Voor op jouw zomer checklist: Big Green Egg en JBL Clip

Voor op jouw zomer checklist: Big Green Egg en JBL Clip

Geniet jij ook zo van de zomer? Ik in ieder geval wel! Sommigen zijn al op vakantie geweest en anderen kijken nog naar hun tripje uit. Natuurlijk kan je ook lekker thuis blijven en genieten van al het moois wat Nederland te bieden heeft. Ik ben twee onwijs leuke producten tegengekomen. Waar je ook bent en wat je ook gaat doen, deze must-haves zullen jouw zomer helemaal compleet maken! Als je net zoals ik ook van heerlijke zomerdeuntjes en lekker eten houdt, lees dan gauw verder.

Luister muziek vanuit je sleutelhanger
Heb jij al van de JBL Clip gehoord? Deze draagbare luidspreker is anders dan andere luidsprekers. De handige en compacte clip is jouw beste maatje voor buitenshuis. Als je een draagbare luidspreker hebt, moet je hem altijd ergens in doen om te vervoeren. Je geluid wordt gedempt en je kan helemaal niet genieten van de muziek. JBL heeft daar nu de oplossing voor. Een luidspreker die je handig aan bijvoorbeeld je tas of broek kunt hangen. Geen geklungel meer met draadjes! Door middel van Bluetooth kan je gemakkelijk verbinding maken met de luidspreker. Ook is het mogelijk om handsfree te bellen.

Wees de sfeermaker! Met de JBL Clip creëer jij overal een feestje. Het formaat van de JBL Clip gaat zeker niet ten koste aan het geluid en dat vind ik zelf ook een belangrijk punt. Er is voor zo’n kleine Clip zelfs ook nog een goede bas aanwezig. Ik krijg nu al zin in een fiesta op het strand of in het park.

De heerlijkste gerechten uit een groen ei
Een ei hoort erbij, zeker in het geval van de Big Green Egg. De Big Green Egg is DE zomer must-have op het gebied van barbecues. Je had misschien al gemerkt dat ik van klein en compact houd. Tot mijn grote plezier zag ik dat de Big Green Egg verkrijgbaar is in een mini-versie. Ideaal om mee te nemen naar het park, het strand of de camping. Waarom ben ik nou zo onder de indruk van de Big Green Egg? Nou, met dit groene eitje kan je bakken, koken, grillen, stoven en roken. Het is allemaal mogelijk, van paling en zalm roken tot het snel dichtschroeien van een stukje vlees. Geen paniek meer als het eten op de barbecue een zwart randje begint te krijgen. Met de Big Green Egg heb je de controle in eigen handen omdat je zelf de temperatuur van de barbecue kunt bepalen. Met deze houtskoolbarbecue wordt iedereen een topchef.

Gewapend met deze twee topproducten sluit je jouw zomer af met een muzikale en culinaire knaller. Op Vergelijk.nl vind je de JBL Clip en de Big Green Egg voor de goedkoopste prijs. Als je er niet helemaal uitkomt, neem dan contact op met de Blijmakers. Wij willen je graag verder helpen!

 

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Share This