Verras je vrienden met deze opmerkelijke producten

Verras je vrienden met deze opmerkelijke producten

Simpele, maar doeltreffende ideeën en uitvindingen waarvan je denkt: “waarom ben ik daar niet opgekomen?” Ze komen regelmatig langs. Ook in ons productaanbod vind je een rits aan opmerkelijke, maar briljante producten.

Gekke vragen bestaan niet, volgens de Blijmakers. Gekke producten gelukkig wel… Met deze pareltjes in huis tover je een glimlach op het gezicht van je gasten en word je zelf een echte blijmaker!

Wassen & Krassen
We trappen af met een opvallend apparaat van Smeg. Wie aan Smeg denkt, denkt als eerste aan koelkasten. Maar daarover hebben we het niet. Op Vergelijk.nl vind je de Smeg LBL14RO wasmachine: een opvallende, roze wasmachine, inclusief spoelbak en kraan. De wasmachine heeft Energieklasse A+ en een toerental van 1600 toeren. Wanneer je de Smeg deur opent, vind je de wastrommel met deurtje en hier stel je het wasprogramma in.

Smeg LBL14RO wasmachine

 

Is die muur boven de wasmachine wel erg kaal? Hang de Luckies kras wereldkaart op en laat zien hoe bereist je bent. Show waar je bent geweest en kras alle landen waar je voet aan wal hebt gezet weg op deze scratch kaart!

luckies-scratch-map-original-28844173

Shake, stir en snij
Wil je je vrienden nog even verrassen voordat de zomer erop zit? Schaf dan de Zoku Slush en Shake maker aan. In een handomdraai maak je de lekkerste slushies of milkshakes.

Worden het aardbeien of ga je voor mango met passievrucht? Een heerlijke Italiaanse ijskoffie of een caipirinha? Het kan allemaal, met de gewenste ingrediënten en een beetje fantasie. Je legt de basis acht uur voor gebruik in de vriezer. Daarna vul je de beker met ingrediënten en na even te roeren heb je binnen zeven minuten een heerlijke Slush of milkshake.

Untitled

Als we op de gezonde tour zijn komt ook de Spirelli spiraalsnijder van pas. Met dit apparaat van GEFU snijd je harde groente zoals wortel of courgette gemakkelijk in dunne sliertjes. Zo decoreer je een heerlijk gerecht. Deze must have is super praktisch en bovendien vaatwasmachinebestendig.

gefu-spirelli-26087284

Stralend onder de douche of voor de camera
Is jouw douche aan vervanging toe? Met de Schutte Glaxis LED-handdouche is douchen nooit meer saai. De kleur van de stralen verandert om de vijf seconden. Er zijn zeven verschillende kleuren: groen, blauw, lichtgroen, paars, rood, lichtblauw en turkoois. Door de sproeier te draaien kies je tussen drie verschillende standen. Daardoor verandert het straalbeeld van de sproeier.

LED douche

Deze opmerkelijke, kleine camera heeft ook iets weg van een douchekop, maar is gelukkig wél waterdicht. In de hand schakelt deze nieuwe RE camera vanzelf in. Hij neemt foto’s en video’s op en streamt deze vervolgens naar je telefoon. Zo bekijk je eenvoudig en snel je gemaakte beeldmateriaal. Je deelt ze bovendien met één druk op de knop! De camera heeft een sensor van zestien megapixel voor 1080p-HD-video’s met 30 beelden per seconde.

camera

Op Vergelijk.nl vind je de opmerkelijkste producten voor de laagste prijs. Gebruik onze tips en snelle filters op de website of laat je inspireren door de grappige vergelijkingen op onze Facebook-pagina.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met de Blijmakers. Wij helpen je maar al te graag verder!

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Share This