BLIJ-Monday! Maak van maandag net zo’n feestje als van vrijdag

BLIJ-Monday! Maak van maandag net zo’n feestje als van vrijdag

 

YES, maandag! Wij hebben zin in de nieuwe werkweek. Waarom zou je opzien tegen maandagen? Lees snel verder en ontdek waarom wij maandag net zo leuk vinden als vrijdag.

Een werkweek kost energie, het weekend geeft je tijd én ruimte om op te laden. Ook al gaat de wekker vroeg, door er twee dagen tussenuit te zijn geweest ben je weer lekker fris.

Gaat het op vrijdag altijd over wat je in het weekend gaat doen? Op maandag is het juist andersom! Praat met je collega’s over wat je allemaal hebt beleefd en geniet na van de afgelopen twee dagen.

Op vrijdagavond plan je vaak leuke dingen, maar wie zegt dat dat op maandag niet kan? Ga lekker sporten of plan je eerste barbecue van het jaar. 

Fans van tv-series kunnen op maandag hun hart ophalen, want vanavond begint je favoriete serie weer. Dat betekent vijf avonden kijkplezier in het verschiet.

We zijn allemaal toe aan ontspanning na een dag werken. Uit onze cijfers van zoekresultaten blijkt dat er wel verschil zit in de soort ontspanning op maandag of vrijdag.

Zo willen we op vrijdag ver weg en wordt er veel gezocht op vliegtickets en zijn we op maandag op zoek naar ontspanning op de bank en zoeken we naar consoles.

Vrijdag is de hekkensluiter van de week, terwijl maandag juist het begin is. Een nieuwe week betekent nieuwe kansen, met een schone lei en vol energie sta je aan de start. 

We horen graag wat jij op de planning hebt staan!

 

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Share This