x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Miele (Een Miele staat bekend om haar goede kwaliteit en lange levensduur tot wel 25 jaar.):
  • miele
 • Bosch (Bosch is een betrouwbaar merk wat goede kwaliteit levert.):
  • bosch
 • Siemens (Siemens levert degelijke wasmachines die vaak wat energiezuiniger zijn.):
  • siemens
 • Zuinig (Wanneer je milieubewust bent kun je kiezen voor een wasmachine met een energielabel A++ of A+++.):
  • a_meest_energiezuinig
  • a_energiezuinig
 • Grote trommel (Doe je de was voor minstens vier personen, dan is een wasmachine van 8 kilo of meer aan te raden.):
  • gezin_met_meerdere_kinderen
 • Deur voorkant (De vulopening zit aan de voorkant, dit is handig wanneer je er een droger op wilt plaatsen of de wasmachine wilt inbouwen.):
  • voorlader
 • Deur bovenkant (De vulopening is aan de bovenkant, dit is handig wanneer je weinig ruimte hebt voor je wasmachine of moeite hebt met bukken.):
  • bovenlader
 • Budget (Een wasmachine van minder dan 400 euro.):
  • budget
 • Superstil (De wastrommel maakt minder geluid, zodat geluidsoverlast bij bijvoorbeeld centrifugeren beperkt wordt.):
  • stille_wasmachine_55db_
 • Snel centrifugeren (Het toerental bepaalt hoe droog de was uit de machine komt. Maak je gebruik van een waslijn dan is een hoog toerental aan te raden.):
  • hoog_1600_
 • Algemene informatie

  Algemene informatie over de wasmachine

  Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine, maar weet je niet hoe je tot een goede keuze moet komen? In deze tekst bespreken we de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een wasmachine. Eerst bespreken we de algemene informatie en daarna geven we nog enkele extra kooptips.


  Kiezen:

  Bij het kiezen van de juiste wasmachine zijn er een aantal zaken belangrijk waar je echt even op moet letten. Omdat je niet ieder jaar een nieuwe wasmachine koopt kiezen veel consumenten op basis van de meest voor de hand liggehttp://static3.vergelijk.nl/data/nl_NL/OEM/Text/wasmachine%201.pngnde argumenten, het energieverbruik, centrifugetoerental en het maximale vulgewicht. Ondanks het feit dat dit belangrijke argumenten zijn, zijn er echt een paar andere punten waar je even op moet letten, voordat je tot de koop overgaat. Dit leggen we graag aan je uit!

  Centrifugetoerental:

  http://static3.vergelijk.nl/data/nl_NL/OEM/Text/wasmachine2.jpgVaak kiezen consumenten wasmachines die het hoogste toerental binnen het budget biedt. “Hoe sneller hoe droger” lijkt het, en niets is minder waar. Belangrijk is eerst te kijken hoe je de was gaat drogen. Hang je na het wassen je kleding aan de waslijn, is het minder belangrijk hoe snel er gecentrifugeerd is, hoe vreemd dat ook klinkt. Immers, het ene uurtje langer of korter drogen, als de was toch al aan de lijn hangt zal niet veel mensen iets uitmaken en kost geen cent extra. Waarom zijn die centrifugetoerentallen wel belangrijk? Dit is alleen belangrijk als je de was in de droger droogt. Hoe minder nat de was in de droger gaat, hoe korter het proces in de droger, die tijdens het drogen flink wat stroom verbruikt. Dus: Heb je een droger, kies een wasmachine met 1600 toeren, heb je deze niet (en ga je er ook niet een kopen) kies gerust voor 1200 of 1400 toeren. Nog een voordeel van minder snel centrifugeren: Vooral bij voordeliger wasmachines zal het apparaat minder te lijden hebben en dus langer mee gaan. Nog anders gezegd, koop, als je een 1600-toeren machine wilt altijd een goed merk, duitse merken hebben van oudsher een goede naam in witgoed. Zeer snel centrifugeren in een mechanisch niet zo sterk apparaat verkort de levensduur enorm.

  Vulgewicht:

  Met maximale vulgewicht is een verkoopargument wat sterk lijkt op het uitgangsvermogen bij audiosystemen. “Hoe meer hoe beter” lijkt het. Zoals we allemaal nu wel weten dat dit voor de audihttp://static3.vergelijk.nl/data/nl_NL/OEM/Text/wasmachine3.pngosets een bijna nutteloos argument is, zo is het ook voor het vulgewicht. Een vulgewicht van 6 kilogram wasgoed wordt al door 95% van de huishoudens nooit gebruikt. Een maximaal vulgewicht van 8 kilogram is ruim voldoende voor zelfs het grootste dekbedovertrek, de skikleding of andere grote stukken.

  Wastrommel:

  Wel erg belangrijk is de kwaliteit van de wastrommel. Heb je er al eens over nagedacht hoeveel geld je kleding bij elkaar heeft gekost wat je aan de wasmachine toevertrouwt? Een beetje goed gevulde trommel bevat a snel tussen de 400,- en 800,- euro aan wasgoed! Reken maar uit, 5 prachtige spijkerbroeken kosten je al snel 500,-! Belangrijk is daarom dat de wasmachine zeer behoedzaam met de wasgoed omgaat. Sommige fabrikanten hebben hier veel aandacht aan besteed en vermelden dit bij de specificaties. De bekende Softcare® wastrommel is de meest behoedzame, en dus goed voor de kleding. Stel je eens voor wat er met je wasgoed gebeurt bij het centrifugeren als deze trommel niet perfect glad afgewerkt is. De bekendste merken wasmachines zijn Miele, Aeg-electrolux, Bauknecht, Bosch, LG, Siemens, Whirlpool en Zanussi. Miele staat bekend om haar vernieuwende technische snufjes, bijvoorbeeld de honingraatvormige structuur aan de binnenkant van de wastrommel. Hierdoor loopt je kleding hierdoor zo min mogelijk schade op. Siemens en Bosch maken gebruik van de VarioSoft-trommel in hun wasmachines. De druppelvormige oppervlaktestructuur en asymmetrische meenemers zorgen voor een schone was en je was is snel klaar. Daarnaast is wassen met stoom ook een methode die gebruikt wordt bij wasmachines. Ook fluisterstille wasmachines behoren tot de mogelijkheden: deze wasmachines zijn zo stil dat je ze nauwelijks hoort.http://static3.vergelijk.nl/data/nl_NL/OEM/Text/wasmachine4.png

   
  http://static3.vergelijk.nl/data/nl_NL/OEM/Text/wasmachine5.jpg Energieverbruik:
  Hoe meer “plusjes” achter de “A” in het energielabel hoe beter. Overigens zijn moderne wasmachines ook al heel wat zuiniger dan je oude wasmachine. Vergeleken met de wasmachines van ca. 15 jaar geleden, gebruiken tegenwoordige digitaal gestuurde wasmachines minder dan de helft aan stroom en water.

  Levensduur:

  Tenslotte wil je natuurlijk erg lang met je wasmachine kunnen doen. Afhankelijk van het gebruik gaat de goedkoopste wasmachine ongeveer 6 jaar mee, de beste wasmachines gaan maar liefst 20 jaar lang mee, zelfs bij dagelijks gebruik. Dat betekent dat een gemiddeld mens slechts 3 maal in zijn/haar leven een machine uit deze klasse hoeft te kopen, tel uit je winst! Veel machines met een dergelijke lange levensduur hoeven overigens niet snel te verouderen. Zo zijn er wasmachines met wasprogramma’s die eenvoudig te updaten zijn, zoals bijvoorbeeld Miele die heeft. Op deze manier blijft je wasmachine ook in 20 jaar up-to-date om je nieuwste kleding perfect te wassen.

  Functies en extra’s wasmachines

  Alle wasmachines beschikken tegenwoordig, naast de standaard wasprogramma’s op 30 tot en met 95 graden, ook over een wolprogramma, handwasprogramma en koud wasprogramma. De nieuwste modellen wasmachines nemen je nog meer werk uit handen, doordat ze veel meer extra functies hebben. De beladingssensor maakt je duidelijk wanneer je wasmachine teveel wasgoed bevat, een balanssysteem zorgt ervoor dat de wasmachine niet 'wegloopt' bij het centrifugeren, door binnentrommelverlichting kun je alles goed zien bij het invoeren en er weer uithalen van je wasgoed en een wasmachine met een programmaverloopindicatie houdt je precies op de hoogte van het verloop van het wasproces.

  Nieuwste ontwikkelingen
  http://static3.vergelijk.nl/data/nl_NL/OEM/Text/wasmachine6.png

  •    TwinDos (alleen Miele); Het TwinDos-systeem is het eerste automatische doseersysteem, bestaande uit twee fasen. Met één druk op de knop altijd het juiste vloeibare wasmiddel voor de beste wasresultaten. Het TwinDos-systeem kan gebruikt worden met het UltraPhase 1- en UltraPhase 2-wasmiddel van Miele of met regulier vloeibaar wasmiddel of wasverzachter. Vervolgens doseert het TwinDos-systeem geheel automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel op het ideale moment tijdens het wasproces.
  •    Cap Dosing systeem (alleen bij Miele); De beste wasresultaten voor speciale textielsoorten dankzij praktische dosering via een capsule in de wasmiddellade. Miele-caps bieden de perfecte aanvulling voor speciale http://static3.vergelijk.nl/data/nl_NL/OEM/Text/wasmachine7.pngwasprogramma’s. De wasmachine doseert vervolgens geheel automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces

  •    Quick Power Wash (alleen Miele); Met QuickPowerWash wordt er een eersteklas wasresultaat gegarandeert in een recordtijd. Namelijk in minder dan 60 minuten wasresultaat A! 
  •    Power Shower (alleen Miele); Het principe van PowerShower zorgt voor een effectieve verwijdering van vuil en een buitengewoon wasresultaat. Het wasgoed wordt namelijk sneller bevochtigd en door de unieke sopcirculatie wordt de werking van het wasmiddel maximaal benut, waardoor het wasresultaat 10% beter is.


  Geschikt voor onderbouw of niet?

  http://static3.vergelijk.nl/data/nl_NL/OEM/Text/wasmachine8.jpgBij de informatie over een wasmachine staat of het model geschikt is voor onderbouw of niet. Onderbouw betekent dat er nog een droger op de wasmachine geplaatst kan worden, de zogenaamde waszuil. Het plaatsen van de droger op de wasmachine gebeurt met een speciale tussenbeugel. Mocht je tegelijkertijd een wasmachine en een droger kopen en je wilt ze op elkaar plaatsen, let er dan op of de wasmachine geschikt is voor onderbouw en de droger voor bovenbouw. Omgekeerd, een wasmachine op een droger plaatsen, is niet mogelijk.

  Accessoires wasmachine

  Met de wasmachine worden vaak weinig of helemaal geen accessoires meegeleverd. Enkele accessoires voor de wasmachine die je zelf kunt kopen zijn de lekbak en de tussenbeugel. De lekbak het water kan opvangen als je wasmachine lekt. Met een tussenbeugel kun je de wasdroger eenvoudig op je wasmachine plaatsen. Deze beugel zit niet standaard bij de wasmachine, die moet je er los bij kopen. De beugels zijn niet universeel: je moet een tussenstuk hebben dat speciaal bij het type wasmachine past. Voor meer informatie over de gebruikte begrippen kun je terecht in de verklarende woordenlijst voor de wasmachine. Ook kun je bij de veelgestelde vragen over de wasmachine kijken. Ben je op zoek naar meer Informatie over wasdrogers kijk dan in de categorie wasdroger.

  Bekijk en vergelijk hier wasmachines en vind de beste koop!

  Extra Kooptips
  Let bij de aankoop van een wasmachine ook op de volgende dingen:
  •    Het deurscharnier van de vulopening van de voorlader zit links of rechts. Bedenk van tevoren naar welke kant de deur open moet gaan, zodat je thuis niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar. Het deurtje is dan heel simpel om te zetten, zodat het naar de kant van jouw voorkeur sluit.
  •    Er bestaan ook miniwasmachines: deze zijn even breed als een gewone wasmachine, maar hebben een kleinere trommelinhoud.

   

 • Veelgestelde vragen

  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?Wasmachine
  Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige wasmachine?
  Wordt mijn nieuwe wasmachine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
  Wordt mijn nieuwe wasmachine ook geplaatst en aangesloten?
  Wordt de oude wasmachine meegenomen, evenals het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?
  Er zijn energiezuinige gasverwarmde drogers, zijn er ook wasmachines op gas?
  Wat is het verschil tussen een wasmachine en een was-droogcombinatie?


  Bekijk en vergelijk hier wasmachines en vind de beste koop!!

  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?

  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor wasmachines is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige wasmachine?
  Nee, de bestaande energiepremie voor het stimuleren van de aanschaf van energiezuinige apparaten is wegens het succes ervan afgeschaft. De regeling werd stopgezet in oktober 2003 omdat toen het beschikbare budget al op was. Tot 15 januari 2004 konden aanvragen nog ingediend worden, daarna niet meer. Meer informatie hierover vind je bij het Ministerie van VROM.

  Wordt mijn nieuwe wasmachine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
  Ja en nee. Niet alle leveranciers bezorgen standaard op hogere etages. Veel van onze leveranciers wel, maar lees daarvoor de leverings- en bezorgvoorwaarden van de desbetreffende winkel. In geval van twijfel, geef het aan bij het plaatsen van de bestelling. Sommige leveranciers bezorgen wel op hogere etages, andere niet omdat de chauffeur bijvoorbeeld alleen in de vrachtwagen zit. Vraag er vooral naar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

  Wordt mijn nieuwe wasmachine ook geplaatst en aangesloten?
  Ja en nee. Niet alle winkels leveren deze service. Veel leveranciers bezorgen alleen maar tot aan de eerste trap. Mocht je op een hogere etage wonen en een lift hebben, dan bezorgt de leverancier de machine in huis. Bij de winkelinformatie staat of de leverancier de extra service levert van het aansluiten van de nieuwe wasmachine.Vraag ernaar op het moment dat je de bestelling plaatst.

  Wordt de oude wasmachine meegenomen, evenals het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?
  Leveranciers zijn verplicht om de oude wasmachine mee te nemen, daar betaal je tenslotte de verwijderingsbijdrage voor (zie uitleg bij verwijderingsbijdrage). Geef bij de bestelling aan dat de oude wasmachine mee terug moet, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe. Als de leverancier dat niet doet kun je twee dingen doen. Je laat de bestelling doorgaan en zorgt zelf voor het verwijderen van de oude wasmachine en het verpakkingsmateriaal. Of je annuleert de bestelling en gaat verder op zoek naar een andere leverancier die wel de extra service levert. Meestal ben je dan duurder uit omdat de leverancier voor deze extra service geld rekent.

  Er zijn energiezuinige gasverwarmde drogers, zijn er ook wasmachines op gas?Vergelijk hier wasmachines!
  Nee, wasmachines werken altijd op stroom. Bijna 90% van de gebruikte stroom wordt gebruikt om het water elektronisch te verwarmen. Wat wel bestaat is de Hotfill. Dit is een apparaat dat tussen een gasgestuurde boiler of combiketel en de wasmachine wordt geplaatst. Het water gaat dan voorverwarmd de wasmachine in via een warmwaterleiding. Het water wordt via een mengsysteem op de juiste temperatuur gebracht. De meningen zijn verdeeld over deze manier van water verwarmen. Het is volgens energiebedrijf Remu 'niet milieuvriendelijker dan de zuinigste conventionele wasmachine.' Je bespaart echter wel op je energierekening, omdat met gas verwarmd water goedkoper is dan via elektriciteit verwarmd water.

  Wat is het verschil tussen een wasmachine en een was-droogcombinatie?
  Een wasmachine wast en centrifugeert alleen. Een was-droogcombinatie is tevens een volwaardige droger. Huishoudens die geen extra ruimte hebben voor een losse droger, kiezen voor de 2 in 1-combinatie. De functies van de wasmachine zijn net zoals de gewone machine. Het drogen geschiedt wel in 2 etappes, aangezien de combinatie een kleinere droogcapaciteit heeft dan een standaard losse droger. Een voorbeeld: je wast 5 kilo wasgoed. Dan moet je de helft eruit halen om de droger in te kunnen schakelen. Een droger heeft een grote trommel, die heb je in de was-droogcombinatie niet. De combi gebruikt daardoor meer stroom omdat je niet in een keer alle was kunt drogen. Het voordeel van de was-droogcombinatie is dat het een 2 in 1-apparaat is, prima geschikt voor klein behuisden. Het nadeel is het drogen in twee etappes.


  Bekijk en vergelijk hier wasmachines en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen bij wasmachines.

  Wil je meteen op zoek naar een wasmachine, bekijk en vergelijk dan hier wasmachines en vind de beste koop!

  Aansluiting warm waterVergelijk hier wasmachines!
  Dit veld geeft aan of de wasmachine ook via een warmwaterleiding gevuld kan worden. Het kan goedkoper zijn om de wasmachine via een zogenaamde Hotfill te vullen. Een Hotfill is een apparaat dat tussen een gasgestuurde boiler of combiketel en de wasautomaat wordt geplaatst. Het water gaat dan voorverwarmd de wasautomaat in via een warmwaterleiding. Het water wordt via een mengsysteem op de juiste temperatuur gebracht. Het is goedkoper om het water via gas te verwarmen dan elektrisch via de wasmachine.

  Aansluitwaarde
  Dit veld geeft in Kilowatt de aansluitwaarde van de wasmachine aan. Om overbelasting van het elektriciteitsnet te voorkomen, is het raadzaam om een wasdroger en een wasmachine niet op dezelfde stoppengroep te zetten. Er zijn wel speciale stekkerdozen te koop die de stroom verdelen, mochten beide apparaten op dezelfde groep zitten.

  Balanssysteem
  Het balanssysteem van de wasmachine zorgt ervoor dat de machine te allen tijde stabiel blijft staan en niet gaat 'lopen' bij centrifugeren of bij een scheefgeladen machine.

  Capaciteit
  Met de capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven hoe groot het maximale gewicht is dat de wasautomaat per wasbeurt aankan. De grootte van de trommel is van belang voor de capaciteit van de wasmachine. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt wassen. De capaciteit van wasmachines wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is 5 kilo, maar dit kan oplopen tot 10 kilo of teruglopen tot 3,5 kilo.

  Deurscharnier
  Het deurscharnier van de vulopening van de voorlader zit links of rechts. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar. Het deurtje is dan heel simpel om te zetten, zodat hij naar de kant van jouw voorkeur sluit.

  Droogresultaat
  Met een lettersysteem wordt het droogresultaat aangegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft. Het droogresultaat wordt daarnaast ook aangegeven in restvochtpercentage. Hoe lager het restvochtpercentage, hoe droger de was uit de wasautomaat komt.

  Eindsignaal
  Met het eindsignaal (een zoem- of belsignaal) geeft de wasmachine aan dat de was klaar is.

  Elektronische besturing
  Dit veld geeft aan of de wasmachine 'elektronische' besturing heeft of authentiek middels een mechanische knop die moet worden ingesteld. Mechanische machines maken een tikkend of ratelend geluid als je de stelknop bedient om een programma te kiezen en elektronische wasmachines maken gebruik van sleepcontacten en hoor je tijdens het bedrijf niet klikken. Mechanische wasmachines kunnen worden onderbroken door een stroomstoring of een ingreep van de eigenaar. Wanneer er weer stroom is, gaat de wasautomaat gewoon weer verder. Bij elektronische systemen dien je na te vragen of deze functie ook beschikbaar is.

  Bekijk en vergelijk hier wasmachines en vind de beste koop!

  Energieverbruik
  Een wasmachine gebruikt water en verbruikt stroom. Met een lettersysteem wordt de energieklasse aangegeven. Deze letters gaan van AAA naar C, waarbij AAA staat voor het meest energie- en waterzuinig. De meeste wasmachines zijn klasse AA, A en B, sommige merken leveren nog C-modellen. De zuinigere wasmachines zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder water en stroom wordt verbruikt per wasbeurt. Het energieverbruik wordt aangegeven in Kilowatt per wasbeurt.

  Energiezuinige programma's
  Naast de standaard wasprogramma's zijn er ook energiezuinige programma's. Deze maken gebruik van minder water en stroom doordat het programma efficiënter hiermee omgaat. Je herkent deze programma's aan de E-indicatie naast het programma of de letter A.

  Fuzzy logicVergelijk hier wasmachines!
  Fuzzy logic is het 'zelfdenkende' vermogen van de wasmachine. Met Fuzzy logic 'berekent' de wasautomaat de vervuildheid van de kleding en maakt met het gebruikte wasmiddel het meest efficiënt gebruik van de wasmachine.

  Gewicht
  Het gewicht wordt gegeven in kilo's, zonder belading. Een wasmachine is zo zwaar door het contragewicht wat erin zit. Deze zorgt ervoor dat de wasmachine blijft staan tijdens het wassen en vooral centrifugeren.

  Grootte vulopening
  De grootte van de vulopening wordt aangegeven in centimeters en wordt gegeven in diameter doorsnede. De voorladers hebben een standaard grootte voor de vulopening. Er zijn ook modellen met grotere vulopeningen, wat handig kan zijn als je grote stukken was heeft, bijvoorbeeld een slaapzak of een hondenmand.

  Handmatig instelbaar
  Dit veld geeft aan of je, naast de automatische programma's, nog zelf de wasmachine in kunt stellen. Bijvoorbeeld met een los centrifugeprogramma, aparte temperatuurregeling of dat je zelf het hele wasprogramma kunt samenstellen.

  Handwasprogramma
  Met het handwasprogramma is het mogelijk tere en delicate was in de machine te wassen in plaats van met de hand. De wasmachine kent hiervoor een apart handwasprogramma, waarbij het ook vaak mogelijk is hierbinnen nog zelf bepaalde modules aan of uit te zetten. Bijvoorbeeld de temperatuur of het centrifugetal.

  Introductiemodel
  Het jaar waarin de machine voor het eerst werd geïntroduceerd.

  Kort programma handwas
  Een kort programma is handig voor kleine wasjes of was die niet sterk vervuild is. De temperatuur is in de regel apart instelbaar.

  Bekijk en vergelijk hier wasmachines en vind de beste koop!

  Model
  Een wasautomaat is vrijstaand of geschikt voor inbouw. De meeste modellen zijn vrijstaand: je hoeft alleen maar te zorgen voor een aansluitkraan, veilige elektriciteitsaansluiting en waterafvoer. Er zijn ook inbouwmodellen, waarbij de wasmachine netjes wordt weggewerkt achter een kastdeur, bijvoorbeeld in de keuken. De inbouwmodellen zijn van dezelfde kwaliteit als het vrijstaande model, maar zijn in aanschaf verhoudingsgewijs duurder. Er zijn meer vrijstaande modellen dan inbouwmodellen, hoewel bijna ieder merk wel een inbouwvariant heeft.

  Onderbouw
  Bij de informatie over een wasmachine staat of het model geschikt is voor onderbouw of niet. Onderbouw betekent dat er nog een droger op de wasmachine geplaatst kan worden, de zogenaamde waszuil. De onderste wasmachine is dan geschikt om het gewicht van de droger te dragen. Bovenbouw wasmachines komen niet voor, wel bovenbouw wasdrogers.

  Overbeladingssensor
  Met dit kenmerk geeft de wasmachine met een zoem- of lichtsignaal aan dat de machine te zwaar beladen is. Je dient dan eerst was uit de machine te halen voordat je deze veilig kunt aanzetten.

  Programma-indicatie
  Met de programma-indicatie kun je zien hoever de wasmachine is binnen het wasprogramma. Vaak geeft de machine hierbij ook aan hoeveel minuten het nog duurt voordat het programma klaar is.

  Restvochtpercentage
  Het restvochtpercentage van de schone was is afhankelijk van het toerental van de centrifuge. Bij de informatie over de wasmachine staat het toerental van de centrifuge: 1000, 1200, 1400, 1600 of meer toeren per minuut. Hoe hoger het toerental, hoe droger de schone was uit de machine komt en hoe lager het restvochtpercentage. Hoe lager het restvochtpercentage, des te sneller is de schone was droog aan de waslijn of via een korter droogprogramma in de wasdroger.

  RVS
  Een RVS-kuip en -trommel zijn gegarandeerd roestvrij.

  StarttijdkeuzeVergelijk hier wasmachines!
  Met deze optie kun je zelf bepalen wanneer de wasmachine met het programma mag starten. Je programmeert de machine voor en deze start dan op de door jou bepaalde tijd. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter, waardoor 's nachts wassen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een wasmachine te hebben waarbij je zelf de starttijd kunt bepalen.

  Timer
  Met een timer kun je zelf de starttijd van het wasprogramma bepalen. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter, waardoor 's nachts wassen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een wasmachine met een timer te hebben. Mocht de wasmachine niet over een timer beschikken, dan is een analoge wasmachine met een timerstekker een prima alternatief.

  Toerental centrifuge
  Bij de informatie over de wasmachine staat het toerental van de centrifuge: 1000, 1200, 1400, 1600 of meer toeren per minuut. Hoe hoger het toerental, hoe droger de schone was uit de machine komt en hoe lager het restvochtpercentage. Bij veel modellen kun je zelf het toerental bepalen, wat handig is als je fijne was of tere kleding hebt die niet te lang in de centrifuge mag.

  Bekijk en vergelijk hier wasmachines en vind de beste koop!

  Toerental instelbaar
  Dit veld geeft aan of je zelf het toerental van de centrifuge kunt instellen. Dit is handig als je fijne was of tere kleding hebt die niet te lang in de centrifuge mag en ook nog eens op een laag toerental.

  Trommelinhoud
  De trommelinhoud geeft de capaciteit van de wasmachine aan. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt wassen. De capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is 5 kilo, maar dit kan oplopen tot 7 kilo of teruglopen tot 3,5 kilo.

  Type lader
  Wasmachines kennen twee varianten: de bovenlader en de voorlader. Een bovenlader heeft de vulopening aan de bovenkant van het apparaat; de voorlader heeft de opening aan de voorkant. Bij een bovenlader scharniert de rechthoekige bovenkant open; de voorlader heeft een ronde vulopening. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar, zodat je zelf kunt bepalen of het deurtje naar links of rechts sluit. Er zijn meer typen voorladers dan bovenladers. Er is ook nog een bovenlader met een aparte centrifuge ernaast. Dit model is veel breder en neemt meer ruimte in beslag. Ook moet je zelf de natte was overladen in de centrifuge, aangezien de centrifuge een aparte machine in het apparaat is.

  Voorpragrammering
  Met voorprogrammering kun je de wasmachine al helemaal instellen, zodat deze op een later moment aangaat. Met een tijdschakelaar stel je zelf de gewenste starttijd in. Het voorprogrammeren van de wasmachine is handig voor huishoudens met nachtstroom. Voor hen is het goedkoper om 's nachts te wassen vanwege het goedkopere nachttarief.

  Wasprogramma'sVergelijk hier wasmachines!
  Een wasmachine heeft standaard wasprogramma's voor bonte en witte was. Daarbij kun jij zelf bijvoorbeeld de temperatuur of het centrifugetal instellen. Naast de automatische programma's kun je bij veel wasmachines zelf een programma samenstellen, afhankelijk van de te wassen kleding. Bijvoorbeeld een wolwasprogramma, fijne was, zijde of vitrage. Ook kun je met de wasmachine een handwas doen, mits het apparaat over dit programma beschikt. Heb je veel tere was, dan is het raadzaam om een wasmachine te nemen waarbij je uit veel speciale programma's kunt kiezen of dat je de wasmachine handmatig kunt instellen. Veel wasmachines hebben ook energiezuinige wasprogramma's, korte programma's, een losse centrifugeermodule of een programma voor een halve lading.

  Wasresultaat
  Met een lettersysteem wordt het wasresultaat aangegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft.

  Waterklok / aquastop
  Met een waterklok of aquastop wordt het water afgesloten op het moment dat de machine een storing heeft, als er een lekkage is of als de wasmachine dreigt over te lopen.

  Waterverbruik
  Het waterverbruik wordt aangegeven in liters per wasbeurt. Sommige apparaten hebben een energie- en waterzuinig programma. Deze zitten in de regel onder dit getal.

  Wolprogramma
  Een wasmachine kent een wolprogramma. Door dit programma is op de hand wassen niet meer nodig. Het wolprogramma wast op een lage temperatuur of koud, met een korte centrifuge op een laag toerental. Dit is meestal ook nog eens handmatig in te stellen.

  Bekijk en
  vergelijk hier wasmachines en vind de beste koop!

Wasmachines 6.8 (459)
640
 • geluidsniveau_wasmachine:
  • stil_50_58_db_ - 279
   • zeer_stil_50db_ - 117
    • normaal_58_ - 100
    • manier_van_was_drogen:
     • in_de_droger - 515
      • ik_gebruik_beide - 192
       • op_een_wasrek - 128
       • product_energieklasse:
        • a_meest_energiezuinig - 277
         • a_energiezuinig - 83
          • a_minst_energiezuinig - 78
           • a_niet_energiezuinig - 16
           • kenmerken_wasmachine:
            • energiezuinige_wasmachine - 437
             • stille_wasmachine_55db_ - 283
              • milieuvriendelijke_wasmachine - 122
              • breedte:
               • breedte_600 - 60
                • breedte_600_600 - 155
                • aantal_keren_wassen_per_week:
                 • 3_4_keer_per_week - 515
                  • 1_2_keer_per_week - 455
                   • meer_dan_4_keer_per_week - 42
                   • plaatsing_wasmachine:
                    • bijkeuken - 529
                     • zolder_washok - 464
                      • badkamer - 255
                       • keuken - 173
                       • toerental_wasmachine:
                        • normaal_1400_1600_ - 341
                         • hoog_1600_ - 135
                          • laag_1400_ - 65
                          • belading_wasmachine:
                           • voorlader - 496
                            • bovenlader - 49
                            • price:
                             • budget - 144
                              • low - 178
                               • medium - 182
                                • high - 136
                                • functies_wasmachine:
                                 • kort_wasprogramma - 295
                                 • hoogte:
                                  • hoogte_850 - 111
                                   • hoogte_850_850 - 66
                                   • diepte_product:
                                    • diepte_product_550 - 118
                                     • diepte_product_550_590 - 108
                                      • diepte_product_590_600 - 121
                                       • diepte_product_600 - 221
                                       • geschikt_voor:
                                        • gezin_met_meerdere_kinderen - 246
                                         • koppel_gezin_met_1_kind - 184
                                          • alleenstaand - 114
                                          • centrifuge_droger_klasse:
                                           • b - 347
                                            • a - 203
                                             • c - 4
                                             • brand:
                                              • bosch - 100
                                               • aeg - 79
                                                • siemens - 66
                                                 • miele - 58
                                                  • samsung - 44
                                                   • whirlpool - 41
                                                    • zanussi - 36
                                                     • indesit - 33
                                                      • beko - 30
                                                       • lg - 23
                                                        • candy - 15
                                                         • asko - 13
                                                          • bauknecht - 12
                                                           • electrolux - 12
                                                            • panasonic - 11
                                                             • haier - 10
                                                              • smeg - 10
                                                               • hoover - 8
                                                                • hotpoint - 6
                                                                 • hotpoint_ariston - 4
                                                                  • alluxe - 3
                                                                   • etna - 3
                                                                    • koenic - 3
                                                                     • pelgrim - 3
                                                                      • daewoo - 2
                                                                       • edy - 2
                                                                        • ok - 2
                                                                         • oneconcept - 2
                                                                          • brandt - 1
                                                                           • domo - 1
                                                                            • everglades - 1
                                                                             • exquisit - 1
                                                                              • gorenje - 1
                                                                               • kuppersbusch - 1
                                                                                • montiss - 1
                                                                                 • synn_lux - 1
                                                                                  • thomson - 1
                                                                                  • capaciteit_trommel:
                                                                                   • capaciteit_trommel_7 - 124
                                                                                    • capaciteit_trommel_7_8 - 196
                                                                                     • capaciteit_trommel_8 - 259
                                                                                     • group:
                                                                                      • aeg_lavamat_60460_fl - 1
                                                                                       • aeg_lavamat_60660fl - 1
                                                                                        • aeg_lavamat_64840l - 1
                                                                                         • aeg_lavamat_71470fl - 1
                                                                                          • aeg_lavamat_71670fl - 1
                                                                                           • aeg_lavamat_76472fl - 1
                                                                                            • beko_wmb_71442 - 1
                                                                                             • indesit_iwb_6123 - 1
                                                                                              • indesit_iwb_6143 - 1
                                                                                               • indesit_iwb_6165 - 1
                                                                                                • indesit_iwd_71482_b - 1
                                                                                                 • siemens_wm14s840nl_iq700 - 1
                                                                                                  • whirlpool_awoe_8548 - 1
                                                                                                   • zanussi_zwh7140ap - 1
                                                                                                    • zanussi_zwh_7160_ap - 1
                                                                                                    0 - 24
                                                                                                    • Zanussi ZWF81463W wasmachine
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/4/9/zanussi-zwf-81463-wh-24433549.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/5/0/zanussi-zwf-81463-wh-24433550.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/3/zanussi-zwf81463wh-washing-machine-24538083.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/8/8/zanussi-zwf81463wh-washing-machine-24702488.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/7/zanussi-zwf81463wh-washing-machine-24857427.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/0/zanussi-zwf81463w-washing-machine-26541490.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/1/zanussi-zwf81463w-washing-machine-26541491.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/2/zanussi-zwf81463w-washing-machine-26541492.jpg
                                                                                                     Zanussi ZWF81463W wasmachine (652)
                                                                                                     8.7 (4, 1)
                                                                                                     • 58 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                     • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                     • 8 kg GOOD deze wasmachine heeft een grote trommelinhoud, ideaal voor een groot gezin. Zo draai je meer was per keer en bespaar je op energie en water
                                                                                                     Zanussi ZWF81463W wasmachine
                                                                                                     123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     321.04, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                                                     Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                                     8.8 (852, 852)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     349, >2 weken (offer_sdt_more_than_2_weeks)
                                                                                                     123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     321.04, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                                                     290
                                                                                                    • Miele WDA110 WCS
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/8/4/miele-wda110-wcs-23825484.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/1/7/miele-wda110-25052217.jpg
                                                                                                     Miele WDA110 WCS (564)
                                                                                                     • 54 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                     • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                     • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                     Miele WDA110 WCS
                                                                                                     BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                                                     7.8 (40, 40)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     774, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                                                     7.8 (40, 40)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     774, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     828.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                     347
                                                                                                    • Miele WMG 120 WPS Twin dos
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/8/miele-wmg-120-wps-twin-dos-22442458.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/3/4/miele-wmg-120-wps-twin-dos-23803134.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/5/miele-wmg-120-wps-twin-dos-24258325.jpg
                                                                                                     Miele WMG 120 WPS Twin dos (460)
                                                                                                     • 48 dB GOOD dit is een stille wasmachine, geschikt voor in een open keuken of badkamer naast je slaapkamer
                                                                                                     • 1600 rpm GOOD een hogere centrifugesnelheid zorgt voor drogere kleding en een kortere droogtijd
                                                                                                     • 8 kg GOOD deze wasmachine heeft een grote trommelinhoud, ideaal voor een groot gezin. Zo draai je meer was per keer en bespaar je op energie en water
                                                                                                     Miele WMG 120 WPS Twin dos
                                                                                                     BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                                                     7.8 (40, 40)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     1199, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                                                     BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                                                     7.8 (40, 40)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     1199, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                                                     5
                                                                                                    • Samsung WF1704YSW wasmachine
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/2/1/samsung-wf-1704-ysw-19254221.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/5/8/samsung-wf1704ysw-washing-machine-23765058.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/5/9/samsung-wf1704ysw-washing-machine-23765059.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/6/0/samsung-wf1704ysw-washing-machine-23765060.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/6/1/samsung-wf1704ysw-washing-machine-23765061.jpg
                                                                                                     Samsung WF1704YSW wasmachine (400)
                                                                                                     8.6 (10, 8)
                                                                                                     • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                     • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                     Samsung WF1704YSW wasmachine
                                                                                                     Wehkamp.nl Wehkamp.nl
                                                                                                     8.2 (377, 377)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     378.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Wehkamp.nl Wehkamp.nl
                                                                                                     8.2 (377, 377)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     378.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     399, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                     8
                                                                                                    • Samsung WF70F5E0Q4W/EN Eco Bubble
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/6/1/samsung-wf70f5e0q4w-en-eco-bubble-24132761.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/6/2/samsung-wf70f5e0q4w-en-eco-bubble-24132762.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/6/8/samsung-wf70f5e0q4w-en-19884568.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/9/2/samsung-wf70f5e0q4w-en-eco-bubble-24664292.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/9/3/samsung-wf70f5e0q4w-en-eco-bubble-24664293.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/9/4/samsung-wf70f5e0q4w-en-eco-bubble-24664294.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/9/5/samsung-wf70f5e0q4w-en-eco-bubble-24664295.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/9/6/samsung-wf70f5e0q4w-en-eco-bubble-24664296.jpg
                                                                                                     Samsung WF70F5E0Q4W/EN Eco Bubble (287)
                                                                                                     7.7 (25, 7)
                                                                                                     • 62 dB BAD een lawaaierige wasmachine die je beter niet naast je slaapkamer of in een open keuken plaatst
                                                                                                     • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                     • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                     Samsung WF70F5E0Q4W/EN Eco Bubble
                                                                                                     Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                                                     9.1 (177, 177)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     449, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                                                     9.1 (177, 177)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     449, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     449, 4.627388499999999, 52.33160789999999 LOW
                                                                                                     68
                                                                                                    • Siemens WMN16S4471 wasmachine
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/0/3/siemens-wmn16s4471-23988903.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/2/5/siemens-wmn16s4471-21727125.jpg
                                                                                                     Siemens WMN16S4471 wasmachine (273)
                                                                                                     8.5 (6, 1)
                                                                                                     • 49 dB GOOD dit is een stille wasmachine, geschikt voor in een open keuken of badkamer naast je slaapkamer
                                                                                                     • 1600 rpm GOOD een hogere centrifugesnelheid zorgt voor drogere kleding en een kortere droogtijd
                                                                                                     • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                     Siemens WMN16S4471 wasmachine
                                                                                                     Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                                                                     9.0 (254, 254)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     583.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                                                                     9.0 (254, 254)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     583.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     585, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                                                                     20
                                                                                                    • Bosch WAE28327NL wasmachine
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/2/bosch-wae28327nl-white-24900442.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/1/7/bosch-wae28327nl-washing-machine-25000917.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/1/8/bosch-wae28327nl-washing-machine-25000918.jpg
                                                                                                     Bosch WAE28327NL wasmachine (266)
                                                                                                     • 57 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                     • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                     • 6 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                     Bosch WAE28327NL wasmachine
                                                                                                     Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                                                     9.1 (177, 177)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     499, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                                                     9.1 (177, 177)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     499, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     499, 4.627388499999999, 52.33160789999999 LOW
                                                                                                     274
                                                                                                    • Indesit IWC 51451 EU wasmachine
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/8/indesit-iwc51451eu-23932638.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/9/9/indesit-iwc-51451-eu-washing-machine-24999499.jpg
                                                                                                     Indesit IWC 51451 EU wasmachine (238)
                                                                                                     • 60 dB BAD een lawaaierige wasmachine die je beter niet naast je slaapkamer of in een open keuken plaatst
                                                                                                     • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                     • 5 kg BAD een kleinere trommelinhoud is vooral geschikt voor alleenstaanden of koppels
                                                                                                     Indesit IWC 51451 EU wasmachine
                                                                                                     123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     242, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                                                     Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                                     8.8 (852, 852)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     275, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     242, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                                                     152
                                                                                                    • Miele WDA100 wasmachine
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/6/miele-wda-100-23723276.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/2/3/miele-wda-100-24959223.jpg
                                                                                                     Miele WDA100 wasmachine (220)
                                                                                                     • 54 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                     • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                     • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                     Miele WDA100 wasmachine
                                                                                                     123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                                                     8.4 (103, 103)
                                                                                                     775.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                                     123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                                                     8.4 (103, 103)
                                                                                                     775.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                                     123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     775.99, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                                                     199
                                                                                                    • Bosch WAB28161FG wasmachine
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/9/6/bosch-wab28161fg-washing-machine-30620496.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/9/7/bosch-wab28161fg-washing-machine-30620497.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/9/8/bosch-wab28161fg-washing-machine-30620498.jpg
                                                                                                     Bosch WAB28161FG wasmachine (206)
                                                                                                     • 59 dB BAD een lawaaierige wasmachine die je beter niet naast je slaapkamer of in een open keuken plaatst
                                                                                                     • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                     • 6 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                     Bosch WAB28161FG wasmachine
                                                                                                     Maxwell.nl Maxwell.nl
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     335, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Maxwell.nl Maxwell.nl
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     335, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     1
                                                                                                    • Zanussi ZWF81663W wasmachine
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/8/zanussi-zwf81663w-24521158.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/7/7/zanussi-zwf81663w-24521177.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/6/zanussi-zwf81663w-washing-machine-24968806.jpg
                                                                                                     Zanussi ZWF81663W wasmachine (203)
                                                                                                     • 51 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                     • 1600 rpm GOOD een hogere centrifugesnelheid zorgt voor drogere kleding en een kortere droogtijd
                                                                                                     • 8 kg GOOD deze wasmachine heeft een grote trommelinhoud, ideaal voor een groot gezin. Zo draai je meer was per keer en bespaar je op energie en water
                                                                                                     Zanussi ZWF81663W wasmachine
                                                                                                     Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                                                                     9.0 (254, 254)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     389, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                                                                     9.0 (254, 254)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     389, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     435, 4.627388499999999, 52.33160789999999 LOW
                                                                                                     299
                                                                                                     good_buy
                                                                                                    • Miele W667 wasmachine
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/8/miele-w-667-22461778.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/2/miele-w667-washing-machine-23819452.jpg
                                                                                                     Miele W667 wasmachine (201)
                                                                                                     10.0 (1, 0)
                                                                                                     • 49 dB GOOD dit is een stille wasmachine, geschikt voor in een open keuken of badkamer naast je slaapkamer
                                                                                                     • 1200 rpm BAD het lage toerental van deze wasmachine zorgt voor een langere droogtijd van je was
                                                                                                     • 6 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                     Miele W667 wasmachine
                                                                                                     BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                                                     7.8 (40, 40)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     998, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                                                     BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                                                     7.8 (40, 40)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     998, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                                                     Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     1125.15, 4.627388499999999, 52.33160789999999 LOW
                                                                                                     283
                                                                                                    • Bosch WAE28468NL wasmachine
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/4/bosch-wae28468nl-washing-machine-24851224.jpg
                                                                                                     Bosch WAE28468NL wasmachine (193)
                                                                                                     • 57 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                     • 1391 rpm BAD het lage toerental van deze wasmachine zorgt voor een langere droogtijd van je was
                                                                                                     • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                     Bosch WAE28468NL wasmachine
                                                                                                     Modern.nl Modern.nl
                                                                                                     8.7 (310, 310)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     499, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                                                     Modern.nl Modern.nl
                                                                                                     8.7 (310, 310)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     499, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                                                     EP Arnhem EP Arnhem
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     549, 5.9506774, 51.9833106 UNKNOWN
                                                                                                     91
                                                                                                    • Samsung WF70F5ECQ4W/EN Eco-Bubble Wasmachine
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/1/samsung-wf70f5ecq4w-en-eco-bubble-wasmachine-23932631.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/5/samsung-wf70f5ecq4w-en-eco-bubble-wasmachine-29151575.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/6/samsung-wf70f5ecq4w-en-eco-bubble-wasmachine-29151576.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/7/samsung-wf70f5ecq4w-en-eco-bubble-wasmachine-29151577.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/8/samsung-wf70f5ecq4w-en-eco-bubble-wasmachine-29151578.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/9/samsung-wf70f5ecq4w-en-eco-bubble-wasmachine-29151579.jpg
                                                                                                     Samsung WF70F5ECQ4W/EN Eco-Bubble Wasmachine (182)
                                                                                                     • 54 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                     • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                     • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                     Samsung WF70F5ECQ4W/EN Eco-Bubble Wasmachine
                                                                                                     Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                                                                     9.0 (254, 254)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     498.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                                                                     9.0 (254, 254)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     498.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     498.95, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                                                                                     66
                                                                                                    • Miele WDA210
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/0/miele-wda210-23825990.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/1/miele-wda210-23825991.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/6/9/miele-wda-210-wpm-23671769.jpg
                                                                                                     Miele WDA210 (169)
                                                                                                     5.8 (6, 1)
                                                                                                     • 54 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                     • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                     • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                     Miele WDA210
                                                                                                     BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                                                     7.8 (40, 40)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     939, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                                                     7.8 (40, 40)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     939, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     De Schouw Witgoed De Schouw Witgoed
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     940, 5.1642778, 52.27434770000001 HIGH
                                                                                                     224
                                                                                                    • Indesit XWE 71683X W EU wasmachine
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/2/indesit-xwe-71683xweu-25198942.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/5/indesit-xwe-71683x-w-eu-washing-machine-25566205.jpg
                                                                                                     Indesit XWE 71683X W EU wasmachine (162)
                                                                                                     • 1600 rpm GOOD een hogere centrifugesnelheid zorgt voor drogere kleding en een kortere droogtijd
                                                                                                     • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                     Indesit XWE 71683X W EU wasmachine
                                                                                                     BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     279, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                     Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                                                                                     7.8 (264, 264)
                                                                                                     318, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                                                     BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     279, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                     15
                                                                                                    • Bosch WNAS324471 wasmachine
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/9/bosch-wnas324471-washing-machine-23822199.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/0/0/bosch-wnas324471-washing-machine-23822200.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/0/2/bosch-wnas-324471-21502602.jpg
                                                                                                     Bosch WNAS324471 wasmachine (157)
                                                                                                     • 49 dB GOOD dit is een stille wasmachine, geschikt voor in een open keuken of badkamer naast je slaapkamer
                                                                                                     • 1600 rpm GOOD een hogere centrifugesnelheid zorgt voor drogere kleding en een kortere droogtijd
                                                                                                     • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                     Bosch WNAS324471 wasmachine
                                                                                                     Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                                     8.8 (852, 852)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     587, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                                     8.8 (852, 852)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     587, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     587, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                                                                     9
                                                                                                    • Zanussi ZWF5140P wasmachine
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/8/3/zanussi-zwf-5140-p-18027283.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/2/zanussi-zwf5140p-washing-machine-23763082.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/3/zanussi-zwf5140p-washing-machine-23803943.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/4/zanussi-zwf5140p-washing-machine-30613604.jpg
                                                                                                     Zanussi ZWF5140P wasmachine (149)
                                                                                                     7.7 (6, 5)
                                                                                                     • 60 dB BAD een lawaaierige wasmachine die je beter niet naast je slaapkamer of in een open keuken plaatst
                                                                                                     • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                     • 5 kg BAD een kleinere trommelinhoud is vooral geschikt voor alleenstaanden of koppels
                                                                                                     Zanussi ZWF5140P wasmachine
                                                                                                     Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                                     8.8 (852, 852)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     289, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                                     8.8 (852, 852)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     289, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     339, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                     7
                                                                                                    • AEG L76475FL wasmachine
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/0/5/aeg-l76475fl-19697805.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/9/4/aeg-l76475fl-washing-machine-23792994.jpg
                                                                                                     AEG L76475FL wasmachine (144)
                                                                                                     7.7 (6, 4)
                                                                                                     • 49 dB GOOD dit is een stille wasmachine, geschikt voor in een open keuken of badkamer naast je slaapkamer
                                                                                                     • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                     • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                     AEG L76475FL wasmachine
                                                                                                     Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                                                     9.1 (177, 177)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     488, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                                                     9.1 (177, 177)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     488, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     488, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                                                                     208
                                                                                                    • Samsung WF80F7E6P6W wasmachine
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/4/2/samsung-wf80f7e6p6w-washing-machine-23788042.jpg
                                                                                                     Samsung WF80F7E6P6W wasmachine (136)
                                                                                                     • 52 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                     • 1600 rpm GOOD een hogere centrifugesnelheid zorgt voor drogere kleding en een kortere droogtijd
                                                                                                     • 8 kg GOOD deze wasmachine heeft een grote trommelinhoud, ideaal voor een groot gezin. Zo draai je meer was per keer en bespaar je op energie en water
                                                                                                     Samsung WF80F7E6P6W wasmachine
                                                                                                     Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                                     8.8 (852, 852)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     555, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                                     8.8 (852, 852)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     555, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     585, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                                                                     306
                                                                                                    • LG F147M2D wasmachine
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/6/lg-f147m2d-19723746.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/1/lg-f147m2d-washing-machine-23780561.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/2/lg-f147m2d-washing-machine-23780562.jpg
                                                                                                     LG F147M2D wasmachine (131)
                                                                                                     8.3 (1, 0)
                                                                                                     • 54 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                     • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                     • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                     LG F147M2D wasmachine
                                                                                                     Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                                     8.8 (852, 852)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     399, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                                     Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                                     8.8 (852, 852)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     399, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                                     Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     499, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                     158
                                                                                                    • Whirlpool AWO/D 6024 wasmachine
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/2/whirlpool-awo-d-6024-washing-machine-24538082.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/4/whirlpool-awo-d-6024-washing-machine-24538334.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/8/7/whirlpool-awo-d-6024-24702487.jpg
                                                                                                     Whirlpool AWO/D 6024 wasmachine (129)
                                                                                                     • 59 dB BAD een lawaaierige wasmachine die je beter niet naast je slaapkamer of in een open keuken plaatst
                                                                                                     • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                     • 6 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                     Whirlpool AWO/D 6024 wasmachine
                                                                                                     123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                                                     8.4 (103, 103)
                                                                                                     298.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                                     123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                                                     8.4 (103, 103)
                                                                                                     298.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                                     123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     298.99, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                                                     222
                                                                                                    • LG F14U2TDN0 wasmachine
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/3/lg-f14u2tdno-25198093.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/9/lg-f14u2tdn0-washing-machine-25285689.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/9/0/lg-f14u2tdn0-washing-machine-25285690.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/9/1/lg-f14u2tdn0-washing-machine-25285691.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/9/2/lg-f14u2tdn0-washing-machine-25285692.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/9/3/lg-f14u2tdn0-washing-machine-25285693.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/9/4/lg-f14u2tdn0-washing-machine-25285694.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/9/5/lg-f14u2tdn0-washing-machine-25285695.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/9/6/lg-f14u2tdn0-washing-machine-25285696.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/9/7/lg-f14u2tdn0-washing-machine-25285697.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/9/8/lg-f14u2tdn0-washing-machine-25285698.jpg
                                                                                                     LG F14U2TDN0 wasmachine (128)
                                                                                                     • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                     • 8 kg GOOD deze wasmachine heeft een grote trommelinhoud, ideaal voor een groot gezin. Zo draai je meer was per keer en bespaar je op energie en water
                                                                                                     LG F14U2TDN0 wasmachine
                                                                                                     Topprice24 Topprice24
                                                                                                     8.2 (6, 6)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     479, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Topprice24 Topprice24
                                                                                                     8.2 (6, 6)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     479, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     598.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                     25
                                                                                                    • Whirlpool PRIMO 1406 UM wasmachine
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/6/4/whirlpool-primo-1406-um-washing-machine-24132764.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/1/1/whirlpool-primo-1406-um-washing-machine-23794211.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/9/0/whirlpool-primo-1406-um-6th-sense--22294190.jpg
                                                                                                     Whirlpool PRIMO 1406 UM wasmachine (128)
                                                                                                     7.0 (12, 1)
                                                                                                     • 59 dB BAD een lawaaierige wasmachine die je beter niet naast je slaapkamer of in een open keuken plaatst
                                                                                                     • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                     • 6 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                     Whirlpool PRIMO 1406 UM wasmachine
                                                                                                     123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                                                     8.4 (103, 103)
                                                                                                     294.94, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                                     123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                                                     8.4 (103, 103)
                                                                                                     294.94, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                                     123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                                                     0.0 (0, 0)
                                                                                                     294.94, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                                                     241
                                                                                                    2 27
                                                                                                    • Merk (brand):
                                                                                                    • Prijs (price):
                                                                                                     • Budget: lager dan €400 Budget: lager dan €400 wasmachines (budget)
                                                                                                     • Lage prijs: €400 - €550 (low)
                                                                                                     • Gemiddelde prijs: €550 - €800 (medium)
                                                                                                     • High end: Meer dan €800 (high)
                                                                                                    • Energielabel (product_energieklasse):
                                                                                                     • A+++ Meest energiezuinig (a_meest_energiezuinig)
                                                                                                     • A++ Energiezuinig (a_energiezuinig)
                                                                                                     • A+ Minst energiezuinig (a_minst_energiezuinig)
                                                                                                     • A Niet energiezuinig (a_niet_energiezuinig)
                                                                                                    • Samenstelling huishouden (geschikt_voor):
                                                                                                     • Alleenstaand (alleenstaand)
                                                                                                     • Gezin met meerdere kinderen (gezin_met_meerdere_kinderen)
                                                                                                     • Koppel / Gezin met 1 kind (koppel_gezin_met_1_kind)
                                                                                                    • Plaatsing (plaatsing_wasmachine):
                                                                                                     • Badkamer (badkamer)
                                                                                                     • Bijkeuken (bijkeuken)
                                                                                                     • Keuken (keuken)
                                                                                                     • Zolder / Washok (zolder_washok)
                                                                                                    • Aanvullende eisen (kenmerken_wasmachine):
                                                                                                    • Geluidsniveau (geluidsniveau_wasmachine):
                                                                                                     • Normaal (>58) (normaal_58_)
                                                                                                     • Stil (50-58 dB) (stil_50_58_db_)
                                                                                                     • Zeer stil (<50dB) (zeer_stil_50db_)
                                                                                                    • Aantal keren wassen (aantal_keren_wassen_per_week):
                                                                                                     • 1 - 2 keer per week (1_2_keer_per_week)
                                                                                                     • 3 - 4 keer per week (3_4_keer_per_week)
                                                                                                     • Meer dan 4 keer per week (meer_dan_4_keer_per_week)
                                                                                                    • Manier van drogen (manier_van_was_drogen):
                                                                                                     • Ik gebruik beide (ik_gebruik_beide)
                                                                                                     • In de droger (in_de_droger)
                                                                                                     • Op een wasrek (op_een_wasrek)
                                                                                                    • Functies (functies_wasmachine):
                                                                                                     • Kort wasprogramma (kort_wasprogramma)
                                                                                                    • Grootte trommel (capaciteit_trommel):
                                                                                                     • < 7 kg (capaciteit_trommel_7)
                                                                                                     • 7 kg - 8 kg (capaciteit_trommel_7_8)
                                                                                                     • ≥ 8 kg (capaciteit_trommel_8)
                                                                                                    • Toerental (toerental_wasmachine):
                                                                                                     • Hoog (≥1600) (hoog_1600_)
                                                                                                     • Laag (<1400) (laag_1400_)
                                                                                                     • Normaal (1400 - 1600) (normaal_1400_1600_)
                                                                                                    • Opening (belading_wasmachine):
                                                                                                     • Bovenlader (bovenlader)
                                                                                                     • Voorlader (voorlader)
                                                                                                    • Droogklasse (centrifuge_droger_klasse):
                                                                                                     • A (a)
                                                                                                     • B (b)
                                                                                                     • C (c)
                                                                                                    • Breedte (breedte):
                                                                                                     • < 600 mm (breedte_600)
                                                                                                     • 600 mm - 600 mm (breedte_600_600)
                                                                                                    • Hoogte (hoogte):
                                                                                                     • < 850 mm (hoogte_850)
                                                                                                     • 850 mm - 850 mm (hoogte_850_850)
                                                                                                    • Diepte (diepte_product):
                                                                                                     • < 550 mm (diepte_product_550)
                                                                                                     • 550 mm - 590 mm (diepte_product_550_590)
                                                                                                     • 590 mm - 600 mm (diepte_product_590_600)
                                                                                                     • ≥ 600 mm (diepte_product_600)
                                                                                                    • Varianten (group):
                                                                                                     • AEG Lavamat 60460 FL (aeg_lavamat_60460_fl)
                                                                                                     • AEG Lavamat 60660FL (aeg_lavamat_60660fl)
                                                                                                     • AEG Lavamat 64840L (aeg_lavamat_64840l)
                                                                                                     • AEG Lavamat 71470FL (aeg_lavamat_71470fl)
                                                                                                     • AEG Lavamat 71670FL (aeg_lavamat_71670fl)
                                                                                                     • AEG Lavamat 76472FL (aeg_lavamat_76472fl)
                                                                                                     • Beko WMB 71442 (beko_wmb_71442)
                                                                                                     • Indesit IWB 6123 (indesit_iwb_6123)
                                                                                                     • Indesit IWB 6143 (indesit_iwb_6143)
                                                                                                     • Indesit IWB 6165 (indesit_iwb_6165)
                                                                                                     • Indesit IWD 71482 B (indesit_iwd_71482_b)
                                                                                                     • Siemens WM14S840NL/IQ700 (siemens_wm14s840nl_iq700)
                                                                                                     • Whirlpool AWOE 8548 (whirlpool_awoe_8548)
                                                                                                     • Zanussi ZWH7140AP (zanussi_zwh7140ap)
                                                                                                     • Zanussi ZWH 7160 AP (zanussi_zwh_7160_ap)
                                                                                                    • Tel. 030-214 5004
                                                                                                    • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                                                                                    • blijmakers@vergelijk.nl