x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

zaag

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in zaag categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Nederland is een klusland bij uitstek. Bij een doe-het-zelfklus in en om het huis mag een goede elektrische zaag niet ontbreken. Er zijn handzagen en elektrische zaagmachines. Deze tekst gaat dieper in op de elektrische zagen en de verscheidenheid daarbinnen. Ben je op zoek naar een kettingzaag, kijk dan hier in de categorie kettingzaag. Vergelijk hier zagen!

  Soorten zaagmachines
  Er zijn verschillende modellen zaagmachines, zoals:

  • Decoupeerzaag: een decoupeerzaag is ook onmisbaar voor de klusser. Deze zaag is multifunctioneel, kan vrijwel alle soorten materiaal zagen en heeft een instelbare zaagstand en diepte. De decoupeerzaag wordt op een vlakke werkplek gebruikt, bijvoorbeeld voor het zagen van platen.
  • Cirkelzaag: een cirkelzaag is ook prima geschikt voor grote hoeveelheden te zagen materiaal. Dit is een los apparaat zonder vast werkblad dat je op de te zagen plaat of plank zet. Een cirkelzaag kan ook in een hoek van 45 en 90 graden zagen, iets wat de andere zaagmachines niet kunnen.
  • Tegelzaagmachine: deze zaagmachine is alleen geschikt voor het zagen van tegels en niet voor hout, kunststof, gipsplaat of metaal
  • Figuurzaag: de zaaghobbyist of houtbewerker heeft het precisiewerk nodig van een figuurzaag.
  • Afkortzaag
  • Lintzaagmachine: de lintzaagmachine is uitermate geschikt voor het zagen met hoge precisie. De machine heeft altijd een vaste voet en is ideaal voor het fijnere zaagwerk. Geschikt voor de professionele gebruiker, de doe-het-zelver en de modelbouwer.
  • Verstekzaag
  • Reciprozaag: dit is de klusterm voor een elektrische handzaag die mobiel in gebruik is. Deze zaag kan voor allerlei klussen gebruikt worden: om kozijnen uit te zagen, voor sloopwerken, in de tuin en ga zo maar door. De reciprozaag komt eigenlijk altijd wel van pas en is erg handig doordat het een mobiel apparaat is.

  Welke zaag voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van de wijze van gebruik en het soort materiaal dat je gaat zagen. Voor grote hoeveelheden te zagen materialen is een zaagmachine met een vast werkstuk handig en veilig, zoals een tafelcirkelzaag, een afkortzaag of verstekzaag. Verstekzagen of gewoon recht zagen is op deze manier een fluitje van een cent. 

  Vergelijk hier zagen!

  Zaagbladen
  Voor het zagen van diverse materialen heb je verschillende zaagbladen nodig, gemaakt van verschillende materialen, en met verschillende vertandingen. Met een zaag kun je door ieder soort materiaal zagen, mits je het juiste zaagblad gebruikt. Bladen voor hout, metaal, kunststof of gipsplaat. Over het algemeen geldt dat hoe harder het te zagen materiaal, hoe fijner de tanden van het zaagblad moeten zijn. Je wisselt het blad afhankelijk van het materiaal. Een sleutelvrij wisselsysteem is dan wel makkelijk. Een andere bevestigingsmogelijkheid is met een inbus- of montagesleutel.

  Accessoires

  Bij de zaagmachine kunnen allerlei accessoires meegeleverd worden zoals zaagbladen voor de diverse materialen, een geleideplaat, een precisiezaagblad, een extra accu, een snellader of een beschermkap. Voor transport en veiligheid wordt de zaagmachine in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic of soms zelfs van aluminium. De koffer zit niet altijd standaard bij de zaag, daarom staat het apart vermeld.

  Veilig zagen
  Zoals met alle klussen in en om het huis: denk tijdens het zagen aan de veiligheid van jezelf en je omgeving. Een elektrische zaag is bij onjuist gebruik een levensgevaarlijk instrument. Laat in ieder geval nooit elektrische zagen onbewaakt achter als er kinderen in de buurt zijn. Ruim na elke klus de zaagmachine op om ongelukken in huis te voorkomen.

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier zagen!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen over zaagmachines.

  Accuvoeding
  De kleinere zaagmachines kunnen wel draadloos zijn en werken op een accu. Als accessoire worden soms extra accu's meegeleverd. Dat is handig, want dan staat er altijd een te laden terwijl je aan het klussen bent. Met een snellader, ook een extra accessoire bij de machine, wordt de accu nog sneller opgeladen. Een zaag met accu is uiterst mobiel en je hebt geen verlengsnoer meer nodig. Je loopt ook niet meer het risico om tijdens het klussen het snoer door te zagen.

  Aantal zaagslagen
  Het aantal (zaag)slagen per minuut heeft een minimum- en maximumaantal. Afhankelijk van het te zagen materiaal stel je zelf de zaagmachine in. Bij een te lage zaagsnelheid zou je het stuk hout helemaal versplinteren tijdens het zagen, en met een te hoge snelheid wordt de zaag te snel te heet, waardoor het hout kan verkleuren. Bij metaal is een hoge snelheid juist van belang, om de zaagsnede netjes te houden. Om dat te bereiken stel je zelf de slagen per minuut in, binnen de grenzen van het zaagbereik. De meeste zaagmachines zijn traploos instelbaar in pendeltrappen.

  Vergelijk hier zagen!Asgat zaagblad
  Dit geldt alleen voor de cirkelzaag.

  Continue zagen
  Met deze stand hoef je niet de hele tijd de "aan"-knop ingedrukt te houden.

  Diameter zaagblad
  Dit geldt alleen voor de cirkelzaag.

  Geschikt linkshandigen
  Niet alle zaagmachines zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Als dit specifiek wordt vermeld bij het type, vind je dat terug bij onze informatie.

  Koffer
  Voor transport en veiligheid wordt de zaagmachine in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic of soms zelfs van aluminium. De koffer is niet standaard, daarom staat het apart vermeld.

  Max. vermogen
  Het vermogen van de zaagmachine wordt aangegeven in Watt. Hier geldt: hoe hoger het wattage, hoe krachtiger de machine.

  Max. zaagcapaciteit
  Naast het aantal slagen per minuut is het ook belangrijk naar de zaagslaglengte te kijken. Dit betekent hoe ver er gezaagd wordt per zaagslag. De lengte wordt aangegeven in millimeters. De zaagslaglengte wisselt wel per soort materiaal; voor hout is dat een ander cijfer dan voor staal. De maximale zaagcapaciteit voor hout, staal en kunststof vind je terug in onze informatie.

  Netstroom
  Alle elektrische apparaten werken op, jawel, stroom. De grotere zaagmachines zijn eigenlijk nooit draadloos maar worden rechtstreeks op een (geaard) stopcontact aangesloten. Het vermogen van deze machines is dusdanig groot dat een accu te snel leeg zou zijn.

  Pendeltrappen
  De meeste zaagmachines zijn traploos instelbaar in pendeltrappen. Hiermee stel je zelf het minimale en maximale aantal slagen per minuut in. Zie de uitleg bij minimale en maximale slagen per minuut.

  Sleutelvrij wisselsysteem
  Voor het zagen van diverse materialen heb je verschillende zaagbladen nodig. Bladen voor hout, metaal, kunststof of gipsplaat. Je wisselt het blad afhankelijk van het materiaal. Een sleutelvrij wisselsysteem is dan wel makkelijk. Een andere bevestigingsmogelijkheid is met een inbus- of montagesleutel.

  Vermogen
  Het vermogen van de zaagmachine wordt aangegeven in Watt. Hier geldt: hoe hoger het wattage, hoe krachtiger de machine. Vergelijk het vermogen maar met de PK van de moter van je auto. Hoe meer PK, hoe sneller je van 0 naar 100 kilometer per uur optrekt. Een Kia Picanto doet daar langer over dan een Porsche Turbo. Hoe groter het vermogen van de zaagmachine, hoe meer slagen per minuut de machine kan produceren.

  Zaagblad
  Voor het zagen van diverse materialen heb je verschillende zaagbladen nodig, gemaakt van verschillende materialen, en met verschillende vertandingen. Bladen voor hout, metaal, kunststof of gipsplaat. Over het algemeen geldt dat hoe harder het te zagen materiaal, hoe fijner de tanden van het zaagblad moeten zijn. Je wisselt het blad afhankelijk van het materiaal. Een sleutelvrij wisselsysteem is dan wel makkelijk. Een andere bevestigingsmogelijkheid is met een inbus- of montagesleutel.Vergelijk hier zagen!

  Zaagcapaciteit 45 graden
  Dit geldt alleen voor de cirkelzaag. Deze kan als enige in een schuine stand zagen.

  Zaagcapaciteit 90 graden
  Dit geldt alleen voor de cirkelzaag. Deze kan als enige in een schuine stand zagen.

  Zaagslaglengte
  Naast het aantal slagen per minuut is het ook belangrijk naar de zaagslaglengte te kijken. Dit betekent hoe ver er gezaagd wordt per zaagslag. De lengte wordt aangegeven in millimeters. De zaagslaglengte wisselt wel per soort materiaal: voor hout is dat een ander cijfer dan voor staal. De maximale zaagcapaciteit voor hout, staal en kunststof vind je terug in onze informatie.

  • Makita Makita is een merk dat staat voor kwaliteit. Je kunt bij de Makita zagen op de kwaliteit rekenen.
  • Metabo Metabo staat voor veiligheid en functionaliteit. Deze eigenschappen staan ook centraal bij de zaagmachines van Metabo.
  • DeWalt De zagen van DeWalt zijn gemaakt voor bouwvakkers die kiezen voor kwaliteit en garantie.
  • Festool De zagen van Festool zijn veelzijdig en krachtig. Het maakt niet meer uit voor welke klus jij de zagen van Festool gebruikt.
  • Cirkelzaag Een zaag in de vorm van een cirkel. De cirkelzaag is bedoeld om verschillende materialen door te zagen.
  • Decoupeerzaag Een zaag met een klein gekarteld mesje. Decoupeerzagen zijn geschikt om figuren te zagen.
  • Budget Zaagmachines goedkoper dan 125 euro.
 • Metabo KGS 216 M
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/6/metabo-kgs-216-m-18686306.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/0/9/metabo-kgs-216-m-30747109.jpg
  Metabo KGS 216 M (14)
  8.538968312871644 (4)
  Metabo KGS 216 M
  Superhandige en directe Zaagmachine
  Directe zaag. Makkelijk in te stellen. Goede kwaliteit. AANRADER!
  9.0
  0 10
 • Metabo KGS 216 M
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/6/metabo-kgs-216-m-18686306.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/0/9/metabo-kgs-216-m-30747109.jpg
  Metabo KGS 216 M (14)
  8.538968312871644 (4)
  Metabo KGS 216 M
  Goede zaagmachine mooie zaagsnede. Handig is de laser voor mooie op maat zagen
  Handig apparaat waarmee je mooie zaagsnedes kan maken. Laser is er handig. Weer een goed product van Metabo
  9.7
  0 10
 • Bosch PST 900 PEL
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/8/bosch-pst-900-pel-18300078.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/9/8/bosch-pst-900-pel-24574798.jpg
  Bosch PST 900 PEL (8)
  7.25 (1)
  Bosch PST 900 PEL
  PRIMA APPARAAT
  Lichter dan een eensgelijke Bosch van jaren geleden. Ik hoop dat ie net zo lang meegaat. Zo'n 20 jaar ging het vorige apparaat mee.
  8.0
  0 10
 • Metabo KGS 216 M
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/6/metabo-kgs-216-m-18686306.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/0/9/metabo-kgs-216-m-30747109.jpg
  Metabo KGS 216 M (14)
  8.538968312871644 (4)
  Metabo KGS 216 M
  Fijn apparaat voor de proffessionele klusser
  Goed verpakt aangeleverd, makkelijk te monteren. aan te raden is de zaag op een multiplex houten plaat te monteren voor destabilteit. Zaagt geweldig mooi. en is gemakkelijk onder een werkbank op te bergen. Enige nadeel is de stofzak vangt weinig op. Met stofzuiger werkt de stofopvang goed.
  9.0
  0 10
 • Metabo KGS 216 M
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/6/metabo-kgs-216-m-18686306.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/0/9/metabo-kgs-216-m-30747109.jpg
  Metabo KGS 216 M (14)
  8.538968312871644 (4)
  Metabo KGS 216 M
  Mijn eerste eigen zaagmachine. Ben er erg blij mee, ik gebruik de zaag voor mijn hobby. Fantastisch.
  Handig apparaat, zaag prima. De laser is erg handig, altijd de juiste maat.
  9.0
  0 10
 • Makita
  • makita
 • Metabo
  • metabo
 • DeWalt
  • dewalt
 • Festool
  • festool
 • Cirkelzaag
  • cirkelzaag
 • Decoupeerzaag
  • decoupeerzaag
 • Budget
  • budget
Zagen 7.6 (14)
0 - 24
 • Metabo KGS 216 M
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/8/2/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-33118582.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzgyMjk0P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/6/0/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-33895960.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE4MDA2
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/6/1/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-33895961.jpg?m=aHR0cDovL2FwaS50cmV0dGkuY29tL2ltYWdlcy9pdGVtcy8yNTAvODg1NTkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/7/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-37880617.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/8/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-37880618.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/9/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-37880619.jpg
  Metabo KGS 216 M (29)
  Metabo KGS 216 M
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  193.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  193.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  3
  most_sold
 • Festool TS 55 REBQ-Plus-FS
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/7/festool-ts-55-rebq-plus-fs-18966757.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/9/7/festool-ts-55-rebq-plus-fs-23819097.jpg
  Festool TS 55 REBQ-Plus-FS (23)
  Festool TS 55 REBQ-Plus-FS
  Klium.nl Klium.nl
  8.330163958239467 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  492.53, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Klium.nl Klium.nl
  8.330163958239467 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  492.53, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Dewalt DW777-QS verstekzaag
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/4/9/dewalt-dw777-qs-circular-saw-34042049.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/5/dewalt-dw777-qs-mitre-saw-34072525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/6/dewalt-dw777-qs-mitre-saw-34072526.jpg
  Dewalt DW777-QS verstekzaag (21)
  Dewalt DW777-QS verstekzaag
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  378.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  378.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Bosch PKS 16 Multi
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/1/bosch-pks-16-21629621.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/8/0/bosch-pks-16-multi-25176780.jpg
  Bosch PKS 16 Multi (20)
  Bosch PKS 16 Multi
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  124.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  124.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  124.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Bosch PTS 10
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/8/bosch-pts-10-23783798.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/0/2/bosch-pts-10-23844902.jpg
  Bosch PTS 10 (18)
  Bosch PTS 10
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  355.25, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  355.25, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Einhell TH-SM 2131 Dual
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/7/einhell-th-sm-2131-dual-25193607.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/7/einhell-th-sm-2131-dual-25196377.jpg
  Einhell TH-SM 2131 Dual (17)
  Einhell TH-SM 2131 Dual
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Metabo TS 254
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/1/1/metabo-ts-254-24723811.jpg
  Metabo TS 254 (16)
  Metabo TS 254
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  752.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  752.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Dewalt DW743N
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/3/dewalt-dw743n-24198393.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/4/dewalt-dw743n-24198394.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/5/dewalt-dw743n-24198395.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/6/dewalt-dw743n-24198396.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/2/dewalt-dw743n-24207562.jpg
  Dewalt DW743N (14)
  Dewalt DW743N
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  780.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  780.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Metabo KGS 216 M
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/6/metabo-kgs-216-m-18686306.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/0/9/metabo-kgs-216-m-30747109.jpg
  Metabo KGS 216 M (14)
  8.538968312871644 (4)
  Metabo KGS 216 M
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  193.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  193.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
  good_buy
  best_reviewed
 • Bosch PCM 8 S
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/2/0/bosch-pcm-8-s-24132720.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/1/5/bosch-pcm-8-s-24132815.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/6/5/bosch-pcm-8-s-27518465.jpg
  Bosch PCM 8 S (13)
  Bosch PCM 8 S
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329.25, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329.25, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Metabo KGS 254 M
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/8/8/metabo-kgs-254-m-35082088.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLm1hZ2luZWEuY29tL20yL3Byb2R1Y3RzLzAwLzAyLzk0LzQ0L00yMDAwMjk0NDQxM18yLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/8/9/metabo-kgs-254-m-35082089.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMDQ0MTM2NTIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/0/metabo-kgs-254-m-35082090.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE4MDA3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/1/7/metabo-kgs-254-m-35606117.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/1/8/metabo-kgs-254-m-35606118.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/1/9/metabo-kgs-254-m-35606119.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/2/0/metabo-kgs-254-m-35606120.jpg
  Metabo KGS 254 M (13)
  Metabo KGS 254 M
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  289.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  289.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  299, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Metabo KS 216 M
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/6/8/metabo-ks-216-m-30644168.jpg
  Metabo KS 216 M (12)
  Metabo KS 216 M
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  125, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  125, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  126, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Festool TS 55 REBQ-PLUS
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/6/3/festool-ts-55-rebq-plus-19450963.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/7/6/festool-ts-55-rebq-plus-19459476.jpg
  Festool TS 55 REBQ-PLUS (12)
  Festool TS 55 REBQ-PLUS
  Quofi.nl Quofi.nl
  8.80951131283457 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  512.92, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Quofi.nl Quofi.nl
  8.80951131283457 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  512.92, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Powerplus POWX1365MB cirkelzaag
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/2/6/powerplus-powx1365mb-circular-saw-35785126.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/2/7/powerplus-powx1365mb-circular-saw-35785127.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/2/8/powerplus-powx1365mb-circular-saw-35785128.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/2/9/powerplus-powx1365mb-circular-saw-35785129.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/0/powerplus-powx1365mb-circular-saw-35785130.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/1/powerplus-powx1365mb-circular-saw-35785131.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/2/powerplus-powx1365mb-circular-saw-35785132.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/3/powerplus-powx1365mb-circular-saw-35785133.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/4/powerplus-powx1365mb-circular-saw-35785134.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/5/powerplus-powx1365mb-circular-saw-35785135.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/6/powerplus-powx1365mb-circular-saw-35785136.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/7/powerplus-powx1365mb-circular-saw-35785137.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/8/powerplus-powx1365mb-circular-saw-35785138.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/9/powerplus-powx1365mb-circular-saw-35785139.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/0/powerplus-powx1365mb-circular-saw-35785140.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/1/powerplus-powx1365mb-circular-saw-35785141.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/2/powerplus-powx1365mb-circular-saw-35785142.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/3/powerplus-powx1365mb-circular-saw-35785143.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/4/powerplus-powx1365mb-circular-saw-35785144.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/5/powerplus-powx1365mb-circular-saw-35785145.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/6/powerplus-powx1365mb-circular-saw-35785146.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/7/powerplus-powx1365mb-minicirkelzaag-600-w-verstekbak-34836767.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZTMvcmVndWxhci9GQy8zLzgvNS8yLzkyMDAwMDAwMzEyOTI1ODMuanBn
  Powerplus POWX1365MB cirkelzaag (10)
  Powerplus POWX1365MB cirkelzaag
  vanmelis.nl vanmelis.nl
  98.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  vanmelis.nl vanmelis.nl
  98.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  2
 • Dewalt DWS780
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/7/dewalt-dws-780-18758087.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/8/dewalt-dws780-24393218.jpg
  Dewalt DWS780 (9)
  Dewalt DWS780
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  805.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  805.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Evolution FURY
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/6/evolution-fury-13604366.jpg
  Evolution FURY (9)
  Evolution FURY
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Black & Decker KS901SEK electrische decoupeerzaag
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/2/3/black-decker-620w-autoselect-pendulum-jigsaw-33165323.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21lZWxlY3Ryb25pY3Nkb2N1bWVudC9lbGVjdHJvbmljcy9pbWFnZTIvcGVuZGVsc3RpY2tzYWdfYXV0b19zZWxlY3QtMzI3ODgwOTItZnJudDEuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/8/black-decker-620w-autoselect-pendulum-jigsaw-33923488.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTExOTk5X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/0/black-decker-ks901sek-power-jigsaw-35601480.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/1/9/black-decker-ks901sek-power-jigsaw-38082419.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/2/0/black-decker-ks901sek-power-jigsaw-38082420.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/2/1/black-decker-ks901sek-power-jigsaw-38082421.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/2/2/black-decker-ks901sek-power-jigsaw-38082422.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/7/black-decker-620w-autoselect-pendulum-jigsaw-33923487.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZTMvcmVndWxhci9GQy81LzgvMi81LzkyMDAwMDAwNDAzNDUyODUuanBn
  Black & Decker KS901SEK electrische decoupeerzaag (8)
  Black & Decker KS901SEK electrische decoupeerzaag
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  75.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  75.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  89.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  154
 • Powerplus POWX0782 verstekzaag
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/0/3/powerplus-powx0782-verstekzaag-1800w-afkortzaag-254mm-tafelzaag-33119703.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cudmFubWVsaXMubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L1AvTy9QT1dYMDc4MmFfMS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/3/6/powerplus-powx0782-verstekzaag-1800w-afkortzaag-254mm-tafelzaag-33897236.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzkxMTc4Njc2OS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/7/powerplus-powx0782-mitre-saw-35599447.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/8/powerplus-powx0782-mitre-saw-35599448.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/9/powerplus-powx0782-mitre-saw-35599449.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/3/5/powerplus-powx0782-verstekzaag-1800w-afkortzaag-254mm-tafelzaag-33897235.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZS9yZWd1bGFyL0ZDLzYvNC81LzEvOTIwMDAwMDAyMDA5MTU0Ni5qcGc=
  Powerplus POWX0782 verstekzaag (8)
  Powerplus POWX0782 verstekzaag
  vanmelis.nl vanmelis.nl
  254.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  vanmelis.nl vanmelis.nl
  254.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  2
 • Powerplus POWX0396 reciprozaag
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/5/powerplus-powx0396-32406815.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjQuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS83OS82Mi8zOS8zMjMwNDI0YjY1NjkyZDQ0NDE3OTc5NTA2YzQ1NGY0MjVhNDk1MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/9/powerplus-powx0396-32406819.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjcuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS81Mi81OC83Ni80ZTUwNjU1MTc5NGE1MTQ3NGQ1MjRlMzgzMTM4MzA1MDUzNGY2Ny01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/7/powerplus-powx0396-sabre-saw-42810817.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/8/powerplus-powx0396-sabre-saw-42810818.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/9/powerplus-powx0396-sabre-saw-42810819.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/0/powerplus-powx0396-sabre-saw-42810820.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/1/powerplus-powx0396-sabre-saw-42810821.jpg
  Powerplus POWX0396 reciprozaag (8)
  Powerplus POWX0396 reciprozaag
  vanmelis.nl vanmelis.nl
  59.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  vanmelis.nl vanmelis.nl
  59.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  59.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Powerplus POWX07551T verstekzaag
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/7/8/powerplus-powx07551t-32436278.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMjUxOTg0MzEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/8/5/powerplus-powx07551t-34900285.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zNTYwMDc/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/1/5/powerplus-powx07551t-mitre-saw-42810715.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/1/6/powerplus-powx07551t-mitre-saw-42810716.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/1/7/powerplus-powx07551t-mitre-saw-42810717.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/1/8/powerplus-powx07551t-mitre-saw-42810718.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/1/9/powerplus-powx07551t-mitre-saw-42810719.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/2/0/powerplus-powx07551t-mitre-saw-42810720.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/2/1/powerplus-powx07551t-mitre-saw-42810721.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/2/2/powerplus-powx07551t-mitre-saw-42810722.jpg
  Powerplus POWX07551T verstekzaag (8)
  Powerplus POWX07551T verstekzaag
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  109, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Ferm RSM1015
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/4/9/ferm-rsm1015-10411449.jpg
  Ferm RSM1015 (8)
  Ferm RSM1015
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  76.90, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  76.90, 3d (offer_sdt_3_days)
  2
 • Bosch PST 900 PEL
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/8/bosch-pst-900-pel-18300078.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/9/8/bosch-pst-900-pel-24574798.jpg
  Bosch PST 900 PEL (8)
  7.25 (1)
  Bosch PST 900 PEL
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  93.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  93.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  94.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  157
 • Bosch PSA 700 E
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/0/bosch-psa-700-e-19563870.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/3/bosch-psa-700-e-19662233.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/6/2/bosch-psa-700-e-27282062.jpg
  Bosch PSA 700 E (7)
  Bosch PSA 700 E
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  93.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  93.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  97.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Black & Decker KS801SEK electrische decoupeerzaag
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/2/2/black-decker-ks801sk-qs-decoupeerzaag-31967522.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmZvbnEubmwvZm9ucS9ub3JtYWFsLzQ1NDQ4NS9ibGFjay1lbi1kZWNrZXIta3M4MDFzay1xcy1kZWNvdXBlZXJ6YWFnLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/7/3/black-decker-ks801sk-qs-decoupeerzaag-32446273.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5mb25xLmJlL3N0YXRpYy90aGVtZXMvZm9ucV9iZS9waWN0dXJlcy9wcm9kdWN0cy80NTQ0ODUtZ3Jvb3QuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/9/black-decker-ks801sk-qs-decoupeerzaag-41458349.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80MjQ1NzI/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/1/black-decker-ks801sek-power-jigsaw-42969631.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/2/black-decker-ks801sek-power-jigsaw-42969632.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/3/black-decker-ks801sek-power-jigsaw-42969633.jpg
  Black & Decker KS801SEK electrische decoupeerzaag (7)
  Black & Decker KS801SEK electrische decoupeerzaag
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.0 (3)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.0 (3)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  153
2 19
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • < €120 (budget)
  • €120 - €220 (low)
  • €220 - €400 (medium)
  • > €400 (high)
 • DHZ/professioneel (dhz_professioneel):
  • DHZ (dhz)
  • Professioneel (professioneel)
 • Type (type):
  • Alleszaag (alleszaag)
  • Cirkelzaag (cirkelzaag)
  • Decoupeerzaag (decoupeerzaag)
  • Zwaardzaag (zwaardzaag)
 • Wattage (wattage):
  • < 650 W (wattage_650)
  • 650 W - 1050 W (wattage_650_1100)
  • 1050 W - 1200 W (wattage_1100_1200)
  • ≥ 1200 W (wattage_1200)
 • Zaagdiepte (zaagdiepte):
  • < 55 mm (zaagdiepte_55)
  • 55 mm - 70 mm (zaagdiepte_55_70)
  • 70 mm - 120 mm (zaagdiepte_70_120)
  • ≥ 120 mm (zaagdiepte_120)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Aalsmeer (aalsmeer)
  • Aalten (aalten)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Appingedam (appingedam)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beilen (beilen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Bergschenhoek (bergschenhoek)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxmeer (boxmeer)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Broek op Langedijk (broek_op_langedijk)
  • Brunssum (brunssum)
  • Burgum (burgum)
  • Bussum (bussum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • De Lier (de_lier)
  • Delfgauw (delfgauw)
  • Delft (delft)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Dieren (dieren)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Druten (druten)
  • Duiven (duiven)
  • Echt (echt)
  • Ede (ede)
  • Eersel (eersel)
  • Eibergen (eibergen)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elburg (elburg)
  • Elsloo (elsloo)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enkhuizen (enkhuizen)
  • Enschede (enschede)
  • Epe (epe)
  • Ermelo (ermelo)
  • Etten (etten)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Farmsum (farmsum)
  • Franeker (franeker)
  • Geldrop (geldrop)
  • Geleen (geleen)
  • Gemert (gemert)
  • Goes (goes)
  • Goirle (goirle)
  • Goor (goor)
  • Gorinchem (gorinchem)
  • Gouda (gouda)
  • Groesbeek (groesbeek)
  • Groningen (groningen)
  • Gronsveld (gronsveld)
  • Grootebroek (grootebroek)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hapert (hapert)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Heesch (heesch)
  • Heiloo (heiloo)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hendrik-Ido-Ambacht (hendrik_ido_ambacht)
  • Hengelo (hengelo)
  • Heumen (heumen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogerheide (hoogerheide)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoogvliet Rotterdam (hoogvliet_rotterdam)
  • Hoorn (hoorn)
  • Houten (houten)
  • Huissen (huissen)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJsselstein (ijsselstein)
  • Joure (joure)
  • Kampen (kampen)
  • Katwijk (katwijk)
  • Kerkrade (kerkrade)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Koog aan de Zaan (koog_aan_de_zaan)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Leek (leek)
  • Leerdam (leerdam)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leiderdorp (leiderdorp)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Leusden (leusden)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maarssen (maarssen)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meerssen (meerssen)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Middelharnis (middelharnis)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Monster (monster)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nieuw-Vennep (nieuw_vennep)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Noordwijk (noordwijk)
  • Noordwijkerhout (noordwijkerhout)
  • Nuenen (nuenen)
  • Numansdorp (numansdorp)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oisterwijk (oisterwijk)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Oud-Beijerland (oud_beijerland)
  • Panningen (panningen)
  • Papendrecht (papendrecht)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Raamsdonksveer (raamsdonksveer)
  • Rhenen (rhenen)
  • Ridderkerk (ridderkerk)
  • Rijssen (rijssen)
  • Roden (roden)
  • Roelofarendsveen (roelofarendsveen)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Schiedam (schiedam)
  • Schijndel (schijndel)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Steenbergen (steenbergen)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Ter Apel (ter_apel)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Uden (uden)
  • Utrecht (utrecht)
  • Valkenburg (valkenburg)
  • Valkenswaard (valkenswaard)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Velserbroek (velserbroek)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vlissingen (vlissingen)
  • Vught (vught)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wageningen (wageningen)
  • Wanneperveen (wanneperveen)
  • Weert (weert)
  • Weesp (weesp)
  • Wijchen (wijchen)
  • Wijdewormer (wijdewormer)
  • Wijk bij Duurstede (wijk_bij_duurstede)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zevenaar (zevenaar)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwaag (zwaag)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl