x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

webcam

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in webcam categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

webcam kopen

Webcams zijn niet alleen een verlengstuk van chatprogramma’s, maar je kunt er ook foto’s en filmpjes mee maken. Sommige we...
 • Algemene informatie

  Webcams zijn niet alleen een verlengstuk van chatprogramma’s, maar je kunt er ook foto’s en filmpjes mee maken. Sommige webcams doen zelfs dienst als beveiligingscamera. Jij bent op zoek naar een webcam en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:Vergelijk hier webcams!

  Kooptips webcam
  Bij het kopen van een webcam kun je letten op de volgende dingen:
  1. Resolutie: de resolutie geeft de beeldscherpte weer, weergegeven in pixels. Hoe hoger de resolutie, hoe beter het beeld van de webcam. Een webcam met een resolutie van 640x480 geeft scherp beeld.
  2. Frames per second (fps): dit is het aantal beelden dat de webcam geeft per seconde. Hoe hoger het aantal beelden, hoe beter en schokvrijer jouw beeld. 30 fps is genoeg voor rustig beeld.
  3. Geluid: sommige webcams hebben ook een microfoontje geïntegreerd, maar dit geluid is niet altijd van goede kwaliteit. Je kunt ook overwegen om een computermicrofoon aan te schaffen.
  4. Gebruiksgemak: is de webcam gemakkelijk aan te sluiten? Is het plug & play? Welke software wordt er meegeleverd?
  5. Licht: zorg dat je voldoende licht bij je webcam hebt, anders krijg je heel donker en slecht beeld. Sommige webcams zijn zelf voorzien van een lampje.
  Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een webcam, bekijk en vergelijk dan hier alle webcams!

  Soorten webcams
  Er zijn verschillende soorten webcams. De belangrijkste onderverdeling die je kunt maken tussen webcams is die in webcams die op je lcd-monitor of laptop bevestigd moeten worden en stand alone webcams. Stand alone webcams staan los van de computer, op een voetstukje of op een statief. Stand alone webcams zijn vaak wat groter dan de andere webcams en ze bieden meer mogelijkheden. Ook kunnen stand alone webcams functioneren als beveiligingscamera.

  Vergelijk hier webcams!Functies webcam
  De belangrijkste functie van de webcam is het filmen van je gezicht, terwijl jij achter de computer zit. Ook kunnen de meeste webcams foto’s en filmpjes maken. Daarnaast hebben de nieuwste webcams nog een aantal leuke en handige extra functies:
  De meeste webcams zijn ‘plug & play’, dat wil zeggen dat je alleen de stekkers, meestal usb, in de juiste contacten hoeft te steken en de software moet installeren. Je kunt daarna meteen beginnen. De software die bij de webcam zit, geeft een indicatie van de mogelijkheden van de webcam. Er zijn verschillende aansluitingen voor je webcam. Vaak heb je met een firewireaansluiting beter beeld dan met een usb-aansluiting.

  Technische specificaties
  Zoals we al eerder hebben gezegd is het bij de aankoop van een webcam onder andere belangrijk om op de resolutie en op het aantal beelden per seconde van de webcam te letten. Ook de sensor van de webcam is belangrijk. De sensor van de fotocamera is eigenlijk de belangrijkste factor voor de scherpte van het beeld. De meeste webcams hebben een cmos-sensor. Die zijn niet te duur en kunnen de resolutie makkelijk aan. Een ccd-sensor daarentegen kan veel meer details opnemen. De resolutie van het stilstaande beeld wordt daarmee hoger. Voor filmen maakt het type sensor van de webcam niet zoveel uit. Ook is het belangrijk om voldoende licht in de buurt te hebben als je de webcam gebruikt. De nieuwste webcams zijn voorzien van led-lampjes, zodat je altijd helder en scherp beeld hebt.

  Vergelijk hier webcams!Accessoires webcam
  Bij de webcam kun je verschillende accessoires kopen. De belangrijkste accessoires voor de webcam zijn:
  Populaire merken webcam
  Bekende merken van de webcam zijn: Canon, Conceptronic, Creative, Labtec, Logitech, Philips, Q-tec, Sitecom, Sweex, Terratec en Trust.

  Voor meer informatie over webcams kun je in de verklarende woordenlijst kijken. Ook kun je bij de veelgestelde vragen over de webcam kijken.

  Bekijk en vergelijk hier alle webcams en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier webcams!Kan ik ook foto's maken met een webcam?
  Moet er een filmpje in de webcam?
  Kan ik een webcam als beveilingscamera gebruiken?
  Hoe sluit ik een webcam aan?
  Is de webcam uit als ik mijn pc uitzet?
  Kan iedereen via mijn webcam nu in huis kijken?

  Wil je meteen op zoek naar een webcam, bekijk en vergelijk dan hier alle webcams!

  Kan ik ook foto's maken met een webcam?

  Ja, dat kan mits het apparaat daarvoor geschikt is.

  Moet er een filmpje in de webcam?
  Nee. Als je beelden wilt opslaan gebruik je de harde schijf van de pc of het interne geheugen van de webcam zelf.

  Kan ik een webcam als beveilingscamera gebruiken?
  Ja, dat kan. Hiervoor is een bewegingssensor erg handig.

  Hoe sluit ik een webcam aan?
  De meeste webcams zijn Plug & Play, dat wil zeggen dat je alleen de stekkers in de juiste contacten moet steken en de software moet installeren. Je kunt daarna meteen beginnen. De software die bij de webcam zit, geeft een indicatie van de mogelijkheden van de cam.

  Is de webcam uit als ik mijn pc uitzet?
  Ja. Je kunt ook het lensschuifje dichtdoen.

  Kan iedereen via mijn webcam nu in huis kijken?
  Nee, niet iedereen kan zomaar meekijken via de webcam. Dit kan alleen als het webcamprogramma aanstaat zonder firewall of de computer besmet is met een virus dat speciaal daarvoor is ontworpen. In de regel kan iemand alleen meekijken als je daarvoor toestemming geeft.

  Bekijk en vergelijk hier webcams en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier webcams!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen bij webcams. Heb je na het lezen van deze verklarende woordenlijst nog meer vragen, raadpleeg dan hier de veelgestelde vragen over webcams.

  Wil je meteen op zoek naar een webcam, bekijk en vergelijk dan hier alle webcams!

  Bewegingssensor
  Sommige webcams hebben bewegingssensoren zodat ze automatisch aangaan. Er is tegenwoordig software verkrijgbaar waarmee je je webcam als beveiligingscamera kunt gebruiken. Zodra de bewegingssensor iets oppikt, wordt er automatisch een opname gestart.

  Face tracking
  Met face tracking ‘volgt' de webcam je gezicht als je beweegt voor de lens.

  Foto megapixels
  Hoeveel megapixels de camera heeft, vind je hier terug.

  Lensschuifje
  Met het lensschuifje sluit je de lens van de webcam af. Deze kan dan niet per ongeluk aan staan als je dat niet wenst.

  Vergelijk hier webcams!Max. fotoresolutie
  Een webcam kan ook foto's maken als het model daarvoor geschikt is. De resolutie van de fotocamera is vaak 1280x1024. Foto's gemaakt met een webcam hebben een goede kwaliteit. Ze kunnen als bijlage bij een mail verzonden worden of worden gepubliceerd op een website. 

  Max. videoresolutie
  Webcams zijn geoptimaliseerd voor gebruik via internet. De resolutie is vaak 640 x 480 pixels. Dit lijkt niet veel maar voor het maken en zenden van filmpjes is het prima. Naast de resolutie is het aantal beelden per seconde ook belangrijk. Hoe hoger dit getal, hoe beter de kwaliteit van het beeld. Het beeld wordt minder 'schokkerig'.

  Panfunctie
  Een webcam met panfunctie kan horizontaal bewegen, zodat de webcam links en rechts een groter bereik heeft.

  Plug & play
  De meeste webcams zijn Plug & Play, dat wil zeggen dat je alleen de stekkers in de juiste contacten moet steken en de software moet installeren. Je kunt daarna meteen beginnen. De software die bij de webcam zit, geeft een indicatie van de mogelijkheden van de cam.

  Sensor
  De sensor van de fotocamera is eigenlijk de belangrijkste factor voor de scherpte van het beeld. De meeste webcams hebben een CMOS-sensor. Die zijn niet te duur en kunnen de resolutie makkelijk aan. Een CCD-sensor daarentegen kan veel meer details opnemen. De resolutie van het stilstaande beeld wordt daarmee hoger. Voor filmen maakt het type sensor niet zoveel uit.

  Snapshot button
  Met de snapshot button kun je snel een beeld stilzetten. Dit is iets anders dan het maken van een foto.

  Standalone
  Webcams staan meestal op of in de buurt van je pc. Ze staan op een voetje of een statief. Er zijn ook modellen die meer bewegingsvrijheid bieden doordat ze stand alone werken. Batterijen zorgen voor de stroom zodat je overal kunt filmen en foto's maken. Er zijn ook wireless webcams, waarmee je alsnog via jVergelijk hier webcams!e pc filmt. Een bereik van 75 meter is geen uitzondering. In een laptop is de webcam, mits deze aanwezig is, ingebouwd bovenin het scherm.

  Stroomvoorziening
  De webcam krijgt zijn voeding via de pc, via een batterij of beide.

  Tiltfunctie
  Een webcam met tiltfunctie kan kantelen, zodat je van boven naar beneden een groter bereik hebt.

  Videoformaat
  De filmpjes worden opgeslagen in een digitaal formaat. Dit is meestal AVI. De beelden worden gecomprimeerd, zodat je een zo klein mogelijk bestand hebt. Tegenwoordig zijn er ook webcams die HD (High Definition) breedbeeldformaat ondersteunen.

  Zoomfunctie
  Met deze functie is het mogelijk om in en uit te zoomen (het beeld dichterbij te halen en weer op gewoon formaat te zetten).


  Bekijk en vergelijk hier alle webcams en vind de beste koop!

  • Budget Een webcam voor minder dan 25 euro
  • Full HD Een Full HD webcam heeft de scherpste beeldkwaliteit.
  • Logitech Logitech webcams zijn robuuste webcams die met de meeste PC's compatibel zijn.
  • Trust De Trust webcams hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en gaan lang mee.
  • Microsoft Microsoft maakt elegant webcams van hoge kwaliteit.
  • Fotoknop De webcams met een fotoknop helpen bij het snel maken van mooie foto's.
  • Microfoon Deze webcams hebben een microfoon ingebouwd of meegeleverd.
 • Microsoft LifeCam Cinema for Business
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/9/microsoft-6ch-00002-lifecam-cinema-for-business-18325469.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/7/microsoft-6ch-00002-lifecam-cinema-for-business-20822057.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/8/microsoft-6ch-00002-lifecam-cinema-for-business-20822058.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/9/microsoft-6ch-00002-lifecam-cinema-for-business-20822059.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/6/0/microsoft-6ch-00002-lifecam-cinema-for-business-20822060.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/1/9/microsoft-lifecam-cinema-for-business-30776019.jpg
  Microsoft LifeCam Cinema for Business (3)
  8.1 (1)
  Microsoft LifeCam Cinema for Business
  Fijne webcam wist niet dat je zoveel plezier kan hebben van een webcam, mijn oude cam...
  Fijne webcam wist niet dat je zoveel plezier kan hebben van een webcam, mijn oude cam was een brok ellende zal maar geen merk noemen. Duurzaamheid een 9 omdat ik hem nog te kort heb
  9.7
  0 10
 • Logitech HD Pro C920
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/7/logitech-hd-pro-webcam-c920-18771167.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/4/logitech-hd-pro-c920-20934364.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/5/logitech-hd-pro-c920-20934365.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/6/logitech-hd-pro-c920-20934366.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/7/logitech-hd-pro-c920-20934367.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/8/logitech-hd-pro-c920-20934368.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/9/logitech-hd-pro-c920-20934369.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/5/logitech-hd-pro-c920-23960975.jpg
  Logitech HD Pro C920 (10)
  7.1 (1)
  Logitech HD Pro C920
  Duur apparaat maar dan heb je ook wel iets goeds
  Duur apparaat maar dan heb je ook wel iets goeds.
  7.7
  0 10
 • Panasonic TY-CC20W webcam
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/7/panasonic-ty-cc20w-18922747.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/8/panasonic-ty-cc20w-18922968.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/6/panasonic-ty-cc20w-20970686.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/7/panasonic-ty-cc20w-20970687.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/8/panasonic-ty-cc20w-20970688.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/9/panasonic-ty-cc20w-20970689.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/9/0/panasonic-ty-cc20w-20970690.jpg
  Panasonic TY-CC20W webcam (6)
  7.25 (1)
  Panasonic TY-CC20W webcam
  Goed apparaat voor Skype
  Perfect beeld, aansluiten stelde niks voor. Had alleen met beeldhelderheid gespeeld, en toen stond hij heel erg donker. Je moet hem dan weer op een pc aansluiten om de standaard te herstellen. Ligt volgens mij dan niet aan het apparaat, maar aan de onmogelijkheid om dit te herstellen bij Skype op tv.
  8.0
  0 10
 • Budget
  • budget
 • Full HD
  • ja
 • Logitech
  • logitech
 • Trust
  • trust
 • Microsoft
  • microsoft
 • Fotoknop
  • ja
 • Microfoon
  • ja
Webcams 7.4 (8)
0 - 24
 • Logitech HD Pro Webcam C920
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/7/logitech-c920-hd-pro-webam-44310537.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02ODk3MjU2My9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/8/logitech-c920-hd-pro-webam-44310538.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hbHRlcm5hdGUuYmUvcGl4L3Byb2R1Y3QvbWlzc2luZ1Byb2RwaWMvbm9QaWMyMzB4MjMwLnBuZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/9/logitech-c920-hd-pro-webam-44310539.jpg?m=aHR0cDovL2RhdGEua29tbWFnby5ubC9pbWcvcHJvZHVjdHMvbm9ybWFsL2xvZ2l0ZWNoX2M5MjAuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/9/logitech-c920-hd-pro-webam-45362589.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/9/0/logitech-c920-hd-pro-webam-45362590.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/9/1/logitech-c920-hd-pro-webam-45362591.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/9/2/logitech-c920-hd-pro-webam-45362592.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/9/3/logitech-c920-hd-pro-webam-45362593.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/9/4/logitech-c920-hd-pro-webam-45362594.jpg
  Logitech HD Pro Webcam C920 (15)
  Logitech HD Pro Webcam C920
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  83.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  83.99, ? (offer_sdt_unknown)
  5
  most_sold
 • Samsung VG-STC5000 webcam
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/8/samsung-vg-stc5000-webcam-31872638.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/9/samsung-vg-stc5000-webcam-31872639.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/4/0/samsung-vg-stc5000-webcam-31872640.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/4/1/samsung-vg-stc5000-webcam-31872641.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/4/2/samsung-vg-stc5000-webcam-31872642.jpg
  Samsung VG-STC5000 webcam (12)
  Samsung VG-STC5000 webcam
  Bol.com Bol.com
  8.420743489063472 (660)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  73.63, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.420743489063472 (660)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  73.63, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  77.75, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  198
 • Creative Labs Live! Cam
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/5/creative-labs-live-cam-1735069.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/8/6/creative-labs-live-cam-20975286.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/8/7/creative-labs-live-cam-20975287.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/8/8/creative-labs-live-cam-20975288.jpg
  Creative Labs Live! Cam (11)
  Creative Labs Live! Cam
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Logitech HD Pro C920
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/7/logitech-hd-pro-webcam-c920-18771167.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/4/logitech-hd-pro-c920-20934364.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/5/logitech-hd-pro-c920-20934365.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/6/logitech-hd-pro-c920-20934366.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/7/logitech-hd-pro-c920-20934367.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/8/logitech-hd-pro-c920-20934368.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/9/logitech-hd-pro-c920-20934369.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/5/logitech-hd-pro-c920-23960975.jpg
  Logitech HD Pro C920 (10)
  7.1 (1)
  Logitech HD Pro C920
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  92.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  92.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  92.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  2
 • Panasonic TY-CC20W webcam
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/7/panasonic-ty-cc20w-18922747.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/8/panasonic-ty-cc20w-18922968.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/6/panasonic-ty-cc20w-20970686.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/7/panasonic-ty-cc20w-20970687.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/8/panasonic-ty-cc20w-20970688.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/8/9/panasonic-ty-cc20w-20970689.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/9/0/panasonic-ty-cc20w-20970690.jpg
  Panasonic TY-CC20W webcam (6)
  7.25 (1)
  Panasonic TY-CC20W webcam
  Plattetvdiscounter.nl Plattetvdiscounter.nl
  6.900133615901706 (160)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Plattetvdiscounter.nl Plattetvdiscounter.nl
  6.900133615901706 (160)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Plattetvdiscounter winkel Plattetvdiscounter winkel
  99.95, 6.5435022, 53.2136261 HIGH
  3
 • Logitech Logi Circle
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/4/8/logitech-logi-circle-45175848.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NDEyMDI/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/3/logitech-circle-45290533.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/4/logitech-circle-45290534.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/5/logitech-circle-45290535.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/6/logitech-circle-45290536.jpg
  Logitech Logi Circle (6)
  Logitech Logi Circle
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.664160418350237 (1477)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.664160418350237 (1477)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Eindhoven Coolblue Eindhoven
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 5.4862657, 51.42540959999999 UNKNOWN
  51
 • Logitech C930e
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/0/2/logitech-c930e-20248002.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/8/logitech-c930e-21340468.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/9/logitech-c930e-21340469.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/0/logitech-c930e-21340470.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/1/logitech-c930e-21340471.jpg
  Logitech C930e (5)
  Logitech C930e
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Trust Verto
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/1/trust-verto-wide-angle-hd-video-webcam-20443871.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/1/3/trust-verto-wide-angle-hd-video-webcam-21353513.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/1/4/trust-verto-wide-angle-hd-video-webcam-21353514.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/1/5/trust-verto-wide-angle-hd-video-webcam-21353515.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/1/6/trust-verto-wide-angle-hd-video-webcam-21353516.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/1/7/trust-verto-wide-angle-hd-video-webcam-21353517.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/1/8/trust-verto-wide-angle-hd-video-webcam-21353518.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/4/trust-verto-29207584.jpg
  Trust Verto (4)
  Trust Verto
  ReplaceDirect.nl ReplaceDirect.nl
  8.670952501217704 (642)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 3d (offer_sdt_3_days)
  ReplaceDirect.nl ReplaceDirect.nl
  8.670952501217704 (642)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 3d (offer_sdt_3_days)
  1
 • Rexxor Webcam
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/4/3/rexxor-webcam-10486-004fb848da2fc59e71a508c789cdd1e7-45311243.jpg
  Rexxor Webcam (4)
  Rexxor Webcam
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  14.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  14.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  14.99, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  24
  good_buy
 • Logitech C270
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/6/6/logitech-c270-960-000582-20520366.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/8/7/logitech-c270-960-000582-20520587.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/5/2/logitech-c270-960-000582-20520652.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/0/logitech-c270-20774910.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/1/logitech-c270-20774911.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/2/logitech-c270-20774912.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/3/logitech-c270-20774913.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/4/logitech-c270-20774914.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/5/logitech-c270-20775915.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/6/logitech-c270-20775916.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/7/logitech-c270-20775917.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/8/logitech-c270-20775918.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/9/logitech-c270-20775919.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/0/logitech-c270-23869950.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/1/logitech-c270-23869951.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/2/logitech-c270-23869952.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/3/logitech-c270-23869953.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/4/logitech-c270-23869954.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/3/1/logitech-c270-25210431.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/4/8/logitech-c270-26869648.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/0/logitech-c270-30773040.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/1/logitech-c270-30773041.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/2/logitech-c270-30773042.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/3/logitech-c270-30773043.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/5/logitech-c270-42180465.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/6/logitech-c270-42180466.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/7/logitech-c270-42180467.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/8/logitech-c270-42180468.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/9/logitech-c270-42180469.jpg
  Logitech C270 (4)
  Logitech C270
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Scheer & Foppen Almelo Scheer & Foppen Almelo
  31.99, 6.664496199999999, 52.3568381 NONE
  205
 • Logitech 960-000586 HD Webcam C310
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/0/8/logitech-960-000586-hd-webcam-c310--19942608.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/1/2/logitech-960-000586-hd-webcam-c310--19942712.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/5/logitech-960-000586-hd-webcam-c310--20457415.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/1/logitech-960-000586-hd-webcam-c310--20774891.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/2/logitech-960-000586-hd-webcam-c310--20774892.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/3/logitech-960-000586-hd-webcam-c310--20774893.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/4/logitech-960-000586-hd-webcam-c310--20774894.jpg
  Logitech 960-000586 HD Webcam C310 (4)
  Logitech 960-000586 HD Webcam C310
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  42.89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  42.89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  54.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  135
 • Microsoft Lifecam HD-3000 T4H-00004
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/7/microsoft-lifecam-hd-3000-19719257.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/4/3/microsoft-lifecam-hd-3000-t4h-00004-20931443.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/4/4/microsoft-lifecam-hd-3000-t4h-00004-20931444.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/4/5/microsoft-lifecam-hd-3000-t4h-00004-20931445.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/5/microsoft-lifecam-hd-3000-t4h-00004-21138885.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/6/microsoft-lifecam-hd-3000-t4h-00004-21138886.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/7/microsoft-lifecam-hd-3000-t4h-00004-21138887.jpg
  Microsoft Lifecam HD-3000 T4H-00004 (3)
  Microsoft Lifecam HD-3000 T4H-00004
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • Logitech BCC950 ConferenceCam
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/9/4/logitech-bcc950-conferencecam-18935794.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/4/logitech-bcc950-conferencecam-20980014.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/5/logitech-bcc950-conferencecam-20980015.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/6/logitech-bcc950-conferencecam-20980016.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/1/7/logitech-bcc950-conferencecam-20980017.jpg
  Logitech BCC950 ConferenceCam (3)
  Logitech BCC950 ConferenceCam
  Bol.com Bol.com
  8.420743489063472 (660)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.420743489063472 (660)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Sweex WC070 webcam
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/7/1/sweex-viewplus-webcam-usb-black-20990971.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/7/sweex-wc070-webcam-30285417.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/8/sweex-wc070-webcam-30285418.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/9/sweex-wc070-webcam-30285419.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/2/0/sweex-wc070-webcam-30285420.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/2/1/sweex-wc070-webcam-30285421.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/2/2/sweex-wc070-webcam-30285422.jpg
  Sweex WC070 webcam (3)
  Sweex WC070 webcam
  Bol.com Bol.com
  8.420743489063472 (660)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  21.36, 2d (offer_sdt_2_days)
  Bol.com Bol.com
  8.420743489063472 (660)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  21.36, 2d (offer_sdt_2_days)
  1
  good_buy
 • Genius WideCam F100
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/4/4/genius-widecam-f100-19243144.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/2/1/genius-widecam-f100-21123521.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/2/2/genius-widecam-f100-21123522.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/2/3/genius-widecam-f100-21123523.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/2/4/genius-widecam-f100-21123524.jpg
  Genius WideCam F100 (3)
  Genius WideCam F100
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Trust SpotLight Pro
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/1/9/trust-spotlight-webcam-pro-5519019.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/2/1/trust-spotlight-webcam-pro-14516521.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/6/3/trust-spotlight-webcam-pro-18171263.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/4/3/trust-spotlight-webcam-pro-18906443.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/1/trust-spotlight-webcam-pro-18917641.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/7/trust-spotlight-webcam-pro-19783437.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/2/trust-spotlight-pro-20649452.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/3/trust-spotlight-pro-20649453.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/4/trust-spotlight-pro-20649454.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/5/trust-spotlight-pro-20649455.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/6/trust-spotlight-pro-20649456.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/7/trust-spotlight-pro-20649457.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/1/trust-spotlight-pro-23191401.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/2/trust-spotlight-pro-23191402.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/3/trust-spotlight-pro-23191403.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/4/trust-spotlight-pro-23191404.jpg
  Trust SpotLight Pro (3)
  Trust SpotLight Pro
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  16.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  16.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  22.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Microsoft LifeCam Cinema for Business
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/6/9/microsoft-6ch-00002-lifecam-cinema-for-business-18325469.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/7/microsoft-6ch-00002-lifecam-cinema-for-business-20822057.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/8/microsoft-6ch-00002-lifecam-cinema-for-business-20822058.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/9/microsoft-6ch-00002-lifecam-cinema-for-business-20822059.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/6/0/microsoft-6ch-00002-lifecam-cinema-for-business-20822060.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/1/9/microsoft-lifecam-cinema-for-business-30776019.jpg
  Microsoft LifeCam Cinema for Business (3)
  8.1 (1)
  Microsoft LifeCam Cinema for Business
  KommaGo KommaGo
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  55, 2d (offer_sdt_2_days)
  KommaGo KommaGo
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  55, 2d (offer_sdt_2_days)
  2
  good_buy
 • Logitech CC3000e
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/8/logitech-cc3000e-23546728.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/9/logitech-cc3000e-23546729.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/0/logitech-cc3000e-23546730.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/1/logitech-cc3000e-23546731.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/2/logitech-cc3000e-23546732.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/3/logitech-cc3000e-23546733.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/4/logitech-cc3000e-23546734.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/5/logitech-cc3000e-23546735.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/6/logitech-cc3000e-23546736.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/7/logitech-cc3000e-23546737.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/8/logitech-cc3000e-23546738.jpg
  Logitech CC3000e (3)
  Logitech CC3000e
  4Launch.nl 4Launch.nl
  8.177994863157874 (587)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  749, 2d (offer_sdt_2_days)
  4Launch.nl 4Launch.nl
  8.177994863157874 (587)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  749, 2d (offer_sdt_2_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  899, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
 • Hama Ac-150
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/7/6/hama-ac-150-14751876.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/4/hama-ac-150-20813904.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/5/hama-ac-150-20813905.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/6/hama-ac-150-20813906.jpg
  Hama Ac-150 (2)
  Hama Ac-150
  Ottos Ottos
  7.099283286483701 (22)
  17.83, 2d (offer_sdt_2_days)
  Ottos Ottos
  7.099283286483701 (22)
  17.83, 2d (offer_sdt_2_days)
  4
  good_buy
 • Trust Spotlight Webcam
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/1/8/trust-spotlight-webcam-5519018.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/4/trust-spotlight-webcam-17786764.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/3/trust-spotlight-webcam-17885253.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/0/trust-spotlight-webcam-18917640.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/6/trust-spotlight-webcam-19783436.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/7/trust-spotlight-webcam-20649447.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/8/trust-spotlight-webcam-20649448.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/9/trust-spotlight-webcam-20649449.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/0/trust-spotlight-webcam-20649450.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/1/trust-spotlight-webcam-20649451.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/9/2/trust-spotlight-webcam-23134692.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/9/3/trust-spotlight-webcam-23134693.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/9/4/trust-spotlight-webcam-23134694.jpg
  Trust Spotlight Webcam (2)
  Trust Spotlight Webcam
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
  12.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
  100
 • Logitech C170 webcam
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/9/logitech-c170-webcam-25207419.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/0/logitech-c170-webcam-25207420.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/7/logitech-c170-webcam-25674747.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/8/logitech-c170-webcam-25674748.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/9/logitech-c170-webcam-25674749.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/3/logitech-c170-webcam-30772773.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/4/logitech-c170-webcam-30772774.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/5/logitech-c170-webcam-30772775.jpg
  Logitech C170 webcam (2)
  Logitech C170 webcam
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  19.47, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  19.47, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  24.99, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  133
 • Hama "Pocket" Webcam
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/3/5/hama--pocket-webcam-4947835.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/8/8/hama--pocket-webcam-17523388.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/0/hama--pocket-webcam-17523390.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/8/2/hama--pocket-webcam-20578182.jpg
  Hama "Pocket" Webcam (2)
  Hama "Pocket" Webcam
  Bol.com Bol.com
  8.420743489063472 (660)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.25, 2d (offer_sdt_2_days)
  Bol.com Bol.com
  8.420743489063472 (660)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.25, 2d (offer_sdt_2_days)
  1
 • V7 Vantage WebCam 300
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/6/2/v7-vantage-webcam-300-18744162.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/2/v7-vantage-webcam-300-20833492.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/3/v7-vantage-webcam-300-20833493.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/4/v7-vantage-webcam-300-20833494.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/5/v7-vantage-webcam-300-20833495.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/1/v7-vantage-webcam-300-23367381.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/2/v7-vantage-webcam-300-23367382.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/3/v7-vantage-webcam-300-23367383.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/4/v7-vantage-webcam-300-23367384.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/v7-vantage-webcam-300-24848097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/8/v7-vantage-webcam-300-24848098.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/9/v7-vantage-webcam-300-24848099.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/9/v7-vantage-webcam-300-32845839.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/4/0/v7-vantage-webcam-300-32845840.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/4/1/v7-vantage-webcam-300-32845841.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/5/9/v7-vantage-webcam-300-17978359.jpg
  V7 Vantage WebCam 300 (2)
  V7 Vantage WebCam 300
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  21.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  21.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Creative Labs Live! Cam Chat HD
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/9/creative-live-cam-chat-hd-17726259.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/1/1/creative-live-cam-chat-hd-17740711.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/6/4/creative-live-cam-chat-hd-17861764.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/9/creative-live-cam-chat-hd-20802969.jpg
  Creative Labs Live! Cam Chat HD (2)
  Creative Labs Live! Cam Chat HD
  Bol.com Bol.com
  8.420743489063472 (660)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.420743489063472 (660)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
2 4
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: minder dan €25 (budget)
  • Lage prijs: €25 - €40 (low)
  • Gemiddelde prijs: €40 - €80 (medium)
  • High-end: meer dan €80 (high)
 • Resolutie (totale_cameraresolutie_megapixels_):
  • < 1.3 megapixel (totale_cameraresolutie_megapixels__1.3)
  • 1.3 megapixel - 2 megapixel (totale_cameraresolutie_megapixels__1.3_2)
  • 2 megapixel - 5 megapixel (totale_cameraresolutie_megapixels__2_5)
  • ≥ 5 megapixel (totale_cameraresolutie_megapixels__5)
 • Full HD (full_hd):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Aansluiting (aansluiting):
  • USB (usb)
  • USB 2.0 (usb_2_0)
  • Wi-Fi (wi_fi)
 • Microfoon (ingebouwde_microfoon):
  • Ja (ja)
 • Fotoknop (fotoknop):
  • Ja (ja)
 • Standaard (mounting_type):
  • Clip (clip)
  • Clip/Stand (clip_stand)
  • Muur (muur)
  • Stand (stand)
  • Standaard (standaard)
 • Framesnelheid (maximum_frame_rate):
  • 0 fps (maximum_frame_rate_0.0)
  • 25 fps (maximum_frame_rate_25.0)
  • 30 fps (maximum_frame_rate_30.0)
  • 60 fps (maximum_frame_rate_60.0)
 • Varianten (group):
  • Logitech C (logitech_c)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Baarn (baarn)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bilthoven (bilthoven)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Borculo (borculo)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Burgum (burgum)
  • Bussum (bussum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delft (delft)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Epe (epe)
  • Ermelo (ermelo)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Franeker (franeker)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Goes (goes)
  • Goor (goor)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Kampen (kampen)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Leusden (leusden)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Muiden (muiden)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Putten (putten)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rhenen (rhenen)
  • Rijssen (rijssen)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Schiedam (schiedam)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sluis (sluis)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uden (uden)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vriezenveen (vriezenveen)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zevenaar (zevenaar)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidlaren (zuidlaren)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl