x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • vergelijk.nl
  Word lid
  %
  Bespaar geld met onze speciale deals
  Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt
  Gratis inschrijven
  Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er stofzuigers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  stofzuiger

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in stofzuiger categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  stofzuiger kopen

  • Algemene informatie

   Bij het kiezen van een stofzuiger is in wezen maar één ding belangrijk, de goede werking van het apparaat. Bij een stofzuiger is de definitie van een goede werking eenvoudig: Het apparaat moet het opgezogen stof transporteren naar de stofzak en het daar vooral houden. De uitgeblazen lucht moet in een ideale situatie 100% vrij zijn van reststofdeeltjes. Dit houdt niet alleen in dat er een goede filtering moet zijn, maar ook moet de stofzuiger hermetisch zijn afgesloten, zodat er geen lucht via openingen in het apparaat weglekt, anders dan de daarvoor bedoelde opening. De uitblaaslucht komt bij een goede stofzuiger alléén via het uitblaasfilter naar buiten, zodat je zeker weet dat het bedoelde resultaat van dit filter ook echt bereikt wordt. Er lekt immers geen ongefilterde lucht uit het apparaat. Alleen topklasse stofzuigers kennen deze hermetische dichting, waardoor deze, voorzien van een HEPA filter 99,9% filteren. Zo wordt een stofzuiger zelfs een luchtfilter welke de lucht in het huis reinigt.

   Stofallergie

   Een goede stofzuiger is, zoals je hebt gelezen, goed afgesloten waardoor deze schone lucht uitblaast. Voor personen die echt extreem gevoelig zijn voor huisstof is het toepassen van een HEPA filter, naast het gebruik van een zeer goede stofzuiger verstandig. Omdat een HEPA filter zeer goed filtert is de afdichting van de stofzuiger nog belangrijker. Immers, goede filtering zorgt er voor dat de stofzuiger meer moeite heeft de lucht weer uit te blazen. Voor mensen met een allergie is dus een zeer goede stofzuiger erg belangrijk. Het kopen van een stofzuiger met wèl een HEPA filter maar geen goede afdichting is zinloos, de stofzuiger zal de vervuilde lucht via lekken in de behuizing alsnog uitblazen. Een goede stofzuiger voor deze groep is niet goedkoop, maar daarmee weet je wel zeker dat jouw stofzuiger je niet ziek maakt!

   Vermogen

   Bij veel stofzuigers wordt het stroomverbruik opgegeven van de motor die in het apparaat zit. Let op, dit zegt niets over het zuigvermogen. Want een optimale luchtstroom, een goede zuigbuis + slangen en de vloerborstel zijn van groter belang bij een optimale stofopname. Door gebruik te maken van uitstekende luchtgeleiding zijn de betere merken in staat om met minder motorvermogen toch goed te werken, zonder overmatig stroomverbruik en lawaai. De stelregel is, hoe vreemd het ook klinkt, hoe lager het motorvermogen, hoe beter, mits je maar voor een goed merk kiest. Veel goedkope stofzuigers gebruiken het motorvermogen juist als verkoopargument, hoe meer “watts” hoe beter lijkt, het. Het tegendeel is waar. Let ook op bij het gebruik van de stofzuiger. Een hoog vermogen wordt vaak op tapijten gebruikt, en dat is niet verstandig. Door een te hoog zuigvermogen te gebruiken ontstaat er op vloerbedekking en tapijten een “vacuüm”, waardoor de stofopname vrijwel stopt. Gebruik bij een goede stofzuiger ongeveer 60% van het vermogen van de stofzuiger bij het reinigen van vloerbedekking en tapijten. Wel zo energiezuinig en een stuk minder lawaai! 

   Stofzakken

   Een goede filtering is de meest belangrijkst functie van een stofzuiger. Deze filtering begint in de stofzak. Zorg ervoor dat je originele stofzakken gebruikt bij het merk van jouw stofzuiger. Niet alleen zijn deze zakken veel sterker, zij zorgen ook voor een optimale filtering en afsluiting op de slang-aansluiting. Bovendien hebben stofzakken van jouw stofzuigermerk een systeem waardoor deze het opgenomen stof goed verdelen over de beschikbare ruimte in de zak, zodat je er veel langer mee doet. Zo gaan originele stofzakken tot wel 3 x zo lang mee voordat ze vol zijn, en dat is uiteindelijk een stuk voordeliger dan imitatie stofzakken. Stofzakken van de betere merken filteren de lucht beter waardoor er geen stofresten in de motor van de stofzuiger terecht komen. Slechte stofzuigerzakken kunnen de levensduur van de stofzuiger tot wel 80% verkorten! Er bestaan zelfs stofzakken met een 9-voudige filtering. Door het toepassen van Kevlar en hoogwaardige filtermaterialen zijn deze stofzakken de allerbeste in de markt en zijn ze goed voor een gezond leefmilieu.    Een stofzuiger speciaal voor jou

   Geen huis of gezinssamenstelling is dezelfde. Daarom is het verstandig om een stofzuiger te kiezen welke op je eigen situatie is toegespitst. Zo zijn er bijvoorbeeld ''Cat&Dog'' stofzuigers, speciaal voor mensen met huisdieren zoals katten en honden. Door het gebruik van hoogwaardige roterende borstels en speciale filtering wordt invulling gegeven aan de speciale eisen, die het schoonhouden van een huis met huisdieren aan een stofzuiger stellen. Haren en organisch afval wordt grondig uit vloeren en tapijten verwijderd en een speciaal luchtfilter zorgt voor een frisse uitblaaslucht, waarin geurtjes door het organisch vuil in de stofzak gefilterd worden. Verder zijn er speciale stofzuigers voor huishoudens met kostbare houten vloeren, stofzuigers die speciaal ontwikkeld zijn voor mensen met een allergie en er is zelfs een “Total Care'', die een optimale combinatie waarmaakt binnen deze speciale doelgroepen. Het is daarom raadzaam om een stofzuiger te kiezen die bij jou past

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier stofzuigers!Ik heb huisdieren. Welke stofzuiger kan ik het beste kopen?
   Belangrijk is dan het gebruik van een turboborstel. Een turboborstel heeft in de zuigmond een borstel waarmee uitstekend kattenharen los komen van de vloer en opgezogen kunnen worden. Vaak tref je in de naam van het model al aan of het model beschikt over een borstel voor huisdieren. Deze zijn ook overal los te koop.


   Ik ben allergisch voor huisstofmijt. Is er een stofzuiger die daartegen helpt?
   Ja, je kunt dan het beste een stofzuiger nemen met een goed HEPA-filter. Deze zijn er in verschillende klasses. Een HEPA-filter vangt ongewenste stofdeeltjes en huisstofmijt op uit de lucht die uit de stofzuiger wil. Hierdoor is een HEPA-filter zeer geschikt voor mensen met huisstofmijt allergie. Vanzelfsprekend heeft iedereen profijt van een schone en zuivere lucht in huis.

   Wat zegt het Wattage over een stofzuiger?
   Watt staat voor de hoeveelheid energie die de machine per seconde verbruikt. Hoe hoger het Wattage, hoe hoger het energieverbruik. Het effectieve zuigvermogen, die wordt gemeten aan het einde van de zuigmond, bepaalt uiteindelijk de zuigkracht van een stofzuiger. Bijvoorbeeld afstand van de motor tot de zuigmond, de luchtdichtheid van de buis, slang en de zuigmond bepalen mede de effectieve zuigkracht van een stofzuiger.

  • Verklarende woordenlijst

   Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen bij stofzuigers.

   Automatische kabelopberging
   De automatische kabelopberging geeft aan of het snoer met een druk op een knop oprolt in de machine.

   Vergelijk hier stofzuigers!Buissysteem
   Er zijn drie verschillende buissystemen: de standaard schuifbuis, telescoopbuis en de S-vormige zuigbuis. Een telescoopbuis is in hoogte verstelbaar. Een S-vormige buis is ideaal voor het zuigen onder stoelen en banken zonder dat je hoeft te bukken.

   Draadloos
   De draadloze stofzuigers (zoals de robot en de handstofzuiger) zijn oplaadbaar via een oplaadstation. Dat maakt deze zuigmethodes zeer mobiel.

   Draagbare stofzuiger
   De draagbare stofzuiger is een klein sledemodel dat aan een schouderband meegedragen wordt in plaats van voortgetrokken over de grond. Dit is praktisch als je veel trappen in je woning hebt of moeilijk bereikbare plaatsen.

   HEPA-filter
   Voor mensen met allergieën of een aandoening van de luchtwegen is het de moeite waard om een stofzuiger te kopen met een HEPA-filter. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air en is een filter voor de lucht die wordt uitgeblazen. Het filtert microscopisch kleine stofdeeltjes en absorbeert geur. Het actieve koolstoffilter zorgt ervoor dat de vieze geur niet ontsnapt uit de machine. 

   Handstofzuiger
   De handstofzuiger is een klein, oplaadbaar model, ook wel bekend als de kruimeldief of kruimelzuiger. Deze kruimeldieven hebben een ingebouwde accu. Je laadt de accu van de kruimeldief op door de kruimeldief op het oplaadgedeelte aan te sluiten. Het voordeel van deze kruimeldieven is dat het handzame apparaten zijn waarmee je ook makkelijk op plekken kunt komen die buiten het bereik van een stopcontact zitten, zoals in de auto. Extra hulpstukken bij een kruimeldief maken het uitzuigen van oppervlakken die moeilijk bereikbaar een stuk gemakkelijker. In de kruimeldief zit geen wegwerpstofzak maar een permanente stofbak. Na gebruik klop je het reservoir van de kruimelzuiger leeg boven de vuilnisbak.

   Houtzuiger
   Ben je echter op zoek naar een industriële stofzuiger voor het zuigen van grover materiaal, dan is de houtzuiger misschien een optie. Deze stofzuigers zijn speciaal gemaakt voor het grovere werk. De industriële stofzuigers zijn gefabriceerd van sterkermateriaal en de capaciteit van de stofopvang is veel groter. Je moet hierbij denken aan stofzakken met een inhoud van wel 20 liter en een reservoir voor natte substanties van soms wel 50 liter.

   Hulpstukken
   Een stofzuiger heeft hulpstukken om op moeilijk bereikbare plekken te komen, zoals een meubelborstel of een apart mondstuk voor kieren. Daarnaast zijn er hulpstukken met kleine borstels voor het opzuigen van dierenharen of hulpstukken om harde vloeren te zuigen.

   Inhoud
   Hiermee wordt de inhoud van de stofopvang van de stofzak of stofbak bedoeld. Deze inhoud wordt aangegeven in liters.

   Vergelijk hier stofzuigers!Inhoud reservoir (nat)
   Dit veld geeft de inhoud van het reservoir voor natte substanties weer. De inhoud wordt weergegeven in liters.

   Ketelstofzuiger
   De ketelstofzuiger lijkt op de sledestofzuiger, maar hierbij zijn motor en filter in een ketel verwerkt. De zuigdiepte van deze stofzuigers is groter dan die van de andere modellen en dit model heeft ook een grotere stofinhoud. Je treft dit model vaak aan in de schoonmaakbranche.

   Maximale vermogen
   Hoe hoger het vermogen, des te hoger het energieverbruik. De zuigkracht van de stofzuiger wordt niet bepaald door het vermogen. Sommige merken vermelden de zuigkracht apart, zoals Philips.

   nat zuigen
   Enkele stofzuigers zuigen naast droge materialen ook vochtige substanties op. Dit wordt opgevangen in een ander reservoir dan de stofzak.

   Robotstofzuiger
   De robotstofzuiger is een kleine, ronde stofzuiger die zonder hulp een vloer kan zuigen. Hij heeft een sensor waardoor hij bijvoorbeeld niet van de trap af kan vallen. Bij sommige modellen kun je zelf beslissen welk oppervlak het apparaat moet schoonmaken door middel van een elektronische grensaanduiding. De robotstofzuigers maken gebruik van een klein reservoir voor de stofopvang. De robotstofzuiger vervangt niet het grondige schoonmaakwerk. Wel kan de robotstofzuiger ondersteunen in je regelmatige onderhoud van je woon-, studie- of slaapkamer.

   De robotstofzuiger reinigt, terwijl je zelf weg kunt gaan. Bij thuiskomst is je huis schoon. Denk wel aan je huisdieren: als deze al bang zijn voor de gewone stofzuiger, dan is het geen goed idee om de robotstofzuiger aan te schaffen.

   S-filter
   Het S-klasse filter haalt de kleinste stofdeeltjes uit de uitgeblazen lucht en is uitermate geschikt voor mensen met een allergie.

   Sledestofzuiger
   De sledestofzuiger is de meest verkochte en meest bekende stofzuiger. Het is het model dat op wielen over de grond achter je aan wordt getrokken. Deze stofzuigers hebben een krachtige motor, zijn zeer wendbaar en kunnen in het hele huis gebruikt worden. Je kunt kiezen uit een stofzuiger met een permanent stofreservoir of een model met de alom bekende stofzak. Het voordeel van de stofzakloze stofzuigers met een stofbak is dat je geen terugkerende kosten voor stofzuigerzakken hebt. Het nadeel is dat het reinigen van de stofbak nogal eens als een onhygiënisch klusje wordt ervaren en een hard voorwerp een flink geluid kan produceren in de stofbak.

   Vergelijk hier stofzuigers!Steelstofzuiger
   Een steelstofzuiger is een compacte en lichte, langwerpige stofzuiger. Het stofreservoir bevindt zich aan de steel, soms in de vorm van een kruimelzuiger, die ook los te halen is. Deze multifunctionele toepassing is natuurlijk een groot voordeel. Evenals zijn mobiele karakter. Nadeel is dat ze vaak op accu werken en daardoor minder zuigkracht hebben. Dat maakt ze ook minder geschikt om stevig schoonmaakwerk te verrichten.

   Stofopvang
   Je kunt kiezen uit een model met een permanent stofreservoir (stofbak) of met een stofzak. Het voordeel van de stofzakloze stofzuigers met een stofbak is dat je geen terugkerende kosten voor stofzuigerzakken hebt. Het nadeel is dat het reinigen van de stofbak nogal eens als een onhygiënisch klusje wordt ervaren en een hard voorwerp een flink geluid kan produceren in de stofbak.

   Volindicatie
   De indicatiemelding geeft aan dat de stofzak of het reservoir vol is en verwisseld of geleegd moet worden.

   Zuigkrachtregeling
   De zuigkrachtregeling is elektronisch (traploos instelbaar door een knop op de stofzuiger), mechanisch (schuifje in de zuigbuis of op het handvat van de stofzuiger) of automatisch.

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Miele Dit merk staat bekend om haar goede prestaties bij de tests van de Consumentenbond.
   • Philips Degelijke stofzuigers van Nederlandse bodem.
   • Dyson Bij een Dyson wordt het verlies aan zuigkracht geminimaliseerd.
   • Zonder zak In deze stofzuiger zit een reservoir wat eenvoudig geleegd kan worden.
   • Lang snoer Wanneer je grote ruimtes moet stofzuigen is een snoer van minstens 8 meter erg handig.
   • Grote inhoud Een groot huis of geen zin om vaak de opvangbak te legen? Dan is meer dan 4.5 liter inhoud ideaal voor jou.
   • Stil Deze stofzuiger maakt minder dan 70 decibel geluid. Dit is vergelijkbaar met geroezemoes in een restaurant.
   • Zuinig Zuinige stofzuigers met het energielabel a en a+.
   • Anti-allergie (HEPA-filter) Door een HEPA-filter wordt stof uit de motor niet de lucht in geblazen maar opgevangen in de filter. Hoe hoger het cijfer van de filter, hoe beter voor mensen met allergieën.
   • AEG Voor als je op zoek bent naar een goed en betrouwbaar merk.
   • Bosch Voor als je op zoek bent naar een goed en betrouwbaar merk.
   • Budget Een stofzuiger voor minder dan 100 euro
  Stofzuigers 6.7 (22)
  0 - 24
  • Miele complete c2 black pearl powerline stofzuiger - zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/3/miele-stofzuiger-c2-black-pearl-powerline-zwart--86083313.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/4/miele-stofzuiger-c2-black-pearl-powerline-zwart--86083314.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/3/5/miele-stofzuiger-c2-black-pearl-powerline-zwart--87208835.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/3/6/miele-complete-c2-powerline-black-pearl-102988036.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/3/7/miele-complete-c2-powerline-black-pearl-102988037.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/3/8/miele-complete-c2-powerline-black-pearl-102988038.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/6/4/miele-complete-c2-powerline-black-pearl-111298964.jpg
   Miele complete c2 black pearl powerline stofzuiger - zwart (513)
   Miele complete c2 black pearl powerline stofzuiger - zwart
   Wehkamp Wehkamp
   8.771479332433621 (651)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   161.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.771479332433621 (651)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   161.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
   deal
  • Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Stofzuiger
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/1/0/miele-complete-c3-ecoline-noir-obsidien-103107810.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/1/1/miele-complete-c3-ecoline-noir-obsidien-103107811.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/1/2/miele-complete-c3-ecoline-noir-obsidien-103107812.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/1/3/miele-complete-c3-ecoline-noir-obsidien-103107813.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/1/4/miele-complete-c3-ecoline-noir-obsidien-103107814.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/1/5/miele-complete-c3-ecoline-noir-obsidien-103107815.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/1/6/miele-complete-c3-ecoline-noir-obsidien-103107816.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/6/0/miele-aspirateur-complete-c3-black-diamond-ecoline-a--105345060.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/9/3/miele-complete-c3-ecoline-noir-obsidien-113467993.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/9/4/miele-complete-c3-ecoline-noir-obsidien-113467994.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/9/5/miele-complete-c3-ecoline-noir-obsidien-113467995.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/8/9/7/miele-complete-c3-black-diamond-ecoline-noir-obsidien-5-116345897.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/6/2/6/miele-complete-c3-ecoline-black-diamond-117055626.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/4/0/miele-complete-c3-ecoline-black-diamond-117129340.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/2/2/miele-complete-c3-ecoline-black-diamond-117179922.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/2/3/miele-complete-c3-ecoline-black-diamond-117179923.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/2/4/miele-complete-c3-ecoline-black-diamond-117179924.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/2/5/miele-complete-c3-ecoline-black-diamond-117179925.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/2/6/miele-complete-c3-ecoline-black-diamond-117179926.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/2/7/miele-complete-c3-ecoline-black-diamond-117179927.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/0/2/miele-complete-c3-ecoline-black-diamond-118248902.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/5/6/miele-complete-c3-ecoline-black-diamond-118860356.jpg
   Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Stofzuiger (332)
   Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Stofzuiger
   Wehkamp Wehkamp
   8.771479332433621 (651)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   189.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.771479332433621 (651)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   189.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
   deal
  • Philips PowerPro Active Stofzuiger zonder stofzak FC9532/09
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/6/7/philips-fc9532-54476667.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/7/4/philips-powerpro-active-fc9532-cylinder-1-7l-750w-a-black-red-59491574.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/4/2/philips-powerpro-active-fc9532-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-red-vacuum-72353342.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/9/0/philips-powerpro-active-fc9532-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-red-vacuum-73203290.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/9/1/philips-powerpro-active-fc9532-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-red-vacuum-73203291.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/9/2/philips-powerpro-active-fc9532-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-red-vacuum-73203292.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/9/3/philips-powerpro-active-fc9532-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-red-vacuum-73203293.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/9/5/philips-powerpro-active-fc9532-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-red-vacuum-73203295.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/7/6/philips-powerpro-active-fc9532-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-red-vacuum-101840076.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/7/7/philips-powerpro-active-fc9532-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-red-vacuum-101840077.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/7/8/philips-powerpro-active-fc9532-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-red-vacuum-101840078.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/4/3/philips-powerpro-active-fc9532-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-red-vacuum-102092843.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/5/1/6/philips-powerpro-active-fc9532-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-red-vacuum-102577516.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/5/7/philips-powerpro-active-fc9532-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-red-vacuum-103598057.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/7/4/philips-powerpro-active-fc9532-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-red-vacuum-105298574.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/4/3/philips-powerpro-active-fc9532-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-red-vacuum-107461543.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/3/1/philips-powerpro-active-fc9532-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-red-vacuum-107532531.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/4/2/7/philips-powerpro-active-fc9532-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-red-vacuum-114486427.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/0/2/philips-powerpro-active-fc9532-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-red-vacuum-116609102.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/9/4/philips-powerpro-active-fc9532-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-red-vacuum-116813994.jpg
   Philips PowerPro Active Stofzuiger zonder stofzak FC9532/09 (116)
   Philips PowerPro Active Stofzuiger zonder stofzak FC9532/09
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.564652022487966 (132)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   130, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.564652022487966 (132)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   130, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   7
   good_buy
  • Philips zakloze stofzuiger - FC9528/09
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/8/5/philips-powerpro-active-fc9528-cylinder-vacuum-1-7l-a-black-blue-grey-78129785.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/8/7/philips-powerpro-active-fc9528-cylinder-vacuum-1-7l-a-black-blue-grey-78129787.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/1/3/philips-powerpro-active-fc9528-09-cylinder-vacuum-1-7l-a-black-blue-grey-vacuum-80772413.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/1/4/philips-powerpro-active-fc9528-09-cylinder-vacuum-1-7l-a-black-blue-grey-vacuum-80772414.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/8/6/9/philips-powerpro-active-fc9528-09-cylinder-vacuum-1-7l-a-black-blue-grey-vacuum-81011869.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/4/3/philips-powerpro-active-fc9528-09-cylinder-vacuum-1-7l-a-black-blue-grey-vacuum-94244443.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/4/4/philips-powerpro-active-fc9528-09-cylinder-vacuum-1-7l-a-black-blue-grey-vacuum-94244444.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/4/5/philips-powerpro-active-fc9528-09-cylinder-vacuum-1-7l-a-black-blue-grey-vacuum-94244445.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/4/6/philips-powerpro-active-fc9528-09-cylinder-vacuum-1-7l-a-black-blue-grey-vacuum-94244446.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/4/7/philips-powerpro-active-fc9528-09-cylinder-vacuum-1-7l-a-black-blue-grey-vacuum-94244447.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/4/1/philips-powerpro-active-fc9528-09-cylinder-vacuum-1-7l-a-black-blue-grey-vacuum-101287841.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/8/0/philips-powerpro-active-fc9528-09-cylinder-vacuum-1-7l-a-black-blue-grey-vacuum-102208980.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/2/9/philips-powerpro-active-fc9528-09-cylinder-vacuum-1-7l-a-black-blue-grey-vacuum-107513329.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/0/9/philips-powerpro-active-fc9528-09-cylinder-vacuum-1-7l-a-black-blue-grey-vacuum-112810109.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/7/3/2/philips-powerpro-active-fc9528-09-cylinder-vacuum-1-7l-a-black-blue-grey-vacuum-118121732.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/8/5/philips-powerpro-active-fc9528-09-cylinder-vacuum-1-7l-a-black-blue-grey-vacuum-118975085.jpg
   Philips zakloze stofzuiger - FC9528/09 (524)
   Philips zakloze stofzuiger - FC9528/09
   Wehkamp Wehkamp
   8.771479332433621 (651)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   129.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.771479332433621 (651)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   129.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
   deal
  • Bosch stofzuiger Compact Class stofzuiger BSG6B110
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/6/4/bosch-bsg6b110-vacuum-cleaner-24898264.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/6/5/bosch-bsg6b110-vacuum-cleaner-24898265.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/6/6/bosch-bsg6b110-vacuum-cleaner-24898266.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/6/7/bosch-bsg6b110-vacuum-cleaner-24898267.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/6/8/bosch-bsg6b110-vacuum-cleaner-24898268.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/6/9/bosch-bsg6b110-vacuum-cleaner-24898269.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/8/1/bosch-bsg6c110-vacuum-cleaner-24965781.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/8/2/bosch-bsg6c110-vacuum-cleaner-24965782.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/8/3/bosch-bsg6c110-vacuum-cleaner-24965783.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/8/4/bosch-bsg6c110-vacuum-cleaner-24965784.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/8/5/bosch-bsg6c110-vacuum-cleaner-24965785.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/9/2/bosch-bsg6c110-cylinder-vacuum-cleaner-4l-750w-black-red-vacuum-84720092.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/9/3/bosch-bsg6c110-cylinder-vacuum-cleaner-4l-750w-black-red-vacuum-84720093.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/9/4/bosch-bsg6c110-cylinder-vacuum-cleaner-4l-750w-black-red-vacuum-84720094.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/9/5/bosch-bsg6c110-cylinder-vacuum-cleaner-4l-750w-black-red-vacuum-84720095.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/9/6/bosch-bsg6c110-cylinder-vacuum-cleaner-4l-750w-black-red-vacuum-84720096.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/9/7/bosch-bsg6c110-cylinder-vacuum-cleaner-4l-750w-black-red-vacuum-84720097.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/5/bosch-bsg6c110-cylinder-vacuum-cleaner-4l-750w-black-red-vacuum-94243985.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/6/bosch-bsg6c110-cylinder-vacuum-cleaner-4l-750w-black-red-vacuum-94243986.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/7/bosch-bsg6c110-cylinder-vacuum-cleaner-4l-750w-black-red-vacuum-94243987.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/8/bosch-bsg6c110-cylinder-vacuum-cleaner-4l-750w-black-red-vacuum-94243988.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/8/9/bosch-bsg6c110-cylinder-vacuum-cleaner-4l-750w-black-red-vacuum-94243989.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/8/bosch-bsg6c110-cylinder-vacuum-cleaner-4l-750w-black-red-vacuum-100913318.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/1/5/bosch-bsg6c110-cylinder-vacuum-cleaner-4l-750w-black-red-vacuum-101130715.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/1/6/bosch-bsg6c110-cylinder-vacuum-cleaner-4l-750w-black-red-vacuum-101130716.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/1/7/bosch-bsg6c110-cylinder-vacuum-cleaner-4l-750w-black-red-vacuum-101130717.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/6/4/2/bosch-bsg6c110-cylinder-vacuum-cleaner-4l-750w-black-red-vacuum-101238642.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/0/9/bosch-bsg6c110-cylinder-vacuum-cleaner-4l-750w-black-red-vacuum-101531209.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/7/5/bosch-bsg6c110-cylinder-vacuum-cleaner-4l-750w-black-red-vacuum-101724075.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/4/9/bosch-bsg6c110-cylinder-vacuum-cleaner-4l-750w-black-red-vacuum-105298549.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/2/7/bosch-bsg6c110-cylinder-vacuum-cleaner-4l-750w-black-red-vacuum-111268727.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/0/1/bosch-bsg6b110-cylinder-vacuum-4l-700w-b-blue-vacuum-111782601.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/1/8/bosch-bsg6b110-cylinder-vacuum-4l-700w-b-blue-vacuum-113272418.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/2/5/bosch-bsg6b110-cylinder-vacuum-4l-700w-b-blue-vacuum-118026525.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/9/9/9/bosch-bsg6b110-cylinder-vacuum-4l-700w-b-blue-vacuum-118113999.jpg
   Bosch stofzuiger Compact Class stofzuiger BSG6B110 (102)
   Bosch stofzuiger Compact Class stofzuiger BSG6B110
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.564652022487966 (132)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   72.21, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.564652022487966 (132)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   72.21, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
  • Miele Complete C3 Cat&Dog Stofzuiger
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/5/3/miele-complete-c3-cat-dog-stofzuiger-86833453.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/2/6/miele-complete-c3-cat-dog-stofzuiger-87011426.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/0/6/miele-complete-c3-cat-dog-stofzuiger-87063206.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/1/7/miele-complete-c3-cat-dog-stofzuiger-96467617.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/1/8/miele-complete-c3-cat-dog-stofzuiger-96467618.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/1/9/miele-complete-c3-cat-dog-stofzuiger-96467619.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/2/0/miele-complete-c3-cat-dog-stofzuiger-96467620.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/6/2/1/miele-complete-c3-cat-dog-stofzuiger-96467621.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/3/6/miele-complete-c3-cat-dog-stofzuiger-101288036.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/3/9/4/miele-complete-c3-cat-dog-stofzuiger-111302394.jpg
   Miele Complete C3 Cat&Dog Stofzuiger (145)
   Miele Complete C3 Cat&Dog Stofzuiger
   Wehkamp Wehkamp
   8.771479332433621 (651)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   231.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.771479332433621 (651)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   231.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
   deal
  • Miele Complete C3 Silence EcoLine - SGSK3 Cilinderstofzuiger 4.5l 550W A+ Wit
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/3/6/miele-complete-c3-silence-eco-lotuswit-86676336.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/3/7/miele-complete-c3-silence-eco-lotuswit-86676337.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/5/5/miele-complete-c3-silence-ecoline-sgsk3-cylinder-vacuum-4-5l-550w-a-white-86820555.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/5/6/miele-complete-c3-silence-ecoline-sgsk3-cylinder-vacuum-4-5l-550w-a-white-86820556.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/5/7/miele-complete-c3-silence-ecoline-sgsk3-cylinder-vacuum-4-5l-550w-a-white-86820557.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/5/8/miele-complete-c3-silence-ecoline-sgsk3-cylinder-vacuum-4-5l-550w-a-white-86820558.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/2/8/miele-complete-c3-silence-ecoline-sgsk3-cylinder-vacuum-4-5l-550w-a-white-100767228.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/7/3/miele-complete-c3-silence-ecoline-sgsk3-cylinder-vacuum-4-5l-550w-a-white-102209273.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/7/4/miele-complete-c3-silence-ecoline-sgsk3-cylinder-vacuum-4-5l-550w-a-white-102209274.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/7/6/miele-complete-c3-silence-ecoline-sgsk3-cylinder-vacuum-4-5l-550w-a-white-102209276.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/7/9/miele-complete-c3-silence-ecoline-sgsk3-cylinder-vacuum-4-5l-550w-a-white-103107879.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/9/4/0/miele-complete-c3-silence-ecoline-sgsk3-cylinder-vacuum-4-5l-550w-a-white-112161940.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/4/9/miele-complete-c3-silence-ecoline-sgsk3-cylinder-vacuum-4-5l-550w-a-white-112652949.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/7/5/miele-complete-c3-silence-ecoline-sgsk3-cylinder-vacuum-4-5l-550w-a-white-115183075.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/8/1/1/miele-complete-c3-silence-ecoline-sgsk3-cylinder-vacuum-4-5l-550w-a-white-116636811.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/3/9/4/miele-complete-c3-silence-ecoline-sgsk3-cylinder-vacuum-4-5l-550w-a-white-116815394.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/4/6/miele-complete-c3-silence-ecoline-sgsk3-cylinder-vacuum-4-5l-550w-a-white-117178946.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/4/7/miele-complete-c3-silence-ecoline-sgsk3-cylinder-vacuum-4-5l-550w-a-white-117178947.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/4/8/miele-complete-c3-silence-ecoline-sgsk3-cylinder-vacuum-4-5l-550w-a-white-117178948.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/4/9/miele-complete-c3-silence-ecoline-sgsk3-cylinder-vacuum-4-5l-550w-a-white-117178949.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/5/0/miele-complete-c3-silence-ecoline-sgsk3-cylinder-vacuum-4-5l-550w-a-white-117178950.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/5/1/miele-complete-c3-silence-ecoline-sgsk3-cylinder-vacuum-4-5l-550w-a-white-117178951.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/7/4/miele-complete-c3-silence-ecoline-sgsk3-cylinder-vacuum-4-5l-550w-a-white-118191274.jpg
   Miele Complete C3 Silence EcoLine - SGSK3 Cilinderstofzuiger 4.5l 550W A+ Wit (132)
   Miele Complete C3 Silence EcoLine - SGSK3 Cilinderstofzuiger 4.5l 550W A+ Wit
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   212, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   212, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
   good_buy
  • Kärcher stof-/waterzuiger MV5
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/9/1/karcher-mv5-22983091.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/5/3/8/karcher-mv5-23005538.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/8/4/4/karcher-mv5-24199844.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/4/8/karcher-wd-5-drum-vacuum-25l-1800w-black-yellow-100739048.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/7/7/karcher-wd-5-drum-vacuum-25l-1800w-black-yellow-100912977.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/0/8/3/karcher-wd-5-drum-vacuum-25l-1800w-black-yellow-100927083.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/6/5/karcher-wd-5-drum-vacuum-25l-1800w-black-yellow-101116965.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/6/6/karcher-wd-5-drum-vacuum-25l-1800w-black-yellow-101116966.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/6/7/karcher-wd-5-drum-vacuum-25l-1800w-black-yellow-101116967.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/9/4/karcher-wd-5-drum-vacuum-25l-1800w-black-yellow-101238294.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/0/8/karcher-wd-5-drum-vacuum-25l-1800w-black-yellow-101714408.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/5/2/1/karcher-wd-5-drum-vacuum-25l-1800w-black-yellow-102209521.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/5/2/2/karcher-wd-5-drum-vacuum-25l-1800w-black-yellow-102209522.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/5/2/3/karcher-wd-5-drum-vacuum-25l-1800w-black-yellow-102209523.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/7/8/karcher-wd-5-drum-vacuum-25l-1800w-black-yellow-107433478.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/2/9/karcher-wd-5-drum-vacuum-25l-1800w-black-yellow-111254229.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/3/7/9/karcher-wd-5-drum-vacuum-25l-1800w-black-yellow-111268379.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/8/8/karcher-wd-5-drum-vacuum-25l-1800w-black-yellow-115814188.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/6/2/karcher-wd-5-118232762.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/8/3/3/karcher-wd-5-118531833.jpg
   Kärcher stof-/waterzuiger MV5 (68)
   Kärcher stof-/waterzuiger MV5
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   124.39, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   124.39, 2d (offer_sdt_2_days)
   6
   good_buy
  • AEG stofzuiger - VX7-2-CR-A
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/3/4/aeg-vx7-2-cr-a-rood-86350134.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/3/1/aeg-vx7-2-cr-a-rood-86392731.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/3/2/aeg-vx7-2-cr-a-rood-86392732.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/9/9/aeg-900940445-86428299.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/4/3/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-94244543.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/4/4/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-94244544.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/4/5/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-94244545.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/4/6/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-94244546.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/4/7/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-94244547.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/4/8/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-94244548.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/4/9/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-94244549.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/5/0/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-94244550.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/5/1/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-94244551.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/5/2/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-94244552.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/5/3/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-94244553.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/9/0/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-95052290.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/6/1/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-101287961.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/6/2/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-101287962.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/1/7/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-102209217.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/1/8/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-102209218.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/1/0/0/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-102602100.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/0/3/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-103964003.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/7/5/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-108239175.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/1/2/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-110616512.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/4/4/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-111300544.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/4/6/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-111300546.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/4/8/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-113274948.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/4/8/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-116248248.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/9/8/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-116636698.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/6/8/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-117178868.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/6/9/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-117178869.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/7/0/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-117178870.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/7/1/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-117178871.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/7/2/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-117178872.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/7/3/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-117178873.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/7/2/aeg-vx7-2-cr-a-cylinder-vacuum-3-5l-650w-a-red-118124572.jpg
   AEG stofzuiger - VX7-2-CR-A (97)
   AEG stofzuiger - VX7-2-CR-A
   Fonq.nl Fonq.nl
   8.5616344467703 (9)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   170, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Fonq.nl Fonq.nl
   8.5616344467703 (9)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   170, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Philips Performer Expert Stofzuiger met zak
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/3/2/philips-fc8721-09-vacuum-cleaner-24902732.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/3/3/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-24902733.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/3/5/philips-fc8721-09-vacuum-cleaner-24902735.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/5/9/9/philips-fc8721-24979599.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/9/4/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-25144094.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/9/5/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-25144095.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/7/1/0/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-25152710.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/4/8/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-25166648.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/9/6/philips-performer-expert-fc8721-cylinder-5l-650w-a-red-59490796.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/0/6/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-73181306.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/7/7/4/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-86311774.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/7/7/5/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-86311775.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/7/7/6/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-86311776.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/7/7/7/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-86311777.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/7/7/8/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-86311778.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/7/7/9/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-86311779.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/1/4/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-94244014.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/1/5/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-94244015.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/1/6/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-94244016.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/1/7/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-94244017.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/1/8/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-94244018.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/1/9/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-94244019.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/2/0/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-94244020.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/9/9/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-100902699.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/7/9/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-100979279.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/3/9/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-101130839.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/4/0/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-101130840.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/4/1/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-101130841.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/6/5/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-101287265.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/6/6/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-101287266.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/6/7/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-101287267.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/7/3/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-101531573.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/1/2/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-101724212.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/1/3/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-101724213.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/2/1/4/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-101724214.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/0/0/6/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-102027006.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/0/2/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-102825102.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/1/0/3/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-102825103.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/4/5/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-103539445.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/5/6/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-103613456.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/0/5/7/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-107526057.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/3/6/3/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-107527363.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/7/3/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-111371273.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/3/6/6/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-113152366.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/6/9/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-114096369.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/9/4/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-114484194.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/7/8/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-115175778.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/3/8/2/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-116609382.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/1/7/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-117617417.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/8/8/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-117691088.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/7/8/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-118626978.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/9/6/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-118690896.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/2/1/philips-performer-expert-fc8721-09-cylinder-5l-650w-a-red-vacuum-cleaner-119078721.jpg
   Philips Performer Expert Stofzuiger met zak (53)
   Philips Performer Expert Stofzuiger met zak
   Expert.nl Expert.nl
   7.2716306722197 (198)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Expert.nl Expert.nl
   7.2716306722197 (198)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   7
   good_buy
  • Nilfisk Nat-/droogzuiger Buddy 12 ltr
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/3/7/nilfisk-buddy-ii-12-eu-24522637.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/3/8/nilfisk-buddy-ii-12-eu-24528038.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/4/0/nilfisk-buddy-ii-12-29753540.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/4/1/nilfisk-buddy-ii-12-29753541.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/4/2/nilfisk-buddy-ii-12-29753542.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/4/3/nilfisk-buddy-ii-12-29753543.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/4/4/nilfisk-buddy-ii-12-29753544.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/4/5/nilfisk-buddy-ii-12-29753545.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/7/0/nilfisk-buddy-ii-12-drum-vacuum-cleaner-12l-1200w-black-blue-87012870.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/1/7/nilfisk-buddy-ii-12-drum-vacuum-cleaner-12l-1200w-black-blue-100979117.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/3/9/nilfisk-buddy-ii-12-drum-vacuum-cleaner-12l-1200w-black-blue-101128539.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/4/0/nilfisk-buddy-ii-12-drum-vacuum-cleaner-12l-1200w-black-blue-101128540.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/4/1/nilfisk-buddy-ii-12-drum-vacuum-cleaner-12l-1200w-black-blue-101128541.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/1/6/nilfisk-buddy-ii-12-drum-vacuum-cleaner-12l-1200w-black-blue-101527816.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/1/7/nilfisk-buddy-ii-12-drum-vacuum-cleaner-12l-1200w-black-blue-101527817.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/0/1/nilfisk-buddy-ii-12-drum-vacuum-cleaner-12l-1200w-black-blue-101901201.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/0/8/7/nilfisk-buddy-ii-12-drum-vacuum-cleaner-12l-1200w-black-blue-102187087.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/4/7/nilfisk-buddy-ii-12-drum-vacuum-cleaner-12l-1200w-black-blue-105298547.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/2/6/nilfisk-buddy-ii-12-drum-vacuum-cleaner-12l-1200w-black-blue-109361026.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/8/5/nilfisk-buddy-ii-12-drum-vacuum-cleaner-12l-1200w-black-blue-111248485.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/6/4/2/nilfisk-buddy-ii-12-drum-vacuum-cleaner-12l-1200w-black-blue-112166642.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/1/2/nilfisk-buddy-ii-12-drum-vacuum-cleaner-12l-1200w-black-blue-116812912.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/3/5/nilfisk-buddy-ii-12-l-bleu-1200w-117935735.jpg
   Nilfisk Nat-/droogzuiger Buddy 12 ltr (47)
   Nilfisk Nat-/droogzuiger Buddy 12 ltr
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.564652022487966 (132)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   52.2, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.564652022487966 (132)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   52.2, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   8
   good_buy
  • Bosch In'genius ProSilence BGB8A32W
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/6/4/6/bosch-bgb8a32w-vacuum-cleaner-47094646.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/6/4/7/bosch-bgb8a32w-vacuum-cleaner-47094647.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/6/4/8/bosch-bgb8a32w-vacuum-cleaner-47094648.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/6/4/9/bosch-bgb8a32w-vacuum-cleaner-47094649.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/6/5/0/bosch-bgb8a32w-vacuum-cleaner-47094650.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/6/5/1/bosch-bgb8a32w-vacuum-cleaner-47094651.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/7/4/bosch-bgb8a32w-cylinder-vacuum-5l-650w-a-white-vacuum-84720674.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/7/5/bosch-bgb8a32w-cylinder-vacuum-5l-650w-a-white-vacuum-84720675.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/7/6/bosch-bgb8a32w-cylinder-vacuum-5l-650w-a-white-vacuum-84720676.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/7/7/bosch-bgb8a32w-cylinder-vacuum-5l-650w-a-white-vacuum-84720677.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/7/8/bosch-bgb8a32w-cylinder-vacuum-5l-650w-a-white-vacuum-84720678.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/7/9/bosch-bgb8a32w-cylinder-vacuum-5l-650w-a-white-vacuum-84720679.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/9/1/0/bosch-bgb8a32w-cylinder-vacuum-5l-650w-a-white-vacuum-100890910.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/7/5/9/bosch-bgb8a32w-cylinder-vacuum-5l-650w-a-white-vacuum-100914759.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/7/8/bosch-bgb8a32w-cylinder-vacuum-5l-650w-a-white-vacuum-101196578.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/7/9/bosch-bgb8a32w-cylinder-vacuum-5l-650w-a-white-vacuum-101196579.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/8/0/bosch-bgb8a32w-cylinder-vacuum-5l-650w-a-white-vacuum-101196580.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/5/6/7/bosch-bgb8a32w-cylinder-vacuum-5l-650w-a-white-vacuum-101287567.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/5/4/bosch-bgb8a32w-cylinder-vacuum-5l-650w-a-white-vacuum-111267154.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/1/2/bosch-bgb8a32w-cylinder-vacuum-5l-650w-a-white-vacuum-113272912.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/2/7/bosch-bgb8a32w-cylinder-vacuum-5l-650w-a-white-vacuum-117176727.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/2/8/bosch-bgb8a32w-cylinder-vacuum-5l-650w-a-white-vacuum-117176728.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/2/9/bosch-bgb8a32w-cylinder-vacuum-5l-650w-a-white-vacuum-117176729.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/3/0/bosch-bgb8a32w-cylinder-vacuum-5l-650w-a-white-vacuum-117176730.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/3/1/bosch-bgb8a32w-cylinder-vacuum-5l-650w-a-white-vacuum-117176731.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/7/3/2/bosch-bgb8a32w-cylinder-vacuum-5l-650w-a-white-vacuum-117176732.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/0/4/8/bosch-bgb8a32w-cylinder-vacuum-5l-650w-a-white-vacuum-118235048.jpg
   Bosch In'genius ProSilence BGB8A32W (57)
   Bosch In'genius ProSilence BGB8A32W
   Wehkamp Wehkamp
   8.771479332433621 (651)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   222.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.771479332433621 (651)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   222.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
   deal
  • Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/6/0/miele-blizzard-cx1-cat-dog-powerline-skcf3-cylinder-vacuum-2l-890w-c-red-86602860.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/6/1/miele-blizzard-cx1-cat-dog-powerline-skcf3-cylinder-vacuum-2l-890w-c-red-86602861.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/6/2/miele-blizzard-cx1-cat-dog-powerline-skcf3-cylinder-vacuum-2l-890w-c-red-86602862.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/6/3/miele-blizzard-cx1-cat-dog-powerline-skcf3-cylinder-vacuum-2l-890w-c-red-86602863.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/6/4/miele-blizzard-cx1-cat-dog-powerline-skcf3-cylinder-vacuum-2l-890w-c-red-86602864.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/6/5/miele-blizzard-cx1-cat-dog-powerline-skcf3-cylinder-vacuum-2l-890w-c-red-86602865.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/8/9/miele-blizzard-cx1-cat-dog-powerline-skcf3-cylinder-vacuum-2l-890w-c-red-101287989.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/8/1/miele-blizzard-cx1-cat-dog-powerline-skcf3-cylinder-vacuum-2l-890w-c-red-102209281.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/8/2/miele-blizzard-cx1-cat-dog-powerline-skcf3-cylinder-vacuum-2l-890w-c-red-102209282.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/8/3/miele-blizzard-cx1-cat-dog-powerline-skcf3-cylinder-vacuum-2l-890w-c-red-102209283.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/2/8/4/miele-blizzard-cx1-cat-dog-powerline-skcf3-cylinder-vacuum-2l-890w-c-red-102209284.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/0/2/9/miele-blizzard-cx1-cat-dog-powerline-skcf3-cylinder-vacuum-2l-890w-c-red-108326029.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/2/9/miele-blizzard-cx1-cat-dog-powerline-skcf3-cylinder-vacuum-2l-890w-c-red-111302529.jpg
   Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog (84)
   Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog
   AO.nl AO.nl
   9.126697366374556 (293)
   305, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   AO.nl AO.nl
   9.126697366374556 (293)
   305, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Kärcher WD 2 Trommelstofzuiger 12l 1000W Geel
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/9/1/karcher-mv-2-24111091.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/3/5/karcher-mv-2-24353735.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/0/4/2/karcher-mv-2-30172042.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/5/0/karcher-wd-2-drum-vacuum-12l-1200w-black-yellow-100927950.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/1/2/karcher-wd-2-drum-vacuum-12l-1200w-black-yellow-101124012.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/1/3/karcher-wd-2-drum-vacuum-12l-1200w-black-yellow-101124013.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/1/4/karcher-wd-2-drum-vacuum-12l-1200w-black-yellow-101124014.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/1/2/karcher-wd-2-drum-vacuum-12l-1200w-black-yellow-101238512.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/2/1/1/karcher-wd-2-drum-vacuum-12l-1200w-black-yellow-101498211.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/6/8/karcher-wd-2-drum-vacuum-12l-1200w-black-yellow-101518868.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/6/9/karcher-wd-2-drum-vacuum-12l-1200w-black-yellow-101518869.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/7/0/karcher-wd-2-drum-vacuum-12l-1200w-black-yellow-101518870.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/2/9/karcher-wd-2-drum-vacuum-12l-1200w-black-yellow-101719029.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/3/1/karcher-wd-2-drum-vacuum-12l-1200w-black-yellow-101719031.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/3/8/karcher-wd-2-drum-vacuum-12l-1200w-black-yellow-102186938.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/2/4/8/karcher-wd-2-drum-vacuum-12l-1000w-yellow-102880248.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/9/2/8/karcher-wd-2-drum-vacuum-12l-1000w-yellow-105204928.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/7/3/karcher-wd-2-drum-vacuum-12l-1000w-yellow-107433673.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/7/2/6/karcher-wd-2-drum-vacuum-12l-1000w-yellow-111255726.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/4/9/karcher-wd-2-drum-vacuum-12l-1000w-yellow-111268549.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/1/4/karcher-wd-2-drum-vacuum-12l-1000w-yellow-115813614.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/7/2/karcher-wd-2-drum-vacuum-12l-1000w-yellow-118234172.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/6/1/karcher-wd-2-drum-vacuum-12l-1000w-yellow-118690661.jpg
   Kärcher WD 2 Trommelstofzuiger 12l 1000W Geel (33)
   Kärcher WD 2 Trommelstofzuiger 12l 1000W Geel
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   47.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   47.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   9
   good_buy
  • Philips Stofzuiger zonder zak Philips Power Pro Compact Energielabel (A - G) A Wit
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/9/0/philips-powerpro-compact-fc9332-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-grey-white-77172490.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/7/9/5/philips-stofzuiger-zonder-zak-fc9332-09-78113795.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/5/6/philips-powerpro-compact-fc9332-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-grey-white-78129756.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/5/7/philips-powerpro-compact-fc9332-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-grey-white-78129757.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/5/8/philips-powerpro-compact-fc9332-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-grey-white-78129758.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/6/0/philips-powerpro-compact-fc9332-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-grey-white-78129760.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/6/3/philips-powerpro-compact-fc9332-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-grey-white-78129763.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/2/1/philips-powerpro-compact-fc9332-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-grey-white-vacuum-101287821.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/5/9/philips-powerpro-compact-fc9332-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-grey-white-vacuum-102208959.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/6/0/philips-powerpro-compact-fc9332-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-grey-white-vacuum-102208960.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/6/1/philips-powerpro-compact-fc9332-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-grey-white-vacuum-102208961.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/6/2/philips-powerpro-compact-fc9332-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-grey-white-vacuum-102208962.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/6/3/philips-powerpro-compact-fc9332-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-grey-white-vacuum-102208963.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/2/7/philips-powerpro-compact-fc9332-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-grey-white-vacuum-107513327.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/2/8/philips-powerpro-compact-fc9332-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-grey-white-vacuum-107513328.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/1/3/2/philips-powerpro-compact-fc9332-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-grey-white-vacuum-116812132.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/0/3/6/philips-aspirateur-sans-sac-fc9332-09-117756036.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/2/6/philips-aspirateur-sans-sac-fc9332-09-118029626.jpg
   Philips Stofzuiger zonder zak Philips Power Pro Compact Energielabel (A - G) A Wit (77)
   Philips Stofzuiger zonder zak Philips Power Pro Compact Energielabel (A - G) A Wit
   Stofzuiger-voordeel.nl Stofzuiger-voordeel.nl
   94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Stofzuiger-voordeel.nl Stofzuiger-voordeel.nl
   94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Philips zakloze stofzuiger - FC9530/09
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/6/6/philips-fc9530-09-55868766.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/6/7/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-cleaner-1-7l-750w-a-black-vacuum-55868767.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/6/8/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-cleaner-1-7l-750w-a-black-vacuum-55868768.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/6/9/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-cleaner-1-7l-750w-a-black-vacuum-55868769.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/7/0/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-cleaner-1-7l-750w-a-black-vacuum-55868770.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/7/7/philips-fc9530-09-59491577.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/5/7/9/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-cleaner-1-7l-750w-a-black-vacuum-59491579.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/4/3/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-72353343.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/9/7/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-73203297.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/9/8/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-73203298.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/2/9/9/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-73203299.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/0/1/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-73203301.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/1/8/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-84720718.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/1/9/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-84720719.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/2/0/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-84720720.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/2/1/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-84720721.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/2/2/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-84720722.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/3/1/9/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-94244319.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/3/2/0/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-94244320.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/3/2/1/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-94244321.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/3/2/2/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-94244322.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/3/2/3/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-94244323.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/3/2/4/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-94244324.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/3/2/5/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-94244325.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/2/5/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-101838525.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/2/6/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-101838526.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/2/7/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-101838527.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/2/9/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-101838529.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/4/0/7/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-102571407.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/4/6/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-103578746.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/4/9/5/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-103608495.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/8/4/4/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-107512844.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/4/2/6/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-107532426.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/9/1/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-111808791.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/6/7/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-113273567.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/7/0/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-116854470.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/2/4/8/philips-powerpro-active-fc9530-09-cylinder-vacuum-1-7l-750w-a-black-vacuum-118117248.jpg
   Philips zakloze stofzuiger - FC9530/09 (48)
   Philips zakloze stofzuiger - FC9530/09
   Blokker.nl Blokker.nl
   7.592693677677212 (786)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   118.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Blokker.nl Blokker.nl
   7.592693677677212 (786)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   118.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
  • Bosch stofzuiger - BGL3A300
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/3/1/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-78471331.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/3/2/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-78471332.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/3/4/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-78471334.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/3/5/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-78471335.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/0/7/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-84721207.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/0/8/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-84721208.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/0/9/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-84721209.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/1/0/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-84721210.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/2/1/1/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-84721211.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/6/7/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-94244467.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/6/8/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-94244468.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/6/9/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-94244469.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/7/0/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-94244470.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/7/1/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-94244471.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/6/9/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-101287869.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/7/0/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-101287870.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/7/1/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-101287871.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/0/6/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-102209006.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/0/7/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-102209007.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/3/5/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-103686935.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/5/2/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-108216952.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/9/6/4/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-111289964.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/3/7/7/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-111786377.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/4/3/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-113274543.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/5/2/5/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-117768525.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/7/4/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-118026574.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/2/3/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-118040423.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/3/3/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-118238833.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/1/6/bosch-gl-30-cylinder-vacuum-4l-600w-a-black-118630016.jpg
   Bosch stofzuiger - BGL3A300 (62)
   Bosch stofzuiger - BGL3A300
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.564652022487966 (132)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   100.92, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.nl Artencraft.nl
   8.564652022487966 (132)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   100.92, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Dyson v6 Cord-Free Extra Zakloos Nikkel, Geel handstofzuiger
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/4/3/dyson-v6-extra-steelstofzuiger-86398843.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/7/9/dyson-v6-extra-steelstofzuiger-86440379.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/3/0/dyson-v6-extra-steelstofzuiger-87010630.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/7/9/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-98891679.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/8/0/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-98891680.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/8/1/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-98891681.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/8/2/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-98891682.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/8/3/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-98891683.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/8/4/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-98891684.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/8/5/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-98891685.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/8/6/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-98891686.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/8/7/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-98891687.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/8/8/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-98891688.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/7/1/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-101287971.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/9/5/8/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-103686958.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/8/1/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-106826181.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/1/5/4/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-111301154.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/4/3/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-112018843.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/7/5/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-114492975.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/9/2/0/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-115182920.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/9/9/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-117178899.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/0/0/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-117178900.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/0/1/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-117178901.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/0/2/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-117178902.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/0/3/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-117178903.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/0/4/dyson-v6-cord-free-extra-bagless-nickel-yellow-handheld-vacuum-117178904.jpg
   Dyson v6 Cord-Free Extra Zakloos Nikkel, Geel handstofzuiger (112)
   Dyson v6 Cord-Free Extra Zakloos Nikkel, Geel handstofzuiger
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   256.31, 2d (offer_sdt_2_days)
   Amazon Amazon
   7.2 (1)
   256.31, 2d (offer_sdt_2_days)
   3
   good_buy
  • Dyson V7 Fluffy
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/0/1/dyson-v7-fluffy-bagless-0-54l-350w-blue-nickel-84440401.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/0/9/dyson-v7-fluffy-85553509.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/8/0/dyson-v7-fluffy-85640480.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/3/5/dyson-v7-fluffy-bagless-0-54l-350w-blue-nickel-89031335.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/3/6/dyson-v7-fluffy-bagless-0-54l-350w-blue-nickel-89031336.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/3/7/dyson-v7-fluffy-bagless-0-54l-350w-blue-nickel-89031337.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/3/8/dyson-v7-fluffy-bagless-0-54l-350w-blue-nickel-89031338.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/3/9/dyson-v7-fluffy-bagless-0-54l-350w-blue-nickel-89031339.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/4/0/dyson-v7-fluffy-bagless-0-54l-350w-blue-nickel-89031340.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/4/1/dyson-v7-fluffy-bagless-0-54l-350w-blue-nickel-89031341.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/4/2/dyson-v7-fluffy-bagless-0-54l-350w-blue-nickel-89031342.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/4/3/dyson-v7-fluffy-bagless-0-54l-350w-blue-nickel-89031343.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/4/4/dyson-v7-fluffy-bagless-0-54l-350w-blue-nickel-89031344.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/0/4/dyson-v7-fluffy-bagless-0-54l-blue-nickel-102209104.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/2/3/5/dyson-v7-fluffy-bagless-0-54l-blue-nickel-107446235.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/8/7/dyson-v7-fluffy-bagless-0-54l-blue-nickel-110510787.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/2/7/dyson-v7-fluffy-bagless-0-54l-blue-nickel-111300127.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/1/2/8/dyson-v7-fluffy-bagless-0-54l-blue-nickel-111300128.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/4/6/6/dyson-v7-fluffy-bagless-0-54l-blue-nickel-111787466.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/6/3/dyson-v7-fluffy-bagless-0-54l-blue-nickel-115182263.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/6/4/dyson-v7-fluffy-bagless-0-54l-blue-nickel-115182264.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/2/6/5/dyson-v7-fluffy-bagless-0-54l-blue-nickel-115182265.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/8/5/dyson-aspirateur-balai-v7-fluffy-117178785.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/8/6/dyson-aspirateur-balai-v7-fluffy-117178786.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/8/7/dyson-aspirateur-balai-v7-fluffy-117178787.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/8/8/dyson-aspirateur-balai-v7-fluffy-117178788.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/8/9/dyson-aspirateur-balai-v7-fluffy-117178789.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/7/9/0/dyson-aspirateur-balai-v7-fluffy-117178790.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/8/9/dyson-v7-fluffy-117837989.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/0/5/5/dyson-v7-fluffy-118027055.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/6/6/7/dyson-aspirateur-balai-v7-fluffy-118240667.jpg
   Dyson V7 Fluffy (36)
   Dyson V7 Fluffy
   Fonq.nl Fonq.nl
   8.5616344467703 (9)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   375, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Fonq.nl Fonq.nl
   8.5616344467703 (9)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   375, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
  • Philips stofzuiger FC8240/09
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/3/8/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-87490538.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/8/3/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-88720383.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/8/4/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-88720384.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/8/5/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-88720385.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/8/6/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-88720386.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/8/7/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-88720387.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/8/8/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-88720388.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/8/9/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-88720389.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/3/9/0/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-88720390.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/4/1/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-90201041.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/4/2/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-90201042.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/4/3/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-90201043.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/4/4/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-90201044.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/1/0/2/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-101288102.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/1/9/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-103608919.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/0/1/4/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-103964014.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/3/0/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-107513430.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/3/1/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-107513431.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/2/9/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-108728929.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/3/0/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-108728930.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/2/9/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-115782629.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/8/3/5/philips-powergo-fc8240-09-cylinder-vacuum-3l-750w-a-black-blue-vacuum-116814835.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/0/3/7/philips-stofzuiger-fc8240-09-118841037.jpg
   Philips stofzuiger FC8240/09 (64)
   Philips stofzuiger FC8240/09
   Stofzuiger-voordeel.nl Stofzuiger-voordeel.nl
   76.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Stofzuiger-voordeel.nl Stofzuiger-voordeel.nl
   76.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Philips PowerPro Compact zakloze stofzuiger FC9331/09
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/9/0/philips-powerpro-compact-fc9331-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-78129790.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/9/1/philips-powerpro-compact-fc9331-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-78129791.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/9/2/philips-powerpro-compact-fc9331-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-78129792.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/9/3/philips-powerpro-compact-fc9331-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-78129793.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/9/4/philips-powerpro-compact-fc9331-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-78129794.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/7/9/5/philips-powerpro-compact-fc9331-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-78129795.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/1/8/8/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-84721188.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/1/8/9/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-84721189.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/1/9/0/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-84721190.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/1/9/1/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-84721191.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/1/9/2/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-84721192.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/1/9/3/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-84721193.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/1/9/4/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-84721194.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/1/9/5/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-84721195.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/4/8/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-94244448.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/4/9/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-94244449.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/5/0/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-94244450.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/5/1/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-94244451.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/5/2/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-94244452.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/5/3/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-94244453.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/5/4/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-94244454.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/4/5/5/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-94244455.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/4/3/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-101287843.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/8/3/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-102208983.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/8/4/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-102208984.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/8/5/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-102208985.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/9/8/6/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-102208986.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/0/8/0/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-102602080.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/2/8/7/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-102825287.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/2/2/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-103107722.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/0/2/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-107461602.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/0/3/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-107461603.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/1/5/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-113273615.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/3/0/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-114490430.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/3/7/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-115180537.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/5/1/9/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-116803519.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/1/2/1/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-116821121.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/6/0/0/philips-powerpro-compact-fc9331-09-cylinder-vacuum-1-5l-a-black-blue-silver-vacuum-116964600.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/5/5/7/philips-powerpro-fc9331-09-117750557.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/0/6/1/philips-powerpro-fc9331-09-118378061.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/5/9/philips-powerpro-fc9331-09-118533059.jpg
   Philips PowerPro Compact zakloze stofzuiger FC9331/09 (63)
   Philips PowerPro Compact zakloze stofzuiger FC9331/09
   AO.nl AO.nl
   9.126697366374556 (293)
   95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   AO.nl AO.nl
   9.126697366374556 (293)
   95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Philips PowerPro Expert stofzuiger - FC9744/09 - zwart
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/8/1/1/philips-stofzuiger-fc9744-09-85893811.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/7/3/philips-stofzuiger-fc9744-09-86389673.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/5/2/philips-powerpro-expert-fc9744-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-86473052.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/5/4/philips-powerpro-expert-fc9744-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-86473054.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/5/5/philips-powerpro-expert-fc9744-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-86473055.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/5/6/philips-powerpro-expert-fc9744-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-86473056.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/5/7/philips-powerpro-expert-fc9744-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-86473057.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/0/5/8/philips-powerpro-expert-fc9744-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-86473058.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/3/6/philips-powerpro-expert-fc9744-09-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-vacuum-94244536.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/3/7/philips-powerpro-expert-fc9744-09-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-vacuum-94244537.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/3/8/philips-powerpro-expert-fc9744-09-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-vacuum-94244538.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/3/9/philips-powerpro-expert-fc9744-09-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-vacuum-94244539.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/4/0/philips-powerpro-expert-fc9744-09-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-vacuum-94244540.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/4/1/philips-powerpro-expert-fc9744-09-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-vacuum-94244541.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/4/2/philips-powerpro-expert-fc9744-09-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-vacuum-94244542.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/1/5/6/philips-powerpro-expert-fc9744-09-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-vacuum-100751156.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/1/0/6/philips-powerpro-expert-fc9744-09-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-vacuum-100767106.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/4/5/philips-powerpro-expert-fc9744-09-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-vacuum-101287945.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/9/4/6/philips-powerpro-expert-fc9744-09-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-vacuum-101287946.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/4/4/philips-powerpro-expert-fc9744-09-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-vacuum-102209144.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/4/5/philips-powerpro-expert-fc9744-09-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-vacuum-102209145.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/4/6/philips-powerpro-expert-fc9744-09-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-vacuum-102209146.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/0/9/2/philips-powerpro-expert-fc9744-09-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-vacuum-102602092.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/3/2/philips-powerpro-expert-fc9744-09-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-vacuum-107461632.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/4/4/0/philips-powerpro-expert-fc9744-09-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-vacuum-111389440.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/0/0/9/philips-powerpro-expert-fc9744-09-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-vacuum-111849009.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/7/0/philips-powerpro-expert-fc9744-09-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-vacuum-113276570.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/5/8/4/philips-powerpro-expert-fc9744-09-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-vacuum-114492584.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/1/8/philips-powerpro-expert-fc9744-09-cylinder-vacuum-2l-650w-a-green-vacuum-115950418.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/9/1/philips-aspirateur-fc9744-09-118056591.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/7/3/0/philips-aspirateur-fc9744-09-118240730.jpg
   Philips PowerPro Expert stofzuiger - FC9744/09 - zwart (94)
   Philips PowerPro Expert stofzuiger - FC9744/09 - zwart
   Blokker.nl Blokker.nl
   7.592693677677212 (786)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Blokker.nl Blokker.nl
   7.592693677677212 (786)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   deal
  • AEG VX8-4-BM-M Cilinderstofzuiger 3.5l 750W A Blauw, Metallic
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/3/4/0/aeg-vx8-4-bm-m-blauw-86851340.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/3/1/3/aeg-vx8-4-bm-m-blauw-87063313.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/8/0/aeg-vx8-4-bm-m-blauw-87910880.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/0/9/5/aeg-vx8-4-bm-m-cylinder-vacuum-3-5l-750w-a-blue-96566095.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/0/9/6/aeg-vx8-4-bm-m-cylinder-vacuum-3-5l-750w-a-blue-96566096.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/0/9/7/aeg-vx8-4-bm-m-cylinder-vacuum-3-5l-750w-a-blue-96566097.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/0/9/8/aeg-vx8-4-bm-m-cylinder-vacuum-3-5l-750w-a-blue-96566098.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/0/9/9/aeg-vx8-4-bm-m-cylinder-vacuum-3-5l-750w-a-blue-96566099.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/0/0/aeg-vx8-4-bm-m-cylinder-vacuum-3-5l-750w-a-blue-96566100.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/1/9/6/aeg-vx8-4-bm-m-cylinder-vacuum-3-5l-750w-a-blue-106826196.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/2/6/0/0/aeg-vx8-4-bm-m-cylinder-vacuum-3-5l-750w-a-blue-metallic-111302600.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/1/6/7/aeg-vx8-4-bm-m-cylinder-vacuum-3-5l-750w-a-blue-metallic-115183167.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/1/6/8/aeg-vx8-4-bm-m-cylinder-vacuum-3-5l-750w-a-blue-metallic-115183168.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/1/6/9/aeg-vx8-4-bm-m-cylinder-vacuum-3-5l-750w-a-blue-metallic-115183169.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/9/2/0/aeg-vx8-4-bm-m-cylinder-vacuum-3-5l-750w-a-blue-metallic-116400920.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/4/4/8/aeg-vx8-4-bm-m-cylinder-vacuum-3-5l-750w-a-blue-metallic-116815448.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/6/8/4/aeg-vx8-4-bm-m-cylinder-vacuum-3-5l-750w-a-blue-metallic-117173684.jpg
   AEG VX8-4-BM-M Cilinderstofzuiger 3.5l 750W A Blauw, Metallic (25)
   AEG VX8-4-BM-M Cilinderstofzuiger 3.5l 750W A Blauw, Metallic
   BCC BCC
   8.554066664767959 (2213)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   BCC BCC
   8.554066664767959 (2213)
   • //sc.vergelijk.nl/s/4.76/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   7
  • Bosch stofzuiger BSGL53291
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/8/6/4/bosch-bsgl53291-cylinder-vacuum-cleaner-4-5l-700w-a-blue-vacuum-32390864.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/0/0/2/bosch-bsgl53291-vacuum-cleaner-42810002.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/8/6/bosch-bsgl53291-cylinder-vacuum-cleaner-4-5l-700w-a-blue-vacuum-94244186.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/8/7/bosch-bsgl53291-cylinder-vacuum-cleaner-4-5l-700w-a-blue-vacuum-94244187.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/1/8/8/bosch-bsgl53291-cylinder-vacuum-cleaner-4-5l-700w-a-blue-vacuum-94244188.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/8/8/9/6/bosch-bsgl53291-cylinder-vacuum-cleaner-4-5l-700w-a-blue-vacuum-101158896.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/2/2/bosch-bsgl53291-cylinder-vacuum-cleaner-4-5l-700w-a-blue-vacuum-101757822.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/2/3/bosch-bsgl53291-cylinder-vacuum-cleaner-4-5l-700w-a-blue-vacuum-101757823.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/2/4/bosch-bsgl53291-cylinder-vacuum-cleaner-4-5l-700w-a-blue-vacuum-101757824.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/8/2/5/bosch-bsgl53291-cylinder-vacuum-cleaner-4-5l-700w-a-blue-vacuum-101757825.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/1/4/6/bosch-bsgl53291-cylinder-vacuum-cleaner-4-5l-700w-a-blue-vacuum-102299146.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/0/4/5/3/bosch-bsgl53291-cylinder-vacuum-cleaner-4-5l-700w-a-blue-vacuum-107530453.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/9/6/6/6/bosch-bsgl53291-cylinder-vacuum-cleaner-4-5l-700w-a-blue-vacuum-111269666.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/8/5/9/bosch-bsgl53291-cylinder-vacuum-cleaner-4-5l-700w-a-blue-vacuum-115175859.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/8/6/0/bosch-bsgl53291-cylinder-vacuum-cleaner-4-5l-700w-a-blue-vacuum-115175860.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/5/8/6/1/bosch-bsgl53291-cylinder-vacuum-cleaner-4-5l-700w-a-blue-vacuum-115175861.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/7/7/7/9/bosch-bsgl53291-cylinder-vacuum-cleaner-4-5l-700w-a-blue-vacuum-115807779.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/3/4/1/6/bosch-bsgl53291-cylinder-vacuum-cleaner-4-5l-700w-a-blue-vacuum-116633416.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/1/6/1/3/bosch-bsgl53291-cylinder-vacuum-cleaner-4-5l-700w-a-blue-vacuum-116811613.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/6/5/3/3/bosch-bsgl53291-cylinder-vacuum-cleaner-4-5l-700w-a-blue-vacuum-118026533.jpg
   • //pc.vergelijk.nl/{{size}}/4/5/8/0/bosch-bsgl53291-cylinder-vacuum-cleaner-4-5l-700w-a-blue-vacuum-118634580.jpg
   Bosch stofzuiger BSGL53291 (41)
   Bosch stofzuiger BSGL53291
   Stofzuiger-voordeel.nl Stofzuiger-voordeel.nl
   139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Stofzuiger-voordeel.nl Stofzuiger-voordeel.nl
   139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  2 29
  • Snel filteren (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • Miele DEFAULT
    • miele
   • Philips DEFAULT
    • philips
   • Dyson DEFAULT
    • dyson
   • Lang snoer DEFAULT
    • high
   • Grote inhoud DEFAULT
    • high
   • Stil DEFAULT
    • low
   • Zuinig DEFAULT
    • a
    • a_
   • Anti-allergie (HEPA-filter) DEFAULT
    • hepa
   • AEG DEFAULT
    • aeg
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Budget DEFAULT
    • budget
  • Prijs (price):
   • Budget: minder dan €100 Goedkope stofzuiger (budget)
   • Lage prijs: €100 - €200 (low)
   • Gemiddelde prijs: €200 - €300 (medium)
   • High end: meer dan €300 (high)
  • Merk (brand):
  • Geschikt voor (reinigt_ondergronden):
   • Harde vloer (harde_vloer)
   • Tapijt (tapijt)
   • Kale vloer (kale_vloer)
   • Meubelstoffering (meubelstoffering)
   • Parket (parket)
   • Stair steps (stair_steps)
  • Energieklasse (energieklasse_product):
   • A+ (a_)
   • A (a)
   • B (b)
   • C (c)
   • D (d)
   • E (e)
  • Meegeleverde accessoires stofzuiger (vacuum_verbinding):
   • Kierenzuigmond (kierenzuigmond)
   • Meubelzuigmond (meubelzuigmond)
   • Parketborstel (parketborstel)
   • Turboborstel (turboborstel)
   • Vloermondstuk (vloermondstuk)
  • Luchtfilter (stofzuiger_luchtfiltering):
   • HEPA HEPA stofzuiger (hepa)
   • Air-clean (air_clean)
   • Allergiefilter (allergiefilter)
   • Allergy Plus (allergy_plus)
   • Cyclone (cyclone)
   • EPA (epa)
   • GORE CleanStream-filter (gore_cleanstream_filter)
   • High performance filter (high_performance_filter)
   • Hygiënefilter (hygie_nefilter)
   • Micro (micro)
   • Miele Actieve AirClean (miele_actieve_airclean)
   • Miele AirClean (miele_airclean)
   • Miele AirClean Plus (miele_airclean_plus)
   • N (n)
   • Nee (nee)
   • Schuim (schuim)
  • Stofcapaciteit (stof_capaciteit):
   • Klein (kleiner dan 1.5 liter) (low)
   • Gemiddeld (1.5 liter - 3 liter) (medium_1.5_3)
   • Groot (3 liter - 4.5 liter) (medium_3_4.5)
   • Grootst (4.5 liter of groter) (high)
  • Geluidsniveau (dB) (geluidsniveau):
   • Stil (stiller dan 70 dB) (low)
   • Gemiddeld (70 dB - 80 dB) (medium)
   • Luid (80 dB of luider) (high)
  • Snoerlengte (snoerlengte):
   • Kort (korter dan 6 meter) (low)
   • Gemiddeld (6 meter - 8 meter) (medium)
   • Lang (8 meter of langer) (high)
  • Extra kenmerken & functies (kenmerken_stofzuiger):
   • Automatische snoeropwinder (automatische_snoeropwinder)
   • Draadloos (draadloos)
   • Lichte stofzuiger (<5kg) (lichte_stofzuiger_5kg_)
   • Oplaadbaar (oplaadbaar)
   • Stofzak vol indicator (stofzak_vol_indicator)
   • Stofzuiger met stofzak (stofzuiger_met_stofzak)
   • Stofzuiger zonder stofzak (stofzuiger_zonder_stofzak)
   • Telescopische buis (telescopische_buis)
   • Variabele zuigkrachtregeling (variabele_zuigkrachtregeling)
   • Variabel vermogen (variabel_vermogen)
   • Verwijderbare filter (verwijderbare_filter)
   • Wasbaar filter (wasbaar_filter)
  • Actieradius (actieradius):
   • Klein (kleiner dan 9 meter) (low)
   • Gemiddeld (9 meter - 11 meter) (medium)
   • Groot (11 meter of groter) (high)
  • Kleur (kleur):
   • Beige (beige)
   • Blauw (blauw)
   • Bruin (bruin)
   • Crème (cre_me)
   • Geel (geel)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Multi (multi)
   • Oranje (oranje)
   • Paars (paars)
   • Rood (rood)
   • Roze (roze)
   • Taupe (taupe)
   • Transparant (transparant)
   • Turquoise (turquoise)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • partner@vergelijk.nl