Back in shape: Crosstrainers en meer fitnessapparatuur voor thuis

Back in shape: Crosstrainers en meer fitnessapparatuur voor thuis

Fitness: soms even afzien, maar voor veel mensen een manier om de gedachten te verzetten. Vooral na een lange werkdag. Helaas begint het buiten steeds frisser én vroeger donker te worden. Tot overmaat van ramp gaat de klok binnenkort ook nog eens een uurtje terug…

Thuis blijven is dan vaak de comfortabelste oplossing. Is het niet ideaal wanneer jij je thuis in het zweet kan werken? Met de fitnessproducten van Vergelijk hoef je niet de deur uit te gaan om in ‘shape’ te blijven.

Cardiotraining

Geregeld cardiotraining doen is goed voor je bloedsomloop en je hart. Goede reden om een hometrainer is huis te halen! De meest bekeken hometrainer op Vergelijk.nl is de Kettler CYCLE P hometrainer. Dit apparaat kun je naar eigen wens instellen om optimale resultaten te boeken.  In de handgrepen van deze Kettler zitten geïntegreerde handsensoren voor polsslagmeting. Verder is deze hometrainer voorzien van een eenvoudig te bedienen computer met 12 programma’s en een geheugen voor 4 personen.

Ben je bang dat een crosstrainer in huis teveel ruimte in neemt? Dan is de compacte ProForm 605 ZLE ideaal. De 605 ZLE heeft 20 trainingsprogramma’s en verschillende hartslagmetingsfuncties. Met die functies train jij doelmatig en efficiënt; zo komt dat strakke zomerbuikje steeds dichterbij. Niet verwonderlijk dat deze crosstrainer het best beoordeeld is op onze website.

Tegenwoordig hangen er overal televisieschermen in de sportschool, dus er is geen enkele reden om je schuldig te voelen wanneer je thuis televisie kijkt tijdens je cardiotraining. Gewoon lekker doen!

Krachttraining

Wil je werken aan je spiermassa? Haal dan de Body-solid Powerline Smith Machine in huis. Dit is een waar krachthonk. Het frame van deze machine is 5 cm x 5 cm dik en gemaakt van 12 gauge stalen pilaren ter ondersteuning. Samen met het Super-Glide systeem voorziet dit toestel je van comfort, zelfs tijdens de zwaarste sets.

Wil je volgende zomer je wasbordje showen aan de buitenwereld? Ga dan aan de slag met de Sportevolution buikspiertrainer. Dit is de ideale buikspiertrainer voor thuis. Dit apparaat heeft een geïntegreerde mat met gepolsterde hoofdsteunen om je training zo comfortabel mogelijk te maken. Zowel de lage als de schuine- en hoge buikspieren pak je met dit apparaat aan. Doordat hij makkelijk inklapbaar is bespaar je ruimte in huis.

Accessoires

Ook voor accessoires als fitnesschoenen, hoelahoeps en trilplaten ben je bij Vergelijk aan het juiste adres. Gebruik de tips en snelle filters op onze website en vind de fitnessproducten die bij jou passen.

Kom je er niet uit? Neem contact op met Vergelijk.nl. Zij begrijpen jouw wensen en geven je graag een echt WOW-gevoel!

 

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Share This