x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

mp3-speler

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mp3-speler categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  De mp3-speler is een volwaardige opvolger van de diskman. Schokbestendig, compact en draagbaar zijn eigenschappen die de mp3-speler ongekend populair hebben gemaakt. Ook de beschikbaarheid van muziekbestanden op het Internet hebben meegeholpen aan het succes van de mp3-spelers. Tegenwoordig zijn er veel apparaten die mp3-muziek kunnen afspelen, zoals dvd-spelers en mobiele telefoons. Bekende merken mp3-spelers zijn Apple (de iPod), Creative, iRiver, Lenco, Philips, Samsung en Sony. Door het grote aanbod mp3-spelers kan een keuze maken moeilijk zijn.

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier mp3-spelers!Kan ik ook een originele audio-cd op een portable mp3-speler afspelen?
  Hoe kan ik van mijn cd's mp3-bestanden maken?
  Is er verschil tussen een mp3-speler met een harde schijf en met een losse geheugenkaart?
  Hoeveel muziek kan ik op een mp3-speler kwijt?


  Kan ik ook een originele audio-cd op een portable mp3-speler afspelen?
  Nee, dat is niet mogelijk bij een portable mp3-speler. Dit is wel mogelijk bij 'vaste' cd- of SACD-spelers. Bij dit soort spelers is het eigenlijk een omgekeerd principe: daar is het mogelijk om cd-writables met mp3-bestanden op een audiospeler te beluisteren.

  Hoe kan ik van mijn cd's mp3-bestanden maken?
  Dat kan via de pc of Mac met daartoe geschikte software. Het mp3-bestand kan dan rechtstreeks op de mp3-speler worden gezet of op een cd-rom worden gebrand. Heel soms hebben audio-cd's een beveiliging waardoor ze niet omgezet kunnen worden naar een digitaal bestand. Dit is gedaan om misbruik te voorkomen.

  Is er verschil tussen een mp3-speler met een harde schijf en met een losse geheugenkaart?
  Ja, er is verschil. Een mp3-speler met een harde schijf is gevoeliger voor beweging en schokken. Maar dankzij het schokgeheugen blijft de muziek wel doorspelen. Op een speler met een harde schijf kan veel meer muziek dan op losse geheugenkaartjes. Maar een speler met een losse geheugenkaart kan wel beter tegen schokken en stoten.
  Vergelijk hier mp3-spelers!
  Hoeveel muziek kan ik op een mp3-speler kwijt?
  De grootte van het geheugen bepaalt de hoeveelheid muziek die erop past. Een mp3-bestand van normale cd-kwaliteit (van 128 kbit, 44 Khz stereo) neemt ongeveer 1 MB per minuut in beslag. Een 512 MB-geheugen kan dus ongeveer 500 minuten muziek aan.

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier mp3-spelers!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen van mp3-spelers.

  Aanwezig geheugen
  Mp3-spelers werken met een geheugen. Dit kan een harddisk zijn of een intern geheugen, met een bepaalde capaciteit zoals 5, 10, 20 of 40 gigabyte. Er zijn ook spelers waarbij de bestanden op een losse geheugenkaart worden gezet, bijvoorbeeld een SD-card, memory stick, microdrive of een cd-recordable. De geheugengrootte wisselt per kaart: je kunt zelf kiezen wat je wilt. De meegeleverde geheugenkaarten hebben in de regel een kleine capaciteit. Het is aan te bevelen om zelf een grotere geheugenkaart aan te schaffen. Dan zijn er ook modellen die beide kennen: een intern geheugen of harde schijf waarbij de capaciteit is uit te breiden met losse geheugenkaarten.

  Beeldscherm
  Op een mp3-speler zit bijna altijd een lcd-beeldscherm waarop de informatie staat over albums, artiesten en trackinformatie. De navigatie gaat meestal ook via het beeldscherm, middels een menu op het scherm. Als de beeldschermgrootte bekend is, vind je deze informatie terug in de productvergelijker. Het wordt aangegeven in hoogte en breedte, in pixels.

  Beeldschermgrootte
  Als de beeldschermgrootte bekend is, vind je deze informatie terug in de productvergelijker. Het wordt aangegeven in hoogte en breedte, in pixels.

  Bestandsnavigatie
  De mp3-bestanden kunnen op diverse manieren ingedeeld worden. Dit veld geeft aan hoe de bestanden zijn ingedeeld en hoe je hier kunt navigeren. De opties zijn: via een platte lijst, een directorystructuur, per artiest of per album.

  Bitrate mp3
  Een mp3-bestand wordt opgeslagen en kent meerdere formaten. De vier bekendste en meest gebruikte zijn mp3, wma, iTunes en Real. Deze formaten zijn wereldwijde standaarden. Van belang bij het omzetten van de audio naar een digitaal formaat is de bitrate. Bitrate geeft aan hoeveel bits er gebruikt worden om 1 seconde aan geluid op te slaan. Voor bits geldt: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand. In de productvergelijker vind je de vier belangrijkste formaten terug, met daarbij de maximaal mogelijke bitrate.

  Bitrate wma

  Een mp3-bestand wordt opgeslagen en kent meerdere formaten. De vier bekendste en meest gebruikte zijn mp3, wma, iTunes en Real. Deze formaten zijn wereldwijde standaarden. Van belang bij het omzetten van de audio naar een digitaal formaat is de bitrate. Bitrate geeft aan hoeveel bits er gebruikt worden om 1 seconde aan geluid op te slaan. Voor bits geldt: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio-origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand. In de productvergelijker vind je de vier belangrijkste formaten terug, met daarbij de maximale bitrate mogelijk.

  Cradle
  Een cradle is een houder waarop of waarin de mp3-speler staat. Via de cradle is het mogelijk de batterij op te laden of bestanden over te zetten.

  Equalizer
  Met de equalizer is het mogelijk hoge en lage tonen zelf te regelen, dus handmatig in te stellen.

  Gebruiksduur batterij
  Naast de grootte van het geheugen is ook de gebruiksduur van de batterij van belang. Als je de speler lang acher elkaar gebruikt, is het niet geheel onbelangrijk dat de batterij een paar uur mee kan. Een handige optie is ook als je de mp3-speler via netstroom en losse speakers als audioset in huis kunt gebruiken.

  Gewicht
  Een mp3-speler bestaat er in verschillende uitvoeringen. Van klein tot groot, van lichtgewicht tot jukebox met wel 40 gigabyte aan muziek. Het gewicht wordt in gram aangegeven, inclusief batterij.

  Interface
  Het type aansluiting waarover de mp3-speler beschikt om aangesloten te kunnen worden op de pc of Mac. Er zijn de volgende mogelijkheden:

  • USB;
  • Firewire;
  • Dockingstation;
  • InfraRood (draadloos);
  • Bluetooth (draadloos);
  • Wi-Fi (draadloos);
  • Serieel;
  • Parallel.

  Meestal kun je kiezen tussen een parallelle aansluiting of een USB-aansluiting. USB is sneller dan parallel.

  Jaar van introductie
  Het jaar waarop dit model op de markt verscheen.

  Line out

  Met een line out kun je de mp3-speler aan een vast audiosysteem koppelen. Een line out heeft over het algemeen meer uitgangsvermogen en kan dus zwaardere apparatuur aansturen.

  Maximale frequentie
  Het frequentiebereik geeft het bereik van lage en hoge tonen aan. In het algemeen geldt: hoe groter het frequentiebereik, hoe beter de kwaliteit van het geluid. Dit veld geeft de maximale frequentie aan in Kilo Hertz.

  Minimale frequentie
  Het frequentiebereik geeft het bereik van lage en hoge tonen aan. In het algemeen geldt: hoe groter het frequentiebereik, hoe beter de kwaliteit van het geluid. Dit veld geeft de minimale frequentie aan in Hertz.

  Navigatie middels
  De navigatie van een mp3-speler is zichtbaar via het scherm, de bediening van het menu via tiptoetsen, draaiknoppen of beide. Een jog dial is een ronddraaiend navigatiewieltje, makkelijk doordat dan de hele bediening via één knop gaat.

  Vergelijk hier mp3-spelers!Netstroomaansluiting
  Geeft aan of de mp3-speler ook rechtstreeks op netstroom kan worden aangesloten. Een handige optie is ook als je de mp3-speler via netstroom en losse speakers als audioset in huis kunt gebruiken. Op vakantie gaan en de eigen muziek meenemen neemt op deze manier veel minder plaats in beslag.

  Oplaadtijd
  De oplaadtijd van de batterij wordt aangegeven in minuten.

  Opvolger
  Mocht dit model mp3-speler al een opvolger hebben, dan vind je hier het typenummer terug.

  Overige LCD-info
  In dit veld tref je overige informatie aan over het beeldscherm, bijvoorbeeld hoeveel regels er op het scherm passen.

  Radio
  Of de mp3-speler over radio-ontvangst beschikt, vind je hier terug.

  Software meegel.

  Of en welke software er wordt meegeleverd, vind je in dit veld terug.

  Type batterij
  Op wat voor batterij of accu de mp3-speler werkt, vind je in dit veld terug. Er zijn de volgende mogelijkeden:

  • AA of AAA batterijen, al dan niet oplaadbaar;
  • een accu (li-ion of nimh).

  Type opslag
  Als het geheugen van de mp3-speler bestaat uit een losse geheugenmodule, dan heb je de keuze uit de volgende typen opslag:

  • 1.44 MB floppy;
  • Cd-recordable;
  • Vergelijk hier mp3-spelers!Compact flash type I; 
  • Compact flash type II; 
  • Dvd;
  • Hi8; 
  • Memorystick;
  • Microdrive;
  • Micromv;
  • Mini cd-r(w);
  • Minidv; 
  • Mmc-card;
  • SD-card;
  • Smartmedia; 
  • Xd-picture.

  Het geheugen per kaart verschilt: ze zijn in diverse groottes te koop.

  Uitbreidbaar geheugen
  Een mp3-speler werkt met een geheugen. Dit kan een harddisk zijn of een intern geheugen, met een bepaalde capaciteit zoals 5, 10, 20 of 40 gigabyte. Er zijn ook spelers waarbij de bestanden op een losse geheugenkaart worden gezet, bijvoorbeeld een SD-card, memorystick, microdrive of een cd-recordable. De geheugengroottes wisselen bij losse kaarten: je kunt zelf kiezen wat je wilt. De meegeleverde geheugenkaarten hebben in de regel een kleine capaciteit. Het is aan te bevelen zelf een grotere geheugenkaart aan te schaffen. Dan zijn er ook modellen die beide kennen: een intern geheugen of harde schijf waarbij de capaciteit is uit te breiden met losse geheugenkaarten. Als het geheugen van de mp3-speler is uit te breiden, vind je dat in dit veld terug.

  Uitgangsvermogen
  Het uitgangsvermogen wordt uitgedrukt in mili Watt (mW). Het geeft het maximale volume van het geluid aan.

  Voicememo
  Met voicememo is het mogelijk spraakberichten op te slaan en later af te spelen.

   

 • Cowon X9 32GB
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/4/cowon-x-9-76537064-19994054.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/0/5/cowon-x-9-76537064-19994305.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/0/cowon-x9-32gb-24100760.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/1/cowon-x9-32gb-24100761.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/2/cowon-x9-32gb-24100762.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/3/cowon-x9-32gb-24100763.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/4/cowon-x9-32gb-24100764.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/7/cowon-x9-32gb-24128987.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/8/cowon-x9-32gb-24128988.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/9/cowon-x9-32gb-24128989.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/9/0/cowon-x9-32gb-24128990.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/9/1/cowon-x9-32gb-24128991.jpg
  Cowon X9 32GB (15)
  8.25 (1)
  Cowon X9 32GB
  Aanrader
  Zeer goede ervaring mee, Wat mijn als eerste opviel was hoe degelijk hij in de hand ligt, voelt stevig en mooi voor het oog. Van alle mp3 spelers heeft deze verreweg het mooiste geluid (stukken beter nog dan Ipod en sony). De kwaliteit van video's zijn goed genoeg voor wat ik er mee wil doen. Gebruiksgemak prima, kabel in de laptop en muziek kopiëren zonder eerst een programma te moeten installeren. Levensduur van de batterij is zeer goed, je hoeft je geen zorgen te maken of hij lang genoeg mee gaat of uitvalt na een dag intensief gebruik. Al met al, ben je een liefhebber van muziek en is de kwaliteit van geluid belangrijker dan videootjes kijken dan is dit naar mijn mening de beste keuze!
  10.0
  0 10
 • Difrnce MP1851
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/3/difrnce-mp1851-4gb--5516763.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/3/difrnce-mp1851-23511603.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/4/difrnce-mp1851-23511604.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/5/difrnce-mp1851-23511605.jpg
  Difrnce MP1851 (51)
  6.4 (1)
  Difrnce MP1851
  een redelijk goed ding
  Het is een goede mp3 speler waar e boeken op gelezen kunnen worden verder is er 4gb aan opslagruimte in de speler ter beschikking is je kunt er zoals Ik al zei e boeken op lezen ( wat overig niet op elke mp3 speler Kan) en wat misschien nog wel het leukste is je Kan er video bestanden mee kijken.wel een minpuntje vind Ik persoonlijk dat je er maar 8 uur muziek nonstop op kan luisteren
  6.3
  0 10
 • Apple iPod Shuffle 2 GB Zilver -4e generatie
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/9/apple-ipod-shuffle-4-gen-mc584-17892359.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/2/8/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23208628.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/2/9/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23208629.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/0/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23208630.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/8/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23381128.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/9/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23381129.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/3/0/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23381130.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/3/1/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23381131.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/3/2/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23381132.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/0/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24143670.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/1/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24143671.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/2/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24143672.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/3/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24143673.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/4/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24143674.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/7/7/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24357777.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/7/8/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24357778.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/7/9/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24357779.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/5/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24482465.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24482466.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/7/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24482467.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/8/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24482468.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/9/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24482469.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/2/8/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24493928.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/2/9/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24493929.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/0/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24493930.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/1/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24493931.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/9/7/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24495897.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/9/8/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24495898.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/4/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24508424.jpg
  Apple iPod Shuffle 2 GB Zilver -4e generatie (23)
  7.6 (1)
  Apple iPod Shuffle 2 GB Zilver -4e generatie
  het is heel makkelijk om te gebruiken er komt super goede muziek uit en je kunt er je...
  het is heel makkelijk om te gebruiken er komt super goede muziek uit en je kunt er je naam in graferen het heeft maar 2 mogelijkheden muziek luisteren: gewoon achter elkaar shuffle: door elkaar
  8.7
  0 10
Mp3 spelers 7.1 (4)
0 - 24
 • Philips MP3-speler SA4RGA02KN
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/2/9/philips-gogear-raga-sa4rga02kn-12-22197629.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/2/8/philips-gogear-raga-sa4rga02kn-12-22197628.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/0/philips-gogear-raga-sa4rga02kn-12-22197630.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/0/philips-mp3-player-sa4rga02kn-24765530.jpg
  Philips MP3-speler SA4RGA02KN (59)
  Philips MP3-speler SA4RGA02KN
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  29.99, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  139
  most_sold
 • Difrnce MP1851
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/3/difrnce-mp1851-4gb--5516763.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/3/difrnce-mp1851-23511603.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/4/difrnce-mp1851-23511604.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/5/difrnce-mp1851-23511605.jpg
  Difrnce MP1851 (51)
  6.4 (1)
  Difrnce MP1851
  Wehkamp Wehkamp
  8.211821670184545 (405)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.00, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.211821670184545 (405)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.00, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
  26.68, 6.6643125, 52.3560671 LOW
  116
 • Archos Francesca Patanè, Wolfgang Schmidt & Fiamma Izzo D'amico - Turandot - Opera Collection (DVD)
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/5/8/archos-gmini-xs-100-1458.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/2/4/archos-gmini-xs-100-6gb-grey--20042724.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/8/archos-mm-mp3-gmini-xs-100-black-3gb-28417708.jpg
  Archos Francesca Patanè, Wolfgang Schmidt & Fiamma Izzo D'amico - Turandot - Opera Collection (DVD) (31)
  Archos Francesca Patanè, Wolfgang Schmidt & Fiamma Izzo D'amico - Turandot - Opera Collection (DVD)
  Dvdoutlet.nl Dvdoutlet.nl
  3.732123904233401 (13)
  7.48, 5d (offer_sdt_5_days)
  Dvdoutlet.nl Dvdoutlet.nl
  3.732123904233401 (13)
  7.48, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
  good_buy
 • Apple iPod Nano, 16 GB, Zilver
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/2/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35660822.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZGl4b25zLm5sL2ltYWdlcy84MDYyMTMucG5n
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/2/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784262.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/3/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784263.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/4/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784264.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/5/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784265.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/6/apple-ipod-nano-16-gb-zilver-35784266.jpg
  Apple iPod Nano, 16 GB, Zilver (26)
  Apple iPod Nano, 16 GB, Zilver
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.526553054680674 (202)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  174, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.526553054680674 (202)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  174, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  174, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  141
 • Lenco Xemio 760 BT 8GB Zwart
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/5/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-29579915.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/9/9/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-29579999.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/1/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-29581221.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/8/1/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-29581281.jpg
  Lenco Xemio 760 BT 8GB Zwart (25)
  Lenco Xemio 760 BT 8GB Zwart
  Conrad Conrad
  8.13534446203022 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.13534446203022 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
 • Apple iPod Shuffle 2 GB Zilver -4e generatie
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/9/apple-ipod-shuffle-4-gen-mc584-17892359.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/2/8/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23208628.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/2/9/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23208629.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/0/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23208630.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/8/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23381128.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/9/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23381129.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/3/0/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23381130.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/3/1/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23381131.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/3/2/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23381132.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/0/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24143670.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/1/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24143671.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/2/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24143672.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/3/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24143673.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/4/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24143674.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/7/7/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24357777.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/7/8/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24357778.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/7/9/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24357779.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/5/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24482465.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24482466.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/7/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24482467.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/8/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24482468.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/9/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24482469.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/2/8/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24493928.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/2/9/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24493929.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/0/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24493930.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/1/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24493931.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/9/7/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24495897.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/9/8/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24495898.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/4/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24508424.jpg
  Apple iPod Shuffle 2 GB Zilver -4e generatie (23)
  7.6 (1)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Lenco Xemio-767 BT 8GB
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/9/lenco-xemio-767-bt-8gb-25066139.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/0/lenco-xemio-767-bt-8gb-25066140.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/1/lenco-xemio-767-bt-8gb-25066141.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/2/lenco-xemio-767-bt-8gb-25066142.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/3/lenco-xemio-767-bt-8gb-25066143.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/4/lenco-xemio-767-bt-8gb-25066144.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/5/lenco-xemio-767-bt-8gb-25066145.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/6/lenco-xemio-767-bt-8gb-25066146.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/7/lenco-xemio-767-bt-8gb-25066147.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/8/lenco-xemio-767-bt-8gb-25066148.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/4/9/lenco-xemio-767-bt-8gb-25066149.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/5/0/lenco-xemio-767-bt-8gb-25066150.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/5/1/lenco-xemio-767-bt-8gb-25066151.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/5/2/lenco-xemio-767-bt-8gb-25066152.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/5/3/lenco-xemio-767-bt-8gb-25066153.jpg
  Lenco Xemio-767 BT 8GB (18)
  Lenco Xemio-767 BT 8GB
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  38.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  38.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Difrnce MP851
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/2/difrnce-mp851-19711752.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/8/difrnce-mp851-20414158.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/3/difrnce-mp851-28126503.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/4/difrnce-mp851-28126504.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/5/difrnce-mp851-28126505.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/6/difrnce-mp851-28126506.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/7/difrnce-mp851-28126507.jpg
  Difrnce MP851 (17)
  Difrnce MP851
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  21.68, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  Maxwell.nl Maxwell.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  23.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  21.68, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  102
  good_buy
 • Philips MP4-speler SA4VBE08KN
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/9/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe08kn-12-18935391.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/8/philips-sa4vbe08kn-21427938.jpg
  Philips MP4-speler SA4VBE08KN (16)
  Philips MP4-speler SA4VBE08KN
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  49.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  45
 • Apple iPod Touch, 16 GB, Blauw
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/7/4/apple-ipod-touch-16-gb-blauw-35630674.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZGl4b25zLm5sL2ltYWdlcy84MDYyMjcucG5n
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/5/apple-ipod-touch-16-gb-blauw-35784245.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/6/apple-ipod-touch-16-gb-blauw-35784246.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/7/apple-ipod-touch-16-gb-blauw-35784247.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/8/apple-ipod-touch-16-gb-blauw-35784248.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/9/apple-ipod-touch-16-gb-blauw-35784249.jpg
  Apple iPod Touch, 16 GB, Blauw (15)
  Apple iPod Touch, 16 GB, Blauw
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.526553054680674 (202)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  225, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.526553054680674 (202)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  225, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  225, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  142
 • Philips MP3-speler SA4RGA04KN
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/5/philips-gogear-raga-sa4rga04kn-12-22197635.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/6/philips-gogear-raga-sa4rga04kn-12-22197636.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/1/philips-mp3-player-sa4rga04kn-24765531.jpg
  Philips MP3-speler SA4RGA04KN (15)
  Philips MP3-speler SA4RGA04KN
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  39.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  24
 • Cowon X9 32GB
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/4/cowon-x-9-76537064-19994054.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/0/5/cowon-x-9-76537064-19994305.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/0/cowon-x9-32gb-24100760.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/1/cowon-x9-32gb-24100761.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/2/cowon-x9-32gb-24100762.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/3/cowon-x9-32gb-24100763.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/4/cowon-x9-32gb-24100764.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/7/cowon-x9-32gb-24128987.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/8/cowon-x9-32gb-24128988.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/9/cowon-x9-32gb-24128989.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/9/0/cowon-x9-32gb-24128990.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/9/1/cowon-x9-32gb-24128991.jpg
  Cowon X9 32GB (15)
  8.25 (1)
  Cowon X9 32GB
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  199, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
  good_buy
  best_reviewed
 • Philips MP3-speler SA4RGA04BN
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/9/philips-gogear-raga-sa4rga04bn-18943489.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/1/9/philips-gogear-raga-sa4rga04bn-22198219.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/3/philips-mp3-player-sa4rga04bn-24765533.jpg
  Philips MP3-speler SA4RGA04BN (14)
  Philips MP3-speler SA4RGA04BN
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  39.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Apple iPod touch 5e generatie 16 GB Roze 10 cm (4") Retina-display 1136 x 640
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/3/apple-ipod-touch-5e-generatie-16-gb-roze-10-cm-4-quot-retina-display-1136-x-640-39281403.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS84MDAwXzg5OTkvODcwMC84NzgwLzg3ODkvODc4OTM4X0dCXzAwX0ZCLkVQU18yNTAuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/5/8/apple-ipod-touch-5e-generatie-16-gb-roze-10-cm-4-quot-retina-display-1136-x-640-41726558.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zMTgxMjc/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/8/apple-ipod-touch-5e-generatie-16-gb-roze-10-cm-4-quot-retina-display-1136-x-640-41815658.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/9/apple-ipod-touch-5e-generatie-16-gb-roze-10-cm-4-quot-retina-display-1136-x-640-41815659.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/6/0/apple-ipod-touch-5e-generatie-16-gb-roze-10-cm-4-quot-retina-display-1136-x-640-41815660.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/6/1/apple-ipod-touch-5e-generatie-16-gb-roze-10-cm-4-quot-retina-display-1136-x-640-41815661.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/6/2/apple-ipod-touch-5e-generatie-16-gb-roze-10-cm-4-quot-retina-display-1136-x-640-41815662.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/6/3/apple-ipod-touch-5e-generatie-16-gb-roze-10-cm-4-quot-retina-display-1136-x-640-41815663.jpg
  Apple iPod touch 5e generatie 16 GB Roze 10 cm (4") Retina-display 1136 x 640 (13)
  Apple iPod touch 5e generatie 16 GB Roze 10 cm (4") Retina-display 1136 x 640
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  219, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  219, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  5
 • Difrnce MP1811
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/6/9/difrnce-mp1811-30646869.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/7/0/difrnce-mp1811-30646870.jpg
  Difrnce MP1811 (12)
  Difrnce MP1811
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31.68, ? (offer_sdt_unknown)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31.68, ? (offer_sdt_unknown)
  Kijkshop Amersfoort Kijkshop Amersfoort
  31.68, 5.3862976, 52.15468689999999 LOW
  76
 • Lenco Xemio 966 Zwart
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/4/1/lenco-xemio-966-black--22490541.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/1/lenco-xemio-966-black--22490981.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/2/4/lenco-xemio-966-black--22491424.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/2/lenco-xemio-966-black--23406092.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/3/lenco-xemio-966-black--23406093.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/4/lenco-xemio-966-black--23406094.jpg
  Lenco Xemio 966 Zwart (12)
  Lenco Xemio 966 Zwart
  Conrad Conrad
  8.13534446203022 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.13534446203022 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  4
 • Apple iPod touch 6e generatie 16 GB Goud
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/7/2/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-goud-39016472.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS8yMDAwXzI5OTkvMjQwMC8yNDIwLzI0MjMvMTM3NzczMV9CQl8wMF9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/6/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-goud-41401966.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/7/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-goud-41401967.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/8/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-goud-41401968.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/9/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-goud-41401969.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/0/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-goud-41401970.jpg
  Apple iPod touch 6e generatie 16 GB Goud (11)
  Apple iPod touch 6e generatie 16 GB Goud
  Conrad Conrad
  8.13534446203022 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  225, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.13534446203022 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  225, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
 • Apple iPod touch 6e generatie 16 GB Spacegrijs
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-spacegrijs-39034421.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS8yMDAwXzI5OTkvMjQwMC8yNDIwLzI0MjYvMTM3NzczNF9CQl8wMF9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/1/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-spacegrijs-41401971.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/2/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-spacegrijs-41401972.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/3/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-spacegrijs-41401973.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/4/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-spacegrijs-41401974.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/5/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-spacegrijs-41401975.jpg
  Apple iPod touch 6e generatie 16 GB Spacegrijs (11)
  Apple iPod touch 6e generatie 16 GB Spacegrijs
  Conrad Conrad
  8.13534446203022 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  225, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.13534446203022 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  225, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
 • Transcend MP710
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/9/3/transcend-mp3-mp710-8gb-black-33182593.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21lZWxlY3Ryb25pY3Nkb2N1bWVudC9lbGVjdHJvbmljcy9pbWFnZTMvdHJhbnNjZW5kX21wM19tcDcxMF84Z2JfYmxhY2stMzE5NTg2ODgtZnJudDEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/4/transcend-mp3-mp710-8gb-black-33927444.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5vdHRvcy5ubC9pbWFnZXMvZGVmYXVsdC9keW5hbWljL3Byb2R1Y3RzLzM3NXB4WDMwMHB4L1RTOEdNUDcxMEstVHJhbnNjZW5kLU1QNzEwLTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/6/transcend-mp3-mp710-8gb-black-33927446.jpg?m=aHR0cDovL2NkLmFjZXNkaXJlY3QubmwvaW1hZ2UvcHJvZHVjdGltYWdlLzg2NzQ0NDYvMjYw
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/3/transcend-mp3-mp710-8gb-black-40084393.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/4/transcend-mp3-mp710-8gb-black-40084394.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/5/transcend-mp3-mp710-8gb-black-40084395.jpg
  Transcend MP710 (11)
  Transcend MP710
  TonerenCartridge.nl TonerenCartridge.nl
  8.502446577685289 (63)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  57.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  TonerenCartridge.nl TonerenCartridge.nl
  8.502446577685289 (63)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  57.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Lenco Xemio 760 BT 8GB
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/4/lenco-xemio-760-bt-8gb-23722734.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/lenco-xemio-760-bt-8gb-23722735.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/6/lenco-xemio-760-bt-8gb-23722736.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/7/lenco-xemio-760-bt-8gb-23722737.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/8/lenco-xemio-760-bt-8gb-23722738.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/9/lenco-xemio-760-bt-8gb-23722739.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/0/lenco-xemio-760-bt-8gb-23722740.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/1/lenco-xemio-760-bt-8gb-23722741.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/2/lenco-xemio-760-bt-8gb-23722742.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/3/lenco-xemio-760-bt-8gb-23722743.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/4/lenco-xemio-760-bt-8gb-23722744.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/5/lenco-xemio-760-bt-8gb-23722745.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/6/lenco-xemio-760-bt-8gb-23722746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/7/lenco-xemio-760-bt-8gb-23722747.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/8/lenco-xemio-760-bt-8gb-23722748.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/9/lenco-xemio-760-bt-8gb-23722749.jpg
  Lenco Xemio 760 BT 8GB (10)
  Bart Smit Bart Smit
  6.8 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Bart Smit Bart Smit
  6.8 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Philips MP4-speler SA5AZU04KF
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/5/philips-sa5azu04kf-20521635.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/4/philips-azure-4gb-21431954.jpg
  Philips MP4-speler SA5AZU04KF (10)
  Philips MP4-speler SA5AZU04KF
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  69.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Philips MP4-speler SA4VBE04PN
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/2/philips-gogear-vibe-sa4vbe04pn-12-18941562.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/0/philips-gogear-vibe-sa4vbe04pn-12-22206200.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04pn-12-22206201.jpg
  Philips MP4-speler SA4VBE04PN (9)
  Philips MP4-speler SA4VBE04PN
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  39.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Sandisk Clip Jam 8 GB Zwart (139709)
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/2/2/sandisk-clip-jam-8-gb-zwart-139709--33598722.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02ODQ4MDg1MC9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/0/6/sandisk-clip-jam-8-gb-zwart-139709--35034806.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS8xLzQvMjI2NTEzNDEvZ18yMjY1MTM0MS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/1/2/sandisk-clip-jam-8-gb-zwart-139709--35034812.jpg?m=aHR0cDovL2NkLmFjZXNkaXJlY3QubmwvaW1hZ2UvcHJvZHVjdGltYWdlLzg3MzAyNjAvMjYw
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/2/sandisk-clip-jam-8-gb-zwart-139709--37484112.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/3/sandisk-clip-jam-8-gb-zwart-139709--37484113.jpg
  Sandisk Clip Jam 8 GB Zwart (139709) (9)
  Sandisk Clip Jam 8 GB Zwart (139709)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  49.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Sandisk Sansa Clip Zip Sport 8GB
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/2/sandisk-sansa-clip-zip-sport-8gb-23524262.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/7/4/sandisk-sansa-clip-zip-sport-8gb-24163774.jpg
  Sandisk Sansa Clip Zip Sport 8GB (9)
  Sandisk Sansa Clip Zip Sport 8GB
  Otto Otto
  5.641089744717434 (103)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.94, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Otto Otto
  5.641089744717434 (103)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.94, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  54.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
2 9
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • < 40 € (price_40)
  • 40 € - 55 € (price_40_55)
  • 55 € - 180 € (price_55_180)
  • ≥ 180 € (price_180)
 • Opslagcapaciteit (totale_opslagcapaciteit):
  • 1 GB (totale_opslagcapaciteit_1.0)
  • 2 GB (totale_opslagcapaciteit_2.0)
  • 3 GB (totale_opslagcapaciteit_3.0)
  • 4 GB (totale_opslagcapaciteit_4.0)
  • 8 GB (totale_opslagcapaciteit_8.0)
  • 16 GB (totale_opslagcapaciteit_16.0)
  • 32 GB (totale_opslagcapaciteit_32.0)
  • 64 GB (totale_opslagcapaciteit_64.0)
 • Schermdiagonaal (beeldschermdiagonaal_in_inch):
  • < 1.8 inch (beeldschermdiagonaal_in_inch_1.8)
  • 1.8 inch - 2.2 inch (beeldschermdiagonaal_in_inch_1.8_2.2)
  • 2.2 inch - 4 inch (beeldschermdiagonaal_in_inch_2.2_4)
  • ≥ 4 inch (beeldschermdiagonaal_in_inch_4)
 • Kleur (kleur):
  • Blauw (blauw)
  • Geel (geel)
  • Goud (goud)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Oranje (oranje)
  • Paars (paars)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Violet (violet)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Type speler (soort):
  • MP3 (mp3)
  • MP4 (mp4)
 • Wifi (w_lan):
  • Nee (nee)
 • Touchscreen (touchscreen):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • FM radio (fm_radio):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Ingebouwde camera (built_in_camera):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Ingebouwde luidsprekers (ingebouwde_luidsprekers):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Beelldschermtype (beeldscherm_type):
  • AMOLED (amoled)
  • LCD (lcd)
  • LCM (lcm)
  • Nee (nee)
  • OLED (oled)
  • TFT (tft)
 • Continue afspeeltijd (continue_audioafspeeltijd):
  • < 15 uur (continue_audioafspeeltijd_15)
  • 15 uur - 25 uur (continue_audioafspeeltijd_15_25)
  • 25 uur - 40 uur (continue_audioafspeeltijd_25_40)
  • ≥ 40 uur (continue_audioafspeeltijd_40)
 • Gewicht (gewicht_product):
  • < 25 g (gewicht_product_25)
  • 25 g - 35 g (gewicht_product_25_35)
  • 35 g - 90 g (gewicht_product_35_90)
  • ≥ 90 g (gewicht_product_90)
 • Camera voorkant (tweede_camera):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Productfamilie (family):
  • GoGear (gogear)
  • iPod (ipod)
  • iPod shuffle (ipod_shuffle)
 • Varianten (group):
  • Apple iPod Nano 7 (apple_ipod_nano_7)
  • Apple iPod Shuffle (apple_ipod_shuffle)
  • Apple iPod Touch (apple_ipod_touch)
  • Cowon iAudio 9 (cowon_iaudio_9)
  • Cowon iAudio E2 (cowon_iaudio_e2)
  • Difrnce MP855 (difrnce_mp855)
  • Intenso Music Walker (intenso_music_walker)
  • Lenco PODO-152 (lenco_podo_152)
  • Lenco XEMIO-655 (lenco_xemio_655)
  • Lenco XEMIO-656 (lenco_xemio_656)
  • Lenco XEMIO-858 (lenco_xemio_858)
  • Lenco Xemio 966 (lenco_xemio_966)
  • Ricatech RC1600 (ricatech_rc1600)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl