x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Wasdrogers zijn een uitkomst om snel de was kastdroog te hebben. Ook houd je je huis droger; als je je was binnen droogt, komt al het vocht uit je was in de omgeving terecht. Een droger huis betekent een gezonder huis en is makkelijker – en dus goedkoper – om te verwarmen Jij bent op zoek naar een wasdroger en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst over de droger eerst enkele tips om je te helpen de droger te kiezen die bij je past.

  Populaire merken wasmachine zijn Bosch, Miele, Beko, Zanussi, Siemens en AEG

  Welke droger past bij mij?
  Ga eerst bij jezelf na hoeveel je wast en wat je wast, dit is het startpunt voor het vinden van een droger die het beste bij jou past. Het is niet zo dat bij de samenstelling van het huishouden automatisch een bepaalde droger hoort. Als je elke dag kleinere wasjes draait, en dus wilt drogen, hoef je niet te kiezen voor het hoogste vulgewicht, maar spaar je de was meestal op tot het weekend en heb je dus vaak een volle trommel, of heb je veel grote dingen als 2-persoons dekbedovertrekken – dan is het wel heel raadzaam om een droger met een hoger vulgewicht te kiezen, bijvoorbeeld 8 of 9 kg. En hoeveel was je in het totaal? Bij vier volle ladingen per week kan je met een warmtepomp (A label) droger al snel €100,- per jaar besparen op je energierekening. Wat voor kleding draag je? Ben je zuinig op bepaalde zijden of wollen kledingstukken, kies dan voor een droger met een Woolmark certificaat. Ben je een fanatieke sporter, kijk dan naar een droger waar je bijvoorbeeld sportschoenen in kan drogen, of die een speciaal programma hebben voor sportkleding. Als je voor jezelf een goed beeld hebt over bovenstaande, wordt het al een stuk gemakkelijker om een keuze te maken.

  Welke functies zijn handig?
  Hierboven zijn al specificaties als vulgewicht, energielabel en textielsoorten besproken. Hiernaast zijn er nog veel meer functies die handig kunnen zijn, hieronder vind je een aantal zaken die niet op alle drogers zitten, en je verder kunnen helpen met het vinden bij de droger die je jarenlang met plezier zult gebruiken: - Afvoersetje: Plaats je een droger bij een afvoer, bijvoorbeeld van de wasmachine, dan is het makkelijk om het condenswater direct via een afvoersetje weg te laten lopen, zodat je niet steeds de volle opvangbak hoeft te legen - Trommelverlichting: Dit zorgt voor duidelijk zicht in de trommel, zodat je ook die laatste sok ziet liggen. - Display: Het is fijn als je via het display op de hoogte wordt gehouden van de looptijd van het droogprogramma, je weet dan van te voren hoe lang het nog duurt totdat je was droog is. Er zijn veel verschillende soorten en maten displays, afhankelijk van het model kan je via het display gebruik maken van startuitstel – zodat de droger bijvoorbeeld pas aan zijn programma begint als het nachttarief is ingegaan. Grotere displays geven ook vaak de mogelijkheid om programma’s naar je eigen wensen in te stellen.

  Klik hier voor veelgestelde vragen.

  Energieverbruik en labels
  Vanaf eind mei 2013 is het voor producenten verplicht om een nieuw type energielabel te gebruiken. Sommige merken gebruiken deze al, en andere hebben nog het oude label. Het is op dit moment daarom lastig om gegevens over energieverbruik met elkaar te vergelijk. Het grootste verschil zie je bij warmtepompdrogers: bij het oude label was A het beste label, veel merken geven daarbij dan nog aan dat modellen tot wel 60% zuinige zijn dan nodig voor A klasse. In het nieuwe label komen er 3 klassen bij: A+; A++; A+++ om beter het verschil te kunnen laten zien in energieverbruik. Op het nieuwe energielabel staat nog een extra letter: A, B of C, deze geeft de condensatie efficiëntie aan. Hoe beter deze klasse (A is het beste), des te meer vocht vanuit de kleding in de opvangbak terecht komt, en dus niet in de ruimte waar de droger staat. Omdat nog niet alle merken over zijn gestapt naar het nieuwe label, kan je hier nog niet op selecteren.

  Geluidsniveau
  Er zit een aanzienlijk verschil in het geluid dat verschillende drogers maken. Het is goed om te weten dat warmtepompdrogers over het algemeen iets meer geluid produceren dan standaard condensdrogers. Het geluidsniveau voor een standaard condensdroger ligt rond de 64 dB en voor een warmtepompdroger rond de 67dB.

  Soorten drogers
  Er zijn 2 hoofdsoorten drogers: Afvoerdrogers en Condensdrogers. Voor afvoerdrogers is het noodzakelijk om een dikke luchtslang van de droger direct naar buiten te laten lopen, hier komt het vocht uit de kleding door. Dit kan via een raam of een gat in de muur of het dak. Afvoerdrogers zijn goedkoper, en vallen normaal gezien in energieklasse C. Voor condensdroger heb je in principe alleen een stekker nodig, omdat het condenswater in een opvangbak terechtkomt. Condensdrogers heb je als standaard uitvoering met een verwarmingselement, deze vallen in energieklasse B of C. Hiernaast is er een steeds groter aanbod aan warmtepompdrogers, deze vallen in energieklasse A (of A+, A++, A+++ bij het nieuwe label dat vanaf mei 2013 verplicht is). Warmtepompdrogers zijn dus veel zuiniger. Gemiddeld maken ze iets meer geluid, en duurt een droogprogramma wat langer, omdat ze op een lagere temperatuur drogen. Dit houdt ook in, dat ze veiliger zijn voor je kleding.

  Klik hier voor een verklarende woordelijst.

 • Veelgestelde vragen

  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?Vergelijk hier wasdrogers!
  Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige droger?
  Wordt mijn nieuwe machine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
  Wordt mijn nieuwe droger ook geplaatst en aangesloten?
  Wordt de oude machine meegenomen, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?
  Wat is het verschil tussen een droger en een was-droogcombinatie?
  Is mijn elektriciteitsnet geschikt om er een droger op aan te sluiten?
  Wat is een gasdroger?


  Wil je meteen op zoek naar een wasdroger, bekijk en vergelijk dan hier wasdrogers en vind de beste koop!

  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een droger is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige droger?
  Nee, de bestaande energiepremie voor het stimuleren van de aanschaf van energiezuinige apparaten is wegens het succes ervan afgeschaft. De regeling werd stopgezet in oktober 2003 omdat toen het beschikbare budget al op was. Tot 15 januari 2004 konden aanvragen nog ingediend worden, daarna niet meer. De energiepremie geldt nog wel voor andere energiebesparende toepassingen, zoals zonneboilers of zonnepanelen. Meer informatie hierover vind je bij het Ministerie van VROM.

  Wordt mijn nieuwe machine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
  Ja en nee. Niet alle leveranciers bezorgen standaard op hogere etages. Veel van onze leveranciers wel, maar lees daarvoor de leverings- en bezorgvoorwaarden van de desbetreffende winkel. In geval van twijfel, geef het aan bij het plaatsen van de
  bestelling. Sommige leveranciers bezorgen wel op hogere etages; andere niet omdat de chauffeur bijvoorbeeld alleen in de vrachtwagen zit. Vraag er vooral naar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

  Wordt mijn nieuwe droger ook geplaatst en aangesloten?
  Ja en nee. Niet alle winkels leveren deze service. Veel leveranciers bezorgen alleen maar tot aan de eerste trap. Mocht je op een hogere etage wonen en een lift hebben, dan bezorgt de leverancier de machine in huis. Bij de winkelinformatie staat of de leverancier de extra service levert van het aansluiten van de nieuwe machine.Vraag ernaar op het moment dat je de bestelling
  plaatst.

  Wordt de oude machine meegenomen, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?
  Leveranciers zijn verplicht om de oude machine mee te nemen, daar betaal jij tenslotte de verwijderingsbijdrage voor (zie uitleg bij verwijderingsbijdrage). Geef bij de bestelling aan dat de oude machine mee terug moet, als ook het
  verpakkingsmateriaal van de nieuwe. Als de leverancier dat niet doet kun je twee dingen doen. Je laat de bestelling doorgaan en zorgt zelf voor het verwijderen van de oude machine en het verpakkingsmateriaal. Of je annuleert de bestelling en gaat verder op zoek naar een andere leverancier die wel de extra service levert. Meestal ben je dan duurder uit, omdat de leverancier voor deze extra service geld rekent.

  Vergelijk hier wasdrogers!Wat is het verschil tussen een droger en een was-droogcombinatie?
  Een droger droogt alleen. Een was-droogcombinatie is tevens een volwaardige wasmachine met centrifuge. Huishoudens die geen extra ruimte hebben voor een losse droger kiezen voor de 2 in 1-combinatie. De functies van de droger zijn net zoals
  de gewone machine. Het drogen geschiedt wel in 2 etappes, aangezien de combinatie een kleinere droogcapaciteit heeft dan een standaard losse droger. Een voorbeeld: je wast 5 kilo wasgoed. Dan moet je de helft eruit halen om de droger in te kunnen schakelen. Een droger heeft een grote trommel, die heb je in de was-droogcombinatie niet. De combi gebruikt daardoor meer stroom omdat je niet in een keer alle was kunt drogen. Het voordeel van de was-droogcombinatie is dat het een 2 in 1-apparaat is, prima geschikt voor klein behuisden. Het nadeel is het drogen in twee etappes.

  Is mijn elektriciteitsnet geschikt om er een droger op aan te sluiten?
  Een droger dient altijd te worden aangesloten op een randgeaard stopcontact. Het verdient de voorkeur om de wasdroger op een aparte groep te zetten, om overbelasting te voorkomen. Er zijn ook speciale stekkerdozen te koop die de stroom verdelen. De droger moet dan wel analoog zijn. In geval van twijfel over de capaciteit van de meterkast neem je contact op met het energiebedrijf. Zij geven hier gratis advies over.

  Wat is een gasdroger?
  Een gasdroger is duurder in aanschaf dan een conventionele droger op elektriciteit, maar dit wordt snel terugverdiend via de energierekening. Een gasdroger verwarmt de lucht met gas in plaats van met elektriciteit. De gasverwarmde luchtafvoerdroger is gunstig voor het milieu en voor jouw energierekening. Bijkomend voordeel is dat een gasdroger sneller is: er gaat per minuut meer warme lucht door de trommel. Een gasdroger is niet zo makkelijk te plaatsen als een conventionele wasdroger, aangezien er een gasleiding moet worden aangelegd. Een gasdroger is altijd een luchtafvoer droger: naast de gas aansluiting moet de ruimte dus ook beschikken over ventilatie naar buiten. De gasdroger is een goed energiezuinig alternatief op de wasdroger op stroom.

  Bekijk en vergelijk hier wasdrogers en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen bij wasdrogers.

  Wil je meteen op zoek naar een wasdroger, bekijk en vergelijk dan hier wasdrogers en vind de beste koop!

  Vergelijk hier wasdrogers!Aansluitwaarde
  Dit veld geeft in Kilowatt de aansluitwaarde van de wasdroger aan. Om overbelasting van het elektriciteitsnet te voorkomen, is het raadzaam om een wasdroger en een wasmachine niet op dezelfde stoppengroep te zetten. Er zijn wel speciale stekkerdozen te koop die de stroom verdelen, mochten beide apparaten op dezelfde groep zitten.

  Antikreukfase
  Met de anti-kreukfase wordt voorkomen dat de gedroogde kleding helemaal in de kreukels uit de droger komt.

  Besturing
  De programma's van de droger werken met een tijdsmeting of met een vochtigheidsmeting. Bij vochtigheidsmeting controleert de machine zelf de vochtigheid van de was, waardoor de droger zelf de lengte van de programma's bepaalt. Met een wasdroger op tijdsmeting is het programma altijd even lang, ongeacht de vochtigheid van de was. Het kan dan zijn dat de droger nog bezig is terwijl de was allang droog is. Programmagestuurde machines gaan efficiënter om met de energie.

  Bovenbouw geschikt
  Bovenbouw betekent dat de droger op een wasmachine te plaatsen is: zo ontstaat een zogenaamde waszuil. De onderste wasmachine is dan geschikt om het gewicht van de droger te dragen. Het plaatsen van de droger op de wasmachine gebeurt met een speciale tussenbeugel. Dit montagestuk zit niet standaard bij de droger, dat moet je er los bij kopen. De beugels zijn niet universeel: je moet het tussenstuk hebben dat speciaal bij het type machine past.

  Capaciteit
  Met de capaciteit van de wasdroger wordt aangegeven hoe groot het maximale gewicht is wat de machine per droogbeurt aankan. De grootte van de trommel is van belang voor de capaciteit van de machine. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt drogen. De capaciteit van de droger wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is 5 kg, maar dit kan oplopen tot 7,5 kg of teruglopen tot 2,5 kg bij was-droogcombinaties.

  Deurscharnier
  Het deurscharnier van de vulopening van de voorlader zit links of rechts. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar. Het deurtje is dan heel simpel om te zetten, zodat hij naar de kant van je voorkeur sluit.

  Eindsignaal
  Met het eindsignaal (een zoem- of belsignaal) geeft de wasdroger aan dat de was droog is. Je kunt de was nu uit de machine halen en opvouwen of strijken en weer schoon en droog in de kast leggen.

  Energieverbruik
  Wasdrogers gebruiken stroom, veel stroom. Met een lettersysteem wordt de energieklasse van drogers aangegeven. A staat voor het meest energiezuinig. De meeste wasdrogers zijn klasse C en D, omdat ze vrijwel allemaal hetzelfde droogsysteem gebruiken, maar sommige merken leveren A- en B-modellen. De zuinigere wasdrogers zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder elektriciteit wordt gebruikt per droogbeurt. Via eenzelfde lettersysteem wordt het droogresultaat gegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft. Het energieverbruik wordt aangegeven in Kilowatt per droogbeurt.

  Filterindicatie
  Je moet met regelmaat de filters in de droger schoonmaken. Hier verzamelen zich pluizen en stof. De filterindicatie geeft met een zoem- of belsignaal aan dat de filters eerst schoongemaakt moeten worden voordat de machine het programma verder kan afmaken.

  Gasdroger
  Een goed energiezuinig alternatief is de wasdroger op gas in plaats van op stroom. Een gasdroger is duurder in aanschaf dan een conventionele droger op elektriciteit, maar dit wordt snel terugverdiend via de energierekening. Een gasdroger verwarmt de lucht met gas in plaats van met elektriciteit. De gasverwarmde luchtafvoerdroger is gunstig voor het milieu en voor je energierekening. Bijkomend voordeel is dat een gasdroger sneller is: er gaat per minuut meer warme lucht door de trommel.
  Een gasdroger is niet zo makkelijk te plaatsen als een conventionele wasdroger, aangezien er een gasleiding moet worden aangelegd. Een gasdroger is altijd een luchtafvoerdroger: naast de gas aansluiting moet de ruimte dus ook beschikken over ventilatie naar buiten.

  Vergelijk hier wasdrogers!Grootte vulopening
  De grootte van de vulopening wordt aangegeven in centimeters en wordt gegeven in diameter doorsnede. De voorladers hebben een standaard grootte voor de vulopening. Er zijn ook modellen met grotere vulopeningen, wat handig kan zijn als je grote stukken was heeft, bijvoorbeeld een slaapzak of een hondenmand.

  Introductiemodel
  Het jaar waarin de machine voor het eerst werd geïntroduceerd.

  Model
  Een wasdroger is altijd een vrijstaand apparaat. Zoek je een wasdroger om in te bouwen, dan kun je tussen het productaanbod van was- droogcombinaties kijken.

  Ook voor bovenbouw
  Hiermee wordt bedoeld of de droger te plaatsen is onder een standaard werkblad van 60 centimeter diep. Bij veel huishoudens staan de wasmachine en de droger naast elkaar onder een apart werkblad.

  Programma-indicatie
  Met de programmaindicatie kun je zien waar de wasdroger is binnen het droogprogramma. Vaak geeft de machine hierbij ook aan hoeveel minuten het nog duurt voordat het programma klaar is.

  Resttijdaanduiding
  In dit veld kun je zien hoeveel tijd de wasdroger nog nodig heeft voordat het programma is afgerond. De tijd wordt aangegeven in minuten.

  RVS-trommel
  Een RVS-trommel is gegarandeerd roestvrij.

  Starttijdkeuze
  Met deze optie kun je zelf bepalen wanneer de wasdroger met het programma mag starten. Je programmeert de machine voor en deze start dan op de door jou bepaalde tijd. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter waardoor 's nachts drogen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een wasdroger te hebben waarbij je zelf de starttijd kunt bepalen.

  Timer
  Met een timer kunt je zelf de starttijd van het droogprogramma bepalen. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter, waardoor 's nachts drogen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een wasdroger met een timer te hebben. Mocht de wasdroger niet over een timer beschikken dan is een analoge droger met een timerstekker een prima alternatief.

  Trommelverlichting
  Dit veld geeft aan of de wasdroger beschikt over verlichting in de trommel. Handig als de machine op een donkere plaats staat en voor kattenbezitters een must om te controleren of er niet een poezenbeest ligt te slapen in dat gezellige ronde huisje!

  Type droger
  Drogers kennen twee varianten: de condensdroger en de luchtafvoerdroger. De condensdroger heeft geen externe waterafvoer nodig. Het condenswater wordt in een interne bak opgevangen. Na iedere droogbeurt moet je deze watercontainer zelf legen. De machine heeft een indicatie om je te waarschuwen als deze container te vol is om het programma verder af te maken. Er zijn ook losse afvoersets verkrijgbaar om een condensdroger alsnog op een waterafvoer aan te sluiten. Deze worden meestal meegeleverd met het nieuwe apparaat. Handig bijvoorbeeld als de wasmachine afvoer in de buurt zit of als je het water kunt laten weglopen via de wastafel. De luchtafvoer droger heeft een opening naar buiten toe nodig om de vochtige waterdamp af te voeren. Dit gaat met een grote buis of slang via een open raam of via een speciale afvoer door de muur naar buiten. Luchtafvoerdrogers zijn zuiniger dan condensdrogers. Ze zijn gemiddeld ook goedkoper.

  Vergelijk hier wasdrogers!Vochtigheidsmeting
  De programma's van de droger werken met een tijdsmeting of met een vochtigheidsmeting. Bij vochtigheidsmeting controleert de wasdroger zelf de vochtigheid van de was, waardoor de droger zelf de lengte van de programma's bepaalt.

  Wolwasprogramma
  De wasdroger heeft een woldroogprogramma zodat je ook wollen kleding veilig kunt drogen. Let op het label in het kledingstuk zelf of de kleding daadwerkelijk in de droger gedroogd mag worden.

  Bekijk en vergelijk hier wasdrogers en vind de beste koop!

Wasdrogers 6.7 (52)
70
 • type_lader:
  • voorkant - 60
  • energie_consumptie:
   • energie_consumptie_1.9 - 10
    • energie_consumptie_1.9_2.6 - 21
     • energie_consumptie_2.6_4.2 - 14
      • energie_consumptie_4.2 - 12
      • droogsysteem:
       • condensatie - 21
        • condensatie_hittepomp - 20
         • hittepomp - 11
          • geventileerd - 1
          • gei_ntegreerde_display:
           • ja - 50
            • nee - 5
            • breedte:
             • breedte_600 - 0
              • breedte_600_600 - 0
              • geluidsniveau:
               • geluidsniveau_64 - 3
                • geluidsniveau_64_65 - 13
                 • geluidsniveau_65_66 - 17
                  • geluidsniveau_66 - 21
                  • energieklasse_product:
                   • a_ - 35
                    • b - 16
                     • c - 5
                      • a - 3
                       • niet_gespecificeerd - 1
                       • uitgestelde_start_timer:
                        • ja - 42
                         • nee - 2
                         • price:
                          • price_410 - 10
                           • price_410_550 - 20
                            • price_550_750 - 21
                             • price_750 - 19
                             • kleur:
                              • wit - 60
                               • zilver - 3
                                • grijs - 1
                                • soort_bediening:
                                 • draaiknop - 46
                                  • knoppen - 43
                                   • sensor - 5
                                    • hybride - 2
                                     • touch - 2
                                     • hoogte:
                                      • hoogte_840 - 1
                                       • hoogte_840_850 - 6
                                        • hoogte_850 - 53
                                        • diepte_product:
                                         • diepte_product_600 - 21
                                          • diepte_product_600_600 - 0
                                           • diepte_product_600_640 - 38
                                            • diepte_product_640 - 1
                                            • kastontwerp:
                                             • vrijstaand - 59
                                              • ingebouwd - 1
                                              • brand:
                                               • aeg - 56
                                                • electrolux - 14
                                                • capaciteit_trommel:
                                                 • capaciteit_trommel_3.5 - 0
                                                  • capaciteit_trommel_4.0 - 0
                                                   • capaciteit_trommel_6.0 - 0
                                                    • capaciteit_trommel_6.5 - 0
                                                     • capaciteit_trommel_7.0 - 23
                                                      • capaciteit_trommel_7.5 - 0
                                                       • capaciteit_trommel_8.0 - 33
                                                        • capaciteit_trommel_9.0 - 4
                                                        0 - 24
                                                        • AEG T5127AC
                                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/2/2/aeg-t5127ac-19941822.jpg
                                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/5/aeg-t5127ac-28136185.jpg
                                                         AEG T5127AC (233)
                                                         7.2 (5, 0)
                                                         AEG T5127AC
                                                         Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                         9.1 (177, 177)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         325, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                         9.1 (177, 177)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         325, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         325, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                         209
                                                        • AEG T65170AV wasdroger
                                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/5/3/aeg-t65170av-23804353.jpg
                                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/9/5/aeg-t65170av-23867795.jpg
                                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/7/1/aeg-electrolux-lavatherm-65170-av-17878271.jpg
                                                         AEG T65170AV wasdroger (173)
                                                         7.4 (11, 3)
                                                         AEG T65170AV wasdroger
                                                         Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                         8.8 (852, 852)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         278.57, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                         8.8 (852, 852)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         278.57, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         278.57, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                         79
                                                        • AEG T75373NAH wasdroger
                                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/0/aeg-t-75373-nah-25202680.jpg
                                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/1/aeg-t-75373-nah-25202681.jpg
                                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/4/9/aeg-t75373nah-tumble-dryer-29045449.jpg
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/5/0/aeg-t75373nah-tumble-dryer-29045450.jpg
                                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/5/1/aeg-t75373nah-tumble-dryer-29045451.jpg
                                                         AEG T75373NAH wasdroger (93)
                                                         AEG T75373NAH wasdroger
                                                         Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                         9.1 (177, 177)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         528, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                         9.1 (177, 177)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         528, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         528, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                         238
                                                        • AEG T65370AH3 wasdroger
                                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/4/aeg-t65370ah3-22200664.jpg
                                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/0/5/aeg-t65370ah3-tumble-dryer-23816905.jpg
                                                         AEG T65370AH3 wasdroger (60)
                                                         8.7 (1, 1)
                                                         AEG T65370AH3 wasdroger
                                                         Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                         9.1 (177, 177)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         464, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                         9.1 (177, 177)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         464, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         464, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                         9
                                                        • AEG T65370NAH
                                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/6/aeg-t65370nah-25202676.jpg
                                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/7/aeg-t65370nah-25202677.jpg
                                                         AEG T65370NAH (55)
                                                         AEG T65370NAH
                                                         Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                         9.0 (254, 254)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         457.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                         9.0 (254, 254)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         457.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         458, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                         241
                                                        • Electrolux EDE1074PDW wasdroger
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/3/electrolux-ede-1074-pdw-20526653.jpg
                                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/3/electrolux-ede1074pdw-tumble-dryer-23803273.jpg
                                                         Electrolux EDE1074PDW wasdroger (32)
                                                         Electrolux EDE1074PDW wasdroger
                                                         Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                         8.8 (852, 852)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         299, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                         Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                         8.8 (852, 852)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         299, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                         EP Arnhem EP Arnhem
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         399, 5.9506774, 51.9833106 UNKNOWN
                                                         269
                                                        • AEG T76389NAH wasdroger
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/7/2/aeg-t76389nah-tumble-dryer-25174372.jpg
                                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/7/3/aeg-t76389nah-tumble-dryer-25174373.jpg
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/7/4/aeg-t76389nah-tumble-dryer-25174374.jpg
                                                         AEG T76389NAH wasdroger (30)
                                                         AEG T76389NAH wasdroger
                                                         BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                         7.8 (40, 40)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         649, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                         7.8 (40, 40)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         649, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         De Schouw Witgoed De Schouw Witgoed
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         649, 5.1642778, 52.27434770000001 HIGH
                                                         219
                                                        • AEG T72270AC wasdroger
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/4/aeg-lavatherm-72270-ac-22319584.jpg
                                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/6/8/aeg-lavatherm-72270-ac-23988968.jpg
                                                         AEG T72270AC wasdroger (33)
                                                         7.0 (3, 0)
                                                         AEG T72270AC wasdroger
                                                         BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         432.65, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                         Artencraft.nl Artencraft.nl
                                                         8.4 (115, 115)
                                                         459, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                         BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         432.65, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                         3
                                                        • AEG T71272NAC wasdroger
                                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/3/4/aeg-t71272nac-25999334.jpg
                                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/9/3/aeg-t71272nac-26000293.jpg
                                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/8/2/aeg-t71272nac-tumble-dryer-29142782.jpg
                                                         AEG T71272NAC wasdroger (35)
                                                         AEG T71272NAC wasdroger
                                                         Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                         9.1 (177, 177)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         387, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                         9.1 (177, 177)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         387, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         387, 4.627388499999999, 52.33160789999999 LOW
                                                         147
                                                        • AEG T75370AH2 wasdroger
                                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/3/3/aeg-t75370ah2-22200733.jpg
                                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/9/aeg-t75370ah2-tumble-dryer-23800819.jpg
                                                         AEG T75370AH2 wasdroger (26)
                                                         AEG T75370AH2 wasdroger
                                                         Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                         9.1 (177, 177)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         499, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                         9.1 (177, 177)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         499, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         499, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                         10
                                                        • AEG T76782NIH wasdroger
                                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/7/aeg-lt76782nih-25209317.jpg
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/8/aeg-lt76782nih-25209318.jpg
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/9/aeg-lt76782nih-25209669.jpg
                                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/7/aeg-t76782nih-tumble-dryer-30565987.jpg
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/8/aeg-t76782nih-tumble-dryer-30565988.jpg
                                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/9/aeg-t76782nih-tumble-dryer-30565989.jpg
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/0/aeg-t76782nih-tumble-dryer-30565990.jpg
                                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/1/aeg-t76782nih-tumble-dryer-30565991.jpg
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/2/aeg-t76782nih-tumble-dryer-30565992.jpg
                                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/3/aeg-t76782nih-tumble-dryer-30565993.jpg
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/4/aeg-t76782nih-tumble-dryer-30565994.jpg
                                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/5/aeg-t76782nih-tumble-dryer-30565995.jpg
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/6/aeg-t76782nih-tumble-dryer-30565996.jpg
                                                         AEG T76782NIH wasdroger (27)
                                                         AEG T76782NIH wasdroger
                                                         Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                         9.0 (254, 254)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         688, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                         9.0 (254, 254)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         688, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         699, 4.627388499999999, 52.33160789999999 LOW
                                                         150
                                                        • AEG T76287NAC
                                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/2/4/aeg-t76287nac-25209324.jpg
                                                         AEG T76287NAC (18)
                                                         AEG T76287NAC
                                                         Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                         8.4 (933, 933)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         549, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                         8.4 (933, 933)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         549, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         549, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                         272
                                                        • AEG T75382NAH wasdroger
                                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/3/2/aeg-t-75382-nah-25999332.jpg
                                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/3/3/aeg-t-75382-nah-25999333.jpg
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/9/2/aeg-t-75382-nah-26000292.jpg
                                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/8/1/aeg-t75382nah-tumble-dryer-29142781.jpg
                                                         AEG T75382NAH wasdroger (17)
                                                         AEG T75382NAH wasdroger
                                                         Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                         9.0 (254, 254)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         549, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                         9.0 (254, 254)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         549, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         579, 4.627388499999999, 52.33160789999999 LOW
                                                         99
                                                        • AEG T55840
                                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/7/aeg-electrolux-lavatherm-55840-15569817.jpg
                                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/5/2/aeg-lavatherm-55840-18120552.jpg
                                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/1/0/aeg-lavatherm-55840-nl-white-23737210.jpg
                                                         AEG T55840 (24)
                                                         6.2 (8, 8)
                                                         AEG T55840
                                                         BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                         7.8 (40, 40)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         398, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                         7.8 (40, 40)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         398, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         2
                                                        • Electrolux EDC2086GDW wasdroger
                                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/8/5/electrolux-edc2086gdw-21530185.jpg
                                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/4/3/electrolux-edc2086gdw-23906043.jpg
                                                         Electrolux EDC2086GDW wasdroger (15)
                                                         Electrolux EDC2086GDW wasdroger
                                                         Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                         8.8 (852, 852)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         399, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                         Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                         8.8 (852, 852)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         399, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                         EP Arnhem EP Arnhem
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         548, 5.9506774, 51.9833106 UNKNOWN
                                                         221
                                                        • AEG T86589IH2 wasdroger
                                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/8/1/aeg-t-86589-ih2-19336081.jpg
                                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/5/aeg-t86589ih2-tumble-dryer-23776375.jpg
                                                         AEG T86589IH2 wasdroger (12)
                                                         9.3 (1, 1)
                                                         AEG T86589IH2 wasdroger
                                                         BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                         7.8 (40, 40)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         825, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                         BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                         7.8 (40, 40)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         825, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                         3
                                                        • AEG T76485AH wasdroger
                                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/8/3/aeg-electrolux-t76485ah-18125483.jpg
                                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/8/1/aeg-t76485ah-18612281.jpg
                                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/2/aeg-t76485ah-23769042.jpg
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/7/aeg-t76485ah-23808327.jpg
                                                         AEG T76485AH wasdroger (12)
                                                         8.5 (2, 1)
                                                         AEG T76485AH wasdroger
                                                         Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                         9.1 (177, 177)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         699, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                         Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                         9.1 (177, 177)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         699, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                         Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         699, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                         7
                                                        • AEG T76282AC
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/0/5/aeg-t76282ac-19699105.jpg
                                                         AEG T76282AC (11)
                                                         AEG T76282AC
                                                         Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                         9.1 (177, 177)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         429, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                         9.1 (177, 177)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         429, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         429, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                         9
                                                        • AEG T59880
                                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/8/aeg-lavatherm-59880-18031638.jpg
                                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/9/7/aeg-t59880-28010797.jpg
                                                         AEG T59880 (11)
                                                         6.7 (2, 2)
                                                         AEG T59880
                                                         Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                         9.1 (177, 177)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         849, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                         9.1 (177, 177)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         849, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         849, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                         6
                                                        • AEG T71270AC wasdroger
                                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/8/8/aeg-t71270ac-19645888.jpg
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/2/aeg-t71270ac-tumble-dryer-23783482.jpg
                                                         AEG T71270AC wasdroger (10)
                                                         5.7 (6, 0)
                                                         AEG T71270AC wasdroger
                                                         Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                         9.0 (254, 254)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         396.09, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                         9.0 (254, 254)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         396.09, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         396.09, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                         14
                                                        • AEG T61270AC wasdroger
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/4/4/aeg-t61270ac-washer-dryer-23784544.jpg
                                                         AEG T61270AC wasdroger (14)
                                                         AEG T61270AC wasdroger
                                                         Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                         8.8 (852, 852)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         379, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                         8.8 (852, 852)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         379, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         379, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                         9
                                                        • AEG T97685IH wasdroger
                                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/7/5/aeg-t97685ih-19806875.jpg
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/9/aeg-t97685ih-tumble-dryer-23791499.jpg
                                                         AEG T97685IH wasdroger (7)
                                                         AEG T97685IH wasdroger
                                                         Wasmachine.nl Wasmachine.nl
                                                         8.6 (60, 60)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         1099, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Wasmachine.nl Wasmachine.nl
                                                         8.6 (60, 60)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         1099, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         5
                                                        • AEG T65289NAC Was-droogcombinatie
                                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/2/5/aeg-t65289nac-25209325.jpg
                                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/9/aeg-t65289nac-washer-dryer-25995609.jpg
                                                         AEG T65289NAC Was-droogcombinatie (7)
                                                         AEG T65289NAC Was-droogcombinatie
                                                         BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                         7.8 (40, 40)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         448, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                         7.8 (40, 40)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         448, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         EP Arnhem EP Arnhem
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         499, 5.9506774, 51.9833106 UNKNOWN
                                                         219
                                                        • AEG T72276NAC wasdroger
                                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/4/2/aeg-t72276nac-25312642.jpg
                                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/8/3/aeg-t72276nac-tumble-dryer-29142783.jpg
                                                         AEG T72276NAC wasdroger (13)
                                                         AEG T72276NAC wasdroger
                                                         BCC BCC
                                                         8.5 (802, 802)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         449, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         BCC BCC
                                                         8.5 (802, 802)
                                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                         449, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                         Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                         0.0 (0, 0)
                                                         449, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                                         50
                                                        2 3
                                                        • Heb je voorkeur voor een merk? (brand):
                                                         • Bosch (bosch)
                                                         • AEG (aeg)
                                                         • Miele (miele)
                                                         • Siemens (siemens)
                                                         • Whirlpool (whirlpool)
                                                         • Zanussi (zanussi)
                                                         • Allux (allux)
                                                         • Asko (asko)
                                                         • Bauknecht (bauknecht)
                                                         • Beko (beko)
                                                         • Brandt (brandt)
                                                         • Candy (candy)
                                                         • EDY (edy)
                                                         • Electrolux (electrolux)
                                                         • Etna (etna)
                                                         • Everglades (everglades)
                                                         • Exquisit (exquisit)
                                                         • Fagor (fagor)
                                                         • Gorenje (gorenje)
                                                         • Hoover (hoover)
                                                         • Hotpoint (hotpoint)
                                                         • Hotpoint-Ariston (hotpoint_ariston)
                                                         • Ignis (ignis)
                                                         • Indesit (indesit)
                                                         • Klarstein (klarstein)
                                                         • KOENIC (koenic)
                                                         • LG (lg)
                                                         • Panasonic (panasonic)
                                                         • Pelgrim (pelgrim)
                                                         • Samsung (samsung)
                                                         • Thomas (thomas)
                                                         • White Knight (white_knight)
                                                        • Wat is je budget? (price):
                                                         • < 410 € (price_410)
                                                         • 410 € - 550 € (price_410_550)
                                                         • 550 € - 750 € (price_550_750)
                                                         • ≥ 750 € (price_750)
                                                        • Welk energielabel heeft je voorkeur? (energieklasse_product):
                                                         • A (a)
                                                         • A++ (a_)
                                                         • A-40% (a_40_)
                                                         • A-50% (a_50_)
                                                         • A-60% (a_60_)
                                                         • B (b)
                                                         • C (c)
                                                         • Niet gespecificeerd (niet_gespecificeerd)
                                                        • Welk droogsysteem wil je? (droogsysteem):
                                                         • Condensatie (condensatie)
                                                         • Condensatie/Hittepomp (condensatie_hittepomp)
                                                         • Geventileerd (geventileerd)
                                                         • Hittepomp (hittepomp)
                                                        • Wat moet het vulgewicht zijn? (capaciteit_trommel):
                                                         • 3.5 kg (capaciteit_trommel_3.5)
                                                         • 4.0 kg (capaciteit_trommel_4.0)
                                                         • 6.0 kg (capaciteit_trommel_6.0)
                                                         • 6.5 kg (capaciteit_trommel_6.5)
                                                         • 7.0 kg (capaciteit_trommel_7.0)
                                                         • 7.5 kg (capaciteit_trommel_7.5)
                                                         • 8.0 kg (capaciteit_trommel_8.0)
                                                         • 9.0 kg (capaciteit_trommel_9.0)
                                                        • Hoeveel geluid mag de droger maken? (geluidsniveau):
                                                         • < 64 dB (geluidsniveau_64)
                                                         • 64 dB - 65 dB (geluidsniveau_64_65)
                                                         • 65 dB - 66 dB (geluidsniveau_65_66)
                                                         • ≥ 66 dB (geluidsniveau_66)
                                                        • Hoe wil je de droger plaatsen? (kastontwerp):
                                                         • Ingebouwd (ingebouwd)
                                                         • Vrijstaand (vrijstaand)
                                                        • Hoe hoog mag de droger zijn? (hoogte):
                                                         • < 840 mm (hoogte_840)
                                                         • 840 mm - 850 mm (hoogte_840_850)
                                                         • ≥ 850 mm (hoogte_850)
                                                        • Hoe breed mag de droger zijn? (breedte):
                                                         • < 600 mm (breedte_600)
                                                         • 600 mm - 600 mm (breedte_600_600)
                                                        • Hoe diep mag de droger zijn? (diepte_product):
                                                         • < 600 mm (diepte_product_600)
                                                         • 600 mm - 600 mm (diepte_product_600_600)
                                                         • 600 mm - 640 mm (diepte_product_600_640)
                                                         • ≥ 640 mm (diepte_product_640)
                                                        • Heb je voorkeur voor een kleur? (kleur):
                                                         • Blauw (blauw)
                                                         • Chroom (chroom)
                                                         • Grijs (grijs)
                                                         • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                                         • Wit (wit)
                                                         • Zilver (zilver)
                                                         • Zwart (zwart)
                                                        • Wat voor type lader wil je? (type_lader):
                                                         • Boven (boven)
                                                         • Voorkant (voorkant)
                                                        • Wil je zelf de starttijd bepalen? (uitgestelde_start_timer):
                                                         • Ja (ja)
                                                         • Nee (nee)
                                                        • Wil je een geïntegreerd display? (gei_ntegreerde_display):
                                                         • Ja (ja)
                                                         • Nee (nee)
                                                        • Hoe wil je de droger bedienen? (soort_bediening):
                                                         • Draaiknop (draaiknop)
                                                         • Hybride (hybride)
                                                         • Knoppen (knoppen)
                                                         • Sensor (sensor)
                                                         • Touch (touch)
                                                        • Hoeveel energie verbruikt de droger? (energie_consumptie):
                                                         • < 1.9 kWu (energie_consumptie_1.9)
                                                         • 1.9 kWu - 2.6 kWu (energie_consumptie_1.9_2.6)
                                                         • 2.6 kWu - 4.2 kWu (energie_consumptie_2.6_4.2)
                                                         • ≥ 4.2 kWu (energie_consumptie_4.2)
                                                        • Tel. 030-214 5004
                                                        • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                                        • blijmakers@vergelijk.nl