x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Ben je toe aan een nieuwe wasmachine, maar weet je niet waar je op moet letten? Wij helpen je op weg!

   

   

  Grootte trommel
  Allereerst is het belangrijk dat de wasmachine groot genoeg is voor de wasjes die je wilt draaien. Het aantal kilo geeft aan hoeveel wasgoed er in de trommel kan. Een wasmachine met een trommel van 8 kilo is bijvoorbeeld ideaal wanneer je deze met minstens vier personen gebruikt.

   

  Plaatsing in huis
  Het is ook belangrijk om rekening te houden met waar je de wasmachine neer wilt zetten. Als je de machine op of onder een droger plaatst of wilt inbouwen, is een vulopening aan de voorkant van belang. Heb je niet veel ruimte of heb je moeite met bukken, neem dan een wasmachine met de vulopening aan de bovenkant.

   

  Energielabel
  Je wasmachine draait regelmatig, een milieubewuste keuze is daarom op zijn plaats. Het energielabel laat aan de hand van letters en plustekens zien hoe energiezuinig de machine is. Een A++ is bijvoorbeeld beter dan A+ of B.

   

  Toerental
  Kijk ook naar het toerental van een wasmachine, dit bepaalt de mate van centrifugeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Daarom is bijvoorbeeld 1600 of 1800 toeren aan te raden wanneer je de was aan een waslijn laat drogen in plaats van in een droger.

   

  Geluidsniveau
  Het centrifugeren maakt nogal wat geluid. Staat je wasmachine centraal in huis, let er dan op dat je een laag decibellevel hebt, zodat je zo min mogelijk geluidsoverlast ervaart.

  Kom je er toch niet uit? Neem dan contact op met de Blijmakers.

 • Veelgestelde vragen

  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?Wasmachine
  Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige wasmachine?
  Wordt mijn nieuwe wasmachine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
  Wordt mijn nieuwe wasmachine ook geplaatst en aangesloten?
  Wordt de oude wasmachine meegenomen, evenals het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?
  Er zijn energiezuinige gasverwarmde drogers, zijn er ook wasmachines op gas?
  Wat is het verschil tussen een wasmachine en een was-droogcombinatie?


  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?

  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor wasmachines is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige wasmachine?
  Nee, de bestaande energiepremie voor het stimuleren van de aanschaf van energiezuinige apparaten is wegens het succes ervan afgeschaft. De regeling werd stopgezet in oktober 2003 omdat toen het beschikbare budget al op was. Tot 15 januari 2004 konden aanvragen nog ingediend worden, daarna niet meer. Meer informatie hierover vind je bij het Ministerie van VROM.

  Wordt mijn nieuwe wasmachine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
  Ja en nee. Niet alle leveranciers bezorgen standaard op hogere etages. Veel van onze leveranciers wel, maar lees daarvoor de leverings- en bezorgvoorwaarden van de desbetreffende winkel. In geval van twijfel, geef het aan bij het plaatsen van de bestelling. Sommige leveranciers bezorgen wel op hogere etages, andere niet omdat de chauffeur bijvoorbeeld alleen in de vrachtwagen zit. Vraag er vooral naar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

  Wordt mijn nieuwe wasmachine ook geplaatst en aangesloten?
  Ja en nee. Niet alle winkels leveren deze service. Veel leveranciers bezorgen alleen maar tot aan de eerste trap. Mocht je op een hogere etage wonen en een lift hebben, dan bezorgt de leverancier de machine in huis. Bij de winkelinformatie staat of de leverancier de extra service levert van het aansluiten van de nieuwe wasmachine.Vraag ernaar op het moment dat je de bestelling plaatst.

  Wordt de oude wasmachine meegenomen, evenals het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?
  Leveranciers zijn verplicht om de oude wasmachine mee te nemen, daar betaal je tenslotte de verwijderingsbijdrage voor (zie uitleg bij verwijderingsbijdrage). Geef bij de bestelling aan dat de oude wasmachine mee terug moet, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe. Als de leverancier dat niet doet kun je twee dingen doen. Je laat de bestelling doorgaan en zorgt zelf voor het verwijderen van de oude wasmachine en het verpakkingsmateriaal. Of je annuleert de bestelling en gaat verder op zoek naar een andere leverancier die wel de extra service levert. Meestal ben je dan duurder uit omdat de leverancier voor deze extra service geld rekent.

  Er zijn energiezuinige gasverwarmde drogers, zijn er ook wasmachines op gas?Vergelijk hier wasmachines!
  Nee, wasmachines werken altijd op stroom. Bijna 90% van de gebruikte stroom wordt gebruikt om het water elektronisch te verwarmen. Wat wel bestaat is de Hotfill. Dit is een apparaat dat tussen een gasgestuurde boiler of combiketel en de wasmachine wordt geplaatst. Het water gaat dan voorverwarmd de wasmachine in via een warmwaterleiding. Het water wordt via een mengsysteem op de juiste temperatuur gebracht. De meningen zijn verdeeld over deze manier van water verwarmen. Het is volgens energiebedrijf Remu 'niet milieuvriendelijker dan de zuinigste conventionele wasmachine.' Je bespaart echter wel op je energierekening, omdat met gas verwarmd water goedkoper is dan via elektriciteit verwarmd water.

  Wat is het verschil tussen een wasmachine en een was-droogcombinatie?
  Een wasmachine wast en centrifugeert alleen. Een was-droogcombinatie is tevens een volwaardige droger. Huishoudens die geen extra ruimte hebben voor een losse droger, kiezen voor de 2 in 1-combinatie. De functies van de wasmachine zijn net zoals de gewone machine. Het drogen geschiedt wel in 2 etappes, aangezien de combinatie een kleinere droogcapaciteit heeft dan een standaard losse droger. Een voorbeeld: je wast 5 kilo wasgoed. Dan moet je de helft eruit halen om de droger in te kunnen schakelen. Een droger heeft een grote trommel, die heb je in de was-droogcombinatie niet. De combi gebruikt daardoor meer stroom omdat je niet in een keer alle was kunt drogen. Het voordeel van de was-droogcombinatie is dat het een 2 in 1-apparaat is, prima geschikt voor klein behuisden. Het nadeel is het drogen in twee etappes.

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen bij wasmachines.

  Aansluiting warm waterVergelijk hier wasmachines!
  Dit veld geeft aan of de wasmachine ook via een warmwaterleiding gevuld kan worden. Het kan goedkoper zijn om de wasmachine via een zogenaamde Hotfill te vullen. Een Hotfill is een apparaat dat tussen een gasgestuurde boiler of combiketel en de wasautomaat wordt geplaatst. Het water gaat dan voorverwarmd de wasautomaat in via een warmwaterleiding. Het water wordt via een mengsysteem op de juiste temperatuur gebracht. Het is goedkoper om het water via gas te verwarmen dan elektrisch via de wasmachine.

  Aansluitwaarde
  Dit veld geeft in Kilowatt de aansluitwaarde van de wasmachine aan. Om overbelasting van het elektriciteitsnet te voorkomen, is het raadzaam om een wasdroger en een wasmachine niet op dezelfde stoppengroep te zetten. Er zijn wel speciale stekkerdozen te koop die de stroom verdelen, mochten beide apparaten op dezelfde groep zitten.

  Balanssysteem
  Het balanssysteem van de wasmachine zorgt ervoor dat de machine te allen tijde stabiel blijft staan en niet gaat 'lopen' bij centrifugeren of bij een scheefgeladen machine.

  Capaciteit
  Met de capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven hoe groot het maximale gewicht is dat de wasautomaat per wasbeurt aankan. De grootte van de trommel is van belang voor de capaciteit van de wasmachine. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt wassen. De capaciteit van wasmachines wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is 5 kilo, maar dit kan oplopen tot 10 kilo of teruglopen tot 3,5 kilo.

  Deurscharnier
  Het deurscharnier van de vulopening van de voorlader zit links of rechts. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar. Het deurtje is dan heel simpel om te zetten, zodat hij naar de kant van jouw voorkeur sluit.

  Droogresultaat
  Met een lettersysteem wordt het droogresultaat aangegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft. Het droogresultaat wordt daarnaast ook aangegeven in restvochtpercentage. Hoe lager het restvochtpercentage, hoe droger de was uit de wasautomaat komt.

  Eindsignaal
  Met het eindsignaal (een zoem- of belsignaal) geeft de wasmachine aan dat de was klaar is.

  Elektronische besturing
  Dit veld geeft aan of de wasmachine 'elektronische' besturing heeft of authentiek middels een mechanische knop die moet worden ingesteld. Mechanische machines maken een tikkend of ratelend geluid als je de stelknop bedient om een programma te kiezen en elektronische wasmachines maken gebruik van sleepcontacten en hoor je tijdens het bedrijf niet klikken. Mechanische wasmachines kunnen worden onderbroken door een stroomstoring of een ingreep van de eigenaar. Wanneer er weer stroom is, gaat de wasautomaat gewoon weer verder. Bij elektronische systemen dien je na te vragen of deze functie ook beschikbaar is.

  Energieverbruik
  Een wasmachine gebruikt water en verbruikt stroom. Met een lettersysteem wordt de energieklasse aangegeven. Deze letters gaan van AAA naar C, waarbij AAA staat voor het meest energie- en waterzuinig. De meeste wasmachines zijn klasse AA, A en B, sommige merken leveren nog C-modellen. De zuinigere wasmachines zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder water en stroom wordt verbruikt per wasbeurt. Het energieverbruik wordt aangegeven in Kilowatt per wasbeurt.

  Energiezuinige programma's
  Naast de standaard wasprogramma's zijn er ook energiezuinige programma's. Deze maken gebruik van minder water en stroom doordat het programma efficiënter hiermee omgaat. Je herkent deze programma's aan de E-indicatie naast het programma of de letter A.

  Fuzzy logicVergelijk hier wasmachines!
  Fuzzy logic is het 'zelfdenkende' vermogen van de wasmachine. Met Fuzzy logic 'berekent' de wasautomaat de vervuildheid van de kleding en maakt met het gebruikte wasmiddel het meest efficiënt gebruik van de wasmachine.

  Gewicht
  Het gewicht wordt gegeven in kilo's, zonder belading. Een wasmachine is zo zwaar door het contragewicht wat erin zit. Deze zorgt ervoor dat de wasmachine blijft staan tijdens het wassen en vooral centrifugeren.

  Grootte vulopening
  De grootte van de vulopening wordt aangegeven in centimeters en wordt gegeven in diameter doorsnede. De voorladers hebben een standaard grootte voor de vulopening. Er zijn ook modellen met grotere vulopeningen, wat handig kan zijn als je grote stukken was heeft, bijvoorbeeld een slaapzak of een hondenmand.

  Handmatig instelbaar
  Dit veld geeft aan of je, naast de automatische programma's, nog zelf de wasmachine in kunt stellen. Bijvoorbeeld met een los centrifugeprogramma, aparte temperatuurregeling of dat je zelf het hele wasprogramma kunt samenstellen.

  Handwasprogramma
  Met het handwasprogramma is het mogelijk tere en delicate was in de machine te wassen in plaats van met de hand. De wasmachine kent hiervoor een apart handwasprogramma, waarbij het ook vaak mogelijk is hierbinnen nog zelf bepaalde modules aan of uit te zetten. Bijvoorbeeld de temperatuur of het centrifugetal.

  Introductiemodel
  Het jaar waarin de machine voor het eerst werd geïntroduceerd.

  Kort programma handwas
  Een kort programma is handig voor kleine wasjes of was die niet sterk vervuild is. De temperatuur is in de regel apart instelbaar.

  Model
  Een wasautomaat is vrijstaand of geschikt voor inbouw. De meeste modellen zijn vrijstaand: je hoeft alleen maar te zorgen voor een aansluitkraan, veilige elektriciteitsaansluiting en waterafvoer. Er zijn ook inbouwmodellen, waarbij de wasmachine netjes wordt weggewerkt achter een kastdeur, bijvoorbeeld in de keuken. De inbouwmodellen zijn van dezelfde kwaliteit als het vrijstaande model, maar zijn in aanschaf verhoudingsgewijs duurder. Er zijn meer vrijstaande modellen dan inbouwmodellen, hoewel bijna ieder merk wel een inbouwvariant heeft.

  Onderbouw
  Bij de informatie over een wasmachine staat of het model geschikt is voor onderbouw of niet. Onderbouw betekent dat er nog een droger op de wasmachine geplaatst kan worden, de zogenaamde waszuil. De onderste wasmachine is dan geschikt om het gewicht van de droger te dragen. Bovenbouw wasmachines komen niet voor, wel bovenbouw wasdrogers.

  Overbeladingssensor
  Met dit kenmerk geeft de wasmachine met een zoem- of lichtsignaal aan dat de machine te zwaar beladen is. Je dient dan eerst was uit de machine te halen voordat je deze veilig kunt aanzetten.

  Programma-indicatie
  Met de programma-indicatie kun je zien hoever de wasmachine is binnen het wasprogramma. Vaak geeft de machine hierbij ook aan hoeveel minuten het nog duurt voordat het programma klaar is.

  Restvochtpercentage
  Het restvochtpercentage van de schone was is afhankelijk van het toerental van de centrifuge. Bij de informatie over de wasmachine staat het toerental van de centrifuge: 1000, 1200, 1400, 1600 of meer toeren per minuut. Hoe hoger het toerental, hoe droger de schone was uit de machine komt en hoe lager het restvochtpercentage. Hoe lager het restvochtpercentage, des te sneller is de schone was droog aan de waslijn of via een korter droogprogramma in de wasdroger.

  RVS
  Een RVS-kuip en -trommel zijn gegarandeerd roestvrij.

  StarttijdkeuzeVergelijk hier wasmachines!
  Met deze optie kun je zelf bepalen wanneer de wasmachine met het programma mag starten. Je programmeert de machine voor en deze start dan op de door jou bepaalde tijd. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter, waardoor 's nachts wassen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een wasmachine te hebben waarbij je zelf de starttijd kunt bepalen.

  Timer
  Met een timer kun je zelf de starttijd van het wasprogramma bepalen. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter, waardoor 's nachts wassen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een wasmachine met een timer te hebben. Mocht de wasmachine niet over een timer beschikken, dan is een analoge wasmachine met een timerstekker een prima alternatief.

  Toerental centrifuge
  Bij de informatie over de wasmachine staat het toerental van de centrifuge: 1000, 1200, 1400, 1600 of meer toeren per minuut. Hoe hoger het toerental, hoe droger de schone was uit de machine komt en hoe lager het restvochtpercentage. Bij veel modellen kun je zelf het toerental bepalen, wat handig is als je fijne was of tere kleding hebt die niet te lang in de centrifuge mag.

  Toerental instelbaar
  Dit veld geeft aan of je zelf het toerental van de centrifuge kunt instellen. Dit is handig als je fijne was of tere kleding hebt die niet te lang in de centrifuge mag en ook nog eens op een laag toerental.

  Trommelinhoud
  De trommelinhoud geeft de capaciteit van de wasmachine aan. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt wassen. De capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is 5 kilo, maar dit kan oplopen tot 7 kilo of teruglopen tot 3,5 kilo.

  Type lader
  Wasmachines kennen twee varianten: de bovenlader en de voorlader. Een bovenlader heeft de vulopening aan de bovenkant van het apparaat; de voorlader heeft de opening aan de voorkant. Bij een bovenlader scharniert de rechthoekige bovenkant open; de voorlader heeft een ronde vulopening. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar, zodat je zelf kunt bepalen of het deurtje naar links of rechts sluit. Er zijn meer typen voorladers dan bovenladers. Er is ook nog een bovenlader met een aparte centrifuge ernaast. Dit model is veel breder en neemt meer ruimte in beslag. Ook moet je zelf de natte was overladen in de centrifuge, aangezien de centrifuge een aparte machine in het apparaat is.

  Voorpragrammering
  Met voorprogrammering kun je de wasmachine al helemaal instellen, zodat deze op een later moment aangaat. Met een tijdschakelaar stel je zelf de gewenste starttijd in. Het voorprogrammeren van de wasmachine is handig voor huishoudens met nachtstroom. Voor hen is het goedkoper om 's nachts te wassen vanwege het goedkopere nachttarief.

  Wasprogramma'sVergelijk hier wasmachines!
  Een wasmachine heeft standaard wasprogramma's voor bonte en witte was. Daarbij kun jij zelf bijvoorbeeld de temperatuur of het centrifugetal instellen. Naast de automatische programma's kun je bij veel wasmachines zelf een programma samenstellen, afhankelijk van de te wassen kleding. Bijvoorbeeld een wolwasprogramma, fijne was, zijde of vitrage. Ook kun je met de wasmachine een handwas doen, mits het apparaat over dit programma beschikt. Heb je veel tere was, dan is het raadzaam om een wasmachine te nemen waarbij je uit veel speciale programma's kunt kiezen of dat je de wasmachine handmatig kunt instellen. Veel wasmachines hebben ook energiezuinige wasprogramma's, korte programma's, een losse centrifugeermodule of een programma voor een halve lading.

  Wasresultaat
  Met een lettersysteem wordt het wasresultaat aangegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft.

  Waterklok / aquastop
  Met een waterklok of aquastop wordt het water afgesloten op het moment dat de machine een storing heeft, als er een lekkage is of als de wasmachine dreigt over te lopen.

  Waterverbruik
  Het waterverbruik wordt aangegeven in liters per wasbeurt. Sommige apparaten hebben een energie- en waterzuinig programma. Deze zitten in de regel onder dit getal.

  Wolprogramma
  Een wasmachine kent een wolprogramma. Door dit programma is op de hand wassen niet meer nodig. Het wolprogramma wast op een lage temperatuur of koud, met een korte centrifuge op een laag toerental. Dit is meestal ook nog eens handmatig in te stellen.

  • Miele Een Miele staat bekend om haar goede kwaliteit en lange levensduur tot wel 25 jaar.
  • Bosch Bosch is een betrouwbaar merk wat goede kwaliteit levert.
  • Siemens Siemens levert degelijke wasmachines die vaak wat energiezuiniger zijn.
  • Zuinig Wanneer je milieubewust bent kun je kiezen voor een wasmachine met een energielabel A++ of A+++.
  • Grote trommel Doe je de was voor minstens vier personen, dan is een wasmachine van 8 kilo of meer aan te raden.
  • Deur voorkant De vulopening zit aan de voorkant, dit is handig wanneer je er een droger op wilt plaatsen of de wasmachine wilt inbouwen.
  • Deur bovenkant De vulopening is aan de bovenkant, dit is handig wanneer je weinig ruimte hebt voor je wasmachine of moeite hebt met bukken.
  • Superstil De wastrommel maakt minder geluid, zodat geluidsoverlast bij bijvoorbeeld centrifugeren beperkt wordt.
  • Snel centrifugeren Het toerental bepaalt hoe droog de was uit de machine komt. Maak je gebruik van een waslijn dan is een hoog toerental aan te raden.
 • Miele
  • miele
 • Bosch
  • bosch
 • Siemens
  • siemens
 • Zuinig
  • a_meest_energiezuinig
  • a_energiezuinig
 • Grote trommel
  • gezin_met_meerdere_kinderen
 • Deur voorkant
  • voorlader
 • Deur bovenkant
  • bovenlader
 • Superstil
  • stille_wasmachine_55db_
 • Snel centrifugeren
  • hoog_1600_
Wasmachines 6.5 (454)
598
 • geluidsniveau_wasmachine:
  • stil_50_58_db_ - 264
   • zeer_stil_50db_ - 110
    • normaal_58_ - 97
    • manier_van_was_drogen:
     • in_de_droger - 494
      • ik_gebruik_beide - 182
       • op_een_wasrek - 124
       • beste_getest:
        • consumentenbond_best_getest_2015_ - 4
         • consumentenbond_best_getest_2014_ - 2
          • consumentenbond_beste_koop_2014_ - 2
          • product_energieklasse:
           • a_meest_energiezuinig - 258
            • a_minst_energiezuinig - 79
             • a_energiezuinig - 77
              • a_niet_energiezuinig - 15
              • kenmerken_wasmachine:
               • energiezuinige_wasmachine - 414
                • stille_wasmachine_55db_ - 271
                 • milieuvriendelijke_wasmachine - 118
                 • breedte:
                  • breedte_600 - 134
                   • breedte_600_600 - 64
                   • aantal_keren_wassen_per_week:
                    • 3_4_keer_per_week - 493
                     • 1_2_keer_per_week - 437
                      • meer_dan_4_keer_per_week - 39
                      • plaatsing_wasmachine:
                       • bijkeuken - 503
                        • zolder_washok - 442
                         • badkamer - 242
                          • keuken - 167
                          • toerental_wasmachine:
                           • normaal_1400_1600_ - 334
                            • hoog_1600_ - 130
                             • laag_1400_ - 53
                             • belading_wasmachine:
                              • voorlader - 478
                               • bovenlader - 41
                               • price:
                                • budget - 130
                                 • low - 176
                                  • medium - 171
                                   • high - 121
                                   • functies_wasmachine:
                                    • kort_wasprogramma - 282
                                    • hoogte:
                                     • hoogte_850 - 107
                                      • hoogte_850_850 - 66
                                      • diepte_product:
                                       • diepte_product_550 - 119
                                        • diepte_product_550_590 - 106
                                         • diepte_product_590_600 - 117
                                          • diepte_product_600 - 198
                                          • geschikt_voor:
                                           • gezin_met_meerdere_kinderen - 237
                                            • koppel_gezin_met_1_kind - 170
                                             • alleenstaand - 112
                                             • centrifuge_droger_klasse:
                                              • b - 335
                                               • a - 192
                                                • c - 4
                                                • brand:
                                                 • bosch - 97
                                                  • aeg - 77
                                                   • siemens - 64
                                                    • miele - 44
                                                     • whirlpool - 40
                                                      • samsung - 39
                                                       • zanussi - 35
                                                        • indesit - 31
                                                         • beko - 30
                                                          • lg - 19
                                                           • candy - 17
                                                            • asko - 15
                                                             • electrolux - 12
                                                              • smeg - 11
                                                               • bauknecht - 9
                                                                • hoover - 9
                                                                 • panasonic - 9
                                                                  • haier - 6
                                                                   • hotpoint - 4
                                                                    • alluxe - 3
                                                                     • etna - 3
                                                                      • hotpoint_ariston - 3
                                                                       • koenic - 3
                                                                        • oneconcept - 3
                                                                         • pelgrim - 3
                                                                          • daewoo - 2
                                                                           • edy - 2
                                                                            • everglades - 2
                                                                             • exquisit - 2
                                                                              • kuppersbusch - 1
                                                                               • montiss - 1
                                                                                • ok - 1
                                                                                 • synn_lux - 1
                                                                                 • capaciteit_trommel:
                                                                                  • capaciteit_trommel_7 - 121
                                                                                   • capaciteit_trommel_7_8 - 182
                                                                                    • capaciteit_trommel_8 - 249
                                                                                    • group:
                                                                                     • aeg_lavamat_60460_fl - 1
                                                                                      • aeg_lavamat_60660fl - 1
                                                                                       • aeg_lavamat_64840l - 1
                                                                                        • aeg_lavamat_71470fl - 1
                                                                                         • aeg_lavamat_71670fl - 1
                                                                                          • aeg_lavamat_76472fl - 1
                                                                                           • beko_wmb_71442 - 1
                                                                                            • indesit_iwb_6123 - 1
                                                                                             • indesit_iwb_6143 - 1
                                                                                              • indesit_iwb_6165 - 1
                                                                                               • indesit_iwd_71482_b - 1
                                                                                                • siemens_wm14s840nl_iq700 - 1
                                                                                                 • zanussi_zwh7140ap - 1
                                                                                                  • zanussi_zwh_7160_ap - 1
                                                                                                  0 - 24
                                                                                                  • Zanussi ZWF81463W wasmachine
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/4/9/zanussi-zwf-81463-wh-24433549.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/5/0/zanussi-zwf-81463-wh-24433550.jpg
                                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/3/zanussi-zwf81463wh-washing-machine-24538083.jpg
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/8/8/zanussi-zwf81463wh-washing-machine-24702488.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/7/zanussi-zwf81463wh-washing-machine-24857427.jpg
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/0/zanussi-zwf81463w-washing-machine-26541490.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/1/zanussi-zwf81463w-washing-machine-26541491.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/2/zanussi-zwf81463w-washing-machine-26541492.jpg
                                                                                                   Zanussi ZWF81463W wasmachine (678)
                                                                                                   7.9 (4, 1)
                                                                                                   • 58 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                   • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                   • 8 kg GOOD deze wasmachine heeft een grote trommelinhoud, ideaal voor een groot gezin. Zo draai je meer was per keer en bespaar je op energie en water
                                                                                                   Zanussi ZWF81463W wasmachine
                                                                                                   123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                                                   321.04, 5.5589491, 52.01193929999999 UNKNOWN
                                                                                                   Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                                                   9.1 (177, 177)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   349, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                                                   321.04, 5.5589491, 52.01193929999999 UNKNOWN
                                                                                                   290
                                                                                                   most_sold
                                                                                                  • Miele WMG 120 WPS Twin dos
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/8/miele-wmg-120-wps-twin-dos-22442458.jpg
                                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/3/4/miele-wmg-120-wps-twin-dos-23803134.jpg
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/5/miele-wmg-120-wps-twin-dos-24258325.jpg
                                                                                                   Miele WMG 120 WPS Twin dos (495)
                                                                                                   • 48 dB GOOD dit is een stille wasmachine, geschikt voor in een open keuken of badkamer naast je slaapkamer
                                                                                                   • 1600 rpm GOOD een hogere centrifugesnelheid zorgt voor drogere kleding en een kortere droogtijd
                                                                                                   • 8 kg GOOD deze wasmachine heeft een grote trommelinhoud, ideaal voor een groot gezin. Zo draai je meer was per keer en bespaar je op energie en water
                                                                                                   Miele WMG 120 WPS Twin dos
                                                                                                   Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                                   8.8 (851, 851)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   1362.72, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                                                   Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                                   8.8 (851, 851)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   1362.72, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                                                   3
                                                                                                  • Samsung WF70F5E0Q4W/EN Eco Bubble
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/6/1/samsung-wf70f5e0q4w-en-eco-bubble-24132761.jpg
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/6/2/samsung-wf70f5e0q4w-en-eco-bubble-24132762.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/6/8/samsung-wf70f5e0q4w-en-19884568.jpg
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/9/2/samsung-wf70f5e0q4w-en-eco-bubble-24664292.jpg
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/9/3/samsung-wf70f5e0q4w-en-eco-bubble-24664293.jpg
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/9/4/samsung-wf70f5e0q4w-en-eco-bubble-24664294.jpg
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/9/5/samsung-wf70f5e0q4w-en-eco-bubble-24664295.jpg
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/9/6/samsung-wf70f5e0q4w-en-eco-bubble-24664296.jpg
                                                                                                   Samsung WF70F5E0Q4W/EN Eco Bubble (476)
                                                                                                   7.6 (25, 7)
                                                                                                   • 62 dB BAD een lawaaierige wasmachine die je beter niet naast je slaapkamer of in een open keuken plaatst
                                                                                                   • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                   • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                   Samsung WF70F5E0Q4W/EN Eco Bubble
                                                                                                   Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                                                   9.1 (177, 177)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   449, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                                                   9.1 (177, 177)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   449, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                                                   449, 4.627388499999999, 52.33160789999999 LOW
                                                                                                   86
                                                                                                  • Bosch WAB28161FG wasmachine
                                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/9/6/bosch-wab28161fg-washing-machine-30620496.jpg
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/9/7/bosch-wab28161fg-washing-machine-30620497.jpg
                                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/9/8/bosch-wab28161fg-washing-machine-30620498.jpg
                                                                                                   Bosch WAB28161FG wasmachine (411)
                                                                                                   • 59 dB BAD een lawaaierige wasmachine die je beter niet naast je slaapkamer of in een open keuken plaatst
                                                                                                   • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                   • 6 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                   Bosch WAB28161FG wasmachine
                                                                                                   Maxwell.nl Maxwell.nl
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   349, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                                   Maxwell.nl Maxwell.nl
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   349, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                                   Maxwell Bladel Maxwell Bladel
                                                                                                   349, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
                                                                                                   19
                                                                                                  • Miele W 5873 Edition 111
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/9/miele-w-5873-edition-111-22313429.jpg
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/5/5/miele-w-5873-edition-111-28097955.jpg
                                                                                                   Miele W 5873 Edition 111 (404)
                                                                                                   8.2 (9, 4)
                                                                                                   • 49 dB GOOD dit is een stille wasmachine, geschikt voor in een open keuken of badkamer naast je slaapkamer
                                                                                                   • 1600 rpm GOOD een hogere centrifugesnelheid zorgt voor drogere kleding en een kortere droogtijd
                                                                                                   • 8 kg GOOD deze wasmachine heeft een grote trommelinhoud, ideaal voor een groot gezin. Zo draai je meer was per keer en bespaar je op energie en water
                                                                                                   Miele W 5873 Edition 111
                                                                                                   BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                                                   7.6000000000000005 (40, 40)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   1149, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                                                   7.6000000000000005 (40, 40)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   1149, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Audio Video van Gils Audio Video van Gils
                                                                                                   1149, 4.7174991, 51.599146 HIGH
                                                                                                   3
                                                                                                  • Miele WDA100 wasmachine
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/6/miele-wda-100-23723276.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/2/3/miele-wda-100-24959223.jpg
                                                                                                   Miele WDA100 wasmachine (277)
                                                                                                   • 54 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                   • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                   • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                   Miele WDA100 wasmachine
                                                                                                   Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                                                   9.1 (177, 177)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   766, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                                                   9.1 (177, 177)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   766, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                                                   766, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                                                   151
                                                                                                  • AEG L76475FL wasmachine
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/0/5/aeg-l76475fl-19697805.jpg
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/9/4/aeg-l76475fl-washing-machine-23792994.jpg
                                                                                                   AEG L76475FL wasmachine (266)
                                                                                                   7.4 (6, 4)
                                                                                                   • 49 dB GOOD dit is een stille wasmachine, geschikt voor in een open keuken of badkamer naast je slaapkamer
                                                                                                   • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                   • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                   AEG L76475FL wasmachine
                                                                                                   BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                                                   7.6000000000000005 (40, 40)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   515, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                                                   7.6000000000000005 (40, 40)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   515, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                   578, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                   95
                                                                                                  • Indesit IWC 51451 EU wasmachine
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/8/indesit-iwc51451eu-23932638.jpg
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/9/9/indesit-iwc-51451-eu-washing-machine-24999499.jpg
                                                                                                   Indesit IWC 51451 EU wasmachine (265)
                                                                                                   • 60 dB BAD een lawaaierige wasmachine die je beter niet naast je slaapkamer of in een open keuken plaatst
                                                                                                   • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                   • 5 kg BAD een kleinere trommelinhoud is vooral geschikt voor alleenstaanden of koppels
                                                                                                   Indesit IWC 51451 EU wasmachine
                                                                                                   Keukenwarenhuis.nl Keukenwarenhuis.nl
                                                                                                   274, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                                                                                   Keukenwarenhuis.nl Keukenwarenhuis.nl
                                                                                                   274, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                                                                                   123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                                                   277.84, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                                                   138
                                                                                                  • Miele WDA110 WCS
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/8/4/miele-wda110-wcs-23825484.jpg
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/1/7/miele-wda110-25052217.jpg
                                                                                                   Miele WDA110 WCS (258)
                                                                                                   • 54 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                   • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                   • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                   Miele WDA110 WCS
                                                                                                   Starplusshop Starplusshop
                                                                                                   787, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                                   Starplusshop Starplusshop
                                                                                                   787, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                                   123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                                                   895, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                                                   285
                                                                                                  • Samsung WF70F5ECQ4W/EN Eco-Bubble Wasmachine
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/1/samsung-wf70f5ecq4w-en-eco-bubble-wasmachine-23932631.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/5/samsung-wf70f5ecq4w-en-eco-bubble-wasmachine-29151575.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/6/samsung-wf70f5ecq4w-en-eco-bubble-wasmachine-29151576.jpg
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/7/samsung-wf70f5ecq4w-en-eco-bubble-wasmachine-29151577.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/8/samsung-wf70f5ecq4w-en-eco-bubble-wasmachine-29151578.jpg
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/7/9/samsung-wf70f5ecq4w-en-eco-bubble-wasmachine-29151579.jpg
                                                                                                   Samsung WF70F5ECQ4W/EN Eco-Bubble Wasmachine (210)
                                                                                                   • 54 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                   • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                   • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                   Samsung WF70F5ECQ4W/EN Eco-Bubble Wasmachine
                                                                                                   Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                                                                   9.0 (254, 254)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   449, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                                                                   9.0 (254, 254)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   449, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                                                   479, 4.627388499999999, 52.33160789999999 LOW
                                                                                                   65
                                                                                                  • Siemens WMN16S4471 wasmachine
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/0/3/siemens-wmn16s4471-23988903.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/2/5/siemens-wmn16s4471-21727125.jpg
                                                                                                   Siemens WMN16S4471 wasmachine (206)
                                                                                                   7.9 (6, 1)
                                                                                                   • 49 dB GOOD dit is een stille wasmachine, geschikt voor in een open keuken of badkamer naast je slaapkamer
                                                                                                   • 1600 rpm GOOD een hogere centrifugesnelheid zorgt voor drogere kleding en een kortere droogtijd
                                                                                                   • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                   Siemens WMN16S4471 wasmachine
                                                                                                   Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                                                   9.1 (177, 177)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   585, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                                                   9.1 (177, 177)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   585, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                                                   585, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                                                                   10
                                                                                                  • Zanussi ZWF81663W wasmachine
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/8/zanussi-zwf81663w-24521158.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/7/7/zanussi-zwf81663w-24521177.jpg
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/6/zanussi-zwf81663w-washing-machine-24968806.jpg
                                                                                                   Zanussi ZWF81663W wasmachine (198)
                                                                                                   • 51 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                   • 1600 rpm GOOD een hogere centrifugesnelheid zorgt voor drogere kleding en een kortere droogtijd
                                                                                                   • 8 kg GOOD deze wasmachine heeft een grote trommelinhoud, ideaal voor een groot gezin. Zo draai je meer was per keer en bespaar je op energie en water
                                                                                                   Zanussi ZWF81663W wasmachine
                                                                                                   Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                                                                   9.0 (254, 254)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   399, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                                                                   9.0 (254, 254)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   399, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                                                   429, 4.627388499999999, 52.33160789999999 LOW
                                                                                                   364
                                                                                                  • Miele W667 wasmachine
                                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/8/miele-w-667-22461778.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/2/miele-w667-washing-machine-23819452.jpg
                                                                                                   Miele W667 wasmachine (194)
                                                                                                   • 49 dB GOOD dit is een stille wasmachine, geschikt voor in een open keuken of badkamer naast je slaapkamer
                                                                                                   • 1200 rpm BAD het lage toerental van deze wasmachine zorgt voor een langere droogtijd van je was
                                                                                                   • 6 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                   Miele W667 wasmachine
                                                                                                   BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                                                   7.6000000000000005 (40, 40)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   998, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                                                   BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                                                   7.6000000000000005 (40, 40)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   998, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                                                   Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                                                   1125.15, 4.627388499999999, 52.33160789999999 LOW
                                                                                                   289
                                                                                                  • Whirlpool PRIMO 1406 UM wasmachine
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/6/4/whirlpool-primo-1406-um-washing-machine-24132764.jpg
                                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/1/1/whirlpool-primo-1406-um-washing-machine-23794211.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/9/0/whirlpool-primo-1406-um-6th-sense--22294190.jpg
                                                                                                   Whirlpool PRIMO 1406 UM wasmachine (193)
                                                                                                   7.0 (12, 1)
                                                                                                   • 59 dB BAD een lawaaierige wasmachine die je beter niet naast je slaapkamer of in een open keuken plaatst
                                                                                                   • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                   • 6 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                   Whirlpool PRIMO 1406 UM wasmachine
                                                                                                   Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                                                                   9.0 (254, 254)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   293.08, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                                                                   9.0 (254, 254)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   293.08, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                                                   293.08, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                                                   131
                                                                                                  • Bosch WAS28443NL wasmachine
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/6/7/bosch-was-28443-nl-18124867.jpg
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/4/bosch-was-28443-nl-23796824.jpg
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/5/bosch-was-28443-nl-23796825.jpg
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/6/bosch-was-28443-nl-23796826.jpg
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/7/bosch-was-28443-nl-23796827.jpg
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/8/bosch-was-28443-nl-23796828.jpg
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/9/bosch-was-28443-nl-23796829.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/3/0/bosch-was-28443-nl-23796830.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/2/1/bosch-was-28443-nl-23863821.jpg
                                                                                                   Bosch WAS28443NL wasmachine (192)
                                                                                                   8.0 (3, 3)
                                                                                                   • 51 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                   • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                   • 8 kg GOOD deze wasmachine heeft een grote trommelinhoud, ideaal voor een groot gezin. Zo draai je meer was per keer en bespaar je op energie en water
                                                                                                   Bosch WAS28443NL wasmachine
                                                                                                   BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                                                   7.6000000000000005 (40, 40)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   699, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                                                   BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                                                   7.6000000000000005 (40, 40)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   699, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                                                   2
                                                                                                  • AEG L50460FL
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/5/3/aeg-lavamat-50460fl-20537553.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/1/7/aeg-l50460fl-24999117.jpg
                                                                                                   AEG L50460FL (181)
                                                                                                   6.8 (5, 0)
                                                                                                   • 54 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                   • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                   • 6 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                   AEG L50460FL
                                                                                                   Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                   9.0 (816, 816)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   349, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                   9.0 (816, 816)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   349, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                                                   349, 5.5589491, 52.01193929999999 UNKNOWN
                                                                                                   127
                                                                                                  • Bosch WAE28327NL wasmachine
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/2/bosch-wae28327nl-white-24900442.jpg
                                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/1/7/bosch-wae28327nl-washing-machine-25000917.jpg
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/1/8/bosch-wae28327nl-washing-machine-25000918.jpg
                                                                                                   Bosch WAE28327NL wasmachine (167)
                                                                                                   • 57 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                   • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                   • 6 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                   Bosch WAE28327NL wasmachine
                                                                                                   Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                                                                   8.477886710239652 (927, 927)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   399, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                                                                   8.477886710239652 (927, 927)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   399, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                                   399, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                                   290
                                                                                                  • Samsung WF80F7E6P6W wasmachine
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/4/2/samsung-wf80f7e6p6w-washing-machine-23788042.jpg
                                                                                                   Samsung WF80F7E6P6W wasmachine (165)
                                                                                                   • 52 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                   • 1600 rpm GOOD een hogere centrifugesnelheid zorgt voor drogere kleding en een kortere droogtijd
                                                                                                   • 8 kg GOOD deze wasmachine heeft een grote trommelinhoud, ideaal voor een groot gezin. Zo draai je meer was per keer en bespaar je op energie en water
                                                                                                   Samsung WF80F7E6P6W wasmachine
                                                                                                   Bol.com Bol.com
                                                                                                   8.217699115044248 (621, 621)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   579, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Bol.com Bol.com
                                                                                                   8.217699115044248 (621, 621)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   579, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                                                   599, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                                                                   166
                                                                                                  • AEG Lavamat 71670FL NL
                                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/5/7/aeg-lavamat-71670fl-18612757.jpg
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/0/aeg-lavamat-71670fl-nl--28034740.jpg
                                                                                                   AEG Lavamat 71670FL NL (164)
                                                                                                   7.9 (7, 7)
                                                                                                   • 58 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                   • 1600 rpm GOOD een hogere centrifugesnelheid zorgt voor drogere kleding en een kortere droogtijd
                                                                                                   • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                   AEG Lavamat 71670FL NL
                                                                                                   Modern.nl Modern.nl
                                                                                                   8.8 (308, 308)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   457, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Modern.nl Modern.nl
                                                                                                   8.8 (308, 308)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   457, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Scheer & Foppen Ermelo Scheer & Foppen Ermelo
                                                                                                   549, 5.6175586, 52.2997861 NONE
                                                                                                   5
                                                                                                  • Samsung WF70F5E0Z4W wasmachine
                                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/6/samsung-wf70f5e0z4w-20447846.jpg
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/7/0/samsung-wf70f5e0z4w-22313770.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/6/samsung-wf70f5e0z4w-washing-machine-23795976.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/7/samsung-wf70f5e0z4w-washing-machine-23795977.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/8/samsung-wf70f5e0z4w-washing-machine-23795978.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/9/samsung-wf70f5e0z4w-washing-machine-23795979.jpg
                                                                                                   Samsung WF70F5E0Z4W wasmachine (161)
                                                                                                   6.8 (15, 0)
                                                                                                   • 62 dB BAD een lawaaierige wasmachine die je beter niet naast je slaapkamer of in een open keuken plaatst
                                                                                                   • 1400 rpm AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld toerental. Lang wachten op je schone kleding is niet nodig
                                                                                                   • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                   Samsung WF70F5E0Z4W wasmachine
                                                                                                   Scheerenfoppen.nl Scheerenfoppen.nl
                                                                                                   8.8 (88, 88)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   379, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Scheerenfoppen.nl Scheerenfoppen.nl
                                                                                                   8.8 (88, 88)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   379, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Scheer & Foppen Amersfoort Scheer & Foppen Amersfoort
                                                                                                   379, 5.396299099999999, 52.1866835 NONE
                                                                                                   26
                                                                                                  • Bosch WNAS324471 wasmachine
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/9/bosch-wnas324471-washing-machine-23822199.jpg
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/0/0/bosch-wnas324471-washing-machine-23822200.jpg
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/0/2/bosch-wnas-324471-21502602.jpg
                                                                                                   Bosch WNAS324471 wasmachine (128)
                                                                                                   • 49 dB GOOD dit is een stille wasmachine, geschikt voor in een open keuken of badkamer naast je slaapkamer
                                                                                                   • 1600 rpm GOOD een hogere centrifugesnelheid zorgt voor drogere kleding en een kortere droogtijd
                                                                                                   • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                   Bosch WNAS324471 wasmachine
                                                                                                   Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                                                   9.1 (177, 177)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   587, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                                                   9.1 (177, 177)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   587, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                                                   587, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                                                                   8
                                                                                                  • Bosch WAY32541NL wasmachine
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/8/bosch-way32541-19711748.jpg
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/4/0/bosch-way32541-19711940.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/3/6/bosch-way32541-23796836.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/5/bosch-way32541-23802375.jpg
                                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/8/8/bosch-way32541-23904788.jpg
                                                                                                   Bosch WAY32541NL wasmachine (126)
                                                                                                   7.0 (4, 2)
                                                                                                   • 51 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                   • 1600 rpm GOOD een hogere centrifugesnelheid zorgt voor drogere kleding en een kortere droogtijd
                                                                                                   • 8 kg GOOD deze wasmachine heeft een grote trommelinhoud, ideaal voor een groot gezin. Zo draai je meer was per keer en bespaar je op energie en water
                                                                                                   Bosch WAY32541NL wasmachine
                                                                                                   123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                                                   769.04, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                                                   Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                                                   9.1 (177, 177)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   778, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                                                   769.04, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                                                   146
                                                                                                  • Miele W 3375 wasmachine
                                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/2/1/miele-w-3375-19537321.jpg
                                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/4/miele-w-3375-washing-machine-23808544.jpg
                                                                                                   Miele W 3375 wasmachine (124)
                                                                                                   7.5 (9, 2)
                                                                                                   • 50 dB GOOD dit is een stille wasmachine, geschikt voor in een open keuken of badkamer naast je slaapkamer
                                                                                                   • 1600 rpm GOOD een hogere centrifugesnelheid zorgt voor drogere kleding en een kortere droogtijd
                                                                                                   • 7 kg AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld vulgewicht, ideaal voor een klein gezin
                                                                                                   Miele W 3375 wasmachine
                                                                                                   Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                                                   9.1 (177, 177)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   898, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                                                   9.1 (177, 177)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   898, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                                                   898, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                                                                   6
                                                                                                  • Indesit XWE 81683X WSSS EU wasmachine
                                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/5/7/indesit-xwe-81683-x-20548257.jpg
                                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/2/5/indesit-xwe-81683x-wsss-eu-washing-machine-23795425.jpg
                                                                                                   Indesit XWE 81683X WSSS EU wasmachine (120)
                                                                                                   • 52 dB AVERAGE in vergelijking met andere wasmachines heeft deze een gemiddeld geluidsniveau, nog stil genoeg voor in een open keuken
                                                                                                   • 1600 rpm GOOD een hogere centrifugesnelheid zorgt voor drogere kleding en een kortere droogtijd
                                                                                                   • 8 kg GOOD deze wasmachine heeft een grote trommelinhoud, ideaal voor een groot gezin. Zo draai je meer was per keer en bespaar je op energie en water
                                                                                                   Indesit XWE 81683X WSSS EU wasmachine
                                                                                                   Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                                                   9.1 (177, 177)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   359, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                                                   9.1 (177, 177)
                                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                   359, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                   Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                                                   359, 4.627388499999999, 52.33160789999999 LOW
                                                                                                   66
                                                                                                  2 25
                                                                                                  • Merk (brand):
                                                                                                  • Prijs (price):
                                                                                                   • Budget: lager dan €400 Goedkope wasmachine (budget)
                                                                                                   • Lage prijs: €400 - €550 (low)
                                                                                                   • Gemiddelde prijs: €550 - €800 (medium)
                                                                                                   • High end: Meer dan €800 (high)
                                                                                                  • Als beste getest (beste_getest):
                                                                                                   • Consumentenbond: Best getest (2014) (consumentenbond_best_getest_2014_)
                                                                                                   • Consumentenbond: Best getest (2015) (consumentenbond_best_getest_2015_)
                                                                                                   • Consumentenbond: Beste koop (2014) (consumentenbond_beste_koop_2014_)
                                                                                                  • Energielabel (product_energieklasse):
                                                                                                   • A+++ Meest energiezuinig (a_meest_energiezuinig)
                                                                                                   • A++ Energiezuinig (a_energiezuinig)
                                                                                                   • A+ Minst energiezuinig (a_minst_energiezuinig)
                                                                                                   • A Niet energiezuinig (a_niet_energiezuinig)
                                                                                                  • Samenstelling huishouden (geschikt_voor):
                                                                                                   • Alleenstaand (alleenstaand)
                                                                                                   • Gezin met meerdere kinderen (gezin_met_meerdere_kinderen)
                                                                                                   • Koppel / Gezin met 1 kind (koppel_gezin_met_1_kind)
                                                                                                  • Plaatsing (plaatsing_wasmachine):
                                                                                                   • Badkamer (badkamer)
                                                                                                   • Bijkeuken (bijkeuken)
                                                                                                   • Keuken (keuken)
                                                                                                   • Zolder / Washok (zolder_washok)
                                                                                                  • Aanvullende eisen (kenmerken_wasmachine):
                                                                                                  • Geluidsniveau (geluidsniveau_wasmachine):
                                                                                                   • Normaal (>58) (normaal_58_)
                                                                                                   • Stil (50-58 dB) (stil_50_58_db_)
                                                                                                   • Zeer stil (<50dB) (zeer_stil_50db_)
                                                                                                  • Aantal keren wassen (aantal_keren_wassen_per_week):
                                                                                                   • 1 - 2 keer per week (1_2_keer_per_week)
                                                                                                   • 3 - 4 keer per week (3_4_keer_per_week)
                                                                                                   • Meer dan 4 keer per week (meer_dan_4_keer_per_week)
                                                                                                  • Manier van drogen (manier_van_was_drogen):
                                                                                                   • Ik gebruik beide (ik_gebruik_beide)
                                                                                                   • In de droger (in_de_droger)
                                                                                                   • Op een wasrek (op_een_wasrek)
                                                                                                  • Functies (functies_wasmachine):
                                                                                                   • Kort wasprogramma (kort_wasprogramma)
                                                                                                  • Grootte trommel (capaciteit_trommel):
                                                                                                   • < 7 kg (capaciteit_trommel_7)
                                                                                                   • 7 kg - 8 kg (capaciteit_trommel_7_8)
                                                                                                   • ≥ 8 kg (capaciteit_trommel_8)
                                                                                                  • Toerental (toerental_wasmachine):
                                                                                                   • Hoog (≥1600) (hoog_1600_)
                                                                                                   • Laag (<1400) (laag_1400_)
                                                                                                   • Normaal (1400 - 1600) (normaal_1400_1600_)
                                                                                                  • Opening (belading_wasmachine):
                                                                                                   • Bovenlader (bovenlader)
                                                                                                   • Voorlader (voorlader)
                                                                                                  • Droogklasse (centrifuge_droger_klasse):
                                                                                                   • A (a)
                                                                                                   • B (b)
                                                                                                   • C (c)
                                                                                                  • Breedte (breedte):
                                                                                                   • < 600 mm (breedte_600)
                                                                                                   • 600 mm - 600 mm (breedte_600_600)
                                                                                                  • Hoogte (hoogte):
                                                                                                   • < 850 mm (hoogte_850)
                                                                                                   • 850 mm - 850 mm (hoogte_850_850)
                                                                                                  • Diepte (diepte_product):
                                                                                                   • < 550 mm (diepte_product_550)
                                                                                                   • 550 mm - 590 mm (diepte_product_550_590)
                                                                                                   • 590 mm - 600 mm (diepte_product_590_600)
                                                                                                   • ≥ 600 mm (diepte_product_600)
                                                                                                  • Varianten (group):
                                                                                                   • AEG Lavamat 60460 FL (aeg_lavamat_60460_fl)
                                                                                                   • AEG Lavamat 60660FL (aeg_lavamat_60660fl)
                                                                                                   • AEG Lavamat 64840L (aeg_lavamat_64840l)
                                                                                                   • AEG Lavamat 71470FL (aeg_lavamat_71470fl)
                                                                                                   • AEG Lavamat 71670FL (aeg_lavamat_71670fl)
                                                                                                   • AEG Lavamat 76472FL (aeg_lavamat_76472fl)
                                                                                                   • Beko WMB 71442 (beko_wmb_71442)
                                                                                                   • Indesit IWB 6123 (indesit_iwb_6123)
                                                                                                   • Indesit IWB 6143 (indesit_iwb_6143)
                                                                                                   • Indesit IWB 6165 (indesit_iwb_6165)
                                                                                                   • Indesit IWD 71482 B (indesit_iwd_71482_b)
                                                                                                   • Siemens WM14S840NL/IQ700 (siemens_wm14s840nl_iq700)
                                                                                                   • Zanussi ZWH7140AP (zanussi_zwh7140ap)
                                                                                                   • Zanussi ZWH 7160 AP (zanussi_zwh_7160_ap)
                                                                                                  • Productgroepen (siblingcategory):
                                                                                                  • Tel. 030-214 5004
                                                                                                  • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                                                                                  • blijmakers@vergelijk.nl