x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

barbecue

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in barbecue categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

barbecue kopen

Het wordt zo’n weekend dat Nederland massaal de tuinstoelen uit de schuur haalt en zin krijgt een barbecuetang in de hand ...
 • Algemene informatie

  Het wordt zo’n weekend dat Nederland massaal de tuinstoelen uit de schuur haalt en zin krijgt een barbecuetang in de hand te nemen. Als je niet alleen komend weekend maar de hele zomer optimaal wilt genieten is het tijd voor ‘ the real deal ‘! Tijd om te investeren in een goede, duurzame barbecue. Wij helpen jou hierbij!

   

  Soorten barbecues

  Er zijn verschillende soorten grills of barbecues. Een barbecue op houtskool geeft een speciale geur en smaak aan je gegrilde vlees en je moet zelf vuur maken en het in de gaten houden. Bij een elektrische barbecue hoef je geen vuur te maken of aanmaakblokjes te gebruiken. Je kunt de barbecue of grill gemakkelijk op temperatuur houden door een regelbare thermostaat.

  Als je toch voor gemak en snelheid gaat, dan is er de gasbarbecue: met één druk op de knop is het vuur aan en je kunt vaak zelf de temperatuur instellen.

   

  Waar moet ik op letten?

  Een belangrijk onderdeel van een succesvolle barbecuesessie is het kookoppervlak. Het is over het algemeen voordelig als de barbecue enige diepte heeft: als het vlees kort op de kolen zit wordt het namelijk te heet en verkoolt je vlees. De hoeveelheid ruimte die je nodig hebt is natuurlijk wel afhankelijk van het aantal mensen waarvoor je kookt.

  Om respectabel vlees aan je gasten te kunnen serveren is het verder van belang dat het eten gelijkmatig over het oppervlak wordt verwarmd. Let hierop bij jouw aankoop.

  Andere aandachtspuntjes bij de aanschaf van een barbecue: zit er een zijbrander bij? (handig om eten op warm te houden) en zit er een onderstel bij? (handig om de barbecue op werkhoogte te installeren). Bedenk ook welk materiaal en kleur jouw voorkeur heeft, ook hierin heb je ruime keuze!

   

  Model

  Het kiezen voor een bepaald model barbecue is grotendeels een kwestie van smaak. De bekendste barbecue in West-Europa is van het merk Weber. Verder zijn Broil KingInventumOutdoor ChefPrincessSeverin en Tefal bekende barbecuemerken.

   

  Veiligheid

  Maar het allerbelangrijkste blijft natuurlijk: barbecue veilig. Pas op met synthetische kleding en gebruik bij het aanmaken van een houtskoolbarbecue alleen speciale aanmaakblokjes of vloeistof en geen benzine, petroleum of spiritus.

  Gebruik onze tips en snelle filters op de website en vind de barbecue die het beste bij jou past. Kom je er toch niet uit of heb je meer advies nodig? Neem dan contact op met de Blijmakers.

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier grills en barbecues!Wat is het verschil tussen een elektrische barbecue en een gasbarbecue?
  Ik bak vaak voor grote partijen. Wat is voor mij de ideale BBQ?
  Is de grillplaat altijd verwijderbaar voor het schoonmaken?
  Kan ik de houtskool BBQ ook met benzine of spiritus aanmaken?
  Ik wil op de camping BBQ'en. Zijn er ook modellen die makkelijk mee te nemen zijn?

  Wil je nu meteen op zoek naar en grill of barbecue, bekijk en vergelijk dan hier grills en barbecues!

  Wat is het verschil tussen een elektrische barbecue en een gasbarbecue?

  Een elektrische BBQ is over het algemeen wat kleiner en handzamer dan een gasbarbecue, hoewel er ook een campingmodel is dat op gas werkt. Voordeel van een gasbarbecue met regelbare thermostaat is dat de temperatuur direct het door jou ingestelde niveau bereikt. Dit in tegenstelling tot elektrische barbecues, waar je bij het instellen van de temperatuur enige vertraging moet incalculeren.

  Ik bak vaak voor grote partijen. Wat is voor mij de ideale BBQ?
  Als je voor grote groepen mensen kookt, is het raadzaam om naar een gas BBQ te kijken. Deze hebben vaak een groter kookoppervlak, gaan snel aan en zijn vrijwel direct op temperatuur. Wil je grote stukken vlees braden dan is het van belang dat er een deksel op de BBQ zit, zodat je het voedsel indirect kunt verhitten.

  Is de grillplaat altijd verwijderbaar voor het schoonmaken?
  Ja, de grillplaat kun je altijd verwijderen.

  Kan ik de houtskool BBQ ook met benzine of spiritus aanmaken?
  Nee, dit kan zeer gevaarlijk zijn. Steek een BBQ alleen aan met speciale aanmaakblokjes of vloeistof.


  Ik wil op de camping BBQ'en. Zijn er ook modellen die makkelijk mee te nemen zijn?
  Ja, er zijn veel modellen die makkelijk zijn om mee te nemen, zowel elektrisch, op gas en houtskool. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Partygrill van Campingaz, de Kofferbarbecue van Tefal en de Go Anywhere Grill van Weber.


  Bekijk en vergelijk hier alle grills en barbecues en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen. Wil je meteen op zoek naar een barbecue of grill, bekijk en vergelijk dan hier alle grills en barbecues en vind de beste koop!

  Wil je nu meteen op zoek naar een grill of barbecue, bekijk en vergelijk dan hier grills en barbecues!

  Accessoires Vergelijk hier grills en barbecues!
  Denk hierbij aan een afdekhoes, kookboek of windscherm.

  Afmetingen rooster
  Dit wordt aangegeven in centimeters. Gemeten wordt de diameter van het rooster.

  Contactsysteem
  Het contactsysteem betekent dat het vlees snel dichtschroeit op de bakplaat en zo zijn volle smaak behoudt. Hierbij gaat het om een hete plaat waarop het voedsel wordt geprepareerd, en niet om een rooster. Vaak zijn dit electrische bbq's.

  Grillplaat
  Geeft aan of er een grillplaat bij de bbq zit, naast het normale rooster. Dit zie je vaak bij uitgebreide gasbbq's.

  Hittebest. handgrepen
  De hittebestendige handgrepen zijn handig om de bbq vast te houden bij het koken. Het is echter niet de bedoeling een brandende bbq te verplaatsen.

  Kookoppervlak
  Dit wordt aangegeven in vierkante centimeters.

  Model
  Voordat je een BBQ aanschaft, moet je beslissen of je kiest voor een traditioneel houtskool model of dat je voor een modernere versie gaat. Tegenwoordig zijn er namelijk naast de houtskoolbarbecues ook modellen die op gas of elektriciteit werken.

  Onderstel
  Dit geeft aan of er een onderstel onder de bbq zit, zodat het grillrooster op werkhoogte is. Hierdoor hoef je niet door de knieen om te koken maar kun je rustig rechtop blijven staan.

  Ontstekingssysteem
  Er zijn twee soorten ontstekingssystemen voor gasbbq's. De sure light is een systeem dat de bbq altijd aankrijgt, en je hebt ook de traditionele vonkontsteking.

  Regelbare thermostaat
  Dit geeft aan of je de temperatuur van de gasbarbecue of de electrische bbq kunt aanpassen.

  Verhitting Vergelijk hier alle grills en barbecues!
  Er is een verschil tussen directe en indirecte hitte. Directe hitte is de traditionele barbecuemethode, waarbij het vlees direct op een rooster of plaat met open kap boven de warmtebron wordt bereid. Het vlees schroeit dicht en het vocht blijft behouden. Deze methode is geschikt voor dunnere soorten vlees die snel klaar zijn. Als je kookt met een gesloten kap is de warmtebron indirect. Dit lijkt op een oven en deze manier is geschikt voor grotere stukken vlees die rondom gegaard moeten worden.

  Vermogen
  Het vermogen van een electrische BBQ wordt aangegeven in Watt.

  Verwijderbare asla
  Dit geeft aan of je de asla los kunt maken van de BBQ, om zo makkelijk de as en koolrestanten weg te gooien. 

  Waterreservoir
  Een waterreservoir zit vaak bij een smoker BBQ voor de verdamping. Ook hebben sommige gewone BBQ's er een. Het waterreservoir dient om de rook- en geurontwikkeling tegen te gaan.

  Zijbrander
  Een zijbrander is een extra brander die bij een gasbarbecue naast het hoofdgedeelte zit. Deze is vaak minder heet dan de hoofdbrander.


  Bekijk en vergelijk hier alle grills en barbecues en vind de beste koop!
   

  • Barbecue Er bestaan veel verschillende warmtebronnen voor barbecues, maar elke barbecue is bedoeld om buiten mee te koken.
  • Grill Met een grill bereid je vlees het aller lekkerst klaar.
  • Weber Weber is het bekendste barbecue merk van west-Europa.
  • Boretti De barbecues van Boretti staan bekend om de kwaliteit en het design.
  • Cadac Cadac heeft een groot assortiment barbecues. Van camping edities tot aan luxe all-in-one gas barbeques.
  • Big Green Egg Big Green Egg barbecues zijn ovens van klei wat de smaak zeer goed doet.
  • Budget Barbecues en grills die minder kosten dan 80 euro.
  • Gas Met gas als warmtebron is de barbecue of grill met één knop aan en stel je hem in op de temperatuur die jij wenst.
  • Elektrisch Wanneer je elektriciteit als warmtebron gebruikt dan hoef je geen rekening te houden met de temperatuur. Dit hoef je maar één keer in te stellen en de barbecue of grill blijft op deze temeratuur.
  • Kolen Wanneer je kolen gebruikt als warmtebron dan creëer je een unieke smaak, maar let wel op dat het vlees niet aanbrandt.
  • Skottelbraai De Skottelbraai is een ronde grillplaat. Op deze grillplaat kan je veel verschillende soorten gerechten klaarmaken.
 • Fritel GR 2275
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/6/fritel-gr-2275-18591636.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/4/3/fritel-gr-2275-20915943.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/4/4/fritel-gr-2275-20915944.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/4/5/fritel-gr-2275-20915945.jpg
  Fritel GR 2275 (6)
  7.25 (1)
  Fritel GR 2275
  Goed panninimaker
  Het is een redelijk goed gebouwde grill, echt geschikt voor het maken van pannini. Makkelijk om schoon te maken. Jammer dat geen andere bakplaten bestaan voor deze grill, maar ik ben wel blij over het!
  8.0
  0 10
  • Makkelijk om schoon te maken
  • Groot formaat
  • Geen andere bakplaten
 • Tristar BP-2984 barbecue
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/1/4/tristar-bp-2984-19093814.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/4/tristar-bp-2984-20809354.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/5/tristar-bp-2984-20809355.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/6/tristar-bp-2984-20809356.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/0/7/tristar-bp-2984-barbecue-21829307.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/0/8/tristar-bp-2984-barbecue-21829308.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/0/tristar-bp-2984-barbecue-25126880.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/1/tristar-bp-2984-barbecue-25126881.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/2/tristar-bp-2984-barbecue-25126882.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/3/tristar-bp-2984-barbecue-25126883.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/4/tristar-bp-2984-barbecue-25126884.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/9/tristar-bp-2984-17548509.jpg
  Tristar BP-2984 barbecue (11)
  6.856627842484748 (2)
  Tristar BP-2984 barbecue
  goedkope rommel
  Goedkope rommel Ik ben bang dat ik hem na 2 a 3 keer gebruiken wel weg kan gooien. Er miste bij het uitpakken al twee dopjes onder de pootjes.
  7.0
  0 10
 • Boretti Carbone
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/1/3/boretti-carbone-20497613.jpg
  Boretti Carbone (6)
  5.783408789188821 (3)
  Boretti Carbone
  Veel gedonder om in elkaar te zetten en slechte service
  Ik heb de Barbecue niet gebruikt omdat ik hem uiteindelijk niet in elkaar heb gezet.(vandaar score 6) Volgens de meegeleverde gebruiksaanwijzing moest ik vier schroeven verwijderen, dit lukte echter (ook met hulp van buurman en andere schroevendraaiers) met geen mogelijkheid. Geen van de vier schroeven kwam los. Dus mail gestuurd met probleem. Antwoord: "U kunt de eerste 6 stappen overslaan!" Heel vreemd natuurlijk. Ik heb de gebruiksaanwijzing erbij gepakt en blijkbaar hoefde ik de poten er niet onder te zetten (een van de stappen)... Veel over heen en weer gemaild en uiteindelijk de BBQ laten retourneren. Wat een gesodemieter zeg.
  4.3
  0 10
 • Boretti Carbone
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/1/3/boretti-carbone-20497613.jpg
  Boretti Carbone (6)
  5.783408789188821 (3)
  Boretti Carbone
  Geweldige, robuuste en elegante bbq!
  Een mooi degelijk geconstrueerde bbq, overal is aan gedacht! Je bent even bezig met monteren maar dan heb je ook wat. Ik bak er zelfs pizza's in. Een echte aanrader voor de liefhebber! Het gebruik is ook zeer eenvoudig: mijn dochter van 3 heeft haar moeder uitgelegd hoe hij werkt!
  9.0
  0 10
 • Boretti Carbone
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/1/3/boretti-carbone-20497613.jpg
  Boretti Carbone (6)
  5.783408789188821 (3)
  Boretti Carbone
  Robuuste mannen-BBQ
  Stoer ogende BBQ. Het kost wel ongeveer 1,5 uur om hem in elkaar te zetten, het is een behoorlijk bouwpakket. Heb hem door het slechte weer helaas nog niet kunnen gebruiken dus over het braadresultaat kan ik nog niets zeggen.
  7.3
  0 10
 • Tristar PZ-2963
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/2/5/tristar-pz-2963-20846425.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/8/8/tristar-pz-2963-5121188.jpg
  Tristar PZ-2963 (5)
  7.25 (1)
  Tristar PZ-2963
  mits stroom voorhanden, overal te gebruiken. Heb er al verschillende dingen in gebakken aan tafel, s
  mits stroom voorhanden prachtige pan en multi inzetbaar. Heb er al verschillende dingen n gebakken aan tafel, stinkt niet en bakt niet aan. Heel jammer dat er geen klein recepten boekje bij zit, want hoe krijg je een knapperige rand aan de pizza en hoe lang moet hij in de pan?
  8.0
  0 10
 • Cadac Safari Chef LP
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/1/1/cadac-kuchenka-grill-safari-chef-18885711.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/0/1/cadac-kuchenka-grill-safari-chef-18886801.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/8/cadac-kuchenka-grill-safari-chef-21350048.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/9/cadac-kuchenka-grill-safari-chef-21350049.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/5/0/cadac-kuchenka-grill-safari-chef-21350050.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/5/1/cadac-kuchenka-grill-safari-chef-21350051.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/5/2/cadac-kuchenka-grill-safari-chef-21350052.jpg
  Cadac Safari Chef LP (7)
  7.75 (1)
  Cadac Safari Chef LP
  Compact en handig
  Een heerlijk compacte alles kunner op een camping. Grillen, BBQ-en, wokken en koken. Zeker goed op campings waar je niet met kolen mag werken. Handig schoon te maken.
  9.0
  0 10
 • Weber One-Touch Premium 57cm Zwart
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/0/0/weber-one-touch-premium-57cm-black--21314300.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/2/7/weber-one-touch-premium-57-16705027.jpg
  Weber One-Touch Premium 57cm Zwart (10)
  7.75 (1)
  Weber One-Touch Premium 57cm Zwart
  Prima
  Prima. Vooral het indirect verwarmen gaat uitstekend, maar ik denk direct verwarmen ook. Ik gebruik de briketten van Weber, je merkt wel het verschil met goedkope briketten. Verder isde barbeque gemakkelijk schoon te maken/houden.
  9.0
  0 10
 • Tristar BP-2984 barbecue
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/1/4/tristar-bp-2984-19093814.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/4/tristar-bp-2984-20809354.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/5/tristar-bp-2984-20809355.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/6/tristar-bp-2984-20809356.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/0/7/tristar-bp-2984-barbecue-21829307.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/0/8/tristar-bp-2984-barbecue-21829308.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/0/tristar-bp-2984-barbecue-25126880.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/1/tristar-bp-2984-barbecue-25126881.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/2/tristar-bp-2984-barbecue-25126882.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/3/tristar-bp-2984-barbecue-25126883.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/4/tristar-bp-2984-barbecue-25126884.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/9/tristar-bp-2984-17548509.jpg
  Tristar BP-2984 barbecue (11)
  6.856627842484748 (2)
  Tristar BP-2984 barbecue
  Ik heb deze plaat gekocht vanwege de lengte
  Ik heb deze plaat gekocht vanwege de lengte. Ik heb ook een Tefal. Deze is korter en breder. Kwaliteit van Tristar is minder goed als die van Tefal. Materiaal is dun. Ik heb het idee, dat het niet altijd bakt.Alsof het gewoon afslaat. Na 1 keer gebruik was het glimmende aluminium al ingedeukt. Het enige voordeel is de lengte van de plaat, maar doordat het smaller is, heeft het nauwelijks meerwaarde. Ik zou weer voor Tefal gaan in de toekomst. Ik hoop echter dat Tefal met een langere versie komt, zodat het fijn is om 6 personen er aan te kunnen zitten.
  7.7
  0 10
 • Barbecue
  • barbecue
 • Grill
  • grill
 • Weber
  • weber
 • Boretti
  • boretti
 • Cadac
  • cadac
 • Big Green Egg
  • big_green_egg
 • Budget
  • budget
 • Gas
  • gas
 • Elektrisch
  • electrisch
 • Kolen
  • kolen
 • Skottelbraai
  • cadac_skottel_braai
Barbecues en grill 7.2 (47)
0 - 24
 • Big Green Egg Large
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/7/big-green-egg-large-24340087.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/8/big-green-egg-large-24340088.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/9/big-green-egg-large-24340089.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/0/big-green-egg-large-24340090.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/1/big-green-egg-large-24340091.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/4/2/big-green-egg-large-24341242.jpg
  Big Green Egg Large (20)
  Big Green Egg Large
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1155, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1155, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1155, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  most_sold
 • Bestron ASW 113 S
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/9/5/bestron-asw-113-s-21817395.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/9/bestron-asw-113-s-21817949.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/1/1/bestron-asw-113-s-24158711.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/1/2/bestron-asw-113-s-24158712.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/1/3/bestron-asw-113-s-24158713.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/1/4/bestron-asw-113-s-24158714.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/2/6/bestron-asw-113-s-24266326.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/2/7/bestron-asw-113-s-24266327.jpg
  Bestron ASW 113 S (18)
  Bestron ASW 113 S
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  28, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  28, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Scheer & Foppen Hoogezand Scheer & Foppen Hoogezand
  28, 6.7556365, 53.1578508 NONE
  5
 • Weber Q 1200
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/6/weber-q-1200-29600226.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/2/weber-q-1200-30775802.jpg
  Weber Q 1200 (18)
  Weber Q 1200
  Barbecueshop.nl Barbecueshop.nl
  8.922587673048787 (35)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  234.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Barbecueshop.nl Barbecueshop.nl
  8.922587673048787 (35)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  234.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  235, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Big Green Egg Medium
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/big-green-egg-medium-38388802.jpg
  Big Green Egg Medium (13)
  Big Green Egg Medium
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  923, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  923, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  923, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Tristar BP-2984 barbecue
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/1/4/tristar-bp-2984-19093814.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/4/tristar-bp-2984-20809354.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/5/tristar-bp-2984-20809355.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/6/tristar-bp-2984-20809356.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/0/7/tristar-bp-2984-barbecue-21829307.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/0/8/tristar-bp-2984-barbecue-21829308.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/0/tristar-bp-2984-barbecue-25126880.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/1/tristar-bp-2984-barbecue-25126881.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/2/tristar-bp-2984-barbecue-25126882.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/3/tristar-bp-2984-barbecue-25126883.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/4/tristar-bp-2984-barbecue-25126884.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/9/tristar-bp-2984-17548509.jpg
  Tristar BP-2984 barbecue (11)
  6.856627842484748 (2)
  Tristar BP-2984 barbecue
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  46.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  46.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  46.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  good_buy
 • Tefal GC 702D
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/0/3/tefal-gc-702d-24816703.jpg
  Tefal GC 702D (10)
  Tefal GC 702D
  Cookandco.nl Cookandco.nl
  120.7, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cookandco.nl Cookandco.nl
  120.7, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  137.75, 4.750713699999999, 52.6360681 HIGH
  80
 • Big Green Egg Small
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/5/7/big-green-egg-small-compleet-24325757.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/0/big-green-egg-small-24923450.jpg
  Big Green Egg Small (10)
  Big Green Egg Small
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  745, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  745, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  745, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Weber One-Touch Premium 57cm Zwart
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/0/0/weber-one-touch-premium-57cm-black--21314300.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/2/7/weber-one-touch-premium-57-16705027.jpg
  Weber One-Touch Premium 57cm Zwart (10)
  7.75 (1)
  Weber One-Touch Premium 57cm Zwart
  Allesvoorbbq.nl Allesvoorbbq.nl
  237.45, ? (offer_sdt_unknown)
  Allesvoorbbq.nl Allesvoorbbq.nl
  237.45, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Big Green Egg MiniMax
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/2/big-green-egg-minimax-33111162.jpg
  Big Green Egg MiniMax (8)
  Big Green Egg MiniMax
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  760, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  760, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  760, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Cobb Premier
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/2/cobb-premier-20443082.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/0/cobb-premier-21350440.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/3/cobb-premier-21350443.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/4/cobb-premier-21350444.jpg
  Cobb Premier (7)
  Cobb Premier
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Weber BAR-B Kettle 57CM
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/4/6/weber-bar-b-kettle-57cm-18166546.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/4/7/weber-bar-b-kettle-57cm-21342647.jpg
  Weber BAR-B Kettle 57CM (7)
  Weber BAR-B Kettle 57CM
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  145, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Cadac Safari Chef LP
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/1/1/cadac-kuchenka-grill-safari-chef-18885711.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/0/1/cadac-kuchenka-grill-safari-chef-18886801.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/8/cadac-kuchenka-grill-safari-chef-21350048.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/9/cadac-kuchenka-grill-safari-chef-21350049.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/5/0/cadac-kuchenka-grill-safari-chef-21350050.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/5/1/cadac-kuchenka-grill-safari-chef-21350051.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/5/2/cadac-kuchenka-grill-safari-chef-21350052.jpg
  Cadac Safari Chef LP (7)
  7.75 (1)
  Cadac Safari Chef LP
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  77, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  77, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coppens Rekreatie B.V. Coppens Rekreatie B.V.
  79, 5.411973199999999, 51.5022392 LOW
  161
 • Weber Q1000
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/1/weber-q1000-titanium-gas-stand-24129771.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/7/weber-q1000-24129877.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/2/2/weber-q1000-24353922.jpg
  Weber Q1000 (7)
  Weber Q1000
  Allesvoorbbq.nl Allesvoorbbq.nl
  219, ? (offer_sdt_unknown)
  Allesvoorbbq.nl Allesvoorbbq.nl
  219, ? (offer_sdt_unknown)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Cobb Pro
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/3/cobb-pro-20443083.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/0/cobb-pro-21350450.jpg
  Cobb Pro (6)
  Cobb Pro
  Barbecueshop.nl Barbecueshop.nl
  8.922587673048787 (35)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Barbecueshop.nl Barbecueshop.nl
  8.922587673048787 (35)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Cuisinart Mutlifunctionele bakplaat- BBQ- Grill
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/6/cuisinart-mutlifunctionele-bakplaat-bbq-grill-38153756.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8zMDMwMDUwMTAzMTM3X2hfZl9sXzA=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/7/cuisinart-mutlifunctionele-bakplaat-bbq-grill-38153757.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMzMyOTM3MzAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/5/7/cuisinart-mutlifunctionele-bakplaat-bbq-grill-41673357.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTMwMjA5X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/0/2/cuisinart-pl50e-barbecue-46178002.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/0/3/cuisinart-pl50e-barbecue-46178003.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/0/4/cuisinart-pl50e-barbecue-46178004.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/0/5/cuisinart-pl50e-barbecue-46178005.jpg
  Cuisinart Mutlifunctionele bakplaat- BBQ- Grill (6)
  Cuisinart Mutlifunctionele bakplaat- BBQ- Grill
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Princess 112248 barbecue
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/4/0/princess-electric-table-top-grill-25092440.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/4/1/princess-electric-table-top-grill-25092441.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/4/2/princess-electric-table-top-grill-25092442.jpg
  Princess 112248 barbecue (6)
  Princess 112248 barbecue
  4Launch.nl 4Launch.nl
  8.177994863157874 (587)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  19.95, ? (offer_sdt_unknown)
  4Launch.nl 4Launch.nl
  8.177994863157874 (587)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  19.95, ? (offer_sdt_unknown)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  25, 4.750713699999999, 52.6360681 HIGH
  198
 • Fritel GR 2275
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/6/fritel-gr-2275-18591636.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/4/3/fritel-gr-2275-20915943.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/4/4/fritel-gr-2275-20915944.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/4/5/fritel-gr-2275-20915945.jpg
  Fritel GR 2275 (6)
  7.25 (1)
  Fritel GR 2275
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  79.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  79.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  79.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  140
 • Boretti Carbone
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/1/3/boretti-carbone-20497613.jpg
  Boretti Carbone (6)
  5.783408789188821 (3)
  Boretti Carbone
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279.2, 3d (offer_sdt_3_days)
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279.2, 3d (offer_sdt_3_days)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279.2, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  148
  good_buy
 • Landmann 12490 barbecue
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/3/landmann-12490-barbecue-30260643.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/4/landmann-12490-barbecue-30260644.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/5/landmann-12490-barbecue-30260645.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/6/landmann-12490-barbecue-30260646.jpg
  Landmann 12490 barbecue (6)
  Landmann 12490 barbecue
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  207.2, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  222.2, 5d (offer_sdt_5_days)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  207.2, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  147
 • Weber Q2400 Dark Grey
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/3/weber-q2400-dark-grey-24181983.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/9/weber-q2400-dark-grey-24370899.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/0/weber-q2400-dark-grey-24370900.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/1/weber-q2400-dark-grey-24370901.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/2/weber-q2400-dark-grey-24370902.jpg
  Weber Q2400 Dark Grey (5)
  Weber Q2400 Dark Grey
  warentuinnl warentuinnl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  348.99, 3d (offer_sdt_3_days)
  warentuinnl warentuinnl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  348.99, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  409, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
 • Tristar PZ-2963
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/2/5/tristar-pz-2963-20846425.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/8/8/tristar-pz-2963-5121188.jpg
  Tristar PZ-2963 (5)
  7.25 (1)
  Tristar PZ-2963
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  20.54, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  20.54, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Bestron ASW 113 S RVS
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/1/3/bestron-asw-113-s-stainless-steel-23473613.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/0/bestron-asw-113-s-stainless-steel-23473670.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/2/0/bestron-asw-113-s-stainless-steel-23473720.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/1/bestron-asw113s-barbecue-23499921.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/2/bestron-asw113s-barbecue-23499922.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/3/bestron-asw113s-barbecue-23499923.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/4/bestron-asw113s-barbecue-23499924.jpg
  Bestron ASW 113 S RVS (5)
  Bestron ASW 113 S RVS
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
  29.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
  229
 • Tefal GC6010 barbecue
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/0/9/domena-gc601033-grill-health-comfort-17497309.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/7/6/tefal-gc6010-20814076.jpg
  Tefal GC6010 barbecue (5)
  Tefal GC6010 barbecue
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Weber Q 1400
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/9/weber-q-1400-23564499.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/7/9/weber-q-1400-24370879.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/weber-q-1400-24370880.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/1/weber-q-1400-24370881.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/2/weber-q-1400-24370882.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/3/weber-q-1400-24370883.jpg
  Weber Q 1400 (5)
  Weber Q 1400
  warentuinnl warentuinnl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  297.99, 3d (offer_sdt_3_days)
  warentuinnl warentuinnl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  297.99, 3d (offer_sdt_3_days)
  5
2 27
 • Als beste getest (beste_getest):
  • Consumentenbond: Best getest (2014) (consumentenbond_best_getest_2014_)
  • Consumentenbond: Best getest (2015) (consumentenbond_best_getest_2015_)
 • Warmtebron (warmtebron):
  • Kolen (kolen)
  • Elektrisch (electrisch)
  • Gas (gas)
  • Charcoal + Gas (charcoal_gas)
  • Electrische (electrische)
  • Kaphout (kaphout)
  • Natuurlijk gas (natuurlijk_gas)
  • Pellet (pellet)
  • propaan/butaan (propaan_butaan)
 • Soort (soort):
  • Barbecue (barbecue)
  • Grill (grill)
 • Merk (brand):
 • Wat is je budget? (price):
  • Minder dan €80 (budget)
  • €80 - €200 (low)
  • €200 - €400 (medium)
  • Meer dan €400 (high)
 • Model (model):
  • Barrel (barrel)
  • Cart (cart)
  • Cooking station (cooking_station)
  • Fireplace (fireplace)
  • Kettle (kettle)
  • Kookunit (kookunit)
  • Tafelblad (tafelblad)
  • Verrijdbaar (verrijdbaar)
 • Vermogen (vermogen):
  • < 1800 W (vermogen_1800)
  • 1800 W - 9700 W (vermogen_1800_9700)
  • ≥ 9700 W (vermogen_9700)
 • Thermostaat (thermostaat):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Aantal platen/rekken (aantal_platen_rekken):
  • 1 (aantal_platen_rekken_1.0)
  • 2 (aantal_platen_rekken_2.0)
  • 3 (aantal_platen_rekken_3.0)
  • 5 (aantal_platen_rekken_5.0)
  • 8 (aantal_platen_rekken_8.0)
 • Diameter kookoppervlak (diameter_kookoppervlak):
  • < 370 mm (diameter_kookoppervlak_370)
  • 370 mm - 470 mm (diameter_kookoppervlak_370_470)
  • 470 mm - 545 mm (diameter_kookoppervlak_470_550)
  • ≥ 545 mm (diameter_kookoppervlak_550)
 • Deksel (deksel):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Materiaal bovenkant (soort_materiaal_bovenkant_):
  • Grate + Griddle (grate_griddle)
  • Grid (grid)
  • Grillplaat (grillplaat)
  • Raster (raster)
 • Rookfunctie (rook_functie):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Materiaal behuizing (materiaal_behuizing):
  • Aluminium (aluminium)
  • Chroom (chroom)
  • Gietijzer (gietijzer)
  • Glas (glas)
  • Houten (houten)
  • Keramisch (keramisch)
  • Metaal (metaal)
  • Plastic (plastic)
  • Porcelain (porcelain)
  • Porselein (porselein)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Staal (staal)
  • Steen (steen)
  • Thermoplastic (thermoplastic)
 • Vorm kookoppervlak (kookoppervlakte_vorm):
  • Ovaal (ovaal)
  • Rechthoekig (rechthoekig)
  • Rectangular (rectangular)
  • Rond (rond)
  • Round (round)
  • Vierkant (vierkant)
 • Wieltjes (transportwieltjes):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Draagbaar (portable):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Kleur (kleur):
  • Aluminium (aluminium)
  • Antraciet (antraciet)
  • Beige (beige)
  • Blauw (blauw)
  • Bordeaux (bordeaux)
  • Bordeaux rood (bordeaux_rood)
  • Bruin (bruin)
  • Chroom (chroom)
  • Cream (cream)
  • Creme (creme)
  • Crimson (crimson)
  • Donkergrijs (donkergrijs)
  • Geel (geel)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Houten (houten)
  • Ivoor (ivoor)
  • Kers (kers)
  • Kolen (kolen)
  • Metallic (metallic)
  • Oranje (oranje)
  • Paars (paars)
  • Parel (parel)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Titanic (titanic)
  • Titanium (titanium)
  • Turkoois (turkoois)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Varianten (group):
  • Barbecook Amica (barbecook_amica)
  • Barbecook Major (barbecook_major)
  • Barbecook Saurus (barbecook_saurus)
  • Bodum FYRKAT charcoal barbecue (bodum_fyrkat_charcoal_barbecue)
  • Cadac BraaiMax (cadac_braaimax)
  • Cadac Meridian (cadac_meridian)
  • Cadac Meridian 3 (cadac_meridian_3)
  • Cadac Skottel braai (cadac_skottel_braai)
  • Cadac Stratos (cadac_stratos)
  • Weber Genesis E 310 (weber_genesis_e_310)
  • Weber Genesis E-330 (weber_genesis_e_330)
  • Weber Genesis S-330 (weber_genesis_s_330)
  • Weber Master-Touch GBS 57cm (weber_master_touch_gbs_57cm)
  • Weber One-Touch Original 47cm (weber_one_touch_original_47cm)
  • Weber One-Touch Original 57cm (weber_one_touch_original_57cm)
  • Weber One-Touch Premium 57cm (weber_one_touch_premium_57cm)
  • Weber Q220 (weber_q220)
  • Weber Q220 Station (weber_q220_station)
  • Weber Q240 (weber_q240)
  • Weber Smokey Joe Premium (weber_smokey_joe_premium)
  • Weber Smokey Mountain Cooker (weber_smokey_mountain_cooker)
  • Weber Spirit E-320 (weber_spirit_e_320)
  • Weber Summit S670 (weber_summit_s670)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Aalten (aalten)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Bergschenhoek (bergschenhoek)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Borculo (borculo)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Broek op Langedijk (broek_op_langedijk)
  • Brunssum (brunssum)
  • Burgum (burgum)
  • Bussum (bussum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • De Lier (de_lier)
  • Delfgauw (delfgauw)
  • Delft (delft)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Druten (druten)
  • Duiven (duiven)
  • Ede (ede)
  • Eibergen (eibergen)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elsloo (elsloo)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enkhuizen (enkhuizen)
  • Enschede (enschede)
  • Ermelo (ermelo)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Farmsum (farmsum)
  • Franeker (franeker)
  • Gemert (gemert)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Goes (goes)
  • Goirle (goirle)
  • Goor (goor)
  • Gorinchem (gorinchem)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groesbeek (groesbeek)
  • Groningen (groningen)
  • Gronsveld (gronsveld)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hapert (hapert)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Heesch (heesch)
  • Heiloo (heiloo)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hendrik-Ido-Ambacht (hendrik_ido_ambacht)
  • Hengelo (hengelo)
  • Heumen (heumen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogerheide (hoogerheide)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoogvliet Rotterdam (hoogvliet_rotterdam)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huissen (huissen)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Kampen (kampen)
  • Katwijk (katwijk)
  • Kerkrade (kerkrade)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leek (leek)
  • Leerdam (leerdam)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leiderdorp (leiderdorp)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Leusden (leusden)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maarssen (maarssen)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Monster (monster)
  • Muiden (muiden)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuw-Vennep (nieuw_vennep)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Noordwijk (noordwijk)
  • Noordwijkerhout (noordwijkerhout)
  • Nuenen (nuenen)
  • Numansdorp (numansdorp)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oisterwijk (oisterwijk)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Papendrecht (papendrecht)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Raamsdonksveer (raamsdonksveer)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rhenen (rhenen)
  • Rijssen (rijssen)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roelofarendsveen (roelofarendsveen)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Schiedam (schiedam)
  • Schijndel (schijndel)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Steenbergen (steenbergen)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Ter Apel (ter_apel)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uden (uden)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Valkenburg (valkenburg)
  • Valkenswaard (valkenswaard)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Velserbroek (velserbroek)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vlissingen (vlissingen)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Vught (vught)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • Weesp (weesp)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Wijdewormer (wijdewormer)
  • Wijk bij Duurstede (wijk_bij_duurstede)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zevenaar (zevenaar)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidlaren (zuidlaren)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwaag (zwaag)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl