x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
x Categorieën
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • kinderfiets

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in kinderfiets categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  kinderfiets kopen

  • Algemene informatie

   Nederland is een echt fietsland en daarom starten veel ouders al vroeg met hun kinderen te leren fietsen. De fiets is hét vervoermiddel voor kinderen. Naar school, vriendjes, naar de voetbalclub of zomaar een stukje fietsen: een kind peddelt wat af. Eerst fietst je koter op een driewieler en voor je het weet is hij of zij groot genoeg voor de eerste echte kinderfiets. Maar wat voor fiets ga je kopen? Een echte K3-meisjesfiets, een Kabouter Plop-fiets, een mountainbike of een BMX? Met versnellingen of niet? In deze tekst staat meer informatie over kinderfietsen en waar je op moet letten bij de aankoop ervan.

   De juiste maat fiets
   Bij dames- en herenfietsen wordt de maat aangegeven in framehoogte, gemeten in centimeters. Dit is bij kinderfietsen niet het geval. Hier wordt de wielmaat
   aangegeven, aangeduid in inch. Hanteer daarbij de volgende wielmaten:Vergelijk hier kinderfietsen!

   • 12 inch: leeftijd 2-3 jaar (lengtemaat van het binnenbeen 35-40 cm);
   • 16 inch: 4 tot 6 jaar (beenmaat 43-55 cm);
   • 20 inch: 7-11 jaar (beenmaat 58 cm).
   • Vanaf 11 jaar past je kind op een volwassen fiets met een klein frame en 26-inch banden.

   (bron: Infopolitie.nl)

   Als je op zoek bent naar een fiets voor een kind van 11 jaar of ouder, ga dan naar de productvergelijker dames- of herenfiets en zoek daar op de kleinste framemaat.

   Bovenstaande maten geven een indicatie. Om te passen
   kun je het beste je kind op de fiets zetten met de benen bijna gestrekt. De ene voet moet op de onderste pedaal rusten. De andere voet moet de grond raken. De fiets mag dus nooit te groot zijn: het kind moet altijd bij de grond kunnen om zelfstandig stil te kunnen staan. Uiteraard kun je een fiets wel op de groei kopen doordat je het zadel en het stuur lager kunt zetten. Let ook op de breedte van het stuur. Het stuur moet even breed zijn als de schouderbreedte van je kind.

   Soorten kinderfietsen
   Er is een onderscheid tussen jongensfietsen en meisjesfietsen. Dit vind je terug bij de uitvoering van de kinderfiets. Er zijn ook veel modellen die voor beide geschikt zijn. Er is een aparte categorie voor de speciale themafietsen zoals de K3-meisjesfiets, de Bob de Bouwer-fiets en de Winnie the Pooh-fiets.

   Het aanbod aan kinderfietsen is enorm groot. Een stoere mountainbike, een BMX met voetsteunen voor en achter of een vrolijk gekleurd stadsfietsje met zijwielen. Welk model kies jij en bij welk model staat je kind te springen? Welke het uiteindelijk wordt, is natuurlijk mede afhankelijk van je budget.

   Wettelijke eisen
   Ook een kinderfiets moet, net als de volwassen dames- en herenfiets, aan een aantal wettelijke eisen voldoen:

   • Een goedgekeurde rode achterreflector; Vergelijk hier kinderfietsen!
   • In de trappers gele reflectoren en de trappers moeten een stroef oppervlak hebben;
   • Een goed hoorbare bel;
   • Het stuur moet goed vast zitten;
   • Twee goedwerkende velgremmen of een goedwerkende terugtrap-/trommelrem;
   • Witte of gele zijreflectoren aan de wielen;
   • Goedwerkende verlichting voor en achter.

   (bron: Infopolitie.nl).

   Materiaal
   Het frame van een kinderfiets is vaak van staal of aluminium. Het kan tegen een stootje, maar een nieuwe kinderfiets zal wel snel kleine lakbeschadigingen krijgen door het gebruik. Ook de velgen zijn van staal of aluminium.

   Eigenschappen kinderfiets

   • Remmen: heel belangrijk voor de kinderfiets zijn de remmen: een terugtraprem, handremmen of een combinatie ervan. Een veilige kinderfiets heeft twee handremmen (ook wel velgremmen) of een terugtraprem.
   • Versnellingen: de kleinste modellen kinderfietsen hebben bijna nooit versnellingen, fietsen voor oudere kinderen wel. Als de fiets versnellingen heeft, staat het aantal aangegeven bij de informatie.
   • Verlichting: een goede verlichting op de fiets is onmisbaar, vooral voor de kinderen die in het donker 's ochtends naar school fietsen. De voor- en achterlamp wordt niet meer alleen door de ouderwetse draaidynamo aangedreven. De nieuwste variant is de naafdynamo. Deze doet het altijd en geeft geen weerstand tijdens het fietsen. Ook nieuw is het standlicht. Het standlicht blijft branden, ook al staat de fiets stil. Ook de stilstaande fietser is nu zichtbaar in het donker. Naast verlichting aangedreven door een dynamo zijn er lampjes op batterijen. Deze lampjes kun je voor en achter op de fiets bevestigen.

   Accessoires
   Voor kinderfietsen bestaan er bergen accessoires verkrijgbaar. Veel modellen hebben in de standaarduitrusting een achterwielslot. Themafietsen hangen vol met mandjes voor of achter, kinderzitjes voor de pop of een zadeltas. De stoere jongensfietsen willen nog wel eens een bidonhouder in het frame gemonteerd hebben. Natuurlijk zijn al deze opties ook los te koop. Voor extra veiligheid van je kind kun je kiezen voor een fietshelm. Deze is niet verplicht, maar verkleint wel de kans op hoofdletsel bij valpartijen.

    

  • Veelgestelde vragen

   Welke maat fiets moet ik kopen?

   Hanteer daarvoor de volgende tabel. De maat van de fiets wordt aangegeven in wielmaat, in inch.

   • 12 inch: leeftijd 2-3 jaar (lengtemaat van het binnenbeen 35-40 cm);
   • 16 inch: 4 tot 6 jaar (beenmaat 43-55 cm);
   • 20 inch: 7-11 jaar (beenmaat 58 cm).

   Vanaf 11 jaar past het kind op een volwassen fiets met een klein frame en 26-inch banden. Bovenstaande maten geven een indicatie. Om te passen kun je het beste je kind op de fiets zetten met de benen bijna gestrekt. De ene voet moet op de onderste pedaal rusten. De andere voet moet de grond raken. De fiets mag dus nooit te groot zijn, het kind moet altijd bij de grond kunnen om zelfstandig stil te kunnen staan.

   Hoe leer ik mijn kind fietsen?
   Vooral met veel geduld! Je kind moet het zelf willen, dat is wel de basis voor het slagen van de onderneming. Belangrijk is ook het vertrouwen en het gevoel van veilig zijn. Laat je kind niet naar de trappers of het stuur kijken maar recht vooruit. Oefen vooral ook dat je kind leert stoppen.
   Om kantelen te voorkomen moet je kind leren één voet aan de grond te zetten. Tip om je kind vast te houden tijdens het oefenen: bind een lange das of sjaal om het middel van je kind en leer het aan deze leiband. fietsen. Gaandeweg laat je de sjaal vieren terwijl je kind denkt dat het nog steeds vastgehouden wordt. (bron: Infopolitie.nl)

   Vanaf welke leeftijd fietst mijn kind zonder de zijwieltjes aan de fiets?
   Dat wisselt per kind: sommigen kunnen al vanaf hun vierde jaar zonder zijwieltjes fietsen. Maar gemiddeld duurt het tot het kind vijf jaar is voordat hij of zij zelfstandig
   kan fietsen.

   Is een fietshelm verplicht?
   Nee, de fietshelm is niet verplicht maar het biedt wel extra bescherming. Vooral in het begin fietsen kinderen nog niet stabiel en slingeren ze alle kanten uit. Een fietshelm verlaagt de
   kans op hoofdletsel. Er is nog geen Nederlands keurmerk voor fietshelmen, in het buitenland wel. De ANWB test regelmatig fietshelmen voor kinderen. Je hebt al een fietshelm vanaf € 13,50.

   Is het oranje vlaggetje verplicht? En waar koop ik dat?
   Nee, de vlag is niet verplicht. De oranje vlag op een hoge staak is er voor de veiligheid van het fietsende kind. Vaak wordt het kind over het hoofd gezien. Met de oranje vlag is het beter zichtbaar. De vlaggen zijn niet duur en je monteert het makkelijk en snel op de fiets. 


   Moet mijn kind een fietsexamen afleggen?
   Op de lagere school, in groep 7 of 8, doet een kind mee aan het Landelijk Verkeersexamen. Tot die tijd moet je zelf als ouder je kind fietsen in het verkeer bijbrengen en de basisregels uitleggen.

  • Verklarende woordenlijst

   Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen voor kinderfietsen.

   Achtervering
   Voor extra comfort hebben sommige modellen kinderfietsen vering: voorvering, achtervering of zadelvering. Een compleet geveerde fiets heeft ‘full suspension' in de naam staan. Niet veel kinderfietsen zijn compleet geveerd: het komt vooral bij de mountainbikes voor.

   Diefstalpreventiechip
   Momenteel zijn er nieuwe "chipsystemen" bijgekomen die als de ultieme beveiliging tegen fietsendiefstal gelden. Er wordt een chip binnenin de fiets ingebouwd, waarmee hij uniek is gecodeerd. Met een "leespen"
   kan de code aan de buitenkant van de fiets worden uitgelezen, zodat de eigenaar kan worden vastgesteld.

   Framemaat
   Bij dames- en herenfietsen wordt de maat aangegeven in framehoogte, gemeten in centimeters. Dit is bij kinderfietsen niet het geval. Hier wordt de wielmaat aangegeven, aangeduid in inch.

   Lage instap
   Een lage instap is er voor het makkelijker op- en afstappen van de fiets. Vooral bij de damesfietsen is dit een optie: bij kinderfietsen komt het niet vaak voor. Er zijn ook fietsen waarbij er twee modellen zijn van hetzelfde type. Het ene type heeft een normale instap en er is een tweede model met een lage instap.

   Leeftijd
   Bij dames- en herenfietsen wordt de maat aangegeven in framehoogte, gemeten in centimeters. Dit is bij kinderfietsen niet het geval. Hier wordt de wielmaat aangegeven, aangeduid in inch. Hanteer daarbij de volgende wielmaten:

   • 12 inch: leeftijd 2-3 jaar (lengtemaat van het binnenbeen 35-40 cm).
   • 16 inch: 4 tot 6 jaar (beenmaat 43-55 cm).
   • 20 inch: 7-11 jaar (beenmaat 58 cm).

   Vanaf 11 jaar past het kind op een volwassen fiets met een klein frame en 26-inch banden. (bron: Infopolitie.nl)
   Als je op zoek bent naar een fiets voor een kind van 11 jaar of ouder, ga dan naar de productvergelijker dames- of herenfiets en zoek daar op de kleinste framemaat.

   Materiaal frame
   Het frame van een kinderfiets is vaak van staal of aluminium. Het kan tegen een stootje, maar een nieuwe kinderfiets zal wel snel kleine lakbeschadigingen krijgen door het gebruik. Ook de velgen zijn van staal of aluminium.

   Materiaal velgen
   Het frame van een kinderfiets is vaak van staal of aluminium. Het kan tegen een stootje, maar een nieuwe kinderfiets zal wel snel kleine lakbeschadigingen krijgen door het gebruik. Ook de velgen zijn van staal of aluminium.

   Naafdynamo
   Een goede verlichting op de fiets is onmisbaar, vooral voor de kinderen die in het donker 's ochtends naar school fietsen. De voor- en achterlamp wordt niet meer alleen door de ouderwetse draaidynamo aangedreven. De nieuwste variant is de naafdynamo. Deze doet het altijd en geeft geen weerstand tijdens het fietsen.

   Rem
   Heel belangrijk voor de kinderfiets zijn de remmen: een terugtraprem, handremmen of een combinatie ervan. Een veilige kinderfiets heeft twee handremmen (ook wel velgremmen) of een terugtraprem. 

   Standlicht
   Ook nieuw is het standlicht. Het standlicht blijft branden, ook al staat de fiets stil. Ook de stilstaande fietser is nu zichtbaar in het donker.

   Type
   Er zijn verschillende typen kinderfietsen.
   Het meest gangbare model is de stadsfiets. Dit is een recht-door-zee-fiets, stevig en robuust, voor klein tot groot. Vooral om te leren fietsen is deze fiets het meest geschikt, omdat het een simpel model is waarbij vooral aan veiligheid is gedacht. De meest fietsjes met zijwielen zijn van dit model. De mountainbike is vooral bedoeld voor wat oudere kinderen die al zelfstandig kunnen fietsen. Het is een stoere fiets, vaak met vering en versnellingen. De mountainbike of MTB is voor fietsen op ruwe ondergrond zoals in het bos, op het strand of op de hei. De crossroad is een combinatie van een stadsfiets met een mountainbike. De fiets biedt het comfort van de stadsfiets maar met de eigenschappen van de MTB. Er zijn zowel crossroad jongensfietsen als meisjesfietsen. De BMX is een stuntfiets, met speciale voetsteunen voor en achter. Het is een fiets zonder versnellingen met uitzonderlijk kleine wielen.

   Uitvoering
   Er zijn kinderfietsen speciaal voor meisjes en voor jongens. Dit vind je terug bij de uitvoering van de kinderfiets. Er zijn ook veel modellen die voor beide geschikt zijn. Er is een aparte categorie voor de speciale themafietsen zoals de K3-meisjesfiets, de Bob de Bouwer-fiets en de Winnie the Pooh-fiets.

   Verende zadelpen
   Voor extra comfort hebben sommige modellen kinderfietsen vering: voorvering, achtervering of zadelvering. Deze vering is ook bekend onder de naam full suspension.


   Verlichting automatisch
   Zodra het schemert, gaat de verlichting automatisch aan.

   Versnellingen
   Als de fiets versnellingen heeft, staat dit veld op 'ja'.

   Verstelbare stuurpen
   Alle sturen zijn in hoogte instelbaar. Met verstelbare stuurpen bedoelen wij dat het zonder gereedschap
   kan. Doe dit alleen nooit tijdens het fietsen, maar zorg dat je stilstaat.

   Voorvering
   Voor extra comfort hebben sommige modellen kinderfietsen vering: voorvering, achtervering of zadelvering.

   Wielmaat
   Bij dames- en herenfietsen wordt de maat aangegeven in framehoogte, gemeten in centimeters. Dit is bij kinderfietsen niet het geval. Hier wordt de wielmaat aangegeven, aangeduid in inch. Hanteer daarbij de volgende wielmaten:

   • 12 inch: leeftijd 2-3 jaar (lengtemaat van het binnenbeen 35-40 cm).
   • 16 inch: 4 tot 6 jaar (beenmaat 43-55 cm).
   • 20 inch: 7-11 jaar (beenmaat 58 cm).

   Vanaf 11 jaar past het kind op een volwassen fiets met een klein frame en 26-inch banden.

   • Roze Roze kinderfietsen vergelijken.
   • Meisjes Kinderfietsen voor Meisjes.
   • Jongens Kinderfietsen voor Jongens.
   • Batavus Batavus
   • POPAL POPAL
   • Volare Volare
   • Praxis Praxis
   • intertoys intertoys
  0 - 48
  • 2Cycle Meisjesfiets 20 inch Zeemeermin wit-roze
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/0/2cycle-meisjesfiets-20-inch-zeemeermin-wit-roze-71046720.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/0/2cycle-meisjesfiets-20-inch-zeemeermin-wit-roze-71046720.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzAvMmN5Y2xlLW1laXNqZXNmaWV0cy0yMC1pbmNoLXplZW1lZXJtaW4td2l0LXJvemUtNzEwNDY3MjAuanBn
   2Cycle Meisjesfiets 20 inch Zeemeermin wit-roze (17)
   2Cycle Meisjesfiets 20 inch Zeemeermin wit-roze
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   114.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   114.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
   most_sold
  • 2Cycle Kinderfiets 20 inch 2Cycle MX
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/7/2cycle-kinderfiets-20-inch-2cycle-mx-73336367.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/7/2cycle-kinderfiets-20-inch-2cycle-mx-73336367.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy82LzcvMmN5Y2xlLWtpbmRlcmZpZXRzLTIwLWluY2gtMmN5Y2xlLW14LTczMzM2MzY3LmpwZw==
   2Cycle Kinderfiets 20 inch 2Cycle MX (12)
   2Cycle Kinderfiets 20 inch 2Cycle MX
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   118.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   118.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • 2Cycle Meisjesfiets 16 inch Zeemeermin wit-roze
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/2/2cycle-meisjesfiets-16-inch-zeemeermin-wit-roze-71045182.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/2/2cycle-meisjesfiets-16-inch-zeemeermin-wit-roze-71045182.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS84LzIvMmN5Y2xlLW1laXNqZXNmaWV0cy0xNi1pbmNoLXplZW1lZXJtaW4td2l0LXJvemUtNzEwNDUxODIuanBn
   2Cycle Meisjesfiets 16 inch Zeemeermin wit-roze (11)
   2Cycle Meisjesfiets 16 inch Zeemeermin wit-roze
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   98.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   98.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • 2Cycle Meisjesfiets 12 inch Hello Kids met Poppenzitje
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/1/7/2cycle-meisjesfiets-12-inch-hello-kids-met-poppenzitje-71036517.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/1/7/2cycle-meisjesfiets-12-inch-hello-kids-met-poppenzitje-71036517.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS8xLzcvMmN5Y2xlLW1laXNqZXNmaWV0cy0xMi1pbmNoLWhlbGxvLWtpZHMtbWV0LXBvcHBlbnppdGplLTcxMDM2NTE3LmpwZw==
   2Cycle Meisjesfiets 12 inch Hello Kids met Poppenzitje (9)
   2Cycle Meisjesfiets 12 inch Hello Kids met Poppenzitje
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   89.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   89.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • b'twin Kinderfiets 16 inch Liloo Princess wit/roze - 16inch
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/0/3/b-twin-kinderfiets-16-inch-liloo-princess-wit-roze-16inch-49711003.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kZWNhdGhsb24ubmwvbWVkaWEvODI3LzgyNzk0MzAvYmlnX2M5NmM5YTY5MmRmNDRhMjQ5OWM4NTAzMjVmMzA0ZWI4LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/0/3/b-twin-kinderfiets-16-inch-liloo-princess-wit-roze-16inch-49711003.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kZWNhdGhsb24ubmwvbWVkaWEvODI3LzgyNzk0MzAvYmlnX2M5NmM5YTY5MmRmNDRhMjQ5OWM4NTAzMjVmMzA0ZWI4LmpwZw==
   b'twin Kinderfiets 16 inch Liloo Princess wit/roze - 16inch (8)
   b'twin Kinderfiets 16 inch Liloo Princess wit/roze - 16inch
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.004868794194406 (365)
   99.99, 4d (offer_sdt_4_days)
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.004868794194406 (365)
   99.99, 4d (offer_sdt_4_days)
   Decathlon Apeldoorn Decathlon Apeldoorn
   8.178031394678571 (14)
   99.99, 5.9939465, 52.2092009 UNKNOWN
   6
   good_buy
  • 2Cycle Jngensfiets 26 inch Nitro 3-Speed Blauw
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/5/2/2cycle-jngensfiets-26-inch-nitro-3-speed-blauw-71044352.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/5/2/2cycle-jngensfiets-26-inch-nitro-3-speed-blauw-71044352.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy81LzIvMmN5Y2xlLWpuZ2Vuc2ZpZXRzLTI2LWluY2gtbml0cm8tMy1zcGVlZC1ibGF1dy03MTA0NDM1Mi5qcGc=
   2Cycle Jngensfiets 26 inch Nitro 3-Speed Blauw (8)
   2Cycle Jngensfiets 26 inch Nitro 3-Speed Blauw
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   214.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   214.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • 2Cycle Meisjesfiets 20 inch wit
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/4/2cycle-meisjesfiets-20-inch-wit-71110444.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/4/2cycle-meisjesfiets-20-inch-wit-71110444.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC80LzQvMmN5Y2xlLW1laXNqZXNmaWV0cy0yMC1pbmNoLXdpdC03MTExMDQ0NC5qcGc=
   2Cycle Meisjesfiets 20 inch wit (7)
   2Cycle Meisjesfiets 20 inch wit
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   164.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   164.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • E&L Cycles Yipeeh Liberty Urban meisjesfiets - 12 inch - blauw
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/1/e-l-cycles-yipeeh-liberty-urban-meisjesfiets-12-inch-blauw-56566201.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/9/6/e-l-cycles-yipeeh-liberty-urban-meisjesfiets-12-inch-blauw-73625096.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/1/e-l-cycles-yipeeh-liberty-urban-meisjesfiets-12-inch-blauw-56566201.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi8wLzEvZS1sLWN5Y2xlcy15aXBlZWgtbGliZXJ0eS11cmJhbi1tZWlzamVzZmlldHMtMTItaW5jaC1ibGF1dy01NjU2NjIwMS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/9/6/e-l-cycles-yipeeh-liberty-urban-meisjesfiets-12-inch-blauw-73625096.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC85LzYvZS1sLWN5Y2xlcy15aXBlZWgtbGliZXJ0eS11cmJhbi1tZWlzamVzZmlldHMtMTItaW5jaC1ibGF1dy03MzYyNTA5Ni5qcGc=
   E&L Cycles Yipeeh Liberty Urban meisjesfiets - 12 inch - blauw (7)
   E&L Cycles Yipeeh Liberty Urban meisjesfiets - 12 inch - blauw
   Speelgoeddirect.nl Speelgoeddirect.nl
   99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Speelgoeddirect.nl Speelgoeddirect.nl
   99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • 2Cycle Jongensfiets 12 inch MX blauw
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/2/9/2cycle-jongensfiets-12-inch-mx-blauw-71036529.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/2/9/2cycle-jongensfiets-12-inch-mx-blauw-71036529.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS8yLzkvMmN5Y2xlLWpvbmdlbnNmaWV0cy0xMi1pbmNoLW14LWJsYXV3LTcxMDM2NTI5LmpwZw==
   2Cycle Jongensfiets 12 inch MX blauw (6)
   2Cycle Jongensfiets 12 inch MX blauw
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • 2Cycle Jongensfiets 16 inch BMX blauw-geel
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/0/2cycle-jongensfiets-16-inch-bmx-blauw-geel-71046760.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/0/2cycle-jongensfiets-16-inch-bmx-blauw-geel-71046760.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy82LzAvMmN5Y2xlLWpvbmdlbnNmaWV0cy0xNi1pbmNoLWJteC1ibGF1dy1nZWVsLTcxMDQ2NzYwLmpwZw==
   2Cycle Jongensfiets 16 inch BMX blauw-geel (6)
   2Cycle Jongensfiets 16 inch BMX blauw-geel
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • b'twin Kinderfiets 20" Mistigirl 320 zwart/roze - 20inch
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/8/9/b-twin-kinderfiets-20-mistigirl-320-zwart-roze-20inch-49711689.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kZWNhdGhsb24ubmwvbWVkaWEvODMwLzgzMDQyNTkvYmlnXzhmYjlhNDY0YTQxMDQxOTg5NjYxYWY3ZWZkZDQyNmViLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/8/9/b-twin-kinderfiets-20-mistigirl-320-zwart-roze-20inch-49711689.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kZWNhdGhsb24ubmwvbWVkaWEvODMwLzgzMDQyNTkvYmlnXzhmYjlhNDY0YTQxMDQxOTg5NjYxYWY3ZWZkZDQyNmViLmpwZw==
   b'twin Kinderfiets 20" Mistigirl 320 zwart/roze - 20inch (6)
   b'twin Kinderfiets 20" Mistigirl 320 zwart/roze - 20inch
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.004868794194406 (365)
   119.99, 4d (offer_sdt_4_days)
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.004868794194406 (365)
   119.99, 4d (offer_sdt_4_days)
   Decathlon Apeldoorn Decathlon Apeldoorn
   8.178031394678571 (14)
   119.99, 5.9939465, 52.2092009 UNKNOWN
   6
   good_buy
  • b'twin Kinderfiets 16 inch Wendy Pony blauw/roze - 16inch
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/5/b-twin-kinderfiets-16-inch-wendy-pony-blauw-roze-16inch-55586305.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/5/b-twin-kinderfiets-16-inch-wendy-pony-blauw-roze-16inch-55586305.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8wLzUvYi10d2luLWtpbmRlcmZpZXRzLTE2LWluY2gtd2VuZHktcG9ueS1ibGF1dy1yb3plLTE2aW5jaC01NTU4NjMwNS5qcGc=
   b'twin Kinderfiets 16 inch Wendy Pony blauw/roze - 16inch (6)
   b'twin Kinderfiets 16 inch Wendy Pony blauw/roze - 16inch
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.004868794194406 (365)
   79.99, 4d (offer_sdt_4_days)
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.004868794194406 (365)
   79.99, 4d (offer_sdt_4_days)
   Decathlon Apeldoorn Decathlon Apeldoorn
   8.178031394678571 (14)
   79.99, 5.9939465, 52.2092009 UNKNOWN
   6
   good_buy
  • 2Cycle Jongensfiets 24 inch Nitro Zwart
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/8/9/2cycle-jongensfiets-24-inch-nitro-zwart-71110389.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/8/9/2cycle-jongensfiets-24-inch-nitro-zwart-71110389.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy84LzkvMmN5Y2xlLWpvbmdlbnNmaWV0cy0yNC1pbmNoLW5pdHJvLXp3YXJ0LTcxMTEwMzg5LmpwZw==
   2Cycle Jongensfiets 24 inch Nitro Zwart (6)
   2Cycle Jongensfiets 24 inch Nitro Zwart
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   184.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   184.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • b'twin Kinderfiets 14" Birdyfly blauw - 14inch
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/3/b-twin-kinderfiets-14-birdyfly-blauw-14inch-51275913.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kZWNhdGhsb24ubmwvbWVkaWEvODI3LzgyNzU2NzAvYmlnXzUwMzFmZTQwOWE1NDRlN2M5ZTY4ZmY0ODNhYTk2Yjk0LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/3/b-twin-kinderfiets-14-birdyfly-blauw-14inch-51275913.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kZWNhdGhsb24ubmwvbWVkaWEvODI3LzgyNzU2NzAvYmlnXzUwMzFmZTQwOWE1NDRlN2M5ZTY4ZmY0ODNhYTk2Yjk0LmpwZw==
   b'twin Kinderfiets 14" Birdyfly blauw - 14inch (5)
   b'twin Kinderfiets 14" Birdyfly blauw - 14inch
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.004868794194406 (365)
   74.99, 4d (offer_sdt_4_days)
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.004868794194406 (365)
   74.99, 4d (offer_sdt_4_days)
   Decathlon Apeldoorn Decathlon Apeldoorn
   8.178031394678571 (14)
   74.99, 5.9939465, 52.2092009 UNKNOWN
   6
   good_buy
  • 2Cycle Meisjesfiets 14 inch Hello Kids met Poppenzitje
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/8/2cycle-meisjesfiets-14-inch-hello-kids-met-poppenzitje-71036508.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/8/2cycle-meisjesfiets-14-inch-hello-kids-met-poppenzitje-71036508.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS8wLzgvMmN5Y2xlLW1laXNqZXNmaWV0cy0xNC1pbmNoLWhlbGxvLWtpZHMtbWV0LXBvcHBlbnppdGplLTcxMDM2NTA4LmpwZw==
   2Cycle Meisjesfiets 14 inch Hello Kids met Poppenzitje (5)
   2Cycle Meisjesfiets 14 inch Hello Kids met Poppenzitje
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   94.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   94.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • 2Cycle Jongensfiets 26 inch Nitro Antraciet
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/3/2cycle-jongensfiets-26-inch-nitro-antraciet-71098323.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/3/2cycle-jongensfiets-26-inch-nitro-antraciet-71098323.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8yLzMvMmN5Y2xlLWpvbmdlbnNmaWV0cy0yNi1pbmNoLW5pdHJvLWFudHJhY2lldC03MTA5ODMyMy5qcGc=
   2Cycle Jongensfiets 26 inch Nitro Antraciet (5)
   2Cycle Jongensfiets 26 inch Nitro Antraciet
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   184.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   184.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • 2Cycle Jongensfiets 24 inch Nitro 3-Speed Blauw
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/2/7/2cycle-jongensfiets-24-inch-nitro-3-speed-blauw-71036527.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/2/7/2cycle-jongensfiets-24-inch-nitro-3-speed-blauw-71036527.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS8yLzcvMmN5Y2xlLWpvbmdlbnNmaWV0cy0yNC1pbmNoLW5pdHJvLTMtc3BlZWQtYmxhdXctNzEwMzY1MjcuanBn
   2Cycle Jongensfiets 24 inch Nitro 3-Speed Blauw (5)
   2Cycle Jongensfiets 24 inch Nitro 3-Speed Blauw
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   209.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   209.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • 2Cycle Jongensfiets 22 inch Nitro Blauw
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/8/2cycle-jongensfiets-22-inch-nitro-blauw-71098378.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/8/2cycle-jongensfiets-22-inch-nitro-blauw-71098378.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy83LzgvMmN5Y2xlLWpvbmdlbnNmaWV0cy0yMi1pbmNoLW5pdHJvLWJsYXV3LTcxMDk4Mzc4LmpwZw==
   2Cycle Jongensfiets 22 inch Nitro Blauw (5)
   2Cycle Jongensfiets 22 inch Nitro Blauw
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   174.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   174.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • 2Cycle Meisjesfiets 12 inch Little met Poppenzitje
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/1/2cycle-meisjesfiets-12-inch-little-met-poppenzitje-72635731.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/1/2cycle-meisjesfiets-12-inch-little-met-poppenzitje-72635731.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzEvMmN5Y2xlLW1laXNqZXNmaWV0cy0xMi1pbmNoLWxpdHRsZS1tZXQtcG9wcGVueml0amUtNzI2MzU3MzEuanBn
   2Cycle Meisjesfiets 12 inch Little met Poppenzitje (5)
   2Cycle Meisjesfiets 12 inch Little met Poppenzitje
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   95.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   95.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • 2Cycle Meisjesfiets 18 inch Cool Wit-Roze
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/5/6/2cycle-meisjesfiets-18-inch-cool-wit-roze-71110356.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/5/6/2cycle-meisjesfiets-18-inch-cool-wit-roze-71110356.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy81LzYvMmN5Y2xlLW1laXNqZXNmaWV0cy0xOC1pbmNoLWNvb2wtd2l0LXJvemUtNzExMTAzNTYuanBn
   2Cycle Meisjesfiets 18 inch Cool Wit-Roze (5)
   2Cycle Meisjesfiets 18 inch Cool Wit-Roze
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   134.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   134.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • 2Cycle Meisjesfiets 16 inch Cruiser Wit
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/9/2cycle-meisjesfiets-16-inch-cruiser-wit-71039489.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/9/2cycle-meisjesfiets-16-inch-cruiser-wit-71039489.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC84LzkvMmN5Y2xlLW1laXNqZXNmaWV0cy0xNi1pbmNoLWNydWlzZXItd2l0LTcxMDM5NDg5LmpwZw==
   2Cycle Meisjesfiets 16 inch Cruiser Wit (5)
   2Cycle Meisjesfiets 16 inch Cruiser Wit
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   104.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   104.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • 2Cycle Meisjesfiets 12 inch Zeemeermin wit-roze
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/1/2cycle-meisjesfiets-12-inch-zeemeermin-wit-roze-71045181.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/1/2cycle-meisjesfiets-12-inch-zeemeermin-wit-roze-71045181.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS84LzEvMmN5Y2xlLW1laXNqZXNmaWV0cy0xMi1pbmNoLXplZW1lZXJtaW4td2l0LXJvemUtNzEwNDUxODEuanBn
   2Cycle Meisjesfiets 12 inch Zeemeermin wit-roze (5)
   2Cycle Meisjesfiets 12 inch Zeemeermin wit-roze
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   86.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   86.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Chco Driewieler U-Go, pink
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/7/7/chco-tricycle-chicco-u-go-girl-63812877.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/8/9/chco-tricycle-chicco-u-go-girl-65195889.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/7/7/chco-tricycle-chicco-u-go-girl-65279277.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/7/7/chco-tricycle-chicco-u-go-girl-63812877.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC83LzcvY2hjby10cmljeWNsZS1jaGljY28tdS1nby1naXJsLTYzODEyODc3LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/8/9/chco-tricycle-chicco-u-go-girl-65195889.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC84LzkvY2hjby10cmljeWNsZS1jaGljY28tdS1nby1naXJsLTY1MTk1ODg5LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/7/7/chco-tricycle-chicco-u-go-girl-65279277.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi83LzcvY2hjby10cmljeWNsZS1jaGljY28tdS1nby1naXJsLTY1Mjc5Mjc3LmpwZw==
   Chco Driewieler U-Go, pink (3)
   Chco Driewieler U-Go, pink
   Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
   8.114537858104518 (18)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   49.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
   8.114537858104518 (18)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   49.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
  • Feber Trike Ferrari Driewieler 1+
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/8/9/feber-trike-ferrari-driewieler-1--33116089.jpg?m=aHR0cDovL2Zmc2hvcHBlbi5zMy5hbWF6b25hd3MuY29tL2ltYWdlLzMxMTkvb3JpZ2luYWwvNjg0NDUtZmViZXItdHJpa2UtZmVycmFyaS1kcmlld2llbGVyLTEtLkpQRw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/2/feber-trike-ferrari-driewieler-1--33892862.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi50b3AtdG95LmNvbS8vfi9tZWRpYS9JbWFnZXMvNTkvNC85L0ZFQkVSLUZFUlJBUkkta29sbWlweSVjMyViNnIlYzMlYTQtNTkxNzU0LTEyMzk2NDkuYXNoeD9iYz1UcmFuc3BhcmVudCZhbXA7YXM9MSZhbXA7aD0xMDI0JmFtcDt3PTEwMjQ=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/2/9/feber-trike-ferrari-driewieler-1--54365029.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/8/9/feber-trike-ferrari-driewieler-1--33116089.jpg?m=aHR0cDovL2Zmc2hvcHBlbi5zMy5hbWF6b25hd3MuY29tL2ltYWdlLzMxMTkvb3JpZ2luYWwvNjg0NDUtZmViZXItdHJpa2UtZmVycmFyaS1kcmlld2llbGVyLTEtLkpQRw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/2/feber-trike-ferrari-driewieler-1--33892862.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi50b3AtdG95LmNvbS8vfi9tZWRpYS9JbWFnZXMvNTkvNC85L0ZFQkVSLUZFUlJBUkkta29sbWlweSVjMyViNnIlYzMlYTQtNTkxNzU0LTEyMzk2NDkuYXNoeD9iYz1UcmFuc3BhcmVudCZhbXA7YXM9MSZhbXA7aD0xMDI0JmFtcDt3PTEwMjQ=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/2/9/feber-trike-ferrari-driewieler-1--54365029.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC8yLzkvZmViZXItdHJpa2UtZmVycmFyaS1kcmlld2llbGVyLTEtLTU0MzY1MDI5LmpwZw==
   Feber Trike Ferrari Driewieler 1+ (3)
   Feber Trike Ferrari Driewieler 1+
   Bol.com Bol.com
   8.6118828536127 (686)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.6118828536127 (686)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • 2Cycle Jongensfiets 24 inch Nitro 3-Speed Zwart
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/5/5/2cycle-jongensfiets-24-inch-nitro-3-speed-zwart-71110355.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/5/5/2cycle-jongensfiets-24-inch-nitro-3-speed-zwart-71110355.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy81LzUvMmN5Y2xlLWpvbmdlbnNmaWV0cy0yNC1pbmNoLW5pdHJvLTMtc3BlZWQtendhcnQtNzExMTAzNTUuanBn
   2Cycle Jongensfiets 24 inch Nitro 3-Speed Zwart (4)
   2Cycle Jongensfiets 24 inch Nitro 3-Speed Zwart
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   209.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   209.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • E&L Cycles Disney Frozen meisjesfiets 16 inch
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/3/e-l-cycles-disney-frozen-meisjesfiets-16-inch-63333933.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/5/e-l-cycles-disney-frozen-meisjesfiets-16-inch-73630075.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/0/0/e-l-cycles-disney-frozen-meisjesfiets-16-inch-64225300.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/3/e-l-cycles-disney-frozen-meisjesfiets-16-inch-63333933.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8zLzMvZS1sLWN5Y2xlcy1kaXNuZXktZnJvemVuLW1laXNqZXNmaWV0cy0xNi1pbmNoLTYzMzMzOTMzLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/5/e-l-cycles-disney-frozen-meisjesfiets-16-inch-73630075.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC83LzUvZS1sLWN5Y2xlcy1kaXNuZXktZnJvemVuLW1laXNqZXNmaWV0cy0xNi1pbmNoLTczNjMwMDc1LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/0/0/e-l-cycles-disney-frozen-meisjesfiets-16-inch-64225300.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzAvZS1sLWN5Y2xlcy1kaXNuZXktZnJvemVuLW1laXNqZXNmaWV0cy0xNi1pbmNoLTY0MjI1MzAwLmpwZw==
   E&L Cycles Disney Frozen meisjesfiets 16 inch (4)
   E&L Cycles Disney Frozen meisjesfiets 16 inch
   Speelgoeddirect.nl Speelgoeddirect.nl
   139.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Speelgoeddirect.nl Speelgoeddirect.nl
   139.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Puky Z8 Kinderfiets
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/8/puky-z8-kinderfiets-38063678.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/3/0/puky-z8-kinderfiets-60194530.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/4/puky-z8-kinderfiets-72103054.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/8/puky-z8-kinderfiets-38063678.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi83LzgvcHVreS16OC1raW5kZXJmaWV0cy0zODA2MzY3OC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/3/0/puky-z8-kinderfiets-60194530.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzAvcHVreS16OC1raW5kZXJmaWV0cy02MDE5NDUzMC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/4/puky-z8-kinderfiets-72103054.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC81LzQvcHVreS16OC1raW5kZXJmaWV0cy03MjEwMzA1NC5qcGc=
   Puky Z8 Kinderfiets (4)
   Puky Z8 Kinderfiets
   Fonq.nl Fonq.nl
   8.414374843429565 (9)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Fonq.nl Fonq.nl
   8.414374843429565 (9)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • 2Cycle Jongensfiets 14 inch City wit-blauw
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/1/8/2cycle-jongensfiets-14-inch-city-wit-blauw-71042418.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/1/8/2cycle-jongensfiets-14-inch-city-wit-blauw-71042418.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8xLzgvMmN5Y2xlLWpvbmdlbnNmaWV0cy0xNC1pbmNoLWNpdHktd2l0LWJsYXV3LTcxMDQyNDE4LmpwZw==
   2Cycle Jongensfiets 14 inch City wit-blauw (4)
   2Cycle Jongensfiets 14 inch City wit-blauw
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   89.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   89.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • 2Cycle Jongensfiets20 inch Nitro Groen
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/9/7/2cycle-jongensfiets20-inch-nitro-groen-71022297.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/9/7/2cycle-jongensfiets20-inch-nitro-groen-71022297.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi85LzcvMmN5Y2xlLWpvbmdlbnNmaWV0czIwLWluY2gtbml0cm8tZ3JvZW4tNzEwMjIyOTcuanBn
   2Cycle Jongensfiets20 inch Nitro Groen (4)
   2Cycle Jongensfiets20 inch Nitro Groen
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   159.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   159.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Yipeeh Spring Time - kinderfiets - 12 inch - Meisjes - Roze
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/0/5/yipeeh-spring-time-kinderfiets-12-inch-meisjes-roze-56084805.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/5/yipeeh-spring-time-kinderfiets-12-inch-meisjes-roze-73514315.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/6/2/yipeeh-spring-time-kinderfiets-12-inch-meisjes-roze-70460062.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/0/5/yipeeh-spring-time-kinderfiets-12-inch-meisjes-roze-56084805.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC8wLzUveWlwZWVoLXNwcmluZy10aW1lLWtpbmRlcmZpZXRzLTEyLWluY2gtbWVpc2plcy1yb3plLTU2MDg0ODA1LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/5/yipeeh-spring-time-kinderfiets-12-inch-meisjes-roze-73514315.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzUveWlwZWVoLXNwcmluZy10aW1lLWtpbmRlcmZpZXRzLTEyLWluY2gtbWVpc2plcy1yb3plLTczNTE0MzE1LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/6/2/yipeeh-spring-time-kinderfiets-12-inch-meisjes-roze-70460062.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC82LzIveWlwZWVoLXNwcmluZy10aW1lLWtpbmRlcmZpZXRzLTEyLWluY2gtbWVpc2plcy1yb3plLTcwNDYwMDYyLmpwZw==
   Yipeeh Spring Time - kinderfiets - 12 inch - Meisjes - Roze (4)
   Yipeeh Spring Time - kinderfiets - 12 inch - Meisjes - Roze
   Speelgoeddirect.nl Speelgoeddirect.nl
   94.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Speelgoeddirect.nl Speelgoeddirect.nl
   94.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • E&L Cycles Volare Disney Cars jongensfiets - 14 inch - rood
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/1/e-l-cycles-volare-disney-cars-jongensfiets-14-inch-rood-56650931.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/5/5/e-l-cycles-volare-disney-cars-jongensfiets-14-inch-rood-73625455.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/1/e-l-cycles-volare-disney-cars-jongensfiets-14-inch-rood-56650931.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8zLzEvZS1sLWN5Y2xlcy12b2xhcmUtZGlzbmV5LWNhcnMtam9uZ2Vuc2ZpZXRzLTE0LWluY2gtcm9vZC01NjY1MDkzMS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/5/5/e-l-cycles-volare-disney-cars-jongensfiets-14-inch-rood-73625455.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC81LzUvZS1sLWN5Y2xlcy12b2xhcmUtZGlzbmV5LWNhcnMtam9uZ2Vuc2ZpZXRzLTE0LWluY2gtcm9vZC03MzYyNTQ1NS5qcGc=
   E&L Cycles Volare Disney Cars jongensfiets - 14 inch - rood (4)
   E&L Cycles Volare Disney Cars jongensfiets - 14 inch - rood
   Speelgoeddirect.nl Speelgoeddirect.nl
   119.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Speelgoeddirect.nl Speelgoeddirect.nl
   119.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • 2Cycle Jongensfiets 16 inch Cruiser Power Zwart
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/9/2cycle-jongensfiets-16-inch-cruiser-power-zwart-71041169.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/9/2cycle-jongensfiets-16-inch-cruiser-power-zwart-71041169.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS82LzkvMmN5Y2xlLWpvbmdlbnNmaWV0cy0xNi1pbmNoLWNydWlzZXItcG93ZXItendhcnQtNzEwNDExNjkuanBn
   2Cycle Jongensfiets 16 inch Cruiser Power Zwart (4)
   2Cycle Jongensfiets 16 inch Cruiser Power Zwart
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   109.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   109.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • KANZONE Giggles - Kinderfiets
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/4/4/kanzone-giggles-kinderfiets-28605244.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/3/kanzone-giggles-kinderfiets-32815733.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/1/kanzone-giggles-kinderfiets-73510081.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/4/4/kanzone-giggles-kinderfiets-28605244.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi80LzQva2Fuem9uZS1naWdnbGVzLWtpbmRlcmZpZXRzLTI4NjA1MjQ0LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/3/kanzone-giggles-kinderfiets-32815733.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzMva2Fuem9uZS1naWdnbGVzLWtpbmRlcmZpZXRzLTMyODE1NzMzLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/1/kanzone-giggles-kinderfiets-73510081.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC84LzEva2Fuem9uZS1naWdnbGVzLWtpbmRlcmZpZXRzLTczNTEwMDgxLmpwZw==
   KANZONE Giggles - Kinderfiets (4)
   KANZONE Giggles - Kinderfiets
   Speelgoeddirect.nl Speelgoeddirect.nl
   109.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Speelgoeddirect.nl Speelgoeddirect.nl
   109.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • 2Cycle Meisjesfiets 12 inch met duwstang
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/4/2cycle-meisjesfiets-12-inch-met-duwstang-71110464.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/4/2cycle-meisjesfiets-12-inch-met-duwstang-71110464.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzQvMmN5Y2xlLW1laXNqZXNmaWV0cy0xMi1pbmNoLW1ldC1kdXdzdGFuZy03MTExMDQ2NC5qcGc=
   2Cycle Meisjesfiets 12 inch met duwstang (4)
   2Cycle Meisjesfiets 12 inch met duwstang
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   94.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   94.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • 2Cycle Jongensfiets 20 inch Ronin Rood
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/6/2cycle-jongensfiets-20-inch-ronin-rood-71021936.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/6/2cycle-jongensfiets-20-inch-ronin-rood-71021936.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzYvMmN5Y2xlLWpvbmdlbnNmaWV0cy0yMC1pbmNoLXJvbmluLXJvb2QtNzEwMjE5MzYuanBn
   2Cycle Jongensfiets 20 inch Ronin Rood (4)
   2Cycle Jongensfiets 20 inch Ronin Rood
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   159.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   159.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • 2Cycle Kinderfiets 16 inch 2Cycle Fast
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/0/1/2cycle-kinderfiets-16-inch-2cycle-fast-71950101.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/0/1/2cycle-kinderfiets-16-inch-2cycle-fast-71950101.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzEvMmN5Y2xlLWtpbmRlcmZpZXRzLTE2LWluY2gtMmN5Y2xlLWZhc3QtNzE5NTAxMDEuanBn
   2Cycle Kinderfiets 16 inch 2Cycle Fast (4)
   2Cycle Kinderfiets 16 inch 2Cycle Fast
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   94.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   94.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • 2Cycle Jongensfiets 12 inch BMX Wit
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/0/2cycle-jongensfiets-12-inch-bmx-wit-71219840.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/0/2cycle-jongensfiets-12-inch-bmx-wit-71219840.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC80LzAvMmN5Y2xlLWpvbmdlbnNmaWV0cy0xMi1pbmNoLWJteC13aXQtNzEyMTk4NDAuanBn
   2Cycle Jongensfiets 12 inch BMX Wit (3)
   2Cycle Jongensfiets 12 inch BMX Wit
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • 2Cycle Jongensfiets 16 inch City Kinderfiets wit-rood
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/1/4/2cycle-jongensfiets-16-inch-city-kinderfiets-wit-rood-71042414.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/1/4/2cycle-jongensfiets-16-inch-city-kinderfiets-wit-rood-71042414.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8xLzQvMmN5Y2xlLWpvbmdlbnNmaWV0cy0xNi1pbmNoLWNpdHkta2luZGVyZmlldHMtd2l0LXJvb2QtNzEwNDI0MTQuanBn
   2Cycle Jongensfiets 16 inch City Kinderfiets wit-rood (3)
   2Cycle Jongensfiets 16 inch City Kinderfiets wit-rood
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   94.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   94.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • 2Cycle Meisjesfiets 18 inch Zeemeermin wit-roze
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/3/0/2cycle-meisjesfiets-18-inch-zeemeermin-wit-roze-71045230.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/3/0/2cycle-meisjesfiets-18-inch-zeemeermin-wit-roze-71045230.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8zLzAvMmN5Y2xlLW1laXNqZXNmaWV0cy0xOC1pbmNoLXplZW1lZXJtaW4td2l0LXJvemUtNzEwNDUyMzAuanBn
   2Cycle Meisjesfiets 18 inch Zeemeermin wit-roze (3)
   2Cycle Meisjesfiets 18 inch Zeemeermin wit-roze
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   111.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   111.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • 2Cycle Jongensfiets 18 inch MX Blauw
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/2/2cycle-jongensfiets-18-inch-mx-blauw-73629042.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/2/2cycle-jongensfiets-18-inch-mx-blauw-73629042.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC80LzIvMmN5Y2xlLWpvbmdlbnNmaWV0cy0xOC1pbmNoLW14LWJsYXV3LTczNjI5MDQyLmpwZw==
   2Cycle Jongensfiets 18 inch MX Blauw (3)
   2Cycle Jongensfiets 18 inch MX Blauw
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   108.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   108.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • 2Cycle Jongensfiets 26 inch Nitro 3-Speed Zwart
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/0/2cycle-jongensfiets-26-inch-nitro-3-speed-zwart-71036500.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/0/2cycle-jongensfiets-26-inch-nitro-3-speed-zwart-71036500.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS8wLzAvMmN5Y2xlLWpvbmdlbnNmaWV0cy0yNi1pbmNoLW5pdHJvLTMtc3BlZWQtendhcnQtNzEwMzY1MDAuanBn
   2Cycle Jongensfiets 26 inch Nitro 3-Speed Zwart (3)
   2Cycle Jongensfiets 26 inch Nitro 3-Speed Zwart
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   214.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   214.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • 2Cycle Jongensfiets 12 inch BMX blauw-geel
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/1/2/2cycle-jongensfiets-12-inch-bmx-blauw-geel-71046712.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/1/2/2cycle-jongensfiets-12-inch-bmx-blauw-geel-71046712.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8xLzIvMmN5Y2xlLWpvbmdlbnNmaWV0cy0xMi1pbmNoLWJteC1ibGF1dy1nZWVsLTcxMDQ2NzEyLmpwZw==
   2Cycle Jongensfiets 12 inch BMX blauw-geel (3)
   2Cycle Jongensfiets 12 inch BMX blauw-geel
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • 2Cycle Meisjesfiets 16 inch Little met Poppenzitje
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/3/7/2cycle-meisjesfiets-16-inch-little-met-poppenzitje-72654737.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/3/7/2cycle-meisjesfiets-16-inch-little-met-poppenzitje-72654737.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8zLzcvMmN5Y2xlLW1laXNqZXNmaWV0cy0xNi1pbmNoLWxpdHRsZS1tZXQtcG9wcGVueml0amUtNzI2NTQ3MzcuanBn
   2Cycle Meisjesfiets 16 inch Little met Poppenzitje (3)
   2Cycle Meisjesfiets 16 inch Little met Poppenzitje
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   104.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   104.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • 2Cycle Meisjesfiets 16 inch Sunflower Wit-Roze
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/2/3/2cycle-meisjesfiets-16-inch-sunflower-wit-roze-71036523.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/2/3/2cycle-meisjesfiets-16-inch-sunflower-wit-roze-71036523.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS8yLzMvMmN5Y2xlLW1laXNqZXNmaWV0cy0xNi1pbmNoLXN1bmZsb3dlci13aXQtcm96ZS03MTAzNjUyMy5qcGc=
   2Cycle Meisjesfiets 16 inch Sunflower Wit-Roze (3)
   2Cycle Meisjesfiets 16 inch Sunflower Wit-Roze
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   89.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   89.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Denver Kinderfiets DNV-2095
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/0/denver-kinderfiets-dnv-2095-45239340.jpg?m=aHR0cDovL3Byb2R1Y3RzLmtpamtzaG9wLm5sL3Byb2R1Y3Rlbi80NDB4NDQwL2RlbnZlci1raW5kZXJmaWV0cy1kbnYtMjA5NS0xNTMzMDMtMS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/0/denver-kinderfiets-dnv-2095-45239340.jpg?m=aHR0cDovL3Byb2R1Y3RzLmtpamtzaG9wLm5sL3Byb2R1Y3Rlbi80NDB4NDQwL2RlbnZlci1raW5kZXJmaWV0cy1kbnYtMjA5NS0xNTMzMDMtMS5qcGc=
   Denver Kinderfiets DNV-2095 (3)
   Denver Kinderfiets DNV-2095
   Kijkshop.nl Kijkshop.nl
   8.541664849983514 (344)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109, 2w (offer_sdt_2_weeks)
   Kijkshop.nl Kijkshop.nl
   8.541664849983514 (344)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109, 2w (offer_sdt_2_weeks)
   1
  • 2Cycle Meisjesfiets 24 inch Miami 3-Speed
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/9/2cycle-meisjesfiets-24-inch-miami-3-speed-71221649.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/9/2cycle-meisjesfiets-24-inch-miami-3-speed-71221649.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi80LzkvMmN5Y2xlLW1laXNqZXNmaWV0cy0yNC1pbmNoLW1pYW1pLTMtc3BlZWQtNzEyMjE2NDkuanBn
   2Cycle Meisjesfiets 24 inch Miami 3-Speed (3)
   2Cycle Meisjesfiets 24 inch Miami 3-Speed
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   164.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   prijskiller.nl prijskiller.nl
   164.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • b'twin FIETS 20" RACINGBOY 300 SINGLE WIT - 1 maat
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/0/2/b-twin-fiets-20-racingboy-300-single-wit-1-maat-72522802.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/0/2/b-twin-fiets-20-racingboy-300-single-wit-1-maat-72522802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8wLzIvYi10d2luLWZpZXRzLTIwLXJhY2luZ2JveS0zMDAtc2luZ2xlLXdpdC0xLW1hYXQtNzI1MjI4MDIuanBn
   b'twin FIETS 20" RACINGBOY 300 SINGLE WIT - 1 maat (3)
   b'twin FIETS 20" RACINGBOY 300 SINGLE WIT - 1 maat
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.004868794194406 (365)
   99.99, 4d (offer_sdt_4_days)
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.004868794194406 (365)
   99.99, 4d (offer_sdt_4_days)
   Decathlon Apeldoorn Decathlon Apeldoorn
   8.178031394678571 (14)
   99.99, 5.9939465, 52.2092009 UNKNOWN
   6
  • b'twin MTB 24" kinderen Rockrider 300 WIT - 24inch
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/5/4/b-twin-mtb-24-kinderen-rockrider-300-wit-24inch-49710854.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kZWNhdGhsb24ubmwvbWVkaWEvODMwLzgzMDk0NTAvYmlnX2RhZWM4ZmRjN2I5NTRhMjZhMDA4NGUyMTUyZGE4ZjdlLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/5/4/b-twin-mtb-24-kinderen-rockrider-300-wit-24inch-49710854.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kZWNhdGhsb24ubmwvbWVkaWEvODMwLzgzMDk0NTAvYmlnX2RhZWM4ZmRjN2I5NTRhMjZhMDA4NGUyMTUyZGE4ZjdlLmpwZw==
   b'twin MTB 24" kinderen Rockrider 300 WIT - 24inch (3)
   b'twin MTB 24" kinderen Rockrider 300 WIT - 24inch
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.004868794194406 (365)
   129.99, 4d (offer_sdt_4_days)
   Decathlon.nl Decathlon.nl
   8.004868794194406 (365)
   129.99, 4d (offer_sdt_4_days)
   Decathlon Apeldoorn Decathlon Apeldoorn
   8.178031394678571 (14)
   129.99, 5.9939465, 52.2092009 UNKNOWN
   6
  2 3
  • teamvergelijk@vergelijk.nl