x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

zaag

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in zaag categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

zaag kopen

Nederland is een klusland bij uitstek. Bij een doe-het-zelfklus in en om het huis mag een goede elektrische zaag niet ontb...
 • Algemene informatie

  Nederland is een klusland bij uitstek. Bij een doe-het-zelfklus in en om het huis mag een goede elektrische zaag niet ontbreken. Er zijn handzagen en elektrische zaagmachines. Deze tekst gaat dieper in op de elektrische zagen en de verscheidenheid daarbinnen. Vergelijk hier zagen!

  Soorten zaagmachines
  Er zijn verschillende modellen zaagmachines, zoals:

  • Decoupeerzaag: een decoupeerzaag is ook onmisbaar voor de klusser. Deze zaag is multifunctioneel, kan vrijwel alle soorten materiaal zagen en heeft een instelbare zaagstand en diepte. De decoupeerzaag wordt op een vlakke werkplek gebruikt, bijvoorbeeld voor het zagen van platen.
  • Cirkelzaag: een cirkelzaag is ook prima geschikt voor grote hoeveelheden te zagen materiaal. Dit is een los apparaat zonder vast werkblad dat je op de te zagen plaat of plank zet. Een cirkelzaag kan ook in een hoek van 45 en 90 graden zagen, iets wat de andere zaagmachines niet kunnen.
  • Tegelzaagmachine: deze zaagmachine is alleen geschikt voor het zagen van tegels en niet voor hout, kunststof, gipsplaat of metaal
  • Figuurzaag: de zaaghobbyist of houtbewerker heeft het precisiewerk nodig van een figuurzaag.
  • Afkortzaag
  • Lintzaagmachine: de lintzaagmachine is uitermate geschikt voor het zagen met hoge precisie. De machine heeft altijd een vaste voet en is ideaal voor het fijnere zaagwerk. Geschikt voor de professionele gebruiker, de doe-het-zelver en de modelbouwer.
  • Verstekzaag
  • Reciprozaag: dit is de klusterm voor een elektrische handzaag die mobiel in gebruik is. Deze zaag kan voor allerlei klussen gebruikt worden: om kozijnen uit te zagen, voor sloopwerken, in de tuin en ga zo maar door. De reciprozaag komt eigenlijk altijd wel van pas en is erg handig doordat het een mobiel apparaat is.

  Welke zaag voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van de wijze van gebruik en het soort materiaal dat je gaat zagen. Voor grote hoeveelheden te zagen materialen is een zaagmachine met een vast werkstuk handig en veilig, zoals een tafelcirkelzaag, een afkortzaag of verstekzaag. Verstekzagen of gewoon recht zagen is op deze manier een fluitje van een cent. 

  Vergelijk hier zagen!

  Zaagbladen
  Voor het zagen van diverse materialen heb je verschillende zaagbladen nodig, gemaakt van verschillende materialen, en met verschillende vertandingen. Met een zaag kun je door ieder soort materiaal zagen, mits je het juiste zaagblad gebruikt. Bladen voor hout, metaal, kunststof of gipsplaat. Over het algemeen geldt dat hoe harder het te zagen materiaal, hoe fijner de tanden van het zaagblad moeten zijn. Je wisselt het blad afhankelijk van het materiaal. Een sleutelvrij wisselsysteem is dan wel makkelijk. Een andere bevestigingsmogelijkheid is met een inbus- of montagesleutel.

  Accessoires

  Bij de zaagmachine kunnen allerlei accessoires meegeleverd worden zoals zaagbladen voor de diverse materialen, een geleideplaat, een precisiezaagblad, een extra accu, een snellader of een beschermkap. Voor transport en veiligheid wordt de zaagmachine in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic of soms zelfs van aluminium. De koffer zit niet altijd standaard bij de zaag, daarom staat het apart vermeld.

  Veilig zagen
  Zoals met alle klussen in en om het huis: denk tijdens het zagen aan de veiligheid van jezelf en je omgeving. Een elektrische zaag is bij onjuist gebruik een levensgevaarlijk instrument. Laat in ieder geval nooit elektrische zagen onbewaakt achter als er kinderen in de buurt zijn. Ruim na elke klus de zaagmachine op om ongelukken in huis te voorkomen.

 • Verklarende woordenlijst


  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen over zaagmachines.

  Accuvoeding
  De kleinere zaagmachines kunnen wel draadloos zijn en werken op een accu. Als accessoire worden soms extra accu's meegeleverd. Dat is handig, want dan staat er altijd een te laden terwijl je aan het klussen bent. Met een snellader, ook een extra accessoire bij de machine, wordt de accu nog sneller opgeladen. Een zaag met accu is uiterst mobiel en je hebt geen verlengsnoer meer nodig. Je loopt ook niet meer het risico om tijdens het klussen het snoer door te zagen.

  Aantal zaagslagen
  Het aantal (zaag)slagen per minuut heeft een minimum- en maximumaantal. Afhankelijk van het te zagen materiaal stel je zelf de zaagmachine in. Bij een te lage zaagsnelheid zou je het stuk hout helemaal versplinteren tijdens het zagen, en met een te hoge snelheid wordt de zaag te snel te heet, waardoor het hout kan verkleuren. Bij metaal is een hoge snelheid juist van belang, om de zaagsnede netjes te houden. Om dat te bereiken stel je zelf de slagen per minuut in, binnen de grenzen van het zaagbereik. De meeste zaagmachines zijn traploos instelbaar in pendeltrappen.


  Asgat zaagblad

  Dit geldt alleen voor de cirkelzaag.

  Continue zagen
  Met deze stand hoef je niet de hele tijd de "aan"-knop ingedrukt te houden.

  Diameter zaagblad
  Dit geldt alleen voor de cirkelzaag.

  Geschikt linkshandigen
  Niet alle zaagmachines zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Als dit specifiek wordt vermeld bij het type, vind je dat terug bij onze informatie.

  Koffer
  Voor transport en veiligheid wordt de zaagmachine in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic of soms zelfs van aluminium. De koffer is niet standaard, daarom staat het apart vermeld.

  Max. vermogen
  Het vermogen van de zaagmachine wordt aangegeven in Watt. Hier geldt: hoe hoger het wattage, hoe krachtiger de machine.

  Max. zaagcapaciteit
  Naast het aantal slagen per minuut is het ook belangrijk naar de zaagslaglengte te kijken. Dit betekent hoe ver er gezaagd wordt per zaagslag. De lengte wordt aangegeven in millimeters. De zaagslaglengte wisselt wel per soort materiaal; voor hout is dat een ander cijfer dan voor staal. De maximale zaagcapaciteit voor hout, staal en kunststof vind je terug in onze informatie.

  Netstroom
  Alle elektrische apparaten werken op, jawel, stroom. De grotere zaagmachines zijn eigenlijk nooit draadloos maar worden rechtstreeks op een (geaard) stopcontact aangesloten. Het vermogen van deze machines is dusdanig groot dat een accu te snel leeg zou zijn.

  Pendeltrappen
  De meeste zaagmachines zijn traploos instelbaar in pendeltrappen. Hiermee stel je zelf het minimale en maximale aantal slagen per minuut in. Zie de uitleg bij minimale en maximale slagen per minuut.

  Sleutelvrij wisselsysteem
  Voor het zagen van diverse materialen heb je verschillende zaagbladen nodig. Bladen voor hout, metaal, kunststof of gipsplaat. Je wisselt het blad afhankelijk van het materiaal. Een sleutelvrij wisselsysteem is dan wel makkelijk. Een andere bevestigingsmogelijkheid is met een inbus- of montagesleutel.

  Vermogen
  Het vermogen van de zaagmachine wordt aangegeven in Watt. Hier geldt: hoe hoger het wattage, hoe krachtiger de machine. Vergelijk het vermogen maar met de PK van de moter van je auto. Hoe meer PK, hoe sneller je van 0 naar 100 kilometer per uur optrekt. Een Kia Picanto doet daar langer over dan een Porsche Turbo. Hoe groter het vermogen van de zaagmachine, hoe meer slagen per minuut de machine kan produceren.

  Zaagblad
  Voor het zagen van diverse materialen heb je verschillende zaagbladen nodig, gemaakt van verschillende materialen, en met verschillende vertandingen. Bladen voor hout, metaal, kunststof of gipsplaat. Over het algemeen geldt dat hoe harder het te zagen materiaal, hoe fijner de tanden van het zaagblad moeten zijn. Je wisselt het blad afhankelijk van het materiaal. Een sleutelvrij wisselsysteem is dan wel makkelijk. Een andere bevestigingsmogelijkheid is met een inbus- of montagesleutel.

  Zaagcapaciteit 45 graden
  Dit geldt alleen voor de cirkelzaag. Deze kan als enige in een schuine stand zagen.

  Zaagcapaciteit 90 graden
  Dit geldt alleen voor de cirkelzaag. Deze kan als enige in een schuine stand zagen.

  Zaagslaglengte
  Naast het aantal slagen per minuut is het ook belangrijk naar de zaagslaglengte te kijken. Dit betekent hoe ver er gezaagd wordt per zaagslag. De lengte wordt aangegeven in millimeters. De zaagslaglengte wisselt wel per soort materiaal: voor hout is dat een ander cijfer dan voor staal. De maximale zaagcapaciteit voor hout, staal en kunststof vind je terug in onze informatie.

  • Makita Makita is een merk dat staat voor kwaliteit. Je kunt bij de Makita zagen op de kwaliteit rekenen.
  • Metabo Metabo staat voor veiligheid en functionaliteit. Deze eigenschappen staan ook centraal bij de zaagmachines van Metabo.
  • DeWalt De zagen van DeWalt zijn gemaakt voor bouwvakkers die kiezen voor kwaliteit en garantie.
  • Festool De zagen van Festool zijn veelzijdig en krachtig. Het maakt niet meer uit voor welke klus jij de zagen van Festool gebruikt.
  • Cirkelzaag Een zaag in de vorm van een cirkel. De cirkelzaag is bedoeld om verschillende materialen door te zagen.
  • Decoupeerzaag Een zaag met een klein gekarteld mesje. Decoupeerzagen zijn geschikt om figuren te zagen.
  • Budget Zaagmachines goedkoper dan 125 euro.
  • Groot zaagblad Zagen met een zaagblad dat groter is dan 250 mm.
 • Makita
  • makita
 • Metabo
  • metabo
 • DeWalt
  • dewalt
 • Festool
  • festool
 • Cirkelzaag
  • cirkelzaag
 • Decoupeerzaag
  • decoupeerzaag
 • Budget
  • budget
 • Groot zaagblad
  • large
Zagen 7.0 (9)
0 - 24
 • Bosch PTS 10
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/8/bosch-pts-10-23783798.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/0/2/bosch-pts-10-23844902.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/8/bosch-pts-10-23783798.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzkvOC9ib3NjaC1wdHMtMTAtMjM3ODM3OTguanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/0/2/bosch-pts-10-23844902.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzAvMi9ib3NjaC1wdHMtMTAtMjM4NDQ5MDIuanBn
  Bosch PTS 10 (555)
  Bosch PTS 10
  Wehkamp Wehkamp
  8.28886745756926 (437)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  358.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.28886745756926 (437)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  358.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  GAMMA Aalsmeer GAMMA Aalsmeer
  439, 4.7784226, 52.25701890000001 HIGH
  306
  most_sold
 • Evolution STANDEXT onderstel voor afkortzaag
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/1/evolution-standext-onderstel-voor-afkortzaag-54276971.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/0/evolution-standext-onderstel-voor-afkortzaag-55074720.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/2/evolution-standext-onderstel-voor-afkortzaag-55074722.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/1/evolution-standext-onderstel-voor-afkortzaag-54276971.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzcvMS9ldm9sdXRpb24tc3RhbmRleHQtb25kZXJzdGVsLXZvb3ItYWZrb3J0emFhZy01NDI3Njk3MS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/0/evolution-standext-onderstel-voor-afkortzaag-55074720.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzIvMC9ldm9sdXRpb24tc3RhbmRleHQtb25kZXJzdGVsLXZvb3ItYWZrb3J0emFhZy01NTA3NDcyMC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/2/evolution-standext-onderstel-voor-afkortzaag-55074722.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzIvMi9ldm9sdXRpb24tc3RhbmRleHQtb25kZXJzdGVsLXZvb3ItYWZrb3J0emFhZy01NTA3NDcyMi5qcGc=
  Evolution STANDEXT onderstel voor afkortzaag (268)
  Evolution STANDEXT onderstel voor afkortzaag
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  94.99, 5.0281248, 51.589339 UNKNOWN
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  100.94, 5d (offer_sdt_5_days)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  94.99, 5.0281248, 51.589339 UNKNOWN
  3
 • Bosch PTS 10 T Zaagtafel - 1400 Watt - Met onderstel
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/8/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-33955558.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi5nZXJlZWRzY2hhcGtvb3BqZXMubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2ltcG9ydC9ib3NjaC8zMTY1MTQwNjU0MjEwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/2/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-33955562.jpg?m=aHR0cDovL2FwaS50cmV0dGkuY29tL2ltYWdlcy9pdGVtcy8yNTAvNTMwMTcuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/9/9/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-37107299.jpg?m=aHR0cDovL2kyLmNkc2Nkbi5jb20vcGR0Mi80LzAvMS8xLzMwMHgzMDAvMDYwM0IwMzQwMS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/2/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-38081402.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/5/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-52162255.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/6/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-52162256.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/7/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-52162257.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/8/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-52162258.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/8/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-33955558.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi5nZXJlZWRzY2hhcGtvb3BqZXMubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2ltcG9ydC9ib3NjaC8zMTY1MTQwNjU0MjEwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/2/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-33955562.jpg?m=aHR0cDovL2FwaS50cmV0dGkuY29tL2ltYWdlcy9pdGVtcy8yNTAvNTMwMTcuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/9/9/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-37107299.jpg?m=aHR0cDovL2kyLmNkc2Nkbi5jb20vcGR0Mi80LzAvMS8xLzMwMHgzMDAvMDYwM0IwMzQwMS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/2/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-38081402.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzAvMi9ib3NjaC1wdHMtMTAtdC16YWFndGFmZWwtMTQwMC13YXR0LW1ldC1vbmRlcnN0ZWwtMzgwODE0MDIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/5/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-52162255.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzUvNS9ib3NjaC1wdHMtMTAtdC16YWFndGFmZWwtMTQwMC13YXR0LW1ldC1vbmRlcnN0ZWwtNTIxNjIyNTUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/6/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-52162256.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzUvNi9ib3NjaC1wdHMtMTAtdC16YWFndGFmZWwtMTQwMC13YXR0LW1ldC1vbmRlcnN0ZWwtNTIxNjIyNTYuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/7/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-52162257.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzUvNy9ib3NjaC1wdHMtMTAtdC16YWFndGFmZWwtMTQwMC13YXR0LW1ldC1vbmRlcnN0ZWwtNTIxNjIyNTcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/8/bosch-pts-10-t-zaagtafel-1400-watt-met-onderstel-52162258.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzUvOC9ib3NjaC1wdHMtMTAtdC16YWFndGFmZWwtMTQwMC13YXR0LW1ldC1vbmRlcnN0ZWwtNTIxNjIyNTguanBn
  Bosch PTS 10 T Zaagtafel - 1400 Watt - Met onderstel (209)
  Bosch PTS 10 T Zaagtafel - 1400 Watt - Met onderstel
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  389, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Metabo KGS 216 M
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/8/2/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-33118582.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzgyMjk0P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/6/0/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-33895960.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE4MDA2
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/6/1/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-33895961.jpg?m=aHR0cDovL2FwaS50cmV0dGkuY29tL2ltYWdlcy9pdGVtcy8yNTAvODg1NTkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/7/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-37880617.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/8/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-37880618.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/9/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-37880619.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/8/2/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-33118582.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzgyMjk0P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/6/0/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-33895960.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE4MDA2
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/6/1/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-33895961.jpg?m=aHR0cDovL2FwaS50cmV0dGkuY29tL2ltYWdlcy9pdGVtcy8yNTAvODg1NTkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/7/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-37880617.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzEvNy9tZXRhYm8ta2dzLTIxNi1tLTEwNTQ2LTA1MjUwNTEzZDUwYmY0YWRiYTZmZGM3NzA3ZTdiOTFmLTM3ODgwNjE3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/8/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-37880618.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzEvOC9tZXRhYm8ta2dzLTIxNi1tLTEwNTQ2LTA1MjUwNTEzZDUwYmY0YWRiYTZmZGM3NzA3ZTdiOTFmLTM3ODgwNjE4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/9/metabo-kgs-216-m-10546-05250513d50bf4adba6fdc7707e7b91f-37880619.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzEvOS9tZXRhYm8ta2dzLTIxNi1tLTEwNTQ2LTA1MjUwNTEzZDUwYmY0YWRiYTZmZGM3NzA3ZTdiOTFmLTM3ODgwNjE5LmpwZw==
  Metabo KGS 216 M (197)
  Metabo KGS 216 M
  Redcoon Redcoon
  8.088194156085002 (424)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon Redcoon
  8.088194156085002 (424)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  208.99, 5.0281248, 51.589339 UNKNOWN
  11
  good_buy
 • Makita DLX1002MJ1 18V Li-Ion accu 10 delige combiset (5x 4,0Ah accu:) in Mbox - koolborstelloos
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/8/6/makita-dlx1002mj1-18v-li-ion-accu-10-delige-combiset-5x-4-0ah-accu-in-mbox-koolborstelloos-45517186.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5nZXJlZWRzY2hhcGNlbnRydW0ubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0LzIvNS8yNTdlNTE5Yjg1OTk5YWNhNmRlNzY5ZWExYTRhMzMwYi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/0/makita-dlx1002mj1-18v-li-ion-accu-10-delige-combiset-5x-4-0ah-accu-in-mbox-koolborstelloos-47916250.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cua2xpdW0ubmwvNjE4MzE5LWV4dHJhLy1rbGl1bS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/8/makita-dlx1002mj1-18v-li-ion-accu-10-delige-combiset-5x-4-0ah-accu-in-mbox-koolborstelloos-52683268.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/8/6/makita-dlx1002mj1-18v-li-ion-accu-10-delige-combiset-5x-4-0ah-accu-in-mbox-koolborstelloos-45517186.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5nZXJlZWRzY2hhcGNlbnRydW0ubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0LzIvNS8yNTdlNTE5Yjg1OTk5YWNhNmRlNzY5ZWExYTRhMzMwYi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/0/makita-dlx1002mj1-18v-li-ion-accu-10-delige-combiset-5x-4-0ah-accu-in-mbox-koolborstelloos-47916250.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cua2xpdW0ubmwvNjE4MzE5LWV4dHJhLy1rbGl1bS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/8/makita-dlx1002mj1-18v-li-ion-accu-10-delige-combiset-5x-4-0ah-accu-in-mbox-koolborstelloos-52683268.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzYvOC9tYWtpdGEtZGx4MTAwMm1qMS0xOHYtbGktaW9uLWFjY3UtMTAtZGVsaWdlLWNvbWJpc2V0LTV4LTQtMGFoLWFjY3UtaW4tbWJveC1rb29sYm9yc3RlbGxvb3MtNTI2ODMyNjguanBn
  Makita DLX1002MJ1 18V Li-Ion accu 10 delige combiset (5x 4,0Ah accu:) in Mbox - koolborstelloos (73)
  Makita DLX1002MJ1 18V Li-Ion accu 10 delige combiset (5x 4,0Ah accu:) in Mbox - koolborstelloos
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  2349.99, 5.0281248, 51.589339 UNKNOWN
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  2349.99, 5.0281248, 51.589339 UNKNOWN
  1
 • Festool TS 55 RQ-PLUS
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/7/festool-ts-55-rq-plus-19815177.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/7/festool-ts-55-rq-plus-19815177.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzcvNy9mZXN0b29sLXRzLTU1LXJxLXBsdXMtMTk4MTUxNzcuanBn
  Festool TS 55 RQ-PLUS (62)
  Festool TS 55 RQ-PLUS
  Klium.nl Klium.nl
  8.830757841441434 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  367.06, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Klium.nl Klium.nl
  8.830757841441434 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  367.06, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Makita 2712 Table saw cirkelzaag
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/8/4/makita-scie-stationaire-315mm-32976784.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzk5NTQ5ODgzMy5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/7/makita-scie-stationaire-315mm-37073277.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjMuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS83MS80Zi81YS8zMzRiNmE0NDY1NWY0NDc1NDY0YjZkNDY0NzM3NDY2NTMxNjM0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/3/6/makita-scie-stationaire-315mm-41838736.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5nZXJlZWRzY2hhcGNlbnRydW0ubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0LzMvMS8zMTJjNDEwZmJmZDZiMTRlODlmZTY2OTMxY2VkYjM3YS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/3/3/makita-2712-table-saw-circular-saw-43005333.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/8/4/makita-scie-stationaire-315mm-32976784.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzk5NTQ5ODgzMy5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/7/makita-scie-stationaire-315mm-37073277.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjMuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS83MS80Zi81YS8zMzRiNmE0NDY1NWY0NDc1NDY0YjZkNDY0NzM3NDY2NTMxNjM0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/3/6/makita-scie-stationaire-315mm-41838736.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5nZXJlZWRzY2hhcGNlbnRydW0ubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0LzMvMS8zMTJjNDEwZmJmZDZiMTRlODlmZTY2OTMxY2VkYjM3YS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/3/3/makita-2712-table-saw-circular-saw-43005333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzMvMy9tYWtpdGEtMjcxMi10YWJsZS1zYXctY2lyY3VsYXItc2F3LTQzMDA1MzMzLmpwZw==
  Makita 2712 Table saw cirkelzaag (62)
  Makita 2712 Table saw cirkelzaag
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  342.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  342.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  342.99, 5.0281248, 51.589339 UNKNOWN
  2
 • Bosch PPS 7 S
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/5/bosch-pps7s-24541165.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/6/9/bosch-pps-7-s-27282069.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/5/bosch-pps7s-24541165.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzYvNS9ib3NjaC1wcHM3cy0yNDU0MTE2NS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/6/9/bosch-pps-7-s-27282069.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzYvOS9ib3NjaC1wcHMtNy1zLTI3MjgyMDY5LmpwZw==
  Bosch PPS 7 S (60)
  Bosch PPS 7 S
  Redcoon Redcoon
  8.088194156085002 (424)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  524.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon Redcoon
  8.088194156085002 (424)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  524.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  569, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Ferm TSM1032 Table saw cirkelzaag
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/2/2/ferm-zaagtafel-800-watt-32522422.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS8yLzMvMjE0ODU1MzIvbF8yMTQ4NTUzMi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/0/ferm-zaagtafel-800-watt-32522430.jpg?m=aHR0cDovL2Zlcm0yNC5iZS9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvRi9yL0Zyb21OYXZfODkxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/1/ferm-zaagtafel-800-watt-34914471.jpg?m=aHR0cDovL2Zlcm0yNC5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvRi9yL0Zyb21OYXZfODkxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/8/ferm-tsm1032-table-saw-circular-saw-40696178.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/9/ferm-tsm1032-table-saw-circular-saw-40696179.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/0/ferm-tsm1032-table-saw-circular-saw-40696180.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/2/2/ferm-zaagtafel-800-watt-32522422.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS8yLzMvMjE0ODU1MzIvbF8yMTQ4NTUzMi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/0/ferm-zaagtafel-800-watt-32522430.jpg?m=aHR0cDovL2Zlcm0yNC5iZS9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvRi9yL0Zyb21OYXZfODkxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/1/ferm-zaagtafel-800-watt-34914471.jpg?m=aHR0cDovL2Zlcm0yNC5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvRi9yL0Zyb21OYXZfODkxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/8/ferm-tsm1032-table-saw-circular-saw-40696178.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzcvOC9mZXJtLXRzbTEwMzItdGFibGUtc2F3LWNpcmN1bGFyLXNhdy00MDY5NjE3OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/9/ferm-tsm1032-table-saw-circular-saw-40696179.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzcvOS9mZXJtLXRzbTEwMzItdGFibGUtc2F3LWNpcmN1bGFyLXNhdy00MDY5NjE3OS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/0/ferm-tsm1032-table-saw-circular-saw-40696180.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzgvMC9mZXJtLXRzbTEwMzItdGFibGUtc2F3LWNpcmN1bGFyLXNhdy00MDY5NjE4MC5qcGc=
  Ferm TSM1032 Table saw cirkelzaag (59)
  Ferm TSM1032 Table saw cirkelzaag
  Redcoon Redcoon
  8.088194156085002 (424)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  84.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon Redcoon
  8.088194156085002 (424)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  84.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  GAMMA Aalsmeer GAMMA Aalsmeer
  88.95, 4.7784226, 52.25701890000001 LOW
  311
 • Einhell TH-SM 2131 Dual
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/7/einhell-th-sm-2131-dual-25193607.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/7/einhell-th-sm-2131-dual-25196377.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/7/einhell-th-sm-2131-dual-25193607.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzAvNy9laW5oZWxsLXRoLXNtLTIxMzEtZHVhbC0yNTE5MzYwNy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/7/einhell-th-sm-2131-dual-25196377.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvNy9laW5oZWxsLXRoLXNtLTIxMzEtZHVhbC0yNTE5NjM3Ny5qcGc=
  Einhell TH-SM 2131 Dual (59)
  Einhell TH-SM 2131 Dual
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Metabo KGS 254 M
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/8/8/metabo-kgs-254-m-35082088.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLm1hZ2luZWEuY29tL20yL3Byb2R1Y3RzLzAwLzAyLzk0LzQ0L00yMDAwMjk0NDQxM18yLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/8/9/metabo-kgs-254-m-35082089.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMDQ0MTM2NTIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/0/metabo-kgs-254-m-35082090.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE4MDA3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/1/7/metabo-kgs-254-m-35606117.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/1/8/metabo-kgs-254-m-35606118.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/1/9/metabo-kgs-254-m-35606119.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/2/0/metabo-kgs-254-m-35606120.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/8/8/metabo-kgs-254-m-35082088.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLm1hZ2luZWEuY29tL20yL3Byb2R1Y3RzLzAwLzAyLzk0LzQ0L00yMDAwMjk0NDQxM18yLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/8/9/metabo-kgs-254-m-35082089.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMDQ0MTM2NTIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/0/metabo-kgs-254-m-35082090.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE4MDA3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/1/7/metabo-kgs-254-m-35606117.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzEvNy9tZXRhYm8ta2dzLTI1NC1tLTM1NjA2MTE3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/1/8/metabo-kgs-254-m-35606118.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzEvOC9tZXRhYm8ta2dzLTI1NC1tLTM1NjA2MTE4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/1/9/metabo-kgs-254-m-35606119.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzEvOS9tZXRhYm8ta2dzLTI1NC1tLTM1NjA2MTE5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/2/0/metabo-kgs-254-m-35606120.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzIvMC9tZXRhYm8ta2dzLTI1NC1tLTM1NjA2MTIwLmpwZw==
  Metabo KGS 254 M (55)
  Metabo KGS 254 M
  Redcoon Redcoon
  8.088194156085002 (424)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon Redcoon
  8.088194156085002 (424)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  305.99, 5.0281248, 51.589339 UNKNOWN
  10
  good_buy
 • Metabo KS 216 M
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/6/8/metabo-ks-216-m-30644168.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/6/8/metabo-ks-216-m-30644168.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzYvOC9tZXRhYm8ta3MtMjE2LW0tMzA2NDQxNjguanBn
  Metabo KS 216 M (55)
  Metabo KS 216 M
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  127.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  127.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  127.99, 5.0281248, 51.589339 UNKNOWN
  176
  good_buy
 • Dewalt DW743N
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/3/dewalt-dw743n-24198393.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/4/dewalt-dw743n-24198394.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/5/dewalt-dw743n-24198395.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/6/dewalt-dw743n-24198396.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/2/dewalt-dw743n-24207562.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/3/dewalt-dw743n-24198393.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzkvMy9kZXdhbHQtZHc3NDNuLTI0MTk4MzkzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/4/dewalt-dw743n-24198394.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzkvNC9kZXdhbHQtZHc3NDNuLTI0MTk4Mzk0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/5/dewalt-dw743n-24198395.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzkvNS9kZXdhbHQtZHc3NDNuLTI0MTk4Mzk1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/6/dewalt-dw743n-24198396.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzkvNi9kZXdhbHQtZHc3NDNuLTI0MTk4Mzk2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/2/dewalt-dw743n-24207562.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzYvMi9kZXdhbHQtZHc3NDNuLTI0MjA3NTYyLmpwZw==
  Dewalt DW743N (54)
  Dewalt DW743N
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  720.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  720.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  720.99, 5.0281248, 51.589339 UNKNOWN
  2
 • Festool INVALCIRKELZAAG TS 55 REBQ-PLUS IN SYSTAINER INCLUSIEF 2 X GELEIDERAIL FS1400/2 + 2 X VERBINDINGSTUK
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/5/0/festool-invalcirkelzaag-ts-55-rebq-plus-in-systainer-inclusief-2-x-geleiderail-fs1400-2-2-x-verbindingstuk-55572750.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cua2xpdW0ubmwvNDg5ODktZXh0cmEvLWtsaXVtLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/5/0/festool-invalcirkelzaag-ts-55-rebq-plus-in-systainer-inclusief-2-x-geleiderail-fs1400-2-2-x-verbindingstuk-55572750.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cua2xpdW0ubmwvNDg5ODktZXh0cmEvLWtsaXVtLmpwZw==
  Festool INVALCIRKELZAAG TS 55 REBQ-PLUS IN SYSTAINER INCLUSIEF 2 X GELEIDERAIL FS1400/2 + 2 X VERBINDINGSTUK (48)
  Festool INVALCIRKELZAAG TS 55 REBQ-PLUS IN SYSTAINER INCLUSIEF 2 X GELEIDERAIL FS1400/2 + 2 X VERBINDINGSTUK
  Klium.nl Klium.nl
  8.830757841441434 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  562.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Klium.nl Klium.nl
  8.830757841441434 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  562.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Dewalt D27107 verstekzaag
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/3/dewalt-d27107-tafelzaag-afkortzaag-verstekzaag-35311913.jpg?m=aHR0cHM6Ly9jZG4uZ2VyZWVkc2NoYXBwZWxpamsubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2QvMi9kMjcxMDctMS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/1/dewalt-d27107-tafelzaag-afkortzaag-verstekzaag-36081601.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzk2NDUzMzI4NC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/8/6/dewalt-d27107-tafelzaag-afkortzaag-verstekzaag-41886686.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5nZXJlZWRzY2hhcGNlbnRydW0ubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2YvNi9mNjk1YTFmYmZkZjAwODFlYmQyZDQ0MTQ0OGI3Y2RiNS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/5/dewalt-d27107-mitre-saw-45603795.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/3/dewalt-d27107-tafelzaag-afkortzaag-verstekzaag-35311913.jpg?m=aHR0cHM6Ly9jZG4uZ2VyZWVkc2NoYXBwZWxpamsubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2QvMi9kMjcxMDctMS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/1/dewalt-d27107-tafelzaag-afkortzaag-verstekzaag-36081601.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzk2NDUzMzI4NC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/8/6/dewalt-d27107-tafelzaag-afkortzaag-verstekzaag-41886686.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5nZXJlZWRzY2hhcGNlbnRydW0ubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2YvNi9mNjk1YTFmYmZkZjAwODFlYmQyZDQ0MTQ0OGI3Y2RiNS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/5/dewalt-d27107-mitre-saw-45603795.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzkvNS9kZXdhbHQtZDI3MTA3LW1pdHJlLXNhdy00NTYwMzc5NS5qcGc=
  Dewalt D27107 verstekzaag (38)
  Dewalt D27107 verstekzaag
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  1186.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  1186.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  1186.99, 5.0281248, 51.589339 UNKNOWN
  2
 • Dewalt DW770 afkortzaag 1.600 Watt zaagblad 216mm
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/4/5/dewalt-dw770-afkortzaag-1-600-watt-zaagblad-216mm-37271945.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21lZWxlY3Ryb25pY3Nkb2N1bWVudC9lbGVjdHJvbmljcy9pbWFnZTQvZGV3YWx0X2thcC1nZXJpbmdzc2FnXzIxNm1tLTI1MTIzMzQ1LWZybnQxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/4/6/dewalt-dw770-afkortzaag-1-600-watt-zaagblad-216mm-37271946.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzk2MzczNTUwNC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/1/dewalt-dw770-afkortzaag-1-600-watt-zaagblad-216mm-38375991.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi5nZXJlZWRzY2hhcHBlbGlqay5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvZC93L2R3NzcwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/4/5/dewalt-dw770-afkortzaag-1-600-watt-zaagblad-216mm-37271945.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21lZWxlY3Ryb25pY3Nkb2N1bWVudC9lbGVjdHJvbmljcy9pbWFnZTQvZGV3YWx0X2thcC1nZXJpbmdzc2FnXzIxNm1tLTI1MTIzMzQ1LWZybnQxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/4/6/dewalt-dw770-afkortzaag-1-600-watt-zaagblad-216mm-37271946.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzk2MzczNTUwNC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/1/dewalt-dw770-afkortzaag-1-600-watt-zaagblad-216mm-38375991.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi5nZXJlZWRzY2hhcHBlbGlqay5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvZC93L2R3NzcwLmpwZw==
  Dewalt DW770 afkortzaag 1.600 Watt zaagblad 216mm (36)
  Dewalt DW770 afkortzaag 1.600 Watt zaagblad 216mm
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  298.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  298.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  298.99, 5.0281248, 51.589339 UNKNOWN
  8
 • Gamma afkortzaag AKZ-1500
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/9/gamma-afkortzaag-akz-1500-51899959.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZ2FtbWEubmwvbWFtL2NlbHVtL2NlbHVtX2Fzc2V0cy84ODc0NTE5Nzg5NTk4Xzg3MTEyNDc4MjE2MjVfMV85MzMyOV90aWZfcGljdHVyZV8zNTVXeDM1NUguanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/9/gamma-afkortzaag-akz-1500-51899959.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZ2FtbWEubmwvbWFtL2NlbHVtL2NlbHVtX2Fzc2V0cy84ODc0NTE5Nzg5NTk4Xzg3MTEyNDc4MjE2MjVfMV85MzMyOV90aWZfcGljdHVyZV8zNTVXeDM1NUguanBn
  Gamma afkortzaag AKZ-1500 (34)
  Gamma afkortzaag AKZ-1500
  Gamma.nl Gamma.nl
  165, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gamma.nl Gamma.nl
  165, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  GAMMA Aalsmeer GAMMA Aalsmeer
  165, 4.7784226, 52.25701890000001 HIGH
  167
 • Dewalt D27107XPS-QS Combinatiezaag
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/1/8/dewalt-scie-a-onglets-a-table-retournable-305-mm-avec-systeme-xps-dewalt-d27107xps-32100518.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlMy5tYXN0ZXItb3V0aWxsYWdlLmNvbS82MDI3LXRoaWNrYm94X2RlZmF1bHQvc2NpZS1hLW9uZ2xldHMtYS10YWJsZS1yZXRvdXItMzA1LW1tLWF2ZWMtc3lzdGVtZS14cHMtZGV3YWx0LWQyNzEwN3hwcy5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/9/1/dewalt-scie-a-onglets-a-table-retournable-305-mm-avec-systeme-xps-dewalt-d27107xps-33637391.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjYuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS80OS83Ny80OC82YzUwNDE1MTU3NGI3NTZmNzc0YzM5NDc2ODY1NmI0ZDQ3NzE2Ny01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/5/4/dewalt-scie-a-onglets-a-table-retournable-305-mm-avec-systeme-xps-dewalt-d27107xps-39689154.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzk2Mzc0MTIwNi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/1/8/dewalt-scie-a-onglets-a-table-retournable-305-mm-avec-systeme-xps-dewalt-d27107xps-32100518.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlMy5tYXN0ZXItb3V0aWxsYWdlLmNvbS82MDI3LXRoaWNrYm94X2RlZmF1bHQvc2NpZS1hLW9uZ2xldHMtYS10YWJsZS1yZXRvdXItMzA1LW1tLWF2ZWMtc3lzdGVtZS14cHMtZGV3YWx0LWQyNzEwN3hwcy5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/9/1/dewalt-scie-a-onglets-a-table-retournable-305-mm-avec-systeme-xps-dewalt-d27107xps-33637391.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjYuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS80OS83Ny80OC82YzUwNDE1MTU3NGI3NTZmNzc0YzM5NDc2ODY1NmI0ZDQ3NzE2Ny01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/5/4/dewalt-scie-a-onglets-a-table-retournable-305-mm-avec-systeme-xps-dewalt-d27107xps-39689154.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzk2Mzc0MTIwNi5qcGc=
  Dewalt D27107XPS-QS Combinatiezaag (33)
  Dewalt D27107XPS-QS Combinatiezaag
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  1400.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  1400.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  1400.99, 5.0281248, 51.589339 UNKNOWN
  2
 • Bosch PKS 55 A
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/6/bosch-pks-55-a-10423986.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/0/bosch-pks-55-a-18357220.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/4/bosch-pks-55-a-24626064.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/5/bosch-pks-55-a-24626065.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/6/bosch-pks-55-a-24626066.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/7/bosch-pks-55-a-24626067.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/2/bosch-pks-55-a-28040082.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/6/bosch-pks-55-a-10423986.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzgvNi9ib3NjaC1wa3MtNTUtYS0xMDQyMzk4Ni5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/0/bosch-pks-55-a-18357220.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzIvMC9ib3NjaC1wa3MtNTUtYS0xODM1NzIyMC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/4/bosch-pks-55-a-24626064.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzYvNC9ib3NjaC1wa3MtNTUtYS0yNDYyNjA2NC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/5/bosch-pks-55-a-24626065.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzYvNS9ib3NjaC1wa3MtNTUtYS0yNDYyNjA2NS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/6/bosch-pks-55-a-24626066.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzYvNi9ib3NjaC1wa3MtNTUtYS0yNDYyNjA2Ni5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/6/7/bosch-pks-55-a-24626067.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzYvNy9ib3NjaC1wa3MtNTUtYS0yNDYyNjA2Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/2/bosch-pks-55-a-28040082.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzgvMi9ib3NjaC1wa3MtNTUtYS0yODA0MDA4Mi5qcGc=
  Bosch PKS 55 A (31)
  Bosch PKS 55 A
  Conrad Conrad
  8.323489399446904 (688)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.323489399446904 (688)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  115, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  313
 • Makita DLX6030MJ1 18V Li-Ion accu 6 delige combiset (3x 4.0Ah accu) in Mbox
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/2/3/makita-dlx6030mj1-18v-li-ion-accu-6-delige-combiset-3x-4-0ah-accu-in-mbox-44291623.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5nZXJlZWRzY2hhcGNlbnRydW0ubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0LzkvMS85MTZkZjdmZTYzMjI0NTA0ZmZkMjE4ZTI1NDdlZGE5ZS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/4/6/makita-dlx6030mj1-18v-li-ion-accu-6-delige-combiset-3x-4-0ah-accu-in-mbox-47956946.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cua2xpdW0ubmwvNjE4MzMxLWV4dHJhLy1rbGl1bS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/5/makita-dlx6030mj1-18v-li-ion-accu-6-delige-combiset-3x-4-0ah-accu-in-mbox-52681925.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/2/3/makita-dlx6030mj1-18v-li-ion-accu-6-delige-combiset-3x-4-0ah-accu-in-mbox-44291623.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5nZXJlZWRzY2hhcGNlbnRydW0ubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0LzkvMS85MTZkZjdmZTYzMjI0NTA0ZmZkMjE4ZTI1NDdlZGE5ZS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/4/6/makita-dlx6030mj1-18v-li-ion-accu-6-delige-combiset-3x-4-0ah-accu-in-mbox-47956946.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cua2xpdW0ubmwvNjE4MzMxLWV4dHJhLy1rbGl1bS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/5/makita-dlx6030mj1-18v-li-ion-accu-6-delige-combiset-3x-4-0ah-accu-in-mbox-52681925.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvNS9tYWtpdGEtZGx4NjAzMG1qMS0xOHYtbGktaW9uLWFjY3UtNi1kZWxpZ2UtY29tYmlzZXQtM3gtNC0wYWgtYWNjdS1pbi1tYm94LTUyNjgxOTI1LmpwZw==
  Makita DLX6030MJ1 18V Li-Ion accu 6 delige combiset (3x 4.0Ah accu) in Mbox (30)
  Makita DLX6030MJ1 18V Li-Ion accu 6 delige combiset (3x 4.0Ah accu) in Mbox
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  1402.99, 5.0281248, 51.589339 UNKNOWN
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  1402.99, 5.0281248, 51.589339 UNKNOWN
  1
 • Gamma afkortzaag AKZ-1200
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/5/4/gamma-afkortzaag-akz-1200-51897654.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZ2FtbWEubmwvbWFtL2NlbHVtL2NlbHVtX2Fzc2V0cy84ODc0NTIwMDUxNzQyXzg3MTEyNDc4MjE2MThfMV85MzMyOF90aWZfcGljdHVyZV8zNTVXeDM1NUguanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/5/4/gamma-afkortzaag-akz-1200-51897654.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZ2FtbWEubmwvbWFtL2NlbHVtL2NlbHVtX2Fzc2V0cy84ODc0NTIwMDUxNzQyXzg3MTEyNDc4MjE2MThfMV85MzMyOF90aWZfcGljdHVyZV8zNTVXeDM1NUguanBn
  Gamma afkortzaag AKZ-1200 (26)
  Gamma afkortzaag AKZ-1200
  Gamma.nl Gamma.nl
  84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gamma.nl Gamma.nl
  84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  GAMMA Aalsmeer GAMMA Aalsmeer
  84.95, 4.7784226, 52.25701890000001 HIGH
  167
 • Dewalt DW770SET telescopische afkortzaag incl. onderstel (DE7033) - 216mm - 1500W
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/2/dewalt-dw770set-telescopische-afkortzaag-incl-onderstel-de7033-216mm-1500w-45541222.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5nZXJlZWRzY2hhcGNlbnRydW0ubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2MvOS9jOTQ2ZjY1NzE2ZTRkNzUzZTIyM2YzYzk0OWQ4MmUyNi5KUEc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/2/dewalt-dw770set-telescopische-afkortzaag-incl-onderstel-de7033-216mm-1500w-45541222.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5nZXJlZWRzY2hhcGNlbnRydW0ubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2MvOS9jOTQ2ZjY1NzE2ZTRkNzUzZTIyM2YzYzk0OWQ4MmUyNi5KUEc=
  Dewalt DW770SET telescopische afkortzaag incl. onderstel (DE7033) - 216mm - 1500W (24)
  Dewalt DW770SET telescopische afkortzaag incl. onderstel (DE7033) - 216mm - 1500W
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  461.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  461.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  461.99, 5.0281248, 51.589339 UNKNOWN
  2
 • Proxxon 27070 cirkelzaag
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/2/3/proxxon-27070-circular-saw-23769223.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/2/4/proxxon-27070-circular-saw-23769224.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/2/5/proxxon-27070-circular-saw-23769225.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/2/3/proxxon-27070-circular-saw-23769223.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzIvMy9wcm94eG9uLTI3MDcwLWNpcmN1bGFyLXNhdy0yMzc2OTIyMy5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/2/4/proxxon-27070-circular-saw-23769224.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzIvNC9wcm94eG9uLTI3MDcwLWNpcmN1bGFyLXNhdy0yMzc2OTIyNC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/2/5/proxxon-27070-circular-saw-23769225.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzIvNS9wcm94eG9uLTI3MDcwLWNpcmN1bGFyLXNhdy0yMzc2OTIyNS5qcGc=
  Proxxon 27070 cirkelzaag (21)
  Proxxon 27070 cirkelzaag
  Conrad Conrad
  8.323489399446904 (688)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  339, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.323489399446904 (688)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  339, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Metabo BAS260Swift 230/1/50 Lintzaag
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/3/metabo-bas-260-swift-25471403.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/1/5/metabo-90025100-25580915.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/1/metabo-90025100-25604311.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/8/metabo-90025100-25613908.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/6/0/metabo-bas-260-swift-27172760.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/6/1/metabo-bas-260-swift-27172761.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/6/2/metabo-bas-260-swift-27172762.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/6/3/metabo-bas-260-swift-27172763.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/3/metabo-bas-260-swift-25471403.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzAvMy9tZXRhYm8tYmFzLTI2MC1zd2lmdC0yNTQ3MTQwMy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/1/5/metabo-90025100-25580915.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzEvNS9tZXRhYm8tOTAwMjUxMDAtMjU1ODA5MTUuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/1/metabo-90025100-25604311.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzEvMS9tZXRhYm8tOTAwMjUxMDAtMjU2MDQzMTEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/8/metabo-90025100-25613908.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzAvOC9tZXRhYm8tOTAwMjUxMDAtMjU2MTM5MDguanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/6/0/metabo-bas-260-swift-27172760.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzYvMC9tZXRhYm8tYmFzLTI2MC1zd2lmdC0yNzE3Mjc2MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/6/1/metabo-bas-260-swift-27172761.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzYvMS9tZXRhYm8tYmFzLTI2MC1zd2lmdC0yNzE3Mjc2MS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/6/2/metabo-bas-260-swift-27172762.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzYvMi9tZXRhYm8tYmFzLTI2MC1zd2lmdC0yNzE3Mjc2Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/6/3/metabo-bas-260-swift-27172763.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzYvMy9tZXRhYm8tYmFzLTI2MC1zd2lmdC0yNzE3Mjc2My5qcGc=
  Metabo BAS260Swift 230/1/50 Lintzaag (21)
  Metabo BAS260Swift 230/1/50 Lintzaag
  Mzsgereedschap.nl Mzsgereedschap.nl
  399, ? (offer_sdt_unknown)
  Mzsgereedschap.nl Mzsgereedschap.nl
  399, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
2 18
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • < €120 (budget)
  • €120 - €220 (low)
  • €220 - €400 (medium)
  • > €400 (high)
 • Diameter zaagblad (blade_diameter):
  • Kleiner dan 150 mm (tiny)
  • 150 mm - 200 mm (small)
  • 200 mm - 250 mm (medium)
  • Groter dan 250 mm (large)
 • DHZ/professioneel (dhz_professioneel):
  • DHZ (dhz)
  • Professioneel (professioneel)
 • Type (type):
  • Cirkelzaag (cirkelzaag)
  • Decoupeerzaag (decoupeerzaag)
  • Zwaardzaag (zwaardzaag)
 • Wattage (wattage):
  • < 605 W (wattage_610)
  • 605 W - 710 W (wattage_610_710)
  • 710 W - 1050 W (wattage_710_1100)
  • ≥ 1050 W (wattage_1100)
 • Zaagdiepte (zaagdiepte):
  • < 55 mm (zaagdiepte_55)
  • 55 mm - 75 mm (zaagdiepte_55_75)
  • 75 mm - 110 mm (zaagdiepte_75_110)
  • ≥ 110 mm (zaagdiepte_110)
 • Varianten (group):
  • Bosch PTS 10 (bosch_pts_10)
  • Metabo PTS 10 (metabo_pts_10)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Aalsmeer (aalsmeer)
  • Aalten (aalten)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Appingedam (appingedam)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beilen (beilen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxmeer (boxmeer)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Broek op Langedijk (broek_op_langedijk)
  • Brunssum (brunssum)
  • Burgum (burgum)
  • Bussum (bussum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • De Lier (de_lier)
  • Delfgauw (delfgauw)
  • Delft (delft)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Druten (druten)
  • Duiven (duiven)
  • Echt (echt)
  • Ede (ede)
  • Eersel (eersel)
  • Eibergen (eibergen)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elburg (elburg)
  • Elsloo (elsloo)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enkhuizen (enkhuizen)
  • Enschede (enschede)
  • Epe (epe)
  • Ermelo (ermelo)
  • Etten (etten)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Farmsum (farmsum)
  • Franeker (franeker)
  • Geldrop (geldrop)
  • Geleen (geleen)
  • Gemert (gemert)
  • Goes (goes)
  • Goirle (goirle)
  • Goor (goor)
  • Gorinchem (gorinchem)
  • Gouda (gouda)
  • Groesbeek (groesbeek)
  • Groningen (groningen)
  • Gronsveld (gronsveld)
  • Grootebroek (grootebroek)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Heesch (heesch)
  • Heiloo (heiloo)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hendrik-Ido-Ambacht (hendrik_ido_ambacht)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogerheide (hoogerheide)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoogvliet Rotterdam (hoogvliet_rotterdam)
  • Hoorn (hoorn)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJsselstein (ijsselstein)
  • Joure (joure)
  • Kampen (kampen)
  • Katwijk (katwijk)
  • Kerkrade (kerkrade)
  • Koog aan de Zaan (koog_aan_de_zaan)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Leerdam (leerdam)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leiderdorp (leiderdorp)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Leusden (leusden)
  • Lisse (lisse)
  • Maarssen (maarssen)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meerssen (meerssen)
  • Middelburg (middelburg)
  • Middelharnis (middelharnis)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Noordwijkerhout (noordwijkerhout)
  • Numansdorp (numansdorp)
  • Oisterwijk (oisterwijk)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Oud-Beijerland (oud_beijerland)
  • Panningen (panningen)
  • Papendrecht (papendrecht)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Rhenen (rhenen)
  • Ridderkerk (ridderkerk)
  • Rijssen (rijssen)
  • Roden (roden)
  • Roelofarendsveen (roelofarendsveen)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Schiedam (schiedam)
  • Schijndel (schijndel)
  • Sittard (sittard)
  • SNEEK (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Steenbergen (steenbergen)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Ter Apel (ter_apel)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Uden (uden)
  • Utrecht (utrecht)
  • Valkenburg (valkenburg)
  • Valkenswaard (valkenswaard)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Velserbroek (velserbroek)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vlissingen (vlissingen)
  • Vught (vught)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wageningen (wageningen)
  • Wanneperveen (wanneperveen)
  • Weert (weert)
  • Weesp (weesp)
  • Wijdewormer (wijdewormer)
  • Wijk bij Duurstede (wijk_bij_duurstede)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zevenaar (zevenaar)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwaag (zwaag)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl