x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

webcam

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in webcam categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Webcams zijn niet alleen een verlengstuk van chatprogramma’s, maar je kunt er ook foto’s en filmpjes mee maken. Sommige webcams doen zelfs dienst als beveiligingscamera. Jij bent op zoek naar een webcam en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:Vergelijk hier webcams!

  Kooptips webcam
  Bij het kopen van een webcam kun je letten op de volgende dingen:
  1. Resolutie: de resolutie geeft de beeldscherpte weer, weergegeven in pixels. Hoe hoger de resolutie, hoe beter het beeld van de webcam. Een webcam met een resolutie van 640x480 geeft scherp beeld.
  2. Frames per second (fps): dit is het aantal beelden dat de webcam geeft per seconde. Hoe hoger het aantal beelden, hoe beter en schokvrijer jouw beeld. 30 fps is genoeg voor rustig beeld.
  3. Geluid: sommige webcams hebben ook een microfoontje geïntegreerd, maar dit geluid is niet altijd van goede kwaliteit. Je kunt ook overwegen om een computermicrofoon aan te schaffen.
  4. Gebruiksgemak: is de webcam gemakkelijk aan te sluiten? Is het plug & play? Welke software wordt er meegeleverd?
  5. Licht: zorg dat je voldoende licht bij je webcam hebt, anders krijg je heel donker en slecht beeld. Sommige webcams zijn zelf voorzien van een lampje.
  Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een webcam, bekijk en vergelijk dan hier alle webcams!

  Soorten webcams
  Er zijn verschillende soorten webcams. De belangrijkste onderverdeling die je kunt maken tussen webcams is die in webcams die op je lcd-monitor of laptop bevestigd moeten worden en stand alone webcams. Stand alone webcams staan los van de computer, op een voetstukje of op een statief. Stand alone webcams zijn vaak wat groter dan de andere webcams en ze bieden meer mogelijkheden. Ook kunnen stand alone webcams functioneren als beveiligingscamera.

  Vergelijk hier webcams!Functies webcam
  De belangrijkste functie van de webcam is het filmen van je gezicht, terwijl jij achter de computer zit. Ook kunnen de meeste webcams foto’s en filmpjes maken. Daarnaast hebben de nieuwste webcams nog een aantal leuke en handige extra functies:
  De meeste webcams zijn ‘plug & play’, dat wil zeggen dat je alleen de stekkers, meestal usb, in de juiste contacten hoeft te steken en de software moet installeren. Je kunt daarna meteen beginnen. De software die bij de webcam zit, geeft een indicatie van de mogelijkheden van de webcam. Er zijn verschillende aansluitingen voor je webcam. Vaak heb je met een firewireaansluiting beter beeld dan met een usb-aansluiting.

  Technische specificaties
  Zoals we al eerder hebben gezegd is het bij de aankoop van een webcam onder andere belangrijk om op de resolutie en op het aantal beelden per seconde van de webcam te letten. Ook de sensor van de webcam is belangrijk. De sensor van de fotocamera is eigenlijk de belangrijkste factor voor de scherpte van het beeld. De meeste webcams hebben een cmos-sensor. Die zijn niet te duur en kunnen de resolutie makkelijk aan. Een ccd-sensor daarentegen kan veel meer details opnemen. De resolutie van het stilstaande beeld wordt daarmee hoger. Voor filmen maakt het type sensor van de webcam niet zoveel uit. Ook is het belangrijk om voldoende licht in de buurt te hebben als je de webcam gebruikt. De nieuwste webcams zijn voorzien van led-lampjes, zodat je altijd helder en scherp beeld hebt.

  Vergelijk hier webcams!Accessoires webcam
  Bij de webcam kun je verschillende accessoires kopen. De belangrijkste accessoires voor de webcam zijn:
  Populaire merken webcam
  Bekende merken van de webcam zijn: Canon, Conceptronic, Creative, Labtec, Logitech, Philips, Q-tec, Sitecom, Sweex, Terratec en Trust.

  Voor meer informatie over webcams kun je in de verklarende woordenlijst kijken. Ook kun je bij de veelgestelde vragen over de webcam kijken.

  Bekijk en vergelijk hier alle webcams en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier webcams!Kan ik ook foto's maken met een webcam?
  Moet er een filmpje in de webcam?
  Kan ik een webcam als beveilingscamera gebruiken?
  Hoe sluit ik een webcam aan?
  Is de webcam uit als ik mijn pc uitzet?
  Kan iedereen via mijn webcam nu in huis kijken?

  Wil je meteen op zoek naar een webcam, bekijk en vergelijk dan hier alle webcams!

  Kan ik ook foto's maken met een webcam?

  Ja, dat kan mits het apparaat daarvoor geschikt is.

  Moet er een filmpje in de webcam?
  Nee. Als je beelden wilt opslaan gebruik je de harde schijf van de pc of het interne geheugen van de webcam zelf.

  Kan ik een webcam als beveilingscamera gebruiken?
  Ja, dat kan. Hiervoor is een bewegingssensor erg handig.

  Hoe sluit ik een webcam aan?
  De meeste webcams zijn Plug & Play, dat wil zeggen dat je alleen de stekkers in de juiste contacten moet steken en de software moet installeren. Je kunt daarna meteen beginnen. De software die bij de webcam zit, geeft een indicatie van de mogelijkheden van de cam.

  Is de webcam uit als ik mijn pc uitzet?
  Ja. Je kunt ook het lensschuifje dichtdoen.

  Kan iedereen via mijn webcam nu in huis kijken?
  Nee, niet iedereen kan zomaar meekijken via de webcam. Dit kan alleen als het webcamprogramma aanstaat zonder firewall of de computer besmet is met een virus dat speciaal daarvoor is ontworpen. In de regel kan iemand alleen meekijken als je daarvoor toestemming geeft.

  Bekijk en vergelijk hier webcams en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier webcams!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen bij webcams. Heb je na het lezen van deze verklarende woordenlijst nog meer vragen, raadpleeg dan hier de veelgestelde vragen over webcams.

  Wil je meteen op zoek naar een webcam, bekijk en vergelijk dan hier alle webcams!

  Bewegingssensor
  Sommige webcams hebben bewegingssensoren zodat ze automatisch aangaan. Er is tegenwoordig software verkrijgbaar waarmee je je webcam als beveiligingscamera kunt gebruiken. Zodra de bewegingssensor iets oppikt, wordt er automatisch een opname gestart.

  Face tracking
  Met face tracking ‘volgt' de webcam je gezicht als je beweegt voor de lens.

  Foto megapixels
  Hoeveel megapixels de camera heeft, vind je hier terug.

  Lensschuifje
  Met het lensschuifje sluit je de lens van de webcam af. Deze kan dan niet per ongeluk aan staan als je dat niet wenst.

  Vergelijk hier webcams!Max. fotoresolutie
  Een webcam kan ook foto's maken als het model daarvoor geschikt is. De resolutie van de fotocamera is vaak 1280x1024. Foto's gemaakt met een webcam hebben een goede kwaliteit. Ze kunnen als bijlage bij een mail verzonden worden of worden gepubliceerd op een website. 

  Max. videoresolutie
  Webcams zijn geoptimaliseerd voor gebruik via internet. De resolutie is vaak 640 x 480 pixels. Dit lijkt niet veel maar voor het maken en zenden van filmpjes is het prima. Naast de resolutie is het aantal beelden per seconde ook belangrijk. Hoe hoger dit getal, hoe beter de kwaliteit van het beeld. Het beeld wordt minder 'schokkerig'.

  Panfunctie
  Een webcam met panfunctie kan horizontaal bewegen, zodat de webcam links en rechts een groter bereik heeft.

  Plug & play
  De meeste webcams zijn Plug & Play, dat wil zeggen dat je alleen de stekkers in de juiste contacten moet steken en de software moet installeren. Je kunt daarna meteen beginnen. De software die bij de webcam zit, geeft een indicatie van de mogelijkheden van de cam.

  Sensor
  De sensor van de fotocamera is eigenlijk de belangrijkste factor voor de scherpte van het beeld. De meeste webcams hebben een CMOS-sensor. Die zijn niet te duur en kunnen de resolutie makkelijk aan. Een CCD-sensor daarentegen kan veel meer details opnemen. De resolutie van het stilstaande beeld wordt daarmee hoger. Voor filmen maakt het type sensor niet zoveel uit.

  Snapshot button
  Met de snapshot button kun je snel een beeld stilzetten. Dit is iets anders dan het maken van een foto.

  Standalone
  Webcams staan meestal op of in de buurt van je pc. Ze staan op een voetje of een statief. Er zijn ook modellen die meer bewegingsvrijheid bieden doordat ze stand alone werken. Batterijen zorgen voor de stroom zodat je overal kunt filmen en foto's maken. Er zijn ook wireless webcams, waarmee je alsnog via jVergelijk hier webcams!e pc filmt. Een bereik van 75 meter is geen uitzondering. In een laptop is de webcam, mits deze aanwezig is, ingebouwd bovenin het scherm.

  Stroomvoorziening
  De webcam krijgt zijn voeding via de pc, via een batterij of beide.

  Tiltfunctie
  Een webcam met tiltfunctie kan kantelen, zodat je van boven naar beneden een groter bereik hebt.

  Videoformaat
  De filmpjes worden opgeslagen in een digitaal formaat. Dit is meestal AVI. De beelden worden gecomprimeerd, zodat je een zo klein mogelijk bestand hebt. Tegenwoordig zijn er ook webcams die HD (High Definition) breedbeeldformaat ondersteunen.

  Zoomfunctie
  Met deze functie is het mogelijk om in en uit te zoomen (het beeld dichterbij te halen en weer op gewoon formaat te zetten).


  Bekijk en vergelijk hier alle webcams en vind de beste koop!

 • Microsoft LifeCam Cinema for Business
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/9/microsoft-6ch-00002-lifecam-cinema-for-business-18325469.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/7/microsoft-6ch-00002-lifecam-cinema-for-business-20822057.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/8/microsoft-6ch-00002-lifecam-cinema-for-business-20822058.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/9/microsoft-6ch-00002-lifecam-cinema-for-business-20822059.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/6/0/microsoft-6ch-00002-lifecam-cinema-for-business-20822060.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/1/9/microsoft-lifecam-cinema-for-business-30776019.jpg
  Microsoft LifeCam Cinema for Business (8)
  8.1 (1)
  Microsoft LifeCam Cinema for Business
  Fijne webcam wist niet dat je zoveel plezier kan hebben van een webcam, mijn oude cam...
  Fijne webcam wist niet dat je zoveel plezier kan hebben van een webcam, mijn oude cam was een brok ellende zal maar geen merk noemen. Duurzaamheid een 9 omdat ik hem nog te kort heb
  9.7
  0 10
 • Logitech HD Pro C920
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/7/logitech-hd-pro-webcam-c920-18771167.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/4/logitech-hd-pro-c920-20934364.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/5/logitech-hd-pro-c920-20934365.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/6/logitech-hd-pro-c920-20934366.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/7/logitech-hd-pro-c920-20934367.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/8/logitech-hd-pro-c920-20934368.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/9/logitech-hd-pro-c920-20934369.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/5/logitech-hd-pro-c920-23960975.jpg
  Logitech HD Pro C920 (38)
  7.1 (1)
  Logitech HD Pro C920
  Duur apparaat maar dan heb je ook wel iets goeds
  Duur apparaat maar dan heb je ook wel iets goeds.
  7.7
  0 10
 • Philips TV-camera PTA317
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/4/9/philips-pta317-19217749.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/8/6/philips-pta317-21431686.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/8/7/philips-pta317-21431687.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/8/8/philips-pta317-21431688.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/5/philips-tv-camera-pta317-28041635.jpg
  Philips TV-camera PTA317 (14)
  7.9 (1)
  Philips TV-camera PTA317
  Uitstekende kwaliteit
  Wij hebben een Philips smart tv gekocht, waar ook Skype opzat. Omdat deze camera online het beste werd aangeprezen deze gekocht. Het aansluiten is super simpel, USB in de tv pluggen en de tv herkent de camera direct. Het skypen gaat ook heel goed, je kan alles heel goed zien, en de andere kant kan je heel goed zien en horen, zelfs al zit je zo'n 2.5 tot 3 meter bij de tv vandaan. Inzoomen moest ik even uitvinden, maar ook dan blijf je goed zichtbaar voor de andere kant van de skypelijn. Omdat het cameraatje heel licht is pak je hem zo op en laat je de kamer heel makkelijk zien. Al met al zeker geen spijt van deze aankoop, ik raad het anderen met een philips smart tv zeker aan!
  9.3
  0 10
 • Panasonic TY-CC20W webcam
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/7/panasonic-ty-cc20w-18922747.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/8/panasonic-ty-cc20w-18922968.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/6/panasonic-ty-cc20w-20970686.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/7/panasonic-ty-cc20w-20970687.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/8/panasonic-ty-cc20w-20970688.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/9/panasonic-ty-cc20w-20970689.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/9/0/panasonic-ty-cc20w-20970690.jpg
  Panasonic TY-CC20W webcam (4)
  7.25 (1)
  Panasonic TY-CC20W webcam
  Goed apparaat voor Skype
  Perfect beeld, aansluiten stelde niks voor. Had alleen met beeldhelderheid gespeeld, en toen stond hij heel erg donker. Je moet hem dan weer op een pc aansluiten om de standaard te herstellen. Ligt volgens mij dan niet aan het apparaat, maar aan de onmogelijkheid om dit te herstellen bij Skype op tv.
  8.0
  0 10
Webcams 7.3 (5)
0 - 24
 • Logitech HD Pro C920
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/7/logitech-hd-pro-webcam-c920-18771167.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/4/logitech-hd-pro-c920-20934364.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/5/logitech-hd-pro-c920-20934365.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/6/logitech-hd-pro-c920-20934366.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/7/logitech-hd-pro-c920-20934367.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/8/logitech-hd-pro-c920-20934368.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/9/logitech-hd-pro-c920-20934369.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/5/logitech-hd-pro-c920-23960975.jpg
  Logitech HD Pro C920 (38)
  7.1 (1)
  Logitech HD Pro C920
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  92.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  92.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  92.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  133
  most_sold
 • Logitech C920-C
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/8/6/logitech-c920-c-19879186.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/7/8/logitech-c920-c-21323778.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/7/9/logitech-c920-c-21323779.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/8/0/logitech-c920-c-21323780.jpg
  Logitech C920-C (24)
  Logitech C920-C
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Informatique Berkel en Rodenrijs Informatique Berkel en Rodenrijs
  115, 4.450502, 51.9817738 LOW
  11
 • Philips TV-camera PTA317
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/4/9/philips-pta317-19217749.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/8/6/philips-pta317-21431686.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/8/7/philips-pta317-21431687.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/8/8/philips-pta317-21431688.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/5/philips-tv-camera-pta317-28041635.jpg
  Philips TV-camera PTA317 (14)
  7.9 (1)
  Philips TV-camera PTA317
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Franklin Zevenaar Franklin Zevenaar
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  72, 6.0820228, 51.9390848 NONE
  12
 • Logitech C930e
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/0/2/logitech-c930e-20248002.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/8/logitech-c930e-21340468.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/9/logitech-c930e-21340469.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/0/logitech-c930e-21340470.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/1/logitech-c930e-21340471.jpg
  Logitech C930e (11)
  Logitech C930e
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  139, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Rexxor Webcam
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/2/1/rexxor-webcam-10486-004fb848da2fc59e71a508c789cdd1e7-43813321.jpg
  Rexxor Webcam (9)
  Rexxor Webcam
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  14.99, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  14.99, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  59
  good_buy
 • Microsoft LifeCam Cinema for Business
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/9/microsoft-6ch-00002-lifecam-cinema-for-business-18325469.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/7/microsoft-6ch-00002-lifecam-cinema-for-business-20822057.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/8/microsoft-6ch-00002-lifecam-cinema-for-business-20822058.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/9/microsoft-6ch-00002-lifecam-cinema-for-business-20822059.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/6/0/microsoft-6ch-00002-lifecam-cinema-for-business-20822060.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/1/9/microsoft-lifecam-cinema-for-business-30776019.jpg
  Microsoft LifeCam Cinema for Business (8)
  8.1 (1)
  Microsoft LifeCam Cinema for Business
  KommaGo KommaGo
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  55, 2d (offer_sdt_2_days)
  KommaGo KommaGo
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  55, 2d (offer_sdt_2_days)
  Informatique Berkel en Rodenrijs Informatique Berkel en Rodenrijs
  55, 4.450502, 51.9817738 LOW
  4
  good_buy
  best_reviewed
 • Logitech C170 webcam
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/9/logitech-c170-webcam-25207419.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/0/logitech-c170-webcam-25207420.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/7/logitech-c170-webcam-25674747.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/8/logitech-c170-webcam-25674748.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/9/logitech-c170-webcam-25674749.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/3/logitech-c170-webcam-30772773.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/4/logitech-c170-webcam-30772774.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/5/logitech-c170-webcam-30772775.jpg
  Logitech C170 webcam (6)
  Logitech C170 webcam
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  19.47, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  19.47, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Informatique Berkel en Rodenrijs Informatique Berkel en Rodenrijs
  24.9, 4.450502, 51.9817738 LOW
  139
  good_buy
 • Samsung VG-STC5000 webcam
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/8/samsung-vg-stc5000-webcam-31872638.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/9/samsung-vg-stc5000-webcam-31872639.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/4/0/samsung-vg-stc5000-webcam-31872640.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/4/1/samsung-vg-stc5000-webcam-31872641.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/4/2/samsung-vg-stc5000-webcam-31872642.jpg
  Samsung VG-STC5000 webcam (6)
  Samsung VG-STC5000 webcam
  Otto Otto
  5.641089744717434 (103)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  75.94, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Otto Otto
  5.641089744717434 (103)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  75.94, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Franklin Zevenaar Franklin Zevenaar
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 6.0820228, 51.9390848 LOW
  149
 • Panasonic TY-CC20W webcam
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/7/panasonic-ty-cc20w-18922747.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/8/panasonic-ty-cc20w-18922968.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/6/panasonic-ty-cc20w-20970686.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/7/panasonic-ty-cc20w-20970687.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/8/panasonic-ty-cc20w-20970688.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/9/panasonic-ty-cc20w-20970689.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/9/0/panasonic-ty-cc20w-20970690.jpg
  Panasonic TY-CC20W webcam (4)
  7.25 (1)
  Panasonic TY-CC20W webcam
  Plattetvdiscounter.nl Plattetvdiscounter.nl
  6.900133615901706 (160)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Plattetvdiscounter.nl Plattetvdiscounter.nl
  6.900133615901706 (160)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Trust Spotlight Webcam
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/1/8/trust-spotlight-webcam-5519018.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/4/trust-spotlight-webcam-17786764.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/3/trust-spotlight-webcam-17885253.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/0/trust-spotlight-webcam-18917640.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/6/trust-spotlight-webcam-19783436.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/7/trust-spotlight-webcam-20649447.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/8/trust-spotlight-webcam-20649448.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/9/trust-spotlight-webcam-20649449.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/0/trust-spotlight-webcam-20649450.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/1/trust-spotlight-webcam-20649451.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/9/2/trust-spotlight-webcam-23134692.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/9/3/trust-spotlight-webcam-23134693.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/9/4/trust-spotlight-webcam-23134694.jpg
  Trust Spotlight Webcam (4)
  Trust Spotlight Webcam
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  12.99, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  Maxwell.nl Maxwell.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  13.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  12.99, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  122
  good_buy
 • Brinno TLC200 Pro HDR
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/7/5/brinno-tlc200-pro-hdr-24923775.jpg
  Brinno TLC200 Pro HDR (4)
  Brinno TLC200 Pro HDR
  Observe-en-protect.nl Observe-en-protect.nl
  7.918944099378883 (3)
  209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Observe-en-protect.nl Observe-en-protect.nl
  7.918944099378883 (3)
  209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Devolo dLAN LiveCam Wit
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/4/devolo-dlan-livecam-white-25211104.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/devolo-dlan-livecam-white-25211105.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/9/5/devolo-dlan-livecam-white-29053695.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/9/6/devolo-dlan-livecam-white-29053696.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/9/7/devolo-dlan-livecam-white-29053697.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/9/8/devolo-dlan-livecam-white-29053698.jpg
  Devolo dLAN LiveCam Wit (4)
  Devolo dLAN LiveCam Wit
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  94.99, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  94.99, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  2
 • Logitech B525 HD
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/logitech-b525-hd-18580118.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/3/logitech-b525-hd-20916133.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/4/logitech-b525-hd-20916134.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/5/logitech-b525-hd-20916135.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/6/logitech-b525-hd-20916136.jpg
  Logitech B525 HD (4)
  Logitech B525 HD
  Informatique Berkel en Rodenrijs Informatique Berkel en Rodenrijs
  43, 4.450502, 51.9817738 LOW
  Informatique Informatique
  6.186884969140593 (67)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  47, 3d (offer_sdt_3_days)
  Informatique Berkel en Rodenrijs Informatique Berkel en Rodenrijs
  43, 4.450502, 51.9817738 LOW
  11
 • Logitech C270
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/6/6/logitech-c270-960-000582-20520366.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/8/7/logitech-c270-960-000582-20520587.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/5/2/logitech-c270-960-000582-20520652.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/0/logitech-c270-20774910.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/1/logitech-c270-20774911.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/2/logitech-c270-20774912.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/3/logitech-c270-20774913.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/4/logitech-c270-20774914.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/5/logitech-c270-20775915.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/6/logitech-c270-20775916.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/7/logitech-c270-20775917.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/8/logitech-c270-20775918.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/9/logitech-c270-20775919.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/0/logitech-c270-23869950.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/1/logitech-c270-23869951.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/2/logitech-c270-23869952.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/3/logitech-c270-23869953.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/4/logitech-c270-23869954.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/3/1/logitech-c270-25210431.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/4/8/logitech-c270-26869648.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/0/logitech-c270-30773040.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/1/logitech-c270-30773041.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/2/logitech-c270-30773042.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/3/logitech-c270-30773043.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/5/logitech-c270-42180465.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/6/logitech-c270-42180466.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/7/logitech-c270-42180467.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/8/logitech-c270-42180468.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/9/logitech-c270-42180469.jpg
  Logitech C270 (4)
  Logitech C270
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  28.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  228
 • Logitech BCC950 ConferenceCam
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/9/4/logitech-bcc950-conferencecam-18935794.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/4/logitech-bcc950-conferencecam-20980014.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/5/logitech-bcc950-conferencecam-20980015.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/6/logitech-bcc950-conferencecam-20980016.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/7/logitech-bcc950-conferencecam-20980017.jpg
  Logitech BCC950 ConferenceCam (3)
  Logitech BCC950 ConferenceCam
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  299.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  13
 • Eminent EM1089 Webcamera with Microphone
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/3/0/eminent-em1089-webcamera-with-microphone-1290317.jpg
  Eminent EM1089 Webcamera with Microphone (3)
  Eminent EM1089 Webcamera with Microphone
  Informatique Berkel en Rodenrijs Informatique Berkel en Rodenrijs
  10.9, 4.450502, 51.9817738 LOW
  ReplaceDirect.nl ReplaceDirect.nl
  8.670952501217704 (642)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Informatique Berkel en Rodenrijs Informatique Berkel en Rodenrijs
  10.9, 4.450502, 51.9817738 LOW
  3
  good_buy
 • Trust Primo
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/2/trust-primo-webcam-17978362.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/9/trust-primo-webcam-19783449.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/4/trust-primo-webcam-20833754.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/5/trust-primo-webcam-20833755.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/6/trust-primo-webcam-20833756.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/7/trust-primo-webcam-20833757.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/8/trust-primo-webcam-20833758.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/5/trust-primo-23210115.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/6/trust-primo-23210116.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/7/trust-primo-23210117.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/8/trust-primo-23210118.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/9/trust-primo-23210119.jpg
  Trust Primo (3)
  Trust Primo
  Informatique Berkel en Rodenrijs Informatique Berkel en Rodenrijs
  14, 4.450502, 51.9817738 LOW
  TonerenCartridge.nl TonerenCartridge.nl
  7.944566652413568 (61)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  17.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Informatique Berkel en Rodenrijs Informatique Berkel en Rodenrijs
  14, 4.450502, 51.9817738 LOW
  5
  good_buy
 • Foscam FI9828P
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/9/7/foscam-fi9828p-34096297.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy53ZWJzaG9wYXBwLmNvbS9zaG9wcy8wMTk5MDkvZmlsZXMvMDMzNjQxNzQwL2ltYWdlLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/0/4/foscam-fi9828p-35085004.jpg?m=aHR0cDovL29ic3Byby5ubC85MjUxLXRoaWNrYm94X2RlZmF1bHQvZm9zY2FtLWZpOTgyOHAtaXAtY2FtZXJhLTN4LW9wdC16b29tLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/0/8/foscam-fi9828p-35085008.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi5wYXJhZGlnaXQubmwvcHJvZHVjdGltYWdlcy9jb21wb25lbnRzL3dlYmhhbmRsZXJzL3BpbXBpY3R1cmUuYXNoeD9wcm9kdWN0bnVtYmVyPTgwMDM5NTI4Jm1heGltdW13aWR0aD00MDAmbWF4aW11bWhlaWdodD0zMDAmcGljdHVyZXR5cGVjb2RlPWhpZ2hyZXNvbHV0aW9u
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/1/0/foscam-fi9828p-webcam-40666710.jpg
  Foscam FI9828P (3)
  Foscam FI9828P
  Observe-en-protect.nl Observe-en-protect.nl
  7.918944099378883 (3)
  214.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Observe-en-protect.nl Observe-en-protect.nl
  7.918944099378883 (3)
  214.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  7
 • Logitech LGT-C525
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/5/logitech-c525-hd-webcam-29719715.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/6/logitech-c525-hd-webcam-29719716.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/7/9/logitech-c525-hd-webcam-29730879.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/4/logitech-c525-hd-webcam-30146614.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/5/logitech-c525-hd-webcam-30146615.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/6/logitech-c525-hd-webcam-30146616.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/7/logitech-c525-hd-webcam-30146617.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/8/logitech-c525-hd-webcam-30146618.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/9/logitech-c525-hd-webcam-30146619.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/2/0/logitech-c525-hd-webcam-30146620.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/2/1/logitech-c525-hd-webcam-30146621.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/5/3/logitech-c525-hd-webcam-30283553.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/5/4/logitech-c525-hd-webcam-30283554.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/5/5/logitech-c525-hd-webcam-30283555.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/5/6/logitech-c525-hd-webcam-30283556.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/5/7/logitech-c525-hd-webcam-30283557.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/5/8/logitech-c525-hd-webcam-30283558.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/5/9/logitech-c525-hd-webcam-30283559.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/3/1/logitech-c525-hd-webcam-30772931.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/3/2/logitech-c525-hd-webcam-30772932.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/3/3/logitech-c525-hd-webcam-30772933.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/3/4/logitech-c525-hd-webcam-30772934.jpg
  Logitech LGT-C525 (3)
  Logitech LGT-C525
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  49.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  18
 • Logitech C615
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/7/2/logitech-c615-960-000735--20508072.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/1/logitech-c615-960-000735--20508411.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/9/3/logitech-c615-960-000735--20508593.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/1/7/logitech-c615-960-000735--20508617.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/9/5/logitech-c615-20865595.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/5/0/logitech-c615-20973550.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/6/9/logitech-c615-23232669.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/0/logitech-c615-23232670.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/1/logitech-c615-23232671.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/2/logitech-c615-23232672.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/3/logitech-c615-23232673.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/4/logitech-c615-23232674.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/5/logitech-c615-23232675.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/6/logitech-c615-23232676.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/7/logitech-c615-23232677.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/8/logitech-c615-23232678.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/9/logitech-c615-23232679.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/0/logitech-c615-23232680.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/7/4/logitech-c615-24748974.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/7/5/logitech-c615-24748975.jpg
  Logitech C615 (3)
  Logitech C615
  Informatique Berkel en Rodenrijs Informatique Berkel en Rodenrijs
  79, 4.450502, 51.9817738 LOW
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Informatique Berkel en Rodenrijs Informatique Berkel en Rodenrijs
  79, 4.450502, 51.9817738 LOW
  137
 • Logitech B910 HD
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/6/2/logitech-b910-hd-19265662.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/8/logitech-b910-hd-20803668.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/9/logitech-b910-hd-20803669.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/0/logitech-b910-hd-20803670.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/5/logitech-b910-hd-17463255.jpg
  Logitech B910 HD (3)
  Logitech B910 HD
  Viking Viking
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  64.12, ? (offer_sdt_unknown)
  Viking Viking
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  64.12, ? (offer_sdt_unknown)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  79.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  14
 • Trust eLight Full HD 1080p
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/0/3/trust-full-hd-webcam-17930503.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/7/trust-full-hd-webcam-18724917.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/8/trust-full-hd-webcam-19783448.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/4/4/trust-full-hd-webcam-20701344.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/4/5/trust-full-hd-webcam-20701345.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/4/6/trust-full-hd-webcam-20701346.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/4/7/trust-full-hd-webcam-20701347.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/4/8/trust-full-hd-webcam-20701348.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/4/9/trust-full-hd-webcam-20701349.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/5/0/trust-full-hd-webcam-20701350.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/5/1/trust-full-hd-webcam-20701351.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/3/trust-elight-full-hd-1080p-20824713.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/4/trust-elight-full-hd-1080p-20824714.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/5/trust-elight-full-hd-1080p-20824715.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/6/trust-elight-full-hd-1080p-20824716.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/7/trust-elight-full-hd-1080p-20824717.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/8/trust-elight-full-hd-1080p-20824718.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/1/trust-elight-full-hd-1080p-23177501.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/2/trust-elight-full-hd-1080p-23177502.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/3/trust-elight-full-hd-1080p-23177503.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/4/trust-elight-full-hd-1080p-23177504.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/5/trust-elight-full-hd-1080p-23177505.jpg
  Trust eLight Full HD 1080p (3)
  Trust eLight Full HD 1080p
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Maxwell Bladel Maxwell Bladel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
  29
 • Microsoft Lifecam HD-3000 T4H-00004
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/7/microsoft-lifecam-hd-3000-19719257.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/4/3/microsoft-lifecam-hd-3000-t4h-00004-20931443.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/4/4/microsoft-lifecam-hd-3000-t4h-00004-20931444.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/4/5/microsoft-lifecam-hd-3000-t4h-00004-20931445.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/5/microsoft-lifecam-hd-3000-t4h-00004-21138885.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/6/microsoft-lifecam-hd-3000-t4h-00004-21138886.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/7/microsoft-lifecam-hd-3000-t4h-00004-21138887.jpg
  Microsoft Lifecam HD-3000 T4H-00004 (2)
  Microsoft Lifecam HD-3000 T4H-00004
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Elro CS88D Dummy
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/7/7/elro-cs88d-dummy-19235277.jpg
  Elro CS88D Dummy (2)
  Elro CS88D Dummy
  Tech66 Tech66
  7.2 (1)
  99.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Tech66 Tech66
  7.2 (1)
  99.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Tech66 Tech66
  99.95, 4.9315431, 52.33592119999999 HIGH
  2
2 5
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl