x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Nederland is een klusland bij uitstek. Bij een doe-het-zelfklus in en om het huis mag een goede elektrische zaag niet ontbreken. Er zijn handzagen en elektrische zaagmachines. Deze tekst gaat dieper in op de elektrische zagen en de verscheidenheid daarbinnen. Ben je op zoek naar een kettingzaag, kijk dan hier in de categorie kettingzaag. Vergelijk hier zagen!

  Soorten zaagmachines
  Er zijn verschillende modellen zaagmachines, zoals:

  • Decoupeerzaag: een decoupeerzaag is ook onmisbaar voor de klusser. Deze zaag is multifunctioneel, kan vrijwel alle soorten materiaal zagen en heeft een instelbare zaagstand en diepte. De decoupeerzaag wordt op een vlakke werkplek gebruikt, bijvoorbeeld voor het zagen van platen.
  • Cirkelzaag: een cirkelzaag is ook prima geschikt voor grote hoeveelheden te zagen materiaal. Dit is een los apparaat zonder vast werkblad dat je op de te zagen plaat of plank zet. Een cirkelzaag kan ook in een hoek van 45 en 90 graden zagen, iets wat de andere zaagmachines niet kunnen.
  • Tegelzaagmachine: deze zaagmachine is alleen geschikt voor het zagen van tegels en niet voor hout, kunststof, gipsplaat of metaal
  • Figuurzaag: de zaaghobbyist of houtbewerker heeft het precisiewerk nodig van een figuurzaag.
  • Afkortzaag
  • Lintzaagmachine: de lintzaagmachine is uitermate geschikt voor het zagen met hoge precisie. De machine heeft altijd een vaste voet en is ideaal voor het fijnere zaagwerk. Geschikt voor de professionele gebruiker, de doe-het-zelver en de modelbouwer.
  • Verstekzaag
  • Reciprozaag: dit is de klusterm voor een elektrische handzaag die mobiel in gebruik is. Deze zaag kan voor allerlei klussen gebruikt worden: om kozijnen uit te zagen, voor sloopwerken, in de tuin en ga zo maar door. De reciprozaag komt eigenlijk altijd wel van pas en is erg handig doordat het een mobiel apparaat is.

  Bekijk en vergelijk hier zaagmachines!

  Welke zaag voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van de wijze van gebruik en het soort materiaal dat je gaat zagen.
  Voor grote hoeveelheden te zagen materialen is een zaagmachine met een vast werkstuk handig en veilig, zoals een tafelcirkelzaag, een afkortzaag of verstekzaag. Verstekzagen of gewoon recht zagen is op deze manier een fluitje van een cent. 

  Wil je meer informatie over het vermogen en de zaagkracht van de elektrische zaag, over netstroom of accuvoeding, kijk dan bij de verklarende woordenlijst voor de zaagmachine.Vergelijk hier zagen!

  Zaagbladen
  Voor het zagen van diverse materialen heb je verschillende zaagbladen nodig, gemaakt van verschillende materialen, en met verschillende vertandingen. Met een zaag kun je door ieder soort materiaal zagen, mits je het juiste zaagblad gebruikt. Bladen voor hout, metaal, kunststof of gipsplaat. Over het algemeen geldt dat hoe harder het te zagen materiaal, hoe fijner de tanden van het zaagblad moeten zijn. Je wisselt het blad afhankelijk van het materiaal. Een sleutelvrij wisselsysteem is dan wel makkelijk. Een andere bevestigingsmogelijkheid is met een inbus- of montagesleutel.

  Accessoires

  Bij de zaagmachine kunnen allerlei accessoires meegeleverd worden zoals zaagbladen voor de diverse materialen, een geleideplaat, een precisiezaagblad, een extra accu, een snellader of een beschermkap. Voor transport en veiligheid wordt de zaagmachine in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic of soms zelfs van aluminium. De koffer zit niet altijd standaard bij de zaag, daarom staat het apart vermeld.

  Veilig zagen
  Zoals met alle klussen in en om het huis: denk tijdens het zagen aan de veiligheid van jezelf en je omgeving. Een elektrische zaag is bij onjuist gebruik een levensgevaarlijk instrument. Laat in ieder geval nooit elektrische zagen onbewaakt achter als er kinderen in de buurt zijn. Ruim na elke klus de zaagmachine op om ongelukken in huis te voorkomen.

  Bekijk en vergelijk hier alle zaagmachines en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier zagen!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen over zaagmachines.

  Wil je meteen op zoek naar een zaagmachine, vergelijk dan hier alle zaagmachines!

  Accuvoeding
  De kleinere zaagmachines kunnen wel draadloos zijn en werken op een accu. Als accessoire worden soms extra accu's meegeleverd. Dat is handig, want dan staat er altijd een te laden terwijl je aan het klussen bent. Met een snellader, ook een extra accessoire bij de machine, wordt de accu nog sneller opgeladen. Een zaag met accu is uiterst mobiel en je hebt geen verlengsnoer meer nodig. Je loopt ook niet meer het risico om tijdens het klussen het snoer door te zagen.

  Aantal zaagslagen
  Het aantal (zaag)slagen per minuut heeft een minimum- en maximumaantal. Afhankelijk van het te zagen materiaal stel je zelf de zaagmachine in. Bij een te lage zaagsnelheid zou je het stuk hout helemaal versplinteren tijdens het zagen, en met een te hoge snelheid wordt de zaag te snel te heet, waardoor het hout kan verkleuren. Bij metaal is een hoge snelheid juist van belang, om de zaagsnede netjes te houden. Om dat te bereiken stel je zelf de slagen per minuut in, binnen de grenzen van het zaagbereik. De meeste zaagmachines zijn traploos instelbaar in pendeltrappen.

  Vergelijk hier zagen!Asgat zaagblad
  Dit geldt alleen voor de cirkelzaag.

  Continue zagen
  Met deze stand hoef je niet de hele tijd de "aan"-knop ingedrukt te houden.

  Diameter zaagblad
  Dit geldt alleen voor de cirkelzaag.

  Geschikt linkshandigen
  Niet alle zaagmachines zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Als dit specifiek wordt vermeld bij het type, vind je dat terug bij onze informatie.

  Koffer
  Voor transport en veiligheid wordt de zaagmachine in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic of soms zelfs van aluminium. De koffer is niet standaard, daarom staat het apart vermeld.

  Max. vermogen
  Het vermogen van de zaagmachine wordt aangegeven in Watt. Hier geldt: hoe hoger het wattage, hoe krachtiger de machine.

  Max. zaagcapaciteit
  Naast het aantal slagen per minuut is het ook belangrijk naar de zaagslaglengte te kijken. Dit betekent hoe ver er gezaagd wordt per zaagslag. De lengte wordt aangegeven in millimeters. De zaagslaglengte wisselt wel per soort materiaal; voor hout is dat een ander cijfer dan voor staal. De maximale zaagcapaciteit voor hout, staal en kunststof vind je terug in onze informatie.

  Netstroom
  Alle elektrische apparaten werken op, jawel, stroom. De grotere zaagmachines zijn eigenlijk nooit draadloos maar worden rechtstreeks op een (geaard) stopcontact aangesloten. Het vermogen van deze machines is dusdanig groot dat een accu te snel leeg zou zijn.

  Pendeltrappen
  De meeste zaagmachines zijn traploos instelbaar in pendeltrappen. Hiermee stel je zelf het minimale en maximale aantal slagen per minuut in. Zie de uitleg bij minimale en maximale slagen per minuut.

  Sleutelvrij wisselsysteem
  Voor het zagen van diverse materialen heb je verschillende zaagbladen nodig. Bladen voor hout, metaal, kunststof of gipsplaat. Je wisselt het blad afhankelijk van het materiaal. Een sleutelvrij wisselsysteem is dan wel makkelijk. Een andere bevestigingsmogelijkheid is met een inbus- of montagesleutel.

  Vermogen
  Het vermogen van de zaagmachine wordt aangegeven in Watt. Hier geldt: hoe hoger het wattage, hoe krachtiger de machine. Vergelijk het vermogen maar met de PK van de moter van je auto. Hoe meer PK, hoe sneller je van 0 naar 100 kilometer per uur optrekt. Een Kia Picanto doet daar langer over dan een Porsche Turbo. Hoe groter het vermogen van de zaagmachine, hoe meer slagen per minuut de machine kan produceren.

  Zaagblad
  Voor het zagen van diverse materialen heb je verschillende zaagbladen nodig, gemaakt van verschillende materialen, en met verschillende vertandingen. Bladen voor hout, metaal, kunststof of gipsplaat. Over het algemeen geldt dat hoe harder het te zagen materiaal, hoe fijner de tanden van het zaagblad moeten zijn. Je wisselt het blad afhankelijk van het materiaal. Een sleutelvrij wisselsysteem is dan wel makkelijk. Een andere bevestigingsmogelijkheid is met een inbus- of montagesleutel.Vergelijk hier zagen!

  Zaagcapaciteit 45 graden
  Dit geldt alleen voor de cirkelzaag. Deze kan als enige in een schuine stand zagen.

  Zaagcapaciteit 90 graden
  Dit geldt alleen voor de cirkelzaag. Deze kan als enige in een schuine stand zagen.

  Zaagslaglengte
  Naast het aantal slagen per minuut is het ook belangrijk naar de zaagslaglengte te kijken. Dit betekent hoe ver er gezaagd wordt per zaagslag. De lengte wordt aangegeven in millimeters. De zaagslaglengte wisselt wel per soort materiaal: voor hout is dat een ander cijfer dan voor staal. De maximale zaagcapaciteit voor hout, staal en kunststof vind je terug in onze informatie.

  Bekijk en vergelijk hier alle zaagmachines en vind de beste koop! 

Zagen 8.2 (6)
95
 • dhz_professioneel:
  • professioneel - 24
   • dhz - 2
   • wattage:
    • wattage_630 - 2
     • wattage_630_1000 - 3
      • wattage_1000_1300 - 2
       • wattage_1300 - 8
       • zaagdiepte:
        • zaagdiepte_55 - 3
         • zaagdiepte_55_75 - 9
          • zaagdiepte_75_130 - 3
           • zaagdiepte_130 - 10
           • price:
            • price_100 - 6
             • price_100_200 - 20
              • price_200_350 - 31
               • price_350 - 38
               • type:
                • cirkelzaag - 14
                 • decoupeerzaag - 10
                  • zwaardzaag - 2
                  • brand:
                   • makita - 95
                   0 - 24
                   • Makita 5903R cirkelzaag
                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/8/8/makita-5903-r-4954288.jpg
                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/9/5/makita-5903-r-17359695.jpg
                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/6/7/makita-5903-r-18016867.jpg
                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/9/6/makita-5903-r-18270196.jpg
                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/4/8/makita-5903-r-18356848.jpg
                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/0/6/makita-5903r-circular-saw-23818306.jpg
                    Makita 5903R cirkelzaag (32)
                    8.0 (1, 1)
                    Makita 5903R cirkelzaag
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    114.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    114.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    4
                   • Makita HS300DZ accu cirkelzaag
                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/1/7/makita-hs-300-dz-20549017.jpg
                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/8/2/makita-hs-300-dz-25010482.jpg
                    Makita HS300DZ accu cirkelzaag (24)
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    129.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    129.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    1
                   • Makita 2704 verstekzaag
                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/0/1/makita-2704-mitre-saw-23818301.jpg
                    Makita 2704 verstekzaag (23)
                    Makita 2704 verstekzaag
                    Gereedschappelijk.nl Gereedschappelijk.nl
                    0.0 (122, 122)
                    298.87, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                    Gereedschappelijk.nl Gereedschappelijk.nl
                    0.0 (122, 122)
                    298.87, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                    3
                   • Makita SP6000J1X cirkelzaag
                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/2/makita-sp6000j1x-circular-saw-23819342.jpg
                    Makita SP6000J1X cirkelzaag (17)
                    Makita SP6000J1X cirkelzaag
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    357.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    357.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    5
                   • Makita LS1018L verstekzaag
                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/1/4/makita-ls1018l-mitre-saw-24296914.jpg
                    Makita LS1018L verstekzaag (17)
                    9.0 (1, 0)
                    Makita LS1018L verstekzaag
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    393.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    393.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                    0.0 (0, 0)
                    445, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                    14
                   • Makita LF1000 verstekzaag
                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/5/makita-lf1000-mitre-saw-23818695.jpg
                    Makita LF1000 verstekzaag (11)
                    Makita LF1000 verstekzaag
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    774.99, onbekend (offer_sdt_unknown)
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    774.99, onbekend (offer_sdt_unknown)
                    4
                   • Makita 4351 T
                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/2/makita-4351-t-16844152.jpg
                    Makita 4351 T (10)
                    Makita 4351 T
                    Wehkamp.nl Wehkamp.nl
                    8.2 (377, 377)
                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                    159.90, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Wehkamp.nl Wehkamp.nl
                    8.2 (377, 377)
                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                    159.90, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    4
                   • Makita 4350 FCTK
                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/4/1/makita-4350-fctk-19711541.jpg
                    Makita 4350 FCTK (10)
                    Makita 4350 FCTK
                    Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                    0.0 (3, 3)
                    199.95, onbekend (offer_sdt_unknown)
                    Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                    0.0 (3, 3)
                    199.95, onbekend (offer_sdt_unknown)
                    3
                   • Makita SP 6000 K 1X
                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/8/makita-sp-6000-k-1x-19746078.jpg
                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/9/makita-sp-6000-k-1x-19746099.jpg
                    Makita SP 6000 K 1X (11)
                    Makita SP 6000 K 1X
                    Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                    0.0 (3, 3)
                    399, onbekend (offer_sdt_unknown)
                    Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                    0.0 (3, 3)
                    399, onbekend (offer_sdt_unknown)
                    2
                   • Makita 5604R cirkelzaag
                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/0/1/makita-5604-r-4964901.jpg
                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/8/makita-5604-r-14515978.jpg
                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/1/makita-5604-r-17235201.jpg
                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/0/4/makita-5604-r-17359704.jpg
                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/9/makita-5604-r-18236289.jpg
                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/0/6/makita-5604-r-18270206.jpg
                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/3/makita-5604r-circular-saw-23773993.jpg
                    Makita 5604R cirkelzaag (9)
                    5.7 (2, 1)
                    Makita 5604R cirkelzaag
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    123.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    123.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                    0.0 (0, 0)
                    126.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                    11
                   • Makita JR3060T reciprozaag
                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/9/makita-jr-3060-t-5115739.jpg
                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/6/8/makita-jr-3060-t-14621068.jpg
                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/9/makita-jr-3060-t-17235199.jpg
                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/8/4/makita-jr-3060-t-17492384.jpg
                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/7/makita-jr-3060-t-18236287.jpg
                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/0/1/makita-jr-3060-t-18270201.jpg
                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/2/3/makita-jr3060t-sabre-saw-27226423.jpg
                    Makita JR3060T reciprozaag (8)
                    Makita JR3060T reciprozaag
                    Bobshop.nl Bobshop.nl
                    8.8 (852, 852)
                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                    199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Bobshop.nl Bobshop.nl
                    8.8 (852, 852)
                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                    199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    6
                   • Makita LH1040F verstekzaag
                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/4/makita-lh-1040-14805364.jpg
                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/4/8/makita-lh-1040-17366948.jpg
                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/4/7/makita-lh-1040-18356847.jpg
                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/8/7/makita-lh1040f-mitre-saw-24293687.jpg
                    Makita LH1040F verstekzaag (9)
                    Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                    0.0 (3, 3)
                    563, onbekend (offer_sdt_unknown)
                    Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                    0.0 (3, 3)
                    563, onbekend (offer_sdt_unknown)
                    1
                   • Makita 4351FCTJ electrische decoupeerzaag
                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/6/0/makita-4351-fctj-20524860.jpg
                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/3/makita-4351fctj-power-jigsaw-23818233.jpg
                    Makita 4351FCTJ electrische decoupeerzaag (6)
                    Makita 4351FCTJ electrische decoupeerzaag
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    178.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    178.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    4
                   • Makita 4350T electrische decoupeerzaag
                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/7/makita-4350-t-5115747.jpg
                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/5/1/makita-4350t-power-jigsaw-27214851.jpg
                    Makita 4350T electrische decoupeerzaag (7)
                    Makita 4350T electrische decoupeerzaag
                    Redcoon Redcoon
                    8.0 (423, 423)
                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                    144.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Redcoon Redcoon
                    8.0 (423, 423)
                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                    144.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                    0.0 (0, 0)
                    154.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                    12
                   • Makita SP6000K1 cirkelzaag
                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/1/makita-sp-6000-j1-23932651.jpg
                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/7/makita-sp-6000-j1-24543607.jpg
                    Makita SP6000K1 cirkelzaag (5)
                    Makita SP6000K1 cirkelzaag
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    339.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    339.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                    0.0 (0, 0)
                    385, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                    7
                   • Makita N5900B cirkelzaag
                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/7/0/makita-n5900b-17369670.jpg
                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/8/makita-n5900b-18811228.jpg
                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/7/makita-n5900b-circular-saw-23784657.jpg
                    Makita N5900B cirkelzaag (6)
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    179.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    179.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    1
                   • Makita JV100DZ
                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/5/makita-jv100dz-20786895.jpg
                    Makita JV100DZ (6)
                    Makita JV100DZ
                    Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                    0.0 (3, 3)
                    89, onbekend (offer_sdt_unknown)
                    Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                    0.0 (3, 3)
                    89, onbekend (offer_sdt_unknown)
                    2
                   • Makita HS300DWJ accu cirkelzaag
                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/1/makita-hs300dwj-cordless-circular-saw-23818341.jpg
                    Makita HS300DWJ accu cirkelzaag (6)
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    274.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    274.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    1
                   • Makita 4351CTJ electrische decoupeerzaag
                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/7/2/makita-4351-fct-14621072.jpg
                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/4/5/makita-4351-fct-17727445.jpg
                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/2/0/makita-4351-fct-17962620.jpg
                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/0/4/makita-4351-fct-18270204.jpg
                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/0/5/makita-4351-fct-18270205.jpg
                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/0/3/makita-4351ctj-power-jigsaw-23818303.jpg
                    Makita 4351CTJ electrische decoupeerzaag (5)
                    Makita 4351CTJ electrische decoupeerzaag
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    201.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    201.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    3
                   • Makita JV 0600 K
                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/6/4/makita-jv-0600-k-18968264.jpg
                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/7/8/makita-jv-0600-k-19367378.jpg
                    Makita JV 0600 K (5)
                    Makita JV 0600 K
                    Coolblue.nl Coolblue.nl
                    8.8 (825, 825)
                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                    125, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Coolblue.nl Coolblue.nl
                    8.8 (825, 825)
                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                    125, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                    0.0 (0, 0)
                    125, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                    9
                   • Makita 4350CT electrische decoupeerzaag
                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/3/2/makita-4350ct-power-jigsaw-27233232.jpg
                    Makita 4350CT electrische decoupeerzaag (6)
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    20.90, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    20.90, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    1
                   • Makita BLS713RFE cirkelzaag
                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/9/makita-bls713rfe-circular-saw-23783909.jpg
                    Makita BLS713RFE cirkelzaag (4)
                    Makita BLS713RFE cirkelzaag
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    898.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    898.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    3
                   • Makita 5704R cirkelzaag
                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/2/9/makita-5704-r-5115729.jpg
                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/6/0/makita-5704r-circular-saw-23818260.jpg
                    Makita 5704R cirkelzaag (5)
                    Makita 5704R cirkelzaag
                    Redcoon Redcoon
                    8.0 (423, 423)
                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                    144.28, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Redcoon Redcoon
                    8.0 (423, 423)
                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                    144.28, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    5
                   • Makita BSS 610 ZX
                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/4/makita-bss-610-zx-17578114.jpg
                    Makita BSS 610 ZX (4)
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    271.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                    9.3 (5, 5)
                    271.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                    1
                   2 4
                   • Heb je merkvoorkeur? (brand):
                    • AEG (aeg)
                    • Batavia (batavia)
                    • Black & Decker (black_decker)
                    • BLUCAVE (blucave)
                    • Bosch (bosch)
                    • Brüder Mannesmann (bru_der_mannesmann)
                    • Defort (defort)
                    • Dewalt (dewalt)
                    • Dremel (dremel)
                    • Einhell (einhell)
                    • Evolution (evolution)
                    • Fein (fein)
                    • Ferm (ferm)
                    • Festool (festool)
                    • Flex (flex)
                    • Hitachi (hitachi)
                    • Kawasaki (kawasaki)
                    • Kinzo (kinzo)
                    • Makita (makita)
                    • Maktec (maktec)
                    • Metabo (metabo)
                    • Milwaukee (milwaukee)
                    • Panasonic (panasonic)
                    • Power Plus (power_plus)
                    • Powerplus (powerplus)
                    • Proxxon (proxxon)
                    • Rems (rems)
                    • Ryobi (ryobi)
                    • Skil (skil)
                    • Stanley (stanley)
                   • DHZ/professioneel (dhz_professioneel):
                    • DHZ (dhz)
                    • Professioneel (professioneel)
                   • Type (type):
                    • Alleszaag (alleszaag)
                    • Cirkelzaag (cirkelzaag)
                    • Decoupeerzaag (decoupeerzaag)
                    • Zwaardzaag (zwaardzaag)
                   • Wat is je budget? (price):
                    • < 100 € (price_100)
                    • 100 € - 200 € (price_100_200)
                    • 200 € - 350 € (price_200_350)
                    • ≥ 350 € (price_350)
                   • Wattage (wattage):
                    • < 630 W (wattage_630)
                    • 630 W - 1000 W (wattage_630_1000)
                    • 1000 W - 1300 W (wattage_1000_1300)
                    • ≥ 1300 W (wattage_1300)
                   • Zaagdiepte (zaagdiepte):
                    • < 55 mm (zaagdiepte_55)
                    • 55 mm - 75 mm (zaagdiepte_55_75)
                    • 75 mm - 130 mm (zaagdiepte_75_130)
                    • ≥ 130 mm (zaagdiepte_130)
                   • Tel. 030-214 5004
                   • WhatsApp 06-15 19 74 74
                   • blijmakers@vergelijk.nl