Houd je hoofd koel!

Houd je hoofd koel!

Pfoe wat is het warm hè! Met de hittegolf van deze week is de zomer definitief begonnen in Nederland. Eindelijk zon, maar met deze hitte wil je ook wel wat verkoeling. Lees snel deze blog voor super koele tips.

Ijscoman in eigen huis
Wil je ijs kunnen maken wanneer je wilt? Koop dan de Bestron ijsmachine. Binnen no time heb jij heerlijk vers yoghurt- of sorbetijs. Zo ben je ijscoman in eigen huis!

Sprankelend citroenwater met bier
Niets is meer verfrissend dan een heerlijk drankje in de zon. Dit 24-pack Amstel Radlers biedt jou en je vrienden zeker verkoeling! Deze biertjes zijn tegenwoordig helemaal ‘hot’. Ideaal in combinatie met een dagje strand! Vergeet je koelbox niet. 😉

Tuinslang
Geen verstop plek in de koelkast? Met een Powerplus tuinslang  van maar twintig euro is de hele familie ook dolgelukkig! Of heb je toch liever een stoer Nerf waterpistool?

Zwemmen in de achtertuin
Optimaal is natuurlijk een zwembad in je eigen achtertuin. Hiermee voorkom je lange wachtrijen bij het zwembad en je kunt een duik nemen wanneer je wilt! Neem snel een kijkje bij onze opblaasbare zwembaden. Een zwembad voor de hele familie is het allerleukst… Jij maakt de blits met een modieuze zwembroek.

Airco
Een airco is je allergrootste vriend in deze tijden. Bij veel winkels al uitverkocht maar gelukkig zijn er op Vergelijk.nl nog voldoende winkels die ze wel op voorraad hebben. Of kies voor een simpele ventilator, dat biedt ook al uitkomst!

Heb jij nog een tip voor ultieme verkoeling? Laat het ons weten! 🙂

Share This