Blij-Monday! Waar word jij blij van op deze tweede paasdag?

Blij-Monday! Waar word jij blij van op deze tweede paasdag?

 

Waarschijnlijk lig je nu nog in bed of zit je op de bank na te genieten van gisteren. Vandaag is het alweer tweede paasdag, maar wat ga je nu vandaag doen?  Op zoek naar de nog niet gevonden paaseieren? Of lekker uitwaaien? De Blijmakers geven je tips om blij van te worden!

Tip 1 – Paas high tea!

Pasen is het ultieme moment om weer eens lekker te high tea-en. Geen zin om zelf in de keuken te gaan staan? Gelukkig zijn er genoeg restaurantjes waar je kunt genieten van cupcakes, chocolade en paashaastaartjes.

Tip 2 – Waai lekker uit op het strand!

Zoek vandaag weer eens het strand op en ga even lekker uitwaaien.Vergeet al je zorgen met het geluid van de golven en de wind door je haren. Met 250 kilometer prachtige kust in Nederland heb je het voor het uitkiezen. Geen strand in de buurt? Een lekkere boswandeling doet ook wonderen!

Tip 3 – Kijk en vergelijk online meubels voor je de meubelboulevard op zoekt 😉

Kijk en vergelijk online bankstellen, stoelen en andere meubelen voor je vandaag de auto in stapt om op weg te gaan naar de meubelboulevard. Dat scheelt je veel tijd!

Tip 4 – Paasfestival!

Tweede paasdag, een perfect moment voor een gezellig festival! Bijvoorbeeld in het centrum van Hilversum staat het vandaag geheel in het teken van Pasen. Alles draait om muziek, lekker dansen en gezelligheid!

Tip 5 – Filmmarathon!

Heb je helemaal geen zin om het huis uit te gaan? Pak je overgebleven chocolade eitjes en favoriete films erbij en ga lekker op de bank ontspannen!

En, wat ga jij doen vandaag? Wij zijn heel benieuwd, laat het ons weten in je reactie!

 

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Share This