Waarom is onze Blijmakerservice helemaal gratis?

Waarom is onze Blijmakerservice helemaal gratis?

Bij Vergelijk.nl werken 3 enthousiaste Blijmakers. Dag in dag uit geven wij onze klanten persoonlijk aankoopadvies via mail, telefoon en WhatsApp. Je zult je misschien afvragen hoe de Blijmakerservice helemaal gratis kan zijn en hoe het verdienmodel van Vergelijk.nl eruit ziet. Wij leggen het je uit.

Onze aangesloten winkels
Alle winkels die bij ons op de website staan hebben eenmalig aansluitkosten betaald. Dit bedrag gebruiken we om te controleren of de winkel zijn (geld)zaken op orde heeft en om de technische aansluiting op onze website te realiseren.
Naast aansluitkosten betalen winkels ons een bedrag per klik. Wat zo’n ‘klikbedrag’ precies is? Als je op onze site zoekt, komen er producten tevoorschijn en winkels waar je dit product kunt kopen. Wij sturen jou door naar de winkel en leveren daarmee een (potentiële) klant. Hiervoor betaalt de winkel ons een klein bedrag; het klikbedrag.

Maar dit is niet de enige bron van inkomsten bij Vergelijk.nl.

Reclame tegen betaling
Je kent vast een aantal websites die advertenties op hun pagina plaatsen, bijvoorbeeld een advertentie van een webshop op een nieuwssite. Ook op onze website staan advertenties en de adverteerders betalen ons voor zo’n plekje. Zo maakt Siemens bijvoorbeeld reclame in de categorie ‘wasmachines’.

100% onafhankelijk
Winkels meer laten betalen zodat ze bovenaan in de ranking komen? Niet op Vergelijk.nl! Wij zijn een onafhankelijke vergelijkingssite. De rangorde is afhankelijk van waar jij op sorteert, bijvoorbeeld op prijs, best bekeken, best beoordeeld of beste kwaliteit. Winkels kunnen dus niet voor zo’n positie betalen.

De aangesloten winkels en advertenties maken het mogelijk om onze Blijmakerservice geheel gratis te maken. Al duurt het telefoongesprek een uur, als we jou maar geholpen hebben bij het maken van je productkeuze!

 

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Share This