x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • vergelijk.nl
  Word lid
  %
  Bespaar geld met onze speciale deals
  Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt
  Gratis inschrijven
  Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er stofzuigers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  stofzuiger

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in stofzuiger categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  stofzuiger kopen

  • Algemene informatie

   Bij het kiezen van een stofzuiger is in wezen maar één ding belangrijk, de goede werking van het apparaat. Bij een stofzuiger is de definitie van een goede werking eenvoudig: Het apparaat moet het opgezogen stof transporteren naar de stofzak en het daar vooral houden. De uitgeblazen lucht moet in een ideale situatie 100% vrij zijn van reststofdeeltjes. Dit houdt niet alleen in dat er een goede filtering moet zijn, maar ook moet de stofzuiger hermetisch zijn afgesloten, zodat er geen lucht via openingen in het apparaat weglekt, anders dan de daarvoor bedoelde opening. De uitblaaslucht komt bij een goede stofzuiger alléén via het uitblaasfilter naar buiten, zodat je zeker weet dat het bedoelde resultaat van dit filter ook echt bereikt wordt. Er lekt immers geen ongefilterde lucht uit het apparaat. Alleen topklasse stofzuigers kennen deze hermetische dichting, waardoor deze, voorzien van een HEPA filter 99,9% filteren. Zo wordt een stofzuiger zelfs een luchtfilter welke de lucht in het huis reinigt.

   Stofallergie

   Een goede stofzuiger is, zoals je hebt gelezen, goed afgesloten waardoor deze schone lucht uitblaast. Voor personen die echt extreem gevoelig zijn voor huisstof is het toepassen van een HEPA filter, naast het gebruik van een zeer goede stofzuiger verstandig. Omdat een HEPA filter zeer goed filtert is de afdichting van de stofzuiger nog belangrijker. Immers, goede filtering zorgt er voor dat de stofzuiger meer moeite heeft de lucht weer uit te blazen. Voor mensen met een allergie is dus een zeer goede stofzuiger erg belangrijk. Het kopen van een stofzuiger met wèl een HEPA filter maar geen goede afdichting is zinloos, de stofzuiger zal de vervuilde lucht via lekken in de behuizing alsnog uitblazen. Een goede stofzuiger voor deze groep is niet goedkoop, maar daarmee weet je wel zeker dat jouw stofzuiger je niet ziek maakt!

   Vermogen

   Bij veel stofzuigers wordt het stroomverbruik opgegeven van de motor die in het apparaat zit. Let op, dit zegt niets over het zuigvermogen. Want een optimale luchtstroom, een goede zuigbuis + slangen en de vloerborstel zijn van groter belang bij een optimale stofopname. Door gebruik te maken van uitstekende luchtgeleiding zijn de betere merken in staat om met minder motorvermogen toch goed te werken, zonder overmatig stroomverbruik en lawaai. De stelregel is, hoe vreemd het ook klinkt, hoe lager het motorvermogen, hoe beter, mits je maar voor een goed merk kiest. Veel goedkope stofzuigers gebruiken het motorvermogen juist als verkoopargument, hoe meer “watts” hoe beter lijkt, het. Het tegendeel is waar. Let ook op bij het gebruik van de stofzuiger. Een hoog vermogen wordt vaak op tapijten gebruikt, en dat is niet verstandig. Door een te hoog zuigvermogen te gebruiken ontstaat er op vloerbedekking en tapijten een “vacuüm”, waardoor de stofopname vrijwel stopt. Gebruik bij een goede stofzuiger ongeveer 60% van het vermogen van de stofzuiger bij het reinigen van vloerbedekking en tapijten. Wel zo energiezuinig en een stuk minder lawaai! 

   Stofzakken

   Een goede filtering is de meest belangrijkst functie van een stofzuiger. Deze filtering begint in de stofzak. Zorg ervoor dat je originele stofzakken gebruikt bij het merk van jouw stofzuiger. Niet alleen zijn deze zakken veel sterker, zij zorgen ook voor een optimale filtering en afsluiting op de slang-aansluiting. Bovendien hebben stofzakken van jouw stofzuigermerk een systeem waardoor deze het opgenomen stof goed verdelen over de beschikbare ruimte in de zak, zodat je er veel langer mee doet. Zo gaan originele stofzakken tot wel 3 x zo lang mee voordat ze vol zijn, en dat is uiteindelijk een stuk voordeliger dan imitatie stofzakken. Stofzakken van de betere merken filteren de lucht beter waardoor er geen stofresten in de motor van de stofzuiger terecht komen. Slechte stofzuigerzakken kunnen de levensduur van de stofzuiger tot wel 80% verkorten! Er bestaan zelfs stofzakken met een 9-voudige filtering. Door het toepassen van Kevlar en hoogwaardige filtermaterialen zijn deze stofzakken de allerbeste in de markt en zijn ze goed voor een gezond leefmilieu.    Een stofzuiger speciaal voor jou

   Geen huis of gezinssamenstelling is dezelfde. Daarom is het verstandig om een stofzuiger te kiezen welke op je eigen situatie is toegespitst. Zo zijn er bijvoorbeeld ''Cat&Dog'' stofzuigers, speciaal voor mensen met huisdieren zoals katten en honden. Door het gebruik van hoogwaardige roterende borstels en speciale filtering wordt invulling gegeven aan de speciale eisen, die het schoonhouden van een huis met huisdieren aan een stofzuiger stellen. Haren en organisch afval wordt grondig uit vloeren en tapijten verwijderd en een speciaal luchtfilter zorgt voor een frisse uitblaaslucht, waarin geurtjes door het organisch vuil in de stofzak gefilterd worden. Verder zijn er speciale stofzuigers voor huishoudens met kostbare houten vloeren, stofzuigers die speciaal ontwikkeld zijn voor mensen met een allergie en er is zelfs een “Total Care'', die een optimale combinatie waarmaakt binnen deze speciale doelgroepen. Het is daarom raadzaam om een stofzuiger te kiezen die bij jou past

    
   What do you want to do ?
   New mail
  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier stofzuigers!Ik heb huisdieren. Welke stofzuiger kan ik het beste kopen?
   Belangrijk is dan het gebruik van een turboborstel. Een turboborstel heeft in de zuigmond een borstel waarmee uitstekend kattenharen los komen van de vloer en opgezogen kunnen worden. Vaak tref je in de naam van het model al aan of het model beschikt over een borstel voor huisdieren. Deze zijn ook overal los te koop.


   Ik ben allergisch voor huisstofmijt. Is er een stofzuiger die daartegen helpt?
   Ja, je kunt dan het beste een stofzuiger nemen met een goed HEPA-filter. Deze zijn er in verschillende klasses. Een HEPA-filter vangt ongewenste stofdeeltjes en huisstofmijt op uit de lucht die uit de stofzuiger wil. Hierdoor is een HEPA-filter zeer geschikt voor mensen met huisstofmijt allergie. Vanzelfsprekend heeft iedereen profijt van een schone en zuivere lucht in huis.

   Wat zegt het Wattage over een stofzuiger?
   Watt staat voor de hoeveelheid energie die de machine per seconde verbruikt. Hoe hoger het Wattage, hoe hoger het energieverbruik. Het effectieve zuigvermogen, die wordt gemeten aan het einde van de zuigmond, bepaalt uiteindelijk de zuigkracht van een stofzuiger. Bijvoorbeeld afstand van de motor tot de zuigmond, de luchtdichtheid van de buis, slang en de zuigmond bepalen mede de effectieve zuigkracht van een stofzuiger.

    
   What do you want to do ?
   New mail
  • Verklarende woordenlijst

   Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen bij stofzuigers.

   Automatische kabelopberging
   De automatische kabelopberging geeft aan of het snoer met een druk op een knop oprolt in de machine.

   Vergelijk hier stofzuigers!Buissysteem
   Er zijn drie verschillende buissystemen: de standaard schuifbuis, telescoopbuis en de S-vormige zuigbuis. Een telescoopbuis is in hoogte verstelbaar. Een S-vormige buis is ideaal voor het zuigen onder stoelen en banken zonder dat je hoeft te bukken.

   Draadloos
   De draadloze stofzuigers (zoals de robot en de handstofzuiger) zijn oplaadbaar via een oplaadstation. Dat maakt deze zuigmethodes zeer mobiel.

   Draagbare stofzuiger
   De draagbare stofzuiger is een klein sledemodel dat aan een schouderband meegedragen wordt in plaats van voortgetrokken over de grond. Dit is praktisch als je veel trappen in je woning hebt of moeilijk bereikbare plaatsen.

   HEPA-filter
   Voor mensen met allergieën of een aandoening van de luchtwegen is het de moeite waard om een stofzuiger te kopen met een HEPA-filter. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air en is een filter voor de lucht die wordt uitgeblazen. Het filtert microscopisch kleine stofdeeltjes en absorbeert geur. Het actieve koolstoffilter zorgt ervoor dat de vieze geur niet ontsnapt uit de machine. 

   Handstofzuiger
   De handstofzuiger is een klein, oplaadbaar model, ook wel bekend als de kruimeldief of kruimelzuiger. Deze kruimeldieven hebben een ingebouwde accu. Je laadt de accu van de kruimeldief op door de kruimeldief op het oplaadgedeelte aan te sluiten. Het voordeel van deze kruimeldieven is dat het handzame apparaten zijn waarmee je ook makkelijk op plekken kunt komen die buiten het bereik van een stopcontact zitten, zoals in de auto. Extra hulpstukken bij een kruimeldief maken het uitzuigen van oppervlakken die moeilijk bereikbaar een stuk gemakkelijker. In de kruimeldief zit geen wegwerpstofzak maar een permanente stofbak. Na gebruik klop je het reservoir van de kruimelzuiger leeg boven de vuilnisbak.

   Houtzuiger
   Ben je echter op zoek naar een industriële stofzuiger voor het zuigen van grover materiaal, dan is de houtzuiger misschien een optie. Deze stofzuigers zijn speciaal gemaakt voor het grovere werk. De industriële stofzuigers zijn gefabriceerd van sterkermateriaal en de capaciteit van de stofopvang is veel groter. Je moet hierbij denken aan stofzakken met een inhoud van wel 20 liter en een reservoir voor natte substanties van soms wel 50 liter.

   Hulpstukken
   Een stofzuiger heeft hulpstukken om op moeilijk bereikbare plekken te komen, zoals een meubelborstel of een apart mondstuk voor kieren. Daarnaast zijn er hulpstukken met kleine borstels voor het opzuigen van dierenharen of hulpstukken om harde vloeren te zuigen.

   Inhoud
   Hiermee wordt de inhoud van de stofopvang van de stofzak of stofbak bedoeld. Deze inhoud wordt aangegeven in liters.

   Vergelijk hier stofzuigers!Inhoud reservoir (nat)
   Dit veld geeft de inhoud van het reservoir voor natte substanties weer. De inhoud wordt weergegeven in liters.

   Ketelstofzuiger
   De ketelstofzuiger lijkt op de sledestofzuiger, maar hierbij zijn motor en filter in een ketel verwerkt. De zuigdiepte van deze stofzuigers is groter dan die van de andere modellen en dit model heeft ook een grotere stofinhoud. Je treft dit model vaak aan in de schoonmaakbranche.

   Maximale vermogen
   Hoe hoger het vermogen, des te hoger het energieverbruik. De zuigkracht van de stofzuiger wordt niet bepaald door het vermogen. Sommige merken vermelden de zuigkracht apart, zoals Philips.

   nat zuigen
   Enkele stofzuigers zuigen naast droge materialen ook vochtige substanties op. Dit wordt opgevangen in een ander reservoir dan de stofzak.

   Robotstofzuiger
   De robotstofzuiger is een kleine, ronde stofzuiger die zonder hulp een vloer kan zuigen. Hij heeft een sensor waardoor hij bijvoorbeeld niet van de trap af kan vallen. Bij sommige modellen kun je zelf beslissen welk oppervlak het apparaat moet schoonmaken door middel van een elektronische grensaanduiding. De robotstofzuigers maken gebruik van een klein reservoir voor de stofopvang. De robotstofzuiger vervangt niet het grondige schoonmaakwerk. Wel kan de robotstofzuiger ondersteunen in je regelmatige onderhoud van je woon-, studie- of slaapkamer.

   De robotstofzuiger reinigt, terwijl je zelf weg kunt gaan. Bij thuiskomst is je huis schoon. Denk wel aan je huisdieren: als deze al bang zijn voor de gewone stofzuiger, dan is het geen goed idee om de robotstofzuiger aan te schaffen.

   S-filter
   Het S-klasse filter haalt de kleinste stofdeeltjes uit de uitgeblazen lucht en is uitermate geschikt voor mensen met een allergie.

   Sledestofzuiger
   De sledestofzuiger is de meest verkochte en meest bekende stofzuiger. Het is het model dat op wielen over de grond achter je aan wordt getrokken. Deze stofzuigers hebben een krachtige motor, zijn zeer wendbaar en kunnen in het hele huis gebruikt worden. Je kunt kiezen uit een stofzuiger met een permanent stofreservoir of een model met de alom bekende stofzak. Het voordeel van de stofzakloze stofzuigers met een stofbak is dat je geen terugkerende kosten voor stofzuigerzakken hebt. Het nadeel is dat het reinigen van de stofbak nogal eens als een onhygiënisch klusje wordt ervaren en een hard voorwerp een flink geluid kan produceren in de stofbak.

   Vergelijk hier stofzuigers!Steelstofzuiger
   Een steelstofzuiger is een compacte en lichte, langwerpige stofzuiger. Het stofreservoir bevindt zich aan de steel, soms in de vorm van een kruimelzuiger, die ook los te halen is. Deze multifunctionele toepassing is natuurlijk een groot voordeel. Evenals zijn mobiele karakter. Nadeel is dat ze vaak op accu werken en daardoor minder zuigkracht hebben. Dat maakt ze ook minder geschikt om stevig schoonmaakwerk te verrichten.

   Stofopvang
   Je kunt kiezen uit een model met een permanent stofreservoir (stofbak) of met een stofzak. Het voordeel van de stofzakloze stofzuigers met een stofbak is dat je geen terugkerende kosten voor stofzuigerzakken hebt. Het nadeel is dat het reinigen van de stofbak nogal eens als een onhygiënisch klusje wordt ervaren en een hard voorwerp een flink geluid kan produceren in de stofbak.

   Volindicatie
   De indicatiemelding geeft aan dat de stofzak of het reservoir vol is en verwisseld of geleegd moet worden.

   Zuigkrachtregeling
   De zuigkrachtregeling is elektronisch (traploos instelbaar door een knop op de stofzuiger), mechanisch (schuifje in de zuigbuis of op het handvat van de stofzuiger) of automatisch.

    
   What do you want to do ?
   New mail
   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • AEG Voor als je op zoek bent naar een goed en betrouwbaar merk.
   • Bosch Voor als je op zoek bent naar een goed en betrouwbaar merk.
   • Dyson Bij een Dyson wordt het verlies aan zuigkracht geminimaliseerd.
   • Miele Dit merk staat bekend om haar goede prestaties bij de tests van de Consumentenbond.
   • Philips Degelijke stofzuigers van Nederlandse bodem.
   • Zonder zak In deze stofzuiger zit een reservoir wat eenvoudig geleegd kan worden.
   • Lang snoer Wanneer je grote ruimtes moet stofzuigen is een snoer van minstens 8 meter erg handig.
   • Grote inhoud Een groot huis of geen zin om vaak de opvangbak te legen? Dan is meer dan 4.5 liter inhoud ideaal voor jou.
   • Stil Deze stofzuiger maakt minder dan 70 decibel geluid. Dit is vergelijkbaar met geroezemoes in een restaurant.
   • Zuinig Zuinige stofzuigers met het energielabel a en a+.
   • HEPA-filter Door een HEPA-filter wordt stof uit de motor niet de lucht in geblazen maar opgevangen in de filter. Hoe hoger het cijfer van de filter, hoe beter voor mensen met allergieën.
   • Budget Een stofzuiger voor minder dan 100 euro
   • Zakloos
  • Philips SpeedPro Max series 7000 XC7043/01
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/150928866.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/257921022.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/167008601.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/213202536.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/257921024.jpg?ts=1
   Philips Philips SpeedPro Max series 7000 XC7043/01 SpeedPro Max series 7000 XC7043/01 SpeedPro Max series 7000 XC7043/01 Philips SpeedPro Max XC7043/01 (15)
   8.25 (1)
   Philips SpeedPro Max series 7000 XC7043/01
   een must in het huishouden
   ik ben de Philips SpeedPro Max XC7043/01 ondertussen 2 weken aan het testen en moet zeggen dat ik er 100% tevreden over ben het opladen duurt 5 uur maar je kan de stofzuiger wel enkele dagen na mekaar gebruiken je hebt ook 2 zuigkrachten dus de standaard maar ook de turbo zelf hebben we een duitse herder en een kruising jack russel /chihuahua en moet zeggen ook al staat het op standaard het honden haar word perfect opgezogen op een tapijt zou ik eens overgaan naar de turbo stand om te zien of hier een verschil te zien was op wel op te merken was . In het begin is het een beetje zoeken hoe de opvang container geleegd moet worden maar daarna is dit kinderspel In het begin is het ook dat men de truc moet mee hebben om hem om te vormen naar kruimeldief ook hier is de zuigerkracht heel goed wel jammer dat er geen klein rond borsteltje bij zit maar voor de rest 100% tevreden. om de auto te stofzuigen werd dit ook perfect De minuten zijn perfect af te lezen hoe lang men nog kan stofzuigen Ik loop met krukken omwille van een onderbeen amputatie en moet zeggen dat het een heel verschil is dan met de standaard slede stofzuigers dit gelijk kinderspel om te stofzuigen het is ook een compact model en neemt niet veel plaats in wat op zich terug een pluis punt is en echt een must in het huishouden hoe meer ik deze steelstofzuiger gebruik hoe meer tevreden ik er over ben Qua onderhoud van de opvangbak en filters is dit gemakkelijk te doen de opvangbak spoel ik grondig uit en droog af. De filters steek ik onder het lopend water en doe een klein beetje handzeep op om het mooi uit te kunnen wassen daarna gewoon laten drogen NIET op de chauffage leggen
   10.0
   0 10
   • krachtige en stille motor
   • min. display goed af te lezen
   • lange gebruiksduur tss opladen
  Stofzuigers 7.140016301880299 (26)
  0 - 24
  • Philips SpeedPro FC6727/01
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/237355378.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/158932448.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/204020220.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/158932420.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/203184898.jpg?ts=1
   Philips Philips SpeedPro FC6727/01 SpeedPro FC6727/01 SpeedPro FC6727/01 Snel en krachtig schoonmaken. Zelfs op moeilijk bereikbare plekken Maak snel en krachtig schoon met de SpeedPro snoerloze steelstofzuiger. Het 180 graden mondstuk, zorgt ervoor dat stof en vuil eenvoudig wordt opgezogen, zelfs op moeilijk bereikbare plekken zoals dicht tegen de muur, onder meubilair en in hoekjes. Gebruik de geïntegreerde borstel op de steel voor nauwe kieren. 180 graden mondstuk Het 180 graden mondstuk is ontworpen om precies en krachtig schoon te maken op alle typen vloeren. Stof en vuil op moeilijk bereikbare plekken maakt geen kans meer. LED-verlichting Stof, pluizen, haar en kruimels zijn eenvoudigte zien dankzij de LED-verlichting in het 180graden mondstuk. De LED-lampen zorgen datonzichtbaar vuil, zichtbaar wordt terwijl je bezigbent met schoonmaken. Tot 40 minuten gebruikstijd Dankzij de krachtige 21.6V Lithium-Ion batterij kun je tot 40 minuten in de normale stand en 20 minuten in de Turbo-stand schoonmaken, voordat je het apparaat (102)
   Philips SpeedPro FC6727/01
   • 08710103886839
   • FC6727/01
   • 8710103886839
   7
   good_buy
   deal
   349.99 EUR
  • Philips Performer Silent FC8780/09
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/125482830.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/125482832.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/129642503.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/248240981.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/248240983.jpg?ts=1
   Philips Philips Performer Silent FC8780/09 Performer Silent FC8780/09 Performer Silent FC8780/09 Philips Performer Silent FC8780/09 - Stofzuiger met zak (74)
   Philips Performer Silent FC8780/09
   • 08710103860501
   • 8710103860501
   • FC8780/09
   7
   good_buy
   deal
   219.00 EUR
  • Miele Complete C2 Black Pearl Powerline
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/251388001.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/240483217.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/240483219.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/240483216.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/251388002.jpg?ts=1
   Miele Miele Complete C2 Black Pearl Powerline Complete C2 Black Pearl Powerline Complete C2 Black Pearl Powerline De Miele Complete C2 Black Pearl Powerline is een stofzuiger met zak met een actieradius van 10 meter. Deze stofzuiger heeft een geluidsniveau van 80 dB, met een vermogen van 890 watt. Het stofreservoir heeft een inhoud van 4,5 liter. Voordelen van de Miele Complete C2 Black Pearl PowerlinePowerLine: met deze krachtige 890 watt motor beschik je over meer zuigkrachtGeïntegreerde accessoires: stofzuigeraccessoires altijd bij de hand tijdens het stofuigenMet een snoerlengte van 6,5 meter heeft deze stofzuiger met zak van Miele een grote actieradius van 10 meterPowerLineBij Miele stofzuigers kan je kiezen uit een Ecoline of PowerLine uitvoering. Met de PowerLine uitvoering beschik je over meer (122)
   Miele Complete C2 Black Pearl Powerline
   • 04002516555476
   5
   good_buy
   222.00 EUR
  • Bosch Serie 6 ProSilence BGB6SIL1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/156292926.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/246154454.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/246154456.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/167179230.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/205155069.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Serie 6 ProSilence BGB6SIL1 Serie 6 ProSilence BGB6SIL1 Serie 6 ProSilence BGB6SIL1 BGB6SIL1, Stofzuiger met zak Prestatie 10 jaar motorgarantie*: Betrouwbare hoge prestaties dankzij Bosch motor technologie ontwikkeld in Duitsland. PowerProtect System: Voor een langdurig hoog schoonmaakresultaat, zelfs wanneer de stofzak zich vult PowerProtect stofzak (zelfsluitend) verzekert hoge prestaties zelfs wanneer de stofzak zich vult. Minder vaak de stofzak vervangen dus minder extra kosten Voor tot 60%*** meer zuigkracht en de beste schoonmaakprestaties van uw stofzuiger adviseren wij het gebruik van PowerProtect stofzakken, Type G ALL Geluidsniveau: 66 dB(A) Hygiëne Wasbaar HEPA Hygiënefilter: Geschikt voor mensen met allergieën. Uitblaaslucht schoner dan binnenlucht, zonder de noodzaak om andere producten te kopen Originele stofzakken: TYP G ALL Comfort Remote Power Control: gebruiksvriendelijke kracht regulering Multifunctionele borstel: zachte reiniging van meubels en moeilijk bereikbare plaatsen met geïntegreerde borstel. Harde vloeren borstel met zachte borstels. Ges (48)
   Bosch Serie 6 ProSilence BGB6SIL1
   • 04242005227877
   • 04242005247424
   • 6814455
   • BGL6SIL2
   • BGB6SIL1
   • 6987095
   • 4242005227877
   9
   good_buy
   179.00 EUR
  • Miele Complete C3 Active Powerline
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/249112296.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/249112321.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/249112323.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/249112322.jpg?ts=1
   Miele Miele Complete C3 Active Powerline Complete C3 Active Powerline Complete C3 Active Powerline Met de Miele Complete C3 Active is je huis binnen no-time weer stofvrij. Met 890 Watt vermogen, een meubelstootrand om meubels te beschermen, een in hoogte verstelbare telescopische buis en een opbergplek voor alle accessoires in de body van de stofzuiger is de klus zo geklaard. Grote zuigkracht De Miele Complete C3 Active met stofzuigerzak is voorzien van 890 Watt vermogen. Pas de zuigkracht aan met behulp van de voetpedalen bovenop de stofzuiger. Op de body van de stofzuiger bevindt zich ook een lichtgevend display die een indicatie van het nodige vermogen aangeeft. En met een actieradius van 12 meter kun je overal bij. Elke schoonmaakklus is hierdoor zo gepiept. Met meubelstootrand Tijdens het stofzuigen rijdt de stofzuiger als het ware achter je aan. Het is dan wel zo fijn dat stoelpoten en kasten niet beschadigen. De ingebouwde meubelrand beschermt zowel het apparaat als meubels tegen krassen. Na afloop til je de stofzuiger gemakkelijk naar de opbergplek met behulp van de handgree (139)
   Miele Complete C3 Active Powerline
   • 04002516598299
   • 41GDF353CE
   4
   good_buy
   deal
   239.00 EUR
  • Philips FC8578/09
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/210685437.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137464706.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/158932483.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137464708.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/137464704.jpg?ts=1
   Philips Philips FC8578/09 FC8578/09 FC8578/09 PHILIPS FC8578/09 Performer Active Stofzuiger Hygiënisch schoonmaken met AirflowMax-technologie De nieuwe Philips Performer Active-stofzuiger levert optimale schoonmaakprestaties met hygiënische stofverwijdering. De AirflowMax-technologie zorgt voor langer* behoud van een optimale zuigkracht. Het TriActive+-mondstuk verwijdert stof efficiënt van alle oppervlakken. Geweldig schoonmaakresultaat Energieklasse A Revolutionaire AirflowMax-technologie voor sterke zuigkracht Het nieuwe 3-in-1 TriActive+-mondstuk zuigt grof en fijn stof op Klasse A-prestaties op harde vloeren Maximaal gebruiksgemak Geïntegreerde borstel voor ultiem gebruiksgemak ActiveLock-koppelingen eenvoudig in te stellen voor elke schoonmaakklus Zachte bumper voor soepel glijden langs meubels en muren Stofcapaciteit van 4 l voor langer schoonmaken Hygiënische reiniging Allergiefilter vangt meer dan 99,9% van fijn stof op s-bag Classic Long Performance gaat tot 50% langer mee Allergievriendelijke kwali (29)
   Philips FC8578/09
   • 08710103762522
   • FC8578/09
   • FC8578/ 09
   • 000000000000219733
   9
   good_buy
   149.00 EUR
  • Philips PowerPro Active FC9556/09
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/140385290.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/140385293.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/143076307.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/167007885.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/213586686.jpg?ts=1
   Philips Philips PowerPro Active FC9556/09 PowerPro Active FC9556/09 PowerPro Active FC9556/09 PHILIPSFC9556/09 Stofzuiger zonder zak De Philips PowerPro Active-stofzuiger zonder zak levert topprestaties dankzij geavanceerde PowerCyclone 7-technologie en het TriActive+-mondstuk, dat is ontworpen voor optimale stofopname. De stofbak is zo ontworpen dat deze hygiënisch kan worden geleegd. - Energielabel A+/AA* - PowerCyclone 7 - Allergiefilter - Turbo-borstel Maximale prestaties met continue hoge zuigkracht Hygiënisch en eenvoudig met één hand te legen - 900W - 99,9% stofopname - Allergy H13 allergiefilter - PowerCyclone 7 - TriActive+ & grote turbo-borstel De Philips stofzuiger zonder zak Series 5000 levert een continue hoge zuigkracht dankzij de PowerCyclone 7-technologie. De krachtige en efficiënte 900W motor zorgt voor een stofopname van 99,9%. De stofemmer is speciaal ontworpen om eenvoudig en hygiënisch met één hand te legen. Stofwolken zijn hierdoor verleden tijd. Dit model komt met een grote roterende turboborstel, waarmee u tapijt diep en grondig kunt reinigen. Ideaal vo (34)
   Philips PowerPro Active FC9556/09
   • 08710103860587
   • 8710103860587
   • 000000000000259182
   • FC9556/09
   7
   good_buy
   169.00 EUR
  • Philips SpeedPro Max series 7000 XC7043/01
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/150928866.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/257921022.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/167008601.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/213202536.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/257921024.jpg?ts=1
   Philips Philips SpeedPro Max series 7000 XC7043/01 SpeedPro Max series 7000 XC7043/01 SpeedPro Max series 7000 XC7043/01 Philips SpeedPro Max XC7043/01 (15)
   8.25 (1)
   Philips SpeedPro Max series 7000 XC7043/01
   • 08710103918950
   • 08720389024047
   • XC7043/01
   • 8710103918950
   11
   good_buy
   329.00 EUR
  • Miele Boost CX1 Parquet
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/216258049.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/201828794.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/201828796.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/234010243.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/201954686.jpg?ts=1
   Miele Miele Boost CX1 Parquet Boost CX1 Parquet Boost CX1 Parquet Deze Miele Boost CX1 Parquet is zeer geschikt voor het stofzuigen van laminaat of parket. Het apparaat beschikt over een HEPA-filter, dit is erg fijn als je last hebt van allergieën. De stofzuiger beschikt over een stofreservoir van 1 liter, hierin kan je wel even mee vooruit voordat je deze moet legen. Sterke zuigkracht Daarnaast heeft de Miele dankzij een motor van 890 Watt een sterke zuigkracht, deze kun je instellen naar wens en schoon te maken oppervlakte. De stofzuiger is geschikt om te gebruiken op zowel harde als zachte vloeren zoals laminaat en tapijt. Met een actieradius van 10 meter kom je een heel eind binnenshuis. Een comfortabele stofzuiger De Miele stofzuiger wordt geleverd met een meubelzuigmond, kierenzuiger, combiborstel en reliëfborstel. De stofzuiger beschikt over een telescoopbuis en comfortabele handgreep. Het stofreservoir leeg je heel eenvoudig direct in de prullenbak. Voorkomt schade Deze Miele stofzuiger is rondom voorzien van een stootrand. Deze ran (29)
   Miele Boost CX1 Parquet
   • 04002516365938
   • 11602400
   7
   good_buy
   317.00 EUR
  • Philips FC9331/09 PowerPro Compact Stofzuiger
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/78129790.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/78129793.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/107461603.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/78129791.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/78129795.jpg?ts=1
   Philips Philips FC9331/09 PowerPro Compact Stofzuiger FC9331/09 PowerPro Compact Stofzuiger FC9331/09 PowerPro Compact Stofzuiger Stofzuiger zonder zak (89)
   Philips FC9331/09 PowerPro Compact Stofzuiger
   • 08710103792925
   • FC9331/ 09
   • FC9331/09
   3
   good_buy
   deal
   149.99 EUR
  • Miele stofzuiger Complete C3 Cat & Dog Flex PowerLine (Rood)
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/239337105.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/244342809.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/244342808.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/244342806.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/239337124.jpg?ts=1
   Miele Miele stofzuiger Complete C3 Cat & Dog Flex PowerLine (Rood) stofzuiger Complete C3 Cat & Dog Flex PowerLine (Rood) stofzuiger Complete C3 Cat & Dog Flex PowerLine (Rood) Miele Complete C3 Flex 4,5 l Trommelstofzuiger Droog 890 W Stofzak (43)
   Miele stofzuiger Complete C3 Cat & Dog Flex PowerLine (Rood)
   • 04002516554721
   • 12031750
   5
   good_buy
   349.00 EUR
  • Philips AquaTrio series 9000 XW9383/01
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/245091598.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/273679348.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/155983346.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/254062392.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/254062393.jpg?ts=1
   Philips Philips AquaTrio series 9000 XW9383/01 AquaTrio series 9000 XW9383/01 AquaTrio series 9000 XW9383/01 Snoerloze Wet & Dry-stofzuiger uit de 9000-serie (47)
   Philips AquaTrio series 9000 XW9383/01
   • 08710103982081
   • XW9383/01
   4
   good_buy
   848.00 EUR
  • Philips FC8575/09
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/72353271.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/73203016.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/73203013.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/107461538.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/74611905.jpg?ts=1
   Philips Philips FC8575/09 FC8575/09 FC8575/09 PHILIPS FC8575/09 Performer Active Maximale prestaties, voor een grondige reiniging De stofzuiger met zak Series 5000 biedt krachtige prestaties in een compact design. De krachtige en efficiente 900W motor zorgt voor een stofopname van 99,9%*. De AirflowMax-technologie zorgt voor langer behoud van een optimale zuigkracht. Door de hoge zuigkracht is Series 5000 geschikt voor een diepe reiniging van harde vloeren tot hoogpolig tapijt. Het TriActive+ mondstuk verwijdert stof en vuil efficiënt van harde en zachte vloeren. Maximale prestaties, voor een grondige reiniging Dankzij gepattenteerde AirflowMax-technologie 900W - 99,9% stofopname Allergy H13 allergiefilter TriActive+ mondstuk Revolutionaire AirflowMax-technologie voor sterke zuigkracht De stofkamer met uniek design maximaliseert de capaciteit en luchtstroom met een niet-verstoppende stofzak. Dit maakt een sterke zuigkracht mogelijk, totdat de stofzak vol is. Motor van 900W voor hoge zuigkracht De motor van 900 W met hoog rendement (20)
   Philips FC8575/09
   • 08710103762492
   • 4002759
   • FC8575/09
   7
   good_buy
   149.00 EUR
  • Stihl SE 33 Zuiger | 1400 W | 3600 l/min - SE010124400
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/271590652.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/200319736.jpg?ts=1
   Stihl Stihl SE 33 Zuiger | 1400 W | 3600 l/min - SE010124400 SE 33 Zuiger | 1400 W | 3600 l/min - SE010124400 SE 33 Zuiger | 1400 W | 3600 l/min - SE010124400 Stihl SE 33 Alleszuiger De Stihl SE 33 is een compacte alleszuiger waarmee je snel en eenvoudig bijvoorbeeld je huis, kelder of auto schoonmaakt. Dankzij de optimale combinatie van vermogen en comfortab wordt dit ook nog eens een leuke en snelle klus. Of het nou tegels, vloerkleden of voegen zijn, de SE 33 krijgt het allemaal schoon dankzij een goede onderdruk en een vermogen van 1,4 kW. Ook traptreden vormen geen uitdaging voor deze machine dankzij de draaibare voorwielen. Unieke blaasfunctie Wat deze alleszuiger uniek maakt is het feit dat hij een blaasfunctie. Zo blaas je moeilijk bereikbaar vuil en stof gemakkelijk onder objecten uit, waarna je het eenvoudig opzuigt. Ook kun je de SE 33 gebruiken voor het wegblazen van lichte bladeren op bijvoorbeeld het oprit. Om gebruik te maken van de blaasfunctie plaats je de zuigslang gewoon op de blaasaansluiting. Hoge zuigkracht: nat en droog (45)
   Stihl SE 33 Zuiger | 1400 W | 3600 l/min - SE010124400
   • 00886661868490
   4
   good_buy
   deal
   99.00 EUR
  • Philips stofzuiger XB2142/09
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/204706326.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/268335719.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/245481564.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/245481565.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/245481563.jpg?ts=1
   Philips Philips stofzuiger XB2142/09 stofzuiger XB2142/09 stofzuiger XB2142/09 De stofzuigers zonder zak uit de Philips 2000-serie biedt een uitstekende schoonmaakprestatie dankzij de PowerCyclone 4-technologie en het multifunctionele mondstuk voor elk type vloer. Hiermee kan je in een handomdraai grondig schoonmaken. Multifunctioneel mondstuk Je kan het mondstuk eenvoudig aanpassen met het voetpedaal: gebruik de beschermende borstels op je harde vloer en de gladde zoolplaat voor het schoonmaken van de tapijt. Compact en lichtgewicht Dankzij het kleine formaat kan het apparaat eenvoudig worden opgeborgen, waardoor waardevolle ruimte wordt bespaard. Dankzij het lichte gewicht kan je het apparaat eenvoudig verplaatsen. Groot bereik van 9 meter Met een bereik van 9 meter van stekker tot mondstuk kan je langer schoonmaken zonder loskoppelen. PowerCyclone 4 PowerCyclone 4-technologie versnelt de lucht in de cyclonische kamer en scheidt stof efficiënt van de lucht, zodat de prestaties langer krachtig blijven. Motor van 850 W met (44)
   Philips stofzuiger XB2142/09
   • 08710103927280
   • XB2142/09
   4
   good_buy
   107.99 EUR
  • Philips FC8240/09 Stofzuiger met zak
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/247562541.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/107513430.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/88720388.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/88720387.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/88720389.jpg?ts=1
   Philips Philips FC8240/09 Stofzuiger met zak FC8240/09 Stofzuiger met zak FC8240/09 Stofzuiger met zak Philips PowerGo FC8240/09 - Stofzuiger met zak (44)
   Philips FC8240/09 Stofzuiger met zak
   • 08710103807407
   • FC8240/09
   4
   good_buy
   129.00 EUR
  • Numatic Hetty Quick HTY100P roze
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/251899247.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/251899250.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/251899249.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/251899248.jpg?ts=1
   Numatic Numatic Hetty Quick HTY100P roze Hetty Quick HTY100P roze Hetty Quick HTY100P roze NUMATICHTY100P Hetty Quick roze Henry Quick geeft tot 60 minuten krachtige draadloze reiniging. Zijn verwisselbare batterij voedt een digitale motor en een borstelkop met directe aandrijving voor ultieme reinigingsprestaties. Het slimme pod-systeem comprimeert het stof waardoor de capaciteit toeneemt, zodat u meer schoonmaakt en minder hoeft te legen. De pod is het filter, dus met elke nieuwe pod heb je weer gloednieuwe prestaties. Geen stof, geen rommel, geen gedoe. Ergonomische grip Om het gemak te verhogen is deze verlengde handgreep te bevestigen. Zeker voor lange mensen een welkome aanvulling. Batterij De afneembare, 25,2V lithium-ionbatterij is eenvoudig te verwisselen, op te laden en te vervangen Alles in de pod! Door gebruik van de pods zijn er geen filters om schoon te maken, dus stofvrij legen en gloednieuwe prestaties met elke nieuwe pod. Accessoires De handige accessoires van Henry Quick maken moeilijk bereikbare plekken gemakkelijk schoon te maken. Laat je huis bovendien (42)
   Numatic Hetty Quick HTY100P roze
   • 05028965836750
   • 915028
   4
   good_buy
   439.00 EUR
  • AEG AL61C2OG 6000 CLEAN
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/204462665.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/267246830.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/267246828.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/273610602.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/203923309.jpg?ts=1
   AEG AEG AL61C2OG 6000 CLEAN AL61C2OG 6000 CLEAN AL61C2OG 6000 CLEAN AEG AL61C2OG CLEAN 6000 Stofzuiger 700W Zwart/Oceangreen (41)
   AEG AL61C2OG 6000 CLEAN
   • 07332543774821
   • 900 258 551
   4
   good_buy
   159.00 EUR
  • Dyson V8 Absolute
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/238339184.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/263388663.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/238339188.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/251380480.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/252829915.jpg?ts=1
   Dyson Dyson V8 Absolute V8 Absolute V8 Absolute Dyson V8 Absolute - Steelstofzuiger (32)
   Dyson V8 Absolute
   • 05025155069585
   • 394482-01
   5
   good_buy
   deal
   399.00 EUR
  • Samsung Jet 90 Multi
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/249644750.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/249645104.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/249645123.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/249645113.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/249645129.jpg?ts=1
   Samsung Samsung Jet 90 Multi Jet 90 Multi Jet 90 Multi Samsung Accu-steelstofzuiger Jet 90 complete VS20R9046T3/EN (21)
   Samsung Jet 90 Multi
   • 08806094295283
   • 08806092054349
   • VS20R9044T2/EN
   • VS20R9046T3/EN
   • 8806092054349
   6
   good_buy
   deal
   599.00 EUR
  • Bosch BGL8SIL6 In'genius ProSilence Wit
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/185761242.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/185923970.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/185770484.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/185923973.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/185923972.jpg?ts=1
   Bosch Bosch BGL8SIL6 In'genius ProSilence Wit BGL8SIL6 In'genius ProSilence Wit BGL8SIL6 In'genius ProSilence Wit BOSCH Serie | 8 ProSilence Sledestofzuiger met zak BGL8SIL6 Wit ProSilence - Onze ongelofelijk stille stofzuigers met grondige reinigingsprestaties. - Automatic Power Control: Optimale prestaties op alle vloersoorten dankzij sensor-gecontroleerde krachtregulering. - SilenceSound System: Krachtige reiniging met een laag geluidsniveau. - Extra lange kabel voor 15m actieradius minimaliseert het wisselen van stopcontact - Wasbaar HEPA Hygiënefilter: Geschikt voor mensen met allergieën. Uitblaaslucht schoner dan binnenlucht, zonder de noodzaak om andere producten te kopen Prestatie PowerProtect System: Voor een langdurig hoog schoonmaakresultaat, zelfs wanneer de stofzak zich vult PowerProtect stofzak (zelfsluitend) verzekert hoge prestaties zelfs wanneer de stofzak zich vult. Minder vaak de stofzak vervangen dus minder extra kosten Voor tot 60%meer zuigkracht en de beste schoonmaakprestaties van uw stofzuiger adviseren wij het gebruik van PowerProtect stofzakken, Type G ALL Geluidsnivea (20)
   Bosch BGL8SIL6 In'genius ProSilence Wit
   • 04242005202850
   • 6431718
   • BGL8SIL6
   6
   deal
   329.00 EUR
  • Miele Triflex HX2 Lotuswit
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/250066132.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/228540951.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/228540950.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/239273529.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/235334598.jpg?ts=1
   Miele Miele Triflex HX2 Lotuswit Triflex HX2 Lotuswit Triflex HX2 Lotuswit Met de Miele Triflex HX2 Lotuswit wordt stofzuigen makkelijker dan ooit en wordt jouw huis hygiënisch schoon. Door de extreme zuigkracht is dit de krachtigste stofzuiger van Miele. Daarnaast neemt het inbegrepen HEPA-filter tot 99,99 procent aan kleine stofdeeltjes op voor een hygiënisch resultaat. De uitgeblazen lucht is zelfs schoner dan de omgevingslucht en daardoor is deze stofzuiger dan ook erg geschikt voor mensen met allergieën. De Triflex HX2 is gemakkelijk in gebruik en de XXL borstel is geschikt voor elke vloer. Deze stofzuiger is ook te gebruiken voor de grotere schoonmaak, dankzij de verwisselbare Li-ion accu die tot wel 60 minuten mee gaat. De Triflex HX2 draagt net als de HX1-modellen de titel 3-in-1 stofzuiger, wat inhoudt dat je de stofzuiger eenvoudig transformeert tot een andere vorm en afmeting en dat deze te gebruiken is als kruimeldief. (16)
   Miele Triflex HX2 Lotuswit
   • 04002516445586
   • 11805990
   7
   deal
   645.00 EUR
  • Miele COMPLETE C3 POWERLINE ACTIVE PARQUET BLAUW
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/248270259.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/248270262.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/248270260.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/248270261.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/264668835.jpg?ts=1
   Miele Miele COMPLETE C3 POWERLINE ACTIVE PARQUET BLAUW COMPLETE C3 POWERLINE ACTIVE PARQUET BLAUW COMPLETE C3 POWERLINE ACTIVE PARQUET BLAUW MIELEComplete C3 PowerlineActive Parquet Stofzuiger met zak parketborstel met zacht natuurhaar voor perfecte reiniging van harde vloeren. -Power Efficiency Motor met verbeterd rendement -Ergonomische en eenvoudige bediening dankzij Comfort-handgreep -Harde vloeren behoedzaam zuigen flexibele Parquet Twister -Zeer comfortabel in hoogte verstelbaar met de Comfort-telescoopbuis -Grote vlakken stofzuigen binnen een actieradius van 12 meter MEUBELSTOOTRAND Voorkomt schade aan meubels en wanden De Miele-stofzuigers Complete C2 en Complete C3 zijn rondom voorzien van een meubelstootrand van kunststof. Deze rand beschermt de meubels en het apparaat als deze per ongeluk tegen elkaar stoten. AUTOMATISCH COMFORT-OPROLSNOERSYSTEEM Zonder te bukken het snoer opbergen Bij alle Miele-sledestofzuigers kunt u het snoer comfortabel oprollen met een druk op de knop, zodat u niet hoeft te bukken. Moet het snoer maar voor een deel worden opgerold, dan houdt u de toets ingedrukt tot de gewenste lengte (48)
   Miele COMPLETE C3 POWERLINE ACTIVE PARQUET BLAUW
   • 04002516598428
   • 12132670
   3
   deal
   335.00 EUR
  • Bosch Serie 6 ProAnimal BGB6PET2
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/167007252.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/158029128.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/232424278.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/167007265.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.nl/500x500/166039808.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Serie 6 ProAnimal BGB6PET2 Serie 6 ProAnimal BGB6PET2 Serie 6 ProAnimal BGB6PET2 Bosch BGB6PET2 Serie 6 ProAnimal stofzuiger met zak (15)
   Bosch Serie 6 ProAnimal BGB6PET2
   • 04242005248131
   • BGB6PET2
   • 6987097
   6
   168.85 EUR
  2 39
  • partner@vergelijk.nl