x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

vaste telefoon

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in thuistelefoon categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Een vast toestel in de huiskamer is bij veel mensen al jaren standaard. Ondanks dat bijna alle Nederlanders tegenwoordig een mobieltje hebben, groeien de technieken van de huistelefoons nog steeds. Zo is sms'en bij een aantal providers bijvoorbeeld ook mogelijk. Jij bent op zoek naar een vaste telefoon en kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een telefoon.Vergelijk hier vaste telefoons!

  Aanbieders van huistelefoonsets zijn: Aeg, Cisco, Fysic, KPN, Motorola, Panasonic, Philips, Profoon, Siemens, Tiptel en Topcom.

  Bekijk en vergelijk dan hier thuistelefoons en vind de beste koop!

  Eigenschappen thuistelefoons:

  • Draadgebonden vs draadloos: draad of draadloos maakt geen verschil in spraak- en verbindingskwaliteit of in de meeste andere snufjes, maar draadloze toestellen geven natuurlijk wel een grotere bewegingsvrijheid en hebben een aantal extra mogelijkheden.
  • Bereik vaste telefoon: de maximaal mogelijke afstand tussen handsets en basisstation is afhankelijk van het bereik.
  • Handsets: bij elk type basisstation zijn bijbehorende typen handsets aan te schaffen.  Je kunt eventueel achteraf nog extra losse handsets aanschaffen tot aan het maximale aantal handsets per basisstation. Let er wel op dat handset en basisstation compatibel zijn en dat losse handsets niet werken zonder aansluiting op een bijpassend basisstation. Het is dus zinloos alleen een losse handset te kopen.
  • Antwoordapparaat
  • Intern telefoonboek

  Vergelijk hier vaste telefoons!Functies thuistelefoons

  • Intern doorschakelen: met meerdere handsets kun je gebruik maken van de mogelijkheid intern door te schakelen. Met deze functie kunnen de handsets vaak als walkietalkies functioneren en het mooie is dat interne gesprekken gratis zijn.
  • Babyfoonfunctie: een voortzetting op deze functie is om de draadloze telefoon als babyfoon te gebruiken. Als dit ondersteund wordt, geeft een in de kinderkamer achtergelaten handset alle geluiden door naar een intern óf extern telefoonnummer. Op het moment dat de baby begint te huilen, word je dus gebeld. Het mooie van het opgeven van een extern nummer is dat je jouw mobiele telefoonnummer op kunt geven, waardoor je met een gerust hart even de deur uit kan.
  • Sms of MMS: met sommige toestellen kan je sms'en, of zelfs MMS'jes (multi media messages) of e-mail versturen.
  • Handfree: met een handfree functie waarbij je de beller op de speaker kunt zetten, eventueel gecombineerd met voice-dialing.
  • Voice-dialing: het draaien van nummers op gesproken commando.
  • Nummerherhaling en sneltoetsen: met deze functies kun je met een druk op de knop personen bellen die je vaak belt.

  Nummerweergave
  Nummerherkenning, bijvoorbeeld, waarbij je de naam te zien krijgt van de beller voor je opneemt, kan heel handig zijn om belangrijke telefoontjes eruit te pikken en minder gewenste bellers te vermijden. Je moet wel weten dat er in Nederland momenteel twee soorten nummerweergavesystemen in omloop zijn:

  • DTMF en
  • FSK.

  KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave. Voordat je een toestel met allerlei extra functies koopt, is het dus raadzaam om bij jouw provider te informeren of deze alle extra mogelijkheden wel ondersteunt. Deze extra services zitten vaak niet in een standaard abonnement, daar zul je meer voor moeten betalen.

  Analoog of ISDNVergelijk hier alle vaste telefoons!
  Tenslotte kun je afhankelijk van de aansluiting kiezen uit een analoge telefoon of een ISDN-telefoon. ISDN-telefoons kunnen maximaal voordeel halen uit jouw ISDN-aansluiting doordat zij verschillende lijnen binnen een aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld privé- en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen. Telefooncentrales van bedrijven werken tegenwoordig ook met VOIP (of Voice over IP). Dit is een nieuwe technologie die gebruik maakt van het Internet of een ander IP-netwerk. Kijk voor meer informatie bij de categorie VOIP.

  Voor meer informatie over de gebruikte begrippen kun je kijken bij de verklarende woordenlijst. Heb je nog vragen, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

  Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier vaste telefoons!Kan ik een draadloos toestel ook als gsm gebruiken?
  Kan ik de telefoon ook als babyfoon gebruiken?
  Zit nummerherkenning standaard op elk toestel?
  Wat is het verschil tussen analoog en ISDN?
  Kan ik meerdere toestellen op één lijn aansluiten?

  Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

  Kan ik een draadloos toestel ook als gsm gebruiken?
  Een draadloze handset functioneert alleen als hij binnen het maximale bereik van het basisstation is. Om verder van huis te bellen heb je dus een gsm nodig. Ook qua tarief zijn draadloze telefoons gewoon vaste telefoons, d.w.z. dat bellen naar een mobiel duurder is dan wanneer je per mobiel belt. Wel hebben tegenwoordig steeds meer vaste telefoons functies die voornamelijk bekend zijn van de gsm zoals sms'en, MMS'en, e-mail of een ingebouwde camera.

  Kan ik de telefoon ook als babyfoon gebruiken?
  Als de vaste telefoon van je keuze de babyfoon- of ruimtebewakingsfunctie ondersteunt, kun je de telefoon inderdaad als babyfoon gebruiken. Je kunt dan een handset bij de baby plaatsen en een intern of extern (bijvoorbeeld mobiel) nummer ingeven. Op het moment dat de baby geluid produceert dat boven een bepaald niveau uitkomt, belt de handset vanzelf het opgegeven nummer. Superhandig!

  Zit nummerherkenning standaard op elk toestel?Vergelijk hier vaste telefoons!
  Nee. Of een toestel nummer herkenning biedt, staat aangegeven onder nummerherkenning (CLIP). Het overgrote deel van de toestellen ondersteunt deze functie wel. Je moet wel weten dat er in Nederland momenteel twee soorten nummerweergavesystemen in omloop zijn: DTMF en FSK. KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave. Voordat je een toestel koopt, is het dus raadzaam om bij je provider te informeren of deze de ondersteunde nummerherkenning wel aanbiedt.

  Wat is het verschil tussen analoog en ISDN?
  ISDN-toestellen kunnen maximaal voordeel halen uit de ISDN-aansluiting doordat zij verschillende lijnen binnen één aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld privélijnen en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen.

  Kan ik meerdere toestellen op één lijn aansluiten?
  De meeste toestellen bieden de mogelijkheid extra handhelds aan te sluiten op het basisstation tot een bepaald maximum. Let er wel op dat alleen bijbehorende typen handhelds op een basisstation aangesloten kunnen worden. Raadpleeg hiervoor de site van de fabrikant.

  Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier vaste telefoons!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen over thuistelefoons.

  Bekijk en vergelijk dan hier thuistelefoons en vind de beste koop!

  Aansluiting
  Hier staat het type aansluiting weergegeven: ISDN of analoog. ISDN-toestellen kunnen maximaal voordeel halen uit de ISDN-aansluiting, doordat zij verschillende lijnen binnen één aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld privélijnen en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen.

  Aansluiting headset
  Dit veld geeft aan of je een headset op de telefoon aan kunt sluiten en op deze manier 'handsfree' kunt bellen.

  Aantal belsignalen
  Geeft aan of de telefoon verschillende belsignalen kan laten horen. Behalve leuk voor de afwisseling en prettig voor de oren, is het handig om bijvoorbeeld je favoriete (of juist te vermijden) bellers hun eigen signaal te geven.

  Analoge aansluiting
  Met een analoge telefoonaansluiting kun je maximaal één gesprek tegelijk voeren. De inbelsnelheid van een modem op een analoge verbinding is maximaal 56 kilobit per seconde. In combinatie met een ADSL-abonnement kunnen hogere snelheden gehaald worden, afhankelijk van het ADSL-abonnement dat je bij je internetprovider hebt afgesloten.

  Antenne ingebouwd
  Dit veld geeft aan of de antenne van het toestel zichtbaar is of dat deze is weggewerkt in de behuizing. Of je kiest voor een ingebouwde of een uitgebouwde antenne hangt puur af van je cosmetische wensen. De kwaliteit en het bereik van ingebouwde antennes is gelijk aan die van uitgebouwde antennes.

  Antwoordmachine
  Als er in een toestel een antwoordmachine is ingebouwd, dan kunnen bellers berichten inspreken als je even niet in de buurt bent of even geen zin hebt om de telefoon op te nemen. Vaak bieden telecomaanbieders ook de mogelijkheid om een voice-mail op afstand te gebruiken. Jouw voice-mailberichten worden dan op afstand opgeslagen en je kunt deze dan afluisteren door een daarvoor bestemd telefoonnummer te bellen.

  Babyfoon
  Dit wordt ook wel ruimtebewaking genoemd. Je kunt een handset achterlaten in de kinderkamer die vervolgens alle geluidsignalen doorgeeft aan een ander toestel (intern of extern).

  Beltonen toevoegen
  Bij sommige toestellen kun je zelf(gemaakte) nieuwe beltonen invoeren.

  Bluetooth
  Geeft aan of de telefoon via een radiofrequentie in verbinding kan staan met andere apparaten binnen een afstand van 10-100 meter. Denk bijvoorbeeld aan bellen via een mobiele telefoon (van mobiel naar mobiel is goedkoper), het gebruik van een bluetooth headset of verbinding maken met jouw PDA of notebook.

  Conferentietelefoon
  Conferentietelefoons of vergadertelefoons zijn telefoons die garant staan voor een goede geluidskwaliteit. Sommige modellen hebben soms meerdere microfoons om dit geluid in een grotere ruimte te kunnen garanderen. De meeste conferentietelefoons hebben een ingebouwde ruisonderdrukking.

  DECT-technologie
  DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications en is een technologie die draadloze telefonie mogelijk maakt in en om het huis. Op een basisstation kunnen maximaal acht toestellen worden aangesloten. Encryptie maakt het afluisteren vrijwel onmogelijk. DECT kan alleen toegepast worden op spraakoverdracht en niet op data-overdracht.

  Draadgebonden telefoons
  Bij een draadgebonden telefoon is de hoorn door middel van een snoer met het toestel verbonden.

  Draadloze telefoons
  Draadloze telefoons voor gebruik binnenshuis bieden de mogelijkheid om in en rond het huis draadloos te kunnen telefoneren. De handset is dan meestal door middel van de DECT- of de bluetoothtechnologie met het basisstation verbonden. Het basisstation daarentegen moet wel met een telefoonkabel aan de vaste aansluiting worden gekoppeld.

  E-mail
  Dit veld geeft aan of de telefoon in staat is om e-mailtjes te versturen, zonder daartoe externe Java-applicaties te hoeven installeren.


  Handset
  De handset is de hoorn van de draadloze telefoon. Op de handset zijn alle functies geïnstalleerd die je normaal gesproken op het vaste toestel vindt. Zo kun je rechtsreeks op de handset het nummer intoetsen dat je wilt bellen.

  Handset locator Vergelijk hier vaste telefoons!
  Hiermee kun je vanuit het basisstation een geluidsignaal naar een handset sturen. Dit wordt ook wel 'paging' genoemd.

  Handsfree modus
  Dit veld geeft aan of de telefoon geschikt is om het spraakgeluid versterkt weer te geven via een speaker, zodat je de beller 'op de speaker' kunt zetten en je handen vrijhoudt.

  Huiscentrale
  Een huiscentrale is eigenlijk een kleine telefooncentrale.

  Intern doorverbinden
  Je kunt vanuit het basisstation gesprekken doorverbinden naar de handsets. Dit geeft vaak ook de mogelijkheid de handsets (gratis) als walkie-talkies te gebruiken.

  ISDN-aansluiting
  Een ISDN-aansluiting is een digitale aansluiting die gebruikt maakt van de normale telefoonaansluiting. In tegenstelling tot een analoge aansluiting kun je op een normale ISDN-aansluiting wel twee gesprekken tegelijk voeren. ISDN-2 biedt zelfs de mogelijkheid vier fax-, data- en of telefoonverbindingen tegelijkertijd te gebruiken. De verbinding bij ISDN wordt aanzienlijk sneller opgebouwd dan bij een analoge aansluiting, maar je hebt hier wel andere telefoonapparatuur voor nodig. Helaas is het niet mogelijk om een ADSL-verbinding met ISDN te combineren.

  Max. aantal handsets
  Het maximale aantal handsets dat op één basisstation kan worden aangesloten.

  MMS
  Met een zeer beperkt aantal vaste telefoons kun je ook MMS-berichten versturen (Multimedia Messaging Service). Deze toestellen beschikken dan ook over een ingebouwde camera. MMS zijn korte tekstberichten waar foto's, geluids- en videofragmenten aan toegevoegd kunnen worden.

  Nummerherhaling
  Dit veld geeft aan of het toestel over de mogelijkheid beschikt een aantal van de laatstgekozen nummers te onthouden, zodat je deze niet opnieuw hoeft in te toetsen.

  Nummerweergave CLIP
  Dit veld geeft aan of het toestel de inkomende bellers kan herkennen op basis van hun telefoonnummer en de naam van de beller op het scherm weergeeft. Er zijn verschillende systemen in omloop, zodat je goed moet letten op de compatibiliteit tussen het toestel en de provider.

  Oproepfilter
  Met een oproepfilter heb je de mogelijkheid bepaalde bellers of lijnen te blokkeren.

  Sms
  Via sms (Short Messaging Service) kun je met het vaste toestel berichtjes tot 160 tekens versturen naar gsm's of andere sms-ondersteunende vaste telefoons.

  Snelkiesfunctie
  Dit veld geeft aan of je nummers kunt voorprogrammeren onder toetsen. Zo kun je jouw partner bijvoorbeeld programmeren onder het cijfer 2, waarna je alleen voor 1 seconde de 2 ingedrukt hoeft te houden zodat de telefoon de verbinding gaat maken.

  Speakerfunctie
  Deze functie maakt het mogelijk het gesprek op de speaker te zetten. Je hoeft de hoorn dan niet vast te houden, waardoor je beide handen vrij hebt.

  Systeem
  Er zijn twee soorten nummerweergavesystemen in Nederland: DTMF en FSK. KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave.


  Technologie Vergelijk hier vaste telefoons!
  DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) is een communicatiestandaard voor de verbinding tussen handsets en basisstation van draadloze telefoons. DECT-toestellen zijn beter beveiligd tegen afluisteren en functioneren stabieler dan de ouderwetse analoge toestellen. GAP-technologie is een onderdeel van DECT dat zorg draagt voor de registratie van handsets en het daadwerkelijke opbellen. Idealiter kunnen GAP-compatibele handhelds en basisstations van verschillende makelij op een minimum niveau samen functioneren.

  Uitvoering
  Alle draadloze modellen bestaan uit een basisstation met een aantal handhelds die je door het hele huis kunt gebruiken. Bij elk type basisstation zijn bijpassende typen handhelds aan te schaffen. Dit veld geeft weer hoeveel handhelds er door de winkelier bijgeleverd worden, je kunt naar keuze achteraf nog extra losse handhelds aanschaffen.

  Voicedialing
  Geeft aan of de telefoon in staat is spraak te herkennen, om daarmee nummers te bellen. Zo hoef je geen nummer in te tikken als je handsfree wilt bellen.

  Voicemailmelder
  De voicemailmelder geeft aan of er een bericht op jouw voicemail is ingesproken. Je hoeft dan nooit meer onnodig je voicemail te bellen.

  Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

  • Handsfree Door de telefoon op luidspreker te zetten kan je handsfree bellen.
  • Vier handsets Meerdere handsets verspreid je door het huis, zodat overal een telefoon in de buurt is.
  • Gigaset Gigaset is een Duits merk dat uiteenlopende modellen thuistelefoons maakt.
  • Fysic Fysic maakt veel modellen seniorentelefoons en thuistelefoons.
  • Philips Het merk Philips heeft een groot aanbod betrouwbare thuistelefoons.
  • Seniorentelefoon Een seniorentelefoon heeft extra grote knoppen en is zeer gebruiksvriendelijk.
  • Budget Een budget thuistelefoon heeft een prijs van maximaal 45 euro.
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (225)
  7.06108073411359 (13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  De eerste twee jaar een heerlijk toestel, maar daarna begonnen de problemen en was de garantie eraf
  Na drie jaar veel problemen , mensen bellen en kunnen ons niet horen , ondanks nieuwe batterijen blijven de problemen , vervelend als je contactpersoon bent van je ouders
  7.0
  0 10
 • Siemens Gigaset SL910A zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/7/7/siemens-gigaset-sl910a-18607477.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/9/1/siemens-gigaset-sl910a-18697091.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/4/siemens-gigaset-sl910a-black--23125744.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/5/siemens-gigaset-sl910a-black--23125745.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/6/siemens-gigaset-sl910a-black--23125746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/9/siemens-gigaset-sl910a-black--23309629.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/0/siemens-gigaset-sl910a-black--23309630.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/1/siemens-gigaset-sl910a-black--23309631.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/2/siemens-gigaset-sl910a-black--23309632.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/3/siemens-gigaset-sl910a-black--23309633.jpg
  Siemens Gigaset SL910A zwart (56)
  3.5234166997966683 (4)
  Siemens Gigaset SL910A zwart
  Twee jaar geleden gekocht en alleen maar ergenis over functioneren. Nu al kapot.
  Vaak reageren de toetsen niet en nu na twee jaar doet hij helemaal niets meer. Wijbellen niet veel dus daar ligt het niet aan. Niet aanbevolen.
  2.0
  0 10
 • Siemens Gigaset A510 TRIO
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/3/3/siemens-gigaset-a510-trio-18537033.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/1/siemens-gigaset-a510-trio-23236671.jpg
  Siemens Gigaset A510 TRIO (112)
  7.4 (1)
  Siemens Gigaset A510 TRIO
  Super telefoon
  Makkelijk te gebruiken en instaleren
  8.3
  0 10
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (225)
  7.06108073411359 (13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  slecht erg onleesbare gebruikers hand leiding
  slecht onleesbare handleiding A510 trioset
  5.0
  0 10
 • Gigaset R630H PRO
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/2/gigaset-r630h-pro-21502322.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/9/8/gigaset-r630h-pro-23342998.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/2/0/gigaset-r630h-pro-23498620.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/2/1/gigaset-r630h-pro-23498621.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/2/2/gigaset-r630h-pro-23498622.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/2/3/gigaset-r630h-pro-23498623.jpg
  Gigaset R630H PRO (166)
  8.25 (1)
  Gigaset R630H PRO
  Robuust toestel, perfect voor gebruik in de werkplaats!
  Wegens uitstekende ervaringen in het verleden ook nu wederom voor een Siemens Gigaset gekozen. Dit robuuste toestel is uitermate geschikt voor gebruik in de werkplaats.
  10.0
  0 10
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (225)
  7.06108073411359 (13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Prima!
  Dit is een prima set met veel mogelijkheden. We gebruiken 'm al bijna twee jaar en de positieve opmerkingen uit andere reviews kan ik onderschrijven. De enkele negatieve opmerkingen herken ik niet. Wel wordt uit de reviews en 'vragen en antwoorden' duidelijk dat niet iedereen alle mogelijkheden (op de bedoelde manier) benut en/of begrijpt. Handsfree bellen werkt ook prima. Ik gebruik die mogelijkheid vaak als ik inbel in 'conference calls'. Kortom, een aanrader!
  9.0
  0 10
 • Siemens Gigaset SL910A zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/7/7/siemens-gigaset-sl910a-18607477.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/9/1/siemens-gigaset-sl910a-18697091.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/4/siemens-gigaset-sl910a-black--23125744.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/5/siemens-gigaset-sl910a-black--23125745.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/6/siemens-gigaset-sl910a-black--23125746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/9/siemens-gigaset-sl910a-black--23309629.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/0/siemens-gigaset-sl910a-black--23309630.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/1/siemens-gigaset-sl910a-black--23309631.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/2/siemens-gigaset-sl910a-black--23309632.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/3/siemens-gigaset-sl910a-black--23309633.jpg
  Siemens Gigaset SL910A zwart (56)
  3.5234166997966683 (4)
  Siemens Gigaset SL910A zwart
  Is een aantal keer uitgevallen , gereset door batterij te verwijderen, vooralsnog doet ie het weer
  Mooi product handig in gebruik , is een paar keer uitgevallen , door resetten van de batterij opgelost, hoop dat ie goed blijft doen aanwinst voor het interieur.
  8.7
  0 10
 • Siemens Gigaset SL910A zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/7/7/siemens-gigaset-sl910a-18607477.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/9/1/siemens-gigaset-sl910a-18697091.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/4/siemens-gigaset-sl910a-black--23125744.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/5/siemens-gigaset-sl910a-black--23125745.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/6/siemens-gigaset-sl910a-black--23125746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/9/siemens-gigaset-sl910a-black--23309629.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/0/siemens-gigaset-sl910a-black--23309630.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/1/siemens-gigaset-sl910a-black--23309631.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/2/siemens-gigaset-sl910a-black--23309632.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/3/siemens-gigaset-sl910a-black--23309633.jpg
  Siemens Gigaset SL910A zwart (56)
  3.5234166997966683 (4)
  Siemens Gigaset SL910A zwart
  Werkt bijzonder moeizaam en storings gevoelig
  Lijkt mooi maar werkt slecht in bediening van het toestel. Echte miskoop.
  4.7
  0 10
 • Panasonic KX-TG8052 zwart
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/6/5/panasonic-kx-tg8052-18526565.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/4/9/panasonic-kx-tg8052-18539749.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/5/0/panasonic-kx-tg8052-18539750.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/2/2/panasonic-kx-tg8052-black--18543322.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/0/2/panasonic-kx-tg8052-black--23228302.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/2/panasonic-kx-tg8052-black--23236072.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/3/panasonic-kx-tg8052-black--23236073.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/8/3/panasonic-kx-tg8052-18347883.jpg
  Panasonic KX-TG8052 zwart (31)
  7.75 (1)
  Panasonic KX-TG8052 zwart
  Ben er zeer blij mee.in een woord klass telefoon
  Zeer Goed
  9.0
  0 10
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (225)
  7.06108073411359 (13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Een heel prettige telefoon met veel mogelijkheden
  Een heel prettige telefoon met veel mogelijkheden. Wat ik met name ook erg fijn vind is dat het volume op allerlei manieren aan te passen is. Nadelen: Tamelijk grof en overdags zie je nauwelijks het knippersignaal dat er in je afwezigheid gebeld is.
  8.7
  0 10
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (225)
  7.06108073411359 (13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Kwaliteit voor een betaalbare prijs.
  Makkelijk te bedienen telefoon, lange batterijduur, helder belgeluid en handig antwoordapparaat. Nadelen; slechte verstaanbaarheid bij bellen op de speaker, indicator batterijen klopt niet altijd helemaal.
  9.0
  0 10
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (225)
  7.06108073411359 (13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Duurzaamheid is moeilijk te zeggen na 2 weken
  Duurzaamheid is moeilijk te zeggen na 2 weken. Gebruiksvriendelijk. Nummerherkeniing. Adressen slechts 1 keer invoeren. Ik ben tevreden.
  8.3
  0 10
 • Siemens Gigaset SL910A zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/7/7/siemens-gigaset-sl910a-18607477.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/9/1/siemens-gigaset-sl910a-18697091.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/4/siemens-gigaset-sl910a-black--23125744.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/5/siemens-gigaset-sl910a-black--23125745.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/6/siemens-gigaset-sl910a-black--23125746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/9/siemens-gigaset-sl910a-black--23309629.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/0/siemens-gigaset-sl910a-black--23309630.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/1/siemens-gigaset-sl910a-black--23309631.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/2/siemens-gigaset-sl910a-black--23309632.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/3/siemens-gigaset-sl910a-black--23309633.jpg
  Siemens Gigaset SL910A zwart (56)
  3.5234166997966683 (4)
  Siemens Gigaset SL910A zwart
  Mooi uiterlijk met veel problemen!!
  Een half jaar in t bezit al 2x voor een langere periode voor reparatie weggeweest.
  3.7
  0 10
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (225)
  7.06108073411359 (13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Ben niet tevreden er zit geen nummerherkenning op die werkt omdat het een duits fabrikaat is
  na veel mail verkeer met de gigaset helpdesk heb ik nog steeds geen nummerherkenning dus doe het product weer terug
  1.0
  0 10
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (225)
  7.06108073411359 (13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Ideaal
  Dit is echt een mooie telefoon. Hij ligt lekker in de hand en is gemakkelijk in het gebruik. De indeling van de menu's is heel logisch en dat zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Er zijn veel vrolijke beltonen en mogelijkheden. Dit toestel heeft zelfs een prijs gewonnen, dus ik zou hem zeker kiezen.
  9.0
  0 10
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (225)
  7.06108073411359 (13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Prijswinnaar!
  De gigazet A510A is combineert de nieuwste technologie en beschikt over een zeer mooi strak design. Dit is een mobiele DECT-telefoon, waar geen draden te pas komen en hij beschikt namelijk over een 1,8-inch display waarvan je de achtergrondverlichting naar eigen wens aan kunt passen met vier kleuren. Hij beschikt over een HSPT-geluidstechniek, dit zorgt voor een goede geluidskwaliteit. Je kunt achtergrondkleuren zelfs toewijzen aan contactpersonen in het telefoonboek, zodat bij inkomende oproepen direct duidelijk is wie er belt. Deze telefoon ziet er erg mooi uit en je kunt hem aanpassen aan je eigen stijl. Onlangs heeft deze telefoon ook een prijs gewonnen, en dat heeft deze telefoon zeker verdient.
  9.0
  0 10
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (225)
  7.06108073411359 (13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Top telefoon voor thuis!
  Een groot voordeel van deze gigaset is dat alle toestellen een andere schermkleur hebben. Rood, blauw en groen. Dus hierdoor weet je gemakkelijk welk toestel waar in huis thuishoort. Het gebruiksgemak is goed, menu en de functies van de telefoon zijn gemakkelijk in de bediening. Een groot voordeel van dit toestel is de eco dect functie, dit zorgt ervoor dat er minder straling aanwezig is en het energieverbruik daalt. Het is gemakkelijk om de instellingen te wijzigigen en nieuwe nummers op te slaan. Dit toestel werkt perfect met ziggo en je kunt gemakkelijk de telefoonnummers herkennen. Een nadeel vind ik dat je niet handsfree met dit toestel kunt bellen.
  8.7
  0 10
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (225)
  7.06108073411359 (13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Tevreden!
  Ik ben zeer tevreden over deze gigaset van Siemens. Ik heb hem drie weken in mijn bezit De toestellen hebben een simpele bediening, mooie vormgeving. Ligt lekker in de hand. Dit is een absolute aanrader!
  8.0
  0 10
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (225)
  7.06108073411359 (13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Hele handige gigaset! aanrader!
  Dit is een hele handig gigaset. Veel kwaliteit voor niet al te veel geld. Ik gebruik hem thuis en het is ideaal om snel te kunnen schakelen tussen de verschillende kamers en ruimtes. Het design van deze telefoons is heel erg strak en modern. Door de instellingen aan te passen kun je heel gemakkelijk de belvoorkeuren wijzigen en je eigen beltoon instellen. Er is een keuze uit 20 verschillende toene. Ook zijn er verschillende achtergrond kleuren en kun je kiezen uit verschillende displays. Je kunt ook gemakkelijk de oproepinstellingen wijzigen, zodat je bij inkomende oproepen op de Gigaset A510 Trio snel weet wie er aan de lijn is.
  8.7
  0 10
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (225)
  7.06108073411359 (13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Ik vind de Siemens Gigaset A510A TRIO thuistelefoon best.
  De Siemens Gigaset A510A TRIO thuistelefoon is heel handig. De telefoon is beetje groot, maar heel licht.
  9.0
  0 10
 • Handsfree
  • ja
 • Vier handsets
  • 4
 • Gigaset
  • gigaset
 • Fysic
  • fysic
 • Philips
  • philips
 • Seniorentelefoon
  • ja
 • Budget
  • budget
Thuistelefoons 6.4 (57)
0 - 24
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (225)
  7.06108073411359 (13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Kijkshop Amsterdam Kijkshop Amsterdam
  70, 4.9295775, 52.35334899999999 LOW
  Kijkshop Amsterdam Kijkshop Amsterdam
  70, 4.9295775, 52.35334899999999 LOW
  9
  most_sold
 • Gigaset R630H PRO
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/2/gigaset-r630h-pro-21502322.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/9/8/gigaset-r630h-pro-23342998.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/2/0/gigaset-r630h-pro-23498620.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/2/1/gigaset-r630h-pro-23498621.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/2/2/gigaset-r630h-pro-23498622.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/2/3/gigaset-r630h-pro-23498623.jpg
  Gigaset R630H PRO (166)
  8.25 (1)
  Gigaset R630H PRO
  ACES Direct ACES Direct
  8.933165250071427 (42)
  107.69, 2d (offer_sdt_2_days)
  ACES Direct ACES Direct
  8.933165250071427 (42)
  107.69, 2d (offer_sdt_2_days)
  5
  good_buy
  best_reviewed
 • Philips Draadloze telefoon met antwoordapparaat D5052B
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/1/philips-d505-duo-20790091.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/5/9/philips-d505-duo-23348259.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/6/1/philips-d505-duo-23348261.jpg
  Philips Draadloze telefoon met antwoordapparaat D5052B (116)
  Philips Draadloze telefoon met antwoordapparaat D5052B
  Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
  59.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
  Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
  59.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
  58
 • Siemens Gigaset A510 TRIO
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/3/3/siemens-gigaset-a510-trio-18537033.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/1/siemens-gigaset-a510-trio-23236671.jpg
  Siemens Gigaset A510 TRIO (112)
  7.4 (1)
  Siemens Gigaset A510 TRIO
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Siemens Gigaset SL400A
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/0/6/siemens-gigaset-sl400a-14832306.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/7/5/siemens-gigaset-sl400a-23096775.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/8/siemens-gigaset-sl400a-23101848.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/9/siemens-gigaset-sl400a-23101849.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/0/siemens-gigaset-sl400a-23101850.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/1/siemens-gigaset-sl400a-23101851.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/0/siemens-gigaset-sl400a-23198740.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/1/siemens-gigaset-sl400a-23198741.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/2/siemens-gigaset-sl400a-23198742.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/3/siemens-gigaset-sl400a-23198743.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/4/siemens-gigaset-sl400a-23198744.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/7/6/siemens-gigaset-sl400a-23096776.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/7/7/siemens-gigaset-sl400a-23096777.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/7/8/siemens-gigaset-sl400a-23096778.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/7/9/siemens-gigaset-sl400a-23096779.jpg
  Siemens Gigaset SL400A (110)
  Siemens Gigaset SL400A
  Staples.nl Staples.nl
  7.0 (1)
  87.12, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Staples.nl Staples.nl
  7.0 (1)
  87.12, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  94.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  13
 • Gigaset AL230A Quatro
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/7/4/gigaset-al230a-quatro-22424374.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/4/gigaset-al230a-quatro-25213904.jpg
  Gigaset AL230A Quatro (86)
  Gigaset AL230A Quatro
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  79.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Siemens Gigaset SL910A zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/7/7/siemens-gigaset-sl910a-18607477.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/9/1/siemens-gigaset-sl910a-18697091.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/4/siemens-gigaset-sl910a-black--23125744.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/5/siemens-gigaset-sl910a-black--23125745.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/6/siemens-gigaset-sl910a-black--23125746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/9/siemens-gigaset-sl910a-black--23309629.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/0/siemens-gigaset-sl910a-black--23309630.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/1/siemens-gigaset-sl910a-black--23309631.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/2/siemens-gigaset-sl910a-black--23309632.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/3/siemens-gigaset-sl910a-black--23309633.jpg
  Siemens Gigaset SL910A zwart (56)
  3.5234166997966683 (4)
  Siemens Gigaset SL910A zwart
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  119, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Panasonic KX-TG6822
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/0/panasonic-kx-tg6822-20560070.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/6/3/panasonic-kx-tg6822-23160263.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/6/4/panasonic-kx-tg6822-23160264.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/6/5/panasonic-kx-tg6822-23160265.jpg
  Panasonic KX-TG6822 (52)
  Panasonic KX-TG6822
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  58.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  58.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  69.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  159
 • Philips Draadloze telefoon met antwoordapparaat D7052B
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/4/8/philips-d7052b-22-telephone-23152648.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/0/philips-d7052b-22-telephone-23152650.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/1/philips-d7052b-22-telephone-23152651.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/2/philips-d7052b-22-telephone-23152652.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/3/philips-d7052b-22-telephone-23152653.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/4/philips-d7052b-22-telephone-23152654.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/5/philips-d7052b-22-telephone-23152655.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/6/philips-d7052b-22-telephone-23152656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/7/philips-d7052b-22-telephone-23152657.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/7/2/philips-d705-duo-20420872.jpg
  Philips Draadloze telefoon met antwoordapparaat D7052B (51)
  Philips Draadloze telefoon met antwoordapparaat D7052B
  Staples.nl Staples.nl
  7.0 (1)
  96.79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Staples.nl Staples.nl
  7.0 (1)
  96.79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  114.94, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  12
 • Gigaset A415A Trio
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/4/7/gigaset-a415a-trio-22321247.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/8/1/gigaset-a415a-trio-22324481.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/4/7/gigaset-a415a-trio-22372947.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/0/9/gigaset-a415a-trio-23438909.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/4/9/gigaset-a415a-trio-23993149.jpg
  Gigaset A415A Trio (50)
  Gigaset A415A Trio
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  55, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  55, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  79.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  135
 • AEG Dect telefoon
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/3/2/aeg-dect-telefoon-10429-02c85a656e49d4687643a6831ec32d06-31791432.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5raWprc2hvcC5ubC8vZGF0YS9wcm9kdWN0ZW4vNDQweDQ0MC8tMTQ5MzY2LTEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/8/aeg-dect-telefoon-10429-02c85a656e49d4687643a6831ec32d06-32393048.jpg?m=aHR0cDovL2kxLmFkaXMud3MvaS93ZWhrYW1wLzI5OTA2MF9wYl8wMT93PTUwMCZoPTUwMA==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/6/3/aeg-dect-telefoon-10429-02c85a656e49d4687643a6831ec32d06-32800963.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/6/4/aeg-dect-telefoon-10429-02c85a656e49d4687643a6831ec32d06-32800964.jpg
  AEG Dect telefoon (49)
  AEG Dect telefoon
  Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
  22.5, 6.6643125, 52.3560671 LOW
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  25.49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
  22.5, 6.6643125, 52.3560671 LOW
  74
  good_buy
 • Gigaset Gigaset A220 zwart
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/5/gigaset-gigaset-a220-black--19604645.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/6/2/gigaset-gigaset-a220-black--23157662.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/6/3/gigaset-gigaset-a220-black--23157663.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/6/4/gigaset-gigaset-a220-black--23157664.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/6/5/gigaset-gigaset-a220-black--23157665.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/6/6/gigaset-gigaset-a220-black--23157666.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/1/gigaset-gigaset-a220-black--23310421.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/2/gigaset-gigaset-a220-black--23310422.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/3/gigaset-gigaset-a220-black--23310423.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/4/gigaset-gigaset-a220-black--23310424.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/5/gigaset-gigaset-a220-black--23310425.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/8/gigaset-a220-18941558.jpg
  Gigaset Gigaset A220 zwart (43)
  Gigaset Gigaset A220 zwart
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  26.95, 6.6749386, 52.36558770000001 LOW
  143
 • Philips Linea M3352W
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/2/8/philips-linea-m3352w-25178628.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/0/philips-linea-m3352w-25178630.jpg
  Philips Linea M3352W (43)
  Philips Linea M3352W
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  78.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  78.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  78.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  134
 • Philips MobileLink Digitale draadloze telefoon met MobileLink S10A
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/8/1/philips-s10a-19662181.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/2/philips-s10a-23146062.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/4/philips-s10a-23146064.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/5/philips-s10a-23146065.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/0/philips-s10a-23146070.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/1/philips-s10a-23146071.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/2/philips-s10a-23146072.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/3/philips-s10a-23146073.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/4/philips-s10a-23146074.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/5/philips-s10a-23146075.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/6/philips-s10a-23146076.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/8/philips-s10a-19616348.jpg
  Philips MobileLink Digitale draadloze telefoon met MobileLink S10A (38)
  Philips MobileLink Digitale draadloze telefoon met MobileLink S10A
  Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
  4.97348485556733 (6)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
  4.97348485556733 (6)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  164.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  3
 • Gigaset AL220A DUO
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/7/gigaset-al220a-duo-22185777.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/9/4/gigaset-al220a-duo-23497794.jpg
  Gigaset AL220A DUO (37)
  Gigaset AL220A DUO
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  42.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  42.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
  42.99, 6.6643125, 52.3560671 HIGH
  102
 • Panasonic KX-TG6823/NLB
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/2/panasonic-kx-tg6823-nlb-23724702.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/0/3/panasonic-kx-tg6823-nlb-23724803.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/1/8/panasonic-kx-tg6823-nlb-28121518.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/1/9/panasonic-kx-tg6823-nlb-28121519.jpg
  Panasonic KX-TG6823/NLB (34)
  Panasonic KX-TG6823/NLB
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  68.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  68.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Maxwell Bladel Maxwell Bladel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
  22
 • Panasonic KX-TG8052 zwart
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/6/5/panasonic-kx-tg8052-18526565.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/4/9/panasonic-kx-tg8052-18539749.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/5/0/panasonic-kx-tg8052-18539750.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/2/2/panasonic-kx-tg8052-black--18543322.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/0/2/panasonic-kx-tg8052-black--23228302.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/2/panasonic-kx-tg8052-black--23236072.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/3/panasonic-kx-tg8052-black--23236073.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/8/3/panasonic-kx-tg8052-18347883.jpg
  Panasonic KX-TG8052 zwart (31)
  7.75 (1)
  Panasonic KX-TG8052 zwart
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  64.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  64.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  69.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  138
 • Panasonic KX-TG1613 TRIO
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/2/6/panasonic-kx-tg1613-trio-18966426.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/5/panasonic-kx-tg1613-trio-23173745.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/6/panasonic-kx-tg1613-trio-23173746.jpg
  Panasonic KX-TG1613 TRIO (30)
  Panasonic KX-TG1613 TRIO
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37.00, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37.00, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  49.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  140
 • Gigaset A420A DUO Zwart
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/0/0/gigaset-a420a-duo-19863800.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/0/gigaset-a420a-duo-19863840.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/0/9/gigaset-a420a-duo-19864109.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/2/1/gigaset-a420a-duo-black--23313021.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/7/8/gigaset-a420a-duo-black--23337178.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/7/9/gigaset-a420a-duo-black--23337179.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/8/0/gigaset-a420a-duo-black--23337180.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/8/1/gigaset-a420a-duo-black--23337181.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/8/2/gigaset-a420a-duo-black--23337182.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/8/3/gigaset-a420a-duo-black--23337183.jpg
  Gigaset A420A DUO Zwart (27)
  Gigaset A420A DUO Zwart
  Staples.nl Staples.nl
  7.0 (1)
  47.19, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Staples.nl Staples.nl
  7.0 (1)
  47.19, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  59.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Panasonic KX-TG6723GB telefoon
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/3/7/panasonic-kx-tg6723gb-23136637.jpg
  Panasonic KX-TG6723GB telefoon (27)
  Panasonic KX-TG6723GB telefoon
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  83.44, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  83.44, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  83.44, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  2
 • Gigaset C620A Duo
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/2/gigaset-c620-a-duo-20741082.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/9/gigaset-c620-a-duo-21525259.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/9/gigaset-c620a-duo-23979879.jpg
  Gigaset C620A Duo (26)
  Gigaset C620A Duo
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  109, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  135
 • Gigaset AL230A Duo
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/8/8/gigaset-al230a-duo-20564488.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/9/4/gigaset-al230a-duo-21499994.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/8/8/gigaset-al230a-duo-23170288.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/8/9/gigaset-al230a-duo-23170289.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/2/8/gigaset-al230a-duo-23438228.jpg
  Gigaset AL230A Duo (25)
  Gigaset AL230A Duo
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  45, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  140
 • Philips D2153B/22
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/1/1/philips-d2153b-22-29555211.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/8/9/philips-d2153b-22-29563889.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/8/philips-d2153b-22-30600168.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/7/1/philips-d2153b-22-30600171.jpg
  Philips D2153B/22 (24)
  Philips D2153B/22
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Bergen op Zoom Kijkshop Bergen op Zoom
  75, 4.2923969, 51.4955107 LOW
  21
 • Gigaset Dect telefoon
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/0/4/gigaset-dect-telefoon-10470-006887c38a652090dd824a2a088c0933-33892904.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTM0MDc2X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/1/4/gigaset-dect-telefoon-10470-006887c38a652090dd824a2a088c0933-34956114.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53b2hpLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8xL2ltYWdlLzM0MHgzNDAvOWRmNzhlYWIzMzUyNWQwOGQ2ZTVmYjhkMjcxMzZlOTUvYS80L2E0MjBhd184NzE0NjI5MDA0MjI3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/0/9/gigaset-dect-telefoon-10470-006887c38a652090dd824a2a088c0933-41472209.jpg
  Gigaset Dect telefoon (24)
  Gigaset Dect telefoon
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  59.99, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  133
2 21
 • Heb je een merkvoorkeur? (brand):
 • Wat is je budget? (price):
  • Budget: lager dan €45 Goedkope vaste telefoon (budget)
  • Lage prijs: €45 - €70 (low)
  • Gemiddelde prijs: €70 - €120 (medium)
  • High end: Meer dan €120 (high)
 • Hoeveel handsets wil je? (aantal_handsets_inclusief):
  • 1 (1)
  • 2 (2)
  • 3 (3)
  • 4 (4)
 • Wil je een telefoon met nummermelder? (nummermelder):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Wil je handsfree kunnen bellen? (luidsprekertelefoon_handsfree_praten):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Welk type telefoon wil je? (soort):
  • Analog/DECT (analog_dect)
  • Analoog (analoog)
  • DECT (dect)
 • Wil je een seniorentelefoon? (ouderentelefoon):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Welke capaciteit telefoonboek wil je? (capaciteit_telefoonboek):
  • < 50 ingangen (capaciteit_telefoonboek_50)
  • 50 ingangen - 100 ingangen (capaciteit_telefoonboek_50_100)
  • 100 ingangen - 200 ingangen (capaciteit_telefoonboek_100_200)
  • ≥ 200 ingangen (capaciteit_telefoonboek_200)
 • Welke kleur handset wil je? (kleur):
  • Aluminium (aluminium)
  • Amber (amber)
  • Antraciet (antraciet)
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Cappuccino (cappuccino)
  • Champagne (champagne)
  • Chocolade (chocolade)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Houten (houten)
  • Kolen (kolen)
  • Metallic (metallic)
  • Platina (platina)
  • Rood (rood)
  • Turkoois (turkoois)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Hoeveel handsets wil je mogelijk kunnen aansluiten? (aantal_handsets_mogelijk):
  • 1 (aantal_handsets_mogelijk_1.0)
  • 2 (aantal_handsets_mogelijk_2.0)
  • 3 (aantal_handsets_mogelijk_3.0)
  • 4 (aantal_handsets_mogelijk_4.0)
  • 5 (aantal_handsets_mogelijk_5.0)
  • 6 (aantal_handsets_mogelijk_6.0)
  • 7 (aantal_handsets_mogelijk_7.0)
 • Welk maximaal bereik binnen wil je? (max_bereik_binnen_):
  • 40 meter (max_bereik_binnen__40.0)
  • 50 meter (max_bereik_binnen__50.0)
  • 150 meter (max_bereik_binnen__150.0)
  • 300 meter (max_bereik_binnen__300.0)
 • Welk maximaal bereik buiten wil je? (max_bereik_buiten_):
  • 200 meter (max_bereik_buiten__200.0)
  • 300 meter (max_bereik_buiten__300.0)
 • Wil je een stralingsarme telefoon? (eco_mode):
  • Ja (ja)
 • Welke varianten wil je? (group):
  • AEG Eclipse 10 (aeg_eclipse_10)
  • AEG Eclipse 15 (aeg_eclipse_15)
  • Doro Phone EASY 100W (doro_phone_easy_100w)
  • Doro Phone EASY 100W DUO (doro_phone_easy_100w_duo)
  • Doro Phone EASY 110 DUO (doro_phone_easy_110_duo)
  • Gigaset A220 DUO (gigaset_a220_duo)
  • Gigaset A220 TRIO (gigaset_a220_trio)
  • Gigaset A220A (gigaset_a220a)
  • Gigaset A220A DUO (gigaset_a220a_duo)
  • Gigaset A220A TRIO (gigaset_a220a_trio)
  • Gigaset A400A TRIO (gigaset_a400a_trio)
  • Gigaset A415 DUO (gigaset_a415_duo)
  • Gigaset A415A DUO (gigaset_a415a_duo)
  • Gigaset A420 DUO (gigaset_a420_duo)
  • Gigaset A420A DUO (gigaset_a420a_duo)
  • Gigaset C530A (gigaset_c530a)
  • Gigaset C620H (gigaset_c620h)
  • Gigaset DA210 (gigaset_da210)
  • Gigaset DA310 (gigaset_da310)
  • Gigaset DA510 (gigaset_da510)
  • Gigaset DA710 (gigaset_da710)
  • Gigaset Gigaset A220 (gigaset_gigaset_a220)
  • Gigaset Gigaset A510H (gigaset_gigaset_a510h)
  • Panasonic KX-TG1611 (panasonic_kx_tg1611)
  • Panasonic KX-TG8052 (panasonic_kx_tg8052)
  • Panasonic KX-TG8062 DUO (panasonic_kx_tg8062_duo)
  • Panasonic KX-TG8561 (panasonic_kx_tg8561)
  • Panasonic KX-TG 6811 (panasonic_kx_tg_6811)
  • Polycom Soundpoint IP 450 (polycom_soundpoint_ip_450)
  • Polycom Soundpoint IP 650 (polycom_soundpoint_ip_650)
  • Polycom Soundpoint IP 670 (polycom_soundpoint_ip_670)
  • Polycom Soundstation 2 (polycom_soundstation_2)
  • Polycom Soundstation 2W (polycom_soundstation_2w)
  • Siemens A510A DUO (siemens_a510a_duo)
  • Siemens Gigaset A510A TRIO (siemens_gigaset_a510a_trio)
  • Siemens Gigaset L410 (siemens_gigaset_l410)
  • Siemens Gigaset SL910 (siemens_gigaset_sl910)
  • Siemens Gigaset SL910A (siemens_gigaset_sl910a)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl