x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Een vast toestel in de huiskamer is bij veel mensen al jaren standaard. Ondanks dat bijna alle Nederlanders tegenwoordig een mobieltje hebben, groeien de technieken van de huistelefoons nog steeds. Zo is sms'en bij een aantal providers bijvoorbeeld ook mogelijk. Jij bent op zoek naar een vaste telefoon en kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een telefoon.Vergelijk hier vaste telefoons!

  Aanbieders van huistelefoonsets zijn: Aeg, Cisco, Fysic, KPN, Motorola, Panasonic, Philips, Profoon, Siemens, Tiptel en Topcom.

  Bekijk en vergelijk dan hier thuistelefoons en vind de beste koop!

  Eigenschappen thuistelefoons:

  • Draadgebonden vs draadloos: draad of draadloos maakt geen verschil in spraak- en verbindingskwaliteit of in de meeste andere snufjes, maar draadloze toestellen geven natuurlijk wel een grotere bewegingsvrijheid en hebben een aantal extra mogelijkheden.
  • Bereik vaste telefoon: de maximaal mogelijke afstand tussen handsets en basisstation is afhankelijk van het bereik.
  • Handsets: bij elk type basisstation zijn bijbehorende typen handsets aan te schaffen.  Je kunt eventueel achteraf nog extra losse handsets aanschaffen tot aan het maximale aantal handsets per basisstation. Let er wel op dat handset en basisstation compatibel zijn en dat losse handsets niet werken zonder aansluiting op een bijpassend basisstation. Het is dus zinloos alleen een losse handset te kopen.
  • Antwoordapparaat
  • Intern telefoonboek

  Vergelijk hier vaste telefoons!Functies thuistelefoons

  • Intern doorschakelen: met meerdere handsets kun je gebruik maken van de mogelijkheid intern door te schakelen. Met deze functie kunnen de handsets vaak als walkietalkies functioneren en het mooie is dat interne gesprekken gratis zijn.
  • Babyfoonfunctie: een voortzetting op deze functie is om de draadloze telefoon als babyfoon te gebruiken. Als dit ondersteund wordt, geeft een in de kinderkamer achtergelaten handset alle geluiden door naar een intern óf extern telefoonnummer. Op het moment dat de baby begint te huilen, word je dus gebeld. Het mooie van het opgeven van een extern nummer is dat je jouw mobiele telefoonnummer op kunt geven, waardoor je met een gerust hart even de deur uit kan.
  • Sms of MMS: met sommige toestellen kan je sms'en, of zelfs MMS'jes (multi media messages) of e-mail versturen.
  • Handfree: met een handfree functie waarbij je de beller op de speaker kunt zetten, eventueel gecombineerd met voice-dialing.
  • Voice-dialing: het draaien van nummers op gesproken commando.
  • Nummerherhaling en sneltoetsen: met deze functies kun je met een druk op de knop personen bellen die je vaak belt.

  Nummerweergave
  Nummerherkenning, bijvoorbeeld, waarbij je de naam te zien krijgt van de beller voor je opneemt, kan heel handig zijn om belangrijke telefoontjes eruit te pikken en minder gewenste bellers te vermijden. Je moet wel weten dat er in Nederland momenteel twee soorten nummerweergavesystemen in omloop zijn:

  • DTMF en
  • FSK.

  KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave. Voordat je een toestel met allerlei extra functies koopt, is het dus raadzaam om bij jouw provider te informeren of deze alle extra mogelijkheden wel ondersteunt. Deze extra services zitten vaak niet in een standaard abonnement, daar zul je meer voor moeten betalen.

  Analoog of ISDNVergelijk hier alle vaste telefoons!
  Tenslotte kun je afhankelijk van de aansluiting kiezen uit een analoge telefoon of een ISDN-telefoon. ISDN-telefoons kunnen maximaal voordeel halen uit jouw ISDN-aansluiting doordat zij verschillende lijnen binnen een aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld privé- en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen. Telefooncentrales van bedrijven werken tegenwoordig ook met VOIP (of Voice over IP). Dit is een nieuwe technologie die gebruik maakt van het Internet of een ander IP-netwerk. Kijk voor meer informatie bij de categorie VOIP.

  Voor meer informatie over de gebruikte begrippen kun je kijken bij de verklarende woordenlijst. Heb je nog vragen, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

  Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier vaste telefoons!Kan ik een draadloos toestel ook als gsm gebruiken?
  Kan ik de telefoon ook als babyfoon gebruiken?
  Zit nummerherkenning standaard op elk toestel?
  Wat is het verschil tussen analoog en ISDN?
  Kan ik meerdere toestellen op één lijn aansluiten?

  Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

  Kan ik een draadloos toestel ook als gsm gebruiken?
  Een draadloze handset functioneert alleen als hij binnen het maximale bereik van het basisstation is. Om verder van huis te bellen heb je dus een gsm nodig. Ook qua tarief zijn draadloze telefoons gewoon vaste telefoons, d.w.z. dat bellen naar een mobiel duurder is dan wanneer je per mobiel belt. Wel hebben tegenwoordig steeds meer vaste telefoons functies die voornamelijk bekend zijn van de gsm zoals sms'en, MMS'en, e-mail of een ingebouwde camera.

  Kan ik de telefoon ook als babyfoon gebruiken?
  Als de vaste telefoon van je keuze de babyfoon- of ruimtebewakingsfunctie ondersteunt, kun je de telefoon inderdaad als babyfoon gebruiken. Je kunt dan een handset bij de baby plaatsen en een intern of extern (bijvoorbeeld mobiel) nummer ingeven. Op het moment dat de baby geluid produceert dat boven een bepaald niveau uitkomt, belt de handset vanzelf het opgegeven nummer. Superhandig!

  Zit nummerherkenning standaard op elk toestel?Vergelijk hier vaste telefoons!
  Nee. Of een toestel nummer herkenning biedt, staat aangegeven onder nummerherkenning (CLIP). Het overgrote deel van de toestellen ondersteunt deze functie wel. Je moet wel weten dat er in Nederland momenteel twee soorten nummerweergavesystemen in omloop zijn: DTMF en FSK. KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave. Voordat je een toestel koopt, is het dus raadzaam om bij je provider te informeren of deze de ondersteunde nummerherkenning wel aanbiedt.

  Wat is het verschil tussen analoog en ISDN?
  ISDN-toestellen kunnen maximaal voordeel halen uit de ISDN-aansluiting doordat zij verschillende lijnen binnen één aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld privélijnen en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen.

  Kan ik meerdere toestellen op één lijn aansluiten?
  De meeste toestellen bieden de mogelijkheid extra handhelds aan te sluiten op het basisstation tot een bepaald maximum. Let er wel op dat alleen bijbehorende typen handhelds op een basisstation aangesloten kunnen worden. Raadpleeg hiervoor de site van de fabrikant.

  Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier vaste telefoons!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen over thuistelefoons.

  Bekijk en vergelijk dan hier thuistelefoons en vind de beste koop!

  Aansluiting
  Hier staat het type aansluiting weergegeven: ISDN of analoog. ISDN-toestellen kunnen maximaal voordeel halen uit de ISDN-aansluiting, doordat zij verschillende lijnen binnen één aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld privélijnen en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen.

  Aansluiting headset
  Dit veld geeft aan of je een headset op de telefoon aan kunt sluiten en op deze manier 'handsfree' kunt bellen.

  Aantal belsignalen
  Geeft aan of de telefoon verschillende belsignalen kan laten horen. Behalve leuk voor de afwisseling en prettig voor de oren, is het handig om bijvoorbeeld je favoriete (of juist te vermijden) bellers hun eigen signaal te geven.

  Analoge aansluiting
  Met een analoge telefoonaansluiting kun je maximaal één gesprek tegelijk voeren. De inbelsnelheid van een modem op een analoge verbinding is maximaal 56 kilobit per seconde. In combinatie met een ADSL-abonnement kunnen hogere snelheden gehaald worden, afhankelijk van het ADSL-abonnement dat je bij je internetprovider hebt afgesloten.

  Antenne ingebouwd
  Dit veld geeft aan of de antenne van het toestel zichtbaar is of dat deze is weggewerkt in de behuizing. Of je kiest voor een ingebouwde of een uitgebouwde antenne hangt puur af van je cosmetische wensen. De kwaliteit en het bereik van ingebouwde antennes is gelijk aan die van uitgebouwde antennes.

  Antwoordmachine
  Als er in een toestel een antwoordmachine is ingebouwd, dan kunnen bellers berichten inspreken als je even niet in de buurt bent of even geen zin hebt om de telefoon op te nemen. Vaak bieden telecomaanbieders ook de mogelijkheid om een voice-mail op afstand te gebruiken. Jouw voice-mailberichten worden dan op afstand opgeslagen en je kunt deze dan afluisteren door een daarvoor bestemd telefoonnummer te bellen.

  Babyfoon
  Dit wordt ook wel ruimtebewaking genoemd. Je kunt een handset achterlaten in de kinderkamer die vervolgens alle geluidsignalen doorgeeft aan een ander toestel (intern of extern).

  Beltonen toevoegen
  Bij sommige toestellen kun je zelf(gemaakte) nieuwe beltonen invoeren.

  Bluetooth
  Geeft aan of de telefoon via een radiofrequentie in verbinding kan staan met andere apparaten binnen een afstand van 10-100 meter. Denk bijvoorbeeld aan bellen via een mobiele telefoon (van mobiel naar mobiel is goedkoper), het gebruik van een bluetooth headset of verbinding maken met jouw PDA of notebook.

  Conferentietelefoon
  Conferentietelefoons of vergadertelefoons zijn telefoons die garant staan voor een goede geluidskwaliteit. Sommige modellen hebben soms meerdere microfoons om dit geluid in een grotere ruimte te kunnen garanderen. De meeste conferentietelefoons hebben een ingebouwde ruisonderdrukking.

  DECT-technologie
  DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications en is een technologie die draadloze telefonie mogelijk maakt in en om het huis. Op een basisstation kunnen maximaal acht toestellen worden aangesloten. Encryptie maakt het afluisteren vrijwel onmogelijk. DECT kan alleen toegepast worden op spraakoverdracht en niet op data-overdracht.

  Draadgebonden telefoons
  Bij een draadgebonden telefoon is de hoorn door middel van een snoer met het toestel verbonden.

  Draadloze telefoons
  Draadloze telefoons voor gebruik binnenshuis bieden de mogelijkheid om in en rond het huis draadloos te kunnen telefoneren. De handset is dan meestal door middel van de DECT- of de bluetoothtechnologie met het basisstation verbonden. Het basisstation daarentegen moet wel met een telefoonkabel aan de vaste aansluiting worden gekoppeld.

  E-mail
  Dit veld geeft aan of de telefoon in staat is om e-mailtjes te versturen, zonder daartoe externe Java-applicaties te hoeven installeren.


  Handset
  De handset is de hoorn van de draadloze telefoon. Op de handset zijn alle functies geïnstalleerd die je normaal gesproken op het vaste toestel vindt. Zo kun je rechtsreeks op de handset het nummer intoetsen dat je wilt bellen.

  Handset locator Vergelijk hier vaste telefoons!
  Hiermee kun je vanuit het basisstation een geluidsignaal naar een handset sturen. Dit wordt ook wel 'paging' genoemd.

  Handsfree modus
  Dit veld geeft aan of de telefoon geschikt is om het spraakgeluid versterkt weer te geven via een speaker, zodat je de beller 'op de speaker' kunt zetten en je handen vrijhoudt.

  Huiscentrale
  Een huiscentrale is eigenlijk een kleine telefooncentrale.

  Intern doorverbinden
  Je kunt vanuit het basisstation gesprekken doorverbinden naar de handsets. Dit geeft vaak ook de mogelijkheid de handsets (gratis) als walkie-talkies te gebruiken.

  ISDN-aansluiting
  Een ISDN-aansluiting is een digitale aansluiting die gebruikt maakt van de normale telefoonaansluiting. In tegenstelling tot een analoge aansluiting kun je op een normale ISDN-aansluiting wel twee gesprekken tegelijk voeren. ISDN-2 biedt zelfs de mogelijkheid vier fax-, data- en of telefoonverbindingen tegelijkertijd te gebruiken. De verbinding bij ISDN wordt aanzienlijk sneller opgebouwd dan bij een analoge aansluiting, maar je hebt hier wel andere telefoonapparatuur voor nodig. Helaas is het niet mogelijk om een ADSL-verbinding met ISDN te combineren.

  Max. aantal handsets
  Het maximale aantal handsets dat op één basisstation kan worden aangesloten.

  MMS
  Met een zeer beperkt aantal vaste telefoons kun je ook MMS-berichten versturen (Multimedia Messaging Service). Deze toestellen beschikken dan ook over een ingebouwde camera. MMS zijn korte tekstberichten waar foto's, geluids- en videofragmenten aan toegevoegd kunnen worden.

  Nummerherhaling
  Dit veld geeft aan of het toestel over de mogelijkheid beschikt een aantal van de laatstgekozen nummers te onthouden, zodat je deze niet opnieuw hoeft in te toetsen.

  Nummerweergave CLIP
  Dit veld geeft aan of het toestel de inkomende bellers kan herkennen op basis van hun telefoonnummer en de naam van de beller op het scherm weergeeft. Er zijn verschillende systemen in omloop, zodat je goed moet letten op de compatibiliteit tussen het toestel en de provider.

  Oproepfilter
  Met een oproepfilter heb je de mogelijkheid bepaalde bellers of lijnen te blokkeren.

  Sms
  Via sms (Short Messaging Service) kun je met het vaste toestel berichtjes tot 160 tekens versturen naar gsm's of andere sms-ondersteunende vaste telefoons.

  Snelkiesfunctie
  Dit veld geeft aan of je nummers kunt voorprogrammeren onder toetsen. Zo kun je jouw partner bijvoorbeeld programmeren onder het cijfer 2, waarna je alleen voor 1 seconde de 2 ingedrukt hoeft te houden zodat de telefoon de verbinding gaat maken.

  Speakerfunctie
  Deze functie maakt het mogelijk het gesprek op de speaker te zetten. Je hoeft de hoorn dan niet vast te houden, waardoor je beide handen vrij hebt.

  Systeem
  Er zijn twee soorten nummerweergavesystemen in Nederland: DTMF en FSK. KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave.


  Technologie Vergelijk hier vaste telefoons!
  DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) is een communicatiestandaard voor de verbinding tussen handsets en basisstation van draadloze telefoons. DECT-toestellen zijn beter beveiligd tegen afluisteren en functioneren stabieler dan de ouderwetse analoge toestellen. GAP-technologie is een onderdeel van DECT dat zorg draagt voor de registratie van handsets en het daadwerkelijke opbellen. Idealiter kunnen GAP-compatibele handhelds en basisstations van verschillende makelij op een minimum niveau samen functioneren.

  Uitvoering
  Alle draadloze modellen bestaan uit een basisstation met een aantal handhelds die je door het hele huis kunt gebruiken. Bij elk type basisstation zijn bijpassende typen handhelds aan te schaffen. Dit veld geeft weer hoeveel handhelds er door de winkelier bijgeleverd worden, je kunt naar keuze achteraf nog extra losse handhelds aanschaffen.

  Voicedialing
  Geeft aan of de telefoon in staat is spraak te herkennen, om daarmee nummers te bellen. Zo hoef je geen nummer in te tikken als je handsfree wilt bellen.

  Voicemailmelder
  De voicemailmelder geeft aan of er een bericht op jouw voicemail is ingesproken. Je hoeft dan nooit meer onnodig je voicemail te bellen.

  Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (212)
  7.3 (16, 13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  De eerste twee jaar een heerlijk toestel, maar daarna begonnen de problemen en was de garantie eraf
  Na drie jaar veel problemen , mensen bellen en kunnen ons niet horen , ondanks nieuwe batterijen blijven de problemen , vervelend als je contactpersoon bent van je ouders
  7.0
  0 10
  • gebruiksgemak: 10.0
  • mogelijkheden: 8.0
  • duurzaamheid: 3.0
  false
  meer dan een jaar
 • Siemens Gigaset SL910A zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/7/7/siemens-gigaset-sl910a-18607477.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/9/1/siemens-gigaset-sl910a-18697091.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/4/siemens-gigaset-sl910a-black--23125744.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/5/siemens-gigaset-sl910a-black--23125745.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/6/siemens-gigaset-sl910a-black--23125746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/9/siemens-gigaset-sl910a-black--23309629.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/0/siemens-gigaset-sl910a-black--23309630.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/1/siemens-gigaset-sl910a-black--23309631.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/2/siemens-gigaset-sl910a-black--23309632.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/3/siemens-gigaset-sl910a-black--23309633.jpg
  Siemens Gigaset SL910A zwart (37)
  4.8 (5, 4)
  Siemens Gigaset SL910A zwart
  Twee jaar geleden gekocht en alleen maar ergenis over functioneren. Nu al kapot.
  Vaak reageren de toetsen niet en nu na twee jaar doet hij helemaal niets meer. Wijbellen niet veel dus daar ligt het niet aan. Niet aanbevolen.
  2.0
  0 10
  • gebruiksgemak: 1.0
  • mogelijkheden: 4.0
  • duurzaamheid: 1.0
  false
  meer dan een jaar
 • Panasonic KX-TG8062 DUO zwart
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/5/2/panasonic-kx-tg8062-duo-18526552.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/0/panasonic-kx-tg8062-duo-18543260.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/6/panasonic-kx-tg8062-duo-black--23177846.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/6/panasonic-kx-tg8062-duo-black--23236076.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/7/panasonic-kx-tg8062-duo-black--23236077.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/8/5/panasonic-kx-tg8062-duo-18347885.jpg
  Panasonic KX-TG8062 DUO zwart (31)
  6.7 (4, 2)
  Panasonic KX-TG8062 DUO zwart
  Duidelijke tegenvaller!!!
  Paar maanden geleden een Panasonic KX-TG8062 Duo DECT telefoon bij u gekocht. Ik heb daar enorm veel spijt van en de laatste tijd zelfs een enorme hekel aan gekregen. Op deze telefoon is niet duidelijk te zien dat iemand mij heeft proberen te bereiken, maar dat ik niet kon opnemen omdat ik niet thuis was. De vorige (Philips) DECT telefoon, toonde een rood knipperend lampje in dat geval. Gisteren heb ik een telefoontje gemist van iemand die mij te vertellen had dat een goede vriend van mij met ernstig letsel in het ziekenhuis lag. Bezoeken hoeft nu niet meer want ik kreeg zojuist te horen dat hij aan zijn verwondingen is overleden. Als je wilt zien of er gebeld is en door wie, moet je elke keer het opvragen n het menu. Een directe indicatie zoals hierboven genoemd, ontbreekt. Een flagrante misser van Panasonic! Je kunt moeilijk voor elk moment dat je even niet thuis bent het antwoordapparaat aanzetten. Mijn advies: NIET KOPEN?
  4.0
  0 10
  • gebruiksgemak: 4.0
  • mogelijkheden: 2.0
  • duurzaamheid: 6.0
  true
  enkele maanden
 • Siemens Gigaset A510 DUO zwart
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/7/siemens-gigaset-a510-duo-18455737.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/2/siemens-gigaset-a510-duo-black--23126932.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/0/siemens-gigaset-a510-duo-black--23234550.jpg
  Siemens Gigaset A510 DUO zwart (102)
  6.1 (5, 1)
  Siemens Gigaset A510 DUO zwart
  Perfect telefoon voor weinig geld
  We hadden eerder een A160 Gigaset deze hebben we vervangen door de A510. Konden de adressenlijst gewoon overzetten van de oude Gigaset A160 naar de nieuwe A510. Hebben zelfs twee A160 aangesloten op het basisstation A510. Hebben nu dus vier toestellen in gebruik Mooi grote dislay, simpel in gebruik.
  7.7
  0 10
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 7.0
  • duurzaamheid: 7.0
  true
  enkele weken
 • Siemens Gigaset A510 TRIO
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/3/3/siemens-gigaset-a510-trio-18537033.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/1/siemens-gigaset-a510-trio-23236671.jpg
  Siemens Gigaset A510 TRIO (32)
  Siemens Gigaset A510 TRIO
  Super telefoon
  Makkelijk te gebruiken en instaleren
  8.3
  0 10
  • gebruiksgemak: 8.0
  • mogelijkheden: 9.0
  • duurzaamheid: 8.0
  true
  enkele dagen
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (212)
  7.3 (16, 13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  slecht erg onleesbare gebruikers hand leiding
  slecht onleesbare handleiding A510 trioset
  5.0
  0 10
  • gebruiksgemak: 4.0
  • mogelijkheden: 6.0
  • duurzaamheid: 5.0
  false
  enkele weken
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (212)
  7.3 (16, 13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Prima!
  Dit is een prima set met veel mogelijkheden. We gebruiken 'm al bijna twee jaar en de positieve opmerkingen uit andere reviews kan ik onderschrijven. De enkele negatieve opmerkingen herken ik niet. Wel wordt uit de reviews en 'vragen en antwoorden' duidelijk dat niet iedereen alle mogelijkheden (op de bedoelde manier) benut en/of begrijpt. Handsfree bellen werkt ook prima. Ik gebruik die mogelijkheid vaak als ik inbel in 'conference calls'. Kortom, een aanrader!
  9.0
  0 10
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 9.0
  • duurzaamheid: 9.0
  true
  meer dan een jaar
 • Siemens Gigaset SL910A zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/7/7/siemens-gigaset-sl910a-18607477.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/9/1/siemens-gigaset-sl910a-18697091.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/4/siemens-gigaset-sl910a-black--23125744.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/5/siemens-gigaset-sl910a-black--23125745.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/6/siemens-gigaset-sl910a-black--23125746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/9/siemens-gigaset-sl910a-black--23309629.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/0/siemens-gigaset-sl910a-black--23309630.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/1/siemens-gigaset-sl910a-black--23309631.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/2/siemens-gigaset-sl910a-black--23309632.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/3/siemens-gigaset-sl910a-black--23309633.jpg
  Siemens Gigaset SL910A zwart (37)
  4.8 (5, 4)
  Siemens Gigaset SL910A zwart
  Is een aantal keer uitgevallen , gereset door batterij te verwijderen, vooralsnog doet ie het weer
  Mooi product handig in gebruik , is een paar keer uitgevallen , door resetten van de batterij opgelost, hoop dat ie goed blijft doen aanwinst voor het interieur.
  8.7
  0 10
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 10.0
  • duurzaamheid: 7.0
  true
  enkele weken
 • Siemens Gigaset SL910A zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/7/7/siemens-gigaset-sl910a-18607477.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/9/1/siemens-gigaset-sl910a-18697091.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/4/siemens-gigaset-sl910a-black--23125744.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/5/siemens-gigaset-sl910a-black--23125745.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/6/siemens-gigaset-sl910a-black--23125746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/9/siemens-gigaset-sl910a-black--23309629.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/0/siemens-gigaset-sl910a-black--23309630.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/1/siemens-gigaset-sl910a-black--23309631.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/2/siemens-gigaset-sl910a-black--23309632.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/3/siemens-gigaset-sl910a-black--23309633.jpg
  Siemens Gigaset SL910A zwart (37)
  4.8 (5, 4)
  Siemens Gigaset SL910A zwart
  Werkt bijzonder moeizaam en storings gevoelig
  Lijkt mooi maar werkt slecht in bediening van het toestel. Echte miskoop.
  4.7
  0 10
  • gebruiksgemak: 1.0
  • mogelijkheden: 8.0
  • duurzaamheid: 5.0
  false
  meer dan een jaar
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (212)
  7.3 (16, 13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Een heel prettige telefoon met veel mogelijkheden
  Een heel prettige telefoon met veel mogelijkheden. Wat ik met name ook erg fijn vind is dat het volume op allerlei manieren aan te passen is. Nadelen: Tamelijk grof en overdags zie je nauwelijks het knippersignaal dat er in je afwezigheid gebeld is.
  8.7
  0 10
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 9.0
  • duurzaamheid: 8.0
  true
  enkele weken
 • Fysic FM-2900 telefoon
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/5/fysic-fm-2900-19403935.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/0/2/fysic-fm-2900-23314802.jpg
  Fysic FM-2900 telefoon (42)
  Fysic FM-2900 telefoon
  Een uitstekende oplossing voor ouderen die niet overweg kunnen met een GSM
  Makkelijk, betrouwbaar en een oplossing voor ouderen.
  8.0
  0 10
  • gebruiksgemak: 8.0
  • mogelijkheden: 8.0
  • duurzaamheid: 8.0
  true
  enkele weken
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (212)
  7.3 (16, 13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Kwaliteit voor een betaalbare prijs.
  Makkelijk te bedienen telefoon, lange batterijduur, helder belgeluid en handig antwoordapparaat. Nadelen; slechte verstaanbaarheid bij bellen op de speaker, indicator batterijen klopt niet altijd helemaal.
  9.0
  0 10
  • gebruiksgemak: 10.0
  • mogelijkheden: 8.0
  • duurzaamheid: 9.0
  true
  meer dan een jaar
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (212)
  7.3 (16, 13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Duurzaamheid is moeilijk te zeggen na 2 weken
  Duurzaamheid is moeilijk te zeggen na 2 weken. Gebruiksvriendelijk. Nummerherkeniing. Adressen slechts 1 keer invoeren. Ik ben tevreden.
  8.3
  0 10
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 9.0
  • duurzaamheid: 7.0
  true
  enkele weken
 • Siemens Gigaset SL910A zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/7/7/siemens-gigaset-sl910a-18607477.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/9/1/siemens-gigaset-sl910a-18697091.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/4/siemens-gigaset-sl910a-black--23125744.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/5/siemens-gigaset-sl910a-black--23125745.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/6/siemens-gigaset-sl910a-black--23125746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/9/siemens-gigaset-sl910a-black--23309629.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/0/siemens-gigaset-sl910a-black--23309630.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/1/siemens-gigaset-sl910a-black--23309631.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/2/siemens-gigaset-sl910a-black--23309632.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/3/siemens-gigaset-sl910a-black--23309633.jpg
  Siemens Gigaset SL910A zwart (37)
  4.8 (5, 4)
  Siemens Gigaset SL910A zwart
  Mooi uiterlijk met veel problemen!!
  Een half jaar in t bezit al 2x voor een langere periode voor reparatie weggeweest.
  3.7
  0 10
  • gebruiksgemak: 6.0
  • mogelijkheden: 1.0
  • duurzaamheid: 4.0
  false
  enkele maanden
 • Panasonic KX-TG8062 DUO zwart
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/5/2/panasonic-kx-tg8062-duo-18526552.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/0/panasonic-kx-tg8062-duo-18543260.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/6/panasonic-kx-tg8062-duo-black--23177846.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/6/panasonic-kx-tg8062-duo-black--23236076.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/7/panasonic-kx-tg8062-duo-black--23236077.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/8/5/panasonic-kx-tg8062-duo-18347885.jpg
  Panasonic KX-TG8062 DUO zwart (31)
  6.7 (4, 2)
  Panasonic KX-TG8062 DUO zwart
  MOOIE TELEFOON
  Het zijn hele mooie toesten makelijk om mee te bellen en een helder geluid maar na een jaar viel net buiten de garantie het geluid weg van een vande toestelen en dit vond ik niet zo leuk dus het wad een duure aanschaf
  10.0
  0 10
  • gebruiksgemak: 10.0
  • mogelijkheden: 10.0
  • duurzaamheid: 10.0
  true
  meer dan een jaar
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (212)
  7.3 (16, 13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Ben niet tevreden er zit geen nummerherkenning op die werkt omdat het een duits fabrikaat is
  na veel mail verkeer met de gigaset helpdesk heb ik nog steeds geen nummerherkenning dus doe het product weer terug
  1.0
  0 10
  • gebruiksgemak: 1.0
  • mogelijkheden: 1.0
  • duurzaamheid: 1.0
  false
  enkele weken
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (212)
  7.3 (16, 13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Ideaal
  Dit is echt een mooie telefoon. Hij ligt lekker in de hand en is gemakkelijk in het gebruik. De indeling van de menu's is heel logisch en dat zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Er zijn veel vrolijke beltonen en mogelijkheden. Dit toestel heeft zelfs een prijs gewonnen, dus ik zou hem zeker kiezen.
  9.0
  0 10
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 9.0
  • duurzaamheid: 9.0
  true
  enkele weken
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (212)
  7.3 (16, 13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Prijswinnaar!
  De gigazet A510A is combineert de nieuwste technologie en beschikt over een zeer mooi strak design. Dit is een mobiele DECT-telefoon, waar geen draden te pas komen en hij beschikt namelijk over een 1,8-inch display waarvan je de achtergrondverlichting naar eigen wens aan kunt passen met vier kleuren. Hij beschikt over een HSPT-geluidstechniek, dit zorgt voor een goede geluidskwaliteit. Je kunt achtergrondkleuren zelfs toewijzen aan contactpersonen in het telefoonboek, zodat bij inkomende oproepen direct duidelijk is wie er belt. Deze telefoon ziet er erg mooi uit en je kunt hem aanpassen aan je eigen stijl. Onlangs heeft deze telefoon ook een prijs gewonnen, en dat heeft deze telefoon zeker verdient.
  9.0
  0 10
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 9.0
  • duurzaamheid: 9.0
  true
  Niet gespecificeerd
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (212)
  7.3 (16, 13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Top telefoon voor thuis!
  Een groot voordeel van deze gigaset is dat alle toestellen een andere schermkleur hebben. Rood, blauw en groen. Dus hierdoor weet je gemakkelijk welk toestel waar in huis thuishoort. Het gebruiksgemak is goed, menu en de functies van de telefoon zijn gemakkelijk in de bediening. Een groot voordeel van dit toestel is de eco dect functie, dit zorgt ervoor dat er minder straling aanwezig is en het energieverbruik daalt. Het is gemakkelijk om de instellingen te wijzigigen en nieuwe nummers op te slaan. Dit toestel werkt perfect met ziggo en je kunt gemakkelijk de telefoonnummers herkennen. Een nadeel vind ik dat je niet handsfree met dit toestel kunt bellen.
  8.7
  0 10
  • gebruiksgemak: 7.0
  • mogelijkheden: 9.0
  • duurzaamheid: 10.0
  true
  enkele dagen
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (212)
  7.3 (16, 13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Tevreden!
  Ik ben zeer tevreden over deze gigaset van Siemens. Ik heb hem drie weken in mijn bezit De toestellen hebben een simpele bediening, mooie vormgeving. Ligt lekker in de hand. Dit is een absolute aanrader!
  8.0
  0 10
  • gebruiksgemak: 8.0
  • mogelijkheden: 8.0
  • duurzaamheid: 8.0
  true
  enkele weken
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (212)
  7.3 (16, 13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Hele handige gigaset! aanrader!
  Dit is een hele handig gigaset. Veel kwaliteit voor niet al te veel geld. Ik gebruik hem thuis en het is ideaal om snel te kunnen schakelen tussen de verschillende kamers en ruimtes. Het design van deze telefoons is heel erg strak en modern. Door de instellingen aan te passen kun je heel gemakkelijk de belvoorkeuren wijzigen en je eigen beltoon instellen. Er is een keuze uit 20 verschillende toene. Ook zijn er verschillende achtergrond kleuren en kun je kiezen uit verschillende displays. Je kunt ook gemakkelijk de oproepinstellingen wijzigen, zodat je bij inkomende oproepen op de Gigaset A510 Trio snel weet wie er aan de lijn is.
  8.7
  0 10
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 9.0
  • duurzaamheid: 8.0
  true
  enkele weken
 • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (212)
  7.3 (16, 13)
  Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
  Ik vind de Siemens Gigaset A510A TRIO thuistelefoon best.
  De Siemens Gigaset A510A TRIO thuistelefoon is heel handig. De telefoon is beetje groot, maar heel licht.
  9.0
  0 10
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 9.0
  • duurzaamheid: 9.0
  true
  enkele weken
Thuistelefoons 5.8 (115)
404
 • ouderentelefoon:
  • nee - 58
   • ja - 6
   • eco_mode:
    • ja - 8
    • capaciteit_telefoonboek:
     • capaciteit_telefoonboek_50 - 34
      • capaciteit_telefoonboek_50_100 - 99
       • capaciteit_telefoonboek_100_200 - 82
        • capaciteit_telefoonboek_200 - 85
        • max_bereik_buiten_:
         • max_bereik_buiten__50.0 - 2
          • max_bereik_buiten__200.0 - 1
           • max_bereik_buiten__220.0 - 1
            • max_bereik_buiten__300.0 - 172
            • aantal_handsets_inclusief:
             • 1 - 128
              • 2 - 56
               • 3 - 31
                • 4 - 4
                • luidsprekertelefoon_handsfree_praten:
                 • ja - 254
                  • nee - 29
                  • aantal_handsets_mogelijk:
                   • aantal_handsets_mogelijk_1.0 - 4
                    • aantal_handsets_mogelijk_2.0 - 8
                     • aantal_handsets_mogelijk_3.0 - 5
                      • aantal_handsets_mogelijk_4.0 - 108
                       • aantal_handsets_mogelijk_5.0 - 33
                        • aantal_handsets_mogelijk_6.0 - 56
                         • aantal_handsets_mogelijk_7.0 - 1
                         • nummermelder:
                          • ja - 251
                           • nee - 25
                           • max_bereik_binnen_:
                            • max_bereik_binnen__20.0 - 1
                             • max_bereik_binnen__40.0 - 3
                              • max_bereik_binnen__50.0 - 166
                               • max_bereik_binnen__300.0 - 5
                               • price:
                                • price_40 - 116
                                 • price_40_60 - 101
                                  • price_60_90 - 88
                                   • price_90 - 99
                                   • kleur:
                                    • zwart - 240
                                     • wit - 69
                                      • zilver - 63
                                       • grijs - 21
                                        • antraciet - 5
                                         • bruin - 4
                                          • rood - 3
                                           • blauw - 2
                                            • metallic - 2
                                             • paars - 2
                                              • aluminium - 1
                                               • amber - 1
                                                • champagne - 1
                                                 • grafiet - 1
                                                  • groen - 1
                                                   • ivoor - 1
                                                    • platina - 1
                                                     • turkoois - 1
                                                     • brand:
                                                      • gigaset - 90
                                                       • philips - 53
                                                        • profoon - 44
                                                         • panasonic - 37
                                                          • doro - 28
                                                           • siemens - 21
                                                            • fysic - 17
                                                             • aeg - 14
                                                              • motorola - 14
                                                               • tiptel - 12
                                                                • cisco - 10
                                                                 • topcom - 8
                                                                  • snom - 6
                                                                   • yealink - 6
                                                                    • audioline - 5
                                                                     • auerswald - 5
                                                                      • aastra - 3
                                                                       • avanto - 3
                                                                        • avm - 3
                                                                         • grandstream_networks - 3
                                                                          • swissvoice - 3
                                                                           • grundig - 2
                                                                            • jacob_jensen - 2
                                                                             • plantronics - 2
                                                                              • polycom - 2
                                                                               • wild_and_wolf - 2
                                                                                • alcatel - 1
                                                                                 • avaya - 1
                                                                                  • brondi - 1
                                                                                   • detewe - 1
                                                                                    • digitus - 1
                                                                                     • hp - 1
                                                                                      • konftel - 1
                                                                                       • roxfit - 1
                                                                                        • zebra - 1
                                                                                        • soort:
                                                                                         • dect - 266
                                                                                          • analoog - 32
                                                                                           • analog_dect - 1
                                                                                           • group:
                                                                                            • swissvoice_epure - 3
                                                                                             • aeg_eclipse_10 - 2
                                                                                              • doro_phone_easy_100w - 2
                                                                                               • doro_phone_easy_100w_duo - 2
                                                                                                • doro_phone_easy_110_duo - 2
                                                                                                 • gigaset_a220_duo - 2
                                                                                                  • gigaset_a220a - 2
                                                                                                   • gigaset_a220a_duo - 2
                                                                                                    • gigaset_a415a_duo - 2
                                                                                                     • gigaset_a420a_duo - 2
                                                                                                      • gigaset_c530a - 2
                                                                                                       • gigaset_c620h - 2
                                                                                                        • gigaset_da510 - 2
                                                                                                         • gigaset_da710 - 2
                                                                                                          • gigaset_gigaset_a220 - 2
                                                                                                           • siemens_a510a_duo - 2
                                                                                                            • siemens_gigaset_a510a_trio - 2
                                                                                                             • siemens_gigaset_l410 - 2
                                                                                                              • siemens_gigaset_sl910a - 2
                                                                                                               • aeg_eclipse_15 - 1
                                                                                                                • gigaset_a120 - 1
                                                                                                                 • gigaset_a220_trio - 1
                                                                                                                  • gigaset_a220a_trio - 1
                                                                                                                   • gigaset_a400a_trio - 1
                                                                                                                    • gigaset_a415_duo - 1
                                                                                                                     • gigaset_a420_duo - 1
                                                                                                                      • gigaset_da210 - 1
                                                                                                                       • gigaset_gigaset_a510h - 1
                                                                                                                        • jacob_jensen_t_80 - 1
                                                                                                                         • panasonic_kx_tg1611 - 1
                                                                                                                          • panasonic_kx_tg8052 - 1
                                                                                                                           • panasonic_kx_tg8062_duo - 1
                                                                                                                            • panasonic_kx_tg_6811 - 1
                                                                                                                             • siemens_gigaset_a510_duo - 1
                                                                                                                              • siemens_gigaset_sl910 - 1
                                                                                                                              0 - 24
                                                                                                                              • Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/siemens-gigaset-a510a-trio-18455736.jpg
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--23124153.jpg
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/siemens-gigaset-a510a-trio-black--24313793.jpg
                                                                                                                               Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart (212)
                                                                                                                               7.3 (16, 13)
                                                                                                                               Siemens Gigaset A510A TRIO Zwart
                                                                                                                               Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                                                               66, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                                                               Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                                               8.932325044408193 (817, 817)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               74.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                                                               66, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                                                               88
                                                                                                                               best_reviewed
                                                                                                                              • Siemens Gigaset A510 DUO zwart
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/7/siemens-gigaset-a510-duo-18455737.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/2/siemens-gigaset-a510-duo-black--23126932.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/0/siemens-gigaset-a510-duo-black--23234550.jpg
                                                                                                                               Siemens Gigaset A510 DUO zwart (102)
                                                                                                                               6.1 (5, 1)
                                                                                                                               Siemens Gigaset A510 DUO zwart
                                                                                                                               Bol.com Bol.com
                                                                                                                               8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               53.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Bol.com Bol.com
                                                                                                                               8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               53.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               5
                                                                                                                               most_sold
                                                                                                                              • Siemens Gigaset SL400A
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/0/6/siemens-gigaset-sl400a-14832306.jpg
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/7/5/siemens-gigaset-sl400a-23096775.jpg
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/8/siemens-gigaset-sl400a-23101848.jpg
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/9/siemens-gigaset-sl400a-23101849.jpg
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/0/siemens-gigaset-sl400a-23101850.jpg
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/1/siemens-gigaset-sl400a-23101851.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/0/siemens-gigaset-sl400a-23198740.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/1/siemens-gigaset-sl400a-23198741.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/2/siemens-gigaset-sl400a-23198742.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/3/siemens-gigaset-sl400a-23198743.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/4/siemens-gigaset-sl400a-23198744.jpg
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/7/6/siemens-gigaset-sl400a-23096776.jpg
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/7/7/siemens-gigaset-sl400a-23096777.jpg
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/7/8/siemens-gigaset-sl400a-23096778.jpg
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/7/9/siemens-gigaset-sl400a-23096779.jpg
                                                                                                                               Siemens Gigaset SL400A (77)
                                                                                                                               Siemens Gigaset SL400A
                                                                                                                               BCC BCC
                                                                                                                               8.62171267723108 (791, 791)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               87, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               BCC BCC
                                                                                                                               8.62171267723108 (791, 791)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               87, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                                                               87, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                                                               61
                                                                                                                              • Philips Draadloze telefoon D5003B
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/5/philips-d500-trio-23166995.jpg
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/7/philips-d500-trio-23166997.jpg
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/1/8/philips-d500-trio-21497018.jpg
                                                                                                                               Philips Draadloze telefoon D5003B (59)
                                                                                                                               Philips Draadloze telefoon D5003B
                                                                                                                               Staples.nl Staples.nl
                                                                                                                               7.125 (1, 1)
                                                                                                                               84.69, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Staples.nl Staples.nl
                                                                                                                               7.125 (1, 1)
                                                                                                                               84.69, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               2
                                                                                                                              • Philips Draadloze telefoon met antwoordapparaat D7052B
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/4/8/philips-d7052b-22-telephone-23152648.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/0/philips-d7052b-22-telephone-23152650.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/1/philips-d7052b-22-telephone-23152651.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/2/philips-d7052b-22-telephone-23152652.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/3/philips-d7052b-22-telephone-23152653.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/4/philips-d7052b-22-telephone-23152654.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/5/philips-d7052b-22-telephone-23152655.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/6/philips-d7052b-22-telephone-23152656.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/7/philips-d7052b-22-telephone-23152657.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/7/2/philips-d705-duo-20420872.jpg
                                                                                                                               Philips Draadloze telefoon met antwoordapparaat D7052B (55)
                                                                                                                               Philips Draadloze telefoon met antwoordapparaat D7052B
                                                                                                                               Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                                                               79.99, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                                                               Modern.nl Modern.nl
                                                                                                                               8.750808267158972 (308, 308)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               93.16, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                                                               79.99, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                                                               139
                                                                                                                              • Panasonic KX-TG6822
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/0/panasonic-kx-tg6822-20560070.jpg
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/6/3/panasonic-kx-tg6822-23160263.jpg
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/6/4/panasonic-kx-tg6822-23160264.jpg
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/6/5/panasonic-kx-tg6822-23160265.jpg
                                                                                                                               Panasonic KX-TG6822 (47)
                                                                                                                               6.8 (10, 0)
                                                                                                                               Panasonic KX-TG6822
                                                                                                                               Modern.nl Modern.nl
                                                                                                                               8.750808267158972 (308, 308)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               64.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Modern.nl Modern.nl
                                                                                                                               8.750808267158972 (308, 308)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               64.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               EP Arnhem EP Arnhem
                                                                                                                               69.95, 5.9506774, 51.9833106 UNKNOWN
                                                                                                                               236
                                                                                                                              • Fysic FM-2900 telefoon
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/5/fysic-fm-2900-19403935.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/0/2/fysic-fm-2900-23314802.jpg
                                                                                                                               Fysic FM-2900 telefoon (42)
                                                                                                                               Fysic FM-2900 telefoon
                                                                                                                               Conrad Conrad
                                                                                                                               7.89590380479301 (651, 651)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               39.99, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                                                               Conrad Conrad
                                                                                                                               7.89590380479301 (651, 651)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               39.99, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                                                               3
                                                                                                                              • Siemens Gigaset SL910A zwart
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/7/7/siemens-gigaset-sl910a-18607477.jpg
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/9/1/siemens-gigaset-sl910a-18697091.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/4/siemens-gigaset-sl910a-black--23125744.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/5/siemens-gigaset-sl910a-black--23125745.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/6/siemens-gigaset-sl910a-black--23125746.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/9/siemens-gigaset-sl910a-black--23309629.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/0/siemens-gigaset-sl910a-black--23309630.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/1/siemens-gigaset-sl910a-black--23309631.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/2/siemens-gigaset-sl910a-black--23309632.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/3/siemens-gigaset-sl910a-black--23309633.jpg
                                                                                                                               Siemens Gigaset SL910A zwart (37)
                                                                                                                               4.8 (5, 4)
                                                                                                                               Siemens Gigaset SL910A zwart
                                                                                                                               Bol.com Bol.com
                                                                                                                               8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               115, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Bol.com Bol.com
                                                                                                                               8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               115, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                                               119, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                                               10
                                                                                                                              • Philips Draadloze telefoon met antwoordapparaat D6053B
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/2/3/philips-d6053b-23164123.jpg
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/2/5/philips-d6053b-23164125.jpg
                                                                                                                               Philips Draadloze telefoon met antwoordapparaat D6053B (33)
                                                                                                                               Philips Draadloze telefoon met antwoordapparaat D6053B
                                                                                                                               Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                                                               89.99, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                                                               Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                                                               89.99, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                                                               48
                                                                                                                              • Siemens Gigaset A510 TRIO
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/3/3/siemens-gigaset-a510-trio-18537033.jpg
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/1/siemens-gigaset-a510-trio-23236671.jpg
                                                                                                                               Siemens Gigaset A510 TRIO (32)
                                                                                                                               Siemens Gigaset A510 TRIO
                                                                                                                               BCC BCC
                                                                                                                               8.62171267723108 (791, 791)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               BCC BCC
                                                                                                                               8.62171267723108 (791, 791)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                                               71.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                                               135
                                                                                                                              • Panasonic KX-TG8062 DUO zwart
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/5/2/panasonic-kx-tg8062-duo-18526552.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/0/panasonic-kx-tg8062-duo-18543260.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/6/panasonic-kx-tg8062-duo-black--23177846.jpg
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/6/panasonic-kx-tg8062-duo-black--23236076.jpg
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/7/panasonic-kx-tg8062-duo-black--23236077.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/8/5/panasonic-kx-tg8062-duo-18347885.jpg
                                                                                                                               Panasonic KX-TG8062 DUO zwart (31)
                                                                                                                               6.7 (4, 2)
                                                                                                                               Panasonic KX-TG8062 DUO zwart
                                                                                                                               Wehkamp Wehkamp
                                                                                                                               8.085867473583974 (386, 386)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               63.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Wehkamp Wehkamp
                                                                                                                               8.085867473583974 (386, 386)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               63.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Klein Alexandrium Klein Alexandrium
                                                                                                                               74.95, 4.5546684, 51.9484085 NONE
                                                                                                                               130
                                                                                                                              • Gigaset A400A TRIO zwart/grijs
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/1/1/gigaset-a400a-trio-19270211.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/5/gigaset-a400a-trio-black-grey--23124435.jpg
                                                                                                                               Gigaset A400A TRIO zwart/grijs (29)
                                                                                                                               Gigaset A400A TRIO zwart/grijs
                                                                                                                               Modern.nl Modern.nl
                                                                                                                               8.750808267158972 (308, 308)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               51, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Modern.nl Modern.nl
                                                                                                                               8.750808267158972 (308, 308)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               51, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                                               54.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                                               11
                                                                                                                              • Siemens Gigaset A420A Duo
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/0/siemens-gigaset-a420a-duo-23139890.jpg
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/1/5/siemens-gigaset-a420a-duo-29794215.jpg
                                                                                                                               Siemens Gigaset A420A Duo (28)
                                                                                                                               Siemens Gigaset A420A Duo
                                                                                                                               Maxwell.nl Maxwell.nl
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Maxwell.nl Maxwell.nl
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Maxwell Bladel Maxwell Bladel
                                                                                                                               49.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
                                                                                                                               21
                                                                                                                              • Gigaset Gigaset A220 zwart
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/5/gigaset-gigaset-a220-black--19604645.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/6/2/gigaset-gigaset-a220-black--23157662.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/6/3/gigaset-gigaset-a220-black--23157663.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/6/4/gigaset-gigaset-a220-black--23157664.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/6/5/gigaset-gigaset-a220-black--23157665.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/6/6/gigaset-gigaset-a220-black--23157666.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/1/gigaset-gigaset-a220-black--23310421.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/2/gigaset-gigaset-a220-black--23310422.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/3/gigaset-gigaset-a220-black--23310423.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/4/gigaset-gigaset-a220-black--23310424.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/5/gigaset-gigaset-a220-black--23310425.jpg
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/8/gigaset-a220-18941558.jpg
                                                                                                                               Gigaset Gigaset A220 zwart (27)
                                                                                                                               Gigaset Gigaset A220 zwart
                                                                                                                               Wehkamp Wehkamp
                                                                                                                               8.085867473583974 (386, 386)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               26.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Wehkamp Wehkamp
                                                                                                                               8.085867473583974 (386, 386)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               26.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                                               26.95, 6.6749386, 52.36558770000001 LOW
                                                                                                                               191
                                                                                                                              • AEG Boomerang
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/4/aeg-boomerang-25047384.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/5/aeg-boomerang-25047385.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/6/aeg-boomerang-25047386.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/7/aeg-boomerang-25047387.jpg
                                                                                                                               AEG Boomerang (27)
                                                                                                                               AEG Boomerang
                                                                                                                               BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                                               133, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                                               Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                                                                                                               7.788534972901399 (265, 265)
                                                                                                                               141, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                                                                               BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                                               133, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                                               2
                                                                                                                              • Gigaset AL230A Quatro
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/7/4/gigaset-al230a-quatro-22424374.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/4/gigaset-al230a-quatro-25213904.jpg
                                                                                                                               Gigaset AL230A Quatro (27)
                                                                                                                               Gigaset AL230A Quatro
                                                                                                                               Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                                               8.932325044408193 (817, 817)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                                               8.932325044408193 (817, 817)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                                               79.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                                               7
                                                                                                                              • AEG Voxtel D570
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/2/9/aeg-voxtel-d570-24979229.jpg
                                                                                                                               AEG Voxtel D570 (26)
                                                                                                                               AEG Voxtel D570
                                                                                                                               Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                                               8.932325044408193 (817, 817)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               89.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                                               8.932325044408193 (817, 817)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               89.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                                               89.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                                               55
                                                                                                                              • Philips Linea M3352W
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/2/8/philips-linea-m3352w-25178628.jpg
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/0/philips-linea-m3352w-25178630.jpg
                                                                                                                               Philips Linea M3352W (24)
                                                                                                                               Philips Linea M3352W
                                                                                                                               Expert.nl Expert.nl
                                                                                                                               8.830722163844827 (196, 196)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               79.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                                                               Expert.nl Expert.nl
                                                                                                                               8.830722163844827 (196, 196)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               79.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                                                               Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                                               79.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                                               133
                                                                                                                              • Panasonic KX-TG6823/NLB
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/2/panasonic-kx-tg6823-nlb-23724702.jpg
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/0/3/panasonic-kx-tg6823-nlb-23724803.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/1/8/panasonic-kx-tg6823-nlb-28121518.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/1/9/panasonic-kx-tg6823-nlb-28121519.jpg
                                                                                                                               Panasonic KX-TG6823/NLB (24)
                                                                                                                               6.9 (4, 0)
                                                                                                                               Panasonic KX-TG6823/NLB
                                                                                                                               Camera.nl Camera.nl
                                                                                                                               9.43883021710276 (89, 89)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               68.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Camera.nl Camera.nl
                                                                                                                               9.43883021710276 (89, 89)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               68.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Klein Alexandrium Klein Alexandrium
                                                                                                                               68.95, 4.5546684, 51.9484085 NONE
                                                                                                                               149
                                                                                                                              • Gigaset A510A Quattro
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/7/4/gigaset-a510a-quatro-22959274.jpg
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/8/gigaset-a510a-quatro-22959658.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/7/gigaset-a510a-quattro-23173257.jpg
                                                                                                                               Gigaset A510A Quattro (24)
                                                                                                                               Gigaset A510A Quattro
                                                                                                                               Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                                                               109, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                                                               Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                                                               109, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                                                               48
                                                                                                                              • Philips SoClear Draadloze telefoon XL3901S
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/0/1/philips-xl3901-19736701.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/1/3/philips-xl3901-19737213.jpg
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/3/philips-xl3901-23179253.jpg
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/4/philips-xl3901-23179254.jpg
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/5/philips-xl3901-23179255.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/1/8/philips-xl3901-23181018.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/1/9/philips-xl3901-23181019.jpg
                                                                                                                               Philips SoClear Draadloze telefoon XL3901S (23)
                                                                                                                               Philips SoClear Draadloze telefoon XL3901S
                                                                                                                               Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                                                               7.029162490031764 (6, 6)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               44.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                                                               7.029162490031764 (6, 6)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               44.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               3
                                                                                                                              • Siemens Gigaset A510A TRIO Wit
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/8/siemens-gigaset-a510a-trio-white--19713448.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/4/6/siemens-gigaset-a510a-trio-white--23137346.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/4/7/siemens-gigaset-a510a-trio-white--23137347.jpg
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/4/siemens-gigaset-a510a-trio-white--19713434.jpg
                                                                                                                               Siemens Gigaset A510A TRIO Wit (23)
                                                                                                                               Bol.com Bol.com
                                                                                                                               8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               83.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Bol.com Bol.com
                                                                                                                               8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               83.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               1
                                                                                                                              • Gigaset C530A Duo
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/0/gigaset-c530a-duo-23349810.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/4/gigaset-c530a-duo-23373454.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/2/8/gigaset-c530a-duo-21443328.jpg
                                                                                                                               Gigaset C530A Duo (22)
                                                                                                                               Gigaset C530A Duo
                                                                                                                               Modern.nl Modern.nl
                                                                                                                               8.750808267158972 (308, 308)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               82.64, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Modern.nl Modern.nl
                                                                                                                               8.750808267158972 (308, 308)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               82.64, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                                               84.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                                               143
                                                                                                                              • Philips D4554B
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/6/8/philips-d4554b-29612668.jpg
                                                                                                                               • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/0/philips-d4554b-29612670.jpg
                                                                                                                               • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/0/3/philips-d4554b-29730403.jpg
                                                                                                                               • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/1/6/philips-d4554b-29733916.jpg
                                                                                                                               Philips D4554B (22)
                                                                                                                               Philips D4554B
                                                                                                                               Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                                               8.932325044408193 (817, 817)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               119.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                                               8.932325044408193 (817, 817)
                                                                                                                               • http://static2.vergelijk.nl/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                                               119.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                                               Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                                               119.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                                               6
                                                                                                                              2 17
                                                                                                                              • Heb je een merkvoorkeur? (brand):
                                                                                                                              • Wat is je budget? (price):
                                                                                                                               • < 40 € (price_40)
                                                                                                                               • 40 € - 60 € (price_40_60)
                                                                                                                               • 60 € - 90 € (price_60_90)
                                                                                                                               • ≥ 90 € (price_90)
                                                                                                                              • Hoeveel handsets wil je? (aantal_handsets_inclusief):
                                                                                                                               • 1 (1)
                                                                                                                               • 2 (2)
                                                                                                                               • 3 (3)
                                                                                                                               • 4 (4)
                                                                                                                              • Wil je een telefoon met nummermelder? (nummermelder):
                                                                                                                               • Ja (ja)
                                                                                                                               • Nee (nee)
                                                                                                                              • Wil je handsfree kunnen bellen? (luidsprekertelefoon_handsfree_praten):
                                                                                                                               • Ja (ja)
                                                                                                                               • Nee (nee)
                                                                                                                              • Welk type telefoon wil je? (soort):
                                                                                                                               • Analog/DECT (analog_dect)
                                                                                                                               • Analoog (analoog)
                                                                                                                               • DECT (dect)
                                                                                                                              • Wil je een seniorentelefoon? (ouderentelefoon):
                                                                                                                               • Ja (ja)
                                                                                                                               • Nee (nee)
                                                                                                                              • Welke capaciteit telefoonboek wil je? (capaciteit_telefoonboek):
                                                                                                                               • < 50 ingangen (capaciteit_telefoonboek_50)
                                                                                                                               • 50 ingangen - 100 ingangen (capaciteit_telefoonboek_50_100)
                                                                                                                               • 100 ingangen - 200 ingangen (capaciteit_telefoonboek_100_200)
                                                                                                                               • ≥ 200 ingangen (capaciteit_telefoonboek_200)
                                                                                                                              • Welke kleur handset wil je? (kleur):
                                                                                                                               • Aluminium (aluminium)
                                                                                                                               • Amber (amber)
                                                                                                                               • Antraciet (antraciet)
                                                                                                                               • Blauw (blauw)
                                                                                                                               • Bruin (bruin)
                                                                                                                               • Champagne (champagne)
                                                                                                                               • Grafiet (grafiet)
                                                                                                                               • Grijs (grijs)
                                                                                                                               • Groen (groen)
                                                                                                                               • Ivoor (ivoor)
                                                                                                                               • Metallic (metallic)
                                                                                                                               • Paars (paars)
                                                                                                                               • Platina (platina)
                                                                                                                               • Rood (rood)
                                                                                                                               • Turkoois (turkoois)
                                                                                                                               • Wit (wit)
                                                                                                                               • Zilver (zilver)
                                                                                                                               • Zwart (zwart)
                                                                                                                              • Hoeveel handsets wil je mogelijk kunnen aansluiten? (aantal_handsets_mogelijk):
                                                                                                                               • 1 (aantal_handsets_mogelijk_1.0)
                                                                                                                               • 2 (aantal_handsets_mogelijk_2.0)
                                                                                                                               • 3 (aantal_handsets_mogelijk_3.0)
                                                                                                                               • 4 (aantal_handsets_mogelijk_4.0)
                                                                                                                               • 5 (aantal_handsets_mogelijk_5.0)
                                                                                                                               • 6 (aantal_handsets_mogelijk_6.0)
                                                                                                                               • 7 (aantal_handsets_mogelijk_7.0)
                                                                                                                              • Welk maximaal bereik binnen wil je? (max_bereik_binnen_):
                                                                                                                               • 20 meter (max_bereik_binnen__20.0)
                                                                                                                               • 40 meter (max_bereik_binnen__40.0)
                                                                                                                               • 50 meter (max_bereik_binnen__50.0)
                                                                                                                               • 300 meter (max_bereik_binnen__300.0)
                                                                                                                              • Welk maximaal bereik buiten wil je? (max_bereik_buiten_):
                                                                                                                               • 50 meter (max_bereik_buiten__50.0)
                                                                                                                               • 200 meter (max_bereik_buiten__200.0)
                                                                                                                               • 220 meter (max_bereik_buiten__220.0)
                                                                                                                               • 300 meter (max_bereik_buiten__300.0)
                                                                                                                              • Wil je een stralingsarme telefoon? (eco_mode):
                                                                                                                               • Ja (ja)
                                                                                                                              • Welke varianten wil je? (group):
                                                                                                                               • AEG Eclipse 10 (aeg_eclipse_10)
                                                                                                                               • AEG Eclipse 15 (aeg_eclipse_15)
                                                                                                                               • Doro Phone EASY 100W (doro_phone_easy_100w)
                                                                                                                               • Doro Phone EASY 100W DUO (doro_phone_easy_100w_duo)
                                                                                                                               • Doro Phone EASY 110 DUO (doro_phone_easy_110_duo)
                                                                                                                               • Gigaset A120 (gigaset_a120)
                                                                                                                               • Gigaset A220 DUO (gigaset_a220_duo)
                                                                                                                               • Gigaset A220 TRIO (gigaset_a220_trio)
                                                                                                                               • Gigaset A220A (gigaset_a220a)
                                                                                                                               • Gigaset A220A DUO (gigaset_a220a_duo)
                                                                                                                               • Gigaset A220A TRIO (gigaset_a220a_trio)
                                                                                                                               • Gigaset A400A TRIO (gigaset_a400a_trio)
                                                                                                                               • Gigaset A415 DUO (gigaset_a415_duo)
                                                                                                                               • Gigaset A415A DUO (gigaset_a415a_duo)
                                                                                                                               • Gigaset A420 DUO (gigaset_a420_duo)
                                                                                                                               • Gigaset A420A DUO (gigaset_a420a_duo)
                                                                                                                               • Gigaset C530A (gigaset_c530a)
                                                                                                                               • Gigaset C620H (gigaset_c620h)
                                                                                                                               • Gigaset DA210 (gigaset_da210)
                                                                                                                               • Gigaset DA510 (gigaset_da510)
                                                                                                                               • Gigaset DA710 (gigaset_da710)
                                                                                                                               • Gigaset Gigaset A220 (gigaset_gigaset_a220)
                                                                                                                               • Gigaset Gigaset A510H (gigaset_gigaset_a510h)
                                                                                                                               • Jacob Jensen T 80 (jacob_jensen_t_80)
                                                                                                                               • Panasonic KX-TG1611 (panasonic_kx_tg1611)
                                                                                                                               • Panasonic KX-TG8052 (panasonic_kx_tg8052)
                                                                                                                               • Panasonic KX-TG8062 DUO (panasonic_kx_tg8062_duo)
                                                                                                                               • Panasonic KX-TG 6811 (panasonic_kx_tg_6811)
                                                                                                                               • Siemens A510A DUO (siemens_a510a_duo)
                                                                                                                               • Siemens Gigaset A510 DUO (siemens_gigaset_a510_duo)
                                                                                                                               • Siemens Gigaset A510A TRIO (siemens_gigaset_a510a_trio)
                                                                                                                               • Siemens Gigaset L410 (siemens_gigaset_l410)
                                                                                                                               • Siemens Gigaset SL910 (siemens_gigaset_sl910)
                                                                                                                               • Siemens Gigaset SL910A (siemens_gigaset_sl910a)
                                                                                                                               • Swissvoice Epure (swissvoice_epure)
                                                                                                                              • Productgroepen (siblingcategory):
                                                                                                                              • Tel. 030-214 5004
                                                                                                                              • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                                                                                                              • blijmakers@vergelijk.nl