x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
x Categorieën
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • autostoel

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in autostoeltje categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  autostoel kopen

  • Algemene informatie

   Een autostoeltje is verplicht voor kinderen tot 12 jaar, vanaf 12 jaar passen kinderen in de standaard 3-punts autogordel. Een geschikt autostoeltje is belangrijk voor de veiligheid van je kind, maar hoe weet je of een kinderzitje geschikt is voor jouw kind? Om je te helpen bij je aankoop geven wij je in deze tekst eerst enkele kooptips.

   Tips voor het kopen van een autostoeltje
   Bij het kopen van een autostoeltje kun je letten op de volgende dingen:
    
   1. Autogeschikt: niet ieder kinderzitje past in iedere auto. Let dus goed op of het autostoeltje van jouw keuze geschikt is voor jouw auto.
   2. Tweedehands: een tweedehands autostoeltje kan onveilig zijn geworden door een auto-ongeluk, verkeerd gebruik en/of missende onderdelen. Koop voor de veiligheid van je kindje dus geen tweedehands kinderzitje.
   3. ISOfix: een ISOfix-systeem maakt het bevestigen van een autostoeltje makkelijker. Maar je kunt alleen een ISOfix-autostoeltje kopen als je auto ISOfix-bevestigingspunten heeft. Controleer dus eerst of je auto deze bevestigingspunten heeft.
   4. Bekleding: je kind zit natuurlijk niet stil en zal spelen, eten, drinken en knoeien! Controleer daarom of de bekleding van het kinderzitje afneembaar is en gewassen kan worden.
   5. Gewichtsgroep: iedere autostoel heeft een maximale belasting, uitgedrukt in kilogram. Daarbij wordt er per autostoel een leeftijdsindicatie aangegeven. Bij het kiezen van de juiste autostoel is gewicht belangrijker dan de leeftijdsindicatie, vooral als je kindje iets meer of minder weegt dan de meeste kinderen van dezelfde leeftijd. De onderstaande tabel geeft de verschillende gewichtgroepen weer.
     
   Gewichtsgroep
   0
   0+
   0/1
   1
   2
   3
   Gewicht
   0 tot 10kg
   0 tot 13kg
   0 tot 18kg
   9 tot 18kg
   15 tot 25kg
   22 tot 36kg


   Keurmerk
   Een autostoeltje moet voldoen aan de nieuwste Europese normen voor veiligheid. Dit ECE R44/03-keurmerk voor veilige kinderstoeltjes kun je herkennen aan de oranje keurmerksticker. Webwinkels mogen alleen autostoeltjes verkopen die over het keurmerk beschikken. Zolang je het autostoeltje dus nieuw koopt kun je er zeker van zijn dat het zitje beschikt over het keurmerk.  

   Bevestiging
   Je kunt een autostoeltje op de voorstoel of op de achterbank bevestigen. Dit kan op twee manieren:

   • Isofix: Isofix maakt het bevestigen van een autostoeltje makkelijker maar het is nog geen universeel systeem. Isofix maakt geen gebruik van de autogordel. maar het stoeltje wordt direct op de carrosserie van de auto bevestigd. Aan de achterkant van het autostoeltje zitten twee uitsteeksels die worden vastgezet in de ankers van de zitting. Deze ankers zitten tussen de rugleuning en de zitting. Het grote voordeel van isofix is dat het installeren eenvoudig is en maar op één manier kan. Het aantal installatiefouten neemt hierdoor af, wat de veiligheid verbetert. Niet alle auto's hebben standaard de isofixankers gemonteerd zitten. Een isofixstoel kan wel altijd met de autogordel worden vastgezet.
   • Autogordel: een autostoeltje kan ook worden vastgezet via de aanwezige autogordel. Het moet stevig aan de zitting bevestigd worden, zonder te kunnen kantelen of wegglijden. Er mag geen speling op de gordels zitten.
   Vergelijk hier autostoeltjes!Verstelbare autostoeltjes
   In de autostoel kan je kind niet alleen zitten, maar ook slapen. Veel modellen hebben een aparte slaapstand. De stoel is ook in meerdere standen verstelbaar. Hoeveel dat zijn, vind je terug in de informatie bij het model. Sommige stoelen kennen maar 2 standen, andere wel 7.
   De meeste stoelen zijn ook in hoogte verstelbaar, want je kind groeit uiteindelijk uit het stoeltje. Controleer regelmatig of je kind nog goed zit en of de hoofdsteun en gordels nog op de juiste positie staan.
   Ben je op zoek naar een zittingverhoger, let er dan op dat je de rugleuning en zijsteunen kunt verstellen voor extra bescherming.

   Het gebruik van een autostoeltje
   Verkeerd gebruik van een autostoeltje kan letsel veroorzaken daarom geven we enkele tips hoe je een autostoeltje zo veilig mogelijk kunt gebruiken.  Bovendien is het belangrijk om het kinderzitje regelmatig te controleren. Jouw kind groeit, dus de gordels, hoofdsteun en de positie van de stoel moeten aangepast worden na verloop van tijd.
   • Volg de gebruiksaanwijzing op van het plaatsen en vastzetten van het stoeltje.
   • Volg niet alleen de gebruiksaanwijzing op van de autostoel, maar ook die van de auto. Denk bijvoorbeeld aan de plaats van de airbags.
   • Controleer of er geen speling op de gordels zit.
   • Verstel het zitje nooit tijdens het rijden.
   • Zet je kind nooit in een te klein of kapot autostoeltje.
  • Veelgestelde vragen


   Is een autostoel voor kinderen verplicht?

   Ja. Voor kinderen tot 12 jaar zijn autostoeltjes verplicht. Pas vanaf 12 jaar passen de kinderen in de standaard 3-punts autogordel.

   Kan ik ook een tweedehands autostoeltje kopen?
   Het is niet aan te raden. Eventuele gebreken zijn met het blote oog vaak niet te zien en zouden ten koste kunnen gaan van de veiligheid van je kind.

   Hoeveel autostoeltjes passen er op de achterbank?
   Het aantal zitplaatsen telt. Als de achterbank twee zitplaatsen heeft, passen er twee autostoeltjes.

   Kan ik een kapotte autostoel nog gebruiken?
   Nee, nooit. Een beschadigd stoeltje is levensgevaarlijk voor van je kind. Een kapot autostoeltje moet meteen worden vervangen.

   Waar vind ik tests over autostoeltjes?
   De ANWB test jaarlijks de veiligheid van autostoeltjes. Het testrapport vind je terug op de site van de ANWB.

   Mag het kinderzitje op de voorstoel?
   Ja, maar alleen als dit staat aangegeven in de gebruiksaanwijzing en als er geen airbag aanwezig is.

  • Verklarende woordenlijst

   Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen.

   Vergelijk hier autostoeltjes!Autogordelgeschikt
   De autostoel wordt op de voorstoel of achterbank bevestigd. Dit kan op twee manieren: met isofix of via de aanwezige autogordel. Met de autogordel moet het stoeltje stevig aan de zitting bevestigd worden, zonder te kunnen kantelen of wegglijden. Er mag geen speling op de gordels zitten.

   Groep
   De autostoeltjes zijn ingedeeld in leeftijd en gewicht. De leeftijdsgroep begint bij 0+, vanaf 1 en groep 2- 3.
   0+: leeftijd 0-15 maanden, 0-13 kilo
   1: leeftijd 8 maanden-4jaar, gewicht 9 tot 18 kilo
   2-3: leeftijd 3-12 jaar, 15 tot 36 kilo.

   In hoogte verstelbaar
   De meeste stoelen zijn in hoogte verstelbaar, want je kind groeit uiteindelijk uit het stoeltje. Controleer regelmatig of je kind nog goed zit en of de hoofdsteun en gordels nog op de juiste positie staan.

   Isofix
   De autostoel wordt op de voorstoel of achterbank bevestigd. Dit kan op twee manieren: met isofix of via de aanwezige autogordel. Isofix is een nog niet universeel systeem voor het plaatsen van de autostoel in de auto. Isofix maakt geen gebruik van de autogordel, maar het stoeltje wordt direct op de carrosserie van de auto bevestigd. Aan de achterkant van het autostoeltje zitten twee uitsteeksels die worden vastgezet in de ankers van de zitting. Deze ankers zitten tussen de rugleuning en de zitting. Het grote voordeel van isofix is dat het het installeren eenvoudig is en maar op één manier kan. Het aantal installatiefouten neemt hierdoor af, wat de veiligheid verbetert. Niet alle auto's hebben standaard de isofixankers gemonteerd zitten. Een isofixstoel kan wel altijd met de autogordel worden vastgezet.

   Max. gewicht
   Niet alleen de leeftijd speelt een rol bij de keuze van de juiste autostoel, maar ook het gewicht van het kind. Iedere autostoel heeft een maximale belasting, uitgedrukt in kilogram.

   Max. leeftijd
   Niet alleen de leeftijd speelt een rol bij de keuze van de juiste autostoel, maar ook het gewicht van het kind. Iedere autostoel heeft een maximale belasting, uitgedrukt in kilogram. Daarbij wordt er per autostoel een leeftijdsindicatie aangegeven. Bij het kiezen van de juiste autostoel zijn lengte en gewicht echter belangrijker dan leeftijd.

   Vergelijk hier autostoeltjes!Slaapstand
   In de autostoel kan je kind niet alleen zitten maar ook slapen. Veel modellen hebben een aparte slaapstand.

   Voldoet aan ECE R44/03
   Een kinderzitje moet voldoen aan Europese normen voor veiligheid. Het keurmerk hiervoor is ECE R44/03. Een goedgekeurd zitje herken je aan de oranje keurmerksticker. In Nederland worden de autostoeltjes getest door onderzoeksbureau TNO.

   • Maxi Cosi Maxi Cosi Autostoeltjes.
   • Nania Nania Autostoeltjes.
   • Romer Romer Autostoeltjes.
   • Goedkoop Deze Autostoeltjes zijn verkrijgbaar voor minder dan 110 euro.
  • Cybex Solution X2
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/4/cybex--solution-x-5415524.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/3/cybex-solution-x-31936433.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/4/cybex-solution-x-31936434.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/6/3/cybex-solution-x-31936563.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/6/6/cybex-solution-x-31936566.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/4/cybex--solution-x-5415524.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8yLzQvY3liZXgtLXNvbHV0aW9uLXgtNTQxNTUyNC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/3/cybex-solution-x-31936433.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8zLzMvY3liZXgtc29sdXRpb24teC0zMTkzNjQzMy5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/4/cybex-solution-x-31936434.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8zLzQvY3liZXgtc29sdXRpb24teC0zMTkzNjQzNC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/6/3/cybex-solution-x-31936563.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS82LzMvY3liZXgtc29sdXRpb24teC0zMTkzNjU2My5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/6/6/cybex-solution-x-31936566.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS82LzYvY3liZXgtc29sdXRpb24teC0zMTkzNjU2Ni5qcGc=
   Cybex Solution X2 (12)
   7.75 (1)
   Cybex Solution X2
   grundlich, echt duitse kwaliteit
   zeer eenvoudig te plaatsen. Vele verstelmogelijkheden in een handbeweging. Zeer eenvoudig te reinigen bekleding. Ziet er ook nog eens mooi uit. Geweldige bescherming (site-inpact) voor het kind. Jammer dat het product in Nederland haast niet tekrijgen is. Goede score ANWB test.
   9.0
   0 10
  Baby- en Kinder-autostoeltjes 8.0 (2)
  0 - 48
  • Maxi-Cosi Tobi Concrete Grey 2015
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/8/maxi-cosi-tobi-concrete-grey-2015-7489-217366283-30489718.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/9/4/maxi-cosi-tobi-concrete-grey-2015-7489-217366283-31602994.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/2/2/maxi-cosi-tobi-concrete-grey-2015-7489-217366283-69050622.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/8/maxi-cosi-tobi-concrete-grey-2015-7489-217366283-30489718.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8xLzgvbWF4aS1jb3NpLXRvYmktY29uY3JldGUtZ3JleS0yMDE1LTc0ODktMjE3MzY2MjgzLTMwNDg5NzE4LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/9/4/maxi-cosi-tobi-concrete-grey-2015-7489-217366283-31602994.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS85LzQvbWF4aS1jb3NpLXRvYmktY29uY3JldGUtZ3JleS0yMDE1LTc0ODktMjE3MzY2MjgzLTMxNjAyOTk0LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/2/2/maxi-cosi-tobi-concrete-grey-2015-7489-217366283-69050622.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8yLzIvbWF4aS1jb3NpLXRvYmktY29uY3JldGUtZ3JleS0yMDE1LTc0ODktMjE3MzY2MjgzLTY5MDUwNjIyLmpwZw==
   Maxi-Cosi Tobi Concrete Grey 2015 (22)
   Maxi-Cosi Tobi Concrete Grey 2015
   Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
   8.114537858104518 (18)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   194.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
   8.114537858104518 (18)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   194.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   5
   good_buy
  • Maxi-Cosi Maxi Cosi Axiss Autostoel - Concrete Grey - 2015
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/4/5/maxi-cosi-maxi-cosi-axiss-autostoel-concrete-grey-2015-33829745.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iYWJ5ZW5rb3Rlci5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvbS9hL21heGljb3NpX2NhcnNlYXRfdG9kZGxlcmNhcnNlYXRfYXhpc3NfMjAxNV9ncmV5X2NvbmNyZXRlZ3JleV8zcXJ0LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/9/maxi-cosi-maxi-cosi-axiss-autostoel-concrete-grey-2015-68199609.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/9/7/maxi-cosi-maxi-cosi-axiss-autostoel-concrete-grey-2015-69001397.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/4/5/maxi-cosi-maxi-cosi-axiss-autostoel-concrete-grey-2015-33829745.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iYWJ5ZW5rb3Rlci5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvbS9hL21heGljb3NpX2NhcnNlYXRfdG9kZGxlcmNhcnNlYXRfYXhpc3NfMjAxNV9ncmV5X2NvbmNyZXRlZ3JleV8zcXJ0LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/9/maxi-cosi-maxi-cosi-axiss-autostoel-concrete-grey-2015-68199609.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzkvbWF4aS1jb3NpLW1heGktY29zaS1heGlzcy1hdXRvc3RvZWwtY29uY3JldGUtZ3JleS0yMDE1LTY4MTk5NjA5LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/9/7/maxi-cosi-maxi-cosi-axiss-autostoel-concrete-grey-2015-69001397.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy85LzcvbWF4aS1jb3NpLW1heGktY29zaS1heGlzcy1hdXRvc3RvZWwtY29uY3JldGUtZ3JleS0yMDE1LTY5MDAxMzk3LmpwZw==
   Maxi-Cosi Maxi Cosi Axiss Autostoel - Concrete Grey - 2015 (18)
   Maxi-Cosi Maxi Cosi Axiss Autostoel - Concrete Grey - 2015
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   10
   good_buy
  • Safety First Autostoel Safety 1st Eversafe Full Black (15-36kg)
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/5/4/safety-first-eversafe-33970554.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/9/8/safety-first-eversafe-34989398.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/2/9/safety-first-autostoel-safety-1st-eversafe-full-black-15-36kg--45320629.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/9/4/safety-first-eversafe-54477694.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/9/5/safety-first-eversafe-54477695.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/9/6/safety-first-eversafe-54477696.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/9/7/safety-first-eversafe-54477697.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/9/8/safety-first-eversafe-54477698.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/9/9/safety-first-eversafe-54477699.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/0/safety-first-eversafe-54477700.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/5/4/safety-first-eversafe-33970554.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS81LzQvc2FmZXR5LWZpcnN0LWV2ZXJzYWZlLTMzOTcwNTU0LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/9/8/safety-first-eversafe-34989398.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy85Lzgvc2FmZXR5LWZpcnN0LWV2ZXJzYWZlLTM0OTg5Mzk4LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/2/9/safety-first-autostoel-safety-1st-eversafe-full-black-15-36kg--45320629.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8yLzkvc2FmZXR5LWZpcnN0LWF1dG9zdG9lbC1zYWZldHktMXN0LWV2ZXJzYWZlLWZ1bGwtYmxhY2stMTUtMzZrZy0tNDUzMjA2MjkuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/9/4/safety-first-eversafe-54477694.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi85LzQvc2FmZXR5LWZpcnN0LWV2ZXJzYWZlLTU0NDc3Njk0LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/9/5/safety-first-eversafe-54477695.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi85LzUvc2FmZXR5LWZpcnN0LWV2ZXJzYWZlLTU0NDc3Njk1LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/9/6/safety-first-eversafe-54477696.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi85LzYvc2FmZXR5LWZpcnN0LWV2ZXJzYWZlLTU0NDc3Njk2LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/9/7/safety-first-eversafe-54477697.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi85Lzcvc2FmZXR5LWZpcnN0LWV2ZXJzYWZlLTU0NDc3Njk3LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/9/8/safety-first-eversafe-54477698.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi85Lzgvc2FmZXR5LWZpcnN0LWV2ZXJzYWZlLTU0NDc3Njk4LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/9/9/safety-first-eversafe-54477699.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi85Lzkvc2FmZXR5LWZpcnN0LWV2ZXJzYWZlLTU0NDc3Njk5LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/0/safety-first-eversafe-54477700.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy8wLzAvc2FmZXR5LWZpcnN0LWV2ZXJzYWZlLTU0NDc3NzAwLmpwZw==
   Safety First Autostoel Safety 1st Eversafe Full Black (15-36kg) (49)
   Safety First Autostoel Safety 1st Eversafe Full Black (15-36kg)
   baby & koter baby & koter
   59.95, ? (offer_sdt_unknown)
   baby & koter baby & koter
   59.95, ? (offer_sdt_unknown)
   GAMMA Aalsmeer GAMMA Aalsmeer
   64.95, 4.7784226, 52.25701890000001 HIGH
   168
   good_buy
   most_sold
  • Maxi-Cosi RodiFix Airprotect Black Raven 2016
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/6/8/maxi-cosi-rodifix-airprotect-black-raven-2016-45856868.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/8/maxi-cosi-rodifix-airprotect-black-raven-2016-49606618.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/1/0/maxi-cosi-rodifix-airprotect-black-raven-2016-52118210.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/3/1/maxi-cosi-rodifix-airprotect-black-raven-2016-50654831.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/6/8/maxi-cosi-rodifix-airprotect-black-raven-2016-45856868.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC82LzgvbWF4aS1jb3NpLXJvZGlmaXgtYWlycHJvdGVjdC1ibGFjay1yYXZlbi0yMDE2LTQ1ODU2ODY4LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/8/maxi-cosi-rodifix-airprotect-black-raven-2016-49606618.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8xLzgvbWF4aS1jb3NpLXJvZGlmaXgtYWlycHJvdGVjdC1ibGFjay1yYXZlbi0yMDE2LTQ5NjA2NjE4LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/1/0/maxi-cosi-rodifix-airprotect-black-raven-2016-52118210.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi8xLzAvbWF4aS1jb3NpLXJvZGlmaXgtYWlycHJvdGVjdC1ibGFjay1yYXZlbi0yMDE2LTUyMTE4MjEwLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/3/1/maxi-cosi-rodifix-airprotect-black-raven-2016-50654831.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC8zLzEvbWF4aS1jb3NpLXJvZGlmaXgtYWlycHJvdGVjdC1ibGFjay1yYXZlbi0yMDE2LTUwNjU0ODMxLmpwZw==
   Maxi-Cosi RodiFix Airprotect Black Raven 2016 (13)
   Maxi-Cosi RodiFix Airprotect Black Raven 2016
   Vanbellebaby.nl Vanbellebaby.nl
   147.5, ? (offer_sdt_unknown)
   Vanbellebaby.nl Vanbellebaby.nl
   147.5, ? (offer_sdt_unknown)
   3
   good_buy
  • Maxi-Cosi Tobi River Blue 2015
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/7/2/maxi-cosi-tobi-river-blue-2015-30055672.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/9/maxi-cosi-tobi-river-blue-2015-30489719.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/9/maxi-cosi-tobi-river-blue-2015-68996439.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/7/2/maxi-cosi-tobi-river-blue-2015-30055672.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi83LzIvbWF4aS1jb3NpLXRvYmktcml2ZXItYmx1ZS0yMDE1LTMwMDU1NjcyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/9/maxi-cosi-tobi-river-blue-2015-30489719.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8xLzkvbWF4aS1jb3NpLXRvYmktcml2ZXItYmx1ZS0yMDE1LTMwNDg5NzE5LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/9/maxi-cosi-tobi-river-blue-2015-68996439.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8zLzkvbWF4aS1jb3NpLXRvYmktcml2ZXItYmx1ZS0yMDE1LTY4OTk2NDM5LmpwZw==
   Maxi-Cosi Tobi River Blue 2015 (8)
   Maxi-Cosi Tobi River Blue 2015
   Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
   8.114537858104518 (18)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   194.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
   8.114537858104518 (18)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   194.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
   good_buy
  • Safety First Autostoel Safety 1st Road Safe Full Black (15-36kg)
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/7/4/safety-1st-autostoel-safety-1st-road-safe-full-black-15-36kg--33281874.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iYWJ5ZW5rb3Rlci5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3Qvci9vL3JvYWRzYWZlX2Z1bGxibGFjay5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/6/2/safety-first-autostoel-safety-1st-road-safe-full-black-15-36kg--51890262.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/1/5/safety-first-autostoel-safety-1st-road-safe-full-black-15-36kg--73577115.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/7/4/safety-1st-autostoel-safety-1st-road-safe-full-black-15-36kg--33281874.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iYWJ5ZW5rb3Rlci5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3Qvci9vL3JvYWRzYWZlX2Z1bGxibGFjay5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/6/2/safety-first-autostoel-safety-1st-road-safe-full-black-15-36kg--51890262.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi82LzIvc2FmZXR5LWZpcnN0LWF1dG9zdG9lbC1zYWZldHktMXN0LXJvYWQtc2FmZS1mdWxsLWJsYWNrLTE1LTM2a2ctLTUxODkwMjYyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/1/5/safety-first-autostoel-safety-1st-road-safe-full-black-15-36kg--73577115.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8xLzUvc2FmZXR5LWZpcnN0LWF1dG9zdG9lbC1zYWZldHktMXN0LXJvYWQtc2FmZS1mdWxsLWJsYWNrLTE1LTM2a2ctLTczNTc3MTE1LmpwZw==
   Safety First Autostoel Safety 1st Road Safe Full Black (15-36kg) (21)
   Safety First Autostoel Safety 1st Road Safe Full Black (15-36kg)
   baby & koter baby & koter
   39.95, ? (offer_sdt_unknown)
   baby & koter baby & koter
   39.95, ? (offer_sdt_unknown)
   GAMMA Aalsmeer GAMMA Aalsmeer
   44.95, 4.7784226, 52.25701890000001 HIGH
   168
   good_buy
  • Safety First 3220660212545 baby-autozitje
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/4/1/safety-first-autostoel-safety-1st-road-safe-full-red-15-36kg--34104441.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/8/3/safety-1st-autostoel-safety-1st-road-safe-full-red-15-36kg--35087683.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/8/0/safety-first-autostoel-safety-1st-road-safe-full-red-15-36kg--51890780.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/8/safety-first-autostoel-safety-1st-road-safe-full-red-15-36kg--55655788.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/4/1/safety-first-autostoel-safety-1st-road-safe-full-red-15-36kg--34104441.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC80LzEvc2FmZXR5LWZpcnN0LWF1dG9zdG9lbC1zYWZldHktMXN0LXJvYWQtc2FmZS1mdWxsLXJlZC0xNS0zNmtnLS0zNDEwNDQ0MS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/8/3/safety-1st-autostoel-safety-1st-road-safe-full-red-15-36kg--35087683.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi84LzMvc2FmZXR5LTFzdC1hdXRvc3RvZWwtc2FmZXR5LTFzdC1yb2FkLXNhZmUtZnVsbC1yZWQtMTUtMzZrZy0tMzUwODc2ODMuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/8/0/safety-first-autostoel-safety-1st-road-safe-full-red-15-36kg--51890780.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy84LzAvc2FmZXR5LWZpcnN0LWF1dG9zdG9lbC1zYWZldHktMXN0LXJvYWQtc2FmZS1mdWxsLXJlZC0xNS0zNmtnLS01MTg5MDc4MC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/8/safety-first-autostoel-safety-1st-road-safe-full-red-15-36kg--55655788.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84Lzgvc2FmZXR5LWZpcnN0LWF1dG9zdG9lbC1zYWZldHktMXN0LXJvYWQtc2FmZS1mdWxsLXJlZC0xNS0zNmtnLS01NTY1NTc4OC5qcGc=
   Safety First 3220660212545 baby-autozitje (12)
   Safety First 3220660212545 baby-autozitje
   baby & koter baby & koter
   39.95, ? (offer_sdt_unknown)
   baby & koter baby & koter
   39.95, ? (offer_sdt_unknown)
   GAMMA Aalsmeer GAMMA Aalsmeer
   44.95, 4.7784226, 52.25701890000001 HIGH
   169
   good_buy
  • X-adventure Autostoel Xadventure Travel Zwart-Grijs (0-18kg)
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/1/6/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-grijs-0-18kg--29508016.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/8/9/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-grijs-0-18kg--65852189.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/3/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-grijs-0-18kg--71518113.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/1/6/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-grijs-0-18kg--29508016.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8xLzYveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLXhhZHZlbnR1cmUtdHJhdmVsLXp3YXJ0LWdyaWpzLTAtMThrZy0tMjk1MDgwMTYuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/8/9/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-grijs-0-18kg--65852189.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS84LzkveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLXhhZHZlbnR1cmUtdHJhdmVsLXp3YXJ0LWdyaWpzLTAtMThrZy0tNjU4NTIxODkuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/3/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-grijs-0-18kg--71518113.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8xLzMveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLXhhZHZlbnR1cmUtdHJhdmVsLXp3YXJ0LWdyaWpzLTAtMThrZy0tNzE1MTgxMTMuanBn
   X-adventure Autostoel Xadventure Travel Zwart-Grijs (0-18kg) (18)
   X-adventure Autostoel Xadventure Travel Zwart-Grijs (0-18kg)
   baby & koter baby & koter
   59.95, ? (offer_sdt_unknown)
   baby & koter baby & koter
   59.95, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • X-adventure Autostoel 360 On Tour Zwart
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/6/3/x-adventure-autostoel-360-on-tour-zwart-66038763.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/3/7/x-adventure-autostoel-360-on-tour-zwart-69027237.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/0/x-adventure-autostoel-360-on-tour-zwart-70520310.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/6/3/x-adventure-autostoel-360-on-tour-zwart-66038763.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy82LzMveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLTM2MC1vbi10b3VyLXp3YXJ0LTY2MDM4NzYzLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/3/7/x-adventure-autostoel-360-on-tour-zwart-69027237.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi8zLzcveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLTM2MC1vbi10b3VyLXp3YXJ0LTY5MDI3MjM3LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/0/x-adventure-autostoel-360-on-tour-zwart-70520310.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8xLzAveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLTM2MC1vbi10b3VyLXp3YXJ0LTcwNTIwMzEwLmpwZw==
   X-adventure Autostoel 360 On Tour Zwart (16)
   X-adventure Autostoel 360 On Tour Zwart
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   129, 2d (offer_sdt_2_days)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   129, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
   good_buy
  • Maxi-Cosi Axiss 1 (9 - 18 kg; 9 maanden - 4 jaar) Zwart baby-autozitje
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/7/9/maxi-cosi-axiss-black-raven-31741379.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/5/maxi-cosi-axiss-black-raven-32379605.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/4/1/maxi-cosi-axiss-black-raven-69051341.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/6/maxi-cosi-axiss-black-raven-71518646.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/3/1/maxi-cosi-axiss-71580831.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/7/9/maxi-cosi-axiss-black-raven-31741379.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy83LzkvbWF4aS1jb3NpLWF4aXNzLWJsYWNrLXJhdmVuLTMxNzQxMzc5LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/5/maxi-cosi-axiss-black-raven-32379605.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzUvbWF4aS1jb3NpLWF4aXNzLWJsYWNrLXJhdmVuLTMyMzc5NjA1LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/4/1/maxi-cosi-axiss-black-raven-69051341.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy80LzEvbWF4aS1jb3NpLWF4aXNzLWJsYWNrLXJhdmVuLTY5MDUxMzQxLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/6/maxi-cosi-axiss-black-raven-71518646.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzYvbWF4aS1jb3NpLWF4aXNzLWJsYWNrLXJhdmVuLTcxNTE4NjQ2LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/3/1/maxi-cosi-axiss-71580831.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8zLzEvbWF4aS1jb3NpLWF4aXNzLTcxNTgwODMxLmpwZw==
   Maxi-Cosi Axiss 1 (9 - 18 kg; 9 maanden - 4 jaar) Zwart baby-autozitje (4)
   Maxi-Cosi Axiss 1 (9 - 18 kg; 9 maanden - 4 jaar) Zwart baby-autozitje
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   249, ? (offer_sdt_unknown)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   249, ? (offer_sdt_unknown)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   259.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   10
   good_buy
  • Nania I-Max SP+ ISOFIX Luxe Agora Storm
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/5/nania-i-max-sp-isofix-luxe-agora-storm-33899895.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zOTU2MDM/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/6/nania-i-max-sp-isofix-luxe-agora-storm-33899896.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iYWJ5ZW5rb3Rlci5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvbC91L2x1eGUtLS1uYW5pYS1pLW1heC1zdG9ybV8xLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/8/nania-i-max-sp-isofix-luxe-agora-storm-71519818.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/5/nania-i-max-sp-isofix-luxe-agora-storm-33899895.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zOTU2MDM/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/6/nania-i-max-sp-isofix-luxe-agora-storm-33899896.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iYWJ5ZW5rb3Rlci5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvbC91L2x1eGUtLS1uYW5pYS1pLW1heC1zdG9ybV8xLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/8/nania-i-max-sp-isofix-luxe-agora-storm-71519818.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8xLzgvbmFuaWEtaS1tYXgtc3AtaXNvZml4LWx1eGUtYWdvcmEtc3Rvcm0tNzE1MTk4MTguanBn
   Nania I-Max SP+ ISOFIX Luxe Agora Storm (13)
   Nania I-Max SP+ ISOFIX Luxe Agora Storm
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   7
   good_buy
  • Cybex Autostoel Cybex Juno 2-fix Happy Black 2016
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/1/cybex-autostoel-cybex-juno-2-fix-happy-black-2016-55685771.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/5/3/cybex-autostoel-cybex-juno-2-fix-happy-black-2016-74250053.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/5/4/cybex-autostoel-cybex-juno-2-fix-happy-black-2016-74250054.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/1/cybex-autostoel-cybex-juno-2-fix-happy-black-2016-55685771.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy83LzEvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LWp1bm8tMi1maXgtaGFwcHktYmxhY2stMjAxNi01NTY4NTc3MS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/5/3/cybex-autostoel-cybex-juno-2-fix-happy-black-2016-74250053.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC81LzMvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LWp1bm8tMi1maXgtaGFwcHktYmxhY2stMjAxNi03NDI1MDA1My5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/5/4/cybex-autostoel-cybex-juno-2-fix-happy-black-2016-74250054.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC81LzQvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LWp1bm8tMi1maXgtaGFwcHktYmxhY2stMjAxNi03NDI1MDA1NC5qcGc=
   Cybex Autostoel Cybex Juno 2-fix Happy Black 2016 (12)
   Cybex Autostoel Cybex Juno 2-fix Happy Black 2016
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   7
   good_buy
  • Bebies First Autostoel Bebies First Scout Zwart
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/4/bebies-first-autostoel-bebies-first-scout-zwart-65860814.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/4/bebies-first-autostoel-bebies-first-scout-zwart-65860814.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8xLzQvYmViaWVzLWZpcnN0LWF1dG9zdG9lbC1iZWJpZXMtZmlyc3Qtc2NvdXQtendhcnQtNjU4NjA4MTQuanBn
   Bebies First Autostoel Bebies First Scout Zwart (18)
   Bebies First Autostoel Bebies First Scout Zwart
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   43.49, 2d (offer_sdt_2_days)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   43.49, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
   good_buy
  • maxi cosi Pebble Black Raven 2015
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/3/4/maxi-cosi-turvakaukalo-pebble-mallisto-2015-black-raven-31395934.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/9/1/maxi-cosi-turvakaukalo-pebble-mallisto-2015-black-raven-60493891.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/1/maxi-cosi-turvakaukalo-pebble-mallisto-2015-black-raven-64171581.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/3/4/maxi-cosi-turvakaukalo-pebble-mallisto-2015-black-raven-31395934.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8zLzQvbWF4aS1jb3NpLXR1cnZha2F1a2Fsby1wZWJibGUtbWFsbGlzdG8tMjAxNS1ibGFjay1yYXZlbi0zMTM5NTkzNC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/9/1/maxi-cosi-turvakaukalo-pebble-mallisto-2015-black-raven-60493891.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC85LzEvbWF4aS1jb3NpLXR1cnZha2F1a2Fsby1wZWJibGUtbWFsbGlzdG8tMjAxNS1ibGFjay1yYXZlbi02MDQ5Mzg5MS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/8/1/maxi-cosi-turvakaukalo-pebble-mallisto-2015-black-raven-64171581.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS84LzEvbWF4aS1jb3NpLXR1cnZha2F1a2Fsby1wZWJibGUtbWFsbGlzdG8tMjAxNS1ibGFjay1yYXZlbi02NDE3MTU4MS5qcGc=
   maxi cosi Pebble Black Raven 2015 (3)
   maxi cosi Pebble Black Raven 2015
   Wehkamp Wehkamp
   8.291547866995147 (495)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.291547866995147 (495)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Maxi-Cosi Rodi SPS Stone
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/5/maxi-cosi-rodi-sps-stone-17648635.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/5/maxi-cosi-rodi-sps-stone-17648635.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8zLzUvbWF4aS1jb3NpLXJvZGktc3BzLXN0b25lLTE3NjQ4NjM1LmpwZw==
   Maxi-Cosi Rodi SPS Stone (15)
   Maxi-Cosi Rodi SPS Stone
   Babyvalue Babyvalue
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79, 2d (offer_sdt_2_days)
   Babyvalue Babyvalue
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
   good_buy
  • romer King II Steel Grey
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/2/romer-britax-romer-turvaistuin-king-ii-mallisto-2016-steel-grey-51834012.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/2/romer-britax-romer-turvaistuin-king-ii-mallisto-2016-steel-grey-65914142.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/4/6/romer-britax-romer-turvaistuin-king-ii-mallisto-2016-steel-grey-70400946.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/2/romer-britax-romer-turvaistuin-king-ii-mallisto-2016-steel-grey-51834012.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8xLzIvcm9tZXItYnJpdGF4LXJvbWVyLXR1cnZhaXN0dWluLWtpbmctaWktbWFsbGlzdG8tMjAxNi1zdGVlbC1ncmV5LTUxODM0MDEyLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/2/romer-britax-romer-turvaistuin-king-ii-mallisto-2016-steel-grey-65914142.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS80LzIvcm9tZXItYnJpdGF4LXJvbWVyLXR1cnZhaXN0dWluLWtpbmctaWktbWFsbGlzdG8tMjAxNi1zdGVlbC1ncmV5LTY1OTE0MTQyLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/4/6/romer-britax-romer-turvaistuin-king-ii-mallisto-2016-steel-grey-70400946.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS80LzYvcm9tZXItYnJpdGF4LXJvbWVyLXR1cnZhaXN0dWluLWtpbmctaWktbWFsbGlzdG8tMjAxNi1zdGVlbC1ncmV5LTcwNDAwOTQ2LmpwZw==
   romer King II Steel Grey (6)
   romer King II Steel Grey
   Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
   8.114537858104518 (18)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   193.95, 2d (offer_sdt_2_days)
   Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
   8.114537858104518 (18)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   193.95, 2d (offer_sdt_2_days)
   3
   good_buy
  • Cybex Gold Autostoel Pallas M-fix Graphite Black-dark grey
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/4/cybex-turvaistuin-pallas-m-fix-2017-graphite-black-dark-grey-70828774.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/1/cybex-turvaistuin-pallas-m-fix-2017-graphite-black-dark-grey-71791491.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/7/cybex-turvaistuin-pallas-m-fix-2017-graphite-black-dark-grey-72944877.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/4/cybex-turvaistuin-pallas-m-fix-2017-graphite-black-dark-grey-70828774.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy83LzQvY3liZXgtdHVydmFpc3R1aW4tcGFsbGFzLW0tZml4LTIwMTctZ3JhcGhpdGUtYmxhY2stZGFyay1ncmV5LTcwODI4Nzc0LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/1/cybex-turvaistuin-pallas-m-fix-2017-graphite-black-dark-grey-71791491.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC85LzEvY3liZXgtdHVydmFpc3R1aW4tcGFsbGFzLW0tZml4LTIwMTctZ3JhcGhpdGUtYmxhY2stZGFyay1ncmV5LTcxNzkxNDkxLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/7/cybex-turvaistuin-pallas-m-fix-2017-graphite-black-dark-grey-72944877.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC83LzcvY3liZXgtdHVydmFpc3R1aW4tcGFsbGFzLW0tZml4LTIwMTctZ3JhcGhpdGUtYmxhY2stZGFyay1ncmV5LTcyOTQ0ODc3LmpwZw==
   Cybex Gold Autostoel Pallas M-fix Graphite Black-dark grey (5)
   Cybex Gold Autostoel Pallas M-fix Graphite Black-dark grey
   Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
   8.114537858104518 (18)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   318.95, 2d (offer_sdt_2_days)
   Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
   8.114537858104518 (18)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   318.95, 2d (offer_sdt_2_days)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   329.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   8
   good_buy
  • Cybex Gold Autostoel Pallas M-fix Manhattan Grey-mid grey
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/2/cybex-turvaistuin-pallas-m-fix-2017-manhattan-grey-mid-grey-71791492.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/8/cybex-turvaistuin-pallas-m-fix-2017-manhattan-grey-mid-grey-72944878.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/2/3/cybex-turvaistuin-pallas-m-fix-2017-manhattan-grey-mid-grey-74202823.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/2/cybex-turvaistuin-pallas-m-fix-2017-manhattan-grey-mid-grey-71791492.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC85LzIvY3liZXgtdHVydmFpc3R1aW4tcGFsbGFzLW0tZml4LTIwMTctbWFuaGF0dGFuLWdyZXktbWlkLWdyZXktNzE3OTE0OTIuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/8/cybex-turvaistuin-pallas-m-fix-2017-manhattan-grey-mid-grey-72944878.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC83LzgvY3liZXgtdHVydmFpc3R1aW4tcGFsbGFzLW0tZml4LTIwMTctbWFuaGF0dGFuLWdyZXktbWlkLWdyZXktNzI5NDQ4NzguanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/2/3/cybex-turvaistuin-pallas-m-fix-2017-manhattan-grey-mid-grey-74202823.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8yLzMvY3liZXgtdHVydmFpc3R1aW4tcGFsbGFzLW0tZml4LTIwMTctbWFuaGF0dGFuLWdyZXktbWlkLWdyZXktNzQyMDI4MjMuanBn
   Cybex Gold Autostoel Pallas M-fix Manhattan Grey-mid grey (3)
   Cybex Gold Autostoel Pallas M-fix Manhattan Grey-mid grey
   Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
   8.114537858104518 (18)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   318.95, 2d (offer_sdt_2_days)
   Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
   8.114537858104518 (18)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   318.95, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
  • Cybex Solution X2
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/4/cybex--solution-x-5415524.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/3/cybex-solution-x-31936433.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/4/cybex-solution-x-31936434.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/6/3/cybex-solution-x-31936563.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/6/6/cybex-solution-x-31936566.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/4/cybex--solution-x-5415524.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8yLzQvY3liZXgtLXNvbHV0aW9uLXgtNTQxNTUyNC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/3/cybex-solution-x-31936433.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8zLzMvY3liZXgtc29sdXRpb24teC0zMTkzNjQzMy5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/4/cybex-solution-x-31936434.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8zLzQvY3liZXgtc29sdXRpb24teC0zMTkzNjQzNC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/6/3/cybex-solution-x-31936563.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS82LzMvY3liZXgtc29sdXRpb24teC0zMTkzNjU2My5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/6/6/cybex-solution-x-31936566.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS82LzYvY3liZXgtc29sdXRpb24teC0zMTkzNjU2Ni5qcGc=
   Cybex Solution X2 (12)
   7.75 (1)
   Cybex Solution X2
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   6
   good_buy
  • Safety First SF1 EVERSAFE FULLRED
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/6/3/safety-first-autostoel-safety-1st-eversafe-full-red-15-36kg--33271063.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/0/2/safety-first-autostoel-safety-1st-eversafe-full-red-15-36kg--33952602.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/6/safety-first-autostoel-safety-1st-eversafe-full-red-15-36kg--45401956.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/3/safety-first-autostoel-safety-1st-eversafe-full-red-15-36kg--71520043.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/8/5/safety-first-autostoel-safety-1st-eversafe-full-red-15-36kg--71580385.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/6/3/safety-first-autostoel-safety-1st-eversafe-full-red-15-36kg--33271063.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC82LzMvc2FmZXR5LWZpcnN0LWF1dG9zdG9lbC1zYWZldHktMXN0LWV2ZXJzYWZlLWZ1bGwtcmVkLTE1LTM2a2ctLTMzMjcxMDYzLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/0/2/safety-first-autostoel-safety-1st-eversafe-full-red-15-36kg--33952602.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8wLzIvc2FmZXR5LWZpcnN0LWF1dG9zdG9lbC1zYWZldHktMXN0LWV2ZXJzYWZlLWZ1bGwtcmVkLTE1LTM2a2ctLTMzOTUyNjAyLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/6/safety-first-autostoel-safety-1st-eversafe-full-red-15-36kg--45401956.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS81LzYvc2FmZXR5LWZpcnN0LWF1dG9zdG9lbC1zYWZldHktMXN0LWV2ZXJzYWZlLWZ1bGwtcmVkLTE1LTM2a2ctLTQ1NDAxOTU2LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/3/safety-first-autostoel-safety-1st-eversafe-full-red-15-36kg--71520043.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC80LzMvc2FmZXR5LWZpcnN0LWF1dG9zdG9lbC1zYWZldHktMXN0LWV2ZXJzYWZlLWZ1bGwtcmVkLTE1LTM2a2ctLTcxNTIwMDQzLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/8/5/safety-first-autostoel-safety-1st-eversafe-full-red-15-36kg--71580385.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy84LzUvc2FmZXR5LWZpcnN0LWF1dG9zdG9lbC1zYWZldHktMXN0LWV2ZXJzYWZlLWZ1bGwtcmVkLTE1LTM2a2ctLTcxNTgwMzg1LmpwZw==
   Safety First SF1 EVERSAFE FULLRED (8)
   Safety First SF1 EVERSAFE FULLRED
   baby & koter baby & koter
   59.95, ? (offer_sdt_unknown)
   baby & koter baby & koter
   59.95, ? (offer_sdt_unknown)
   GAMMA Aalsmeer GAMMA Aalsmeer
   64.95, 4.7784226, 52.25701890000001 LOW
   168
   good_buy
  • Maxi-Cosi Rodi SPS Bjorn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/8/maxi-cosi-turvavyoistuin-rodi-sps-bj-rn-46730328.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/2/7/maxi-cosi-turvavyoistuin-rodi-sps-bj-rn-63516427.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/1/3/maxi-cosi-turvavyoistuin-rodi-sps-bj-rn-65868013.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/8/maxi-cosi-rodi-sps-70630638.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/8/maxi-cosi-turvavyoistuin-rodi-sps-bj-rn-46730328.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8yLzgvbWF4aS1jb3NpLXR1cnZhdnlvaXN0dWluLXJvZGktc3BzLWJqLXJuLTQ2NzMwMzI4LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/2/7/maxi-cosi-turvavyoistuin-rodi-sps-bj-rn-63516427.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzcvbWF4aS1jb3NpLXR1cnZhdnlvaXN0dWluLXJvZGktc3BzLWJqLXJuLTYzNTE2NDI3LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/1/3/maxi-cosi-turvavyoistuin-rodi-sps-bj-rn-65868013.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8xLzMvbWF4aS1jb3NpLXR1cnZhdnlvaXN0dWluLXJvZGktc3BzLWJqLXJuLTY1ODY4MDEzLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/8/maxi-cosi-rodi-sps-70630638.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8zLzgvbWF4aS1jb3NpLXJvZGktc3BzLTcwNjMwNjM4LmpwZw==
   Maxi-Cosi Rodi SPS Bjorn (8)
   Maxi-Cosi Rodi SPS Bjorn
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   72.49, 2d (offer_sdt_2_days)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   72.49, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
   good_buy
  • Bebies First Autostoel Bebies First Zwart
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/5/bebies-first-autostoel-bebies-first-zwart-65973045.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/3/bebies-first-autostoel-bebies-first-zwart-72753083.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/5/bebies-first-autostoel-bebies-first-zwart-65973045.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC80LzUvYmViaWVzLWZpcnN0LWF1dG9zdG9lbC1iZWJpZXMtZmlyc3QtendhcnQtNjU5NzMwNDUuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/3/bebies-first-autostoel-bebies-first-zwart-72753083.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC84LzMvYmViaWVzLWZpcnN0LWF1dG9zdG9lbC1iZWJpZXMtZmlyc3QtendhcnQtNzI3NTMwODMuanBn
   Bebies First Autostoel Bebies First Zwart (11)
   Bebies First Autostoel Bebies First Zwart
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   48.0, 2d (offer_sdt_2_days)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   48.0, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
  • Cybex Autostoel Cybex Pallas Fix Rabbit Grey (9-36kg)
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/6/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--27315686.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/2/3/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--28879123.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/1/3/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--29372713.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/5/3/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405453.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/5/4/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405454.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/5/8/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405458.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/5/9/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405459.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/0/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405460.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/2/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405462.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/3/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405463.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/4/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405464.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/5/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405465.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/6/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405466.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/7/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405467.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/8/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405468.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/9/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405469.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/8/3/cybex-pallas-fix-31936583.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/5/5/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405455.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/5/6/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405456.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/5/7/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405457.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/6/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--27315686.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi84LzYvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LXBhbGxhcy1maXgtcmFiYml0LWdyZXktOS0zNmtnLS0yNzMxNTY4Ni5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/2/3/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--28879123.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8yLzMvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LXBhbGxhcy1maXgtcmFiYml0LWdyZXktOS0zNmtnLS0yODg3OTEyMy5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/1/3/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--29372713.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8xLzMvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LXBhbGxhcy1maXgtcmFiYml0LWdyZXktOS0zNmtnLS0yOTM3MjcxMy5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/5/3/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405453.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC81LzMvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LXBhbGxhcy1maXgtcmFiYml0LWdyZXktOS0zNmtnLS0zMTQwNTQ1My5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/5/4/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405454.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC81LzQvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LXBhbGxhcy1maXgtcmFiYml0LWdyZXktOS0zNmtnLS0zMTQwNTQ1NC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/5/8/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405458.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC81LzgvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LXBhbGxhcy1maXgtcmFiYml0LWdyZXktOS0zNmtnLS0zMTQwNTQ1OC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/5/9/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405459.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC81LzkvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LXBhbGxhcy1maXgtcmFiYml0LWdyZXktOS0zNmtnLS0zMTQwNTQ1OS5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/0/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405460.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzAvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LXBhbGxhcy1maXgtcmFiYml0LWdyZXktOS0zNmtnLS0zMTQwNTQ2MC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/2/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405462.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzIvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LXBhbGxhcy1maXgtcmFiYml0LWdyZXktOS0zNmtnLS0zMTQwNTQ2Mi5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/3/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405463.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzMvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LXBhbGxhcy1maXgtcmFiYml0LWdyZXktOS0zNmtnLS0zMTQwNTQ2My5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/4/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405464.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzQvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LXBhbGxhcy1maXgtcmFiYml0LWdyZXktOS0zNmtnLS0zMTQwNTQ2NC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/5/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405465.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzUvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LXBhbGxhcy1maXgtcmFiYml0LWdyZXktOS0zNmtnLS0zMTQwNTQ2NS5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/6/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405466.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzYvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LXBhbGxhcy1maXgtcmFiYml0LWdyZXktOS0zNmtnLS0zMTQwNTQ2Ni5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/7/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405467.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzcvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LXBhbGxhcy1maXgtcmFiYml0LWdyZXktOS0zNmtnLS0zMTQwNTQ2Ny5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/8/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405468.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzgvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LXBhbGxhcy1maXgtcmFiYml0LWdyZXktOS0zNmtnLS0zMTQwNTQ2OC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/9/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405469.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzkvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LXBhbGxhcy1maXgtcmFiYml0LWdyZXktOS0zNmtnLS0zMTQwNTQ2OS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/8/3/cybex-pallas-fix-31936583.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS84LzMvY3liZXgtcGFsbGFzLWZpeC0zMTkzNjU4My5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/5/5/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405455.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC81LzUvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LXBhbGxhcy1maXgtcmFiYml0LWdyZXktOS0zNmtnLS0zMTQwNTQ1NS5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/5/6/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405456.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC81LzYvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LXBhbGxhcy1maXgtcmFiYml0LWdyZXktOS0zNmtnLS0zMTQwNTQ1Ni5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/5/7/cybex-autostoel-cybex-pallas-fix-rabbit-grey-9-36kg--31405457.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC81LzcvY3liZXgtYXV0b3N0b2VsLWN5YmV4LXBhbGxhcy1maXgtcmFiYml0LWdyZXktOS0zNmtnLS0zMTQwNTQ1Ny5qcGc=
   Cybex Autostoel Cybex Pallas Fix Rabbit Grey (9-36kg) (11)
   Cybex Autostoel Cybex Pallas Fix Rabbit Grey (9-36kg)
   baby & koter baby & koter
   229, ? (offer_sdt_unknown)
   baby & koter baby & koter
   229, ? (offer_sdt_unknown)
   1
  • romer Britax Römer Autostoel Discovery SL Cosmos Black
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/8/0/romer-britax-romer-autostoel-discovery-sl-cosmos-black-64322980.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/1/1/romer-britax-romer-autostoel-discovery-sl-cosmos-black-64357311.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/1/romer-britax-romer-autostoel-discovery-sl-cosmos-black-70829801.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/8/0/romer-britax-romer-autostoel-discovery-sl-cosmos-black-64322980.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS84LzAvcm9tZXItYnJpdGF4LXJvbWVyLWF1dG9zdG9lbC1kaXNjb3Zlcnktc2wtY29zbW9zLWJsYWNrLTY0MzIyOTgwLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/1/1/romer-britax-romer-autostoel-discovery-sl-cosmos-black-64357311.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8xLzEvcm9tZXItYnJpdGF4LXJvbWVyLWF1dG9zdG9lbC1kaXNjb3Zlcnktc2wtY29zbW9zLWJsYWNrLTY0MzU3MzExLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/1/romer-britax-romer-autostoel-discovery-sl-cosmos-black-70829801.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8wLzEvcm9tZXItYnJpdGF4LXJvbWVyLWF1dG9zdG9lbC1kaXNjb3Zlcnktc2wtY29zbW9zLWJsYWNrLTcwODI5ODAxLmpwZw==
   romer Britax Römer Autostoel Discovery SL Cosmos Black (10)
   romer Britax Römer Autostoel Discovery SL Cosmos Black
   Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
   8.114537858104518 (18)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   119.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
   8.114537858104518 (18)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   119.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
  • X-adventure Xadventure autostoel turning 360 graden draaibaar grijs
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/9/x-adventure-xadventure-autostoel-turning-360-graden-draaibaar-grijs-66183059.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/7/2/x-adventure-xadventure-autostoel-turning-360-graden-draaibaar-grijs-69029272.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/6/3/x-adventure-xadventure-autostoel-turning-360-graden-draaibaar-grijs-71666863.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/9/x-adventure-xadventure-autostoel-turning-360-graden-draaibaar-grijs-66183059.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC81LzkveC1hZHZlbnR1cmUteGFkdmVudHVyZS1hdXRvc3RvZWwtdHVybmluZy0zNjAtZ3JhZGVuLWRyYWFpYmFhci1ncmlqcy02NjE4MzA1OS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/7/2/x-adventure-xadventure-autostoel-turning-360-graden-draaibaar-grijs-69029272.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi83LzIveC1hZHZlbnR1cmUteGFkdmVudHVyZS1hdXRvc3RvZWwtdHVybmluZy0zNjAtZ3JhZGVuLWRyYWFpYmFhci1ncmlqcy02OTAyOTI3Mi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/6/3/x-adventure-xadventure-autostoel-turning-360-graden-draaibaar-grijs-71666863.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC82LzMveC1hZHZlbnR1cmUteGFkdmVudHVyZS1hdXRvc3RvZWwtdHVybmluZy0zNjAtZ3JhZGVuLWRyYWFpYmFhci1ncmlqcy03MTY2Njg2My5qcGc=
   X-adventure Xadventure autostoel turning 360 graden draaibaar grijs (10)
   X-adventure Xadventure autostoel turning 360 graden draaibaar grijs
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   129, 2d (offer_sdt_2_days)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   129, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
  • Maxi-Cosi AxissFix Plus Nomad Blue
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/8/maxi-cosi-axissfix-plus-nomad-blue-66415228.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/7/5/maxi-cosi-axissfix-plus-nomad-blue-71674375.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/2/8/maxi-cosi-axissfix-plus-nomad-blue-71944628.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/8/maxi-cosi-axissfix-plus-nomad-blue-66415228.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8yLzgvbWF4aS1jb3NpLWF4aXNzZml4LXBsdXMtbm9tYWQtYmx1ZS02NjQxNTIyOC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/7/5/maxi-cosi-axissfix-plus-nomad-blue-71674375.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy83LzUvbWF4aS1jb3NpLWF4aXNzZml4LXBsdXMtbm9tYWQtYmx1ZS03MTY3NDM3NS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/2/8/maxi-cosi-axissfix-plus-nomad-blue-71944628.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8yLzgvbWF4aS1jb3NpLWF4aXNzZml4LXBsdXMtbm9tYWQtYmx1ZS03MTk0NDYyOC5qcGc=
   Maxi-Cosi AxissFix Plus Nomad Blue (6)
   Maxi-Cosi AxissFix Plus Nomad Blue
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   499, 4d (offer_sdt_4_days)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   499, 4d (offer_sdt_4_days)
   2
  • Cybex Pallas Fix - Autostoel - Cobble grey
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/0/3/cybex-pallas-fix-autostoel-cobble-grey-29372403.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/9/cybex-pallas-fix-autostoel-cobble-grey-50910569.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/2/cybex-pallas-fix-autostoel-cobble-grey-55727572.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/0/3/cybex-pallas-fix-autostoel-cobble-grey-29372403.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8wLzMvY3liZXgtcGFsbGFzLWZpeC1hdXRvc3RvZWwtY29iYmxlLWdyZXktMjkzNzI0MDMuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/9/cybex-pallas-fix-autostoel-cobble-grey-50910569.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS82LzkvY3liZXgtcGFsbGFzLWZpeC1hdXRvc3RvZWwtY29iYmxlLWdyZXktNTA5MTA1NjkuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/2/cybex-pallas-fix-autostoel-cobble-grey-55727572.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS83LzIvY3liZXgtcGFsbGFzLWZpeC1hdXRvc3RvZWwtY29iYmxlLWdyZXktNTU3Mjc1NzIuanBn
   Cybex Pallas Fix - Autostoel - Cobble grey (8)
   Cybex Pallas Fix - Autostoel - Cobble grey
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   6
  • Maxi-Cosi Rodi AirProtect Rodi AirProtect - Concrete Grey Concrete Grey
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/5/6/maxi-cosi-rodi-airprotect-2015-turvavyoistuin-concrete-grey-64577156.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/8/maxi-cosi-rodi-airprotect-2015-turvavyoistuin-concrete-grey-66057848.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/0/0/maxi-cosi-rodi-airprotect-2015-turvavyoistuin-concrete-grey-68822600.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/5/6/maxi-cosi-rodi-airprotect-2015-turvavyoistuin-concrete-grey-64577156.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS81LzYvbWF4aS1jb3NpLXJvZGktYWlycHJvdGVjdC0yMDE1LXR1cnZhdnlvaXN0dWluLWNvbmNyZXRlLWdyZXktNjQ1NzcxNTYuanBn
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/8/maxi-cosi-rodi-airprotect-2015-turvavyoistuin-concrete-grey-66057848.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC80LzgvbWF4aS1jb3NpLXJvZGktYWlycHJvdGVjdC0yMDE1LXR1cnZhdnlvaXN0dWluLWNvbmNyZXRlLWdyZXktNjYwNTc4NDguanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/0/0/maxi-cosi-rodi-airprotect-2015-turvavyoistuin-concrete-grey-68822600.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8wLzAvbWF4aS1jb3NpLXJvZGktYWlycHJvdGVjdC0yMDE1LXR1cnZhdnlvaXN0dWluLWNvbmNyZXRlLWdyZXktNjg4MjI2MDAuanBn
   Maxi-Cosi Rodi AirProtect Rodi AirProtect - Concrete Grey Concrete Grey (2)
   Maxi-Cosi Rodi AirProtect Rodi AirProtect - Concrete Grey Concrete Grey
   Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
   8.114537858104518 (18)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   128.89, 2d (offer_sdt_2_days)
   Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
   8.114537858104518 (18)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   128.89, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
  • Maxi-Cosi Maxi Cosi Pebble Autostoel - Black Crystal
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/8/maxi-cosi-maxi-cosi-pebble-autostoel-black-crystal-29563288.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/8/maxi-cosi-maxi-cosi-pebble-autostoel-black-crystal-31632748.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/5/1/maxi-cosi-maxi-cosi-pebble-autostoel-black-crystal-31632751.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/8/maxi-cosi-maxi-cosi-pebble-autostoel-black-crystal-29563288.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi84LzgvbWF4aS1jb3NpLW1heGktY29zaS1wZWJibGUtYXV0b3N0b2VsLWJsYWNrLWNyeXN0YWwtMjk1NjMyODguanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/8/maxi-cosi-maxi-cosi-pebble-autostoel-black-crystal-31632748.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy80LzgvbWF4aS1jb3NpLW1heGktY29zaS1wZWJibGUtYXV0b3N0b2VsLWJsYWNrLWNyeXN0YWwtMzE2MzI3NDguanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/5/1/maxi-cosi-maxi-cosi-pebble-autostoel-black-crystal-31632751.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy81LzEvbWF4aS1jb3NpLW1heGktY29zaS1wZWJibGUtYXV0b3N0b2VsLWJsYWNrLWNyeXN0YWwtMzE2MzI3NTEuanBn
   Maxi-Cosi Maxi Cosi Pebble Autostoel - Black Crystal (3)
   Maxi-Cosi Maxi Cosi Pebble Autostoel - Black Crystal
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   197.2, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   197.2, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   197.2, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   8
  • Disney Autostoel Befix Darth Vader
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/2/8/disney-autostoel-befix-darth-vader-55650128.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/4/disney-autostoel-befix-darth-vader-60458494.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/8/disney-autostoel-befix-darth-vader-65959768.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/2/8/disney-autostoel-befix-darth-vader-55650128.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8yLzgvZGlzbmV5LWF1dG9zdG9lbC1iZWZpeC1kYXJ0aC12YWRlci01NTY1MDEyOC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/4/disney-autostoel-befix-darth-vader-60458494.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC85LzQvZGlzbmV5LWF1dG9zdG9lbC1iZWZpeC1kYXJ0aC12YWRlci02MDQ1ODQ5NC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/8/disney-autostoel-befix-darth-vader-65959768.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy82LzgvZGlzbmV5LWF1dG9zdG9lbC1iZWZpeC1kYXJ0aC12YWRlci02NTk1OTc2OC5qcGc=
   Disney Autostoel Befix Darth Vader (3)
   Disney Autostoel Befix Darth Vader
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   8
  • Cybex Gold Autostoel Pallas M Graphite Black-dark grey
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/7/9/cybex-gold-autostoel-pallas-m-graphite-black-dark-grey-64360279.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/5/3/cybex-gold-autostoel-pallas-m-graphite-black-dark-grey-64439153.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/4/cybex-gold-autostoel-pallas-m-graphite-black-dark-grey-70830684.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/7/9/cybex-gold-autostoel-pallas-m-graphite-black-dark-grey-64360279.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi83LzkvY3liZXgtZ29sZC1hdXRvc3RvZWwtcGFsbGFzLW0tZ3JhcGhpdGUtYmxhY2stZGFyay1ncmV5LTY0MzYwMjc5LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/5/3/cybex-gold-autostoel-pallas-m-graphite-black-dark-grey-64439153.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS81LzMvY3liZXgtZ29sZC1hdXRvc3RvZWwtcGFsbGFzLW0tZ3JhcGhpdGUtYmxhY2stZGFyay1ncmV5LTY0NDM5MTUzLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/4/cybex-gold-autostoel-pallas-m-graphite-black-dark-grey-70830684.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi84LzQvY3liZXgtZ29sZC1hdXRvc3RvZWwtcGFsbGFzLW0tZ3JhcGhpdGUtYmxhY2stZGFyay1ncmV5LTcwODMwNjg0LmpwZw==
   Cybex Gold Autostoel Pallas M Graphite Black-dark grey (5)
   Cybex Gold Autostoel Pallas M Graphite Black-dark grey
   Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
   8.114537858104518 (18)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   294, 2d (offer_sdt_2_days)
   Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
   8.114537858104518 (18)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   294, 2d (offer_sdt_2_days)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   299, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   7
  • Britax Britax Römer Autostoel Kid II Ocean Blue
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/2/8/romer-britax-romer-autostoel-kid-ii-ocean-blue-49081428.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/2/9/romer-britax-romer-autostoel-kid-ii-ocean-blue-49081429.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/4/2/romer-britax-romer-autostoel-kid-ii-ocean-blue-52093642.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/1/romer-britax-romer-autostoel-kid-ii-ocean-blue-49732581.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/2/8/romer-britax-romer-autostoel-kid-ii-ocean-blue-49081428.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC8yLzgvcm9tZXItYnJpdGF4LXJvbWVyLWF1dG9zdG9lbC1raWQtaWktb2NlYW4tYmx1ZS00OTA4MTQyOC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/2/9/romer-britax-romer-autostoel-kid-ii-ocean-blue-49081429.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC8yLzkvcm9tZXItYnJpdGF4LXJvbWVyLWF1dG9zdG9lbC1raWQtaWktb2NlYW4tYmx1ZS00OTA4MTQyOS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/4/2/romer-britax-romer-autostoel-kid-ii-ocean-blue-52093642.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi80LzIvcm9tZXItYnJpdGF4LXJvbWVyLWF1dG9zdG9lbC1raWQtaWktb2NlYW4tYmx1ZS01MjA5MzY0Mi5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/1/romer-britax-romer-autostoel-kid-ii-ocean-blue-49732581.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS84LzEvcm9tZXItYnJpdGF4LXJvbWVyLWF1dG9zdG9lbC1raWQtaWktb2NlYW4tYmx1ZS00OTczMjU4MS5qcGc=
   Britax Britax Römer Autostoel Kid II Ocean Blue (5)
   Britax Britax Römer Autostoel Kid II Ocean Blue
   Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
   8.114537858104518 (18)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   102.95, 2d (offer_sdt_2_days)
   Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
   8.114537858104518 (18)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   102.95, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
  • Disney Befix Frozen Olaf
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/3/8/disney-befix-frozen-olaf-56290238.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/8/disney-befix-frozen-olaf-59816828.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/8/6/disney-befix-frozen-olaf-65912286.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/3/8/disney-befix-frozen-olaf-56290238.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi8zLzgvZGlzbmV5LWJlZml4LWZyb3plbi1vbGFmLTU2MjkwMjM4LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/8/disney-befix-frozen-olaf-59816828.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC8yLzgvZGlzbmV5LWJlZml4LWZyb3plbi1vbGFmLTU5ODE2ODI4LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/8/6/disney-befix-frozen-olaf-65912286.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi84LzYvZGlzbmV5LWJlZml4LWZyb3plbi1vbGFmLTY1OTEyMjg2LmpwZw==
   Disney Befix Frozen Olaf (5)
   Disney Befix Frozen Olaf
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   49, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   7
  • Maxi-Cosi Autostoeltje Maxi-Cosi Citi 2 Earth Brown 2016
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/6/3/maxi-cosi-citi-2-45773463.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/4/6/maxi-cosi-citi-2-50088246.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/6/3/maxi-cosi-citi-2-45773463.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC82LzMvbWF4aS1jb3NpLWNpdGktMi00NTc3MzQ2My5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/4/6/maxi-cosi-citi-2-50088246.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi80LzYvbWF4aS1jb3NpLWNpdGktMi01MDA4ODI0Ni5qcGc=
   Maxi-Cosi Autostoeltje Maxi-Cosi Citi 2 Earth Brown 2016 (3)
   Maxi-Cosi Autostoeltje Maxi-Cosi Citi 2 Earth Brown 2016
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   113.6, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   113.6, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   113.6, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   8
  • Maxi-Cosi Maxi Cosi Rodi Air Protect Autostoel - Black Raven - 2015
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/1/4/maxi-cosi-maxi-cosi-rodi-air-protect-autostoel-black-raven-2015-31632714.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/1/5/maxi-cosi-maxi-cosi-rodi-air-protect-autostoel-black-raven-2015-31632715.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/1/6/maxi-cosi-maxi-cosi-rodi-air-protect-autostoel-black-raven-2015-31632716.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/1/4/maxi-cosi-maxi-cosi-rodi-air-protect-autostoel-black-raven-2015-31632714.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8xLzQvbWF4aS1jb3NpLW1heGktY29zaS1yb2RpLWFpci1wcm90ZWN0LWF1dG9zdG9lbC1ibGFjay1yYXZlbi0yMDE1LTMxNjMyNzE0LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/1/5/maxi-cosi-maxi-cosi-rodi-air-protect-autostoel-black-raven-2015-31632715.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8xLzUvbWF4aS1jb3NpLW1heGktY29zaS1yb2RpLWFpci1wcm90ZWN0LWF1dG9zdG9lbC1ibGFjay1yYXZlbi0yMDE1LTMxNjMyNzE1LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/1/6/maxi-cosi-maxi-cosi-rodi-air-protect-autostoel-black-raven-2015-31632716.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8xLzYvbWF4aS1jb3NpLW1heGktY29zaS1yb2RpLWFpci1wcm90ZWN0LWF1dG9zdG9lbC1ibGFjay1yYXZlbi0yMDE1LTMxNjMyNzE2LmpwZw==
   Maxi-Cosi Maxi Cosi Rodi Air Protect Autostoel - Black Raven - 2015 (3)
   Maxi-Cosi Maxi Cosi Rodi Air Protect Autostoel - Black Raven - 2015
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   134.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   134.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   134.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   8
  • X-adventure Autostoel Xadventure Travel Zwart-Blauw (0-18kg)
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/1/7/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-blauw-0-18kg--29508017.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/0/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-blauw-0-18kg--65852190.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/4/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-blauw-0-18kg--71518114.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/1/7/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-blauw-0-18kg--29508017.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8xLzcveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLXhhZHZlbnR1cmUtdHJhdmVsLXp3YXJ0LWJsYXV3LTAtMThrZy0tMjk1MDgwMTcuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/0/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-blauw-0-18kg--65852190.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS85LzAveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLXhhZHZlbnR1cmUtdHJhdmVsLXp3YXJ0LWJsYXV3LTAtMThrZy0tNjU4NTIxOTAuanBn
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/4/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-blauw-0-18kg--71518114.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8xLzQveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLXhhZHZlbnR1cmUtdHJhdmVsLXp3YXJ0LWJsYXV3LTAtMThrZy0tNzE1MTgxMTQuanBn
   X-adventure Autostoel Xadventure Travel Zwart-Blauw (0-18kg) (5)
   X-adventure Autostoel Xadventure Travel Zwart-Blauw (0-18kg)
   baby & koter baby & koter
   59.95, ? (offer_sdt_unknown)
   baby & koter baby & koter
   59.95, ? (offer_sdt_unknown)
   2
  • Maxi-Cosi Maxi Cosi Pebble Autostoel - Black Raven
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/1/maxi-cosi-maxi-cosi-pebble-autostoel-black-raven-31632631.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/2/maxi-cosi-maxi-cosi-pebble-autostoel-black-raven-31632632.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/6/5/maxi-cosi-maxi-cosi-pebble-autostoel-black-raven-60185865.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/9/maxi-cosi-pebble-black-raven-71580829.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/3/0/maxi-cosi-pebble-black-raven-71580830.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/1/maxi-cosi-maxi-cosi-pebble-autostoel-black-raven-31632631.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8zLzEvbWF4aS1jb3NpLW1heGktY29zaS1wZWJibGUtYXV0b3N0b2VsLWJsYWNrLXJhdmVuLTMxNjMyNjMxLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/2/maxi-cosi-maxi-cosi-pebble-autostoel-black-raven-31632632.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8zLzIvbWF4aS1jb3NpLW1heGktY29zaS1wZWJibGUtYXV0b3N0b2VsLWJsYWNrLXJhdmVuLTMxNjMyNjMyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/6/5/maxi-cosi-maxi-cosi-pebble-autostoel-black-raven-60185865.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC82LzUvbWF4aS1jb3NpLW1heGktY29zaS1wZWJibGUtYXV0b3N0b2VsLWJsYWNrLXJhdmVuLTYwMTg1ODY1LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/9/maxi-cosi-pebble-black-raven-71580829.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8yLzkvbWF4aS1jb3NpLXBlYmJsZS1ibGFjay1yYXZlbi03MTU4MDgyOS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/3/0/maxi-cosi-pebble-black-raven-71580830.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8zLzAvbWF4aS1jb3NpLXBlYmJsZS1ibGFjay1yYXZlbi03MTU4MDgzMC5qcGc=
   Maxi-Cosi Maxi Cosi Pebble Autostoel - Black Raven (3)
   Maxi-Cosi Maxi Cosi Pebble Autostoel - Black Raven
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   8
  • X-adventure Autostoel 360 On Tour Rood
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/6/4/x-adventure-autostoel-360-on-tour-rood-66038664.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/3/4/x-adventure-autostoel-360-on-tour-rood-69027234.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/3/x-adventure-autostoel-360-on-tour-rood-71659943.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/6/4/x-adventure-autostoel-360-on-tour-rood-66038664.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi82LzQveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLTM2MC1vbi10b3VyLXJvb2QtNjYwMzg2NjQuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/3/4/x-adventure-autostoel-360-on-tour-rood-69027234.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi8zLzQveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLTM2MC1vbi10b3VyLXJvb2QtNjkwMjcyMzQuanBn
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/3/x-adventure-autostoel-360-on-tour-rood-71659943.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS80LzMveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLTM2MC1vbi10b3VyLXJvb2QtNzE2NTk5NDMuanBn
   X-adventure Autostoel 360 On Tour Rood (7)
   X-adventure Autostoel 360 On Tour Rood
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   129, 2d (offer_sdt_2_days)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   129, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
  • Maxi-Cosi Maxi Cosi Tobi - Autostoel - Black Diamond 2017
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/1/9/maxi-cosi-maxi-cosi-tobi-autostoel-black-diamond-2017-69034519.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/1/3/maxi-cosi-maxi-cosi-tobi-autostoel-black-diamond-2017-73272413.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/1/9/maxi-cosi-maxi-cosi-tobi-autostoel-black-diamond-2017-69034519.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8xLzkvbWF4aS1jb3NpLW1heGktY29zaS10b2JpLWF1dG9zdG9lbC1ibGFjay1kaWFtb25kLTIwMTctNjkwMzQ1MTkuanBn
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/1/3/maxi-cosi-maxi-cosi-tobi-autostoel-black-diamond-2017-73272413.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8xLzMvbWF4aS1jb3NpLW1heGktY29zaS10b2JpLWF1dG9zdG9lbC1ibGFjay1kaWFtb25kLTIwMTctNzMyNzI0MTMuanBn
   Maxi-Cosi Maxi Cosi Tobi - Autostoel - Black Diamond 2017 (7)
   Maxi-Cosi Maxi Cosi Tobi - Autostoel - Black Diamond 2017
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   6
  • X-adventure Autostoel XAdventure Valetfix gr. 123 & Isofix
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/2/1/x-adventure-autostoel-xadventure-valetfix-gr-123-isofix-65918221.jpg?m=aHR0cHM6Ly9iYWJ5ZW50aWVuZXItbmwuc2NkbjQuc2VjdXJlLnJheGNkbi5jb20vbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2NhY2hlLzEvaW1hZ2UvNTAweDUwMC85ZGY3OGVhYjMzNTI1ZDA4ZDZlNWZiOGQyNzEzNmU5NS9wL2cvcGcwNy10dHAxLTc5MC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/2/1/x-adventure-autostoel-xadventure-valetfix-gr-123-isofix-65918221.jpg?m=aHR0cHM6Ly9iYWJ5ZW50aWVuZXItbmwuc2NkbjQuc2VjdXJlLnJheGNkbi5jb20vbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2NhY2hlLzEvaW1hZ2UvNTAweDUwMC85ZGY3OGVhYjMzNTI1ZDA4ZDZlNWZiOGQyNzEzNmU5NS9wL2cvcGcwNy10dHAxLTc5MC5qcGc=
   X-adventure Autostoel XAdventure Valetfix gr. 123 & Isofix (7)
   X-adventure Autostoel XAdventure Valetfix gr. 123 & Isofix
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   119.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   119.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
  • Kidsriver Evi Groep 1/2 Autostoel Evi Groep 1/2 Grijs
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/6/0/kidsriver-evi-groep-1-2-autostoel-evi-groep-1-2-grijs-68784560.jpg?m=aHR0cHM6Ly9hc3NldHMud2Voa2FtcC5jb20vaS93ZWhrYW1wLzY2ODc1M19wYl8wMT93PTUwMCZoPTUwMA==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/6/0/kidsriver-evi-groep-1-2-autostoel-evi-groep-1-2-grijs-68784560.jpg?m=aHR0cHM6Ly9hc3NldHMud2Voa2FtcC5jb20vaS93ZWhrYW1wLzY2ODc1M19wYl8wMT93PTUwMCZoPTUwMA==
   Kidsriver Evi Groep 1/2 Autostoel Evi Groep 1/2 Grijs (6)
   Kidsriver Evi Groep 1/2 Autostoel Evi Groep 1/2 Grijs
   Wehkamp Wehkamp
   8.291547866995147 (495)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.291547866995147 (495)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Kidsriver Alant ISOfix groep 2/3 Alant ISOfix autostoel - Grijs Grijs
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/1/kidsriver-alant-isofix-groep-2-3-alant-isofix-autostoel-grijs-grijs-68805911.jpg?m=aHR0cHM6Ly9hc3NldHMud2Voa2FtcC5jb20vaS93ZWhrYW1wLzcyODI1NF9wYl8wMT93PTUwMCZoPTUwMA==
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/1/kidsriver-alant-isofix-groep-2-3-alant-isofix-autostoel-grijs-grijs-68805911.jpg?m=aHR0cHM6Ly9hc3NldHMud2Voa2FtcC5jb20vaS93ZWhrYW1wLzcyODI1NF9wYl8wMT93PTUwMCZoPTUwMA==
   Kidsriver Alant ISOfix groep 2/3 Alant ISOfix autostoel - Grijs Grijs (6)
   Kidsriver Alant ISOfix groep 2/3 Alant ISOfix autostoel - Grijs Grijs
   Wehkamp Wehkamp
   8.291547866995147 (495)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.291547866995147 (495)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • X-adventure Autostoel Born Lucky Kidz Midnight Black (9-36kg)
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/7/x-adventure-autostoel-born-lucky-kidz-midnight-black-9-36kg--34509587.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iYWJ5ZW5rb3Rlci5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvYi9sL2JsLWNhcnNlYXQtbWFyeS1fNF80MzQzMnI0LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/2/x-adventure-autostoel-born-lucky-kidz-midnight-black-9-36kg--69004722.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/2/x-adventure-autostoel-born-lucky-kidz-midnight-black-9-36kg--71521462.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/7/x-adventure-autostoel-born-lucky-kidz-midnight-black-9-36kg--34509587.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iYWJ5ZW5rb3Rlci5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvYi9sL2JsLWNhcnNlYXQtbWFyeS1fNF80MzQzMnI0LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/2/x-adventure-autostoel-born-lucky-kidz-midnight-black-9-36kg--69004722.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8yLzIveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLWJvcm4tbHVja3kta2lkei1taWRuaWdodC1ibGFjay05LTM2a2ctLTY5MDA0NzIyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/2/x-adventure-autostoel-born-lucky-kidz-midnight-black-9-36kg--71521462.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC82LzIveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLWJvcm4tbHVja3kta2lkei1taWRuaWdodC1ibGFjay05LTM2a2ctLTcxNTIxNDYyLmpwZw==
   X-adventure Autostoel Born Lucky Kidz Midnight Black (9-36kg) (4)
   X-adventure Autostoel Born Lucky Kidz Midnight Black (9-36kg)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   149, 2d (offer_sdt_2_days)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   149, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
  • Baninni Autostoel Baninni Arona Isofix Black (9-36kg)
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/1/5/baninni-autostoel-baninni-arona-isofix-black-9-36kg--27188615.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/8/baninni-autostoel-baninni-arona-isofix-black-9-36kg--71517358.jpg
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/7/6/baninni-autostoel-baninni-arona-isofix-black-9-36kg--56028076.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/1/5/baninni-autostoel-baninni-arona-isofix-black-9-36kg--27188615.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8xLzUvYmFuaW5uaS1hdXRvc3RvZWwtYmFuaW5uaS1hcm9uYS1pc29maXgtYmxhY2stOS0zNmtnLS0yNzE4ODYxNS5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/8/baninni-autostoel-baninni-arona-isofix-black-9-36kg--71517358.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy81LzgvYmFuaW5uaS1hdXRvc3RvZWwtYmFuaW5uaS1hcm9uYS1pc29maXgtYmxhY2stOS0zNmtnLS03MTUxNzM1OC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/7/6/baninni-autostoel-baninni-arona-isofix-black-9-36kg--56028076.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC83LzYvYmFuaW5uaS1hdXRvc3RvZWwtYmFuaW5uaS1hcm9uYS1pc29maXgtYmxhY2stOS0zNmtnLS01NjAyODA3Ni5qcGc=
   Baninni Autostoel Baninni Arona Isofix Black (9-36kg) (6)
   Baninni Autostoel Baninni Arona Isofix Black (9-36kg)
   baby & koter baby & koter
   149, ? (offer_sdt_unknown)
   baby & koter baby & koter
   149, ? (offer_sdt_unknown)
   1
  • X-adventure Autostoel Xadventure Travel Zwart-Rood (0-18kg)
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/1/5/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-rood-0-18kg--29508015.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/8/8/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-rood-0-18kg--65852188.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/2/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-rood-0-18kg--71518112.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/1/5/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-rood-0-18kg--29508015.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8xLzUveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLXhhZHZlbnR1cmUtdHJhdmVsLXp3YXJ0LXJvb2QtMC0xOGtnLS0yOTUwODAxNS5qcGc=
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/8/8/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-rood-0-18kg--65852188.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS84LzgveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLXhhZHZlbnR1cmUtdHJhdmVsLXp3YXJ0LXJvb2QtMC0xOGtnLS02NTg1MjE4OC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/2/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-rood-0-18kg--71518112.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8xLzIveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLXhhZHZlbnR1cmUtdHJhdmVsLXp3YXJ0LXJvb2QtMC0xOGtnLS03MTUxODExMi5qcGc=
   X-adventure Autostoel Xadventure Travel Zwart-Rood (0-18kg) (4)
   X-adventure Autostoel Xadventure Travel Zwart-Rood (0-18kg)
   baby & koter baby & koter
   59.95, ? (offer_sdt_unknown)
   baby & koter baby & koter
   59.95, ? (offer_sdt_unknown)
   2
  • Kidsriver Liz ISOfix groep 1/2/3 Liz ISOfix autostoel - Antraciet Antraciet
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/6/kidsriver-liz-isofix-groep-1-2-3-liz-isofix-autostoel-antraciet-antraciet-68805566.jpg?m=aHR0cHM6Ly9hc3NldHMud2Voa2FtcC5jb20vaS93ZWhrYW1wLzcyODI1MF9wYl8wMT93PTUwMCZoPTUwMA==
   • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/6/kidsriver-liz-isofix-groep-1-2-3-liz-isofix-autostoel-antraciet-antraciet-68805566.jpg?m=aHR0cHM6Ly9hc3NldHMud2Voa2FtcC5jb20vaS93ZWhrYW1wLzcyODI1MF9wYl8wMT93PTUwMCZoPTUwMA==
   Kidsriver Liz ISOfix groep 1/2/3 Liz ISOfix autostoel - Antraciet Antraciet (6)
   Kidsriver Liz ISOfix groep 1/2/3 Liz ISOfix autostoel - Antraciet Antraciet
   Wehkamp Wehkamp
   8.291547866995147 (495)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Wehkamp Wehkamp
   8.291547866995147 (495)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • romer Britax-Romer Kidfix II XP Sict Black Marble
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/9/6/romer-britax-romer-kidfix-ii-xp-sict-black-marble-65927596.jpg
   • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/9/6/romer-britax-romer-kidfix-ii-xp-sict-black-marble-65927596.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS85LzYvcm9tZXItYnJpdGF4LXJvbWVyLWtpZGZpeC1paS14cC1zaWN0LWJsYWNrLW1hcmJsZS02NTkyNzU5Ni5qcGc=
   romer Britax-Romer Kidfix II XP Sict Black Marble (6)
   romer Britax-Romer Kidfix II XP Sict Black Marble
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   269, 4d (offer_sdt_4_days)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   4.716676177291539 (4)
   269, 4d (offer_sdt_4_days)
   1
  • Nania Revo Luxe Agora Storm
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/2/9/nania-revo-luxe-agora-storm-33573029.jpg
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/9/4/nania-revo-luxe-agora-storm-34883194.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/3/7/nania-revo-luxe-agora-storm-71518537.jpg
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/2/9/nania-revo-luxe-agora-storm-33573029.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8yLzkvbmFuaWEtcmV2by1sdXhlLWFnb3JhLXN0b3JtLTMzNTczMDI5LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/9/4/nania-revo-luxe-agora-storm-34883194.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS85LzQvbmFuaWEtcmV2by1sdXhlLWFnb3JhLXN0b3JtLTM0ODgzMTk0LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/3/7/nania-revo-luxe-agora-storm-71518537.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS8zLzcvbmFuaWEtcmV2by1sdXhlLWFnb3JhLXN0b3JtLTcxNTE4NTM3LmpwZw==
   Nania Revo Luxe Agora Storm (4)
   Nania Revo Luxe Agora Storm
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.nl Coolblue.nl
   9.016787390778767 (819)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
   7.083333333333333 (1)
   • //static1.vergelijk.nl/s/4.28.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
   7
  2 27
  • Winkelen in plaats (location):
  • Quick filters (quick_questions):
   • Maxi Cosi DEFAULT
    • maxi_cosi
   • Nania DEFAULT
    • nania
   • Romer DEFAULT
    • romer
   • Goedkoop DEFAULT
    • budget
  • Merk (brand):
  • Prijs (price):
   • Minder dan €110 Goedkope autostoel (budget)
   • €110 - €180 (low)
   • €180 - €230 (medium)
   • €230 of meer (high)
  • Soort stoeltje (product_type):
   • Autostoeltje (autostoeltje)
   • Autostoeltjes (autostoeltjes)
   • baby stoeltjes (baby_stoeltjes)
   • Booster zitjes (booster_zitjes)
   • Car seats (car_seats)
  • Leeftijd/gewicht groep (autostoel_groep):
   • 0 (0 - 10 kg; 0 - 9 maanden) (0_0_10_kg_0_9_maanden_)
   • 0+ (0 - 13 kg; 0 - 15 maanden) (0_0_13_kg_0_15_maanden_)
   • 0 + / 1 (0 - 18 kg; 0 - 4 jaar) (0_1_0_18_kg_0_4_jaar_)
   • 1-2-3 (9 - 36 kg; 9 maanden - 12 jaar) (1_2_3_9_36_kg_9_maanden_12_jaar_)
   • 1-2 (9 - 25 kg; 9 maanden - 6 jaar) (1_2_9_25_kg_9_maanden_6_jaar_)
   • 1 (9 - 18 kg; 9 maanden - 4 jaar) (1_9_18_kg_9_maanden_4_jaar_)
   • 2 (15 - 25 kg, 4 - 6 jaar) (2_15_25_kg_4_6_jaar_)
   • 2-3 (15 - 36 kg; 3,5 - 12 jaar) (2_3_15_36_kg_3_5_12_jaar_)
  • Certificering (certificering):
   • ECE R44/04 (ece_r44_04)
   • TUV (tuv)
  • Wasbare bekleding (wasbare_hoes):
   • Ja (ja)
  • Kleur (kleur):
   • Beige (beige)
   • Blauw (blauw)
   • Bruin (bruin)
   • Chocolade (chocolade)
   • Crème (cre_me)
   • Cyaan (cyaan)
   • Grijs (grijs)
   • Lila (lila)
   • Magenta (magenta)
   • Navy (navy)
   • Paars (paars)
   • Rood (rood)
   • Roze (roze)
   • Turkoois (turkoois)
   • Violet (violet)
   • Wit (wit)
   • Zwart (zwart)
  • Autogordel geschikt (autogordel_geschikt):
   • ja (ja)
  • Typenaam (typenaam):
   • Rodi SPS (rodi_sps)
   • Solution X (solution_x)
   • Young Expert Plus (young_expert_plus)
  • Gewicht (gewicht):
   • 3,4 (3_4)
   • 5,7 (5_7)
  • Leeftijdgroepen autostoel (leeftijdgroepen_autostoel):
   • Groep 2/3 (3,5 tot 12 jaar) (groep_2_3_3_5_tot_12_jaar_)
  • Maximale leeftijd (maximale_leeftijd):
   • 1 jaar (1_jaar)
  • Maxiumum gewicht (maxiumum_gewicht):
   • 13 kg (13_kg)
  • Materiaal (materiaal):
   • Multimateriaal (multimateriaal)
  • Leeftijdgroepen isofix (leeftijdgroepen_isofix):
   • NVT (nvt)
  • Introductiejaar (introductiejaar):
   • 2007 (2007)
   • 2008 (2008)
  • Gewicht product (gewicht_product):
   • < 4090 g (gewicht_product_4100)
   • 4090 g - 5800 g (gewicht_product_4100_5800)
   • 5800 g - 9525 g (gewicht_product_5800_9500)
   • ≥ 9525 g (gewicht_product_9500)
  • Winkelen in plaats (physical_location):
   • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
   • Aalsmeer (aalsmeer)
   • Alkmaar (alkmaar)
   • Almelo (almelo)
   • Almere (almere)
   • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
   • Amersfoort (amersfoort)
   • Amstelveen (amstelveen)
   • Amsterdam (amsterdam)
   • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
   • Apeldoorn (apeldoorn)
   • Appingedam (appingedam)
   • Arnhem (arnhem)
   • Assen (assen)
   • Barneveld (barneveld)
   • Beilen (beilen)
   • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
   • Beuningen (beuningen)
   • Boxmeer (boxmeer)
   • Boxtel (boxtel)
   • Breda (breda)
   • Brunssum (brunssum)
   • Bussum (bussum)
   • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
   • Cruquius (cruquius)
   • Culemborg (culemborg)
   • Delft (delft)
   • Den Burg (den_burg)
   • Den Haag (den_haag)
   • Den Helder (den_helder)
   • Deventer (deventer)
   • Diemen (diemen)
   • Doetinchem (doetinchem)
   • Dokkum (dokkum)
   • Dordrecht (dordrecht)
   • Drachten (drachten)
   • Dronten (dronten)
   • Duiven (duiven)
   • Echt (echt)
   • Ede (ede)
   • Eersel (eersel)
   • Eindhoven (eindhoven)
   • Elburg (elburg)
   • Elst (elst)
   • Emmeloord (emmeloord)
   • Emmen (emmen)
   • Enschede (enschede)
   • Epe (epe)
   • Ermelo (ermelo)
   • Etten (etten)
   • Geldrop (geldrop)
   • Geleen (geleen)
   • Goes (goes)
   • Gorinchem (gorinchem)
   • Gouda (gouda)
   • Groningen (groningen)
   • Grootebroek (grootebroek)
   • Haaksbergen (haaksbergen)
   • Haarlem (haarlem)
   • Hardenberg (hardenberg)
   • Harderwijk (harderwijk)
   • Harlingen (harlingen)
   • Heemskerk (heemskerk)
   • Heerenveen (heerenveen)
   • Heerhugowaard (heerhugowaard)
   • Heerlen (heerlen)
   • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
   • Helmond (helmond)
   • Hengelo (hengelo)
   • Hilversum (hilversum)
   • Hoofddorp (hoofddorp)
   • Hoogeveen (hoogeveen)
   • Hoogezand (hoogezand)
   • Hoorn (hoorn)
   • IJsselstein (ijsselstein)
   • Katwijk (katwijk)
   • Kerkrade (kerkrade)
   • Koog aan de Zaan (koog_aan_de_zaan)
   • Leeuwarden (leeuwarden)
   • Leiden (leiden)
   • Leidschendam (leidschendam)
   • Lelystad (lelystad)
   • Lisse (lisse)
   • Maarssen (maarssen)
   • Maastricht (maastricht)
   • Meerssen (meerssen)
   • Middelharnis (middelharnis)
   • Naaldwijk (naaldwijk)
   • Nieuwegein (nieuwegein)
   • Nijmegen (nijmegen)
   • Nijverdal (nijverdal)
   • Oldenzaal (oldenzaal)
   • Oostburg (oostburg)
   • Oosterhout (oosterhout)
   • Oosterwolde (oosterwolde)
   • Oss (oss)
   • Oud-Beijerland (oud_beijerland)
   • Panningen (panningen)
   • Papendrecht (papendrecht)
   • Purmerend (purmerend)
   • Raalte (raalte)
   • Ridderkerk (ridderkerk)
   • Rijssen (rijssen)
   • Roden (roden)
   • Roermond (roermond)
   • Roosendaal (roosendaal)
   • Rosmalen (rosmalen)
   • Rotterdam (rotterdam)
   • Schagen (schagen)
   • Schiedam (schiedam)
   • Sittard (sittard)
   • Sneek (sneek)
   • Son (son)
   • Spijkenisse (spijkenisse)
   • Stadskanaal (stadskanaal)
   • Terneuzen (terneuzen)
   • Tiel (tiel)
   • Tilburg (tilburg)
   • Utrecht (utrecht)
   • Veendam (veendam)
   • Veenendaal (veenendaal)
   • Veghel (veghel)
   • Velserbroek (velserbroek)
   • Venlo (venlo)
   • Venray (venray)
   • Vlaardingen (vlaardingen)
   • Vlissingen (vlissingen)
   • Waalwijk (waalwijk)
   • Wageningen (wageningen)
   • Wanneperveen (wanneperveen)
   • Weert (weert)
   • Winterswijk (winterswijk)
   • Woerden (woerden)
   • Wormerveer (wormerveer)
   • Zaltbommel (zaltbommel)
   • Zeewolde (zeewolde)
   • Zeist (zeist)
   • Zoetermeer (zoetermeer)
   • Zutphen (zutphen)
   • Zwijndrecht (zwijndrecht)
   • Zwolle (zwolle)
  • Bevestiging Isofix (bevestiging_isofix):
   • NVT (nvt)
  • Awards (awards):
   • 4 stars in European tests "Car seats 2011» in Group 0+ (0-13 kg) (4_stars_in_european_tests_car_seats_2011_in_group_0_0_13_kg_)
   • Verkehrswacht Bayern, Aktion Autokindersitz (verkehrswacht_bayern_aktion_autokindersitz)
  • Gewichtgroepen autostoel (gewichtgroepen_autostoel):
   • Groep 2/3 (15 tot 36 kg) (groep_2_3_15_tot_36_kg_)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.nl