x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

zaag

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in zaag categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

zaag kopen

Nederland is een klusland bij uitstek. Bij een doe-het-zelfklus in en om het huis mag een goede elektrische zaag niet ontb...
 • Algemene informatie

  Nederland is een klusland bij uitstek. Bij een doe-het-zelfklus in en om het huis mag een goede elektrische zaag niet ontbreken. Er zijn handzagen en elektrische zaagmachines. Deze tekst gaat dieper in op de elektrische zagen en de verscheidenheid daarbinnen. Vergelijk hier zagen!

  Soorten zaagmachines
  Er zijn verschillende modellen zaagmachines, zoals:

  • Decoupeerzaag: een decoupeerzaag is ook onmisbaar voor de klusser. Deze zaag is multifunctioneel, kan vrijwel alle soorten materiaal zagen en heeft een instelbare zaagstand en diepte. De decoupeerzaag wordt op een vlakke werkplek gebruikt, bijvoorbeeld voor het zagen van platen.
  • Cirkelzaag: een cirkelzaag is ook prima geschikt voor grote hoeveelheden te zagen materiaal. Dit is een los apparaat zonder vast werkblad dat je op de te zagen plaat of plank zet. Een cirkelzaag kan ook in een hoek van 45 en 90 graden zagen, iets wat de andere zaagmachines niet kunnen.
  • Tegelzaagmachine: deze zaagmachine is alleen geschikt voor het zagen van tegels en niet voor hout, kunststof, gipsplaat of metaal
  • Figuurzaag: de zaaghobbyist of houtbewerker heeft het precisiewerk nodig van een figuurzaag.
  • Afkortzaag
  • Lintzaagmachine: de lintzaagmachine is uitermate geschikt voor het zagen met hoge precisie. De machine heeft altijd een vaste voet en is ideaal voor het fijnere zaagwerk. Geschikt voor de professionele gebruiker, de doe-het-zelver en de modelbouwer.
  • Verstekzaag
  • Reciprozaag: dit is de klusterm voor een elektrische handzaag die mobiel in gebruik is. Deze zaag kan voor allerlei klussen gebruikt worden: om kozijnen uit te zagen, voor sloopwerken, in de tuin en ga zo maar door. De reciprozaag komt eigenlijk altijd wel van pas en is erg handig doordat het een mobiel apparaat is.

  Welke zaag voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van de wijze van gebruik en het soort materiaal dat je gaat zagen. Voor grote hoeveelheden te zagen materialen is een zaagmachine met een vast werkstuk handig en veilig, zoals een tafelcirkelzaag, een afkortzaag of verstekzaag. Verstekzagen of gewoon recht zagen is op deze manier een fluitje van een cent. 

  Vergelijk hier zagen!

  Zaagbladen
  Voor het zagen van diverse materialen heb je verschillende zaagbladen nodig, gemaakt van verschillende materialen, en met verschillende vertandingen. Met een zaag kun je door ieder soort materiaal zagen, mits je het juiste zaagblad gebruikt. Bladen voor hout, metaal, kunststof of gipsplaat. Over het algemeen geldt dat hoe harder het te zagen materiaal, hoe fijner de tanden van het zaagblad moeten zijn. Je wisselt het blad afhankelijk van het materiaal. Een sleutelvrij wisselsysteem is dan wel makkelijk. Een andere bevestigingsmogelijkheid is met een inbus- of montagesleutel.

  Accessoires

  Bij de zaagmachine kunnen allerlei accessoires meegeleverd worden zoals zaagbladen voor de diverse materialen, een geleideplaat, een precisiezaagblad, een extra accu, een snellader of een beschermkap. Voor transport en veiligheid wordt de zaagmachine in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic of soms zelfs van aluminium. De koffer zit niet altijd standaard bij de zaag, daarom staat het apart vermeld.

  Veilig zagen
  Zoals met alle klussen in en om het huis: denk tijdens het zagen aan de veiligheid van jezelf en je omgeving. Een elektrische zaag is bij onjuist gebruik een levensgevaarlijk instrument. Laat in ieder geval nooit elektrische zagen onbewaakt achter als er kinderen in de buurt zijn. Ruim na elke klus de zaagmachine op om ongelukken in huis te voorkomen.

 • Verklarende woordenlijst


  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen over zaagmachines.

  Accuvoeding
  De kleinere zaagmachines kunnen wel draadloos zijn en werken op een accu. Als accessoire worden soms extra accu's meegeleverd. Dat is handig, want dan staat er altijd een te laden terwijl je aan het klussen bent. Met een snellader, ook een extra accessoire bij de machine, wordt de accu nog sneller opgeladen. Een zaag met accu is uiterst mobiel en je hebt geen verlengsnoer meer nodig. Je loopt ook niet meer het risico om tijdens het klussen het snoer door te zagen.

  Aantal zaagslagen
  Het aantal (zaag)slagen per minuut heeft een minimum- en maximumaantal. Afhankelijk van het te zagen materiaal stel je zelf de zaagmachine in. Bij een te lage zaagsnelheid zou je het stuk hout helemaal versplinteren tijdens het zagen, en met een te hoge snelheid wordt de zaag te snel te heet, waardoor het hout kan verkleuren. Bij metaal is een hoge snelheid juist van belang, om de zaagsnede netjes te houden. Om dat te bereiken stel je zelf de slagen per minuut in, binnen de grenzen van het zaagbereik. De meeste zaagmachines zijn traploos instelbaar in pendeltrappen.


  Asgat zaagblad

  Dit geldt alleen voor de cirkelzaag.

  Continue zagen
  Met deze stand hoef je niet de hele tijd de "aan"-knop ingedrukt te houden.

  Diameter zaagblad
  Dit geldt alleen voor de cirkelzaag.

  Geschikt linkshandigen
  Niet alle zaagmachines zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Als dit specifiek wordt vermeld bij het type, vind je dat terug bij onze informatie.

  Koffer
  Voor transport en veiligheid wordt de zaagmachine in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic of soms zelfs van aluminium. De koffer is niet standaard, daarom staat het apart vermeld.

  Max. vermogen
  Het vermogen van de zaagmachine wordt aangegeven in Watt. Hier geldt: hoe hoger het wattage, hoe krachtiger de machine.

  Max. zaagcapaciteit
  Naast het aantal slagen per minuut is het ook belangrijk naar de zaagslaglengte te kijken. Dit betekent hoe ver er gezaagd wordt per zaagslag. De lengte wordt aangegeven in millimeters. De zaagslaglengte wisselt wel per soort materiaal; voor hout is dat een ander cijfer dan voor staal. De maximale zaagcapaciteit voor hout, staal en kunststof vind je terug in onze informatie.

  Netstroom
  Alle elektrische apparaten werken op, jawel, stroom. De grotere zaagmachines zijn eigenlijk nooit draadloos maar worden rechtstreeks op een (geaard) stopcontact aangesloten. Het vermogen van deze machines is dusdanig groot dat een accu te snel leeg zou zijn.

  Pendeltrappen
  De meeste zaagmachines zijn traploos instelbaar in pendeltrappen. Hiermee stel je zelf het minimale en maximale aantal slagen per minuut in. Zie de uitleg bij minimale en maximale slagen per minuut.

  Sleutelvrij wisselsysteem
  Voor het zagen van diverse materialen heb je verschillende zaagbladen nodig. Bladen voor hout, metaal, kunststof of gipsplaat. Je wisselt het blad afhankelijk van het materiaal. Een sleutelvrij wisselsysteem is dan wel makkelijk. Een andere bevestigingsmogelijkheid is met een inbus- of montagesleutel.

  Vermogen
  Het vermogen van de zaagmachine wordt aangegeven in Watt. Hier geldt: hoe hoger het wattage, hoe krachtiger de machine. Vergelijk het vermogen maar met de PK van de moter van je auto. Hoe meer PK, hoe sneller je van 0 naar 100 kilometer per uur optrekt. Een Kia Picanto doet daar langer over dan een Porsche Turbo. Hoe groter het vermogen van de zaagmachine, hoe meer slagen per minuut de machine kan produceren.

  Zaagblad
  Voor het zagen van diverse materialen heb je verschillende zaagbladen nodig, gemaakt van verschillende materialen, en met verschillende vertandingen. Bladen voor hout, metaal, kunststof of gipsplaat. Over het algemeen geldt dat hoe harder het te zagen materiaal, hoe fijner de tanden van het zaagblad moeten zijn. Je wisselt het blad afhankelijk van het materiaal. Een sleutelvrij wisselsysteem is dan wel makkelijk. Een andere bevestigingsmogelijkheid is met een inbus- of montagesleutel.

  Zaagcapaciteit 45 graden
  Dit geldt alleen voor de cirkelzaag. Deze kan als enige in een schuine stand zagen.

  Zaagcapaciteit 90 graden
  Dit geldt alleen voor de cirkelzaag. Deze kan als enige in een schuine stand zagen.

  Zaagslaglengte
  Naast het aantal slagen per minuut is het ook belangrijk naar de zaagslaglengte te kijken. Dit betekent hoe ver er gezaagd wordt per zaagslag. De lengte wordt aangegeven in millimeters. De zaagslaglengte wisselt wel per soort materiaal: voor hout is dat een ander cijfer dan voor staal. De maximale zaagcapaciteit voor hout, staal en kunststof vind je terug in onze informatie.

  • Makita Makita is een merk dat staat voor kwaliteit. Je kunt bij de Makita zagen op de kwaliteit rekenen.
  • Metabo Metabo staat voor veiligheid en functionaliteit. Deze eigenschappen staan ook centraal bij de zaagmachines van Metabo.
  • DeWalt De zagen van DeWalt zijn gemaakt voor bouwvakkers die kiezen voor kwaliteit en garantie.
  • Festool De zagen van Festool zijn veelzijdig en krachtig. Het maakt niet meer uit voor welke klus jij de zagen van Festool gebruikt.
  • Cirkelzaag Een zaag in de vorm van een cirkel. De cirkelzaag is bedoeld om verschillende materialen door te zagen.
  • Decoupeerzaag Een zaag met een klein gekarteld mesje. Decoupeerzagen zijn geschikt om figuren te zagen.
  • Budget Zaagmachines goedkoper dan 125 euro.
  • Groot zaagblad Zagen met een zaagblad dat groter is dan 250 mm.
 • Metabo KGS 216 M
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/6/metabo-kgs-216-m-18686306.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/0/9/metabo-kgs-216-m-30747109.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/6/metabo-kgs-216-m-18686306.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzAvNi9tZXRhYm8ta2dzLTIxNi1tLTE4Njg2MzA2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/0/9/metabo-kgs-216-m-30747109.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzAvOS9tZXRhYm8ta2dzLTIxNi1tLTMwNzQ3MTA5LmpwZw==
  Metabo KGS 216 M (48)
  8.538968312871644 (4)
  Metabo KGS 216 M
  Superhandige en directe Zaagmachine
  Directe zaag. Makkelijk in te stellen. Goede kwaliteit. AANRADER!
  9.0
  0 10
 • Metabo KGS 216 M
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/6/metabo-kgs-216-m-18686306.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/0/9/metabo-kgs-216-m-30747109.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/6/metabo-kgs-216-m-18686306.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzAvNi9tZXRhYm8ta2dzLTIxNi1tLTE4Njg2MzA2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/0/9/metabo-kgs-216-m-30747109.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzAvOS9tZXRhYm8ta2dzLTIxNi1tLTMwNzQ3MTA5LmpwZw==
  Metabo KGS 216 M (48)
  8.538968312871644 (4)
  Metabo KGS 216 M
  Goede zaagmachine mooie zaagsnede. Handig is de laser voor mooie op maat zagen
  Handig apparaat waarmee je mooie zaagsnedes kan maken. Laser is er handig. Weer een goed product van Metabo
  9.7
  0 10
 • Bosch PST 900 PEL
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/8/bosch-pst-900-pel-18300078.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/9/8/bosch-pst-900-pel-24574798.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/8/bosch-pst-900-pel-18300078.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzcvOC9ib3NjaC1wc3QtOTAwLXBlbC0xODMwMDA3OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/9/8/bosch-pst-900-pel-24574798.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzkvOC9ib3NjaC1wc3QtOTAwLXBlbC0yNDU3NDc5OC5qcGc=
  Bosch PST 900 PEL (8)
  7.25 (1)
  Bosch PST 900 PEL
  PRIMA APPARAAT
  Lichter dan een eensgelijke Bosch van jaren geleden. Ik hoop dat ie net zo lang meegaat. Zo'n 20 jaar ging het vorige apparaat mee.
  8.0
  0 10
 • Metabo KGS 216 M
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/6/metabo-kgs-216-m-18686306.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/0/9/metabo-kgs-216-m-30747109.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/6/metabo-kgs-216-m-18686306.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzAvNi9tZXRhYm8ta2dzLTIxNi1tLTE4Njg2MzA2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/0/9/metabo-kgs-216-m-30747109.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzAvOS9tZXRhYm8ta2dzLTIxNi1tLTMwNzQ3MTA5LmpwZw==
  Metabo KGS 216 M (48)
  8.538968312871644 (4)
  Metabo KGS 216 M
  Fijn apparaat voor de proffessionele klusser
  Goed verpakt aangeleverd, makkelijk te monteren. aan te raden is de zaag op een multiplex houten plaat te monteren voor destabilteit. Zaagt geweldig mooi. en is gemakkelijk onder een werkbank op te bergen. Enige nadeel is de stofzak vangt weinig op. Met stofzuiger werkt de stofopvang goed.
  9.0
  0 10
 • Metabo KGS 216 M
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/6/metabo-kgs-216-m-18686306.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/0/9/metabo-kgs-216-m-30747109.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/6/metabo-kgs-216-m-18686306.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzAvNi9tZXRhYm8ta2dzLTIxNi1tLTE4Njg2MzA2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/0/9/metabo-kgs-216-m-30747109.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzAvOS9tZXRhYm8ta2dzLTIxNi1tLTMwNzQ3MTA5LmpwZw==
  Metabo KGS 216 M (48)
  8.538968312871644 (4)
  Metabo KGS 216 M
  Mijn eerste eigen zaagmachine. Ben er erg blij mee, ik gebruik de zaag voor mijn hobby. Fantastisch.
  Handig apparaat, zaag prima. De laser is erg handig, altijd de juiste maat.
  9.0
  0 10
 • Makita
  • makita
 • Metabo
  • metabo
 • DeWalt
  • dewalt
 • Festool
  • festool
 • Cirkelzaag
  • cirkelzaag
 • Decoupeerzaag
  • decoupeerzaag
 • Budget
  • budget
 • Groot zaagblad
  • large
Zagen 7.5 (13)
0 - 24
 • Metabo KGS 216 M
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/6/metabo-kgs-216-m-18686306.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/0/9/metabo-kgs-216-m-30747109.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/6/metabo-kgs-216-m-18686306.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzAvNi9tZXRhYm8ta2dzLTIxNi1tLTE4Njg2MzA2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/0/9/metabo-kgs-216-m-30747109.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzAvOS9tZXRhYm8ta2dzLTIxNi1tLTMwNzQ3MTA5LmpwZw==
  Metabo KGS 216 M (48)
  8.538968312871644 (4)
  Metabo KGS 216 M
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  208.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  208.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
  good_buy
  best_reviewed
 • Metabo KS 216 M
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/6/8/metabo-ks-216-m-30644168.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/6/8/metabo-ks-216-m-30644168.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzYvOC9tZXRhYm8ta3MtMjE2LW0tMzA2NDQxNjguanBn
  Metabo KS 216 M (32)
  Metabo KS 216 M
  Klium.nl Klium.nl
  8.757175490440359 (8)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  133.05, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Klium.nl Klium.nl
  8.757175490440359 (8)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  133.05, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
  good_buy
  most_sold
 • Einhell TH-SM 2131 Dual
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/7/einhell-th-sm-2131-dual-25193607.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/7/einhell-th-sm-2131-dual-25196377.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/7/einhell-th-sm-2131-dual-25193607.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzAvNy9laW5oZWxsLXRoLXNtLTIxMzEtZHVhbC0yNTE5MzYwNy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/7/einhell-th-sm-2131-dual-25196377.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvNy9laW5oZWxsLXRoLXNtLTIxMzEtZHVhbC0yNTE5NjM3Ny5qcGc=
  Einhell TH-SM 2131 Dual (20)
  Einhell TH-SM 2131 Dual
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Bosch PSA 700 E
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/0/bosch-psa-700-e-19563870.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/3/bosch-psa-700-e-19662233.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/6/2/bosch-psa-700-e-27282062.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/0/bosch-psa-700-e-19563870.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzcvMC9ib3NjaC1wc2EtNzAwLWUtMTk1NjM4NzAuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/3/bosch-psa-700-e-19662233.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzMvMy9ib3NjaC1wc2EtNzAwLWUtMTk2NjIyMzMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/6/2/bosch-psa-700-e-27282062.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzYvMi9ib3NjaC1wc2EtNzAwLWUtMjcyODIwNjIuanBn
  Bosch PSA 700 E (13)
  Bosch PSA 700 E
  Modern.nl Modern.nl
  7.748880086506748 (310)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  7.748880086506748 (310)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Metabo KGS 254 M
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/8/8/metabo-kgs-254-m-35082088.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLm1hZ2luZWEuY29tL20yL3Byb2R1Y3RzLzAwLzAyLzk0LzQ0L00yMDAwMjk0NDQxM18yLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/8/9/metabo-kgs-254-m-35082089.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMDQ0MTM2NTIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/0/metabo-kgs-254-m-35082090.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE4MDA3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/1/7/metabo-kgs-254-m-35606117.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/1/8/metabo-kgs-254-m-35606118.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/1/9/metabo-kgs-254-m-35606119.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/2/0/metabo-kgs-254-m-35606120.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/8/8/metabo-kgs-254-m-35082088.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLm1hZ2luZWEuY29tL20yL3Byb2R1Y3RzLzAwLzAyLzk0LzQ0L00yMDAwMjk0NDQxM18yLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/8/9/metabo-kgs-254-m-35082089.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMDQ0MTM2NTIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/0/metabo-kgs-254-m-35082090.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE4MDA3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/1/7/metabo-kgs-254-m-35606117.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzEvNy9tZXRhYm8ta2dzLTI1NC1tLTM1NjA2MTE3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/1/8/metabo-kgs-254-m-35606118.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzEvOC9tZXRhYm8ta2dzLTI1NC1tLTM1NjA2MTE4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/1/9/metabo-kgs-254-m-35606119.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzEvOS9tZXRhYm8ta2dzLTI1NC1tLTM1NjA2MTE5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/2/0/metabo-kgs-254-m-35606120.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzIvMC9tZXRhYm8ta2dzLTI1NC1tLTM1NjA2MTIwLmpwZw==
  Metabo KGS 254 M (13)
  Metabo KGS 254 M
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  298.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  298.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Dewalt DWS780
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/7/dewalt-dws-780-18758087.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/8/dewalt-dws780-24393218.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/7/dewalt-dws-780-18758087.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzgvNy9kZXdhbHQtZHdzLTc4MC0xODc1ODA4Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/8/dewalt-dws780-24393218.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzEvOC9kZXdhbHQtZHdzNzgwLTI0MzkzMjE4LmpwZw==
  Dewalt DWS780 (10)
  Dewalt DWS780
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  853.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  853.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
 • Festool TS 55 RQ-PLUS
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/7/festool-ts-55-rq-plus-19815177.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/7/festool-ts-55-rq-plus-19815177.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzcvNy9mZXN0b29sLXRzLTU1LXJxLXBsdXMtMTk4MTUxNzcuanBn
  Festool TS 55 RQ-PLUS (10)
  Festool TS 55 RQ-PLUS
  Klium.nl Klium.nl
  8.757175490440359 (8)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  374.52, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Klium.nl Klium.nl
  8.757175490440359 (8)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  374.52, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Festool TS 55 REBQ-Plus-FS
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/7/festool-ts-55-rebq-plus-fs-18966757.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/9/7/festool-ts-55-rebq-plus-fs-23819097.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/7/festool-ts-55-rebq-plus-fs-18966757.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzUvNy9mZXN0b29sLXRzLTU1LXJlYnEtcGx1cy1mcy0xODk2Njc1Ny5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/9/7/festool-ts-55-rebq-plus-fs-23819097.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzkvNy9mZXN0b29sLXRzLTU1LXJlYnEtcGx1cy1mcy0yMzgxOTA5Ny5qcGc=
  Festool TS 55 REBQ-Plus-FS (9)
  Festool TS 55 REBQ-Plus-FS
  Klium.nl Klium.nl
  8.757175490440359 (8)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  508.25, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Klium.nl Klium.nl
  8.757175490440359 (8)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  508.25, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Makita BJV 180 RFX
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/2/makita-bjv-180-rfx-18084932.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/2/makita-bjv-180-rfx-18084932.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzMvMi9tYWtpdGEtYmp2LTE4MC1yZngtMTgwODQ5MzIuanBn
  Makita BJV 180 RFX (8)
  Makita BJV 180 RFX
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  445.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  445.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Metabo KGS 216 M
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/8/2/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-33118582.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzgyMjk0P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/6/0/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-33895960.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE4MDA2
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/6/1/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-33895961.jpg?m=aHR0cDovL2FwaS50cmV0dGkuY29tL2ltYWdlcy9pdGVtcy8yNTAvODg1NTkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/7/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-37880617.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/8/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-37880618.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/9/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-37880619.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/8/2/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-33118582.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzgyMjk0P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/6/0/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-33895960.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE4MDA2
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/6/1/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-33895961.jpg?m=aHR0cDovL2FwaS50cmV0dGkuY29tL2ltYWdlcy9pdGVtcy8yNTAvODg1NTkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/7/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-37880617.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzEvNy9tZXRhYm8ta2dzLTIxNi1tLTEwNTQ2LTA1MjUwNTEzZDUwYmY0YWRiYTZmZGM3NzA3ZTdiOTFmLTM3ODgwNjE3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/8/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-37880618.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzEvOC9tZXRhYm8ta2dzLTIxNi1tLTEwNTQ2LTA1MjUwNTEzZDUwYmY0YWRiYTZmZGM3NzA3ZTdiOTFmLTM3ODgwNjE4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/9/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-37880619.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzEvOS9tZXRhYm8ta2dzLTIxNi1tLTEwNTQ2LTA1MjUwNTEzZDUwYmY0YWRiYTZmZGM3NzA3ZTdiOTFmLTM3ODgwNjE5LmpwZw==
  Metabo KGS 216 M (8)
  Metabo KGS 216 M
  Redcoon Redcoon
  7.678715534031743 (423)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  207.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon Redcoon
  7.678715534031743 (423)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  207.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
  good_buy
 • Bosch PST 900 PEL
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/8/bosch-pst-900-pel-18300078.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/9/8/bosch-pst-900-pel-24574798.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/8/bosch-pst-900-pel-18300078.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzcvOC9ib3NjaC1wc3QtOTAwLXBlbC0xODMwMDA3OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/9/8/bosch-pst-900-pel-24574798.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzkvOC9ib3NjaC1wc3QtOTAwLXBlbC0yNDU3NDc5OC5qcGc=
  Bosch PST 900 PEL (8)
  7.25 (1)
  Bosch PST 900 PEL
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89.25, ? (offer_sdt_unknown)
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89.25, ? (offer_sdt_unknown)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89.25, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  156
 • Bruder Mannesmann 12795
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/9/8/bruder-mannesmann-12795-19400798.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/9/8/bruder-mannesmann-12795-19400798.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvOC9icnVkZXItbWFubmVzbWFubi0xMjc5NS0xOTQwMDc5OC5qcGc=
  Bruder Mannesmann 12795 (8)
  Bruder Mannesmann 12795
  Conrad Conrad
  8.152895099865935 (672)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.152895099865935 (672)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Metabo TS 254
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/1/1/metabo-ts-254-24723811.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/1/1/metabo-ts-254-24723811.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzEvMS9tZXRhYm8tdHMtMjU0LTI0NzIzODExLmpwZw==
  Metabo TS 254 (8)
  Metabo TS 254
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  788.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  788.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Dewalt DW777-QS verstekzaag
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/4/9/dewalt-dw777-qs-circular-saw-34042049.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/5/dewalt-dw777-qs-mitre-saw-34072525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/6/dewalt-dw777-qs-mitre-saw-34072526.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/4/9/dewalt-dw777-qs-circular-saw-34042049.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzQvOS9kZXdhbHQtZHc3NzctcXMtY2lyY3VsYXItc2F3LTM0MDQyMDQ5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/5/dewalt-dw777-qs-mitre-saw-34072525.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzIvNS9kZXdhbHQtZHc3NzctcXMtbWl0cmUtc2F3LTM0MDcyNTI1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/6/dewalt-dw777-qs-mitre-saw-34072526.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzIvNi9kZXdhbHQtZHc3NzctcXMtbWl0cmUtc2F3LTM0MDcyNTI2LmpwZw==
  Dewalt DW777-QS verstekzaag (7)
  Dewalt DW777-QS verstekzaag
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  360.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  360.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Bosch PTS 10
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/8/bosch-pts-10-23783798.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/0/2/bosch-pts-10-23844902.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/8/bosch-pts-10-23783798.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzkvOC9ib3NjaC1wdHMtMTAtMjM3ODM3OTguanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/0/2/bosch-pts-10-23844902.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzAvMi9ib3NjaC1wdHMtMTAtMjM4NDQ5MDIuanBn
  Bosch PTS 10 (6)
  Bosch PTS 10
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  358, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  358, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Bosch PKS 55 A
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/6/bosch-pks-55-a-10423986.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/0/bosch-pks-55-a-18357220.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/4/bosch-pks-55-a-24626064.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/5/bosch-pks-55-a-24626065.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/6/bosch-pks-55-a-24626066.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/7/bosch-pks-55-a-24626067.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/2/bosch-pks-55-a-28040082.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/6/bosch-pks-55-a-10423986.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzgvNi9ib3NjaC1wa3MtNTUtYS0xMDQyMzk4Ni5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/0/bosch-pks-55-a-18357220.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzIvMC9ib3NjaC1wa3MtNTUtYS0xODM1NzIyMC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/4/bosch-pks-55-a-24626064.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzYvNC9ib3NjaC1wa3MtNTUtYS0yNDYyNjA2NC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/5/bosch-pks-55-a-24626065.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzYvNS9ib3NjaC1wa3MtNTUtYS0yNDYyNjA2NS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/6/bosch-pks-55-a-24626066.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzYvNi9ib3NjaC1wa3MtNTUtYS0yNDYyNjA2Ni5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/7/bosch-pks-55-a-24626067.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzYvNy9ib3NjaC1wa3MtNTUtYS0yNDYyNjA2Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/2/bosch-pks-55-a-28040082.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzgvMi9ib3NjaC1wa3MtNTUtYS0yODA0MDA4Mi5qcGc=
  Bosch PKS 55 A (6)
  Bosch PKS 55 A
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  96.75, ? (offer_sdt_unknown)
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  96.75, ? (offer_sdt_unknown)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  96.75, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  458
 • Makita SP6000J1X cirkelzaag
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/2/makita-sp6000j1x-circular-saw-23819342.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/2/makita-sp6000j1x-circular-saw-23819342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzQvMi9tYWtpdGEtc3A2MDAwajF4LWNpcmN1bGFyLXNhdy0yMzgxOTM0Mi5qcGc=
  Makita SP6000J1X cirkelzaag (5)
  Makita SP6000J1X cirkelzaag
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  368.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  368.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Rockwell RD 3649
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/7/4/rockwell-rd-3649-47328874.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/7/4/rockwell-rd-3649-47328874.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzcvNC9yb2Nrd2VsbC1yZC0zNjQ5LTQ3MzI4ODc0LmpwZw==
  Rockwell RD 3649 (5)
  Rockwell RD 3649
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  147
 • Bosch GCM 8 SJL
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/6/1/bosch-gcm-8-sjl-24198261.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/6/1/bosch-gcm-8-sjl-24198261.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzYvMS9ib3NjaC1nY20tOC1zamwtMjQxOTgyNjEuanBn
  Bosch GCM 8 SJL (5)
  Bosch GCM 8 SJL
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  446.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  446.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Hitachi C 7 SS
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/0/7/hitachi-c-7-ss-18968007.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/5/6/hitachi-c-7-ss-18968256.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/1/6/hitachi-c-7-ss-18969016.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/3/hitachi-c-7-ss-19450313.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/0/7/hitachi-c-7-ss-18968007.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzAvNy9oaXRhY2hpLWMtNy1zcy0xODk2ODAwNy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/5/6/hitachi-c-7-ss-18968256.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzUvNi9oaXRhY2hpLWMtNy1zcy0xODk2ODI1Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/1/6/hitachi-c-7-ss-18969016.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzEvNi9oaXRhY2hpLWMtNy1zcy0xODk2OTAxNi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/3/hitachi-c-7-ss-19450313.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzEvMy9oaXRhY2hpLWMtNy1zcy0xOTQ1MDMxMy5qcGc=
  Hitachi C 7 SS (5)
  Hitachi C 7 SS
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  97.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  97.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  97.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Festool TS 75 EBQ-PLUS
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/0/4/festool-ts-75-ebq-plus-18086904.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/3/festool-ts-75-ebq-plus-18681223.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/0/4/festool-ts-75-ebq-plus-18086904.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzAvNC9mZXN0b29sLXRzLTc1LWVicS1wbHVzLTE4MDg2OTA0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/3/festool-ts-75-ebq-plus-18681223.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzIvMy9mZXN0b29sLXRzLTc1LWVicS1wbHVzLTE4NjgxMjIzLmpwZw==
  Festool TS 75 EBQ-PLUS (5)
  Festool TS 75 EBQ-PLUS
  Klium.nl Klium.nl
  8.757175490440359 (8)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  642.31, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Klium.nl Klium.nl
  8.757175490440359 (8)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  642.31, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Powerplus POWX0396 reciprozaag
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/7/powerplus-powx0396-sabre-saw-42810817.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/8/powerplus-powx0396-sabre-saw-42810818.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/9/powerplus-powx0396-sabre-saw-42810819.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/0/powerplus-powx0396-sabre-saw-42810820.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/1/powerplus-powx0396-sabre-saw-42810821.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/7/powerplus-powx0396-sabre-saw-42810817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvNy9wb3dlcnBsdXMtcG93eDAzOTYtc2FicmUtc2F3LTQyODEwODE3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/8/powerplus-powx0396-sabre-saw-42810818.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvOC9wb3dlcnBsdXMtcG93eDAzOTYtc2FicmUtc2F3LTQyODEwODE4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/9/powerplus-powx0396-sabre-saw-42810819.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvOS9wb3dlcnBsdXMtcG93eDAzOTYtc2FicmUtc2F3LTQyODEwODE5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/0/powerplus-powx0396-sabre-saw-42810820.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzIvMC9wb3dlcnBsdXMtcG93eDAzOTYtc2FicmUtc2F3LTQyODEwODIwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/1/powerplus-powx0396-sabre-saw-42810821.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzIvMS9wb3dlcnBsdXMtcG93eDAzOTYtc2FicmUtc2F3LTQyODEwODIxLmpwZw==
  Powerplus POWX0396 reciprozaag (5)
  Powerplus POWX0396 reciprozaag
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Hitachi CJ 18DSL (Slide) Basic
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/7/hitachi-cj-18dsl-slide-basic-27245437.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/7/hitachi-cj-18dsl-slide-basic-27245437.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzMvNy9oaXRhY2hpLWNqLTE4ZHNsLXNsaWRlLWJhc2ljLTI3MjQ1NDM3LmpwZw==
  Hitachi CJ 18DSL (Slide) Basic (5)
  Hitachi CJ 18DSL (Slide) Basic
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  157.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  157.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  148
 • Bosch PTS 10 T Zaagtafel - 1400 Watt - Met onderstel
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/8/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-33955558.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi5nZXJlZWRzY2hhcGtvb3BqZXMubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2ltcG9ydC9ib3NjaC8zMTY1MTQwNjU0MjEwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/2/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-33955562.jpg?m=aHR0cDovL2FwaS50cmV0dGkuY29tL2ltYWdlcy9pdGVtcy8yNTAvNTMwMTcuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/9/9/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-37107299.jpg?m=aHR0cDovL2kyLmNkc2Nkbi5jb20vcGR0Mi80LzAvMS8xLzMwMHgzMDAvMDYwM0IwMzQwMS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/2/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-38081402.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/8/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-33955558.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi5nZXJlZWRzY2hhcGtvb3BqZXMubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2ltcG9ydC9ib3NjaC8zMTY1MTQwNjU0MjEwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/2/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-33955562.jpg?m=aHR0cDovL2FwaS50cmV0dGkuY29tL2ltYWdlcy9pdGVtcy8yNTAvNTMwMTcuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/9/9/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-37107299.jpg?m=aHR0cDovL2kyLmNkc2Nkbi5jb20vcGR0Mi80LzAvMS8xLzMwMHgzMDAvMDYwM0IwMzQwMS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/2/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-38081402.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzAvMi9ib3NjaC1wdHMtMTAtdC16YWFndGFmZWwtMTQwMC13YXR0LW1ldC1vbmRlcnN0ZWwtMzgwODE0MDIuanBn
  Bosch PTS 10 T Zaagtafel - 1400 Watt - Met onderstel (5)
  Bosch PTS 10 T Zaagtafel - 1400 Watt - Met onderstel
  Modern.nl Modern.nl
  7.748880086506748 (310)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  388.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  7.748880086506748 (310)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  388.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
2 36
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • < €120 (budget)
  • €120 - €220 (low)
  • €220 - €400 (medium)
  • > €400 (high)
 • Diameter zaagblad (blade_diameter):
  • Kleiner dan 150 mm (tiny)
  • 150 mm - 200 mm (small)
  • 200 mm - 250 mm (medium)
  • Groter dan 250 mm (large)
 • DHZ/professioneel (dhz_professioneel):
  • DHZ (dhz)
  • Professioneel (professioneel)
 • Type (type):
  • Alleszaag (alleszaag)
  • Cirkelzaag (cirkelzaag)
  • Decoupeerzaag (decoupeerzaag)
  • Zwaardzaag (zwaardzaag)
 • Wattage (wattage):
  • < 605 W (wattage_610)
  • 605 W - 800 W (wattage_610_800)
  • 800 W - 1200 W (wattage_800_1200)
  • ≥ 1200 W (wattage_1200)
 • Zaagdiepte (zaagdiepte):
  • < 55 mm (zaagdiepte_55)
  • 55 mm - 75 mm (zaagdiepte_55_75)
  • 75 mm - 135 mm (zaagdiepte_75_140)
  • ≥ 135 mm (zaagdiepte_140)
 • Varianten (group):
  • Bosch PTS 10 (bosch_pts_10)
  • Metabo PTS 10 (metabo_pts_10)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Aalsmeer (aalsmeer)
  • Aalten (aalten)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Appingedam (appingedam)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beilen (beilen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Bergschenhoek (bergschenhoek)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxmeer (boxmeer)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Broek op Langedijk (broek_op_langedijk)
  • Brunssum (brunssum)
  • Burgum (burgum)
  • Bussum (bussum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • De Lier (de_lier)
  • Delfgauw (delfgauw)
  • Delft (delft)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Dieren (dieren)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Druten (druten)
  • Duiven (duiven)
  • Echt (echt)
  • Ede (ede)
  • Eersel (eersel)
  • Eibergen (eibergen)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elburg (elburg)
  • Elsloo (elsloo)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enkhuizen (enkhuizen)
  • Enschede (enschede)
  • Epe (epe)
  • Ermelo (ermelo)
  • Etten (etten)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Farmsum (farmsum)
  • Franeker (franeker)
  • Geldrop (geldrop)
  • Geleen (geleen)
  • Gemert (gemert)
  • Goes (goes)
  • Goirle (goirle)
  • Goor (goor)
  • Gorinchem (gorinchem)
  • Gouda (gouda)
  • Groesbeek (groesbeek)
  • Groningen (groningen)
  • Gronsveld (gronsveld)
  • Grootebroek (grootebroek)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hapert (hapert)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Heesch (heesch)
  • Heiloo (heiloo)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hendrik-Ido-Ambacht (hendrik_ido_ambacht)
  • Hengelo (hengelo)
  • Heumen (heumen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogerheide (hoogerheide)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoogvliet Rotterdam (hoogvliet_rotterdam)
  • Hoorn (hoorn)
  • Houten (houten)
  • Huissen (huissen)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJsselstein (ijsselstein)
  • Joure (joure)
  • Kampen (kampen)
  • Katwijk (katwijk)
  • Kerkrade (kerkrade)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Koog aan de Zaan (koog_aan_de_zaan)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Leek (leek)
  • Leerdam (leerdam)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leiderdorp (leiderdorp)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Leusden (leusden)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maarssen (maarssen)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meerssen (meerssen)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Middelharnis (middelharnis)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Monster (monster)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nieuw-Vennep (nieuw_vennep)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Noordwijk (noordwijk)
  • Noordwijkerhout (noordwijkerhout)
  • Nuenen (nuenen)
  • Numansdorp (numansdorp)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oisterwijk (oisterwijk)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Oud-Beijerland (oud_beijerland)
  • Panningen (panningen)
  • Papendrecht (papendrecht)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Raamsdonksveer (raamsdonksveer)
  • Rhenen (rhenen)
  • Ridderkerk (ridderkerk)
  • Rijssen (rijssen)
  • Roden (roden)
  • Roelofarendsveen (roelofarendsveen)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Schiedam (schiedam)
  • Schijndel (schijndel)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • SNEEK (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Steenbergen (steenbergen)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Ter Apel (ter_apel)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Uden (uden)
  • Utrecht (utrecht)
  • Valkenburg (valkenburg)
  • Valkenswaard (valkenswaard)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Velserbroek (velserbroek)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vlissingen (vlissingen)
  • Vught (vught)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wageningen (wageningen)
  • Wanneperveen (wanneperveen)
  • Weert (weert)
  • Weesp (weesp)
  • Wijchen (wijchen)
  • Wijdewormer (wijdewormer)
  • Wijk bij Duurstede (wijk_bij_duurstede)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zevenaar (zevenaar)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwaag (zwaag)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl