (schuifje in de zuigbuis of op het handvat van de stofzuiger) of automatisch.

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Miele Dit merk staat bekend om haar goede prestaties bij de tests van de Consumentenbond.
   • Philips Degelijke stofzuigers van Nederlandse bodem.
   • Dyson Bij een Dyson wordt het verlies aan zuigkracht geminimaliseerd.
   • Zonder zak In deze stofzuiger zit een reservoir wat eenvoudig geleegd kan worden.
   • Lang snoer Wanneer je grote ruimtes moet stofzuigen is een snoer van minstens 8 meter erg handig.
   • Grote inhoud Een groot huis of geen zin om vaak de opvangbak te legen? Dan is meer dan 4.5 liter inhoud ideaal voor jou.
   • Stil Deze stofzuiger maakt minder dan 70 decibel geluid. Dit is vergelijkbaar met geroezemoes in een restaurant.
   • Zuinig Zuinige stofzuigers met het energielabel a en a+.
   • Anti-allergie (HEPA-filter) Door een HEPA-filter wordt stof uit de motor niet de lucht in geblazen maar opgevangen in de filter. Hoe hoger het cijfer van de filter, hoe beter voor mensen met allergieën.
   • AEG Voor als je op zoek bent naar een goed en betrouwbaar merk.
   • Bosch Voor als je op zoek bent naar een goed en betrouwbaar merk.
   • Budget Een stofzuiger voor minder dan 100 euro
  Stofzuigers 6.8 (21)
  0 - 24
  • AEG VX6-2-CR-A
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133635640.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/108239179.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111389315.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137452458.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137452463.jpg
   AEG AEG VX6-2-CR-A VX6-2-CR-A VX6-2-CR-A Vrij van dierenharen DeAEG VX6-2-CR-A stofzuiger is perfect voor mensen met huisdieren of allergieën. Door de verschillende mondstukken blijft geen enkel plekje meer achter. Zo kun je met de turboborstel al het haar van je huisdier opzuigen. Vervolgens zorgt deAllergy Plus filter ervoor dat allergenen niet meer de stofzuiger verlaten. Zelfs fijne stofdeeltjes opgevangen De Allergy Plus filter is een HEPA 13 filter waardoor de filter nauwelijks tot geen fijne stofdeeltjes meer de stofzuiger ui... (85)
   AEG VX6-2-CR-A
   • 07332543550753
   • 4005902
   • 900940436
   • 900 940 436
   • 900 940 436, VX6-2-CR-A, VX62CRA
   11
   good_buy
   129 EUR
  • Miele Complete C2 PowerLine Black Pearl
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111298964.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102988038.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102988037.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102988036.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134308574.jpg
   Miele Miele Complete C2 PowerLine Black Pearl Complete C2 PowerLine Black Pearl Complete C2 PowerLine Black Pearl Dit zit in de verpakking: SBD 355-3 zuigmond, meubelzuigmond, kierenzuiger, reliëfborstel, filter, slang, telescoopbuis en een gebruikershandleiding 5 (361)
   Miele Complete C2 PowerLine Black Pearl
   • 04002515825785
   • 41FAF331CE, 10658450
   • 10658450
   3
   good_buy
   most_sold
   195 EUR
  • Miele Complete C3 Comfort EcoLine Cilinderstofzuiger 4.5l 550W A+ Zwart
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/113350978.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/113350984.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/113350979.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/113350982.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137452008.jpg
   Miele Miele Complete C3 Comfort EcoLine Cilinderstofzuiger 4.5l 550W A+ Zwart Complete C3 Comfort EcoLine Cilinderstofzuiger 4.5l 550W A+ Zwart Complete C3 Comfort EcoLine Cilinderstofzuiger 4.5l 550W A+ Zwart Gratis bezorgd | afhalen bij 140 Expert winkels De Miele Complete C3 is heel energiezuinig en beschikt over een Power Efficiency motor met een verbeterd rendement. De Comfort-handgreep zorgt ervoor dat de lucht en het vermogen optimaal worden verplaatst. Door de DynamicDrive-draaiwielen is de stofzuiger erg wendbaar. De wielen zijn rondom zwenkbaar, hebben stalen assen en zijn voorzien van stootdempers. De verbinding is stevig en kan ook eenvoudig worden losgemaakt met een eenvoudige druk op ... (86)
   Miele Complete C3 Comfort EcoLine Cilinderstofzuiger 4.5l 550W A+ Zwart
   • 04002515824740
   • 41GMP330CE
   8
   good_buy
   275 EUR
  • Miele Complete C3 Silence EcoLine - SGSK3 550 W Cilinderstofzuiger 4,5 l Wit
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86820555.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86820556.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86820557.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137451926.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86820558.jpg
   Miele Miele Complete C3 Silence EcoLine - SGSK3 550 W Cilinderstofzuiger 4,5 l Wit Complete C3 Silence EcoLine - SGSK3 550 W Cilinderstofzuiger 4,5 l Wit Complete C3 Silence EcoLine - SGSK3 550 W Cilinderstofzuiger 4,5 l Wit Miele Complete C3 Silence Lotuswit EcoLine Stofzuigers - Wit (97)
   Miele Complete C3 Silence EcoLine - SGSK3 550 W Cilinderstofzuiger 4,5 l Wit
   • 04002516083788
   • 04002515824788
   • 10653610, 41GSK330CE
   • SGSK3
   • 10653610
   6
   good_buy
   215.99 EUR
  • Philips PowerPro Compact Stofzuiger zonder stofzak FC9333/09
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/78129764.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/107461595.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/95571572.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/95571574.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/78129768.jpg
   Philips Philips PowerPro Compact Stofzuiger zonder stofzak FC9333/09 PowerPro Compact Stofzuiger zonder stofzak FC9333/09 PowerPro Compact Stofzuiger zonder stofzak FC9333/09 Deze Philips stofzuiger FC9333/09 PowerPro Compact-stofzuiger zorgt voor uitstekende resultaten dankzij PowerCyclone-technologie en het TriActive-mondstuk. De stofbak is zo ontworpen dat deze hygiënisch kan worden geleegd. De grote rubberen achterwielen zorgen voor een vloeiende motion control en zijn zacht opharde vloeren. En dankzij de ActiveLock-koppelingen kun je tijdens het schoonmaken eenvoudig de verschillende mondstukken en accessoires bevestigen aan en loskoppelen van de telescopisch... (66)
   Philips PowerPro Compact Stofzuiger zonder stofzak FC9333/09
   • 08710103796312
   • FC9333/09
   • FC9333/09, FC 9333/09
   7
   good_buy
   96 EUR
  • Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine - SGEF3 890 W Cilinderstofzuiger 4,5 l Zwart, Rood
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/96467617.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/114077142.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/96467619.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/96467618.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/96467621.jpg
   Miele Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine - SGEF3 890 W Cilinderstofzuiger 4,5 l Zwart, Rood Complete C3 Cat&Dog PowerLine - SGEF3 890 W Cilinderstofzuiger 4,5 l Zwart, Rood Complete C3 Cat&Dog PowerLine - SGEF3 890 W Cilinderstofzuiger 4,5 l Zwart, Rood Power Efficiency Motor mit verbessertem Wirkungsgrad Vielseitig einsetzbar - Universal-Bodendüse Entfernt zuverlässig Haare und Fusseln dank Turbobürste Gerüche werden effektiv neutralisiert - Active AirClean Filter Komfortabel und vielseitig mit integriertem dreiteiligen Zubehör Praktisches Verriegelungssystem Unglaublich sicher mit nur einem Klick Da löst sich nichts: Bodendüse, Saugrohr und Handgriff rasten hörbar fest ineinander. Comfort-Kabelaufwicklung mit Tipp-Funktion Ganz ohne lästig... (113)
   Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine - SGEF3 890 W Cilinderstofzuiger 4,5 l Zwart, Rood
   • 04002515824573
   • 10653390, C3CAT+DOG
   • 10653390, 41GEF330CE
   • 10653390
   5
   good_buy
   225.99 EUR
  • AEG VX6-2-IW-5
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/113348852.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102602102.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/113860419.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/113860417.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/118697065.jpg
   AEG AEG VX6-2-IW-5 VX6-2-IW-5 VX6-2-IW-5 De AEG VX6-2-IW-5 is een stofzuiger met zak die ideaal is voor een huis met zowel harde als zachte vloeren. De stofzuiger is gemakkelijk in gebruik en heeft een erg sterke zuigkracht. Het gewicht van 4,3 kg is voor een stofzuiger erg licht. Hij beweegt daardoor soepel en je tilt hem makkelijk op. De AEG VX6-2-IW-5 heeft een snoerlengte van 6m. Dat is niet extreem lang, maar prima voor een gemiddelde kamer of een kleinere verdieping. Wil jij een goede stofzuiger met perfect prestaties op harde... (45)
   AEG VX6-2-IW-5
   • 07332543550456
   • VX6-2-IW-5
   • 900 940 430
   • 900940430, 900 940 430
   8
   good_buy
   102 EUR
  • Philips PowerPro Expert Stofzuiger zonder stofzak FC9744/09
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86473052.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86473055.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86473054.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/107461632.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86473056.jpg
   Philips Philips PowerPro Expert Stofzuiger zonder stofzak FC9744/09 PowerPro Expert Stofzuiger zonder stofzak FC9744/09 PowerPro Expert Stofzuiger zonder stofzak FC9744/09 Vangt 99% van al het fijnstof op*, dankzij uitzonderlijke zuigkracht en Allergy Lock.De Philips PowerPro Expert is speciaal ontworpen met een sterke zuigkracht voor superieure reiniging. PowerCyclone 8-technologie en ons TriActive+-mondstuk zorgen op elke vloer voor hoogwaardige resultaten. Krachtige cyclonische actieExclusieve PowerCyclone 8-technologie versnelt de lucht in de cyclonische kamer om stof en lucht te scheiden. De krachtige, wervelende actie maximaliseert de luchtstroom en de pr... (59)
   Philips PowerPro Expert Stofzuiger zonder stofzak FC9744/09
   • 08710103810483
   • 4005803
   • FC9744/09
   • FC9744/ 09
   6
   good_buy
   179 EUR
  • Miele Complete C3 Black Diamond Cilinderstofzuiger 4.5l 800W B Zwart
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/114044052.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/114044053.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/114044055.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/119746996.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/117390134.jpg
   Miele Miele Complete C3 Black Diamond Cilinderstofzuiger 4.5l 800W B Zwart Complete C3 Black Diamond Cilinderstofzuiger 4.5l 800W B Zwart Complete C3 Black Diamond Cilinderstofzuiger 4.5l 800W B Zwart Deze energiezuinige Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond is voorzien van allerlei slimme trucjes die stofzuigen gemakkelijker maken. Zo bewaar je de accessoires direct onder de kap, zodat je ze tijdens het stofzuigen altijd binnen handbereik hebt. Daarnaast is het niet meer nodig te bukken om de zuigkracht aan te passen. Je doet dit met je voet op de stofzuiger zelf. Is het tijd om de stofzuigerzak te vervangen? Een klepje sluit de stofzuigerzak automatisch af zodra deze de stofzuiger verl... (154)
   Miele Complete C3 Black Diamond Cilinderstofzuiger 4.5l 800W B Zwart
   • 04002515449905
   • 04002515591994
   • 04002515824771
   • Complete C3 Black Diamond
   • 10142960
   • 9842330
   • 41GSP334CE
   • 10653600
   3
   good_buy
   189 EUR
  • Miele Complete C2 Tango EcoLine SFAP3 550 W Cilinderstofzuiger 4,5 l Rood
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/89416853.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/89416854.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134308249.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137451984.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137451976.jpg
   Miele Miele Complete C2 Tango EcoLine SFAP3 550 W Cilinderstofzuiger 4,5 l Rood Complete C2 Tango EcoLine SFAP3 550 W Cilinderstofzuiger 4,5 l Rood Complete C2 Tango EcoLine SFAP3 550 W Cilinderstofzuiger 4,5 l Rood Bekijk de Miele Complete C2 Tango EcoLine Stofzuiger bij fonQ (36)
   Miele Complete C2 Tango EcoLine SFAP3 550 W Cilinderstofzuiger 4,5 l Rood
   • 04002515824634
   • 41FAP331CE, 10655810
   • 10655810
   7
   good_buy
   174.99 EUR
  • Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine - SKCF3 890 W Cilinderstofzuiger 2 l Rood
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86602860.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/117390450.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86602865.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86602861.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86602863.jpg
   Miele Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine - SKCF3 890 W Cilinderstofzuiger 2 l Rood Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine - SKCF3 890 W Cilinderstofzuiger 2 l Rood Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine - SKCF3 890 W Cilinderstofzuiger 2 l Rood Dit zit in de verpakking: Stofzuiger, Stofzuigerslang, Telescoopbuis, Meubelzuigmond, Kierenzuiger, Reliëfborstel, Zuigmond SBD 660-3 EcoTeQ Plus, Kierenzuigmond harde vloeren, Turbo borstel STB205-3, Gebruiksaanwijzing 5 (41)
   Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine - SKCF3 890 W Cilinderstofzuiger 2 l Rood
   • 04002515824481
   • 10653150, 41KCF333CE
   • 10653150
   • 10653150, SKCF3
   6
   good_buy
   deal
   299.0000 EUR
  • Ubbink VacuProCleaner Maxi
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/130062202.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102946124.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/125210092.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102328011.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/69267376.jpg
   Ubbink Ubbink VacuProCleaner Maxi VacuProCleaner Maxi VacuProCleaner Maxi VaCuProCleaner Maxi Deze multifunctionele zuiger van Ubbink kunt u op vele manieren gebruiken. Binnenshuis als stofzuiger voor het opzuigen van vuil op zowel natte als droge ondergronden, maar ook buiten voor het schoonmaken van uw vijver of zwembad. De VacuProCleaner Maxi is dankzij de vele mogelijkheden een absolute must voor uw huis en tuin! Handige accessoires De Maxi wordt geleverd met handige accessoires. Gebruikt u de zuiger om uw zwembad of vijver te reinigen? Dan kunt u onder andere ... (34)
   Ubbink VacuProCleaner Maxi
   • 08711465791182
   6
   good_buy
   128.01 EUR
  • Philips PowerPro Compact Stofzuiger zonder stofzak FC9331/09
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/78129795.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/107461602.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/78129793.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/78129790.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84721189.jpg
   Philips Philips PowerPro Compact Stofzuiger zonder stofzak FC9331/09 PowerPro Compact Stofzuiger zonder stofzak FC9331/09 PowerPro Compact Stofzuiger zonder stofzak FC9331/09 Die TriActive-Düse des Bodenstaubsauger Power Pro Compact FC9331/ 09 führt drei Reinigungsschritte in einem Arbeitsgang aus: 1) Sie raut mit der speziell entworfenen Unterseite den Teppich schonend auf, um tiefliegenden Staub aufzunehmen. 2) Sie nimmt große Teile über ihre größere Öffnung an der Vorderseite auf. 3) Sie nimmt Staub und Schmutz längsseits von Möbeln und Wänden über ihre zwei Luftkanäle auf der rechten und linken Seite auf. Die exklusive PowerCyclone 5-Technologie beschleunigt d... (101)
   Philips PowerPro Compact Stofzuiger zonder stofzak FC9331/09
   • 08710103792925
   • FC99331/09
   • FC9331/ 09
   • 1733012
   • FC9331/09
   3
   good_buy
   90.99 EUR
  • Karcher WD 2 1000 W Trommelstofzuiger 12 l Geel
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/24353735.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/125202750.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/102880248.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/115712803.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/101124012.jpg
   Karcher Karcher WD 2 1000 W Trommelstofzuiger 12 l Geel WD 2 1000 W Trommelstofzuiger 12 l Geel WD 2 1000 W Trommelstofzuiger 12 l Geel De Alleszuiger Kärcher WD2 is geschikt voor elk type vuil. Dankzij stevige kunststof wielen, bent u elk oppervlak de baas. Met de container van 12 liter, kunt u grote hoeveelheden water en vuil opvangen. De Alleszuiger Kärcher WD2 2 is geschikt voor in en rondom uw huis. Door het krachtige zuigsysteem, kunt u glas, gruis en water opzuigen. Vuil is verleden tijd met de Alleszuiger Kärcher WD2 2. (19)
   Karcher WD 2 1000 W Trommelstofzuiger 12 l Geel
   • 04039784943568
   • 1.629-760.0
   8
   good_buy
   deal
   49.9400 EUR
  • Miele Miele Complete C2 Hardfloor EcoLine Stofzuiger met zak
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137451877.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137451879.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134308216.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/125046063.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137451882.jpg
   Miele Miele Miele Complete C2 Hardfloor EcoLine Stofzuiger met zak Miele Complete C2 Hardfloor EcoLine Stofzuiger met zak Miele Complete C2 Hardfloor EcoLine Stofzuiger met zak Miele Complete C2 Hardfloor EcoLine - SFRP3 Sledestofzuiger voor perfecte reiniging van harde vloeren. Eenvoudig stofzuigen met Miele De technische innovaties bij Miele-stofzuigers, maken u het stofzuigen comfortabel. 100% controle tijdens het productieproces Gegarandeerd lange levensduur: de nauwkeurige bewaking van de productie waarborgt de hoge kwaliteitsnorm. Continu de beste resultaten Door de unieke constructie van Miele-stofzuigers bereikt u zelfs bij een laag vermogen optimale resulta... (45)
   Miele Miele Complete C2 Hardfloor EcoLine Stofzuiger met zak
   • 04002515825822
   4
   good_buy
   deal
   199.0000 EUR
  • Rowenta Compact Power Cyclonic RO3731
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111270107.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111809274.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111809276.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134731559.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111809275.jpg
   Rowenta Rowenta Compact Power Cyclonic RO3731 Compact Power Cyclonic RO3731 Compact Power Cyclonic RO3731 Gebruiksgemak Naast dat de stofzuiger makkelijk te bedienen is door het compacte ontwerp, berg je de RO3731 ook eenvoudig ergens op. Het Clean Express-systeem maakt deze stofzuiger zonder zak eenvoudig in onderhoud. Dankzij dit systeem verwijder en ledig je de stofbak in enkele handelingen. De riante capaciteit van 1.5 liter in combinatie met de 8.8 meter actieradius maakt de Compact Power Cyclonic ook zeer geschikt voor het schoonmaken van grotere oppervlakken. 5 (18)
   Rowenta Compact Power Cyclonic RO3731
   • 03221610134504
   • RO3731
   8
   good_buy
   79 EUR
  • Bosch Flexxo 2in1 BBH32101
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/129611815.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134634681.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134634757.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134634770.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/134634760.jpg
   Bosch Bosch Flexxo 2in1 BBH32101 Flexxo 2in1 BBH32101 Flexxo 2in1 BBH32101 Der Bosch Handstaubsauger BBH32101 ist dank moderner Lithium-Ionen Technologie unabhängig von der Steckdose und dank beweglichem Düsengelenk extrem flexibel. Das Gerät saugt verlässlich und mühelos auch um Möbel herum und erreicht selbst entlegene Winkel unter Sofas, Schränken und Kommoden. Der integrierte Handakkusauger läßt sich schnell und einfach entnehmen bzw. einsetzen. Er ist damit immer sofort da zur Hand, wo man ihn gerade braucht. Bedienkomfort und Handling werden großgeschrieben. D... (17)
   Bosch Flexxo 2in1 BBH32101
   • 04242005110735
   • BBH32101
   8
   good_buy
   deal
   149 EUR
  • Bosch Free'e Allergy Plus BSGL5409
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111289781.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84721205.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84721206.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84721203.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/84721204.jpg
   Bosch Bosch Free'e Allergy Plus BSGL5409 Free'e Allergy Plus BSGL5409 Free'e Allergy Plus BSGL5409 Bosch Free'e BSGL5409 Stofzuigers - Turquoise (33)
   Bosch Free'e Allergy Plus BSGL5409
   • 04242005052721
   • BSGL5409
   5
   good_buy
   149 EUR
  • Miele Swing H1 EcoLine SAAP3 Stofzak Zwart, Rood, Roestvrijstaal 2,5 l 550 W
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/89416843.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/89416847.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/89416844.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/89416845.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/89416846.jpg
   Miele Miele Swing H1 EcoLine SAAP3 Stofzak Zwart, Rood, Roestvrijstaal 2,5 l 550 W Swing H1 EcoLine SAAP3 Stofzak Zwart, Rood, Roestvrijstaal 2,5 l 550 W Swing H1 EcoLine SAAP3 Stofzak Zwart, Rood, Roestvrijstaal 2,5 l 550 W Deze Swing H1 SAAP3 Ecoline steelstofzuiger van Miele met sterke 600 wat motor, heeft een lichtlopende zuigmond met metalen geleidingszool.Met de handige schuifschakelaar beschik je over 2 vermogensstanden, waardoor je ook je meubelen met deze steelstofzuiger kunt reinigen. De werkhoogte is gemakkelijk met één druk op de knop aan te passen dankzij de roestvrij stalen telescopische zuigbuis.De ergonomisch vormgegeven handgreep, met aan het uiteinde een antislipdop dievoorkomt dat de stofzuiger... (20)
   Miele Swing H1 EcoLine SAAP3 Stofzak Zwart, Rood, Roestvrijstaal 2,5 l 550 W
   • 04002515824139
   • 41AAP317CE
   6
   good_buy
   158.99 EUR
  • Princess 332757 Turbo Tiger Compacte Stofzuiger
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/108223827.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/108223832.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/108223840.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/108223828.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/108223841.jpg
   Princess Princess 332757 Turbo Tiger Compacte Stofzuiger 332757 Turbo Tiger Compacte Stofzuiger 332757 Turbo Tiger Compacte Stofzuiger Deze 610 W Turbo Tiger stofzuiger van Princess is ideaal voor het stofzuigen van de trap, de auto, het kantoor, het schoonmaken van het computertoetsenbord, enz. Hij is ook erg geschikt voor op de camping! Dankzij het compacte ontwerp kan deze zuiger snel en makkelijk worden opgeborgen en getransporteerd. Stofzuigerzakken zijn niet meer nodig dankzij het zakloze ontwerp. De levering bevat ook 2 opzetborstels en een draagband. (14)
   Princess 332757 Turbo Tiger Compacte Stofzuiger
   • 08712836318885
   • 01.332757.01.001
   • 4001302
   8
   good_buy
   26 EUR
  • Bosch Unlimited BBS1U224
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/131252519.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/119623981.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/131252512.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/131252518.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133120169.jpg
   Bosch Bosch Unlimited BBS1U224 Unlimited BBS1U224 Unlimited BBS1U224 Speciale eigenschappen Speciale eigenschappen: AllFloor HighPower Brush: een elektrische borstel met een uitstekend reinigend vermogen op alle soorten vloeren EasyClean-systeem: eenvoudige afname en (28)
   Bosch Unlimited BBS1U224
   • 04242005104062
   • BBS1U224
   5
   deal
   399 EUR
  • AEG LX7-2-CR-A
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/111301622.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/133179374.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137451918.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137451939.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137451937.jpg
   AEG AEG LX7-2-CR-A LX7-2-CR-A LX7-2-CR-A Bekijk de AEG LX7-2-CR-A X Power Animal Edition Stofzuiger bij fonQ (27)
   AEG LX7-2-CR-A
   • 07332543551347
   • 900274270, 900 274 270
   • 900 274 270
   • 4005910
   5
   124.25 EUR
  • Philips PowerPro Expert Stofzuiger zonder stofzak FC9742/09
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/88720515.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/104096556.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/88720524.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/88720517.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/88720525.jpg
   Philips Philips PowerPro Expert Stofzuiger zonder stofzak FC9742/09 PowerPro Expert Stofzuiger zonder stofzak FC9742/09 PowerPro Expert Stofzuiger zonder stofzak FC9742/09 Technologie: PowerCyclone 8 Energieklasse: A, Energie prestaties op harde vloeren: A aard van de filters: filter extratief borstels: borstel TriActive, en borstel carpetclean, parket (32)
   Philips PowerPro Expert Stofzuiger zonder stofzak FC9742/09
   • 08710103836711
   • 08710103810469
   • FC9742/09
   4
   159 EUR
  • Miele Blizzard CX1 Comfort EcoLine - SKMP3 550 W Cilinderstofzuiger 2 l Zwart, Zilver
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86820559.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86820560.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/86820561.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137451929.jpg
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/119627394.jpg
   Miele Miele Blizzard CX1 Comfort EcoLine - SKMP3 550 W Cilinderstofzuiger 2 l Zwart, Zilver Blizzard CX1 Comfort EcoLine - SKMP3 550 W Cilinderstofzuiger 2 l Zwart, Zilver Blizzard CX1 Comfort EcoLine - SKMP3 550 W Cilinderstofzuiger 2 l Zwart, Zilver Krachtige schoonmaakprestaties door Vortex technologie550W Maximale lufthygiene door HEPA efficiency-motor Lifetime filter Voortreffelijke en efficiënte reiniging door ecoteq-plus mondstuk traditioneel de gevoelige harde vloerenFlexibele Parquet Twister XL mondstuk (16)
   Miele Blizzard CX1 Comfort EcoLine - SKMP3 550 W Cilinderstofzuiger 2 l Zwart, Zilver
   • 04002515824542
   • 10653240
   • 10653240, 41KMP330CE, BLIZZARD CX1 COMF EL-3240
   6
   359 EUR
  2 41
  • partner@vergelijk.nl