x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

mp3-speler

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mp3-speler categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

mp3-speler kopen

De mp3-speler is een volwaardige opvolger van de diskman. Schokbestendig, compact en draagbaar zijn eigenschappen die de m...
 • Algemene informatie

  De mp3-speler is een volwaardige opvolger van de diskman. Schokbestendig, compact en draagbaar zijn eigenschappen die de mp3-speler ongekend populair hebben gemaakt. Ook de beschikbaarheid van muziekbestanden op het Internet hebben meegeholpen aan het succes van de mp3-spelers. Tegenwoordig zijn er veel apparaten die mp3-muziek kunnen afspelen, zoals dvd-spelers en mobiele telefoons. Bekende merken mp3-spelers zijn Apple (de iPod), Creative, iRiver, Lenco, Philips, Samsung en Sony. Door het grote aanbod mp3-spelers kan een keuze maken moeilijk zijn.

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier mp3-spelers!Kan ik ook een originele audio-cd op een portable mp3-speler afspelen?
  Hoe kan ik van mijn cd's mp3-bestanden maken?
  Is er verschil tussen een mp3-speler met een harde schijf en met een losse geheugenkaart?
  Hoeveel muziek kan ik op een mp3-speler kwijt?


  Kan ik ook een originele audio-cd op een portable mp3-speler afspelen?
  Nee, dat is niet mogelijk bij een portable mp3-speler. Dit is wel mogelijk bij 'vaste' cd- of SACD-spelers. Bij dit soort spelers is het eigenlijk een omgekeerd principe: daar is het mogelijk om cd-writables met mp3-bestanden op een audiospeler te beluisteren.

  Hoe kan ik van mijn cd's mp3-bestanden maken?
  Dat kan via de pc of Mac met daartoe geschikte software. Het mp3-bestand kan dan rechtstreeks op de mp3-speler worden gezet of op een cd-rom worden gebrand. Heel soms hebben audio-cd's een beveiliging waardoor ze niet omgezet kunnen worden naar een digitaal bestand. Dit is gedaan om misbruik te voorkomen.

  Is er verschil tussen een mp3-speler met een harde schijf en met een losse geheugenkaart?
  Ja, er is verschil. Een mp3-speler met een harde schijf is gevoeliger voor beweging en schokken. Maar dankzij het schokgeheugen blijft de muziek wel doorspelen. Op een speler met een harde schijf kan veel meer muziek dan op losse geheugenkaartjes. Maar een speler met een losse geheugenkaart kan wel beter tegen schokken en stoten.
  Vergelijk hier mp3-spelers!
  Hoeveel muziek kan ik op een mp3-speler kwijt?
  De grootte van het geheugen bepaalt de hoeveelheid muziek die erop past. Een mp3-bestand van normale cd-kwaliteit (van 128 kbit, 44 Khz stereo) neemt ongeveer 1 MB per minuut in beslag. Een 512 MB-geheugen kan dus ongeveer 500 minuten muziek aan.

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier mp3-spelers!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen van mp3-spelers.

  Aanwezig geheugen
  Mp3-spelers werken met een geheugen. Dit kan een harddisk zijn of een intern geheugen, met een bepaalde capaciteit zoals 5, 10, 20 of 40 gigabyte. Er zijn ook spelers waarbij de bestanden op een losse geheugenkaart worden gezet, bijvoorbeeld een SD-card, memory stick, microdrive of een cd-recordable. De geheugengrootte wisselt per kaart: je kunt zelf kiezen wat je wilt. De meegeleverde geheugenkaarten hebben in de regel een kleine capaciteit. Het is aan te bevelen om zelf een grotere geheugenkaart aan te schaffen. Dan zijn er ook modellen die beide kennen: een intern geheugen of harde schijf waarbij de capaciteit is uit te breiden met losse geheugenkaarten.

  Beeldscherm
  Op een mp3-speler zit bijna altijd een lcd-beeldscherm waarop de informatie staat over albums, artiesten en trackinformatie. De navigatie gaat meestal ook via het beeldscherm, middels een menu op het scherm. Als de beeldschermgrootte bekend is, vind je deze informatie terug in de productvergelijker. Het wordt aangegeven in hoogte en breedte, in pixels.

  Beeldschermgrootte
  Als de beeldschermgrootte bekend is, vind je deze informatie terug in de productvergelijker. Het wordt aangegeven in hoogte en breedte, in pixels.

  Bestandsnavigatie
  De mp3-bestanden kunnen op diverse manieren ingedeeld worden. Dit veld geeft aan hoe de bestanden zijn ingedeeld en hoe je hier kunt navigeren. De opties zijn: via een platte lijst, een directorystructuur, per artiest of per album.

  Bitrate mp3
  Een mp3-bestand wordt opgeslagen en kent meerdere formaten. De vier bekendste en meest gebruikte zijn mp3, wma, iTunes en Real. Deze formaten zijn wereldwijde standaarden. Van belang bij het omzetten van de audio naar een digitaal formaat is de bitrate. Bitrate geeft aan hoeveel bits er gebruikt worden om 1 seconde aan geluid op te slaan. Voor bits geldt: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand. In de productvergelijker vind je de vier belangrijkste formaten terug, met daarbij de maximaal mogelijke bitrate.

  Bitrate wma

  Een mp3-bestand wordt opgeslagen en kent meerdere formaten. De vier bekendste en meest gebruikte zijn mp3, wma, iTunes en Real. Deze formaten zijn wereldwijde standaarden. Van belang bij het omzetten van de audio naar een digitaal formaat is de bitrate. Bitrate geeft aan hoeveel bits er gebruikt worden om 1 seconde aan geluid op te slaan. Voor bits geldt: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio-origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand. In de productvergelijker vind je de vier belangrijkste formaten terug, met daarbij de maximale bitrate mogelijk.

  Cradle
  Een cradle is een houder waarop of waarin de mp3-speler staat. Via de cradle is het mogelijk de batterij op te laden of bestanden over te zetten.

  Equalizer
  Met de equalizer is het mogelijk hoge en lage tonen zelf te regelen, dus handmatig in te stellen.

  Gebruiksduur batterij
  Naast de grootte van het geheugen is ook de gebruiksduur van de batterij van belang. Als je de speler lang acher elkaar gebruikt, is het niet geheel onbelangrijk dat de batterij een paar uur mee kan. Een handige optie is ook als je de mp3-speler via netstroom en losse speakers als audioset in huis kunt gebruiken.

  Gewicht
  Een mp3-speler bestaat er in verschillende uitvoeringen. Van klein tot groot, van lichtgewicht tot jukebox met wel 40 gigabyte aan muziek. Het gewicht wordt in gram aangegeven, inclusief batterij.

  Interface
  Het type aansluiting waarover de mp3-speler beschikt om aangesloten te kunnen worden op de pc of Mac. Er zijn de volgende mogelijkheden:

  • USB;
  • Firewire;
  • Dockingstation;
  • InfraRood (draadloos);
  • Bluetooth (draadloos);
  • Wi-Fi (draadloos);
  • Serieel;
  • Parallel.

  Meestal kun je kiezen tussen een parallelle aansluiting of een USB-aansluiting. USB is sneller dan parallel.

  Jaar van introductie
  Het jaar waarop dit model op de markt verscheen.

  Line out

  Met een line out kun je de mp3-speler aan een vast audiosysteem koppelen. Een line out heeft over het algemeen meer uitgangsvermogen en kan dus zwaardere apparatuur aansturen.

  Maximale frequentie
  Het frequentiebereik geeft het bereik van lage en hoge tonen aan. In het algemeen geldt: hoe groter het frequentiebereik, hoe beter de kwaliteit van het geluid. Dit veld geeft de maximale frequentie aan in Kilo Hertz.

  Minimale frequentie
  Het frequentiebereik geeft het bereik van lage en hoge tonen aan. In het algemeen geldt: hoe groter het frequentiebereik, hoe beter de kwaliteit van het geluid. Dit veld geeft de minimale frequentie aan in Hertz.

  Navigatie middels
  De navigatie van een mp3-speler is zichtbaar via het scherm, de bediening van het menu via tiptoetsen, draaiknoppen of beide. Een jog dial is een ronddraaiend navigatiewieltje, makkelijk doordat dan de hele bediening via één knop gaat.

  Vergelijk hier mp3-spelers!Netstroomaansluiting
  Geeft aan of de mp3-speler ook rechtstreeks op netstroom kan worden aangesloten. Een handige optie is ook als je de mp3-speler via netstroom en losse speakers als audioset in huis kunt gebruiken. Op vakantie gaan en de eigen muziek meenemen neemt op deze manier veel minder plaats in beslag.

  Oplaadtijd
  De oplaadtijd van de batterij wordt aangegeven in minuten.

  Opvolger
  Mocht dit model mp3-speler al een opvolger hebben, dan vind je hier het typenummer terug.

  Overige LCD-info
  In dit veld tref je overige informatie aan over het beeldscherm, bijvoorbeeld hoeveel regels er op het scherm passen.

  Radio
  Of de mp3-speler over radio-ontvangst beschikt, vind je hier terug.

  Software meegel.

  Of en welke software er wordt meegeleverd, vind je in dit veld terug.

  Type batterij
  Op wat voor batterij of accu de mp3-speler werkt, vind je in dit veld terug. Er zijn de volgende mogelijkeden:

  • AA of AAA batterijen, al dan niet oplaadbaar;
  • een accu (li-ion of nimh).

  Type opslag
  Als het geheugen van de mp3-speler bestaat uit een losse geheugenmodule, dan heb je de keuze uit de volgende typen opslag:

  • 1.44 MB floppy;
  • Cd-recordable;
  • Vergelijk hier mp3-spelers!Compact flash type I; 
  • Compact flash type II; 
  • Dvd;
  • Hi8; 
  • Memorystick;
  • Microdrive;
  • Micromv;
  • Mini cd-r(w);
  • Minidv; 
  • Mmc-card;
  • SD-card;
  • Smartmedia; 
  • Xd-picture.

  Het geheugen per kaart verschilt: ze zijn in diverse groottes te koop.

  Uitbreidbaar geheugen
  Een mp3-speler werkt met een geheugen. Dit kan een harddisk zijn of een intern geheugen, met een bepaalde capaciteit zoals 5, 10, 20 of 40 gigabyte. Er zijn ook spelers waarbij de bestanden op een losse geheugenkaart worden gezet, bijvoorbeeld een SD-card, memorystick, microdrive of een cd-recordable. De geheugengroottes wisselen bij losse kaarten: je kunt zelf kiezen wat je wilt. De meegeleverde geheugenkaarten hebben in de regel een kleine capaciteit. Het is aan te bevelen zelf een grotere geheugenkaart aan te schaffen. Dan zijn er ook modellen die beide kennen: een intern geheugen of harde schijf waarbij de capaciteit is uit te breiden met losse geheugenkaarten. Als het geheugen van de mp3-speler is uit te breiden, vind je dat in dit veld terug.

  Uitgangsvermogen
  Het uitgangsvermogen wordt uitgedrukt in mili Watt (mW). Het geeft het maximale volume van het geluid aan.

  Voicememo
  Met voicememo is het mogelijk spraakberichten op te slaan en later af te spelen.

   

  • iPod De iPods van Apple hebben een mooi design en een gebruiksvriendelijk besturingssysteem.
  • Philips De Philips MP3-spelers zijn gemakkelijk in gebruik en hebben een groot geheugen.
  • Difrnce Difrnce maakt MP3-spelers in de budgetcategorie met een groot geheugen.
  • 16 GB Deze MP3-spelers hebben een opslagcapaciteit van 16 gigabyte.
  • 32 GB Deze MP3-spelers hebben een opslagcapaciteit van 32gigabyte.
  • MP4 Deze mediaspelers kunnen ook video's afspelen.
  • Touch MP3-spelers met een touchscreen.
  • Camera Met een camera maak je foto's met je MP3-speler.
  • Budget MP3-spelers onder de 50 euro.
  • Groot scherm De beeldschermdiagonaal bij deze MP3-spelers is groter dan vier inch.
 • Difrnce MP1851
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/3/difrnce-mp1851-4gb--5516763.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/3/difrnce-mp1851-23511603.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/4/difrnce-mp1851-23511604.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/5/difrnce-mp1851-23511605.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/3/difrnce-mp1851-4gb--5516763.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzYvMy9kaWZybmNlLW1wMTg1MS00Z2ItLTU1MTY3NjMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/3/difrnce-mp1851-23511603.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzAvMy9kaWZybmNlLW1wMTg1MS0yMzUxMTYwMy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/4/difrnce-mp1851-23511604.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzAvNC9kaWZybmNlLW1wMTg1MS0yMzUxMTYwNC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/5/difrnce-mp1851-23511605.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzAvNS9kaWZybmNlLW1wMTg1MS0yMzUxMTYwNS5qcGc=
  Difrnce MP1851 (25)
  6.4 (1)
  Difrnce MP1851
  een redelijk goed ding
  Het is een goede mp3 speler waar e boeken op gelezen kunnen worden verder is er 4gb aan opslagruimte in de speler ter beschikking is je kunt er zoals Ik al zei e boeken op lezen ( wat overig niet op elke mp3 speler Kan) en wat misschien nog wel het leukste is je Kan er video bestanden mee kijken.wel een minpuntje vind Ik persoonlijk dat je er maar 8 uur muziek nonstop op kan luisteren
  6.3
  0 10
 • iPod
  • apple
 • Philips
  • philips
 • Difrnce
  • difrnce
 • 16 GB
  • totale_opslagcapaciteit_16.0
 • 32 GB
  • totale_opslagcapaciteit_32.0
 • MP4
  • mp4
 • Touch
  • ja
 • Camera
  • ja
 • Budget
  • budget
 • Groot scherm
  • large
Mp3 spelers 7.0 (3)
0 - 24
 • Philips MP3-speler SA4RGA02KN
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/2/9/philips-gogear-raga-sa4rga02kn-12-22197629.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/2/8/philips-gogear-raga-sa4rga02kn-12-22197628.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/0/philips-gogear-raga-sa4rga02kn-12-22197630.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/0/philips-mp3-player-sa4rga02kn-24765530.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/2/9/philips-gogear-raga-sa4rga02kn-12-22197629.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzIvOS9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci1yYWdhLXNhNHJnYTAya24tMTItMjIxOTc2MjkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/2/8/philips-gogear-raga-sa4rga02kn-12-22197628.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzIvOC9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci1yYWdhLXNhNHJnYTAya24tMTItMjIxOTc2MjguanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/0/philips-gogear-raga-sa4rga02kn-12-22197630.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzMvMC9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci1yYWdhLXNhNHJnYTAya24tMTItMjIxOTc2MzAuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/0/philips-mp3-player-sa4rga02kn-24765530.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzMvMC9waGlsaXBzLW1wMy1wbGF5ZXItc2E0cmdhMDJrbi0yNDc2NTUzMC5qcGc=
  Philips MP3-speler SA4RGA02KN (103)
  Philips MP3-speler SA4RGA02KN
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  30.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  30.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  30.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  183
  most_sold
 • Philips MP4-speler SA5AZU08KF
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/1/philips-sa5azu08kf-azure-8gb-mp4-player-19907841.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/1/philips-sa5azu08kf-azure-8gb-mp4-player-19907841.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzQvMS9waGlsaXBzLXNhNWF6dTA4a2YtYXp1cmUtOGdiLW1wNC1wbGF5ZXItMTk5MDc4NDEuanBn
  Philips MP4-speler SA5AZU08KF (78)
  Philips MP4-speler SA5AZU08KF
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Samsung YP-R0JAB MP3-speler/recorder
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/5/9/samsung-yp-r0jab-46348359.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/5/9/samsung-yp-r0jab-46348359.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzUvOS9zYW1zdW5nLXlwLXIwamFiLTQ2MzQ4MzU5LmpwZw==
  Samsung YP-R0JAB MP3-speler/recorder (62)
  Samsung YP-R0JAB MP3-speler/recorder
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  35.99, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  35.99, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  1
 • Apple iPod Nano, 16 GB, Spacegrijs
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/7/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-36661857.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wODg4NDYyNDcxODQ4X2hfZl9sXzA=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/8/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-36661858.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjIuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS81YS83NS81OS82ZjczNzU0ODQxNmU2MzRmNDI3ODMyNWE1NTU0NDc2MzM4NmQ1MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/0/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-38357840.jpg?m=aHR0cDovL2NkLmFjZXNkaXJlY3QubmwvaW1hZ2UvcHJvZHVjdGltYWdlLzg3ODQ3MzAvMjYw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/5/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401925.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/6/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401926.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/7/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401927.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/8/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401928.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/9/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401929.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/0/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401930.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/7/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-36661857.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wODg4NDYyNDcxODQ4X2hfZl9sXzA=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/8/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-36661858.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjIuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS81YS83NS81OS82ZjczNzU0ODQxNmU2MzRmNDI3ODMyNWE1NTU0NDc2MzM4NmQ1MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/0/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-38357840.jpg?m=aHR0cDovL2NkLmFjZXNkaXJlY3QubmwvaW1hZ2UvcHJvZHVjdGltYWdlLzg3ODQ3MzAvMjYw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/5/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401925.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvNS9hcHBsZS1pcG9kLW5hbm8tMTYtZ2Itc3BhY2Vncmlqcy00MTQwMTkyNS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/6/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401926.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvNi9hcHBsZS1pcG9kLW5hbm8tMTYtZ2Itc3BhY2Vncmlqcy00MTQwMTkyNi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/7/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401927.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvNy9hcHBsZS1pcG9kLW5hbm8tMTYtZ2Itc3BhY2Vncmlqcy00MTQwMTkyNy5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/8/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401928.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvOC9hcHBsZS1pcG9kLW5hbm8tMTYtZ2Itc3BhY2Vncmlqcy00MTQwMTkyOC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/9/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401929.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvOS9hcHBsZS1pcG9kLW5hbm8tMTYtZ2Itc3BhY2Vncmlqcy00MTQwMTkyOS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/0/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401930.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzMvMC9hcHBsZS1pcG9kLW5hbm8tMTYtZ2Itc3BhY2Vncmlqcy00MTQwMTkzMC5qcGc=
  Apple iPod Nano, 16 GB, Spacegrijs (59)
  Apple iPod Nano, 16 GB, Spacegrijs
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  80
 • Archos Francesca Patanè, Wolfgang Schmidt & Fiamma Izzo D'amico - Turandot - Opera Collection (DVD)
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/5/8/archos-gmini-xs-100-1458.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/2/4/archos-gmini-xs-100-6gb-grey--20042724.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/8/archos-mm-mp3-gmini-xs-100-black-3gb-28417708.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/5/8/archos-gmini-xs-100-1458.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzUvOC9hcmNob3MtZ21pbmkteHMtMTAwLTE0NTguanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/2/4/archos-gmini-xs-100-6gb-grey--20042724.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzIvNC9hcmNob3MtZ21pbmkteHMtMTAwLTZnYi1ncmV5LS0yMDA0MjcyNC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/8/archos-mm-mp3-gmini-xs-100-black-3gb-28417708.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzAvOC9hcmNob3MtbW0tbXAzLWdtaW5pLXhzLTEwMC1ibGFjay0zZ2ItMjg0MTc3MDguanBn
  Archos Francesca Patanè, Wolfgang Schmidt & Fiamma Izzo D'amico - Turandot - Opera Collection (DVD) (44)
  Archos Francesca Patanè, Wolfgang Schmidt & Fiamma Izzo D'amico - Turandot - Opera Collection (DVD)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  9.45, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  9.45, 3d (offer_sdt_3_days)
  2
 • Philips MP4-speler SA4VBE04KN
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/7/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-19158917.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/5/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-23364751.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/5/4/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-18928954.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/7/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-19158917.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzEvNy9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci12aWJlLXNhNHZiZTA0a24tMTItMTkxNTg5MTcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/5/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-23364751.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzUvMS9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci12aWJlLXNhNHZiZTA0a24tMTItMjMzNjQ3NTEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/5/4/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-18928954.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzUvNC9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci12aWJlLXNhNHZiZTA0a24tMTItMTg5Mjg5NTQuanBn
  Philips MP4-speler SA4VBE04KN (42)
  Philips MP4-speler SA4VBE04KN
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  37.95, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  221
 • Sandisk Clip Sport 4GB
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/0/4/sandisk-clip-sport-4gb-23581704.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/2/sandisk-clip-sport-4gb-30273442.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/1/1/sandisk-clip-sport-4gb-30774811.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/1/2/sandisk-clip-sport-4gb-30774812.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/0/4/sandisk-clip-sport-4gb-23581704.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzAvNC9zYW5kaXNrLWNsaXAtc3BvcnQtNGdiLTIzNTgxNzA0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/2/sandisk-clip-sport-4gb-30273442.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzQvMi9zYW5kaXNrLWNsaXAtc3BvcnQtNGdiLTMwMjczNDQyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/1/1/sandisk-clip-sport-4gb-30774811.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzEvMS9zYW5kaXNrLWNsaXAtc3BvcnQtNGdiLTMwNzc0ODExLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/1/2/sandisk-clip-sport-4gb-30774812.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzEvMi9zYW5kaXNrLWNsaXAtc3BvcnQtNGdiLTMwNzc0ODEyLmpwZw==
  Sandisk Clip Sport 4GB (40)
  Sandisk Clip Sport 4GB
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  39.99, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  56
 • Apple iPod Shuffle, 2 GB, Spacegrijs
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/1/apple-ipod-shuffle-2-gb-spacegrijs-35635991.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZGl4b25zLm5sL2ltYWdlcy84MDYyMzEucG5n
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/8/apple-ipod-shuffle-2-gb-spacegrijs-35784278.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/9/apple-ipod-shuffle-2-gb-spacegrijs-35784279.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/0/apple-ipod-shuffle-2-gb-spacegrijs-35784280.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/1/apple-ipod-shuffle-2-gb-spacegrijs-35784281.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/2/apple-ipod-shuffle-2-gb-spacegrijs-35784282.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/1/apple-ipod-shuffle-2-gb-spacegrijs-35635991.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZGl4b25zLm5sL2ltYWdlcy84MDYyMzEucG5n
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/8/apple-ipod-shuffle-2-gb-spacegrijs-35784278.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzcvOC9hcHBsZS1pcG9kLXNodWZmbGUtMi1nYi1zcGFjZWdyaWpzLTM1Nzg0Mjc4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/9/apple-ipod-shuffle-2-gb-spacegrijs-35784279.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzcvOS9hcHBsZS1pcG9kLXNodWZmbGUtMi1nYi1zcGFjZWdyaWpzLTM1Nzg0Mjc5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/0/apple-ipod-shuffle-2-gb-spacegrijs-35784280.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzgvMC9hcHBsZS1pcG9kLXNodWZmbGUtMi1nYi1zcGFjZWdyaWpzLTM1Nzg0MjgwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/1/apple-ipod-shuffle-2-gb-spacegrijs-35784281.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzgvMS9hcHBsZS1pcG9kLXNodWZmbGUtMi1nYi1zcGFjZWdyaWpzLTM1Nzg0MjgxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/2/apple-ipod-shuffle-2-gb-spacegrijs-35784282.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzgvMi9hcHBsZS1pcG9kLXNodWZmbGUtMi1nYi1zcGFjZWdyaWpzLTM1Nzg0MjgyLmpwZw==
  Apple iPod Shuffle, 2 GB, Spacegrijs (33)
  Apple iPod Shuffle, 2 GB, Spacegrijs
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  8.618537245766392 (227)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  51, ? (offer_sdt_unknown)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  8.618537245766392 (227)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  51, ? (offer_sdt_unknown)
  Bax-shop.nl winkel Bax-shop.nl winkel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  51, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  121
 • Philips MP4-speler SA4VBE04VN
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/2/philips-gogear-vibe-sa4vbe04vn-12-18943482.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/7/philips-gogear-vibe-sa4vbe04vn-12-19559877.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/2/philips-gogear-vibe-sa4vbe04vn-12-18943482.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzgvMi9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci12aWJlLXNhNHZiZTA0dm4tMTItMTg5NDM0ODIuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/7/philips-gogear-vibe-sa4vbe04vn-12-19559877.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzcvNy9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci12aWJlLXNhNHZiZTA0dm4tMTItMTk1NTk4NzcuanBn
  Philips MP4-speler SA4VBE04VN (29)
  Philips MP4-speler SA4VBE04VN
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  57
 • Philips MP3-speler SA4RGA04KN
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/5/philips-gogear-raga-sa4rga04kn-12-22197635.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/6/philips-gogear-raga-sa4rga04kn-12-22197636.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/1/philips-mp3-player-sa4rga04kn-24765531.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/5/philips-gogear-raga-sa4rga04kn-12-22197635.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzMvNS9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci1yYWdhLXNhNHJnYTA0a24tMTItMjIxOTc2MzUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/6/philips-gogear-raga-sa4rga04kn-12-22197636.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzMvNi9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci1yYWdhLXNhNHJnYTA0a24tMTItMjIxOTc2MzYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/1/philips-mp3-player-sa4rga04kn-24765531.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzMvMS9waGlsaXBzLW1wMy1wbGF5ZXItc2E0cmdhMDRrbi0yNDc2NTUzMS5qcGc=
  Philips MP3-speler SA4RGA04KN (28)
  Philips MP3-speler SA4RGA04KN
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  12
 • Sandisk Clip Sport 8GB Zwart/Roze
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/8/sandisk-clip-sport-8gb-black-pink-29600338.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/0/sandisk-clip-sport-8gb-black-pink-29600420.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/1/sandisk-clip-sport-8gb-black-pink-29600531.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/7/sandisk-clip-sport-8gb-black-pink-29600777.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/8/sandisk-clip-sport-8gb-black-pink-29600338.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzMvOC9zYW5kaXNrLWNsaXAtc3BvcnQtOGdiLWJsYWNrLXBpbmstMjk2MDAzMzguanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/0/sandisk-clip-sport-8gb-black-pink-29600420.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvMC9zYW5kaXNrLWNsaXAtc3BvcnQtOGdiLWJsYWNrLXBpbmstMjk2MDA0MjAuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/1/sandisk-clip-sport-8gb-black-pink-29600531.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzMvMS9zYW5kaXNrLWNsaXAtc3BvcnQtOGdiLWJsYWNrLXBpbmstMjk2MDA1MzEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/7/sandisk-clip-sport-8gb-black-pink-29600777.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzcvNy9zYW5kaXNrLWNsaXAtc3BvcnQtOGdiLWJsYWNrLXBpbmstMjk2MDA3NzcuanBn
  Sandisk Clip Sport 8GB Zwart/Roze (27)
  Sandisk Clip Sport 8GB Zwart/Roze
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  44.99, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  57
 • Lenco Xemio 760 BT 8GB Zwart
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/5/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-29579915.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/9/9/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-29579999.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/1/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-29581221.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/8/1/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-29581281.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/8/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716988.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/9/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716989.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/0/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716990.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/1/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716991.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/2/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716992.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/3/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716993.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/4/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716994.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/5/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716995.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/6/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716996.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/7/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716997.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/8/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716998.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/9/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716999.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/0/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48717000.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/1/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48717001.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/2/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48717002.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/3/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48717003.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/5/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48717005.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/6/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48717006.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/5/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-29579915.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzEvNS9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTI5NTc5OTE1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/9/9/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-29579999.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzkvOS9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTI5NTc5OTk5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/1/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-29581221.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzIvMS9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTI5NTgxMjIxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/8/1/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-29581281.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzgvMS9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTI5NTgxMjgxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/8/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716988.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzgvOC9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTQ4NzE2OTg4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/9/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716989.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzgvOS9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTQ4NzE2OTg5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/0/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716990.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzkvMC9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTQ4NzE2OTkwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/1/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716991.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzkvMS9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTQ4NzE2OTkxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/2/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716992.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzkvMi9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTQ4NzE2OTkyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/3/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716993.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzkvMy9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTQ4NzE2OTkzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/4/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716994.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzkvNC9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTQ4NzE2OTk0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/5/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716995.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzkvNS9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTQ4NzE2OTk1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/6/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716996.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzkvNi9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTQ4NzE2OTk2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/7/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716997.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzkvNy9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTQ4NzE2OTk3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/8/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716998.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzkvOC9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTQ4NzE2OTk4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/9/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48716999.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzkvOS9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTQ4NzE2OTk5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/0/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48717000.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzAvMC9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTQ4NzE3MDAwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/1/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48717001.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzAvMS9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTQ4NzE3MDAxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/2/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48717002.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzAvMi9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTQ4NzE3MDAyLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/3/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48717003.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzAvMy9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTQ4NzE3MDAzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/5/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48717005.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzAvNS9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTQ4NzE3MDA1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/6/lenco-xemio-760-bt-8gb-black-48717006.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzAvNi9sZW5jby14ZW1pby03NjAtYnQtOGdiLWJsYWNrLTQ4NzE3MDA2LmpwZw==
  Lenco Xemio 760 BT 8GB Zwart (27)
  Lenco Xemio 760 BT 8GB Zwart
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  50.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  50.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  50.99, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  51
 • Lenco Xemio 966 Zwart
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/4/1/lenco-xemio-966-black--22490541.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/1/lenco-xemio-966-black--22490981.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/2/4/lenco-xemio-966-black--22491424.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/2/lenco-xemio-966-black--23406092.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/3/lenco-xemio-966-black--23406093.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/4/lenco-xemio-966-black--23406094.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/4/1/lenco-xemio-966-black--22490541.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzQvMS9sZW5jby14ZW1pby05NjYtYmxhY2stLTIyNDkwNTQxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/1/lenco-xemio-966-black--22490981.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvMS9sZW5jby14ZW1pby05NjYtYmxhY2stLTIyNDkwOTgxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/2/4/lenco-xemio-966-black--22491424.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzIvNC9sZW5jby14ZW1pby05NjYtYmxhY2stLTIyNDkxNDI0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/2/lenco-xemio-966-black--23406092.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzkvMi9sZW5jby14ZW1pby05NjYtYmxhY2stLTIzNDA2MDkyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/3/lenco-xemio-966-black--23406093.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzkvMy9sZW5jby14ZW1pby05NjYtYmxhY2stLTIzNDA2MDkzLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/4/lenco-xemio-966-black--23406094.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzkvNC9sZW5jby14ZW1pby05NjYtYmxhY2stLTIzNDA2MDk0LmpwZw==
  Lenco Xemio 966 Zwart (26)
  Lenco Xemio 966 Zwart
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  64.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  64.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Difrnce MP1851
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/3/difrnce-mp1851-4gb--5516763.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/3/difrnce-mp1851-23511603.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/4/difrnce-mp1851-23511604.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/5/difrnce-mp1851-23511605.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/3/difrnce-mp1851-4gb--5516763.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzYvMy9kaWZybmNlLW1wMTg1MS00Z2ItLTU1MTY3NjMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/3/difrnce-mp1851-23511603.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzAvMy9kaWZybmNlLW1wMTg1MS0yMzUxMTYwMy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/4/difrnce-mp1851-23511604.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzAvNC9kaWZybmNlLW1wMTg1MS0yMzUxMTYwNC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/5/difrnce-mp1851-23511605.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzAvNS9kaWZybmNlLW1wMTg1MS0yMzUxMTYwNS5qcGc=
  Difrnce MP1851 (25)
  6.4 (1)
  Difrnce MP1851
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  25.00, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  25.00, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Apple iPod touch 6e generatie 16 GB Roze
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/9/8/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-roze-39115498.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS8yMDAwXzI5OTkvMjQwMC8yNDIwLzI0MjAvMTM3NzczMF9CQl8wMF9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/0/2/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-roze-41720402.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvaXMvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTQ1NzY4MzQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-roze-42848673.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-roze-42848674.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-roze-42848675.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/7/6/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-roze-42848676.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/7/7/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-roze-42848677.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/9/8/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-roze-39115498.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS8yMDAwXzI5OTkvMjQwMC8yNDIwLzI0MjAvMTM3NzczMF9CQl8wMF9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/0/2/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-roze-41720402.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvaXMvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTQ1NzY4MzQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-roze-42848673.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvMy9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTZlLWdlbmVyYXRpZS0xNi1nYi1yb3plLTQyODQ4NjczLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-roze-42848674.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNC9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTZlLWdlbmVyYXRpZS0xNi1nYi1yb3plLTQyODQ4Njc0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-roze-42848675.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNS9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTZlLWdlbmVyYXRpZS0xNi1nYi1yb3plLTQyODQ4Njc1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/7/6/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-roze-42848676.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNi9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTZlLWdlbmVyYXRpZS0xNi1nYi1yb3plLTQyODQ4Njc2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/7/7/apple-ipod-touch-6e-generatie-16-gb-roze-42848677.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNy9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTZlLWdlbmVyYXRpZS0xNi1nYi1yb3plLTQyODQ4Njc3LmpwZw==
  Apple iPod touch 6e generatie 16 GB Roze (22)
  Apple iPod touch 6e generatie 16 GB Roze
  Otto Otto
  6.210282187480932 (106)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Otto Otto
  6.210282187480932 (106)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Philips MP4-speler SA4VBE08KN
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/9/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe08kn-12-18935391.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/8/philips-sa4vbe08kn-21427938.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/9/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe08kn-12-18935391.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzkvMS9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci12aWJlLXNhNHZiZTA4a24tMTItMTg5MzUzOTEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/8/philips-sa4vbe08kn-21427938.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzMvOC9waGlsaXBzLXNhNHZiZTA4a24tMjE0Mjc5MzguanBn
  Philips MP4-speler SA4VBE08KN (21)
  Philips MP4-speler SA4VBE08KN
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  53
 • Sandisk Sansa Clip Zip Sport 8GB
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/2/sandisk-sansa-clip-zip-sport-8gb-23524262.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/7/4/sandisk-sansa-clip-zip-sport-8gb-24163774.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/2/sandisk-sansa-clip-zip-sport-8gb-23524262.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzYvMi9zYW5kaXNrLXNhbnNhLWNsaXAtemlwLXNwb3J0LThnYi0yMzUyNDI2Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/7/4/sandisk-sansa-clip-zip-sport-8gb-24163774.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzcvNC9zYW5kaXNrLXNhbnNhLWNsaXAtemlwLXNwb3J0LThnYi0yNDE2Mzc3NC5qcGc=
  Sandisk Sansa Clip Zip Sport 8GB (21)
  Sandisk Sansa Clip Zip Sport 8GB
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.49445960414185 (4199)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.49445960414185 (4199)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  49.99, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  56
 • Intenso Music Walker 8 GB Zwart
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/0/intenso-music-walker-5516760.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/2/intenso-music-walker-8-gb-black--24644932.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/3/intenso-music-walker-8-gb-black--24644933.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/4/intenso-music-walker-8-gb-black--24644934.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/5/intenso-music-walker-8-gb-black--24644935.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/0/intenso-music-walker-5516760.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzYvMC9pbnRlbnNvLW11c2ljLXdhbGtlci01NTE2NzYwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/2/intenso-music-walker-8-gb-black--24644932.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzMvMi9pbnRlbnNvLW11c2ljLXdhbGtlci04LWdiLWJsYWNrLS0yNDY0NDkzMi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/3/intenso-music-walker-8-gb-black--24644933.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzMvMy9pbnRlbnNvLW11c2ljLXdhbGtlci04LWdiLWJsYWNrLS0yNDY0NDkzMy5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/4/intenso-music-walker-8-gb-black--24644934.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzMvNC9pbnRlbnNvLW11c2ljLXdhbGtlci04LWdiLWJsYWNrLS0yNDY0NDkzNC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/5/intenso-music-walker-8-gb-black--24644935.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzMvNS9pbnRlbnNvLW11c2ljLXdhbGtlci04LWdiLWJsYWNrLS0yNDY0NDkzNS5qcGc=
  Intenso Music Walker 8 GB Zwart (21)
  Intenso Music Walker 8 GB Zwart
  Otto Otto
  6.210282187480932 (106)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.94, 5d (offer_sdt_5_days)
  Otto Otto
  6.210282187480932 (106)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.94, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Sony Walkman NWZ-E474R
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/8/sony-nwz-e474r-19367848.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/8/sony-nwz-e474r-19367848.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzQvOC9zb255LW53ei1lNDc0ci0xOTM2Nzg0OC5qcGc=
  Sony Walkman NWZ-E474R (20)
  Sony Walkman NWZ-E474R
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  111.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  111.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Difrnce MP1851 Blue
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/6/3/difrnce-mp1851-blue-27757963.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/1/9/difrnce-mp1851-blue-30176019.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/6/3/difrnce-mp1851-blue-27757963.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzYvMy9kaWZybmNlLW1wMTg1MS1ibHVlLTI3NzU3OTYzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/1/9/difrnce-mp1851-blue-30176019.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzEvOS9kaWZybmNlLW1wMTg1MS1ibHVlLTMwMTc2MDE5LmpwZw==
  Difrnce MP1851 Blue (18)
  Difrnce MP1851 Blue
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Difrnce MP1851 Zwart
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/4/difrnce-mp1851-black-24798774.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/5/difrnce-mp1851-black-24798805.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/3/difrnce-mp1851-black-28206253.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/4/difrnce-mp1851-black-24798774.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzcvNC9kaWZybmNlLW1wMTg1MS1ibGFjay0yNDc5ODc3NC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/5/difrnce-mp1851-black-24798805.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzAvNS9kaWZybmNlLW1wMTg1MS1ibGFjay0yNDc5ODgwNS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/3/difrnce-mp1851-black-28206253.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvMy9kaWZybmNlLW1wMTg1MS1ibGFjay0yODIwNjI1My5qcGc=
  Difrnce MP1851 Zwart (18)
  Difrnce MP1851 Zwart
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Difrnce MP 1861 Sport Red
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/4/difrnce-mp-1861-sport-rot-20953454.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/3/difrnce-mp-1861-sport-red-23976673.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/4/difrnce-mp-1861-sport-rot-20953454.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzUvNC9kaWZybmNlLW1wLTE4NjEtc3BvcnQtcm90LTIwOTUzNDU0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/3/difrnce-mp-1861-sport-red-23976673.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzcvMy9kaWZybmNlLW1wLTE4NjEtc3BvcnQtcmVkLTIzOTc2NjczLmpwZw==
  Difrnce MP 1861 Sport Red (17)
  Difrnce MP 1861 Sport Red
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  27.99, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  57
 • Cowon iAudio 9+
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/3/cowon-iaudio-9--24408423.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/3/cowon-iaudio-9--24408423.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzIvMy9jb3dvbi1pYXVkaW8tOS0tMjQ0MDg0MjMuanBn
  Cowon iAudio 9+ (17)
  Cowon iAudio 9+
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
  good_buy
 • Philips MP4-speler SA4VBE04BN
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-18941561.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/6/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-19158916.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/6/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-23364746.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-18941561.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzYvMS9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci12aWJlLXNhNHZiZTA0Ym4tMTItMTg5NDE1NjEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/6/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-19158916.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzEvNi9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci12aWJlLXNhNHZiZTA0Ym4tMTItMTkxNTg5MTYuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/6/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-23364746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzQvNi9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci12aWJlLXNhNHZiZTA0Ym4tMTItMjMzNjQ3NDYuanBn
  Philips MP4-speler SA4VBE04BN (16)
  Philips MP4-speler SA4VBE04BN
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  56
2 8
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Goedkoper dan €50 (budget)
  • €50 - €100 (low)
  • €100 - €200 (medium)
  • €200 of meer (high)
 • Opslagcapaciteit (totale_opslagcapaciteit):
  • 1 GB (totale_opslagcapaciteit_1.0)
  • 2 GB (totale_opslagcapaciteit_2.0)
  • 3 GB (totale_opslagcapaciteit_3.0)
  • 4 GB (totale_opslagcapaciteit_4.0)
  • 8 GB (totale_opslagcapaciteit_8.0)
  • 16 GB (totale_opslagcapaciteit_16.0)
  • 32 GB (totale_opslagcapaciteit_32.0)
  • 64 GB (totale_opslagcapaciteit_64.0)
  • 128 GB (totale_opslagcapaciteit_128.0)
 • Schermdiagonaal (beeldschermdiagonaal_in_inch):
  • Kleiner dan 1.8 inch (tiny)
  • 1.8 inch - 2.4 inch (small)
  • 2.4 inch - 4 inch (medium)
  • Groter dan 4 inch (large)
 • Kleur (kleur):
  • Blauw (blauw)
  • Geel (geel)
  • Goud (goud)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Limoen (limoen)
  • Oranje (oranje)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Titanium (titanium)
  • Violet (violet)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Type speler (soort):
  • MP3 (mp3)
  • MP4 (mp4)
 • Wifi (w_lan):
  • Nee (nee)
 • Touchscreen (touchscreen):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • FM radio (fm_radio):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Ingebouwde camera (built_in_camera):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Ingebouwde luidsprekers (ingebouwde_luidsprekers):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Beeldschermtype (beeldscherm_type):
  • AMOLED (amoled)
  • LCD (lcd)
  • LCM (lcm)
  • LED (led)
  • Nee (nee)
  • OLED (oled)
  • TFT (tft)
 • Continue afspeeltijd (continue_audioafspeeltijd):
  • < 15 uur (continue_audioafspeeltijd_15)
  • 15 uur - 25 uur (continue_audioafspeeltijd_15_25)
  • 25 uur - 40 uur (continue_audioafspeeltijd_25_40)
  • ≥ 40 uur (continue_audioafspeeltijd_40)
 • Gewicht (gewicht_product):
  • < 25 g (gewicht_product_25)
  • 25 g - 35 g (gewicht_product_25_35)
  • 35 g - 90 g (gewicht_product_35_90)
  • ≥ 90 g (gewicht_product_90)
 • Camera voorkant (tweede_camera):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Productfamilie (family):
  • GoGear (gogear)
  • iPod (ipod)
  • Walkman (walkman)
 • Varianten (group):
  • Apple iPod Nano 7 (apple_ipod_nano_7)
  • Apple iPod Shuffle (apple_ipod_shuffle)
  • Apple iPod Touch (apple_ipod_touch)
  • Difrnce MP855 (difrnce_mp855)
  • Intenso Music Walker (intenso_music_walker)
  • Lenco PODO-152 (lenco_podo_152)
  • Lenco XEMIO-655 (lenco_xemio_655)
  • Lenco Xemio 966 (lenco_xemio_966)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Beuningen (beuningen)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Burgum (burgum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Ermelo (ermelo)
  • Franeker (franeker)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Goes (goes)
  • Goor (goor)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Muiden (muiden)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zevenaar (zevenaar)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidlaren (zuidlaren)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl