Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

 • Met zijn 4,3 inch beeldscherm zorgt voor de Galaxy Core voor een goede kijkbeleving. De dual-core processor zorgt samen met Android 4.1 Jelly Bean voor een soepele smartphone ervaring.
 • Samsung Galaxy S3 Neo-Ziggo Blue mobiele telefoon
 • De Samsung Galaxy S5 is het allernieuwste vlaggenschip van Samsung! Voorzien van een aantal trucjes in het toestel om je batterij te sparen wanneer deze leeg dreigt te raken. Zo kun je nog langer bereikbaar zijn op je smartphone. Daarnaast beschikt h...
 • simlockvrij - 2 jaar originele garantie - vanaf EUR 0,- bij een abonnement - snelle levering
 • De Galaxy Trend Lite van Samsung is een telefoon met een 4 inch TFT beeldscherm die draait op Android 4.1.2 Jelly Bean besturingssysteem. Het grote 4 inch scherm zorgt ervoor dat je gemakkelijk webpagina's, lange e-mails en gedetailleerde foto's kunt b
 • Apple iPhone 6 64GB, spacegrijsDe Apple iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn niet alleen groter, ze zijn ten opzichte van hun voorgangers haarfijn uitgedokterd, gewikt, gewogen, en minutieus in elkaar gezet. De gladde metalen slanke behuizing is voorzien van een HD-scherm en is verkrijgbaar in twee maten. De iPhone modellen beschikken over een A8-chip met 64-bits architectuur, een M8-bewegingscoprocessor die ervoor zorgt dat u nog eenvoudiger en sneller gebruik kan maken van de verschillende functies die de Apple iPhone 6 u biedt. Leverbaar vanaf 26 september.Let op: Op dit moment is de beschikbaarheid en levertijd onbekend, hierdoor kunnen wij helaas niet direct uitleveren.
 • Smartphone Galaxy Young S6310 (blauw)
 • De Apple iPhone 6 is meer dan alleen groter en dunner. De smartphone is op alle fronten verbeterd. Zo is de iPhone 6 ook krachtiger en ongekend energiezuinig. De smartphone heeft een glad metalen oppervlak dat naadloos aansluit op het Retina HD-display en is voorzien van IOS 8: het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld. Met IOS 8 wordt iedere ervaring op uw iPhone 6 nu nog beter en indrukwekkender.

  Daarnaast ervaart u met deze iPhone 6 een ongekende beeldkwaliteit. Zo heeft de iPhone 6 geweldige kleuren, een groter contrast en een bredere kijkhoek. De smartphone is super krachtig en uiterst efficiënt en ook de batterij gaat langer mee, waardoor u meer met uw iPhone kunt doen. Daarnaast kunt u met het handige Touch ID uw telefoon beveiligen door middel van uw vingerafdruk.

  De 8-megapixel camera is voorzien van de nieuwste technologieën, waardoor u nu nog mooiere foto’s kunt maken. Zo heeft deze iPhone een nieuwe sensor met Foxus Pixels, een verbeterde gezichtsherkenning en een betere belichtingsregeling.

  De iPhone 6 ondersteunt snelle, draadloze technologieën en kan verbinding maken met netwerken wereldwijd. Daarnaast beschikt de smartphone over een geavanceerde wifi-voorziening waardoor u een ongekend snelle, draadloze verbinding ervaart.
 • 1,8 " verlicht LCD scherm, ruisonderdrukking, melding op je mobiel bij inkomende berichten op je antwoordapparaat,bereik tot 200 van het basisstation, extra handset en lader.
mobiele telefoon

De nieuwste mobiele telefoons zijn volwaardige multimedia-apparaten. De mogelijkheden zijn enorm en de techniek is bijna niet meer bij te benen. In deze tekst bespreken we de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een mobiele telefoon. Alle mobiele telefoons in deze categorie zijn overigens simlock vrij. Wil je dus een los toestel kopen zonder abonnement, dan zit je hier goed. Op deze pagina geven we je eerst enkele kooptips en daarna bespreken we achtereenvolgens: de functies van de mobiele telefoon, het verschil in prijs, mobiele besturingssystemen accessoires voor je gsm, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ...

Lees meer over mobiele telefoons »

internet & telefonie

smartwatch

Een smartwatch is een horloge dat gekoppeld kan worden aan je smartphone en notificaties door kan geven zonder dat je je smartphone hoeft te pakken. Hierdoor heb je altijd snel en eenvoudig toegang tot informatie over je agenda, het weer, inkomende berichten en gesprekken, email, social media en natuurlijk ook gewoon de tijd. We zullen hier de handigste functies van smartwatches verder toelichten en ook zullen we je een aantal kooptips geven voor het aanschaffen van een smartwatch.

Lees meer over smartwatches »

thuistelefoon

Een vast toestel in de huiskamer is bij veel mensen al jaren standaard. Ondanks dat bijna alle Nederlanders tegenwoordig een mobieltje hebben, groeien de technieken van de huistelefoons nog steeds. Zo is sms'en bij een aantal providers bijvoorbeeld ook mogelijk. Jij bent op zoek naar een vaste telefoon en kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een telefoon. Aanbieders van huistelefoonsets zijn: Aeg, Cisco, Fysic, KPN, Motorola, Panasonic, Philips, Profoon, Siemens, Tiptel en Topcom.

Lees meer over thuistelefoons »

telefoonaccessoires

voip & skype

VOIP & Skype zijn is een technologie waarmee je kunt bellen via het Internet of een ander IP-gebaseerd netwerk. Om met VOIP (of Voice over IP) te bellen heb je een verbinding met het Internet of een abonnement bij een kabel- of ADSL-aanbieder nodig: ADSL-aanbieder: een ADSL-aanbieder biedt ADSL tegen betaling aan. ADSL is een breedbandtechniek waarmee het mogelijk is met hogere snelheden te internetten over jouw analoge telefoonverbinding. De snelheden variëren, afhankelijk van het aanbod van jouw ADSL-aanbieder en de afstand tot de centrale.

Lees meer over voice over ip-telefoons »

fax

Hoewel de fax steeds minder wordt gebruikt, is hij voorlopig nog niet helemaal uit het kantoor verdwenen. Met een fax kun je documenten met tekst, maar ook afbeeldingen faxen. Tegenwoordig zie je ook steeds meer multifunctionele all-in-one printers met ingebouwde fax. De fax maakt gebruik van de telecommunicatietechniek en maakt het mogelijk om documenten via de telefoonlijn te faxen. Wanneer je een document faxt, scan je het eerst met de fax. Vervolgens codeert de fax het document.

Lees meer over faxen »

smartphone hoesjes

tablet hoes