Hoe bepaal je bij welke winkel jij je product koopt?

Hoe bepaal je bij welke winkel jij je product koopt?

Je hebt je product gevonden maar waar ga je dit kopen? Bij Vergelijk.nl kan je de verschillende winkels met elkaar vergelijken. In het winkeloverzicht zetten wij een aantal dingen op een rijtje waarop je je keuze kan baseren. Zo helpen we je bij het vinden van de beste deal.

Beoordelingen 
Allereerst laten we je de ervaringen van andere klanten zien. Hoe meer gouden sterren, hoe meer tevreden klanten. Door een muisklik op deze sterren kan je alle beoordelingen lezen.

Betrouwbaarheid
Bij ons zie je of een webwinkel in het bezit is van een Thuiswinkel Waarborg-keurmerk. Dit is een certificaat die wordt uitgereikt door de Thuiswinkel Organisatie. Bij webwinkels met dit keurmerk kan je er met een gerust hart van uit gaan dat zij veilige betaalmethodes hebben. Ook handelen zij vragen en klachten onafhankelijk af en hanteren ze een retourperiode van 14 dagen.

Bezorgtijd
Wanneer is je product in huis? Geen onbelangrijke vraag als je het product met spoed nodig hebt. Daarom laten we de bezorgtijd zien, dit varieert van binnen 24 uur tot aan een aantal dagen.

Prijs
Tenslotte laten we je zien wat het product in de winkel kost. Deze prijzen zijn inclusief verzendkosten en btw zodat verrassingen bij het winkelmandje worden voorkomen!

 

winkelvoorbeeld Vergelijk.nl

Nu je weet waar je op moet letten wensen wij je veel plezier met je aankoop! Kom je er toch niet uit? Dan staan de Blijmakers altijd voor jou klaar.

 

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Share This