BLIJ-Maandag: de nieuwste Samsung of iPhone? Wij helpen jou kiezen!

BLIJ-Maandag: de nieuwste Samsung of iPhone? Wij helpen jou kiezen!

 

Na de release van de Samsung S6 is de battle weer los gebarsten tussen de bekende merken Samsung en Apple. Kriebelt het bij jou ook om een nieuwe telefoon aan te schaffen? Ontdek wat voor jou de beste keuze is.

Wat doen de bezoekers van Vergelijk.nl?
Zowel Samsung als Apple heeft een trouwe fanbase. Zo zoekt een bezitter van een Samsung tablet meer naar de Galaxy S6 en wordt de iPad vaker gebruikt om naar een  iPhone te zoeken. Toch zien we dat er wordt getwijfeld. Mensen die naar de Samsung S6 zoeken, nemen namelijk ook even een kijkje bij de iPhone 6 en andersom.

Samsung Galaxy S6 VS Iphone 6
Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze en zetten de interessantste specificaties op een rijtje:

Samsung VS Iphone 6Leuk die technische specificaties, maar wat betekent dit nu?
De camera van Samsung is van betere kwaliteit, met name met inzoomen, en de telefoon heeft een grotere opslag om de foto’s te bewaren.  Beide telefoons gebruiken een eigen gemaakte processor. Ook al zijn ze verschillend, ze presteren evengoed. Als het gaat om de duur van de accu dan wint de iPhone van de Samsung. Doordat de schermresolutie wat lager is kan je tot wel anderhalve dag met een iPhone doen. Het besturingssysteem is het laatste grote verschil, de iPhone staat bekend om het gemakkelijke gebruik, en bij Samsung is meer personalisatie mogelijk.

Wat is voor jou de beste keuze?
De verschillen zijn minimaal. Om de juiste keuze te maken moet je jezelf de vraag stellen wat jij het belangrijkste vindt. Hecht je meer waarde aan de beste productspecificaties dan is de Samsung Galaxy S6 een betere optie. Staat bij jou gebruiksgemak en design voorop dan is de iPhone 6 meer iets voor jou.

Wat gaat jouw keuze worden na het lezen van onze blog?

 

1 Comment

  1. Geen van beide. Wat een joekelapparaten!

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Share This