x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

mp3-speler

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mp3-speler categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

mp3-speler kopen

De mp3-speler is een volwaardige opvolger van de diskman. Schokbestendig, compact en draagbaar zijn eigenschappen die de m...
 • Algemene informatie

  De mp3-speler is een volwaardige opvolger van de diskman. Schokbestendig, compact en draagbaar zijn eigenschappen die de mp3-speler ongekend populair hebben gemaakt. Ook de beschikbaarheid van muziekbestanden op het Internet hebben meegeholpen aan het succes van de mp3-spelers. Tegenwoordig zijn er veel apparaten die mp3-muziek kunnen afspelen, zoals dvd-spelers en mobiele telefoons. Bekende merken mp3-spelers zijn Apple (de iPod), Creative, iRiver, Lenco, Philips, Samsung en Sony. Door het grote aanbod mp3-spelers kan een keuze maken moeilijk zijn.

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier mp3-spelers!Kan ik ook een originele audio-cd op een portable mp3-speler afspelen?
  Hoe kan ik van mijn cd's mp3-bestanden maken?
  Is er verschil tussen een mp3-speler met een harde schijf en met een losse geheugenkaart?
  Hoeveel muziek kan ik op een mp3-speler kwijt?


  Kan ik ook een originele audio-cd op een portable mp3-speler afspelen?
  Nee, dat is niet mogelijk bij een portable mp3-speler. Dit is wel mogelijk bij 'vaste' cd- of SACD-spelers. Bij dit soort spelers is het eigenlijk een omgekeerd principe: daar is het mogelijk om cd-writables met mp3-bestanden op een audiospeler te beluisteren.

  Hoe kan ik van mijn cd's mp3-bestanden maken?
  Dat kan via de pc of Mac met daartoe geschikte software. Het mp3-bestand kan dan rechtstreeks op de mp3-speler worden gezet of op een cd-rom worden gebrand. Heel soms hebben audio-cd's een beveiliging waardoor ze niet omgezet kunnen worden naar een digitaal bestand. Dit is gedaan om misbruik te voorkomen.

  Is er verschil tussen een mp3-speler met een harde schijf en met een losse geheugenkaart?
  Ja, er is verschil. Een mp3-speler met een harde schijf is gevoeliger voor beweging en schokken. Maar dankzij het schokgeheugen blijft de muziek wel doorspelen. Op een speler met een harde schijf kan veel meer muziek dan op losse geheugenkaartjes. Maar een speler met een losse geheugenkaart kan wel beter tegen schokken en stoten.
  Vergelijk hier mp3-spelers!
  Hoeveel muziek kan ik op een mp3-speler kwijt?
  De grootte van het geheugen bepaalt de hoeveelheid muziek die erop past. Een mp3-bestand van normale cd-kwaliteit (van 128 kbit, 44 Khz stereo) neemt ongeveer 1 MB per minuut in beslag. Een 512 MB-geheugen kan dus ongeveer 500 minuten muziek aan.

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier mp3-spelers!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen van mp3-spelers.

  Aanwezig geheugen
  Mp3-spelers werken met een geheugen. Dit kan een harddisk zijn of een intern geheugen, met een bepaalde capaciteit zoals 5, 10, 20 of 40 gigabyte. Er zijn ook spelers waarbij de bestanden op een losse geheugenkaart worden gezet, bijvoorbeeld een SD-card, memory stick, microdrive of een cd-recordable. De geheugengrootte wisselt per kaart: je kunt zelf kiezen wat je wilt. De meegeleverde geheugenkaarten hebben in de regel een kleine capaciteit. Het is aan te bevelen om zelf een grotere geheugenkaart aan te schaffen. Dan zijn er ook modellen die beide kennen: een intern geheugen of harde schijf waarbij de capaciteit is uit te breiden met losse geheugenkaarten.

  Beeldscherm
  Op een mp3-speler zit bijna altijd een lcd-beeldscherm waarop de informatie staat over albums, artiesten en trackinformatie. De navigatie gaat meestal ook via het beeldscherm, middels een menu op het scherm. Als de beeldschermgrootte bekend is, vind je deze informatie terug in de productvergelijker. Het wordt aangegeven in hoogte en breedte, in pixels.

  Beeldschermgrootte
  Als de beeldschermgrootte bekend is, vind je deze informatie terug in de productvergelijker. Het wordt aangegeven in hoogte en breedte, in pixels.

  Bestandsnavigatie
  De mp3-bestanden kunnen op diverse manieren ingedeeld worden. Dit veld geeft aan hoe de bestanden zijn ingedeeld en hoe je hier kunt navigeren. De opties zijn: via een platte lijst, een directorystructuur, per artiest of per album.

  Bitrate mp3
  Een mp3-bestand wordt opgeslagen en kent meerdere formaten. De vier bekendste en meest gebruikte zijn mp3, wma, iTunes en Real. Deze formaten zijn wereldwijde standaarden. Van belang bij het omzetten van de audio naar een digitaal formaat is de bitrate. Bitrate geeft aan hoeveel bits er gebruikt worden om 1 seconde aan geluid op te slaan. Voor bits geldt: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand. In de productvergelijker vind je de vier belangrijkste formaten terug, met daarbij de maximaal mogelijke bitrate.

  Bitrate wma

  Een mp3-bestand wordt opgeslagen en kent meerdere formaten. De vier bekendste en meest gebruikte zijn mp3, wma, iTunes en Real. Deze formaten zijn wereldwijde standaarden. Van belang bij het omzetten van de audio naar een digitaal formaat is de bitrate. Bitrate geeft aan hoeveel bits er gebruikt worden om 1 seconde aan geluid op te slaan. Voor bits geldt: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio-origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand. In de productvergelijker vind je de vier belangrijkste formaten terug, met daarbij de maximale bitrate mogelijk.

  Cradle
  Een cradle is een houder waarop of waarin de mp3-speler staat. Via de cradle is het mogelijk de batterij op te laden of bestanden over te zetten.

  Equalizer
  Met de equalizer is het mogelijk hoge en lage tonen zelf te regelen, dus handmatig in te stellen.

  Gebruiksduur batterij
  Naast de grootte van het geheugen is ook de gebruiksduur van de batterij van belang. Als je de speler lang acher elkaar gebruikt, is het niet geheel onbelangrijk dat de batterij een paar uur mee kan. Een handige optie is ook als je de mp3-speler via netstroom en losse speakers als audioset in huis kunt gebruiken.

  Gewicht
  Een mp3-speler bestaat er in verschillende uitvoeringen. Van klein tot groot, van lichtgewicht tot jukebox met wel 40 gigabyte aan muziek. Het gewicht wordt in gram aangegeven, inclusief batterij.

  Interface
  Het type aansluiting waarover de mp3-speler beschikt om aangesloten te kunnen worden op de pc of Mac. Er zijn de volgende mogelijkheden:

  • USB;
  • Firewire;
  • Dockingstation;
  • InfraRood (draadloos);
  • Bluetooth (draadloos);
  • Wi-Fi (draadloos);
  • Serieel;
  • Parallel.

  Meestal kun je kiezen tussen een parallelle aansluiting of een USB-aansluiting. USB is sneller dan parallel.

  Jaar van introductie
  Het jaar waarop dit model op de markt verscheen.

  Line out

  Met een line out kun je de mp3-speler aan een vast audiosysteem koppelen. Een line out heeft over het algemeen meer uitgangsvermogen en kan dus zwaardere apparatuur aansturen.

  Maximale frequentie
  Het frequentiebereik geeft het bereik van lage en hoge tonen aan. In het algemeen geldt: hoe groter het frequentiebereik, hoe beter de kwaliteit van het geluid. Dit veld geeft de maximale frequentie aan in Kilo Hertz.

  Minimale frequentie
  Het frequentiebereik geeft het bereik van lage en hoge tonen aan. In het algemeen geldt: hoe groter het frequentiebereik, hoe beter de kwaliteit van het geluid. Dit veld geeft de minimale frequentie aan in Hertz.

  Navigatie middels
  De navigatie van een mp3-speler is zichtbaar via het scherm, de bediening van het menu via tiptoetsen, draaiknoppen of beide. Een jog dial is een ronddraaiend navigatiewieltje, makkelijk doordat dan de hele bediening via één knop gaat.

  Vergelijk hier mp3-spelers!Netstroomaansluiting
  Geeft aan of de mp3-speler ook rechtstreeks op netstroom kan worden aangesloten. Een handige optie is ook als je de mp3-speler via netstroom en losse speakers als audioset in huis kunt gebruiken. Op vakantie gaan en de eigen muziek meenemen neemt op deze manier veel minder plaats in beslag.

  Oplaadtijd
  De oplaadtijd van de batterij wordt aangegeven in minuten.

  Opvolger
  Mocht dit model mp3-speler al een opvolger hebben, dan vind je hier het typenummer terug.

  Overige LCD-info
  In dit veld tref je overige informatie aan over het beeldscherm, bijvoorbeeld hoeveel regels er op het scherm passen.

  Radio
  Of de mp3-speler over radio-ontvangst beschikt, vind je hier terug.

  Software meegel.

  Of en welke software er wordt meegeleverd, vind je in dit veld terug.

  Type batterij
  Op wat voor batterij of accu de mp3-speler werkt, vind je in dit veld terug. Er zijn de volgende mogelijkeden:

  • AA of AAA batterijen, al dan niet oplaadbaar;
  • een accu (li-ion of nimh).

  Type opslag
  Als het geheugen van de mp3-speler bestaat uit een losse geheugenmodule, dan heb je de keuze uit de volgende typen opslag:

  • 1.44 MB floppy;
  • Cd-recordable;
  • Vergelijk hier mp3-spelers!Compact flash type I; 
  • Compact flash type II; 
  • Dvd;
  • Hi8; 
  • Memorystick;
  • Microdrive;
  • Micromv;
  • Mini cd-r(w);
  • Minidv; 
  • Mmc-card;
  • SD-card;
  • Smartmedia; 
  • Xd-picture.

  Het geheugen per kaart verschilt: ze zijn in diverse groottes te koop.

  Uitbreidbaar geheugen
  Een mp3-speler werkt met een geheugen. Dit kan een harddisk zijn of een intern geheugen, met een bepaalde capaciteit zoals 5, 10, 20 of 40 gigabyte. Er zijn ook spelers waarbij de bestanden op een losse geheugenkaart worden gezet, bijvoorbeeld een SD-card, memorystick, microdrive of een cd-recordable. De geheugengroottes wisselen bij losse kaarten: je kunt zelf kiezen wat je wilt. De meegeleverde geheugenkaarten hebben in de regel een kleine capaciteit. Het is aan te bevelen zelf een grotere geheugenkaart aan te schaffen. Dan zijn er ook modellen die beide kennen: een intern geheugen of harde schijf waarbij de capaciteit is uit te breiden met losse geheugenkaarten. Als het geheugen van de mp3-speler is uit te breiden, vind je dat in dit veld terug.

  Uitgangsvermogen
  Het uitgangsvermogen wordt uitgedrukt in mili Watt (mW). Het geeft het maximale volume van het geluid aan.

  Voicememo
  Met voicememo is het mogelijk spraakberichten op te slaan en later af te spelen.

   

  • iPod De iPods van Apple hebben een mooi design en een gebruiksvriendelijk besturingssysteem.
  • Philips De Philips MP3-spelers zijn gemakkelijk in gebruik en hebben een groot geheugen.
  • Difrnce Difrnce maakt MP3-spelers in de budgetcategorie met een groot geheugen.
  • 16 GB Deze MP3-spelers hebben een opslagcapaciteit van 16 gigabyte.
  • 32 GB Deze MP3-spelers hebben een opslagcapaciteit van 32gigabyte.
  • MP4 Deze mediaspelers kunnen ook video's afspelen.
  • Touch MP3-spelers met een touchscreen.
  • Camera Met een camera maak je foto's met je MP3-speler.
  • Budget MP3-spelers onder de 50 euro.
  • Groot scherm De beeldschermdiagonaal bij deze MP3-spelers is groter dan vier inch.
 • Cowon X9 32GB
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/4/cowon-x-9-76537064-19994054.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/0/5/cowon-x-9-76537064-19994305.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/0/cowon-x9-32gb-24100760.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/1/cowon-x9-32gb-24100761.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/2/cowon-x9-32gb-24100762.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/3/cowon-x9-32gb-24100763.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/4/cowon-x9-32gb-24100764.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/7/cowon-x9-32gb-24128987.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/8/cowon-x9-32gb-24128988.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/9/cowon-x9-32gb-24128989.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/9/0/cowon-x9-32gb-24128990.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/9/1/cowon-x9-32gb-24128991.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/4/cowon-x-9-76537064-19994054.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzUvNC9jb3dvbi14LTktNzY1MzcwNjQtMTk5OTQwNTQuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/0/5/cowon-x-9-76537064-19994305.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzAvNS9jb3dvbi14LTktNzY1MzcwNjQtMTk5OTQzMDUuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/0/cowon-x9-32gb-24100760.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzYvMC9jb3dvbi14OS0zMmdiLTI0MTAwNzYwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/1/cowon-x9-32gb-24100761.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzYvMS9jb3dvbi14OS0zMmdiLTI0MTAwNzYxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/2/cowon-x9-32gb-24100762.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzYvMi9jb3dvbi14OS0zMmdiLTI0MTAwNzYyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/3/cowon-x9-32gb-24100763.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzYvMy9jb3dvbi14OS0zMmdiLTI0MTAwNzYzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/4/cowon-x9-32gb-24100764.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzYvNC9jb3dvbi14OS0zMmdiLTI0MTAwNzY0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/7/cowon-x9-32gb-24128987.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzgvNy9jb3dvbi14OS0zMmdiLTI0MTI4OTg3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/8/cowon-x9-32gb-24128988.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzgvOC9jb3dvbi14OS0zMmdiLTI0MTI4OTg4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/9/cowon-x9-32gb-24128989.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzgvOS9jb3dvbi14OS0zMmdiLTI0MTI4OTg5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/9/0/cowon-x9-32gb-24128990.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzkvMC9jb3dvbi14OS0zMmdiLTI0MTI4OTkwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/9/1/cowon-x9-32gb-24128991.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzkvMS9jb3dvbi14OS0zMmdiLTI0MTI4OTkxLmpwZw==
  Cowon X9 32GB (36)
  8.25 (1)
  Cowon X9 32GB
  Aanrader
  Zeer goede ervaring mee, Wat mijn als eerste opviel was hoe degelijk hij in de hand ligt, voelt stevig en mooi voor het oog. Van alle mp3 spelers heeft deze verreweg het mooiste geluid (stukken beter nog dan Ipod en sony). De kwaliteit van video's zijn goed genoeg voor wat ik er mee wil doen. Gebruiksgemak prima, kabel in de laptop en muziek kopiëren zonder eerst een programma te moeten installeren. Levensduur van de batterij is zeer goed, je hoeft je geen zorgen te maken of hij lang genoeg mee gaat of uitvalt na een dag intensief gebruik. Al met al, ben je een liefhebber van muziek en is de kwaliteit van geluid belangrijker dan videootjes kijken dan is dit naar mijn mening de beste keuze!
  10.0
  0 10
 • iPod
  • apple
 • Philips
  • philips
 • Difrnce
  • difrnce
 • 16 GB
  • totale_opslagcapaciteit_16.0
 • 32 GB
  • totale_opslagcapaciteit_32.0
 • MP4
  • mp4
 • Touch
  • ja
 • Camera
  • ja
 • Budget
  • budget
 • Groot scherm
  • large
Mp3 spelers 6.6 (4)
0 - 24
 • Lenco Xemio-200 MP3-speler Antraciet, Bevestigingsclip
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/6/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-39038206.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS8zMDAwXzM5OTkvMzIwMC8zMjYwLzMyNjEvMzI2MTQ3X0JCXzAxX0ZCLkVQU18yNTAuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/1/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109611.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/2/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109612.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/3/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109613.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/4/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109614.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/5/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109615.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/6/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109616.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/6/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-39038206.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS8zMDAwXzM5OTkvMzIwMC8zMjYwLzMyNjEvMzI2MTQ3X0JCXzAxX0ZCLkVQU18yNTAuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/1/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109611.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzEvMS9sZW5jby14ZW1pby0yMDAtbXAzLXNwZWxlci1hbnRyYWNpZXQtYmV2ZXN0aWdpbmdzY2xpcC00MDEwOTYxMS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/2/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109612.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzEvMi9sZW5jby14ZW1pby0yMDAtbXAzLXNwZWxlci1hbnRyYWNpZXQtYmV2ZXN0aWdpbmdzY2xpcC00MDEwOTYxMi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/3/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109613.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzEvMy9sZW5jby14ZW1pby0yMDAtbXAzLXNwZWxlci1hbnRyYWNpZXQtYmV2ZXN0aWdpbmdzY2xpcC00MDEwOTYxMy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/4/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109614.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzEvNC9sZW5jby14ZW1pby0yMDAtbXAzLXNwZWxlci1hbnRyYWNpZXQtYmV2ZXN0aWdpbmdzY2xpcC00MDEwOTYxNC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/5/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109615.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzEvNS9sZW5jby14ZW1pby0yMDAtbXAzLXNwZWxlci1hbnRyYWNpZXQtYmV2ZXN0aWdpbmdzY2xpcC00MDEwOTYxNS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/6/lenco-xemio-200-mp3-speler-antraciet-bevestigingsclip-40109616.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzEvNi9sZW5jby14ZW1pby0yMDAtbXAzLXNwZWxlci1hbnRyYWNpZXQtYmV2ZXN0aWdpbmdzY2xpcC00MDEwOTYxNi5qcGc=
  Lenco Xemio-200 MP3-speler Antraciet, Bevestigingsclip (178)
  Lenco Xemio-200 MP3-speler Antraciet, Bevestigingsclip
  Conrad Conrad
  8.151149282441185 (695)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  14.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.151149282441185 (695)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  14.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
  most_sold
 • Difrnce MP855 4 GB Zilver
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/6/0/difrnce-mp855-4-gb-silver-18876960.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/9/9/difrnce-mp855-4-gb-silver-18878599.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/4/difrnce-mp855-4-gb-silver--24361504.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/5/difrnce-mp855-4-gb-silver--24361505.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/6/0/difrnce-mp855-4-gb-silver-18876960.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzYvMC9kaWZybmNlLW1wODU1LTQtZ2Itc2lsdmVyLTE4ODc2OTYwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/9/9/difrnce-mp855-4-gb-silver-18878599.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzkvOS9kaWZybmNlLW1wODU1LTQtZ2Itc2lsdmVyLTE4ODc4NTk5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/4/difrnce-mp855-4-gb-silver--24361504.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzAvNC9kaWZybmNlLW1wODU1LTQtZ2Itc2lsdmVyLS0yNDM2MTUwNC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/5/difrnce-mp855-4-gb-silver--24361505.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzAvNS9kaWZybmNlLW1wODU1LTQtZ2Itc2lsdmVyLS0yNDM2MTUwNS5qcGc=
  Difrnce MP855 4 GB Zilver (127)
  Difrnce MP855 4 GB Zilver
  Kijkshop Alphen a/d rijn Kijkshop Alphen a/d rijn
  21.68, 4.6623458, 52.1285969 LOW
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.67, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Alphen a/d rijn Kijkshop Alphen a/d rijn
  21.68, 4.6623458, 52.1285969 LOW
  49
 • Philips GoGear MP4-speler
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/9/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe08kn-12-18935391.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/8/philips-sa4vbe08kn-21427938.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/9/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe08kn-12-18935391.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzkvMS9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci12aWJlLXNhNHZiZTA4a24tMTItMTg5MzUzOTEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/3/8/philips-sa4vbe08kn-21427938.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzMvOC9waGlsaXBzLXNhNHZiZTA4a24tMjE0Mjc5MzguanBn
  Philips GoGear MP4-speler (99)
  Philips GoGear MP4-speler
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  47.95, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  47.95, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  47.95, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  18
 • Apple iPod Nano, 16 GB, Spacegrijs
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/7/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-36661857.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wODg4NDYyNDcxODQ4X2hfZl9sXzA=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/8/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-36661858.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjIuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS81YS83NS81OS82ZjczNzU0ODQxNmU2MzRmNDI3ODMyNWE1NTU0NDc2MzM4NmQ1MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/0/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-38357840.jpg?m=aHR0cDovL2NkLmFjZXNkaXJlY3QubmwvaW1hZ2UvcHJvZHVjdGltYWdlLzg3ODQ3MzAvMjYw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/5/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401925.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/6/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401926.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/7/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401927.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/8/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401928.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/9/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401929.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/0/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401930.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/7/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-36661857.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wODg4NDYyNDcxODQ4X2hfZl9sXzA=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/8/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-36661858.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjIuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS81YS83NS81OS82ZjczNzU0ODQxNmU2MzRmNDI3ODMyNWE1NTU0NDc2MzM4NmQ1MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/0/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-38357840.jpg?m=aHR0cDovL2NkLmFjZXNkaXJlY3QubmwvaW1hZ2UvcHJvZHVjdGltYWdlLzg3ODQ3MzAvMjYw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/5/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401925.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvNS9hcHBsZS1pcG9kLW5hbm8tMTYtZ2Itc3BhY2Vncmlqcy00MTQwMTkyNS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/6/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401926.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvNi9hcHBsZS1pcG9kLW5hbm8tMTYtZ2Itc3BhY2Vncmlqcy00MTQwMTkyNi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/7/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401927.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvNy9hcHBsZS1pcG9kLW5hbm8tMTYtZ2Itc3BhY2Vncmlqcy00MTQwMTkyNy5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/8/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401928.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvOC9hcHBsZS1pcG9kLW5hbm8tMTYtZ2Itc3BhY2Vncmlqcy00MTQwMTkyOC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/9/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401929.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvOS9hcHBsZS1pcG9kLW5hbm8tMTYtZ2Itc3BhY2Vncmlqcy00MTQwMTkyOS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/0/apple-ipod-nano-16-gb-spacegrijs-41401930.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzMvMC9hcHBsZS1pcG9kLW5hbm8tMTYtZ2Itc3BhY2Vncmlqcy00MTQwMTkzMC5qcGc=
  Apple iPod Nano, 16 GB, Spacegrijs (71)
  Apple iPod Nano, 16 GB, Spacegrijs
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  172.29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  172.29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Den Bosch BCC Den Bosch
  172.29, 5.302187399999999, 51.7010832 LOW
  17
 • Philips GoGear MP4-speler
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-18941561.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/6/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-19158916.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/6/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-23364746.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-18941561.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzYvMS9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci12aWJlLXNhNHZiZTA0Ym4tMTItMTg5NDE1NjEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/6/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-19158916.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzEvNi9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci12aWJlLXNhNHZiZTA0Ym4tMTItMTkxNTg5MTYuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/6/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-23364746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzQvNi9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci12aWJlLXNhNHZiZTA0Ym4tMTItMjMzNjQ3NDYuanBn
  Philips GoGear MP4-speler (56)
  Philips GoGear MP4-speler
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Apple iPod Nano, 16 GB, Roze
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/7/apple-ipod-nano-16-gb-roze-36663577.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wODg4NDYyNDY5MzI2X2hfZl9sXzA=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/9/apple-ipod-nano-16-gb-roze-36663579.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjQuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS80NS83Ni81MS8zOTUxNjEzODZkNDI0MzZmNDgzMTYzNTM2ODZjNzI0NTRjNjY2Ny01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/4/8/apple-ipod-nano-16-gb-roze-38358048.jpg?m=aHR0cDovL2NkLmFjZXNkaXJlY3QubmwvaW1hZ2UvcHJvZHVjdGltYWdlLzg3ODQ3MjIvMjYw
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/0/apple-ipod-nano-16-gb-roze-41401920.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/1/apple-ipod-nano-16-gb-roze-41401921.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/2/apple-ipod-nano-16-gb-roze-41401922.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/3/apple-ipod-nano-16-gb-roze-41401923.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/4/apple-ipod-nano-16-gb-roze-41401924.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/7/apple-ipod-nano-16-gb-roze-36663577.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wODg4NDYyNDY5MzI2X2hfZl9sXzA=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/9/apple-ipod-nano-16-gb-roze-36663579.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjQuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS80NS83Ni81MS8zOTUxNjEzODZkNDI0MzZmNDgzMTYzNTM2ODZjNzI0NTRjNjY2Ny01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/4/8/apple-ipod-nano-16-gb-roze-38358048.jpg?m=aHR0cDovL2NkLmFjZXNkaXJlY3QubmwvaW1hZ2UvcHJvZHVjdGltYWdlLzg3ODQ3MjIvMjYw
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/0/apple-ipod-nano-16-gb-roze-41401920.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvMC9hcHBsZS1pcG9kLW5hbm8tMTYtZ2Itcm96ZS00MTQwMTkyMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/1/apple-ipod-nano-16-gb-roze-41401921.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvMS9hcHBsZS1pcG9kLW5hbm8tMTYtZ2Itcm96ZS00MTQwMTkyMS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/2/apple-ipod-nano-16-gb-roze-41401922.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvMi9hcHBsZS1pcG9kLW5hbm8tMTYtZ2Itcm96ZS00MTQwMTkyMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/3/apple-ipod-nano-16-gb-roze-41401923.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvMy9hcHBsZS1pcG9kLW5hbm8tMTYtZ2Itcm96ZS00MTQwMTkyMy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/4/apple-ipod-nano-16-gb-roze-41401924.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvNC9hcHBsZS1pcG9kLW5hbm8tMTYtZ2Itcm96ZS00MTQwMTkyNC5qcGc=
  Apple iPod Nano, 16 GB, Roze (45)
  Apple iPod Nano, 16 GB, Roze
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  172.29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  172.29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  172.29, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  57
 • Intenso Music Walker 8 GB Zwart
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/0/intenso-music-walker-5516760.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/2/intenso-music-walker-8-gb-black--24644932.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/3/intenso-music-walker-8-gb-black--24644933.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/4/intenso-music-walker-8-gb-black--24644934.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/5/intenso-music-walker-8-gb-black--24644935.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/0/intenso-music-walker-5516760.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzYvMC9pbnRlbnNvLW11c2ljLXdhbGtlci01NTE2NzYwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/2/intenso-music-walker-8-gb-black--24644932.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzMvMi9pbnRlbnNvLW11c2ljLXdhbGtlci04LWdiLWJsYWNrLS0yNDY0NDkzMi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/3/intenso-music-walker-8-gb-black--24644933.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzMvMy9pbnRlbnNvLW11c2ljLXdhbGtlci04LWdiLWJsYWNrLS0yNDY0NDkzMy5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/4/intenso-music-walker-8-gb-black--24644934.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzMvNC9pbnRlbnNvLW11c2ljLXdhbGtlci04LWdiLWJsYWNrLS0yNDY0NDkzNC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/5/intenso-music-walker-8-gb-black--24644935.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzMvNS9pbnRlbnNvLW11c2ljLXdhbGtlci04LWdiLWJsYWNrLS0yNDY0NDkzNS5qcGc=
  Intenso Music Walker 8 GB Zwart (44)
  Intenso Music Walker 8 GB Zwart
  Otto Otto
  5.922742426309625 (109)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.94, ? (offer_sdt_unknown)
  Otto Otto
  5.922742426309625 (109)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.94, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Difrnce MP1865 4GB
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/4/difrnce-mp-4-19194284.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/6/difrnce-mp1865-4gb-24361506.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/7/difrnce-mp1865-4gb-24361507.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/8/difrnce-mp1865-4gb-24361508.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/9/difrnce-mp1865-4gb-24361509.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/2/difrnce-mp1865-4gb-28097512.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/3/difrnce-mp1865-4gb-28097513.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/7/difrnce-mp1865-4gb-28097517.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/4/difrnce-mp-4-19194284.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzgvNC9kaWZybmNlLW1wLTQtMTkxOTQyODQuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/6/difrnce-mp1865-4gb-24361506.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzAvNi9kaWZybmNlLW1wMTg2NS00Z2ItMjQzNjE1MDYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/7/difrnce-mp1865-4gb-24361507.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzAvNy9kaWZybmNlLW1wMTg2NS00Z2ItMjQzNjE1MDcuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/8/difrnce-mp1865-4gb-24361508.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzAvOC9kaWZybmNlLW1wMTg2NS00Z2ItMjQzNjE1MDguanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/9/difrnce-mp1865-4gb-24361509.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzAvOS9kaWZybmNlLW1wMTg2NS00Z2ItMjQzNjE1MDkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/2/difrnce-mp1865-4gb-28097512.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzEvMi9kaWZybmNlLW1wMTg2NS00Z2ItMjgwOTc1MTIuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/3/difrnce-mp1865-4gb-28097513.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzEvMy9kaWZybmNlLW1wMTg2NS00Z2ItMjgwOTc1MTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/7/difrnce-mp1865-4gb-28097517.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzEvNy9kaWZybmNlLW1wMTg2NS00Z2ItMjgwOTc1MTcuanBn
  Difrnce MP1865 4GB (42)
  Difrnce MP1865 4GB
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  23.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  23.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  56
 • Sony Walkman NW-E393B MP3 4GB Zwart
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/9/9/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--53147999.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy03MDAwNzI0Ni9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/0/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--53217720.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/3/7/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--54635037.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/2/1/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--55069421.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/3/sony-walkman-nw-e393b-mp3-4gb-black-55119243.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/4/sony-walkman-nw-e393b-mp3-4gb-black-55119244.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/9/9/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--53147999.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy03MDAwNzI0Ni9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/0/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--53217720.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzIvMC9zb255LW1wMy1zcGVsZXItNC1nYi16d2FydC1ud2UzOTNiLWNldy0tNTMyMTc3MjAuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/3/7/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--54635037.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzMvNy9zb255LW1wMy1zcGVsZXItNC1nYi16d2FydC1ud2UzOTNiLWNldy0tNTQ2MzUwMzcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/2/1/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--55069421.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzIvMS9zb255LW1wMy1zcGVsZXItNC1nYi16d2FydC1ud2UzOTNiLWNldy0tNTUwNjk0MjEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/3/sony-walkman-nw-e393b-mp3-4gb-black-55119243.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzQvMy9zb255LXdhbGttYW4tbnctZTM5M2ItbXAzLTRnYi1ibGFjay01NTExOTI0My5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/4/sony-walkman-nw-e393b-mp3-4gb-black-55119244.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzQvNC9zb255LXdhbGttYW4tbnctZTM5M2ItbXAzLTRnYi1ibGFjay01NTExOTI0NC5qcGc=
  Sony Walkman NW-E393B MP3 4GB Zwart (38)
  Sony Walkman NW-E393B MP3 4GB Zwart
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  85.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  85.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  85.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  58
 • Philips GoGear MP4-speler
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/1/philips-sa5azu08kf-azure-8gb-mp4-player-19907841.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/1/philips-sa5azu08kf-azure-8gb-mp4-player-19907841.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzQvMS9waGlsaXBzLXNhNWF6dTA4a2YtYXp1cmUtOGdiLW1wNC1wbGF5ZXItMTk5MDc4NDEuanBn
  Philips GoGear MP4-speler (36)
  Philips GoGear MP4-speler
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Cowon X9 32GB
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/4/cowon-x-9-76537064-19994054.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/0/5/cowon-x-9-76537064-19994305.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/0/cowon-x9-32gb-24100760.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/1/cowon-x9-32gb-24100761.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/2/cowon-x9-32gb-24100762.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/3/cowon-x9-32gb-24100763.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/4/cowon-x9-32gb-24100764.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/7/cowon-x9-32gb-24128987.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/8/cowon-x9-32gb-24128988.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/9/cowon-x9-32gb-24128989.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/9/0/cowon-x9-32gb-24128990.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/9/1/cowon-x9-32gb-24128991.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/4/cowon-x-9-76537064-19994054.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzUvNC9jb3dvbi14LTktNzY1MzcwNjQtMTk5OTQwNTQuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/0/5/cowon-x-9-76537064-19994305.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzAvNS9jb3dvbi14LTktNzY1MzcwNjQtMTk5OTQzMDUuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/0/cowon-x9-32gb-24100760.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzYvMC9jb3dvbi14OS0zMmdiLTI0MTAwNzYwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/1/cowon-x9-32gb-24100761.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzYvMS9jb3dvbi14OS0zMmdiLTI0MTAwNzYxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/2/cowon-x9-32gb-24100762.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzYvMi9jb3dvbi14OS0zMmdiLTI0MTAwNzYyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/3/cowon-x9-32gb-24100763.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzYvMy9jb3dvbi14OS0zMmdiLTI0MTAwNzYzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/4/cowon-x9-32gb-24100764.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzYvNC9jb3dvbi14OS0zMmdiLTI0MTAwNzY0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/7/cowon-x9-32gb-24128987.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzgvNy9jb3dvbi14OS0zMmdiLTI0MTI4OTg3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/8/cowon-x9-32gb-24128988.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzgvOC9jb3dvbi14OS0zMmdiLTI0MTI4OTg4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/9/cowon-x9-32gb-24128989.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzgvOS9jb3dvbi14OS0zMmdiLTI0MTI4OTg5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/9/0/cowon-x9-32gb-24128990.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzkvMC9jb3dvbi14OS0zMmdiLTI0MTI4OTkwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/9/1/cowon-x9-32gb-24128991.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzkvMS9jb3dvbi14OS0zMmdiLTI0MTI4OTkxLmpwZw==
  Cowon X9 32GB (36)
  8.25 (1)
  Cowon X9 32GB
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
  good_buy
  best_reviewed
 • Difrnce MP851
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/2/difrnce-mp851-19711752.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/8/difrnce-mp851-20414158.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/3/difrnce-mp851-28126503.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/4/difrnce-mp851-28126504.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/5/difrnce-mp851-28126505.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/6/difrnce-mp851-28126506.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/7/difrnce-mp851-28126507.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/2/difrnce-mp851-19711752.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzUvMi9kaWZybmNlLW1wODUxLTE5NzExNzUyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/8/difrnce-mp851-20414158.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzUvOC9kaWZybmNlLW1wODUxLTIwNDE0MTU4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/3/difrnce-mp851-28126503.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzAvMy9kaWZybmNlLW1wODUxLTI4MTI2NTAzLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/4/difrnce-mp851-28126504.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzAvNC9kaWZybmNlLW1wODUxLTI4MTI2NTA0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/5/difrnce-mp851-28126505.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzAvNS9kaWZybmNlLW1wODUxLTI4MTI2NTA1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/6/difrnce-mp851-28126506.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzAvNi9kaWZybmNlLW1wODUxLTI4MTI2NTA2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/7/difrnce-mp851-28126507.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzAvNy9kaWZybmNlLW1wODUxLTI4MTI2NTA3LmpwZw==
  Difrnce MP851 (36)
  Difrnce MP851
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  36
 • Apple iPod Shuffle, 2 GB, Blauw
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/2/apple-ipod-shuffle-2-gb-blauw-35640462.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZGl4b25zLm5sL2ltYWdlcy84MDYyMjUucG5n
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/3/apple-ipod-shuffle-2-gb-blauw-35784273.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/4/apple-ipod-shuffle-2-gb-blauw-35784274.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/5/apple-ipod-shuffle-2-gb-blauw-35784275.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/6/apple-ipod-shuffle-2-gb-blauw-35784276.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/7/apple-ipod-shuffle-2-gb-blauw-35784277.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/2/apple-ipod-shuffle-2-gb-blauw-35640462.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZGl4b25zLm5sL2ltYWdlcy84MDYyMjUucG5n
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/3/apple-ipod-shuffle-2-gb-blauw-35784273.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzcvMy9hcHBsZS1pcG9kLXNodWZmbGUtMi1nYi1ibGF1dy0zNTc4NDI3My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/4/apple-ipod-shuffle-2-gb-blauw-35784274.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzcvNC9hcHBsZS1pcG9kLXNodWZmbGUtMi1nYi1ibGF1dy0zNTc4NDI3NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/5/apple-ipod-shuffle-2-gb-blauw-35784275.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzcvNS9hcHBsZS1pcG9kLXNodWZmbGUtMi1nYi1ibGF1dy0zNTc4NDI3NS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/6/apple-ipod-shuffle-2-gb-blauw-35784276.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzcvNi9hcHBsZS1pcG9kLXNodWZmbGUtMi1nYi1ibGF1dy0zNTc4NDI3Ni5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/7/apple-ipod-shuffle-2-gb-blauw-35784277.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzcvNy9hcHBsZS1pcG9kLXNodWZmbGUtMi1nYi1ibGF1dy0zNTc4NDI3Ny5qcGc=
  Apple iPod Shuffle, 2 GB, Blauw (36)
  Apple iPod Shuffle, 2 GB, Blauw
  Bax-shop.nl winkel Bax-shop.nl winkel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  8.611699533260106 (229)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  47.95, ? (offer_sdt_unknown)
  Bax-shop.nl winkel Bax-shop.nl winkel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  59
  good_buy
 • Sandisk Clip Sport 8GB Zwart/Blauw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/0/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600340.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/1/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600421.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/3/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600533.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/8/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600778.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/0/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600340.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzQvMC9zYW5kaXNrLWNsaXAtc3BvcnQtOGdiLWJsYWNrLWJsdWUtMjk2MDAzNDAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/1/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600421.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvMS9zYW5kaXNrLWNsaXAtc3BvcnQtOGdiLWJsYWNrLWJsdWUtMjk2MDA0MjEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/3/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600533.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzMvMy9zYW5kaXNrLWNsaXAtc3BvcnQtOGdiLWJsYWNrLWJsdWUtMjk2MDA1MzMuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/8/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600778.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzcvOC9zYW5kaXNrLWNsaXAtc3BvcnQtOGdiLWJsYWNrLWJsdWUtMjk2MDA3NzguanBn
  Sandisk Clip Sport 8GB Zwart/Blauw (31)
  Sandisk Clip Sport 8GB Zwart/Blauw
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  44.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  57
 • Difrnce MP855 4GB Roze
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/0/2/difrnce-mp855-4gb-pink-23209002.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/6/difrnce-mp855-4gb-pink-23210816.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/1/1/difrnce-mp855-4gb-pink-24361511.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/0/2/difrnce-mp855-4gb-pink-23209002.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzAvMi9kaWZybmNlLW1wODU1LTRnYi1waW5rLTIzMjA5MDAyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/6/difrnce-mp855-4gb-pink-23210816.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvNi9kaWZybmNlLW1wODU1LTRnYi1waW5rLTIzMjEwODE2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/1/1/difrnce-mp855-4gb-pink-24361511.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzEvMS9kaWZybmNlLW1wODU1LTRnYi1waW5rLTI0MzYxNTExLmpwZw==
  Difrnce MP855 4GB Roze (25)
  Difrnce MP855 4GB Roze
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  23.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  23.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  55
 • Apple iPod Touch 32 GB Roze -5e generatie
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/4/apple-ipod-touch-5g-pink-32gb2012-mc903j-a-p-19703944.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/5/apple-ipod-touch-32gb2012-mc903j-a-p-19470455.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383627.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383629.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/3/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383630.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/3/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383631.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329343.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/5/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329345.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/6/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329346.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/1/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505517.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/1/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505519.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/5/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505615.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505617.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24508377.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/8/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24508378.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24508379.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24508380.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24508381.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/6/8/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--29053568.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--29053570.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/4/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064549.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064550.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064551.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/2/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064552.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064553.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/4/apple-ipod-touch-5g-pink-32gb2012-mc903j-a-p-19703944.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzQvNC9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTVnLXBpbmstMzJnYjIwMTItbWM5MDNqLWEtcC0xOTcwMzk0NC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/5/apple-ipod-touch-32gb2012-mc903j-a-p-19470455.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzUvNS9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyZ2IyMDEyLW1jOTAzai1hLXAtMTk0NzA0NTUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383627.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzIvNy9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTIyMzgzNjI3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383629.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzIvOS9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTIyMzgzNjI5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/3/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383630.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzMvMC9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTIyMzgzNjMwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/3/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383631.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzMvMS9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTIyMzgzNjMxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329343.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzQvMy9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTIzMzI5MzQzLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/5/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329345.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzQvNS9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTIzMzI5MzQ1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/6/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329346.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzQvNi9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTIzMzI5MzQ2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/1/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505517.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzEvNy9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTI0NTA1NTE3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/1/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505519.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzEvOS9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTI0NTA1NTE5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/5/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505615.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzEvNS9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTI0NTA1NjE1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505617.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzEvNy9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTI0NTA1NjE3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24508377.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzcvNy9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTI0NTA4Mzc3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/8/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24508378.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzcvOC9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTI0NTA4Mzc4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24508379.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzcvOS9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTI0NTA4Mzc5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24508380.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzgvMC9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTI0NTA4MzgwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24508381.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzgvMS9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTI0NTA4MzgxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/6/8/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--29053568.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzYvOC9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTI5MDUzNTY4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--29053570.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzcvMC9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTI5MDUzNTcwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/4/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064549.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzQvOS9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTUzMDY0NTQ5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064550.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvMC9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTUzMDY0NTUwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064551.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvMS9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTUzMDY0NTUxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/2/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064552.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvMi9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTUzMDY0NTUyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--53064553.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvMy9hcHBsZS1pcG9kLXRvdWNoLTMyLWdiLXBpbmstNXRoLWdlbmVyYXRpb24tLTUzMDY0NTUzLmpwZw==
  Apple iPod Touch 32 GB Roze -5e generatie (24)
  Apple iPod Touch 32 GB Roze -5e generatie
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  8.611699533260106 (229)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  257, ? (offer_sdt_unknown)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  8.611699533260106 (229)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  257, ? (offer_sdt_unknown)
  Bax-shop.nl winkel Bax-shop.nl winkel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  257, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  59
 • Cowon iAudio 9+
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/3/cowon-iaudio-9--24408423.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/3/cowon-iaudio-9--24408423.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzIvMy9jb3dvbi1pYXVkaW8tOS0tMjQ0MDg0MjMuanBn
  Cowon iAudio 9+ (23)
  Cowon iAudio 9+
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
  good_buy
 • Philips GoGear MP4-speler
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/5/philips-sa5azu04kf-20521635.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/4/philips-azure-4gb-21431954.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/5/philips-sa5azu04kf-20521635.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzMvNS9waGlsaXBzLXNhNWF6dTA0a2YtMjA1MjE2MzUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/4/philips-azure-4gb-21431954.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzUvNC9waGlsaXBzLWF6dXJlLTRnYi0yMTQzMTk1NC5qcGc=
  Philips GoGear MP4-speler (21)
  Philips GoGear MP4-speler
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Difrnce MP4 speler
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/2/difrnce-mp4-speler-10398-00a0d05446cb35527660e7f52c2be338-33893072.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTc4MTU3X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/5/difrnce-mp4-speler-10398-00a0d05446cb35527660e7f52c2be338-43985175.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5raWprc2hvcC5ubC9kYXRhL3Byb2R1Y3Rlbi80NDB4NDQwL2RpZnJuY2UtbXA0LXNwZWxlci1tcDE4MDUtMTUyMzA4LTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/7/3/difrnce-mp4-speler-10398-00a0d05446cb35527660e7f52c2be338-45319273.jpg?m=aHR0cDovL3Byb2R1Y3RzLmtpamtzaG9wLm5sL3Byb2R1Y3Rlbi80NDB4NDQwL2RpZnJuY2UtbXA0LXNwZWxlci1tcDE4MDUtMTUyMzA4LTEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/8/9/difrnce-mp1805-45648289.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/2/difrnce-mp4-speler-10398-00a0d05446cb35527660e7f52c2be338-33893072.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTc4MTU3X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/5/difrnce-mp4-speler-10398-00a0d05446cb35527660e7f52c2be338-43985175.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5raWprc2hvcC5ubC9kYXRhL3Byb2R1Y3Rlbi80NDB4NDQwL2RpZnJuY2UtbXA0LXNwZWxlci1tcDE4MDUtMTUyMzA4LTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/7/3/difrnce-mp4-speler-10398-00a0d05446cb35527660e7f52c2be338-45319273.jpg?m=aHR0cDovL3Byb2R1Y3RzLmtpamtzaG9wLm5sL3Byb2R1Y3Rlbi80NDB4NDQwL2RpZnJuY2UtbXA0LXNwZWxlci1tcDE4MDUtMTUyMzA4LTEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/8/9/difrnce-mp1805-45648289.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzgvOS9kaWZybmNlLW1wMTgwNS00NTY0ODI4OS5qcGc=
  Difrnce MP4 speler (21)
  Difrnce MP4 speler
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  33.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  33.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  33.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Philips GoGear MP4-speler
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/7/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-19158917.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/5/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-23364751.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/5/4/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-18928954.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/7/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-19158917.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzEvNy9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci12aWJlLXNhNHZiZTA0a24tMTItMTkxNTg5MTcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/5/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-23364751.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzUvMS9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci12aWJlLXNhNHZiZTA0a24tMTItMjMzNjQ3NTEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/5/4/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-18928954.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzUvNC9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci12aWJlLXNhNHZiZTA0a24tMTItMTg5Mjg5NTQuanBn
  Philips GoGear MP4-speler (21)
  Philips GoGear MP4-speler
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Nuenen BCC Nuenen
  37.95, 5.538222999999999, 51.4672231 LOW
  13
 • Philips GoGear MP3-speler
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/2/9/philips-gogear-raga-sa4rga02kn-12-22197629.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/2/8/philips-gogear-raga-sa4rga02kn-12-22197628.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/0/philips-gogear-raga-sa4rga02kn-12-22197630.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/0/philips-mp3-player-sa4rga02kn-24765530.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/2/9/philips-gogear-raga-sa4rga02kn-12-22197629.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzIvOS9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci1yYWdhLXNhNHJnYTAya24tMTItMjIxOTc2MjkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/2/8/philips-gogear-raga-sa4rga02kn-12-22197628.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzIvOC9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci1yYWdhLXNhNHJnYTAya24tMTItMjIxOTc2MjguanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/0/philips-gogear-raga-sa4rga02kn-12-22197630.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzMvMC9waGlsaXBzLWdvZ2Vhci1yYWdhLXNhNHJnYTAya24tMTItMjIxOTc2MzAuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/0/philips-mp3-player-sa4rga02kn-24765530.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzMvMC9waGlsaXBzLW1wMy1wbGF5ZXItc2E0cmdhMDJrbi0yNDc2NTUzMC5qcGc=
  Philips GoGear MP3-speler (21)
  Philips GoGear MP3-speler
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  38.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  38.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  38.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Cowon iAUDIO 9+ 32GB
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/5/0/cowon-iaudio-9-32gb-23593850.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/5/1/cowon-iaudio-9-32gb-23593851.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/5/2/cowon-iaudio-9-32gb-23593852.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/5/3/cowon-iaudio-9-32gb-23593853.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/5/4/cowon-iaudio-9-32gb-23593854.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/8/cowon-iaudio-9-32gb-23612458.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/9/6/cowon-iaudio-9-32gb-23612896.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/6/7/cowon-iaudio-9-32gb-23613467.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/2/1/cowon-iaudio-9-32gb-23613821.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/5/0/cowon-iaudio-9-32gb-23593850.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzUvMC9jb3dvbi1pYXVkaW8tOS0zMmdiLTIzNTkzODUwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/5/1/cowon-iaudio-9-32gb-23593851.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzUvMS9jb3dvbi1pYXVkaW8tOS0zMmdiLTIzNTkzODUxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/5/2/cowon-iaudio-9-32gb-23593852.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzUvMi9jb3dvbi1pYXVkaW8tOS0zMmdiLTIzNTkzODUyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/5/3/cowon-iaudio-9-32gb-23593853.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzUvMy9jb3dvbi1pYXVkaW8tOS0zMmdiLTIzNTkzODUzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/5/4/cowon-iaudio-9-32gb-23593854.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzUvNC9jb3dvbi1pYXVkaW8tOS0zMmdiLTIzNTkzODU0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/8/cowon-iaudio-9-32gb-23612458.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzUvOC9jb3dvbi1pYXVkaW8tOS0zMmdiLTIzNjEyNDU4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/9/6/cowon-iaudio-9-32gb-23612896.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzkvNi9jb3dvbi1pYXVkaW8tOS0zMmdiLTIzNjEyODk2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/6/7/cowon-iaudio-9-32gb-23613467.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzYvNy9jb3dvbi1pYXVkaW8tOS0zMmdiLTIzNjEzNDY3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/2/1/cowon-iaudio-9-32gb-23613821.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzIvMS9jb3dvbi1pYXVkaW8tOS0zMmdiLTIzNjEzODIxLmpwZw==
  Cowon iAUDIO 9+ 32GB (18)
  Cowon iAUDIO 9+ 32GB
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
  good_buy
 • Sony Walkman NW-E394B MP3 8GB Zwart
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--53140880.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy03MDAwNzI0Ni9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/1/7/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--53216717.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/0/1/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--54635001.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/1/sony-walkman-nw-e394b-mp3-8gb-black-55119351.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/2/sony-walkman-nw-e394b-mp3-8gb-black-55119352.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--53140880.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy03MDAwNzI0Ni9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/1/7/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--53216717.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzEvNy9zb255LW1wMy1zcGVsZXItOC1nYi16d2FydC1ud2UzOTRiLWNldy0tNTMyMTY3MTcuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/0/1/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--54635001.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzAvMS9zb255LW1wMy1zcGVsZXItOC1nYi16d2FydC1ud2UzOTRiLWNldy0tNTQ2MzUwMDEuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/1/sony-walkman-nw-e394b-mp3-8gb-black-55119351.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzUvMS9zb255LXdhbGttYW4tbnctZTM5NGItbXAzLThnYi1ibGFjay01NTExOTM1MS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/2/sony-walkman-nw-e394b-mp3-8gb-black-55119352.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzUvMi9zb255LXdhbGttYW4tbnctZTM5NGItbXAzLThnYi1ibGFjay01NTExOTM1Mi5qcGc=
  Sony Walkman NW-E394B MP3 8GB Zwart (18)
  Sony Walkman NW-E394B MP3 8GB Zwart
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  101.67, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  101.67, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  101.67, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  57
 • Sandisk Sansa Clip Sport 4GB
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/4/sandisk-sansa-clip-zip-sport-4gb-23524274.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/3/sandisk-sansa-clip-sport-4gb-29451213.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/4/sandisk-sansa-clip-zip-sport-4gb-23524274.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzcvNC9zYW5kaXNrLXNhbnNhLWNsaXAtemlwLXNwb3J0LTRnYi0yMzUyNDI3NC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/3/sandisk-sansa-clip-sport-4gb-29451213.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzEvMy9zYW5kaXNrLXNhbnNhLWNsaXAtc3BvcnQtNGdiLTI5NDUxMjEzLmpwZw==
  Sandisk Sansa Clip Sport 4GB (17)
  Sandisk Sansa Clip Sport 4GB
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  42.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  42.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  42.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  55
2 7
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Goedkoper dan €50 (budget)
  • €50 - €100 (low)
  • €100 - €200 (medium)
  • €200 of meer (high)
 • Opslagcapaciteit (totale_opslagcapaciteit):
  • 2 GB (totale_opslagcapaciteit_2.0)
  • 4 GB (totale_opslagcapaciteit_4.0)
  • 8 GB (totale_opslagcapaciteit_8.0)
  • 16 GB (totale_opslagcapaciteit_16.0)
  • 32 GB (totale_opslagcapaciteit_32.0)
  • 64 GB (totale_opslagcapaciteit_64.0)
  • 128 GB (totale_opslagcapaciteit_128.0)
 • Schermdiagonaal (beeldschermdiagonaal_in_inch):
  • Kleiner dan 1.8 inch (tiny)
  • 1.8 inch - 2.4 inch (small)
  • 2.4 inch - 4 inch (medium)
  • Groter dan 4 inch (large)
 • Kleur (kleur):
  • Blauw (blauw)
  • Geel (geel)
  • Goud (goud)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Limoen (limoen)
  • Oranje (oranje)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Titanium (titanium)
  • Violet (violet)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Type speler (soort):
  • MP3 (mp3)
  • MP4 (mp4)
 • Wifi (w_lan):
  • Nee (nee)
 • Touchscreen (touchscreen):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • FM radio (fm_radio):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Ingebouwde camera (built_in_camera):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Ingebouwde luidsprekers (ingebouwde_luidsprekers):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Beeldschermtype (beeldscherm_type):
  • AMOLED (amoled)
  • LCD (lcd)
  • LCM (lcm)
  • Nee (nee)
  • OLED (oled)
  • TFT (tft)
 • Continue afspeeltijd (continue_audioafspeeltijd):
  • < 10 uur (continue_audioafspeeltijd_10)
  • 10 uur - 25 uur (continue_audioafspeeltijd_10_25)
  • 25 uur - 40 uur (continue_audioafspeeltijd_25_40)
  • ≥ 40 uur (continue_audioafspeeltijd_40)
 • Gewicht (gewicht_product):
  • < 25 g (gewicht_product_25)
  • 25 g - 35 g (gewicht_product_25_35)
  • 35 g - 90 g (gewicht_product_35_90)
  • ≥ 90 g (gewicht_product_90)
 • Camera voorkant (tweede_camera):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Productfamilie (family):
  • GoGear (gogear)
  • iPod (ipod)
  • Walkman (walkman)
 • Varianten (group):
  • Apple iPod Nano 7 (apple_ipod_nano_7)
  • Apple iPod Touch (apple_ipod_touch)
  • Difrnce MP2410 (difrnce_mp2410)
  • Difrnce MP855 (difrnce_mp855)
  • Intenso Music Walker (intenso_music_walker)
  • Lenco PODO-152 (lenco_podo_152)
  • Lenco XEMIO-655 (lenco_xemio_655)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Beek (beek)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Breda (breda)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deventer (deventer)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Duiven (duiven)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Goes (goes)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoorn (hoorn)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lisse (lisse)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Middelburg (middelburg)
  • Muiden (muiden)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nuenen (nuenen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oss (oss)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schiedam (schiedam)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sneek (sneek)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Weert (weert)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zeist (zeist)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl