BLIJ-Monday! Waar word jij blij van?

BLIJ-Monday! Waar word jij blij van?

 

BLIJ-Monday! Waar word jij blij van? Een lekkere bak koffie? De snoozeknop van je wekker? Of de goede weekendverhalen van je collega’s? De Blijmakers geven je tips om deze maandag met een grote lach op je gezicht door te brengen.

Nummerrrr 1! Een lekkere bak koffie

Jaaa koffie! De bruine liefde van de Blijmakers! Het helpt ook nog eens tegen hart – en vaatziekten en de cafeïne geeft je een lekker gevoel.

Nummerrrr 2! Luister naar je favoriete liedje

Spotify aan, headphone op en gaan! Word jij ook zo vrolijk van muziek? Maak eens een leuke maandagmorgen playlist voor jezelf, je zult zien dat dit je op deze ‘zware’ ochtend oppept! Deel de inhoud van je playlist eens met collega’s en wie weet ontdek je nieuwe deuntjes.

Nummerrrr 3! LACH

Lach de hele dag! Dat is het motto van de Blijmakers. Lachen is nog gezond ook. Goed voor de bloeddruk, spieren, alertheid, het geheugen én tegen stress…

Nummerrrr 4! Pas op – alleen voor impulsieve mensen..

Cancel al je plannen van deze week en ga er een paar dagen op uit! Zoek de zon op! Ga snel naar onze vliegtickets.

Nummerrrr 5! Deel complimentjes uit

Wil je ook eens voelen hoe het is om Blijmaker te zijn? Wat zit je haar leuk! Wat heb je leuke kleren aan! Deel vandaag eens wat complimentjes uit. Je zult zien dat je hier veel voor terug krijgt. Geef voor een extra verrassingseffect eens iemand die je niet kent een complimentje. Succes gegarandeerd!

Ben je hierna nou nog steeds niet blij? Dan hebben wij nog een laatste tip, bel de Blijmakers!

Wij zijn erg benieuwd waar jij blij van wordt. Laat het ons weten in een reactie.

 

 

2 Comments

  1. Ik word blij als ik naar m’n werk fiets en het niet regent 🙂

    Reply
    • Hoi Inge! Ik, Blijmaker Tessie, word ook heel blij als ik de deur uitstap en het regent niet! Ik word ook heel blij als ik ‘s avonds naar huis ga en het is nog licht en het zonnetje schijnt, jij ook?

      Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Share This