Win een champagneontbijt voor Moederdag!

Win een champagneontbijt voor Moederdag!


Alle moeders van Nederland opgelet want aanstaande zondag is het Moederdag. Een feestdag voor elke moeder van Nederland!

Wat jij het allerliefst wilt als moeder…

Eigenlijk zou het iedere dag Moederdag moeten zijn. Soms mis je die ene knuffel van je zoon of dochter. Je wilt niet alleen erkenning van je kinderen maar ook van je man. Ken je het boek “Als vaders doen wat moeders willen” al? Het gaat over hoe je ervoor zorgt dat je elkaar nog net zo aantrekkelijk vindt als voordat de kinderen er waren. De romantiek, de seks, de verdeling van de taken in huis. In dit boek vind je tips voor de ultieme balans.

Moederschap in de praktijk

Het Moederschap is een beroep voor dag en nacht. Het is belangrijk dat je ook aan jezelf denkt. Soms moet je gewoon even een avondje uit of een dagje naar de Spa om op te laden. Daarnaast kan een gezonde levensstijl je helpen. Tegenwoordig zijn er veel magazines en online mogelijkheden die jou hierbij helpen.

Win een luxe ontbijt!

Ben je bang dat je man of kids Moederdag vergeten? Wijs ze dan subtiel op het kopen van een bloemetje. Zo biedt debloemist.nl speciale Moederdagboeketten aan. Bij ons maken jullie kans op een luxe ontbijt met bonbons, croissantjes en champagne, aangeboden door beschuitje.nl. Natuurlijk kan je ze hier ook over tippen, uiteindelijk moet jij toch altijd overal aan denken. 😉

Hoe maak je kans?

  • Like onze Facebookpagina
  • Laat op de Facebookpost voor aanstaande vrijdag 16u een reactie achter met je naam en waarom jij moet winnen

Het luxe ontbijt zal aanstaande zondag thuis worden bezorgd. Wij zullen contact opnemen met de winnaar.

Ga naar Facebook voor de winactie!

Succes!

 

2 Comments

  1. Lijkt me heerlijk

    Reply
    • Hoi Ans, leuk dat je reageert op de blog! Als je graag mee wilt doen met de winactie voor het ontbijtje mag je onze facebookpagina liken en ook daar de reactie plaatsen. Succes!

      Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Share This