Deze betrouwbare laptop helpt jou op weg

Deze betrouwbare laptop helpt jou op weg

Oei! Oplader vergeten… en nergens een stopcontact te bekennen. Nu maar hopen dat je laptop genoeg stroom heeft om deze treinrit mee door te komen.

Herkenbaar? Dan is het hoog tijd voor verandering. Met de nieuwe MacBook Air 2015 13,3 inch 128 GB is een lege batterij verleden tijd. De volle batterij van deze laptop gaat namelijk 12 uur mee! Waarschijnlijk houdt hij het langer vol dan jij 😉

Handig en Krachtig

Ben je op zoek naar een handzame laptop die weinig weegt en die je gemakkelijk in je rugzak meeneemt? Dan past deze laptop bij jouw wensen. Van het bewerken van foto’s tot surfen op het web, met deze MacBook Air werkt alles razendsnel. En dit enorme vermogen huist zich in een dun ontwerp van 1,7 cm met een gewicht van slechts 1,35 kg.

Is het tijd voor ontspanning? Dan kun je op dit 13-inch model tot 12 uur films kijken. En als je MacBook Air in de standby-modus gaat, kun je zelfs na 30 dagen gewoon verdergaan waar je was gebleven. Ideaal!

Dankzij de nieuwe Intel Core-processor van de vijfde generatie ‘Thunderbolt 2’ is deze laptop super krachtig. Deze processor zorgt er ook voor dat de laptop binnen no-time uit de sluimerstand komt, zodat jij je werk direct kunt oppakken. Met deze laptop kan je tot drie keer sneller draadloos internetten door de ‘wifi 802.11ac’ mogelijkheden.

Software

Wat wordt er eigenlijk standaard geleverd op een nieuwe Mac? Software als iPhoto, Garageband, iMovie, Pages, Numbers & Keynote zitten er van begin af aan op. Zo kun je direct aan de slag en je creativiteit laten spreken. Er staan ook handige apps op deze MacBook Air waarmee je kunt e-mailen, internetten en vele andere bezigheden.

Wil je over grote afstand een live gesprek met een oude vriend, verre kennis of zakelijke partner voeren? Dan is dat kleine scherm van je telefoon natuurlijk niet handig. De FaceTime-functie op je MacBook geeft je mogelijkheden om in alle rust op groot scherm te praten met anderen.

Het design van de Apple MacBook Air 2015 13,3″ 128GB is modern minimalistisch en ultra slank. Dankzij de verlichte toetsen is het toetsenbord altijd duidelijk zichtbaar.

Vind jouw ideale laptop

Dus: heb jij een drukke baan waarbij je veel onderweg bent? Dan biedt deze laptop uitkomst. Zoek je een laptop met meer opslagcapaciteit of andere eigenschappen die beter op jouw wensen aansluiten? Gebruik dan de tips en snelle filters op onze website en vind jouw nieuwe laptop.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met Vergelijk.nl. Wij begrijpen jouw wensen als geen ander!

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Share This