Geef jouw gerechten én keuken glans met een elegante magnetron

Geef jouw gerechten én keuken glans met een elegante magnetron

Hoe kan dat nou? Op de verpakking staat toch écht dat deze mug cake binnen 1,5 minuut te bereiden is. De magnetron heeft je weer in de steek gelaten…

Nu heb je er schoon genoeg van. Dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen. Daarom zet Vergelijk.nl graag een aantal opties voor je op een rijtje. Met deze (combi)magnetrons is de geschetste situatie snel verleden tijd. Bovendien geef je een luxe uitstraling aan je keuken!

Ping!
De Fine Dinesty magnetron Retro 23L van Klarstein verlost je graag van je trek. Met de twaalf kookprogramma’s kan je dit apparaat speciaal instellen voor vis, gevogelte, steaks, pizza’s en talloze andere gerechten.

Het design van deze opvallende magnetron geeft je keuken een stijlvolle twist. Glanzende chromen details sieren deze rode magnetron en het verlichte LCD-display in cirkelvormig retro design verschaft toegang tot de belangrijkste functies.

De best beoordeelde combimagnetron op onze website is de Samsung MS23F301EAS. Een betrouwbaar apparaat tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Met deze combimagnetron vervang je kant-en-klare maaltijden voor gezonde, zelfgemaakte gerechten. De Samsung is voorzien van keramische binnenwanden die zorgen voor meer hygiëne. Het gladde oppervlak is eenvoudig schoon te houden en bovendien roest- en krasbestendig.

Deze combimagnetron is elegant: de voorkant bestaat uit zwart glas en de ombouw uit een haarfijn patroon met bijpassende handgreep. Het kristalblauwe display met zilverkleurige draaiknop geeft je keuken letterlijk en figuurlijk extra glans. Het oog wil natuurlijk ook wat 😉

Grote eters
Heb jij een groot gezin thuis of zijn jullie hele grote eters? De Samsung MC457TDRCSR combimagnetron heeft een inhoud van maar liefst 45 liter. Ideaal voor grote ovenschalen. Deze ‘combimagno’ heeft de mogelijkheid tot magnetron, grill, oven, hete lucht en boven- en onderwarmte functionaliteit.

Verder beschikt de magnetron over een antibacteriële keramische bescherming en verschillende sensoren. Dankzij de standaard kookprogramma’s kun je eenvoudig en snel koken. De magnetron wordt geleverd met een ‘Multi Rack’ waarop je gerechten kunt stapelen.

Dit apparaat is bovendien voorzien van een vochtigheidssensor. Deze meet voortdurend het vochtigheidsniveau en past de bereidingsomstandigheden aan, om zo je voedsel perfect te bereiden.

Terug naar de basis
Heb je wél een betrouwbare oven, maar ben je op zoek naar een magnetron voor de snelle hap? Dan is het natuurlijk een beetje veel van het goede een compleet nieuwe combimagnetron aan te schaffen. In dat geval biedt de Severin MW9721 magnetron uitkomst.

Deze Severin heeft een vermogen van 700 Watt en een kastinhoud van 20 liter. De MW9721 heeft een glazen draaiplateau met een doorsnede van 24.5 cm, een 30 minuten timer met een signaal functie en een ontdooifunctie.

Gebruik de tips en snelle filters op onze website en vind jouw ideale (combi)magnetron. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met Vergelijk.nl. Zij begrijpen jouw wensen en geven je graag een echt WOW-gevoel!

 

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Share This